V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-7 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/1 C

Nyheter för travkusk


Under 00-talet skördade Fredrik B Larsson stora framgångar med Giant Superman. Tillsammans var de med i Elitloppet tre gånger och 2005 skar de ..


Under 00-talet skördade Fredrik B Larsson stora framgångar med Giant Superman. Tillsammans var de med i Elitloppet tre gånger och 2005 skar de mållinjen som tvåa bakom Steinlager.
- Jag minns att han gjorde ett kanonrace med en riktigt bra avlutning, och att det var som en seger trots att vi blev tvåa. Han var väl minst betrodd i loppet på förhand så även om man hatar andraplatser var det en väldigt lyckad dag, minns Solvallatränaren.
Efter Giant Superman-eran har han varit med i Elitloppet med Caballion och Reven d’Amour, men någon mer pallplats har det inte blivit. Kanske är det dags igen i år, när hans nya stjärnskott Milliondollarrhyme (V75-3) för första gången på allvar ska utmana den absoluta eliten.
- Man drömmer om saker och ting ibland, speciellt på vintern när det är kallt och jävligt, och då är det lätt att man halkar in på Elitloppet. Jag är uppväxt på Solvalla. Jag har sprungit där sedan jag lärde mig att gå. Det är min hemmabana och för mig är Elitloppet det största. Att få med en häst där igen är overkligt kul.

”Han är redo”
Milliondollarrhyme är en oerhört snabb häst. Han har en bländande teknik och kan växla tempo så att konkurrenterna till synes står stilla. Vilket Hambletonianvinnaren Perfect Spirit fick erfara när Fredrik B Larsson kastade loss i slutkurvan i Meadow Roads lopp på Solvalla i förra veckan. Visserligen hann fjolårets elitloppstrea Nadal Broline ikapp och förbi kort före mållinjen men Milliondollarrhymes insats som tvåa på kilometertiden 1.09,2 renderade honom en elitloppsinbjudan.
- Det var ganska lätt att tacka ja. Jag anmälde honom till Meadow Roads lopp för att få ett kvitto på var jag har hästen, och jag fick svaret jag ville ha och lite till, säger Fredrik B Larsson och utvecklar.
- Det handlar inte bara om det fysiska utan ännu mer om det psykiska. Det ställs enorma krav på hästarna i Elitloppet, men som han kändes senast och dagen efter visste jag att han är redo.

Sparade växlar
Något som gör Milliondollarrhyme än mer spännande är att Fredrik B Larsson har två sparade växlar att lägga i. Femåringen har i alla sina 23 starter gått i vanlig sulky och med skor på samtliga hovar. Men inför senaste loppet testade Fredrik B Larsson jänkarvagn i värmningen.
- Han kändes perfekt i den så den kommer han att ha framöver. Men om det blir redan på söndag eller någon annan gång får vi se. Han kan vara lite ”Ready Cash-vinglig” och kränga och bryta när han går in i första sväng och jag vill känna mig helt trygg i att han är redo för jänkarvagnen den dagen vi provar. Den kanske sitter på på söndag men inget är bestämt.
Jänkarvagn i alla ära, Fredrik B Larsson tror att hans häst kommer att höja sig ännu mer när skorna lämnas i stallet.
- Man kan i alla fall förvänta sig att det ger effekt. Känslan är att barfota kommer passa honom väldigt bra. Vagnen kommer väl göra sitt till men skorycket blir intressant den dag jag gör det...
Milliondollarrhyme är den enda av de 16 hästarna i Elitloppet som aldrig har tävlat utan skor. Om Solvallapubliken får se honom barfotadansa på söndag återstår att se.
- Det finns tankar på att skorna ska av men han är fruktansvärt snabb med skor och som det känns nu kommer han ha skor i försöket. Sedan, i en eventuell final, är det chans att de inte sitter där. Men jag går på känsla så vi får se.

”Vrålsnabb från start”
Taktiken är en annan sak som Fredrik B Larsson har att fundera över. Milliondollarrhyme lottades till spår sex bakom startbilens vingar, ett snäpp utanför fixstjärnan Propulsion.
- Det är helt klart långt ut men min häst är vrålsnabb från start om jag trycker av honom, så där har jag att klura på. Hur jag gör kommer jag avgöra på tävlingsdagen. Han har en förmåga att ladda upp sig och Elitloppet är Elitloppet, då är det högre tryck för hästarna, så jag får läsa av honom och se vilken balans han är i under dagen. Men han är väldigt snabb från start. De två senaste gångerna har jag inte kört någonting på honom.
När man har elitloppsfältets yngste och minst meriterade häst ligger man av förklarliga skäl lite lågt på förhand. Men Fredrik B Larsson tackade inte ja med Milliondollarrhyme bara för att delta.
- Han möter några riktiga jäkla värstingar och slår ur underläge, men han är väl den av alla som är mest på uppgång. Han tar stora steg för varje lopp han gör och den fart han har i benen är det inte många som sitter på. Vi ska i alla fall vara med och kriga och så får vi se hur långt det räcker. Det ska bli jäkligt kul!

Ola Johansson, Kanal 75


Elitkampen – kallblodens eget elitlopp – inleder V75-spelet på Solvalla på söndagen. Månprinsen A.M. är som flera g&arin..


Elitkampen – kallblodens eget elitlopp – inleder V75-spelet på Solvalla på söndagen.
Månprinsen A.M. är som flera gånger förr en av huvudopponenterna till segern i loppet som i år bjuder på rekordhöga 500 000 kronor till vinnaren.
Men det har inte velat sig i föregående upplagor. Strul i kombination med att kort distans inte är kallblodskungens bästa gren har varit utslagsgivande faktorer.
Gunnar Melander var faktiskt favorit i den första upplagan av Elitkampen 1986. Då med sin storstjärna Lapp Nils, född 1978 med 97 segrar på 184 starter i karriären.
Men Lapp Nils galopperade.
- Jag har varit med några gånger utan att ha haft den där rätta turen på min sida. Månprinsen har varit tvåa och trea som bäst i loppet. I fjol hann vi aldrig få hästen i form och året före det blev han ju trea efter Polara. Det var då jag inte gick på på bortre långsidan utan satt kvar och sedan blev det ingen lucka förrän det var för sent. Men han avslutade ju bra då också, minns Gunnar Melander.
På söndag fick duon ett risigt sjundespår bakom bilen över de 1640 meterna. Kallblodskungen kommer till loppet med nio raka segrar och kan vara i sitt livs form.
- Ja, hästen har bra form och känns väldigt fin. Vi har siktat mot det här loppet hela året och helt klart vore det roligt om jag fick lyckas där någon gång. Det är ju de bästa som är med men jag har ju en bra häst jag också och jag far ju dit för att jag tror på bra chans att vinna, säger Melander.

Jagar tionde raka
Efter en förlusten mot Lome Brage i ett sprinterlopp på Hagmyren i juli, avslutade Månprinsen fjolårets säsong med sex raka segrar.
Tre har tillkommit 2019. Segrar som tolvåringen tagit utan att behöva bränna sitt bästa.
Fjolårssegraren Lome Brage i träning hos Jan-Olov Persson fick spåret utanför Månprinsen A.M. men tippas ändå kunna ta ledningen i loppet.
Landets största facktidning Travronden tar med två hästar på sitt V75-förslag och sätter tipsettan på Lome Brage.
Gunnar Melander tänker också ladda från start. Med det han har.
- Han kan ju öppna ganska fort numera så jag hoppas ju hitta andra- tredjeparet utvändigt direkt. Kan vi komma oss dit brukar han vara ganska tung att rå på till slut.

Kanske barfotakörning
Kanske får tolvåringen tävla barfota runt om för andra gången i karriären på söndag.
- Jag kommer nog inte att ändra någonting på huvudlag och vagn. Sedan får vi se om vi kör barfota. Det bestämmer jag samma dag efter att ha kollat banan och annat. Men han går ju med mycket lätta skor. Med tanke på att allt ska vara extra bra så har jag sett till att skorna är rejält nötta om det skulle bli så. Det är just ingen vikt alls utan bara ett skydd för hoven.
Gunnar Melander hoppas att han ska kunna ställa bucklan från Elitkampen i bokhyllan på söndag kväll.
- Jag har vunnit många av de andra lite större kallblodsloppen, det har jag ju faktiskt gjort. Debyt med ”Prinsen” smäller kanske högst, med honom har jag också ”Meyern” på Bjerke, ett riktigt sånt där kulturlopp som man bara får vinna en gång. Sedan har jag några med Lapp Nils också, med kallblodslandskampen mot norrmännen på 1980-talet som smällde högst.
Men på Solvalla under elitloppshelgen har han aldrig lyckats fullt ut.
- Distansen är väl inte optimal men det har inte varit något riktigt flyt på Solvalla heller. 

Mikael Wikner, Kanal 75


Carl-Johan Jepson tog sin första kuskseger 1996 med hästen Redfern hemma i Karlstad och tränarkarriären tog sin början 2006.Raoul Engbl..


Carl-Johan Jepson tog sin första kuskseger 1996 med hästen Redfern hemma i Karlstad och tränarkarriären tog sin början 2006.
Raoul Engbloms Ad Hoc blev jubileumshästen.
- En milstolpe. Att komma med i Tusenklubben tillsammans med tränare och kuskar jag sett upp till och beundrat under alla år känns förstås väldigt stort, säger Carl Johan Jepson, som kommer från en travfamilj och i unga år bestämde sig att satsa allt på travsporten.
Sedan Carl Johan valt att enbart satsa på att köra lopp har han rusat fram i kuskligorna. Sedan 2015 snuddar Carl Johan vid 700 fullträffar och i fjol blev den en bronsmedalj i den allsvenska kuskligan efter Ulf Ohlsson och Jorma Kontio.
På kontot 2018 lyser också fem championat - Axevalla, Mantorp, Vaggeryd, Åmål och Årjäng.
En lyckad kuskchansning på alla plan
- Det var en chansning att sadla om till catchdriver, men det började bra. Jag förvaltade de chanser jag fick och framgång föder framgång. Det var också rätt tidpunkt att lägga om. Jag hade skaffat mig den rutin som krävs, bra kunder och jag mådde mycket bättre på ett personligt plan när jag kunde fokusera på ett nytt sätt, säger Carl Johan Jepson.

Nebbenes Jahn en favorit
En tillbakablick på karriären innehåller självklart ett stopp vid Nebbenes Jahn som Carl Johan tränade och tog 10 segrar med.
- Ett norskt kallblod. Oerhört besvärlig och nyckfull häst som gärna kunde lägga in handbromsen om man inte var på alerten. Han utvecklade mig som kusk och vi hade många roliga stunder tillsammans.
Och Mack Dragan måste vara en favorit; 18 segrar på 38 starter ger en segerprocent på 47! Senast blev det full pott i Orebro Intn'l.
- En fantastiskt duktig och vältränad häst och jag tror det finns mer att hämta även om motståndet blir allt tuffare.
Bästa hästen, största segern?
- Twister Bi är den bästa och mest kapabla hästen jag kört. Största segrarna har jag tillsammans med Betting Gangster som vann nästan en miljon i korta E3-finalen på Gävle i fjol och Activated som nyligen travade hem över 1,1 miljoner i Drottning Silvias Pokal på Åby.

Mats Fransson, Svensk Travsport


2018 blev det seger i Prix d’Amerique och i år slutade Readly Express trea i loppet efter en heroisk insats. Efter det har den sjuårige hingst..


2018 blev det seger i Prix d’Amerique och i år slutade Readly Express trea i loppet efter en heroisk insats.
Efter det har den sjuårige hingsten vunnit storloppen Prix de France på Vincennes i Paris, Criterium de Vitesse i Nice på den franska Rivieran och för tre veckor sedan Finlands motsvarighet till Elitloppet, Finlandia-Ajo.
Hästens ägare Rolf Andersson sa redan i vintras att Elitloppet på Solvalla skulle bli karriärens sista lopp för Readly Express och att hästen därefter ska verka på heltid i aveln.
Är det då helt säkert att Elitloppet blir sista loppet i karriären…
- Jag är bara tränare. Det är ägarna som bestämmer det. Han har inte gjort så många lopp och bara sparats hela tiden, så om han hade fått 10-20 lopp till hade han kanske varit som bäst. Jag tycker att han har den bästa tiden framför sig…men den kan vara i aveln också, säger Nurmos diplomatiskt.
Om Readly Express övergår på heltid i aveln redan på måndag i nästa vecka lämnar lovar tränaren att han lämnar ifrån sig en häst på topp.
- Han älskar att träna, det är en stor fördel. Han gillar livet och att träna. Och också tävling. Jag kan lova att om han slutar så är pigg och glad. Han vill självklart träna och tävla mer men som sagt är det inte mitt beslut, säger Timo Nurmos.

Saknar Elitloppet på sitt cv
Första gången finländaren såg Elitloppet på plats på Solvalla var som liten grabb. Han minns inte vilken häst som vann den gången men tror att den var fransk.
- Jag var bara grabb då, kanske 8-10 år. Minns att det var mycket folk och folk från hela världen och bra stämning. Det är ett av de största loppen i världen och ett lopp jag saknar att vinna i min karriär. Jag hoppas att det blir nu. Det är i alla fall första gången jag har en häst som kan vinna det loppet - jag har aldrig haft en sådan bra häst som den här, säger han.

”Väldigt, väldigt startsnabb”
Hästen från Solvalla är en av världens bästa travare, kanske den bäste. Men det är först i de två sista loppen han fått prova på sprinterdistansen med segrar som följd i Criterium de Vitesse och Finlandia-Ajo.
Nurmos tycker att hästen fungerat mycket bra över kort distans.
- Men det blev nästan som ett halvt sprinterlopp i Prix de France också, där det var första gången han hade goggles (skygglappar) och det funkade jättebra. Han var väldigt, väldigt startsnabb och visade det där i Prix de France. Bold Eagle hade ingen chans exempelvis, säger Timo Nurmos.
Readly Express går ut i det första av två försöksheat i Elitloppet. Ett lopp som går som V75-2 på söndag. De fyra främsta från varje försök går till vidare till finalen i dagens elfte lopp (omkring klockan 17.20) med tre miljoner kronor till vinnaren.
- Det viktiga är att han inte tömmer sig i första och att han återhämtar sig fint. Man måste vara bra i försöket men på topp i finalen.

Fotnot: Första V75-start på söndag är satt till klockan 14.30.

Björn Ekmark & Mikael Wikner, Kanal 75


Elitloppsveckan började bra för Skara-hästen Handsome Brad.Ulf Stenströmer meddelar att den stekhete travaren från Axevalla står..


Elitloppsveckan började bra för Skara-hästen Handsome Brad.
Ulf Stenströmer meddelar att den stekhete travaren från Axevalla står i duschen efter ett lite tuffare jobb under måndagsmorgonen.
Skötaren Jennie Hermansson har just kollat hästens puls och ropar i bakgrunden.
- Perfekt, perfekt! säger Ulf Stenströmer när han får höra resultatet av sin sambo.
Efter välbehövligt regn natten mot måndagen blev jobbet på sandbanan extra krävande för Handsome Brad inför V75-7, Harper Hanovers lopp, lördagens verkliga klassiker under helgen med Elitloppet.
Stenströmer och hästens ägare Lennart Karlsson valde att tacka nej till Elitloppet efter segern i Copenhagen Cup. Solvallas sportchef Anders Malmrot ansåg annars att hästen var självskriven i världens största sprinterlopp.
- Vi valde att avstå i år och hoppas att han kan komma med lite ”mer hår på bröstet” till Elitloppet nästa år. Nu blir det lite lugnare på lördagen i stället och det var ju kul det där att Malmrot sa att han var affischnamnet för Harper Hanovers lopp. Han har ju aldrig varit affisch för någonting den här! Han nämndes väl med lite respekt inför Köpenhamn senast och så där men har ju jobbat lite i det tysta.
- Annars faller det sig väl naturligt att han blir betrodd, för han var ju smällfin i Köpenhamn och har världsrekordet över lång distans och kan den biten också, säger Axevallatränaren syftande på hästens tangering av världsrekordet på tusenmetersbana under fjolåret som han delar med Readly Express och On Track Piraten.
I helgen blir det ett nytt försök i Harper Hanovers lopp över mastiga tre varv. Av måndagens jobb att döma verkar allt också som det ska vara med Handsome Brad.
- Jag har ingenting att klaga på faktiskt. Allt ser jättebra ut med honom. 76 i puls efter åtta intervaller i sanden, ett lite tuffare jobb. Nu får han sin vanliga vistelse i hage tisdag och onsdag. Sedan kommer han troligen gå två lätta intervaller på rakbanan på torsdag så att jag får kolla så att allting är som det ska, säger Stenströmer.

”…att han ens tar sig i mål”
Det blir andra försöket i Harper Hanovers lopp med Handsome Brad.
I fjol var hästen betrodd och en outsider bakom vinnaren Platon Face. Carl Johan Jepson satsade allt i början med hästen som efter en snabb öppning och sedan en stenhård kubbning om ledningen inte orkade hela vägen och slutade oplacerad.
- Officiella klockor sa att han öppnade 1.09,5 första 1000 i tredjespår… att han ens tar sig i mål är för mig en gåta. Det är nog inte många hästar som öppnat så snabbt i voltstart tror jag. Det strulade lite i början och Calle blev tvungen att ta upp lite grand och att hamna utvändigt var absolut det sista vi ville. Calle ville göra något åt det och körde till men fick inte ledningen. Det blev fel helt enkelt.

Ingen tuffare forcering
2018 års upplaga av Harper Hanovers lopp var körd redan efter 400 meter med tanke på den hårda öppningen menar Stenströmer.
- Det går inte att öppna på det sättet i nåt långlopp -  i synnerhet inte Sveriges tuffaste stayerlopp!
Då hoppas man på bättre flyt i loppet på lördag där Handsome Brad startar som en av favoriterna.
Från positionen längst bak med 40 meters tillägg i 15-hästarsfältet låter det inte som att det blir någon jätteoffensiv med sexåringen som slog igen på allvar i världseliten i den senaste starten.
- Jag tror inte att Calle kommer att köra så väldigt tufft med Brad…den här gången. Det är tufft att vinna från dubbla tillägg på snabba banor och historiskt sett är det väl inte toppchans för dem som står med dubbla tillägg i just det här loppet. Även om vi sett flera fina hästar vinna därifrån också. Själv skulle jag lätt föredra att sätta honom på innerspår i ett eller ett par varv. Skulle det lösa sig med ett snällare lopp och avancemang typ sista 1500 är han ju en väldigt bra spurtare också.
Tog ni er en ordentlig funderare när ni fick er inbjudan till Elitloppet eller var ni säkra hela tiden på att ni inte ville vara med i år?
- Det gjorde vi faktiskt. Det hade varit disrespect att inte stöta och blöta. Men vi kom fram till att vi varit väldigt snälla med hästen och alltid kört med insidan av pannbenet hela tiden. Vi tror och hoppas att vi kommer att få flera säsonger på tävlingsbanan och att Elitloppet kommer lite väl tidigt nu. Men kanske nästa år? Handsome Brad har i alla fall helt andra och bättre ben än vad Noras Bean hade. Så långt känns det bra i alla fall.
Vilken är Handsome Brads bästa distans egentligen?
- Han är bäst över 2140 meter och längre distanser i det här läget - även om han säkert skulle kunna springa en ”niotid” på kort. Men han är väldigt startsnabb och jag tvekar inte över om han kan springa väldigt fort över kort distans i ett eventuellt elitlopp.
Stallet har ingen häst till start på söndagen på Solvalla. Avnjuter ni Elitloppet på plats?
- Det blir troligen hemfärd med hästen oavsett hur det går. Skulle  vi ha anledning att fira så kanske det blir en lite goare hamburgare på vägen hem bara. Trav är bäst på plats, det vidhåller jag och jag älskar den här helgen. Men jag är ofta ”på plats” också och man måste hålla sig hemma emellanåt också.

Fotnot: Första V75-start på lördagen är satt till klockan 14.30

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-11 Alex Ås Alex Ås   [v 4] 2140/6 0 61
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-10 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2640/5 0 16.0 306
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-3 Family Guy Family Guy   [v 6] 1640/7 0 16.3 1434
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Selene Ride Selene Ride   [s 5] 1640/9 0 16.5 899
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Alex Ås Alex Ås   [v 4] 2140/3 4 19.0g 90
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Magic Ride Magic Ride   [v 4] 2140/5 0 21.4g 466
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2140/5 str
2015-12-05 2015-12-05 Romme-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/2 1 15.6 50
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Hot Jason Hot Jason   [h 3] 2140/3 0 18.6 215
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-4 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 2100/3 5 15.5 263
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-12 Family Guy Family Guy   [v 6] 2140/5 0 17.5 358
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/12 1 13.9 143
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-2 Selene Ride Selene Ride   [s 5] 2140/5 0 19.6g 726
2015-11-06 2015-11-06 Romme-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/1 0 16.0g 78
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Hot Jason Hot Jason   [h 3] 2140/8 1 19.1 22
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2100/2 0 g 106
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-4 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 2140/7 3 13.4 456
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Magic Ride Magic Ride   [v 4] 2160/12 8 20.6g 274
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2140/1 str
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-5 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/4 0 14.6g 438
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-2 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 1640/8 6 12.0 1251
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 3] 2140/11 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Family Guy Family Guy   [v 6] 1640/2 0 g 122
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-4 Alex Ås Alex Ås   [v 4] 2140/7 0 g 149
2015-10-04 2015-10-04 Romme-9 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 1640/3 3 12.2 102
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-4 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2140/7 5 14.2 276
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/10 A 0 g 36
2016-12-10 2016-12-10 Romme-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/1 D 2 14.8 47
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/3 D 6 18.4 445
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/8 C str 22
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2160/10 C str 54
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/4 C 0 17.3g 211
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2100/1 C 8 16.9 32
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2640/5 D 0 15.0 110
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/1 D 1 15.9 48
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/4 A 1 16.0 32
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/2 D 0 g 600
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/12 D 5 15.0 214
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 4] 2140/1 B str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/4 D str
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-1 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2160/15 C 6 16.0 497
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/10 D 0 17.3 695
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Family Guy Family Guy   [v 7] 2160/10 B 8 16.2 266
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2640/6 D 0 15.3 202
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-8 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/3 A 0 15.7g 79
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2140/5 C 0 14.1 373
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/2 D 0 14.7 692
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/2 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/2 D 5 16.1 525
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/4 D 0 17.8g 928
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/9 B 5 16.8g 141
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/2 C 2 15.8 40
2016-08-09 2016-08-09 Romme-4 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/14 A 5 18.0g 24
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/1 C 8 16.3 73
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/9 A 2 17.1 38
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/3 D 3 14.8 234
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-10 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2640/3 C 0 20.2g 147
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/1 C 7 16.1 715
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2640/4 B 2 18.1 34
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/9 B 7 16.1 355
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2140/11 C 6 17.1g 198
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2160/11 A 0 18.3g 81
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/5 A str
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2160/15 A 0 19.3g 112
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/8 B 0 16.8g 490
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 1640/5 D 0 13.4g 765
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2140/10 C 0 15.9g 1067
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-1 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/7 B 5 19.4 17
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-3 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2160/10 C 3 15.0 52
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 1640/7 C 1 15.5 54
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/13 B str
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2100/6 B 0 17.6 171
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/10 C 0 20.7g 161
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-3 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/13 B 5 15.3 731
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-2 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/7 B 0 21.2g 22
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/12 B str
2016-04-10 2016-04-10 Romme-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/12 B str
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/1 C 3 16.3 536
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-6 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/2 D 5 16.6g 461
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/6 C 3 16.8 135
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2160/15 A 8 18.4g 33
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 1609/12 B 4 15.0 76
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/2 D 1 17.8 66
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/14 C 8 16.2 663
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-1 Magic Ride Magic Ride   [v 5] 2160/8 D 0 19.8g 677
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Fairytale Road Fairytale Road   [s 6] 2140/4 D 5 15.4 2075
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-8 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/6 D str
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/8 D 0 20.4 56
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-6 Family Guy Family Guy   [v 7] 1640/10 C 0 14.9 666
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/1 D 0 g 131
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/6 C 2 16.8 95
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/1 D 2 17.8 218
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2660/11 D 0 16.9 301
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 4] 2100/1 D 0 17.1 192
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-11 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/10 D 0 18.0g 72
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-8 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/8 C 0 15.0 114
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/9 D 7 15.8g 375
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 4] 2140/11 A 1 18.4 35
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-8 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/10 C 0 14.6 361
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-1 Lovely Place Lovely Place   [v 4] 2140/10 D 0 g 220
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/7 D 0 16.0 261
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 1660/11 B 0 17.5g 88
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/11 B 3 15.3 409
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-2 Aleksei Ride Aleksei Ride   [h 3] 2140/12 C str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2640/2 D 4 16.3 197
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-8 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2160/12 A 1 16.7 23
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-5 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/15 B str
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2660/10 B 0 g 112
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [h 4] 2140/4 B 6 17.8g 24
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/2 D 6 15.0 154
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2140/12 B 5 14.8 215
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [h 4] 2140/11 D 6 15.5 104
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-4 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2640/12 D 0 16.1 677
2017-09-08 2017-09-08 Romme-2 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2160/12 A 7 15.9 37
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-11 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2100/2 A 0 g 24
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2660/9 B 0 17.4 432
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/8 B 2 15.8 90
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-8 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [h 4] 2140/5 D 1 17.6 52
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/13 A 0 17.9 97
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-8 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/6 D 3 13.5 458
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2160/14 B 0 17.5g 396
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/10 C 6 14.8 289
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/7 C 3 16.4 118
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/3 C 1 14.9 35
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2160/8 D 7 17.1g 487
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/15 B 0 16.2g 325
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-1 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2640/7 C 0 18.5g 187
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/3 B 0 g 17
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2140/6 D 2 18.3 422
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/3 D 0 21.6g 33
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 3140/6 D 0 g 563
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-10 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/4 B 0 15.7 105
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/11 C 0 14.3 148
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 1640/1 B 2 15.7g 48
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-10 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/2 D 0 13.9 536
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-3 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/10 A 2 16.4 52
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/4 C 5 15.5 148
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-8 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/11 D 0 15.9 1163
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-3 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/3 D 2 15.7 120
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2160/13 D 4 16.5 158
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 3140/3 D 0 18.3g 929
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2140/1 D 0 17.3g 725
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-2 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/8 A 3 18.4 104
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/7 C 0 g 43
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2660/9 B 8 17.1g 209
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2100/5 C 0 18.4g 28
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-5 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2609/1 C 0 15.4g 34
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2140/4 B 2 15.0 87
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/6 B 0 16.7 625
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/10 C 0 17.9 592
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2140/8 A 1 15.8 18
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/10 C 2 15.3 33
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2640/4 D 0 g 758
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Hot Jason Hot Jason   [h 5] 2140/9 B 0 16.0 324
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/11 A 2 16.6 55
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-7 Hot Jason Hot Jason   [h 5] 1640/1 B str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2640/1 D str
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/2 B 2 17.9 25
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-7 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/1 D 4 15.5g 46
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-9 Hot Jason Hot Jason   [h 5] 2140/8 A 1 17.6 22
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/4 C 0 17.8g 317
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/4 D 3 14.1 82
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/1 A 2 16.5 21
2018-12-29 2018-12-29 Romme-8 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/11 D str
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-2 Jack Ryan Jack Ryan   [v 3] 2140/7 B str
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-3 Simba Simba   [h 4] 1609/10 B 1 17.8 111
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-4 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/3 D str
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-10 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2100/1 D 4 15.8 21
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-2 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/8 B 0 17.5 761
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/10 B 2 16.3 68
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 A 1 17.1 22
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-3 Famous Pace Famous Pace   [s 3] 2140/6 B 3 18.2 35
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-9 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/11 C 1 15.3 415
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2640/6 C 0 14.8 783
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-2 Simba Simba   [h 4] 2140/7 C 0 16.2 779
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2160/14 A 2 15.2 69
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-9 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/11 B 7 17.8 290
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2160/9 C 7 15.3 615
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-8 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2640/11 B 3 15.9 77
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Simba Simba   [h 4] 2160/15 B 0 18.1g 72
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-3 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/2 D 6 18.3 254
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/3 B 6 17.1g 147
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/3 B 0 g 20
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-7 Simba Simba   [h 4] 2140/12 D 0 17.1 123
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/5 C 8 15.8g 502
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 D 2 14.5 408
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-4 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/7 C 0 g 404
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Simba Simba   [h 4] 2140/2 B 5 18.6g 22
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-8 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/7 B 1 14.1 165
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-1 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/7 C 1 18.4 71
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-2 Famous Pace Famous Pace   [s 3] 2140/9 D 0 17.8 143
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/1 B str
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2640/10 D 6 15.8 1123
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/11 D 0 14.5 1402
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-1 Jack Ryan Jack Ryan   [v 3] 2140/7 D 7 18.6g 148
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/7 D 5 14.6 373
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 5] 2140/9 B 1 15.2 202
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-5 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/9 D 1 15.6 151
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/3 C 5 17.8g 399
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/9 D 0 14.9 538
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-2 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2100/3 C 0 17.1g 273
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/7 D 2 14.0 94
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-5 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/3 B 7 19.1 167
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/2 C 0 16.1 47
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/6 D 6 g 210
2018-06-14 2018-06-14 Romme-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2160/14 C str
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-1 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/10 C 2 19.0 788
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-6 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/8 B 1 15.3 20
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2160/8 C 0 17.1 268
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 Hot Jason Hot Jason   [v 6] 2140/2 D 7 14.7 742
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/12 C 1 15.7 40
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-11 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/2 C 0 16.8g 39
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-1 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/4 D 5 633
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 C 3 14.3 78
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/4 C 0 15.5g 73
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2100/13 D 6 15.7 174
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-1 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/4 C 6 20.3g 55
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/11 C 0 15.2 485
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2100/4 D 2 13.2 197
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-3 Hot Jason Hot Jason   [v 6] 1640/7 B 2 14.0 147
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/5 D 3 16.4 43
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/8 B 1 15.8 160
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/1 C 4 16.3 69
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/4 C 0 15.7g 162
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2160/12 B 0 18.8g 112
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-5 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2609/6 D 3 14.2 253
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2100/10 D 0 g 1693
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/4 C 0 16.4 959
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/11 C 4 15.3 242
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/1 D 0 g 120
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-3 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2640/7 D 6 16.7 102
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-5 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2660/8 B 0 19.1 40
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-1 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2160/14 A 4 18.6g 22
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2640/5 D 0 17.9 276
2018-03-09 2018-03-09 Romme-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/9 D 0 17.4g 228
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2609/8 C 2 16.5 94
2018-02-23 2018-02-23 Romme-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2160/4 B 1 16.4 50
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 1640/3 C str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 A 0 17.1g 64
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-6 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/9 C 0 g 515
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-7 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/2 B 6 17.8 31
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-6 Hot Jason Hot Jason   [v 6] 2140/4 C 0 23.7 220
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2100/7 A 0 17.7 352
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2100/3 D 7 15.0 110
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-1 Lovely Place Lovely Place   [v 5] 2160/10 B 0 g 76
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-3 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 1640/2 A 1 16.4 72
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/3 D 2 14.7 104
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2640/5 B str
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-8 Lovely Place Lovely Place   [v 5] 2140/1 D 4 21.2 58
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-5 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [h 3] 2140/3 D 0 18.5g 448
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 4] 2140/3 D 0 16.7 612
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-2 Simba Simba   [v 5] 2160/10 A 2 15.4 100
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-5 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 6] 1640/11 C str
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-9 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/3 A 4 19.9g 27
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-1 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 2140/9 B 4 18.5 284
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Sheriff Bi Sheriff Bi   [v 8] 2140/8 D 0 13.9 578
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-7 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [h 3] 2140/3 D 0 21.8g 119
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-2 Simba Simba   [v 5] 2140/8 D 1 15.9 239
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 4] 2140/2 D 0 16.8 351
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-1 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/10 D 1 17.2 218
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-3 Simba Simba   [v 5] 2640/9 C 0 g 291
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2140/7 A 3 14.3 841
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2660/8 D 6 14.4 635
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2140/3 C 0 15.1 368
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2640/7 B 4 17.5 70
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 2140/2 A 5 19.8 54
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2140/3 C 0 15.5 200
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-4 Simba Simba   [h 5] 2140/4 C 5 18.4 309
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 6] 2160/8 C 2 15.7 87
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2140/4 C 3 16.3 328
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 4] 2140/2 D 0 16.4 524
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Simba Simba   [h 5] 2140/10 B 4 17.2 96
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 4] 2140/3 C 2 17.3 152
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-4 Simba Simba   [h 5] 1640/12 D 5 16.8 90ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se