V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-10 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2100/1 D
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-4 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/3 D
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-3 Simba Simba   [h 4] 1609/10 B
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-2 Jack Ryan Jack Ryan   [v 3] 2140/7 B

Nyheter för travkusk


Närmare 50 miljoner kronor hägrar i sjurättpotten när V75 på lördagen avgörs på Åby utanför Göteborg. ..


Närmare 50 miljoner kronor hägrar i sjurättpotten när V75 på lördagen avgörs på Åby utanför Göteborg. Men redan på fredagseftermiddagen drog en spelare i Värmland in en rejäl sudd genom att ensam pricka in den rätta V65-raden på Umåker. Systemet, som var inlämnat på ATG.se, innehöll en spik och kostade över 1 000 kronor, håvade in 939 949 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Magnus Dahlén har 44 hästar på träningslistan och 56 segrar på 231 starter under 2018 betyder att stallets segerprocent uppgå..


Magnus Dahlén har 44 hästar på träningslistan och 56 segrar på 231 starter under 2018 betyder att stallets segerprocent uppgår till fina 24. På lördagen kan den siffran bli ännu högre. Magnus Dahlén har tre hästar till start på Åby och mycket talar för att någon av dem kommer att utgöra en del av raden som fördelar jackpotmiljonerna på V75. Först ut ur trion är Velvet Gio (V75-1) som imponerade stort när han senast kördes fram utvändigt om ledaren efter ett varv och sedan utklassade motståndet.
- Han har gjort väldigt fina lopp på slutet och nästan alltid levererat även om han inte har vunnit jämt, säger Magnus Dahlén.
Velvet Gio gör debut i silverdivisionen och möter äldre och mer rutinerade hästar. Men från spår två bakom startbilen tilldelas han ändå favoritskapet av spelarkollektivet.
- Spåret är väldigt bra, precis som man skulle önskat, konstaterar Dahlén och fortsätter:
- Det är väldigt tuffa hästar han möter men han är så pass bra att jag tycker att han ska ha en hyfsad chans i alla fall.
Hur barfotaförbudet påverkar möjligheterna för den fyraårige italienaren, som har tävlat utan skor på hovarna i sina sju senaste starter, har inte Magnus Dahlén någon klar uppfattning om. Men att hästen inte är beroende av att springa barfota visade han i fjol då två av tre segrar togs med skor runt om.

”Fungerat bättre än någonsin”
Om Velvet Gio infriar favoritspelarnas förväntningar bäddar han för att Farlander Am (V75-2) får stall Magnus Dahlén att passera fem miljoner kronor inkört under 2018. Treåringen har tagit två enkla segrar från ledningen men dit kan det bli svårt att komma nu när han startar i den bakre volten.
- Han kunde ha fått lite bättre spår och nu när Nurmos häst (Arch Lane) har ett bra spår tror jag att den blir svår att slå. Men Farlander Am är en jättefin häst som jag tror kommer att göra en bra prestation. Han är stor och rätt så tung och har inte alltid varit 100 i travet, men nu på slutet har han varit som en klocka travmässigt och fungerat bättre än någonsin.
I den avslutande bronsdivisionen är det Vischio Holz (V75-7) tur att försvara Magnus Dahléns färger. Hingsten har en knepig resultatrad med tre galopper i de fem senaste starterna men i september visade han sin klass när han vann långloppet Walter Lundbergs Memorial på Solvalla och fem segrar på tio starter i år talar sitt tydliga språk.
- Han är en jättefin häst han också men det kanske är lite fel distans här. Han är väldigt beroende av att det går fort första varvet. Gör det det så kan han säkert vara med och hugga men om det blir 1.15 första varvet som i Eskilstuna näst senast kan man lika gärna köra hemåt. Han funkade bra med skor hela tiden i Italien och även senast när det var som en sandstrand i Örebro, så normalt sett ska inte skor vara något bekymmer för honom.

Ola Johansson, Kanal 75


Timo Nurmos har haft ett otroligt bra år och ord som stor succé är ingen överdrift. Finländaren gör sitt bästa år n&..


Timo Nurmos har haft ett otroligt bra år och ord som stor succé är ingen överdrift. Finländaren gör sitt bästa år någonsin i sin framgångsrika karriär och har inte bara vunnit världens tuffaste travlopp Prix d’Amerique, utan även flera andra stora titlar. När vi skriver detta, luciadagen 13 december, har stallets hästar sprungit in 39 456 717 kronor. Det fattas alltså drygt en halv miljon kronor innan 40 miljoner passeras. I fjol var inkörda pengar 23 miljoner kronor.
När det gäller antalet segrar så är det i skrivande stund 198 stycken, vilket torde bli 200 och några fler innan året är slut. Segerprocenten ligger på helt strålande 31 procent för stallets hästar.
- Det har gått mycket bra hela året och jag är självklart väldigt nöjd. Det är rekord när det gäller inkörda pengar men när det gäller antalet vinster har vi kommit upp i 230 segrar en gång tidigare, säger Timo Nurmos.
- Vi har bra hästar som har presterat på topp och även lyckats i de stora loppen. Som jag har sagt tidigare så har jag ett mycket bra team runtomkring mig med bra personal, hästägare, veterinärer och andra som jobbar med oss. Detta på Jordanstorp gård som har bästa tänkbara förutsättningar och fina banor att träna på.

”En oförglömlig dag”
Förutom Readly Express seger i Prix d’Amerique har Timo Nurmos även vunnit svenskt Travkriterium med Inti Boko, Europaderbyt med Villiam, Finska Kriteriet med Hachiko de Veluwe (Gloria Web trea), Svenskt Mästerskap och Jämtlands Stora Pris med Readly Express. Dessutom toppar Nurmos tränarligan på V75 överlägset med 45 segrar och ännu mer överlägsen är han i Solvallas tränarliga med 85 segrar.
- Prix d’Amerique var helt fantastiskt. En helt otrolig dag där allting klaffade med alla förberedelser för hästen och allt runtomkring. Det kommer man aldrig att glömma, säger Timo.

Readly Express och Global Trustworthy mot start i Paris
Vi kollar lite med Timo om dagsstatus för stallets stjärnor inför de stundande storloppen i vinter i Frankrike.
- Readly Express har styrketränat efter SM och känns bra. Allt har gått som planerat och det kan bli start på Nyårsafton i Paris. Det är i Prix du Bourgogne som körs över 2100 meter med bilstart. Vi får se, det är inte helt spikat ännu. Det kan även bli att vi startar i Prix de Belgique istället, eller i båda loppen, säger Nurmos.
- Global Trustworthy var otroligt bra när han vann V75 i Norge. Han känns fortsatt jättefin i träningen och vi siktar på att starta i femårsloppet Prix Tenor de Baune på julafton i Paris.
- Däremot blir det ingen mer start för Villiam i Frankrike i vinter. Han var på Menhammar stuteri i fyra veckor efter Europaderbyt och tappades på sperma för infrysning. Arrangörerna frågade om vi var intresserade av att starta i Criterium Continental men vi står över det loppet. Det är så stort intresse för honom i avel och just nu vintertränar han och ska sedan tillbaka till Menhammar och betäcka till våren.

”Jag går på känsla och litar på mig själv”
Timo Nurmos hästar är alltid kända för att vara väl förberedda när de startar. Det är ofta som de presterar topprestationer direkt trots att de har varit borta länge från tävlingsbanan. De behöver sällan några lopp i kroppen för att komma i form. Nurmos förklarar:
- Man känner när man kör hästarna i träning om de är färdiga för start. Jag kör mest styrketräning och aldrig så fort. Jag kör aldrig under 1.20 med hästarna innan de ska börja starta efter vila eller uppehåll. Jag går på känsla. Man känner hur hästen är i handen, hur de återhämtar sig efter jobben, om de är pigga och glada, och fräscha och fina.
- Jag litar på mig själv och när jag får känslan att en häst är redo att starta börjar jag att leta efter lopp i propositionerna. Jag kollar aldrig efter lopp i propositionen innan hästen känns så fin att den är redo.
- Sedan är det självklart olika för alla hästar är olika. En del är inget träningslejon och kan då behöva lopp i kroppen för att hitta toppformen. Och ibland kanske man siktar på något lopp längre fram när man vill att den ska vara på topp.
- När det kommer nya hästar måste man fixa till dem lite, de kan vara ofräscha eller inte orkar. Man kan justera olika saker och ändra balansen. Alla nya hästar är ett projekt när man får dem i träning men det är roligt också. Även om det så bara är en vanlig häst, säger Timo Nurmos.

”Det finns många växlar kvar i honom”
Inför lördagens V75-omgång på Åby, som kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 48 miljoner bara på sju rätt, är Nurmos i hetluften igen. Han har fem hästar till start och ett par riktigt heta chanser på förhand. Så här kommenterar han dem själv i tur och ordning.
- Antonio Trot (V75-1) är inne i sin rätta årstid nu och han gick bra i fjol vintras. Han går så bra med skor och är därmed lite gynnad gentemot många andra som normalt tävlar barfota. Han är stark och gynnad av lång distans men det hade varit ännu bättre om det varit 3100 meter än som nu 2640 meter. Hästen är jämn och säker och har varit tvåa och trea flera gånger i V75 under hösten. Det är inte lätt att vinna från spår elva på open stretch-banan Åby men helt borta är han inte.
- Arch Lane (V75-2) har vunnit fem lopp på sex starter och är under utveckling. Han är inte färdig än och det finns många växlar kvar i honom. Han är fortfarande lite småtrög men är jättefin att köra och en trevlig häst. Vi kastrerade honom och han hade haft ett tävlingsuppehåll inför senaste starten men vann på ett bra sätt direkt. Normalt går han bara framåt med loppet i kroppen eftersom han är lite småtrög. Han kan öppna bra och är den enda av våra hästar på V75 som har fått ett bra spår. Jag tycker att det är vår näst bästa chans.

”Han är vår bästa chans – trots spåret”
- Amerindienne (V75-4)
galopperade i debuten när han sprang på en av de vita pinnarna i sista sväng annars hade han vunnit det loppet också. Därefter har han vunnit varje gång med krafter kvar och bara rundat fälten ofta från dåliga lägen. Det är en väldigt fin häst att köra som har bra inställning. Han är franskstammad och de har inte samma aktion som USA-hästarna men jag tycker att han travar fint. Han går fortfarande med järnskor och har många växlar kvar i sig. Han är stark och rejäl men visade senast att han även är snabb ut. Han har vunnit från alla positioner och kan mycket väl göra det igen trots dåligt läge med spår elva. Det är aldrig lätt men jag gillar den här hästen och måste vara optimist. Han känns fortsatt jättefin i jobben och jag tycker att det är vår bästa chans, trots spåret.
- Ile Saint Louis (V75-5) var ett projekt från början när hon kom och har utvecklats fantastiskt under året och tagit åt sig träningen på bästa sätt. Hon har tjänat över en miljon kronor och vunnit flera lopp den tunga vägen, även på V75. Senast fick hon åter ett tufft lopp men hon har tränat fint efteråt och det känns som att hon fortfarande är i form. Tyvärr fick hon ett dåligt spår igen och det kan bli svårt att komma till därifrån.

”Är i sitt livs form”
- Hawk Cliff (V75-7)
är i sitt livs form men han har också utvecklats mycket under året. Han får alltid de sämsta spåren varje gång, sju, åtta och elva. Det är bara sådana spår på slutet men ändå har han levererat toppinsatser och vunnit V75. Senast höll han starkt från dödens i finalen och hästen kändes väldigt fin i veckans jobb. Han har klarat av att vinna från spår åtta bakom bilen tidigare och hoppas att kusken gör de rätta taktiska besluten. Hästen har gått med skor nästan hela livet så det är inga problem. Jänkarvagn igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Just Wait And See (GS75-5) hade en strålande säsongsupptakt som i maj kröntes med imponerande seger i kraftprovet Orebro Intn’l över ..


Just Wait And See (GS75-5) hade en strålande säsongsupptakt som i maj kröntes med imponerande seger i kraftprovet Orebro Intn’l över tre varv. Men under sommaren gick det knackigare och nu har inte femåringen startat sedan augusti.
- Han hade gått ganska många långlopp och var lite sliten. Så han fick ett break och efter uppfräschning och återhämtning har vi tränat upp honom igen med sikte på vintermeetinget i Paris, berättar Håkan K Persson.
Tävlingsuppehållet blev emellertid lite längre än planerat. När Just Wait And See var klar för start och anmäld till lopp i mitten av november blev han krasslig och tvingades vila i en vecka. Istället skulle första starten efter uppehållet ha gjorts i förra veckan men då var banunderlaget så uselt att Håkan K Persson valde att stryka hästen kort före start.
- Det har inte gått raka vägen om man säger så, men han är i bra ordning. Efter strykningen i november har han gått ett banjobb som jag var väldigt nöjd med, han gick 1.18 full väg på bra sätt utvändigt hela vägen, och senast på Axevalla värmde han jättebra och hade som det kändes gjort ett riktigt bra lopp, säger Halmstadtränaren.

Bra efter uppehåll tidigare
Efter fyra månaders tävlingsuppehåll är det knappast en Just Wait And See i absolut toppform som kommer till Örebrotravets GS75-tävlingar. Men han är inte typen som måste gå några lopp för att komma igång. Det visade han när han efter ett lika långt uppehåll vann årsdebuten i februari.
- Formen är så klart ett litet frågetecken även för mig men han är en liten och lätt häst som är ganska lättränad. Det viktigaste för honom är att han är frisk och fräsch och jag är väldigt nöjd med hur han känns i träningen.
Distansen den här gången är 2 140 meter och Just Wait And See startar från spår sex i volten, ett så kallat springspår, precis som han gjorde i Orebro Intn’l. Den gången kom en konkurrent i vägen och han kördes till ledningen först efter ett halvvarv.
- Han är inte jättesnabb ut men från springspår kan han öppna hyggligt. Det klart att det vore bra med ledningen men det är inget jag räknar med.
Just Wait And See har tävlat utan skor sedan förra Örebrostarten. Att det nu krävs skor är inget som oroar hans tränare.
- Det klart att det är ett litet minus jämfört med barfota men han är ingen utpräglad barfotahäst. Som treåring vann han i V75 på isbrodd och han gick jättebra med skor i våras.

Nästa start kan bli på Vincennes
Banprogrammet rankar Just Wait And See fyra i söndagens lopp, där bland andra V75-bekantingarna Doctor Doxey Zenz och Rafiki Fri står för motståndet.
- Det är bra hästar med men jag håller honom högt. Det krånglade lite efter förra Örebrostarten och efter det fick han inte ut vad han visade där. Nu känns allt bra igen och han duger absolut i klassen.
Förra gången Just Wait And See tävlade i Örebro fick Håkan K Persson segerjubla framför ATG Live. Då befann han sig nämligen på semester i Spanien. Den här gången kommer han vara med på banan. Och nästa gång hästen ska starta kan han befinna sig på Vincennes i Paris.
- Det skulle vara roligt att prova honom där. Han känns som en häst som skulle passa bra där med långa lopp och ofta hårt tempo. Jag har kollat lite och det finns fina lopp åt honom. Men först måste han ge ett kvitto på att allt är så bra som det känns i träningen.

Ola Johansson, Kanal 75


Breeders Crown för tvååringar med 175.000 kronor till vinnaren stod på programmet i V86:ans tredje avdelning på Jägersro. Trix..


Breeders Crown för tvååringar med 175.000 kronor till vinnaren stod på programmet i V86:ans tredje avdelning på Jägersro.
Trix On Line kom till finalen av Svensk Uppfödningslöpning för några veckor sedan som obesegrad efter tre starter. Banan var lite tung och konkurrenterna arga och tvååringen med den blåblodiga härstamningen orkade bara till en femteplats.
Ingen fara meddelade tränaren Sören Norberg som trodde på toppchans i säsongsavrundningen.
Peter Untersteiner var tydlig med att han skulle försöka på ledningen från innerspåret med Roller Coaster Ås men var chanslös.
Christoffer Eriksson satt i ledningen på några steg och resten blev en transportsträcka enligt Jägersrokusken.
- Han trampade i rejält första stegen och det blev odramatiskt. Sedan fick vi köra kanske lite väl sakta för hans del för han är väldigt bekväm av sig och springer inte ifrån dem och sprang och väntade även den här gången trots att vi lika väl hade kunnat köra undan med tre längder, sa Eriksson i vinnarcirkeln.
Fred Persson ägde Fascination, mamman till Trix On Line som var en stjärna. Enligt tränaren Sören Norberg känns sonen minst lika bra.
- Nu tar vi den här vintern och hoppas på bra saker i vår och sommar. Han har lekt sig till det här och har bara haft kul. Det är en sådan fantastiskt individ och nu ska vi börja träna! sa hemmatränaren med ett brett leende.

108-oddsare på Solvalla
V86 har varit ett pålitligt högvinstspel på slutet. På onsdagen såg det ut att bli miljoner igen men när kvällen var slut stod det klart att ingen hade lyckats pricka alla åtta vinnare.
Kvällens skrällar kom på Solvalla. I V86-2 styrde Anders Eriksson in amatörtränade 108-oddsaren Celinn Palema till seger.
Eriksson är en lärling hos Svante Båth som tar för sig mer och mer. Nu hade Solvalla-amatören Bo Ralfelt sagt åt honom att köra hyfsat offensivt med det fyraåriga stoet som svarade med att spurta till seger från kön.
- Jag hade tänkt styra ner invändigt men tränaren var optimistisk och det hade han allt rätt att vara i dag och ville att vi skulle vara i andraspår. Och det tackar jag för! sa en glad Anders Eriksson med stoet som var spelad på under en procent på V86.
I Solvallas lopp över tre kilometer briserade den andra oddsknallen. Tio hästar bakom bilen över 3140 meter med autostart slutade med seger för Peter G Norman och Zeus Karsk.
Konkurrenterna galopperade bort sig och var inblandade i småstrider under loppet och första segern för året blev mycket säker för treprocentaren (!) Zeus Karsk.
- Han är inte så jättesnabb i benen så det är hans årstid som kommer nu med långa lopp, sa Peter G Norman.
Erik Adielsson vann ”spårtrappan” med 15 hästar bakom bilen tillsammans med Svante Båth-tränade Harrington.
Claes Sjöström rundade av omgången med Timo Nurmos Sebastian Journey. En skräll som fick hålla ett högt tempo i ledningen och var suverän när han enkelt höll motståndet stången.

Foxy blir farlig i finalerna
Solvalla och Jägersro delade på V86-omgången. Kvällens prestation stod Speedy Foxy Vicane för i Malmö, Stoet som tagit tre segrar på V75 under hösen satt sist utvändigt över sprinterdistansen och körande Kim Eriksson chansade dessutom invändigt i den sista kurvan.
Speedkulan hann dit ändå trots att första varvet klockats till relativt beskedliga 1.13,5.
Amatören David Källgren från Vaggeryd kommer med en häst i brakform till V75-finalerna annandag jul.
Luciastayern var namnet på det inledande loppet på Jägersro. Distansen var mastiga tre kilometer och segern gick till tredjehandsfavoriten Prosperous.
När storfavoriten Vincent As galopperade bort sig och betrodde Cashback Pellini fick löpa i dödspositionen blev loppet en munsbit för Prosperous som Johan Untersteiner gav ett smakligt lopp i andraparet utvändigt. Halmstads Marcus Lindgren tränar.
- Det kändes tidigt att alla bitar hade fallit på plats, kommenterade Untersteiner.
Staffanstorp är adressen för reklammakaren Richard Berg som fick se sin Diamond Hall ta andra raka segern på hemmabanan Jägersro på onsdagen. Markus Waldmüller har kört i båda starterna. Ett fjärdespår genom sista kurvan stoppade inte det femåriga stoet i högform.
Ingen spelare lyckades alltså få åtta rätt vilket innebär att många miljoner kilar vidare som en jackpot till nästa onsdag. Utdelningen för sju rätt blev 12 166 kronor och för femmorna fick man 458 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Nästa år är det 60 år sedan Tommy Gustafsson tog anställning på Stockholms dåvarande galoppbana Ulriksdal. Året var..


Nästa år är det 60 år sedan Tommy Gustafsson tog anställning på Stockholms dåvarande galoppbana Ulriksdal. Året var 1959 då han 15 år gammal fick plats i stallet hos Gösta Wahlberg.
1960 slog Täby galopp upp portarna och han var med om invigningen. 1973 blev Tommy Gustafsson proffs på samma bana.
I juni 2016 flyttade galoppen från Täby till Upplands-Bro kommun där Tommy Gustafsson nu alltså avrundar karriären som professionell på Bro Park.
- Täby ligger en ändå närmast om hjärtat. Har man varit på en bana så länge som jag var kändes det lite tungt att flytta. Det satt i väggarna liksom. Nu har jag hållit på så länge att tiden rinner ifatt mig. Det blir nog tomt, men det får gå, säger 74-åringen.
Tommy Gustafsson kommer att tävla med sina hästar under årets sista tävlingsdagar på Bro Park, 16 och 19 december. Sedan är det över.
- Det har gått bra på slutet! säger galoppnestorn glatt.
Tre segrar på de tio senaste starterna är facit när karriären nu är inne på upploppet. Nio segrar på 41starter 2018.

Tränade fram Songline
2003 blev han svensk champion på tränarsidan i Sverige.
Tommy Gustafsson är mannen bakom Songline, som tjänade 3,2 miljoner kronor i mitten av 1990-talet. På den tiden den vinstrikaste svenskfödda galoppören i Sverige genom tiderna.
Ett rekord som slogs av sonen Halfsong som står i rekordlistorma som landets genom tiderna vinstrikaste svenskuppfödda häst med sina drygt 3,5 miljoner intjänade.
Songline blev också stor i aveln och har tillägnats Listed-löpningen Songline Classic på Bro Park.
- Han var ju outstanding. Han kunde allting den hästen. Songline är den bästa jag haft men jag har vunnit mycket annat också och haft fina hästar. Det blev två svenska derbysegrar bland annat, 1994 med Hooter och 1995 med Bloomerace, säger 74-årige Tommy Gustafsson
2019 blir Tommy Gustafssons första år som pensionär. Han lämnar sporten med ett visst vemod.
- Vad jag nu ska hitta på på dagarna har jag inte hunnit tänka på. Det blir ju tomt. Men det blir som det blir. Någon hobby har jag aldrig skaffat mig, det har varit hästarna hela tiden.

Fotnot: Claes Björling är fortfarande verksam som tränare på Bro Park. En verklig veteran som hållit på sedan 1950-talet och i år fyllde 88 år.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-11 Alex Ås Alex Ås   [v 4] 2140/6 0 61
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-10 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2640/5 0 16.0 306
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-3 Family Guy Family Guy   [v 6] 1640/7 0 16.3 1434
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Selene Ride Selene Ride   [s 5] 1640/9 0 16.5 899
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Alex Ås Alex Ås   [v 4] 2140/3 4 19.0g 90
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Magic Ride Magic Ride   [v 4] 2140/5 0 21.4g 466
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2140/5 str
2015-12-05 2015-12-05 Romme-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/2 1 15.6 50
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Hot Jason Hot Jason   [h 3] 2140/3 0 18.6 215
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-4 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 2100/3 5 15.5 263
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-12 Family Guy Family Guy   [v 6] 2140/5 0 17.5 358
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/12 1 13.9 143
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-2 Selene Ride Selene Ride   [s 5] 2140/5 0 19.6g 726
2015-11-06 2015-11-06 Romme-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/1 0 16.0g 78
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Hot Jason Hot Jason   [h 3] 2140/8 1 19.1 22
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2100/2 0 g 106
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-4 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 2140/7 3 13.4 456
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Magic Ride Magic Ride   [v 4] 2160/12 8 20.6g 274
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2140/1 str
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-5 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/4 0 14.6g 438
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-2 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 1640/8 6 12.0 1251
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 3] 2140/11 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Family Guy Family Guy   [v 6] 1640/2 0 g 122
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-4 Alex Ås Alex Ås   [v 4] 2140/7 0 g 149
2015-10-04 2015-10-04 Romme-9 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 1640/3 3 12.2 102
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-4 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2140/7 5 14.2 276
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/10 A 0 g 36
2016-12-10 2016-12-10 Romme-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/1 D 2 14.8 47
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/3 D 6 18.4 445
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/8 C str 22
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2160/10 C str 54
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/4 C 0 17.3g 211
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2100/1 C 8 16.9 32
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2640/5 D 0 15.0 110
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/1 D 1 15.9 48
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/4 A 1 16.0 32
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/2 D 0 g 600
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/12 D 5 15.0 214
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 4] 2140/1 B str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/4 D str
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-1 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2160/15 C 6 16.0 497
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/10 D 0 17.3 695
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Family Guy Family Guy   [v 7] 2160/10 B 8 16.2 266
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2640/6 D 0 15.3 202
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-8 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/3 A 0 15.7g 79
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2140/5 C 0 14.1 373
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/2 D 0 14.7 692
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/2 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/2 D 5 16.1 525
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/4 D 0 17.8g 928
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/9 B 5 16.8g 141
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/2 C 2 15.8 40
2016-08-09 2016-08-09 Romme-4 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/14 A 5 18.0g 24
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/1 C 8 16.3 73
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/9 A 2 17.1 38
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/3 D 3 14.8 234
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-10 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2640/3 C 0 20.2g 147
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/1 C 7 16.1 715
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2640/4 B 2 18.1 34
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/9 B 7 16.1 355
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2140/11 C 6 17.1g 198
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2160/11 A 0 18.3g 81
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/5 A str
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2160/15 A 0 19.3g 112
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/8 B 0 16.8g 490
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2140/10 C 0 15.9g 1067
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 1640/5 D 0 13.4g 765
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-1 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/7 B 5 19.4 17
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-3 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2160/10 C 3 15.0 52
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 1640/7 C 1 15.5 54
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/13 B str
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2100/6 B 0 17.6 171
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/10 C 0 20.7g 161
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-3 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/13 B 5 15.3 731
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-2 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/7 B 0 21.2g 22
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/12 B str
2016-04-10 2016-04-10 Romme-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/12 B str
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/1 C 3 16.3 536
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-6 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/2 D 5 16.6g 461
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/6 C 3 16.8 135
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2160/15 A 8 18.4g 33
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 1609/12 B 4 15.0 76
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/2 D 1 17.8 66
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/14 C 8 16.2 663
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-1 Magic Ride Magic Ride   [v 5] 2160/8 D 0 19.8g 677
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Fairytale Road Fairytale Road   [s 6] 2140/4 D 5 15.4 2075
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-8 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/6 D str
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/8 D 0 20.4 56
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-6 Family Guy Family Guy   [v 7] 1640/10 C 0 14.9 666
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/1 D 0 g 131
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/6 C 2 16.8 95
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/1 D 2 17.8 218
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2660/11 D 0 16.9 301
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 4] 2100/1 D 0 17.1 192
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-8 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/8 C 0 15.0 114
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-11 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/10 D 0 18.0g 72
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/9 D 7 15.8g 375
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 4] 2140/11 A 1 18.4 35
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-8 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/10 C 0 14.6 361
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-1 Lovely Place Lovely Place   [v 4] 2140/10 D 0 g 220
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/7 D 0 16.0 261
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 1660/11 B 0 17.5g 88
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/11 B 3 15.3 409
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-2 Aleksei Ride Aleksei Ride   [h 3] 2140/12 C str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2640/2 D 4 16.3 197
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-8 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2160/12 A 1 16.7 23
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-5 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/15 B str
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2660/10 B 0 g 112
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [h 4] 2140/4 B 6 17.8g 24
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/2 D 6 15.0 154
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [h 4] 2140/11 D 6 15.5 104
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2140/12 B 5 14.8 215
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-4 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2640/12 D 0 16.1 677
2017-09-08 2017-09-08 Romme-2 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2160/12 A 7 15.9 37
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-11 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2100/2 A 0 g 24
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2660/9 B 0 17.4 432
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/8 B 2 15.8 90
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-8 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [h 4] 2140/5 D 1 17.6 52
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/13 A 0 17.9 97
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-8 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/6 D 3 13.5 458
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2160/14 B 0 17.5g 396
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/10 C 6 14.8 289
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/7 C 3 16.4 118
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/3 C 1 14.9 35
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2160/8 D 7 17.1g 487
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/15 B 0 16.2g 325
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-1 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2640/7 C 0 18.5g 187
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/3 B 0 g 17
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2140/6 D 2 18.3 422
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/3 D 0 21.6g 33
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 3140/6 D 0 g 563
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-10 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/4 B 0 15.7 105
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/11 C 0 14.3 148
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 1640/1 B 2 15.7g 48
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-10 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/2 D 0 13.9 536
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-3 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/10 A 2 16.4 52
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/4 C 5 15.5 148
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-8 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/11 D 0 15.9 1163
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-3 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/3 D 2 15.7 120
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2160/13 D 4 16.5 158
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 3140/3 D 0 18.3g 929
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2140/1 D 0 17.3g 725
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-2 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/8 A 3 18.4 104
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/7 C 0 g 43
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2660/9 B 8 17.1g 209
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2100/5 C 0 18.4g 28
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-5 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2609/1 C 0 15.4g 34
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2140/4 B 2 15.0 87
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/6 B 0 16.7 625
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/10 C 0 17.9 592
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2140/8 A 1 15.8 18
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/10 C 2 15.3 33
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2640/4 D 0 g 758
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Hot Jason Hot Jason   [h 5] 2140/9 B 0 16.0 324
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/11 A 2 16.6 55
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-7 Hot Jason Hot Jason   [h 5] 1640/1 B str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2640/1 D str
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/2 B 2 17.9 25
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-7 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/1 D 4 15.5g 46
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-9 Hot Jason Hot Jason   [h 5] 2140/8 A 1 17.6 22
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/4 C 0 17.8g 317
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/4 D 3 14.1 82
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/1 A 2 16.5 21
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-2 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/8 B 0 17.5 761
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/10 B 2 16.3 68
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 A 1 17.1 22
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-3 Famous Pace Famous Pace   [s 3] 2140/6 B 3 18.2 35
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-9 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/11 C 1 15.3 415
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2640/6 C 0 14.8 783
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-2 Simba Simba   [h 4] 2140/7 C 0 16.2 779
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2160/14 A 2 15.2 69
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-9 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/11 B 7 17.8 290
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2160/9 C 7 15.3 615
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-8 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2640/11 B 3 15.9 77
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Simba Simba   [h 4] 2160/15 B 0 18.1g 72
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-3 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/2 D 6 18.3 254
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/3 B 6 17.1g 147
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/3 B 0 g 20
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-7 Simba Simba   [h 4] 2140/12 D 0 17.1 123
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/5 C 8 15.8g 502
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 D 2 14.5 408
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-4 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/7 C 0 g 404
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Simba Simba   [h 4] 2140/2 B 5 18.6g 22
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-8 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/7 B 1 14.1 165
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-1 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/7 C 1 18.4 71
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-2 Famous Pace Famous Pace   [s 3] 2140/9 D 0 17.8 143
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/1 B str
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2640/10 D 6 15.8 1123
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/11 D 0 14.5 1402
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-1 Jack Ryan Jack Ryan   [v 3] 2140/7 D 7 18.6g 148
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/7 D 5 14.6 373
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 5] 2140/9 B 1 15.2 202
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-5 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/9 D 1 15.6 151
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/3 C 5 17.8g 399
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/9 D 0 14.9 538
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-2 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2100/3 C 0 17.1g 273
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/7 D 2 14.0 94
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-5 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/3 B 7 19.1 167
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/2 C 0 16.1 47
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/6 D 6 g 210
2018-06-14 2018-06-14 Romme-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2160/14 C str
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-1 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/10 C 2 19.0 788
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-6 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/8 B 1 15.3 20
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2160/8 C 0 17.1 268
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 Hot Jason Hot Jason   [v 6] 2140/2 D 7 14.7 742
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/12 C 1 15.7 40
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-11 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/2 C 0 16.8g 39
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-1 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/4 D 5 633
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 C 3 14.3 78
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/4 C 0 15.5g 73
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2100/13 D 6 15.7 174
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-1 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/4 C 6 20.3g 55
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/11 C 0 15.2 485
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2100/4 D 2 13.2 197
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-3 Hot Jason Hot Jason   [v 6] 1640/7 B 2 14.0 147
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/5 D 3 16.4 43
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/8 B 1 15.8 160
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/1 C 4 16.3 69
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/4 C 0 15.7g 162
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2160/12 B 0 18.8g 112
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-5 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2609/6 D 3 14.2 253
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2100/10 D 0 g 1693
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/4 C 0 16.4 959
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/11 C 4 15.3 242
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/1 D 0 g 120
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-3 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2640/7 D 6 16.7 102
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-5 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2660/8 B 0 19.1 40
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-1 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2160/14 A 4 18.6g 22
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2640/5 D 0 17.9 276
2018-03-09 2018-03-09 Romme-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/9 D 0 17.4g 228
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2609/8 C 2 16.5 94
2018-02-23 2018-02-23 Romme-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2160/4 B 1 16.4 50
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 1640/3 C str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 A 0 17.1g 64
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-6 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/9 C 0 g 515
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-7 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/2 B 6 17.8 31
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-6 Hot Jason Hot Jason   [v 6] 2140/4 C 0 23.7 220
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2100/7 A 0 17.7 352
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2100/3 D 7 15.0 110
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-1 Lovely Place Lovely Place   [v 5] 2160/10 B 0 g 76
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-3 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 1640/2 A 1 16.4 72
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/3 D 2 14.7 104
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2640/5 B str
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-8 Lovely Place Lovely Place   [v 5] 2140/1 D 4 21.2 58ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se