V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-26 2024-07-26 Romme-3 B.G.Oskar B.G.Oskar   [h 4] 2640/10 A
2024-07-27 2024-07-27 Bollnäs-6 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2640/11 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-11 Alex Ås Alex Ås   [v 4] 2140/6 0 61
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-10 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2640/5 0 16.0 306
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-3 Family Guy Family Guy   [v 6] 1640/7 0 16.3 1434
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Selene Ride Selene Ride   [s 5] 1640/9 0 16.5 899
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Alex Ås Alex Ås   [v 4] 2140/3 4 19.0g 90
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-5 Magic Ride Magic Ride   [v 4] 2140/5 0 21.4g 466
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2140/5 str
2015-12-05 2015-12-05 Romme-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/2 1 15.6 50
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Hot Jason Hot Jason   [h 3] 2140/3 0 18.6 215
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-4 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 2100/3 5 15.5 263
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-12 Family Guy Family Guy   [v 6] 2140/5 0 17.5 358
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/12 1 13.9 143
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-2 Selene Ride Selene Ride   [s 5] 2140/5 0 19.6g 726
2015-11-06 2015-11-06 Romme-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/1 0 16.0g 78
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Hot Jason Hot Jason   [h 3] 2140/8 1 19.1 22
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2100/2 0 g 106
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-4 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 2140/7 3 13.4 456
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Magic Ride Magic Ride   [v 4] 2160/12 8 20.6g 274
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-2 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 1640/8 6 12.0 1251
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2140/1 str
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-5 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 7] 2140/4 0 14.6g 438
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 3] 2140/11 0
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Family Guy Family Guy   [v 6] 1640/2 0 g 122
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-4 Alex Ås Alex Ås   [v 4] 2140/7 0 g 149
2015-10-04 2015-10-04 Romme-9 Lady Broadway Lady Broadway   [s 5] 1640/3 3 12.2 102
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-4 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 3] 2140/7 5 14.2 276
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/10 A 0 g 36
2016-12-10 2016-12-10 Romme-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/1 D 2 14.8 47
2016-12-09 2016-12-09 Solvalla-9 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/3 D 6 18.4 445
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/8 C str 22
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2160/10 C str 54
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-6 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/4 C 0 17.3g 211
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2100/1 C 8 16.9 32
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2640/5 D 0 15.0 110
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-11 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/1 D 1 15.9 48
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/4 A 1 16.0 32
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/2 D 0 g 600
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/12 D 5 15.0 214
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-8 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 4] 2140/1 B str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/4 D str
2016-09-30 2016-09-30 Solvalla-1 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2160/15 C 6 16.0 497
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/10 D 0 17.3 695
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Family Guy Family Guy   [v 7] 2160/10 B 8 16.2 266
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2640/6 D 0 15.3 202
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-8 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/3 A 0 15.7g 79
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2140/5 C 0 14.1 373
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/2 D 0 14.7 692
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/2 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/2 D 5 16.1 525
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-5 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/4 D 0 17.8g 928
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/9 B 5 16.8g 141
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/2 C 2 15.8 40
2016-08-09 2016-08-09 Romme-4 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/14 A 5 18.0g 24
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/9 A 2 17.1 38
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-9 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/1 C 8 16.3 73
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-7 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/3 D 3 14.8 234
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-10 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2640/3 C 0 20.2g 147
2016-07-04 2016-07-04 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/1 C 7 16.1 715
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2640/4 B 2 18.1 34
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-4 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/9 B 7 16.1 355
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2140/11 C 6 17.1g 198
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2160/11 A 0 18.3g 81
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/5 A str
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2160/15 A 0 19.3g 112
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/8 B 0 16.8g 490
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 4] 2140/10 C 0 15.9g 1067
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 1640/5 D 0 13.4g 765
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-1 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/7 B 5 19.4 17
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-3 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2160/10 C 3 15.0 52
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-12 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 1640/7 C 1 15.5 54
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2160/13 B str
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2100/6 B 0 17.6 171
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/10 C 0 20.7g 161
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-3 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/13 B 5 15.3 731
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-2 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/7 B 0 21.2g 22
2016-04-10 2016-04-10 Romme-11 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/12 B str
2016-04-10 2016-04-10 Romme-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/12 B str
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2140/1 C 3 16.3 536
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-6 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/2 D 5 16.6g 461
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/6 C 3 16.8 135
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2160/15 A 8 18.4g 33
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-6 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 1609/12 B 4 15.0 76
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-5 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 4] 2140/2 D 1 17.8 66
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Selene Ride Selene Ride   [s 6] 2160/14 C 8 16.2 663
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-1 Magic Ride Magic Ride   [v 5] 2160/8 D 0 19.8g 677
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-6 Fairytale Road Fairytale Road   [s 6] 2140/4 D 5 15.4 2075
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-8 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/6 D str
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Hot Jason Hot Jason   [h 4] 2140/8 D 0 20.4 56
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-6 Family Guy Family Guy   [v 7] 1640/10 C 0 14.9 666
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 8] 2140/1 D 0 g 131
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-2 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2140/6 C 2 16.8 95
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Alex Ås Alex Ås   [v 5] 2640/1 D 2 17.8 218
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 4] 2100/1 D 0 17.1 192
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2660/11 D 0 16.9 301
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-11 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/10 D 0 18.0g 72
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-8 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/8 C 0 15.0 114
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/9 D 7 15.8g 375
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-1 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 4] 2140/11 A 1 18.4 35
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-8 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/10 C 0 14.6 361
2017-10-25 2017-10-25 Solvalla-1 Lovely Place Lovely Place   [v 4] 2140/10 D 0 g 220
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/7 D 0 16.0 261
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 1660/11 B 0 17.5g 88
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/11 B 3 15.3 409
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-2 Aleksei Ride Aleksei Ride   [h 3] 2140/12 C str
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2640/2 D 4 16.3 197
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-8 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2160/12 A 1 16.7 23
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-5 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/15 B str
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2660/10 B 0 g 112
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [h 4] 2140/4 B 6 17.8g 24
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-4 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/2 D 6 15.0 154
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2140/12 B 5 14.8 215
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [h 4] 2140/11 D 6 15.5 104
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-4 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2640/12 D 0 16.1 677
2017-09-08 2017-09-08 Romme-2 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2160/12 A 7 15.9 37
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-11 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2100/2 A 0 g 24
2017-08-31 2017-08-31 Örebro-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2660/9 B 0 17.4 432
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/8 B 2 15.8 90
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-8 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [h 4] 2140/5 D 1 17.6 52
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/13 A 0 17.9 97
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-8 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/6 D 3 13.5 458
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2160/14 B 0 17.5g 396
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/10 C 6 14.8 289
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/7 C 3 16.4 118
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/3 C 1 14.9 35
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2160/15 B 0 16.2g 325
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-12 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2160/8 D 7 17.1g 487
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-1 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2640/7 C 0 18.5g 187
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/3 B 0 g 17
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Trader Mon Trader Mon   [v 9] 2140/6 D 2 18.3 422
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-1 Easy Pace Easy Pace   [s 3] 2140/3 D 0 21.6g 33
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 3140/6 D 0 g 563
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-10 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/4 B 0 15.7 105
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-7 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/11 C 0 14.3 148
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 1640/1 B 2 15.7g 48
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-10 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/2 D 0 13.9 536
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-3 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/10 A 2 16.4 52
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/4 C 5 15.5 148
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-8 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/11 D 0 15.9 1163
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-3 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/3 D 2 15.7 120
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-2 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2160/13 D 4 16.5 158
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2140/1 D 0 17.3g 725
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 3140/3 D 0 18.3g 929
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-2 Chocoboy Chocoboy   [h 3] 2140/8 A 3 18.4 104
2017-03-29 2017-03-29 Solvalla-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/7 C 0 g 43
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2660/9 B 8 17.1g 209
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2100/5 C 0 18.4g 28
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-5 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2609/1 C 0 15.4g 34
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2140/4 B 2 15.0 87
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-9 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/6 B 0 16.7 625
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-6 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2160/10 C 0 17.9 592
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2140/8 A 1 15.8 18
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/10 C 2 15.3 33
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2640/4 D 0 g 758
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-10 Hot Jason Hot Jason   [h 5] 2140/9 B 0 16.0 324
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 5] 2640/11 A 2 16.6 55
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-7 Hot Jason Hot Jason   [h 5] 1640/1 B str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-5 Alex Ås Alex Ås   [v 6] 2640/1 D str
2017-01-20 2017-01-20 Romme-5 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/2 B 2 17.9 25
2017-01-17 2017-01-17 Eskilstuna-7 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/1 D 4 15.5g 46
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-9 Hot Jason Hot Jason   [h 5] 2140/8 A 1 17.6 22
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 5] 2140/4 C 0 17.8g 317
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 9] 2140/4 D 3 14.1 82
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 5] 2140/1 A 2 16.5 21
2018-12-29 2018-12-29 Romme-8 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/11 D str
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-10 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2100/1 D 4 15.8 21
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-4 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/3 D str
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-3 Simba Simba   [h 4] 1609/10 B 1 17.8 111
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-2 Jack Ryan Jack Ryan   [v 3] 2140/7 B str
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-2 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/8 B 0 17.5 761
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/10 B 2 16.3 68
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 A 1 17.1 22
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-9 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/11 C 1 15.3 415
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-3 Famous Pace Famous Pace   [s 3] 2140/6 B 3 18.2 35
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2640/6 C 0 14.8 783
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-9 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/11 B 7 17.8 290
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2160/14 A 2 15.2 69
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-2 Simba Simba   [h 4] 2140/7 C 0 16.2 779
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2160/9 C 7 15.3 615
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-8 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2640/11 B 3 15.9 77
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Simba Simba   [h 4] 2160/15 B 0 18.1g 72
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/3 B 6 17.1g 147
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-3 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/2 D 6 18.3 254
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-7 Simba Simba   [h 4] 2140/12 D 0 17.1 123
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/3 B 0 g 20
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-9 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 D 2 14.5 408
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/5 C 8 15.8g 502
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-4 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/7 C 0 g 404
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Simba Simba   [h 4] 2140/2 B 5 18.6g 22
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-8 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/7 B 1 14.1 165
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-1 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/7 C 1 18.4 71
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-2 Famous Pace Famous Pace   [s 3] 2140/9 D 0 17.8 143
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/1 B str
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-6 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/11 D 0 14.5 1402
2018-08-01 2018-08-01 Mantorp-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2640/10 D 6 15.8 1123
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-1 Jack Ryan Jack Ryan   [v 3] 2140/7 D 7 18.6g 148
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/7 D 5 14.6 373
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Imakeyouproud Imakeyouproud   [v 5] 2140/9 B 1 15.2 202
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-6 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/3 C 5 17.8g 399
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-5 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/9 D 1 15.6 151
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-7 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/9 D 0 14.9 538
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-2 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2100/3 C 0 17.1g 273
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/7 D 2 14.0 94
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-5 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/3 B 7 19.1 167
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/6 D 6 g 210
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/2 C 0 16.1 47
2018-06-14 2018-06-14 Romme-4 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2160/14 C str
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-1 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/10 C 2 19.0 788
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-6 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2140/8 B 1 15.3 20
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2160/8 C 0 17.1 268
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/12 C 1 15.7 40
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 Hot Jason Hot Jason   [v 6] 2140/2 D 7 14.7 742
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-11 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/2 C 0 16.8g 39
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-1 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 3] 2140/4 D 5 633
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/4 C 0 15.5g 73
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 C 3 14.3 78
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2100/13 D 6 15.7 174
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/11 C 0 15.2 485
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-1 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 4] 2140/4 C 6 20.3g 55
2018-05-15 2018-05-15 Örebro-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2100/4 D 2 13.2 197
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-5 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/5 D 3 16.4 43
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-3 Hot Jason Hot Jason   [v 6] 1640/7 B 2 14.0 147
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/1 C 4 16.3 69
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2140/8 B 1 15.8 160
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/4 C 0 15.7g 162
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-8 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2100/10 D 0 g 1693
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-5 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2609/6 D 3 14.2 253
2018-04-22 2018-04-22 Örebro-4 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2160/12 B 0 18.8g 112
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-9 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/4 C 0 16.4 959
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/11 C 4 15.3 242
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/1 D 0 g 120
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-5 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2660/8 B 0 19.1 40
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-3 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2640/7 D 6 16.7 102
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-1 Chocoboy Chocoboy   [h 4] 2160/14 A 4 18.6g 22
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2640/5 D 0 17.9 276
2018-03-09 2018-03-09 Romme-8 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/9 D 0 17.4g 228
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-4 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2609/8 C 2 16.5 94
2018-02-23 2018-02-23 Romme-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2160/4 B 1 16.4 50
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 1640/3 C str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 6] 2140/5 A 0 17.1g 64
2018-02-06 2018-02-06 Solvalla-6 Barracuda Bac Barracuda Bac   [v 6] 2140/9 C 0 g 515
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-7 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 2140/2 B 6 17.8 31
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-6 Hot Jason Hot Jason   [v 6] 2140/4 C 0 23.7 220
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-6 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2100/3 D 7 15.0 110
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-5 Bottnas Ambassadör Bottnas Ambassadör   [v 8] 2100/7 A 0 17.7 352
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-3 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 5] 1640/2 A 1 16.4 72
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-1 Lovely Place Lovely Place   [v 5] 2160/10 B 0 g 76
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-8 Lovely Place Lovely Place   [v 5] 2140/1 D 4 21.2 58
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-3 Ridgehead Kwannon Ridgehead Kwannon   [s 6] 2640/5 B str
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 10] 2140/3 D 2 14.7 104
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-2 Botswana Botswana   [s 3] 2140/11 B 6 16.6 407
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-3 Botswana Botswana   [s 3] 2160/9 A 3 16.9 232
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-5 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 1640/10 A 0 17.6 122
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-2 Botswana Botswana   [s 3] 2160/9 B str
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-2 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2160/6 C 0 16.3 253
2019-11-29 2019-11-29 Romme-7 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 6] 2140/9 D 0 14.7 118
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-8 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 5] 2140/12 B 0 g 49
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-9 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/7 B 8 16.6g 866
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-6 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 5] 2140/1 B 0 g 90
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-3 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2140/4 B 0 16.4 312
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-1 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/5 A 1 17.1 29
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-4 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 5] 2640/6 C 0 17.9 186
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-5 Botswana Botswana   [s 3] 2140/10 B 5 16.8 85
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-5 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 2140/1 C 2 16.8 322
2019-10-25 2019-10-25 Romme-1 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2640/12 D 2 16.7 165
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-7 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 5] 2140/1 C 3 15.0 500
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-9 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2140/1 D 0 16.4g 387
2019-10-09 2019-10-09 Solvalla-3 Botswana Botswana   [s 3] 2140/6 B 2 15.9 145
2019-09-30 2019-09-30 Eskilstuna-4 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 1640/11 C 6 16.4 277
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-5 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2140/8 D 0 15.4 408
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-10 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 5] 2160/9 A 5 17.7g 66
2019-09-05 2019-09-05 Örebro-5 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 2140/2 D 0 19.0 177
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-5 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2140/9 D 7 15.9 286
2019-08-24 2019-08-24 Bergsåker-5 Chocoboy Chocoboy   [v 5] 2140/4 D str
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-7 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 5] 1640/12 B 4 15.8g 355
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-4 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2140/7 A 1 17.2 52
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-10 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2640/3 C 3 16.4 158
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-1 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2140/9 C 3 17.2 278
2019-08-10 2019-08-10 Åby-6 Chocoboy Chocoboy   [v 5] 2140/9 D 2 13.8 385
2019-07-27 2019-07-27 Hagmyren-9 Chocoboy Chocoboy   [v 5] 2140/2 C 2 13.4 42
2019-07-26 2019-07-26 Romme-5 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/9 C 0 16.2g 211
2019-07-26 2019-07-26 Romme-1 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [v 3] 2140/6 D 0 18.5g 151
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-5 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/1 B 0 15.5 372
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-7 Simba Simba   [v 5] 2140/8 C str
2019-07-10 2019-07-10 Visby-10 Chocoboy Chocoboy   [v 5] 2120/12 C 0 15.2 122
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-4 Chocoboy Chocoboy   [v 5] 2140/6 D 2 13.3 132
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-2 Aleksei Ride Aleksei Ride   [v 5] 2160/10 C 6 16.9g 348
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-11 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 2140/1 C 8 17.4 165
2019-06-19 2019-06-19 Solvalla-1 Botswana Botswana   [s 3] 2140/6 B 5 16.7 124
2019-06-13 2019-06-13 Lindesberg-2 Simba Simba   [v 5] 1640/12 B 0 15.7 82
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-9 Chocoboy Chocoboy   [v 5] 2140/11 D 0 14.5 663
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-3 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 2160/8 B 0 17.1 134
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-6 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/1 C 1 16.1 528
2019-06-05 2019-06-05 Romme-7 Botswana Botswana   [s 3] 2140/7 D 3 17.3 229
2019-06-05 2019-06-05 Romme-3 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 4] 2160/8 D 0 19.4g 938
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-8 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 2160/12 B 2 16.7 117
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-7 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/1 C 0 15.7 190
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 4] 2140/3 D 0 16.7 612
2019-05-16 2019-05-16 Eskilstuna-5 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [h 3] 2140/3 D 0 18.5g 448
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-2 Simba Simba   [v 5] 2160/10 A 2 15.4 100
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-9 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/3 A 4 19.9g 27
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-5 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 6] 1640/11 C str
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-7 Sheriff Bi Sheriff Bi   [v 8] 2140/8 D 0 13.9 578
2019-05-07 2019-05-07 Solvalla-1 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 2140/9 B 4 18.5 284
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-7 Magnificent Tooma Magnificent Tooma   [h 3] 2140/3 D 0 21.8g 119
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 4] 2140/2 D 0 16.8 351
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-2 Simba Simba   [v 5] 2140/8 D 1 15.9 239
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-1 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 3] 2140/10 D 1 17.2 218
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2140/7 A 3 14.3 841
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-3 Simba Simba   [v 5] 2640/9 C 0 g 291
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2660/8 D 6 14.4 635
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2140/3 C 0 15.1 368
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2640/7 B 4 17.5 70
2019-02-10 2019-02-10 Romme-1 Famous Pace Famous Pace   [s 4] 2140/2 A 5 19.8 54
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-7 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2140/3 C 0 15.5 200
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-4 Simba Simba   [h 5] 2140/4 C 5 18.4 309
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-6 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 6] 2160/8 C 2 15.7 87
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 4] 2140/2 D 0 16.4 524
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-6 Carla d'Eronville Carla d'Eronville   [s 7] 2140/4 C 3 16.3 328
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Simba Simba   [h 5] 2140/10 B 4 17.2 96
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-4 Simba Simba   [h 5] 1640/12 D 5 16.8 90
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-3 Sturdy Stride Sturdy Stride   [s 4] 2140/3 C 2 17.3 152
2020-12-29 2020-12-29 Eskilstuna-1 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 3] 2140/5 B 3 16.4 70
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-5 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2140/12 C 3 15.0 299
2020-12-24 2020-12-24 Eskilstuna-2 Botswana Botswana   [s 4] 2140/12 B 7 17.3 77
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-3 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 3] 2140/8 C 3 18.6g 45
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-9 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2640/1 D 0 18.2 753
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-12 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 3] 2140/5 B 0 g 105
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-2 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2140/13 C 0 g 987
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-12 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 3] 2140/5 D 1 16.8 561
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-9 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2100/10 D 0 17.7g 307
2020-09-17 2020-09-17 Örebro-9 Botswana Botswana   [s 4] 2640/2 D 0 19.4g 491
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-5 Botswana Botswana   [s 4] 2140/9 B 0 g 114
2020-08-31 2020-08-31 Romme-10 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/6 C 2 13.7 63
2020-08-22 2020-08-22 Romme-7 Botswana Botswana   [s 4] 2140/8 C 0 15.9 82
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-2 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/5 B 4 15.0 33
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-3 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/9 C 1 14.3 101
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-2 Botswana Botswana   [s 4] 2140/2 B 3 16.2g 63
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-2 Bonfire Ås Bonfire Ås   [h 3] 2140/5 D 0 g 808
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-8 Botswana Botswana   [s 4] 2140/4 C 5 14.8 284
2020-07-24 2020-07-24 Solvalla-7 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/5 D 3 12.9 270
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-7 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2140/8 B str
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-9 Stonecapes Pecca Stonecapes Pecca   [v 7] 2140/7 C 0 14.9 535
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-8 Chocoboy Chocoboy   [v 6] 2640/11 C 0 14.9 191
2020-04-12 2020-04-12 Romme-2 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 4] 2140/10 C 0 15.6g 200
2020-04-09 2020-04-09 Gävle-9 Chocoboy Chocoboy   [v 6] 2140/1 C 0 15.2 163
2021-12-18 2021-12-18 Romme-7 La Merida La Merida   [s 4] 2140/1 B 6 13.6 347
2021-12-13 2021-12-13 Eskilstuna-6 G.Cross G.Cross   [v 4] 2140/10 C 0 18.7 49
2021-12-03 2021-12-03 Solvalla-5 G.Cross G.Cross   [v 4] 2140/2 D 1 17.0 86
2021-12-01 2021-12-01 Solvalla-7 Galileo Journey Galileo Journey   [v 5] 1640/5 C 0 g 43
2021-11-30 2021-11-30 Eskilstuna-4 La Merida La Merida   [s 4] 2140/8 A 5 15.6 53
2021-11-19 2021-11-19 Romme-1 Bonnie B. Bonnie B.   [s 3] 2140/8 C 3 18.1 56
2021-11-16 2021-11-16 Romme-9 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2140/3 B 0 18.3g 29
2021-11-16 2021-11-16 Romme-1 La Merida La Merida   [s 4] 1640/6 C 1 12.6 22
2021-11-15 2021-11-15 Eskilstuna-1 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2140/3 B str
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-3 G.Cross G.Cross   [v 4] 2140/5 B 4 16.4 169
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-1 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 3] 2140/5 D 2 18.2 204
2021-11-08 2021-11-08 Mantorp-6 Bonnie B. Bonnie B.   [s 3] 2140/4 D 2 17.9 62
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-6 La Merida La Merida   [s 4] 2140/3 D 0 17.6g 186
2021-10-31 2021-10-31 Solvalla-10 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2640/11 D 6 15.6 359
2021-10-29 2021-10-29 Solvalla-8 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2140/10 B 6 15.6 130
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-7 La Merida La Merida   [s 4] 2100/1 D 2 14.9 190
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-5 G.Cross G.Cross   [v 4] 2640/1 D 0 18.4 133
2021-10-13 2021-10-13 Solvalla-6 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2640/5 C str
2021-10-08 2021-10-08 Eskilstuna-5 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2140/10 C 4 14.1 189
2021-09-27 2021-09-27 Romme-2 G.Cross G.Cross   [v 4] 2140/5 B 3 17.1 43
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-9 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2140/2 C 0 14.2 186
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-9 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2640/8 D 0 15.6 441
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-4 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2140/2 C 0 15.7g 630
2021-08-16 2021-08-16 Färjestad-5 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2140/4 B 1 14.2 19
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-7 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2140/3 D 2 14.2 571
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-6 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2140/1 C 0 15.0 493
2021-07-13 2021-07-13 Solvalla-4 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2140/8 C str
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-9 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2660/13 A 4 15.6 27
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-9 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2160/4 B 5 15.8 102
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-6 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2140/2 B 2 14.1 91
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-3 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2640/2 B 5 15.2 74
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-7 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2640/9 B 6 15.5 221
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-8 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2640/6 C 6 15.5g 228
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-4 La Merida La Merida   [s 4] 2140/2 C str
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-5 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2640/2 C 5 16.6 140
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-12 Botswana Botswana   [s 5] 2140/8 C 6 16.9 94
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-10 G.Cross G.Cross   [v 4] 2140/2 C 7 15.7 19
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-9 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2140/1 D 3 15.7 120
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-4 G.Cross G.Cross   [v 4] 2140/1 D 1 16.4 15
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-7 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2160/11 B 2 14.9 83
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-3 La Merida La Merida   [s 4] 2140/1 B 1 16.2 51
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-3 G.Cross G.Cross   [v 4] 2140/3 D 1 16.9 26
2021-03-19 2021-03-19 Romme-5 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2640/5 C 2 16.9 57
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-7 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2160/3 C 6 15.5 115
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-1 La Merida La Merida   [s 4] 2140/6 A 2 16.8 25
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-3 Botswana Botswana   [s 5] 2140/2 C 8 16.1 122
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-6 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2140/5 D 2 16.2 102
2021-03-01 2021-03-01 Mantorp-2 G.Cross G.Cross   [v 4] 2140/4 B 2 16.1 84
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-6 G.Cross G.Cross   [v 4] 2140/2 C str
2021-02-15 2021-02-15 Eskilstuna-10 Botswana Botswana   [s 5] 1640/12 C str
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-3 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2140/3 C 2 16.7 34
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-5 La Merida La Merida   [s 4] 2140/9 D 5 16.6g 245
2021-02-05 2021-02-05 Eskilstuna-2 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2140/2 C 2 14.6 311
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-9 Botswana Botswana   [s 5] 1640/7 D 0 14.9 769
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-4 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2140/1 C 5 16.3 115
2021-01-13 2021-01-13 Solvalla-10 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 5] 2640/11 D 0 17.5 428
2021-01-08 2021-01-08 Romme-7 Botswana Botswana   [s 5] 2140/3 D 3 17.6 332
2021-01-08 2021-01-08 Romme-4 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 4] 2640/12 C 6 17.8 153
2022-12-19 2022-12-19 Färjestad-2 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/12 B 5 19.8 154
2022-12-17 2022-12-17 Romme-9 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2140/8 C str
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-7 Rio Luca* Rio Luca*   [h 5] 2140/4 C 2 15.9 32
2022-12-06 2022-12-06 Eskilstuna-5 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 4] 2140/12 D 4 17.6 279
2022-11-30 2022-11-30 Solvalla-6 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/6 C 5 16.1 872
2022-11-27 2022-11-27 Färjestad-2 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 3] 2140/6 C 0 16.4 339
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-9 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/9 C 0 16.7 1032
2022-11-02 2022-11-02 Solvalla-4 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/1 A 0 g 129
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-6 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 5] 2640/14 C 0 g 162
2022-10-31 2022-10-31 Mantorp-4 La Merida La Merida   [s 5] 1640/12 A 0 13.9 62
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-5 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2140/7 B 4 14.7 299
2022-10-25 2022-10-25 Eskilstuna-9 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2640/5 D 0 17.5 720
2022-10-21 2022-10-21 Solvalla-3 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 3] 2140/9 C 7 15.8 313
2022-10-19 2022-10-19 Solvalla-3 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/4 D 0 15.1 948
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-7 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 5] 2640/2 D 0 g 1033
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-6 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 4] 2140/2 D 0 g 266
2022-10-13 2022-10-13 Örebro-5 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2100/2 D 5 14.4 880
2022-10-12 2022-10-12 Solvalla-7 La Merida La Merida   [s 5] 2140/15 A 0 14.7 73
2022-10-12 2022-10-12 Solvalla-6 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 1640/1 B 4 13.0 57
2022-10-06 2022-10-06 Romme-5 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 3] 2140/5 B 6 17.3 82
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-9 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2640/2 D 0 17.4g 651
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-2 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 5] 2140/4 C 0 g 203
2022-09-30 2022-09-30 Solvalla-1 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/5 B 0 17.5g 125
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-5 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 1640/4 B 1 13.8 169
2022-09-27 2022-09-27 Eskilstuna-2 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 4] 2140/4 D 5 17.0 476
2022-09-19 2022-09-19 Mantorp-6 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 3] 2140/8 B 3 17.6g 53
2022-09-17 2022-09-17 Färjestad-8 La Merida La Merida   [s 5] 2140/4 C 7 13.0 261
2022-09-15 2022-09-15 Örebro-8 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/1 B 2 17.4 118
2022-09-15 2022-09-15 Örebro-5 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2609/1 D 0 16.0 790
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-6 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2640/11 D 1 16.6 144
2022-09-13 2022-09-13 Eskilstuna-3 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 5] 2140/4 C 5 14.6 333
2022-08-17 2022-08-17 Solvalla-3 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2140/3 D 0 15.0 982
2022-08-16 2022-08-16 Eskilstuna-3 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2140/9 D 7 16.1g 638
2022-08-08 2022-08-08 Romme-9 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/8 B str
2022-08-08 2022-08-08 Romme-2 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 5] 2640/8 C 0 16.7 355
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-7 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 4] 2140/11 B 2 17.1 21
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-3 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2140/11 C 2 15.0 112
2022-07-29 2022-07-29 Eskilstuna-3 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2640/2 D 4 16.1 1000
2022-07-20 2022-07-20 Eskilstuna-9 La Merida La Merida   [s 5] 1640/4 B 2 11.7 40
2022-07-18 2022-07-18 Lindesberg-5 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 3] 2140/1 B str
2022-07-14 2022-07-14 Örebro-1 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/3 D 6 17.1 322
2022-07-12 2022-07-12 Eskilstuna-4 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2160/13 D 7 16.6 694
2022-07-04 2022-07-04 Mantorp-1 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 3] 2140/4 B 1 15.8 70
2022-06-28 2022-06-28 Solvalla-7 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/7 C 0 18.3g 353
2022-06-28 2022-06-28 Solvalla-5 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2640/7 D 0 17.5g 745
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-6 La Merida La Merida   [s 5] 1640/1 C 4 11.6 245
2022-06-23 2022-06-23 Mantorp-7 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2160/12 C 8 19.4 148
2022-06-14 2022-06-14 Gävle-9 La Merida La Merida   [s 5] 2140/11 A 1 14.7 71
2022-06-13 2022-06-13 Solvalla-1 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 3] 2140/1 D 5 16.2 183
2022-06-07 2022-06-07 Eskilstuna-1 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 3] 2140/2 C str
2022-05-31 2022-05-31 Eskilstuna-5 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 1640/12 D 0 17.0 786
2022-04-24 2022-04-24 Solvalla-7 Ophelia Tooma Ophelia Tooma   [s 4] 2140/2 C 0 g 125
2022-04-24 2022-04-24 Solvalla-4 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2140/6 D 6 15.4g 122
2022-04-05 2022-04-05 Eskilstuna-1 Ophelia Tooma Ophelia Tooma   [s 4] 2140/6 A 0 g 80
2022-03-04 2022-03-04 Solvalla-3 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2140/5 D str
2022-02-15 2022-02-15 Eskilstuna-6 La Merida La Merida   [s 5] 2140/5 A str
2022-02-15 2022-02-15 Eskilstuna-5 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2640/5 D 0 20.2g 258
2022-02-09 2022-02-09 Solvalla-7 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2640/6 C 0 640
2022-01-25 2022-01-25 Eskilstuna-5 Bonnie B. Bonnie B.   [s 4] 2140/3 C 2 19.1 79
2022-01-19 2022-01-19 Solvalla-8 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2160/15 B 0 18.4g 109
2022-01-03 2022-01-03 Eskilstuna-10 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 4] 2140/4 D 6 18.4 73
2022-01-03 2022-01-03 Eskilstuna-7 Girlpower Sisu Girlpower Sisu   [s 6] 2140/8 C 2 16.1 172
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-7 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 4] 2640/1 C 0 17.4 225
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-5 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 4] 2140/4 C 5 17.9 199
2023-12-29 2023-12-29 Romme-1 B.G.Oskar B.G.Oskar   [h 3] 2140/2 B 1 17.7 55
2023-12-24 2023-12-24 Eskilstuna-2 Counselor Troi Counselor Troi   [s 3] 2140/3 C 2 19.0 25
2023-12-22 2023-12-22 Romme-3 Makalu Doc Makalu Doc   [h 3] 2140/3 A 1 17.1 18
2023-12-20 2023-12-20 Solvalla-8 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2140/4 C 0 17.8 954
2023-12-20 2023-12-20 Solvalla-5 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 4] 2640/11 C 6 18.2 643
2023-12-20 2023-12-20 Solvalla-4 Merlot Doc Merlot Doc   [v 3] 2140/9 B 0 20.2g 319
2023-09-15 2023-09-15 Romme-4 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 4] 2140/7 B 2 16.4 130
2023-09-08 2023-09-08 Romme-5 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 2640/10 C 0 17.0 151
2023-09-08 2023-09-08 Romme-2 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 4] 2140/7 D 0 17.1 634
2023-09-06 2023-09-06 Solvalla-4 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2140/1 D 0 15.4 807
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-5 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2640/12 B str
2023-08-23 2023-08-23 Solvalla-4 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 2160/11 B 2 15.9 289
2023-08-22 2023-08-22 Eskilstuna-4 Merlot Doc Merlot Doc   [v 3] 2140/3 D 1 16.1 138
2023-08-15 2023-08-15 Eskilstuna-2 B.G.Oskar B.G.Oskar   [h 3] 2140/10 C 0 19.2 627
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-7 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2100/2 C 2 16.1 372
2023-08-10 2023-08-10 Örebro-2 About You About You   [v 3] 2140/2 C 0 g 652
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-6 Merlot Doc Merlot Doc   [v 3] 2140/11 C 0 20.7g 963
2023-08-08 2023-08-08 Lindesberg-4 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 1640/9 D 5 14.6 412
2023-07-28 2023-07-28 Eskilstuna-1 B.G.Oskar B.G.Oskar   [h 3] 2140/8 C 0 18.2 383
2023-07-26 2023-07-26 Gävle-8 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2160/11 B 7 15.6 1554
2023-07-26 2023-07-26 Gävle-3 Merlot Doc Merlot Doc   [v 3] 2140/7 D 0 g 972
2023-07-11 2023-07-11 Eskilstuna-2 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 2140/12 D 7 15.5 654
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-2 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 4] 2160/7 C str
2023-07-07 2023-07-07 Lindesberg-1 About You About You   [v 3] 2140/4 C 6 20.9g 453
2023-06-29 2023-06-29 Eskilstuna-5 Merlot Doc Merlot Doc   [v 3] 2140/5 C 0 g 747
2023-06-24 2023-06-24 Lindesberg-1 About You About You   [v 3] 2140/4 D 0 19.2g 490
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-3 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 2140/6 C 7 16.4 140
2023-06-22 2023-06-22 Mantorp-2 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 4] 2140/12 D 3 17.0 606
2023-06-15 2023-06-15 Solvalla-1 About You About You   [v 3] 2140/2 D 0 22.7g 633
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-3 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2160/11 D 0 16.2 1325
2023-06-13 2023-06-13 Eskilstuna-2 Makalu Doc Makalu Doc   [h 3] 2140/7 B 1 16.9 72
2023-06-11 2023-06-11 Solvalla-7 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 4] 2140/4 B 2 16.9 39
2023-06-11 2023-06-11 Solvalla-3 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 2140/1 B 1 15.3 84
2023-05-22 2023-05-22 Lindesberg-4 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 1640/5 C 0 15.3 110
2023-05-22 2023-05-22 Lindesberg-5 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2140/2 C 5 17.8 372
2023-05-16 2023-05-16 Eskilstuna-1 Makalu Doc Makalu Doc   [h 3] 2140/8 B 6 16.9 280
2023-05-12 2023-05-12 Romme-4 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2140/6 C 0 16.8 194
2023-05-12 2023-05-12 Romme-1 Merlot Doc Merlot Doc   [v 3] 2140/12 D 0 18.7g 775
2023-05-02 2023-05-02 Romme-5 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2140/7 B 4 17.9 183
2023-04-27 2023-04-27 Gävle-2 Makalu Doc Makalu Doc   [h 3] 2140/11 D 4 18.0 80
2023-04-24 2023-04-24 Mantorp-1 Mirchi Way Mirchi Way   [v 4] 2140/8 C 7 19.8 377
2023-04-17 2023-04-17 Eskilstuna-2 About You About You   [v 3] 2140/3 D 0 22.9g 144
2023-04-07 2023-04-07 Eskilstuna-1 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2140/9 C 7 16.6 30
2023-04-07 2023-04-07 Eskilstuna-7 Merlot Doc Merlot Doc   [v 3] 2140/6 B 0 g 235
2023-03-31 2023-03-31 Örebro-5 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 5] 1640/4 D 8 17.1 73
2023-03-29 2023-03-29 Solvalla-3 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2160/10 A 0 17.9g 45
2023-03-21 2023-03-21 Eskilstuna-7 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 5] 1640/4 D 3 15.4 45
2023-03-15 2023-03-15 Solvalla-9 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 2140/7 C 7 15.7 989
2023-03-13 2023-03-13 Eskilstuna-4 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 5] 2140/9 D 2 17.4 1318
2023-02-22 2023-02-22 Solvalla-9 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 2140/6 B 5 15.2 326
2023-02-22 2023-02-22 Solvalla-1 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2140/1 D 2 16.8 35
2023-02-05 2023-02-05 Romme-1 Everest Doc Everest Doc   [v 4] 2140/3 B 2 19.1 56
2023-02-01 2023-02-01 Solvalla-6 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 2140/7 B 0 15.8 352
2023-01-25 2023-01-25 Solvalla-7 Bonnie B. Bonnie B.   [s 5] 2140/12 B 0 18.6g 554
2023-01-24 2023-01-24 Eskilstuna-6 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 5] 2140/11 D 0 18.1 318
2023-01-10 2023-01-10 Eskilstuna-6 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 4] 2140/3 C 6 18.1 302
2023-01-10 2023-01-10 Eskilstuna-4 Bonfire Ås Bonfire Ås   [v 6] 2640/2 D 0 g 176
2023-01-09 2023-01-09 Örebro-5 Fade Into Darkness Fade Into Darkness   [v 5] 2100/1 D 5 18.9 153
2024-07-22 2024-07-22 Färjestad-7 About You About You   [v 4] 2140/5 D 6 16.1 679
2024-07-22 2024-07-22 Färjestad-2 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 5] 2140/2 C 0 15.4g 274
2024-07-17 2024-07-17 Eskilstuna-2 B.G.Oskar B.G.Oskar   [h 4] 2140/2 D 2 15.7 369
2024-07-16 2024-07-16 Romme-7 Merlot Doc Merlot Doc   [v 4] 2140/7 D 0 g 257
2024-07-14 2024-07-14 Lindesberg-8 Counselor Troi Counselor Troi   [s 4] 2140/9 C 0 g 507
2024-07-14 2024-07-14 Lindesberg-1 Lancelot Sisu Lancelot Sisu   [h 3] 2140/12 B 8 17.0 63
2024-07-11 2024-07-11 Örebro-11 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2140/2 D 2 14.7 126
2024-07-11 2024-07-11 Örebro-1 Everest Doc Everest Doc   [v 5] 2100/3 D 0 15.6 428
2024-07-01 2024-07-01 Mantorp-7 B.G.Oskar B.G.Oskar   [h 4] 2140/1 D 6 15.4 698
2024-07-01 2024-07-01 Mantorp-1 Lancelot Sisu Lancelot Sisu   [h 3] 2140/3 D 2 15.7 343
2024-06-26 2024-06-26 Örebro-4 Merlot Doc Merlot Doc   [v 4] 2100/1 C 1 16.0 87
2024-06-26 2024-06-26 Örebro-2 About You About You   [v 4] 2100/10 C 2 18.1 46
2024-06-24 2024-06-24 Eskilstuna-7 Counselor Troi Counselor Troi   [s 4] 1640/11 D 0 15.5g 1313
2024-06-22 2024-06-22 Lindesberg-5 Everest Doc Everest Doc   [v 5] 2160/7 C 6 16.4 549
2024-06-13 2024-06-13 Örebro-7 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 5] 2160/15 C 0 16.3g 495
2024-06-11 2024-06-11 Solvalla-7 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2140/7 C 0 14.8 420
2024-06-10 2024-06-10 Romme-1 Counselor Troi Counselor Troi   [s 4] 2140/8 D 0 17.8 1130
2024-06-09 2024-06-09 Solvalla-7 Merlot Doc Merlot Doc   [v 4] 2140/3 C 0 g 47
2024-05-28 2024-05-28 Gävle-8 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 5] 1640/6 B 4 14.4 60
2024-05-28 2024-05-28 Gävle-5 Counselor Troi Counselor Troi   [s 4] 2160/13 D 0 627
2024-05-27 2024-05-27 Färjestad-3 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2140/4 C 1 16.1 58
2024-05-17 2024-05-17 Romme-4 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2140/3 C 3 14.1 53
2024-05-07 2024-05-07 Eskilstuna-2 Merlot Doc Merlot Doc   [v 4] 1640/8 A 0 g 38
2024-04-29 2024-04-29 Färjestad-6 Everest Doc Everest Doc   [v 5] 2140/6 D 7 15.7g 331
2024-04-29 2024-04-29 Färjestad-1 About You About You   [v 4] 2140/9 C 0 21.3g 304
2024-04-09 2024-04-09 Eskilstuna-8 Merlot Doc Merlot Doc   [v 4] 2140/3 C 0 18.1g 439
2024-04-07 2024-04-07 Solvalla-5 Counselor Troi Counselor Troi   [s 4] 2140/4 D 0 20.2g 480
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-8 Everest Doc Everest Doc   [v 5] 2609/5 B 0 17.9g 508
2024-04-04 2024-04-04 Örebro-1 About You About You   [v 4] 2160/12 A 0 g 674
2024-03-29 2024-03-29 Eskilstuna-7 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2140/6 C 1 15.2 186
2024-03-20 2024-03-20 Solvalla-8 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2140/5 B 0 15.5 337
2024-03-20 2024-03-20 Solvalla-4 Merlot Doc Merlot Doc   [v 4] 2140/2 B 0 19.6 154
2024-03-20 2024-03-20 Solvalla-1 About You About You   [v 4] 2140/9 D 0 19.2g 1141
2024-03-19 2024-03-19 Eskilstuna-8 Everest Doc Everest Doc   [v 5] 2140/4 C 0 g 556
2024-03-19 2024-03-19 Eskilstuna-6 Wagger Zacker* Wagger Zacker*   [v 7] 1640/11 C str
2024-03-09 2024-03-09 Mantorp-2 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 1640/8 B 0 15.2 122
2024-02-27 2024-02-27 Eskilstuna-9 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2140/12 B 5 15.8 65
2024-02-27 2024-02-27 Eskilstuna-8 Everest Doc Everest Doc   [v 5] 2140/3 C 0 18.9g 293
2024-02-05 2024-02-05 Mantorp-9 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 5] 2140/1 C 6 16.7 119
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-5 Merlot Doc Merlot Doc   [v 4] 2140/3 C 0 g 65
2024-01-29 2024-01-29 Färjestad-3 Counselor Troi Counselor Troi   [s 4] 2140/4 C 2 19.8 72
2024-01-19 2024-01-19 Gävle-6 Oh Mandy Pellini Oh Mandy Pellini   [s 5] 2140/5 C 3 17.1 57
2024-01-19 2024-01-19 Gävle-5 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2140/3 B str
2024-01-17 2024-01-17 Solvalla-7 Bee Frank Frö Bee Frank Frö   [h 5] 2140/9 D 0 17.6g 1079
2024-01-17 2024-01-17 Solvalla-3 Merlot Doc Merlot Doc   [v 4] 2140/7 C 2 16.6g 478
2024-01-12 2024-01-12 Romme-9 Bonnie B. Bonnie B.   [s 6] 2640/1 D 0 17.8 574
2024-01-12 2024-01-12 Romme-6 Counselor Troi Counselor Troi   [s 4] 2140/3 D 5 18.4g 97
2024-01-04 2024-01-04 Eskilstuna-7 Makalu Doc Makalu Doc   [h 4] 2140/1 A 4 17.9 75
2024-01-04 2024-01-04 Eskilstuna-6 Bonnie B. Bonnie B.   [s 6] 2140/1 C 3 17.6 108ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se