V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-23 2021-09-23 Axevalla-7 Loulou Web* Loulou Web*   [s 2] 2140/4 C

Nyheter för travkusk


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garantera..


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garanterade en plats i semifinalerna om en dryg månad och Fifty Cent Piece behövde inte förta sig för att ta ett steg närmare finalerna som körs i Eskilstuna 7 november. Från andraspår bakom startbilen körde Robert Bergh till ledningen ut på den första bortre långsidan och trots viss uppvaktning av Hoboken Am stack hans högklassiga fyraåring undan till mycket enkel triumf.
- Att köra henne är ungefär samma känsla som att köra ut med en ny bil ur garaget. Det är fantastisk "flow" och spänst, det går så fint så det är verkligen att åka lyx, sa Robert Bergh.
- Hon hade fått två månaders paus inför det här för att ladda om och det kunde inte bli bättre som det kändes i dag. Nu får vi se om det blir ett lopp till eller om vi väntar på semifinalerna. Jag får klura på det men det ser bra ut.

Sjätte segern i sjunde starten
I avdelningen för treåriga hingstar och valacker bättrade Jörgen Westholms jättetalang Global Concept på sitt redan bländande facit när han höll undan knappt men säkert från ledningen. Efter sju starter ståtar hästen med sex segrar.
- Det här är ingen bluff. Han vann trots att han är lite flegmatisk och jag tror att det finns mycket utveckling i den här, sa Rommetränaren.
Bland de fyraåriga grabbarna stod Amalencius B.B. i en klass för sig. Timo Nurmos-träningen har haft en del problem med att hålla sig till rätt gångart men det gjorde han den här gången och sedan Per Lennartsson låtit hästen pressa sig till ledningen i den andra kurvan var det spel mot ett mål.
- Jag var mest passagerare för han var ivrig i starten och när han inte fick någon rygg på långsidan drog han på själv. Hade jag hållit i honom hade det inte fungerat så det var bara att åka med och han visade form och klass att klara av det. Imponerande häst! sa segerkusken.

Wäjersten fyra gånger om
I Breeders-loppet för treåriga ston gjorde Impala Am en mycket fin prestation när hon flög till ledningen och sedan seglade ifrån konkurrenterna från slutkurvan och in i mål.  
- Det var kul att hon fick utdelning här. Det är en jättefin och jättetrevlig häst som nästan kvalade in till Oaks, så hon fick lite revansch i dag, sa Daniel Wäjersten om sin dubbla E3-finalist.
Bergsåkertränaren hade en storartad kväll i Örnsköldsvik. Redan innan V64® tagit sin början hade han styrt Bowling Orlando till seger och inom streckspelet blev det ytterligare två fullträffar. Nyförvärvet Spickleback Face presenterades i ett bländande skick och från positionen utvändigt om ledaren avgjorde sjuåringen till mycket enkelt seger.
- Lite förvånande faktiskt för han har känts trög och oinspirerad hemma och även lite i loppet. Men han skötte det själv. Jag har nog aldrig kört en häst som vet var mållinjen är på det här sättet och det gör ju jobbet enklare när hästen hittar vägen själv, sa Wäjersten, som fullbordade fyrlingen när Claude P.Hill dundrade undan från ledningen.
Sex rätt på V64 delade ut blygsamma 139 kronor och då potterna för fyra och fem rätt frös inne väntar en rejäl jackpot när V64 på torsdag avgörs i Bollnäs.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-24 2015-11-24 Boden-6 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 3] 1640/6 1 14.4 22
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-5 Valle Streamline* Valle Streamline*   [v 4] 2160/9 2 15.6 43
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 3] 2140/4 2 15.5 74
2016-12-06 2016-12-06 Boden-6 Modern Seadragon* Modern Seadragon*   [s 3] 2660/9 A 7 19.1 189
2016-12-06 2016-12-06 Boden-3 Sauvignon Blance* Sauvignon Blance*   [s 7] 1640/1 A 0 62
2016-12-06 2016-12-06 Boden-1 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2140/8 A 5 19.1 15
2016-11-25 2016-11-25 Boden-7 Gravy Train Web* Gravy Train Web*   [h 2] 2140/3 C 1 18.0 16
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 4] 2640/4 A 5 16.6 24
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Sauvignon Blance* Sauvignon Blance*   [s 7] 2140/10 A 0 15.6 65
2016-11-25 2016-11-25 Boden-2 Tribute from Aceda Tribute from Aceda   [s 5] 2160/5 C 0 19.4 479
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 4] 2140/5 A 1 15.5 86
2016-09-30 2016-09-30 Boden-8 Caesar de Veluwe* Caesar de Veluwe*   [v 7] 2640/7 A 6 16.5 90
2016-09-30 2016-09-30 Boden-6 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2140/11 B str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-3 Gravy Train Web* Gravy Train Web*   [h 2] 1640/6 D str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2140/10 A 1 15.7 65
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2140/13 A 8 16.6 52
2016-06-17 2016-06-17 Boden-5 Modern Seabee* Modern Seabee*   [s 4] 2140/10 C 5 17.1 41
2016-06-17 2016-06-17 Boden-1 Uberta Jet* Uberta Jet*   [s 3] 2140/4 D str
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Modern Seabee* Modern Seabee*   [s 4] 2140/4 D 4 15.8 57
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Modern Seabee* Modern Seabee*   [s 4] 2140/9 C 1 17.8 85
2016-05-19 2016-05-19 Boden-2 Uberta Jet* Uberta Jet*   [s 3] 2140/1 D str
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-6 Modern Seadragon* Modern Seadragon*   [s 3] 2140/12 D str
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-5 Dominic Web* Dominic Web*   [v 5] 2140/11 C 0 15.6g 223
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-4 Caesar de Veluwe* Caesar de Veluwe*   [v 7] 1640/7 B 0 14.0 106
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-8 Elian Web* Elian Web*   [v 4] 2140/1 C 5 15.3 25
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Dominic Web* Dominic Web*   [v 5] 2140/7 A 5 16.8 99
2016-02-18 2016-02-18 Boden-6 Caesar de Veluwe* Caesar de Veluwe*   [v 7] 2140/6 C 2 15.8 44
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Valle Streamline* Valle Streamline*   [v 5] 2140/12 A 2 15.7 53
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Dominic Web* Dominic Web*   [v 5] 2660/5 B 2 20.1 30
2016-01-26 2016-01-26 Boden-3 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2140/7 A 1 16.3 17
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 Dominic Web* Dominic Web*   [v 5] 2140/3 B 0 g 22
2016-01-16 2016-01-16 Boden-5 Valle Streamline* Valle Streamline*   [v 5] 1640/8 A 1 15.9 52
2016-01-16 2016-01-16 Boden-3 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2160/4 A 2 16.0 20
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 3140/10 B 2 17.9 40
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 5] 2140/5 C 4 17.7 21
2017-10-09 2017-10-09 Boden-11 Elzevier Lloyd* Elzevier Lloyd*   [v 5] 2180/9 A 0 g 37
2017-10-09 2017-10-09 Boden-5 Chris Crystal* Chris Crystal*   [s 2] 1640/1 D 0 g 37
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Uberta Jet* Uberta Jet*   [s 4] 2140/6 B 1 15.4 28
2017-06-17 2017-06-17 Boden-13 Elian Web* Elian Web*   [v 5] 2140/8 C 0 11.3 273
2017-05-31 2017-05-31 Boden-4 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 2660/10 B 3 16.5 82
2017-05-28 2017-05-28 Solvalla-10 Elian Web* Elian Web*   [v 5] 1609/8 D 0 10.5 375
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Sauvignon Blance* Sauvignon Blance*   [s 8] 2160/10 A 0 18.2g 59
2017-03-25 2017-03-25 Boden-4 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 2140/11 B 7 16.8 54
2017-02-05 2017-02-05 Boden-4 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 5] 1640/3 A 1 15.7g 22
2017-02-05 2017-02-05 Boden-3 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 2140/3 B 2 17.0 64
2017-01-08 2017-01-08 Boden-10 Self Future Self Future   [h 6] 2140/5 D 0 g 563
2018-11-30 2018-11-30 Boden-4 Inatt Boko* Inatt Boko*   [v 3] 2140/6 B 3 18.1 19
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Sannu Mustang* Sannu Mustang*   [s 4] 2140/4 A 2 18.0 82
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2140/5 C 0 16.6 114
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Cool on Photos* Cool on Photos*   [v 5] 2140/8 A 1 14.9 21
2018-10-29 2018-10-29 Boden-5 Mas Capacity* Mas Capacity*   [v 3] 2140/11 D 2 17.8 68
2018-10-29 2018-10-29 Boden-9 Inatt Boko* Inatt Boko*   [v 3] 2160/12 B 4 17.6g 39
2018-10-20 2018-10-20 Boden-1 Ileana Web* Ileana Web*   [s 2] 1640/3 D 3 18.9 35
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Cool on Photos* Cool on Photos*   [v 5] 2140/7 A 1 16.5 21
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Cool on Photos* Cool on Photos*   [v 5] 2140/9 A 1 15.7 46
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-11 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 6] 2140/5 C 4 14.2 498
2018-08-23 2018-08-23 Boden-1 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 6] 2140/11 A 3 15.5 44
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Sannu Mustang* Sannu Mustang*   [s 4] 2140/7 C 6 17.6 32
2018-08-08 2018-08-08 Boden-4 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2660/7 A 5 16.3 81
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Uberta Jet* Uberta Jet*   [s 5] 2140/6 C 0 15.5 165
2018-05-25 2018-05-25 Boden-4 Titan Rain* Titan Rain*   [v 8] 2140/7 B 0 14.4 331
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2640/14 C str
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 6] 2140/13 C str
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-1 Fugger Am* Fugger Am*   [v 3] 2140/7 C str
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-5 Inatt Boko* Inatt Boko*   [v 3] 2100/5 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Titan Rain* Titan Rain*   [v 8] 2640/12 B 5 16.9 50
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 6] 2160/7 C 7 16.5 289
2018-02-09 2018-02-09 Boden-1 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2140/11 A 4 17.1 29
2018-02-09 2018-02-09 Boden-2 Uberta Jet* Uberta Jet*   [s 5] 1640/1 C 6 17.0 42
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Tomac* Tomac*   [v 5] 2160/11 A 0 17.7g 38
2018-02-09 2018-02-09 Boden-6 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 6] 2640/11 C 5 17.2 66
2018-01-20 2018-01-20 Boden-7 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 6] 1640/3 B 2 14.9 14
2018-01-20 2018-01-20 Boden-8 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2640/7 B 1 18.8 36
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 6] 2140/1 B 4 16.2 166
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 4] 2140/4 A 1 17.4 22
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Uberta Jet* Uberta Jet*   [s 5] 1640/1 A 4 16.3 26
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 6] 2160/11 A 1 16.2 32
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-10 Elian Web* Elian Web*   [v 7] 2140/10 C 2 12.6 92
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-4 Emotion Man Emotion Man   [v 5] 1640/11 C 4 14.4 305
2019-10-25 2019-10-25 Romme-4 Chris Crystal* Chris Crystal*   [s 4] 2140/9 C 5 15.6 191
2019-10-25 2019-10-25 Romme-5 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 5] 2140/6 B 3 14.5 219
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-1 Grace Journey* Grace Journey*   [s 3] 2140/10 C 3 17.8 715
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-8 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 5] 2640/7 D 0 15.6 189
2019-10-11 2019-10-11 Romme-7 Emotion Man Emotion Man   [v 5] 2640/5 B 6 17.8 135
2019-10-11 2019-10-11 Romme-10 Chris Crystal* Chris Crystal*   [s 4] 2140/1 B 3 16.8g 64
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-7 Vixus* Vixus*   [h 6] 1640/5 C 1 21.9 50
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-2 Grace Journey* Grace Journey*   [s 3] 2140/2 C 3 19.2 32
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-8 Elian Web* Elian Web*   [v 7] 1640/7 B 3 11.9 70
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-1 Grace Journey* Grace Journey*   [s 3] 2140/4 D 5 18.8 25
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-8 Emotion Man Emotion Man   [v 5] 1640/5 C 6 12.7 63
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-3 Inatt Boko* Inatt Boko*   [v 4] 2140/7 C 0 209
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-8 Elian Web* Elian Web*   [v 7] 2140/5 D 3 12.1 131
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-9 Cool on Photos* Cool on Photos*   [v 6] 3160/10 A 0 16.0 171
2019-04-18 2019-04-18 Boden-4 Mas Capacity* Mas Capacity*   [v 4] 2140/12 A 0 g 24
2019-04-18 2019-04-18 Boden-5 Mercedes Match* Mercedes Match*   [s 3] 2140/7 D 0 g 32
2019-03-08 2019-03-08 Boden-1 B.W.T.RockAndRoll* B.W.T.RockAndRoll*   [v 8] 2140/5 C 1 16.7 35
2019-03-08 2019-03-08 Boden-9 Enter Mayweather* Enter Mayweather*   [v 4] 2140/6 D 2 17.6 58
2019-02-01 2019-02-01 Boden-4 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 7] 2140/12 B 4 16.4 162
2019-02-01 2019-02-01 Boden-6 Cool on Photos* Cool on Photos*   [v 6] 2140/15 A 3 17.6 53
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Sannu Mustang* Sannu Mustang*   [s 5] 2140/3 B 0 19.7 46
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-3 Emotion Man Emotion Man   [v 5] 2160/13 B 3 16.9 41
2019-01-25 2019-01-25 Eskilstuna-6 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 5] 3140/2 D 4 18.4 170
2019-01-19 2019-01-19 Boden-3 Sannu Mustang* Sannu Mustang*   [s 5] 1640/11 A 5 17.5 39
2019-01-19 2019-01-19 Boden-7 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 7] 2140/5 B 5 16.8 26
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Sannu Mustang* Sannu Mustang*   [s 5] 2160/9 B 3 16.9 58
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 7] 1640/4 C 3 14.8 43
2020-11-11 2020-11-11 Solvalla-6 Honey Journey Honey Journey   [s 3] 2140/9 D 8 15.0 1792
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-5 Joker Boko* Joker Boko*   [v 4] 2640/1 D 4 16.6 284
2020-11-02 2020-11-02 Bollnäs-9 Tiara C.D. Tiara C.D.   [s 4] 1640/1 D 0 g 67
2020-10-30 2020-10-30 Solvalla-6 Love No Pain Love No Pain   [s 4] 2140/12 B 2 14.3 34
2020-10-27 2020-10-27 Romme-8 Honey Journey Honey Journey   [s 3] 2140/3 C 3 17.0 89
2020-10-20 2020-10-20 Romme-5 Love No Pain Love No Pain   [s 4] 2640/12 A 1 15.5 28
2020-10-15 2020-10-15 Boden-7 Jennifer Web* Jennifer Web*   [s 3] 2140/4 C 2 20.4 15
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-4 Love No Pain Love No Pain   [s 4] 2640/12 B 1 15.0 225
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-1 Joyful Boko* Joyful Boko*   [v 4] 2140/2 B 7 16.6g 143
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-7 Rose Run Voyage* Rose Run Voyage*   [h 3] 2140/8 A 0 17.9 65
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Mariah's Baby K.V. Mariah's Baby K.V.   [s 5] 2140/5 D 5 14.8 287
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-5 B.W.T.Falcon* B.W.T.Falcon*   [h 3] 2140/8 D 2 16.5 183
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-11 Joker Boko* Joker Boko*   [v 4] 2140/5 B 0 17.0g 276
2020-06-18 2020-06-18 Rättvik-1 North Andover* North Andover*   [v 4] 2160/14 A 6 17.9 243
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-2 Grace Journey* Grace Journey*   [s 4] 1640/3 B 2 14.3 112
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-4 Emotion Man Emotion Man   [v 6] 2140/3 C 0 16.6 113
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-10 Grace Journey* Grace Journey*   [s 4] 2140/9 A 7 15.8 133
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-8 Libertin* Libertin*   [v 4] 2140/15 B 1 15.4 33
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-1 Mariah's Baby K.V. Mariah's Baby K.V.   [s 5] 2140/8 D str
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-4 Sahara Hot Mama* Sahara Hot Mama*   [s 6] 2140/4 C 0 15.8g 46
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-4 Emotion Man Emotion Man   [v 6] 2140/12 C 0 15.4 736
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-8 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 6] 3160/12 A 3 15.7 459
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-9 Libertin* Libertin*   [v 4] 1640/5 D 0 g 297
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-3 Herrera Boko* Herrera Boko*   [v 6] 2140/4 B 6 16.4 109
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 Estelle Nordique* Estelle Nordique*   [s 6] 2160/15 C 1 17.6g 36
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-4 Perla Unica Perla Unica   [s 5] 1640/8 B 0 g 226
2020-04-01 2020-04-01 Bergsåker-7 Frozen Queen* Frozen Queen*   [s 5] 2140/7 A 6 14.6g 32
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-6 Joyful Boko* Joyful Boko*   [v 4] 2640/8 C 1 16.0 90
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-8 Mas Capacity* Mas Capacity*   [v 5] 2140/11 B 0 15.0g 48
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-9 Love No Pain Love No Pain   [s 4] 2140/5 A 6 18.3g 20
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-2 Grace Journey* Grace Journey*   [s 4] 2140/2 C 3 16.6 380
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-10 Emotion Man Emotion Man   [v 6] 2140/2 D 0 14.7 363
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-8 Emotion Man Emotion Man   [v 6] 1640/3 C 2 15.2 52
2021-09-08 2021-09-08 Solvalla-5 Patrick Tie Patrick Tie   [v 3] 2140/3 D 8 20.1g 99
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-7 Love No Pain Love No Pain   [s 5] 2140/8 B 0 15.0g 66
2021-09-01 2021-09-01 Solvalla-1 Patrick Tie Patrick Tie   [v 3] 2140/1 C 2 19.3g 58
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-4 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 5] 2140/6 D 5 15.7 93
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-5 Ragazzo Unico Ragazzo Unico   [v 4] 2140/4 C 0 16.4g 319
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-6 Love No Pain Love No Pain   [s 5] 2640/7 C 0 15.4 31
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-8 Love Eagle Love Eagle   [s 4] 2140/7 B 1 15.3 16
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-3 Kobe Web* Kobe Web*   [v 3] 2140/7 A 5 15.8 61
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-8 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 5] 2160/5 B 1 17.9 95
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-1 High on Pepper High on Pepper   [h 3] 2140/10 C str
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-3 Vice Versa Diamant* Vice Versa Diamant*   [v 5] 2640/7 C 0 15.0g 57
2021-07-06 2021-07-06 Axevalla-3 Galileo Journey Galileo Journey   [v 5] 1640/9 A 0 g 28
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-2 Patrick Tie Patrick Tie   [v 3] 2140/6 C 0 19.0g 51
2021-06-22 2021-06-22 Bergsåker-2 Easy Silence* Easy Silence*   [v 4] 2160/14 B 2 16.0 48
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-5 Pay Me Pay Me   [h 4] 2140/10 D 0 18.3g 252
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-5 Vice Versa Diamant* Vice Versa Diamant*   [v 5] 2640/7 C 1 15.1 20
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-5 Höwings Yoki Höwings Yoki   [s 5] 2160/13 D 8 15.7 299
2021-06-03 2021-06-03 Örebro-8 Pay Me Pay Me   [h 4] 2140/2 D str
2021-04-30 2021-04-30 Solvalla-6 Love No Pain Love No Pain   [s 5] 2140/1 C 0 g 108
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-1 Kobe Web* Kobe Web*   [v 3] 2140/6 D 5 17.1 166
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-8 Mr Golden Quick Mr Golden Quick   [v 8] 2140/5 D 3 12.6 138
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-3 General Manager* General Manager*   [v 5] 2640/10 B str
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-8 Love No Pain Love No Pain   [s 5] 2140/8 C 2 13.7 39
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-4 Justice Web* Justice Web*   [v 4] 2140/11 A 8 17.1 34
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-9 Honey Journey Honey Journey   [s 4] 1640/11 C str
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-4 Love No Pain Love No Pain   [s 5] 2660/8 C 1 16.1 16
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-6 Joker Boko* Joker Boko*   [v 5] 2640/10 C 5 15.9 114
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-8 Mr Golden Quick Mr Golden Quick   [v 8] 1640/8 D 0 13.0 428
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-1 Easy Silence* Easy Silence*   [v 4] 2140/8 C 4 17.2 14
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-6 Love No Pain Love No Pain   [s 5] 2140/10 A 2 13.5 31
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-9 Estelle Nordique* Estelle Nordique*   [s 7] 2640/2 C 4 14.8 58
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-2 Love No Pain Love No Pain   [s 5] 2140/8 A 1 14.7 58
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-4 Driverlane* Driverlane*   [v 6] 2140/8 A strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se