Janne Korpi V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Janne Korpi. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Janne Korpi har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Janne Korpi har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Janne Korpi


Claes Sjöström satte tonen direkt när han hittade fritt spurtutrymme med dunderskrällen Idreamicanfly i en lucka som egentligen inte skulle ..


Claes Sjöström satte tonen direkt när han hittade fritt spurtutrymme med dunderskrällen Idreamicanfly i en lucka som egentligen inte skulle ha funnits. Men tack var att den utvändige hästen bröt ut kunde tvåprocentaren spurta ner favoriten Inspector.
- Hon gjorde en jättebra insats och fick ett perfekt lopp serverat i dag. Men hade inte Svantes (Ericsson) häst brutit ut in på upploppet hade jag aldrig kommit ut, kommenterade hemmatränaren.
I loppet efter kom nästa kalldusch för en stor majoritet av spelarna när forne snowboardstjärnan Janne Korpi kastade loss pappa Pekkas Queen Adele som spurtade till överlägsen triumf. Oddstavlan visade 77 gånger pengarna på vinnarspelet och V86-värdet sköt i höjden.

Dubbelt Goop från spets
I övriga V86-avdelningar på huvudstadsbanan praktiserade Björn Goop ”spets och slut”. Först med egentränade italienskan Anita Roc och därefter med Diederik Meilink-tränade Reverend Wine.
- Det blev drömscenariot som jag hade tänkt innan, men man vet aldrig. Det var riktigt skönt! sa Meilink.

Nederländskt på Åby
Åbytravet gästades av flera hästar från Nederländerna och i stoloppet blev det dubbelseger för tulpanlandet när Paul J P Hagoorts kapable men osäkre Zante Grif (Robin Bakker) höll ordning på benen och vann via en tung långspurt före Zuleika Font.
Lutfi Kolgjini har endast två pinnar kvar till 2 000 segrar som kusk efter att han bombat till ledningen med sonen Adrians Redneck Woodland och därifrån inte gett storfavoriten Reddington skuggan av en chans.
Kim Moberg gjorde resan till Göteborg med pappa Svante Båths Louie Brodde och det gjorde hon rätt i. Hästen spurtade till mycket enkel triumf.
Ingo övertygade när han från ledningen tog andra raka segern för sin tränare Christoffer Eriksson.

Harry Boy bakom en av miljonvinsterna
Bland de fyra vinnande systemet drog ett Tillsammans-system, inlämnat på ATG.se för över 2 000 kronor, in mest pengar, närmare 3,1 miljoner kronor. Övriga åttarättskuponger fick strax över två miljoner kronor och av dessa var ett system inlämnat hos Coop Konsum Nian i Gävle för 720 kronor och ett hos Coop Storfors för 450 kronor. En spelare på Gotland tog hjälp av Harry Boy och betalade 576 kronor för sin kupong hos Östertulls Kiosk och Tobak i Visby.

Ola Johansson, Kanal 75


Jim Oscarsson hade lånat ut tömmarna till sonen Kevin och han förvaltade pundet väl. Sedan han lotsat stoet i ryggar fram till upploppet fi..


Jim Oscarsson hade lånat ut tömmarna till sonen Kevin och han förvaltade pundet väl. Sedan han lotsat stoet i ryggar fram till upploppet fick hon spela ut sin väldiga speed och då var konkurrenterna chanslösa.
- Hon går som allra bäst när hon får rygg hela vägen och det kunde inte ha löst sig bättre, sa segerkusken.
Dontlooseallmoney började tävla i våras och än så länge har det blivit fem segrar på 16 starter. Tisdagens seger var värd 100 000 kronor och totalt har säsongen inbringat 1,6 miljoner kronor.
- Det här var det sista loppet för säsongen som vi hade planerat men det finns något mer bra lopp åt henne och nu när hon var så fin får vi diskutera hur vi ska göra. Men blir det någon mer start är det bara bonus för hon har gjort det fantastiskt bra hela året, sa Kevin Oscarsson.

Femte segern i sjätte starten
Det blev ingen start i Svenskt Travkriterium för Hail Mary sedan han fått en omöjlig resa och blivit utslagen i försöket. Men det är enda plumpen i protokollet. När hingsten nu startade i Kriterierevanschen med ett förstapris på 200 000 kronor kom karriärens femte och hittills största seger.
- Det var jätteenkelt. Men det kändes inte som att det var så mycket tävling i honom när han kom först och jag fick påminna honom när Adrian (Kolgjini) kom upp utvändigt. Sedan sa jag till honom riktigt 500 kvar och då förstod han att det skulle tävlas, sa treåringens tränare och kusk Robert Bergh sedan hans springare lämnat motståndet till överlägsen seger.

Jätteskräll i tvååringsloppet

I Menhammar Stuteri Tvååringspris för ston såg Tomas Petterssons Thelma M.M. ut att gå mot seger från 20 meters tillägg men då kom Jorma Kontio flygande med 34-oddsaren Hazelnut Sisu och kort före mål var jätteskrällen ett faktum.
- Hon mäter inte så högt över marken men det viktigaste är vad de har mellan öronen och kapacitet visade hon tidigt, sa hästens tränare Petri Salmela.

Från akuten till vinnarcirkeln
På måndagen fick Micael Stjernström åka ambulans efter att ha slungats ur sulkyn på Färjestadstravet. Mindre än ett dygn senare var han tillbaka i sulkyn på Solvalla och tillsammans med Tjelvar Andersson-tränade Rasmus Raz blev det seger. I vinnarcirkeln brast det för Mantorpkusken.
- Det är mycket på en gång nu... I går hade det kunnat gå käpprätt åt skogen och i dag vinner vi istället, sa Stjernström sedan han samlat sig.
- Jag ville upp direkt för att inte få olustiga tankar om att det kan vara farligt. Några sådana tankar hade jag inte alls i loppet utan det var bara vinst som gällde.
Övriga V64-avdelningar vanns av Alexander Nilssons Odds Indicator (Ulf Ohlsson) och Pekka Korpi-tränade Arctic Agent (Janne Korpi). De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V64-spelet fick för det 79 390 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


OS i Sydkorea i februari 2018 blev den sista tävlingen på bräda för Janne Korpi. Kroppen började säga ifrån efter mån..


OS i Sydkorea i februari 2018 blev den sista tävlingen på bräda för Janne Korpi.
Kroppen började säga ifrån efter många otäcka fall under en karriär med VM-guldet för juniorer i halfpipe i Schweiz som höjdpunkt.
Efter att ha jobbat heltid som snowboardåkare i 15 år satsar han fullt ut på travsporten igen.
33-åringen kommer från en stor travsläkt i Finland. Fadern Pekka Korpi är en av Finlands mest framgångsrika tränare genom tiderna med drygt 5000 segrar som kusk. Heikki och Ilkka Korpi är farbröder i sporten.
- Ja, jag har ju travet i blodet som alla vet och det är svårt att bli av med det. Jag har inga framtidsplaner just nu utöver det jag håller på med och siktet är inställt på att jobba med hästarna. Jag gillar det här jobbet! säger Janne Korpi.
Pekka Korpi är tränare på Solvalla men är även verksam i Finland. 15 hästar står på filialen i Märsta norr om Stockholm där Janne jobbar.
Efter i runda tal 500 körda lopp har han bärgat två, kanske tre (han vet inte säkert) segrar i finska V75. I Sverige är det tuffare menar han.
- Jag har inte hunnit läsa på om motståndet på lördag men jag gissar att han möter bättre hästar nu än senast på Solvalla. Det är alltid tufft i V75 men han ska ha chans i alla fall, säger han.

Tvåa i V75 efter offensiv
Fyraårige hingsten No Limit Royalty blir rätt betrodd på lördag och ska ses som en outsider i klass I-försöket (V75-5) i Eskilstuna.
Janne har kört hästen i V75 i Sverige en gång tidigare. I ett klass II-försöket i Bollnäs i mitten av september kördes No Limit Royalty offensivt och höll bra från dödspositionen och slutade tvåa bakom Mellby Granat och Robert Bergh.
- Han är både stark och snabb och var bra i det loppet. Jag körde för att få ledningen men fick svar och han höll bra från dödens. Hästen har varit bra i fem lopp på raken nu. Senast blev det seger med Björn Goop på Solvalla från ledningen. Hästen vann enkelt och bör vara i bra form även på lördag, säger Janne Korpi.
Kan du rapportera om några bättre träningsrundor i Märsta?
- Han tränades lite tuffare i dag (måndag) och ska få ta det lite lugnare resten av veckan. Det blir skor på som vanligt. Det är en talangfull häst som har chans att vinna men på lördag måste han få en bra resa för att duga ända till seger.
No Limit Royalty är startsnabb. Siktar du på ledningen?
- Jag såg att vi fick spår två bakom bilen och det är bästa spåret för honom i alla fall. Men han är mera ”medium” ut, inte supersnabb. Men det är olika också från dag till dag hur han öppnar. Ibland tar han bara ledningen och andra dagar är han sämre den första biten så det är inte så lätt att räkna på honom.
Sundbyholmstravet tävlar två dagar på raken och på söndagen blir stallet en av huvudrollsinnehavarna. Segermaskinen Mascate Match blir stor favorit i söndagens V75-4, Breeders’ Crown-finalen för treåriga ston. Hur mår hon?
- Hon hade lite problem med sina blodvärden ett tag och de kunde inte träna henne som de ville innan semifinalerna på Solvalla. Hon har bara känts bättre och bättre en tid nu. Hon har varit här i Märsta sedan semifinalerna och är full av energi igen. Jag tränade henne i fredags. det bleb lite lättare bara men hon kändes mycket bra i alla fall.
Vad tror du om chansen i söndagens stora final?
- Jag tror att hon ska ha en bra chans där. Hon var bra i uttagningen och jag tror att ska vara ännu lite förbättrad till den här starten.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 3] 1640/9 D str
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-3 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 1640/8 D 0 13.3 1185
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-3 Astrodome* Astrodome*   [s 3] 2140/7 D 5 17.7g 67
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-5 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 2140/9 C str
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-1 Bunker Shot* Bunker Shot*   [s 3] 2140/4 D str
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-7 Drancy Drancy   [h 6] 2140/9 C 5 13.8 180
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 1640/6 D 0 15.1g 732
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/3 C 0 15.0 240
2016-05-13 2016-05-13 Romme-9 Drancy Drancy   [h 6] 2140/10 C 2 14.2 414
2016-05-13 2016-05-13 Romme-4 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 3] 2140/10 C 8 17.9 433
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-7 Queen Adele* Queen Adele*   [s 3] 2140/3 C 0 17.8 43
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2160/13 B 0 g 170
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2100/4 C 4 16.6 190
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-2 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/2 D 1 16.6 391
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-8 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2140/12 B 3 14.5 670
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-2 Queen Adele* Queen Adele*   [s 3] 2140/9 B 2 19.2 54
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-3 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 2] 1640/5 C str
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/2 C 7 16.4 84
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-4 Word for Word Word for Word   [s 4] 2100/6 D 3 16.5 93
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-8 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2100/5 B 6 14.9g 63
2018-11-16 2018-11-16 Romme-2 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2640/15 A 7 16.8 89
2018-11-16 2018-11-16 Romme-3 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 1640/12 C 0 14.0g 521
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-5 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/5 B 0 15.8 176
2018-09-22 2018-09-22 Romme-5 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/2 A 3 16.4 15
2018-09-22 2018-09-22 Romme-6 Frode Sisu Frode Sisu   [h 3] 2140/9 D 0 18.0 503
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2140/12 C 5 14.2 143
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-4 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2640/8 C 0
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-11 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 2140/4 D 3 13.0 1886
2018-09-07 2018-09-07 Romme-1 She Rains* She Rains*   [s 2] 1640/5 B 0
2018-08-24 2018-08-24 Romme-1 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/7 C 4 15.5 559
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Bohus Palema Bohus Palema   [h 5] 2140/7 C 6 16.0 43
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/4 B 1 16.3 27
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-4 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 1640/1 C 3 13.8 346
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-9 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 1640/3 D 0 14.4 954
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/4 B 4 15.7 57
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-3 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 3] 2140/1 D 5 16.4 611
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-5 Arctic Fun* Arctic Fun*   [v 3] 2140/9 B 8 17.1 109
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-9 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/4 C 3 13.7 419
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-9 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 3140/5 D str
2019-12-07 2019-12-07 Åby-6 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 1640/4 C 6 13.2 62
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-1 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 2] 2140/1 C 4 19.8 123
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/8 C 6 16.7 119
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-10 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 D 0 16.7 182
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-5 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 1640/7 D 4 14.1 60
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-8 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2140/6 D 1 16.6 272
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-10 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2100/8 B 7 15.1 246
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-11 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2140/5 C 3 13.6 138
2019-11-29 2019-11-29 Romme-1 Filion Filion   [s 2] 2140/8 C str
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/12 D 8 15.7 330
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-7 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2640/8 D 0 g 354
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-8 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/3 C 1 15.2 210
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-9 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2140/2 C 5 14.7 93
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-12 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/6 D 2 18.5g 92
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2609/10 D 0 15.5 190
2019-10-07 2019-10-07 Romme-3 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 1640/3 C 0 15.4 65
2019-10-07 2019-10-07 Romme-5 Arctic King* Arctic King*   [h 3] 2140/3 D 0 20.2g 49
2019-10-07 2019-10-07 Romme-8 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/7 B 1 16.0 23
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-5 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 3140/1 D str
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-3 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/5 C 5 17.9 189
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 D 3 15.5 106
2019-09-19 2019-09-19 Romme-3 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/12 C 6 14.7 333
2019-09-19 2019-09-19 Romme-5 E.L.Hashtag* E.L.Hashtag*   [s 3] 2140/2 B 0 g 153
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/9 B 2 15.3 128
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-7 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2140/4 A 2 13.9 44
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-2 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 2] 1640/4 C str
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-4 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/10 C 0 14.9 398
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-5 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/5 B 1 14.7 56
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 C 5 14.6 31
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/8 C 4 15.1 48
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-2 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/12 D 0 g 41
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-3 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/4 D 5 13.9 271
2019-05-17 2019-05-17 Romme-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 1660/13 B 1 13.7 668
2019-05-17 2019-05-17 Romme-5 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/8 D 4 15.7 353
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/7 B 7 14.5 299
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-3 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2140/7 B 3 15.2 20
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-4 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2640/12 C str
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/8 C 0 g 245
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-5 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 3140/2 D 3 16.6 625
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-8 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2100/7 C 3 13.6 461
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-3 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/2 C 2 16.0 302
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-3 Good Beer Good Beer   [h 3] 2160/12 C 8 17.9 211
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-6 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 2140/10 D 0 15.5 116
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-5 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/3 D 5 14.2 520
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-3 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2140/1 C 7 17.1 114
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-2 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2100/8 A 8 18.1 71
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2100/8 A 0 16.8 50
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-1 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/10 C 4 17.1 176
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-12 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/4 B 0 g 299
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 C 0 16.7 183
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Justus Love Justus Love   [h 4] 2140/3 D 0 g 55
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-3 Good Beer Good Beer   [h 3] 1640/1 D 7 19.7g 353
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-3 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/4 C 3 17.1 52
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-1 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2640/4 B 1 17.7g 19
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-8 Justus Love Justus Love   [h 4] 2140/3 D 0 g 258
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-9 Word for Word Word for Word   [s 5] 2140/12 D 0 17.5 261
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-10 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 2140/6 C 1 17.4 96
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-3 Aragorn Hoss* Aragorn Hoss*   [v 8] 2100/4 C 0 g 282
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-2 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/4 D str
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-6 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 1640/1 C 0 18.1g 167
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-1 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/6 D 6 21.4g 112
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-7 Word for Word Word for Word   [s 5] 2140/4 D 0 179
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-5 Miss America* Miss America*   [s 3] 1640/2 D str
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-9 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/11 A 1 15.6 21
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-5 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 1640/9 C str
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-7 Finland Finland   [s 3] 2140/4 C 0 14.2 254
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-1 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/8 C 0 17.3 401
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-6 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 1640/9 D 0 g 66
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-8 Arctic Dark* Arctic Dark*   [v 4] 2140/1 C 0 29
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-2 Ava di Emelin* Ava di Emelin*   [s 3] 2100/5 B 1 15.0 70
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-2 Finland Finland   [s 3] 2100/6 B 1 13.7 371
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-3 Follow My Lead* Follow My Lead*   [s 3] 2100/10 C 4 14.1 478
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-5 Ava di Emelin* Ava di Emelin*   [s 3] 2100/10 C 0 14.9 817
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-7 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2100/8 D 3 14.1 994
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-10 April Combo* April Combo*   [s 3] 2100/5 D 5 15.3 623
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-7 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 2140/6 C 0 13.5 122
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-3 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/6 A 4 14.2 166
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-8 Finland Finland   [s 3] 2140/2 B 7 14.8 299
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-9 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2140/6 C 5 16.3 293
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-2 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2140/8 D str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-4 Finland Finland   [s 3] 2140/8 D 0 14.1 1187
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-4 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2100/3 C 4 14.7 311
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-1 Arctic Fun* Arctic Fun*   [v 4] 2640/12 B str
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-8 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/12 A str
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-8 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 2140/6 D 1 14.5 773
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-8 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2640/4 B 3 15.5 54
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-8 Finland Finland   [s 3] 2140/2 C 3 14.9 527
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/12 B str
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/2 D 3 19.8 41
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-8 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 2140/8 C 2 14.3 469
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-2 Artful Deimos* Artful Deimos*   [h 3] 2140/11 B 2 18.0 448
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-11 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/13 A 0 21.0g 241
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-3 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2100/11 D str
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-5 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 1609/8 C 5 13.6 915
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-4 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/6 B 0 15.6 542
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-2 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 2160/8 B 7 17.1 565
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-7 Artful Deimos* Artful Deimos*   [h 3] 2140/12 D 5 19.1 68
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-3 Arctic Fun* Arctic Fun*   [v 4] 2140/4 B 0 18.0 54
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-6 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/10 B 0 g 684
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-3 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2140/3 B 1 17.3 49
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-7 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 3140/4 C 3 18.5 172
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-6 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/4 D 0 15.9 245
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 6] 2140/11 C 0 15.1 161
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-3 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2140/5 C 5 16.3 471
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2140/7 B 3 13.6 95
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-4 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 1609/4 B 0 21.5g 164
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-6 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 6] 2640/5 D 4 17.1 60
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-8 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2100/5 A 4 16.2 33
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-3 Magical Princess* Magical Princess*   [s 3] 2140/6 D 0 22.4g 33
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-9 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 6] 2140/1 C 0 15.7 319ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se