Janne Korpi V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Janne Korpi. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Janne Korpi har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Janne Korpi har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Janne Korpi


Bergsåkers referent Patrik Wickman hade med facit på hand bara en häst att hålla reda på i V86-7 på onsdagen.Omgångens ..


Bergsåkers referent Patrik Wickman hade med facit på hand bara en häst att hålla reda på i V86-7 på onsdagen.
Omgångens mest spelade häst – 64 procent på V86  – tog programenligt hand om täten för nye kusken Mats E Djuse och spårade varje meter.
Amatörtränaren Catarina Norqvist från Umeå har finalerna i V75 att tänka lördagen 28 november och drog ner till Sundsvall för att ge sin häst ett lopp i kroppen.
- Men det är klart att jag tror på chans med den här. Han gör mig aldrig besviken, deklarerade tränaren före loppet.
Mats E Djuse laddade iväg ordentligt bakom bilen men insåg nog direkt att han inte behövde köra för fullt. Åttaåringen, som på kort tid travat ända upp i gulddivisionen, är startsnabb som få och tog ledningen på några steg.
Konkurrenterna radade upp sig bakom och efter 1.12,7 första 500 meterna kunde Mats Djuse dämpa tempot rejält.
1400 meter från mål lyfte Ulf Ohlsson ut comebackande Makethemark som första häst i andraspår en bit bak. Elitloppshästen var dock aldrig med i bilden.
Genom den sista kurvan körde Mats E Djuse undan för att inte överraskas i någon speedkörning och favoriten skar i linjen med gott om krafter sparade. Segertiden 1.13,2 över 2140 meter auto.
Stefan Hultman, expert i studion i ATG Live, var nöjd med intrycket favoriten gav.
- Sagan fortsätter. Catarina Norqvist har fått fram en häst som är helt underbar. Nu var ju inte Makethemark i toppform och inte Shocking Superman heller. Men han leker ju med dem, sade Hultman.

Jenni smög till seger
V86-3 handlade om trav under sadel. Tempot blev högt uppskruvat med favoriten Galactica i ledningen och en kraftfull uppvaktning av ledaren av Under The Counter genom den sista kurvan.
Bakom hade Jenni H Åsberg serverat Donners Am en fin resa i tredje invändigt och sjuåringen spurtade till seger. Segertiden storfina 1.12,9 över 2140 meter. Per Linderoth tränar,
Galactica rejält trött efter att ha knallat 1.13 första rundan på den regnhårda banan. Tolvårige On Track Piraten fyra i sin montédebut.

Gilljam i ungdomsloppet
Lisa Gilljam vann försöket till Wången Cup (V86-5) tillsammans med sin uppsittning Global U.S.A. Bling Bling var snabbast från start och svarade ut favoriten Groupie Doll i spetskörningen. Global U.S.A. satt i fjärde par utvändigt och redan varvet från mål gick Lisa Gilliam ut i tredje spår.
När Groupie Doll tröttnade 500 meter från mål landade Global U.S.A. utvändigt ledaren och in på upploppet kopplades greppet. Segern blev säker på 1.14,3 2140 meter autostart efter ett riktigt starkt slutvarv. Daniel Wäjersten tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund körde Robert Berghs Mr Mah Can till en enkel seger från ledningen i treåringsloppet som inledde V86-spelet i Sundsvall.

Nytt namn i kalla eliten
Solvalla och Bergsåker delar på V86-omgången.
Och den här onsdagen var det faktiskt på huvudstadbanan kallblodsloppet avgjordes.
I Verners lopp klev unge kallblodet Våler Nikolai in i eliten. Björn Goop körde Öystein Tjomslands häst och inledde från ett bakspår.
Favoriten och Daniel Redéns nyförvärv Roli Eld anförde med Örjan Kihlström och försvarade sig bra men kunde inte freda sig.
Våler Nikolai fick kliva på i rygg i tredjespår under slutrundan. 600 kvar vred Björn Goop ut den speedige femåringen som rundade fältet och hann upp den bortflyende favoriten kort före mål.
- Våler Nikolai är fem år gammal och är fortfarande en unghäst med kallblodsmått mätt. Här har Öystein Tjomsland en spännande häst för framtiden, sa Stefan Hultman i ATG Live,
Segertiden skrevs till 1.22,6 över 2150 meter med autostart.

En radio till slut
Stig H Johanssons nyförvärv Armstrong Louis hade spelarnas förtroende i V86-4, men kunde inte stå emot Iceland Radios rappa spurt. Erik Adielsson prickade starten perfekt från springspår och Armstrong Louis tog enkelt hand om ledningen.
Det såg upplagt ut för en favoritseger, men i den snabba avslutningen fanns inget försvar mot Stefan Melanders Iceland Radio som stod för både en bra långspurt och ett rappt upplopp för Örjan Kihlström.
I Amatörpokalen satte Janne Korpi dit Kaptah, tränad av Petri Salmela.
Janne Korpi – dubbelsegrare på Solvalla på onsdagen – gav storfavoriten ett lopp i andrapar utvändigt och lyfte ut i den sista kurvan. Kaptah var bara bäst den här dagen.
Örjan Kihlström rundande av med Daniel Redéns nyförvärv Magnificent Tooma
På V86-spelet delade åtta rätt ut 22 189  kronor. Sju rätt gav 260 kronor och sex rätt 31kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Claes Sjöström satte tonen direkt när han hittade fritt spurtutrymme med dunderskrällen Idreamicanfly i en lucka som egentligen inte skulle ..


Claes Sjöström satte tonen direkt när han hittade fritt spurtutrymme med dunderskrällen Idreamicanfly i en lucka som egentligen inte skulle ha funnits. Men tack var att den utvändige hästen bröt ut kunde tvåprocentaren spurta ner favoriten Inspector.
- Hon gjorde en jättebra insats och fick ett perfekt lopp serverat i dag. Men hade inte Svantes (Ericsson) häst brutit ut in på upploppet hade jag aldrig kommit ut, kommenterade hemmatränaren.
I loppet efter kom nästa kalldusch för en stor majoritet av spelarna när forne snowboardstjärnan Janne Korpi kastade loss pappa Pekkas Queen Adele som spurtade till överlägsen triumf. Oddstavlan visade 77 gånger pengarna på vinnarspelet och V86-värdet sköt i höjden.

Dubbelt Goop från spets
I övriga V86-avdelningar på huvudstadsbanan praktiserade Björn Goop ”spets och slut”. Först med egentränade italienskan Anita Roc och därefter med Diederik Meilink-tränade Reverend Wine.
- Det blev drömscenariot som jag hade tänkt innan, men man vet aldrig. Det var riktigt skönt! sa Meilink.

Nederländskt på Åby
Åbytravet gästades av flera hästar från Nederländerna och i stoloppet blev det dubbelseger för tulpanlandet när Paul J P Hagoorts kapable men osäkre Zante Grif (Robin Bakker) höll ordning på benen och vann via en tung långspurt före Zuleika Font.
Lutfi Kolgjini har endast två pinnar kvar till 2 000 segrar som kusk efter att han bombat till ledningen med sonen Adrians Redneck Woodland och därifrån inte gett storfavoriten Reddington skuggan av en chans.
Kim Moberg gjorde resan till Göteborg med pappa Svante Båths Louie Brodde och det gjorde hon rätt i. Hästen spurtade till mycket enkel triumf.
Ingo övertygade när han från ledningen tog andra raka segern för sin tränare Christoffer Eriksson.

Harry Boy bakom en av miljonvinsterna
Bland de fyra vinnande systemet drog ett Tillsammans-system, inlämnat på ATG.se för över 2 000 kronor, in mest pengar, närmare 3,1 miljoner kronor. Övriga åttarättskuponger fick strax över två miljoner kronor och av dessa var ett system inlämnat hos Coop Konsum Nian i Gävle för 720 kronor och ett hos Coop Storfors för 450 kronor. En spelare på Gotland tog hjälp av Harry Boy och betalade 576 kronor för sin kupong hos Östertulls Kiosk och Tobak i Visby.

Ola Johansson, Kanal 75


Jim Oscarsson hade lånat ut tömmarna till sonen Kevin och han förvaltade pundet väl. Sedan han lotsat stoet i ryggar fram till upploppet fi..


Jim Oscarsson hade lånat ut tömmarna till sonen Kevin och han förvaltade pundet väl. Sedan han lotsat stoet i ryggar fram till upploppet fick hon spela ut sin väldiga speed och då var konkurrenterna chanslösa.
- Hon går som allra bäst när hon får rygg hela vägen och det kunde inte ha löst sig bättre, sa segerkusken.
Dontlooseallmoney började tävla i våras och än så länge har det blivit fem segrar på 16 starter. Tisdagens seger var värd 100 000 kronor och totalt har säsongen inbringat 1,6 miljoner kronor.
- Det här var det sista loppet för säsongen som vi hade planerat men det finns något mer bra lopp åt henne och nu när hon var så fin får vi diskutera hur vi ska göra. Men blir det någon mer start är det bara bonus för hon har gjort det fantastiskt bra hela året, sa Kevin Oscarsson.

Femte segern i sjätte starten
Det blev ingen start i Svenskt Travkriterium för Hail Mary sedan han fått en omöjlig resa och blivit utslagen i försöket. Men det är enda plumpen i protokollet. När hingsten nu startade i Kriterierevanschen med ett förstapris på 200 000 kronor kom karriärens femte och hittills största seger.
- Det var jätteenkelt. Men det kändes inte som att det var så mycket tävling i honom när han kom först och jag fick påminna honom när Adrian (Kolgjini) kom upp utvändigt. Sedan sa jag till honom riktigt 500 kvar och då förstod han att det skulle tävlas, sa treåringens tränare och kusk Robert Bergh sedan hans springare lämnat motståndet till överlägsen seger.

Jätteskräll i tvååringsloppet

I Menhammar Stuteri Tvååringspris för ston såg Tomas Petterssons Thelma M.M. ut att gå mot seger från 20 meters tillägg men då kom Jorma Kontio flygande med 34-oddsaren Hazelnut Sisu och kort före mål var jätteskrällen ett faktum.
- Hon mäter inte så högt över marken men det viktigaste är vad de har mellan öronen och kapacitet visade hon tidigt, sa hästens tränare Petri Salmela.

Från akuten till vinnarcirkeln
På måndagen fick Micael Stjernström åka ambulans efter att ha slungats ur sulkyn på Färjestadstravet. Mindre än ett dygn senare var han tillbaka i sulkyn på Solvalla och tillsammans med Tjelvar Andersson-tränade Rasmus Raz blev det seger. I vinnarcirkeln brast det för Mantorpkusken.
- Det är mycket på en gång nu... I går hade det kunnat gå käpprätt åt skogen och i dag vinner vi istället, sa Stjernström sedan han samlat sig.
- Jag ville upp direkt för att inte få olustiga tankar om att det kan vara farligt. Några sådana tankar hade jag inte alls i loppet utan det var bara vinst som gällde.
Övriga V64-avdelningar vanns av Alexander Nilssons Odds Indicator (Ulf Ohlsson) och Pekka Korpi-tränade Arctic Agent (Janne Korpi). De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V64-spelet fick för det 79 390 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


OS i Sydkorea i februari 2018 blev den sista tävlingen på bräda för Janne Korpi. Kroppen började säga ifrån efter mån..


OS i Sydkorea i februari 2018 blev den sista tävlingen på bräda för Janne Korpi.
Kroppen började säga ifrån efter många otäcka fall under en karriär med VM-guldet för juniorer i halfpipe i Schweiz som höjdpunkt.
Efter att ha jobbat heltid som snowboardåkare i 15 år satsar han fullt ut på travsporten igen.
33-åringen kommer från en stor travsläkt i Finland. Fadern Pekka Korpi är en av Finlands mest framgångsrika tränare genom tiderna med drygt 5000 segrar som kusk. Heikki och Ilkka Korpi är farbröder i sporten.
- Ja, jag har ju travet i blodet som alla vet och det är svårt att bli av med det. Jag har inga framtidsplaner just nu utöver det jag håller på med och siktet är inställt på att jobba med hästarna. Jag gillar det här jobbet! säger Janne Korpi.
Pekka Korpi är tränare på Solvalla men är även verksam i Finland. 15 hästar står på filialen i Märsta norr om Stockholm där Janne jobbar.
Efter i runda tal 500 körda lopp har han bärgat två, kanske tre (han vet inte säkert) segrar i finska V75. I Sverige är det tuffare menar han.
- Jag har inte hunnit läsa på om motståndet på lördag men jag gissar att han möter bättre hästar nu än senast på Solvalla. Det är alltid tufft i V75 men han ska ha chans i alla fall, säger han.

Tvåa i V75 efter offensiv
Fyraårige hingsten No Limit Royalty blir rätt betrodd på lördag och ska ses som en outsider i klass I-försöket (V75-5) i Eskilstuna.
Janne har kört hästen i V75 i Sverige en gång tidigare. I ett klass II-försöket i Bollnäs i mitten av september kördes No Limit Royalty offensivt och höll bra från dödspositionen och slutade tvåa bakom Mellby Granat och Robert Bergh.
- Han är både stark och snabb och var bra i det loppet. Jag körde för att få ledningen men fick svar och han höll bra från dödens. Hästen har varit bra i fem lopp på raken nu. Senast blev det seger med Björn Goop på Solvalla från ledningen. Hästen vann enkelt och bör vara i bra form även på lördag, säger Janne Korpi.
Kan du rapportera om några bättre träningsrundor i Märsta?
- Han tränades lite tuffare i dag (måndag) och ska få ta det lite lugnare resten av veckan. Det blir skor på som vanligt. Det är en talangfull häst som har chans att vinna men på lördag måste han få en bra resa för att duga ända till seger.
No Limit Royalty är startsnabb. Siktar du på ledningen?
- Jag såg att vi fick spår två bakom bilen och det är bästa spåret för honom i alla fall. Men han är mera ”medium” ut, inte supersnabb. Men det är olika också från dag till dag hur han öppnar. Ibland tar han bara ledningen och andra dagar är han sämre den första biten så det är inte så lätt att räkna på honom.
Sundbyholmstravet tävlar två dagar på raken och på söndagen blir stallet en av huvudrollsinnehavarna. Segermaskinen Mascate Match blir stor favorit i söndagens V75-4, Breeders’ Crown-finalen för treåriga ston. Hur mår hon?
- Hon hade lite problem med sina blodvärden ett tag och de kunde inte träna henne som de ville innan semifinalerna på Solvalla. Hon har bara känts bättre och bättre en tid nu. Hon har varit här i Märsta sedan semifinalerna och är full av energi igen. Jag tränade henne i fredags. det bleb lite lättare bara men hon kändes mycket bra i alla fall.
Vad tror du om chansen i söndagens stora final?
- Jag tror att hon ska ha en bra chans där. Hon var bra i uttagningen och jag tror att ska vara ännu lite förbättrad till den här starten.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 3] 1640/9 D str
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-3 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 1640/8 D 0 13.3 1185
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-3 Astrodome* Astrodome*   [s 3] 2140/7 D 5 17.7g 67
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-5 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 2140/9 C str
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-1 Bunker Shot* Bunker Shot*   [s 3] 2140/4 D str
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-7 Drancy Drancy   [h 6] 2140/9 C 5 13.8 180
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 1640/6 D 0 15.1g 732
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/3 C 0 15.0 240
2016-05-13 2016-05-13 Romme-9 Drancy Drancy   [h 6] 2140/10 C 2 14.2 414
2016-05-13 2016-05-13 Romme-4 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 3] 2140/10 C 8 17.9 433
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-7 Queen Adele* Queen Adele*   [s 3] 2140/3 C 0 17.8 43
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2160/13 B 0 g 170
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2100/4 C 4 16.6 190
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-2 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/2 D 1 16.6 391
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-8 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2140/12 B 3 14.5 670
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-2 Queen Adele* Queen Adele*   [s 3] 2140/9 B 2 19.2 54
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-3 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 2] 1640/5 C str
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/2 C 7 16.4 84
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-4 Word for Word Word for Word   [s 4] 2100/6 D 3 16.5 93
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-8 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2100/5 B 6 14.9g 63
2018-11-16 2018-11-16 Romme-2 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2640/15 A 7 16.8 89
2018-11-16 2018-11-16 Romme-3 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 1640/12 C 0 14.0g 521
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-5 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/5 B 0 15.8 176
2018-09-22 2018-09-22 Romme-5 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/2 A 3 16.4 15
2018-09-22 2018-09-22 Romme-6 Frode Sisu Frode Sisu   [h 3] 2140/9 D 0 18.0 503
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2140/12 C 5 14.2 143
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-4 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2640/8 C 0
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-11 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 2140/4 D 3 13.0 1886
2018-09-07 2018-09-07 Romme-1 She Rains* She Rains*   [s 2] 1640/5 B 0
2018-08-24 2018-08-24 Romme-1 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/7 C 4 15.5 559
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Bohus Palema Bohus Palema   [h 5] 2140/7 C 6 16.0 43
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/4 B 1 16.3 27
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-4 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 1640/1 C 3 13.8 346
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-9 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 1640/3 D 0 14.4 954
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/4 B 4 15.7 57
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-3 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 3] 2140/1 D 5 16.4 611
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-5 Arctic Fun* Arctic Fun*   [v 3] 2140/9 B 8 17.1 109
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-9 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/4 C 3 13.7 419
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-9 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 3140/5 D str
2019-12-07 2019-12-07 Åby-6 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 1640/4 C 6 13.2 62
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-1 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 2] 2140/1 C 4 19.8 123
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/8 C 6 16.7 119
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-10 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 D 0 16.7 182
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-5 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 1640/7 D 4 14.1 60
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-8 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2140/6 D 1 16.6 272
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-10 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2100/8 B 7 15.1 246
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-11 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2140/5 C 3 13.6 138
2019-11-29 2019-11-29 Romme-1 Filion Filion   [s 2] 2140/8 C str
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/12 D 8 15.7 330
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-7 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2640/8 D 0 g 354
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-8 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/3 C 1 15.2 210
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-9 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2140/2 C 5 14.7 93
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-12 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/6 D 2 18.5g 92
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2609/10 D 0 15.5 190
2019-10-07 2019-10-07 Romme-3 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 1640/3 C 0 15.4 65
2019-10-07 2019-10-07 Romme-5 Arctic King* Arctic King*   [h 3] 2140/3 D 0 20.2g 49
2019-10-07 2019-10-07 Romme-8 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/7 B 1 16.0 23
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-5 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 3140/1 D str
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-3 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/5 C 5 17.9 189
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 D 3 15.5 106
2019-09-19 2019-09-19 Romme-3 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/12 C 6 14.7 333
2019-09-19 2019-09-19 Romme-5 E.L.Hashtag* E.L.Hashtag*   [s 3] 2140/2 B 0 g 153
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/9 B 2 15.3 128
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-7 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2140/4 A 2 13.9 44
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-2 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 2] 1640/4 C str
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-4 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/10 C 0 14.9 398
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-5 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/5 B 1 14.7 56
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 C 5 14.6 31
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/8 C 4 15.1 48
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-2 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/12 D 0 g 41
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-3 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/4 D 5 13.9 271
2019-05-17 2019-05-17 Romme-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 1660/13 B 1 13.7 668
2019-05-17 2019-05-17 Romme-5 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/8 D 4 15.7 353
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/7 B 7 14.5 299
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-3 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2140/7 B 3 15.2 20
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-4 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2640/12 C str
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/8 C 0 g 245
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-5 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 3140/2 D 3 16.6 625
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-8 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2100/7 C 3 13.6 461
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-3 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/2 C 2 16.0 302
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-3 Good Beer Good Beer   [h 3] 2160/12 C 8 17.9 211
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-6 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 2140/10 D 0 15.5 116
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-5 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/3 D 5 14.2 520
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-3 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2140/1 C 7 17.1 114
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-2 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2100/8 A 8 18.1 71
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2100/8 A 0 16.8 50
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-1 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/10 C 4 17.1 176
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-12 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/4 B 0 g 299
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 C 0 16.7 183
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Justus Love Justus Love   [h 4] 2140/3 D 0 g 55
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-3 Good Beer Good Beer   [h 3] 1640/1 D 7 19.7g 353
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-3 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/4 C 3 17.1 52
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-1 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2640/4 B 1 17.7g 19
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-8 Justus Love Justus Love   [h 4] 2140/3 D 0 g 258
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-9 Word for Word Word for Word   [s 5] 2140/12 D 0 17.5 261
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-10 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 2140/6 C 1 17.4 96
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-3 Aragorn Hoss* Aragorn Hoss*   [v 8] 2100/4 C 0 g 282
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-2 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/4 D str
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-6 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 1640/1 C 0 18.1g 167
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-1 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/6 D 6 21.4g 112
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-7 Word for Word Word for Word   [s 5] 2140/4 D 0 179
2020-12-28 2020-12-28 Romme-11 Follow My Lead* Follow My Lead*   [s 3] 2140/5 C str
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-1 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2640/10 B 6 18.1 222
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-4 Finland Finland   [s 3] 2140/4 A 2 16.3 24
2020-12-18 2020-12-18 Romme-1 Bee Combo* Bee Combo*   [h 2] 2140/2 C 3 19.9 55
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-3 Pontresina Pontresina   [s 3] 2140/10 D 0 18.8 974
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-4 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/12 D 6 16.1 229
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-5 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 3] 2140/7 C 5 16.5 161
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-7 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/2 A 2 14.4 93
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-2 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2100/9 B str
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-3 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 3] 2100/2 C 1 16.5 23
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-3 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2100/12 B 2 15.4 441
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-5 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 3] 2100/6 D 2 15.0 187
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-10 Amor Combo Amor Combo   [h 3] 2140/12 D 3 17.4 135
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-3 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2140/9 A 1 15.8 21
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Kaptah* Kaptah*   [v 5] 2640/7 B 1 14.7 46
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-5 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/2 B 6 14.6 171
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-7 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/12 C 0
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-3 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 2640/5 C 2 15.3 110
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-6 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/11 C 5 15.3 336
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-1 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2160/6 B 1 14.7 44
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-6 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/6 D 1 13.6 440
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-9 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 1640/4 D 6 13.5 76
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-2 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2140/6 D 1 17.6 18
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-4 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 3140/4 D 1 17.4 186
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-3 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2140/6 B str
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-1 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/12 B 0 17.9 430
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-7 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/11 B 5 15.2 381
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-4 Walk Out Walk Out   [v 6] 1640/3 B 0 12.8 107
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-9 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 2160/6 C 4 14.6 101
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-1 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/8 B str
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-5 Arctic Dark* Arctic Dark*   [v 4] 2100/10 C 0 17.0 197
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-8 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2660/9 B 0 15.5 458
2020-07-24 2020-07-24 Romme-4 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2140/4 B 8 16.2 62
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-6 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2660/10 A 0 16.0 278
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-5 Miss America* Miss America*   [s 3] 1640/2 D str
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-9 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/11 A 1 15.6 21
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-5 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 1640/9 C str
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-7 Finland Finland   [s 3] 2140/4 C 0 14.2 254
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-1 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/8 C 0 17.3 401
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-6 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 1640/9 D 0 g 66
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-8 Arctic Dark* Arctic Dark*   [v 4] 2140/1 C 0 29
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-2 Ava di Emelin* Ava di Emelin*   [s 3] 2100/5 B 1 15.0 70
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-2 Finland Finland   [s 3] 2100/6 B 1 13.7 371
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-3 Follow My Lead* Follow My Lead*   [s 3] 2100/10 C 4 14.1 478
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-5 Ava di Emelin* Ava di Emelin*   [s 3] 2100/10 C 0 14.9 817
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-7 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2100/8 D 3 14.1 994
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-10 April Combo* April Combo*   [s 3] 2100/5 D 5 15.3 623
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-7 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 2140/6 C 0 13.5 122
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-3 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/6 A 4 14.2 166
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-8 Finland Finland   [s 3] 2140/2 B 7 14.8 299
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-9 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2140/6 C 5 16.3 293
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-2 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2140/8 D str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-4 Finland Finland   [s 3] 2140/8 D 0 14.1 1187
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-4 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2100/3 C 4 14.7 311
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-1 Arctic Fun* Arctic Fun*   [v 4] 2640/12 B str
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-8 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/12 A str
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-8 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 2140/6 D 1 14.5 773
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-8 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2640/4 B 3 15.5 54
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-8 Finland Finland   [s 3] 2140/2 C 3 14.9 527
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/12 B str
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/2 D 3 19.8 41
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-8 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 2140/8 C 2 14.3 469
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-2 Artful Deimos* Artful Deimos*   [h 3] 2140/11 B 2 18.0 448
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-11 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/13 A 0 21.0g 241
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-3 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2100/11 D str
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-5 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 1609/8 C 5 13.6 915
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-4 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/6 B 0 15.6 542
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-2 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 2160/8 B 7 17.1 565
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-7 Artful Deimos* Artful Deimos*   [h 3] 2140/12 D 5 19.1 68
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-3 Arctic Fun* Arctic Fun*   [v 4] 2140/4 B 0 18.0 54
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-6 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/10 B 0 g 684
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-3 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2140/3 B 1 17.3 49
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-7 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 3140/4 C 3 18.5 172
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-6 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/4 D 0 15.9 245
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 6] 2140/11 C 0 15.1 161
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-3 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2140/5 C 5 16.3 471
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2140/7 B 3 13.6 95
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-4 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 1609/4 B 0 21.5g 164
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-6 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 6] 2640/5 D 4 17.1 60
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-8 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2100/5 A 4 16.2 33
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-3 Magical Princess* Magical Princess*   [s 3] 2140/6 D 0 22.4g 33
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-9 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 6] 2140/1 C 0 15.7 319
2021-01-06 2021-01-06 Solvalla-5 Bee Combo* Bee Combo*   [h 3] 2140/2 D 4 19.0g 516
2021-01-06 2021-01-06 Solvalla-3 Platonic* Platonic*   [h 4] 2640/11 C 0 18.4 250
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-4 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 4] 2140/6 C 0 18.0g 268ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se