Janne Korpi V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Janne Korpi. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Janne Korpi har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Janne Korpi har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Janne Korpi


Namnet Korpi omges av ett mycket gott rykte i travvärlden och har varit Finlands ledande travfamilj under många år. Pekka Korpi är en av d..


Namnet Korpi omges av ett mycket gott rykte i travvärlden och har varit Finlands ledande travfamilj under många år. Pekka Korpi är en av de mest namnkunniga tränare i Norden de senaste decennierna. För sonen Janne har det inte alltid varit trav. Han har ägnat sig åt mycket annat i livet och har varit en av världens bästa åkare i snowboard. Han lyckades med konststycket att kvalificera sig för fyra raka olympiska spel mellan 2006-2018.
- Där gick det inget vidare, men i övrigt så gick det ganska bra och det var en rolig tid. Travet har alltid funnits där, men jag ville prova annat också, berättar Janne Korpi.
Numera är han i pappa Pekkas stall flera dagar i veckan. Att han har talang även för att träna och köra häst har han bevisat tillsammans med Kinglet Bird som efter fyra starter är obesegrad.
- Det är en fantastisk häst. Hon har så lätt för sig och det är en underbar känsla att sitta bakom henne. Det är en talang utöver det vanliga, helt klart.

Vill köra i ledningen
Att det är en riktigt bra häst fick den svenska publiken se när Kinglet Bird vann sitt uttagningslopp till E3. På lördag när finalen avgörs på Bergsåker så är hon en av favoriterna.
- Hon vann lätt med krafter kvar. Hästen känns jättefin efteråt och har tagit resan bra. Nu ska vi åka en bit igen, men känslan är att det inte stör henne på något sätt.
Vad är hennes bästa egenskap?
- Oj, jag tycker att hon har allt. Ska jag sätta ett litet plus på något så är det psyket och att hon är väldigt snabb.
Hur lägger du upp taktiken?
- Hon är startsnabb och det är bra med innerspår på Bergsåker så det blir full laddning och jag vill köra i ledningen.
Ändrar du något?
- Jag kommer att lätta henne lite i balansen, annars blir det som senast, amerikansk sulky och öppet huvudlag.
Du låter väldigt optimistisk?
- Jag gillar hästen så mycket och vet vad hon kan och har visat. Visst är det ett tufft lopp, men jag har en mycket bra häst jag också och har bästa läget så jag tror på en bra chans.

Joakim Brundin, Kanal 75


På lördag avgörs finska miljonloppet Kymi Grand Prix på travbanan Kouvola. Två svensktränade hästar finns med i den namnku..


På lördag avgörs finska miljonloppet Kymi Grand Prix på travbanan Kouvola. Två svensktränade hästar finns med i den namnkunniga startlistan där elitloppstvåan Go On Boy och fjolårets elitloppsvinnare Etonnant (femma i år) sticker ut.
De blågula hoppen står till Ultion Face och Iznogoud Am.
Ultion Face körs av sin tränare Adrian Kolgjini medan Stefan P Pettersson anlitar Jorma Kontio bakom Iznogoud Am.
Ultion Face var sexa i sitt försök i Elitloppet i sin senaste start. Iznogoud Am jagar revansch efter två raka galopper, först i Copenhagen Cup och förra helgen i Jämtlands Stora Pris.
Kymi GP avslutar spelformen V4® som startar 14.59.

Startlista
Kymi Grand Prix
2 100 meter autostart
1. Go On Boy – Romain Derieux
2. Run For Royalty – Janne Korpi
3. Global Withdrawl – Santtu Raitala
4. Global Beware – Tapio Perttunen
5. Etonnant – Anthony Barrier
6. Ideal du Rocher – Charley Mottier
7. Ultion Face – Adrian Kolgjini
8. Hierro Boko – Ilkka Nurmonen
9. Callmethebreeze – Gabriele Gelormini
10. Iznogoud Am – Jorma Kontio (Stefan P Pettersson)
Förstapris: 1,1 miljoner kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Färjestad var värd för uttagningsloppen till E3 under måndagskvällen och det kördes totalt nio lopp för hingstarna/valackern..


Färjestad var värd för uttagningsloppen till E3 under måndagskvällen och det kördes totalt nio lopp för hingstarna/valackerna respektive stona. Alessandro Gocciadoro satte sin prägel på uttagningsloppen och kvalade in tre hästar till finalerna. Det bästa sparades till sist och Expo Wise As bjöd på en fenomenal uppvisning när han i det avslutande loppet på V64 var totalt överlägsen. Efter en vid förstasväng ute i spåren körde Gocciadoro offensivt och dundrade till ledningen ut på den första långsidan. Därefter bara växte avståndet ner till övriga fältet när Expo Wise As ångade på i ett hårt tempo. Han var helt ensam på plan och att han svarade för dagens prestation på Färjestad är ett understatement. Den treårige hingsten efter Ready Cash närmast joggade hem segern och frågan är vad som månde bliva av detta superlöfte. Alessandra Gocciadoro utbrast direkt i segerintervjun att det är den bästa häst han tränat och kört någonsin. Sedan i intervjuen i vinnarcirkeln på Färjestad tillade han även att han har två stjärnhästar i Vivid Wise As och Vernissage Grif, men att han aldrig har haft en så här bra treåring någon gång och att det är den bästa häst som han har tränat och kört.
– Första gången jag körde honom kände jag att det var en champion. Han är magnifik och top, top, top. Han är den bästa hästen i mitt liv, sa Gocciadoro vars skjutare blir storfavorit i finalen om några veckor på Bergsåker. Gocciadoro fick välja startspår först och valde bricka tre i finalen och menade på att det är ett perfekt startspår för hästen.

Enkel spetsseger för Esperia Font
I loppet innan segrade Alessandro Gocciadoro med sitt treåriga sto Esperia Font som vann enkelt från ledningen i en mycket snabb avslutning. Han hade dessförinnan även kvalat in Esmeralda Bez, som dock fick ge sig som storfavorit mot vasst spurtade Käraste Sisu som vann för Mika Forss. Men Esmeralda Bez klarade andraplatsen.
Robert Bergh-Capricon Trot svarade för bra insats när han vann från ledningen för Björn Goop i V64-2.

Knickers Sisu riktigt rejäl efter flera tryckare
Och en riktigt rejäl insats gjorde Mattias Djuse-tränade Knickers Sisu som höll undan från ledningen efter att ha fått flera tryckare under vägen tillsammans med Magnus A Djuse.
Fredrik Wallin-tränade vann säkert från ledningen och tog sin tredje raka seger tillsammans med Jorma Kontio.

Dubbla tränarsegrar för Reijo – krafter kvar för båda
I dagens inledande uttagningslopp innan V64 tog sin början fick Reijo Liljendahl se två av sina hästar vinna i övertygande stil. Först Eteria som kördes tidigt till ledningen av Ulf Ohlsson och vann med krafter kvar i ett av uttagningsloppen för ston. Och därefter vann Ulf Ohlsson med Liljendahl-tränade Epsom As, som i senaste starten tog hem miljonloppet Breeders Course, hur enkelt som helst och hade till och med mycket krafter kvar i mål enligt segerkusken.
En obesegrad häst är med i E3-finalen för hingstarna och valackerna och det är Kinglet Bird, som tränas och kördes till seger av Janne Korpi. Det var hästens fjärde raka triumf och han vet ännu så länge inte hur det känns att förlora.

E3-finalerna körs den 1 juli på Bergsåker, med en miljon kronor i förstapris i vardera lopp (dubbla prispengar för de hästar som är premiechansade).
Spårlottningen utföll enligt nedan.

Final E3 hingstar och valacker
2140 auto

Häst - tränare
1) Capricon Trot – Robert Bergh
2) Global Etalon – Fredrik Wallin
3) Expo Wise As – Alessandro Gocciadoro
4) Epsom As – Reijo Liljendahl
5) You To Class – Markus B Svedberg
6) King Of Twilight – Magnus Dahlén
7) Dream Combo – Pekka Korpi
8) Kingen Mearas – Svante Båth
9) Immortal Doc – Fredrik Wallin
10) Flotilla – Roger Walmann
11) Maco Toro – Mattias Djuse
12) S.G.Dracarys – Roger Walmann

Final E3 ston
2140 auto

Häst - tränare
1) Kinglet Bird – Janne Korpi
2) Eteria – Reijo Liljendahl
3) Knickers Sisu – Mattias Djuse
4) Käraste Sisu – Petri Salmela
5) Esperia Font – Alessandro Gocciadoro
6) Karma Mearas – Svante Båth
7) Elisabeth Bar – Jerry Riordan
8) Elegance Kronos – Björn Goop
9) Esmeralda Bez – Alessandro Gocciadoro
10) Coral Coger – Ola Åsebö
11) Willa Explosive – Johan Untersteiner
12) Kitty Mearas – Jasmine Ising

Michael Carlsson, Kanal 75


I måndags kördes Lotteria-löpningen i Neapel och på lördag avgörs Paraympiatravet på Åby.På tisdagen lottades ..


I måndags kördes Lotteria-löpningen i Neapel och på lördag avgörs Paraympiatravet på Åby.
På tisdagen lottades startspåren till ytterligare ett ”elitloppsgenrep”, nämligen Finlandia-Ajo som avgörs på Vermo-banan i Helsingfors på söndagen. Segraren i loppet erbjuds en plats i årets upplaga av Elitloppet. Svenskhästarna lottades till tuffa lägen då Don Fanucci Zet fick spår 10 medan Click Bait inleder längst ut på startvingen med bricka 8. Här nedan följer resultatet av spårlottningen.

Startlista
Finlandia Ajo
1 620 meter autostart

1. Shackhills Twister – Jari Kinnunen
2. Hede Darling – Björn Goop
3. Bengurion Jet – Alessandro Gocciadoro
4. Stoletheshow – Magnus A Djuse
5. Global Withdrawl – Santtu Raitala
6. Hierro Boko – Jarmo Saarela
7. Mister F Daag – Robin Bakker
8. Click Bait – Per Lennartsson (Stefan Melander)
9. Run For Royalty – Janne Korpi
10. Don Fanucci Zet – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
Förstapris: 1,2 miljoner kronor

Kanal 75


Svensk Uppfödningslöpning är Sveriges äldsta klassiska lopp med anor från 1926.På onsdagens avgörs fyra uttagningslopp, tv&..


Svensk Uppfödningslöpning är Sveriges äldsta klassiska lopp med anor från 1926.
På onsdagens avgörs fyra uttagningslopp, två på Jägersro och två på Solvalla, lite i tv-skugga då loppen ligger placerade utanför V86. Men ATG Live bjuder så klart på den sportsliga godbiten där tolv tvååringar kvalar för en plats i finalen 19 november på Jägersro.
I fjol vann finsktränade Tetrick Wania Svensk Uppfödningslöpning överlägset, trots en startgalopp där hingsten tappade massor av mark, tillsammans med Riina Rekilä. Tetrick Wania som förövrigt precis bytt regi till Conrad Lugauer.

Vann debuten
I år kommer Riina Rekilä med hingsten Vegas Wania, en halvbror till Tetrick Wania (Random Destiny-Muscle Hill) och kanadensiska stjärnan Walner (Random Destiny-Chapter Seven).
- Vegas Wania är snabb och vill tävla precis som Tetrick. Vegas är mindre.
- Vegas är orutinerad men han borde kunna följa med. Han går med järnskor runt om, berättar Riina Rekilä.
Vegas Wania (Random Destiny-Father Patrick) har gjort en start i livet och kommer obesegrad till sitt uttagningslopp på Solvalla. Endast två hästar är obesegrade inför uttagningsloppen och Vegas Wania ställs mot den andra som är Svante Båth-tränade Ka Boom Mearas med två segrar.
Mest pengar av de totalt 31 hästarna i de fyra uttagningsloppen har Svampen-vinnaren Feel No Pain sprungit in. Daniel Wäjerstens sto har tjänat 882 400 kronor hittills i karriären via två segrar och två andrapris på fyra starter.

Startlista
Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning (Jägersro lopp 2, V5-1)
1 640 meter autostart
1. Nazli Boko – Jaap van Rijn J (Erwin Bot)
2. Victor Southwind – Christoffer Eriksson
3. Kaffe Latte Sisu – Peter Ingves (Per Nordström)
4. Nelson Greenwood – Hugo Langeweg (Erwin Bot)
5. Fiddle Faddle – Tommy Zackrisson (Anders Zackrisson)
6. Pure Harmony – Johan Untersteiner (Jerry Riordan)
7. Fiftyfour – Ken Ecce K (Tomas Malmqvist)
8. Loveletter In – Per Nordström
Förstapris 100 000 kronor

Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning (Jägersro lopp 4, V5-3)
1 640 meter autostart
1. Monaco – Conrad Lugauer
2. Nacido Boko – Erwin Bot
3. Furst Igor – Per Nordström
4. Pure Diamond – Johan Untersteiner (Jerry Riordan)
5. Pure Steel – Thomas Uhrberg (Gordon Dahl)
6. Nalanji Boko – Jaap van Rijn (Erwin Bot)
7. Pearl Lane – Roger Malmqvist
Förstapris 100 000 kronor

Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning (Solvalla lopp 3, V5-2)
1 640 meter autostart
1. Onemorebirthday – Ulf Ohlsson (Svante Båth)
2. Feel No Pain – Daniel Wäjersten
3. Gimmie Brodde – Erik Adielsson (Svante Båth)
4. Larah Westwood – Örjan Kihlström (Mattias Djuse)
5. Laiza Westwood – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
6. Midas Mana – Oskar Kylin Blom (Nicolina Moxness)
7. Dream Combo – Janne Korpi (Pekka Korpi)
8. Immortal Doc – André Eklundh (Fredrik Wallin)
Förstapris 100 000 kronor

Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning (Solvalla lopp 5, V5-4)
1 640 meter autostart
1. Huron Bro – Ulf Ohlsson (Svante Båth)
2. Obsess'em – Kevin Oscarsson (Daniel Wäjersten)
3. Ka Boom Mearas – Erik Adielsson (Svante Båth)
4. Frustration – Magnus A Djuse (Mattias Djuse)
5. King Of Twilight – Björn Goop (Magnus Dahlén)
6. Vegas Wania – Riina Rekilä
7. Tino Barosso – Örjan Kihlström (Timo Nurmos)
8. Com Isidor – Jorma Kontio (Joakim Elving)
Förstapris 100 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


 Åttaårige Run For Royalty är i sitt livs form. Storloppssegrarna i Finland avlöser varandra.Efter att senast hemfört finalen av..


 Åttaårige Run For Royalty är i sitt livs form. Storloppssegrarna i Finland avlöser varandra.
Efter att senast hemfört finalen av Suur-Hollola Ajo stod Pekka Korpi-träningen för en överraskning när han under söndagen även lade beslag på segern i St Michel-Ajo.
Loppet inleddes i blixtsnabbt tempo med Global Withdrawl som anförare. Bakom kunde Janne Korpi bjuda Run For Royalty en perfekt resa och då fritt spelrum uppenbarade sig mitt i sista kurvan klev man direkt in i huvudrollen. Run For Royalty skaffade sig segergreppet och höll undan för Makethemark som knep andrapriset. Petri Salmela-hästen, som kördes av Ulf Ohlsson, hade fått en invändig resa och sköt till mycket snabbt sista biten efter att ha åkt slalom mellan hästar in över upploppet.
Mister Hercules, som var favoritspelad, slutade fyra efter en tung resa. Esprit Sisu spurtade fint i spåren för att bli femma, medan Chapuy kom i mål som sjua.
Varennes tjugo år gamla löpningsrekord står sig alltjämt, Run For Royalty klockades till 1.09,7 över 1609 meter auto. För det belönades han med cirka 850 000 kronor.
Dessutom erhåller vinnaren en plats i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro den 26 juli.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-8 Dirk Diggler Sisu Dirk Diggler Sisu   [h 3] 1640/9 D str
2016-08-08 2016-08-08 Gävle-3 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 1640/8 D 0 13.3 1185
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-3 Astrodome* Astrodome*   [s 3] 2140/7 D 5 17.7g 67
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-5 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 2140/9 C str
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-1 Bunker Shot* Bunker Shot*   [s 3] 2140/4 D str
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-7 Drancy Drancy   [h 6] 2140/9 C 5 13.8 180
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-5 Bohus Palema Bohus Palema   [h 3] 1640/6 D 0 15.1g 732
2016-06-08 2016-06-08 Solvalla-8 M.T.Lara Croft M.T.Lara Croft   [s 3] 2140/3 C 0 15.0 240
2016-05-13 2016-05-13 Romme-9 Drancy Drancy   [h 6] 2140/10 C 2 14.2 414
2016-05-13 2016-05-13 Romme-4 Arctic Kiss* Arctic Kiss*   [s 3] 2140/10 C 8 17.9 433
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-7 Queen Adele* Queen Adele*   [s 3] 2140/3 C 0 17.8 43
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2100/4 C 4 16.6 190
2018-12-07 2018-12-07 Örebro-1 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2160/13 B 0 g 170
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-8 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2140/12 B 3 14.5 670
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-2 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/2 D 1 16.6 391
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-3 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 2] 1640/5 C str
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-2 Queen Adele* Queen Adele*   [s 3] 2140/9 B 2 19.2 54
2018-11-26 2018-11-26 Mantorp-5 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/2 C 7 16.4 84
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-8 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2100/5 B 6 14.9g 63
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-4 Word for Word Word for Word   [s 4] 2100/6 D 3 16.5 93
2018-11-16 2018-11-16 Romme-3 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 1640/12 C 0 14.0g 521
2018-11-16 2018-11-16 Romme-2 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2640/15 A 7 16.8 89
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-5 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/5 B 0 15.8 176
2018-09-22 2018-09-22 Romme-6 Frode Sisu Frode Sisu   [h 3] 2140/9 D 0 18.0 503
2018-09-22 2018-09-22 Romme-5 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/2 A 3 16.4 15
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 4] 2140/12 C 5 14.2 143
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-11 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 2140/4 D 3 13.0 1886
2018-09-18 2018-09-18 Solvalla-4 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 2640/8 C 0
2018-09-07 2018-09-07 Romme-1 She Rains* She Rains*   [s 2] 1640/5 B 0
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Bohus Palema Bohus Palema   [h 5] 2140/7 C 6 16.0 43
2018-08-24 2018-08-24 Romme-1 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/7 C 4 15.5 559
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Word for Word Word for Word   [s 4] 2140/4 B 1 16.3 27
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-9 Arctic Michelle Arctic Michelle   [s 3] 1640/3 D 0 14.4 954
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-4 Qvidja's First Qvidja's First   [h 3] 1640/1 C 3 13.8 346
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Astrodome* Astrodome*   [s 5] 2140/4 B 4 15.7 57
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-3 Arctic Pastor* Arctic Pastor*   [h 3] 2140/1 D 5 16.4 611
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-5 Arctic Fun* Arctic Fun*   [v 3] 2140/9 B 8 17.1 109
2019-12-17 2019-12-17 Solvalla-9 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/4 C 3 13.7 419
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-9 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 3140/5 D str
2019-12-07 2019-12-07 Åby-6 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 1640/4 C 6 13.2 62
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-10 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 D 0 16.7 182
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/8 C 6 16.7 119
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-1 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 2] 2140/1 C 4 19.8 123
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-8 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2140/6 D 1 16.6 272
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-5 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 1640/7 D 4 14.1 60
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-10 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2100/8 B 7 15.1 246
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-11 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2140/5 C 3 13.6 138
2019-11-29 2019-11-29 Romme-1 Filion Filion   [s 2] 2140/8 C str
2019-11-27 2019-11-27 Solvalla-8 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/12 D 8 15.7 330
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-8 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/3 C 1 15.2 210
2019-11-26 2019-11-26 Solvalla-7 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2640/8 D 0 g 354
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-12 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/6 D 2 18.5g 92
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-9 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2140/2 C 5 14.7 93
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-3 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2609/10 D 0 15.5 190
2019-10-07 2019-10-07 Romme-8 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/7 B 1 16.0 23
2019-10-07 2019-10-07 Romme-5 Arctic King* Arctic King*   [h 3] 2140/3 D 0 20.2g 49
2019-10-07 2019-10-07 Romme-3 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 1640/3 C 0 15.4 65
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-5 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 3140/1 D str
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-3 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/5 C 5 17.9 189
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 D 3 15.5 106
2019-09-19 2019-09-19 Romme-5 E.L.Hashtag* E.L.Hashtag*   [s 3] 2140/2 B 0 g 153
2019-09-19 2019-09-19 Romme-3 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/12 C 6 14.7 333
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/9 B 2 15.3 128
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-7 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2140/4 A 2 13.9 44
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-2 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 2] 1640/4 C str
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-4 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/10 C 0 14.9 398
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-5 Arnie Express Arnie Express   [v 3] 2140/5 B 1 14.7 56
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 C 5 14.6 31
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/8 C 4 15.1 48
2019-07-15 2019-07-15 Rättvik-2 Jonathan Boko Jonathan Boko   [v 3] 2140/12 D 0 g 41
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-3 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/4 D 5 13.9 271
2019-05-17 2019-05-17 Romme-5 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/8 D 4 15.7 353
2019-05-17 2019-05-17 Romme-4 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 1660/13 B 1 13.7 668
2019-05-14 2019-05-14 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/7 B 7 14.5 299
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-4 Arctic Carl Arctic Carl   [v 4] 2640/12 C str
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-3 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2140/7 B 3 15.2 20
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-5 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 3140/2 D 3 16.6 625
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/8 C 0 g 245
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-8 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2100/7 C 3 13.6 461
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-3 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/2 C 2 16.0 302
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-6 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 2140/10 D 0 15.5 116
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-3 Good Beer Good Beer   [h 3] 2160/12 C 8 17.9 211
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-5 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/3 D 5 14.2 520
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-3 Qvidja's Aapo* Qvidja's Aapo*   [v 3] 2140/1 C 7 17.1 114
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2100/8 A 0 16.8 50
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-2 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2100/8 A 8 18.1 71
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-1 Arctic Emma* Arctic Emma*   [s 3] 2140/10 C 4 17.1 176
2019-03-16 2019-03-16 Mantorp-12 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/4 B 0 g 299
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 5] 2140/2 C 0 16.7 183
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-3 Good Beer Good Beer   [h 3] 1640/1 D 7 19.7g 353
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-1 Justus Love Justus Love   [h 4] 2140/3 D 0 g 55
2019-03-06 2019-03-06 Solvalla-3 Arnie Express Arnie Express   [h 3] 2140/4 C 3 17.1 52
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-8 Justus Love Justus Love   [h 4] 2140/3 D 0 g 258
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-1 No Limit Royalty No Limit Royalty   [h 4] 2640/4 B 1 17.7g 19
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-10 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 2140/6 C 1 17.4 96
2019-02-11 2019-02-11 Mantorp-9 Word for Word Word for Word   [s 5] 2140/12 D 0 17.5 261
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-3 Aragorn Hoss* Aragorn Hoss*   [v 8] 2100/4 C 0 g 282
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-6 Queen Adele* Queen Adele*   [s 4] 1640/1 C 0 18.1g 167
2019-02-03 2019-02-03 Eskilstuna-2 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/4 D str
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-7 Word for Word Word for Word   [s 5] 2140/4 D 0 179
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-1 Good Beer Good Beer   [h 3] 2140/6 D 6 21.4g 112
2020-12-28 2020-12-28 Romme-11 Follow My Lead* Follow My Lead*   [s 3] 2140/5 C str
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-4 Finland Finland   [s 3] 2140/4 A 2 16.3 24
2020-12-23 2020-12-23 Bergsåker-1 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2640/10 B 6 18.1 222
2020-12-18 2020-12-18 Romme-1 Bee Combo* Bee Combo*   [h 2] 2140/2 C 3 19.9 55
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-5 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 3] 2140/7 C 5 16.5 161
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-4 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/12 D 6 16.1 229
2020-12-16 2020-12-16 Solvalla-3 Pontresina Pontresina   [s 3] 2140/10 D 0 18.8 974
2020-12-04 2020-12-04 Solvalla-7 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/2 A 2 14.4 93
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-3 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 3] 2100/2 C 1 16.5 23
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-2 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2100/9 B str
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-10 Amor Combo Amor Combo   [h 3] 2140/12 D 3 17.4 135
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-5 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 3] 2100/6 D 2 15.0 187
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-3 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2100/12 B 2 15.4 441
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-7 Kaptah* Kaptah*   [v 5] 2640/7 B 1 14.7 46
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-3 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2140/9 A 1 15.8 21
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-5 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/2 B 6 14.6 171
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-7 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/12 C 0
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-6 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/11 C 5 15.3 336
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-3 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 2640/5 C 2 15.3 110
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-6 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/6 D 1 13.6 440
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-1 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2160/6 B 1 14.7 44
2020-09-23 2020-09-23 Solvalla-9 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 1640/4 D 6 13.5 76
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-4 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 3140/4 D 1 17.4 186
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-2 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2140/6 D 1 17.6 18
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-3 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2140/6 B str
2020-09-10 2020-09-10 Gävle-1 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/12 B 0 17.9 430
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-7 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/11 B 5 15.2 381
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-9 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 2160/6 C 4 14.6 101
2020-09-02 2020-09-02 Solvalla-4 Walk Out Walk Out   [v 6] 1640/3 B 0 12.8 107
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-8 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2660/9 B 0 15.5 458
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-5 Arctic Dark* Arctic Dark*   [v 4] 2100/10 C 0 17.0 197
2020-08-27 2020-08-27 Örebro-1 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/8 B str
2020-07-24 2020-07-24 Romme-4 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2140/4 B 8 16.2 62
2020-07-21 2020-07-21 Solvalla-6 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2660/10 A 0 16.0 278
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-9 Walk Out Walk Out   [v 6] 2140/11 A 1 15.6 21
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-5 Miss America* Miss America*   [s 3] 1640/2 D str
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-5 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 1640/9 C str
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-7 Finland Finland   [s 3] 2140/4 C 0 14.2 254
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-8 Arctic Dark* Arctic Dark*   [v 4] 2140/1 C 0 29
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-6 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 1640/9 D 0 g 66
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-1 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/8 C 0 17.3 401
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-2 Ava di Emelin* Ava di Emelin*   [s 3] 2100/5 B 1 15.0 70
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-5 Ava di Emelin* Ava di Emelin*   [s 3] 2100/10 C 0 14.9 817
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-3 Follow My Lead* Follow My Lead*   [s 3] 2100/10 C 4 14.1 478
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-2 Finland Finland   [s 3] 2100/6 B 1 13.7 371
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-10 April Combo* April Combo*   [s 3] 2100/5 D 5 15.3 623
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-7 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2100/8 D 3 14.1 994
2020-06-12 2020-06-12 Solvalla-7 No Limit Royalty No Limit Royalty   [v 5] 2140/6 C 0 13.5 122
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-3 Qvidja's First Qvidja's First   [h 5] 2140/6 A 4 14.2 166
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-8 Finland Finland   [s 3] 2140/2 B 7 14.8 299
2020-06-03 2020-06-03 Bollnäs-9 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2140/6 C 5 16.3 293
2020-06-02 2020-06-02 Gävle-2 Axel Combo* Axel Combo*   [h 3] 2140/8 D str
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-4 Finland Finland   [s 3] 2140/8 D 0 14.1 1187
2020-05-27 2020-05-27 Örebro-4 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2100/3 C 4 14.7 311
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-8 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/12 A str
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-1 Arctic Fun* Arctic Fun*   [v 4] 2640/12 B str
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-8 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 2140/6 D 1 14.5 773
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-8 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2640/4 B 3 15.5 54
2020-05-13 2020-05-13 Solvalla-8 Finland Finland   [s 3] 2140/2 C 3 14.9 527
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/12 B str
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-8 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 2140/8 C 2 14.3 469
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 Miss America* Miss America*   [s 3] 2140/2 D 3 19.8 41
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-11 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/13 A 0 21.0g 241
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-2 Artful Deimos* Artful Deimos*   [h 3] 2140/11 B 2 18.0 448
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-5 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 1609/8 C 5 13.6 915
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-3 Motive Match* Motive Match*   [s 3] 2100/11 D str
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-4 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/6 B 0 15.6 542
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-7 Artful Deimos* Artful Deimos*   [h 3] 2140/12 D 5 19.1 68
2020-04-16 2020-04-16 Bollnäs-2 Queen Adele* Queen Adele*   [s 5] 2160/8 B 7 17.1 565
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-6 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/10 B 0 g 684
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-3 Arctic Fun* Arctic Fun*   [v 4] 2140/4 B 0 18.0 54
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-3 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2140/3 B 1 17.3 49
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-7 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 3140/4 C 3 18.5 172
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-7 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 6] 2140/11 C 0 15.1 161
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-6 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 2140/4 D 0 15.9 245
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-6 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2140/7 B 3 13.6 95
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-3 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 3] 2140/5 C 5 16.3 471
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-8 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2100/5 A 4 16.2 33
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-6 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 6] 2640/5 D 4 17.1 60
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-4 Arctic Carl Arctic Carl   [v 5] 1609/4 B 0 21.5g 164
2020-01-22 2020-01-22 Solvalla-3 Magical Princess* Magical Princess*   [s 3] 2140/6 D 0 22.4g 33
2020-01-15 2020-01-15 Solvalla-9 Arctic Agent* Arctic Agent*   [v 6] 2140/1 C 0 15.7 319
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-3 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 1640/3 C 6 11.8 122
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-9 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2140/4 D 0 13.4 119
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-9 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 2100/5 D 0 g 389
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-8 Bee Combo* Bee Combo*   [h 3] 2640/4 D 0 16.1 203
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-5 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 2640/8 D 4 14.2 197
2021-08-09 2021-08-09 Solvalla-7 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 2640/4 A 4 15.2 28
2021-08-06 2021-08-06 Romme-8 Magic Madonna* Magic Madonna*   [s 3] 1640/7 C 0 13.0 552
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-10 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2140/9 D str
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-5 Magic Madonna* Magic Madonna*   [s 3] 2140/1 A 5 15.4 19
2021-07-20 2021-07-20 Solvalla-4 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 2140/10 C 3 13.1 209
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-9 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2140/4 D str
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-6 Bee Combo* Bee Combo*   [h 3] 2609/9 C 6 15.5 792
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-7 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 1640/2 C 1 11.4 256
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-5 Magic Madonna* Magic Madonna*   [s 3] 2140/2 A 6 13.8 53
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-4 Bee Combo* Bee Combo*   [h 3] 2140/8 C 0 14.4g 395
2021-06-18 2021-06-18 Solvalla-3 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 2140/6 D str
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-4 Bee Combo* Bee Combo*   [h 3] 2140/4 B 4 14.1 199
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-11 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 1640/1 C 5 12.3 104
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-7 Magic Madonna* Magic Madonna*   [s 3] 2140/1 C 3 15.3 31
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-6 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2140/10 D 0 g 61
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-6 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 4] 2160/7 B 0 15.9g 74
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-12 Bee Combo* Bee Combo*   [h 3] 2140/6 C str
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-11 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 4] 2180/10 B 1 16.7 33
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-1 Magic Madonna* Magic Madonna*   [s 3] 2140/6 D 1 16.5 109
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-7 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 4] 1640/12 D 0 14.0 877
2021-05-07 2021-05-07 Rättvik-6 Walk Out Walk Out   [v 7] 1640/11 B 5 12.9 113
2021-05-05 2021-05-05 Solvalla-5 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 4] 2660/9 A 3 15.9 108
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-9 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2100/6 D 2 13.2 54
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-6 Walk Out Walk Out   [v 7] 1640/4 D 3 12.4 220
2021-04-30 2021-04-30 Bollnäs-3 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 2140/6 C 2 14.4 28
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-9 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2640/1 B 2 15.1 22
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-3 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 2140/1 D 5 14.7g 222
2021-04-11 2021-04-11 Solvalla-6 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 4] 2640/3 D 0 16.7 201
2021-04-08 2021-04-08 Örebro-9 Finland Finland   [s 4] 2100/6 D 0 16.0 688
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-7 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2140/5 C 1 13.6 56
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-2 Finland Finland   [s 4] 2140/4 D 0 15.1 326
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-1 Silverado Wania* Silverado Wania*   [s 3] 2140/5 B 0 17.3g 65
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-7 Bee Combo* Bee Combo*   [h 3] 2140/2 D 3 15.9 105
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-10 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 4] 2140/1 C 0 15.4 246
2021-03-14 2021-03-14 Eskilstuna-10 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 4] 2640/2 C 4 16.2 24
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-9 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2140/5 C 3 15.3 78
2021-03-12 2021-03-12 Romme-10 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 4] 1640/11 B 0 18.2 55
2021-03-12 2021-03-12 Romme-1 Pontresina Pontresina   [s 4] 2140/12 C str
2021-03-10 2021-03-10 Solvalla-9 B.W.T.Echo* B.W.T.Echo*   [h 5] 2140/3 D 2 14.6 67
2021-03-06 2021-03-06 Åby-10 Follow My Lead* Follow My Lead*   [s 4] 2140/6 B 7 13.9 71
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-7 Finland Finland   [s 4] 2140/3 D 4 14.8 64
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-5 Bee Combo* Bee Combo*   [h 3] 2140/7 D 6 17.7 361
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-4 Silverado Wania* Silverado Wania*   [s 3] 2140/2 B str
2021-02-27 2021-02-27 Romme-10 Follow My Lead* Follow My Lead*   [s 4] 2640/2 C 0 16.0 296
2021-02-27 2021-02-27 Romme-8 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2140/6 C 5 15.0 78
2021-02-27 2021-02-27 Romme-5 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 4] 2140/7 D 7 14.4g 220
2021-02-26 2021-02-26 Solvalla-1 Silverado Wania* Silverado Wania*   [s 3] 2140/2 C 1 15.5 423
2021-02-21 2021-02-21 Örebro-2 Magic Madonna* Magic Madonna*   [s 3] 2140/10 D str
2021-02-19 2021-02-19 Romme-1 Pontresina Pontresina   [s 4] 2140/9 D str
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-2 Silverado Wania* Silverado Wania*   [s 3] 2140/4 C 5 17.3g 689
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-3 Mandela Zon Mandela Zon   [h 4] 2140/4 B 2 15.3 40
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-6 Finland Finland   [s 4] 2140/9 D 1 16.2 36
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-4 Silverado Wania* Silverado Wania*   [s 3] 2140/8 C 3 18.3 398
2021-02-03 2021-02-03 Solvalla-1 Amor Combo Amor Combo   [h 4] 2140/6 B 0 19.8g 65
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-10 Follow My Lead* Follow My Lead*   [s 4] 2140/6 B 0 15.7 186
2021-01-29 2021-01-29 Romme-7 Qvidja's First Qvidja's First   [h 6] 2140/3 A 6 16.0 134
2021-01-29 2021-01-29 Romme-4 Artful Deimos* Artful Deimos*   [v 4] 2640/7 B 5 17.9 63
2021-01-27 2021-01-27 Solvalla-5 Finland Finland   [s 4] 2140/4 C 3 15.7 44
2021-01-06 2021-01-06 Solvalla-5 Bee Combo* Bee Combo*   [h 3] 2140/2 D 4 19.0g 516
2021-01-06 2021-01-06 Solvalla-3 Platonic* Platonic*   [h 4] 2640/11 C 0 18.4 250
2021-01-01 2021-01-01 Örebro-4 Countess Chiara* Countess Chiara*   [s 4] 2140/6 C 0 18.0g 268
2022-11-02 2022-11-02 Solvalla-3 Dream Combo Dream Combo   [h 2] 1640/7 C 5 14.6 167
2022-06-08 2022-06-08 Romme-6 Qvidja's First Qvidja's First   [h 7] 2140/5 C 3 13.5 107
2022-06-07 2022-06-07 Eskilstuna-2 Carlos Combo* Carlos Combo*   [h 3] 2140/7 C 7 16.0 650
2022-05-20 2022-05-20 Romme-4 Carla Combo* Carla Combo*   [s 3] 2140/10 D 5 15.5 262
2022-05-20 2022-05-20 Romme-1 Arctic Celina* Arctic Celina*   [s 3] 2140/10 C 0 18.4 321
2022-05-18 2022-05-18 Solvalla-2 Carlos Combo* Carlos Combo*   [h 3] 2140/3 D 5 15.9 829
2022-05-13 2022-05-13 Romme-5 Carla Combo* Carla Combo*   [s 3] 1640/11 D 0 14.7 71
2022-04-29 2022-04-29 Solvalla-8 Carlos Combo* Carlos Combo*   [h 3] 2140/8 D 6 16.4 336
2022-03-16 2022-03-16 Solvalla-3 Carla Combo* Carla Combo*   [s 3] 2140/9 C str
2022-03-11 2022-03-11 Solvalla-6 Qvidja's First Qvidja's First   [h 7] 2640/6 B 1 15.2 81
2022-02-27 2022-02-27 Eskilstuna-5 Qvidja's First Qvidja's First   [h 7] 2140/7 B 1 15.5 27
2022-02-25 2022-02-25 Romme-3 Strong Caviar* Strong Caviar*   [v 4] 2160/10 B 5 18.1 99
2022-02-23 2022-02-23 Solvalla-4 Carlos Combo* Carlos Combo*   [h 3] 1640/7 C 4 17.9 59
2022-01-19 2022-01-19 Solvalla-4 Carla Combo* Carla Combo*   [s 3] 2140/2 B 1 17.9 21
2022-01-12 2022-01-12 Solvalla-1 Carla Combo* Carla Combo*   [s 3] 1640/7 B 3 16.9 15
2023-07-01 2023-07-01 Bergsåker-10 Kinglet Bird* Kinglet Bird*   [s 3] 2140/1 B 5 13.2 24
2023-07-01 2023-07-01 Bergsåker-7 Dream Combo Dream Combo   [h 3] 2140/7 D 5 13.4 1211
2023-06-12 2023-06-12 Färjestad-9 Quadriofoglio Quadriofoglio   [h 3] 2140/4 B 5 13.8 301
2023-06-12 2023-06-12 Färjestad-7 Dream Combo Dream Combo   [h 3] 2140/1 D 3 13.2 404
2023-06-12 2023-06-12 Färjestad-3 Kinglet Bird* Kinglet Bird*   [s 3] 2140/5 B 1 12.9 37



ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se