V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-7 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 2140/4 B
2020-08-10 2020-08-10 Hagmyren-8 Guidetti Guidetti   [v 5] 1660/8 D

Nyheter för travkusk


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.Robert Bergh har två stora derby..


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.
Robert Bergh har två stora derbyhopp i kriterievinnaren Power, samt Hail Mary. Den sistnämnde kom från en andraplats i Norrlands Grand Prix bakom Aramis Bar, men var nu tillbaka i vinnarcirkeln igen. Den fyraårige hingsten tog sin sjunde seger i årets nionde start när han hade lekstuga i ett V64-lopp på Hagmyren under tisdagskvällen. Hail Mary har börjat visa allt bättre startsnabbhet och höll upp ledningen från innerspåret bakom bilen när han blev utmanad. Efter 1.12,2 första femhundra metrarna kunde Bergh dämpa tempot och köra 1.14,6 första varvet. Sedan ökades farten successivt under slutrundan och via 1.12,9 sista varvet sprintade Hail Mary ifrån de övriga lekande lätt över upploppet när Bergh släppte av honom lite. Det var ett riktigt fint intryck på Hail Mary som lämnade sina konkurrenter tvåhundra meter kvar. Han såg relativt obrukad ut när mållinjen skars på tiden 1.13,8/2140a. Förstapriset var 50 000 kronor och Hail Mary har nu sprungit in 1 173 000 kronor och vunnit tolv lopp på 15 starter. Han är en av de hetaste utmanarna till derbyfavoriten Don Fanucci Zet.

Michael Carlsson, Kanal 75


På lördag smäller det när stayerloppet Åby Stora Pris avgörs på travbanan i Mölndal. Det är 3140 meter med autos..


På lördag smäller det när stayerloppet Åby Stora Pris avgörs på travbanan i Mölndal. Det är 3140 meter med autostart som gäller och det ser ut som en öppen upplaga i år på förhand. De två senaste årens vinnare är Propulsion men i år ser det ut att vara många om budet som jagar den digra segerchecken. En av dessa är Who’s Who och Pasi Aikios stjärntravare har kommit tillbaka med besked efter sjukdomen i vintras. Vid den här tiden i fjol radade hästen upp segrarna och vann miljonloppet Jubileumspokalen efter en vass spurt. Det blev sedan ingen lycka i Frankrike-äventyret och tre starter inbringade noll kronor i insprungna pengar. Derbyvinnaren från 2018 gjorde comeback och årsdebut i Eskilstuna den 15 juli och blev trea. Och senast var Who’s Who tillbaka i vinnarcirkeln när han städade av konkurrenterna i ett stayerlopp på Jägersro under Hugo Åbergs-kvällen. Detta efter en visslande avslutning.
– Who’s Who (V75-7) har gjort det riktigt bra som har kommit tillbaka. Han var sjuk i vintras och gick bara i hagen i flera månader och tränade ingenting. Nu har han fått två lopp i kroppen och är nära toppformen, säger Pasi Aikio.
– När jag körde honom i comebacken gick det väldigt sakta det första varvet och väldigt fort till slut. Han hade gått framåt mycket med den genomköraren i kroppen och var väldigt bra senast. Det var starkt gjort av honom att hinna fram till segern. Visserligen hade ledaren fått några tryckare utmed vägen men det var ändå inget tufft tempo överlag.
Hur har Who’s Who känts i träningen efter det loppet?
– Jag körde jobb med honom i går (måndag) och han kändes jättefin. Det var intervaller på rakbanan och det känns som att han har taggat till sig ytterligare. Han brukar inte kännas något speciellt i jobben hemma men nu känns hästen riktigt fin. Är det inte toppform nu så är det nog inte långt ifrån den och jag tycker att han känns likvärdig med när han vann Jubileumspokalen i fjol.
– Samtidigt vill jag se honom prestera bra i flera lopp mot de bästa innan jag ropar hej. I och med att han var sjuk i vintras så vet man ju aldrig, men det känns som sagt riktigt bra nu i alla fall.

”Det skulle betyda mycket för mig”
Who’s Who är en av de mest betrodda i Åby Stora Pris. Han körs som vanligt av Örjan Kihlström från spår sex bakom bilen. Tränare Aikio är försiktig optimist med sin sjufaldige miljonär.
– Det är ett jämnt lopp och många hästar som har chansen. Men jag tycker att min är en av dem som kan vara med och strida om segern med rätt flyt under vägen.
Något önskescenario hur loppet ska bli kört?
– Det är klart att man vill ha ett så snällt lopp som möjligt, men det är inget jag har funderat på. Det är också skönt för sådana tankar överlåter jag helt och hållet till Örjan. Men allt hänger väl på hur loppet blir kört. Det är tuffa hästar emot och man måste ha den där lilla turen för att vinna.
– Det ska bli väldigt spännande och det skulle betyda mycket för mig såklart om det blev seger, säger Pasi Aikio.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, vi kör samma som senast. Barfota runt om och jänkarvagn.
Några planer för kommande matchning under hösten? Kan det bli aktuellt med Frankrike igen?
– Det är inget som vi har planerat ännu. Han får visa nu i sommar och i höst att han är tillbaka som han ska och sedan får vi se hur vi gör i vinter.
Till sist; om du ska beskriva den här sexårige hingsten vad som gör honom så bra, hur låter det då?
– Jag tycker att han är en komplett häst. Han har tekniken, han har fysiken och framförallt har han en otrolig vilja som han kommer långt på. Han kämpar verkligen och det behövs i de här tuffa loppen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svensk Travsports Guldtäcke på Dannero är ett av årets roligaste och ofta mest öppna travlopp. Två favoriter har vunnit senaste..


Svensk Travsports Guldtäcke på Dannero är ett av årets roligaste och ofta mest öppna travlopp.
Två favoriter har vunnit senaste tio åren i loppet där det inte sällan skräller rejält.
Loppet är en handicaplöpning där hästarna placeras med olika tillägg efter hur fort de springer och inte efter hur mycket pengar de tjänat.
Kvalificerade för loppet är de segerrikaste hästarna de senaste tolv månaderna från landets olika travbanor och i år får vi se hästar från Bergsåker, Boden, Bollnäs, Dannero, Färjestad, Gävle, Hagmyren, Romme, Rättvik, Skellefteå, Solvalla, Solänget, Umåker och Östersund göra upp om förstapriset på 150 000 kronor, samt ett guldtäcke och en lagerkrans.
Bollnäshästen Silver Jossan har vunnit flest lopp de senaste tolv månaderna med 10 segrar på 13 starter följt av Rommehästen Moddson som segerdefilerat 9 gånger på 11 starter. De båda har placerats med 20 meters tillägg över grunddistansen 2140 meter voltstart.
Svensk Travsports Guldtäcke avgörs som V75-7 på söndag.

Startlista
Svensk Travsports Guldtäcke
2 140 meter voltstart
1) Acksjökungen (Färjestad)
2) Hibovalle (Dannero)
3) Elsas Faks (Rättvik)
4) Källsjöviking (Umåker)
2 160 meter
5) Aas Balder (Östersund)
6) Moddson (Romme)
7) Mjölner Apollo (Bergsåker)
8) Silver Jossan (Bollnäs)
9) Häsen Räsern (Hagmyren)
10) Gorm (Solvalla)
2 180 meter
11) Gullkongen (Gävle)
2 200 meter
12) Björlifant (Boden)
14) Forspärla (Skellefteå)
13) Spang Viktor (Solänget)

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Under måndagskvällen kördes det uttagningslopp till E3 på Färjestad. I det första försöket för hingstar och valac..


Under måndagskvällen kördes det uttagningslopp till E3 på Färjestad. I det första försöket för hingstar och valacker blev det dramatik på hög nivå. Den blytunga favoriten Hell Bent For Am tappade rytmen efter problem med utrustningen och blev trea för Örjan Kihlström. Men det finns förklaring till den insatsen för de som inte har sett loppet. Ett av hästens bandage på ett bakben lossnade och trasslade in sig i ett av frambenen. Kihlström kunde därför inte köra för fullt på Hell Bent For Am som aldrig var segeraktuell från tredje par utvändigt. Nu gick han ändå vidare till finalen via en tredjeplats och fick spår tio i finalen.
– Ett bakbandage lossnade men på nåt vis så lyckades det fastna i frambenet. Att man tappar ett bandage händer ganska ofta men nu lyckades det komma så långt fram så att det trasslade in sig i frambenet. En normal häst hade galopperat. Hade det varit ett vanligt lopp hade man nog åkt av för det kan vara farligt alltså. Men nu gjorde vi ett försök att kvala in, sa Örjan Kihlström.
– Han kändes helt normal innan det men det är klart att det påverkade. Hur mycket det påverkade är svårt att säga.

Vann loppet gjorde nu istället Bombus Jet tillsammans med sin tränare Björn Goop. Detta sedan Axel Ruda snöpligt galopperat i ledningen 100 meter före mål. Vinnartiden för Bombus Jet blev 1.12,4/1640a.
– Han blev ju påkörd i E3-kvalen och efter det blev han lite skärrad och senast så underpresterade han. Men han har känts bra i träningen och stod lite på tur här. Vi hade lite tur att favoriten kom bort men han gjorde ett bra lopp från utvändigt om ledaren, sa Björn Goop.

Känslosamt svenskt rekord för Emilla Leo
I det andra uttagningsloppet för hingstar och valacker bjöds det på en häftig upploppsduell mellan två mycket bra hästar. Ledande Vegan Face drog stenhårt i ledningen via 1.08 första femhundra metrarna och 1.10 första varvet. Emilia Leo lämnade rygg på ledaren och gled ut i dödens med sin No Daubt och gick i närkamp över upploppet. Kort före mål kopplades segergreppet men Vegan Face gav sig aldrig helt och försökte komma tillbaka. Segern till No Daubt, och en mycket känslosam sådan för Emilia Leo som förutom att hon tränar även deläger hästen ihop med sin mamma, men även har fött upp honom. Segertiden blev dessutom 1.10,5/1640a, vilket är lika med ett nytt svenskt rekord. Vegan Face noterade samma tid som knappt slagen tvåa och även trean i mål, Marre’s Dreamboy, förtjänar ett omnämnande då han travade 1.10,6.
– Jag vet att hästen är bra men jag trodde såklart inte att jag skulle behöva köra 1.10 i dag. Jag trodde att 1.12 skulle räcka, sa en jätteglad Emilia Leo.
– Det går inte att beskriva, det är som mitt barn. Det är svårt att ta in. Han har gjort allt rätt sedan han var liten. Hans mamma som är elak och väldigt svår att ha att göra med. När hon fick ett föl så bet hon av min mamma ett finger. Men No Doubt är en underbar individ att hålla på med. Kul att få visa upp en egentränad häst för min tanke är att träna mer hästar framöver.

Grymma insatser av Malvha Ha och M.T.Perrette
Markus B Svedberg har en mycket bra häst i Malvha Ha som var tvåa i E3-finalen för ston över medeldistans. Nu är hon även klar för finalen över kort distans efter att ha vunnit sitt försök hur enkelt som helst för Örjan Kihlström. Hon gav ett mycket fint intryck på tiden 1.12,2/1640a och det såg ut att finnas en del krafter kvar.
Mattias Djuse kvalade in två egentränade hästar till finalen och vann med M.T.Perette som gjorde en grym insats från dödens och bara lämnade de andra i sitt försök. Segertiden blev helt strålande 1.11,3/1640a vilket förstås imponerar.

Hennessy Am imponerade från dödens
Kim Pedersen är en ung duktig tränare i Norge och han reste inte till Färjestad förgäves med sin Hennesy Am. Hästen gjorde en kanoninsats när Björn Goop styrde loppet från utvändigt om ledaren. Hennessy Am tog över in på upploppet och vann lätt före en bra spurtande Global Bookmaker. Den sistnämnde flyttades dock ner till en fjärdeplats av måldomarnämnden då man ansåg att Mattias Djuse stört Örjan Kihlströms häst Load Master när han tog sig ut snävt från ett invändigt läge mitt på upploppet.

”Ingen tar spets från Hilarious Am”
En imponerande vinnare visade Adrian Kolgjini upp med sin egentränade Hilarious Am. Hon accelererade enormt i starten och tog ledningen vid ingången till första kurvan. Sedan drog det treåriga stoet bara undan och vann hur enkelt som helst. Segertiden skrevs till 1.12,1/1640a.
– Hon är väldigt, väldigt startsnabb. Jag har aldrig känt en sån startsnabbhet på en så ung märr. Det passar bra över kort distans och får hon nåt av framspåren så spetsar hon. Det var kul att känna på henne idag och det var allting kvar. Vi har fast bomull och vanlig vagn, sa Adrian Kolgnini.
Ett uttagningslopp till E3 återstår att redovisa och det var det första som kördes innan V64-tävlingarna började. Där ledde Leif Witasp runt om med sin fina Chablis Ribb som vann enkelt från ledningen utan att förta sig. Det gick verkligen undan på Färjestad den här kvällen och segertiden skrevs till 1.12,1/1640a.
E3-finalerna avgörs på Romme lördagen 15 augusti inom V75. Förstaprisen i respektive lopp är 950 000 kronor.

E3-final för hingstar och valacker
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Chablis Ribb – Leif Witasp
2) Hilarious Am – Adrian Kolgjini
3) Malvha Ha – Markus B Svedberg
4) M.T.Perrette – Mattias Djuse
5) Nikita Sunrise – Claes Sjöström
6) Wallawalla Broline – Björn Goop
7) Jes Angel – Fredrik Linder
8) Florist – Jim Oscarsson
9) Eagle Eye Cherry – Björn Goop
10) Philomenia – Joakim Lövgren
11) Namanga Bo – Patricia Van Der Meer
12) Globalizer – Jerry Riordan

E3-final för ston
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Bombus Jet – Björn Goop
2) No Daubt – Emilia Leo
3) Hennessy Am – Kim Pedersen
4) Vegan Face – Conrad Lugauer
5) Fire Piston – Admir Zukanovic
6) Climber – Patricia Van Der Meer
7) Marres’ Dreamboy – Jörgen Westholm
8) Global Bookmaker – Mattias Djuse
9) Load Master – Stefan Melander
10) Hell Bent For Am – Stefan Melander
11) Hombre D. – Oskar Kylin Blom
12) Super Class C.H. – Dennis Palmqvist

Michael Carlsson, Kanal 75


Under måndagskvällen kördes det uttagningslopp till E3 över kort distans på Färjestad. I det första försöket f&ou..


Under måndagskvällen kördes det uttagningslopp till E3 över kort distans på Färjestad. I det första försöket för hingstar och valacker blev det dramatik på hög nivå. Den blytunga favoriten Hell Bent For Am tappade rytmen efter problem med utrustningen och blev trea för Örjan Kihlström. Men det finns förklaring till den insatsen för de som inte har sett loppet. Ett av hästens bandage på ett bakben lossnade och trasslade in sig i ett av frambenen. Kihlström kunde därför inte köra för fullt på Hell Bent For Am som aldrig var segeraktuell från tredje par utvändigt. Nu gick han ändå vidare till finalen via en tredjeplats och fick spår tio i finalen.
– Ett bakbandage lossnade men på nåt vis så lyckades det fastna i frambenet. Att man tappar ett bandage händer ganska ofta men nu lyckades det komma så långt fram så att det trasslade in sig i frambenet. En normal häst hade galopperat. Hade det varit ett vanligt lopp hade man nog åkt av för det kan vara farligt alltså. Men nu gjorde vi ett försök att kvala in, sa Örjan Kihlström.
– Han kändes helt normal innan det men det är klart att det påverkade. Hur mycket det påverkade är svårt att säga.

Vann loppet gjorde nu istället Bombus Jet tillsammans med sin tränare Björn Goop. Detta sedan Axel Ruda snöpligt galopperat i ledningen 100 meter före mål. Vinnartiden för Bombus Jet blev 1.12,4/1640a.
– Han blev ju påkörd i E3-kvalen och efter det blev han lite skärrad och senast så underpresterade han. Men han har känts bra i träningen och stod lite på tur här. Vi hade lite tur att favoriten kom bort men han gjorde ett bra lopp från utvändigt om ledaren, sa Björn Goop.

Känslosamt svenskt rekord för Emilla Leo
I det andra uttagningsloppet för hingstar och valacker bjöds det på en häftig upploppsduell mellan två mycket bra hästar. Ledande Vegan Face drog stenhårt i ledningen via 1.08 första femhundra metrarna och 1.10 första varvet. Emilia Leo lämnade rygg på ledaren efter ett halvvarv och gled ut i dödens med No Doubt och gick i närkamp över upploppet. Kort före mål kopplades segergreppet men Vegan Face gav sig aldrig helt och försökte komma tillbaka. Segern till No Doubt, och en mycket känslosam sådan för Emilia Leo som förutom att hon tränar även deläger hästen ihop med sin mamma, men även har fött upp honom. Segertiden blev dessutom 1.10,5/1640a, vilket är lika med ett nytt svenskt rekord. Vegan Face noterade samma tid som knappt slagen tvåa och även trean i mål, Marre’s Dreamboy, förtjänar ett omnämnande då han travade 1.10,6.
– Jag vet att hästen är bra men jag trodde såklart inte att jag skulle behöva köra 1.10 i dag. Jag trodde att 1.12 skulle räcka, sa en jätteglad Emilia Leo.
– Det går inte att beskriva, det är som mitt barn. Det är svårt att ta in. Han har gjort allt rätt sedan han var liten. Hans mamma som är elak och väldigt svår att ha att göra med. När hon fick ett föl så bet hon av min mamma ett finger. Men No Doubt är en underbar individ att hålla på med. Kul att få visa upp en egentränad häst för min tanke är att träna mer hästar framöver.

Grymma insatser av Malvha Ha och M.T.Perrette
Markus B Svedberg har en mycket bra häst i Malvha Ha som var tvåa i E3-finalen för ston över medeldistans. Nu är hon även klar för finalen över kort distans efter att ha vunnit sitt försök hur enkelt som helst för Örjan Kihlström. Hon gav ett mycket fint intryck på tiden 1.12,2/1640a och det såg ut att finnas en del krafter kvar.
Mattias Djuse kvalade in två egentränade hästar till finalen och vann med M.T.Perette som gjorde en grym insats från dödens och bara lämnade de andra i sitt försök. Segertiden blev helt strålande 1.11,3/1640a vilket förstås imponerar.

Hennessy Am imponerade från dödens
Kim Pedersen är en ung duktig tränare i Norge och han reste inte till Färjestad förgäves med sin Hennessy Am. Hästen gjorde en kanoninsats när Björn Goop styrde loppet från utvändigt om ledaren. Hennessy Am tog över in på upploppet och vann lätt före en bra spurtande Global Bookmaker. Den sistnämnde flyttades dock ner till en fjärdeplats av måldomarnämnden då man ansåg att Mattias Djuse stört Örjan Kihlströms häst Load Master när han tog sig ut snävt från ett invändigt läge mitt på upploppet.

”Ingen tar spets från Hilarious Am”
En imponerande vinnare visade Adrian Kolgjini upp med sin egentränade Hilarious Am. Hon accelererade enormt i starten och tog ledningen vid ingången till första kurvan. Sedan drog det treåriga stoet bara undan och vann hur enkelt som helst. Segertiden skrevs till 1.12,1/1640a.
– Hon är väldigt, väldigt startsnabb. Jag har aldrig känt en sån startsnabbhet på en så ung märr. Det passar bra över kort distans och får hon nåt av framspåren så spetsar hon. Det var kul att känna på henne idag och det var allting kvar. Vi har fast bomull och vanlig vagn, sa Adrian Kolgnini och menade på att det finns flera växlar att dra framöver.
Ett uttagningslopp till E3 återstår att redovisa och det var det första som kördes innan V64-tävlingarna började. Där ledde Leif Witasp runt om med sin fina Chablis Ribb som vann enkelt från ledningen utan att förta sig. Det gick verkligen undan på Färjestad den här kvällen och segertiden skrevs till 1.12,1/1640a.
E3-finalerna avgörs på Romme lördagen 15 augusti inom V75. Förstaprisen i respektive lopp är 950 000 kronor.

E3-final för hingstar och valacker
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Chablis Ribb – Leif Witasp
2) Hilarious Am – Adrian Kolgjini
3) Malvha Ha – Markus B Svedberg
4) M.T.Perrette – Mattias Djuse
5) Nikita Sunrise – Claes Sjöström
6) Wallawalla Broline – Björn Goop
7) Jes Angel – Fredrik Linder
8) Florist – Jim Oscarsson
9) Eagle Eye Cherry – Björn Goop
10) Philomenia – Joakim Lövgren
11) Namanga Bo – Patricia Van Der Meer
12) Globalizer – Jerry Riordan

E3-final för ston
1640 meter autostart
Häst – Tränare
1) Bombus Jet – Björn Goop
2) No Doubt – Emilia Leo
3) Hennessy Am – Kim Pedersen
4) Vegan Face – Conrad Lugauer
5) Fire Piston – Admir Zukanovic
6) Climber – Patricia Van Der Meer
7) Marres’ Dreamboy – Jörgen Westholm
8) Global Bookmaker – Mattias Djuse
9) Load Master – Stefan Melander
10) Hell Bent For Am – Stefan Melander
11) Hombre D. – Oskar Kylin Blom
12) Super Class C.H. – Dennis Palmqvist

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är hög sportslig kvalitet i onsdagens V86-omgång på Mantorp. Breeders Crown för tre- och fyraåringar är i fokus och fl..


Det är hög sportslig kvalitet i onsdagens V86-omgång på Mantorp. Breeders Crown för tre- och fyraåringar är i fokus och flera ur den absoluta kulltoppen är med i startlistorna. Om en dryg månad stundar Svenskt Travderby och Derbystoet på Jägersro. Tre veckor senare är det dags för Svenskt Travkriterium och Svenskt TravOaks. Försöken till Derbyt och Derbystoet körs på Jägersro om tre veckor och Breeders Crown-loppen på onsdag blir något av ett genrep inför de loppen för de flesta.
Elegant Ima är en treårig hingst som inte vet hur det känns att förlora efter sex starter. Det norsktränade – men svenskfödde – jättelöftet har vunnit enkelt varje gång. Men det var framförallt efter insatsen senast som han blev en riktig snackhäst. I V75-tävlingarna på Axevalla under Stochampionatssöndagen imponerade Elegant Ima kolossalt. Storfavoriten fick svar om ledningen av Robert Bergh och Comand som inte ville släppa täten. Magnus Teien-Gundersen lade sig utvändigt med Elegant Ima och första varvet travades efter 1.12,1. Över den sista bortre långsidan satte Elegant Ima klorna i ledaren och över upploppet stack han ifrån till en överlägsen seger. En mycket imponerande prestation av hästen som sprang 1.12,4 över medeldistans i sitt livs sjätte start.
– Elegant Ima (V86-8) har gjort allting rätt och han är en av de bästa hästar jag har tränat. Han är framförallt väldigt stark och gick ju 1.12,4 från dödens senast över 2100 meter. Det är otroligt bra. I de fem första starterna som han gjorde var han inte trött någon gång efter loppen. Men senast fick han ju jobba lite, säger Geir Vegard Gundersen som är en av Norges mest framgångsrika travtränare.
– Allt verkar bra efteråt och han tog loppet på rätt sätt. Hästen har utvecklats och gått framåt för varje start som han har gjort. Han känns smidig och fin i jobben och vi drömmer om att vara med i Kriteriet i höst.

”Känns väldigt fin – bra chans”
Elegant Ima blir klar favorit i V86-avslutningen från spår sex bakom bilen. Det är Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker och han körs som vanligt av Magnus Teien Gundersen.
– Det är tuffa konkurrenter men han är så pass bra att jag måste ha god tro på honom igen. Han känns som sagt väldigt fin och är snabb ut bakom bilen. Eftersom han fortsatt känns så väldigt fin tror jag på bra chans igen. Vi ändrar inget, utan kör fortsatt med skor runt om, norskt huvudlag och vanlig vagn.

”Läget är perfekt – en outsider”
Geir Vegard Gundersen är tränare på Bjerke travbana utanför Oslo och håller till i Nittedal. Han har 25 hästar i träning och har ytterligare två hästar med sig i transporten när de reser de 45 milen till Mantorp på onsdag.
– Gretzky B.R. (V86-3) är lite upp och ner och senast blev han för het i ledningen över 2600 meter. Han var lite hissig den dagen men känns bra i träningen och är ju väldigt bra när han är på topp. Läget är perfekt och han får ses som en outsider. Barfota runt om och amerikansk vagn igen.
– Max Brady (V86-5) startade så sent som i torsdags och blev femma på Åby. Han var bra då från spår åtta och gick 1.10,7. Han vann ju derbyt i fjol och tjänade mycket pengar och möter de bästa nu. Härifrån spår åtta och mot dessa hästarna får vi vara nöjda med en premie. Barfota runt om och så blir det jänkarvagn den här gången, säger Geir Vegard Gundersen.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-5 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 7] 2140/2 6 16.1 743
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Arrivederci Arrivederci   [v 5] 1640/1 3 13.4 79
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 4] 1640/2 str
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-8 Arrivederci Arrivederci   [v 5] 2140/2 6 15.3 452
2016-12-22 2016-12-22 Romme-2 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 1640/7 D 0 15.1 362
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-10 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 1640/7 B 2 15.0 44
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-6 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2140/9 D 0 15.4 340
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-2 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2160/14 C 0 15.8 1310
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-7 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 1640/4 C 1 13.7 105
2016-10-30 2016-10-30 Åby-10 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/9 C 1 15.6 58
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2140/5 C str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 1640/4 B 2 14.0 83
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2140/3 C 6 16.5 112
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-10 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2140/4 C 3 14.4 88
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-9 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 8] 1640/10 D 5 15.1 213
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-2 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2640/6 D 0 17.1 573
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-7 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/3 C 0 16.1 529
2016-07-18 2016-07-18 Rättvik-3 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2140/3 A str
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-2 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2120/12 A 0 g 54
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-7 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2100/5 B 2 18.0 53
2016-06-25 2016-06-25 Oviken-5 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 8] 2100/3 D 2 17.8 150
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-3 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 3140/6 D 0 18.4 676
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-3 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 1640/6 B 2 14.0 52
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-10 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/10 C 0 16.2 173
2016-05-20 2016-05-20 Romme-11 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/5 A 1 16.3 38
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-10 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2140/4 A 5 14.5 43
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-6 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/5 B 0 228
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-3 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 1640/10 A 1 14.1 82
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 1640/6 D 0 16.3 1009
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-10 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 8] 1640/10 C 6 19.0 346
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-10 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 8] 1640/10 C 0
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-3 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2660/4 B 7 16.7 259
2016-03-11 2016-03-11 Solvalla-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/2 D 7 15.7 207
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-6 Arrivederci Arrivederci   [v 6] 2660/7 B 5 16.6 202
2016-02-19 2016-02-19 Romme-2 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/3 D 3 16.1 163
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-1 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 8] 1640/3 D str
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-8 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/2 D 3 16.6 1434
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-5 Camut Camut   [v 6] 2100/5 D str
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-3 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 8] 2140/1 D str
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/11 D 0 17.9 499
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-2 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 5] 2140/5 C 3 16.8 603
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-7 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2160/3 B 0 g 106
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-3 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 2140/2 A 2 17.2 26
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 1640/7 B 0 15.1 525
2017-12-08 2017-12-08 Romme-10 Arrivederci Arrivederci   [v 7] 2160/9 C 2 270
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-10 Tartlet Tartlet   [s 5] 2160/7 B 1 19.7 25
2017-11-28 2017-11-28 Bergsåker-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 1640/4 B 0 14.7 42
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-8 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 2640/7 A 1 16.1 137
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-6 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2160/5 A 0 g 22
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-4 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 2140/11 B 6 15.9 827
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-11 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 1640/11 B 0 15.4 96
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-5 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2680/10 A 6 29.3 47
2017-10-07 2017-10-07 Mariehamn-4 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 1640/3 B 0 61
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-6 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2640/1 D 3 28.9 44
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-7 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2640/7 D 1 30.3 96
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2140/3 C 1 30.9 32
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-7 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 1609/10 B 6 14.4 33
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-6 Tartlet Tartlet   [s 5] 2640/5 B 7 18.6 33
2017-07-28 2017-07-28 Visby-4 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 1620/10 D 0 14.1 351
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2100/3 D 1 30.8 47
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-4 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 1640/4 B 1 13.7 91
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2140/1 C 3 30.2 70
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-4 Arrivederci Arrivederci   [v 7] 1640/8 C 0 204
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-5 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2120/11 C 4 31.8 206
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-3 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 1640/9 B str
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-4 Arrivederci Arrivederci   [v 7] 1640/2 B 0 g 32
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 1640/1 D 0 13.1 748
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2180/12 B 0 g 441
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-1 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 6] 2140/5 C 0 14.4 413
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-6 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2160/12 C 3 30.8g 75
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-9 Arrivederci Arrivederci   [v 7] 2140/7 A 0 g 223
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-5 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2160/5 B 5 32.4 181
2017-02-12 2017-02-12 Romme-8 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2140/1 B 6 31.8 93
2017-01-31 2017-01-31 Bollnäs-4 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 2140/1 A 3 30.3 68
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-4 Wild Fakson Wild Fakson   [v 5] 1640/1 B 0 g 253
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-7 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 2140/12 C 0 20.7g 796
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2140/5 D 0 g 334
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Stickan Stickan   [v 5] 1640/7 D 0 34.8 729
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-9 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 2640/9 C 5 17.5 69
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 2640/8 B 7 19.4g 117
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-6 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2140/12 C 5 15.0 341
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-6 Stickan Stickan   [v 5] 1640/1 D 5 33.7 293
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-8 Arrivederci Arrivederci   [v 8] 2140/9 B 0 g 90
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-2 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 2140/7 B 1 16.0 56
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 2140/9 B 2 17.3 78
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2140/9 C 8 16.6 169
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-8 Arrivederci Arrivederci   [v 8] 2180/7 B 5 17.4 51
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-5 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 2140/12 C 0 77
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-7 Arrivederci Arrivederci   [v 8] 2140/2 C 3 61
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-8 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2140/11 B str
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-5 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 2140/9 D 0 17.3 175
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-6 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 1640/2 C 6 13.8 245
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-2 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2640/6 B str
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-4 Arrivederci Arrivederci   [v 8] 1609/9 C 3 12.1 285
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-6 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 1609/1 D 6 15.5 178
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-6 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2100/4 B 3 15.5 64
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Arrivederci Arrivederci   [v 8] 2100/10 C 0 g 311
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-2 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 1640/4 C 2 13.0 83
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-9 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 1640/10 B 2 27.4 218
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2100/8 A 0 g 82
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-8 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2120/9 B 0 g 303
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-5 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 2140/4 D 5 18.6 48
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-10 Arrivederci Arrivederci   [v 8] 2140/9 B 4 16.0 48
2018-06-08 2018-06-08 Romme-5 Tartlet Tartlet   [s 6] 1640/2 B 0 g 2097
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-6 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2140/14 B 0 30.4g 740
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-3 Stickan Stickan   [v 5] 2140/2 D 0 36.3 231
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-5 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2660/14 D 6 29.6 397
2018-05-24 2018-05-24 Östersund-7 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2140/1 D 6 14.4 157
2018-05-14 2018-05-14 Romme-7 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2140/2 C 1 14.5 34
2018-05-10 2018-05-10 Bergsåker-1 Stickan Stickan   [v 5] 2160/11 B str
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-1 Stickan Stickan   [v 5] 2140/4 C 0 g 93
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-3 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2140/3 C 2 28.4 145
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-7 Stickan Stickan   [v 5] 2160/9 C 4 33.4g 145
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-9 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2140/5 C 0 15.8 532
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-6 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2680/13 D 0 32.8 431
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-2 Stickan Stickan   [v 5] 1640/1 D 4 34.4 725
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-3 Arrivederci Arrivederci   [v 8] 2160/9 A 4 16.6 141
2018-03-11 2018-03-11 Östersund-8 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 1640/7 D 4 14.0 451
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-2 Gelatiamo Gelatiamo   [v 4] 2140/7 C 6 23.7g 134
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-4 Tartlet Tartlet   [s 6] 2140/6 C 1 18.2 30
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-7 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2160/13 A 5 32.1g 102
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-7 Tartlet Tartlet   [s 6] 1640/1 D 5 15.5 322
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-2 Stickan Stickan   [v 5] 2160/9 B 3 36.7 209
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2160/4 A 5 31.8 77
2018-02-02 2018-02-02 Romme-4 Arrivederci Arrivederci   [v 8] 2140/7 D 0 g 834
2018-02-02 2018-02-02 Romme-8 Stickan Stickan   [v 5] 2160/9 B 6 38.5 223
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2140/8 C 0 17.1 30
2018-01-19 2018-01-19 Örebro-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2100/2 C 0 16.8 43
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-3 Wild Fakson Wild Fakson   [v 6] 2140/7 A 3 33.1 38
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-5 Arrivederci Arrivederci   [v 8] 2140/4 C 6 18.6 349
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 7] 2140/5 C 1 16.3 60
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-4 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2640/5 C 0 22.8 820
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-8 Daysofourlives Daysofourlives   [v 4] 2140/5 D 0 17.4 608
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-1 Daysofourlives Daysofourlives   [v 4] 1640/5 B 4 16.3 36
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-7 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2660/10 B 6 17.6 266
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-3 Arrivederci Arrivederci   [v 9] 2160/9 D 0 g 513
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-5 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 1640/5 B 0 64
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-4 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 1640/12 C 0 g 553
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-5 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2660/10 C 5 16.8 412
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2140/4 B 2 17.0 165
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-4 Guidetti Guidetti   [v 4] 2140/1 D 7 19.7 1912
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-9 Arrivederci Arrivederci   [v 9] 1660/8 C 0 g 406
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-7 Daysofourlives Daysofourlives   [v 4] 2140/11 D 0 18.8 242
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-6 Arrivederci Arrivederci   [v 9] 2140/6 D str
2019-07-05 2019-07-05 Mariehamn-9 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 1640/1 C str
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-6 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 3160/6 D 0 18.5 1710
2019-06-09 2019-06-09 Eskilstuna-2 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2140/2 B 5 17.0 55
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-8 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2160/9 B 0 17.3 557
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-6 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2160/10 C 0 g 438
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-4 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2140/2 C 0 16.4 1119
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-6 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2640/1 D 2 18.0 67
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-4 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2140/1 D 4 17.1 68
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-5 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 8] 1640/8 D 0 15.4 1859
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-10 Daysofourlives Daysofourlives   [v 4] 2140/2 B 3 18.0 60
2019-03-26 2019-03-26 Bergsåker-8 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2660/5 D 7 18.2 314
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-3 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2640/11 C 4 19.1 96
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-3 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2140/7 D 0 g 26
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-3 Daysofourlives Daysofourlives   [v 4] 2140/10 B 0 47
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2140/2 D 0 g 306
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-6 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 8] 1660/5 C 0 18.6 627
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-1 Guidetti Guidetti   [v 4] 2140/3 D 0 24.1 46
2019-02-06 2019-02-06 Solvalla-2 Daysofourlives Daysofourlives   [v 4] 2140/3 C 1 17.4 217
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-2 Stickan Stickan   [v 6] 2140/1 D 0 517
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-3 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2140/9 C 2 18.1 40
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-11 Tartlet Tartlet   [s 7] 2660/9 B 7 19.8 195
2019-01-06 2019-01-06 Romme-1 Gelatiamo Gelatiamo   [v 5] 2640/3 C 6 19.5 318
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-3 Oneofthosedays Oneofthosedays   [v 8] 2140/5 C 2 15.0 434
2020-08-04 2020-08-04 Hagmyren-10 Guidetti Guidetti   [v 5] 2140/9 D 0 21.0 619
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-6 Reine W. Reine W.   [v 4] 1640/3 B 2 28.9 42
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-8 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 2140/7 B 0 15.2 73
2020-06-19 2020-06-19 Hagmyren-1 Reine W. Reine W.   [v 4] 2140/8 A 2 30.9 66
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-6 Arrivederci Arrivederci   [v 10] 1640/5 D 0 17.7g 567
2020-06-09 2020-06-09 Gävle-8 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 2140/6 A 1 13.6 37
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-6 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 2140/5 B 2 14.5 116
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-8 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 2640/6 C 3 18.0 60
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-5 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 2140/9 D 3 15.5 393
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Daysofourlives Daysofourlives   [v 5] 2140/12 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se