V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 3140/6 C

Nyheter för travkusk


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen ..


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen sände Björn Goop henne till ledningen efter ett drygt halvvarv. Mellby Free fick sedan styra och ställa i ett lugnt och behagligt tempo i täten. Första varvet travades efter 1.16 och när det var halvvarvet kvar skruvade Goop upp farten rejält. Det gick undan värre över upploppet när Mellby Free sprintade ifrån de övriga. Segertiden blev 1.13,0/2140a och förstapriset var 200 000 kronor. Det här var det fyraåriga stoets 14:e seger i 20:e starten. Tvåa blev Wild Love och trea Commit Bom Bay. Däremot blev det galopp för Dibaba trehundra meter kvar i andra par utvändigt.
– Jag är jättenöjd med henne. Hon kändes fin och gick i mål på ett bra sätt. Det var lugnt. Hon är flegmatisk men hade bomullen kvar och gick i mål med krafter kvar. Vi siktar på Sto-SM, det ligger bäst i tiden om tre veckor, sa Björn Goop.

Rajesh Face överlägsen
I V64-inledningen var det ett ruggigt vasst intryck på Rajesh Face som var helt överlägsen för Adrian Kolgjini. Han tog över ledningen efter ett halvvarv och blev sedan pigg i täten och drog undan i ett friskt tempo. Första varvet travades efter 1.12 men det bekom inte Rajesh Face som stack ifrån till en överlägsen seger. Vinnartiden blev 1.11,4/2140a och det var hästens första seger i år i sjätte starten.
– Det är otroligt skönt att ha hästen tillbaka i gammalt gott skick som han var som fyraåring. Jag är otroligt nöjd med hästen och har känt på honom att han är på väg tillbaka och man vill ju se det i lopp också. Han gjorde det klassiska, brakade iväg i 1.12-fart och det är hans grej när han är i form, sa Adrian Kolgjini.
Och tillade.
– Jag tror att vintermeetinget i Paris kommer att vara succé för hans del.

Michael Carlsson, Kanal 75


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig..


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig vidare till finalen söndagen 6 oktober. Favorit blir Tomas Malmqvists Empire som imponerade stort vid sin försöksseger. Birger Jörgensen körde till ledningen 1400 meter kvar och varvet kvar lämnade Johan Untersteiner andra par utvändigt med Eric The Eel och kom fram utvändigt om ledaren. Han var dock chanslös att haka på när Empire ryckte undan i sista sväng. Empire var överlägsen på tiden 1.12,7/2000 meter. Förstapriset var 20 000 danska kronor.
Det är var Empires femte seger i sjunde starten. Han har hittills inte varit sämre än tvåa.
Eric The Eel höll till andraplatsen och noterade tiden 1.13,5. Därmed är även han klar för final.

Kanal 75


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man ..


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man om hästen till Timo Nurmos.
Tävlingsdebuten kunde inte ha börjat bättre för det talangfulla löftet. Under fredagens tävlingar på Bro Park slog Timo Nurmos till direkt. Via en mycket stark avslutning avgjorde han i sista steget för Fredrik Janetzky.
– Han vinner på ett fint sätt även om det var en liten marginal. Han är lite grön och vinglar lite, sa Fredrik Janetzky.
– Jag var otroligt nervös för vi har stora förväntningar på honom. Han är otroligt klassig men väldigt grön, han är ju bara två år. Det här var jättekul. Han kostade en del pengar och det tror jag att han är värd för det här är någonting extra, sa Caroline Malmborg.
Nämnas kan också att hästens namne, Timo Nurmos själv, såg loppet på ATG-Live och hälsar att det var en mycket kul start.
Förstapriset i loppet var 50 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini b..


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini berättade i programmet V65 Direkt under fredagen att han är nöjd med sin häst och kommer att köra för seger. Dock ska Partizan Face tävla med skor runt om den här gången för att spara hovarna till V75-finalerna nästa vecka.
En het utmanare är Martin de Bos, som tränas av Petri Puro. Halmstad-tränaren ligger år efter år på en segerprocent runt 30 procent på sina hästar. När han startar dem är de således alltid aktuella. Martin de Bos har tidigare vunnit två V75-lopp och varit placerad på prispallen flera gånger. Efter andraplatsen i finalen i slutet av juni, då han höll starkt som tvåa bakom Eelis, återkom han efter ett uppehåll den 5 september. Efter en långsam inledningen från ett dåligt läge avslutade hästen starkt ute i spåren på slutrundan.
– Martin de Bos (V75-3) fick gå runt en massa hästar i spåren och fick mjölksyra. Det har gjort nytta och jag vet att han är 25, 30 meter bättre nu än förra gången. Han var tungt tränad inför senast och jag hade en känsla av att han skulle behöva det loppet.säger Petri Puro.
– Det känns som att formen är bra och borde vara på den nivån som när han var med i V75 senast. Han har fått många tuffa lopp och kommit bakifrån och fram i dödens. Nu är han i alla fall i andraspår, menar Puro inför lördagens start.

Testade helstängt i fredagsjobbet – mer vaken nu”
Martin de Bos har spår två bakom bilen i försöket i Silverdivisionen, V75-3. Han körs av Kim Eriksson och tränare Puro berättar om en intressant balansändring som han testade i fredagsjobbet.
– Jag körde honom lite i dag och gjorde en liten ändring. Han har blivit lite lat och hade helstängt på sig i dag. Det är för att få lite mer fart på honom och jag tycker att det kändes bättre. Han är bra mycket mer vaken nu och det blir helstängt för första gången i lopp, säger Puro.
– Han skenade som treåring och jag har inte velat testa det innan. Han har gått med halvstängt någon gång men nu provar vi det här och hoppas att han kommer ur sin egen lilla värld. Jag tror att han kommer att bli snabbare och få en kvickare häst från start. Jag hoppas att han hamnar längre fram direkt och på Färjestad är det svårt att komma bakifrån.
– Jag vill inte öppna öronen på honom för det har hänt någon olycka som unghäst. Jag har en jänkarvagn men jag vet inte om jag använder den. Jag har aldrig sett skillnad på mina hästar i jänkarvagn, säger Petri Puro.

Michael Carlsson, Kanal 75


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två &ari..


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två år i rad innan hon 2016 även slog till med att bli champion hemma på Bodentravet.
Även de senaste åren har varit framgångsrika då banorna i södra Sverige varit nya jaktmarker för 29-åringen som nu flyttat hem till Boden igen - och blivit mamma.
I augusti blev hon mamma för första gången och hade då tagit beslutet att plocka ut proffslicensen på Bodentravet i framtiden.
Sandras comeback i sulkyn har varit aktuell i några veckor och kanske var den just planerad till torsdagskvällens V64-tävlingar på hemmabanan.
Sandra Eriksson körde fyra lopp under kvällen och slog i det tredje försöket till med seger i treåringsloppet Boden 100 år med 100 000 kronor till vinnaren.
Segervapnet var familjehästen Swagger som pappan Lars-Åke Eriksson  í Boden både fött upp och äger.
Swagger, andrahandsfavorit på spelet, fick ett lopp i tredjeparet invändigt och luckan kom till slut. Mållinjen skar Sandra Eriksson med högerarmen i skyn.
- Det är skönt att vara tillbaka - speciellt när det går så här bra. Jag har alltid tyckt att Swagger varit talangfull men haft lite problem med nerverna, och jag har varit rädd för att det ska spela in. Men han har ju visat sig vara tvärtom. Det är hans tredje start och han vinner ett sånt här fantastiskt fint lopp! sa Sandra.
Bodentravets andra storlopp Mäster Gustafs pokal - med försök och final under kvällen – vanns av finske förhandsfavoriten Backward's Boy med Mauri Jaara i sulkyn.

Mikael Wikner, Kanal 75


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige..


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige och Norge 1905. Förra året var det stor svensk dominans, men en norsk gäst slog sig in på den rätta V75-raden. Myhreng Jerker höll undan med liten marginal från ledningen och därmed rök de allra flesta V75-system all världens väg. I år lär de svenska ekipagen dominera V75 på nytt. Men det saknas inte skrällbud från vårt västra grannland. Bland dem finns team Anderssen-Malmins trio och först ut ur den är Luxury Tile (V75-1).
- Han galopperade bort en topplacering senast. Formen är mycket bra och jag provar mot ledningen. Jag har respekt för Marcello Wib men tycker att min häst ska med vid gardering. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger stallets andretränare och kusk Kristian Malmin.

”Han ska räknas”
Häst nummer två som Kristian Malmin ska svinga sig upp bakom är Floris Baldwin (V75-3). Han var näst senast knappt slagen tvåa bakom världstravaren Lionel och senast satt han fast med gott om sparade krafter bakom den norska eliten. Den här gången går han ner i sin ordinarie klass.
- Floris Baldwin har travat jämna och fina lopp i tuff konkurrens. Från spår tio måste mycket klaffa men han kan nå fram till en plats. Barfota, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger Malmin.
Sist men inte minst att äntra banan från stall Andersen-Malmin är Mellby Frodo (V75-5).
- Han har gått fina lopp hela sommaren. Nu har han fått en liten viloperiod efter att ha startat tätt och dessutom rest långt flera gånger. Formen är bra och han ska räknas. Barfota, öppet huvudlag och jänkarvagn.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 4] 2140/7 4 17.3 215
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-6 Antes Victory Antes Victory   [v 3] 2140/1 4 17.5 688
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 Gongfu Gongfu   [v 4] 2640/4 0 161
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-1 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2640/1 str
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/4 3 15.4 104
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-1 Antes Victory Antes Victory   [v 3] 2140/10 str
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/14 6 16.6 136
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2160/13 8 19.1 526
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2160/5 4 17.7 43
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-11 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/3 7 19.2 575
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 4] 2140/9 6 16.9 1048
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-2 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/7 2 18.7 237
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2160/10 1 15.3 53
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 4] 2160/6 7 17.6 807
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-11 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 6] 2140/3 3 18.1 248
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Mr Jojje Mr Jojje   [v 9] 2140/14 str
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-3 Golden Malou Golden Malou   [s 5] 1640/8 0 g 313
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/3 8 14.8 446
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2640/4 3 16.2 126
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 4] 2640/9 0 g 500
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-1 Appy Li Appy Li   [s 3] 2140/7 5 18.6 797
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-6 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2640/7 D str
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-12 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 B 0 20.2 401
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2660/10 D 5 16.8 1311
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/3 C 7 16.0 598
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 9] 1640/11 B str
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2140/15 D 8 16.9 440
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-6 Appy Li Appy Li   [s 4] 2140/1 D 6 15.8 404
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 King Highlight King Highlight   [v 8] 2140/1 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-7 Joeson Joeson   [v 5] 2140/6 B str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2160/2 C str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 New Elegance New Elegance   [v 6] 2660/5 B 2 21.8 25
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2160/7 A 1 18.7 33
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/12 A 1 16.8 128
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2140/12 D 4 16.1 720
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Appy Li Appy Li   [s 4] 2160/12 B 0 19.2g 182
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Possibility N.O. Possibility N.O.   [v 5] 2640/6 A 0 18.6 202
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/9 C 0 16.2g 217
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2100/1 B 8 18.4 56
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/6 D 7 15.6 347
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Gongfu Gongfu   [v 5] 2640/9 C 0 16.3 733
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 D 5 16.3 365
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/1 D 3 14.3 275
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2480/1 C 2 16.5 90
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/13 A 0 17.4 113
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2160/15 C 0 16.7 800
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/4 B 3 15.4 27
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Appy Li Appy Li   [s 4] 2140/4 D 0 g 159
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/14 C 6 15.6 677
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2640/4 D 6 15.5 782
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2480/3 C 6 16.1 493
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-1 Appy Li Appy Li   [s 4] 1680/2 D 1 16.1 152
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-12 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/7 C 0 15.0 948
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/5 C 6 15.1 299
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-6 Gongfu Gongfu   [v 5] 2500/4 C 0 31
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-3 Appy Li Appy Li   [s 4] 1700/1 D 2 16.5 168
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/8 A 1 16.4 48
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/15 C 4 17.7 300
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-1 Moonfighter Moonfighter   [v 4] 2140/8 D 4 18.2 609
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/7 C 6 18.8 289
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/9 B 2 16.0 53
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-3 Barkevious Mingo Barkevious Mingo   [v 5] 1640/6 B 3 12.7 54
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Anneros Erk Anneros Erk   [v 10] 2100/6 D 8 29.5g 451
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Antes Victory Antes Victory   [v 4] 2080/3 C 0 21.8g 35
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2080/1 B 2 16.8 30
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2100/5 B 7 18.9 51
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-11 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/8 D 7 16.0 549
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-5 Barkevious Mingo Barkevious Mingo   [v 5] 1640/8 A 1 12.1 21
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Antes Victory Antes Victory   [v 4] 2140/6 C 4 17.7 497
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/10 D 0 17.3 790
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/4 C 3 14.8 102
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Pieceinthepuzzle Pieceinthepuzzle   [v 8] 2140/15 D 0 g 689
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/3 C 6 15.2 313
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2160/14 B 0 17.5g 521
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/11 B 2 17.2 124
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/13 A 4 17.0 145
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 5] 2140/11 B 0 18.1g 33
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/7 C 0 17.4g 206
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2140/3 D 0 17.7 464
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2660/9 A 6 16.4 410
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2100/1 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2100/3 B 0
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2140/1 C 7 23.0 475
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-7 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 1640/10 D 0 19.2 825
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 C 6 19.8 240
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-5 Saint Miamy Saint Miamy   [s 7] 2660/7 C 0 18.2 1006
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Sobrio Sobrio   [v 7] 2160/8 B str
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/11 B 6 19.0 129
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 6] 2160/8 B 2 16.3 85
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2140/8 A 5 17.1 15
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/4 C 0 18.3 288
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 1640/12 D 6 15.3 66
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Carbureightr Carbureightr   [v 5] 2140/12 D str
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-11 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/4 D 2 12.8 161
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/4 D 2 15.9 105
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/9 C 0 21.2 84
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/4 A 3 18.8 58
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/8 B 4 16.2 37
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-9 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/6 D 0 16.2 1401
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-7 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/6 C 0 17.8 162
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 3] 2140/6 C 3 17.9 370
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-8 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2160/9 A 7 16.3 90
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2160/14 D 8 15.8 593
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Mias Komet Mias Komet   [v 10] 2640/2 A 7 17.3 27
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2640/10 D 2 14.8 77
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Bermuda Bermuda   [s 6] 2140/5 D 0 19.9 885
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-3 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/7 D 0 15.5 1241
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 1640/1 D 4 17.4 339
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2080/9 B 5 14.5 129
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-7 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2080/5 C 7 17.1 174
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/10 C 0 17.3g 38
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-6 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/11 C 8 16.1 580
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2080/3 C 4 18.6 118
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2080/1 C 1 15.0 58
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-9 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2160/9 B 2 15.6 322
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/6 D 5 14.2 64
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-8 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2100/10 C 1 14.3 46
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/7 D 0 16.5 414
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-7 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2140/1 D 4 14.8 182
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Pases Amigo Pases Amigo   [v 6] 2640/7 C 6 15.8 70
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-2 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/6 D 0 17.6 137
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 83
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Joeson Joeson   [v 6] 1640/10 C 2 16.2g 132
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 Lex Net Lex Net   [v 12] 1660/8 D 0 g 150
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/12 D 0 17.5 2189
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2180/10 A 2 15.9 60
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2160/7 C str
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/3 D 0 17.9 250
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/5 B 1 14.1 22
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-3 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/11 D 0 15.1g 723
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 King Highlight King Highlight   [v 9] 1640/1 C 7 15.5 212
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/11 B 5 15.5 92
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/2 B 2 17.8 36
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Sobrio Sobrio   [v 7] 2140/1 C 0 21.3 102
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-7 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2100/8 D 0 17.6 442
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2160/8 C 2 14.6 83
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-1 Joeson Joeson   [v 6] 1640/4 C 0 26.4g 71
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Bermuda Bermuda   [s 6] 2160/10 C 0 22.9g 806
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 1700/4 B 1 15.5 61
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2100/2 B 3 19.1 69
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Norma Jean Norma Jean   [s 8] 2120/11 D 0 20.3 341
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-1 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 1700/1 C 3 16.1 117
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-8 Bermuda Bermuda   [s 6] 2100/6 C 7 17.4 210
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2480/5 D 5 16.2 257
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-2 Joeson Joeson   [v 6] 1680/10 B 1 16.3 139
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-1 Gongfu Gongfu   [v 6] 2080/4 D 0 16.2g 117
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 1640/9 B 1 12.6 66
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-10 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2140/12 D 0 17.9g 252
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/2 D 0 17.4 395
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2120/3 C 6 19.0 93
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Gongfu Gongfu   [v 6] 2500/5 C 3 16.4 205
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 1700/5 D 6 15.5 275
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 1640/7 B 1 12.6 48
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/14 D 0 16.9 2541
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/1 D 8 17.1 67
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-1 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2680/9 A 3 17.8 26
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Gesalo Gesalo   [v 12] 2100/6 B 0 g 126
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2080/11 C 5 16.7 167
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2160/14 D 0 17.7 973
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2160/8 B 1 15.2 68
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2120/4 C 8 17.6 648
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/11 B 4 16.0 102
2017-06-15 2017-06-15 Åby-8 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/9 D 0 17.6 74
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/3 D 6 17.1 57
2017-06-15 2017-06-15 Åby-3 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/5 B 1 14.2 70
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/4 D 0 14.5 661
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/5 D 4 18.3 38
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/2 B 2 17.7 33
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/4 C 6 17.2g 62
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/5 B 8 15.1 42
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 1640/4 D 3 13.7 506
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/1 C 0 17.0 185
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-9 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/1 B 5 16.8 369
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-8 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/9 B 4 17.9 116
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/9 B 5 15.7 110
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2180/7 B 3 16.8 34
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/10 A 4 16.8 336
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 May Winall May Winall   [s 7] 2160/8 C 0 18.6 154
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/11 B 3 15.7 53
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-3 Reptilia Reptilia   [s 8] 2160/5 B 6 16.3 208
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-11 Alicia Rose Alicia Rose   [s 6] 2140/1 D 0 g 1037
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/12 B 5 16.2 505
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2140/9 C str
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/12 B 0 16.3 530
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2640/7 D 0 313
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/6 B 0 15.2 238
2017-03-10 2017-03-10 Romme-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2160/12 A 2 15.6 211
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 1640/10 D 5 13.7 1032
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/12 B 2 17.3 155
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2180/12 A 0 23.6 50
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-11 Appy Li Appy Li   [s 5] 2140/1 B str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Antes Victory Antes Victory   [v 5] 2140/3 C str
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/11 A 2 16.9 31
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/3 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-5 Appy Li Appy Li   [s 5] 2140/2 B 2 18.5 55
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-2 Secret Millionaire Secret Millionaire   [v 5] 2140/6 D str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/14 A 4 17.1 108
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-2 Aces High Aces High   [v 6] 1640/6 C 4 15.4 138
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Notera Notera   [s 5] 2140/4 B 0 21.3 186
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 2140/4 B 0 20.3g 107
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-7 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2160/15 A 0 g 512
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-9 Aces High Aces High   [v 6] 2140/6 C 4 17.5 56
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/8 A 5 15.0 42
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-8 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2660/12 D 0 18.2 668
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/3 C 0 g 68
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/4 D 0 17.5g 702
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2660/10 B 0 16.5 191
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/7 D 3 16.7 181
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-2 Aces High Aces High   [v 6] 2140/1 C 2 16.0 199
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/4 B 3 15.2g 17
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-5 Valla Glöd Valla Glöd   [v 11] 1660/12 D 0 g 1894
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-3 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 1640/1 C 2 16.6 154
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-4 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2160/7 D 0 19.8g 708
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Perfekt N.O.* Perfekt N.O.*   [v 8] 2480/12 B 0 31.1g 557
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-5 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2480/3 D 0 17.7 564
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-8 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2100/10 A 5 18.8g 46
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Fleur Gil Fleur Gil   [s 5] 1680/8 C 5 17.6 585
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 3160/9 B 0 15.9 145
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/11 C 2 15.2 180
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/3 A 1 17.0 40
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-8 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2160/6 D 4 17.4 588
2018-09-14 2018-09-14 Romme-11 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 1640/9 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/12 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/11 A 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 1640/1 C 0 g 82
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-5 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/6 B 0 g 30
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2140/5 D 8 17.3 433
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-8 Mjölnarens Rakso Mjölnarens Rakso   [v 7] 2140/12 C 0 g 983
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/5 C 0 16.6 810
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2100/7 B 1 14.6 100
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 1640/1 D str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 8] 2140/11 C 5 14.6 362
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-11 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2160/2 C 4 16.9 271
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/2 D str
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/2 D 3 17.0g 316
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-3 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 6] 2140/12 C 5 16.1 149
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/10 C 4 14.0 157
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Notera Notera   [s 5] 2140/2 D 0 16.7 213
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Bermuda Bermuda   [s 7] 2160/10 D 5 17.0 629
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/5 D 0 15.0 194
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-2 Notera Notera   [s 5] 2100/2 C 7 19.8g 80
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2500/8 C 0 20.1g 138
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2160/7 A 7 17.8 123
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-1 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/2 D 0 g 294
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Notera Notera   [s 5] 2480/9 C 3 191
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2080/5 C 2 17.1 114
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 1640/5 C str
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 East Perfect East Perfect   [v 5] 2160/6 D 8 19.3g 382
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Impala Zon Impala Zon   [s 5] 2160/9 B 5 17.4 106
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2500/1 B 2 17.9 59
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-1 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 1640/1 B 5 14.3 233
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-2 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2640/8 B 4 16.1 22
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-5 Notera Notera   [s 5] 2140/1 D 0 19.6g 239
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-3 Namara Love Namara Love   [s 4] 2640/4 C 0 20.7 922
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2080/2 D 0 18.0 403
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Namara Love Namara Love   [s 4] 2480/6 B 3 19.2 32
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/8 C 0 17.5g 760
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Notera Notera   [s 5] 2140/7 C 3 18.8 98
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/5 D 6 15.7 64
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Arion M.O. Arion M.O.   [v 10] 2140/4 C 0 36.3g 323
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/9 C str
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Tee Off Tee Off   [s 6] 1640/10 D 0 16.3 807
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/11 D 5 15.7 60
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 80
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/8 A 0 18.2 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Prunella Wilde Prunella Wilde   [s 7] 2140/6 B 4 17.3 21
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/12 B 0 21.2 140
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/3 B 4 17.2 79
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-10 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 1640/4 D 0 22.0g 83
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/2 D 5 16.9 49
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/5 D 7 15.1 614
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2140/1 D 1 17.5 302
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2080/9 C 4 15.4 294
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 1640/4 B 4 15.5g 59
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/1 B 5 17.6 84
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Gongfu Gongfu   [v 7] 1640/8 D 0 g 851
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-8 Notera Notera   [s 5] 2140/1 D 0 17.4 644
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/1 D 1 18.4 64
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/10 A 2 15.4 359
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/1 B 4 17.9 102
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Gongfu Gongfu   [v 7] 2140/8 B 6 16.4 39
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Gongfu Gongfu   [v 7] 2140/9 A 7 17.3 33
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/4 B 7 17.9 113
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2100/7 C 1 16.1 32
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 8] 2640/2 C str
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/2 D str
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2640/2 C 4 17.7 228
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/10 C 2 17.6 76
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/7 B str
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/4 B 0 15.0 318
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/9 D 3 17.2 338
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 1640/12 C 0 17.6 168
2019-09-16 2019-09-16 Momarken-2 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/1 A 0 14
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/5 B 1 14.1 40
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-8 Rodick Broline Rodick Broline   [v 6] 2140/7 C str
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1680/12 D 4 16.4 183
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-2 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2080/2 C 2 18.8 37
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2080/4 B 2 16.3 111
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-1 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2640/8 A 1 15.9 14
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2160/6 A 0 20.4g 267
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-9 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/1 D 0 g 367
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-1 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/6 B 1 16.4 20
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1640/3 D 0 15.1 144
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-2 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/6 B 3 15.7 121
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Tättman Tättman   [v 4] 2140/1 C 1 15.5 65
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-8 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 3140/1 B 4 17.5g 32
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-2 Tättman Tättman   [v 4] 2140/5 C 4 15.1 155
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-3 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/1 B 3 17.1 30
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-4 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/2 C 1 18.2 27
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/3 C 1 15.9 76
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2140/11 D 6 17.0 338
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Better than Most Better than Most   [s 6] 2140/3 C 4 17.9 53
2019-08-10 2019-08-10 Åby-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/5 A 0 g 118
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/2 B 3 15.5 56
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Octavius Harvester Octavius Harvester   [v 8] 2140/8 B 7 15.5 119
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-8 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/11 D 0 17.0 1028
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2080/7 B 1 19.2 31
2019-07-25 2019-07-25 Åby-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/7 C 0 21.4g 1029
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2160/9 A 1 13.8 15
2019-07-25 2019-07-25 Åby-8 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2640/5 D 0 17.0 1013
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-1 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 5] 1640/8 A 0 19.5g 870
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2100/10 A 2 18.2 21
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-5 Tättman Tättman   [v 4] 1700/1 B 2 16.7 33
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1700/2 D 6 14.6 165
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/3 B 2 13.4 57
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1640/2 D 0 15.9g 371
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Troll Tundra Troll Tundra   [s 5] 2160/14 D str
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/5 D 0 15.3 522
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-1 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2080/4 D 7 20.2 740
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Tättman Tättman   [v 4] 2080/9 B 5 18.4 149
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1680/7 C 4 14.8 142
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/3 B 1 18.4 18
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Notera Notera   [s 6] 2140/4 C 0 g 181
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 Zenit Sun* Zenit Sun*   [s 9] 2140/2 D 6 14.5 279
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-8 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/5 D 7 20.5g 183
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 5] 2160/11 C 3 15.6 279
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Econic Econic   [s 5] 2100/9 C 5 17.1 333
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2500/1 B 1 16.8g 17
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1680/2 C 2 13.5 564
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Tättman Tättman   [v 4] 2140/2 B 4 17.1 102
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-3 Notera Notera   [s 6] 2640/6 D 8 17.8 269
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/1 C 7 15.6 337
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-7 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/11 D 0 20.9g 52
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-6 Royal T.C. Royal T.C.   [v 3] 2140/6 D 0 g 736
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2080/8 D 0 g 234
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-3 Notera Notera   [s 6] 2080/9 C 8 17.2g 203
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2080/2 D 8 16.3 74
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Better than Most Better than Most   [s 6] 2080/3 D 5 17.9 90
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Älvan Älvan   [s 8] 2140/4 C 0 20.1 249
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Tättman Tättman   [v 4] 2140/2 B 2 18.5 15
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-9 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 9] 2140/2 B 2 19.0 31
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-10 Baron T.C. Baron T.C.   [v 8] 2140/8 B 5 18.3 473
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/2 B 5 14.1 29
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-9 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2640/2 D 0 21.3 624
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/7 A 1 14.1 32
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2100/9 A 2 17.3 33
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1609/3 C 1 15.8 118
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 7] 2640/6 B 5 17.7g 60
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/10 C 0 16.1 315
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Carlos C. Carlos C.   [v 9] 2140/3 D 0 19.2 295
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-1 Tättman Tättman   [v 4] 2140/3 B 3 16.2 47
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/7 C 8 15.6 55
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 7] 2140/1 C 7 14.9 862
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Antes Victory Antes Victory   [v 7] 2140/12 B 7 17.5g 1014
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/3 C 1 14.1 79
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-7 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/1 C 0 17.4 618
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-8 Tättman Tättman   [v 4] 2140/4 D 2 17.2 85
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-9 Notera Notera   [s 6] 2140/3 D 0 21.0g 573
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2160/8 C 1 16.5 69
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/1 A 0 14.8 92
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 7] 2140/6 B 0 14.3 59
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Juicebox Juicebox   [v 7] 2640/11 B 8 16.9 608
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Turbo Girl Turbo Girl   [s 6] 2140/6 D 0 g 576
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Junilane Junilane   [s 7] 2160/8 D 0 15.3 1222
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-1 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 4] 2140/4 D 3 20.0 295
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2640/10 C 6 18.6 220
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/3 D 1 15.5 63
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-8 Notera Notera   [s 6] 2140/7 C 7 18.3 143
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Junilane Junilane   [s 7] 2140/5 C 5 16.2 571
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/6 B 6 18.7 201
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-9 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/4 C 1 14.8 26
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Juicebox Juicebox   [v 7] 2100/5 C 2 17.4 88
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2100/4 C 4 16.1 457
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 7] 2100/1 B str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Notera Notera   [s 6] 2140/4 C 4 19.2 65
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/8 B 2 14.7 96
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-2 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/3 B 8 19.8 97
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-3 Aces High Aces High   [v 7] 2140/12 D 0 16.9 337
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-8 Aces High Aces High   [v 7] 2640/6 C 5 17.7 155
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-7 Aces High Aces High   [v 7] 2140/5 B 0 18.7 83
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-10 Sundbo Samba Sundbo Samba   [s 8] 2160/6 D 0 36.1g 569ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se