V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garantera..


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garanterade en plats i semifinalerna om en dryg månad och Fifty Cent Piece behövde inte förta sig för att ta ett steg närmare finalerna som körs i Eskilstuna 7 november. Från andraspår bakom startbilen körde Robert Bergh till ledningen ut på den första bortre långsidan och trots viss uppvaktning av Hoboken Am stack hans högklassiga fyraåring undan till mycket enkel triumf.
- Att köra henne är ungefär samma känsla som att köra ut med en ny bil ur garaget. Det är fantastisk "flow" och spänst, det går så fint så det är verkligen att åka lyx, sa Robert Bergh.
- Hon hade fått två månaders paus inför det här för att ladda om och det kunde inte bli bättre som det kändes i dag. Nu får vi se om det blir ett lopp till eller om vi väntar på semifinalerna. Jag får klura på det men det ser bra ut.

Sjätte segern i sjunde starten
I avdelningen för treåriga hingstar och valacker bättrade Jörgen Westholms jättetalang Global Concept på sitt redan bländande facit när han höll undan knappt men säkert från ledningen. Efter sju starter ståtar hästen med sex segrar.
- Det här är ingen bluff. Han vann trots att han är lite flegmatisk och jag tror att det finns mycket utveckling i den här, sa Rommetränaren.
Bland de fyraåriga grabbarna stod Amalencius B.B. i en klass för sig. Timo Nurmos-träningen har haft en del problem med att hålla sig till rätt gångart men det gjorde han den här gången och sedan Per Lennartsson låtit hästen pressa sig till ledningen i den andra kurvan var det spel mot ett mål.
- Jag var mest passagerare för han var ivrig i starten och när han inte fick någon rygg på långsidan drog han på själv. Hade jag hållit i honom hade det inte fungerat så det var bara att åka med och han visade form och klass att klara av det. Imponerande häst! sa segerkusken.

Wäjersten fyra gånger om
I Breeders-loppet för treåriga ston gjorde Impala Am en mycket fin prestation när hon flög till ledningen och sedan seglade ifrån konkurrenterna från slutkurvan och in i mål.  
- Det var kul att hon fick utdelning här. Det är en jättefin och jättetrevlig häst som nästan kvalade in till Oaks, så hon fick lite revansch i dag, sa Daniel Wäjersten om sin dubbla E3-finalist.
Bergsåkertränaren hade en storartad kväll i Örnsköldsvik. Redan innan V64® tagit sin början hade han styrt Bowling Orlando till seger och inom streckspelet blev det ytterligare två fullträffar. Nyförvärvet Spickleback Face presenterades i ett bländande skick och från positionen utvändigt om ledaren avgjorde sjuåringen till mycket enkelt seger.
- Lite förvånande faktiskt för han har känts trög och oinspirerad hemma och även lite i loppet. Men han skötte det själv. Jag har nog aldrig kört en häst som vet var mållinjen är på det här sättet och det gör ju jobbet enklare när hästen hittar vägen själv, sa Wäjersten, som fullbordade fyrlingen när Claude P.Hill dundrade undan från ledningen.
Sex rätt på V64 delade ut blygsamma 139 kronor och då potterna för fyra och fem rätt frös inne väntar en rejäl jackpot när V64 på torsdag avgörs i Bollnäs.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 4] 2140/7 4 17.3 215
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-6 Antes Victory Antes Victory   [v 3] 2140/1 4 17.5 688
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 Gongfu Gongfu   [v 4] 2640/4 0 161
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-1 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2640/1 str
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/4 3 15.4 104
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-1 Antes Victory Antes Victory   [v 3] 2140/10 str
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/14 6 16.6 136
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2160/13 8 19.1 526
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-11 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/3 7 19.2 575
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2160/5 4 17.7 43
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 4] 2140/9 6 16.9 1048
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-2 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/7 2 18.7 237
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2160/10 1 15.3 53
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 4] 2160/6 7 17.6 807
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-11 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 6] 2140/3 3 18.1 248
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Mr Jojje Mr Jojje   [v 9] 2140/14 str
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-3 Golden Malou Golden Malou   [s 5] 1640/8 0 g 313
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/3 8 14.8 446
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2640/4 3 16.2 126
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 4] 2640/9 0 g 500
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-1 Appy Li Appy Li   [s 3] 2140/7 5 18.6 797
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-6 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2640/7 D str
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2660/10 D 5 16.8 1311
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-12 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 B 0 20.2 401
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/3 C 7 16.0 598
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2140/15 D 8 16.9 440
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 9] 1640/11 B str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-6 Appy Li Appy Li   [s 4] 2140/1 D 6 15.8 404
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 King Highlight King Highlight   [v 8] 2140/1 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-7 Joeson Joeson   [v 5] 2140/6 B str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2160/2 C str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 New Elegance New Elegance   [v 6] 2660/5 B 2 21.8 25
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2160/7 A 1 18.7 33
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/12 A 1 16.8 128
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2140/12 D 4 16.1 720
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Appy Li Appy Li   [s 4] 2160/12 B 0 19.2g 182
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Possibility N.O. Possibility N.O.   [v 5] 2640/6 A 0 18.6 202
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/9 C 0 16.2g 217
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2100/1 B 8 18.4 56
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/6 D 7 15.6 347
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Gongfu Gongfu   [v 5] 2640/9 C 0 16.3 733
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/1 D 3 14.3 275
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 D 5 16.3 365
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2480/1 C 2 16.5 90
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/13 A 0 17.4 113
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2160/15 C 0 16.7 800
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/4 B 3 15.4 27
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Appy Li Appy Li   [s 4] 2140/4 D 0 g 159
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/14 C 6 15.6 677
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2640/4 D 6 15.5 782
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2480/3 C 6 16.1 493
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-1 Appy Li Appy Li   [s 4] 1680/2 D 1 16.1 152
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-12 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/7 C 0 15.0 948
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/5 C 6 15.1 299
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-3 Appy Li Appy Li   [s 4] 1700/1 D 2 16.5 168
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-6 Gongfu Gongfu   [v 5] 2500/4 C 0 31
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/7 C 6 18.8 289
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/9 B 2 16.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/8 A 1 16.4 48
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/15 C 4 17.7 300
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-1 Moonfighter Moonfighter   [v 4] 2140/8 D 4 18.2 609
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-3 Barkevious Mingo Barkevious Mingo   [v 5] 1640/6 B 3 12.7 54
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Anneros Erk Anneros Erk   [v 10] 2100/6 D 8 29.5g 451
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Antes Victory Antes Victory   [v 4] 2080/3 C 0 21.8g 35
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2080/1 B 2 16.8 30
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2100/5 B 7 18.9 51
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-11 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/8 D 7 16.0 549
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-5 Barkevious Mingo Barkevious Mingo   [v 5] 1640/8 A 1 12.1 21
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Antes Victory Antes Victory   [v 4] 2140/6 C 4 17.7 497
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/10 D 0 17.3 790
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Pieceinthepuzzle Pieceinthepuzzle   [v 8] 2140/15 D 0 g 689
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/3 C 6 15.2 313
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/4 C 3 14.8 102
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2160/14 B 0 17.5g 521
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/11 B 2 17.2 124
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/13 A 4 17.0 145
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 5] 2140/11 B 0 18.1g 33
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/7 C 0 17.4g 206
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2140/3 D 0 17.7 464
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2660/9 A 6 16.4 410
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2100/1 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2100/3 B 0
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2140/1 C 7 23.0 475
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-7 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 1640/10 D 0 19.2 825
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 C 6 19.8 240
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-5 Saint Miamy Saint Miamy   [s 7] 2660/7 C 0 18.2 1006
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/11 B 6 19.0 129
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 6] 2160/8 B 2 16.3 85
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2140/8 A 5 17.1 15
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Sobrio Sobrio   [v 7] 2160/8 B str
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/4 C 0 18.3 288
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 1640/12 D 6 15.3 66
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Carbureightr Carbureightr   [v 5] 2140/12 D str
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-11 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/4 D 2 12.8 161
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/4 D 2 15.9 105
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/9 C 0 21.2 84
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/4 A 3 18.8 58
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/8 B 4 16.2 37
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-9 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/6 D 0 16.2 1401
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-7 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/6 C 0 17.8 162
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 3] 2140/6 C 3 17.9 370
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2160/14 D 8 15.8 593
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Mias Komet Mias Komet   [v 10] 2640/2 A 7 17.3 27
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-8 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2160/9 A 7 16.3 90
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2640/10 D 2 14.8 77
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 1640/1 D 4 17.4 339
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Bermuda Bermuda   [s 6] 2140/5 D 0 19.9 885
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-3 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/7 D 0 15.5 1241
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2080/9 B 5 14.5 129
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-7 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2080/5 C 7 17.1 174
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/10 C 0 17.3g 38
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-6 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/11 C 8 16.1 580
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2080/3 C 4 18.6 118
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2080/1 C 1 15.0 58
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-9 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2160/9 B 2 15.6 322
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/6 D 5 14.2 64
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-8 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2100/10 C 1 14.3 46
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-7 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2140/1 D 4 14.8 182
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Pases Amigo Pases Amigo   [v 6] 2640/7 C 6 15.8 70
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-2 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/6 D 0 17.6 137
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/7 D 0 16.5 414
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 83
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Joeson Joeson   [v 6] 1640/10 C 2 16.2g 132
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 Lex Net Lex Net   [v 12] 1660/8 D 0 g 150
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/12 D 0 17.5 2189
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2180/10 A 2 15.9 60
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2160/7 C str
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/3 D 0 17.9 250
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/5 B 1 14.1 22
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-3 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/11 D 0 15.1g 723
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 King Highlight King Highlight   [v 9] 1640/1 C 7 15.5 212
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/11 B 5 15.5 92
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/2 B 2 17.8 36
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Sobrio Sobrio   [v 7] 2140/1 C 0 21.3 102
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-7 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2100/8 D 0 17.6 442
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2160/8 C 2 14.6 83
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Bermuda Bermuda   [s 6] 2160/10 C 0 22.9g 806
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-1 Joeson Joeson   [v 6] 1640/4 C 0 26.4g 71
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 1700/4 B 1 15.5 61
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2100/2 B 3 19.1 69
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Norma Jean Norma Jean   [s 8] 2120/11 D 0 20.3 341
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-1 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 1700/1 C 3 16.1 117
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-8 Bermuda Bermuda   [s 6] 2100/6 C 7 17.4 210
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2480/5 D 5 16.2 257
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-2 Joeson Joeson   [v 6] 1680/10 B 1 16.3 139
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-1 Gongfu Gongfu   [v 6] 2080/4 D 0 16.2g 117
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 1640/9 B 1 12.6 66
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-10 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2140/12 D 0 17.9g 252
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/2 D 0 17.4 395
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Gongfu Gongfu   [v 6] 2500/5 C 3 16.4 205
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 1700/5 D 6 15.5 275
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2120/3 C 6 19.0 93
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 1640/7 B 1 12.6 48
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/14 D 0 16.9 2541
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/1 D 8 17.1 67
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-1 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2680/9 A 3 17.8 26
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Gesalo Gesalo   [v 12] 2100/6 B 0 g 126
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2080/11 C 5 16.7 167
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2160/14 D 0 17.7 973
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2160/8 B 1 15.2 68
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2120/4 C 8 17.6 648
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/11 B 4 16.0 102
2017-06-15 2017-06-15 Åby-8 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/9 D 0 17.6 74
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/3 D 6 17.1 57
2017-06-15 2017-06-15 Åby-3 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/5 B 1 14.2 70
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/4 D 0 14.5 661
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/2 B 2 17.7 33
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/4 C 6 17.2g 62
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/5 B 8 15.1 42
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/5 D 4 18.3 38
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 1640/4 D 3 13.7 506
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/1 C 0 17.0 185
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-9 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/1 B 5 16.8 369
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-8 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/9 B 4 17.9 116
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/9 B 5 15.7 110
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2180/7 B 3 16.8 34
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/10 A 4 16.8 336
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 May Winall May Winall   [s 7] 2160/8 C 0 18.6 154
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/11 B 3 15.7 53
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-3 Reptilia Reptilia   [s 8] 2160/5 B 6 16.3 208
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-11 Alicia Rose Alicia Rose   [s 6] 2140/1 D 0 g 1037
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/12 B 5 16.2 505
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2140/9 C str
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/12 B 0 16.3 530
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/6 B 0 15.2 238
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2640/7 D 0 313
2017-03-10 2017-03-10 Romme-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2160/12 A 2 15.6 211
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 1640/10 D 5 13.7 1032
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/12 B 2 17.3 155
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2180/12 A 0 23.6 50
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-11 Appy Li Appy Li   [s 5] 2140/1 B str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Antes Victory Antes Victory   [v 5] 2140/3 C str
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/11 A 2 16.9 31
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/3 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-5 Appy Li Appy Li   [s 5] 2140/2 B 2 18.5 55
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-2 Secret Millionaire Secret Millionaire   [v 5] 2140/6 D str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/14 A 4 17.1 108
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-2 Aces High Aces High   [v 6] 1640/6 C 4 15.4 138
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Notera Notera   [s 5] 2140/4 B 0 21.3 186
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 2140/4 B 0 20.3g 107
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-7 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2160/15 A 0 g 512
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-9 Aces High Aces High   [v 6] 2140/6 C 4 17.5 56
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/8 A 5 15.0 42
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-8 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2660/12 D 0 18.2 668
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/3 C 0 g 68
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/4 D 0 17.5g 702
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2660/10 B 0 16.5 191
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/7 D 3 16.7 181
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-2 Aces High Aces High   [v 6] 2140/1 C 2 16.0 199
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/4 B 3 15.2g 17
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-5 Valla Glöd Valla Glöd   [v 11] 1660/12 D 0 g 1894
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-3 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 1640/1 C 2 16.6 154
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-4 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2160/7 D 0 19.8g 708
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Perfekt N.O.* Perfekt N.O.*   [v 8] 2480/12 B 0 31.1g 557
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-5 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2480/3 D 0 17.7 564
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-8 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2100/10 A 5 18.8g 46
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Fleur Gil Fleur Gil   [s 5] 1680/8 C 5 17.6 585
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 3160/9 B 0 15.9 145
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/11 C 2 15.2 180
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/3 A 1 17.0 40
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-8 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2160/6 D 4 17.4 588
2018-09-14 2018-09-14 Romme-11 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 1640/9 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/12 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/11 A 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 1640/1 C 0 g 82
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-5 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/6 B 0 g 30
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2140/5 D 8 17.3 433
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-8 Mjölnarens Rakso Mjölnarens Rakso   [v 7] 2140/12 C 0 g 983
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/5 C 0 16.6 810
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2100/7 B 1 14.6 100
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 1640/1 D str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 8] 2140/11 C 5 14.6 362
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-11 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2160/2 C 4 16.9 271
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/2 D str
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/2 D 3 17.0g 316
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-3 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 6] 2140/12 C 5 16.1 149
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/10 C 4 14.0 157
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Notera Notera   [s 5] 2140/2 D 0 16.7 213
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Bermuda Bermuda   [s 7] 2160/10 D 5 17.0 629
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/5 D 0 15.0 194
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-2 Notera Notera   [s 5] 2100/2 C 7 19.8g 80
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2500/8 C 0 20.1g 138
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2160/7 A 7 17.8 123
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-1 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/2 D 0 g 294
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Notera Notera   [s 5] 2480/9 C 3 191
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2080/5 C 2 17.1 114
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 1640/5 C str
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 East Perfect East Perfect   [v 5] 2160/6 D 8 19.3g 382
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Impala Zon Impala Zon   [s 5] 2160/9 B 5 17.4 106
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2500/1 B 2 17.9 59
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-1 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 1640/1 B 5 14.3 233
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-2 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2640/8 B 4 16.1 22
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-5 Notera Notera   [s 5] 2140/1 D 0 19.6g 239
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-3 Namara Love Namara Love   [s 4] 2640/4 C 0 20.7 922
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2080/2 D 0 18.0 403
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Namara Love Namara Love   [s 4] 2480/6 B 3 19.2 32
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/8 C 0 17.5g 760
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Notera Notera   [s 5] 2140/7 C 3 18.8 98
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/5 D 6 15.7 64
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Arion M.O. Arion M.O.   [v 10] 2140/4 C 0 36.3g 323
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/9 C str
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Tee Off Tee Off   [s 6] 1640/10 D 0 16.3 807
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/11 D 5 15.7 60
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 80
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/8 A 0 18.2 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Prunella Wilde Prunella Wilde   [s 7] 2140/6 B 4 17.3 21
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/12 B 0 21.2 140
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/3 B 4 17.2 79
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-10 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 1640/4 D 0 22.0g 83
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/2 D 5 16.9 49
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/5 D 7 15.1 614
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2140/1 D 1 17.5 302
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2080/9 C 4 15.4 294
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 1640/4 B 4 15.5g 59
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/1 B 5 17.6 84
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Gongfu Gongfu   [v 7] 1640/8 D 0 g 851
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-8 Notera Notera   [s 5] 2140/1 D 0 17.4 644
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/1 D 1 18.4 64
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/10 A 2 15.4 359
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/1 B 4 17.9 102
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Gongfu Gongfu   [v 7] 2140/8 B 6 16.4 39
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Gongfu Gongfu   [v 7] 2140/9 A 7 17.3 33
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/4 B 7 17.9 113
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2100/7 C 1 16.1 32
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 8] 2640/2 C str
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/2 D str
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2640/2 C 4 17.7 228
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/10 C 2 17.6 76
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/7 B str
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/4 B 0 15.0 318
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/9 D 3 17.2 338
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 1640/12 C 0 17.6 168
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-2 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/4 D 0 17.8 1866
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-4 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2640/5 B 6 16.9 67
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-3 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/1 D 0 19.1 2031
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-6 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 9] 2140/1 D 0 g 757
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 The Noble One The Noble One   [v 6] 2140/10 B 2 15.9 99
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-10 Vai Piano Vai Piano   [v 6] 2140/4 D 0 18.6 675
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-3 Bianca Sisa* Bianca Sisa*   [s 6] 2140/1 B 4 16.2 63
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-4 Cool Cool   [v 6] 2640/1 C 0 503
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-7 Vai Piano Vai Piano   [v 6] 1640/6 C 0 15.0 932
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Tättman Tättman   [v 4] 2140/3 A 1 17.0 26
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2140/5 D 0 18.1 751
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-2 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/3 D 6 20.1 969
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-7 Tättman Tättman   [v 4] 2140/5 A 3 15.8 22
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2680/6 A 5 17.3 28
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-10 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2100/11 D 6 17.4 82
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/7 A 0 17.5g 69
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-6 Julita Express Julita Express   [v 3] 2160/5 C 5 16.9 86
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-7 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/15 C str
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2140/6 B 8 20.6 22
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2140/8 C 7 17.9 728
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 9] 2140/1 D 8 15.8 282
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2140/2 D 0 18.6 175
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-7 Mood Indigo Mood Indigo   [v 7] 2140/11 A 1 15.3 34
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Singoalla S.I.R. Singoalla S.I.R.   [s 4] 2160/7 C 7 16.9 300
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-3 B.G.Pastor Jonte B.G.Pastor Jonte   [h 3] 2140/3 C 5 18.5g 36
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-10 Tättman Tättman   [v 4] 2160/10 B 1 15.0 43
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-3 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 9] 2180/7 C 5 15.9 454
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 2140/15 C 0 16.1 464
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-9 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2140/12 C 0 16.9 891
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-10 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 1640/4 A 7 15.7 81
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-4 Tättman Tättman   [v 4] 1640/2 C 5 14.1 27
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-3 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 6] 2140/6 D 0 17.1 329
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2140/3 C 5 17.1 178
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-6 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 11] 2140/8 C 0 16.4 169
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-7 Raise Broline Raise Broline   [s 6] 2140/5 D 8 15.8 167
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-8 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2140/9 C 7 18.4 163
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-10 Golden November Golden November   [h 8] 2140/9 C 4 17.0 380
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 3140/6 C 0 16.2 157
2019-09-16 2019-09-16 Momarken-2 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/1 A 0 14
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/5 B 1 14.1 40
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-8 Rodick Broline Rodick Broline   [v 6] 2140/7 C str
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1680/12 D 4 16.4 183
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-2 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2080/2 C 2 18.8 37
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2080/4 B 2 16.3 111
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-1 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2640/8 A 1 15.9 14
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2160/6 A 0 20.4g 267
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-9 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/1 D 0 g 367
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-1 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/6 B 1 16.4 20
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1640/3 D 0 15.1 144
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-2 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/6 B 3 15.7 121
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Tättman Tättman   [v 4] 2140/1 C 1 15.5 65
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-8 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 3140/1 B 4 17.5g 32
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-2 Tättman Tättman   [v 4] 2140/5 C 4 15.1 155
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-3 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/1 B 3 17.1 30
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-4 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/2 C 1 18.2 27
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/3 C 1 15.9 76
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2140/11 D 6 17.0 338
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Better than Most Better than Most   [s 6] 2140/3 C 4 17.9 53
2019-08-10 2019-08-10 Åby-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/5 A 0 g 118
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/2 B 3 15.5 56
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Octavius Harvester Octavius Harvester   [v 8] 2140/8 B 7 15.5 119
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-8 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/11 D 0 17.0 1028
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2080/7 B 1 19.2 31
2019-07-25 2019-07-25 Åby-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/7 C 0 21.4g 1029
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2160/9 A 1 13.8 15
2019-07-25 2019-07-25 Åby-8 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2640/5 D 0 17.0 1013
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-1 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 5] 1640/8 A 0 19.5g 870
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2100/10 A 2 18.2 21
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-5 Tättman Tättman   [v 4] 1700/1 B 2 16.7 33
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1700/2 D 6 14.6 165
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/3 B 2 13.4 57
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1640/2 D 0 15.9g 371
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Troll Tundra Troll Tundra   [s 5] 2160/14 D str
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/5 D 0 15.3 522
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-1 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2080/4 D 7 20.2 740
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Tättman Tättman   [v 4] 2080/9 B 5 18.4 149
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1680/7 C 4 14.8 142
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/3 B 1 18.4 18
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Notera Notera   [s 6] 2140/4 C 0 g 181
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 Zenit Sun* Zenit Sun*   [s 9] 2140/2 D 6 14.5 279
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-8 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/5 D 7 20.5g 183
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 5] 2160/11 C 3 15.6 279
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Econic Econic   [s 5] 2100/9 C 5 17.1 333
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2500/1 B 1 16.8g 17
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1680/2 C 2 13.5 564
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Tättman Tättman   [v 4] 2140/2 B 4 17.1 102
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-3 Notera Notera   [s 6] 2640/6 D 8 17.8 269
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/1 C 7 15.6 337
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-7 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/11 D 0 20.9g 52
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-6 Royal T.C. Royal T.C.   [v 3] 2140/6 D 0 g 736
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2080/8 D 0 g 234
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-3 Notera Notera   [s 6] 2080/9 C 8 17.2g 203
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2080/2 D 8 16.3 74
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Better than Most Better than Most   [s 6] 2080/3 D 5 17.9 90
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Älvan Älvan   [s 8] 2140/4 C 0 20.1 249
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Tättman Tättman   [v 4] 2140/2 B 2 18.5 15
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-9 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 9] 2140/2 B 2 19.0 31
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-10 Baron T.C. Baron T.C.   [v 8] 2140/8 B 5 18.3 473
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/2 B 5 14.1 29
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-9 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2640/2 D 0 21.3 624
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/7 A 1 14.1 32
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2100/9 A 2 17.3 33
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1609/3 C 1 15.8 118
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 7] 2640/6 B 5 17.7g 60
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/10 C 0 16.1 315
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Carlos C. Carlos C.   [v 9] 2140/3 D 0 19.2 295
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-1 Tättman Tättman   [v 4] 2140/3 B 3 16.2 47
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/7 C 8 15.6 55
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 7] 2140/1 C 7 14.9 862
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Antes Victory Antes Victory   [v 7] 2140/12 B 7 17.5g 1014
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/3 C 1 14.1 79
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-7 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/1 C 0 17.4 618
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-8 Tättman Tättman   [v 4] 2140/4 D 2 17.2 85
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-9 Notera Notera   [s 6] 2140/3 D 0 21.0g 573
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2160/8 C 1 16.5 69
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/1 A 0 14.8 92
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 7] 2140/6 B 0 14.3 59
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Juicebox Juicebox   [v 7] 2640/11 B 8 16.9 608
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Turbo Girl Turbo Girl   [s 6] 2140/6 D 0 g 576
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Junilane Junilane   [s 7] 2160/8 D 0 15.3 1222
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-1 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 4] 2140/4 D 3 20.0 295
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2640/10 C 6 18.6 220
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/3 D 1 15.5 63
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-8 Notera Notera   [s 6] 2140/7 C 7 18.3 143
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Junilane Junilane   [s 7] 2140/5 C 5 16.2 571
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/6 B 6 18.7 201
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-9 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/4 C 1 14.8 26
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Juicebox Juicebox   [v 7] 2100/5 C 2 17.4 88
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2100/4 C 4 16.1 457
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 7] 2100/1 B str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Notera Notera   [s 6] 2140/4 C 4 19.2 65
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/8 B 2 14.7 96
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-2 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/3 B 8 19.8 97
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-3 Aces High Aces High   [v 7] 2140/12 D 0 16.9 337
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-8 Aces High Aces High   [v 7] 2640/6 C 5 17.7 155
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-7 Aces High Aces High   [v 7] 2140/5 B 0 18.7 83
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-10 Sundbo Samba Sundbo Samba   [s 8] 2160/6 D 0 36.1g 569
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-4 Estelle Avenue Estelle Avenue   [s 4] 2140/10 A 3 15.8 75
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/15 B 0 19.4g 59
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2140/12 D 8 16.8 903
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-9 Aces High Aces High   [v 8] 1640/5 D 1 13.5 134
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-3 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 1640/12 B str
2020-12-02 2020-12-02 Åby-1 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/7 C 5 16.5 294
2020-12-02 2020-12-02 Åby-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2640/3 D 0 g 467
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-6 Elvy Palema Elvy Palema   [s 10] 2160/5 D 0 20.4 1298
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-7 Black Eagle Black Eagle   [h 3] 2140/10 D 0 2308
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-3 Aces High Aces High   [v 8] 2140/6 D 0 g 335
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-8 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 5] 2140/2 D 8 17.8 1526
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-3 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 5] 2100/7 A 5 17.1 168
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-8 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2100/6 C 1 16.5 121
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-5 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/1 D 0 g 711
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-9 Kitsune Kitsune   [s 7] 2140/6 D 6 14.3 1160
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-10 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/11 A 2 15.0 36
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-2 Tosca S.I.R Tosca S.I.R   [s 4] 2140/11 D 0 23.0g 778
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-9 Brad Frontline Brad Frontline   [v 4] 2140/5 C 6 18.9 485
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-3 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/6 B 7 16.0 106
2020-10-10 2020-10-10 Åby-6 Gateruds Kashmir Gateruds Kashmir   [v 6] 2140/6 C 0 14.5 119
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-5 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2100/4 C 7 14.9 359
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-1 Tosca S.I.R Tosca S.I.R   [s 4] 2140/4 D 5 19.4 108
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-4 Better than Most Better than Most   [s 7] 2140/10 B str
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2140/5 D 6 16.0 149
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-2 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2160/10 B 0 18.6g 274
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-6 Aces High Aces High   [v 8] 2160/5 C 0 260
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-7 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/6 C 3 15.4 90
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-4 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/7 C 2 14.6 123
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-7 Gateruds Kashmir Gateruds Kashmir   [v 6] 2140/1 C 1 14.5 77
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-10 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 1640/12 C 5 15.7 581
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-2 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/8 C 3 18.3 104
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 Vai Piano Vai Piano   [v 7] 1640/1 D 8 14.0 86
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-10 Mood Indigo Mood Indigo   [v 8] 2140/9 A 0 16.8 31
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Kinas Turbo Viking Kinas Turbo Viking   [v 8] 2080/12 A 1 20.7 80
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2880/1 D 5 19.6 23
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Sotika Sotika   [s 7] 2100/6 C 3 18.0 110
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-7 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 9] 1680/5 D 4 16.4 326
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-6 Jens Elegance* Jens Elegance*   [v 4] 2140/1 D 0 16.3g 1146
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-8 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/6 C 0 16.4 239
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-6 Better than Most Better than Most   [s 7] 1640/5 D 0 15.3 452
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-7 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/1 B 0 g 76
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-3 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2100/3 C 2 14.8 75
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-2 Aces High Aces High   [v 8] 2140/4 D 0 14.3 349
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-7 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/3 D 1 16.8 140
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-1 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/9 C 5 17.6 689
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-10 View to a Kill View to a Kill   [s 7] 2140/1 D 0 15.7 699
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-11 Carlos Lennon Carlos Lennon   [v 4] 2140/7 C 0 g 138
2020-07-30 2020-07-30 Åby-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 8] 3180/12 A 5 14.8 116
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-1 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/9 B 2 17.7 68
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-5 J.S.Athena J.S.Athena   [s 4] 2160/7 D 0 17.6 136
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-10 Tättman Tättman   [v 5] 2140/7 A 0 16.8 47
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-3 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2080/1 B 1 17.3 44
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-4 Aces High Aces High   [v 8] 1700/7 D 1 14.7 330
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-6 Vai Piano Vai Piano   [v 7] 2100/12 D 0 17.0 1195
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-2 Julita Express Julita Express   [v 4] 2100/2 A 2 15.4 14
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 8] 2160/9 A 2 13.8g 26
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-3 Maja Bus Maja Bus   [s 8] 2100/15 D 0 1265
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-7 Joeson Joeson   [v 9] 2100/10 A 0 17.8 437
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-5 Aces High Aces High   [v 8] 2500/3 D 4 16.5 532
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-9 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [v 9] 1700/8 D 0 14.8 2551
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-1 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2160/9 C 8 17.2 808
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-4 Julita Express Julita Express   [v 4] 2640/7 C 1 16.4 61
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-2 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 5] 1680/7 D 3 14.8 574
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-4 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2080/8 B 3 15.6 178
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-1 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 10] 2100/2 C 0 g 49
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-2 Maja Bus Maja Bus   [s 8] 2120/11 D 6 18.9 141
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-3 Hugo Brew Hugo Brew   [v 5] 2500/6 C 6 18.2 89
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-4 Jas Ribb Jas Ribb   [v 8] 2100/9 B 8 17.0 160
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-5 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2100/6 C 4 21.2g 101
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-7 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2100/10 C 4 18.0 220
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-8 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 1700/8 C 3 16.7 208
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-9 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 7] 2500/12 D 7 20.1 277
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-5 Nattbris Nattbris   [s 7] 2140/6 D 0 g 308
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-6 United Töll United Töll   [v 4] 1640/10 D 0 g 720
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 10] 2160/9 C 0 21.5g 711
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 Tättman Tättman   [v 5] 2140/6 C 3 17.1 24
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2140/7 A 4 17.0 40
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-3 Dream of Winner Dream of Winner   [v 7] 2140/5 C 7 16.8 103
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-4 Mood Indigo Mood Indigo   [v 8] 2140/5 A 1 14.3 25
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-5 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/6 B 5 18.0 61
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-10 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2140/4 D 8 18.9g 205
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-10 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/5 B 1 14.8 39
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-2 Better than Most Better than Most   [s 7] 2140/3 D 0 17.9 558
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-5 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/2 A 2 16.4 54
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-1 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/6 B str
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-6 Tättman Tättman   [v 5] 1640/2 D 0 13.2 320
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-9 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 5] 2140/9 C 2 16.2 149
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-4 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/6 C 3 15.0 645
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-7 Tättman Tättman   [v 5] 2140/4 C 7 15.0 51
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-1 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2640/2 D 0 g 506
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-4 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/9 B 2 17.6 178
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-6 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/8 C 0 16.3 124
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-1 Charming Charming   [v 4] 2080/1 C str
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-3 Econic Econic   [s 6] 2100/2 D 7 18.1g 188
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-4 Tjomsensin Tjomsensin   [v 5] 2100/9 C str
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Joeson Joeson   [v 9] 2100/7 A 3 16.8 170
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 10] 2100/13 C 0 17.8g 395
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-8 SoBe Star SoBe Star   [s 7] 2100/10 B 3 18.0 319
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-2 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 5] 2140/9 C 8 19.1 201
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-3 Vai Piano Vai Piano   [v 7] 1640/6 D 1 14.5 303
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-4 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 10] 2640/3 D 0 18.8 332
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-9 Aifur Aifur   [v 9] 2160/13 D 2 16.7 103
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-2 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/6 B 1 15.8 55
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-5 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 6] 1640/1 B 7 13.4g 223
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2160/6 C 0 g 41
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-1 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/5 C 0 g 285
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-4 Fly the Moon Fly the Moon   [s 7] 2140/9 D 0 17.5 527
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-8 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 1640/5 D 0 17.0g 356
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-4 Best Regards Best Regards   [s 4] 2140/10 D str
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-8 Julita Express Julita Express   [v 4] 2640/1 B 3 16.7 101
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-9 Alpha Scarlet R.R.* Alpha Scarlet R.R.*   [h 4] 2140/1 D 0 20.0g 191
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 8] 1640/11 B 8 16.3 126
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-6 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 10] 2160/14 B 6 15.5 337
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 5] 2140/11 D 0 17.8g 305
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2660/9 B 3 15.9 92
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-2 Tättman Tättman   [v 5] 2140/11 C 6 15.3 83
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2660/4 D 5 16.6 594
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2140/5 B 6 15.4g 41
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-3 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/1 B 3 16.9 84
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-4 Tättman Tättman   [v 5] 2140/5 B 0 15.1 50
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-9 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2640/1 D 5 16.0 507
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-1 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2660/3 D 2 18.9 33
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-2 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 5] 2100/4 D 0 g 350
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-7 Maja Bus Maja Bus   [s 8] 2160/10 D 0 24.4 114
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 5] 2140/11 A 2 14.6 107
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2660/9 A 0 16.4 76
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-3 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/8 A 3 17.8 67
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2160/10 A 0 g 34
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-10 Quickly S.W. Quickly S.W.   [s 5] 2140/8 A 1 17.6 182
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2180/14 A 1 15.9 16
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-7 Econic Econic   [s 6] 2160/15 D 0 19.8g 2326
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-10 Magic Bråten Magic Bråten   [v 7] 2140/7 C 2 16.6 84
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-1 Tosca S.I.R Tosca S.I.R   [s 4] 2140/3 D str
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-9 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 8] 2140/5 C 0 604
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-4 Aces High Aces High   [v 9] 1680/5 C 3 14.4 146
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-5 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2080/2 D 4 15.5 538
2021-09-15 2021-09-15 Åby-8 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 1640/5 B 0 14.3 377
2021-09-12 2021-09-12 Åmål-8 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2100/10 C 5 16.7 283
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-3 Staro Merlin Staro Merlin   [v 6] 2140/8 B 2 13.9 66
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-6 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2140/1 A 3 14.0 68
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-9 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2140/3 C 4 17.5g 326
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-1 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2080/2 C 7 20.7g 82
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-4 Seaside Future Seaside Future   [v 6] 2080/10 D 0 g 687
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-6 Hugo Brew Hugo Brew   [v 6] 2120/10 A 6 17.0 328
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-7 Amazing Street* Amazing Street*   [s 5] 2100/13 B str
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-8 Fanny S.I.R. Fanny S.I.R.   [s 3] 2080/1 C 7 21.3g 155
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-4 Julita Express Julita Express   [v 5] 2140/4 A 1 13.7 89
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-9 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2140/3 A 2 13.8 78
2021-08-13 2021-08-13 Årjäng-5 Seaside Future Seaside Future   [v 6] 2140/8 C 4 16.7 169
2021-08-13 2021-08-13 Årjäng-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2140/1 D 7 15.8 235
2021-08-13 2021-08-13 Årjäng-7 Hugo Brew Hugo Brew   [v 6] 2140/3 C 5 14.6 287
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-3 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2140/8 C 0 14.5 142
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-5 Fanny S.I.R. Fanny S.I.R.   [s 3] 2140/12 D 0 24.3g 839
2021-08-09 2021-08-09 Färjestad-7 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2140/4 D 7 16.0 270
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-8 Julita Express Julita Express   [v 5] 2640/12 A 1 16.6 22
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-9 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2160/5 C 5 17.2 135
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-6 Imparator Boko Imparator Boko   [v 6] 1680/5 C 1 14.5 231
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-9 Aces High Aces High   [v 9] 1680/3 B 3 13.3 40
2021-07-28 2021-07-28 Arvika-3 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2100/7 A 2 14.9 14
2021-07-21 2021-07-21 Arvika-7 Imparator Boko Imparator Boko   [v 6] 2100/7 A 0 20.5 89
2021-07-19 2021-07-19 Åmål-3 Aces High Aces High   [v 9] 2080/6 A 2 13.6 62
2021-07-19 2021-07-19 Åmål-5 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2080/9 A 2 18.4 172
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-8 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2140/4 C 8 17.2 112
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-5 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2160/15 A 1 14.4 99
2021-07-15 2021-07-15 Örebro-7 Julita Express Julita Express   [v 5] 3160/6 C 3 16.2g 96
2021-07-09 2021-07-09 Arvika-5 Orlando Fortis* Orlando Fortis*   [v 8] 2100/9 B 4 16.0 55
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-3 Julita Express Julita Express   [v 5] 2500/6 A 3 16.6 22
2021-07-07 2021-07-07 Åmål-9 Imparator Boko Imparator Boko   [v 6] 1680/8 B 3 15.5 46
2021-07-03 2021-07-03 Färjestad-2 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2140/10 A 1 13.6 58
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-1 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2140/7 B 3 17.5 154
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-4 Aces High Aces High   [v 9] 1640/9 B 6 12.9 390
2021-07-02 2021-07-02 Färjestad-10 Seaside Future Seaside Future   [v 6] 1640/7 D 0 g 672
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-3 Entereza* Entereza*   [s 6] 1700/7 D 8 17.8g 92
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2100/3 B 6 16.3 35
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-9 Seaside Future Seaside Future   [v 6] 2100/6 C 3 18.3 53
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-8 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2140/5 C 0 23.8g 492
2021-06-21 2021-06-21 Färjestad-1 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2160/6 B 6 15.6 122
2021-06-21 2021-06-21 Färjestad-3 Orlando Fortis* Orlando Fortis*   [v 8] 2140/11 D 7 14.2 766
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-6 Better than Most Better than Most   [s 8] 2160/9 B 0 20.7 34
2021-06-17 2021-06-17 Örebro-10 Julita Express Julita Express   [v 5] 2160/6 B 2 16.0 15
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-4 Aces High Aces High   [v 9] 1640/3 D 2 12.1 526
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-6 Julita Express