V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskam..


Sedan svenskarna tvingats stanna hemma på grund av en vaccinationsmiss så blev årets kallblodsfestligheter på Vincennes till en landskamp mellan Norge och Finland.
Det norska laget hade spelarnas förtroende i söndagens första möte, men fick sig en obehaglig överraskning då fältets minst meriterade häst H.V. Tuuri svepte fältet till överlägsen vinst.
Efter den prestationen blev Ossi Nurmonens förvandlingsnummer storfavorit på torsdagen och visade att det inte var någon tillfällighet i händerna på gästkörande Eric Raffin.
Ett speedryck från andra par utvändigt gav flera längders ledning inför upploppet vilket räckte gott och väl för att hålla undan för Magnums Othello och Brenne Banker.
Söndagens segertid blev 1.22,5/2 100 meter autostart för H.V. Tuuri som totalt tjänade cirka 170 000 kronor på sina två segrar.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Be..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. I fjol vann Belina Josselyn och det franska superstoet ställer upp på nytt med sin tränare Jean-Michel Bazire i sulkyn. Hon får bland annat möta stallkamraten, och tillika Prix de France-vinnaren Davidson du Pont, som den är gången körs av Alexandre Abrivard i sulkyn.
Tre svensktränade hästar ställer upp i det här Grupp 1-loppet. Jarmo Niskanens stjärna Earl Simon gör en högintressant start och körs av Franck Ouvrie. Björn Goop kör sin egentränade Short In Cash och Jörgen Westholm startar sin Usain Henna som får Mathieu Mottier i sulkyn.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.

Prix de Paris, 4150 meter:
Häst – Tränare – Kusk
1) Short In Cash – Björn Goop – Björn Goop
2) Epic Julry – Jean Paul Gauvin – Jean Paul Gauvin
3) Usain Henna – Jörgen Westholm – Matthieu Abrivard
4) Calaska de Guez – Jean-Michel Bazire – Nicolas Bazire
5) Tessy d’Ete – Philippe Billard – Francois Lagadeuc
6) Chica de Joudes – Alain Laurent – Alain Laurent
7) Earl Simon – Jarmo Niskanen – Franck Ouvrie
8) Tony Gio – Sébastien Guarato – Eric Raffin
9) Delia du Pommereux – Sylvain Roger – Franck Nivard
10) Erminig d’Oliverie – Franck Leblanc – Adrien Lamy
11) Davidson du Pont – Jean-Michel Bazire – Alexandre Abrivard
12) Valko Jenilat – Sébastien Guarato – Paul Philippe Ploquin
13) Belina Josselyn – Jean-Michel Bazire – Jean-Michel Bazire

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invä..


V86-omgången inleddes med en rejäl skräll på Bergsåker då 16-oddsaren Ippon Futura fick luckan från tredje par invändigt in mot upploppet tillsammans med Mats E Djuse.
Efter ett högt tempo i täten hela vägen så bet det bra för Ippon Furura när han spelade ut sin speed.
Segern var nummer 13 i den tioårige valackens 120:e start i karriären.
Ippon Futura tränas av pappa Anders Djuse med licens på Östersundtravet.
- Fantastiskt kul! Det finns hästar och så finns det Ippon! Hade det inte varit för honom hade jag inte hållit på med det här längre, vilken kämpe det är. Att han har den här gnistan kvar efter 100 starter. Nu vart det tempo hela vägen och då funkar det på full väg också.
Mats E Djuse var kvällens kusk på Bergsåker och i V86-5 slog han till igen med 31-oddsaren Just Celebration. Från rygg ledaren kunde Mats E Djuse lyfta ut hästen i andra utvändigt genom slutsvängen och sedan avgjorde fyraåringen säkert sista biten över upploppet.

Kihlström tillbaka efter ryggproblem
I V86-2 på Solvalla imponerade Carisma Sisu stort i händerna på Örjan Kihlström.
Örjan Kihlström, som gjorde comeback efter sina ryggproblem, satt nöjd utvändigt om ledande Thela de Glatigne och 100 meter från mål kopplade Carisma Sisu greppet och stack undan nästan retfullt enkelt. Petri Salmela tränar det åttaåriga stoet som vann på 1.12,3 över sprinterdistans med bilstart.
Örjan Kihlström visade för övrigt fin form efter sitt ofrivilliga uppehåll och utanför V86-spelet fick han även segerdefilera med Pasi Aikio-tränade debutanten Lovish och med Timo Nurmos-tränade Linus Boy.
Kvällen bjöd på ett kallblodslopp inom V86-spelet och det blev favoritseger för Demex i V86-3 sedan Wiktor Kylin-Blom kört till spets efter 700 meter. Jan-Olov Persson tränar vinnaren.
Spets och slut blev det även i V86-7 där Jimmy H Andersson dirigerade hela vägen med Ready Lane. Joakim Claesson tränar vinnaren.
V86-4 var ett lärlingslopp över 2640 meter och segern gick till Toujours Vif. Elias Strandberg fick en bra start till spets och sedan blev han avlöst av favoriten Cesar F.C. I sista sväng fick Toujours Vif fritt och var sedan starkast över upploppet. Det var tredje årssegern för den tioårige valacken som tränas av Stig E Pettersson.

Dubbel för Skoglund
En överraskning blev det även i V86-6 där 12-oddsaren Felix Am var rejäl i händerna på Rikard N Skoglund och höll farten starkt över upploppet efter en resa i andra utvändigt till halvvarvet kvar då han fick göra grovjobbet själv. Mantorps Åsa Svensson tränar vinnaren.
Rikard N Skoglund var inte nöjd med det och han slig till även i V86-avslutningen där han svepte till spets med Merritt dryga varvet från mål. Daniel Wäjersten tränar vinnaren.
Fyra system med åtta rätt på V86 belönades med 1 604 504 kronor, sju rätt gav 13 488 kronor och sex rätt 764 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Ulf Stenströmer ökade stallets siffror för andra året i rad och landade till slut på drygt 5,4 miljoner kronor inkört för s..


Ulf Stenströmer ökade stallets siffror för andra året i rad och landade till slut på drygt 5,4 miljoner kronor inkört för stallets hästar 2019.
2020 har börjat bra med bland annat en V75-seger och en segerprocent på 11.
Först ut på lördagen av Ulf Stenströmers hästar är Smokey Herman (V75-1), som är startsnabb och har ett intressant läge med spår 3 i voltstart med Ulf Ohlsson. Åttaåringen har två spetssegrar i raden och trivs i ledningen.
- Han är väldigt startsnabb med bilstart, han är inte riktigt att lita på i volt. Men han är klart bäst i spets och även om han möter tuffa kamrater så vet man inte om Uffe får feeling att köra i ledningen om de kommer dit och hästen känns bra.
- Sedan ska man veta att hästen har V75-allergi. Han har vunnit 22 lopp i karriären men aldrig fått till det på V75. Det är som att något knyter sig när det är V75.
Formen?
- Han var fin vid segern näst senast i ett enklare lopp. Han såg bra ut även senast men då blev allt fel, han blev hängande, fick backa sist och sedan gå fram utvändigt ledaren. Den starten är bara att glömma.
Gör ni några ändringar?
- Senast gick han med vanlig vagn som han brukar när det är voltstart. Men man vill ha en bra start och jag är lite sugen att prova jänkarvagn trots att det är voltstart. Han är trots allt ganska liten hästen så det kan kanske fungera. Vi bestämmer oss på lördag, säger Ulf Stenströmer.

Fin i jobb i måndags
Axevallatränaren kan rama in V75-omgången och har två hästar till start i V75-avslutningen.
Digger Lord (V75-7) vinner inte så ofta men är en häst som för det mesta ändå är med där framme och hugger. Bra startspår här med spår 4 bakom startbilen tillsammans med Magnus A Djuse.
- Nu blev det lite långt emellan starterna men han var jättefin i ett jobb i måndags inne på Axevalla. Jag körde inte honom själv men han såg riktigt bra ut och tjejen som körde honom fick hålla i sig.
- Han har gjort det bra i vinter med skor och vi provar V75 nu när det är hemmaplan. Han vinner ju ”aldrig” men kan vara värd ett kryss om man streckar på, han spurtar ofta bra och vinner klungspurten. Någon gång sitter han där. Han går med norskt huvudlag och jänkarvagn.

Inledde året med V75-skräll
Flash Håleryd
(V75-7) inledde året med en skräll-seger på V75 i Eskilstuna och följde upp med en bra avslutning i V75-finalen senast som räckte till ett femtepris.
- Han gör det alltid bra. Han var fin i finalen senast och behöver inte skämmas för sin V75-seger heller. Jag tycker inte det ser jättemycket svårare ut än när han vann. Han har ett lite sämre läge nu än när han vann, men jag tycker att han ska streckas och är den av mina som ska räknas tidigast.
Spår 6 startbilen, vad känner du?
- Ibland öppnar han som fan och ibland mer normalt, nu tror jag att Uffe (Ohlsson) säkert fäller ner skygglapparna i starten för att få honom fokuserad och få upp huvudet på hästen. Vi skulle förstås kunna sätta på honom en käkrem och tvinga upp huvudet men han tycker det är så himla kul att springa utan. Problemet när han kör ner skallen är att han då får lite platsbrist och kan slå ihop och då kan man inte ladda med honom.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Ulf Stenströmer ökade stallets siffror för andra året i rad och landade till slut på drygt 5,4 miljoner kronor inkört för s..


Ulf Stenströmer ökade stallets siffror för andra året i rad och landade till slut på drygt 5,4 miljoner kronor inkört för stallets hästar 2019.
2020 har börjat bra med bland annat en V75-seger och en segerprocent på 11.
Först ut på lördagen av Ulf Stenströmers hästar är Smokey Herman (V75-1), som är startsnabb och har ett intressant läge med spår 3 i voltstart med Ulf Ohlsson. Åttaåringen har två spetssegrar i raden och trivs i ledningen.
- Han är väldigt startsnabb med bilstart, han är inte riktigt att lita på i volt. Men han är klart bäst i spets och även om han möter tuffa kamrater så vet man inte om Uffe får feeling att köra i ledningen om de kommer dit och hästen känns bra.
- Sedan ska man veta att hästen har V75-allergi. Han har vunnit 22 lopp i karriären men aldrig fått till det på V75. Det är som att något knyter sig när det är V75.
Formen?
- Han var fin vid segern näst senast i ett enklare lopp. Han såg bra ut även senast men då blev allt fel, han blev hängande, fick backa sist och sedan gå fram utvändigt ledaren. Den starten är bara att glömma.
Gör ni några ändringar?
- Senast gick han med vanlig vagn som han brukar när det är voltstart. Men man vill ha en bra start och jag är lite sugen att prova jänkarvagn trots att det är voltstart. Han är trots allt ganska liten hästen så det kan kanske fungera. Vi bestämmer oss på lördag, säger Ulf Stenströmer.

Fin i jobb i måndags
Axevallatränaren kan rama in V75-omgången och har två hästar till start i V75-avslutningen.
Digger Lord (V75-7) vinner inte så ofta men är en häst som för det mesta ändå är med där framme och hugger. Bra startspår här med spår 4 bakom startbilen tillsammans med Magnus A Djuse.
- Nu blev det lite långt emellan starterna men han var jättefin i ett jobb i måndags inne på Axevalla. Jag körde inte honom själv men han såg riktigt bra ut och tjejen som körde honom fick hålla i sig.
- Han har gjort det bra i vinter med skor och vi provar V75 nu när det är hemmaplan. Han vinner ju ”aldrig” men kan vara värd ett kryss om man streckar på, han spurtar ofta bra och vinner klungspurten. Någon gång sitter han där. Han går med norskt huvudlag och jänkarvagn.

Inledde året med V75-skräll
Flash Håleryd
(V75-7) inledde året med en skräll-seger på V75 i Eskilstuna och följde upp med en bra avslutning i V75-finalen senast som räckte till ett femtepris.
- Han gör det alltid bra. Han var fin i finalen senast och behöver inte skämmas för sin V75-seger heller. Jag tycker inte det ser jättemycket svårare ut än när han vann. Han har ett lite sämre läge nu än när han vann, men jag tycker att han ska streckas och är den av mina som ska räknas tidigast.
Spår 6 startbilen, vad känner du?
- Ibland öppnar han som fan och ibland mer normalt, nu tror jag att Uffe (Ohlsson) säkert fäller ner skygglapparna i starten för att få honom fokuserad och få upp huvudet på hästen. Vi skulle förstås kunna sätta på honom en käkrem och tvinga upp huvudet men han tycker det är så himla kul att springa utan. Problemet när han kör ner skallen är att han då får lite platsbrist och kan slå ihop och då kan man inte ladda med honom.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


På tisdagen meddelade Svensk Travsport att man från och med 1 mars kommer att börja med vagninformation i start- och resultatlistor från ..


På tisdagen meddelade Svensk Travsport att man från och med 1 mars kommer att börja med vagninformation i start- och resultatlistor från alla lopp.
Den stora anledningen är den helsvetsade, tyngre och smalare typen av sulky tillverkad i USA som blivit allt populärare det senaste decenniet.
Att spelarna efterfrågat informationen är självklart eftersom de så kallade ”jänkarvagnarna” tydligt förändrar vissa hästars egenskaper och därtill hur loppen körs.
Det blir upp till tränarna att själva rapportera vilken av de tre generaliserade vagnstyperna A (amerikansk jänkarvagn, ofta nämn som bike) H (hybrid, ofta modeller som påminner om jänkarvagnar till utseendet, men av lättare material) eller S (en traditionell bredare sulky).

Haft vagninfo i flera år
Databasen travfakta.se har emellertid fört inofficiell vagnstatistik i många år, vilken numera även finns tillgängligt för kunder på atg.se.
Här delar man in vagnarna på samma sätt, men redovisar det som "am" för amerikansk jänkarvagn "sv" för svensk jänkarvagn/hybrid samt "vanlig" för vanlig sulky.
Det är också den definitionen som används av ATG.
Men hur ser segerstatistiken ut för de olika vagnstyperna?
Är jänkarvagnar verkligen ”bättre” än andra sulkys i den mån att de vinner oftare?
Och vilka kuskar kör bäst i ”bike” ”hybrid” eller ”sulky”?
Statistiken är hämtad från travfakta.se och omfattar travlopp som körts i Sverige sedan 2018-01-01.
Urvalet består av landets 20 segerrikaste kuskar under 2019 och jämförelsen görs mellan deras individuella segerprocent generellt och segerprocenten med aktuell typ av sulky.
Namn inom parentes innebär att kusken kört färre än 100 lopp med vagnstypen varför underlaget inte anses tillförlitligt och de placeras utanför tabellen.

Vanlig sulky
Björn Goop +3
Conrad Lugauer +1
Christoffer Eriksson +1
Kim Eriksson +1
Robert Bergh +1
Erik Adielsson +1
Johan Untersteiner +1
Ulf Ohlsson +1
Mikael J Andersson 0
Magnus Jakobsson 0
Magnus A Djuse 0
Rikard N Skoglund 0
Jorma Kontio 0
Peter Untersteiner 0
Ulf Eriksson 0
Mats E Djuse 0
Kaj Widell -1
Carl Johan Jepson -1
Örjan Kihlström -2
Oskar J Andersson -2

Kommentar: Eftersom vi jämför kuskarnas segerprocent med aktuell vagnstyp mot deras segerprocent generellt blir skillnaderna naturligt nog lägst här då landets toppkuskar fortfarande kör nästan tre fjärdedelar av sina lopp i ”vanlig sulky”.
Två av landets absoluta toppkuskar sticker emellertid ut.
Björn Goop firar sina absolut flesta framgångar i vanlig sulky medan Örjan Kihlström missgynnas av den traditionella vagnen.

Svensk jänkarvagn/hybrid
Mats E Djuse +6
Oskar J Andersson +4
Carl Johan Jepson +3
Kaj Widell +2
Ulf Eriksson +1
Mikael J Andersson 0
Kim Eriksson 0
Rikard N Skoglund -2
Jorma Kontio -3
Christoffer Eriksson -5
Magnus A Djuse -5
Björn Goop -7
Ulf Ohlsson -7
Örjan Kihlström -7
Robert Bergh -7
Erik Adielsson -8

(Conrad Lugauer +10)
(Peter Untersteiner -3)
(Johan Untersteiner -4)
(Magnus Jakobsson -6)

Kommentar: Den minst populära vagnstypen ger ett mindre underlag med flera kuskar som inte klarar 100-gränsen. Men det är ändå påtagligt hur många av de absoluta toppnamnen som dramatiskt sänker sin segerprocent i ”svenska jänkarvagnar”. Ska man generalisera så verkar den yngre generationen kuskar behärska denna typ av sulky bäst.

Amerikansk jänkarvagn
Örjan Kihlström +5
Oskar J Andersson +3
Kaj Widell +3
Ulf Eriksson +1
Christoffer Eriksson +1
Jorma Kontio +1
Magnus A Djuse +1
Mats E Djuse +1
Kim Eriksson 0
Peter Untersteiner 0
Carl Johan Jepson 0
Ulf Ohlsson 0
Johan Untersteiner -1
Rikard N Skoglund -1
Erik Adielsson -3
Björn Goop -6

(Magnus Jakobsson +1)
(Robert Bergh 0)
(Mikael J Andersson -5)
(Conrad Lugauer -10)

Kommentar: Här har vi motpolen till den vanliga vagnen. Åter är det landets två tungviktare som tar plats överst och nederst i tabellen. Örjan Kihlström är kung i landet när det kommer till att köra i jänkarvagn i vilken han har 23 i segerprocent. Enorm skillnad mot de 11 han har med ”hybrider” och 16 i vanlig vagn. Björn Goop må ha vunnit Elitloppet två gånger om i ”bike”, men i vardagstravet är han den som hämmas allra mest av att sitta i den.

Hybriderna på efterkälken
För att listan ska bli komplett måste vi även jämföra de olika vagnstyperna med varandra.
Ett underlag på över 40 000 lopp visar att det spelar marginell roll för toppkuskarna som grupp huruvida de kör i vanlig vagn eller jänkarvagn.
Däremot är resultaten för de ”svenska jänkarvagnarna” påtagligt sämre.
Tabellen visar alltså inte hur många lopp som vinns av aktuell vagnstyp utan de 20 utvalda kuskarnas genomsnittliga individuella segerprocent när de sitter upp i de olika modellerna.

Segerprocent vagnstyp
Amerikansk jänkarvagn 14,52
Vanlig vagn 14,20
Svensk jänkarvagn/hybrid 11,31

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 Gongfu Gongfu   [v 4] 2640/4 0 161
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 4] 2140/7 4 17.3 215
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-6 Antes Victory Antes Victory   [v 3] 2140/1 4 17.5 688
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-1 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2640/1 str
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/4 3 15.4 104
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-1 Antes Victory Antes Victory   [v 3] 2140/10 str
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/14 6 16.6 136
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2160/13 8 19.1 526
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-11 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/3 7 19.2 575
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2160/5 4 17.7 43
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 4] 2140/9 6 16.9 1048
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-2 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/7 2 18.7 237
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2160/10 1 15.3 53
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 4] 2160/6 7 17.6 807
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-11 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 6] 2140/3 3 18.1 248
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Mr Jojje Mr Jojje   [v 9] 2140/14 str
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-3 Golden Malou Golden Malou   [s 5] 1640/8 0 g 313
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/3 8 14.8 446
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2640/4 3 16.2 126
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 4] 2640/9 0 g 500
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-1 Appy Li Appy Li   [s 3] 2140/7 5 18.6 797
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-6 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2640/7 D str
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-12 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 B 0 20.2 401
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2660/10 D 5 16.8 1311
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/3 C 7 16.0 598
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2140/15 D 8 16.9 440
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 9] 1640/11 B str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-6 Appy Li Appy Li   [s 4] 2140/1 D 6 15.8 404
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 King Highlight King Highlight   [v 8] 2140/1 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-7 Joeson Joeson   [v 5] 2140/6 B str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2160/2 C str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 New Elegance New Elegance   [v 6] 2660/5 B 2 21.8 25
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2160/7 A 1 18.7 33
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/12 A 1 16.8 128
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Appy Li Appy Li   [s 4] 2160/12 B 0 19.2g 182
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Possibility N.O. Possibility N.O.   [v 5] 2640/6 A 0 18.6 202
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2140/12 D 4 16.1 720
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/9 C 0 16.2g 217
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2100/1 B 8 18.4 56
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/6 D 7 15.6 347
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Gongfu Gongfu   [v 5] 2640/9 C 0 16.3 733
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/1 D 3 14.3 275
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 D 5 16.3 365
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2480/1 C 2 16.5 90
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/13 A 0 17.4 113
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2160/15 C 0 16.7 800
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/4 B 3 15.4 27
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Appy Li Appy Li   [s 4] 2140/4 D 0 g 159
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/14 C 6 15.6 677
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2640/4 D 6 15.5 782
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-1 Appy Li Appy Li   [s 4] 1680/2 D 1 16.1 152
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2480/3 C 6 16.1 493
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-12 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/7 C 0 15.0 948
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/5 C 6 15.1 299
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-6 Gongfu Gongfu   [v 5] 2500/4 C 0 31
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-3 Appy Li Appy Li   [s 4] 1700/1 D 2 16.5 168
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/7 C 6 18.8 289
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/9 B 2 16.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/8 A 1 16.4 48
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/15 C 4 17.7 300
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-1 Moonfighter Moonfighter   [v 4] 2140/8 D 4 18.2 609
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-3 Barkevious Mingo Barkevious Mingo   [v 5] 1640/6 B 3 12.7 54
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Anneros Erk Anneros Erk   [v 10] 2100/6 D 8 29.5g 451
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Antes Victory Antes Victory   [v 4] 2080/3 C 0 21.8g 35
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2080/1 B 2 16.8 30
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2100/5 B 7 18.9 51
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-5 Barkevious Mingo Barkevious Mingo   [v 5] 1640/8 A 1 12.1 21
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Antes Victory Antes Victory   [v 4] 2140/6 C 4 17.7 497
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-11 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/8 D 7 16.0 549
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/10 D 0 17.3 790
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/4 C 3 14.8 102
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Pieceinthepuzzle Pieceinthepuzzle   [v 8] 2140/15 D 0 g 689
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/3 C 6 15.2 313
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2160/14 B 0 17.5g 521
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/11 B 2 17.2 124
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/13 A 4 17.0 145
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 5] 2140/11 B 0 18.1g 33
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/7 C 0 17.4g 206
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2140/3 D 0 17.7 464
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2660/9 A 6 16.4 410
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2100/1 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2100/3 B 0
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2140/1 C 7 23.0 475
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-7 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 1640/10 D 0 19.2 825
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 C 6 19.8 240
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-5 Saint Miamy Saint Miamy   [s 7] 2660/7 C 0 18.2 1006
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/11 B 6 19.0 129
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 6] 2160/8 B 2 16.3 85
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2140/8 A 5 17.1 15
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Sobrio Sobrio   [v 7] 2160/8 B str
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/4 C 0 18.3 288
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 1640/12 D 6 15.3 66
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Carbureightr Carbureightr   [v 5] 2140/12 D str
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-11 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/4 D 2 12.8 161
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/4 D 2 15.9 105
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/9 C 0 21.2 84
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/4 A 3 18.8 58
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/8 B 4 16.2 37
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-9 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/6 D 0 16.2 1401
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-7 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/6 C 0 17.8 162
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 3] 2140/6 C 3 17.9 370
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-8 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2160/9 A 7 16.3 90
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2160/14 D 8 15.8 593
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Mias Komet Mias Komet   [v 10] 2640/2 A 7 17.3 27
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2640/10 D 2 14.8 77
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 1640/1 D 4 17.4 339
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Bermuda Bermuda   [s 6] 2140/5 D 0 19.9 885
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-3 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/7 D 0 15.5 1241
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2080/9 B 5 14.5 129
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-7 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2080/5 C 7 17.1 174
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/10 C 0 17.3g 38
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-6 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/11 C 8 16.1 580
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2080/3 C 4 18.6 118
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2080/1 C 1 15.0 58
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-9 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2160/9 B 2 15.6 322
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/6 D 5 14.2 64
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-8 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2100/10 C 1 14.3 46
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/7 D 0 16.5 414
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-7 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2140/1 D 4 14.8 182
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Pases Amigo Pases Amigo   [v 6] 2640/7 C 6 15.8 70
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-2 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/6 D 0 17.6 137
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 83
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Joeson Joeson   [v 6] 1640/10 C 2 16.2g 132
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 Lex Net Lex Net   [v 12] 1660/8 D 0 g 150
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/12 D 0 17.5 2189
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2180/10 A 2 15.9 60
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2160/7 C str
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/3 D 0 17.9 250
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/5 B 1 14.1 22
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-3 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/11 D 0 15.1g 723
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 King Highlight King Highlight   [v 9] 1640/1 C 7 15.5 212
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/11 B 5 15.5 92
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/2 B 2 17.8 36
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Sobrio Sobrio   [v 7] 2140/1 C 0 21.3 102
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-7 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2100/8 D 0 17.6 442
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2160/8 C 2 14.6 83
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Bermuda Bermuda   [s 6] 2160/10 C 0 22.9g 806
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-1 Joeson Joeson   [v 6] 1640/4 C 0 26.4g 71
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 1700/4 B 1 15.5 61
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2100/2 B 3 19.1 69
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Norma Jean Norma Jean   [s 8] 2120/11 D 0 20.3 341
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-1 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 1700/1 C 3 16.1 117
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-8 Bermuda Bermuda   [s 6] 2100/6 C 7 17.4 210
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2480/5 D 5 16.2 257
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-2 Joeson Joeson   [v 6] 1680/10 B 1 16.3 139
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-1 Gongfu Gongfu   [v 6] 2080/4 D 0 16.2g 117
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 1640/9 B 1 12.6 66
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-10 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2140/12 D 0 17.9g 252
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/2 D 0 17.4 395
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2120/3 C 6 19.0 93
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Gongfu Gongfu   [v 6] 2500/5 C 3 16.4 205
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 1700/5 D 6 15.5 275
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 1640/7 B 1 12.6 48
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/14 D 0 16.9 2541
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/1 D 8 17.1 67
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-1 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2680/9 A 3 17.8 26
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Gesalo Gesalo   [v 12] 2100/6 B 0 g 126
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2080/11 C 5 16.7 167
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2160/14 D 0 17.7 973
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2160/8 B 1 15.2 68
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2120/4 C 8 17.6 648
2017-06-15 2017-06-15 Åby-8 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/9 D 0 17.6 74
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/3 D 6 17.1 57
2017-06-15 2017-06-15 Åby-3 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/5 B 1 14.2 70
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/11 B 4 16.0 102
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/4 D 0 14.5 661
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/2 B 2 17.7 33
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/4 C 6 17.2g 62
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/5 B 8 15.1 42
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/5 D 4 18.3 38
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 1640/4 D 3 13.7 506
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/1 C 0 17.0 185
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-9 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/1 B 5 16.8 369
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-8 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/9 B 4 17.9 116
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/9 B 5 15.7 110
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2180/7 B 3 16.8 34
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/11 B 3 15.7 53
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-3 Reptilia Reptilia   [s 8] 2160/5 B 6 16.3 208
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/10 A 4 16.8 336
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 May Winall May Winall   [s 7] 2160/8 C 0 18.6 154
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-11 Alicia Rose Alicia Rose   [s 6] 2140/1 D 0 g 1037
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/12 B 5 16.2 505
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2140/9 C str
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/12 B 0 16.3 530
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/6 B 0 15.2 238
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2640/7 D 0 313
2017-03-10 2017-03-10 Romme-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2160/12 A 2 15.6 211
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 1640/10 D 5 13.7 1032
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/12 B 2 17.3 155
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2180/12 A 0 23.6 50
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-11 Appy Li Appy Li   [s 5] 2140/1 B str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Antes Victory Antes Victory   [v 5] 2140/3 C str
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/11 A 2 16.9 31
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-5 Appy Li Appy Li   [s 5] 2140/2 B 2 18.5 55
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-2 Secret Millionaire Secret Millionaire   [v 5] 2140/6 D str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/3 C str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/14 A 4 17.1 108
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-2 Aces High Aces High   [v 6] 1640/6 C 4 15.4 138
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Notera Notera   [s 5] 2140/4 B 0 21.3 186
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 2140/4 B 0 20.3g 107
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-7 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2160/15 A 0 g 512
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-9 Aces High Aces High   [v 6] 2140/6 C 4 17.5 56
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/8 A 5 15.0 42
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-8 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2660/12 D 0 18.2 668
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/3 C 0 g 68
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/4 D 0 17.5g 702
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2660/10 B 0 16.5 191
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/7 D 3 16.7 181
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-2 Aces High Aces High   [v 6] 2140/1 C 2 16.0 199
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/4 B 3 15.2g 17
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-5 Valla Glöd Valla Glöd   [v 11] 1660/12 D 0 g 1894
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-3 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 1640/1 C 2 16.6 154
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-4 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2160/7 D 0 19.8g 708
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Perfekt N.O.* Perfekt N.O.*   [v 8] 2480/12 B 0 31.1g 557
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-5 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2480/3 D 0 17.7 564
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-8 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2100/10 A 5 18.8g 46
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Fleur Gil Fleur Gil   [s 5] 1680/8 C 5 17.6 585
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 3160/9 B 0 15.9 145
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/11 C 2 15.2 180
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/3 A 1 17.0 40
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-8 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2160/6 D 4 17.4 588
2018-09-14 2018-09-14 Romme-11 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 1640/9 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/12 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/11 A 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 1640/1 C 0 g 82
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-5 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/6 B 0 g 30
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2140/5 D 8 17.3 433
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-8 Mjölnarens Rakso Mjölnarens Rakso   [v 7] 2140/12 C 0 g 983
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/5 C 0 16.6 810
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2100/7 B 1 14.6 100
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 1640/1 D str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 8] 2140/11 C 5 14.6 362
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-11 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2160/2 C 4 16.9 271
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/2 D str
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/2 D 3 17.0g 316
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-3 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 6] 2140/12 C 5 16.1 149
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/10 C 4 14.0 157
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Notera Notera   [s 5] 2140/2 D 0 16.7 213
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Bermuda Bermuda   [s 7] 2160/10 D 5 17.0 629
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/5 D 0 15.0 194
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-2 Notera Notera   [s 5] 2100/2 C 7 19.8g 80
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2500/8 C 0 20.1g 138
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2160/7 A 7 17.8 123
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-1 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/2 D 0 g 294
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Notera Notera   [s 5] 2480/9 C 3 191
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2080/5 C 2 17.1 114
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 1640/5 C str
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 East Perfect East Perfect   [v 5] 2160/6 D 8 19.3g 382
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Impala Zon Impala Zon   [s 5] 2160/9 B 5 17.4 106
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2500/1 B 2 17.9 59
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-1 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 1640/1 B 5 14.3 233
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-2 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2640/8 B 4 16.1 22
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-5 Notera Notera   [s 5] 2140/1 D 0 19.6g 239
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-3 Namara Love Namara Love   [s 4] 2640/4 C 0 20.7 922
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2080/2 D 0 18.0 403
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Namara Love Namara Love   [s 4] 2480/6 B 3 19.2 32
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/8 C 0 17.5g 760
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Notera Notera   [s 5] 2140/7 C 3 18.8 98
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/5 D 6 15.7 64
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Arion M.O. Arion M.O.   [v 10] 2140/4 C 0 36.3g 323
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/9 C str
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Tee Off Tee Off   [s 6] 1640/10 D 0 16.3 807
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/11 D 5 15.7 60
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 80
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/8 A 0 18.2 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Prunella Wilde Prunella Wilde   [s 7] 2140/6 B 4 17.3 21
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/12 B 0 21.2 140
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/3 B 4 17.2 79
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-10 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 1640/4 D 0 22.0g 83
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/2 D 5 16.9 49
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/5 D 7 15.1 614
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2140/1 D 1 17.5 302
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2080/9 C 4 15.4 294
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 1640/4 B 4 15.5g 59
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/1 B 5 17.6 84
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Gongfu Gongfu   [v 7] 1640/8 D 0 g 851
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-8 Notera Notera   [s 5] 2140/1 D 0 17.4 644
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/1 D 1 18.4 64
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/10 A 2 15.4 359
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/1 B 4 17.9 102
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Gongfu Gongfu   [v 7] 2140/8 B 6 16.4 39
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Gongfu Gongfu   [v 7] 2140/9 A 7 17.3 33
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/4 B 7 17.9 113
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2100/7 C 1 16.1 32
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 8] 2640/2 C str
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/2 D str
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2640/2 C 4 17.7 228
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/10 C 2 17.6 76
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/7 B str
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/4 B 0 15.0 318
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/9 D 3 17.2 338
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 1640/12 C 0 17.6 168
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-2 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/4 D 0 17.8 1866
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-4 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2640/5 B 6 16.9 67
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-3 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/1 D 0 19.1 2031
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-6 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 9] 2140/1 D 0 g 757
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 The Noble One The Noble One   [v 6] 2140/10 B 2 15.9 99
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-10 Vai Piano Vai Piano   [v 6] 2140/4 D 0 18.6 675
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-3 Bianca Sisa* Bianca Sisa*   [s 6] 2140/1 B 4 16.2 63
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-4 Cool Cool   [v 6] 2640/1 C 0 503
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-7 Vai Piano Vai Piano   [v 6] 1640/6 C 0 15.0 932
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Tättman Tättman   [v 4] 2140/3 A 1 17.0 26
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2140/5 D 0 18.1 751
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-2 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/3 D 6 20.1 969
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-7 Tättman Tättman   [v 4] 2140/5 A 3 15.8 22
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2680/6 A 5 17.3 28
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-10 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2100/11 D 6 17.4 82
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/7 A 0 17.5g 69
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-6 Julita Express Julita Express   [v 3] 2160/5 C 5 16.9 86
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-7 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/15 C str
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2140/6 B 8 20.6 22
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2140/8 C 7 17.9 728
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 9] 2140/1 D 8 15.8 282
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2140/2 D 0 18.6 175
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-7 Mood Indigo Mood Indigo   [v 7] 2140/11 A 1 15.3 34
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Singoalla S.I.R. Singoalla S.I.R.   [s 4] 2160/7 C 7 16.9 300
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-3 B.G.Pastor Jonte B.G.Pastor Jonte   [h 3] 2140/3 C 5 18.5g 36
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-10 Tättman Tättman   [v 4] 2160/10 B 1 15.0 43
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-3 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 9] 2180/7 C 5 15.9 454
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 2140/15 C 0 16.1 464
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-9 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2140/12 C 0 16.9 891
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-10 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 1640/4 A 7 15.7 81
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-4 Tättman Tättman   [v 4] 1640/2 C 5 14.1 27
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-3 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 6] 2140/6 D 0 17.1 329
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2140/3 C 5 17.1 178
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-6 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 11] 2140/8 C 0 16.4 169
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-7 Raise Broline Raise Broline   [s 6] 2140/5 D 8 15.8 167
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-8 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2140/9 C 7 18.4 163
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-10 Golden November Golden November   [h 8] 2140/9 C 4 17.0 380
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 3140/6 C 0 16.2 157
2019-09-16 2019-09-16 Momarken-2 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/1 A 0 14
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/5 B 1 14.1 40
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-8 Rodick Broline Rodick Broline   [v 6] 2140/7 C str
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1680/12 D 4 16.4 183
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-2 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2080/2 C 2 18.8 37
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2080/4 B 2 16.3 111
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-1 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2640/8 A 1 15.9 14
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2160/6 A 0 20.4g 267
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-9 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/1 D 0 g 367
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-1 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/6 B 1 16.4 20
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1640/3 D 0 15.1 144
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-2 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/6 B 3 15.7 121
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Tättman Tättman   [v 4] 2140/1 C 1 15.5 65
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-8 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 3140/1 B 4 17.5g 32
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-2 Tättman Tättman   [v 4] 2140/5 C 4 15.1 155
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-3 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/1 B 3 17.1 30
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-4 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/2 C 1 18.2 27
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/3 C 1 15.9 76
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2140/11 D 6 17.0 338
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Better than Most Better than Most   [s 6] 2140/3 C 4 17.9 53
2019-08-10 2019-08-10 Åby-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/5 A 0 g 118
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/2 B 3 15.5 56
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Octavius Harvester Octavius Harvester   [v 8] 2140/8 B 7 15.5 119
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-8 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/11 D 0 17.0 1028
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2080/7 B 1 19.2 31
2019-07-25 2019-07-25 Åby-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/7 C 0 21.4g 1029
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2160/9 A 1 13.8 15
2019-07-25 2019-07-25 Åby-8 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2640/5 D 0 17.0 1013
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-1 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 5] 1640/8 A 0 19.5g 870
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2100/10 A 2 18.2 21
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-5 Tättman Tättman   [v 4] 1700/1 B 2 16.7 33
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1700/2 D 6 14.6 165
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/3 B 2 13.4 57
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1640/2 D 0 15.9g 371
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Troll Tundra Troll Tundra   [s 5] 2160/14 D str
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/5 D 0 15.3 522
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-1 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2080/4 D 7 20.2 740
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Tättman Tättman   [v 4] 2080/9 B 5 18.4 149
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1680/7 C 4 14.8 142
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/3 B 1 18.4 18
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Notera Notera   [s 6] 2140/4 C 0 g 181
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 Zenit Sun* Zenit Sun*   [s 9] 2140/2 D 6 14.5 279
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-8 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/5 D 7 20.5g 183
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 5] 2160/11 C 3 15.6 279
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Econic Econic   [s 5] 2100/9 C 5 17.1 333
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2500/1 B 1 16.8g 17
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1680/2 C 2 13.5 564
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Tättman Tättman   [v 4] 2140/2 B 4 17.1 102
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-3 Notera Notera   [s 6] 2640/6 D 8 17.8 269
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/1 C 7 15.6 337
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-7 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/11 D 0 20.9g 52
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-6 Royal T.C. Royal T.C.   [v 3] 2140/6 D 0 g 736
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2080/8 D 0 g 234
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-3 Notera Notera   [s 6] 2080/9 C 8 17.2g 203
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2080/2 D 8 16.3 74
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Better than Most Better than Most   [s 6] 2080/3 D 5 17.9 90
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Älvan Älvan   [s 8] 2140/4 C 0 20.1 249
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Tättman Tättman   [v 4] 2140/2 B 2 18.5 15
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-9 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 9] 2140/2 B 2 19.0 31
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-10 Baron T.C. Baron T.C.   [v 8] 2140/8 B 5 18.3 473
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/2 B 5 14.1 29
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-9 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2640/2 D 0 21.3 624
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/7 A 1 14.1 32
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2100/9 A 2 17.3 33
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1609/3 C 1 15.8 118
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 7] 2640/6 B 5 17.7g 60
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/10 C 0 16.1 315
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Carlos C. Carlos C.   [v 9] 2140/3 D 0 19.2 295
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-1 Tättman Tättman   [v 4] 2140/3 B 3 16.2 47
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/7 C 8 15.6 55
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 7] 2140/1 C 7 14.9 862
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Antes Victory Antes Victory   [v 7] 2140/12 B 7 17.5g 1014
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/3 C 1 14.1 79
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-7 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/1 C 0 17.4 618
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-8 Tättman Tättman   [v 4] 2140/4 D 2 17.2 85
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-9 Notera Notera   [s 6] 2140/3 D 0 21.0g 573
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2160/8 C 1 16.5 69
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/1 A 0 14.8 92
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 7] 2140/6 B 0 14.3 59
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Juicebox Juicebox   [v 7] 2640/11 B 8 16.9 608
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Turbo Girl Turbo Girl   [s 6] 2140/6 D 0 g 576
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Junilane Junilane   [s 7] 2160/8 D 0 15.3 1222
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-1 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 4] 2140/4 D 3 20.0 295
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2640/10 C 6 18.6 220
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/3 D 1 15.5 63
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-8 Notera Notera   [s 6] 2140/7 C 7 18.3 143
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Junilane Junilane   [s 7] 2140/5 C 5 16.2 571
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/6 B 6 18.7 201
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-9 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/4 C 1 14.8 26
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Juicebox Juicebox   [v 7] 2100/5 C 2 17.4 88
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2100/4 C 4 16.1 457
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 7] 2100/1 B str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Notera Notera   [s 6] 2140/4 C 4 19.2 65
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/8 B 2 14.7 96
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-2 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/3 B 8 19.8 97
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-3 Aces High Aces High   [v 7] 2140/12 D 0 16.9 337
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-8 Aces High Aces High   [v 7] 2640/6 C 5 17.7 155
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-7 Aces High Aces High   [v 7] 2140/5 B 0 18.7 83
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-10 Sundbo Samba Sundbo Samba   [s 8] 2160/6 D 0 36.1g 569
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2160/10 A 0 g 34
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-10 Quickly S.W. Quickly S.W.   [s 5] 2140/8 A 1 17.6 182
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2180/14 A 1 15.9 16
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-7 Econic Econic   [s 6] 2160/15 D 0 19.8g 2326
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-10 Magic Bråten Magic Bråten   [v 7] 2140/7 C 2 16.6 84
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-1 Tosca S.I.R Tosca S.I.R   [s 4] 2140/3 D str
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-9 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 8] 2140/5 C 0 604ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se