V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-3 Åsanna Starline Åsanna Starline   [s 7] 1640/2 C
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-12 Justus N.A. Justus N.A.   [v 8] 2640/3 D
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-1 Mo Farah Bob Mo Farah Bob   [v 6] 2140/8 D
2023-09-23 2023-09-23 Färjestad-2 Toruk Makto Toruk Makto   [s 5] 2140/8 A

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-6 Antes Victory Antes Victory   [v 3] 2140/1 4 17.5 688
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-4 Gongfu Gongfu   [v 4] 2640/4 0 161
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 4] 2140/7 4 17.3 215
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-1 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2640/1 str
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/4 3 15.4 104
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-1 Antes Victory Antes Victory   [v 3] 2140/10 str
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/14 6 16.6 136
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-1 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2160/13 8 19.1 526
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-11 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/3 7 19.2 575
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2160/5 4 17.7 43
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 4] 2140/9 6 16.9 1048
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-2 Maja Bus Maja Bus   [s 3] 2140/7 2 18.7 237
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2160/10 1 15.3 53
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 4] 2160/6 7 17.6 807
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-11 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 6] 2140/3 3 18.1 248
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Mr Jojje Mr Jojje   [v 9] 2140/14 str
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-3 Golden Malou Golden Malou   [s 5] 1640/8 0 g 313
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2140/3 8 14.8 446
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 5] 2640/4 3 16.2 126
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 4] 2640/9 0 g 500
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-1 Appy Li Appy Li   [s 3] 2140/7 5 18.6 797
2016-12-29 2016-12-29 Färjestad-6 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2640/7 D str
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-12 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 B 0 20.2 401
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2660/10 D 5 16.8 1311
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/3 C 7 16.0 598
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2140/15 D 8 16.9 440
2016-11-28 2016-11-28 Färjestad-4 Absolut Bäst Absolut Bäst   [v 9] 1640/11 B str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-6 Appy Li Appy Li   [s 4] 2140/1 D 6 15.8 404
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-9 King Highlight King Highlight   [v 8] 2140/1 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-7 Joeson Joeson   [v 5] 2140/6 B str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2160/2 C str
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 New Elegance New Elegance   [v 6] 2660/5 B 2 21.8 25
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2160/7 A 1 18.7 33
2016-11-01 2016-11-01 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/12 A 1 16.8 128
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-8 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 8] 2140/12 D 4 16.1 720
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Appy Li Appy Li   [s 4] 2160/12 B 0 19.2g 182
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-6 Possibility N.O. Possibility N.O.   [v 5] 2640/6 A 0 18.6 202
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/9 C 0 16.2g 217
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2100/1 B 8 18.4 56
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/6 D 7 15.6 347
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-8 Gongfu Gongfu   [v 5] 2640/9 C 0 16.3 733
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/1 D 3 14.3 275
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 D 5 16.3 365
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2480/1 C 2 16.5 90
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/13 A 0 17.4 113
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2160/15 C 0 16.7 800
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/4 B 3 15.4 27
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-6 Appy Li Appy Li   [s 4] 2140/4 D 0 g 159
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/14 C 6 15.6 677
2016-08-15 2016-08-15 Färjestad-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2640/4 D 6 15.5 782
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2480/3 C 6 16.1 493
2016-07-31 2016-07-31 Åmål-1 Appy Li Appy Li   [s 4] 1680/2 D 1 16.1 152
2016-07-24 2016-07-24 Axevalla-12 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/7 C 0 15.0 948
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/5 C 6 15.1 299
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-6 Gongfu Gongfu   [v 5] 2500/4 C 0 31
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-3 Appy Li Appy Li   [s 4] 1700/1 D 2 16.5 168
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/7 C 6 18.8 289
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/9 B 2 16.0 53
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-6 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/8 A 1 16.4 48
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/15 C 4 17.7 300
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-1 Moonfighter Moonfighter   [v 4] 2140/8 D 4 18.2 609
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-3 Barkevious Mingo Barkevious Mingo   [v 5] 1640/6 B 3 12.7 54
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Anneros Erk Anneros Erk   [v 10] 2100/6 D 8 29.5g 451
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Antes Victory Antes Victory   [v 4] 2080/3 C 0 21.8g 35
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2080/1 B 2 16.8 30
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2100/5 B 7 18.9 51
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-11 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/8 D 7 16.0 549
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-5 Barkevious Mingo Barkevious Mingo   [v 5] 1640/8 A 1 12.1 21
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-1 Antes Victory Antes Victory   [v 4] 2140/6 C 4 17.7 497
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-1 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/10 D 0 17.3 790
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-10 Gongfu Gongfu   [v 5] 2140/4 C 3 14.8 102
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Pieceinthepuzzle Pieceinthepuzzle   [v 8] 2140/15 D 0 g 689
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/3 C 6 15.2 313
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2160/14 B 0 17.5g 521
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2140/11 B 2 17.2 124
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-11 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2180/13 A 4 17.0 145
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 5] 2140/11 B 0 18.1g 33
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-6 Doitlikealady Doitlikealady   [s 7] 2140/7 C 0 17.4g 206
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2140/3 D 0 17.7 464
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2660/9 A 6 16.4 410
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2100/1 D 0
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Stardust Hill Stardust Hill   [v 6] 2100/3 B 0
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-9 Alicia Rose Alicia Rose   [s 5] 2140/1 C 7 23.0 475
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-7 Lonesome in Paris Lonesome in Paris   [v 7] 1640/10 D 0 19.2 825
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 4] 2140/3 C 6 19.8 240
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-5 Saint Miamy Saint Miamy   [s 7] 2660/7 C 0 18.2 1006
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/11 B 6 19.0 129
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 6] 2160/8 B 2 16.3 85
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-6 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2140/8 A 5 17.1 15
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Sobrio Sobrio   [v 7] 2160/8 B str
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/4 C 0 18.3 288
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 1640/12 D 6 15.3 66
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-3 Carbureightr Carbureightr   [v 5] 2140/12 D str
2017-11-25 2017-11-25 Solvalla-11 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/4 D 2 12.8 161
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/4 D 2 15.9 105
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/9 C 0 21.2 84
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/4 A 3 18.8 58
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/8 B 4 16.2 37
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-9 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/6 D 0 16.2 1401
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-7 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/6 C 0 17.8 162
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 3] 2140/6 C 3 17.9 370
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-8 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2160/9 A 7 16.3 90
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-7 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2160/14 D 8 15.8 593
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-5 Mias Komet Mias Komet   [v 10] 2640/2 A 7 17.3 27
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2640/10 D 2 14.8 77
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-7 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 1640/1 D 4 17.4 339
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Bermuda Bermuda   [s 6] 2140/5 D 0 19.9 885
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-3 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/7 D 0 15.5 1241
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2080/9 B 5 14.5 129
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-7 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2080/5 C 7 17.1 174
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-6 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/11 C 8 16.1 580
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/10 C 0 17.3g 38
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-9 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2080/3 C 4 18.6 118
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2080/1 C 1 15.0 58
2017-10-02 2017-10-02 Färjestad-9 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2160/9 B 2 15.6 322
2017-10-01 2017-10-01 Solvalla-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/6 D 5 14.2 64
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-8 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2100/10 C 1 14.3 46
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/7 D 0 16.5 414
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-7 Meyla Dream Meyla Dream   [s 7] 2140/1 D 4 14.8 182
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-6 Pases Amigo Pases Amigo   [v 6] 2640/7 C 6 15.8 70
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-2 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/6 D 0 17.6 137
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 83
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Joeson Joeson   [v 6] 1640/10 C 2 16.2g 132
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 Lex Net Lex Net   [v 12] 1660/8 D 0 g 150
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2140/12 D 0 17.5 2189
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2180/10 A 2 15.9 60
2017-09-09 2017-09-09 Mantorp-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2160/7 C str
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-3 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/11 D 0 15.1g 723
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 3] 2140/3 D 0 17.9 250
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-5 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/5 B 1 14.1 22
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-7 King Highlight King Highlight   [v 9] 1640/1 C 7 15.5 212
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-6 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/11 B 5 15.5 92
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-4 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/2 B 2 17.8 36
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-1 Sobrio Sobrio   [v 7] 2140/1 C 0 21.3 102
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-7 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2100/8 D 0 17.6 442
2017-08-24 2017-08-24 Örebro-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2160/8 C 2 14.6 83
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-9 Bermuda Bermuda   [s 6] 2160/10 C 0 22.9g 806
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-1 Joeson Joeson   [v 6] 1640/4 C 0 26.4g 71
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 1700/4 B 1 15.5 61
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-7 Navaki Star Navaki Star   [v 8] 2100/2 B 3 19.1 69
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-4 Norma Jean Norma Jean   [s 8] 2120/11 D 0 20.3 341
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-1 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 1700/1 C 3 16.1 117
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-1 Gongfu Gongfu   [v 6] 2080/4 D 0 16.2g 117
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-8 Bermuda Bermuda   [s 6] 2100/6 C 7 17.4 210
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2480/5 D 5 16.2 257
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-2 Joeson Joeson   [v 6] 1680/10 B 1 16.3 139
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 1640/9 B 1 12.6 66
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-10 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2140/12 D 0 17.9g 252
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-3 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/2 D 0 17.4 395
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2120/3 C 6 19.0 93
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Gongfu Gongfu   [v 6] 2500/5 C 3 16.4 205
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-5 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 1700/5 D 6 15.5 275
2017-07-17 2017-07-17 Lindesberg-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 1640/7 B 1 12.6 48
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-9 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2160/14 D 0 16.9 2541
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/1 D 8 17.1 67
2017-07-09 2017-07-09 Lindesberg-1 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2680/9 A 3 17.8 26
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-7 Gesalo Gesalo   [v 12] 2100/6 B 0 g 126
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-6 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2080/11 C 5 16.7 167
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2160/14 D 0 17.7 973
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-2 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2160/8 B 1 15.2 68
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-6 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2120/4 C 8 17.6 648
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/11 B 4 16.0 102
2017-06-15 2017-06-15 Åby-8 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/9 D 0 17.6 74
2017-06-15 2017-06-15 Åby-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 5] 2140/3 D 6 17.1 57
2017-06-15 2017-06-15 Åby-3 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 5] 2140/5 B 1 14.2 70
2017-06-12 2017-06-12 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/4 D 0 14.5 661
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-10 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/2 B 2 17.7 33
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-8 Gongfu Gongfu   [v 6] 2140/4 C 6 17.2g 62
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/5 B 8 15.1 42
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-4 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/5 D 4 18.3 38
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-6 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 1640/4 D 3 13.7 506
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/1 C 0 17.0 185
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-9 Moonfighter Moonfighter   [v 5] 2140/1 B 5 16.8 369
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-8 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/9 B 4 17.9 116
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/9 B 5 15.7 110
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-11 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2180/7 B 3 16.8 34
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-8 May Winall May Winall   [s 7] 2160/8 C 0 18.6 154
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 6] 2140/11 B 3 15.7 53
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-3 Reptilia Reptilia   [s 8] 2160/5 B 6 16.3 208
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/10 A 4 16.8 336
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-11 Alicia Rose Alicia Rose   [s 6] 2140/1 D 0 g 1037
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/12 B 5 16.2 505
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Judge Boy Judge Boy   [v 6] 2140/9 C str
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/12 B 0 16.3 530
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-9 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/6 B 0 15.2 238
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-7 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2640/7 D 0 313
2017-03-10 2017-03-10 Romme-7 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2160/12 A 2 15.6 211
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-8 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 1640/10 D 5 13.7 1032
2017-02-18 2017-02-18 Axevalla-4 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2140/12 B 2 17.3 155
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2180/12 A 0 23.6 50
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-11 Appy Li Appy Li   [s 5] 2140/1 B str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Antes Victory Antes Victory   [v 5] 2140/3 C str
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/11 A 2 16.9 31
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 5] 2140/3 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-5 Appy Li Appy Li   [s 5] 2140/2 B 2 18.5 55
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-2 Secret Millionaire Secret Millionaire   [v 5] 2140/6 D str
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-5 Stardust Hill Stardust Hill   [v 7] 2660/14 A 4 17.1 108
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Notera Notera   [s 5] 2140/4 B 0 21.3 186
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-2 Aces High Aces High   [v 6] 1640/6 C 4 15.4 138
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 2140/4 B 0 20.3g 107
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-7 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2160/15 A 0 g 512
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-9 Aces High Aces High   [v 6] 2140/6 C 4 17.5 56
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-8 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2660/12 D 0 18.2 668
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/8 A 5 15.0 42
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/3 C 0 g 68
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/4 D 0 17.5g 702
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-9 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2660/10 B 0 16.5 191
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/7 D 3 16.7 181
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-2 Aces High Aces High   [v 6] 2140/1 C 2 16.0 199
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-5 Valla Glöd Valla Glöd   [v 11] 1660/12 D 0 g 1894
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-4 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/4 B 3 15.2g 17
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-3 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 1640/1 C 2 16.6 154
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-4 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2160/7 D 0 19.8g 708
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-9 Fleur Gil Fleur Gil   [s 5] 1680/8 C 5 17.6 585
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-8 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2100/10 A 5 18.8g 46
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-5 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2480/3 D 0 17.7 564
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-4 Perfekt N.O.* Perfekt N.O.*   [v 8] 2480/12 B 0 31.1g 557
2018-09-22 2018-09-22 Färjestad-11 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 3160/9 B 0 15.9 145
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/3 A 1 17.0 40
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-5 Mimmi Marje Mimmi Marje   [s 7] 2140/11 C 2 15.2 180
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-8 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2160/6 D 4 17.4 588
2018-09-14 2018-09-14 Romme-11 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 1640/9 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/11 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/12 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-9 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/5 C 0 16.6 810
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-8 Mjölnarens Rakso Mjölnarens Rakso   [v 7] 2140/12 C 0 g 983
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 SoBe Star SoBe Star   [s 5] 2140/5 D 8 17.3 433
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-5 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/6 B 0 g 30
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 2] 1640/1 C 0 g 82
2018-08-30 2018-08-30 Örebro-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2100/7 B 1 14.6 100
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 8] 2140/11 C 5 14.6 362
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-3 Navaki Star Navaki Star   [v 9] 1640/1 D str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-11 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2160/2 C 4 16.9 271
2018-08-13 2018-08-13 Färjestad-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/2 D str
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/2 D 3 17.0g 316
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Bermuda Bermuda   [s 7] 2160/10 D 5 17.0 629
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Notera Notera   [s 5] 2140/2 D 0 16.7 213
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/10 C 4 14.0 157
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-3 Hall of Fame Zon Hall of Fame Zon   [h 6] 2140/12 C 5 16.1 149
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2140/5 D 0 15.0 194
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2500/8 C 0 20.1g 138
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-2 Notera Notera   [s 5] 2100/2 C 7 19.8g 80
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2160/7 A 7 17.8 123
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-1 Ready to Roll Ready to Roll   [h 3] 2140/2 D 0 g 294
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2080/5 C 2 17.1 114
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Notera Notera   [s 5] 2480/9 C 3 191
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Impala Zon Impala Zon   [s 5] 2160/9 B 5 17.4 106
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 East Perfect East Perfect   [v 5] 2160/6 D 8 19.3g 382
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-1 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 1640/5 C str
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2500/1 B 2 17.9 59
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-5 Notera Notera   [s 5] 2140/1 D 0 19.6g 239
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-2 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 6] 2640/8 B 4 16.1 22
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-1 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 1640/1 B 5 14.3 233
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-3 Namara Love Namara Love   [s 4] 2640/4 C 0 20.7 922
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-9 Namara Love Namara Love   [s 4] 2480/6 B 3 19.2 32
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2080/2 D 0 18.0 403
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/8 C 0 17.5g 760
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/9 C str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Arion M.O. Arion M.O.   [v 10] 2140/4 C 0 36.3g 323
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/5 D 6 15.7 64
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-1 Notera Notera   [s 5] 2140/7 C 3 18.8 98
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/12 B 0 21.2 140
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Prunella Wilde Prunella Wilde   [s 7] 2140/6 B 4 17.3 21
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/8 A 0 18.2 102
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/4 D 0 17.1 80
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/11 D 5 15.7 60
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Tee Off Tee Off   [s 6] 1640/10 D 0 16.3 807
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-10 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 1640/4 D 0 22.0g 83
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/3 B 4 17.2 79
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/5 D 7 15.1 614
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/2 D 5 16.9 49
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 Bobby Brick Bobby Brick   [v 5] 2140/1 D 1 17.5 302
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2080/9 C 4 15.4 294
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Gongfu Gongfu   [v 7] 1640/8 D 0 g 851
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Askö Rite On Askö Rite On   [s 7] 2140/1 B 5 17.6 84
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 1640/4 B 4 15.5g 59
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-8 Notera Notera   [s 5] 2140/1 D 0 17.4 644
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Gongfu Gongfu   [v 7] 2140/8 B 6 16.4 39
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-6 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/1 B 4 17.9 102
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Wiliam W. Wiliam W.   [h 9] 2140/10 A 2 15.4 359
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/1 D 1 18.4 64
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-8 Maja Bus Maja Bus   [s 6] 2140/4 B 7 17.9 113
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-4 Gongfu Gongfu   [v 7] 2140/9 A 7 17.3 33
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-10 Stardust Hill Stardust Hill   [v 8] 2640/2 C str
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2100/7 C 1 16.1 32
2018-03-17 2018-03-17 Örebro-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/2 D str
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2640/2 C 4 17.7 228
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-9 Glenlivet Glenlivet   [v 7] 2140/4 B 0 15.0 318
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 2140/7 B str
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/10 C 2 17.6 76
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 6] 1640/12 C 0 17.6 168
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 4] 2140/9 D 3 17.2 338
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-4 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2640/5 B 6 16.9 67
2019-12-23 2019-12-23 Färjestad-2 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 2140/4 D 0 17.8 1866
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 The Noble One The Noble One   [v 6] 2140/10 B 2 15.9 99
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-6 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 9] 2140/1 D 0 g 757
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-3 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/1 D 0 19.1 2031
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-10 Vai Piano Vai Piano   [v 6] 2140/4 D 0 18.6 675
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-7 Vai Piano Vai Piano   [v 6] 1640/6 C 0 15.0 932
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-4 Cool Cool   [v 6] 2640/1 C 0 503
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-3 Bianca Sisa* Bianca Sisa*   [s 6] 2140/1 B 4 16.2 63
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-10 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2140/5 D 0 18.1 751
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Tättman Tättman   [v 4] 2140/3 A 1 17.0 26
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-7 Tättman Tättman   [v 4] 2140/5 A 3 15.8 22
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-2 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2140/3 D 6 20.1 969
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-10 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2100/11 D 6 17.4 82
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2680/6 A 5 17.3 28
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-7 Swift Babe Swift Babe   [s 6] 2140/15 C str
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-6 Julita Express Julita Express   [v 3] 2160/5 C 5 16.9 86
2019-10-22 2019-10-22 Axevalla-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/7 A 0 17.5g 69
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Singoalla S.I.R. Singoalla S.I.R.   [s 4] 2160/7 C 7 16.9 300
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-7 Mood Indigo Mood Indigo   [v 7] 2140/11 A 1 15.3 34
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2140/2 D 0 18.6 175
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 9] 2140/1 D 8 15.8 282
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2140/8 C 7 17.9 728
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2140/6 B 8 20.6 22
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-10 Tättman Tättman   [v 4] 2160/10 B 1 15.0 43
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-3 B.G.Pastor Jonte B.G.Pastor Jonte   [h 3] 2140/3 C 5 18.5g 36
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-10 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 1640/4 A 7 15.7 81
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-9 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2140/12 C 0 16.9 891
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Time for Money* Time for Money*   [v 4] 2140/15 C 0 16.1 464
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-3 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 9] 2180/7 C 5 15.9 454
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-4 Tättman Tättman   [v 4] 1640/2 C 5 14.1 27
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-10 Golden November Golden November   [h 8] 2140/9 C 4 17.0 380
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-8 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2140/9 C 7 18.4 163
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-7 Raise Broline Raise Broline   [s 6] 2140/5 D 8 15.8 167
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-6 Ängens Kryptonit Ängens Kryptonit   [v 11] 2140/8 C 0 16.4 169
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2140/3 C 5 17.1 178
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-3 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 6] 2140/6 D 0 17.1 329
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-10 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 3140/6 C 0 16.2 157
2019-09-16 2019-09-16 Momarken-2 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/1 A 0 14
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-8 Rodick Broline Rodick Broline   [v 6] 2140/7 C str
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/5 B 1 14.1 40
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2080/4 B 2 16.3 111
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-2 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 4] 2080/2 C 2 18.8 37
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-1 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1680/12 D 4 16.4 183
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-9 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/1 D 0 g 367
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2160/6 A 0 20.4g 267
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-1 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2640/8 A 1 15.9 14
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1640/3 D 0 15.1 144
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-1 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/6 B 1 16.4 20
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Tättman Tättman   [v 4] 2140/1 C 1 15.5 65
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-2 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/6 B 3 15.7 121
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-8 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 3140/1 B 4 17.5g 32
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-3 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/1 B 3 17.1 30
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-2 Tättman Tättman   [v 4] 2140/5 C 4 15.1 155
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Hugo Brew Hugo Brew   [v 4] 2140/3 C 1 15.9 76
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-4 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/2 C 1 18.2 27
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-9 Better than Most Better than Most   [s 6] 2140/3 C 4 17.9 53
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2140/11 D 6 17.0 338
2019-08-10 2019-08-10 Åby-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/5 A 0 g 118
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Octavius Harvester Octavius Harvester   [v 8] 2140/8 B 7 15.5 119
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 4] 1640/2 B 3 15.5 56
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-8 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/11 D 0 17.0 1028
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2080/7 B 1 19.2 31
2019-07-25 2019-07-25 Åby-8 Bullsängs MånaLisa Bullsängs MånaLisa   [s 8] 2640/5 D 0 17.0 1013
2019-07-25 2019-07-25 Åby-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2160/9 A 1 13.8 15
2019-07-25 2019-07-25 Åby-1 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/7 C 0 21.4g 1029
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-1 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 5] 1640/8 A 0 19.5g 870
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1700/2 D 6 14.6 165
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-5 Tättman Tättman   [v 4] 1700/1 B 2 16.7 33
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2100/10 A 2 18.2 21
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/3 B 2 13.4 57
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/5 D 0 15.3 522
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-6 Troll Tundra Troll Tundra   [s 5] 2160/14 D str
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1640/2 D 0 15.9g 371
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-1 Nygårds Hero Nygårds Hero   [v 6] 2080/4 D 7 20.2 740
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-7 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1680/7 C 4 14.8 142
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Tättman Tättman   [v 4] 2080/9 B 5 18.4 149
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 5] 2160/11 C 3 15.6 279
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-8 Drisco Bee Cecilia Drisco Bee Cecilia   [s 7] 2140/5 D 7 20.5g 183
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-7 Zenit Sun* Zenit Sun*   [s 9] 2140/2 D 6 14.5 279
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-4 Notera Notera   [s 6] 2140/4 C 0 g 181
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 Endwithastar Endwithastar   [s 3] 2140/3 B 1 18.4 18
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Econic Econic   [s 5] 2100/9 C 5 17.1 333
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2500/1 B 1 16.8g 17
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-5 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1680/2 C 2 13.5 564
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-6 Tättman Tättman   [v 4] 2140/2 B 4 17.1 102
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-7 Julita Express Julita Express   [v 3] 2140/11 D 0 20.9g 52
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/1 C 7 15.6 337
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-3 Notera Notera   [s 6] 2640/6 D 8 17.8 269
2019-06-17 2019-06-17 Färjestad-6 Royal T.C. Royal T.C.   [v 3] 2140/6 D 0 g 736
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Better than Most Better than Most   [s 6] 2080/3 D 5 17.9 90
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2080/2 D 8 16.3 74
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-3 Notera Notera   [s 6] 2080/9 C 8 17.2g 203
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Classics Nitro Classics Nitro   [v 5] 2080/8 D 0 g 234
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-10 Baron T.C. Baron T.C.   [v 8] 2140/8 B 5 18.3 473
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-9 Rabalder Haga Rabalder Haga   [v 9] 2140/2 B 2 19.0 31
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Tättman Tättman   [v 4] 2140/2 B 2 18.5 15
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-3 Älvan Älvan   [s 8] 2140/4 C 0 20.1 249
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/2 B 5 14.1 29
2019-06-03 2019-06-03 Färjestad-9 SoBe Star SoBe Star   [s 6] 2640/2 D 0 21.3 624
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/7 A 1 14.1 32
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-8 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 1609/3 C 1 15.8 118
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2100/9 A 2 17.3 33
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-9 Carlos C. Carlos C.   [v 9] 2140/3 D 0 19.2 295
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 10] 2140/10 C 0 16.1 315
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Junilane Junilane   [s 7] 2640/6 B 5 17.7g 60
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Junilane Junilane   [s 7] 2140/1 C 7 14.9 862
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2140/7 C 8 15.6 55
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-1 Tättman Tättman   [v 4] 2140/3 B 3 16.2 47
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-6 Antes Victory Antes Victory   [v 7] 2140/12 B 7 17.5g 1014
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-7 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/3 C 1 14.1 79
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-9 Notera Notera   [s 6] 2140/3 D 0 21.0g 573
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-8 Tättman Tättman   [v 4] 2140/4 D 2 17.2 85
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-7 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/1 C 0 17.4 618
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 7] 2140/6 B 0 14.3 59
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/1 A 0 14.8 92
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 5] 2160/8 C 1 16.5 69
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Juicebox Juicebox   [v 7] 2640/11 B 8 16.9 608
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Junilane Junilane   [s 7] 2160/8 D 0 15.3 1222
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Turbo Girl Turbo Girl   [s 6] 2140/6 D 0 g 576
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-9 Junilane Junilane   [s 7] 2140/5 C 5 16.2 571
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-8 Notera Notera   [s 6] 2140/7 C 7 18.3 143
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 2140/3 D 1 15.5 63
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-3 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2640/10 C 6 18.6 220
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-1 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 4] 2140/4 D 3 20.0 295
2019-04-11 2019-04-11 Örebro-1 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/6 B 6 18.7 201
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-9 Ready to Roll Ready to Roll   [h 4] 2140/4 C 1 14.8 26
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-5 Maja Bus Maja Bus   [s 7] 2100/4 C 4 16.1 457
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-4 Juicebox Juicebox   [v 7] 2100/5 C 2 17.4 88
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 7] 2100/1 B str
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 7] 1640/8 B 2 14.7 96
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-2 Notera Notera   [s 6] 2140/4 C 4 19.2 65
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-2 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2140/3 B 8 19.8 97
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-3 Aces High Aces High   [v 7] 2140/12 D 0 16.9 337
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-8 Aces High Aces High   [v 7] 2640/6 C 5 17.7 155
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-10 Sundbo Samba Sundbo Samba   [s 8] 2160/6 D 0 36.1g 569
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-7 Aces High Aces High   [v 7] 2140/5 B 0 18.7 83
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-4 Estelle Avenue Estelle Avenue   [s 4] 2140/10 A 3 15.8 75
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-9 Aces High Aces High   [v 8] 1640/5 D 1 13.5 134
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2140/12 D 8 16.8 903
2020-12-14 2020-12-14 Färjestad-5 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/15 B 0 19.4g 59
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-3 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 1640/12 B str
2020-12-02 2020-12-02 Åby-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2640/3 D 0 g 467
2020-12-02 2020-12-02 Åby-1 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/7 C 5 16.5 294
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-7 Black Eagle Black Eagle   [h 3] 2140/10 D 0 2308
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-6 Elvy Palema Elvy Palema   [s 10] 2160/5 D 0 20.4 1298
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-8 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 5] 2140/2 D 8 17.8 1526
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-3 Aces High Aces High   [v 8] 2140/6 D 0 g 335
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-8 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2100/6 C 1 16.5 121
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-3 Sapfo S.I.R. Sapfo S.I.R.   [s 5] 2100/7 A 5 17.1 168
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-10 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/11 A 2 15.0 36
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-9 Kitsune Kitsune   [s 7] 2140/6 D 6 14.3 1160
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-5 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/1 D 0 g 711
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-9 Brad Frontline Brad Frontline   [v 4] 2140/5 C 6 18.9 485
2020-10-31 2020-10-31 Färjestad-2 Tosca S.I.R Tosca S.I.R   [s 4] 2140/11 D 0 23.0g 778
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-3 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/6 B 7 16.0 106
2020-10-10 2020-10-10 Åby-6 Gateruds Kashmir Gateruds Kashmir   [v 6] 2140/6 C 0 14.5 119
2020-10-06 2020-10-06 Örebro-5 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2100/4 C 7 14.9 359
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2140/5 D 6 16.0 149
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-4 Better than Most Better than Most   [s 7] 2140/10 B str
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-1 Tosca S.I.R Tosca S.I.R   [s 4] 2140/4 D 5 19.4 108
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-7 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/6 C 3 15.4 90
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-6 Aces High Aces High   [v 8] 2160/5 C 0 260
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-2 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2160/10 B 0 18.6g 274
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-10 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 1640/12 C 5 15.7 581
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-7 Gateruds Kashmir Gateruds Kashmir   [v 6] 2140/1 C 1 14.5 77
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-4 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/7 C 2 14.6 123
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-10 Mood Indigo Mood Indigo   [v 8] 2140/9 A 0 16.8 31
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-7 Vai Piano Vai Piano   [v 7] 1640/1 D 8 14.0 86
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-2 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/8 C 3 18.3 104
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-7 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 9] 1680/5 D 4 16.4 326
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Sotika Sotika   [s 7] 2100/6 C 3 18.0 110
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2880/1 D 5 19.6 23
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Kinas Turbo Viking Kinas Turbo Viking   [v 8] 2080/12 A 1 20.7 80
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-8 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/6 C 0 16.4 239
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-6 Jens Elegance* Jens Elegance*   [v 4] 2140/1 D 0 16.3g 1146
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-7 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/1 B 0 g 76
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-6 Better than Most Better than Most   [s 7] 1640/5 D 0 15.3 452
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-3 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2100/3 C 2 14.8 75
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-7 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/3 D 1 16.8 140
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-2 Aces High Aces High   [v 8] 2140/4 D 0 14.3 349
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-11 Carlos Lennon Carlos Lennon   [v 4] 2140/7 C 0 g 138
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-10 View to a Kill View to a Kill   [s 7] 2140/1 D 0 15.7 699
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-1 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/9 C 5 17.6 689
2020-07-30 2020-07-30 Åby-7 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 8] 3180/12 A 5 14.8 116
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-1 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/9 B 2 17.7 68
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-10 Tättman Tättman   [v 5] 2140/7 A 0 16.8 47
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-5 J.S.Athena J.S.Athena   [s 4] 2160/7 D 0 17.6 136
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-3 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2080/1 B 1 17.3 44
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-6 Vai Piano Vai Piano   [v 7] 2100/12 D 0 17.0 1195
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-4 Aces High Aces High   [v 8] 1700/7 D 1 14.7 330
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-2 Julita Express Julita Express   [v 4] 2100/2 A 2 15.4 14
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-6 J.S.Apollo J.S.Apollo   [v 8] 2160/9 A 2 13.8g 26
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-7 Joeson Joeson   [v 9] 2100/10 A 0 17.8 437
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-3 Maja Bus Maja Bus   [s 8] 2100/15 D 0 1265
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-9 Thewayiam Ås Thewayiam Ås   [v 9] 1700/8 D 0 14.8 2551
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-5 Aces High Aces High   [v 8] 2500/3 D 4 16.5 532
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-4 Julita Express Julita Express   [v 4] 2640/7 C 1 16.4 61
2020-06-30 2020-06-30 Axevalla-1 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2160/9 C 8 17.2 808
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-4 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2080/8 B 3 15.6 178
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-2 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 5] 1680/7 D 3 14.8 574
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-9 Johnny Gitar Johnny Gitar   [v 7] 2500/12 D 7 20.1 277
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-8 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 1700/8 C 3 16.7 208
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-7 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2100/10 C 4 18.0 220
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-5 Arevs Indeed Arevs Indeed   [s 4] 2100/6 C 4 21.2g 101
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-4 Jas Ribb Jas Ribb   [v 8] 2100/9 B 8 17.0 160
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-3 Hugo Brew Hugo Brew   [v 5] 2500/6 C 6 18.2 89
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-2 Maja Bus Maja Bus   [s 8] 2120/11 D 6 18.9 141
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-1 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 10] 2100/2 C 0 g 49
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 10] 2160/9 C 0 21.5g 711
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-6 United Töll United Töll   [v 4] 1640/10 D 0 g 720
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-5 Nattbris Nattbris   [s 7] 2140/6 D 0 g 308
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-2 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2140/7 A 4 17.0 40
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-1 Tättman Tättman   [v 5] 2140/6 C 3 17.1 24
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-10 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2140/4 D 8 18.9g 205
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-5 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/6 B 5 18.0 61
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-4 Mood Indigo Mood Indigo   [v 8] 2140/5 A 1 14.3 25
2020-06-13 2020-06-13 Lindesberg-3 Dream of Winner Dream of Winner   [v 7] 2140/5 C 7 16.8 103
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-10 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/5 B 1 14.8 39
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-5 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/2 A 2 16.4 54
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-2 Better than Most Better than Most   [s 7] 2140/3 D 0 17.9 558
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-9 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 5] 2140/9 C 2 16.2 149
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-6 Tättman Tättman   [v 5] 1640/2 D 0 13.2 320
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-1 Seaside Future Seaside Future   [v 5] 2140/6 B str
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-7 Tättman Tättman   [v 5] 2140/4 C 7 15.0 51
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-4 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/6 C 3 15.0 645
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-1 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2640/2 D 0 g 506
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-6 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/8 C 0 16.3 124
2020-05-17 2020-05-17 Lindesberg-4 Endwithastar Endwithastar   [s 4] 2140/9 B 2 17.6 178
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-8 SoBe Star SoBe Star   [s 7] 2100/10 B 3 18.0 319
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 10] 2100/13 C 0 17.8g 395
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Joeson Joeson   [v 9] 2100/7 A 3 16.8 170
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-4 Tjomsensin Tjomsensin   [v 5] 2100/9 C str
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-3 Econic Econic   [s 6] 2100/2 D 7 18.1g 188
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-1 Charming Charming   [v 4] 2080/1 C str
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-9 Aifur Aifur   [v 9] 2160/13 D 2 16.7 103
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-4 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 10] 2640/3 D 0 18.8 332
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-3 Vai Piano Vai Piano   [v 7] 1640/6 D 1 14.5 303
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-2 Quick Fix My Heart Quick Fix My Heart   [v 5] 2140/9 C 8 19.1 201
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2160/6 C 0 g 41
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-5 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 6] 1640/1 B 7 13.4g 223
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-2 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/6 B 1 15.8 55
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-8 Mathilda Rick Mathilda Rick   [s 7] 1640/5 D 0 17.0g 356
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-4 Fly the Moon Fly the Moon   [s 7] 2140/9 D 0 17.5 527
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-1 Rose of the Year Rose of the Year   [v 3] 2140/5 C 0 g 285
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-9 Alpha Scarlet R.R.* Alpha Scarlet R.R.*   [h 4] 2140/1 D 0 20.0g 191
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-8 Julita Express Julita Express   [v 4] 2640/1 B 3 16.7 101
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-4 Best Regards Best Regards   [s 4] 2140/10 D str
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 5] 2140/11 D 0 17.8g 305
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-6 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 10] 2160/14 B 6 15.5 337
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 8] 1640/11 B 8 16.3 126
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2660/9 B 3 15.9 92
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-2 Tättman Tättman   [v 5] 2140/11 C 6 15.3 83
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2140/5 B 6 15.4g 41
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-3 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2660/4 D 5 16.6 594
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-3 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/1 B 3 16.9 84
2020-03-30 2020-03-30 Färjestad-4 Tättman Tättman   [v 5] 2140/5 B 0 15.1 50
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-9 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2640/1 D 5 16.0 507
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-7 Maja Bus Maja Bus   [s 8] 2160/10 D 0 24.4 114
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-2 Wakulla Bell Wakulla Bell   [s 5] 2100/4 D 0 g 350
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-1 Roll the Dice Roll the Dice   [v 6] 2660/3 D 2 18.9 33
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-4 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2660/9 A 0 16.4 76
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-3 Tättman Tättman   [v 5] 2140/11 A 2 14.6 107
2020-03-01 2020-03-01 Mantorp-3 Julita Express Julita Express   [v 4] 2140/8 A 3 17.8 67
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-6 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2160/10 A 0 g 34
2020-01-27 2020-01-27 Färjestad-10 Quickly S.W. Quickly S.W.   [s 5] 2140/8 A 1 17.6 182
2020-01-24 2020-01-24 Örebro-5 Ready to Roll Ready to Roll   [h 5] 2180/14 A 1 15.9 16
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-10 Magic Bråten Magic Bråten   [v 7] 2140/7 C 2 16.6 84
2020-01-20 2020-01-20 Färjestad-7 Econic Econic   [s 6] 2160/15 D 0 19.8g 2326
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-9 J.S.Alpha J.S.Alpha   [v 8] 2140/5 C 0 604
2020-01-06 2020-01-06 Färjestad-1 Tosca S.I.R Tosca S.I.R   [s 4] 2140/3 D str
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-7 General Belgrano* General Belgrano*   [v 4] 2140/7 D str
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-3 Virginia Dream Virginia Dream   [s 8] 1640/9 B 6 16.5 338
2021-12-27 2021-12-27 Färjestad-1 Hugo Brew Hugo Brew   [v 6] 2140/9 D 4 15.0 1201
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-8 Tornado Jet Tornado Jet   [v 9] 2160/10 D 5 17.7 275
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-6 Åsåbra Åsåbra   [v 6] 2180/9 D str
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-5 Stepping Maine Stepping Maine   [v 3] 2140/10 D str
2021-12-04 2021-12-04 Färjestad-4 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2140/1 C 6 17.5g 60
2021-11-29 2021-11-29 Färjestad-1 Sigsten Sigsten   [v 5] 2140/11 C 0 20.2 873
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-9 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2140/11 C 4 15.8 350
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-8 Knight's Seastar* Knight's Seastar*   [s 7] 2140/2 C 0 15.8 758
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-7 Enjoy's Inveictus Enjoy's Inveictus   [v 7] 2140/5 C 2 17.9 134
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-4 Aces High Aces High   [v 9] 2140/7 C 0 15.0 569
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-3 O.M.Entertainyou O.M.Entertainyou   [v 7] 2140/2 D str
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-2 Imparator Boko Imparator Boko   [v 6] 1640/10 C 0 14.8 587
2021-11-22 2021-11-22 Färjestad-1 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2160/11 C 5 14.8 247
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-7 Tornado Jet Tornado Jet   [v 9] 2140/5 D 8 15.9 616
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2140/4 D 7 16.5 105
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-4 Lady D.Brew Lady D.Brew   [s 4] 2140/3 D 0 g 492
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-3 Myrsjös Zorro Myrsjös Zorro   [v 8] 2140/10 D 0 19.5g 62
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-2 Sigsten Sigsten   [v 5] 2140/5 C 6 19.5 126
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-8 Aces High Aces High   [v 9] 2140/6 B 6 15.2 79
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-6 La Coquette Zon La Coquette Zon   [s 5] 1640/2 D 0 17.1 550
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-1 Kiss Me Lucky Kiss Me Lucky   [s 3] 2140/7 B 1 17.0 103
2021-10-25 2021-10-25 Årjäng-7 The First Lady The First Lady   [s 4] 2160/11 D 7 17.4g 453
2021-10-25 2021-10-25 Årjäng-5 Sigsten Sigsten   [v 5] 2160/13 A 0 19.4g 430
2021-10-18 2021-10-18 Färjestad-6 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2140/1 D 4 14.5 156
2021-10-17 2021-10-17 Åmål-7 Hugo Brew Hugo Brew   [v 6] 2080/2 D 8 15.1 205
2021-10-17 2021-10-17 Åmål-4 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 1680/10 C 7 g 172
2021-10-17 2021-10-17 Åmål-2 Lady Lakshmi Lady Lakshmi   [s 5] 2100/12 C 7 1102
2021-10-11 2021-10-11 Färjestad-7 Aces High Aces High   [v 9] 2160/9 C 2 13.9 1032
2021-10-11 2021-10-11 Färjestad-6 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2140/10 C 0 14.6 138
2021-10-05 2021-10-05 Färjestad-3 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2140/8 C 3 15.7 286
2021-10-05 2021-10-05 Färjestad-2 Loke Lovebite Loke Lovebite   [h 3] 2140/7 C str
2021-10-03 2021-10-03 Årjäng-7 Aces High Aces High   [v 9] 2140/3 C 0 15.7 376
2021-10-03 2021-10-03 Årjäng-1 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2160/12 B 4 17.3 132
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-7 Hugo Brew Hugo Brew   [v 6] 2140/2 D 1 15.1 119
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-2 Nova Bus Nova Bus   [s 4] 2140/3 C 0 21.4g 82
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-4 Aces High Aces High   [v 9] 1680/5 C 3 14.4 146
2021-09-20 2021-09-20 Åmål-5 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2080/2 D 4 15.5 538
2021-09-15 2021-09-15 Åby-8 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 1640/5 B 0 14.3 377
2021-09-12 2021-09-12 Åmål-8 Roll the Dice Roll the Dice   [v 7] 2100/10 C 5 16.7 283
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-9 Toruk Makto Toruk Makto   [s 3] 2140/3 C 4 17.5g 326
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-6 Endwithastar Endwithastar   [s 5] 2140/1 A 3 14.0 68
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-3 Staro Merlin Staro Merlin   [v 6] 2140/8 B 2 13.9 66
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-8 Fanny S.I.R. Fanny S.I.R.   [s 3] 2080/1 C 7 21.3g 155
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-7 Amazing Street* Amazing Street*   [s 5] 2100/13 B str
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-6