V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 7] 2680/14 B

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-1 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 4] 2160/4 2 28.5 36
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-5 Timodin* Timodin*   [v 4] 2160/5 7 33.1g 19
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-6 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 4] 1640/1 1 24.3 16
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-4 Lodins Madelen* Lodins Madelen*   [s 3] 1660/6 4 27.7 345
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Skogli Viktor* Skogli Viktor*   [v 4] 2180/14 2 29.4 120
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-5 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 3] 2140/1 0 g 104
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-2 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 7] 2160/11 1 24.4 31
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-3 Troll Kaksen* Troll Kaksen*   [h 3] 2140/5 5 33.5g 13
2015-10-23 2015-10-23 Romme-2 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 3] 2180/11 1 32.0 24
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Troll Kaksen* Troll Kaksen*   [h 3] 2140/3 1 31.3 16
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-10 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 3] 2180/8 1 31.9 24
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-11 Solkongen* Solkongen*   [h 3] 2680/9 C 3 36.5g 26
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2680/12 B 0 33.8g 121
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-6 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2140/1 B 0 89
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 3] 2180/9 C 0 g 70
2016-10-22 2016-10-22 Romme-2 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2200/8 B 0 27.0 57
2016-10-14 2016-10-14 Romme-4 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2660/9 A 0 g 14
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 4] 2640/1 B 1 31.6 15
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Battimo* Battimo*   [h 3] 2140/7 B 1 32.5 21
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2200/9 B 0 25.4 29
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 3] 2160/7 D 1 32.3 50
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2660/5 B 2 26.4 46
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 4] 2180/14 B 2 28.8 57
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2200/14 A 3 24.2 32
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-10 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2180/6 C 3 23.8 47
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-9 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 5] 2180/7 B 5 24.1g 18
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2700/10 A 1 26.3 29
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Troll Solen* Troll Solen*   [h 3] 2160/7 B 6 28.4 65
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Battimo* Battimo*   [h 3] 2160/5 B 2 30.5 32
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-8 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 1640/7 B 4 23.9 117
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-4 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 5] 2640/8 C 1 28.8 19
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-2 Mjölner Brun* Mjölner Brun*   [h 3] 2140/6 D 0 g 42
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-11 Skogli Viktor* Skogli Viktor*   [v 5] 2140/8 B 0 g 193
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-8 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2140/1 C 0 30.0g 273
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-4 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 3] 2140/10 D 4 30.6 158
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-9 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2140/4 B 1 24.6 122
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2140/2 C 0 29.7g 490
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-8 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 3] 2140/8 C 4 31.3 78
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-6 Art Kongsdotter* Art Kongsdotter*   [s 3] 2140/2 D 6 31.4 97
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2140/9 B 2 27.7 245
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-1 Bol Brage* Bol Brage*   [h 3] 2140/2 D 0 g 306
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-6 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2140/4 C 3 24.6 424
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-4 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2140/6 B 0 21
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2140/4 C 2 28.3 91
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-7 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 5] 2500/6 D 2 28.7 39
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Skogli Viktor* Skogli Viktor*   [v 5] 2120/13 B 0 30.9 166
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-5 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 3] 2140/2 D 0 g 18
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Lonfaks* Lonfaks*   [v 4] 2180/12 A 4 29.8 103
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-7 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 5] 2140/5 C 1 23.7g 31
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Horgen Ulven* Horgen Ulven*   [h 4] 2140/3 C 2 26.5 83
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2200/12 A 1 25.4 26
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2160/10 A 1 25.9 244
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-4 Bol Brage* Bol Brage*   [h 3] 1640/7 D 0 g 59
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2140/5 A 1 27.3 15
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-8 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2100/2 A 0 g 30
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-5 Lonfaks* Lonfaks*   [v 4] 2100/4 C 0 g 67
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-3 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2160/3 A 1 25.2 20
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 5] 2200/5 C 4 24.5 43
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-1 Art Kongsdotter* Art Kongsdotter*   [s 3] 2160/9 B 8 36.1 33
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-2 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 5] 2140/3 B 2 28.1g 18
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-12 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2140/10 A 1 28.9 14
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2160/11 C 4 25.0 84
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2140/4 B str
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-5 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2680/11 A 3 27.5 87
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 3] 2140/4 D 2 33.7 16
2016-06-03 2016-06-03 Romme-10 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 5] 2140/6 B 0 g 17
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Troll Kaksen* Troll Kaksen*   [h 4] 2140/2 D 0 29.2g 145
2016-06-03 2016-06-03 Romme-5 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2180/14 B 0 g 144
2016-06-03 2016-06-03 Romme-1 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2160/4 C 1 29.7 24
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-7 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2160/12 C 0 27.5g 123
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-11 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2640/1 D 2 27.8 69
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-5 Troll Kaksen* Troll Kaksen*   [h 4] 2180/8 C 4 28.4 52
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-7 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 5] 1640/3 B 3 20.5 71
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2160/8 C 1 28.8 115
2016-05-02 2016-05-02 Romme-3 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2140/9 A 0 g 15
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2160/8 C 5 24.0 232
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-8 Troll Solen* Troll Solen*   [h 3] 2140/1 B 3 34.0g 13
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-5 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 1640/5 A 1 29.0 14
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-7 Bol Tore* Bol Tore*   [h 5] 2160/8 C 0 g 37
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-6 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2140/4 C 1 35.8 12
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-4 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 4] 2140/3 D 2 31.7 29
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-8 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2140/1 C 1 34.0 17
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-2 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 5] 2180/8 A 1 29.3 23
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Bossum Faksen* Bossum Faksen*   [h 6] 2180/8 C 1 28.4 12
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 4] 2160/11 B 1 33.7 27
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-8 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2160/10 A 0 g 85
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2640/5 B 1 29.8 54
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2140/3 B 1 27.2 17
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-2 Spang Viktor* Spang Viktor*   [h 3] 2180/5 B 6 38.6 18
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 3160/3 B 4 29.9 77
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 3] 2160/6 B 1 36.4 31
2017-10-13 2017-10-13 Romme-6 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 5] 1640/7 D 0 25.2 44
2017-10-13 2017-10-13 Romme-3 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 4] 2200/11 A 2 28.7g 52
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Ra Tore* Ra Tore*   [v 6] 2160/9 A 1 27.9 56
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2160/13 A 0 26.6g 144
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-8 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 5] 2180/4 C 4 26.0g 104
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-3 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 5] 1640/10 A 3 25.6 17
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-10 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2160/9 A 0 29.3 29
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-2 Mjölner Bruna* Mjölner Bruna*   [s 3] 2140/1 D 7 42.8g 70
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-8 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2660/5 C 2 26.3 49
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-2 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 3] 2160/4 C 1 30.4 53
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Tusse Faks* Tusse Faks*   [h 4] 2140/6 D 7 34.6g 37
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Teo* Teo*   [h 7] 1660/6 A 6 25.9 61
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 4] 2180/11 B 0 g 40
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-8 Finnskog Fokus* Finnskog Fokus*   [v 10] 1660/11 D 0 23.4 1639
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-3 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 2200/6 B 4 25.0 50
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-9 Bol Brage* Bol Brage*   [h 4] 2140/9 D 0 25.7 661
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 9] 2140/1 D 0 23.9 226
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-4 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 4] 2140/4 C 0 27.6 291
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-8 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 4] 2140/4 B 2 31.3 37
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-4 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 4] 2140/9 D 0 g 445
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-2 Bol Brage* Bol Brage*   [h 4] 2140/1 D 2 28.6 644
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-7 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 6] 2160/10 C 4 24.4 118
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-8 Ra Tore* Ra Tore*   [v 6] 2140/5 B 1 28.8 45
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 9] 2140/1 C 1 22.7 219
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-2 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 3] 2160/4 D 1 31.1 71
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-7 Teo* Teo*   [h 7] 2140/9 A 0 17.6g 853
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-2 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 4] 2100/7 C 6 30.1g 25
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-2 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 3140/1 C 3 26.4 86
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-8 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2140/8 B str
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-7 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 2180/6 B 4 23.6 33
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-5 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 3] 2140/5 D 0 32.9 275
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-4 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2500/6 C 0 g 90
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-1 Mjölner Brun* Mjölner Brun*   [h 4] 2100/7 A 1 29.6g 13
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Teo* Teo*   [h 7] 2120/7 A 2 26.9 27
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-2 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 3] 2120/7 B 1 34.4 61
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-9 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 6] 2640/10 B 2 26.1 71
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-7 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 2180/5 C 1 23.4 63
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-6 Teo* Teo*   [h 7] 1660/14 D 2 24.2 175
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-1 Spang Viktor* Spang Viktor*   [h 3] 2140/2 D 0 g 42
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 4] 2180/9 C 2 27.5 160
2017-06-02 2017-06-02 Romme-7 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2160/10 A 1 25.9 19
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Bol Brage* Bol Brage*   [h 4] 2140/3 D 3 27.4 154
2017-06-02 2017-06-02 Romme-5 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 5] 2180/4 C 0 g 57
2017-06-02 2017-06-02 Romme-4 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 5] 3180/15 D 0 32.3g 600
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 4] 2160/9 A 0 g 38
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2160/8 C 3 25.0 164
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-10 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2640/3 B 3 29.2g 33
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-3 Bol Brage* Bol Brage*   [h 4] 2160/3 C 1 29.7 30
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-7 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 6] 1640/2 D 2 24.9 79
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-5 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2680/7 D 2 27.2 50
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-4 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2680/7 A 6 29.3 15
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-5 Battimo* Battimo*   [h 4] 2140/2 C 2 28.6 207
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-3 Solkongen* Solkongen*   [h 4] 2160/5 B 5 29.4g 21
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-1 Ra Tore* Ra Tore*   [v 6] 2140/1 C 1 33.6g 23
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-5 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2640/1 D 2 30.5 29
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-2 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 3] 2160/3 A 1 32.0 19
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 2680/11 A 0 34.5g 21
2018-11-30 2018-11-30 Romme-2 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2180/6 B 1 28.3 13
2018-11-16 2018-11-16 Romme-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2140/10 A 0 25.3 68
2018-11-16 2018-11-16 Romme-10 Tusse Faks* Tusse Faks*   [h 5] 2160/7 B 5 30.3 62
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 1640/3 D 0 g 61
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-10 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 1640/2 D 1 26.0 48
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-1 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 3] 2160/7 B 4 34.4 14
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-4 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 1640/8 D 2 25.5 142
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-5 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/2 D 0 g 110
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-6 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2640/1 C 2 26.0 85
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-9 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 6] 2640/3 D 3 26.6 132
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-1 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 7] 2160/3 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Tusse Faks* Tusse Faks*   [h 5] 2160/5 C 0
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-4 Tangen Saga* Tangen Saga*   [s 4] 1640/3 D 8 29.9 91
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-8 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 4] 2160/9 A 0 g 15
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-5 Bol Brage* Bol Brage*   [h 5] 1640/5 A 2 26.2 17
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-6 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 1640/2 C 3 22.9 353
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-10 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 4] 2160/7 C 3 28.8 196
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-3 Mjölner Brun* Mjölner Brun*   [h 5] 2140/12 A 0 g 64
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 3] 2160/10 C 2 30.4 54
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-1 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2160/2 D 1 25.7 127
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-4 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2140/1 B 2 28.8 291
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 3] 2140/4 C 5 32.9 48
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-7 Jeksa* Jeksa*   [s 3] 2140/4 B 2 31.1 24
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Hellin Victoria* Hellin Victoria*   [s 3] 2140/7 C 3 33.3 91
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-8 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2140/4 B 3 24.9 51
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-12 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 2140/14 A 1 27.3 33
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-4 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 7] 2660/11 C 5 26.6 133
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-5 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2140/7 B 0 31.4g 247
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-2 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2140/7 B 5 27.7 86
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-3 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2140/6 B 0 26.9g 61
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-4 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 4] 2140/1 D 0 31.9 285
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2160/13 A 3 25.0 32
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/11 B 0 29.3g 69
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-2 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 3] 2140/4 B 1 35.7 41
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-4 Lea R.B. Lea R.B.   [s 5] 1640/7 D 0 g 200
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 10] 2160/7 D 0 23.5 148
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-9 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 2100/6 B 0 g 67
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-11 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 4] 2120/9 B 5 30.7 77
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-5 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 4] 2160/15 B 1 28.7 22
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2160/8 C 0 28.0 149
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-7 Bol Brage* Bol Brage*   [h 5] 2140/3 C 0 g 43
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-8 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2160/15 A 0 25.5g 22
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-4 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2140/4 C 3 28.4 56
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2500/9 C 7 28.0 74
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2160/6 B 2 25.3 35
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-4 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 1640/10 A 0 g 86
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-7 Bol Brage* Bol Brage*   [h 5] 2140/2 C 2 26.3 26
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-9 Jeksa* Jeksa*   [s 3] 2160/5 B 1 34.0 14
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-5 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2660/12 A 1 27.0 28
2018-06-01 2018-06-01 Romme-1 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2140/4 C 3 29.8 43
2018-06-01 2018-06-01 Romme-2 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 5] 2160/11 B 3 32.7g 33
2018-06-01 2018-06-01 Romme-4 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/3 C 0 g 38
2018-06-01 2018-06-01 Romme-5 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2180/12 A 0 31.8g 20
2018-06-01 2018-06-01 Romme-6 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 7] 3160/5 D 4 27.4 116
2018-06-01 2018-06-01 Romme-10 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2140/4 D 1 26.8 38
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 4] 2160/11 A 5 33.7g 13
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2140/8 A 1 25.1 28
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-4 Mjölner Brun* Mjölner Brun*   [h 5] 2660/10 C 0 28.2g 21
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-8 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2140/3 C 2 32.1 15
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-8 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2160/3 A 5 25.6g 23
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-10 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2140/3 C 1 31.2 14
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-2 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2140/4 D 1 32.3 18
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-5 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2180/5 A 1 27.8g 24
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-4 Bol Brage* Bol Brage*   [h 5] 2140/1 A 1 27.7 15
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2160/7 C 1 25.6 42
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-7 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2200/12 A 3 29.2 18
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 7] 2160/7 C 5 26.9 267
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-3 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/5 B 2 26.3 19
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2140/5 D 1 31.6 19
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 4] 2160/8 C 1 30.8 79
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2160/9 D 4 29.0g 60
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-4 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/5 C 6 31.3g 37
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-6 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 4] 2160/8 C 2 33.5 33
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 5] 2140/10 B 1 24.8 18
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-7 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2160/9 B 1 29.5 44
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-1 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2180/8 B 2 31.3 43
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-7 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 6] 1680/10 A 0 g 59
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-3 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 4] 2180/13 A 5 29.0 180
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-9 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 2140/3 C 5 27.0 131
2019-11-22 2019-11-22 Romme-2 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2140/5 D 3 30.8 145
2019-11-15 2019-11-15 Romme-7 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 2140/6 C 5 26.6 23
2019-11-02 2019-11-02 Romme-8 Prins Aragon* Prins Aragon*   [v 8] 2140/9 D 5 30.6 28
2019-11-02 2019-11-02 Romme-9 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 1660/5 B 1 24.3 48
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-4 Mjölner Faksine* Mjölner Faksine*   [s 3] 2160/9 C 0 g 115
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-8 Under* Under*   [s 3] 2140/7 C 4 38.2g 41
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-6 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 1640/6 B 4 23.5 191
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2160/14 B 3 31.3 37
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-7 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 6] 2160/10 C 4 25.2 89
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-4 Bol Brage* Bol Brage*   [h 6] 1640/11 C 4 24.6 93
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-6 Möller Tor* Möller Tor*   [h 4] 2660/5 C 5 27.1 179
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-7 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 5] 2140/3 C 1 25.1 34
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-2 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/6 D 5 27.4 348
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 4] 2140/5 D 4 29.8 52
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-8 Mjölner Faksine* Mjölner Faksine*   [s 3] 2180/4 C 5 30.6 102
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-2 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2180/6 B 1 33.4 13
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-7 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 4] 1640/5 B 2 28.5 100
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-5 Mc Vilja* Mc Vilja*   [s 4] 2140/6 B 5 34.2g 35
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Olu Dole* Olu Dole*   [v 5] 2160/11 A 6 33.1 40
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-7 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 6] 2140/1 D 0 g 718
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-1 Mjölner Faksine* Mjölner Faksine*   [s 3] 2140/1 D 2 32.5 62
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-5 Möller Tor* Möller Tor*   [h 4] 1640/4 C 3 22.9 154
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-7 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/5 C 5 30.0g 69
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2640/10 B 6 27.2 86
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-2 Elsa* Elsa*   [s 3] 2160/8 B 4 31.7g 80
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 4] 2140/1 A 0 32.8 47
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-7 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 2660/5 C 3 25.3 63
2019-07-26 2019-07-26 Romme-4 Hugo Bäck Hugo Bäck   [v 5] 2140/10 B str
2019-07-26 2019-07-26 Romme-9 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2140/3 D 2 33.2 31
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-4 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2140/11 B 2 25.7 72
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-5 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/12 C 5 27.2 2129
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-9 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2140/12 B 3 22.4 60
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 4] 2120/8 B 5 29.2 81
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Nygaards Solan* Nygaards Solan*   [h 3] 2100/1 A 2 33.6 38
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-2 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2140/5 A 6 26.8 58
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 Möller Tor* Möller Tor*   [h 4] 2140/10 C 3 25.8 68
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-7 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/7 C 4 30.6 105
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-1 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 3] 2160/10 D 6 34.4g 38
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-2 Ra Tore* Ra Tore*   [v 8] 2920/6 C 0 29.9g 216
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-6 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2500/5 B 4 27.8g 43
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-2 Bol Brage* Bol Brage*   [h 6] 2140/2 A 0 g 20
2019-06-14 2019-06-14 Romme-1 Elsa* Elsa*   [s 3] 2140/5 D 4 30.8 31
2019-06-14 2019-06-14 Romme-3 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/1 D 5 29.0g 84
2019-06-14 2019-06-14 Romme-4 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2180/11 A 4 24.6 39
2019-06-14 2019-06-14 Romme-8 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 5] 2140/1 C 0 27.1g 66
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Elsa* Elsa*   [s 3] 2140/7 D 2 31.8 17
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-1 Möller Tor* Möller Tor*   [h 4] 2180/6 C 2 28.1
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-9 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 5] 2140/4 C 0 29.3 18
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Bol Brage* Bol Brage*   [h 6] 2160/6 B 1 26.8 19
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-1 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 3] 2140/10 D 0 g 24
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 4] 2180/13 A 4 27.6 177
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-5 Ra Tore* Ra Tore*   [v 8] 2660/8 B 0 27.7 61
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-6 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2140/3 B 1 26.1g 49
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-2 Ra Tore* Ra Tore*   [v 8] 2160/8 D 3 26.7 110
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Olu Dole* Olu Dole*   [h 5] 2160/15 A 4 33.4g 35
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-5 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 2180/9 C 4 26.0 109
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-1 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2140/7 C 1 25.7
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Bol Brage* Bol Brage*   [h 6] 2140/1 D 2 27.6 70
2019-03-08 2019-03-08 Romme-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 7] 1640/4 C 4 24.2 20
2019-03-08 2019-03-08 Romme-10 Reime Kongen* Reime Kongen*   [h 4] 2180/9 B 1 27.0 23
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-3 Stjerne Tore* Stjerne Tore*   [h 4] 2160/2 D 2 32.3g 17
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-10 Ra Tore* Ra Tore*   [v 8] 2180/6 C 4 28.7 46
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-3 Gråberg Jokern* Gråberg Jokern*   [h 5] 2140/2 C 4 32.1 38
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-10 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 6] 2140/2 B 1 32.1 16
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-2 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 5] 2180/10 C 1 29.4 39
2020-12-07 2020-12-07 Färjestad-1 Mjölner Vinnar* Mjölner Vinnar*   [h 3] 2160/11 B 3 33.0 46
2020-12-06 2020-12-06 Romme-3 Mjölner Röder* Mjölner Röder*   [h 3] 1680/5 B 1 25.4 13
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-5 Mc Vilja* Mc Vilja*   [s 5] 2140/3 B 7 37.3 35
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-6 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 5] 2140/1 D 3 32.7 73
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-9 Mc Vilja* Mc Vilja*   [s 5] 1640/2 C 3 28.2 42
2020-11-20 2020-11-20 Romme-8 B.W.Anita B.W.Anita   [s 3] 2180/10 C 0 g 147
2020-11-11 2020-11-11 Åby-2 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 4] 2180/5 B 7 25.8 23
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-7 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 6] 2180/13 C 0 g 59
2020-11-03 2020-11-03 Rättvik-5 Lodins Luna* Lodins Luna*   [s 3] 2140/1 C 1 32.9 22
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-6 Mjölner Röder* Mjölner Röder*   [h 3] 2100/8 A 2 28.3 30
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-3 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 4] 1640/6 B 1 23.2 17
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-5 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 3] 1660/5 B 3 24.7 103
2020-10-26 2020-10-26 Färjestad-6 Mjölner Vinnar* Mjölner Vinnar*   [h 3] 2160/6 C 5 34.7g 52
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-2 Mjölner Vinnar* Mjölner Vinnar*   [h 3] 1640/4 C 4 35.6g 42
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-8 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 4] 2140/2 A 1 25.6 21
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-1 Sogns Basse* Sogns Basse*   [h 4] 2140/2 B 0 35.5g 85
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-7 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 8] 2140/2 C 2 24.8 36
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-3 Mc Vilja* Mc Vilja*   [s 5] 2160/9 A 4 31.9 26
2020-10-01 2020-10-01 Bollnäs-5 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 4] 2160/4 A 2 28.8 18
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-2 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 3] 2140/1 D 2 26.1 124
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-4 Möller Tor* Möller Tor*   [h 5] 2140/5 D str
2020-09-25 2020-09-25 Bergsåker-10 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 4] 2680/5 C 2 24.6 186
2020-08-15 2020-08-15 Romme-4 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 8] 2660/11 B str
2020-08-15 2020-08-15 Romme-12 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 4] 2660/10 A 0 32.7g 23
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-3 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 3] 2140/9 B 3 27.1 141
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-6 Mjölner Röder* Mjölner Röder*   [h 3] 2140/6 C 2 27.9 192
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-8 B.W.Anita B.W.Anita   [s 3] 2140/5 B 3 33.3g 18
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-3 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 4] 2140/6 C 2 25.3 130
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-8 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 8] 2660/6 D 3 24.4 616
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-7 Teddy Gutten Stöen* Teddy Gutten Stöen*   [h 9] 2140/6 D 0 25.3 549
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-9 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 4] 2140/12 D 0 g 1621
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-1 Lodins Luna* Lodins Luna*   [s 3] 2100/5 B 3 35.5 90
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-3 Mc Vilja* Mc Vilja*   [s 5] 2100/4 A 1 31.1 25
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-4 S.K.'s Nordstjerne* S.K.'s Nordstjerne*   [s 6] 2120/5 A 0 g 18
2020-07-15 2020-07-15 Arvika-7 Olaf Frost* Olaf Frost*   [h 3] 1720/8 B 1 30.9 23
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-4 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 4] 2140/6 D 4 26.6 642
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-8 Teddy Gutten Stöen* Teddy Gutten Stöen*   [h 9] 2180/13 D 7 23.1 276
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-3 LilleFrökenBraaum* LilleFrökenBraaum*   [s 5] 2140/2 D 0 32.0g 130
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-7 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 4] 2160/10 B 1 27.9 40
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-9 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 3] 2140/2 B 1 31.6 15
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-1 Lodins Luna* Lodins Luna*   [s 3] 1680/5 B 0 g 79
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-2 B.W.Anita B.W.Anita   [s 3] 2100/4 D 2 30.8 18
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-8 Ra Tore* Ra Tore*   [v 9] 2920/9 D 0 g 898
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-3 Möller Tor* Möller Tor*   [h 5] 2140/1 D 4 24.3 504
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-7 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 7] 1640/1 C 0 g 99
2020-06-28 2020-06-28 Hagmyren-9 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 4] 2140/3 C 5 28.7g 118
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-1 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 3] 2140/5 A 3 30.1g 29
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-7 Olaf Frost* Olaf Frost*   [h 3] 1640/9 C 2 28.8 489
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-5 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 4] 2080/11 C 1 30.1 85
2020-06-12 2020-06-12 Romme-6 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 4] 2140/1 B 2 26.3 280
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-1 Olaf Frost* Olaf Frost*   [h 3] 1640/7 C 5 34.0g 70
2020-05-25 2020-05-25 Färjestad-10 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 4] 2160/8 C str
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-1 Olaf Frost* Olaf Frost*   [h 3] 1660/6 D 0 g 138
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-3 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 4] 2160/4 C 3 27.0 280
2020-05-11 2020-05-11 Romme-6 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 5] 2140/2 C 0 25.4 363
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-2 Mjölner Järva* Mjölner Järva*   [s 4] 2160/11 B 4 33.8 65
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-5 Ra Tore* Ra Tore*   [v 9] 2140/3 C 4 27.4 205
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-8 Mjölner Faksine* Mjölner Faksine*   [s 4] 2660/12 B 0 499
2020-04-25 2020-04-25 Romme-1 Mjölner Järva* Mjölner Järva*   [s 4] 2140/1 B 3 35.0 24
2020-04-25 2020-04-25 Romme-6 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 4] 1640/3 D 1 26.0 25
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-2 B.W.Anita B.W.Anita   [s 3] 2140/1 C 1 34.8 21
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-7 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 6] 2140/3 C 0 29.8 67
2020-04-12 2020-04-12 Romme-3 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 7] 2160/14 A 1 26.9 29
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-5 Tangen Ternar* Tangen Ternar*   [h 4] 2160/7 C 8 30.3g 59
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-8 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 4] 2160/9 C 4 31.8 21
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-8 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 6] 2180/13 A str
2021-09-17 2021-09-17 Romme-2 Teddy Gutten Stöen* Teddy Gutten Stöen*   [h 10] 2160/2 C 4 25.4 26
2021-09-17 2021-09-17 Romme-4 Mjölner Balder* Mjölner Balder*   [h 3] 2140/12 B 1 30.8 46
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-6 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 2140/1 B 1 26.1 61
2021-09-12 2021-09-12 Åmål-4 Mjölner Hera* Mjölner Hera*   [s 4] 2100/11 B 1 32.6 47
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-1 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 5] 2180/13 B 0 30.3g 51
2021-09-02 2021-09-02 Årjäng-3 Rein Flax* Rein Flax*   [h 5] 1640/4 A 7 27.3g 28
2021-08-21 2021-08-21 Gävle-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 7] 2160/15 A 8 23.8 111
2021-08-20 2021-08-20 Årjäng-1 Bol Igel* Bol Igel*   [h 3] 1660/8 A 0 32.9g 21
2021-08-20 2021-08-20 Årjäng-2 Teddy Gutten Stöen* Teddy Gutten Stöen*   [h 10] 2180/8 C 2 22.9 84
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-2 Rein Flax* Rein Flax*   [h 5] 2140/1 C 5 28.4 234
2021-08-06 2021-08-06 Årjäng-2 Olaf Frost* Olaf Frost*   [v 4] 1640/2 A str
2021-08-06 2021-08-06 Årjäng-4 Rappterna* Rappterna*   [s 3] 1640/1 D 2 32.1 25
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 7] 1640/4 A 1 22.3 25
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-5 Lodins Luna* Lodins Luna*   [s 4] 2140/10 B 0 g 1232
2021-08-04 2021-08-04 Östersund-7 Mjölner Röder* Mjölner Röder*   [h 4] 2140/8 D str
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-2 Helma* Helma*   [s 3] 2140/11 B 4 29.2 421
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-6 Östby Saga* Östby Saga*   [s 3] 2140/8 B 3 31.8 113
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-7 Skandale* Skandale*   [h 3] 2140/4 D 0 29.3 955
2021-07-21 2021-07-21 Arvika-1 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 5] 1700/4 B str
2021-07-21 2021-07-21 Arvika-6 Mjölner J.R.* Mjölner J.R.*   [h 4] 2120/9 B 0 g 19
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-4 Mjölner Röder* Mjölner Röder*   [h 4] 2140/3 C 6 25.4 835
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-7 Lodins Luna* Lodins Luna*   [s 4] 2140/4 B 4 29.8 154
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-9 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 4] 2140/10 D 0 26.0 684
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-3 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 7] 2160/3 D 3 23.4 74
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-8 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 5] 2140/5 D 8 26.2 484
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-2 Mjölner J.R.* Mjölner J.R.*   [h 4] 2140/3 B 1 29.7 27
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-5 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 5] 2140/6 D 0 34
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-7 Svein Frost* Svein Frost*   [h 3] 2140/6 D 1 31.6 66
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-4 Rein Flax* Rein Flax*   [h 5] 2140/1 A 2 26.3 25
2021-07-06 2021-07-06 Hagmyren-8 Tåga Kongen Tåga Kongen   [v 8] 1640/5 D str
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-1 Helma* Helma*   [s 3] 2140/9 A 6 30.0 80
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-5 Lodins Luna* Lodins Luna*   [s 4] 2160/2 C 5 29.3 230
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-7 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 4] 1640/4 D 0 g 825
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-10 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 5] 1640/10 D 0 26.2g 114
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-5 Mjölner J.R.* Mjölner J.R.*   [h 4] 2160/6 C 3 30.1g 79
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-1 Helma* Helma*   [s 3] 1660/3 C 2 31.6g 53
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-3 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 5] 2140/3 A 1 26.7 33
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-5 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 5] 2140/11 C 4 27.2 49
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-1 Bol Igel* Bol Igel*   [h 3] 2160/13 B 2 30.6 50
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-3 Mjölner Balder* Mjölner Balder*   [h 3] 2140/5 C 5 31.6 124
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-2 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 5] 1640/6 D 1 28.0 17
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-4 Mjölner Hera* Mjölner Hera*   [s 4] 2140/4 C 4 35.3 54
2021-06-11 2021-06-11 Årjäng-6 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 5] 2160/3 C 1 27.8 35
2021-06-04 2021-06-04 Romme-1 Skandale* Skandale*   [h 3] 2140/4 C 4 32.4 121
2021-06-04 2021-06-04 Romme-2 Lille Fröken Stöen* Lille Fröken Stöen*   [s 5] 2160/8 A 0 13
2021-06-04 2021-06-04 Romme-4 Lodins Luna* Lodins Luna*   [s 4] 2140/3 C 0 29.6g 342
2021-06-04 2021-06-04 Romme-5 Rein Flax* Rein Flax*   [h 5] 1640/11 A 2 24.9 34
2021-06-04 2021-06-04 Romme-8 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 4] 2140/3 B 6 27.8 85
2021-06-02 2021-06-02 Åmål-7 Mjölner Röder* Mjölner Röder*   [h 4] 2080/4 B 1 25.6 55
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-9 Mjölner Vinnar* Mjölner Vinnar*   [h 4] 2160/4 D 4 31.0 87
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-2 Mjölner J.R.* Mjölner J.R.*   [h 4] 2160/10 A 1 31.3 18
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-5 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 5] 2640/1 D 3 28.7 69
2021-05-24 2021-05-24 Årjäng-7 Rein Flax* Rein Flax*   [h 5] 2160/9 A 1 28.1 23
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-10 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 1660/8 A 2 26.6 144
2021-05-21 2021-05-21 Romme-3 Juni Prinsen* Juni Prinsen*   [h 5] 2140/11 A 1 31.0 28
2021-05-21 2021-05-21 Romme-6 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 7] 1640/3 C 3 23.8 46
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-1 Bol Igel* Bol Igel*   [h 3] 2140/5 D 1 34.5 18
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-8 Tangen Ternar* Tangen Ternar*   [h 5] 2140/10 C 4 29.1g 30
2021-05-08 2021-05-08 Åby-2 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 7] 2140/1 D 4 24.3 167
2021-05-07 2021-05-07 Årjäng-2 Östby Saga* Östby Saga*   [s 3] 1640/4 D 1 33.3 29
2021-05-07 2021-05-07 Årjäng-3 Mjölner Röder* Mjölner Röder*   [h 4] 2140/4 B 0 g 37
2021-05-06 2021-05-06 Romme-2 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 2140/4 A 5 27.6 21
2021-05-06 2021-05-06 Romme-4 Mjölner J.R.* Mjölner J.R.*   [h 4] 2160/12 A 0 34.7g 31
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-2 Mjölner Balder* Mjölner Balder*   [s 3] 2140/5 D 2 34.7g 13
2021-04-26 2021-04-26 Färjestad-6 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 2180/12 C 2 27.3 47
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-2 B.W.Anita B.W.Anita   [s 4] 2160/6 D 0 g 57
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-2 Mjölner J.R.* Mjölner J.R.*   [h 4] 2140/11 D 1 30.5g 49
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-5 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 4] 2200/9 B 5 28.0 16
2021-04-18 2021-04-18 Årjäng-8 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 5] 2160/8 D 0 28.4 47
2021-04-16 2021-04-16 Romme-1 Skandale* Skandale*   [h 3] 1660/6 C 3 31.1 37
2021-04-16 2021-04-16 Romme-7 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 2140/7 B 1 28.0 61
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-4 Mjölner Röder* Mjölner Röder*   [h 4] 2180/7 C 5 27.6 38
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-2 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 5] 2140/4 C 1 29.9 28
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-6 Mjölner Rönner* Mjölner Rönner*   [h 4] 2140/3 A 1 29.3g 14
2021-04-04 2021-04-04 Romme-8 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 7] 2140/5 D 4 25.3 187
2021-04-02 2021-04-02 Färjestad-8 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 5] 1640/8 C 0 g 41
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-2 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 2160/14 A 5 30.0 19
2021-03-25 2021-03-25 Gävle-6 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 5] 2140/7 D 1 30.9 14
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-3 Garli Kongen* Garli Kongen*   [h 5] 2160/6 C 1 30.9 51
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-8 T.B.'s Tröllgutt* T.B.'s Tröllgutt*   [h 9] 2660/9 C 0 30.0g 144
2021-03-08 2021-03-08 Färjestad-1 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 2160/11 B 1 28.6 18
2021-02-19 2021-02-19 Romme-2 Mjölner Järva* Mjölner Järva*   [s 5] 2160/13 A 3 35.1 32
2021-02-19 2021-02-19 Romme-7 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 1640/1 B 1 27.3 32
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-7 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 5] 1640/5 C 1 26.1 20
2021-02-01 2021-02-01 Färjestad-10 Tangen Tore* Tangen Tore*   [h 5] 2180/14 A 2 29.8 32
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-2 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 2160/11 A 1 30.1 18
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-6 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 7] 2140/3 D 1 26.4 32
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-1 S.K.'s Ariel* S.K.'s Ariel*   [v 6] 1660/8 A 1 28.9g 14ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se