V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Unique Juni vinner inte ofta men när hon gör det får hennes spelande anhängare rikligt betalt. Senast hon vann lopp, på Vincennes i n..


Unique Juni vinner inte ofta men när hon gör det får hennes spelande anhängare rikligt betalt. Senast hon vann lopp, på Vincennes i november 2018, delade hon ut 34 gånger insatsen på vinnarspelet. När hon 19 segerlösa starter senare slog till igen uppgick vinnaroddset till 25 gånger pengarna. Det Jörgen Westholm-tränade stoet gjorde dessutom en mycket fin insats. Hon inledde i tredjespår och först när upploppsrakan passerats för första gången kom hon ner utvändigt om ledaren. Där fick hon sedan trava fram till slutkurvan där hon blev passerad och till synes var en slagen häst. Men när körande Matthieu Abrivard vek ner henne på innerspår repade hon nytt mod och över upploppet krigade hon sig fram till knapp seger. Den var värd 315 000 kronor och segertiden över de 2 700 meterna skrevs till 1.13,3.

Ola Johansson, Kanal 75


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället c..


Idag sjuåriga Southwind Feji köptes till Sverige som fölsto av Stall Palema 2016, men visade sig inte vara dräktig och fick istället chansen på travbanan.
Det gick över förväntan då stoet visade exceptionell talang och inledde karriären med 17 segrar på 19 starter.
Sedan har det inte gått lika spikrakt och nu har tränaren Pär Hedberg bestämt sig för att stoet ska sluta tävla.
– Som det ser ut nu är det avelsboxen som väntar för henne. Hon är sju år och tävlar i en tuff klass och hon har något i kroppen som gör att det inte fungerar nu, säger Hedberg till travronden.se.
Southwind Feji ståtar med 21 segrar och 1,5 miljoner kronor intjänat på 35 starter.

Kanal 75


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppfor..


Inför loppet klargjorde Björn Röcklinger att La Plus Belle fortfarande vintertränar, är tung i kroppen och inte har något toppform. Med andra ord bör konkurrenterna bäva för den dag hästen börjar vässas på allvar.
- Hon är fantastiskt! Jag hoppas att hon ska utvecklas så pass att hon ska kunna duga i något årgångslopp. Men hon är bara anmäld till Breeders’ Crown så det får bli det vi siktar på, sa Björn Röcklinger efter onsdagens seger.
De fyraåriga kullsystrarna slipper alltså den flyfotade damen i de största sammanhangen fram till hösten. Men det finns många andra lopp och fortsätter La Plus Belle på den inslagna vägen blir hon inte lätt att tas med.
- Hon är fantastisk i loppen. Innan är hon okoncentrerad och springer och vevar med benen åt alla håll men när det blir lopp är hon väldigt fin. Då gäller det bara att komma ner i position för man vet att sista varvet springer hon in i mål, sa Ulf Eriksson.
Han har kört hästen vid samtliga segrar och den här gången serverade han stoet ett lopp i tredje par utvändigt. Halvvarvet från mål styrde han på i tredjespår och då levererade La Plus Belle en ruggig avslutning och fångade in undflyende Digital Download.
- Jag har kört den som ledde mycket och vet att det är en bra häst. Han gjorde helt rätt som ryckte undan men den här var lite snabbare.
I sulkyn bakom måltvåan satt Ulf Erikssons son Anders Eriksson.
- Ja... Nu får jag inga julklappar i år heller, sa segerkusken.

Kung på Åby
Solvalla delade på V86-omgången med Åby och där visade ett annat stjärnämne upp sig. King of Everything tvingades till en brutal öppning i tredjespår för att komma till ledningen men hade ändå mod och styrka att hålla konkurrenterna bakom sig hela vägen.
- Det är en fantastisk häst. Sedan mår man dåligt när första fem går på 1.08,9. Det är inte sommarförhållanden direkt. Men jag hade inte så mycket till val. De innanför körde mot varandra för att släppa till mig och det var bara att fortsätta framåt. Sedan var det starkt att hålla undan naturligtvis, men han är tränad, sa tränare och kusk Claes Svensson.
Det var King of Everythings fjärde seger i sjunde starten och framöver väntar större uppgifter.
- Jag hoppas att han kan hålla sig fräsch och vara med på lördagarna till att börja med. Sedan kanske det kan bli något av de större fyraåringsloppen.

Tredje raka från spets
Thomas Uhrberg har en spännande häst i fyraårige Jumeirah Boko. Han kom med två raka segrar från ledningen och sedan han svarat upp innerspåret bakom startbilen förlängdes sviten.
- Han har varit fin hela tiden och kvalade redan som tvååring. Sedan strulade det lite med halsinfektioner och så under treåringssäsongen. Men det började släppa för honom i höstas.
- Det är en häst med mycket muskler. Han har bra styrka och det är fint psyke i honom också, sa Thomas Uhrberg.
Dessförinnan hade Vikings Preacher infriat favoritspelarnas förväntningar på Åby. Han fick överta ledningen utan strid och körande Anders Christiansson kunde därefter dra ner på tempot rejält och spara på hästen krafter. Det hårdnade ändå till när Felix V.M. utmanade över upploppet men Vikings Preacher kämpade berömvärt och skar mållinjen som etta.
- Nu är vi tillbaka! Men vi får be om ursäkt för det blev ju inte ens ett lopp. Men så blir man ändå nervös när femman var så jäkla bra i dag. Fan vad gött! sa hästen färgstarke tränare Tony Löfgren.
Laura Myllymaa-tränade Bellmondo fick också vända upp för segerdefilering på Åby sedan han lotsats först över mållinjen av Christian Fiore.

”Man får nypa sig i armen”
Finske Ronaldo Malibu kom från en rejäl flopp i V75 då han inte kunde någonting från andra par utvändigt. Den här gången var han tillbaka i gammalt gott slag och spurtade till säker seger från rygg på ledaren.
- Det var skönt! Man behöver lite tur och jag var jättenöjd när Björn Goop attackerade 1 000 kvar för det hade gått ganska långsamt. Det är en jättefin häst det här som har haft lite problem med benen, men han har fin kapacitet, sa tränare och kusk Mika Forss i Solvallas vinnarcirkel.
Övriga V86-lopp på huvudstadsbanan vanns av Rikard N Skoglund. Först satte han dit Marcus Mathisen-tränade Cobbys Nana och sedan hoppade han upp bakom Sir Ratzeputs, som slog till med mycket snabba 1.12,2 över 2 140 meter med voltstart i sin första start på närmare ett år.
- Sista varvet, det är så att man får nypa sig i armen. Jag vet inte hur Timo Nurmos gör men att presentera en häst som kommer ut efter så lång tid och gör ett sådant här lopp, det är nog bara han som kan göra det, sa Skoglund.
På V86 betalade åtta rätt 65 597 kronor. För sju rätt fick man 619 kronor och för fem rätt 60 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledare..


Hans-Owe Sundberg har en häst utöver det vanliga i Selected News. Det visade hingsten när han vann från positionen utvändigt om ledaren för en månad sedan, och det visade hingsten när han i onsdagens fjärde lopp på huvudstadsbanan spurtade förbi konkurrenterna till retfullt enkel seger från tredje par utvändigt.
- Senast gick han utvändigt om ledaren och vann på 1.15,4 och gick 1.12,5 sista varvet. Det var kolossalt imponerande. I dag fick vi ett vettigt lopp och han var bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson.
Selected News noterades för kilometertiden 1.15,5 över 2 140 meter och inkasserade för det 60 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Den fyraårige slovenen startade från spår tre bakom startbilen och efter att ha inlett som första häst i andraspår kunde Bj&ou..


Den fyraårige slovenen startade från spår tre bakom startbilen och efter att ha inlett som första häst i andraspår kunde Björn Goop glida till ledningen utan strid i den andra kurvan. Men kort senare kom S.G.Sherman upp på utsidan och han utmanade rejält under slutrundan. Segern var emellertid aldrig i fara för ledaren som gick undan till säker triumf på kilometertiden 1.14,3 över 2 140 meter med bilstart.
- Det är alltid kul när hästarna går bra. Han är duktig och utvecklas hela tiden. Han är inte så stor men har ett hjärta av guld, sa Björn Goop i vinnarcirkeln.

Ola Johansson, Kanal 75


Den Sebastien Guarato-tränade superhästen fick senast nöja sig med andraplatsen i Prix de France men dessförinnan hade han triumferat i b&ar..


Den Sebastien Guarato-tränade superhästen fick senast nöja sig med andraplatsen i Prix de France men dessförinnan hade han triumferat i både Criterium Continental och Prix d’Amerique. När det franska vintermeetinget nu gör bokslut talar allt för att han rundar av med ännu en seger. Han är titelförsvarare i grupp I-loppet Prix de Selection, som lockar med en segercheck på närmare en miljon kronor, och kommer bära ett tungt favoritskap när starten går stark efter halv sex på lördag kväll. Som vanligt är det svenske stjärnkusken Björn Goop som ska sköta tömmarna.

Startlista
Prix de Selection
2 200 meter

1. Fairy White - Yoann Lebourgeois (Christophe Gallier)
2. Fleche du Yucca - Jean-Philippe Dubois (Philippe Moulin)
3. Fighter Smart - Mathieu Mottier (Cyrille Buhigne)
4. Etonnant - Eric Raffin (Richard Westerink)
5. Frisbee d’Am - Alexandre Abrivard (Richard Westerink)
6. Express Jet - Pierre Vercruysse
7. Enino du Pommereux - Matthieu Abrivard (Sylvain Roger)
8. Face Time Bourbon - Björn Goop (Sebastien Guarato)
Förstapris: 942 462 kronor

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-5 Timodin* Timodin*   [v 4] 2160/5 7 33.1g 19
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-1 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 4] 2160/4 2 28.5 36
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-6 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 4] 1640/1 1 24.3 16
2015-12-13 2015-12-13 Gävle-4 Lodins Madelen* Lodins Madelen*   [s 3] 1660/6 4 27.7 345
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Skogli Viktor* Skogli Viktor*   [v 4] 2180/14 2 29.4 120
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-5 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 3] 2140/1 0 g 104
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-2 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 7] 2160/11 1 24.4 31
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-3 Troll Kaksen* Troll Kaksen*   [h 3] 2140/5 5 33.5g 13
2015-10-23 2015-10-23 Romme-2 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 3] 2180/11 1 32.0 24
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-10 Troll Kaksen* Troll Kaksen*   [h 3] 2140/3 1 31.3 16
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-10 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 3] 2180/8 1 31.9 24
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-11 Solkongen* Solkongen*   [h 3] 2680/9 C 3 36.5g 26
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-6 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2680/12 B 0 33.8g 121
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-6 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2140/1 B 0 89
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 3] 2180/9 C 0 g 70
2016-10-22 2016-10-22 Romme-2 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2200/8 B 0 27.0 57
2016-10-14 2016-10-14 Romme-4 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2660/9 A 0 g 14
2016-10-14 2016-10-14 Romme-3 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 4] 2640/1 B 1 31.6 15
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-7 Battimo* Battimo*   [h 3] 2140/7 B 1 32.5 21
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-3 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2200/9 B 0 25.4 29
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 3] 2160/7 D 1 32.3 50
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-7 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2660/5 B 2 26.4 46
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-2 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 4] 2180/14 B 2 28.8 57
2016-10-01 2016-10-01 Färjestad-4 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2200/14 A 3 24.2 32
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-10 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2180/6 C 3 23.8 47
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-9 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 5] 2180/7 B 5 24.1g 18
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-8 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2700/10 A 1 26.3 29
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-5 Troll Solen* Troll Solen*   [h 3] 2160/7 B 6 28.4 65
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 Battimo* Battimo*   [h 3] 2160/5 B 2 30.5 32
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-11 Skogli Viktor* Skogli Viktor*   [v 5] 2140/8 B 0 g 193
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-8 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 1640/7 B 4 23.9 117
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-4 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 5] 2640/8 C 1 28.8 19
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-2 Mjölner Brun* Mjölner Brun*   [h 3] 2140/6 D 0 g 42
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-4 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 3] 2140/10 D 4 30.6 158
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-8 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2140/1 C 0 30.0g 273
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-9 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2140/4 B 1 24.6 122
2016-07-27 2016-07-27 Östersund-4 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2140/2 C 0 29.7g 490
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-8 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 3] 2140/8 C 4 31.3 78
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-6 Art Kongsdotter* Art Kongsdotter*   [s 3] 2140/2 D 6 31.4 97
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-4 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2140/9 B 2 27.7 245
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-1 Bol Brage* Bol Brage*   [h 3] 2140/2 D 0 g 306
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-6 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2140/4 C 3 24.6 424
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-4 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2140/6 B 0 21
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-3 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2140/4 C 2 28.3 91
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-7 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 5] 2500/6 D 2 28.7 39
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-1 Skogli Viktor* Skogli Viktor*   [v 5] 2120/13 B 0 30.9 166
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-5 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 3] 2140/2 D 0 g 18
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Lonfaks* Lonfaks*   [v 4] 2180/12 A 4 29.8 103
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-7 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 5] 2140/5 C 1 23.7g 31
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-5 Horgen Ulven* Horgen Ulven*   [h 4] 2140/3 C 2 26.5 83
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-9 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2200/12 A 1 25.4 26
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2160/10 A 1 25.9 244
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-4 Bol Brage* Bol Brage*   [h 3] 1640/7 D 0 g 59
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2140/5 A 1 27.3 15
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-8 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2100/2 A 0 g 30
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-5 Lonfaks* Lonfaks*   [v 4] 2100/4 C 0 g 67
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-3 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2160/3 A 1 25.2 20
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-7 Torpa Nicklas* Torpa Nicklas*   [h 5] 2200/5 C 4 24.5 43
2016-06-24 2016-06-24 Hagmyren-1 Art Kongsdotter* Art Kongsdotter*   [s 3] 2160/9 B 8 36.1 33
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-12 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 4] 2140/10 A 1 28.9 14
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-8 Brenne Rödi* Brenne Rödi*   [s 5] 2160/11 C 4 25.0 84
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2140/4 B str
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-2 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 5] 2140/3 B 2 28.1g 18
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-5 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2680/11 A 3 27.5 87
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 3] 2140/4 D 2 33.7 16
2016-06-03 2016-06-03 Romme-8 Troll Kaksen* Troll Kaksen*   [h 4] 2140/2 D 0 29.2g 145
2016-06-03 2016-06-03 Romme-5 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2180/14 B 0 g 144
2016-06-03 2016-06-03 Romme-1 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2160/4 C 1 29.7 24
2016-06-03 2016-06-03 Romme-10 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 5] 2140/6 B 0 g 17
2016-05-30 2016-05-30 Färjestad-7 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2160/12 C 0 27.5g 123
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-11 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2640/1 D 2 27.8 69
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-5 Troll Kaksen* Troll Kaksen*   [h 4] 2180/8 C 4 28.4 52
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-7 Smedheim Solan* Smedheim Solan*   [h 5] 1640/3 B 3 20.5 71
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-3 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 4] 2160/8 C 1 28.8 115
2016-05-02 2016-05-02 Romme-3 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 2140/9 A 0 g 15
2016-04-30 2016-04-30 Åby-4 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2160/8 C 5 24.0 232
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-8 Troll Solen* Troll Solen*   [h 3] 2140/1 B 3 34.0g 13
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-5 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 4] 1640/5 A 1 29.0 14
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-7 Bol Tore* Bol Tore*   [h 5] 2160/8 C 0 g 37
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-6 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2140/4 C 1 35.8 12
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-4 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 4] 2140/3 D 2 31.7 29
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-2 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 5] 2180/8 A 1 29.3 23
2016-03-30 2016-03-30 Årjäng-8 Bol Odin* Bol Odin*   [h 3] 2140/1 C 1 34.0 17
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Bossum Faksen* Bossum Faksen*   [h 6] 2180/8 C 1 28.4 12
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-1 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 4] 2160/11 B 1 33.7 27
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-8 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2160/10 A 0 g 85
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-3 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 5] 2640/5 B 1 29.8 54
2016-01-02 2016-01-02 Romme-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 8] 2140/3 B 1 27.2 17
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-2 Spang Viktor* Spang Viktor*   [h 3] 2180/5 B 6 38.6 18
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-6 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 3160/3 B 4 29.9 77
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 3] 2160/6 B 1 36.4 31
2017-10-13 2017-10-13 Romme-3 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 4] 2200/11 A 2 28.7g 52
2017-10-13 2017-10-13 Romme-6 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 5] 1640/7 D 0 25.2 44
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-2 Ra Tore* Ra Tore*   [v 6] 2160/9 A 1 27.9 56
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2160/13 A 0 26.6g 144
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-8 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 5] 2180/4 C 4 26.0g 104
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-3 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 5] 1640/10 A 3 25.6 17
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-10 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2160/9 A 0 29.3 29
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-2 Mjölner Bruna* Mjölner Bruna*   [s 3] 2140/1 D 7 42.8g 70
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-8 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2660/5 C 2 26.3 49
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-2 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 3] 2160/4 C 1 30.4 53
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-9 Tusse Faks* Tusse Faks*   [h 4] 2140/6 D 7 34.6g 37
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Teo* Teo*   [h 7] 1660/6 A 6 25.9 61
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-4 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 4] 2180/11 B 0 g 40
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-8 Finnskog Fokus* Finnskog Fokus*   [v 10] 1660/11 D 0 23.4 1639
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-3 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 2200/6 B 4 25.0 50
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-4 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 4] 2140/4 C 0 27.6 291
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-9 Bol Brage* Bol Brage*   [h 4] 2140/9 D 0 25.7 661
2017-07-26 2017-07-26 Östersund-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 9] 2140/1 D 0 23.9 226
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-8 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 4] 2140/4 B 2 31.3 37
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-4 Björnemyr Dennis* Björnemyr Dennis*   [h 4] 2140/9 D 0 g 445
2017-07-16 2017-07-16 Östersund-2 Bol Brage* Bol Brage*   [h 4] 2140/1 D 2 28.6 644
2017-07-15 2017-07-15 Årjäng-7 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 6] 2160/10 C 4 24.4 118
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-8 Ra Tore* Ra Tore*   [v 6] 2140/5 B 1 28.8 45
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 9] 2140/1 C 1 22.7 219
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-2 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 3] 2160/4 D 1 31.1 71
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-7 Teo* Teo*   [h 7] 2140/9 A 0 17.6g 853
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-2 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 4] 2100/7 C 6 30.1g 25
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-8 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2140/8 B str
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-7 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 2180/6 B 4 23.6 33
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-2 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 3140/1 C 3 26.4 86
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-5 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 3] 2140/5 D 0 32.9 275
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-4 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2500/6 C 0 g 90
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-1 Mjölner Brun* Mjölner Brun*   [h 4] 2100/7 A 1 29.6g 13
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Teo* Teo*   [h 7] 2120/7 A 2 26.9 27
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-2 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 3] 2120/7 B 1 34.4 61
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-9 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 6] 2640/10 B 2 26.1 71
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-7 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 5] 2180/5 C 1 23.4 63
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-6 Teo* Teo*   [h 7] 1660/14 D 2 24.2 175
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-1 Spang Viktor* Spang Viktor*   [h 3] 2140/2 D 0 g 42
2017-06-02 2017-06-02 Romme-10 Aine G.L.* Aine G.L.*   [s 4] 2180/9 C 2 27.5 160
2017-06-02 2017-06-02 Romme-7 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2160/10 A 1 25.9 19
2017-06-02 2017-06-02 Romme-6 Bol Brage* Bol Brage*   [h 4] 2140/3 D 3 27.4 154
2017-06-02 2017-06-02 Romme-5 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 5] 2180/4 C 0 g 57
2017-06-02 2017-06-02 Romme-4 Mjölner Tulla* Mjölner Tulla*   [s 5] 3180/15 D 0 32.3g 600
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-7 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2160/8 C 3 25.0 164
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 4] 2160/9 A 0 g 38
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-10 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2640/3 B 3 29.2g 33
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-3 Bol Brage* Bol Brage*   [h 4] 2160/3 C 1 29.7 30
2017-04-14 2017-04-14 Färjestad-7 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 6] 1640/2 D 2 24.9 79
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-5 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 6] 2680/7 D 2 27.2 50
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-4 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2680/7 A 6 29.3 15
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-5 Battimo* Battimo*   [h 4] 2140/2 C 2 28.6 207
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-3 Solkongen* Solkongen*   [h 4] 2160/5 B 5 29.4g 21
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-1 Ra Tore* Ra Tore*   [v 6] 2140/1 C 1 33.6g 23
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-5 Hadland Stjernen* Hadland Stjernen*   [h 5] 2640/1 D 2 30.5 29
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-2 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 3] 2160/3 A 1 32.0 19
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 2680/11 A 0 34.5g 21
2018-11-30 2018-11-30 Romme-2 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2180/6 B 1 28.3 13
2018-11-16 2018-11-16 Romme-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2140/10 A 0 25.3 68
2018-11-16 2018-11-16 Romme-10 Tusse Faks* Tusse Faks*   [h 5] 2160/7 B 5 30.3 62
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 1640/3 D 0 g 61
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-10 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 1640/2 D 1 26.0 48
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-1 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 3] 2160/7 B 4 34.4 14
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-4 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 1640/8 D 2 25.5 142
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-5 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/2 D 0 g 110
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-6 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2640/1 C 2 26.0 85
2018-09-28 2018-09-28 Bergsåker-9 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 6] 2640/3 D 3 26.6 132
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-1 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 7] 2160/3 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Årjäng-8 Tusse Faks* Tusse Faks*   [h 5] 2160/5 C 0
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-4 Tangen Saga* Tangen Saga*   [s 4] 1640/3 D 8 29.9 91
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-8 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 4] 2160/9 A 0 g 15
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-5 Bol Brage* Bol Brage*   [h 5] 1640/5 A 2 26.2 17
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-6 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 1640/2 C 3 22.9 353
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-10 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 4] 2160/7 C 3 28.8 196
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-3 Mjölner Brun* Mjölner Brun*   [h 5] 2140/12 A 0 g 64
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-8 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 3] 2160/10 C 2 30.4 54
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-1 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2160/2 D 1 25.7 127
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-4 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2140/1 B 2 28.8 291
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 3] 2140/4 C 5 32.9 48
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-7 Jeksa* Jeksa*   [s 3] 2140/4 B 2 31.1 24
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-9 Hellin Victoria* Hellin Victoria*   [s 3] 2140/7 C 3 33.3 91
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-8 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2140/4 B 3 24.9 51
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-12 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 2140/14 A 1 27.3 33
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-4 Mjölner Tore* Mjölner Tore*   [h 7] 2660/11 C 5 26.6 133
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-5 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2140/7 B 0 31.4g 247
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-2 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2140/7 B 5 27.7 86
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-3 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2140/6 B 0 26.9g 61
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-4 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 4] 2140/1 D 0 31.9 285
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2160/13 A 3 25.0 32
2018-07-14 2018-07-14 Årjäng-12 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/11 B 0 29.3g 69
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-2 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 3] 2140/4 B 1 35.7 41
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-4 Lea R.B. Lea R.B.   [s 5] 1640/7 D 0 g 200
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-6 Mjölner Komet* Mjölner Komet*   [h 10] 2160/7 D 0 23.5 148
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-9 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 2100/6 B 0 g 67
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-11 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 4] 2120/9 B 5 30.7 77
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-5 Rigel Öyvind* Rigel Öyvind*   [h 4] 2160/15 B 1 28.7 22
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-6 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2160/8 C 0 28.0 149
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-7 Bol Brage* Bol Brage*   [h 5] 2140/3 C 0 g 43
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-8 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2160/15 A 0 25.5g 22
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-4 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2140/4 C 3 28.4 56
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-5 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2500/9 C 7 28.0 74
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2160/6 B 2 25.3 35
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-4 Ra Tore* Ra Tore*   [v 7] 1640/10 A 0 g 86
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-7 Bol Brage* Bol Brage*   [h 5] 2140/2 C 2 26.3 26
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-9 Jeksa* Jeksa*   [s 3] 2160/5 B 1 34.0 14
2018-06-15 2018-06-15 Lindesberg-5 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2660/12 A 1 27.0 28
2018-06-01 2018-06-01 Romme-1 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2140/4 C 3 29.8 43
2018-06-01 2018-06-01 Romme-2 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 5] 2160/11 B 3 32.7g 33
2018-06-01 2018-06-01 Romme-4 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/3 C 0 g 38
2018-06-01 2018-06-01 Romme-5 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2180/12 A 0 31.8g 20
2018-06-01 2018-06-01 Romme-6 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 7] 3160/5 D 4 27.4 116
2018-06-01 2018-06-01 Romme-10 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2140/4 D 1 26.8 38
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-3 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 4] 2160/11 A 5 33.7g 13
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-8 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2140/8 A 1 25.1 28
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-4 Mjölner Brun* Mjölner Brun*   [h 5] 2660/10 C 0 28.2g 21
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-8 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 3] 2140/3 C 2 32.1 15
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-8 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2160/3 A 5 25.6g 23
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-10 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2140/3 C 1 31.2 14
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-2 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2140/4 D 1 32.3 18
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-5 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2180/5 A 1 27.8g 24
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-4 Bol Brage* Bol Brage*   [h 5] 2140/1 A 1 27.7 15
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 6] 2160/7 C 1 25.6 42
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-7 Mjölner Torine* Mjölner Torine*   [s 4] 2200/12 A 3 29.2 18
2018-04-13 2018-04-13 Bollnäs-9 Mjölner Fokus* Mjölner Fokus*   [h 7] 2160/7 C 5 26.9 267
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-3 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/5 B 2 26.3 19
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-8 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 4] 2140/5 D 1 31.6 19
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-2 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 4] 2160/8 C 1 30.8 79
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2160/9 D 4 29.0g 60
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-4 Mjölner Zorro* Mjölner Zorro*   [h 5] 2140/5 C 6 31.3g 37
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-6 Alm Malabar* Alm Malabar*   [h 4] 2160/8 C 2 33.5 33
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-4 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 5] 2140/10 B 1 24.8 18
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-7 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2160/9 B 1 29.5 44
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-1 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2180/8 B 2 31.3 43
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-7 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 6] 1680/10 A 0 g 59
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-3 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 4] 2180/13 A 5 29.0 180
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-9 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 2140/3 C 5 27.0 131
2019-11-22 2019-11-22 Romme-2 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2140/5 D 3 30.8 145
2019-11-15 2019-11-15 Romme-7 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 2140/6 C 5 26.6 23
2019-11-02 2019-11-02 Romme-8 Prins Aragon* Prins Aragon*   [v 8] 2140/9 D 5 30.6 28
2019-11-02 2019-11-02 Romme-9 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 1660/5 B 1 24.3 48
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-4 Mjölner Faksine* Mjölner Faksine*   [s 3] 2160/9 C 0 g 115
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-8 Under* Under*   [s 3] 2140/7 C 4 38.2g 41
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-6 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 1640/6 B 4 23.5 191
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-6 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2160/14 B 3 31.3 37
2019-10-14 2019-10-14 Färjestad-7 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 6] 2160/10 C 4 25.2 89
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-4 Bol Brage* Bol Brage*   [h 6] 1640/11 C 4 24.6 93
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-6 Möller Tor* Möller Tor*   [h 4] 2660/5 C 5 27.1 179
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-7 Grislefaksen G.L.* Grislefaksen G.L.*   [h 5] 2140/3 C 1 25.1 34
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-2 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/6 D 5 27.4 348
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-4 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 4] 2140/5 D 4 29.8 52
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-8 Mjölner Faksine* Mjölner Faksine*   [s 3] 2180/4 C 5 30.6 102
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-2 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2180/6 B 1 33.4 13
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-7 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 4] 1640/5 B 2 28.5 100
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-5 Mc Vilja* Mc Vilja*   [s 4] 2140/6 B 5 34.2g 35
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-8 Olu Dole* Olu Dole*   [v 5] 2160/11 A 6 33.1 40
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-7 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 6] 2140/1 D 0 g 718
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-1 Mjölner Faksine* Mjölner Faksine*   [s 3] 2140/1 D 2 32.5 62
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-5 Möller Tor* Möller Tor*   [h 4] 1640/4 C 3 22.9 154
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-7 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/5 C 5 30.0g 69
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-11 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2640/10 B 6 27.2 86
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-2 Elsa* Elsa*   [s 3] 2160/8 B 4 31.7g 80
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Nygaards Nena* Nygaards Nena*   [s 4] 2140/1 A 0 32.8 47
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-7 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 2660/5 C 3 25.3 63
2019-07-26 2019-07-26 Romme-4 Hugo Bäck Hugo Bäck   [v 5] 2140/10 B str
2019-07-26 2019-07-26 Romme-9 Mo Sjur* Mo Sjur*   [h 3] 2140/3 D 2 33.2 31
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-4 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2140/11 B 2 25.7 72
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-5 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/12 C 5 27.2 2129
2019-07-24 2019-07-24 Östersund-9 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2140/12 B 3 22.4 60
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-4 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 4] 2120/8 B 5 29.2 81
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Nygaards Solan* Nygaards Solan*   [h 3] 2100/1 A 2 33.6 38
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-2 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2140/5 A 6 26.8 58
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-4 Möller Tor* Möller Tor*   [h 4] 2140/10 C 3 25.8 68
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-7 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/7 C 4 30.6 105
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-1 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 3] 2160/10 D 6 34.4g 38
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-2 Ra Tore* Ra Tore*   [v 8] 2920/6 C 0 29.9g 216
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-6 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2500/5 B 4 27.8g 43
2019-06-16 2019-06-16 Gävle-2 Bol Brage* Bol Brage*   [h 6] 2140/2 A 0 g 20
2019-06-14 2019-06-14 Romme-1 Elsa* Elsa*   [s 3] 2140/5 D 4 30.8 31
2019-06-14 2019-06-14 Romme-3 Jeksa* Jeksa*   [s 4] 2140/1 D 5 29.0g 84
2019-06-14 2019-06-14 Romme-4 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2180/11 A 4 24.6 39
2019-06-14 2019-06-14 Romme-8 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 5] 2140/1 C 0 27.1g 66
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-1 Elsa* Elsa*   [s 3] 2140/7 D 2 31.8 17
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-1 Möller Tor* Möller Tor*   [h 4] 2180/6 C 2 28.1
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-9 Mjölner Marius* Mjölner Marius*   [h 5] 2140/4 C 0 29.3 18
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-7 Bol Brage* Bol Brage*   [h 6] 2160/6 B 1 26.8 19
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-1 Mjölner Loke* Mjölner Loke*   [h 3] 2140/10 D 0 g 24
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-8 Tangen Töff* Tangen Töff*   [v 4] 2180/13 A 4 27.6 177
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-5 Ra Tore* Ra Tore*   [v 8] 2660/8 B 0 27.7 61
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-6 Osen Prinsessa* Osen Prinsessa*   [s 8] 2140/3 B 1 26.1g 49
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-2 Ra Tore* Ra Tore*   [v 8] 2160/8 D 3 26.7 110
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Olu Dole* Olu Dole*   [h 5] 2160/15 A 4 33.4g 35
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-5 Mjölner Spik* Mjölner Spik*   [h 7] 2180/9 C 4 26.0 109
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-1 Tangen Trygg* Tangen Trygg*   [h 4] 2140/7 C 1 25.7
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-8 Bol Brage* Bol Brage*   [h 6] 2140/1 D 2 27.6 70
2019-03-08 2019-03-08 Romme-7 Nordby Fröy* Nordby Fröy*   [h 7] 1640/4 C 4 24.2 20
2019-03-08 2019-03-08 Romme-10 Reime Kongen* Reime Kongen*   [h 4] 2180/9 B 1 27.0 23
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-3 Stjerne Tore* Stjerne Tore*   [h 4] 2160/2 D 2 32.3g 17
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-10 Ra Tore* Ra Tore*   [v 8] 2180/6 C 4 28.7 46
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-3 Gråberg Jokern* Gråberg Jokern*   [h 5] 2140/2 C 4 32.1 38
2019-01-07 2019-01-07 Färjestad-10 Osen Expressa* Osen Expressa*   [s 6] 2140/2 B 1 32.1 16ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se