V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada..


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada stopp. Sedan i vintras är det Jörgen Westholm som tränar hästen och i fredagens avslutande V64-avdelning på Hagmyren visade grållen att han är tillbaka på allvar. I Mika Forss händer stack han till ledningen från spår tre bakom startbilen och efter 1.08,3 första 500 meterna och varvet på 1.09,7 lämnade han motståndet och vann överlägset på 1.09,5 över 1 640 meter – årets snabbaste segertid i Sverige. En prestation som hade räckt långt i Elitloppet på Solvalla på söndag.
- Det var häftigt att sitta hemma i kvällssolen och se det där. Jag messade faktiskt Malmrot (Solvallas sportchef och elitloppsgeneral) och skrev att han glömde oss. Men det tog baka 30 sekunder så svarade han att jag var en vecka sen, sa Jörgen Westholm efter uppvisningen.
På V64 delade sex rätt ut fina 299 882 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd..


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd i form av Ramstad Balder, som tog hand om ledningen. Men sedan Öystein Tjomsland kastat loss Lesja Odin från trejde par utvändigt på den sista bortre långsidan och rundat fram utvändigt om ledaren blev utgången densamma som i hästens tidigare starter. Ramstad Balder stretade emot bra och det stod och vägde in på upploppet. Men Lesja Odin bara tuggade på och till slut blev segern säker. Kilometertiden över 1 609 meter med autostart skrevs till 1.22,0.

Ola Johansson, Kanal 75


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sp..


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Erik BerglöfVärmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 199..


Erik Berglöf

Värmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 1994 och 1995, slog världsrekord och vann massor av storlopp, både i Sverige och utomlands. Copiad vann de största loppen i Sverige, Norge och Finland. Dock så var det fighten mellan Copiad och Pine Chip i Elitloppet 1994 som fastnade i minnet hos många, även icke travintresserade. En indikation fick vi året efter då Elitloppet sågs av över 36 000 personer (publikrekord).

Men Eriks karriär spänner över så mycket mer. Han plockade redan som amatör fram Ben Brodde som kvalade in till Svenskt Trav-Kriterium. Som nybliven tränare vann han Stochampionatet med Brilana. Hela tre derbyn har han vunnit och med Quantanamera körde han tre världsrekord.

Erik förknippas också med Jörgen Dalia (39 segrar), Lindes Way (26), Bizau (20), Guy Scoop (12), Fly High Kemp (19), Idol Brodde (20) och Val d’Amour (12) för att nämna några av alla hans topphästar.

Motivering: Erik Berglöf har under en mycket lång tid haft enorma framgångar med segrar i det svenska Derbyt med Sans Rival och Utini samt det danska Derbyt som vanns med den då i 16 starter obesegrade Treasure Ås. Med egentränade Copiad blev det då bland annat dubbla vinster i Elitloppet, Oslo GP och Olympiatravet för att bara nämna några av hans otaliga storloppssegrar.
Erik har med sitt glada humör och positiva inställning varit en fin ambassadör för svensk travsport. Välkommen till Hall Of Fame, Erik Berglöf!


Jim Frick

Dalmasen Jim Frick tog över Olle Goops stall i Rättvik när Olle flyttade till Åby. Segrarna bara ramlade in och efter att Jim vunnit flest lopp i Sverige både 1978 och 1979 värvades han till Solvalla, som han blev trogen karriären ut.

På plats på Solvalla fortsatte framgångarna och han vann mest lopp i Sverige även 1985 och 1986. Detta ledde till att han fick representera Sverige och han är ensam svensk om att ha vunnit kusk-EM, vilket skedde 1987.

Frick vann de flesta storloppen på Solvalla men han reste också flitigt och samlade segar och championat på hög. Totalt blev det 51 championat. Bara i Gävle vann han 26 stycken, då han bara tappade några enstaka mellan premiäråret 1979 och det sista som var 2008.

Jim var ständigt i farten. En av de flitigaste på V65 och V75, och givetvis en av de som vann mest lopp på lördagarna. Storloppen var inga undantag. På Jägersro vann han de två klassiska loppen – Svensk Uppfödningslöpning 1981 med Keba Way och Svenskt Trav-Derby med Frej Nalan 1989. Lägg därtill E3, Svenskt Trav-Oaks, Sprintermästaren, Stochampionatet och Drottning Silvias Pokal om vi ska nämna några av segrarna i unghästloppen. I loppen för äldre hästar segerdefilerade Jim i Harper Hanovers lopp, Sweden Cup och Svenskt Mästerskap. Samt en räcka storlopp utomlands, speciellt under 90-talet. Kallblod behärskade han också. Under en period var Verner och Jim det bästa ekipaget i kallblodsloppen. Verner som under tre år utsågs till årets kallblod.

Tidiga segerhästar vi minns är till exempel Narold Scotch, Hasse Bunter, Tias Bunter, Some Lawyer, Vulcan och Tessa Hoff. Vidare förknippar vi honom med First Lavec, Running Sea, Abbey Rozz, Savas Hanover, Com Hector, Noble Mon, Lemoyne Square, Colorado I.T., Aces Noble, Verner och många fler.

Motivering: Mängder av starka meriter och en stark personlighet har gjort att Jim Frick blivit en av de stora profilerna i svensk travsport.
Förutom tävlingsmeriterna på banan med över 5 000 kusksegrar och över 3 000 tränarsegrar har Jim också varit en faktor att räkna med vid sidan av banan.
Jim har varit ordförande i Travtränarnas Riksförbund (TR) och han mottog Travtränarnas Riksförbunds hedersnål i guld 2011. Han utsågs även till Travets Hedersambassadör 2012.
Det är med stolthet vi hälsar Jim Frick, en av travets storheter, välkommen till Hall Of Fame.


Moe Odin

Norske Moe Odin, en son till Elding, visar klasshästens alla sidor. Han vann alla starter som 3- och 4-åring inklusive Kriteriet och Derbyt. Han vann sedan lopp varje år under hela sin karriär. När han som 14-åring lade skorna på hyllan hade han gjort 160 starter. 92 segrar, 29 andrapris och 15 tredjeplatser ger en segerprocent på 57 och en platsprocent på 85! Totalt sprang han in över 10 miljoner norska kronor.

2007 när han var 10 år hade han ett bra år. Han vann då Klosterskogens Elitlopp och Norskt Mästerskap på hemmaplan och Valtra Trot och Elitkampen här i Sverige.

I avel har Moe Odin varit fantastisk. Två av hans bästa avkommor i Norge är Tekno Odin och Odd Herakles. Här i Sverige finns avkommor som Odin Tabac och Pydin.

Motivering: Moe Odin var en stjerne i løpsbanen og en kanskje enda større stjerne i avlen. Hesten med den enorme spensten var ubeseiret som tre- og fireåring og hadde sin beste sesong som tiåring! 92 seire og over 10 millioner innkjørt forteller alt. Teknikken og holdbarheten har han nedarvet til sine sønner, og gjort sitt til at Moe Odin i levende live er blitt en av kaldblodssportens største avlsmatadorer. Nå får han rettmessige plass i Hall Of Fame – travets storheter.

Hall Of Fame – Travets Storheter – har sitt säte i Nordiska Travmuseet, men de som utser vilka som ska väljas in är en oberoende instans: en kommitté bestående av representanter för de svenska och norska travsportjournalistklubbarna, Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) och Norska Travjournalisters Klubb (NTJK).

Pressmeddelande från Svensk Travsport


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvall..


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvalla. För ett år sedan var det 25-oddsaren Eelis som såg till att tre vinnande system belönades med över tio miljoner kronor vardera. Kanske är segervane Atik D.L. (V75-7) hästen som fördelar V75-miljonerna i år?
- Han har gjort det bra hela tiden och har jobbat på som vanligt inför det här. Han står bra inne i loppet. Jag har kollat på det här en stund och vi vet ju om att barfota får vi någon växel till, säger Magnus Dahlén om fyraåringen som vunnit fem av sina sex senaste starter.
Att det är första gången med voltstart är ett frågetecken och att hästen ska springa utan skor på hovarna för första gången kan bli både succé och fiasko.
- Vi tar en risk men det är en häst som är trång i gången och barfota blir det bättre. Ska man prova är det i ett sådant här lopp.

Ola Johansson, Kanal 75


Läktarna gapar tomma men på banan bjuds som vanligt denna helg högklassig sport. Den tre dagar långa travfesten rundas av med Elitloppets ..


Läktarna gapar tomma men på banan bjuds som vanligt denna helg högklassig sport. Den tre dagar långa travfesten rundas av med Elitloppets final på söndag kväll och redan i meetingets första lopp visade ett stjärnämne upp sig. Hans-Owe Sundberg-tränade treåringen Selected News kunde inte vara med från sitt innerspår den första biten men han var desto bättre till slut. Trots att ledande Hector Sisu fått spatsera i lågt tempo hade Selected News mod och styrka att via tredjespår genom slutkurvan kriga sig först över mållinjen. I sulkyn satt Torbjörn Jansson och kilometertiden skrevs till 1.14,7 över 2 140 meter med bilstart. Segern, hästens tredje i femte starten, var värd 200 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-17 2015-12-17 Åby-10 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 4] 2140/5 0 19.3 561
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-7 Natosi Goj Natosi Goj   [v 5] 2609/11 2 18.0g 69
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Clay Composite Clay Composite   [v 3] 2100/1 1 18.2 44
2015-11-12 2015-11-12 Åby-11 Natosi Goj Natosi Goj   [v 5] 2160/11 0 g 175
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-8 Jenny Sånna Jenny Sånna   [s 4] 2140/8 8 16.9 1497
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-5 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 3] 2140/3 4 18.2 64
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 4] 1640/7 str
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-2 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 3] 2140/1 7 16.6 1087
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-9 Enya Boko Enya Boko   [s 4] 2140/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-7 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 4] 1640/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-1 Wood Composite Wood Composite   [v 5] 2140/5 0
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-5 Enya Boko Enya Boko   [s 4] 2140/7 3 15.2 46
2015-09-28 2015-09-28 Mantorp-1 Wood Composite Wood Composite   [v 5] 2160/14 0 19.7g 227
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-8 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 1640/11 C str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-6 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/6 B 7 18.2g 108
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-1 Evisir Evisir   [v 8] 2640/11 D 0 15.6 777
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 3] 2140/7 A str
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-3 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 B 1 17.1 75
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/3 B 1 16.8 20
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-2 M.T.Fortune Winner M.T.Fortune Winner   [h 9] 3160/6 C 4 16.6 125
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/4 D 0 18.8 32
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-5 All for'em All for'em   [v 10] 2640/7 D 8 19.2g 102
2016-05-26 2016-05-26 Visby-6 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 4] 2140/6 A 1 15.2 21
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2640/13 C 0 g 56
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-8 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/13 A 3 16.2 66
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/10 C 2 17.1 21
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-4 M.T.Fortune Winner M.T.Fortune Winner   [h 9] 2140/2 B 5 14.3g 152
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-2 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/11 C str
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-2 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/1 D 0 g 208
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/14 A 5 16.1 31
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-7 M.T.Fortune Winner M.T.Fortune Winner   [h 9] 2180/8 C 1 14.7g 29
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-11 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 1640/9 D 5 15.4 188
2016-03-08 2016-03-08 Axevalla-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2640/6 D 0 g 125
2016-02-22 2016-02-22 Färjestad-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 1640/7 D str
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-7 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 4] 2140/3 C 1 19.6 109
2016-02-11 2016-02-11 Åby-10 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/15 A 0 19.3 276
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-4 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/11 D 0 21.2g 507
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-3 Evisir Evisir   [v 8] 2140/11 D 5 18.2 57
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-8 Evisir Evisir   [v 8] 1640/3 C 3 14.1 394
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-2 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/12 D 0 17.1 912
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-7 Evisir Evisir   [v 8] 2640/7 B 4 17.2 292
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2160/7 D 0 g 151
2017-12-28 2017-12-28 Åby-5 Lee Sånna Lee Sånna   [h 4] 2140/9 D 0 15.4g 982
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-9 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 5] 2140/8 D 0 16.6 865
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-6 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2100/3 D str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-7 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 1640/4 D 0 14.9 948
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 1640/6 D 0 14.9 330
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 1640/2 D 0 13.8 767
2017-10-29 2017-10-29 Åby-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 2140/3 D 3 16.4 187
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-2 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/2 D 6 16.4 642
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2140/8 D 4 17.1 146
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-2 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2640/2 C 3 20.5g 39
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 5] 2140/10 D 5 16.4 132
2017-09-04 2017-09-04 Färjestad-4 Quantum Gliding Quantum Gliding   [s 7] 2140/5 D 6 14.0 743
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Lee Sånna Lee Sånna   [h 4] 2120/3 C str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 5] 2620/2 D 5 16.3 243
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2120/6 B 0 18.1 42
2017-08-29 2017-08-29 Visby-9 Yrwing Yrwing   [v 3] 2120/4 D str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-6 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/7 D 0 20.7g 418
2017-08-29 2017-08-29 Visby-5 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2120/12 B 3 19.0 95
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-4 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/4 D 0 15.0 299
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-6 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/12 B str
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Quantum Amos Quantum Amos   [v 5] 1640/7 D 0 18.3 128
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-9 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 B str
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-9 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2140/3 D 0 18.9 575
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-5 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 3140/1 D 6 18.9 554
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-8 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 1640/7 D 0 17.2 450
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/2 C 5 15.8 189
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-6 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 4] 2640/9 C 2 17.0 414
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 1609/10 C 6 16.1 94
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-9 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1609/12 D 7 14.8 162
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-7 Blixtodunder Blixtodunder   [v 9] 1609/6 D 0 14.5g 592
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-4 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 5] 1609/12 D 0 15.6 360
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-2 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 1609/3 D 0 17.8 419
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-5 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 1640/10 B 4 13.7 161
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-1 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 1640/2 C 0 18.2g 48
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Celinn Palema Celinn Palema   [s 3] 1640/5 C 5 15.0 172
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-2 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/6 B 0 g 114
2017-06-27 2017-06-27 Visby-5 Lazer Broline Lazer Broline   [v 9] 1620/1 D 4 11.3 505
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Lee Sånna Lee Sånna   [h 4] 2120/13 B 4 16.4 101
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 5] 2620/10 B 3 16.0 84
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2120/10 B 0 16.2 168
2017-05-25 2017-05-25 Åby-5 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 1640/7 D str
2017-05-25 2017-05-25 Åby-2 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 4] 2140/10 C 5 15.7 254
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-6 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2640/1 C 0 19.7g 168
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-1 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/12 B 3 14.9 65
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-7 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/4 D str
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-6 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2140/12 C 0 18.0 427
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-3 Celinn Palema Celinn Palema   [s 3] 2140/7 B 4 17.1 53
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-7 Quantum Gliding Quantum Gliding   [s 7] 1640/11 D 0 13.0 773
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-6 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/6 C 3 12.0 349
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 5] 2140/5 D 0 14.6 536
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-5 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 1609/10 D 0 15.6g 262
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-3 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 1609/4 D 3 14.1 21
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-9 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 2140/5 C 0 13.1 433
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2140/7 D str
2017-05-08 2017-05-08 Halmstad-1 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2640/1 D 6 17.5 378
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-10 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2640/10 B 0 g 70
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 5] 2140/5 C 1 14.8 172
2017-04-18 2017-04-18 Axevalla-6 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 2140/2 D 2 15.3 306
2017-03-28 2017-03-28 Jägersro Trav-3 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/6 D str
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-7 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/4 D 4 15.7 135
2017-03-16 2017-03-16 Åby-9 Blixtodunder Blixtodunder   [v 9] 1640/2 D 0 14.1 414
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 5] 2140/8 C 0 18.8 368
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2160/10 B 2 17.7 367
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-8 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 2100/5 D 6 17.3 466
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 5] 2100/11 C 4 16.9 274
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2100/11 B 0 g 450
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Lee Sånna Lee Sånna   [h 4] 1609/9 B 3 15.6 39
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-6 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/7 D 0 17.7 883
2017-02-01 2017-02-01 Solvalla-4 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/4 C 0 g 532
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-4 Quantum Gliding Quantum Gliding   [s 7] 2640/4 D 5 19.4 300
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Linda Sånna Linda Sånna   [s 5] 1640/3 C 0 16.8 685
2018-12-28 2018-12-28 Åby-6 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 5] 2640/11 D 0 19.1g 217
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-5 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 6] 2140/3 B 4 16.4 83
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Day Composite Day Composite   [s 5] 1640/5 D 0 15.9 144
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-5 Day Composite Day Composite   [s 5] 2140/9 B 2 16.7 51
2018-11-13 2018-11-13 Axevalla-9 Mint Sånna Mint Sånna   [v 4] 2140/9 C 2 17.6 215
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Mint Sånna Mint Sånna   [h 4] 1620/5 C 1 13.1 109
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-6 Dolph Composite Dolph Composite   [v 5] 2140/9 D 2 16.3 135
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-7 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 5] 2140/1 C 0 16.8 52
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-8 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 6] 2140/5 B 1 15.7 29
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Clay Composite Clay Composite   [v 6] 2140/5 B str
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-1 Dream Derby Dream Derby   [h 9] 1609/7 B 4 13.6 130
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-4 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 6] 1609/3 C 3 13.5 99
2018-05-03 2018-05-03 Åby-5 Mint Sånna Mint Sånna   [h 4] 2140/2 D 0 16.7g 1081
2018-05-03 2018-05-03 Åby-7 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 6] 2140/1 D 0 15.0 1434
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-5 Dats Olivia Dats Olivia   [s 8] 2160/4 C 0 18.5 748
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-7 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 5] 2140/9 C 0 18.6 154
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-2 Mint Sånna Mint Sånna   [h 4] 2140/10 B 0 17.8 904
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-4 Day Composite Day Composite   [s 5] 2140/8 C 2 16.6 96
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-6 Clay Composite Clay Composite   [v 6] 1640/3 D 0 15.5 97
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-7 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 5] 2140/2 C 0 18.5 207
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-8 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 6] 2140/5 D 0 20.7 899
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-3 Day Composite Day Composite   [s 5] 2140/12 D 3 17.3 184
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-4 Mint Sånna Mint Sånna   [h 4] 1640/11 B 6 15.2 810
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-8 Lee Sånna Lee Sånna   [h 5] 2140/12 C 0 16.4 1045
2018-01-08 2018-01-08 Axevalla-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 5] 2140/3 D 2 15.4 834
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-4 Triton Hall Triton Hall   [v 6] 2640/9 A 0 21.6g 217
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Clay Composite Clay Composite   [v 6] 2140/5 D 5 16.6 618
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 6] 1640/11 C str
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-2 Day Composite Day Composite   [s 5] 2140/9 D 3 17.7 893
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-5 Mint Sånna Mint Sånna   [h 4] 2140/9 B 5 17.9 721
2019-12-09 2019-12-09 Mantorp-1 Day Composite Day Composite   [s 6] 2140/6 D 5 17.3 555
2019-12-02 2019-12-02 Åby-1 Dream Derby Dream Derby   [v 10] 2140/3 D 5 16.8 435
2019-12-02 2019-12-02 Åby-4 Day Composite Day Composite   [s 6] 2640/14 D 0 17.4 768
2019-11-19 2019-11-19 Solvalla-7 Bearfire Bearfire   [s 3] 2140/10 C 7 17.2g 208
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-5 Day Composite Day Composite   [s 6] 2140/7 D 0 17.9 113
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 Dream Derby Dream Derby   [v 10] 2140/1 D 8 15.3 841
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-3 Mint Sånna Mint Sånna   [v 5] 1640/12 D 2 14.7 330
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-9 Lee Sånna Lee Sånna   [v 6] 3160/6 D 0 17.0 1315
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-1 Bearfire Bearfire   [s 3] 2140/12 C 4 17.4 92
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 7] 2140/6 C 0 16.6 190
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-10 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 1640/2 C 5 14.5 131
2019-11-02 2019-11-02 Åby-4 Dream Derby Dream Derby   [v 10] 2140/5 D 5 15.3 230
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-2 Bearfire Bearfire   [s 3] 2140/6 B 2 18.2 49
2019-11-01 2019-11-01 Örebro-7 Mint Sånna Mint Sånna   [v 5] 2100/4 D 1 15.7 40
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-5 Day Composite Day Composite   [s 6] 2140/7 D 6 16.1 230
2019-10-24 2019-10-24 Mantorp-1 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 7] 1640/7 C 0 12.9 543
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 7] 2140/3 B 1 15.3 25
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-9 Mint Sånna Mint Sånna   [v 5] 2140/8 D 1 16.4 22
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-8 Mint Sånna Mint Sånna   [v 5] 2140/6 D 1 17.9 56
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-11 Mint Sånna Mint Sånna   [v 5] 2100/11 D str
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-10 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 7] 1640/4 C 0 14.0 432
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-6 Miriam Hall Miriam Hall   [s 3] 1609/10 C str
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-8 Eaja Composite Eaja Composite   [v 5] 3218/2 B 1 15.4 55
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-1 Miriam Hall Miriam Hall   [s 3] 2140/6 D 0 g 755
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-2 Lee Sånna Lee Sånna   [v 6] 2140/5 D 6 15.7 813
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 Dolph Composite Dolph Composite   [v 6] 2140/11 C 3 15.9 467
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Lee Sånna Lee Sånna   [v 6] 2140/13 C 2 15.9 172
2019-06-27 2019-06-27 Visby-1 Miriam Hall Miriam Hall   [s 3] 2120/6 D 7 19.5 239
2019-06-27 2019-06-27 Visby-2 Fajm Composite Fajm Composite   [s 4] 2120/3 A 0 g 26
2019-06-27 2019-06-27 Visby-5 Dolph Composite Dolph Composite   [v 6] 1620/8 D 7 15.0 349
2019-06-27 2019-06-27 Visby-6 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 7] 1620/10 C 5 12.7 495
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-3 Day Composite Day Composite   [s 6] 2140/7 D 8 17.6 217
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-2 Day Composite Day Composite   [s 6] 2140/7 D str
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-4 Lee Sånna Lee Sånna   [v 6] 2140/7 D str
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 7] 2140/9 C 5 16.6 45
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-5 Day Composite Day Composite   [s 6] 2140/10 C 0 17.0 72
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Teton York Teton York   [v 5] 2140/1 D 0 240
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-4 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 7] 1640/10 D 0 15.5 418
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-5 Teton Game of War Teton Game of War   [v 3] 2140/1 C 8 17.5 1027
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-6 Teton Sweet Lindy Teton Sweet Lindy   [s 4] 2640/1 D 0 14.6 582
2020-05-14 2020-05-14 Åby-2 Teton Game of War Teton Game of War   [v 3] 2140/11 B 8 18.4g 1104
2020-05-14 2020-05-14 Åby-7 Fajm Composite Fajm Composite   [s 5] 2140/5 D 5 15.5 1143
2020-05-11 2020-05-11 Romme-9 Lee Sånna Lee Sånna   [v 7] 3140/3 D 0 17.3 1545
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-6 Teton Britannica Teton Britannica   [s 3] 2140/7 C 0 22.4 715
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Teton Sweet Lindy Teton Sweet Lindy   [s 4] 2160/9 C 3 16.3g 231
2020-04-29 2020-04-29 Åby-1 Teton Game of War Teton Game of War   [v 3] 2140/6 D 0 17.5 1394
2020-04-29 2020-04-29 Åby-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 5] 2140/10 C 0 15.9 790
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-6 Mint Sånna Mint Sånna   [v 6] 2140/11 B 7 15.2 717
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-7 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 5] 2140/10 C 0 16.6 1872
2020-04-20 2020-04-20 Åby-2 Teton Miss Annie Teton Miss Annie   [s 5] 2140/12 B 4 15.8 961
2020-04-20 2020-04-20 Åby-6 Teton Britannica Teton Britannica   [s 3] 2140/3 C 0 19.3 976
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Miriam Hall Miriam Hall   [s 4] 2140/6 C str
2020-04-16 2020-04-16 Åby-7 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/3 D 0 17.6 1308
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-1 Teton Game of War Teton Game of War   [v 3] 2140/1 D 0 g 423
2020-04-08 2020-04-08 Solvalla-8 Teton Sweet Lindy Teton Sweet Lindy   [s 4] 1640/12 C 0 13.6 169
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-3 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 5] 2160/8 B 0 20.3g 930
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-5 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/12 D 0 17.2 1076
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-3 Teton Game of War Teton Game of War   [v 3] 2140/4 C 6 19.1 482
2020-03-17 2020-03-17 Åby-1 Teton Sweet Lindy Teton Sweet Lindy   [s 4] 1640/11 B 0 g 61
2020-03-17 2020-03-17 Åby-5 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/11 C 3 18.6 66
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-3 Fajm Composite Fajm Composite   [s 5] 1640/5 B 2 14.5 197
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-2 Teton Speciality Teton Speciality   [v 4] 2140/6 D 8 18.6 569
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-9 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 5] 2140/1 D 4 17.0 824
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-10 Teton Special Gift Teton Special Gift   [s 5] 2140/4 D 5 17.7 600
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-4 Fajm Composite Fajm Composite   [s 5] 1640/4 D 0 16.0 380
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-8 Lee Sånna Lee Sånna   [v 7] 3160/3 D 0 16.2 627ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se