V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-9 K.A.Olila K.A.Olila   [s 5] 2160/11 0 14.4 946
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-5 K.A.Olila K.A.Olila   [s 5] 2660/7 5 16.4 370
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Karlsberg Karlsberg   [v 4] 2140/11 str
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 K.A.Pontiac K.A.Pontiac   [v 3] 2160/10 0 20.6g 1072
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Kallsup Kallsup   [v 4] 2140/11 6 14.5 1241
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-7 K.A.Olila K.A.Olila   [s 5] 2640/8 8 15.6 846
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-1 K.A.Pontiac K.A.Pontiac   [v 3] 2160/6 0 g 792
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-11 Karlsberg Karlsberg   [v 4] 2140/1 str
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-2 K.A.Olila K.A.Olila   [s 5] 2680/10 str
2015-10-27 2015-10-27 Jägersro Trav-1 K.A.Pontiac K.A.Pontiac   [v 3] 2140/5 str
2015-10-24 2015-10-24 Jägersro Trav-12 Karlsberg Karlsberg   [v 4] 2140/4 0 15.5 199
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-8 Kallsup Kallsup   [v 4] 2160/6 0 16.5 955
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-4 K.A.Olila K.A.Olila   [s 5] 2640/9 6 15.3 834
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-10 K.A.Olila K.A.Olila   [s 5] 2180/12 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-8 Kallsup Kallsup   [v 4] 2160/6 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-2 K.A.Pontiac K.A.Pontiac   [v 3] 2140/2 0
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-9 K.A.Olila K.A.Olila   [s 5] 2140/8 0 16.9 488
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-3 K.A.Olila K.A.Olila   [s 5] 1640/4 0 13.7 437
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-9 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/7 D 4 15.9 702
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/5 A 8 16.4 171
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-5 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/10 D 6 15.9 633
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-1 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/7 B 0 15.1 342
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-11 Kallsup Kallsup   [v 5] 2160/13 C 8 17.8 768
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-1 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 2] 1640/4 D 0 g 724
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-11 Kallsup Kallsup   [v 5] 2180/9 B 0 192
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-4 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/10 D 0 16.4 992
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1640/2 D 0 g 336
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2660/7 D 0 16.8 409
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-1 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 2] 1640/1 D 5 23.8g 308
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-2 Kallsup Kallsup   [v 5] 2680/9 C 0 18.7 375
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-8 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/9 C 7 16.1 321
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-8 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/3 C 0 18.1g 156
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-7 Kallsup Kallsup   [v 5] 2660/14 D str
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-9 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1640/4 B 1 12.5 38
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-1 Kallsup Kallsup   [v 5] 2160/8 D 7 15.7 539
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-4 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2140/2 C 0 15.0 560
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-9 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/8 D 5 15.4 385
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-4 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1640/6 C 6 12.9 418
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-8 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2160/8 C 7 15.3 793
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-10 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2660/8 C 7 15.3 404
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-9 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/5 C 7 15.3 68
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-7 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1609/9 B 5 13.1 259
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-6 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 1609/10 D 0 12.9 779
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-4 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 1680/3 C 4 14.4 233
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-1 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1680/2 A 0 g 27
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-4 Kallsup Kallsup   [v 5] 3160/9 D 0 19.5 520
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/9 A 5 14.9 360
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-2 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2180/14 C 4 13.9 606
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-9 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 2180/13 D str
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-10 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/10 C 0 g 150
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-5 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2160/9 D 6 16.6 507
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-5 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2140/9 D 0 14.3 914
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-4 Kallsup Kallsup   [v 5] 2160/4 C 6 16.8g 223
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 K.A.Pontiac K.A.Pontiac   [v 4] 2160/11 C 0 g 878
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1640/10 A 3 14.8 98
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Kallsup Kallsup   [v 5] 2680/12 B 6 17.1g 84
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-3 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 1640/6 D 0 g 842
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-4 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/7 B 0 16.4 263
2016-05-31 2016-05-31 Jägersro Trav-5 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2640/12 D 0 14.7 1578
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1640/5 B 2 12.1 84
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-10 Kallsup Kallsup   [v 5] 1640/6 D 6 14.6g 165
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2140/8 D 0 15.9 349
2016-05-09 2016-05-09 Halmstad-8 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1609/9 C 4 12.7 458
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-11 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/5 D 3 16.8 119
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2160/9 D 7 14.9 1432
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-9 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2140/5 C 4 15.9 200
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-9 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/8 C 6 15.7 204
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-7 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2160/5 D 0 16.9 137
2016-04-06 2016-04-06 Jägersro Trav-4 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2640/1 C 0 15.4 227
2016-03-21 2016-03-21 Mantorp-4 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/10 D 5 14.9 120
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-7 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/4 D 0
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-12 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2180/11 C 0 16.3 136
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/5 C 3 16.0 145
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-5 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2660/10 B 0 g 243
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 K.A.Pontiac K.A.Pontiac   [v 4] 2160/15 C 0 g 779
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/9 C 1 15.4 45
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-1 Kallsup Kallsup   [v 5] 2640/3 D 0 18.0 488
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-6 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1640/9 C 2 14.3 59
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-9 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2160/13 B 7 15.7 405
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-10 Kallsup Kallsup   [v 5] 2680/11 C 4 17.7g 392
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-9 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/4 C 4 15.7 80
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-4 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2160/6 C 4 16.1 610
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-10 Kallsup Kallsup   [v 5] 2180/8 B 3 17.3 403
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-5 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/6 C 6 17.0 52
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-2 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2140/12 B 7 16.6 144
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-5 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 2140/3 D 1 15.9 192
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-4 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2160/11 B 3 15.7 437
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Karlsberg Karlsberg   [v 5] 1640/5 D 1 14.5 75
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-7 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2640/5 D 5 18.1 555
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-1 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1640/10 C 0 13.8 310
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-9 Kallsup Kallsup   [v 6] 2180/9 B 3 16.9 383
2017-12-27 2017-12-27 Jägersro Trav-7 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 1640/6 D 7 16.0 908
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2160/8 C str
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-3 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 2140/11 D 0 19.3 1299
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-6 Kallsup Kallsup   [v 6] 1640/10 D 3 14.1 546
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-5 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/3 D 0 17.9 502
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/4 D 4 17.3 1132
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 1640/6 D 0 g 632
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2160/5 C 0 18.4 932
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-4 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/6 C 3 14.1 688
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-5 Kallsup Kallsup   [v 6] 1640/2 D 4 15.3 899
2017-11-20 2017-11-20 Halmstad-4 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/4 D 0 15.6 814
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-6 Kallsup Kallsup   [v 6] 2180/15 B 0 17.6 299
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-6 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/10 D 6 16.0 582
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2160/7 D 0 g 1134
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1640/8 D 0 14.0 475
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-6 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/4 D 0 18.6 971
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Kallsup Kallsup   [v 6] 2200/12 C 0 16.1 565
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-9 Kallsup Kallsup   [v 6] 2180/15 B 7 16.2 300
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-1 Karma Arvells Karma Arvells   [s 3] 1640/5 B 2 16.7 25
2017-10-19 2017-10-19 Åby-10 Kallsup Kallsup   [v 6] 2140/10 D str
2017-10-19 2017-10-19 Åby-9 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1640/9 D 5 12.8 564
2017-10-19 2017-10-19 Åby-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/7 D 4 16.7 557
2017-10-12 2017-10-12 Åby-6 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1640/11 D 0 13.4 924
2017-10-12 2017-10-12 Åby-3 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 2140/4 D 5 17.2 720
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/1 D 8 18.0 877
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/4 D 0 15.1 467
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/2 D 8 17.1 1404
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-9 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/4 C 4 16.4 134
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-5 Kallsup Kallsup   [v 6] 2140/12 D 7 15.6 1750
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-1 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 2140/1 D 4 18.2 165
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-10 Kallsup Kallsup   [v 6] 2160/6 D 8 17.5 387
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-9 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/4 A 0 g 31
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/9 D 5 18.0 526
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-6 Kallsup Kallsup   [v 6] 2140/6 D 0 15.5 1036
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-5 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 2140/6 C 4 17.7 359
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-9 Kallsup Kallsup   [v 6] 2140/2 D 8 15.6 353
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-6 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/8 D 6 19.2g 475
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-9 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1609/1 B 4 12.9 99
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-8 Kallsup Kallsup   [v 6] 1609/7 D 8 14.4 288
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-1 Kallsup Kallsup   [v 6] 2640/4 C 8 18.7 184
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-8 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 2140/10 C 6 19.6 173
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-8 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1640/10 D 0 g 714
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-7 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/2 C 0 21.0g 2051
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 1680/2 D 4 18.3 260
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-1 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1680/10 B 7 14.5 175
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-7 Kallsup Kallsup   [v 6] 1640/8 D 0 14.2 748
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2160/6 B 0 20.0 236
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-3 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/4 C 4 15.7 614
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-7 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1640/4 C 4 12.0 303
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-1 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 2140/3 D 6 18.6 1792
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 1640/1 D 7 17.7 921
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-3 Kallsup Kallsup   [v 6] 2140/10 D 0 16.3 1259
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-1 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2160/11 B 8 19.0 1065
2017-06-01 2017-06-01 Åby-7 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/10 D 0 14.3 461
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Kallsup Kallsup   [v 6] 2160/12 B 6 16.3 682
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-1 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 2140/4 C 0 g 495
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/2 D 3 13.5 387
2017-05-11 2017-05-11 Åby-11 Kallsup Kallsup   [v 6] 2160/8 C 0 17.0 766
2017-05-11 2017-05-11 Åby-8 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1640/1 D 5 12.6 244
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 1640/2 D 0 g 513
2017-05-04 2017-05-04 Åby-7 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/6 B 1 15.7 53
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 Kallsup Kallsup   [v 6] 2160/8 C 0 17.5 306
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Kallsup Kallsup   [v 6] 1680/11 B 0 16.5 260
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-9 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/11 C 0 17.1 256
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-1 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/5 B 4 18.9 164
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-5 Kallsup Kallsup   [v 6] 2160/12 D 7 15.6 1029
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-1 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/9 B 6 18.3 694
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-9 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/7 C 0 16.9 206
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 2140/6 C 0 21.6 555
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-4 Kallsup Kallsup   [v 6] 2180/13 A 5 16.5 417
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Seger Bob Seger Bob   [s 3] 2140/2 C 7 20.1g 459
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/2 B 3 14.4 78
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-1 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/5 C 0 18.1 435
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-12 Kallsup Kallsup   [v 6] 2180/13 C 0 15.9 678
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Kallsup Kallsup   [v 6] 2160/9 D 8 18.1 759
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-1 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 3] 2140/1 D 0 20.7g 1001
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-10 Kallsup Kallsup   [v 6] 2180/9 D 6 16.8 350
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-9 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/12 C 0 g 614
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-4 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 1640/4 D 5 13.8 230
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Kallsup Kallsup   [v 6] 2680/11 C 6 17.5 157
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-4 Kallsup Kallsup   [v 6] 2660/7 D 4 17.3 551
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 6] 2140/7 D 0 15.5 637
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 1640/9 B 0 19.7g 452
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-5 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/14 D 6 16.5 204
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-6 Hessel B.Rapida Hessel B.Rapida   [v 4] 2140/6 B 0 g 97
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-7 Kallsup Kallsup   [v 7] 1640/2 D 4 14.5 181
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-10 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/8 D 6 19.2 628
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-7 Kallsup Kallsup   [v 7] 2640/3 D 0 17.2 479
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-12 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/4 C 5 20.2 465
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2160/13 C 0 g 781
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/3 C 0 22.7 489
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-9 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/5 B 1 15.5 139
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-3 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/6 D 0 18.8 523
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-10 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2160/7 D 0 15.6 1054
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-7 Kallsup Kallsup   [v 7] 2140/1 C 5 13.5 175
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-1 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/1 D 0 17.0 373
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2160/7 D 0 19.7 697
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/3 C 0 g 237
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-9 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/1 D 0 g 497
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/11 D 3 14.9 39
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2640/6 D 5 16.9 300
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-5 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2160/6 D 8 18.1 370
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-7 Kallsup Kallsup   [v 7] 2140/2 B 1 14.3 133
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/4 C 4 15.1 171
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-8 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/5 C 0 19.3g 275
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-9 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/3 D 0 18.9 391
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-11 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/13 A 4 15.7 96
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-7 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/11 D 0 15.8 126
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-9 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/9 B 3 15.0 118
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-9 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/9 C 5 12.9 522
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2640/3 D 2 17.0 277
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-8 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 1640/4 B 0 15.7 457
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-7 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/3 D str
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/12 A 2 14.9 127
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-9 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/7 C 5 14.3 896
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 1640/1 C 6 18.0 276
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-2 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/11 A 0 19.4 195
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/10 A 6 15.7 173
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/5 B 3 16.1 43
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-4 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/3 A 8 18.4 97
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-6 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/8 C 1 15.7 446
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-8 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/5 B 2 17.0 38
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-5 Kallsup Kallsup   [v 7] 2160/10 A 3 15.6 61
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-1 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/5 D 6 17.0g 287
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-3 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/10 B 6 15.7 217
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-3 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1609/5 D 6 12.0 387
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 1609/3 B 5 13.9 247
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2160/6 B 0 18.6g 307
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-2 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/9 D 0 14.0 2431
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Kallsup Kallsup   [v 7] 2160/10 A 3 13.8 292
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 1640/2 A 0 15.7 186
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-9 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/13 A 4 15.1 401
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-1 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/5 D 6 14.9 567
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2160/4 D 0 g 1151
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-4 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/12 A 5 14.6 469
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2160/11 C 6 16.2 1015
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/2 D 7 19.0g 641
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-2 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/6 A 6 16.9 80
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/6 C 7 16.7 760
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-6 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/5 C 5 14.6 126
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-9 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/3 C 0 13.4 156
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-10 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 1640/1 C 0 g 462
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-3 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/6 D 0 13.4 628
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-6 Kallsup Kallsup   [v 7] 2160/11 A 5 15.1 709
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/8 D 0 16.6 1429
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-3 Kallsup Kallsup   [v 7] 1640/4 D 3 13.5g 1003
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-10 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/4 B 3 16.1 236
2018-05-17 2018-05-17 Åby-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/3 C 6 17.4 760
2018-05-17 2018-05-17 Åby-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2160/5 B 3 16.2 1085
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/4 D 7 17.0 1000
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/1 D 0 g 1000
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-6 Kallsup Kallsup   [v 7] 2160/11 C 5 14.9 692
2018-05-10 2018-05-10 Jägersro Trav-11 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/5 D 6 12.0 368
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-8 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/1 C 0 16.0 246
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/4 D 0 g 840
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-11 Kallsup Kallsup   [v 7] 2140/3 D 3 14.8 448
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-1 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/4 D 4 18.2 573
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-8 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/4 C 2 12.4 31
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-1 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2160/7 C 3 15.6 886
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2160/6 D 4 16.5 733
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/4 D 4 11.9 341
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-4 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 1640/10 D 7 16.0 834
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-6 Kallsup Kallsup   [v 7] 2140/2 D 6 15.0 485
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/7 C 6 15.4 355
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-9 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/4 C 5 18.0 759
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-1 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2160/7 C str
2018-04-05 2018-04-05 Jägersro Trav-2 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/8 D 5 12.9 466
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-1 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/6 C 5 20.0 692
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/3 D 4 17.1 405
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 1640/3 D 0 16.5 2231
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-6 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 2140/1 D 6 15.1 344
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-8 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/3 D 0 18.5 2624
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-1 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/6 C str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2640/5 D str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-5 Kallsup Kallsup   [v 7] 2140/4 D str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-8 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 3] 2140/6 C str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-9 Karma Arvells Karma Arvells   [s 4] 2140/1 D str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/2 D 4 18.1 371
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-9 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/5 C 4 14.0 87
2018-02-01 2018-02-01 Åby-6 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/4 D 0 13.4 345
2018-02-01 2018-02-01 Åby-8 Kallsup Kallsup   [v 7] 1640/11 D 0 15.1 428
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-12 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/7 D 6 16.2 450
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 4] 2140/5 D 5 18.8 274
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-8 Karlsberg Karlsberg   [v 7] 1640/4 D 3 13.3 278
2018-01-04 2018-01-04 Åby-2 Seger Bob Seger Bob   [s 4] 2140/3 D 6 17.7 829
2018-01-04 2018-01-04 Åby-10 Kallsup Kallsup   [v 7] 2180/13 D 2 15.7 314
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 1640/2 D 0 14.9 1109
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Kallsup Kallsup   [v 8] 2200/14 B 5 16.2 212
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/8 C 0 18.4 382
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-6 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2140/10 D 4 17.7 748
2019-11-29 2019-11-29 Kalmar-7 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/7 D 0 g 629
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-8 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2160/9 C 4 17.4 1110
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-9 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/7 C 0 15.6 649
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/4 C 2 16.0 133
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2140/9 D 6 17.1 388
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-7 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/4 D 0 13.9 1071
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2660/9 D 0 17.4 982
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2160/5 D str
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-6 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2640/3 C 0 19.3 247
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-5 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/9 D 0 14.6 776
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-10 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2160/10 D 8 15.9 636
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-8 Kallsup Kallsup   [v 8] 2640/8 D 7 17.2 617
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2160/6 C 5 17.9 246
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/8 C 3 16.4 223
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2140/1 D 8 19.2 366
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 1640/8 C 0 15.8 792
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/1 D 0 g 305
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-3 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/7 D 0 g 625
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-5 Kallsup Kallsup   [v 8] 2160/8 C 0 16.2 822
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-7 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/12 D 0 15.0 1000
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-8 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2140/7 D 6 17.1 478
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2160/4 C 2 16.6 140
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-1 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 2140/7 D 0 16.5 752
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2160/4 C 0 g 304
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-9 Kallsup Kallsup   [v 8] 2200/13 B 0 16.1 306
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/3 C 2 15.8 763
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-7 Kallsup Kallsup   [v 8] 2140/9 D 7 15.4 401
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2140/9 C 5 16.1 186
2019-08-01 2019-08-01 Åby-8 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/4 D 0 13.0 727
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 1680/3 D 6 17.4 590
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-5 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1680/4 C 3 15.0 123
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-1 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 2140/3 D 0 14.6 365
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2180/15 C 8 16.5 582
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2160/4 D 6 17.5 484
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-7 Kallsup Kallsup   [v 8] 2160/8 D 0 15.7 638
2019-07-02 2019-07-02 Jägersro Trav-9 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 2140/2 D 5 15.6 297
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2160/12 D 5 15.6 1902
2019-06-23 2019-06-23 Kalmar-12 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2160/10 D 0 17.8 756
2019-06-20 2019-06-20 Axevalla-9 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/11 B 0 16.1 463
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/7 B 6 16.1 453
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2140/6 D 5 17.3 202
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-7 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 2140/10 C 0 g 254
2019-06-05 2019-06-05 Åby-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2140/1 D 4 18.7 705
2019-06-05 2019-06-05 Åby-3 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/6 C 0 12.6 628
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-3 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/2 C 6 12.9 642
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/2 D 0 17.1 408
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-4 Kallsup Kallsup   [v 8] 2160/9 D 0 17.7 743
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2140/1 D 6 18.6 607
2019-05-12 2019-05-12 Tingsryd-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 1609/1 C 4 13.3 395
2019-05-09 2019-05-09 Åby-4 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/1 D 3 13.7 521
2019-05-09 2019-05-09 Åby-5 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/10 B 5 16.5 661
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-5 Kallsup Kallsup   [v 8] 2160/9 C 0 16.6 497
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/1 C str
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/4 C 6 13.1 243
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/12 A 6 15.5 383
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-5 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/12 B 7 15.6 331
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-4 Seger Bob Seger Bob   [s 5] 2160/4 D str
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2160/11 C 5 16.3 350
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-2 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/5 C 0 14.5 510
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/12 B 3 14.9 145
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2640/1 D 0 17.0 657
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-7 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/8 D 0 12.7 570
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2180/7 B 0 g 463
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-5 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/15 C 4 15.4 261
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/15 A 5 16.0 617
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-6 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 2140/5 D 2 16.1 292
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-7 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/3 C 0 17.7g 793
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 2140/7 B 2 15.6 139
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/10 B 6 16.4 143
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-1 Seger Bob Seger Bob   [s 5] 2140/5 D 6 18.4 458
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-9 Karlsberg Karlsberg   [v 8] 1640/8 D 0 14.1 897
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-2 Seger Bob Seger Bob   [s 5] 1640/3 D 0 16.8 392
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Kallsup Kallsup   [v 8] 2180/15 B 6 16.3 163
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/8 D str
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-1 Kallsup Kallsup   [v 8] 2140/10 B 0 17.4 208
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-6 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 4] 2140/11 D 0 20.1g 595
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-2 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 2140/7 D 0 14.8 1446
2020-12-11 2020-12-11 Kalmar-3 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/1 A 0 18.3 649
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-1 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 2] 1640/7 D 6 19.6 1119
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-2 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/11 A 0 23.0 1320
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2140/4 D 0 g 1578
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-4 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 1640/1 C 0 13.7 733
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-6 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/2 D 0 16.5 2148
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-1 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 2] 2140/3 C 8 20.4 682
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-4 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 1640/10 D 0 13.2 1452
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-6 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2640/4 D 7 16.7 1202
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-10 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 1640/8 C 6 15.9 875
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-2 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 2] 1640/5 D 6 19.4 1006
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-6 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/12 D 0 17.0 2067
2020-11-12 2020-11-12 Kalmar-10 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2640/12 D 5 17.5g 803
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-1 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/12 C 3 19.5 157
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2140/10 D 6 16.6 943
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-3 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/12 C 5 16.9 422
2020-11-06 2020-11-06 Kalmar-6 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 2140/10 C 5 15.7 524
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-1 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 2] 1640/2 D 0 g 917
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-9 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 1640/4 D 5 12.1 746
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-10 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/7 D 6 17.7 1183
2020-10-15 2020-10-15 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 2140/3 D 3 15.9 397
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-1 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/10 C 7 18.7 117
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/1 C 8 16.9 231
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-1 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 2] 1640/3 C 5 19.5 539
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-3 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/3 D 0 g 627
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-4 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 2160/10 D 7 15.9 1309
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-1 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 2] 1640/1 A 0 g 282
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-1 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/9 C 2 18.1 188
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2140/10 D 6 16.1 810
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-4 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/3 B 3 17.1 325
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-1 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 1640/4 D 0 14.8g 910
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-6 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/7 C 7 20.1g 643
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2160/5 C 7 16.8g 627
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-5 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/4 D 6 15.1g 2768
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-4 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 1640/5 D 4 13.8 366
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2180/11 C 0 17.2 583
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-1 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/7 D 5 20.3 720
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-5 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 2140/3 D 5 14.6 1027
2020-08-07 2020-08-07 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2160/9 A 7 18.8 156
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2140/1 D 0 16.7 1113
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-3 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 2140/9 D 0 15.2 1437
2020-07-15 2020-07-15 Kalmar-8 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2160/6 B 4 16.9 159
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-1 Kallsup Kallsup   [v 9] 1640/10 D 0 14.4 1550
2020-07-06 2020-07-06 Kalmar-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2180/11 C 7 16.4 734
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-12 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2180/8 A 0 18.7g 787
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-6 Kallsup Kallsup   [v 9] 1609/6 B 6 15.0 443
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-7 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 1640/1 D 6 13.4 1114
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-9 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2180/12 C 7 17.2 855
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-1 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 4] 2140/7 D 0 22.7 885
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-4 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2160/9 C 5 15.7 214
2020-05-22 2020-05-22 Kalmar-6 Kallsup Kallsup   [v 9] 1640/3 D 0 13.6 624
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-4 Kallsup Kallsup   [v 9] 1609/6 D 4 12.3 429
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2160/10 D 5 16.3 1504
2020-05-04 2020-05-04 Mantorp-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 1640/2 D 0 g 567
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-5 Kallsup Kallsup   [v 9] 2140/9 D 7 16.2 611
2020-04-24 2020-04-24 Kalmar-6 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2140/2 C 8 16.0 360
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-2 Kallsup Kallsup   [v 9] 2160/13 D 0 16.1 943
2020-04-17 2020-04-17 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2160/11 D 0 16.4 1710
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2140/7 C 0 17.1 409
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-6 Kallsup Kallsup   [v 9] 2140/10 D 0 16.0 806
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-4 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 1640/2 D 0 15.8 228
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-6 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2160/6 D 0 20.3g 1178
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-7 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2160/12 D 5 18.1 2049
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-8 Kallsup Kallsup   [v 9] 1640/9 D 0 14.5 946
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-2 Kallsup Kallsup   [v 9] 1640/10 C 5 13.7 657
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-4 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/2 D 4 17.1 353
2020-02-19 2020-02-19 Kalmar-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/9 D 5 16.9 293
2020-02-12 2020-02-12 Åby-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2140/10 D 5 16.5 835
2020-02-12 2020-02-12 Åby-5 Kallsup Kallsup   [v 9] 1640/1 D 0 14.3 571
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-4 Kallsup Kallsup   [v 9] 2140/7 D 0 15.7 623
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-6 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 1640/9 D 4 15.2 840
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 2140/10 D 0 16.3 1365
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-2 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/9 D 3 16.7 1126
2020-01-18 2020-01-18 Kalmar-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 1640/7 D 0 14.2 257
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 6] 1640/5 B 2 14.2 232
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-4 Karlsberg Karlsberg   [v 9] 2140/3 D 0 17.2 1410
2020-01-10 2020-01-10 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 5] 2140/6 C 8 19.0 87
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-3 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/5 D 0 16.7g 211
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2140/1 D 7 16.4 380
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-6 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 2140/9 D 0 15.0 928
2021-09-10 2021-09-10 Kalmar-8 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 5] 2140/10 D 0 g 278
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-2 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 3] 1609/6 D 5 15.5 717
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-5 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 1609/8 D 7 13.3 1122
2021-08-26 2021-08-26 Kalmar-3 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/10 D 0 15.4 1662
2021-08-26 2021-08-26 Kalmar-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2140/4 D 0 g 1957
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-1 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/3 D 0 16.3 857
2021-08-23 2021-08-23 Mantorp-7 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 1660/8 C 0 20.0g 462
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 1640/1 D 4 13.4 670
2021-07-22 2021-07-22 Kalmar-9 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 3] 2140/1 D 7 18.9 890
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-3 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/2 C 0 16.8g 177
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-4 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 5] 2140/5 D 4 17.3 175
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2140/1 D 4 15.2 213
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-6 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 2140/6 D 0 19.1 1095
2021-07-12 2021-07-12 Kalmar-8 K.A.Prinsessan K.A.Prinsessan   [s 3] 2140/9 D 0 g 290
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-1 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 1640/6 C 0 g 728
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2160/5 B 2 16.9 183
2021-06-21 2021-06-21 Mantorp-3 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2140/6 B 2 15.2 119
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2140/11 B 0 16.0 842
2021-06-06 2021-06-06 Kalmar-5 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 3] 2140/5 D 7 18.4 919
2021-06-06 2021-06-06 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2160/10 C 4 15.8 667
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/1 D 0 15.7 1633
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-7 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 1640/6 D 7 13.6 1134
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-8 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2180/12 C 3 15.9 582
2021-05-11 2021-05-11 Kalmar-3 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/2 D 7 14.8 1204
2021-05-11 2021-05-11 Kalmar-10 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2180/8 B 3 15.9 186
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-6 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 2140/6 D 0 15.8 707
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/4 C 3 16.9 230
2021-04-30 2021-04-30 Kalmar-7 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 1640/11 D 6 12.8 2702
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-3 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/4 D 6 16.5 276
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-6 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2140/3 D 6 15.2 491
2021-04-23 2021-04-23 Kalmar-7 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 2140/7 D 5 16.3 600
2021-04-09 2021-04-09 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/9 D 7 18.1 916
2021-03-26 2021-03-26 Kalmar-7 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 1640/2 D 0 g 873
2021-03-26 2021-03-26 Kalmar-8 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 3] 2140/3 D 0 g 1169
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-2 O.M.Icebreaker O.M.Icebreaker   [v 3] 2140/1 C 6 24.1g 986
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2140/3 D 0 16.3 1362
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-8 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2140/7 D 6 16.8 1280
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2640/10 D 7 16.9 2075
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-6 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 1640/7 D 0 14.0 1267
2021-02-25 2021-02-25 Kalmar-9 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 2160/3 D 6 17.3 615
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-3 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 5] 1640/6 B 0 20.3 996
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-4 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2160/7 D 0 16.2 1597
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-7 K.A.Tapult K.A.Tapult   [v 6] 1640/7 D 0 15.1g 1447
2021-02-04 2021-02-04 Jägersro Trav-2 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 2140/1 D 0 17.4 1622
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-1 Karlsberg Karlsberg   [v 10] 2140/5 C 0 18.5 672
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-2 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 7] 2140/6 D 0 18.7 904
2021-01-21 2021-01-21 Kalmar-8 O.M.Glowstep O.M.Glowstep   [s 5] 2140/1 B 0 23.1 1186ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se