Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Hur kommer det sig att du slutar?- Därför att jag känner att jag inte hänger med längre. Av någon konstig anledning har jag kommi..


Hur kommer det sig att du slutar?
- Därför att jag känner att jag inte hänger med längre. Av någon konstig anledning har jag kommit på att jag inte är 20. Det blir fler hästar och jag känner att jag inte hinner göra det jobb som jag vill göra. Jag har varit bortskämd genom åren och haft få passhästar, då kommer man in i en viss rutin. Nu har jag sju och då blir det stress som tar både på kropp och huvud.
Var ska du jobba?
- I anslutning till Menhammar, inte på stuteriet utan hos Eva och Jonas Kleberg som har dressyrhästar. De ville ha en travtjej som tyckte om att pyssla med hästarna och gillar att rykta.
Är det annorlunda att jobba med dressyrhästar?
- Ingen aning. Men jag tror inte det, de är väl individer precis som travhästar. Sedan går de pensionerade hästarna från Menhammar på lösdrift där så lite tid för travare blir det nog också.
Vad kommer du att sakna mest tror du?
- Tävlingsbiten. Jag har alltid tyckt att det varit så roligt att se hästarna tävla. En annan sak som jag har saknat de senaste åren är att åka utomlands. Det var många år som jag var utomlands jättemycket. Man lärde känna så otroligt mycket trevligt folk.
- Kommer man exempelvis till Italien och jobbar åt Stig H Johansson, då blir man behandlad som en prinsessa nästan.
Kan du ge några exempel?
- 1993 var jag i Neapel för att tävla i Lotterian med Kosar och Anders Crown. Hela lotteriet runt loppet är väldigt stort med reklam överallt. Vi hade vunnit ett par år tidigare med Peace Corps och det var bilder på mig och ”Pisan” precis överallt. Det är lite konstigt att se sig själv tapetserad på hela husväggar.
- Jag gick förbi en mur varje dag för att komma till travbanan, men det tog flera dagar innan jag såg att det var jag på bilderna eftersom man hade målat mustascher och annat på mig.
- Gazetta dello Sport skrev inför loppet att jag var den mest kända svenskan i Italien efter Anita Ekberg, jag tror att jag har kvar tidningen någonstans.
Finns det något annat lopp som etsat sig fast extra i minnet?
- Ja, VM-loppet med Peace Corps 1991. Speciellt när hästarna defilerade en och en i spotlights. Även om Pisan hade sålts till Sverige med svensk tränare och kusk så var det hon som fick de absolut största ovationerna. Alla älskade henne, jag blir fortfarande lite tagen när jag tänker på det.
- Samtidigt har jag ett av mina värsta och mest pinsamma minnen knutet till det loppet.
Berätta!
- Det var i samband med spårlottningen. Den skulle hållas i FN-huset och jag trodde att vi skulle se det på tv från hotellet på andra sidan gatan. Men när vi kom dit fick jag veta att vi skulle vara med. Jag hade vita shorts och en t-shirt det stod ”Sparbanken Norrland” på mig. Jag ville gå och byta om, men det hann vi inte med. Så kommer man in och ser alla uppklädda som till en galamiddag. Jag skäms fortfarande när jag tänker på det. Jag fick gå fram där i direktsänd tv och dra min boll. Dessutom drar jag bricka åtta. Jag hade Stig H på telefonen och de frågade mig i tv vad han sa. ”Att jag ska få sparken” svarade jag.
Vad sa han egentligen?
- Att jag skulle få sparken, sedan skrattade han.
Men Peace Corps vann loppet ändå…
- Ja, Pisan var fantastisk. Hon hamnade långt bak och fick attackera så långt ut i banan att vi kollade sulkyn efter skrapmärken från reklamskyltarna efteråt. Men ändå hann hon ikapp Reve d’Udon.
Är hon den bästa du har haft?
- Ja, utan tvekan.
Och din personliga favorit?
- När vi reste runt hade jag bara henne och lever man med en häst så kommer man varandra väldigt nära. Ibland hade vi inte något hotellrum, då sov jag hos henne i boxen.
Men det sägs att det var en folkilsken häst?
- Inte när man var med henne själv. Det var när det kom mycket folk, det gillade hon inte och visade det. Men att utse en häst till favorit kan man inte göra, det är som att fråga någon med flera barn vem man älskar mest. Jag älskar alla mina hästar, men en del har gett lite fler minnen.
Något annat speciellt minne som kommer upp?
- Vi åkte till La Capelle för att inviga banan där. Peace Corps vann och i prisutdelare var Prinsessan Caroline av Monaco. Vi pratade jättelänge, en enormt trevlig människa som pratade med mig som om vi känt varandra hur länge som helst. En vecka senare hade hennes man ihjäl sig i en båtolycka, det var så tragiskt.
Vad kommer du ihåg från elitloppsvinsterna med Peace Corps och Gum Ball?
- Pisan är bara dimmigt. Jag fick inte in att hon hade vunnit förrän efteråt, det var så omtumlande. Vi hade just kommit hem från att ha vunnit Lotterian och Oslo Grand Prix. Jag hann knappt landa innan det var Elitloppet.
- Med Gum Ball kommer jag ihåg mycket mer. Dels att ingen trodde på honom, men det gjorde jag. Då hade jag blivit lite mer van av att ha bra hästar och vara med i stora lopp så den segern kunde jag glädjas mycket mer åt.
Hur var Gum Ball som häst?
- En klump, stor och rund och grov. Han tyckte det var kul att springa 1 609 meter, men 1640 meter var nästan lite för långt. Han kunde vara stökig när man gick med honom, därför sprang jag nästan alltid på våra promenader. En gång slog han mig så jag fick hjärnskakning.
Vilken är den besvärligaste häst du haft?
- Det kanske var Big Star, som vann derbyt 1984, min första stora seger. Han var väldigt speciell, en riktig gris skulle man kunna säga.
Har du ofta fått ta hand om jobbiga hästar?
- Nej, det skulle jag inte säga. Den sista riktiga stjärnan jag hade var Nu Pagadi. Han var genomsnäll, en helt underbar häst. Tyvärr drabbades han av något fel som ingen veterinär kunde hitta och blev aldrig så bra som han kunde ha blivit.
Kommer du att sluta gå på trav nu när du inte har några tävlingshästar?
- Nej, absolut inte. Mina passhästar som jag lämnar nu kommer jag att följa. När de tävlar så kommer jag att vara där, klappa dem och ”vara i vägen”. Sedan hoppas jag kunna gå på Elitloppet. Det är så roligt att vara på stallbacken den helgen, få träffa människor man lärt känna utomlands och inte sett på länge. Det är bara att hoppas att någon kan fixa biljetter så att jag kommer in.
Hur blev du avtackad?
- Stig tog med allihop i stallet på en restaurang som ligger här i närheten. Det var god mat och vin och väldigt trevligt.
Blev det nostalgiskt?
- Ja, lite.
Men du är ändå i stallet idag (söndag), fast du slutade igår?
- Ja, jag är ju sådan. Är jag inte på någon utställning med hundarna så åker jag till stallet även när jag inte jobbar.
Hur känns det att gå till ett nytt jobb imorgon?
- Lite konstigt. Men det känns bra, spännande. Jag är mest orolig att jag ska göra något fel. Men de verkar väldigt trevliga. Dessutom har jag flera gamla arbetskamrater som jobbar på stuteriet, jag tror säkert att jag kommer att trivas.
Kan du avsluta med att ge ett tips hur man blir framgångsrik som hästskötare?
- Man ska tänka på att man aldrig blir fullärd, det finns alltid nya saker att ta till sig. Sedan måste man älska det man håller på med. Det kan inte bli ett vanligt sju-till-fem-jobb, eller vad man nu säger. Man måste älska djuren. Nu är tyvärr mycket av mentaliteten ”alla vill bli catchdrivers”. Med det menar jag att man blir ombedd att borsta en häst så är det klart på två minuter. Förr i tiden när man ryktade hästarna så tog det en timme. Det hjälper hästarna att få upp blodcirkulationen i kroppen och är jättenyttigt för dem. Det är det jag älskar mest och så jag vill jobba, tyvärr finns det sällan tid till det i travstallen numera, säger Lena Sirocco Berglund.

Robin Johansson, Kanal 75


Sverige och Norge drabbar samman ett par gånger per år i travet och på lördagen var det dags för Unionskampen – landskampen so..


Sverige och Norge drabbar samman ett par gånger per år i travet och på lördagen var det dags för Unionskampen – landskampen som avgjorts varje vår sedan 2008.
Momarkens travbana i Mysen några mil söder om Oslo var skådeplatsen för lördagens tävlingar och bäst av alla lyckades Björn Goop med ett fyrtal på V75.
I början av året fick stall Goop in amerikafödda Dizzy Broad i träning, som efter tävlande i USA som två- och treåring kom till Sverige och sedan testades i Danmark.
Ett sto på väg i avel som tänder till när hon testas en sista gång som tävlingshäst. Vi har hört det förr...
Femåriga Dizzy Broad imponerade enormt för Björn Goop den här lördagen när hon lyftes ut i spåren på den sista bortre långsidan och blåste förbi fältet i stoloppet. Allt inom ett par hundra meter.
Dizzy Broad var helt överlägsen i loppet och tog nu första segern i femte starten för nye tränaren efter att ha testats ett par gånger i silverdivisionen på slutet.
- Jag har kört snällt med henne många gånger och nu gick hon barfota runt om för första gången. Jag tyckte att det drev så bra för henne. Det hade gått ganska fort och just i det läget började konkurrenterna att ta upp och då valde jag att attackera.

”Ett sista försök”
Goop kunde inte så mycket om stoets bakgrund när hästen kom till gården i Kil. Ägarna ville testa Dizzy Broad en sista gång på banan.
- Jag fick hästen för att vi skulle göra ett sista försök med henne - annars skulle hon bli fölmärr här om någon månad. Hon har fått psyket tillbaka och blivit modigare och modigare. Vi får väl se då, om hon fortsätter eller inte, sa Goop.

Inledde med Heartbreaker
Karlstadtränaren inledde sitt fyrtal med att vinna med favoritspelade Heartbreaker V.S.
I inledningen av silverloppet kubbades innerspårets Clemenza Am och Lutfi Kolgjini och Johan Untersteiner bakom Broadway Apollo.
När det mesta lugnat ner sig satte Björn Goop av mot täten på den första långsidan och lät favoriten landa lite försiktigt utvändigt ledaren. Clemenza Am stretade emot föredömligt men fick ge sig mot den starke uppvaktaren på utsidan som även höll undan för spurtande Evil Enok M.E.
- Heartbreaker tog fram skallen på upploppet och gav sig inte vilket är en av hans storheter, sa Björn Goop.
Stall Goops Farouk B.R. var omgångens mest spelade häst i klass I-loppet och kördes till ledningen efter en bit. 56-procentaren fick bestämma där framme (1.17 första varvet) och blev överraskande hårt utmanad av i rygg gående Clint Classic och fick sträcka på sig den sista biten.

”Sprang och slirade”
Den fjärde segern kom med Timo Nurmos-tränade Sir Ratzeputz i dagens huvudlöpning Steinlagers Äreslöp.
Lutfi Kolgjini drog hårt i ledningen sista varvet i sprinterloppet med Quick Fix. Björn Goop hade vid det laget sett till att runda fram till dödspositionen. Genom den sista kurvan vek Goop ner i rygg på Kolgjinis häst och var förbi knappa hundra meter från mål med Sir Ratzeputz.
Goop berättade att förhållandena inte hade varit de bästa för Timo Nurmos springare.
- Han sprang ju barfota och den sista halvtimmen har det frusit lite. Så han sprang faktiskt och slirade lite, sa dagens man på Momarken.

Solvalla nästa
Trond ”Bullern” Andersen har tränat många fina hästar hemma i Norge genom åren. Sexårige Floris Baldwin är en käck sak som visade fin moral i klass II-loppet för körande Kristian Malmin.
Ett stallskrik som skulle till ledningen och leda runt om sades det på förhand. Och så blev det också, en seger som bärgades trots elakt tryck.
- Frodes häst blev lite ”hissig” (het) på utsidan men han svarade riktigt bra när jag tryckte på gasen på upploppet. Nu ska vi till Solvalla och försöka slå dem där också, sa Kristian Malmin, syftande på V75-finalerna i Stockholm i början av april
I kallblodsloppet galopperade många av de betrodda bort sig och segern gick Will Prinsen med Åsbjörn Tengsareid i sulkyn. Fjolårets derbyvinnare i Norge kördes till ledningen 1300 meter från mål och var så kraftfull att hästen säkert hade haft chans oavsett hur loppet hade gestaltat sig. Anders Wolden Lundström tränar femåringen.

6-5 till Sverige
Omgången avslutades med en helsvensk kamp. Johan Untersteiner släppte ifrån sig ledningen med Pastore Bob i långloppet då Lutfi Kolgjini körde till med Rushmore Face och gick med i rygg på den hårddragande konkurrenten. Upploppet ner duellerades det och Pastore Bob kunde knappt men säkert ta sin andra raka seger i bronsdivisionen inom loppet av två veckor.
Samtliga elva lopp under dagen ingick i landskampen och Sverige vann med 6-5.
Dryga 11 000 rader hittades med alla rätt. Sju rätt på V75 betalade 4 128 kronor, sex rätt 37 kronor medan utdelningen för fem uteblev och omvandlas till en jackpot på Mantorp nästa lördag med potentiella 43 miljoner till en ensam vinnare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Regnet öste ner i Caen på fredagen och ”världens bäste valack” Aubrion du Gers fick ingen lätt löpning i medeldistans..


Regnet öste ner i Caen på fredagen och ”världens bäste valack” Aubrion du Gers fick ingen lätt löpning i medeldistansloppet Prix de Cauvicourt.
Motståndet var inte det hårdaste och den franske topphästen var orubblig och vann enkelt efter en ganska krävande löpning. Jean-Michel Bazire styrde upp utvändigt ledaren efter start och körde till ledningen varvet från mål med hästen.
Aubrion du Gers klev sedan undan till en vattentät seger på blötan och noterade tiden 1.12,9 över 2200 meter med bilstart.

Sjunde raka
Segern i Caen var valackens sjunde raka, och den 30:e triumfen på 53 starter i karriären.
Jean-Michel Bazire har en hel del val att göra inför vårens alla storlopp i Europa. Banorna lär välkomna hästen med stora famnen.
Aubrion du Gers är exempelvis en av flera heta på elitloppsgeneralen Anders Malmrots lista. Frågan är bara hur tränaren Jean-Michel Bazire resonerar.
Aubrion du Gers vann Trotting Masters i höstas och hade då inga problem att avfärda Bold Eagle och Twister Bi trots en tung löpning.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75-tävlingar avgörs i Norge på Momarkens travbana några mil söder om Oslo. 54-årige Frode Hamre har toppat tr&a..


Lördagens V75-tävlingar avgörs i Norge på Momarkens travbana några mil söder om Oslo.
54-årige Frode Hamre har toppat tränarligorna i vårt västra grannland de senaste åren och ställer upp med fyra av stallets hästar i Unionskampen.
Hamre intervjuades via telefon i travutsändningen i TV12 på fredagseftermiddagen där frågor ställdes om bland annat vädret.
Med stallet i Sandefjord bara några mil från lördagens V75-bana Momarken har Frode Hamre bra koll på väder och vind.
- Det är superfina förhållanden där jag håller till, med tre-fyra minusgrader i dag och en sol från klarblå himmel. Det här ska fortsätta i flera dagar också och så det lär bli väldigt fint på Momarken. Jag antar att banan blir väldigt bra och att man kan köra hästarna utan skor, sa den norske tränaren som också kör sina hästar själv i de fyra V75-loppen.

”Hon är under utveckling”
V75-3 är klass II-loppet på kupongen. Ett lopp över medeldistans med bilstart där Frode Hamre drog ett tråkigt sjundespår med Normandie Royal.
Det fyraåriga stoet slåss mot äldre hingstar och valacker men tränaren känner sig inte slagen för det.
- Hon möter så klart bättre hästar nu än vad hon gjort på länge, men samtidigt är hon under utveckling. Hon är ett av de bättre fyraåriga stona i Norge och det känns som att vi har en häst som håller toppform. Stämmer det bara i loppet så har hon absolut chans att vinna.
Normandie Royal har vunnit tre lopp på fyra starter i år.
- Hon har tävlat väldigt bra och har vunnit två V65-lopp i år. Senaste gången vann hon från utvändigt ledaren på Forus och gjorde det väldigt bra. Då gick hon barfota runt om för första gången och med rycktussar och vi provar det igen. Hästen är väldigt stark och fin. Hon gick ett jobb i tisdags morse inne på Jarlsbergs travbana efter1.18 full väg på ett väldigt fint sätt. Så det är nog min chans att vinna V75 på Momarken, säger Frode Hamre.
Frode Hamre om sina övriga V75-hästar…
- N.Y. Diamond In The Sky (V75-2) håller toppform men är helt beroende av att springa i ryggar så länge som möjligt. Hon har en väldigt bra speed. Vi hoppas att det blir lite tempo under vägen och som ni känner till är det ett väldigt långt upplopp på Momarken. Men vi måste ha tur för att vinna från tillägg. Kanske byter vi till ett norskt huvudlag men jag tror inte att det gör så stor skillnad. En tredje-fjärdeplats?
- Promo Kemp (V75-5) fick ett dåligt spår och går upp en klass. Han var väldigt fin då han vann på Bjerke på en 14-tid i den senaste starten men jag vet egentligen inte vad som måste till för att han ska vinna. Jag har ingen feeling alls för att det ska kunna gå vägen. När jag såg några av motståndarna blev jag inte glad. Extra Fudge, Code Bon, Farouk B.R. och Gute Band är alla riktigt bra hästar, säger Frode Hamre.
- Bruno Di Quattro (V75-6) har spår ett och är seg ut och lär bli överflyglad. Men han lär ju få ett fint lopp i alla fall. Han kan avsluta fort med rätt lopp men jag har svårt att se honom vinna då det är raska hästar han möter. Inga ändringar.

Mikael Wikner, Kanal 75


Svenskt Travsport införde för ett par år sedan ett allmänt barfotaförbud för samtliga hästar i Sverige under december, janua..


Svenskt Travsport införde för ett par år sedan ett allmänt barfotaförbud för samtliga hästar i Sverige under december, januari och februari.
Banorna kan ta till skotvång andra delar av året också vilket Gävletravet nu har gjort. Till söndagens tävlingar med spelet Grand Slam 75 är det barfotaförbud som gäller.
Samtliga hästar i Gävle måste tävla med fyra skor. Eventuellt kommer även brodd att behövas.
- Vi kunde ha väntat med beslutet men valde att gå ut med det i god tid så att både aktiva och spelare hinner ställa in sig på vad som gäller. Det är full vinter. Just nu (fredag lunch) vräker snön ner, säger Gävletravets sportchef Mathias Gustafsson.

"Banan är under kontroll"
Enligt prognoserna kan det bli så kallt som minus 15 grader i Gävle under lördagen. Framåt söndagen spås att temperaturen kan kliva upp mot nollstrecket.
- Eftersom vi redan nu vet hur det högst sannolikt kommer att bli så tar vi beslutet. Vi hade möte i dag och banan är under kontroll men barfotakörning på söndag är inte tänkbart, säger Gustafsson.
Beslutet om skotvång tas alltid i samråd mellan måldomare, banmästare och veterinär - där veterinären har sista ordet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Margaretha Lundström har gått från att vara en helt vanlig mormor till att bli ”hela Sveriges mormor”, som en tittare uttryckte det..


Margaretha Lundström har gått från att vara en helt vanlig mormor till att bli ”hela Sveriges mormor”, som en tittare uttryckte det, på mindre än ett par månader.
Tillsammans med barnbarnet Matteus Lillieborg bjuder hon varje vecka på sig själv – och sina bästa V75-tips.
- Jag tycker det är väldigt kul men jag hade inte förväntat mig att jag skulle må så bra av det här. Jag känner mig mycket piggare och gladare i dag. Jag får vara ute, läsa om hästar, ha roligt och vara med Matteus förstås – det är det bästa som har hänt, säger Margaretha.
Minst lika mycket har personerna som tittat uppskattat deras klipp.
I februari lades premiäravsnittet ut på ATG play och på ATG:s facebooksida. Reaktionerna var omedelbara, och positiva. Hyllningarna har därefter fortsatt varje vecka.
”Du är bäst mormor”, ”En riktig glädjespruta”, ”Lysande… mormor äger!”, ”Veckans höjdpunkt, de här inslagen. Tack!”, ”Häftigaste tipparen i världen”, ”Mormor blir bara bättre och bättre”, för att nämna några av kommentarerna.
- Helt otroligt, jag fattar inte det här. Men jag är jätteglad att det har gått så bra och inte blivit tvärtom, svarar Margaretha som inte vill ta åt sig hela äran.
- Jag tror att det beror mycket på Matteus eftersom han känner mig så väl, säger Margaretha.

Igenkänning en framgångsfaktor
Deras signum har blivit att de är i en alldaglig miljö där Margaretha ofta gör vardagliga saker samtidigt som hon ger sina tips inför lördagens V75.
Även om deras klipp blev en omedelbar succé var det bakom kulisserna mycket nerver.
- Först var man spänd och tänkte på att man inte ska göra bort sig men jag tycker det blir lättare och lättare. Nu tänker jag bara att snart är det tisdag, och redan på måndag eftermiddag sätter jag igång och kollar startlistorna, så det är full fart, säger Margaretha och tillägger:
- Men det jag fortfarande har jättesvårt med är alla de där krångliga hästnamnen.
Både miljön och omöjligheten att uttala travhästars namn är två saker som gör klippen omtyckta, det visar kommentarerna. Dessutom lyfter många fram den genuina relationen mellan mormor och barnbarn.

Stickat strumpor åt Jorma
Att det är fullt upp har Margaretha inte något emot. Även efter pensionen har hon sett till att hålla sig sysselsatt. Bland annat har hon jobbat inom Svenska Kyrkan och som kontaktperson och nu alltså som tipsexpert.
Precis som sitt barnbarn ägnar Margaretha en stor del av sin tid åt trav.
- Sedan Matteus började med trav har det blivit ett stort intresse. Jag och min sambo Lasse tittar varje kväll och varje lördag – om vi inte är borta ser vi ser allt, säger Margaretha och skrattar.
Trots det hinner hon även göra andra saker som att promenera, läsa, virka och sticka strumpor åt Jorma Kontio.
- Matteus kom hem en kväll och sa ’Jorma fryser alltid om fötterna’. Då sa jag att jag kan sticka ett par sockor till honom och då sa Matteus ’ja, gör det!'. Så då gjorde jag det. Sedan skojade jag med Jorma när jag ringde upp honom i ett av avsnitten och frågade om han hade använt sockorna och det hade han, berättar Margaretha.

”Ju mer vi planerar desto sämre blir det”
Bakning är också något som Margaretha gärna ägnar sig åt.
- Jag blir glad av att baka så jag det gör jag väldigt mycket. Mitt bästa baktips är drömtårta – rulltårta med choklad och smörkräm – det är lätt.
Men när bakning var tema i ett tidigare avsnitt var det inte helt enkelt.
- När jag bakade den där sockerkakan åkte den in och ut ur ungen många gånger för att vi skulle få till det, säger Margaretha och Matteus flikar in:
- Hon började ju fokusera mer på kakan än på tipsen. Nej, det här med planering fungerar inte för oss. Ju mer vi planerar desto sämre blir det. Nu gör vi så att vi bara kör en tagning.
- Ja, det gick bra i dag, fyller Margaretha i.
I den här veckans avsnitt ringer mormor upp en av sina favoritkuskar och ger så klart sina bästa tips inför V75-omgången på norska Momarken på lördag.

Gina Söderlund, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Superspicy Superspicy   [s 6] 1640/7 6 16.6g 137
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-10 President de Mai President de Mai   [v 8] 2160/10 0 15.8 546
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 4] 2140/10 7 18.6 850
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 First Jewel First Jewel   [v 7] 2140/7 0 g 1365
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 Digger Sugar Digger Sugar   [v 3] 2160/12 0 g 321
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [h 3] 2140/3 0 17.0 83
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 President de Mai President de Mai   [v 8] 2680/14 2 17.7 112
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Åke Buttler Åke Buttler   [v 7] 2160/12 0 20.7g 867
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 First Jewel First Jewel   [v 7] 2160/15 8 16.5g 449
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Digger Sugar Digger Sugar   [v 3] 2140/5 3 17.0 80
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/2 B 4 19.2 32
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2160/12 B 7 20.3 342
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Mick Jagger Mick Jagger   [v 2] 1640/6 D 2 22.9 110
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/2 D 0 g 611
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1640/6 D 7 13.4 256
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2140/4 D 0 18.7 764
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 See Me Feel Me See Me Feel Me   [s 4] 2140/3 D 0 24.6 527
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 First Jewel First Jewel   [v 8] 2660/7 D 0 19.1 1289
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 3] 2140/6 D 8 19.4 251
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Victory Graphic Victory Graphic   [v 4] 2140/12 D 0 25.8g 401
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Penelope Face Penelope Face   [s 4] 1660/8 C 4 16.7 192
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 1640/5 B 1 15.8 30
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/7 C 0 19.0 372
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/5 A 0 18.3 53
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/6 C 5 16.9 258
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/12 C 3 15.8 160
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2160/9 D 7 17.6 313
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2160/11 A 0 18.9g 106
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 1660/14 C 0 g 1117
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Bellamie S.B. Bellamie S.B.   [s 4] 2140/5 C 0 18.4 614
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/6 D 5 18.2 291
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/2 D 8 19.8 676
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Galilei Boko Galilei Boko   [h 3] 2160/7 C 0 g 223
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Red Lion Red Lion   [v 8] 2160/9 B 5 17.8 105
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/11 B 0 17.1 381
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Poppen Poppen   [v 5] 2140/8 B 0 19.9 166
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2660/12 B 3 17.9 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 First Jewel First Jewel   [v 8] 2160/12 D 4 15.6 374
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/1 D 5 13.6 282
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-8 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/2 C 3 13.6 177
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2660/6 C 4 16.7 304
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/10 D 7 18.9 588
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/1 C 6 16.6 62
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 1660/11 C 2 17.3 255
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2640/5 C 7 18.3 165
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 C 3 15.1 143
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/9 D 0 17.5 336
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 First Jewel First Jewel   [v 8] 2180/11 C 2 17.0 137
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Sundbobambu Sundbobambu   [v 9] 1660/10 A 4 14.8 54
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/9 D 0 18.6 239
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/8 C 5 16.4 294
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2140/9 D 0 16.8 279
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/9 A 0 16.4g 45
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1640/1 D 4 11.6 217
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/11 D 0 g 389
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/14 C 3 17.2 646
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/8 B 0 19.5g 76
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/1 C 3 17.1 96
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Galilei Boko Galilei Boko   [h 3] 2140/4 D 6 18.3 423
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/1 D 8 18.1 63
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/6 D 4 15.7 795
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/3 C 0 16.2g 241
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 2160/10 D 7 17.4g 276
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/15 A 8 16.4g 378
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/4 D 2 16.6 133
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 1640/2 D 0 g 108
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2160/15 A 1 17.3 94
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 1640/10 B 7 17.6g 48
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/5 D 5 16.7 679
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Åke Buttler Åke Buttler   [v 8] 2140/2 D 0 19.6g 422
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 She's from Above She's from Above   [s 4] 2180/11 A 7 16.0 32
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/5 A 6 17.3 130
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Jenny Countach Jenny Countach   [s 3] 2140/9 B 0 19.2 184
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/7 C 5 14.6 124
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Rhina Rhina   [s 3] 2140/3 D 0 g 734
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/12 A 5 16.8 345
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Simb Reeves Simb Reeves   [v 7] 2160/8 B 6 16.2 342
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Super Tag Super Tag   [v 5] 2140/5 C 6 17.3 176
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2160/10 C 0 g 194
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Calluna Calluna   [s 3] 2140/12 B 0 21.5 354
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Snaf Snaf   [v 6] 2140/4 B 2 19.3 172
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Petite Hellen Petite Hellen   [s 6] 2140/2 D 0 20.0 449
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/8 C 1 16.5 85
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/12 A 5 18.0 191
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Jenny Countach Jenny Countach   [s 3] 2140/5 C 0 21.3g 248
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/8 C 1 12.6 72
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/7 C 6 16.8 304
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Simb Reeves Simb Reeves   [v 7] 2640/7 B 6 16.7 226
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2140/3 D 0 16.7 1072
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 2140/3 B 0 18.9 307
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Jenny Countach Jenny Countach   [s 3] 2140/4 D 0 22.7g 58
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2640/4 C 7 18.1 188
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2160/4 D 0 16.3 192
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Petite Hellen Petite Hellen   [s 6] 2160/11 D 0 19.2 384
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 C 3 15.4 90
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Åke Buttler Åke Buttler   [v 8] 1660/9 C 0 g 757
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 2140/2 C 0 19.1 327
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/4 D 6 16.9 286
2016-05-03 2016-05-03 Visby-7 Bellamie S.B. Bellamie S.B.   [s 4] 2140/9 D 0 22.1 700
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/14 A 0 g 283
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2660/14 D 0 16.5 869
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Ixia Diago Ixia Diago   [s 6] 2140/15 D str
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2660/7 D 5 16.8 256
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/10 B 0 g 86
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/9 B 7 17.9 207
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1660/9 C 6 16.3 171
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/8 C 2 16.2 204
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1660/13 C 0 15.1 228
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Bellamie S.B. Bellamie S.B.   [s 4] 2140/6 C 0 25.4g 343
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Youngblood Youngblood   [v 5] 2140/14 A 4 153
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Lady Jewel Lady Jewel   [s 3] 2120/6 D str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Ari J.R. Ari J.R.   [v 3] 2120/7 D 0 268
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/5 B 3 16.2 49
2017-10-02 2017-10-02 Visby-5 Linnea Burge Linnea Burge   [s 2] 1620/3 D 4 21.2 237
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/6 D 7 17.3 427
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 6] 2120/2 D 0 17.5 547
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Elias Palema Elias Palema   [v 9] 2620/1 D 0 19.0 946
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 1620/12 D 5 14.5 457
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Superspicy Superspicy   [s 8] 2160/12 B str
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Askö Can Askö Can   [v 9] 1640/9 C 4 17.0 197
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/1 B 2 16.7 16
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2120/2 D 3 14.9 564
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2120/4 D 8 16.1 760
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/8 C 1 18.8 204
2017-09-12 2017-09-12 Visby-5 Linnea Burge Linnea Burge   [s 2] 1620/6 D 5 21.4 220
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Chiptime Chiptime   [v 6] 2120/4 D 4 15.7 432
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Promise Promise   [s 6] 2620/10 D 5 16.0 473
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 Lady Jewel Lady Jewel   [s 3] 2120/3 D 6 19.9 173
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Mamushka Mamushka   [s 6] 2140/9 C 0 19.9 377
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2140/14 B 5 17.1 42
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Youngblood Youngblood   [v 5] 1640/11 A 5 14.9 82
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2140/6 C 1 17.2 81
2017-08-29 2017-08-29 Visby-9 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 D 1 17.2 32
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2140/14 A 0 17.7 296
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Calluna Calluna   [s 4] 1620/11 B 6 16.9 495
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 6] 2120/1 D 0 17.0 506
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Simb Reeves Simb Reeves   [v 8] 2620/4 B 0 18.5 657
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Mamushka Mamushka   [s 6] 2120/8 C 0 17.5 318
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Superspicy Superspicy   [s 8] 2120/8 D str
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Youngblood Youngblood   [v 5] 2120/10 A 2 15.8 73
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 A 1 20.1 37
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/1 D 4 17.1 350
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/7 D 5 19.8 244
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Chiptime Chiptime   [v 6] 2140/11 B 1 18.0 107
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 6] 1620/5 C 0 14.6g 44
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2140/14 B 0 g 184
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 6] 1620/9 D 4 14.0 359
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Star Commander Star Commander   [v 6] 2120/6 C 4 16.6 122
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2120/4 D 0 17.3 607
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/3 D 2 18.4 200
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 1620/9 D 0 19.5 525
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/6 D 0 416
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2120/3 B 4 16.9 208
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1620/1 D 7 14.8 537
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Lady Jewel Lady Jewel   [s 3] 2120/5 B 4 19.7 249
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2120/7 D 0 g 990
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2140/4 C 4 16.7 77
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/1 D 8 20.5g 50
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2120/11 B 5 17.6 259
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 5] 2120/9 C 5 21.1 206
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/4 C 0 18.2 47
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Superspicy Superspicy   [s 8] 1620/4 D 0 g 191
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Jenny Countach Jenny Countach   [s 4] 2120/2 B 3 17.6 138
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Superspicy Superspicy   [s 8] 1660/13 B 7 15.8 446
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 2140/7 D 5 17.3 436
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2620/8 D 0 19.3 1362
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 5] 2120/2 C 4 19.8 545
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/1 D 0 g 329
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Youngblood Youngblood   [v 5] 1620/4 D 2 13.3 72
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2120/13 D 0 17.3 1303
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 1620/4 C str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Bombastic Bombastic   [v 4] 2120/4 D 6 16.5 371
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Penelope Face Penelope Face   [s 5] 2120/7 D 0 16.2 277
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/5 B 0 16.7 76
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/9 D str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2120/5 D 3 41
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2140/13 C 0 18.8 628
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Promise Promise   [s 6] 2620/10 C 0 17.7 485
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/9 D 0 g 351
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Chiptime Chiptime   [v 6] 2120/2 D 2 103
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1640/12 C str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 5] 2120/9 C 7 20.5 708
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Bombastic Bombastic   [v 4] 2120/8 C 8 16.7 386
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2120/2 B 0 16.4 110
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2120/6 D 0 g 660
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/4 D 4 16.0 535
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Promise Promise   [s 6] 2120/13 D 8 15.4 626
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2140/5 B 7 18.6 110
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/9 B 0 18.4g 70
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Superspicy Superspicy   [s 8] 1620/5 C 5 15.7 36
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2120/2 D 3 17.1 154
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1620/2 D 2 14.5 48
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2120/1 B 2 15.9 44
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/3 D 3 17.5 337
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/12 B 2 18.1 40
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2140/6 B 1 16.3 47
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Bombastic Bombastic   [v 4] 2140/15 A 4 16.5 83
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2120/8 C 0 20.2 418
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/2 D 4 18.6g 469
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 1640/10 D 0 17.8 244
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 6] 1640/9 C 0 17.2 609
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 5] 2120/12 D 7 16.6 559
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Superspicy Superspicy   [s 8] 1620/2 D 5 15.5 96
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 6] 2140/14 B 0 846
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Christina Burge Christina Burge   [s 5] 2120/10 B 0 119
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 2620/10 C str
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2120/3 D 4 17.2 514ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se