V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Mäster Gustafs Pokal kördes vid 21.30-tiden på torsdagen utanför V64-spelet i Boden. Finalloppet med 100 000 kronor i förstapris ..


Mäster Gustafs Pokal kördes vid 21.30-tiden på torsdagen utanför V64-spelet i Boden. Finalloppet med 100 000 kronor i förstapris föregicks av två försökslopp där vinnarna var finsktränade Kurir Brodde och Eva I.H., från Umåker-amatören Ingemar Hultqvists stall.
Kurir Brodde och Eva I.H. drog på sig mycket spel i finalen men gjorde bort sig med tidiga galopper. I stället såg Eva I.H.:s stallkamrat Comewithaflash ett tag ut att kunna ta hem loppet. Tarabuso Jet såg slagen ett tag på upploppet men sträckte på sig och kontrade till sig segern för Santtu Raitala.
Raitala är en finsk toppkusk som vinner en hel del lopp i Boden.
- Det har gått bra här och sådana här dagar när man får köra Katja och Jannes hästar är det lätt. Vi tyckte att hästen skulle vara bättre i finalen. Det är en vältränad häst så det här upplägget var bra åt honom, sa Santtu Raitala.
Segertiden för Tarabuso Jet skrevs till 1.13,3 över 1660 meter.
Finska amatörerna Katja Melko och Janne Soronen från Lumijoki tränar vinnaren. I fjol hade paret Elian Web med i ett försök till Elitloppet men tog sig inte till final.

Efterlängtat för Karlsson
Solängettränaren Björn Karlsson har vunnit ett par försökslopp till kallblodsloppet Greivins Minne under åren men inte lyckats i finalerna. På torsdagen kom segern i Boden han siktat in sig på och det var Backegubben som var segervapnet.
100 000 kronor in i Greivins Minne och en seger som bärgades efter tidig ledning med den fyraårige hingsten.
- Det här är ett lopp som ligger mig varmt om hjärtat och jag stod över derbyt för att ladda mot det här. Det är klart att det känns jättebra, sa Björn Karlsson.
Backegubben var stor favorit i loppet, spelad på 40 procent på V64. Segertiden blev 1.27,1 över 1640 meter, auto

Mikael Wikner, Kanal 75


Tisdagens uttagningslopp på Solvalla bjöd på den ena fina prestationen efter den andra. Frågan är om inte Campo Bahia imponerade mes..


Tisdagens uttagningslopp på Solvalla bjöd på den ena fina prestationen efter den andra.
Frågan är om inte Campo Bahia imponerade mest av alla som avgjorde trots ett sista varv ute i tredjespår med en lugn och segerviss Conrad Lugauer i sulkyn.
- Jag har aldrig haft en bättre treåring i stallet, sa Jägersrotränaren efter loppet.
Campo Bahia kämpade om segern mot Timo Nurmos Danilo Brick som hade travat utvändigt ledaren. Hästen från Malmö tog sig enkelt förbi sista biten utan att Lugauer behövde göra allt för mycket som kusk.
En femstjärnig insats och som det ser ut är det här favoriten att slå i finalen av kriteriet.
- Jag är patriot så klart och tror nästan alltid att hästarna från Jägersro ska vinna. Men ”Connis” häst… utan andra jämförelser i övrigt har jag inte fått samma vibbar sedan jag såg Going Kronos för första gången, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist.

”Är kär i hästen”
Going Kronos var Lutfi Kolgjinis stjärna som gjorde sin sista tävlingssäsong 2008, vann en radda storlopp och sprang in 6,6 miljoner kronor.
- Det är lite samma stjärnstatus över Lugauers häst. Campo Bahia är min vinnare och jag hoppas verkligen att han tar hem det. För jag har ju varit ”kär” i hästen sedan han började starta, man kunde inte riktigt fatta vad man såg där i somras när han började tävla, säger Ahlkvist.

Favoriten i Oaks
2018 års upplaga av det stora treåringsloppet beskrivs annars allmänt som ett av de starkare på många år.
- Ja, därmed inte sagt att jag inte har respekt för de andra hästarna. Det är ett fantastiskt fint fält. Attraversiamo och Cab Lane såg väldigt fina ut och är väl ihop med Connis hästarna som imponerade mest på mig.
- Det är extra kul i år då vi har favoriten i Oaks också. Helena Burmans A Sweet Dance är en större favorit än vad Campo Bahia kommer att bli i kriteriet. Så slår det rätt nästa söndag blir det en fantastisk dag för Jägersro, säger Mats Ahlkvist.

Mikael Wikner, Kanal 75


Jerry Riordan-tränade Ringostarr Treb (V86-2) har inte tävlat sedan han i maj vann Elitloppet på Solvalla i bländande stil. I oktober kan h..


Jerry Riordan-tränade Ringostarr Treb (V86-2) har inte tävlat sedan han i maj vann Elitloppet på Solvalla i bländande stil. I oktober kan han lägga ännu en stoloppstitel till sitt CV när han startar i Yonkers International, vardagligt kallat VM-loppet, i New York. Men först ska han starta i V86 på elitloppsbanan Solvalla. Ordinarie kusk Wilhelm Paal sitter i utvisningsbåset och istället får Torbjörn Jansson chansen i sulkyn. För motståndet i det sju hästar stora fältet står bland andra Canari Match.

Kanal 75


När Thundering Blue (GS75-6) på söndag kliver ut på Bro Park gör han det som historiens högst rankade häst på svensk ..


När Thundering Blue (GS75-6) på söndag kliver ut på Bro Park gör han det som historiens högst rankade häst på svensk mark. Den femårige skimmeln har i år gått från att vara en i mängden till en av Storbritanniens bästa hästar med egen fanclub. Sedan han i sin senaste start spurtat in som trea mot den absoluta eliten i Juddmonte International Stakes tilldelades han handicaptalet 100. Längre än så sträcker sig inte skalan.
- Vad jag vet har ingen häst fått det tidigare, det ska i så fall vara för väldigt många år sedan när man var lite generösare med formtalen. Jag kan i alla fall tryggt säga att det blir den bästa galopphäst som startat i Sverige genom tiderna, säger Svensk Galopps sportchef Dennis Madsen.

Överlägsen i teorin
Något förenklat anger handicaptalet hur bra hästen är och på pappret ska Thundering Blue vinna Stockholm Cup med mer än sex hästlängders marginal. Men teori och verklighet stämmer inte alltid överens och det saknas inte motstånd i loppet som lockar med en segercheck på 800 000 kronor. Förste utmanare är danske topphästen Giuseppe Piazzi. Han är med handicaptalet 95 fältets näst högst rankade häst och sju segrar på nio starter vittnar om hans kapacitet.
- Det ska bli riktigt roligt att se honom mot en häst som Thundering Blue. Det blir ett bra mätvärde för vår häst. Jag tror dock inte det blir någon walk over för Thundering Blue. En häst som Our Last Summer kan också flytta på sig. Det är möjligt att Thundering Blue vinner, men jag tror gott att vi kan utmana den, säger Flemming Velin, som både äger och tränar Giuseppe Piazzi, till svenskgalopp.se.

Startlista
Stockholm Cup
2 400 meter gräs

1. Bokan – Jacob Johansen
2. Thundering Blue – Fran Berry
3. Pas de Secrets – Jan-Erik Neuroth
4. Crowned Eagle – Silvestre De Sausa
5. Sublissimo – Fredrik Janetzky
6. Jubilance – Elione Chaves
7. Nordic Defense – Carlos Lopez
8. Einsteins Folly – Martin Rodriguez
9. Giuseppe Piazzi – Oliver Wilson
10. Our Last Summer – Rafael Schistl
11. El Abandonado – Franco Gonzalez Rocha
12. Alberone – Manuel Martinez
Förstapris: 800 000 kronor

Kanal 75


Förra onsdagen blev en spelare ensam om alla rätt på V86 och vann 22,6 miljoner kronor – ett rekord för spelet.På onsdagkvä..


Förra onsdagen blev en spelare ensam om alla rätt på V86 och vann 22,6 miljoner kronor – ett rekord för spelet.
På onsdagkvällen blev det frågan om miljoner igen. Toppkuskarna Erik Adielsson och Veijo Heiskanen lotsade in överraskningarna Tourzo respektive Yaganashi.
Att Conrad Lugauer sedan hade en lyckad kväll med kvällens största favorit Norton Commander och favoritspelade NoLimitJimMit spelade ingen roll. Utdelningen sköt i höjden ändå.
I spelhörnan på Börjes varuhus i Tingsryd hade någon spelat för 12 kronor och belöningen blev drygt 1,9 miljoner kronor. Övriga två system var inlämnade på ATG.se.
 

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvalla delade onsdagens V86-omgång med Jägersro.Medan huvudstadsbanan bidrog med raffel och överraskande vinnare, stod travbanan i Malmö ..


Solvalla delade onsdagens V86-omgång med Jägersro.
Medan huvudstadsbanan bidrog med raffel och överraskande vinnare, stod travbanan i Malmö för den bästa sporten.
Conrad Lugauer var kvällens man med två segrar på V86-spelet.
Tysken får ses som förhandsfavorit i kriteriet nästa helg med Campo Bahia efter tisdagens kvalrunda.
På onsdagen klev stallet över sex miljoner intjänat under året och med en segerprocent som nuddar 30-strecket är självförtroendet på topp.
Faktum är att Lugauer lite grand pratade sin första vinnare NoLimitJimMit till knapp favorit på V86-spelet med optimistiska tongångar under onsdagen och även såg till att leverera.
NoLimitJimMit kördes till ledningen efter 500 meter. Väl där släpptes ingen över bron och segermarginalen för den käcke fuxen skrevs till nio längder.
1.11,4 var ett nytt rekord för hästen – en kapning av det förra med två sekunder.
- Han kändes bra och stark hela vägen och var mycket bra. Att jag var så optimistisk? Jag tror att jag har rätt bra känsla för hur mina hästar mår, sa Lugauer med ett leende.

Norton kvällens största favorit
Med Norton Commander blev det ett nästan identiskt scenario. Spets efter en bit för att sedan lämna i den sista kurvan. Fuxen var drömfin i åttonde segern i tolfte starten.
1.11,0 över 1640 meter, auto löd segertiden på Jägersros mycket snabba bana.
- Helt fantastiskt, det är en fröjd att jobba med sådana här hästar, sa Lugauer som närmast har ett lärlingslopp på Solvalla V75 nästa lördag i sikte med Norton Commander.

Sobel Conway miljonär
Peter Untersteiner hade jättelångt fram i den sista kurvan med Sobel Conway i Hästägarekannan på Jägersro. Det blev säkert ändå och segern bärgades med en dryg längd i hästens första start sedan i juli. 70 000 kronor i förstapris och femåringen klev över miljonen.
Jerry Riordans Tropicana Ås var jättefin över 2640 meter. Stefan Söderkvist profiterade på ett högt tempo i täten och lyfte enkelt in det fyraåriga stoet till slut.

Miljonutdelning med skrällar på Solvalla
Utdelningen på åtta rätt flög upp i 1,8 miljoner kronor, med de tyngsta skrällarna på Solvalla.
Favoriterna gjorde bort sig med galopper i treåringsloppet. Ett faktum som utnyttjades direkt av Erik Adielsson som körde till och övertog ledningen med Kent's Laddie i en 1.11-öppning och fick ta det lugnare sedan. Stig H Johansson tränar hästen som tog tredje segern i åttonde starten.
Erik Adielsson satt också bakom omgångens stora skräll Tourzo i det andra treåringsloppet på kupongen. Maria Andreasson, amatör med licens på Åby, tränar hästen som endast var streckad på tre procent.
Storfavoriten Kasper Trot uppträdde märkligt. Erik Adielsson bärgade segern från ledarens rygg.
Veijo Heiskanen hade två hästar med sig från Åby och satte dit båda. Heiskanen var andre kupongrensare ut på Solvalla då han ledde runt om med fyraåriga stoet Yaganashi från det egna stallet. En överraskning spelad på fyra procent.
Tillsammans med Love No Limit kuppade sig Heiskanen till ledningen 800 meter från mål i en satsning som höll.
22,6 miljoner kronor blev utdelningen förra onsdagen till en ensam vinnare. Även den här onsdagen var V86 ett miljonspel. Tre system hittade alla vinnarna och utdelningen för åtta rätt blev hela 1 876 226 kronor, 6290 kronor för sju rätt och 304 kronor för sex rätt.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Superspicy Superspicy   [s 6] 1640/7 6 16.6g 137
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-10 President de Mai President de Mai   [v 8] 2160/10 0 15.8 546
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 4] 2140/10 7 18.6 850
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 First Jewel First Jewel   [v 7] 2140/7 0 g 1365
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 Digger Sugar Digger Sugar   [v 3] 2160/12 0 g 321
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 President de Mai President de Mai   [v 8] 2680/14 2 17.7 112
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Åke Buttler Åke Buttler   [v 7] 2160/12 0 20.7g 867
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 First Jewel First Jewel   [v 7] 2160/15 8 16.5g 449
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Digger Sugar Digger Sugar   [v 3] 2140/5 3 17.0 80
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [h 3] 2140/3 0 17.0 83
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 See Me Feel Me See Me Feel Me   [s 4] 2140/3 D 0 24.6 527
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 First Jewel First Jewel   [v 8] 2660/7 D 0 19.1 1289
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/2 B 4 19.2 32
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2160/12 B 7 20.3 342
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Mick Jagger Mick Jagger   [v 2] 1640/6 D 2 22.9 110
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/2 D 0 g 611
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1640/6 D 7 13.4 256
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2140/4 D 0 18.7 764
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Penelope Face Penelope Face   [s 4] 1660/8 C 4 16.7 192
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 1640/5 B 1 15.8 30
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/7 C 0 19.0 372
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/5 A 0 18.3 53
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 3] 2140/6 D 8 19.4 251
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Victory Graphic Victory Graphic   [v 4] 2140/12 D 0 25.8g 401
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2160/9 D 7 17.6 313
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2160/11 A 0 18.9g 106
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 1660/14 C 0 g 1117
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Bellamie S.B. Bellamie S.B.   [s 4] 2140/5 C 0 18.4 614
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/6 C 5 16.9 258
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/12 C 3 15.8 160
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2660/12 B 3 17.9 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 First Jewel First Jewel   [v 8] 2160/12 D 4 15.6 374
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/1 D 5 13.6 282
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/6 D 5 18.2 291
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/2 D 8 19.8 676
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Galilei Boko Galilei Boko   [h 3] 2160/7 C 0 g 223
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Red Lion Red Lion   [v 8] 2160/9 B 5 17.8 105
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/11 B 0 17.1 381
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Poppen Poppen   [v 5] 2140/8 B 0 19.9 166
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-8 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/2 C 3 13.6 177
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 1660/11 C 2 17.3 255
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2640/5 C 7 18.3 165
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 C 3 15.1 143
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/9 D 0 17.5 336
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2660/6 C 4 16.7 304
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/10 D 7 18.9 588
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/1 C 6 16.6 62
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/9 A 0 16.4g 45
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1640/1 D 4 11.6 217
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/11 D 0 g 389
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 First Jewel First Jewel   [v 8] 2180/11 C 2 17.0 137
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Sundbobambu Sundbobambu   [v 9] 1660/10 A 4 14.8 54
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/9 D 0 18.6 239
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/8 C 5 16.4 294
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2140/9 D 0 16.8 279
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/1 C 3 17.1 96
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Galilei Boko Galilei Boko   [h 3] 2140/4 D 6 18.3 423
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/1 D 8 18.1 63
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/6 D 4 15.7 795
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/3 C 0 16.2g 241
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/14 C 3 17.2 646
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/8 B 0 19.5g 76
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 2160/10 D 7 17.4g 276
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/15 A 8 16.4g 378
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/4 D 2 16.6 133
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 1640/2 D 0 g 108
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2160/15 A 1 17.3 94
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 1640/10 B 7 17.6g 48
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/5 D 5 16.7 679
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Åke Buttler Åke Buttler   [v 8] 2140/2 D 0 19.6g 422
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 She's from Above She's from Above   [s 4] 2180/11 A 7 16.0 32
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/5 A 6 17.3 130
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Jenny Countach Jenny Countach   [s 3] 2140/9 B 0 19.2 184
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/7 C 5 14.6 124
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Petite Hellen Petite Hellen   [s 6] 2140/2 D 0 20.0 449
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/8 C 1 16.5 85
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Rhina Rhina   [s 3] 2140/3 D 0 g 734
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/12 A 5 16.8 345
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Simb Reeves Simb Reeves   [v 7] 2160/8 B 6 16.2 342
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Super Tag Super Tag   [v 5] 2140/5 C 6 17.3 176
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2160/10 C 0 g 194
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Calluna Calluna   [s 3] 2140/12 B 0 21.5 354
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Snaf Snaf   [v 6] 2140/4 B 2 19.3 172
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Jenny Countach Jenny Countach   [s 3] 2140/5 C 0 21.3g 248
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/8 C 1 12.6 72
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/7 C 6 16.8 304
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Simb Reeves Simb Reeves   [v 7] 2640/7 B 6 16.7 226
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2140/3 D 0 16.7 1072
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/12 A 5 18.0 191
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2160/4 D 0 16.3 192
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Petite Hellen Petite Hellen   [s 6] 2160/11 D 0 19.2 384
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 C 3 15.4 90
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 2140/3 B 0 18.9 307
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Jenny Countach Jenny Countach   [s 3] 2140/4 D 0 22.7g 58
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2640/4 C 7 18.1 188
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2660/14 D 0 16.5 869
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Ixia Diago Ixia Diago   [s 6] 2140/15 D str
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Åke Buttler Åke Buttler   [v 8] 1660/9 C 0 g 757
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 2140/2 C 0 19.1 327
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/4 D 6 16.9 286
2016-05-03 2016-05-03 Visby-7 Bellamie S.B. Bellamie S.B.   [s 4] 2140/9 D 0 22.1 700
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/14 A 0 g 283
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/10 B 0 g 86
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/9 B 7 17.9 207
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1660/9 C 6 16.3 171
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/8 C 2 16.2 204
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1660/13 C 0 15.1 228
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Bellamie S.B. Bellamie S.B.   [s 4] 2140/6 C 0 25.4g 343
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2660/7 D 5 16.8 256
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 1620/12 D 5 14.5 457
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Superspicy Superspicy   [s 8] 2160/12 B str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Youngblood Youngblood   [v 5] 2140/14 A 4 153
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Lady Jewel Lady Jewel   [s 3] 2120/6 D str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Ari J.R. Ari J.R.   [v 3] 2120/7 D 0 268
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/5 B 3 16.2 49
2017-10-02 2017-10-02 Visby-5 Linnea Burge Linnea Burge   [s 2] 1620/3 D 4 21.2 237
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/6 D 7 17.3 427
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 6] 2120/2 D 0 17.5 547
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Elias Palema Elias Palema   [v 9] 2620/1 D 0 19.0 946
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Askö Can Askö Can   [v 9] 1640/9 C 4 17.0 197
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/1 B 2 16.7 16
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2120/2 D 3 14.9 564
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2120/4 D 8 16.1 760
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Mamushka Mamushka   [s 6] 2140/9 C 0 19.9 377
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2140/14 B 5 17.1 42
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Youngblood Youngblood   [v 5] 1640/11 A 5 14.9 82
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/8 C 1 18.8 204
2017-09-12 2017-09-12 Visby-5 Linnea Burge Linnea Burge   [s 2] 1620/6 D 5 21.4 220
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Chiptime Chiptime   [v 6] 2120/4 D 4 15.7 432
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Promise Promise   [s 6] 2620/10 D 5 16.0 473
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 Lady Jewel Lady Jewel   [s 3] 2120/3 D 6 19.9 173
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Calluna Calluna   [s 4] 1620/11 B 6 16.9 495
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 6] 2120/1 D 0 17.0 506
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Simb Reeves Simb Reeves   [v 8] 2620/4 B 0 18.5 657
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Mamushka Mamushka   [s 6] 2120/8 C 0 17.5 318
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Superspicy Superspicy   [s 8] 2120/8 D str
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2140/6 C 1 17.2 81
2017-08-29 2017-08-29 Visby-9 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 D 1 17.2 32
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2140/14 A 0 17.7 296
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 6] 1620/5 C 0 14.6g 44
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2140/14 B 0 g 184
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 6] 1620/9 D 4 14.0 359
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Youngblood Youngblood   [v 5] 2120/10 A 2 15.8 73
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 A 1 20.1 37
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/1 D 4 17.1 350
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/7 D 5 19.8 244
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Chiptime Chiptime   [v 6] 2140/11 B 1 18.0 107
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 1620/9 D 0 19.5 525
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/6 D 0 416
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Star Commander Star Commander   [v 6] 2120/6 C 4 16.6 122
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2120/4 D 0 17.3 607
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/3 D 2 18.4 200
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2120/3 B 4 16.9 208
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1620/1 D 7 14.8 537
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Lady Jewel Lady Jewel   [s 3] 2120/5 B 4 19.7 249
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2120/7 D 0 g 990
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/4 C 0 18.2 47
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Superspicy Superspicy   [s 8] 1620/4 D 0 g 191
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2140/4 C 4 16.7 77
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/1 D 8 20.5g 50
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2120/11 B 5 17.6 259
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 5] 2120/9 C 5 21.1 206
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Jenny Countach Jenny Countach   [s 4] 2120/2 B 3 17.6 138
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 5] 2120/2 C 4 19.8 545
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Superspicy Superspicy   [s 8] 1660/13 B 7 15.8 446
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 2140/7 D 5 17.3 436
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2620/8 D 0 19.3 1362
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/1 D 0 g 329
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Youngblood Youngblood   [v 5] 1620/4 D 2 13.3 72
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2120/13 D 0 17.3 1303
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2120/5 D 3 41
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2140/13 C 0 18.8 628
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Promise Promise   [s 6] 2620/10 C 0 17.7 485
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/9 D 0 g 351
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 1620/4 C str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Bombastic Bombastic   [v 4] 2120/4 D 6 16.5 371
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Penelope Face Penelope Face   [s 5] 2120/7 D 0 16.2 277
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/5 B 0 16.7 76
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/9 D str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Bombastic Bombastic   [v 4] 2120/8 C 8 16.7 386
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2120/2 B 0 16.4 110
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2120/6 D 0 g 660
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/4 D 4 16.0 535
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Promise Promise   [s 6] 2120/13 D 8 15.4 626
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Chiptime Chiptime   [v 6] 2120/2 D 2 103
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1640/12 C str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 5] 2120/9 C 7 20.5 708
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2120/1 B 2 15.9 44
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/3 D 3 17.5 337
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/12 B 2 18.1 40
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2140/5 B 7 18.6 110
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/9 B 0 18.4g 70
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Superspicy Superspicy   [s 8] 1620/5 C 5 15.7 36
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2120/2 D 3 17.1 154
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1620/2 D 2 14.5 48
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2140/6 B 1 16.3 47
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/2 D 4 18.6g 469
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 1640/10 D 0 17.8 244
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 6] 1640/9 C 0 17.2 609
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 5] 2120/12 D 7 16.6 559
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Bombastic Bombastic   [v 4] 2140/15 A 4 16.5 83
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2120/8 C 0 20.2 418
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 6] 2140/14 B 0 846
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Christina Burge Christina Burge   [s 5] 2120/10 B 0 119
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 2620/10 C str
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2120/3 D 4 17.2 514
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Superspicy Superspicy   [s 8] 1620/2 D 5 15.5 96
2018-09-20 2018-09-20 Visby-1 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2120/5 D 0 15.2 704
2018-09-20 2018-09-20 Visby-2 Chiptime Chiptime   [v 7] 2120/5 C 4 15.3 310
2018-09-20 2018-09-20 Visby-3 Turmalin Yankee Turmalin Yankee   [s 3] 2120/4 D 2 18.2 160
2018-09-20 2018-09-20 Visby-4 Lady Jewel Lady Jewel   [s 4] 2140/4 D 4 16.3 132
2018-09-20 2018-09-20 Visby-7 Alwoods Amarone Alwoods Amarone   [s 6] 2140/11 C 2 16.6 224
2018-09-20 2018-09-20 Visby-8 Poppen Poppen   [v 7] 1620/1 D 0 17.5 301
2018-09-06 2018-09-06 Visby-2 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2120/8 D 0 15.4 427
2018-09-06 2018-09-06 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 6] 2620/11 B 0 g 198
2018-09-06 2018-09-06 Visby-4 Chiptime Chiptime   [v 7] 1620/11 D 0 904
2018-09-06 2018-09-06 Visby-7 Lisa Will Lisa Will   [s 6] 2120/4 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Visby-8 Maltes Axel Maltes Axel   [v 8] 2140/8 D 0
2018-08-30 2018-08-30 Visby-1 Lady Jewel Lady Jewel   [s 4] 2120/1 C 1 16.0 75
2018-08-30 2018-08-30 Visby-5 Helios K. Helios K.   [v 7] 2120/8 C 0 19.6 213
2018-08-30 2018-08-30 Visby-7 Digger Sugar Digger Sugar   [v 6] 1640/15 A 5 15.9 109
2018-08-30 2018-08-30 Visby-8 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2160/10 B 2 15.5 83
2018-08-02 2018-08-02 Visby-1 Lisa Will Lisa Will   [s 6] 2120/4 B 5 18.1 72
2018-08-02 2018-08-02 Visby-2 Maltes Axel Maltes Axel   [v 8] 1620/9 D 0 16.5 452
2018-08-02 2018-08-02 Visby-4 Helios K. Helios K.   [v 7] 2120/5 A 4 16.5 173
2018-08-02 2018-08-02 Visby-8 Simb Reeves Simb Reeves   [v 9] 2620/11 D 0 16.0 237
2018-08-02 2018-08-02 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 6] 1620/11 D 6 13.3 324
2018-07-26 2018-07-26 Visby-1 Lisa Will Lisa Will   [s 6] 2120/5 C 2 17.9 66
2018-07-26 2018-07-26 Visby-2 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 2140/4 C 0 171
2018-07-26 2018-07-26 Visby-4 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 1620/3 C 6 15.4 63
2018-07-26 2018-07-26 Visby-5 Simb Reeves Simb Reeves   [v 9] 2620/12 D 2 15.4 589
2018-07-26 2018-07-26 Visby-6 Lady Jewel Lady Jewel   [s 4] 2120/2 D 3 15.8 100
2018-07-26 2018-07-26 Visby-9 Victory Graphic Victory Graphic   [v 6] 2140/13 B 7 17.6g 340
2018-07-19 2018-07-19 Visby-3 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 1620/6 D 0 18.6g 362
2018-07-19 2018-07-19 Visby-5 Digger Sugar Digger Sugar   [v 6] 2620/12 B 2 16.5 233
2018-07-19 2018-07-19 Visby-7 Simb Reeves Simb Reeves   [v 9] 2140/7 D 4 16.5 774
2018-07-19 2018-07-19 Visby-9 Caddie Lac Caddie Lac   [s 5] 1640/8 C 8 17.2 326
2018-06-28 2018-06-28 Visby-4 Lady Jewel Lady Jewel   [s 4] 2120/11 D 1 17.4 699
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/6 D 0 22.2 1098
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Lady Jewel Lady Jewel   [s 4] 2120/6 D 8 18.8 1068
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Helios K. Helios K.   [v 7] 1620/10 D 0 15.4 956
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/1 D 0 19.5 497
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 5] 2120/2 C 0 g 500
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Helios K. Helios K.   [v 7] 1620/1 D 6 16.9 539
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 2120/5 D 0 15.9 695
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 Winnie Jovalley Winnie Jovalley   [s 3] 2120/9 D 0 20.0g 106
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/3 D 0 17.8 143
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/7 D 5 18.6 298
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2120/1 D 0 14.7 1000
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Askö Can Askö Can   [v 10] 2120/2 D 0 18.9 353
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 Snaf Snaf   [v 8] 2120/1 D 0 g 488
2018-05-06 2018-05-06 Visby-3 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 1620/4 C 5 17.3 177
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Chiptime Chiptime   [v 7] 2620/5 B 6 17.4 116
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/7 B 0 g 76
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Bombastic Bombastic   [v 5] 2120/5 D 6 17.2 47
2018-04-21 2018-04-21 Visby-2 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/7 C 4 19.9 98
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Promise Promise   [s 7] 2120/1 C 5 17.7 82ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se