Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det är i Prix René Balliére på Paris-banan Vincennes som Bold Eagle ska starta och den franske nationalidolen kan ta tredje raka segern..


Det är i Prix René Balliére på Paris-banan Vincennes som Bold Eagle ska starta och den franske nationalidolen kan ta tredje raka segern i loppet. Startlistan är inte spikad än men bland de anmälda finns utöver Bold Eagle toppdjur som Belina Josselyn, Up And Quick, Bird Parker och Carat Williams. Loppet körs över 2 100 meter med bilstart och segerchecken uppgår till närmare 900 000 kronor.

Kan komma tillbaka till Sverige
Efter strulet i Elitloppet på Solvalla för en månad, där Bold Eagle stressade upp sig och galopperade bort sina möjligheter efter återkallad och fördröjd start, sa kretsen runt Bold Eagle att hästen inte kommer tillbaka till Sverige. Nu rapporterar branschtidningen Travronden i sin nätupplaga att man har ändrat sig. Enligt travronden.se säger ägaren Pierre Pilarskis agent Francois Jamier följande:
- Elitloppet är ett tufft lopp. Allt måste stämma för att det ska lyckas och det är kanske inte hans typ av lopp, men vi hoppas komma tillbaka till ­Sverige på något sätt. Bold Eagle ska inte bara bli ihågkommen som en försöksvinnare av Elitloppet. Publiken vill ha, och förtjänar, mer.

Ola Johansson, Kanal 75


Under Solvallas tisdagstävlingar med V64 kom uttrycket om "två träter" till användning.I den andra V64-avdelningen kunde Örj..


Under Solvallas tisdagstävlingar med V64 kom uttrycket om "två träter" till användning.
I den andra V64-avdelningen kunde Örjan Kihlström som bäst bli trea i mål då han lät Green Keeper U.S. sträcka ut över upploppet.
Och så gick han och vann loppet.
I täten dirigerade Björn Goop med egentränade Sugarcraft, en av favoriterna. Erik Adielsson bjöd strid med jätteöverraskningen Global U.Turn och blev närgången på utsidan på upploppet.
Det stod och vägde till kort före mål mellan dessa två ekipage. När bara några meter återstod kom överraskningen. Båda hästarna faller ur travet på så gott som exakt samma ställe och galopperar över mållinjen och diskvalificeras.
Dubbla diskvalifikationer.
- Det är lite ovanligt när man är trea i mål och får segern. Men så kan det bli i travsporten ibland, sa Örjan Kihlström i vinnarcirkeln efter segerloppet med Daniel Redén-tränade Green Keeper U.S.
Fredrik Widman, expertkommentator i ATG Live, har sett tusentals lopp och även dubbla målgalopper.
- Jag har dock aldrig sett två hästar fela så exakt samtidigt när det gällt segern, sa Widman.

Bugatti bet ifrån
V64:an på Solvalla delade ut 8 033 kronor för sex rätt den här kvällen.
Jorma Kontio inledde streckspelet med Timo Nurmos-tränade Bugatti Brick i Itaka Sunds lopp för ston. Bugatti Brick hade inte startat sedan november men var stridsduglig direkt och kunde efter en öppning i trakterna av 1.08,5 första 500 meterna hålla storfavoriten Virginia Grif på utsidan och hålla tempot uppe till seger även om det tog emot lite sista biten. Segertiden 1.11,3.
Magic Gwin är en femårig stjärna från amatören Mona Winkvists stall på Solvalla. Segern i bronsdivisionens final under elitloppslördagen följdes nu upp av en mersmakande seger över kort distans från ledningen. Magic Gwin matchas mot Jubileumspokalen i augusti.
- Han är fantastiskt bra. Det är långa vägar innan man når den högsta eliten men hästen har potential till mycket i alla fall, sa körande Kaj Widell.

Mikael Wikner, Kanal 75


I Elitloppet fick publiken bara se en kort glimt av Maori Time som galopperade i starten av sitt elitloppsförsök. Ägarna lät hästen var..


I Elitloppet fick publiken bara se en kort glimt av Maori Time som galopperade i starten av sitt elitloppsförsök.
Ägarna lät hästen vara kvar i Sverige och Stig H Johansson blev ny tränare.
Nu talar det mesta för att det nioåriga stoet anmäls till gulddivisionen och Färjestads Jubileumslopp på V75 lördagen 30 juni.
Maori Time gick ett snabbare jobb ute på Stora Alby på tisdagen.
- Stig var verkligen jättenöjd med henne. Han har varit mer och mer nöjd med hästen för var dag som gått nästan. Hon var långhårig när hon kom till oss men nu ser hon riktigt fin ut, säger stallets försteman Ville Karhulahti.
Färjestads Jubileumslopp körs över 2140 meter med bilstart. Förstapriset är 400 000 kronor.
Erik Adielsson har tidigare gått ut med att han kommer att köra Maori Time i debuten för Stig H Johansson.

Mikael Wikner, Kanal 75


Elvaårige kallblodskungen Månprinsen A.M. var inte som bäst i ett lopp på Bergsåker i mitten av maj där det blev en femteplats..


Elvaårige kallblodskungen Månprinsen A.M. var inte som bäst i ett lopp på Bergsåker i mitten av maj där det blev en femteplats i något som var tänkt som ett uppladdningslopp inför Elitkampen.
Gunnar Melander meddelade direkt efter målgång att det inte var någon idé att åka till Solvalla med en häst som inte var i form.
Efter en dryg månad hemma på gården i Grubbe utanför Kramfors är duon redo igen. Månprinsen A.M. är anmäld till storloppet Nordic King i Härmä tio mil öster om Vasa på midsommardagen. Ett nytt lopp med 50 000 euro till vinnaren som för tredje året i rad samlar de bästa kallbloden.
- Vi åker mitt på dan på fredag med färja från Holmsund för att vara med om det där. Det blir midsommar på resande fot men vi kommer ju till ett väldigt fint ställe i Härmä och arrangemanget på travbanan är fantastiskt, säger Gunnar Melander, vars häst slutade tvåa i loppet premiäråret 2016 bakom Jokivarren Kunkku.

Hoppas på tempo
Upplägget med försök-och final är slopat i år. Nordic King 2018 är ett lopp, över 1 609 meter.
Dannerotränaren har kollat in några av motståndarna över nätet. Jan-Olob Perssons elitkampsvinnare Lome Brage har respekten med sig över kort distans. 
- För min del är det bra om de kör fort ifrån början så att vi kommer hyfsat till. Då brukar han ju vara med dem till slut även när det handlar om kort distans. Många av de han möter är snabba - men han är ju tung sista 200 meterna. Jag ser exempelvis att hästen med innerspår (Välähdys) ju är våldsamt snabb från start men den brukar inte vara så morsk sista 50.

Hann inte komma i form
Att det ”bara” blev en femteplats i loppet på Bergsåker 16 maj berodde på att hästen kom sämre förberedd än vanligt till loppet enligt Melander.
- Det var förberedelserna som inte var hundra. Jag hade väl en och en halv meter snö här på gården och sedan blev det vår på en gång. Vi hade helt enkelt förhållanden som gjorde att han inte kunde komma i den form som han måste ha för att möta de bästa hästarna, säger Gunnar Melander.
Elitkampen och loppet under Oslo Grand Prix-dagen gick man miste om. Månprinsen A.M. har tränats hemma i Grubbe i stället.
- Vi stod ju över allt för att kunna matcha ordentligt mot Finland. Nu känns han jättefin igen då vi haft sommar en tid. Det känns som att vi verkligen har rätta formen på hästen. Om allt känns bra i Finland testar vi nog Järvsöfaks lopp på Hagmyren redan helgen efter, säger Dannerotränaren.
Det stora målet i år är SM på Bergsåker. Ett lopp elvaåringen vunnit fyra gånger.

Startlista
Nordic King
1609 meter autostart

1. Välähdys – Hatti Kotilainen
2. Costello – Risto Tupamäki
3. Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
4. Elias Intomieli – Hannu Hietanen
5. Lome Brage – Mika Forss
6. Jokivarren Kunkku – Santtu Raitala
7. Junifaks – Jan-Olov Persson
8. Köppinen – Ari Moilanen
9. Polara – Antti Tupamäki
10. Pikkukahveli – Esa Holopainen
11. Art Kjarvald – Olli Koivunen
12. Rapin Aatos – Hannu Torvinen
Förstapris: drygt 500 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


En hoper av Skandinaviens bästa äldre hästar hade slutit upp i Stockholms Stora Pris på Bro Park på måndagen. Sjufaldige miljon..


En hoper av Skandinaviens bästa äldre hästar hade slutit upp i Stockholms Stora Pris på Bro Park på måndagen.
Sjufaldige miljonären Hurricane Red var titelförsvarare i loppet med 700 000 kronor i förstapris - och vann nu loppet för tredje (!) gången.
Jacob Johansen red ett avvaktande lopp i de bakre regionerna och hittade de rätta vägarna i den sista kurvan. Över upploppet bara seglade åttaårigen ifrån.
Bro Parks referent David Crona hade rabblat nästan samtliga hästar i det 1750 meter långa loppet.
- Men längst ut kommer en häst som vi inte nämnt på hela loppet, en häst som legat väl inslaget i paketet. Men nu har paketet öppnats! refererade Crona när Hurricane Red flög till seger.

”Gäller att vara lite kall”
I starten tog Our Last Summer tog mycket enkelt hand om ledningen för Rafael Schistl men låg på lite väl mycket och kroknade helt.
I stället blev det Niels Petersens andra häst i loppet Busybeingfabulous som bjöd hårdast motstånd och var stor i nederlaget som tvåa.
Hurricane Reds seger var dock odiskutabel. Tränaren Lennart Reuterskiöld Jr menade att han haft på känn att det skulle kunna gå vägen i årsdebuten. Hästen brukar kunna prestera på topp direkt.
- Men det gäller att vara lite kall när det gäller honom. Det går oftast fort i de här loppen och vi var tvungna att sikta på en bra resa bakifrån. Är det någonting han har så är det speed och ett stort hjärta, sa Reuterskiöld Jr.
Nästa start för Hurricane Red kan ske i Oslo Cup…eller kanske så långt fram i tiden som Stockholm Cup.
- Vi tar en start i taget. Han är åtta år och det är nummer ett att han är fräsch. Kanske väntar vi till Stockholm Cup, det är ett löp som vi gärna vill vinna.

Klassiker avgjordes
Det var en kväll med en hoper penningstinna löpningar på Bro Park där ett par av galoppsportens klassiska lopp fick nya vinnare.
Danska Queen Estoril flög ifrån motståndet i Svenskt 1000 Guineas. Loppet för treåriga ston (tidigare Dianalöpning) bjöd på 700 000 kronor till vinnaren.
Elione Chaves gav stoet ett lopp på väntan och stack invändigt över upploppet. Det här var stoets andra raka klassiska seger – i början av maj segrade Queen Estoril i danska Mowerinalöpning.
- Jag har en dröm om att få tävla med henne i Dubai en gång till, sa tränaren Bent Olsen.
Hela fältet – 15 treåriga hästar – kom till start i Jockeyklubbens 2000 Guineas med en halv miljon i förstapris. Klart starkast var danske gästen och favoriten King David som nu tog sjätte segern i sjunde starten. En mycket fin prestation för jockeyn Oliver Wilson.
- Planen var inte att ligga så långt framme men det blev så efter en snabb start och sedan låg han på lite, sa Oliver Wilson om King David som tränas av Marc Stott.

Mikael Wikner, Kanal 75


En av flera begivenheten under Kalmartravets V75 i midsommar är Viola Silas lopp som körs som den fjärde avdelningen på söndagen. En u..


En av flera begivenheten under Kalmartravets V75 i midsommar är Viola Silas lopp som körs som den fjärde avdelningen på söndagen.
En uppgörelse för den högsta klassens ston. Ett riktigt läckert lopp med flera segeraspiranter.
Fjolårets vinnare av Stochampionatet, Ultra Bright, gör fjärde starten för året. Fredrik Persson hoppas att han lyckats pricka formen till den här helgen och låter oförskämt nöjd med sin häst.
- Det var väldigt många fina hästar med i loppet, men jag tycker väl ändå att hon ska vara favorit. Hon är den som visat bästa resultaten i år av dessa. Men jag har stor respekt för motståndarna.
Loppet är uppkallat efter Fredrik Perssons stora stjärna Viola Silas
Den i dag tolvåriga Viola Silas dominerade sin kull och vann exempelvis Drottning Silvias Pokal och Derbystoet. 2010 var hon storfavorit i Stochampionatet, och både tränare och häst höll för favorittrycket. I fjol slog han ur underläge med Ultra Bright.
- Viola är uppe på Menhammar stuteri och har det bra där, säger Persson.
Viola Silas fick i april sin fjärde avkomma, ett stoföl efter Uncle Lasse. Hon är nu konstaterat dräktig igen, med Propulsion den här gången.
- Det är en bonus och riktigt roligt så klart att jag kan vinna hennes lopp för första gången. Men man matchar sina hästar och försöker hitta de bästa loppen till dem och nu låg det här helt rätt och dessutom är det ju hemmaplan, säger Fredrik Persson.

Vässar i midsommartid
Tränaren från byn Fågelmara brukar gå bra just den här helgen. Midsommartravet och tävlingarna på hemmabanan brukar locka storpublik. Kalmarsundspokalen (guld) som bland annat innehåller elitloppsdeltagarna Volstead och Pastore Bob är en annan av begivenheterna.
- Det är klart att man försöker vara med och ha hästarna förberedda just den här dagen. Vi har lyckats ganska fint under åren i alla fall.
Ultra Bright vann Stochampionatet bakifrån men är dokumenterat startsnabb och är obesegrad från ledningen. Vad tänker du om taktiken?
- Det är några snabba invändigt om oss. Men hon är ju extremt startsnabb. Så…ja - jag tror nog att hon får ledningen.
Under elitloppslördagen tog hon planenligt hand om ledningen i en snabb öppning i Stoeliten, Lady Snärts lopp. Men du släppte efter en bit då Alessandro Gocciadoro utmanade med Peace of Mind.
- Hon öppnade bra och jag ville gärna köra i ledningen. Men den där gule kusken gick inte att hejda den helgen och det var bara att släppa. Hon kändes oerhört fin sedan som trea. Jag gjorde ett litet misstag och skulle backa mig ut i sista sväng där det gick för fort. När jag började dra i henne tappade hon direkt 10-15 meter och vi chanslösa att ta in något av det den sista biten.
Double Exposure vann loppet på Solvalla på nya löpningsrekordet 1.09,6. Ultra Bright travade 1.10 blankt. Är det kort distans eller midsommarhelgens medel som är hennes bästa ”gren”?
- Båda distanserna går lika bra. Hon hade bra spänst i mål på Solvalla och kändes jättefin och ska absolut streckas på V75. I utrustningsväg kör vi med samma som i förra starten.
Du startar ytterligare en häst inom V75-ramen. Caliber T.T. (V75-1) har hunnit bli elva år och tog senast året första seger i ett så kallat punkt 21-lopp för hästar med lite poäng. Vad säger du om honom?
- Han startar mest för att det är hemmaplan. Kan han ta en peng blir jag jätteglad.

Fotnot: Första start för V75 söndagen 24 juni är den vanliga, klockan 16.20

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Superspicy Superspicy   [s 6] 1640/7 6 16.6g 137
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-10 President de Mai President de Mai   [v 8] 2160/10 0 15.8 546
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 4] 2140/10 7 18.6 850
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 First Jewel First Jewel   [v 7] 2140/7 0 g 1365
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-1 Digger Sugar Digger Sugar   [v 3] 2160/12 0 g 321
2015-10-04 2015-10-04 Visby-9 President de Mai President de Mai   [v 8] 2680/14 2 17.7 112
2015-10-04 2015-10-04 Visby-8 Åke Buttler Åke Buttler   [v 7] 2160/12 0 20.7g 867
2015-10-04 2015-10-04 Visby-7 First Jewel First Jewel   [v 7] 2160/15 8 16.5g 449
2015-10-04 2015-10-04 Visby-6 Digger Sugar Digger Sugar   [v 3] 2140/5 3 17.0 80
2015-10-04 2015-10-04 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [h 3] 2140/3 0 17.0 83
2016-09-29 2016-09-29 Visby-5 Mick Jagger Mick Jagger   [v 2] 1640/6 D 2 22.9 110
2016-09-29 2016-09-29 Visby-4 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/2 D 0 g 611
2016-09-29 2016-09-29 Visby-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1640/6 D 7 13.4 256
2016-09-29 2016-09-29 Visby-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2140/4 D 0 18.7 764
2016-09-29 2016-09-29 Visby-11 See Me Feel Me See Me Feel Me   [s 4] 2140/3 D 0 24.6 527
2016-09-29 2016-09-29 Visby-10 First Jewel First Jewel   [v 8] 2660/7 D 0 19.1 1289
2016-09-29 2016-09-29 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/2 B 4 19.2 32
2016-09-29 2016-09-29 Visby-6 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2160/12 B 7 20.3 342
2016-09-17 2016-09-17 Visby-9 Monicker L.L. Monicker L.L.   [v 3] 2140/6 D 8 19.4 251
2016-09-17 2016-09-17 Visby-8 Victory Graphic Victory Graphic   [v 4] 2140/12 D 0 25.8g 401
2016-09-17 2016-09-17 Visby-4 Penelope Face Penelope Face   [s 4] 1660/8 C 4 16.7 192
2016-09-17 2016-09-17 Visby-3 Ragga Loss Ragga Loss   [v 6] 1640/5 B 1 15.8 30
2016-09-17 2016-09-17 Visby-2 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/7 C 0 19.0 372
2016-09-17 2016-09-17 Visby-1 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/5 A 0 18.3 53
2016-09-08 2016-09-08 Visby-9 Biggles G.G. Biggles G.G.   [v 6] 2160/9 D 7 17.6 313
2016-09-08 2016-09-08 Visby-8 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2160/11 A 0 18.9g 106
2016-09-08 2016-09-08 Visby-7 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 9] 1660/14 C 0 g 1117
2016-09-08 2016-09-08 Visby-6 Bellamie S.B. Bellamie S.B.   [s 4] 2140/5 C 0 18.4 614
2016-09-08 2016-09-08 Visby-4 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/6 C 5 16.9 258
2016-09-08 2016-09-08 Visby-2 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/12 C 3 15.8 160
2016-08-30 2016-08-30 Visby-10 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 2140/6 D 5 18.2 291
2016-08-30 2016-08-30 Visby-9 Casper G.G. Casper G.G.   [v 3] 2140/2 D 8 19.8 676
2016-08-30 2016-08-30 Visby-8 Galilei Boko Galilei Boko   [h 3] 2160/7 C 0 g 223
2016-08-30 2016-08-30 Visby-7 Red Lion Red Lion   [v 8] 2160/9 B 5 17.8 105
2016-08-30 2016-08-30 Visby-6 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/11 B 0 17.1 381
2016-08-30 2016-08-30 Visby-5 Poppen Poppen   [v 5] 2140/8 B 0 19.9 166
2016-08-30 2016-08-30 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2660/12 B 3 17.9 170
2016-08-30 2016-08-30 Visby-3 First Jewel First Jewel   [v 8] 2160/12 D 4 15.6 374
2016-08-30 2016-08-30 Visby-1 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/1 D 5 13.6 282
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-8 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2140/2 C 3 13.6 177
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/1 C 6 16.6 62
2016-08-18 2016-08-18 Visby-9 Christina Burge Christina Burge   [s 4] 1660/11 C 2 17.3 255
2016-08-18 2016-08-18 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2640/5 C 7 18.3 165
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 C 3 15.1 143
2016-08-18 2016-08-18 Visby-6 Stage Launcher Stage Launcher   [s 5] 2140/9 D 0 17.5 336
2016-08-18 2016-08-18 Visby-5 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2660/6 C 4 16.7 304
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 San Quentin San Quentin   [v 5] 2140/10 D 7 18.9 588
2016-08-06 2016-08-06 Visby-10 First Jewel First Jewel   [v 8] 2180/11 C 2 17.0 137
2016-08-06 2016-08-06 Visby-9 Sundbobambu Sundbobambu   [v 9] 1660/10 A 4 14.8 54
2016-08-06 2016-08-06 Visby-8 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/9 D 0 18.6 239
2016-08-06 2016-08-06 Visby-7 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/8 C 5 16.4 294
2016-08-06 2016-08-06 Visby-6 Charmander Jons Charmander Jons   [v 5] 2140/9 D 0 16.8 279
2016-08-06 2016-08-06 Visby-5 Ari Ben Ari Ben   [v 6] 2140/9 A 0 16.4g 45
2016-08-06 2016-08-06 Visby-4 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1640/1 D 4 11.6 217
2016-08-06 2016-08-06 Visby-1 Vectra Graphic Vectra Graphic   [s 3] 2140/11 D 0 g 389
2016-07-30 2016-07-30 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/1 C 3 17.1 96
2016-07-30 2016-07-30 Visby-7 Galilei Boko Galilei Boko   [h 3] 2140/4 D 6 18.3 423
2016-07-30 2016-07-30 Visby-6 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/1 D 8 18.1 63
2016-07-30 2016-07-30 Visby-5 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/6 D 4 15.7 795
2016-07-30 2016-07-30 Visby-4 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/3 C 0 16.2g 241
2016-07-30 2016-07-30 Visby-2 Mamushka Mamushka   [s 5] 2160/14 C 3 17.2 646
2016-07-30 2016-07-30 Visby-1 Optimus Prime Optimus Prime   [v 5] 2140/8 B 0 19.5g 76
2016-07-22 2016-07-22 Visby-9 Simb Lemieux Simb Lemieux   [v 8] 2160/10 D 7 17.4g 276
2016-07-22 2016-07-22 Visby-7 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/15 A 8 16.4g 378
2016-07-22 2016-07-22 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 6] 2140/4 D 2 16.6 133
2016-07-22 2016-07-22 Visby-5 Bacho Diago Bacho Diago   [v 7] 1640/2 D 0 g 108
2016-07-22 2016-07-22 Visby-4 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2160/15 A 1 17.3 94
2016-07-22 2016-07-22 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 1640/10 B 7 17.6g 48
2016-07-13 2016-07-13 Visby-7 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/5 D 5 16.7 679
2016-06-21 2016-06-21 Visby-11 Åke Buttler Åke Buttler   [v 8] 2140/2 D 0 19.6g 422
2016-06-21 2016-06-21 Visby-5 She's from Above She's from Above   [s 4] 2180/11 A 7 16.0 32
2016-06-21 2016-06-21 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/5 A 6 17.3 130
2016-06-21 2016-06-21 Visby-1 Jenny Countach Jenny Countach   [s 3] 2140/9 B 0 19.2 184
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/7 C 5 14.6 124
2016-06-11 2016-06-11 Visby-6 Simb Reeves Simb Reeves   [v 7] 2160/8 B 6 16.2 342
2016-06-11 2016-06-11 Visby-5 Super Tag Super Tag   [v 5] 2140/5 C 6 17.3 176
2016-06-11 2016-06-11 Visby-4 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2160/10 C 0 g 194
2016-06-11 2016-06-11 Visby-2 Calluna Calluna   [s 3] 2140/12 B 0 21.5 354
2016-06-11 2016-06-11 Visby-1 Snaf Snaf   [v 6] 2140/4 B 2 19.3 172
2016-06-11 2016-06-11 Visby-11 Petite Hellen Petite Hellen   [s 6] 2140/2 D 0 20.0 449
2016-06-11 2016-06-11 Visby-10 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/8 C 1 16.5 85
2016-06-11 2016-06-11 Visby-9 Rhina Rhina   [s 3] 2140/3 D 0 g 734
2016-06-11 2016-06-11 Visby-8 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/12 A 5 16.8 345
2016-05-26 2016-05-26 Visby-8 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2160/12 A 5 18.0 191
2016-05-26 2016-05-26 Visby-7 Jenny Countach Jenny Countach   [s 3] 2140/5 C 0 21.3g 248
2016-05-26 2016-05-26 Visby-4 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 5] 1640/8 C 1 12.6 72
2016-05-26 2016-05-26 Visby-3 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 2160/7 C 6 16.8 304
2016-05-26 2016-05-26 Visby-2 Simb Reeves Simb Reeves   [v 7] 2640/7 B 6 16.7 226
2016-05-26 2016-05-26 Visby-1 Pretty Woman Pretty Woman   [s 7] 2140/3 D 0 16.7 1072
2016-05-14 2016-05-14 Visby-1 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2640/4 C 7 18.1 188
2016-05-14 2016-05-14 Visby-10 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2160/4 D 0 16.3 192
2016-05-14 2016-05-14 Visby-8 Petite Hellen Petite Hellen   [s 6] 2160/11 D 0 19.2 384
2016-05-14 2016-05-14 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1640/8 C 3 15.4 90
2016-05-14 2016-05-14 Visby-6 Capri F.M. Capri F.M.   [v 7] 2140/3 B 0 18.9 307
2016-05-14 2016-05-14 Visby-3 Jenny Countach Jenny Countach   [s 3] 2140/4 D 0 22.7g 58
2016-05-03 2016-05-03 Visby-10 Åke Buttler Åke Buttler   [v 8] 1660/9 C 0 g 757
2016-05-03 2016-05-03 Visby-9 Hot Babe Hot Babe   [s 3] 2140/2 C 0 19.1 327
2016-05-03 2016-05-03 Visby-8 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/4 D 6 16.9 286
2016-05-03 2016-05-03 Visby-7 Bellamie S.B. Bellamie S.B.   [s 4] 2140/9 D 0 22.1 700
2016-05-03 2016-05-03 Visby-6 Digger Sugar Digger Sugar   [v 4] 2140/14 A 0 g 283
2016-05-03 2016-05-03 Visby-3 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 2660/14 D 0 16.5 869
2016-05-03 2016-05-03 Visby-1 Ixia Diago Ixia Diago   [s 6] 2140/15 D str
2016-04-23 2016-04-23 Visby-9 First Jewel First Jewel   [v 8] 2140/10 B 0 g 86
2016-04-23 2016-04-23 Visby-8 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 7] 2140/9 B 7 17.9 207
2016-04-23 2016-04-23 Visby-7 Lotus Exige Lotus Exige   [v 4] 1660/9 C 6 16.3 171
2016-04-23 2016-04-23 Visby-6 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 5] 2140/8 C 2 16.2 204
2016-04-23 2016-04-23 Visby-5 Nelly Burge Nelly Burge   [s 8] 1660/13 C 0 15.1 228
2016-04-23 2016-04-23 Visby-3 Bellamie S.B. Bellamie S.B.   [s 4] 2140/6 C 0 25.4g 343
2016-04-23 2016-04-23 Visby-1 Simb Spira Simb Spira   [s 9] 2660/7 D 5 16.8 256
2017-10-02 2017-10-02 Visby-7 Ari J.R. Ari J.R.   [v 3] 2120/7 D 0 268
2017-10-02 2017-10-02 Visby-6 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/5 B 3 16.2 49
2017-10-02 2017-10-02 Visby-5 Linnea Burge Linnea Burge   [s 2] 1620/3 D 4 21.2 237
2017-10-02 2017-10-02 Visby-4 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/6 D 7 17.3 427
2017-10-02 2017-10-02 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 6] 2120/2 D 0 17.5 547
2017-10-02 2017-10-02 Visby-2 Elias Palema Elias Palema   [v 9] 2620/1 D 0 19.0 946
2017-10-02 2017-10-02 Visby-1 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 1620/12 D 5 14.5 457
2017-10-02 2017-10-02 Visby-10 Superspicy Superspicy   [s 8] 2160/12 B str
2017-10-02 2017-10-02 Visby-9 Youngblood Youngblood   [v 5] 2140/14 A 4 153
2017-10-02 2017-10-02 Visby-8 Lady Jewel Lady Jewel   [s 3] 2120/6 D str
2017-09-21 2017-09-21 Visby-9 Askö Can Askö Can   [v 9] 1640/9 C 4 17.0 197
2017-09-21 2017-09-21 Visby-8 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/1 B 2 16.7 16
2017-09-21 2017-09-21 Visby-2 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2120/2 D 3 14.9 564
2017-09-21 2017-09-21 Visby-1 Dialog Star Dialog Star   [s 7] 2120/4 D 8 16.1 760
2017-09-12 2017-09-12 Visby-4 Chiptime Chiptime   [v 6] 2120/4 D 4 15.7 432
2017-09-12 2017-09-12 Visby-3 Promise Promise   [s 6] 2620/10 D 5 16.0 473
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 Lady Jewel Lady Jewel   [s 3] 2120/3 D 6 19.9 173
2017-09-12 2017-09-12 Visby-10 Mamushka Mamushka   [s 6] 2140/9 C 0 19.9 377
2017-09-12 2017-09-12 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2140/14 B 5 17.1 42
2017-09-12 2017-09-12 Visby-8 Youngblood Youngblood   [v 5] 1640/11 A 5 14.9 82
2017-09-12 2017-09-12 Visby-7 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/8 C 1 18.8 204
2017-09-12 2017-09-12 Visby-5 Linnea Burge Linnea Burge   [s 2] 1620/6 D 5 21.4 220
2017-08-29 2017-08-29 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2140/6 C 1 17.2 81
2017-08-29 2017-08-29 Visby-9 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 D 1 17.2 32
2017-08-29 2017-08-29 Visby-8 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2140/14 A 0 17.7 296
2017-08-29 2017-08-29 Visby-7 Calluna Calluna   [s 4] 1620/11 B 6 16.9 495
2017-08-29 2017-08-29 Visby-4 Star Commander Star Commander   [v 6] 2120/1 D 0 17.0 506
2017-08-29 2017-08-29 Visby-3 Simb Reeves Simb Reeves   [v 8] 2620/4 B 0 18.5 657
2017-08-29 2017-08-29 Visby-2 Mamushka Mamushka   [s 6] 2120/8 C 0 17.5 318
2017-08-29 2017-08-29 Visby-1 Superspicy Superspicy   [s 8] 2120/8 D str
2017-08-19 2017-08-19 Visby-4 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/1 D 4 17.1 350
2017-08-19 2017-08-19 Visby-3 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/7 D 5 19.8 244
2017-08-19 2017-08-19 Visby-1 Chiptime Chiptime   [v 6] 2140/11 B 1 18.0 107
2017-08-19 2017-08-19 Visby-10 Diable d'Inverne Diable d'Inverne   [v 6] 1620/5 C 0 14.6g 44
2017-08-19 2017-08-19 Visby-9 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2140/14 B 0 g 184
2017-08-19 2017-08-19 Visby-8 Mamushka Mamushka   [s 6] 1620/9 D 4 14.0 359
2017-08-19 2017-08-19 Visby-6 Youngblood Youngblood   [v 5] 2120/10 A 2 15.8 73
2017-08-19 2017-08-19 Visby-5 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 4] 2120/7 A 1 20.1 37
2017-08-04 2017-08-04 Visby-9 Star Commander Star Commander   [v 6] 2120/6 C 4 16.6 122
2017-08-04 2017-08-04 Visby-8 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2120/4 D 0 17.3 607
2017-08-04 2017-08-04 Visby-5 Simb Zyper Simb Zyper   [h 3] 2120/3 D 2 18.4 200
2017-08-04 2017-08-04 Visby-2 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 1620/9 D 0 19.5 525
2017-08-04 2017-08-04 Visby-1 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/6 D 0 416
2017-07-28 2017-07-28 Visby-10 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2120/3 B 4 16.9 208
2017-07-28 2017-07-28 Visby-8 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1620/1 D 7 14.8 537
2017-07-28 2017-07-28 Visby-2 Lady Jewel Lady Jewel   [s 3] 2120/5 B 4 19.7 249
2017-07-28 2017-07-28 Visby-1 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2120/7 D 0 g 990
2017-07-22 2017-07-22 Visby-3 Digger Sugar Digger Sugar   [v 5] 2120/11 B 5 17.6 259
2017-07-22 2017-07-22 Visby-2 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 5] 2120/9 C 5 21.1 206
2017-07-22 2017-07-22 Visby-9 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/4 C 0 18.2 47
2017-07-22 2017-07-22 Visby-7 Superspicy Superspicy   [s 8] 1620/4 D 0 g 191
2017-07-22 2017-07-22 Visby-5 Dagdrömmaren Dagdrömmaren   [v 10] 2140/4 C 4 16.7 77
2017-07-22 2017-07-22 Visby-4 Mistelns Zudersand Mistelns Zudersand   [s 3] 2120/1 D 8 20.5g 50
2017-07-12 2017-07-12 Visby-1 Jenny Countach Jenny Countach   [s 4] 2120/2 B 3 17.6 138
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Superspicy Superspicy   [s 8] 1660/13 B 7 15.8 446
2017-06-27 2017-06-27 Visby-11 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 2140/7 D 5 17.3 436
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2620/8 D 0 19.3 1362
2017-06-27 2017-06-27 Visby-2 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 5] 2120/2 C 4 19.8 545
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/1 D 0 g 329
2017-06-19 2017-06-19 Visby-2 Youngblood Youngblood   [v 5] 1620/4 D 2 13.3 72
2017-06-19 2017-06-19 Visby-1 Cosmanova J.G. Cosmanova J.G.   [s 8] 2120/13 D 0 17.3 1303
2017-06-10 2017-06-10 Visby-4 Penelope Face Penelope Face   [s 5] 2120/7 D 0 16.2 277
2017-06-10 2017-06-10 Visby-2 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2140/5 B 0 16.7 76
2017-06-10 2017-06-10 Visby-1 Askö Can Askö Can   [v 9] 2120/9 D str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-10 Orange Sand Orange Sand   [v 7] 2120/5 D 3 41
2017-06-10 2017-06-10 Visby-9 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2140/13 C 0 18.8 628
2017-06-10 2017-06-10 Visby-8 Promise Promise   [s 6] 2620/10 C 0 17.7 485
2017-06-10 2017-06-10 Visby-7 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/9 D 0 g 351
2017-06-10 2017-06-10 Visby-6 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 1620/4 C str
2017-06-10 2017-06-10 Visby-5 Bombastic Bombastic   [v 4] 2120/4 D 6 16.5 371
2017-05-30 2017-05-30 Visby-9 Chiptime Chiptime   [v 6] 2120/2 D 2 103
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1640/12 C str
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Idholmens Bozz Idholmens Bozz   [v 5] 2120/9 C 7 20.5 708
2017-05-30 2017-05-30 Visby-5 Bombastic Bombastic   [v 4] 2120/8 C 8 16.7 386
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2120/2 B 0 16.4 110
2017-05-30 2017-05-30 Visby-3 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 2120/6 D 0 g 660
2017-05-30 2017-05-30 Visby-2 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/4 D 4 16.0 535
2017-05-30 2017-05-30 Visby-1 Promise Promise   [s 6] 2120/13 D 8 15.4 626
2017-05-21 2017-05-21 Visby-3 Superspicy Superspicy   [s 8] 1620/5 C 5 15.7 36
2017-05-21 2017-05-21 Visby-2 Nick Henna Nick Henna   [v 6] 2120/2 D 3 17.1 154
2017-05-21 2017-05-21 Visby-1 Yankeeland Yankeeland   [v 8] 1620/2 D 2 14.5 48
2017-05-21 2017-05-21 Visby-9 Lotus Exige Lotus Exige   [v 5] 2120/1 B 2 15.9 44
2017-05-21 2017-05-21 Visby-8 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2620/3 D 3 17.5 337
2017-05-21 2017-05-21 Visby-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/12 B 2 18.1 40
2017-05-21 2017-05-21 Visby-5 La Donna Zaz La Donna Zaz   [s 6] 2140/5 B 7 18.6 110
2017-05-21 2017-05-21 Visby-4 Hotblooded Tooma Hotblooded Tooma   [s 6] 2140/9 B 0 18.4g 70
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-9 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2140/6 B 1 16.3 47
2017-05-02 2017-05-02 Visby-9 Bombastic Bombastic   [v 4] 2140/15 A 4 16.5 83
2017-05-02 2017-05-02 Visby-8 Mick Jagger Mick Jagger   [v 3] 2120/8 C 0 20.2 418
2017-05-02 2017-05-02 Visby-6 Victory Graphic Victory Graphic   [v 5] 2120/2 D 4 18.6g 469
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Ixia Diago Ixia Diago   [s 7] 1640/10 D 0 17.8 244
2017-05-02 2017-05-02 Visby-3 Mamushka Mamushka   [s 6] 1640/9 C 0 17.2 609
2017-05-02 2017-05-02 Visby-2 Glareshield Glareshield   [v 5] 2120/12 D 7 16.6 559
2017-04-22 2017-04-22 Visby-9 Angel of Harlem Angel of Harlem   [s 6] 2140/14 B 0 846
2017-04-22 2017-04-22 Visby-8 Christina Burge Christina Burge   [s 5] 2120/10 B 0 119
2017-04-22 2017-04-22 Visby-5 Pretty Woman Pretty Woman   [s 8] 2620/10 C str
2017-04-22 2017-04-22 Visby-4 Will Olas Chans Will Olas Chans   [v 7] 2120/3 D 4 17.2 514
2017-04-22 2017-04-22 Visby-3 Superspicy Superspicy   [s 8] 1620/2 D 5 15.5 96
2018-06-04 2018-06-04 Visby-11 Yngve Best Yngve Best   [v 7] 2120/1 D 0 19.5 497
2018-06-04 2018-06-04 Visby-10 Helios K. Helios K.   [v 7] 1620/10 D 0 15.4 956
2018-06-04 2018-06-04 Visby-5 Lady Jewel Lady Jewel   [s 4] 2120/6 D 8 18.8 1068
2018-06-04 2018-06-04 Visby-2 Dahlia Brick Dahlia Brick   [s 3] 2120/6 D 0 22.2 1098
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/3 D 0 17.8 143
2018-05-24 2018-05-24 Visby-6 Winnie Jovalley Winnie Jovalley   [s 3] 2120/9 D 0 20.0g 106
2018-05-24 2018-05-24 Visby-5 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 2120/5 D 0 15.9 695
2018-05-24 2018-05-24 Visby-2 Helios K. Helios K.   [v 7] 1620/1 D 6 16.9 539
2018-05-24 2018-05-24 Visby-1 Jimmy's Boy Jimmy's Boy   [v 5] 2120/2 C 0 g 500
2018-05-14 2018-05-14 Visby-8 Snaf Snaf   [v 8] 2120/1 D 0 g 488
2018-05-14 2018-05-14 Visby-6 Askö Can Askö Can   [v 10] 2120/2 D 0 18.9 353
2018-05-14 2018-05-14 Visby-2 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2120/1 D 0 14.7 1000
2018-05-14 2018-05-14 Visby-1 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/7 D 5 18.6 298
2018-05-06 2018-05-06 Visby-8 Simb Tropeo Simb Tropeo   [v 5] 2140/7 B 0 g 76
2018-05-06 2018-05-06 Visby-4 Chiptime Chiptime   [v 7] 2620/5 B 6 17.4 116
2018-05-06 2018-05-06 Visby-3 Sundbo Lilja Sundbo Lilja   [s 5] 1620/4 C 5 17.3 177
2018-04-21 2018-04-21 Visby-3 Promise Promise   [s 7] 2120/1 C 5 17.7 82
2018-04-21 2018-04-21 Visby-2 Mick Jagger Mick Jagger   [v 4] 2120/7 C 4 19.9 98
2018-04-21 2018-04-21 Visby-1 Bombastic Bombastic   [v 5] 2120/5 D 6 17.2 47ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se