V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-6 Höwings Zara Höwings Zara   [s 3] 2140/4 B

Nyheter för travkusk


Ecurie D. var favorit på förhand till slutsegern i Europaderbyt och efter söndagens uttagningslopp på Solvalla är ultratalangen, som ..


Ecurie D. var favorit på förhand till slutsegern i Europaderbyt och efter söndagens uttagningslopp på Solvalla är ultratalangen, som tränas av Frode Hamre och körs av Björn Goop, fortsatt stor favorit.
När startbilen släppte hästarna i det första uttagningsloppet klev Ecurie D. till spets på bara ett par steg från spår 3.
Väl i ledningen handlade bara om en häst och 13 segern i 14 starten blev enkel på 1.11,7 över distansen 2 140 meter autostart.
Till finalen i Paris 16 oktober, där dryga två miljoner kronor väntar vinnaren, även Power (Robert Bergh) och Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini).
Aetos Kronos blev svaret i det andra uttagningsloppet till Europaderbyt och efter att Magnus A Djuse styrt fram utvändigt ledaren Guzz Mearas visade sig Aetos Kronos starkast. Segertiden blev 1.11,6 över distansen 2 140 meter autostart.
Jerry Riordan tränar vinnaren och han var glad och lättad.
- Det var en lättnad att kvala in, det är värre att se kvalen än att finalen, sa Halmstadtränaren.
Till final även Guzz Mearas (Johan Untersteiner) och Ultion Face (Adrian Kolgjini).

Dubbelseger för Stall Redén
Söndagens största prischeck delades ut i nya storloppet STL Open och det blev dubbelseger för Solvallatränaren Daniel Redén som fick se Missle Hill spurta ner stallkamraten Double Exposure från rygg ledaren över upploppet.
Missle Hill tjänade 750 000 kronor och Double Exposure fick 375 000 kronor.
- Herregud vilka hästar. Han trivs så jäkla bra i ryggar, Missle. Vilken utveckling på Missle, det verkar inte finnas något stopp på den lilla pjäsen, utbrast en tagen Daniel Redén.
Många blev säkert överraskade när Per Lennartsson bakom Missle Hill valde att släppa till stallkamraten Double Exposure dryga varvet kvar, men det visade sig vara ett genidrag och när luckan kom på upploppet avgjorde den lilla sprintern i imponerande stil när han kämpade till sig segern.
- Jag kan nästan garantera att jag inte vinner loppet om jag svarar ledningen där. Jag vet att den här hästen är precis lika bra bakom hästar och vi gjorde rätt som det blev till slut i alla fall, sa Per Lennartsson.
Båda Redén-hästarna klockades till 1.10,8 över distansen 2 140 meter, trean Racing Mange kom i mål på 1.11,0.

Tränaren rörd
V75-7 var styrkeprovet Walter Lundbergs Memorial över dryga tre kilometer och det blev en överraskning då tio-oddsaren Vagabond Bi avgjorde med ett mycket starkt slutvarv i tredjespår tillsammans med Ulf Ohlsson. Danilo Brick hade ett försprång genom sista svängen men över upploppet var Vagabond Bi starkast och kämpade sig först och vann före 126-oddsaren Kasper Trots som avslutade sylvasst från tredje invändigt.
- Hjärtat slår i 200, att hästen kan prestera gång på gång på gång, det gör mig rörd, sa Axevallatränaren David Persson.
Mellby Free var favorit i Stoeliten (V75-1) och tillsammans med Björn Goop bjöd den sexåriga damen på en läcker uppvisning då hon till synes utan ansträngning lekte hem loppet från spets.
Björn Goop gled fram och övertog ledningen efter 500 meter från Galactica och i mål visade klockorna att joggingturen travats på nya rekordet 1.09,7 över distansen 1 640 meter autostart.

Tredje segern i ny regi
Dream Creation
var urstark i V75-4 och trots ett lopp utvändigt ledaren hela vägen tillsammans med kusken Ulf Ohlsson vann han enkelt. Det var tredje segern i fjärde starten i ny regi.
- Det var mäktigt. Han kändes inte som bäst i dag och ändå kunde han gå ut och vinna ett sådant här lopp från dödens. Jag tror det här är en riktigt bra häst, konstaterade tränaren Svante Ericsson.
Segertiden blev 1.14,7 över distansen 2 660 meter voltstart.
En pigg Jareth Boko var helt överlägsen tillsammans med Andreas Lövdal i V75-5. Trots att Jareth Boko var hängande i spåren inledningsvis så var han bara starkast efter att han kommit fram utvändigt ledaren 1500 meter från mål. Micael Broberg tränar vinnaren som tog sin andra seger i karriären på 24 starter. Segertiden 1.12,4 över distansen 2 140 meter autostart.
Sju rätt på V75 gav 2 859 kronor, sex rätt 39 kronor och jackpot på fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Björn Goop har inte bara firat stora framgångar på Solvalla under kriteriehelgen.Han fick även en tränarseger i Paris då Geoffr..


Björn Goop har inte bara firat stora framgångar på Solvalla under kriteriehelgen.
Han fick även en tränarseger i Paris då Geoffrey d’Am vann enkelt från ledningen på Vincennes under söndagen.
Förstapriset var 13 050 euro och segertiden blev 1.15,6 över distansen 2700 meter.
I sulkyn satt Eric Raffin som gav hästen full marschorder in på upploppet och då stack Geoffrey d’Am ifrån med ett par längder.
Därmed har Björn Goop haft en synnerligen lyckad travhelg. Tränarseger i Svenskt TravOaks genom Eagle Eye Sherry, andraplats i Kriteriet med San Moteur och under söndagen styrde han in Ecurie D. som vinnare i försöket till Europaderbyt.

Kanal 75


Årets upplaga av Svensk Travkriterium bjöd på en fantastisk upploppsstrid med tre hästar i bredd upploppet ner.Den överraskande ledar..


Årets upplaga av Svensk Travkriterium bjöd på en fantastisk upploppsstrid med tre hästar i bredd upploppet ner.
Den överraskande ledaren Brambling såg slagen men kontrade till segern när Örjan Kihlström med sin iskyla sparat extraväxeln till kort före mål.
När han drog tussarna sträckte Bramling på sig och vann knappt men säkert före favoriten San Moteuer och Henry Flyer Sisu.
- Han vill verkligen springa, sen har han en väldigt bra motor, han är både snabb och stark. Men sedan har han haft väldigt dålig kurvteknik, men det kommer mer och mer det också. I dag funkade han riktigt hyfsat även i svängarna. Det är en spännande häst.
- Jag körde på säkerhet i kurvan, det blev tajt men det räckte. Kriteriet är jättestort, extra kul när det blev galopp i striden i oaks, sa Örjan Kihlström som tog sin sjätte kuskseger i Svensk Travkriterium.
Daniel Redén var väldigt överraskad efter sin första tränarseger i Svenskt Travkriterium.
- Var fick han den startsnabbheten ifrån? Den har inte jag sett där hemma. Obegripligt.
- Helt ärligt, när den här var i början på säsongen trodde jag inte han var någonting, han rullade och for och tog inte ett travsteg, men det här, sa Daniel och pekade på huvudet.
- Det är makalöst, makalöst. Det är bara inställningen, utan sin inställning hade det aldrig gått. Jag trodde den här skulle bli bra när han var sju-åtta år så mycket rull han har i sig, men det är en jäkla krigare. Jag trodde inte det här, det kan jag säga.
Segertiden blev 1.13,1 över distansen 2 640 meter autostart och förstapriset fyra miljoner kronor för ägaren Lennart Ågrens SRF Stable.
Tvåa blev Björn Goop-tränade San Moteur som tjänade två miljoner kronor tillsammans med Per Lennartsson. Timo Nurmos-tränade Henry Flyer Sisu fick en miljon kronor för tredjeplatsen tillsammans med Jorma Kontio

Goops segerglädje från sidan i oaks
Svenskt Travoaks bjöd på en riktig skräll då Stefan Persson gav Eagle Eye Sherry ett drömlopp och från rygg ledaren plockade 24-oddsaren ner Hoboken Am sista biten.
Segern var värd 2,8 miljoner kronor.
Björn Goop tränar vinnaren och det är sällan man sett honom så glad
- Det är vår egen uppfödning, vi har inte så stort utan satsar på kvalité. Sen är jag så glad att Stefan kör, vi har varit kompisar i många år. Det här är faktiskt en av de roligaste segrarna, jublade Goop.
Segerkusken var förstås också mycket glad.
- På den tiden jag tränade mycket hästar fick Björn ofta köra åt mig när det var stora lopp på gång. Jag sa det till honom: Det kunde man inte tro att jag skulle vinna ett sådant här lopp åt dig. Det är jätteroligt.
Stefan Persson gjorde alla rätt i loppet och efter en vass start på innerspåret nöjde han sig med rygg på ledaren Beauty Kronos. In mot upploppet galopperade Beauty Kronos och istället tog Hoboken Am och i den ryggen hade Stefan Persson glidit ut i och Eagle Eye Sherry avgjorde till slut ganska säkert.
- Jag såg att Jormas häst inte hade så mycket kvar mitt på upploppet och då fick jag upp hoppet. Hon höll farten jättefint, bara borrade ner sig och gick hela vägen och var jätte, jättebra, sa Stefan Persson.
Segertiden på Eagle Eye Sherry blev 1.13,1 över distansen 2 140 meter autostart.
Det var för övrigt andra segern för Stefan Persson i Svenskt Travoaks. 2016 vann han med egentränade Darling Mearas.
Hoboken Am fick 1,4 miljoner kronor som tvåa och Barbro Kronos tjänade 700 000 kronor som trea.

Tungt favoritfall
Det blev tungt favoritfall direkt på V75 då Harran Boko galopperade in mot upploppet då han var slagen av Heading Reference som skuggat i rygg på favoriten.
Heading Reference följde med på lätta hovar när Harran Boko och Marc Elias försökte sticka ifrån fältet genom slutsvängen och in på upploppet. Väl i spets hade Daniel Wäjersten full kontroll över upploppet och Heading Reference höll undan med säker marginal före Coogan.
250 000 kronor var segern i STL-finalen i silverdivisionen värd.
I STL-finalen i Klass 2 (V75-2) var Uncle Töll tapper och trots en resa utvändigt ledaren hade fyraåringen kraft och mod att stå emot Bridge Jumper från andra utvändigt i en tajt slutstrid.
André Eklundh tränat och körde vinnaren. Vinsten värd 220 000 kronor.

Men största favoriten höll
Lipstick Tooma var lördagens mest streckade häst och favoriten gjorde inte favoritspelarna besvikna.
Johan Untersteiner lämnade tredje par utvändigt 900 meter från mål och ledde tåget i tredjespår, genom slutsvängen tryckte han till och över upploppet hade han full kontroll.
Daniel Redén tränar det femåriga stoet som tog sjätte raka segern. Triumfen i Diamanstoets final var värd 220 000 kronor.
Viscount har en lite egen stil och får kämpa i loppen, men oj vilken kämpe han är och efter att Oskar J Andersson kört till ledningen 1500 meter från mål fick de andra aldrig slag på sexåringen.
220 000 kronor var segern i STL-finalen i klass 1 (V75-5) värd.

Jätteskräll avslutade
V75 avslutades av ännu en överraskning då 38-oddsaren Mr Clayton J.F. efter en resa i rygg på ledaren Anything For You fick fritt och kunde slugga sig förbi sista biten tillsammans med Per Lennartsson.
- Han fick ett helt optimalt lopp, bra tempo och hästen var riktigt bra också. Han måste ha sådana lopp från att vinna, konstaterade tränaren Stefan Arvidsson.
Även i bronsdivisionens final var förstapriset 220 000 kronor.
Sju rätt på V75 gav 999 140 kronor. Sex rätt 2 795 kronor och fem rätt 157 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Svenskt Travoaks bjöd på en riktig skräll då Stefan Persson gav Eagle Eye Sherry ett drömlopp och från rygg ledaren plockade 24..


Svenskt Travoaks bjöd på en riktig skräll då Stefan Persson gav Eagle Eye Sherry ett drömlopp och från rygg ledaren plockade 24-oddsaren ner Hoboken Am sista biten.
Segern var värd 2,8 miljoner kronor.
Björn Goop tränar vinnaren och det är sällan man sett honom så glad
- Det är vår egen uppfödning, vi har inte så stort utan satsar på kvalité. Sen är jag så glad att Stefan kör, vi har varit kompisar i många år. Det här är faktiskt en av de roligaste segrarna, jublade Goop.
Segerkusken var förstås också mycket glad.
- På den tiden jag tränade mycket hästar fick Björn ofta köra åt mig när det var stora lopp på gång. Jag sa det till honom: Det kunde man inte tro att jag skulle vinna ett sådant här lopp åt dig. Det är jätteroligt.
Stefan Persson gjorde alla rätt i loppet och efter en vass start på innerspåret nöjde han sig med rygg på ledaren Beauty Kronos. In mot upploppet galopperade Beauty Kronos och istället tog Hoboken Am och i den ryggen hade Stefan Persson glidit ut i och Eagle Eye Sherry avgjorde till slut ganska säkert.
- Jag såg att Jormas häst inte hade så mycket kvar mitt på upploppet och då fick jag upp hoppet. Hon höll farten jättefint, bara borrade ner sig och gick hela vägen och var jätte, jättebra, sa Stefan Persson.
Segertiden på Eagle Eye Sherry blev 1.13,1 över distansen 2 140 meter autostart.
Det var för övrigt andra segern för Stefan Persson i Svenskt Travoaks. 2016 vann han med egentränade Darling Mearas.
Hoboken Am fick 1,4 miljoner kronor som tvåa och Barbro Kronos tjänade 700 000 kronor som trea.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Brian Sears skötte tömmarna bakom de båda Melander-tränade hästarna. Gimpanzee utkämpade en tuff duell mot Atlanta efter att ha f..


Brian Sears skötte tömmarna bakom de båda Melander-tränade hästarna. Gimpanzee utkämpade en tuff duell mot Atlanta efter att ha fått ett lopp i rygg på denne i Caesars Trotting Classic. Atlanta tog över ledningen och ryckte ifrån med flera längder men Gimpanzee gav sig inte och hämtade in meter för meter. Fyraåringen avgjorde till slut med en halv längd gentemot superstoet. Därmed var fyraåringen tillbaka som en vinnare och fick revansch på Atlanta från Maple Leaf Trot nyligen. Segertiden blev 1.09,2/1609a. Gimpanzee ägs av Stall Courant (Anders Ström) och SRF Stable (Lennart Ågren).
Gimpanzees lillasyster Iteration ville inte vara sämre. Hon sprang in ännu mer pengar när hon vann Kentuckiana Stallion Management för tvååriga ston. Det blev en lätt och imponerande seger för Iteration som vann på tiden 1.11,5/1609a. Stall Courant och Anders Ström äger även den här hästen efter att ha ropat in henne på Harrisburg-auktionen förra året för 250 000 dollar. Hon är uppfödd av Order By Stable (Stefan Balazsi).

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var också den elfte raka segern för Pekka Korpis stjärna. Det fyraåriga stoet tog enkelt hand om ledningen och efter 1.13,5 först..


Det var också den elfte raka segern för Pekka Korpis stjärna. Det fyraåriga stoet tog enkelt hand om ledningen och efter 1.13,5 första varvet stack hon ifrån till en överlägsen seger. Vinnartiden blev 1.13,4 över 2100 meter och förstapriset var drygt en halv miljon kronor. Därmed närmar sig Mascate Match sju miljoner kronor i insprungna pengar.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/3 0 18.4 248
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2160/4 8 17.8 114
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2140/6 8 17.2 187
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 Florence Brodda Florence Brodda   [s 5] 2140/13 6 17.4 317
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/11 0 228
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/15 0 18.9 362
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Stuart Little Stuart Little   [v 6] 2160/13 0 g 259
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 1640/10 4 17.3 78
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2160/10 0 18.8 65
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 2160/13 8 22.1 957
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2160/12 8 18.8 83
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/6 2 17.0 227
2015-10-29 2015-10-29 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/6 1 16.0 139
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Indra Rej Indra Rej   [s 7] 1660/11 0 g 222
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/8 5 18.4g 104
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/10 5 16.7 202
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Mill Stinger Mill Stinger   [v 7] 2140/9 0 15.5 925
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 1640/9 4 16.4 356
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/4 3 16.1 219
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/3 1 16.4 177
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/12 0 14.7 1175
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/7 6 16.4 429
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/1 6 16.1 845
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/3 0 g 125
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/8 8 21.0 58
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Lady Spell* Lady Spell*   [s 4] 2140/6 6 19.6 315
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 9] 2140/13 8 17.1 1757
2016-12-29 2016-12-29 Finland-5 Red Raider* Red Raider*   [v 4] 3120/6 D 5 19.0 296
2016-12-29 2016-12-29 Finland-3 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2100/11 D 0 21.2 250
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/5 C 4 17.6 335
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2160/8 D 0 15.8 1081
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/11 C 0 17.2 78
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 C 4 18.6 192
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2140/1 D 0 g 92
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 D 8 17.8 471
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/6 A 1 16.4 64
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/15 D 5 15.2 917
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 20.7 127
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/11 A 0 22.7g 237
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 4] 2140/5 A 1 18.2 34
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 1640/8 D 0 18.5g 1209
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Gravy Train Web* Gravy Train Web*   [h 2] 1640/1 D 2 17.8 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-11 Road to Heaven* Road to Heaven*   [v 7] 2140/3 D 0 g 911
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/9 D 3 16.0 907
2016-10-24 2016-10-24 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/8 C 0 16.1 487
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 17.6 269
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/13 A 0 19.3g 240
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 4] 2140/7 C 0 g 381
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 C 6 15.6 294
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/3 D 0 280
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Tonic Tonic   [v 4] 2140/6 D 5 19.6 364
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 9] 2140/1 D 0 14.6 357
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 2140/2 C 4 34.9g 127
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/14 B 3 16.2 466
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Wannabe Star* Wannabe Star*   [s 5] 1640/12 C 6 16.5g 210
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 D 0 31.0g 444
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/8 A str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/11 A 3 16.9 114
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 6] 2160/6 D 5 32.5 569
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2160/4 D 0 g 750
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Superman K.R. Superman K.R.   [h 5] 1640/1 D 0 20.7g 304
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 7] 2140/3 D 3 17.3 94
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/8 B 7 36.1g 80
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 1640/6 C 0 g 163
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/9 C 7 29.3 263
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/4 C 4 16.6 429
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2160/13 A 0 16.7g 84
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2640/6 C 0 g 215
2016-08-12 2016-08-12 Boden-7 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/7 D 4 31.4g 122
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2140/12 D 0 18.9 355
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 1640/12 B 8 17.5 399
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/4 B 0 30.9g 190
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2160/12 C 0 29.8g 422
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2180/12 C 5 15.1 764
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Global Seashore Global Seashore   [s 4] 1640/8 C 6 16.0 98
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 7] 2140/10 B 0 16.5 123
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2148/7 A 5 16.8 52
2016-07-18 2016-07-18 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2140/1 C 0 g 191
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/3 C 0 g 159
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 1640/9 B 2 13.2 512
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 C 8 15.3 163
2016-07-03 2016-07-03 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/9 C 0 20.0g 192
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 C 6 14.9 231
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 D 4 15.9 1086
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/7 A 2 17.2 57
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Pedro Bob Pedro Bob   [v 5] 2140/2 D str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 A 8 113
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 4] 2140/8 C 0 22.3g 306
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/10 D 0 16.9g 1735
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/7 D 0 28.0g 836
2016-06-01 2016-06-01 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 D 4 14.3 447
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/4 B 4 17.5 343
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2140/10 B 5 16.6 89
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 B 3 15.5 64
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/1 C 2 17.8 214
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/1 C 7 29.3g 181
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/13 B 5 17.2 184
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 29.5 64
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 1640/5 D 0 21.8g 103
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/10 C 7 37.7g 319
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2180/13 C 0 16.9 387
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/15 A 3 18.7 72
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/8 D 0 18.6 312
2016-04-17 2016-04-17 Boden-4 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 1640/11 C 6 18.4g 145
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 31.5 23
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Tallyho Tallyho   [s 4] 2140/8 C 0 18.9 329
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 D 0 16.7g 373
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/7 C 4 31.1 209
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/4 B 6 18.4g 176
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/9 D 4 16.0 390
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Claudius F. Claudius F.   [h 6] 2140/15 A 4 16.4 47
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 0 31.3g 122
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1660/6 C 0 31.9 140
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 0 16.6 659
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/5 D 6 17.4 245
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/8 D 0 g 357
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/9 D 7 17.2 88
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/11 D 0 g 230
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 6 31.4 570
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Opera C.Viking Opera C.Viking   [v 9] 2140/4 B 0 20.3 402
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 2160/8 C str
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 7] 2160/8 C 0 g 416
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 C 1 18.0 71
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/4 D 8 17.0g 590
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 1640/11 D 2 16.8 450
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 D 0 g 162
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Chuckleberry* Chuckleberry*   [v 6] 2160/12 D 8 19.1 455
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/2 D 7 17.4 113
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2660/3 C 3 20.2 349
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/7 D 2 18.1 75
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2640/2 C 2 17.7 104
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/2 D 2 18.8 126
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 6] 2140/3 D 0 20.1 276
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 1640/7 D 1 18.5 274
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 5 17.6 238
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Dresscode* Dresscode*   [v 11] 1640/4 C 5 15.1 323
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2160/3 C 0 20.2 126
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/8 D 6 17.8 391
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Wetu Wetu   [s 3] 2140/4 D str
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/1 B 1 18.3 32
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/6 D 0 g 74
2017-12-07 2017-12-07 Boden-8 Tonic Tonic   [v 5] 2660/6 C 4 22.0g 149
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 5 15.5 608
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/8 D 0 g 272
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/12 D 4 17.3 340
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/2 D 7 19.0 429
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/8 C 3 18.4 500
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/11 D 0 18.0 671
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Neymar Neymar   [v 4] 2140/8 D 3 21.4 46
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/1 D 4 15.3g 174
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 2140/3 D str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/1 D 4 18.0 205
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/2 C 3 19.3 50
2017-11-07 2017-11-07 Boden-7 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/6 D 8 36.7 266
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 A 1 17.1 21
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 C 5 19.6 49
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 C 6 19.6 185
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/14 B 0 17.9 169
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Wetu Wetu   [s 3] 2140/2 D 3 18.2 528
2017-10-23 2017-10-23 Boden-4 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 2640/2 B 4 18.4 45
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/2 D 4 36.0 161
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 1640/2 C 3 15.1 22
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 6] 1640/9 D 0 31.8 292
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Tonic Tonic   [v 5] 1640/1 B 2 16.8 22
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/7 D 6 16.5 82
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Sailfish Sailfish   [v 6] 3140/3 C 0 19.9 251
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/11 C 0 17.3 324
2017-10-16 2017-10-16 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/8 D 0 g 97
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/15 C 5 17.9 461
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/11 D 4 20.0 191
2017-10-14 2017-10-14 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/4 C 0 104
2017-10-14 2017-10-14 Norge-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2040/1 C 2 17
2017-10-09 2017-10-09 Boden-11 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/1 D 0 19.7 52
2017-10-09 2017-10-09 Boden-10 Agent Loss Agent Loss   [v 6] 2140/11 C 0 19.7 332
2017-10-09 2017-10-09 Boden-8 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/5 B 1 16.5 68
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 2 16.9 205
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/5 D 3 17.7 482
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/15 D 5 15.7 708
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Leif Leif   [v 7] 2640/5 D str
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/15 D 0 17.1 846
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/14 D 8 15.2 1195
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 5] 2160/11 B 0 21.1g 53
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B str
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 7 16.6g 420
2017-09-02 2017-09-02 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2160/10 B 6 31.2g 378
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/8 D 2 15.9 100
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/12 D 0 17.2 567
2017-09-01 2017-09-01 Finland-5 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 8] 2100/4 D 0 699
2017-09-01 2017-09-01 Finland-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1600/4 B 2 78
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 4] 2140/4 D 0 23.2g 190
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/14 D 3 16.2 991
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/6 D 3 17.4 357
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 18.4 97
2017-08-12 2017-08-12 Norge-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2100/3 B 2 81
2017-08-12 2017-08-12 Norge-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2100/6 B 1 24
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/9 D 0 17.2 646
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/4 D 4 18.5 326
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/1 D 2 19.3 332
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2660/9 C 0 32.0g 1089
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-4 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/6 D 0 21.3g 378
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2140/1 D 0 32.2 574
2017-07-15 2017-07-15 Norge-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1600/5 B 0 30
2017-07-15 2017-07-15 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/5 C 0 198
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2140/1 D 4 17.0 598
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/7 D str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2180/11 C 5 34.4 152
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/3 D 4 18.1 184
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Beachrider Beachrider   [v 8] 2140/6 D 8 16.1 414
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/3 D 0 20.3g 716
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Leif Leif   [v 7] 1640/11 B 0 15.2 50
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Dorr Finito Dorr Finito   [h 7] 2640/1 C 8 33.0 112
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1640/4 C 2 13.7 38
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 D 0 21.9g 415
2017-06-17 2017-06-17 Boden-11 Leif Leif   [v 7] 1640/4 C 0 13.0 132
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/10 C 0 15.7 574
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Cannoni Cannoni   [v 5] 1640/2 D 6 15.7 165
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 1640/5 D 0 35.7g 318
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2160/15 A 0 18.4g 34
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Red Raider* Red Raider*   [v 5] 2140/6 B 2 17.0 30
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2180/10 B 5 28.8 69
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 C 4 15.1 48
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-7 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 1 15.1 267
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Tonic Tonic   [v 5] 2160/9 B 4 18.4 118
2017-06-03 2017-06-03 Norge-5 Leif Leif   [v 7] 1609/3 A 1 22
2017-06-03 2017-06-03 Norge-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1609/5 C 1 31
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/6 D 0 152
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/12 C 0 18.3 176
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Leif Leif   [v 7] 2640/8 B 3 14.5 51
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-2 Tonic Tonic   [v 5] 2160/10 A 7 19.1g 73
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2180/11 A 4 14.9g 48
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/13 C 0 16.1 348
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 1640/7 B 0 30.2g 275
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 7] 2140/4 B 0 g 364
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/7 B 8 17.4 513
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Pershing Bi Pershing Bi   [v 8] 2140/7 D 0 15.7 539
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/9 C 5 18.0 519
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-5 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2640/4 C 5 15.9 226
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-8 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/12 C 4 18.7 26
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Tonic Tonic   [v 5] 2140/6 B 2 17.1 23
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-5 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/3 D 3 37.5 104
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Mr Big* Mr Big*   [v 8] 2680/3 D 7 17.2 324
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/2 B 0 g 127
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 153
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/1 D 0 15.7 259
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B 3 15.7g 30
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Leif Leif   [v 7] 2140/8 B 5 17.7 16
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 1640/7 B 0 18.4g 202
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 19.2 88
2017-04-13 2017-04-13 Boden-1 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 7] 2640/4 D str
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/11 C 0 17.3 533
2017-04-07 2017-04-07 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2160/14 C 7 18.8 454
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/13 A str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Dries Buitenzorg* Dries Buitenzorg*   [v 7] 2640/7 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 9] 2140/12 A 4 36.2 416
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 7] 2140/10 A 4 22.8 43
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 4] 2140/8 B str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2160/9 B str
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2140/15 C 4 32.7 348
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/7 D 3 20.0g 38
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/3 D 0 g 380
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Beachrider Beachrider   [v 8] 2640/11 B 0 19.1 197
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/8 D 0 16.2 424
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/5 D 3 19.0g 91
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Chocoletta Chocoletta   [s 7] 2160/6 A 0 20.7 341
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/6 D 0 18.0 751
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 2640/12 A 3 18.4 23
2017-02-23 2017-02-23 Boden-6 Caesar de Veluwe* Caesar de Veluwe*   [v 8] 2140/3 A 2 15.9 302
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/10 B 4 19.8 63
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/6 B 0 g 82
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/8 D 3 19.5 930
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 Underlig Underlig   [v 8] 2140/10 D 0 g 539
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/7 D 5 16.6 143
2017-01-25 2017-01-25 Boden-1 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 2140/9 B 5 17.6 335
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 10] 2140/10 D 0 16.9 682
2017-01-08 2017-01-08 Boden-10 Merry Broline Merry Broline   [v 8] 2140/3 D 1 15.9 131
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2180/11 B 3 17.2 270
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/6 C 1 17.8 42
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 0 19.8g 142
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 22.2g 159
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Desuper Filius Desuper Filius   [v 7] 2140/11 C 0 g 565
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/10 B 3 18.2 66
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/4 D 0 20.4g 70
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Sabelline Sabelline   [s 7] 2140/15 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Explosive River Explosive River   [v 6] 2660/14 D 0 20.0 128
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/7 D str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 3 18.1 85
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/15 B 2 17.7 165
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 1640/6 B 7 18.1 86
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/9 D 0 15.2 291
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/9 B 3 17.7 248
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2160/9 A 5 35.0g 22
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Neymar Neymar   [v 5] 1640/6 D 3 17.6 57
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2140/3 A 0 17.5 45
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 7 19.5 105
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/9 B 0 19.6g 24
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/6 C 3 16.1 159
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/4 C 4 31.1g 92
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 B 8 19.4 41
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/12 D 4 15.8 204
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/11 C 6 16.1 793
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/6 D 0 g 525
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 C 0 17.4 248
2018-10-29 2018-10-29 Boden-5 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/10 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/15 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2160/7 C 1 16.1 28
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 A 7 17.3 289
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/3 D 8 31.4 201
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/5 C 3 16.4 286
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 1640/11 D 0 15.5 553
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/11 C 6 16.4 115
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2140/3 D str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 1640/6 D 0 28
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Gullpål Gullpål   [v 7] 1640/9 D 2 28.4 1282
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2640/5 B 1 18.6 27
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/2 C 0 18.7 144
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Gosset Gosset   [v 4] 2140/5 B 0 20.5g 29
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/11 D 6 16.5 495
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 0 16.2 878
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/5 D 0 16.4 325
2018-09-27 2018-09-27 Boden-5 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 0 31.8 698
2018-09-27 2018-09-27 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2140/5 D 0 21.0 315
2018-09-20 2018-09-20 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 1640/9 D 0 g 508
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/1 C 0 18.4 288
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Titane Nordique* Titane Nordique*   [v 11] 2140/2 D 0 15.1 1319
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/14 C 0 g 348
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/3 C 0 g 28
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/5 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 6] 2160/13 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-10 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2140/2 A 0
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 2140/4 D 5 16.6 179
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 18.6g 212
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 5] 2140/3 C 0 21.5 548
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D 4 15.5 939
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2180/12 D 0 17.8 682
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-7 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 C 0 g 69
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/12 C 4 17.6 551
2018-08-08 2018-08-08 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 B 0 16.9g 503
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 0 g 85
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/1 D 6 15.3 228
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/2 B 1 16.5 24
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/5 C 2 17.4 24
2018-07-26 2018-07-26 Boden-9 Quattro Lane Quattro Lane   [h 8] 2140/6 B 4 16.3 78
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 1640/10 C 4 14.6 271
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/7 D 5 16.0 239
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/8 C 3 17.5 64
2018-07-14 2018-07-14 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2640/6 D 1 16.3 273
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 7] 2140/5 D 0 20.9 318
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Protector* Protector*   [v 7] 1640/4 B str
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/10 D 6 16.0 545
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/2 B 2 15.9 56
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 1660/9 D 8 16.3 482
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 C 0 17.3 247
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-8 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 C 0 20.9g 428
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/4 D 0 267
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 A 0 17.3g 68
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-11 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/9 D 5 16.8 1013
2018-06-16 2018-06-16 Boden-2 Wetu Wetu   [s 4] 2140/3 D str
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 1640/2 C 2 14.9g 25
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 1640/4 D 2 15.5 619
2018-06-01 2018-06-01 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2140/4 D 3 34.0 65
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/5 B 3 17.1 37
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/11 C 0 17.3 97
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/8 D 6 20.5 23
2018-05-25 2018-05-25 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/3 D 0 g 1141
2018-05-25 2018-05-25 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 1640/11 C 1 14.8 717
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2640/6 A 0 16.6 284
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/7 B 0 18.6 121
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/2 D 2 16.2 479
2018-05-25 2018-05-25 Boden-13 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/4 C 1 15.0 170
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/3 D 2 17.6g 228
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-8 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/1 D 6 18.8 352
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/6 C 2 18.4 113
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/1 C 0 g 121
2018-05-10 2018-05-10 Boden-2 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 6 30.0 502
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/10 C 0 19.3g 107
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 C 2 16.1 22
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-1 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/5 D 5 21.0 144
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/7 A 3 17.8 66
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/8 D 6 20.3g 153
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 B 8 17.2 55
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/3 D 3 17.5 202
2018-04-26 2018-04-26 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2180/11 D 0 34.1g 507
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/11 D 0 g 305
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/12 C str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 B 2 17.2 18
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Downander* Downander*   [v 8] 2140/2 A 0 17.0 17
2018-04-17 2018-04-17 Boden-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/7 D str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-10 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/2 D 0 g 645
2018-04-17 2018-04-17 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/1 B 3 19.6 41
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 C 2 15.4 495
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/6 C 8 17.4 166
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/1 B 0 18.1 68
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2160/7 C 2 15.9 87
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/2 D 3 16.8 620
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/6 D 6 15.4 466
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/4 C 0 g 191
2018-03-09 2018-03-09 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 1640/10 D 0 15.4 460
2018-03-09 2018-03-09 Boden-9 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2160/5 C 4 34.1 308
2018-03-09 2018-03-09 Boden-10 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/6 A 7 18.2 109
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/7 D 0 g 320
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 1640/3 B 1 19.1 115
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/9 B 1 17.5 38
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 D 0 21.8 108
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/6 C 0 21.4g 179
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/6 D 1 18.1 18
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/3 C 5 19.6 230
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/3 D 6 32.7 365
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 2180/10 C 0 18.7 389
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/9 B 3 19.2 46
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 1680/11 C 4 19.2 183
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 A 0 21.9g 126
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-5 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2160/12 A 5 16.6 173
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/3 D 2 19.5 112
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/10 D 3 17.7 210
2018-01-20 2018-01-20 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/1 D 4 32.5 79
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/8 B 5 18.1 107
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 2140/6 C 0 17.4 577
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1660/6 B 4 31.1 91
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/11 C 0 g 318
2018-01-07 2018-01-07 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/11 C 0 15.7 380
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 B 0 g 70
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 4 17.2 247
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/3 D 3 30.1 113
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-5 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2140/4 B 2 15.8 194
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-9 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2640/3 D 0 g 69
2019-12-13 2019-12-13 Boden-2 Listas Beauty* Listas Beauty*   [s 3] 2140/2 C 0 23.1g 334
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 Wetu Wetu   [s 5] 2140/12 A 0 19.6 162
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Julius Leejs Julius Leejs   [v 6] 2140/9 D 4 16.6 883
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/15 A 0 17.2 330
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/1 C 2 17.9 228
2019-12-07 2019-12-07 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/7 B 0 g 104
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 5] 2140/1 B 0 g 21
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/2 D str
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/6 C 0 19.3g 313
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/11 C 1 16.4 50
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2640/10 A 0 19.2g 58
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/12 D 6 14.9 950
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Wetu Wetu   [s 5] 2140/2 B 3 17.3 65
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/8 D 0 19.0g 550
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Garcon Above Garcon Above   [v 7] 2140/12 D 0 18.3 183
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 5] 2140/3 B str
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/4 C 5 17.1g 32
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/12 B str
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-4 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 1640/6 A 1 15.2 30
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Neymar Neymar   [v 6] 1640/6 C 3 15.9 106
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/11 C str
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2160/7 B str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/1 D 0 16.5 569
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Neymar Neymar   [v 6] 2140/6 B 0 18.4g 70
2019-09-19 2019-09-19 Boden-2 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2640/6 B 0 g 74
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/3 C 0 20.0g 144
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-11 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/9 C 6 15.1 301
2019-08-29 2019-08-29 Boden-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 1640/9 D 0 15.2 725
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/8 C 0 15.0 280
2019-08-29 2019-08-29 Boden-8 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 1640/2 B 2 12.9 147
2019-08-29 2019-08-29 Boden-11 Garcon Above Garcon Above   [v 7] 2660/6 B 0 18.4 107
2019-08-22 2019-08-22 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2660/8 C 5 17.7g 228
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Sembs Ouradour Sembs Ouradour   [s 10] 2140/3 D 3 17.6 110
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Neymar Neymar   [v 6] 2140/9 C 0 17.6g 124
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 C 1 15.2 109
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 D 0 15.6 376
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Lennox Laday Lennox Laday   [v 6] 2140/4 A 3 14.4 140
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 B 0 g 190
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2640/9 D 0 16.7g 206
2019-07-25 2019-07-25 Boden-11 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/14 A 3 16.5 352
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 300
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 6 15.4 166
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/11 C 0 g 122
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-1 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/2 B 0 g 33
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 5] 2160/6 A 8 18.9 65
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 C 0 18.5g 196
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2160/13 B 0 g 617
2019-06-15 2019-06-15 Boden-8 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 0 g 55
2019-06-15 2019-06-15 Boden-14 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/8 B 0 19.8g 44
2019-06-06 2019-06-06 Boden-2 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/9 B 0 21.8g 190
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 1640/1 B 0 14.1g 232
2019-06-06 2019-06-06 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 C 0 g 103
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/11 C 5 14.9 462
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 1640/6 C 0 g 58
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-1 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/1 C 2 19.4 210
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-2 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/3 C 5 37.5g 52
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/10 B 0 16.4 145
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Bicc's Hightech Bicc's Hightech   [v 10] 1640/3 D 5 14.7 331
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Promising W.F. Promising W.F.   [s 3] 2140/3 C 4 19.0g 26
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Better Boost* Better Boost*   [v 8] 1640/2 D 0 16.0g 97
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-3 Neymar Neymar   [v 6] 2140/4 A 2 17.1 135
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 1640/8 A 1 14.1 26
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Elit Enrico* Elit Enrico*   [v 11] 2140/9 C 0 17.2 533
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1640/1 D 7 28.4 692
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/8 D 0 14.5 806
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/9 B 7 17.6 175
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/9 C 0 15.8 433
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Seachocolate* Seachocolate*   [v 9] 2140/11 A str
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/8 B 1 14.6 201
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/7 B 0 14.0 99
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2160/7 D 4 16.8 285
2019-04-26 2019-04-26 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2140/14 B 8 16.6g 89
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/15 B 5 16.2 593
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/8 C 0 15.7g 74
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/5 B 1 14.1 306
2019-04-18 2019-04-18 Boden-5 Tee Wee Blackpearl* Tee Wee Blackpearl*   [s 7] 2140/6 C 0 g 424
2019-04-18 2019-04-18 Boden-9 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/8 B 4 30.7 388
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/11 D 0 g 547
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-3 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 1600/1 D 0 241
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2040/10 B 0 226
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-8 Enrica* Enrica*   [s 7] 2040/1 D 0 61
2019-03-31 2019-03-31 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2160/7 B 0 35.2g 211
2019-03-31 2019-03-31 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/10 A 0 17.9g 385
2019-03-31 2019-03-31 Boden-12 Jasmin Julie Jasmin Julie   [s 4] 2140/1 C 2 19.5 25
2019-03-22 2019-03-22 Boden-3 Sweet Timer Sweet Timer   [v 7] 2660/10 B str
2019-03-22 2019-03-22 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/12 C 0 17.3 1261
2019-03-22 2019-03-22 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 7] 2140/14 B 4 17.1 850
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2140/4 C 6 17.6 433
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/7 C str
2019-03-08 2019-03-08 Boden-3 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/9 C 7 31.4 378
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/14 A 0 g 313
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/10 C 0 16.9 2142
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2160/11 C 0 20.1 401
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/2 C 5 16.1 484
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/2 C 1 17.4 96
2019-02-15 2019-02-15 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/8 B 6 18.9 60
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 3 18.8 386
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Caligula F. Caligula F.   [v 9] 2140/3 C 0 17.5 349
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 1640/7 B str
2019-02-15 2019-02-15 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/2 C 2 31.8g 427
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/10 D 0 21.4g 490
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/9 D str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/6 A str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/12 B 5 19.3 468
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/10 B 0 21.2g 606
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 274
2019-02-01 2019-02-01 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 B 0 g 19
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 D 0 23.9 101
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 B 4 17.5 137
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Mooncake Mooncake   [v 8] 1640/1 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/2 B str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2640/5 D 0 19.2 608
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 C 0 g 33
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 0 18.0 122
2019-01-11 2019-01-11 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2640/2 C 0 19.3 91
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2140/8 C 5 16.9 429
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 8] 1640/7 D 0 18.1 887
2019-01-11 2019-01-11 Boden-9 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2160/5 C 7 20.2 144
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 5] 2140/6 A 6 18.6 38
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/4 C 5 18.4g 334
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-5 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2140/8 D str
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/6 C 0 19.0 36
2020-09-24 2020-09-24 Boden-4 Neymar Neymar   [v 7] 1640/8 D 0 15.1 506
2020-09-17 2020-09-17 Boden-5 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 8] 2140/9 D 0 15.8 1294
2020-09-17 2020-09-17 Boden-6 Corroded Corroded   [v 8] 2680/7 D 0 16.5 172
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-4 Re Love Re Love   [s 6] 2140/7 C 6 15.0 158
2020-09-10 2020-09-10 Boden-6 Madonna S.T.* Madonna S.T.*   [s 6] 2140/9 C 0 16.4 1053
2020-09-10 2020-09-10 Boden-7 Forastero* Forastero*   [v 11] 2140/3 D 3 14.9 698
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-3 Neymar Neymar   [v 7] 2160/13 C 8 19.4 133
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-6 M.T.Keepontrotting M.T.Keepontrotting   [v 8] 2640/13 A 0 18.5 90
2020-08-31 2020-08-31 Boden-2 Re Love Re Love   [s 6] 2140/15 B 1 15.4 361
2020-08-31 2020-08-31 Boden-4 Labero Broline Labero Broline   [h 12] 2680/12 D 0 15.9 747
2020-08-31 2020-08-31 Boden-9 Nice Force Nice Force   [v 9] 2140/1 D 0 20.2 260
2020-08-23 2020-08-23 Boden-1 Neymar Neymar   [v 7] 2140/9 C 1 17.5 92
2020-08-23 2020-08-23 Boden-3 Global Wildlife* Global Wildlife*   [v 5] 2140/1 C 0 17.6 356
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4 Lexington Hall Lexington Hall   [v 7] 2160/12 A 7 16.0 81
2020-08-23 2020-08-23 Boden-6 Kolbu Kaizer Kolbu Kaizer   [v 6] 2160/9 A str
2020-08-23 2020-08-23 Boden-7 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 1640/5 C 3 16.5 228
2020-08-23 2020-08-23 Boden-8 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 7] 2140/6 D 0 20.3 357
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-2 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2140/10 B 0 16.4g 54
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-7 Cheeky W.F. Cheeky W.F.   [s 3] 2140/8 B 2 17.4 80
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-3 Neymar Neymar   [v 7] 2140/9 D 0 17.5 402
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-8 M.T.Keepontrotting M.T.Keepontrotting   [v 8] 1640/6 C 0 16.6g 17
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-1 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 7] 2140/2 C 5 18.6 88
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-4 Kolbu Kaizer Kolbu Kaizer   [v 6] 2140/5 C 1 32.7 32
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-5 Udo Frontline Udo Frontline   [v 7] 2140/9 D 6 16.8 506
2020-08-08 2020-08-08 Skellefteå-8 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 2140/3 B 4 17.6 33
2020-08-04 2020-08-04 Boden-1 Neymar Neymar   [v 7] 1640/2 C 4 14.9 251
2020-08-04 2020-08-04 Boden-2 M.T.Keepontrotting M.T.Keepontrotting   [v 8] 2140/6 A 1 15.2 25
2020-08-04 2020-08-04 Boden-8 Cheeky W.F. Cheeky W.F.   [s 3] 2140/11 D 3 18.6 607
2020-08-04 2020-08-04 Boden-9 Sabelline Sabelline   [s 9] 2140/15 A 5 16.7 380
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-5 Neymar Neymar   [v 7] 2140/11 C 6 16.1 840
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-9 Sabelline Sabelline   [s 9] 1640/10 D 0 13.7 3020
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-1 Höwings Zara Höwings Zara   [s 3] 2140/1 B str
2020-07-16 2020-07-16 Boden-1 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 2140/12 C 0 g 966
2020-07-16 2020-07-16 Boden-2 Aiming to Win Aiming to Win   [v 5] 3160/8 D str
2020-07-16 2020-07-16 Boden-3 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2140/7 B 0 g 36
2020-07-16 2020-07-16 Boden-5 Slotts Emil Slotts Emil   [v 5] 2140/3 D str
2020-07-16 2020-07-16 Boden-7 Neymar Neymar   [v 7] 2140/2 D 3 17.3g 166
2020-07-07 2020-07-07 Boden-2 Höwings Zara Höwings Zara   [s 3] 2140/12 C 6 18.4 879
2020-07-07 2020-07-07 Boden-4 Sabelline Sabelline   [s 9] 1640/11 D 0 14.7 2574
2020-07-07 2020-07-07 Boden-7 Re Love Re Love   [s 6] 2140/3 D 0 15.8 173
2020-07-07 2020-07-07 Boden-9 Labero Broline Labero Broline   [h 12] 2160/14 D 0 g 1373
2020-07-07 2020-07-07 Boden-10 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 2140/2 D 5 16.3 914
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-9 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2140/6 D 0 14.1 980
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-7 Re Love Re Love   [s 6] 1640/3 D 3 13.1 315
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-9 Jagger Zon* Jagger Zon*   [v 6] 3140/1 D 0 16.2 1475
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-10 Captain Cruise* Captain Cruise*   [v 6] 2160/11 B 0 g 461
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-2 M.T.Keepontrotting M.T.Keepontrotting   [v 8] 1640/4 C 1 14.4 80
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-5 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 2160/11 D 0 g 654
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-8 Gosset Gosset   [v 6] 1640/1 D 0 20.5 197
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-9 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2140/4 D 3 13.9 380
2020-06-05 2020-06-05 Boden-3 Neymar Neymar   [v 7] 2160/10 D 0 21.1g 360
2020-06-05 2020-06-05 Boden-4 Aiming to Win Aiming to Win   [v 5] 2140/9 C 0 17.4g 318
2020-06-05 2020-06-05 Boden-6 Labero Broline Labero Broline   [h 12] 2680/15 C 0 16.0 294
2020-06-05 2020-06-05 Boden-9 Nah Des Te Nah Des Te   [s 7] 2140/6 A 8 17.5 158
2020-05-28 2020-05-28 Boden-2 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 2140/11 D 0 19.3g 1284
2020-05-28 2020-05-28 Boden-4 Rose Stahl* Rose Stahl*   [s 4] 2140/5 B 4 17.6 44
2020-05-28 2020-05-28 Boden-8 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 1640/5 C 5 14.0 58
2020-05-28 2020-05-28 Boden-9 Labero Broline Labero Broline   [h 12] 2140/5 D 3 13.6 1018
2020-05-28 2020-05-28 Boden-10 Calgary Calgary   [h 8] 2660/8 C 3 17.8 167
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-4 Erase the Law Erase the Law   [v 4] 1640/9 D 6 15.5 534
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-7 Calgary Calgary   [h 8] 2140/8 D 7 16.4 359
2020-05-14 2020-05-14 Boden-1 Party Hard* Party Hard*   [v 6] 2140/5 B 0 16.1g 226
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 6] 2140/12 C 0 17.3 957
2020-05-14 2020-05-14 Boden-3 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2140/12 A 2 15.4 52
2020-05-14