V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Alla som matchar sina hästar mot vinterns huvudnummer i Paris, Prix d’Amerique, ska tacka sin lyckliga stjärna att Cleangame är valack och ..


Alla som matchar sina hästar mot vinterns huvudnummer i Paris, Prix d’Amerique, ska tacka sin lyckliga stjärna att Cleangame är valack och därmed utestängd från loppet. Det sjuårige fenomenet har totalt 32 triumfer på 49 starter och har inte förlorat sedan Masters-finalen i september, där han utklassade bland andra svenske topphästen Propulsion men snöpligt slog ihop och galopperade bort segern kort före mål. När han på söndagen visade upp sig i Prix de Chateaudun tog han sjätte raka segern i sedvanligt imponerande stil. Tränaren Jean-Michel Bazire skötte själv tömmarna och efter ett ha inlett i tredjespår från 25 meters tillägg lyckades han hitta andra par utvändigt bakom Prix d’Amerique-klara Chica de Joudes redan på den första långsidan. Barfotaspringande Cleangame kunde sedan tassa med i rygg fram till slutkurvan där han lyftes ut i tredjespår och odriven joggade ifrån motståndet. Segertiden över de 2 875 meterna skevs till 1.11,6 och loppets förstapris uppgick till 415 000 kronor. Totalt har Cleangame 12,2 miljoner kronor på vinstkontot. Tessy D’ete kom in som tvåa från rygg på vinnaren och Chica De Joudes höll starkt till tredjeplatsen. Ende svensktränade hästen i loppet var Adrian Kolgjinis Rajesh Face som blev diskvalificerad för galopp.

Ola Johansson, Kanal 75


Den mest långväga gästen i kuskmatchen i Rovaniemi återvänder till USA med flera nya erfarenheter i bagaget. Inte minst att köra..


Den mest långväga gästen i kuskmatchen i Rovaniemi återvänder till USA med flera nya erfarenheter i bagaget. Inte minst att köra ren. Vilket han fick prova på under fredagen.
- Det var annorlunda. De släppte bara iväg en och det fanns inga bromsar, så det var lite knepigt. Men de sa att jag fick honom att springa fort nog så jag fick godkänt, sa Tetrick i en tv-intervju på US Trottings Facebooksida efter renturen.
Han fick även köra kallblod för första gången och det klarade han också med bravur. I kuskmatchens första avdelning under lördagskvällen vann han överlägset med elvaårige valacken Pikku-Ryti. Totalt slutade Tim Tetrick på tredje plats i Arctic Challenge efter segraren Antti Teivainen och Jorma Kontio.
- Jag kan inte tacka det finska folket tillräckligt för en helt fantastisk upplevelse, skrev Tim Tetrick på Twitter efter tävlingarna.

Ola Johansson, Kanal 75


Ett av systemen var en Harry Boy-kupong inlämnad på ATG.se – insatsen var 360 kronor och vinsten totalt blev 4 469 902 kronor.Av de &..


Ett av systemen var en Harry Boy-kupong inlämnad på ATG.se – insatsen var 360 kronor och vinsten totalt blev 4 469 902 kronor.
Av de övriga miljonsystemen så var ett inlämnat på banan på Bergsåker och 540 satsade kronor gav 4 511 462 kronor tillbaka.
En spelare på ATG.se hade spelat ett större filsystem med flera kuponger och lyckades få sju rätt på en kupong som kostade 72 kronor. Vinsten på den kupongen blev 4 499 982 kronor.
En spelare som lämnat in via ATG-ombundet Direkten Kajutan i Åkersberga satsade 480 kronor och vann 4 497 882 kronor.
Det femte kupongen med sju rätt var inlämnat hos Veikkaus OY i Finland och systemet som kostade över 2000 kronor gav tillbaka 4 917 823 kronor.
Sju rätt gav 4 319 192 kronor, sex rätt 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen ..


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen och sedan fått dämpa tempot rejält. Men trots det gynnsamma löpningsförloppet tröt krafterna på upploppet och samtidigt kom Digital Ink med en tung avslutning. Den senare hade då rundat fältet från femte par utvändigt under slutrundan och när Robert Bergh vred på längst ut i banan bet det bra.
- Det är otroligt stort och kul. Fantastiskt bra gjort på lång distans att spurta ner dem såhär. Han har varit fantastiskt bra hela hösten. Det har han varit hela livet givetvis men den här hösten har varit enorm, berömde Robert Bergh.
Det var Digital Inks första seger i gulddivisionen på närmare två år och den hade han verkligen samlat ihop till. Efter en lite sämre period har han kommit tillbaka starkt och sedan oktober har han bland annat slutat tvåa i Svenskt Mästerskap, trea i Konungens Silverhäst och tvåa i Gävle Stora Pris.
- Charlotte (hästens skötare Charlotte Andersson) har gjort ett fantastiskt bra jobb med honom och varit med honom varje minut.
Att det var i Hilda Zonetts lopp som fullträffen kom gladde naturligtvis Robert Bergh lite extra.
- Det är typiskt regnigt, ett tufft lopp över 2 600 meter, och så får man tänka på henne och vinna med den här. Det är perfekt alltså.

Tredje raka i överlägsen stil
Robert Bergh visade även upp Indra’s Secret, ett sto som med sin hårdhet faktiskt påminner lite om Hilda Zonett. Med två raka segrar i Robert Berghs regi spelades hon till favorit från spår tolv över mastiga tre varv i klass I och det visade sig vara befogat. Redan efter ett varv hade Robert Bergh hittat till ledningen och därifrån drog sedan Indra’s Secret musten ur konkurrenterna och tågade undan till ohotad triumf.
- Hon känns otroligt tuff och bryr sig inte om någonting, sa Bergh och passade på att berömma personalen på Bergsåker som trots enorma mängder nederbörd presenterade en bana i bra skick.
- Det är nästan så att man vill buga för banpersonalen. Vilket toppjobb de har gjort!

B.W.Sture överlägsen från ledningen
Örjan Kihlström brände med ett knippe favoriter men i dubbelcupens final var det istället han som fällde storfavoriten. Lome Brage presterade förvisso långt under normal standard men vinnande B.W.Sture ska inte be om ursäkt för segern. Med 1 500 meter till mål kunde Örjan Kihlström placera hästen i ledningen och därifrån var den Jan-Olov Persson-tränade sexåringen smått överlägsen.
- Han är en fin travare och nu när han har fått vara hel och tävla på lite verkar formen komma mer och mer, sa Kihlström.

4,3 miljoner kronor för sju rätt
I bronsdivisionen imponerade Svante Båth-tränade Empire Garbo på sin kusk när han svepte till ledningen in i slutkurvan och lämnade motståndet.
- Det var en rejäl rusch han gjorde. Han var bra helt enkelt, mycket bättre än vad jag trodde, sa Erik Adielsson.
Per Lennartsson tog hem klass II från ledningen med egentränade Cyrano de B. och i stoloppet profiterade Adi Gallia på inledande vansinneskörning i täten när hon skrällde från 40 meters tillägg. Hennes tränare och kusk Nicklas Westerholm, son till Robert Bergh, dubblade sedan sin segerskörd som kusk och såg samtidigt till att farsgubben tog en V75-trippel som tränare när han satte dit jätteskrällen Ginny Weasley i den avslutande silverdivisionen.
Det gjorde att utdelningen för sju rätt på V75 rusade upp till 4,3 miljoner kronor. Sex rätt delade ut 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med två imponerande gulddivisionssegrar i Svenska Travligan bakom sig spelades Magnus Dahlén-tränade Velvet Gio till favorit i Prix Oscar Coll..


Med två imponerande gulddivisionssegrar i Svenska Travligan bakom sig spelades Magnus Dahlén-tränade Velvet Gio till favorit i Prix Oscar Collard på Vincennes i Paris. Och hade loppet blivit normalt kört hade han troligen vunnit enkelt. Men nu fick femåringen ett blytungt lopp från spår sju bakom startbilen. Han nådde den första kurvan i fjärdespår och fortsatte framåt i tredjespår när klockan visade mycket snabba 1.05,8 de första 600 meterna. Björn Goop satt i sulkyn och han forcerade hästen till ledningen vid uppförsbackens början. Där tvingades han att köra absolut max en bit till då Jean-Michel Bazire utmanade rejält med Ghazi B.R. och 1 100 meter nåddes på 1.09,5. Trots den svettiga inledningen och det ursinniga tempot hade Velvet Gio kommandot en bra bit in på upploppet men till slut tvingades han släppa andrahandsfavoriten Violetto Jet förbi sig. Vinnaren kom i mål en tiondel före Velvet Gio på kilometertiden 1.11,6 över 2 100 meter. Förstapriset i loppet uppgick till 369 000 kronor och Velvet Gio fick 205 000 kronor för andraplatsen. Övriga svensktränade hästar i loppet, Peter Untersteiners Heart of Steel, Tomas Malmqvists Confidence och Adrian Kolgjinis Speedy Face, slutade femma, sjua och tia.

Ola Johansson, Kanal 75


Åt Jean-Michel Bazires storfavorit Dreambreaker fanns inget att göra men bakom honom gick Usain Henna och Unique Juni starkt. Den förstnämn..


Åt Jean-Michel Bazires storfavorit Dreambreaker fanns inget att göra men bakom honom gick Usain Henna och Unique Juni starkt. Den förstnämnde i duon kördes till ledningen av Björn Goop och hängde sedan med berömvärt till andraplatsen efter att ha släppt ifrån sig taktpinnen till vinnaren. Unique Juni levererade en stark avslutning från tredje par utvändigt i Gabriele Gelorminis händer och hade också stolpe in när de franska domarna lät henne behålla tredjeplatsen trots att hon föll ur travet rejält den sista biten. Loppets förstapris uppgick till 309 000 kronor och Usain Henna fick 172 000 kronor medan Unique Juni belönades med 96 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/3 0 18.4 248
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2160/4 8 17.8 114
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2140/6 8 17.2 187
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 Florence Brodda Florence Brodda   [s 5] 2140/13 6 17.4 317
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/11 0 228
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/15 0 18.9 362
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Stuart Little Stuart Little   [v 6] 2160/13 0 g 259
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 1640/10 4 17.3 78
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2160/10 0 18.8 65
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 2160/13 8 22.1 957
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2160/12 8 18.8 83
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Indra Rej Indra Rej   [s 7] 1660/11 0 g 222
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/8 5 18.4g 104
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/6 2 17.0 227
2015-10-29 2015-10-29 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/6 1 16.0 139
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/10 5 16.7 202
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Mill Stinger Mill Stinger   [v 7] 2140/9 0 15.5 925
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 1640/9 4 16.4 356
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/4 3 16.1 219
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/3 1 16.4 177
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/12 0 14.7 1175
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/7 6 16.4 429
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/1 6 16.1 845
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/8 8 21.0 58
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Lady Spell* Lady Spell*   [s 4] 2140/6 6 19.6 315
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 9] 2140/13 8 17.1 1757
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/3 0 g 125
2016-12-29 2016-12-29 Finland-5 Red Raider* Red Raider*   [v 4] 3120/6 D 5 19.0 296
2016-12-29 2016-12-29 Finland-3 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2100/11 D 0 21.2 250
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/5 C 4 17.6 335
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2160/8 D 0 15.8 1081
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/11 C 0 17.2 78
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 C 4 18.6 192
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2140/1 D 0 g 92
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 D 8 17.8 471
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/6 A 1 16.4 64
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/15 D 5 15.2 917
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 20.7 127
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/11 A 0 22.7g 237
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 4] 2140/5 A 1 18.2 34
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 1640/8 D 0 18.5g 1209
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Gravy Train Web* Gravy Train Web*   [h 2] 1640/1 D 2 17.8 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-11 Road to Heaven* Road to Heaven*   [v 7] 2140/3 D 0 g 911
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/9 D 3 16.0 907
2016-10-24 2016-10-24 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/8 C 0 16.1 487
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 17.6 269
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/13 A 0 19.3g 240
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 4] 2140/7 C 0 g 381
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 C 6 15.6 294
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/3 D 0 280
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Tonic Tonic   [v 4] 2140/6 D 5 19.6 364
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 9] 2140/1 D 0 14.6 357
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 2140/2 C 4 34.9g 127
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/14 B 3 16.2 466
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/11 A 3 16.9 114
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 6] 2160/6 D 5 32.5 569
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Wannabe Star* Wannabe Star*   [s 5] 1640/12 C 6 16.5g 210
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 D 0 31.0g 444
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/8 A str
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2160/4 D 0 g 750
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Superman K.R. Superman K.R.   [h 5] 1640/1 D 0 20.7g 304
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 7] 2140/3 D 3 17.3 94
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/8 B 7 36.1g 80
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 1640/6 C 0 g 163
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/9 C 7 29.3 263
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/4 C 4 16.6 429
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2160/13 A 0 16.7g 84
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2640/6 C 0 g 215
2016-08-12 2016-08-12 Boden-7 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/7 D 4 31.4g 122
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2140/12 D 0 18.9 355
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 1640/12 B 8 17.5 399
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/4 B 0 30.9g 190
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Global Seashore Global Seashore   [s 4] 1640/8 C 6 16.0 98
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 7] 2140/10 B 0 16.5 123
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2160/12 C 0 29.8g 422
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2180/12 C 5 15.1 764
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2148/7 A 5 16.8 52
2016-07-18 2016-07-18 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2140/1 C 0 g 191
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/3 C 0 g 159
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 1640/9 B 2 13.2 512
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 C 8 15.3 163
2016-07-03 2016-07-03 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/9 C 0 20.0g 192
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 C 6 14.9 231
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 D 4 15.9 1086
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/7 A 2 17.2 57
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Pedro Bob Pedro Bob   [v 5] 2140/2 D str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 4] 2140/8 C 0 22.3g 306
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 A 8 113
2016-06-01 2016-06-01 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 D 4 14.3 447
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/10 D 0 16.9g 1735
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/7 D 0 28.0g 836
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/4 B 4 17.5 343
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2140/10 B 5 16.6 89
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 B 3 15.5 64
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/1 C 2 17.8 214
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/1 C 7 29.3g 181
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/13 B 5 17.2 184
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 29.5 64
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2180/13 C 0 16.9 387
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/15 A 3 18.7 72
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/8 D 0 18.6 312
2016-04-17 2016-04-17 Boden-4 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 1640/11 C 6 18.4g 145
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 31.5 23
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 1640/5 D 0 21.8g 103
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/10 C 7 37.7g 319
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 D 0 16.7g 373
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Tallyho Tallyho   [s 4] 2140/8 C 0 18.9 329
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/7 C 4 31.1 209
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/4 B 6 18.4g 176
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/9 D 4 16.0 390
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Claudius F. Claudius F.   [h 6] 2140/15 A 4 16.4 47
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 0 31.3g 122
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1660/6 C 0 31.9 140
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 0 16.6 659
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/5 D 6 17.4 245
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/8 D 0 g 357
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/9 D 7 17.2 88
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/11 D 0 g 230
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 7] 2160/8 C 0 g 416
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 C 1 18.0 71
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 6 31.4 570
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Opera C.Viking Opera C.Viking   [v 9] 2140/4 B 0 20.3 402
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 2160/8 C str
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/4 D 8 17.0g 590
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 1640/11 D 2 16.8 450
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 D 0 g 162
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Chuckleberry* Chuckleberry*   [v 6] 2160/12 D 8 19.1 455
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/2 D 7 17.4 113
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2660/3 C 3 20.2 349
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/7 D 2 18.1 75
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2640/2 C 2 17.7 104
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/2 D 2 18.8 126
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 1640/7 D 1 18.5 274
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 5 17.6 238
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Dresscode* Dresscode*   [v 11] 1640/4 C 5 15.1 323
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 6] 2140/3 D 0 20.1 276
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2160/3 C 0 20.2 126
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/8 D 6 17.8 391
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Wetu Wetu   [s 3] 2140/4 D str
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/1 B 1 18.3 32
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/6 D 0 g 74
2017-12-07 2017-12-07 Boden-8 Tonic Tonic   [v 5] 2660/6 C 4 22.0g 149
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 5 15.5 608
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/8 D 0 g 272
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/12 D 4 17.3 340
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/2 D 7 19.0 429
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/8 C 3 18.4 500
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/11 D 0 18.0 671
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Neymar Neymar   [v 4] 2140/8 D 3 21.4 46
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/1 D 4 15.3g 174
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 2140/3 D str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/1 D 4 18.0 205
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/2 C 3 19.3 50
2017-11-07 2017-11-07 Boden-7 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/6 D 8 36.7 266
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 A 1 17.1 21
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 C 5 19.6 49
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 C 6 19.6 185
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/14 B 0 17.9 169
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Wetu Wetu   [s 3] 2140/2 D 3 18.2 528
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 1640/2 C 3 15.1 22
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 6] 1640/9 D 0 31.8 292
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Tonic Tonic   [v 5] 1640/1 B 2 16.8 22
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/7 D 6 16.5 82
2017-10-23 2017-10-23 Boden-4 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 2640/2 B 4 18.4 45
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/2 D 4 36.0 161
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/11 C 0 17.3 324
2017-10-16 2017-10-16 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/8 D 0 g 97
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/15 C 5 17.9 461
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/11 D 4 20.0 191
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Sailfish Sailfish   [v 6] 3140/3 C 0 19.9 251
2017-10-14 2017-10-14 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/4 C 0 104
2017-10-14 2017-10-14 Norge-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2040/1 C 2 17
2017-10-09 2017-10-09 Boden-11 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/1 D 0 19.7 52
2017-10-09 2017-10-09 Boden-10 Agent Loss Agent Loss   [v 6] 2140/11 C 0 19.7 332
2017-10-09 2017-10-09 Boden-8 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/5 B 1 16.5 68
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 2 16.9 205
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/5 D 3 17.7 482
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/15 D 0 17.1 846
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/14 D 8 15.2 1195
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/15 D 5 15.7 708
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Leif Leif   [v 7] 2640/5 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 5] 2160/11 B 0 21.1g 53
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 7 16.6g 420
2017-09-02 2017-09-02 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2160/10 B 6 31.2g 378
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/8 D 2 15.9 100
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/12 D 0 17.2 567
2017-09-01 2017-09-01 Finland-5 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 8] 2100/4 D 0 699
2017-09-01 2017-09-01 Finland-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1600/4 B 2 78
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 4] 2140/4 D 0 23.2g 190
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/14 D 3 16.2 991
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/6 D 3 17.4 357
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 18.4 97
2017-08-12 2017-08-12 Norge-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2100/3 B 2 81
2017-08-12 2017-08-12 Norge-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2100/6 B 1 24
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/9 D 0 17.2 646
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/4 D 4 18.5 326
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/1 D 2 19.3 332
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2660/9 C 0 32.0g 1089
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-4 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/6 D 0 21.3g 378
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2140/1 D 0 32.2 574
2017-07-15 2017-07-15 Norge-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1600/5 B 0 30
2017-07-15 2017-07-15 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/5 C 0 198
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2140/1 D 4 17.0 598
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/7 D str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2180/11 C 5 34.4 152
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/3 D 4 18.1 184
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Beachrider Beachrider   [v 8] 2140/6 D 8 16.1 414
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/3 D 0 20.3g 716
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Leif Leif   [v 7] 1640/11 B 0 15.2 50
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 D 0 21.9g 415
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Dorr Finito Dorr Finito   [h 7] 2640/1 C 8 33.0 112
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1640/4 C 2 13.7 38
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/10 C 0 15.7 574
2017-06-17 2017-06-17 Boden-11 Leif Leif   [v 7] 1640/4 C 0 13.0 132
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Cannoni Cannoni   [v 5] 1640/2 D 6 15.7 165
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 1640/5 D 0 35.7g 318
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2160/15 A 0 18.4g 34
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Red Raider* Red Raider*   [v 5] 2140/6 B 2 17.0 30
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2180/10 B 5 28.8 69
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 C 4 15.1 48
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-7 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 1 15.1 267
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Tonic Tonic   [v 5] 2160/9 B 4 18.4 118
2017-06-03 2017-06-03 Norge-5 Leif Leif   [v 7] 1609/3 A 1 22
2017-06-03 2017-06-03 Norge-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1609/5 C 1 31
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/6 D 0 152
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Leif Leif   [v 7] 2640/8 B 3 14.5 51
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/12 C 0 18.3 176
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-2 Tonic Tonic   [v 5] 2160/10 A 7 19.1g 73
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/13 C 0 16.1 348
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 1640/7 B 0 30.2g 275
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 7] 2140/4 B 0 g 364
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2180/11 A 4 14.9g 48
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/7 B 8 17.4 513
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Pershing Bi Pershing Bi   [v 8] 2140/7 D 0 15.7 539
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/9 C 5 18.0 519
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-5 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2640/4 C 5 15.9 226
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-8 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/12 C 4 18.7 26
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Tonic Tonic   [v 5] 2140/6 B 2 17.1 23
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-5 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/3 D 3 37.5 104
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Mr Big* Mr Big*   [v 8] 2680/3 D 7 17.2 324
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/2 B 0 g 127
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B 3 15.7g 30
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 153
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/1 D 0 15.7 259
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 1640/7 B 0 18.4g 202
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 19.2 88
2017-04-13 2017-04-13 Boden-1 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 7] 2640/4 D str
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Leif Leif   [v 7] 2140/8 B 5 17.7 16
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/11 C 0 17.3 533
2017-04-07 2017-04-07 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2160/14 C 7 18.8 454
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/13 A str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Dries Buitenzorg* Dries Buitenzorg*   [v 7] 2640/7 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 9] 2140/12 A 4 36.2 416
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 7] 2140/10 A 4 22.8 43
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 4] 2140/8 B str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2160/9 B str
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2140/15 C 4 32.7 348
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/7 D 3 20.0g 38
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/3 D 0 g 380
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Beachrider Beachrider   [v 8] 2640/11 B 0 19.1 197
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/8 D 0 16.2 424
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/5 D 3 19.0g 91
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Chocoletta Chocoletta   [s 7] 2160/6 A 0 20.7 341
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/6 D 0 18.0 751
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 2640/12 A 3 18.4 23
2017-02-23 2017-02-23 Boden-6 Caesar de Veluwe* Caesar de Veluwe*   [v 8] 2140/3 A 2 15.9 302
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/10 B 4 19.8 63
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/6 B 0 g 82
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/8 D 3 19.5 930
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 Underlig Underlig   [v 8] 2140/10 D 0 g 539
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/7 D 5 16.6 143
2017-01-25 2017-01-25 Boden-1 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 2140/9 B 5 17.6 335
2017-01-08 2017-01-08 Boden-10 Merry Broline Merry Broline   [v 8] 2140/3 D 1 15.9 131
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2180/11 B 3 17.2 270
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 10] 2140/10 D 0 16.9 682
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/6 C 1 17.8 42
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 0 19.8g 142
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 22.2g 159
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Desuper Filius Desuper Filius   [v 7] 2140/11 C 0 g 565
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/10 B 3 18.2 66
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/4 D 0 20.4g 70
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Sabelline Sabelline   [s 7] 2140/15 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Explosive River Explosive River   [v 6] 2660/14 D 0 20.0 128
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/7 D str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 3 18.1 85
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/15 B 2 17.7 165
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 1640/6 B 7 18.1 86
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/9 D 0 15.2 291
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/9 B 3 17.7 248
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2160/9 A 5 35.0g 22
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Neymar Neymar   [v 5] 1640/6 D 3 17.6 57
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2140/3 A 0 17.5 45
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 7 19.5 105
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/9 B 0 19.6g 24
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/6 C 3 16.1 159
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/4 C 4 31.1g 92
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 B 8 19.4 41
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/12 D 4 15.8 204
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/11 C 6 16.1 793
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/6 D 0 g 525
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 C 0 17.4 248
2018-10-29 2018-10-29 Boden-5 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/10 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/15 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2160/7 C 1 16.1 28
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 A 7 17.3 289
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/3 D 8 31.4 201
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/5 C 3 16.4 286
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 1640/11 D 0 15.5 553
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/11 C 6 16.4 115
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2140/3 D str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 1640/6 D 0 28
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Gullpål Gullpål   [v 7] 1640/9 D 2 28.4 1282
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2640/5 B 1 18.6 27
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/2 C 0 18.7 144
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Gosset Gosset   [v 4] 2140/5 B 0 20.5g 29
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/11 D 6 16.5 495
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 0 16.2 878
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/5 D 0 16.4 325
2018-09-27 2018-09-27 Boden-5 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 0 31.8 698
2018-09-27 2018-09-27 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2140/5 D 0 21.0 315
2018-09-20 2018-09-20 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 1640/9 D 0 g 508
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/1 C 0 18.4 288
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Titane Nordique* Titane Nordique*   [v 11] 2140/2 D 0 15.1 1319
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/14 C 0 g 348
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/3 C 0 g 28
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/5 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 6] 2160/13 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-10 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2140/2 A 0
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 2140/4 D 5 16.6 179
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 18.6g 212
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 5] 2140/3 C 0 21.5 548
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D 4 15.5 939
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2180/12 D 0 17.8 682
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-7 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 C 0 g 69
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/12 C 4 17.6 551
2018-08-08 2018-08-08 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 B 0 16.9g 503
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 0 g 85
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/1 D 6 15.3 228
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/2 B 1 16.5 24
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/5 C 2 17.4 24
2018-07-26 2018-07-26 Boden-9 Quattro Lane Quattro Lane   [h 8] 2140/6 B 4 16.3 78
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 1640/10 C 4 14.6 271
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/7 D 5 16.0 239
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/8 C 3 17.5 64
2018-07-14 2018-07-14 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2640/6 D 1 16.3 273
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 7] 2140/5 D 0 20.9 318
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Protector* Protector*   [v 7] 1640/4 B str
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/10 D 6 16.0 545
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/2 B 2 15.9 56
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 1660/9 D 8 16.3 482
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 C 0 17.3 247
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-8 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 C 0 20.9g 428
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/4 D 0 267
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 A 0 17.3g 68
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-11 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/9 D 5 16.8 1013
2018-06-16 2018-06-16 Boden-2 Wetu Wetu   [s 4] 2140/3 D str
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 1640/2 C 2 14.9g 25
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 1640/4 D 2 15.5 619
2018-06-01 2018-06-01 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2140/4 D 3 34.0 65
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/5 B 3 17.1 37
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/11 C 0 17.3 97
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/8 D 6 20.5 23
2018-05-25 2018-05-25 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/3 D 0 g 1141
2018-05-25 2018-05-25 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 1640/11 C 1 14.8 717
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2640/6 A 0 16.6 284
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/7 B 0 18.6 121
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/2 D 2 16.2 479
2018-05-25 2018-05-25 Boden-13 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/4 C 1 15.0 170
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/3 D 2 17.6g 228
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-8 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/1 D 6 18.8 352
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/6 C 2 18.4 113
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/1 C 0 g 121
2018-05-10 2018-05-10 Boden-2 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 6 30.0 502
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/10 C 0 19.3g 107
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 C 2 16.1 22
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-1 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/5 D 5 21.0 144
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/7 A 3 17.8 66
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/8 D 6 20.3g 153
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 B 8 17.2 55
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/3 D 3 17.5 202
2018-04-26 2018-04-26 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2180/11 D 0 34.1g 507
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/11 D 0 g 305
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/12 C str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 B 2 17.2 18
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Downander* Downander*   [v 8] 2140/2 A 0 17.0 17
2018-04-17 2018-04-17 Boden-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/7 D str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-10 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/2 D 0 g 645
2018-04-17 2018-04-17 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/1 B 3 19.6 41
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 C 2 15.4 495
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/6 C 8 17.4 166
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/1 B 0 18.1 68
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2160/7 C 2 15.9 87
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/2 D 3 16.8 620
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/6 D 6 15.4 466
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/4 C 0 g 191
2018-03-09 2018-03-09 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 1640/10 D 0 15.4 460
2018-03-09 2018-03-09 Boden-9 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2160/5 C 4 34.1 308
2018-03-09 2018-03-09 Boden-10 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/6 A 7 18.2 109
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/7 D 0 g 320
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 1640/3 B 1 19.1 115
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/9 B 1 17.5 38
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 D 0 21.8 108
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/6 C 0 21.4g 179
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/6 D 1 18.1 18
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/3 C 5 19.6 230
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/3 D 6 32.7 365
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 2180/10 C 0 18.7 389
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/9 B 3 19.2 46
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 1680/11 C 4 19.2 183
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 A 0 21.9g 126
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-5 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2160/12 A 5 16.6 173
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/3 D 2 19.5 112
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/10 D 3 17.7 210
2018-01-20 2018-01-20 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/1 D 4 32.5 79
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/8 B 5 18.1 107
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 2140/6 C 0 17.4 577
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1660/6 B 4 31.1 91
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/11 C 0 g 318
2018-01-07 2018-01-07 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/11 C 0 15.7 380
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 B 0 g 70
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 4 17.2 247
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/3 D 3 30.1 113
2019-12-13 2019-12-13 Boden-2 Listas Beauty* Listas Beauty*   [s 3] 2140/2 C 0 23.1g 334
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 Wetu Wetu   [s 5] 2140/12 A 0 19.6 162
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Julius Leejs Julius Leejs   [v 6] 2140/9 D 4 16.6 883
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/15 A 0 17.2 330
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/1 C 2 17.9 228
2019-12-07 2019-12-07 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/7 B 0 g 104
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 5] 2140/1 B 0 g 21
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/2 D str
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/6 C 0 19.3g 313
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/11 C 1 16.4 50
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2640/10 A 0 19.2g 58
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/12 D 6 14.9 950
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Wetu Wetu   [s 5] 2140/2 B 3 17.3 65
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/8 D 0 19.0g 550
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Garcon Above Garcon Above   [v 7] 2140/12 D 0 18.3 183
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 5] 2140/3 B str
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/4 C 5 17.1g 32
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/12 B str
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-4 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 1640/6 A 1 15.2 30
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Neymar Neymar   [v 6] 1640/6 C 3 15.9 106
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/11 C str
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2160/7 B str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/1 D 0 16.5 569
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Neymar Neymar   [v 6] 2140/6 B 0 18.4g 70
2019-09-19 2019-09-19 Boden-2 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2640/6 B 0 g 74
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/3 C 0 20.0g 144
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-11 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/9 C 6 15.1 301
2019-08-29 2019-08-29 Boden-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 1640/9 D 0 15.2 725
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/8 C 0 15.0 280
2019-08-29 2019-08-29 Boden-8 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 1640/2 B 2 12.9 147
2019-08-29 2019-08-29 Boden-11 Garcon Above Garcon Above   [v 7] 2660/6 B 0 18.4 107
2019-08-22 2019-08-22 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2660/8 C 5 17.7g 228
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Sembs Ouradour Sembs Ouradour   [s 10] 2140/3 D 3 17.6 110
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Neymar Neymar   [v 6] 2140/9 C 0 17.6g 124
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 C 1 15.2 109
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 D 0 15.6 376
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Lennox Laday Lennox Laday   [v 6] 2140/4 A 3 14.4 140
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 B 0 g 190
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2640/9 D 0 16.7g 206
2019-07-25 2019-07-25 Boden-11 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/14 A 3 16.5 352
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 300
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 6 15.4 166
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/11 C 0 g 122
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-1 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/2 B 0 g 33
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 5] 2160/6 A 8 18.9 65
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 C 0 18.5g 196
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2160/13 B 0 g 617
2019-06-15 2019-06-15 Boden-8 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 0 g 55
2019-06-15 2019-06-15 Boden-14 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/8 B 0 19.8g 44
2019-06-06 2019-06-06 Boden-2 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/9 B 0 21.8g 190
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 1640/1 B 0 14.1g 232
2019-06-06 2019-06-06 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 C 0 g 103
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/11 C 5 14.9 462
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 1640/6 C 0 g 58
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-1 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/1 C 2 19.4 210
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-2 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/3 C 5 37.5g 52
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/10 B 0 16.4 145
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Bicc's Hightech Bicc's Hightech   [v 10] 1640/3 D 5 14.7 331
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Promising W.F. Promising W.F.   [s 3] 2140/3 C 4 19.0g 26
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Better Boost* Better Boost*   [v 8] 1640/2 D 0 16.0g 97
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-3 Neymar Neymar   [v 6] 2140/4 A 2 17.1 135
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 1640/8 A 1 14.1 26
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Elit Enrico* Elit Enrico*   [v 11] 2140/9 C 0 17.2 533
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1640/1 D 7 28.4 692
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/8 D 0 14.5 806
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/9 B 7 17.6 175
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/9 C 0 15.8 433
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Seachocolate* Seachocolate*   [v 9] 2140/11 A str
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/8 B 1 14.6 201
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/7 B 0 14.0 99
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2160/7 D 4 16.8 285
2019-04-26 2019-04-26 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2140/14 B 8 16.6g 89
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/15 B 5 16.2 593
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/8 C 0 15.7g 74
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/5 B 1 14.1 306
2019-04-18 2019-04-18 Boden-5 Tee Wee Blackpearl* Tee Wee Blackpearl*   [s 7] 2140/6 C 0 g 424
2019-04-18 2019-04-18 Boden-9 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/8 B 4 30.7 388
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/11 D 0 g 547
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-3 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 1600/1 D 0 241
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2040/10 B 0 226
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-8 Enrica* Enrica*   [s 7] 2040/1 D 0 61
2019-03-31 2019-03-31 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2160/7 B 0 35.2g 211
2019-03-31 2019-03-31 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/10 A 0 17.9g 385
2019-03-31 2019-03-31 Boden-12 Jasmin Julie Jasmin Julie   [s 4] 2140/1 C 2 19.5 25
2019-03-22 2019-03-22 Boden-3 Sweet Timer Sweet Timer   [v 7] 2660/10 B str
2019-03-22 2019-03-22 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/12 C 0 17.3 1261
2019-03-22 2019-03-22 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 7] 2140/14 B 4 17.1 850
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2140/4 C 6 17.6 433
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/7 C str
2019-03-08 2019-03-08 Boden-3 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/9 C 7 31.4 378
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/14 A 0 g 313
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/10 C 0 16.9 2142
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2160/11 C 0 20.1 401
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/2 C 5 16.1 484
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/2 C 1 17.4 96
2019-02-15 2019-02-15 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/8 B 6 18.9 60
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 3 18.8 386
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Caligula F. Caligula F.   [v 9] 2140/3 C 0 17.5 349
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 1640/7 B str
2019-02-15 2019-02-15 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/2 C 2 31.8g 427
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/10 D 0 21.4g 490
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/9 D str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/6 A str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/12 B 5 19.3 468
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/10 B 0 21.2g 606
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 274
2019-02-01 2019-02-01 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 B 0 g 19
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 D 0 23.9 101
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 B 4 17.5 137
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Mooncake Mooncake   [v 8] 1640/1 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/2 B str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2640/5 D 0 19.2 608
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 C 0 g 33
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 0 18.0 122
2019-01-11 2019-01-11 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2640/2 C 0 19.3 91
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2140/8 C 5 16.9 429
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 8] 1640/7 D 0 18.1 887
2019-01-11 2019-01-11 Boden-9 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2160/5 C 7 20.2 144
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 5] 2140/6 A 6 18.6 38
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/4 C 5 18.4g 334
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-5 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2140/8 D str
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/6 C 0 19.0 36ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se