V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-30 2020-01-30 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 7] 2160/15 D
2020-01-30 2020-01-30 Boden-4 Mountain Hooligan* Mountain Hooligan*   [v 7] 1640/11 D
2020-01-30 2020-01-30 Boden-2 Strait Hero* Strait Hero*   [v 6] 2160/11 A

Nyheter för travkusk


En jackpot hade tillförts V64-spelet på Axevalla på tisdagskvällen.Omgångens stora favorit Make More Cider och Johan Untersteiner va..


En jackpot hade tillförts V64-spelet på Axevalla på tisdagskvällen.
Omgångens stora favorit Make More Cider och Johan Untersteiner var spelad på 70 procent och vann utan prut stoloppet på kupongen.
Men i loppen därefter briserade skrällarna. Niclas Stenquist vann med enprocentaren Cendrillon tränad av hemmamatören Åke Barkmark och Linda Sedström med Axevallatränaren Jan Björkqvists Above All, spelad på två procent.
En spelare i Stockholm hade lämnat in ett system på ATG.se för 72 kronor och kammade hem 1 661799 kronor. Resten av vinstpotten, 4,6 miljoner kronor, tog spelare i Norge hand om.

Mikael Wikner, Kanal 75


De två som kvalificerade sig från uttagningsloppet som kördes i söndags den 26 januari på Bollnäs var Ängsb..


De två som kvalificerade sig från uttagningsloppet som kördes i söndags den 26 januari på Bollnäs var Ängsborken som vann före Guldtopp (bilden). Dock valde Alf Jonsson tacka nej till Frankrikeresan för Ängsborken då han var tveksam till den långa resan och korta perioden mellan loppen.
Därav fick hästen som var trea i mål frågan om att starta på Vincennes, Guli Rubin, som tackade ja.
Övriga två platser går till wildcards som anmält sitt intresse till Svensk Travsport. Det var tre hästar, Forspärla, Guli Roy och Guli Tor som visat intresse och på tisdagen seedades de enligt Svensk Travsports seedningsregler med utfallet att det är Guli Roy och Guli Tor som blir svenska wildcards och som kommer att få åka ner till Vincennes.

Det svenska laget består av:
Guldtopp, valack född 2012, 806 809 kr, rekord 24,8m, efter Alm Viktor och Nellie Rej. Tränare: Daniel Wikberg, Östersund
Guli Rubin valack född 2012, 962 150 kr, rekord 24,0m, efter Järvsöfaks och Guli Stjärna. Tränare Jörgen Westholm, Romme
Guli Roy valack född 2015, 927 228 kr, rekord 22,4ak, efter Briskeby Philip och Åsa Stina. Tränare Jan-Olov Persson, Hagmyren
Guli Tor hingst född 2012, 1 017 900 kr, rekord 24,1m, efter Dotterud Teddy och Guli Saga. Tränare Jan-Olov Persson, Hagmyren.

Svensk Travsport


Björn Goop ligger inte på latsidan bara för att han vann söndagens Prix d’Amerique med Face Time Bourbon. Under måndagen var ha..


Björn Goop ligger inte på latsidan bara för att han vann söndagens Prix d’Amerique med Face Time Bourbon. Under måndagen var han flitigt i elden och bokförde sig för en seger och i tisdagens sjunde lopp på den franska huvudstasbanan slog han till igen. Den här gången med Alessandro Gocciadoro-tränade Always Ek, som gick undan till överlägsen triumf sedan Björn Goop kört till ledningen i ett tidigt skede av loppet. Klockorna visade kilometertiden 1.13,7 över de 2 700 meterna och förstapriset uppgick till cirka 200 000 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det är ingen vanlig V75-omgång som körs i Mölndal på lördag. V75 Champions ska avgöras – en kuskmatch för de fem..


Det är ingen vanlig V75-omgång som körs i Mölndal på lördag.
V75 Champions ska avgöras – en kuskmatch för de femton segerrikaste kuskarna på V75 förra året.
Kuskar som Örjan Kihlström, Ulf Ohlsson, fjolårsvinnaren Carl Johan Jepson med flera samlar poäng i sex lopp och den som får flest poäng blir V75-mästare.
I V75-5 gör förra årets 15 framgångsrikaste lärlingarna upp. ”V75 Lärlingschampion” är för övrigt det enda loppet som startas med bil på lördag.
Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen.
- Jag var faktiskt lite skeptisk på förhand till om vi verkligen skulle få ihop sju lopp med 15 hästar. Stockholm klarade inte av att fylla ett stolopp i fjol och här nere brukar det vara ännu svårare den här tiden på året. Men genom att ändra propositionen i stoloppet till att gälla fler klasser lyckades vi med det också, säger Mölndalsbanans sportchef.
Under en lång rad av år har den här tävlingsdagen körts samma helg som Hästgalan. Först i Göteborg och sedan i Stockholm.
I år blir det ändring på det. Åby bjuder in till V75 Champions på lördag och nästa helg, fredag 7 februari, anordnas Hästgalan i Stockholm.
- Vi kör V75 Champions i år med förhoppning att galan flyttas hit till Åby nästa år. Vi trodde att det skulle bli så redan i år men så blev det inte, säger Jon Walter Pedersen.

”… och lite blandat”
För spelarna blir championfesten en väldigt matig V75-omgång. Pedersen tycker att samtliga lopp ser svåra att bena ut.
- Det är en dag med många intressanta men också lite annorlunda lopp eftersom det ju inte behövts lika mycket poäng för att komma med i loppen jämfört med en vanlig V75-omgång. Så det är lite blandade hästar så klart. Det är många kuskar som kör sina hästar för första gången, det är kallblodslopp och stolopp och stayerlopp och lite blandat. Svårt.
Kan du tipsa om något lopp där det inte behövs så många streck?
- Nej, faktiskt inte så här på rak arm. I kallblodsloppet (V75-4) blir Grislefaksen G.L. och Bellfaks mycket spelade men vi vet ju att det ofta brukar skrälla rätt rejält i kallblodsloppen!

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker. Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga..


V86 körs den här veckan på Solvalla och Bergsåker.
Hästen med bäst form i omgången kan faktiskt vara åttaåriga stoet Divine som Erik Adielsson återigen får förtroendet bakom i V86-6 - ett lopp för ston som tjänat mellan 300 000 och 900 000 kronor.
Divine är loppets näst rikaste häst och formkurvan pekar rakt uppåt. Senast var hon ute i ett V75-lopp i Kalmar och svarade för en toppinsats som tvåa.
- Det får man lov att säga. Hon kämpade järnet och var ju jättebra. Adielsson berömde henne efteråt och sa att det svåraste med henne nog var att undvika att köra henne alldeles i botten. Det går liksom inte att känna att hon ger upp eller blir trött, för hon ger så jävla mycket hela tiden, säger Anna Österberg.
Adielsson hamnade illa till från sjundespåret bakom bilen i 15-hästarsloppet i Kalmar och hade att välja mellan att backa sist eller köra framåt. Han valde det senare.
Divine gjorde ett fantomlopp i dödens utvändigt storfavoriten Viola Grif. Tempot var högt med 1.11,0 första 500 och med en kilometer som klockades till 1.12.0 i medeldistansloppet.
Skrällen Quiz Töll spurtade till seger före tappra Divine.
- Det blev det andra tunga loppet på raken för henne och det var precis det som inte fick hända den gången. Hon var otrolig och jag är väldigt stolt över henne. Nu har hon fått två tuffa lopp på slutet men faktiskt varit ganska oberörd efteråt, säger Anna Österberg.

Tränare med diskbråck
Amatörtränaren med licens på Sundbyholmstravet i Eskilstuna är hovslagare och är ny inom just travsporten. Anna kommer från ridsporten och har även tävlat i westernridning.
- Hon är helt underbar att hålla på med och kan stå en hel dag och bli ompysslad och skodd. Hon är så snäll och hjälpsam den här hästen. Nu går det extra långsamt också eftersom jag har diskbråck och väntar på operation. Så det kanske blir ett par starter till efter det här innan hon får ta det lugnare under min sjukskrivning, säger Anna Österberg.

”…och spurta till slut”
Hon vet att hon sitter på en guldklimp med hög kapacitet. Målet för säsongen är att komma på som hon säger ”pallplats” i så väl stoeliten som silverdivisionen.
Men det får bli en senare fråga. Nu vill hon bygga hästen.
I V86-6 på onsdag lottades Divine till ett niondespår i loppet som startas med bil.
- Det kommer inte bli så att hon körs jätteoffensivt och därför är läget jättebra för henne. Jag har varit jättetydlig med alla som frågat att Erik och jag vill att hon får ett snällt lopp den här gången. Vad jag förstått kommer det att bli körning mellan flera hästar från start men hon brukar kunna hänga med mellan hästar. Sedan hoppas jag att hon får en bra rygg och kan hänga på i den främre klungan och spurta till slut.
Olyckligt med en roll som favorit under de här betingelserna menar du?
- Ja, för hon klarar inte tre tuffa lopp på raken. Utan nu får det bli lite på chans. Men jag hoppas ju att Erik hittar en lucka i sista kurvan kanske. Med sådana upplägg är hon verkligen bra och det är det klart att hon får gå för vinst, säger hon.

Mikael Wikner, Kanal 75


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom J&o..


I Prix d’Amerique var Björn Goop hårt spelad tillsammans med Face Time Bourbon. När han på måndagen svingade sig upp bakom Jörgen Westholm-tränade Figaro Vici var spelarna inte alls med på noterna. Kanske trodde de att den svenska toppkusken skulle vara under isen efter en festlig natt i Paris? Så var inte fallet. Efter 600 meter lämnade Björn Goop fjärde par utvändigt för avancemang till positionen utvändigt om ledaren. Där bjöds Figaro Vici kort senare rygg på nytt och efter en slutkurva i tredjespår gick femåringen undan till närmast överlägsen seger, värd drygt 150 000 kronor. Kilometertiden skrevs till 1.14,4 över 2 700 meter och hästens anhängare fick hela 33 gånger insatsen på vinnarspelet.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/3 0 18.4 248
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2160/4 8 17.8 114
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2140/6 8 17.2 187
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 Florence Brodda Florence Brodda   [s 5] 2140/13 6 17.4 317
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/11 0 228
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/15 0 18.9 362
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Stuart Little Stuart Little   [v 6] 2160/13 0 g 259
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 1640/10 4 17.3 78
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2160/10 0 18.8 65
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 2160/13 8 22.1 957
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2160/12 8 18.8 83
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/6 2 17.0 227
2015-10-29 2015-10-29 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/6 1 16.0 139
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Indra Rej Indra Rej   [s 7] 1660/11 0 g 222
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/8 5 18.4g 104
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/10 5 16.7 202
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Mill Stinger Mill Stinger   [v 7] 2140/9 0 15.5 925
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 1640/9 4 16.4 356
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/4 3 16.1 219
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/3 1 16.4 177
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/12 0 14.7 1175
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/7 6 16.4 429
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/1 6 16.1 845
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/8 8 21.0 58
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Lady Spell* Lady Spell*   [s 4] 2140/6 6 19.6 315
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 9] 2140/13 8 17.1 1757
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/3 0 g 125
2016-12-29 2016-12-29 Finland-5 Red Raider* Red Raider*   [v 4] 3120/6 D 5 19.0 296
2016-12-29 2016-12-29 Finland-3 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2100/11 D 0 21.2 250
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/5 C 4 17.6 335
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2160/8 D 0 15.8 1081
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/11 C 0 17.2 78
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 C 4 18.6 192
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2140/1 D 0 g 92
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 D 8 17.8 471
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/6 A 1 16.4 64
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/15 D 5 15.2 917
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 20.7 127
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/11 A 0 22.7g 237
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 4] 2140/5 A 1 18.2 34
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 1640/8 D 0 18.5g 1209
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Gravy Train Web* Gravy Train Web*   [h 2] 1640/1 D 2 17.8 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-11 Road to Heaven* Road to Heaven*   [v 7] 2140/3 D 0 g 911
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/9 D 3 16.0 907
2016-10-24 2016-10-24 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/8 C 0 16.1 487
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 17.6 269
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/13 A 0 19.3g 240
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 4] 2140/7 C 0 g 381
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 C 6 15.6 294
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Tonic Tonic   [v 4] 2140/6 D 5 19.6 364
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/3 D 0 280
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 9] 2140/1 D 0 14.6 357
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 2140/2 C 4 34.9g 127
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/14 B 3 16.2 466
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 6] 2160/6 D 5 32.5 569
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Wannabe Star* Wannabe Star*   [s 5] 1640/12 C 6 16.5g 210
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 D 0 31.0g 444
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/8 A str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/11 A 3 16.9 114
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2160/4 D 0 g 750
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Superman K.R. Superman K.R.   [h 5] 1640/1 D 0 20.7g 304
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 7] 2140/3 D 3 17.3 94
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/8 B 7 36.1g 80
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2160/13 A 0 16.7g 84
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 1640/6 C 0 g 163
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/9 C 7 29.3 263
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/4 C 4 16.6 429
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2640/6 C 0 g 215
2016-08-12 2016-08-12 Boden-7 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/7 D 4 31.4g 122
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2140/12 D 0 18.9 355
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 1640/12 B 8 17.5 399
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/4 B 0 30.9g 190
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2160/12 C 0 29.8g 422
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2180/12 C 5 15.1 764
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Global Seashore Global Seashore   [s 4] 1640/8 C 6 16.0 98
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 7] 2140/10 B 0 16.5 123
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2148/7 A 5 16.8 52
2016-07-18 2016-07-18 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2140/1 C 0 g 191
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/3 C 0 g 159
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 1640/9 B 2 13.2 512
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 C 8 15.3 163
2016-07-03 2016-07-03 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/9 C 0 20.0g 192
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 C 6 14.9 231
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 D 4 15.9 1086
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/7 A 2 17.2 57
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Pedro Bob Pedro Bob   [v 5] 2140/2 D str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 4] 2140/8 C 0 22.3g 306
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 A 8 113
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/10 D 0 16.9g 1735
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/7 D 0 28.0g 836
2016-06-01 2016-06-01 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 D 4 14.3 447
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/4 B 4 17.5 343
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2140/10 B 5 16.6 89
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 B 3 15.5 64
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/1 C 2 17.8 214
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/1 C 7 29.3g 181
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/13 B 5 17.2 184
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 29.5 64
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2180/13 C 0 16.9 387
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/15 A 3 18.7 72
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/8 D 0 18.6 312
2016-04-17 2016-04-17 Boden-4 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 1640/11 C 6 18.4g 145
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 31.5 23
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 1640/5 D 0 21.8g 103
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/10 C 7 37.7g 319
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Tallyho Tallyho   [s 4] 2140/8 C 0 18.9 329
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 D 0 16.7g 373
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/7 C 4 31.1 209
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/4 B 6 18.4g 176
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/9 D 4 16.0 390
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Claudius F. Claudius F.   [h 6] 2140/15 A 4 16.4 47
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 0 31.3g 122
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/5 D 6 17.4 245
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/8 D 0 g 357
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1660/6 C 0 31.9 140
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 0 16.6 659
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/9 D 7 17.2 88
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/11 D 0 g 230
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 C 1 18.0 71
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 6 31.4 570
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Opera C.Viking Opera C.Viking   [v 9] 2140/4 B 0 20.3 402
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 2160/8 C str
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 7] 2160/8 C 0 g 416
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/4 D 8 17.0g 590
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 1640/11 D 2 16.8 450
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 D 0 g 162
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Chuckleberry* Chuckleberry*   [v 6] 2160/12 D 8 19.1 455
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/2 D 7 17.4 113
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2660/3 C 3 20.2 349
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/7 D 2 18.1 75
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2640/2 C 2 17.7 104
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/2 D 2 18.8 126
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 1640/7 D 1 18.5 274
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 5 17.6 238
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Dresscode* Dresscode*   [v 11] 1640/4 C 5 15.1 323
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 6] 2140/3 D 0 20.1 276
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2160/3 C 0 20.2 126
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/8 D 6 17.8 391
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Wetu Wetu   [s 3] 2140/4 D str
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/1 B 1 18.3 32
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 5 15.5 608
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/8 D 0 g 272
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/6 D 0 g 74
2017-12-07 2017-12-07 Boden-8 Tonic Tonic   [v 5] 2660/6 C 4 22.0g 149
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/12 D 4 17.3 340
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/2 D 7 19.0 429
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/8 C 3 18.4 500
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/11 D 0 18.0 671
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Neymar Neymar   [v 4] 2140/8 D 3 21.4 46
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/1 D 4 15.3g 174
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 2140/3 D str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/1 D 4 18.0 205
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/2 C 3 19.3 50
2017-11-07 2017-11-07 Boden-7 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/6 D 8 36.7 266
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 A 1 17.1 21
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 C 5 19.6 49
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 C 6 19.6 185
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Wetu Wetu   [s 3] 2140/2 D 3 18.2 528
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/14 B 0 17.9 169
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 1640/2 C 3 15.1 22
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 6] 1640/9 D 0 31.8 292
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Tonic Tonic   [v 5] 1640/1 B 2 16.8 22
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/7 D 6 16.5 82
2017-10-23 2017-10-23 Boden-4 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 2640/2 B 4 18.4 45
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/2 D 4 36.0 161
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Sailfish Sailfish   [v 6] 3140/3 C 0 19.9 251
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/11 C 0 17.3 324
2017-10-16 2017-10-16 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/8 D 0 g 97
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/15 C 5 17.9 461
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/11 D 4 20.0 191
2017-10-14 2017-10-14 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/4 C 0 104
2017-10-14 2017-10-14 Norge-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2040/1 C 2 17
2017-10-09 2017-10-09 Boden-8 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/5 B 1 16.5 68
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 2 16.9 205
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/5 D 3 17.7 482
2017-10-09 2017-10-09 Boden-11 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/1 D 0 19.7 52
2017-10-09 2017-10-09 Boden-10 Agent Loss Agent Loss   [v 6] 2140/11 C 0 19.7 332
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/15 D 0 17.1 846
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/14 D 8 15.2 1195
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/15 D 5 15.7 708
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Leif Leif   [v 7] 2640/5 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 5] 2160/11 B 0 21.1g 53
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B str
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 7 16.6g 420
2017-09-02 2017-09-02 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2160/10 B 6 31.2g 378
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/8 D 2 15.9 100
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/12 D 0 17.2 567
2017-09-01 2017-09-01 Finland-5 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 8] 2100/4 D 0 699
2017-09-01 2017-09-01 Finland-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1600/4 B 2 78
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/14 D 3 16.2 991
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 4] 2140/4 D 0 23.2g 190
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/6 D 3 17.4 357
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 18.4 97
2017-08-12 2017-08-12 Norge-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2100/3 B 2 81
2017-08-12 2017-08-12 Norge-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2100/6 B 1 24
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/9 D 0 17.2 646
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/4 D 4 18.5 326
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/1 D 2 19.3 332
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2660/9 C 0 32.0g 1089
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-4 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/6 D 0 21.3g 378
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2140/1 D 0 32.2 574
2017-07-15 2017-07-15 Norge-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1600/5 B 0 30
2017-07-15 2017-07-15 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/5 C 0 198
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2140/1 D 4 17.0 598
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/7 D str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2180/11 C 5 34.4 152
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/3 D 4 18.1 184
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Beachrider Beachrider   [v 8] 2140/6 D 8 16.1 414
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/3 D 0 20.3g 716
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Leif Leif   [v 7] 1640/11 B 0 15.2 50
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 D 0 21.9g 415
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Dorr Finito Dorr Finito   [h 7] 2640/1 C 8 33.0 112
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1640/4 C 2 13.7 38
2017-06-17 2017-06-17 Boden-11 Leif Leif   [v 7] 1640/4 C 0 13.0 132
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/10 C 0 15.7 574
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Cannoni Cannoni   [v 5] 1640/2 D 6 15.7 165
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 1640/5 D 0 35.7g 318
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2160/15 A 0 18.4g 34
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Red Raider* Red Raider*   [v 5] 2140/6 B 2 17.0 30
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2180/10 B 5 28.8 69
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 C 4 15.1 48
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Tonic Tonic   [v 5] 2160/9 B 4 18.4 118
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-7 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 1 15.1 267
2017-06-03 2017-06-03 Norge-5 Leif Leif   [v 7] 1609/3 A 1 22
2017-06-03 2017-06-03 Norge-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1609/5 C 1 31
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/6 D 0 152
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Leif Leif   [v 7] 2640/8 B 3 14.5 51
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/12 C 0 18.3 176
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-2 Tonic Tonic   [v 5] 2160/10 A 7 19.1g 73
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2180/11 A 4 14.9g 48
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/13 C 0 16.1 348
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 1640/7 B 0 30.2g 275
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 7] 2140/4 B 0 g 364
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/7 B 8 17.4 513
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Pershing Bi Pershing Bi   [v 8] 2140/7 D 0 15.7 539
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/9 C 5 18.0 519
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-5 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2640/4 C 5 15.9 226
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Tonic Tonic   [v 5] 2140/6 B 2 17.1 23
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-5 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/3 D 3 37.5 104
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Mr Big* Mr Big*   [v 8] 2680/3 D 7 17.2 324
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/2 B 0 g 127
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-8 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/12 C 4 18.7 26
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B 3 15.7g 30
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 153
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/1 D 0 15.7 259
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Leif Leif   [v 7] 2140/8 B 5 17.7 16
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 1640/7 B 0 18.4g 202
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 19.2 88
2017-04-13 2017-04-13 Boden-1 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 7] 2640/4 D str
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/11 C 0 17.3 533
2017-04-07 2017-04-07 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2160/14 C 7 18.8 454
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 7] 2140/10 A 4 22.8 43
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 4] 2140/8 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/13 A str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Dries Buitenzorg* Dries Buitenzorg*   [v 7] 2640/7 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 9] 2140/12 A 4 36.2 416
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2160/9 B str
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2140/15 C 4 32.7 348
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/7 D 3 20.0g 38
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/3 D 0 g 380
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Beachrider Beachrider   [v 8] 2640/11 B 0 19.1 197
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/8 D 0 16.2 424
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/5 D 3 19.0g 91
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Chocoletta Chocoletta   [s 7] 2160/6 A 0 20.7 341
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/6 D 0 18.0 751
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 2640/12 A 3 18.4 23
2017-02-23 2017-02-23 Boden-6 Caesar de Veluwe* Caesar de Veluwe*   [v 8] 2140/3 A 2 15.9 302
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/10 B 4 19.8 63
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/6 B 0 g 82
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/8 D 3 19.5 930
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 Underlig Underlig   [v 8] 2140/10 D 0 g 539
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/7 D 5 16.6 143
2017-01-25 2017-01-25 Boden-1 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 2140/9 B 5 17.6 335
2017-01-08 2017-01-08 Boden-10 Merry Broline Merry Broline   [v 8] 2140/3 D 1 15.9 131
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2180/11 B 3 17.2 270
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 10] 2140/10 D 0 16.9 682
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/6 C 1 17.8 42
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 0 19.8g 142
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 22.2g 159
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Desuper Filius Desuper Filius   [v 7] 2140/11 C 0 g 565
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/10 B 3 18.2 66
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/4 D 0 20.4g 70
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Sabelline Sabelline   [s 7] 2140/15 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Explosive River Explosive River   [v 6] 2660/14 D 0 20.0 128
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/7 D str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 3 18.1 85
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/15 B 2 17.7 165
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 1640/6 B 7 18.1 86
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/9 D 0 15.2 291
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/9 B 3 17.7 248
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2160/9 A 5 35.0g 22
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Neymar Neymar   [v 5] 1640/6 D 3 17.6 57
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2140/3 A 0 17.5 45
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 7 19.5 105
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/9 B 0 19.6g 24
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/6 C 3 16.1 159
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/4 C 4 31.1g 92
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 B 8 19.4 41
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/12 D 4 15.8 204
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/11 C 6 16.1 793
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/6 D 0 g 525
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 C 0 17.4 248
2018-10-29 2018-10-29 Boden-5 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/10 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/15 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2160/7 C 1 16.1 28
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 A 7 17.3 289
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/3 D 8 31.4 201
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/5 C 3 16.4 286
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 1640/11 D 0 15.5 553
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/11 C 6 16.4 115
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2140/3 D str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 1640/6 D 0 28
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Gullpål Gullpål   [v 7] 1640/9 D 2 28.4 1282
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2640/5 B 1 18.6 27
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/2 C 0 18.7 144
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Gosset Gosset   [v 4] 2140/5 B 0 20.5g 29
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/11 D 6 16.5 495
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 0 16.2 878
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/5 D 0 16.4 325
2018-09-27 2018-09-27 Boden-5 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 0 31.8 698
2018-09-27 2018-09-27 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2140/5 D 0 21.0 315
2018-09-20 2018-09-20 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 1640/9 D 0 g 508
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/1 C 0 18.4 288
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Titane Nordique* Titane Nordique*   [v 11] 2140/2 D 0 15.1 1319
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/14 C 0 g 348
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/3 C 0 g 28
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/5 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 6] 2160/13 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-10 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2140/2 A 0
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 2140/4 D 5 16.6 179
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 18.6g 212
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 5] 2140/3 C 0 21.5 548
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D 4 15.5 939
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2180/12 D 0 17.8 682
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-7 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 C 0 g 69
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/12 C 4 17.6 551
2018-08-08 2018-08-08 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 B 0 16.9g 503
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 0 g 85
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/1 D 6 15.3 228
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/2 B 1 16.5 24
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/5 C 2 17.4 24
2018-07-26 2018-07-26 Boden-9 Quattro Lane Quattro Lane   [h 8] 2140/6 B 4 16.3 78
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 1640/10 C 4 14.6 271
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/7 D 5 16.0 239
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/8 C 3 17.5 64
2018-07-14 2018-07-14 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2640/6 D 1 16.3 273
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 7] 2140/5 D 0 20.9 318
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Protector* Protector*   [v 7] 1640/4 B str
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/10 D 6 16.0 545
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/2 B 2 15.9 56
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 1660/9 D 8 16.3 482
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 C 0 17.3 247
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-8 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 C 0 20.9g 428
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/4 D 0 267
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 A 0 17.3g 68
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-11 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/9 D 5 16.8 1013
2018-06-16 2018-06-16 Boden-2 Wetu Wetu   [s 4] 2140/3 D str
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 1640/2 C 2 14.9g 25
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 1640/4 D 2 15.5 619
2018-06-01 2018-06-01 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2140/4 D 3 34.0 65
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/5 B 3 17.1 37
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/11 C 0 17.3 97
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/8 D 6 20.5 23
2018-05-25 2018-05-25 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/3 D 0 g 1141
2018-05-25 2018-05-25 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 1640/11 C 1 14.8 717
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2640/6 A 0 16.6 284
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/7 B 0 18.6 121
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/2 D 2 16.2 479
2018-05-25 2018-05-25 Boden-13 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/4 C 1 15.0 170
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/3 D 2 17.6g 228
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-8 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/1 D 6 18.8 352
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/6 C 2 18.4 113
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/1 C 0 g 121
2018-05-10 2018-05-10 Boden-2 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 6 30.0 502
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/10 C 0 19.3g 107
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 C 2 16.1 22
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-1 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/5 D 5 21.0 144
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/7 A 3 17.8 66
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/8 D 6 20.3g 153
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 B 8 17.2 55
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/3 D 3 17.5 202
2018-04-26 2018-04-26 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2180/11 D 0 34.1g 507
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/11 D 0 g 305
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/12 C str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 B 2 17.2 18
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Downander* Downander*   [v 8] 2140/2 A 0 17.0 17
2018-04-17 2018-04-17 Boden-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/7 D str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-10 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/2 D 0 g 645
2018-04-17 2018-04-17 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/1 B 3 19.6 41
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 C 2 15.4 495
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/6 C 8 17.4 166
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/1 B 0 18.1 68
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2160/7 C 2 15.9 87
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/2 D 3 16.8 620
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/6 D 6 15.4 466
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/4 C 0 g 191
2018-03-09 2018-03-09 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 1640/10 D 0 15.4 460
2018-03-09 2018-03-09 Boden-9 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2160/5 C 4 34.1 308
2018-03-09 2018-03-09 Boden-10 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/6 A 7 18.2 109
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/7 D 0 g 320
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 1640/3 B 1 19.1 115
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/9 B 1 17.5 38
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 D 0 21.8 108
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/6 C 0 21.4g 179
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/6 D 1 18.1 18
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/3 C 5 19.6 230
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/3 D 6 32.7 365
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 2180/10 C 0 18.7 389
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/9 B 3 19.2 46
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 1680/11 C 4 19.2 183
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 A 0 21.9g 126
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-5 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2160/12 A 5 16.6 173
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/3 D 2 19.5 112
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/10 D 3 17.7 210
2018-01-20 2018-01-20 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/1 D 4 32.5 79
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/8 B 5 18.1 107
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 2140/6 C 0 17.4 577
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1660/6 B 4 31.1 91
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/11 C 0 g 318
2018-01-07 2018-01-07 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/11 C 0 15.7 380
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 B 0 g 70
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 4 17.2 247
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/3 D 3 30.1 113
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-5 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2140/4 B 2 15.8 194
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-9 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2640/3 D 0 g 69
2019-12-13 2019-12-13 Boden-2 Listas Beauty* Listas Beauty*   [s 3] 2140/2 C 0 23.1g 334
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 Wetu Wetu   [s 5] 2140/12 A 0 19.6 162
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Julius Leejs Julius Leejs   [v 6] 2140/9 D 4 16.6 883
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/15 A 0 17.2 330
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/1 C 2 17.9 228
2019-12-07 2019-12-07 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/7 B 0 g 104
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 5] 2140/1 B 0 g 21
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/2 D str
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/6 C 0 19.3g 313
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/11 C 1 16.4 50
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2640/10 A 0 19.2g 58
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/12 D 6 14.9 950
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Wetu Wetu   [s 5] 2140/2 B 3 17.3 65
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/8 D 0 19.0g 550
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Garcon Above Garcon Above   [v 7] 2140/12 D 0 18.3 183
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 5] 2140/3 B str
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/4 C 5 17.1g 32
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/12 B str
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-4 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 1640/6 A 1 15.2 30
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Neymar Neymar   [v 6] 1640/6 C 3 15.9 106
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/11 C str
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2160/7 B str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/1 D 0 16.5 569
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Neymar Neymar   [v 6] 2140/6 B 0 18.4g 70
2019-09-19 2019-09-19 Boden-2 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2640/6 B 0 g 74
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/3 C 0 20.0g 144
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-11 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/9 C 6 15.1 301
2019-08-29 2019-08-29 Boden-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 1640/9 D 0 15.2 725
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/8 C 0 15.0 280
2019-08-29 2019-08-29 Boden-8 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 1640/2 B 2 12.9 147
2019-08-29 2019-08-29 Boden-11 Garcon Above Garcon Above   [v 7] 2660/6 B 0 18.4 107
2019-08-22 2019-08-22 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2660/8 C 5 17.7g 228
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Sembs Ouradour Sembs Ouradour   [s 10] 2140/3 D 3 17.6 110
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Neymar Neymar   [v 6] 2140/9 C 0 17.6g 124
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 C 1 15.2 109
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 D 0 15.6 376
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Lennox Laday Lennox Laday   [v 6] 2140/4 A 3 14.4 140
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 B 0 g 190
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2640/9 D 0 16.7g 206
2019-07-25 2019-07-25 Boden-11 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/14 A 3 16.5 352
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 300
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 6 15.4 166
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/11 C 0 g 122
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-1 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/2 B 0 g 33
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 5] 2160/6 A 8 18.9 65
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 C 0 18.5g 196
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2160/13 B 0 g 617
2019-06-15 2019-06-15 Boden-8 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 0 g 55
2019-06-15 2019-06-15 Boden-14 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/8 B 0 19.8g 44
2019-06-06 2019-06-06 Boden-2 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/9 B 0 21.8g 190
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 1640/1 B 0 14.1g 232
2019-06-06 2019-06-06 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 C 0 g 103
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/11 C 5 14.9 462
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 1640/6 C 0 g 58
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-1 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/1 C 2 19.4 210
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-2 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/3 C 5 37.5g 52
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/10 B 0 16.4 145
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Bicc's Hightech Bicc's Hightech   [v 10] 1640/3 D 5 14.7 331
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Promising W.F. Promising W.F.   [s 3] 2140/3 C 4 19.0g 26
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Better Boost* Better Boost*   [v 8] 1640/2 D 0 16.0g 97
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-3 Neymar Neymar   [v 6] 2140/4 A 2 17.1 135
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 1640/8 A 1 14.1 26
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Elit Enrico* Elit Enrico*   [v 11] 2140/9 C 0 17.2 533
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1640/1 D 7 28.4 692
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/8 D 0 14.5 806
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/9 B 7 17.6 175
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/9 C 0 15.8 433
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Seachocolate* Seachocolate*   [v 9] 2140/11 A str
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/8 B 1 14.6 201
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/7 B 0 14.0 99
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2160/7 D 4 16.8 285
2019-04-26 2019-04-26 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2140/14 B 8 16.6g 89
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/15 B 5 16.2 593
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/8 C 0 15.7g 74
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/5 B 1 14.1 306
2019-04-18 2019-04-18 Boden-5 Tee Wee Blackpearl* Tee Wee Blackpearl*   [s 7] 2140/6 C 0 g 424
2019-04-18 2019-04-18 Boden-9 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/8 B 4 30.7 388
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/11 D 0 g 547
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-3 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 1600/1 D 0 241
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2040/10 B 0 226
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-8 Enrica* Enrica*   [s 7] 2040/1 D 0 61
2019-03-31 2019-03-31 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2160/7 B 0 35.2g 211
2019-03-31 2019-03-31 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/10 A 0 17.9g 385
2019-03-31 2019-03-31 Boden-12 Jasmin Julie Jasmin Julie   [s 4] 2140/1 C 2 19.5 25
2019-03-22 2019-03-22 Boden-3 Sweet Timer Sweet Timer   [v 7] 2660/10 B str
2019-03-22 2019-03-22 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/12 C 0 17.3 1261
2019-03-22 2019-03-22 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 7] 2140/14 B 4 17.1 850
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2140/4 C 6 17.6 433
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/7 C str
2019-03-08 2019-03-08 Boden-3 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/9 C 7 31.4 378
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/14 A 0 g 313
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/10 C 0 16.9 2142
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2160/11 C 0 20.1 401
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/2 C 5 16.1 484
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/2 C 1 17.4 96
2019-02-15 2019-02-15 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/8 B 6 18.9 60
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 3 18.8 386
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Caligula F. Caligula F.   [v 9] 2140/3 C 0 17.5 349
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 1640/7 B str
2019-02-15 2019-02-15 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/2 C 2 31.8g 427
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/10 D 0 21.4g 490
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/9 D str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/6 A str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/12 B 5 19.3 468
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/10 B 0 21.2g 606
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 274
2019-02-01 2019-02-01 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 B 0 g 19
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 D 0 23.9 101
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 B 4 17.5 137
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Mooncake Mooncake   [v 8] 1640/1 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/2 B str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2640/5 D 0 19.2 608
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 C 0 g 33
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 0 18.0 122
2019-01-11 2019-01-11 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2640/2 C 0 19.3 91
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2140/8 C 5 16.9 429
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 8] 1640/7 D 0 18.1 887
2019-01-11 2019-01-11 Boden-9 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2160/5 C 7 20.2 144
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 5] 2140/6 A 6 18.6 38
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/4 C 5 18.4g 334
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-5 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2140/8 D str
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/6 C 0 19.0 36
2020-01-19 2020-01-19 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 7] 2140/8 C 0 17.5 787
2020-01-19 2020-01-19 Boden-9 Labero Broline Labero Broline   [h 12] 2680/12 B 0 g 656
2020-01-19 2020-01-19 Boden-10 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2140/4 B 1 15.2 127
2020-01-19 2020-01-19 Boden-12 Place Your Bets Place Your Bets   [s 9] 2140/5 C 0 g 825ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se