V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-31 2024-05-31 Boden-2 Backwood's Earl Backwood's Earl   [v 3] 2140/5 D
2024-05-31 2024-05-31 Boden-7 Abraxas Abraxas   [v 7] 2140/8 D
2024-05-31 2024-05-31 Boden-10 Solkattens Pearl Solkattens Pearl   [s 5] 2140/5 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/3 0 18.4 248
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2160/4 8 17.8 114
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2140/6 8 17.2 187
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 Florence Brodda Florence Brodda   [s 5] 2140/13 6 17.4 317
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/11 0 228
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/15 0 18.9 362
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Stuart Little Stuart Little   [v 6] 2160/13 0 g 259
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 1640/10 4 17.3 78
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2160/10 0 18.8 65
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 2160/13 8 22.1 957
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2160/12 8 18.8 83
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/6 2 17.0 227
2015-10-29 2015-10-29 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/6 1 16.0 139
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Indra Rej Indra Rej   [s 7] 1660/11 0 g 222
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/8 5 18.4g 104
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/10 5 16.7 202
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Mill Stinger Mill Stinger   [v 7] 2140/9 0 15.5 925
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 1640/9 4 16.4 356
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/4 3 16.1 219
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/3 1 16.4 177
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/12 0 14.7 1175
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/7 6 16.4 429
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/1 6 16.1 845
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/8 8 21.0 58
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Lady Spell* Lady Spell*   [s 4] 2140/6 6 19.6 315
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 9] 2140/13 8 17.1 1757
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/3 0 g 125
2016-12-29 2016-12-29 Finland-3 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2100/11 D 0 21.2 250
2016-12-29 2016-12-29 Finland-5 Red Raider* Red Raider*   [v 4] 3120/6 D 5 19.0 296
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/5 C 4 17.6 335
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2160/8 D 0 15.8 1081
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/11 C 0 17.2 78
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 C 4 18.6 192
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2140/1 D 0 g 92
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 D 8 17.8 471
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/6 A 1 16.4 64
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/15 D 5 15.2 917
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 20.7 127
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/11 A 0 22.7g 237
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 4] 2140/5 A 1 18.2 34
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 1640/8 D 0 18.5g 1209
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Gravy Train Web* Gravy Train Web*   [h 2] 1640/1 D 2 17.8 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/8 C 0 16.1 487
2016-10-24 2016-10-24 Boden-11 Road to Heaven* Road to Heaven*   [v 7] 2140/3 D 0 g 911
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/9 D 3 16.0 907
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 17.6 269
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/13 A 0 19.3g 240
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 4] 2140/7 C 0 g 381
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 C 6 15.6 294
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/3 D 0 280
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Tonic Tonic   [v 4] 2140/6 D 5 19.6 364
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 9] 2140/1 D 0 14.6 357
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 2140/2 C 4 34.9g 127
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/14 B 3 16.2 466
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 6] 2160/6 D 5 32.5 569
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Wannabe Star* Wannabe Star*   [s 5] 1640/12 C 6 16.5g 210
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 D 0 31.0g 444
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/8 A str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/11 A 3 16.9 114
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Superman K.R. Superman K.R.   [h 5] 1640/1 D 0 20.7g 304
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2160/4 D 0 g 750
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 7] 2140/3 D 3 17.3 94
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/8 B 7 36.1g 80
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 1640/6 C 0 g 163
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/9 C 7 29.3 263
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/4 C 4 16.6 429
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2160/13 A 0 16.7g 84
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2640/6 C 0 g 215
2016-08-12 2016-08-12 Boden-7 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/7 D 4 31.4g 122
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2140/12 D 0 18.9 355
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 1640/12 B 8 17.5 399
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/4 B 0 30.9g 190
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2160/12 C 0 29.8g 422
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2180/12 C 5 15.1 764
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Global Seashore Global Seashore   [s 4] 1640/8 C 6 16.0 98
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 7] 2140/10 B 0 16.5 123
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2148/7 A 5 16.8 52
2016-07-18 2016-07-18 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2140/1 C 0 g 191
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/3 C 0 g 159
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 1640/9 B 2 13.2 512
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 C 8 15.3 163
2016-07-03 2016-07-03 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/9 C 0 20.0g 192
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 C 6 14.9 231
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 D 4 15.9 1086
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/7 A 2 17.2 57
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Pedro Bob Pedro Bob   [v 5] 2140/2 D str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 4] 2140/8 C 0 22.3g 306
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 A 8 113
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/10 D 0 16.9g 1735
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/7 D 0 28.0g 836
2016-06-01 2016-06-01 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 D 4 14.3 447
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/4 B 4 17.5 343
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2140/10 B 5 16.6 89
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 B 3 15.5 64
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/1 C 2 17.8 214
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/1 C 7 29.3g 181
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/13 B 5 17.2 184
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 29.5 64
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2180/13 C 0 16.9 387
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/15 A 3 18.7 72
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/8 D 0 18.6 312
2016-04-17 2016-04-17 Boden-4 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 1640/11 C 6 18.4g 145
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 31.5 23
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 1640/5 D 0 21.8g 103
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/10 C 7 37.7g 319
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Tallyho Tallyho   [s 4] 2140/8 C 0 18.9 329
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 D 0 16.7g 373
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/4 B 6 18.4g 176
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/9 D 4 16.0 390
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/7 C 4 31.1 209
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Claudius F. Claudius F.   [h 6] 2140/15 A 4 16.4 47
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 0 31.3g 122
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1660/6 C 0 31.9 140
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 0 16.6 659
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/5 D 6 17.4 245
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/8 D 0 g 357
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/9 D 7 17.2 88
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/11 D 0 g 230
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 C 1 18.0 71
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 6 31.4 570
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Opera C.Viking Opera C.Viking   [v 9] 2140/4 B 0 20.3 402
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 2160/8 C str
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 7] 2160/8 C 0 g 416
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 1640/11 D 2 16.8 450
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/4 D 8 17.0g 590
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 D 0 g 162
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Chuckleberry* Chuckleberry*   [v 6] 2160/12 D 8 19.1 455
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/2 D 7 17.4 113
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2660/3 C 3 20.2 349
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/7 D 2 18.1 75
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2640/2 C 2 17.7 104
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/2 D 2 18.8 126
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 1640/7 D 1 18.5 274
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 5 17.6 238
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Dresscode* Dresscode*   [v 11] 1640/4 C 5 15.1 323
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 6] 2140/3 D 0 20.1 276
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2160/3 C 0 20.2 126
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/8 D 6 17.8 391
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Wetu Wetu   [s 3] 2140/4 D str
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/1 B 1 18.3 32
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/6 D 0 g 74
2017-12-07 2017-12-07 Boden-8 Tonic Tonic   [v 5] 2660/6 C 4 22.0g 149
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 5 15.5 608
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/8 D 0 g 272
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/12 D 4 17.3 340
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/2 D 7 19.0 429
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/8 C 3 18.4 500
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/11 D 0 18.0 671
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Neymar Neymar   [v 4] 2140/8 D 3 21.4 46
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/1 D 4 15.3g 174
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 2140/3 D str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/1 D 4 18.0 205
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/2 C 3 19.3 50
2017-11-07 2017-11-07 Boden-7 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/6 D 8 36.7 266
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 A 1 17.1 21
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 C 5 19.6 49
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 C 6 19.6 185
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/14 B 0 17.9 169
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Wetu Wetu   [s 3] 2140/2 D 3 18.2 528
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 1640/2 C 3 15.1 22
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 6] 1640/9 D 0 31.8 292
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Tonic Tonic   [v 5] 1640/1 B 2 16.8 22
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/7 D 6 16.5 82
2017-10-23 2017-10-23 Boden-4 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 2640/2 B 4 18.4 45
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/2 D 4 36.0 161
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/15 C 5 17.9 461
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/11 D 4 20.0 191
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Sailfish Sailfish   [v 6] 3140/3 C 0 19.9 251
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/11 C 0 17.3 324
2017-10-16 2017-10-16 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/8 D 0 g 97
2017-10-14 2017-10-14 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/4 C 0 104
2017-10-14 2017-10-14 Norge-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2040/1 C 2 17
2017-10-09 2017-10-09 Boden-11 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/1 D 0 19.7 52
2017-10-09 2017-10-09 Boden-10 Agent Loss Agent Loss   [v 6] 2140/11 C 0 19.7 332
2017-10-09 2017-10-09 Boden-8 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/5 B 1 16.5 68
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 2 16.9 205
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/5 D 3 17.7 482
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/15 D 0 17.1 846
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/14 D 8 15.2 1195
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/15 D 5 15.7 708
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Leif Leif   [v 7] 2640/5 D str
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 5] 2160/11 B 0 21.1g 53
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B str
2017-09-02 2017-09-02 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2160/10 B 6 31.2g 378
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/8 D 2 15.9 100
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/12 D 0 17.2 567
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 7 16.6g 420
2017-09-01 2017-09-01 Finland-5 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 8] 2100/4 D 0 699
2017-09-01 2017-09-01 Finland-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1600/4 B 2 78
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 4] 2140/4 D 0 23.2g 190
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/14 D 3 16.2 991
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/6 D 3 17.4 357
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 18.4 97
2017-08-12 2017-08-12 Norge-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2100/3 B 2 81
2017-08-12 2017-08-12 Norge-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2100/6 B 1 24
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/9 D 0 17.2 646
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/4 D 4 18.5 326
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/1 D 2 19.3 332
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2660/9 C 0 32.0g 1089
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-4 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/6 D 0 21.3g 378
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2140/1 D 0 32.2 574
2017-07-15 2017-07-15 Norge-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1600/5 B 0 30
2017-07-15 2017-07-15 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/5 C 0 198
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2140/1 D 4 17.0 598
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/7 D str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2180/11 C 5 34.4 152
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/3 D 4 18.1 184
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Beachrider Beachrider   [v 8] 2140/6 D 8 16.1 414
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/3 D 0 20.3g 716
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Leif Leif   [v 7] 1640/11 B 0 15.2 50
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 D 0 21.9g 415
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Dorr Finito Dorr Finito   [h 7] 2640/1 C 8 33.0 112
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1640/4 C 2 13.7 38
2017-06-17 2017-06-17 Boden-11 Leif Leif   [v 7] 1640/4 C 0 13.0 132
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/10 C 0 15.7 574
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 1640/5 D 0 35.7g 318
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2160/15 A 0 18.4g 34
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Red Raider* Red Raider*   [v 5] 2140/6 B 2 17.0 30
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2180/10 B 5 28.8 69
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 C 4 15.1 48
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Cannoni Cannoni   [v 5] 1640/2 D 6 15.7 165
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-7 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 1 15.1 267
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Tonic Tonic   [v 5] 2160/9 B 4 18.4 118
2017-06-03 2017-06-03 Norge-5 Leif Leif   [v 7] 1609/3 A 1 22
2017-06-03 2017-06-03 Norge-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1609/5 C 1 31
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/6 D 0 152
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Leif Leif   [v 7] 2640/8 B 3 14.5 51
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/12 C 0 18.3 176
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-2 Tonic Tonic   [v 5] 2160/10 A 7 19.1g 73
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 7] 2140/4 B 0 g 364
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2180/11 A 4 14.9g 48
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/13 C 0 16.1 348
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 1640/7 B 0 30.2g 275
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/7 B 8 17.4 513
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Pershing Bi Pershing Bi   [v 8] 2140/7 D 0 15.7 539
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/9 C 5 18.0 519
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-5 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2640/4 C 5 15.9 226
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-8 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/12 C 4 18.7 26
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Tonic Tonic   [v 5] 2140/6 B 2 17.1 23
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-5 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/3 D 3 37.5 104
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Mr Big* Mr Big*   [v 8] 2680/3 D 7 17.2 324
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/2 B 0 g 127
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B 3 15.7g 30
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 153
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/1 D 0 15.7 259
2017-04-13 2017-04-13 Boden-1 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 7] 2640/4 D str
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Leif Leif   [v 7] 2140/8 B 5 17.7 16
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 1640/7 B 0 18.4g 202
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 19.2 88
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/11 C 0 17.3 533
2017-04-07 2017-04-07 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2160/14 C 7 18.8 454
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/13 A str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Dries Buitenzorg* Dries Buitenzorg*   [v 7] 2640/7 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 9] 2140/12 A 4 36.2 416
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 7] 2140/10 A 4 22.8 43
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 4] 2140/8 B str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2160/9 B str
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2140/15 C 4 32.7 348
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/7 D 3 20.0g 38
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/3 D 0 g 380
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Beachrider Beachrider   [v 8] 2640/11 B 0 19.1 197
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/8 D 0 16.2 424
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/6 D 0 18.0 751
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 2640/12 A 3 18.4 23
2017-02-23 2017-02-23 Boden-6 Caesar de Veluwe* Caesar de Veluwe*   [v 8] 2140/3 A 2 15.9 302
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/5 D 3 19.0g 91
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Chocoletta Chocoletta   [s 7] 2160/6 A 0 20.7 341
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/10 B 4 19.8 63
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/6 B 0 g 82
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/8 D 3 19.5 930
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 Underlig Underlig   [v 8] 2140/10 D 0 g 539
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/7 D 5 16.6 143
2017-01-25 2017-01-25 Boden-1 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 2140/9 B 5 17.6 335
2017-01-08 2017-01-08 Boden-10 Merry Broline Merry Broline   [v 8] 2140/3 D 1 15.9 131
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2180/11 B 3 17.2 270
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 10] 2140/10 D 0 16.9 682
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Desuper Filius Desuper Filius   [v 7] 2140/11 C 0 g 565
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 22.2g 159
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 0 19.8g 142
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/6 C 1 17.8 42
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/4 D 0 20.4g 70
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/10 B 3 18.2 66
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Explosive River Explosive River   [v 6] 2660/14 D 0 20.0 128
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Sabelline Sabelline   [s 7] 2140/15 C str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/15 B 2 17.7 165
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 3 18.1 85
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/7 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/9 B 3 17.7 248
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/9 D 0 15.2 291
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 1640/6 B 7 18.1 86
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2160/9 A 5 35.0g 22
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 B 8 19.4 41
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/4 C 4 31.1g 92
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/6 C 3 16.1 159
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/9 B 0 19.6g 24
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 7 19.5 105
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2140/3 A 0 17.5 45
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Neymar Neymar   [v 5] 1640/6 D 3 17.6 57
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2160/7 C 1 16.1 28
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/15 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-5 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/10 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 C 0 17.4 248
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/6 D 0 g 525
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/11 C 6 16.1 793
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/12 D 4 15.8 204
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/11 C 6 16.4 115
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 1640/11 D 0 15.5 553
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/5 C 3 16.4 286
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/3 D 8 31.4 201
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 A 7 17.3 289
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Gullpål Gullpål   [v 7] 1640/9 D 2 28.4 1282
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 1640/6 D 0 28
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2140/3 D str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Gosset Gosset   [v 4] 2140/5 B 0 20.5g 29
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/2 C 0 18.7 144
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2640/5 B 1 18.6 27
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 0 16.2 878
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/11 D 6 16.5 495
2018-09-27 2018-09-27 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2140/5 D 0 21.0 315
2018-09-27 2018-09-27 Boden-5 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 0 31.8 698
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/5 D 0 16.4 325
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/3 C 0 g 28
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/14 C 0 g 348
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Titane Nordique* Titane Nordique*   [v 11] 2140/2 D 0 15.1 1319
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/1 C 0 18.4 288
2018-09-20 2018-09-20 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 1640/9 D 0 g 508
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 6] 2160/13 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/5 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-10 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2140/2 A 0
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 5] 2140/3 C 0 21.5 548
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 18.6g 212
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 2140/4 D 5 16.6 179
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2180/12 D 0 17.8 682
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D 4 15.5 939
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/12 C 4 17.6 551
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-7 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 C 0 g 69
2018-08-08 2018-08-08 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 B 0 16.9g 503
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/1 D 6 15.3 228
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 0 g 85
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/5 C 2 17.4 24
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/2 B 1 16.5 24
2018-07-26 2018-07-26 Boden-9 Quattro Lane Quattro Lane   [h 8] 2140/6 B 4 16.3 78
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/8 C 3 17.5 64
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/7 D 5 16.0 239
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 1640/10 C 4 14.6 271
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Protector* Protector*   [v 7] 1640/4 B str
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 7] 2140/5 D 0 20.9 318
2018-07-14 2018-07-14 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2640/6 D 1 16.3 273
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 1660/9 D 8 16.3 482
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/2 B 2 15.9 56
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/10 D 6 16.0 545
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-8 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 C 0 20.9g 428
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 C 0 17.3 247
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/4 D 0 267
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-11 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/9 D 5 16.8 1013
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 A 0 17.3g 68
2018-06-16 2018-06-16 Boden-2 Wetu Wetu   [s 4] 2140/3 D str
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 1640/4 D 2 15.5 619
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 1640/2 C 2 14.9g 25
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/8 D 6 20.5 23
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/11 C 0 17.3 97
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/5 B 3 17.1 37
2018-06-01 2018-06-01 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2140/4 D 3 34.0 65
2018-05-25 2018-05-25 Boden-13 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/4 C 1 15.0 170
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/2 D 2 16.2 479
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/7 B 0 18.6 121
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2640/6 A 0 16.6 284
2018-05-25 2018-05-25 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 1640/11 C 1 14.8 717
2018-05-25 2018-05-25 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/3 D 0 g 1141
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-8 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/1 D 6 18.8 352
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/3 D 2 17.6g 228
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/1 C 0 g 121
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/6 C 2 18.4 113
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 C 2 16.1 22
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/10 C 0 19.3g 107
2018-05-10 2018-05-10 Boden-2 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 6 30.0 502
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/7 A 3 17.8 66
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-1 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/5 D 5 21.0 144
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/11 D 0 g 305
2018-04-26 2018-04-26 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2180/11 D 0 34.1g 507
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/3 D 3 17.5 202
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 B 8 17.2 55
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/8 D 6 20.3g 153
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/12 C str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/1 B 3 19.6 41
2018-04-17 2018-04-17 Boden-10 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/2 D 0 g 645
2018-04-17 2018-04-17 Boden-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/7 D str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Downander* Downander*   [v 8] 2140/2 A 0 17.0 17
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 B 2 17.2 18
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/6 C 8 17.4 166
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 C 2 15.4 495
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/1 B 0 18.1 68
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/6 D 6 15.4 466
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/2 D 3 16.8 620
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2160/7 C 2 15.9 87
2018-03-09 2018-03-09 Boden-10 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/6 A 7 18.2 109
2018-03-09 2018-03-09 Boden-9 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2160/5 C 4 34.1 308
2018-03-09 2018-03-09 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 1640/10 D 0 15.4 460
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/4 C 0 g 191
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 D 0 21.8 108
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/9 B 1 17.5 38
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 1640/3 B 1 19.1 115
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/7 D 0 g 320
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/6 C 0 21.4g 179
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/9 B 3 19.2 46
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 2180/10 C 0 18.7 389
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/3 D 6 32.7 365
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/3 C 5 19.6 230
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/6 D 1 18.1 18
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-5 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2160/12 A 5 16.6 173
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 A 0 21.9g 126
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 1680/11 C 4 19.2 183
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 2140/6 C 0 17.4 577
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/8 B 5 18.1 107
2018-01-20 2018-01-20 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/1 D 4 32.5 79
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/10 D 3 17.7 210
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/3 D 2 19.5 112
2018-01-07 2018-01-07 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/11 C 0 15.7 380
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/11 C 0 g 318
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1660/6 B 4 31.1 91
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/3 D 3 30.1 113
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 4 17.2 247
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 B 0 g 70
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-9 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2640/3 D 0 g 69
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-5 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2140/4 B 2 15.8 194
2019-12-13 2019-12-13 Boden-4 Julius Leejs Julius Leejs   [v 6] 2140/9 D 4 16.6 883
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 Wetu Wetu   [s 5] 2140/12 A 0 19.6 162
2019-12-13 2019-12-13 Boden-2 Listas Beauty* Listas Beauty*   [s 3] 2140/2 C 0 23.1g 334
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/15 A 0 17.2 330
2019-12-07 2019-12-07 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/7 B 0 g 104
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/1 C 2 17.9 228
2019-11-28 2019-11-28 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/6 C 0 19.3g 313
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/2 D str
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 5] 2140/1 B 0 g 21
2019-11-15 2019-11-15 Boden-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/8 D 0 19.0g 550
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Wetu Wetu   [s 5] 2140/2 B 3 17.3 65
2019-11-15 2019-11-15 Boden-6 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/12 D 6 14.9 950
2019-11-15 2019-11-15 Boden-5 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 5] 2640/10 A 0 19.2g 58
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/11 C 1 16.4 50
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Garcon Above Garcon Above   [v 7] 2140/12 D 0 18.3 183
2019-10-24 2019-10-24 Boden-1 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 5] 2140/3 B str
2019-10-24 2019-10-24 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/12 B str
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/4 C 5 17.1g 32
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-4 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 1640/6 A 1 15.2 30
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Neymar Neymar   [v 6] 1640/6 C 3 15.9 106
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2160/7 B str
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/11 C str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Neymar Neymar   [v 6] 2140/6 B 0 18.4g 70
2019-09-27 2019-09-27 Boden-3 Goliath* Goliath*   [v 6] 2140/1 D 0 16.5 569
2019-09-19 2019-09-19 Boden-2 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2640/6 B 0 g 74
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Love Me Bo Love Me Bo   [s 4] 2140/3 C 0 20.0g 144
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-11 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/9 C 6 15.1 301
2019-08-29 2019-08-29 Boden-11 Garcon Above Garcon Above   [v 7] 2660/6 B 0 18.4 107
2019-08-29 2019-08-29 Boden-8 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 1640/2 B 2 12.9 147
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/8 C 0 15.0 280
2019-08-29 2019-08-29 Boden-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 1640/9 D 0 15.2 725
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Neymar Neymar   [v 6] 2140/9 C 0 17.6g 124
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Sembs Ouradour Sembs Ouradour   [s 10] 2140/3 D 3 17.6 110
2019-08-22 2019-08-22 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2660/8 C 5 17.7g 228
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 C 1 15.2 109
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 B 0 g 190
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Lennox Laday Lennox Laday   [v 6] 2140/4 A 3 14.4 140
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 D 0 15.6 376
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2640/9 D 0 16.7g 206
2019-07-25 2019-07-25 Boden-11 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/14 A 3 16.5 352
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/11 C 0 g 122
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 6 15.4 166
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 300
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 5] 2160/6 A 8 18.9 65
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-1 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/2 B 0 g 33
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 C 0 18.5g 196
2019-06-15 2019-06-15 Boden-14 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/8 B 0 19.8g 44
2019-06-15 2019-06-15 Boden-8 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 0 g 55
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2160/13 B 0 g 617
2019-06-06 2019-06-06 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 C 0 g 103
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 1640/1 B 0 14.1g 232
2019-06-06 2019-06-06 Boden-2 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/9 B 0 21.8g 190
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 1640/6 C 0 g 58
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/11 C 5 14.9 462
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Promising W.F. Promising W.F.   [s 3] 2140/3 C 4 19.0g 26
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Bicc's Hightech Bicc's Hightech   [v 10] 1640/3 D 5 14.7 331
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/10 B 0 16.4 145
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-2 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/3 C 5 37.5g 52
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-1 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/1 C 2 19.4 210
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Better Boost* Better Boost*   [v 8] 1640/2 D 0 16.0g 97
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Elit Enrico* Elit Enrico*   [v 11] 2140/9 C 0 17.2 533
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 1640/8 A 1 14.1 26
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-3 Neymar Neymar   [v 6] 2140/4 A 2 17.1 135
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/9 B 7 17.6 175
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/8 D 0 14.5 806
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1640/1 D 7 28.4 692
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/9 C 0 15.8 433
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2160/7 D 4 16.8 285
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/7 B 0 14.0 99
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/8 B 1 14.6 201
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Seachocolate* Seachocolate*   [v 9] 2140/11 A str
2019-04-26 2019-04-26 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2140/14 B 8 16.6g 89
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/11 D 0 g 547
2019-04-18 2019-04-18 Boden-9 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/8 B 4 30.7 388
2019-04-18 2019-04-18 Boden-5 Tee Wee Blackpearl* Tee Wee Blackpearl*   [s 7] 2140/6 C 0 g 424
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/5 B 1 14.1 306
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/8 C 0 15.7g 74
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/15 B 5 16.2 593
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-8 Enrica* Enrica*   [s 7] 2040/1 D 0 61
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2040/10 B 0 226
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-3 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 1600/1 D 0 241
2019-03-31 2019-03-31 Boden-12 Jasmin Julie Jasmin Julie   [s 4] 2140/1 C 2 19.5 25
2019-03-31 2019-03-31 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/10 A 0 17.9g 385
2019-03-31 2019-03-31 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2160/7 B 0 35.2g 211
2019-03-22 2019-03-22 Boden-3 Sweet Timer Sweet Timer   [v 7] 2660/10 B str
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2140/4 C 6 17.6 433
2019-03-22 2019-03-22 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 7] 2140/14 B 4 17.1 850
2019-03-22 2019-03-22 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/12 C 0 17.3 1261
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/10 C 0 16.9 2142
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/14 A 0 g 313
2019-03-08 2019-03-08 Boden-3 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/9 C 7 31.4 378
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/7 C str
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/2 C 1 17.4 96
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/2 C 5 16.1 484
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2160/11 C 0 20.1 401
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/9 D str
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/10 D 0 21.4g 490
2019-02-15 2019-02-15 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/2 C 2 31.8g 427
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 1640/7 B str
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Caligula F. Caligula F.   [v 9] 2140/3 C 0 17.5 349
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 3 18.8 386
2019-02-15 2019-02-15 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/8 B 6 18.9 60
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/6 A str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 B 0 g 19
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 274
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/10 B 0 21.2g 606
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/12 B 5 19.3 468
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 C 0 g 33
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2640/5 D 0 19.2 608
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/2 B str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Mooncake Mooncake   [v 8] 1640/1 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 B 4 17.5 137
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 D 0 23.9 101
2019-01-11 2019-01-11 Boden-9 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2160/5 C 7 20.2 144
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 8] 1640/7 D 0 18.1 887
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2140/8 C 5 16.9 429
2019-01-11 2019-01-11 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2640/2 C 0 19.3 91
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 0 18.0 122
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/6 C 0 19.0 36
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-5 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2140/8 D str
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/4 C 5 18.4g 334
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 5] 2140/6 A 6 18.6 38
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-4 Aiming to Win Aiming to Win   [v 5] 2680/12 B 7 18.9g 125
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-8 Mamacita* Mamacita*   [s 4] 2140/1 D 6 18.5 129
2020-12-27 2020-12-27 Skellefteå-5 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2140/1 D 3 16.3 84
2020-12-18 2020-12-18 Boden-4 After Knight* After Knight*   [v 6] 1640/11 D 0 17.3 907
2020-12-18 2020-12-18 Boden-11 Aiming to Win Aiming to Win   [v 5] 2180/6 D 2 16.1 86
2020-12-18 2020-12-18 Boden-9 Mamacita* Mamacita*   [s 4] 1640/10 C 0 g 108
2020-12-18 2020-12-18 Boden-8 Erase the Law Erase the Law   [v 4] 2140/2 D 0 g 114
2020-12-18 2020-12-18 Boden-7 Re Love Re Love   [s 6] 2140/7 C 1 15.8 54
2020-12-18 2020-12-18 Boden-6 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2640/13 C 3 16.5 96
2020-12-18 2020-12-18 Boden-5 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 8] 2140/9 D 0 17.3 171
2020-12-08 2020-12-08 Boden-9 Dwight Sisu Dwight Sisu   [v 7] 2660/9 D str
2020-12-08 2020-12-08 Boden-7 Re Love Re Love   [s 6] 1640/8 B 3 15.6 89
2020-12-08 2020-12-08 Boden-4 Onboard Broline Onboard Broline   [v 9] 2140/13 C 0 18.1 1087
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-7 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2140/10 B 1 16.3 55
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-6 Erase the Law Erase the Law   [v 4] 2640/6 D str
2020-11-22 2020-11-22 Boden-9 Forastero* Forastero*   [v 11] 2140/15 B 0 15.8 231
2020-11-22 2020-11-22 Boden-7 Believe Your Dream Believe Your Dream   [s 4] 2140/4 A str
2020-11-22 2020-11-22 Boden-6 Ognöy Emiil Ognöy Emiil   [v 10] 2160/4 D 0 31.8g 2418
2020-11-22 2020-11-22 Boden-4 Erase the Law Erase the Law   [v 4] 2140/5 D 0 g 270
2020-11-22 2020-11-22 Boden-2 Höwings Zara Höwings Zara   [s 3] 1640/3 C 4 17.9 43
2020-11-14 2020-11-14 Boden-9 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 7] 2140/1 B 8 19.1 140
2020-11-14 2020-11-14 Boden-8 Callela Leonard* Callela Leonard*   [v 7] 1640/13 A 2 14.6 36
2020-11-14 2020-11-14 Boden-6 Global Wildlife* Global Wildlife*   [v 5] 2140/8 B 6 16.7 559
2020-11-14 2020-11-14 Boden-5 Ognöy Emiil Ognöy Emiil   [v 10] 2160/7 D 0 33.5 582
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 7] 2140/7 D 7 20.1 336
2020-11-14 2020-11-14 Boden-3 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2640/8 B 2 17.3g 47
2020-11-14 2020-11-14 Boden-2 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 2140/3 C 2 18.6 125
2020-11-06 2020-11-06 Boden-8 Erase the Law Erase the Law   [v 4] 2140/14 A 1 17.0 124
2020-11-06 2020-11-06 Boden-6 Bottnas Easy Cash Bottnas Easy Cash   [v 6] 2640/13 C 0 17.9g 374
2020-11-06 2020-11-06 Boden-4 Icegirl L.A. Icegirl L.A.   [s 3] 2140/9 C 5 18.9 607
2020-11-06 2020-11-06 Boden-3 Willmin Willmin   [v 7] 1640/1 C 2 28.5 340
2020-11-06 2020-11-06 Boden-1 Höwings Zara Höwings Zara   [s 3] 2160/10 A 3 18.5 53
2020-10-29 2020-10-29 Boden-6 Forastero* Forastero*   [v 11] 2160/10 C 2 15.0 436
2020-10-29 2020-10-29 Boden-5 Re Love Re Love   [s 6] 2640/11 D str
2020-10-29 2020-10-29 Boden-2 Neymar Neymar   [v 7] 1640/8 D 0 15.7g 161
2020-10-22 2020-10-22 Boden-9 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 2160/6 C 0 22.6g 116
2020-10-22 2020-10-22 Boden-8 Livi Promise Livi Promise   [s 3] 2140/9 B 5 23.5 109
2020-10-22 2020-10-22 Boden-7 Strait Hero* Strait Hero*   [v 6] 2160/13 C 5 21.4 590
2020-10-22 2020-10-22 Boden-4 Forastero* Forastero*   [v 11] 2140/3 C 0 18.6 52
2020-10-22 2020-10-22 Boden-2 Re Love Re Love   [s 6] 1640/11 C 2 16.8 173
2020-10-16 2020-10-16 Umeå-2 Höwings Zara Höwings Zara   [s 3] 2140/9 C 5 17.8 31
2020-10-15 2020-10-15 Boden-4 Honesty Sisu Honesty Sisu   [s 3] 2140/5 D 7 16.0 340
2020-10-15 2020-10-15 Boden-2 Strait Hero* Strait Hero*   [v 6] 2140/1 D 0 17.8 458
2020-10-10 2020-10-10 Skellefteå-4 Tåga Odin Tåga Odin   [v 7] 2140/1 C 0 g 38
2020-10-06 2020-10-06 Boden-3 Forastero* Forastero*   [v 11] 2140/8 D 4 14.4 347
2020-10-06 2020-10-06 Boden-1 Neymar Neymar   [v 7] 1640/5 B 1 14.2 50
2020-10-06 2020-10-06 Boden-6 Livi Promise Livi Promise   [s 3] 2140/5 C 6 19.4 53
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-8 Re Love Re Love   [s 6] 2160/6 D 0 17.1g 1202
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-6 Höwings Zara Höwings Zara   [s 3] 2140/4 B 2 17.7 156
2020-09-24 2020-09-24 Boden-4 Neymar Neymar   [v 7] 1640/8 D 0 15.1 506
2020-09-17 2020-09-17 Boden-6 Corroded Corroded   [v 8] 2680/7 D 0 16.5 172
2020-09-17 2020-09-17 Boden-5 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 8] 2140/9 D 0 15.8 1294
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-4 Re Love Re Love   [s 6] 2140/7 C 6 15.0 158
2020-09-10 2020-09-10 Boden-7 Forastero* Forastero*   [v 11] 2140/3 D 3 14.9 698
2020-09-10 2020-09-10 Boden-6 Madonna S.T.* Madonna S.T.*   [s 6] 2140/9 C 0 16.4 1053
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-6 M.T.Keepontrotting M.T.Keepontrotting   [v 8] 2640/13 A 0 18.5 90
2020-09-04 2020-09-04 Skellefteå-3 Neymar Neymar   [v 7] 2160/13 C 8 19.4 133
2020-08-31 2020-08-31 Boden-9 Nice Force Nice Force   [v 9] 2140/1 D 0 20.2 260
2020-08-31 2020-08-31 Boden-4 Labero Broline Labero Broline   [h 12] 2680/12 D 0 15.9 747
2020-08-31 2020-08-31 Boden-2 Re Love Re Love   [s 6] 2140/15 B 1 15.4 361
2020-08-23 2020-08-23 Boden-8 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 7] 2140/6 D 0 20.3 357
2020-08-23 2020-08-23 Boden-7 Duke of Mine Duke of Mine   [v 5] 1640/5 C 3 16.5 228
2020-08-23 2020-08-23 Boden-6 Kolbu Kaizer Kolbu Kaizer   [v 6] 2160/9 A str
2020-08-23 2020-08-23 Boden-4