V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Neymar Neymar   [v 6] 2140/9 B
2019-08-22 2019-08-22 Boden-4 Sembs Ouradour Sembs Ouradour   [s 10] 2140/3 D
2019-08-22 2019-08-22 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2660/8 C

Nyheter för travkusk


ATG kalkylerar med att det kommer att ligga minst 90 miljoner kronor enbart i sjurättspotten nästa lördag då V75 avgörs under Bergs&ar..


ATG kalkylerar med att det kommer att ligga minst 90 miljoner kronor enbart i sjurättspotten nästa lördag då V75 avgörs under Bergsåkers storhelg med Sundsvall Open Trot.
I Örebro på lördagen blev det förhållandevis lättspelat och ingen utdelning för fem rätt. Pengarna från den potten flyttas vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som alltså körs lördagen 24 augusti på Bergsåker.
Då kan en ensam vinnare bli runt 90 miljoner kronor rikare.
Utdelningsrekordet på V75 från Axevalla 2010 på 67,3 miljoner kan alltså slås.
- En mäktig multijackpot. Och summa 90 miljoner kan öka beroende på vad som händer under veckan fram till lördagen. ATG bjuder nämligen på V75-omgångar onsdag, torsdag och fredag, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
Tätt med V75-omgångar. Onsdag V75 med derbyuttagningar från Jägersro, torsdag är det V75 på Bjerke i Oslo och både fredag och lördag V75 på Bergsåker.

Kanal 75


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.Samma vinnare glä..


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.
Samma vinnare glänste igen på Örebrotravet på lördagen – den här gången i ett blött och lite kylslaget väder.
Jerry Riordans Aetos Kronos kom till tävlingarna med dubbla världsrekord i bagaget från sommarens tävlingar. I hingstarna och valackernas final spelades hingsten till tung favorit tillsammans med Johan Untersteiner.
Det blev en show och uppvisning över de 1609 meterna och en segertid i miljonloppet som imponerade. 1.10,9 efter ett utvändigt lopp på en långt ifrån perfekt regnbana.
- Det här är absolut den bästa treåringen jag kört. Senast i Sundsvall fick jag feelingen jag aldrig haft med en unghäst tidigare. Och han var lika bra i dag, sa Johan Untersteiner, som återigen hade fått förtroendet bakom Halmstad-kollegan Jerry Riordans häst.
Vägen till mål blev tung för Aetos Kronos. Erik Adielsson kunde smita till ledningen efter 500 körda med Svante Båths topptravare Global Adventure och för favoriten återstod bara dödenspositionen.
Duon ryckte undan i den sista kurvan och kubbades vildsint. 300 meter från mål såg det ut som om utvändige Aetos Kronos hade övertaget. Global Adventure kontrade och återtog kommandot en bit men över upploppet handlade det sedan om Aetos Kronos.
- Erik kom ganska enkelt till ledningen men jag ville i första hand köra felfritt och hoppades att Aetos skulle vara bäst. Det är tufft att gå utvändigt Eriks häst men man imponeras hela tiden av den här, sa en glad Johan Untersteiner.

Tapper tvåa
Global Adventure höll till mitten av upploppet och noterade strålande 1.11,1 över 1609 meter.
Erik Adielsson berömde vinnaren men även sin egen häst.
- Aetos Kronos vann och fick ett tufft lopp. All heder åt den. Men den här hade inte samma spänst och hade det svårt sista 200 och jag lät honom egentligen bara vara. Global Adventure gjorde precis allt vad han kunde och det visar också vilken krigare det är, sa Erik Adielsson.

Aetos i världen?
Eftersom Aetos Kronos har en amerikansk företrädare i ägarleden spelades den amerikanska nationalsången i Örebros högtalarsystem efter loppet.
- Av treåringarna i världen tror jag att han håller väldigt bra klass. Jerry har ju sagt själv att det hade varit roligt att se hur långt han hade räckt i Hambletonian. Helli (skötaren) och Jerry har gjort ett fantastiskt jobb. Det är enkelt för mig att sitta här i tre minuter och se bra ut! sa Johan Untersteiner.

Finskan ensam på plan
Finlands nationalsång spelades efter stonas E3-final där megafavoriten Mascate Match (65 procent på V75) hade lekstuga efter tidig ledning. I slutet av juni vann hon den långa finalen i överlägsen stil och nu blev det repris i ”korta E3”.
Ulf Ohlsson testade att sticka upp i starten med Margaretasjöhammar men var chanslös att utmana favoriten som tog ledningen i ingången av den första kurvan.
Pekka Korpi fick dämpa tempot per omgående och körde undan med några säkerhetslängder. Segertiden skrevs till 1.12,3 över 1609 meter auto.
Mattias Djuse-tränade Global Allegiance svarade för en fin avslutning till andraplatsen. Margaretasjöhammar trea.
Pekka Korpi är en av Finlands största namn genom tiderna i sporten. I november fyller han 70 och kan ha en ny storstjärna på gång i stoet.
- Jag har tränat många bra hästar i min karriär men det här kan vara den bästa, sa Pekka Korpi efter loppet.
För Mascate Match var lördagens seger den nionde i karriärens tionde start. Med den senaste E3-miljonen inräknat har finskan nästan 2,6 miljoner kronor på kontot.
I Örebros vinnarcirkel talades det finska. Mascate Match är en ”hockeyhäst” i Finland och ägs av 1000 delägare som köpt in sig för tusen kronor var för tre år i IFK Helsingfors häst.

I övrigt noterade vi att…
…det skrällde till i det första V75-loppet där sexårige Reverend Wine (tio procent) slog till i årets blott femte start tillsammans med Carl-Johan Jepson. Sköre Reverend Wine var bara bäst och stegade undan.
- Han brukar få vila när han blir lite sliten och det är så kul att han kommer tillbaka varje gång och kämpar så bra, sa tränaren Diederik Meilink efter segern i bronsdivisionen.
…gulddivisionen var Express Gaxes lopp där storfavoriten Vainqueur R.P. fick det hett om öronen i ledningen när Emilia Leo utmanade i starten med Charrua Forlan. 1.11,0 första 1000 blev för tufft över medeldistans och segern gick i stället till Volnik du Kras som gick från sistaparet utvändigt och kunde koppla grepp om favoriten 50 meter före mål.
…Erik Adielsson blev av med ledningen och återtog den efter 600 meter med The Real Face i klass II-loppet. Rycket 700 meter från mål var sedan en chansning som gick hem med Adrian Kolgjinis häst.
…imponerade gjorde Petri Puro-tränade Burning Man i sin fjärde raka seger. 3100 meter var distansen i klass I och Peter Untersteiner körde i ledningen hela vägen.
…Svante Båth och Erik Adielsson dubblerade tillsammans på V75. Very Kronos var bra och försvarade sig hela vägen i spets i silverdivisionen.
…sju rätt på V75 delade ut 3.937 kronor, sex rätt 34 kronor och det blev ingen utdelning för fem rätt. Miljoner flyttas nu vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som körs på lördag på Bergsåker där en multijackpot kan göra en ensam vinnare runt 90 miljoner kronor rikare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Örebro-travet inledde helgens dubbeltrav på fredagskvällen inför lördagens E3-finaler med dubbeljackpot på V75. Det kördes ..


Örebro-travet inledde helgens dubbeltrav på fredagskvällen inför lördagens E3-finaler med dubbeljackpot på V75.
Det kördes consolation till E3 och i stonas avdelning skrällde Gloria Sisu för sin tränare Markus B Svedberg och tog en lätt seger.
Imponerade gjorde även Per Lennartssons Juncio Boko när han vann på tiden 1.12,7/1609a från dödens. En kanoninsats. Förstaprisen var 100 000 kronor i båda consolation.
– Han har en otrolig inställning och jag tyckte inte att det gjorde så mycket att vi hamnade utvändigt för ingen häst har orkat på innerspåret. Det verkar vara lite krävande. Hästen är under utveckling, sa Per Lennartsson.

”Var kanske död när han ramlade i backen”
Mellan de båda E3 Consolation-loppen så vann Pampalo ett V64-lopp för Linda Sedström. Men bara några hundra meter efter målgång föll hästen helt plötsligt ihop och dog.
– Jag såg efter målgång på tv:n att hästen började vingla och det såg inte bra ut. Jag skulle tippa att det är någon bristning i kroppen av något blodkärl eller så. Det är någonting som är trasigt helt enkelt. Jag tror att hästen kanske var död när han ramlade i backen av hjärtstillestånd. Tyvärr är det sånt som händer och det är väl tio år sedan det hände här på Örebrotravet senast. Det är tragiskt och obduktionen får visa vad som har hänt, sa Örebrotravets banveterinär Göran Karlsson.
Pampalo blev sju år och tränades av Johan Sedström i Örebro. Han tog 13 segrar och sprang in 958 350 kronor.

Kanal 75


Det är 60 miljoner kronor i sjurättspotten i lördagens V75-omgång i Örebro. I den femte avdelningen är Burning Man och Peter Unte..


Det är 60 miljoner kronor i sjurättspotten i lördagens V75-omgång i Örebro. I den femte avdelningen är Burning Man och Peter Untersteiner klara favoriter trots spår åtta bakom bilen. Hästen jagar sin fjärde raka seger och imponerade när han svepte förbi hela fältet i ett huj till ledningen senast på Åby.
– Det var lite som a la Åke Svanstedt, säger Petri Puro och skrattar.
– Hästen var lite sen i fjol som fyraåring och i år har han utvecklats och blivit bättre och fräschare. Vi bestämde med ägaren att vi kör vanliga lopp i sommar och inte V75 för att han ska stabilisera sig.
– Tidigare var han bra i ett lopp och sedan höll han inte samma nivå i nästa. Men nu har han varit bra i tre lopp i rad och det känns i alla fall i träningen att formen är oförändrat fin. Det finns mycket fart i honom och han är inte bara stark.

Vad säger du om uppgiften i V75-5 från spår åtta bakom bilen?
– Han är lite strulig med huvudet när man voltar och därför har vi tagit bilstarter. Det är bra hästar med och kort upplopp men gör han om förra loppet tror jag att han är väldigt långt framme.
– Sedan är det lite hur banan blir. Vi får se om vi kan köra barfota bak som vanligt men om banan blir väldigt grov är det ett frågetecken. Då blir det skor runt om. Han känns lika bra i träningen med skor och över tre varv sliter det mycket på fötterna om man kör barfota på en grov yta.
– Han gick lite snabbare intervaller i går (torsdag) och lite lugnt i dag. Allt kändes bra, säger Petri Puro.

Kanal 75


Tingsryd är värd för Grand Slam 75 och söndagens stora streckspel kryddas av en jackpot med extra miljoner i sjurättspotten. Tingsryd &..


Tingsryd är värd för Grand Slam 75 och söndagens stora streckspel kryddas av en jackpot med extra miljoner i sjurättspotten. Tingsryd är landets enda milebana och sex av GS75-loppen avgörs i ett varv över den engelska milen.
Magnus Dahlén selar ut fem hästar och ser ut att ha heta chanser på förhand. Han delger intressant information om dem och avslöjar ett par spännande utrustningsändringar.
– Vertigo N.P. (GS75-1) gjorde ett jättefint lopp vid segern senast och har varit fin hela tiden. Han har varit bland de tre i alla sina sex starter i år och det är inte dåligt. Eftersom han har lite problem i svängarna vill jag prova på milebana med honom. Jag tror att han kommer att vara gynnad av stora kurvor och det ska bli spännande att se. Spår elva är en nackdel men hästen kan göra jobbet själv och är så pass bra att han måste räknas tidigt. Jag vet inte vad han möter men han är så bra för sin klass och känns så fin att jag tycker det är min bästa chans. Han går barfota runt om igen och eventuellt blir det bike för första gången, säger Magnus Dahlén.

”Hästen gjorde ett jättelopp senast”
– Thriller N.P. (GS75-3)
galopperade senast och tappade hur mycket som helst. Han hamnade 20 meter efter de som stod på 20 meters tillägg i starten. Hästen gjorde ett jättelopp och hade säkert sprungit en sekund snabbare utan galoppen. Nu är det autostart och det är bättre än voltstart för honom. Han är osäker i volt nämligen. Det är en stark och oöm häst som passar bra över distansen tretusen meter. Felfri är han med i segerstriden, det tror jag. Han går förmodligen barfota runt om igen.
– Glowbull Fusion (GS75-4) blev halsopererad i vintras eftersom han hade problem med andningen i fjol. Så jag hoppas att han ska börja leverera nu. Det blev ett långt uppehåll innan comebacken och senast var han tvåa i andra starten vilket var ett fall framåt. Han gick hela vägen in i mål och Jepson sa att om han hade gått lite tidigare så hade han kunnat vinna. Jag tycker ändå att hästen var lite seg och är fortfarande lite osäker på formen. Jag hoppas på en bättre prestation nu och att han blir bättre och bättre med loppen som han får. Men jag litar inte riktigt på honom ännu eftersom han har blandat och gett tidigare. Jepson var i alla fall nöjd senast och förutsättningarna nu är bra. Innerspår över kort distans är perfekt men han har inte varit så startsnabb i år som i fjol. Fast på Tingsryds stora bana är det nästan omöjligt att bli fast. Det blir barfota runt om igen och eventuellt blir det bike för första gången.

”Formen är god – räknas tidigt”
– Nunna (GS75-5)
har haft en jäkla otur i loppen och hamnat i fel ryggar som har stannat. Så resultatraden är missvisande men hästen kan inte göra något själv i loppen utan måste ligga på rulle. Lite svårbedömt att sätta in henne mot de här hästarna men läget är bra och jag hoppas hon kan tjäna en fin slant.
– Veravia As (GS75-5) vann i Tingsryd för tre starter sedan men senast blev det ett väldigt svårt lopp för henne. Hon hamnade i trötta ryggar och fick gå hela vägen. Näst senast gjorde hon ett jättebra lopp när Fredrik Widman körde henne i Halmstad. Han sa att hästen hade vunnit om hon kommit lopp tidigare. Formen är god och hon är en av de som räknas tidigt. Barfota runt om och inga ändringar, säger Dahlén.

Michael Carlsson, Kanal 75


Lördagens V75-omgång i Örebro kryddas av finaler i korta E3 men också en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 60 miljoner kronor enb..


Lördagens V75-omgång i Örebro kryddas av finaler i korta E3 men också en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 60 miljoner kronor enbart på sju rätt. Det är fina lopp rakt igenom och i den första avdelningen är segervana Bo C. ett hett bud. Örebro-hästen är ett hemmahopp som tränas och ägs av amatören Bo E Nilsson, som även är uppfödare. ”Bosse” tog två V75-segrar i fjol och kvalade även in till Svenskt Travderby via en andraplats i försöket. I år har hästen varit ännu bättre och tagit fyra segrar på de fem senaste starterna.
– Bo C. (V75-1) skulle egentligen ha fem raka segrar. Han hade tagit greppet när han galopperade kort före mål för tre starter sedan. Det berodde på att vi hade verkat hovarna bak men inte fram. Det var enbart mitt fel och varken hästen eller Calles fel, säger Bo E Nilsson.
– Han har aldrig varit trött någon gång efter segrarna och har aldrig kommit upp i puls i loppen. Senast hade han hur mycket som helst kvar. Calle sa att det var synd att han inte hade haft framspår för då hade jag kört banrekord hur lätt som helst i Lindesberg. Hästen sprang som snabbast över mållinjen och enligt min PGS sprang han 1.03 över mål. Så fort kan de flesta hästar inte ens trava.
– Trots att hästen gjorde flera bra lopp i fjol så var det mycket stök. Han hade strul med dåliga blodvärden och överträning och massor av andra grejer. I år har han sluppit det och kunnat träna och tävla utan problem. Han var med i Derbyt i fjol och jag skulle bara se hur han var i uttagningsloppet och det var otroligt att han kvalade in till finalen med den lilla träningen som hästen hade i sig. Nu är han mer tränad och en helt annan häst, säger Nilsson.

Har fått Calle Lindblom att göra comeback
Bo C. körs sedan fem starter tillbaka av Carl-Erik Lindblom som också har blivit delägare i hästen. Lindblom slutade köra lopp 2015 men har kommit tillbaka i år och gör nu comeback på V75. Han kör Bo C. i den inledande avdelningen och har spår åtta. Distansen är 2140 meter med voltstart.
– Calle hade slutat köra lopp men var lite sugen att köra Bo C. Han frågade mig om han fick börja köra hästen och det har gått bra. Calle har kört över 30 000 lopp och har rutin och så känner han hästen nu. Det är en fördel att ha samma kusk hela tiden för då vet han precis hur han fungerar.

”Springer en 1.10-tid – fått höga bud på hästen”

Vad säger du om uppgiften och vinstchansen i V75-1?
– Det är stängt läge med spår åtta men han kommer nog ut på något vis. Sedan ska han räknas med kraftig vinstchans. Hade det varit 2140 meter med bilstart så springer han en 1.10-tid. Jag tror i alla fall att han kan sänka sitt rekord med två sekunder och jag tror inte att det finns någon som har en lika bra häst med i loppet. Jag har fått ett högt bud från en av Frankrikes bästa tränare som ville köpa honom men jag har en plan för den här hästen och har betydligt högre mål än Gulddivisionen.
– Jag tror att han vinner. Kommer han ut så spelar det ingen roll om han får gå i dödens för jag tror att han kommer att göra en jätteprestation. Hästen har känts ännu smidigare i träningen efter senaste loppet och blir bara finare och finare. Sedan är det ju så att trav är trav och allt kan hända men varför ska jag hålla på och knussla när jag tror på min häst.
– Jag hade inte varit det minsta rädd för att starta i Jubileumspokalen även om Who’s Who och Milliondollarrhyme är två riktigt fina hästar. Min häst känns så makalöst fin och är under kraftig utveckling. Han är fruktansvärt bra helt enkelt, säger Bo E Nilsson.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, jag tror inte att det behövs. Han har gått med skor hela tiden och det är inte aktuellt att ändra något nu. Det finns således växlar kvar att dra på honom framöver.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/3 0 18.4 248
2015-12-17 2015-12-17 Umeå-9 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2160/4 8 17.8 114
2015-12-03 2015-12-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 5] 2140/6 8 17.2 187
2015-11-24 2015-11-24 Boden-4 Florence Brodda Florence Brodda   [s 5] 2140/13 6 17.4 317
2015-11-24 2015-11-24 Boden-3 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/11 0 228
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 2160/13 8 22.1 957
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/15 0 18.9 362
2015-11-14 2015-11-14 Boden-6 Stuart Little Stuart Little   [v 6] 2160/13 0 g 259
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 1640/10 4 17.3 78
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2160/10 0 18.8 65
2015-11-06 2015-11-06 Boden-3 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2160/12 8 18.8 83
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/6 2 17.0 227
2015-10-29 2015-10-29 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/6 1 16.0 139
2015-10-29 2015-10-29 Boden-2 Indra Rej Indra Rej   [s 7] 1660/11 0 g 222
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 6] 2160/8 5 18.4g 104
2015-10-22 2015-10-22 Umeå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/10 5 16.7 202
2015-10-16 2015-10-16 Skellefteå-9 Mill Stinger Mill Stinger   [v 7] 2140/9 0 15.5 925
2015-10-12 2015-10-12 Boden-9 Faxe Kulling Faxe Kulling   [v 5] 1640/9 4 16.4 356
2015-10-12 2015-10-12 Boden-4 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/4 3 16.1 219
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/3 1 16.4 177
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-10 Pershing Bi Pershing Bi   [v 6] 2140/12 0 14.7 1175
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-6 Donna Boko Donna Boko   [s 5] 2140/7 6 16.4 429
2015-10-02 2015-10-02 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 3] 2140/1 6 16.1 845
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Parangons Legacy Parangons Legacy   [s 9] 2140/13 8 17.1 1757
2015-09-29 2015-09-29 Boden-6 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 5] 2140/3 0 g 125
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 6] 2140/8 8 21.0 58
2015-09-29 2015-09-29 Boden-8 Lady Spell* Lady Spell*   [s 4] 2140/6 6 19.6 315
2016-12-29 2016-12-29 Finland-5 Red Raider* Red Raider*   [v 4] 3120/6 D 5 19.0 296
2016-12-29 2016-12-29 Finland-3 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2100/11 D 0 21.2 250
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/5 C 4 17.6 335
2016-12-16 2016-12-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2160/8 D 0 15.8 1081
2016-12-16 2016-12-16 Boden-8 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/11 C 0 17.2 78
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 C 4 18.6 192
2016-12-16 2016-12-16 Boden-1 Miss Caperina* Miss Caperina*   [s 4] 2140/1 D 0 g 92
2016-12-06 2016-12-06 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/9 D 8 17.8 471
2016-11-25 2016-11-25 Boden-5 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 4] 2640/6 A 1 16.4 64
2016-11-25 2016-11-25 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/15 D 5 15.2 917
2016-11-17 2016-11-17 Boden-8 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/11 A 0 22.7g 237
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 20.7 127
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Smooth Criminal* Smooth Criminal*   [v 4] 2140/5 A 1 18.2 34
2016-11-05 2016-11-05 Boden-8 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 1640/8 D 0 18.5g 1209
2016-11-05 2016-11-05 Boden-1 Gravy Train Web* Gravy Train Web*   [h 2] 1640/1 D 2 17.8 10000
2016-10-24 2016-10-24 Boden-11 Road to Heaven* Road to Heaven*   [v 7] 2140/3 D 0 g 911
2016-10-24 2016-10-24 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/9 D 3 16.0 907
2016-10-24 2016-10-24 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/8 C 0 16.1 487
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-11 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 6] 2160/14 A 8 17.6 269
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-10 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/13 A 0 19.3g 240
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 4] 2140/7 C 0 g 381
2016-10-16 2016-10-16 Skellefteå-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 C 6 15.6 294
2016-09-30 2016-09-30 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/3 D 0 280
2016-09-30 2016-09-30 Boden-1 Tonic Tonic   [v 4] 2140/6 D 5 19.6 364
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-10 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 9] 2140/1 D 0 14.6 357
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-7 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 4] 2140/2 C 4 34.9g 127
2016-09-20 2016-09-20 Skellefteå-3 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 2160/14 B 3 16.2 466
2016-09-15 2016-09-15 Boden-9 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 6] 2160/6 D 5 32.5 569
2016-09-15 2016-09-15 Boden-8 Wannabe Star* Wannabe Star*   [s 5] 1640/12 C 6 16.5g 210
2016-09-15 2016-09-15 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 D 0 31.0g 444
2016-09-15 2016-09-15 Boden-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/8 A str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-2 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/11 A 3 16.9 114
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2160/4 D 0 g 750
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-2 Superman K.R. Superman K.R.   [h 5] 1640/1 D 0 20.7g 304
2016-08-30 2016-08-30 Boden-4 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 7] 2140/3 D 3 17.3 94
2016-08-30 2016-08-30 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/8 B 7 36.1g 80
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-8 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 1640/6 C 0 g 163
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/9 C 7 29.3 263
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/4 C 4 16.6 429
2016-08-18 2016-08-18 Skellefteå-2 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2160/13 A 0 16.7g 84
2016-08-12 2016-08-12 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 4] 1640/12 B 8 17.5 399
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Rise Above* Rise Above*   [v 6] 2640/6 C 0 g 215
2016-08-12 2016-08-12 Boden-7 Uxina Tabac Uxina Tabac   [s 7] 2140/7 D 4 31.4g 122
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2140/12 D 0 18.9 355
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-2 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/4 B 0 30.9g 190
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-9 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2160/12 C 0 29.8g 422
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Take off Sound* Take off Sound*   [v 11] 2180/12 C 5 15.1 764
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-6 Global Seashore Global Seashore   [s 4] 1640/8 C 6 16.0 98
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 7] 2140/10 B 0 16.5 123
2016-07-22 2016-07-22 Solänget-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2148/7 A 5 16.8 52
2016-07-18 2016-07-18 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 2140/1 C 0 g 191
2016-07-18 2016-07-18 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/3 C 0 g 159
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-4 Buy the Law Buy the Law   [h 7] 1640/9 B 2 13.2 512
2016-07-03 2016-07-03 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 C 8 15.3 163
2016-07-03 2016-07-03 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/9 C 0 20.0g 192
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 C 6 14.9 231
2016-06-18 2016-06-18 Boden-10 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 D 4 15.9 1086
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/7 A 2 17.2 57
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 Pedro Bob Pedro Bob   [v 5] 2140/2 D str
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 4] 2140/8 C 0 22.3g 306
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 A 8 113
2016-06-01 2016-06-01 Boden-8 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/10 D 0 16.9g 1735
2016-06-01 2016-06-01 Boden-4 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/7 D 0 28.0g 836
2016-06-01 2016-06-01 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/1 D 4 14.3 447
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/4 B 4 17.5 343
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2140/10 B 5 16.6 89
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/10 B 3 15.5 64
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2640/1 C 2 17.8 214
2016-05-19 2016-05-19 Boden-5 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1640/1 C 7 29.3g 181
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-7 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2140/13 B 5 17.2 184
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-6 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 29.5 64
2016-04-17 2016-04-17 Boden-3 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/3 B 1 31.5 23
2016-04-17 2016-04-17 Boden-2 Moreworklessmoney Moreworklessmoney   [v 5] 1640/5 D 0 21.8g 103
2016-04-17 2016-04-17 Boden-1 Edolles Plutten Edolles Plutten   [v 5] 1660/10 C 7 37.7g 319
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Pershing Bi Pershing Bi   [v 7] 2180/13 C 0 16.9 387
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Vinci Dream Vinci Dream   [s 5] 2140/15 A 3 18.7 72
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Vermouth Tonic Vermouth Tonic   [v 7] 2140/8 D 0 18.6 312
2016-04-17 2016-04-17 Boden-4 Chocoletta Chocoletta   [s 6] 1640/11 C 6 18.4g 145
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-8 Tallyho Tallyho   [s 4] 2140/8 C 0 18.9 329
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/6 D 0 16.7g 373
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 2140/7 C 4 31.1 209
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 4] 2160/4 B 6 18.4g 176
2016-04-05 2016-04-05 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 1640/9 D 4 16.0 390
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Claudius F. Claudius F.   [h 6] 2140/15 A 4 16.4 47
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-6 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 0 31.3g 122
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Indra Rej Indra Rej   [s 8] 1660/6 C 0 31.9 140
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 0 16.6 659
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2160/5 D 6 17.4 245
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/8 D 0 g 357
2016-03-11 2016-03-11 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/9 D 7 17.2 88
2016-03-11 2016-03-11 Boden-3 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2160/11 D 0 g 230
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/3 C 1 18.0 71
2016-03-03 2016-03-03 Boden-7 Eigelands Viktor Eigelands Viktor   [v 8] 2140/2 D 6 31.4 570
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Opera C.Viking Opera C.Viking   [v 9] 2140/4 B 0 20.3 402
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Avalon Spider Avalon Spider   [h 12] 2160/8 C str
2016-03-03 2016-03-03 Boden-2 Plexus W.F. Plexus W.F.   [v 7] 2160/8 C 0 g 416
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/4 D 8 17.0g 590
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 1640/11 D 2 16.8 450
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2140/2 D 0 g 162
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Chuckleberry* Chuckleberry*   [v 6] 2160/12 D 8 19.1 455
2016-02-10 2016-02-10 Boden-1 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/2 D 7 17.4 113
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 6] 2660/3 C 3 20.2 349
2016-01-26 2016-01-26 Boden-4 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 2140/7 D 2 18.1 75
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2640/2 C 2 17.7 104
2016-01-16 2016-01-16 Boden-2 Place Your Bets Place Your Bets   [s 5] 2140/2 D 2 18.8 126
2016-01-08 2016-01-08 Boden-6 Dresscode* Dresscode*   [v 11] 1640/4 C 5 15.1 323
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Donna Boko Donna Boko   [s 6] 2140/3 D 0 20.1 276
2016-01-08 2016-01-08 Boden-10 Inbyprinsen Inbyprinsen   [v 6] 1640/7 D 1 18.5 274
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Instant Karma Instant Karma   [v 9] 2140/13 C 5 17.6 238
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2160/3 C 0 20.2 126
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/8 D 6 17.8 391
2017-12-15 2017-12-15 Boden-6 Wetu Wetu   [s 3] 2140/4 D str
2017-12-15 2017-12-15 Boden-1 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/1 B 1 18.3 32
2017-12-07 2017-12-07 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/6 D 0 g 74
2017-12-07 2017-12-07 Boden-8 Tonic Tonic   [v 5] 2660/6 C 4 22.0g 149
2017-12-07 2017-12-07 Boden-4 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 5 15.5 608
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/8 D 0 g 272
2017-11-30 2017-11-30 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 1640/8 C 3 18.4 500
2017-11-30 2017-11-30 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2160/12 D 4 17.3 340
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/2 D 7 19.0 429
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/11 D 0 18.0 671
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Neymar Neymar   [v 4] 2140/8 D 3 21.4 46
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/1 D 4 15.3g 174
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 3] 2140/3 D str
2017-11-14 2017-11-14 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/1 D 4 18.0 205
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Uncomparable Uncomparable   [v 4] 2140/2 C 3 19.3 50
2017-11-07 2017-11-07 Boden-7 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/6 D 8 36.7 266
2017-11-07 2017-11-07 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 A 1 17.1 21
2017-11-07 2017-11-07 Boden-4 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 C 5 19.6 49
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Carpe Diem Sisu Carpe Diem Sisu   [s 5] 2140/5 C 6 19.6 185
2017-10-30 2017-10-30 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/14 B 0 17.9 169
2017-10-30 2017-10-30 Boden-3 Wetu Wetu   [s 3] 2140/2 D 3 18.2 528
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/7 D 6 16.5 82
2017-10-23 2017-10-23 Boden-4 I am Billythekid I am Billythekid   [v 6] 2640/2 B 4 18.4 45
2017-10-23 2017-10-23 Boden-2 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/2 D 4 36.0 161
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Tres Bien Ås* Tres Bien Ås*   [s 5] 1640/2 C 3 15.1 22
2017-10-23 2017-10-23 Boden-8 Gullpål Gullpål   [v 6] 1640/9 D 0 31.8 292
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Tonic Tonic   [v 5] 1640/1 B 2 16.8 22
2017-10-16 2017-10-16 Boden-9 Sailfish Sailfish   [v 6] 3140/3 C 0 19.9 251
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/11 C 0 17.3 324
2017-10-16 2017-10-16 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/8 D 0 g 97
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/15 C 5 17.9 461
2017-10-16 2017-10-16 Boden-1 Wetu Wetu   [s 3] 2140/11 D 4 20.0 191
2017-10-14 2017-10-14 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/4 C 0 104
2017-10-14 2017-10-14 Norge-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2040/1 C 2 17
2017-10-09 2017-10-09 Boden-11 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/1 D 0 19.7 52
2017-10-09 2017-10-09 Boden-10 Agent Loss Agent Loss   [v 6] 2140/11 C 0 19.7 332
2017-10-09 2017-10-09 Boden-8 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/5 B 1 16.5 68
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 2 16.9 205
2017-10-09 2017-10-09 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/5 D 3 17.7 482
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/14 D 8 15.2 1195
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/15 D 5 15.7 708
2017-09-30 2017-09-30 Boden-3 Leif Leif   [v 7] 2640/5 D str
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/15 D 0 17.1 846
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-9 Tonic Tonic   [v 5] 2160/11 B 0 21.1g 53
2017-09-08 2017-09-08 Skellefteå-5 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B str
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2640/6 D 7 16.6g 420
2017-09-02 2017-09-02 Boden-7 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2160/10 B 6 31.2g 378
2017-09-02 2017-09-02 Boden-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 1640/8 D 2 15.9 100
2017-09-02 2017-09-02 Boden-3 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/12 D 0 17.2 567
2017-09-01 2017-09-01 Finland-5 Xera Maximius* Xera Maximius*   [h 8] 2100/4 D 0 699
2017-09-01 2017-09-01 Finland-4 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1600/4 B 2 78
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 4] 2140/4 D 0 23.2g 190
2017-08-24 2017-08-24 Boden-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/14 D 3 16.2 991
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/6 D 3 17.4 357
2017-08-17 2017-08-17 Skellefteå-2 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 18.4 97
2017-08-12 2017-08-12 Norge-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2100/6 B 1 24
2017-08-12 2017-08-12 Norge-7 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2100/3 B 2 81
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 8] 1640/9 D 0 17.2 646
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-6 Pedro Bob Pedro Bob   [v 6] 2140/4 D 4 18.5 326
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/1 D 2 19.3 332
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-5 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2660/9 C 0 32.0g 1089
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-4 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/6 D 0 21.3g 378
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-10 Indra Rej Indra Rej   [s 9] 2140/1 D 0 32.2 574
2017-07-15 2017-07-15 Norge-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1600/5 B 0 30
2017-07-15 2017-07-15 Norge-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2040/5 C 0 198
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2140/1 D 4 17.0 598
2017-07-13 2017-07-13 Boden-3 Superman K.R. Superman K.R.   [h 6] 2140/7 D str
2017-07-13 2017-07-13 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2180/11 C 5 34.4 152
2017-07-06 2017-07-06 Boden-4 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2160/3 D 4 18.1 184
2017-07-06 2017-07-06 Boden-3 Beachrider Beachrider   [v 8] 2140/6 D 8 16.1 414
2017-07-06 2017-07-06 Boden-2 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/3 D 0 20.3g 716
2017-07-06 2017-07-06 Boden-1 Leif Leif   [v 7] 1640/11 B 0 15.2 50
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Tonic Tonic   [v 5] 2140/5 D 0 21.9g 415
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-5 Dorr Finito Dorr Finito   [h 7] 2640/1 C 8 33.0 112
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-2 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 1640/4 C 2 13.7 38
2017-06-17 2017-06-17 Boden-11 Leif Leif   [v 7] 1640/4 C 0 13.0 132
2017-06-17 2017-06-17 Boden-2 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/10 C 0 15.7 574
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Cannoni Cannoni   [v 5] 1640/2 D 6 15.7 165
2017-06-10 2017-06-10 Boden-8 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 1640/5 D 0 35.7g 318
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Tonic Tonic   [v 5] 2160/15 A 0 18.4g 34
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Red Raider* Red Raider*   [v 5] 2140/6 B 2 17.0 30
2017-06-10 2017-06-10 Boden-2 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2180/10 B 5 28.8 69
2017-06-10 2017-06-10 Boden-1 Aztec Boko Aztec Boko   [v 10] 2160/4 C 4 15.1 48
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-7 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2140/5 C 1 15.1 267
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-1 Tonic Tonic   [v 5] 2160/9 B 4 18.4 118
2017-06-03 2017-06-03 Norge-5 Leif Leif   [v 7] 1609/3 A 1 22
2017-06-03 2017-06-03 Norge-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1609/5 C 1 31
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/6 D 0 152
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-9 Leif Leif   [v 7] 2640/8 B 3 14.5 51
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/12 C 0 18.3 176
2017-05-19 2017-05-19 Umeå-2 Tonic Tonic   [v 5] 2160/10 A 7 19.1g 73
2017-05-16 2017-05-16 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2180/11 A 4 14.9g 48
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/13 C 0 16.1 348
2017-05-16 2017-05-16 Boden-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 1640/7 B 0 30.2g 275
2017-05-16 2017-05-16 Boden-1 Berga Stjärna Berga Stjärna   [s 7] 2140/4 B 0 g 364
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-9 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/7 B 8 17.4 513
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-4 Pershing Bi Pershing Bi   [v 8] 2140/7 D 0 15.7 539
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-7 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2160/9 C 5 18.0 519
2017-05-08 2017-05-08 Solänget-5 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 10] 2640/4 C 5 15.9 226
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-8 Dats Boy Dats Boy   [v 5] 2140/12 C 4 18.7 26
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-6 Tonic Tonic   [v 5] 2140/6 B 2 17.1 23
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-5 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 9] 2140/3 D 3 37.5 104
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-3 Mr Big* Mr Big*   [v 8] 2680/3 D 7 17.2 324
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-1 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 2140/2 B 0 g 127
2017-04-28 2017-04-28 Boden-10 Leif Leif   [v 7] 2160/10 B 3 15.7g 30
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 2140/2 C 0 17.1 153
2017-04-28 2017-04-28 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/1 D 0 15.7 259
2017-04-13 2017-04-13 Boden-9 Leif Leif   [v 7] 2140/8 B 5 17.7 16
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Place Your Bets Place Your Bets   [s 6] 1640/7 B 0 18.4g 202
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/6 D 3 19.2 88
2017-04-13 2017-04-13 Boden-1 Vilja Tabac Vilja Tabac   [s 7] 2640/4 D str
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/11 C 0 17.3 533
2017-04-07 2017-04-07 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2160/14 C 7 18.8 454
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-9 Buy the Law Buy the Law   [h 8] 2160/13 A str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Dries Buitenzorg* Dries Buitenzorg*   [v 7] 2640/7 B str
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-6 Lina på Linjen Lina på Linjen   [s 9] 2140/12 A 4 36.2 416
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-5 Kennet Sisu Kennet Sisu   [v 7] 2140/10 A 4 22.8 43
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Ballerina Sox Ballerina Sox   [s 4] 2140/8 B str
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Chintana Bananas Chintana Bananas   [s 5] 2160/9 B str
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 5] 2140/7 D 3 20.0g 38
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-6 Eldpil Eldpil   [v 11] 2140/15 C 4 32.7 348
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/3 D 0 g 380
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-4 Beachrider Beachrider   [v 8] 2640/11 B 0 19.1 197
2017-03-12 2017-03-12 Skellefteå-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 1640/8 D 0 16.2 424
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 7] 2140/5 D 3 19.0g 91
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Chocoletta Chocoletta   [s 7] 2160/6 A 0 20.7 341
2017-02-23 2017-02-23 Boden-8 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2160/6 D 0 18.0 751
2017-02-23 2017-02-23 Boden-7 Tarabuso Jet* Tarabuso Jet*   [v 5] 2640/12 A 3 18.4 23
2017-02-23 2017-02-23 Boden-6 Caesar de Veluwe* Caesar de Veluwe*   [v 8] 2140/3 A 2 15.9 302
2017-02-12 2017-02-12 Umeå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/10 B 4 19.8 63
2017-02-05 2017-02-05 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 5] 1640/6 B 0 g 82
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 5] 2140/8 D 3 19.5 930
2017-01-25 2017-01-25 Boden-4 Underlig Underlig   [v 8] 2140/10 D 0 g 539
2017-01-25 2017-01-25 Boden-3 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2140/7 D 5 16.6 143
2017-01-25 2017-01-25 Boden-1 Vinci Dream Vinci Dream   [s 6] 2140/9 B 5 17.6 335
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Vici K.A.* Vici K.A.*   [s 7] 2180/11 B 3 17.2 270
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Instant Karma Instant Karma   [v 10] 2140/10 D 0 16.9 682
2017-01-08 2017-01-08 Boden-10 Merry Broline Merry Broline   [v 8] 2140/3 D 1 15.9 131
2018-12-22 2018-12-22 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/6 C 1 17.8 42
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 0 19.8g 142
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 22.2g 159
2018-12-22 2018-12-22 Boden-8 Desuper Filius Desuper Filius   [v 7] 2140/11 C 0 g 565
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/10 B 3 18.2 66
2018-12-09 2018-12-09 Boden-5 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/4 D 0 20.4g 70
2018-12-09 2018-12-09 Boden-9 Sabelline Sabelline   [s 7] 2140/15 C str
2018-12-09 2018-12-09 Boden-10 Explosive River Explosive River   [v 6] 2660/14 D 0 20.0 128
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/7 D str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 3 18.1 85
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/15 B 2 17.7 165
2018-11-15 2018-11-15 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 1640/6 B 7 18.1 86
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/9 D 0 15.2 291
2018-11-15 2018-11-15 Boden-10 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/9 B 3 17.7 248
2018-11-08 2018-11-08 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2160/9 A 5 35.0g 22
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Neymar Neymar   [v 5] 1640/6 D 3 17.6 57
2018-11-08 2018-11-08 Boden-3 Onboard Broline Onboard Broline   [v 7] 2140/3 A 0 17.5 45
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Chef de l'Iton Chef de l'Iton   [v 9] 2140/5 B 7 19.5 105
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/9 B 0 19.6g 24
2018-11-08 2018-11-08 Boden-7 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/6 C 3 16.1 159
2018-11-08 2018-11-08 Boden-8 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/4 C 4 31.1g 92
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 B 8 19.4 41
2018-10-29 2018-10-29 Boden-1 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/12 D 4 15.8 204
2018-10-29 2018-10-29 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/11 C 6 16.1 793
2018-10-29 2018-10-29 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/6 D 0 g 525
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 C 0 17.4 248
2018-10-29 2018-10-29 Boden-5 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/10 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/15 B str
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2160/7 C 1 16.1 28
2018-10-20 2018-10-20 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 A 7 17.3 289
2018-10-20 2018-10-20 Boden-7 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/3 D 8 31.4 201
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/5 C 3 16.4 286
2018-10-20 2018-10-20 Boden-9 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 7] 1640/11 D 0 15.5 553
2018-10-20 2018-10-20 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1660/11 C 6 16.4 115
2018-10-08 2018-10-08 Boden-1 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2140/3 D str
2018-10-08 2018-10-08 Boden-2 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 1640/6 D 0 28
2018-10-08 2018-10-08 Boden-4 Gullpål Gullpål   [v 7] 1640/9 D 2 28.4 1282
2018-10-08 2018-10-08 Boden-6 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2640/5 B 1 18.6 27
2018-10-08 2018-10-08 Boden-7 Kossu Sisu Kossu Sisu   [h 8] 2140/2 C 0 18.7 144
2018-10-08 2018-10-08 Boden-8 Gosset Gosset   [v 4] 2140/5 B 0 20.5g 29
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/11 D 6 16.5 495
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 0 16.2 878
2018-09-27 2018-09-27 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/5 D 0 16.4 325
2018-09-27 2018-09-27 Boden-5 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 0 31.8 698
2018-09-27 2018-09-27 Boden-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2140/5 D 0 21.0 315
2018-09-20 2018-09-20 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 1640/9 D 0 g 508
2018-09-20 2018-09-20 Boden-7 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/1 C 0 18.4 288
2018-09-20 2018-09-20 Boden-9 Titane Nordique* Titane Nordique*   [v 11] 2140/2 D 0 15.1 1319
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/14 C 0 g 348
2018-09-20 2018-09-20 Boden-12 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/3 C 0 g 28
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-1 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/5 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/10 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Hurrikane Jonny K. Hurrikane Jonny K.   [v 6] 2160/13 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/3 B 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-10 Mad Man Blues* Mad Man Blues*   [v 6] 2140/2 A 0
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 2140/4 D 5 16.6 179
2018-08-23 2018-08-23 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/8 A 0 18.6g 212
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Xiao Ness Xiao Ness   [s 5] 2140/3 C 0 21.5 548
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 D 4 15.5 939
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 2180/12 D 0 17.8 682
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-7 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 C 0 g 69
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/12 C 4 17.6 551
2018-08-08 2018-08-08 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/2 B 0 16.9g 503
2018-08-08 2018-08-08 Boden-5 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 B 0 g 85
2018-08-08 2018-08-08 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/1 D 6 15.3 228
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/2 B 1 16.5 24
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/5 C 2 17.4 24
2018-07-26 2018-07-26 Boden-9 Quattro Lane Quattro Lane   [h 8] 2140/6 B 4 16.3 78
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 1640/10 C 4 14.6 271
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/7 D 5 16.0 239
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2160/8 C 3 17.5 64
2018-07-14 2018-07-14 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2640/6 D 1 16.3 273
2018-07-14 2018-07-14 Boden-6 Place Your Bets Place Your Bets   [s 7] 2140/5 D 0 20.9 318
2018-07-14 2018-07-14 Boden-8 Protector* Protector*   [v 7] 1640/4 B str
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Mas Active* Mas Active*   [s 5] 2140/10 D 6 16.0 545
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-3 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/2 B 2 15.9 56
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Blue Star Titania Blue Star Titania   [s 9] 1660/9 D 8 16.3 482
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-4 Enrica* Enrica*   [s 6] 2640/9 C 0 17.3 247
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-8 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 C 0 20.9g 428
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-3 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/4 D 0 267
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/2 A 0 17.3g 68
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-11 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/9 D 5 16.8 1013
2018-06-16 2018-06-16 Boden-2 Wetu Wetu   [s 4] 2140/3 D str
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-2 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 1640/2 C 2 14.9g 25
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-5 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 1640/4 D 2 15.5 619
2018-06-01 2018-06-01 Boden-1 Tåga Odin Tåga Odin   [h 5] 2140/4 D 3 34.0 65
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/5 B 3 17.1 37
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/11 C 0 17.3 97
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Galant d'Inverne Galant d'Inverne   [v 4] 2140/8 D 6 20.5 23
2018-05-25 2018-05-25 Boden-1 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/3 D 0 g 1141
2018-05-25 2018-05-25 Boden-3 Wetu Wetu   [s 4] 1640/11 C 1 14.8 717
2018-05-25 2018-05-25 Boden-6 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2640/6 A 0 16.6 284
2018-05-25 2018-05-25 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/7 B 0 18.6 121
2018-05-25 2018-05-25 Boden-12 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/2 D 2 16.2 479
2018-05-25 2018-05-25 Boden-13 Forza Sting Forza Sting   [s 5] 2140/4 C 1 15.0 170
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-7 Yoshi Ness Yoshi Ness   [v 4] 2140/3 D 2 17.6g 228
2018-05-22 2018-05-22 Umeå-8 Pedro Bob Pedro Bob   [v 7] 2140/1 D 6 18.8 352
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/6 C 2 18.4 113
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/1 C 0 g 121
2018-05-10 2018-05-10 Boden-2 Gullpål Gullpål   [v 7] 2140/7 D 6 30.0 502
2018-05-10 2018-05-10 Boden-3 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/10 C 0 19.3g 107
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 C 2 16.1 22
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-1 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/5 D 5 21.0 144
2018-05-03 2018-05-03 Skellefteå-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/7 A 3 17.8 66
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Young Lavec Young Lavec   [v 3] 2140/8 D 6 20.3g 153
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 B 8 17.2 55
2018-04-26 2018-04-26 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/3 D 3 17.5 202
2018-04-26 2018-04-26 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2180/11 D 0 34.1g 507
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2140/11 D 0 g 305
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-2 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 4] 2140/12 C str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/5 B 2 17.2 18
2018-04-17 2018-04-17 Boden-7 Downander* Downander*   [v 8] 2140/2 A 0 17.0 17
2018-04-17 2018-04-17 Boden-8 M.T.Jupiter M.T.Jupiter   [v 7] 2140/7 D str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-10 Lomar Tabac Lomar Tabac   [v 6] 2140/2 D 0 g 645
2018-04-17 2018-04-17 Boden-11 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/1 B 3 19.6 41
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/4 C 2 15.4 495
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2140/6 C 8 17.4 166
2018-04-05 2018-04-05 Boden-7 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/1 B 0 18.1 68
2018-03-16 2018-03-16 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2160/7 C 2 15.9 87
2018-03-16 2018-03-16 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2140/2 D 3 16.8 620
2018-03-16 2018-03-16 Boden-6 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2140/6 D 6 15.4 466
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 2640/4 C 0 g 191
2018-03-09 2018-03-09 Boden-6 Walk a Mile* Walk a Mile*   [s 9] 1640/10 D 0 15.4 460
2018-03-09 2018-03-09 Boden-9 Lomita G.L. Lomita G.L.   [s 10] 2160/5 C 4 34.1 308
2018-03-09 2018-03-09 Boden-10 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/6 A 7 18.2 109
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/7 D 0 g 320
2018-02-23 2018-02-23 Boden-2 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 6] 1640/3 B 1 19.1 115
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/9 B 1 17.5 38
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/2 D 0 21.8 108
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/6 C 0 21.4g 179
2018-02-09 2018-02-09 Boden-4 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 4] 2140/6 D 1 18.1 18
2018-02-09 2018-02-09 Boden-5 Chicotte Chic* Chicotte Chic*   [s 6] 2140/3 C 5 19.6 230
2018-02-09 2018-02-09 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/3 D 6 32.7 365
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 2180/10 C 0 18.7 389
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2160/9 B 3 19.2 46
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-1 Gentle Tooma Gentle Tooma   [v 8] 1680/11 C 4 19.2 183
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 5] 2160/7 A 0 21.9g 126
2018-01-29 2018-01-29 Skellefteå-5 Aztec Boko Aztec Boko   [v 11] 2160/12 A 5 16.6 173
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Paradise Rain* Paradise Rain*   [s 4] 2140/3 D 2 19.5 112
2018-01-20 2018-01-20 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/10 D 3 17.7 210
2018-01-20 2018-01-20 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 2140/1 D 4 32.5 79
2018-01-20 2018-01-20 Boden-6 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/8 B 5 18.1 107
2018-01-20 2018-01-20 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 2140/6 C 0 17.4 577
2018-01-07 2018-01-07 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1660/6 B 4 31.1 91
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2180/11 C 0 g 318
2018-01-07 2018-01-07 Boden-11 Buy the Law Buy the Law   [h 9] 1640/11 C 0 15.7 380
2018-01-01 2018-01-01 Boden-1 Enrica* Enrica*   [s 6] 2140/3 B 0 g 70
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Aida Brick Aida Brick   [s 6] 2160/12 D 4 17.2 247
2018-01-01 2018-01-01 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 12] 1640/3 D 3 30.1 113
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 C 1 15.2 109
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 D 0 15.6 376
2019-08-13 2019-08-13 Boden-7 Lennox Laday Lennox Laday   [v 6] 2140/4 A 3 14.4 140
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 B 0 g 190
2019-07-25 2019-07-25 Boden-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2640/9 D 0 16.7g 206
2019-07-25 2019-07-25 Boden-11 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/14 A 3 16.5 352
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/5 D 0 16.4 300
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 6 15.4 166
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/11 C 0 g 122
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-1 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/2 B 0 g 33
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Enjoy's Miss X. Enjoy's Miss X.   [s 5] 2160/6 A 8 18.9 65
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-9 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/5 C 0 18.5g 196
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2160/13 B 0 g 617
2019-06-15 2019-06-15 Boden-8 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/1 D 0 g 55
2019-06-15 2019-06-15 Boden-14 Love Me Bo* Love Me Bo*   [s 4] 1640/8 B 0 19.8g 44
2019-06-06 2019-06-06 Boden-2 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/9 B 0 21.8g 190
2019-06-06 2019-06-06 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 1640/1 B 0 14.1g 232
2019-06-06 2019-06-06 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 C 0 g 103
2019-05-28 2019-05-28 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/11 C 5 14.9 462
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 1640/6 C 0 g 58
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-1 Iatas Sandie Iatas Sandie   [s 6] 2140/1 C 2 19.4 210
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-2 Tåga Tilda Tåga Tilda   [s 3] 1640/3 C 5 37.5g 52
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/10 B 0 16.4 145
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-7 Bicc's Hightech Bicc's Hightech   [v 10] 1640/3 D 5 14.7 331
2019-05-24 2019-05-24 Skellefteå-8 Promising W.F. Promising W.F.   [s 3] 2140/3 C 4 19.0g 26
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-7 Better Boost* Better Boost*   [v 8] 1640/2 D 0 16.0g 97
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-3 Neymar Neymar   [v 6] 2140/4 A 2 17.1 135
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 1640/8 A 1 14.1 26
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Elit Enrico* Elit Enrico*   [v 11] 2140/9 C 0 17.2 533
2019-05-10 2019-05-10 Boden-5 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1640/1 D 7 28.4 692
2019-05-10 2019-05-10 Boden-8 Quartam de Caelo* Quartam de Caelo*   [v 7] 2140/8 D 0 14.5 806
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/9 B 7 17.6 175
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/9 C 0 15.8 433
2019-04-26 2019-04-26 Boden-2 Seachocolate* Seachocolate*   [v 9] 2140/11 A str
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/8 B 1 14.6 201
2019-04-26 2019-04-26 Boden-5 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/7 B 0 14.0 99
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Neymar Neymar   [v 6] 2160/7 D 4 16.8 285
2019-04-26 2019-04-26 Boden-10 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2140/14 B 8 16.6g 89
2019-04-18 2019-04-18 Boden-1 Jewel Zon* Jewel Zon*   [s 5] 2140/15 B 5 16.2 593
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/8 C 0 15.7g 74
2019-04-18 2019-04-18 Boden-3 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 1640/5 B 1 14.1 306
2019-04-18 2019-04-18 Boden-5 Tee Wee Blackpearl* Tee Wee Blackpearl*   [s 7] 2140/6 C 0 g 424
2019-04-18 2019-04-18 Boden-9 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/8 B 4 30.7 388
2019-04-18 2019-04-18 Boden-10 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/11 D 0 g 547
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-3 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 1600/1 D 0 241
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-7 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2040/10 B 0 226
2019-04-06 2019-04-06 Ryssland-8 Enrica* Enrica*   [s 7] 2040/1 D 0 61
2019-03-31 2019-03-31 Boden-2 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2160/7 B 0 35.2g 211
2019-03-31 2019-03-31 Boden-3 Forza Sting Forza Sting   [s 6] 2140/10 A 0 17.9g 385
2019-03-31 2019-03-31 Boden-12 Jasmin Julie Jasmin Julie   [s 4] 2140/1 C 2 19.5 25
2019-03-22 2019-03-22 Boden-3 Sweet Timer Sweet Timer   [v 7] 2660/10 B str
2019-03-22 2019-03-22 Boden-9 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/12 C 0 17.3 1261
2019-03-22 2019-03-22 Boden-11 Enrica* Enrica*   [s 7] 2140/14 B 4 17.1 850
2019-03-22 2019-03-22 Boden-12 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2140/4 C 6 17.6 433
2019-03-08 2019-03-08 Boden-2 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2140/7 C str
2019-03-08 2019-03-08 Boden-3 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/9 C 7 31.4 378
2019-03-08 2019-03-08 Boden-4 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/14 A 0 g 313
2019-03-08 2019-03-08 Boden-6 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/10 C 0 16.9 2142
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-3 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2160/11 C 0 20.1 401
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/2 C 5 16.1 484
2019-02-25 2019-02-25 Skellefteå-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/2 C 1 17.4 96
2019-02-15 2019-02-15 Boden-3 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/8 B 6 18.9 60
2019-02-15 2019-02-15 Boden-4 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 3 18.8 386
2019-02-15 2019-02-15 Boden-5 Caligula F. Caligula F.   [v 9] 2140/3 C 0 17.5 349
2019-02-15 2019-02-15 Boden-6 Dillon Power* Dillon Power*   [v 7] 1640/7 B str
2019-02-15 2019-02-15 Boden-7 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 2140/2 C 2 31.8g 427
2019-02-15 2019-02-15 Boden-8 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 6] 2160/10 D 0 21.4g 490
2019-02-15 2019-02-15 Boden-9 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/9 D str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Wilmer Flax Wilmer Flax   [v 13] 1660/6 A str
2019-02-01 2019-02-01 Boden-5 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/12 B 5 19.3 468
2019-02-01 2019-02-01 Boden-7 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2160/10 B 0 21.2g 606
2019-02-01 2019-02-01 Boden-8 Pharaon Face* Pharaon Face*   [v 7] 2140/7 C 2 15.7 274
2019-02-01 2019-02-01 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 B 0 g 19
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Neymar Neymar   [v 6] 2140/5 D 0 23.9 101
2019-01-19 2019-01-19 Boden-4 Pocket Rocket Pocket Rocket   [s 6] 2140/1 B 4 17.5 137
2019-01-19 2019-01-19 Boden-6 Mooncake Mooncake   [v 8] 1640/1 C str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-8 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/2 B str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-9 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2640/5 D 0 19.2 608
2019-01-19 2019-01-19 Boden-10 Countdown Joke Countdown Joke   [v 6] 2140/1 C 0 g 33
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Mas Active* Mas Active*   [s 6] 2160/10 B 0 18.0 122
2019-01-11 2019-01-11 Boden-4 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2640/2 C 0 19.3 91
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2140/8 C 5 16.9 429
2019-01-11 2019-01-11 Boden-6 Sabelline Sabelline   [s 8] 1640/7 D 0 18.1 887
2019-01-11 2019-01-11 Boden-9 Milda Andover Milda Andover   [s 6] 2160/5 C 7 20.2 144
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Lasting Spell* Lasting Spell*   [s 5] 2140/6 A 6 18.6 38
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Aida Brick Aida Brick   [s 7] 2640/4 C 5 18.4g 334
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-5 Buy the Law Buy the Law   [h 10] 2140/8 D str
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 K.Y.Poseidon K.Y.Poseidon   [v 7] 2160/6 C 0 19.0 36ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se