Isabella Bergh V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Isabella Bergh. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Isabella Bergh har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Isabella Bergh har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Isabella Bergh


Robert Bergh är tvåa i den allsvenska tränarligan med 20,5 miljoner inkört i år och närmar sig ledande Daniel Redén. Han ..


Robert Bergh är tvåa i den allsvenska tränarligan med 20,5 miljoner inkört i år och närmar sig ledande Daniel Redén. Han ligger drygt två miljoner bakom och så sent som i lördags fick vi se en imponerande V75-vinnare i Angle of Attack.
På onsdag är det återigen dags för V86 Express och det är saxade tävlingar mellan Solvalla och Åby som delar på omgången. Robert Bergh selar ut fyra hästar inom streckspelet och en av dem är Aileron som nu är tillbaka efter ett uppehåll på tre månader. Hästen radade upp fem raka segrar i fjol höstas och i februari vann han en V75-final på Solvalla från ledningen. Men nu har han inte startat sedan i början av juni.
- Aileron (V86-7) har fått ta det lite lugnt under sommaren och tränat på. Han har varit hos veterinären och fräschats upp inför en höstsäsong. Det får fort i hans klasser på sommaren och han har därför fått en paus så siktar vi på hösten och vintern istället, säger Preben Sövik.
- Hästen är väl förberedd och har tränat 1.16 full distans inne på Åby som snabbast. Han såg fin ut i det jobbet och kommer att göra en bra prestation direkt. Han har visat att han är snabb ut bakom bilen och tog ju ledningen från spår sju i V75-finalen. Distansen över tre varv hanterar han bra eftersom han är så stark av sig.
- Jag tycker att han ska ha möjligheter att räcka en bra bit här och det är inte omöjligt att det blir vinst direkt. Det blir barfota bak och jänkarvagn.

”Riktigt fin vid segrarna – toppform”
Men Preben Sövik tycker att en annan häst från stall Bergh har bättre vinstchans på V86. Det är Sambuca Knight som har övertygat i två raka segrar från ledningen. Nu har han bakspår i ett lärlingslopp och körs av Isabella Bergh.
- Sambuca Knight (V86-3) har varit riktigt fin vid segrarna och har toppform. Han är inte långt ifrån sitt livs form. Nu är det bakspår och han har varit lite vassare förut när han har varit med där framme i ett tidigt skede. Men tycker ändå att hästen är så pass bra nu och i ett sådant här gäng ska han ha bra chans ändå. De bästa hästarna har fått bakspår och jag tror mycket på honom. Det är den jag har mest feeling för och det blir barfota runt om igen och inga ändringar.

”Första barfota runt om och bike”

I den femte V86-avdelningen selar ni ut två hästar, Transcendence, som kommer med två raka galopper, samt Muscle Lane som var fyra på Jägersro i lördags. Chanserna där?
- Transcendence (V86-5)
är en kapabel och fin häst men han har strulat till det för sig med galopper. Han måste ta sig samman och hitta rätt väg nu. Vi hoppas i första hand att han sköter sig. Det är dessutom dåligt läge och Frode Hamres häst är bra. Barfota runt om.
- Muscle Lane (V86-5) ryckte vi skorna för första gången runt om på i lördags och hängde på honom en bike. Det gav bra effekt och han gjorde ett fint lopp från dödens. Det var första loppet han fick på länge och ska gå framåt ytterligare. Sköter han sig lika fint den här gången kan han ge favoriterna en match. Han måste vara riktigt bra för att vinna men jag tycker att han är en outsider. Vi kör barfota runt om och bike igen, säger Preben Sövik.

Michael Carlsson, Kanal 75


Forne Örebrohästen Sauveur bar favoritskapet när han på lördagen gjorde första starten i Sverige efter fjolårets Frankrikef..


Forne Örebrohästen Sauveur bar favoritskapet när han på lördagen gjorde första starten i Sverige efter fjolårets Frankrikeflytt. Hästen levererade också på topp, men trots 1.11,5 sista 2 000 meterna var han chanslös. För första gången i amerikavagn och utan skor på hovarna bombade Robert Bergh-tränade Balfour runt de tre varven i Orebro Intn'l på 1.13,3 – den snabbaste segertiden i loppets 15-åriga historia.
- Fan vad härligt! Såna här djur får en att känna sig oövervinnerlig och det är en förbannad ära att ha kommit så långt att jag får sitta bakom dem, sa Kim Eriksson, som efter en tuff inledning till ledningen lät Balfour dra fältet sönder och samman.
Sauveur kom med en kraftfull avslutning på den sista bortre långsidan och i slutsvängen såg det ett tag ut som att han skulle lyckas ta in de 40 meter som han handikappats med gentemot Balfour från start, men han kom aldrig i farlig närhet.
- Det gick åt helsike för fort första 500, jag kippade lite efter andan när det blinkade upp 1.12,7 på tavlan, för övrigt tror jag att vi la upp det på ett vettigt sätt. Jag är så imponerad av den här hästen och jag är ruggigt tacksam och glad, sa Eriksson.
Robert Bergh var inte själv på plats i Örebro men det var hans dotter Isabella Bergh, Balfours skötare.
- Pappa har haft rätt hela tiden. Han har alltid höjt upp hästen och det är jättekul att han får visa det nu också.
Robert Bergh äger själv Balfour som i och med segerchecken på 400 000 kronor nästan dubblade saldot på vinstkontot.

Dante Boko visade elitloppsform
Fjolårets Sweden Cup-vinnare Dante Boko lär bli att räkna med under elitloppshelgen på Solvalla även i år. Visserligen profiterade hästen på att de värsta konkurrenterna i gulddivisionen brände mycket krut i en 1.07-öppning, men sannolikt hade Lutfi Kolgjinis högkapable springare gått vinnande ur striden hur loppet än hade blivit kört. Med Adrian Kolgjini i sulkyn kom han upp utvändigt om ledande favoriten Thai Broadway varvet från mål och därifrån krossade han motståndet på 1.10,0 över 1 609 meter med bilstart.
- Den här hästen är så jäkla bra när han är i ordning. Om tre veckor är han kanske elitloppsbra, sa Adrian Kolgjini och flirtade med mannen som sitter på elitloppsinbjudningarna, Solvallas sportchef Markus Myron.

Skräll efter smörresa
I silverdivisionen överraskade favoritspelade Queer Fish de flesta tipsexperter med att svara ut Top Of The World från start. Queer Fish blev het på kuppen och dundrade på i stenhårt tempo. Varvet nåddes på 1.11,5 och 1 500 meter på 1.11,2. Den enda som kunde haka på var skuggande Order To Fly som på upploppet klev ut och avgjorde.
- Queer Fish gjorde ett fantastiskt lopp. Min häst fick gå med bakom och det klart att en så här bra häst vinner då, men Queer Fish borde ha skrynklat ihop sig tidigare, sa Per Lennartsson.
Order To Fly skrällde på V75 även i sin senaste start. Då betalade han 41 gånger till vinnarspelarna. Den här gången fick hans anhägnare nöja sig med 11 gånger insatsen.
- Nu har han fått tillbaka nästan all otur han har haft i V75, men 1.11.5 över full väg i Örebro talar sitt tydliga språk, sa Lennartsson.

Tog snabb revansch
Queer Fish kusk Kaj Widell fick snabb revansch när han i lördagsloppet satt upp bakom Mona Winkvist-tränade Magic Gwin. Han mosade ledande storfavoriten Athos Race och dansade undan till överlägsen seger.
- Jag tänkte först att dödens kanske blir tufft men jag visste att jag hade en bra häst. Han lunkade undan från dödens med 1.13 sista 1 000, det är en topprestation, sa Kaj Widell.

Stora pengar för sju rätt
I klass II tog Paso Aikio-tränade Uppohoppa en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren.
- Det är en trevlig häst och han gjorde ett riktigt rejält lopp i dag, konstaterade kusken Örjan Kihlström.
Fredrik B Larsson svarade ledningen med Havbergs Knight i klass I och därifrån höll fyraåringen undan före tappre favoriten Order By Heaven.
- Det här var en jätteskön seger. Jag har haft en inre tro på att det här är något extra och nu fick jag ett kvitto på att han är så bra som jag har drömt om. Får han vara frisk kommer han bli en riktigt bra häst, sa Larsson.
I bronsdivisionen vann favoritspelade Moni To Spare enkelt från spets tillsammans med Kenneth Haugstad.
- Det är lite obeskrivligt faktiskt. Första gången på V75...det är fantastiskt kul, sa hästens tränare Niklas Johansson.
Sju rätt på V75 delade ut 719 755 kronor. Sex rätt gav 4 516 kronor och för fem rätt fick man 311 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Just resandet har varit en känslig punkt för Nahar som ibland presterat ojämnt när han rest lite längre. Det är oftast vid resor i..


Just resandet har varit en känslig punkt för Nahar som ibland presterat ojämnt när han rest lite längre.
Det är oftast vid resor i Sverige och övriga Norden den gamle elitloppsvinnaren känt sig obekväm. Tävlandet och boende under längre perioder i exempelvis Frankrike har varit en annan sak.
Onsdag morgon lyfte Nahar från en flygplats i Holland för destination New York, dit han anlände under torsdagsdygnet tillsammans med sin skötare Isabella Bergh.
- Efter karantänstall i 48 timmar strax norr om New York bär det av till Kanada där han ska stå på en gård nära banan han ska tävla på. Det blir vanliga dagar - bara det att han är i ett annat land. Nahar är bra att resa med om han får lite tid på sig. Får han bara acklimatisera sig lite brukar det som regel gå bra, säger Preben Sövik i stall Robert Bergh.

Bröderna Sedin på plats
Uppgiften i Kanada blir Maple Leaf Trot över 1609 meter på travbanan Mohawk utanför Toronto. Närmare tre miljoner kronor vankas till vinnaren av finalen.
Maple Leaf Trot avgörs med försök lördagen 10 september och en final lördagen efter.
Robert Bergh kommer att vara på plats för att köra.
- Det är hockey samtidigt i Toronto och bröderna Sedin som äger Nahar kommer att vara på plats. Alla hoppas så klart på att han kvalar in till finalen den sjuttonde. Vi har inte startat Nahar så mycket den här sommaren just med tanke på att han ska vara med i det här loppet, säger Preben Sövik.
Maple Leaf Trot avgörs i samband med hockeyns World Cup i Kanada. Turneringen börjar lördag 17 september med nedsläpp i Air Canada Centre i Toronto.
Nahar har segrat i 39 av 126 starter i karriären och sprungit in 12,5 miljoner kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Nahar fick ingen biljett till Elitloppet. Istället startade den forne elitloppsvinnaren på bygdetrav på Åby på lördagen och ha..


Nahar fick ingen biljett till Elitloppet. Istället startade den forne elitloppsvinnaren på bygdetrav på Åby på lördagen och hade lekstuga tillsammans med tränaren Robert Berghs dotter Isabella Bergh i sulkyn.
I loppet fick publiken även se förre höjdhopparen Patrik Sjöberg sluta i det slagna fältet med Centro. Patrick Sjöberg som precis plockar ut sin kusklicens. Även rockstjärnan Kee Marcello, som precis som Patrik Sjöberg hittade travet via tv-programmet Stjärnkusken, körde bygdetravslopp men utan framgång.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Nahar fick inte vara med i årets upplaga av Elitloppet på Solvalla. Istället väntar bygdetrav för den tolvfaldige miljonären. Up..


Nahar fick inte vara med i årets upplaga av Elitloppet på Solvalla. Istället väntar bygdetrav för den tolvfaldige miljonären. Uppdraget att köra topphästen har Robert Bergh gett till sin 19-åriga dotter, som precis har tagit körlicens.
- Pappa är jättestolt, det är väl därför jag ska få köra Nahar på lördag. Jag är helt chockad, säger Isabella Bergh till trav365.
Forne höjdhoppsstjärnan Patrik Sjöberg blev travbiten när han var med i "Stjärnkusken" i TV4 och har gått samma licenskurs som Isabella Bergh. Han kör också i lördagens lopp.
- Jag har vunnit över ”Bella” i provloppen, då har hon kommit med dåliga bortförklaringar mest hela tiden, säger Sjöberg till trav365.
- Han har vunnit över mig, ja, men på lördag kan jag nog få lite revansch. Jag får vinka ”hej då” när jag åker förbi honom, kontrar Bergh.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-7 Island Three Island Three   [v 5] 2140/8 D 0 18.6g 138
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-2 Bakers Ransom Bakers Ransom   [s 6] 2160/6 C 2 14.8g 51
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Mijoda Star Mijoda Star   [s 5] 1640/12 A 4 15.9 136
2017-10-19 2017-10-19 Åby-5 Highland Park Highland Park   [v 4] 2140/8 B str
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-1 Mijoda Star Mijoda Star   [s 5] 2140/11 B 3 15.8 46
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-8 Mijoda Star Mijoda Star   [s 5] 2140/5 A 2 14.5 51
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Sambuca Knight Sambuca Knight   [v 5] 2140/10 A 7 16.7 32
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Flight Plan Flight Plan   [s 4] 1640/11 D 0 14.0 81
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-9 Flight Plan Flight Plan   [s 4] 2140/10 C 3 15.3 47
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-7 Predator Icon Predator Icon   [v 8] 1660/8 C 3 15.1 31
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-3 Helena Klipp Helena Klipp   [s 5] 2140/3 B 1 14.1 27
2017-03-08 2017-03-08 Åby-5 Best Dream* Best Dream*   [v 6] 2140/1 C 0 g 50
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Highland Park Highland Park   [v 4] 2140/7 B 7 20.2g 23
2017-01-25 2017-01-25 Åby-3 Balfour Balfour   [v 6] 1640/6 B 0 g 24
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Digital Yankee Digital Yankee   [v 6] 2140/14 A 5 14.7 120
2018-10-18 2018-10-18 Åby-5 Digital Yankee Digital Yankee   [v 6] 2140/12 A 2 14.3 55
2018-10-11 2018-10-11 Åby-5 Digital Yankee Digital Yankee   [v 6] 2140/4 A 3 13.4 49
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Inca Inca   [s 3] 2140/9 C 4 15.9 35
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Aldo Star Aldo Star   [v 8] 2140/8 C 6 16.8 196
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Miss Sober Miss Sober   [s 3] 2140/7 B 1 13.6 32
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-8 Milord Milord   [v 5] 1640/3 A 2 14.4 45
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Digital Yankee Digital Yankee   [v 6] 2140/3 D 3 15.0 60
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Digital Yankee Digital Yankee   [v 6] 2140/10 B 0 14.9 129
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Bazir Dimanche Bazir Dimanche   [v 10] 2160/12 B 3 14.7 81
2018-07-01 2018-07-01 Åby-6 Vikens Easy Vikens Easy   [v 5] 2140/7 A 5 16.2 75
2018-06-06 2018-06-06 Lindesberg-4 Livi Majesty Livi Majesty   [v 4] 2140/3 C 0 g 50
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Aldo Star Aldo Star   [v 8] 2140/11 A 0 16.0 41
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-8 Vikens Easy Vikens Easy   [v 5] 2140/10 A 4 16.2 24
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-4 Hakon von Haithabu Hakon von Haithabu   [v 5] 2100/10 A 0 15.1 19
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-1 Bitcoin Bitcoin   [s 4] 2140/5 C 0 g 35
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-2 I am Sober I am Sober   [v 4] 2140/6 C 1 18.4 29
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-7 Stall Warning Stall Warning   [v 9] 2140/8 C 1 17.3 36
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-7 Mijoda Star Mijoda Star   [s 6] 2140/3 D str
2018-04-18 2018-04-18 Åby-7 Digital Yankee Digital Yankee   [v 6] 2140/8 C 2 13.6 152
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Vikens Easy Vikens Easy   [v 5] 2140/4 B 1 16.3 26
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Enjoy Day Enjoy Day   [v 5] 2140/12 A 5 13.6 87
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 Enjoy Day Enjoy Day   [v 5] 2140/6 C 0 14.7g 48
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Vincent Horse Vincent Horse   [v 5] 2140/7 B 0 13.9 252
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Vincent Horse Vincent Horse   [v 5] 2140/1 B 1 14.0 65
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Usiana Face Usiana Face   [s 3] 2140/11 B 0 16.3 57
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Olivia Cheri Olivia Cheri   [s 6] 2140/13 B 0 15.7 293
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-4 Coktail Fortuna Coktail Fortuna   [v 10] 1640/6 B 4 12.3 114
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-5 Digital Science Digital Science   [v 5] 2640/11 A 0 g 72
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-9 Västerbo Daytrip Västerbo Daytrip   [s 3] 2140/11 D str
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Dallas As Dallas As   [s 4] 2140/5 B 2 15.2 22
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 Photograph Photograph   [s 4] 2140/6 D 3 15.1 96
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-6 Man o'War Man o'War   [v 7] 2140/15 A 0 g 129
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-7 Royal Ice Royal Ice   [v 8] 2180/15 B 5 14.2 59
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Andrina Andrina   [s 4] 2140/4 D 1 15.6 30
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Sanda Love Sanda Love   [v 7] 2140/12 B 3 15.4 42
2019-01-14 2019-01-14 Eskilstuna-4 Kadett C.D. Kadett C.D.   [h 12] 1660/6 C 0 g 41
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 5] 2140/5 B 0 g 63
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 To the Moon Face To the Moon Face   [s 5] 2140/5 A 1 15.1 15
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-5 To the Moon Face To the Moon Face   [s 5] 1640/7 A 1 13.2 21
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-5 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 5] 2140/8 B 0 g 33
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Rosy Wine Rosy Wine   [s 5] 2140/10 B 6 16.0 83
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-4 To the Moon Face To the Moon Face   [s 5] 2140/2 B 1 14.9 32
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 To the Moon Face To the Moon Face   [s 5] 2140/5 B 1 15.4 28
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 2140/1 B 0 g 36
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Twentyfourseven DE Twentyfourseven DE   [v 5] 2140/5 B 2 16.8 60ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se