V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-3 Borga E.T. Borga E.T.   [s 6] 2140/4 0 16.9 185
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-1 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 7] 2140/3 5 16.4 375
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-10 Backes Giganten Backes Giganten   [v 8] 2140/2 D 0 g 246
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-3 Mr Jonsami Mr Jonsami   [v 8] 2140/2 D 3 14.9 114
2016-09-16 2016-09-16 Romme-11 Backes Giganten Backes Giganten   [v 8] 2140/9 D 5 16.7 292
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-10 Backes Giganten Backes Giganten   [v 8] 2160/15 C 8 16.9 2441
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-3 Holy Mary Holy Mary   [s 3] 2140/11 D 0 20.2 2143
2016-02-14 2016-02-14 Romme-5 Borga E.T. Borga E.T.   [s 7] 1640/3 D 0 15.4g 410
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-9 Martiniwithmuscle Martiniwithmuscle   [v 6] 2140/10 D 0 14.9 735
2017-12-08 2017-12-08 Romme-4 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/4 D 4 16.7 129
2017-12-08 2017-12-08 Romme-3 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/1 C 0 g 196
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-7 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2160/10 C 0 18.0 139
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-3 Borga E.T. Borga E.T.   [s 8] 2640/2 D 6 18.0 1178
2017-10-11 2017-10-11 Bergsåker-4 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/9 C 3 16.9 64
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-9 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/10 B 5 14.7 241
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-11 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/6 B 2 17.7 96
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-9 Honung Tooma Honung Tooma   [s 6] 1660/12 D 0 16.6 1655
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 1640/10 B 0 13.5g 60
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-10 Queen of Gotha Queen of Gotha   [s 7] 2140/7 D 8 20.4 213
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2160/12 B 1 17.0 37
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-7 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 1640/6 B 1 13.7 43
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-9 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/4 B 7 16.9g 26
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-2 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 1640/5 C 0 17.4g 394
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-11 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2640/4 B 2 15.9 79
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-8 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2160/11 C 8 16.2 476
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2160/11 B 3 15.5 193
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-4 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/10 C 6 15.4 139
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-10 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 1640/10 A 3 15.7 27
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/12 A 5 17.2 34
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-2 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2140/6 B 2 17.0 184
2017-06-22 2017-06-22 Rättvik-6 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2160/7 C 2 16.1 422
2017-06-16 2017-06-16 Romme-1 Miss U Miss U   [s 3] 2140/12 C 0 20.5g 373
2017-06-10 2017-06-10 Östersund-3 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/2 D 3 15.3 1152
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-9 Pampered Winner Pampered Winner   [s 4] 1640/3 C 2 12.0 173
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-2 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 4] 2680/9 B 5 17.1 310
2017-05-17 2017-05-17 Solvalla-10 Don't Mind Me Don't Mind Me   [h 5] 2140/5 B 4 13.7 92
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-8 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2160/4 B 4 18.0 272
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-8 Idaho Sund Idaho Sund   [s 5] 2140/3 D 1 18.0 118
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2640/10 D 6 16.5 331
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-5 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 4] 1640/11 A 0 g 190
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-8 Eng Stegg Eng Stegg   [v 10] 2180/10 C 6 26.3 530
2018-12-14 2018-12-14 Romme-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 1660/2 C str
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2160/10 B 0 17.5g 414
2018-11-30 2018-11-30 Romme-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2160/9 D 5 16.0 150
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-6 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 6] 2160/6 D 6 17.1 308
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-7 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2140/2 C 0 414
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-9 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 5] 2140/1 D 0 15.2 789
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-8 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 5] 2140/3 B 1 16.8 36
2018-09-16 2018-09-16 Östersund-4 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 4] 1640/7 A 2 13.8 25
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-3 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 4] 2140/5 A 2 15.5 104
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Broximus Zet Broximus Zet   [v 4] 2140/13 A 4 17.9 24
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-8 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 5] 2640/6 D 0 17.4 429
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-6 Wutan Wutan   [v 4] 2140/3 B 0 14.3 103
2018-08-25 2018-08-25 Bergsåker-2 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 4] 1640/6 A 0 14.9 40
2018-08-09 2018-08-09 Bollnäs-11 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 5] 2140/5 B 3 15.6 91
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-2 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 4] 2140/1 B 0 g 35
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-11 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2180/10 A 0 g 33
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-1 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 4] 2140/13 A 4 17.2 93
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-7 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 5] 2140/11 D 0 15.5 840
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-4 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2140/12 C 4 15.8 285
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-10 Zdenka Zdenka   [s 4] 2160/13 B 3 16.3 40
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-4 Zdenka Zdenka   [s 4] 1609/8 B 3 13.4g 101
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-8 Benobi Zet Benobi Zet   [h 4] 2640/5 B 5 15.9 85
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-1 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2140/13 D 0 19.8g 199
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-4 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 4] 2160/7 D 5 16.5 181
2018-04-16 2018-04-16 Romme-8 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2140/13 D 6 16.0 362
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-1 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 4] 2140/10 B str
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-2 Contest Trot Contest Trot   [s 5] 2140/6 C 6 19.7 359
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-5 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2660/14 C 5 18.1 238
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-7 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 5] 2160/7 D 0 18.7g 641
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-9 Idaho Sund Idaho Sund   [s 6] 2140/7 D 0 17.1 460
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-3 Dusted in Sugar Dusted in Sugar   [s 4] 2140/4 C 4 16.7 140
2019-10-06 2019-10-06 Hagmyren-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 1640/1 D 6 15.0 456
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-6 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 5] 2640/2 B 6 15.8 319
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-3 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 5] 2140/11 D 6 17.3 109
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-4 Broximus Zet Broximus Zet   [v 5] 2640/5 A 0 17.2 200
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-6 Euclide Euclide   [v 5] 2140/3 A 0 19.8g 121
2019-07-23 2019-07-23 Solvalla-9 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 2140/8 D 0 14.8 823
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-5 Zola T.P. Zola T.P.   [s 3] 1640/4 C 5 15.6 288
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-6 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 5] 2120/3 B 0 20.0g 42
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 7] 2100/10 D 3 17.0 257
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-3 Broximus Zet Broximus Zet   [v 5] 2640/9 A 4 15.0 116
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-5 Zola T.P. Zola T.P.   [s 3] 2140/4 D 0 15.8 1145
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-6 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 6] 2140/1 B 0 g 63
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Idaho Sund Idaho Sund   [s 7] 2140/12 D 7 15.2 535
2019-05-16 2019-05-16 Bergsåker-6 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 6] 1640/7 D 0 13.7 973
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-6 Messiah Messiah   [h 4] 2640/8 A 4 16.3 42
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-5 B.W.Sweetie B.W.Sweetie   [s 6] 2140/11 B 4 15.4 570
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-10 Idaho Sund Idaho Sund   [s 7] 2160/9 C 0 g 453
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-3 Idaho Sund Idaho Sund   [s 7] 2140/12 B 7 15.6 254
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-6 Broximus Zet Broximus Zet   [v 5] 1640/7 B 0 13.8 120
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 5] 2140/8 A 3 15.7 46
2019-01-25 2019-01-25 Romme-4 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 5] 2160/6 A 0 g 67
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-9 Broximus Zet Broximus Zet   [v 5] 2640/12 B 0 g 180
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-5 Annie Flame Annie Flame   [s 4] 1640/8 C 0 15.3 172
2020-11-27 2020-11-27 Romme-6 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 2140/4 A 4 13.6g 83
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 5] 2640/12 C str
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-4 Broximus Zet Broximus Zet   [v 6] 2640/15 A 0 17.0 541
2020-11-18 2020-11-18 Bergsåker-8 Frequency Am Frequency Am   [s 5] 2140/9 B 4 14.8 65
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-6 Grott Maja Grott Maja   [s 7] 2140/8 D 6 16.1 628
2020-11-17 2020-11-17 Eskilstuna-8 Echo Gamble Echo Gamble   [v 7] 2140/5 B 8 16.1 60
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-3 Haddock Boko Haddock Boko   [v 6] 2100/14 D 0 18.2 432
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Raoel Attack Raoel Attack   [v 5] 2140/2 D 7 13.6 721
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-5 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 2160/8 A 2 15.0 19
2020-11-03 2020-11-03 Bergsåker-6 Base Line Base Line   [s 4] 2140/9 B 4 15.3 341
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-5 Straight and Level Straight and Level   [s 3] 2140/4 B str
2020-10-27 2020-10-27 Eskilstuna-10 Västerbo Replique Västerbo Replique   [s 6] 2160/6 A str
2020-10-27 2020-10-27 Romme-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2140/3 C 0 15.6 470
2020-10-27 2020-10-27 Romme-4 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2160/8 C 4 16.7g 353
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Frequency Am Frequency Am   [s 5] 1609/6 D 4 12.3 301
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-5 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 2640/6 C 5 14.3 171
2020-10-17 2020-10-17 Gävle-12 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2160/7 D 3 15.4 757
2020-10-16 2020-10-16 Romme-9 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 10] 2140/3 A 7 15.9 77
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/1 C 2 18.1 27
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Gitte Silvåkra Gitte Silvåkra   [s 5] 1640/8 D 3 12.5 87
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 2140/7 A 1 13.6 34
2020-09-22 2020-09-22 Gävle-4 Annie Flame Annie Flame   [s 4] 2140/4 D 0 18.0 68
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-5 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 2140/3 D 3 13.4 1072
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-9 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2140/11 D 0 13.6g 1085
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-7 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/4 C 3 13.9 51
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-6 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2140/11 C 1 14.4g 514
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-8 Annie Flame Annie Flame   [s 4] 1640/7 D str
2020-08-22 2020-08-22 Solänget-7 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 1640/8 C 6 12.6 806
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-2 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 2140/4 A 4 18.7g 128
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-3 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2140/2 C 4 18.0 433
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-8 Crazyforareason Ås Crazyforareason Ås   [v 4] 2140/1 D 4 20.9 189
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 11] 2180/15 B 0 14.6 598
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-5 Dallas Brick Dallas Brick   [v 5] 2140/14 C 1 14.7 279
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 11] 2140/7 B 5 13.6 58
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-5 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 2100/8 A 3 18.4g 67
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2100/5 C 5 17.7 85
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-7 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2100/1 C 1 17.4 169
2020-06-12 2020-06-12 Romme-5 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 1640/4 C 6 12.7 565
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-7 Big Cactus Zet Big Cactus Zet   [v 6] 1640/3 B 2 13.4 190
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-4 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 1640/4 D 7 13.6 491
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-8 O.P.Q.C. O.P.Q.C.   [v 11] 2680/15 B 0 14.3 268
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-8 VästerboFeelsoFine VästerboFeelsoFine   [v 8] 2140/4 D 1 16.4 156
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-9 Broximus Zet Broximus Zet   [v 6] 2640/4 D 0 g 1827
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-3 Broximus Zet Broximus Zet   [v 6] 2140/11 A 8 18.3g 32ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se