V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kusk..


”V75 Champions” är rubriken på lördagens tävlingar på Åbytravet då 2019 års framgångsrikaste kuskar på V75 samlas och gör upp i sex av de sju loppen.
V75-5 mönstrar förra årets mest lyckosamma lärlingarna på V75. 15 av sportens framtidsnamn gör upp om titeln lärlingschampion i ett lopp med spårtrappa.
Det blir ett jättefält bakom startbilen över de 2640 meterna. I det tredje ledet hittar vi Mantorptränaren Stefan P Petterssons italienare Zenzero Jet med bricka 14 i spårtrappan. Kusken - 29-årige Anders Eriksson, lärling hos Svante Båth - vann loppet i fjol med Hans Adielsson-tränade Ritchie Ås.
- Jag hade ju spår 14 förra året också med Ritchie Ås. Det brukar bli lite körning i lärlingsloppet, kanske lite extra när det är Åby också. Så vi kanske inte behöver hamna så dumt till innan det är klart, säger Anders Eriksson.
2019 bräckte kusktalangen sina tidigare lyckosamma säsonger. Facit blev 32 segrar på 269 lopp och 3,9 miljoner kronor inkört för Anders Eriksson.
Målet är att bli tränare och den första delen av tränarkursen på Wången är avklarad.
- Att bli tränare har alltid varit min huvudplan. Sedan har det bara varit en ren bonus att det gått så pass bra när jag kört de senaste åren, säger 29-åringen.

”Inte ett helt lätt val”
Till lördagens lopp fick tränarna önska kusk bland de inkvalade lärlingarna. Anders Eriksson hade att välja mellan Zenzero Jet och tyske tränaren Thorsten Tietzs femårige valack Iron Creek.
Stefan P Petterssons italienfödde Zenzero Jet signalerade högform i segerloppet på Sundbyholmstravet. Hästens andra lopp efter tävlingspaus.
- Det var inte ett helt lätt val. Jag hade två bra hästar att välja på, de två bästa i mitt tycke. Jag har sett de senaste loppen och Zenzero Jet har sett ruggigt bra ut. Men det har även den där tyska hästen gjort som Rebecca Dahlén fick nu. Så nu får vi se hur det blir, säger Anders Eriksson.

Guldklockan tung merit
Läget med spår 14 bakom bilen försvårar naturligtvis. Zenzero Jet ska ändå vara ett ganska hett bud enligt 29-åringen.
- Det är inte så att jag ser det som en toppchans men jag tror att han kan vinna loppet om det klaffar lite grand.
Anders Eriksson vann lärlingarnas Guldklockan på Solvalla i december efter att ha tagit hem grundserien. Segervapnet den gången var Peter G Norman-tränade All Star.
- V75 Lärlingschampion var min största merit när jag vann det i januari förra året. Men det där ändrade sig nog i december med Guldklockan. Rent meritmässigt tycker jag att det väger tyngst, säger han.

”Jädrigt duktig kusk”
Zenzero Jet tränas av Stefan P Pettersson som fick in den italienske hästen i träning förra våren. Den femårige hingsten har svarat för två stabila insatser på slutet efter en kortare paus.
Mantorptränaren är nöjd med både häst och kusk inför lördagsloppet.
- Vi fick en jädrigt duktig kusk som får lösa bekymret med spåret. Distansen 2640 meter tror jag bara är en fördel. Zenzero Jet är jättestark och vill bara löpa och är som det känns i riktigt bra form. Jag tycker att hästen räcker mot det här gänget och hoppas och tror att det ska kunna lösa sig. Men det kan ju förstås bli svårt att runda alla i spårtrappan, det förstår alla, säger Stefan P Pettersson.
Mikael J Andersson körde till seger i det senaste loppet.
- Micke var väldigt nöjd med hästen. Han brukar inte vara den som hittar på och berömmer men menade att hästen kändes riktigt jäkla bra. Det var inga stora fel när vi ställde av honom och fräschade upp honom. Men perioden av träning har gjort honom gott. Vi har även ändrat balans de senaste två loppen och det har fallit väldigt bra ut, säger Stefan P Pettersson.

Skjuter ut hakan i tipsen
Anders Eriksson lägger lite press på sig själv och tippar sig etta med 14 Zenzero Jet i V75-5 på lördag. I tipset Fem tippar V75 sitter en av hans spikar på en häst från Svante Båths stall. Fyraåriga 1 Super Sarah (V75-2) har gjort tre starter i karriären och kommer till loppet med två raka segrar.
- Insatsen senast var riktigt bra. Hon gick ute i spåren sista varvet och det gick neråt 1.13,0 sista 1000. Nu har hon mycket bättre läge med spår ett på start. Det är rutinerade hästar 20 meter bakom. Men lyckas Erik (Adielsson) ta ledningen borde det vara en bra chans, slutar Anders Eriksson.

Mikael Wikner, Kanal 75Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.- För det första är det en tuff resa til..


Kallblodsloppen på Vincennes i Paris 16 och 20 februari kommer att köras utan Ängsborken.
- För det första är det en tuff resa till Paris. Sedan blir det bara tre dagar mellan loppen, vilket känns väl tätt med tanke på att Ängsborken haft en gaffelbandsskada. Nej, jag är rädd om den här hästen, han är bara fem år gammal och har tio år kvar att tävla! säger Alf Jonsson till Travronden.
Ängsborken har vunnit tre av fyra starter efter sitt långa skadeuppehåll. Totalt ståtar han med 11 segrar på 20 starter och 938 000 kronor insprunget. Tvåan i söndagens uttagningslopp, Guldtopp, är också kvalificerad till loppen i Frankrike och Ängsborkens biljett går vidare till trean Guli Rubin.

Ola Johansson, Kanal 75


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på t&..


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på tävlingsbanorna och så här långt har det blivit 16 segrar på 46 starter och närmare 1,6 miljoner kronor insprunget. Största triumfen hittills är en V75-final på Solvalla 2018.
- Jag gillar verkligen hästen. Han har en fantastisk skalle, säger Daniel Wikberg.
Han har startat sin häst flitigt i V75 och i våras blev det seger i silverdivisionen. Av fjolårets 16 starter gjorde han 13 i Svenska Travligans näst högsta klass och vid åtta av gångerna slutade han bland de fyra främsta. Men Daniel Wikberg var inte helt nöjd med årets sista start i mitten av december.
- Han blev lite less på silver och var kanske ute en gång för mycket. Därför har vi backat bandet lite nu. Han hade ont i en bakkota senast och har blivit uppfräschad. Han känns fin men på grund av den dåliga vintern har jag inte kunnat träna alls som jag vill. Han är bara grundtränad och väldigt ringrostig.

”Startsnabb som fasen”
Det är Weekend Funs form som är det stora frågetecknet inför onsdagens V86-start. Loppet i sig är i det närmaste en perfekt uppgift för den startsnabbe hästen, som lottades till spår fyra bakom bilen.
- Det känns som lagom motstånd så jag tänkte att han ska få vara med och lattja lite. Han fick ett bra startspår och han är startsnabb som fasen. Senast var det inget tryck i honom men då hade han ont i en bakkota och han är så intelligent att han inte tar i om det gör ont någonstans. Nu är han fräsch och fin och känns som vanligt. Han drog inte en suck när han gick några intervaller i backen i veckan. Men han har som sagt inte gått några riktiga jobb och på en tiogradig skala skulle jag bedöma att formen är en femma.
Det ligger nära till hands att tänka ”spets och slut” när man läser startlistan. Hur tänker du?
- Det hade jag gärna velat, säger Östersundstränaren och skrattar innan han fortsätter:
- Vi får se hur hästen är i värmningen. Är han väldigt på tårna får Magnus (Djuse) självklart köra till ledningen. Men om hästen är lugn blir det nog en lugn start för att sedan se om han har en pollett kvar till avslutningen. Det har ingen betydelse om han går bakifrån eller i ledningen.

Sommar i Frankrike
Hur ser planen ut för Weekend Fun 2020?
- Jag vill prova att starta i gulddivisionen. Det är svårt att gå ner på låga 1.11-tider men han gick 1.10,9 i somras så han kan springa alltså. Det viktiga är att få honom på rätt humör och på topp när han ska ut mot de där riktiga gängen. Sedan kanske vi provar en sväng i Frankrike i sommar. Allt beror på honom. Det är han som väljer.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-102. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-93. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12 4. Magnus A ..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-10
2. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-9
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12
4. Magnus A Djuse, Östersund, 12-13-5
5. Johan Untersteiner, Halmstad, 12-8-8
6. Ulf Ohlsson, Solvalla, 11-16-15
7. Örjan Kihlström, Solvalla, 10-8-9
8. Kim Eriksson, Mantorp, 10-5-4
9. Mats E Djuse, Hagmyren, 8-11-10
10. Erik Adielsson, Solvalla, 7-5-5
11. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-4
12. Kaj Widell, Solvalla, 6-5-3
13. Jimmy Jonsson, Bergsåker, 6-2-0
14. Marc Elias, Jägersro, 5-4-4
15. Christoffer Eriksson, Jägersro, 5-4-1
Siffror till och med 26 januari

Ola Johansson, Kanal 75


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i v..


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i världens tuffaste travlopp.
Björn Goop gjorde precis alltid rätt och svarade för en millimeterstyrning bakom startfältets yngsta häst, femårige Face Time Bourbon.
Björn Goop var bra med i starten för att sedan se till att få rygg på favoriten Davidson du Pont i andraspår. När sedan fjolårsvinnaren och Davidson du Ponts stallkamrat Bélina Josselyn kördes fram och Jean-Michel Bazire valde att punktmarkera Björn Goops häst utvändigt såg det länge ut som Bazire-stallet hade värsta motståndaren i säcken. Men in mot upploppet kom luckan istället invändigt och i händerna på Björn Goop accelererade Face Time Bourbon och avgjorde i bländande stil.
- Det är alltid svårt för en häst att gå inåt och accelerera, så jag fick ta det lite försiktigt och inte bara klämma på direkt utan han fick trava in sig på innerspåret och sedan när vi accelererade så var det en enorm känsla, jag bara kände, kommer vi hinna fram? Kommer jag hinna fram? Och sedan när jag kände att vi kommer hinna fram då bara… bang, bang säger jag bara, det smäller allt som är och man vet knappt var man är, det är eufori. Just nu är jag fantastiskt lycklig, sa Björn Goop i en känsloladdad intervju direkt efter loppet.
Klockorna visade kilometertiden 1.03 sista 200 meterna på Face Time Bourbon och segertiden blev fina 1.11,5 över distansen 2700 meter.
- Det är en fantastisk häst, en exceptionell undantagshäst som har enorm fart i benen, konstaterade Björn Goop.

Blågula hästarna oplacerade
Triumfen var värd 4,2 miljoner kronor och kretsen kring Face Time Bourbon firade vilt efter loppet tillsammans med Björn Goop, som mer eller mindre fick ”bada” i champagne.
- Björn hittar alltid rätt väg och gör alltid allting rätt, berömde franske tränaren Sébastien Guarato som kunde räkna in sin tredje Prix d’Amerique-seger på fem år. 2016-2017 vann hans Bold Eagle.
De tre svenska bidragen i Prix d’Amérique hade en tuff dag och samtliga slutade utanför de sju prisplaceringarna. Milligan’s School förde en anonym tillvara långt bak hela vägen, Propulsion fick en dålig start och tröttande helt efter att Örjan Kihlström avancerat framåt för att till slut hitta en position invändigt på innerspåret. Ringostarr Treb galopperade tidigt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-12 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 5] 2140/1 0 20.3g 1021
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-11 Piggelin C.K. Piggelin C.K.   [v 3] 2640/3 str
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 5] 2160/7 4 16.3 477
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 3] 2140/10 0 17.1 55
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Piggelin C.K. Piggelin C.K.   [v 3] 1660/6 1 15.5 31
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 5] 2140/11 7 16.6 700
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 2140/3 7 16.8 671
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-5 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 1640/11 0 g 620
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-3 Resaca de Nando Resaca de Nando   [s 5] 2140/2 2 15.7 25
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 2160/13 0 17.4 1705
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Lucky You Lucky You   [v 6] 2140/2 0 g 175
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 5] 2160/12 7 16.6 728
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 2140/10 0 17.2 1285
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Piggelin C.K. Piggelin C.K.   [v 3] 2160/11 3 17.8 48
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 2160/6 6 16.7 263
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Burn Out Burn Out   [v 5] 2140/3 5 19.3 52
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-9 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 3] 2140/1 0 g 271
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-10 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 3] 2640/3 4 17.5 57
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-3 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 5] 1640/8 4 14.9 808
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 2140/3 4 16.4 104
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Formation Formation   [h 8] 2140/4 0 15.9 44
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 1640/3 5 15.4 98
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-9 Blanka Vlasic Blanka Vlasic   [s 7] 2140/8 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-7 Lucky You Lucky You   [v 6] 1640/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 1640/8 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 2140/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-1 Now and Forever Now and Forever   [v 5] 2160/11 0
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-10 Piggelin C.K. Piggelin C.K.   [v 3] 2640/3 1 17.2 38
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Tyson A.P. Tyson A.P.   [v 5] 2640/3 0 16.5g 601
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 3] 2160/10 2 17.9 147
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-10 Daydream Sand Daydream Sand   [s 7] 1640/5 str
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-9 Encipher F. Encipher F.   [s 4] 2660/14 str
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 2140/4 0 18.3 560
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 2160/8 0 17.4 507
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-1 Niras Lunatic Frog Niras Lunatic Frog   [s 5] 2160/12 str
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-11 Sing it Diablo Sing it Diablo   [s 6] 2640/8 7 17.7 397
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Bunny McGee Bunny McGee   [s 10] 2160/8 D 0 21.9 1627
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Simone Line Simone Line   [s 3] 2160/9 C 6 19.3 846
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/5 B 5 17.3 525
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1640/2 B 7 14.8g 239
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-5 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2160/12 D 8 17.2 680
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-3 Frida Gertzy Frida Gertzy   [s 10] 2140/6 D 0 17.7 707
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 1660/9 D 0 17.0 971
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-6 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/9 A 6 20.2 170
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2640/9 B 4 17.2 55
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-11 J.A.Connie Bell J.A.Connie Bell   [s 3] 2140/6 B 0 20.1g 64
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/9 D 5 15.2 1304
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-9 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2140/3 C 0 g 247
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-8 Bunny McGee Bunny McGee   [s 10] 1640/11 D 0 20.7 2188
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-7 Brinova's Tornado Brinova's Tornado   [v 5] 1640/1 B str
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-1 Isabelle S.A. Isabelle S.A.   [s 5] 2160/8 B 1 19.0 23
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/3 C 3 16.8 300
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-1 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/5 C 6 16.0g 559
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/9 A 8 18.1 406
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Bunny McGee Bunny McGee   [s 10] 2140/5 D 0 19.1 911
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Hekate Sund Hekate Sund   [s 5] 2160/4 C 1 15.9 89
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Sharp Dream Sharp Dream   [s 3] 2140/3 D str
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-2 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 5] 2160/9 C 0 g 246
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/4 D 3 15.0 860
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/8 B str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2140/10 B str
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/1 B 5 16.1 209
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-2 Sharp Dream Sharp Dream   [s 3] 2140/3 D 0 21.1g 1072
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-1 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 5] 2160/10 B 0 g 352
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Simone Line Simone Line   [s 3] 2160/12 C str
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/10 D 0 16.3 566
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-1 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 6] 2180/11 D 0 g 274
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2160/11 C 0 17.5 341
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-2 Sharp Dream Sharp Dream   [s 3] 2140/6 C 6 18.2 279
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-10 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 1660/10 C 5 15.0 307
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-4 Dance the Night In Dance the Night In   [s 4] 2140/4 C 6 16.6 490
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/9 C 6 19.1 693
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-4 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2140/2 D 0 17.7 453
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-5 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/7 C 5 18.9 107
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-9 Blanka Vlasic Blanka Vlasic   [s 8] 2160/10 C 0 16.6 709
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-6 Amillia Amillia   [s 9] 2160/7 B 0 20.5g 810
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 1640/6 B 4 14.0 122
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-3 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2640/11 C 8 17.7 176
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-2 Askö Atos Askö Atos   [v 8] 2140/8 D 8 18.6 584
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Sharp Dream Sharp Dream   [s 3] 2140/4 C 5 18.3 192
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2140/2 D 5 15.7 449
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2140/15 D str
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-2 Dirty Smile Dirty Smile   [v 7] 2160/10 D 0 21.7g 1253
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/3 C 6 18.6 423
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-10 Blanka Vlasic Blanka Vlasic   [s 8] 2640/2 D 6 15.6g 315
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 Crazy Beautiful Crazy Beautiful   [s 6] 1609/7 B 0 16.9 441
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 1609/12 D 0 16.8 419
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 1609/2 D 5 13.6 318
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/11 B str
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-7 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2640/2 C 1 17.2 150
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-1 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/10 B 5 16.8 75
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-9 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1680/1 C 3 16.1 92
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-6 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/1 D 7 22.0g 612
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-9 Lady Sunshine Lady Sunshine   [s 6] 2180/15 C str
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/12 C 0 15.7 478
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-6 Carlos Lovely Carlos Lovely   [s 5] 2140/4 C 6 18.4 421
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-2 Nillan Queen Nillan Queen   [s 9] 2140/4 D 0 18.8g 936
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-6 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/2 D 4 17.8g 683
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/6 C 4 17.0 495
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-1 Carlos Lovely Carlos Lovely   [s 5] 2140/3 D 7 19.5 338
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 Formation Formation   [h 9] 2180/13 C 4 15.1 55
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2160/9 A 3 17.3 453
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2160/6 B 0 18.1g 329
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Carlos Lovely Carlos Lovely   [s 5] 2140/8 D 0 21.0g 86
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-5 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2160/12 D 6 18.4 186
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2640/10 C 6 18.6 172
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2640/2 C 4 18.0 230
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1660/7 D 0 16.0 792
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/9 C 6 14.6 1411
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-1 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/1 D 7 18.6g 578
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2160/11 D 7 17.6 821
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/9 B 7 19.2 365
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1640/4 B 4 12.5 42
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-1 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/8 B 7 16.4 312
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Formation Formation   [h 9] 2140/4 C 7 15.8 120
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-3 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 1609/12 C 0 17.2 371
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-1 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 1609/11 C 4 15.5 98
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-8 Finish Speedy Finish Speedy   [v 8] 1609/4 D 0 19.9 594
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-7 Quantum Tic Tac Quantum Tic Tac   [v 6] 1609/5 C 4 15.8 303
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/5 D 5 15.6 990
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-2 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/14 A 8 18.6 665
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-3 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1640/5 C 0 146
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-7 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 6] 2640/6 C 0 19.8 32
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-6 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 1640/9 D 7 16.8 185
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2140/6 C 0 19.6 99
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-1 Kavat Nalan Kavat Nalan   [v 4] 2140/1 B str
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Hekate Sund Hekate Sund   [s 5] 2160/6 D 3 16.6 113
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2640/3 D 0 21.0g 383
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-3 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/8 D 0 19.8g 475
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 1640/7 D 6 16.2 608
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-1 Make Me Make Me   [s 3] 2140/10 D 8 20.4 1919
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2140/6 D 2 19.0 130
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-6 Finish Speedy Finish Speedy   [v 8] 1640/12 D str
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-4 Avena Adrenalin Avena Adrenalin   [s 8] 2140/9 D 8 18.1 495
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/3 B 4 16.0 481
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-1 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/8 C 0 20.0g 641
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-8 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2140/7 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/9 A 0
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-3 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1640/12 C 5 15.5 355
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-8 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2140/4 C 4 18.5 79
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-6 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 2140/12 B 8 17.4 67
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 Olivia P.H. Olivia P.H.   [s 4] 2140/1 D 0 24.7g 265
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/11 B 1 16.0 192
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Kickans Girl Kickans Girl   [s 5] 2140/9 D 7 16.4 444
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Stay Free Stay Free   [s 7] 2140/6 D 0 16.9 681
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2660/3 D 0 g 398
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 1640/9 C 0 17.3g 372
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2160/11 B 8 20.6 254
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2160/4 D 2 18.0 160
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-3 Bretagne Bretagne   [v 5] 2160/7 B 5 18.7 30
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Mr Inkato Mr Inkato   [v 10] 1680/11 C 6 16.1 354
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1640/11 C 5 15.6 524
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/4 D str
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2160/10 C 7 17.0 672
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2180/15 B 0 18.0 743
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-1 G.K.Master G.K.Master   [v 3] 2140/5 D str
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 Devil Em Devil Em   [v 4] 2160/4 C 5 17.9 766
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/8 C str
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-3 Greenstream Greenstream   [s 4] 2140/12 C 6 19.1 436
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 1640/5 C 0 15.0 451
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-7 Edello Edello   [v 3] 2640/1 C 4 16.9 476
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-11 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/3 C 5 16.9 169
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Edello Edello   [v 3] 2140/5 D 0 15.2 1611
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Greenstream Greenstream   [s 4] 1640/11 D 4 15.2 142
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-7 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/3 B 5 18.1 216
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-4 Edello Edello   [v 3] 2160/5 D 0 17.1g 1183
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 1640/7 D 7 13.8 396
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/2 D 6 15.7 540
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-6 Isabelle S.A. Isabelle S.A.   [s 6] 2140/2 D 0 1170
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Edello Edello   [v 3] 2140/3 D 3 16.7 711
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 1640/11 C 4 13.8 535
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-1 Greenstream Greenstream   [s 4] 1640/4 C 1 16.5 133
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-7 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2640/4 D 0 18.0 1787
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-10 Edello Edello   [v 3] 2140/4 D 0 16.9 1519
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/1 D 0 16.5 1188
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-11 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2640/11 D 0 18.1 312
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-6 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/7 C 5 15.5 442
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 Edello Edello   [v 3] 2140/8 D 6 18.1 664
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2160/14 D 7 15.7 283
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/6 C 7 15.4 731
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/3 D 0 16.3 664
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-4 Edello Edello   [v 3] 2160/6 D 7 18.6 1049
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-9 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 1640/2 C 7 16.0 276
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2660/3 C 0 16.9 772
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 6] 2140/3 D 4 15.8 477
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-1 Devil Em Devil Em   [v 4] 1609/10 C 2 16.1 104
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [h 4] 2640/4 D 5 17.1g 39
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-8 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2140/3 D 0 15.9 1028
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-6 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/8 D 0 15.7 927
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/8 B 6 16.7 242
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-3 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/3 D 3 16.9 155
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-9 Edello Edello   [v 3] 2140/2 D 0 19.1g 796
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-8 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 6] 1680/7 C 5 15.5 103
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 1680/8 D 0 g 944
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Devil Em Devil Em   [v 4] 1680/7 C 2 17.9 149
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-7 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 6] 1640/9 B 3 13.6 65
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/1 D 2 14.9 522
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2140/9 D 0 19.1 2261
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/8 D 0 16.9 839
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Edello Edello   [v 3] 1640/6 D 8 18.2 682
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Devil Em Devil Em   [v 4] 1609/7 D 0 15.8g 437
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 Edello Edello   [v 3] 1609/9 B 6 18.4 291
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2140/5 C 8 17.2g 217
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-3 Devil Em Devil Em   [v 4] 2160/12 B 5 17.5 446
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Loke Nalan Loke Nalan   [v 4] 2660/8 B 0 g 307
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/4 D 3 15.5 209
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2140/2 D 0 17.3 391
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-1 Askö Atos Askö Atos   [v 9] 2160/9 B 0 19.4 365
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/5 B 8 15.8g 633
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 1609/6 D 6 15.0 208
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-3 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1609/10 B 0 15.1g 433
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 Simone Line Simone Line   [s 4] 1660/12 D 0 17.8 720
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 Edello Edello   [v 3] 2140/3 B 4 17.6 309
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-1 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/1 C 1 19.3 40
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 1640/2 D 5 15.5 465
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2140/2 B 7 16.3 618
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/11 C 4 15.4 128
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-3 Fivian Boko Fivian Boko   [s 5] 1660/9 B 6 17.1 100
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 Askö Atos Askö Atos   [v 9] 2160/11 C 0 19.5 398
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Edello Edello   [v 3] 2140/6 C 4 19.1 653
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/8 D 6 16.4 932
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Simone Line Simone Line   [s 4] 2140/2 D 0 20.7g 995
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-3 Fivian Boko Fivian Boko   [s 5] 2640/4 C 4 19.4g 464
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/11 D str
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-5 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2140/11 C 0 17.9g 1099
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 5] 2160/15 C 0 18.4 1150
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Edello Edello   [v 3] 2140/1 D 0 19.3g 478
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-9 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2140/2 D 4 15.3 1407
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2160/9 D 0 17.6 1182
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-12 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2160/7 C 0 16.8 497
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/15 C 6 16.0 746
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-1 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2160/6 D 0 20.3 788
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/10 D 5 15.1 810
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-6 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2640/8 D 6 17.5 1404
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-3 Bretagne Bretagne   [v 6] 2180/11 A 3 17.6 64
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Simone Line Simone Line   [s 4] 1640/8 D 6 16.3 1317
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/14 B 4 16.7 473
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-10 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2640/2 D 0 18.2 556
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-7 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/12 D 5 14.8 1426
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2660/8 B 0 18.5 234
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 Simone Line Simone Line   [s 4] 1640/10 D str
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/6 A 4 16.0 88
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-1 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/3 D str
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/3 C 7 15.7 209
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-2 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 3] 2140/8 D 5 19.6 750
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-6 Belle Godiva Belle Godiva   [s 4] 2140/9 C 0 18.3g 97
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-5 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 4] 2140/4 C 7 19.8g 183
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2640/10 C 3 17.2 275
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Leave a Message Leave a Message   [s 6] 2140/4 D str
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 2160/12 C 7 20.1 190
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 3] 2140/4 C 3 17.6 354
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/4 D 0 15.6 590
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-9 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/8 D 0 15.4 1457
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/6 B 1 15.7 30
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Adamia Adamia   [s 8] 2140/4 D 0 g 293
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 Leave a Message Leave a Message   [s 6] 2140/11 D 0 18.4 450
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Edello Edello   [v 4] 2140/1 B str
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-4 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/8 C 6 17.8 832
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-2 Kitzune G.G. Kitzune G.G.   [s 3] 2160/8 D 0 g 1411
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 Edello Edello   [v 4] 1640/11 B 6 14.3 165
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2640/1 C 5 15.6 583
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 VästerboLoveLetter VästerboLoveLetter   [s 5] 2160/11 B 0 20.0 337
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-9 Leave a Message Leave a Message   [s 6] 2140/2 D 0 g 572
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-4 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/4 D 4 16.8 700
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/4 D 0 14.5 315
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 1640/8 C 0 17.1g 198
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/1 D 6 13.0 349
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-7 Europa Sisu Europa Sisu   [s 4] 2140/1 D 0 15.7 241
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/1 D 2 16.4 1220
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2160/8 D 0 21.9g 613
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-11 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2140/3 D str
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-3 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2140/10 D 5 16.5 371
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/6 D 4 15.0 227
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-2 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2640/4 D 4 17.3 1023
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/3 D 5 13.7 425
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 VästerboLoveLetter VästerboLoveLetter   [s 5] 2140/3 B 5 19.2 487
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/2 D 5 17.5 275
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2140/8 D 7 16.8 592
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/10 C 6 16.5 379
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Aero Zappo Aero Zappo   [v 6] 1609/5 C 0 16.1 705
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-4 Edello Edello   [v 4] 1609/10 C 7 13.8 367
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1609/10 D 0 13.3 924
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-4 Micawber Micawber   [v 11] 2140/8 D 0 23.8g 838
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-7 Miss Prelong Miss Prelong   [s 6] 2140/3 D 2 15.5 120
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-8 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/7 B 1 16.9 56
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-1 Edello Edello   [v 4] 1609/10 C 3 14.0 95
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 3] 2140/5 D 0 g 791
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Devil Em Devil Em   [v 5] 2180/13 A 6 17.1 435
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/3 C 3 13.7 95
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1680/1 B str
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 G.K.Privata G.K.Privata   [s 5] 1680/9 C 0 g 788
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/1 C 3 13.9 542
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-3 Edello Edello   [v 4] 1640/10 C 2 15.3 82
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 Carlos Lucky Carlos Lucky   [s 5] 2640/3 D 5 16.8 369
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-8 Reserve Reserve   [s 9] 2140/12 D 0 g 1030
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 2140/5 B 0 g 19
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-12 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 3] 2140/6 D 0 19.1 1258
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-2 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/3 D 7 17.6 450
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-5 Burn Out Burn Out   [v 8] 2140/3 C 5 16.6 556
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/6 B 5 14.9 142
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-8 Micawber Micawber   [v 11] 2140/3 D 8 20.4 542
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1609/5 C 3 12.7 148
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-7 Edello Edello   [v 4] 1609/10 B 1 14.1 80
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 3] 2140/3 C str
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/2 D 5 13.0 566
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-8 Edello Edello   [v 4] 2140/4 D 5 15.8 407
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-2 Tulip Face Tulip Face   [s 3] 2140/3 C 7 22.6g 680
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-3 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/1 D 6 18.6 784
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-5 Edello Edello   [v 4] 2640/5 B 6 19.1 240
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-1 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 3] 2140/6 D 0 17.9 348
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-2 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/3 C 7 16.4 987
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-5 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 2640/12 C 0 16.8g 36
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2160/12 C 5 15.4 2892
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 Vincerre Vincerre   [v 9] 2140/3 C 3 16.5 137
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-1 Edello Edello   [v 4] 2160/7 A 6 17.0 616
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-2 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 3] 2140/10 D 0 g 757
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/2 D 4 15.8 246
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/6 D 3 14.5 365
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-11 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2640/8 D str
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2140/13 D 0 18.2 1362
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2160/9 D 7 18.0 1488
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-8 Edello Edello   [v 4] 2140/2 D 7 17.9 485
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/3 D 7 17.0 2090
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-4 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2160/12 D str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/3 D str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-1 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2160/5 C 0 19.5 582
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/7 D 0 17.6 655
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-10 Devil Em Devil Em   [v 5] 2160/6 D 0 19.0 195
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-12 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 2140/12 C 4 16.1 42
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-4 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2640/5 C 0 19.4 618
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-1 G.K.Master G.K.Master   [v 4] 2140/5 D 0 21.4 457
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-5 Gliding Kash Gliding Kash   [s 7] 2160/8 D 0 21.7g 666
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2160/8 B 7 18.4 381
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2140/8 C 0 15.7 691
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-3 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2640/12 D str
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-5 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 8] 1640/1 D 0 15.4 576
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 10] 2140/12 D 0 19.5 954
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-5 Hero Band Hero Band   [v 6] 2140/12 C 3 16.5 881
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-3 Hantorps Calvados Hantorps Calvados   [v 10] 2140/3 D 6 15.9 468
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-5 Mellby Empire Mellby Empire   [v 6] 2140/8 B 5 16.6 145
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 Finish Star Finish Star   [v 10] 2140/4 D 0 15.3 296
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-8 Adorable Love Adorable Love   [v 6] 2140/4 C 4 18.6 225
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-4 Sergie Phefirst Sergie Phefirst   [v 5] 2140/2 A str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-7 Finish Star Finish Star   [v 10] 2160/4 D str
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-6 Das Auto Das Auto   [h 3] 2140/2 B 6 15.8 474
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 10] 2180/10 B 1 16.8 140
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-3 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 8] 2140/5 D 2 15.4 76
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-4 Silpinge Igor Silpinge Igor   [v 7] 2140/9 C 7 17.3 336
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-9 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/6 A 2 16.5 60
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-4 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/3 A 6 16.4 414
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2160/7 D str
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-7 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/2 D 0 19.3g 1000
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-8 Greenstream Greenstream   [s 6] 2140/6 C 4 17.1 1000
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2160/7 D 0 21.3g 778
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-3 Civo Torkdahl Civo Torkdahl   [v 5] 1640/1 C 0 g 591
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2160/7 D 6 17.4g 874
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 1640/3 D 0 14.2 740
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-7 Wandel Saar Wandel Saar   [v 8] 2140/2 D 0 23.1g 686
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-9 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2180/9 D 0 17.8g 797
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-10 Caballero Caballero   [v 8] 2160/7 B 7 17.3 114
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/2 A 2 16.2 241
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-6 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 8] 2140/6 D 4 15.7 208
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 1640/1 D 0 12.9 999
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 Caballero Caballero   [v 8] 2180/9 C 4 16.2 411
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2180/14 B 5 16.6 796
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-4 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 7] 1609/5 D 6 14.6 339
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 1609/1 C 5 13.6 547
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-3 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/5 C 7 16.0 264
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 1640/2 D 4 13.3 536
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2160/6 C 0 16.7 850
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-8 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 1640/8 D 5 16.4 722
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Stepping Memory Stepping Memory   [v 11] 2180/13 C 0 15.7 1543
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2140/7 D 0 15.5 1792
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2160/7 D 5 16.3 1734
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-3 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 1640/9 D 4 15.9 357
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2160/10 D 0 15.5 734
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2140/9 D 5 15.0 868
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/11 C 6 19.2 60
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2140/4 C 7 16.6 257
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 6] 2140/4 C 8 17.6 75
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-8 Edello Edello   [v 5] 2140/9 B 0 17.4 69
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 2660/11 C 0 20.6g 219
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 1640/9 D 0 14.3 976
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-10 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/4 D 6 20.3 375
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Leave a Message Leave a Message   [s 7] 2140/12 D str
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-5 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2160/9 B 3 19.0 87ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se