V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-02 2020-10-02 Kalmar-3 Moons Aladdin Moons Aladdin   [v 3] 2140/2 D

Nyheter för travkusk


Flera topphästar gjorde upp om förstapriset på 125 000 kronor i V64-avslutningen i Halmstad under måndagskvällen. Favoriten Stolethes..


Flera topphästar gjorde upp om förstapriset på 125 000 kronor i V64-avslutningen i Halmstad under måndagskvällen. Favoriten Stoletheshow tog ledningen och fick Zarenne Fas på utsidan som såg till att det hölls ett jämnt tempo. Första femhundra metrarna travades efter 1.10,0 och varvet avverkades på 1.12,2. I tredje par utvändigt satt hårt betrodda Heart of Steel och i rygg på denne Pastore Bob. I femte par utvändigt bidade Kick of Classic sin tid. När Heart of Steel började röra på sig sexhundra meter kvar tassade Pastore Bob med i ryggen och med där bakom följde även Kick of Classic med. Det hela utmynnade i en rafflande och tät slutstrid. Ledande Stoletheshow stod emot till kort före mål då han fick ge sig men var ändå inte långt efter som fyra. Heart of Steel kopplade för ett ögonblick greppet när Pastore Bob kom farande och var först tills precis innan mållinjen nåddes. För precis på mållinjen satte Kick of Classic nosen först, efter att hästen spurtat sylvasst när han fått full anfallsorder in på upploppet. Det blev stenhårt i mål men nosen först hade Kick of Classic på tiden 1.11,9/2140a. Därmed var megaskrällen ett faktum för 93-oddsaren som var streckad på blott 0,38 procent. Inför den kvarvarande V64-avdelningen återstod det 228 system. Inget av dessa hade streck för Kick of Classic och det blir därmed jackpot på V64 under tisdagen som avgörs i Eskilstuna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är jackpot i lördagens V75 som avgörs i Skellefteå. En ensam vinnare kan ta hem 37 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s ..


Det är jackpot i lördagens V75 som avgörs i Skellefteå. En ensam vinnare kan ta hem 37 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar. En av omgångens favoriter och ett singelstreck för många blir Tangen Haap. Kallblodsstjärnan, som ägs av Daniel och Henrik Sedin, har sprungit in 3,6 miljoner kronor och elva år är han kanske bättre än någonsin. Näst senast travade han 1.19,8 bakom Odd Herakles som dundrade på i världsrekordfart framme i ledningen. Och senast var Tangen Haap smått överlägsen när han vann med gott om krafter kvar efter en fin resa i andra par utvändigt.
– 5 Tangen Haap (V75-3) håller en väldigt bra nivå. Slipper han att möta Odd Herakles och Månprinsen A.M. så har han bra chans att brotta ner övriga. Jag tycker att han var bra i ordning fram till Elitkampen och fram till sommaren. Nu är han tillbaka i ett väldigt gott slag igen och gillar hösten när det blir lite svalare i luften. Det är bra power i honom nu, han har varit på en hög nivå senaste åren och det är han fortfarande. Han är grym, säger Björn Karlsson.
– Näst senast körde jag inte ens mot Odd Herakles utan lät honom få gå undan i ledningen. Det går inte att slå honom i loppen och jag körde mest för andraplatsen. Senast i Gävle blev det väldigt lämpligt och det var lättare motstånd än tidigare. Han vann med gott om krafter kvar och det var bra tryck i hästen över mål.

”Har blivit mer stark än snabb som äldre”
Tangen Haap startar från spår fem bakom bilen i den tredje V75-avdelningen. Distansen är 1640 meter och det är en klar fördel numera enligt tränare Karlsson.
– Som äldre har han blivit mer snabb än stark och det gäller många hästar att det blir så. Det är ofta dom starka hästarna som blir bäst över 1600 meter. Över kort distans måste man springa max från start till mål. Jag tror att jag har den starkaste hästen i fältet och tar gärna dödens, säger Björn.
– Jag tror säkert att de vill tävla med Mel Odin som har spår innanför och han tar nog ledningen. Men över 1600 meter har jag inga bekymmer med att köra i dödens med min häst. Över 2100 meter får man däremot hushålla lite mer med krafterna. Jag tror att han brottar ner Mel Odin men jag kommer även att göra ett försök att nå ledningen. Men jag misstänker som sagt att de är påställda att köra i spets med Mel Odin efter tredjeplatsen i SM senast. I så fall får vi parkera i dödens.
– Det är bättre intervaller mellan starterna för min häst nu och tre veckor efter förra loppet är perfekt. Han känns fin hela tiden och ska vara ännu lite vassare nu än senast tycker jag. Spåret är bra och han är snabb ut som sagt och jag måste tro på en bra chans.

”Kan bli norsk gas för första gången någonsin”

Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt blir det norskt huvudlag för första gången i hästens karriär. Jag har sagt tidigare att när han ska göra 100 starter innan jag sätter på ”norsken”, men han är så pass ärlig och ger järnet i alla fall och nu har han gjort över 100 starter och gått med öppet huvudlag hela livet. Jag vill hålla det öppet så länge beroende på hur han känns i jobben under veckan. Annars blir det barfota runt om och hybridvagn som tidigare, säger Björn Karlsson.

Michael Carlsson, Kanal 75Onsdagens V86 delas mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan dyker ett gammalt välbekant namn upp i startlistorna. Bandit Brick ä..


Onsdagens V86 delas mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan dyker ett gammalt välbekant namn upp i startlistorna. Bandit Brick är segermaskinen som rusade genom klasserna för några år sedan för sin dåvarande tränare Steen Juul, och bland annat vann i V75. Men trots 32 segrar på 38 starter flyttades hästen från Steen Juul i slutet av 2018. Ägaren ville satsa på Frankrike och första anhalten blev Björn Goop där det bara blev en start utan framgång. Bandit Brick flyttades sedan vidare till Jean-Michel Bazire där han vann ett lopp på tre starter, vilket skedde på Vincennes den 21 juni i fjol. Men i fjol somras försvann den svenskfödde segermaskinen från tävlingsbanan. Efter en skada flyttades ”Banditen” tillbaka till Danmark och till Gitte Madsen för rehabilitering. Och sedan i början av året återfinns han alltså hos Jeppe Juel.
– 7 Bandit Brick (V86-7) gick bra hos Bazire men fick sedan problem med en böjsena, vilket är en allvarlig skada. Han fick vila helt först och var sedan hos Gitte Madsen för rehabträning på vattenband och med laser innan jag fick honom. Totalt var han borta i nästan ett år från tävlingsbanan, säger Jeppe Juel.

”Har varit seg att få igång – smidigare och bättre nu”
Bandit Brick har hunnit med fem starter för sin nye tränare sedan han gjorde comeback tidigare i somras. Han har medvetet matchats i enklare sällskap i Danmark och det har blivit två segrar på de tre senaste starterna.
– Jag har haft hästen i åtta månader och han har varit lite seg att få igång. Men han blir bättre och smidigare i kroppen med loppen som han får. Jag var lite besviken på honom näst senast men då visade det sig efteråt att han hade en halsinfektion. Så trots att han var trea var han inte helt frisk den dagen. Senast kändes han bättre igen och vann säkert på en fin tid. Han har öppnat bra och tagit ledningen varje gång på slutet.
– Hästen närmar sig den formen som han hade hos Steen Juul. Men man ska tänka på att hästen tävlar i högsta klassen nu och tidigare tävlade han mot hästar som hade tjänat under 500 000 kronor. Han är också äldre nu och vill ha det mer serverat än tidigare. Hästen tränas heller inte så hårt mellan starterna eftersom han har haft en svår skada i frambenet. Det är inga tuffa pass och meningen har varit att han ska tävla sig i form, menar Jeppe.

”Positionerna avgör om han blir etta eller femma”
I onsdagens V86 startar Bandit Brick i den sjunde avdelningen från spår sju bakom bilen. Det är kort distans som gäller och Jeppe Juel sitter själv i sulkyn. Något offensivt upplägg från start är inte att vänta, men däremot vankas det en mycket intressant balansändring.
– Blir banan bra och det inte blir för mycket regn så blir det barfota runt om. Det var länge sedan han gick så och det blir första gången hos mig. Vanlig vagn och Can’t See Back-huvudlag som tidigare.
– Vi förlorade spårlottningen och även om han är snabb ut vill jag inte ladda alltför mycket. Jag tror det blir till att köra bakifrån nu för det kan kosta för mycket att köra mot ledningen därifrån. Det blir nog positionerna som avgör om han kommer etta eller femma. Men jag tycker helt lärt att han är en av de som kan vinna loppet, säger Jeppe Juel som är tränare i Ålborg med 40 hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker s&a..


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker säkert att de är ”bäst”, men nu ska det avgöras vem som verkligen är den bäste, när förutsättningarna för alla VM-deltagare är lika. Vinnaren blir helt enkelt världsmästare på att spela V75.
- Det här är spännande veckor för alla som deltar och för mig personligen. Tävlingen engagerar verkligen och det handlar inte bara om att vinna VM-titeln, utan för många handlar det om att vara bäst på jobbet, eller bäst bland kompisarna. Det är mycket prestige i den här tävlingen, säger Hans G Lindskog och tillägger:
- I år tror jag dessutom att intresset att vara med i VM i V75 kan bli rekordstort då V75 och spel på hästar just nu är hetare än någonsin.
Precis som förra året kommer Hans G under tävlingsperioden att medverka i programmet ”Hans G:s VM Studio”, där han tillsammans TV4-experten Sandra Mårtensson och tidningen Expressens expert Julia Björklund tittar närmare på kommande omgång på V75, ger tips och ringer upp etappvinnare. Programmet visas på Expressens hemsida.

Tävlingsregler:
• Deltagarna anmäler sig på atg.se eller i någon av ATG:s butiker. Deltagare måste ha fyllt 18 år och vara kund hos ATG®.
• Varje deltagare gör sitt eget system på 192 rader (96 kronor) och lämnar in på atg.se eller hos någon av ATG:s cirka 2 000 butiker.
• De fem bästa resultaten i totalt sex omgångar på V75 räknas, vilket innebär att man kan delta även om man missar premiären eller en annan omgång.
• 13 deltagare (de sex främsta i tävlingens topplista, sex etappvinnare och den bästa utländska spelaren) tar sig till semifinal och av dessa går de tre bästa till final. Finalen avgörs lördag 21 november i form av en tv-sänd frågesport om trav i programmet V75 Direkt.

V75-omgångar i VM i V75:
Lördag 3 oktober: Skellefteå.
Lördag 10 oktober: Åby.
Lördag 17 oktober: Gävle.
Lördag 24 oktober: Örebro.
Lördag 31 oktober: Jägersro.
Lördag 7 november: Eskilstuna.

Vinster*:
1:a pris: 250 000 kronor.
2:a pris: 75 000 kronor.
3:e pris: 50 000 kronor.
*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tidigare vinnare av VM i V75:
2019: Ludwig Wickman, Sundsvall.
2018: Rasmus Holmberg-Nilsson, Malmö.
2017: Kalle Sandström, Stockholm.
2016: Staffan Edholm, Hudiksvall.
2015: Magnus Strömsten, Vimmerby.
2014: Johann Leidenfrost, Österrike.
2013: Dag Bernhardsson, Oskarshamn.
2012: Jan Lundin, Gävle.
2011: Peter Carlsson, Frösön.

ATG


Ulf Ohlsson hade en toppvecka med 13 segrar förra veckan och drar ifrån i klar ledning i Allsvenska Kuskligan. Titelförsvararen ser svårst..


Ulf Ohlsson hade en toppvecka med 13 segrar förra veckan och drar ifrån i klar ledning i Allsvenska Kuskligan. Titelförsvararen ser svårstoppad ut i jakten på sin femte raka titel.
Björn Goop hade också en stark vecka med sju segrar och har nu ett grepp om andraplatsen med åtta segrar före Örjan Kihlström.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 232-198-174
2. Björn Goop, Färjestad, 208-134-105
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 200-115-124
4. Rikard N Skoglund, Solvalla, 158-140-142
5. Jorma Kontio, Solvalla, 152-99-94
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 133-112-104
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 132-98-98
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 122-88-77
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 119-135-132
10. Erik Adielsson, Solvalla, 101-93-72
11. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-71-68
12. Robert Bergh, Åby, 81-48-43
13. Stefan Persson, Halmstad, 78-70-76
14. Mika Forss, Finland, 74-55-54
15. Kim Eriksson, Mantorp, 72-72-52
Siffror till och med 27 september

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-12 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 5] 2140/1 0 20.3g 1021
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-11 Piggelin C.K. Piggelin C.K.   [v 3] 2640/3 str
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 5] 2160/7 4 16.3 477
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 3] 2140/10 0 17.1 55
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-7 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 5] 2140/11 7 16.6 700
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 2140/3 7 16.8 671
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-5 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 1640/11 0 g 620
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-3 Resaca de Nando Resaca de Nando   [s 5] 2140/2 2 15.7 25
2015-12-04 2015-12-04 Kalmar-10 Piggelin C.K. Piggelin C.K.   [v 3] 1660/6 1 15.5 31
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 2160/13 0 17.4 1705
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Lucky You Lucky You   [v 6] 2140/2 0 g 175
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 5] 2160/12 7 16.6 728
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 2140/10 0 17.2 1285
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-3 Piggelin C.K. Piggelin C.K.   [v 3] 2160/11 3 17.8 48
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 2160/6 6 16.7 263
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Burn Out Burn Out   [v 5] 2140/3 5 19.3 52
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-9 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 3] 2140/1 0 g 271
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-10 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 3] 2640/3 4 17.5 57
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-3 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 5] 1640/8 4 14.9 808
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 2140/3 4 16.4 104
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Formation Formation   [h 8] 2140/4 0 15.9 44
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 1640/3 5 15.4 98
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-9 Blanka Vlasic Blanka Vlasic   [s 7] 2140/8 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-7 Lucky You Lucky You   [v 6] 1640/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 1640/8 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 2140/5 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-1 Now and Forever Now and Forever   [v 5] 2160/11 0
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-10 Piggelin C.K. Piggelin C.K.   [v 3] 2640/3 1 17.2 38
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-7 Tyson A.P. Tyson A.P.   [v 5] 2640/3 0 16.5g 601
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 3] 2160/10 2 17.9 147
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-11 Sing it Diablo Sing it Diablo   [s 6] 2640/8 7 17.7 397
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-10 Daydream Sand Daydream Sand   [s 7] 1640/5 str
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-9 Encipher F. Encipher F.   [s 4] 2660/14 str
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 Moons Gold River Moons Gold River   [s 4] 2140/4 0 18.3 560
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 3] 2160/8 0 17.4 507
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-1 Niras Lunatic Frog Niras Lunatic Frog   [s 5] 2160/12 str
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/5 B 5 17.3 525
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Bunny McGee Bunny McGee   [s 10] 2160/8 D 0 21.9 1627
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-1 Simone Line Simone Line   [s 3] 2160/9 C 6 19.3 846
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-6 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1640/2 B 7 14.8g 239
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-5 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2160/12 D 8 17.2 680
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-3 Frida Gertzy Frida Gertzy   [s 10] 2140/6 D 0 17.7 707
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-6 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/9 A 6 20.2 170
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-2 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2640/9 B 4 17.2 55
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 1660/9 D 0 17.0 971
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-11 J.A.Connie Bell J.A.Connie Bell   [s 3] 2140/6 B 0 20.1g 64
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/9 D 5 15.2 1304
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-9 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2140/3 C 0 g 247
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-8 Bunny McGee Bunny McGee   [s 10] 1640/11 D 0 20.7 2188
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-7 Brinova's Tornado Brinova's Tornado   [v 5] 1640/1 B str
2016-11-18 2016-11-18 Kalmar-1 Isabelle S.A. Isabelle S.A.   [s 5] 2160/8 B 1 19.0 23
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/3 C 3 16.8 300
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-8 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/9 A 8 18.1 406
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-1 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/5 C 6 16.0g 559
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-10 Bunny McGee Bunny McGee   [s 10] 2140/5 D 0 19.1 911
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Hekate Sund Hekate Sund   [s 5] 2160/4 C 1 15.9 89
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-3 Sharp Dream Sharp Dream   [s 3] 2140/3 D str
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-2 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 5] 2160/9 C 0 g 246
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/4 D 3 15.0 860
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-9 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/8 B str
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2140/10 B str
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/1 B 5 16.1 209
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-2 Sharp Dream Sharp Dream   [s 3] 2140/3 D 0 21.1g 1072
2016-10-10 2016-10-10 Kalmar-1 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 5] 2160/10 B 0 g 352
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-8 Simone Line Simone Line   [s 3] 2160/12 C str
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/10 D 0 16.3 566
2016-10-03 2016-10-03 Kalmar-1 Zelda de Castella Zelda de Castella   [s 6] 2180/11 D 0 g 274
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-10 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 1660/10 C 5 15.0 307
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-4 Dance the Night In Dance the Night In   [s 4] 2140/4 C 6 16.6 490
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2160/11 C 0 17.5 341
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-2 Sharp Dream Sharp Dream   [s 3] 2140/6 C 6 18.2 279
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-3 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/9 C 6 19.1 693
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-4 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2140/2 D 0 17.7 453
2016-09-11 2016-09-11 Vaggeryd-5 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/7 C 5 18.9 107
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-6 Amillia Amillia   [s 9] 2160/7 B 0 20.5g 810
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 1640/6 B 4 14.0 122
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-3 Gullabo Däck Bling Gullabo Däck Bling   [v 3] 2640/11 C 8 17.7 176
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-2 Askö Atos Askö Atos   [v 8] 2140/8 D 8 18.6 584
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-1 Sharp Dream Sharp Dream   [s 3] 2140/4 C 5 18.3 192
2016-09-05 2016-09-05 Kalmar-9 Blanka Vlasic Blanka Vlasic   [s 8] 2160/10 C 0 16.6 709
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-9 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2140/2 D 5 15.7 449
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-6 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2140/15 D str
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-2 Dirty Smile Dirty Smile   [v 7] 2160/10 D 0 21.7g 1253
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/3 C 6 18.6 423
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-10 Blanka Vlasic Blanka Vlasic   [s 8] 2640/2 D 6 15.6g 315
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-9 Crazy Beautiful Crazy Beautiful   [s 6] 1609/7 B 0 16.9 441
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-8 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 1609/12 D 0 16.8 419
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 1609/2 D 5 13.6 318
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/11 B str
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-7 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2640/2 C 1 17.2 150
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-1 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/10 B 5 16.8 75
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-9 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1680/1 C 3 16.1 92
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-6 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/1 D 7 22.0g 612
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-9 Lady Sunshine Lady Sunshine   [s 6] 2180/15 C str
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/12 C 0 15.7 478
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-6 Carlos Lovely Carlos Lovely   [s 5] 2140/4 C 6 18.4 421
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-2 Nillan Queen Nillan Queen   [s 9] 2140/4 D 0 18.8g 936
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-6 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/2 D 4 17.8g 683
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/6 C 4 17.0 495
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-1 Carlos Lovely Carlos Lovely   [s 5] 2140/3 D 7 19.5 338
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-12 Formation Formation   [h 9] 2180/13 C 4 15.1 55
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2160/9 A 3 17.3 453
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2160/6 B 0 18.1g 329
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Carlos Lovely Carlos Lovely   [s 5] 2140/8 D 0 21.0g 86
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-5 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2160/12 D 6 18.4 186
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2640/10 C 6 18.6 172
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-10 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1660/7 D 0 16.0 792
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/9 C 6 14.6 1411
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-1 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/1 D 7 18.6g 578
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2640/2 C 4 18.0 230
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2160/11 D 7 17.6 821
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-7 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/9 B 7 19.2 365
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-3 Oli Follo Oli Follo   [v 5] 1640/4 B 4 12.5 42
2016-05-20 2016-05-20 Kalmar-1 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/8 B 7 16.4 312
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Formation Formation   [h 9] 2140/4 C 7 15.8 120
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-8 Finish Speedy Finish Speedy   [v 8] 1609/4 D 0 19.9 594
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-7 Quantum Tic Tac Quantum Tic Tac   [v 6] 1609/5 C 4 15.8 303
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-3 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 1609/12 C 0 17.2 371
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-1 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 1609/11 C 4 15.5 98
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/5 D 5 15.6 990
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-2 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2160/14 A 8 18.6 665
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-3 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1640/5 C 0 146
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-6 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 1640/9 D 7 16.8 185
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2140/6 C 0 19.6 99
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-1 Kavat Nalan Kavat Nalan   [v 4] 2140/1 B str
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-7 Trust de Luxe Trust de Luxe   [v 6] 2640/6 C 0 19.8 32
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-11 Hekate Sund Hekate Sund   [s 5] 2160/6 D 3 16.6 113
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-7 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2640/3 D 0 21.0g 383
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-3 Classic Oliver Classic Oliver   [v 3] 2140/8 D 0 19.8g 475
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-2 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 1640/7 D 6 16.2 608
2016-04-15 2016-04-15 Kalmar-1 Make Me Make Me   [s 3] 2140/10 D 8 20.4 1919
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-6 Finish Speedy Finish Speedy   [v 8] 1640/12 D str
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-4 Avena Adrenalin Avena Adrenalin   [s 8] 2140/9 D 8 18.1 495
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 4] 2140/6 D 2 19.0 130
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/3 B 4 16.0 481
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-1 Simone Line Simone Line   [s 3] 2140/8 C 0 20.0g 641
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-8 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2140/7 C 0
2016-03-20 2016-03-20 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/9 A 0
2016-03-12 2016-03-12 Kalmar-3 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1640/12 C 5 15.5 355
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-8 Moons Gold River Moons Gold River   [s 5] 2140/4 C 4 18.5 79
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-6 Viktor Burge Viktor Burge   [v 7] 2140/12 B 8 17.4 67
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 Olivia P.H. Olivia P.H.   [s 4] 2140/1 D 0 24.7g 265
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2160/11 B 1 16.0 192
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Kickans Girl Kickans Girl   [s 5] 2140/9 D 7 16.4 444
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-2 Stay Free Stay Free   [s 7] 2140/6 D 0 16.9 681
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2660/3 D 0 g 398
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 1640/9 C 0 17.3g 372
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2160/4 D 2 18.0 160
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-3 Bretagne Bretagne   [v 5] 2160/7 B 5 18.7 30
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-1 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 2160/11 B 8 20.6 254
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Mr Inkato Mr Inkato   [v 10] 1680/11 C 6 16.1 354
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-8 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 4] 1640/11 C 5 15.6 524
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 4] 2140/4 D str
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-1 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 6] 2160/10 C 7 17.0 672
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2180/15 B 0 18.0 743
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-10 Devil Em Devil Em   [v 4] 2160/4 C 5 17.9 766
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/8 C str
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-3 Greenstream Greenstream   [s 4] 2140/12 C 6 19.1 436
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-1 G.K.Master G.K.Master   [v 3] 2140/5 D str
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 1640/5 C 0 15.0 451
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-7 Edello Edello   [v 3] 2640/1 C 4 16.9 476
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-11 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/3 C 5 16.9 169
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-9 Edello Edello   [v 3] 2140/5 D 0 15.2 1611
2017-11-24 2017-11-24 Kalmar-2 Greenstream Greenstream   [s 4] 1640/11 D 4 15.2 142
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-7 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/3 B 5 18.1 216
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-4 Edello Edello   [v 3] 2160/5 D 0 17.1g 1183
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 1640/7 D 7 13.8 396
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/2 D 6 15.7 540
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-6 Isabelle S.A. Isabelle S.A.   [s 6] 2140/2 D 0 1170
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-3 Edello Edello   [v 3] 2140/3 D 3 16.7 711
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 1640/11 C 4 13.8 535
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-1 Greenstream Greenstream   [s 4] 1640/4 C 1 16.5 133
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-7 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2640/4 D 0 18.0 1787
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-11 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2640/11 D 0 18.1 312
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-10 Edello Edello   [v 3] 2140/4 D 0 16.9 1519
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/1 D 0 16.5 1188
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-6 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/7 C 5 15.5 442
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 Edello Edello   [v 3] 2140/8 D 6 18.1 664
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-5 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/3 D 0 16.3 664
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-4 Edello Edello   [v 3] 2160/6 D 7 18.6 1049
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2160/14 D 7 15.7 283
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/6 C 7 15.4 731
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-9 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 1640/2 C 7 16.0 276
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2660/3 C 0 16.9 772
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-1 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 6] 2140/3 D 4 15.8 477
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-1 Devil Em Devil Em   [v 4] 1609/10 C 2 16.1 104
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Sphinx d'Inverne Sphinx d'Inverne   [h 4] 2640/4 D 5 17.1g 39
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-8 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2140/3 D 0 15.9 1028
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-6 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/8 D 0 15.7 927
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-9 Edello Edello   [v 3] 2140/2 D 0 19.1g 796
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/8 B 6 16.7 242
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-3 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/3 D 3 16.9 155
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-8 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 6] 1680/7 C 5 15.5 103
2017-07-20 2017-07-20 Karlshamn-4 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 1680/8 D 0 g 944
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-6 Devil Em Devil Em   [v 4] 1680/7 C 2 17.9 149
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/1 D 2 14.9 522
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2140/9 D 0 19.1 2261
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-7 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 6] 1640/9 B 3 13.6 65
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/8 D 0 16.9 839
2017-06-30 2017-06-30 Kalmar-4 Edello Edello   [v 3] 1640/6 D 8 18.2 682
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-2 Devil Em Devil Em   [v 4] 1609/7 D 0 15.8g 437
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-1 Edello Edello   [v 3] 1609/9 B 6 18.4 291
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-11 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2140/5 C 8 17.2g 217
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-3 Devil Em Devil Em   [v 4] 2160/12 B 5 17.5 446
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Loke Nalan Loke Nalan   [v 4] 2660/8 B 0 g 307
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/5 B 8 15.8g 633
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/4 D 3 15.5 209
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2140/2 D 0 17.3 391
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-1 Askö Atos Askö Atos   [v 9] 2160/9 B 0 19.4 365
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 1609/6 D 6 15.0 208
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-3 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1609/10 B 0 15.1g 433
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 Edello Edello   [v 3] 2140/3 B 4 17.6 309
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-1 Devil Em Devil Em   [v 4] 2140/1 C 1 19.3 40
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 Simone Line Simone Line   [s 4] 1660/12 D 0 17.8 720
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 1640/2 D 5 15.5 465
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2140/2 B 7 16.3 618
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/11 C 4 15.4 128
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-3 Fivian Boko Fivian Boko   [s 5] 1660/9 B 6 17.1 100
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 Askö Atos Askö Atos   [v 9] 2160/11 C 0 19.5 398
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/8 D 6 16.4 932
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Simone Line Simone Line   [s 4] 2140/2 D 0 20.7g 995
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-3 Fivian Boko Fivian Boko   [s 5] 2640/4 C 4 19.4g 464
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-2 Edello Edello   [v 3] 2140/6 C 4 19.1 653
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/11 D str
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-5 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2140/11 C 0 17.9g 1099
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Jason Lane T.B. Jason Lane T.B.   [v 5] 2160/15 C 0 18.4 1150
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-1 Edello Edello   [v 3] 2140/1 D 0 19.3g 478
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2160/9 D 0 17.6 1182
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-9 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2140/2 D 4 15.3 1407
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-12 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2160/7 C 0 16.8 497
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/15 C 6 16.0 746
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-1 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2160/6 D 0 20.3 788
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/10 D 5 15.1 810
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-6 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 2640/8 D 6 17.5 1404
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-3 Bretagne Bretagne   [v 6] 2180/11 A 3 17.6 64
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Simone Line Simone Line   [s 4] 1640/8 D 6 16.3 1317
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-10 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2640/2 D 0 18.2 556
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-7 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/12 D 5 14.8 1426
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2140/14 B 4 16.7 473
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 5] 2660/8 B 0 18.5 234
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 Simone Line Simone Line   [s 4] 1640/10 D str
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 5] 2160/6 A 4 16.0 88
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-1 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 7] 1640/3 D str
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/3 C 7 15.7 209
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-2 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 3] 2140/8 D 5 19.6 750
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-6 Belle Godiva Belle Godiva   [s 4] 2140/9 C 0 18.3g 97
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-5 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 4] 2140/4 C 7 19.8g 183
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2640/10 C 3 17.2 275
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Leave a Message Leave a Message   [s 6] 2140/4 D str
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 6] 2160/12 C 7 20.1 190
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 3] 2140/4 C 3 17.6 354
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/4 D 0 15.6 590
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-9 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/8 D 0 15.4 1457
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-3 Pekay Gold Pekay Gold   [s 5] 2140/6 B 1 15.7 30
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Adamia Adamia   [s 8] 2140/4 D 0 g 293
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-8 Leave a Message Leave a Message   [s 6] 2140/11 D 0 18.4 450
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Edello Edello   [v 4] 2140/1 B str
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-4 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/8 C 6 17.8 832
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-2 Kitzune G.G. Kitzune G.G.   [s 3] 2160/8 D 0 g 1411
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-4 Edello Edello   [v 4] 1640/11 B 6 14.3 165
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2640/1 C 5 15.6 583
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-7 VästerboLoveLetter VästerboLoveLetter   [s 5] 2160/11 B 0 20.0 337
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-9 Leave a Message Leave a Message   [s 6] 2140/2 D 0 g 572
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-4 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/4 D 4 16.8 700
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/4 D 0 14.5 315
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 1640/8 C 0 17.1g 198
2018-10-05 2018-10-05 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/1 D 6 13.0 349
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-7 Europa Sisu Europa Sisu   [s 4] 2140/1 D 0 15.7 241
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/1 D 2 16.4 1220
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2160/8 D 0 21.9g 613
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-11 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2140/3 D str
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-3 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2140/10 D 5 16.5 371
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/6 D 4 15.0 227
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-2 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2640/4 D 4 17.3 1023
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/3 D 5 13.7 425
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-5 VästerboLoveLetter VästerboLoveLetter   [s 5] 2140/3 B 5 19.2 487
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-6 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/2 D 5 17.5 275
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-5 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2140/8 D 7 16.8 592
2018-08-24 2018-08-24 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/10 C 6 16.5 379
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-2 Aero Zappo Aero Zappo   [v 6] 1609/5 C 0 16.1 705
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-4 Edello Edello   [v 4] 1609/10 C 7 13.8 367
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1609/10 D 0 13.3 924
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-4 Micawber Micawber   [v 11] 2140/8 D 0 23.8g 838
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-7 Miss Prelong Miss Prelong   [s 6] 2140/3 D 2 15.5 120
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-8 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/7 B 1 16.9 56
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-1 Edello Edello   [v 4] 1609/10 C 3 14.0 95
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-2 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 3] 2140/5 D 0 g 791
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Devil Em Devil Em   [v 5] 2180/13 A 6 17.1 435
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/3 C 3 13.7 95
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1680/1 B str
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-7 G.K.Privata G.K.Privata   [s 5] 1680/9 C 0 g 788
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/1 C 3 13.9 542
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-3 Edello Edello   [v 4] 1640/10 C 2 15.3 82
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-5 Carlos Lucky Carlos Lucky   [s 5] 2640/3 D 5 16.8 369
2018-06-29 2018-06-29 Kalmar-8 Reserve Reserve   [s 9] 2140/12 D 0 g 1030
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 2140/5 B 0 g 19
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-12 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 3] 2140/6 D 0 19.1 1258
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-2 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/3 D 7 17.6 450
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-5 Burn Out Burn Out   [v 8] 2140/3 C 5 16.6 556
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/6 B 5 14.9 142
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-8 Micawber Micawber   [v 11] 2140/3 D 8 20.4 542
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1609/5 C 3 12.7 148
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-7 Edello Edello   [v 4] 1609/10 B 1 14.1 80
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 3] 2140/3 C str
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 1640/2 D 5 13.0 566
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-8 Edello Edello   [v 4] 2140/4 D 5 15.8 407
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-2 Tulip Face Tulip Face   [s 3] 2140/3 C 7 22.6g 680
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-3 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/1 D 6 18.6 784
2018-04-27 2018-04-27 Kalmar-5 Edello Edello   [v 4] 2640/5 B 6 19.1 240
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-1 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 3] 2140/6 D 0 17.9 348
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-2 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2140/3 C 7 16.4 987
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-5 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 2640/12 C 0 16.8g 36
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2160/12 C 5 15.4 2892
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-9 Vincerre Vincerre   [v 9] 2140/3 C 3 16.5 137
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-1 Edello Edello   [v 4] 2160/7 A 6 17.0 616
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-2 Attackbollen G.G. Attackbollen G.G.   [s 3] 2140/10 D 0 g 757
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/2 D 4 15.8 246
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/6 D 3 14.5 365
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-11 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2640/8 D str
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2140/13 D 0 18.2 1362
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2160/9 D 7 18.0 1488
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-8 Edello Edello   [v 4] 2140/2 D 7 17.9 485
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/3 D 7 17.0 2090
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-4 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2160/12 D str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/3 D str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-1 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 4] 2160/5 C 0 19.5 582
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 6] 2140/7 D 0 17.6 655
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-10 Devil Em Devil Em   [v 5] 2160/6 D 0 19.0 195
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-12 Maverick Dream Maverick Dream   [v 5] 2140/12 C 4 16.1 42
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-4 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2640/5 C 0 19.4 618
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-1 G.K.Master G.K.Master   [v 4] 2140/5 D 0 21.4 457
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-5 Gliding Kash Gliding Kash   [s 7] 2160/8 D 0 21.7g 666
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-10 Moon's Rude Boy Moon's Rude Boy   [v 8] 2160/8 B 7 18.4 381
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2140/8 C 0 15.7 691
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-3 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2640/12 D str
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-5 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 8] 1640/1 D 0 15.4 576
2019-12-13 2019-12-13 Kalmar-6 Finish Star Finish Star   [v 10] 2140/12 D 0 19.5 954
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-5 Hero Band Hero Band   [v 6] 2140/12 C 3 16.5 881
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-3 Hantorps Calvados Hantorps Calvados   [v 10] 2140/3 D 6 15.9 468
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-5 Mellby Empire Mellby Empire   [v 6] 2140/8 B 5 16.6 145
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 Finish Star Finish Star   [v 10] 2140/4 D 0 15.3 296
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-8 Adorable Love Adorable Love   [v 6] 2140/4 C 4 18.6 225
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-4 Sergie Phefirst Sergie Phefirst   [v 5] 2140/2 A str
2019-11-08 2019-11-08 Kalmar-7 Finish Star Finish Star   [v 10] 2160/4 D str
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-6 Das Auto Das Auto   [h 3] 2140/2 B 6 15.8 474
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 10] 2180/10 B 1 16.8 140
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-3 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 8] 2140/5 D 2 15.4 76
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-4 Silpinge Igor Silpinge Igor   [v 7] 2140/9 C 7 17.3 336
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-9 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/6 A 2 16.5 60
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-4 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/3 A 6 16.4 414
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2160/7 D str
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-7 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/2 D 0 19.3g 1000
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-8 Greenstream Greenstream   [s 6] 2140/6 C 4 17.1 1000
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2160/7 D 0 21.3g 778
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-3 Civo Torkdahl Civo Torkdahl   [v 5] 1640/1 C 0 g 591
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-4 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2160/7 D 6 17.4g 874
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 1640/3 D 0 14.2 740
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-7 Wandel Saar Wandel Saar   [v 8] 2140/2 D 0 23.1g 686
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-9 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2180/9 D 0 17.8g 797
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-10 Caballero Caballero   [v 8] 2160/7 B 7 17.3 114
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/2 A 2 16.2 241
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-6 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 8] 2140/6 D 4 15.7 208
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-2 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 1640/1 D 0 12.9 999
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 Caballero Caballero   [v 8] 2180/9 C 4 16.2 411
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 Quantum Donado Quantum Donado   [v 6] 2180/14 B 5 16.6 796
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-4 Classic Fantastic Classic Fantastic   [v 7] 1609/5 D 6 14.6 339
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 1609/1 C 5 13.6 547
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-3 Alea Iacta Est Alea Iacta Est   [s 5] 2140/5 C 7 16.0 264
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-8 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 1640/2 D 4 13.3 536
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-3 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2160/6 C 0 16.7 850
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-8 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 1640/8 D 5 16.4 722
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-5 Stepping Memory Stepping Memory   [v 11] 2180/13 C 0 15.7 1543
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-7 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2140/7 D 0 15.5 1792
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2160/7 D 5 16.3 1734
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-3 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 1640/9 D 4 15.9 357
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-5 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2160/10 D 0 15.5 734
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2140/9 D 5 15.0 868
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/11 C 6 19.2 60
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 2140/4 C 7 16.6 257
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Kaxi Day Kaxi Day   [v 6] 2140/4 C 8 17.6 75
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-8 Edello Edello   [v 5] 2140/9 B 0 17.4 69
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Silverbullet Lavec Silverbullet Lavec   [v 9] 2660/11 C 0 20.6g 219
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-9 Moon's Ballerina Moon's Ballerina   [s 7] 1640/9 D 0 14.3 976
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-10 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2140/4 D 6 20.3 375
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Leave a Message Leave a Message   [s 7] 2140/12 D str
2019-01-01 2019-01-01 Kalmar-5 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 4] 2160/9 B 3 19.0 87
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-1 Gländerfield Gländerfield   [s 4] 2140/6 D str
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-9 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 5] 2140/7 D 6 17.2 281
2020-09-10 2020-09-10 Kalmar-6 Moons Aladdin Moons Aladdin   [v 3] 2140/8 B 2 18.0g 569
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-9 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 5] 1609/5 C 0 15.3 73
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-1 Moons Aladdin Moons Aladdin   [v 3] 2140/3 D 0 19.2 901
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-1 J.F.Sånna J.F.Sånna   [v 9] 1609/4 D 3 12.6 123
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-2 Das Auto Das Auto   [v 4] 2160/14 A 8 18.0 525
2020-02-28 2020-02-28 Kalmar-6 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 5] 2140/2 D 0 18.2 694
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-3 Edello Edello   [v 6] 2660/10 B 0 18.6 74
2020-02-02 2020-02-02 Kalmar-9 Finish Star Finish Star   [v 11] 2660/6 D 0 17.8 1205ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se