V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-1 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2140/2 C
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-2 Gmail Gmail   [s 3] 2140/8 B
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-7 Staro Next Move Staro Next Move   [h 5] 1640/9 C

Nyheter för travkusk


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashniko..


Under fredagskvällen var det premiär för V64 Xpress – sex lopp på två banor under en timme. Premiärvinnare blev Kalashnikov som för sin tränare Nicklas Westerholm krossade sina konkurrenter från dödens i stayerloppet över dryga tre varv.
– Det får inte bli så ryckigt kört för han är så långklivad, men nu när det man får styra tempot så blir det bättre. Det är mer att det ska vara ett jämnt tempo, sa Nicklas Westerholm.
På Kalmartravet svarade Kali Smart för den sportsliga godbiten när hon var totalt överlägsen i Vilhelm Johanssons Minne. Stoet – som senast vann V75 under derbylördagen på Jägersro – hade stor uppvisning för Adrian Kolgjini. Hon tog hand om ledningen efter femhundra meter och sedan var det spel mot ett mål. Redan i sista sväng tackade Kali Smart för sällskapet och försvann ifrån konkurrenter.
Förstapriset var 200 000 kronor och segertiden 1.12,9/2140a skämdes verkligen inte för sig i busvädret som rådde i Kalmar.

Emilia Leo vann uttagningslopp till Dam-SM
I uttagningsloppet till Dam-SM i Romme blev det en säker seger för favoriten Georgia Am och Emilia Leo. Hästen, som tränas av David Persson, fick bestämma i ledningen men blev rejält utmanad över upploppet. Georgia Am svarade dock när Emilia Leo ryckte tussarna och sträckte berömvärt på sig den sista biten.
I V64-2 var kapabla Husse Boko tillbaka i vinnarcirkeln när han rundade konkurrenterna via en vass långsida för Gustav Johansson. Ledande Gullabo Däck Bling drog undan i ledningen men blev ett lätt byte för Husse Boko över upploppet.
– Han vann med tussarna kvar och det är en fantastisk häst, berömde Gustav Johansson.

Hejdlös startgalopp för Campo Bahia i comebacken
Campo Bahia gjorde comeback efter ett långt uppehåll utanför V64 men det slutade i moll. Han galopperade i såväl en omstart som i den giltiga starten och tappade massor av mark. Hästen kördes sedan runt och kom i mål som sistahäst på tiden 1.15,7/2160 meter. Vann det loppet gjorde istället Don Cash och Adrian Kolgjini.
– Han slog ihop men sedan var han inte så stark som jag trodde. Jag måste jobba honom lite mer. Han kändes fin men jag hade räknat lite fel, sa Conrad Lugauer.
Jägersro-tränaren kunde istället vinna V64-avslutningen med Breidabliks Kahlua som höll undan säkert från ledningen.
Premiären av V64 Xpress blev väldigt favoritbetonad och sex rätt betalade blott 123 kronor och det blev ingen utdelning på varken fem eller fyra rätt och därmed dubbeljackpot på V64.

Michael Carlsson, Kanal 75


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, ..


Skrällarna haglade under fredags V65 från Årjäng.
Inför sista avdelningen återstod tre system med chans på sex rätt, men när Peter Ådefors (bilden) styrde dit tvåprocentaren Pippi Pagadi ställdes även dessa offside.
Fem rätt betalade 38 540 kronor och hela sexrättspotten vandrar vidare till kommande fredag i Boden då ATG estimerar minst 2,5 miljoner kronor till en ensam vinnare med sex rätt.

Kanal 75


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slu..


 Det var under Solvallas jubileumspokalskväll som Crebas och Bransbys Juke Box chockade spelarkollektivet då han drog undan i spets på slutvarvet och höll undan till nästan 60 gånger pengarna.
Betydligt mindre överraskad var tränaren själv som nästan låter förnärmad när oddset kommer på tal.
- Om jag var överraskad? Nej, inte det minsta. Jag sa till alla innan loppet att jag trodde på bra chans. Jag tycker att det var mycket märkligt att han blev så lite betrodd. Men de som missade honom får skylla sig själva, säger Crebas som åker till Färjestad för att upprepa bedriften.
Och spelarna verkar inte speciellt övertygade trots segern. När dessa rader skrivs har ekipaget blott fyra procent av insatserna i ryggen.
- Jag tror på honom den här gången också. Vi har haft den här dagen i sikte sedan förra starten och av träningen att döma finns inget som säger att hästen ska vara sämre. Jag valde mellan det här loppet och bronsdivisionen och som startlistorna ser ut känns det som att jag valde rätt. Jag har mest respekt för Robert Berghs häst (4 Crazy First Love) och tycker att min är en segerkandidat här också.
Hur offensivt tänker du köra?
- Jag tänker inte gå fram i dödens utan kör i ryggar i andraspår. Sedan får det bli som det blir och därmed är vi förstås utlämnade åt vad de andra gör. Men min häst kan gå riktigt fort i spåren sista 700 så med lite tur på vägen kan han absolut vinna igen. Inga ändringar.

”Mycket utveckling”
Minst lika stor tro har Crebas på sin andra häst 8 Gerben (V75-5). Åtminstone vad gäller framtiden.
- Det är en härlig häst med underbar inställning som nästan aldrig varit sämre än tvåa. Han är bara fyra år och väldigt stor så jag räknar med att det finns mycket utveckling kvar i honom. Nu är han äntligen med på V75 där han hör hemma.
Som tyskfödd har Gerben inte fått tävla i lägsta klassen på V75, men nu finns tillräckligt med pengar på kontot och Crebas har haft lördagens lopp i sikte en längre tid även här.
- Hästen hade varit borta länge inför förra starten beroende på att han drabbades av väldigt hög feber i somras. Jag trodde att han åkt på borrelia, men proverna visade inte det och febern försvann på en dag. Vi vet fortfarande inte vad som hände och därför valde jag att låta honom vara ifrån ett tag för att vara säker på att han inte hade något i kroppen. Hästen gick jättebra i comebacken, men blev omotiverad när jag ryckte undan och han blev ensam. Det är samma sak när han springer i ledningen, då blir han väldigt flegmatisk. När han däremot hamnar utvändigt om ledaren så är han laddad och vill tävla.
Du sparar på barfotakörningen trots att det är V75, varför?
- För att hästen travade så bra senast. Han kändes väldigt fin. Vi har testat barfota två gånger. Första gången gav det bra resultat, men andra gången fungerade det inte alls. Hästen travade jättedåligt första varvet och att han kunde vara tvåa ändå visar bara vilken otrolig inställning han har. Jag vill inte riskera att det händer igen och när hästen var så fin senast behöver vi inte ändra något.
Är han tillbaka i samma form som i somras?
- Ja, det tror jag absolut. Med förra loppet i kroppen ska han gå framåt rejält. Jag är riktigt nöjd med hästen för dagen.
Det negativa är förstås startspåret, längst ut bakom startbilsvingen.
- Det var synd. Jag vill inte byta häst med någon i fältet, men läget gör förstås att det blir betydligt svårare. Vi tar en lugn start, sedan får vi se hur tempot blir. Skulle det gå för långsamt är jag inte rädd för att skicka fram honom i dödens igen. Men det bästa är om vi får hård jämn fart eftersom hästen är allra mest effektiv då han får attackera bakifrån. Han är bra nog att vinna, men vi kommer att behöva en del tur från det här startspåret, säger Hans Crebas.

Robin Johansson, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelninga..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64 Express. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex..


På fredagskvällen är det dags för ATG:s nya satsning V64® Xpress™. Kalmar och Romme delar på omgången där de sex avdelningar betas av på en timme.
På Kalmartravet tävlas det om stora pengar. Det är final i Stoserien och Stayerserien med 150 000 kronor i förstapris och som om inte det var nog, Vilhelm Johanssons Minneslopp bjuder på ett förstapris på hela 200 000 kronor för fyra och femåriga ston. En som har laddat lite extra är banans dominant Fredrik Persson. Hemmatränaren är riktigt på hugget och vann lopp så sent som i onsdags kväll, Henning Kraffts Minne tillsammans med åttaåriga och femfaldiga miljonärskan Ultra Bright.
- Det är en fantastisk häst och en riktig hedersmärr och hon tycker fortfarande det är kul att tävla, jag tror knappast att hon har varit bättre någon gång, säger Persson som är nöjd med stallformen.
- Jag har hästar av lite blandad kvalité, men dom som är vettiga gör det bra hela tiden och tjänar fina pengar.Jag har en del fina unghästar, framförallt intressanta ettåringar så det är kul att gå till stallet om morgnarna.
Inför fredagen har han laddat lite extra och har starthästar i de tre avdelningar som går i Kalmar.
- Jag tycker att jag har en bra chans. 8 Hurricane Silas (V64-2) är i fin form och kändes jättefin vid segern senast och hade full fart över mål. Det är en lite speciell häst och man kan inte köra för tufft med honom, det har han inte psyke för, men får han rätt lopp så kan han springa fort länge. Han har rejäla lungor och hjärta. Jag har siktat på detta lopp ett tag och det känns i jobben att han är riktigt på tårna. Förutsättningarna är de rätta och jag tycker att vi ska slåss om segern.
I Vilhelms Johanssons Minneslopp, V64-4, startar 10 Caramelle T.T. som står tufft inne i loppet.
- Så här i efterhand kanske jag skulle ha valt finalen i Stoserien istället om jag vetat vilka hästar som kom hit. Caramelle T.T. är kapabel och har lite för lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet. Jag kommer att köra på chans och jag tror inte att dom springer ifrån henne, men att hon ska vinna känns långsökt.
Slutligen startat 10 Hasty Helen i V64-6.
- Hon är nyttig och gör sällan eller aldrig ett dåligt lopp. Hon har alltid en pollet kvar och jag kör lite på chans med henne också och hoppas att vi kan få med oss fina pengar i alla fall.

Joakim Brundin, Kanal 75


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den se..


Square de Luynes startar sällan men när han väl visar upp sig på banorna är det en fröjd för alla galoppälskare. Den sexårige valacken har endast startat elva gånger i livet och sju av dem har slutat med seger och han har tjänat drygt 4,8 miljoner kronor, ett snitt på drygt 440 000 kronor per start.
Square de Luynes gör sin tredje start på Bro Park. Han har två raka triumfer i Stockholm Cup och jagar alltså tredje raka i det internationella grupp 3-loppet.
Precis som i fjol rids favoriten av nordirländaren Pat Cosgrave som sedan 2004 har sin bas i England.

Duo utmanar
Förste utmanare till Square de Luynes är duon Outbox och Red Verdon.
Outbox är en välstammad häst med Frankel som far och Street Cry som morfar. Den sexårige valacken har sex segrar på 20 starter och rids av Hollie Doyle, Storbritanniens mest framgångsrika kvinnliga jockey.
Red Verdon är en mycket rutinerad åttaårig valack som startat i grupplöpningar över hela världen. Han rids av David Egan och de har en start tillsammans i Meydan Gold Cup (Gr.2).

Alla grenar representerade
Förutom Stockholm Cup International (Gr3) bjuder Bro Park på ett smörgårdsbord av storlopp: Bro Park Open Sprint Championship (L), Lanwades Stud Stakes (L), Tattersalls Nickes Minneslöpning (L), Sheikh Zayed Bin Sultan Al Nahyan Cup (L), Appel Au Maitre Svealandlöpning, samt hinderloppen H.M. Konungens Pris och H.M. Drottningens Pris.
Att årets Stockholm Cup-dag har samtliga grenar av sporten representerade innebär förstås något alldeles extra för publiken både på plats och framför tv:n.
”Givetvis tar de engelska fullbloden störst plats, men vi har även storlopp för de arabiska fullbloden och ponnylopp för den kommande generationen av ryttare. Därutöver är hindersporten representerad genom de fina löpningarna H.M. Drottningens Pris och H.M. Konungens Pris” skriver Dennis Madsen i det officiella tävlingsprogrammet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-11 Yulara Yulara   [s 9] 2140/3 4 17.0 1276
2015-12-31 2015-12-31 Åby-2 Turbo Tim Turbo Tim   [v 12] 1640/8 5 16.8 515
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Va Vis et Deviens Va Vis et Deviens   [s 6] 2140/6 0 19.3 284
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 6] 2140/8 2 13.4 15
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Vincere Scis Win Vincere Scis Win   [s 5] 1640/5 5 62
2015-12-17 2015-12-17 Åby-2 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 6] 2140/8 1 14.0 17
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 2180/14 0 g 104
2015-12-10 2015-12-10 Åby-6 Yulara Yulara   [s 9] 2640/3 0 20.6 498
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 Coconut Tree Coconut Tree   [s 4] 1640/7 str
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-7 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 5] 2140/3 0 g 427
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-4 Sanna Hall Sanna Hall   [s 6] 1640/7 2 15.8 318
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 1640/2 4 14.2 53
2015-11-22 2015-11-22 Åby-2 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 6] 2140/2 1 14.1 45
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/9 3 15.4 97
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Lightning Photo Lightning Photo   [h 5] 2140/4 3 34
2015-10-10 2015-10-10 Åby-4 Art on Line Art on Line   [v 8] 2140/7 4 13.6 17
2015-10-10 2015-10-10 Åby-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 2140/10 0 15.2 93
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 7] 2140/4 D str
2016-10-15 2016-10-15 Åby-1 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/3 C 5 15.1 339
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2640/10 C 1 15.8 25
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/3 C 1 16.2 12
2016-06-09 2016-06-09 Åby-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/8 C 1 16.2 20
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-7 Paramount Paramount   [v 7] 1640/7 C 1 12.9 41
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-7 Remember Y. Remember Y.   [v 6] 2140/9 C 4 15.6 29
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-6 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2140/3 C 0 15.8 81
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2140/6 D 2 16.0g 19
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Orson Orson   [v 10] 2140/8 C 5 16.7 176
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 Prosuit V.J. Prosuit V.J.   [v 10] 2140/13 C 0 15.9 690
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2160/6 D 0 17.0 101
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-6 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2140/1 A 1 15.0 16
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Calvin Borel Calvin Borel   [h 6] 2640/8 C 1 14.9 16
2016-05-12 2016-05-12 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 2140/5 D 1 13.6 77
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/6 D 0 g 177
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Yulara Yulara   [s 10] 2640/6 D 0 21.5 925
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 See The Dust See The Dust   [v 7] 2140/9 D 3 16.2 49
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2140/11 B str
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-1 Quadroon Quadroon   [h 7] 2100/7 C 2 13.6 164
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-10 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2200/12 A 1 15.2 15
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-3 Yulara Yulara   [s 10] 2160/13 D 0 16.8 1849
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-1 Resaca de Nando Resaca de Nando   [s 6] 2140/1 C 0 17.4 24
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-3 Hankypanky Pagan Hankypanky Pagan   [s 7] 2140/2 C 0 g 95
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 Herby Laday Herby Laday   [v 6] 2160/9 C 0 g 44
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 6] 2640/11 B 6 16.3 87
2016-04-02 2016-04-02 Åby-10 Flowmate Flowmate   [s 7] 2140/3 B 6 17.8 60
2016-04-02 2016-04-02 Åby-9 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2140/4 B 0 18.0 165
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/6 D 0 g 217
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Curtain Call Curtain Call   [s 7] 2140/4 B 0 g 25
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-2 Digital Motion Digital Motion   [v 7] 2140/6 B str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/11 D 0 g 67
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-2 Herold As Herold As   [v 6] 1640/8 D 1 14.4 20
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2140/7 B 6 17.1 35
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Flowmate Flowmate   [s 7] 2140/5 B 7 16.5 144
2016-03-03 2016-03-03 Åby-4 Yulara Yulara   [s 10] 2640/1 D 0 17.5 671
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/12 D 4 18.6 22
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-3 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 7] 1640/9 D 0 15.1 303
2016-02-26 2016-02-26 Romme-6 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2160/6 B 1 15.3 229
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Wistful Born Wistful Born   [s 7] 2160/13 A 5 18.5 157
2016-02-25 2016-02-25 Åby-3 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2140/3 C 1 15.3 18
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/2 D 3 17.6 43
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2140/3 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2140/2 B 1 14.2 32
2016-02-11 2016-02-11 Åby-8 Yulara Yulara   [s 10] 2140/6 D 0 g 1162
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Önas Photo Önas Photo   [v 9] 2140/4 D 8 16.8 349
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/9 D 6 19.0 472
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-1 Charles de Gaulle* Charles de Gaulle*   [v 8] 2140/6 C 0 g 301
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/1 D 2 16.9 105
2016-01-20 2016-01-20 Åby-2 Yulara Yulara   [s 10] 2140/7 D 0 19.8 1612
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2180/13 D 1 16.4 18
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/1 C 0 g 64
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2660/13 C 0 17.1 14
2016-01-07 2016-01-07 Åby-4 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/5 D 0 18.1 635
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2080/4 B 0 16.3 45
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 1680/7 C 0 20.1g 135
2017-10-14 2017-10-14 Åby-6 Art on Line Art on Line   [v 10] 2140/5 C 0 14.8 80
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Perche' Si Jet* Perche' Si Jet*   [h 8] 2180/15 A 8 17.1g 70
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/8 D 8 17.1 523
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 1640/6 C 7 13.2 330
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-1 Art on Line Art on Line   [v 10] 2140/4 C 3 14.2 45
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Herold As Herold As   [v 7] 2180/9 C 2 15.3 69
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2640/2 D 1 18.3 96
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-7 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2140/4 C 0 g 62
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/6 C 0 17.5 141
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Sun Esterel* Sun Esterel*   [v 8] 1640/1 A str
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Art on Line Art on Line   [v 10] 2160/9 B 1 14.1 25
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2140/2 C 1 16.3 17
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Summergirl Summergirl   [s 5] 2140/4 D 8 19.5 63
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Art on Line Art on Line   [v 10] 1640/3 C 0 13.7 104
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 1640/6 D 0 13.5 1046
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Chivas Boko Chivas Boko   [h 8] 2660/5 D str
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2140/2 B 6 16.3 157
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Summergirl Summergirl   [s 5] 1640/6 D 1 16.0 58
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Ecupos Charlie Ecupos Charlie   [v 6] 2140/6 A 4 19.8 43
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/2 C str
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Puyol Puyol   [v 7] 1640/5 D 0 16.1 75
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Penalty Fare Penalty Fare   [v 10] 2180/10 B 6 17.4 302
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Rajah Press Rajah Press   [h 7] 2640/2 C 4 14.8 96
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Claudielle Claudielle   [s 7] 1640/11 C 2 13.1 571
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Even's First Boy Even's First Boy   [v 8] 1640/7 A 1 12.0 33
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 10] 2160/12 D 0 g 648
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/2 B 6 15.5 26
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Bestiett Bestiett   [h 6] 2140/7 B 1 18.2 24
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 1609/1 D 0 g 117
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 1609/12 D 0 13.0 1134
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-11 Bara Min Bara Min   [s 5] 1640/7 C 3 13.5 151
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 Caddie June Caddie June   [s 6] 2680/13 A 5 16.0 66
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-8 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 1640/6 B 2 14.8 40
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-7 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2640/2 C 7 20.5 292
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-6 My Icon My Icon   [v 5] 2160/9 B str
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-4 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 1640/2 D str
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 My Icon My Icon   [v 5] 2660/5 D 7 17.4 401
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-7 Bermuda Bermuda   [s 6] 2140/3 B 4 18.7 30
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/6 C 4 15.9 287
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 8] 2180/15 A str
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Star Support Star Support   [v 11] 2180/10 D 0 19.8 601
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 1640/4 C 1 12.4 151
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Roxy Trio Roxy Trio   [s 7] 2140/2 C 7 18.3 60
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 My Icon My Icon   [v 5] 2140/12 C 8 16.9 358
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Giuliani Giuliani   [v 8] 2140/10 B 0 g 132
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-2 Caddie June Caddie June   [s 6] 2140/6 A 0 g 17
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-7 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 1609/1 D 2 14.0 82
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Caddie June Caddie June   [s 6] 2640/5 B 2 15.1 25
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 My Icon My Icon   [v 5] 2140/7 D 0 16.9 245
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-4 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2180/13 A 3 16.7 75
2017-05-07 2017-05-07 Vermo-1 Twigs Voici Twigs Voici   [s 8] 2100/1 A str
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Leo Turtle Leo Turtle   [v 7] 2160/11 D 4 17.1 353
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2160/15 B 0 g 246
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-6 Burro Xing Burro Xing   [s 7] 2140/10 C 0 21.5 131
2017-04-06 2017-04-06 Åby-10 Skip Beau Skip Beau   [h 4] 2140/2 B 0 g 24
2017-04-06 2017-04-06 Åby-2 Caddie June Caddie June   [s 6] 2140/6 B 1 14.2 23
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Önas Grym Önas Grym   [v 9] 2180/10 C 5 58
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-4 Skip Beau Skip Beau   [h 4] 2640/10 C 1 16.9 32
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Skylane Skylane   [v 5] 2160/12 B 1 16.7 22
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2140/2 D 0 g 338
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-2 Beautys Baby Beautys Baby   [s 6] 2160/7 B 0 g 142
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 George Sånna George Sånna   [v 9] 2140/5 C 7 15.9 176
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-2 Bijou Bourbon H.M. Bijou Bourbon H.M.   [s 5] 1640/3 B 0 g 36
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 See The Dust See The Dust   [v 8] 2160/13 B 0 g 183
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 O.Boy Face O.Boy Face   [v 6] 2140/8 B 6 17.6 34
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2140/3 D 3 16.8 316
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Fart Kloster Fart Kloster   [v 7] 2160/12 C 0 g 165
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-1 Elmer Gold Elmer Gold   [v 9] 2140/5 B 0 g 48
2017-01-12 2017-01-12 Åby-2 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2160/6 B 2 17.8 210
2018-12-15 2018-12-15 Åby-1 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/7 D 2 14.6 29
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2200/15 A 8 16.4 42
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2160/8 B 5 16.6 117
2018-11-10 2018-11-10 Åby-4 Claudielle Claudielle   [s 8] 2140/8 C 0 18.7 490
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2160/12 D 1 14.7 13
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2640/2 C 0 g 17
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/1 D 5 17.3 281
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Rue Royale Rue Royale   [s 4] 2160/6 C 6 19.2 62
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/12 B 0 g 209
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2160/13 C 1 15.1 21
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/6 C 1 14.0 13
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/3 C 0 g 166
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-3 Smens Halva Smens Halva   [v 9] 2140/6 C 0 g 245
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/4 C 1 13.4 14
2018-10-11 2018-10-11 Åby-5 Skymaster Skymaster   [v 9] 2140/8 B 5 13.6 651
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/11 B 5 16.0 222
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/9 B 2 14.9 43
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/4 D str
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2180/6 B 1 15.9 19
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/3 D 2 14.0 269
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/6 D 2 13.0 24
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2160/9 B 1 16.0 22
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-3 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/1 C 2 14.2 22
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/6 C 3 17.7 33
2018-09-06 2018-09-06 Åby-9 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2140/8 C 0
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-1 Victorious Star Victorious Star   [v 7] 2140/3 C 5 15.6 173
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-6 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/3 C 2 14.2 33
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2160/7 B 1 16.0 31
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2140/4 D 0 20.6 101
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-8 Cool Dream Cool Dream   [v 10] 2180/9 B 0 18.3 397
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-3 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 1609/7 D 1 12.9 27
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2140/6 D 0 g 41
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-7 Simb Lucrativo Simb Lucrativo   [v 6] 2140/3 D 0 22.9g 279
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-9 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/4 A 4 17.1 273
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Mellby Diamant Mellby Diamant   [v 6] 2140/3 D 0 14.8 129
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Tax Free* Tax Free*   [v 8] 1140/2 C str
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2140/2 D 0 g 117
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Buick Brodde Buick Brodde   [v 9] 2160/8 B 6 17.8 107
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Kickans Girl Kickans Girl   [s 7] 2140/6 C 0 14.7 498
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-7 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2140/4 C 0 17.5 355
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2140/8 D 5 17.0 69
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 2140/9 C 3 15.5 293
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 2140/3 B 0 g 219
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Edio Edio   [v 5] 2140/1 A 0 16.0 61
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-3 Art on Line Art on Line   [v 11] 2140/2 C 5 14.3 24
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/4 D 0 g 40
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Werdelin Werdelin   [v 7] 2180/11 A 0 22.8g 34
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 7] 1609/10 B 3 14.9 180
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 1609/5 B 2 14.1 30
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Even's First Boy Even's First Boy   [v 9] 2140/8 D 0 14.2 59
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/11 B 3 16.4 47
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 2180/14 A 5 16.0 233
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Edio Edio   [v 6] 2140/1 D 0 g 20
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2180/7 B 7 17.7 127
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Point Zero Point Zero   [v 7] 2140/1 C 2 17.2 16
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/2 D str
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Edio Edio   [v 6] 2160/5 C 1 15.0 17
2019-11-27 2019-11-27 Åby-7 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/15 D 6 15.1 1225
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2680/6 C 1 16.1 278
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/8 C 1 14.6 46
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Valkyria K. Valkyria K.   [s 5] 2140/3 B 4 16.4 217
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Order to Fly Order to Fly   [h 9] 2140/5 B 0 g 29
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-6 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 1640/3 C 3 16.3 143
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-5 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2640/6 C 3 17.7 465
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/5 C 4 17.6 53
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 8] 1640/6 C 0 16.3 270
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-5 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 5] 2140/3 C 2 18.1 73
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/6 A 1 14.4 17
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Madurai Madurai   [v 6] 1640/1 B 2 14.5 29
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/4 D 0 g 214
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-8 Madurai Madurai   [v 6] 2140/2 C 3 15.6 64
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2200/10 D 1 15.5 194
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/9 D 0 16.3g 337
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-2 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 2180/4 B 5 15.1 93
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Edio Edio   [v 6] 2180/11 A 2 14.5 61
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Madurai Madurai   [v 6] 2160/7 B 2 16.3 26
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2640/5 C 3 16.7 165
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2140/7 D 5 15.9 329
2019-09-12 2019-09-12 Åby-4 Dollar Access Dollar Access   [v 12] 2200/8 D 5 16.5 81
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/1 B 2 16.9 43
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/1 C 2 13.0 109
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Divided by Zero* Divided by Zero*   [v 7] 2140/3 C 5 15.5 82
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Edio Edio   [v 6] 2140/9 A str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 1640/9 C 4 15.0 30
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 1609/6 B 3 12.2 52
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Edio Edio   [v 6] 1609/9 A 1 12.9 42
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-3 Edio Edio   [v 6] 2160/8 A 1 15.9 20
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2160/6 B 1 15.8 37
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 9] 2140/4 D 0 g 288
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Callmesally Callmesally   [s 7] 2160/6 C 1 12.8 54
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 After Eight After Eight   [s 5] 2140/12 D 6 15.3 507
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-1 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2160/8 B 1 16.7 92
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Edio Edio   [v 6] 1640/6 B 1 14.3 72
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 2140/5 D 3 15.7 128
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/11 C 3 16.2 100
2019-06-27 2019-06-27 Åby-7 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 2140/3 C 5 14.0 114
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-1 Simb Zyper Simb Zyper   [v 5] 2140/5 C 4 21.5 65
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-4 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2160/2 C 2 17.6 33
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 2140/4 C str
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 2140/4 C 7 79
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/12 D 5 17.3 563
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 1640/4 D 1 14.8 18
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2140/4 C 0 g 108
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-2 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2640/8 A 1 16.3 42
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-10 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2160/11 B 5 16.9 130
2020-12-10 2020-12-10 Åby-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2160/4 B 1 15.7 104
2020-12-10 2020-12-10 Åby-8 Milles Madrik Milles Madrik   [v 7] 2140/12 D 7 18.5 87
2020-12-10 2020-12-10 Åby-9 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 6] 2140/3 C 7 16.4 70
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-7 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/9 D 4 18.3 130
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-3 Black Caviar Black Caviar   [v 6] 2640/8 A 0 20.0 76
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2140/8 B 2 15.6 53
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2140/1 C 1 16.3 25
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-2 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/6 D 2 17.4 48
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2640/4 C 7 19.5 96
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-4 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2160/7 D 1 14.7 69
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-11 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 1609/7 B 2 16.3 54
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-5 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 1640/2 B 0 14.9 239
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-5 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 5] 2140/9 B 2 15.2 90
2020-11-15 2020-11-15 Åby-1 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/5 D 7 17.3 60
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 6] 2140/9 B 2 16.6 72
2020-11-15 2020-11-15 Åby-5 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 4] 2140/2 C 0 g 412
2020-11-15 2020-11-15 Åby-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/3 D str
2020-11-15 2020-11-15 Åby-12 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2140/10 C str
2020-11-05 2020-11-05 Åby-5 Bold Action Bold Action   [v 5] 2160/6 D 2 17.5 222
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-5 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 7] 1640/3 C 1 13.3 257
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-1 Dynamite Light Dynamite Light   [v 8] 2140/7 D 0 14.5 835
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2100/4 D 0 g 33
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 1609/1 B 5 13.1 366
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2660/12 C 2 17.7 133
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Icloud Icloud   [s 5] 1640/5 C 3 14.0 420
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-7 Pique* Pique*   [v 6] 2140/11 C 0 g 190
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-10 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/1 D 0 g 146
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 Match Queen* Match Queen*   [s 7] 2140/4 D 3 14.3 137
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/3 D 6 13.2 287
2020-10-07 2020-10-07 Åby-5 Unbalanced Unbalanced   [s 7] 2140/1 D 0 16.3 568
2020-10-03 2020-10-03 Åby-7 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/4 B 6 16.7 109
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2160/3 A 1 16.5 23
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Intake Intake   [s 5] 2140/7 C 6 15.6 310
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/3 D 1 14.4 28
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-3 Prinsessan Yasmin Prinsessan Yasmin   [s 6] 1640/4 C 6 15.3 72
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Mister Lee Mister Lee   [v 5] 2140/1 D 0 22.4g 376
2020-09-17 2020-09-17 Åby-6 Black Caviar Black Caviar   [v 6] 2140/4 D 3 15.6 92
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2200/15 B 0 15.5 542
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/7 D 0 17.6 820
2020-09-09 2020-09-09 Åby-1 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2140/8 D 0 19.1 2380
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Amber Brick Amber Brick   [s 8] 2140/5 D 0 g 782
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-3 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2140/1 B 3 17.0 28
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-7 Reef Snapper Reef Snapper   [v 4] 2140/4 C 0 g 41
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/9 D 1 14.5 126
2020-08-29 2020-08-29 Åby-1 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/10 A 7 16.1g 54
2020-08-29 2020-08-29 Åby-10 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2160/6 A 1 15.7 50
2020-08-29 2020-08-29 Åby-11 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/7 C 3 16.6 35
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2640/11 A 1 17.4 68
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-4 Prinsessan Yasmin Prinsessan Yasmin   [s 6] 1640/4 C 8 15.7 280
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-3 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2180/8 C 5 15.7 47
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-1 Galactica Galactica   [s 8] 2140/3 C str
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-4 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/12 B 3 15.6 30
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-7 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/2 D 5 16.7 121
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/8 D 4 14.4 74
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/10 C 7 16.6 130
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 1640/3 C 3 13.8 95
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2160/3 C 2 15.8 69
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-7 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [v 7] 2180/10 B 0 g 76
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Galactica Galactica   [s 8] 2140/8 D 1 12.6 32
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/1 D 4 14.6 158
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-3 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 8] 2180/10 B 6 16.7g 188
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2140/4 B 5 16.7 91
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 1640/2 C 1 13.9 44
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-4 Make it Bore Make it Bore   [v 9] 2140/5 D 0 16.9 612
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-7 Bravo Santana Bravo Santana   [h 4] 2640/4 C 1 16.5 26
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-1 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2080/4 C 0 g 339
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-2 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/8 B 5 15.8 139
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/3 D 7 15.7g 874
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2080/4 C 0 17.6 563
2020-06-11 2020-06-11 Åby-2 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2660/5 C 4 17.6 786
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Måni Måni   [s 8] 2140/8 D 0 16.4 828
2020-06-11 2020-06-11 Åby-10 Good Express Good Express   [v 7] 2140/12 D 6 18.3 223
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/4 A 4 15.3 142
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/1 B 4 16.5 107
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/8 C 1 15.6 40
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/1 C 6 18.2 68
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-4 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2140/7 B 3 15.5 150
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 8] 2140/10 D 0 17.6 266
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-4 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 1640/3 C 0 g 51
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-7 Abra Kadabra W.W. Abra Kadabra W.W.   [s 3] 2140/7 D str
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-6 Utility Face Utility Face   [s 4] 2140/2 D 8 20.9 100
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-6 Edio Edio   [v 7] 2140/2 A 3 14.6 19
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Benellie Benellie   [s 5] 2140/9 A 2 15.1 50
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-4 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/2 D 2 14.7 120
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-7 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/1 D 3 17.6 249
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-8 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 8] 2160/10 C 8 17.3 478
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-1 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2160/11 A 0 g 40
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 6] 1640/6 C 3 15.2 81
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-6 Andthedanceisover Andthedanceisover   [v 6] 2160/5 B 5 20.0 50
2020-05-14 2020-05-14 Åby-4 Insert Ecus Insert Ecus   [v 8] 3140/3 D 0 17.9 1757
2020-05-14 2020-05-14 Åby-10 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 9] 2160/6 D 0 21.4g 987
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-3 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 2160/10 B 0 g 39
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-4 Victorious Star Victorious Star   [v 9] 1609/11 C 3 12.2 279
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-6 Rut K. Rut K.   [s 6] 1609/11 A 2 14.3 49
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2640/7 C str
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-3 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2140/1 B 3 15.9 28
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-3 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/5 C 3 17.0 64
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 6] 2160/7 C 4 17.8 33
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 8] 1640/12 C 4 15.7 285
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 Edio Edio   [v 7] 2160/14 A 1 15.6 17
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-5 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2140/9 B 2 16.8 24
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-7 Follett Follett   [h 5] 2140/3 C 2 17.0 55
2020-04-25 2020-04-25 Åby-1 Star Keeper Star Keeper   [v 9] 2140/8 C 5 13.3 207
2020-04-24 2020-04-24 Åby-11 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 1640/5 C 0 g 80
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Edio Edio   [v 7] 2160/4 B 1 14.5 28
2020-04-20 2020-04-20 Åby-3 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/8 D 0 15.3 1297
2020-04-20 2020-04-20 Åby-8 Måni Måni   [s 8] 2140/3 D 0 17.0 904
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2140/11 B 1 17.0 33
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Elektra Dream Elektra Dream   [s 7] 2140/6 C 0 18.5 109
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 2140/8 C 5 16.5 460
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 6] 2160/7 D 4 19.3 38
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/7 B 2 16.4 217
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2140/1 B 2 14.2 113
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 1640/5 B 3 13.7 97
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2140/11 D 0 14.0 1147
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Emmett Brown Emmett Brown   [v 9] 2180/15 A 7 17.1 26
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Edio Edio   [v 7] 2160/12 C 1 16.3 21
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2160/12 D 0 19.1g 242
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 2140/12 B 5 15.5 98
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 6] 2160/9 B 3 18.5 54
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Point Zero Point Zero   [v 8] 2140/10 C str
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-5 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/3 D str
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 5] 1640/2 D 4 15.1 107
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Utopia Roc Utopia Roc   [s 7] 2140/10 B 0 110
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Unblemished Record* Unblemished Record*   [v 7] 2640/2 D 0 17.8g 425
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-4 Ready Trophy Ready Trophy   [v 5] 2160/3 B 3 16.9 18
2021-09-16 2021-09-16 Axevalla-2 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 1640/5 C 6 15.7 312
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-3 Divine League Divine League   [s 5] 2140/7 D str
2021-09-12 2021-09-12 Åmål-7 Absolutelynoexcuse* Absolutelynoexcuse*   [v 9] 2080/10 D 0 314
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-1 Baron Vick Baron Vick   [v 6] 2140/5 D str
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-3 Merzan Merzan   [s 5] 1640/2 B 2 14.8 24
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-4 Happy Selfie Happy Selfie   [v 5] 2140/7 D 0 g 272
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-5 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 4] 2160/5 B 1 17.1 53
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-7 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2140/4 B 3 17.1 70
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-8 Azrael Azrael   [v 7] 1640/6 D 8 16.1 424
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-9 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 2180/8 B 7 16.7 258
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-8 Infinite Blues Infinite Blues   [s 3] 2100/2 D 7 18.3 83
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-4 Candy Crush Candy Crush   [s 7] 2140/6 D 0 16.0 900
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-5 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 2140/2 A 2 70
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-5 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 7] 2180/13 A 5 15.8 95
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-10 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2140/11 D 4 12.8 492
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-1 Star Advisor Joli Star Advisor Joli   [v 12] 2140/5 C 2 13.7 28
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-3 Syria Då Syria Då   [s 7] 2140/7 A 2 16.1 36
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-4 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/1 C 1 15.5 44
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-5 Absolute Speed Absolute Speed   [v 9] 2140/4 C 0 17.2 259
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-8 Just like Julia Just like Julia   [s 5] 2140/3 B 7 18.5 262
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-9 Black Caviar Black Caviar   [v 7] 2140/2 D 0 g 43
2021-09-01 2021-09-01 Åby-10 Bonny Boy Bonny Boy   [v 7] 2160/5 B 1 15.0 15
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-1 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 1640/4 C 2 13.4 273
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-4 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 7] 2140/4 D 4 14.9 1299
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-5 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2140/8 D 0 17.9 1530
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-9 Ready Trophy Ready Trophy   [v 5] 2640/5 C 6 15.3 103
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-7 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 2100/9 C 4 15.0 747
2021-08-25 2021-08-25 Åby-2 Merzan Merzan   [s 5] 2160/5 D 8 18.1g 303
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-5 Höwings Unicorn Höwings Unicorn   [v 9] 1640/4 D 2 13.8 87
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-5 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/6 A 2 14.5 12
2021-08-20 2021-08-20 Årjäng-9 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 2140/2 C 2 17.1 95
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-3 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 1609/3 D 0 g 423
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-5 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 1609/3 D str
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-6 Super Grabben Super Grabben   [v 8] 1609/2 C 0 g 96
2021-08-14 2021-08-14 Åby-4 Star Advisor Joli Star Advisor Joli   [v 12] 1640/2 C 3 11.6 62
2021-08-12 2021-08-12 Åby-3 Easy Peak* Easy Peak*   [s 5] 2140/9 C 7 16.1 294
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-4 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/14 B 2 14.2 54
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-2 Divine League Divine League   [s 5] 1640/6 D 0 15.0 500
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-5 Dante Frontline Dante Frontline   [v 3] 2140/8 C str
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-8 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 2140/2 A 1 16.4 23
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-3 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2080/1 C 3 16.1 133
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-8 Myllkärrs Medusa Myllkärrs Medusa   [s 4] 2160/6 D 0 g 44
2021-07-29 2021-07-29 Åby-3 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [v 5] 2140/7 B 4 15.0g 17
2021-07-29 2021-07-29 Åby-8 Esta Esta   [s 7] 2140/6 D 6 16.1 475
2021-07-29 2021-07-29 Åby-10 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 2160/10 B 4 16.6 533
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-5 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/2 D 0 17.2g 148
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-1 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2140/6 A 1 14.3 42
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Bouncing Ball O.O. Bouncing Ball O.O.   [v 10] 2160/7 D 0 14.9 1098
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-5 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 2140/10 D 7 17.1 1052
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-3 Myllkärrs Medusa Myllkärrs Medusa   [s 4] 2140/9 C 2 14.9 494
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-4 Bonny Boy Bonny Boy   [v 7] 2180/10 A 1 14.7 56
2021-07-19 2021-07-19 Åmål-8 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 2100/13 A 0 g 242
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 1640/3 B 4 12.6 202
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-2 Stick Nudger Stick Nudger   [s 4] 2160/10 B str
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-1 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2160/8 A 3 16.4 200
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-2 Staro Next Move Staro Next Move   [h 5] 2140/2 C 4 16.0 107
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-1 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 9] 1640/5 C 0 16.2 236
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-6 Erik Youknow Erik Youknow   [v 5] 2140/3 C 0 g 261
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-3 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 6] 2140/2 C 3 15.9 77
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-2 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 2160/14 B 6 16.9g 305
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-4 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 7] 1640/3 D 1 13.6 47
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-6 Easy Copi Easy Copi   [s 7] 2140/9 D 0 16.5 100
2021-07-01 2021-07-01 Åby-1 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [v 5] 2640/4 B 1 16.0 14
2021-07-01 2021-07-01 Åby-5 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/1 D 3 15.9g 799
2021-07-01 2021-07-01 Åby-8 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 5] 2140/4 D 3 13.6 487
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-6 Bal Bora Bal Bora   [v 8] 1640/3 D 2 14.0 228
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-7 Kinas Turbo Viking Kinas Turbo Viking   [v 9] 2140/3 C 0 17.7 386
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-8 Tibau* Tibau*   [v 9] 2140/7 C 3 17.0 236
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-5 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 5] 1640/10 A str
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-1 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/7 D 2 15.4 23
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-1 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 2140/12 D str
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-7 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2640/1 C 0 17.1 722
2021-06-21 2021-06-21 Visby-8 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 7] 2140/9 A 4 15.1 250
2021-06-21 2021-06-21 Visby-9 Savoy Savoy   [v 5] 2120/6 C 0 15.5 309
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-2 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/2 C 3 17.0 56
2021-06-15 2021-06-15 Axevalla-1 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 1640/4 D 4 14.8 145
2021-06-06 2021-06-06 Kalmar-8 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2180/8 D 1 15.8 26
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-3 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2180/6 D 1 16.1 14
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-5 Twins Zeus Twins Zeus   [v 4] 2160/10 A 0 17.0 124
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 2140/1 C 1 15.1 375
2021-05-27 2021-05-27 Åby-8 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [v 5] 1640/8 A 1 13.0 31
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-3 Alicia Bore Alicia Bore   [s 8] 2140/10 B 0 g 274
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-5 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2160/5 D 3 17.4 609
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-9 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 6] 2140/4 D 5 15.8 406
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-3 Zeroguning Zeroguning   [v 4] 2140/6 C 4 17.4 32
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-3 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2140/1 D 1 15.7 15
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 6] 2140/3 D 2 14.8 258
2021-05-19 2021-05-19 Åby-10 Tessie Lock Tessie Lock   [s 5] 2160/13 B 0 17.0g 331
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-3 Edmund Edmund   [v 6] 1640/3 C 4 17.1 150
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-6 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 1640/1 D 0 g 58
2021-05-12 2021-05-12 Solvalla-5 Star Advisor Joli Star Advisor Joli   [v 12] 1640/6 C 3 11.8 65
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-1 Zeroguning Zeroguning   [v 4] 2140/3 C 1 16.3 44
2021-05-08 2021-05-08 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2140/3 C 3 13.5 139
2021-05-04 2021-05-04 Axevalla-2 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 5] 2640/10 C 3 17.4 230
2021-05-04 2021-05-04 Axevalla-3 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/3 C 4 17.6 207
2021-04-28 2021-04-28 Åby-4 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/12 C 1 15.6 25
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-10 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2140/10 D 3 15.5 59
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-1 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 1640/2 D 2 12.6 32
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-5 Staro Next Move Staro Next Move   [h 5] 1640/3 D 3 14.1 70
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-8 Jetstream Rapida Jetstream Rapida   [v 5] 2140/1 B 0 g 54
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-2 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2180/10 C 2 14.7 25
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-9 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 2180/13 B 2 14.4 395
2021-03-20 2021-03-20 Åby-4 Bosse Rich Bosse Rich   [v 7] 2140/2 C 7 16.9 156
2021-03-20 2021-03-20 Åby-6 Ulf Eme Ulf Eme   [v 10] 2140/10 D 8 15.8 849
2021-03-20 2021-03-20 Åby-7 Callmesally Callmesally   [s 9] 2140/11 B str
2021-03-20 2021-03-20 Åby-9 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/8 C str
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2140/10 C 6 17.4 28
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-5 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 2160/13 D 4 16.8 453
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-3 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/5 B 2 17.0 38
2021-03-06 2021-03-06 Åby-1 Onceforall Face* Onceforall Face*   [v 10] 1640/7 B str
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 5] 1640/3 B 0 g 38
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-4 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 7] 1640/3 D 1 13.7 83
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-6 Major Tom Major Tom   [v 10] 2140/7 D 0 16.2 113
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-2 Bold Action Bold Action   [v 6] 2160/4 D 5 17.5 52
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-4 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 1640/2 C str
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-9 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 6] 2640/1 B 6 17.0 74
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-1 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 6] 2160/5 D 2 16.8 57
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-5 Agnäs Agnäs   [s 8] 2140/5 D 4 20.4 345
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-6 Skip Beau Skip Beau   [v 8] 2140/3 D 0 18.5 565
2021-02-18 2021-02-18 Åby-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 9] 2140/13 D 6 17.9 765
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-1 Billy Muscles Billy Muscles   [v 9] 2140/8 B 4 20.1 66
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-2 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 2160/5 B 3 16.0 92
2021-02-13 2021-02-13 Åby-2 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 6] 2140/9 D 2 15.1 95
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-1 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 6] 2160/4 D 3 15.9 34
2021-01-28 2021-01-28 Åby-3 Father Foura Father Foura   [v 8] 2140/1 D 3 17.4 191
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 1640/9 D 2 12.7 195
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2180/14 D 1 14.6 89
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-1 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2140/8 C 0 g 35ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se