V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen oc..


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen och som vanligt bjuds det på riktigt sköna historier.
- Jag har pratat med alla tre vinnare samt även några som var väldigt nära sjuan. Mest av de som inte satte sju rätt vann Christer Eriksson, mer känd som ”Chrille Krukan”, på sitt andelsspel. De fick inte med Eclipse Am på nio streck och det grämde honom rejält. Givetvis hade han med Ornello som blev utnosad på linjen i V75-4. Trots detta blev det över 100.000 kronor per andel vilket säger en hel del om vilket bra spel V75® är, berättar vinnarambassadören.

Sjunnesson nyckeln
De tre systemen som satt var inlämnade i Finland, Skåne samt Stockholm och det är den sistnämnda vinnaren som Hans G fastnat lite extra för.
- Det är en 28-årig kille som tidigare satsade på en golfkarriär, men har sedan några år lagt ner den satsningen för att istället satsa på en civil karriär.
- Han är duktig matematiskt och hade gjort en systemram på 84.000 rader, men sedan reducerade han ner det hela 98 procent och den kupong som satt kostade 3.50 kronor. Han hade på den sju hästar i första och sedan sex raka spikar där han behövde få in tre raka spikar från V75-5 och framåt vilket lyckades.
- Hans morfar har varit aktiv inom travet tidigare och han tipsade om att hålla koll på Jörgen Sjunnesson som blev lite av nyckeln till storvinsten. Jägersrokusken satte ju dit både storskrällen Glimma Blixten i V75-2 samt spiken Taxi Out i avslutningen, berättar Hans G.

Ensam utan upploppsgalopp
Stockholmsvinnaren tog dock det hela med ro och hade inga storslagna planer kring vad han skulle göra för vinstpengarna.
- Han berättade för mig att han ska investera pengarna och fortsätta leva sitt liv med sin sambo precis som tidigare, säger Lindskog.
Det var dock inte långt ifrån att de drygt 18,5 miljoner som 28-årongen vann gick upp i rök i V75-avslutningen.
- M.T.Oscar som galopperade med grepp in på upploppet hade fällt 28-åringen och istället gjort en erfaren travspelare från Skåne ensam med sju rätt. Den sistnämnde satt dock med sju streck i avslutningen och hade med även Taxi Out varför han blev den som vann allra mest under lördagen – hela 19.474.317 kronor. Att spela på hästar och V75 är verkligen fantastiskt, avslutar vinnarambassadör Lindskog.

Robin Malmgren, Kanal 75


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.Sedan försvann Davidson du Pont.Medan Face Time Bou..


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.
Sedan försvann Davidson du Pont.
Medan Face Time Bourbon radade segrar och hyllades som odiskutabel kung av Vincennes så var hans antagonist inte synlig på tävlingsbanan.
Och när han väl återvände i oktober så var han lika osynlig ändå.
Efter fem rena preparélopp där Davidson du Pont mest åkte runt som turist i kön med skor på hovarna så spändes bågen inför Prix de Bourgogne för två veckor sedan.
Men då blev Davidson du Pont ordentligt avklädd av Face Time Bourbon och slutade fyra.
I det sista genrepet inför Prix d’Amerique fick Jean-Michel emellertid precis det kvitto han önskade.

Nöjda tränare
Medan stallkamraten Looking Superb anförde i hårt tempo så avvaktade Bazire som fyra i andraspår, kloss i rygg på Delia du Pommereaux.
Det visade sig vara ett perfekt slagläge.
Harper Hanovers-vinnaren Moni Viking drog upp spurten och rundade tätparet i sista sväng samtidigt som Eric Raffin gled fram som tvåa med Delia du Pommereaux.
När den senare kopplade grepp så vred Bazire ut varpå Davidson du Pont växlade tempo som i fornstora dagar då han sprintade upploppet i 1.06-fart och kämpade ner sin tappra utmanare.
- Det blev rätt ryggar och jag är jättenöjd med loppet. Det kändes säkert hela vägen, berättade Bazire efter loppet och la till:
- Nu känner jag mig säker på formen. Det finns två tre små saker som vi kan förbättra och han kommer att vara ännu bättre om två veckor.
Nästan lika nöjd var Sylvain Roger, tränare till tvåan.
- Hon var grymt bra idag. Det var lite synd att hon fick dra fram Davidson du Pont hela vägen, det avgjorde nog loppet. Nu gäller det bara att hålla formen så kan hon nog vara med och hugga i Prix d’Amerique också.

Krossade löpningsrekordet
Moni Viking höll till tredjepriset på avstånd medan övriga fältet var närmast utklassade.
- Hästen var riktigt bra. Jag bestämde mig för att köra i uppförsbacken eftersom han är väldigt stark där och jag tror att det gick i 1.09-fart där. Hästen visar inte mycket i jobben så det här var bästa möjliga träning inför Prix d’Amerique, förklarade Pierre Vercruysse om den norskägde åttaåringen.
Segertiden 1.12,0/2 850 meter är den klart snabbaste i loppets historia och belöningen för Davidson du Pont blev drygt en halv miljon kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.Natten mot söndag svensk tid ..


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.
Natten mot söndag svensk tid stod det klart att han kommer att göra det med en av de tyngsta titlarna på andra sidan Atlanten under sitt bälte.
Efter att ha stått lite i skuggan av stallkamraten Greenshoe som treåring så tog Gimpanzee under 2020 den äldre eliten med storm och segrade i flera av de allra största loppen, inkluderat Breeders Crown Open Trot och Hambletonian Maturity – där han blåste runt sina konkurrenter i överlägsen stil från spår 13.

Siktades mot Elitloppet
Gimpanzee var aktuell för start i Elitloppet i maj innan pandemin kom emellan.
Men även om hästen aldrig startade utanför Nordamerika så är kopplingen till Sverige mycket stark.
Uppfödd av Order By Stable AB, Borås (Stefan Balazsi), och köpt på auktion av Stall Courant (Anders Ström) och SRF Stable (Lennart Ågren) så tävlade Gimpanzee under tre enormt framgångsrika säsonger för Marcus Melander och avslutade karriären med 25 segrar på 34 starter och en bra bit över 20 miljoner kronor insprunget.
Gimpanzee erhöll 80 av rösterna i kategorin ”Årets travare” och vann närmast före Hambletonian-vinnaren Ramona Hill som fick 29. Han utsågs även till ”Årets äldre travare”.
Den tyngsta titeln ”Årets häst” gick till passgångaren Tall Dark Stranger, tränad av Nancy Takter – som redan innan lördagen fått titeln ”Årets tränare”.

Robin Johansson, Kanal 75


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Ett långvarigt snöfall som till loppet hade övergått i regn gjorde förutsättningarna tuffa i den franska huvudstaden på l&..


Ett långvarigt snöfall som till loppet hade övergått i regn gjorde förutsättningarna tuffa i den franska huvudstaden på lördagen.
Det stora femåringsloppet Prix de Croix föregicks dessutom av ett par materialfel som sköt upp starten.
Sett till detta var det kanske inte märkligt att tempot blev sällsynt lågt för elithästar med jämn 1.16-fart i täten.
Trots det syntes både trötta ben och galopper över upploppet, medan Power - där gästkörande Eric Raffin länge sladdat sist i klungan – precis som i Europaderbyt hade sparat på krutet.
Speeden bet lika bra den här gången då den svenske kriterievinnaren spurtade till ännu en storseger och nästan en halv miljon kronor, spelad till 16 gånger pengarna.
Johan Untersteiners Guzz Mearas smögs i andraspår av Pierre Vercruysse och inkom som fyra utan att få helt fritt mellan hästar sista biten.
Klart mest betrodd av svenskarna var Jerry Riordans Aetos Kronos som styrdes fram utvändigt om ledaren av Jean-Michel Bazire i slutkurvan, men kroknade helt och slutade sist av de felfria.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-11 Yulara Yulara   [s 9] 2140/3 4 17.0 1276
2015-12-31 2015-12-31 Åby-2 Turbo Tim Turbo Tim   [v 12] 1640/8 5 16.8 515
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Va Vis et Deviens Va Vis et Deviens   [s 6] 2140/6 0 19.3 284
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 6] 2140/8 2 13.4 15
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Vincere Scis Win Vincere Scis Win   [s 5] 1640/5 5 62
2015-12-17 2015-12-17 Åby-2 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 6] 2140/8 1 14.0 17
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 2180/14 0 g 104
2015-12-10 2015-12-10 Åby-6 Yulara Yulara   [s 9] 2640/3 0 20.6 498
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 Coconut Tree Coconut Tree   [s 4] 1640/7 str
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-7 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 5] 2140/3 0 g 427
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-4 Sanna Hall Sanna Hall   [s 6] 1640/7 2 15.8 318
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 1640/2 4 14.2 53
2015-11-22 2015-11-22 Åby-2 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 6] 2140/2 1 14.1 45
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/9 3 15.4 97
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Lightning Photo Lightning Photo   [h 5] 2140/4 3 34
2015-10-10 2015-10-10 Åby-4 Art on Line Art on Line   [v 8] 2140/7 4 13.6 17
2015-10-10 2015-10-10 Åby-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 2140/10 0 15.2 93
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 7] 2140/4 D str
2016-10-15 2016-10-15 Åby-1 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/3 C 5 15.1 339
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2640/10 C 1 15.8 25
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/3 C 1 16.2 12
2016-06-09 2016-06-09 Åby-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/8 C 1 16.2 20
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-7 Paramount Paramount   [v 7] 1640/7 C 1 12.9 41
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-6 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2140/3 C 0 15.8 81
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-7 Remember Y. Remember Y.   [v 6] 2140/9 C 4 15.6 29
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2140/6 D 2 16.0g 19
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Orson Orson   [v 10] 2140/8 C 5 16.7 176
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 Prosuit V.J. Prosuit V.J.   [v 10] 2140/13 C 0 15.9 690
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2160/6 D 0 17.0 101
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-6 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2140/1 A 1 15.0 16
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Calvin Borel Calvin Borel   [h 6] 2640/8 C 1 14.9 16
2016-05-12 2016-05-12 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 2140/5 D 1 13.6 77
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/6 D 0 g 177
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Yulara Yulara   [s 10] 2640/6 D 0 21.5 925
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 See The Dust See The Dust   [v 7] 2140/9 D 3 16.2 49
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2140/11 B str
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-1 Quadroon Quadroon   [h 7] 2100/7 C 2 13.6 164
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-10 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2200/12 A 1 15.2 15
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-3 Yulara Yulara   [s 10] 2160/13 D 0 16.8 1849
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-1 Resaca de Nando Resaca de Nando   [s 6] 2140/1 C 0 17.4 24
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 Herby Laday Herby Laday   [v 6] 2160/9 C 0 g 44
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-3 Hankypanky Pagan Hankypanky Pagan   [s 7] 2140/2 C 0 g 95
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 6] 2640/11 B 6 16.3 87
2016-04-02 2016-04-02 Åby-10 Flowmate Flowmate   [s 7] 2140/3 B 6 17.8 60
2016-04-02 2016-04-02 Åby-9 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2140/4 B 0 18.0 165
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/6 D 0 g 217
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Curtain Call Curtain Call   [s 7] 2140/4 B 0 g 25
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-2 Digital Motion Digital Motion   [v 7] 2140/6 B str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/11 D 0 g 67
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-2 Herold As Herold As   [v 6] 1640/8 D 1 14.4 20
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2140/7 B 6 17.1 35
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/12 D 4 18.6 22
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Flowmate Flowmate   [s 7] 2140/5 B 7 16.5 144
2016-03-03 2016-03-03 Åby-4 Yulara Yulara   [s 10] 2640/1 D 0 17.5 671
2016-02-26 2016-02-26 Romme-6 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2160/6 B 1 15.3 229
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Wistful Born Wistful Born   [s 7] 2160/13 A 5 18.5 157
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-3 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 7] 1640/9 D 0 15.1 303
2016-02-25 2016-02-25 Åby-3 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2140/3 C 1 15.3 18
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/2 D 3 17.6 43
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2140/3 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2140/2 B 1 14.2 32
2016-02-11 2016-02-11 Åby-8 Yulara Yulara   [s 10] 2140/6 D 0 g 1162
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Önas Photo Önas Photo   [v 9] 2140/4 D 8 16.8 349
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/9 D 6 19.0 472
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-1 Charles de Gaulle* Charles de Gaulle*   [v 8] 2140/6 C 0 g 301
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/1 D 2 16.9 105
2016-01-20 2016-01-20 Åby-2 Yulara Yulara   [s 10] 2140/7 D 0 19.8 1612
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2180/13 D 1 16.4 18
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/1 C 0 g 64
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2660/13 C 0 17.1 14
2016-01-07 2016-01-07 Åby-4 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/5 D 0 18.1 635
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2080/4 B 0 16.3 45
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 1680/7 C 0 20.1g 135
2017-10-14 2017-10-14 Åby-6 Art on Line Art on Line   [v 10] 2140/5 C 0 14.8 80
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Perche' Si Jet* Perche' Si Jet*   [h 8] 2180/15 A 8 17.1g 70
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/8 D 8 17.1 523
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 1640/6 C 7 13.2 330
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-1 Art on Line Art on Line   [v 10] 2140/4 C 3 14.2 45
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-7 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2140/4 C 0 g 62
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Herold As Herold As   [v 7] 2180/9 C 2 15.3 69
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2640/2 D 1 18.3 96
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/6 C 0 17.5 141
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Sun Esterel* Sun Esterel*   [v 8] 1640/1 A str
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Art on Line Art on Line   [v 10] 2160/9 B 1 14.1 25
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2140/2 C 1 16.3 17
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Summergirl Summergirl   [s 5] 2140/4 D 8 19.5 63
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Art on Line Art on Line   [v 10] 1640/3 C 0 13.7 104
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 1640/6 D 0 13.5 1046
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Chivas Boko Chivas Boko   [h 8] 2660/5 D str
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2140/2 B 6 16.3 157
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Summergirl Summergirl   [s 5] 1640/6 D 1 16.0 58
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Ecupos Charlie Ecupos Charlie   [v 6] 2140/6 A 4 19.8 43
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/2 C str
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Puyol Puyol   [v 7] 1640/5 D 0 16.1 75
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Penalty Fare Penalty Fare   [v 10] 2180/10 B 6 17.4 302
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Rajah Press Rajah Press   [h 7] 2640/2 C 4 14.8 96
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Claudielle Claudielle   [s 7] 1640/11 C 2 13.1 571
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Even's First Boy Even's First Boy   [v 8] 1640/7 A 1 12.0 33
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 10] 2160/12 D 0 g 648
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/2 B 6 15.5 26
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Bestiett Bestiett   [h 6] 2140/7 B 1 18.2 24
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 1609/1 D 0 g 117
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 1609/12 D 0 13.0 1134
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-11 Bara Min Bara Min   [s 5] 1640/7 C 3 13.5 151
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 Caddie June Caddie June   [s 6] 2680/13 A 5 16.0 66
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-8 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 1640/6 B 2 14.8 40
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-7 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2640/2 C 7 20.5 292
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-6 My Icon My Icon   [v 5] 2160/9 B str
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-4 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 1640/2 D str
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 My Icon My Icon   [v 5] 2660/5 D 7 17.4 401
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-7 Bermuda Bermuda   [s 6] 2140/3 B 4 18.7 30
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/6 C 4 15.9 287
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 8] 2180/15 A str
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Star Support Star Support   [v 11] 2180/10 D 0 19.8 601
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 1640/4 C 1 12.4 151
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Roxy Trio Roxy Trio   [s 7] 2140/2 C 7 18.3 60
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 My Icon My Icon   [v 5] 2140/12 C 8 16.9 358
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Giuliani Giuliani   [v 8] 2140/10 B 0 g 132
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-2 Caddie June Caddie June   [s 6] 2140/6 A 0 g 17
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-7 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 1609/1 D 2 14.0 82
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Caddie June Caddie June   [s 6] 2640/5 B 2 15.1 25
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 My Icon My Icon   [v 5] 2140/7 D 0 16.9 245
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-4 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2180/13 A 3 16.7 75
2017-05-07 2017-05-07 Vermo-1 Twigs Voici Twigs Voici   [s 8] 2100/1 A str
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Leo Turtle Leo Turtle   [v 7] 2160/11 D 4 17.1 353
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2160/15 B 0 g 246
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-6 Burro Xing Burro Xing   [s 7] 2140/10 C 0 21.5 131
2017-04-06 2017-04-06 Åby-10 Skip Beau Skip Beau   [h 4] 2140/2 B 0 g 24
2017-04-06 2017-04-06 Åby-2 Caddie June Caddie June   [s 6] 2140/6 B 1 14.2 23
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Önas Grym Önas Grym   [v 9] 2180/10 C 5 58
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-4 Skip Beau Skip Beau   [h 4] 2640/10 C 1 16.9 32
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Skylane Skylane   [v 5] 2160/12 B 1 16.7 22
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2140/2 D 0 g 338
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-2 Beautys Baby Beautys Baby   [s 6] 2160/7 B 0 g 142
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 George Sånna George Sånna   [v 9] 2140/5 C 7 15.9 176
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-2 Bijou Bourbon H.M. Bijou Bourbon H.M.   [s 5] 1640/3 B 0 g 36
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 See The Dust See The Dust   [v 8] 2160/13 B 0 g 183
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 O.Boy Face O.Boy Face   [v 6] 2140/8 B 6 17.6 34
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2140/3 D 3 16.8 316
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Fart Kloster Fart Kloster   [v 7] 2160/12 C 0 g 165
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-1 Elmer Gold Elmer Gold   [v 9] 2140/5 B 0 g 48
2017-01-12 2017-01-12 Åby-2 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2160/6 B 2 17.8 210
2018-12-15 2018-12-15 Åby-1 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/7 D 2 14.6 29
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2200/15 A 8 16.4 42
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2160/8 B 5 16.6 117
2018-11-10 2018-11-10 Åby-4 Claudielle Claudielle   [s 8] 2140/8 C 0 18.7 490
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2160/12 D 1 14.7 13
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2640/2 C 0 g 17
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/1 D 5 17.3 281
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Rue Royale Rue Royale   [s 4] 2160/6 C 6 19.2 62
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/12 B 0 g 209
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2160/13 C 1 15.1 21
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/6 C 1 14.0 13
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/3 C 0 g 166
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-3 Smens Halva Smens Halva   [v 9] 2140/6 C 0 g 245
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/4 C 1 13.4 14
2018-10-11 2018-10-11 Åby-5 Skymaster Skymaster   [v 9] 2140/8 B 5 13.6 651
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/11 B 5 16.0 222
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/9 B 2 14.9 43
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/4 D str
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2180/6 B 1 15.9 19
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/3 D 2 14.0 269
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/6 D 2 13.0 24
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2160/9 B 1 16.0 22
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-3 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/1 C 2 14.2 22
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/6 C 3 17.7 33
2018-09-06 2018-09-06 Åby-9 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2140/8 C 0
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-1 Victorious Star Victorious Star   [v 7] 2140/3 C 5 15.6 173
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-6 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/3 C 2 14.2 33
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2160/7 B 1 16.0 31
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2140/4 D 0 20.6 101
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-8 Cool Dream Cool Dream   [v 10] 2180/9 B 0 18.3 397
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-3 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 1609/7 D 1 12.9 27
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2140/6 D 0 g 41
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-7 Simb Lucrativo Simb Lucrativo   [v 6] 2140/3 D 0 22.9g 279
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-9 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/4 A 4 17.1 273
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Mellby Diamant Mellby Diamant   [v 6] 2140/3 D 0 14.8 129
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Tax Free* Tax Free*   [v 8] 1140/2 C str
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2140/2 D 0 g 117
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Buick Brodde Buick Brodde   [v 9] 2160/8 B 6 17.8 107
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Kickans Girl Kickans Girl   [s 7] 2140/6 C 0 14.7 498
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-7 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2140/4 C 0 17.5 355
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2140/8 D 5 17.0 69
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 2140/9 C 3 15.5 293
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 2140/3 B 0 g 219
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Edio Edio   [v 5] 2140/1 A 0 16.0 61
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-3 Art on Line Art on Line   [v 11] 2140/2 C 5 14.3 24
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/4 D 0 g 40
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Werdelin Werdelin   [v 7] 2180/11 A 0 22.8g 34
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 7] 1609/10 B 3 14.9 180
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 1609/5 B 2 14.1 30
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Even's First Boy Even's First Boy   [v 9] 2140/8 D 0 14.2 59
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/11 B 3 16.4 47
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 2180/14 A 5 16.0 233
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Edio Edio   [v 6] 2140/1 D 0 g 20
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2180/7 B 7 17.7 127
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Point Zero Point Zero   [v 7] 2140/1 C 2 17.2 16
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/2 D str
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Edio Edio   [v 6] 2160/5 C 1 15.0 17
2019-11-27 2019-11-27 Åby-7 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/15 D 6 15.1 1225
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2680/6 C 1 16.1 278
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/8 C 1 14.6 46
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Valkyria K. Valkyria K.   [s 5] 2140/3 B 4 16.4 217
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Order to Fly Order to Fly   [h 9] 2140/5 B 0 g 29
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-6 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 1640/3 C 3 16.3 143
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-5 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2640/6 C 3 17.7 465
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/5 C 4 17.6 53
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 8] 1640/6 C 0 16.3 270
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-5 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 5] 2140/3 C 2 18.1 73
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/6 A 1 14.4 17
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Madurai Madurai   [v 6] 1640/1 B 2 14.5 29
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/4 D 0 g 214
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-8 Madurai Madurai   [v 6] 2140/2 C 3 15.6 64
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2200/10 D 1 15.5 194
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/9 D 0 16.3g 337
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-2 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 2180/4 B 5 15.1 93
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Edio Edio   [v 6] 2180/11 A 2 14.5 61
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Madurai Madurai   [v 6] 2160/7 B 2 16.3 26
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2640/5 C 3 16.7 165
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2140/7 D 5 15.9 329
2019-09-12 2019-09-12 Åby-4 Dollar Access Dollar Access   [v 12] 2200/8 D 5 16.5 81
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/1 B 2 16.9 43
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/1 C 2 13.0 109
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Divided by Zero* Divided by Zero*   [v 7] 2140/3 C 5 15.5 82
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Edio Edio   [v 6] 2140/9 A str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 1640/9 C 4 15.0 30
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 1609/6 B 3 12.2 52
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Edio Edio   [v 6] 1609/9 A 1 12.9 42
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-3 Edio Edio   [v 6] 2160/8 A 1 15.9 20
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2160/6 B 1 15.8 37
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 9] 2140/4 D 0 g 288
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Callmesally Callmesally   [s 7] 2160/6 C 1 12.8 54
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 After Eight After Eight   [s 5] 2140/12 D 6 15.3 507
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-1 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2160/8 B 1 16.7 92
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Edio Edio   [v 6] 1640/6 B 1 14.3 72
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 2140/5 D 3 15.7 128
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/11 C 3 16.2 100
2019-06-27 2019-06-27 Åby-7 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 2140/3 C 5 14.0 114
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-1 Simb Zyper Simb Zyper   [v 5] 2140/5 C 4 21.5 65
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-4 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2160/2 C 2 17.6 33
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 2140/4 C str
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 2140/4 C 7 79
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/12 D 5 17.3 563
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 1640/4 D 1 14.8 18
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2140/4 C 0 g 108
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-2 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2640/8 A 1 16.3 42
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-10 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2160/11 B 5 16.9 130
2020-12-10 2020-12-10 Åby-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2160/4 B 1 15.7 104
2020-12-10 2020-12-10 Åby-8 Milles Madrik Milles Madrik   [v 7] 2140/12 D 7 18.5 87
2020-12-10 2020-12-10 Åby-9 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 6] 2140/3 C 7 16.4 70
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-7 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/9 D 4 18.3 130
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-3 Black Caviar Black Caviar   [v 6] 2640/8 A 0 20.0 76
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2140/8 B 2 15.6 53
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2140/1 C 1 16.3 25
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-2 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/6 D 2 17.4 48
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2640/4 C 7 19.5 96
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-4 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2160/7 D 1 14.7 69
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-11 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 1609/7 B 2 16.3 54
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-5 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 1640/2 B 0 14.9 239
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-5 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 5] 2140/9 B 2 15.2 90
2020-11-15 2020-11-15 Åby-1 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/5 D 7 17.3 60
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 6] 2140/9 B 2 16.6 72
2020-11-15 2020-11-15 Åby-5 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 4] 2140/2 C 0 g 412
2020-11-15 2020-11-15 Åby-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/3 D str
2020-11-15 2020-11-15 Åby-12 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2140/10 C str
2020-11-05 2020-11-05 Åby-5 Bold Action Bold Action   [v 5] 2160/6 D 2 17.5 222
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-5 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 7] 1640/3 C 1 13.3 257
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-1 Dynamite Light Dynamite Light   [v 8] 2140/7 D 0 14.5 835
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2100/4 D 0 g 33
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 1609/1 B 5 13.1 366
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2660/12 C 2 17.7 133
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Icloud Icloud   [s 5] 1640/5 C 3 14.0 420
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-7 Pique* Pique*   [v 6] 2140/11 C 0 g 190
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-10 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/1 D 0 g 146
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 Match Queen* Match Queen*   [s 7] 2140/4 D 3 14.3 137
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/3 D 6 13.2 287
2020-10-07 2020-10-07 Åby-5 Unbalanced Unbalanced   [s 7] 2140/1 D 0 16.3 568
2020-10-03 2020-10-03 Åby-7 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/4 B 6 16.7 109
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2160/3 A 1 16.5 23
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Intake Intake   [s 5] 2140/7 C 6 15.6 310
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/3 D 1 14.4 28
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-3 Prinsessan Yasmin Prinsessan Yasmin   [s 6] 1640/4 C 6 15.3 72
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Mister Lee Mister Lee   [v 5] 2140/1 D 0 22.4g 376
2020-09-17 2020-09-17 Åby-6 Black Caviar Black Caviar   [v 6] 2140/4 D 3 15.6 92
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2200/15 B 0 15.5 542
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/7 D 0 17.6 820
2020-09-09 2020-09-09 Åby-1 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2140/8 D 0 19.1 2380
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Amber Brick Amber Brick   [s 8] 2140/5 D 0 g 782
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-3 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2140/1 B 3 17.0 28
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-7 Reef Snapper Reef Snapper   [v 4] 2140/4 C 0 g 41
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/9 D 1 14.5 126
2020-08-29 2020-08-29 Åby-1 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/10 A 7 16.1g 54
2020-08-29 2020-08-29 Åby-10 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2160/6 A 1 15.7 50
2020-08-29 2020-08-29 Åby-11 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/7 C 3 16.6 35
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2640/11 A 1 17.4 68
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-4 Prinsessan Yasmin Prinsessan Yasmin   [s 6] 1640/4 C 8 15.7 280
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-3 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2180/8 C 5 15.7 47
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-1 Galactica Galactica   [s 8] 2140/3 C str
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-4 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/12 B 3 15.6 30
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-7 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/2 D 5 16.7 121
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/8 D 4 14.4 74
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/10 C 7 16.6 130
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 1640/3 C 3 13.8 95
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2160/3 C 2 15.8 69
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-7 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [v 7] 2180/10 B 0 g 76
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Galactica Galactica   [s 8] 2140/8 D 1 12.6 32
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/1 D 4 14.6 158
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-3 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 8] 2180/10 B 6 16.7g 188
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2140/4 B 5 16.7 91
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 1640/2 C 1 13.9 44
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-4 Make it Bore Make it Bore   [v 9] 2140/5 D 0 16.9 612
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-7 Bravo Santana Bravo Santana   [h 4] 2640/4 C 1 16.5 26
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-1 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2080/4 C 0 g 339
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-2 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/8 B 5 15.8 139
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/3 D 7 15.7g 874
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2080/4 C 0 17.6 563
2020-06-11 2020-06-11 Åby-2 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2660/5 C 4 17.6 786
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Måni Måni   [s 8] 2140/8 D 0 16.4 828
2020-06-11 2020-06-11 Åby-10 Good Express Good Express   [v 7] 2140/12 D 6 18.3 223
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/4 A 4 15.3 142
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/1 B 4 16.5 107
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/8 C 1 15.6 40
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/1 C 6 18.2 68
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-4 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2140/7 B 3 15.5 150
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 8] 2140/10 D 0 17.6 266
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-4 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 1640/3 C 0 g 51
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-7 Abra Kadabra W.W. Abra Kadabra W.W.   [s 3] 2140/7 D str
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-6 Utility Face Utility Face   [s 4] 2140/2 D 8 20.9 100
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-6 Edio Edio   [v 7] 2140/2 A 3 14.6 19
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Benellie Benellie   [s 5] 2140/9 A 2 15.1 50
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-4 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/2 D 2 14.7 120
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-7 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/1 D 3 17.6 249
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-8 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 8] 2160/10 C 8 17.3 478
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-1 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2160/11 A 0 g 40
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 6] 1640/6 C 3 15.2 81
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-6 Andthedanceisover Andthedanceisover   [v 6] 2160/5 B 5 20.0 50
2020-05-14 2020-05-14 Åby-4 Insert Ecus Insert Ecus   [v 8] 3140/3 D 0 17.9 1757
2020-05-14 2020-05-14 Åby-10 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 9] 2160/6 D 0 21.4g 987
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-3 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 2160/10 B 0 g 39
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-4 Victorious Star Victorious Star   [v 9] 1609/11 C 3 12.2 279
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-6 Rut K. Rut K.   [s 6] 1609/11 A 2 14.3 49
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2640/7 C str
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-3 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2140/1 B 3 15.9 28
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-3 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/5 C 3 17.0 64
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 6] 2160/7 C 4 17.8 33
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 8] 1640/12 C 4 15.7 285
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 Edio Edio   [v 7] 2160/14 A 1 15.6 17
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-5 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2140/9 B 2 16.8 24
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-7 Follett Follett   [h 5] 2140/3 C 2 17.0 55
2020-04-25 2020-04-25 Åby-1 Star Keeper Star Keeper   [v 9] 2140/8 C 5 13.3 207
2020-04-24 2020-04-24 Åby-11 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 1640/5 C 0 g 80
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Edio Edio   [v 7] 2160/4 B 1 14.5 28
2020-04-20 2020-04-20 Åby-3 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/8 D 0 15.3 1297
2020-04-20 2020-04-20 Åby-8 Måni Måni   [s 8] 2140/3 D 0 17.0 904
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2140/11 B 1 17.0 33
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Elektra Dream Elektra Dream   [s 7] 2140/6 C 0 18.5 109
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 2140/8 C 5 16.5 460
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 6] 2160/7 D 4 19.3 38
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/7 B 2 16.4 217
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2140/1 B 2 14.2 113
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 1640/5 B 3 13.7 97
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2140/11 D 0 14.0 1147
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Emmett Brown Emmett Brown   [v 9] 2180/15 A 7 17.1 26
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Edio Edio   [v 7] 2160/12 C 1 16.3 21
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2160/12 D 0 19.1g 242
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 2140/12 B 5 15.5 98
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 6] 2160/9 B 3 18.5 54
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Point Zero Point Zero   [v 8] 2140/10 C str
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-5 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/3 D str
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 5] 1640/2 D 4 15.1 107
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Utopia Roc Utopia Roc   [s 7] 2140/10 B 0 110
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Unblemished Record* Unblemished Record*   [v 7] 2640/2 D 0 17.8g 425
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 1640/9 D 2 12.7 195
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2180/14 D 1 14.6 89
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-1 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2140/8 C 0 g 35ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se