V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-6 Moonlight Lini Moonlight Lini   [v 12] 2140/9 D
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-9 Nicky Hall Nicky Hall   [s 7] 2140/12 B
2024-05-30 2024-05-30 Vaggeryd-7 Dream Alliance Dream Alliance   [v 5] 2148/11 B
2024-06-01 2024-06-01 Mantorp-1 Load Relief Load Relief   [v 10] 2140/6 D
2024-06-01 2024-06-01 Mantorp-3 Killerina Killerina   [s 4] 2140/8 C
2024-06-02 2024-06-02 Axevalla-5 Engine Wash Engine Wash   [s 5] 2640/3 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-31 2015-12-31 Åby-11 Yulara Yulara   [s 9] 2140/3 4 17.0 1276
2015-12-31 2015-12-31 Åby-2 Turbo Tim Turbo Tim   [v 12] 1640/8 5 16.8 515
2015-12-27 2015-12-27 Axevalla-1 Va Vis et Deviens Va Vis et Deviens   [s 6] 2140/6 0 19.3 284
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 6] 2140/8 2 13.4 15
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-1 Vincere Scis Win Vincere Scis Win   [s 5] 1640/5 5 62
2015-12-17 2015-12-17 Åby-2 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 6] 2140/8 1 14.0 17
2015-12-12 2015-12-12 Åby-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 2180/14 0 g 104
2015-12-10 2015-12-10 Åby-6 Yulara Yulara   [s 9] 2640/3 0 20.6 498
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-9 Coconut Tree Coconut Tree   [s 4] 1640/7 str
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-7 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 5] 2140/3 0 g 427
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-4 Sanna Hall Sanna Hall   [s 6] 1640/7 2 15.8 318
2015-11-28 2015-11-28 Jägersro Trav-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 1640/2 4 14.2 53
2015-11-22 2015-11-22 Åby-2 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 6] 2140/2 1 14.1 45
2015-11-01 2015-11-01 Åby-10 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/9 3 15.4 97
2015-11-01 2015-11-01 Åby-8 Lightning Photo Lightning Photo   [h 5] 2140/4 3 34
2015-10-10 2015-10-10 Åby-4 Art on Line Art on Line   [v 8] 2140/7 4 13.6 17
2015-10-10 2015-10-10 Åby-1 Yankee Flair Yankee Flair   [v 8] 2140/10 0 15.2 93
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-1 Espoir Espoir   [s 7] 2140/4 D str
2016-10-15 2016-10-15 Åby-1 See You Happy See You Happy   [s 9] 2140/3 C 5 15.1 339
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2640/10 C 1 15.8 25
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/3 C 1 16.2 12
2016-06-09 2016-06-09 Åby-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2160/8 C 1 16.2 20
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-7 Paramount Paramount   [v 7] 1640/7 C 1 12.9 41
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-6 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2140/3 C 0 15.8 81
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-7 Remember Y. Remember Y.   [v 6] 2140/9 C 4 15.6 29
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-2 Vergilius Boko Vergilius Boko   [h 5] 2140/6 D 2 16.0g 19
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-6 Orson Orson   [v 10] 2140/8 C 5 16.7 176
2016-05-19 2016-05-19 Åby-6 Prosuit V.J. Prosuit V.J.   [v 10] 2140/13 C 0 15.9 690
2016-05-19 2016-05-19 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2160/6 D 0 17.0 101
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-6 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2140/1 A 1 15.0 16
2016-05-14 2016-05-14 Åby-1 Calvin Borel Calvin Borel   [h 6] 2640/8 C 1 14.9 16
2016-05-12 2016-05-12 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 6] 2140/5 D 1 13.6 77
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-5 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/6 D 0 g 177
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Yulara Yulara   [s 10] 2640/6 D 0 21.5 925
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-7 See The Dust See The Dust   [v 7] 2140/9 D 3 16.2 49
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2140/11 B str
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-1 Quadroon Quadroon   [h 7] 2100/7 C 2 13.6 164
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-10 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2200/12 A 1 15.2 15
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-3 Yulara Yulara   [s 10] 2160/13 D 0 16.8 1849
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-1 Resaca de Nando Resaca de Nando   [s 6] 2140/1 C 0 17.4 24
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-8 Herby Laday Herby Laday   [v 6] 2160/9 C 0 g 44
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-3 Hankypanky Pagan Hankypanky Pagan   [s 7] 2140/2 C 0 g 95
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Whip the Wheel Whip the Wheel   [v 6] 2640/11 B 6 16.3 87
2016-04-02 2016-04-02 Åby-4 Rhytm and Blues Rhytm and Blues   [s 6] 2140/6 D 0 g 217
2016-04-02 2016-04-02 Åby-1 Curtain Call Curtain Call   [s 7] 2140/4 B 0 g 25
2016-04-02 2016-04-02 Åby-10 Flowmate Flowmate   [s 7] 2140/3 B 6 17.8 60
2016-04-02 2016-04-02 Åby-9 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2140/4 B 0 18.0 165
2016-03-29 2016-03-29 Jägersro Trav-2 Digital Motion Digital Motion   [v 7] 2140/6 B str
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-2 Victorious Pine Victorious Pine   [s 6] 2160/11 D 0 g 67
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-2 Herold As Herold As   [v 6] 1640/8 D 1 14.4 20
2016-03-08 2016-03-08 Jägersro Trav-2 Riverside Drive Riverside Drive   [s 6] 2140/7 B 6 17.1 35
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Flowmate Flowmate   [s 7] 2140/5 B 7 16.5 144
2016-03-03 2016-03-03 Åby-4 Yulara Yulara   [s 10] 2640/1 D 0 17.5 671
2016-03-03 2016-03-03 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/12 D 4 18.6 22
2016-02-26 2016-02-26 Romme-6 Mr Turbo Triss Mr Turbo Triss   [v 11] 2160/6 B 1 15.3 229
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-8 Wistful Born Wistful Born   [s 7] 2160/13 A 5 18.5 157
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-3 Fall Star Tooma Fall Star Tooma   [v 7] 1640/9 D 0 15.1 303
2016-02-25 2016-02-25 Åby-3 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2140/3 C 1 15.3 18
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-5 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/2 D 3 17.6 43
2016-02-15 2016-02-15 Halmstad-6 Rydens Jecana Rydens Jecana   [s 7] 2140/3 D str
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2140/2 B 1 14.2 32
2016-02-11 2016-02-11 Åby-8 Yulara Yulara   [s 10] 2140/6 D 0 g 1162
2016-02-11 2016-02-11 Åby-6 Önas Photo Önas Photo   [v 9] 2140/4 D 8 16.8 349
2016-02-11 2016-02-11 Åby-2 Adam Kievitshof Adam Kievitshof   [v 9] 2140/9 D 6 19.0 472
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-1 Charles de Gaulle* Charles de Gaulle*   [v 8] 2140/6 C 0 g 301
2016-01-28 2016-01-28 Åby-2 Giuliani Giuliani   [v 7] 2140/1 D 2 16.9 105
2016-01-20 2016-01-20 Åby-2 Yulara Yulara   [s 10] 2140/7 D 0 19.8 1612
2016-01-19 2016-01-19 Jägersro Trav-5 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2180/13 D 1 16.4 18
2016-01-14 2016-01-14 Åby-2 Miracle Fighter Miracle Fighter   [v 5] 2140/1 C 0 g 64
2016-01-09 2016-01-09 Åby-1 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 7] 2660/13 C 0 17.1 14
2016-01-07 2016-01-07 Åby-4 Alsace In Alsace In   [v 7] 2140/5 D 0 18.1 635
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-9 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2080/4 B 0 16.3 45
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-6 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 1680/7 C 0 20.1g 135
2017-10-14 2017-10-14 Åby-6 Art on Line Art on Line   [v 10] 2140/5 C 0 14.8 80
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Perche' Si Jet* Perche' Si Jet*   [h 8] 2180/15 A 8 17.1g 70
2017-09-06 2017-09-06 Åby-7 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2140/8 D 8 17.1 523
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-8 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 1640/6 C 7 13.2 330
2017-09-02 2017-09-02 Jägersro Trav-1 Art on Line Art on Line   [v 10] 2140/4 C 3 14.2 45
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-7 Fickle Shine Fickle Shine   [s 6] 2140/4 C 0 g 62
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-7 Herold As Herold As   [v 7] 2180/9 C 2 15.3 69
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-2 Milton Cruz Milton Cruz   [v 4] 2640/2 D 1 18.3 96
2017-08-24 2017-08-24 Åby-12 Milda Andover Milda Andover   [s 4] 2140/6 C 0 17.5 141
2017-08-24 2017-08-24 Åby-1 Sun Esterel* Sun Esterel*   [v 8] 1640/1 A str
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-2 Barack la Marc Barack la Marc   [v 4] 2140/2 C 1 16.3 17
2017-08-21 2017-08-21 Färjestad-10 Art on Line Art on Line   [v 10] 2160/9 B 1 14.1 25
2017-08-17 2017-08-17 Åby-10 Summergirl Summergirl   [s 5] 2140/4 D 8 19.5 63
2017-08-12 2017-08-12 Åby-1 Art on Line Art on Line   [v 10] 1640/3 C 0 13.7 104
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-5 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 6] 1640/6 D 0 13.5 1046
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Chivas Boko Chivas Boko   [h 8] 2660/5 D str
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-3 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 2140/2 B 6 16.3 157
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Summergirl Summergirl   [s 5] 1640/6 D 1 16.0 58
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-5 Ecupos Charlie Ecupos Charlie   [v 6] 2140/6 A 4 19.8 43
2017-07-30 2017-07-30 ATG Jippo-1 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 2140/2 C str
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-7 Puyol Puyol   [v 7] 1640/5 D 0 16.1 75
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-2 Penalty Fare Penalty Fare   [v 10] 2180/10 B 6 17.4 302
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Rajah Press Rajah Press   [h 7] 2640/2 C 4 14.8 96
2017-07-27 2017-07-27 Åby-11 Claudielle Claudielle   [s 7] 1640/11 C 2 13.1 571
2017-07-27 2017-07-27 Åby-1 Even's First Boy Even's First Boy   [v 8] 1640/7 A 1 12.0 33
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-5 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 10] 2160/12 D 0 g 648
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/2 B 6 15.5 26
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-7 Bestiett Bestiett   [h 6] 2140/7 B 1 18.2 24
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-8 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 1609/1 D 0 g 117
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 1609/12 D 0 13.0 1134
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-11 Bara Min Bara Min   [s 5] 1640/7 C 3 13.5 151
2017-06-20 2017-06-20 Jägersro Trav-5 Caddie June Caddie June   [s 6] 2680/13 A 5 16.0 66
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-8 Wilma Song Wilma Song   [s 8] 1640/6 B 2 14.8 40
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-7 Liv Teemer Liv Teemer   [s 5] 2640/2 C 7 20.5 292
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-6 My Icon My Icon   [v 5] 2160/9 B str
2017-06-14 2017-06-14 Vaggeryd-4 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 1640/2 D str
2017-06-12 2017-06-12 Halmstad-3 My Icon My Icon   [v 5] 2660/5 D 7 17.4 401
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-7 Bermuda Bermuda   [s 6] 2140/3 B 4 18.7 30
2017-06-08 2017-06-08 Åby-1 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2140/6 C 4 15.9 287
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-7 Seyffenstein* Seyffenstein*   [v 8] 2180/15 A str
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-1 Star Support Star Support   [v 11] 2180/10 D 0 19.8 601
2017-06-01 2017-06-01 Åby-2 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 1640/4 C 1 12.4 151
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 My Icon My Icon   [v 5] 2140/12 C 8 16.9 358
2017-05-29 2017-05-29 Åby-1 Giuliani Giuliani   [v 8] 2140/10 B 0 g 132
2017-05-29 2017-05-29 Åby-5 Roxy Trio Roxy Trio   [s 7] 2140/2 C 7 18.3 60
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-2 Caddie June Caddie June   [s 6] 2140/6 A 0 g 17
2017-05-14 2017-05-14 Tingsryd-7 Nelli Memory Nelli Memory   [s 9] 1609/1 D 2 14.0 82
2017-05-13 2017-05-13 Åby-1 Caddie June Caddie June   [s 6] 2640/5 B 2 15.1 25
2017-05-11 2017-05-11 Åby-10 My Icon My Icon   [v 5] 2140/7 D 0 16.9 245
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-4 Askhults Sigvard Askhults Sigvard   [v 10] 2180/13 A 3 16.7 75
2017-05-07 2017-05-07 Vermo-1 Twigs Voici Twigs Voici   [s 8] 2100/1 A str
2017-05-04 2017-05-04 Åby-4 Leo Turtle Leo Turtle   [v 7] 2160/11 D 4 17.1 353
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Lightning Photo Lightning Photo   [v 7] 2160/15 B 0 g 246
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-6 Burro Xing Burro Xing   [s 7] 2140/10 C 0 21.5 131
2017-04-06 2017-04-06 Åby-10 Skip Beau Skip Beau   [h 4] 2140/2 B 0 g 24
2017-04-06 2017-04-06 Åby-2 Caddie June Caddie June   [s 6] 2140/6 B 1 14.2 23
2017-04-01 2017-04-01 Åby-5 Önas Grym Önas Grym   [v 9] 2180/10 C 5 58
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-4 Skip Beau Skip Beau   [h 4] 2640/10 C 1 16.9 32
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-6 Skylane Skylane   [v 5] 2160/12 B 1 16.7 22
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-5 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2140/2 D 0 g 338
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-2 Beautys Baby Beautys Baby   [s 6] 2160/7 B 0 g 142
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-1 George Sånna George Sånna   [v 9] 2140/5 C 7 15.9 176
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-2 Bijou Bourbon H.M. Bijou Bourbon H.M.   [s 5] 1640/3 B 0 g 36
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-2 See The Dust See The Dust   [v 8] 2160/13 B 0 g 183
2017-02-16 2017-02-16 Åby-2 O.Boy Face O.Boy Face   [v 6] 2140/8 B 6 17.6 34
2017-02-04 2017-02-04 Åby-2 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2140/3 D 3 16.8 316
2017-01-23 2017-01-23 Halmstad-5 Fart Kloster Fart Kloster   [v 7] 2160/12 C 0 g 165
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-1 Elmer Gold Elmer Gold   [v 9] 2140/5 B 0 g 48
2017-01-12 2017-01-12 Åby-2 Staro Juventus Staro Juventus   [v 5] 2160/6 B 2 17.8 210
2018-12-15 2018-12-15 Åby-1 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/7 D 2 14.6 29
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-2 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2200/15 A 8 16.4 42
2018-11-10 2018-11-10 Åby-4 Claudielle Claudielle   [s 8] 2140/8 C 0 18.7 490
2018-11-10 2018-11-10 Åby-3 Boogie Man Boogie Man   [v 10] 2160/8 B 5 16.6 117
2018-11-09 2018-11-09 Färjestad-8 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2160/12 D 1 14.7 13
2018-11-01 2018-11-01 Åby-5 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2640/2 C 0 g 17
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/1 D 5 17.3 281
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-7 Rue Royale Rue Royale   [s 4] 2160/6 C 6 19.2 62
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-9 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2160/13 C 1 15.1 21
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-1 Ridgehead Ice Ridgehead Ice   [v 8] 2140/12 B 0 g 209
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-5 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/6 C 1 14.0 13
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-5 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 1640/3 C 0 g 166
2018-10-16 2018-10-16 Axevalla-3 Smens Halva Smens Halva   [v 9] 2140/6 C 0 g 245
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-6 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/4 C 1 13.4 14
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/11 B 5 16.0 222
2018-10-11 2018-10-11 Åby-5 Skymaster Skymaster   [v 9] 2140/8 B 5 13.6 651
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-11 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/4 D str
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/9 B 2 14.9 43
2018-10-06 2018-10-06 Åby-6 Rubacuori Alca Rubacuori Alca   [v 8] 2180/6 B 1 15.9 19
2018-10-03 2018-10-03 Åby-4 Glen Close Glen Close   [s 7] 2140/3 D 2 14.0 269
2018-09-26 2018-09-26 Åby-7 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/6 D 2 13.0 24
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-6 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2160/9 B 1 16.0 22
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-3 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/1 C 2 14.2 22
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 2140/6 C 3 17.7 33
2018-09-06 2018-09-06 Åby-9 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2140/8 C 0
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-1 Victorious Star Victorious Star   [v 7] 2140/3 C 5 15.6 173
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-6 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2140/3 C 2 14.2 33
2018-08-23 2018-08-23 Åby-2 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2160/7 B 1 16.0 31
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-8 Cool Dream Cool Dream   [v 10] 2180/9 B 0 18.3 397
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-5 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2140/4 D 0 20.6 101
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-3 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 1609/7 D 1 12.9 27
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-9 Jessica Highness Jessica Highness   [s 6] 2140/6 D 0 g 41
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-9 Speeda Då Speeda Då   [s 4] 2140/4 A 4 17.1 273
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-7 Simb Lucrativo Simb Lucrativo   [v 6] 2140/3 D 0 22.9g 279
2018-08-02 2018-08-02 Åby-8 Tax Free* Tax Free*   [v 8] 1140/2 C str
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Mellby Diamant Mellby Diamant   [v 6] 2140/3 D 0 14.8 129
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-2 Robin Hood Robin Hood   [v 5] 2140/2 D 0 g 117
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-7 Kickans Girl Kickans Girl   [s 7] 2140/6 C 0 14.7 498
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-1 Buick Brodde Buick Brodde   [v 9] 2160/8 B 6 17.8 107
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-8 Bestitvå Bestitvå   [v 7] 2140/8 D 5 17.0 69
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-7 Charming Evy Sisu Charming Evy Sisu   [s 6] 2140/4 C 0 17.5 355
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-2 Snow Angel Snow Angel   [s 8] 2140/9 C 3 15.5 293
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-2 Save Our Souls Save Our Souls   [s 7] 2140/3 B 0 g 219
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Edio Edio   [v 5] 2140/1 A 0 16.0 61
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-12 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/4 D 0 g 40
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-3 Art on Line Art on Line   [v 11] 2140/2 C 5 14.3 24
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-2 Werdelin Werdelin   [v 7] 2180/11 A 0 22.8g 34
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-5 Repeat Amore Repeat Amore   [s 7] 1609/5 B 2 14.1 30
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-2 Mille d'Atout Mille d'Atout   [s 7] 1609/10 B 3 14.9 180
2018-04-28 2018-04-28 Åby-4 Even's First Boy Even's First Boy   [v 9] 2140/8 D 0 14.2 59
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 Skip Beau Skip Beau   [v 5] 2140/11 B 3 16.4 47
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-1 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 2180/14 A 5 16.0 233
2019-12-18 2019-12-18 Åby-5 Edio Edio   [v 6] 2140/1 D 0 g 20
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-5 Point Zero Point Zero   [v 7] 2140/1 C 2 17.2 16
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-3 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2180/7 B 7 17.7 127
2019-11-27 2019-11-27 Åby-7 Lucas Laday Lucas Laday   [v 8] 2140/15 D 6 15.1 1225
2019-11-27 2019-11-27 Åby-4 Edio Edio   [v 6] 2160/5 C 1 15.0 17
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Utility Face Utility Face   [s 3] 2140/2 D str
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-8 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2680/6 C 1 16.1 278
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Valkyria K. Valkyria K.   [s 5] 2140/3 B 4 16.4 217
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-2 Robin Hood Robin Hood   [v 6] 2160/8 C 1 14.6 46
2019-11-09 2019-11-09 Eskilstuna-1 Order to Fly Order to Fly   [h 9] 2140/5 B 0 g 29
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-6 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 1640/3 C 3 16.3 143
2019-11-03 2019-11-03 Axevalla-5 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2640/6 C 3 17.7 465
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 8] 1640/6 C 0 16.3 270
2019-11-02 2019-11-02 Åby-6 M.T.Lucic M.T.Lucic   [v 6] 2140/5 C 4 17.6 53
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-5 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 5] 2140/3 C 2 18.1 73
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 6] 2140/6 A 1 14.4 17
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-3 Madurai Madurai   [v 6] 1640/1 B 2 14.5 29
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-8 Madurai Madurai   [v 6] 2140/2 C 3 15.6 64
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Toxic Knight Toxic Knight   [s 6] 2140/4 D 0 g 214
2019-10-05 2019-10-05 Åby-6 Divas Revansch Divas Revansch   [v 9] 2200/10 D 1 15.5 194
2019-10-03 2019-10-03 Åby-4 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/9 D 0 16.3g 337
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-2 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 2180/4 B 5 15.1 93
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-6 Edio Edio   [v 6] 2180/11 A 2 14.5 61
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-7 Madurai Madurai   [v 6] 2160/7 B 2 16.3 26
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2640/5 C 3 16.7 165
2019-09-12 2019-09-12 Åby-4 Dollar Access Dollar Access   [v 12] 2200/8 D 5 16.5 81
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2140/7 D 5 15.9 329
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-8 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2140/1 B 2 16.9 43
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Skip Beau Skip Beau   [v 6] 2140/1 C 2 13.0 109
2019-09-04 2019-09-04 Åby-4 Divided by Zero* Divided by Zero*   [v 7] 2140/3 C 5 15.5 82
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-9 Edio Edio   [v 6] 2140/9 A str
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-5 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 1640/9 C 4 15.0 30
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-3 Victorious Star Victorious Star   [v 8] 1609/6 B 3 12.2 52
2019-08-17 2019-08-17 Örebro-1 Edio Edio   [v 6] 1609/9 A 1 12.9 42
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-3 Edio Edio   [v 6] 2160/8 A 1 15.9 20
2019-07-25 2019-07-25 Åby-4 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2160/6 B 1 15.8 37
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-2 Bambi Rozz Bambi Rozz   [s 9] 2140/4 D 0 g 288
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Callmesally Callmesally   [s 7] 2160/6 C 1 12.8 54
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 After Eight After Eight   [s 5] 2140/12 D 6 15.3 507
2019-07-12 2019-07-12 Axevalla-1 Champion Tour Champion Tour   [v 7] 2160/8 B 1 16.7 92
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-1 Edio Edio   [v 6] 1640/6 B 1 14.3 72
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-6 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/11 C 3 16.2 100
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 7] 2140/5 D 3 15.7 128
2019-06-27 2019-06-27 Åby-7 Viking Olympic Viking Olympic   [v 8] 2140/3 C 5 14.0 114
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-4 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2160/2 C 2 17.6 33
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-1 Simb Zyper Simb Zyper   [v 5] 2140/5 C 4 21.5 65
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Lightning Photo Lightning Photo   [v 9] 2140/4 C str
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-2 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 2140/4 C 7 79
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/12 D 5 17.3 563
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 1640/4 D 1 14.8 18
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-1 Jimpeto Joy* Jimpeto Joy*   [v 5] 2140/4 C 0 g 108
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-10 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2160/11 B 5 16.9 130
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-2 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2640/8 A 1 16.3 42
2020-12-10 2020-12-10 Åby-9 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 6] 2140/3 C 7 16.4 70
2020-12-10 2020-12-10 Åby-8 Milles Madrik Milles Madrik   [v 7] 2140/12 D 7 18.5 87
2020-12-10 2020-12-10 Åby-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2160/4 B 1 15.7 104
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-7 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/9 D 4 18.3 130
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-3 Black Caviar Black Caviar   [v 6] 2640/8 A 0 20.0 76
2020-12-05 2020-12-05 Åby-1 M.T.Nordic Spirit M.T.Nordic Spirit   [v 5] 2140/8 B 2 15.6 53
2020-11-30 2020-11-30 Halmstad-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2140/1 C 1 16.3 25
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2640/4 C 7 19.5 96
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-2 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/6 D 2 17.4 48
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-11 Call the Shots Call the Shots   [s 6] 1609/7 B 2 16.3 54
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-4 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2160/7 D 1 14.7 69
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-5 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 1640/2 B 0 14.9 239
2020-11-20 2020-11-20 Kalmar-5 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 5] 2140/9 B 2 15.2 90
2020-11-15 2020-11-15 Åby-7 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/3 D str
2020-11-15 2020-11-15 Åby-5 So What S.I.R. So What S.I.R.   [s 4] 2140/2 C 0 g 412
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 6] 2140/9 B 2 16.6 72
2020-11-15 2020-11-15 Åby-1 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/5 D 7 17.3 60
2020-11-15 2020-11-15 Åby-12 Sir Armani Sir Armani   [v 11] 2140/10 C str
2020-11-05 2020-11-05 Åby-5 Bold Action Bold Action   [v 5] 2160/6 D 2 17.5 222
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-5 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 7] 1640/3 C 1 13.3 257
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-1 Dynamite Light Dynamite Light   [v 8] 2140/7 D 0 14.5 835
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 1609/1 B 5 13.1 366
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-1 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2100/4 D 0 g 33
2020-10-22 2020-10-22 Åby-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2660/12 C 2 17.7 133
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 Icloud Icloud   [s 5] 1640/5 C 3 14.0 420
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-10 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/1 D 0 g 146
2020-10-12 2020-10-12 Färjestad-7 Pique* Pique*   [v 6] 2140/11 C 0 g 190
2020-10-10 2020-10-10 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/3 D 6 13.2 287
2020-10-10 2020-10-10 Åby-1 Match Queen* Match Queen*   [s 7] 2140/4 D 3 14.3 137
2020-10-07 2020-10-07 Åby-5 Unbalanced Unbalanced   [s 7] 2140/1 D 0 16.3 568
2020-10-03 2020-10-03 Åby-8 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2160/3 A 1 16.5 23
2020-10-03 2020-10-03 Åby-7 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/4 B 6 16.7 109
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-2 Intake Intake   [s 5] 2140/7 C 6 15.6 310
2020-09-23 2020-09-23 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/3 D 1 14.4 28
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-3 Prinsessan Yasmin Prinsessan Yasmin   [s 6] 1640/4 C 6 15.3 72
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-5 Mister Lee Mister Lee   [v 5] 2140/1 D 0 22.4g 376
2020-09-17 2020-09-17 Åby-6 Black Caviar Black Caviar   [v 6] 2140/4 D 3 15.6 92
2020-09-16 2020-09-16 Jägersro Trav-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2200/15 B 0 15.5 542
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-1 Green Bax Green Bax   [v 9] 2160/7 D 0 17.6 820
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Amber Brick Amber Brick   [s 8] 2140/5 D 0 g 782
2020-09-09 2020-09-09 Åby-1 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2140/8 D 0 19.1 2380
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-7 Reef Snapper Reef Snapper   [v 4] 2140/4 C 0 g 41
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-3 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2140/1 B 3 17.0 28
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-6 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/9 D 1 14.5 126
2020-08-29 2020-08-29 Åby-10 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2160/6 A 1 15.7 50
2020-08-29 2020-08-29 Åby-1 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/10 A 7 16.1g 54
2020-08-29 2020-08-29 Åby-11 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/7 C 3 16.6 35
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-4 Prinsessan Yasmin Prinsessan Yasmin   [s 6] 1640/4 C 8 15.7 280
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-3 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 2640/11 A 1 17.4 68
2020-08-21 2020-08-21 Kalmar-3 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2180/8 C 5 15.7 47
2020-08-19 2020-08-19 Solvalla-1 Galactica Galactica   [s 8] 2140/3 C str
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-7 Ulf Eme Ulf Eme   [v 9] 2140/2 D 5 16.7 121
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-4 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/12 B 3 15.6 30
2020-07-30 2020-07-30 Åby-3 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/8 D 4 14.4 74
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-4 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 2140/10 C 7 16.6 130
2020-07-23 2020-07-23 Åby-8 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2160/3 C 2 15.8 69
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 5] 1640/3 C 3 13.8 95
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-7 Youngblood Pellini Youngblood Pellini   [v 7] 2180/10 B 0 g 76
2020-07-19 2020-07-19 Axevalla-4 Galactica Galactica   [s 8] 2140/8 D 1 12.6 32
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-1 Robin Hood Robin Hood   [v 7] 2140/1 D 4 14.6 158
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-3 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 8] 2180/10 B 6 16.7g 188
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-3 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2140/4 B 5 16.7 91
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-1 Sarracenia P.R. Sarracenia P.R.   [s 7] 1640/2 C 1 13.9 44
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-7 Bravo Santana Bravo Santana   [h 4] 2640/4 C 1 16.5 26
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-4 Make it Bore Make it Bore   [v 9] 2140/5 D 0 16.9 612
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-1 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2080/4 C 0 g 339
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-4 Esteban Boko Esteban Boko   [v 9] 2140/3 D 7 15.7g 874
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-2 Skip Beau Skip Beau   [v 7] 2140/8 B 5 15.8 139
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Sharifah Sharifah   [s 7] 2080/4 C 0 17.6 563
2020-06-11 2020-06-11 Åby-10 Good Express Good Express   [v 7] 2140/12 D 6 18.3 223
2020-06-11 2020-06-11 Åby-5 Måni Måni   [s 8] 2140/8 D 0 16.4 828
2020-06-11 2020-06-11 Åby-2 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2660/5 C 4 17.6 786
2020-06-09 2020-06-09 Jägersro Trav-5 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/4 A 4 15.3 142
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-4 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/1 B 4 16.5 107
2020-06-06 2020-06-06 Kalmar-8 Valter L.P.C. Valter L.P.C.   [v 7] 2160/8 C 1 15.6 40
2020-06-04 2020-06-04 Åby-3 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/1 C 6 18.2 68
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-5 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 8] 2140/10 D 0 17.6 266
2020-06-02 2020-06-02 Axevalla-4 Alvena Vagaboy Alvena Vagaboy   [v 8] 2140/7 B 3 15.5 150
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-7 Abra Kadabra W.W. Abra Kadabra W.W.   [s 3] 2140/7 D str
2020-05-26 2020-05-26 Axevalla-4 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 1640/3 C 0 g 51
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-6 Utility Face Utility Face   [s 4] 2140/2 D 8 20.9 100
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-6 Edio Edio   [v 7] 2140/2 A 3 14.6 19
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Benellie Benellie   [s 5] 2140/9 A 2 15.1 50
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-8 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 8] 2160/10 C 8 17.3 478
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-7 Bold Action Bold Action   [v 5] 2140/1 D 3 17.6 249
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-4 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/2 D 2 14.7 120
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-8 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 6] 1640/6 C 3 15.2 81
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-1 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2160/11 A 0 g 40
2020-05-16 2020-05-16 Jägersro Trav-6 Andthedanceisover Andthedanceisover   [v 6] 2160/5 B 5 20.0 50
2020-05-14 2020-05-14 Åby-10 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 9] 2160/6 D 0 21.4g 987
2020-05-14 2020-05-14 Åby-4 Insert Ecus Insert Ecus   [v 8] 3140/3 D 0 17.9 1757
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-3 Portnahaven Portnahaven   [s 6] 2160/10 B 0 g 39
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-6 Rut K. Rut K.   [s 6] 1609/11 A 2 14.3 49
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-4 Victorious Star Victorious Star   [v 9] 1609/11 C 3 12.2 279
2020-05-09 2020-05-09 Åby-1 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2640/7 C str
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-3 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2140/1 B 3 15.9 28
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-7 M.T.Kazina M.T.Kazina   [s 8] 1640/12 C 4 15.7 285
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-4 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 6] 2160/7 C 4 17.8 33
2020-05-05 2020-05-05 Axevalla-3 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/5 C 3 17.0 64
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-3 Edio Edio   [v 7] 2160/14 A 1 15.6 17
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-7 Follett Follett   [h 5] 2140/3 C 2 17.0 55
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-5 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2140/9 B 2 16.8 24
2020-04-25 2020-04-25 Åby-1 Star Keeper Star Keeper   [v 9] 2140/8 C 5 13.3 207
2020-04-24 2020-04-24 Åby-11 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 1640/5 C 0 g 80
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-3 Edio Edio   [v 7] 2160/4 B 1 14.5 28
2020-04-20 2020-04-20 Åby-3 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/8 D 0 15.3 1297
2020-04-20 2020-04-20 Åby-8 Måni Måni   [s 8] 2140/3 D 0 17.0 904
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-6 Elektra Dream Elektra Dream   [s 7] 2140/6 C 0 18.5 109
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-5 Zone Z. Zone Z.   [v 4] 2140/11 B 1 17.0 33
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Prodigitj Prodigitj   [s 5] 2140/8 C 5 16.5 460
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-3 Sunshine Pointer Sunshine Pointer   [s 6] 2160/7 D 4 19.3 38
2020-03-25 2020-03-25 Åby-5 Rut K. Rut K.   [s 6] 2140/7 B 2 16.4 217
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-4 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 2140/1 B 2 14.2 113
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Aslan D.K. Aslan D.K.   [v 8] 2140/11 D 0 14.0 1147
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-1 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 10] 1640/5 B 3 13.7 97
2020-03-13 2020-03-13 Kalmar-1 Emmett Brown Emmett Brown   [v 9] 2180/15 A 7 17.1 26
2020-03-05 2020-03-05 Åby-3 Edio Edio   [v 7] 2160/12 C 1 16.3 21
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 7] 2140/12 B 5 15.5 98
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-2 Divas Revansch Divas Revansch   [v 10] 2160/12 D 0 19.1g 242
2020-02-20 2020-02-20 Åby-6 Point Zero Point Zero   [v 8] 2140/10 C str
2020-02-20 2020-02-20 Åby-3 Wallbanger R.W. Wallbanger R.W.   [v 6] 2160/9 B 3 18.5 54
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-5 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/3 D str
2020-02-06 2020-02-06 Åby-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 5] 1640/2 D 4 15.1 107
2020-02-01 2020-02-01 Åby-9 Unblemished Record* Unblemished Record*   [v 7] 2640/2 D 0 17.8g 425
2020-02-01 2020-02-01 Åby-1 Utopia Roc Utopia Roc   [s 7] 2140/10 B 0 110
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-3 Candy Crush Candy Crush   [s 7] 2140/5 C 6 18.5 69
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-2 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2140/1 D 4 17.5 100
2021-12-22 2021-12-22 Åby-7 Courtly Kronos Courtly Kronos   [v 3] 2640/11 D 3 16.7 628
2021-12-22 2021-12-22 Åby-5 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 1640/1 D 6 13.5 125
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-3 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2180/15 A 2 15.0 17
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-8 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/8 D 0 16.6 983
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-3 Mäster Sauron Mäster Sauron   [v 5] 2160/10 A 7 17.9 141
2021-12-18 2021-12-18 Romme-4 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 5] 2140/1 C 4 15.3 208
2021-12-18 2021-12-18 Romme-1 Al's Espresious Al's Espresious   [v 7] 2160/9 D 4 15.9 79
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-6 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 1640/4 C 2 14.1 75
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-3 Candy Crush Candy Crush   [s 7] 2640/5 D 2 18.4
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-7 Paramount Tile Paramount Tile   [s 4] 2140/7 A 1 19.1 29
2021-12-13 2021-12-13 Färjestad-5 Karen Victory Karen Victory   [s 7] 2140/5 D 8 19.8 442
2021-12-11 2021-12-11 Åby-1 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2140/5 C 2 15.1 40
2021-12-10 2021-12-10 Kalmar-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 1640/12 D 5 16.5 74
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-6 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 6] 2640/8 B 6 18.3 322
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-2 Önas Patricia Önas Patricia   [s 4] 1640/9 D 3 16.0 277
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-8 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 1640/6 C 0 g 32
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-6 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2160/7 D 4 17.3 424
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-5 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/6 D 7 16.6 254
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-4 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2180/14 A 2 15.1 25
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-3 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/5 C 5 16.3 88
2021-11-27 2021-11-27 Solvalla-1 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 4] 2140/6 B 0 g 128
2021-11-27 2021-11-27 Axevalla-7 Candy Crush Candy Crush   [s 7] 2160/2 D 2 17.3 241
2021-11-26 2021-11-26 Kalmar-9 Global Takeover Global Takeover   [v 8] 2200/11 C 1 17.0 20
2021-11-25 2021-11-25 Åby-6 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2140/6 C 5 16.3 73
2021-11-18 2021-11-18 Örebro-4 Tiptoe Tiptoe   [v 11] 2180/9 D 6 16.7 165
2021-11-14 2021-11-14 Åby-7 Tresexton Tresexton   [v 6] 1640/5 D 0 13.7 67
2021-11-13 2021-11-13 Charlottenlund-6 Global Takeover Global Takeover   [v 8] 2040/9 B 0 30
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-8 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 4] 2160/5 A 3 16.3 50
2021-11-12 2021-11-12 Solvalla-4 Bossy Alley Bossy Alley   [v 7] 1640/2 C 1 12.8 75
2021-11-09 2021-11-09 Axevalla-6 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/7 C 4 17.6 87
2021-11-08 2021-11-08 Färjestad-5 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2180/11 A 1 14.5 38
2021-11-07 2021-11-07 Eskilstuna-10 Tresexton Tresexton   [v 6] 2140/2 D 0 g 687
2021-11-03 2021-11-03 Åby-4 Ready Trophy Ready Trophy   [v 5] 1640/10 B 6 13.1 95
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-5 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/1 D 7 17.6 96
2021-11-02 2021-11-02 Axevalla-4 Stepping Photo Stepping Photo   [v 5] 2140/1 A 6 17.6 54
2021-10-30 2021-10-30 Färjestad-4 Tresexton Tresexton   [v 6] 1640/10 D 1 13.0 108
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-7 Luna Piena Luna Piena   [s 7] 2140/6 D 0 15.7 994
2021-10-29 2021-10-29 Kalmar-4 Global Takeover Global Takeover   [v 8] 2200/15 B 4 15.9 62
2021-10-27 2021-10-27 Solvalla-4 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 5] 2140/3 A 0 g 72
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-8 Candy Crush Candy Crush   [s 7] 2140/4 D 4 17.5 61
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-4 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/12 B 3 16.9 46
2021-10-26 2021-10-26 Axevalla-2 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 4] 1640/4 A 1 15.0 18
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-10 Enge Draken Enge Draken   [v 4] 2160/13 C 2 16.0 51
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-8 Ready Trophy Ready Trophy   [v 5] 2640/11 C 0 15.6 111
2021-10-24 2021-10-24 Åby-8 Anemon Anemon   [s 8] 2140/6 B 5 16.3 42
2021-10-24 2021-10-24 Åby-4 Courtly Kronos Courtly Kronos   [v 3] 2140/8 A 1 17.3 24
2021-10-14 2021-10-14 Örebro-2 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 7] 2100/11 C 0 g 45
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-6 Courtly Kronos Courtly Kronos   [v 3] 1640/1 D 0 23.6g 97
2021-10-09 2021-10-09 Åby-7 Star Advisor Joli Star Advisor Joli   [v 12] 2140/10 C 8 15.2 664
2021-10-09 2021-10-09 Åby-1 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [v 5] 2140/3 B 0 g 30
2021-10-06 2021-10-06 Åby-10 Tessie Lock Tessie Lock   [s 5] 2140/2 D 5 16.3 247
2021-10-06 2021-10-06 Åby-6 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 5] 2140/14 B 7 14.3 893
2021-10-06 2021-10-06 Åby-4 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 7] 1640/5 D 5 14.9 272
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-9 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 4] 2140/4 B 2 17.3 30
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-7 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 1640/5 B 5 14.7 65
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-5 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/9 B 5 17.8g 38
2021-10-05 2021-10-05 Axevalla-4 Happy Selfie Happy Selfie   [v 5] 2140/3 C 6 18.0g 81
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-9 Ready Trophy Ready Trophy   [v 5] 2160/11 C 2 14.8 163
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-7 Merzan Merzan   [s 5] 1640/3 D 5 14.0 67
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-3 Cherie Effe Cherie Effe   [s 3] 2640/1 C 3 15.9 128
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-2 Bold Action Bold Action   [v 6] 2140/4 C str
2021-09-30 2021-09-30 Åby-5 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/10 D 0 g 448
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-7 Staro Next Move Staro Next Move   [h 5] 1640/9 D 0 14.0 462
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-2 Gmail Gmail   [s 3] 2140/8 B 0 g 201
2021-09-18 2021-09-18 Färjestad-1 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2140/2 C str
2021-09-17 2021-09-17 Årjäng-4 Ready Trophy Ready Trophy   [v 5] 2160/3 B 3 16.9 18
2021-09-16 2021-09-16 Axevalla-2 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 1640/5 C 6 15.7 312
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-3 Divine League Divine League   [s 5] 2140/7 D str
2021-09-12 2021-09-12 Åmål-7 Absolutelynoexcuse* Absolutelynoexcuse*   [v 9] 2080/10 D 0 314
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-9 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 2180/8 B 7 16.7 258
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-8 Azrael Azrael   [v 7] 1640/6 D 8 16.1 424
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-7 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2140/4 B 3 17.1 70
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-5 Tequila L.L. Tequila L.L.   [s 4] 2160/5 B 1 17.1 53
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-4 Happy Selfie Happy Selfie   [v 5] 2140/7 D 0 g 272
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-3 Merzan Merzan   [s 5] 1640/2 B 2 14.8 24
2021-09-11 2021-09-11 Axevalla-1 Baron Vick Baron Vick   [v 6] 2140/5 D str
2021-09-09 2021-09-09 Örebro-8 Infinite Blues Infinite Blues   [s 3] 2100/2 D 7 18.3 83
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-5 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 2140/2 A 2 70
2021-09-07 2021-09-07 Eskilstuna-4 Candy Crush Candy Crush   [s 7] 2140/6 D 0 16.0 900
2021-09-06 2021-09-06 Färjestad-5 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 7] 2180/13 A 5 15.8 95
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-10 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2140/11 D 4 12.8 492
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-1 Star Advisor Joli Star Advisor Joli   [v 12] 2140/5 C 2 13.7 28
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-9 Black Caviar Black Caviar   [v 7] 2140/2 D 0 g 43
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-8 Just like Julia Just like Julia   [s 5] 2140/3 B 7 18.5 262
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-5 Absolute Speed Absolute Speed   [v 9] 2140/4 C 0 17.2 259
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-4 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/1 C 1 15.5 44
2021-09-03 2021-09-03 Mantorp-3 Syria Då Syria Då   [s 7] 2140/7 A 2 16.1 36
2021-09-01 2021-09-01 Åby-10 Bonny Boy Bonny Boy   [v 7] 2160/5 B 1 15.0 15
2021-08-31 2021-08-31 Vaggeryd-1 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 1640/4 C 2 13.4 273
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-9 Ready Trophy Ready Trophy   [v 5] 2640/5 C 6 15.3 103
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-5 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2140/8 D 0 17.9 1530
2021-08-30 2021-08-30 Axevalla-4 Toxic Trix Macay Toxic Trix Macay   [s 7] 2140/4 D 4 14.9 1299
2021-08-27 2021-08-27 Åmål-7 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 2100/9 C 4 15.0 747
2021-08-25 2021-08-25 Åby-2 Merzan Merzan   [s 5] 2160/5 D 8 18.1g 303
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-5 Höwings Unicorn Höwings Unicorn   [v 9] 1640/4 D 2 13.8 87
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-5 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/6 A 2 14.5 12
2021-08-20 2021-08-20 Årjäng-9 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 2140/2 C 2 17.1 95
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-6 Super Grabben Super Grabben   [v 8] 1609/2 C 0 g 96
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-5 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 1609/3 D str
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-3 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 1609/3 D 0 g 423
2021-08-14 2021-08-14 Åby-4 Star Advisor Joli Star Advisor Joli   [v 12] 1640/2 C 3 11.6 62
2021-08-12 2021-08-12 Åby-3 Easy Peak* Easy Peak*   [s 5] 2140/9 C 7 16.1 294
2021-08-07 2021-08-07 Rättvik-4 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/14 B 2 14.2 54
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-8 Strong Lover Strong Lover   [v 5] 2140/2 A 1 16.4 23
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-5 Dante Frontline Dante Frontline   [v 3] 2140/8 C str
2021-08-05 2021-08-05 Lindesberg-2 Divine League Divine League   [s 5] 1640/6 D 0 15.0 500
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-3 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2080/1 C 3 16.1 133
2021-07-30 2021-07-30 Solvalla-8 Myllkärrs Medusa Myllkärrs Medusa   [s 4] 2160/6 D 0 g 44
2021-07-29 2021-07-29 Åby-10 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 2160/10 B 4 16.6 533
2021-07-29 2021-07-29 Åby-8 Esta Esta   [s 7] 2140/6 D 6 16.1 475
2021-07-29 2021-07-29 Åby-3 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [v 5] 2140/7 B 4 15.0g 17
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-5 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/2 D 0 17.2g 148
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Bouncing Ball O.O. Bouncing Ball O.O.   [v 10] 2160/7 D 0 14.9 1098
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-1 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2140/6 A 1 14.3 42
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-5 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 2140/10 D 7 17.1 1052
2021-07-21 2021-07-21 Eskilstuna-3 Myllkärrs Medusa Myllkärrs Medusa   [s 4] 2140/9 C 2 14.9 494
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-4 Bonny Boy Bonny Boy   [v 7] 2180/10 A 1 14.7 56
2021-07-19 2021-07-19 Åmål-8 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 2100/13 A 0 g 242
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-2 Stick Nudger Stick Nudger   [s 4] 2160/10 B str
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-1 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 1640/3 B 4 12.6 202
2021-07-16 2021-07-16 Årjäng-1 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2160/8 A 3 16.4 200
2021-07-13 2021-07-13 Jägersro Trav-2 Staro Next Move Staro Next Move   [h 5] 2140/2 C 4 16.0 107
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-6 Erik Youknow Erik Youknow   [v 5] 2140/3 C 0 g 261
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-1 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 9] 1640/5 C 0 16.2 236
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-3 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 6] 2140/2 C 3 15.9 77
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-6 Easy Copi Easy Copi   [s 7] 2140/9 D 0 16.5 100
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-4 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 7] 1640/3 D 1 13.6 47
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-2 Ferdinand Eme Ferdinand Eme   [v 5] 2160/14 B 6 16.9g 305
2021-07-01 2021-07-01 Åby-8 Forecast U.S. Forecast U.S.   [v 5] 2140/4 D 3 13.6 487
2021-07-01 2021-07-01 Åby-5 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/1 D 3 15.9g 799
2021-07-01 2021-07-01 Åby-1 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [v 5] 2640/4 B 1 16.0 14
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-7 Kinas Turbo Viking Kinas Turbo Viking   [v 9] 2140/3 C 0 17.7 386
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-6 Bal Bora Bal Bora   [v 8] 1640/3 D 2 14.0 228
2021-06-29 2021-06-29 Axevalla-8 Tibau* Tibau*   [v 9] 2140/7 C 3 17.0 236
2021-06-28 2021-06-28 Mantorp-5 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 5] 1640/10 A str
2021-06-27 2021-06-27 Kalmar-1 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/7 D 2 15.4 23
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-7 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2640/1 C 0 17.1 722
2021-06-24 2021-06-24 Axevalla-1 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 2140/12 D str
2021-06-21 2021-06-21 Visby-9 Savoy Savoy   [v 5] 2120/6 C 0 15.5 309
2021-06-21 2021-06-21 Visby-8 Jaguar Zon Jaguar Zon   [v 7] 2140/9 A 4 15.1 250
2021-06-19 2021-06-19 Vaggeryd-2 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/2 C 3 17.0 56
2021-06-15 2021-06-15 Axevalla-1 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 1640/4 D 4 14.8 145
2021-06-06 2021-06-06 Kalmar-8 Listas Spartacus Listas Spartacus   [v 8] 2180/8 D 1 15.8 26
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 6] 2140/1 C 1 15.1 375
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-5 Twins Zeus Twins Zeus   [v 4] 2160/10 A 0 17.0 124
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-3 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2180/6 D 1 16.1 14
2021-05-27 2021-05-27 Åby-8 FromHeaven Idzarda FromHeaven Idzarda   [v 5] 1640/8 A 1 13.0 31
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-9 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 6] 2140/4 D 5 15.8 406
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-5 Conrads Eva Conrads Eva   [s 6] 2160/5 D 3 17.4 609
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-3 Alicia Bore Alicia Bore   [s 8] 2140/10 B 0 g 274
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-3 Zeroguning Zeroguning   [v 4] 2140/6 C 4 17.4 32
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 6] 2140/3 D 2 14.8 258
2021-05-21 2021-05-21 Kalmar-3 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2140/1 D 1 15.7 15
2021-05-19 2021-05-19 Åby-10 Tessie Lock Tessie Lock   [s 5] 2160/13 B 0 17.0g 331
2021-05-17 2021-05-17 Halmstad-3 Edmund Edmund   [v 6] 1640/3 C 4 17.1 150
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-6 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 1640/1 D 0 g 58
2021-05-12 2021-05-12 Solvalla-5 Star Advisor Joli Star Advisor Joli   [v 12] 1640/6 C 3 11.8 65
2021-05-11 2021-05-11 Axevalla-1 Zeroguning Zeroguning   [v 4] 2140/3 C 1 16.3 44
2021-05-08 2021-05-08 Åby-1 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2140/3 C 3 13.5 139
2021-05-04 2021-05-04 Axevalla-3 Perfect Star Perfect Star   [s 4] 2140/3 C 4 17.6 207
2021-05-04 2021-05-04 Axevalla-2 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 5] 2640/10 C 3 17.4 230
2021-04-28 2021-04-28 Åby-4 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/12 C 1 15.6 25
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-10 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2140/10 D 3 15.5 59
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-1 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 1640/2 D 2 12.6 32
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-5 Staro Next Move Staro Next Move   [h 5] 1640/3 D 3 14.1 70
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-8 Jetstream Rapida Jetstream Rapida   [v 5] 2140/1 B 0 g 54
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-9 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 2180/13 B 2 14.4 395
2021-03-27 2021-03-27 Axevalla-2 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2180/10 C 2 14.7 25
2021-03-20 2021-03-20 Åby-9 Elite Ima Elite Ima   [s 4] 2140/8 C str
2021-03-20 2021-03-20 Åby-7 Callmesally Callmesally   [s 9] 2140/11 B str
2021-03-20 2021-03-20 Åby-6 Ulf Eme Ulf Eme   [v 10] 2140/10 D 8 15.8 849
2021-03-20 2021-03-20 Åby-4 Bosse Rich Bosse Rich   [v 7] 2140/2 C 7 16.9 156
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-4 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2140/10 C 6 17.4 28
2021-03-19 2021-03-19 Halmstad-5 Jefferson Boko Jefferson Boko   [h 5] 2160/13 D 4 16.8 453
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-3 Restless Heart Restless Heart   [s 5] 2160/5 B 2 17.0 38
2021-03-06 2021-03-06 Åby-3 Easy Cash Pirat Easy Cash Pirat   [v 5] 1640/3 B 0 g 38
2021-03-06 2021-03-06 Åby-1 Onceforall Face* Onceforall Face*   [v 10] 1640/7 B str
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-4 Fighting Gehör Fighting Gehör   [v 7] 1640/3 D 1 13.7 83
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-6 Major Tom Major Tom   [v 10] 2140/7 D 0 16.2 113
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-9 M.T.Nosler M.T.Nosler   [v 6] 2640/1 B 6 17.0 74
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-4 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 1640/2 C str
2021-02-22 2021-02-22 Axevalla-2 Bold Action Bold Action   [v 6] 2160/4 D 5 17.5 52
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-1 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 6] 2160/5 D 2 16.8 57
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-6 Skip Beau Skip Beau   [v 8] 2140/3 D 0 18.5 565
2021-02-19 2021-02-19 Halmstad-5 Agnäs Agnäs   [s 8] 2140/5 D 4 20.4 345
2021-02-18 2021-02-18 Åby-5 Stepping Stone Stepping Stone   [v 9] 2140/13 D 6 17.9 765
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-2 Looks LikeaQueen Looks LikeaQueen   [s 8] 2160/5 B 3 16.0 92
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-1 Billy Muscles Billy Muscles   [v 9] 2140/8 B 4 20.1 66
2021-02-13 2021-02-13 Åby-2 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 6] 2140/9 D 2 15.1 95
2021-01-30 2021-01-30 Eskilstuna-1 Zinzan Cash Zinzan Cash   [v 6] 2160/4 D 3 15.9 34
2021-01-28 2021-01-28 Åby-3 Father Foura Father Foura   [v 8] 2140/1 D 3 17.4 191
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-1 Havbergs Viking Havbergs Viking   [v 9] 1640/9 D 2 12.7 195
2021-01-14 2021-01-14 Åby-7 Robin Hood Robin Hood   [v 8] 2180/14 D 1 14.6 89
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-1 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 6] 2140/8 C 0 g 35
2022-10-08 2022-10-08 Åby-1 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 2140/10 A 4 14.4 88
2022-08-25 2022-08-25 Åby-5 Perfect Star Perfect Star   [s 5] 2140/1 D 0 g 205
2022-08-22 2022-08-22 Halmstad-5 Let it be Steel* Let it be Steel*   [v 4] 2660/8 B 4 19.2 20
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-3 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 2148/2 B 1 14.5 24
2022-08-15 2022-08-15 Färjestad-1 Fury Scoop Fury Scoop   [s 7] 1640/8 C 2 12.9 88
2022-08-11 2022-08-11 Åby-7 Upcoming Artist Upcoming Artist   [v 8] 2140/5 D 4 13.2 318
2022-08-11 2022-08-11 Åby-5 Agnäs Agnäs   [s 9] 2140/8 D 8 20.1g 1314
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-4 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 8] 1646/2 C 5 13.3 229
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-3 Syria Då Syria Då   [s 8] 2650/11 D 5 16.4 308
2022-08-09 2022-08-09 Vaggeryd-1 Kings Miss Sally Kings Miss Sally   [s 5] 2168/14 D 0 18.6g 650
2022-08-06 2022-08-06 Rättvik-1 Lexington Zon Lexington Zon   [v 6] 2140/4 C 0 g 102
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-3 Ready Trophy Ready Trophy   [v 6] 2140/1 B 1 14.3 135
2022-08-05 2022-08-05 Lindesberg-6 La Plus Belle La Plus Belle   [s 6] 2160/7 B 4 16.7 38
2022-08-02 2022-08-02 Solvalla-5 Zacapa U.S. Zacapa U.S.   [v 5] 2140/1 D 0 15.1 158
2022-08-01 2022-08-01 Åby-6 Perfect Star Perfect Star   [s 5] 2140/9 D 0 g 174
2022-07-31 2022-07-31 Åmål-3 Strong Lover Strong Lover   [v 6] 2080/5 D 1 16.2 48
2022-07-29 2022-07-29 Halmstad-7 Twins Zabaidee Twins Zabaidee   [s 7] 2140/2 C 3 13.9 184
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-8 White Heart Lane White Heart Lane   [s 5] 2148/8 C 6 19.9 499
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-7 Isn't it Ironic Isn't it Ironic   [v 12] 2148/1 B str
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-3 Elite Ima Elite Ima   [s 5] 2148/12 D str
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-2 Ninepoints Coolman Ninepoints Coolman   [v 6] 2148/12 B 4 17.9 32
2022-07-24 2022-07-24 Axevalla-3 Carry Cash Carry Cash   [s 6] 2140/2 B 0 g 27
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-2 Ready Trophy Ready Trophy   [v 6] 2160/5 C 0 14.1 407
2022-07-23 2022-07-23 Axevalla-1 Lorenzo Boko Lorenzo Boko   [v 4] 1640/2 B 0 g 22
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-6 Tessie Lock Tessie Lock   [s 6] 2140/6 D 0 g 617
2022-07-21 2022-07-21 Åby-4 Funky Style Funky Style   [v 7] 2140/6 B 0 15.6 132
2022-07-20 2022-07-20 Karlshamn-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 7] 1680/7 C 1 17.2 23
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-5 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 6] 2160/2 B 3 15.6 85
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-10 Deimos Eagra Deimos Eagra   [v 4] 2140/10 B 3 17.1 78
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-2 Kung Edward Kung Edward   [v 9] 2180/10 A 1 14.5 17
2022-07-16 2022-07-16 Årjäng-12 Perfect Star Perfect Star   [s 5] 1640/6 C 1 13.4 54
2022-07-16 2022-07-16 Årjäng-1 Lexington Zon Lexington Zon   [v 6] 2140/9 B 1 15.7 21
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-6 Protector Tile Protector Tile   [v 5] 2140/14 D str
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-1 Spartak Face Spartak Face   [v 8] 1640/6 A 0 g 66
2022-07-06 2022-07-06 Lindesberg-5 Custom Carrera Custom Carrera   [s 5] 2140/2 C 6 17.5 231
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-2 Lorenzo Boko Lorenzo Boko   [v 4] 1640/5 C 1 12.6 19
2022-07-02 2022-07-02 Eskilstuna-1 Give Me Five F.R.* Give Me Five F.R.*   [v 6] 2140/5 B 3 15.4 168
2022-06-30 2022-06-30 Åby-10 Perfect Star Perfect Star   [s 5] 1640/3 D 0 13.5 453
2022-06-30 2022-06-30 Åby-8 Slide So Easy* Slide So Easy*   [v 13] 2140/4 C 4 13.0 103
2022-06-30 2022-06-30 Åby-6 Nowalkrun Nowalkrun   [s 4]