V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-1 Hockey Am Hockey Am   [v 4] 2140/5 C
2021-01-22 2021-01-22 Romme-4 Laurentius Valiant Laurentius Valiant   [v 5] 2140/3 B

Nyheter för travkusk


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Ber..


Det är Travronden som under måndagseftermiddagen är först med nyheten att Shocking Superman byter tränare. Han har varit hos Oscar Berglund i två år och tagit steget upp i Gulddivisionen. Den tvåfaldige miljonären vann bland annat Silverörnen på tiden 1.10,7/2140a och var aktuell för Elitloppet i fjol. Men dessvärre uteblev framgångarna under 2020 och säsongen avslutades med två starter i Frankrike som misslyckades. Hästen blev väldigt sjuk efter det äventyret och har därefter vilat. Det var meningen att Shocking Superman skulle börja träna igen den här veckan när Berglund fick det tunga beskedet att han tappar sin topphäst.
– Det är svårt det här. Man är travtränare och hästen har trots allt inte levererat som vi har hoppats. Det är bara att inse att om man inte gör kunderna nöjda äger de rätten att ändra på situationen. Samtidigt måste man få vara besviken. Att bli av med den här hästen är det tyngsta jag har upplevt och jag vet att jag aldrig kommer i kontakt med en så bra häst igen. Det är en väldigt fin kompis som lämnar verksamheten och det måste få göra ont också, säger Oscar Berglund till Travronden.

”Hoppas att de sopar banan i Elitloppet”
Facktidningen har varit i kontakt med en av delägarna som bekräftar att Robert Bergh blir ny tränare. Detta eftersom en majoritet i ägarkonstellationen vill prova något nytt. Oscar Berglund säger till Travronden att han är glad över att det just blir Robert Bergh som får ta hand om hästen framöver.
– Vi spände bågen med den här hästen och mycket stannade vid en dröm. Är det någon som ska göra den till verklighet är det Robert Bergh. Jag önskar verkligen både hästen och Robert lycka till och det känns ändå bra att han kommer just dit. Jag hoppas att Robert får visa vilken fantastisk häst det är. Robert är min stora idol och enligt mig Sveriges bästa tränare. Hoppas de sopar banan i Elitlop

Michael Carlsson, Kanal 75


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tip..


2016 flyttade Ulf Ohlsson söderut och har sedan dess bopålarna i Knivsta utanför Stockholm där han bor tillsammans med ATG-profilen och tipsexperten Elin Gustavsson.
Tidigare var det Bergsåker som gällde där han även drev en egen rörelse fram till 2011, då han drog igång som catchdriver och sedan dess har han tillhört kuskeliten i landet.
De senaste fem säsongerna 2016–2020 har han vunnit flest lopp i landet. Rekordet är från 2016 då det blev 410 triumfer.
– Det kunde blivit några segrar till, för jag hade semester i två veckor och sedan var jag även avstängd några dagar, minns Uffe, som det gångna året skar mållinjen först vid 322 tillfällen och även passerade 6 000 segrar som kusk.
Han plockade även åt sig fem banchampionat: Boden, Bergsåker, Bollnäs, Rättvik samt Mantorp.
– Extra kul med Mantorp för det var första gången. Jag har tidigare mest vunnit uppe i Norrland, säger 56-åringen och tillägger:
– Som mest har jag vunnit tio banchampionat ett år. Det rekordet tror jag blir svårslaget framöver.

”Kul med konkurrens”
Inte minst eftersom konkurrensen underifrån hårdnar då det kommer fram nya talanger som vill sätta de etablerade kuskarna på plats.
– Det är kul med konkurrens. Det betyder att jag måste tagga till lite extra för att behålla min position.
Hur ser du på dagens unga kuskar och tränare?
– Det finns många som börjar ta för sig, både bland tjejerna och killarna. Och det behövs nya profiler om sporten ska leva vidare.
Ulf Ohlsson har rivstartat 2021 och hittills har det blivit 23 segrar på 104 starter när det här skrivs.
– Normalt brukar jag vara trögstartad, men det har gått fantastiskt bra och jag har vunnit lopp på V75, som är travets elitserie. Det är sådana lopp man vill vinna och synas i som kusk.
Några speciella målsättningar under året?
– Nä, som catchdriver är det svårt att sätta upp några mål. Jag är helt och hållet beroende av vilka hästar jag får köra. Men det vore kul att få vinna något storlopp. Det saknade jag under fjolåret, även om jag vann flest lopp av alla kuskar.
Du är i stort sett upptagen varje dag under året. Vad hittar du på om du får en ledig dag?
– Är hemma och umgås med Elin. Vi brukar äta något tillsammans och titta på någon film. Ibland är det skönt att koppla bort travet också.

Ulf värderar chanserna
Ulf har ett späckat körschema under lördagen i Bollnäs då han kör i samtliga sju avdelningar. Så här värderar han sina chanser:
3 Donners Am (V75-1) kör jag åt Per Linderoth som är en gammal kompis som jag känt i många år. Han har satt hästen i bra författning och det blir första gången jag kör honom. Läget blev bra bakom bilen och han satt fast senast på Bergsåker och såg kaxig ut över mål. Han är väl en av flera med chans.
8 Love You Sweden (V75-2) kör jag åt Markus Pihlström vars hästar går bra för dagen. Jag vann med henne i senaste starten på Östersund, men tyvärr fick hon bakspår och det känns som tilläggshästarna är ikapp mig direkt. Det lär bli svårt att vinna, men hon kan ta en bra placering om positionerna stämmer.
11 Bokli Rapp N.O. (V75-3) kör jag åt Daniel Redén, som även är duktig på att träna kallblod. Jag har kört honom vid fem tillfällen och tagit fyra vinster och en andraplats, så vi trivs verkligen tillsammans. Nu står han med tillägg över lång distans och en sådan som 4 Tekno Jerven kan det vara tufft att plocka 20 meter på. Min har dock hög kapacitet och ska streckas.
2 Disco Volante (V75-4) kör jag åt Stefan Melander, som jag har ett bra samarbete med. Näst senast gjorde han bort sig med galopp direkt, men gick strålande efteråt och fick utdelning på Bergsåker i starten efter då jag gasade till spets varvet kvar. Nu fick han ett kanonläge bakom bilen och står till för ledningen. Det ser ut som min bästa chans.
4 Take It Easy Tour (V75-5) kör jag åt Björn Goop, vilket händer emellanåt. Jag körde honom för tre starter sedan på Åby och då gick han bra som trea från ett svårt utgångsläge. Efter det har han gjort ytterligare två starter, men jag har lite dålig koll på hur han fungerat. Läget bakom bilen blev bra, men det är svårt att säga hur långt han räcker.
3 Grevin Sisu (V75-6) kör jag åt Petri Salmela, som jag haft ett mångårigt samarbete med. Jag vann med honom i senaste starten på Solvalla och då var han riktigt fin. Nu handlar det tyvärr om voltstart och det har han inte startat i sedan han var två år då han är knepig. Spår tre är dock ett bra spår och skulle han gå felfritt kan det vara en outsider.
2 Marschall Match (V75-7) kör jag åt Jonna Irri, som är ett nytt tränarnamn som driver en filial i Julmyra. I första starten jag körde honom satt vi fast med krafter kvar och efter det har vi tagit två spetsvinster på bra sätt. Nu handlar det om tre varv, men han fick ett bra läge och är kvick ut och jag tycker han ska ses med en vettig segerchans.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-12 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2140/10 0 16.8 883
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-12 Alfons Å. Alfons Å.   [h 3] 2140/2 0 21.0 734
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2140/8 6 15.1 676
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 2140/10 0 15.5 1198
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-10 Strooper D.K. Strooper D.K.   [v 6] 1640/6 0 15.4 213
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 4] 2140/12 str
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Ava Å. Ava Å.   [s 3] 2140/11 0 20.4 1592
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 2640/3 0 1588
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 1640/5 7 15.5 682
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-6 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2100/7 6 16.8 137
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-2 Espoir Espoir   [s 7] 2140/11 D 0 17.1 2150
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-1 Keypad Keypad   [s 4] 2140/10 C 0 15.9 177
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2640/6 B str
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2100/5 D 0 17.6 230
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2680/15 C 0 19.7g 620
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/4 C 2 15.4 94
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-8 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 1640/4 D 0 g 255
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-5 Like a Circle Ås Like a Circle Ås   [v 9] 2140/3 D 4 17.2 586
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/10 C 0 15.8 170
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/11 C 0 g 303
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2640/12 C 4 16.8 319
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-10 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/2 C 0 16.4 88
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Ampino Å. Ampino Å.   [v 4] 1640/9 C 0 g 137
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/4 C 4 13.7 333
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2180/6 C 4 17.5 546
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/2 D 0 14.9 1188
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 1640/1 B 2 13.4 199
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/6 D 6 14.4g 473
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/10 C 0 15.7 484
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-1 Ava Å. Ava Å.   [s 4] 2140/7 A 4 18.1 185
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/1 C 1 14.8 210
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/7 B 4 15.6 60
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/8 D 3 16.1 559
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-2 Alfons Å. Alfons Å.   [h 4] 2100/3 D 3 17.2 618
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-7 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/5 B 1 17.1 208
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-3 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2680/9 D 7 19.6 627
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/12 C 5 17.8 748
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/11 D 5 16.4 174
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Alfons Å. Alfons Å.   [h 4] 2140/3 C 0 18.8 559
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/7 D 6 17.8 235
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-3 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/6 D 5 16.9 370
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-12 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/3 D str
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2140/12 D 0 18.7 340
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-1 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 1640/10 D str
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/11 D 5 16.7 219
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2160/9 D 6 17.3 491
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-1 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2140/5 C 6 20.1 523
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/12 D 4 18.5 860
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-3 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 1640/5 D 0 16.5 853
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-8 Chi Å. Chi Å.   [s 3] 2140/3 D 5 22.1 92
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-4 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/12 D 0 24.1g 983
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2640/8 C 0 17.2 721
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/6 D 5 15.7 339
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/5 D 0 g 840
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-1 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/7 D 4 19.8 468
2017-11-17 2017-11-17 Romme-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/4 B 5 19.8 312
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 1640/12 D 6 13.4 784
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2640/3 D 0 16.8 863
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/7 D 0 15.6 670
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/5 D 6 14.7 688
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2100/10 D 0 14.9 585
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-4 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 1640/8 C str
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-3 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/10 C 0 15.0 614
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-6 My Account My Account   [h 9] 2140/4 D 4 15.5 345
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2100/4 D 0 25.3 3124
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Image Sånna Image Sånna   [v 7] 2140/15 C 7 17.6 1077
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/4 D 3 15.6 138
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/5 C 6 19.7 484
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/11 C 6 16.2 113
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2660/10 C 0 16.8 849
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2180/9 B 2 15.2 649
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-10 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/7 D 0 g 2087
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 1640/10 D 2 13.7 211
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/3 D 0 g 1497
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 5] 2140/4 D str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2160/6 C 3 18.2 89
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-8 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/8 D 6 18.0 507
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/9 B 7 19.0 88
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/5 C 4 16.1 247
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2640/4 B 4 16.1 447
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Pele D.K. Pele D.K.   [v 10] 2140/8 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/1 C 4 16.7 351
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/1 D 6 18.7 396
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/7 C 4 19.6 155
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2660/8 C 5 17.0 1251
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-8 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/4 C 0 18.3 726
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/10 B 5 18.2 730
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-7 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/9 C 0 19.0 1000
2017-02-24 2017-02-24 Romme-10 Like a Circle Ås Like a Circle Ås   [v 10] 2140/12 D 0
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-4 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/4 C 0 17.0 548
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/5 C 0 23.9g 590
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2160/10 A str
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/15 D 0 15.5 2484
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-3 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/7 D 0 18.5 1876
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-3 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 1609/3 D 2 18.4 550
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2100/11 B 4 16.6 1109
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-3 Dream of Ådö Dream of Ådö   [s 3] 2140/7 D 6 23.7 868
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-5 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/11 B 6 17.9 234
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-7 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/7 D 0 g 697
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/8 D 0 18.2 1122
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 M.T.Khila M.T.Khila   [s 6] 2160/8 B 3 16.2 386
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 D 4 18.9 452
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-4 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/9 D 0 18.4g 3189
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-2 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 1640/11 D str
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/2 D str
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/8 C 7 20.1 230
2018-11-09 2018-11-09 Romme-2 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/5 D 8 18.2g 68
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 C 3 19.4 436
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/10 D 0 16.8 695
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/11 B 0 g 542
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2160/13 B 4 16.7 348
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-5 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/12 C 8 18.9 276
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2640/2 D 0 20.5 209
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Digital Network Digital Network   [v 9] 2140/1 D 7 15.5 1120
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2640/1 C 0 17.5 218
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-2 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/4 C 7 18.6 160
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/6 D 4 18.4 402
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-3 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/4 C 0 g 206
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-2 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/6 C 0
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Digital Music Digital Music   [s 4] 1640/10 B 0 22.0g 282
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2140/6 D 0 18.5 191
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/10 D 7 18.5 726
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/4 C 6 17.4 364
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2640/11 D 0 g 1170
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 D 5 19.4 291
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/1 D 2 17.7 97
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-3 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 9] 1640/11 D 6 16.4 734
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/3 D 7 19.0 474
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/6 D 0 19.5 155
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-3 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/7 D 4 18.1 886
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2140/5 B 6 18.2 528
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2160/11 B 6 16.0 1815
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/3 D 3 17.4 152
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/5 D 0 14.8 356
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/2 D 4 17.5 829
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/11 D 5 20.0 648
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/2 B 7 19.3 395
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-5 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/7 C 0 21.3 895
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/5 D 0 g 219
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/4 C 0 24.8g 649
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2160/14 D 0 15.6 1380
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-11 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/7 D 7 16.4 703
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/5 C 0 22.8g 176
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-5 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/1 D 0 19.2 1726
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/2 D 0 15.5 803
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 D str
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 2640/7 D 0 17.2 711
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/11 C 4 16.2 82
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-6 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/2 D 0 17.8 1068
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/3 D str
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/4 C 5 19.7 620
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2640/12 D 4 17.1 148
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/8 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/10 D 4 15.1 247
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-10 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/12 C 0 16.4g 83
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 9] 2140/11 D 0 16.8 609
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-7 Operating Limit Operating Limit   [h 8] 2140/6 D 8 16.8 352
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/1 C 2 16.3 115
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-9 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 7] 2140/5 D 0 17.5 269
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/4 C 1 14.7 165
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/4 C 0 19.5 458
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2640/7 C 5 17.7 175
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/5 C 0 21.7 435
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-1 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/9 D 3 17.4 438
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2640/4 C 1 17.1 709
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-3 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/8 C 0 g 253
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/5 D 5 19.5 1261
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/6 C 3 16.7 270
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 1640/2 B 5 18.6 101
2019-12-20 2019-12-20 Romme-6 Xanthis April Xanthis April   [s 7] 2140/2 B 4 15.2 73
2019-12-20 2019-12-20 Romme-11 A Perfect Victory A Perfect Victory   [s 4] 2140/10 D 0 17.5 690
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Infinite Knight Infinite Knight   [s 4] 2140/5 B 2 15.8 61
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-2 Run and Repeat Run and Repeat   [v 3] 2140/5 B str
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-3 Leon* Leon*   [v 7] 2140/12 D 0 16.3 483
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2640/9 D 0 16.9 801
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-1 Dream of Ådö Dream of Ådö   [s 4] 2140/4 C 0 19.1 711
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 5] 2140/7 B 1 16.6 53
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Allez Allez Allez Allez   [v 4] 2140/9 B 3 18.3g 24
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2660/9 B 6 16.8 288
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-6 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/6 A 0 g 52
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2160/6 D 0 18.7 1301
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-9 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/5 D 0 15.4 452
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-2 Allez Allez Allez Allez   [v 4] 2140/3 B 1 16.2 15
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/10 B 1 15.7 53
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 1640/4 C 4 15.4 69
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 5] 2140/5 C 5 13.3 234
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 2140/3 D 4 15.0 1000
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Jet Z.* Jet Z.*   [v 8] 2140/10 D str
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Shyvana Shyvana   [s 5] 1640/8 B 5 15.4 35
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/9 C 0 14.7 508
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Corky Ramirez Corky Ramirez   [v 6] 2140/3 C 0 15.7 175
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-4 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 6] 2140/10 C 4 14.5 299
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Shyvana Shyvana   [s 5] 1609/2 C 3 15.1 37
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-4 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 1640/4 D 2 14.2 117
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/5 C 6 13.4 69
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2640/5 C 0 16.6 598
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Tidy Tidy   [s 6] 2140/11 C 0 17.0 414
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/10 C 2 13.0 85
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Hossiana Boko Hossiana Boko   [s 5] 1640/5 A 1 11.5 29
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Global Upfront Global Upfront   [s 5] 2140/10 D 0 g 197
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Moolger Moolger   [v 6] 2140/4 B 0 15.4 220
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Irina K. Irina K.   [s 7] 2120/9 D 0 14.2 256
2019-06-14 2019-06-14 Romme-7 Formosa Am Formosa Am   [s 4] 2140/4 B 2 14.7 24
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/8 D 6 14.5 496
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-2 They don't Know They don't Know   [s 6] 1640/8 B 3 13.6 68
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-8 White Lightning White Lightning   [s 5] 1640/4 D 4 12.6 367
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/8 D 0 15.9 1034
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Spitz Ha Spitz Ha   [s 4] 2100/2 D 6 17.6 61
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/3 C 5 19.0 136
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 5] 2140/4 D 0 g 106
2019-05-17 2019-05-17 Romme-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2640/1 B 6 15.3 597
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-1 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/11 B 4 15.8 650
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2160/10 A 6 17.9 119
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-10 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/3 D 0 g 259
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2100/2 B 3 14.4 35
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Operating Limit Operating Limit   [h 9] 2140/10 D 8 17.0 417
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 1640/7 C 6 16.8 445
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Yetsye Yetsye   [s 5] 2140/11 C str
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2160/4 C 4 15.5 54
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/9 D 0 g 68
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Copimade Copimade   [v 7] 2140/10 B 7 15.0 72
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/4 C 0 17.0 700
2019-04-21 2019-04-21 Romme-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/8 D 0 14.4 1935
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/12 C 7 13.8 228
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Mellby Fashion Mellby Fashion   [s 5] 1640/3 A 5 12.4 71
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/5 D 0 g 291
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Undazzled Eyes Undazzled Eyes   [s 6] 2140/13 C 0 16.4 139
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 9] 2140/6 D 0 17.1 389
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/13 D str
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/9 C 1 15.1 36
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/10 B 3 16.9 48
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-7 Operating Limit Operating Limit   [h 9] 2140/1 D 8 16.9 362
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-10 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2160/7 C 6 15.5 117
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 39
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Ninepoints Lover Ninepoints Lover   [v 4] 2140/3 D 6 16.8 314
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 1609/2 A 2 16.1 27
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-10 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/9 C 5 15.3 168
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/5 D 0 15.3 523
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 Blue Money Blue Money   [v 6] 2160/12 D 0 g 580
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Photo Photo   [v 8] 2160/12 D 0 17.4 669
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 A'nana de Bohem A'nana de Bohem   [s 4] 2140/3 C 0 16.3 74
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/2 C 1 15.7 33
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/9 D 6 16.8 287
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-5 Claes Å. Claes Å.   [v 5] 2140/7 D 0 18.1 39
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-6 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/4 D 1 16.3 113
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-7 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2140/5 D 6 14.9 143
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/3 D 2 15.5 169
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-10 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2140/2 C 5 16.3 365
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-2 Claes Å. Claes Å.   [v 5] 2140/6 D 1 20.4 168
2019-01-06 2019-01-06 Romme-7 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 1640/8 D 0 19.1 218
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/2 B 1 16.3 87
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 5] 2140/8 D 4 20.5 1007
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-4 Persos Merlot Persos Merlot   [s 4] 2140/4 C 0 18.4 398
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-13 Olympique Girl Olympique Girl   [s 5] 2140/6 D 3 17.9 319
2020-12-18 2020-12-18 Solvalla-2 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 1640/2 D 0 g 822
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-4 Angelique Quick Angelique Quick   [s 10] 2140/8 C 8 16.0 1411
2020-12-11 2020-12-11 Solvalla-6 Hocus Pocus Hocus Pocus   [v 6] 2140/1 A 4 15.0 165
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-2 Adora Adora   [s 5] 2140/2 C 6 15.9 141
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-7 This is Alex This is Alex   [v 9] 2160/9 D 0 14.6 1763
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-10 Runaway Bride Ås Runaway Bride Ås   [s 5] 2140/3 D 0 g 2338
2020-12-01 2020-12-01 Romme-3 Actual Star Actual Star   [v 7] 2660/9 D 6 16.7 415
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Your Dreamlove Your Dreamlove   [s 4] 2640/5 B 0 g 137
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-4 Veams Benelli Veams Benelli   [s 5] 2640/10 D 5 15.3 794
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-4 A Perfect Victory A Perfect Victory   [s 5] 2140/5 D 0 19.3 482
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-9 Veams Benelli Veams Benelli   [s 5] 2100/6 B 4 15.6 47
2020-11-08 2020-11-08 Eskilstuna-8 Ara Ara   [v 5] 2140/9 C 6 13.4 321
2020-10-31 2020-10-31 Romme-2 Bat Marke Bat Marke   [v 3] 2140/11 B 3 17.1 74
2020-10-31 2020-10-31 Romme-4 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 2140/5 C str
2020-10-31 2020-10-31 Romme-7 Son of Triton Son of Triton   [v 8] 2140/8 D str
2020-10-20 2020-10-20 Romme-7 Dark Roadster Dark Roadster   [v 4] 2160/7 A 1 16.1 26
2020-10-16 2020-10-16 Romme-2 A Perfect Victory A Perfect Victory   [s 5] 2140/4 D 0 17.8 786
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-4 Calvados In Calvados In   [v 9] 2140/7 B 4 15.5 289
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-5 Claes Å. Claes Å.   [v 6] 2140/3 C 0 17.9 77
2020-10-04 2020-10-04 Solvalla-8 Euclide Euclide   [v 6] 2140/2 B 0 17.5 115
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 Ara Ara   [v 5] 2140/4 C 0 g 163
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Royal T.N. Royal T.N.   [v 5] 2140/11 A 0 16.8g 39
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-6 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 5] 2140/9 D 5 14.8 190
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 S.G.'s Accenta S.G.'s Accenta   [s 6] 2140/2 D 2 15.2 445
2020-09-08 2020-09-08 Romme-2 Claes Å. Claes Å.   [v 6] 2140/2 D 0 16.4 749
2020-09-08 2020-09-08 Romme-5 Danijela Å. Danijela Å.   [s 5] 2140/2 C 0 g 634
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-8 Robloxia Robloxia   [s 6] 2140/7 D 0 17.0g 127
2020-08-15 2020-08-15 Romme-3 Bo Diddley Bo Diddley   [v 4] 2140/6 B 3 13.1 44
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-2 Claes Å. Claes Å.   [v 6] 2140/12 D 0 17.9 2202
2020-08-05 2020-08-05 Romme-6 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 6] 2140/10 B 5 14.3g 25
2020-08-05 2020-08-05 Romme-8 Västerbo Call You Västerbo Call You   [v 6] 2140/8 D 0 g 106
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-2 Bo Diddley Bo Diddley   [v 4] 2140/5 B 1 14.9 19
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-11 Cody D.K. Cody D.K.   [v 6] 2140/15 B 4 15.2 44
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Dark Roadster Dark Roadster   [v 4] 2160/6 A 1 15.7 20
2020-07-22 2020-07-22 Östersund-10 Ara Ara   [v 5] 2140/6 B 0 17.3g 350
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-1 Marwin Leejs Marwin Leejs   [v 3] 2140/5 D 0 g 815
2020-07-14 2020-07-14 Lindesberg-7 Cody D.K. Cody D.K.   [v 6] 2140/9 C 1 14.9 49
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-2 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 6] 2140/8 D 8 15.0 580
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Claes Å. Claes Å.   [v 6] 2140/4 B 4 17.0 64
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Cody D.K. Cody D.K.   [v 6] 2140/5 D 2 15.4 169
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-13 Go Go Princess Go Go Princess   [s 6] 2140/9 C str
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-3 Concrete Artist Concrete Artist   [v 4] 2140/12 A 6 17.1 51
2020-06-23 2020-06-23 Solvalla-6 Easy Cash Easy Cash   [h 4] 1640/3 A 1 11.1 26
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-8 T.Dorsey T.Dorsey   [v 10] 2140/1 D 0 g 692
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 This is Alex This is Alex   [v 9] 2140/8 C 8 14.2 334
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-7 Go Go Princess Go Go Princess   [s 6] 2140/6 C 5 16.0 188
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-8 Claes Å. Claes Å.   [v 6] 2140/1 C str
2020-06-07 2020-06-07 Eskilstuna-8 Go Go Princess Go Go Princess   [s 6] 2140/4 D 8 17.9 26
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Infinite Knight Infinite Knight   [s 5] 2140/6 B 0 g 100
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 Make Me Young Make Me Young   [v 9] 2160/6 C 0 16.9 876
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-6 Jessie Jovalley Jessie Jovalley   [s 5] 2140/2 C 3 16.5 155
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-12 Claes Å. Claes Å.   [v 6] 2140/11 D 0 17.9 1006
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 Infinite Knight Infinite Knight   [s 5] 2640/2 D 2 16.1 198
2020-05-11 2020-05-11 Romme-4 Börge Kosing Börge Kosing   [v 4] 2140/2 B 5 15.7 60
2020-05-11 2020-05-11 Romme-7 Lamona Håleryd Lamona Håleryd   [s 5] 1640/12 D str
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-1 A Perfect Victory A Perfect Victory   [s 5] 2140/3 D 0 18.6 583
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-6 Go Go Princess Go Go Princess   [s 6] 2140/5 D 3 16.7 62
2020-05-08 2020-05-08 Solvalla-5 Claes Å. Claes Å.   [v 6] 2140/3 D 3 15.4 606
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-6 Ara Ara   [v 5] 2140/2 C 1 14.2 218
2020-04-26 2020-04-26 Solvalla-2 Claes Å. Claes Å.   [v 6] 2140/9 D 4 15.8 1036
2020-04-25 2020-04-25 Romme-5 Go Go Princess Go Go Princess   [s 6] 2140/1 D 0 17.5 500
2020-04-25 2020-04-25 Romme-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 5] 2160/15 A 4 15.6 194
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-7 Princess Orlando Princess Orlando   [s 7] 1640/10 D 0 13.5 967
2020-04-16 2020-04-16 Örebro-5 Gino Gino   [s 5] 2140/1 D 4 17.6 180
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Misirlou Misirlou   [s 7] 2160/15 B 0 g 701
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-4 Global Army Global Army   [h 4] 2140/6 D 0 15.1 186
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-8 Speed Marke Speed Marke   [v 6] 1640/4 C 0 14.1 412
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-10 Gino Gino   [s 5] 2140/1 D 3 19.2 84
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Dark Roadster Dark Roadster   [v 4] 2160/7 A 2 17.4 16
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-1 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/7 C 4 17.6 439
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-1 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/3 B 2 18.2 185
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-4 Gashaw Boko* Gashaw Boko*   [v 7] 2140/2 D 4 15.1 465
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-1 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/7 D 5 18.3 913
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-8 Allez Allez Allez Allez   [v 5] 2140/6 D 0 g 177
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Ekebys Ia Ekebys Ia   [s 5] 2140/7 C 6 14.6 269
2020-01-18 2020-01-18 Romme-10 Sweet Letter Sweet Letter   [s 6] 2140/4 B str
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-8 Crystal Cool* Crystal Cool*   [s 7] 1640/1 C 1 13.4 66
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-6 Cash T.J. Cash T.J.   [v 6] 2140/4 C 0 16.2 255
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-8 Actual Star Actual Star   [v 8] 2140/4 D 0 17.4 225ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se