V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-1 Dream of Ådö Dream of Ådö   [s 4] 2140/4 C

Nyheter för travkusk


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack s..


Martin de Bos kommer till Åbytravet med idel topprestationer bakom sig. Senast tog han hand om ledningen från spår tre bakom bilen och stack sedan undan till enkel seger.
- Jag var jättenöjd med hästen senast - att han kunde öppna så pass bra bakom bilen och att han sedan stod emot bra hästar bakifrån, säger Peter Ingves.
Den här gången är det voltstart som gäller för den Petri Puro-tränade femåringen och frågan många ställer sig är om han är tillräckligt snabb att ta ledningen från sitt innerspår. Ett annat frågetecken är hur han gillar att trava med skor runt om, istället för barfota bak som han brukar.
- Det där med skor är ingen fara men jag vet inte hur han öppnar i volten. Jag kommer försöka öppna så fort det går men som tur är är det Åby och man behöver inte alltid spets där, säger Ingves och syftar på banans dubbla open stretch, de två invändiga extraspåren som får användas på upploppet.
Trots lite frågetecken kommer Martin de Bos bli klar favorit och att döma av tonläget hos hans kusk är det helt i sin ordning.
-  Det klart att chansen är god. Hästen är bra och Petri har varit nöjd med honom i jobben efter senast, så det blir intressant.

Ola Johansson, Kanal 75


Pine Chip hade en exceptionell tävlingskarriär. Totalt vann han 23 av 34 lopp och tjänade 14,5 miljoner kronor. Han dominerade sin kull i Nordame..


Pine Chip hade en exceptionell tävlingskarriär. Totalt vann han 23 av 34 lopp och tjänade 14,5 miljoner kronor. Han dominerade sin kull i Nordamerika där han bland annat vann Breeders Crown, Kentucky Futurity och World Trotting Derby som treåring, innan han året därpå presenterade sig för den svenska travpubliken i en oförglömlig duell i Elitloppet. På den sista bortre långsidan lämnade han och Copiad övriga finalister i en ursinnig tvekamp, som Copiad till slut gick vinnande ur. Pine Chip satte fem världsrekord under karriären och köptes 2000 till Sverige som världens snabbaste häst med rekordet 1.09,0. Som avelshingst utsågs han till ”Elithingst” och bland hans mest framgångsrika avkommor finns Scarlet Knight, Daguet Rapide, Civil Action och Ilaria Jet. Sedan 2017 har Pine Chip levt pensionärsliv på Broline International i Svenljunga där han också ska begravas.
- Pine Chip var inte bara en fantastisk travhäst och avelshingst, han var också en otrolig individ. Han var utan all tvekan ”Kungen av Broline”, säger Tommy Norén på Broline International till sulkysport.se.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-12 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2140/10 0 16.8 883
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-12 Alfons Å. Alfons Å.   [h 3] 2140/2 0 21.0 734
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 2140/10 0 15.5 1198
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2140/8 6 15.1 676
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-10 Strooper D.K. Strooper D.K.   [v 6] 1640/6 0 15.4 213
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 4] 2140/12 str
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 2640/3 0 1588
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Ava Å. Ava Å.   [s 3] 2140/11 0 20.4 1592
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 1640/5 7 15.5 682
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-6 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2100/7 6 16.8 137
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-2 Espoir Espoir   [s 7] 2140/11 D 0 17.1 2150
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-1 Keypad Keypad   [s 4] 2140/10 C 0 15.9 177
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2640/6 B str
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2100/5 D 0 17.6 230
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2680/15 C 0 19.7g 620
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/4 C 2 15.4 94
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-8 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 1640/4 D 0 g 255
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-5 Like a Circle Ås Like a Circle Ås   [v 9] 2140/3 D 4 17.2 586
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/10 C 0 15.8 170
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/11 C 0 g 303
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2640/12 C 4 16.8 319
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-10 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/2 C 0 16.4 88
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Ampino Å. Ampino Å.   [v 4] 1640/9 C 0 g 137
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/4 C 4 13.7 333
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2180/6 C 4 17.5 546
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/2 D 0 14.9 1188
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 1640/1 B 2 13.4 199
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/6 D 6 14.4g 473
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/10 C 0 15.7 484
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-1 Ava Å. Ava Å.   [s 4] 2140/7 A 4 18.1 185
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/1 C 1 14.8 210
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/7 B 4 15.6 60
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/8 D 3 16.1 559
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-2 Alfons Å. Alfons Å.   [h 4] 2100/3 D 3 17.2 618
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-7 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/5 B 1 17.1 208
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-3 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2680/9 D 7 19.6 627
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/12 C 5 17.8 748
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/11 D 5 16.4 174
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Alfons Å. Alfons Å.   [h 4] 2140/3 C 0 18.8 559
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/7 D 6 17.8 235
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-3 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/6 D 5 16.9 370
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-12 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/3 D str
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2140/12 D 0 18.7 340
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-1 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 1640/10 D str
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/11 D 5 16.7 219
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2160/9 D 6 17.3 491
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-1 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2140/5 C 6 20.1 523
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/12 D 4 18.5 860
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-3 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 1640/5 D 0 16.5 853
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-8 Chi Å. Chi Å.   [s 3] 2140/3 D 5 22.1 92
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-4 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/12 D 0 24.1g 983
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2640/8 C 0 17.2 721
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/6 D 5 15.7 339
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/5 D 0 g 840
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-1 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/7 D 4 19.8 468
2017-11-17 2017-11-17 Romme-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/4 B 5 19.8 312
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2640/3 D 0 16.8 863
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 1640/12 D 6 13.4 784
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/7 D 0 15.6 670
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/5 D 6 14.7 688
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2100/10 D 0 14.9 585
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-4 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 1640/8 C str
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-3 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/10 C 0 15.0 614
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-6 My Account My Account   [h 9] 2140/4 D 4 15.5 345
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2100/4 D 0 25.3 3124
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Image Sånna Image Sånna   [v 7] 2140/15 C 7 17.6 1077
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/4 D 3 15.6 138
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/5 C 6 19.7 484
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/11 C 6 16.2 113
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2660/10 C 0 16.8 849
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2180/9 B 2 15.2 649
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-10 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/7 D 0 g 2087
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 1640/10 D 2 13.7 211
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/3 D 0 g 1497
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 5] 2140/4 D str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2160/6 C 3 18.2 89
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-8 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/8 D 6 18.0 507
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/9 B 7 19.0 88
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/5 C 4 16.1 247
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2640/4 B 4 16.1 447
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Pele D.K. Pele D.K.   [v 10] 2140/8 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/1 C 4 16.7 351
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/1 D 6 18.7 396
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/7 C 4 19.6 155
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2660/8 C 5 17.0 1251
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-8 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/4 C 0 18.3 726
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/10 B 5 18.2 730
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-7 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/9 C 0 19.0 1000
2017-02-24 2017-02-24 Romme-10 Like a Circle Ås Like a Circle Ås   [v 10] 2140/12 D 0
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-4 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/4 C 0 17.0 548
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/5 C 0 23.9g 590
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2160/10 A str
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/15 D 0 15.5 2484
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-3 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/7 D 0 18.5 1876
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-3 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 1609/3 D 2 18.4 550
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2100/11 B 4 16.6 1109
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-3 Dream of Ådö Dream of Ådö   [s 3] 2140/7 D 6 23.7 868
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-5 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/11 B 6 17.9 234
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-7 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/7 D 0 g 697
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/8 D 0 18.2 1122
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 M.T.Khila M.T.Khila   [s 6] 2160/8 B 3 16.2 386
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 D 4 18.9 452
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-4 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/9 D 0 18.4g 3189
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-2 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 1640/11 D str
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/2 D str
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/8 C 7 20.1 230
2018-11-09 2018-11-09 Romme-2 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/5 D 8 18.2g 68
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 C 3 19.4 436
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/10 D 0 16.8 695
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/11 B 0 g 542
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2160/13 B 4 16.7 348
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-5 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/12 C 8 18.9 276
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2640/2 D 0 20.5 209
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Digital Network Digital Network   [v 9] 2140/1 D 7 15.5 1120
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2640/1 C 0 17.5 218
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-2 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/4 C 7 18.6 160
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/6 D 4 18.4 402
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-3 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/4 C 0 g 206
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-2 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/6 C 0
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Digital Music Digital Music   [s 4] 1640/10 B 0 22.0g 282
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2140/6 D 0 18.5 191
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/10 D 7 18.5 726
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/4 C 6 17.4 364
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2640/11 D 0 g 1170
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 D 5 19.4 291
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/1 D 2 17.7 97
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-3 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 9] 1640/11 D 6 16.4 734
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/3 D 7 19.0 474
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/6 D 0 19.5 155
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-3 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/7 D 4 18.1 886
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2140/5 B 6 18.2 528
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2160/11 B 6 16.0 1815
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/3 D 3 17.4 152
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/5 D 0 14.8 356
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/2 D 4 17.5 829
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/11 D 5 20.0 648
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/2 B 7 19.3 395
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-5 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/7 C 0 21.3 895
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/5 D 0 g 219
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/4 C 0 24.8g 649
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2160/14 D 0 15.6 1380
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-11 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/7 D 7 16.4 703
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/5 C 0 22.8g 176
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-5 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/1 D 0 19.2 1726
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/2 D 0 15.5 803
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 D str
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 2640/7 D 0 17.2 711
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/11 C 4 16.2 82
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-6 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/2 D 0 17.8 1068
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/3 D str
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/4 C 5 19.7 620
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2640/12 D 4 17.1 148
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/8 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/10 D 4 15.1 247
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-10 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/12 C 0 16.4g 83
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 9] 2140/11 D 0 16.8 609
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-7 Operating Limit Operating Limit   [h 8] 2140/6 D 8 16.8 352
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/1 C 2 16.3 115
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-9 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 7] 2140/5 D 0 17.5 269
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/4 C 1 14.7 165
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/4 C 0 19.5 458
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2640/7 C 5 17.7 175
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/5 C 0 21.7 435
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-1 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/9 D 3 17.4 438
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2640/4 C 1 17.1 709
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-3 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/8 C 0 g 253
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/5 D 5 19.5 1261
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/6 C 3 16.7 270
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 5] 2140/7 B 1 16.6 53
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Allez Allez Allez Allez   [v 4] 2140/9 B 3 18.3g 24
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2660/9 B 6 16.8 288
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-6 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/6 A 0 g 52
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2160/6 D 0 18.7 1301
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-9 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/5 D 0 15.4 452
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-2 Allez Allez Allez Allez   [v 4] 2140/3 B 1 16.2 15
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/10 B 1 15.7 53
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 1640/4 C 4 15.4 69
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 5] 2140/5 C 5 13.3 234
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 2140/3 D 4 15.0 1000
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Jet Z.* Jet Z.*   [v 8] 2140/10 D str
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Shyvana Shyvana   [s 5] 1640/8 B 5 15.4 35
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/9 C 0 14.7 508
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Corky Ramirez Corky Ramirez   [v 6] 2140/3 C 0 15.7 175
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-4 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 6] 2140/10 C 4 14.5 299
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Shyvana Shyvana   [s 5] 1609/2 C 3 15.1 37
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-4 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 1640/4 D 2 14.2 117
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/5 C 6 13.4 69
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2640/5 C 0 16.6 598
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Tidy Tidy   [s 6] 2140/11 C 0 17.0 414
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/10 C 2 13.0 85
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Hossiana Boko Hossiana Boko   [s 5] 1640/5 A 1 11.5 29
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Global Upfront Global Upfront   [s 5] 2140/10 D 0 g 197
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Moolger Moolger   [v 6] 2140/4 B 0 15.4 220
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Irina K. Irina K.   [s 7] 2120/9 D 0 14.2 256
2019-06-14 2019-06-14 Romme-7 Formosa Am Formosa Am   [s 4] 2140/4 B 2 14.7 24
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/8 D 6 14.5 496
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-2 They don't Know They don't Know   [s 6] 1640/8 B 3 13.6 68
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-8 White Lightning White Lightning   [s 5] 1640/4 D 4 12.6 367
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/8 D 0 15.9 1034
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Spitz Ha Spitz Ha   [s 4] 2100/2 D 6 17.6 61
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/3 C 5 19.0 136
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 5] 2140/4 D 0 g 106
2019-05-17 2019-05-17 Romme-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2640/1 B 6 15.3 597
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-1 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/11 B 4 15.8 650
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2160/10 A 6 17.9 119
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-10 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/3 D 0 g 259
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2100/2 B 3 14.4 35
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Operating Limit Operating Limit   [h 9] 2140/10 D 8 17.0 417
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 1640/7 C 6 16.8 445
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Yetsye Yetsye   [s 5] 2140/11 C str
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2160/4 C 4 15.5 54
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/9 D 0 g 68
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Copimade Copimade   [v 7] 2140/10 B 7 15.0 72
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/4 C 0 17.0 700
2019-04-21 2019-04-21 Romme-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/8 D 0 14.4 1935
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/12 C 7 13.8 228
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Mellby Fashion Mellby Fashion   [s 5] 1640/3 A 5 12.4 71
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/5 D 0 g 291
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Undazzled Eyes Undazzled Eyes   [s 6] 2140/13 C 0 16.4 139
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 9] 2140/6 D 0 17.1 389
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/13 D str
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/9 C 1 15.1 36
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/10 B 3 16.9 48
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-7 Operating Limit Operating Limit   [h 9] 2140/1 D 8 16.9 362
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-10 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2160/7 C 6 15.5 117
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 39
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Ninepoints Lover Ninepoints Lover   [v 4] 2140/3 D 6 16.8 314
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 1609/2 A 2 16.1 27
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-10 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/9 C 5 15.3 168
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/5 D 0 15.3 523
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 Blue Money Blue Money   [v 6] 2160/12 D 0 g 580
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Photo Photo   [v 8] 2160/12 D 0 17.4 669
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 A'nana de Bohem A'nana de Bohem   [s 4] 2140/3 C 0 16.3 74
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/2 C 1 15.7 33
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/9 D 6 16.8 287
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-5 Claes Å. Claes Å.   [v 5] 2140/7 D 0 18.1 39
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-6 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/4 D 1 16.3 113
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-7 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2140/5 D 6 14.9 143
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/3 D 2 15.5 169
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-10 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2140/2 C 5 16.3 365
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-2 Claes Å. Claes Å.   [v 5] 2140/6 D 1 20.4 168
2019-01-06 2019-01-06 Romme-7 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 1640/8 D 0 19.1 218
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/2 B 1 16.3 87
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 5] 2140/8 D 4 20.5 1007ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se