V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I maj förra året fick Gunnar Melander avbryta ett träningspass med sin ögonsten. Månprinsen A.M. hade ådragit sig en mindre gaf..


I maj förra året fick Gunnar Melander avbryta ett träningspass med sin ögonsten. Månprinsen A.M. hade ådragit sig en mindre gaffelbandsskada och satsningen mot Elitkampen avbröts. Storloppet under elitloppshelgen på Solvalla finns inte med i planen i år och det ska konkurrenterna tacka sin lyckliga stjärna för. Den 13-årige kallblodskämpen såg lysande ut när han enkelt klädde av motståndet i comebacken på Bollnästravet. Som vanligt satt Gunnar Melander i sulkyn och efter fjärdespår genom första sväng avancerade ekipaget till ledningen i den andra. Den tunga inledningen bekom inte Månprinsen A.M. som med klippande öron och gott om krafter i behåll gick undan till överlägsen seger på kilometertiden 1.23,8 över 2 140 meter med bilstart.
- Han är tillbaka! När jag manade på sista 200 höll han på att krypa ur skinnet. Som han kändes i dag blir det Vårbjörken i Umeå om en dryg vecka, sa Gunnar Melander.
Totalt har Månprinsen A.M. vunnit 70 av 108 starter och tjänat strax över nio miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Upset Face från innerspår bakom startbilen och Power från spår två. Där har ni hästarna som det snackas om inför V7..


Upset Face från innerspår bakom startbilen och Power från spår två. Där har ni hästarna som det snackas om inför V75-1 på Jägersro. Båda tillhörde i fjol gräddan bland landets treåringar och när de nu gör årsdebut över derbydistansen 2 640 meter spår de flesta proffstippare att segern står mellan dem. De flesta spår också att Upset Face tar ledningen och att Power får gå den tunga vägen utvändigt. Men det är fem hästar till med i loppet och även om de inte tilldelas några större segermöjligheter kan de vara avgörande för utgången. En sådan häst är Stefan Melander-tränade Brake Cooling.
- Det är flera bra hästar med i loppet men Kolgjinis och Robert Berghs häst är två riktiga kulltoppar så det klar att det är svårt att slå dem. Men det är bra pengar att tävla om så målsättningen är att vi ska få ett bra lopp och kunna hugga om en bra prisslant, säger Brake Coolings kusk Rikard N Skoglund.
Och det är sedan det intressanta kommer. Kanske kan ekipaget, som startar med spår fem, ställa proffstipparnas analys på ända genom att snuva Upset Face på ledningen.
- Han är rätt snabb ut den här hästen, han öppnade bra senast i Gävle, så för mig vore det bra om jag initialt kunde komma till ledningen och sedan få en bra rygg. Vi kommer i alla fall ladda för att se var vi hamnar, säger Rikard N Skoglund.

Den som söker en skräll...
Sveriges mestvinnande kusk har ytterligare två styrningar inom ramen för V75 och dessa kommenterar han enligt följande:
- Major Tallmadge (V75-4) vann jag med från dödens senast jag körde honom i ett lopp i Kalmar. Nu har han gjort några starter efter det och inte gått lika bra som i Kalmar, men nu har vi ett bra läge med spår ett. Han är rätt kvick ut och vi kommer hamna bra till direkt. De som söker en skräll kan plocka med honom. Han är både stark och snabb och i den klass han tävlar har han en rätt så bred repertoar.
- Stepping Spaceboy (V75-6) är en jättefin häst som har haft lite problem och varit favorit två gånger i V75 utan att få till det riktigt. Jag har inte hunnit prata med Admir (Zukanovic) än med i och med att hästen är anmäld hoppas vi att allt ska vara i ordning den här gången. Jag har läst i tidningarna att han aviserar ett lite snällare upplägg och vi får helt enkelt se hur statusen är och ta det därifrån. Men det är en bra häst i grund och botten. Det är ett öppet lopp och jag ser ingen klar favorit så det är ett spännande lopp att köra.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Det är Danneros redan planerade årspremiär som utökas med två lopp och tar över V75.- Vi lider med våra norska kollegor oc..


Det är Danneros redan planerade årspremiär som utökas med två lopp och tar över V75.
- Vi lider med våra norska kollegor och norsk travsport. Nu ska vi göra vårt bästa för att arrangera en säker och trygg travtävling på Dannero. Publikplatserna är stängda. Banan är en strikt arbetsplats, endast öppen för de som arbetar den dagen, säger Danneros travbanechef Jens Berglund till svensktravsport.se.
Det kommer köras V75 varje dag under påskhelgen. Utöver omgången på Dannero väntar V75 i Gävle under skärtorsdagen, på Färjestad under långfredagen och på Romme under påskdagen.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Enligt ATG:s utredning överskred spelaren på Malta gränsen för maximalt antal tillåtna system på V75, som är 5 000, vid ..


Enligt ATG:s utredning överskred spelaren på Malta gränsen för maximalt antal tillåtna system på V75, som är 5 000, vid omgången på Örebrotravet 4 maj 2019.
- Det har varit viktigt för oss att alla parter ska få komma till tals och därför har det tagit tid. Nu har vi beslutat att vinstpengarna ska betalas ut till de övriga spel som hade sex och sju rätt den aktuella omgången, säger Nicklas Jonsson.

Totalt är det 15,5 miljoner som ska fördelas ut av ATG. Det är 14,9 miljoner till svenska kunder och drygt 600 000 till de utländska spelare som spelat via ATG:s partners i andra länder.

Den 4 maj 2019 var utdelningen på V75 för sju rätt 9 358 kronor och 72 kronor för sex rätt. Det blev jackpot på femmorna då utdelningen på fem rätt var under 15 kronor.  
Enligt den nya uträkningen blir utdelningen för sju rätt 12 467 kronor och för sex rätt 85 kronor, och även i den nya uträkningen blir det jackpot på femmorna, en jackpot som utföll den 11 maj 2019.

Utbetalningarna sker till cirka 95 000 kunders ATG-konton och varierar från en knapp krona upp till i något fall över 100 000 kronor.
- Det känns skönt att vi kan betala ut pengarna till våra kunder nu. Jag förstår att det kan verka märkligt att en del får mindre än en krona, men rätt ska vara rätt, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:

- Det här är en unik situation som hanterats på ett unikt sätt. Det är första gången vi gör en sådan här total justering av en V75-omgång och ambitionen är att vara klara med samtliga utbetalningar senast sista veckan i april.

Pressmeddelande från ATG

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Anna Näslund och maken Henrik Bäckström i Umeå handlar en del med hästar i aktiebolaget Hästbussen. Runt fyra-fem hästar &ar..


Anna Näslund och maken Henrik Bäckström i Umeå handlar en del med hästar i aktiebolaget Hästbussen.
Runt fyra-fem hästar åt gången brukar Anna hålla sig med i stallet. För dagen tränar hon fem och tre är anmälda till söndagens tävlingar på Umåker.
Efter ett helt liv med hästarna fick hon vara med om karriärens höjdpunkt i Skellefteå V75 i fjol höstas då Eder Bob vann bronsdivisionen efter en offensiv styrning av Magnus A Djuse.
- Det var min första V75-seger som tränare. Jätteskoj med tanke på hur svårt det är i V75. Han var jätteduktig den gången och är överhuvudtaget en hedershäst som alltid gör bra lopp och egentligen var bra i V75 hela året i fjol, säger Anna Näslund.
V75-vinnaren Eder Bob får dock stå tillbaka när Anna uttalar sig den här gången.
Lexington Tooma är ny i stallet. En femårig valack som kom fix och färdig i fin författning från Skellefteåamatören Carl-Evert Johansson i december med 600 000 kronor på kontot.
Nyförvärvet startar i den sjätte Grand Slam 75-avdelningen på söndag.
- Jag var jättenöjd med honom i första starten för oss i Boden för någon vecka sedan. Han var tvåa då och hade spår 15 bakom bilen i en spårtrappa och gjorde ett riktigt bra lopp. Tooma fick gå på varvet från mål och kom ner runt sista sväng. Då hade ledarhästen redan ryckt undan och det var inte så mycket att göra åt, han var jättebra som tvåa, berömmer hon.

Öppnar i ett huj
Lexington Tooma är en känd ”öppnare” som det heter. Hästen är startsnabb och från ett innerspår bakom bilen torde taktiken vara given.
- Eftersom han är så färsk i mitt stall överlåter jag till tipparna att försöka räkna ut var han hamnar. Jag är inte en sådan person som kan sätta in honom mot de andra. Men jag vet ju att han är jättestartsnabb och det blir ju en bra position oavsett från det där läget. Ja, med tanke på läget tycker jag att han ska vara vår bästa chans, säger Anna Näslund.
Lexington Tooma gick barfota runt om i den senaste starten. Anna som hyr ett stall inne på banan i Umeå har koll på ovalen och hur det arbetas med den.
- De har jobbat mycket med banan och vädret ska inte vara några konstigheter i helgen. Så jag tror att det blir jättebra bana till på söndag. Tooma kommer att få gå barfota runt om igen. Det kändes direkt när han kom att det var en barfotahäst och att han är mycket gynnad av att tävla utan skor. Med skor är det som att han springer med gummistövlar! säger hon och skrattar.
Eder Bob (GS75-4) gjorde bara ytterligare en start efter V75-segern i oktober. I förra veckan årsdebuterade han med en tredjeplats i Östersund.
- Rikard (Skoglund) sa att han gick med full fart över mål och jag var jättenöjd med årsdebuten. Att han ställdes av tidigt i fjol har att göra med att han trivs bäst när det är mjuka banor och kan springa utan skor.
Digital Ink, Mr Golden Quick och Höwings Star är de tre mest namnkunniga motståndarna på söndag. Vad säger du om chansen?
- Det är ett jämnt snabblopp. Berghs häst (Digital Ink) sticker ut förstås men "Boben" är lika bra som övriga. Han behövde tempo i kroppen efter vintern och det är klart att han bör ha gått framåt till det här loppet av årsdebuten i Östersund. 
I samma lopp har du italienfödde Te Quiero Grif till start. Åttaåringen har inte startat sedan i juli. Sommaren 2018 vann hästen faktiskt bronsdivisionen i Halmstad,  då i Veijo Heiskanens träning. Chansen?
- Det blir ett snällt upplägg den här gången eftersom han varit borta så länge. Jag ligger lågt även om hästen känns jättefin. Blir det tokkörning är han inte chanslös kanske. Han blandade prestationerna i fjol och vi hittade en lös benbit som opererades bort. Det här är en häst vi äger tillsammans med Kari Lähdekorpi. Te Quiero Grif är väl förberedd men behöver helt klart mera tempo i sig.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


På grund av coronakrisen kommer Paralympiatravet, precis som alla andra travtävlingar i Sverige, köras under strikta restriktioner och utan publ..


På grund av coronakrisen kommer Paralympiatravet, precis som alla andra travtävlingar i Sverige, köras under strikta restriktioner och utan publik. Det får också till följd att loppets prissumma måste sänkas.
- Det blir en tuff ekonomisk smäll för oss att tappa alla publikintäkter. Samtliga restauranggäster och sponsorarrangemang bokas av. Därför måste vi också anpassa prispengarna i huvudloppet efter nya ekonomiska förutsättningar. Förstapriset sänks från en och en halv miljon till en miljon. Det är fortfarande en väldigt hög prissumma, men inte lika hög som den varit tidigare år, säger Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen till svensktravsport.se.
Det körs fyra deltävlingar i Paralympiatravet där varje vinnare är garanterad en plats i finalen. Disco Volante var först att kvalificera sig och den andra deltävlingen avgörs som V75-6 på Jägersro på lördag. Fjolårsvinnaren Propulsion (då hette loppet Olympiatravet) är också garanterad en plats i finalen och resterande fem deltagare tas ut av Åby och Svensk Travsport.

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-14 2015-11-14 Solvalla-12 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2140/10 0 16.8 883
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-12 Alfons Å. Alfons Å.   [h 3] 2140/2 0 21.0 734
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 2140/10 0 15.5 1198
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2140/8 6 15.1 676
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-10 Strooper D.K. Strooper D.K.   [v 6] 1640/6 0 15.4 213
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 4] 2140/12 str
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 2640/3 0 1588
2015-10-16 2015-10-16 Bollnäs-3 Ava Å. Ava Å.   [s 3] 2140/11 0 20.4 1592
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 6] 1640/5 7 15.5 682
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-6 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 5] 2100/7 6 16.8 137
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-2 Espoir Espoir   [s 7] 2140/11 D 0 17.1 2150
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-1 Keypad Keypad   [s 4] 2140/10 C 0 15.9 177
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2640/6 B str
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2100/5 D 0 17.6 230
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2680/15 C 0 19.7g 620
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/4 C 2 15.4 94
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-8 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 1640/4 D 0 g 255
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-5 Like a Circle Ås Like a Circle Ås   [v 9] 2140/3 D 4 17.2 586
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/10 C 0 15.8 170
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/11 C 0 g 303
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2640/12 C 4 16.8 319
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-10 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/2 C 0 16.4 88
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Ampino Å. Ampino Å.   [v 4] 1640/9 C 0 g 137
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/4 C 4 13.7 333
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-10 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2180/6 C 4 17.5 546
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/2 D 0 14.9 1188
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 1640/1 B 2 13.4 199
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/6 D 6 14.4g 473
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/10 C 0 15.7 484
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-1 Ava Å. Ava Å.   [s 4] 2140/7 A 4 18.1 185
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/1 C 1 14.8 210
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/7 B 4 15.6 60
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-7 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/8 D 3 16.1 559
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-2 Alfons Å. Alfons Å.   [h 4] 2100/3 D 3 17.2 618
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-7 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/5 B 1 17.1 208
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-3 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2680/9 D 7 19.6 627
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 2140/12 C 5 17.8 748
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/11 D 5 16.4 174
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-7 Alfons Å. Alfons Å.   [h 4] 2140/3 C 0 18.8 559
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/7 D 6 17.8 235
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-3 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/6 D 5 16.9 370
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-12 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/3 D str
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2140/12 D 0 18.7 340
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-1 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 6] 1640/10 D str
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 5] 2140/11 D 5 16.7 219
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 7] 2160/9 D 6 17.3 491
2016-01-05 2016-01-05 Örebro-1 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 5] 2140/5 C 6 20.1 523
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/12 D 4 18.5 860
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-3 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 1640/5 D 0 16.5 853
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-8 Chi Å. Chi Å.   [s 3] 2140/3 D 5 22.1 92
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-4 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/12 D 0 24.1g 983
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2640/8 C 0 17.2 721
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/6 D 5 15.7 339
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/5 D 0 g 840
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-1 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/7 D 4 19.8 468
2017-11-17 2017-11-17 Romme-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 3] 2140/4 B 5 19.8 312
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-6 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 5] 2640/3 D 0 16.8 863
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 1640/12 D 6 13.4 784
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-2 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2140/7 D 0 15.6 670
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/5 D 6 14.7 688
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-11 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 8] 2100/10 D 0 14.9 585
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-4 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 1640/8 C str
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-3 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/10 C 0 15.0 614
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-6 My Account My Account   [h 9] 2140/4 D 4 15.5 345
2017-07-10 2017-07-10 ATG Jippo-1 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2100/4 D 0 25.3 3124
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-5 Image Sånna Image Sånna   [v 7] 2140/15 C 7 17.6 1077
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/4 D 3 15.6 138
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/5 C 6 19.7 484
2017-06-09 2017-06-09 Romme-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2140/11 C 6 16.2 113
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2660/10 C 0 16.8 849
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2180/9 B 2 15.2 649
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-10 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/7 D 0 g 2087
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Toujours Vif Toujours Vif   [v 7] 1640/10 D 2 13.7 211
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/3 D 0 g 1497
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-4 Iris Tooma Iris Tooma   [s 5] 2140/4 D str
2017-05-08 2017-05-08 Romme-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2160/6 C 3 18.2 89
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-8 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/8 D 6 18.0 507
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/9 B 7 19.0 88
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-1 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/5 C 4 16.1 247
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 6] 2640/4 B 4 16.1 447
2017-04-09 2017-04-09 Romme-9 Pele D.K. Pele D.K.   [v 10] 2140/8 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/1 C 4 16.7 351
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/1 D 6 18.7 396
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/7 C 4 19.6 155
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2660/8 C 5 17.0 1251
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-8 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/4 C 0 18.3 726
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/10 B 5 18.2 730
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-7 Iti Tooma Iti Tooma   [s 5] 2140/9 C 0 19.0 1000
2017-02-24 2017-02-24 Romme-10 Like a Circle Ås Like a Circle Ås   [v 10] 2140/12 D 0
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-4 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2140/4 C 0 17.0 548
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 4] 2140/5 C 0 23.9g 590
2017-01-02 2017-01-02 Örebro-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 7] 2160/10 A str
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 7] 2140/15 D 0 15.5 2484
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-3 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/7 D 0 18.5 1876
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-3 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 1609/3 D 2 18.4 550
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-8 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2100/11 B 4 16.6 1109
2018-12-11 2018-12-11 Solvalla-3 Dream of Ådö Dream of Ådö   [s 3] 2140/7 D 6 23.7 868
2018-12-05 2018-12-05 Solvalla-5 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/11 B 6 17.9 234
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-7 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/7 D 0 g 697
2018-12-04 2018-12-04 Solvalla-9 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/8 D 0 18.2 1122
2018-11-30 2018-11-30 Romme-3 M.T.Khila M.T.Khila   [s 6] 2160/8 B 3 16.2 386
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 D 4 18.9 452
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-4 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/9 D 0 18.4g 3189
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-2 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 1640/11 D str
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/2 D str
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/8 C 7 20.1 230
2018-11-09 2018-11-09 Romme-2 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/5 D 8 18.2g 68
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 C 3 19.4 436
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-5 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/10 D 0 16.8 695
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/11 B 0 g 542
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2160/13 B 4 16.7 348
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-5 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/12 C 8 18.9 276
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2640/2 D 0 20.5 209
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-3 Digital Network Digital Network   [v 9] 2140/1 D 7 15.5 1120
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2640/1 C 0 17.5 218
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-2 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/4 C 7 18.6 160
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-2 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/6 D 4 18.4 402
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-3 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/4 C 0 g 206
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-2 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/6 C 0
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-3 Digital Music Digital Music   [s 4] 1640/10 B 0 22.0g 282
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2140/6 D 0 18.5 191
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/10 D 7 18.5 726
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/4 C 6 17.4 364
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2640/11 D 0 g 1170
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-3 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 D 5 19.4 291
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/1 D 2 17.7 97
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-3 Fanny Sjöhammar Fanny Sjöhammar   [s 9] 1640/11 D 6 16.4 734
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/3 D 7 19.0 474
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/6 D 0 19.5 155
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-3 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/7 D 4 18.1 886
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-4 Okeechobee Okeechobee   [v 5] 2140/5 B 6 18.2 528
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2160/11 B 6 16.0 1815
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-9 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/3 D 3 17.4 152
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-5 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/5 D 0 14.8 356
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/2 D 4 17.5 829
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/11 D 5 20.0 648
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/2 B 7 19.3 395
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-5 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/7 C 0 21.3 895
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/5 D 0 g 219
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-3 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/4 C 0 24.8g 649
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-4 Toujours Vif Toujours Vif   [v 8] 2160/14 D 0 15.6 1380
2018-05-01 2018-05-01 Bergsåker-11 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/7 D 7 16.4 703
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-8 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/5 C 0 22.8g 176
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-5 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/1 D 0 19.2 1726
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-8 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/2 D 0 15.5 803
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-1 Claes Å. Claes Å.   [v 4] 2140/1 D str
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-4 Ixia Diago Ixia Diago   [s 8] 2640/7 D 0 17.2 711
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-5 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/11 C 4 16.2 82
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-6 Boras Å. Boras Å.   [s 5] 2140/2 D 0 17.8 1068
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/3 D str
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/4 C 5 19.7 620
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-6 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2640/12 D 4 17.1 148
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-1 Yatzina Å. Yatzina Å.   [s 8] 2140/8 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/10 D 4 15.1 247
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-10 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/12 C 0 16.4g 83
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-5 Xantippa Å. Xantippa Å.   [s 9] 2140/11 D 0 16.8 609
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-7 Operating Limit Operating Limit   [h 8] 2140/6 D 8 16.8 352
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-2 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/1 C 2 16.3 115
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-9 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 7] 2140/5 D 0 17.5 269
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-4 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/4 C 1 14.7 165
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/4 C 0 19.5 458
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2640/7 C 5 17.7 175
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/5 C 0 21.7 435
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-1 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/9 D 3 17.4 438
2018-01-16 2018-01-16 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2640/4 C 1 17.1 709
2018-01-10 2018-01-10 Solvalla-3 Cash T.J. Cash T.J.   [v 4] 2140/8 C 0 g 253
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Chi Å. Chi Å.   [s 4] 2140/5 D 5 19.5 1261
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 7] 2140/6 C 3 16.7 270
2019-12-22 2019-12-22 Bollnäs-6 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 1640/2 B 5 18.6 101
2019-12-20 2019-12-20 Romme-6 Xanthis April Xanthis April   [s 7] 2140/2 B 4 15.2 73
2019-12-20 2019-12-20 Romme-11 A Perfect Victory A Perfect Victory   [s 4] 2140/10 D 0 17.5 690
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-6 Infinite Knight Infinite Knight   [s 4] 2140/5 B 2 15.8 61
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-2 Run and Repeat Run and Repeat   [v 3] 2140/5 B str
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-3 Leon* Leon*   [v 7] 2140/12 D 0 16.3 483
2019-12-11 2019-12-11 Solvalla-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2640/9 D 0 16.9 801
2019-12-10 2019-12-10 Solvalla-1 Dream of Ådö Dream of Ådö   [s 4] 2140/4 C 0 19.1 711
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-9 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 5] 2140/7 B 1 16.6 53
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Allez Allez Allez Allez   [v 4] 2140/9 B 3 18.3g 24
2019-11-10 2019-11-10 Eskilstuna-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2660/9 B 6 16.8 288
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-6 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/6 A 0 g 52
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Ghislaine Ghislaine   [s 7] 2160/6 D 0 18.7 1301
2019-10-23 2019-10-23 Solvalla-9 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/5 D 0 15.4 452
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-2 Allez Allez Allez Allez   [v 4] 2140/3 B 1 16.2 15
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-4 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/10 B 1 15.7 53
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-6 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 1640/4 C 4 15.4 69
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-7 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 5] 2140/5 C 5 13.3 234
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-2 Iti Tooma Iti Tooma   [s 7] 2140/3 D 4 15.0 1000
2019-09-15 2019-09-15 Romme-8 Jet Z.* Jet Z.*   [v 8] 2140/10 D str
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-8 Shyvana Shyvana   [s 5] 1640/8 B 5 15.4 35
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/9 C 0 14.7 508
2019-09-01 2019-09-01 Solvalla-4 Corky Ramirez Corky Ramirez   [v 6] 2140/3 C 0 15.7 175
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-4 Balotelli Crown Balotelli Crown   [v 6] 2140/10 C 4 14.5 299
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-4 Shyvana Shyvana   [s 5] 1609/2 C 3 15.1 37
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-4 Daughterofdarkness Daughterofdarkness   [s 6] 1640/4 D 2 14.2 117
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/5 C 6 13.4 69
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-2 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2640/5 C 0 16.6 598
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-2 Tidy Tidy   [s 6] 2140/11 C 0 17.0 414
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-8 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/10 C 2 13.0 85
2019-07-09 2019-07-09 Solvalla-6 Hossiana Boko Hossiana Boko   [s 5] 1640/5 A 1 11.5 29
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-8 Global Upfront Global Upfront   [s 5] 2140/10 D 0 g 197
2019-06-28 2019-06-28 Eskilstuna-5 Moolger Moolger   [v 6] 2140/4 B 0 15.4 220
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Irina K. Irina K.   [s 7] 2120/9 D 0 14.2 256
2019-06-14 2019-06-14 Romme-7 Formosa Am Formosa Am   [s 4] 2140/4 B 2 14.7 24
2019-06-11 2019-06-11 Solvalla-7 Al's Orlando Boy Al's Orlando Boy   [v 8] 2140/8 D 6 14.5 496
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-2 They don't Know They don't Know   [s 6] 1640/8 B 3 13.6 68
2019-06-07 2019-06-07 Östersund-8 White Lightning White Lightning   [s 5] 1640/4 D 4 12.6 367
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/8 D 0 15.9 1034
2019-05-22 2019-05-22 Örebro-5 Spitz Ha Spitz Ha   [s 4] 2100/2 D 6 17.6 61
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-5 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/3 C 5 19.0 136
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-6 Rocky Tilly Rocky Tilly   [v 5] 2140/4 D 0 g 106
2019-05-17 2019-05-17 Romme-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2640/1 B 6 15.3 597
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-1 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/11 B 4 15.8 650
2019-05-10 2019-05-10 Romme-3 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2160/10 A 6 17.9 119
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-10 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 2140/3 D 0 g 259
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-4 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2100/2 B 3 14.4 35
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Operating Limit Operating Limit   [h 9] 2140/10 D 8 17.0 417
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-8 Starspangledeyes Starspangledeyes   [v 6] 1640/7 C 6 16.8 445
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-10 Yetsye Yetsye   [s 5] 2140/11 C str
2019-04-27 2019-04-27 Romme-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2160/4 C 4 15.5 54
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-5 Sabina Memphis Sabina Memphis   [s 6] 2140/9 D 0 g 68
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Copimade Copimade   [v 7] 2140/10 B 7 15.0 72
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-5 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 2140/4 C 0 17.0 700
2019-04-21 2019-04-21 Romme-6 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/8 D 0 14.4 1935
2019-04-19 2019-04-19 Färjestad-7 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/12 C 7 13.8 228
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-3 Mellby Fashion Mellby Fashion   [s 5] 1640/3 A 5 12.4 71
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-10 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/5 D 0 g 291
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Undazzled Eyes Undazzled Eyes   [s 6] 2140/13 C 0 16.4 139
2019-04-07 2019-04-07 Romme-6 Diego di Quattro Diego di Quattro   [v 9] 2140/6 D 0 17.1 389
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/13 D str
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/9 C 1 15.1 36
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-5 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/10 B 3 16.9 48
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-7 Operating Limit Operating Limit   [h 9] 2140/1 D 8 16.9 362
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-10 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2160/7 C 6 15.5 117
2019-03-17 2019-03-17 Romme-2 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 2140/2 B 2 17.6 39
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-8 Ninepoints Lover Ninepoints Lover   [v 4] 2140/3 D 6 16.8 314
2019-03-01 2019-03-01 Örebro-2 Fast Food Hanover Fast Food Hanover   [v 4] 1609/2 A 2 16.1 27
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-10 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/9 C 5 15.3 168
2019-02-26 2019-02-26 Solvalla-8 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/5 D 0 15.3 523
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 Blue Money Blue Money   [v 6] 2160/12 D 0 g 580
2019-02-22 2019-02-22 Romme-5 Photo Photo   [v 8] 2160/12 D 0 17.4 669
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-8 A'nana de Bohem A'nana de Bohem   [s 4] 2140/3 C 0 16.3 74
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-7 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/2 C 1 15.7 33
2019-02-05 2019-02-05 Solvalla-9 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2160/9 D 6 16.8 287
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-5 Claes Å. Claes Å.   [v 5] 2140/7 D 0 18.1 39
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-6 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/4 D 1 16.3 113
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-7 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2140/5 D 6 14.9 143
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-8 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/3 D 2 15.5 169
2019-01-09 2019-01-09 Solvalla-10 Zarah Zolide Zarah Zolide   [s 8] 2140/2 C 5 16.3 365
2019-01-08 2019-01-08 Solvalla-2 Claes Å. Claes Å.   [v 5] 2140/6 D 1 20.4 168
2019-01-06 2019-01-06 Romme-7 Chi Å. Chi Å.   [s 5] 1640/8 D 0 19.1 218
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-5 Cash T.J. Cash T.J.   [v 5] 2140/2 B 1 16.3 87
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-1 Claes Å. Claes Å.   [v 5] 2140/8 D 4 20.5 1007
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-8 Speed Marke Speed Marke   [v 6] 1640/4 C 0 14.1 412
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-10 Gino Gino   [s 5] 2140/1 D 3 19.2 84
2020-03-06 2020-03-06 Romme-5 Dark Roadster Dark Roadster   [v 4] 2160/7 A 2 17.4 16
2020-02-19 2020-02-19 Solvalla-1 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/7 C 4 17.6 439
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-1 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/3 B 2 18.2 185
2020-02-05 2020-02-05 Solvalla-4 Gashaw Boko* Gashaw Boko*   [v 7] 2140/2 D 4 15.1 465
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-1 Diva Å. Diva Å.   [s 5] 2140/7 D 5 18.3 913
2020-01-29 2020-01-29 Solvalla-8 Allez Allez Allez Allez   [v 5] 2140/6 D 0 g 177
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Ekebys Ia Ekebys Ia   [s 5] 2140/7 C 6 14.6 269
2020-01-18 2020-01-18 Romme-10 Sweet Letter Sweet Letter   [s 6] 2140/4 B str
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-8 Crystal Cool* Crystal Cool*   [s 7] 1640/1 C 1 13.4 66
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-6 Cash T.J. Cash T.J.   [v 6] 2140/4 C 0 16.2 255ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se