V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot fl..


Att ta körlicens som 52-åring är inte vanligt.
Inte heller att köra sitt första lopp i direktsändning på ett riksspel mot flera av landets absolut främsta kuskar.
För Jonas Gylling blev det verklighet på Axevalla på söndagen och resultatet total succé efter en lika fräck som lyckad styrning.
Nybörjaren inledde från bakspår bakom bilen och kom igenom perfekt bland galopperande konkurrenter.
I ledningen satt självaste Ulf Ohlsson, landets segerrikaste kusk de senaste åren som körde 2 402 lopp bara i fjol, men det var inget som avskräckte Gylling.
Han manade på sin häst Digital Lucky varpå Ohlsson fann det för gott att överlåta kommandot till sin okände utmanare.

Tårar efter loppet
Väl i spets ströp Jonas Gylling farten markant och kunde sedan finåka till seger före favoriten Oliver P.Hill och Conrad Lugauer.
- Jag körde så tight jag kunde från början och de andra skrek lite på mig, men jag tänkte att det skiter jag i, förklarade vinnaren sitt genidrag och fick frågan vad han sa till Ohlsson för att få denne att släppa ledningen.
- De sa på kursen att man inte får prata i loppen så jag vågade inte säga någonting. Jag bara körde, fortsatte Gylling som inte kunde hålla tillbaka tårarna.
- Jag är känslig. Jag gråter. Det här är så häftigt. Jag vill tacka alla som trott på mig och blivit delägare i hästen.

Miljonvinst på GS75
Ytterligare överraskningar gjorde att värdet drog i höjden på GS75® där utdelningen till slut stannade på 354 223 kronor för sju rätt.
Den största vinsten gick till ett andelssystem inlämnat via atg.se som drog in över 1,8 miljoner kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen oc..


Hans G Lindskog har den förnämliga jobbet att ringa upp ATG:s storvinnare vilket han ägnat sig åt under lördagen samt söndagen och som vanligt bjuds det på riktigt sköna historier.
- Jag har pratat med alla tre vinnare samt även några som var väldigt nära sjuan. Mest av de som inte satte sju rätt vann Christer Eriksson, mer känd som ”Chrille Krukan”, på sitt andelsspel. De fick inte med Eclipse Am på nio streck och det grämde honom rejält. Givetvis hade han med Ornello som blev utnosad på linjen i V75-4. Trots detta blev det över 100.000 kronor per andel vilket säger en hel del om vilket bra spel V75® är, berättar vinnarambassadören.

Sjunnesson nyckeln
De tre systemen som satt var inlämnade i Finland, Skåne samt Stockholm och det är den sistnämnda vinnaren som Hans G fastnat lite extra för.
- Det är en 28-årig kille som tidigare satsade på en golfkarriär, men har sedan några år lagt ner den satsningen för att istället satsa på en civil karriär.
- Han är duktig matematiskt och hade gjort en systemram på 84.000 rader, men sedan reducerade han ner det hela 98 procent och den kupong som satt kostade 3.50 kronor. Han hade på den sju hästar i första och sedan sex raka spikar där han behövde få in tre raka spikar från V75-5 och framåt vilket lyckades.
- Hans morfar har varit aktiv inom travet tidigare och han tipsade om att hålla koll på Jörgen Sjunnesson som blev lite av nyckeln till storvinsten. Jägersrokusken satte ju dit både storskrällen Glimma Blixten i V75-2 samt spiken Taxi Out i avslutningen, berättar Hans G.

Ensam utan upploppsgalopp
Stockholmsvinnaren tog dock det hela med ro och hade inga storslagna planer kring vad han skulle göra för vinstpengarna.
- Han berättade för mig att han ska investera pengarna och fortsätta leva sitt liv med sin sambo precis som tidigare, säger Lindskog.
Det var dock inte långt ifrån att de drygt 18,5 miljoner som 28-årongen vann gick upp i rök i V75-avslutningen.
- M.T.Oscar som galopperade med grepp in på upploppet hade fällt 28-åringen och istället gjort en erfaren travspelare från Skåne ensam med sju rätt. Den sistnämnde satt dock med sju streck i avslutningen och hade med även Taxi Out varför han blev den som vann allra mest under lördagen – hela 19.474.317 kronor. Att spela på hästar och V75 är verkligen fantastiskt, avslutar vinnarambassadör Lindskog.

Robin Malmgren, Kanal 75


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.Sedan försvann Davidson du Pont.Medan Face Time Bou..


I fjol fick han ge sig mot Face Time Bourbon i Prix d’Amerique, men tog revansch i Prix de France.
Sedan försvann Davidson du Pont.
Medan Face Time Bourbon radade segrar och hyllades som odiskutabel kung av Vincennes så var hans antagonist inte synlig på tävlingsbanan.
Och när han väl återvände i oktober så var han lika osynlig ändå.
Efter fem rena preparélopp där Davidson du Pont mest åkte runt som turist i kön med skor på hovarna så spändes bågen inför Prix de Bourgogne för två veckor sedan.
Men då blev Davidson du Pont ordentligt avklädd av Face Time Bourbon och slutade fyra.
I det sista genrepet inför Prix d’Amerique fick Jean-Michel emellertid precis det kvitto han önskade.

Nöjda tränare
Medan stallkamraten Looking Superb anförde i hårt tempo så avvaktade Bazire som fyra i andraspår, kloss i rygg på Delia du Pommereaux.
Det visade sig vara ett perfekt slagläge.
Harper Hanovers-vinnaren Moni Viking drog upp spurten och rundade tätparet i sista sväng samtidigt som Eric Raffin gled fram som tvåa med Delia du Pommereaux.
När den senare kopplade grepp så vred Bazire ut varpå Davidson du Pont växlade tempo som i fornstora dagar då han sprintade upploppet i 1.06-fart och kämpade ner sin tappra utmanare.
- Det blev rätt ryggar och jag är jättenöjd med loppet. Det kändes säkert hela vägen, berättade Bazire efter loppet och la till:
- Nu känner jag mig säker på formen. Det finns två tre små saker som vi kan förbättra och han kommer att vara ännu bättre om två veckor.
Nästan lika nöjd var Sylvain Roger, tränare till tvåan.
- Hon var grymt bra idag. Det var lite synd att hon fick dra fram Davidson du Pont hela vägen, det avgjorde nog loppet. Nu gäller det bara att hålla formen så kan hon nog vara med och hugga i Prix d’Amerique också.

Krossade löpningsrekordet
Moni Viking höll till tredjepriset på avstånd medan övriga fältet var närmast utklassade.
- Hästen var riktigt bra. Jag bestämde mig för att köra i uppförsbacken eftersom han är väldigt stark där och jag tror att det gick i 1.09-fart där. Hästen visar inte mycket i jobben så det här var bästa möjliga träning inför Prix d’Amerique, förklarade Pierre Vercruysse om den norskägde åttaåringen.
Segertiden 1.12,0/2 850 meter är den klart snabbaste i loppets historia och belöningen för Davidson du Pont blev drygt en halv miljon kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.Natten mot söndag svensk tid ..


För en månad sedan kom beskedet att Gimpanzee lägger tävlingsskorna på hyllan och blir avelshingst.
Natten mot söndag svensk tid stod det klart att han kommer att göra det med en av de tyngsta titlarna på andra sidan Atlanten under sitt bälte.
Efter att ha stått lite i skuggan av stallkamraten Greenshoe som treåring så tog Gimpanzee under 2020 den äldre eliten med storm och segrade i flera av de allra största loppen, inkluderat Breeders Crown Open Trot och Hambletonian Maturity – där han blåste runt sina konkurrenter i överlägsen stil från spår 13.

Siktades mot Elitloppet
Gimpanzee var aktuell för start i Elitloppet i maj innan pandemin kom emellan.
Men även om hästen aldrig startade utanför Nordamerika så är kopplingen till Sverige mycket stark.
Uppfödd av Order By Stable AB, Borås (Stefan Balazsi), och köpt på auktion av Stall Courant (Anders Ström) och SRF Stable (Lennart Ågren) så tävlade Gimpanzee under tre enormt framgångsrika säsonger för Marcus Melander och avslutade karriären med 25 segrar på 34 starter och en bra bit över 20 miljoner kronor insprunget.
Gimpanzee erhöll 80 av rösterna i kategorin ”Årets travare” och vann närmast före Hambletonian-vinnaren Ramona Hill som fick 29. Han utsågs även till ”Årets äldre travare”.
Den tyngsta titeln ”Årets häst” gick till passgångaren Tall Dark Stranger, tränad av Nancy Takter – som redan innan lördagen fått titeln ”Årets tränare”.

Robin Johansson, Kanal 75


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Tekniken har han aldrig haft.Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn ..


Tekniken har han aldrig haft.
Men styrkan och modet har gjort Pacific Face till dubbelmiljonär och på lördagen fick Giuseppe Lubranos pansarvagn sin första fullträff i högsta klassen på V75.
Detta efter ett oerhört offensivt upplägg från Lubrano som såg till att köra sina konkurrenter möra i god tid innan mål.
Efter att Flemming Jensen och Slide So Easy svarat ut favoriten Gareth Boko i startrusningen så gjorde Lubrano sitt drag.
Han skickade fram sin häst i full fart för att själv få överta kommandot.
Men trots att Pacific Face sprang så fort han kunde, vilket innebar 1.09-fart i ett halvvarv, så vägrade Jensen att ge ifrån sig föringen.
En duell halvvägs in i loppet som borde ha fällt båda hästarna.
Men när Slide So Easy gav upp så fortsatte Pacific Face att tåga och istället för att krokna så sträckte han på sig då Nadal Broline utmanade över upploppet.
- Jag trodde att han skulle släppa, men när Flemming svarade så blev hästen peppad. Han ville bara krossa honom i ledningen, förklarade Lubrano som tror att de två starterna på Vincennes i vinter kan ha lyft Pacific Face till en ny nivå.
- I första starten där nere så gick han sig trött i backen. Och den här hästen har nästan aldrig varit trött. Efter det har han blivit mer löpvillig, mer framåt, man behöver inte vara på honom. Det var därför jag körde som jag gjorde. Han travar som han gör och i sista sväng kanske han såg slagen ut, men jag visste att han skulle öka igen på rakan och svara den som kom. Det gör han alltid. Han var inte trött idag heller, han hade 88 i puls efteråt. Normalt har han 84-85 så det kanske tog lite mer, men han var inte trött. Det är en väldigt speciell häst, jag jämför honom gärna med Etain Royal. En häst som har hjärtat och inställningen och kan vinna även om han inte kan springa lika fort som de andra.
Hur stor är den här segern för dig?
- Det är väldigt stort. Att vinna gulddivisionen på det sättet, det gör mig väldigt stolt. Nu siktar vi mot finalen 6 februari och hoppas att han är lika bra så, avrundade Giuseppe Lubrano.

Spräckte segernollan
Att samla ihop till en seger är ett slitet uttryck inom travsporten.
Men sällan har det varit mer passande än då Taxi Out höll undan och fastställde utdelningen på V75 till 18 439 603 kronor för tre vinnande system.
Detta sedan Jörgen Sjunnesson släppt ledningen till Don Cash, återfått den då den senare galopperade och sedan hjälpt femåringen till karriärens första seger.
- Fantastiskt skoj. Det är en kämpe, en otroligt sympatisk och trevlig häst som alltid gör sitt jobb. Han gör det jäkligt bra idag, precis som han alltid gör, berömde tränaren Ola Karlsson firar allt större framgångar i travets elitserie.
För Sjunnesson innebar det en riktigt skrälldubbel då han dessförinnan satt dit omgångens största knall Glimma Blixten, tränad av Sven-Erik Andersson och med bara två procent av spelet i ryggen.

Kolgiini slog till
En annan skräll modell större bjöd Adrian Kolgjini på bakom Eclipse Am efter en snygg smygresa över tre varv.
Conrad Lugauer hittade till ledningen från fjärdespår i voltstart med spetsälskande Night Brodde som tackade med att kuta undan i överlägsen stil.
Magnus Dahlén-tränade Alhambra Mail kontrollerade motståndet utvändigt ledaren för Ulf Ohlsson medan Jerry Riordans nyförvärv Cargo Door ledde runt om för Magnus A Djuse.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-1 Miglöda Miglöda   [s 7] 2160/6 6 28.9g 177
2015-12-21 2015-12-21 Romme-8 Löpeld Löpeld   [v 5] 2140/1 3 29.7 111
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-8 Löpeld Löpeld   [v 5] 2160/5 0 31.5 67
2015-11-19 2015-11-19 Romme-7 Löpeld Löpeld   [v 5] 1640/11 3 27.6 49
2015-11-15 2015-11-15 Rättvik-7 Miglöda Miglöda   [s 7] 2160/8 0 31.3 142
2015-11-13 2015-11-13 Romme-6 Sperling Sperling   [s 4] 2160/12 0 18.8 298
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-3 Löpeld Löpeld   [v 5] 2160/8 1 29.7 40
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-2 Betty Thrust Betty Thrust   [s 3] 2140/2 0 22.2g 661
2015-10-23 2015-10-23 Romme-5 Löpeld Löpeld   [v 5] 2140/11 3 28.9 443
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-4 Sperling Sperling   [s 4] 2140/2 0 17.3 72
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-3 Sperling Sperling   [s 4] 2140/8 4 16.0 794
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Faxmar Faxmar   [v 3] 2140/6 4 37.1g 249
2015-09-28 2015-09-28 Romme-4 Sperling Sperling   [s 4] 2140/1 3 16.9 78
2016-12-16 2016-12-16 Romme-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2140/1 D 6 17.8 253
2016-12-10 2016-12-10 Romme-10 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2140/1 C 2 18.4 205
2016-12-10 2016-12-10 Romme-5 Löpeld Löpeld   [v 6] 2140/5 B 0 29.8 204
2016-11-24 2016-11-24 Romme-8 Löpeld Löpeld   [v 6] 2140/2 B 5 30.0 219
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-9 Sperling Sperling   [s 5] 2640/5 D 0 18.5 1156
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-7 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2140/1 C str
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-5 Sperling Sperling   [s 5] 2140/3 D str
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-6 Sperling Sperling   [s 5] 1640/3 C 0 22.0 54
2016-10-04 2016-10-04 Romme-8 Faxmar Faxmar   [v 4] 2140/11 C 0 33.2g 324
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-10 Sperling Sperling   [s 5] 2140/8 C 6 16.8 183
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-8 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2140/3 C 0 22.0g 766
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-7 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2140/1 C 0 18.0 391
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Arms and Legs Arms and Legs   [s 6] 2640/13 B 3 17.9 141
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2160/6 A 0 g 107
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Sperling Sperling   [s 5] 2140/1 B 0 19.0 126
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-7 Persos Pierina Persos Pierina   [s 6] 2140/5 C 7 18.6 463
2016-08-16 2016-08-16 Romme-5 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2160/13 A 3 18.4 142
2016-08-16 2016-08-16 Romme-4 Löpeld Löpeld   [v 6] 1660/14 A 7 26.8 97
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Faxmar Faxmar   [v 4] 2660/8 B 0 34.3g 175
2016-07-08 2016-07-08 Arvika-6 Sperling Sperling   [s 5] 2500/3 B 0 306
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-6 Löpeld Löpeld   [v 6] 2160/7 B 0 28.1 773
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-7 Löpeld Löpeld   [v 6] 1640/7 D 0 26.0g 571
2016-06-25 2016-06-25 Rättvik-2 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2160/14 B 0 17.0 235
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Sperling Sperling   [s 5] 1640/9 A 0 14.7 370
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-5 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2140/9 D str
2016-06-10 2016-06-10 Romme-7 Löpeld Löpeld   [v 6] 1660/10 A 3 29.0 131
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Sperling Sperling   [s 5] 2160/6 A 0 15.9 129
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2140/7 C 2 16.9 69
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-7 Löpeld Löpeld   [v 6] 2160/11 C 3 27.4 575
2016-05-24 2016-05-24 Romme-3 Sperling Sperling   [s 5] 2140/11 B 4 16.1 163
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-5 Faxmar Faxmar   [v 4] 2160/5 D str
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-4 Sperling Sperling   [s 5] 2640/1 C 4 15.3 230
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-7 Löpeld Löpeld   [v 6] 2140/4 D 8 28.0 241
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-6 Sperling Sperling   [s 5] 2140/15 A 1 15.8 188
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-2 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2160/9 B str
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Löpeld Löpeld   [v 6] 2140/4 C 5 28.0g 496
2016-04-26 2016-04-26 Romme-5 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2160/11 B 7 19.7g 317
2016-04-26 2016-04-26 Romme-4 Sperling Sperling   [s 5] 2160/4 B 4 15.9 182
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-5 Betty Thrust Betty Thrust   [s 4] 2140/1 C 0 21.0g 697
2016-04-19 2016-04-19 Färjestad-1 Sperling Sperling   [s 5] 2160/10 A 5 227
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 Sperling Sperling   [s 5] 2640/5 D 3 16.8 317
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Löpeld Löpeld   [v 6] 2140/1 C 5 27.4g 490
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Miglöda Miglöda   [s 8] 2640/1 D 0 30.8g 283
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-4 Sperling Sperling   [s 5] 2160/6 C 0
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-1 Faxmar Faxmar   [v 4] 2160/6 C 7 38.1g 118
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Löpeld Löpeld   [v 6] 2180/7 C 4 29.3 588
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-8 Miglöda Miglöda   [s 8] 2160/9 C 0 30.7 478
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-7 Sperling Sperling   [s 5] 2140/3 D 5 15.6 59
2016-02-19 2016-02-19 Romme-1 Sperling Sperling   [s 5] 2160/14 B 5 17.5 85
2016-02-05 2016-02-05 Romme-6 Sperling Sperling   [s 5] 2640/1 C 2 17.7 406
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-2 Löpeld Löpeld   [v 6] 2160/5 C 6 31.7 36
2016-01-22 2016-01-22 Romme-1 Faxmar Faxmar   [v 4] 2160/13 A 0 37.8g 127
2016-01-20 2016-01-20 Romme-4 Sperling Sperling   [s 5] 2160/12 B 7 18.1 442
2016-01-20 2016-01-20 Romme-1 Löpeld Löpeld   [v 6] 2160/8 B 4 31.1g 88
2016-01-12 2016-01-12 Romme-1 Löpeld Löpeld   [v 6] 2140/5 C 4 30.1 89
2017-12-21 2017-12-21 Romme-9 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/6 D 1 16.9 292
2017-12-21 2017-12-21 Romme-7 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 3] 2640/11 C 2 18.0 290
2017-12-08 2017-12-08 Romme-10 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/5 D 0 103
2017-12-08 2017-12-08 Romme-8 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 3] 2160/10 C 4 19.6 81
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-6 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 3] 2140/7 C str
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Löpeld Löpeld   [v 7] 2140/4 D 0 g 529
2017-11-24 2017-11-24 Romme-1 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/2 D 6 17.5 894
2017-11-09 2017-11-09 Romme-2 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/9 B 0 17.7 1085
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-1 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2160/12 B 7 18.2 495
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-2 Löpeld Löpeld   [v 7] 3160/9 B 0 34.7g 137
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-3 Löpeld Löpeld   [v 7] 2140/9 C 5 27.9 367
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-9 Löpeld Löpeld   [v 7] 3140/6 D 4 29.3 367
2017-09-15 2017-09-15 Romme-3 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/5 B 6 18.4 185
2017-09-08 2017-09-08 Romme-5 Löpeld Löpeld   [v 7] 2160/7 D str
2017-08-28 2017-08-28 Romme-5 Löpeld Löpeld   [v 7] 2640/4 D 6 28.9 195
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-6 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 3] 2140/10 A 3 17.7 266
2017-08-14 2017-08-14 Färjestad-5 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/4 C 0 g 848
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-7 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2160/9 A 7 17.7 103
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-2 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 3] 2140/7 D 5 17.5 329
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-6 Löpeld Löpeld   [v 7] 2160/7 D 0 27.7g 472
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-5 Löpeld Löpeld   [v 7] 2140/2 D 4 27.9 95
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-11 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/12 A 8 17.1 967
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-8 Löpeld Löpeld   [v 7] 2140/3 D 4 26.8 263
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-1 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 3] 2140/6 D 5 18.2 472
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-6 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 3160/6 D 5 17.4 1497
2017-06-16 2017-06-16 Romme-1 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 3] 2140/4 D 7 19.3 837
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-6 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/1 D 6 16.5 172
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 1640/6 B 0 g 221
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-9 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/9 C 3 15.9 78
2017-04-21 2017-04-21 Romme-6 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/6 A 4 15.9 124
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-5 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/9 B 3 16.4 72
2017-04-03 2017-04-03 Rättvik-4 Löpeld Löpeld   [v 7] 2180/14 B 5 27.9 411
2017-03-15 2017-03-15 Romme-2 Löpeld Löpeld   [v 7] 2160/7 C str
2017-01-27 2017-01-27 Romme-1 Betty Thrust Betty Thrust   [s 5] 2140/8 B 7 17.0 136
2018-11-23 2018-11-23 Romme-4 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2660/6 B 0 17.8 223
2018-11-16 2018-11-16 Romme-10 Texida Texida   [s 4] 2140/1 B str
2018-11-09 2018-11-09 Romme-9 Texida Texida   [s 4] 2160/9 A 1 31.6 17
2018-11-09 2018-11-09 Romme-10 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2140/4 A 1 15.5 17
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2640/8 D 0 726
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-5 Texida Texida   [s 4] 2640/4 D 2 31.1 136
2018-10-26 2018-10-26 Romme-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2140/8 D 0 17.1 320
2018-10-19 2018-10-19 Romme-8 Texida Texida   [s 4] 2140/2 A 4 31.4 99
2018-10-04 2018-10-04 Romme-3 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2160/9 B 0 18.7g 152
2018-09-18 2018-09-18 Romme-3 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2640/8 D 0 16.4 247
2018-09-18 2018-09-18 Romme-5 Zola Boy Zola Boy   [v 3] 2140/8 D 0 19.5 1225
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-2 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2140/3 B 0
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-6 Zola Boy Zola Boy   [v 3] 2140/8 D str
2018-08-28 2018-08-28 Hagmyren-7 Texida Texida   [s 4] 2140/3 A 3 30.7 64
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-7 Texida Texida   [s 4] 2140/5 C 2 31.5 142
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2140/12 C str
2018-07-27 2018-07-27 Romme-8 Texida Texida   [s 4] 2140/6 D 5 33.7 469
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-5 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2140/8 C 0 g 327
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-9 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2140/6 C 8 15.7g 190
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2500/11 B 1 17.7 73
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-2 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 10] 2140/10 C 0 17.7 347
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-6 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2160/8 C 0 15.4 100
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2640/3 D 4 17.1 412
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-5 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2140/7 C 2 14.9 188
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-9 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2140/11 B 2 16.4 40
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-8 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2640/1 B 1 16.1 44
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2140/1 C 3 15.0 49
2018-05-18 2018-05-18 Romme-9 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2140/13 D 4 15.2 1071
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-7 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2140/12 C 0 16.1 266
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-6 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2160/12 D 0 g 438
2018-04-01 2018-04-01 Romme-2 Löpeld Löpeld   [v 8] 2160/12 B 0 30.1g 846
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2640/12 D 0 17.9 566
2018-03-05 2018-03-05 Romme-5 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2140/8 D str
2018-02-23 2018-02-23 Romme-3 Betty Thrust Betty Thrust   [s 6] 2160/6 D 0 17.1 895
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-9 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2640/10 C 7 18.2 68
2018-02-02 2018-02-02 Romme-2 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 4] 2140/6 D 4 18.0 45
2019-12-20 2019-12-20 Romme-3 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2640/3 C 6 18.6 1272
2019-11-08 2019-11-08 Romme-4 Texida Texida   [s 5] 2140/9 B 0 32.4 79
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-3 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2660/11 D 0 g 703
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-7 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2160/8 A 0 18.1 87
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-1 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2140/7 B str
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-6 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2140/8 C str
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-4 Texida Texida   [s 5] 2160/11 A 1 30.5 39
2019-09-30 2019-09-30 Romme-6 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2640/8 C 6 20.6 439
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-1 Texida Texida   [s 5] 2140/8 D 4 29.3g 313
2019-09-24 2019-09-24 Rättvik-4 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2660/11 B 6 18.0 563
2019-09-23 2019-09-23 Romme-1 Eldida Eldida   [s 3] 2140/7 D 0 g 906
2019-09-23 2019-09-23 Romme-3 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2140/9 C 6 16.7 412
2019-09-19 2019-09-19 Romme-8 Betty Thrust Betty Thrust   [s 7] 2160/11 D 0 16.4 1000
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-8 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2160/7 A 0 17.7 76
2019-09-10 2019-09-10 Romme-1 Texida Texida   [s 5] 2140/12 A 7 30.5 269
2019-09-02 2019-09-02 Romme-6 Betty Thrust Betty Thrust   [s 7] 2140/4 D 4 15.6 53
2019-08-12 2019-08-12 Romme-8 Betty Thrust Betty Thrust   [s 7] 2140/4 C 6 16.9 33
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-8 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2640/4 B 0 g 206
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-9 Texida Texida   [s 5] 3140/7 B 0 33.7 21
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-2 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2140/1 C 0 18.0g 528
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 7] 2660/3 D 0 19.9g 888
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Betty Thrust Betty Thrust   [s 7] 2140/7 C 3 16.6 115
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-10 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2640/5 A str
2019-07-19 2019-07-19 Romme-3 Texida Texida   [s 5] 1640/1 B 1 28.8 46
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-3 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2140/9 C 6 17.5 858
2019-07-08 2019-07-08 Rättvik-10 Betty Thrust Betty Thrust   [s 7] 2140/5 D 5 15.8 438
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-5 Texida Texida   [s 5] 2120/12 A 5 30.9 120
2019-07-05 2019-07-05 Arvika-9 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2100/11 B 2 17.6 164
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-3 Insignia Insignia   [s 5] 2140/1 A 3 17.0 29
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-4 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2140/10 B 6 16.0 205
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-6 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2140/9 B 3 17.6 106
2019-06-10 2019-06-10 Romme-5 Betty Thrust Betty Thrust   [s 7] 2140/12 B 6 16.3 867
2019-06-10 2019-06-10 Romme-9 Texida Texida   [s 5] 2160/5 B 0 33.0 22
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-7 Texida Texida   [s 5] 2640/3 D 5 30.8 107
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-5 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2140/1 C 3 18.1 243
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-9 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2160/9 A 1 15.5 130
2019-05-10 2019-05-10 Lindesberg-2 Texida Texida   [s 5] 2160/10 A 1 31.3 50
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-5 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 3160/5 C 0 17.2 694
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-6 Texida Texida   [s 5] 1640/3 B 1 28.6 160
2019-05-02 2019-05-02 Romme-9 Betty Thrust Betty Thrust   [s 7] 2140/11 B 7 17.6 586
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Zola Boy Zola Boy   [v 4] 2140/1 D 7 17.9 90
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-6 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2140/4 B 3 17.4 89
2019-04-21 2019-04-21 Romme-3 Texida Texida   [s 5] 2140/5 C 7 31.4 86
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-7 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2140/11 C 0 g 123
2019-02-22 2019-02-22 Romme-7 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2140/12 C 0 19.9g 483
2019-02-01 2019-02-01 Romme-4 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 5] 2640/10 A 7 16.1 441
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-5 Texida Texida   [s 6] 2160/4 C str
2020-11-20 2020-11-20 Romme-4 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2140/1 D str
2020-11-06 2020-11-06 Romme-2 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2640/13 D 0 17.6 2339
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/10 C 0 15.7 1392
2020-10-27 2020-10-27 Romme-1 Texida Texida   [s 6] 2140/15 A 0 30.0 868
2020-10-27 2020-10-27 Romme-8 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2140/2 D 8 17.4 1095
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-6 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/9 B 0 g 188
2020-10-16 2020-10-16 Romme-3 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2140/9 C 6 17.4 263
2020-09-29 2020-09-29 Romme-1 Texida Texida   [s 6] 2140/15 A 0 126
2020-09-29 2020-09-29 Romme-6 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2160/12 C 5 17.4 878
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-5 Texida Texida   [s 6] 2140/12 C str
2020-09-18 2020-09-18 Östersund-10 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2160/7 D str
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-3 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2140/7 D 0 17.1 885
2020-08-28 2020-08-28 Rättvik-5 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/12 D 0 g 1117
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-3 Texida Texida   [s 6] 1640/9 C 3 26.8 545
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-5 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2640/1 D 0 16.3 1328
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-10 Texida Texida   [s 6] 2140/4 C 4 28.0 228
2020-08-05 2020-08-05 Romme-5 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/4 D 6 15.9 79
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-6 Texida Texida   [s 6] 2080/5 C 0 34.0 68
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-9 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2080/8 D 0 17.7g 669
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-2 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2640/10 D 7 17.7 658
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-3 Texida Texida   [s 6] 2140/5 B 1 28.3 221
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-5 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2500/7 D 0 17.1 669
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-6 Texida Texida   [s 6] 1660/3 B 8 28.0 703
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-8 Betty Thrust Betty Thrust   [s 8] 2160/6 C 0 20.5g 409
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-1 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2140/4 D 0 17.2 1450
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-8 Texida Texida   [s 6] 2140/6 B 0 87
2020-05-27 2020-05-27 Romme-3 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2140/11 B 4 17.2 135
2020-05-27 2020-05-27 Romme-5 Löpeld Löpeld   [v 10] 2160/10 D 0 195
2020-05-27 2020-05-27 Romme-9 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/6 D 1 15.7 229
2020-05-26 2020-05-26 Rättvik-8 Betty Thrust Betty Thrust   [s 8] 2140/4 C 6 16.4 452
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-3 Texida Texida   [s 6] 1640/3 C str
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-8 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/2 D str
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-4 Betty Thrust Betty Thrust   [s 8] 2140/3 C 0 18.8g 340
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-9 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2140/11 C 4 18.7 242
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-6 Texida Texida   [s 6] 1640/2 C 5 26.9 277
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-10 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/13 D 7 15.9 496
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-1 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2140/7 C str
2020-04-08 2020-04-08 Rättvik-8 Betty Thrust Betty Thrust   [s 8] 2140/6 B str
2020-04-02 2020-04-02 Rättvik-3 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/11 D 0 g 1422
2020-03-25 2020-03-25 Romme-3 Texida Texida   [s 6] 2140/2 B 0 31.4 375
2020-03-25 2020-03-25 Romme-7 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/7 C 0 g 422
2020-01-31 2020-01-31 Romme-11 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2160/10 C 3 18.5 367
2020-01-14 2020-01-14 Romme-1 Zola Boy Zola Boy   [v 5] 2140/6 C 5 18.9 817
2020-01-14 2020-01-14 Romme-5 Belinda Thrust Belinda Thrust   [s 6] 2140/14 B 6 18.6 163ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se