V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada..


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada stopp. Sedan i vintras är det Jörgen Westholm som tränar hästen och i fredagens avslutande V64-avdelning på Hagmyren visade grållen att han är tillbaka på allvar. I Mika Forss händer stack han till ledningen från spår tre bakom startbilen och efter 1.08,3 första 500 meterna och varvet på 1.09,7 lämnade han motståndet och vann överlägset på 1.09,5 över 1 640 meter – årets snabbaste segertid i Sverige. En prestation som hade räckt långt i Elitloppet på Solvalla på söndag.
- Det var häftigt att sitta hemma i kvällssolen och se det där. Jag messade faktiskt Malmrot (Solvallas sportchef och elitloppsgeneral) och skrev att han glömde oss. Men det tog baka 30 sekunder så svarade han att jag var en vecka sen, sa Jörgen Westholm efter uppvisningen.
På V64 delade sex rätt ut fina 299 882 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd..


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd i form av Ramstad Balder, som tog hand om ledningen. Men sedan Öystein Tjomsland kastat loss Lesja Odin från trejde par utvändigt på den sista bortre långsidan och rundat fram utvändigt om ledaren blev utgången densamma som i hästens tidigare starter. Ramstad Balder stretade emot bra och det stod och vägde in på upploppet. Men Lesja Odin bara tuggade på och till slut blev segern säker. Kilometertiden över 1 609 meter med autostart skrevs till 1.22,0.

Ola Johansson, Kanal 75


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sp..


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Speedrace över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema spr..


Speedrace över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Erik BerglöfVärmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 199..


Erik Berglöf

Värmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 1994 och 1995, slog världsrekord och vann massor av storlopp, både i Sverige och utomlands. Copiad vann de största loppen i Sverige, Norge och Finland. Dock så var det fighten mellan Copiad och Pine Chip i Elitloppet 1994 som fastnade i minnet hos många, även icke travintresserade. En indikation fick vi året efter då Elitloppet sågs av över 36 000 personer (publikrekord).

Men Eriks karriär spänner över så mycket mer. Han plockade redan som amatör fram Ben Brodde som kvalade in till Svenskt Trav-Kriterium. Som nybliven tränare vann han Stochampionatet med Brilana. Hela tre derbyn har han vunnit och med Quantanamera körde han tre världsrekord.

Erik förknippas också med Jörgen Dalia (39 segrar), Lindes Way (26), Bizau (20), Guy Scoop (12), Fly High Kemp (19), Idol Brodde (20) och Val d’Amour (12) för att nämna några av alla hans topphästar.

Motivering: Erik Berglöf har under en mycket lång tid haft enorma framgångar med segrar i det svenska Derbyt med Sans Rival och Utini samt det danska Derbyt som vanns med den då i 16 starter obesegrade Treasure Ås. Med egentränade Copiad blev det då bland annat dubbla vinster i Elitloppet, Oslo GP och Olympiatravet för att bara nämna några av hans otaliga storloppssegrar.
Erik har med sitt glada humör och positiva inställning varit en fin ambassadör för svensk travsport. Välkommen till Hall Of Fame, Erik Berglöf!


Jim Frick

Dalmasen Jim Frick tog över Olle Goops stall i Rättvik när Olle flyttade till Åby. Segrarna bara ramlade in och efter att Jim vunnit flest lopp i Sverige både 1978 och 1979 värvades han till Solvalla, som han blev trogen karriären ut.

På plats på Solvalla fortsatte framgångarna och han vann mest lopp i Sverige även 1985 och 1986. Detta ledde till att han fick representera Sverige och han är ensam svensk om att ha vunnit kusk-EM, vilket skedde 1987.

Frick vann de flesta storloppen på Solvalla men han reste också flitigt och samlade segar och championat på hög. Totalt blev det 51 championat. Bara i Gävle vann han 26 stycken, då han bara tappade några enstaka mellan premiäråret 1979 och det sista som var 2008.

Jim var ständigt i farten. En av de flitigaste på V65 och V75, och givetvis en av de som vann mest lopp på lördagarna. Storloppen var inga undantag. På Jägersro vann han de två klassiska loppen – Svensk Uppfödningslöpning 1981 med Keba Way och Svenskt Trav-Derby med Frej Nalan 1989. Lägg därtill E3, Svenskt Trav-Oaks, Sprintermästaren, Stochampionatet och Drottning Silvias Pokal om vi ska nämna några av segrarna i unghästloppen. I loppen för äldre hästar segerdefilerade Jim i Harper Hanovers lopp, Sweden Cup och Svenskt Mästerskap. Samt en räcka storlopp utomlands, speciellt under 90-talet. Kallblod behärskade han också. Under en period var Verner och Jim det bästa ekipaget i kallblodsloppen. Verner som under tre år utsågs till årets kallblod.

Tidiga segerhästar vi minns är till exempel Narold Scotch, Hasse Bunter, Tias Bunter, Some Lawyer, Vulcan och Tessa Hoff. Vidare förknippar vi honom med First Lavec, Running Sea, Abbey Rozz, Savas Hanover, Com Hector, Noble Mon, Lemoyne Square, Colorado I.T., Aces Noble, Verner och många fler.

Motivering: Mängder av starka meriter och en stark personlighet har gjort att Jim Frick blivit en av de stora profilerna i svensk travsport.
Förutom tävlingsmeriterna på banan med över 5 000 kusksegrar och över 3 000 tränarsegrar har Jim också varit en faktor att räkna med vid sidan av banan.
Jim har varit ordförande i Travtränarnas Riksförbund (TR) och han mottog Travtränarnas Riksförbunds hedersnål i guld 2011. Han utsågs även till Travets Hedersambassadör 2012.
Det är med stolthet vi hälsar Jim Frick, en av travets storheter, välkommen till Hall Of Fame.


Moe Odin

Norske Moe Odin, en son till Elding, visar klasshästens alla sidor. Han vann alla starter som 3- och 4-åring inklusive Kriteriet och Derbyt. Han vann sedan lopp varje år under hela sin karriär. När han som 14-åring lade skorna på hyllan hade han gjort 160 starter. 92 segrar, 29 andrapris och 15 tredjeplatser ger en segerprocent på 57 och en platsprocent på 85! Totalt sprang han in över 10 miljoner norska kronor.

2007 när han var 10 år hade han ett bra år. Han vann då Klosterskogens Elitlopp och Norskt Mästerskap på hemmaplan och Valtra Trot och Elitkampen här i Sverige.

I avel har Moe Odin varit fantastisk. Två av hans bästa avkommor i Norge är Tekno Odin och Odd Herakles. Här i Sverige finns avkommor som Odin Tabac och Pydin.

Motivering: Moe Odin var en stjerne i løpsbanen og en kanskje enda større stjerne i avlen. Hesten med den enorme spensten var ubeseiret som tre- og fireåring og hadde sin beste sesong som tiåring! 92 seire og over 10 millioner innkjørt forteller alt. Teknikken og holdbarheten har han nedarvet til sine sønner, og gjort sitt til at Moe Odin i levende live er blitt en av kaldblodssportens største avlsmatadorer. Nå får han rettmessige plass i Hall Of Fame – travets storheter.

Hall Of Fame – Travets Storheter – har sitt säte i Nordiska Travmuseet, men de som utser vilka som ska väljas in är en oberoende instans: en kommitté bestående av representanter för de svenska och norska travsportjournalistklubbarna, Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) och Norska Travjournalisters Klubb (NTJK).

Pressmeddelande från Svensk Travsport


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvall..


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvalla. För ett år sedan var det 25-oddsaren Eelis som såg till att tre vinnande system belönades med över tio miljoner kronor vardera. Kanske är segervane Atik D.L. (V75-7) hästen som fördelar V75-miljonerna i år?
- Han har gjort det bra hela tiden och har jobbat på som vanligt inför det här. Han står bra inne i loppet. Jag har kollat på det här en stund och vi vet ju om att barfota får vi någon växel till, säger Magnus Dahlén om fyraåringen som vunnit fem av sina sex senaste starter.
Att det är första gången med voltstart är ett frågetecken och att hästen ska springa utan skor på hovarna för första gången kan bli både succé och fiasko.
- Vi tar en risk men det är en häst som är trång i gången och barfota blir det bättre. Ska man prova är det i ett sådant här lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Play Surprise Play Surprise   [s 7] 2140/2 4 17.2 197
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Degustation Degustation   [v 8] 2640/10 0 18.5 834
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Natasja Natasja   [s 6] 2140/1 0 g 773
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-11 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2640/3 0 g 727
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/3 str
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/4 5 17.5 610
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2640/4 0 g 673
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 6 20.7 733
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/15 4 16.6 136
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 7 18.6 376
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/4 2 16.2 406
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Don Vinci Don Vinci   [v 4] 1640/3 0 g 120
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/11 0 19.2 380
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-6 Nordanic Nordanic   [s 6] 2140/1 0 17.9 299
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-4 Maltes Axel Maltes Axel   [v 5] 2100/6 6 18.2 445
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 5] 1680/10 7 15.9g 1439
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Motörhead Motörhead   [v 6] 2080/7 3 15.6 221
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Remison Remison   [v 7] 2140/7 0 16.1 429
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2160/9 D 0 19.2 745
2016-12-22 2016-12-22 Åby-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 3] 2140/7 D 3 18.5 353
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Judge Reo Judge Reo   [s 4] 2140/6 B 1 17.2 113
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/4 D 5 15.6 364
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Mariluck Mariluck   [s 4] 2140/7 B 4 19.0 28
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 C 0 20.2 406
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 B 7 17.5 150
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/7 D 0 16.5 669
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 2140/4 B 3 15.7 26
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/8 B 0 19.6g 249
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/13 B 6 19.8 1156
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Emelie Hall Emelie Hall   [s 3] 2140/11 C 0 20.4 674
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/2 C str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-3 Lazer Broline Lazer Broline   [v 8] 2140/2 D 4 14.8 284
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 B 5 18.2 278
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/8 C 3 16.1 652
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/1 D 0 g 133
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/2 D 0 17.3 338
2016-11-17 2016-11-17 Åby-10 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/2 D 5 18.9g 221
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/9 D 0 15.2 771
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 300
2016-11-15 2016-11-15 Åby-5 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 D 5 17.9 386
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Sno På Sno På   [s 7] 1640/6 C 5 17.7 386
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2640/8 C 0 22.2 812
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/10 D 4 16.7 1731
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Evisir Evisir   [v 8] 2160/6 B 5 20.5 29
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 3] 2100/9 A 3 20.0 38
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2640/2 B 5 17.7 310
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/12 D str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/5 D str
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 5] 2160/12 C 0 18.0 444
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/8 D 8 16.4 344
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1640/2 D 0 16.8 172
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2160/14 D 7 20.4 1830
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-1 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 1640/3 C 2 15.8 46
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 3] 2140/8 D 0 21.5 1122
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Mirandola Mirandola   [s 5] 1640/7 D 0 g 434
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/14 B 0 15.7 581
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 1609/10 D 0 18.4 477
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/11 C 7 18.9 324
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2100/3 D 8 19.4g 644
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/9 D 0 16.1 860
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/11 D 4 15.7g 446
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2640/3 C 0 g 65
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/11 C str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2640/8 C 5 17.2 85
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/6 D 5 15.1 232
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 D 0 16.2 1185
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/7 C 0 15.4g 336
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/10 A 3 16.1 205
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/8 B 0 19.2g 372
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2660/14 C 4 17.1 1172
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 360
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/9 C 1 13.6 321
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 16.2 1123
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 C 0 17.0 420
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Evisir Evisir   [v 8] 2640/9 D 0 16.9 717
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/6 D 0 g 583
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Stepping Baby Stepping Baby   [s 3] 2140/8 B 4 17.5 74
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 4] 2140/6 B 5 17.1 30
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2140/9 D 7 17.2 873
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/11 C 7 15.1 456
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/4 B 1 13.4 47
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/5 C 1 13.5 43
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/3 D 0 g 305
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 2 13.3g 219
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/4 D 7 29.9g 738
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 Tushara Tushara   [s 7] 2140/9 D 0 16.1 717
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/3 D 0 g 880
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 20.3 251
2016-08-31 2016-08-31 Åby-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/7 D 0 16.2 2176
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/6 C 0 16.3 293
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Wood Composite Wood Composite   [v 6] 2140/5 D 0 g 139
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Evisir Evisir   [v 8] 2140/13 A 0 17.0 667
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Still Going Strong Still Going Strong   [v 7] 1640/1 C 5 15.0 168
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 B 2 16.3 136
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/10 D 3 16.4 71
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/8 D 0 17.1 492
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/4 D 0 g 285
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-9 Yippie Chic Yippie Chic   [s 5] 2480/2 B 1 17.4 18
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2500/12 A 0 16.7 605
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/3 D 2 14.0 699
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 1609/4 D 0 g 60
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/14 A str
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/10 D 0 15.1 1408
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-11 Evisir Evisir   [v 8] 1640/8 B 0 13.9 887
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-4 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2660/9 D 0 g 1476
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 D 6 18.3 215
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 C 3 17.4 36
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/9 B 7 16.0 54
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-5 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/7 C 4 18.6 828
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 Johanna Sånna Johanna Sånna   [s 5] 2140/5 D 0 23.0g 124
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 1640/12 C 0 15.5 689
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-4 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2640/7 C 0 g 440
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/11 B 3 16.1 44
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-12 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/6 C 0 15.5 663
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2100/5 C 2 16.1 337
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-3 Poco Loco Eagle Poco Loco Eagle   [s 10] 1640/6 D 6 14.7 294
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2160/11 C 0 16.5 394
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/4 C 2 18.0 148
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/3 D 5 17.6 213
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/5 C 0 18.0 34
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/7 D 4 16.9 807
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-10 Evisir Evisir   [v 8] 2140/3 C 0 15.4 1000
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2180/8 B 4 15.6 385
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Kurt Sånna Kurt Sånna   [h 4] 2160/11 B 1 16.5 59
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/7 B 0 15.7 349
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Moon T.Frecia Moon T.Frecia   [s 5] 1640/11 D 6 14.5 924
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/8 B 0 18.4 233
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2140/4 D 4 17.2 83
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/12 D 2 15.2 154
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/8 C 5 16.2g 273
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/1 D str
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2640/10 D 0 18.4g 304
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 C 3 12.3 128
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Rainbird Rainbird   [s 8] 1640/3 D 3 13.8 191
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-3 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/3 C 6 15.4 723
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 5] 2160/13 B 8 18.6 902
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 2 16.1 210
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 B 5 17.2 31
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 2140/4 D str
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/2 D 4 16.3 101
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-11 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 D 7 16.9 590
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/9 B 0 16.7 995
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 2140/10 A 1 16.4 88
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2160/14 C 0 17.0 686
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 1640/4 D 0 15.7 372
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 B 1 16.7 70
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-5 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2160/11 B 3 18.3 552
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Jangus Jangus   [v 4] 2140/8 B 0 g 46
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-5 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 1640/8 D 4 14.3 1163
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/4 C 0 17.1 499
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-4 Olrei Star Olrei Star   [h 8] 2140/1 C 0 22.5 535
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 6] 2140/3 D 0 18.2g 489
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 606
2017-12-28 2017-12-28 Åby-3 Canary Canary   [s 5] 2140/6 D 4 16.7 419
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Zazo Rod Zazo Rod   [v 5] 2140/6 D 7 18.4g 509
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/9 B 2 17.8 26
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-4 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2140/2 D 0 19.3 963
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 7] 2160/10 B 0 g 105
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Sacan Sacan   [v 4] 2160/10 B 6 20.2 136
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Canary Canary   [s 5] 2140/2 D 1 17.7 307
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 5] 2100/8 C 7 19.3 266
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2100/4 D 0 20.4 334
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Rianna Trot Rianna Trot   [s 5] 2140/14 B 0 g 76
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2160/10 C 7 16.2 1103
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/5 A 1 17.6 19
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-6 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2160/12 C 0 g 510
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-2 Karen Victory Karen Victory   [s 3] 2140/4 D 0 g 887
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Älvan Älvan   [s 6] 2160/12 D 0 18.5 725
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2640/5 D 0 g 79
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-3 Chilling Star Chilling Star   [v 3] 2100/7 D 6 19.0 1071
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 1660/15 C 5 13.6 413
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/5 B 1 15.9 36
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Martinus Martinus   [v 6] 2140/6 D 0 18.8 238
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Sacan Sacan   [v 4] 2140/12 B 5 18.9 279
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2640/5 B 0 17.7 84
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/10 D 1 16.6 135
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/2 D 1 16.8 240
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/2 B 4 13.8 24
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Lee Sånna Lee Sånna   [h 4] 1640/2 C 0 14.6 164
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/12 A 0 17.1g 35
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-1 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2140/1 B 6 19.6 72
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2140/13 D 0 18.9 485
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-4 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/3 B 0 13.1 139
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Star Support Star Support   [v 11] 2140/7 D 0 g 853
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/5 B 2 17.8 39
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/10 D 0 590
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1660/6 B 2 13.6 53
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-8 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/2 D 0 20.8g 392
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/2 D 7 18.9g 272
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-7 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 C 0 g 302
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Donna Dixie Donna Dixie   [s 5] 2140/2 D 0 16.3 208
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/6 D 6 15.0 350
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 B 1 16.4 242
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 4] 2140/4 D 0 19.3g 1799
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/10 D 0 15.2 431
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/5 D 0 365
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Erro Neon Erro Neon   [v 9] 1640/9 D 0 g 668
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/12 D 0 18.6g 985
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/5 B 0 19.1 738
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/1 D 8 20.1 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/7 C 2 15.4 76
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/11 A 2 16.0 125
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2160/4 A 8 18.1 46
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/3 D 0 21.4 448
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/4 C 1 13.4 26
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 1609/9 B 8 14.1 32
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2140/9 B 0 g 51
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/11 D 0 g 72
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-4 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/8 C 4 14.2 397
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 4] 2640/2 C 0 g 58
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2120/2 B 0 20.6g 111
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Celinn Palema Celinn Palema   [s 3] 1620/2 D 1 15.8 59
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 2120/3 D 0 g 50
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1640/1 C 0 g 586
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2140/5 D 6 13.9 648
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/2 B 0 20.0g 909
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 5 14.5 241
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2100/5 C 0 16.1 41
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-6 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 D str
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Wood Composite Wood Composite   [v 7] 2640/3 D str
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/1 D 1 17.6 916
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2140/4 C 6 15.5 435
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2160/8 D 0 15.3 1146
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 0 g 595
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/8 C 0 16.6 603
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-8 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/10 D 6 14.0 599
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Emilia Emilia   [s 7] 2140/15 D 0 15.3 1260
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-8 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/11 D 0 g 1023
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 B 4 16.2 63
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2640/8 C str
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-7 Lazer Broline Lazer Broline   [v 9] 2640/5 D 0 14.9 597
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Quantum Amos Quantum Amos   [v 5] 1640/7 D 0 g 556
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-3 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/7 B 0 17.5g 337
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 I am Legend I am Legend   [v 6] 2140/12 D 0 g 308
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/2 C 2 280
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/12 D 8 18.8 411
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 6] 2140/1 C 0 g 437
2017-03-29 2017-03-29 Åby-4 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 16.0 977
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/2 D 0 15.2 550
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Swift Babe Swift Babe   [s 4] 2140/3 C str
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-8 Confess Arn Confess Arn   [v 8] 2100/7 D 0 18.5 678
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-1 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/4 C str
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/11 D 0 18.3g 1428
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-8 His Pano His Pano   [v 10] 1640/5 D 0 16.0 1088
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-5 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/3 C 4 16.7g 1366
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-4 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/5 C 1 13.7 35
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 7] 2100/2 C 0 g 283
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 3 17.8 480
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1609/1 B 4 15.7 141
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 7] 2140/6 D 0 g 484
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 18.2 758
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-7 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 10] 1660/10 D 0 16.2 1519
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/1 C 1 15.2 250
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/8 B 0 g 246
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/1 C 8 21.2g 154
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/2 D 0 19.5 643
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-8 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/10 B 0 23.0g 417
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2140/10 D 0 g 732
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/9 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/4 C str
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/2 D 5 18.1 1036
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2640/3 C 0 18.7 90
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 D 0 g 243
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 1640/1 D 2 13.5 250
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/7 D 6 20.1 202
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/2 D 1 17.5 406
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-9 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 2140/4 C 0 18.6 431
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/10 C 0 20.2g 120
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-3 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 1640/4 C 1 14.0 93
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 4] 2140/10 D 2 17.2 226
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 19.4 1054
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/7 D 0 19.8 673
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-8 Canary Canary   [s 6] 2140/3 D 6 17.2 1002
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 21.7g 812
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Rod Civil Rod Civil   [v 5] 2140/11 D 0 18.5 51
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-9 Canary Canary   [s 6] 2160/9 D 5 16.1 812
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 3] 2140/10 C 6 17.4 1128
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/8 C 0 17.7 1062
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Good Express Good Express   [v 5] 2140/10 C 0 19.9g 105
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/9 D 0 19.9 1130
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-6 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/3 D 0 623
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2160/8 A 5 17.5 119
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Fanny Band Fanny Band   [s 7] 2160/6 D 3 16.9 513
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Dejvid Am Dejvid Am   [v 5] 2140/8 C 5 16.2 66
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-8 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 3] 2140/4 D 0 16.2g 772
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 17.3 124
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2080/11 D 7 17.0g 1325
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/11 C 3 16.4 363
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 C 0 16.0 77
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2100/11 D 0 g 529
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 2160/15 C 8 16.7 259
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-7 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/7 B 0 19.6 583
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-8 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2660/3 D 0 18.6g 387
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 7] 1640/1 C 4 15.2 35
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2160/13 C 0 16.9 162
2018-09-26 2018-09-26 Åby-6 Quantanamera Quantanamera   [s 9] 3140/1 C 5 15.5 337
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Beaks Manello Beaks Manello   [v 3] 2140/2 C 7 15.5 129
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/8 B 7 18.6 477
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/1 C 4 17.8 61
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-7 Star Support Star Support   [v 12] 2140/5 D 0 17.3 866
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 1640/3 D 0 14.8 276
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/2 D 0 24.8 821
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/6 D 5 16.5 68
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 A 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Witty Witty   [s 4] 2140/1 C 0 18.8 74
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Screen Height Screen Height   [h 8] 2140/12 C 2 15.9g 104
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 7] 2140/12 C 5 14.9 222
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2080/2 B 5 16.4 284
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2080/12 D 7 16.8 831
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2480/5 D 0 19.6g 652
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2080/4 C 0 21.1 1183
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 549
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/13 D 0 17.6 759
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 8] 1609/4 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/9 B 6 15.9 170
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/3 D 0 15.2 260
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/3 C 0 19.0 562
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-4 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/6 D 7 16.2 663
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/12 D str
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2160/8 D 0 g 499
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2160/14 D 0 21.9 471
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/9 D 0 g 342
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/15 D 8 15.9 978
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2140/9 D 0 18.5 58
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/9 C 7 17.6 35
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/6 B 0 16.2 53
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/3 D 2 17.9 290
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Star Support Star Support   [v 12] 2100/9 D 7 16.7 1415
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/5 D 0 779
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2160/14 B 0 24.4g 600
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 8] 2140/3 D 0 17.5 445
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2160/6 B 4 17.6 123
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2660/5 C 0 16.7 982
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-12 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 8 18.5 1579
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2080/10 D 0
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2480/3 D 2 120
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2080/12 D 4 17.2 208
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2480/2 C 0 g 134
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Nytomt Elden Nytomt Elden   [v 4] 1640/2 C 0 g 252
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 6] 2140/1 C 3 17.4 170
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Greenbank Greenbank   [v 7] 2500/6 D 0 23.4g 113
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-8 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2100/3 D 3 16.6 627
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/6 D 7 17.3 159
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-8 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 D 4 16.8 547
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2140/10 B 3 19.8 282
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 g 160
2018-07-01 2018-07-01 Åby-1 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/7 C 0 18.6 122
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Star Support Star Support   [v 12] 2140/1 D 5 15.7 349
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Newflowers King Newflowers King   [v 6] 2140/5 B str
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/3 D 6 18.9 268
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-2 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/5 A 1 15.2 31
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/12 D 0 19.5 2868
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/1 C 5 15.2 442
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2080/3 D 5 15.2 608
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2120/7 D 3 18.1 52
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/2 D 0 18.6g 106
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Witty Witty   [s 4] 2100/8 B 6 16.8g 51
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2160/9 B 4 17.8 272
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 1640/6 C 6 16.1 148
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2080/5 C 0 20.4 195
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2480/4 B 0 18.2 213
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/4 D 2 17.4 84
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/8 D 1 17.1 148
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Star Support Star Support   [v 12] 2120/11 D 8 17.2 609
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2100/4 C 0 g 32
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2100/9 C 5 20.0 565
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Sobrio Sobrio   [v 8] 1700/6 D 7 20.0g 134
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/7 C 4 16.6 298
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 3160/8 D 0 17.4g 756
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/8 A str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/5 D 2 17.5 31
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Nettan Viking Nettan Viking   [s 7] 2140/6 D 2 32.4 146
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/1 C 2 16.6 139
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/7 D 0 18.2 686
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 1640/2 B 6 16.3 45
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Greenbank Greenbank   [v 7] 1640/1 C 0 g 196
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/6 B 5 15.4 259
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/15 A 2 15.0 267
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Älvan Älvan   [s 7] 2140/11 D 0 19.4 175
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 C 1 16.9 130
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 6 18.3 217
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Canary Canary   [s 6] 2140/10 B 0 15.4 189
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/5 D 0 19.4g 277
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2140/12 D 0 18.3 463
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Canary Canary   [s 6] 2160/6 D 0 15.2 190
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-10 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2160/4 D 0 20.0g 418
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2080/1 D 0 17.3 1290
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Above Angel Above Angel   [v 8] 2480/8 D 0 18.6g 162
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-9 Älvan Älvan   [s 7] 2100/5 D 5 17.6 957
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 9] 2140/10 B 0 15.0 937
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/2 C 7 16.6g 115
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 1640/2 D 0 17.4 198
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/3 D 6 17.7 254
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 1640/5 C 4 13.9 103
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Canary Canary   [s 6] 2080/8 C 6 17.7 96
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-10 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/6 B 6 20.1 74
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/10 C 4 17.9 229
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-9 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/10 C 2 19.2 66
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/7 C 4 17.9 94
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 8 18.4 62
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/8 B 5 15.6 366
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/9 D 5 16.1 163
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/9 C 1 15.7 137
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/5 C 0 g 41
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 Älvan Älvan   [s 7] 2160/4 D 0 g 642
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/5 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/9 C 4 18.5 168
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Fairyman Fairyman   [v 6] 2140/4 B 0 g 27
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/2 D 0 g 108
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/5 D 0 23.3g 270
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/3 D 0 18.8 827
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/1 D 0 19.0 655
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/1 D 0 17.4 407
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/1 D 0 g 87
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2140/5 D 0 20.6 894
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Canary Canary   [s 6] 2640/4 D 0 17.8 653
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/6 C 0 19.8g 407
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 4 17.8g 111
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 C 0 20.0 542
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 Mr Fairbanks Mr Fairbanks   [v 6] 2140/12 C 0 16.8 527
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-9 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/1 B 0 19.3g 158
2018-01-20 2018-01-20 Romme-3 Canary Canary   [s 6] 2140/2 D 0 17.2 480
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 Barbarian Division* Barbarian Division*   [h 5] 2140/15 D 3 16.3 244
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Snobben C.D. Snobben C.D.   [v 4] 1640/6 D 8 15.0 798
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-10 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/11 C str
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-7 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 1640/5 D 0 19.4 1366
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-5 Myworsthangover Myworsthangover   [s 6] 2140/8 D 0 21.0 426
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Beaks Manello Beaks Manello   [v 4] 2140/12 C 5 17.0 287
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-2 Myworsthangover Myworsthangover   [s 6] 2140/3 D 0 19.0 444
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/7 C 0 g 352
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-7 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2100/2 D 5 19.8 704
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-1 Baron Vick Baron Vick   [v 4] 2140/8 C 0 1022
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-7 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/15 A 4 16.5 591
2019-11-02 2019-11-02 Åby-5 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/5 C 5 17.2 183
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-2 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/3 D 0 764
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-4 Sir Armani Sir Armani   [v 10] 2160/8 C 5 18.0g 190
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 After All Flash After All Flash   [v 5] 2160/12 D 6 17.5 1795
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-7 Canary Canary   [s 7] 2140/6 C 0 17.4g 591
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/1 D 8 16.1 672
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/1 C 4 17.3 344
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Robros Brazza Robros Brazza   [v 9] 2140/5 D 0 17.3 426
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Karin Arriba Karin Arriba   [s 4] 2140/7 C 3 17.9 526
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-5 Paradox Paradox   [v 5] 2140/2 B 3 16.2 97
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2100/13 C 0 19.3g 806
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-10 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 1680/4 D 3 15.2 331
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-2 Baron Vick Baron Vick   [v 4] 2140/7 B 0 21.0 691
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/11 C 7 15.8 542
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Sno På Sno På   [s 10] 2140/7 C 0 20.4 385
2019-10-05 2019-10-05 Åby-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/11 B 3 17.8 105
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-2 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2160/10 A 0 21.3g 79
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/9 C 0 419
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/1 D 1 16.5 194
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-6 Global Resistance Global Resistance   [v 8] 2140/6 D 0 17.8 280
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-7 Seek and Destroy Seek and Destroy   [v 10] 2140/8 A 1 14.5 73
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2140/6 A 0 17.1 75
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/6 C 6 17.1 95
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2160/11 C 0 16.2 522
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 10] 1680/8 D 8 16.9 749
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-5 Lindamin Lindamin   [s 9] 2080/5 D 6 19.8 277
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Drömsaga Drömsaga   [s 7] 2100/9 C 0 g 186
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-7 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2100/3 B 7 15.2 62
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/8 B 6 16.0 56
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Above Angel Above Angel   [v 9] 2080/2 C 2 14.4 419
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-3 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2080/4 D 0 17.6 503
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/4 D 6 16.5 231
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Catchy Catchy   [s 4] 2080/9 D 0 g 311
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2480/7 C 5 g 1200
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Junilane Junilane   [s 7] 2100/8 C 7 18.2 1134
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-5 Above Angel Above Angel   [v 9] 2100/13 B 0 17.1 936
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/5 D 0 20.6 416
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Dats Madame Dats Madame   [s 8] 2140/10 D 0 21.3g 816
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 1640/1 D str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/2 C 2 14.8 206
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-8 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2140/8 C 0 13.5 1767
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-4 Junilane Junilane   [s 7] 1640/11 B 7 15.1 786
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/4 D 6 15.7 2614
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/10 D 6 16.3 604
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-2 Golden November Golden November   [h 8] 2140/12 D 0 18.1 1927
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-9 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2500/8 D 0 20.5 284
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Caipirinha Razz Caipirinha Razz   [s 6] 2140/1 A 0 g 100
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 McClintock McClintock   [v 6] 2140/11 B 0 19.3g 104
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-9 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/1 D 8 18.0 129
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2080/1 D 8 18.8 791
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-3 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 1640/2 B 8 16.0 135
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/10 D 5 16.4 329
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-2 Certo Cito Certo Cito   [s 5] 2100/6 B 2 16.1 42
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-7 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 2480/7 D 0 18.6g 1000
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2100/2 D str
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2100/5 D 5 19.0g 116
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-8 Carmula One Carmula One   [s 4] 2100/6 B 6 19.9 100
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/8 C 4 16.4 484
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2100/15 A 0 21.8g 195
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2160/12 A 7 18.2g 450
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Nicing Nicing   [v 5] 2140/5 D 7 22.8g 564
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 Carbureightr Carbureightr   [v 7] 2140/6 C 3 14.5g 168
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 2640/5 D 6 16.8g 330
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/6 C 6 17.1 384
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2100/10 D 0 20.1 856
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 7] 2160/6 D 8 18.7 221
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 1609/8 A 3 16.1 55
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Charlock Ganador Charlock Ganador   [v 4] 2140/2 D 2 18.1 74
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-4 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 1640/5 D 3 14.1 103
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2640/7 C 3 17.5 195
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 8] 2140/4 D str
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/2 D 0 g 366
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Narogaip Narogaip   [v 4] 2140/7 B 2 17.6 25
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Juicebox Juicebox   [v 7] 2140/8 B 1 14.8 476
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Canary Canary   [s 7] 2140/12 C 0 15.8 677
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Frozen Sun* Frozen Sun*   [v 4] 2140/9 B 2 17.8 126
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-1 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/12 D str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/14 C 7 16.6g 889
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 4] 2140/1 B 0 g 73
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Canary Canary   [s 7] 2160/5 C 0 15.4 574
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/4 D 4 16.0 587
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 20.6 437
2019-04-18 2019-04-18 Momarken-4 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 1640/7 C 0 261
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/3 D 7 19.0 744
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/1 D 0 20.0g 303
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Opera Avenue Opera Avenue   [s 5] 2140/10 C 5 16.3 164
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/5 C 0 15.8 178
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Älvan Älvan   [s 8] 2100/4 D 8 16.8 902
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/2 D 0 g 183
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/3 D 8 18.3g 56
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 8] 2140/5 D 3 16.5 90
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2160/11 B 0 16.4 143
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/6 D 0 16.8 1069
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/4 D 5 15.3 669
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Yippie Chic Yippie Chic   [s 8] 2140/12 C 1 16.4 116
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/3 B 0 g 532
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-4 Canary Canary   [s 7] 2160/6 D 0 17.6 921
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 1640/8 B 0 17.6 233
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Dejvid Am Dejvid Am   [v 6] 2640/2 D 7 18.9g 144
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-6 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/2 D 0 23.8g 1246
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/2 C 5 19.4 301
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2140/5 D 0 20.6 784
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-3 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 19.8 855
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/4 D 4 19.5 1784
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/7 C 0 17.7 767
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/8 C str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Canary Canary   [s 7] 2100/9 C 7 17.8 183
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2160/6 C 8 19.4 574
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 7 20.7 230
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/10 C 7 20.4g 473
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 Canary Canary   [s 7] 2160/8 C 3 16.6 608
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-3 Fanny Band Fanny Band   [s 9] 2100/9 C 0 21.7g 467
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 10] 2100/9 B 0 g 486
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Yippie Chic Yippie Chic   [s 9] 2100/14 A 2 15.8 57
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-5 Nelli Madame Nelli Madame   [s 5] 2100/15 C 8 16.2 1153
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-11 Above Angel Above Angel   [v 10] 2180/13 B 0 17.8g 591
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-1 Beach Bunny Beach Bunny   [s 4] 2140/12 A 0 g 170
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-7 Zoe Bay Zoe Bay   [s 4] 2140/6 D 0 18.8 1043
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-1 Paradox Paradox   [v 6] 2140/6 D 0 19.6g 148
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Forever Miracle Forever Miracle   [v 11] 2140/11 A 1 15.4 52
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-6 Inspector Cool Inspector Cool   [v 10] 1640/12 C 4 14.5 183
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/7 B 6 17.3 153
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-1 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 11] 1640/7 B 3 15.7 122
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-2 Myworsthangover Myworsthangover   [s 7] 2140/4 D 0 20.7 347
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-5 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2140/3 D 7 18.6 190
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-7 Beach Bunny Beach Bunny   [s 4] 2140/10 A str
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-9 Fanny Band Fanny Band   [s 9] 2140/3 A 0 23.7g 199
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-1 Beach Bunny Beach Bunny   [s 4] 2140/6 D 3 16.5 42
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-3 Myworsthangover Myworsthangover   [s 7] 2160/8 D 0 18.3 431
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Inspector Cool Inspector Cool   [v 10] 1640/4 C 2 15.2 111
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 11] 2160/12 B 4 15.5 245
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2140/9 D 0 17.8 468ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se