V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-5 Paradox Paradox   [v 5] 2140/2 B
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Karin Arriba Karin Arriba   [s 4] 2140/7 C
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Robros Brazza Robros Brazza   [v 9] 2140/5 D
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/1 C

Nyheter för travkusk


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.Brother Bill spurtade strålande I Sven..


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.
Brother Bill spurtade strålande I Svenskt Travkriterium som tvåa bakom vinnande Power. Nu tog han hem segern i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker för Ulf Ohlsson. Brother Bill öppnade snabbt och kunde ta över ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan bestämma och via en snabb slutrunda gav han inte favoriten Aetos Kronos skuggan av en chans. Den sistnämnde var blek som fyra från andra par utvändigt. Brother Bill trummade på i ledningen och när Ultion Face kom farande en bit ut i banan över upploppet ryckte Ulf Ohlsson tussarna på Brother Bill som svarade direkt och vann enkelt. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.14,4/2140a.
– Det är en fin häst och han skulle vara kvick från början och det var han. Han kändes fin och vi fick köra så sakta första varvet och jag ville dra upp tempot varvet kvar. Det kom någon ut i banan till slut och jag ryckte tussarna 50 kvar och då ökade han direkt. Han var absolut inte trött, sa Ulf Ohlsson.
Örjan Kihlström kommenterade Aetos Kronos fjärdeplats på följande vis.
– Han gick med skor och fast huva i dag, lite säkerhetsbalans. Han var inte lika vass som han har varit innan. Godkänd utan att vara lika vass som tidigare, sa Kihlström.

Imponerande uppvisning av Ganga Bae
I Breeders Crown för treåriga ston blev det en imponerande uppvisning av Ganga Bae. Hon fick en dryg inledning med tredjespår runt första sväng och resten av loppet i dödens. Men trots det slog hon klorna i den ledande favoriten Gina Mearas hur enkelt som helst in på upploppet och gled retfullt enkelt ifrån till slut. Ganga Bae, som satt fast i Oaks-finalen senast, krossade sina konkurrenter och vann med krafter kvar. Det är Stefan Melander som tränar hästen och i sulkyn satt Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a. Gina Mearas höll till andraplatsen.
– Hon var fantastiskt fin och skötte allting själv. Det var bara för mig att hålla i mig, sa Örjan Kihlström.

Aleppo Pine från dödens
Kihlström vann dubbelt då han även styrde in Aleppo Pine till seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Örjan lämnade ingenting åt slumpen utan sände tidigt fram Aleppo Pine utvändigt om ledande Adi Gallia. Hon gick i närkamp med denne in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut. Det Roger Walmann-tränade stoet vann på tiden 1.13,9/2140a.
– Hon är ganska stark och väldigt snabb också. Det är en komplett och fin märr. Hon hade tussarna kvar och hade en lite växel till om det hade behövts. Hon hade sämsta spåret och gick med skor och hade tussarna kvar. Så hon håller verkligen sin fina form, berömde Örjan Kihlström.

Betting Gangster övertygade
I det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Betting Gangster. Han tog direkt hand om ledningen och svarade resolut upp en tryckare från Tae Kwon Deo efter ett halvvarv. Över upploppet stegade Betting Gangster ifrån till en övertygande seger för Rikard N Skoglund. Tränar gör Jerry Riordan och segertiden skrevs till 1.13,4/2140a.
– Han öppnade väldigt bra i dag och jag kände redan i provstarten att det var andra grejer mot tidigare. Även om jag kände lite senast att han skulle kunna öppna. Jag bestämde mig för att köra i ledningen och han gick undan på ett bra sätt. I dag travade han maximalt och var väldigt spänstig, sa Rikard N Skoglund.
I snabbloppet som kördes inom V64 snuvade Pastore Bob och Johan Untersteiner pappa Peter och favoriten Heart of Steel på ledningen. Sedan såg Pastore Bob fin ut hela vägen och Johan gjorde allt för att Heart of Steel inte skulle få luckan i tid. Pastore Bob vann enkelt före Heart of Steel på tiden 1.10,7/1640a.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor...


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor. Han jobbar till vardags hos Jerry Riordan och Benuro d’Auvillier stod i en klass för sig. Ifrån ledningen ryckte hästen åt sig flera längders ledning och vann enkelt på tiden 1.14,0/2100 meter autostart.

Kanal 75


Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?- Brenne Berna är startsnabb men k..Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?

- Brenne Berna är startsnabb men kan nog inte ta en längd på min tror jag. Nu får Alfa Lina se Öystein Tjomslands häst på högersidan och då tror jag att det går vägen.
Alfa Lina var fyra i Kriteriestoet på Dannero efter en incident i loppet då ni krokade ihop med ett annat ekipage, sedan slutade ni tvåa i norska stokriteriet några veckor senare. Du måste tycka att hon värd en stor seger nu?
- Ja, det är hon absolut. Vi hade lite otur med spårlottningen i kriteriet i Norge också. Med ett spår innanför Brenne Berna där så vinner hon loppet.
Nioåriga Alfie i ditt stall är ett av landets bästa kallblodiga ston med 1,5 miljoner på kontot. Men du har sagt att treåriga Alfa Lina brukar matcha henne i träningen hemmavid?
- Jag har kört fortare med den yngre än vad jag har åkt i sulkyn efter Alfie. Några tiondelar bara men det är bra. 1.17,1 hade jag på GPS-mottagaren i finalen av Stokriteriet på Bjerke en kort stund i starten. Hon är mycket kvick.
Tror du att hon kommer upp i Alfies nivå om allt går bra?
- Där är hon ju redan!
Du är amatör med licensen knuten till Bollnästravet och står som tränare, ägare och uppfödare till de flesta av hästarna i stallet. Håller du på med sporten på heltid?
- Nej, jag är bonde med djur, åkrar och skog som jag håller på med också. Så efter att ha jobbat ensam med hästarna i flera år har jag faktiskt anställt en nu. Med åtta hästar på träningslistan måste jag ta hjälp.
Vad önskar du mest av allt just nu?
- En seger på Momarken, en krans och några pokaler. Ha-ha! V75-segern med Alfie på Romme (januari 2018) är det största jag har vunnit fram till nu.

Fotnot: Norska Oaks avgörs över 2140 meter. 300 000 kronor väntar på vinnaren på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.Någon gång ..


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.
Någon gång kvart i sju på kvällen ska ”miljonerna fördelas” och då gäller det att ha tagit ställning i den sista avdelningen på V75, klass I-loppet.
I juli var Timo Nurmos fyraåring Istanbul Boko favorit i ett trekilometerslopp i Axevalla V75. Jorma Kontio körde till ledningen efter en inledande galopp den gången och Istanbul Boko såg länge ut som en klar vinnare.
Svaret blev överraskande McGarret med amatören Micael Stjernström i sulkyn. Tränar gör och gjorde 25-årige Jesper Hedqvist från Mantorp - landets yngste travtränare.
- Det känns som att McGarret kommer med toppform till den här starten och jag sticker inte under stol med att jag tror på ganska bra chans igen. Det blir inga ändringar i utrustningen, vi kör som vi brukar, säger Jesper Hedqvist.
McGarret gick från säsongen som treåring i fjol utan en placering bland de tre främsta på 15 försök. Jesper Hedqvist menar att hästen byggdes i lite tuffare omgivningar hela den säsongen utan vinstkrav på sig. Ett upplägg som nu börjat betala sig.

”…kan fälla avgörandet”
En smygare blev det i Axevalla V75 i somras också. I loppet över tre varv hamnade Micael Stjernström i tredje invändigt med McGarret men tog sig ut i den sista kurvan och segern blev smått överlägsen efter en vass avslutning.
- Kontio tappade inte så mycket på galoppen och Istanbul Boko fick ändå bestämma i ledningen den gången. Men det var tre kilometer då och på lördag är vi nere på 2140 meter. Nurmos häst kanske är lite missgynnad av lite längre distanser medan min tvärtemot är lite starkare över längre distanser. Så det är en av sakerna som kan fälla avgörandet till Istanbul Bokos fördel, spekulerar Jesper Hedqvist.

Kommer med två raka
Född 1994 och Sveriges yngsta proffs i travet då han kvitterade ut licensen för några år sedan.
Mantorptravets Jesper Hedqvist är fortfarande den yngste.
- Ja, jag tror att jag är yngst fortfarande och att ingen petat av mig från den positionen ännu trots att jag blivit ett par år äldre!
McGarret tog karriärens andra seger på Axevalla i somras och kommer till lördagens lopp med två raka triumfer i vardagslopp i bagaget.
Summa fyra segrar för hästen man skyndat långsamt med och som fortsätter utvecklas i hetluften.
- Micael Stjernström är min kusk och kommer fortsätta vara det. Vi har haft ett jättebra samarbete och det finns ingen anledning att ändra på någonting heller. Fördelen om man har samma kusk är att man kan ”bygga” lite som han vill. Micael vet att han får fortsätta köra. Om han skulle sitta fast i något lopp är inte hela världen utan det tar vi igen någon annan gång, säger Jesper Hedqvist med för dagen 13 hästar i stallet på Uljebergs Säteri som ligger ett stenkast från Mantorptravet där han huserade fram till i somras.

Tar rygg på Kontio?
McGarret är inget startraket så bakspåret i V75-7 gör inte så mycket resonerar tränaren. Hästen har tagit samtliga sina fyra segrar från kön. På lördag hoppas man att hästens tunga spurt kan resultera i något riktigt bra igen.
- Jag tror att han kan vara med där framme. Istanbul Boko har spår 9 och McGarret 10. Blir det som jag har tänkt mig så får vi rygg på Istanbul Boko sista varvet och då går ingen säker bara det löser sig lite!

Mikael Wikner, Kanal 75


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Play Surprise Play Surprise   [s 7] 2140/2 4 17.2 197
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Degustation Degustation   [v 8] 2640/10 0 18.5 834
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Natasja Natasja   [s 6] 2140/1 0 g 773
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-11 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2640/3 0 g 727
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/3 str
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/4 5 17.5 610
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2640/4 0 g 673
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 6 20.7 733
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/15 4 16.6 136
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 7 18.6 376
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/4 2 16.2 406
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Don Vinci Don Vinci   [v 4] 1640/3 0 g 120
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/11 0 19.2 380
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-6 Nordanic Nordanic   [s 6] 2140/1 0 17.9 299
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 5] 1680/10 7 15.9g 1439
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Motörhead Motörhead   [v 6] 2080/7 3 15.6 221
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-4 Maltes Axel Maltes Axel   [v 5] 2100/6 6 18.2 445
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Remison Remison   [v 7] 2140/7 0 16.1 429
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2160/9 D 0 19.2 745
2016-12-22 2016-12-22 Åby-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 3] 2140/7 D 3 18.5 353
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Mariluck Mariluck   [s 4] 2140/7 B 4 19.0 28
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Judge Reo Judge Reo   [s 4] 2140/6 B 1 17.2 113
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/4 D 5 15.6 364
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 C 0 20.2 406
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 B 7 17.5 150
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/7 D 0 16.5 669
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 2140/4 B 3 15.7 26
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/8 B 0 19.6g 249
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/13 B 6 19.8 1156
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Emelie Hall Emelie Hall   [s 3] 2140/11 C 0 20.4 674
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/2 C str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-3 Lazer Broline Lazer Broline   [v 8] 2140/2 D 4 14.8 284
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 B 5 18.2 278
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/8 C 3 16.1 652
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/1 D 0 g 133
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/2 D 0 17.3 338
2016-11-17 2016-11-17 Åby-10 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/2 D 5 18.9g 221
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/9 D 0 15.2 771
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 300
2016-11-15 2016-11-15 Åby-5 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 D 5 17.9 386
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Sno På Sno På   [s 7] 1640/6 C 5 17.7 386
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2640/8 C 0 22.2 812
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/10 D 4 16.7 1731
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Evisir Evisir   [v 8] 2160/6 B 5 20.5 29
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 3] 2100/9 A 3 20.0 38
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2640/2 B 5 17.7 310
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/12 D str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/5 D str
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 5] 2160/12 C 0 18.0 444
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/8 D 8 16.4 344
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1640/2 D 0 16.8 172
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2160/14 D 7 20.4 1830
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-1 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 1640/3 C 2 15.8 46
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 3] 2140/8 D 0 21.5 1122
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Mirandola Mirandola   [s 5] 1640/7 D 0 g 434
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/14 B 0 15.7 581
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 1609/10 D 0 18.4 477
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/11 C 7 18.9 324
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2100/3 D 8 19.4g 644
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/9 D 0 16.1 860
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/11 D 4 15.7g 446
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2640/3 C 0 g 65
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/11 C str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2640/8 C 5 17.2 85
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/6 D 5 15.1 232
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 D 0 16.2 1185
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/7 C 0 15.4g 336
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/10 A 3 16.1 205
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/8 B 0 19.2g 372
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2660/14 C 4 17.1 1172
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 360
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/9 C 1 13.6 321
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 16.2 1123
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 C 0 17.0 420
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Evisir Evisir   [v 8] 2640/9 D 0 16.9 717
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/6 D 0 g 583
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Stepping Baby Stepping Baby   [s 3] 2140/8 B 4 17.5 74
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 4] 2140/6 B 5 17.1 30
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2140/9 D 7 17.2 873
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/11 C 7 15.1 456
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/4 B 1 13.4 47
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/5 C 1 13.5 43
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/3 D 0 g 305
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 2 13.3g 219
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/4 D 7 29.9g 738
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 Tushara Tushara   [s 7] 2140/9 D 0 16.1 717
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/3 D 0 g 880
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 20.3 251
2016-08-31 2016-08-31 Åby-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/7 D 0 16.2 2176
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/6 C 0 16.3 293
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Wood Composite Wood Composite   [v 6] 2140/5 D 0 g 139
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Evisir Evisir   [v 8] 2140/13 A 0 17.0 667
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Still Going Strong Still Going Strong   [v 7] 1640/1 C 5 15.0 168
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 B 2 16.3 136
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/10 D 3 16.4 71
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/8 D 0 17.1 492
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/4 D 0 g 285
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-9 Yippie Chic Yippie Chic   [s 5] 2480/2 B 1 17.4 18
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2500/12 A 0 16.7 605
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/3 D 2 14.0 699
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 1609/4 D 0 g 60
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/14 A str
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/10 D 0 15.1 1408
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-11 Evisir Evisir   [v 8] 1640/8 B 0 13.9 887
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-4 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2660/9 D 0 g 1476
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 D 6 18.3 215
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 C 3 17.4 36
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/9 B 7 16.0 54
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-5 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/7 C 4 18.6 828
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 Johanna Sånna Johanna Sånna   [s 5] 2140/5 D 0 23.0g 124
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 1640/12 C 0 15.5 689
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-4 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2640/7 C 0 g 440
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/11 B 3 16.1 44
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-12 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/6 C 0 15.5 663
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2100/5 C 2 16.1 337
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2160/11 C 0 16.5 394
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-3 Poco Loco Eagle Poco Loco Eagle   [s 10] 1640/6 D 6 14.7 294
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/3 D 5 17.6 213
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/5 C 0 18.0 34
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/4 C 2 18.0 148
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/7 D 4 16.9 807
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-10 Evisir Evisir   [v 8] 2140/3 C 0 15.4 1000
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2180/8 B 4 15.6 385
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Kurt Sånna Kurt Sånna   [h 4] 2160/11 B 1 16.5 59
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/7 B 0 15.7 349
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Moon T.Frecia Moon T.Frecia   [s 5] 1640/11 D 6 14.5 924
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/8 B 0 18.4 233
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2140/4 D 4 17.2 83
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/12 D 2 15.2 154
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/8 C 5 16.2g 273
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/1 D str
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2640/10 D 0 18.4g 304
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 C 3 12.3 128
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-3 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/3 C 6 15.4 723
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 5] 2160/13 B 8 18.6 902
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Rainbird Rainbird   [s 8] 1640/3 D 3 13.8 191
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 2 16.1 210
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 B 5 17.2 31
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 2140/4 D str
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/2 D 4 16.3 101
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-11 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 D 7 16.9 590
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/9 B 0 16.7 995
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 2140/10 A 1 16.4 88
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2160/14 C 0 17.0 686
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 1640/4 D 0 15.7 372
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 B 1 16.7 70
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-5 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2160/11 B 3 18.3 552
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-5 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 1640/8 D 4 14.3 1163
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Jangus Jangus   [v 4] 2140/8 B 0 g 46
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/4 C 0 17.1 499
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-4 Olrei Star Olrei Star   [h 8] 2140/1 C 0 22.5 535
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 6] 2140/3 D 0 18.2g 489
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 606
2017-12-28 2017-12-28 Åby-3 Canary Canary   [s 5] 2140/6 D 4 16.7 419
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-4 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2140/2 D 0 19.3 963
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Zazo Rod Zazo Rod   [v 5] 2140/6 D 7 18.4g 509
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/9 B 2 17.8 26
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 7] 2160/10 B 0 g 105
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Sacan Sacan   [v 4] 2160/10 B 6 20.2 136
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Canary Canary   [s 5] 2140/2 D 1 17.7 307
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 5] 2100/8 C 7 19.3 266
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2100/4 D 0 20.4 334
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Rianna Trot Rianna Trot   [s 5] 2140/14 B 0 g 76
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2160/10 C 7 16.2 1103
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/5 A 1 17.6 19
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-6 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2160/12 C 0 g 510
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-2 Karen Victory Karen Victory   [s 3] 2140/4 D 0 g 887
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Älvan Älvan   [s 6] 2160/12 D 0 18.5 725
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2640/5 D 0 g 79
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-3 Chilling Star Chilling Star   [v 3] 2100/7 D 6 19.0 1071
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Martinus Martinus   [v 6] 2140/6 D 0 18.8 238
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Sacan Sacan   [v 4] 2140/12 B 5 18.9 279
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 1660/15 C 5 13.6 413
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/5 B 1 15.9 36
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2640/5 B 0 17.7 84
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/10 D 1 16.6 135
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/2 D 1 16.8 240
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/2 B 4 13.8 24
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Lee Sånna Lee Sånna   [h 4] 1640/2 C 0 14.6 164
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/12 A 0 17.1g 35
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-1 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2140/1 B 6 19.6 72
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2140/13 D 0 18.9 485
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-4 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/3 B 0 13.1 139
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Star Support Star Support   [v 11] 2140/7 D 0 g 853
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/5 B 2 17.8 39
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/10 D 0 590
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1660/6 B 2 13.6 53
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/2 D 7 18.9g 272
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-8 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/2 D 0 20.8g 392
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-7 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 C 0 g 302
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Donna Dixie Donna Dixie   [s 5] 2140/2 D 0 16.3 208
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/6 D 6 15.0 350
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 B 1 16.4 242
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 4] 2140/4 D 0 19.3g 1799
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/10 D 0 15.2 431
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/5 D 0 365
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Erro Neon Erro Neon   [v 9] 1640/9 D 0 g 668
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/12 D 0 18.6g 985
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/5 B 0 19.1 738
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/1 D 8 20.1 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/7 C 2 15.4 76
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/11 A 2 16.0 125
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/4 C 1 13.4 26
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2160/4 A 8 18.1 46
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/3 D 0 21.4 448
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 1609/9 B 8 14.1 32
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2140/9 B 0 g 51
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/11 D 0 g 72
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-4 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/8 C 4 14.2 397
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 4] 2640/2 C 0 g 58
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2120/2 B 0 20.6g 111
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Celinn Palema Celinn Palema   [s 3] 1620/2 D 1 15.8 59
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 2120/3 D 0 g 50
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1640/1 C 0 g 586
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2140/5 D 6 13.9 648
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/2 B 0 20.0g 909
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 5 14.5 241
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2100/5 C 0 16.1 41
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-6 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 D str
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Wood Composite Wood Composite   [v 7] 2640/3 D str
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/1 D 1 17.6 916
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2140/4 C 6 15.5 435
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2160/8 D 0 15.3 1146
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 0 g 595
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/8 C 0 16.6 603
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-8 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/10 D 6 14.0 599
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Emilia Emilia   [s 7] 2140/15 D 0 15.3 1260
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-8 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/11 D 0 g 1023
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 B 4 16.2 63
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2640/8 C str
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-7 Lazer Broline Lazer Broline   [v 9] 2640/5 D 0 14.9 597
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Quantum Amos Quantum Amos   [v 5] 1640/7 D 0 g 556
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-3 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/7 B 0 17.5g 337
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 I am Legend I am Legend   [v 6] 2140/12 D 0 g 308
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/2 C 2 280
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/12 D 8 18.8 411
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 6] 2140/1 C 0 g 437
2017-03-29 2017-03-29 Åby-4 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 16.0 977
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/2 D 0 15.2 550
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Swift Babe Swift Babe   [s 4] 2140/3 C str
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-8 Confess Arn Confess Arn   [v 8] 2100/7 D 0 18.5 678
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-1 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/4 C str
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/11 D 0 18.3g 1428
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-8 His Pano His Pano   [v 10] 1640/5 D 0 16.0 1088
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-5 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/3 C 4 16.7g 1366
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-4 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/5 C 1 13.7 35
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 7] 2100/2 C 0 g 283
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 3 17.8 480
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1609/1 B 4 15.7 141
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 7] 2140/6 D 0 g 484
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 18.2 758
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-7 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 10] 1660/10 D 0 16.2 1519
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/1 C 1 15.2 250
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/8 B 0 g 246
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/1 C 8 21.2g 154
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/2 D 0 19.5 643
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-8 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/10 B 0 23.0g 417
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2140/10 D 0 g 732
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/9 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/4 C str
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/2 D 5 18.1 1036
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2640/3 C 0 18.7 90
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 D 0 g 243
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/2 D 1 17.5 406
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-9 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 2140/4 C 0 18.6 431
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 1640/1 D 2 13.5 250
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/7 D 6 20.1 202
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/10 C 0 20.2g 120
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-3 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 1640/4 C 1 14.0 93
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 4] 2140/10 D 2 17.2 226
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 19.4 1054
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/7 D 0 19.8 673
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-8 Canary Canary   [s 6] 2140/3 D 6 17.2 1002
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 21.7g 812
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Rod Civil Rod Civil   [v 5] 2140/11 D 0 18.5 51
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-9 Canary Canary   [s 6] 2160/9 D 5 16.1 812
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 3] 2140/10 C 6 17.4 1128
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/8 C 0 17.7 1062
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Good Express Good Express   [v 5] 2140/10 C 0 19.9g 105
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/9 D 0 19.9 1130
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-6 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/3 D 0 623
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2160/8 A 5 17.5 119
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Fanny Band Fanny Band   [s 7] 2160/6 D 3 16.9 513
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Dejvid Am Dejvid Am   [v 5] 2140/8 C 5 16.2 66
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-8 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 3] 2140/4 D 0 16.2g 772
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 17.3 124
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2080/11 D 7 17.0g 1325
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/11 C 3 16.4 363
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 C 0 16.0 77
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2100/11 D 0 g 529
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 2160/15 C 8 16.7 259
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-7 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/7 B 0 19.6 583
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-8 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2660/3 D 0 18.6g 387
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 7] 1640/1 C 4 15.2 35
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2160/13 C 0 16.9 162
2018-09-26 2018-09-26 Åby-6 Quantanamera Quantanamera   [s 9] 3140/1 C 5 15.5 337
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Beaks Manello Beaks Manello   [v 3] 2140/2 C 7 15.5 129
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/8 B 7 18.6 477
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/1 C 4 17.8 61
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-7 Star Support Star Support   [v 12] 2140/5 D 0 17.3 866
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 1640/3 D 0 14.8 276
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/2 D 0 24.8 821
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/6 D 5 16.5 68
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 A 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Witty Witty   [s 4] 2140/1 C 0 18.8 74
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Screen Height Screen Height   [h 8] 2140/12 C 2 15.9g 104
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 7] 2140/12 C 5 14.9 222
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2080/2 B 5 16.4 284
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2080/12 D 7 16.8 831
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2480/5 D 0 19.6g 652
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2080/4 C 0 21.1 1183
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 549
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/13 D 0 17.6 759
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 8] 1609/4 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/9 B 6 15.9 170
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/3 D 0 15.2 260
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/3 C 0 19.0 562
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-4 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/6 D 7 16.2 663
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/12 D str
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2160/8 D 0 g 499
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2160/14 D 0 21.9 471
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/9 D 0 g 342
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/15 D 8 15.9 978
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2140/9 D 0 18.5 58
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/9 C 7 17.6 35
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/6 B 0 16.2 53
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/3 D 2 17.9 290
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Star Support Star Support   [v 12] 2100/9 D 7 16.7 1415
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/5 D 0 779
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2160/14 B 0 24.4g 600
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 8] 2140/3 D 0 17.5 445
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2160/6 B 4 17.6 123
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2660/5 C 0 16.7 982
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-12 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 8 18.5 1579
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2080/10 D 0
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2480/3 D 2 120
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2080/12 D 4 17.2 208
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2480/2 C 0 g 134
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Nytomt Elden Nytomt Elden   [v 4] 1640/2 C 0 g 252
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 6] 2140/1 C 3 17.4 170
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Greenbank Greenbank   [v 7] 2500/6 D 0 23.4g 113
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-8 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2100/3 D 3 16.6 627
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/6 D 7 17.3 159
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-8 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 D 4 16.8 547
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2140/10 B 3 19.8 282
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 g 160
2018-07-01 2018-07-01 Åby-1 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/7 C 0 18.6 122
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Star Support Star Support   [v 12] 2140/1 D 5 15.7 349
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Newflowers King Newflowers King   [v 6] 2140/5 B str
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/3 D 6 18.9 268
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-2 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/5 A 1 15.2 31
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/12 D 0 19.5 2868
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/1 C 5 15.2 442
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2080/3 D 5 15.2 608
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2120/7 D 3 18.1 52
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/2 D 0 18.6g 106
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Witty Witty   [s 4] 2100/8 B 6 16.8g 51
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2160/9 B 4 17.8 272
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 1640/6 C 6 16.1 148
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2080/5 C 0 20.4 195
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2480/4 B 0 18.2 213
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/4 D 2 17.4 84
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/8 D 1 17.1 148
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Star Support Star Support   [v 12] 2120/11 D 8 17.2 609
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2100/4 C 0 g 32
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2100/9 C 5 20.0 565
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Sobrio Sobrio   [v 8] 1700/6 D 7 20.0g 134
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/7 C 4 16.6 298
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 3160/8 D 0 17.4g 756
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/8 A str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/5 D 2 17.5 31
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Nettan Viking Nettan Viking   [s 7] 2140/6 D 2 32.4 146
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/1 C 2 16.6 139
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/7 D 0 18.2 686
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 1640/2 B 6 16.3 45
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Greenbank Greenbank   [v 7] 1640/1 C 0 g 196
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/6 B 5 15.4 259
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/15 A 2 15.0 267
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Älvan Älvan   [s 7] 2140/11 D 0 19.4 175
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 C 1 16.9 130
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 6 18.3 217
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Canary Canary   [s 6] 2140/10 B 0 15.4 189
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/5 D 0 19.4g 277
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2140/12 D 0 18.3 463
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Canary Canary   [s 6] 2160/6 D 0 15.2 190
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-10 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2160/4 D 0 20.0g 418
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2080/1 D 0 17.3 1290
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Above Angel Above Angel   [v 8] 2480/8 D 0 18.6g 162
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-9 Älvan Älvan   [s 7] 2100/5 D 5 17.6 957
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 9] 2140/10 B 0 15.0 937
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/2 C 7 16.6g 115
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 1640/2 D 0 17.4 198
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/3 D 6 17.7 254
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 1640/5 C 4 13.9 103
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Canary Canary   [s 6] 2080/8 C 6 17.7 96
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-10 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/6 B 6 20.1 74
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/10 C 4 17.9 229
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-9 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/10 C 2 19.2 66
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/7 C 4 17.9 94
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 8 18.4 62
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/8 B 5 15.6 366
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/9 D 5 16.1 163
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/9 C 1 15.7 137
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/5 C 0 g 41
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 Älvan Älvan   [s 7] 2160/4 D 0 g 642
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/5 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/9 C 4 18.5 168
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Fairyman Fairyman   [v 6] 2140/4 B 0 g 27
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/2 D 0 g 108
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/5 D 0 23.3g 270
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/3 D 0 18.8 827
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/1 D 0 19.0 655
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/1 D 0 17.4 407
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/1 D 0 g 87
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2140/5 D 0 20.6 894
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Canary Canary   [s 6] 2640/4 D 0 17.8 653
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/6 C 0 19.8g 407
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 4 17.8g 111
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 C 0 20.0 542
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 Mr Fairbanks Mr Fairbanks   [v 6] 2140/12 C 0 16.8 527
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-9 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/1 B 0 19.3g 158
2018-01-20 2018-01-20 Romme-3 Canary Canary   [s 6] 2140/2 D 0 17.2 480
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2100/13 C 0 19.3g 806
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-10 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 1680/4 D 3 15.2 331
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-2 Baron Vick Baron Vick   [v 4] 2140/7 B 0 21.0 691
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/11 C 7 15.8 542
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Sno På Sno På   [s 10] 2140/7 C 0 20.4 385
2019-10-05 2019-10-05 Åby-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/11 B 3 17.8 105
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-2 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2160/10 A 0 21.3g 79
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/9 C 0 419
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/1 D 1 16.5 194
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-6 Global Resistance Global Resistance   [v 8] 2140/6 D 0 17.8 280
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-7 Seek and Destroy Seek and Destroy   [v 10] 2140/8 A 1 14.5 73
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2140/6 A 0 17.1 75
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/6 C 6 17.1 95
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2160/11 C 0 16.2 522
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 10] 1680/8 D 8 16.9 749
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-5 Lindamin Lindamin   [s 9] 2080/5 D 6 19.8 277
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Drömsaga Drömsaga   [s 7] 2100/9 C 0 g 186
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-7 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2100/3 B 7 15.2 62
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/8 B 6 16.0 56
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Above Angel Above Angel   [v 9] 2080/2 C 2 14.4 419
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-3 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2080/4 D 0 17.6 503
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/4 D 6 16.5 231
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Catchy Catchy   [s 4] 2080/9 D 0 g 311
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2480/7 C 5 g 1200
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Junilane Junilane   [s 7] 2100/8 C 7 18.2 1134
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-5 Above Angel Above Angel   [v 9] 2100/13 B 0 17.1 936
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/5 D 0 20.6 416
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Dats Madame Dats Madame   [s 8] 2140/10 D 0 21.3g 816
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 1640/1 D str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/2 C 2 14.8 206
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-8 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2140/8 C 0 13.5 1767
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-4 Junilane Junilane   [s 7] 1640/11 B 7 15.1 786
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/4 D 6 15.7 2614
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/10 D 6 16.3 604
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-2 Golden November Golden November   [h 8] 2140/12 D 0 18.1 1927
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-9 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2500/8 D 0 20.5 284
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Caipirinha Razz Caipirinha Razz   [s 6] 2140/1 A 0 g 100
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 McClintock McClintock   [v 6] 2140/11 B 0 19.3g 104
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-9 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/1 D 8 18.0 129
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2080/1 D 8 18.8 791
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-3 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 1640/2 B 8 16.0 135
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/10 D 5 16.4 329
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-2 Certo Cito Certo Cito   [s 5] 2100/6 B 2 16.1 42
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-7 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 2480/7 D 0 18.6g 1000
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2100/2 D str
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2100/5 D 5 19.0g 116
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-8 Carmula One Carmula One   [s 4] 2100/6 B 6 19.9 100
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/8 C 4 16.4 484
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2100/15 A 0 21.8g 195
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2160/12 A 7 18.2g 450
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Nicing Nicing   [v 5] 2140/5 D 7 22.8g 564
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 Carbureightr Carbureightr   [v 7] 2140/6 C 3 14.5g 168
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 2640/5 D 6 16.8g 330
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/6 C 6 17.1 384
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2100/10 D 0 20.1 856
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 7] 2160/6 D 8 18.7 221
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 1609/8 A 3 16.1 55
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Charlock Ganador Charlock Ganador   [v 4] 2140/2 D 2 18.1 74
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-4 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 1640/5 D 3 14.1 103
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2640/7 C 3 17.5 195
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 8] 2140/4 D str
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/2 D 0 g 366
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Narogaip Narogaip   [v 4] 2140/7 B 2 17.6 25
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Juicebox Juicebox   [v 7] 2140/8 B 1 14.8 476
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Canary Canary   [s 7] 2140/12 C 0 15.8 677
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Frozen Sun* Frozen Sun*   [v 4] 2140/9 B 2 17.8 126
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-1 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/12 D str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/14 C 7 16.6g 889
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 4] 2140/1 B 0 g 73
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Canary Canary   [s 7] 2160/5 C 0 15.4 574
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/4 D 4 16.0 587
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 20.6 437
2019-04-18 2019-04-18 Momarken-4 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 1640/7 C 0 261
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/3 D 7 19.0 744
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/1 D 0 20.0g 303
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Opera Avenue Opera Avenue   [s 5] 2140/10 C 5 16.3 164
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/5 C 0 15.8 178
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Älvan Älvan   [s 8] 2100/4 D 8 16.8 902
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/2 D 0 g 183
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/3 D 8 18.3g 56
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 8] 2140/5 D 3 16.5 90
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2160/11 B 0 16.4 143
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/6 D 0 16.8 1069
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/4 D 5 15.3 669
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Yippie Chic Yippie Chic   [s 8] 2140/12 C 1 16.4 116
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/3 B 0 g 532
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-4 Canary Canary   [s 7] 2160/6 D 0 17.6 921
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 1640/8 B 0 17.6 233
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Dejvid Am Dejvid Am   [v 6] 2640/2 D 7 18.9g 144
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-6 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/2 D 0 23.8g 1246
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/2 C 5 19.4 301
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2140/5 D 0 20.6 784
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-3 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 19.8 855
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/4 D 4 19.5 1784
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/7 C 0 17.7 767
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/8 C str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Canary Canary   [s 7] 2100/9 C 7 17.8 183
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2160/6 C 8 19.4 574
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 7 20.7 230
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/10 C 7 20.4g 473
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 Canary Canary   [s 7] 2160/8 C 3 16.6 608ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se