V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Catchy Catchy   [s 4] 2080/9 D
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/4 D
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-3 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2080/4 D
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Above Angel Above Angel   [v 9] 2080/2 B
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/8 C

Nyheter för travkusk


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lo..


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lopp med endast ett stolopp på V75-kupongen. Fyra av loppen inledde kvällen och ett avslutade, vid pass 22.00 på onsdagen.
En av favoriterna i finalen av Derbystoet söndagen 1 september kommer från Gävle
Fredrik Wallins fina sto Activated gick i mål med krafter sparade efter att ha körts till ledningen i utgången av den första kurvan.
Carl-Johan Jepson menade att han hade tagit en säkerhetsstart med storfavoriten för att inte riskera onödiga situationer.
- Oj, vad skönt att se henne där framme en gång, joggande. Det är en otrolig häst alltså, sa Fredrik Wallin.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter auto.

”Var bara bäst”
Roger Walmann har ett starkt kort i finalen. Efter åtta starter utan seger var Aleppo Pine omutlig för Örjan Kihlström. Stoet från Solvalla fick lägga flera speeder i loppet som gick i ett mycket högt tempo men kunde ändå kliva undan obehindrat.
Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto var kvalens snabbaste.
- Med de halsproblem hon haft trodde jag att det skulle bli för tufft. Men i dag var hon bara bäst, sa Roger Walmann.

Ny sats med Rödluvan
Örjan Kihlström tog det lilla lugna med Conrads Rödluva i starten i kvällens tredje uttagningslopp och hamnade sist. Men fuxan var överlägsen och Kihlström kunde köra lite som han ville och tog sig enkelt fram utvändigt ledaren och spetsade kort senare.
Lätt och lekande på 1.12,6 närmast före Miss Sober och Robert Bergh.
- Jag tog det lite lugnt med henne från start och då det var många som körde hamnade vi lite långt bak helt enkelt. Men hon kändes bra. Hon gör inte mer än man begär av henne och i dag var hon avslappnad. Vi har inte lyckats slå märrarna i storloppen hittills i år men vi ger inte upp än. Vi gör ett försök till i alla fall, sa Örjan Kihlström

Dråpligt lopp
Den andra uttagningen till Derbystoet blev dråplig. Björn Goop ledde i lugn stil med betrodda Fanny Chenal som slog av på farten alldeles den sista biten.
I stället gick segern till Staro Miami och Mika Fors som hann dit med minsta möjliga marginal. Finskan som tränas av Aripekka Pakkanen sprang och tvekade när Mika Fors lyfte ut från andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan och såg länge slagen ut.
- Hon var lite konstig i dag men 350 meter kvar tog hon i igen. Hon är bra och normalt kör jag framåt med henne tidigare, sa Mika Fors.
Segertiden 1.14,0 över 2140 meter.
Tre hästar var med på målfotot i den fjärde uttagningen till Derbystoet. Jorma Kontio fick nosen först med Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos) och två från ledarryggen Adi Gallia med sin tränare Nicklas Westerholm. Snöpligt utslagen André Eklundh med ledande Felicity Shagwell.
Sjätte och sista vinnaren i uttagningarna blev Mattias Djuses Racing Brodda. Rikard N Skoglund körde fram utvändigt ledaren varvet från mål och Racing Brodda var bara bäst.

Mikael Wikner, Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique. Tidning..


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique.
Tidningen Travronden var i veckan först med nyheten om att den svenske tränaren gärna ser Six Pack i världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om vi ska ta det här vidare så kommer jag fråga Jean-Michel Bazire om han vill ta in hästen i träning och förbereda honom för Prix d'Amerique. Jag har mitt här i USA och det skulle bli för många resor, säger Åke Svanstedt till Travronden.
Ett lopp på vägen för Six Pack kommer redan nu på lördag. Då körs två uttagningslopp till Kanadas största lopp Maple Leaf Trot i Toronto.
13 hästar är anmälda till loppet över 1609 meter och tio går vidare till finalen lördagen 31 augusti.
Andra hästar med svensk anknytning i Toronto är Marcus Melanders världsmästare Cruzado Dela Noche, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås och Nancy Johanssons Manchego.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Play Surprise Play Surprise   [s 7] 2140/2 4 17.2 197
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Degustation Degustation   [v 8] 2640/10 0 18.5 834
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Natasja Natasja   [s 6] 2140/1 0 g 773
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-11 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2640/3 0 g 727
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/3 str
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/4 5 17.5 610
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2640/4 0 g 673
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 6 20.7 733
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/15 4 16.6 136
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 7 18.6 376
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/4 2 16.2 406
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Don Vinci Don Vinci   [v 4] 1640/3 0 g 120
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/11 0 19.2 380
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-6 Nordanic Nordanic   [s 6] 2140/1 0 17.9 299
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-4 Maltes Axel Maltes Axel   [v 5] 2100/6 6 18.2 445
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 5] 1680/10 7 15.9g 1439
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Motörhead Motörhead   [v 6] 2080/7 3 15.6 221
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Remison Remison   [v 7] 2140/7 0 16.1 429
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2160/9 D 0 19.2 745
2016-12-22 2016-12-22 Åby-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 3] 2140/7 D 3 18.5 353
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/4 D 5 15.6 364
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Mariluck Mariluck   [s 4] 2140/7 B 4 19.0 28
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Judge Reo Judge Reo   [s 4] 2140/6 B 1 17.2 113
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 C 0 20.2 406
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 B 7 17.5 150
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/7 D 0 16.5 669
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 2140/4 B 3 15.7 26
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/8 B 0 19.6g 249
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/13 B 6 19.8 1156
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Emelie Hall Emelie Hall   [s 3] 2140/11 C 0 20.4 674
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/2 C str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-3 Lazer Broline Lazer Broline   [v 8] 2140/2 D 4 14.8 284
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 B 5 18.2 278
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/8 C 3 16.1 652
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/1 D 0 g 133
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/2 D 0 17.3 338
2016-11-17 2016-11-17 Åby-10 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/2 D 5 18.9g 221
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 300
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/9 D 0 15.2 771
2016-11-15 2016-11-15 Åby-5 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 D 5 17.9 386
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Sno På Sno På   [s 7] 1640/6 C 5 17.7 386
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2640/8 C 0 22.2 812
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/10 D 4 16.7 1731
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Evisir Evisir   [v 8] 2160/6 B 5 20.5 29
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 3] 2100/9 A 3 20.0 38
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2640/2 B 5 17.7 310
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/12 D str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/5 D str
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 5] 2160/12 C 0 18.0 444
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/8 D 8 16.4 344
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1640/2 D 0 16.8 172
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2160/14 D 7 20.4 1830
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-1 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 1640/3 C 2 15.8 46
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Mirandola Mirandola   [s 5] 1640/7 D 0 g 434
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 3] 2140/8 D 0 21.5 1122
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/14 B 0 15.7 581
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 1609/10 D 0 18.4 477
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/11 C 7 18.9 324
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2100/3 D 8 19.4g 644
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/9 D 0 16.1 860
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/11 D 4 15.7g 446
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2640/3 C 0 g 65
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/11 C str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2640/8 C 5 17.2 85
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/6 D 5 15.1 232
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 D 0 16.2 1185
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/7 C 0 15.4g 336
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/10 A 3 16.1 205
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/8 B 0 19.2g 372
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2660/14 C 4 17.1 1172
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 360
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/9 C 1 13.6 321
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 16.2 1123
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 C 0 17.0 420
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Evisir Evisir   [v 8] 2640/9 D 0 16.9 717
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/6 D 0 g 583
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Stepping Baby Stepping Baby   [s 3] 2140/8 B 4 17.5 74
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 4] 2140/6 B 5 17.1 30
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2140/9 D 7 17.2 873
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/11 C 7 15.1 456
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/4 B 1 13.4 47
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/5 C 1 13.5 43
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/3 D 0 g 305
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 2 13.3g 219
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/4 D 7 29.9g 738
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 Tushara Tushara   [s 7] 2140/9 D 0 16.1 717
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/3 D 0 g 880
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 20.3 251
2016-08-31 2016-08-31 Åby-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/7 D 0 16.2 2176
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/6 C 0 16.3 293
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Wood Composite Wood Composite   [v 6] 2140/5 D 0 g 139
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Evisir Evisir   [v 8] 2140/13 A 0 17.0 667
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Still Going Strong Still Going Strong   [v 7] 1640/1 C 5 15.0 168
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 B 2 16.3 136
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/10 D 3 16.4 71
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/8 D 0 17.1 492
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/4 D 0 g 285
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-9 Yippie Chic Yippie Chic   [s 5] 2480/2 B 1 17.4 18
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2500/12 A 0 16.7 605
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/3 D 2 14.0 699
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 1609/4 D 0 g 60
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/14 A str
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/10 D 0 15.1 1408
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-11 Evisir Evisir   [v 8] 1640/8 B 0 13.9 887
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-4 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2660/9 D 0 g 1476
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 D 6 18.3 215
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 C 3 17.4 36
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/9 B 7 16.0 54
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-5 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/7 C 4 18.6 828
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 Johanna Sånna Johanna Sånna   [s 5] 2140/5 D 0 23.0g 124
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 1640/12 C 0 15.5 689
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-4 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2640/7 C 0 g 440
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/11 B 3 16.1 44
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-12 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/6 C 0 15.5 663
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2100/5 C 2 16.1 337
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2160/11 C 0 16.5 394
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-3 Poco Loco Eagle Poco Loco Eagle   [s 10] 1640/6 D 6 14.7 294
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/4 C 2 18.0 148
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/3 D 5 17.6 213
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/5 C 0 18.0 34
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/7 D 4 16.9 807
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-10 Evisir Evisir   [v 8] 2140/3 C 0 15.4 1000
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2180/8 B 4 15.6 385
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Kurt Sånna Kurt Sånna   [h 4] 2160/11 B 1 16.5 59
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/7 B 0 15.7 349
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Moon T.Frecia Moon T.Frecia   [s 5] 1640/11 D 6 14.5 924
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/8 B 0 18.4 233
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2140/4 D 4 17.2 83
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/12 D 2 15.2 154
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/8 C 5 16.2g 273
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/1 D str
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2640/10 D 0 18.4g 304
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 C 3 12.3 128
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Rainbird Rainbird   [s 8] 1640/3 D 3 13.8 191
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-3 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/3 C 6 15.4 723
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 5] 2160/13 B 8 18.6 902
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 2 16.1 210
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 B 5 17.2 31
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 2140/4 D str
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/2 D 4 16.3 101
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-11 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 D 7 16.9 590
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/9 B 0 16.7 995
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 2140/10 A 1 16.4 88
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2160/14 C 0 17.0 686
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 1640/4 D 0 15.7 372
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 B 1 16.7 70
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-5 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2160/11 B 3 18.3 552
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-5 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 1640/8 D 4 14.3 1163
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Jangus Jangus   [v 4] 2140/8 B 0 g 46
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/4 C 0 17.1 499
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-4 Olrei Star Olrei Star   [h 8] 2140/1 C 0 22.5 535
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 6] 2140/3 D 0 18.2g 489
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 606
2017-12-28 2017-12-28 Åby-3 Canary Canary   [s 5] 2140/6 D 4 16.7 419
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/9 B 2 17.8 26
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-4 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2140/2 D 0 19.3 963
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Zazo Rod Zazo Rod   [v 5] 2140/6 D 7 18.4g 509
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 7] 2160/10 B 0 g 105
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Sacan Sacan   [v 4] 2160/10 B 6 20.2 136
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Canary Canary   [s 5] 2140/2 D 1 17.7 307
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 5] 2100/8 C 7 19.3 266
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2100/4 D 0 20.4 334
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Rianna Trot Rianna Trot   [s 5] 2140/14 B 0 g 76
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2160/10 C 7 16.2 1103
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/5 A 1 17.6 19
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-6 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2160/12 C 0 g 510
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-2 Karen Victory Karen Victory   [s 3] 2140/4 D 0 g 887
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Älvan Älvan   [s 6] 2160/12 D 0 18.5 725
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2640/5 D 0 g 79
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-3 Chilling Star Chilling Star   [v 3] 2100/7 D 6 19.0 1071
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/5 B 1 15.9 36
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Martinus Martinus   [v 6] 2140/6 D 0 18.8 238
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Sacan Sacan   [v 4] 2140/12 B 5 18.9 279
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 1660/15 C 5 13.6 413
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2640/5 B 0 17.7 84
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/10 D 1 16.6 135
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/2 D 1 16.8 240
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/2 B 4 13.8 24
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Lee Sånna Lee Sånna   [h 4] 1640/2 C 0 14.6 164
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/12 A 0 17.1g 35
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-1 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2140/1 B 6 19.6 72
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2140/13 D 0 18.9 485
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-4 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/3 B 0 13.1 139
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Star Support Star Support   [v 11] 2140/7 D 0 g 853
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/5 B 2 17.8 39
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/10 D 0 590
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1660/6 B 2 13.6 53
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-8 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/2 D 0 20.8g 392
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/2 D 7 18.9g 272
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-7 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 C 0 g 302
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Donna Dixie Donna Dixie   [s 5] 2140/2 D 0 16.3 208
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/6 D 6 15.0 350
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 B 1 16.4 242
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 4] 2140/4 D 0 19.3g 1799
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/10 D 0 15.2 431
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/5 D 0 365
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Erro Neon Erro Neon   [v 9] 1640/9 D 0 g 668
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/12 D 0 18.6g 985
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/5 B 0 19.1 738
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/1 D 8 20.1 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/7 C 2 15.4 76
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/11 A 2 16.0 125
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/3 D 0 21.4 448
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/4 C 1 13.4 26
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2160/4 A 8 18.1 46
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 1609/9 B 8 14.1 32
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2140/9 B 0 g 51
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/11 D 0 g 72
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-4 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/8 C 4 14.2 397
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 4] 2640/2 C 0 g 58
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2120/2 B 0 20.6g 111
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Celinn Palema Celinn Palema   [s 3] 1620/2 D 1 15.8 59
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 2120/3 D 0 g 50
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1640/1 C 0 g 586
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2140/5 D 6 13.9 648
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/2 B 0 20.0g 909
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 5 14.5 241
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2100/5 C 0 16.1 41
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Wood Composite Wood Composite   [v 7] 2640/3 D str
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-6 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 D str
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/1 D 1 17.6 916
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2140/4 C 6 15.5 435
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2160/8 D 0 15.3 1146
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 0 g 595
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/8 C 0 16.6 603
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-8 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/10 D 6 14.0 599
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Emilia Emilia   [s 7] 2140/15 D 0 15.3 1260
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-8 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/11 D 0 g 1023
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 B 4 16.2 63
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2640/8 C str
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-7 Lazer Broline Lazer Broline   [v 9] 2640/5 D 0 14.9 597
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Quantum Amos Quantum Amos   [v 5] 1640/7 D 0 g 556
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-3 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/7 B 0 17.5g 337
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 I am Legend I am Legend   [v 6] 2140/12 D 0 g 308
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/12 D 8 18.8 411
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/2 C 2 280
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 6] 2140/1 C 0 g 437
2017-03-29 2017-03-29 Åby-4 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 16.0 977
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/2 D 0 15.2 550
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Swift Babe Swift Babe   [s 4] 2140/3 C str
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-8 Confess Arn Confess Arn   [v 8] 2100/7 D 0 18.5 678
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-1 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/4 C str
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/11 D 0 18.3g 1428
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-8 His Pano His Pano   [v 10] 1640/5 D 0 16.0 1088
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-5 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/3 C 4 16.7g 1366
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-4 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/5 C 1 13.7 35
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 7] 2100/2 C 0 g 283
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 3 17.8 480
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1609/1 B 4 15.7 141
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 7] 2140/6 D 0 g 484
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 18.2 758
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-7 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 10] 1660/10 D 0 16.2 1519
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/1 C 1 15.2 250
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/8 B 0 g 246
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/1 C 8 21.2g 154
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/2 D 0 19.5 643
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-8 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/10 B 0 23.0g 417
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2140/10 D 0 g 732
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/9 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/4 C str
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/2 D 5 18.1 1036
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2640/3 C 0 18.7 90
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 D 0 g 243
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/7 D 6 20.1 202
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/2 D 1 17.5 406
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-9 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 2140/4 C 0 18.6 431
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 1640/1 D 2 13.5 250
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/10 C 0 20.2g 120
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-3 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 1640/4 C 1 14.0 93
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 4] 2140/10 D 2 17.2 226
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 19.4 1054
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/7 D 0 19.8 673
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-8 Canary Canary   [s 6] 2140/3 D 6 17.2 1002
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 21.7g 812
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Rod Civil Rod Civil   [v 5] 2140/11 D 0 18.5 51
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-9 Canary Canary   [s 6] 2160/9 D 5 16.1 812
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 3] 2140/10 C 6 17.4 1128
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/8 C 0 17.7 1062
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Good Express Good Express   [v 5] 2140/10 C 0 19.9g 105
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/9 D 0 19.9 1130
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-6 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/3 D 0 623
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2160/8 A 5 17.5 119
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Fanny Band Fanny Band   [s 7] 2160/6 D 3 16.9 513
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Dejvid Am Dejvid Am   [v 5] 2140/8 C 5 16.2 66
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-8 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 3] 2140/4 D 0 16.2g 772
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 17.3 124
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2080/11 D 7 17.0g 1325
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/11 C 3 16.4 363
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 C 0 16.0 77
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2100/11 D 0 g 529
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 2160/15 C 8 16.7 259
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-7 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/7 B 0 19.6 583
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-8 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2660/3 D 0 18.6g 387
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 7] 1640/1 C 4 15.2 35
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2160/13 C 0 16.9 162
2018-09-26 2018-09-26 Åby-6 Quantanamera Quantanamera   [s 9] 3140/1 C 5 15.5 337
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Beaks Manello Beaks Manello   [v 3] 2140/2 C 7 15.5 129
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/8 B 7 18.6 477
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/1 C 4 17.8 61
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-7 Star Support Star Support   [v 12] 2140/5 D 0 17.3 866
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 1640/3 D 0 14.8 276
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/2 D 0 24.8 821
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/6 D 5 16.5 68
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 A 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Witty Witty   [s 4] 2140/1 C 0 18.8 74
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Screen Height Screen Height   [h 8] 2140/12 C 2 15.9g 104
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 7] 2140/12 C 5 14.9 222
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2080/2 B 5 16.4 284
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2080/12 D 7 16.8 831
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2480/5 D 0 19.6g 652
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2080/4 C 0 21.1 1183
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 549
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/13 D 0 17.6 759
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 8] 1609/4 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/9 B 6 15.9 170
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/3 D 0 15.2 260
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/3 C 0 19.0 562
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-4 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/6 D 7 16.2 663
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/12 D str
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2160/8 D 0 g 499
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2160/14 D 0 21.9 471
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/9 D 0 g 342
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/15 D 8 15.9 978
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2140/9 D 0 18.5 58
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/9 C 7 17.6 35
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/6 B 0 16.2 53
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/3 D 2 17.9 290
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Star Support Star Support   [v 12] 2100/9 D 7 16.7 1415
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/5 D 0 779
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2160/14 B 0 24.4g 600
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 8] 2140/3 D 0 17.5 445
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2160/6 B 4 17.6 123
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2660/5 C 0 16.7 982
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-12 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 8 18.5 1579
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2080/10 D 0
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2480/3 D 2 120
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2080/12 D 4 17.2 208
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2480/2 C 0 g 134
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Nytomt Elden Nytomt Elden   [v 4] 1640/2 C 0 g 252
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 6] 2140/1 C 3 17.4 170
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Greenbank Greenbank   [v 7] 2500/6 D 0 23.4g 113
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-8 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2100/3 D 3 16.6 627
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/6 D 7 17.3 159
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-8 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 D 4 16.8 547
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2140/10 B 3 19.8 282
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 g 160
2018-07-01 2018-07-01 Åby-1 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/7 C 0 18.6 122
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Star Support Star Support   [v 12] 2140/1 D 5 15.7 349
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Newflowers King Newflowers King   [v 6] 2140/5 B str
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/3 D 6 18.9 268
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-2 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/5 A 1 15.2 31
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/12 D 0 19.5 2868
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/1 C 5 15.2 442
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2080/3 D 5 15.2 608
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2120/7 D 3 18.1 52
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/2 D 0 18.6g 106
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Witty Witty   [s 4] 2100/8 B 6 16.8g 51
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2160/9 B 4 17.8 272
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 1640/6 C 6 16.1 148
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2080/5 C 0 20.4 195
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2480/4 B 0 18.2 213
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/4 D 2 17.4 84
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/8 D 1 17.1 148
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Star Support Star Support   [v 12] 2120/11 D 8 17.2 609
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2100/4 C 0 g 32
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2100/9 C 5 20.0 565
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Sobrio Sobrio   [v 8] 1700/6 D 7 20.0g 134
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/7 C 4 16.6 298
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 3160/8 D 0 17.4g 756
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/8 A str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/5 D 2 17.5 31
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Nettan Viking Nettan Viking   [s 7] 2140/6 D 2 32.4 146
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/1 C 2 16.6 139
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/7 D 0 18.2 686
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 1640/2 B 6 16.3 45
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Greenbank Greenbank   [v 7] 1640/1 C 0 g 196
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/6 B 5 15.4 259
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/15 A 2 15.0 267
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Älvan Älvan   [s 7] 2140/11 D 0 19.4 175
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 C 1 16.9 130
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 6 18.3 217
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Canary Canary   [s 6] 2140/10 B 0 15.4 189
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/5 D 0 19.4g 277
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2140/12 D 0 18.3 463
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Canary Canary   [s 6] 2160/6 D 0 15.2 190
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-10 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2160/4 D 0 20.0g 418
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2080/1 D 0 17.3 1290
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Above Angel Above Angel   [v 8] 2480/8 D 0 18.6g 162
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-9 Älvan Älvan   [s 7] 2100/5 D 5 17.6 957
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 9] 2140/10 B 0 15.0 937
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/2 C 7 16.6g 115
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 1640/2 D 0 17.4 198
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/3 D 6 17.7 254
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 1640/5 C 4 13.9 103
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Canary Canary   [s 6] 2080/8 C 6 17.7 96
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-10 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/6 B 6 20.1 74
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/10 C 4 17.9 229
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-9 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/10 C 2 19.2 66
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/7 C 4 17.9 94
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 8 18.4 62
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/8 B 5 15.6 366
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/9 D 5 16.1 163
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/9 C 1 15.7 137
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/5 C 0 g 41
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 Älvan Älvan   [s 7] 2160/4 D 0 g 642
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/5 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/9 C 4 18.5 168
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Fairyman Fairyman   [v 6] 2140/4 B 0 g 27
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/2 D 0 g 108
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/5 D 0 23.3g 270
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/3 D 0 18.8 827
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/1 D 0 19.0 655
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/1 D 0 17.4 407
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/1 D 0 g 87
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2140/5 D 0 20.6 894
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Canary Canary   [s 6] 2640/4 D 0 17.8 653
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/6 C 0 19.8g 407
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 4 17.8g 111
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 C 0 20.0 542
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 Mr Fairbanks Mr Fairbanks   [v 6] 2140/12 C 0 16.8 527
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-9 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/1 B 0 19.3g 158
2018-01-20 2018-01-20 Romme-3 Canary Canary   [s 6] 2140/2 D 0 17.2 480
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2480/7 C 5 g 1200
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Junilane Junilane   [s 7] 2100/8 C 7 18.2 1134
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-5 Above Angel Above Angel   [v 9] 2100/13 B 0 17.1 936
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/5 D 0 20.6 416
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Dats Madame Dats Madame   [s 8] 2140/10 D 0 21.3g 816
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 1640/1 D str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/2 C 2 14.8 206
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-8 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2140/8 C 0 13.5 1767
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-4 Junilane Junilane   [s 7] 1640/11 B 7 15.1 786
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/4 D 6 15.7 2614
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/10 D 6 16.3 604
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-2 Golden November Golden November   [h 8] 2140/12 D 0 18.1 1927
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-9 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2500/8 D 0 20.5 284
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Caipirinha Razz Caipirinha Razz   [s 6] 2140/1 A 0 g 100
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 McClintock McClintock   [v 6] 2140/11 B 0 19.3g 104
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-9 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/1 D 8 18.0 129
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2080/1 D 8 18.8 791
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-3 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 1640/2 B 8 16.0 135
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/10 D 5 16.4 329
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-2 Certo Cito Certo Cito   [s 5] 2100/6 B 2 16.1 42
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-7 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 2480/7 D 0 18.6g 1000
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2100/2 D str
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2100/5 D 5 19.0g 116
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-8 Carmula One Carmula One   [s 4] 2100/6 B 6 19.9 100
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/8 C 4 16.4 484
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2100/15 A 0 21.8g 195
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2160/12 A 7 18.2g 450
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Nicing Nicing   [v 5] 2140/5 D 7 22.8g 564
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 Carbureightr Carbureightr   [v 7] 2140/6 C 3 14.5g 168
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 2640/5 D 6 16.8g 330
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/6 C 6 17.1 384
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2100/10 D 0 20.1 856
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 7] 2160/6 D 8 18.7 221
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 1609/8 A 3 16.1 55
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Charlock Ganador Charlock Ganador   [v 4] 2140/2 D 2 18.1 74
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-4 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 1640/5 D 3 14.1 103
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2640/7 C 3 17.5 195
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 8] 2140/4 D str
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/2 D 0 g 366
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Narogaip Narogaip   [v 4] 2140/7 B 2 17.6 25
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Juicebox Juicebox   [v 7] 2140/8 B 1 14.8 476
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Canary Canary   [s 7] 2140/12 C 0 15.8 677
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Frozen Sun* Frozen Sun*   [v 4] 2140/9 B 2 17.8 126
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-1 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/12 D str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/14 C 7 16.6g 889
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 4] 2140/1 B 0 g 73
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Canary Canary   [s 7] 2160/5 C 0 15.4 574
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/4 D 4 16.0 587
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 20.6 437
2019-04-18 2019-04-18 Momarken-4 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 1640/7 C 0 261
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/3 D 7 19.0 744
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/1 D 0 20.0g 303
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Opera Avenue Opera Avenue   [s 5] 2140/10 C 5 16.3 164
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/5 C 0 15.8 178
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Älvan Älvan   [s 8] 2100/4 D 8 16.8 902
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/2 D 0 g 183
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/3 D 8 18.3g 56
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 8] 2140/5 D 3 16.5 90
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2160/11 B 0 16.4 143
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/6 D 0 16.8 1069
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/4 D 5 15.3 669
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Yippie Chic Yippie Chic   [s 8] 2140/12 C 1 16.4 116
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/3 B 0 g 532
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-4 Canary Canary   [s 7] 2160/6 D 0 17.6 921
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 1640/8 B 0 17.6 233
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Dejvid Am Dejvid Am   [v 6] 2640/2 D 7 18.9g 144
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-6 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/2 D 0 23.8g 1246
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/2 C 5 19.4 301
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2140/5 D 0 20.6 784
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-3 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 19.8 855
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/4 D 4 19.5 1784
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/7 C 0 17.7 767
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/8 C str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Canary Canary   [s 7] 2100/9 C 7 17.8 183
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2160/6 C 8 19.4 574
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 7 20.7 230
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/10 C 7 20.4g 473
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 Canary Canary   [s 7] 2160/8 C 3 16.6 608ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se