V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen ..


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen utvändigt ledaren var Nero Maximus aldrig hotad.
Det var tredje gången som Conrad Lugauer segrade i det klassiska loppet. De tidigare vinnarna heter La Traviata (2006) och Pompano Crown (2008).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna..


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna 29 juni där det väntar en miljon kronor i förstapris.
Hingstar och valacker gjorde upp i tre försök där de fyra främsta gick till final.
Stoklassen bjöd på fyra försök där tre finalplatser stod på plats i varje.
Svante Båth är i stort sett alltid med i hetluften när det gäller E3 och han fick se tre hingstar från stallet kvala in. Global Adventure och Bythebook vann sina försök från ledningen medan stallkamraten Alien Kronos spurtade in som fyra i sitt försök.
Bythebook var imponerande startsnabb i sitt försök tillsammans med Erik Adielsson och publiken fick sedan se en härlig duell med favoriten Fort Knox utvändigt. En duell som Bythebook vann utan problem.
Bythebook fick dela segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Belker. Sten O Jansson-tränade Belker imponerade också i sitt kval som han ledde från start till mål med Torbjörn Jansson.

Flera banrekord
I stoklassen imponerade också vinnarna och Zolly vann sitt försök på banrekord för treåriga ston när hon noterades för 1.13,2/2140 meter autostart tillsammans med sin tränare Mattias Djuse.
Ett banrekord som dock blev kortlivat då Grande Diva Sisu vann loppet efter på 1.13,0 tillsammans med sin tränare Per Nordström.
Daniel Redéns Adward Kronos gav ett rejält intryck då hon vann sitt försök utvändigt om ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Det fjärde och sista försöket dominerade finska Pekka Korpi från start till mål med Mascate Match.
I spårlottningen till finalen drog Örjan Kihlström vinstlotten och han tvekade aldrig när han valde innerspår för Adward Kronos.

Startlista
E3-final hingstar/valacker
2140 meter autostart
1) Belker (Sten O Jansson)
2) Bythebook (Svante Båth)
3) Global Adventure (Svante Båth)
4) Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5) Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6) Criterion (Fredrik Wallin)
7) Dontloosememate (Jim Oscarsson)
8) I’m A Keeper (Leif Witasp)
9) Fort Knox (Pasi Aikio)
10) Aetos Kronos (Jerry Riordan)
11) Zola Key (Björn Goop)
12) Alien Kronos (Svante Båth)
Förstapris: 1 miljon kronor

Startlista
E3-final ston
2140 meter autostart
1) Adward Kronos (Daniel Redén)
2) Grande Diva Sisu (Per Nordström)
3) Mascate Match (Pekka Korpi)
4) Global Anarchy (Joakim Lövgren)
5) Scarlet Hello (Jörgen Westholm)
6) Boxer Shrimp (Robert Bergh)
7) Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
8) Global Amazone (Jörgen Westholm)
9) Zolly (Mattias Djuse)
10) Darling Godiva (Lars I Nilsson)
11) Visual Condition (Stefan Melander)
12) Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
Förstapris: 1 miljon kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn B..


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn By Heart i årets upplaga av Stockholms Stora Pris.
Men Rafael De Oliveira smög fram sin häst invändigt och hittade ryggen på Swedish Dream som blixtstartade till front.
När sedan segerchecken på 700 000 skulle skrivas ut på upploppet så var det Learn By Heart som var starkast och han inte bara kopplade grepp på ledaren, han hade även mod att försvara sig mot King David och Christmas.
Den fyraårige hingsten tränas av Bent Olsen i Danmark.
- Han var helt otroligt bra i dag men visade att han är i kanonform. Han missar starten och vinner ändå, kommenterade Bent Olsen.
Learn By Heart är uppfödd av den brittiska drottningen Elisabeth II som har ett stort galoppintresse.
- Ägarinnan Lone Kaj-Nielsen ville ha en häst efter Frankel - och hon brukar få sin vilja igenom, sa Bent Olsen om det lyckade miljonköpet.

Favoritseger inledde V64-spelet
I Bloomers’ Vase (L) med 200 000 kronor till vinnaren blev det favoritseger Appelina och Jan-Erik Neuroth. Appelina var med bra från start och låg med i draget som femma-sexa. Det bet sedan bra när hon attackerade genom slutkurvan och hon kunde koppla segergreppet direkt in på upploppet
Wido Neuroth tränar vinnaren i V64-1.
Bobbie Killicks Minneslöpning (V64-2) gick till Sandtastic som var mycket stark i händerna på Josefin Landgren. Santastic var tidigt framme utvändigt ledaren Stureplan, kopplade greppet genom slutkurvan och försvarade sig sedan starkt hela upploppet ner. 100 000 kronor var segern värd. Bettina Andersen tränar segraren.

Holmquist skrällde
Dagens skräll kom i Jockeyklubbens 2000 Guineas (V64-3) där 50-oddsaren Arabianranta fångade in ledaren Yrroll i sista galoppsprången. I segersadeln satt Ulrika Holmquist som rider med stort självförtroende för dagen efter succén på Nationaldagen då hon vann hela fyra lopp.
Segern var värd 500 000 kronor och tränar vinnaren göt Annika Sjökvist.
Kort före mål föll jockeyn Martin Rodriguez av sin häst Cash och det såg otäckt ut från sidan. Martin Rodriguez kunde dock av egen maskin ta plats i ambulansen som snabbt var på plats och han var sedan snabbt tillbaka och red redan i loppet efter.

Imponerande i kraftfull stil
I Svenskt 1000 Guineas (V64-4) blev det en överlägsen favoritseger för Queen Rouge. När Oliver Wilson gav det treåriga stoet full anfallsorder 200 meter från mål så bara försvann hon ifrån sina jämnåriga systrar i imponerande kraftfull stil.
700 000 kronor var segern värd och tränar gör Marc Stott.
Det blev en överraskning i Zawawi Bro Park Vårsprint (L) (V64-5) där 23-oddsaren Captain America spurtade vassast tillsammans med Sandro De Paiva. Den nioårige valacken vann även denna löpningen 2017 och kunde nu kvittera ut 200 000 kronor. Tränar gör Annika Bye Hansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter h..


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter helgens segern i Ambro Flight på Woodbine Mohawk Park i Kanada.
Tillsammans med kusken Yannick Gingras segrade Atlanta på 1.08,6/1609 meter autostart – nytt kanadensiskt rekord. Tränar gör numera Ron Burke.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Degustation Degustation   [v 8] 2640/10 0 18.5 834
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Play Surprise Play Surprise   [s 7] 2140/2 4 17.2 197
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Natasja Natasja   [s 6] 2140/1 0 g 773
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-11 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2640/3 0 g 727
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/3 str
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/4 5 17.5 610
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2640/4 0 g 673
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 6 20.7 733
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/15 4 16.6 136
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 7 18.6 376
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/4 2 16.2 406
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Don Vinci Don Vinci   [v 4] 1640/3 0 g 120
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/11 0 19.2 380
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-6 Nordanic Nordanic   [s 6] 2140/1 0 17.9 299
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-4 Maltes Axel Maltes Axel   [v 5] 2100/6 6 18.2 445
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 5] 1680/10 7 15.9g 1439
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Motörhead Motörhead   [v 6] 2080/7 3 15.6 221
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Remison Remison   [v 7] 2140/7 0 16.1 429
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2160/9 D 0 19.2 745
2016-12-22 2016-12-22 Åby-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 3] 2140/7 D 3 18.5 353
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Mariluck Mariluck   [s 4] 2140/7 B 4 19.0 28
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Judge Reo Judge Reo   [s 4] 2140/6 B 1 17.2 113
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/4 D 5 15.6 364
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 C 0 20.2 406
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/7 D 0 16.5 669
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 2140/4 B 3 15.7 26
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/8 B 0 19.6g 249
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/13 B 6 19.8 1156
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 B 7 17.5 150
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Emelie Hall Emelie Hall   [s 3] 2140/11 C 0 20.4 674
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/2 C str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-3 Lazer Broline Lazer Broline   [v 8] 2140/2 D 4 14.8 284
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 B 5 18.2 278
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/8 C 3 16.1 652
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/1 D 0 g 133
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/2 D 0 17.3 338
2016-11-17 2016-11-17 Åby-10 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/2 D 5 18.9g 221
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/9 D 0 15.2 771
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 300
2016-11-15 2016-11-15 Åby-5 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 D 5 17.9 386
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2640/8 C 0 22.2 812
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/10 D 4 16.7 1731
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Sno På Sno På   [s 7] 1640/6 C 5 17.7 386
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Evisir Evisir   [v 8] 2160/6 B 5 20.5 29
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 3] 2100/9 A 3 20.0 38
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2640/2 B 5 17.7 310
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/12 D str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/5 D str
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 5] 2160/12 C 0 18.0 444
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/8 D 8 16.4 344
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1640/2 D 0 16.8 172
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2160/14 D 7 20.4 1830
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-1 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 1640/3 C 2 15.8 46
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 3] 2140/8 D 0 21.5 1122
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Mirandola Mirandola   [s 5] 1640/7 D 0 g 434
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/14 B 0 15.7 581
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/11 C 7 18.9 324
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2100/3 D 8 19.4g 644
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 1609/10 D 0 18.4 477
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/9 D 0 16.1 860
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/11 D 4 15.7g 446
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2640/3 C 0 g 65
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/11 C str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2640/8 C 5 17.2 85
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/6 D 5 15.1 232
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 D 0 16.2 1185
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/7 C 0 15.4g 336
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/10 A 3 16.1 205
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/8 B 0 19.2g 372
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2660/14 C 4 17.1 1172
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 360
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/9 C 1 13.6 321
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 16.2 1123
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 C 0 17.0 420
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Evisir Evisir   [v 8] 2640/9 D 0 16.9 717
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/6 D 0 g 583
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Stepping Baby Stepping Baby   [s 3] 2140/8 B 4 17.5 74
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 4] 2140/6 B 5 17.1 30
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2140/9 D 7 17.2 873
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/11 C 7 15.1 456
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/4 B 1 13.4 47
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/5 C 1 13.5 43
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/3 D 0 g 305
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 2 13.3g 219
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/4 D 7 29.9g 738
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 Tushara Tushara   [s 7] 2140/9 D 0 16.1 717
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/3 D 0 g 880
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 20.3 251
2016-08-31 2016-08-31 Åby-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/7 D 0 16.2 2176
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/6 C 0 16.3 293
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Wood Composite Wood Composite   [v 6] 2140/5 D 0 g 139
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Evisir Evisir   [v 8] 2140/13 A 0 17.0 667
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Still Going Strong Still Going Strong   [v 7] 1640/1 C 5 15.0 168
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 B 2 16.3 136
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/10 D 3 16.4 71
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/8 D 0 17.1 492
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/4 D 0 g 285
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-9 Yippie Chic Yippie Chic   [s 5] 2480/2 B 1 17.4 18
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2500/12 A 0 16.7 605
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/3 D 2 14.0 699
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 1609/4 D 0 g 60
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/14 A str
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/10 D 0 15.1 1408
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-11 Evisir Evisir   [v 8] 1640/8 B 0 13.9 887
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-4 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2660/9 D 0 g 1476
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 D 6 18.3 215
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 C 3 17.4 36
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/9 B 7 16.0 54
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-5 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/7 C 4 18.6 828
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 Johanna Sånna Johanna Sånna   [s 5] 2140/5 D 0 23.0g 124
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 1640/12 C 0 15.5 689
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-4 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2640/7 C 0 g 440
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/11 B 3 16.1 44
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-12 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/6 C 0 15.5 663
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2100/5 C 2 16.1 337
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2160/11 C 0 16.5 394
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-3 Poco Loco Eagle Poco Loco Eagle   [s 10] 1640/6 D 6 14.7 294
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/4 C 2 18.0 148
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/3 D 5 17.6 213
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/5 C 0 18.0 34
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/7 D 4 16.9 807
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-10 Evisir Evisir   [v 8] 2140/3 C 0 15.4 1000
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2180/8 B 4 15.6 385
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Kurt Sånna Kurt Sånna   [h 4] 2160/11 B 1 16.5 59
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/7 B 0 15.7 349
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Moon T.Frecia Moon T.Frecia   [s 5] 1640/11 D 6 14.5 924
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/8 B 0 18.4 233
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2140/4 D 4 17.2 83
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/12 D 2 15.2 154
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/8 C 5 16.2g 273
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/1 D str
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2640/10 D 0 18.4g 304
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 C 3 12.3 128
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Rainbird Rainbird   [s 8] 1640/3 D 3 13.8 191
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-3 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/3 C 6 15.4 723
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 5] 2160/13 B 8 18.6 902
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 2 16.1 210
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 B 5 17.2 31
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 2140/4 D str
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/2 D 4 16.3 101
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-11 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 D 7 16.9 590
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/9 B 0 16.7 995
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 2140/10 A 1 16.4 88
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2160/14 C 0 17.0 686
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 1640/4 D 0 15.7 372
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 B 1 16.7 70
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-5 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2160/11 B 3 18.3 552
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-5 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 1640/8 D 4 14.3 1163
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Jangus Jangus   [v 4] 2140/8 B 0 g 46
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/4 C 0 17.1 499
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-4 Olrei Star Olrei Star   [h 8] 2140/1 C 0 22.5 535
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 6] 2140/3 D 0 18.2g 489
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 606
2017-12-28 2017-12-28 Åby-3 Canary Canary   [s 5] 2140/6 D 4 16.7 419
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Zazo Rod Zazo Rod   [v 5] 2140/6 D 7 18.4g 509
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/9 B 2 17.8 26
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-4 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2140/2 D 0 19.3 963
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Sacan Sacan   [v 4] 2160/10 B 6 20.2 136
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 7] 2160/10 B 0 g 105
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Canary Canary   [s 5] 2140/2 D 1 17.7 307
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 5] 2100/8 C 7 19.3 266
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2100/4 D 0 20.4 334
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Rianna Trot Rianna Trot   [s 5] 2140/14 B 0 g 76
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2160/10 C 7 16.2 1103
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/5 A 1 17.6 19
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-6 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2160/12 C 0 g 510
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-2 Karen Victory Karen Victory   [s 3] 2140/4 D 0 g 887
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Älvan Älvan   [s 6] 2160/12 D 0 18.5 725
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2640/5 D 0 g 79
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-3 Chilling Star Chilling Star   [v 3] 2100/7 D 6 19.0 1071
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 1660/15 C 5 13.6 413
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/5 B 1 15.9 36
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Martinus Martinus   [v 6] 2140/6 D 0 18.8 238
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Sacan Sacan   [v 4] 2140/12 B 5 18.9 279
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2640/5 B 0 17.7 84
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/10 D 1 16.6 135
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/2 D 1 16.8 240
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/2 B 4 13.8 24
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Lee Sånna Lee Sånna   [h 4] 1640/2 C 0 14.6 164
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/12 A 0 17.1g 35
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-1 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2140/1 B 6 19.6 72
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2140/13 D 0 18.9 485
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-4 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/3 B 0 13.1 139
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Star Support Star Support   [v 11] 2140/7 D 0 g 853
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/5 B 2 17.8 39
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/10 D 0 590
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1660/6 B 2 13.6 53
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-8 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/2 D 0 20.8g 392
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/2 D 7 18.9g 272
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-7 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 C 0 g 302
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Donna Dixie Donna Dixie   [s 5] 2140/2 D 0 16.3 208
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/6 D 6 15.0 350
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 B 1 16.4 242
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 4] 2140/4 D 0 19.3g 1799
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/10 D 0 15.2 431
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/5 D 0 365
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Erro Neon Erro Neon   [v 9] 1640/9 D 0 g 668
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/12 D 0 18.6g 985
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/5 B 0 19.1 738
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/1 D 8 20.1 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/7 C 2 15.4 76
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/11 A 2 16.0 125
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2160/4 A 8 18.1 46
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/3 D 0 21.4 448
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/4 C 1 13.4 26
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 1609/9 B 8 14.1 32
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2140/9 B 0 g 51
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/11 D 0 g 72
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-4 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/8 C 4 14.2 397
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 4] 2640/2 C 0 g 58
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2120/2 B 0 20.6g 111
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Celinn Palema Celinn Palema   [s 3] 1620/2 D 1 15.8 59
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 2120/3 D 0 g 50
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1640/1 C 0 g 586
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2140/5 D 6 13.9 648
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/2 B 0 20.0g 909
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 5 14.5 241
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2100/5 C 0 16.1 41
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-6 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 D str
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Wood Composite Wood Composite   [v 7] 2640/3 D str
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/1 D 1 17.6 916
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2140/4 C 6 15.5 435
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2160/8 D 0 15.3 1146
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 0 g 595
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/8 C 0 16.6 603
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-8 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/10 D 6 14.0 599
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Emilia Emilia   [s 7] 2140/15 D 0 15.3 1260
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-8 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/11 D 0 g 1023
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 B 4 16.2 63
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2640/8 C str
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-7 Lazer Broline Lazer Broline   [v 9] 2640/5 D 0 14.9 597
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Quantum Amos Quantum Amos   [v 5] 1640/7 D 0 g 556
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-3 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/7 B 0 17.5g 337
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 I am Legend I am Legend   [v 6] 2140/12 D 0 g 308
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/2 C 2 280
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/12 D 8 18.8 411
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 6] 2140/1 C 0 g 437
2017-03-29 2017-03-29 Åby-4 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 16.0 977
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/2 D 0 15.2 550
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Swift Babe Swift Babe   [s 4] 2140/3 C str
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-8 Confess Arn Confess Arn   [v 8] 2100/7 D 0 18.5 678
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-1 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/4 C str
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/11 D 0 18.3g 1428
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-8 His Pano His Pano   [v 10] 1640/5 D 0 16.0 1088
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-5 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/3 C 4 16.7g 1366
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-4 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/5 C 1 13.7 35
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 7] 2100/2 C 0 g 283
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 3 17.8 480
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1609/1 B 4 15.7 141
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 7] 2140/6 D 0 g 484
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 18.2 758
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-7 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 10] 1660/10 D 0 16.2 1519
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/8 B 0 g 246
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/1 C 1 15.2 250
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/1 C 8 21.2g 154
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/2 D 0 19.5 643
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-8 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/10 B 0 23.0g 417
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2140/10 D 0 g 732
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/9 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/4 C str
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/2 D 5 18.1 1036
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2640/3 C 0 18.7 90
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 D 0 g 243
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/2 D 1 17.5 406
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-9 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 2140/4 C 0 18.6 431
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 1640/1 D 2 13.5 250
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/7 D 6 20.1 202
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/10 C 0 20.2g 120
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 4] 2140/10 D 2 17.2 226
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-3 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 1640/4 C 1 14.0 93
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 19.4 1054
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/7 D 0 19.8 673
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-8 Canary Canary   [s 6] 2140/3 D 6 17.2 1002
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 21.7g 812
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Rod Civil Rod Civil   [v 5] 2140/11 D 0 18.5 51
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-9 Canary Canary   [s 6] 2160/9 D 5 16.1 812
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 3] 2140/10 C 6 17.4 1128
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/8 C 0 17.7 1062
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Good Express Good Express   [v 5] 2140/10 C 0 19.9g 105
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/9 D 0 19.9 1130
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-6 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/3 D 0 623
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2160/8 A 5 17.5 119
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Fanny Band Fanny Band   [s 7] 2160/6 D 3 16.9 513
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Dejvid Am Dejvid Am   [v 5] 2140/8 C 5 16.2 66
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-8 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 3] 2140/4 D 0 16.2g 772
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 17.3 124
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2080/11 D 7 17.0g 1325
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/11 C 3 16.4 363
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 C 0 16.0 77
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2100/11 D 0 g 529
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 2160/15 C 8 16.7 259
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-7 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/7 B 0 19.6 583
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-8 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2660/3 D 0 18.6g 387
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 7] 1640/1 C 4 15.2 35
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2160/13 C 0 16.9 162
2018-09-26 2018-09-26 Åby-6 Quantanamera Quantanamera   [s 9] 3140/1 C 5 15.5 337
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Beaks Manello Beaks Manello   [v 3] 2140/2 C 7 15.5 129
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/8 B 7 18.6 477
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/1 C 4 17.8 61
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-7 Star Support Star Support   [v 12] 2140/5 D 0 17.3 866
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 1640/3 D 0 14.8 276
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/2 D 0 24.8 821
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/6 D 5 16.5 68
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 A 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Witty Witty   [s 4] 2140/1 C 0 18.8 74
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Screen Height Screen Height   [h 8] 2140/12 C 2 15.9g 104
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 7] 2140/12 C 5 14.9 222
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2080/2 B 5 16.4 284
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2080/12 D 7 16.8 831
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2480/5 D 0 19.6g 652
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2080/4 C 0 21.1 1183
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 549
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/13 D 0 17.6 759
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 8] 1609/4 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/9 B 6 15.9 170
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/3 D 0 15.2 260
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/3 C 0 19.0 562
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-4 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/6 D 7 16.2 663
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/12 D str
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2160/8 D 0 g 499
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2160/14 D 0 21.9 471
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/9 D 0 g 342
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/15 D 8 15.9 978
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2140/9 D 0 18.5 58
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/9 C 7 17.6 35
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/6 B 0 16.2 53
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/3 D 2 17.9 290
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Star Support Star Support   [v 12] 2100/9 D 7 16.7 1415
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/5 D 0 779
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2160/14 B 0 24.4g 600
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 8] 2140/3 D 0 17.5 445
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2160/6 B 4 17.6 123
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2660/5 C 0 16.7 982
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-12 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 8 18.5 1579
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2080/10 D 0
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2480/3 D 2 120
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2080/12 D 4 17.2 208
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2480/2 C 0 g 134
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Nytomt Elden Nytomt Elden   [v 4] 1640/2 C 0 g 252
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 6] 2140/1 C 3 17.4 170
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Greenbank Greenbank   [v 7] 2500/6 D 0 23.4g 113
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-8 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2100/3 D 3 16.6 627
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/6 D 7 17.3 159
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-8 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 D 4 16.8 547
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2140/10 B 3 19.8 282
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 g 160
2018-07-01 2018-07-01 Åby-1 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/7 C 0 18.6 122
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Star Support Star Support   [v 12] 2140/1 D 5 15.7 349
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Newflowers King Newflowers King   [v 6] 2140/5 B str
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/3 D 6 18.9 268
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-2 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/5 A 1 15.2 31
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/12 D 0 19.5 2868
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/1 C 5 15.2 442
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2080/3 D 5 15.2 608
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2120/7 D 3 18.1 52
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/2 D 0 18.6g 106
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Witty Witty   [s 4] 2100/8 B 6 16.8g 51
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2160/9 B 4 17.8 272
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 1640/6 C 6 16.1 148
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2080/5 C 0 20.4 195
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2480/4 B 0 18.2 213
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/4 D 2 17.4 84
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/8 D 1 17.1 148
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Star Support Star Support   [v 12] 2120/11 D 8 17.2 609
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2100/4 C 0 g 32
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2100/9 C 5 20.0 565
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Sobrio Sobrio   [v 8] 1700/6 D 7 20.0g 134
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/7 C 4 16.6 298
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 3160/8 D 0 17.4g 756
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/8 A str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/5 D 2 17.5 31
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Nettan Viking Nettan Viking   [s 7] 2140/6 D 2 32.4 146
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/1 C 2 16.6 139
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/7 D 0 18.2 686
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 1640/2 B 6 16.3 45
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Greenbank Greenbank   [v 7] 1640/1 C 0 g 196
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/6 B 5 15.4 259
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/15 A 2 15.0 267
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Älvan Älvan   [s 7] 2140/11 D 0 19.4 175
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 C 1 16.9 130
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 6 18.3 217
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Canary Canary   [s 6] 2140/10 B 0 15.4 189
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/5 D 0 19.4g 277
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2140/12 D 0 18.3 463
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Canary Canary   [s 6] 2160/6 D 0 15.2 190
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-10 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2160/4 D 0 20.0g 418
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2080/1 D 0 17.3 1290
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Above Angel Above Angel   [v 8] 2480/8 D 0 18.6g 162
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-9 Älvan Älvan   [s 7] 2100/5 D 5 17.6 957
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 9] 2140/10 B 0 15.0 937
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/2 C 7 16.6g 115
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 1640/2 D 0 17.4 198
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/3 D 6 17.7 254
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 1640/5 C 4 13.9 103
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Canary Canary   [s 6] 2080/8 C 6 17.7 96
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-10 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/6 B 6 20.1 74
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/10 C 4 17.9 229
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-9 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/10 C 2 19.2 66
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/7 C 4 17.9 94
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 8 18.4 62
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/8 B 5 15.6 366
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/9 D 5 16.1 163
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/9 C 1 15.7 137
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/5 C 0 g 41
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 Älvan Älvan   [s 7] 2160/4 D 0 g 642
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/5 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/9 C 4 18.5 168
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Fairyman Fairyman   [v 6] 2140/4 B 0 g 27
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/2 D 0 g 108
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/5 D 0 23.3g 270
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/3 D 0 18.8 827
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/1 D 0 19.0 655
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/1 D 0 17.4 407
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/1 D 0 g 87
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2140/5 D 0 20.6 894
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Canary Canary   [s 6] 2640/4 D 0 17.8 653
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/6 C 0 19.8g 407
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 4 17.8g 111
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 C 0 20.0 542
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 Mr Fairbanks Mr Fairbanks   [v 6] 2140/12 C 0 16.8 527
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-9 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/1 B 0 19.3g 158
2018-01-20 2018-01-20 Romme-3 Canary Canary   [s 6] 2140/2 D 0 17.2 480
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/8 C 4 16.4 484
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2100/15 A 0 21.8g 195
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2160/12 A 7 18.2g 450
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Nicing Nicing   [v 5] 2140/5 D 7 22.8g 564
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 Carbureightr Carbureightr   [v 7] 2140/6 C 3 14.5g 168
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 2640/5 D 6 16.8g 330
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/6 C 6 17.1 384
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2100/10 D 0 20.1 856
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 7] 2160/6 D 8 18.7 221
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 1609/8 A 3 16.1 55
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Charlock Ganador Charlock Ganador   [v 4] 2140/2 D 2 18.1 74
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-4 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 1640/5 D 3 14.1 103
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2640/7 C 3 17.5 195
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 8] 2140/4 D str
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/2 D 0 g 366
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Narogaip Narogaip   [v 4] 2140/7 B 2 17.6 25
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Juicebox Juicebox   [v 7] 2140/8 B 1 14.8 476
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Canary Canary   [s 7] 2140/12 C 0 15.8 677
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Frozen Sun* Frozen Sun*   [v 4] 2140/9 B 2 17.8 126
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-1 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/12 D str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/14 C 7 16.6g 889
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 4] 2140/1 B 0 g 73
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Canary Canary   [s 7] 2160/5 C 0 15.4 574
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/4 D 4 16.0 587
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 20.6 437
2019-04-18 2019-04-18 Momarken-4 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 1640/7 C 0 261
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/3 D 7 19.0 744
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/1 D 0 20.0g 303
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Opera Avenue Opera Avenue   [s 5] 2140/10 C 5 16.3 164
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/5 C 0 15.8 178
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Älvan Älvan   [s 8] 2100/4 D 8 16.8 902
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/2 D 0 g 183
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/3 D 8 18.3g 56
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 8] 2140/5 D 3 16.5 90
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2160/11 B 0 16.4 143
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/6 D 0 16.8 1069
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/4 D 5 15.3 669
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Yippie Chic Yippie Chic   [s 8] 2140/12 C 1 16.4 116
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/3 B 0 g 532
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-4 Canary Canary   [s 7] 2160/6 D 0 17.6 921
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 1640/8 B 0 17.6 233
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Dejvid Am Dejvid Am   [v 6] 2640/2 D 7 18.9g 144
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-6 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/2 D 0 23.8g 1246
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/2 C 5 19.4 301
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2140/5 D 0 20.6 784
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-3 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 19.8 855
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/4 D 4 19.5 1784
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/7 C 0 17.7 767
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/8 C str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Canary Canary   [s 7] 2100/9 C 7 17.8 183
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2160/6 C 8 19.4 574
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 7 20.7 230
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/10 C 7 20.4g 473
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 Canary Canary   [s 7] 2160/8 C 3 16.6 608ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se