V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.Monica Sahlgren..


Solvalla kör V86 tillsammans med Jägersro på onsdagen och omgången har berikats med en jackpot på 18 miljoner kronor.
Monica Sahlgren-Fromell åker till Jägersro med femåriga Valeria Wareco för en start i ett lopp för ston med högst 250 000 kronor intjänat, V86-3.
Stoet har galopperat bort sig i två av de fem senaste starterna. 
- Då har det handlat om voltstart. På onsdag fick hon ett spår två bakom bilen. Det blir inte bättre! Vi vill gärna ha framspår med henne eftersom hon är så stor och långklivad och startsnabb. I ledningen gör hon sina bästa lopp. så det är klart att vi satsar på att komma dit, säger Monica Sahlgren-Fromell.
Hästar har hon hållit på med hela livet och för dagen har Monica sex hästar i träning på gården i skånska Skurup.
I mars i fjol anställdes före detta proffstränaren Fredrik Pedersen i företaget. Pedersen kör Valeria Wareco på onsdag.
Duon vann V86 hemma på Jägersro tillsammans så sent som i början av december. Då körde sig Pedersen till ledningen efter en bit i en 1.09-öppning och kontrollerade sedan loppet.
Valeria Wareco brukar ta ledningen i en ganska opressad stil.
- Ja, hon tar ju inte i så hon spränger sig för att komma först, hon bara kliver iväg. Ingen som kört henne har försökt få henne att gå fortare från start så vi vet faktiskt inte hur snabb hon kan vara. Hon är ju startsnabb på grund av att hon har så enormt långa kliv, säger tränaren.
Senast blev det galopp kort efter start och för tre starter sedan felade hon direkt. Båda gångerna har det handlat om voltstart som hon alltså inte gillar?
- Stämmer. Men för det första så trivs hon inte bakom hästar, hon vill göra ”sin grej” och gå först. Så senast var det ju väldigt otur att hon dessutom skulle få ett stängt åttonde. När Peter Ingves körde henne för tre starter sedan var det spår fyra i volten med henne och hon är ju en jättestor häst. Att det skulle vara svårt att komma runt visste vi redan när vi såg startlistan.
I Jägersros banprogram rankas hon etta före 3 Excuse Me och 4 Miriam Håleryd. Hur ska spelarna tänka?
- Ja, nog ska väl de tro på henne tycker jag. Jag gick in och tittade som hastigast på listan och det ser ut som om de bästa hästarna har fått de bästa spåren. Vi är intresserade av ledningen och hon brukar försvara sig bra. säger Monica Sahlgren-Fromell.
I den näst senaste starten var hon positiv som tvåa på V64 där hon fick det tufft men ändå höll till kort före mål efter 1.09,0 första 500 meterna och ett snabbt första varv. Du måste ha varit nöjd?
- Javisst. Inte på hur loppet blev kört, utan hur hon kämpade hela vägen. Hon fick en tuff öppning och sedan kom Ken Ecce och bara körde och körde en lång bit med sin häst. Jag trodde att Valeria skulle ta helt slut i början av upploppet - men hon tog ju emot hela upploppet och förlorade med en halv längd mot en bra häst (Lucky Truc).
I somras vann stallets Isco Boko styrkeprovet Bo W Takters Tribute över tre kilometer ingående i V75 under Jägersros derbyhelg. Hur står det till med honom?
- Han har full form men är rätt känslig i sig själv. Det är inte mycket som får bli fel, för då galopperar han. Han har stor kapacitet men huvudet är inte så bra. Då har Valeria Wareco en bättre inställning och det är klart att vi måste tro på henne i onsdagens lopp.
Du har haft fina framgångar som både tränare och kusk. När du var i farten och körde lopp som mest vann du K.G.Bertmarks Minneslopp med Johan Ehrenbergs Sonnbo Dole. Det var 2003 och skådespelaren och travamatören Ehrenberg fick glädjefnatt. Han kopplade loss sulkyn och sprang upploppet upp och ner med den inför derbypubliken!
- Det minns jag. Ha ha! Han har inga hästar själv numera, men vi håller kontakten och pratas vid kanske en gång i veckan. Så han behåller sitt travintresse.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.Jörgen Axén växte ..


Jörgen Axén blev 64 år. Han hittades i stallet i fredags kväll och efterlämnar sig sonen Fredrik.
Jörgen Axén växte upp i Mantorp och syntes mycket på stallområdet redan under skoltiden och perioden efter att banan grundades 1965.
I 30-årsåldern plockade han ut tränarlicens och var proffstränare fram till september 2016 då han plockade ut tränarpension. Därefter har Jörgen Axén haft amatörtränarlicens och vid årsskiftet fanns fyra hästar på träningslistan.
Flaque och Jasmin Brick är två hästar som förknippas med Jörgen Axén.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Den femårige hingsten trivs verkligen i Frankrike och han dominerade Prix de Mirande tillsammans med kusken Franck Nivard. 250 000 kronor var segern v&aum..


Den femårige hingsten trivs verkligen i Frankrike och han dominerade Prix de Mirande tillsammans med kusken Franck Nivard. 250 000 kronor var segern värd och i karriären har Empire elva segrar på 20 starter och han har tjänat 2 250 000 kronor.
Bakom Emire slutade adrian Kiólgjini-tränade Upset Face trea. Björn Goop fixade sistapengen med Aramis Bar som blev sjua.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Daniel Redén har fått en riktig smakstart på 2021 och efter totalt tolv starter har stallet sju segrar. En segerprocent på 58,3.Sö..


Daniel Redén har fått en riktig smakstart på 2021 och efter totalt tolv starter har stallet sju segrar. En segerprocent på 58,3.
Söndagen på Gävletravet blev succé med fyra segrar på GS75®.
Örjan Kihlström skötte tömmarna bakom vinnarna.
Bakom Versace Face i GS75-1 körde Örjan Kihlström till spets efter 500 meter och sedan hade han full kontroll.
Roli Eld försvarade innerspåret bakom bilen i GS75-4 och ledde varje meter av loppet och vann säkert för B.W.Rune.
I GS75-5 satt Örjan Kihlström nöjd som etta i andraspår med Bugatti Miles som sög sig allt närmare ledaren Inge B.Svärlig. In mot upploppet gick Örjan ner i rygg på ledaren och göt mod i sin häst som sedan avgjorde ganska enkelt sista 100 meterna.
- Han har verkligen ett fint psyke, han kom i fantastiskt skick och vi har bara tränat på. Man kan fynda på Tradera, det såg ut som en häst som kan passa i min modell. Jag tror att han kommer vara jättebra barfota, sa Daniel Redén.
Fjärde dagssegern kom i GS75-6 och från tredje utvändigt attackerade Örjan Kihlström med Deal Done Zet 700 meter från mål och segergreppet kopplades utan större problem mitt på upploppet.
Enda plumpen för Daniel Redén kom i GS75-7 där Fleet Admiral blev het och blev hängande utvändigt ledaren. Vann gjorde istället favoriten Morotai Degato och Oskar Kylin Blom.
Övriga vinnare denna favoritbetonade GS75 var Tangen Svenn och Ulf Ohlsson i GS75-2 och Zagor Grif och Victor Flink Ideborn i GS75-3.
Sju rätt gav 141 kronor, jackpot på både sex och fem rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det hela såg mycket dramatiskt ut på tv-bilderna i ATG Live.- Väldigt otäckt, men tur att det gick bra. Skickligt av både hästa..


Det hela såg mycket dramatiskt ut på tv-bilderna i ATG Live.
- Väldigt otäckt, men tur att det gick bra. Skickligt av både hästar och kuskar att reda ut det, sa ATG Live-kommentatorn Daniel Olsson.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Prix de Cornulier kan kallas VM i monté och i år var det för första gången en svensk jockey med i loppet då Anna Erixon fick ..


Prix de Cornulier kan kallas VM i monté och i år var det för första gången en svensk jockey med i loppet då Anna Erixon fick chansen på Malin Bergström-tränade Galactica.
Vincennes bjöd på tuffa yttre förutsättningar, med både kyla och snöblandat regn, och det var många hästar som hade problem.
Galactica galopperade kort efter start och även det andra svenskhoppet, Jörgen Westholm-tränade Unique Juni, galopperade bort sig under första delen av loppet.
Freeman de Houelle satte färg på loppet och drog i ett högt tempo i ledningen. I den utslagsgivande och tuffa backen på bortre långsidan på Vincennes stora bana tog Etonnant över ledningen och bakom skuggade Bahia Questnot och Flamme de Blary.
In mot upploppet 0kopplade Flamme de Blary greppet. Bahia Questnot såg slagen ut då hon mitt på upploppet plockade fram löpskallen och kontrade invändigt. Segern blev till slut säker och Matthieu Abrivard kunde till och med kosta på sig en fantastisk segergest före mål då han släppte tömmarna och sträckte armarna i skyn.
Junior Guelpa tränar den överraskande vinnaren som tog sin allra första seger i monté.
Segern för Bahia Questnot var värd 3,3 miljoner och nästa uppgift för det tioåriga stoet blir Prix d’Amerique nästa söndag. Det blir tredje raka starten i Prix d’Amerique och bästa placeringen hade hon i fjol då hon slutade sjua.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-6 Play Surprise Play Surprise   [s 7] 2140/2 4 17.2 197
2015-12-21 2015-12-21 Färjestad-3 Degustation Degustation   [v 8] 2640/10 0 18.5 834
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-9 Natasja Natasja   [s 6] 2140/1 0 g 773
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-11 Royal Blue F.H. Royal Blue F.H.   [s 7] 2640/3 0 g 727
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/3 str
2015-11-19 2015-11-19 Axevalla-7 Alsace In Alsace In   [v 6] 2140/4 5 17.5 610
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2640/4 0 g 673
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 6 20.7 733
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-10 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/15 4 16.6 136
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/6 7 18.6 376
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-9 Joyful Lad Joyful Lad   [v 5] 2140/4 2 16.2 406
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-4 Don Vinci Don Vinci   [v 4] 1640/3 0 g 120
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-1 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 4] 2140/11 0 19.2 380
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-6 Nordanic Nordanic   [s 6] 2140/1 0 17.9 299
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-3 Motörhead Motörhead   [v 6] 2080/7 3 15.6 221
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-4 Maltes Axel Maltes Axel   [v 5] 2100/6 6 18.2 445
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-6 Quantum Athena Quantum Athena   [s 5] 1680/10 7 15.9g 1439
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-4 Remison Remison   [v 7] 2140/7 0 16.1 429
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2160/9 D 0 19.2 745
2016-12-22 2016-12-22 Åby-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 3] 2140/7 D 3 18.5 353
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-7 Mariluck Mariluck   [s 4] 2140/7 B 4 19.0 28
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-5 Judge Reo Judge Reo   [s 4] 2140/6 B 1 17.2 113
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-4 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/4 D 5 15.6 364
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-6 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 C 0 20.2 406
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 B 7 17.5 150
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/7 D 0 16.5 669
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-8 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 2140/4 B 3 15.7 26
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/8 B 0 19.6g 249
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/13 B 6 19.8 1156
2016-12-07 2016-12-07 Solvalla-1 Emelie Hall Emelie Hall   [s 3] 2140/11 C 0 20.4 674
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-11 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/2 C str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-3 Lazer Broline Lazer Broline   [v 8] 2140/2 D 4 14.8 284
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/6 B 5 18.2 278
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-4 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2140/8 C 3 16.1 652
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/1 D 0 g 133
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-2 Do it Komp Do it Komp   [v 8] 2140/2 D 0 17.3 338
2016-11-17 2016-11-17 Åby-10 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/2 D 5 18.9g 221
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-3 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2140/9 D 0 15.2 771
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/9 C 0 17.1 300
2016-11-15 2016-11-15 Åby-5 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 D 5 17.9 386
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-11 Sno På Sno På   [s 7] 1640/6 C 5 17.7 386
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2640/8 C 0 22.2 812
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/10 D 4 16.7 1731
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-8 Evisir Evisir   [v 8] 2160/6 B 5 20.5 29
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 3] 2100/9 A 3 20.0 38
2016-11-11 2016-11-11 Kalmar-10 Marion Lini Marion Lini   [s 5] 2640/2 B 5 17.7 310
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-9 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/12 D str
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/5 D str
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 5] 2160/12 C 0 18.0 444
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/8 D 8 16.4 344
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-7 Gudrun K. Gudrun K.   [s 6] 1640/2 D 0 16.8 172
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2160/14 D 7 20.4 1830
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-1 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 1640/3 C 2 15.8 46
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-8 Pinacolada Akema Pinacolada Akema   [s 3] 2140/8 D 0 21.5 1122
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-6 Mirandola Mirandola   [s 5] 1640/7 D 0 g 434
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-4 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/14 B 0 15.7 581
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-9 Not a Sinner Face Not a Sinner Face   [v 6] 1609/10 D 0 18.4 477
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/11 C 7 18.9 324
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 5] 2100/3 D 8 19.4g 644
2016-10-13 2016-10-13 Mantorp-10 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2180/9 D 0 16.1 860
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-5 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/11 D 4 15.7g 446
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-4 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2640/3 C 0 g 65
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-1 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/11 C str
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2640/8 C 5 17.2 85
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-5 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 2640/6 D 5 15.1 232
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 D 0 16.2 1185
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/7 C 0 15.4g 336
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/10 A 3 16.1 205
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2160/8 B 0 19.2g 372
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Indian Woman Indian Woman   [s 6] 2660/14 C 4 17.1 1172
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-7 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 360
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-9 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/5 D 7 16.2 1123
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-10 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/9 C 1 13.6 321
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-7 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/9 C 0 17.0 420
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Evisir Evisir   [v 8] 2640/9 D 0 16.9 717
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-1 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/6 D 0 g 583
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Stepping Baby Stepping Baby   [s 3] 2140/8 B 4 17.5 74
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Scot Ganymede Scot Ganymede   [v 4] 2140/6 B 5 17.1 30
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 3] 2140/9 D 7 17.2 873
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-4 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 9] 2140/11 C 7 15.1 456
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Dream Derby Dream Derby   [h 7] 1640/4 B 1 13.4 47
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-1 K.J.'s Crazy Lady K.J.'s Crazy Lady   [s 9] 1640/5 C 1 13.5 43
2016-09-10 2016-09-10 Axevalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/3 D 0 g 305
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-3 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 1640/3 D 2 13.3g 219
2016-09-06 2016-09-06 Axevalla-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/4 D 7 29.9g 738
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-5 Tushara Tushara   [s 7] 2140/9 D 0 16.1 717
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-5 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 20.3 251
2016-09-02 2016-09-02 Jägersro Trav-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/3 D 0 g 880
2016-08-31 2016-08-31 Åby-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/7 D 0 16.2 2176
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/6 C 0 16.3 293
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Wood Composite Wood Composite   [v 6] 2140/5 D 0 g 139
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Evisir Evisir   [v 8] 2140/13 A 0 17.0 667
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-3 Still Going Strong Still Going Strong   [v 7] 1640/1 C 5 15.0 168
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 B 2 16.3 136
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-1 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/10 D 3 16.4 71
2016-08-19 2016-08-19 Örebro-11 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2100/8 D 0 17.1 492
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-2 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2140/4 D 0 g 285
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-9 Yippie Chic Yippie Chic   [s 5] 2480/2 B 1 17.4 18
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-4 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2500/12 A 0 16.7 605
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-8 Fernando Sånna Fernando Sånna   [v 9] 2140/3 D 2 14.0 699
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-1 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 1609/4 D 0 g 60
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-4 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/14 A str
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-8 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 1640/10 D 0 15.1 1408
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-11 Evisir Evisir   [v 8] 1640/8 B 0 13.9 887
2016-08-01 2016-08-01 Mantorp-4 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2660/9 D 0 g 1476
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-9 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/10 D 6 18.3 215
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/8 C 3 17.4 36
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 1640/9 B 7 16.0 54
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-5 Kristabelle Sånna Kristabelle Sånna   [s 4] 2140/7 C 4 18.6 828
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 Johanna Sånna Johanna Sånna   [s 5] 2140/5 D 0 23.0g 124
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-5 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 1640/12 C 0 15.5 689
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-4 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2640/7 C 0 g 440
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 4] 2140/11 B 3 16.1 44
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-12 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/6 C 0 15.5 663
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-3 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2100/5 C 2 16.1 337
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2160/11 C 0 16.5 394
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-3 Poco Loco Eagle Poco Loco Eagle   [s 10] 1640/6 D 6 14.7 294
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-2 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/5 C 0 18.0 34
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 4] 2140/4 C 2 18.0 148
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-3 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 6] 2140/3 D 5 17.6 213
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-4 Raj's Paula Raj's Paula   [s 6] 2160/7 D 4 16.9 807
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-10 Evisir Evisir   [v 8] 2140/3 C 0 15.4 1000
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-3 Quanto Composite Quanto Composite   [v 11] 2180/8 B 4 15.6 385
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Kurt Sånna Kurt Sånna   [h 4] 2160/11 B 1 16.5 59
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/7 B 0 15.7 349
2016-06-09 2016-06-09 Åby-7 Moon T.Frecia Moon T.Frecia   [s 5] 1640/11 D 6 14.5 924
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-4 Karl Oscar Palema Karl Oscar Palema   [v 5] 2140/8 B 0 18.4 233
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Bestitvå Bestitvå   [h 5] 2140/4 D 4 17.2 83
2016-05-18 2016-05-18 Jägersro Trav-3 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 1640/12 D 2 15.2 154
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-3 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/8 C 5 16.2g 273
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 3] 2140/1 D str
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 6] 2640/10 D 0 18.4g 304
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 C 3 12.3 128
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-2 Quantum Lexus Quantum Lexus   [v 5] 2160/13 B 8 18.6 902
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-5 Rainbird Rainbird   [s 8] 1640/3 D 3 13.8 191
2016-05-05 2016-05-05 Färjestad-3 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2140/3 C 6 15.4 723
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-8 Kirby Sånna Kirby Sånna   [s 4] 2140/12 D 2 16.1 210
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-4 Xavier Gene Xavier Gene   [v 5] 2640/10 B 5 17.2 31
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-5 Baron T.C. Baron T.C.   [v 5] 2140/4 D str
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-7 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2640/2 D 4 16.3 101
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-11 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 5] 2140/7 D 7 16.9 590
2016-03-31 2016-03-31 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/9 B 0 16.7 995
2016-03-31 2016-03-31 Åby-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 2140/10 A 1 16.4 88
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-8 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 2160/14 C 0 17.0 686
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-6 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 1640/4 D 0 15.7 372
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-5 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 5] 1609/3 B 1 16.7 70
2016-03-06 2016-03-06 Färjestad-5 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2160/11 B 3 18.3 552
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-5 Quantum Starling Quantum Starling   [s 9] 1640/8 D 4 14.3 1163
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-3 Jangus Jangus   [v 4] 2140/8 B 0 g 46
2016-01-28 2016-01-28 Åby-7 Turbo Express Turbo Express   [v 10] 2140/4 C 0 17.1 499
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-4 Olrei Star Olrei Star   [h 8] 2140/1 C 0 22.5 535
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-7 Joyful Lad Joyful Lad   [v 6] 2140/3 D 0 18.2g 489
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/11 B 0 16.7 606
2017-12-28 2017-12-28 Åby-3 Canary Canary   [s 5] 2140/6 D 4 16.7 419
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-7 Zazo Rod Zazo Rod   [v 5] 2140/6 D 7 18.4g 509
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-5 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/9 B 2 17.8 26
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-4 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2140/2 D 0 19.3 963
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lovisa Trot Lovisa Trot   [s 7] 2160/10 B 0 g 105
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-2 Sacan Sacan   [v 4] 2160/10 B 6 20.2 136
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-9 Canary Canary   [s 5] 2140/2 D 1 17.7 307
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-8 Västerbo Estello Västerbo Estello   [v 5] 2100/8 C 7 19.3 266
2017-12-07 2017-12-07 Örebro-6 Takida Trot Takida Trot   [s 9] 2100/4 D 0 20.4 334
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Rianna Trot Rianna Trot   [s 5] 2140/14 B 0 g 76
2017-12-04 2017-12-04 Färjestad-6 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 2160/10 C 7 16.2 1103
2017-11-27 2017-11-27 Färjestad-6 Greenbank Greenbank   [v 6] 2140/5 A 1 17.6 19
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-6 Bahia Blanca Bahia Blanca   [s 5] 2160/12 C 0 g 510
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-2 Karen Victory Karen Victory   [s 3] 2140/4 D 0 g 887
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Älvan Älvan   [s 6] 2160/12 D 0 18.5 725
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-3 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2640/5 D 0 g 79
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-3 Chilling Star Chilling Star   [v 3] 2100/7 D 6 19.0 1071
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-1 Sacan Sacan   [v 4] 2140/12 B 5 18.9 279
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Gosab Blues Gosab Blues   [v 12] 1660/15 C 5 13.6 413
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 7] 2140/5 B 1 15.9 36
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-3 Martinus Martinus   [v 6] 2140/6 D 0 18.8 238
2017-11-12 2017-11-12 Eskilstuna-3 Honey Love Bronzit Honey Love Bronzit   [s 7] 2640/5 B 0 17.7 84
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/10 D 1 16.6 135
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-4 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 5] 2140/2 D 1 16.8 240
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/2 B 4 13.8 24
2017-10-11 2017-10-11 Solvalla-3 Lee Sånna Lee Sånna   [h 4] 1640/2 C 0 14.6 164
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-7 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/12 A 0 17.1g 35
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-1 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2140/1 B 6 19.6 72
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-7 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2140/13 D 0 18.9 485
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-4 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/3 B 0 13.1 139
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Star Support Star Support   [v 11] 2140/7 D 0 g 853
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/5 B 2 17.8 39
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-3 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/10 D 0 590
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1660/6 B 2 13.6 53
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-8 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/2 D 0 20.8g 392
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-3 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/2 D 7 18.9g 272
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-7 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 C 0 g 302
2017-08-30 2017-08-30 Åby-3 Donna Dixie Donna Dixie   [s 5] 2140/2 D 0 16.3 208
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-8 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/6 D 6 15.0 350
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 B 1 16.4 242
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 4] 2140/4 D 0 19.3g 1799
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/10 D 0 15.2 431
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-8 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/5 D 0 365
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-4 Erro Neon Erro Neon   [v 9] 1640/9 D 0 g 668
2017-08-12 2017-08-12 Åby-2 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/12 D 0 18.6g 985
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/5 B 0 19.1 738
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-2 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2640/1 D 8 20.1 231
2017-08-05 2017-08-05 Färjestad-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/7 C 2 15.4 76
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/11 A 2 16.0 125
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2160/4 A 8 18.1 46
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-4 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/3 D 0 21.4 448
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-3 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 1640/4 C 1 13.4 26
2017-06-17 2017-06-17 Tingsryd-6 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 1609/9 B 8 14.1 32
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-8 Kiara Sånna Kiara Sånna   [s 5] 2140/9 B 0 g 51
2017-06-11 2017-06-11 Axevalla-1 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/11 D 0 g 72
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-4 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/8 C 4 14.2 397
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-2 Ready K.K.Hall Ready K.K.Hall   [v 4] 2640/2 C 0 g 58
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Mint Sånna Mint Sånna   [h 3] 2120/2 B 0 20.6g 111
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Celinn Palema Celinn Palema   [s 3] 1620/2 D 1 15.8 59
2017-05-30 2017-05-30 Visby-4 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 2120/3 D 0 g 50
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-4 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1640/1 C 0 g 586
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-4 Do it Komp Do it Komp   [v 9] 2140/5 D 6 13.9 648
2017-05-17 2017-05-17 Jägersro Trav-1 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/2 B 0 20.0g 909
2017-05-13 2017-05-13 Åby-12 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 5 14.5 241
2017-05-06 2017-05-06 Örebro-4 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2100/5 C 0 16.1 41
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-6 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/9 D str
2017-05-05 2017-05-05 Solvalla-4 Wood Composite Wood Composite   [v 7] 2640/3 D str
2017-05-03 2017-05-03 Jägersro Trav-1 Somekindasurprise Somekindasurprise   [s 5] 2140/1 D 1 17.6 916
2017-04-29 2017-04-29 Åby-13 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2140/4 C 6 15.5 435
2017-04-28 2017-04-28 Åby-12 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2160/8 D 0 15.3 1146
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-9 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/3 D 0 g 595
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/8 C 0 16.6 603
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-8 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/10 D 6 14.0 599
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-6 Emilia Emilia   [s 7] 2140/15 D 0 15.3 1260
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-8 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/11 D 0 g 1023
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-6 Tiller Tiller   [s 5] 2140/5 B 4 16.2 63
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-4 Quantum Nikita Quantum Nikita   [s 6] 2640/8 C str
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-7 Lazer Broline Lazer Broline   [v 9] 2640/5 D 0 14.9 597
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Quantum Amos Quantum Amos   [v 5] 1640/7 D 0 g 556
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-3 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/7 B 0 17.5g 337
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-7 I am Legend I am Legend   [v 6] 2140/12 D 0 g 308
2017-04-01 2017-04-01 Åby-3 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 2140/2 C 2 280
2017-04-01 2017-04-01 Åby-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 6] 2140/12 D 8 18.8 411
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-10 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 6] 2140/1 C 0 g 437
2017-03-29 2017-03-29 Åby-4 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/3 D 0 16.0 977
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-7 Turbo Express Turbo Express   [v 11] 1640/2 D 0 15.2 550
2017-03-20 2017-03-20 Färjestad-10 Swift Babe Swift Babe   [s 4] 2140/3 C str
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-8 Confess Arn Confess Arn   [v 8] 2100/7 D 0 18.5 678
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-1 Linda Sånna Linda Sånna   [s 4] 2140/4 C str
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-5 Indian Woman Indian Woman   [s 7] 2160/11 D 0 18.3g 1428
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-8 His Pano His Pano   [v 10] 1640/5 D 0 16.0 1088
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-5 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/3 C 4 16.7g 1366
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-4 Emelie Hall Emelie Hall   [s 4] 1640/5 C 1 13.7 35
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-4 Xihe Karsk Xihe Karsk   [s 7] 2100/2 C 0 g 283
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 3 17.8 480
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 1609/1 B 4 15.7 141
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 7] 2140/6 D 0 g 484
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-3 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/12 D 0 18.2 758
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-7 Estrella Dorada Estrella Dorada   [s 10] 1660/10 D 0 16.2 1519
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-2 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 1640/1 C 1 15.2 250
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/8 B 0 g 246
2017-02-16 2017-02-16 Åby-10 Quantum Donado Quantum Donado   [h 4] 2140/1 C 8 21.2g 154
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-10 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/2 D 0 19.5 643
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-8 Quantum Glider Quantum Glider   [v 4] 2140/10 B 0 23.0g 417
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2140/10 D 0 g 732
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Leave a Message Leave a Message   [s 5] 2140/9 C str
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/4 C str
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-8 Lindsey Sånna Lindsey Sånna   [s 4] 2140/2 D 5 18.1 1036
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-5 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 2640/3 C 0 18.7 90
2017-01-25 2017-01-25 Solvalla-3 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/8 D 0 g 243
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Cava Composite Cava Composite   [s 5] 2140/2 D 1 17.5 406
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-9 Kootenay Goj Kootenay Goj   [v 6] 2140/4 C 0 18.6 431
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-8 Natosi Goj Natosi Goj   [v 7] 1640/1 D 2 13.5 250
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 Triton Hall Triton Hall   [v 5] 2140/7 D 6 20.1 202
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-7 Clay Composite Clay Composite   [v 5] 2140/10 C 0 20.2g 120
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-3 Dream Derby Dream Derby   [h 8] 1640/4 C 1 14.0 93
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-1 Dolph Composite Dolph Composite   [v 4] 2140/10 D 2 17.2 226
2018-12-20 2018-12-20 Färjestad-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 19.4 1054
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/7 D 0 19.8 673
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-8 Canary Canary   [s 6] 2140/3 D 6 17.2 1002
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 0 21.7g 812
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-7 Rod Civil Rod Civil   [v 5] 2140/11 D 0 18.5 51
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-9 Canary Canary   [s 6] 2160/9 D 5 16.1 812
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-3 Lidaz Katzner Lidaz Katzner   [v 3] 2140/10 C 6 17.4 1128
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/8 C 0 17.7 1062
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-10 Good Express Good Express   [v 5] 2140/10 C 0 19.9g 105
2018-11-01 2018-11-01 Färjestad-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/9 D 0 19.9 1130
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-6 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/3 D 0 623
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2160/8 A 5 17.5 119
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-5 Fanny Band Fanny Band   [s 7] 2160/6 D 3 16.9 513
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-5 Dejvid Am Dejvid Am   [v 5] 2140/8 C 5 16.2 66
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-8 Fancy Westwood Fancy Westwood   [s 3] 2140/4 D 0 16.2g 772
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 17.3 124
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2080/11 D 7 17.0g 1325
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 6] 2080/11 C 3 16.4 363
2018-10-07 2018-10-07 Årjäng-9 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 C 0 16.0 77
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-4 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2100/11 D 0 g 529
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 D.D.Dajm D.D.Dajm   [v 6] 2160/15 C 8 16.7 259
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-7 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/7 B 0 19.6 583
2018-10-01 2018-10-01 Färjestad-8 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 2660/3 D 0 18.6g 387
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 7] 1640/1 C 4 15.2 35
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-9 Forever Miracle Forever Miracle   [v 9] 2160/13 C 0 16.9 162
2018-09-26 2018-09-26 Åby-6 Quantanamera Quantanamera   [s 9] 3140/1 C 5 15.5 337
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Beaks Manello Beaks Manello   [v 3] 2140/2 C 7 15.5 129
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-1 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/8 B 7 18.6 477
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-5 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/1 C 4 17.8 61
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-7 Star Support Star Support   [v 12] 2140/5 D 0 17.3 866
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-3 Åsens Aragon Åsens Aragon   [v 4] 1640/3 D 0 14.8 276
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/2 D 0 24.8 821
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-8 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/6 D 5 16.5 68
2018-09-10 2018-09-10 Färjestad-5 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/10 A 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-5 Witty Witty   [s 4] 2140/1 C 0 18.8 74
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Screen Height Screen Height   [h 8] 2140/12 C 2 15.9g 104
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Elsa F.M. Elsa F.M.   [s 7] 2140/12 C 5 14.9 222
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2080/2 B 5 16.4 284
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-3 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2080/12 D 7 16.8 831
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2480/5 D 0 19.6g 652
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-6 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2080/4 C 0 21.1 1183
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-7 Gigant Super Gigant Super   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 549
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-4 Che Boko Che Boko   [v 9] 2660/13 D 0 17.6 759
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-6 Wanna be a Star Wanna be a Star   [s 8] 1609/4 C str
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-7 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2640/9 B 6 15.9 170
2018-08-20 2018-08-20 Färjestad-10 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/3 D 0 15.2 260
2018-08-07 2018-08-07 Årjäng-7 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/3 C 0 19.0 562
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-4 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/6 D 7 16.2 663
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-9 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/12 D str
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-10 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2160/8 D 0 g 499
2018-07-29 2018-07-29 ATG Jippo-1 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2160/14 D 0 21.9 471
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 1640/9 D 0 g 342
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-6 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2160/15 D 8 15.9 978
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2140/9 D 0 18.5 58
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/9 C 7 17.6 35
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/6 B 0 16.2 53
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/3 D 2 17.9 290
2018-07-19 2018-07-19 Arvika-7 Star Support Star Support   [v 12] 2100/9 D 7 16.7 1415
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/5 D 0 779
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2160/14 B 0 24.4g 600
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Monsieur Oli Doll Monsieur Oli Doll   [v 8] 2140/3 D 0 17.5 445
2018-07-13 2018-07-13 Årjäng-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2160/6 B 4 17.6 123
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-4 Above Angel Above Angel   [v 8] 2660/5 C 0 16.7 982
2018-07-12 2018-07-12 Örebro-12 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/5 D 8 18.5 1579
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-1 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2080/10 D 0
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-2 Lella Syster Lella Syster   [s 7] 2480/3 D 2 120
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-4 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2080/12 D 4 17.2 208
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Lysjö Wilda Lysjö Wilda   [s 6] 2480/2 C 0 g 134
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-7 Nytomt Elden Nytomt Elden   [v 4] 1640/2 C 0 g 252
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-8 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 6] 2140/1 C 3 17.4 170
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-7 Greenbank Greenbank   [v 7] 2500/6 D 0 23.4g 113
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-8 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2100/3 D 3 16.6 627
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/6 D 7 17.3 159
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-8 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 D 4 16.8 547
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Rolles Dröm Rolles Dröm   [s 4] 2140/10 B 3 19.8 282
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/8 C 0 g 160
2018-07-01 2018-07-01 Åby-1 Baron Etoile Baron Etoile   [v 4] 2140/7 C 0 18.6 122
2018-07-01 2018-07-01 Åby-3 Star Support Star Support   [v 12] 2140/1 D 5 15.7 349
2018-07-01 2018-07-01 Åby-10 Newflowers King Newflowers King   [v 6] 2140/5 B str
2018-07-01 2018-07-01 Åby-11 Cool Miracle Cool Miracle   [s 7] 2140/3 D 6 18.9 268
2018-06-30 2018-06-30 Färjestad-2 The Noble One The Noble One   [v 5] 2140/5 A 1 15.2 31
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-1 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 5] 2140/12 D 0 19.5 2868
2018-06-29 2018-06-29 Färjestad-2 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/1 C 5 15.2 442
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-2 Donna Dixie Donna Dixie   [s 6] 2080/3 D 5 15.2 608
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2120/7 D 3 18.1 52
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/2 D 0 18.6g 106
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-5 Witty Witty   [s 4] 2100/8 B 6 16.8g 51
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-4 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2160/9 B 4 17.8 272
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 1640/6 C 6 16.1 148
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-6 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2080/5 C 0 20.4 195
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-8 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2480/4 B 0 18.2 213
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2100/4 D 2 17.4 84
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-2 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2100/8 D 1 17.1 148
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Star Support Star Support   [v 12] 2120/11 D 8 17.2 609
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2100/4 C 0 g 32
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Liljas Chanel Liljas Chanel   [s 7] 2100/9 C 5 20.0 565
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-8 Sobrio Sobrio   [v 8] 1700/6 D 7 20.0g 134
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Piggelin Skift Piggelin Skift   [v 5] 2140/7 C 4 16.6 298
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 3160/8 D 0 17.4g 756
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 Smirre Creek Smirre Creek   [v 10] 2140/8 A str
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-5 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/5 D 2 17.5 31
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-6 Nettan Viking Nettan Viking   [s 7] 2140/6 D 2 32.4 146
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/1 C 2 16.6 139
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 8] 2140/7 D 0 18.2 686
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-2 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 1640/2 B 6 16.3 45
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-4 Greenbank Greenbank   [v 7] 1640/1 C 0 g 196
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/6 B 5 15.4 259
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-7 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 7] 2140/15 A 2 15.0 267
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-8 Älvan Älvan   [s 7] 2140/11 D 0 19.4 175
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-9 Alicia Rose Alicia Rose   [s 7] 2140/1 C 1 16.9 130
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 6 18.3 217
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Canary Canary   [s 6] 2140/10 B 0 15.4 189
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-5 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/5 D 0 19.4g 277
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-6 Carbureightr Carbureightr   [v 6] 2140/12 D 0 18.3 463
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-7 Canary Canary   [s 6] 2160/6 D 0 15.2 190
2018-05-14 2018-05-14 Färjestad-10 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2160/4 D 0 20.0g 418
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2080/1 D 0 17.3 1290
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-8 Above Angel Above Angel   [v 8] 2480/8 D 0 18.6g 162
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-9 Älvan Älvan   [s 7] 2100/5 D 5 17.6 957
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Iniesta Bob Iniesta Bob   [v 9] 2140/10 B 0 15.0 937
2018-05-07 2018-05-07 Färjestad-11 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 2140/2 C 7 16.6g 115
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-1 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 1640/2 D 0 17.4 198
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/3 D 6 17.7 254
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 Askö Dollar Askö Dollar   [v 7] 1640/5 C 4 13.9 103
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Canary Canary   [s 6] 2080/8 C 6 17.7 96
2018-04-30 2018-04-30 Färjestad-10 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/6 B 6 20.1 74
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/10 C 4 17.9 229
2018-04-24 2018-04-24 Axevalla-9 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 7] 2140/10 C 2 19.2 66
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/7 C 4 17.9 94
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-4 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 D 8 18.4 62
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-5 Live in Peace Live in Peace   [v 12] 2140/8 B 5 15.6 366
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-8 Wilma Song Wilma Song   [s 9] 2140/9 D 5 16.1 163
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 8] 2140/9 C 1 15.7 137
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-6 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/5 C 0 g 41
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-10 Älvan Älvan   [s 7] 2160/4 D 0 g 642
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/5 D str
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/9 C 4 18.5 168
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-5 Fairyman Fairyman   [v 6] 2140/4 B 0 g 27
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-9 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 8] 2140/2 D 0 g 108
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-1 Kom Leia Kom Leia   [s 5] 2140/5 D 0 23.3g 270
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-2 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/3 D 0 18.8 827
2018-03-21 2018-03-21 Färjestad-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/1 D 0 19.0 655
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2640/1 D 0 17.4 407
2018-03-14 2018-03-14 Åby-7 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 6] 2140/1 D 0 g 87
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Bon Voyage Bon Voyage   [v 8] 2140/5 D 0 20.6 894
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Bravo Nobless Bravo Nobless   [s 7] 2140/1 D str
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-8 Canary Canary   [s 6] 2640/4 D 0 17.8 653
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-1 Anubis Victory Anubis Victory   [v 8] 2140/6 C 0 19.8g 407
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-2 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 5] 2140/6 D 4 17.8g 111
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-10 Red Go Red Over Red Go Red Over   [s 6] 2140/4 C 0 20.0 542
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-6 Mr Fairbanks Mr Fairbanks   [v 6] 2140/12 C 0 16.8 527
2018-01-21 2018-01-21 Färjestad-9 Greenbank Greenbank   [v 7] 2140/1 B 0 19.3g 158
2018-01-20 2018-01-20 Romme-3 Canary Canary   [s 6] 2140/2 D 0 17.2 480
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-7 Barbarian Division* Barbarian Division*   [h 5] 2140/15 D 3 16.3 244
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Snobben C.D. Snobben C.D.   [v 4] 1640/6 D 8 15.0 798
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-10 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/11 C str
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-7 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 1640/5 D 0 19.4 1366
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-5 Myworsthangover Myworsthangover   [s 6] 2140/8 D 0 21.0 426
2019-11-27 2019-11-27 Åby-3 Beaks Manello Beaks Manello   [v 4] 2140/12 C 5 17.0 287
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-2 Myworsthangover Myworsthangover   [s 6] 2140/3 D 0 19.0 444
2019-11-25 2019-11-25 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/7 C 0 g 352
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-7 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2100/2 D 5 19.8 704
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-1 Baron Vick Baron Vick   [v 4] 2140/8 C 0 1022
2019-11-18 2019-11-18 Färjestad-7 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/15 A 4 16.5 591
2019-11-02 2019-11-02 Åby-5 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/5 C 5 17.2 183
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-2 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/3 D 0 764
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-4 Sir Armani Sir Armani   [v 10] 2160/8 C 5 18.0g 190
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 After All Flash After All Flash   [v 5] 2160/12 D 6 17.5 1795
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-7 Canary Canary   [s 7] 2140/6 C 0 17.4g 591
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/1 D 8 16.1 672
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/1 C 4 17.3 344
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Robros Brazza Robros Brazza   [v 9] 2140/5 D 0 17.3 426
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-4 Karin Arriba Karin Arriba   [s 4] 2140/7 C 3 17.9 526
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-5 Paradox Paradox   [v 5] 2140/2 B 3 16.2 97
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-7 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2100/13 C 0 19.3g 806
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-10 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 1680/4 D 3 15.2 331
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-2 Baron Vick Baron Vick   [v 4] 2140/7 B 0 21.0 691
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/11 C 7 15.8 542
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Sno På Sno På   [s 10] 2140/7 C 0 20.4 385
2019-10-05 2019-10-05 Åby-8 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/11 B 3 17.8 105
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-2 Junius Taj Junius Taj   [v 5] 2160/10 A 0 21.3g 79
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/9 C 0 419
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/1 D 1 16.5 194
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-6 Global Resistance Global Resistance   [v 8] 2140/6 D 0 17.8 280
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-7 Seek and Destroy Seek and Destroy   [v 10] 2140/8 A 1 14.5 73
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2140/6 A 0 17.1 75
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-4 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/6 C 6 17.1 95
2019-09-10 2019-09-10 Axevalla-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 9] 2160/11 C 0 16.2 522
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 10] 1680/8 D 8 16.9 749
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-5 Lindamin Lindamin   [s 9] 2080/5 D 6 19.8 277
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Drömsaga Drömsaga   [s 7] 2100/9 C 0 g 186
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-7 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2100/3 B 7 15.2 62
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-10 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/8 B 6 16.0 56
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-2 Above Angel Above Angel   [v 9] 2080/2 C 2 14.4 419
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-3 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2080/4 D 0 17.6 503
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/4 D 6 16.5 231
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Catchy Catchy   [s 4] 2080/9 D 0 g 311
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2480/7 C 5 g 1200
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-4 Junilane Junilane   [s 7] 2100/8 C 7 18.2 1134
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-5 Above Angel Above Angel   [v 9] 2100/13 B 0 17.1 936
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/5 D 0 20.6 416
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-7 Dats Madame Dats Madame   [s 8] 2140/10 D 0 21.3g 816
2019-08-08 2019-08-08 Åby-10 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 1640/1 D str
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-5 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 2140/2 C 2 14.8 206
2019-08-05 2019-08-05 Färjestad-8 Forever Miracle Forever Miracle   [v 10] 2140/8 C 0 13.5 1767
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-4 Junilane Junilane   [s 7] 1640/11 B 7 15.1 786
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/4 D 6 15.7 2614
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/10 D 6 16.3 604
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-2 Golden November Golden November   [h 8] 2140/12 D 0 18.1 1927
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-9 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2500/8 D 0 20.5 284
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-12 Caipirinha Razz Caipirinha Razz   [s 6] 2140/1 A 0 g 100
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 McClintock McClintock   [v 6] 2140/11 B 0 19.3g 104
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-9 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/1 D 8 18.0 129
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2080/1 D 8 18.8 791
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-3 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 1640/2 B 8 16.0 135
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Above Angel Above Angel   [v 9] 2640/10 D 5 16.4 329
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-2 Certo Cito Certo Cito   [s 5] 2100/6 B 2 16.1 42
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-7 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 2480/7 D 0 18.6g 1000
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-1 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2100/2 D str
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2100/5 D 5 19.0g 116
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-8 Carmula One Carmula One   [s 4] 2100/6 B 6 19.9 100
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2080/8 C 4 16.4 484
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-10 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2100/15 A 0 21.8g 195
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-5 Jessica Pride Jessica Pride   [s 6] 2160/12 A 7 18.2g 450
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-8 Nicing Nicing   [v 5] 2140/5 D 7 22.8g 564
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-3 Carbureightr Carbureightr   [v 7] 2140/6 C 3 14.5g 168
2019-06-10 2019-06-10 Färjestad-5 Classic Joy Classic Joy   [s 7] 2640/5 D 6 16.8g 330
2019-05-31 2019-05-31 Årjäng-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/6 C 6 17.1 384
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2100/10 D 0 20.1 856
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-5 New Hope A.T. New Hope A.T.   [v 7] 2160/6 D 8 18.7 221
2019-05-30 2019-05-30 Örebro-9 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 1609/8 A 3 16.1 55
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-1 Charlock Ganador Charlock Ganador   [v 4] 2140/2 D 2 18.1 74
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-4 Inspector Cool Inspector Cool   [v 9] 1640/5 D 3 14.1 103
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2640/7 C 3 17.5 195
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Ilikeitlikethat Ilikeitlikethat   [h 8] 2140/4 D str
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Above Angel Above Angel   [v 9] 2140/2 D 0 g 366
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Narogaip Narogaip   [v 4] 2140/7 B 2 17.6 25
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-4 Juicebox Juicebox   [v 7] 2140/8 B 1 14.8 476
2019-05-20 2019-05-20 Färjestad-6 Canary Canary   [s 7] 2140/12 C 0 15.8 677
2019-05-19 2019-05-19 Årjäng-3 Frozen Sun* Frozen Sun*   [v 4] 2140/9 B 2 17.8 126
2019-05-06 2019-05-06 Färjestad-1 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/12 D str
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-4 Dakota Bell Dakota Bell   [s 7] 2140/14 C 7 16.6g 889
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-7 Beaks Manello Beaks Manello   [v 4] 2140/1 B 0 g 73
2019-04-29 2019-04-29 Färjestad-9 Canary Canary   [s 7] 2160/5 C 0 15.4 574
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-4 Fanny Band Fanny Band   [s 8] 2140/4 D 4 16.0 587
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-9 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 20.6 437
2019-04-18 2019-04-18 Momarken-4 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 1640/7 C 0 261
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-4 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/3 D 7 19.0 744
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2140/1 D 0 20.0g 303
2019-04-08 2019-04-08 Eskilstuna-5 Opera Avenue Opera Avenue   [s 5] 2140/10 C 5 16.3 164
2019-04-01 2019-04-01 Färjestad-7 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/5 C 0 15.8 178
2019-03-28 2019-03-28 Örebro-10 Älvan Älvan   [s 8] 2100/4 D 8 16.8 902
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Slade H.H. Slade H.H.   [v 7] 2140/2 D 0 g 183
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-8 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/3 D 8 18.3g 56
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-10 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 8] 2140/5 D 3 16.5 90
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 2160/11 B 0 16.4 143
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-5 Listas Snövit Listas Snövit   [s 4] 2140/6 D 0 16.8 1069
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Athletic Division* Athletic Division*   [v 6] 2140/4 D 5 15.3 669
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Yippie Chic Yippie Chic   [s 8] 2140/12 C 1 16.4 116
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/3 B 0 g 532
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-4 Canary Canary   [s 7] 2160/6 D 0 17.6 921
2019-02-17 2019-02-17 Eskilstuna-5 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 7] 1640/8 B 0 17.6 233
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Dejvid Am Dejvid Am   [v 6] 2640/2 D 7 18.9g 144
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-6 Lella Syster Lella Syster   [s 8] 2140/2 D 0 23.8g 1246
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/2 C 5 19.4 301
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-2 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2140/5 D 0 20.6 784
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-3 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 0 19.8 855
2019-01-30 2019-01-30 Färjestad-2 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/4 D 4 19.5 1784
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-5 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/7 C 0 17.7 767
2019-01-21 2019-01-21 Färjestad-7 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2140/8 C str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-5 Canary Canary   [s 7] 2100/9 C 7 17.8 183
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-7 Alicia Rose Alicia Rose   [s 8] 2160/6 C 8 19.4 574
2019-01-14 2019-01-14 Färjestad-5 Quantum Anabella Quantum Anabella   [s 6] 2140/1 D 7 20.7 230
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-3 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 6] 2100/10 C 7 20.4g 473
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 Canary Canary   [s 7] 2160/8 C 3 16.6 608
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-9 S:t Malo Decoy* S:t Malo Decoy*   [s 5] 2180/10 B 0 18.7 393
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-3 Forever Miracle Forever Miracle   [v 11] 2160/8 D 6 1335
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-4 Syria A.T. Syria A.T.   [s 6] 2100/7 D 0 16.6 737
2020-11-19 2020-11-19 Örebro-7 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 7] 2160/6 D 8 17.5 1012
2020-11-16 2020-11-16 Färjestad-4 Above Angel Above Angel   [v 10] 2640/11 D 0 g 746
2020-11-12 2020-11-12 Örebro-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 11] 2140/6 D 5 15.2 329
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-3 Zoe Bay Zoe Bay   [s 4] 2140/4 D 7 20.1 244
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-4 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 7] 1640/2 D 0 16.2 456
2020-11-09 2020-11-09 Färjestad-9 Syria A.T. Syria A.T.   [s 6] 2140/11 D 7 14.5 1458
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-3 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 7] 2100/14 D 8 17.4 990
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-2 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 7] 1640/4 D 8 14.8 459
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-3 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2160/12 D 0 20.0 728
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-4 Listas Snövit Listas Snövit   [s 5] 2140/3 D 4 16.4 122
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-7 Zoe Bay Zoe Bay   [s 4] 2140/2 D 8 18.5g 431
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-8 Hunter Sund Hunter Sund   [v 9] 2640/10 D 5 17.4 604
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-3 Andover Hudson Andover Hudson   [v 6] 2140/13 C 0 15.5 1684
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-9 Above Angel Above Angel   [v 10] 2660/6 D 6 16.1 2328
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-1 Baron Vick Baron Vick   [v 5] 2080/6 D 8 21.6g 291
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-1 Above Angel Above Angel   [v 10] 2640/6 D 0 17.2g 1289
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-9 Nelli Madame Nelli Madame   [s 5] 1640/7 B 0 16.3g 336
2020-08-16 2020-08-16 Årjäng-1 Baron Vick Baron Vick   [v 5] 2140/3 D 0 20.0g 339
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-3 Forever Miracle Forever Miracle   [v 11] 2140/4 D 0 15.7 1038
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-6 Nelli Madame Nelli Madame   [s 5] 2660/13 D 0 16.2 1363
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-7 Zoe Bay Zoe Bay   [s 4] 2160/12 D 0 19.1 1644
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-8 Above Angel Above Angel   [v 10] 2140/8 D 0 19.3 1421
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-1 Baron Vick Baron Vick   [v 5] 2160/14 D 0 19.5 2841
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-2 Fanny Band Fanny Band   [s 9] 2140/3 D 0 18.7 969
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-3 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2100/13 D 0 17.4 1649
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-6 Nelli Madame Nelli Madame   [s 5] 2100/12 C 0 18.0g 723
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-3 Aces High Aces High   [v 8] 2500/2 D 3 18.0 441
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-5 Baron Vick Baron Vick   [v 5] 2100/8 C 7 21.6 201
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-8 Zoe Bay Zoe Bay   [s 4] 1700/6 D 0 17.6 682
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-9 Hunter Sund Hunter Sund   [v 9] 2500/6 D 0 20.6g 278
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-4 Fanny Band Fanny Band   [s 9] 2480/11 D 0 17.5 1641
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-2 Baron Vick Baron Vick   [v 5] 2140/10 C 6 20.2 486
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-4 Above Angel Above Angel   [v 10] 2640/5 D 0 20.1g 1093
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-3 Fanny Band Fanny Band   [s 9] 2100/9 C 0 21.7g 467
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Adamo Dior Adamo Dior   [v 10] 2100/9 B 0 g 486
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Yippie Chic Yippie Chic   [s 9] 2100/14 A 2 15.8 57
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-5 Nelli Madame Nelli Madame   [s 5] 2100/15 C 8 16.2 1153
2020-05-14 2020-05-14 Örebro-11 Above Angel Above Angel   [v 10] 2180/13 B 0 17.8g 591
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-1 Beach Bunny Beach Bunny   [s 4] 2140/12 A 0 g 170
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-7 Zoe Bay Zoe Bay   [s 4] 2140/6 D 0 18.8 1043
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-1 Paradox Paradox   [v 6] 2140/6 D 0 19.6g 148
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-3 Forever Miracle Forever Miracle   [v 11] 2140/11 A 1 15.4 52
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-6 Inspector Cool Inspector Cool   [v 10] 1640/12 C 4 14.5 183
2020-05-09 2020-05-09 Lindesberg-10 Kelly Jovalley Kelly Jovalley   [s 7] 2140/7 B 6 17.3 153
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-1 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 11] 1640/7 B 3 15.7 122
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-2 Myworsthangover Myworsthangover   [s 7] 2140/4 D 0 20.7 347
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-5 Dakota Bell Dakota Bell   [s 8] 2140/3 D 7 18.6 190
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-7 Beach Bunny Beach Bunny   [s 4] 2140/10 A str
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-9 Fanny Band Fanny Band   [s 9] 2140/3 A 0 23.7g 199
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-1 Beach Bunny Beach Bunny   [s 4] 2140/6 D 3 16.5 42
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-3 Myworsthangover Myworsthangover   [s 7] 2160/8 D 0 18.3 431
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-5 Inspector Cool Inspector Cool   [v 10] 1640/4 C 2 15.2 111
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-6 Forever Miracle Forever Miracle   [v 11] 2160/12 B 4 15.5 245
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Svartsångs Missie Svartsångs Missie   [s 9] 2140/9 D 0 17.8 468
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-10 Fanny Band Fanny Band   [s 10] 2160/5 C 0 18.2 1173
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-9 Syria A.T. Syria A.T.   [s 7] 2140/12 D 0 16.7 2420
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-7 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 8] 2140/11 D 0 16.9 2645
2021-01-18 2021-01-18 Färjestad-4 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 9] 2640/1 D 0 1479
2021-01-11 2021-01-11 Färjestad-7 Keinstein Viking Keinstein Viking   [s 8] 1640/5 D 0 16.1 1459
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-9 Forever Miracle Forever Miracle   [v 12] 2140/12 D str
2021-01-04 2021-01-04 Färjestad-8 Syria A.T. Syria A.T.   [s 7] 2640/9 D 0 16.3 1247