V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Timo Nurmos har haft ett otroligt bra år och ord som stor succé är ingen överdrift. Finländaren gör sitt bästa år n&..


Timo Nurmos har haft ett otroligt bra år och ord som stor succé är ingen överdrift. Finländaren gör sitt bästa år någonsin i sin framgångsrika karriär och har inte bara vunnit världens tuffaste travlopp Prix d’Amerique, utan även flera andra stora titlar. När vi skriver detta, luciadagen 13 december, har stallets hästar sprungit in 39 456 717 kronor. Det fattas alltså drygt en halv miljon kronor innan 40 miljoner passeras. I fjol var inkörda pengar 23 miljoner kronor.
När det gäller antalet segrar så är det i skrivande stund 198 stycken, vilket torde bli 200 och några fler innan året är slut. Segerprocenten ligger på helt strålande 31 procent för stallets hästar.
- Det har gått mycket bra hela året och jag är självklart väldigt nöjd. Det är rekord när det gäller inkörda pengar men när det gäller antalet vinster har vi kommit upp i 230 segrar en gång tidigare, säger Timo Nurmos.
- Vi har bra hästar som har presterat på topp och även lyckats i de stora loppen. Som jag har sagt tidigare så har jag ett mycket bra team runtomkring mig med bra personal, hästägare, veterinärer och andra som jobbar med oss. Detta på Jordanstorp gård som har bästa tänkbara förutsättningar och fina banor att träna på.

”En oförglömlig dag”
Förutom Readly Express seger i Prix d’Amerique har Timo Nurmos även vunnit svenskt Travkriterium med Inti Boko, Europaderbyt med Villiam, Finska Kriteriet med Hachiko de Veluwe (Gloria Web trea), Svenskt Mästerskap och Jämtlands Stora Pris med Readly Express. Dessutom toppar Nurmos tränarligan på V75 överlägset med 45 segrar och ännu mer överlägsen är han i Solvallas tränarliga med 85 segrar.
- Prix d’Amerique var helt fantastiskt. En helt otrolig dag där allting klaffade med alla förberedelser för hästen och allt runtomkring. Det kommer man aldrig att glömma, säger Timo.

Readly Express och Global Trustworthy mot start i Paris
Vi kollar lite med Timo om dagsstatus för stallets stjärnor inför de stundande storloppen i vinter i Frankrike.
- Readly Express har styrketränat efter SM och känns bra. Allt har gått som planerat och det kan bli start på Nyårsafton i Paris. Det är i Prix du Bourgogne som körs över 2100 meter med bilstart. Vi får se, det är inte helt spikat ännu. Det kan även bli att vi startar i Prix de Belgique istället, eller i båda loppen, säger Nurmos.
- Global Trustworthy var otroligt bra när han vann V75 i Norge. Han känns fortsatt jättefin i träningen och vi siktar på att starta i femårsloppet Prix Tenor de Baune på julafton i Paris.
- Däremot blir det ingen mer start för Villiam i Frankrike i vinter. Han var på Menhammar stuteri i fyra veckor efter Europaderbyt och tappades på sperma för infrysning. Arrangörerna frågade om vi var intresserade av att starta i Criterium Continental men vi står över det loppet. Det är så stort intresse för honom i avel och just nu vintertränar han och ska sedan tillbaka till Menhammar och betäcka till våren.

”Jag går på känsla och litar på mig själv”
Timo Nurmos hästar är alltid kända för att vara väl förberedda när de startar. Det är ofta som de presterar topprestationer direkt trots att de har varit borta länge från tävlingsbanan. De behöver sällan några lopp i kroppen för att komma i form. Nurmos förklarar:
- Man känner när man kör hästarna i träning om de är färdiga för start. Jag kör mest styrketräning och aldrig så fort. Jag kör aldrig under 1.20 med hästarna innan de ska börja starta efter vila eller uppehåll. Jag går på känsla. Man känner hur hästen är i handen, hur de återhämtar sig efter jobben, om de är pigga och glada, och fräscha och fina.
- Jag litar på mig själv och när jag får känslan att en häst är redo att starta börjar jag att leta efter lopp i propositionerna. Jag kollar aldrig efter lopp i propositionen innan hästen känns så fin att den är redo.
- Sedan är det självklart olika för alla hästar är olika. En del är inget träningslejon och kan då behöva lopp i kroppen för att hitta toppformen. Och ibland kanske man siktar på något lopp längre fram när man vill att den ska vara på topp.
- När det kommer nya hästar måste man fixa till dem lite, de kan vara ofräscha eller inte orkar. Man kan justera olika saker och ändra balansen. Alla nya hästar är ett projekt när man får dem i träning men det är roligt också. Även om det så bara är en vanlig häst, säger Timo Nurmos.

”Det finns många växlar kvar i honom”
Inför lördagens V75-omgång på Åby, som kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 48 miljoner bara på sju rätt, är Nurmos i hetluften igen. Han har fem hästar till start och ett par riktigt heta chanser på förhand. Så här kommenterar han dem själv i tur och ordning.
- Antonio Trot (V75-1) är inne i sin rätta årstid nu och han gick bra i fjol vintras. Han går så bra med skor och är därmed lite gynnad gentemot många andra som normalt tävlar barfota. Han är stark och gynnad av lång distans men det hade varit ännu bättre om det varit 3100 meter än som nu 2640 meter. Hästen är jämn och säker och har varit tvåa och trea flera gånger i V75 under hösten. Det är inte lätt att vinna från spår elva på open stretch-banan Åby men helt borta är han inte.
- Arch Lane (V75-2) har vunnit fem lopp på sex starter och är under utveckling. Han är inte färdig än och det finns många växlar kvar i honom. Han är fortfarande lite småtrög men är jättefin att köra och en trevlig häst. Vi kastrerade honom och han hade haft ett tävlingsuppehåll inför senaste starten men vann på ett bra sätt direkt. Normalt går han bara framåt med loppet i kroppen eftersom han är lite småtrög. Han kan öppna bra och är den enda av våra hästar på V75 som har fått ett bra spår. Jag tycker att det är vår näst bästa chans.

”Han är vår bästa chans – trots spåret”
- Amerindienne (V75-4)
galopperade i debuten när han sprang på en av de vita pinnarna i sista sväng annars hade han vunnit det loppet också. Därefter har han vunnit varje gång med krafter kvar och bara rundat fälten ofta från dåliga lägen. Det är en väldigt fin häst att köra som har bra inställning. Han är franskstammad och de har inte samma aktion som USA-hästarna men jag tycker att han travar fint. Han går fortfarande med järnskor och har många växlar kvar i sig. Han är stark och rejäl men visade senast att han även är snabb ut. Han har vunnit från alla positioner och kan mycket väl göra det igen trots dåligt läge med spår elva. Det är aldrig lätt men jag gillar den här hästen och måste vara optimist. Han känns fortsatt jättefin i jobben och jag tycker att det är vår bästa chans, trots spåret.
- Ile Saint Louis (V75-5) var ett projekt från början när hon kom och har utvecklats fantastiskt under året och tagit åt sig träningen på bästa sätt. Hon har tjänat över en miljon kronor och vunnit flera lopp den tunga vägen, även på V75. Senast fick hon åter ett tufft lopp men hon har tränat fint efteråt och det känns som att hon fortfarande är i form. Tyvärr fick hon ett dåligt spår igen och det kan bli svårt att komma till därifrån.

”Är i sitt livs form”
- Hawk Cliff (V75-7)
är i sitt livs form men han har också utvecklats mycket under året. Han får alltid de sämsta spåren varje gång, sju, åtta och elva. Det är bara sådana spår på slutet men ändå har han levererat toppinsatser och vunnit V75. Senast höll han starkt från dödens i finalen och hästen kändes väldigt fin i veckans jobb. Han har klarat av att vinna från spår åtta bakom bilen tidigare och hoppas att kusken gör de rätta taktiska besluten. Hästen har gått med skor nästan hela livet så det är inga problem. Jänkarvagn igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Just Wait And See (GS75-5) hade en strålande säsongsupptakt som i maj kröntes med imponerande seger i kraftprovet Orebro Intn’l över ..


Just Wait And See (GS75-5) hade en strålande säsongsupptakt som i maj kröntes med imponerande seger i kraftprovet Orebro Intn’l över tre varv. Men under sommaren gick det knackigare och nu har inte femåringen startat sedan augusti.
- Han hade gått ganska många långlopp och var lite sliten. Så han fick ett break och efter uppfräschning och återhämtning har vi tränat upp honom igen med sikte på vintermeetinget i Paris, berättar Håkan K Persson.
Tävlingsuppehållet blev emellertid lite längre än planerat. När Just Wait And See var klar för start och anmäld till lopp i mitten av november blev han krasslig och tvingades vila i en vecka. Istället skulle första starten efter uppehållet ha gjorts i förra veckan men då var banunderlaget så uselt att Håkan K Persson valde att stryka hästen kort före start.
- Det har inte gått raka vägen om man säger så, men han är i bra ordning. Efter strykningen i november har han gått ett banjobb som jag var väldigt nöjd med, han gick 1.18 full väg på bra sätt utvändigt hela vägen, och senast på Axevalla värmde han jättebra och hade som det kändes gjort ett riktigt bra lopp, säger Halmstadtränaren.

Bra efter uppehåll tidigare
Efter fyra månaders tävlingsuppehåll är det knappast en Just Wait And See i absolut toppform som kommer till Örebrotravets GS75-tävlingar. Men han är inte typen som måste gå några lopp för att komma igång. Det visade han när han efter ett lika långt uppehåll vann årsdebuten i februari.
- Formen är så klart ett litet frågetecken även för mig men han är en liten och lätt häst som är ganska lättränad. Det viktigaste för honom är att han är frisk och fräsch och jag är väldigt nöjd med hur han känns i träningen.
Distansen den här gången är 2 140 meter och Just Wait And See startar från spår sex i volten, ett så kallat springspår, precis som han gjorde i Orebro Intn’l. Den gången kom en konkurrent i vägen och han kördes till ledningen först efter ett halvvarv.
- Han är inte jättesnabb ut men från springspår kan han öppna hyggligt. Det klart att det vore bra med ledningen men det är inget jag räknar med.
Just Wait And See har tävlat utan skor sedan förra Örebrostarten. Att det nu krävs skor är inget som oroar hans tränare.
- Det klart att det är ett litet minus jämfört med barfota men han är ingen utpräglad barfotahäst. Som treåring vann han i V75 på isbrodd och han gick jättebra med skor i våras.

Nästa start kan bli på Vincennes
Banprogrammet rankar Just Wait And See fyra i söndagens lopp, där bland andra V75-bekantingarna Doctor Doxey Zenz och Rafiki Fri står för motståndet.
- Det är bra hästar med men jag håller honom högt. Det krånglade lite efter förra Örebrostarten och efter det fick han inte ut vad han visade där. Nu känns allt bra igen och han duger absolut i klassen.
Förra gången Just Wait And See tävlade i Örebro fick Håkan K Persson segerjubla framför ATG Live. Då befann han sig nämligen på semester i Spanien. Den här gången kommer han vara med på banan. Och nästa gång hästen ska starta kan han befinna sig på Vincennes i Paris.
- Det skulle vara roligt att prova honom där. Han känns som en häst som skulle passa bra där med långa lopp och ofta hårt tempo. Jag har kollat lite och det finns fina lopp åt honom. Men först måste han ge ett kvitto på att allt är så bra som det känns i träningen.

Ola Johansson, Kanal 75


Breeders Crown för tvååringar med 175.000 kronor till vinnaren stod på programmet i V86:ans tredje avdelning på Jägersro. Trix..


Breeders Crown för tvååringar med 175.000 kronor till vinnaren stod på programmet i V86:ans tredje avdelning på Jägersro.
Trix On Line kom till finalen av Svensk Uppfödningslöpning för några veckor sedan som obesegrad efter tre starter. Banan var lite tung och konkurrenterna arga och tvååringen med den blåblodiga härstamningen orkade bara till en femteplats.
Ingen fara meddelade tränaren Sören Norberg som trodde på toppchans i säsongsavrundningen.
Peter Untersteiner var tydlig med att han skulle försöka på ledningen från innerspåret med Roller Coaster Ås men var chanslös.
Christoffer Eriksson satt i ledningen på några steg och resten blev en transportsträcka enligt Jägersrokusken.
- Han trampade i rejält första stegen och det blev odramatiskt. Sedan fick vi köra kanske lite väl sakta för hans del för han är väldigt bekväm av sig och springer inte ifrån dem och sprang och väntade även den här gången trots att vi lika väl hade kunnat köra undan med tre längder, sa Eriksson i vinnarcirkeln.
Fred Persson ägde Fascination, mamman till Trix On Line som var en stjärna. Enligt tränaren Sören Norberg känns sonen minst lika bra.
- Nu tar vi den här vintern och hoppas på bra saker i vår och sommar. Han har lekt sig till det här och har bara haft kul. Det är en sådan fantastiskt individ och nu ska vi börja träna! sa hemmatränaren med ett brett leende.

108-oddsare på Solvalla
V86 har varit ett pålitligt högvinstspel på slutet. På onsdagen såg det ut att bli miljoner igen men när kvällen var slut stod det klart att ingen hade lyckats pricka alla åtta vinnare.
Kvällens skrällar kom på Solvalla. I V86-2 styrde Anders Eriksson in amatörtränade 108-oddsaren Celinn Palema till seger.
Eriksson är en lärling hos Svante Båth som tar för sig mer och mer. Nu hade Solvalla-amatören Bo Ralfelt sagt åt honom att köra hyfsat offensivt med det fyraåriga stoet som svarade med att spurta till seger från kön.
- Jag hade tänkt styra ner invändigt men tränaren var optimistisk och det hade han allt rätt att vara i dag och ville att vi skulle vara i andraspår. Och det tackar jag för! sa en glad Anders Eriksson med stoet som var spelad på under en procent på V86.
I Solvallas lopp över tre kilometer briserade den andra oddsknallen. Tio hästar bakom bilen över 3140 meter med autostart slutade med seger för Peter G Norman och Zeus Karsk.
Konkurrenterna galopperade bort sig och var inblandade i småstrider under loppet och första segern för året blev mycket säker för treprocentaren (!) Zeus Karsk.
- Han är inte så jättesnabb i benen så det är hans årstid som kommer nu med långa lopp, sa Peter G Norman.
Erik Adielsson vann ”spårtrappan” med 15 hästar bakom bilen tillsammans med Svante Båth-tränade Harrington.
Claes Sjöström rundade av omgången med Timo Nurmos Sebastian Journey. En skräll som fick hålla ett högt tempo i ledningen och var suverän när han enkelt höll motståndet stången.

Foxy blir farlig i finalerna
Solvalla och Jägersro delade på V86-omgången. Kvällens prestation stod Speedy Foxy Vicane för i Malmö, Stoet som tagit tre segrar på V75 under hösen satt sist utvändigt över sprinterdistansen och körande Kim Eriksson chansade dessutom invändigt i den sista kurvan.
Speedkulan hann dit ändå trots att första varvet klockats till relativt beskedliga 1.13,5.
Amatören David Källgren från Vaggeryd kommer med en häst i brakform till V75-finalerna annandag jul.
Luciastayern var namnet på det inledande loppet på Jägersro. Distansen var mastiga tre kilometer och segern gick till tredjehandsfavoriten Prosperous.
När storfavoriten Vincent As galopperade bort sig och betrodde Cashback Pellini fick löpa i dödspositionen blev loppet en munsbit för Prosperous som Johan Untersteiner gav ett smakligt lopp i andraparet utvändigt. Halmstads Marcus Lindgren tränar.
- Det kändes tidigt att alla bitar hade fallit på plats, kommenterade Untersteiner.
Staffanstorp är adressen för reklammakaren Richard Berg som fick se sin Diamond Hall ta andra raka segern på hemmabanan Jägersro på onsdagen. Markus Waldmüller har kört i båda starterna. Ett fjärdespår genom sista kurvan stoppade inte det femåriga stoet i högform.
Ingen spelare lyckades alltså få åtta rätt vilket innebär att många miljoner kilar vidare som en jackpot till nästa onsdag. Utdelningen för sju rätt blev 12 166 kronor och för femmorna fick man 458 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Nästa år är det 60 år sedan Tommy Gustafsson tog anställning på Stockholms dåvarande galoppbana Ulriksdal. Året var..


Nästa år är det 60 år sedan Tommy Gustafsson tog anställning på Stockholms dåvarande galoppbana Ulriksdal. Året var 1959 då han 15 år gammal fick plats i stallet hos Gösta Wahlberg.
1960 slog Täby galopp upp portarna och han var med om invigningen. 1973 blev Tommy Gustafsson proffs på samma bana.
I juni 2016 flyttade galoppen från Täby till Upplands-Bro kommun där Tommy Gustafsson nu alltså avrundar karriären som professionell på Bro Park.
- Täby ligger en ändå närmast om hjärtat. Har man varit på en bana så länge som jag var kändes det lite tungt att flytta. Det satt i väggarna liksom. Nu har jag hållit på så länge att tiden rinner ifatt mig. Det blir nog tomt, men det får gå, säger 74-åringen.
Tommy Gustafsson kommer att tävla med sina hästar under årets sista tävlingsdagar på Bro Park, 16 och 19 december. Sedan är det över.
- Det har gått bra på slutet! säger galoppnestorn glatt.
Tre segrar på de tio senaste starterna är facit när karriären nu är inne på upploppet. Nio segrar på 41starter 2018.

Tränade fram Songline
2003 blev han svensk champion på tränarsidan i Sverige.
Tommy Gustafsson är mannen bakom Songline, som tjänade 3,2 miljoner kronor i mitten av 1990-talet. På den tiden den vinstrikaste svenskfödda galoppören i Sverige genom tiderna.
Ett rekord som slogs av sonen Halfsong som står i rekordlistorma som landets genom tiderna vinstrikaste svenskuppfödda häst med sina drygt 3,5 miljoner intjänade.
Songline blev också stor i aveln och har tillägnats Listed-löpningen Songline Classic på Bro Park.
- Han var ju outstanding. Han kunde allting den hästen. Songline är den bästa jag haft men jag har vunnit mycket annat också och haft fina hästar. Det blev två svenska derbysegrar bland annat, 1994 med Hooter och 1995 med Bloomerace, säger 74-årige Tommy Gustafsson
2019 blir Tommy Gustafssons första år som pensionär. Han lämnar sporten med ett visst vemod.
- Vad jag nu ska hitta på på dagarna har jag inte hunnit tänka på. Det blir ju tomt. Men det blir som det blir. Någon hobby har jag aldrig skaffat mig, det har varit hästarna hela tiden.

Fotnot: Claes Björling är fortfarande verksam som tränare på Bro Park. En verklig veteran som hållit på sedan 1950-talet och i år fyllde 88 år.

Mikael Wikner, Kanal 75


På onsdagen kom nyheten att fjolårets vinnare av VM-loppet i New York slutar tävla. Sajten sulkysport.se rapporterar att Twister Bi med stö..


På onsdagen kom nyheten att fjolårets vinnare av VM-loppet i New York slutar tävla. Sajten sulkysport.se rapporterar att Twister Bi med största sannolikhet ska stallas upp som avelshingst på Broline International i Svenljunga.
Twister Bi har lungproblem experterna inte får bukt med och tas nu undan tävling för att fortsätta som avelshingst.
- Vi tog BAL-prov och de visade sig att han fortsatt hade problem med sina lungor. Jag rekommenderade ägarna att inte tävla mer med Twister Bi. Förvisso finns det exempel på hästar som kommit tillbaka, men ofta är konvalescenstiden väldigt lång, säger veterinären och Twister Bis livsmedicus Nicholas Dimitri till sulkysport.se.

VM-seger i fjol
Det var i juli i år som de italienska ägarna valde att sätta Twister Bi i träning hos Timo Nurmos. Hästen blev femma i sin enda start i den nya regin och tjänade 6000 kronor. Resterande dryga 11,7 miljoner kronor sprang Twister Bi in i Halmstadtränaren Jerry Riordans regi. 21 segrar, åtta andra- och fem tredjeplatser blev tävlingsfacit.
2017 tjänade Twister Bi nästan tio miljoner kronor.  Christoffer Eriksson körde under fjolåret bland annat till seger i VM på Yonkers Raceway i New York samt norska storloppen Oslo Grand Prix och Ulf Thoresen Grand International.

Kanal 75


Det är en tät slutstrid om kuskchampionatet på Solvalla. Inför tisdagens tävlingar ledde Jorma Kontio med 87 segrar, gentemot &Ou..


Det är en tät slutstrid om kuskchampionatet på Solvalla. 
Inför tisdagens tävlingar ledde Jorma Kontio med 87 segrar, gentemot Örjan Kihlström som har 83 segrar. När Kihlström lämnat återbud till tävlingarna passade Kontio på att dryga ut sin ledning. Finländaren vann tre opp lopp under kvällen och samtliga var med Timo Nurmos-tränade hästar. Han inledde med Dede Star i det första loppet och fortsatte sedan med en dubbelseger på V65. Först styrde Kontio in Man At Work som hade stor uppvisning och tidigt lämnade sina konkurrenter från ledningen. Segertiden skrevs till 1.13,5 över distansen 2140 meter och Man At Work såg ut att kunna springa en bra bit till om så hade behövts. En imponerande insats.

”Karriärens bästa lopp”
Kontio var på hugget även bakom S.G.Charpentier och körde offensivt. Han kom direkt ner i andra par utvändigt men lämnade den positionen redan ut ur den första kurvan och bombade mot ledningen. S.G.Carpentier drog undan i ett jämnt 1.12-tempo och vann hur enkelt som helst. Segertiden fina 1.12,9 över distansen 1640 meter med bilstart.
- Han var mycket bättre nu än senast. Då kunde han inte svara när andra hästar kom men nu hade vi öppnat upp huvudlaget. Det är en fin häst och jag tycker det var hans bästa lopp i karriären, berömde Jorma Kontio.
Med några veckor kvar av året så leder nordens segerrikaste kusk Solvallas championliga med 90 segrar. Han har därmed fem segrars försprång ner till Örjan Kihlström.
- Det har varit bra hela året på Solvalla och jag är nöjd. Det är flera dagar kvar men hoppas att det håller hela vägen, sa Kontio.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-7 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 7] 2640/7 0 21.5 1168
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Nick Name Nick Name   [s 4] 2140/7 0 21.0 958
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2140/10 0 18.6g 1253
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 2160/9 6 18.8 979
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 7] 2140/11 6 19.3 923
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2140/3 0 g 173
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 7] 1640/3 7 16.3 805
2015-12-05 2015-12-05 Romme-12 Rigas Joker Rigas Joker   [v 9] 2160/9 0 32.6 1328
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Nick Name Nick Name   [s 4] 2140/5 0 22.5 391
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 7] 2100/3 5 19.5 358
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 1640/1 0 g 142
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-10 Rigas Joker Rigas Joker   [v 9] 2180/12 8 31.2 567
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2140/12 3 16.5 223
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 2140/1 8 17.0 401
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2160/14 0 17.3g 284
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-3 Tärnan Tärnan   [s 7] 2140/6 4 15.4 718
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Lord of the Star Lord of the Star   [v 9] 2100/1 0 14.5 1094
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-3 Grades Roc Grades Roc   [v 9] 2180/15 0 18.3 662
2015-10-18 2015-10-18 Romme-9 Clapton Clapton   [v 6] 2140/3 0 22.0g 151
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 2140/11 1 17.7 44
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-8 Powers Powers   [s 7] 1640/6 0 17.3g 1318
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 7] 2140/11 0 19.3 1668
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Nick Name Nick Name   [s 4] 2160/13 5 18.5 466
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 1640/1 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Alvas Karat Alvas Karat   [v 11] 2160/7 8 16.0g 1429
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2660/13 6 16.1 1038
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Nick Name Nick Name   [s 4] 2140/9 0 18.9 2470
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-5 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/3 C 7 17.7 127
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Expona Expona   [s 5] 2140/11 D 0 16.7 1239
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/4 D 0 18.3 935
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/3 D 0 22.1 92
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/8 D 6 15.9 1571
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 Make It Again Make It Again   [s 4] 2660/9 C 3 22.3 169
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/4 D 5 20.3 205
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2140/8 D 4 14.7 388
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Nick Name Nick Name   [s 5] 2160/12 B 6 18.6 1107
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-3 Nick Name Nick Name   [s 5] 2160/11 B 3 17.0 430
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Expona Expona   [s 5] 2140/11 C str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-3 Alvas Karat Alvas Karat   [v 12] 2160/7 C 6 19.5 410
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 5] 2140/2 B 0 20.0g 96
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-4 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 8] 2140/4 D str
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 5] 1640/10 D 6 15.1 1049
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-5 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/3 D 8 17.8 868
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 1640/8 B 5 14.5 271
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 1640/5 B 0 17.2 145
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Alvas Karat Alvas Karat   [v 12] 2160/11 D 0 16.9g 337
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2640/11 C 0 18.9 572
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 8] 2160/9 B 8 19.0 177
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-11 Expona Expona   [s 5] 2140/12 B 4 16.3 582
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/2 D 0 g 189
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/15 D 7 18.2 919
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/9 D 0 15.4 540
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Expona Expona   [s 5] 2100/12 B 6 15.9 698
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/4 D 7 17.1 683
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/12 B 0 18.1 969
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Expona Expona   [s 5] 2140/8 C 0 16.3g 823
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-12 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/7 B 5 17.9 668
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/1 C 0 20.9 143
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/10 C 7 15.9 332
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2140/2 A 0 22.2g 176
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2640/13 D 0 g 1204
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2140/4 C 4 17.1 588
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-3 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/4 C 2 18.7 107
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Nick Name Nick Name   [s 5] 1640/9 A 8 17.0 79
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/3 C 0 17.4 396
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-2 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 1640/8 C 0 16.8 365
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/5 D 3 16.6 747
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 1640/6 B 0 17.4g 84
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-10 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/1 D 3 17.9 295
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-6 Make Me Rich Make Me Rich   [s 4] 2140/8 B 4 18.3 76
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 J.L.'s Lloyd J.L.'s Lloyd   [v 11] 2140/8 D 0 16.7 231
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Expona Expona   [s 5] 2160/9 A 0 16.2 635
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2140/2 D 4 15.3 692
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 1640/4 D 0 g 220
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-11 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2140/5 D 2 15.3 380
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-7 Expona Expona   [s 5] 1640/12 C 0 13.4 769
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2180/12 C 4 17.8 299
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 8] 1640/6 C 6 14.6 487
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-5 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2640/3 D 0 g 817
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/10 C 5 14.8 429
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2160/7 D 0 17.9 468
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 Eufori Eufori   [s 4] 2140/6 C str
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Ärlig Ärlig   [v 7] 2160/15 C 5 16.3 536
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-6 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 2660/15 C 3 15.5 634
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Expona Expona   [s 5] 2100/10 B 1 15.5 948
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-1 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 1640/10 C 2 17.4 720
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/4 C 0 18.8 184
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2140/6 B 5 17.8 832
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/11 B 0 17.7 172
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-3 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 5] 2160/5 D 0 g 137
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/7 C 0 17.1 695
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-5 Expona Expona   [s 5] 1640/8 B 0 14.8g 378
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-2 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/4 D 6 16.8 480
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Eufori Eufori   [s 4] 2140/10 D 0 21.6g 1349
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/5 D 1 18.5 533
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/11 D 7 14.5 759
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-7 Show Time Show Time   [v 5] 2140/5 C 2 16.0 104
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Ärlig Ärlig   [v 7] 1640/3 D 0 14.1 705
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-2 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/11 C 0 16.7 748
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 5] 2160/11 C 7 16.1 232
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2160/8 D 5 18.7 283
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 Eufori Eufori   [s 4] 2140/8 D 0 26.5g 351
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 5] 1640/10 C 2 15.9 122
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 8] 2640/12 C 7 16.6 609
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Alvas Karat Alvas Karat   [v 12] 2660/15 D 0 20.9 1547
2016-02-19 2016-02-19 Romme-2 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/1 C 0 16.6 260
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-7 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/5 C 2 16.2 443
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-6 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2140/4 D 0 19.7 1081
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-10 Expona Expona   [s 5] 2140/8 D str
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2160/10 D str
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-1 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 8] 2160/9 B 0 22.3g 632
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-10 Flipper Kos Flipper Kos   [v 10] 2160/3 D 6 19.5 1307
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Lord of the Star Lord of the Star   [v 10] 2160/13 C 0 g 743
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2640/4 D str
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-8 Expona Expona   [s 6] 2640/5 D 0 16.7 421
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-7 Expona Expona   [s 6] 2640/1 D 2 15.9 330
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2160/6 D 6 15.4 2401
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-8 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 1640/6 C 3 15.3 273
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-6 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 6] 2140/8 D 0 19.0g 669
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2140/10 C 6 16.5 439
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Expona Expona   [s 6] 1640/3 D 0 14.3 1052
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Meet Me Online Meet Me Online   [s 8] 2160/10 D 0 g 779
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-2 Ossimu Ossimu   [v 4] 2140/4 B 0 20.9g 289
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2160/12 D 7 15.9 2103
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-2 Ossimu Ossimu   [v 4] 2140/3 C 5 18.2 460
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-10 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 7] 2140/4 D 2 16.2 155
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Blue Money Blue Money   [v 4] 2140/3 D 3 15.1 108
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Kasper Roc Kasper Roc   [v 7] 2180/15 D str
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2640/8 C 0 17.7 1706
2017-07-28 2017-07-28 Danmark-6 Bruce Simoni* Bruce Simoni*   [v 4] 1900/7 B 3 74
2017-07-28 2017-07-28 Danmark-4 Prins Foldager* Prins Foldager*   [v 10] 1900/7 B 0 599
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-13 Kasper Roc Kasper Roc   [v 7] 2160/13 D 5 16.5 362
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Monark Amok Monark Amok   [v 6] 2640/7 B 1 16.7 54
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Meet Me Online Meet Me Online   [s 8] 2160/7 D 0 g 888
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 6] 2640/10 D 6 15.7 1214
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-2 High Above High Above   [v 6] 1640/8 D 0 15.4g 780
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-1 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 1640/6 B 6 15.4 1341
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Expona Expona   [s 6] 1640/1 B 6 15.5 541
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-5 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2640/15 A 6 17.7 324
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-6 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/9 D 0 16.0 179
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-9 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/8 D 0 15.5g 476
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-8 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/8 C 7 16.6 741
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Queen of Vega Queen of Vega   [s 5] 2140/12 C 2 17.8 29
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-10 Meet Me Online Meet Me Online   [s 8] 2160/11 D 0 g 434
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/8 B 4 18.1 581
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-8 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/10 D 4 14.9 559
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-11 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/10 C 2 17.0 50
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-5 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2140/11 B 0 17.1 354
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-3 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 6] 2140/4 C 2 16.2 459
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-5 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/10 D 8 16.9 711
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/6 C 6 16.7 373
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 9] 1640/5 D 0 17.1g 2030
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/5 D 4 14.8 513
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 1640/7 A 6 16.2 79
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/2 D 6 14.7 1252
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/11 D 0 17.0 1527
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/6 C 3 18.0 137
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/8 C 2 16.4 624
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/1 C 0 g 205
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Expona Expona   [s 6] 2140/5 D str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-6 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/8 C 0 215
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 6] 2660/13 C 3 16.9 900
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-4 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/12 C 7 19.3 411
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 6] 2640/4 D 6 17.7g 590
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 2160/8 D 2 17.8 392
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-7 Valentine Heart Valentine Heart   [s 4] 2140/5 C 3 18.4 95
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-1 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/12 D str
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 7] 2140/2 C 4 17.8 112
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-5 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/5 B str
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-8 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 7] 2140/8 D 7 19.7 499
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2180/7 C str
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-1 Schysst Schysst   [v 6] 2100/5 C 6 19.7 299
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2100/12 B 0 18.0 103
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-8 Expona Expona   [s 7] 2100/7 D 5 15.8 881
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Eufori Eufori   [s 6] 2140/4 B 5 18.5g 891
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-3 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 2140/8 B str
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 1609/10 D 7 15.8 716
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 Ärlig Ärlig   [v 9] 1609/11 D 2 15.0 389
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-1 Schysst Schysst   [v 6] 2140/6 D 0 25.2g 381
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-2 Eufori Eufori   [s 6] 2140/6 D 7 18.7g 1420
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Takata Takata   [v 6] 2640/10 B 0 17.3 574
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-9 Expona Expona   [s 7] 1640/1 D 0 14.0 399
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-6 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 1640/10 C 7 14.8 630
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Orthosie Orthosie   [s 4] 2140/3 B str
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-11 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 7] 2140/10 D 7 16.9 832
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/3 D 8 18.0 838
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/1 D 0 16.7 244
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 Takata Takata   [v 6] 2160/10 A 6 16.5 68
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 My Firstaidkit My Firstaidkit   [s 4] 2140/6 B 2 17.5 186
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-5 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 6] 2140/9 B 3 16.6 106
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/8 B 1 17.3 20
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 7] 2140/6 B 1 14.9 398
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-10 Swift and Sweet Swift and Sweet   [s 8] 2140/12 D 0 17.1 681
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Ärlig Ärlig   [v 9] 2140/8 C 0 18.2 316
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/5 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 7] 2140/10 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 1640/12 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-5 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 7] 2140/3 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2140/9 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-9 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2140/9 D 0
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Expona Expona   [s 7] 2640/3 D 3 16.5 176
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-5 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 2160/7 C 6 17.6 256
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/1 C 0 g 101
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-8 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 1640/11 C 4 16.0 440
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-2 Expona Expona   [s 7] 2640/4 D 5 16.4 617
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2180/13 C 0 g 1115
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-7 Blue Money Blue Money   [v 5] 1640/1 B 4 14.9 84
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-8 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/3 C 5 17.5 588
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/1 C 2 19.3 174
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 7] 2140/9 B 5 16.3 179
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-9 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/1 D 1 17.9 207
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-10 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 1640/10 C 8 15.9 372
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-10 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 7] 2140/3 C 5 17.2 131
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 1640/3 D 7 16.1 96
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Takata Takata   [v 6] 2160/8 A 2 17.0 43
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2140/2 C 0 18.5 60
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 2140/3 C 8 16.4 98
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-6 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 10] 2140/7 C 6 17.1 600
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-8 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/4 C 7 15.7 94
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-9 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/2 D 6 17.7 151
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-11 Expona Expona   [s 7] 2660/10 C 2 16.6 319
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-3 Takata Takata   [v 6] 2140/4 B 5 16.7 74
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Expona Expona   [s 7] 2140/9 D 0 14.4 1972
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-2 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 4] 2140/1 D 5 19.6 504
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 6] 2180/12 D 0 16.8 611
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-2 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 6] 2180/6 D 5 14.9 354
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-5 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 10] 1640/5 C 8 15.1 211
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-8 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/9 D 8 16.7 194
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/4 D 7 18.6 176
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Bell's Boe Bell's Boe   [s 7] 2140/4 C 7 18.7 315
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-12 Takata Takata   [v 6] 2160/6 A 3 15.9 130
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/5 C str
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 7] 2640/11 D str
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-6 Camp Hill Camp Hill   [v 9] 2140/3 B 3 18.0 172
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-8 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2180/12 A 6 17.1 2549
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-11 Takata Takata   [v 6] 2160/6 A 3 16.3 165
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-1 Ossimu Ossimu   [v 5] 2160/9 B str
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-3 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/2 C 0 17.6g 943
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-5 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 10] 2160/11 C 7 16.6 727
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-8 Takata Takata   [v 6] 2140/10 D 7 17.2 84
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-5 Takata Takata   [v 6] 1640/10 B 1 16.3 431
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-2 Takata Takata   [v 6] 2140/1 D 4 16.5 760
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2140/5 C 2 18.5 67
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/3 D str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-11 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 10] 2140/3 A str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Expona Expona   [s 7] 2140/8 B 0 17.2 779
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 1640/8 D str
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2660/12 A 0 19.5 890ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se