V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Inte i närheten av förlust i karriärens fem starter.Lutfi Kolgjini hoppas få slippa allt för mycket regn under elitloppssöndagen ..


Inte i närheten av förlust i karriärens fem starter.
Lutfi Kolgjini hoppas få slippa allt för mycket regn under elitloppssöndagen och planerar att leda Treåringseliten/ Håkan Wallner Memorial (V75-4) från start till mål.
Det 2140 meter långa loppet är även en final i loppserien Breeders Course – därav förstapriset på en miljon kronor.
Upset Face lär få mothugg av italienska duon Axl Rose och Acciaio.
- Men han ska med på alla kuponger. Det här är en fantastiskt fin treåring som absolut inte är färdig på något sätt ännu. Vi har inte sett det bästa av honom och även om det kommer längre fram ska han förstås räknas på söndag också, säger Lutfi Kolgjini när vi får en pratstund med honom under lördagen.
Innerspåret är bra för Upset Face menar Kolgjini som menar att han kan få ett bra lopp längs sargen oavsett om han blir av med ledningen eller inte.
Startraske Upset Face är en av kandidaterna till att ta hand om spetsen när bilen lämnar - och som det låter ska det laddas.
- Han blir lätt stänkirriterad så man vill ju inte att han ska ställa till det på grund av det. Dessutom har hästen ett enormt långt steg och är effektivast om han själv får bestämma tempot och så har det varit med många av mina absoluta topphästar. Exempelvis en sån som Raja Mirchi hade en sådan steglängd att det inte var gynnsamt att gå i ryggar i loppen, säger Lutfi Kolgjini.

Ligger sig i form
Upset Face kom till filialen på Yttersta gård på Ekerö under fredagen och ska ”vila sig i form” och bara få ta det lugnt inför söndagsloppet.
- Han ligger ju mycket i boxen och till och med ligger i hagen och vilar och så där. Han växer fortfarande den här och jag är överhuvudtaget en mot all toppning med så här pass unga hästar. Så det blir absolut inga ändringar i utrustningen heller. Han går med sin vanliga vagn, järnskor runt om och med fast bomull i öronen på söndag.
Det ryktas att du vill ta sikte på Going Kronos världsrekord längre fram i år med den här?
- Ah, det där sa jag bara lite inom familjen en dag när vi kört jobb med hästen och inte kunde hålla mig. För jag är verkligen överförtjust i den här hästen. Det känns som att den här hästen kan göra något riktigt stort - men känsla är en sak och att producera en annan.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvallas stora dan före dan-omgång i elitloppshelgen brukar ofta dela ut fina slantar på V75. På lördagen skrällde det rej&aum..


Solvallas stora dan före dan-omgång i elitloppshelgen brukar ofta dela ut fina slantar på V75.
På lördagen skrällde det rejält i storloppet Harper Hanovers lopp som avslutade omgången där vinnarhästen Eelis med kusken Olli Koivunen blev för tuff för de allra flesta spelare.
A'nana de Bohem och Oskar J Andersson var en annan jätteöverraskning i omgången och endast tre system på V75 hittade alla vinnarna.
- De är tre vinnare som är spridda över landet, från Jämtland i norr till Ystad i söder - och däremellan en stockholmare, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
10,4 miljoner går till en vinnare någonstans i Stockholm som spelade via atg.se. Systemet kostade 192 kronor och var utan spikar.
Övriga två vinnare hade använt sig av snabbspelet Harry Boy som blandar och ger med experttips och rena slumpträffarna.
 - Jag noterar att fler och fler väljer att lira Harry Boy för en lite större peng, och de här är alltså typiska spel av folk som inte haft tid, ork eller kunskapen att analysera loppen själva. Harry fixade sju rätt åt dem. Nästan 2000 kostade systemen som var inlämnade i spelhörnan på Coop i Ystad och på atg.se någonstans i Jämtland, berättar vinnarambassadör Hans G Lindskog.

Kanal 75


Lördagens V75-tävlingar på Solvalla den här elitloppshelgen bjöd på härliga fartfester och högklassiga prestationer. D..


Lördagens V75-tävlingar på Solvalla den här elitloppshelgen bjöd på härliga fartfester och högklassiga prestationer. Dessutom blev det 10,1 miljoner kronor i utdelning på sju rätt för de tre system som klarade av att hitta alla V75-vinnarna.
En av den bidragande orsaken till miljonutdelningen var Eelis som storskrällde i Harper Hanovers lopp. Styrkeprovet över tre varv avslutade V75-omgången och Eelis var spelad till blott tre procent av insatsfördelningen. Den betydligt mer spelade stallkamraten Magic Cash tog ledningen och drog i ett hårt tempo. Men han hade inte sin bästa dag och var tidigt slagen. Istället hade favoriten Handsome Brad svept fältet och övertagit kommandot i sista kurvan. Han kom in på upploppet i ledningen men då hade Olli Koivunen hittat loss från ett invändigt läge och angrep in på upploppet. Han närmade sig meter för meter och kort före mål var jätteskrällen ett faktum. Segermarginalen blev till slut ganska klar.

”Eelis är nära mitt hjärta - är min morfars namn”
Segertiden blev 1.13,1/3140 för Eelis som stod på startvolten och hade ett fint smygläge med innerspår. Förstapriset var 900 000 kronor och Timo Nurmos är både tränare och uppfödare till den femårige valacken.
- Eelis är nära mitt hjärta och det är min morfars namn, sa Timo Nurmos.
- Allt kan hända i loppen. Han gjorde ett otroligt bra lopp och kusken körde jättefint. Det är roligt när unga kuskar får chansen och han körde perfekt. Jag tror att han leder finska ligan och har jobbat hos oss några månader.
- Hästen har gått bra över längre distanser och han stod bra till på start och det var därför jag anmälde. Han är lugn och fin att köra och passar perfekt över längre distanser.

”Att vinna kunde man inte drömma om”
För kusken Olli Koivunen var det förstås en höjdare att få vinna inför den stora Solvalla-publiken.
- Det var häftigt och är otroligt start. Det går inte att beskriva hur bra det känns. Jag har vunnit finskt mästerskap tidigare och det här är tio gånger bättre, sa Olli Koivunen.
- Jag trodde innan att han skulle ha en bra möjlighet att bli femma, sexa eller sjua. Men att vinna det kunde man inte drömma om. Det är en väldigt stor ära att få köra åt Timo. Han är en av Europas tre bästa tränare.
- Vi kunde köra i ett jämnt tempo hela vägen och behövde inte gasa i loppet. Vi kom ut i andraspår på sista långsidan och i sista sväng tänkte jag att vi kan bli tvåa bakom Jepsons häst. När jag ryckte det norska huvudlaget in på upploppet fick han en annan speed och då kände jag att det skulle gå bra.

Mellby Free speedade sylvasst
Den högklassiga lördagen med V75-finalerna inleddes med seger för Mellby Free och Björn Goop i Stoeliten. Från bakspår över sprinterdistans hittade Goop en perfekt position i andra par utvändigt. Samtidigt dundrade Peace of Mind och Alessandro Gocciadoro på i ledningen i ett stenhårt tempo. Men när Goop lossade iväg Mellby Free till anfall trehundra meter kvar så levererade toppstoet en riktig slutrökare. I en visslande avslutning kopplade hon greppet på en tapper Peace of Mind mitt på upploppet och vann säkert, även om den sistnämnde försökte kontra och kom tillbaka den sista biten. Segertiden skrevs till 1.10,7/1640a.
- Hon var jätteduktig och hade bara ett lopp i kroppen innan den här starten så det var jättebra gjort att kunna vinna, berömde Björn Goop som även tränar hästen.

En smällkaramell efter galopp för storfavoriten
I V75-2, förlorade en av omgångens största favoriter Hankypanky Rubyred. Hon galopperade efter 150 meter och tappade mycket mark. Efter att ha kommit ifatt fältet som sista häst avslutade hon mycket starkt ute i vida spår runt sista sväng. Det blev dock en för övermäktig uppgift och spurten räckte fram till en fjärdeplats, men bara två längder efter vinnare. Vann loppet gjorde A’Nana de Bohem som var en riktig smällkaramell för Oskar J Andersson. Det Jörgen Westholm-tränade stoet var streckad på blott en procent av insatsfördelningen.

Bucks To Burn slog av storfavoriten
Det blev en ordentlig fartfest i V75,3, tillika Bronsdivisionens final. Alessandro Gocciadoro körde sin vana trogen offensivt med favoriten Vincero’ Gar och bombade mot ledningen efter ett halvvarv. Örjan Kihlström släppte täten med Bucks To Burn och det kostade 1.06,1 första femhundra metrarna för Vincero’ Gar att komma till täten. Gocciadoro fortsatte att hålla farten uppe och öppnade första varvet på 1.10. Han drog undan in på upploppet och från rygg på ledaren fick Bucks To Burn chansen. Han närmade sig meter för meter och precis på mållinjen mättade Örjan Kihlström, som så många gånger förr, in segern. Därmed förlorade på nytt en av omgångens största favoriter. Bucks To Burn, som tränas av Daniel Redén, vann på tiden 1.11,6/2140a.
- Det blev verkligen ett rafflande upplopp mellan två väldigt bra hästar. Det var jätteskönt att vi fick nosen först, sa Örjan Kihlström.
- Han har ju varit fantastiskt bra Vincero’ Gar och Gocciadoro brukar hålla tempot uppe. Jag lät honom få jobba lite för att han skulle få ledningen och han brukar köra undan. Det löste sig bra.

”Satt och njöt över upploppet”
Det blev en ny skräll i V75-4 där Viking Brodde och Örjan Kihlström vann lekande lätt, trots spår tolv. Hästen, som tränas av Timo Nurmos, satt sist i femte par utvändigt men det var ett stenhårt tempo i täten även i det här loppet. Hästarna i den främre träffen var förståeligt trötta vid upploppets början och då kopplade Marcello Wibb greppet efter en fin resa i tredje par utvändigt. Men han var utan chans att stå emot Viking Brodde som kom farande i den här fartfesten och vann hur enkelt som helst till slut. Segertiden blev 1.11,4/2140a.
- Det är sällan man vinner så här lätt från spår tolv. Det var en hård körning i täten vilket var tacksamt för oss såklart. Men man satt bara och njöt över upploppet, sa Örjan Kihlström efter sin andra V75-seger.

Uppvisning av snygge Norton Commander
Norton Commander hade uppvisning i V75-5, när han bombade till ledningen för sin tränare Conrad Lugauer efter ett halvvarv. Detta efter att värsta konkurrenten Emile Zola Sisu galopperade i första kurvan efter att ha uppträtt hetsigt. Norton Commander fortsatte i ett tufft tempo och lämnade sina konkurrenter i sista kurvan. Segertiden för den bildsköne fuxen blev 1.11,1/2140. Tränaren Conrad Lugauer upplever just nu sin bästa tid som travtränare och firar stora framgångar.
- En otrolig känsla. Varje gång man får uppleva detta får man gåshud, publiken är helt underbar. Han är oerhört snygg och oerhört fin häst och väldigt bra. Han är som en formel 1-bil när han kommer till ledningen. Det är en drömhäst, helt enkelt, sa Conrad Lugauer.
- Det var lite småkänsligt i första sväng men sedan när vi kom in på rakan var det inga problem.

Untersteiner drömmer om Elitloppet
Heart of Steel är en av Peter Untersteiners bästa hästar i stallet, kanske den allra bästa. Det måste man tro eftersom Peter har en dröm om självaste Elitloppet nästa år. Nu vann Heart of Steel finalen i Silverdivisionen och övertygade stort. Han fick överta ledningen i utgången av första kurvan och fick sedan hårt betrodde Global Trust utvändigt varvet kvar. Den sistnämnde försökte gå i närkamp och föll med flaggan i topp som tvåa, men var utan chans att rå på en mycket bra Heart of Steel som bara gled undan till slut. Segertiden blev 1.11,8/2140a.
- Jag tror inte så länge jag har haft honom att han inte har förlorat från ledningen. Han var väldigt lugn och avslappnad i dag och han gick när han skulle. Jag har den drömmen att han ska utvecklas och vara med på söndagen nästa år. Jag hoppas att vi kan hitta en sekund till i honom, sa Peter Untersteiner.

Michael Carlsson, Kanal 75


Tre uttagningslopp till Sweden Cup inledde lördagen på Solvalla. Ulf Eriksson hade ett tufft utgångsläge i sitt försök med Queer..


Tre uttagningslopp till Sweden Cup inledde lördagen på Solvalla.
Ulf Eriksson hade ett tufft utgångsläge i sitt försök med Queer Fish men hästen var fin och snodde åt sig en finalplats i finalen av loppet som brukar kallas ”Lilla Elitloppet”.
48-årige Magnus Träff tog vid årsskiftet steget från att vara amatör till ett liv som proffs. Åtta hästar finns i stallet där brodern Andreas och pappa Kalle hjälper till.
Nu kom karriärens i särklass största seger. 600 000 kronor och evig ära i det klassiska sprinterloppet.
En fullträff för Träff. Vinnaroddset 48 gånger pengarna är det högsta i loppets historia.
- När vi såg spåren i försöket tänkte att vi åker ner för att det var en rolig grej. Han var riktigt fin i försöket och Ulf körde ju som en gud i finalen så det blev perfekt. Det är en stor tacksamhet jag känner för den här kompisen som gjort att man får vara med i travets finrum, sade en rörd tränare.

Tvungen att backa sig loss…
Bollnäshästen har vunnit en final i silverdivisionen och nu är uppe i guld.
Ett sjundespår i finalen i ett av landets största sprinterlopp kändes iskallt och kretsen kring hästen hoppades på lite resepengar.
Men det blev så mycket bättre. Ulf Eriksson – högaktuell kusk som på söndagen är med i Elitloppet för första gången – kom ner fjärdeparet utvändig med tioåringen och gynnades av ett högt uppskruvat tempo.
I ledningen satt Johan Untersteiner med loppets favorit Cyber Lane. Björn Goop uppvaktade på utsidan med finske Chief Orlando och första 1000 klockades till 1.09,5.
I den sista kurvan hade Ulf Eriksson en frisk Queer Fish i händer men trodde absolut inte på seger i det läget.
- Jag kände att jag hade alldeles för mycket att köra med och tänkte att jag måste backa mig ut och få pengar i alla fall. När jag kom ut i rygg på Gocciadoro kände jag att herregud vad fin han känns och var tvungen att lossa ett spår till - och han bara flög ju fram, sa Ulf Eriksson.
Segertiden strålande 1.09,7 över 1640 meter autostart – på målfotot fanns både Chief Orlando och favoriten Cyber Lane.
- Jag var inte alls säker på att jag hade slagit Björn men Björn sa grattis 20 meter efter mål. Vad kul för Magnus, som börjat som tränare i år, att få en sådan här framgång, sa Ulf Eriksson, catchdriver med licensen i Bollnäs även han.

Lättmockat söndag…
Chief Orlando stark tvåa och trea ledande Cyber Lane. Båda hästarna var tiondelen efter Queer Fish i mål.
Magnus Träff kände sig slagen när hans häst lottades till ett sjundespår i sitt uttagningslopp och slagen en gång till när det blev ett sjunde även i finalen.
- Det är fler än jag som är med på det här - pappa, brorsan och sambon. Det gör det ju väldigt ”lättmockat” i morgon när man har en sådan här häst!

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens WDC-lopp blev odramatiskt efter att Deep Pockets tagit hand om ledningen och sedan aldrig var i förlustfara. Över upploppet ryckte den ..


Lördagens WDC-lopp blev odramatiskt efter att Deep Pockets tagit hand om ledningen och sedan aldrig var i förlustfara. Över upploppet ryckte den Svante Båth-tränade hästen undan till en mycket lätt seger på tiden 1.12,0/1640a. I sulkyn satt Rick Ebbinge från Holland.
Efter fredagens lopp av World Driving Championship ledde Ulf Ohlsson men det blev en ny ledare efter lördagens lopp då Mika Forss gick upp i ledningen efter att ha blivit trea med Mellby Fantom.
Dagens vinnare Rick Ebbinge är precis utanför topp tre med 36 poäng.

Topp 3 efter dag 2
1. Mika Forss 42 poäng
2. Ulf Ohlsson 39,5
3. James MacDonald 37

Michael Carlsson, Kanal 75


Det slogs ett nytt försäljningsrekord på Elitauktionen på Infra City i Upplands Väsby på fredagen. Bottnas Ideal heter dyrgripe..


Det slogs ett nytt försäljningsrekord på Elitauktionen på Infra City i Upplands Väsby på fredagen.
Bottnas Ideal heter dyrgripen som såldes för 1 525 000 kronor till Lutfi Kolgjini. En hingst med Ready Cash som pappa och trefaldiga miljonärskan Aisle Stand som mamma.
- Jag ropade in hästen lite grand på chans och hade bara gjort klart med en som ville vara med på hästen när vi började. Men en timme efter auktionen hade jag lyckats sy ihop ett bra gäng.  Det är fyra av våra befintliga ägare som gått in och delat. De har varit med i många år och varit lojala mot stallet i ur och skur, säger Lutfi Kolgjini under lördagsmorgonen.
Adrian Kolgjini tog under fjolåret över som huvudtränare på gården Vombs Nygård utanför Veberöd i Skåne. Kolgjini senior berättar att det var sönerna som fick upp ögonen för Bottnas Ideal på auktionen.
- Adrian och Dante var ute på auktionen i god tid och de hade tittat just på den här hästen. Och de blev stormförtjust i honom. Jag tyckte som dom att det var en jättefin häst. Stammen är bra, mamman Aisle Stand var ju en fantastisk tävlingshäst till exempel, säger travprofilen.
Bottnas Ideal är uppfödd av Stall Escapade AB och kommer att åka med Kolgjinis transport till Skåne söndag kväll efter Solvallas elitloppshelg.
- Han ska få gå gå på bete juni, juli och augusti och sedan börjar vi med honom lite smått i början av september.

"Lugauer var med och bjöd"
Snittpriset ökade för Elitauktionen med 32 procent till 283 684 kronor jämfört med ifjol. 94 av de 100 hästarna i katalogen kom ut i auktionsringen. Av dessa såldes 76.
Dyras som sagt Bottnas Ideal. 1,5 miljoner för en ung individ.
- En auktion handlar ju om att det bara behöver vara en som är lika sugen som dig på samma häst - och det var det ju den här gången. Jag fick reda på efteråt att min kollega på Jägersro Conrad Lugauer var med och bjöd. Vi hade inte koll på varandra utan vi satt i olika ändar av lokalen och bjöd. Men det spelar ingen roll vem det hade varit – för jag hade inte gett mig för det, säger Lutfi Kolgjini.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2140/10 0 18.6g 1253
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-7 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 7] 2640/7 0 21.5 1168
2015-12-25 2015-12-25 Eskilstuna-5 Nick Name Nick Name   [s 4] 2140/7 0 21.0 958
2015-12-21 2015-12-21 Romme-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 2160/9 6 18.8 979
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-5 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 7] 2140/11 6 19.3 923
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-3 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2140/3 0 g 173
2015-12-15 2015-12-15 Eskilstuna-2 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 7] 1640/3 7 16.3 805
2015-12-05 2015-12-05 Romme-12 Rigas Joker Rigas Joker   [v 9] 2160/9 0 32.6 1328
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Nick Name Nick Name   [s 4] 2140/5 0 22.5 391
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-2 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 7] 2100/3 5 19.5 358
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-10 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 1640/1 0 g 142
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 8] 2140/12 3 16.5 223
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-10 Rigas Joker Rigas Joker   [v 9] 2180/12 8 31.2 567
2015-11-19 2015-11-19 Romme-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 2140/1 8 17.0 401
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2160/14 0 17.3g 284
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-3 Tärnan Tärnan   [s 7] 2140/6 4 15.4 718
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Lord of the Star Lord of the Star   [v 9] 2100/1 0 14.5 1094
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-3 Grades Roc Grades Roc   [v 9] 2180/15 0 18.3 662
2015-10-18 2015-10-18 Romme-9 Clapton Clapton   [v 6] 2140/3 0 22.0g 151
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 2140/11 1 17.7 44
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-8 Powers Powers   [s 7] 1640/6 0 17.3g 1318
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-7 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 7] 2140/11 0 19.3 1668
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-5 Nick Name Nick Name   [s 4] 2160/13 5 18.5 466
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Snicketypoo Snicketypoo   [s 6] 1640/1 str
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-10 Alvas Karat Alvas Karat   [v 11] 2160/7 8 16.0g 1429
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-7 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 9] 2660/13 6 16.1 1038
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Nick Name Nick Name   [s 4] 2140/9 0 18.9 2470
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-5 Family Guy Family Guy   [v 7] 2140/3 C 7 17.7 127
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-7 Expona Expona   [s 5] 2140/11 D 0 16.7 1239
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/4 D 0 18.3 935
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-11 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/3 D 0 22.1 92
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/8 D 6 15.9 1571
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-9 Make It Again Make It Again   [s 4] 2660/9 C 3 22.3 169
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/4 D 5 20.3 205
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2140/8 D 4 14.7 388
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-12 Nick Name Nick Name   [s 5] 2160/12 B 6 18.6 1107
2016-10-28 2016-10-28 Örebro-3 Nick Name Nick Name   [s 5] 2160/11 B 3 17.0 430
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-10 Expona Expona   [s 5] 2140/11 C str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-8 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 5] 2140/2 B 0 20.0g 96
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-4 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 8] 2140/4 D str
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-3 Alvas Karat Alvas Karat   [v 12] 2160/7 C 6 19.5 410
2016-10-09 2016-10-09 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 5] 1640/10 D 6 15.1 1049
2016-10-06 2016-10-06 Örebro-5 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/3 D 8 17.8 868
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-8 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 1640/8 B 5 14.5 271
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-7 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 1640/5 B 0 17.2 145
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-5 Alvas Karat Alvas Karat   [v 12] 2160/11 D 0 16.9g 337
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2640/11 C 0 18.9 572
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-1 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 8] 2160/9 B 8 19.0 177
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-11 Expona Expona   [s 5] 2140/12 B 4 16.3 582
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/9 D 0 15.4 540
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/2 D 0 g 189
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Zeroxita Zeroxita   [s 6] 2160/15 D 7 18.2 919
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Expona Expona   [s 5] 2100/12 B 6 15.9 698
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/4 D 7 17.1 683
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/12 B 0 18.1 969
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-5 Expona Expona   [s 5] 2140/8 C 0 16.3g 823
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-12 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/7 B 5 17.9 668
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/1 C 0 20.9 143
2016-07-23 2016-07-23 Romme-5 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/10 C 7 15.9 332
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Rosepike R.E.M. Rosepike R.E.M.   [v 6] 2140/2 A 0 22.2g 176
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2640/13 D 0 g 1204
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2140/4 C 4 17.1 588
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-3 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/4 C 2 18.7 107
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-2 Nick Name Nick Name   [s 5] 1640/9 A 8 17.0 79
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/3 C 0 17.4 396
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-2 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 1640/8 C 0 16.8 365
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-7 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 1640/6 B 0 17.4g 84
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-8 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2140/5 D 3 16.6 747
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-10 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/1 D 3 17.9 295
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-6 Make Me Rich Make Me Rich   [s 4] 2140/8 B 4 18.3 76
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-8 J.L.'s Lloyd J.L.'s Lloyd   [v 11] 2140/8 D 0 16.7 231
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 1640/4 D 0 g 220
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-6 Expona Expona   [s 5] 2160/9 A 0 16.2 635
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-5 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2140/2 D 4 15.3 692
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-11 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2140/5 D 2 15.3 380
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-7 Expona Expona   [s 5] 1640/12 C 0 13.4 769
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-4 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2180/12 C 4 17.8 299
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-7 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 8] 1640/6 C 6 14.6 487
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-5 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2640/3 D 0 g 817
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/10 C 5 14.8 429
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 2160/7 D 0 17.9 468
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-1 Eufori Eufori   [s 4] 2140/6 C str
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-6 Lennart All Over Lennart All Over   [v 7] 2660/15 C 3 15.5 634
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-7 Ärlig Ärlig   [v 7] 2160/15 C 5 16.3 536
2016-04-23 2016-04-23 Örebro-4 Expona Expona   [s 5] 2100/10 B 1 15.5 948
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/4 C 0 18.8 184
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-7 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2140/6 B 5 17.8 832
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/11 B 0 17.7 172
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-1 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 8] 1640/10 C 2 17.4 720
2016-04-14 2016-04-14 Örebro-3 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 5] 2160/5 D 0 g 137
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/7 C 0 17.1 695
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-5 Expona Expona   [s 5] 1640/8 B 0 14.8g 378
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-2 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/4 D 6 16.8 480
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-1 Eufori Eufori   [s 4] 2140/10 D 0 21.6g 1349
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-10 Nick Name Nick Name   [s 5] 2140/5 D 1 18.5 533
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/11 D 7 14.5 759
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-7 Show Time Show Time   [v 5] 2140/5 C 2 16.0 104
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Ärlig Ärlig   [v 7] 1640/3 D 0 14.1 705
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-2 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/11 C 0 16.7 748
2016-03-15 2016-03-15 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 5] 2160/11 C 7 16.1 232
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Beautys Baby Beautys Baby   [s 5] 2160/8 D 5 18.7 283
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-1 Eufori Eufori   [s 4] 2140/8 D 0 26.5g 351
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 5] 1640/10 C 2 15.9 122
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 Erik Sjöhammar Erik Sjöhammar   [v 8] 2640/12 C 7 16.6 609
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Alvas Karat Alvas Karat   [v 12] 2660/15 D 0 20.9 1547
2016-02-19 2016-02-19 Romme-2 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 2140/1 C 0 16.6 260
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-7 Snicketypoo Snicketypoo   [s 7] 1640/5 C 2 16.2 443
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-6 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2140/4 D 0 19.7 1081
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-10 Expona Expona   [s 5] 2140/8 D str
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 9] 2160/10 D str
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-1 Kenros Kaachiing Kenros Kaachiing   [s 8] 2160/9 B 0 22.3g 632
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-10 Flipper Kos Flipper Kos   [v 10] 2160/3 D 6 19.5 1307
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Lord of the Star Lord of the Star   [v 10] 2160/13 C 0 g 743
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-5 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 8] 2640/4 D str
2017-12-12 2017-12-12 Eskilstuna-8 Expona Expona   [s 6] 2640/5 D 0 16.7 421
2017-12-02 2017-12-02 Eskilstuna-7 Expona Expona   [s 6] 2640/1 D 2 15.9 330
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-6 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2160/6 D 6 15.4 2401
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-6 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 6] 2140/8 D 0 19.0g 669
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-8 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 1640/6 C 3 15.3 273
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2140/10 C 6 16.5 439
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-9 Expona Expona   [s 6] 1640/3 D 0 14.3 1052
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-8 Meet Me Online Meet Me Online   [s 8] 2160/10 D 0 g 779
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-2 Ossimu Ossimu   [v 4] 2140/4 B 0 20.9g 289
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2160/12 D 7 15.9 2103
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-2 Ossimu Ossimu   [v 4] 2140/3 C 5 18.2 460
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-10 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 7] 2140/4 D 2 16.2 155
2017-08-19 2017-08-19 Romme-4 Blue Money Blue Money   [v 4] 2140/3 D 3 15.1 108
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Kasper Roc Kasper Roc   [v 7] 2180/15 D str
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-6 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2640/8 C 0 17.7 1706
2017-07-28 2017-07-28 Danmark-6 Bruce Simoni* Bruce Simoni*   [v 4] 1900/7 B 3 74
2017-07-28 2017-07-28 Danmark-4 Prins Foldager* Prins Foldager*   [v 10] 1900/7 B 0 599
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-13 Kasper Roc Kasper Roc   [v 7] 2160/13 D 5 16.5 362
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Monark Amok Monark Amok   [v 6] 2640/7 B 1 16.7 54
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 6] 2640/10 D 6 15.7 1214
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-2 High Above High Above   [v 6] 1640/8 D 0 15.4g 780
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-1 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 1640/6 B 6 15.4 1341
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Meet Me Online Meet Me Online   [s 8] 2160/7 D 0 g 888
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Expona Expona   [s 6] 1640/1 B 6 15.5 541
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-5 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2640/15 A 6 17.7 324
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-6 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/9 D 0 16.0 179
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-9 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/8 D 0 15.5g 476
2017-06-21 2017-06-21 Färjestad-8 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/8 C 7 16.6 741
2017-06-13 2017-06-13 Lindesberg-2 Queen of Vega Queen of Vega   [s 5] 2140/12 C 2 17.8 29
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-10 Meet Me Online Meet Me Online   [s 8] 2160/11 D 0 g 434
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-8 Bell's Boe Bell's Boe   [s 6] 2160/8 B 4 18.1 581
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-8 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/10 D 4 14.9 559
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-11 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/10 C 2 17.0 50
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-5 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 2140/11 B 0 17.1 354
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-3 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 6] 2140/4 C 2 16.2 459
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-1 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/6 C 6 16.7 373
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-5 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/10 D 8 16.9 711
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Sticks and Stones Sticks and Stones   [s 9] 1640/5 D 0 17.1g 2030
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/5 D 4 14.8 513
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Opus Justice Opus Justice   [v 10] 1640/7 A 6 16.2 79
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-4 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/11 D 0 17.0 1527
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/2 D 6 14.7 1252
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/6 C 3 18.0 137
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/8 C 2 16.4 624
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-1 Incora Zon Incora Zon   [s 4] 2140/1 C 0 g 205
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Expona Expona   [s 6] 2140/5 D str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-6 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 1640/8 C 0 215
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 6] 2660/13 C 3 16.9 900
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-4 Nick Name Nick Name   [s 6] 2140/12 C 7 19.3 411
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 6] 2640/4 D 6 17.7g 590
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-11 Snicketypoo Snicketypoo   [s 8] 2160/8 D 2 17.8 392
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-2 Expona Expona   [s 7] 2140/9 B 3 15.7 223
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-6 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/5 C 7 17.7 517
2018-12-08 2018-12-08 Eskilstuna-7 Valentine Heart Valentine Heart   [s 4] 2140/5 C 3 18.4 95
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-1 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/12 D str
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 7] 2140/2 C 4 17.8 112
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-5 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/5 B str
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-8 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 7] 2140/8 D 7 19.7 499
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2180/7 C str
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-1 Schysst Schysst   [v 6] 2100/5 C 6 19.7 299
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2100/12 B 0 18.0 103
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-8 Expona Expona   [s 7] 2100/7 D 5 15.8 881
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Eufori Eufori   [s 6] 2140/4 B 5 18.5g 891
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-3 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 2140/8 B str
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-6 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 1609/10 D 7 15.8 716
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-8 Ärlig Ärlig   [v 9] 1609/11 D 2 15.0 389
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-1 Schysst Schysst   [v 6] 2140/6 D 0 25.2g 381
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-2 Eufori Eufori   [s 6] 2140/6 D 7 18.7g 1420
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-6 Takata Takata   [v 6] 2640/10 B 0 17.3 574
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-9 Expona Expona   [s 7] 1640/1 D 0 14.0 399
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-6 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 1640/10 C 7 14.8 630
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Orthosie Orthosie   [s 4] 2140/3 B str
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-11 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 7] 2140/10 D 7 16.9 832
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-12 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 5] 2140/3 D 8 18.0 838
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-3 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/1 D 0 16.7 244
2018-10-05 2018-10-05 Örebro-5 Takata Takata   [v 6] 2160/10 A 6 16.5 68
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 My Firstaidkit My Firstaidkit   [s 4] 2140/6 B 2 17.5 186
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-5 Pallex Leejs Pallex Leejs   [v 6] 2140/9 B 3 16.6 106
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/8 B 1 17.3 20
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 7] 2140/6 B 1 14.9 398
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-10 Swift and Sweet Swift and Sweet   [s 8] 2140/12 D 0 17.1 681
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Ärlig Ärlig   [v 9] 2140/8 C 0 18.2 316
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/5 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 7] 2140/10 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-4 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 1640/12 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-5 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 7] 2140/3 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-8 Katitzi T.J. Katitzi T.J.   [s 6] 2140/9 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-9 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2140/9 D 0
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Expona Expona   [s 7] 2640/3 D 3 16.5 176
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-5 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 2160/7 C 6 17.6 256
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-7 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/1 C 0 g 101
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-8 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 1640/11 C 4 16.0 440
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-2 Expona Expona   [s 7] 2640/4 D 5 16.4 617
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2180/13 C 0 g 1115
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-7 Blue Money Blue Money   [v 5] 1640/1 B 4 14.9 84
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-8 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/3 C 5 17.5 588
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/1 C 2 19.3 174
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-4 Expona Expona   [s 7] 2140/9 B 5 16.3 179
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-9 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/1 D 1 17.9 207
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-10 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 1640/10 C 8 15.9 372
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-10 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 7] 2140/3 C 5 17.2 131
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-8 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 1640/3 D 7 16.1 96
2018-06-23 2018-06-23 Lindesberg-11 Takata Takata   [v 6] 2160/8 A 2 17.0 43
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-2 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2140/2 C 0 18.5 60
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-4 Elvira Gamble Elvira Gamble   [s 5] 2140/3 C 8 16.4 98
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-6 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 10] 2140/7 C 6 17.1 600
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-8 Che Boko Che Boko   [v 9] 2140/4 C 7 15.7 94
2018-06-10 2018-06-10 Eskilstuna-9 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/2 D 6 17.7 151
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-11 Expona Expona   [s 7] 2660/10 C 2 16.6 319
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-3 Takata Takata   [v 6] 2140/4 B 5 16.7 74
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-10 Expona Expona   [s 7] 2140/9 D 0 14.4 1972
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-2 Enjoy's X.Drive Enjoy's X.Drive   [v 4] 2140/1 D 5 19.6 504
2018-05-10 2018-05-10 Lindesberg-8 Keen Vacation T.J. Keen Vacation T.J.   [s 6] 2180/12 D 0 16.8 611
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-2 Kiss Me Kate T.J. Kiss Me Kate T.J.   [s 6] 2180/6 D 5 14.9 354
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-5 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 10] 1640/5 C 8 15.1 211
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-8 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/9 D 8 16.7 194
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-10 Force Arriba Force Arriba   [v 8] 2140/4 D 7 18.6 176
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-11 Bell's Boe Bell's Boe   [s 7] 2140/4 C 7 18.7 315
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-12 Takata Takata   [v 6] 2160/6 A 3 15.9 130
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-1 Mr Caviaro Mr Caviaro   [v 4] 2140/5 C str
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-3 Expona Expona   [s 7] 2640/11 D str
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-6 Camp Hill Camp Hill   [v 9] 2140/3 B 3 18.0 172
2018-04-23 2018-04-23 Eskilstuna-8 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2180/12 A 6 17.1 2549
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-11 Takata Takata   [v 6] 2160/6 A 3 16.3 165
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-1 Ossimu Ossimu   [v 5] 2160/9 B str
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-3 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2140/2 C 0 17.6g 943
2018-04-10 2018-04-10 Eskilstuna-5 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 10] 2160/11 C 7 16.6 727
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-8 Takata Takata   [v 6] 2140/10 D 7 17.2 84
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-5 Takata Takata   [v 6] 1640/10 B 1 16.3 431
2018-03-10 2018-03-10 Eskilstuna-2 Takata Takata   [v 6] 2140/1 D 4 16.5 760
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-9 Gulasch Baronen Gulasch Baronen   [v 8] 2140/5 C 2 18.5 67
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-10 Eponine Thenardier Eponine Thenardier   [s 7] 2140/3 D str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-11 Tin Tin C.C. Tin Tin C.C.   [s 10] 2140/3 A str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Expona Expona   [s 7] 2140/8 B 0 17.2 779
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 1640/8 D str
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-9 Opus Justice Opus Justice   [v 11] 2660/12 A 0 19.5 890
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-1 Sprucefields Go On Sprucefields Go On   [s 7] 2140/8 B 0 17.5 563
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-10 Leo Sånna Leo Sånna   [v 6] 2140/3 C 8 18.0 187
2019-05-19 2019-05-19 Lindesberg-11 Expona Expona   [s 8] 2140/12 D 3 16.2 165
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-3 Bell's Boe Bell's Boe   [s 8] 2140/9 D 8 17.8 614
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-5 Grappa Boe Grappa Boe   [s 8] 2140/3 D 0 16.0 1183
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-7 Expona Expona   [s 8] 2140/7 D 8 16.6 516
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-8 Oban Boe Oban Boe   [v 6] 2140/4 D 0 20.5g 307
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-11 Västerbo Kattla Västerbo Kattla   [s 8] 1640/1 D 4 15.5 271
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-12 Enzo Boe Enzo Boe   [v 6] 2140/11 B 6 17.4 59
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-13 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 8] 2140/5 D 6 16.6 145
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-3 Lowe R.Ö.K. Lowe R.Ö.K.   [h 11] 2100/6 D 0 17.0 413
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 2160/9 D 0 16.3 1495
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-6 Mellby Devil Mellby Devil   [v 7] 2100/7 D 7 17.1 852
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-10 Enjoy's Jagger Enjoy's Jagger   [v 4] 2140/6 B 5 18.2 78
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-3 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 8] 2140/7 D 3 18.3 426
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-6 Expona Expona   [s 8] 2640/3 D 0 17.9 748
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-4 Auchentoshan Boe Auchentoshan Boe   [s 6] 1640/10 D 5 17.1 991
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 Takata Takata   [v 7] 2640/12 C 0 18.4 324
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-1 Expona Expona   [s 8] 2140/11 D 3 16.7 92
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-3 Sachmet Carjan Sachmet Carjan   [s 8] 2140/2 C 5 17.3 264
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-7 Force Arriba Force Arriba   [v 9] 2140/10 A 0 18.0 176
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-8 Valentine Heart Valentine Heart   [s 5] 2140/2 C 5 16.6 31
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-7 Expona Expona   [s 8] 2160/2 D 6 17.9 119
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-9 Takata Takata   [v 7] 2100/6 C 5 16.7 280
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-4 Takata Takata   [v 7] 2640/3 B 1 18.4 136
2019-02-07 2019-02-07 Örebro-6 Force Arriba Force Arriba   [v 9] 2160/12 B 5 19.6 2049
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-3 Expona Expona   [s 8] 2640/10 C 5 17.5 243
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-7 Expona Expona   [s 8] 2160/9 B 0 21.2g 297
2019-01-05 2019-01-05 Eskilstuna-5 Arms and Legs Arms and Legs   [s 9] 2660/7 B 2 17.7 338ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se