V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i v..


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i världens tuffaste travlopp.
Björn Goop gjorde precis alltid rätt och svarade för en millimeterstyrning bakom startfältets yngsta häst, femårige Face Time Bourbon.
Björn Goop var bra med i starten för att sedan se till att få rygg på favoriten Davidson du Pont i andraspår. När sedan fjolårsvinnaren och Davidson du Ponts stallkamrat Bélina Josselyn kördes fram och Jean-Michel Bazire valde att punktmarkera Björn Goops häst utvändigt såg det länge ut som Bazire-stallet hade värsta motståndaren i säcken. Men in mot upploppet kom luckan istället invändigt och i händerna på Björn Goop accelererade Face Time Bourbon och avgjorde i bländande stil.
- Det är alltid svårt för en häst att gå inåt och accelerera, så jag fick ta det lite försiktigt och inte bara klämma på direkt utan han fick trava in sig på innerspåret och sedan när vi accelererade så var det en enorm känsla, jag bara kände, kommer vi hinna fram? Kommer jag hinna fram? Och sedan när jag kände att vi kommer hinna fram då bara… bang, bang säger jag bara, det smäller allt som är och man vet knappt var man är, det är eufori. Just nu är jag fantastiskt lycklig, sa Björn Goop i en känsloladdad intervju direkt efter loppet.
Klockorna visade kilometertiden 1.03 sista 200 meterna på Face Time Bourbon och segertiden blev fina 1.11,5 över distansen 2700 meter.
- Det är en fantastisk häst, en exceptionell undantagshäst som har enorm fart i benen, konstaterade Björn Goop.

Blågula hästarna oplacerade
Triumfen var värd 4,2 miljoner kronor och kretsen kring Face Time Bourbon firade vilt efter loppet tillsammans med Björn Goop, som mer eller mindre fick ”bada” i champagne.
- Björn hittar alltid rätt väg och gör alltid allting rätt, berömde franske tränaren Sébastien Guarato som kunde räkna in sin tredje Prix d’Amerique-seger på fem år. 2016-2017 vann hans Bold Eagle.
De tre svenska bidragen i Prix d’Amérique hade en tuff dag och samtliga slutade utanför de sju prisplaceringarna. Milligan’s School förde en anonym tillvara långt bak hela vägen, Propulsion fick en dålig start och tröttande helt efter att Örjan Kihlström avancerat framåt för att till slut hitta en position invändigt på innerspåret. Ringostarr Treb galopperade tidigt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Björn Goop tog hem huvudnumret på Vincennes med hemmahästen Face Time Bourbon och Johan Untersteiner såg tillsammans med Dear Friend till ..


Björn Goop tog hem huvudnumret på Vincennes med hemmahästen Face Time Bourbon och Johan Untersteiner såg tillsammans med Dear Friend till att det blev en blågul framgång även i loppet uppkallat efter svenska Helen Johansson. Det instiftades 1997 sedan hon vunnit Prix d’Amerique med Ina Scot två år tidigare. Dear Friend provade i Prix Helen Johansson även förra året men fick inte med sig något av priskakan den gången. Nu gick det desto bättre. Johan Untersteiner tog hand om ledningen men valde efter en bit att släppa ifrån sig initiativet. I slutkurvan backade han sedan loss sitt sjuåriga sto som när hon fick fritt i tredjespår klev fram till säker seger, värd cirka 375 000 kronor. Kilometertiden över 2 100 meter med bilstart blev 1.11,4.

Ola Johansson, Kanal 75


Björn Goop serverade Face Time Bourbon en drömresa i ryggar och när fältets yngste häst fick fritt spelrum på upploppet avgjorde ..


Björn Goop serverade Face Time Bourbon en drömresa i ryggar och när fältets yngste häst fick fritt spelrum på upploppet avgjorde han via en brutal speed före favoritspelade Davidson du Pont. Det var Björn Goops andra seger i Prix d’Amerique och för fenomenale femåringen Face Time Bourbon var det 19:e seger i 22:a starten. Segerchecken uppgick till 4,2 miljoner kronor och kilometertiden över de 2 700 meterna skrevs till 1.11,5. Vinnaren tränas av Sebastien Guarato.

(Längre Prix d'Amerique-text kommer under kvällen)

Ola Johansson, Kanal 75


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en impo..


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en imponerande seger på Meydan i Dubai i januari och efter ett sjättepris på Meydan i mars följde han sedan upp med tre segrar på hemmaplan, bland annat två Listed-löpningar: Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.
Tränaren Susanne Berneklint var inte på plats under Galan eftersom hon är i Dubai i vinter med fyra hästar. I Kirk är en av dem och meningen är att han ska årsdebutera på torsdag.

Årets häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets tvååring: Nocentsinkentucky
Fux hingst e. Goldencents u. Greely´s Geisha
Tränare: Francisco Castro
Ägare: Mec-Com Klippan AB
Uppfödare: Mec-Com och Hedberg Hall Inc
Nocentsinkentucky vann Lambada Cup med fem längder. Segermarginalen vid sina tre andra årssegrar skrevs till respektingivande tretton längder – i snitt! En otrolig prestation.

Årets treåring: Espen Hill
Brun valack e. Helsinki u. Explosive Hill
Tränare: Madeleine Smith
Ägare: BeWe Horseshoes AB
Uppfödare: Katarina Jacobsson
Espen Hill vann klassiska St Leger i överlägsen stil och var även god tvåa i Bro Park Classic. Nästan 1.1 miljoner kronor inklusive bonus bokfördes på intäktssidan under året.

Årets äldre häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets sto: Silent Night
Brunt sto e. Night Of Thunder u. Raihaana
Tränare: Patrick Wahl
Ägare: Stall Dömle – Easy
Uppfödare: Rävdansens Stuteri AB
Silent Night vann Future Stars och SM för tvååringar. Var även tvåa i Svealandlöpning och trea i Jockeyklubbens Magic Million.

Årets hinderhäst: Accelerate
Brun valack e. Saddex u. Assraar
Tränare: Charlotte Dillner
Ägare: VAD Jumpracing
Uppfödare: Ida Rehnström
Accelerate vann HM Konungens Pris och två andra lopp på Blommeröd under säsongen. Var även god tvåa i Gyllene Hästen och Jockeyklubbens Stora Pris på samma bana

Årets arabiska fullblod: Macallan
Skimmel valack e. Dahess u. Queen Anne
Tränare: Henrik Engblom
Ägare: Stall Apperetiffe
Uppfödare: Kerstin Kimfors och Ove Håkansson
Macallan vann Wathba Stallion Cup på Jägersro i maj. Var sedan kanonbra som kort slagen tvåa i Gr-1 på Newbury och lika bra som trea i lopp av samma status på Windsor i starten efter.

Årets övriga pristagare:
Tränare:
Tränarchampion: Lennart Jr Reuterskiöld
Amatörtränarchampion: Annette Stjernstrand
HIndertränarchampion: Charlotte Dillner

Ryttare:
Jockeychampion: Elione Chaves
Lärlingschampion: Kaia Sofie Ingolfsland
Hinderchampion: Niklas Lovén
Amatörryttarchampion: Tina Henriksson
Ponnyjockeychampion: Eddwin Schmidt Christiansen

Årets hästägare: Lone Kaj-Nielsen
Årets uppfödare: Rävdansens Stuteri
Årets avelshingst: Eishin Dunkirk
Årets SFAF-pris: Helena och Tor Harry Sigfridsson
Segerrikaste häst: Zäta
Årets svenskuppfödda häst: Freestyler
ARK:s vandringspriser: Tina Henriksson och Elliot Öhgren
Skandinavisk hindersports championtäcke: Accelerate
Årets skötare: Christoffer Wallin från Peter Jardbys stall
Lifetime Achievement Award: Bruno Nilsson
Svensk Galopp tackade även av Bo Gillborg för lång och trogen tjänst.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique..


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique.
Solvallatränaren kan konstatera att stallformen är på topp efter en imponerande dubbelseger i lördagens huvudlopp när V75 avgjorde på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Disco Volante var V75-omgångens mest streckade häst och storfavoriten gjorde inte spelarna besvikna i gulddivisionen. Det var andra raka segern i högsta klassen på V75 för den sjuårige valacken som vann före stallkamraten Snowstorm Hanover.
- Bakspår och 1600 meter det är som att stå tillägg. Men han löste det bra. Han har blivit fin och accepterar numera att det kommer lite grusstänk på huvudet, tidigare ryckte han med huvudet, sa kusken Ulf Ohlsson.
Dubbelsegern för Disco Volante och Snowstorm Hanover inbringade 225 000 kronor för Stefan Melander. Betydligt mer kan det bli på söndagen i Prix d’Amerique där 4,2 miljoner kronor väntar vinnaren.
- Känslan är att Milligan’s School kan vara trea-fyra om han får ett invändigt lopp, det krävs ett bra lopp för att duga. Jag tror den yngsta vinner, säger Stefan Melander och syftar på femårige franske stjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop.

Miljonutdelning på V75
Trots att dagens största favorit vann i V75-3 blev det miljonutdelning på V75-spelet.
Tolv system klarade sju rätt och belönades med 1 771 477 kronor. Sex rätt gav 5 387 kronor och fem rätt 233 kronor.
I V75-1 lotsade Carl Johan Jepson 26-oddsaren Flash Håleryd först i mål. Flash Håleryd öppnade snabbt och fick först rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt när favoriten Doctor Doxey Zenz tog över efter 500 meter. 600 meter från mål kunde sedan Carl Johan Jepson kliva ut i andraspår i tempoväxlingen då Erik Adielsson tryckte till ordentligt med Hazard Boko och tog över ledningen. Över upploppet hade sedan Flash Håleryd bäst fart och vann till slut säkert.
Skräll blev det även i V75-2 där 11-odsaren I’m A Believer fångade in ledande favoriten Rapide Cash i en mycket vass avslutning över upploppet. I segersulkyn satt Kenneth Haugstad och tränar gör Mantorps Stefan P Pettersson.
- Hon har haft jättefin form ,men det har strulat. Jäkligt gott av vi fick casha i dag, det är min egen häst, sa Stefan P Pettersson med ett stort leende.

Ekman bjöd på glädjetårar
Omgången bjöd även på ett ungdomslopp och det blev ett rivigt race där till slut Kim Moberg kunde avgöra sedan hon hittat ut från innerspåret mitt på upploppet tillsammans med 24-oddsaren Imakeyouproud.
- Det var ruggigt som han accelererade, sa Kim Moberg om sista biten över upploppet.
Gladast av alla på Sundbyholmstravet på lördagen var troligen tränaren Anneli Ekman sedan hennes ögonsten vunnit på V75.
- Det är jättestort för en liten tränare. Jag är även uppfödare och var med när han föddes i hagen hemma. Det är så stort, det här trodde jag aldrig, sa Anneli Ekman som grät glädjetårar på väg till vinnarcirkeln.
I V75-5 var det stenhårt i mål men målfotot visade att favoriten Indy D. och Örjan Kihlström fångade in jätteskrällen Edmund i sista stegen. Roger Walmann tränar vinnaren.
Därefter följde Erik Adielsson upp med ännu en betrodd vinnare. Solvallakusken hade full kontroll och ledde V75-6 från start till mål med Christoffer Eriksson-tränade Ingo.
V75-omgången avslutades med ytterligare en spetsseger sedan Jorma Kontio fått överta kommandot med Religious från Ronaldo Malibu som galopperade tidigt. Nina Pettersson-Perklén tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsio..


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsion, Milligan’s School och Ringostarr Treb – tar upp kampen med fransmännen. Hur det går återstår att se men de svenska travfans som tagit sig till Paris fick anledning att fira redan på lördagen. Detta efter att Robert Bergh-tränade Jet Voice vunnit ett amatörlopp med Johann Preining Jr. i sulkyn. Tvåa blev svenskfödde Staro Ivy League och tredjeplatsen gick också till Sverige genom Pasi Aikios Uppohoppa och Mats Holmstedt.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-7 Caballero Caballero   [v 4] 2609/1 5 18.3 57
2015-11-26 2015-11-26 Bollnäs-9 Caballero Caballero   [v 4] 2660/5 0 18.0 157
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-7 Caballero Caballero   [v 5] 2680/13 A 2 18.4 32
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-10 Caballero Caballero   [v 5] 3140/4 C str
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-4 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/5 B 2 14.6 180
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-2 Caballero Caballero   [v 5] 2640/3 C 0 16.7 101
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-8 Global Tuxedo Global Tuxedo   [h 3] 2140/2 C 5 19.0g 27
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-3 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2160/12 C 4 16.5g 42
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-2 White Witch Doc White Witch Doc   [s 3] 2140/3 D 0 g 1006
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-2 Douglas Sisu Douglas Sisu   [h 3] 2140/4 D 7 18.1 237
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-8 Caballero Caballero   [v 5] 3140/6 D str
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-8 Exceed'em Exceed'em   [v 6] 2140/1 A 1 13.6 27
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-4 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2640/5 B 2 18.6 22
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-9 Caballero Caballero   [v 5] 3140/1 C 5 16.1 277
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-4 Spanish Rose Spanish Rose   [s 4] 2140/1 C 7 15.7 249
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-7 Caballero Caballero   [v 5] 2140/7 C 2 15.6g 122
2016-05-16 2016-05-16 Rättvik-4 Friona Sweet Friona Sweet   [s 5] 2140/5 D 4 17.9 376
2016-05-03 2016-05-03 Eskilstuna-3 Friona Sweet Friona Sweet   [s 5] 2140/1 D 0 g 207
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-6 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 4] 2140/6 C str
2017-09-30 2017-09-30 Solvalla-4 Global Thunder Global Thunder   [v 4] 2640/11 D 6 15.5 371
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-8 In Line Tooma In Line Tooma   [h 5] 2100/9 C 3 14.5 347
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-11 Frizzy Charm Frizzy Charm   [s 4] 2140/11 B 0 20.6g 706
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-4 White Witch Doc White Witch Doc   [s 4] 2160/8 C 0 g 367
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-3 Othellos Magi Othellos Magi   [h 3] 2140/10 B 6 15.7 65
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-5 King Jordan King Jordan   [v 7] 1640/4 C 2 14.0 104
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-2 Frizzy Charm Frizzy Charm   [s 4] 2140/6 B str
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-4 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 4] 2140/2 D 0 17.1 199
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-8 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 4] 2140/2 D 3 15.6 375
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Frizzy Charm Frizzy Charm   [s 4] 2140/8 C 0 19.8g 365
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-10 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 4] 1640/12 C 2 15.4 67
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 King Jordan King Jordan   [v 7] 1640/3 C 1 14.8 31
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-5 Frizzy Charm Frizzy Charm   [s 4] 2140/8 D str
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-10 Global Tuxedo Global Tuxedo   [h 4] 2160/15 D 0 17.8 134
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 King Jordan King Jordan   [v 7] 2140/3 D 4 15.8 393
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-9 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/8 D 0 g 381
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-2 Othellos Magi Othellos Magi   [h 3] 2140/2 C 0 g 1149
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Spanish Rose Spanish Rose   [s 5] 2140/12 B 0 15.6 109
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-1 Othellos Magi Othellos Magi   [h 3] 2140/9 B 0 20.9g 776
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Spanish Rose Spanish Rose   [s 5] 2140/6 D 0 15.7 497
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-1 Global Tycoon Global Tycoon   [v 4] 2140/2 D 0 23.8g 214
2017-03-30 2017-03-30 Örebro-4 Douglas Sisu Douglas Sisu   [v 4] 2160/14 D 0 17.9 465
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-2 Caballero Caballero   [v 6] 2660/8 B 0 17.1 87
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-9 Global Thunder Global Thunder   [v 4] 2640/2 A 4 16.4 17
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-5 Pharaon d'Inverne Pharaon d'Inverne   [v 5] 2140/4 B 0 19.4 23
2017-03-06 2017-03-06 Eskilstuna-3 In Line Tooma In Line Tooma   [h 5] 1640/12 D 5 14.1 383
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Caballero Caballero   [v 6] 2660/10 D 6 16.2 605
2017-02-12 2017-02-12 Romme-11 Iller Tooma Iller Tooma   [v 5] 2140/1 C 2 16.6 24
2017-02-06 2017-02-06 Gävle-2 Caballero Caballero   [v 6] 2660/6 B 1 17.2 69
2017-01-20 2017-01-20 Romme-10 Iller Tooma Iller Tooma   [v 5] 2140/10 A 1 16.3 22
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-6 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 3] 2140/8 D str
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-3 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 3] 2140/9 C 5 17.1 158
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-7 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 11] 1640/3 D 0 12.8 454
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-7 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 2640/3 C str
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Global Trader Global Trader   [v 5] 2100/3 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 King Jordan King Jordan   [v 8] 1609/11 B 0
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-10 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 3] 2140/8 D 8 16.4 258
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-4 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 1640/4 C 0 15.9 153
2018-08-16 2018-08-16 Örebro-2 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 3] 2100/3 D 0 g 60
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-6 Iller Tooma Iller Tooma   [v 6] 2140/5 B 4 16.1 51
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-8 Staro Key West Staro Key West   [v 5] 2140/10 B 0 19.7 50
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-10 Pecorino Pecorino   [v 5] 2140/8 A 0 19.2g 37
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-7 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 3] 2140/5 D 1 17.0 215
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-5 Caballero Caballero   [v 7] 2140/3 A 0 g 101
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-6 Dragon Tooma Dragon Tooma   [v 11] 2140/12 B 6 16.9 192
2018-06-14 2018-06-14 Romme-8 Pecorino Pecorino   [v 5] 2140/9 C 4 16.0 165
2018-05-19 2018-05-19 Gävle-3 Misirlou Misirlou   [s 5] 2160/11 D str
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-6 Exceed'em Exceed'em   [v 8] 2140/8 D str
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-7 Othellos Magi Othellos Magi   [v 4] 3160/6 B 0 19.5g 412
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-9 Misirlou Misirlou   [s 5] 2160/15 D 0 16.9g 269
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-4 Global Tuxedo Global Tuxedo   [v 5] 2140/7 D str
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-11 Lovart Futura Lovart Futura   [v 5] 2140/7 C 6 19.5 57
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-10 Pecorino Pecorino   [v 6] 1640/2 D 0 14.5 214
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-2 Delerious Rain Delerious Rain   [v 4] 2140/6 C str
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-3 Brothers In Am Brothers In Am   [v 8] 1640/12 C str
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Global Trader Global Trader   [v 6] 2140/7 C 0 178
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-9 Global Upset Global Upset   [v 5] 2140/1 C str
2019-11-13 2019-11-13 Solvalla-7 Pecorino Pecorino   [v 6] 2140/7 D 4 14.2 370
2019-11-08 2019-11-08 Romme-6 Brothers In Am Brothers In Am   [v 8] 2140/4 C 2 15.3 153
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-2 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 1640/3 B 0 g 204
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-1 Gossip Girl Sisu Gossip Girl Sisu   [s 3] 2140/10 B 5 17.6 607
2019-10-29 2019-10-29 Solvalla-8 Pecorino Pecorino   [v 6] 2140/4 D 6 13.8 79
2019-10-29 2019-10-29 Romme-2 Brothers In Am Brothers In Am   [v 8] 1640/2 C 3 13.1 63
2019-10-29 2019-10-29 Romme-7 White Witch Doc White Witch Doc   [s 6] 2140/8 D 0 16.2 330
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Global Trader Global Trader   [v 6] 2140/4 C str
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-6 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 2140/12 C 5 16.8 135
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 Brothers In Am Brothers In Am   [v 8] 2140/10 D 5 14.7 167
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-10 Optimus M.M. Optimus M.M.   [v 5] 2140/6 D 6 17.9 56
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-1 Pecorino Pecorino   [v 6] 2100/2 C 1 14.6 288
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-8 Orlanda G.M. Orlanda G.M.   [s 3] 2140/10 B str
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-2 Global Trader Global Trader   [v 6] 2160/7 C 0 14.9 1000
2019-09-24 2019-09-24 Solvalla-6 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 2640/7 B 5 16.0 350
2019-09-21 2019-09-21 Gävle-9 Global Upset Global Upset   [v 5] 2140/6 B 2 15.6 165
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-6 Global Trader Global Trader   [v 6] 2160/11 C 0 16.9g 703
2019-09-03 2019-09-03 Eskilstuna-9 In Line Tooma In Line Tooma   [h 7] 1640/5 D 6 12.1 435
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-3 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 2140/6 B 1 15.5 18
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-9 Global Upset Global Upset   [v 5] 2140/4 A 1 17.5 36
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-7 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 1640/6 B 0 16.0g 80
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-1 Brothers In Am Brothers In Am   [v 8] 1609/11 D str
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-3 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 2140/7 C 3 16.3g 34
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-6 Brothers In Am Brothers In Am   [v 8] 1640/11 D 0 14.5g 228
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-4 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 2140/6 D 4 17.7g 42
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-9 Global Trader Global Trader   [v 6] 2140/12 B 4 15.2 50
2019-05-07 2019-05-07 Eskilstuna-5 Global Trader Global Trader   [v 6] 2140/11 C 4 15.5 171
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Misirlou Misirlou   [s 6] 2140/12 C 5 16.2 90
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-3 Othellos Magi Othellos Magi   [v 5] 2140/7 D 0 22.0g 45
2019-02-10 2019-02-10 Romme-5 Zofin Thobo Zofin Thobo   [s 4] 2140/8 C str
2020-01-05 2020-01-05 Romme-7 Global Upset Global Upset   [v 6] 2140/3 B 0 17.5 92
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-8 Brothers In Am Brothers In Am   [v 9] 1640/7 D 0 14.7 112ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se