V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-10 Ufo Jet Ufo Jet   [v 7] 3160/4 D

Nyheter för travkusk


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector..


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet.
– I min släkt har vi jobbat med travhästar i generationer och att då nått en sådan här milstolpe känns stort, sa Tomas Malmqvist efter den stora händelsen till Svensk Travsport.
Jägersro-tränaren har firat stora framgångar med framförallt unghästar och vunnit många stora lopp och årgångslopp. Inte bara i Sverige utan flertalet i Danmark men även i Frankrike.
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.

”Tränar fenomenalt bra”
Lördagens V75 kryddas av en dubbeljackpot där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor enbart på sju rätt. Tomas Malmqvist selar ut två heta kandidater – i samma lopp i den fjärde avdelningen. Det är 5 M.T.Oscar, som kommer från seger, samt 10 Barnacle, som ståtar med två raka triumfer.
– 5 M.T.Oscar (V75-4) tränar fenomenalt bra och jag tycker att det här är en kanonhäst. Tyvärr har säsongen varit lite misslyckad och det har varit lite småbekymmer med honom. Men nu känns han jättebra och spåret oroar inte men jag hade hellre valt ett annat spår än spår fem. Men nu är det som det är, säger Tomas Malmqvist.
Och fortsätter:
– Senast fick han gå i tredjespår första 500 och sedan i dödens mot bra hästar. Han är stor och slapp och inte färdig så han blev helt enkelt trött i muskulaturen. Jag tycker att han är den bättre av mina två hästar. Men sedan beror det förstås på vem som får bästa loppet.
– 10 Barnacle (V75-4) har varit jättefin i två segrar efter uppehållet. Han hade varit borta länge innan och egentligen har det varit smågrejer som har gjort att han inte har kunnat tävla kontinuerligt. Inga stora saker, men lite småbekymmer med en kota bland annat. Det här är en fin häst som duger bra i klassen och jag tror att han är långt framme. Inga ändringar och jag är lyckligt lottad att ha två så bra hästar med i samma lopp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner ..


Oscar Berglund har inlett sin proffskarriär lika starkt som han avslutade som amatör. Han har en skyhög segerprocent och hans hästar vinner var tredje start.
- Jag har fina hästar och hästägare som satsar. Sedan är det hårt jobb som gäller, det finns inga hemligheter. Jag är väldigt noga med att ha hästarna väl förberedda. Det är inte många lediga timmar i veckorna.
För dagen tränas 25 hästar i Grytan i utkanten av Östersund och det är en bra mix.
- Det ser bra ut och i söndags kvalade No Business in till Breeders´ Crown-finalen för de treåriga stona och det var häftigt. På söndag har jag en handfull till start och det ser väldigt bra ut på förhand. Jag startar bland annat ett intressant nyförvärv från Johan Untersteiner som hästägare har köpt. Super Express S.W. har vunnit två av tre starter hittills och känns som en riktig häst.

Opererad i halsen
Allt har inte gått på räls under året. Stallets stjärna Shocking Superman (GS75-6) har inte alls levererat och säsongen är så här långt mer eller mindre misslyckad.
- Jag hade som mål i början av året att han skulle vara med i Elitloppet. Han vann årsdebuten och då såg allt bra ut, men sedan framgångarna uteblivit. Han har haft en tendens att tappa travet till slut i loppen och vi har kollat upp honom så många gånger utan att hitta några fel. Efter att ha gått igenom hela hästen ännu en gång hittades fel i halsen och Shocking Superman opererades. Han fick inte luft helt enkelt och troligen har han haft det problemet ganska länge.
- Shocking Superman fick ta igen sig en månad och sedan fick han börja tränas lite lätt och sedan har det fungerat till belåtenhet. Han känns jättefin och ligger väldigt bra i puls och det känns lite som en annan häst. Jag har kört 1.14/2100 meter på bra sätt och han är väl förberedd. Det viktigaste är att han fungerar samtidigt är han så pass bra att han kan vinna. Jag har en dröm att tävla med honom i Frankrike och jag hoppas få fortsätta drömma, han skulle passa där nere.

Amerikansk vagn för första gången
Oscar har ytterligare två hästar i omgången som blir favoriter och ger följande information.
- 10 Bold Heuvelland (GS75-1) är en mycket fin häst. Han har Ready Cash som pappa och Love You som morfar och den kombinationen har gett bland annat Bold Eagle och Face Time Bourbon så han har att brås på. Det är en jättefin häst som besitter mycket talang. Jag skyndar långsamt och han har vunnit mycket lätt i de två starter han har gjort för mig. Det har funnits mycket krafter kvar och han är under kraftig utveckling. Spåret är jag inte missnöjd med och jag tycker att han är så pass bra att han måste ha en bra chans att vinna igen. Jag kommer att lätta honom lite i balansen den här gången.
- 10 Naheed (GS75-4) är också en mycket fin häst som jag tror mycket på i framtiden. Han galopperade på upploppet senast på V75 och jag tror att han hade vunnit, men det vet man aldrig, den som vann var bra. Att han galopperade berodde på att tussarna i öronen drogs för första gången och han blev lite för pigg och slog ihop. Han har inte startat efter det och jag har tränat honom istället och han känns jättefin. Naheed är väl förberedd och jag tycker att även han måste ha en bra chans trots att han fick ett bakspår. Det blir barfota som senast och den här gången ska han tävla i en amerikansk vagn och det är första gången.

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-11 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2640/10 0 17.9 169
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 3180/8 3 18.0 445
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/9 1 18.4 220
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/12 7 18.6g 216
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2140/3 6 17.2g 111
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2140/5 0 20.3g 233
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/2 3 15.9 1134
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/8 6 18.3 325
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2140/4 5 17.2 450
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/6 7 19.6g 41
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/10 7 13.8 319
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 National Day National Day   [v 6] 2160/11 0 18.3 705
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/9 7 21.4g 288
2015-11-22 2015-11-22 Åby-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2160/5 0 15.3 757
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/12 7 15.1 867
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/2 1 18.8 26
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2160/11 3 17.3 196
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/1 0 14.4 144
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-2 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2140/10 7 17.0 1178
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/8 3 15.2 166
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/4 4 51
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-3 Golden Bowl Golden Bowl   [h 6] 2160/6 0 g 180
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2100/3 6 14.2 490
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/2 5 14.5 112
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2640/5 0 g 800
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-6 National Day National Day   [v 6] 2140/14 6 16.3 496
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 7] 2140/12 7 15.2 92
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/7 2 17.1 185
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/6 6 16.2 409
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/10 2 13.5 56
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/2 6 15.1 107
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 5] 2180/11 8 18.3g 24
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-3 Raj Comfirst Raj Comfirst   [v 4] 2140/1 1 18.4 244
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2640/15 6 16.5 69
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2640/7 0 17.0 754
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-6 National Day National Day   [v 6] 2140/9 6 16.7 104
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/11 B 0 18.1 412
2016-12-29 2016-12-29 Åby-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 A 0 16.4 532
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2180/9 C 0 g 144
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/12 A 3 18.9 51
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 A 0 g 114
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/3 D 0 528
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 4] 2160/15 B str
2016-11-23 2016-11-23 Åby-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/7 A 3 16.2 64
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/5 D 0 21.3g 382
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/2 B 4 15.9 79
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 D 5 16.8 308
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 C 0 g 156
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 4 16.5 106
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 2160/11 C 5 17.0 216
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 C 2 15.7 505
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/12 D 0 17.9 612
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Zeta de Castella Zeta de Castella   [s 7] 2140/9 A 6 16.4 54
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 352
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 C 2 12.7 359
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/10 B 6 16.5g 118
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/15 C 7 16.3 265
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/7 B 0 14.6 116
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 B str
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/7 A 0 g 100
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/13 A 4 16.7 37
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2640/12 B 0 16.3 289
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2660/13 D 3 16.9 146
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/15 A 7 16.6 462
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Niveau Niveau   [v 7] 2140/12 C 0 14.9 678
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 B 4 13.2 123
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/9 C 4 16.3 198
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2609/14 D 0 17.4 179
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Niveau Niveau   [v 7] 2160/9 C 4 15.0 149
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/7 A str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2640/6 C 0 18.3 127
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/1 B 4 16.4 428
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 C 6 15.4 545
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-10 Turbolenna Turbolenna   [s 4] 2140/9 D 8 21.2g 612
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2640/12 D 7 16.1 823
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/11 C 1 16.2 321
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/12 B 8 15.4 349
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-8 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2140/9 B 1 15.9 34
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2140/5 C 3 19.9g 249
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-4 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 1640/7 D 0 16.4 858
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/10 C 6 15.4 176
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2180/14 A 2 14.3 313
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/4 C 0 15.7g 156
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 D 0 g 109
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2140/15 D 8 17.2 1819
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/13 B 3 16.9 217
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2140/2 C 5 16.4 257
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/5 D 0 16.5 445
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/12 C 5 17.0 446
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/12 C 5 19.2 236
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/5 D 5 13.8 595
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-7 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 1640/8 D 0 16.9 436
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2160/8 B 2 14.9 177
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Glenmorangie Glenmorangie   [v 5] 2640/8 D 0 20.8 252
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/9 D 0 g 161
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/7 C 3 15.8 1571
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/10 C 4 18.2g 331
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2180/12 A 4 15.4 89
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/9 D 7 14.5 392
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 D 7 17.1 499
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-7 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/9 B 0 12.2 357
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/6 D 6 14.9 132
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 1 16.0 41
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2140/8 B 4 16.4 120
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/3 B 6 14.3 120
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/14 A 5 17.5 125
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 0 g 79
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Janita Loves You Janita Loves You   [s 6] 2140/11 C 0 18.0 511
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2160/11 B 0 25.1g 556
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1660/8 C 1 13.9 50
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 2140/1 D 3 14.9 201
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/7 B 1 15.5 28
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/8 D 3 12.6 568
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/1 C 0 20.6 67
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/2 B 1 17.6 51
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2160/12 A 3 18.0 61
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 A 1 14.5 46
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/4 A 1 16.3 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Alien Heartbreaker Alien Heartbreaker   [s 6] 2140/2 B 0 g 258
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2140/10 C 0 18.3 576
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/11 C 0 19.6g 131
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/8 D 0 17.9 774
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/11 C 5 15.1 563
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/15 D 0 16.1 909
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Evisir Evisir   [v 8] 1640/5 B 3 14.1 46
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-10 National Day National Day   [v 7] 2160/8 D 0 17.3 529
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/2 D 7 17.1 576
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/4 C 7 16.9 577
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/3 D 2 15.6 128
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/11 D 0 g 345
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2640/1 C 3 17.0 113
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/6 D 3 15.2 379
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 1640/5 B 0 g 44
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 B 2 15.6 159
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 1640/8 D 0 16.0 318
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2140/6 C 0 g 74
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2140/7 C 0 g 313
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/7 B 1 17.6 51
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 D 2 16.4 129
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Niveau Niveau   [v 7] 2140/15 B 8 15.7 985
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 C 6 16.4 472
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/9 C 3 15.0 161
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/11 B 3 18.5 73
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/11 D 0 14.0 616
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 D 0 18.3 190
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Donna de Castella Donna de Castella   [s 6] 2140/7 C 0 20.4 198
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 2140/10 D 7 17.2 673
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Hökhults Rebecca Hökhults Rebecca   [s 9] 2640/12 D 5 17.8 575
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 D 3 16.4 167
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 C 5 120
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/4 D 0 17.1 71
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/1 C 1 15.7 23
2016-04-02 2016-04-02 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 C 1 17.3 65
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/3 C 4 12.9 647
2016-03-31 2016-03-31 Åby-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 D 6 15.3 567
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2160/15 B 4 15.4 620
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/13 A 0
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 C 0 15.7 173
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/9 C 3 16.3 89
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-7 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 10] 2180/4 C 0 g 203
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/2 C 7 19.1 33
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/10 B 4 16.7 102
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2160/6 D 0 18.3g 234
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 B 3 16.6 53
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/10 C 6 16.7 245
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2180/12 B 5 17.2 325
2016-02-25 2016-02-25 Åby-10 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/14 C 0 g 206
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/7 C 5 16.3 468
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/12 D 3 17.7 981
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 1 17.8 120
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/9 D 0 18.7 233
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 1640/1 D 0 17.7g 635
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/6 C 0 g 272
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 National Day National Day   [v 7] 2160/14 C 0 18.3 380
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/14 B 1 18.5 139
2016-01-07 2016-01-07 Åby-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/5 D str
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 National Day National Day   [v 7] 2140/3 D 6 17.4 876
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 D 2 15.4 405
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 681
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/7 B 0 15.9 176
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/12 B 3 16.5 287
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/4 D 3 13.7 367
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 5] 1640/7 C 2 14.9 142
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 7 15.2 452
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2640/12 D 0 18.5 879
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/2 D 2 15.2 158
2017-11-23 2017-11-23 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.1 291
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/11 C 4 14.2 231
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/4 D 0 17.9 565
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/8 B str
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 C 3 14.7 1012
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 6 15.3 367
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1660/6 B 4 18.1 162
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 B 5 13.8 63
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/5 D 2 16.2 95
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/2 C 5 15.3 344
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/5 B 0 g 259
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2140/14 C 0 16.3 455
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/11 B 6 16.4 638
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-1 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/9 D 2 18.6 417
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 C 1 14.8 60
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2640/12 A 7 17.2 178
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-3 Devil Em Devil Em   [v 4] 2640/8 B 0 22.4 283
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/4 C 5 17.9 814
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/9 D 8 17.1 443
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-5 Pierre Pierre   [h 5] 1640/1 B 5 14.5 16
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/6 C 3 15.2 236
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/13 D 8 16.3 500
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/13 B 6 14.5 499
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-4 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 322
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/9 D 4 13.6 226
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/7 C 5 16.4 196
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2140/7 B 0 14.9 52
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/3 C 5 16.0 67
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 B 0 15.6 237
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 283
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 d'Amore d'Amore   [s 3] 2160/9 B 0 20.0g 124
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2680/10 C 0 18.9 1321
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/3 D 3 18.6 346
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-1 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 C 7 17.2g 113
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/11 C 4 13.5 317
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 C 4 17.1 637
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2160/15 C 0 21.8g 1518
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/5 C 2 13.4 102
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/1 C 4 19.1 241
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Google Google   [s 9] 1640/4 D 6 16.2 152
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/7 B 5 18.5g 24
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Trombone Trombone   [s 5] 2140/10 C 0 g 45
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-10 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 C 5 15.4 50
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/4 C 6 17.3 29
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/5 C 6 14.3 169
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 C 3 13.4 74
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-5 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2660/9 C 2 16.5g 148
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.0 185
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/10 D 5 12.2 629
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/15 D 0 16.2 872
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 9] 2140/3 B 4 16.9 342
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2660/7 C 2 16.4 132
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2180/9 B 1 15.6 35
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 5] 1640/11 D str
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 A 3 17.4 85
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/4 A 4 16.1 39
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-3 National Day National Day   [v 8] 2640/1 D 8 19.7 244
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 B 0 17.6 541
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/3 D 5 14.9 145
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2660/7 A 0 22.2g 37
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/10 C 2 13.6 226
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/3 A 6 14.1 271
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/6 D 7 13.7 826
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/4 D 0 g 880
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/7 D 0 16.8 357
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 C 4 15.0 546
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/15 A 0 g 31
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Pierre Pierre   [h 5] 1640/5 C 4 12.3 71
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 C 3 13.2 74
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 B 4 15.9 245
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 1640/7 B 4 13.7 73
2017-06-27 2017-06-27 Åby-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 3 15.2 250
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-5 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/8 C str
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/11 D 0 16.8 286
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Google Google   [s 9] 2160/11 B 4 17.4 198
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/9 B 3 13.4 85
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/3 C 1 15.8 57
2017-06-08 2017-06-08 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 0 13.9 1448
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-9 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/10 B 0 16.8g 493
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2160/11 D 1 16.5g 384
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/11 A 0 17.7 363
2017-05-29 2017-05-29 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 C 1 16.6 87
2017-05-29 2017-05-29 Åby-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/4 B 2 15.3 136
2017-05-29 2017-05-29 Åby-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/9 B 4 16.3 27
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/5 B 5 15.3 47
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/2 D 2 15.5 44
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/8 D str
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/15 B 2 15.5 92
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/10 B 3 14.7 90
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2160/9 B 7 18.1 430
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/13 A 7 15.3 256
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/8 A 0 19.9g 116
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/7 B 0 20.9g 118
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-8 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/4 C 0 g 45
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 National Day National Day   [v 8] 2140/10 B 0 18.4 181
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 B 5 17.1 35
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-2 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 4] 2640/6 C 7 19.3 263
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/11 D 2 15.8 220
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/7 D 0 18.4g 51
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/3 C 5 17.9 200
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 3 14.9 93
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/12 B 2 15.3 346
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/11 C 1 16.4 109
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/4 D 5 18.2 840
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2180/15 C 3 15.1 561
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 21.1g 349
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/5 D 3 17.0 46
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/10 A 6 16.3 70
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/7 D 0 g 59
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 1640/1 D 4 15.4 151
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/3 C 5 14.6 47
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/12 C 0 16.3 483
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 20.9g 316
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 0 17.0 65
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/5 C 6 19.9 683
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/9 C 4 17.5 141
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 892
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/8 B 0 16.7 348
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 B str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/14 A 4 17.3 58
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/6 C 0 18.7g 353
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2100/3 D 5 15.8 885
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/7 B 1 16.3 100
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 B 7 16.5 663
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 18.1 812
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/3 B 2 14.8 18
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1640/5 B 6 14.1 44
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-1 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2200/12 A 0 18.0 562
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/1 C 4 15.2 68
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/7 D 0 g 203
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-6 Lyssum Lyssum   [s 3] 2140/4 C 2 19.2 94
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 2 15.8 63
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/7 C 2 13.9 67
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1640/11 D 2 14.8 426
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/12 C 0 g 23
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 B 8 18.3 485
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/4 C 1 14.3 22
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/10 D 5 15.0 1303
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 14.2 104
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/11 C 6 13.3 583
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/6 C 3 14.3 230
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 13.6 215
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 C 5 15.7 667
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/11 B 2 14.8 107
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/6 D 3 17.2 69
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/12 C 7 15.9 553
2018-11-07 2018-11-07 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/4 D 0 12.7g 235
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/5 B 1 13.9 408
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Frascati Boko Frascati Boko   [v 6] 1640/11 C 4 15.1 114
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Bear Son Bear Son   [v 7] 2140/10 B 4 17.0 59
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/9 D 6 13.8 421
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 D 2 14.7 376
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/5 D 0 19.4g 271
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/5 D 0 g 332
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/8 B 3 15.7 271
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/9 D 4 16.8 57
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 16.2g 308
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/9 C 0 16.8 394
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/15 D 0 15.9 1256
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/8 D 0 18.5g 760
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2180/9 B 4 16.5 82
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 1 17.7 308
2018-10-06 2018-10-06 Åby-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/8 B 3 16.0 56
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 1 14.4 409
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 D 8 15.7 1665
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/7 D str
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/4 B 4 14.1 46
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Automower Automower   [v 5] 2140/6 C 1 17.9 43
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/15 D 0 18.2 277
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 3160/10 B 5 16.3 90
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/5 C 3 16.3 54
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 1640/12 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1609/10 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/2 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2160/14 C 0
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/5 C 3 16.1 198
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 C 4 16.4 86
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/8 D 6 17.6g 293
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/1 D 4 19.7 111
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/9 D 0 15.0g 258
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/2 C 2 16.6 33
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Automower Automower   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 42
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/4 C 5 16.2 73
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/10 C 0 16.4 97
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/12 B 3 15.6 124
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/4 D 2 18.4 48
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 0 13.3 587
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2180/12 A 0 16.3 206
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Automower Automower   [v 5] 2140/6 B 2 18.2 32
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 6 18.3 92
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-4 National Day National Day   [v 9] 2140/5 D 0 17.8 405
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-6 Tide Water Tide Water   [s 6] 2140/11 C str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/5 C 3 18.3 68
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 7] 2140/6 C 0 19.5 370
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 C 4 15.0 41
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2180/15 B 1 14.1 206
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-4 Love for Life Love for Life   [v 7] 2640/4 D 0 g 347
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/6 C 7 16.0 292
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 D 4 14.6 406
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Turbolenna Turbolenna   [s 6] 1609/11 C 7 17.4g 827
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1609/7 C 7 15.5 160
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/10 C 6 13.3 270
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/14 B 4 15.7 149
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2160/11 C 4 17.5 926
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2660/9 D 0 21.7g 689
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2640/3 D 0 18.0 467
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/6 C 3 15.7 203
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/7 C 4 14.5 268
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/9 C 4 14.5 72
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 C 6 15.0 57
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 0 17.7 1120
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-5 Käck Mi Käck Mi   [v 8] 2140/9 B 7 18.8g 124
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-6 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/10 D str
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/9 D 4 15.9 297
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Sasea Sasea   [v 8] 2140/8 C 5 19.7 86
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/12 C str
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/11 B 0 13.3g 169
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/4 D 0 14.5 315
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-3 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 343
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 7] 2140/2 D 4 15.6 102
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/6 C 4 15.7 55
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Josef Palema Josef Palema   [v 6] 2140/3 D 7 18.5 353
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/6 B 0 g 210
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2140/10 D 4 17.7 194
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 B 5 14.8 86
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/1 B 5 16.9 218
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 D 2 14.8 110
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-1 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 6] 2140/10 D 0 20.5 852
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2180/10 A 5 15.7 115
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-4 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/5 D 0 16.8g 490
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/4 B 2 16.6 54
2018-05-03 2018-05-03 Åby-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 C 4 17.3 491
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 C 4 14.2 259
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-5 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 8] 1640/11 D 0 22.3g 1645
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/6 D 0 15.5 1874
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-10 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 2180/10 D 4 15.0 116
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/7 D 0 17.9 836
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 4 18.0 821
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 0 15.1 528
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/7 C 2 15.9 102
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/2 A 4 16.9 55
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/2 D 3 16.1 268
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-8 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/2 C 0 g 174
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/4 D 5 15.4 791
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 1640/7 C 3 12.1 210
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-7 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/6 B 3 17.9 370
2018-04-04 2018-04-04 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/5 C 0 17.6 644
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2140/7 B 2 17.7 29
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Mackmyra L.A. Mackmyra L.A.   [v 8] 2140/3 C 0 18.3 130
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 B 0 18.0 50
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2180/11 A 6 18.0 102
2018-03-25 2018-03-25 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2160/6 C 0 g 347
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 6 15.5 360
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/3 C 2 16.9 1026
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 1640/8 D 0 16.0 316
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/2 C 1 16.1 166
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/10 A 0 21.4g 44
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 17.8 82
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/9 C 4 19.4 593
2018-02-28 2018-02-28 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/9 D 4 17.4 524
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 8 14.9 738
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/4 C 4 15.6 52
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/4 D 1 18.5 44
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/5 B 5 20.9 151
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 C 2 16.0 187
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2640/11 C 0 18.2 550
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-4 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/8 C 8 17.0 131
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 7] 2140/13 D 0 17.1 961
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2640/4 B str
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-8 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/15 D 6 16.6 915
2019-12-12 2019-12-12 Åby-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/2 C 4 16.7 69
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 C 0 18.8 160
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/1 B 5 16.1 31
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Go West Young Man Go West Young Man   [v 3] 2140/11 B 1 15.7 88
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 D 4 15.4 136
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-6 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2609/6 C 5 17.5 53
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2100/1 D 3 15.8 47
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 7] 2140/12 D 4 16.8 613
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-5 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 8] 1640/2 C 0 18.7 174
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/8 A 1 13.5 74
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/7 D 5 15.7 58
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-5 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/10 C 7 17.0g 277
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-6 Marjons Julle Marjons Julle   [v 8] 2140/11 D str
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 Arn Hammering Arn Hammering   [h 9] 2140/8 B 3 14.3 263
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-9 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 2140/11 D 0 18.0 663
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2100/3 B 4 13.0 111
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/5 D 2 14.7 388
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/5 C 1 15.3 35
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-7 Temple of Dreams Temple of Dreams   [v 7] 2140/2 D 5 16.4g 44
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-9 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2160/9 D 3 19.3 184
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/9 C 0 14.5 262
2019-10-17 2019-10-17 Åby-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/11 C 4 12.9 827
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/1 D 6 17.9 241
2019-10-05 2019-10-05 Åby-1 Temple of Dreams Temple of Dreams   [v 7] 2140/8 D 0 16.0g 90
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2660/7 B 3 14.9 151
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/11 D 0 17.5g 1000
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-11 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2160/6 A 5 16.9 129
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/3 D 0 17.9g 124
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 11] 1640/11 D 0 13.2 1000
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/8 C 7 16.0 231
2019-09-19 2019-09-19 Åby-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2160/7 C 1 15.5 90
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 B 1 15.6 45
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 8] 2140/6 D str
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-11 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2640/8 D 0 16.1 427
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 0 15.6g 41
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 C 6 15.3 849
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-6 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 1 13.4 38
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/2 D 0 17.0 810
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 5 15.7 413
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/10 C 2 16.4 214
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Franseska Franseska   [s 5] 2140/10 C 2 18.4 43
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/4 C 5 14.8 84
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Carozzo Carozzo   [v 4] 2140/4 B 0 18.4 50
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/13 C 0 17.2 292
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/6 D 7 15.0 206
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2080/1 B 6 14.1 60
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-1 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 C 3 17.6 148
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/1 C 4 15.9 49
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 C 7 16.4 608
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Käck Mi Käck Mi   [v 9] 2140/11 C 4 17.6 270
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-9 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/10 C 7 19.3 135
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/14 A 1 14.5 17
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/11 D 2 16.4 451
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/12 C 0 g 634
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/8 C 0 17.2 791
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2140/8 B 2 15.0 40
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-6 Kizunguzungu Kizunguzungu   [s 3] 2140/5 D 0 22.5g 459
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 Automower Automower   [v 6] 2140/9 D 0 16.9 327
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/13 A 1 14.4 89
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-6 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/8 D 0 19.9 1028
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-7 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/1 D 0 18.6g 1831
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-8 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 0 1127
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-10 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 D 0 18.5 344
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 2180/12 C 0 15.7 154
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Zack de Castella Zack de Castella   [v 10] 2140/3 D 7 17.1 221
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2660/7 C 6 17.3 927
2019-06-27 2019-06-27 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/9 C 0 16.3 192
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/10 C 6 13.2 604
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2140/9 D 8 19.9 271
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/3 B 4 17.9 215
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/10 C 2 16.6 756
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 10] 2140/11 D 2 16.5 485
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 2140/1 C 4 16.5 47
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 C 8 18.3 304
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/4 B 2 14.6 43
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2640/1 C 7 17.8 308
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-3 Lotta Roc Lotta Roc   [s 8] 2140/1 D 0 g 66
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 D 6 15.2 692
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Olivinia Olivinia   [s 5] 2140/8 B 0 g 33
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-6 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/2 C 1 16.1 46
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-7 King Sir Phillippe King Sir Phillippe   [v 4] 2140/2 D 0 g 250
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-8 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/5 C 2 16.7 118
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-2 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/3 D 3 17.5g 589
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/4 D 0 17.0 1241
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 1640/12 D 5 13.0 2079
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-8 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 D 1 14.5 115
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2640/8 C 0 14.2 374
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-9 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/7 D 0 18.5g 1267
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/3 C 0 15.0 104
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-11 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 4 17.2 253
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 B 0 15.7 426
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/10 D 0 13.7 977
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/6 C 5 17.1 98
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/1 D 7 17.3 367
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 1640/7 D 7 17.0 494
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-7 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2640/1 D 7 16.6 488
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-8 Automower Automower   [v 6] 2140/8 C 5 17.9 120
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 4] 1640/2 C 0 17.2 889
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2140/5 C 7 18.1g 245
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/11 C 2 16.9 31
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 2140/6 A 8 16.4g 37
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/4 C 0 17.9g 583
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/1 C 4 16.7 173
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 C 4 17.5g 127
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 0 18.5 826
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/3 C 5 13.5 50
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/7 D 0 17.2 947
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Hults Ingela Hults Ingela   [s 4] 2160/8 B 6 17.8 154
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/2 D 2 16.3 149
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Carlossatisfaction Carlossatisfaction   [v 5] 2140/3 D 0 18.4 298
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-4 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/2 D 3 17.6 267
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2180/14 B 6 16.0 727
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/3 D 6 15.1 809
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/1 C 4 12.9 172
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2640/1 A 6 14.9 156
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 D 1 18.5 70
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/5 B 3 15.3 59
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 C 3 17.1 68
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 B 4 16.3 337
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2160/8 B 4 16.5 337
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 D 5 17.1 441
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 C 5 17.2 274
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/3 C 0 g 144
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/7 D 3 17.9 54
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2140/6 B 3 17.2 34
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 A Matter of Time A Matter of Time   [s 5] 2140/6 D 5 17.9 240
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 8] 2140/2 D 0 g 70
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2140/8 B 0 g 182
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/1 C 3 15.7 153
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/7 C 1 17.1 29
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2660/5 B 3 18.4 132
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/11 D 0 17.9 345
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-1 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/4 B 0 24.3g 44
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-5 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/8 D 0 g 335
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/9 B 5 15.8 30
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2160/12 D str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/6 C 5 16.4 268
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/4 D 3 17.9 342
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 A 0 17.2 146
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Nora Marke Nora Marke   [s 6] 2140/3 C 2 16.4 293
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 1640/8 D 0 g 240
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/9 D 3 12.6 124
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 B 2 16.1 56
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2180/13 A 0 17.4 36
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/8 D 3 781
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2100/6 C 1 14.4 34
2019-01-03 2019-01-03 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/1 C 3 15.0 67
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-4 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 9] 1609/2 B 0 13.6 314
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-7 Fingersprint Fingersprint   [v 5] 2100/1 D 5 16.4 1063
2020-10-30 2020-10-30 Örebro-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 11] 2100/9 B 0 13.6 192
2020-10-22 2020-10-22 Åby-7 Symphonic Irja