V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 C
2019-12-12 2019-12-12 Åby-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/2 C

Nyheter för travkusk


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset p&arin..


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset på 150 000 kronor i E3 Revanschen.
Dessa två stod nämligen i särklass och utkämpade en ursinnig kamp sista halvvarvet sedan Jim Oscarsson kastat loss från andra par utvändigt och snabbt kopplat grepp på ledaren.
Men Usain Töll vägrade att ge sig och kunde kriga tillbaka initiativet till sin tränares stora glädje.
- Han är grym. Vilken häst det är. Jag tror att det finns mycket mer i honom, det får vi se nästa år förhoppningsvis, jublade Admir Zukanovic medan körande Stefan Söderkvist fyllde i:
- Jag kände mig nästan slagen, men hade sparat tussarna i det längsta och då svarade han. Han har hela tiden visat att han är kvick i benen, nu har styrkan kommit med startandet.
Segertiden för Usain Töll blev 1.14,7/2 140 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stal..


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.
Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stall hemma på Örebrotravet.
- Jag hade bara tre hästar när jag drog igång så det gick bra att hyra in sig hos farsan, men det har växt hela tiden och nu behövdes det mer plats. Jag fick ta över Lars Fribergs gamla stall för några veckor sedan och är väldigt glad för det, berättar Karlsson som nu har elva hästar i träning.
Något som gjort att han fått ställa om sin vardag.
- Nu kan jag inte ligga och dra mig på mornarna längre. Det blir till att gå upp tidigare och kicka igång dagen. Sedan kan jag inte åka på lunchtrav lika ofta längre. Men det är bara inspirerande, hästarna i stallet kommer alltid främst.
Har du satt upp några mål som tränare?
- Nej, inget specifikt. Man gör sitt bästa varje dag och försöker få ut det mesta av varje häst. Det är många som inte har debuterat ännu, men är på väg mot start så nästa år blir riktigt spännande.
Vad heter nästa vinnare från stallet?
- Farica. Hon startar på Solvalla på onsdag, men är lite tunt jobbad efter behandling. Annars känns hästens jättefin så med onsdagens lopp i kroppen borde hon ha bra chans i nästa start.
Hur ser du på ditt år som kusk?
- Vinstmässigt har det väl varit lite sämre, men överlag tycker jag ändå att det gått bättre än tidigare. Jag har fått köra mycket lopp och köra åt större och bättre tränare. Det är något jag inte fått göra tidigare och det är väldigt viktigt om man ska komma någonstans som kusk. Jag kör kanske inte de mest spelade hästarna, men det gäller att ta tillvara på chanserna så att man får fler.

Van att köra högoddsare
Att Petter Karlsson ofta kör hästar som står i höga odds kan styrkas. Enligt databasen travfakta.se har 47,6 procent av hans styrningar sedan 2017 varit spelade över 30 gånger pengarna.
Hur många av söndagens fyra uppsittningar på Färjestad som hamnar i den kategorin är upp till spelarkåren, men det handlar sannerligen inte om några förhandsfavoriter.
Alltså sådana vinnare man som spelare måste finna om man vill åt de 15 miljoner kronor som väntar ett ensamt system med sju rätt på Grand Slam 75.
- Den jag har mest feeling för är Janssons Frestelse, men även Bäste Hornline kan vara en luring, säger Petter Karlsson som nedan berättar mer utförligt om sina chanser:
- 5 Tove Vingboons (GS75-2) har jag aldrig kört och har ingen koll på.
- 9 Spotlite Son M.L. (GS75-3) gick bra i comebacken, men var sämre än väntat när jag körde gången efter. Jag vet inte varför, men senast var det lite bättre tryck i honom. Jag körde passivt med tanke på insatsen innan och hästen gick fullt godkänt till slut. Jag såg hästen gå jobb idag (fredag) och han såg fin ut så formen är nog på rätt väg. Jag misstänker ändå att han får svårt att vinna i den här omgivningen.
- 4 Janssons Frestelse (GS75-5) är inte alls någon tokig häst. Hon gick bra i ledningen senast och innan dess hade hon hamnat illa till från knepiga lägen. Nu har hon fått en träningsperiod och det kan göra mycket då hon startade ganska intensivt i somras. Hon såg också fin ut idag och Henrik Sevon är en duktig tränare så jag har hopp om att hon ska vara förbättrad. Spåret är inga problem och hon är kvick ut från alla lägen. Jag kan absolut tänka mig att köra i spets om vi kommer dit och utan att kunna motståndet så håller jag henne som min bästa chans för dagen. Dessutom känns det som en häst som inte bryr sig om underlaget och eftersom tränaren är hovslagare är det nog bara positivt för oss om banan skulle bli lite krävande.
- 3 Bäste Hornline (GS75-7) är en väldigt nyttig häst, han gör bra lopp hela tiden och tar ofta pengar. Han har lite speciellt trav och är svår att släppa av, därför räcker han sällan till seger. Men hästen kommer lite bättre till sin rätt under vintern och jag vann med honom just på Färjestad den här tiden i fjol. Då tog vi ledningen och släppte och jag hoppas på något liknande här.

Robin Johansson, Kanal 75


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positione..


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positionerna låsta. Det var inget som Kevin Oscarsson hängde läpp över. Han hade nämligen hittat andra par utvändigt med Florist och där kunde han sitta och gotta sig ända till utgång av slutkurvan. När Florist fick anfallsorder i tredjespår vid upploppets början växlade hon lätt tätduon och försvann ifrån konkurrenterna till smått överlägsen seger, värd 100 000 kronor.
- Under hela min uppväxt har mina föräldrar varit mycket för unghästar och tvååringstävlingar och så fort vi haft ett bra tvåårigt sto har de sagt att hon ska ut i Silverstoet. Så det var roligt att få vinna det här loppet och särskilt med den här hästen. Hon är en väldigt fin häst, sa Kevin Oscarsson.
Det var andra segern i tredje starten för Florist och loppets förstapris uppgick till 100 000 kronor. Tränar gör pappa Jim Oscarsson.

Fina pengar på V64
Florist var endast tvåprocentare på V64-spelet och hon var inte kvällens enda kalldusch för favoritspelarna. Carl Johan Jepson överraskade med Håkan Olssons Macho Look och Ville Karhulahti skrällde med Maria Törnqvists Del Ray Pellini. Finalen i Treåringarnas Höstserie rundade av omgången och när Wolf Of Wallstreet och Carl Johan Jepson skar mållinjen som etta landade sexrättsutdelningen på 156 087 kronor.
- Jag måste vara jättenöjd. Han gjorde en rejäl insats och visade förvånansvärt bra moral, sa Wolf Of Wallstreets tränare Ola Samuelsson.

Ola Johansson, Kanal 75


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvin..


Proffstipparen Joakim Widéns form håller i sig. När V86 på onsdagen lockade med en superjackpot spelade han in sin sjätte miljonvinst, bara i år.
- Jag är förstås jättenöjd. Från mars månad 2018 har jag spelat in ungefär 50 miljoner kronor på andelsspelen, säger Linköpingsbon som har haft tippandet som heltidssysselsättning lika länge.
Sedan ett år tillbaka spelar han sina ATG-tillsammanssystem hos Café Brasco och precis som på V75 i augusti, då varje andel belönades med 51 000 kronor, var det på onsdagen ”Widéns Lilla” som gav maxutdelning. 281 andelar á 100 kronor såldes och därmed lämnades systemet på 8 960 rader in 11,24 gånger. Åtta rätt betalade en bit över halvmiljonen och då både Hector Sisu och Axel Ruda, som fick dela på segern i tvååringsloppet, var markerade innehöll varje kupong dubbla rader med alla rätt. Totalt 22,48 rader med åtta rätt alltså. Dessutom massor av rader med sex och sju rätt. Allt sammanräknat håvade andelsspelet in 13 733 313 kronor.
- Det har varit jättemycket positiva reaktioner. Jag kom i säng vid tre i natt. Då slutade telefonen att plinga. Sedan började den plinga igen när jag vaknade vid sju. En sådan här vinst, när en insats på 100 kronor blir lite drygt 48 000 kronor, är extra rolig. Det är inga storspelare som köper de här andelarna och 48 000 är mycket pengar inför jul.

Jätteskrällen kom med som sista häst
Nyckeln till storvinsten var spikarna Hawk Cliff och Pastorns Lady, samt valet att gardera omgångens megafavorit Van Gogh Z.S.
-  Jag lägger runt 25 timmar på V86 varje vecka och jag försöker alltid hitta höga spelvärden. Hawk Cliff var inte så mycket att fundera på. Han gjorde sitt andra lopp efter uppehåll och var hyfsad förra veckan, så jag tänkte att han nog skulle vinna. Pastorns Lady var lite bortglömd som spik hos många spelare men hon har också varit bra och visat fin form. De flesta fokuserade på att spika Van Gogh Z.S. men den garderade jag upp på alla mina system. Det är lite så jag spelar och det vet andelsköparna om. Det var till och med så att när jag spikade en 55-procentare, som vann, för någon vecka sedan frågade folk hur jag kunde spika en så stor favorit, berättar Widén och skrattar.
Att jätteskrällen Silvester spurtade hem den avslutande avdelningen var förstås också avgörande för jättevinsten.
- Jag hade med honom på åtta hästar och han var faktiskt den sista hästen jag plockade med på systemet. Han kom med mest för att Jorma Kontio körde så det var lite kuskspel.
Kommer storvinsten att firas?
- Jag känner flera av dem som var med på systemet och de har skrivit att vi måste ses på en öl eller middag, så lite firande kommer det bli. Sedan kommer vi även ha en privat loge på Mantorp under uppesittarkvällen 23 december och då hoppas jag att några andelsköpare vill haka på och fira.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen i..


Onsdagens V86-omgång blev stökig. Anledningen var att vädret hade gjort Solvallas banunderlag riktigt slirigt. Så slirigt att startbilen inte fick det rätta fästet. Redan i den första av V86-avdelningarna på huvudstadsbanan krängde bilen till så att man fick blåsa till omstart. När det var dags för kvällens andra V86-lopp på Solvalla försökte man köra med infällda vingar men då inte heller det gick uppstod förvirring. Erik Adielsson strök andrahandsfavoriten Cherish Love och övriga ekipage fick cirkulera på banan en god stund innan loppet äntligen kom iväg - med linjestart, där hästarna får gå iväg som om det vore bilstart men utan bil.
- Det blev faktiskt en fin start, jämn och bra. Och så hade ju jag en snabb häst och lyckades ta ledningen. Sedan var det lite oroande för jag tyckte att det blev väl hård körning på det här underlaget, men hon var ju bara bäst, konstaterade Torbjörn Jansson om Juhani Partanens femåriga sto som gått från klarhet till klarhet och nu tog tredje segern i femte starten efter långt uppehåll.

Delad glädje i tvååringsfinalen
Omgångens delades med Bergsåker och Pär Ländins Axel Ruda gjorde en mycket stark prestation i tvååringsfinalen i Norrlands Elitserie. Han forcerades till ledningen av Magnus A Djuse i en stenhårt öppning och ryckte sedan undan i slutsvängen. Men i sin ensamhet slog hingsten av på takten den sista biten och bakifrån kom Hector Sisu och Ulf Eriksson farande. I mål var hästarna precis jämsides och inte ens målkameran kunde skilja dem åt.
- Han gjorde ett kanonlopp och blir bara bättre och bättre. Det kändes som att vi åkte dit men sedan trodde Ulf att jag hade vunnit så då blev jag lite osäker. Men jag tycker att det var kul att vi fick dela på segern för det är två jättefina hästar, sa Magnus A Djuse.
- Delat glädje är alltid större glädje, fyllde Hector Sisus tränare Petri Salmela i.

Styrkedemonstration av Hawk Cliff
Att Hawk Cliff fick trava som första häst i andraspår spelade ingen roll. Den Timo Nurmos-tränade sjuåringen gjorde andra starten efter uppehåll och mosade ledande Dizzy River innan han gick undan till överlägsen seger.
- Han är ju rätt så stark och tuff och gör alltid vad han kan så det kändes inte så tokigt att sitta utvändigt om ledaren. Och nu var han ju bara bäst i dag och vann säkert trots att han fick göra allt jobb. Det kan bli en intressant tid framöver för honom, sa körande Örjan Kihlström i Solvallas vinnarcirkel.

Favoritgalopper i kallblodsloppet
Favoriten Tekno Eld galopperade kort efter start och andrahandsfavoriten Myr Faksen galopperade bort seger kort före mål. Därmed gick segerchecken i dubbelcupens försök på Bergsåker till Stig Jarle Röste-tränade Art Kjarvald som gjorde en gedigen insats från ledningen.
- Jag tänkte på förhand att min chans att vinna loppet var att Tekno Eld skulle hoppa, och det gjorde han. Men sedan var jag orolig för att det gick för fort och Myr Faksen hade kopplat grepp på upploppet. Så det var tacksamt för mig att han också hoppade, sa segerkusken Oskar Kylin-Blom.
Även V86-omgångens största favorit Van Gogh Z.S. brände på Bergsåker. Han fick visserligen ödsla en del krafter från start men hade inte heller någon av sina bättre dagar när han från ledningen fick segerraden bruten efter fem raka. En bra dag hade däremot Krister Jakobssons I’ll Fix It när han via en virvlande spurt flög fram till seger.
- Vi satt lite väl långt bak och fick en krånglig väg, men han sköt till otroligt bra när det väl löste sig, sa kusken Mats E Djuse.

Finsk skräll fick utdelningen att rusa
Daniel Wäjersten satte dit Heading Reference åt Håkan Skoglund på Bergsåker och på Solvalla vann Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly lätt efter en fin resa serverad av Ida Riester i lärlingsloppet, sedan banan hyvlats av så att startbilen åter kunde användas. Jorma Kontio avslutade jackpotomgången tillsammans med finske överraskningen Silvester, vars frenetiska spurt klädde av allt motstånd.
- Jag har drömt om det här i hela mitt liv och nu står jag här. Han har vunnit många gånger, men aldrig här på Solvalla och det är något extra, sa den överlycklige tränaren Jari Lindeman.
Åtta rätt delade ut 531 785 kronor, sex rätt 2 395 kronor och sex rätt 182 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-11 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2640/10 0 17.9 169
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 3180/8 3 18.0 445
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/9 1 18.4 220
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/12 7 18.6g 216
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2140/3 6 17.2g 111
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2140/5 0 20.3g 233
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/2 3 15.9 1134
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/8 6 18.3 325
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2140/4 5 17.2 450
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/10 7 13.8 319
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 National Day National Day   [v 6] 2160/11 0 18.3 705
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/9 7 21.4g 288
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/6 7 19.6g 41
2015-11-22 2015-11-22 Åby-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2160/5 0 15.3 757
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/12 7 15.1 867
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/2 1 18.8 26
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2160/11 3 17.3 196
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/1 0 14.4 144
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-2 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2140/10 7 17.0 1178
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/8 3 15.2 166
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/4 4 51
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-3 Golden Bowl Golden Bowl   [h 6] 2160/6 0 g 180
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2100/3 6 14.2 490
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/2 5 14.5 112
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2640/5 0 g 800
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-6 National Day National Day   [v 6] 2140/14 6 16.3 496
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 7] 2140/12 7 15.2 92
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/6 6 16.2 409
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/7 2 17.1 185
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/10 2 13.5 56
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/2 6 15.1 107
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 5] 2180/11 8 18.3g 24
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-3 Raj Comfirst Raj Comfirst   [v 4] 2140/1 1 18.4 244
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2640/15 6 16.5 69
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2640/7 0 17.0 754
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-6 National Day National Day   [v 6] 2140/9 6 16.7 104
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/11 B 0 18.1 412
2016-12-29 2016-12-29 Åby-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 A 0 16.4 532
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2180/9 C 0 g 144
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/12 A 3 18.9 51
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 4] 2160/15 B str
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 A 0 g 114
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/3 D 0 528
2016-11-23 2016-11-23 Åby-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/7 A 3 16.2 64
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/5 D 0 21.3g 382
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/2 B 4 15.9 79
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 D 5 16.8 308
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 4 16.5 106
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 C 0 g 156
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 2160/11 C 5 17.0 216
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 C 2 15.7 505
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/12 D 0 17.9 612
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Zeta de Castella Zeta de Castella   [s 7] 2140/9 A 6 16.4 54
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 352
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 C 2 12.7 359
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/10 B 6 16.5g 118
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/15 C 7 16.3 265
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/7 B 0 14.6 116
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 B str
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/7 A 0 g 100
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/13 A 4 16.7 37
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2640/12 B 0 16.3 289
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2660/13 D 3 16.9 146
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/15 A 7 16.6 462
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Niveau Niveau   [v 7] 2140/12 C 0 14.9 678
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 B 4 13.2 123
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/9 C 4 16.3 198
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2609/14 D 0 17.4 179
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Niveau Niveau   [v 7] 2160/9 C 4 15.0 149
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/7 A str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2640/6 C 0 18.3 127
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/1 B 4 16.4 428
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 C 6 15.4 545
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-10 Turbolenna Turbolenna   [s 4] 2140/9 D 8 21.2g 612
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2640/12 D 7 16.1 823
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/11 C 1 16.2 321
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/12 B 8 15.4 349
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/10 C 6 15.4 176
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-8 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2140/9 B 1 15.9 34
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2140/5 C 3 19.9g 249
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-4 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 1640/7 D 0 16.4 858
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2180/14 A 2 14.3 313
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/4 C 0 15.7g 156
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 D 0 g 109
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2140/15 D 8 17.2 1819
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/13 B 3 16.9 217
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2140/2 C 5 16.4 257
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/5 D 0 16.5 445
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/12 C 5 19.2 236
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/12 C 5 17.0 446
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/5 D 5 13.8 595
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-7 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 1640/8 D 0 16.9 436
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2160/8 B 2 14.9 177
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Glenmorangie Glenmorangie   [v 5] 2640/8 D 0 20.8 252
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/9 D 0 g 161
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/7 C 3 15.8 1571
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/10 C 4 18.2g 331
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2180/12 A 4 15.4 89
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/9 D 7 14.5 392
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 D 7 17.1 499
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-7 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/9 B 0 12.2 357
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/6 D 6 14.9 132
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 1 16.0 41
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2140/8 B 4 16.4 120
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/14 A 5 17.5 125
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/3 B 6 14.3 120
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 0 g 79
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Janita Loves You Janita Loves You   [s 6] 2140/11 C 0 18.0 511
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2160/11 B 0 25.1g 556
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1660/8 C 1 13.9 50
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 2140/1 D 3 14.9 201
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/7 B 1 15.5 28
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/8 D 3 12.6 568
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/1 C 0 20.6 67
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/2 B 1 17.6 51
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2160/12 A 3 18.0 61
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 A 1 14.5 46
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/4 A 1 16.3 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Alien Heartbreaker Alien Heartbreaker   [s 6] 2140/2 B 0 g 258
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2140/10 C 0 18.3 576
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/11 C 0 19.6g 131
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/8 D 0 17.9 774
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/11 C 5 15.1 563
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/15 D 0 16.1 909
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Evisir Evisir   [v 8] 1640/5 B 3 14.1 46
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-10 National Day National Day   [v 7] 2160/8 D 0 17.3 529
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/2 D 7 17.1 576
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/4 C 7 16.9 577
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/3 D 2 15.6 128
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/11 D 0 g 345
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2640/1 C 3 17.0 113
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/6 D 3 15.2 379
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 1640/5 B 0 g 44
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 B 2 15.6 159
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 1640/8 D 0 16.0 318
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2140/6 C 0 g 74
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 D 2 16.4 129
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2140/7 C 0 g 313
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/7 B 1 17.6 51
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Niveau Niveau   [v 7] 2140/15 B 8 15.7 985
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 C 6 16.4 472
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/9 C 3 15.0 161
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/11 B 3 18.5 73
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 D 0 18.3 190
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/11 D 0 14.0 616
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Donna de Castella Donna de Castella   [s 6] 2140/7 C 0 20.4 198
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 2140/10 D 7 17.2 673
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Hökhults Rebecca Hökhults Rebecca   [s 9] 2640/12 D 5 17.8 575
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 D 3 16.4 167
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 C 5 120
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/4 D 0 17.1 71
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/1 C 1 15.7 23
2016-04-02 2016-04-02 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 C 1 17.3 65
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/3 C 4 12.9 647
2016-03-31 2016-03-31 Åby-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 D 6 15.3 567
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2160/15 B 4 15.4 620
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/13 A 0
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/2 C 7 19.1 33
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/10 B 4 16.7 102
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2160/6 D 0 18.3g 234
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 C 0 15.7 173
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/9 C 3 16.3 89
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-7 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 10] 2180/4 C 0 g 203
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 B 3 16.6 53
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/10 C 6 16.7 245
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2180/12 B 5 17.2 325
2016-02-25 2016-02-25 Åby-10 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/14 C 0 g 206
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/7 C 5 16.3 468
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/9 D 0 18.7 233
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/12 D 3 17.7 981
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 1 17.8 120
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 1640/1 D 0 17.7g 635
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/6 C 0 g 272
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 National Day National Day   [v 7] 2160/14 C 0 18.3 380
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/14 B 1 18.5 139
2016-01-07 2016-01-07 Åby-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/5 D str
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 National Day National Day   [v 7] 2140/3 D 6 17.4 876
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 D 2 15.4 405
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 681
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/7 B 0 15.9 176
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/12 B 3 16.5 287
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/4 D 3 13.7 367
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 5] 1640/7 C 2 14.9 142
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 7 15.2 452
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2640/12 D 0 18.5 879
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/2 D 2 15.2 158
2017-11-23 2017-11-23 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.1 291
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/8 B str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/11 C 4 14.2 231
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/4 D 0 17.9 565
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 C 3 14.7 1012
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 6 15.3 367
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1660/6 B 4 18.1 162
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 B 5 13.8 63
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/5 D 2 16.2 95
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/2 C 5 15.3 344
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/5 B 0 g 259
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2140/14 C 0 16.3 455
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/11 B 6 16.4 638
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-1 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/9 D 2 18.6 417
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 C 1 14.8 60
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2640/12 A 7 17.2 178
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-3 Devil Em Devil Em   [v 4] 2640/8 B 0 22.4 283
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/4 C 5 17.9 814
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/9 D 8 17.1 443
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-5 Pierre Pierre   [h 5] 1640/1 B 5 14.5 16
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/6 C 3 15.2 236
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/13 D 8 16.3 500
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/13 B 6 14.5 499
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-4 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 322
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/9 D 4 13.6 226
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/7 C 5 16.4 196
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2140/7 B 0 14.9 52
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/3 C 5 16.0 67
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 B 0 15.6 237
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 283
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 d'Amore d'Amore   [s 3] 2160/9 B 0 20.0g 124
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2680/10 C 0 18.9 1321
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/3 D 3 18.6 346
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-1 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 C 7 17.2g 113
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/11 C 4 13.5 317
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 C 4 17.1 637
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2160/15 C 0 21.8g 1518
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/5 C 2 13.4 102
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/1 C 4 19.1 241
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Trombone Trombone   [s 5] 2140/10 C 0 g 45
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-10 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 C 5 15.4 50
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Google Google   [s 9] 1640/4 D 6 16.2 152
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/7 B 5 18.5g 24
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/4 C 6 17.3 29
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/5 C 6 14.3 169
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 C 3 13.4 74
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-5 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2660/9 C 2 16.5g 148
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.0 185
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/10 D 5 12.2 629
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 9] 2140/3 B 4 16.9 342
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/15 D 0 16.2 872
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2660/7 C 2 16.4 132
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2180/9 B 1 15.6 35
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 5] 1640/11 D str
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 A 3 17.4 85
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/4 A 4 16.1 39
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-3 National Day National Day   [v 8] 2640/1 D 8 19.7 244
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 B 0 17.6 541
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/3 D 5 14.9 145
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2660/7 A 0 22.2g 37
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/10 C 2 13.6 226
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/3 A 6 14.1 271
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/6 D 7 13.7 826
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/4 D 0 g 880
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/7 D 0 16.8 357
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 C 4 15.0 546
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/15 A 0 g 31
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Pierre Pierre   [h 5] 1640/5 C 4 12.3 71
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 C 3 13.2 74
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 B 4 15.9 245
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 1640/7 B 4 13.7 73
2017-06-27 2017-06-27 Åby-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 3 15.2 250
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/11 D 0 16.8 286
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-5 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/8 C str
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Google Google   [s 9] 2160/11 B 4 17.4 198
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/9 B 3 13.4 85
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/3 C 1 15.8 57
2017-06-08 2017-06-08 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 0 13.9 1448
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-9 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/10 B 0 16.8g 493
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2160/11 D 1 16.5g 384
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/11 A 0 17.7 363
2017-05-29 2017-05-29 Åby-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/9 B 4 16.3 27
2017-05-29 2017-05-29 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 C 1 16.6 87
2017-05-29 2017-05-29 Åby-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/4 B 2 15.3 136
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/5 B 5 15.3 47
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/2 D 2 15.5 44
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/8 D str
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2160/9 B 7 18.1 430
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/15 B 2 15.5 92
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/10 B 3 14.7 90
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/13 A 7 15.3 256
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/8 A 0 19.9g 116
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/7 B 0 20.9g 118
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-8 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/4 C 0 g 45
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 National Day National Day   [v 8] 2140/10 B 0 18.4 181
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 B 5 17.1 35
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-2 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 4] 2640/6 C 7 19.3 263
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/7 D 0 18.4g 51
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/11 D 2 15.8 220
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/3 C 5 17.9 200
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 3 14.9 93
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/12 B 2 15.3 346
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/11 C 1 16.4 109
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/4 D 5 18.2 840
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2180/15 C 3 15.1 561
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 21.1g 349
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/5 D 3 17.0 46
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/10 A 6 16.3 70
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/7 D 0 g 59
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 1640/1 D 4 15.4 151
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/3 C 5 14.6 47
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/12 C 0 16.3 483
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 20.9g 316
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 0 17.0 65
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/5 C 6 19.9 683
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/9 C 4 17.5 141
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 892
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/8 B 0 16.7 348
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 B str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/14 A 4 17.3 58
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2100/3 D 5 15.8 885
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/6 C 0 18.7g 353
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/7 B 1 16.3 100
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 B 7 16.5 663
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 18.1 812
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/3 B 2 14.8 18
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1640/5 B 6 14.1 44
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-1 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2200/12 A 0 18.0 562
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/1 C 4 15.2 68
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/7 D 0 g 203
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-6 Lyssum Lyssum   [s 3] 2140/4 C 2 19.2 94
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 2 15.8 63
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/7 C 2 13.9 67
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1640/11 D 2 14.8 426
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/12 C 0 g 23
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 B 8 18.3 485
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/4 C 1 14.3 22
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/10 D 5 15.0 1303
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 14.2 104
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/11 C 6 13.3 583
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/6 C 3 14.3 230
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 13.6 215
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 C 5 15.7 667
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/11 B 2 14.8 107
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/6 D 3 17.2 69
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/12 C 7 15.9 553
2018-11-07 2018-11-07 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/4 D 0 12.7g 235
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/5 B 1 13.9 408
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Frascati Boko Frascati Boko   [v 6] 1640/11 C 4 15.1 114
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Bear Son Bear Son   [v 7] 2140/10 B 4 17.0 59
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/9 D 6 13.8 421
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 D 2 14.7 376
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/5 D 0 19.4g 271
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/5 D 0 g 332
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/8 B 3 15.7 271
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/9 D 4 16.8 57
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 16.2g 308
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/9 C 0 16.8 394
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/15 D 0 15.9 1256
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/8 D 0 18.5g 760
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2180/9 B 4 16.5 82
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 1 17.7 308
2018-10-06 2018-10-06 Åby-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/8 B 3 16.0 56
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 1 14.4 409
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 D 8 15.7 1665
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/7 D str
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/4 B 4 14.1 46
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Automower Automower   [v 5] 2140/6 C 1 17.9 43
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/15 D 0 18.2 277
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 3160/10 B 5 16.3 90
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/5 C 3 16.3 54
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 1640/12 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1609/10 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/2 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2160/14 C 0
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/5 C 3 16.1 198
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 C 4 16.4 86
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/8 D 6 17.6g 293
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/1 D 4 19.7 111
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/9 D 0 15.0g 258
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/2 C 2 16.6 33
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Automower Automower   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 42
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/4 C 5 16.2 73
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/10 C 0 16.4 97
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/12 B 3 15.6 124
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/4 D 2 18.4 48
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 0 13.3 587
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2180/12 A 0 16.3 206
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Automower Automower   [v 5] 2140/6 B 2 18.2 32
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 6 18.3 92
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-4 National Day National Day   [v 9] 2140/5 D 0 17.8 405
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-6 Tide Water Tide Water   [s 6] 2140/11 C str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/5 C 3 18.3 68
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 7] 2140/6 C 0 19.5 370
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 C 4 15.0 41
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2180/15 B 1 14.1 206
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-4 Love for Life Love for Life   [v 7] 2640/4 D 0 g 347
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/6 C 7 16.0 292
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 D 4 14.6 406
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Turbolenna Turbolenna   [s 6] 1609/11 C 7 17.4g 827
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1609/7 C 7 15.5 160
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/10 C 6 13.3 270
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/14 B 4 15.7 149
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2160/11 C 4 17.5 926
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2660/9 D 0 21.7g 689
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2640/3 D 0 18.0 467
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/6 C 3 15.7 203
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/7 C 4 14.5 268
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/9 C 4 14.5 72
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 C 6 15.0 57
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 0 17.7 1120
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-5 Käck Mi Käck Mi   [v 8] 2140/9 B 7 18.8g 124
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-6 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/10 D str
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/9 D 4 15.9 297
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Sasea Sasea   [v 8] 2140/8 C 5 19.7 86
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/12 C str
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/11 B 0 13.3g 169
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/4 D 0 14.5 315
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-3 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 343
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 7] 2140/2 D 4 15.6 102
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/6 C 4 15.7 55
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Josef Palema Josef Palema   [v 6] 2140/3 D 7 18.5 353
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/6 B 0 g 210
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2140/10 D 4 17.7 194
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 B 5 14.8 86
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/1 B 5 16.9 218
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 D 2 14.8 110
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-1 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 6] 2140/10 D 0 20.5 852
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2180/10 A 5 15.7 115
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-4 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/5 D 0 16.8g 490
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/4 B 2 16.6 54
2018-05-03 2018-05-03 Åby-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 C 4 17.3 491
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 C 4 14.2 259
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-5 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 8] 1640/11 D 0 22.3g 1645
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/6 D 0 15.5 1874
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-10 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 2180/10 D 4 15.0 116
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/7 D 0 17.9 836
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 4 18.0 821
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 0 15.1 528
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/7 C 2 15.9 102
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/2 A 4 16.9 55
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/2 D 3 16.1 268
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-8 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/2 C 0 g 174
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/4 D 5 15.4 791
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 1640/7 C 3 12.1 210
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-7 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/6 B 3 17.9 370
2018-04-04 2018-04-04 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/5 C 0 17.6 644
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2140/7 B 2 17.7 29
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Mackmyra L.A. Mackmyra L.A.   [v 8] 2140/3 C 0 18.3 130
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 B 0 18.0 50
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2180/11 A 6 18.0 102
2018-03-25 2018-03-25 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2160/6 C 0 g 347
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 6 15.5 360
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/3 C 2 16.9 1026
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 1640/8 D 0 16.0 316
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/2 C 1 16.1 166
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/10 A 0 21.4g 44
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 17.8 82
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/9 C 4 19.4 593
2018-02-28 2018-02-28 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/9 D 4 17.4 524
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 8 14.9 738
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/4 C 4 15.6 52
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/4 D 1 18.5 44
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/5 B 5 20.9 151
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 C 2 16.0 187
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2640/11 C 0 18.2 550
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/1 B 5 16.1 31
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Go West Young Man Go West Young Man   [v 3] 2140/11 B 1 15.7 88
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 D 4 15.4 136
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-6 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2609/6 C 5 17.5 53
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2100/1 D 3 15.8 47
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 7] 2140/12 D 4 16.8 613
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-5 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 8] 1640/2 C 0 18.7 174
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/8 A 1 13.5 74
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/7 D 5 15.7 58
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-5 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/10 C 7 17.0g 277
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-6 Marjons Julle Marjons Julle   [v 8] 2140/11 D str
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 Arn Hammering Arn Hammering   [h 9] 2140/8 B 3 14.3 263
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-9 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 2140/11 D 0 18.0 663
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2100/3 B 4 13.0 111
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/5 D 2 14.7 388
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/5 C 1 15.3 35
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-7 Temple of Dreams Temple of Dreams   [v 7] 2140/2 D 5 16.4g 44
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-9 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2160/9 D 3 19.3 184
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/9 C 0 14.5 262
2019-10-17 2019-10-17 Åby-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/11 C 4 12.9 827
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/1 D 6 17.9 241
2019-10-05 2019-10-05 Åby-1 Temple of Dreams Temple of Dreams   [v 7] 2140/8 D 0 16.0g 90
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2660/7 B 3 14.9 151
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/11 D 0 17.5g 1000
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-11 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2160/6 A 5 16.9 129
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/3 D 0 17.9g 124
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 11] 1640/11 D 0 13.2 1000
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/8 C 7 16.0 231
2019-09-19 2019-09-19 Åby-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2160/7 C 1 15.5 90
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 B 1 15.6 45
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 8] 2140/6 D str
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-11 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2640/8 D 0 16.1 427
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 0 15.6g 41
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 C 6 15.3 849
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-6 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 1 13.4 38
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/2 D 0 17.0 810
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 5 15.7 413
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/10 C 2 16.4 214
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Franseska Franseska   [s 5] 2140/10 C 2 18.4 43
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/4 C 5 14.8 84
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Carozzo Carozzo   [v 4] 2140/4 B 0 18.4 50
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/13 C 0 17.2 292
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/6 D 7 15.0 206
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2080/1 B 6 14.1 60
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-1 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 C 3 17.6 148
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/1 C 4 15.9 49
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 C 7 16.4 608
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Käck Mi Käck Mi   [v 9] 2140/11 C 4 17.6 270
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-9 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/10 C 7 19.3 135
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/14 A 1 14.5 17
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/11 D 2 16.4 451
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/12 C 0 g 634
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/8 C 0 17.2 791
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2140/8 B 2 15.0 40
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-6 Kizunguzungu Kizunguzungu   [s 3] 2140/5 D 0 22.5g 459
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 Automower Automower   [v 6] 2140/9 D 0 16.9 327
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/13 A 1 14.4 89
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-6 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/8 D 0 19.9 1028
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-7 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/1 D 0 18.6g 1831
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-8 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 0 1127
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-10 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 D 0 18.5 344
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 2180/12 C 0 15.7 154
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Zack de Castella Zack de Castella   [v 10] 2140/3 D 7 17.1 221
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2660/7 C 6 17.3 927
2019-06-27 2019-06-27 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/9 C 0 16.3 192
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/10 C 6 13.2 604
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2140/9 D 8 19.9 271
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/3 B 4 17.9 215
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/10 C 2 16.6 756
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 10] 2140/11 D 2 16.5 485
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 2140/1 C 4 16.5 47
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 C 8 18.3 304
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/4 B 2 14.6 43
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2640/1 C 7 17.8 308
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-3 Lotta Roc Lotta Roc   [s 8] 2140/1 D 0 g 66
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 D 6 15.2 692
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Olivinia Olivinia   [s 5] 2140/8 B 0 g 33
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-6 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/2 C 1 16.1 46
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-7 King Sir Phillippe King Sir Phillippe   [v 4] 2140/2 D 0 g 250
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-8 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/5 C 2 16.7 118
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-2 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/3 D 3 17.5g 589
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/4 D 0 17.0 1241
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 1640/12 D 5 13.0 2079
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-8 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 D 1 14.5 115
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2640/8 C 0 14.2 374
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-9 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/7 D 0 18.5g 1267
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/3 C 0 15.0 104
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-11 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 4 17.2 253
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 B 0 15.7 426
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/10 D 0 13.7 977
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/6 C 5 17.1 98
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/1 D 7 17.3 367
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 1640/7 D 7 17.0 494
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-7 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2640/1 D 7 16.6 488
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-8 Automower Automower   [v 6] 2140/8 C 5 17.9 120
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 4] 1640/2 C 0 17.2 889
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2140/5 C 7 18.1g 245
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/11 C 2 16.9 31
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 2140/6 A 8 16.4g 37
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/4 C 0 17.9g 583
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/1 C 4 16.7 173
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 C 4 17.5g 127
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 0 18.5 826
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/3 C 5 13.5 50
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/7 D 0 17.2 947
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Hults Ingela Hults Ingela   [s 4] 2160/8 B 6 17.8 154
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/2 D 2 16.3 149
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Carlossatisfaction Carlossatisfaction   [v 5] 2140/3 D 0 18.4 298
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-4 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/2 D 3 17.6 267
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2180/14 B 6 16.0 727
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/3 D 6 15.1 809
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/1 C 4 12.9 172
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2640/1 A 6 14.9 156
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 D 1 18.5 70
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/5 B 3 15.3 59
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 C 3 17.1 68
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 B 4 16.3 337
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2160/8 B 4 16.5 337
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 D 5 17.1 441
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 C 5 17.2 274
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/3 C 0 g 144
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/7 D 3 17.9 54
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2140/6 B 3 17.2 34
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 A Matter of Time A Matter of Time   [s 5] 2140/6 D 5 17.9 240
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 8] 2140/2 D 0 g 70
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2140/8 B 0 g 182
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/1 C 3 15.7 153
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/7 C 1 17.1 29
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2660/5 B 3 18.4 132
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/11 D 0 17.9 345
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-1 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/4 B 0 24.3g 44
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-5 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/8 D 0 g 335
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/9 B 5 15.8 30
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2160/12 D str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/6 C 5 16.4 268
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/4 D 3 17.9 342
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 A 0 17.2 146
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Nora Marke Nora Marke   [s 6] 2140/3 C 2 16.4 293
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 1640/8 D 0 g 240
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/9 D 3 12.6 124
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 B 2 16.1 56
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2180/13 A 0 17.4 36
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/8 D 3 781
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2100/6 C 1 14.4 34
2019-01-03 2019-01-03 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/1 C 3 15.0 67ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se