V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Om tre veckor smäller det på Jägersro när ”Sommarens Elitlopp” körs över den engelska milen. Förstapriset ä..


Om tre veckor smäller det på Jägersro när ”Sommarens Elitlopp” körs över den engelska milen. Förstapriset är 1 609 000 kronor och nu fylls startfältet på med internationella hästar. Under tisdagen meddelade Jägersro att man hade gjort klart med Bleu du Gers, som så sent som i helgen vann Ulf Thoresens Minneslopp i Jarlsberg. Under onsdagen anslöt nästa stjärna till startfältet och det är Jean-Michel Bazires elvafaldige miljonär Bel Avis. Det är hästen som vann de båda storloppen Lotterian och Prix de Washington under fjolåret.
– Hugo Åbergs är ett stort internationellt lopp och vi har som tradition att bjuda in någon fransk häst, så det här känns riktigt bra, säger Jägersros sportchef Mats Ahlkvist i ett pressmeddelande.
Därmed är följande inbjudna till Åbergs: Bel Avis, Ble du Gers, Ecurie D, Campo Bahia, Racing Mange, Cokstile och Tae Kwon Deo.
– Mycket kan naturligtvis hända innan startbilen släpper fältet, men det ser verkligen spännande ut och jag hör redan hur spekulationerna runt loppet börjar ta fart, säger Mats Ahlkvist.

Michael Carlsson, Kanal 75


Händelsen inträffade under måndagskvällens tävlingar på Sundbyholms-travet. Timo Lane har presterat mycket bra sedan han kom i P..


Händelsen inträffade under måndagskvällens tävlingar på Sundbyholms-travet. Timo Lane har presterat mycket bra sedan han kom i Pierre Nyströms träning och ståtade med tre raka segrar. Nu i det här aktuella loppet blev det en andraplats, ivrigt påhejad av sin kusk över upploppet. Efter loppet besiktigades hästen av banveterinären och följande går att läsa i resultatlistan på Svensk Travsports hemsida.
”Pierre Nyström (Timo Lane). Felaktigt bruk av körspö (kod 401). Ärendet överlämnat till ST. Pierre Nyström avstängd 20200706-. Timo Lane kontrollerad av veterinär. Ej godkänd." går det att läsa i resultatlistan på Svensk Travsports hemsida.

Tar det vidare civilrättsligt – "Så här får det inte se ut"
Caroline Eklund var tjänstgörande banveterinär i Eskilstuna under måndagskvällen. Hon kommenterade händelsen på följande vis till Travronden.
– Det såg långt ifrån bra ut, det var många märken. Jag har jobbat som banveterinär i 31 år och aldrig sett så många märken på en häst, säger hon till facktidningen.
Caroline Eklund har nu överlämnat sin version av det som hände, samt dokumentation efter kontrollen av Timo Lane, till Svensk Travsport för vidare utredning.
Men hon kommer även det vidare civilrättsligt.
– För så här får det inte se ut, det hör inte hemma i svensk djurhållning eller i svensk travsport. Det var mycket tragiskt, säger Caroline till Travronden.

Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som ä..


V86 fortsätter sin sommarturné och nu har turen kommit till Skrubbs travbana strax utanför Visby. Det är Gotlandslöpningen som är kvällens sportsliga clou med 175 000 kronor till vinnaren. Henrik Hoffman har ingen häst med i det loppet men hemmatränaren har laddat lite extra till den här tävlingsdagen och selar ut fyra hästar inom V86. Han tvekar inte om vem som är bästa chansen när vi gör intervjuen tisdag eftermiddag. Det är Mistelns Napoleon som är tredjehandsfavorit i den femte avdelningen och som körs av Magnus A Djuse. Hästen är en riktig frontrunner som har tagit fem av sina sex segrar från ledningen.
– Det stämmer att han är som mest effektiv i ledningen. Och den gången när han gick i spets och inte vann så var han sjuk, berättar Henrik Hoffman.

”Vann överlägset med gott om krafter kvar”
Mistelns Napoleon imponerade vid segern senast på tiden 1.12,2 över kort distans. Ifrån ledningen stack han ifrån till en överlägsen seger. Det var hästens andra start för året och fyraåringen hade haft ett tävlingsuppehåll inför det loppet.
– Han hade ganska gott om krafter kvar och var långt ifrån tom i mål, säger Henrik.
Hur har hästen känts i träningen efteråt?
– Nu när han har fått ett lopp i kroppen så känns han vassare i träningen än han gjorde inför senaste starten. Allt verkar bra och jag är väldigt nöjd med honom.

”Byter till ett norskt huvudlag nu”

Hur ser du på uppgiften i V86-6 och är det aktuellt med några ändringar?
– Taktiken är ganska given och det är ledningen som gäller. Det var sprinterdistans senast och han blev ganska vass i ledningen och låg på rätt så hårt. Nu är det medeldistans och därför kommer vi att ändra till ett norskt huvudlag istället för det halvstängda som han hade senast.
– Jag hoppas att han håller sig lite lugnare då under vägen. Det ska inte ha så stor betydelse för startsnabbheten för han har tävlat med öppet huvudlag tidigare och öppnat bra då också.
– Han vann lopp under vår V86-dag för två år sedan och då slog han ganska bra hästar. Jag tycker att han ska vara ett hett bud igen och jag tror på bra chans. Jag hoppas att det ska gå vägen och han är gynnad av att det är hemmaplan. Barfota runt om och inga ändringar i övrigt, säger Henrik Hoffman.

”Nu ska vi ta av alla skor – vassare då”
Visby-tränaren hade ett bra fjolår och körde in över en miljon kronor enbart på Gotland. Det här året har också börjat bra med närmare en halv miljon kronor inkört. Henrik tycker att det är Mistels Napoleon som är den klart hetaste chansen på V86, men har ytterligare tre hästar med inom miljonspelet.
– Emelie Sisu (V86-2) gjorde debut för mig senast och gjorde ett ganska bra lopp då som trea från dödens. Hon kämpade på storstilat och jag är jättenöjd med hästen. Hon hade inte varit hos mig så länge inför den starten men nu har hon acklimatiserat sig. Den här gången ska vi ta av alla skor och jag inbillar mig att hon kommer att bli ännu vassare då. Hon är kanske inte segeraktuell från det här läget men kommer säkert att göra en bra insats och sluta långt framme.
– Someone Like You (V86-4) gör jämna och bra insatser och brukar gå bra till slut. Men läget och motståndet gör att vi måste dra ner förväntningarna. Med supermaxklaff kan det bli en plats men han känns inte segeraktuell.
– Princess Cristal (V86-5) har ett bra spår och kanske kan komma ner till plankan och lifta med. Det känns som en för tuff uppgift för henne och vi får hoppas på att hon kan ta en slant i första hand.
Till sist; hur lyder väderprognosen över Visby under onsdagskvällen?
– I dag (tisdag) är det jättevarmt men de har hotat med lite regn under onsdagen. Det är inget jag går och oroar mig för när det gäller Napoleons del, men det är ju tråkigt när vi arrangera så fina tävlingar. Vi får hoppas att regnet blåser bort.

Michael Carlsson, Kanal 75


Svensk Travsport (ST) skriver på sin hemsida att man kommer att inleda en rekrytering av en efterträdare till Steen Morten Eidsmo Johansen. Under tid..


Svensk Travsport (ST) skriver på sin hemsida att man kommer att inleda en rekrytering av en efterträdare till Steen Morten Eidsmo Johansen. Under tiden arbetar hästvälfärd vidare och vid behov tas externa resurser in.
– Nu när vi går skilda vägar, så får vi tacka Steen Morten Eidsmo Johansen för det arbetet han gjort under året på Svensk Travsport och önska honom lycka till i framtiden, säger Maria Croon i ett pressmeddelande.

”Jag har fått sparken”
Ex-polisen Steen Morten Johansen kallades för en ”drömvärvning” av Svensk Travsport när han tillträdde tjänsten förra året. Nu har anställningen fått ett abrupt slut efter den korta tiden. Johansen slutar mitt under den pågående och omfattande utredningen kring Propulsion. Detta då det har framkommit uppgifter om att stjärnhästen har tävlat nersnittad i Sverige sedan 2015, något som är otillåtet.
– Min upplevelse är att ST vill lägga skulden på mig. Jag har fått sparken, säger Steen Morten Johansen till Travronden.
Han fick beskedet under måndagskvällen att han får sluta omedelbart.
– Jag har känt att jag har blivit styrd av andra, att min utredning styrts av andra personer och då försvinner min trovärdighet. Det är en schism, säger han till Travronden.

”Det stämmer inte”
ST:s VD Maria Croon tillbakavisar de anklagelserna.
– Det stämmer inte överhuvudtaget att vi har lagt någon skuld på Steen Morten. Utredningen pågår och är inte klar ännu, så vi har inga svar. Men det stämmer, hans uppdrag är avslutat, säger hon.
– Det jag kan bekräfta är att vi har haft olika syn på saker och ting i det ärendet (Propulsion). Huruvida Steen Morten kunde vara ytterst ansvarig för den utredning som pågår nu i ärendet Propulsion. Detta har vi inte ansett vara möjligt på grund av tidigare utredning i ärendet. Det handlar inte om skuldfrågor utan om ren objektivitet i dess formella betydelse.

Kanal 75


Det anmäldes 85 hästar till Stochampionatet vilket innebär att 12 av dem blev tvångsstrukna och ytterligare en som inte var godkänd. D..


Det anmäldes 85 hästar till Stochampionatet vilket innebär att 12 av dem blev tvångsstrukna och ytterligare en som inte var godkänd. De 72 hästarna som startar delas in i sex olika försök där de två främsta i varje heat går vidare till finalen.
Daniel Redén kan mycket väl ta hem en ny storloppstitel som tränare. Han är mannen bakom kulldrottningen Diana Zet som vann Svenskt TravOaks i fjol och Drottning Silvias Pokal i år. Hon lottades till innerspår i sitt försök och körs som vanligt av Örjan Kihlström.
Redén har även med stallkamraterna Alaska Kronos och Award Kronos i uttagningsloppen. Men motstånd saknas inte och toppston som Ganga Bae, Dontlooseallmoney, Zolly och Ghostintheshell vill säkert ha ett ord med i laget.
Finalen i Stochampionatet avgörs söndagen den 19 juli på Axevalla. Distansen är som vanligt 2640 meter och förstapriset är 1,2 miljoner kronor. Då ska landets bästa och starkaste fyraåriga travsto koras.

Michael Carlsson, Kanal 75


Seismic Wave är hästen som slog världsrekord med tiden 1.08,5 i USA som treåring. Han kom i Timo Nurmos träning under fjolåret o..


Seismic Wave är hästen som slog världsrekord med tiden 1.08,5 i USA som treåring. Han kom i Timo Nurmos träning under fjolåret och det har hittills blivit sju starter på svensk mark – och sju segrar. Efter att ha vunnit såväl försök som final i V75 i år gjorde hästen sin tredje start för året i Henning Mårthans Minneslopp i Rättvik under måndagskvällen. Seismic Wave öppnade blixtsnabbt bakom bilen och flög direkt till ledningen. Efter 1.11,7 första 500 metrarna varvade den femårige valacken på 1.13,4. Sedan såg det mest om en ”Walk in the park” när megafavoriten dansade undan till en vattentät seger utan att behöva förta sig. Det såg mer ut som ett träningsjobb för Seismic Wave, ett välbetalt sådant då segern var värd 100 000 kronor. Segertiden blev 1.12,2 över distansen 2140 meter med bilstart.

Fjärde raka för obesegrat jättelöfte
En annan imponerande vinnare under kvällen fick vi se i V64-inledningen. Det var Daniel Redéns Mister Hercules som tog sin fjärde raka seger och det här jättelöftet är fortfarande obesegrad. Det driver väldigt bra för den här hästen som togs lugn från början av Örjan Kihlström. Men när det var 1300 meter kvar lämnade Örjan andra par utvändigt och körde till ledningen dryga varvet kvar. Sedan vann Mister Hercules i odriven stil på tiden 1.14,3/2140a. Även den segern var värd 100 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-11 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2640/10 0 17.9 169
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 3180/8 3 18.0 445
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/9 1 18.4 220
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/12 7 18.6g 216
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2140/3 6 17.2g 111
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2140/5 0 20.3g 233
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/2 3 15.9 1134
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/8 6 18.3 325
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2140/4 5 17.2 450
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/10 7 13.8 319
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 National Day National Day   [v 6] 2160/11 0 18.3 705
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/9 7 21.4g 288
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/6 7 19.6g 41
2015-11-22 2015-11-22 Åby-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2160/5 0 15.3 757
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/12 7 15.1 867
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/2 1 18.8 26
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2160/11 3 17.3 196
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/1 0 14.4 144
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-2 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2140/10 7 17.0 1178
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/8 3 15.2 166
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/4 4 51
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-3 Golden Bowl Golden Bowl   [h 6] 2160/6 0 g 180
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2100/3 6 14.2 490
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/2 5 14.5 112
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2640/5 0 g 800
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-6 National Day National Day   [v 6] 2140/14 6 16.3 496
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 7] 2140/12 7 15.2 92
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/6 6 16.2 409
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/7 2 17.1 185
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/10 2 13.5 56
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/2 6 15.1 107
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 5] 2180/11 8 18.3g 24
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-3 Raj Comfirst Raj Comfirst   [v 4] 2140/1 1 18.4 244
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2640/15 6 16.5 69
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2640/7 0 17.0 754
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-6 National Day National Day   [v 6] 2140/9 6 16.7 104
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/11 B 0 18.1 412
2016-12-29 2016-12-29 Åby-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 A 0 16.4 532
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2180/9 C 0 g 144
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/12 A 3 18.9 51
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 4] 2160/15 B str
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 A 0 g 114
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/3 D 0 528
2016-11-23 2016-11-23 Åby-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/7 A 3 16.2 64
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/5 D 0 21.3g 382
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/2 B 4 15.9 79
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 D 5 16.8 308
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 C 0 g 156
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 4 16.5 106
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Zeta de Castella Zeta de Castella   [s 7] 2140/9 A 6 16.4 54
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 2160/11 C 5 17.0 216
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 C 2 15.7 505
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/12 D 0 17.9 612
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 352
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 C 2 12.7 359
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/10 B 6 16.5g 118
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/15 C 7 16.3 265
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/7 B 0 14.6 116
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 B str
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/7 A 0 g 100
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/13 A 4 16.7 37
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2640/12 B 0 16.3 289
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2660/13 D 3 16.9 146
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/15 A 7 16.6 462
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Niveau Niveau   [v 7] 2140/12 C 0 14.9 678
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 B 4 13.2 123
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/9 C 4 16.3 198
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2609/14 D 0 17.4 179
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Niveau Niveau   [v 7] 2160/9 C 4 15.0 149
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/7 A str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2640/6 C 0 18.3 127
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/1 B 4 16.4 428
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 C 6 15.4 545
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-10 Turbolenna Turbolenna   [s 4] 2140/9 D 8 21.2g 612
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2640/12 D 7 16.1 823
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/11 C 1 16.2 321
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/12 B 8 15.4 349
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-8 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2140/9 B 1 15.9 34
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2140/5 C 3 19.9g 249
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-4 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 1640/7 D 0 16.4 858
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/10 C 6 15.4 176
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2180/14 A 2 14.3 313
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/4 C 0 15.7g 156
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2140/15 D 8 17.2 1819
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/13 B 3 16.9 217
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2140/2 C 5 16.4 257
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/5 D 0 16.5 445
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 D 0 g 109
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/12 C 5 19.2 236
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/12 C 5 17.0 446
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/5 D 5 13.8 595
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-7 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 1640/8 D 0 16.9 436
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2160/8 B 2 14.9 177
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Glenmorangie Glenmorangie   [v 5] 2640/8 D 0 20.8 252
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/9 D 0 g 161
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/7 C 3 15.8 1571
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/10 C 4 18.2g 331
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2180/12 A 4 15.4 89
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/9 D 7 14.5 392
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-7 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/9 B 0 12.2 357
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/6 D 6 14.9 132
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 D 7 17.1 499
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 1 16.0 41
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2140/8 B 4 16.4 120
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/14 A 5 17.5 125
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/3 B 6 14.3 120
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 0 g 79
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Janita Loves You Janita Loves You   [s 6] 2140/11 C 0 18.0 511
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2160/11 B 0 25.1g 556
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1660/8 C 1 13.9 50
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 2140/1 D 3 14.9 201
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/7 B 1 15.5 28
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/8 D 3 12.6 568
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/1 C 0 20.6 67
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/2 B 1 17.6 51
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2160/12 A 3 18.0 61
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 A 1 14.5 46
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/4 A 1 16.3 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Alien Heartbreaker Alien Heartbreaker   [s 6] 2140/2 B 0 g 258
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2140/10 C 0 18.3 576
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/11 C 0 19.6g 131
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/8 D 0 17.9 774
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/11 C 5 15.1 563
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/15 D 0 16.1 909
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Evisir Evisir   [v 8] 1640/5 B 3 14.1 46
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-10 National Day National Day   [v 7] 2160/8 D 0 17.3 529
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/2 D 7 17.1 576
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/4 C 7 16.9 577
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/3 D 2 15.6 128
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/11 D 0 g 345
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2640/1 C 3 17.0 113
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/6 D 3 15.2 379
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 1640/5 B 0 g 44
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 B 2 15.6 159
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 1640/8 D 0 16.0 318
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2140/6 C 0 g 74
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 D 2 16.4 129
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2140/7 C 0 g 313
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/7 B 1 17.6 51
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Niveau Niveau   [v 7] 2140/15 B 8 15.7 985
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 C 6 16.4 472
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/9 C 3 15.0 161
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/11 B 3 18.5 73
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/11 D 0 14.0 616
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 D 0 18.3 190
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 D 3 16.4 167
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Donna de Castella Donna de Castella   [s 6] 2140/7 C 0 20.4 198
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 2140/10 D 7 17.2 673
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Hökhults Rebecca Hökhults Rebecca   [s 9] 2640/12 D 5 17.8 575
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 C 5 120
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/4 D 0 17.1 71
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/1 C 1 15.7 23
2016-04-02 2016-04-02 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 C 1 17.3 65
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/3 C 4 12.9 647
2016-03-31 2016-03-31 Åby-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 D 6 15.3 567
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2160/15 B 4 15.4 620
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/13 A 0
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 C 0 15.7 173
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/9 C 3 16.3 89
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-7 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 10] 2180/4 C 0 g 203
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/2 C 7 19.1 33
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/10 B 4 16.7 102
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2160/6 D 0 18.3g 234
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 B 3 16.6 53
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/10 C 6 16.7 245
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2180/12 B 5 17.2 325
2016-02-25 2016-02-25 Åby-10 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/14 C 0 g 206
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/7 C 5 16.3 468
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/9 D 0 18.7 233
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/12 D 3 17.7 981
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 1 17.8 120
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 1640/1 D 0 17.7g 635
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/6 C 0 g 272
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 National Day National Day   [v 7] 2160/14 C 0 18.3 380
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/14 B 1 18.5 139
2016-01-07 2016-01-07 Åby-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/5 D str
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 National Day National Day   [v 7] 2140/3 D 6 17.4 876
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 D 2 15.4 405
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 681
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/7 B 0 15.9 176
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/12 B 3 16.5 287
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/4 D 3 13.7 367
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 5] 1640/7 C 2 14.9 142
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 7 15.2 452
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2640/12 D 0 18.5 879
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/2 D 2 15.2 158
2017-11-23 2017-11-23 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.1 291
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/8 B str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/11 C 4 14.2 231
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/4 D 0 17.9 565
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 C 3 14.7 1012
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 6 15.3 367
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1660/6 B 4 18.1 162
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 B 5 13.8 63
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/5 D 2 16.2 95
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/2 C 5 15.3 344
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/5 B 0 g 259
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2140/14 C 0 16.3 455
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/11 B 6 16.4 638
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-1 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/9 D 2 18.6 417
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 C 1 14.8 60
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2640/12 A 7 17.2 178
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-3 Devil Em Devil Em   [v 4] 2640/8 B 0 22.4 283
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/4 C 5 17.9 814
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/9 D 8 17.1 443
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-5 Pierre Pierre   [h 5] 1640/1 B 5 14.5 16
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/6 C 3 15.2 236
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/13 D 8 16.3 500
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/13 B 6 14.5 499
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-4 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 322
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/9 D 4 13.6 226
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/7 C 5 16.4 196
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2140/7 B 0 14.9 52
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/3 C 5 16.0 67
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 283
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 d'Amore d'Amore   [s 3] 2160/9 B 0 20.0g 124
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 B 0 15.6 237
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2680/10 C 0 18.9 1321
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/3 D 3 18.6 346
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-1 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 C 7 17.2g 113
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/11 C 4 13.5 317
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 C 4 17.1 637
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2160/15 C 0 21.8g 1518
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/5 C 2 13.4 102
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/1 C 4 19.1 241
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Google Google   [s 9] 1640/4 D 6 16.2 152
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/7 B 5 18.5g 24
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Trombone Trombone   [s 5] 2140/10 C 0 g 45
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-10 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 C 5 15.4 50
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/4 C 6 17.3 29
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/5 C 6 14.3 169
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 C 3 13.4 74
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-5 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2660/9 C 2 16.5g 148
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.0 185
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/10 D 5 12.2 629
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 9] 2140/3 B 4 16.9 342
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/15 D 0 16.2 872
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2660/7 C 2 16.4 132
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2180/9 B 1 15.6 35
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 5] 1640/11 D str
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 A 3 17.4 85
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/4 A 4 16.1 39
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-3 National Day National Day   [v 8] 2640/1 D 8 19.7 244
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 B 0 17.6 541
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/3 D 5 14.9 145
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2660/7 A 0 22.2g 37
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/3 A 6 14.1 271
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/6 D 7 13.7 826
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/10 C 2 13.6 226
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/4 D 0 g 880
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/7 D 0 16.8 357
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 C 4 15.0 546
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/15 A 0 g 31
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Pierre Pierre   [h 5] 1640/5 C 4 12.3 71
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 C 3 13.2 74
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 B 4 15.9 245
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 1640/7 B 4 13.7 73
2017-06-27 2017-06-27 Åby-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 3 15.2 250
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-5 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/8 C str
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/11 D 0 16.8 286
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Google Google   [s 9] 2160/11 B 4 17.4 198
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/9 B 3 13.4 85
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/3 C 1 15.8 57
2017-06-08 2017-06-08 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 0 13.9 1448
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-9 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/10 B 0 16.8g 493
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2160/11 D 1 16.5g 384
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/11 A 0 17.7 363
2017-05-29 2017-05-29 Åby-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/9 B 4 16.3 27
2017-05-29 2017-05-29 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 C 1 16.6 87
2017-05-29 2017-05-29 Åby-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/4 B 2 15.3 136
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/5 B 5 15.3 47
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/2 D 2 15.5 44
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/8 D str
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/15 B 2 15.5 92
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/10 B 3 14.7 90
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2160/9 B 7 18.1 430
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/13 A 7 15.3 256
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/8 A 0 19.9g 116
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-8 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/4 C 0 g 45
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 National Day National Day   [v 8] 2140/10 B 0 18.4 181
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 B 5 17.1 35
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-2 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 4] 2640/6 C 7 19.3 263
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/7 B 0 20.9g 118
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/7 D 0 18.4g 51
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/11 D 2 15.8 220
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/3 C 5 17.9 200
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 3 14.9 93
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/12 B 2 15.3 346
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/11 C 1 16.4 109
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/4 D 5 18.2 840
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2180/15 C 3 15.1 561
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 21.1g 349
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 1640/1 D 4 15.4 151
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/5 D 3 17.0 46
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/10 A 6 16.3 70
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/7 D 0 g 59
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/3 C 5 14.6 47
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/12 C 0 16.3 483
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 20.9g 316
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 0 17.0 65
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/5 C 6 19.9 683
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/9 C 4 17.5 141
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 892
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/8 B 0 16.7 348
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 B str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/14 A 4 17.3 58
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/6 C 0 18.7g 353
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2100/3 D 5 15.8 885
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/7 B 1 16.3 100
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 B 7 16.5 663
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 18.1 812
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/3 B 2 14.8 18
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1640/5 B 6 14.1 44
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-1 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2200/12 A 0 18.0 562
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/1 C 4 15.2 68
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/7 D 0 g 203
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-6 Lyssum Lyssum   [s 3] 2140/4 C 2 19.2 94
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 2 15.8 63
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/7 C 2 13.9 67
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1640/11 D 2 14.8 426
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/12 C 0 g 23
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 B 8 18.3 485
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/4 C 1 14.3 22
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/10 D 5 15.0 1303
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 14.2 104
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/11 C 6 13.3 583
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/6 C 3 14.3 230
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 13.6 215
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 C 5 15.7 667
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/11 B 2 14.8 107
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/6 D 3 17.2 69
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/12 C 7 15.9 553
2018-11-07 2018-11-07 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/4 D 0 12.7g 235
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/5 B 1 13.9 408
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Frascati Boko Frascati Boko   [v 6] 1640/11 C 4 15.1 114
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Bear Son Bear Son   [v 7] 2140/10 B 4 17.0 59
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/9 D 6 13.8 421
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 D 2 14.7 376
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/5 D 0 19.4g 271
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/5 D 0 g 332
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/8 B 3 15.7 271
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/9 D 4 16.8 57
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 16.2g 308
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/9 C 0 16.8 394
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/15 D 0 15.9 1256
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/8 D 0 18.5g 760
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2180/9 B 4 16.5 82
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 1 17.7 308
2018-10-06 2018-10-06 Åby-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/8 B 3 16.0 56
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 1 14.4 409
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 D 8 15.7 1665
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/7 D str
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/4 B 4 14.1 46
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Automower Automower   [v 5] 2140/6 C 1 17.9 43
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/15 D 0 18.2 277
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 3160/10 B 5 16.3 90
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/5 C 3 16.3 54
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 1640/12 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1609/10 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/2 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2160/14 C 0
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/5 C 3 16.1 198
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 C 4 16.4 86
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/8 D 6 17.6g 293
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/1 D 4 19.7 111
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/9 D 0 15.0g 258
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/2 C 2 16.6 33
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Automower Automower   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 42
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/4 C 5 16.2 73
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/10 C 0 16.4 97
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/12 B 3 15.6 124
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/4 D 2 18.4 48
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 0 13.3 587
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2180/12 A 0 16.3 206
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Automower Automower   [v 5] 2140/6 B 2 18.2 32
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 6 18.3 92
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-4 National Day National Day   [v 9] 2140/5 D 0 17.8 405
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-6 Tide Water Tide Water   [s 6] 2140/11 C str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/5 C 3 18.3 68
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 7] 2140/6 C 0 19.5 370
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 C 4 15.0 41
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2180/15 B 1 14.1 206
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-4 Love for Life Love for Life   [v 7] 2640/4 D 0 g 347
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/6 C 7 16.0 292
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 D 4 14.6 406
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Turbolenna Turbolenna   [s 6] 1609/11 C 7 17.4g 827
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1609/7 C 7 15.5 160
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/10 C 6 13.3 270
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/14 B 4 15.7 149
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2160/11 C 4 17.5 926
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2660/9 D 0 21.7g 689
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2640/3 D 0 18.0 467
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/6 C 3 15.7 203
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/7 C 4 14.5 268
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/9 C 4 14.5 72
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 C 6 15.0 57
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 0 17.7 1120
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-5 Käck Mi Käck Mi   [v 8] 2140/9 B 7 18.8g 124
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-6 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/10 D str
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/9 D 4 15.9 297
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Sasea Sasea   [v 8] 2140/8 C 5 19.7 86
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/12 C str
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/11 B 0 13.3g 169
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/4 D 0 14.5 315
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-3 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 343
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 7] 2140/2 D 4 15.6 102
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/6 C 4 15.7 55
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Josef Palema Josef Palema   [v 6] 2140/3 D 7 18.5 353
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/6 B 0 g 210
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2140/10 D 4 17.7 194
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 B 5 14.8 86
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/1 B 5 16.9 218
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 D 2 14.8 110
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-1 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 6] 2140/10 D 0 20.5 852
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2180/10 A 5 15.7 115
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-4 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/5 D 0 16.8g 490
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/4 B 2 16.6 54
2018-05-03 2018-05-03 Åby-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 C 4 17.3 491
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 C 4 14.2 259
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-5 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 8] 1640/11 D 0 22.3g 1645
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/6 D 0 15.5 1874
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-10 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 2180/10 D 4 15.0 116
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/7 D 0 17.9 836
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 4 18.0 821
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 0 15.1 528
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/7 C 2 15.9 102
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/2 A 4 16.9 55
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/2 D 3 16.1 268
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-8 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/2 C 0 g 174
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/4 D 5 15.4 791
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 1640/7 C 3 12.1 210
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-7 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/6 B 3 17.9 370
2018-04-04 2018-04-04 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/5 C 0 17.6 644
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2140/7 B 2 17.7 29
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Mackmyra L.A. Mackmyra L.A.   [v 8] 2140/3 C 0 18.3 130
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 B 0 18.0 50
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2180/11 A 6 18.0 102
2018-03-25 2018-03-25 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2160/6 C 0 g 347
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 6 15.5 360
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/3 C 2 16.9 1026
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 1640/8 D 0 16.0 316
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/2 C 1 16.1 166
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/10 A 0 21.4g 44
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 17.8 82
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/9 C 4 19.4 593
2018-02-28 2018-02-28 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/9 D 4 17.4 524
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 8 14.9 738
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/4 C 4 15.6 52
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/4 D 1 18.5 44
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/5 B 5 20.9 151
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 C 2 16.0 187
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2640/11 C 0 18.2 550
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-4 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/8 C 8 17.0 131
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 7] 2140/13 D 0 17.1 961
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2640/4 B str
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-8 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/15 D 6 16.6 915
2019-12-12 2019-12-12 Åby-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/2 C 4 16.7 69
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 C 0 18.8 160
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/1 B 5 16.1 31
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Go West Young Man Go West Young Man   [v 3] 2140/11 B 1 15.7 88
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 D 4 15.4 136
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-6 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2609/6 C 5 17.5 53
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2100/1 D 3 15.8 47
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 7] 2140/12 D 4 16.8 613
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-5 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 8] 1640/2 C 0 18.7 174
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/8 A 1 13.5 74
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/7 D 5 15.7 58
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-5 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/10 C 7 17.0g 277
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-6 Marjons Julle Marjons Julle   [v 8] 2140/11 D str
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 Arn Hammering Arn Hammering   [h 9] 2140/8 B 3 14.3 263
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-9 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 2140/11 D 0 18.0 663
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2100/3 B 4 13.0 111
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/5 D 2 14.7 388
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/5 C 1 15.3 35
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-7 Temple of Dreams Temple of Dreams   [v 7] 2140/2 D 5 16.4g 44
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-9 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2160/9 D 3 19.3 184
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/9 C 0 14.5 262
2019-10-17 2019-10-17 Åby-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/11 C 4 12.9 827
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/1 D 6 17.9 241
2019-10-05 2019-10-05 Åby-1 Temple of Dreams Temple of Dreams   [v 7] 2140/8 D 0 16.0g 90
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2660/7 B 3 14.9 151
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/11 D 0 17.5g 1000
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-11 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2160/6 A 5 16.9 129
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/3 D 0 17.9g 124
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 11] 1640/11 D 0 13.2 1000
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/8 C 7 16.0 231
2019-09-19 2019-09-19 Åby-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2160/7 C 1 15.5 90
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 B 1 15.6 45
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 8] 2140/6 D str
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-11 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2640/8 D 0 16.1 427
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 0 15.6g 41
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 C 6 15.3 849
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-6 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 1 13.4 38
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/2 D 0 17.0 810
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 5 15.7 413
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/10 C 2 16.4 214
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Franseska Franseska   [s 5] 2140/10 C 2 18.4 43
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/4 C 5 14.8 84
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Carozzo Carozzo   [v 4] 2140/4 B 0 18.4 50
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/13 C 0 17.2 292
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/6 D 7 15.0 206
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2080/1 B 6 14.1 60
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-1 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 C 3 17.6 148
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/1 C 4 15.9 49
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 C 7 16.4 608
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Käck Mi Käck Mi   [v 9] 2140/11 C 4 17.6 270
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-9 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/10 C 7 19.3 135
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/14 A 1 14.5 17
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/11 D 2 16.4 451
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/12 C 0 g 634
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/8 C 0 17.2 791
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2140/8 B 2 15.0 40
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-6 Kizunguzungu Kizunguzungu   [s 3] 2140/5 D 0 22.5g 459
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 Automower Automower   [v 6] 2140/9 D 0 16.9 327
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/13 A 1 14.4 89
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-6 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/8 D 0 19.9 1028
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-7 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/1 D 0 18.6g 1831
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-8 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 0 1127
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-10 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 D 0 18.5 344
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 2180/12 C 0 15.7 154
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Zack de Castella Zack de Castella   [v 10] 2140/3 D 7 17.1 221
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2660/7 C 6 17.3 927
2019-06-27 2019-06-27 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/9 C 0 16.3 192
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/10 C 6 13.2 604
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2140/9 D 8 19.9 271
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/3 B 4 17.9 215
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/10 C 2 16.6 756
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 10] 2140/11 D 2 16.5 485
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 2140/1 C 4 16.5 47
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 C 8 18.3 304
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/4 B 2 14.6 43
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2640/1 C 7 17.8 308
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-3 Lotta Roc Lotta Roc   [s 8] 2140/1 D 0 g 66
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 D 6 15.2 692
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Olivinia Olivinia   [s 5] 2140/8 B 0 g 33
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-6 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/2 C 1 16.1 46
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-7 King Sir Phillippe King Sir Phillippe   [v 4] 2140/2 D 0 g 250
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-8 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/5 C 2 16.7 118
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-2 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/3 D 3 17.5g 589
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/4 D 0 17.0 1241
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 1640/12 D 5 13.0 2079
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-8 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 D 1 14.5 115
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2640/8 C 0 14.2 374
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-9 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/7 D 0 18.5g 1267
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/3 C 0 15.0 104
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-11 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 4 17.2 253
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 B 0 15.7 426
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/10 D 0 13.7 977
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/6 C 5 17.1 98
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/1 D 7 17.3 367
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 1640/7 D 7 17.0 494
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-7 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2640/1 D 7 16.6 488
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-8 Automower Automower   [v 6] 2140/8 C 5 17.9 120
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 4] 1640/2 C 0 17.2 889
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2140/5 C 7 18.1g 245
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/11 C 2 16.9 31
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 2140/6 A 8 16.4g 37
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/4 C 0 17.9g 583
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/1 C 4 16.7 173
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 C 4 17.5g 127
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 0 18.5 826
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/3 C 5 13.5 50
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/7 D 0 17.2 947
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Hults Ingela Hults Ingela   [s 4] 2160/8 B 6 17.8 154
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/2 D 2 16.3 149
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Carlossatisfaction Carlossatisfaction   [v 5] 2140/3 D 0 18.4 298
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-4 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/2 D 3 17.6 267
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2180/14 B 6 16.0 727
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/3 D 6 15.1 809
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/1 C 4 12.9 172
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2640/1 A 6 14.9 156
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 D 1 18.5 70
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/5 B 3 15.3 59
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 C 3 17.1 68
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 B 4 16.3 337
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2160/8 B 4 16.5 337
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 D 5 17.1 441
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 C 5 17.2 274
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/3 C 0 g 144
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/7 D 3 17.9 54
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2140/6 B 3 17.2 34
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 A Matter of Time A Matter of Time   [s 5] 2140/6 D 5 17.9 240
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 8] 2140/2 D 0 g 70
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2140/8 B 0 g 182
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/1 C 3 15.7 153
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/7 C 1 17.1 29
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2660/5 B 3 18.4 132
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/11 D 0 17.9 345
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-1 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/4 B 0 24.3g 44
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-5 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/8 D 0 g 335
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/9 B 5 15.8 30
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2160/12 D str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/6 C 5 16.4 268
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/4 D 3 17.9 342
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 A 0 17.2 146
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Nora Marke Nora Marke   [s 6] 2140/3 C 2 16.4 293
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 1640/8 D 0 g 240
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/9 D 3 12.6 124
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 B 2 16.1 56
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2180/13 A 0 17.4 36
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/8 D 3 781
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2100/6 C 1 14.4 34
2019-01-03 2019-01-03 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/1 C 3 15.0 67
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 6] 2140/9 C 1 16.1 644
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-6 G.K.Designed Dream G.K.Designed Dream   [s 8] 2140/11 C 5 17.0 674
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-7 Listas Ice Glide Listas Ice Glide   [s 5] 2140/1 D 6 17.3 832
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-6 Eye in the Sky Eye in the Sky   [v 6] 2140/11 C 7 13.9 817
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 8] 1640/1 C 5 13.4 202
2020-06-20 2020-06-20 Lindesberg-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 9] 1640/10 D 0 12.8 445
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 6] 1609/4 B 1 14.3 25
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-5 Carrotlover Carrotlover   [v 9] 1609/7 A 5 13.8 145
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-8 Darius Dante Darius Dante   [v 9] 1609/2 D 0 23.0g 457