V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Favoriterna och flera av de mer betrodda hästarna motsvarade förväntningarna när V75 på lördagen kördes på Romme travb..


Favoriterna och flera av de mer betrodda hästarna motsvarade förväntningarna när V75 på lördagen kördes på Romme travbana i Dalarna.
Det blev därför ingen utdelning för 5 rätt. Pengarna från den potten flyttas vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som körs på lördag på Jägersro i Malmö
Då kan en ensam vinnare bli 50 miljoner kronor rikare.
På 7 rätt blev dagens utdelning 2 692 kronor och för 6 rätt blev det 36 kronor.

Lista
De fem största V75-vinsterna genom tiderna:
1. 67 312 633 kronor, 27 februari 2010, Axevalla
2. 56 347 408 kronor, 14 januari 2012, Åby
3. 47 360 999 kronor, 7 juli 2007, Halmstad
4. 45 285 093 kronor, 24 juni 2007, Kalmar
5. 43.058.556 kronor, 10 december 2016, Färjestad

Kanal 75


Det var jackpot på V75-spelet och de flesta spelares miljondrömmar hängde på topptravaren Milligan’s School, som hade en på pa..


Det var jackpot på V75-spelet och de flesta spelares miljondrömmar hängde på topptravaren Milligan’s School, som hade en på pappret perfekt uppgift. Men när starten gick blev ingenting som planerat för dunderfavoriten.
- Det blev inte alls kört som jag hade tänkt på förhand men det är sällan det blir det. Han öppnade sämre än vanlig och jag tyckte att alla konkurrenter som var bra kom före oss. Men som tur var galopperade ett par stycken, kanske på grund av farten, och då såg det ju bra ut, sa Ulf Eriksson.
Bollnäskusken valde att lämna andra par utvändigt redan efter 500 meter och sedan han fått överta ledningen utan strid såg det ut att bli en promenad i parken. Men när finske elitloppshästen Elian Web och Jorma Kontio kom farande på den sista bortre långsidan blev det åka av och i slutkurvan såg Milligan’s School ut som en slagen häst. Han kunde emellertid kontra till seger den sista biten sedan Jorma Kontio inte fått ner det norska huvudlaget på Elian Web.
- Han kom väldigt fort så jag fick köra på max för att försvara ledningen och då blev jag lite orolig. Sedan fick Jorma grepp i sista sväng och jag fick rycka tussarna redan där. Fram till 100 kvar kände jag mig slagen men sedan kände jag att det höll på att jämna ut sig och sista 50 var det som vanligt. Han har fantastisk inställning hästen, sa Ulf Eriksson.
Det var Milligan’s School första seger över kort distans, i åttonde försöket, sedan han lämnade Nordamerika och segertiden skrevs till 1.10,9.
Stefan Melander tränar gulddivisionsvinnaren och han fick även se sin treårige talang Digital Summit imponera stort när han vann klass II i Örjan Kihlströms händer.
- Det är en jättemysig häst som blir bättre och bättre hela tiden, sa Kihlström.

Femte segern i åttonde starten
Macelleria har gått från klarhet till klarhet sedan han kom till Robert Bergh och när han nu debuterade i bronsdivisionen tog han femte segern i åttonde starten för Åbytränaren.
- Det kändes inte lika spänstigt som han har varit i några lopp tidigare men det är kul att få vända upp då också. Han har haft en fantastisk sommar och att nu komma upp i brons och vinna fast han inte hade någon av sina bättre dagar visar att det finns lite kvalitéer i honom, sa Robert Bergh sedan hästen hållit undan från ledningen.
Dom Perignon gjorde en stark insats som tvåa men utropstecknet i loppet var Win B.Hill. Amerikaimporten gjorde sin blott fjärde start och galopperade från start, men levererade därefter en svettig upphämtning till tredjeplatsen.

Brutal Ural grejade hemmaseger i silver
Hemmatränaren Susanne Richters Ural överraskade många experttippare när han väl understödd av Jorma Kontio lyckades svara upp innerspåret i silverdivisionen. Väl i ledningen var saken klar. Favoriten Global Undecideds försök att gå i klinch avfärdades utan problem och över upploppet stegade Ural undan till säker triumf.
- Jag laddade från start i dag och han öppnade snabbt. Sedan var det lugnt och hästen var jättefint och sprang bara och klippte med öronen, sa Kontio.
- Han har varit riktigt pigg hemma i jobben men att han skulle vara så här bra i dag med skor runt om trodde jag inte. Han klädde ju faktiskt av dem, sa Susanne Richter.

Magic Cash bäst i Charlie Mills
Jorma Kontio tog även hem Charlie Mills Race över mastiga tre varv sedan Timo Nurmos-tränade Magic Cash mosat favoritspelade Guillaume Boko och hållit undan med liten marginal före comebackande Sloppy Joe.
- Nu har han hittat formen och är i jättefin ordning. Han gjorde ett jättebra lopp och kontrade de sista 50 meterna, sa Jorma Kontio.
Inför kallblodsloppet spådde Jan-Olov Persson seger för favoriten Bokli Rapp N.O. Han hade fel. Hans egen Järvsöodin rundade nämligen konkurrenterna i tredjespår under slutrundan och vann överlägset.
- Han var jättefin i dag, väldigt spänstig och fin, så formen sitter där, kommenterade kusken Ulf Ohlsson.
Ett klass I-försök avslutade V75-omgången och när Jörgen Westholm-tränade Rocky Tilly och Rikard N Skoglund drog det längsta strået där stannade utdelningen för sju rätt på 2 692 kronor. Sex rätt betalade 36 kronor och då femrättsutdelningen understeg 15 kronor går den potten vidare till nästa lördags V75-tävlingar på Jägersro. Då kan en ensam jackpotvinnare håva in 50 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Momarken bjöd på bland annat norska Oaks för kallblod på lördagseftermiddagen och Bollnäs-amatören Lars-Erik Karlsson blev ..


Momarken bjöd på bland annat norska Oaks för kallblod på lördagseftermiddagen och Bollnäs-amatören Lars-Erik Karlsson blev tvåa med favoriten Alfa Lina.
Andraplatsen var värd 170 000 norska kronor och totalt har det treåriga stoet tjänat 760 000 kronor på tolv starter i karriären.
Lars-Erik Karlsson är uppfödare, tränare och kör även sin talang själv.
Vann norksa Oaks för kallblod gjorde Stas Eldi och Per M. Hvattum.
Även Oaks för varmblod avgjorde på Momarken och vann gjorde favoriten Sabrina Frecel tillsammans med Magnus Teien Gundersen. Sabrina Frecel är därmed obesegrad efter fyra starter i livet.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Det kördes bara ett uttagningslopp för tvååriga hingstar och valacker och där skrällde Per Engbloms Synergy tillsammans med Yann..


Det kördes bara ett uttagningslopp för tvååriga hingstar och valacker och där skrällde Per Engbloms Synergy tillsammans med Yannick Gingras. Åke Svanstedts Third Shift blev tvåa och bland de sju topplacerade som gick vidare till finalen nästa fredag slutade också Åke Svanstedts Moon Bridge och Marcus Melanders Rome Pays Off. Yannick Gingras satt också i sulkyn bakom Per Engbloms andra försöksvinnare Ms Savannah Belle när hon tog hem det ena försöket för tvååriga ston. I de tvååriga stonas andra försök åkte Marcus Melander-tränade Hypnotic Am på karriärens första förlust när Ron Burkes Sister Sledge, även hon körd av Yannick Gingras, visade sig starkast över upploppet. Bakom tätduon knep Per Engbloms Shishito en finalbiljett som trea.

Startlista
Breeders Crown-final, tvååriga hingstar och valacker
1 609 meter, autostart

1. Beads (John Bax)
2. Synergy (Per Engblom)
3. Moon Bridge (Åke Svanstedt)
4. Amigo Volo (Richard Norman)
5. Chestnut Hill (Richard Norman)
6. Rome Pays Off (Marcus Melander)
7. Third Shift (Åke Svanstedt)
8. Capricornus (Marcus Melander)
9. Real Cool Sam (Jim Campbell)
10. Port Perry (Luc Blais)
Förstapris: 2,7 miljoner kronor

Startlista
Breeders Crown-final, tvååriga ston
1 609 meter, autostart

1. Hypnotic AM (Marcus Melander)
2. Sister Sledge (Ron Burke)
3. May Baby (James Yoder)
4. Dip Me Hanover (Linda Toscano)
5. Ms Savannah Belle (Per Engblom)
6. Wine Rack Hanover (Richard Norman)
7. Madame Sherry (Jim Campbell)
8. Shishito (Per Engblom)
9. Violet Stride (Mark Harder)
10. Ramona Hill (Tony Alagna)
Förstapris: 2,7 miljoner kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det beh&ou..


Det är jackpot på V75-spelet den här veckan och en ensam vinnare med sju rätt kan håva in hisnande 41 miljoner kronor. Men det behöver varken vara jackpot eller V75 för att man ska vinna stort på trav. Det visade en spelare i Nederländerna när denne på fredagskvällen blev ensam om sex rätt på V64 i Umeå. När Höwings Star höll undan för favoritspelade stallkamraten Selmer I.H. med minsta möjliga marginal i den sista avdelningen sållades alla andra kuponger bort och kvar med sex rätt fanns endast den nederländska kupongen. Den kostade 1 752 kronor att lämna in och med utdelningen för sexor och femmor inräknad drog den in 1 811 599 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-om..


Med bättre startspår hade både Reven Dejavu (V75-5) och Reverend Wine (V75-6) tillhört de topprankade hästarna i den stundande V75-omgången på Romme. Men med nummer tolv respektive elva bakom startbilen får de stå tillbaka i experttipsen. Att de med lite tur på vägen har potential att dyka upp i segerstriden är det emellertid få som hyser något tvivel om. Reverend Wine har redan visat sin kapacitet i V75 flera gånger och kommer närmast från enkel seger. Björn Goop, som då tog sin 7 000:e kuskseger, har vunnit fyra av fem starter med hästen och sitter i sulkyn på nytt.
- Reverend Wine har fantastisk fin form för dagen. Han gör aldrig ett dåligt lopp och går aldrig ur form heller. Läget är chansartat men vi hoppas att både hästen och Björn har vaknat på rätt sida. Då kan det räcka långt, säger Diederik Meilink.
- Jag tror att hästen tål att göra en del själv i loppet men han är uppe i silverdivisionen nu och det kan vara lite hårdare. Men flera av de här har han mött förut och sprungit jämnt med. Stämmer det lite så har han ju mer hårdhet än treåringen och han har överraskat förut.

”En rejäl häst”
Treåringen i fråga är Reven Dejavu. Han har bara hunnit göra fyra starter och efter en galopp och en andraplats ståtar han med två raka segrar. Spår tolv över kort distans är tuffa förutsättningar men skrällar är inte ovanliga i klass II och flera spelexperter spår hård körning i loppet. Det kan bädda för hästarna i kön.
- Han är lite bortlottad men det är en rejäl häst. Sköter han sig gör han säkert ett bra lopp, men att räcka till vinst blir kanske svårt, säger Diederik Meilink.
Hästens formkurva pekar rakt upp och precis som senast är det Erik Adielsson som får förtroendet i sulkyn.
- Hästen har ju dragit runt på mig i två lopp och blivit stark, och så körde Erik ett lopp med honom och vann ganska enkelt på en fin tid över 2 600 meter, så hästen verkar vara i ordning. Om det stämmer lite i loppet förväntar jag mig att han gör en bra insats. Det är svårt att säga hur tidigt han ska räknas. Jag är jättenöjd om han kan vara bland de tre.
Enligt prognosen kommer lördagens sjurättspott på V75 uppgå till 41 miljoner kronor. Kanske är Diederik Meilinks duo nyckeln till drömvinsten...

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-11 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2640/10 0 17.9 169
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 3180/8 3 18.0 445
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/9 1 18.4 220
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/12 7 18.6g 216
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2140/3 6 17.2g 111
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2140/5 0 20.3g 233
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/2 3 15.9 1134
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/8 6 18.3 325
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2140/4 5 17.2 450
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 National Day National Day   [v 6] 2160/11 0 18.3 705
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/9 7 21.4g 288
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/6 7 19.6g 41
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/10 7 13.8 319
2015-11-22 2015-11-22 Åby-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2160/5 0 15.3 757
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/12 7 15.1 867
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/2 1 18.8 26
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2160/11 3 17.3 196
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/1 0 14.4 144
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-2 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2140/10 7 17.0 1178
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/8 3 15.2 166
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/4 4 51
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-3 Golden Bowl Golden Bowl   [h 6] 2160/6 0 g 180
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2100/3 6 14.2 490
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/2 5 14.5 112
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2640/5 0 g 800
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-6 National Day National Day   [v 6] 2140/14 6 16.3 496
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 7] 2140/12 7 15.2 92
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/6 6 16.2 409
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/7 2 17.1 185
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/10 2 13.5 56
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/2 6 15.1 107
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 5] 2180/11 8 18.3g 24
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-3 Raj Comfirst Raj Comfirst   [v 4] 2140/1 1 18.4 244
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2640/15 6 16.5 69
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2640/7 0 17.0 754
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-6 National Day National Day   [v 6] 2140/9 6 16.7 104
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/11 B 0 18.1 412
2016-12-29 2016-12-29 Åby-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 A 0 16.4 532
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/12 A 3 18.9 51
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2180/9 C 0 g 144
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 4] 2160/15 B str
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 A 0 g 114
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/3 D 0 528
2016-11-23 2016-11-23 Åby-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/7 A 3 16.2 64
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/5 D 0 21.3g 382
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/2 B 4 15.9 79
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 D 5 16.8 308
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 C 0 g 156
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 4 16.5 106
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 2160/11 C 5 17.0 216
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 C 2 15.7 505
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/12 D 0 17.9 612
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Zeta de Castella Zeta de Castella   [s 7] 2140/9 A 6 16.4 54
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 352
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 C 2 12.7 359
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/10 B 6 16.5g 118
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/15 C 7 16.3 265
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/7 B 0 14.6 116
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 B str
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/7 A 0 g 100
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/13 A 4 16.7 37
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2640/12 B 0 16.3 289
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2660/13 D 3 16.9 146
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/15 A 7 16.6 462
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Niveau Niveau   [v 7] 2140/12 C 0 14.9 678
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 B 4 13.2 123
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/9 C 4 16.3 198
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2609/14 D 0 17.4 179
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Niveau Niveau   [v 7] 2160/9 C 4 15.0 149
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/7 A str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/1 B 4 16.4 428
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 C 6 15.4 545
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2640/6 C 0 18.3 127
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-10 Turbolenna Turbolenna   [s 4] 2140/9 D 8 21.2g 612
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2640/12 D 7 16.1 823
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/11 C 1 16.2 321
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/12 B 8 15.4 349
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-8 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2140/9 B 1 15.9 34
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2140/5 C 3 19.9g 249
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-4 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 1640/7 D 0 16.4 858
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/10 C 6 15.4 176
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2180/14 A 2 14.3 313
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/4 C 0 15.7g 156
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/5 D 0 16.5 445
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 D 0 g 109
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2140/15 D 8 17.2 1819
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/13 B 3 16.9 217
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2140/2 C 5 16.4 257
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/12 C 5 19.2 236
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/12 C 5 17.0 446
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/5 D 5 13.8 595
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-7 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 1640/8 D 0 16.9 436
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2160/8 B 2 14.9 177
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Glenmorangie Glenmorangie   [v 5] 2640/8 D 0 20.8 252
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/9 D 0 g 161
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/7 C 3 15.8 1571
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/10 C 4 18.2g 331
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2180/12 A 4 15.4 89
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/9 D 7 14.5 392
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 D 7 17.1 499
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-7 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/9 B 0 12.2 357
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/6 D 6 14.9 132
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2140/8 B 4 16.4 120
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 1 16.0 41
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/14 A 5 17.5 125
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/3 B 6 14.3 120
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 0 g 79
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Janita Loves You Janita Loves You   [s 6] 2140/11 C 0 18.0 511
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2160/11 B 0 25.1g 556
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1660/8 C 1 13.9 50
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 2140/1 D 3 14.9 201
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/7 B 1 15.5 28
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/8 D 3 12.6 568
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/1 C 0 20.6 67
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/2 B 1 17.6 51
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2160/12 A 3 18.0 61
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2140/10 C 0 18.3 576
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 A 1 14.5 46
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/4 A 1 16.3 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Alien Heartbreaker Alien Heartbreaker   [s 6] 2140/2 B 0 g 258
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/11 C 0 19.6g 131
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/8 D 0 17.9 774
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/11 C 5 15.1 563
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/15 D 0 16.1 909
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Evisir Evisir   [v 8] 1640/5 B 3 14.1 46
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-10 National Day National Day   [v 7] 2160/8 D 0 17.3 529
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/2 D 7 17.1 576
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/4 C 7 16.9 577
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/3 D 2 15.6 128
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/11 D 0 g 345
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2640/1 C 3 17.0 113
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/6 D 3 15.2 379
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 1640/5 B 0 g 44
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 B 2 15.6 159
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2140/6 C 0 g 74
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 1640/8 D 0 16.0 318
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 D 2 16.4 129
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2140/7 C 0 g 313
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/7 B 1 17.6 51
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Niveau Niveau   [v 7] 2140/15 B 8 15.7 985
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 C 6 16.4 472
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/9 C 3 15.0 161
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/11 B 3 18.5 73
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/11 D 0 14.0 616
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 D 0 18.3 190
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Donna de Castella Donna de Castella   [s 6] 2140/7 C 0 20.4 198
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 2140/10 D 7 17.2 673
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Hökhults Rebecca Hökhults Rebecca   [s 9] 2640/12 D 5 17.8 575
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 D 3 16.4 167
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 C 5 120
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/1 C 1 15.7 23
2016-04-02 2016-04-02 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 C 1 17.3 65
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/4 D 0 17.1 71
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/3 C 4 12.9 647
2016-03-31 2016-03-31 Åby-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 D 6 15.3 567
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2160/15 B 4 15.4 620
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/13 A 0
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 C 0 15.7 173
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/9 C 3 16.3 89
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-7 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 10] 2180/4 C 0 g 203
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/2 C 7 19.1 33
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/10 B 4 16.7 102
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2160/6 D 0 18.3g 234
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 B 3 16.6 53
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/10 C 6 16.7 245
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2180/12 B 5 17.2 325
2016-02-25 2016-02-25 Åby-10 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/14 C 0 g 206
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/7 C 5 16.3 468
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/9 D 0 18.7 233
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/12 D 3 17.7 981
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 1 17.8 120
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 1640/1 D 0 17.7g 635
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/6 C 0 g 272
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 National Day National Day   [v 7] 2160/14 C 0 18.3 380
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/14 B 1 18.5 139
2016-01-07 2016-01-07 Åby-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/5 D str
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 National Day National Day   [v 7] 2140/3 D 6 17.4 876
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 D 2 15.4 405
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 681
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/7 B 0 15.9 176
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/12 B 3 16.5 287
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/4 D 3 13.7 367
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 5] 1640/7 C 2 14.9 142
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 7 15.2 452
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2640/12 D 0 18.5 879
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/2 D 2 15.2 158
2017-11-23 2017-11-23 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.1 291
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/8 B str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/11 C 4 14.2 231
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/4 D 0 17.9 565
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 C 3 14.7 1012
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 6 15.3 367
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1660/6 B 4 18.1 162
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 B 5 13.8 63
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/5 D 2 16.2 95
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/2 C 5 15.3 344
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/5 B 0 g 259
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2140/14 C 0 16.3 455
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/11 B 6 16.4 638
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-1 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/9 D 2 18.6 417
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 C 1 14.8 60
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-3 Devil Em Devil Em   [v 4] 2640/8 B 0 22.4 283
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/4 C 5 17.9 814
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2640/12 A 7 17.2 178
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/9 D 8 17.1 443
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-5 Pierre Pierre   [h 5] 1640/1 B 5 14.5 16
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/6 C 3 15.2 236
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/13 D 8 16.3 500
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/13 B 6 14.5 499
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-4 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 322
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/9 D 4 13.6 226
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/7 C 5 16.4 196
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2140/7 B 0 14.9 52
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/3 C 5 16.0 67
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 B 0 15.6 237
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 283
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 d'Amore d'Amore   [s 3] 2160/9 B 0 20.0g 124
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/3 D 3 18.6 346
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2680/10 C 0 18.9 1321
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-1 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 C 7 17.2g 113
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/11 C 4 13.5 317
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 C 4 17.1 637
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2160/15 C 0 21.8g 1518
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/5 C 2 13.4 102
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/1 C 4 19.1 241
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Google Google   [s 9] 1640/4 D 6 16.2 152
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/7 B 5 18.5g 24
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Trombone Trombone   [s 5] 2140/10 C 0 g 45
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-10 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 C 5 15.4 50
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/4 C 6 17.3 29
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/5 C 6 14.3 169
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 C 3 13.4 74
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/10 D 5 12.2 629
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-5 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2660/9 C 2 16.5g 148
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.0 185
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 9] 2140/3 B 4 16.9 342
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/15 D 0 16.2 872
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2660/7 C 2 16.4 132
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2180/9 B 1 15.6 35
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 5] 1640/11 D str
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 A 3 17.4 85
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/4 A 4 16.1 39
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-3 National Day National Day   [v 8] 2640/1 D 8 19.7 244
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 B 0 17.6 541
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/3 D 5 14.9 145
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2660/7 A 0 22.2g 37
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/10 C 2 13.6 226
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/3 A 6 14.1 271
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/6 D 7 13.7 826
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/4 D 0 g 880
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/7 D 0 16.8 357
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 C 4 15.0 546
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/15 A 0 g 31
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Pierre Pierre   [h 5] 1640/5 C 4 12.3 71
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 C 3 13.2 74
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 B 4 15.9 245
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 1640/7 B 4 13.7 73
2017-06-27 2017-06-27 Åby-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 3 15.2 250
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-5 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/8 C str
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/11 D 0 16.8 286
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Google Google   [s 9] 2160/11 B 4 17.4 198
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/9 B 3 13.4 85
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/3 C 1 15.8 57
2017-06-08 2017-06-08 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 0 13.9 1448
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-9 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/10 B 0 16.8g 493
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2160/11 D 1 16.5g 384
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/11 A 0 17.7 363
2017-05-29 2017-05-29 Åby-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/9 B 4 16.3 27
2017-05-29 2017-05-29 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 C 1 16.6 87
2017-05-29 2017-05-29 Åby-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/4 B 2 15.3 136
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/5 B 5 15.3 47
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/2 D 2 15.5 44
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/8 D str
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/15 B 2 15.5 92
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/10 B 3 14.7 90
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2160/9 B 7 18.1 430
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/13 A 7 15.3 256
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/8 A 0 19.9g 116
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-2 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 4] 2640/6 C 7 19.3 263
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/7 B 0 20.9g 118
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-8 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/4 C 0 g 45
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 National Day National Day   [v 8] 2140/10 B 0 18.4 181
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 B 5 17.1 35
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/7 D 0 18.4g 51
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/11 D 2 15.8 220
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/3 C 5 17.9 200
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 3 14.9 93
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/12 B 2 15.3 346
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/11 C 1 16.4 109
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/4 D 5 18.2 840
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2180/15 C 3 15.1 561
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 21.1g 349
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/5 D 3 17.0 46
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/10 A 6 16.3 70
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/7 D 0 g 59
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 1640/1 D 4 15.4 151
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/3 C 5 14.6 47
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/12 C 0 16.3 483
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 20.9g 316
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 0 17.0 65
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/5 C 6 19.9 683
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/9 C 4 17.5 141
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 892
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/8 B 0 16.7 348
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 B str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/14 A 4 17.3 58
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/6 C 0 18.7g 353
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2100/3 D 5 15.8 885
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/7 B 1 16.3 100
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 B 7 16.5 663
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 18.1 812
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/3 B 2 14.8 18
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1640/5 B 6 14.1 44
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-1 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2200/12 A 0 18.0 562
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/1 C 4 15.2 68
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/7 D 0 g 203
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-6 Lyssum Lyssum   [s 3] 2140/4 C 2 19.2 94
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 2 15.8 63
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/7 C 2 13.9 67
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1640/11 D 2 14.8 426
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/12 C 0 g 23
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 B 8 18.3 485
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/4 C 1 14.3 22
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/10 D 5 15.0 1303
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 14.2 104
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/11 C 6 13.3 583
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/6 C 3 14.3 230
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 13.6 215
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 C 5 15.7 667
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/11 B 2 14.8 107
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/6 D 3 17.2 69
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/12 C 7 15.9 553
2018-11-07 2018-11-07 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/4 D 0 12.7g 235
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/5 B 1 13.9 408
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Frascati Boko Frascati Boko   [v 6] 1640/11 C 4 15.1 114
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Bear Son Bear Son   [v 7] 2140/10 B 4 17.0 59
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/9 D 6 13.8 421
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 D 2 14.7 376
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/5 D 0 19.4g 271
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/5 D 0 g 332
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/8 B 3 15.7 271
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/9 D 4 16.8 57
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 16.2g 308
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/9 C 0 16.8 394
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/15 D 0 15.9 1256
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/8 D 0 18.5g 760
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2180/9 B 4 16.5 82
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 1 17.7 308
2018-10-06 2018-10-06 Åby-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/8 B 3 16.0 56
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 1 14.4 409
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 D 8 15.7 1665
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/7 D str
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/4 B 4 14.1 46
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Automower Automower   [v 5] 2140/6 C 1 17.9 43
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/15 D 0 18.2 277
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 3160/10 B 5 16.3 90
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/5 C 3 16.3 54
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 1640/12 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1609/10 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/2 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2160/14 C 0
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/5 C 3 16.1 198
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 C 4 16.4 86
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/8 D 6 17.6g 293
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/1 D 4 19.7 111
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/9 D 0 15.0g 258
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/2 C 2 16.6 33
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Automower Automower   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 42
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/4 C 5 16.2 73
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/10 C 0 16.4 97
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/12 B 3 15.6 124
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/4 D 2 18.4 48
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 0 13.3 587
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2180/12 A 0 16.3 206
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Automower Automower   [v 5] 2140/6 B 2 18.2 32
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 6 18.3 92
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-4 National Day National Day   [v 9] 2140/5 D 0 17.8 405
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-6 Tide Water Tide Water   [s 6] 2140/11 C str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/5 C 3 18.3 68
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 7] 2140/6 C 0 19.5 370
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 C 4 15.0 41
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2180/15 B 1 14.1 206
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-4 Love for Life Love for Life   [v 7] 2640/4 D 0 g 347
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/6 C 7 16.0 292
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 D 4 14.6 406
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Turbolenna Turbolenna   [s 6] 1609/11 C 7 17.4g 827
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1609/7 C 7 15.5 160
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/10 C 6 13.3 270
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/14 B 4 15.7 149
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2160/11 C 4 17.5 926
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2660/9 D 0 21.7g 689
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2640/3 D 0 18.0 467
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/6 C 3 15.7 203
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/7 C 4 14.5 268
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/9 C 4 14.5 72
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 C 6 15.0 57
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 0 17.7 1120
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-5 Käck Mi Käck Mi   [v 8] 2140/9 B 7 18.8g 124
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-6 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/10 D str
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/9 D 4 15.9 297
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Sasea Sasea   [v 8] 2140/8 C 5 19.7 86
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/12 C str
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/11 B 0 13.3g 169
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/4 D 0 14.5 315
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-3 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 343
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 7] 2140/2 D 4 15.6 102
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/6 C 4 15.7 55
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Josef Palema Josef Palema   [v 6] 2140/3 D 7 18.5 353
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/6 B 0 g 210
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2140/10 D 4 17.7 194
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 B 5 14.8 86
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/1 B 5 16.9 218
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 D 2 14.8 110
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-1 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 6] 2140/10 D 0 20.5 852
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2180/10 A 5 15.7 115
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-4 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/5 D 0 16.8g 490
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/4 B 2 16.6 54
2018-05-03 2018-05-03 Åby-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 C 4 17.3 491
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 C 4 14.2 259
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-5 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 8] 1640/11 D 0 22.3g 1645
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/6 D 0 15.5 1874
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-10 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 2180/10 D 4 15.0 116
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/7 D 0 17.9 836
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 4 18.0 821
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 0 15.1 528
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/7 C 2 15.9 102
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/2 A 4 16.9 55
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/2 D 3 16.1 268
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-8 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/2 C 0 g 174
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/4 D 5 15.4 791
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 1640/7 C 3 12.1 210
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-7 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/6 B 3 17.9 370
2018-04-04 2018-04-04 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/5 C 0 17.6 644
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2140/7 B 2 17.7 29
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Mackmyra L.A. Mackmyra L.A.   [v 8] 2140/3 C 0 18.3 130
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 B 0 18.0 50
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2180/11 A 6 18.0 102
2018-03-25 2018-03-25 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2160/6 C 0 g 347
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 6 15.5 360
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/3 C 2 16.9 1026
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 1640/8 D 0 16.0 316
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/2 C 1 16.1 166
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/10 A 0 21.4g 44
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 17.8 82
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/9 C 4 19.4 593
2018-02-28 2018-02-28 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/9 D 4 17.4 524
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 8 14.9 738
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/4 C 4 15.6 52
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/4 D 1 18.5 44
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/5 B 5 20.9 151
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 C 2 16.0 187
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2640/11 C 0 18.2 550
2019-10-17 2019-10-17 Åby-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/11 C 4 12.9 827
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/1 D 6 17.9 241
2019-10-05 2019-10-05 Åby-1 Temple of Dreams Temple of Dreams   [v 7] 2140/8 D 0 16.0g 90
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2660/7 B 3 14.9 151
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/11 D 0 17.5g 1000
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-11 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2160/6 A 5 16.9 129
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/3 D 0 17.9g 124
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 11] 1640/11 D 0 13.2 1000
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/8 C 7 16.0 231
2019-09-19 2019-09-19 Åby-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2160/7 C 1 15.5 90
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 B 1 15.6 45
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 8] 2140/6 D str
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-11 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2640/8 D 0 16.1 427
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 0 15.6g 41
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 C 6 15.3 849
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-6 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 1 13.4 38
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/2 D 0 17.0 810
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 5 15.7 413
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/10 C 2 16.4 214
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Franseska Franseska   [s 5] 2140/10 C 2 18.4 43
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/4 C 5 14.8 84
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Carozzo Carozzo   [v 4] 2140/4 B 0 18.4 50
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/13 C 0 17.2 292
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/6 D 7 15.0 206
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2080/1 B 6 14.1 60
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-1 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 C 3 17.6 148
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/1 C 4 15.9 49
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 C 7 16.4 608
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Käck Mi Käck Mi   [v 9] 2140/11 C 4 17.6 270
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-9 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/10 C 7 19.3 135
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/14 A 1 14.5 17
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/11 D 2 16.4 451
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/12 C 0 g 634
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/8 C 0 17.2 791
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2140/8 B 2 15.0 40
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-6 Kizunguzungu Kizunguzungu   [s 3] 2140/5 D 0 22.5g 459
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 Automower Automower   [v 6] 2140/9 D 0 16.9 327
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/13 A 1 14.4 89
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-6 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/8 D 0 19.9 1028
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-7 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/1 D 0 18.6g 1831
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-8 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 0 1127
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-10 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 D 0 18.5 344
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 2180/12 C 0 15.7 154
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Zack de Castella Zack de Castella   [v 10] 2140/3 D 7 17.1 221
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2660/7 C 6 17.3 927
2019-06-27 2019-06-27 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/9 C 0 16.3 192
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/10 C 6 13.2 604
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2140/9 D 8 19.9 271
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/3 B 4 17.9 215
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/10 C 2 16.6 756
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 10] 2140/11 D 2 16.5 485
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 2140/1 C 4 16.5 47
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 C 8 18.3 304
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/4 B 2 14.6 43
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2640/1 C 7 17.8 308
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-3 Lotta Roc Lotta Roc   [s 8] 2140/1 D 0 g 66
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 D 6 15.2 692
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Olivinia Olivinia   [s 5] 2140/8 B 0 g 33
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-6 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/2 C 1 16.1 46
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-7 King Sir Phillippe King Sir Phillippe   [v 4] 2140/2 D 0 g 250
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-8 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/5 C 2 16.7 118
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-2 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/3 D 3 17.5g 589
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/4 D 0 17.0 1241
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 1640/12 D 5 13.0 2079
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-8 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 D 1 14.5 115
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2640/8 C 0 14.2 374
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-9 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/7 D 0 18.5g 1267
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/3 C 0 15.0 104
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-11 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 4 17.2 253
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 B 0 15.7 426
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/10 D 0 13.7 977
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/6 C 5 17.1 98
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/1 D 7 17.3 367
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 1640/7 D 7 17.0 494
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-7 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2640/1 D 7 16.6 488
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-8 Automower Automower   [v 6] 2140/8 C 5 17.9 120
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 4] 1640/2 C 0 17.2 889
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2140/5 C 7 18.1g 245
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/11 C 2 16.9 31
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 2140/6 A 8 16.4g 37
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/4 C 0 17.9g 583
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/1 C 4 16.7 173
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 C 4 17.5g 127
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 0 18.5 826
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/3 C 5 13.5 50
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/7 D 0 17.2 947
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Hults Ingela Hults Ingela   [s 4] 2160/8 B 6 17.8 154
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/2 D 2 16.3 149
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Carlossatisfaction Carlossatisfaction   [v 5] 2140/3 D 0 18.4 298
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-4 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/2 D 3 17.6 267
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2180/14 B 6 16.0 727
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/3 D 6 15.1 809
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/1 C 4 12.9 172
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2640/1 A 6 14.9 156
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 D 1 18.5 70
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/5 B 3 15.3 59
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 C 3 17.1 68
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 B 4 16.3 337
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2160/8 B 4 16.5 337
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 D 5 17.1 441
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 C 5 17.2 274
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/3 C 0 g 144
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/7 D 3 17.9 54
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2140/6 B 3 17.2 34
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 A Matter of Time A Matter of Time   [s 5] 2140/6 D 5 17.9 240
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 8] 2140/2 D 0 g 70
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2140/8 B 0 g 182
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/1 C 3 15.7 153
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/7 C 1 17.1 29
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2660/5 B 3 18.4 132
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/11 D 0 17.9 345
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-1 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/4 B 0 24.3g 44
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-5 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/8 D 0 g 335
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/9 B 5 15.8 30
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2160/12 D str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/6 C 5 16.4 268
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/4 D 3 17.9 342
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 A 0 17.2 146
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Nora Marke Nora Marke   [s 6] 2140/3 C 2 16.4 293
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 1640/8 D 0 g 240
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/9 D 3 12.6 124
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 B 2 16.1 56
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2180/13 A 0 17.4 36
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/8 D 3 781
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2100/6 C 1 14.4 34
2019-01-03 2019-01-03 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/1 C 3 15.0 67ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se