V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-11 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2640/10 0 17.9 169
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 3180/8 3 18.0 445
2015-12-20 2015-12-20 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/9 1 18.4 220
2015-12-19 2015-12-19 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/12 7 18.6g 216
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 4] 2140/3 6 17.2g 111
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 9] 2140/5 0 20.3g 233
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/2 3 15.9 1134
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/8 6 18.3 325
2015-11-30 2015-11-30 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2140/4 5 17.2 450
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/10 7 13.8 319
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-6 National Day National Day   [v 6] 2160/11 0 18.3 705
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-4 Nidoqueen Jons Nidoqueen Jons   [s 4] 2140/9 7 21.4g 288
2015-11-27 2015-11-27 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 3] 2140/6 7 19.6g 41
2015-11-22 2015-11-22 Åby-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2160/5 0 15.3 757
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/12 7 15.1 867
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-5 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/2 1 18.8 26
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2160/11 3 17.3 196
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/1 0 14.4 144
2015-11-07 2015-11-07 Eskilstuna-2 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2140/10 7 17.0 1178
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/8 3 15.2 166
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/4 4 51
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-3 Golden Bowl Golden Bowl   [h 6] 2160/6 0 g 180
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2100/3 6 14.2 490
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 1640/2 5 14.5 112
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 7] 2640/5 0 g 800
2015-10-24 2015-10-24 Axevalla-6 National Day National Day   [v 6] 2140/14 6 16.3 496
2015-10-20 2015-10-20 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 7] 2140/12 7 15.2 92
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2140/6 6 16.2 409
2015-10-18 2015-10-18 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 3] 2140/7 2 17.1 185
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 1640/10 2 13.5 56
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 7] 2140/2 6 15.1 107
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 5] 2180/11 8 18.3g 24
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-3 Raj Comfirst Raj Comfirst   [v 4] 2140/1 1 18.4 244
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 6] 2640/15 6 16.5 69
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Carrotlover Carrotlover   [h 4] 2640/7 0 17.0 754
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-6 National Day National Day   [v 6] 2140/9 6 16.7 104
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/11 B 0 18.1 412
2016-12-29 2016-12-29 Åby-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 A 0 16.4 532
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2180/9 C 0 g 144
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/12 A 3 18.9 51
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-11 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 4] 2160/15 B str
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 A 0 g 114
2016-12-12 2016-12-12 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/3 D 0 528
2016-11-23 2016-11-23 Åby-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/7 A 3 16.2 64
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-5 Mandy Laday Mandy Laday   [s 3] 2140/5 D 0 21.3g 382
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/2 B 4 15.9 79
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 D 5 16.8 308
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 C 0 g 156
2016-11-15 2016-11-15 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 4 16.5 106
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-10 Zack de Castella Zack de Castella   [v 7] 2160/11 C 5 17.0 216
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/8 C 2 15.7 505
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-6 Tjalle Komp Tjalle Komp   [v 9] 2140/12 D 0 17.9 612
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-5 Zeta de Castella Zeta de Castella   [s 7] 2140/9 A 6 16.4 54
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/4 C 3 14.4 352
2016-10-30 2016-10-30 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 C 2 12.7 359
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/10 B 6 16.5g 118
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/15 C 7 16.3 265
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/7 B 0 14.6 116
2016-10-20 2016-10-20 Mantorp-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/6 B str
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/7 A 0 g 100
2016-10-18 2016-10-18 Axevalla-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/13 A 4 16.7 37
2016-10-17 2016-10-17 Halmstad-12 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2640/12 B 0 16.3 289
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-12 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2660/13 D 3 16.9 146
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/15 A 7 16.6 462
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Niveau Niveau   [v 7] 2140/12 C 0 14.9 678
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1640/12 B 4 13.2 123
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2160/9 C 4 16.3 198
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2609/14 D 0 17.4 179
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-12 Niveau Niveau   [v 7] 2160/9 C 4 15.0 149
2016-09-19 2016-09-19 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 1640/7 A str
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2640/6 C 0 18.3 127
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/1 B 4 16.4 428
2016-08-29 2016-08-29 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 C 6 15.4 545
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/11 C 1 16.2 321
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-10 Turbolenna Turbolenna   [s 4] 2140/9 D 8 21.2g 612
2016-08-27 2016-08-27 Axevalla-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2640/12 D 7 16.1 823
2016-08-25 2016-08-25 Åby-11 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/12 B 8 15.4 349
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-8 Stay Classy Stay Classy   [v 4] 2140/9 B 1 15.9 34
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-5 Vångs Enok Vångs Enok   [v 5] 2140/5 C 3 19.9g 249
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-4 Kayman Boy Kayman Boy   [v 9] 1640/7 D 0 16.4 858
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/10 C 6 15.4 176
2016-08-18 2016-08-18 Åby-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2180/14 A 2 14.3 313
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/4 C 0 15.7g 156
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 D 0 g 109
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-7 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 6] 2140/15 D 8 17.2 1819
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/13 B 3 16.9 217
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-5 Dats Doncella Dats Doncella   [s 5] 2140/2 C 5 16.4 257
2016-08-13 2016-08-13 Mantorp-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/5 D 0 16.5 445
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-8 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/12 C 5 19.2 236
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/12 C 5 17.0 446
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/5 D 5 13.8 595
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-7 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 1640/8 D 0 16.9 436
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2160/8 B 2 14.9 177
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-2 Glenmorangie Glenmorangie   [v 5] 2640/8 D 0 20.8 252
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Hornbäckens Lina Hornbäckens Lina   [s 5] 2140/9 D 0 g 161
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/7 C 3 15.8 1571
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-11 Baja Rosa Akema Baja Rosa Akema   [s 4] 2140/10 C 4 18.2g 331
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-11 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2180/12 A 4 15.4 89
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Niveau Niveau   [v 7] 2140/9 D 7 14.5 392
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-4 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/12 D 7 17.1 499
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-7 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/9 B 0 12.2 357
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/6 D 6 14.9 132
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/10 B 1 16.0 41
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-2 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2140/8 B 4 16.4 120
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-5 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/14 A 5 17.5 125
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/3 B 6 14.3 120
2016-06-23 2016-06-23 Vaggeryd-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 0 g 79
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-9 Janita Loves You Janita Loves You   [s 6] 2140/11 C 0 18.0 511
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-8 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2160/11 B 0 25.1g 556
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 1660/8 C 1 13.9 50
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 2140/1 D 3 14.9 201
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 5] 2140/7 B 1 15.5 28
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-3 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 1640/8 D 3 12.6 568
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/1 C 0 20.6 67
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/2 B 1 17.6 51
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 8] 2160/12 A 3 18.0 61
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 A 1 14.5 46
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/4 A 1 16.3 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-4 Alien Heartbreaker Alien Heartbreaker   [s 6] 2140/2 B 0 g 258
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-3 Stora Hökhult Stora Hökhult   [v 3] 2140/10 C 0 18.3 576
2016-06-05 2016-06-05 Axevalla-1 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2160/11 C 0 19.6g 131
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/8 D 0 17.9 774
2016-06-03 2016-06-03 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 7] 2140/11 C 5 15.1 563
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2660/15 D 0 16.1 909
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Evisir Evisir   [v 8] 1640/5 B 3 14.1 46
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-10 National Day National Day   [v 7] 2160/8 D 0 17.3 529
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/2 D 7 17.1 576
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/4 C 7 16.9 577
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/3 D 2 15.6 128
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-2 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/11 D 0 g 345
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2640/1 C 3 17.0 113
2016-05-10 2016-05-10 Axevalla-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/6 D 3 15.2 379
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-5 Gold'n Glitter Gold'n Glitter   [s 6] 1640/5 B 0 g 44
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-1 Niveau Niveau   [v 7] 2140/4 B 2 15.6 159
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 1640/8 D 0 16.0 318
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 4] 2140/6 C 0 g 74
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 D 2 16.4 129
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Golden Bowl Golden Bowl   [h 7] 2140/7 C 0 g 313
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/7 B 1 17.6 51
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Niveau Niveau   [v 7] 2140/15 B 8 15.7 985
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 C 6 16.4 472
2016-04-25 2016-04-25 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/9 C 3 15.0 161
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/11 B 3 18.5 73
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/11 D 0 14.0 616
2016-04-17 2016-04-17 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 D 0 18.3 190
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-9 Donna de Castella Donna de Castella   [s 6] 2140/7 C 0 20.4 198
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-8 Mamba O.K. Mamba O.K.   [v 10] 2140/10 D 7 17.2 673
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-5 Hökhults Rebecca Hökhults Rebecca   [s 9] 2640/12 D 5 17.8 575
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/11 D 3 16.4 167
2016-04-11 2016-04-11 Mantorp-9 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/2 C 5 120
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/4 D 0 17.1 71
2016-04-02 2016-04-02 Åby-5 Felix V.M. Felix V.M.   [v 7] 2140/1 C 1 15.7 23
2016-04-02 2016-04-02 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 4] 2140/9 C 1 17.3 65
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-8 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 8] 1640/3 C 4 12.9 647
2016-03-31 2016-03-31 Åby-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/9 D 6 15.3 567
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2160/15 B 4 15.4 620
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/13 A 0
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-10 Joy for Us Joy for Us   [v 8] 2140/10 C 0 15.7 173
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-9 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2140/9 C 3 16.3 89
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-7 Rydens Gemma Rydens Gemma   [s 10] 2180/4 C 0 g 203
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-5 Åhlunda Jazzamataz Åhlunda Jazzamataz   [s 5] 2140/2 C 7 19.1 33
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Ekebo Lover Ekebo Lover   [s 7] 2140/10 B 4 16.7 102
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-1 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2160/6 D 0 18.3g 234
2016-03-16 2016-03-16 Axevalla-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/1 B 3 16.6 53
2016-03-01 2016-03-01 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/10 C 6 16.7 245
2016-02-28 2016-02-28 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2180/12 B 5 17.2 325
2016-02-25 2016-02-25 Åby-10 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/14 C 0 g 206
2016-02-19 2016-02-19 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 8] 2140/7 C 5 16.3 468
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2140/9 D 0 18.7 233
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 2160/12 D 3 17.7 981
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-2 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/3 C 1 17.8 120
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 5] 1640/1 D 0 17.7g 635
2016-01-28 2016-01-28 Mantorp-1 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2160/6 C 0 g 272
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-10 National Day National Day   [v 7] 2160/14 C 0 18.3 380
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 4] 2160/14 B 1 18.5 139
2016-01-07 2016-01-07 Åby-5 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 5] 2140/5 D str
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 National Day National Day   [v 7] 2140/3 D 6 17.4 876
2017-12-31 2017-12-31 Örebro-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 D 2 15.4 405
2017-12-23 2017-12-23 Axevalla-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 681
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/7 B 0 15.9 176
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/12 B 3 16.5 287
2017-12-10 2017-12-10 Solvalla-11 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/4 D 3 13.7 367
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-2 Mr Jalla Jalla Mr Jalla Jalla   [v 5] 1640/7 C 2 14.9 142
2017-11-30 2017-11-30 Örebro-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 7 15.2 452
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2640/12 D 0 18.5 879
2017-11-26 2017-11-26 Mantorp-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/2 D 2 15.2 158
2017-11-23 2017-11-23 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.1 291
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/8 B str
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/11 C 4 14.2 231
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-6 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/4 D 0 17.9 565
2017-11-09 2017-11-09 Åby-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 C 3 14.7 1012
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 6 15.3 367
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1660/6 B 4 18.1 162
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 B 5 13.8 63
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-4 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/5 D 2 16.2 95
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/2 C 5 15.3 344
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/5 B 0 g 259
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-4 Pegasus Photo Pegasus Photo   [v 7] 2140/14 C 0 16.3 455
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 2140/11 B 6 16.4 638
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-1 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/9 D 2 18.6 417
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2100/5 C 1 14.8 60
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2640/12 A 7 17.2 178
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-3 Devil Em Devil Em   [v 4] 2640/8 B 0 22.4 283
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/4 C 5 17.9 814
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-3 Ryan's Symphony Ryan's Symphony   [v 5] 1640/6 C 3 15.2 236
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/9 D 8 17.1 443
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-5 Pierre Pierre   [h 5] 1640/1 B 5 14.5 16
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/13 D 8 16.3 500
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/13 B 6 14.5 499
2017-09-29 2017-09-29 Axevalla-4 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 322
2017-09-25 2017-09-25 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/9 D 4 13.6 226
2017-09-21 2017-09-21 Åby-10 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/7 C 5 16.4 196
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2140/7 B 0 14.9 52
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-9 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 2140/3 C 5 16.0 67
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/8 B 0 15.6 237
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/9 C 3 14.1 283
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-2 d'Amore d'Amore   [s 3] 2160/9 B 0 20.0g 124
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2680/10 C 0 18.9 1321
2017-09-14 2017-09-14 Örebro-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 3] 2140/3 D 3 18.6 346
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-1 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 C 7 17.2g 113
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/11 C 4 13.5 317
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2160/15 C 0 21.8g 1518
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/5 C 2 13.4 102
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-1 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 2] 1640/1 C 4 19.1 241
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-11 Love for Life Love for Life   [v 6] 2140/1 C 4 17.1 637
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Google Google   [s 9] 1640/4 D 6 16.2 152
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-6 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2640/7 B 5 18.5g 24
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Trombone Trombone   [s 5] 2140/10 C 0 g 45
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-10 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 C 5 15.4 50
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-11 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/4 C 6 17.3 29
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/5 C 6 14.3 169
2017-08-17 2017-08-17 Åby-7 Whisky Akema Whisky Akema   [v 6] 2140/7 C 3 13.4 74
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-5 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2660/9 C 2 16.5g 148
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/7 C 1 17.0 185
2017-08-15 2017-08-15 Vaggeryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/10 D 5 12.2 629
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 9] 2140/3 B 4 16.9 342
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-8 Google Google   [s 9] 2140/15 D 0 16.2 872
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2660/7 C 2 16.4 132
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-9 Love Me Tender Love Me Tender   [s 7] 2180/9 B 1 15.6 35
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-7 Alfa's Symphony Alfa's Symphony   [v 5] 1640/11 D str
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-6 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2140/4 A 3 17.4 85
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/4 A 4 16.1 39
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-3 National Day National Day   [v 8] 2640/1 D 8 19.7 244
2017-07-31 2017-07-31 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/6 B 0 17.6 541
2017-07-28 2017-07-28 Halmstad-7 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/3 D 5 14.9 145
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2660/7 A 0 22.2g 37
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/10 C 2 13.6 226
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/3 A 6 14.1 271
2017-07-24 2017-07-24 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 1640/6 D 7 13.7 826
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/4 D 0 g 880
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/7 D 0 16.8 357
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 C 4 15.0 546
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2140/15 A 0 g 31
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Pierre Pierre   [h 5] 1640/5 C 4 12.3 71
2017-07-02 2017-07-02 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 1640/2 C 3 13.2 74
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-8 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2640/8 B 4 15.9 245
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-7 Save Our Souls Save Our Souls   [s 6] 1640/7 B 4 13.7 73
2017-06-27 2017-06-27 Åby-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/15 A 3 15.2 250
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-5 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/8 C str
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-3 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/11 D 0 16.8 286
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-10 Google Google   [s 9] 2160/11 B 4 17.4 198
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 1640/9 B 3 13.4 85
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-8 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/3 C 1 15.8 57
2017-06-08 2017-06-08 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/8 C 0 13.9 1448
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-9 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 1640/10 B 0 16.8g 493
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-7 Carrotlover Carrotlover   [h 6] 2160/11 D 1 16.5g 384
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/11 A 0 17.7 363
2017-05-29 2017-05-29 Åby-8 Yoghurt Composite Yoghurt Composite   [v 6] 2140/9 B 4 16.3 27
2017-05-29 2017-05-29 Åby-6 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 C 1 16.6 87
2017-05-29 2017-05-29 Åby-3 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2140/4 B 2 15.3 136
2017-05-25 2017-05-25 Åby-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/5 B 5 15.3 47
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/2 D 2 15.5 44
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/8 D str
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2160/15 B 2 15.5 92
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Elle Joli Elle Joli   [s 6] 2140/10 B 3 14.7 90
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2160/9 B 7 18.1 430
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-4 Joy for Us Joy for Us   [v 9] 2180/13 A 7 15.3 256
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 5] 2160/8 A 0 19.9g 116
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-9 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/7 B 0 20.9g 118
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-8 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/4 C 0 g 45
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 National Day National Day   [v 8] 2140/10 B 0 18.4 181
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-3 Cinzano Akema Cinzano Akema   [h 9] 2140/1 B 5 17.1 35
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-2 Symphonic Filippa Symphonic Filippa   [s 4] 2640/6 C 7 19.3 263
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/7 D 0 18.4g 51
2017-04-22 2017-04-22 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/11 D 2 15.8 220
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-1 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/3 C 5 17.9 200
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-11 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 3 14.9 93
2017-04-04 2017-04-04 Axevalla-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/12 B 2 15.3 346
2017-04-01 2017-04-01 Åby-7 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2140/11 C 1 16.4 109
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Minttu Akema Minttu Akema   [v 5] 2140/4 D 5 18.2 840
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-12 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2180/15 C 3 15.1 561
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 21.1g 349
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Leon Brodde Leon Brodde   [v 6] 2140/5 D 3 17.0 46
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/10 A 6 16.3 70
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-5 Pay Me Laday Pay Me Laday   [v 4] 2140/7 D 0 g 59
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Holy Heart Holy Heart   [v 7] 1640/1 D 4 15.4 151
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 6] 2140/3 C 5 14.6 47
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2140/12 C 0 16.3 483
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-10 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2160/10 B 0 20.9g 316
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 8] 2140/8 B 0 17.0 65
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-8 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/5 C 6 19.9 683
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-8 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2140/11 D 0 15.6 892
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 1640/8 B 0 16.7 348
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/9 C 4 17.5 141
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 5] 2140/6 B str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 5] 2160/14 A 4 17.3 58
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-6 Dream in Matchtown Dream in Matchtown   [v 6] 2640/6 C 0 18.7g 353
2017-01-14 2017-01-14 Örebro-5 Winner from Simba Winner from Simba   [v 9] 2100/3 D 5 15.8 885
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/7 B 1 16.3 100
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 18.1 812
2018-12-22 2018-12-22 Mantorp-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 B 7 16.5 663
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/3 B 2 14.8 18
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1640/5 B 6 14.1 44
2018-12-16 2018-12-16 Örebro-1 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2200/12 A 0 18.0 562
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-6 Lyssum Lyssum   [s 3] 2140/4 C 2 19.2 94
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/7 D 0 g 203
2018-12-13 2018-12-13 Mantorp-1 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/1 C 4 15.2 68
2018-12-02 2018-12-02 Mantorp-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 2 15.8 63
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/12 C 0 g 23
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1640/11 D 2 14.8 426
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/7 C 2 13.9 67
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 B 8 18.3 485
2018-11-25 2018-11-25 Örebro-2 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/4 C 1 14.3 22
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 14.2 104
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/10 D 5 15.0 1303
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/11 C 6 13.3 583
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/6 C 3 14.3 230
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/11 B 2 14.8 107
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 C 5 15.7 667
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/1 D 4 13.6 215
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/6 D 3 17.2 69
2018-11-07 2018-11-07 Åby-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/4 D 0 12.7g 235
2018-11-07 2018-11-07 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/12 C 7 15.9 553
2018-11-02 2018-11-02 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2100/5 B 1 13.9 408
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Bear Son Bear Son   [v 7] 2140/10 B 4 17.0 59
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Frascati Boko Frascati Boko   [v 6] 1640/11 C 4 15.1 114
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/5 D 0 19.4g 271
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 D 2 14.7 376
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-8 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1640/9 D 6 13.8 421
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/8 B 3 15.7 271
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/5 D 0 g 332
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/9 D 4 16.8 57
2018-10-11 2018-10-11 Åby-4 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 16.2g 308
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-12 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2180/9 B 4 16.5 82
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-9 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/8 D 0 18.5g 760
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/15 D 0 15.9 1256
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-3 Automower Automower   [v 5] 2140/9 C 0 16.8 394
2018-10-06 2018-10-06 Åby-9 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 1 14.4 409
2018-10-06 2018-10-06 Åby-7 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/8 B 3 16.0 56
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 1 17.7 308
2018-09-26 2018-09-26 Åby-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/9 D 8 15.7 1665
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Commendatore Commendatore   [v 6] 2140/4 B 4 14.1 46
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/7 D str
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/15 D 0 18.2 277
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Automower Automower   [v 5] 2140/6 C 1 17.9 43
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 3160/10 B 5 16.3 90
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/5 C 3 16.3 54
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 1640/12 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2160/14 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/2 B 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1609/10 C 0
2018-08-28 2018-08-28 Axevalla-9 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2160/5 C 3 16.1 198
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/1 D 4 19.7 111
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-6 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/8 D 6 17.6g 293
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 C 4 16.4 86
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2100/9 D 0 15.0g 258
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/2 C 2 16.6 33
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-8 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/4 D 2 18.4 48
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/12 B 3 15.6 124
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/10 C 0 16.4 97
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2140/4 C 5 16.2 73
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Automower Automower   [v 5] 2140/10 B 2 18.1 42
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/8 C 0 13.3 587
2018-07-26 2018-07-26 Lindesberg-4 Carrotlover Carrotlover   [v 7] 2180/12 A 0 16.3 206
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-2 Automower Automower   [v 5] 2140/6 B 2 18.2 32
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-6 Tide Water Tide Water   [s 6] 2140/11 C str
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-4 National Day National Day   [v 9] 2140/5 D 0 17.8 405
2018-07-25 2018-07-25 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/8 C 6 18.3 92
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 C 4 15.0 41
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 7] 2140/6 C 0 19.5 370
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Whitesnake Whitesnake   [v 10] 2140/5 C 3 18.3 68
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-12 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2180/15 B 1 14.1 206
2018-07-15 2018-07-15 Vaggeryd-4 Love for Life Love for Life   [v 7] 2640/4 D 0 g 347
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/4 D 4 14.6 406
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2160/6 C 7 16.0 292
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-7 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/10 C 6 13.3 270
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 1609/7 C 7 15.5 160
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-1 Turbolenna Turbolenna   [s 6] 1609/11 C 7 17.4g 827
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2640/3 D 0 18.0 467
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-7 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2660/9 D 0 21.7g 689
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-5 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2160/11 C 4 17.5 926
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-3 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/14 B 4 15.7 149
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/6 C 3 15.7 203
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/7 C 4 14.5 268
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/2 C 6 15.0 57
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-6 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/9 C 4 14.5 72
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 0 17.7 1120
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-6 Quite a Turbo Quite a Turbo   [v 6] 2140/10 D str
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-5 Käck Mi Käck Mi   [v 8] 2140/9 B 7 18.8g 124
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-8 Sasea Sasea   [v 8] 2140/8 C 5 19.7 86
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/9 D 4 15.9 297
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 1609/11 B 0 13.3g 169
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 1609/12 C str
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/4 D 0 14.5 315
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-3 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/7 C 0 17.9 343
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Cote d'Azur Cote d'Azur   [s 6] 2140/10 D 4 17.7 194
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/6 B 0 g 210
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Josef Palema Josef Palema   [v 6] 2140/3 D 7 18.5 353
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/6 C 4 15.7 55
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-4 Jägermeister Akema Jägermeister Akema   [h 7] 2140/2 D 4 15.6 102
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 B 5 14.8 86
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/1 B 5 16.9 218
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/3 D 2 14.8 110
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-8 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2160/4 B 2 16.6 54
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-4 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 1640/5 D 0 16.8g 490
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2180/10 A 5 15.7 115
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-1 Ulrika Lavec Ulrika Lavec   [s 6] 2140/10 D 0 20.5 852
2018-05-03 2018-05-03 Åby-2 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/2 C 4 17.3 491
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-10 Greenleaf Slim Greenleaf Slim   [h 8] 2180/10 D 4 15.0 116
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/6 D 0 15.5 1874
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-5 Conrads Gerd Conrads Gerd   [s 8] 1640/11 D 0 22.3g 1645
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 2140/9 C 4 14.2 259
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-11 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/7 C 0 15.1 528
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-9 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2640/1 D 4 18.0 821
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 1640/7 D 0 17.9 836
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-8 Devil Em Devil Em   [v 5] 2140/2 C 0 g 174
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2140/2 D 3 16.1 268
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-2 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/2 A 4 16.9 55
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/7 C 2 15.9 102
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-7 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 3] 2140/6 B 3 17.9 370
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 9] 1640/7 C 3 12.1 210
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-1 Elle Joli Elle Joli   [s 7] 2140/4 D 5 15.4 791
2018-04-04 2018-04-04 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/5 C 0 17.6 644
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 10] 2180/11 A 6 18.0 102
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-5 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 B 0 18.0 50
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-4 Mackmyra L.A. Mackmyra L.A.   [v 8] 2140/3 C 0 18.3 130
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2140/7 B 2 17.7 29
2018-03-25 2018-03-25 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 6 15.5 360
2018-03-25 2018-03-25 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2160/6 C 0 g 347
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-5 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 1640/8 D 0 16.0 316
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/3 C 2 16.9 1026
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Okobaloz Okobaloz   [v 6] 2140/10 A 0 21.4g 44
2018-03-17 2018-03-17 Åby-5 Joy for Us Joy for Us   [v 10] 2140/2 C 1 16.1 166
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/8 C 0 17.8 82
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/9 C 4 19.4 593
2018-02-28 2018-02-28 Åby-5 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/9 D 4 17.4 524
2018-02-22 2018-02-22 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2140/8 D 8 14.9 738
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/4 C 4 15.6 52
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-10 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 4] 2140/4 D 1 18.5 44
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-1 Calvados Akema Calvados Akema   [v 7] 2160/5 B 5 20.9 151
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 6] 2640/11 C 0 18.2 550
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-7 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 6] 2140/14 C 2 16.0 187
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-4 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/8 C 8 17.0 131
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-8 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/15 D 6 16.6 915
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-7 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2640/4 B str
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-5 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 7] 2140/13 D 0 17.1 961
2019-12-12 2019-12-12 Åby-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2160/2 C 4 16.7 69
2019-12-08 2019-12-08 Färjestad-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 C 0 18.8 160
2019-12-05 2019-12-05 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/1 B 5 16.1 31
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 D 4 15.4 136
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-6 Go West Young Man Go West Young Man   [v 3] 2140/11 B 1 15.7 88
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2100/1 D 3 15.8 47
2019-11-23 2019-11-23 Örebro-6 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2609/6 C 5 17.5 53
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/8 A 1 13.5 74
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-5 Fanny V.D. Fanny V.D.   [s 8] 1640/2 C 0 18.7 174
2019-11-19 2019-11-19 Mantorp-4 Blue Star Caviar Blue Star Caviar   [s 7] 2140/12 D 4 16.8 613
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-9 Marta Easy Marta Easy   [s 5] 2140/11 D 0 18.0 663
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-7 Arn Hammering Arn Hammering   [h 9] 2140/8 B 3 14.3 263
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-6 Marjons Julle Marjons Julle   [v 8] 2140/11 D str
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-5 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/10 C 7 17.0g 277
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/7 D 5 15.7 58
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2100/3 B 4 13.0 111
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/5 D 2 14.7 388
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-7 Temple of Dreams Temple of Dreams   [v 7] 2140/2 D 5 16.4g 44
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/5 C 1 15.3 35
2019-10-29 2019-10-29 Axevalla-9 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2160/9 D 3 19.3 184
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/9 C 0 14.5 262
2019-10-17 2019-10-17 Åby-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/11 C 4 12.9 827
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/1 D 6 17.9 241
2019-10-05 2019-10-05 Åby-1 Temple of Dreams Temple of Dreams   [v 7] 2140/8 D 0 16.0g 90
2019-10-03 2019-10-03 Örebro-3 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2660/7 B 3 14.9 151
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-11 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2160/6 A 5 16.9 129
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-7 Dabkas Rainbowdash Dabkas Rainbowdash   [s 4] 2140/11 D 0 17.5g 1000
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 11] 1640/11 D 0 13.2 1000
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/3 D 0 17.9g 124
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/8 C 7 16.0 231
2019-09-19 2019-09-19 Åby-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2160/7 C 1 15.5 90
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-8 Vår Amadeus Vår Amadeus   [v 8] 2140/6 D str
2019-09-06 2019-09-06 Axevalla-2 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 B 1 15.6 45
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-11 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2640/8 D 0 16.1 427
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 0 15.6g 41
2019-08-24 2019-08-24 Mantorp-6 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 C 6 15.3 849
2019-08-20 2019-08-20 Solvalla-6 Minnestads Ecuador Minnestads Ecuador   [v 6] 2140/5 D 1 13.4 38
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-7 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/10 C 2 16.4 214
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 5 15.7 413
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/2 D 0 17.0 810
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/13 C 0 17.2 292
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-6 Carozzo Carozzo   [v 4] 2140/4 B 0 18.4 50
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/4 C 5 14.8 84
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-2 Franseska Franseska   [s 5] 2140/10 C 2 18.4 43
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/6 D 7 15.0 206
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2080/1 B 6 14.1 60
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/14 A 1 14.5 17
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-9 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/10 C 7 19.3 135
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-8 Käck Mi Käck Mi   [v 9] 2140/11 C 4 17.6 270
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 C 7 16.4 608
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/1 C 4 15.9 49
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-1 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 C 3 17.6 148
2019-07-14 2019-07-14 Lindesberg-7 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/11 D 2 16.4 451
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/13 A 1 14.4 89
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-7 Automower Automower   [v 6] 2140/9 D 0 16.9 327
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-6 Kizunguzungu Kizunguzungu   [s 3] 2140/5 D 0 22.5g 459
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Whisky Akema Whisky Akema   [v 8] 2140/8 B 2 15.0 40
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-2 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/8 C 0 17.2 791
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-1 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/12 C 0 g 634
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-8 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 D 0 1127
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-7 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/1 D 0 18.6g 1831
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-6 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/8 D 0 19.9 1028
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-12 Napoleon C.D. Napoleon C.D.   [v 9] 2180/12 C 0 15.7 154
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-10 Franseska Franseska   [s 5] 2140/1 D 0 18.5 344
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-8 Zack de Castella Zack de Castella   [v 10] 2140/3 D 7 17.1 221
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2660/7 C 6 17.3 927
2019-06-27 2019-06-27 Åby-3 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/9 C 0 16.3 192
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-4 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/10 C 6 13.2 604
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 C 8 18.3 304
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 2140/1 C 4 16.5 47
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Niveau Niveau   [v 10] 2140/11 D 2 16.5 485
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/10 C 2 16.6 756
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Fingersprint Fingersprint   [v 4] 2140/3 B 4 17.9 215
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2140/9 D 8 19.9 271
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-8 Stjernbergs Zelma Stjernbergs Zelma   [s 7] 2140/5 C 2 16.7 118
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-7 King Sir Phillippe King Sir Phillippe   [v 4] 2140/2 D 0 g 250
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-6 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/2 C 1 16.1 46
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-5 Olivinia Olivinia   [s 5] 2140/8 B 0 g 33
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-4 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/1 D 6 15.2 692
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-3 Lotta Roc Lotta Roc   [s 8] 2140/1 D 0 g 66
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-2 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2640/1 C 7 17.8 308
2019-06-16 2019-06-16 Mantorp-1 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/4 B 2 14.6 43
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-8 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 1640/2 D 1 14.5 115
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-7 Golden Bowl Golden Bowl   [v 10] 1640/12 D 5 13.0 2079
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/4 D 0 17.0 1241
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-2 Rowena Crown Rowena Crown   [s 5] 2140/3 D 3 17.5g 589
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2640/8 C 0 14.2 374
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-9 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/7 D 0 18.5g 1267
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-11 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 4 17.2 253
2019-05-23 2019-05-23 Axevalla-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/3 C 0 15.0 104
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-11 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/6 C 5 17.1 98
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-8 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/10 D 0 13.7 977
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 B 0 15.7 426
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-8 Automower Automower   [v 6] 2140/8 C 5 17.9 120
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-7 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2640/1 D 7 16.6 488
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-5 Zeb Macay Zeb Macay   [v 7] 1640/7 D 7 17.0 494
2019-05-19 2019-05-19 Vaggeryd-4 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2640/1 D 7 17.3 367
2019-05-17 2019-05-17 Kalmar-8 Pim Pim Joli Pim Pim Joli   [s 4] 1640/2 C 0 17.2 889
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-6 Ugly Duckling Ugly Duckling   [v 6] 2140/6 A 8 16.4g 37
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-4 Symphonic Irja Symphonic Irja   [s 5] 2140/11 C 2 16.9 31
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-3 Kings Miss Kelly Kings Miss Kelly   [s 8] 2140/5 C 7 18.1g 245
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-8 Lajos Diwa Lajos Diwa   [s 8] 2140/1 C 4 16.7 173
2019-05-13 2019-05-13 Mantorp-7 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2140/4 C 0 17.9g 583
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/3 D 0 18.5 826
2019-05-06 2019-05-06 Mantorp-3 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 C 4 17.5g 127
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-10 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2140/3 C 5 13.5 50
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-10 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/2 D 2 16.3 149
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-9 Hults Ingela Hults Ingela   [s 4] 2160/8 B 6 17.8 154
2019-04-29 2019-04-29 Mantorp-2 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/7 D 0 17.2 947
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2180/14 B 6 16.0 727
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-4 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/2 D 3 17.6 267
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-2 Carlossatisfaction Carlossatisfaction   [v 5] 2140/3 D 0 18.4 298
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/3 D 6 15.1 809
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-6 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 1640/1 C 4 12.9 172
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2640/1 A 6 14.9 156
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 11] 2180/11 B 4 16.3 337
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 C 3 17.1 68
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/5 B 3 15.3 59
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-1 Golden Guard Golden Guard   [h 3] 2140/1 D 1 18.5 70
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-7 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/5 D 5 17.1 441
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2160/8 B 4 16.5 337
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2140/15 C 5 17.2 274
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 7] 2140/8 B 0 g 182
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-6 Marjons Julle Marjons Julle   [h 8] 2140/2 D 0 g 70
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 A Matter of Time A Matter of Time   [s 5] 2140/6 D 5 17.9 240
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2140/6 B 3 17.2 34
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-2 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/7 D 3 17.9 54
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/3 C 0 g 144
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-9 Pilgrim Tell Pilgrim Tell   [v 6] 2140/1 C 3 15.7 153
2019-02-15 2019-02-15 Örebro-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2160/7 C 1 17.1 29
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/11 D 0 17.9 345
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-2 Hjälmstorps Rune Hjälmstorps Rune   [h 7] 2660/5 B 3 18.4 132
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2180/9 B 5 15.8 30
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-5 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2160/8 D 0 g 335
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-1 Lyssum Lyssum   [s 4] 2140/4 B 0 24.3g 44
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-1 Darius Dante Darius Dante   [v 8] 2160/12 D str
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-9 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/12 A 0 17.2 146
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-5 Calvados Akema Calvados Akema   [v 8] 2140/4 D 3 17.9 342
2019-01-28 2019-01-28 Mantorp-3 Joy for Us Joy for Us   [v 11] 2140/6 C 5 16.4 268
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-3 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 1640/8 D 0 g 240
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Nora Marke Nora Marke   [s 6] 2140/3 C 2 16.4 293
2019-01-23 2019-01-23 Åby-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 1640/9 D 3 12.6 124
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Okobaloz Okobaloz   [v 7] 2140/8 D 3 781
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Carrotlover Carrotlover   [v 8] 2180/13 A 0 17.4 36
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-4 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/2 B 2 16.1 56
2019-01-10 2019-01-10 Örebro-9 Felix V.M. Felix V.M.   [v 10] 2100/6 C 1 14.4 34
2019-01-03 2019-01-03 Åby-7 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 7] 2140/1 C 3 15.0 67
2020-12-26 2020-12-26 Solvalla-5 Ufo Jet Ufo Jet   [v 7] 3180/5 B 7 15.6 145
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-10 Symphonic Lincoln Symphonic Lincoln   [v 8] 1640/2 D 2 12.7 714
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-6 Felix V.M. Felix V.M.   [v 11] 2640/4 C 2 14.4 283
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-3 Leonas Yulia Leonas Yulia   [s 4] 2140/12 C str
2020-12-16 2020-12-16 Åby-8 Felix V.M. Felix V.M.   [v 11] 2160/7 C 6 14.0 553
2020-12-16 2020-12-16 Åby-3 Francks de Soto Francks de Soto   [v 5] 2160/10 B 7 16.5 1041
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-9 Winner from Simba Winner from Simba   [v 12] 2160/12 D str
2020-12-05 2020-12-05 Åby-3 Ufo Jet Ufo Jet   [v 7] 3160/3 B 1 15.8g 138
2020-12-04