V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet. - Vi trä..


Geir Vegard Gundersen är en av Norges mest framgångsrika tränare trots att han inte har så många hästar i stallet.
- Vi tränar knappt 30 hästar, blandat med ungt och gammalt. Vi satsar på kvalité i stället för kvantitet, säger norrmannen.
Fjolåret var det bästa någonsin och stallet tog hem flera tunga titlar. 2020 har börjat i dur och framför allt är det flera unghästar som visat framfötterna.
- Vi har förmånen att få jobba med fina individer och det ser onekligen spännande ut i år också.
En av treåringarna, Elegant Ima, är svenskfödd och siktet är inställt på Svenskt Travkriterium.
- Elegant Ima är en stor talang. Han har sprungit två 1.13-tider och det är klart att vi har förhoppningar på honom. Nu verkar den svenska treårskullen vara riktigt bra och det är bara att hoppas att hästen får vara hel och frisk framöver, säger Geir Vegard Gundersen.

Bästa chansen direkt
På Jarlsberg får stall Gundersen förlita sig på de lite äldre hästarna och han har vässat lite extra.
- Det ska bli kul att se vad Gretzky B.R. kan hitta på i Ulf Thoresen Grand International. Hästen är i mycket fin form och vann med alla krafter kvar senast. Gången innan spurtade han sylvasst på Örebro, men diskades då det var lite trångt på upploppet. Bakspår underlättar inte, men det kunde varit sämre och blir det bara lite tempo så kan han överraska.
Bästa chansen kommer redan i inledningen av V75®. Noble Superb svarade för en femstjärnig insats senast och räds inte de tre varv som väntar.
- Noble Superb är en riktigt bra häst och han gör oss sällan besvikna. Han visade senast att han är i fin form och distansen spelar ingen roll. Det är många att runda, men över den här distansen brukar det lösa sig.
Geir Vegard Gundersen kommenterar sina övriga två hästar på V75.
- 8 Max Brady (V75-3) spurtade starkt senast och hade full fart över mål. Han är i mycket bra form, men tyvärr har han fått sämsta läget och möter så pass tufft motstånd att det blir svårt att vinna. Kör dom lite för fort i täten så stiger hans chanser och jag ser honom som en outsider.
- 3 Faust Boko (V75-5) håller bra form och gick i mål med lite krafter kvar senast. Det är en hedershäst som är ute på lite för djupt vatten den här gången och jagar pengar, säger Geir Vegard Gundersen.

Joakim Brundin, Kanal 75


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var mots..


Missle Hill hade inte tävlat sedan Elitloppet, där han efter andraplatsen i försöket blev sexa i finalen. Den här gången var motståndet betydligt beskedligare men spår åtta bakom startbilen kan ställa till det för vilken häst som helst. Den högkapable amerikanen löste emellertid uppgiften utan några som helst bekymmer. Örjan Kihlström satt i sulkyn och han körde omgående till positionen utvändigt om ledande Diamanten, som nådde de första 500 meterna på 1.10,4 och varvet på 1.11,4. Diamanten stretade emot bra över upploppet men Missle Hill var bara bäst och Örjan Kihlström måttade in en säker seger på känt manér.
- Han var mycket bättre i dag. Han hängde för mycket på en töm i Elitloppet och betedde sig inte normalt. Nu hade vi bytt bett och låtit honom ta igen sig och han var lugnare i värmningen, sa Daniel Redén efter triumfen.
- Det är inte lätt att vinna utvändigt och han är en rätt så liten häst som inte orkar så mycket hemma i sanden. Men han är en ruggig tekniker. Han är grym alltså!
Missle Hill kom i mål på kilometertiden 1.10,3 över 1 640 meter och fick 100 000 kronor för besväret.

Segergest av Lindblom
Karat Band hade lekstuga i Lindesberg Fyraåringspris. Han tog ledningen i ett nafs och efter ett lugnt inledningsvarv grillades konkurrenterna rejält under slutrundan. Stilen lämnade en del övrigt att önska i sista sväng men då var loppet redan avgjort och körande tränaren Åke Lindblom kunde kosta på sig en segergest i god tid före mållinjen.
- Han har lite bekymmer genom svängen fortfarande men när vi kom in på rakan blåste han bara undan med tussarna kvar och relativt okörd, kommenterade Åke Lindblom som har höga tankar om sin häst.
- Han kan vara min nya stjärna. Han är grym! Han är så cool, ligger aldrig på och dummar sig aldrig. Han är fantastisk alltså.

Promenad i parken för Liljendahls stjärnämne
I Fornabodas Treåringspris buntade ett sto ihop grabbarna. Visserligen underlättades vägen till vinnarcirkeln av att favoriten Hennessy Am galopperade kort efter start men ingen skugga ska falla över Oblivion. Reijo Liljendahls högklassiga märr kom närmast från seger i Treåringseliten för ston under elitloppshelgen. Den gången vann hon via en virvlande spurt. Nu stack hon till ledningen och där fick körande Ulf Ohlsson dra ner på tempot. Varvet nåddes på 1.14,0 och Oblivion behövda inte visa hela sitt register för att tåga undan till tredje raka segern i en snabb avslutning.
- Den här hästen har ingredienser. Hon är startsnabb och hon är bra. Jag tyckte om henne redan första gången jag såg henne men sedan har det varit lite gropar i asfalten. Det går sällan raka spåret men jag hoppas att vi är på rätt väg, sa Reijo Liljendahl.

Heroisk insats i brons
I långloppet blev det favoritseger genom Katja Melkko-tränade Exaudio Vici (Örjan Kihlström) och i kallblodsloppet fångade Jan-Olov Perssons Bol Brage (Mats E Djuse) in omgångens största favorit Tekno Lynet på upploppet. Bronsdivisionsförsöket gick till Leif Witasp-tränade Ganyboy som i Kaj Widells händer gjorde en heroisk insats när han trots slutvarvet i tredjespår hade mod att kontra ut en smygkörd konkurrent den sista biten. Övriga V86-lopp vanns av Conrad Lugauers Arturo Beech (Markus Waldmüller) och Björn Goops Easy Creation. Åtta rätt på V86 betalade 5 424 kronor, sju rätt 106 kronor och sex rätt 18 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Farlander Am Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.- Jag kollade in och k&o..


Farlander Am

 Farlander Am tränas numera av Johan Svensson, men det är ingen ny bekantskap för Halmstadamatören.
- Jag kollade in och köpte honom på auktion och sedan körde jag in honom innan han gick vidare till Magnus Dahlén.
Farlander Am inledde med två imponerande segrar hos Dahlén och lovade mycket.
- Han matchades mot kulltoppen och sprang bland annat på Conrads Rödluva vid ett tillfälle. Treårssäsongen slutade med ytterligare två segrar och drygt 200 000 kronor insprunget.

Självförtroendet tillbaka
Fjolåret blev mer eller mindre misslyckat.
Farlander Am startade tio gånger och fick mager utdelning och hästen flyttades till Johan Svensson i januari i år.
- Hästen hade problem med infektioner och var lite hängig ett tag. Jag tränade på och han blev bättre och bättre och var väl förberedd när han gjorde sin första start för mig.
Det slutade med seger och efter det har Farlander Am tagit ytterligare två seger.
- Han har vunnit med krafter kvar varje gång. Han har fått tillbaka sitt självförtroende och jag var mycket nöjd med honom i sista jobbet.
Hur långt sträcker sig dina förhoppningar?
- Han möter bra hästar och det finns inga enkla lopp i den här klassen. Vi fick det bästa spår jag kunde tänka mig och jag tar gärna ett lopp i rygg på ledaren. Dom springer inte ifrån honom i alla fall, säger Johan Svensson.

Joakim Brundin, Kanal 75


Test Joakim Brundin, Kanal 75..


Test 

Joakim Brundin, Kanal 75


Gotland och Visbytravet ser ut att få finbesök nästa onsdag då Björn Goop anmält färske Kymi Grand Prix-vinnaren Vitruvio t..


Gotland och Visbytravet ser ut att få finbesök nästa onsdag då Björn Goop anmält färske Kymi Grand Prix-vinnaren Vitruvio till Gotlandslöpningen.
Vitruvio, som nästan tjänat 13 miljoner kronor, vann i fjol bland annat Oslo Grand Prix, då i regi Alessandro Gocciadoro.
Startlistan till Gotlandslöpningen, som lockar med 175 000 kronor till vinnaren, blir klar på torsdagen liksom övriga lopp inom V86®. Loppet avgörs över distansen 2120 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Jim Oscarsson gjorde långresan från Kalmar till sin tidigare hemmabana med endast en häst. Det visade sig vara värt besväret. Nä..


Jim Oscarsson gjorde långresan från Kalmar till sin tidigare hemmabana med endast en häst. Det visade sig vara värt besväret. När han lyfte ut Aperfecttric till anfall från tredje par utvändigt med 600 meter till mål i Margaretaloppet för treåriga ston flög den talangfulla damen runt motståndet i tredjespår, avväpnade enkelt favoritspelade ledarduon Hill’s Angel och You Could Be Mine, och seglade undan till överlägsen seger.
- Att hon har en bra spurt visste jag. Nu visade hon att hon har en riktigt bra långspurt. Jag är förstås jättenöjd med henne, sa Jim Oscarsson om hästen som han själv fött upp och äger.

Enkelt för lillsyrran
Det kördes fyra lopp i Margaretas Tidiga Unghästserie under kvällen och varje vinnare belönades med 300 000 kronor. I avdelningen för fyraåriga ston gick segerchecken till American Hill. Lillasystern till fixstjärnan Campo Bahia kördes till ledningen efter ett halvvarv av sin tränare Conrad Lugauer och därefter stod hon i en klass för sig.
I loppet för de fyraåriga grabbarna serverades Go West Young Man ett spårsnålt lopp av Örjan Kihlström och sedan Stefan P Pettersson-träningen fått fritt spurtutrymme på innerspår på upploppet avgjorde han till seger.

Fortsatt obesegrad i Sverige
Margaretaloppet för treåriga hingstar och valacker kördes utanför V64-spelet och där förlängde Stefan Melander-tränade supertalangen Hell Bent For Am segerraden. Att han startade med bakspår samtidigt som värste konkurrenten på pappret, Hector Sisu, stack till ledningen saknade betydelse. När hästarna kom upp för varvning avancerade Örjan Kihlström från kön och sedan han övertagit ledningen joggade Hell Bent For Am hem fjärde raka segern i ohotad stil.

Fransk styrkedemonstration
I långloppet imponerade Jörgen S Erikssons fransman Galba Ringeat när han tog en utklassningsseger från positionen utvändigt om ledaren. Övriga V64-lopp vanns av Timo Nurmos-tränade Ghostintheshell (Rikard N Skoglund) och Daniel Redéns Hill Street. De som lyckades pricka in samtliga rätt på V64® fick för det 6 246 kronor. Fem rätt gav 210 kronor och fyra rätt 33 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-4 Royal Starlight Royal Starlight   [s 4] 1640/8 0 17.3 61
2015-11-06 2015-11-06 Färjestad-9 Royal Starlight Royal Starlight   [s 4] 1640/2 2 13.8 76
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-8 Royal Starlight Royal Starlight   [s 4] 2100/6 2 14.4 381
2015-10-19 2015-10-19 Färjestad-8 Prince T.C. Prince T.C.   [v 9] 2140/12 8 17.1 595
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-9 Royal Starlight Royal Starlight   [s 4] 2140/1 5 14.0 272
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-1 Väskinge Borka Väskinge Borka   [s 6] 2140/1 0 g 295
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-11 Askö Rite On Askö Rite On   [s 4] 2160/9 8 19.5g 574
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-8 Royal Starlight Royal Starlight   [s 4] 2140/4 3 14.9 373
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Pieceinthepuzzle Pieceinthepuzzle   [v 7] 2640/9 7 16.6 594
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-10 Soma Soma   [s 6] 2140/11 A str
2016-12-07 2016-12-07 Bjerke-7 Royal Starlight Royal Starlight   [s 5] 2100/2 D 0 75
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-5 Royal Starlight Royal Starlight   [s 5] 2640/1 D 2 16.7 271
2016-11-11 2016-11-11 Färjestad-8 Royal Starlight Royal Starlight   [s 5] 2160/9 D 0 16.4 519
2016-11-03 2016-11-03 Åby-2 Waffel Waffel   [v 5] 2140/1 D 2 17.0 248
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 Royal Starlight Royal Starlight   [s 5] 2140/12 C 4 15.5 63
2016-08-08 2016-08-08 Färjestad-10 Askö Rite On Askö Rite On   [s 5] 2140/12 C 4 15.9 180
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Dirty Dancing In Dirty Dancing In   [s 4] 2640/8 A 0 17.0 78
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Metallic Beat Metallic Beat   [v 5] 1609/11 C 0 g 250
2016-07-06 2016-07-06 Lindesberg-3 Royal Starlight Royal Starlight   [s 5] 2140/3 D 0 15.6 343
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-7 Royal Starlight Royal Starlight   [s 5] 2140/10 B 1 15.9 32
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-4 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2140/2 D str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 1640/4 D 0 15.0 152
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-3 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 1640/1 D 5 13.8 596
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-1 Hållihop Hållihop   [v 4] 2140/6 A 1 14.0 20
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-4 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2480/9 D 7 16.4 228
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-8 Hållihop Hållihop   [v 4] 2160/15 A 0 g 16
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-8 Knöses Ulrika Knöses Ulrika   [s 9] 2140/7 C 7 16.7 168
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-7 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2640/1 C 6 16.2 194
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-1 Joel Avant Joel Avant   [v 4] 2140/4 C 0 22.4g 517
2017-10-05 2017-10-05 Örebro-1 Gent's Agreement Gent's Agreement   [v 4] 2100/4 B 0 19.3g 89
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-8 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2140/4 D str
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-6 Hållihop Hållihop   [v 4] 2140/11 B str
2017-09-21 2017-09-21 Åby-7 Joe Martini Joe Martini   [v 5] 2140/5 C 3 14.2 68
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-9 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2140/1 C 0 16.5 89
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-5 Hållihop Hållihop   [v 4] 2140/8 A 2 14.9 24
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-3 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2080/8 D 0 14.8 125
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-7 Hållihop Hållihop   [v 4] 2100/5 A 1 15.3 17
2017-08-02 2017-08-02 Solvalla-1 Mago Mago   [v 4] 1640/3 B 5 14.0g 20
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-8 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2160/12 A 8 16.0g 35
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-5 Hållihop Hållihop   [v 4] 2140/5 A 1 14.5 16
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-8 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2140/2 D 3 14.0 665
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-1 Hållihop Hållihop   [v 4] 1680/3 B 1 18.3 11
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-1 Hållihop Hållihop   [v 4] 2100/8 C 1 18.3 83
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-6 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2080/2 D 6 15.9 174
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-2 Goes All Magic Goes All Magic   [s 3] 2140/2 D 6 19.3 655
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-8 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2140/10 D 0 15.4 440
2017-05-29 2017-05-29 Färjestad-4 Wille Willow Wille Willow   [v 10] 2140/8 D 4 15.7 1518
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Royal Starlight Royal Starlight   [s 6] 2140/9 D 5 14.9 136
2018-12-03 2018-12-03 Färjestad-10 Goes All Magic Goes All Magic   [s 4] 1640/11 B 1 16.6 26
2018-11-26 2018-11-26 Färjestad-2 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 4] 1640/2 B 0 18.0 77
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-2 Goes All Magic Goes All Magic   [s 4] 2140/5 C 1 17.2 206
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-3 Goes All Magic Goes All Magic   [s 4] 2140/7 D str
2018-10-27 2018-10-27 Färjestad-7 Somolli's Love Somolli's Love   [s 6] 1640/11 C 0 g 157
2018-10-15 2018-10-15 Färjestad-11 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 4] 2140/3 C str
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-1 Goes All Magic Goes All Magic   [s 4] 2080/1 A 1 18.4 36
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-5 Hållihop Hållihop   [v 5] 2480/10 A 0 g 46
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Goes All Magic Goes All Magic   [s 4] 2080/8 C 6 18.9g 269
2018-08-06 2018-08-06 Färjestad-3 Lorina Pink Lorina Pink   [s 4] 2140/10 A 3 15.5 40
2018-07-27 2018-07-27 Färjestad-1 Hållihop Hållihop   [v 5] 2640/2 B 0 g 82
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-4 Hållihop Hållihop   [v 5] 2140/10 B 0 g 61
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 Royal Starlight Royal Starlight   [s 7] 2100/4 C 0 132
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-6 Kristine Lilly Kristine Lilly   [s 4] 2100/1 A 2 19.3 59
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Hållihop Hållihop   [v 5] 2640/7 C 0 16.2 152
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-5 Hållihop Hållihop   [v 5] 1640/2 B 3 12.6 13
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Royal Starlight Royal Starlight   [s 7] 2140/8 C str
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-3 Hållihop Hållihop   [v 5] 2080/4 A 1 15.6 16
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-7 Royal Starlight Royal Starlight   [s 7] 2140/1 B 4 15.9 46
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-9 Ferry Boko Ferry Boko   [v 6] 2640/2 D 6 16.8 92
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 Lecompte Lecompte   [s 8] 2140/7 D 0 g 262
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 7] 2140/12 B 1 14.2g 17
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-5 Suncane Harvester Suncane Harvester   [s 10] 2140/6 D 0 18.2 638
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-10 Fixie Fixie   [s 7] 2180/9 B 0 g 55
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-5 Armagnac Armagnac   [h 4] 2140/11 C 7 15.8 247
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-4 Armagnac Armagnac   [h 4] 2140/5 A 3 16.6 46
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-5 Leia Lini Leia Lini   [s 6] 2140/2 C 0 g 121
2019-09-03 2019-09-03 Momarken-6 Goes All Magic Goes All Magic   [s 5] 2140/11 B 0 180
2019-08-28 2019-08-28 Åby-2 Mister Lee Mister Lee   [v 4] 2140/4 A 1 16.2 41
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-2 Goes All Magic Goes All Magic   [s 5] 2140/11 C 7 16.0 348
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Goes All Magic Goes All Magic   [s 5] 1640/9 C 5 14.0 160
2019-06-06 2019-06-06 Lindesberg-5 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 7] 2160/9 C 6 14.7 83
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-6 Västerbo Hard Cash Västerbo Hard Cash   [h 7] 2160/12 B 3 14.2g 44
2019-05-05 2019-05-05 Årjäng-8 Goes All Magic Goes All Magic   [s 5] 2140/8 C 6 16.5 69
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-1 Inka W.Boko Inka W.Boko   [s 4] 2140/5 B 1 17.3 30
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Genta Genta   [s 6] 2140/12 B 0 15.5g 53
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-9 Ragazzo da Sopra Ragazzo da Sopra   [v 6] 2660/7 B 1 14.9 106
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-3 Genta Genta   [s 6] 2160/9 B 6 15.9 134
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Cadabra Transs R. Cadabra Transs R.   [v 11] 2140/9 B 0 18.2g 365
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-3 Goes All Magic Goes All Magic   [s 6] 2140/5 C 0 16.1 289ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se