Henna Halme V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Henna Halme. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Henna Halme har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-4 Golden Indra Golden Indra   [s 8] 2140/2 D
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-9 Sahara Peyote Sahara Peyote   [v 5] 2180/9 B
2021-01-20 2021-01-20 Åby-6 Celsius Evo* Celsius Evo*   [v 7] 2140/12 B

Nyheter för travkusk Henna Halme


På torsdag i samband med nyårsafton avslutas travåret i Sverige. Och det sker tillsammans med nyinstiftade Sylvesterloppet på Axevalla, ..


På torsdag i samband med nyårsafton avslutas travåret i Sverige. Och det sker tillsammans med nyinstiftade Sylvesterloppet på Axevalla, som är värd för avslutningen på Winter Burst. V75 som även bjuder på en multijackpot och i potten för sju rätt just nu 82 miljoner kronor.
– Vi ville få ihop en både sportslig- och spelmässigt bra avslutning och jag tycker vi lyckades riktigt bra. Det blir något för spelarna att bita i, säger Axevallas sportchef, Lars Ågren.

36 ville starta
Lars Ågren tillträdde sin roll som sportchef 2019 efter många år som trogen medarbetare på sportavdelningen på Axevalla.
För travbanan utanför Skara blir det tredje året i följd man arrangerar V75 på nyårsafton. I år kom ledningen, med Ågren i spetsen, på att anordna Sylvesterloppet - ett långlopp över 2640 meter voltstart spridda över fyra olika distanser - för att få lite extra krydda på anrättningen.
– Jag tror vi lyckades riktigt bra. Intresset var oerhört högt med 36 anmälningar och det krävdes nästan 2 000 poäng för att komma med i loppet, berättar Ågren.
Flerklassloppet hade en budget på 300 000 kronor, men har nu fått en höjning till 337 080 kronor.
– Det är ackumulerade prispengar som gått till potten, förklarar Axevallas sportchef, som givetvis hoppas på en fortsättning om ett år.
– Vi ska göra en utvärdering i vanlig ordning och se vad vi kommer fram till. Den här starten gav dock mersmak och något att bygga vidare på.
Sylvesterloppet - årets sista lopp - har definitivt alla förutsättningar för att bli en riktig rysare.
Speciellt då det ligger 82 miljoner kronor i V75-potten.

Startlista
Sylvesterloppet (V75-7)
2640 meter voltstart
1 Amigo Racer – Morgan Ivarsson
2 Timo Lane – Robert Bergh
3 Conrads Janne – Rickard N Skoglund
4 Bransbys Juke Box – Hans Crebas
5 Oxidizer – Emilia Leo
6 Phoenix Photo – Jorma Kontio
7 Shapes – Carl Johan Jepson
2660 meter
8 Waikiki Silvio – Petter Karlsson
9 Zenzero Jet – Peter Ingves
10 Twinkle Face – Klaus Kern
2680 meter
11 Grainfield Aiden – Hannu Korpi
12 Vagabond Bi – Ulf Ohlsson
13 Sahara Peyote – Henna Halme
14 Aron Palema – Stefan Persson
2700 meter
15 Pacific Face – Thomas Uhrberg
Förstapris: 337 080 kronor

Magnus Blom, Kanal 75


Åby och Solvalla delar på V86 Xpress som är kryddad med en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 34 miljoner kronor, enbart på &arin..


Åby och Solvalla delar på V86 Xpress som är kryddad med en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 34 miljoner kronor, enbart på åtta rätt.
Veijo Heiskanen selar ut tre hästar på miljonspelet och det är ingen tvekan om vem som är bästa chansen. Panther Face har gjort flera fina lopp i sommar och varit bland de tre främsta, men utan att få sätta pricken över i:et. Han var inte långt ifrån segern i Grand Slam 75 näst senast och gången efter kom han aldrig till ifrån kön.
– 4 Panther Face (V86-1) går bra varje gång och i Tingsryd var han nära att vinna näst senast efter en stark avslutning. Senast var alla i vägen när vi skulle köra och vi kom aldrig in i matchen ute i spåren. Jag tycker att han har gjort sig förtjänt av en seger och står lite på tur. Jag tror att han vinner när som helst, säger Veijo Heiskanen.
– Jag har haft hästen i träning i ett år men första halvåret var det bara problem. Han var sjuk och det har strulat mycket och det har tagit sin tid. Men nu är han på rätt väg och han har som sagt bara gjort bra lopp de senaste månaderna. Så bra som han känns nu har han inte gjort tidigare och formen är den bästa han har haft hos oss.

"Dödens duger – har bra feeling"
Så sent som för en vecka sedan vann Heiskanen lopp på V86 då sambon Henna Halme styrde in Bag's Simoni först över mållinjen. Panther Face är i skrivande stund tredjehandsfavorit i V86-inledningen. Utgångsläget är spår fyra bakom bilen över kort distans men någon ledning blir det knappast.
– 1600 meter är kanske inte hans önskedistans men läget är bra och jag kommer att köra allt vad som går från start. Jag hoppas att snabbt komma ner i andraspår och dödens duger om jag kommer så långt. Jag har bra feeling och tycker att hästen måste räknas tidigt. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag igen. Det är min bästa chans för dagen, säger Veijo.
Åby-tränaren ligger däremot lågt med sina övriga två V86-hästar som båda har lottat till dåliga utgångslägen med spår åtta bakom bilen.
– 8 American Dream (V86-3) trodde jag skulle vinna senast i ett Breddlopp men det gjorde hon inte. Nu är det spår åtta och fel distans och det blir svårt. Det är pengar som gäller och vi gör inga ändringar.
– 8 Puccy Italia (V86-7) går helt okej och har bra form men är bortlottad även han från spår åtta. Han är snabb ut men det går inte att köra från det läget för då går han ingenting till slut. Jag får ligga lågt och det är sista slanten som gäller. Inga ändringar.

"Ett år till sen är det slut – är kämpigt"
Veijo Heiskanen har minskat sin rörelse och har i dagsläget 20 hästar i träning. Han är fortfarande kvar på träningsanälggningen Balltorp vid Åby-travet som enligt tidigare planer ska upphöra att existera framöver då det finns andra byggprojekt över det området.
– Ett år till och sen är det slut. Då måste vi flytta härifrån och jag vet inte vart vi ska ta vägen. Jag har inte hittat något annat ännu och det är kämpigt, suckar Veijo.

"Har fortfarande ont – men livet ut"
Han har de senaste året även brottats med andra problem då Veijo var med i en olyckshändelse i ett träningsjobb i fjol sommar. När Veijo åkte i backen bröt han ena lårbenet och tvingades till en lång konvalescens. Han är ännu inte helt återställd.
– Det är inte i närheten att vara bra. Jag klarar mig någorlunda men det kommer att bli men livet ut. Det är okej i alla fall och jag ska inte gnälla. Men jag känner av att jag har ont ibland och har fortfarande sviter kvar utav det. Jag har gått på sjukgymnastik två, tre gånger i veckan i åtta månader och det har blivit bättre men hundraprocentigt blir det aldrig. Men jag klarar mig.

Michael Carlsson, Kanal 75


Segerraden må ha blivit bruten, men magin finns kvar i Ecurie D.Den långbente fyraåringen visade att han kom ur nappataget med världselit..


Segerraden må ha blivit bruten, men magin finns kvar i Ecurie D.
Den långbente fyraåringen visade att han kom ur nappataget med världseliten i Hugo Åbergs Memorial på bästa sätt.
Den enda dramatik som bjöds var i en återkallad start då megafavoriten laddades iväg för fullt.
Det gjorde han även i det andra startförsöket och övertog ledningen från Brother Bill.
- Det är en fantastisk häst. Han har något långt utöver normala hästar. Han har enorma lungor, bra inställning och karaktär. Han har potential att bli en av de bästa i världen, berömde Goop som såg ut att få nackspärr när han kollade efter konkurrenterna sista 300 meterna för att mäta ut segermarginalen.
- Han behöver inte vinna med mer, det räcker så. Varje gång försöker man vinna med så lite som möjligt för att spara honom, fortsatte segerkusken.
Onsdagens joggingtur på 1.12,2/2 140 meter autostart var värd 100 000 kronor och tränaren Frode Hamre siktar nu vidare mot Europaderbyt.

Imponerande treåringar
Samma förstapris väntade treåringarna i Julienne och Gay Noons lopp.
Timo Nurmos Hoboken Am kom obesegrad i tre starter och klev nu ett steg närmare de elva raka som Ecurie D. inledde sin karriär med.
Även här handlade det om omedelbar ledning och utebliven dramatik.
- En väldigt fin häst, hon har visat att hon har allt som en bra travhäst behöver. Jag tycker att hon kan gå hur långt som helst. Nu siktar vi mot nästa fredag, berättade Nurmos och hänvisade till oaks- och kriteriekvalen.
Dit siktas förstås många av onsdagens deltagare, och en annan som stärkte sina aktier som kulltopp var Manny Muscle.
Reijo Liljendahls storklivade herre tog ledningen och kontrollerade ett galoppfyllt lopp.

Dubbeljackpot på onsdag
Och historien upprepade sig genom hela omgången.
Lovely O.O., Point Zero och Isan var också totofavoriter som tidigt kördes till tät och kunde dirigera in i mål.
Den enda som vann från annan position var omgångens näst mest spelade häst Don’t Be Shy där Peter Untersteiner istället kontrollerade fältet utanpå ledaren efter tidigt avancemang.
Kvällens ensamma överraskning stod Henna Halme och Bag’s Simoni för, också det från ledning, varifrån man kontrade ut Sandsjöns Enzo.
Omsättningen drog över 60 miljoner kronor vilket är rekord för V86, och rekord blev det även i antalet vinnare.
Hela 33 589 system prickade åtta rätt och belönas med 1 178 kronor vardera.
Jackpot på såväl sju- som sex rätt innebär att det väntar en ny jättepott med över 23 extramiljoner på onsdag.

Robin Johansson, Kanal 75


Undantagshästen Ecurie D. är därmed fortfarande obesegrad efter elva starter. Han var inte i närheten av förlust den här gån..


Undantagshästen Ecurie D. är därmed fortfarande obesegrad efter elva starter. Han var inte i närheten av förlust den här gången heller i det fantastiska fyraåringsloppet med 200 000 kronor i förstapris. Björn Goop lotsade honom igenom säkert från bakspår och i första kurvan körde han resolut mot täten. Brother Bill hade susat till ledningen direkt men Jorma Kontio gjorde ingen ansats till att svara när Björn Goop kom farande med Ecurie D. efter ett halvvarv. Sedan handlade det om ren och skär uppvisning. Den här karismatiske fyraåringen vet fortfarande inte hur det känns att förlora och han skar mållinjen till synes oberörd. Segertiden blev 1.12,9 över distansen 2640 meter med bilstart. Nästa start för Ecurie D. är planerad i Hugo Åbergs Memorial om två veckor då han ska få möta världseliten för första gången. Bäva månde konkurrenterna för den Frode Hamre-tränade värstingen.
– Det är ett monster på något sätt och han är fantastisk. Han har utvecklas hela tiden och har tagit ett trappsteg bättre än alla andra. Han hade lite karaktär och humör i början och var lite bebis förra året men i år har det bara blivit bättre. Han är bra på det också, berömde Björn Goop som gav Ecurie D. välförtjänta klappar när mållinjen passerades.
– Han är inte van att starta från bakspår utan han är mer van att bomba på från framspår. Det var en liten trång situation efter 75 meter med konkurrenter framför och det var lite tajt men han redde ut det också. Det är alltid kul att köra häst men en sådan här är extra kul, fortsatte Goop.
Tvåa i mål blev Brother Bill som hakade på bra i sin comeback och som nu matchas mot Svenskt Travderby. Trea blev Ultion Face före Aetos Kronos.

Enkelt för Heavy Sound i comebacken
Utöver Ecurie D. så bjöds det på flera fina prestationer den här tävlingsdagen i Eskilstuna. Och en V86-omgång som både inleddes och avslutades med riktiga praktskrällar som städade undan samtliga kvarvarande system.
Men först några rader om fjolårets Elitloppshäst Heavy Sound som var tillbaka efter ett långt skadeuppehåll. Daniel Redéns häst var megafavorit efter ett bländande kvallopp och hade en lämplig uppgift i comebacken. Han öppnade bra och fick överta ledningen från initialt spetsande Nappa Scar. Sedan var det lugna gatan. Heavy Sound och Kenneth Haugstad fick styra och ställa i täten och varva på beskedliga 1.15 första varvet. Hästen drog sedan på med under 1.09 sista rundan och vann hur enkelt som helst. Heavy Sound vann med både tussarna kvar och det norska huvudlaget oryckt i första starten efter nästan 14 månader. I sulkyn satt en nöjd och glad Kenneth Haugstad som fick en behaglig åktur.
– Det var mycket trevligt. Det blev ju lugnt i dag och vi fick köra sakta första varvet. Sedan blev han piggare och piggare sista varvet och det gick otroligt fort. Han är sig lik och är så otroligt glad hästen och gillar att springa. Det är kul att han är tillbaka, sa Kenneth Haugstad.

Dubbelt Hamre – Devious obesegrad även hon
En av V86-omgångens största favoriter Fabulous Pellini förlorade. Men det treåriga stoet var ändå fantastiskt bra för en frustrerad Erik Adielsson. Hon fick en galopperande häst framför sig och tappade tio till 15 meter i starten. Det var sedan väldigt långt fram till den ledande Devious som spetsade direkt från spår åtta bakom bilen. Det Frode Hamre-tränade treåriga stoet höll undan säkert över upploppet. Fabulous Pellini avslutade storstilat men trots en vass spurt räckte det ”bara” till en andraplats. Devious är därmed fortfarande obesegrad efter tre starter och kan helt klart vara en stjärna i vardande.
– Det var en jättefin häst som var snabb i benen. Det är inte ofta man tar ledningen från spår åtta bakom bilen. Hon kan säkert klättra en bra bit upp i klasserna, berömde Ulf Ohlsson.

1-procentaren Maze Runner fixade jackpot
Kvällens V86-rad blev svårfunnen och den inleddes med en riktig smällkaramell när Henna Halme ledde runt om med 2-procentaren Bag’s Simoni som tränas av Veijo Heiskanen.
Inför den sista avdelningen återstod det 75 system som hade chansen till alla rätt. Men ingen av dessa hade streck för 1-procentaren Maze Runner och Ulf Ohlsson som kom farande till slut. Efter en perfekt invändig resa och lucka i sista sväng spurtade Maze Runner ner Rushmore Face den sista biten. Vid seger för Rushmore Face hade en vinnare tagit hela potten på V86 värd sju miljoner kronor. Men nu var det Maze Runner som storskrällde för en mycket överraskad men glad tränare Maria Törnqvist.
– Jag sa till ägaren tidigare i dag att jag var sugen på att stryka när det var spår tolv över 1600 meter och dom förutspådde regn. Jag tänkte att vi struntar i det här och det tror jag att alla hästägare kan relatera till när det blir så. Men hästen kändes så fin och jag sa till Uffe när han körde ut att han känns sjukt bra. Men jag hade varit väldigt nöjd om vi hade fått sista pengarna. Loppet blev helt fantastiskt och jag är så glad. Hen är helt enorm och det är världens snällaste häst, sa Maria Törnqvist.
Sju rätt på V86 gav 18 311 kronor och sex rätt gav 499 kronor. Därmed blir det jackpot på V86 kommande onsdag som då avgörs i Östersund med Svenskt Kallblodsderby.

Michael Carlsson, Kanal 75


Henna Halme satte tonen direkt när hon tog hem Helen Ann Johansson Invitation med tvåprocentaren Attack Diablo. Ytterligare tre skrällar senare ..


Henna Halme satte tonen direkt när hon tog hem Helen Ann Johansson Invitation med tvåprocentaren Attack Diablo. Ytterligare tre skrällar senare var In Lime Tooma omgångens första, och enda, favorit att stå pall för trycket. Inför den avslutande avdelningen var värdet på V64® över 200 000 kronor och när tolvprocentaren Marres Diva rundade av omgången landade sexrättsutdelningen på 470 823 kronor. Ett av de tre vinnande systemet med alla rätt hade spelad alternativet V6 (endast i sexrättspotten) och kammade därmed in 1 177 057 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Dagen före årets första V75-finaler på Solvalla kastar landets travelit kördressen för att istället ikläda sig kostyme..


Dagen före årets första V75-finaler på Solvalla kastar landets travelit kördressen för att istället ikläda sig kostymer och galaklänningar. Under pompa och ståt kommer det dineras, skålas och hyllas på Stockholm Waterfront i centrala Stockholm. Det är medlemmarna i Svenska Hästsportjournalisters Klubb som röstar fram vinnarna i respektive kategori. Utom i den allra tyngsta. Om det blir Activated, Attraversiamo, Readly Express eller Propulsion som utses till Årets häst påverkar svenska folket med 50 procent av röststyrkan.

Med start 19.30 följer du galan i en egen ATG Live-kanal på ATG.se.
Och rösta gör du på aretshast.se.

De nominerade till Årets häst är:

Activated
Kön: sto
Ålder: fem år
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Kusk: Carl Johan Jepson
Ägare: Fredrik Wallin, m.fl.
Skötare: Annsofie Bergfelt
Uppfödare: Menhammar Stuteri AB
Rekord 2019: 1.11,6am
Insprungna pengar 2019: 4 740 000 kronor
Segerprocent 2019: 40
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla

Attraversiamo
Kön: hingst
Ålder: fem år
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Kusk: Erik Adielsson
Ägare: Caracolas AB (Svante Båth), m.fl.
Skötare: Linda Weman
Uppfödare: Martina Christensson Lindahl, Uppsala
Rekord 2019: 1.10,5am
Insprungna pengar 2019: 5 545 000 kronor
Segerprocent 2019: 71
Största seger 2019: Svenskt Travderby, Jägersro

Propulsion
Kön: hingst
Ålder: nio år
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Kusk: Örjan Kihlström
Ägare: Stall Zet (Daniel Redén)
Skötare: Ellinor Wennebring
Uppfödare: F V Caldwell & Bluestone Farms LLC, USA
Rekord 2019: 1.09,4ak
Insprungna pengar 2019: 8 416 376 kronor
Segerprocent 2019: 60
Största seger 2019: Åby Stora Pris, Åby

Readly Express
Kön: hingst
Ålder: åtta år
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Kusk: Björn Goop
Ägare: Bro Byggnads AB, Stockholm
Skötare: Inga Perk
Uppfödare: O.Carlsson Ekonomi AB & AB Lavec
Rekord 2019: 1.08,9ak
Insprungna pengar 2019: 5 129 107 kronor
Segerprocent 2019: 67
Största seger 2019: Prix de France, Vincennes


De nominerade till Årets tränare är:

Robert Bergh
Hemmabana: Åby
Antal segrar/segerprocent 2019: 231/19
Inkört 2019: 33 891 809 kronor
Största seger 2019: Svenskt Travkriterium med Power, Solvalla

Timo Nurmos
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent 2019: 210/28
Inkört 2019: 36 506 903 kronor
Största seger 2019: Prix de France med Readly Express, Vincennes

Daniel Redén
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent 2019: 105/28
Inkört 2019: 32 045 447 kronor
Största seger 2019: Svenskt Travoaks med Diana Zet, Solvalla

Fredrik Wallin
Hemmabana: Gävle
Antal segrar/segerprocent: 2019: 36/14
Inkört 2019: 10 077 267 kronor
Största seger 2019: Stochampionatet med Activated, Axevalla


De nominerade till Årets kusk är:

Björn Goop
Hemmabana: Färjestad
Antal segrar/segerprocent 2019: 198/19
Inkört 2019: 40 231 254 kronor
Största segern 2019: Prix de France med Readly Express, Vincennes

Carl Johans Jepson
Hemmabana: Färjestad
Antal segrar/segerprocent 2019: 222/14
Inkört 2019: 35 433 485 kronor
Största segern 2019: Stochampionatet med Activated, Axevalla

Örjan Kihlström
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent: 2019: 215/18
Inkört 2019: 56 787 998 kronor
Största segern 2019: Svenskt Travoaks med Diana Zet, Solvalla

Ulf Ohlsson
Hemmabana: Solvalla
Antal segrar/segerprocent: 2019: 314/14
Inkört 2019: 35 006 000 kronor
Största segern 2019: St Michel-Ajo med Makethemark, Mikkeli


De nominerade till Årets tvååring är:

Revelation
Tränare: Per Nordström, Jägersro
Största seger 2019: Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro

Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro

Global Badman
Tränare: Daniel Wäjersten, Bergsåker
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Bergsåker

Armani Degato
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Uttagningslopp Svensk Uppfödningslöpning, Jägersro


De nominerade till Årets treåring är:

Aetos Kronos
Tränare: Jerry Riordan, Halmstad
Största seger 2019: E3, Eskilstuna (världsrekord 1.11,8a/2140)

Brother Bill
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna

Diana Zet
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travoaks, Solvalla

Power
Tränare: Robert Bergh, Åby
Största seger 2019: Svenskt Travkriterium, Solvalla


De nominerade till Årets fyraåring är:

Activated
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla

Attraversiamo
Tränare: Svante Båth, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Travderby, Jägersro

Campo Bahia
Tränare: Conrad Lugauer, Jägersro
Största seger 2019: Konung Gustaf V:s Pokal

Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna


De nominerade till Årets äldre är:

Makethemark
Tränare: Petri Salmela, Boden
Största seger 2019: St Michel-Ajo, Mikkeli

Milliondollarrhyme
Tränare: Fredrik B Larsson, Solvalla
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Åby

Readly Express
Tränare: Timo Nurmos, Solvalla
Största seger 2019: Prix de France, Vincennes

Who’s Who
Tränare: Pasi Aikio, Solvalla
Största seger 2019: Jubileumspokalen, Solvalla


De nominerade till Årets sto är:

Activated
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Stochampionatet, Axevalla

Conrads Rödluva
Tränare: Daniel Redén, Solvalla
Största seger 2019: Breeders’ Crown, Eskilstuna

Racing Brodda
Tränare: Mattias Djuse, Solvalla
Största seger 2019: Derbystoet, Jägersro

Sayonara
Tränare: Fredrik Wallin, Gävle
Största seger 2019: Svampen Örebro


De nominerade till Årets kallblod är:

Björs Frej
Tränare: Annelie Lagergren, Bollnäs
Största seger 2019: Svenskt Mästerskap, Bergsåker

B.W.Rune
Tränare: Jan-Olov Persson, Hagmyren
Största seger 2019: Sleipner Cup final, Romme

Bäcklös Uriel
Tränare: Nicklas Blom, Gävle
Största seger 2019: Svenskt Kallblodskriterium, Dannero

Guli Anna
Tränare: Stefan Johansson, Umåker
Största seger 2019: Kriteriestoet, Dannero


De nominerade till Årets komet är:

Mats E Djuse (Östersund)
Resultat 2019: 99 segrar och 6,4 miljoner kronor inkört

Erica Guldhag (Skellefteå)
Resultat 2019: 12 segrar och 560 946 kronor inkört

Henna Halme (Åby)
Resultat 2019: 28 segrar och 1,9 kronor inkört

Victor Rosleff (Halmstad)
Resultat 2019: 24 segrar och 1,6 miljoner kronor inkört

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-23 2017-11-23 Åby-8 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 5] 2640/3 C 6 17.8 307
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-3 Georgia Georgia   [s 4] 2140/6 B 0 19.3g 76
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Georgia Georgia   [s 4] 2140/8 B 0 17.9 42
2017-10-29 2017-10-29 Åby-10 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 5] 2140/10 B 5 14.8g 49
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 2140/6 A 6 15.9 231
2017-10-19 2017-10-19 Åby-6 Alicia Rich Alicia Rich   [s 4] 2140/12 D 0 g 843
2017-10-12 2017-10-12 Åby-5 Alicia Rich Alicia Rich   [s 4] 2140/3 D 3 15.9 625
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Georgia Georgia   [s 4] 2140/7 D 5 15.0 244
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Centro Centro   [v 11] 1660/4 C 0 16.4 667
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-2 Emblas Magi Emblas Magi   [s 3] 2140/4 B 5 17.5 87
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 1640/6 B 2 15.1 37
2018-12-28 2018-12-28 Åby-7 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 4] 2160/8 C 4 20.1 820
2018-12-20 2018-12-20 Åby-3 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 3] 2140/2 C 5 17.6 473
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Joyride Cane Joyride Cane   [h 5] 2140/1 A 4 16.2 46
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Wahtoshi Wahtoshi   [s 3] 2140/12 C 8 17.4g 179
2018-12-15 2018-12-15 Åby-3 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2640/5 C 2 16.2 68
2018-12-13 2018-12-13 Åby-2 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 7] 1640/11 C 2 15.4 195
2018-12-13 2018-12-13 Åby-4 Love No Limit Love No Limit   [s 5] 1640/2 A 0 17.1g 75
2018-12-13 2018-12-13 Åby-6 One Way Face One Way Face   [s 7] 2640/5 D 0 17.2 731
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Livi Naughty Livi Naughty   [s 3] 2140/1 D 5 15.3 805
2018-12-13 2018-12-13 Åby-9 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/8 C 0 15.4g 168
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 7] 2140/3 C 3 18.3 32
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-8 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/6 C str
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-9 Mr Lindy Mr Lindy   [v 7] 1640/1 B str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-3 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 3] 2160/14 A 6 17.1 422
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-4 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 4] 2660/5 B 0 g 88
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Miss Fina Miss Fina   [s 5] 2140/3 B 0 16.6 77
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-8 Love No Limit Love No Limit   [s 5] 2140/7 A 0 14.7 98
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 6] 2140/1 C 2 12.9 150
2018-11-15 2018-11-15 Åby-7 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 7] 2140/10 C 4 15.7 511
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Joyride Cane Joyride Cane   [h 5] 2140/11 A 2 14.3 69
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/3 D 1 12.9 24
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-5 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/5 C 0 g 20
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/8 D 3 13.0 126
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Kid Vacation Kid Vacation   [v 5] 2140/6 C str
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 5] 2140/12 D 0 g 301
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Silent Victory* Silent Victory*   [s 5] 2140/2 C 4 14.3 116
2018-10-13 2018-10-13 Åby-10 Kindy Cane Kindy Cane   [s 4] 2140/2 D 0 15.0g 50
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-6 Puccy Italia Puccy Italia   [v 9] 2140/10 B str
2018-10-11 2018-10-11 Åby-5 Dark Xray Dark Xray   [v 7] 2140/9 D 8 14.3 555
2018-10-11 2018-10-11 Åby-6 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/9 C 0 g 203
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Miss Fina Miss Fina   [s 5] 2140/5 B 2 15.9 52
2018-10-06 2018-10-06 Åby-3 Nouvelle Felicia Nouvelle Felicia   [s 5] 2140/1 A 3 18.3 67
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Callipygian Callipygian   [v 4] 1640/3 B 1 14.3 28
2018-10-03 2018-10-03 Åby-6 Puccy Italia Puccy Italia   [v 9] 1640/3 C 0 g 253
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Veravia As Veravia As   [s 4] 2140/1 C 1 16.2 25
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-5 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/6 B 3 15.6 47
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-1 Windson Yankee Windson Yankee   [v 8] 2480/7 B 0 g 19
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 1680/5 C 0 23.2g 269
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 3] 2080/1 B 0 g 30
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-1 Puccy Italia Puccy Italia   [v 9] 2180/5 C 1 14.3 51
2018-09-06 2018-09-06 Åby-1 God Holy Navy God Holy Navy   [v 3] 2140/9 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-5 Alicia Bore Alicia Bore   [s 5] 1640/7 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-8 Keycard Keycard   [s 5] 2140/9 B 0 14.4g 97
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Love No Limit Love No Limit   [s 5] 2140/5 A 2 14.0 30
2018-08-23 2018-08-23 Åby-8 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/8 C 1 16.2 55
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-11 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1609/4 D 0 12.7 281
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/3 B 2 17.0 80
2018-08-11 2018-08-11 Åby-9 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2160/13 A 0 g 503
2018-08-10 2018-08-10 Åby-2 Scorzone Scorzone   [h 3] 2140/4 C 2 15.2 128
2018-08-10 2018-08-10 Åby-4 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2640/5 D 0 16.0 636
2018-08-10 2018-08-10 Åby-5 Keycard Keycard   [s 5] 2140/6 B 3 14.3 32
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/4 B 1 13.4 31
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-11 Love No Limit Love No Limit   [s 5] 2140/6 D 0 16.0g 109
2018-08-02 2018-08-02 Åby-1 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/4 C 3 16.7 80
2018-08-02 2018-08-02 Åby-2 Vincent I.T.* Vincent I.T.*   [h 4] 1640/4 A 0 12.8 28
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/12 B 2 14.4 85
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Miss Fina Miss Fina   [s 5] 2140/1 C 0 161
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-2 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/10 A 2 13.6 64
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-11 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 5] 2180/13 B 5 15.8 88
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 9] 2140/1 D str
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Prima Italia Prima Italia   [s 6] 2140/2 A str
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Yaganashi Yaganashi   [s 4] 2140/8 B 0 17.5g 147
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Brilliance Brilliance   [s 7] 2140/10 D 3 14.3 537
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-12 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/10 B 2 13.7 552
2018-07-01 2018-07-01 Åby-1 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/4 D 7 18.0 220
2018-07-01 2018-07-01 Åby-2 Scorzone Scorzone   [h 3] 2140/2 A 1 16.2 15
2018-07-01 2018-07-01 Åby-4 Limousin Limousin   [v 10] 2140/5 D 0 21.2 549
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/2 C 7 17.0 356
2018-06-28 2018-06-28 Åby-3 Veiled Veiled   [s 4] 2140/8 C 3 14.5 201
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Maremma Sock Maremma Sock   [s 5] 1640/1 D str
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-4 Maremma Sock Maremma Sock   [s 5] 2140/8 C 0 17.7g 22
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2140/4 B 0 17.6 34
2018-06-14 2018-06-14 Åby-6 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/9 A 4 15.1 42
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 4] 2140/11 B 2 16.3 23
2018-06-07 2018-06-07 Åby-3 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 1640/5 C 0 g 65
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 6] 2140/11 A 1 13.6 32
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-1 Ransus Girl Ransus Girl   [s 4] 1640/10 C 0 14.0 195
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-6 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/14 A 6 15.1 189
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Maremma Sock Maremma Sock   [s 5] 2140/4 D 5 14.5 117
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/4 A 0 g 21
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2140/3 D 2 13.7 174
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/6 C 1 12.1 58
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/2 C 0 14.0 265
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/11 D 6 14.2 33
2018-05-17 2018-05-17 Åby-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/6 B 1 14.0 25
2018-05-12 2018-05-12 Åby-3 Ransus Girl Ransus Girl   [s 4] 2140/4 C 0 16.0g 789
2018-05-09 2018-05-09 Åby-6 Batman Evo* Batman Evo*   [h 5] 3140/1 C 0 16.3g 195
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Herzog Greenwood Herzog Greenwood   [h 4] 2140/6 C 7 14.9 45
2018-05-09 2018-05-09 Åby-9 Milady Amok Milady Amok   [s 5] 2140/5 D 0 13.9 45
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Nouvelle Felicia Nouvelle Felicia   [s 5] 2140/6 A 2 18.2 25
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 That's the Spirit* That's the Spirit*   [v 6] 1640/4 B 0 g 21
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 5] 1640/1 B 0 g 17
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-3 Ransus Girl Ransus Girl   [s 4] 2140/5 C 7 15.9g 236
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Milady Amok Milady Amok   [s 5] 2140/8 C 0 15.6g 72
2018-04-28 2018-04-28 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/4 D 2 13.2 211
2018-04-27 2018-04-27 Åby-10 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/4 C 1 15.2 61
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 That's the Spirit* That's the Spirit*   [v 6] 2140/5 B 0 18.3g 21
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-9 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2660/6 B 0 g 170
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Milady Amok Milady Amok   [s 5] 2140/1 D 2 13.5 96
2018-04-12 2018-04-12 Åby-7 Conny Sisu Conny Sisu   [h 6] 2660/7 C 0 15.9 194
2018-04-04 2018-04-04 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/11 C 2 15.0 344
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-6 Herzog Greenwood Herzog Greenwood   [h 4] 2140/9 B 7 15.2 77
2018-03-25 2018-03-25 Åby-9 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2140/8 D 3 15.4 313
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/4 C 1 17.8 21
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 5] 2160/6 B 3 15.1 65
2018-03-17 2018-03-17 Åby-4 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2140/11 A 1 17.5 26
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Keycard Keycard   [s 5] 2140/9 C str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 1640/9 C 1 13.9 67
2018-02-28 2018-02-28 Åby-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2640/6 D 4 17.9 164
2018-02-03 2018-02-03 Åby-12 Keycard Keycard   [s 5] 2160/7 C 0 19.8g 549
2018-02-01 2018-02-01 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2640/2 C 5 17.2 257
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-8 Georgia Georgia   [s 5] 2140/2 C str
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/5 D 4 16.6 83
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2140/2 D 7 16.2g 629
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-11 Vesuvio Wise L. Vesuvio Wise L.   [h 5] 2660/9 D str
2019-12-30 2019-12-30 Åby-4 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2640/11 B str
2019-12-30 2019-12-30 Åby-5 Flashingsky Flashingsky   [v 3] 2140/6 D str
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-3 Key West Key West   [v 4] 1640/1 C 4 16.1 36
2019-12-18 2019-12-18 Åby-4 Zizou Zizou   [h 4] 2640/3 C 0 15.8 107
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-4 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/5 A 1 15.4 21
2019-12-12 2019-12-12 Åby-2 Key West Key West   [v 4] 2140/1 C 2 18.2 191
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 1640/8 C 5 14.6 181
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/10 D 5 16.7 389
2019-12-12 2019-12-12 Åby-10 Princess of China Princess of China   [s 6] 2160/7 B 0 g 227
2019-12-07 2019-12-07 Åby-2 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2660/6 B 2 15.9 84
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/4 D 0 14.5 410
2019-12-07 2019-12-07 Åby-12 Flashingsky Flashingsky   [v 3] 2140/4 D 8 20.3 498
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 Navy Blue Navy Blue   [s 5] 2140/6 D 0 17.4 151
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/3 D 0 18.5 118
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-2 Key West Key West   [v 4] 2140/2 D 3 18.2 200
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-4 Panther Face Panther Face   [h 7] 3160/3 C str
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 7] 2140/7 D 6 15.6g 582
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-4 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/6 B 3 14.8 41
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-5 Vesuvio Wise L. Vesuvio Wise L.   [h 5] 1640/10 C 7 14.8 109
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/5 C 0 16.5 147
2019-11-27 2019-11-27 Åby-2 Flashingsky Flashingsky   [v 3] 2140/5 D 8 22.4g 220
2019-11-27 2019-11-27 Åby-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/11 A 0 g 39
2019-11-27 2019-11-27 Åby-9 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 5] 2140/2 D 0 16.2 911
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-7 Panther Face Panther Face   [h 7] 2140/9 C str
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/2 B 3 15.1 56
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-8 Vasco Zack d'Asti Vasco Zack d'Asti   [h 5] 2160/5 D 0 17.7 161
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-4 Vesuvio Wise L. Vesuvio Wise L.   [h 5] 2140/2 C 0 g 37
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Zizou Zizou   [h 4] 1640/9 A 0 13.7g 30
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-8 Key West Key West   [v 4] 2140/1 C 3 17.6 38
2019-11-21 2019-11-21 Åby-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/3 C 3 13.3 141
2019-11-21 2019-11-21 Åby-8 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2660/11 D 0 17.2g 454
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Bear My Prince Bear My Prince   [v 4] 2140/2 D 0 g 676
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-6 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 2140/7 D 0 13.8 163
2019-11-14 2019-11-14 Åby-1 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 6] 2140/7 C 0 g 491
2019-11-14 2019-11-14 Åby-9 Edgy Look Edgy Look   [v 6] 1640/5 D 5 15.4 96
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-1 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/8 C 3 16.4 54
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-5 Grace Lime Grace Lime   [s 4] 1640/8 D 0 17.0 377
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-7 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 1640/8 D 0 13.7 40
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-10 Key West Key West   [v 4] 2140/7 D 0 19.5g 189
2019-11-02 2019-11-02 Åby-4 Prima Italia Prima Italia   [s 7] 2140/6 C 1 15.1 31
2019-11-02 2019-11-02 Åby-7 Key West Key West   [v 4] 2140/10 B 1 17.0 22
2019-11-02 2019-11-02 Åby-9 Glue Boko Glue Boko   [v 6] 2140/2 C str
2019-10-31 2019-10-31 Åby-2 Grand Prix Grand Prix   [h 3] 2140/8 D 0 17.3 263
2019-10-31 2019-10-31 Åby-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/1 D 2 13.5 326
2019-10-31 2019-10-31 Åby-5 Bear My Prince Bear My Prince   [v 4] 2140/8 B 7 19.4 125
2019-10-31 2019-10-31 Åby-6 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/2 C str
2019-10-31 2019-10-31 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/6 C 0 12.4 229
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-8 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 2140/4 D 5 14.4 90
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Cash Flow* Cash Flow*   [s 5] 2140/12 B 0 14.3 50
2019-10-23 2019-10-23 Åby-9 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/3 D 0 g 194
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/8 A str
2019-10-19 2019-10-19 Romme-11 Panther Face Panther Face   [h 7] 2140/12 D 0 13.9 97
2019-10-17 2019-10-17 Åby-1 Lady of Everwood* Lady of Everwood*   [s 4] 2160/13 B str
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2140/1 D str
2019-10-17 2019-10-17 Åby-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2660/4 B 5 15.8 56
2019-10-17 2019-10-17 Åby-9 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/4 D 4 703
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/12 B 7 13.3 237
2019-10-12 2019-10-12 Åby-10 Navy Blue Navy Blue   [s 5] 2140/11 D 0 g 547
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Inazawa Smart Inazawa Smart   [s 4] 2140/9 A 6 16.5 32
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-3 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2160/4 C str
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-5 Vasco Zack d'Asti Vasco Zack d'Asti   [h 5] 2140/6 D 0 16.6 151
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Beartime Beartime   [v 4] 2140/9 A 3 15.2 35
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/3 B 1 14.4 21
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Wild Action* Wild Action*   [v 4] 2140/2 D 6 19.5 33
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Alibi Alibi   [s 4] 2140/12 C 0 17.2 129
2019-10-03 2019-10-03 Åby-2 Lady of Everwood* Lady of Everwood*   [s 4] 2140/10 C 3 18.5 123
2019-10-03 2019-10-03 Åby-9 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/5 C 0 g 439
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-6 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 2640/12 D 0 16.5 584
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/1 B 6 13.9 104
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-1 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 5] 1680/5 D 0 16.1 44
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-3 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2080/2 D 7 16.2g 135
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-6 Lady of Everwood* Lady of Everwood*   [s 4] 2080/4 D 6 20.6 46
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-8 Merzan Merzan   [s 3] 2080/3 D 0 g 71
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 All Reasons All Reasons   [v 7] 2500/11 A 0 17.8 71
2019-09-25 2019-09-25 Åby-2 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1640/7 D 0 14.6 500
2019-09-25 2019-09-25 Åby-5 Grand Prix Grand Prix   [h 3] 2140/4 D 0 18.1g 1000
2019-09-25 2019-09-25 Åby-7 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/3 C 6 12.4 47
2019-09-25 2019-09-25 Åby-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2680/11 D str
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-1 Wild Action* Wild Action*   [v 4] 2140/1 D 0 19.0g 27
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-5 High Colours High Colours   [v 8] 2140/7 C 2 15.3 71
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-6 Prima Italia Prima Italia   [s 7] 2140/3 B 8 15.2 39
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-1 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 1640/4 B 0 g 37
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-6 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 3140/10 B 5 15.1 131
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-3 Love No More Love No More   [s 4] 2140/9 C str
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Candy Crush Candy Crush   [s 5] 2640/6 D 0 18.4 93
2019-09-19 2019-09-19 Åby-8 Key West Key West   [v 4] 2140/1 D str
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-7 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/3 B 4 14.5 24
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 3140/3 B 0 15.4 118
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-7 Hedwig Laday Hedwig Laday   [s 5] 2140/2 D str
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 1640/3 D 2 12.3 87
2019-09-07 2019-09-07 Åby-1 Key West Key West   [v 4] 2140/2 C 0 g 31
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/14 A 4 13.5 32
2019-09-07 2019-09-07 Åby-8 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 1640/4 A 1 12.2 15
2019-09-04 2019-09-04 Åby-8 Love No More Love No More   [s 4] 2140/2 C 0 g 38
2019-09-04 2019-09-04 Åby-9 Mellby Donna Mellby Donna   [s 7] 2140/6 D 0 18.9g 575
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-4 Bossy Alley Bossy Alley   [v 5] 2140/6 B 1 13.6 62
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-3 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/8 C 0 14.9 45
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-6 Wild Action* Wild Action*   [v 4] 2160/10 D 8 23.7g 95
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-4 Love No More Love No More   [s 4] 2140/4 D 0 16.0 187
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-6 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 5] 1640/10 D 0 14.1 1157
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-1 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/4 B 2 14.5 25
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-4 Cyklist Cyklist   [v 5] 1640/11 C 0 16.7 457
2019-08-28 2019-08-28 Åby-5 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1640/12 D 0 14.9 1509
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 1640/4 C 6 14.4 188
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-5 High Colours High Colours   [v 8] 2160/8 C 0 15.5 260
2019-08-20 2019-08-20 Åby-1 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2640/3 A 4 14.8 75
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/12 B 1 13.6 79
2019-08-20 2019-08-20 Åby-9 Målaresven Målaresven   [v 6] 2140/9 B 6 15.9 125
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-8 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/12 C 6 15.3 217
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/4 D 5 12.1 112
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 1609/5 B 1 11.5 30
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/10 D 6 14.9 144
2019-08-10 2019-08-10 Åby-8 Zizou Zizou   [h 4] 2140/4 C 0 13.5 50
2019-08-08 2019-08-08 Åby-2 Key West Key West   [v 4] 2160/4 C str
2019-08-08 2019-08-08 Åby-6 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/10 B 4 14.9 141
2019-08-08 2019-08-08 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/11 B 4 11.8 133
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-1 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1609/9 C 3 84
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-8 Love No More Love No More   [s 4] 1609/9 C 2 48
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/3 D 0 15.2 519
2019-08-01 2019-08-01 Åby-7 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2640/1 C 5 14.8 542
2019-08-01 2019-08-01 Åby-10 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/3 A 1 15.4 14
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-5 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 6] 2140/6 D 0 17.4 180
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-3 Love No More Love No More   [s 4] 2080/5 B 1 15.0 29
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2080/6 C 4 14.0 72
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-5 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 5] 2080/8 B 1 16.6 480
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-8 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2080/10 B 1 15.8 65
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/4 B 0 14.0 22
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-5 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1640/10 D 0 g 129
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-7 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/4 B 6 17.3g 32
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-9 Zizou Zizou   [h 4] 3180/9 A 5 15.8 20
2019-07-25 2019-07-25 Åby-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/6 B 3 13.2 27
2019-07-25 2019-07-25 Åby-9 Key West Key West   [v 4] 2140/5 D 3 17.0 39
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-3 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2180/15 B 3 14.6 237
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-4 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2140/6 C 3 12.9 35
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-10 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2640/1 C 3 15.6 424
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-4 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2140/9 A 8 17.1 32
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-5 Love No More Love No More   [s 4] 2140/2 D 0 16.2 101
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-3 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/6 B 7 14.7g 59
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 7] 2180/13 A 6 12.9 78
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-11 Zizou Zizou   [h 4] 2140/8 A 3 12.8 199
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Caloy Caloy   [v 7] 2140/7 C 0 15.8 209
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 On the Line On the Line   [v 6] 2140/6 C 6 14.4 61
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/5 C 4 16.2 338
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/2 C 2 14.4 39
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/10 B 1 12.9 69
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2160/9 A 2 13.5 53
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-1 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/3 D 6 15.0 404
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/7 C 0 17.0g 76
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/10 C 1 14.8 55
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-3 Love No More Love No More   [s 4] 2100/7 A 3 17.2 45
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-7 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1680/9 D 3 14.8 149
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-5 Zizou Zizou   [h 4] 2640/11 A 4 14.5 95
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-5 Ulena Car* Ulena Car*   [s 6] 2140/9 B str
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-4 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 1640/12 D 3 16.6 544
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/9 B 1 14.3 81
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-7 Love No More Love No More   [s 4] 2140/2 C 0 g 85
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-8 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/1 A 5 290
2019-06-27 2019-06-27 Åby-4 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2640/2 D 6 15.4 382
2019-06-27 2019-06-27 Åby-5 Leica Håleryd Leica Håleryd   [v 4] 2140/6 C 0 g 36
2019-06-27 2019-06-27 Åby-10 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1140/3 C 4 103
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-2 American Dream* American Dream*   [s 5] 2160/7 A 0 g 23
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-3 Mr Lindy Mr Lindy   [v 8] 2180/8 B 1 20.1 24
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-1 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/7 B 4 14.7 93
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-3 Love No More Love No More   [s 4] 2640/2 B 4 16.8 27
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Caloy Caloy   [v 7] 2140/7 B 0 17.1 154
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-8 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 1640/5 D 0 g 75
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-1 American Dream* American Dream*   [s 5] 2640/3 D 2 15.6 54
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-5 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 1640/10 D 6 13.2 329
2019-06-13 2019-06-13 Åby-1 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/5 C 0 19.4 308
2019-06-13 2019-06-13 Åby-4 Caloy Caloy   [v 7] 2140/1 C 0 16.9g 76
2019-06-13 2019-06-13 Åby-5 Cash Cash   [h 9] 2140/5 C 5 15.7 370
2019-06-13 2019-06-13 Åby-6 Love No More Love No More   [s 4] 1640/5 D 3 14.6g 198
2019-06-13 2019-06-13 Åby-9 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/1 D 0 g 584
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/1 A 1 14.9 29
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-7 Ulena Car* Ulena Car*   [s 6] 2140/7 C 1 12.3 50
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-1 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/9 B str
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/2 C 5 16.2 93
2019-05-30 2019-05-30 Åby-4 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/7 D 3 16.2 50
2019-05-30 2019-05-30 Åby-7 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1640/12 D 0 15.0 682
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-1 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/5 C 0 21.1g 603
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2640/3 D str
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-10 Ulena Car* Ulena Car*   [s 6] 2140/10 B 1 13.4 128
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-6 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2140/2 C 2 14.8 118
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-9 Zizou Zizou   [h 4] 2140/1 A 4 12.0 109
2019-05-22 2019-05-22 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/9 D 3 11.6 447
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/2 B 5 14.2 154
2019-05-09 2019-05-09 Åby-4 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/4 B 0 14.3 35
2019-05-09 2019-05-09 Åby-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2160/10 C 0 16.7 241
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-1 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/5 C 3 13.7 70
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-2 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 1640/5 D str
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-3 Scorzone Scorzone   [v 4] 2640/6 B 0 15.7 91
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/6 C 0 g 228
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2140/7 C 0 g 190
2019-05-04 2019-05-04 Vermo-3 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 7] 3120/14 C str
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-7 Caloy Caloy   [v 7] 3140/1 D 0 17.8 27
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-1 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/4 D 7 19.7 78
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-5 Caloy Caloy   [v 7] 1640/2 A 1 13.7 23
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/5 C 4 14.8 50
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/7 B 1 12.7 59
2019-04-27 2019-04-27 Åby-5 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 3160/5 B 0 g 488
2019-04-27 2019-04-27 Åby-8 Zizou Zizou   [h 4] 3140/2 C 2 15.7 159
2019-04-25 2019-04-25 Åby-3 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2140/6 B 3 14.6 293
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-4 Stardate Stardate   [s 5] 2140/3 D 0 21.4g 383
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/3 D 1 16.3 236
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2140/1 C 0 g 36
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 2140/7 C 4 17.3g 72
2019-04-17 2019-04-17 Åby-2 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/2 C 4 12.0 144
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-7 Zizou Zizou   [h 4] 2140/8 B 5 14.3 32
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/4 C 0 g 35
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/3 D 0
2019-04-10 2019-04-10 Åby-6 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/5 B 4 11.2 41
2019-04-07 2019-04-07 Åby-4 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2140/4 C 1 15.2 56
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Love No More Love No More   [s 4] 2140/1 C 5 17.2 17
2019-04-07 2019-04-07 Åby-9 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/5 C 2 16.3 55
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-10 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/12 B 0 15.2 687
2019-04-04 2019-04-04 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/6 C 2 14.2 103
2019-03-27 2019-03-27 Åby-6 Zizou Zizou   [h 4] 2640/10 C 1 15.1 43
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Scorzone Scorzone   [v 4] 2140/4 B 3 14.7 16
2019-03-27 2019-03-27 Åby-8 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/7 D 3 11.3 172
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-3 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/4 C 1 11.8 38
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-6 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/9 D 5 14.2 109
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-7 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 2140/11 C 0 15.5 371
2019-03-21 2019-03-21 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/4 B 0 14.1g 27
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-9 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/2 C 5 12.6 68
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Scorzone Scorzone   [v 4] 2140/6 B 1 14.0 17
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-9 Vasco Zack d'Asti Vasco Zack d'Asti   [h 5] 1640/4 D 0 g 43
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Madurai Madurai   [v 6] 2140/10 B 4 15.5 161
2019-03-14 2019-03-14 Åby-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/2 B 0 13.3g 382
2019-03-14 2019-03-14 Åby-5 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/7 D 0 g 305
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2140/7 C 8 16.9 48
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-4 Zizou Zizou   [h 4] 2140/7 C 2 15.7 30
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-5 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2160/9 A str
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2640/1 D 2 16.9 38
2019-03-07 2019-03-07 Åby-4 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 1640/7 C 0 g 64
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/3 C 0 g 170
2019-03-07 2019-03-07 Åby-7 Måni Måni   [s 7] 2160/11 C str
2019-03-07 2019-03-07 Åby-9 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/14 B str
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Vasco Zack d'Asti Vasco Zack d'Asti   [h 5] 2140/12 D 0 16.5 90
2019-02-27 2019-02-27 Åby-5 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/10 C 0 g 552
2019-02-27 2019-02-27 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/1 C 3 12.7 60
2019-02-22 2019-02-22 Åby-8 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2140/7 D str
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2160/13 A 4 14.9 96
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-6 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/5 D 0 17.7 698
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-9 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 7] 2140/6 B 0 16.4g 311
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-11 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2140/4 D 7 15.1 734
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-7 Medallion Medallion   [v 6] 2640/6 D 0 g 1019
2019-02-06 2019-02-06 Åby-7 The Hooligan The Hooligan   [v 9] 2640/10 D 0 g 801
2019-02-02 2019-02-02 Åby-2 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2640/1 C 3 16.6 35
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 1640/2 C 3 14.9 179
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-9 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/2 D 5 12.9 500
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-11 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 7] 1640/7 D 3 11.5 399
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-12 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2140/12 A 0 g 91
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-8 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2160/5 B 6 16.6 78
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-9 Butterfly Center Butterfly Center   [s 9] 2140/6 D str
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Edio Edio   [v 6] 2140/9 B 4 15.6 61
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-3 Miss Fina Miss Fina   [s 6] 2140/4 D 0 19.1 877
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-8 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2140/4 D 0 16.4 885
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2640/2 B 0 18.1 427
2019-01-09 2019-01-09 Åby-5 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/7 D 0 16.1 1021
2019-01-09 2019-01-09 Åby-9 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2640/1 D 0 17.3 95
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-3 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2140/11 B 1 17.4 45
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-12 Sahara Peyote Sahara Peyote   [v 4] 2680/13 C 5 14.9 698
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-3 Golden Indra Golden Indra   [s 7] 2140/6 D str
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-7 Denco's Benito Denco's Benito   [v 4] 2140/5 C 5 17.7 87
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-5 Ain't no Saint Ain't no Saint   [s 4] 2140/8 C 2 16.9 683
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-7 Starbec's A.to Z. Starbec's A.to Z.   [h 4] 2640/11 A 6 15.8 31
2020-12-16 2020-12-16 Åby-2 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2140/4 D 8 16.5 825
2020-12-16 2020-12-16 Åby-4 Zizou Zizou   [h 5] 1640/5 C 5 12.5 87
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/1 B 4 14.4 42
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-6 Golden Indra Golden Indra   [s 7] 2140/3 C 4 14.9 595
2020-12-05 2020-12-05 Åby-10 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/11 D 6 13.7 746
2020-12-02 2020-12-02 Åby-4 Fine Lane Fine Lane   [s 6] 2640/11 D 0 17.8 1205
2020-12-02 2020-12-02 Åby-5 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2140/9 D 7 18.4 335
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-9 Zizou Zizou   [h 5] 1640/2 A 1 13.6 30
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Askö Winn Askö Winn   [s 6] 2640/11 B 2 17.6 23
2020-11-27 2020-11-27 Åby-3 Master Sea Master Sea   [v 5] 2140/8 A 0 15.5 65
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-12 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2160/11 D 8 20.6 34
2020-11-25 2020-11-25 Åby-8 Golden Indra Golden Indra   [s 7] 2640/11 D 0 15.8 1499
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-4 Zizou Zizou   [h 5] 2140/7 A 2 14.2 29
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-8 Zizou Zizou   [h 5] 3160/8 B 0 14.9 85
2020-11-05 2020-11-05 Åby-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/8 D 0 13.8 1418
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-10 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 3180/9 D 0 16.5 761
2020-10-28 2020-10-28 Åby-1 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/12 C 4 16.2 272
2020-10-28 2020-10-28 Åby-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2640/2 D 0 16.7 915
2020-10-28 2020-10-28 Åby-9 Hashtag One Hashtag One   [s 7] 2140/1 D str
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-9 Zizou Zizou   [h 5] 2140/7 B 1 13.3 72
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2160/10 B 1 14.9 35
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-9 La it La it   [s 6] 2140/6 D str
2020-10-15 2020-10-15 Åby-2 Teton Game of War Teton Game of War   [v 3] 2140/5 D 5 15.5 430
2020-10-15 2020-10-15 Åby-5 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2640/8 B 0 14.1 658
2020-10-10 2020-10-10 Finland-11 Zizou Zizou   [h 5] 2100/9 B 0 90
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-1 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/1 B 3 19.0g 61
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/2 B 3 12.4 41
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Dream of Winner Dream of Winner   [v 7] 2140/3 D 3 15.0 298
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-6 Zizou Zizou   [h 5] 2140/2 A 4 13.4 53
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-8 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/10 C 0 13.3 1012
2020-09-23 2020-09-23 Åby-1 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/1 B 3 16.6 64
2020-09-23 2020-09-23 Åby-6 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/3 B 6 14.3 834
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-7 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/10 D str
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-5 Zizou Zizou   [h 5] 3160/8 B 6 15.3 84
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-11 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2640/9 D 0 14.4 489
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Master Sea Master Sea   [v 5] 2140/1 B 3 13.6 44
2020-09-09 2020-09-09 Åby-7 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 2640/12 D 7 15.1 1458
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/8 D 0 13.8 969
2020-09-02 2020-09-02 Åby-3 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/7 C str
2020-09-02 2020-09-02 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/3 D 1 11.6 90
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-4 Eds Judy Eds Judy   [s 8] 2140/6 D 0 17.1 149
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-6 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/2 D 8 13.2 635
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-8 Zizou Zizou   [h 5] 2140/7 B 2 13.4 57
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-4 Eds Judy Eds Judy   [s 8] 1640/7 D 5 15.5 132
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-2 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/2 A 7 15.3 60
2020-08-20 2020-08-20 Åby-10 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2180/9 A 4 14.3 100
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-1 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/1 C 4 18.6g 33
2020-08-08 2020-08-08 Åby-3 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 3160/6 D 5 14.5 849
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2680/10 C 0 15.2 217
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-11 Zizou Zizou   [h 5] 3140/3 C 6 14.6 627
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-4 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 1680/6 B 3 14.9g 51
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2080/7 C 3 13.8 91
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/5 D 1 13.1 395
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-6 Brenda Grif* Brenda Grif*   [s 3] 2140/12 B 0 15.8 489
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 2160/10 C 0 14.4 620
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-5 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2160/12 B 5 14.7 305
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-5 Panther Face Panther Face   [h 8] 2140/6 C 0 g 183
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/4 C 5 12.3 90
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 Digital Globe Digital Globe   [v 4] 2640/13 C 0 19.5g 650
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 Souzy Souzy   [s 5] 2140/9 C 5 14.8 96
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-13 Zizou Zizou   [h 5] 3140/3 C 3 14.5 322
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/4 D str
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/6 C 1 14.0 293
2020-06-25 2020-06-25 Åby-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1140/1 C 2 109
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-2 Brenda Grif* Brenda Grif*   [s 3] 2100/4 A 0 g 36
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-9 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 2080/6 D 7 13.8g 231
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-8 Zizou Zizou   [h 5] 2140/5 B 4 13.0 83
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-11 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2640/1 C 0 18.1 89
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-7 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/1 C 6 15.0 145
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-3 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/3 C 2 13.6 123
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-4 Epsom Epsom   [s 6] 2640/2 C 8 15.7 462
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Quickly S.W. Quickly S.W.   [s 5] 2080/3 A 2 16.9 18
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-7 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2080/2 B 3 17.5 23
2020-06-11 2020-06-11 Åby-3 Around the World Around the World   [h 4] 2640/3 C 0 16.3 1040
2020-06-11 2020-06-11 Åby-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/3 B 5 11.6 135
2020-06-11 2020-06-11 Åby-7 Easy Copi Easy Copi   [s 6] 2140/6 C 0 17.2 825
2020-06-11 2020-06-11 Åby-8 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 1640/2 D 0 12.1 625
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-10 American Dream* American Dream*   [s 6] 2140/7 D str
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 2140/7 B 1 14.2 43
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/3 C 0 g 320
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-10 Zizou Zizou   [h 5] 2140/1 B 6 13.8 109
2020-06-04 2020-06-04 Åby-4 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 2140/9 C 0 15.2 672
2020-06-04 2020-06-04 Åby-5 Brenda Grif* Brenda Grif*   [s 3] 1640/7 D 3 13.5 390
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-4 American Dream* American Dream*   [s 6] 1640/5 D 0 g 54
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-6 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 1640/4 C 5 13.4 301
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/11 C str
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-3 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2640/2 C 4 14.3 87
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-7 Zizou Zizou   [h 5] 3180/11 A 6 15.2 141
2020-05-27 2020-05-27 Åby-2 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 1640/9 C 0 13.5 467
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-3 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2640/7 C 3 19.1 57
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-6 American Dream* American Dream*   [s 6] 1640/1 D 0 g 68
2020-05-20 2020-05-20 Åby-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/5 C 6 12.8 497
2020-05-20 2020-05-20 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/12 C 0 11.8 518
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-4 Master Sea Master Sea   [v 5] 2140/9 A 1 14.3 45
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-6 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 1640/9 D 2 13.5 664
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-6 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2640/7 B 1 15.2 63
2020-05-14 2020-05-14 Åby-9 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 1640/1 C 0 13.0 79
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 6] 2140/12 A 7 14.4 126
2020-05-09 2020-05-09 Åby-5 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2640/12 D 4 15.2 1073
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 6] 2140/8 C 0 18.7g 308
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 8] 2680/13 D 0 15.4 1211
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-10 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/11 B 6 14.4 447
2020-04-29 2020-04-29 Åby-6 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/2 B 6 11.7 250
2020-04-29 2020-04-29 Åby-7 Around the World Around the World   [h 4] 2640/1 D 0 g 226
2020-04-29 2020-04-29 Åby-8 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2640/10 B 5 14.9 546
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Zizou Zizou   [h 5] 2140/2 A 5 13.4 26
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/10 B 2 11.9 60
2020-04-20 2020-04-20 Åby-3 Atlantic Breeze Atlantic Breeze   [v 13] 2140/3 D 0 17.9 882
2020-04-20 2020-04-20 Åby-4 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 1640/5 D 1 12.8 234
2020-04-20 2020-04-20 Åby-8 Zizou Zizou   [h 5] 2160/15 B 1 13.5 20
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 2140/2 C 1 14.7 45
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2160/10 A 0 14.0 83
2020-04-16 2020-04-16 Åby-6 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/11 B str
2020-04-16 2020-04-16 Åby-8 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2160/3 D 7 15.3g 76
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Goes All Magic Goes All Magic   [s 6] 2140/5 C 7 17.0 69
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/10 B 4 14.4 90
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2140/2 B 1 15.7 264
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-7 Around the World Around the World   [h 4] 2160/9 B 7 18.3g 42
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2160/9 A 7 14.5 112
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-9 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/2 B 2 13.6 28
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 5] 1640/2 D 0 16.4 409
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-6 Zizou Zizou   [h 5] 2640/8 B 0 15.5 137
2020-04-02 2020-04-02 Åby-4 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 2140/11 D 4 16.4 1071
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2640/4 D 0 18.9 325
2020-04-02 2020-04-02 Åby-9 Staro Junique Staro Junique   [v 8] 1640/5 C 6 13.7 213
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-7 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2140/6 C str
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-6 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2640/10 C 2 14.2 48
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-10 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 2140/5 C 0 13.7g 113
2020-03-25 2020-03-25 Åby-6 Around the World Around the World   [h 4] 2140/7 D 5 15.9 111
2020-03-25 2020-03-25 Åby-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/3 B 2 11.1 511
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/1 B 1 10.7 70
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-6 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2140/1 D 5 13.9 138
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 3160/4 D 4 16.1 796
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-3 Panther Face Panther Face   [h 8] 2180/15 A 0 17.8g 75
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-5 Around the World Around the World   [h 4] 2140/3 B 1 16.5 64
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-7 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/6 C 2 17.1 420
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-10 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/5 A 1 13.7 18
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-5 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/2 D 7 11.8 399
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-10 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 2140/9 C 5 14.3g 61
2020-03-05 2020-03-05 Åby-2 Around the World Around the World   [h 4] 2160/10 B 5 17.5g 112
2020-03-05 2020-03-05 Åby-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/3 C 3 14.9 417
2020-03-05 2020-03-05 Åby-5 Key West Key West   [v 5] 2140/4 D str
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-7 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1640/8 D 0 14.3 983
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 2640/4 C 6 16.3 58
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-5 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/1 C 6 13.0 59
2020-02-06 2020-02-06 Åby-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2640/9 C 0 15.5 655
2020-02-06 2020-02-06 Åby-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2160/12 C str
2020-01-29 2020-01-29 Åby-3 Domingo Frei Domingo Frei   [v 6] 1640/5 D 0 14.6 391
2020-01-29 2020-01-29 Åby-4 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 2640/4 B 1 15.4 24
2020-01-29 2020-01-29 Åby-5 Around the World Around the World   [h 4] 2140/11 B str
2020-01-23 2020-01-23 Åby-1 Flashingsky Flashingsky   [v 4] 2140/3 D str
2020-01-23 2020-01-23 Åby-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/10 C 6 16.2 400
2020-01-23 2020-01-23 Åby-9 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/6 B 2 13.5 28
2020-01-23 2020-01-23 Åby-10 Panther Face Panther Face   [h 8] 2180/6 C 5 16.7 29
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-6 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/5 D 0 19.5 198
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-8 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2140/11 D 2 16.6 55
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/10 C 2 16.6 112
2020-01-15 2020-01-15 Åby-1 Nouvelle Sofi Nouvelle Sofi   [s 4] 2140/12 D 0 g 721
2020-01-15 2020-01-15 Åby-2 Around the World Around the World   [h 4] 2140/5 C 3 17.6 127
2020-01-15 2020-01-15 Åby-6 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 12] 1640/8 C str
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2640/13 B 7 16.1 141
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/4 C 4 13.0 180
2020-01-08 2020-01-08 Åby-4 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 8] 1640/4 D 0 18.4 957
2020-01-02 2020-01-02 Åby-4 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 1640/10 D 5 15.9 644
2020-01-02 2020-01-02 Åby-10 Around the World Around the World   [h 4] 2160/5 B 2 18.0 23
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-2 Key West Key West   [v 5] 2140/3 D 7 17.7 165
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-3 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2140/1 B 3 15.7g 131
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-10 Zizou Zizou   [h 6] 2140/5 B 6 14.3 394
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-5 Teton Nikkis Man Teton Nikkis Man   [v 5] 2640/4 B 4 19.1 408
2021-01-06 2021-01-06 Åby-9 Zizou Zizou   [h 6] 3140/3 B 6 17.4 115
2021-01-03 2021-01-03 Åby-6 Mozartkugel Mozartkugel   [h 4] 2140/6 C 5 17.9 222
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-11 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 8] 1640/7 D 6 12.3 545ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se