Henna Halme V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Henna Halme. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Henna Halme har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-10 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 8] 2080/8 C
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-9 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 1680/2 B
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-7 Don Pedro D.K. Don Pedro D.K.   [v 6] 2880/12 D
2021-08-01 2021-08-01 Åmål-4 Golden Evasion Golden Evasion   [s 5] 2080/5 B
2021-08-05 2021-08-05 Åby-2 Höwings Unicorn Höwings Unicorn   [v 9] 2660/5 D

Nyheter för travkusk Henna Halme


Veijo Heiskanen har varit verksam i Sverige sedan 1980-talet och sedan 1987 har han tillhört tränarna vid Åbytravet. Men från och med sept..


Veijo Heiskanen har varit verksam i Sverige sedan 1980-talet och sedan 1987 har han tillhört tränarna vid Åbytravet. Men från och med september tar kontraktet vid den närbelägna träningsanläggningen Balltorp slut och Heiskanen har den senaste tiden sökt efter en ny plats för sin verksamhet. Flera banor i Sverige har varit aktuella men nu är beslutet fattat – Veijo återvänder till Finland och Vermo.
– Det här har varit en stor och också lite stressande process när vi visste att vi måste lämna vår nuvarande plats och det fanns många alternativ. Det fanns flera travbanor i Sverige som man skulle ha kunnat göra kontrakt med, men det kändes rätt att flytta till Finland och Vermo, säger han i ett pressmeddelande från banan.

Stall inne på Vermos stallbacke
Veijo Heiskanen, tillsammans med sambon Henna Halme, kommer från och med i september att etablera ett stall på Vermo travbana utanför Helsingfors. Sammanlagt har de tjugo boxplatser fördelade på två stallenheter vid Vermos stallbacke.
– Jag har varit i Sverige halva mitt liv, men det är alltid lite lättare att komma tillbaka till hemlandet än någon annan plats. Jag har alltid varit bra på att anpassa mig till olika platser. Även Hennas framtidsplaner påverkade beslutet. Hon vill satsa på branschen på riktigt och jag vill vara med så länge jag kan.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Den nya plattformen för start- och resultatlistor kommer lanseras efter sommaren. Information från ATG kommer gå ut i god tid innan lansering.
Tills vidare kommer start- och resultatlistor fortsatt finnas tillgängliga här på Kanal75.se.

Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor efter flytten var vänlig mejla ATG med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se

The service for start lists and result lists will soon be moving to ATG.
News items and pictures will remain on Kanal75.se/media with the same login details as today.

To access the start lists and result lists, please email ATG as soon as possible with details for the updating of agreements and access (new passwords).

Contact person (with responsibility for the agreement):
Company:
Email:
Mobile:

Send your contact details to startlistor@atg.se


Stochampionatet körs på Axevalla 25 juli och då kan mycket väl flera av deltagarna i tisdagens test vara med bakom startbilen. Samtliga &a..


Stochampionatet körs på Axevalla 25 juli och då kan mycket väl flera av deltagarna i tisdagens test vara med bakom startbilen. Samtliga åtta startande provade 2 640 meter för första gången och vinnande Honey Mearas hade inga problem med den mastiga distansen sedan körande Örjan Kihlström kunnat dra ner på tempot i ledningen. Stoet debuterade för Daniel Redén, vars Diana Zet vann Stochampionatet förra året, och segertiden skrevs till 1.16,1.
- Hon har inte tränat så tufft och när hon kom till mig var hon nyopererad i framknäna. Hon har tagit det lugnt men tränat på för fullt och jag tänkte att jag startar igång henne, för hon är en lätt modell och jag gillar henne skarpt. Det är en jäkla talang alltså! sa Redén.
Bakom Honey Mearas spurtade Clockwork vasst till andraplatsen och Sayonara höll starkt som trea efter större delen av loppet som etta i andraspår.

Kalldusch för favoritspelarna
Team Redén-Kihlström räknade in ytterligare en seger med Bugatti Miles, som stod för en mäktig svepning från köposition, men var inte lika lyckosamt med kvällens största favorit Zirakzigil. Som 72-procentare fick han överta ledningen utan strid och därmed trodde nog de allra flesta att loppet var över. Men sexåringen hade ingen av sina bättre dagar och i slutkurvan kom galoppen.
- Jag hann inte upp till banan men jag såg på min telefon att han inte fick det att stämma. Banan är väldigt hård och han är väldigt känslig i sina ben, sa Daniel Redén.
Istället gick segerchecken till Claes Svensson-tränade Golden Guard som levererade en rykande spurt i Jonathan Barduns händer.

Kriterietrean nådde inte fram
Forne kriterietrean Husse Boko kördes som utlovat passivt och levererade en tung avslutning i vida spår. Men han fick nöja sig med andraplatsen bakom Veijo Heiskanens Sahara Peyote som med Henna Halme i sulkyn dundrade runt motståndet i tredjespår och höll undan till säker seger.
Hans Crebas har vind i seglen och nu kom stallets nionde årsseger genom Dream Of MoneyD.E. Hon kom närmast från imponerande triumf från positionen utvändigt om ledaren och vann nu från ledningen utan att behöva anstränga sig nämnvärt.
André Eklundhs Hazyshadeofwinter vann också inom V64 och de som lyckades pricka in samtliga vinnare fick för det 1 331 kronor. Fem rätt delade ut 30 kronor och fyrarättspotten, närmare 1,1 miljoner kronor, går vidare till torsdagens V64 i Örebro.

Ola Johansson, Kanal 75

Inom kort kommer tjänsten för startlistor och resultatlistor att flyttas till ATG.
Nyhetsartiklar och bilder kommer finnas kvar hos Kanal75.se/media med samma inloggningsuppgifter som i dag.

För åtkomst till startlistor och resultatlistor var vänlig mejla ATG snarast med uppgifter för uppdatering av avtal och access (nya lösenord).

Kontaktperson (avtalsansvarig):
Företag:
Epost:
Mobil:

Skicka dina kontaktuppgifter till startlistor@atg.se


Åbytravet arrangerade torsdagens V64 och favoritspelarna fick sina drömmar om sex rätt krossade redan i den första avdelningen. Visserligen..


Åbytravet arrangerade torsdagens V64 och favoritspelarna fick sina drömmar om sex rätt krossade redan i den första avdelningen. Visserligen avslutade omgångens största favorit Demon Ima mycket starkt från andra par utvändigt men åt ledande Easy Cash fanns inget att göra. Robert Bergh presenterade sin häst i ett trålande skick och när han tryckte gasen i botten på den sista bortre långsidan dundrade femåringen undan till imponerande triumf. Klockorna visade snabba 1.09,6 de sista 500 meterna.
- Det var fantastiskt vad det bet ifrån. Oavsett vilken häst man pratar om i en årsdebut så är det svårt att växla ner tre-fyra gånger sådär och bara öka in på upploppet. Det var en härlig känsla, sa en påtagligt nöjd Robert Bergh, som fick hästen i träning i höstas.
- Det klart att jag är jättenöjd. Han har växt i sig helt under pausen och med vinterträningen. Det har bådat gott men det blev kanske ännu bättre än vad jag hade vågat hoppas på.

Elitloppet i år igen?
Elittravaren Racing Mange gjorde också en lysande årsdebut. Han fick en lugn start samtidigt som Lionel N.O. tvingades öppna första halvvarvet på 1.07,8 för att komma till ledningen. På den sista bortre långsidan hade Racing Mange glidit fram utvändigt om ledaren och när Joakim Lövgren drog ner det norska huvudlaget vid 500-meterspålen blev det åka av. Lionel N.O. bet ifrån sig bra men Racing Mange borrade ner sig i selen och avgjorde i god tid före mål.
- Jag fick det svaret som jag anade. Han har tränat lite annorlunda inför årets säsong, lite tuffare än vanligt, och jag ville få ett kvitto på att det slagit väl ut, sa Joakim Lövgren.
I fjol var hans åttaåring finalist i Elitloppet och där är Jägersrotränaren gärna med igen.
- Har man fått smak på det vill man vara med igen att tacka nej till en elitloppsplats vet jag inte varför vi skulle göra. Om han är så pass bra att han är aktuell som en av en av de 16 kommer vi givetvis gå på det.

5 070 kronor för sex rätt
Maria Törnqvists Fighter Simoni tog gruvlig revansch för galoppen i årsdebuten när han i Carl Johan Jepsons händer rundade till ledningen efter ett varv och sedan pinnade undan till säker seger.
Övriga lopp inom V64 vanns av Veijo Heiskanen-tränade Bag’s Simoni (Henna Halme), Johan Untersteiners Unacerveza Broline och Conrad Lugauers Laradja Vrijthout (Marc Elias). Sex rätt på V64 delade ut 5 070 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Det har varit både upp och ner för Veijo Heiskanen de senaste åren. Han flög ur sulkyn och bröt höften för drygt ett och et..


Det har varit både upp och ner för Veijo Heiskanen de senaste åren. Han flög ur sulkyn och bröt höften för drygt ett och ett halvt år sedan och det känner han fortfarande av.
- Det blir bättre och bättre, men visst känner jag av det, jag kan i alla fall gå hyggligt och ta mig upp i sulkyn och köra.
Numera driver han en lite mindre rörelse tillsammans med Henna Halme och för dagen finns det ett 30-tal hästar på träningslistan.
- Det är både gammalt och nytt. De lite äldre hästarna har gjort det bra och tjänat en del pengar och det blir tuffare och tuffare för dom och jag hoppas att det kan komma in lite nytt.
När det gäller unghästar så har stallet fått ett lyft på slutet då hårdsatsande Sagari AB har fyra hästar hos Åbytränaren.
- Det är jättefina hästar och jag hoppas förstås att dom ska vara kvar. Sagari har valt att sälja en del av hästarna och det kan bli så att jag blir av med någon eller några. Mest spännande i kvartetten är Ers Excellence som kostade över 1,5 miljoner kronor på auktion i somras.
- Det är en jättefin häst. Han har ett väldigt vägvinnande steg och är intelligent och vet vad han ska göra. Ers Excellence har alla möjligheter att bli en riktigt bra häst även om vägen dit är lång.

Siktar på årgångsloppen
En häst som redan visat att han är bra och går en intressant säsong till mötes är Kurri Jari Boko som utvecklades snabbt under fjolårets andra hälft.
- Det är en komplett häst på alla sätt och jag gillar honom skarpt, han är alltid glad och gillar att träna och tävla.
På lördag är det dags för årsdebut och Heiskanen har stora planer för sin fyraåring under året.
- Jag hoppas att vi ska kunna kvala in till någon av de större finalerna i år, jag är gärna med i flera, men det är tuffa lopp och kullen är väldigt bra. Vi börjar med Kungapokalen och sedan får vi ta det därefter.
Först gäller det att årsdebuten faller Heiskanen i smaken och hästen gör ett bra lopp.
- Kurri Jari Boko känns jättefin. Jag har bara kört 1.23/3000 meter och det är samma upplägg som jag brukar köra med hästarna. Det har varit lite si och så med vädret och jag har inte kunnat lägga upp träningen som jag velat, men de senaste veckorna har varit bra och hästen är väl förberedd. Jag kommer att köra lite avvaktande och köra till slut. Ett högt tempo vore önskvärt och jag känner mig inte slagen på förhand på något sätt. Jag kör med skor den här gången och sparar ”barfotakörningen” ett tag, sedan spelar det inte så stor roll på honom, det visade han om inte annat i sista starten förra året då han vann med skorna på.
Att Veijo Heiskanen köpte Kurri Jari Boko var lite av en slump.
- Jag var och kollade hästar hos stall Boko och när jag hörde namnet bestämde jag mig för att köpa och sedan såg hästen väldigt bra ut också. Jari Kurri är en av Finlands bästa hockeyspelare genom tiderna och jag är väldigt intresserad av sport över huvud taget och tyckte att Kurri Jari Boko var ett häftigt namn och slog till.

Joakim Brundin, Kanal 75


På torsdag i samband med nyårsafton avslutas travåret i Sverige. Och det sker tillsammans med nyinstiftade Sylvesterloppet på Axevalla, ..


På torsdag i samband med nyårsafton avslutas travåret i Sverige. Och det sker tillsammans med nyinstiftade Sylvesterloppet på Axevalla, som är värd för avslutningen på Winter Burst. V75 som även bjuder på en multijackpot och i potten för sju rätt just nu 82 miljoner kronor.
– Vi ville få ihop en både sportslig- och spelmässigt bra avslutning och jag tycker vi lyckades riktigt bra. Det blir något för spelarna att bita i, säger Axevallas sportchef, Lars Ågren.

36 ville starta
Lars Ågren tillträdde sin roll som sportchef 2019 efter många år som trogen medarbetare på sportavdelningen på Axevalla.
För travbanan utanför Skara blir det tredje året i följd man arrangerar V75 på nyårsafton. I år kom ledningen, med Ågren i spetsen, på att anordna Sylvesterloppet - ett långlopp över 2640 meter voltstart spridda över fyra olika distanser - för att få lite extra krydda på anrättningen.
– Jag tror vi lyckades riktigt bra. Intresset var oerhört högt med 36 anmälningar och det krävdes nästan 2 000 poäng för att komma med i loppet, berättar Ågren.
Flerklassloppet hade en budget på 300 000 kronor, men har nu fått en höjning till 337 080 kronor.
– Det är ackumulerade prispengar som gått till potten, förklarar Axevallas sportchef, som givetvis hoppas på en fortsättning om ett år.
– Vi ska göra en utvärdering i vanlig ordning och se vad vi kommer fram till. Den här starten gav dock mersmak och något att bygga vidare på.
Sylvesterloppet - årets sista lopp - har definitivt alla förutsättningar för att bli en riktig rysare.
Speciellt då det ligger 82 miljoner kronor i V75-potten.

Startlista
Sylvesterloppet (V75-7)
2640 meter voltstart
1 Amigo Racer – Morgan Ivarsson
2 Timo Lane – Robert Bergh
3 Conrads Janne – Rickard N Skoglund
4 Bransbys Juke Box – Hans Crebas
5 Oxidizer – Emilia Leo
6 Phoenix Photo – Jorma Kontio
7 Shapes – Carl Johan Jepson
2660 meter
8 Waikiki Silvio – Petter Karlsson
9 Zenzero Jet – Peter Ingves
10 Twinkle Face – Klaus Kern
2680 meter
11 Grainfield Aiden – Hannu Korpi
12 Vagabond Bi – Ulf Ohlsson
13 Sahara Peyote – Henna Halme
14 Aron Palema – Stefan Persson
2700 meter
15 Pacific Face – Thomas Uhrberg
Förstapris: 337 080 kronor

Magnus Blom, Kanal 75


Åby och Solvalla delar på V86 Xpress som är kryddad med en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 34 miljoner kronor, enbart på &arin..


Åby och Solvalla delar på V86 Xpress som är kryddad med en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 34 miljoner kronor, enbart på åtta rätt.
Veijo Heiskanen selar ut tre hästar på miljonspelet och det är ingen tvekan om vem som är bästa chansen. Panther Face har gjort flera fina lopp i sommar och varit bland de tre främsta, men utan att få sätta pricken över i:et. Han var inte långt ifrån segern i Grand Slam 75 näst senast och gången efter kom han aldrig till ifrån kön.
– 4 Panther Face (V86-1) går bra varje gång och i Tingsryd var han nära att vinna näst senast efter en stark avslutning. Senast var alla i vägen när vi skulle köra och vi kom aldrig in i matchen ute i spåren. Jag tycker att han har gjort sig förtjänt av en seger och står lite på tur. Jag tror att han vinner när som helst, säger Veijo Heiskanen.
– Jag har haft hästen i träning i ett år men första halvåret var det bara problem. Han var sjuk och det har strulat mycket och det har tagit sin tid. Men nu är han på rätt väg och han har som sagt bara gjort bra lopp de senaste månaderna. Så bra som han känns nu har han inte gjort tidigare och formen är den bästa han har haft hos oss.

"Dödens duger – har bra feeling"
Så sent som för en vecka sedan vann Heiskanen lopp på V86 då sambon Henna Halme styrde in Bag's Simoni först över mållinjen. Panther Face är i skrivande stund tredjehandsfavorit i V86-inledningen. Utgångsläget är spår fyra bakom bilen över kort distans men någon ledning blir det knappast.
– 1600 meter är kanske inte hans önskedistans men läget är bra och jag kommer att köra allt vad som går från start. Jag hoppas att snabbt komma ner i andraspår och dödens duger om jag kommer så långt. Jag har bra feeling och tycker att hästen måste räknas tidigt. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag igen. Det är min bästa chans för dagen, säger Veijo.
Åby-tränaren ligger däremot lågt med sina övriga två V86-hästar som båda har lottat till dåliga utgångslägen med spår åtta bakom bilen.
– 8 American Dream (V86-3) trodde jag skulle vinna senast i ett Breddlopp men det gjorde hon inte. Nu är det spår åtta och fel distans och det blir svårt. Det är pengar som gäller och vi gör inga ändringar.
– 8 Puccy Italia (V86-7) går helt okej och har bra form men är bortlottad även han från spår åtta. Han är snabb ut men det går inte att köra från det läget för då går han ingenting till slut. Jag får ligga lågt och det är sista slanten som gäller. Inga ändringar.

"Ett år till sen är det slut – är kämpigt"
Veijo Heiskanen har minskat sin rörelse och har i dagsläget 20 hästar i träning. Han är fortfarande kvar på träningsanälggningen Balltorp vid Åby-travet som enligt tidigare planer ska upphöra att existera framöver då det finns andra byggprojekt över det området.
– Ett år till och sen är det slut. Då måste vi flytta härifrån och jag vet inte vart vi ska ta vägen. Jag har inte hittat något annat ännu och det är kämpigt, suckar Veijo.

"Har fortfarande ont – men livet ut"
Han har de senaste året även brottats med andra problem då Veijo var med i en olyckshändelse i ett träningsjobb i fjol sommar. När Veijo åkte i backen bröt han ena lårbenet och tvingades till en lång konvalescens. Han är ännu inte helt återställd.
– Det är inte i närheten att vara bra. Jag klarar mig någorlunda men det kommer att bli men livet ut. Det är okej i alla fall och jag ska inte gnälla. Men jag känner av att jag har ont ibland och har fortfarande sviter kvar utav det. Jag har gått på sjukgymnastik två, tre gånger i veckan i åtta månader och det har blivit bättre men hundraprocentigt blir det aldrig. Men jag klarar mig.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2017-11-23 2017-11-23 Åby-8 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 5] 2640/3 C 6 17.8 307
2017-11-22 2017-11-22 Jägersro Trav-3 Georgia Georgia   [s 4] 2140/6 B 0 19.3g 76
2017-11-07 2017-11-07 Axevalla-10 Georgia Georgia   [s 4] 2140/8 B 0 17.9 42
2017-10-29 2017-10-29 Åby-10 Grainfield Ace* Grainfield Ace*   [h 5] 2140/10 B 5 14.8g 49
2017-10-29 2017-10-29 Åby-6 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 2140/6 A 6 15.9 231
2017-10-19 2017-10-19 Åby-6 Alicia Rich Alicia Rich   [s 4] 2140/12 D 0 g 843
2017-10-12 2017-10-12 Åby-5 Alicia Rich Alicia Rich   [s 4] 2140/3 D 3 15.9 625
2017-10-03 2017-10-03 Jägersro Trav-6 Georgia Georgia   [s 4] 2140/7 D 5 15.0 244
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-4 Centro Centro   [v 11] 1660/4 C 0 16.4 667
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-2 Emblas Magi Emblas Magi   [s 3] 2140/4 B 5 17.5 87
2018-12-28 2018-12-28 Åby-2 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 1640/6 B 2 15.1 37
2018-12-28 2018-12-28 Åby-7 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 4] 2160/8 C 4 20.1 820
2018-12-20 2018-12-20 Åby-3 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 3] 2140/2 C 5 17.6 473
2018-12-20 2018-12-20 Åby-5 Joyride Cane Joyride Cane   [h 5] 2140/1 A 4 16.2 46
2018-12-20 2018-12-20 Åby-8 Wahtoshi Wahtoshi   [s 3] 2140/12 C 8 17.4g 179
2018-12-15 2018-12-15 Åby-3 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2640/5 C 2 16.2 68
2018-12-13 2018-12-13 Åby-2 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 7] 1640/11 C 2 15.4 195
2018-12-13 2018-12-13 Åby-4 Love No Limit Love No Limit   [s 5] 1640/2 A 0 17.1g 75
2018-12-13 2018-12-13 Åby-6 One Way Face One Way Face   [s 7] 2640/5 D 0 17.2 731
2018-12-13 2018-12-13 Åby-8 Livi Naughty Livi Naughty   [s 3] 2140/1 D 5 15.3 805
2018-12-13 2018-12-13 Åby-9 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/8 C 0 15.4g 168
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 7] 2140/3 C 3 18.3 32
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-8 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/6 C str
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-9 Mr Lindy Mr Lindy   [v 7] 1640/1 B str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-3 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 3] 2160/14 A 6 17.1 422
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-4 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 4] 2660/5 B 0 g 88
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-7 Miss Fina Miss Fina   [s 5] 2140/3 B 0 16.6 77
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-8 Love No Limit Love No Limit   [s 5] 2140/7 A 0 14.7 98
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-9 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 6] 2140/1 C 2 12.9 150
2018-11-15 2018-11-15 Åby-7 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 7] 2140/10 C 4 15.7 511
2018-11-15 2018-11-15 Åby-8 Joyride Cane Joyride Cane   [h 5] 2140/11 A 2 14.3 69
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/3 D 1 12.9 24
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-5 Beluga West Beluga West   [s 4] 2140/5 C 0 g 20
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-10 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/8 D 3 13.0 126
2018-11-01 2018-11-01 Åby-10 Kid Vacation Kid Vacation   [v 5] 2140/6 C str
2018-10-30 2018-10-30 Axevalla-5 Enjoy My Doll Enjoy My Doll   [s 5] 2140/12 D 0 g 301
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-8 Silent Victory* Silent Victory*   [s 5] 2140/2 C 4 14.3 116
2018-10-13 2018-10-13 Åby-10 Kindy Cane Kindy Cane   [s 4] 2140/2 D 0 15.0g 50
2018-10-12 2018-10-12 Axevalla-6 Puccy Italia Puccy Italia   [v 9] 2140/10 B str
2018-10-11 2018-10-11 Åby-5 Dark Xray Dark Xray   [v 7] 2140/9 D 8 14.3 555
2018-10-11 2018-10-11 Åby-6 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/9 C 0 g 203
2018-10-11 2018-10-11 Åby-10 Miss Fina Miss Fina   [s 5] 2140/5 B 2 15.9 52
2018-10-06 2018-10-06 Åby-3 Nouvelle Felicia Nouvelle Felicia   [s 5] 2140/1 A 3 18.3 67
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Callipygian Callipygian   [v 4] 1640/3 B 1 14.3 28
2018-10-03 2018-10-03 Åby-6 Puccy Italia Puccy Italia   [v 9] 1640/3 C 0 g 253
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Veravia As Veravia As   [s 4] 2140/1 C 1 16.2 25
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-5 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/6 B 3 15.6 47
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-1 Windson Yankee Windson Yankee   [v 8] 2480/7 B 0 g 19
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-2 Athletic Division* Athletic Division*   [v 5] 1680/5 C 0 23.2g 269
2018-09-28 2018-09-28 Åmål-7 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 3] 2080/1 B 0 g 30
2018-09-14 2018-09-14 Axevalla-1 Puccy Italia Puccy Italia   [v 9] 2180/5 C 1 14.3 51
2018-09-06 2018-09-06 Åby-1 God Holy Navy God Holy Navy   [v 3] 2140/9 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Åby-5 Alicia Bore Alicia Bore   [s 5] 1640/7 D 0
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-8 Keycard Keycard   [s 5] 2140/9 B 0 14.4g 97
2018-08-29 2018-08-29 Åby-4 Love No Limit Love No Limit   [s 5] 2140/5 A 2 14.0 30
2018-08-23 2018-08-23 Åby-8 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/8 C 1 16.2 55
2018-08-19 2018-08-19 Tingsryd-11 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1609/4 D 0 12.7 281
2018-08-16 2018-08-16 Åby-1 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/3 B 2 17.0 80
2018-08-11 2018-08-11 Åby-9 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2160/13 A 0 g 503
2018-08-10 2018-08-10 Åby-2 Scorzone Scorzone   [h 3] 2140/4 C 2 15.2 128
2018-08-10 2018-08-10 Åby-4 Viking Olympic Viking Olympic   [v 7] 2640/5 D 0 16.0 636
2018-08-10 2018-08-10 Åby-5 Keycard Keycard   [s 5] 2140/6 B 3 14.3 32
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-8 Beluga West Beluga West   [s 4] 1640/4 B 1 13.4 31
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-11 Love No Limit Love No Limit   [s 5] 2140/6 D 0 16.0g 109
2018-08-02 2018-08-02 Åby-1 Canarsie* Canarsie*   [s 3] 2140/4 C 3 16.7 80
2018-08-02 2018-08-02 Åby-2 Vincent I.T.* Vincent I.T.*   [h 4] 1640/4 A 0 12.8 28
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/12 B 2 14.4 85
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Miss Fina Miss Fina   [s 5] 2140/1 C 0 161
2018-07-17 2018-07-17 Lindesberg-2 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/10 A 2 13.6 64
2018-07-13 2018-07-13 Axevalla-11 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 5] 2180/13 B 5 15.8 88
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 9] 2140/1 D str
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-11 Prima Italia Prima Italia   [s 6] 2140/2 A str
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-3 Yaganashi Yaganashi   [s 4] 2140/8 B 0 17.5g 147
2018-07-07 2018-07-07 Halmstad-8 Brilliance Brilliance   [s 7] 2140/10 D 3 14.3 537
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-12 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/10 B 2 13.7 552
2018-07-01 2018-07-01 Åby-1 Agnäs Agnäs   [s 5] 2140/4 D 7 18.0 220
2018-07-01 2018-07-01 Åby-2 Scorzone Scorzone   [h 3] 2140/2 A 1 16.2 15
2018-07-01 2018-07-01 Åby-4 Limousin Limousin   [v 10] 2140/5 D 0 21.2 549
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Mr Va Bene Mr Va Bene   [v 7] 2140/2 C 7 17.0 356
2018-06-28 2018-06-28 Åby-3 Veiled Veiled   [s 4] 2140/8 C 3 14.5 201
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-11 Maremma Sock Maremma Sock   [s 5] 1640/1 D str
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-4 Maremma Sock Maremma Sock   [s 5] 2140/8 C 0 17.7g 22
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2140/4 B 0 17.6 34
2018-06-14 2018-06-14 Åby-6 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/9 A 4 15.1 42
2018-06-11 2018-06-11 Färjestad-7 Wally Cocktail Wally Cocktail   [v 4] 2140/11 B 2 16.3 23
2018-06-07 2018-06-07 Åby-3 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 1640/5 C 0 g 65
2018-06-07 2018-06-07 Åby-5 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 6] 2140/11 A 1 13.6 32
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-1 Ransus Girl Ransus Girl   [s 4] 1640/10 C 0 14.0 195
2018-06-06 2018-06-06 Kalmar-6 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/14 A 6 15.1 189
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-6 Maremma Sock Maremma Sock   [s 5] 2140/4 D 5 14.5 117
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-2 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/4 A 0 g 21
2018-05-31 2018-05-31 Åby-5 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2140/3 D 2 13.7 174
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-4 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 1640/6 C 1 12.1 58
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/2 C 0 14.0 265
2018-05-18 2018-05-18 Romme-3 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/11 D 6 14.2 33
2018-05-17 2018-05-17 Åby-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/6 B 1 14.0 25
2018-05-12 2018-05-12 Åby-3 Ransus Girl Ransus Girl   [s 4] 2140/4 C 0 16.0g 789
2018-05-09 2018-05-09 Åby-6 Batman Evo* Batman Evo*   [h 5] 3140/1 C 0 16.3g 195
2018-05-09 2018-05-09 Åby-7 Herzog Greenwood Herzog Greenwood   [h 4] 2140/6 C 7 14.9 45
2018-05-09 2018-05-09 Åby-9 Milady Amok Milady Amok   [s 5] 2140/5 D 0 13.9 45
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-2 Nouvelle Felicia Nouvelle Felicia   [s 5] 2140/6 A 2 18.2 25
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-8 That's the Spirit* That's the Spirit*   [v 6] 1640/4 B 0 g 21
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-9 Mr Magnifique Mr Magnifique   [v 5] 1640/1 B 0 g 17
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-3 Ransus Girl Ransus Girl   [s 4] 2140/5 C 7 15.9g 236
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-8 Milady Amok Milady Amok   [s 5] 2140/8 C 0 15.6g 72
2018-04-28 2018-04-28 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/4 D 2 13.2 211
2018-04-27 2018-04-27 Åby-10 Bigarrå Bigarrå   [s 5] 2140/4 C 1 15.2 61
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-5 That's the Spirit* That's the Spirit*   [v 6] 2140/5 B 0 18.3g 21
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-9 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2660/6 B 0 g 170
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-6 Milady Amok Milady Amok   [s 5] 2140/1 D 2 13.5 96
2018-04-12 2018-04-12 Åby-7 Conny Sisu Conny Sisu   [h 6] 2660/7 C 0 15.9 194
2018-04-04 2018-04-04 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/11 C 2 15.0 344
2018-03-30 2018-03-30 Färjestad-6 Herzog Greenwood Herzog Greenwood   [h 4] 2140/9 B 7 15.2 77
2018-03-25 2018-03-25 Åby-9 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2140/8 D 3 15.4 313
2018-03-22 2018-03-22 Åby-10 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/4 C 1 17.8 21
2018-03-20 2018-03-20 Jägersro Trav-5 Keycard Keycard   [s 5] 2160/6 B 3 15.1 65
2018-03-17 2018-03-17 Åby-4 Gossip's Hero Gossip's Hero   [v 5] 2140/11 A 1 17.5 26
2018-03-12 2018-03-12 Mantorp-7 Keycard Keycard   [s 5] 2140/9 C str
2018-03-08 2018-03-08 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 1640/9 C 1 13.9 67
2018-02-28 2018-02-28 Åby-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2640/6 D 4 17.9 164
2018-02-03 2018-02-03 Åby-12 Keycard Keycard   [s 5] 2160/7 C 0 19.8g 549
2018-02-01 2018-02-01 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2640/2 C 5 17.2 257
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-8 Georgia Georgia   [s 5] 2140/2 C str
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 5] 2140/5 D 4 16.6 83
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-7 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 2140/2 D 7 16.2g 629
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-11 Vesuvio Wise L. Vesuvio Wise L.   [h 5] 2660/9 D str
2019-12-30 2019-12-30 Åby-4 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2640/11 B str
2019-12-30 2019-12-30 Åby-5 Flashingsky Flashingsky   [v 3] 2140/6 D str
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-3 Key West Key West   [v 4] 1640/1 C 4 16.1 36
2019-12-18 2019-12-18 Åby-4 Zizou Zizou   [h 4] 2640/3 C 0 15.8 107
2019-12-18 2019-12-18 Axevalla-4 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/5 A 1 15.4 21
2019-12-12 2019-12-12 Åby-2 Key West Key West   [v 4] 2140/1 C 2 18.2 191
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 1640/8 C 5 14.6 181
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/10 D 5 16.7 389
2019-12-12 2019-12-12 Åby-10 Princess of China Princess of China   [s 6] 2160/7 B 0 g 227
2019-12-07 2019-12-07 Åby-2 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2660/6 B 2 15.9 84
2019-12-07 2019-12-07 Åby-3 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/4 D 0 14.5 410
2019-12-07 2019-12-07 Åby-12 Flashingsky Flashingsky   [v 3] 2140/4 D 8 20.3 498
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-7 Navy Blue Navy Blue   [s 5] 2140/6 D 0 17.4 151
2019-12-06 2019-12-06 Kalmar-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/3 D 0 18.5 118
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-2 Key West Key West   [v 4] 2140/2 D 3 18.2 200
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-4 Panther Face Panther Face   [h 7] 3160/3 C str
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-7 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 7] 2140/7 D 6 15.6g 582
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-4 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/6 B 3 14.8 41
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-5 Vesuvio Wise L. Vesuvio Wise L.   [h 5] 1640/10 C 7 14.8 109
2019-11-29 2019-11-29 Axevalla-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/5 C 0 16.5 147
2019-11-27 2019-11-27 Åby-2 Flashingsky Flashingsky   [v 3] 2140/5 D 8 22.4g 220
2019-11-27 2019-11-27 Åby-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/11 A 0 g 39
2019-11-27 2019-11-27 Åby-9 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 5] 2140/2 D 0 16.2 911
2019-11-25 2019-11-25 Mantorp-7 Panther Face Panther Face   [h 7] 2140/9 C str
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/2 B 3 15.1 56
2019-11-22 2019-11-22 Axevalla-8 Vasco Zack d'Asti Vasco Zack d'Asti   [h 5] 2160/5 D 0 17.7 161
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-4 Vesuvio Wise L. Vesuvio Wise L.   [h 5] 2140/2 C 0 g 37
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Zizou Zizou   [h 4] 1640/9 A 0 13.7g 30
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-8 Key West Key West   [v 4] 2140/1 C 3 17.6 38
2019-11-21 2019-11-21 Åby-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/3 C 3 13.3 141
2019-11-21 2019-11-21 Åby-8 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2660/11 D 0 17.2g 454
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Bear My Prince Bear My Prince   [v 4] 2140/2 D 0 g 676
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-6 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 2140/7 D 0 13.8 163
2019-11-14 2019-11-14 Åby-1 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 6] 2140/7 C 0 g 491
2019-11-14 2019-11-14 Åby-9 Edgy Look Edgy Look   [v 6] 1640/5 D 5 15.4 96
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-1 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/8 C 3 16.4 54
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-5 Grace Lime Grace Lime   [s 4] 1640/8 D 0 17.0 377
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-7 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 1640/8 D 0 13.7 40
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-10 Key West Key West   [v 4] 2140/7 D 0 19.5g 189
2019-11-02 2019-11-02 Åby-4 Prima Italia Prima Italia   [s 7] 2140/6 C 1 15.1 31
2019-11-02 2019-11-02 Åby-7 Key West Key West   [v 4] 2140/10 B 1 17.0 22
2019-11-02 2019-11-02 Åby-9 Glue Boko Glue Boko   [v 6] 2140/2 C str
2019-10-31 2019-10-31 Åby-2 Grand Prix Grand Prix   [h 3] 2140/8 D 0 17.3 263
2019-10-31 2019-10-31 Åby-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/1 D 2 13.5 326
2019-10-31 2019-10-31 Åby-5 Bear My Prince Bear My Prince   [v 4] 2140/8 B 7 19.4 125
2019-10-31 2019-10-31 Åby-6 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/2 C str
2019-10-31 2019-10-31 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/6 C 0 12.4 229
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-8 Strillozzo Jet Strillozzo Jet   [v 8] 2140/4 D 5 14.4 90
2019-10-26 2019-10-26 Jägersro Trav-8 Cash Flow* Cash Flow*   [s 5] 2140/12 B 0 14.3 50
2019-10-23 2019-10-23 Åby-9 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/3 D 0 g 194
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/8 A str
2019-10-19 2019-10-19 Romme-11 Panther Face Panther Face   [h 7] 2140/12 D 0 13.9 97
2019-10-17 2019-10-17 Åby-1 Lady of Everwood* Lady of Everwood*   [s 4] 2160/13 B str
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Bosse Rich Bosse Rich   [v 5] 2140/1 D str
2019-10-17 2019-10-17 Åby-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2660/4 B 5 15.8 56
2019-10-17 2019-10-17 Åby-9 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/4 D 4 703
2019-10-12 2019-10-12 Åby-8 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/12 B 7 13.3 237
2019-10-12 2019-10-12 Åby-10 Navy Blue Navy Blue   [s 5] 2140/11 D 0 g 547
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Inazawa Smart Inazawa Smart   [s 4] 2140/9 A 6 16.5 32
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-3 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2160/4 C str
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-5 Vasco Zack d'Asti Vasco Zack d'Asti   [h 5] 2140/6 D 0 16.6 151
2019-10-07 2019-10-07 Färjestad-6 Beartime Beartime   [v 4] 2140/9 A 3 15.2 35
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/3 B 1 14.4 21
2019-10-05 2019-10-05 Åby-5 Wild Action* Wild Action*   [v 4] 2140/2 D 6 19.5 33
2019-10-05 2019-10-05 Åby-9 Alibi Alibi   [s 4] 2140/12 C 0 17.2 129
2019-10-03 2019-10-03 Åby-2 Lady of Everwood* Lady of Everwood*   [s 4] 2140/10 C 3 18.5 123
2019-10-03 2019-10-03 Åby-9 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/5 C 0 g 439
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-6 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 2640/12 D 0 16.5 584
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-9 Taiga Woodland Taiga Woodland   [v 6] 2140/1 B 6 13.9 104
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-1 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 5] 1680/5 D 0 16.1 44
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-3 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2080/2 D 7 16.2g 135
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-6 Lady of Everwood* Lady of Everwood*   [s 4] 2080/4 D 6 20.6 46
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-8 Merzan Merzan   [s 3] 2080/3 D 0 g 71
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 All Reasons All Reasons   [v 7] 2500/11 A 0 17.8 71
2019-09-25 2019-09-25 Åby-2 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1640/7 D 0 14.6 500
2019-09-25 2019-09-25 Åby-5 Grand Prix Grand Prix   [h 3] 2140/4 D 0 18.1g 1000
2019-09-25 2019-09-25 Åby-7 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/3 C 6 12.4 47
2019-09-25 2019-09-25 Åby-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2680/11 D str
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-1 Wild Action* Wild Action*   [v 4] 2140/1 D 0 19.0g 27
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-5 High Colours High Colours   [v 8] 2140/7 C 2 15.3 71
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-6 Prima Italia Prima Italia   [s 7] 2140/3 B 8 15.2 39
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-1 Blue Mustasche Blue Mustasche   [v 6] 1640/4 B 0 g 37
2019-09-21 2019-09-21 Färjestad-6 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 3140/10 B 5 15.1 131
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-3 Love No More Love No More   [s 4] 2140/9 C str
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Candy Crush Candy Crush   [s 5] 2640/6 D 0 18.4 93
2019-09-19 2019-09-19 Åby-8 Key West Key West   [v 4] 2140/1 D str
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-7 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/3 B 4 14.5 24
2019-09-18 2019-09-18 Solvalla-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 3140/3 B 0 15.4 118
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-7 Hedwig Laday Hedwig Laday   [s 5] 2140/2 D str
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-4 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 1640/3 D 2 12.3 87
2019-09-07 2019-09-07 Åby-1 Key West Key West   [v 4] 2140/2 C 0 g 31
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/14 A 4 13.5 32
2019-09-07 2019-09-07 Åby-8 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 1640/4 A 1 12.2 15
2019-09-04 2019-09-04 Åby-8 Love No More Love No More   [s 4] 2140/2 C 0 g 38
2019-09-04 2019-09-04 Åby-9 Mellby Donna Mellby Donna   [s 7] 2140/6 D 0 18.9g 575
2019-09-02 2019-09-02 Mantorp-4 Bossy Alley Bossy Alley   [v 5] 2140/6 B 1 13.6 62
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-3 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/8 C 0 14.9 45
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-6 Wild Action* Wild Action*   [v 4] 2160/10 D 8 23.7g 95
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-4 Love No More Love No More   [s 4] 2140/4 D 0 16.0 187
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-6 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 5] 1640/10 D 0 14.1 1157
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-1 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/4 B 2 14.5 25
2019-08-30 2019-08-30 Jägersro Trav-4 Cyklist Cyklist   [v 5] 1640/11 C 0 16.7 457
2019-08-28 2019-08-28 Åby-5 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1640/12 D 0 14.9 1509
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-3 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 1640/4 C 6 14.4 188
2019-08-27 2019-08-27 Axevalla-5 High Colours High Colours   [v 8] 2160/8 C 0 15.5 260
2019-08-20 2019-08-20 Åby-1 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2640/3 A 4 14.8 75
2019-08-20 2019-08-20 Åby-3 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/12 B 1 13.6 79
2019-08-20 2019-08-20 Åby-9 Målaresven Målaresven   [v 6] 2140/9 B 6 15.9 125
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-8 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/12 C 6 15.3 217
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/4 D 5 12.1 112
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 1609/5 B 1 11.5 30
2019-08-10 2019-08-10 Åby-4 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/10 D 6 14.9 144
2019-08-10 2019-08-10 Åby-8 Zizou Zizou   [h 4] 2140/4 C 0 13.5 50
2019-08-08 2019-08-08 Åby-2 Key West Key West   [v 4] 2160/4 C str
2019-08-08 2019-08-08 Åby-6 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/10 B 4 14.9 141
2019-08-08 2019-08-08 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/11 B 4 11.8 133
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-1 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1609/9 C 3 84
2019-08-08 2019-08-08 Örebro-8 Love No More Love No More   [s 4] 1609/9 C 2 48
2019-08-01 2019-08-01 Åby-5 K.A.Dacy K.A.Dacy   [s 5] 2140/3 D 0 15.2 519
2019-08-01 2019-08-01 Åby-7 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2640/1 C 5 14.8 542
2019-08-01 2019-08-01 Åby-10 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/3 A 1 15.4 14
2019-07-29 2019-07-29 Färjestad-5 Matteo Manassero Matteo Manassero   [v 6] 2140/6 D 0 17.4 180
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-3 Love No More Love No More   [s 4] 2080/5 B 1 15.0 29
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2080/6 C 4 14.0 72
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-5 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 5] 2080/8 B 1 16.6 480
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-8 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2080/10 B 1 15.8 65
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/4 B 0 14.0 22
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-5 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1640/10 D 0 g 129
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-7 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/4 B 6 17.3g 32
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-9 Zizou Zizou   [h 4] 3180/9 A 5 15.8 20
2019-07-25 2019-07-25 Åby-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/6 B 3 13.2 27
2019-07-25 2019-07-25 Åby-9 Key West Key West   [v 4] 2140/5 D 3 17.0 39
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-3 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2180/15 B 3 14.6 237
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-4 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2140/6 C 3 12.9 35
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-10 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2640/1 C 3 15.6 424
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-4 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2140/9 A 8 17.1 32
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-5 Love No More Love No More   [s 4] 2140/2 D 0 16.2 101
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-3 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/6 B 7 14.7g 59
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-8 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 7] 2180/13 A 6 12.9 78
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-11 Zizou Zizou   [h 4] 2140/8 A 3 12.8 199
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Caloy Caloy   [v 7] 2140/7 C 0 15.8 209
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 On the Line On the Line   [v 6] 2140/6 C 6 14.4 61
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Cyklist Cyklist   [v 5] 2140/5 C 4 16.2 338
2019-07-13 2019-07-13 Årjäng-4 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 5] 2140/2 C 2 14.4 39
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 American Dream* American Dream*   [s 5] 1640/10 B 1 12.9 69
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2160/9 A 2 13.5 53
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-1 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/3 D 6 15.0 404
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-3 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/7 C 0 17.0g 76
2019-07-11 2019-07-11 Vaggeryd-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/10 C 1 14.8 55
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-3 Love No More Love No More   [s 4] 2100/7 A 3 17.2 45
2019-07-10 2019-07-10 Åmål-7 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1680/9 D 3 14.8 149
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-5 Zizou Zizou   [h 4] 2640/11 A 4 14.5 95
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-5 Ulena Car* Ulena Car*   [s 6] 2140/9 B str
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-4 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 1640/12 D 3 16.6 544
2019-07-03 2019-07-03 Lindesberg-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/9 B 1 14.3 81
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-7 Love No More Love No More   [s 4] 2140/2 C 0 g 85
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-8 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/1 A 5 290
2019-06-27 2019-06-27 Åby-4 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2640/2 D 6 15.4 382
2019-06-27 2019-06-27 Åby-5 Leica Håleryd Leica Håleryd   [v 4] 2140/6 C 0 g 36
2019-06-27 2019-06-27 Åby-10 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1140/3 C 4 103
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-2 American Dream* American Dream*   [s 5] 2160/7 A 0 g 23
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-3 Mr Lindy Mr Lindy   [v 8] 2180/8 B 1 20.1 24
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-1 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/7 B 4 14.7 93
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-3 Love No More Love No More   [s 4] 2640/2 B 4 16.8 27
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 Caloy Caloy   [v 7] 2140/7 B 0 17.1 154
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-8 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 1640/5 D 0 g 75
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-1 American Dream* American Dream*   [s 5] 2640/3 D 2 15.6 54
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-5 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 1640/10 D 6 13.2 329
2019-06-13 2019-06-13 Åby-1 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/5 C 0 19.4 308
2019-06-13 2019-06-13 Åby-4 Caloy Caloy   [v 7] 2140/1 C 0 16.9g 76
2019-06-13 2019-06-13 Åby-5 Cash Cash   [h 9] 2140/5 C 5 15.7 370
2019-06-13 2019-06-13 Åby-6 Love No More Love No More   [s 4] 1640/5 D 3 14.6g 198
2019-06-13 2019-06-13 Åby-9 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/1 D 0 g 584
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/1 A 1 14.9 29
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-7 Ulena Car* Ulena Car*   [s 6] 2140/7 C 1 12.3 50
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-1 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/9 B str
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/2 C 5 16.2 93
2019-05-30 2019-05-30 Åby-4 American Dream* American Dream*   [s 5] 2140/7 D 3 16.2 50
2019-05-30 2019-05-30 Åby-7 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 1640/12 D 0 15.0 682
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-1 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/5 C 0 21.1g 603
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2640/3 D str
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-10 Ulena Car* Ulena Car*   [s 6] 2140/10 B 1 13.4 128
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-6 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2140/2 C 2 14.8 118
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-9 Zizou Zizou   [h 4] 2140/1 A 4 12.0 109
2019-05-22 2019-05-22 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/9 D 3 11.6 447
2019-05-20 2019-05-20 Halmstad-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/2 B 5 14.2 154
2019-05-09 2019-05-09 Åby-4 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/4 B 0 14.3 35
2019-05-09 2019-05-09 Åby-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2160/10 C 0 16.7 241
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-1 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/5 C 3 13.7 70
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-2 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 1640/5 D str
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-3 Scorzone Scorzone   [v 4] 2640/6 B 0 15.7 91
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-6 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/6 C 0 g 228
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-9 Here She Goes* Here She Goes*   [s 6] 2140/7 C 0 g 190
2019-05-04 2019-05-04 Vermo-3 Smevikens Cruiser Smevikens Cruiser   [h 7] 3120/14 C str
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-7 Caloy Caloy   [v 7] 3140/1 D 0 17.8 27
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-1 First Commandment First Commandment   [v 4] 2140/4 D 7 19.7 78
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-5 Caloy Caloy   [v 7] 1640/2 A 1 13.7 23
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/5 C 4 14.8 50
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/7 B 1 12.7 59
2019-04-27 2019-04-27 Åby-5 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 3160/5 B 0 g 488
2019-04-27 2019-04-27 Åby-8 Zizou Zizou   [h 4] 3140/2 C 2 15.7 159
2019-04-25 2019-04-25 Åby-3 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2140/6 B 3 14.6 293
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-4 Stardate Stardate   [s 5] 2140/3 D 0 21.4g 383
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-5 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/3 D 1 16.3 236
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-8 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2140/1 C 0 g 36
2019-04-23 2019-04-23 Axevalla-9 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 2140/7 C 4 17.3g 72
2019-04-17 2019-04-17 Åby-2 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/2 C 4 12.0 144
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-7 Zizou Zizou   [h 4] 2140/8 B 5 14.3 32
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/4 C 0 g 35
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 G.K.Trixy G.K.Trixy   [s 4] 2140/3 D 0
2019-04-10 2019-04-10 Åby-6 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/5 B 4 11.2 41
2019-04-07 2019-04-07 Åby-4 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2140/4 C 1 15.2 56
2019-04-07 2019-04-07 Åby-7 Love No More Love No More   [s 4] 2140/1 C 5 17.2 17
2019-04-07 2019-04-07 Åby-9 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/5 C 2 16.3 55
2019-04-06 2019-04-06 Jägersro Trav-10 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 2140/12 B 0 15.2 687
2019-04-04 2019-04-04 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2140/6 C 2 14.2 103
2019-03-27 2019-03-27 Åby-6 Zizou Zizou   [h 4] 2640/10 C 1 15.1 43
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Scorzone Scorzone   [v 4] 2140/4 B 3 14.7 16
2019-03-27 2019-03-27 Åby-8 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/7 D 3 11.3 172
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-3 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/4 C 1 11.8 38
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-6 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 6] 2140/9 D 5 14.2 109
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-7 Flying Bolt Flying Bolt   [v 7] 2140/11 C 0 15.5 371
2019-03-21 2019-03-21 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/4 B 0 14.1g 27
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-9 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/2 C 5 12.6 68
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-3 Scorzone Scorzone   [v 4] 2140/6 B 1 14.0 17
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-9 Vasco Zack d'Asti Vasco Zack d'Asti   [h 5] 1640/4 D 0 g 43
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Madurai Madurai   [v 6] 2140/10 B 4 15.5 161
2019-03-14 2019-03-14 Åby-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 10] 1640/2 B 0 13.3g 382
2019-03-14 2019-03-14 Åby-5 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/7 D 0 g 305
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Day Sun Dream Day Sun Dream   [v 9] 2140/7 C 8 16.9 48
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-4 Zizou Zizou   [h 4] 2140/7 C 2 15.7 30
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-5 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2160/9 A str
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2640/1 D 2 16.9 38
2019-03-07 2019-03-07 Åby-4 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 1640/7 C 0 g 64
2019-03-07 2019-03-07 Åby-6 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/3 C 0 g 170
2019-03-07 2019-03-07 Åby-7 Måni Måni   [s 7] 2160/11 C str
2019-03-07 2019-03-07 Åby-9 Padron Kloster Padron Kloster   [v 6] 2140/14 B str
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-7 Vasco Zack d'Asti Vasco Zack d'Asti   [h 5] 2140/12 D 0 16.5 90
2019-02-27 2019-02-27 Åby-5 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/10 C 0 g 552
2019-02-27 2019-02-27 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 1640/1 C 3 12.7 60
2019-02-22 2019-02-22 Åby-8 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2140/7 D str
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 6] 2160/13 A 4 14.9 96
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-6 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2140/5 D 0 17.7 698
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-9 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 7] 2140/6 B 0 16.4g 311
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-11 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2140/4 D 7 15.1 734
2019-02-09 2019-02-09 Solvalla-7 Medallion Medallion   [v 6] 2640/6 D 0 g 1019
2019-02-06 2019-02-06 Åby-7 The Hooligan The Hooligan   [v 9] 2640/10 D 0 g 801
2019-02-02 2019-02-02 Åby-2 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2640/1 C 3 16.6 35
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 1640/2 C 3 14.9 179
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-9 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/2 D 5 12.9 500
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-11 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [h 7] 1640/7 D 3 11.5 399
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-12 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2140/12 A 0 g 91
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-8 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2160/5 B 6 16.6 78
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-9 Butterfly Center Butterfly Center   [s 9] 2140/6 D str
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Edio Edio   [v 6] 2140/9 B 4 15.6 61
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-3 Miss Fina Miss Fina   [s 6] 2140/4 D 0 19.1 877
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-8 Bigarrå Bigarrå   [s 6] 2140/4 D 0 16.4 885
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Quickstep Sox Quickstep Sox   [v 4] 2640/2 B 0 18.1 427
2019-01-09 2019-01-09 Åby-5 Sverkets Hustler Sverkets Hustler   [v 8] 2140/7 D 0 16.1 1021
2019-01-09 2019-01-09 Åby-9 Canarsie* Canarsie*   [s 4] 2640/1 D 0 17.3 95
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-3 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 2140/11 B 1 17.4 45
2020-12-31 2020-12-31 Axevalla-12 Sahara Peyote Sahara Peyote   [v 4] 2680/13 C 5 14.9 698
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-3 Golden Indra Golden Indra   [s 7] 2140/6 D str
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-7 Denco's Benito Denco's Benito   [v 4] 2140/5 C 5 17.7 87
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-5 Ain't no Saint Ain't no Saint   [s 4] 2140/8 C 2 16.9 683
2020-12-21 2020-12-21 Färjestad-7 Starbec's A.to Z. Starbec's A.to Z.   [h 4] 2640/11 A 6 15.8 31
2020-12-16 2020-12-16 Åby-2 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2140/4 D 8 16.5 825
2020-12-16 2020-12-16 Åby-4 Zizou Zizou   [h 5] 1640/5 C 5 12.5 87
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/1 B 4 14.4 42
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-6 Golden Indra Golden Indra   [s 7] 2140/3 C 4 14.9 595
2020-12-05 2020-12-05 Åby-10 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/11 D 6 13.7 746
2020-12-02 2020-12-02 Åby-4 Fine Lane Fine Lane   [s 6] 2640/11 D 0 17.8 1205
2020-12-02 2020-12-02 Åby-5 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2140/9 D 7 18.4 335
2020-11-30 2020-11-30 Färjestad-9 Zizou Zizou   [h 5] 1640/2 A 1 13.6 30
2020-11-28 2020-11-28 Axevalla-6 Askö Winn Askö Winn   [s 6] 2640/11 B 2 17.6 23
2020-11-27 2020-11-27 Åby-3 Master Sea Master Sea   [v 5] 2140/8 A 0 15.5 65
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-12 Mozartkugel Mozartkugel   [h 3] 2160/11 D 8 20.6 34
2020-11-25 2020-11-25 Åby-8 Golden Indra Golden Indra   [s 7] 2640/11 D 0 15.8 1499
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-4 Zizou Zizou   [h 5] 2140/7 A 2 14.2 29
2020-11-07 2020-11-07 Eskilstuna-8 Zizou Zizou   [h 5] 3160/8 B 0 14.9 85
2020-11-05 2020-11-05 Åby-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/8 D 0 13.8 1418
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-10 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 3180/9 D 0 16.5 761
2020-10-28 2020-10-28 Åby-1 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/12 C 4 16.2 272
2020-10-28 2020-10-28 Åby-5 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2640/2 D 0 16.7 915
2020-10-28 2020-10-28 Åby-9 Hashtag One Hashtag One   [s 7] 2140/1 D str
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-9 Zizou Zizou   [h 5] 2140/7 B 1 13.3 72
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2160/10 B 1 14.9 35
2020-10-17 2020-10-17 Mantorp-9 La it La it   [s 6] 2140/6 D str
2020-10-15 2020-10-15 Åby-2 Teton Game of War Teton Game of War   [v 3] 2140/5 D 5 15.5 430
2020-10-15 2020-10-15 Åby-5 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2640/8 B 0 14.1 658
2020-10-10 2020-10-10 Finland-11 Zizou Zizou   [h 5] 2100/9 B 0 90
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-1 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/1 B 3 19.0g 61
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/2 B 3 12.4 41
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Dream of Winner Dream of Winner   [v 7] 2140/3 D 3 15.0 298
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-6 Zizou Zizou   [h 5] 2140/2 A 4 13.4 53
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-8 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/10 C 0 13.3 1012
2020-09-23 2020-09-23 Åby-1 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/1 B 3 16.6 64
2020-09-23 2020-09-23 Åby-6 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/3 B 6 14.3 834
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-7 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/10 D str
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-5 Zizou Zizou   [h 5] 3160/8 B 6 15.3 84
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-11 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2640/9 D 0 14.4 489
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Master Sea Master Sea   [v 5] 2140/1 B 3 13.6 44
2020-09-09 2020-09-09 Åby-7 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 2640/12 D 7 15.1 1458
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/8 D 0 13.8 969
2020-09-02 2020-09-02 Åby-3 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/7 C str
2020-09-02 2020-09-02 Åby-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/3 D 1 11.6 90
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-4 Eds Judy Eds Judy   [s 8] 2140/6 D 0 17.1 149
2020-09-01 2020-09-01 Axevalla-6 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/2 D 8 13.2 635
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-8 Zizou Zizou   [h 5] 2140/7 B 2 13.4 57
2020-08-24 2020-08-24 Axevalla-4 Eds Judy Eds Judy   [s 8] 1640/7 D 5 15.5 132
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-2 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/2 A 7 15.3 60
2020-08-20 2020-08-20 Åby-10 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2180/9 A 4 14.3 100
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-1 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 2] 1640/1 C 4 18.6g 33
2020-08-08 2020-08-08 Åby-3 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 3160/6 D 5 14.5 849
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-3 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2680/10 C 0 15.2 217
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-11 Zizou Zizou   [h 5] 3140/3 C 6 14.6 627
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-4 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 1680/6 B 3 14.9g 51
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2080/7 C 3 13.8 91
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/5 D 1 13.1 395
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-6 Brenda Grif* Brenda Grif*   [s 3] 2140/12 B 0 15.8 489
2020-07-11 2020-07-11 Årjäng-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 2160/10 C 0 14.4 620
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-5 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2160/12 B 5 14.7 305
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-5 Panther Face Panther Face   [h 8] 2140/6 C 0 g 183
2020-07-07 2020-07-07 Jägersro Trav-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/4 C 5 12.3 90
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 Digital Globe Digital Globe   [v 4] 2640/13 C 0 19.5g 650
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-8 Souzy Souzy   [s 5] 2140/9 C 5 14.8 96
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-13 Zizou Zizou   [h 5] 3140/3 C 3 14.5 322
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/4 D str
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/6 C 1 14.0 293
2020-06-25 2020-06-25 Åby-7 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1140/1 C 2 109
2020-06-25 2020-06-25 Örebro-2 Brenda Grif* Brenda Grif*   [s 3] 2100/4 A 0 g 36
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-9 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 2080/6 D 7 13.8g 231
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-8 Zizou Zizou   [h 5] 2140/5 B 4 13.0 83
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-11 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2640/1 C 0 18.1 89
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-7 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2140/1 C 6 15.0 145
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-3 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/3 C 2 13.6 123
2020-06-18 2020-06-18 Axevalla-4 Epsom Epsom   [s 6] 2640/2 C 8 15.7 462
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-2 Quickly S.W. Quickly S.W.   [s 5] 2080/3 A 2 16.9 18
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-7 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2080/2 B 3 17.5 23
2020-06-11 2020-06-11 Åby-3 Around the World Around the World   [h 4] 2640/3 C 0 16.3 1040
2020-06-11 2020-06-11 Åby-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/3 B 5 11.6 135
2020-06-11 2020-06-11 Åby-7 Easy Copi Easy Copi   [s 6] 2140/6 C 0 17.2 825
2020-06-11 2020-06-11 Åby-8 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 1640/2 D 0 12.1 625
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-10 American Dream* American Dream*   [s 6] 2140/7 D str
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 2140/7 B 1 14.2 43
2020-06-08 2020-06-08 Färjestad-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/3 C 0 g 320
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-10 Zizou Zizou   [h 5] 2140/1 B 6 13.8 109
2020-06-04 2020-06-04 Åby-4 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 2140/9 C 0 15.2 672
2020-06-04 2020-06-04 Åby-5 Brenda Grif* Brenda Grif*   [s 3] 1640/7 D 3 13.5 390
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-4 American Dream* American Dream*   [s 6] 1640/5 D 0 g 54
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-6 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 1640/4 C 5 13.4 301
2020-05-31 2020-05-31 Solvalla-5 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/11 C str
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-3 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2640/2 C 4 14.3 87
2020-05-29 2020-05-29 Solvalla-7 Zizou Zizou   [h 5] 3180/11 A 6 15.2 141
2020-05-27 2020-05-27 Åby-2 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 1640/9 C 0 13.5 467
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-3 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2640/7 C 3 19.1 57
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-6 American Dream* American Dream*   [s 6] 1640/1 D 0 g 68
2020-05-20 2020-05-20 Åby-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/5 C 6 12.8 497
2020-05-20 2020-05-20 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/12 C 0 11.8 518
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-4 Master Sea Master Sea   [v 5] 2140/9 A 1 14.3 45
2020-05-19 2020-05-19 Axevalla-6 Edgy Look Edgy Look   [v 7] 1640/9 D 2 13.5 664
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-6 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2640/7 B 1 15.2 63
2020-05-14 2020-05-14 Åby-9 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 1640/1 C 0 13.0 79
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-3 M.T.Magic Dream M.T.Magic Dream   [v 6] 2140/12 A 7 14.4 126
2020-05-09 2020-05-09 Åby-5 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2640/12 D 4 15.2 1073
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-6 Xanthis Christina Xanthis Christina   [s 6] 2140/8 C 0 18.7g 308
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 8] 2680/13 D 0 15.4 1211
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-10 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/11 B 6 14.4 447
2020-04-29 2020-04-29 Åby-6 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/2 B 6 11.7 250
2020-04-29 2020-04-29 Åby-7 Around the World Around the World   [h 4] 2640/1 D 0 g 226
2020-04-29 2020-04-29 Åby-8 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2640/10 B 5 14.9 546
2020-04-29 2020-04-29 Åby-9 Zizou Zizou   [h 5] 2140/2 A 5 13.4 26
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-6 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/10 B 2 11.9 60
2020-04-20 2020-04-20 Åby-3 Atlantic Breeze Atlantic Breeze   [v 13] 2140/3 D 0 17.9 882
2020-04-20 2020-04-20 Åby-4 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 1640/5 D 1 12.8 234
2020-04-20 2020-04-20 Åby-8 Zizou Zizou   [h 5] 2160/15 B 1 13.5 20
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 Valkyria K. Valkyria K.   [s 6] 2140/2 C 1 14.7 45
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2160/10 A 0 14.0 83
2020-04-16 2020-04-16 Åby-6 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/11 B str
2020-04-16 2020-04-16 Åby-8 Attack Photo Attack Photo   [v 8] 2160/3 D 7 15.3g 76
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-3 Goes All Magic Goes All Magic   [s 6] 2140/5 C 7 17.0 69
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/10 B 4 14.4 90
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Nobella Winner Nobella Winner   [s 7] 2140/2 B 1 15.7 264
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-7 Around the World Around the World   [h 4] 2160/9 B 7 18.3g 42
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2160/9 A 7 14.5 112
2020-04-07 2020-04-07 Axevalla-9 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/2 B 2 13.6 28
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 5] 1640/2 D 0 16.4 409
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-6 Zizou Zizou   [h 5] 2640/8 B 0 15.5 137
2020-04-02 2020-04-02 Åby-4 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 2140/11 D 4 16.4 1071
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2640/4 D 0 18.9 325
2020-04-02 2020-04-02 Åby-9 Staro Junique Staro Junique   [v 8] 1640/5 C 6 13.7 213
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-7 Grand Prix Grand Prix   [v 4] 2140/6 C str
2020-03-30 2020-03-30 Mantorp-6 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2640/10 C 2 14.2 48
2020-03-28 2020-03-28 Solvalla-10 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 2140/5 C 0 13.7g 113
2020-03-25 2020-03-25 Åby-6 Around the World Around the World   [h 4] 2140/7 D 5 15.9 111
2020-03-25 2020-03-25 Åby-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 1640/3 B 2 11.1 511
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/1 B 1 10.7 70
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-6 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2140/1 D 5 13.9 138
2020-03-18 2020-03-18 Jägersro Trav-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 3160/4 D 4 16.1 796
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-3 Panther Face Panther Face   [h 8] 2180/15 A 0 17.8g 75
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-5 Around the World Around the World   [h 4] 2140/3 B 1 16.5 64
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-7 Bosse Rich Bosse Rich   [v 6] 2140/6 C 2 17.1 420
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-10 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/5 A 1 13.7 18
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-5 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/2 D 7 11.8 399
2020-03-07 2020-03-07 Färjestad-10 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 2140/9 C 5 14.3g 61
2020-03-05 2020-03-05 Åby-2 Around the World Around the World   [h 4] 2160/10 B 5 17.5g 112
2020-03-05 2020-03-05 Åby-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/3 C 3 14.9 417
2020-03-05 2020-03-05 Åby-5 Key West Key West   [v 5] 2140/4 D str
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-7 Cherie Kee Cherie Kee   [s 8] 1640/8 D 0 14.3 983
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-7 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 2640/4 C 6 16.3 58
2020-02-15 2020-02-15 Mantorp-5 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/1 C 6 13.0 59
2020-02-06 2020-02-06 Åby-4 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2640/9 C 0 15.5 655
2020-02-06 2020-02-06 Åby-8 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2160/12 C str
2020-01-29 2020-01-29 Åby-3 Domingo Frei Domingo Frei   [v 6] 1640/5 D 0 14.6 391
2020-01-29 2020-01-29 Åby-4 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 2640/4 B 1 15.4 24
2020-01-29 2020-01-29 Åby-5 Around the World Around the World   [h 4] 2140/11 B str
2020-01-23 2020-01-23 Åby-1 Flashingsky Flashingsky   [v 4] 2140/3 D str
2020-01-23 2020-01-23 Åby-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 7] 2140/10 C 6 16.2 400
2020-01-23 2020-01-23 Åby-9 Corleone D.K. Corleone D.K.   [v 6] 1640/6 B 2 13.5 28
2020-01-23 2020-01-23 Åby-10 Panther Face Panther Face   [h 8] 2180/6 C 5 16.7 29
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-6 Crazy Man Ås Crazy Man Ås   [v 6] 2140/5 D 0 19.5 198
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-8 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2140/11 D 2 16.6 55
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-9 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 2140/10 C 2 16.6 112
2020-01-15 2020-01-15 Åby-1 Nouvelle Sofi Nouvelle Sofi   [s 4] 2140/12 D 0 g 721
2020-01-15 2020-01-15 Åby-2 Around the World Around the World   [h 4] 2140/5 C 3 17.6 127
2020-01-15 2020-01-15 Åby-6 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 12] 1640/8 C str
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2640/13 B 7 16.1 141
2020-01-14 2020-01-14 Jägersro Trav-4 Puccy Italia Puccy Italia   [v 11] 1640/4 C 4 13.0 180
2020-01-08 2020-01-08 Åby-4 Noblesse Lemon Noblesse Lemon   [s 8] 1640/4 D 0 18.4 957
2020-01-02 2020-01-02 Åby-4 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 7] 1640/10 D 5 15.9 644
2020-01-02 2020-01-02 Åby-10 Around the World Around the World   [h 4] 2160/5 B 2 18.0 23
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-2 Key West Key West   [v 5] 2140/3 D 7 17.7 165
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-3 Celsius Evo* Celsius Evo*   [h 6] 2140/1 B 3 15.7g 131
2021-07-29 2021-07-29 Åby-8 Karibean Dreams Karibean Dreams   [s 5] 2140/1 C 0 16.3 144
2021-07-29 2021-07-29 Åby-9 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 3] 2160/9 C 6 15.8 607
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-8 Lukaku di Quattro Lukaku di Quattro   [v 3] 2140/7 C 7 15.0 609
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-3 Zeus Bi Zeus Bi   [h 6] 2180/12 D 0 13.8 493
2021-07-24 2021-07-24 Axevalla-4 Höwings Unicorn Höwings Unicorn   [v 9] 2140/10 D 0 15.0 1103
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-7 Sahara Peyote Sahara Peyote   [v 5] 2140/6 D 6 14.2 827
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-2 Zizou Zizou   [v 6] 2140/2 C 0 13.5 82
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-5 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 3] 2140/9 D 7 16.4 482
2021-07-16 2021-07-16 Axevalla-3 Don Pedro D.K. Don Pedro D.K.   [v 6] 2140/7 C str
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-4 Magic Sea Magic Sea   [v 6] 2640/9 B 6 16.1 863
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-13 One Two Sea One Two Sea   [v 4] 1640/7 D 0 16.0 1073
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-2 Lukaku di Quattro Lukaku di Quattro   [v 3] 1640/3 C 2 14.6g 84
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-10 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 8] 2640/10 D 0 15.1 1049
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-7 Don Pedro D.K. Don Pedro D.K.   [v 6] 2140/4 D 4 14.4 104
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-6 Lukaku di Quattro Lukaku di Quattro   [v 3] 2640/1 B 2 15.7 94
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-7 Mozartkugel Mozartkugel   [v 4] 2140/1 D 0 16.3 458
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-7 Sahara Peyote Sahara Peyote   [v 5] 1640/12 B 0 12.9 250
2021-06-25 2021-06-25 Årjäng-8 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 3] 2140/9 C 2 17.3 252
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-5 Magic Sea Magic Sea   [v 6] 2640/3 B 8 16.7 37
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-6 Atos Dei Veltri Atos Dei Veltri   [v 5] 2640/12 A 0 16.4 112
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-7 Master Sea Master Sea   [v 6] 2140/9 C 0 16.9 836
2021-06-17 2021-06-17 Åby-7 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 3] 2140/4 C 6 17.6 1513
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-5 Sahara Peyote Sahara Peyote   [v 5] 2140/7 C 7 13.3 497
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 8] 1640/2 D 0 11.3 363
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-7 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 1640/1 B 2 12.6 212
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-9 Magic Sea Magic Sea   [v 6] 2160/8 B 2 15.6 52
2021-06-10 2021-06-10 Åby-4 Don Pedro D.K. Don Pedro D.K.   [v 6] 2640/2 D 0 16.5g 204
2021-06-10 2021-06-10 Åby-8 Lukaku di Quattro Lukaku di Quattro   [v 3] 2140/4 B 2 15.8 79
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-10 Cayucos Cayucos   [v 6] 2140/8 C 0 g 447
2021-06-03 2021-06-03 Åby-1 Choco Sea Choco Sea   [s 4] 2140/6 C 0 g 311
2021-06-03 2021-06-03 Åby-2 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 3] 2140/11 D 0 16.0 486
2021-06-03 2021-06-03 Åby-4 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 1640/2 D 5 12.6g 206
2021-06-03 2021-06-03 Åby-5 Magic Sea Magic Sea   [v 6] 2140/2 D 4 14.9 100
2021-06-03 2021-06-03 Åby-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 8] 2640/8 D 0 15.2 495
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-4 Lukaku di Quattro Lukaku di Quattro   [v 3] 2140/2 D 0 13.6 983
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-3 Lukaku di Quattro Lukaku di Quattro   [v 3] 2140/6 C 4 16.1 87
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-9 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 8] 1640/10 C 2 13.0 245
2021-05-19 2021-05-19 Åby-3 Fake Super Fast Fake Super Fast   [s 3] 2140/9 C 8 16.5 1085
2021-05-19 2021-05-19 Åby-4 Lukaku di Quattro Lukaku di Quattro   [v 3] 2140/2 C 3 17.1 186
2021-05-19 2021-05-19 Åby-7 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 1640/1 D 3 12.9 282
2021-05-19 2021-05-19 Åby-10 Magic Sea Magic Sea   [v 6] 2160/6 C 1 16.2 50
2021-05-13 2021-05-13 Jägersro Trav-9 Zizou Zizou   [h 6] 3180/9 A 5 16.0 62
2021-05-08 2021-05-08 Åby-3 Sahara Peyote Sahara Peyote   [v 5] 2640/8 C 0 14.7 426
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-10 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 8] 2140/3 C 0 14.3 60
2021-04-14 2021-04-14 Åby-4 Justice Rhyme Justice Rhyme   [v 7] 1640/6 D 1 13.0 112
2021-04-14 2021-04-14 Åby-6 Zizou Zizou   [h 6] 3160/3 C 5 15.8 115
2021-04-12 2021-04-12 Färjestad-8 Bag's Simoni Bag's Simoni   [v 8] 2140/2 C 4 13.2 61
2021-04-07 2021-04-07 Åby-3 Hushabye Hushabye   [s 4] 2160/8 C 0 16.3 32
2021-04-07 2021-04-07 Åby-5 Lukaku di Quattro