V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-4 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 1640/9 C

Nyheter för travkusk


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär. Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkrit..


Campo Bahia har varit ett ämne till en kommande stor-stjärna under hela sin karriär.
Som treåring slutade han tvåa i Svenskt Travkriterium och under säsongen som fyraåring i fjol blev det seger i Konung Gustaf V:s Pokal.
Bågen spändes högt 2020 men tränaren Conrad Lugauer är inte nöjd.
Nu ändras planerna för säsongen, berättar Jägersrotränaren för Travronden.
– Det blev för tufft för honom efter avelssäsongen. Det är min första toppavelshingst. Jag får lära mig av det här. Han behövde mer tid på sig att vila efter det och det tog för hårt helt enkelt. Jag måste ta på mig det, jag är orutinerad när det kommer till avelshingstar. Nu har jag förstått att det inte går att träna och avla samtidigt. Och Campo är alldeles för bra för att tävla otränad. Då kan han inte använda sin kropp riktigt, säger Conrad Lugauer till tidningen Travronden.
Campo Bahia får nu ägna sig åt avel på heltid en tid. Planerade starter i Jubileumspokalen och Breeders’ Crown blir inte av. Däremot kanske man siktar på vintermeetinget i Paris.

Kanal 75


Tre av sju lopp i söndagens V75-omgång är kallblodslopp.Efter de stora treåringsfinalerna Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet &au..


Tre av sju lopp i söndagens V75-omgång är kallblodslopp.
Efter de stora treåringsfinalerna Svenskt Kallblodskriterium och Kriteriestoet är det dags för omtalade Svensk Travsports Guldtäcke, V75-7.
Ett lopp där både sportchefer och spelare brukar få tänka till lite extra.
I Guldtäcket är det fri handicap, och för att ta en plats gäller det att ha en av de segerrikaste kallblodiga hästarna under det gångna året.
Intjänade pengar är inte avgörande i Guldtäcket. I stället har sportens män placerat ut hästarna efter dagsform och hur snabbt hästarna förmodas springa i loppet.
Mjölner Apollo är en som exempelvis visat form under hela 2020 och därför ”straffas” lite med en tuff handicap. Den femårige hingsten har med 223 000 kronor i prissumma belastats med 20 meters tillägg. 5 Aas Balder och 10 Gorm står på samma fålla trots att de tjänat 488 000 respektive 402 000 kronor.
Bergsåkersträaren Lars Wikström låter sig inte nedslås.
-Visst tycker jag att han står lite hårt inne. Det räcker ju inte med hästarna på lika start - han ska ju ta in 20 meter på hästar som nästan har dubbla prissumman som honom också! Men Mjölner Apollo är bra - det är därför han hamnat där han hamnat, säger han.

Fem segrar på åtta starter
Wikström köpte femåringen från Norge i fjol höstas efter att ha fått i uppdrag att ordna ett bättre kallblod till hästägare i sitt stall. Åtta starter i den nya regin har resulterat i fem segrar och två andraplatser.
Femåringen har varit mycket bra i vardagsloppen. Svensk Travsports Guldtäcke är karriärens största uppgift så här långt.
I lördags var Mjölner Apollo med i ett femåringslopp i Rättvik V75 och höll fint till en fjärdeplats.
- Ja, han gjorde det bra i lördags då han var med miljonhästarna länge på upploppet. Han har gått fina tider och behöver väl inte sänka sig så mycket för att vara i striden som det ser ut. Jag tycker att han ska streckas tidigt, säger Lars Wikström.
Hästen står fel inne i loppet men kapacitet finns för seger ändå?
- Ja, så kan man säga. Mjölner går med skor runt om i stället för barfota bak den här gången men det är enda ändringen. Han är allround. Vi har varit lite försiktiga med honom men han börjar få fart i benen och kommer mer och mer.
9 Huddlestone i V75-3 har inte startat sedan segern på Bergsåker i början av juni. Fyraåringen står fint inne i loppet med sina 295 000 kronor intjänat. Har ni haft det här loppet i sikte?
- Nej, det har krånglat lite med hans hovar och det har tagit ett tag. Han trampade sig rätt illa. Nu börjar det ”räta till sig” men han ligger efter naturligtvis. Han har tränat en tid och har bra kapacitet för klassen. Men det fattas ju lite lopp i honom. Huddlestone är mest en platsluring den här gången, slutar Bergsåkerstränaren Wikström.

Mikael Wikner, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Hösten är i antågande med derbylopp, kriteriet och Oaks – hett eftertraktade av landets tränare. I början av november går ..


Hösten är i antågande med derbylopp, kriteriet och Oaks – hett eftertraktade av landets tränare.
I början av november går också finalerna i Breeders' Crown och under onsdagskvällens V86-tävlingar på Mantorptravet togs det stora kliv på vägen med fyra försökslopp i den stora unghästserien.
Semifinalerna på Solvalla hägrade för de sex första hästarna i mål i respektive lopp och kvällen bjöd på några riktigt fina insatser.
Timo Nurmos har i vanlig ordning inte gjort sig någon brådska med att börja starta sina vassaste unghästar. Det är loppen framöver i höst som gäller och för Brother Bill är det Svenskt Travderby som räknas i första hand.
Inför de fyraåriga hingstar och valackerna Breeders' Crown-uttagning ägnade sig storfavoriten åt galopp i uppkörningen bakom bilen. I starten var Brother Bill fokuserad och dundrade till ledningen. Jorma Kontio släppte tillfälligt ifrån sig spetsen men återtog den igen i en liten växling.
När första 1000 inte gick snabbare än 1.14.2 trodde många att Kontio skulle finåka sista rundan. Brother Bill var dock inte alls vässad för stordåd och den dryga längden han hade till godo på värsta hotet Aetos Kronos på upploppet hade krymt till ”nos” över mållinjen.
Jorma Kontio arbetade med att få hästen att hålla sig i trav och det blev bara ett halvskutt kort före mål.
Fredrik Widman, expert i ATG Live-studion under kvällen, redde ut begreppen efter loppet.
- För att det ska bli tal om diskvalifikation krävs att hästen tar ett helt galoppsteg. Men det gjorde aldrig Brother Bill som travade med bakbenen hela tiden, menade Widman.

Melander har drottningen
Jorma Kontio vann även uttagningsloppet för de fyraåriga stona – och där var det inget snack.
Stefan Melanders och stall Courants Ganga Bae var heroisk tvåa i Stochampionatet i juli. På onsdagkvällen klev kullens drottning (?) förbi konkurrenterna under slutrundan efter att ha hamnat djupt ner i kön från sitt bakspår.
I täten hade konkurrenterna fått bestämma första rundan efter långsamma 1.14,0 men Jorma Kontio hade trots detta betydligt mera fart i Ganga Bae som enkelt avgjorde via tredje, fjärdespår i slutkurvan.
Ganga Bae vann Breeders' Crown för treåringarna i fjol och kan fylla på med en inteckning i det stora unghästloppet även som fyraåring. Årets stora uppgift är emellertid Derbystoet för stall Courant starka sto.

Skräll av Untersteiner
Fältets minst rutinerade häst vann överraskande Breeders' Crown-försöket för de treåriga stona. Lilla Global Brilliance flög till ledningen när Peter Untersteiner laddade från femtespåret och tog faktiskt en mycket säker seger efter att ha fått bestämma en bit under loppet.
Barbro Kronos - dagens största favorit spelad på 61 procent– kunde inte alls vara med från sitt andraspår i starten och lyftes ut i fjärdepar utvändigt av Erik Adielsson. 1100 meter från mål kom Adielsson fram utvändigt ledaren men kunde inte haka på när Untersteiner körde undan via 1.12,0 sista 500 meterna till hästens tredje seger i fjärde starten. Trea Keira De Weluwe från andra utvändigt.
Don Corleone Trotting i Göteborg äger vinnaren Global Brilliance som var spelad på fem procent på V86.
- Det är fin utveckling i den här lilla hästen men nu är motståndet tuffare och vi hoppas på en plats bland de sex främsta och en plats i semifinalerna, sade Peter Untersteiner i intervjuerna på förhand.
I Breeders' Crown-uttagningen för de treåriga hingstarna hade norsktrände men norskfödde Elegant Ima som väntat lekstuga.
Geir Vegard Gundersen och kuskande sonen Magnus Teien Gundersen kunde räkna in en överlägsen seger från ledningen. Undantagshästen är nu obesegrad efter sju starter i karriären.

Missle Hill bommade inte spets
V86-5 var ett femåringslopp, Kjell P Dahlströms minne med 150 000 kronor till vinnaren. Favoriten Missle Hill (Örjan Kihlström) blev hängande i tredjespår från start, men kördes framåt och fick överta ledningen efter 600 meter. Trots den tunga inledningen gick Missle Hill ifrån med ett par längder i sista sväng och höll undan till en säker seger. Zarenne Fas stod för en bra prestation som tvåa från utvändigt ledaren.
Vilken av elitloppsdeltagarna Dreammoko eller Sorbet skulle ta hem Takter-trofén för den högsta klassen?
Svaret blev Daniel Redén igen, nu med Sorbet som Örjan Kihlström tidigt körde fram med utvändigt ledaren med och sedan lät nioåringen syna Björn Goops häst i vitögat.
Sorbet fick göra grovjobbet men Örjan Kihlström såg segersäker ut redan i den sista kurvan.
- Ju äldre Sorbet blir, desto tryggare blir han att gå utvändigt, sade tränaren

Djuse tog chansen
Magnus A Djuse var snabb i tanken i STL-försöket (klass II) och lät Global Agency kliva iväg dryga varvet från mål och lägga beslag på positionen utvändigt ledaren. Det ställde till det för norske Oracle Tile som kom med sju raka segrar. Jättefavoriten tröttnade när det blev svar och ett lopp i tredjespår resten av loppet.
Plusbetyg till Global Agency som hade mod att kliva undan till seger. Solvallas Mattias Djuse tränar V86-överraskningen (tre procent).
Mikael J Andersson körde sig till ledningen från tillägg med Fredric Palema i V86-inledningen och hade sedan koll på loppet med favoriten. Axevallas Pär Hedberg tränar.
På V86 delade åtta rätt ut 13 178 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det. Med en nyköpt gård fem kilom..


Simon Wall kom in i travet via ridsporten – ”på ett bananskal” som han själv uttrycker det.
Med en nyköpt gård fem kilometer från travbanan i Bollnäs är tanken att slå sig in i sporten både som tränare och uppfödare.
Juldagen i fjol tog den unge amatörtränaren karriärens största seger i Ess Express Minne ingående i V75 på Umåker med 100 000 kronor till vinnaren.
Walls stjärna sjuåriga Silver Jossan (nio segrar på elva starter 2019) vann med Peter Eriksson i sulkyn.
På fredag kväll återvänder han till Umåker med en annan av sina hästar.  I Norrländska Elitstoet (V64-5) gör Silver Stjärna blott andra starten på två år. Comebacken i veckan på Hagmyren slutade med galopp.
Trean från Sto-SM på Hagmyren sommaren 2018 har inte startat på ett par säsonger nu.
- Det handlar mest om att få henne felfritt från start. Hon har fina lopp i höst som hon ska vara med i. Så på fredag får hon smyga igång. Kanske kan hon vara en skräll med mycket tur? Hon står ju bra till i loppet men samtidigt har hon inte startat på två år – så jag kan inte säga någonting var hon står, säger den 22-årige Bollnäsamatören.

Chans i Guldtäcket på söndag
Sjuåriga Silver Jossan gör en högintressant start i Svensk Travsports Guldtäcke på Dannero (V75-7) på söndag. Simon Wall är lika spänd på vad tre år äldre ”Stjärna” kan uträtta i Norrländska Elitstoet på fredagen.
I slutet av april förra året fölade Silver Stjärna. Hingstfölet (med Ingbest som pappa) är en av några få avkommor uppfödaren från Bollnäs hunnit få fram.
- Alla hästar är till salu, det är så man får jobba. Jag har bara kvar en av mina egna uppfödningar, en tvåårsmärr som heter Pårs Carla. Jag ser min framtid som uppfödare! Jag vill dricka lite bubbel och applådera hästarna på upploppen. Men det här att träna och tävla är superkul. Jag älskar ju hästar, jag har precis köpt en gård och ska försöka slå mig in i travsporten, säger han.

Kihlström köpte Stormaren
Kontakten med Bollnäs-bördige världskusken Örjan Kihlström gjorde att han ställde frågan om Kihlström kunde tipsa om någon potentiell köpare av en ettårig kallblodshingst.
- Då sa Örjan att han ville komma och kolla på ettåringen själv. Och så ringde han till Daniel och sa att nu ska vi köpa häst! Det är förstås väldigt roligt för mig som liten uppfödare.
Stormaren är namnet på den lille, efter skådespelaren Peter Stormare som kommer från samma by i Bollnäs som Simon Wall.
Men till fredagen då.  Wall kan inte ha några jätteförväntningar på morsan Silver Stjärna.
- Det är bara en skräll i så fall. Hon har gjort fina jobb men gillar inte riktigt att resa. Men tar hon resan upp till Umeå bra och kommer iväg från start så kan hon faktiskt överraska, säger tränaren. 
Sportchefen på Umåker, Håkan Persson, står för tipsen i banans program. Persson rankar Simon Walls häst sjua av de 14 startande.
- Jag tippar Alfie etta i programmet, trots att hon inte vunnit sedan januari 2018. Det är intressant att hon ska köras av Ove A Lindqvist denna gång. Han är erkänd för att få en extra effekt på hästarna, speciellt när han kör dem för första gången. Det ska ändå sägas att Alfie tagit samtliga nio segrar hittills med tränaren Lars-Erik Karlsson i vagnen. Motbuden i första hand är en felfri Granetta som är i riktigt bra slag, och Torpa Olea som kan avsluta bra, tipsar Håkan Persson.

Startlista
Norrländska Elitstoet (V64-5)
2140 meter, voltstart

1. Höstbolillemor – John Östman
2160 meter
2. Kaksi Can – Robert Kärrman
3. Haga Bruden - Ulf Ohlsson
4. Alf Ann - Magnus A Djuse
5. Vårvind - Krister Söderholm
6. Thess Vilja - Mats E Djuse
7. Silver Stjärna - Daniel Wäjersten
8. Vindbläsen - Sandra Eriksson
9. Optandsfröken - Michael von Essen
2200 meter
10. Granetta - Jimmy Jonsson
11. Alfie - Ove A Lindqvist
12. Karlängs Lill - Jessika Sidbäck
13. Karlängs Linda - Kjell Svanstedt
14. Torpa Olea - Hans Bergh
Förstapris: 100 000 kronor

Mikael Wikner, Kanal 75


Nu är spårlottningen till helgens travfest på Meadowlands i USA färdig för alla lopp sedan finalerna i tvååringarnas stor..


Nu är spårlottningen till helgens travfest på Meadowlands i USA färdig för alla lopp sedan finalerna i tvååringarnas storlopp Jim Doherty Memorial och Peter Haughton Memorian även är klara.
Och det är mycket svensktränat i loppen - totalt 40 hästar!
Till den 95:e upplagan av Hambletonian har fem svensktränade hästar kvalat in till finalen.
Nancy Takters Ready For Moni imponerade I sin försöksvinst. Åke Svanstedt selar ut Back of the Nec medan Marcus Melander har laddat med trion Hollywood Story, Capricornus och Rome Pays Off.
I Hambletonian Oaks gick samtliga tolv anmälda till finalen och fyra tränas av svenskar.
I Peter Haughton Memorial har häften av startfältet blågul anknytning och i Jim Doherty Memorial hela sex av tio hästar.
I John Cashman Memorial för den äldre eliten är fem av elva av hästarna tränade av svenskar. Nancy Takters supersto Manchego finns dock inte med I det loppet utan hon startar istället i Dr. John R. Steele Memorial där hon bara möter ston. Bland annat Åke Svanstedts duo Plunge Blue Chip och Felicityshagwell.

Startlistor för de största loppen på lördag:

Hambletonian
1609 meter autostart
1. Ready For Moni (Nancy Takter)
2. Back of the Nec (Åke Svanstedt)
3. Hollywood Story (Marcus Melander)
4. Big Oil (Julie Miller)
5. Ramona Hill (Tony Alagna)
6. Threefiftytwo (Luc Blais)
7. Capricornus (Marcus Melander)
8. Rome Pays Off (Marcus Melander)
9. Sister Sledge (Ron Burke)
10. Amigo Volo (Nifthy Norman)
Förstapris: 4,4 miljoner kronor

Hambletonian Oaks
1609 meter autostart
1. Crucial (Ron Burke)
2. Next Level Stuff (Jim Campbell)
3. Reba Blue Chip (Verlin Yoder)
4. May Baby (James Yoder)
5. Tricky Sister (Andrew Harris)
6. Whose Blues (Luc Blais)
7. Sorella (Nancy Takter)
8. Fortune Starlet (George Ducharme)
9. Solsbury Hill (Rick Zeron)
10. Ab’sattitudexpress (Lucas Wallin)
11. Panem (Nancy Takter)
12. Hypnotic Am (Marcus Melander)
Förstapris: 2,6 miljoner kronor

Peter Haughton Memorial
1 609 meter autostart
1. Plumville Prince (Rick Zeron)
2. Venerate (Judy Miller)
3. Zenith Stride (Mark Harder)
4. Type A (Nancy Takter)
5. Locatelli (Nancy Takter)
6. Caruso (Joe Holloway)
7. Moonstone S (Marcus Melander)
8. Incentive (Marcus Melander)
9. Spy Booth (Per Engblom)
10. Media Mogul (George Ducharme)
Förstapris: 1,4 miljoner kronor

Jim Doherty Memorial
1 609 meter autostart
1. May Karp (Lucas Wallin)
2. Sel’s Choice (Harry Landy)
3. Hot As Hill (Ron Burke)
4. Material Girl (Per Engblom)
5. Darlene Hanover (Brett Bittle)
6. Mazzarati (Lucas Wallin)
7. Avenir (Ron Burke)
8. Ixia Maculata S (Marcus Melander)
9. Ineffable (Marcus Melander)
10. Altar (Per Engblom)
Förstapris: 1,5 miljoner kronor

John Cashman Memorial
1 609 meter autostart
1. Marseille (Åke Svanstedt)
2. Atlanta (Ron Burke)
3. Marion Marauder (Paula Wellwood)
4. Guardian Angel As (Anette Lotentzon)
5. Soul Strong (Åke Svanstedt)
6. Lindy The Great (Julie Miller)
7. Gimpanzee (Marcus Melander)
8. Don’t Let’em (Nancy Takter)
9. Run Director (Andrew Harris)
10. Forbidden Trade (Luc Blais)
11. Crystal Fashion (Jim Campbell)
Förstapris: 1,2 miljoner kronor

Dr. John R. Steele Memorial
1 609 meter autostart
1. Princess Deo (Åke Svanstedt)
2. Plunge Blue Chip (Åke Svanstedt)
3. When Doverscry (Brett Pelling)
4. Felicityshagwell S (Åke Svanstedt)
5. Manchego (Nancy Takter)
6. Kenziesky Hanover (Jeff Cullipher)
Förstapris: 730 000 kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.Robert Bergh har två stora derby..


Svenskt Travderby stundar om en dryg månad och tisdagen den 25 augusti körs derbykvalen på Jägersro.
Robert Bergh har två stora derbyhopp i kriterievinnaren Power, samt Hail Mary. Den sistnämnde kom från en andraplats i Norrlands Grand Prix bakom Aramis Bar, men var nu tillbaka i vinnarcirkeln igen. Den fyraårige hingsten tog sin sjunde seger i årets nionde start när han hade lekstuga i ett V64-lopp på Hagmyren under tisdagskvällen. Hail Mary har börjat visa allt bättre startsnabbhet och höll upp ledningen från innerspåret bakom bilen när han blev utmanad. Efter 1.12,2 första femhundra metrarna kunde Bergh dämpa tempot och köra 1.14,6 första varvet. Sedan ökades farten successivt under slutrundan och via 1.12,9 sista varvet sprintade Hail Mary ifrån de övriga lekande lätt över upploppet när Bergh släppte av honom lite. Det var ett riktigt fint intryck på Hail Mary som lämnade sina konkurrenter tvåhundra meter kvar. Han såg relativt obrukad ut när mållinjen skars på tiden 1.13,8/2140a. Förstapriset var 50 000 kronor och Hail Mary har nu sprungit in 1 173 000 kronor och vunnit tolv lopp på 15 starter. Han är en av de hetaste utmanarna till derbyfavoriten Don Fanucci Zet.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-5 Kövras Spader Kövras Spader   [v 6] 1640/6 5 17.1 554
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Grand Ale* Grand Ale*   [v 5] 2140/7 str 42
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Obelix M.* Obelix M.*   [v 6] 3140/10 5 18.2 730
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 6] 1640/8 5 16.7 103
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Borrat* Borrat*   [v 7] 2160/13 0 g 508
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-7 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 3] 1640/6 3 17.4 43
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-6 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 8] 2160/8 3 17.7 128
2015-10-29 2015-10-29 Boden-10 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 6] 2140/7 4 17.6 44
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 5] 2160/6 8 41.2g 49
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-4 Oregano Broline Oregano Broline   [s 4] 1640/8 5 19.3 45
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Borrat* Borrat*   [v 7] 2140/3 3 32.4 114
2015-10-12 2015-10-12 Boden-8 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 5] 1660/11 2 33.2 70
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 6] 2140/7 1 17.6 50
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Fuxsy Fuxsy   [s 8] 2160/15 str
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 All Behind Match* All Behind Match*   [v 5] 2140/3 0 19.3 57
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-1 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 5] 1680/11 0 36.0g 62
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Special Juliano* Special Juliano*   [v 12] 2180/9 0 369
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Zanquin Zanquin   [v 9] 1640/7 D 0 g 387
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2160/14 D 7 17.9 672
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2140/7 D 0 47.2g 552
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Foot on the Gas Foot on the Gas   [v 7] 2160/14 D 0 18.6 964
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2140/7 D 1 17.4 187
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2140/4 D 0 g 588
2016-11-05 2016-11-05 Boden-9 Finish Them* Finish Them*   [v 7] 2140/3 C 2 18.0 49
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2640/5 D 0 g 430
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-7 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2140/12 D 3 16.4 727
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-3 Rambling Jack* Rambling Jack*   [v 6] 2160/8 B 4 17.6 83
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-2 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2148/4 D 0 16.9 344
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 1646/7 B str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-5 Kung Will Kung Will   [v 4] 2140/4 D 3 18.3 199
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2160/7 D 0 28.1g 593
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Stella Cadente Stella Cadente   [s 5] 2140/2 C 4 16.4 327
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2140/9 B 7 32.1 458
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Unix Streamline Unix Streamline   [v 6] 2140/11 C 0 g 422
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 2180/4 C str
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-7 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2140/9 D 4 17.3 132
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 7] 2140/4 C 3 15.7 99
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 6] 2140/1 D 3 16.4 227
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-5 Dans Emil Dans Emil   [v 8] 2140/1 D 0 g 92
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-12 Starbec's Dream On Starbec's Dream On   [v 6] 2140/2 C 0 g 204
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 1640/8 C 4 31.1 729
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-1 Åstas Viking Åstas Viking   [v 7] 2148/4 C 5 32.8 520
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-8 Go Lucky Fellow Go Lucky Fellow   [v 5] 1640/2 B 1 17.3 26
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Inspection Inspection   [v 7] 2140/9 D 3 16.4 354
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-6 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2160/4 B 4 29.1 190
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Razza Yamoz Razza Yamoz   [s 8] 1640/5 D 2 16.2 209
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-8 Vudu Barsk* Vudu Barsk*   [s 7] 2140/4 D str
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Fantoccini Fantoccini   [v 10] 2180/10 A 4 14.8 112
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-5 Inspection Inspection   [v 7] 2140/7 C 8 16.6 189
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/5 D 8 16.1 206
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2160/10 C 7 28.0 1019
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 2140/6 D 0 g 1067
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Thrava Thrava   [s 10] 2160/7 B 4 19.1 95
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-6 Dans Emil Dans Emil   [v 8] 2148/6 B 2 29.7 182
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 1640/6 D 2 12.7 165
2016-06-18 2016-06-18 Boden-5 Westcoast Lord* Westcoast Lord*   [v 10] 1640/5 B str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 Prowler Kronos Prowler Kronos   [h 7] 2140/8 B 0 g 51
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2140/3 D 4 17.9 191
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-4 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 1660/9 B 1 34.6 130
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-1 Wire Wire   [v 8] 2160/8 C 4 17.1 156
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-2 Lotus Celebrity Lotus Celebrity   [v 6] 1640/10 D 0 20.1g 377
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Gilmour Gilmour   [v 9] 2140/5 C 7 16.7 16
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/7 D 6 16.2 137
2016-05-19 2016-05-19 Boden-1 Rambling Jack* Rambling Jack*   [v 6] 2160/11 A 1 17.2 216
2016-05-12 2016-05-12 Boden-7 New York Broline New York Broline   [s 6] 2140/2 D 0 g 168
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-3 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 2140/7 D 0 17.4g 139
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-7 Rite on Pepsi Rite on Pepsi   [v 9] 2160/3 C 0 20.1 523
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-4 New York Broline New York Broline   [s 6] 1640/3 C 0 g 42
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/2 D 0 g 442
2016-04-17 2016-04-17 Boden-9 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 7] 1640/5 B 0 g 110
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Gilmour Gilmour   [v 9] 2160/2 B 2 16.7 74
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Riverside on Line Riverside on Line   [v 8] 2140/2 D 0 g 405
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 9] 2160/11 B 0 30.0 215
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 B.W.T.Fiera* B.W.T.Fiera*   [s 5] 2140/11 C 5 16.3 242
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-1 Go Lucky Fellow Go Lucky Fellow   [v 5] 2140/11 A 8 17.1 46
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-5 New York Broline New York Broline   [s 6] 1640/2 D 4 14.9 169
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Inspection Inspection   [v 7] 2140/6 C 0 16.7g 44
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 2140/11 D 6 17.6 945
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-4 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/2 C 5 17.9 190
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Caligula F. Caligula F.   [v 6] 2160/7 C 2 18.6 175
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Borrat* Borrat*   [v 8] 1640/1 D 0 g 426
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Go Lucky Fellow Go Lucky Fellow   [v 5] 2140/12 A 4 17.9 68
2016-03-24 2016-03-24 Boden-2 Magic Tilly Magic Tilly   [s 7] 2140/3 C 0 19.0 135
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-7 B.W.T.Fiera* B.W.T.Fiera*   [s 5] 2160/7 D str
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Borrat* Borrat*   [v 8] 1640/1 D 4 31.8 42
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-8 Inspection Inspection   [v 7] 2140/14 B 2 16.1 299
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-7 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 2640/4 D 3 18.0 465
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 6] 2140/1 D 3 17.8 294
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-4 Fantoccini Fantoccini   [v 11] 1640/6 C 4 14.3 454
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-7 Gilmour Gilmour   [v 10] 1640/1 A 2 16.7 35
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-9 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/1 D 7 15.0 437
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Gustav K.* Gustav K.*   [v 7] 2140/14 D 4 17.1 386
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/10 D 5 14.5 504
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 6] 1640/8 C 1 15.9 100
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Speedy Cash Speedy Cash   [v 5] 2140/7 D 0 g 71
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/12 D 3 16.2 285
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-3 Gilmour Gilmour   [v 10] 1640/4 C 3 12.1 151
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Hope Diamond Hope Diamond   [s 4] 2140/8 D 0 17.6 505
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2180/10 D 3 30.3 148
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Diktator* Diktator*   [s 6] 1640/11 C 0 15.9 168
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Torpa Glad Torpa Glad   [v 13] 2180/8 D str
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-8 Bone Machine Bone Machine   [v 6] 2160/4 C 4 17.0 44
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/5 B 2 16.4 169
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 5] 1640/4 C 1 17.8 33
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 5] 2140/1 C 3 16.9 311
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-6 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/5 B 4 17.2g 58
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/9 D 6 16.7 195
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2160/6 D 0 g 150
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/4 B 0 g 134
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 8] 1640/6 B 0 18.4 244
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2140/15 C 0 209
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 13] 2180/9 B 2 26.9 393
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-3 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 1660/9 B 3 15.7 86
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 1640/11 C str
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/1 D 6 18.3 210
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2140/9 D 5 30.6 432
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Made at Home Made at Home   [v 9] 2160/4 C 4 18.2 144
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Mitt Hjärtas Jenta Mitt Hjärtas Jenta   [s 6] 2180/8 B 2 34.3 45
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1640/12 D 0 19.8g 131
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 6] 1640/6 B 0 g 95
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/8 A str
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-3 Living Forest Living Forest   [v 7] 2140/5 C 1 17.9 405
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1640/4 D 0 g 138
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Federal Genius* Federal Genius*   [s 5] 2140/4 C 5 15.7 672
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Alva Sisu Alva Sisu   [s 6] 2140/8 B 3 19.1 82
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 2640/6 D 0 16.6 327
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/10 D 0 15.7 727
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-8 Bonaldo Bonaldo   [h 5] 2180/8 A 0 27.3 77
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Farao Am Farao Am   [v 3] 2140/5 C 0 17.9 113
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Gathania Gathania   [s 9] 2160/14 A 6 17.3 1048
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/4 C 0 17.0 419
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-7 Global Millionaire Global Millionaire   [v 11] 2140/5 D 0 16.7 269
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-1 Likeonway Likeonway   [s 6] 2180/4 C 1 19.1 35
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 7] 1660/9 A 2 28.3 32
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-2 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 13] 1660/7 B 0 28.3 497
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2640/8 C 0 18.6 136
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-4 Juliane Star Juliane Star   [s 6] 1640/11 B 0 17.5 74
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Gilmour Gilmour   [v 11] 2140/7 B 0 16.9 573
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-8 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 4] 2140/2 C 6 20.1 130
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 2140/4 C 5 15.1 930
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2140/3 D 3 17.5 238
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Gathania Gathania   [s 9] 2140/8 A 3 16.4 76
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-2 Rote Jon Rote Jon   [v 13] 2180/10 A 4 27.9 36
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 11] 2140/2 D 0 20.9 261
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-6 Juliane Star Juliane Star   [s 6] 1640/2 B 2 16.3 16
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 2140/6 B 7 17.3g 157
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/11 B 0 115
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/10 B 2 13.5 87
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/10 C 4 15.1 64
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-1 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 8] 2160/13 D 0 g 1245
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2640/1 D 6 16.6 363
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-12 Enderbest Enderbest   [v 4] 2160/12 D 6 16.6 556
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 1640/1 A 6 18.4 186
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Dazzling Pearl* Dazzling Pearl*   [s 4] 2140/1 C str
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Crown Ecus Crown Ecus   [s 6] 2180/13 C 7 19.2 289
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-3 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/8 C 6 12.6 548
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2160/8 B 1 16.1 43
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 1640/9 C 6 14.5g 42
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-8 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 8] 2140/4 C 0 g 473
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-2 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 1640/4 C 6 20.6 265
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 2140/6 C 0 18.0 66
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-4 Enderbest Enderbest   [v 4] 1640/9 C 1 17.1 68
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-6 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 4] 1640/7 D 0 19.9 112
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Gold Case Gold Case   [v 9] 2140/2 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/6 C 5 19.0 182
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Goofy Boko Goofy Boko   [v 5] 2140/9 D 0 21.4 395
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-4 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/3 C str
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 2140/1 C 2 16.5 37
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-8 Salong Salong   [v 7] 2140/12 C 0 14.2 513
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 7] 2160/12 D 4 15.2 284
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/4 B 5 18.8g 89
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 Omaha Broline Omaha Broline   [s 7] 2140/10 C 6 18.0 285
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 7] 2140/6 C 4 16.3 41
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 1640/5 C 6 18.0g 94
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-5 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2140/1 D 0 15.4 166
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/12 B 1 14.9 53
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-2 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2160/14 A 1 16.0 68
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-5 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2160/4 C 0 g 587
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-8 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/2 D 0 19.1 600
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-9 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2140/4 D 7 18.8 396
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Gullpål Gullpål   [v 7] 1640/5 D 8 31.1 292
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-3 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2140/4 C 2 16.1 183
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Järvsötekno Järvsötekno   [v 4] 2140/4 C 5 33.6 60
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/3 D 0 g 243
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 2140/2 C 7 18.8 383
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Amigo Brick Amigo Brick   [v 6] 2140/7 B 1 19.1 52
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/13 C 8 17.4 472
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 8] 2160/14 C 7 19.8 349
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/7 C 2 16.4 45
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/2 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Tagetes Tagetes   [v 6] 1640/7 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Oleander Face Oleander Face   [v 7] 2160/11 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-7 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 4] 2140/11 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/6 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-2 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2160/12 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Speedy Cash Speedy Cash   [v 6] 3140/5 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-3 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/4 D 0 g 929
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-5 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 6] 2140/3 D 2 16.5 28
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-7 Tyrillon* Tyrillon*   [h 5] 2140/4 D 0 g 319
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-9 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 1640/5 D 3 16.7 190
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-3 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 1640/4 D 0 16.4 93
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-2 Tyrillon* Tyrillon*   [h 5] 2140/2 D 3 17.2 395
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-8 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 1640/7 B 1 15.5 126
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-4 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2140/12 D 0 30.9g 446
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Cyrius d'Ariane* Cyrius d'Ariane*   [v 6] 2160/3 A 3 17.0 39
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-9 Gathania Gathania   [s 9] 2140/12 D 0 13.5 591
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-7 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/13 D 7 16.9 448
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 Furman Web* Furman Web*   [v 5] 2140/2 D 0 17.5 159
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-2 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 4] 2140/2 D 4 20.0 43
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/3 D 7 17.4 246
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-6 Gullpål Gullpål   [v 7] 2160/11 D 8 30.9 441
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Likeonway Likeonway   [s 6] 2140/2 C 0 17.1g 74
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-2 Gathania Gathania   [s 9] 2140/7 C 2 14.4 44
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-4 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/8 B str
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-8 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/9 C 1 16.0 221
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-2 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/7 C 0 16.5 140
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 4] 2140/2 D 8 20.3 168
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Diktator* Diktator*   [s 7] 2140/4 C 7 17.0 110
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Likeonway Likeonway   [s 6] 2140/5 D 0 g 80
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Salong Salong   [v 7] 2140/7 C 1 14.7 33
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Rosmarin Dag Rosmarin Dag   [s 5] 2140/9 C 0 18.4 270
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2140/1 D 0 g 116
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/3 D 0 g 516
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2180/10 B 0 g 191
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/5 D 0 20.4 258
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 7] 2140/5 C 8 15.5 95
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 1660/15 C 5 15.8 1222
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-5 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/5 C 5 13.2 305
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-8 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/8 C 0 18.8 524
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-3 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/1 D 2 16.5 105
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-3 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/12 D 0 498
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Likeonway Likeonway   [s 6] 2140/7 C 5 16.8 107
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-6 Diktator* Diktator*   [s 7] 1660/8 C 3 16.3 131
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-7 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 2140/1 B 0 g 73
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-3 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 1640/10 D 3 13.4 490
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/12 D 7 17.3 405
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Ella Ruda Ella Ruda   [s 7] 1660/5 D 0 19.3g 558
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-8 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/2 B 1 16.1 21
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-9 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 4] 2160/12 B 2 17.4 76
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-1 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 6] 2140/2 D 1 18.0 151
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Global Seashore Global Seashore   [s 6] 2140/5 C 8 18.5 108
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-2 Superieur* Superieur*   [h 9] 2140/1 C 2 15.4 111
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-10 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/5 D 1 16.3 197
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-3 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1640/10 D 7 19.2 190
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Möjlighet Möjlighet   [h 5] 1660/5 B 0 g 76
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-5 Estreem Estreem   [v 8] 2140/8 C 3 19.3 45
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Ella Ruda Ella Ruda   [s 7] 2140/10 D 0 g 472
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 7] 2140/7 D 6 19.7 65
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-5 Askehaug Kongen* Askehaug Kongen*   [v 8] 1660/4 C 2 29.3 219
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-9 For Approval For Approval   [s 8] 2140/5 D 0 20.6g 353
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 6] 2140/2 D 2 16.7 343
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-6 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1640/11 D 0 18.0 707
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/3 D 4 16.5 166
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 13] 1660/13 B 0 29.6g 543
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/2 D 0 204
2018-02-23 2018-02-23 Boden-5 Farmbaron Farmbaron   [h 12] 2160/6 C 0 g 855
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 6] 2160/8 C 0 g 451
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/1 B 1 21.5 176
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2140/1 D str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2640/11 B 0 21.0 137
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1640/3 C 3 18.4 209
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-8 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 13] 2160/4 B 2 31.1 201
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-4 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2160/9 D 6 18.8 667
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 Lilla Robert* Lilla Robert*   [v 5] 2140/9 C 6 16.6 324
2019-12-13 2019-12-13 Boden-6 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2140/4 A 0 g 25
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2640/8 C 0 18.4 92
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 2140/9 B 0 19.4 161
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Baron Hornline Baron Hornline   [v 9] 2140/6 C 3 16.8 458
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-9 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/8 C 0 15.8 345
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-2 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/9 D 0 19.0 403
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-4 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/12 C 7 18.4 64
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2160/15 B str
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/3 D 0 17.5 650
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-6 Year Hall Year Hall   [h 3] 1640/4 D 0 g 729
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Gillsin Gillsin   [v 10] 2160/11 B 6 17.2 76
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Gillsin Gillsin   [v 10] 2140/4 D 3 17.2 327
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-7 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2140/8 D 0 16.6 780
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-1 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 1640/5 C 3 17.7 62
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2140/7 D 0 577
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 5] 2140/14 A 0 20.1 63
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-6 Tentacles Tentacles   [v 7] 2140/9 D 0 17.9 700
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-8 Trimma Trimma   [s 9] 2140/7 B 6 33.5 125
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-9 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 7] 2140/7 C 0 19.4 149
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-10 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2140/11 D 8 18.9 520
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 8] 2140/6 C 4 28.6 188
2019-10-10 2019-10-10 Boden-8 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2140/4 C 4 29.6 151
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-2 Palabra Palabra   [s 4] 2140/12 A 3 18.6 390
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2140/1 D 0 19.6 204
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Ålia Rännil Ålia Rännil   [v 11] 2140/6 A 1 28.2 22
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/5 D 6 15.1 141
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Gillsin Gillsin   [v 10] 2140/7 C 7 17.4 70
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-5 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2140/4 B 2 29.6 35
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 2180/11 B 7 36.3 75
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/3 D 7 19.3 41
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2140/10 B 0 20.0 239
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 2140/6 C 0 18.3 193
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 11] 2160/8 C 4 17.1 200
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Tentacles Tentacles   [v 7] 2140/2 B 0 17.9 93
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-4 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 1680/6 B str
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-5 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 1640/3 B 3 35.9g 56
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Dark Lad Dark Lad   [v 8] 1640/4 D 0 g 416
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Justglideon Justglideon   [s 7] 2640/3 C 8 21.4 197
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/8 C 3 17.1 29
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-3 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 1640/10 C 0 17.9 938
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-7 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 7] 2140/2 C 0 g 219
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/15 B str
2019-09-09 2019-09-09 Boden-1 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/2 D 2 30.7 39
2019-09-09 2019-09-09 Boden-4 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2140/7 C 4 16.4 101
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Rising Star Boy* Rising Star Boy*   [h 6] 2140/6 D 0 18.2 74
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 11] 1660/11 D 8 16.5 343
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Sparkler Sparkler   [v 10] 2140/8 D 0 16.4 745
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Zakarov Zakarov   [v 8] 2660/10 C 0 20.0 148
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 2140/7 C 8 19.6 296
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-7 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/6 D 0 17.0 762
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/2 D 3 15.7 69
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/1 D 3 19.8 113
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2160/6 B 6 30.5 72
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 1640/12 C 5 16.2 104
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-9 Apple South Apple South   [s 7] 2640/2 C 6 21.6g 60
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/6 C 0 26.6 675
2019-08-29 2019-08-29 Boden-9 Lilla Robert* Lilla Robert*   [v 5] 2140/9 D 0 14.7 432
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/14 A 2 16.7 103
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2160/13 C 0 15.6 265
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/6 C 0 g 71
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 5] 2640/11 B str
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-1 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/8 C 0 17.6 31
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/15 B 5 17.9 130
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-10 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/9 D 0 31.4 742
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-1 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2660/8 B 3 17.9 55
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-7 Patrimoine* Patrimoine*   [h 3] 2140/10 D 6 19.9 593
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/5 D 4 15.7 111
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-9 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/1 C 0 g 187
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/5 C 6 31.6 336
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Gobo's Flyover Gobo's Flyover   [v 4] 2140/1 D 6 16.5 71
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Palabra Palabra   [s 4] 2140/8 D 3 21.0 55
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-4 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/9 D 4 15.0 549
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Jeppas Picasso Jeppas Picasso   [v 7] 2140/6 D 0 14.8 177
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-2 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2160/4 B 5 31.3g 23
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 2640/3 C 7 19.6 442
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Mr Joke Diamond* Mr Joke Diamond*   [h 4] 2140/6 C 0 17.4 217
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 1640/14 D 1 14.1 134
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-8 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/2 C 3 26.3 37
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 2160/5 D 0 g 703
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-7 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2160/12 B 5 16.5 291
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-9 Forza K. Forza K.   [v 4] 1640/2 D 0 g 38
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-4 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2140/9 C 6 26.0 437
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-6 Bear Briar Bear Briar   [v 6] 2140/12 A 0 g 64
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-8 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 1640/4 D 6 13.5 400
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 14] 1660/9 C 0 29.2g 549
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-10 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2180/14 B 3 15.3 184
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2160/10 D 0 463
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/11 B 1 16.2 621
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-6 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/5 D 1 31.8g 281
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-7 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 1640/10 D 6 14.7 414
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2160/6 B 0 15.7 122
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Veams Perfect Veams Perfect   [s 5] 2140/8 D 0 g 431
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-5 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2200/12 D 6 25.5 1110
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-6 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/13 B 5 16.3 461
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-9 Trimma Trimma   [s 9] 2140/3 D 0 g 1080
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-2 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/14 A 2 18.3 176
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-5 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 1640/4 D 3 14.9 229
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-1 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/12 C 0 g 497
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-2 Unreal Unreal   [v 6] 1640/4 D 0 16.8 310
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Jab's Estell Jab's Estell   [s 3] 2140/1 D 0 g 979
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2160/7 D 0 18.2g 544
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-3 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/8 C 2 15.4 115
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 7] 2140/12 D 0 24.0g 325
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-8 Trimma Trimma   [s 9] 2140/3 D 4 32.0 235
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-4 Bobo Bobo   [v 8] 2140/7 C 0 g 545
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 1640/10 C 0 17.4 529
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-8 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/10 D 5 31.8 158
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Mr Southwind Mr Southwind   [v 8] 2120/3 C 0 15.0 66
2019-06-15 2019-06-15 Boden-10 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/12 D 0 g 1385
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-3 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/3 D 0 g 112
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2660/11 D 8 17.0 436
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/7 A 4 14.4 97
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Veams Perfect Veams Perfect   [s 5] 2140/1 D 2 18.0 104
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2160/9 C 7 18.7 129
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-3 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 1640/12 D 0 16.6 542
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/14 C 7 17.8g 196
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-8 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 1660/9 C 0 g 657
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Likeonway Likeonway   [s 7] 2140/2 C 0 13.9 259
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-1 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/6 B 1 17.1 65
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Fantom Sund Fantom Sund   [v 10] 2140/8 C 0 18.5 169
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-4 Trimma Trimma   [s 9] 2140/2 D 4 31.6 242
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-5 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/4 B 6 17.0 39
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Skaane Jo Skaane Jo   [v 10] 2160/7 D 0 28.2 372
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 1640/6 B 2 14.5 66
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2140/2 A 0 g 43
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 Roo* Roo*   [s 5] 1640/10 D 6 17.4 451
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/7 B 6 15.7 393
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 1640/8 B 0 15.4 240
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2140/15 B 4 15.3g 118
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-8 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 1640/2 C 4 30.7 64
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/10 B 7 16.0 79
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2140/1 D 4 15.7 250
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Carl Jo Carl Jo   [v 9] 2160/8 D 8 30.6 355
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 2140/2 D 3 16.6 237
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 1640/1 D 0 g 93
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 2180/10 B 7 34.9 45
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Höwings Xerxes Höwings Xerxes   [v 4] 1640/8 B 3 16.9 130
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 1640/6 C 2 14.1 124
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2140/7 C 4 25.3 269
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2160/13 A 7 14.0 141
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Caraway Caraway   [v 5] 2160/9 B 1 14.8 20
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 5] 2160/7 A 2 16.7 15
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 7] 2180/5 C 0 g 130
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-7 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2640/3 C 2 17.1 23
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 1640/8 D 4 16.0 172
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-9 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2180/8 B 1 33.0 47
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-5 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/9 D 0 14.0 105
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/9 B 0 14.1 219
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-2 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2140/8 A 0 17.1 126
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-6 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2640/6 C 0 g 780
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-11 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/10 D 0 12.3 721
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-10 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/5 D 0 16.9 172
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-11 Fantom Sund Fantom Sund   [v 10] 2160/15 A 0 19.5 1061
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/3 B 0 g 61
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-6 Imperial Corner Imperial Corner   [v 8] 1640/4 D 0 16.5 806
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-1 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2160/11 C 0 g 639
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-2 Askehaug Kongen* Askehaug Kongen*   [v 9] 2160/5 C 6 30.5 497
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-4 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/7 D 5 33.9g 729
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2640/4 D 0 20.7 171
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-7 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/9 C 0 22.0 573
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-9 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2180/8 D str
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/9 D 5 16.2 314
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-1 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/4 C 5 18.6 34
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-2 Höwings Xerxes Höwings Xerxes   [v 4] 1640/4 D 2 19.8 46
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-5 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2160/8 B 5 19.3 54
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/11 B 0 g 117
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Feminista Am Feminista Am   [s 4] 1640/6 B 2 16.7g 27
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-8 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 7] 2140/3 C 3 31.0 69
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Superieur* Superieur*   [h 10] 2140/4 C 0 17.9 294
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2160/6 B 2 16.7 56
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-9 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 1640/5 D 5 13.5 516
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-5 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/6 D 0 18.3 781
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-8 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 3160/3 C 0 19.1 196
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/7 D 1 17.6 425
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 Simb Marilyn Simb Marilyn   [s 5] 1640/8 D 0 16.9 223
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/12 D 0 15.3 421
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Tagetes Tagetes   [v 7] 2140/4 D 0 g 622
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 2140/12 B 0 17.7 138
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 7] 2140/4 D 0 19.1 585
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-1 Gathania Gathania   [s 10] 2140/4 D 6 16.8 471
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-3 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 6] 1640/3 D 7 17.8 98
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/8 B 6 18.1g 42
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2640/4 C 1 18.1 421
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-8 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/1 D 4 19.5 347
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 12] 1660/5 D 0 33.5g 319
2019-02-01 2019-02-01 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/10 C 4 15.0 153
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/12 B 1 19.0 41
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-4 Gathania Gathania   [s 10] 1640/10 D 0 18.0 121
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-4 Gathania Gathania   [s 10] 2160/15 C 2 18.2 476
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-9 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2140/2 C 5 17.6 488
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-3 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 1640/1 B 0 15.5 196
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/8 D 6 14.1 576
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-4 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/2 B 0 15.2 73
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 10] 2140/5 C 0 19.3 566
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Gathania Gathania   [s 10] 2640/6 D 3 18.4 366
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 Olymp Amok Olymp Amok   [v 8] 2160/13 D 0 20.4 1069
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-7 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/4 C 1 17.5g 184
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-7 Tweener Tweener   [v 8] 2140/1 D 5 15.1 472
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-11 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 2160/9 C 3 15.8 392
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-4 Tweener Tweener   [v 8] 2140/4 D 5 14.3 609
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-4 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/8 D 7 13.1 881
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 Kias Mando Kias Mando   [v 7] 2140/14 B 8 19.2g 431
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 2660/6 C 7 20.0 724
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 1640/1 D 6 16.1 352
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-4 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 6] 2160/12 C 5 18.1 530
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-7 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/11 C 5 14.4 390
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-3 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/10 D 6 15.3 1256
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-6 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 2140/6 D 0 19.3g 920
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-8 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 1640/7 C 5 16.7 181
2020-06-05 2020-06-05 Boden-3 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2160/8 B 2 16.4 184
2020-06-05 2020-06-05 Boden-6 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [v 8] 2660/12 B 5 16.4 81
2020-06-05 2020-06-05 Boden-9 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/12 C 6 17.1 141
2020-05-28 2020-05-28 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/4 D 0 15.8 1179
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-8 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 1640/2 D 0 g 384
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-7 Palabra Palabra   [s 5] 2140/8 C 2 18.6 344
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-7 Tweener Tweener   [v 8] 2140/9 D 6 16.6 1098
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-2 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 2140/4 C 0 17.7 614
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-3 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/10 C 4 13.5 530
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-8 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2140/11 D 0 17.5 510
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-1 Zacus Turbo* Zacus Turbo*   [v 10] 1640/10 D 2 14.8 509
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-4 Kias Mando Kias Mando   [v 7] 2140/11 C 0 19.3 1048
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2640/12 D str
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-2 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/13 B 0 20.4 199
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-5 Palabra Palabra   [s 5] 2140/12 C 4 21.2 721
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-6 Faste Vilje* Faste Vilje*   [v 7] 1660/9 C 0 30.6 536
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-7 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 1640/2 D 2 18.6 107
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-9 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2140/2 D 0 27.9 727
2020-02-27 2020-02-27 Boden-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2180/10 C 5 29.1 459
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-1 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2160/10 B 6 19.5 694
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-2 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/2 C 6 14.3 113
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 8] 2140/14 C 0 18.3 323
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-7 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 10] 2140/8 D 0 18.9 1217
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-8 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 2140/3 D 1 19.9 505
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-1 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 2160/10 B 6 21.5 457
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-3 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 6] 1640/10 D 0 18.7 1168
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-4 Dazzling Pearl* Dazzling Pearl*   [s 6] 2140/2 D 0 g 238
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-6 Gobo's Flyover Gobo's Flyover   [v 5] 2140/10 C 6 17.0 1110
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-7 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2160/9 D 0 28.8 1136
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-8 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/7 D 0 15.9 425
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-9 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 8] 2640/6 C 0 17.3 1126
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-10 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 2140/1 D 5 18.9 268
2020-01-30 2020-01-30 Boden-4 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/1 B 2 14.1 253
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-2 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 1640/3 C 2 14.9 103
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-4 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2140/5 C 0 17.2 739
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-5 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 8] 2160/5 D 0 18.3 414
2020-01-19 2020-01-19 Boden-5 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 1660/11 C 4 27.3 724
2020-01-19 2020-01-19 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2660/9 C 0 17.4 335
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-5 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2160/7 C 4 29.0 450
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/7 D 4 16.0 241
2020-01-07 2020-01-07 Skellefteå-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 2160/14 C 1 17.1 110ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se