V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-12-05 2020-12-05 Skellefteå-3 Nacrous Nacrous   [s 6] 2140/14 C

Nyheter för travkusk


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.Skrällen sopade bo..


Som särklassigt minst spelad i loppet och med under en procent av insatserna i ryggen slog I Love Paris till i V75-1 i lördags.
Skrällen sopade bort 1,35 miljoner system på V75 och lämnade blott 31 503 kvar med chans till sju rätt.
Av dessa var det sju som klarade sig till målsnöret och gav sina ägare nästan fyra miljoner kronor vardera.
Fyra av vinnarna hade spelat Harry Boy med små insatser.
Bland dessa fanns…
… den 72-åriga jämtländska n som lämnade in ett system för 144 kronor mitt under älgjakten.
…. jobbarkompisarna som lottade fram sina hästar och satsade totalt 174 kronor.
… travnovisen som spelade V75 för fjärde gången och inte hade en aning om att han hade vunnit innan ATG hörde av sig.

Går till Maharajah
Alla kan de tacka sina nyvunna förmögenheter till I Love Paris, norska ”stålmormor” som vid tio års ålder var inne på sin sista säsong på tävlingsbanan.
Nu berättar ägaren Morten Gunnar Sem för tgn.no att lördagens lopp blev det sista i karriären med motiveringen ”det passar bra att avsluta med en stor seger på en bra tid”.
I Love Paris går därmed till avel med 15 segrar på 110 starter och 4,3 miljoner kronor insprunget.
Den största segern kom i Sto-EM på Solvalla i augusti 2017. Den näst största dröjde till karriärens sista start för stoet som de sista åren tränades av Björn Goop.
Första partner i aveln blir svenske Maharajah.

Kanal 75


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning p..


V75® från Solvalla i lördags bjöd på flera rejäla skrällar och storfavoriter som föll tungt. Det blev miljonutdelning på sju rätt och det var sju system som klarade av att hitta alla vinnarna. Hela fyra av dessa var komponerade av Harry Boy. Ett av systemen, som kostade 144 kronor, var inlämnat av en 72-årig kvinna i Jämtland. Hon var mitt uppe i älgjakten i lördags när hon kom på att hon skulle lämna in en Harry Boy.
– Vi hade jagat på dagen och höll sedan på att stycka en älg som vi hade skjutit helgen innan. Jag tog fram mobilen och lämnade in en snabb rad innan jag började stycka, säger den 72-åriga kvinnan som vill vara anonym.
Några timmar senare skulle det visa sig att hon vunnit 3,8 miljoner. Detta efter att Harry Boy fixat sju rätt på V75 åt henne. I samband med kvällens middag kom kvinnan på att hon borde kolla hur travet hade gått och rätta sitt system.
– Jag kom hem ganska sent och skulle äta middag och då tänkte jag att jag måste ju kolla raden. Det brukar för det mesta vara ett eller två rätt men nu såg jag plötsligt att det var full pott. Då var det färdigätit och min sambo som är väldigt intresserad av trav hade sagt innan att det var en svår rad och då förstod jag att det var mycket pengar.

”Blev mer verkligt när Hans G ringde”

Hur reagerade du när du såg vinstbeloppet på 3,8 miljoner?
– Oj, oj, oj, man höll ju på att dåna. Jag fattade ingenting och det har fortfarande inte gått in. Det är helt otroligt och så härligt. Man tror ju inte att det är sant, säger den pensionerade kvinnan i Jämtland.
– Sedan ringde Hans G Lindskog på kvällen och då blev det hela lite mer verkligt. Det var ju trevligt. Vi firade med lite skumpa där på kvällen som mitt barnbarn bjöd på. Han var så glad och tyckte det var kul.
– Det är inte så ofta jag spelar heller. Jag har ett barnbarn som jag brukar spela med varannan helg men det brukar aldrig bli någon vinst.
Vad ska du göra för vinstpengarna?
– Jag har inte kommit så långt i tankarna ännu. Men det blir väl till att ge barn och barnbarn en del i alla fall.

Michael Carlsson, Kanal 75


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den j&au..


Very Kronos har gjort fem felfria lopp i rad och verkar ha blivit säkerheten själv, även om tränaren aldrig tar de orden i sin mun. Den jättekapabla och svartbruna hingsten har imponerat kolossalt under hösten och efter segern i Svenskt Mästerskap har det blivit två segrar till i Gulddivisionen, varav en mycket imponerand sådan i lördags i finalen. Då höjdes röster från många håll om att önska se Very Kronos i Prix d’Amerique i januari. Men nu meddelar tränare Båth att alla planer på tävlande i Frankrike i vinter är skrinlagda.
– Det blir en start till på lördag och sedan gör vi bokslut för säsongen. Jag hade ett snack med ägaren (Kjell Johansson) i lördags kväll och vi bestämde att efter Åby-starten blir det vinterträning inför storloppen i norden nästa år, säger Svante Båth.
– Vi hade tittat på ett lopp den 19:e december i Frankrike som kunde varit intressant, men det var ändå ”bara” 25 000 euro i förstapris och lägger man då till att man ska resa ner fram och tillbaka för ett lopp under rådande omständigheter, då kan man lika gärna starta här hemma om samma prispengar. Det hade varit skillnad om hästen skulle ha gjort fler starter i Frankrike men nu var det bara ett lopp som var aktuellt.
Så Prix d’Amérique blir det heller inte tal om nästa år?
– Nej, det var inte aktuellt och man måste ändå tänka på att vara lite rädd om hästen. Det går inte att köra både ett vintermeeting i Paris och sedan köra i storloppen nästa vår och sommar här hemma. Han har bara 3,3 miljoner på sig och vi väljer att sikta in oss på att köra i norden istället.

Vad säger du om Very Kronos insats i lördags. Var det ett av hans bästa lopp i karriären?
– Ja, det måste man säga. SM var ju också ett underbart lopp han gjorde där och hästen är ju otroligt bra när han sköter sig och väldigt stark och rejäl. Han har ju en fighteranda som är otroligt bra.
– Erik tyckte att han var väldigt vass och framåt även om det var kontrollerbart. Jag tycker också att även om det var högt tempo så var det inte så äckliga farter att han inte skulle klara av det.

”Han var fyra till fem meter bättre”

Vad var skillnaden på insatsen i lördags gentemot när han blev tvåa bakom Cyber Lane på Jägersro? Var Very Kronos bättre eller Cyber Lane sämre eftersom ordningsföljden blev omvänd?
– Jag tror att det handlar om fyra, fem meter åt båda hållen. Very var nog fyra till fem meter bättre och Cyber Lane var nog fyra till fem meter sämre än när de möttes senast. Det är en så liten nyans som skiljer mellan de här hästarna på den här nivån. Det är dagsformen som avgör plus att jag tror att det har att göra med att det har blivit kontinuitet i Verys tävlande.

Apropå kontinuitet i tävlande så är det dags på igen på lördag. Då startar Very Kronos i Legolas Minne, tillika Gulddivisionen i V75-5 på Åby. Han lär bli storfavorit från spår tio bakom bilen tillsammans med Erik Adielsson. Och täta starter är inget som bekymrar Svante Båth, snarare tvärtom.
– Det har ingen betydelse att starta honom tätt. Innan han vann SM så hade han rest till Skellefteå 80 mil norrut veckan innan han drog iväg till Åby. I lördags behövde hästen bara resa två mil från stallet till Solvalla.
Känner du att han är säker på benen nu efter fem raka starter utan galopp?
– Hehe, man kan aldrig känna helt att nu är det klart, nu litar jag på honom. För han kan hoppa och strula till det för sig men jag tycker att ändå successivt att han har blivit bättre de två senaste åren. Jag tror det är så att han har mognat helt enkelt.

”Ligger inte och vrider mig sömnlös”

Och på lördag är det skor runt om för alla som gäller efter att barfotaförbudet infallit den 1 december. Men det är något som Very Kronos hanterar utan problem, vilket han senast visade i lördags då han tävlade med skor?
– Skor har inte varit några problem, även om jag tycker att han blir lite bättre barfota runt om och lite mer rejälare hela vägen och lite starkare. Men det är nyanser och jag ligger inte och vrider mig sömnlös på natten för att jag inte kan köra barfota.
När den här intervjuern görs måndag eftermiddag, så har väl hästen bara gått i hagen sedan i lördags, eller?
– Han startar lördag lördag och hinner faktiskt gå fyra träningspass däremellan. Hästen trivs inte med att stå stilla utan behöver röra på sig. Han har fått ett motionspass idag måndag och ska gå intervallträning under tisdagen. Jag kommer aldrig att använda ordet vintervila på honom, utan det blir träning som gäller i vinter.
Så felfri är det toppchans till tredje raka segern på lördag?
– I den här sporten kan du inte ha en dålig dag det minsta för då vinner du inte. Det är hela tiden nyanser. Men jag håller ju med dig om det känns väldigt bra, säger Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1..


En av trotjänarna på Bergsåker är tränaren Lars-Göran ”Lalle” Söderberg som drog igång sin rörelse 1993 och nu håller till på en gård i Västbo, som ligger 15 kilometer söder om Sundsvall. Där driver han sin verksamhet på egen hand utan någon anställd.
– Jag trivs med det här upplägget och jag har folk som hjälper mig när jag behöver det. Det fungerar bra, kommenterar Lalle.
För dagen finns tio hästar i stallet.
– Det antalet passar mig perfekt och jag gillar att jobba med djuren utomhus och det gör även att det blir lönsamhet i rörelsen.

Jämnheten själv
När det gäller tränarstatistiken är Bergsåkerstränaren otrolig jämn när det gäller inkörda pengar till stallet de senaste fyra åren:
2017: 1 001 800 kronor.
2018: 1 105 800 kronor.
2019: 1 150 450 kronor.
2020: 1 115 200 kronor.
– På ett begränsat material har jag gnetat på och passerat miljonen inkört de senaste fyra åren. Det får jag vara nöjd med eftersom här inte står några dyrgripar i stallet.
Lalle är trogen Bergsåker men saknar tiden då Åke Svanstedt, Lasse Lindberg, Christer Nylander, Robert Bergh, Bosse Eklöf och Ulf Ohlsson härjade på Bergsåker.
– Vi har ju tappat många stora profiler de senaste åren, men vi har ett stort framtidsnamn i Daniel Wäjersten. Han är oerhört seriös och har fått en bra start på sin verksamhet sedan han flyttade hit. Allt tyder på att han kommer att gå en ljus framtid till mötes.

”Lightversion av Örjan Kihlström”
Lars-Göran Söderberg har en duo till start på hemmabanan inom V86 som delas med Solvalla.
Du inleder med 9 Classics Never Die (V86-1) där du väljer att stå vid sidan om och istället anlitar Mats E Djuse som kusk. Hur är läget med din fyraåring?
– Han är i bra form och hängde med godkänt näst senast från rygg ledaren i en snabb avslutning. Senast galopperade han från start och jag tror det var något i munnen som irriterade honom. Vi kommer därför att byta bett på honom. Allt känns bra med honom i träningen inför den här uppgiften och han fick ett intressant läge. Han har ju bara två vinster på 43 starter i karriären, men varit bland de tre vid 23 tillfällen. Klaffar det med positionerna kan han dyka upp på en plats.
Vad säger du om Mats E Djuse som kusk?
– Ruggigt bra. I början var han en lightversion av Örjan Kihlström, men jag tycker han tuffat till sig i loppen mer och mer. Det är svårt att beskriva, men han har en otrolig körhand och hanterar exempelvis kallbloden lika bra som Ulf Ohlsson. När han var ledig passade jag på att anlita honom den här gången.
Du kör själv 8 Fragolini Am (V86-5). Vad kan hon uträtta från 20 meters tillägg i Norrlands Elitserie stofinal med 150 000 i förstapris?
– Jag ligger lågt med henne. Hon var ute på Östersund senast och galopperade kort i första sväng. Sedan fick hon ett lopp i ryggar sista varvet, men på upploppet blev hon dödstrött. Efter loppet fick hon startförbud för orent trav. Hon åt och drack dåligt i några dagar, men har fått tillbaka aptiten igen och allt verkar normalt då hon ser fräsch och fin igen. Hon var helt enkelt nedsatt av något i den starten. Härifrån får vi smyga med och ta det vi kan få och hon känns som en mittfältare. Jag hade anmält henne med en amerikansk vagn, men då det blev spår två i volten blir det en vanlig vagn.

Magnus Blom, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.Ulf Ohlsson ..


Jorma Kontios segerform gör att han närmar sig Örjan Kihlström på pallplats, Örjan som fick ihop tre segrar i veckan.
Ulf Ohlsson kommer vinna Allsvenska kuskligan och med tre veckosegrar blev han först att nå 300 segrar på svenska travbanor 2020.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 300-264-220
2. Björn Goop, Färjestad, 244-174-134
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 226-135-139
4. Jorma Kontio, Solvalla, 218-114-128
5. Rikard N Skoglund, Solvalla, 209-194-166
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 175-141-133
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 161-121-133
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 154-110-100
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 152-183-163
10. Johan Untersteiner, Halmstad, 126-94-92
11. Erik Adielsson, Solvalla, 123-116-79
12. Robert Bergh, Åby, 113-67-58
13. Stefan Persson, Halmstad, 103-103-106
14. Kim Eriksson, Mantorp, 90-86-60
15. Mika Forss, Finland, 87-68-74
Siffror till och med 29 november

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-5 Kövras Spader Kövras Spader   [v 6] 1640/6 5 17.1 554
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Grand Ale* Grand Ale*   [v 5] 2140/7 str 42
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Obelix M.* Obelix M.*   [v 6] 3140/10 5 18.2 730
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 6] 1640/8 5 16.7 103
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Borrat* Borrat*   [v 7] 2160/13 0 g 508
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-7 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 3] 1640/6 3 17.4 43
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-6 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 8] 2160/8 3 17.7 128
2015-10-29 2015-10-29 Boden-10 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 6] 2140/7 4 17.6 44
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 5] 2160/6 8 41.2g 49
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-4 Oregano Broline Oregano Broline   [s 4] 1640/8 5 19.3 45
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Borrat* Borrat*   [v 7] 2140/3 3 32.4 114
2015-10-12 2015-10-12 Boden-8 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 5] 1660/11 2 33.2 70
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 6] 2140/7 1 17.6 50
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Fuxsy Fuxsy   [s 8] 2160/15 str
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 All Behind Match* All Behind Match*   [v 5] 2140/3 0 19.3 57
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-1 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 5] 1680/11 0 36.0g 62
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Special Juliano* Special Juliano*   [v 12] 2180/9 0 369
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Zanquin Zanquin   [v 9] 1640/7 D 0 g 387
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2160/14 D 7 17.9 672
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2140/7 D 0 47.2g 552
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Foot on the Gas Foot on the Gas   [v 7] 2160/14 D 0 18.6 964
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2140/7 D 1 17.4 187
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2140/4 D 0 g 588
2016-11-05 2016-11-05 Boden-9 Finish Them* Finish Them*   [v 7] 2140/3 C 2 18.0 49
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2640/5 D 0 g 430
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-7 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2140/12 D 3 16.4 727
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-3 Rambling Jack* Rambling Jack*   [v 6] 2160/8 B 4 17.6 83
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-2 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2148/4 D 0 16.9 344
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 1646/7 B str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-5 Kung Will Kung Will   [v 4] 2140/4 D 3 18.3 199
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2160/7 D 0 28.1g 593
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Stella Cadente Stella Cadente   [s 5] 2140/2 C 4 16.4 327
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2140/9 B 7 32.1 458
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Unix Streamline Unix Streamline   [v 6] 2140/11 C 0 g 422
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 2180/4 C str
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-7 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2140/9 D 4 17.3 132
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 7] 2140/4 C 3 15.7 99
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 6] 2140/1 D 3 16.4 227
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-5 Dans Emil Dans Emil   [v 8] 2140/1 D 0 g 92
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-12 Starbec's Dream On Starbec's Dream On   [v 6] 2140/2 C 0 g 204
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 1640/8 C 4 31.1 729
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-1 Åstas Viking Åstas Viking   [v 7] 2148/4 C 5 32.8 520
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-8 Go Lucky Fellow Go Lucky Fellow   [v 5] 1640/2 B 1 17.3 26
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Inspection Inspection   [v 7] 2140/9 D 3 16.4 354
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-6 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2160/4 B 4 29.1 190
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Razza Yamoz Razza Yamoz   [s 8] 1640/5 D 2 16.2 209
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-8 Vudu Barsk* Vudu Barsk*   [s 7] 2140/4 D str
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Fantoccini Fantoccini   [v 10] 2180/10 A 4 14.8 112
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-5 Inspection Inspection   [v 7] 2140/7 C 8 16.6 189
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/5 D 8 16.1 206
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2160/10 C 7 28.0 1019
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 2140/6 D 0 g 1067
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Thrava Thrava   [s 10] 2160/7 B 4 19.1 95
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-6 Dans Emil Dans Emil   [v 8] 2148/6 B 2 29.7 182
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 1640/6 D 2 12.7 165
2016-06-18 2016-06-18 Boden-5 Westcoast Lord* Westcoast Lord*   [v 10] 1640/5 B str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 Prowler Kronos Prowler Kronos   [h 7] 2140/8 B 0 g 51
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2140/3 D 4 17.9 191
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-4 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 1660/9 B 1 34.6 130
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-1 Wire Wire   [v 8] 2160/8 C 4 17.1 156
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-2 Lotus Celebrity Lotus Celebrity   [v 6] 1640/10 D 0 20.1g 377
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Gilmour Gilmour   [v 9] 2140/5 C 7 16.7 16
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/7 D 6 16.2 137
2016-05-19 2016-05-19 Boden-1 Rambling Jack* Rambling Jack*   [v 6] 2160/11 A 1 17.2 216
2016-05-12 2016-05-12 Boden-7 New York Broline New York Broline   [s 6] 2140/2 D 0 g 168
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-3 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 2140/7 D 0 17.4g 139
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-7 Rite on Pepsi Rite on Pepsi   [v 9] 2160/3 C 0 20.1 523
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-4 New York Broline New York Broline   [s 6] 1640/3 C 0 g 42
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/2 D 0 g 442
2016-04-17 2016-04-17 Boden-9 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 7] 1640/5 B 0 g 110
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Gilmour Gilmour   [v 9] 2160/2 B 2 16.7 74
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Riverside on Line Riverside on Line   [v 8] 2140/2 D 0 g 405
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 9] 2160/11 B 0 30.0 215
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 B.W.T.Fiera* B.W.T.Fiera*   [s 5] 2140/11 C 5 16.3 242
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-1 Go Lucky Fellow Go Lucky Fellow   [v 5] 2140/11 A 8 17.1 46
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-5 New York Broline New York Broline   [s 6] 1640/2 D 4 14.9 169
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Inspection Inspection   [v 7] 2140/6 C 0 16.7g 44
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 2140/11 D 6 17.6 945
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-4 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/2 C 5 17.9 190
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Caligula F. Caligula F.   [v 6] 2160/7 C 2 18.6 175
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Borrat* Borrat*   [v 8] 1640/1 D 0 g 426
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Go Lucky Fellow Go Lucky Fellow   [v 5] 2140/12 A 4 17.9 68
2016-03-24 2016-03-24 Boden-2 Magic Tilly Magic Tilly   [s 7] 2140/3 C 0 19.0 135
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-7 B.W.T.Fiera* B.W.T.Fiera*   [s 5] 2160/7 D str
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Borrat* Borrat*   [v 8] 1640/1 D 4 31.8 42
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-8 Inspection Inspection   [v 7] 2140/14 B 2 16.1 299
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-7 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 2640/4 D 3 18.0 465
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 6] 2140/1 D 3 17.8 294
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-4 Fantoccini Fantoccini   [v 11] 1640/6 C 4 14.3 454
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-7 Gilmour Gilmour   [v 10] 1640/1 A 2 16.7 35
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-9 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/1 D 7 15.0 437
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Gustav K.* Gustav K.*   [v 7] 2140/14 D 4 17.1 386
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/10 D 5 14.5 504
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 6] 1640/8 C 1 15.9 100
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Speedy Cash Speedy Cash   [v 5] 2140/7 D 0 g 71
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/12 D 3 16.2 285
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-3 Gilmour Gilmour   [v 10] 1640/4 C 3 12.1 151
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Hope Diamond Hope Diamond   [s 4] 2140/8 D 0 17.6 505
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2180/10 D 3 30.3 148
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Diktator* Diktator*   [s 6] 1640/11 C 0 15.9 168
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Torpa Glad Torpa Glad   [v 13] 2180/8 D str
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-8 Bone Machine Bone Machine   [v 6] 2160/4 C 4 17.0 44
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/5 B 2 16.4 169
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 5] 1640/4 C 1 17.8 33
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 5] 2140/1 C 3 16.9 311
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-6 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/5 B 4 17.2g 58
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/9 D 6 16.7 195
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2160/6 D 0 g 150
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/4 B 0 g 134
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 8] 1640/6 B 0 18.4 244
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2140/15 C 0 209
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 13] 2180/9 B 2 26.9 393
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-3 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 1660/9 B 3 15.7 86
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 1640/11 C str
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/1 D 6 18.3 210
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2140/9 D 5 30.6 432
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Made at Home Made at Home   [v 9] 2160/4 C 4 18.2 144
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Mitt Hjärtas Jenta Mitt Hjärtas Jenta   [s 6] 2180/8 B 2 34.3 45
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1640/12 D 0 19.8g 131
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 6] 1640/6 B 0 g 95
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/8 A str
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-3 Living Forest Living Forest   [v 7] 2140/5 C 1 17.9 405
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1640/4 D 0 g 138
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Federal Genius* Federal Genius*   [s 5] 2140/4 C 5 15.7 672
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Alva Sisu Alva Sisu   [s 6] 2140/8 B 3 19.1 82
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 2640/6 D 0 16.6 327
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/10 D 0 15.7 727
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-8 Bonaldo Bonaldo   [h 5] 2180/8 A 0 27.3 77
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Farao Am Farao Am   [v 3] 2140/5 C 0 17.9 113
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Gathania Gathania   [s 9] 2160/14 A 6 17.3 1048
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/4 C 0 17.0 419
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-7 Global Millionaire Global Millionaire   [v 11] 2140/5 D 0 16.7 269
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-1 Likeonway Likeonway   [s 6] 2180/4 C 1 19.1 35
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 7] 1660/9 A 2 28.3 32
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-2 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 13] 1660/7 B 0 28.3 497
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2640/8 C 0 18.6 136
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-4 Juliane Star Juliane Star   [s 6] 1640/11 B 0 17.5 74
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Gilmour Gilmour   [v 11] 2140/7 B 0 16.9 573
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-8 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 4] 2140/2 C 6 20.1 130
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 2140/4 C 5 15.1 930
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2140/3 D 3 17.5 238
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Gathania Gathania   [s 9] 2140/8 A 3 16.4 76
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-2 Rote Jon Rote Jon   [v 13] 2180/10 A 4 27.9 36
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 11] 2140/2 D 0 20.9 261
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-6 Juliane Star Juliane Star   [s 6] 1640/2 B 2 16.3 16
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 2140/6 B 7 17.3g 157
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/11 B 0 115
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/10 B 2 13.5 87
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/10 C 4 15.1 64
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-1 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 8] 2160/13 D 0 g 1245
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2640/1 D 6 16.6 363
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-12 Enderbest Enderbest   [v 4] 2160/12 D 6 16.6 556
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 1640/1 A 6 18.4 186
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Dazzling Pearl* Dazzling Pearl*   [s 4] 2140/1 C str
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Crown Ecus Crown Ecus   [s 6] 2180/13 C 7 19.2 289
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-3 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/8 C 6 12.6 548
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2160/8 B 1 16.1 43
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 1640/9 C 6 14.5g 42
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-8 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 8] 2140/4 C 0 g 473
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-2 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 1640/4 C 6 20.6 265
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 2140/6 C 0 18.0 66
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-4 Enderbest Enderbest   [v 4] 1640/9 C 1 17.1 68
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-6 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 4] 1640/7 D 0 19.9 112
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Gold Case Gold Case   [v 9] 2140/2 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/6 C 5 19.0 182
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Goofy Boko Goofy Boko   [v 5] 2140/9 D 0 21.4 395
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-4 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/3 C str
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 2140/1 C 2 16.5 37
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-8 Salong Salong   [v 7] 2140/12 C 0 14.2 513
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 7] 2160/12 D 4 15.2 284
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/4 B 5 18.8g 89
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 Omaha Broline Omaha Broline   [s 7] 2140/10 C 6 18.0 285
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 7] 2140/6 C 4 16.3 41
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 1640/5 C 6 18.0g 94
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-5 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2140/1 D 0 15.4 166
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/12 B 1 14.9 53
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-2 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2160/14 A 1 16.0 68
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-5 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2160/4 C 0 g 587
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-8 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/2 D 0 19.1 600
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-9 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2140/4 D 7 18.8 396
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Gullpål Gullpål   [v 7] 1640/5 D 8 31.1 292
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-3 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2140/4 C 2 16.1 183
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Järvsötekno Järvsötekno   [v 4] 2140/4 C 5 33.6 60
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/3 D 0 g 243
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 2140/2 C 7 18.8 383
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Amigo Brick Amigo Brick   [v 6] 2140/7 B 1 19.1 52
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/13 C 8 17.4 472
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 8] 2160/14 C 7 19.8 349
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/7 C 2 16.4 45
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/2 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Tagetes Tagetes   [v 6] 1640/7 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Oleander Face Oleander Face   [v 7] 2160/11 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-7 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 4] 2140/11 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/6 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-2 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2160/12 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Speedy Cash Speedy Cash   [v 6] 3140/5 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-3 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/4 D 0 g 929
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-5 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 6] 2140/3 D 2 16.5 28
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-7 Tyrillon* Tyrillon*   [h 5] 2140/4 D 0 g 319
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-9 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 1640/5 D 3 16.7 190
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-3 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 1640/4 D 0 16.4 93
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-2 Tyrillon* Tyrillon*   [h 5] 2140/2 D 3 17.2 395
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-8 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 1640/7 B 1 15.5 126
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-4 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2140/12 D 0 30.9g 446
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Cyrius d'Ariane* Cyrius d'Ariane*   [v 6] 2160/3 A 3 17.0 39
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-9 Gathania Gathania   [s 9] 2140/12 D 0 13.5 591
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-7 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/13 D 7 16.9 448
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 Furman Web* Furman Web*   [v 5] 2140/2 D 0 17.5 159
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-2 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 4] 2140/2 D 4 20.0 43
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/3 D 7 17.4 246
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-6 Gullpål Gullpål   [v 7] 2160/11 D 8 30.9 441
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Likeonway Likeonway   [s 6] 2140/2 C 0 17.1g 74
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-2 Gathania Gathania   [s 9] 2140/7 C 2 14.4 44
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-4 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/8 B str
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-8 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/9 C 1 16.0 221
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-2 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/7 C 0 16.5 140
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 4] 2140/2 D 8 20.3 168
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Diktator* Diktator*   [s 7] 2140/4 C 7 17.0 110
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Likeonway Likeonway   [s 6] 2140/5 D 0 g 80
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Salong Salong   [v 7] 2140/7 C 1 14.7 33
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Rosmarin Dag Rosmarin Dag   [s 5] 2140/9 C 0 18.4 270
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2140/1 D 0 g 116
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/3 D 0 g 516
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2180/10 B 0 g 191
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/5 D 0 20.4 258
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 7] 2140/5 C 8 15.5 95
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 1660/15 C 5 15.8 1222
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-5 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/5 C 5 13.2 305
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-8 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/8 C 0 18.8 524
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-3 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/1 D 2 16.5 105
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-3 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/12 D 0 498
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Likeonway Likeonway   [s 6] 2140/7 C 5 16.8 107
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-6 Diktator* Diktator*   [s 7] 1660/8 C 3 16.3 131
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-7 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 2140/1 B 0 g 73
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-3 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 1640/10 D 3 13.4 490
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/12 D 7 17.3 405
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Ella Ruda Ella Ruda   [s 7] 1660/5 D 0 19.3g 558
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-8 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/2 B 1 16.1 21
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-9 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 4] 2160/12 B 2 17.4 76
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-1 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 6] 2140/2 D 1 18.0 151
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Global Seashore Global Seashore   [s 6] 2140/5 C 8 18.5 108
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-2 Superieur* Superieur*   [h 9] 2140/1 C 2 15.4 111
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-10 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/5 D 1 16.3 197
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-3 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1640/10 D 7 19.2 190
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Möjlighet Möjlighet   [h 5] 1660/5 B 0 g 76
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-5 Estreem Estreem   [v 8] 2140/8 C 3 19.3 45
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Ella Ruda Ella Ruda   [s 7] 2140/10 D 0 g 472
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 7] 2140/7 D 6 19.7 65
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-5 Askehaug Kongen* Askehaug Kongen*   [v 8] 1660/4 C 2 29.3 219
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-9 For Approval For Approval   [s 8] 2140/5 D 0 20.6g 353
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 6] 2140/2 D 2 16.7 343
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-6 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1640/11 D 0 18.0 707
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/3 D 4 16.5 166
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 13] 1660/13 B 0 29.6g 543
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/2 D 0 204
2018-02-23 2018-02-23 Boden-5 Farmbaron Farmbaron   [h 12] 2160/6 C 0 g 855
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 6] 2160/8 C 0 g 451
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/1 B 1 21.5 176
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2140/1 D str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2640/11 B 0 21.0 137
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1640/3 C 3 18.4 209
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-8 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 13] 2160/4 B 2 31.1 201
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-4 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2160/9 D 6 18.8 667
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 Lilla Robert* Lilla Robert*   [v 5] 2140/9 C 6 16.6 324
2019-12-13 2019-12-13 Boden-6 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2140/4 A 0 g 25
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2640/8 C 0 18.4 92
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 2140/9 B 0 19.4 161
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Baron Hornline Baron Hornline   [v 9] 2140/6 C 3 16.8 458
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-9 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/8 C 0 15.8 345
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-2 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/9 D 0 19.0 403
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-4 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/12 C 7 18.4 64
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2160/15 B str
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/3 D 0 17.5 650
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-6 Year Hall Year Hall   [h 3] 1640/4 D 0 g 729
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Gillsin Gillsin   [v 10] 2160/11 B 6 17.2 76
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Gillsin Gillsin   [v 10] 2140/4 D 3 17.2 327
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-7 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2140/8 D 0 16.6 780
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-1 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 1640/5 C 3 17.7 62
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2140/7 D 0 577
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 5] 2140/14 A 0 20.1 63
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-6 Tentacles Tentacles   [v 7] 2140/9 D 0 17.9 700
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-8 Trimma Trimma   [s 9] 2140/7 B 6 33.5 125
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-9 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 7] 2140/7 C 0 19.4 149
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-10 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2140/11 D 8 18.9 520
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 8] 2140/6 C 4 28.6 188
2019-10-10 2019-10-10 Boden-8 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2140/4 C 4 29.6 151
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-2 Palabra Palabra   [s 4] 2140/12 A 3 18.6 390
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2140/1 D 0 19.6 204
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Ålia Rännil Ålia Rännil   [v 11] 2140/6 A 1 28.2 22
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/5 D 6 15.1 141
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Gillsin Gillsin   [v 10] 2140/7 C 7 17.4 70
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-5 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2140/4 B 2 29.6 35
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 2180/11 B 7 36.3 75
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/3 D 7 19.3 41
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2140/10 B 0 20.0 239
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 2140/6 C 0 18.3 193
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 11] 2160/8 C 4 17.1 200
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Tentacles Tentacles   [v 7] 2140/2 B 0 17.9 93
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-4 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 1680/6 B str
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-5 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 1640/3 B 3 35.9g 56
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Dark Lad Dark Lad   [v 8] 1640/4 D 0 g 416
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Justglideon Justglideon   [s 7] 2640/3 C 8 21.4 197
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/8 C 3 17.1 29
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-3 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 1640/10 C 0 17.9 938
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-7 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 7] 2140/2 C 0 g 219
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/15 B str
2019-09-09 2019-09-09 Boden-1 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/2 D 2 30.7 39
2019-09-09 2019-09-09 Boden-4 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2140/7 C 4 16.4 101
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Rising Star Boy* Rising Star Boy*   [h 6] 2140/6 D 0 18.2 74
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 11] 1660/11 D 8 16.5 343
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Sparkler Sparkler   [v 10] 2140/8 D 0 16.4 745
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Zakarov Zakarov   [v 8] 2660/10 C 0 20.0 148
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 2140/7 C 8 19.6 296
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-7 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/6 D 0 17.0 762
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/2 D 3 15.7 69
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/1 D 3 19.8 113
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2160/6 B 6 30.5 72
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 1640/12 C 5 16.2 104
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-9 Apple South Apple South   [s 7] 2640/2 C 6 21.6g 60
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/6 C 0 26.6 675
2019-08-29 2019-08-29 Boden-9 Lilla Robert* Lilla Robert*   [v 5] 2140/9 D 0 14.7 432
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/14 A 2 16.7 103
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2160/13 C 0 15.6 265
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/6 C 0 g 71
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 5] 2640/11 B str
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-1 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/8 C 0 17.6 31
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/15 B 5 17.9 130
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-10 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/9 D 0 31.4 742
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-1 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2660/8 B 3 17.9 55
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-7 Patrimoine* Patrimoine*   [h 3] 2140/10 D 6 19.9 593
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/5 D 4 15.7 111
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-9 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/1 C 0 g 187
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/5 C 6 31.6 336
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Gobo's Flyover Gobo's Flyover   [v 4] 2140/1 D 6 16.5 71
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Palabra Palabra   [s 4] 2140/8 D 3 21.0 55
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-4 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/9 D 4 15.0 549
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Jeppas Picasso Jeppas Picasso   [v 7] 2140/6 D 0 14.8 177
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-2 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2160/4 B 5 31.3g 23
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 2640/3 C 7 19.6 442
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Mr Joke Diamond* Mr Joke Diamond*   [h 4] 2140/6 C 0 17.4 217
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 1640/14 D 1 14.1 134
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-8 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/2 C 3 26.3 37
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 2160/5 D 0 g 703
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-7 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2160/12 B 5 16.5 291
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-9 Forza K. Forza K.   [v 4] 1640/2 D 0 g 38
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-4 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2140/9 C 6 26.0 437
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-6 Bear Briar Bear Briar   [v 6] 2140/12 A 0 g 64
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-8 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 1640/4 D 6 13.5 400
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 14] 1660/9 C 0 29.2g 549
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-10 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2180/14 B 3 15.3 184
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2160/10 D 0 463
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/11 B 1 16.2 621
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-6 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/5 D 1 31.8g 281
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-7 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 1640/10 D 6 14.7 414
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2160/6 B 0 15.7 122
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Veams Perfect Veams Perfect   [s 5] 2140/8 D 0 g 431
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-5 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2200/12 D 6 25.5 1110
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-6 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/13 B 5 16.3 461
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-9 Trimma Trimma   [s 9] 2140/3 D 0 g 1080
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-2 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/14 A 2 18.3 176
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-5 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 1640/4 D 3 14.9 229
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-1 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/12 C 0 g 497
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-2 Unreal Unreal   [v 6] 1640/4 D 0 16.8 310
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Jab's Estell Jab's Estell   [s 3] 2140/1 D 0 g 979
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2160/7 D 0 18.2g 544
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-3 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/8 C 2 15.4 115
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 7] 2140/12 D 0 24.0g 325
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-8 Trimma Trimma   [s 9] 2140/3 D 4 32.0 235
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-4 Bobo Bobo   [v 8] 2140/7 C 0 g 545
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 1640/10 C 0 17.4 529
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-8 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/10 D 5 31.8 158
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Mr Southwind Mr Southwind   [v 8] 2120/3 C 0 15.0 66
2019-06-15 2019-06-15 Boden-10 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/12 D 0 g 1385
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-3 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/3 D 0 g 112
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2660/11 D 8 17.0 436
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/7 A 4 14.4 97
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Veams Perfect Veams Perfect   [s 5] 2140/1 D 2 18.0 104
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2160/9 C 7 18.7 129
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-3 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 1640/12 D 0 16.6 542
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/14 C 7 17.8g 196
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-8 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 1660/9 C 0 g 657
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Likeonway Likeonway   [s 7] 2140/2 C 0 13.9 259
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-1 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/6 B 1 17.1 65
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Fantom Sund Fantom Sund   [v 10] 2140/8 C 0 18.5 169
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-4 Trimma Trimma   [s 9] 2140/2 D 4 31.6 242
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-5 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/4 B 6 17.0 39
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Skaane Jo Skaane Jo   [v 10] 2160/7 D 0 28.2 372
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 1640/6 B 2 14.5 66
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2140/2 A 0 g 43
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 Roo* Roo*   [s 5] 1640/10 D 6 17.4 451
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/7 B 6 15.7 393
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 1640/8 B 0 15.4 240
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2140/15 B 4 15.3g 118
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-8 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 1640/2 C 4 30.7 64
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/10 B 7 16.0 79
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2140/1 D 4 15.7 250
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Carl Jo Carl Jo   [v 9] 2160/8 D 8 30.6 355
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 2140/2 D 3 16.6 237
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 1640/1 D 0 g 93
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 2180/10 B 7 34.9 45
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Höwings Xerxes Höwings Xerxes   [v 4] 1640/8 B 3 16.9 130
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 1640/6 C 2 14.1 124
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2140/7 C 4 25.3 269
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2160/13 A 7 14.0 141
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Caraway Caraway   [v 5] 2160/9 B 1 14.8 20
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 5] 2160/7 A 2 16.7 15
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 7] 2180/5 C 0 g 130
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-7 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2640/3 C 2 17.1 23
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 1640/8 D 4 16.0 172
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-9 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2180/8 B 1 33.0 47
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-5 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/9 D 0 14.0 105
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/9 B 0 14.1 219
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-2 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2140/8 A 0 17.1 126
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-6 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2640/6 C 0 g 780
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-11 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/10 D 0 12.3 721
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-10 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/5 D 0 16.9 172
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-11 Fantom Sund Fantom Sund   [v 10] 2160/15 A 0 19.5 1061
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/3 B 0 g 61
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-6 Imperial Corner Imperial Corner   [v 8] 1640/4 D 0 16.5 806
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-1 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2160/11 C 0 g 639
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-2 Askehaug Kongen* Askehaug Kongen*   [v 9] 2160/5 C 6 30.5 497
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-4 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/7 D 5 33.9g 729
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2640/4 D 0 20.7 171
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-7 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/9 C 0 22.0 573
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-9 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2180/8 D str
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/9 D 5 16.2 314
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-1 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/4 C 5 18.6 34
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-2 Höwings Xerxes Höwings Xerxes   [v 4] 1640/4 D 2 19.8 46
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-5 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2160/8 B 5 19.3 54
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/11 B 0 g 117
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Feminista Am Feminista Am   [s 4] 1640/6 B 2 16.7g 27
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-8 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 7] 2140/3 C 3 31.0 69
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Superieur* Superieur*   [h 10] 2140/4 C 0 17.9 294
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2160/6 B 2 16.7 56
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-9 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 1640/5 D 5 13.5 516
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-5 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/6 D 0 18.3 781
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-8 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 3160/3 C 0 19.1 196
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/7 D 1 17.6 425
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 Simb Marilyn Simb Marilyn   [s 5] 1640/8 D 0 16.9 223
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/12 D 0 15.3 421
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Tagetes Tagetes   [v 7] 2140/4 D 0 g 622
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 2140/12 B 0 17.7 138
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 7] 2140/4 D 0 19.1 585
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-1 Gathania Gathania   [s 10] 2140/4 D 6 16.8 471
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-3 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 6] 1640/3 D 7 17.8 98
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/8 B 6 18.1g 42
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2640/4 C 1 18.1 421
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-8 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/1 D 4 19.5 347
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 12] 1660/5 D 0 33.5g 319
2019-02-01 2019-02-01 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/10 C 4 15.0 153
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/12 B 1 19.0 41
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-4 Gathania Gathania   [s 10] 1640/10 D 0 18.0 121
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-4 Gathania Gathania   [s 10] 2160/15 C 2 18.2 476
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-9 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2140/2 C 5 17.6 488
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-3 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 1640/1 B 0 15.5 196
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/8 D 6 14.1 576
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-4 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/2 B 0 15.2 73
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 10] 2140/5 C 0 19.3 566
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Gathania Gathania   [s 10] 2640/6 D 3 18.4 366
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 Olymp Amok Olymp Amok   [v 8] 2160/13 D 0 20.4 1069
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-7 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/4 C 1 17.5g 184
2020-11-30 2020-11-30 Umeå-1 Tracks Tracks   [v 9] 1640/11 D 3 14.9 1643
2020-10-09 2020-10-09 Umeå-8 Global Seashore Global Seashore   [s 8] 1640/9 D 0 18.2 653
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-1 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 1640/2 C 0 16.7 568
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-3 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2140/10 B 6 16.6 139
2020-09-28 2020-09-28 Umeå-9 Global Seashore Global Seashore   [s 8] 2140/5 D 0 804
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-1 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 1640/3 D 0 19.9 959
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-2 Gullpål Gullpål   [v 9] 1640/2 D 0 29.5 1137
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-3 Lemmy* Lemmy*   [v 9] 2160/15 C 0 15.8 1957
2020-09-15 2020-09-15 Skellefteå-4 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 2140/3 B 0 15.9 561
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-3 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 2140/1 D 0 15.8 582
2020-08-31 2020-08-31 Boden-2 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 2140/13 A 3 15.7 693
2020-08-31 2020-08-31 Boden-4 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2640/8 C 0 17.1 370
2020-08-25 2020-08-25 Dannero-3 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 7] 2660/7 C 0 16.9 372
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-2 Gigant Greenwood Gigant Greenwood   [v 7] 2140/4 D 3 14.2 931
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-3 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2140/5 D 5 16.4 342
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-7 Tracks Tracks   [v 9] 2140/1 D 4 15.6 403
2020-08-15 2020-08-15 Umeå-8 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 1640/9 B 0 15.7 110
2020-08-07 2020-08-07 Umeå-4 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 1640/9 C 3 13.8 595
2020-07-31 2020-07-31 Solänget-7 Tweener Tweener   [v 8] 2140/1 D 5 15.1 472
2020-07-27 2020-07-27 Skellefteå-11 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 2160/9 C 3 15.8 392
2020-07-17 2020-07-17 Umeå-4 Tweener Tweener   [v 8] 2140/4 D 5 14.3 609
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-4 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/8 D 7 13.1 881
2020-07-03 2020-07-03 Lycksele-5 Kias Mando Kias Mando   [v 7] 2140/14 B 8 19.2g 431
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-2 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 2660/6 C 7 20.0 724
2020-06-30 2020-06-30 Lycksele-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 1640/1 D 6 16.1 352
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-4 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 6] 2160/12 C 5 18.1 530
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-7 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/11 C 5 14.4 390
2020-06-22 2020-06-22 Solänget-3 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/10 D 6 15.3 1256
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-6 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 6] 2140/6 D 0 19.3g 920
2020-06-09 2020-06-09 Skellefteå-8 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 1640/7 C 5 16.7 181
2020-06-05 2020-06-05 Boden-3 Xigaro Bay Xigaro Bay   [v 6] 2160/8 B 2 16.4 184
2020-06-05 2020-06-05 Boden-6 Te Quiero Grif Te Quiero Grif   [v 8] 2660/12 B 5 16.4 81
2020-06-05 2020-06-05 Boden-9 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/12 C 6 17.1 141
2020-05-28 2020-05-28 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/4 D 0 15.8 1179
2020-05-23 2020-05-23 Umeå-8 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 1640/2 D 0 g 384
2020-05-19 2020-05-19 Solänget-7 Palabra Palabra   [s 5] 2140/8 C 2 18.6 344
2020-05-09 2020-05-09 Solänget-7 Tweener Tweener   [v 8] 2140/9 D 6 16.6 1098
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-2 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 2140/4 C 0 17.7 614
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-3 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/10 C 4 13.5 530
2020-04-28 2020-04-28 Umeå-8 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2140/11 D 0 17.5 510
2020-04-17 2020-04-17 Umeå-1 Zacus Turbo* Zacus Turbo*   [v 10] 1640/10 D 2 14.8 509
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-4 Kias Mando Kias Mando   [v 7] 2140/11 C 0 19.3 1048
2020-04-05 2020-04-05 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2640/12 D str
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-2 Gillsin Gillsin   [v 11] 2140/13 B 0 20.4 199
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-5 Palabra Palabra   [s 5] 2140/12 C 4 21.2 721
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-6 Faste Vilje* Faste Vilje*   [v 7] 1660/9 C 0 30.6 536
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-7 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 1640/2 D 2 18.6 107
2020-03-08 2020-03-08 Umeå-9 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2140/2 D 0 27.9 727
2020-02-27 2020-02-27 Boden-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2180/10 C 5 29.1 459
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-1 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 5] 2160/10 B 6 19.5 694
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-2 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/2 C 6 14.3 113
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-5 Livi Kingdom Livi Kingdom   [v 8] 2140/14 C 0 18.3 323
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-7 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 10] 2140/8 D 0 18.9 1217
2020-02-21 2020-02-21 Umeå-8 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 2140/3 D 1 19.9 505
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-1 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 2160/10 B 6 21.5 457
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-3 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 6] 1640/10 D 0 18.7 1168
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-4 Dazzling Pearl* Dazzling Pearl*   [s 6] 2140/2 D 0 g 238
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-6 Gobo's Flyover Gobo's Flyover   [v 5] 2140/10 C 6 17.0 1110
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-7 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2160/9 D 0 28.8 1136
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-8 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/7 D 0 15.9 425
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-9 Wasa Windy* Wasa Windy*   [v 8] 2640/6 C 0 17.3 1126
2020-02-07 2020-02-07 Umeå-10 Prince Hall Prince Hall   [v 13] 2140/1 D 5 18.9 268
2020-01-30 2020-01-30 Boden-4 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 1640/1 B 2 14.1 253
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-2 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 1640/3 C 2 14.9 103
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-4 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2140/5 C 0 17.2 739
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-5 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 8] 2160/5 D 0 18.3 414
2020-01-19 2020-01-19 Boden-5 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 1660/11 C 4 27.3 724
2020-01-19 2020-01-19 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2660/9 C 0 17.4 335
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-5 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2160/7 C 4 29.0 450
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/7 D 4 16.0 241
2020-01-07 2020-01-07 Skellefteå-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 2160/14 C 1 17.1 110ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se