V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-5 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 8] 2160/5 D
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-4 Amigo Brick Amigo Brick   [v 8] 2140/5 C
2020-01-22 2020-01-22 Skellefteå-2 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 1640/3 C

Nyheter för travkusk


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar ..


Alf Jonssons femårige supertalang Ängsborken är det på förhand mest spännande namnet bland de tio hästarna som tävlar om två svenska platser i till kallblodsloppen på Vincennes som avgörs 16 och 20 februari.
Dennes baneman från V75 på Bergsåker, Guldtopp, finns bland utmanarna liksom regerande svenska mästarinnan Minelli.
En annan intressant deltagare är segervane Backegubben som återkommer efter fyra månaders vila.
De två främsta hästarna i söndagens lopp, som ingår i GS75-spelet, får chansen att åka till Paris medan de övriga två svenska platserna tillsätts via Svensk Travsports seedningsregler efter beslut 28 januari.

Startlista Uttagningslopp Vincennes
2 140 meter autostart

1 Guli Tor – Rikard N Skoglund (Jan-Olov Persson)
2 Backegubben – Björn Karlsson
3 Sippson – Ulf Eriksson (Lars Rosén)
4 Guli Rubin – Ulf Ohlsson (Jörgen Westholm)
5 Ängsborken – Jimmy Jonsson (Alf Jonsson)
6 Minelli – Jorma Kontio (Anders Hafstad)
7 Guldtopp – Magnus A Djuse (Daniel Wikberg)
8 Tåga Kongen – Tomas Pettersson (Jan-Olov Åberg)
9 Joel Klipp – Per Linderoth (Johan Gunnarsson)
10 Fanny Tabac – Robert Skoglund
Förstapris: 50 000 kronor

Robin Johansson, Kanal 75


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.Men någon spik..


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.
Men någon spikrak karriär mot toppen blev det inte för den unge lärlingen.
- När jag fick chansen att köra Mattis Snix så hade jag bara haft körlicens i ett par år. I början flöt allting på väldigt bra och i den vevan så tänkte man väl sig en framtid antingen som proffstränare eller kanske catchdriver. Men sedan tog det lite stopp på något vis, berättar Sundgren som kommer från en riktig travfamilj med morbröderna Hans G och Per-Erik Eriksson, båda framgångsrika A-tränare under många år.
- Jag började springa i stallet hos John Dahlman som nioåring och har alltid hållit på med det här, men hade väl inte riktigt motivationen för att satsa helhjärtat. Ska man leva som proffstränare så krävs det hundraprocentigt fokus och engagemang och jag hittade andra saker i livet som var roligare då.

Tar hjälp av familjen
Men det till trots så fortsatte Sundgren att jobba hos olika tränare samt försörja sig som hovslagare.
Och nu plötsligt, som 42-åring, står han med en proffslicens på fickan och 19 hästar i stallet.
- Det avgörande var att jag fick en hästägare som ville satsa på mig. Det blir så mycket enklare att ha det i ryggen jämfört med att dra igång allting själv.
Rörelsen drivs i princip som ett familjeföretag tillsammans med sambon Catharina Samuelsson och i viss mån sonen Victor S Sundgren.
- Catharina har jobbat med hästar länge och även vunnit V75-lopp som kusk. Hon gjorde ett avbrott på några år, men kom tillbaka för att hjälpa till när jag drog igång. Victor är 15 år och väldigt intresserad, han vill åka med varje gång vi åker på trav. Han vann ponnykriteriet förra året och ska ta licens för stor häst nu till våren. Dessutom anlitar jag förre proffstränaren Ulrik Pedersen på konsultbasis för körhjälp, det fungerar utmärkt.
Ägaren heter Marko Kreivi och tävlar under pseudonymen Göteborg Smart Repair Center AB med för tillfället tolv av stallets hästar.
- Vi känner varandra sedan gammalt och det var när Marko bestämde sig för att satsa hårt på hästarna och på mig som jag tog beslutet att gå alla kurser för att bli A-tränare. Det tog nästan ett år, men nu är jag där och det har börjat bra.

Tränar styrka
Det är ingen underdrift. Sundgren har inlett proffskarriären med fem segrar på elva starter och på lördag jagar han första V75-triumfen som egen.
- Det har gått över förväntan och vi har fått fin utdelning. Det var som att alla hästar höjde sig lite till när jag tog ut licensen. Men i vardagstravet är målet att hålla hög segerprocent. Jag försöker välja loppen med omsorg och eftersom jag tycker att vi har bra hästar så är förhoppningen att de ska duga när vi anmäler.
- V75 är något helt annat. När hästarna har form vill jag gärna vara med där, men motståndet är så mycket tuffare att man får vara glad för varje framgång.
Hur ser du på dina chanser på lördag?
- Jag tror klart mest på Fleur Mearas. Det är en häst som jag håller riktigt högt. Hon är tuff och tål att göra jobbet själv så jag skulle inte ha något emot ett offensivt upplägg om kusken så önskar.
Varför kör du inte dina hästar själv?
- Det beror framförallt på att jag har haft problem med ryggen det senaste året. Kan jag anlita de bästa kuskarna så gör jag gärna det. Jag har ingen uttalad förstekusk för stallet, men ett väldigt fin samarbete med Thomas Dalborg som kör Edmund på lördag.
Hur tränar du?
- Den röda tråden är att hästarna tränas i djupsand med rejäla, långa pass två gånger i veckan. Sedan kan vi variera med mycket annan träning om jag tycker att det krävs. Min filosofi är att träna upp rejäl styrka, sedan får farten komma naturligt med åldern. Jag har aldrig förstått hur man ska träna för att få snabba hästar, den som har några tips får gärna höra av sig.
Vad är din målsättning för första året som proffs och hur stor tränare vill du bli?
- Vad gäller inkörda pengar så har jag en siffra i huvudet, men den håller jag för mig själv ännu så länge. Däremot skulle jag inte ha något emot att få in fler hästar, kan vi dubbla antalet vi har nu så vore det perfekt, säger Johan L Sundgren.

Det här berättar Johan L Sundgren om sina V75-hästar:
- 11 Fleur Mearas (V75-2) håller jag som en riktigt bra häst med mycket utveckling i, förutsatt att hon håller sig fräsch. Hon är oöm för positioner och att hon kördes så avvaktande i V75 näst senast berodde på att hon inte riktigt hinner med över sprinterdistans. Det gjorde att hon fick upp lite tempo i kroppen och insatsen senast var mycket fin, tidigare har hon gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning. Jag har inte trimmat något extra inför det här, säsongen är lång, men hon känns fortsatt fin och ska hålla formen. Trots läget så har jag stora förhoppningar och har inget emot om hon skulle köras offensivt. Vi ändrar inget.
- 11 Edmund (V75-4) har ett väldigt långt steg och saknar därför den riktiga explosiviteten fortfarande. Att han kunde vinna över sprinterdistans berodde på att loppet var våldsamt överpacat och att han blev frånåkt senast berodde bara på att han inte kunde växla tempo när de andra stack. Han har enorm lungkapacitet och vi kör honom med tryckvagn i djupsanden, annars blir han inte trött. Från ett sådant här utgångsläge är han helt beroende av vilket tempo det blir, ju snabbare de kör i täten desto bättre. Vi fortsätter med öppet huvudlag då han tagit sina segrar med det och svarar bra på häst, däremot kanske vi testar en riktig ryckhuva. När han haft ryckhuva tidigare så har han fortfarande varit dövad under den, men Thomas är inne på att det kan ge god effekt om vi tar ur allting. Vi fortsätter med vanlig vagn, däremot är jag sugen på att sätta på en jänkarvagn nästa gång han får spetsläge bakom bilen. Uppgiften ser tuff ut så jag är nöjd om han kan tjäna en fin slant.

Robin Johansson, Kanal 75


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. F&o..


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. Först satte han dit favoritspelade Il Duce Boko i klass II och sedan skrällde han med Gareth Boko i gulddivisionen. Som grädde på moset vann han dagens sista lopp med American Hill. Det fanns alltså all anledning att fira i lördags kväll.
- Det blev inte mycket med det. Jag kom inte från stallet förrän vid ett på natten och då var jag ganska sliten efter en lång dag. Men vi stannade på Burger King på vägen hem, säger 25-åringen och skrattar.
Det blev sannolikt mer fest för de spelare som byggt sina V75-system runt Marc Elias. Endast sex system lyckades pricka in samtliga vinnare och för det uppgick belöningen till 3,4 miljoner kronor.

”Jättekvick ut”
På onsdagen kan stall Lugauers och Marc Elias anhängare få anledning att fira på nytt. Jackpotpengar gör att åttarättspotten på V86 beräknas uppgå till 16 miljoner kronor. Stallet har fyra hästar med i leken och först ut är Virgin Maiden (V86-1). Hon tog senast en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren. Nu är planen att köra till ledningen från spår två bakom startbilen.
- Hon är bästa chansen på hela kvällen för oss. Vi var nöjda med henne senast och hon har tränat på bra efter det, så formen ska vara fortsatt lika bra. Hon är jättekvick ut och tar förmodligen ledningen. Därifrån tror jag att de får svårt att slå henne, säger Marc Elias.

”Loppet passar perfekt”
Super Steve
(V86-3) hade inte samma lycka med spårlottningen när han drog nummer tolv bakom bilen. Han var ute så sent som i onsdags och blev då fyra efter att ha körts tufft till ledningen via tredjespår i första sväng.
- Vi var nöjda med honom. Det blev lite för tufft i första sväng och 1 600 meter kanske inte heller är hans melodi. Jag tror att 2 100 och 2 600 passar bättre. Nu har vi spår tolv och vi får se lite vad de andra hittar på. Eventuellt sätter vi på honom ett norskt huvudlag för första gången och han ska ses med outsiderchans.
Bernts Ulrika (V86-5) står med sina 218 700 kronor insprunget perfekt inne i sitt lopp, som är stängt vid 220 000 kronor intjänat. Men sexåringen har inte tävlat sedan i maj.
- Det har inte varit något fel på henne men sommaren är för tuff för henne och därför valde vi att ge henne en paus. Nu har hon tränat på sedan senhösten och hon har varit inne på Jägersro två gånger. Första gången var hon bara okej men andra gången var vi nöjda med henne. Då gick hon ett 17-jobb med krafter kvar, säger Marc Elias och fortsätter.
- Det här loppet passar perfekt åt henne. Visserligen är hon lite svår i voltstart men Hanna (Lähdekorpi) som kör är duktig och har fixat det galant med andra hästar hon kört åt oss. Vi får se lite var hästen står nu när det blir tävling men formen känns på gång och amatörloppen är ofta mycket lättare, så vi tror i alla fall att hon kan vara med bland de tre främsta.

Farlig med rätt resa
Sist men inte minst från stall Lugauers kvartett är Gambit Brodde (V86-7/DD-2). Han gör bra insatser mest hela tiden och slutade senast trea i ett V86-lopp efter ett inledningsvarv som första häst i andraspår och därefter andra par utvändigt. På upploppet fick han chansen invändigt men kunde inte fånga in vinnande Dallas.
- Han gör bra prestationer men vi tror att vi har kört lite fel med honom och att han helst ska gå i ryggar, och det ska jag förhoppningsvis kunna göra nu. Han mår i alla fall bra och har tränat på utan konstigheter efter senast. Från spår nio beror mycket på hur de två framför öppnar. Kommer han iväg bra och får sitta i den främre träffen ska han ses med chans. Eventuellt ska han också gå med norskt huvudlag för första gången.

Ola Johansson, Kanal 75Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger..


Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger ja till att åka till Paris och Prix d’Amerique. Världsstjärnan har slutat fyra, trea och femma i de senaste upplagorna och nu hoppas kretsen runt hästen, och stora delar av trav-Sverige, att det ska bli fjärde gången gillt i vad som brukar kallas världens tuffaste travlopp. Startlistan blir klar på torsdag och från Sverige är även Ringostarr Treb och Milligan’s School anmälda.

Anmälda till Prix d’Amerique:
Excellent (tränare: Laurent Claude Abrivard)
Chica de Joudes (Alain Laurent)
Looking Superb (Jean-Michel Bazire)
Vivid Wise As (Alessandro Gocciadoro)
Enino du Pommereux (Sylvain Roger)
Tony Gio (Sébastien Guarato)
Delia du Pommereux (Sylvain Roger)
Davidson du Pont (Jean-Michel Bazire)
Bahia Quesnot (Junior Guelpa)
Erminig d’Oliverie (Franck Leblanc)
Dijon (Romain Derieux)
Face Time Bourbon (Sébastien Guarato)
Milligan’s School (Stefan Melander)
Vitruvio (Alessandro Gocciadoro)
Uza Josselyn (René Aebischer)
Valko Jenilat (Sébastien Guarato)
Ringostarr Treb (Jerry Riordan)
Billie de Montfort (Sébastien Guarato)
Belina Josselyn (Jean-Michel Bazire)
Propulsion (Daniel Redén)
Bold Eagle (Sébastien Guarato)
18 hästar får plats i loppet och de som just nu står utanför är Dijon, Erminig d’Oliverie och Tony Gio.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-52. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-73. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-44. Johan Untersteine..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-5
2. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-7
3. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-4
4. Johan Untersteiner, Halmstad, 10-7-7
5. Örjan Kihlström, Solvalla, 9-4-9
6. Kim Eriksson, Mantorp, 8-3-4
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 7-9-9
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 7-8-8
9. Ulf Ohlsson, Solvalla, 6-13-9
10. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-3
11. Stefan Persson, Halmstad, 5-1-4
12. Erik Adielsson, Solvalla, 4-4-3
13. Peter Ingves, Halmstad, 4-3-4
14. Marc Elias, Jägersro, 4-2-4
15. Kevin Oscarsson, Kalmar, 4-2-1
Siffror till och med 19 januari

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Umeå-5 Kövras Spader Kövras Spader   [v 6] 1640/6 5 17.1 554
2015-11-28 2015-11-28 Umeå-4 Grand Ale* Grand Ale*   [v 5] 2140/7 str 42
2015-11-24 2015-11-24 Boden-2 Obelix M.* Obelix M.*   [v 6] 3140/10 5 18.2 730
2015-11-06 2015-11-06 Boden-7 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 6] 1640/8 5 16.7 103
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-7 Vic de Luxe Vic de Luxe   [v 3] 1640/6 3 17.4 43
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-6 Cantab Sisu Cantab Sisu   [v 8] 2160/8 3 17.7 128
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Borrat* Borrat*   [v 7] 2160/13 0 g 508
2015-10-29 2015-10-29 Boden-10 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 6] 2140/7 4 17.6 44
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 5] 2160/6 8 41.2g 49
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-4 Oregano Broline Oregano Broline   [s 4] 1640/8 5 19.3 45
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-3 Borrat* Borrat*   [v 7] 2140/3 3 32.4 114
2015-10-12 2015-10-12 Boden-8 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 5] 1660/11 2 33.2 70
2015-10-12 2015-10-12 Boden-6 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 6] 2140/7 1 17.6 50
2015-10-12 2015-10-12 Boden-1 Fuxsy Fuxsy   [s 8] 2160/15 str
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-4 Special Juliano* Special Juliano*   [v 12] 2180/9 0 369
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-2 All Behind Match* All Behind Match*   [v 5] 2140/3 0 19.3 57
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-1 Ennos Tosca Ennos Tosca   [s 5] 1680/11 0 36.0g 62
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-9 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2160/14 D 7 17.9 672
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-8 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2140/7 D 0 47.2g 552
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-7 Foot on the Gas Foot on the Gas   [v 7] 2160/14 D 0 18.6 964
2016-12-02 2016-12-02 Umeå-3 Zanquin Zanquin   [v 9] 1640/7 D 0 g 387
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2140/7 D 1 17.4 187
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-7 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2140/4 D 0 g 588
2016-11-05 2016-11-05 Boden-9 Finish Them* Finish Them*   [v 7] 2140/3 C 2 18.0 49
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-3 Rambling Jack* Rambling Jack*   [v 6] 2160/8 B 4 17.6 83
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-8 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2640/5 D 0 g 430
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-7 Twin Cam Twin Cam   [v 6] 2140/12 D 3 16.4 727
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-2 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2148/4 D 0 16.9 344
2016-09-17 2016-09-17 Solänget-1 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 1646/7 B str
2016-09-15 2016-09-15 Boden-5 Kung Will Kung Will   [v 4] 2140/4 D 3 18.3 199
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-5 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2160/7 D 0 28.1g 593
2016-08-25 2016-08-25 Skellefteå-2 Stella Cadente Stella Cadente   [s 5] 2140/2 C 4 16.4 327
2016-08-21 2016-08-21 Dannero-9 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 2140/9 B 7 32.1 458
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-8 Jacko Pojken Jacko Pojken   [v 7] 2180/4 C str
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-7 Simb Pitted Prune Simb Pitted Prune   [s 8] 2140/9 D 4 17.3 132
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 7] 2140/4 C 3 15.7 99
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-3 Unix Streamline Unix Streamline   [v 6] 2140/11 C 0 g 422
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-6 Rasmus Sisu Rasmus Sisu   [v 6] 2140/1 D 3 16.4 227
2016-08-11 2016-08-11 Skellefteå-5 Dans Emil Dans Emil   [v 8] 2140/1 D 0 g 92
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-12 Starbec's Dream On Starbec's Dream On   [v 6] 2140/2 C 0 g 204
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-4 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 1640/8 C 4 31.1 729
2016-07-31 2016-07-31 Solänget-1 Åstas Viking Åstas Viking   [v 7] 2148/4 C 5 32.8 520
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-8 Go Lucky Fellow Go Lucky Fellow   [v 5] 1640/2 B 1 17.3 26
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-7 Inspection Inspection   [v 7] 2140/9 D 3 16.4 354
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-6 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2160/4 B 4 29.1 190
2016-07-29 2016-07-29 Umeå-3 Razza Yamoz Razza Yamoz   [s 8] 1640/5 D 2 16.2 209
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-8 Vudu Barsk* Vudu Barsk*   [s 7] 2140/4 D str
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Fantoccini Fantoccini   [v 10] 2180/10 A 4 14.8 112
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-5 Inspection Inspection   [v 7] 2140/7 C 8 16.6 189
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/5 D 8 16.1 206
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-5 Nordmärta Nordmärta   [s 11] 2160/10 C 7 28.0 1019
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Pelikan Mero Pelikan Mero   [v 14] 2140/6 D 0 g 1067
2016-07-01 2016-07-01 Lycksele-4 Thrava Thrava   [s 10] 2160/7 B 4 19.1 95
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-6 Dans Emil Dans Emil   [v 8] 2148/6 B 2 29.7 182
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-2 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 1640/6 D 2 12.7 165
2016-06-18 2016-06-18 Boden-5 Westcoast Lord* Westcoast Lord*   [v 10] 1640/5 B str
2016-06-18 2016-06-18 Boden-1 Prowler Kronos Prowler Kronos   [h 7] 2140/8 B 0 g 51
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-4 Nordgloria Nordgloria   [s 10] 1660/9 B 1 34.6 130
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-1 Wire Wire   [v 8] 2160/8 C 4 17.1 156
2016-06-12 2016-06-12 Umeå-8 Åsalina Hornline Åsalina Hornline   [s 8] 2140/3 D 4 17.9 191
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-2 Lotus Celebrity Lotus Celebrity   [v 6] 1640/10 D 0 20.1g 377
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-8 Gilmour Gilmour   [v 9] 2140/5 C 7 16.7 16
2016-05-23 2016-05-23 Skellefteå-7 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/7 D 6 16.2 137
2016-05-19 2016-05-19 Boden-1 Rambling Jack* Rambling Jack*   [v 6] 2160/11 A 1 17.2 216
2016-05-12 2016-05-12 Boden-7 New York Broline New York Broline   [s 6] 2140/2 D 0 g 168
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-3 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 2140/7 D 0 17.4g 139
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-7 Rite on Pepsi Rite on Pepsi   [v 9] 2160/3 C 0 20.1 523
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-4 New York Broline New York Broline   [s 6] 1640/3 C 0 g 42
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Omaha Broline Omaha Broline   [s 5] 2140/2 D 0 g 442
2016-04-17 2016-04-17 Boden-9 Amazone d'Inverne Amazone d'Inverne   [s 7] 1640/5 B 0 g 110
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Gilmour Gilmour   [v 9] 2160/2 B 2 16.7 74
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Riverside on Line Riverside on Line   [v 8] 2140/2 D 0 g 405
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-1 Go Lucky Fellow Go Lucky Fellow   [v 5] 2140/11 A 8 17.1 46
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-4 Solberg Jerkeld Solberg Jerkeld   [v 9] 2160/11 B 0 30.0 215
2016-04-14 2016-04-14 Skellefteå-3 B.W.T.Fiera* B.W.T.Fiera*   [s 5] 2140/11 C 5 16.3 242
2016-04-08 2016-04-08 Umeå-5 New York Broline New York Broline   [s 6] 1640/2 D 4 14.9 169
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-7 Inspection Inspection   [v 7] 2140/6 C 0 16.7g 44
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-6 Obelix M.* Obelix M.*   [v 7] 2140/11 D 6 17.6 945
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-4 Xilla Swing Xilla Swing   [s 5] 1640/2 C 5 17.9 190
2016-03-25 2016-03-25 Umeå-2 Caligula F. Caligula F.   [v 6] 2160/7 C 2 18.6 175
2016-03-24 2016-03-24 Boden-11 Borrat* Borrat*   [v 8] 1640/1 D 0 g 426
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Go Lucky Fellow Go Lucky Fellow   [v 5] 2140/12 A 4 17.9 68
2016-03-24 2016-03-24 Boden-2 Magic Tilly Magic Tilly   [s 7] 2140/3 C 0 19.0 135
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-8 Inspection Inspection   [v 7] 2140/14 B 2 16.1 299
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-7 B.W.T.Fiera* B.W.T.Fiera*   [s 5] 2160/7 D str
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-6 Borrat* Borrat*   [v 8] 1640/1 D 4 31.8 42
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-7 Amigo Brick Amigo Brick   [v 5] 2640/4 D 3 18.0 465
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-2 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 6] 2140/1 D 3 17.8 294
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-4 Fantoccini Fantoccini   [v 11] 1640/6 C 4 14.3 454
2017-12-12 2017-12-12 Umeå-7 Gilmour Gilmour   [v 10] 1640/1 A 2 16.7 35
2017-11-25 2017-11-25 Umeå-9 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/1 D 7 15.0 437
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Gustav K.* Gustav K.*   [v 7] 2140/14 D 4 17.1 386
2017-11-14 2017-11-14 Boden-4 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/10 D 5 14.5 504
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-8 Pandora Diamant Pandora Diamant   [s 6] 1640/8 C 1 15.9 100
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-4 Speedy Cash Speedy Cash   [v 5] 2140/7 D 0 g 71
2017-10-29 2017-10-29 Umeå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 1640/12 D 3 16.2 285
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-3 Gilmour Gilmour   [v 10] 1640/4 C 3 12.1 151
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-3 Hope Diamond Hope Diamond   [s 4] 2140/8 D 0 17.6 505
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-3 Brisco Boko Brisco Boko   [v 9] 2180/10 D 3 30.3 148
2017-09-23 2017-09-23 Umeå-1 Diktator* Diktator*   [s 6] 1640/11 C 0 15.9 168
2017-09-14 2017-09-14 Dannero-4 Torpa Glad Torpa Glad   [v 13] 2180/8 D str
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-8 Bone Machine Bone Machine   [v 6] 2160/4 C 4 17.0 44
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-8 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/5 B 2 16.4 169
2017-07-28 2017-07-28 Umeå-2 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 5] 1640/4 C 1 17.8 33
2017-07-21 2017-07-21 Dannero-4 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 5] 2140/1 C 3 16.9 311
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-6 Viktoria Swing Viktoria Swing   [s 7] 2140/5 B 4 17.2g 58
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/9 D 6 16.7 195
2017-06-30 2017-06-30 Lycksele-4 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 2160/6 D 0 g 150
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-4 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/4 B 0 g 134
2017-06-17 2017-06-17 Boden-5 Lonely Atlas* Lonely Atlas*   [s 8] 1640/6 B 0 18.4 244
2017-06-17 2017-06-17 Boden-1 Bold Choice Bold Choice   [v 7] 2140/15 C 0 209
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 13] 2180/9 B 2 26.9 393
2017-06-06 2017-06-06 Skellefteå-3 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 1660/9 B 3 15.7 86
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-9 Oregon Trail Oregon Trail   [v 9] 1640/11 C str
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-5 Anton Laday Anton Laday   [v 8] 2140/1 D 6 18.3 210
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-3 Tysvär Pål Tysvär Pål   [h 11] 2140/9 D 5 30.6 432
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-2 Made at Home Made at Home   [v 9] 2160/4 C 4 18.2 144
2017-05-12 2017-05-12 Umeå-1 Mitt Hjärtas Jenta Mitt Hjärtas Jenta   [s 6] 2180/8 B 2 34.3 45
2017-05-09 2017-05-09 Skellefteå-6 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1640/12 D 0 19.8g 131
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-7 Zeleber Å. Zeleber Å.   [s 6] 1640/6 B 0 g 95
2017-04-29 2017-04-29 Skellefteå-4 Obelix M.* Obelix M.*   [v 8] 2140/8 A str
2017-04-22 2017-04-22 Umeå-3 Living Forest Living Forest   [v 7] 2140/5 C 1 17.9 405
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Federal Genius* Federal Genius*   [s 5] 2140/4 C 5 15.7 672
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-3 Ivanhoe Spirit Ivanhoe Spirit   [v 8] 1640/4 D 0 g 138
2017-01-22 2017-01-22 Umeå-7 Alva Sisu Alva Sisu   [s 6] 2140/8 B 3 19.1 82
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-3 Carlos Texi Carlos Texi   [s 5] 2640/6 D 0 16.6 327
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-5 Jack Dalton Zenz Jack Dalton Zenz   [v 4] 1640/10 D 0 15.7 727
2018-12-28 2018-12-28 Bergsåker-8 Bonaldo Bonaldo   [h 5] 2180/8 A 0 27.3 77
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-3 Farao Am Farao Am   [v 3] 2140/5 C 0 17.9 113
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-5 Gathania Gathania   [s 9] 2160/14 A 6 17.3 1048
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/4 C 0 17.0 419
2018-12-16 2018-12-16 Bergsåker-7 Global Millionaire Global Millionaire   [v 11] 2140/5 D 0 16.7 269
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-1 Likeonway Likeonway   [s 6] 2180/4 C 1 19.1 35
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-7 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 7] 1660/9 A 2 28.3 32
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-2 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 13] 1660/7 B 0 28.3 497
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-3 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2640/8 C 0 18.6 136
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-4 Juliane Star Juliane Star   [s 6] 1640/11 B 0 17.5 74
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-6 Gilmour Gilmour   [v 11] 2140/7 B 0 16.9 573
2018-12-14 2018-12-14 Umeå-8 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 4] 2140/2 C 6 20.1 130
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-6 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 2140/4 C 5 15.1 930
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-9 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2140/3 D 3 17.5 238
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-1 Gathania Gathania   [s 9] 2140/8 A 3 16.4 76
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-2 Rote Jon Rote Jon   [v 13] 2180/10 A 4 27.9 36
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-4 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 11] 2140/2 D 0 20.9 261
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-6 Juliane Star Juliane Star   [s 6] 1640/2 B 2 16.3 16
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-8 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 2140/6 B 7 17.3g 157
2018-11-17 2018-11-17 Umeå-10 Quickstep Quickstep   [s 9] 2140/11 B 0 115
2018-11-15 2018-11-15 Boden-7 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/10 B 2 13.5 87
2018-11-14 2018-11-14 Solvalla-4 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/10 C 4 15.1 64
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-1 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 8] 2160/13 D 0 g 1245
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-9 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2640/1 D 6 16.6 363
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-12 Enderbest Enderbest   [v 4] 2160/12 D 6 16.6 556
2018-11-08 2018-11-08 Boden-2 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 1640/1 A 6 18.4 186
2018-11-08 2018-11-08 Boden-5 Dazzling Pearl* Dazzling Pearl*   [s 4] 2140/1 C str
2018-11-08 2018-11-08 Boden-6 Crown Ecus Crown Ecus   [s 6] 2180/13 C 7 19.2 289
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-3 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/8 C 6 12.6 548
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2160/8 B 1 16.1 43
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-6 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 1640/9 C 6 14.5g 42
2018-10-26 2018-10-26 Bergsåker-8 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 8] 2140/4 C 0 g 473
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-2 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 1640/4 C 6 20.6 265
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-3 Manhattan Club Manhattan Club   [v 8] 2140/6 C 0 18.0 66
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-4 Enderbest Enderbest   [v 4] 1640/9 C 1 17.1 68
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-6 Jean Shepard* Jean Shepard*   [s 4] 1640/7 D 0 19.9 112
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-7 Gold Case Gold Case   [v 9] 2140/2 D str
2018-10-26 2018-10-26 Umeå-10 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/6 C 5 19.0 182
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-2 Goofy Boko Goofy Boko   [v 5] 2140/9 D 0 21.4 395
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-4 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/3 C str
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-5 Tyra I.H. Tyra I.H.   [s 4] 2140/1 C 2 16.5 37
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-8 Salong Salong   [v 7] 2140/12 C 0 14.2 513
2018-10-19 2018-10-19 Umeå-11 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 7] 2160/12 D 4 15.2 284
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-1 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/4 B 5 18.8g 89
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-2 Omaha Broline Omaha Broline   [s 7] 2140/10 C 6 18.0 285
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-4 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 7] 2140/6 C 4 16.3 41
2018-10-13 2018-10-13 Solänget-9 Niceguysdontbother Niceguysdontbother   [s 8] 1640/5 C 6 18.0g 94
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-5 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2140/1 D 0 15.4 166
2018-10-12 2018-10-12 Umeå-7 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/12 B 1 14.9 53
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-2 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2160/14 A 1 16.0 68
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-5 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2160/4 C 0 g 587
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-8 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/2 D 0 19.1 600
2018-09-29 2018-09-29 Umeå-9 Kias Mando Kias Mando   [v 5] 2140/4 D 7 18.8 396
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-1 Gullpål Gullpål   [v 7] 1640/5 D 8 31.1 292
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-3 Akropolis Scandi Akropolis Scandi   [v 8] 2140/4 C 2 16.1 183
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-4 Järvsötekno Järvsötekno   [v 4] 2140/4 C 5 33.6 60
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/3 D 0 g 243
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-7 Costa del Sol Costa del Sol   [s 6] 2140/2 C 7 18.8 383
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Amigo Brick Amigo Brick   [v 6] 2140/7 B 1 19.1 52
2018-09-20 2018-09-20 Boden-11 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/13 C 8 17.4 472
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 8] 2160/14 C 7 19.8 349
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-7 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/7 C 2 16.4 45
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-2 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/2 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-3 Tagetes Tagetes   [v 6] 1640/7 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-4 Oleander Face Oleander Face   [v 7] 2160/11 A 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-7 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 4] 2140/11 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-8 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/6 C 0
2018-09-08 2018-09-08 Solänget-2 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2160/12 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-7 Speedy Cash Speedy Cash   [v 6] 3140/5 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-3 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/4 D 0 g 929
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-5 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 6] 2140/3 D 2 16.5 28
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-7 Tyrillon* Tyrillon*   [h 5] 2140/4 D 0 g 319
2018-08-31 2018-08-31 Umeå-9 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 1640/5 D 3 16.7 190
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-3 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 1640/4 D 0 16.4 93
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-2 Tyrillon* Tyrillon*   [h 5] 2140/2 D 3 17.2 395
2018-08-21 2018-08-21 Solänget-8 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 1640/7 B 1 15.5 126
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-4 Manfred Viking Manfred Viking   [v 7] 2140/12 D 0 30.9g 446
2018-08-17 2018-08-17 Skellefteå-9 Cyrius d'Ariane* Cyrius d'Ariane*   [v 6] 2160/3 A 3 17.0 39
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-9 Gathania Gathania   [s 9] 2140/12 D 0 13.5 591
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-7 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/13 D 7 16.9 448
2018-08-08 2018-08-08 Boden-2 Furman Web* Furman Web*   [v 5] 2140/2 D 0 17.5 159
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-2 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 4] 2140/2 D 4 20.0 43
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-3 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 6] 2140/3 D 7 17.4 246
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-6 Gullpål Gullpål   [v 7] 2160/11 D 8 30.9 441
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Likeonway Likeonway   [s 6] 2140/2 C 0 17.1g 74
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-2 Gathania Gathania   [s 9] 2140/7 C 2 14.4 44
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-4 Hope Diamond Hope Diamond   [s 5] 2140/8 B str
2018-08-02 2018-08-02 Umeå-8 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2140/9 C 1 16.0 221
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-2 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2160/7 C 0 16.5 140
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-1 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 4] 2140/2 D 8 20.3 168
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-3 Diktator* Diktator*   [s 7] 2140/4 C 7 17.0 110
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-5 Likeonway Likeonway   [s 6] 2140/5 D 0 g 80
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-7 Salong Salong   [v 7] 2140/7 C 1 14.7 33
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-10 Rosmarin Dag Rosmarin Dag   [s 5] 2140/9 C 0 18.4 270
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-11 Gobo's Uppercut Gobo's Uppercut   [v 7] 2140/1 D 0 g 116
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/3 D 0 g 516
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-9 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 2180/10 B 0 g 191
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-1 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/5 D 0 20.4 258
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Lemmy* Lemmy*   [v 7] 2140/5 C 8 15.5 95
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-8 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 7] 1660/15 C 5 15.8 1222
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-5 Fantoccini Fantoccini   [v 12] 1640/5 C 5 13.2 305
2018-07-06 2018-07-06 Lycksele-8 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/8 C 0 18.8 524
2018-07-03 2018-07-03 Lycksele-3 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/1 D 2 16.5 105
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-3 Tagetes Tagetes   [v 6] 2140/12 D 0 498
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-5 Likeonway Likeonway   [s 6] 2140/7 C 5 16.8 107
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-6 Diktator* Diktator*   [s 7] 1660/8 C 3 16.3 131
2018-06-29 2018-06-29 Lycksele-7 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 2140/1 B 0 g 73
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-3 Hamtaro* Hamtaro*   [v 11] 1640/10 D 3 13.4 490
2018-06-25 2018-06-25 Solänget-8 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/12 D 7 17.3 405
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-4 Ella Ruda Ella Ruda   [s 7] 1660/5 D 0 19.3g 558
2018-05-12 2018-05-12 Dannero-8 Uncertain When Uncertain When   [v 5] 2140/2 B 1 16.1 21
2018-05-07 2018-05-07 Umeå-9 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 4] 2160/12 B 2 17.4 76
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-1 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 6] 2140/2 D 1 18.0 151
2018-05-05 2018-05-05 Solänget-2 Global Seashore Global Seashore   [s 6] 2140/5 C 8 18.5 108
2018-04-21 2018-04-21 Umeå-2 Superieur* Superieur*   [h 9] 2140/1 C 2 15.4 111
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-10 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 5] 2140/5 D 1 16.3 197
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-3 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1640/10 D 7 19.2 190
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-4 Möjlighet Möjlighet   [h 5] 1660/5 B 0 g 76
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-5 Estreem Estreem   [v 8] 2140/8 C 3 19.3 45
2018-04-06 2018-04-06 Umeå-9 Ella Ruda Ella Ruda   [s 7] 2140/10 D 0 g 472
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-4 Wild Hot Shot Wild Hot Shot   [v 7] 2140/7 D 6 19.7 65
2018-03-30 2018-03-30 Umeå-5 Askehaug Kongen* Askehaug Kongen*   [v 8] 1660/4 C 2 29.3 219
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-9 For Approval For Approval   [s 8] 2140/5 D 0 20.6g 353
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-3 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 6] 2140/2 D 2 16.7 343
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-6 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1640/11 D 0 18.0 707
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-8 Sunbird Chelsea Sunbird Chelsea   [s 7] 2140/3 D 4 16.5 166
2018-02-23 2018-02-23 Boden-1 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 13] 1660/13 B 0 29.6g 543
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/2 D 0 204
2018-02-23 2018-02-23 Boden-5 Farmbaron Farmbaron   [h 12] 2160/6 C 0 g 855
2018-02-20 2018-02-20 Umeå-4 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 6] 2160/8 C 0 g 451
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-2 Limus Agatzi Limus Agatzi   [s 5] 2140/1 B 1 21.5 176
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-3 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2140/1 D str
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Alisiha Kick Alisiha Kick   [s 6] 2640/11 B 0 21.0 137
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-6 Go Go Finish Go Go Finish   [s 9] 1640/3 C 3 18.4 209
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-8 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 13] 2160/4 B 2 31.1 201
2018-01-09 2018-01-09 Umeå-4 Twin Cam Twin Cam   [v 8] 2160/9 D 6 18.8 667
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-1 Lilla Robert* Lilla Robert*   [v 5] 2140/9 C 6 16.6 324
2019-12-13 2019-12-13 Boden-6 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2140/4 A 0 g 25
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-3 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2640/8 C 0 18.4 92
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-5 Superdry Pellini Superdry Pellini   [s 5] 2140/9 B 0 19.4 161
2019-12-06 2019-12-06 Umeå-7 Baron Hornline Baron Hornline   [v 9] 2140/6 C 3 16.8 458
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-9 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/8 C 0 15.8 345
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-2 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/9 D 0 19.0 403
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-4 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/12 C 7 18.4 64
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-9 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2160/15 B str
2019-11-05 2019-11-05 Boden-6 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/3 D 0 17.5 650
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-6 Year Hall Year Hall   [h 3] 1640/4 D 0 g 729
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-9 Gillsin Gillsin   [v 10] 2160/11 B 6 17.2 76
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-2 Gillsin Gillsin   [v 10] 2140/4 D 3 17.2 327
2019-10-18 2019-10-18 Umeå-7 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2140/8 D 0 16.6 780
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-1 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 1640/5 C 3 17.7 62
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2140/7 D 0 577
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-7 Nymphe d'Inverne Nymphe d'Inverne   [s 5] 2140/14 A 0 20.1 63
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-6 Tentacles Tentacles   [v 7] 2140/9 D 0 17.9 700
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-8 Trimma Trimma   [s 9] 2140/7 B 6 33.5 125
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-9 Keiron Nalan Keiron Nalan   [v 7] 2140/7 C 0 19.4 149
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-10 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2140/11 D 8 18.9 520
2019-10-10 2019-10-10 Boden-6 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 8] 2140/6 C 4 28.6 188
2019-10-10 2019-10-10 Boden-8 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2140/4 C 4 29.6 151
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-2 Palabra Palabra   [s 4] 2140/12 A 3 18.6 390
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2140/1 D 0 19.6 204
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-2 Ålia Rännil Ålia Rännil   [v 11] 2140/6 A 1 28.2 22
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/5 D 6 15.1 141
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-4 Gillsin Gillsin   [v 10] 2140/7 C 7 17.4 70
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-5 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2140/4 B 2 29.6 35
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-7 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 2180/11 B 7 36.3 75
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-8 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/3 D 7 19.3 41
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-9 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 2140/10 B 0 20.0 239
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-10 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 2140/6 C 0 18.3 193
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-1 Alfas Dimitri Alfas Dimitri   [v 11] 2160/8 C 4 17.1 200
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-3 Tentacles Tentacles   [v 7] 2140/2 B 0 17.9 93
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-4 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 1680/6 B str
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-5 Ivarsviking Ivarsviking   [v 4] 1640/3 B 3 35.9g 56
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-6 Dark Lad Dark Lad   [v 8] 1640/4 D 0 g 416
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-7 Justglideon Justglideon   [s 7] 2640/3 C 8 21.4 197
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-9 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/8 C 3 17.1 29
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-3 Marilyn Dillon* Marilyn Dillon*   [s 5] 1640/10 C 0 17.9 938
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-7 Järvsö Jomar Järvsö Jomar   [h 7] 2140/2 C 0 g 219
2019-09-14 2019-09-14 Skellefteå-8 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/15 B str
2019-09-09 2019-09-09 Boden-1 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/2 D 2 30.7 39
2019-09-09 2019-09-09 Boden-4 Datastrom Am Datastrom Am   [v 6] 2140/7 C 4 16.4 101
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Rising Star Boy* Rising Star Boy*   [h 6] 2140/6 D 0 18.2 74
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-1 Åskbollen Liss Åskbollen Liss   [v 11] 1660/11 D 8 16.5 343
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-4 Sparkler Sparkler   [v 10] 2140/8 D 0 16.4 745
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-7 Zakarov Zakarov   [v 8] 2660/10 C 0 20.0 148
2019-09-08 2019-09-08 Dannero-9 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 2140/7 C 8 19.6 296
2019-09-06 2019-09-06 Umeå-7 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/6 D 0 17.0 762
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-3 Rass Tanic Rass Tanic   [v 10] 2140/2 D 3 15.7 69
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-4 Somebody's Promise Somebody's Promise   [s 4] 2140/1 D 3 19.8 113
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-5 Hornnes Tore* Hornnes Tore*   [v 8] 2160/6 B 6 30.5 72
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-7 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 1640/12 C 5 16.2 104
2019-08-30 2019-08-30 Umeå-9 Apple South Apple South   [s 7] 2640/2 C 6 21.6g 60
2019-08-29 2019-08-29 Boden-7 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/6 C 0 26.6 675
2019-08-29 2019-08-29 Boden-9 Lilla Robert* Lilla Robert*   [v 5] 2140/9 D 0 14.7 432
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/14 A 2 16.7 103
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-7 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2160/13 C 0 15.6 265
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/6 C 0 g 71
2019-08-13 2019-08-13 Boden-5 Ypäjä Lamborghini* Ypäjä Lamborghini*   [v 5] 2640/11 B str
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-1 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/8 C 0 17.6 31
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/15 B 5 17.9 130
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-10 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/9 D 0 31.4 742
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-1 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2660/8 B 3 17.9 55
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-7 Patrimoine* Patrimoine*   [h 3] 2140/10 D 6 19.9 593
2019-07-30 2019-07-30 Umeå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/5 D 4 15.7 111
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-9 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/1 C 0 g 187
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-6 Lillsves Erik Lillsves Erik   [v 10] 2160/5 C 6 31.6 336
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-7 Gobo's Flyover Gobo's Flyover   [v 4] 2140/1 D 6 16.5 71
2019-07-26 2019-07-26 Solänget-9 Palabra Palabra   [s 4] 2140/8 D 3 21.0 55
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-4 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/9 D 4 15.0 549
2019-07-25 2019-07-25 Bergsåker-5 Jeppas Picasso Jeppas Picasso   [v 7] 2140/6 D 0 14.8 177
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-2 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2160/4 B 5 31.3g 23
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 2640/3 C 7 19.6 442
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Mr Joke Diamond* Mr Joke Diamond*   [h 4] 2140/6 C 0 17.4 217
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 1640/14 D 1 14.1 134
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-8 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/2 C 3 26.3 37
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-5 Malin Rigas Malin Rigas   [s 6] 2160/5 D 0 g 703
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-7 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2160/12 B 5 16.5 291
2019-07-20 2019-07-20 Dannero-9 Forza K. Forza K.   [v 4] 1640/2 D 0 g 38
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-4 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2140/9 C 6 26.0 437
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-6 Bear Briar Bear Briar   [v 6] 2140/12 A 0 g 64
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-8 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 1640/4 D 6 13.5 400
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-9 Horgen Ylva* Horgen Ylva*   [s 14] 1660/9 C 0 29.2g 549
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-10 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2180/14 B 3 15.3 184
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-3 Super Eddie Super Eddie   [v 10] 2160/10 D 0 463
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/11 B 1 16.2 621
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-6 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/5 D 1 31.8g 281
2019-07-13 2019-07-13 Solänget-7 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 1640/10 D 6 14.7 414
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2160/6 B 0 15.7 122
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Veams Perfect Veams Perfect   [s 5] 2140/8 D 0 g 431
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-5 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2200/12 D 6 25.5 1110
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-6 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2140/13 B 5 16.3 461
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-9 Trimma Trimma   [s 9] 2140/3 D 0 g 1080
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-2 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/14 A 2 18.3 176
2019-07-02 2019-07-02 Lycksele-5 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 1640/4 D 3 14.9 229
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-1 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/12 C 0 g 497
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-2 Unreal Unreal   [v 6] 1640/4 D 0 16.8 310
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-5 Jab's Estell Jab's Estell   [s 3] 2140/1 D 0 g 979
2019-07-01 2019-07-01 Dannero-8 Bottnas Estelle Bottnas Estelle   [s 5] 2160/7 D 0 18.2g 544
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-3 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/8 C 2 15.4 115
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 7] 2140/12 D 0 24.0g 325
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-8 Trimma Trimma   [s 9] 2140/3 D 4 32.0 235
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-4 Bobo Bobo   [v 8] 2140/7 C 0 g 545
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-5 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 1640/10 C 0 17.4 529
2019-06-24 2019-06-24 Solänget-8 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/10 D 5 31.8 158
2019-06-18 2019-06-18 Visby-9 Mr Southwind Mr Southwind   [v 8] 2120/3 C 0 15.0 66
2019-06-15 2019-06-15 Boden-10 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2160/12 D 0 g 1385
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-3 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/3 D 0 g 112
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-4 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2660/11 D 8 17.0 436
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/7 A 4 14.4 97
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-8 Veams Perfect Veams Perfect   [s 5] 2140/1 D 2 18.0 104
2019-06-14 2019-06-14 Umeå-9 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2160/9 C 7 18.7 129
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-3 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 1640/12 D 0 16.6 542
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-6 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2160/14 C 7 17.8g 196
2019-06-10 2019-06-10 Dannero-8 Diamond Shimmer* Diamond Shimmer*   [s 5] 1660/9 C 0 g 657
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-6 Likeonway Likeonway   [s 7] 2140/2 C 0 13.9 259
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-1 Kajsa Jonz Kajsa Jonz   [s 5] 2140/6 B 1 17.1 65
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-3 Fantom Sund Fantom Sund   [v 10] 2140/8 C 0 18.5 169
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-4 Trimma Trimma   [s 9] 2140/2 D 4 31.6 242
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-5 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/4 B 6 17.0 39
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-7 Skaane Jo Skaane Jo   [v 10] 2160/7 D 0 28.2 372
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-8 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 1640/6 B 2 14.5 66
2019-06-02 2019-06-02 Skellefteå-9 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2140/2 A 0 g 43
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-7 Roo* Roo*   [s 5] 1640/10 D 6 17.4 451
2019-05-31 2019-05-31 Solänget-9 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 2140/7 B 6 15.7 393
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 1640/8 B 0 15.4 240
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-6 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2140/15 B 4 15.3g 118
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-8 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 1640/2 C 4 30.7 64
2019-05-21 2019-05-21 Umeå-9 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/10 B 7 16.0 79
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-1 Obelix M.* Obelix M.*   [v 10] 2140/1 D 4 15.7 250
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-2 Carl Jo Carl Jo   [v 9] 2160/8 D 8 30.6 355
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-3 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 2140/2 D 3 16.6 237
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-5 Harryet Hazelaar Harryet Hazelaar   [s 5] 1640/1 D 0 g 93
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-6 Lill Bertil Lill Bertil   [v 5] 2180/10 B 7 34.9 45
2019-05-18 2019-05-18 Solänget-9 Höwings Xerxes Höwings Xerxes   [v 4] 1640/8 B 3 16.9 130
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Hope Diamond Hope Diamond   [s 6] 1640/6 C 2 14.1 124
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-6 Rote Jon Rote Jon   [v 14] 2140/7 C 4 25.3 269
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2160/13 A 7 14.0 141
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-2 Caraway Caraway   [v 5] 2160/9 B 1 14.8 20
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-3 Desideria de Soze Desideria de Soze   [s 5] 2160/7 A 2 16.7 15
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-4 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 7] 2180/5 C 0 g 130
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-7 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2640/3 C 2 17.1 23
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-8 Alva Sisu Alva Sisu   [s 8] 1640/8 D 4 16.0 172
2019-04-27 2019-04-27 Umeå-9 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2180/8 B 1 33.0 47
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-5 Helios Håleryd Helios Håleryd   [v 8] 2640/9 D 0 14.0 105
2019-04-23 2019-04-23 Bergsåker-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/9 B 0 14.1 219
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-2 Artie B.Zet Artie B.Zet   [v 6] 2140/8 A 0 17.1 126
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-6 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2640/6 C 0 g 780
2019-04-13 2019-04-13 Umeå-11 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/10 D 0 12.3 721
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-10 Royal Face Royal Face   [v 6] 2140/5 D 0 16.9 172
2019-04-12 2019-04-12 Umeå-11 Fantom Sund Fantom Sund   [v 10] 2160/15 A 0 19.5 1061
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/3 B 0 g 61
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-6 Imperial Corner Imperial Corner   [v 8] 1640/4 D 0 16.5 806
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-1 Raffus Cooling Raffus Cooling   [v 8] 2160/11 C 0 g 639
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-2 Askehaug Kongen* Askehaug Kongen*   [v 9] 2160/5 C 6 30.5 497
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-4 Rote Lin Rote Lin   [s 6] 2140/7 D 5 33.9g 729
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2640/4 D 0 20.7 171
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-7 Enge Astronaut Enge Astronaut   [v 9] 2140/9 C 0 22.0 573
2019-03-29 2019-03-29 Umeå-9 Glimmer U.S. Glimmer U.S.   [v 7] 2180/8 D str
2019-03-20 2019-03-20 Bergsåker-5 Only in Time O.C. Only in Time O.C.   [h 5] 2140/9 D 5 16.2 314
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-1 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/4 C 5 18.6 34
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-2 Höwings Xerxes Höwings Xerxes   [v 4] 1640/4 D 2 19.8 46
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-5 Global Seashore Global Seashore   [s 7] 2160/8 B 5 19.3 54
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-6 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/11 B 0 g 117
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-7 Feminista Am Feminista Am   [s 4] 1640/6 B 2 16.7g 27
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-8 Gyri Gutten* Gyri Gutten*   [v 7] 2140/3 C 3 31.0 69
2019-03-02 2019-03-02 Umeå-9 Superieur* Superieur*   [h 10] 2140/4 C 0 17.9 294
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-2 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 2160/6 B 2 16.7 56
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-9 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 1640/5 D 5 13.5 516
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-5 Bentley U.N.G. Bentley U.N.G.   [v 7] 2140/6 D 0 18.3 781
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-8 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 3160/3 C 0 19.1 196
2019-02-21 2019-02-21 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/7 D 1 17.6 425
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-5 Simb Marilyn Simb Marilyn   [s 5] 1640/8 D 0 16.9 223
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-7 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 2140/12 D 0 15.3 421
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-2 Tagetes Tagetes   [v 7] 2140/4 D 0 g 622
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-3 Västerbo Exclusive Västerbo Exclusive   [v 8] 2140/12 B 0 17.7 138
2019-02-11 2019-02-11 Skellefteå-4 Bourbon U.N.G. Bourbon U.N.G.   [s 7] 2140/4 D 0 19.1 585
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-1 Gathania Gathania   [s 10] 2140/4 D 6 16.8 471
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-3 Västerbo Champagne Västerbo Champagne   [s 6] 1640/3 D 7 17.8 98
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-5 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2140/8 B 6 18.1g 42
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-6 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2640/4 C 1 18.1 421
2019-02-08 2019-02-08 Umeå-8 Tyrone Warrior* Tyrone Warrior*   [v 5] 2140/1 D 4 19.5 347
2019-02-01 2019-02-01 Boden-1 Mjölner Kari Mjölner Kari   [s 12] 1660/5 D 0 33.5g 319
2019-02-01 2019-02-01 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/10 C 4 15.0 153
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-3 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/12 B 1 19.0 41
2019-01-28 2019-01-28 Skellefteå-4 Gathania Gathania   [s 10] 1640/10 D 0 18.0 121
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-4 Gathania Gathania   [s 10] 2160/15 C 2 18.2 476
2019-01-22 2019-01-22 Umeå-9 Amigo Brick Amigo Brick   [v 7] 2140/2 C 5 17.6 488
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-3 Disobey Am Disobey Am   [s 6] 1640/1 B 0 15.5 196
2019-01-16 2019-01-16 Bergsåker-9 Oleander Face Oleander Face   [v 8] 1640/8 D 6 14.1 576
2019-01-06 2019-01-06 Umeå-4 Uncertain When Uncertain When   [v 6] 1640/2 B 0 15.2 73
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-2 Go Go Finish Go Go Finish   [s 10] 2140/5 C 0 19.3 566
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-4 Gathania Gathania   [s 10] 2640/6 D 3 18.4 366
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-6 Olymp Amok Olymp Amok   [v 8] 2160/13 D 0 20.4 1069
2019-01-04 2019-01-04 Skellefteå-7 Kias Mando Kias Mando   [v 6] 2160/4 C 1 17.5g 184
2020-01-19 2020-01-19 Boden-5 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 1660/11 C 4 27.3 724
2020-01-19 2020-01-19 Boden-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2660/9 C 0 17.4 335
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-5 Vestpol Gladiator Vestpol Gladiator   [v 9] 2160/7 C 4 29.0 450
2020-01-09 2020-01-09 Umeå-9 Oleander Face Oleander Face   [v 9] 2140/7 D 4 16.0 241
2020-01-07 2020-01-07 Skellefteå-5 Vincent Caprese Vincent Caprese   [v 8] 2160/14 C 1 17.1 110ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se