V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som kö..


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som körde in hästen som ettåring och därefter har Farlander Am varit i träning hos Magnus Dahlén. Hästen har gjort elva starter i sin nygamla regi sedan han började tävla för Svensson i maj i år. På elva starter har det blivit sex segrar, tre andraplatser och en tredjeplats. Med andra ord har han bara missat prispallen en enda gång.
– Farlander Am (V75-3) har inte gjort ett enda dåligt lopp och den enda plumpen i protokollet var när jag körde mig fast med honom i ett lopp över 1600 meter på Axevalla. Annars har han levererat toppinsatser varje gång, säger Johan Svensson.
– Hästen har varit ruggigt bra vid segrarna och även på Solvalla när han galopperade bort 60 meter och hämtade in nästan allt ändå och blev trea. För att inte tala om när han sprang 1.11,1 med punktering näst senast som tvåa. Då var han heroisk.

”Vet inte vad det är för häst egentligen”
Farlander Am vann det stora amatörloppet K.G.Bertmarks Minne under derbyhelgen för Johan Svensson. Det loppet ingick i V75 och därefter har det blivit ytterligare två segrar i travets elitserie. Mellan de loppen blev hästen tvåa på Jägersro då han alltså travade nya rekordet 1.11,1 – trots punktering.
– Senast så tänkte jag att nu blir det svettigt för honom när Stefan vred på varvet kvar. Men han var oerhört bra som bara avgjorde igen. Jag vet inte riktigt vad det är för häst egentligen. Han har liksom aldrig gått i botten någon gång. Han tar loppen väldigt bra och äter och dricker som han ska göra. Jag har ingenting att klaga på, säger Johan.

”Blir bara spänstigare och starkare i kroppen”
Johan Svensson är amatörtränare och samarbetar med hästägaren Erland Olsson. Han håller till på en gård mellan Halmstad och Falkenberg där han tränar hästarna.
På lördag väntar finaler i V75 på Solvalla. Farlander Am är andrahandsfavorit i Bronsdivisionen från spår tre bakom bilen. Den femårige valacken körs återigen av Stefan Persson, som Johan Svensson tidigare har varit lärling hos i sex år. Stefan fick köra senast när Johan var avstängd och får alltså chansen igen. Tränare Svensson berättar att han har kört ett skarpare banjobb med Farlander Am inför finalerna.
– Eftersom det har gått fyra veckor mellan starterna var jag inne förra fredagen och körde ett banjobb med hästen. Jag har aldrig gjort det tidigare och det var bara för att det gått lite lång tid mellan loppen. Jag körde 1.13,5 över 1600 meter med 1.10 sista 500 metrarna. Han sprang ensam och gick med järnskor och jag hade pisken under armen. Jag var väldigt nöjd med honom och han blir bara spänstigare och starkare i kroppen.
– Idag (torsdag) har han gått två intervaller och kändes smällfin. Jag tror att det här snabbare jobbet som gick har gjort honom gott och att han har blivit ännu rappare i benen.
– Det är ett par hästar i loppet som sticker ut, Cab Lane och min häst är ett par av dem. Stefan får bestämma taktiken men även om han går bra både i ledningen och bakifrån så tycker jag kanske att han är snäppet vassare i ryggar. Vi reser upp samma dag och gör inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn igen. Självklart måste det stämma men jag tror på bra chans igen, säger Johan Svensson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Felfri fyra starter i rad.Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lov..


Felfri fyra starter i rad.
Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lovat.
Genombrottet kom i SM på Åby då hästen dundrade runt i ledningen på världsrekordtid över lång distans.
Det följdes upp av en andraplats utvändigt om Cyber Lane och en ny spetsviktoria i senaste starten.
Från bakspår väntar emellertid ett annat upplägg på lördag vilket gör att tränaren Svante Båth inte vågar vara för optimistisk kring vinstchansen i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (V75-6).
- Hästen var jättefin senast, jag har varit jättenöjd med honom en längre tid. Jag hoppas att vi fortsätter på den inslagna vägen, fortsätter att vara med och tävla framförallt.
Vad säger du om uppgiften?
- Det blir väldigt tufft. Vi hade svårt att jobba ner Cyber Lane utvändigt för två starter sedan, nu får vi väl hålla tummarna för att de ska bråka lite där framme, då gynnar det oss. Skulle de inte göra det och Johan (Untersteiner) kan roffa åt sig ledningen då tror jag att det blir svårt.
Hur tänker du kring skorna den här gången?
- Det är sen höst. Jag har anmält barfota, men jag tror att det är lika stor chans eller risk att det blir skor. Vi har tänkt åka till Frankrike 19 december och då är jag lite mer mån om att det blir barfota på kolstybben där nere.
Påverkar det hur ni tänker kring upplägget på lördag?
- Nej, säger Svante Båth som startar ytterligare tre hästar på V75.

Sparade hovarna senast
Global Welcome går ut i samma lopp som Very Kronos från ett ännu tuffare utgångsläge.
- Han är lite bortlottad och hade behövt ett klart bättre spår. Vi gick lite all in med honom senast och tryckte av honom och han blev lite vass och het. Jag vet inte om det var därför som han pullade lite grann och kanske gjorde bort sig av den anledningen. Det är ett annat läge här, men skulle vi få pengar härifrån så är jag nöjd.
Mellby Hope står på startvolten i finalen av Diamantstoet (V75-4), men även här finns ett frågetecken.
- Hon blev struken för 14 dagar sedan då hon lyckades göra sig illa och fick en liten sårskada. Det har läkt nu, men hon stod över ett par tre jobb och det var väl inte optimalt. Det var lite synd för hon hade fin form innan. Hon är startsnabb och lättplacerad, det tror jag att vi kommer att tjäna fina pengar på, men jag tror inte att vi står emot allihop innan det är klart.
Mer uppåt är tongångarna kring Gazoline Mearas i V75-7.
- Vi trodde att vi hade en bra rygg senast som hade en dålig dag så vi åkte rakt bakåt och det blev ett glömlopp. Han hade gjort rätt så bra lopp innan och vi tävlade med skor senast just för att kunna köra barfota här och det ska vi göra. Det är några riktigt tuffa med så det känns lite långsökt att vi ska räcka hela vägen, men han är tillräckligt bra för att sluta bland de tre. Vi har laborerat lite med huvudlaget men någon form av stängt blir det alltid på honom.
Vem ser du som bästa chansen?
- Det måste vara Very Kronos ändå, säger Svante Båth.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade ..


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade Aramis Bar till ledningen med Empire och Franck Nivard i rygg. Efter ett lugnt inledningsvarv så lyfte Nivard ut sin häst i andraspår vilket gav en rejäl temposkärpning 800 meter från mål.
In på upploppet var Aramis Bar slagen medan Empire utmanades av smygkörda hemmaskrällen Gemme de Busset och David Thomain som sluggade sig förbi i de sista stegen.
Tomas Malmqvists häst belönades med drygt 100 000 kronor för silvret medan likaledes danskfödde stallkamraten Eric the Eel fick ungefär en tredjedel så mycket för sitt fjärdepris.
Aramis Bar knep sistapengen som sjua.
Tiden för tätduon blev 1.14,3/2 850 meter.
I ett montélopp gjorde Giuseppe Lubranos urstarke Pacific Face andra starten på fransk mark.
Efter en solid insats skars mållinjen som fyra, men domarna gillade inte hur hästen rörde sig över upploppet och diskvalificerade för orent trav.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.Magen fungerade inte och trav..


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.
Magen fungerade inte och travstjärnan visade symtom på kolik.
- Veterinär har gjort vad den kan men här uppe i norr finns inte samma hjälp att få som söderut. Vi har ingenstans att åka om han skulle behöva opereras. Just nu kan vi bara hålla tummarna, säger Catarina Norqvist.
Tidigare fanns så klinik med möjlighet att ta hand om hästar med kolik även i Umeå, men inte längre.
- Vi har ingen hjälp att få. Jag kan inte åka så långt söderut till kliniker där. Då är han död.
- Man snackar om hästvälfärd…, men det är inte okej att det inte finns någon klinik som kan göra buköppningar här uppe i norr längre, säger Catarina Norqvist upprört.
From The Mine skulle startat i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (gulddivisionens final) på lördag.
- En V75-final betyder såklart ingenting just nu. Nu handlar det bara om att inte förlora hästen… det är svårt att prata, säger Catarina Norqvist och samlar kraft.
- Nu har jag ändå nytta av att jag jobbat på IVA i fem år och jag är med From The Mine nu och övervakar honom. Veterinären har varit här och hästen står med bland annat dropp nu. Vi kan bara hoppas det ska gå bra, men just nu är jag livrädd att hästen ska dö.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsö..


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsöfaks har tjänat mer pengar. Hallsta Lotus var för övrigt från Järvsöfaks allra första kull födda 2000.
Hallsta Lotus första stora seger var Svenskt Kallblodsderby 2004 och sedan när han bemästrat överträningssymptom och samtidigt började tävla barfota efter sommaren 2009 klev han fram som kallblodens nya kung under första delen av 2010-talet. Hallsta Lotus vann bland annat Elitkampen 2010 och 2012, Svenskt Mästerskap 2010 och 2011 samt Nordiskt Mästerskap 2011, 2012 och 2014.
Ulf Ohlsson var den som körde Jan-Olov Perssons stjärna under de mest framgångsrika säsongerna.
Hallsta Lotus, som somnade in på torsdagen enligt hemmabanan Hagmyrens hemsida, kommer att få sin sista vila bredvid Järvsöfaks och halvbrorsan Faksen J:r i en minneslund intill Järvsöfaks hage.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.Men utvecklingen har dröjt och trän..


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.
Men utvecklingen har dröjt och tränaren Roger Walmann valde att stå över kriteriekvalen för att istället matcha sin talang i enklare gäng.
När hästen på onsdagskvällen fick chansen att mäta sig med kulltopparna i Kriterierevanschen visade han sig emellertid räcka med råge och spurtade till seger efter en väl avvägd styrning från Örjan Kihlström.
- Han är jättestor och har varit lite seg att få igång. Nu verkar polletten ha trillat ner och han har lite mer koll på kroppen, så nu händer det grejer. Om han får vara frisk och får en bra vinterträning så tror jag att vi kommer ha roligt nästa år, konstaterade en lycklig skötare.
Förstapriset på 200 000 kronor nästan fördubblade prispengarna för treåringen som avrundade en omgång som länge såg ut att ge bottenutdelning.

Diskad måletta
Oaksrevanschen blev en uppvisning av M.T.Perette som klev till ledningen och dominerade varje meter för Mattias Djuse.
En prestation som gjorde sommarens E3-tvåa till miljonärska under sin första säsong på tävlingsbanan.
Diskvalifikationer av målettor är nästan aldrig odramatiska, men att Jamaica Boko störde utvändiga Angel From Above i sin iver att få fritt på upploppet var svårt att blunda för. Därmed gick segern till Fredrik Linders nerspeedade ledare Joy Frances Boko och Mika Forss.
Körande Kaj Widell var också sällsynt storsint då han erkände sitt misstag efter loppet.
- Det var små marginaler när jag gick ut, men vi touchade frambenet så det är inget att bråka om, konstaterade Widell.

”Aldrig visat det här”
Kvällens urladdning kom redan i epilogen där Flemming Jensen inte lämnade något åt slumpen bakom Eros Zola. Ledande Shapes fick utstå våldsam press vilket gav ett förstavarv under 1.10 och stumma ben, medan Eros Zola tuggade vidare utan att bli utmanad. 
- Han har aldrig varit så snabb från start och var väldigt gåvillig, lite för mycket faktiskt, jag hade ingen chans att ta upp. Han har aldrig visat det här, det var nytt för oss att han kan göra en sådan prestation, konstaterade Jensen.
Det var den första av tre raka favoritsegrar på Åby.
Elephant kördes till ledningen av Steen Juul medan Echelon (Jerry Riordan) och Victor Rosleff knep sin tredje raka Åbyseger - alla via via open stretch.
- Det är verkligen en häst som gillar open stretch. Det känns så i sista sväng, han blir mer och mer kaxig och bara väntar på att få gå ner, förklarade segerkusken.

Hög utdelning ändå
Skrällarna kom sent och den första signerades Jörgen Westholm som gästade Solvalla med en häst och resolut styrde till ledningen med Made of Stars, som aldrig släppte någon i närhet i ett rörigt lopp.
En ännu större knall var Oskar Svanbergs Global Unspoked som profiterade på hårt tempo och växlade hela fältet över upploppet för Kim Eriksson.
Kryddat med Sidney Celeber såg det till att värdet drog upp från 693 kronor efter fem avdelningar till en utdelning på V86 värd 113 021 för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-8 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 7] 1680/11 0 33.8 1433
2015-11-30 2015-11-30 Östersund-3 Edeviva Edeviva   [s 4] 2140/2 5 34.0 297
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-5 Edeviva Edeviva   [s 4] 2160/12 0 36.9 499
2015-11-17 2015-11-17 Östersund-9 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 7] 2140/6 8 39.5 683
2015-11-05 2015-11-05 Bergsåker-6 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 7] 2180/12 0 33.6 4813
2015-11-03 2015-11-03 Umeå-8 Edeviva Edeviva   [s 4] 2140/3 0 34.8 519
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-10 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 7] 2160/6 0 682
2015-10-26 2015-10-26 Bergsåker-4 Eulalius Eulalius   [v 9] 2180/6 0 32.3 628
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-9 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 7] 1660/14 0 34.3 1376
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-5 Edeviva Edeviva   [s 4] 1660/2 2 30.2 902
2015-09-25 2015-09-25 Bergsåker-2 Eulalius Eulalius   [v 9] 2140/11 str
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-8 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 7] 2160/13 str
2016-11-02 2016-11-02 Bergsåker-1 Edeviva Edeviva   [s 5] 2180/13 A 0 35.2g 2216
2016-10-31 2016-10-31 Östersund-5 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 6] 2140/1 C 0 37.2g 484
2016-09-22 2016-09-22 Umeå-1 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 6] 1660/4 B 6 36.9g 670
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-7 Eulalius Eulalius   [v 10] 1640/6 D 0 28.7 1551
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-8 Edeviva Edeviva   [s 5] 1640/7 B 0 33.8 844
2016-09-11 2016-09-11 Dannero-8 Eulalius Eulalius   [v 10] 2140/5 D 0 31.2 885
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-1 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 6] 1640/7 B 0 g 350
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-2 Eulalius Eulalius   [v 10] 2160/8 B 0 31.5 703
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-10 Edeviva Edeviva   [s 5] 2140/12 C str
2016-08-18 2016-08-18 Bergsåker-5 Eulalius Eulalius   [v 10] 1660/15 B 0 29.2g 2170
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-13 Eulalius Eulalius   [v 10] 1660/14 C 6 27.3 1668
2016-08-01 2016-08-01 Östersund-4 Edeviva Edeviva   [s 5] 2160/7 C 0 33.2g 372
2016-07-26 2016-07-26 Oviken-6 Eulalius Eulalius   [v 10] 2120/10 C 0 33.3g 552
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-10 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 8] 2080/13 B 5 33.4g 241
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-2 Eulalius Eulalius   [v 10] 2060/10 D 5 28.5 2193
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-8 Edeviva Edeviva   [s 5] 1640/3 B 4 29.0 573
2016-07-08 2016-07-08 Lycksele-2 Eulalius Eulalius   [v 10] 2140/4 C 7 31.4 824
2016-06-04 2016-06-04 Dannero-4 Eulalius Eulalius   [v 10] 2140/3 C 6 31.2 550
2016-05-25 2016-05-25 Solänget-4 Eulalius Eulalius   [v 10] 1686/14 A 0 31.1 359
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-7 Eulalius Eulalius   [v 10] 2660/4 C 8 31.7 1003
2016-05-07 2016-05-07 Dannero-3 Edeviva Edeviva   [s 5] 1680/9 B 4 34.0 137
2016-04-26 2016-04-26 Romme-7 Eulalius Eulalius   [v 10] 2180/13 C str
2016-04-25 2016-04-25 Solänget-7 Edeviva Edeviva   [s 5] 2148/1 B 5 36.1g 140
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-1 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 8] 1660/9 D 0 g 816
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Eulalius Eulalius   [v 10] 2140/7 C str
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-6 Monster Bris Monster Bris   [s 6] 2140/3 D 0 41.5g 772
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-1 Edeviva Edeviva   [s 5] 2160/3 C 7 30.4 338
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-8 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 8] 2140/6 D str
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-4 Edeviva Edeviva   [s 5] 2140/3 B 7 36.8 474
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-10 Eulalius Eulalius   [v 10] 1680/8 B 7 29.6 564
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-2 Edeviva Edeviva   [s 6] 1680/15 B 0 36.5 1631
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-1 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 2160/13 B 0 g 777
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-1 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 2140/4 D 0 34.3g 1017
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-8 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 2140/5 A 1 36.1 31
2017-09-17 2017-09-17 Solänget-5 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 9] 2160/13 A 0 33.5 385
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-6 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 2160/13 A 4 34.8 221
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-2 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 9] 1660/14 C 0 32.3 2187
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-5 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 2160/11 A 6 33.5g 119
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-9 Eulalius Eulalius   [v 11] 2160/9 A str
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-1 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 2140/7 B 2 34.4 330
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-3 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 1640/1 D 4 36.1g 202
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-9 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 2040/2 C 5 37.9g 990
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-6 Eulalius Eulalius   [v 11] 1680/10 C str
2017-07-14 2017-07-14 Hoting-2 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 9] 1680/6 B 3 30.9 577
2017-07-11 2017-07-11 Hoting-4 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 9] 2060/10 B 0
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-2 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 9] 1660/3 B 3 31.5 103
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-5 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 9] 2140/1 C 4 33.5 166
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-6 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 9] 1640/1 D 0 32.3 318
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-2 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 1640/1 B 0 g 307
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 9] 2140/6 C 5 33.2 300
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-6 Edeviva Edeviva   [s 6] 2160/8 D 8 31.9g 799
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-2 Edeviva Edeviva   [s 6] 2180/10 D 5 33.0g 476
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-8 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 9] 1660/7 C 7 30.7 355
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-7 Edeviva Edeviva   [s 6] 2140/2 B 4 32.7 511
2017-04-18 2017-04-18 Bergsåker-2 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 9] 1660/6 D 4 29.2 177
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-6 Alma Hornline Alma Hornline   [s 8] 2160/7 C 0 23.4 459
2017-04-01 2017-04-01 Östersund-1 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 7] 1640/5 C 0 g 369
2017-03-31 2017-03-31 Bergsåker-4 Edeviva Edeviva   [s 6] 2140/2 B 0 34.1 1000
2018-11-29 2018-11-29 Bergsåker-6 Niras Columbia Niras Columbia   [s 3] 2140/1 C 0 24.1 1224
2018-11-27 2018-11-27 Östersund-5 Edeviva Edeviva   [s 7] 1640/7 C 7 32.7 1308
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-3 Vännfors Gull Vännfors Gull   [s 3] 1640/3 D 5 42.9g 417
2018-10-07 2018-10-07 Hagmyren-2 Eulalius Eulalius   [v 12] 1680/12 B 8 33.4 799
2018-09-27 2018-09-27 Östersund-3 Eulalius Eulalius   [v 12] 1640/5 D 7 29.3 362
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-3 Eulalius Eulalius   [v 12] 2160/5 C 0 32.8 524
2018-09-02 2018-09-02 Dannero-7 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 8] 2160/14 C 0 36.6g 821
2018-08-19 2018-08-19 Dannero-8 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 10] 1660/12 C 8 33.0 1234
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-7 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 8] 2160/6 A 7 35.6g 415
2018-07-29 2018-07-29 Dannero-5 Vännfors Gull Vännfors Gull   [s 3] 2140/8 D 0 41.8g 961
2018-07-24 2018-07-24 Oviken-9 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 8] 2120/10 B 6 36.6g 286
2018-07-20 2018-07-20 Solänget-4 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 10] 1640/2 D 0 33.6g 441
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-1 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 8] 2060/15 C 6 33.3g 1000
2018-07-10 2018-07-10 Hoting-5 Jeriko Vind Jeriko Vind   [h 10] 2060/7 D 6 31.0 931
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-1 Vännfors Gull Vännfors Gull   [s 3] 1660/9 D 0 44.7g 466
2018-07-07 2018-07-07 Hoting-2 Niras Columbia Niras Columbia   [s 3] 1660/6 C 0 21.3g 288
2018-06-30 2018-06-30 Oviken-2 Edeviva Edeviva   [s 7] 2100/12 C 0 33.8g 1192
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-2 Vännfors Gull Vännfors Gull   [s 3] 2100/10 C 0 43.9g 849
2018-06-23 2018-06-23 Oviken-4 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 8] 2100/3 A 4 37.0 404
2018-06-11 2018-06-11 Dannero-5 Edeviva Edeviva   [s 7] 2140/3 C 5 31.7 1088
2018-05-25 2018-05-25 Hagmyren-8 Edeviva Edeviva   [s 7] 2160/11 C 5 31.2 3435
2018-04-15 2018-04-15 Dannero-3 Edeviva Edeviva   [s 7] 2160/5 C 7 33.5 846
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-10 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 10] 2180/7 B 0 33.7 887
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-7 Edeviva Edeviva   [s 7] 2140/3 D 8 34.2 851
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-7 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 10] 1660/9 C 4 34.2 281
2020-10-19 2020-10-19 Solänget-2 Edeviva Edeviva   [s 9] 2180/15 D 0 31.4 2831
2020-10-15 2020-10-15 Östersund-11 Eulalius Eulalius   [v 14] 1660/12 D 0 31.1 1483
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-2 Vännfors Gull Vännfors Gull   [s 5] 2140/6 D 0 40.2g 195
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-4 Edeviva Edeviva   [s 9] 1640/12 D 5 1800
2020-09-27 2020-09-27 Dannero-7 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 10] 1640/1 D 3 33.0 280
2020-09-21 2020-09-21 Solänget-2 Vännfors Gull Vännfors Gull   [s 5] 2140/2 D 6 36.7g 129
2020-09-04 2020-09-04 Östersund-2 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 10] 2140/7 D 0 34.9 335ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se