V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique..


Stefan Melander är i Paris där han på söndagen ska starta Milligan’s School som är ett av tre svenskhopp i Prix d’Amerique.
Solvallatränaren kan konstatera att stallformen är på topp efter en imponerande dubbelseger i lördagens huvudlopp när V75 avgjorde på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Disco Volante var V75-omgångens mest streckade häst och storfavoriten gjorde inte spelarna besvikna i gulddivisionen. Det var andra raka segern i högsta klassen på V75 för den sjuårige valacken som vann före stallkamraten Snowstorm Hanover.
- Bakspår och 1600 meter det är som att stå tillägg. Men han löste det bra. Han har blivit fin och accepterar numera att det kommer lite grusstänk på huvudet, tidigare ryckte han med huvudet, sa kusken Ulf Ohlsson.
Dubbelsegern för Disco Volante och Snowstorm Hanover inbringade 225 000 kronor för Stefan Melander. Betydligt mer kan det bli på söndagen i Prix d’Amerique där 4,2 miljoner kronor väntar vinnaren.
- Känslan är att Milligan’s School kan vara trea-fyra om han får ett invändigt lopp, det krävs ett bra lopp för att duga. Jag tror den yngsta vinner, säger Stefan Melander och syftar på femårige franske stjärnan Face Time Bourbon som körs av Björn Goop.

Miljonutdelning på V75
Trots att dagens största favorit vann i V75-3 blev det miljonutdelning på V75-spelet.
Tolv system klarade sju rätt och belönades med 1 771 477 kronor. Sex rätt gav 5 387 kronor och fem rätt 233 kronor.
I V75-1 lotsade Carl Johan Jepson 26-oddsaren Flash Håleryd först i mål. Flash Håleryd öppnade snabbt och fick först rygg ledaren som sedan blev tredje invändigt när favoriten Doctor Doxey Zenz tog över efter 500 meter. 600 meter från mål kunde sedan Carl Johan Jepson kliva ut i andraspår i tempoväxlingen då Erik Adielsson tryckte till ordentligt med Hazard Boko och tog över ledningen. Över upploppet hade sedan Flash Håleryd bäst fart och vann till slut säkert.
Skräll blev det även i V75-2 där 11-odsaren I’m A Believer fångade in ledande favoriten Rapide Cash i en mycket vass avslutning över upploppet. I segersulkyn satt Kenneth Haugstad och tränar gör Mantorps Stefan P Pettersson.
- Hon har haft jättefin form ,men det har strulat. Jäkligt gott av vi fick casha i dag, det är min egen häst, sa Stefan P Pettersson med ett stort leende.

Ekman bjöd på glädjetårar
Omgången bjöd även på ett ungdomslopp och det blev ett rivigt race där till slut Kim Moberg kunde avgöra sedan hon hittat ut från innerspåret mitt på upploppet tillsammans med 24-oddsaren Imakeyouproud.
- Det var ruggigt som han accelererade, sa Kim Moberg om sista biten över upploppet.
Gladast av alla på Sundbyholmstravet på lördagen var troligen tränaren Anneli Ekman sedan hennes ögonsten vunnit på V75.
- Det är jättestort för en liten tränare. Jag är även uppfödare och var med när han föddes i hagen hemma. Det är så stort, det här trodde jag aldrig, sa Anneli Ekman som grät glädjetårar på väg till vinnarcirkeln.
I V75-5 var det stenhårt i mål men målfotot visade att favoriten Indy D. och Örjan Kihlström fångade in jätteskrällen Edmund i sista stegen. Roger Walmann tränar vinnaren.
Därefter följde Erik Adielsson upp med ännu en betrodd vinnare. Solvallakusken hade full kontroll och ledde V75-6 från start till mål med Christoffer Eriksson-tränade Ingo.
V75-omgången avslutades med ytterligare en spetsseger sedan Jorma Kontio fått överta kommandot med Religious från Ronaldo Malibu som galopperade tidigt. Nina Pettersson-Perklén tränar vinnaren.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsio..


Stämningen stiger inför Prix d’Amerique. Loppet avgörs i Paris under söndagen och tre svensktränade hästar – Propulsion, Milligan’s School och Ringostarr Treb – tar upp kampen med fransmännen. Hur det går återstår att se men de svenska travfans som tagit sig till Paris fick anledning att fira redan på lördagen. Detta efter att Robert Bergh-tränade Jet Voice vunnit ett amatörlopp med Johann Preining Jr. i sulkyn. Tvåa blev svenskfödde Staro Ivy League och tredjeplatsen gick också till Sverige genom Pasi Aikios Uppohoppa och Mats Holmstedt.

Ola Johansson, Kanal 75


Björn Goop om Face Time Bourbon:- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jätte..


Björn Goop om Face Time Bourbon:
- Han är junior och möter seniorerna för första gången, och det är så klart jättetufft. Han kanske egentligen skulle ha behövt ett år till på sig men han är så talangfull och så tidig att man vill prova mot de tuffaste. Han har chans, det har han, men det kommer vara tufft. Det är ju årets lopp, årets drabbning, och det klart att det är superspännande!
- Motståndet är jättebra. Det är ett jämnt och öppet fält. Fjolårsvinnaren Belina Josselyn är med, Davidson du Pont är en jättebra häst, och Propulsion får vi inte glömma. Det kommer vara stentufft men jag har en fin häst och hoppas kunna vara med där framme.

Jerry Riordan om Ringostarr Treb, som gör karriärens sista start:
- Han känns toppen men Prix d’Amerique är självfallet inte hans typ av lopp. Över 1 600 meter kan han köras tufft men det kan han givetvis inte nu. Vi får försöka dra fördel av hans rutin. Förhoppningsvis blir det tre-fyra omstarter så att alla andra blir frustrerade och nervösa, men det blir inte han. Sedan gäller det att få en bra position tidigt i loppet och hoppas att det löser sig. Man kan inte göra loppet själv med honom. Loppet är öppet i år och jag tror att han kan tjäna pengar. Han har sådan klass att han alltid tjänar pengar om han inte får ett katastrofalt lopp.
- När loppet är över i morgon kväll är han tillbaka i sin box och äter sitt hö. Och då är den här delen av hans karriär över. Att ha en sådan här häst bekräftar att man valde rätt när man valde att bli travtränare, för allt man ger honom ger han tillbaka dubbelt. Han är enastående.

Jean-Michel Bazire om fjolårsvinnaren Belina Josselyn, Davidson du Pont och Looking Superb:
- Jag är jättenöjd med Belina Josselyn. Hon har återvänt och är exakt på samma nivå som förra året.
- Davidson du Pont är nog den från stallet med bäst chans. Han gick bra senast och har bara gått lätta jobb efter det. Han har toppform och kan göra mycket själv i loppen.
- Looking Superb känns på topp i förberedelserna. Han är en av hästarna som kan vinna med rätt lopp.
- Det var inte så svårt att välja häst. Jag känner Belina Josselyn och tror att hon kommer vara lika bra som förra året, och de andra kuskarna känner också hästarna väl.

Frankrikeveteranen Anders Lindqvist:
- Jean-Michel Bazire ska vara favorit. Han är folkets favorit och kör fjolårsvinnaren Belina Josselyn. För 14 dagar sedan hade jag sagt att hon är chanslös, för hon har inte imponerat i vinter, men hon var överraskande bra senast och har tränat mycket bra efter det och har seglat upp som favorit nu. Värsta motståndaren är Bazires egen Davidson du Pont som imponerade senast. Han kvalade in tidigt och har sedan gått ”prépare” med skor. Senast flög han fram över upploppet med skor. Han verkar ha utvecklats en klass i år. Skrällen i loppet är min favorit som jag tror vinner, Bold Eagle. Han är snabbaste hästen i fältet. Måste ha det serverat men nu när han inte är favorit kan de köra utan press och får han bara luckan...”tjoff” säger det!

Ola Johansson, Kanal 75


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg sl..


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix de Luxembourg slog Anzi des Liards till. Den tioårige valacken kom närmast från en andraplats bakom megastjärnan Cleangame och när han nu ställdes mot enklare motstånd var han bara bäst. Trots en tung resa med tredjespår i en kilometer och därefter positionen utvändigt om ledaren var han starkast till slut.
- Jag är jättenöjd. Han kändes stark hela vägen och var bättre än vad jag hade förväntat mig, sa hästens tränare och kusk Romain Derieux.
Segertiden skrevs till snabba 1.10,9 över 2 100 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 471 000 kronor. Tvåa blev Jean-Michel Bazire-tränade favoriten Dorgos de Guez och trea efter sen lucka kom Jarmo Niskanens Earl Simon. Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. kördes till ledningen av Björn Goop och höll till fjärdeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix du Luxembourg sl..


Franska huvudstadsbanan Vincennes värmde på lördagen upp inför söndagens Prix d’Amerique och i huvudnumret Prix du Luxembourg slog Anzi des Liards till. Den tioårige valacken kom närmast från en andraplats bakom megastjärnan Cleangame och när han nu ställdes mot enklare motstånd var han bara bäst. Trots en tung resa med tredjespår i en kilometer och därefter positionen utvändigt om ledaren var han starkast till slut.
- Jag är jättenöjd. Han kändes stark hela vägen och var bättre än vad jag hade förväntat mig, sa hästens tränare och kusk Romain Derieux.
Segertiden skrevs till snabba 1.10,9 över 2 100 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 471 000 kronor. Tvåa blev Jean-Michel Bazire-tränade favoriten Dorgos de Guez och trea efter sen lucka kom Jarmo Niskanens Earl Simon. Robert Bergh-tränade Mindyourvalue W.F. kördes till ledningen av Björn Goop och höll till fjärdeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.Sandra Luomala plockar ut en V7..


På lördagen är det Sundbyholmstravet i Eskilstuna som är värd för Svenska Travligan (STL) och V75.
Sandra Luomala plockar ut en V75-debutant i STL Klass II.
- Jag ser jättemycket fram emot lördag, framför allt när man har en bra häst som ska vara med och tävla. Det blir fint väder och kommer vara fina förutsättningar. Banan har varit jättefin och de har kört på nytt material nu vid 12-tiden så banan kommer vara i toppskick, sa Sandra Luomala i V75 Direkt i TV12 på fredagen.
Father Of Sun kommer till start med två raka segrar tillsammans med kusken Emilia Leo.
- Emilia har varit jättenöjd i båda loppen. Han har gått jättefint för henne med krafter kvar i båda loppen så hon har bara haft positiva saker att säga om honom, berättar Sandra Luomala som hoppas på tredje raka segern för femårige Father Of Sun.

Har vässat extra
Från spår 2 bakom startbilen i V75-5 är Father Of Sun en av spetsfavoriterna i loppet.
Är ledningen plan A?
- Det tror jag säkert att det är. Emilia får bestämma helt och hållet själv, men jag tror att hon skulle vilja testa där. Han är väldigt snabb ut. Han är naturligt startsnabb och jag tror inte någon tar en längd på honom, säger Sandra Luomala.
Father Of Sun har inte startat sedan vinsten 28 december på Romme.
Hur är formen?
- Den är bara bra, det blev medvetet lite långt emellan nu, man vill inte starta emellan och gå ur klassen, sedan tar vinter-banorna mycket på hästarna. Jag körde ett sulkyjobb med honom förra torsdagen och körde 1.16 på ett lätt och fint sätt, så han har fått öppna lungorna lite grann. Jag körde även någon intervall i går med honom.
Vässade du lite extra?
- Jajamen, det är vässning nu när det är hemma-start. Det kan väl vara bra att köra på lite...
Gör du några ändringar?
- Nej, han har gått bra med helstängt huvudlag och jänkarvagn.
Vad säger du om motståndet?
- Det är bra hästar, men jag tycker att min är bra själv. Det kräver att man får ett bra lopp och så vidare när man är med på V75 om man ska vinna såklart. Men Father Of Sun är en jättefin häst, han har utvecklats väldigt mycket för varje start och jag tror att han ska kunna klättra en bit upp i klasserna faktiskt. Det är en fin travare, han är komplett på alla sätt, han är startsnabb och travsäker och går från alla positioner och alla underlag.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-6 Strooper D.K. Strooper D.K.   [v 6] 2140/11 0 20.2 115
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 5] 1640/7 4 16.8 47
2015-12-03 2015-12-03 Gävle-6 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 11] 1640/6 0 14.8 1008
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-7 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 11] 2140/5 7 18.0 98
2015-11-21 2015-11-21 Bergsåker-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 5] 2140/11 2 17.6 137
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 5] 2640/9 0 16.4 575
2015-11-06 2015-11-06 Romme-9 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 11] 2140/5 0 15.4 574
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 5] 2140/3 2 16.4 23
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-2 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 5] 2640/13 3 18.3 76
2015-10-06 2015-10-06 Hagmyren-3 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 4] 1640/10 7 28.5 140
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/2 A 3 17.2 160
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-8 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2140/7 C 0 16.8 406
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/4 A 6 18.6 19
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2640/4 C 5 17.8 137
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-8 Windshear Windshear   [v 10] 1640/1 D 0 15.0 731
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-10 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2160/13 B 0 16.5 485
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-2 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/9 A 0 15.7g 81
2016-09-16 2016-09-16 Romme-8 Windshear Windshear   [v 10] 2160/8 D 0 16.2 518
2016-09-09 2016-09-09 Romme-12 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2160/13 B 8 16.9 675
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2640/9 B 7 17.3g 49
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-6 Windshear Windshear   [v 10] 2660/7 D 7 16.2 521
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-6 Windshear Windshear   [v 10] 2180/13 C 0 15.8 1485
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-3 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2160/9 B 6 16.6 58
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-10 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2140/5 B 3 16.6 126
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-11 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 1640/6 C 1 15.0 38
2016-06-28 2016-06-28 Gävle-7 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 1640/11 D 6 12.9 1434
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-9 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2140/8 C 8 17.1 378
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Windshear Windshear   [v 10] 2140/14 C 8 16.4 745
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-10 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2160/13 B 8 16.9 452
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/11 C 3 16.6 48
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Windshear Windshear   [v 10] 1660/14 C 0 15.6 1241
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 1640/10 D 3 15.2 139
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2640/11 D 8 18.0 192
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-3 Windshear Windshear   [v 10] 2180/15 B 7 16.3 865
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2160/7 C 0 20.0 274
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-8 Windshear Windshear   [v 10] 2180/14 B str
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 1640/11 D 2 18.8 45
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-8 Windshear Windshear   [v 10] 2180/14 B 0
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 1640/11 D 0
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-9 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2140/9 D 0 17.5 230
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2660/10 D 0 19.7 728
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 1640/4 C 6 15.2 465
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/1 C 4 16.7 545
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 6] 2140/2 C 6 16.6 646
2016-01-12 2016-01-12 Romme-5 B.B.S.Gnidde B.B.S.Gnidde   [v 12] 2180/15 A 7 18.4 82
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-5 Global Untouched Global Untouched   [s 3] 2140/7 B 0 20.6 203
2017-11-09 2017-11-09 Romme-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2640/1 B 2 17.6 172
2017-09-27 2017-09-27 Solvalla-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/10 D 5 14.0 372
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-11 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/1 C 3 15.2 87
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/10 B 6 16.0g 101
2017-08-12 2017-08-12 Gävle-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 3140/5 C 0 17.3 361
2017-08-05 2017-08-05 Bergsåker-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/12 A 4 16.0 141
2017-07-17 2017-07-17 Rättvik-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2640/6 C 0 g 91
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 Ampino Å. Ampino Å.   [v 5] 2140/6 D 0 g 289
2017-06-16 2017-06-16 Bergsåker-4 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/12 B 5 15.0 169
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/11 C 3 15.8 58
2017-05-19 2017-05-19 Romme-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/7 B 1 16.9 62
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 7] 2140/11 A 4 16.5 142
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-1 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 4] 2140/9 B 4 19.3 32
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2180/9 C 6 35.6g 577
2018-11-23 2018-11-23 Romme-8 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2160/9 D 8 38.7g 738
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-5 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 1660/11 C 0 g 562
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-9 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2140/1 D str
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 2160/8 C 8 37.8g 318
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-9 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 4] 2140/6 D 3 19.9 78
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-1 Lill Hasse Lill Hasse   [v 6] 1640/6 C 7 34.6 318
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-11 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 1640/4 C 6 17.3 204
2018-04-27 2018-04-27 Dannero-2 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 1640/9 C 4 16.4 466
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-12 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2160/10 C 5 16.1 111
2018-04-09 2018-04-09 Rättvik-6 Global Untouched Global Untouched   [s 4] 2140/7 D 0 19.1 130
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2140/6 A 6 17.8 42
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-1 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2140/13 B 2 16.9 133
2018-02-02 2018-02-02 Romme-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2140/6 B 0 18.2g 25
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-3 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 8] 2660/9 C 4 17.1 104
2019-12-28 2019-12-28 Romme-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/3 D 6 15.7 772
2019-12-17 2019-12-17 Bergsåker-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/15 D 7 17.3 790
2019-12-14 2019-12-14 Bergsåker-12 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2160/8 D str
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-2 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2160/11 D 0 38.2g 977
2019-12-04 2019-12-04 Bergsåker-5 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/3 C 1 18.0 89
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-5 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/6 D 6 108
2019-11-26 2019-11-26 Romme-8 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2140/3 D 7 33.6 424
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-9 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2140/10 D 6 34.1 402
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-7 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 1640/3 D 6 32.1 1301
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Ersa Balder Ersa Balder   [v 8] 2160/13 C 0 g 372
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2640/2 D 3 18.4 143
2019-10-12 2019-10-12 Bergsåker-6 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/1 D 1 15.7 37
2019-10-07 2019-10-07 Romme-6 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 1660/13 D 6 32.0 547
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/11 C 7 16.8 541
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-5 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 1660/8 D 4 34.4 456
2019-09-29 2019-09-29 Hagmyren-9 Ersa Balder Ersa Balder   [v 8] 2140/1 D 6 32.7 197
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-8 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2160/14 B 7 16.5 766
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-7 Ersa Balder Ersa Balder   [v 8] 2160/9 D 0 33.5 853
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-6 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/11 B 7 15.8 313
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-6 Ersa Balder Ersa Balder   [v 8] 2140/1 D 3 32.2 730
2019-09-02 2019-09-02 Romme-2 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/3 C 3 16.3 142
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-8 Ersa Balder Ersa Balder   [v 8] 2140/12 D 0 31.9 1263
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2660/13 B 5 16.6 619
2019-08-05 2019-08-05 Hagmyren-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 1680/8 C 4 14.0 180
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-2 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 1660/11 C 5 37.1 1558
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-2 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2160/13 D 0 34.8 981
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-10 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2160/6 C 6 16.9 271
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 Ikon Håleryd Ikon Håleryd   [v 7] 2140/6 D str
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-6 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 1660/7 D 0 35.1g 712
2019-07-01 2019-07-01 Rättvik-5 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2140/3 D 0 35.0 562
2019-06-25 2019-06-25 Bergsåker-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/15 C 4 15.5 610
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-1 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 1660/9 D 0 33.6 844
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-7 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/5 D 8 16.1 370
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-6 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2160/12 D 0 38.0g 819
2019-05-02 2019-05-02 Romme-9 Esplendido Pellini Esplendido Pellini   [v 9] 2140/15 B 6 17.5 971
2019-04-27 2019-04-27 Romme-5 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 1640/1 D 4 15.1 293
2019-04-05 2019-04-05 Bollnäs-3 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2160/13 D 5 21.3 201
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-1 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 1660/7 C 7 33.8 652
2019-02-07 2019-02-07 Bollnäs-3 Winnie the Pooh Winnie the Pooh   [v 5] 2140/6 B 0 20.5g 98
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-1 Lill Hasse Lill Hasse   [v 7] 2160/11 B 2 37.9 623
2020-01-18 2020-01-18 Romme-6 Lill Hasse Lill Hasse   [v 8] 2160/13 D 0 33.8g 1000ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se