V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-10 Selected News Selected News   [h 4] 2140/9 C

Nyheter för travkusk


Östersundstravet körde sin största dag för året och dagen till ära fanns en publik på 500 personer runt banan enligt de nya..


Östersundstravet körde sin största dag för året och dagen till ära fanns en publik på 500 personer runt banan enligt de nya restriktionerna. Höjdpunkten var Jämtlands Stora Pris som föregicks av dramatik när favoriten Hail Mary galopperade och gick i passgång. Robert Bergh valde att sätta på boots på hästens framhovar dryga minuten före start. Väl i loppet så öppnade Wild Love snabbt från innerspåret och höll överraskande ledningen. Kevin Oscarsson visade tydligt för Björn Goop och Brother Bill att han ville köra i täten, men när Robert Bergh kom farande på första långsidan släppte han. Inledningen blev 1.10 första 500 metrarna och Hail Mary varvade på 1.11,2. Samtidigt sände Alessandro Gocciadoro fram Vernissage Grif utvändigt om ledaren inför slutvarvet och på så vis fick Brother Bill andra par utvändigt. Hail Mary fick det inte att stämma och gav upp helt in på upploppet. Istället var det Vernissage Grif som tog över och Brother Bill orkade inte gå i närkamp. Gocciadoros sjuåriga stjärna bara klev ifrån konkurrenterna till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.11,3 över distansen 2140 meter med bilstart. Han följde därmed upp tredjeplatsen från Finlandia-Ajo från dödens briljant och visade att hästen hör hemma i världseliten. Nu fortsätter Vernissage Grif sin Norrlands-turné och startar i Boden nästkommande lördag i Norrbottens Stora Pris.

Sagan om Wild Love fortsätter – hedersam andraplats
En som också är ute på en roadtrip genom Sverige och en norrlands-turné är Wild Love. Efter succén i Harper Hanovers lopp fortsätter framgångarna för det här sjuåriga stoet som tränas och managerns av Bengt Simberg och Anders Lindqvist. Efter att Kevin Oscarsson släppt ledningen till Hail Mary fick Wild Love aldrig riktigt chansen och gick i mål med krafter kvar som tvåa. Detta i strid med en mycket vasst spurtande Click Bait som tog tredjeplatsen.
– Hon gjorde ett otroligt lopp. Men just nu är man sådan vinnarskalle att man är förbannad att det inte löste sig tidigare för jag hade mycket att åka med, sa Kevin Oscarsson.
– Hon var väldigt laddad idag men klev iväg perfekt. Hon har utvecklats och hästen är otroligt bra, fortsatte Kevin om Wild Love vars resa fortsätter till Boden och Norrbottens Stora Pris nästkommande lördag.
Även Per Lennartsson var helnöjd med Click Bait som levererade en superspurt till tredjeplatsen.
– Han var riktigt på tårna och det var verkligen bett i honom hela vägen. Jag älskar den här hästen, det är verkligen travsport de luxe, sa Per Lennartsson.

Startförbud för Hail Mary
En som däremot inte hade sin bästa dag var Hail Mary som slutade sist i mål. Han fick också tio dagars startförbud av Östersunds måldomarnämnd.
– Jag kanske körde mer optimistisk än vad min innersta känsla var under veckan. Men jag litade på att det skulle reda ut sig men han var inte redo ändå. Jag sa innan att när han fick spår åtta mot den äldre eliten så skulle jag ha kört ett snabbjobb inför Boden istället, sa Robert Bergh.
– Jag måste också reda ut det här för han kan inte hålla på som han gjorde innan och jag kunde inte förbereda mig. Men jag har redan listat ut vad jag ska göra nästa gång, men det tar vi då.

Ojjdo vilken stjärnsmäll – när Månlykke A.M. föll blytungt
Det blev ett gigantiskt favoritfall när Månlykke A.M., spelad till 87 procent av insatsfördelningen, föll blytungt i den andra avdelningen. Gunnar Melanders kallblodsstjärna galopperade plötsligt helt oväntat i den första kurvan, ställde sig snabbt men galopperade på nytt igen kort efter och tappade allt. Han kördes sedan bara runt lite lugnt långt bakom övriga fältet.
– Jag vet faktiskt inte själv vad som hände. Han bromsade till och galopperade och jag har ingen förklaring. Det är svårt att veta varför han gjorde så och jag var inte beredd på det för han brukar inte göra så där. Sedan smackade jag på honom och då galopperade han igen. Annars kändes han hur fin som helst, sa Gunnar Melander.
Istället var det sensationen G.G.Ojjdo som levererade en riktig stjärnsmäll tillsammans med sin tränare Tomas Pettersson. Ifrån rygg på ledaren kunde han inte följa med när ledande Ard ryckte undan och den sistnämnde såg ut att gå mot seger in på upploppet. Men Ard stannade till i sin ensamhet och blev infångad kort före mål på Östersunds långa upplopp. G.G.Ojjjdo kopplade greppet och vann säkert, före en bra spurtande Våler Nikolai som blev tvåa, och trea blev Ard. G.G.Ojjdå var spelad till 0,23 procent och 73-oddsaren är en av de största skrällarna i V75:s historia.
Den största skrällen i historien på V75 är fortsatt Owen Face när han besegrade megafavoriten Nuncio på Solvalla 2015.
– Det är bara glädje. Hästen gör alltid bra lopp så det här var jättekul. Han har ju alltid varit lite besvärlig men har bättrat sig allt eftersom han har startat på i ett och ett halvt års tid och verkligen härdats i alla klasser. Han är en riktig järnhäst, sa Tomas Pettersson.

Hemmaseger i inledningen
V75 inleddes med en hemmaseger då Per Linderoth-tränade Young King tog sin andra raka seger i sin nya regi. Hästen tränades tidigare av Per Lennartsson som nu körde förtjänstfullt till seger åt kollega Linderoth. Young King spurtade strålande till en lätt seger, före likaledes starkt avslutande Gooner som blev tvåa.

Favoriten låstes in och fick aldrig chansen
Även i lärlingsloppet, V75-3, blev det favoritfall när Margareta Tooma inte lyckades hålla ledningen från innerspåret. Hon blev istället fast alldeles för länge från rygg på ledaren och fick aldrig chansen i tid. Istället var det Global Benefit som snuvade favoriten på täten men ledaren hade inget försvar mot utvändige Qeen Roc som plockade ner Global Benefit in på upploppet och höll precis undan till seger före bra avslutande Gitte Silvåkra och Ses Elisabet. En mycket tapper insats av Queen Roc som kördes av Kevin Oscarsson och tränas av Joakim Elfving.

Roberts löfte dundrade till tredje raka segern
I den fjärde V75-avdelningen kom omgångens första favoritseger. Loppet föregicks av tre omstarter och Robert Dunder prickade bra i samtliga dessa och det gjorde han även i den giltiga. Han skickade iväg sin egentränade Kissinger Boko till ledningen och drog sedan i ett hårt tempo. Första halvvarvet travades efter snabba 1.10,9 i voltstart men trots det såg Kissinger Boko oslagbar ut hela vägen. Det var ingen som kunde gå i närkamp och Robert Dunders fyraårige löfte tog tredje raka segern i övertygande stil och är fortsatt obesegrad i år efter tre starter.

Ny storfavorit som föll – kanonspurt av One Kind of Art
Storfavoriterna föll på löpande band på V75 och nästa ”lampa” till rakning var Bitcoind’ Arc som förlorade tillsammans med Björn Goop. Det var Robert Bergh som skickade iväg Condior blixtsnabbt från spår åtta bakom bilen och tog ledningen. Björn Goop gjorde aldrig någon ansats att gå fram och försöka få överta utan lade sig lugn utvändigt om ledaren. Efter en snabb inledning gick det sedan sakta mitt i loppet innan farten skruvades upp igen på slutvarvet. Robert Bergh grillade Bitcoind’ Arc rejält som dock tog sig förbi Condior som tröttnade vid upploppets början. Men även Bitcoind’ Arc var märkt av den tuffa löpningen och stumnade den sista biten. Istället var det One Kind Of Art som kom farande och spurtade förbi alla i en imponerande finish. Han fick ryggar att gå i från spår elva och tränaren Oskar J Andersson kunde jubla i en härlig segergest kort före mål. One Kind of Art var spelad till sex procent av insatsfördelningen och vann till slut smått överlägset efter en mycket stark avslutning ute i spåren.

Uppvisning av Upstate Face – på banrekordet 1.09,5
Upstate Face visade att den rykande avslutningen till seger under elitloppshelgen inte var någon tillfällighet. Han bjöd på en häftig uppvisning i V75-6 för sin tränare Adrian Kolgjini och visade att den långa resan från Malmö inte var förgäves. Trots ett lopp utvändigt om ledaren i ett stenhårt tempo, 1.06 första 500 och 1.09 första varvet, så stack Upstate Face ifrån till en förkrossande seger. Adrian satt helt stilla och hade alla växlar sparade i sin häst som såg fullständigt makalös ut när han vann överlägset. Detta på segertiden 1.09,5/1640a, vilket är nytt banrekord. Upstate Face fortsätter nu sin Norrlands-turné med Boden som nästa anhalt kommande lördag. Det här var också den andra favoriten som infriade förväntningarna på V75.
– Han börjar hitta de växlarna som han har lovat en gång i tiden. Men att han skulle vara så här bra kunde man bara drömma om, sa Adrian Kolgjini.
– Det är bästa känslan när du sitter bakom en häst på ett halvt ton och du har sådan kontroll och du känner att du kan lämna fältet när du vill med tio, femton meter.
Även om avslutningen blev rätt så favoritbetonad på V75 så var inledningen desto svårare där skrällarna avlöste varandra. Efter att samtliga sju avdelningar var avklarade så var det inget system kvar med alla rätt. Det blir därmed jackpot på V75 kommande lördag i Boden. Sex rätt betalade 13 378 kronor och fem rätt gav 570 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 2140/10 0 15.7g 598
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-9 Impression Impression   [s 5] 2140/10 5 14.0 261
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 Ametrin Ametrin   [s 6] 2640/7 0 15.4 40
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/5 3 15.8g 98
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-5 Al's Redhead Al's Redhead   [s 5] 2140/2 0 17.0 514
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 1640/5 1 14.4 14
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 5] 2140/9 4 14.2 29
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 1640/7 str
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 3] 2140/12 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-8 Impression Impression   [s 5] 2140/5 2 15.8 50
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-6 Estreem Estreem   [v 5] 2140/9 0 15.8 389
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-3 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2640/11 0 17.5 44
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/12 0 16.2g 305
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Peridot Peridot   [v 5] 2640/6 1 16.8 415
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 5] 2100/12 4 14.9 122
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 4] 2160/14 1 16.7 18
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/3 6 14.1 260
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/7 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 5] 2640/7 0 74
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-2 Ametrin Ametrin   [s 6] 2140/1 1 16.6 18
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2140/6 7 14.7 83
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-5 Ametrin Ametrin   [s 6] 2140/1 1 13.7 25
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/6 3 16.7g 35
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 5] 2160/4 5 15.7g 29
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Impression Impression   [s 5] 1640/1 str
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-4 Largo Largo   [h 3] 2140/5 3 15.0 38
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 1640/7 str
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-1 B.Dollar B.Dollar   [h 3] 2140/4 0 g 139
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-10 Ametrin Ametrin   [s 6] 2640/11 4 15.2 49
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/1 1 16.0 45
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/4 1 16.3 34
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-7 En Rico En Rico   [v 3] 2140/7 2 17.9 103
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 King Prince King Prince   [v 4] 2140/8 2 15.7 149
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-1 Largo Largo   [h 3] 2140/5 2 15.6 308
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2140/2 1 15.7 36
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-4 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/2 6 13.7 133
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Io Eld Io Eld   [s 6] 2140/10 5 13.9 242
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Ametrin Ametrin   [s 6] 2160/15 1 13.9 95
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/2 4 14.3 162
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/3 0 15.7 50
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-9 King Prince King Prince   [v 4] 2140/10 6 16.8 34
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2640/11 str
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2640/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/1 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 2160/8 0
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 2640/2 str
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-3 Mistral Skift Mistral Skift   [v 5] 2160/15 str
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 4] 1640/7 5 15.5 57
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-9 Mistral Skift Mistral Skift   [v 5] 2640/7 0 16.9g 388
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-8 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 1640/1 5 12.3g 43
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-8 Ametrin Ametrin   [s 6] 1640/7 5 11.3 171
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Peridot Peridot   [v 5] 1640/10 1 13.2 361
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/8 3 15.8 42
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-9 King Prince King Prince   [v 4] 2140/2 3 16.5 436
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-5 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/8 3 15.4 266
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Bambi Flash Bambi Flash   [s 4] 1640/4 6 15.2 122
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Sigel Garline Sigel Garline   [v 3] 2140/7 C 1 16.1 28
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Harry Ruda Harry Ruda   [h 4] 2140/10 D 4 15.7 857
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Largo Largo   [v 4] 2140/2 B 5 15.8 32
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/10 C 2 17.1 69
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/11 D 0 618
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-9 Epicus Epicus   [v 4] 2140/8 D 5 18.1 399
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Peridot Peridot   [v 6] 2140/12 B 0 g 368
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/4 B 1 12.4 52
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/1 D 0 17.1 48
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-1 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/1 B 5 17.8 92
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-3 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/11 D 2 17.3 430
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2160/9 B 0 17.1 105
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/8 B 0 14.3 262
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/11 D 7 13.8 1568
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Harry Ruda Harry Ruda   [h 4] 2160/15 D 1 16.1 391
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/7 C 3 16.6 64
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 3] 2140/7 C 0 g 35
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 4080/10 B 4 16.0 90
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/2 D 2 16.1 75
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/6 B 7 17.3g 22
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 4] 2140/3 B 6 19.0 62
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 7] 2640/6 D 0 16.6 634
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/10 D 5 16.4 94
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/4 C 0 12.1 185
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-2 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/9 B 0 g 62
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/9 C 0 24.6g 60
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Bambi Flash Bambi Flash   [s 5] 2160/10 C 7 17.2 45
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Clemenza Clemenza   [v 6] 2140/1 C 1 15.5 49
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/4 B 6 13.5g 79
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 4] 2140/5 B 2 14.3 310
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2160/7 C 0 14.9 263
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Peridot Peridot   [v 6] 2160/6 C 0 14.3 333
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Estreem Estreem   [v 6] 2140/8 D 6 14.1 194
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-2 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 1640/1 B 5 13.4 87
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/7 C 1 16.9 50
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-9 Largo Largo   [v 4] 1640/8 B 0 12.9 70
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/11 C 4 10.9 235
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/8 C 4 15.1 544
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/8 C 0
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/9 C 6 13.6 374
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/5 C 3 12.3 133
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-3 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 1640/4 D 0 14.9g 294
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/8 D 0 16.6 261
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/4 C 0 g 30
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/7 D str
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Estreem Estreem   [v 6] 2180/11 A 2 15.0 32
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/6 C 0 g 72
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Peridot Peridot   [v 6] 1640/6 D 5 12.5 522
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 4] 2140/6 C 4 18.4 39
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Largo Largo   [v 4] 2140/6 A 2 14.2 19
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-4 Peridot Peridot   [v 6] 2640/11 D 0 15.2 662
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2160/14 A 0 g 36
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-1 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/3 C 6 15.4 32
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-1 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/5 A 0 20.8g 112
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-12 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 3140/1 D 1 16.6 214
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-11 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/7 C 4 14.6 134
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/4 B 1 12.9 65
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Largo Largo   [v 4] 2640/3 A 6 16.6g 30
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/10 B 4 15.2 96
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2640/7 D 7 16.5 590
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-3 Peridot Peridot   [v 6] 2660/8 C 0 19.1g 332
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/6 C 0 13.9 136
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/4 C 5 17.0 64
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Largo Largo   [v 4] 2640/1 C 6 15.5 19
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2640/1 C 0 g 100
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2140/2 B 0 g 331
2016-07-13 2016-07-13 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/1 B 0 14.0 99
2016-07-13 2016-07-13 Visby-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/9 A 6 15.3 109
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1640/1 A 0 15.1g 29
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/2 A 2 10.7 29
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2640/2 D 1 15.1 56
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-3 Largo Largo   [v 4] 2160/9 A 1 15.3 29
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-1 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1660/5 A 1 13.3 96
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2160/10 A 0 14.8 69
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-6 Io Eld Io Eld   [s 7] 2640/8 C str
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 1640/3 A 3 13.9 35
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-1 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2160/7 A 3 15.0 33
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2680/7 B 4 14.6 31
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-9 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 1640/2 D 0 g 268
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 1640/11 B 1 14.3 96
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-6 Largo Largo   [v 4] 2140/2 B 1 13.9 43
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2640/7 B 3 16.4 58
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-2 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/9 A 6 13.9 73
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 5] 1640/11 B 4 12.3 92
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Tenzing Tenzing   [v 6] 3160/5 D 0 15.7 155
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 1640/9 B 0 13.9 90
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/5 B 0 16.1g 183
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-10 Peridot Peridot   [v 6] 2140/10 B 0 14.2 186
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Ekavir Ekavir   [v 5] 2160/11 A 4 15.7 55
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-4 Peridot Peridot   [v 6] 2640/4 C 3 15.9 84
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 King Prince King Prince   [v 5] 2140/2 A 5 15.1 55
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-1 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/4 C 1 14.4 156
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/7 A 0 14.3 33
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/1 B 0 13.4g 28
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/2 B 2 16.6 38
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-4 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 5] 2140/6 B 0 16.5g 51
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 1640/6 A 6 12.1 15
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/7 B 0 14.3g 215
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-1 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2160/8 C 2 14.9 205
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-10 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/5 B 3 12.5 68
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-5 King Prince King Prince   [v 5] 2140/3 C 2 13.6 42
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-4 Al's Redhead Al's Redhead   [s 6] 2140/10 D 0 14.9 988
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/1 B 6 14.7 151
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-7 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 5] 1640/7 B 0 g 95
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 Ekavir Ekavir   [v 5] 2140/10 B 5 13.8 93
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/8 B 6 12.8 291
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-4 Io Eld Io Eld   [s 7] 2140/1 C 5 15.0 146
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 King Prince King Prince   [v 5] 2140/6 C 2 15.3 117
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-4 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/6 C 2 11.2 18
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/8 C 0 13.3 29
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/10 A 2 13.2 65
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/3 C 1 13.6 111
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 2140/3 C 3 13.7 52
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/11 C 0 14.1g 116
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 3180/10 B 2 15.7 51
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2140/15 B 0 15.6 204
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-5 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/2 B 1 14.0 15
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/4 C 1 15.0 28
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-5 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/8 B 0 15.9g 156
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 King Prince King Prince   [v 5] 2140/11 B 5 15.6 197
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/2 A 2 13.4 52
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Impression Impression   [s 6] 2140/1 C 0 g 187
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-9 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/1 B 1 14.1 24
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/4 D 2 18.0 15
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 King Prince King Prince   [v 5] 2140/8 B 4 15.7 61
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-2 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 1640/1 B 4 13.8 94
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/11 D 1 12.3 754
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/7 D str
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Peridot Peridot   [v 6] 2640/1 C 0 324
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1640/8 C 2 14.3 160
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/7 D 0 15.4 587
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-3 King Prince King Prince   [v 5] 2140/11 A 2 15.7 47
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2640/1 B 6 16.6 50
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/8 D str
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/9 B 0 14.7 206
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/2 B 1 16.3 17
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-2 King Prince King Prince   [v 5] 2140/7 A 5 16.9g 61
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/9 D 6 15.6 270
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-3 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/8 B 4 17.7 161
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 5] 2160/8 D 0 19.6 392
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-8 Eileen Eileen   [s 3] 2140/5 B 2 21.4g 22
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 1640/4 C 0 g 18
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Largo Largo   [v 5] 2640/9 A 2 16.4 71
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 3] 2140/2 C 2 15.8 32
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/8 B 1 16.9 26
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2640/10 B 1 15.2 18
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/10 D 2 15.7 113
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/6 D 0 15.5 81
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-6 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/4 C 3 13.6 81
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/6 D 0 16.9 552
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-4 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2640/11 B 1 15.4 37
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/3 D 0 g 73
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-10 Electrical Electrical   [s 3] 1640/5 B 2 13.2 66
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/7 C 2 15.8 334
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-3 Eileen Eileen   [s 3] 2140/12 B str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/11 B 1 14.4 33
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 3140/5 C 0 16.0 377
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/4 C 0 12.0 62
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-9 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/1 C 1 17.1 43
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 1640/3 B 0 13.2 174
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/7 B str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-3 Eileen Eileen   [s 3] 2140/8 B str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2640/11 B 2 14.7 221
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2160/9 B str
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-1 Elektra Elektra   [s 3] 2140/1 D str
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2160/9 B 0 16.2 82
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2100/12 C 7 12.8 676
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/11 D 2 16.0 39
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 1660/10 D 1 14.2 205
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-6 Largo Largo   [v 5] 2140/4 B 3 14.2 47
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-2 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 1640/11 B 7 14.8g 42
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/12 C 3 15.1 109
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 2140/3 D 0 485
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/7 C 3 11.1 86
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/4 D 0 20.9g 312
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-6 Largo Largo   [v 5] 1640/7 C 1 13.1 45
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 1640/1 D 0 16.0g 385
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-8 Largo Largo   [v 5] 2140/5 D 4 14.3 177
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/2 B 4 16.0 170
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 C 0 15.6 407
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/4 C 3 16.1 74
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/8 A 1 14.1 29
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/11 B 4 15.7 122
2017-08-19 2017-08-19 Romme-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/1 C 2 12.7 39
2017-08-19 2017-08-19 Romme-6 Elektra Elektra   [s 3] 1640/12 D 0 15.4g 703
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2160/9 A 6 17.2 180
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-9 Largo Largo   [v 5] 1640/8 A 5 14.1g 19
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-7 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 1640/4 C 2 13.5 20
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-6 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/1 C 0 16.3 184
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-3 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2140/9 D 3 14.1 464
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/14 A 8 16.2g 67
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2160/10 B 2 12.5 57
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-4 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/1 D 8 15.3 501
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-10 Elektra Elektra   [s 3] 1609/7 D 3 13.7 185
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/8 B 7 16.8 290
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2160/14 C 2 14.6 608
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-5 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/6 A 4 15.3 36
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/4 C str
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/4 C 2 16.3 93
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/10 B 6 10.6 143
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2160/14 C 0 15.0 379
2017-07-28 2017-07-28 Romme-5 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/4 D 0 15.2 433
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-3 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/11 B 0 17.4 231
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-8 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 D 6 14.8 561
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/5 B 4 10.4 41
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2160/4 C 4 17.5 104
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-3 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/12 C 8 16.4 577
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2120/4 B 0 g 21
2017-07-12 2017-07-12 Visby-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 1620/6 B 6 15.2 252
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/2 C 5 16.3 89
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2640/2 C 0 g 207
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/1 B 2 15.4 38
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-3 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/3 C 8 20.1g 78
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/11 A 3 15.2 21
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/1 B 6 13.3 35
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-8 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/6 D str
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 D 6 14.8 633
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/7 B 1 11.0 78
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/1 C 4 14.8 146
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 1640/11 B 0 g 196
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/4 D 5 17.6 800
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-1 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/5 D 0 g 242
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/8 B 2 18.6 50
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/12 C 0 13.8 324
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/12 B str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/5 C 3 17.5 73
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Elektra Elektra   [s 3] 2160/13 B 1 17.2 123
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/9 C 4 14.4 108
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/5 C 6 12.7 131
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/3 C 3 12.4 72
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 3] 2140/6 C 3 16.7 242
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/3 C 5 13.6 187
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/3 C 5 15.5 161
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-1 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/9 C 3 16.6 199
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Allegro Brick Allegro Brick   [v 5] 1640/3 C 8 16.5 94
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/3 C 5 15.9 188
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/1 D 0 g 25
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2640/4 C 3 17.5 17
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/10 A 3 15.0 94
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/6 C 2 19.3 15
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/6 C 4 10.6 260
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/9 B 3 17.6 58
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/9 B 5 12.6 352
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/1 D 4 18.8 74
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-8 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 1609/5 B 5 15.6 39
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/3 C 2 11.3 85
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/3 A 0 15.2g 18
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-1 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/8 D 3 16.6 117
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/9 C 0 15.6 152
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Elektra Elektra   [s 3] 2160/11 B 4 17.2 271
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/11 A 2 17.2 44
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/6 A 4 17.8 71
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Largo Largo   [v 5] 2140/2 D 5 14.6 176
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2680/6 B 1 14.5 19
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/10 B 6 13.0 148
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-11 Elektra Elektra   [s 3] 2140/8 C 0 17.2 227
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/7 D 0 g 186
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-11 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/12 D 0 14.4 583
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/1 B 0 17.6g 75
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/5 B 1 13.8 76
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-1 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/4 B 2 16.5 276
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/2 D 6 16.4 433
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-6 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/7 B 3 13.0 181
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Fuzz Fuzz   [v 8] 3140/10 B 0 16.8 178
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/5 C 0 16.5g 430
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/8 B 2 12.8 62
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/14 A 5 18.8 55
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/9 C 4 12.9 273
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 2140/9 C 0 16.7 269
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-6 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/10 D 5 15.0 1012
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 4] 2140/6 D 7 16.4 138
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-5 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/5 D 3 13.9 209
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-3 Peridot Peridot   [v 7] 2640/6 B 0 17.4 779
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/12 B 6 15.6g 47
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/3 D 0 16.1 586
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2160/8 D 6 13.3 191
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/2 B 5 13.3 224
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/8 C 6 16.7 317
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-1 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/2 D 6 18.5g 540
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/12 D str
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/8 C 2 17.8 262
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/2 A 7 16.8g 36
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/3 C 5 14.6 802
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/4 B 6 15.8 185
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-3 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 4] 2140/9 D 0 18.3 376
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-7 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/9 A 0 16.5 79
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-7 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/3 C 2 12.7 49
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Selfie Brodde Selfie Brodde   [v 3] 2140/8 D 0 g 50
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-2 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/11 A 1 15.0 39
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 1640/4 A 1 12.3 70
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2640/10 C 0 15.0 133
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-1 Real Caviar Real Caviar   [s 3] 2140/4 B 1 16.8 29
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/7 B 3 13.6 69
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2180/9 A 1 14.7 30
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/10 D 5 12.0 861
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-2 Real Caviar Real Caviar   [s 3] 2140/7 D 0 g 21
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-6 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/4 C 7 15.8 210
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-10 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/11 A 1 15.3 32
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/12 C 3 12.1 855
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-6 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2640/3 B 3 14.4 44
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/2 B 2 17.2 27
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-10 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 B 1 12.7 22
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-7 Selfie Brodde Selfie Brodde   [v 3] 2140/11 D 0 g 103
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-8 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2160/7 B 4 15.9 66
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-6 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/9 B 4 15.0 107
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-5 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/12 A str
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2640/12 C 4 15.3 526
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Largo Largo   [v 6] 1640/7 A 5 12.5 142
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 4] 2140/4 C 4 18.5 86
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/5 C 0 11.9 266
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-3 Bitter Tears Bitter Tears   [s 4] 2140/8 D 6 18.1 165
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Largo Largo   [v 6] 2160/9 A 5 14.1 30
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/10 B 5 13.2 136
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 A 1 15.2 56
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Hersey Boko Hersey Boko   [s 4] 2140/8 D 3 16.1 65
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 4] 2140/1 D 4 17.9 162
2018-09-14 2018-09-14 Romme-2 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/10 D 6 18.6 221
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-9 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/10 A 3 15.9 81
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 1640/3 C 3 11.2 54
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/10 A 6 14.6 162
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 4] 2160/8 B 0 15.2 128
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-3 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/2 D 0 21.1g 161
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-4 Editor Editor   [v 4] 2140/7 C 2 16.0 115
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-8 Largo Largo   [v 6] 2140/2 B 3 13.4 31
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/10 B 4 12.0 419
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 1640/5 B 0 14.1 63
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 B 1 10.7 16
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-6 Overhead Overhead   [s 6] 2140/4 D 4 14.5 358
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/2 B 0 13.0 97
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Elektra Elektra   [s 4] 2140/3 C 5 15.2 233
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Editor Editor   [v 4] 2140/9 B 2 16.6 87
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/9 C 3 14.3 295
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 A 4 12.9 45
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 A 3 10.2 59
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-9 Largo Largo   [v 6] 1640/4 D 6 11.6 194
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-10 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/7 B 7 13.1 108
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Editor Editor   [v 4] 2140/3 C 1 16.5 34
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-3 Bitter Tears Bitter Tears   [s 4] 2140/3 B 0 g 31
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2160/14 A 1 14.2 19
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/7 A str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 C 0 15.1 614
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-7 Elektra Elektra   [s 4] 2140/2 C 0 14.4 227
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-8 Largo Largo   [v 6] 3140/6 C 1 16.3 31
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 A 2 10.3 35
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2640/4 C 5 13.7 901
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/7 A 2 15.2 14
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-1 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/2 C 5 13.3 94
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/4 B 2 12.2 32
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-4 Electrical Electrical   [s 4] 2140/9 C 0 14.4 128
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2160/10 B 0 16.5 458
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 B 1 13.6 44
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/4 B 1 11.8 17
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/2 B 7 15.2g 79
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 1640/12 C 0 14.6 525
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-7 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/4 B 0 14.4 270
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-6 Elektra Elektra   [s 4] 2140/9 C 4 14.7 138
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-5 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 C 0 14.8g 261
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/4 B 1 12.2 53
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/1 C 0 10.8 272
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2160/6 D 5 15.1 245
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Elektra Elektra   [s 4] 2160/11 B 3 15.1 32
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/6 C 0 g 153
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-7 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/7 C 0 19.1g 446
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-3 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/5 D 8 17.2g 724
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-5 Electrical Electrical   [s 4] 2160/8 B 4 15.0 77
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-6 Largo Largo   [v 6] 1640/4 B 3 12.8 50
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-8 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 2140/4 B 4 13.8 219
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-4 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/6 D 6 18.6 240
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-8 Elektra Elektra   [s 4] 2640/7 B 8 15.9g 120
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-9 Tenzing Tenzing   [v 8] 1640/10 D 0 12.9 1123
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-15 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/8 B 6 13.2 211
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-3 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/4 B 1 9.7 50
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Eileen Eileen   [s 4] 2160/13 A 0 g 66
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/8 D 7 17.4 190
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Elektra Elektra   [s 4] 1640/9 C 3 13.6 93
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/1 C 2 14.4 27
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-10 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/1 C 6 16.9g 30
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 1640/9 B 2 13.5 37
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-2 Overhead Overhead   [s 6] 2140/1 D 4 16.2 39
2018-05-12 2018-05-12 Åby-5 Electrical Electrical   [s 4] 2140/1 B 0 g 132
2018-05-12 2018-05-12 Åby-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/11 C 0 11.8 1286
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-5 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1660/8 B 1 12.8 20
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/5 C 0 13.5 188
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/2 B 0 15.2 30
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/11 C 0 16.2g 86
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1609/3 B 2 10.0 38
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-10 Largo Largo   [v 6] 2100/8 D 6 13.1 249
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-2 Overhead Overhead   [s 6] 2140/10 C 2 16.7 1326
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 1640/1 D 4 13.2 127
2018-04-27 2018-04-27 Åby-4 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 D 1 13.6 441
2018-04-27 2018-04-27 Åby-6 Elektra Elektra   [s 4] 2140/8 C 0 15.0 407
2018-04-27 2018-04-27 Åby-8 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 C 4 12.9 246
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2160/4 D 0 14.4 531
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-6 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/9 B 2 12.3 92
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 1640/2 D 5 13.0 125
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-2 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/2 C 2 16.1 165
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-4 Medallion Medallion   [v 5] 2160/6 D 6 17.5 534
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-6 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/9 B 1 14.3 94
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2640/1 C 0 g 86
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/2 D 4 15.0 815
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/5 D 1 12.2 34
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-8 Electrical Electrical   [s 4] 2100/1 C 2 14.1 209
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/7 B 2 13.0 103
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/9 D 0 15.7 141
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Editor Editor   [h 4] 2140/3 B 3 17.6 62
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/3 C 3 13.2 81
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-6 Elektra Elektra   [s 4] 1640/2 C 0 14.0 117
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-8 Largo Largo   [v 6] 2640/5 C 1 14.8 43
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-5 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 3140/4 B 1 16.6 15
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-7 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/10 A 4 16.1 54
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 4] 2140/5 B 0 g 32
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/10 C 0 17.8 357
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-10 Electrical Electrical   [s 4] 2140/6 C 4 14.5 79
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-2 Editor Editor   [h 4] 2140/5 B 0 g 70
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-5 Elektra Elektra   [s 4] 2140/3 B 5 15.6 64
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-7 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 2640/9 C 5 16.2 345
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/3 C 1 13.6 47
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-4 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2100/7 C 4 17.1 118
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Medallion Medallion   [v 5] 2100/11 D 3 16.4 365
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Petite Marke Petite Marke   [s 5] 2140/4 B 0 18.2g 299
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 En Rico En Rico   [v 6] 1609/3 B 1 14.0 26
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-10 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2640/7 B 2 16.1 34
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 B 2 15.3 48
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-8 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 1640/8 B 3 13.4 184
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 2140/8 B 1 15.1 38
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-9 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/2 D 0 17.8g 358
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-1 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 4] 2140/6 C 0 g 34
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-3 Electrical Electrical   [s 4] 2140/5 C 3 15.3 111
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 C 1 15.3 49
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-8 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/10 C 5 15.7 530
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/4 C 5 16.8 366
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2660/6 B 1 16.2 15
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/6 A 1 14.3 21
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/12 C 3 16.2 696
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Electrical Electrical   [s 4] 2140/2 B 2 14.9 182
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 B 0 15.4 112
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-9 Largo Largo   [v 6] 2140/4 C 3 16.3 74
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-9 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/12 D 0 13.7 411
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 4] 2140/5 B 5 18.3 149
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Editor Editor   [h 4] 2140/7 C 4 17.9 68
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-2 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/10 A 1 16.4 35
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-4 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/2 B 2 17.9 16
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/9 C 2 16.1 53
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 1640/9 B 0 g 25
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-9 Largo Largo   [v 6] 2140/12 B 4 16.2 63
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2640/11 D 0 g 1194
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/2 D 4 17.5 81
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/8 D 6 18.3 872
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-9 Electrical Electrical   [s 4] 2140/3 C 0 15.7 71
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-2 One For All One For All   [v 3] 2140/11 D 2 17.5 65
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-10 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/8 B 6 15.1 77
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-5 Sultan Norrgård Sultan Norrgård   [v 3] 2140/8 B 2 14.5 188
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-3 Epona Epona   [s 4] 2140/4 D 5 18.8 453
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-5 Epona Epona   [s 4] 2140/3 D 0 g 89
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-10 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/9 B 4 14.1 206
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-3 Epona Epona   [s 4] 2140/2 C 1 18.1 185
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-4 Real Caviar Real Caviar   [s 5] 2140/8 C 0 g 149
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-9 Ole Ole   [v 5] 2140/9 C 0 14.5 161
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-2 Magique A.F. Magique A.F.   [v 3] 2140/11 D 0 g 413
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2160/10 A 0 17.1 1254
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-4 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/8 D 0 16.4 1055
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 2140/1 C 3 12.8 111
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-4 Junior le Soleil Junior le Soleil   [v 5] 2160/10 B 5 16.2g 88
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-8 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 1640/6 C 1 12.6 52
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-6 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 7] 2140/6 C 5 13.4 92
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 7] 1640/12 B 0 g 196
2020-08-23 2020-08-23 Solvalla-4 Dear Matrix Dear Matrix   [s 4] 2140/9 C 0 16.9g 857
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-6 Real Caviar Real Caviar   [s 5] 2160/8 C 0 14.5 89
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 7] 2640/7 C 0 16.3 211
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-3 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 3200/8 C 1 14.6 21
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-8 Junior le Soleil Junior le Soleil   [v 5] 2140/1 B 6 16.9 30
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-3 Selected News Selected News   [h 3] 2140/8 C 1 12.7 29
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-8 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/3 C 0 g 32
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-1 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/3 D 0 15.5g 1539
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 2140/9 D 0 13.6 659
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-2 Real Caviar Real Caviar   [s 5] 2100/5 A 1 14.4 24
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-6 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/2 B 2 15.4 262
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-1 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/1 B 1 16.4 64
2020-07-08 2020-07-08 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 2120/2 B 3 12.4 73
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-3 Real Caviar Real Caviar   [s 5] 2140/10 A 1 13.7 48
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 4] 2140/5 C 0 g 74
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-12 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 4] 2140/5 B 7 17.5 58
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Bella M.J. Bella M.J.   [s 6] 2140/1 B 0 15.7 24
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-9 Tricky Treat Tricky Treat   [v 4] 2140/3 A 2 15.7 19
2020-06-16 2020-06-16 Visby-4 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 1620/8 B 2 11.9 67
2020-06-16 2020-06-16 Visby-6 Junior le Soleil Junior le Soleil   [v 5] 1620/10 C 8 16.7g 162
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Golden News Golden News   [v 5] 2140/6 A 3 13.7 12
2021-06-05 2021-06-05 Mantorp-10 Selected News Selected News   [h 4] 2140/7 B 0 12.3g 50
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-1 Great Skills Great Skills   [s 3] 2140/4 D 1 15.3 41
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-10 Sigel Garline Sigel Garline   [v 8] 3160/7 B 0 16.4g 356
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-13 Bella M.J. Bella M.J.   [s 7] 2140/13 B 3 14.6 120
2021-05-20 2021-05-20 Örebro-9 Selected News Selected News   [h 4] 2100/4 C 1 12.8 19
2021-04-16 2021-04-16 Solvalla-6 Golden News Golden News   [v 6] 2140/3 B 2 13.0 54
2021-04-07 2021-04-07 Solvalla-8 Selected News Selected News   [h 4] 2140/6 C 2 13.1 30
2021-04-02 2021-04-02 Eskilstuna-8 Sultan Norrgård Sultan Norrgård   [v 4] 1640/6 D 4 11.3 20
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-9 Golden News Golden News   [v 6] 1640/11 A 4 12.0 88
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-8 Sultan Norrgård Sultan Norrgård   [v 4] 2100/10 B 1 14.7 42ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se