V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bäst i kullen som tvååring och fortsatt oslagbar som treåring.Svenske succétränaren Marcus Melander har varit varsam när..


Bäst i kullen som tvååring och fortsatt oslagbar som treåring.
Svenske succétränaren Marcus Melander har varit varsam när han matchat Gimpanzee mot Hambletonian i år, men natten mot lördag svensk tid stod hästen för ett förstklassigt genrep då han utklassade sina konkurrenter på tusenmetersbanan Tioga Downs i Upstate New York.
Efter att ha blixtrat till spets anförde körande Brian Sears i jämn 1.10-fart på det plaskiga underlaget och Gimpanzee såg helt oberörd ut då han skar mållinjen på 1.10,1/1 609 meter.
Tiden är den snabbaste Gimpanzee tvingats att trava under sin perfekta karriär som inbringat över sju miljoner kronor.
Men trots att han aldrig förlorat så lär Gimpanzee få finna sig i att slå ur underläge i Hambletonian om två veckor.
Stallkamraten Greenshoe har nämligen sprungit betydligt snabbare tider och utgör tillsammans med svenskfödde Green Manalishi en supertrio som har alla chanser att ge Marcus Melander hans första seger i världens största treåringslopp.

Robin Johansson, Kanal 75


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det n&aum..


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.
Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det närmaste man kommer en ren uthållighetstävling inom svensk travsport.
Nu blev årets upplaga ganska odramatisk sedan favoriten Short In Cash tidigt placerats i ledningen av Björn Goop som sedan tillåtits anföra i jämn 1.17-fart.
- Det är svårt att beräkna hur långsam banan är, men det kändes som ett bra tempo. Sedan ökade vi, förklarade Goop som redan i slutsvängen kunde kosta på sig en tumme upp mot stallbacken.
- Det var till skötaren. Jag kände att jag hade mycket krafter kvar i det läget. Det här var roligt, det är en väldigt kraftfull häst som haft mycket galopper och varit väldigt osäker. Vi har jobbat honom mycket tillsammans med andra hästar och han har blivit modigare hela tiden, förklarade Goop om femåringen som i fjol var finalist i såväl Europaderbyt som Breeders Crown, men nu fick sin största prischeck hittills på 200 000 kronor.

Nolimitjimit tuffast i tre heat
Men två hästar fick faktiskt springa ännu längre under kvällen.
Asger Molar och Nolimitjimit vann varsitt heat av Travveckans lopp och fick därmed avrunda kvällen med en duell över 1 140 meter, där segern gick till den senare.
- Han gjorde allt rätt och var bäst idag, konstaterade Lugauer vars femåring fick åka hem med 150 000 kronor på fickan.
Att köra lopp med sexsiffrigt förstapris förbehållet b-tränade hästar hör verkligen inte till vanligheten. Det utmynnade i en rafflande kamp mellan två av landets främsta amatörstall där Tina Lisells Perfect Dynamite visade sig snäppet tuffare än Berne Gustafssons Wellino Avenue.
Lika mycket pengar stod på spel för fyraåringarna när Frode Hamres M.S.Triple J. visade sig överlägsen från ledningen för Erik Adielsson.
Tvååringspremiären blev rumphuggen med fyra deltagare och två galoppörer. I den återstående duon visade sig Mizita Sound bäst, vilket kusken och tränaren Anders Zackrissons firade med en segergest.
- Det är alltid något extra med tvååringar och just tvååringspremiären är lite extra spänning. Nu kan vi fortsätta drömma, sade Zackrisson som samtidigt avslöjade att hästens storebror tillika stallets stjärna Devil Sound kommer att vara borta från travbanorna en längre tid.
- Han har tyvärr blivit skadad. Vi får sikta på nästa år, så illa är det.
V64-raden betalade 9 491 kronor för sex rätt och nu fortsätter helgen på Axevalla med dubbla V75-omgångar och söndagens höjdpunkt Stochampionatet.

Robin Johansson, Kanal 75


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent. Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.Pär Hedberg har gjort det ti..


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent.
Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.
Pär Hedberg har gjort det till en vana att vinna V75 under stochampionatslördagen.
Skillnaden i år är att hans hästar är mindre betrodda på förhand.
Men det hindrar inte hemmatränaren från att andas optimism.
Först ut i duon är 3 Gun Palema (V75-2) som startat sparsamt i år och senast återkom efter kortare uppehåll, men galopperade bort sig.
- Hon blev lite åtgärdad efter det loppet och känns som hon ska igen. Jag kanske hade hoppats ge henne ett lopp i kroppen inför det här, men samtidigt brukar hon fungera bra efter lite uppehåll också, säger Hedberg om hästen som bara travat i ledningen en gång och då tog karriärens största seger i ett V75-lopp som likt lördagens uppgift hade 125 000 kronor i förstapris.
- Det är inte omöjligt att hon kan komma till ledningen här också. Kliver hon bara iväg ur volten så brukar hon kunna vara kvick ut. Skulle hon få sitta där och hålla sitt tempo, öka farten lite allteftersom, då blir det intressant. Hon kommer att tävla barfota fram och med helstängt huvudlag precis som på sistone.

Hittat formen med lopp i kroppen
En ännu större överraskning vore 12 Bålsta Palema (V75-4) om han skulle lyckas upprepa triumfen från två år sedan. Den forne segerstaplaren har inte besökt vinnarcirkeln sedan april i fjol, men var duktig som tvåa i sin senaste start.
Var det vändningen?
- Det känns som det. Hästen fick en rejäl vila och har två lopp i kroppen efter det, nu ska formen sitta där. Insatsen senast var ett riktigt fall framåt. Voltstart brukar fungera jättebra, han är snabb ut och borde få en bra position. Stämmer det för honom så tycker jag inte att han är så mycket sämre än någon annan i loppet, med rätta ryggar och lite fart så kanske han kan dyka upp i tätstriden.
Vem har bäst chans?
- Jag tycker att det är jämna chanser. Ingen är väl jättehet, men kanske är det lite fördel för Gun, säger Pär Hedberg.

Kanal 75


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot J..


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot Jan Schön och enligt uppgift träffade honom på benet.
Schön blev liggande på innerplan där han omgående togs hand om av sjukvårdspersonal, men fick vänta nästan en halvtimme på att ambulans skulle ankomma.
Tyson Rivner skenade under tiden flera varv runt banan innan han kastade sig mot staketet och fastnade en kort stund. Enligt veterinären på plats klarade sig hästen utan några synliga skador.

Kanal 75


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo..


Efter att ha tvingats underskrida gällande svenska rekord utanpå ledaren två starter i rad så fick fyraåringsfantomen Attraversiamo en betydligt behagligare resa till torsdagens triumf på Bergsåker.
Kanske lite för behaglig.
- Hästen öppnade jättefint, men redan efter 75 meter så tror han att han är på dagis. Jag försöker vara snäll och vill inte köra 1.10 full väg varje gång, men idag var han inte riktigt på jobbet. Han gjorde det bara på talang, förklarade Adielsson sedan han fått se avståndet till frenetiskt spurtande Even’s Cool Boy krympa dramatiskt samtidigt som han själv hade fullt sjå med att köra rakt fram över upploppet.
- Han är så otroligt ofokuserad när han springer först. Det är konstigt, han är bättre när han går i dödens och har någon att gå på. Annars fungerade barfotabalansen jättefint. Han kan definitivt vinna derbyt, men jag tror att han har en framtid efter det också och ser verkligen fram emot att få spendera mer tid med den här hästen, summerade Adielsson som kom i mål på, för Attraversiamo, lugna 1.12,3/2 140 meter autostart.

Minnesvärd duell
Kvällens andra storloppsvinnare från firma Adielsson/Svante Båth fick slita desto hårdare.
Power och Robert Bergh bjöd nämligen upp Global Adventure på en riktig Copiad/Pine Chip-duell 100 meter före klungan i finalen av Norrland Elitserie för treåringar.
Likt det legendariska Elitloppet 1994 var det ledaren som drog det längsta strået även om Power, till skillnad från Pine Chip, aldrig gav upp sitt envetna försök att komma förbi.
- Jag hade faktiskt en tanke på att släppa, men hästen kändes så ruggigt fin att det fick bli så här. De fick jobba för havren båda två och det är två riktigt fina individer, berömde Adielsson som även här landade på 1.12,3/2 140 meter autostart.
Samma segertid, men över halvvarvet längre distans, noterade Shocking Superman efter en mäktig långspurt för Emilia Leo i Norrländskt Varmblodsmästerskap.
- Jag har hållit den här hästen så högt och varit jättebesviken på mig själv att jag inte fått ut mer. Jag vet att han är så här bra, jublade tränaren Oscar Berglund.
En favoritbetonad V64-omgång betalade 1 265 kronor för sex rätt och såg 855 548 kronor gå vidare till fredagens övningar på Axevalla i form av jackpot.

Robin Johansson, Kanal 75


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm H&au..


För en månad sedan kom beskedet att Stefan Persson säljer stallet på Halmstadtravet för att bli privattränare åt Holm Hästgården AB, en pseudonym för Svensk Travsports ordförande Marjaana Alaviuhkola med barnen Pekka, Hanna och Maija Lähdekorpi.
Brytpunkten är 1 september, men av Perssons träningslista på 27 hästar att döma så blir det ingen långsam inbromsning.
- Ingen verkar vilja lämna, det är väl så trevligt att ha häst hos mig, säger Stefan Persson och skrattar innan han fortsätter:
- Det ska börja hända lite mer nästa vecka, då går ett antal hästar och sedan trappar vi ner undan för undan. Vi kommer att behålla ett par vi äger själv med min fru som ansvarig.
Stefan Perssons ansvar kommer istället att ligga på åtta tävlingshästar på Holm Hästgården, där han blir granne med Peter och Johan Untersteiner.
Men framförallt kommer han att gå från att vara egen tränare till anställd.
- Det är en omställning, jag har inte haft anställning sedan min tid som lärling hos Peter Untersteiner för 16 år sedan. Samtidigt är det en trygghet. Det är ett tufft klimat att vara tränare och ha ett eget stall med 46 boxar. Ekonomiskt blir det väldigt viktigt att ha hästar i boxarna, att varje skötare har fullt med passhästar. Det blir ett jäkla jagande efter hästar. Inför höstens auktioner så fanns det inget intresse från hästägarna att köpa nytt, det är klart att det spelade in i mitt beslut, säger Stefan Persson och förklarar vidare:
- Men det var flera saker spelade in samtidigt. Dels visade Jerry (Riordan) intresse av att köpa mitt stall. Samtidigt fick jag möjligheten att ta det här jobbet. Det kändes som att det fanns en mening med det.
Känns det vemodigt?
- Nej, det är ju absolut inte så att jag lägger av, det blir bara lite omstrukturering. Det tråkiga är att skiljas åt från personalen och hästägarna.

Vill köra mer åt andra
Faktum är att förändringen kan leda till att vi får se mer av Stefan Persson på travbanorna, inte mindre.
På torsdagen jubilerade han med 700 segrar i sulkyn och målet är att nå den åtråvärda tusenklubben inom en inte allt för avlägsen framtid.
- Nu kommer jag att få bättre förutsättningar att köra lopp åt andra. Har man många egna hästar under en tävlingsdag så sätter man mest fokus på det, i alla fall har det varit så för mig. Några av hästarna som lämnar nu kommer jag att fortsätta köra och jag kommer att finnas tillgänglig på banorna häromkring. Sedan får vi se hur många som vill använda mig som kusk. Jag har några amatörtränare jag brukar köra åt och det hoppas jag kunna fortsätta med i minst lika stor utsträckning som nu.
Trippeltravet på Axevalla inleds som alltid på fredagen där Persson har sex styrningar.
- Det är väl två hästar som jag har segerförhoppningar med. Bastian Boom (lopp 1) är en debutant från mitt eget stall som kvalade på bra sätt och är väl förberedd. It’s Time (lopp 4 och lopp 9) går bra varje gång startar i ett heatlopp där jag tycker att han ska kunna hävda sig väl.
Att vinna under stochampionatshelgen är nämligen något som Stefan Persson värdesätter lite extra.
- Visst är det så. Det här är den roligaste travhelgen på hela året. Under Sprintermästaren har jag alltid fullt upp hela helgen med hästägare och service i stallet. På Axevalla kan jag mer slappna av och vara lite som en besökare. Hela upplägget med campingen runt banan tycker jag är väldigt trevligt och det är alltid roligt att vinna några lopp inför den här publiken där jag känner många. Det är klart att vi brukar försöka vässa lite extra de här dagarna.
Förhoppningarna kring V75-seger knyts främst kring skadedrabbade 2 Man of Steel i V75-7.
- Det är lite samma upplägg som inför V75-loppet på Åby i fjol. Då hade han också varit blek i comebacken, men gjorde en ruskig prestation som trea. Vi maxar utrustningen med jänkarvagn, norskt huvudlag och barfota som den gången. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp, säger Stefan Persson.

 Det här berättar Stefan Persson om sina V75-hästar:
- 12 Digital Product (V75-1) var riktigt bra senast och jättenära att vinna en supersprint. Efter det har han siktats mot det här loppet då han är riktigt kvick i voltstart och därför var det ridå med spår 12. Det har slagit mig att försöka rygga springspårshästarna och chansa från start, men det behövs tur för att lyckas med en sådan taktik. Hästen gick med jänkarvagn för första gången på länge senast och sprang av glatta livet. Jag tror att han skulle hantera att gå med den från detta spår, men får ta ett snack med tränaren kring det. I övrigt ändrar vi inget och även om hästen har riktigt bra form är det svårt att tro på någon segerchans härifrån.
- 8 He´s A Diffacolt (V75-5) har gjort det bra varje gång sedan han kom till oss och jag var jättenöjd med prestationen senast också. Det blev körning 200 meter för länge och då kom mjölksyran till slut. Det är en hård häst som inte farit illa av det utan ska hålla sin goda form. Det ska bli kul att köra honom själv igen och vi har bra resultat tillsammans, men från det här spåret ser det jobbigt ut. Backar jag sist är vi i princip chanslösa så det lutar åt att jag laddar en bit med förhoppningen att slinka ner i position. Han duger i klassen, men läget gör att jag måste ligga lågt. Han har gått maxad i utrustning länge och vi ändrar inget på lördag.
- 2 Man of Steel (V75-7) har varit borta för en gaffelbansskada och när vi kände att han var på väg tillbaka för ett par månader sedan började vi snegla mot det här loppet. Jag tycker att han var blek i comebacken, men det var han även efter vinterträningen i fjol med liknande förberedelser. Då gick han framåt väldigt av genomköraren och jag hoppas på samma scenario i år. Han känns i alla fall väldigt bra i träningen nu och jag bedömer att formen ska vara likvärdig med tredjeplatsen i V75 på Åby då han gick ett ruggigt lopp. Den gången tävlade han med norskt huvudlag och barfota för första gången. Nu testar vi för andra gången med skillnaden att han får bakskor då hästen trampade igenom lite på Åby. Precis som då blir det jänkarvagn vilket är fjärde gången i karriären, de två tidigare var vid seger på Jägersro i december 2017 samt V75-finalerna på annandagen samma år då banan var dålig och hästen inte som bäst. Han är startsnabb utan att vara någon superblixt och minst lika bra bakifrån så jag kommer inte att ladda lika hårt som på Åby. Skulle vi ändå nå ledningen kommer jag inte ge ifrån mig den frivilligt. Jag är övertygad om att hästen gör en riktigt bra insats, så får vi se om det räcker mot de bästa i ett hårt lopp.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 2140/10 0 15.7g 598
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-9 Impression Impression   [s 5] 2140/10 5 14.0 261
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 Ametrin Ametrin   [s 6] 2640/7 0 15.4 40
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/5 3 15.8g 98
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-5 Al's Redhead Al's Redhead   [s 5] 2140/2 0 17.0 514
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 1640/5 1 14.4 14
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 5] 2140/9 4 14.2 29
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 1640/7 str
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 3] 2140/12 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-8 Impression Impression   [s 5] 2140/5 2 15.8 50
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-6 Estreem Estreem   [v 5] 2140/9 0 15.8 389
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-3 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2640/11 0 17.5 44
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/12 0 16.2g 305
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Peridot Peridot   [v 5] 2640/6 1 16.8 415
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 5] 2100/12 4 14.9 122
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 4] 2160/14 1 16.7 18
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/3 6 14.1 260
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/7 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 5] 2640/7 0 74
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-2 Ametrin Ametrin   [s 6] 2140/1 1 16.6 18
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2140/6 7 14.7 83
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-5 Ametrin Ametrin   [s 6] 2140/1 1 13.7 25
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/6 3 16.7g 35
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 5] 2160/4 5 15.7g 29
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-4 Largo Largo   [h 3] 2140/5 3 15.0 38
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Impression Impression   [s 5] 1640/1 str
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 1640/7 str
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-1 B.Dollar B.Dollar   [h 3] 2140/4 0 g 139
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-10 Ametrin Ametrin   [s 6] 2640/11 4 15.2 49
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/1 1 16.0 45
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/4 1 16.3 34
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-7 En Rico En Rico   [v 3] 2140/7 2 17.9 103
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 King Prince King Prince   [v 4] 2140/8 2 15.7 149
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-1 Largo Largo   [h 3] 2140/5 2 15.6 308
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2140/2 1 15.7 36
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-4 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/2 6 13.7 133
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Io Eld Io Eld   [s 6] 2140/10 5 13.9 242
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Ametrin Ametrin   [s 6] 2160/15 1 13.9 95
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/2 4 14.3 162
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/3 0 15.7 50
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-9 King Prince King Prince   [v 4] 2140/10 6 16.8 34
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2640/11 str
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/1 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 2160/8 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2640/2 0
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 2640/2 str
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-3 Mistral Skift Mistral Skift   [v 5] 2160/15 str
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 4] 1640/7 5 15.5 57
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-9 Mistral Skift Mistral Skift   [v 5] 2640/7 0 16.9g 388
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-8 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 1640/1 5 12.3g 43
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-8 Ametrin Ametrin   [s 6] 1640/7 5 11.3 171
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Peridot Peridot   [v 5] 1640/10 1 13.2 361
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/8 3 15.8 42
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-9 King Prince King Prince   [v 4] 2140/2 3 16.5 436
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-5 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/8 3 15.4 266
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Bambi Flash Bambi Flash   [s 4] 1640/4 6 15.2 122
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Sigel Garline Sigel Garline   [v 3] 2140/7 C 1 16.1 28
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Harry Ruda Harry Ruda   [h 4] 2140/10 D 4 15.7 857
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Largo Largo   [v 4] 2140/2 B 5 15.8 32
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/10 C 2 17.1 69
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/11 D 0 618
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-9 Epicus Epicus   [v 4] 2140/8 D 5 18.1 399
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Peridot Peridot   [v 6] 2140/12 B 0 g 368
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/4 B 1 12.4 52
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/1 D 0 17.1 48
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-1 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/1 B 5 17.8 92
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-3 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/11 D 2 17.3 430
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2160/9 B 0 17.1 105
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/11 D 7 13.8 1568
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/8 B 0 14.3 262
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Harry Ruda Harry Ruda   [h 4] 2160/15 D 1 16.1 391
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/7 C 3 16.6 64
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 3] 2140/7 C 0 g 35
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 4080/10 B 4 16.0 90
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/2 D 2 16.1 75
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/6 B 7 17.3g 22
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 4] 2140/3 B 6 19.0 62
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 7] 2640/6 D 0 16.6 634
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/10 D 5 16.4 94
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/4 C 0 12.1 185
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-2 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/9 B 0 g 62
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/9 C 0 24.6g 60
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Bambi Flash Bambi Flash   [s 5] 2160/10 C 7 17.2 45
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Clemenza Clemenza   [v 6] 2140/1 C 1 15.5 49
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/4 B 6 13.5g 79
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 4] 2140/5 B 2 14.3 310
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2160/7 C 0 14.9 263
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Peridot Peridot   [v 6] 2160/6 C 0 14.3 333
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Estreem Estreem   [v 6] 2140/8 D 6 14.1 194
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-2 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 1640/1 B 5 13.4 87
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/7 C 1 16.9 50
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-9 Largo Largo   [v 4] 1640/8 B 0 12.9 70
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/11 C 4 10.9 235
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/8 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/8 C 4 15.1 544
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/8 D 0 16.6 261
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/4 C 0 g 30
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/9 C 6 13.6 374
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/5 C 3 12.3 133
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-3 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 1640/4 D 0 14.9g 294
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/7 D str
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Estreem Estreem   [v 6] 2180/11 A 2 15.0 32
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/6 C 0 g 72
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Peridot Peridot   [v 6] 1640/6 D 5 12.5 522
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 4] 2140/6 C 4 18.4 39
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Largo Largo   [v 4] 2140/6 A 2 14.2 19
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-4 Peridot Peridot   [v 6] 2640/11 D 0 15.2 662
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2160/14 A 0 g 36
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-1 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/3 C 6 15.4 32
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-1 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/5 A 0 20.8g 112
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-12 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 3140/1 D 1 16.6 214
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-11 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/7 C 4 14.6 134
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/4 B 1 12.9 65
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Largo Largo   [v 4] 2640/3 A 6 16.6g 30
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/10 B 4 15.2 96
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2640/7 D 7 16.5 590
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-3 Peridot Peridot   [v 6] 2660/8 C 0 19.1g 332
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/6 C 0 13.9 136
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/4 C 5 17.0 64
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Largo Largo   [v 4] 2640/1 C 6 15.5 19
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2640/1 C 0 g 100
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2140/2 B 0 g 331
2016-07-13 2016-07-13 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/1 B 0 14.0 99
2016-07-13 2016-07-13 Visby-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/9 A 6 15.3 109
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1640/1 A 0 15.1g 29
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/2 A 2 10.7 29
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2640/2 D 1 15.1 56
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-3 Largo Largo   [v 4] 2160/9 A 1 15.3 29
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-1 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1660/5 A 1 13.3 96
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2160/10 A 0 14.8 69
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-6 Io Eld Io Eld   [s 7] 2640/8 C str
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 1640/3 A 3 13.9 35
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-1 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2160/7 A 3 15.0 33
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2680/7 B 4 14.6 31
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-9 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 1640/2 D 0 g 268
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 1640/11 B 1 14.3 96
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-6 Largo Largo   [v 4] 2140/2 B 1 13.9 43
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2640/7 B 3 16.4 58
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-2 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/9 A 6 13.9 73
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 5] 1640/11 B 4 12.3 92
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Tenzing Tenzing   [v 6] 3160/5 D 0 15.7 155
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 1640/9 B 0 13.9 90
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/5 B 0 16.1g 183
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-10 Peridot Peridot   [v 6] 2140/10 B 0 14.2 186
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Ekavir Ekavir   [v 5] 2160/11 A 4 15.7 55
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-4 Peridot Peridot   [v 6] 2640/4 C 3 15.9 84
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 King Prince King Prince   [v 5] 2140/2 A 5 15.1 55
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-1 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/4 C 1 14.4 156
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/7 A 0 14.3 33
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/1 B 0 13.4g 28
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/2 B 2 16.6 38
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-4 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 5] 2140/6 B 0 16.5g 51
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 1640/6 A 6 12.1 15
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/7 B 0 14.3g 215
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-1 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2160/8 C 2 14.9 205
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-10 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/5 B 3 12.5 68
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-5 King Prince King Prince   [v 5] 2140/3 C 2 13.6 42
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-4 Al's Redhead Al's Redhead   [s 6] 2140/10 D 0 14.9 988
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/1 B 6 14.7 151
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-7 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 5] 1640/7 B 0 g 95
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 Ekavir Ekavir   [v 5] 2140/10 B 5 13.8 93
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/8 B 6 12.8 291
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 King Prince King Prince   [v 5] 2140/6 C 2 15.3 117
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-4 Io Eld Io Eld   [s 7] 2140/1 C 5 15.0 146
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/8 C 0 13.3 29
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-4 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/6 C 2 11.2 18
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/10 A 2 13.2 65
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/3 C 1 13.6 111
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 2140/3 C 3 13.7 52
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/11 C 0 14.1g 116
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 3180/10 B 2 15.7 51
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2140/15 B 0 15.6 204
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-5 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/2 B 1 14.0 15
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/4 C 1 15.0 28
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-5 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/8 B 0 15.9g 156
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 King Prince King Prince   [v 5] 2140/11 B 5 15.6 197
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/2 A 2 13.4 52
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Impression Impression   [s 6] 2140/1 C 0 g 187
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-9 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/1 B 1 14.1 24
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/4 D 2 18.0 15
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/11 D 1 12.3 754
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 King Prince King Prince   [v 5] 2140/8 B 4 15.7 61
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-2 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 1640/1 B 4 13.8 94
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/7 D str
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Peridot Peridot   [v 6] 2640/1 C 0 324
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1640/8 C 2 14.3 160
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/7 D 0 15.4 587
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-3 King Prince King Prince   [v 5] 2140/11 A 2 15.7 47
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2640/1 B 6 16.6 50
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/8 D str
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/9 B 0 14.7 206
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/2 B 1 16.3 17
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-2 King Prince King Prince   [v 5] 2140/7 A 5 16.9g 61
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/9 D 6 15.6 270
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-3 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/8 B 4 17.7 161
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 5] 2160/8 D 0 19.6 392
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-8 Eileen Eileen   [s 3] 2140/5 B 2 21.4g 22
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 1640/4 C 0 g 18
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Largo Largo   [v 5] 2640/9 A 2 16.4 71
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 3] 2140/2 C 2 15.8 32
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/8 B 1 16.9 26
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/6 D 0 15.5 81
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2640/10 B 1 15.2 18
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/10 D 2 15.7 113
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-6 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/4 C 3 13.6 81
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/6 D 0 16.9 552
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-4 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2640/11 B 1 15.4 37
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/3 D 0 g 73
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-10 Electrical Electrical   [s 3] 1640/5 B 2 13.2 66
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/7 C 2 15.8 334
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-3 Eileen Eileen   [s 3] 2140/12 B str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/11 B 1 14.4 33
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 3140/5 C 0 16.0 377
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/4 C 0 12.0 62
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/7 B str
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-9 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/1 C 1 17.1 43
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 1640/3 B 0 13.2 174
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2640/11 B 2 14.7 221
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-3 Eileen Eileen   [s 3] 2140/8 B str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2160/9 B str
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-1 Elektra Elektra   [s 3] 2140/1 D str
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2160/9 B 0 16.2 82
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2100/12 C 7 12.8 676
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/11 D 2 16.0 39
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 1660/10 D 1 14.2 205
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-6 Largo Largo   [v 5] 2140/4 B 3 14.2 47
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-2 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 1640/11 B 7 14.8g 42
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/12 C 3 15.1 109
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 2140/3 D 0 485
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/7 C 3 11.1 86
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 1640/1 D 0 16.0g 385
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/4 D 0 20.9g 312
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-6 Largo Largo   [v 5] 1640/7 C 1 13.1 45
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 C 0 15.6 407
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-8 Largo Largo   [v 5] 2140/5 D 4 14.3 177
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/2 B 4 16.0 170
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/4 C 3 16.1 74
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/8 A 1 14.1 29
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/11 B 4 15.7 122
2017-08-19 2017-08-19 Romme-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/1 C 2 12.7 39
2017-08-19 2017-08-19 Romme-6 Elektra Elektra   [s 3] 1640/12 D 0 15.4g 703
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2160/9 A 6 17.2 180
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-9 Largo Largo   [v 5] 1640/8 A 5 14.1g 19
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-7 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 1640/4 C 2 13.5 20
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-6 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/1 C 0 16.3 184
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-3 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2140/9 D 3 14.1 464
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/14 A 8 16.2g 67
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2160/10 B 2 12.5 57
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-4 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/1 D 8 15.3 501
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-10 Elektra Elektra   [s 3] 1609/7 D 3 13.7 185
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/8 B 7 16.8 290
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2160/14 C 2 14.6 608
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-5 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/6 A 4 15.3 36
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/4 C str
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/4 C 2 16.3 93
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/10 B 6 10.6 143
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2160/14 C 0 15.0 379
2017-07-28 2017-07-28 Romme-5 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/4 D 0 15.2 433
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-3 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/11 B 0 17.4 231
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-8 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 D 6 14.8 561
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/5 B 4 10.4 41
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2160/4 C 4 17.5 104
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-3 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/12 C 8 16.4 577
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2120/4 B 0 g 21
2017-07-12 2017-07-12 Visby-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 1620/6 B 6 15.2 252
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2640/2 C 0 g 207
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/2 C 5 16.3 89
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/1 B 2 15.4 38
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-3 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/3 C 8 20.1g 78
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/11 A 3 15.2 21
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/1 B 6 13.3 35
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-8 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/6 D str
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 D 6 14.8 633
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/7 B 1 11.0 78
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/1 C 4 14.8 146
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 1640/11 B 0 g 196
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/4 D 5 17.6 800
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-1 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/5 D 0 g 242
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/12 C 0 13.8 324
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/8 B 2 18.6 50
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/12 B str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/9 C 4 14.4 108
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/5 C 3 17.5 73
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Elektra Elektra   [s 3] 2160/13 B 1 17.2 123
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/5 C 6 12.7 131
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/3 C 3 12.4 72
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 3] 2140/6 C 3 16.7 242
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/3 C 5 13.6 187
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/3 C 5 15.5 161
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-1 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/9 C 3 16.6 199
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Allegro Brick Allegro Brick   [v 5] 1640/3 C 8 16.5 94
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/3 C 5 15.9 188
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/6 C 2 19.3 15
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/1 D 0 g 25
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2640/4 C 3 17.5 17
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/10 A 3 15.0 94
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/6 C 4 10.6 260
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/9 B 3 17.6 58
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/9 B 5 12.6 352
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/1 D 4 18.8 74
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-8 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 1609/5 B 5 15.6 39
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/3 C 2 11.3 85
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/3 A 0 15.2g 18
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-1 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/8 D 3 16.6 117
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/9 C 0 15.6 152
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Elektra Elektra   [s 3] 2160/11 B 4 17.2 271
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/11 A 2 17.2 44
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/6 A 4 17.8 71
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Largo Largo   [v 5] 2140/2 D 5 14.6 176
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2680/6 B 1 14.5 19
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/10 B 6 13.0 148
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-11 Elektra Elektra   [s 3] 2140/8 C 0 17.2 227
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-11 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/12 D 0 14.4 583
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/1 B 0 17.6g 75
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/7 D 0 g 186
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/5 B 1 13.8 76
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-1 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/4 B 2 16.5 276
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/2 D 6 16.4 433
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-6 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/7 B 3 13.0 181
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Fuzz Fuzz   [v 8] 3140/10 B 0 16.8 178
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/5 C 0 16.5g 430
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/8 B 2 12.8 62
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/14 A 5 18.8 55
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/9 C 4 12.9 273
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 2140/9 C 0 16.7 269
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-6 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/10 D 5 15.0 1012
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-5 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/5 D 3 13.9 209
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 4] 2140/6 D 7 16.4 138
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/12 B 6 15.6g 47
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/3 D 0 16.1 586
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-3 Peridot Peridot   [v 7] 2640/6 B 0 17.4 779
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2160/8 D 6 13.3 191
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/2 B 5 13.3 224
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/8 C 6 16.7 317
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-1 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/2 D 6 18.5g 540
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/12 D str
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/8 C 2 17.8 262
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/2 A 7 16.8g 36
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/3 C 5 14.6 802
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/4 B 6 15.8 185
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-3 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 4] 2140/9 D 0 18.3 376
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-7 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/9 A 0 16.5 79
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-7 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/3 C 2 12.7 49
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Selfie Brodde Selfie Brodde   [v 3] 2140/8 D 0 g 50
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-2 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/11 A 1 15.0 39
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 1640/4 A 1 12.3 70
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2640/10 C 0 15.0 133
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-1 Real Caviar Real Caviar   [s 3] 2140/4 B 1 16.8 29
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/7 B 3 13.6 69
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2180/9 A 1 14.7 30
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/10 D 5 12.0 861
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-2 Real Caviar Real Caviar   [s 3] 2140/7 D 0 g 21
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-6 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/4 C 7 15.8 210
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-10 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/11 A 1 15.3 32
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/12 C 3 12.1 855
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-6 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2640/3 B 3 14.4 44
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/2 B 2 17.2 27
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-10 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 B 1 12.7 22
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-7 Selfie Brodde Selfie Brodde   [v 3] 2140/11 D 0 g 103
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-8 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2160/7 B 4 15.9 66
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-6 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/9 B 4 15.0 107
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-5 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/12 A str
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2640/12 C 4 15.3 526
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Largo Largo   [v 6] 1640/7 A 5 12.5 142
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 4] 2140/4 C 4 18.5 86
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/5 C 0 11.9 266
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-3 Bitter Tears Bitter Tears   [s 4] 2140/8 D 6 18.1 165
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Largo Largo   [v 6] 2160/9 A 5 14.1 30
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/10 B 5 13.2 136
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 A 1 15.2 56
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Hersey Boko Hersey Boko   [s 4] 2140/8 D 3 16.1 65
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 4] 2140/1 D 4 17.9 162
2018-09-14 2018-09-14 Romme-2 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/10 D 6 18.6 221
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-9 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/10 A 3 15.9 81
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 1640/3 C 3 11.2 54
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/10 A 6 14.6 162
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 4] 2160/8 B 0 15.2 128
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-3 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/2 D 0 21.1g 161
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-4 Editor Editor   [v 4] 2140/7 C 2 16.0 115
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-8 Largo Largo   [v 6] 2140/2 B 3 13.4 31
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/10 B 4 12.0 419
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 1640/5 B 0 14.1 63
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 B 1 10.7 16
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-6 Overhead Overhead   [s 6] 2140/4 D 4 14.5 358
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/2 B 0 13.0 97
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Elektra Elektra   [s 4] 2140/3 C 5 15.2 233
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Editor Editor   [v 4] 2140/9 B 2 16.6 87
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/9 C 3 14.3 295
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 A 4 12.9 45
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 A 3 10.2 59
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-9 Largo Largo   [v 6] 1640/4 D 6 11.6 194
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-10 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/7 B 7 13.1 108
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Editor Editor   [v 4] 2140/3 C 1 16.5 34
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-3 Bitter Tears Bitter Tears   [s 4] 2140/3 B 0 g 31
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2160/14 A 1 14.2 19
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/7 A str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 C 0 15.1 614
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-7 Elektra Elektra   [s 4] 2140/2 C 0 14.4 227
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-8 Largo Largo   [v 6] 3140/6 C 1 16.3 31
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 A 2 10.3 35
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2640/4 C 5 13.7 901
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/7 A 2 15.2 14
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-1 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/2 C 5 13.3 94
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/4 B 2 12.2 32
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-4 Electrical Electrical   [s 4] 2140/9 C 0 14.4 128
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2160/10 B 0 16.5 458
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 B 1 13.6 44
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/4 B 1 11.8 17
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/2 B 7 15.2g 79
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 1640/12 C 0 14.6 525
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-7 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/4 B 0 14.4 270
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-6 Elektra Elektra   [s 4] 2140/9 C 4 14.7 138
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-5 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 C 0 14.8g 261
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/4 B 1 12.2 53
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/1 C 0 10.8 272
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2160/6 D 5 15.1 245
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Elektra Elektra   [s 4] 2160/11 B 3 15.1 32
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/6 C 0 g 153
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-7 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/7 C 0 19.1g 446
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-3 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/5 D 8 17.2g 724
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-5 Electrical Electrical   [s 4] 2160/8 B 4 15.0 77
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-6 Largo Largo   [v 6] 1640/4 B 3 12.8 50
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-8 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 2140/4 B 4 13.8 219
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-4 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/6 D 6 18.6 240
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-8 Elektra Elektra   [s 4] 2640/7 B 8 15.9g 120
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-9 Tenzing Tenzing   [v 8] 1640/10 D 0 12.9 1123
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-15 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/8 B 6 13.2 211
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-3 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/4 B 1 9.7 50
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Eileen Eileen   [s 4] 2160/13 A 0 g 66
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/8 D 7 17.4 190
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Elektra Elektra   [s 4] 1640/9 C 3 13.6 93
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/1 C 2 14.4 27
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-10 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/1 C 6 16.9g 30
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 1640/9 B 2 13.5 37
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-2 Overhead Overhead   [s 6] 2140/1 D 4 16.2 39
2018-05-12 2018-05-12 Åby-5 Electrical Electrical   [s 4] 2140/1 B 0 g 132
2018-05-12 2018-05-12 Åby-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/11 C 0 11.8 1286
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-5 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1660/8 B 1 12.8 20
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/5 C 0 13.5 188
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/2 B 0 15.2 30
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/11 C 0 16.2g 86
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1609/3 B 2 10.0 38
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-10 Largo Largo   [v 6] 2100/8 D 6 13.1 249
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-2 Overhead Overhead   [s 6] 2140/10 C 2 16.7 1326
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 1640/1 D 4 13.2 127
2018-04-27 2018-04-27 Åby-4 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 D 1 13.6 441
2018-04-27 2018-04-27 Åby-6 Elektra Elektra   [s 4] 2140/8 C 0 15.0 407
2018-04-27 2018-04-27 Åby-8 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 C 4 12.9 246
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2160/4 D 0 14.4 531
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-6 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/9 B 2 12.3 92
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 1640/2 D 5 13.0 125
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-2 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/2 C 2 16.1 165
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-4 Medallion Medallion   [v 5] 2160/6 D 6 17.5 534
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-6 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/9 B 1 14.3 94
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2640/1 C 0 g 86
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/2 D 4 15.0 815
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/5 D 1 12.2 34
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-8 Electrical Electrical   [s 4] 2100/1 C 2 14.1 209
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/7 B 2 13.0 103
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/9 D 0 15.7 141
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Editor Editor   [h 4] 2140/3 B 3 17.6 62
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/3 C 3 13.2 81
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-6 Elektra Elektra   [s 4] 1640/2 C 0 14.0 117
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-8 Largo Largo   [v 6] 2640/5 C 1 14.8 43
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-5 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 3140/4 B 1 16.6 15
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-7 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/10 A 4 16.1 54
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 4] 2140/5 B 0 g 32
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/10 C 0 17.8 357
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-10 Electrical Electrical   [s 4] 2140/6 C 4 14.5 79
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-2 Editor Editor   [h 4] 2140/5 B 0 g 70
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-5 Elektra Elektra   [s 4] 2140/3 B 5 15.6 64
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-7 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 2640/9 C 5 16.2 345
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/3 C 1 13.6 47
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-4 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2100/7 C 4 17.1 118
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Medallion Medallion   [v 5] 2100/11 D 3 16.4 365
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Petite Marke Petite Marke   [s 5] 2140/4 B 0 18.2g 299
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 En Rico En Rico   [v 6] 1609/3 B 1 14.0 26
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-10 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2640/7 B 2 16.1 34
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 B 2 15.3 48
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-8 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 1640/8 B 3 13.4 184
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 2140/8 B 1 15.1 38
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-9 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/2 D 0 17.8g 358
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-1 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 4] 2140/6 C 0 g 34
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-3 Electrical Electrical   [s 4] 2140/5 C 3 15.3 111
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 C 1 15.3 49
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-8 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/10 C 5 15.7 530
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/4 C 5 16.8 366
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2660/6 B 1 16.2 15
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/6 A 1 14.3 21
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/12 C 3 16.2 696
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Electrical Electrical   [s 4] 2140/2 B 2 14.9 182
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 B 0 15.4 112
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-9 Largo Largo   [v 6] 2140/4 C 3 16.3 74
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-9 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/12 D 0 13.7 411
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 4] 2140/5 B 5 18.3 149
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Editor Editor   [h 4] 2140/7 C 4 17.9 68
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-2 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/10 A 1 16.4 35
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-4 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/2 B 2 17.9 16
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/9 C 2 16.1 53
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 1640/9 B 0 g 25
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-9 Largo Largo   [v 6] 2140/12 B 4 16.2 63
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2640/11 D 0 g 1194
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/2 D 4 17.5 81
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/8 D 6 18.3 872
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-9 Electrical Electrical   [s 4] 2140/3 C 0 15.7 71ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se