V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-5 Sultan Norrgård Sultan Norrgård   [v 3] 2140/8 B
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-10 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/8 B
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-2 One For All One For All   [v 3] 2140/11 D

Nyheter för travkusk


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som kö..


Farlander Am har gjort elva starter sedan han kom tillbaka till Johan Svenssons träning i mars tidigare i år. Det var nämligen Johan som körde in hästen som ettåring och därefter har Farlander Am varit i träning hos Magnus Dahlén. Hästen har gjort elva starter i sin nygamla regi sedan han började tävla för Svensson i maj i år. På elva starter har det blivit sex segrar, tre andraplatser och en tredjeplats. Med andra ord har han bara missat prispallen en enda gång.
– Farlander Am (V75-3) har inte gjort ett enda dåligt lopp och den enda plumpen i protokollet var när jag körde mig fast med honom i ett lopp över 1600 meter på Axevalla. Annars har han levererat toppinsatser varje gång, säger Johan Svensson.
– Hästen har varit ruggigt bra vid segrarna och även på Solvalla när han galopperade bort 60 meter och hämtade in nästan allt ändå och blev trea. För att inte tala om när han sprang 1.11,1 med punktering näst senast som tvåa. Då var han heroisk.

”Vet inte vad det är för häst egentligen”
Farlander Am vann det stora amatörloppet K.G.Bertmarks Minne under derbyhelgen för Johan Svensson. Det loppet ingick i V75 och därefter har det blivit ytterligare två segrar i travets elitserie. Mellan de loppen blev hästen tvåa på Jägersro då han alltså travade nya rekordet 1.11,1 – trots punktering.
– Senast så tänkte jag att nu blir det svettigt för honom när Stefan vred på varvet kvar. Men han var oerhört bra som bara avgjorde igen. Jag vet inte riktigt vad det är för häst egentligen. Han har liksom aldrig gått i botten någon gång. Han tar loppen väldigt bra och äter och dricker som han ska göra. Jag har ingenting att klaga på, säger Johan.

”Blir bara spänstigare och starkare i kroppen”
Johan Svensson är amatörtränare och samarbetar med hästägaren Erland Olsson. Han håller till på en gård mellan Halmstad och Falkenberg där han tränar hästarna.
På lördag väntar finaler i V75 på Solvalla. Farlander Am är andrahandsfavorit i Bronsdivisionen från spår tre bakom bilen. Den femårige valacken körs återigen av Stefan Persson, som Johan Svensson tidigare har varit lärling hos i sex år. Stefan fick köra senast när Johan var avstängd och får alltså chansen igen. Tränare Svensson berättar att han har kört ett skarpare banjobb med Farlander Am inför finalerna.
– Eftersom det har gått fyra veckor mellan starterna var jag inne förra fredagen och körde ett banjobb med hästen. Jag har aldrig gjort det tidigare och det var bara för att det gått lite lång tid mellan loppen. Jag körde 1.13,5 över 1600 meter med 1.10 sista 500 metrarna. Han sprang ensam och gick med järnskor och jag hade pisken under armen. Jag var väldigt nöjd med honom och han blir bara spänstigare och starkare i kroppen.
– Idag (torsdag) har han gått två intervaller och kändes smällfin. Jag tror att det här snabbare jobbet som gick har gjort honom gott och att han har blivit ännu rappare i benen.
– Det är ett par hästar i loppet som sticker ut, Cab Lane och min häst är ett par av dem. Stefan får bestämma taktiken men även om han går bra både i ledningen och bakifrån så tycker jag kanske att han är snäppet vassare i ryggar. Vi reser upp samma dag och gör inga ändringar, barfota runt om och jänkarvagn igen. Självklart måste det stämma men jag tror på bra chans igen, säger Johan Svensson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Felfri fyra starter i rad.Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lov..


Felfri fyra starter i rad.
Very Kronos tycks äntligen ha funnit den harmoni som gör att han börjat utvecklas till den elithäst han alltid lovat.
Genombrottet kom i SM på Åby då hästen dundrade runt i ledningen på världsrekordtid över lång distans.
Det följdes upp av en andraplats utvändigt om Cyber Lane och en ny spetsviktoria i senaste starten.
Från bakspår väntar emellertid ett annat upplägg på lördag vilket gör att tränaren Svante Båth inte vågar vara för optimistisk kring vinstchansen i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (V75-6).
- Hästen var jättefin senast, jag har varit jättenöjd med honom en längre tid. Jag hoppas att vi fortsätter på den inslagna vägen, fortsätter att vara med och tävla framförallt.
Vad säger du om uppgiften?
- Det blir väldigt tufft. Vi hade svårt att jobba ner Cyber Lane utvändigt för två starter sedan, nu får vi väl hålla tummarna för att de ska bråka lite där framme, då gynnar det oss. Skulle de inte göra det och Johan (Untersteiner) kan roffa åt sig ledningen då tror jag att det blir svårt.
Hur tänker du kring skorna den här gången?
- Det är sen höst. Jag har anmält barfota, men jag tror att det är lika stor chans eller risk att det blir skor. Vi har tänkt åka till Frankrike 19 december och då är jag lite mer mån om att det blir barfota på kolstybben där nere.
Påverkar det hur ni tänker kring upplägget på lördag?
- Nej, säger Svante Båth som startar ytterligare tre hästar på V75.

Sparade hovarna senast
Global Welcome går ut i samma lopp som Very Kronos från ett ännu tuffare utgångsläge.
- Han är lite bortlottad och hade behövt ett klart bättre spår. Vi gick lite all in med honom senast och tryckte av honom och han blev lite vass och het. Jag vet inte om det var därför som han pullade lite grann och kanske gjorde bort sig av den anledningen. Det är ett annat läge här, men skulle vi få pengar härifrån så är jag nöjd.
Mellby Hope står på startvolten i finalen av Diamantstoet (V75-4), men även här finns ett frågetecken.
- Hon blev struken för 14 dagar sedan då hon lyckades göra sig illa och fick en liten sårskada. Det har läkt nu, men hon stod över ett par tre jobb och det var väl inte optimalt. Det var lite synd för hon hade fin form innan. Hon är startsnabb och lättplacerad, det tror jag att vi kommer att tjäna fina pengar på, men jag tror inte att vi står emot allihop innan det är klart.
Mer uppåt är tongångarna kring Gazoline Mearas i V75-7.
- Vi trodde att vi hade en bra rygg senast som hade en dålig dag så vi åkte rakt bakåt och det blev ett glömlopp. Han hade gjort rätt så bra lopp innan och vi tävlade med skor senast just för att kunna köra barfota här och det ska vi göra. Det är några riktigt tuffa med så det känns lite långsökt att vi ska räcka hela vägen, men han är tillräckligt bra för att sluta bland de tre. Vi har laborerat lite med huvudlaget men någon form av stängt blir det alltid på honom.
Vem ser du som bästa chansen?
- Det måste vara Very Kronos ändå, säger Svante Båth.

Robin Johansson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade ..


Svenskduon spelades till favoriter i torsdagens inledande fyraåringslopp på Vincennes och tog också initiativet direkt då Goop skickade Aramis Bar till ledningen med Empire och Franck Nivard i rygg. Efter ett lugnt inledningsvarv så lyfte Nivard ut sin häst i andraspår vilket gav en rejäl temposkärpning 800 meter från mål.
In på upploppet var Aramis Bar slagen medan Empire utmanades av smygkörda hemmaskrällen Gemme de Busset och David Thomain som sluggade sig förbi i de sista stegen.
Tomas Malmqvists häst belönades med drygt 100 000 kronor för silvret medan likaledes danskfödde stallkamraten Eric the Eel fick ungefär en tredjedel så mycket för sitt fjärdepris.
Aramis Bar knep sistapengen som sjua.
Tiden för tätduon blev 1.14,3/2 850 meter.
I ett montélopp gjorde Giuseppe Lubranos urstarke Pacific Face andra starten på fransk mark.
Efter en solid insats skars mållinjen som fyra, men domarna gillade inte hur hästen rörde sig över upploppet och diskvalificerade för orent trav.

Robin Johansson, Kanal 75


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.Magen fungerade inte och trav..


Det var på torsdagsmorgonen som Catarina Norqvist märkte att hennes ögonsten From The Mine inte var sig själv.
Magen fungerade inte och travstjärnan visade symtom på kolik.
- Veterinär har gjort vad den kan men här uppe i norr finns inte samma hjälp att få som söderut. Vi har ingenstans att åka om han skulle behöva opereras. Just nu kan vi bara hålla tummarna, säger Catarina Norqvist.
Tidigare fanns så klinik med möjlighet att ta hand om hästar med kolik även i Umeå, men inte längre.
- Vi har ingen hjälp att få. Jag kan inte åka så långt söderut till kliniker där. Då är han död.
- Man snackar om hästvälfärd…, men det är inte okej att det inte finns någon klinik som kan göra buköppningar här uppe i norr längre, säger Catarina Norqvist upprört.
From The Mine skulle startat i Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst (gulddivisionens final) på lördag.
- En V75-final betyder såklart ingenting just nu. Nu handlar det bara om att inte förlora hästen… det är svårt att prata, säger Catarina Norqvist och samlar kraft.
- Nu har jag ändå nytta av att jag jobbat på IVA i fem år och jag är med From The Mine nu och övervakar honom. Veterinären har varit här och hästen står med bland annat dropp nu. Vi kan bara hoppas det ska gå bra, men just nu är jag livrädd att hästen ska dö.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsö..


Hallsta Lotus är ett av Sveriges bästa kallblod genom tiderna med 75 segrar och drygt tio miljoner kronor intjänat. Endast pappa Järvsöfaks har tjänat mer pengar. Hallsta Lotus var för övrigt från Järvsöfaks allra första kull födda 2000.
Hallsta Lotus första stora seger var Svenskt Kallblodsderby 2004 och sedan när han bemästrat överträningssymptom och samtidigt började tävla barfota efter sommaren 2009 klev han fram som kallblodens nya kung under första delen av 2010-talet. Hallsta Lotus vann bland annat Elitkampen 2010 och 2012, Svenskt Mästerskap 2010 och 2011 samt Nordiskt Mästerskap 2011, 2012 och 2014.
Ulf Ohlsson var den som körde Jan-Olov Perssons stjärna under de mest framgångsrika säsongerna.
Hallsta Lotus, som somnade in på torsdagen enligt hemmabanan Hagmyrens hemsida, kommer att få sin sista vila bredvid Järvsöfaks och halvbrorsan Faksen J:r i en minneslund intill Järvsöfaks hage.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.Men utvecklingen har dröjt och trän..


Som lillebror till kulldrottningen Tamla Celeber har Sidney Celeber haft blickarna på sig sedan födseln.
Men utvecklingen har dröjt och tränaren Roger Walmann valde att stå över kriteriekvalen för att istället matcha sin talang i enklare gäng.
När hästen på onsdagskvällen fick chansen att mäta sig med kulltopparna i Kriterierevanschen visade han sig emellertid räcka med råge och spurtade till seger efter en väl avvägd styrning från Örjan Kihlström.
- Han är jättestor och har varit lite seg att få igång. Nu verkar polletten ha trillat ner och han har lite mer koll på kroppen, så nu händer det grejer. Om han får vara frisk och får en bra vinterträning så tror jag att vi kommer ha roligt nästa år, konstaterade en lycklig skötare.
Förstapriset på 200 000 kronor nästan fördubblade prispengarna för treåringen som avrundade en omgång som länge såg ut att ge bottenutdelning.

Diskad måletta
Oaksrevanschen blev en uppvisning av M.T.Perette som klev till ledningen och dominerade varje meter för Mattias Djuse.
En prestation som gjorde sommarens E3-tvåa till miljonärska under sin första säsong på tävlingsbanan.
Diskvalifikationer av målettor är nästan aldrig odramatiska, men att Jamaica Boko störde utvändiga Angel From Above i sin iver att få fritt på upploppet var svårt att blunda för. Därmed gick segern till Fredrik Linders nerspeedade ledare Joy Frances Boko och Mika Forss.
Körande Kaj Widell var också sällsynt storsint då han erkände sitt misstag efter loppet.
- Det var små marginaler när jag gick ut, men vi touchade frambenet så det är inget att bråka om, konstaterade Widell.

”Aldrig visat det här”
Kvällens urladdning kom redan i epilogen där Flemming Jensen inte lämnade något åt slumpen bakom Eros Zola. Ledande Shapes fick utstå våldsam press vilket gav ett förstavarv under 1.10 och stumma ben, medan Eros Zola tuggade vidare utan att bli utmanad. 
- Han har aldrig varit så snabb från start och var väldigt gåvillig, lite för mycket faktiskt, jag hade ingen chans att ta upp. Han har aldrig visat det här, det var nytt för oss att han kan göra en sådan prestation, konstaterade Jensen.
Det var den första av tre raka favoritsegrar på Åby.
Elephant kördes till ledningen av Steen Juul medan Echelon (Jerry Riordan) och Victor Rosleff knep sin tredje raka Åbyseger - alla via via open stretch.
- Det är verkligen en häst som gillar open stretch. Det känns så i sista sväng, han blir mer och mer kaxig och bara väntar på att få gå ner, förklarade segerkusken.

Hög utdelning ändå
Skrällarna kom sent och den första signerades Jörgen Westholm som gästade Solvalla med en häst och resolut styrde till ledningen med Made of Stars, som aldrig släppte någon i närhet i ett rörigt lopp.
En ännu större knall var Oskar Svanbergs Global Unspoked som profiterade på hårt tempo och växlade hela fältet över upploppet för Kim Eriksson.
Kryddat med Sidney Celeber såg det till att värdet drog upp från 693 kronor efter fem avdelningar till en utdelning på V86 värd 113 021 för åtta rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 2140/10 0 15.7g 598
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-9 Impression Impression   [s 5] 2140/10 5 14.0 261
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 Ametrin Ametrin   [s 6] 2640/7 0 15.4 40
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/5 3 15.8g 98
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-5 Al's Redhead Al's Redhead   [s 5] 2140/2 0 17.0 514
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 1640/5 1 14.4 14
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 5] 2140/9 4 14.2 29
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 1640/7 str
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 3] 2140/12 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-8 Impression Impression   [s 5] 2140/5 2 15.8 50
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-6 Estreem Estreem   [v 5] 2140/9 0 15.8 389
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-3 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2640/11 0 17.5 44
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/12 0 16.2g 305
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Peridot Peridot   [v 5] 2640/6 1 16.8 415
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 5] 2100/12 4 14.9 122
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 4] 2160/14 1 16.7 18
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/3 6 14.1 260
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/7 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 5] 2640/7 0 74
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-2 Ametrin Ametrin   [s 6] 2140/1 1 16.6 18
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 5] 2160/4 5 15.7g 29
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2140/6 7 14.7 83
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-5 Ametrin Ametrin   [s 6] 2140/1 1 13.7 25
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/6 3 16.7g 35
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Impression Impression   [s 5] 1640/1 str
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-4 Largo Largo   [h 3] 2140/5 3 15.0 38
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 1640/7 str
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-1 B.Dollar B.Dollar   [h 3] 2140/4 0 g 139
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-10 Ametrin Ametrin   [s 6] 2640/11 4 15.2 49
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/1 1 16.0 45
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/4 1 16.3 34
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-7 En Rico En Rico   [v 3] 2140/7 2 17.9 103
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 King Prince King Prince   [v 4] 2140/8 2 15.7 149
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-1 Largo Largo   [h 3] 2140/5 2 15.6 308
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2140/2 1 15.7 36
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-4 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/2 6 13.7 133
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Io Eld Io Eld   [s 6] 2140/10 5 13.9 242
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Ametrin Ametrin   [s 6] 2160/15 1 13.9 95
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/3 0 15.7 50
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/2 4 14.3 162
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-9 King Prince King Prince   [v 4] 2140/10 6 16.8 34
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2640/11 str
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/1 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 2160/8 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2640/2 0
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 2640/2 str
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-3 Mistral Skift Mistral Skift   [v 5] 2160/15 str
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 4] 1640/7 5 15.5 57
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-9 Mistral Skift Mistral Skift   [v 5] 2640/7 0 16.9g 388
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-8 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 1640/1 5 12.3g 43
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-8 Ametrin Ametrin   [s 6] 1640/7 5 11.3 171
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Peridot Peridot   [v 5] 1640/10 1 13.2 361
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/8 3 15.8 42
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Bambi Flash Bambi Flash   [s 4] 1640/4 6 15.2 122
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-9 King Prince King Prince   [v 4] 2140/2 3 16.5 436
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-5 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/8 3 15.4 266
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Sigel Garline Sigel Garline   [v 3] 2140/7 C 1 16.1 28
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Harry Ruda Harry Ruda   [h 4] 2140/10 D 4 15.7 857
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Largo Largo   [v 4] 2140/2 B 5 15.8 32
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/10 C 2 17.1 69
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/11 D 0 618
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-9 Epicus Epicus   [v 4] 2140/8 D 5 18.1 399
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Peridot Peridot   [v 6] 2140/12 B 0 g 368
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/1 D 0 17.1 48
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-1 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/1 B 5 17.8 92
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/4 B 1 12.4 52
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-3 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/11 D 2 17.3 430
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2160/9 B 0 17.1 105
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/11 D 7 13.8 1568
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/8 B 0 14.3 262
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Harry Ruda Harry Ruda   [h 4] 2160/15 D 1 16.1 391
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/7 C 3 16.6 64
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 3] 2140/7 C 0 g 35
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 4080/10 B 4 16.0 90
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/2 D 2 16.1 75
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/6 B 7 17.3g 22
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 4] 2140/3 B 6 19.0 62
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 7] 2640/6 D 0 16.6 634
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/10 D 5 16.4 94
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-2 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/9 B 0 g 62
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/4 C 0 12.1 185
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/9 C 0 24.6g 60
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Bambi Flash Bambi Flash   [s 5] 2160/10 C 7 17.2 45
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Clemenza Clemenza   [v 6] 2140/1 C 1 15.5 49
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/4 B 6 13.5g 79
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 4] 2140/5 B 2 14.3 310
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2160/7 C 0 14.9 263
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Peridot Peridot   [v 6] 2160/6 C 0 14.3 333
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Estreem Estreem   [v 6] 2140/8 D 6 14.1 194
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-2 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 1640/1 B 5 13.4 87
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/7 C 1 16.9 50
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-9 Largo Largo   [v 4] 1640/8 B 0 12.9 70
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/11 C 4 10.9 235
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/8 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/8 C 4 15.1 544
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/5 C 3 12.3 133
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-3 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 1640/4 D 0 14.9g 294
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/8 D 0 16.6 261
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/4 C 0 g 30
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/9 C 6 13.6 374
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/7 D str
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Estreem Estreem   [v 6] 2180/11 A 2 15.0 32
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/6 C 0 g 72
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Peridot Peridot   [v 6] 1640/6 D 5 12.5 522
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 4] 2140/6 C 4 18.4 39
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Largo Largo   [v 4] 2140/6 A 2 14.2 19
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-4 Peridot Peridot   [v 6] 2640/11 D 0 15.2 662
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2160/14 A 0 g 36
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-1 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/3 C 6 15.4 32
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-1 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/5 A 0 20.8g 112
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/4 B 1 12.9 65
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Largo Largo   [v 4] 2640/3 A 6 16.6g 30
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-12 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 3140/1 D 1 16.6 214
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-11 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/7 C 4 14.6 134
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/10 B 4 15.2 96
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2640/7 D 7 16.5 590
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-3 Peridot Peridot   [v 6] 2660/8 C 0 19.1g 332
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/6 C 0 13.9 136
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/4 C 5 17.0 64
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Largo Largo   [v 4] 2640/1 C 6 15.5 19
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2640/1 C 0 g 100
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2140/2 B 0 g 331
2016-07-13 2016-07-13 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/1 B 0 14.0 99
2016-07-13 2016-07-13 Visby-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/9 A 6 15.3 109
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1640/1 A 0 15.1g 29
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-1 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1660/5 A 1 13.3 96
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/2 A 2 10.7 29
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2640/2 D 1 15.1 56
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-3 Largo Largo   [v 4] 2160/9 A 1 15.3 29
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2160/10 A 0 14.8 69
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-6 Io Eld Io Eld   [s 7] 2640/8 C str
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 1640/3 A 3 13.9 35
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-1 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2160/7 A 3 15.0 33
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2680/7 B 4 14.6 31
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-9 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 1640/2 D 0 g 268
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 1640/11 B 1 14.3 96
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-6 Largo Largo   [v 4] 2140/2 B 1 13.9 43
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2640/7 B 3 16.4 58
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-2 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/9 A 6 13.9 73
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 5] 1640/11 B 4 12.3 92
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Tenzing Tenzing   [v 6] 3160/5 D 0 15.7 155
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 1640/9 B 0 13.9 90
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/5 B 0 16.1g 183
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Ekavir Ekavir   [v 5] 2160/11 A 4 15.7 55
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-10 Peridot Peridot   [v 6] 2140/10 B 0 14.2 186
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-4 Peridot Peridot   [v 6] 2640/4 C 3 15.9 84
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 King Prince King Prince   [v 5] 2140/2 A 5 15.1 55
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-1 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/4 C 1 14.4 156
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/7 A 0 14.3 33
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/1 B 0 13.4g 28
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/2 B 2 16.6 38
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-4 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 5] 2140/6 B 0 16.5g 51
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 1640/6 A 6 12.1 15
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/7 B 0 14.3g 215
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-1 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2160/8 C 2 14.9 205
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-10 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/5 B 3 12.5 68
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-5 King Prince King Prince   [v 5] 2140/3 C 2 13.6 42
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-4 Al's Redhead Al's Redhead   [s 6] 2140/10 D 0 14.9 988
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/1 B 6 14.7 151
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 Ekavir Ekavir   [v 5] 2140/10 B 5 13.8 93
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-7 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 5] 1640/7 B 0 g 95
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/8 B 6 12.8 291
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-4 Io Eld Io Eld   [s 7] 2140/1 C 5 15.0 146
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 King Prince King Prince   [v 5] 2140/6 C 2 15.3 117
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/8 C 0 13.3 29
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-4 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/6 C 2 11.2 18
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/10 A 2 13.2 65
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/3 C 1 13.6 111
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 2140/3 C 3 13.7 52
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/11 C 0 14.1g 116
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 3180/10 B 2 15.7 51
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2140/15 B 0 15.6 204
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-5 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/2 B 1 14.0 15
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/4 C 1 15.0 28
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-5 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/8 B 0 15.9g 156
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 King Prince King Prince   [v 5] 2140/11 B 5 15.6 197
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/2 A 2 13.4 52
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Impression Impression   [s 6] 2140/1 C 0 g 187
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-9 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/1 B 1 14.1 24
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/4 D 2 18.0 15
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/11 D 1 12.3 754
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 King Prince King Prince   [v 5] 2140/8 B 4 15.7 61
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-2 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 1640/1 B 4 13.8 94
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/7 D str
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Peridot Peridot   [v 6] 2640/1 C 0 324
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1640/8 C 2 14.3 160
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/7 D 0 15.4 587
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-3 King Prince King Prince   [v 5] 2140/11 A 2 15.7 47
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2640/1 B 6 16.6 50
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/8 D str
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-2 King Prince King Prince   [v 5] 2140/7 A 5 16.9g 61
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/9 B 0 14.7 206
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/2 B 1 16.3 17
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/9 D 6 15.6 270
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-3 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/8 B 4 17.7 161
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 5] 2160/8 D 0 19.6 392
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 1640/4 C 0 g 18
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Largo Largo   [v 5] 2640/9 A 2 16.4 71
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-8 Eileen Eileen   [s 3] 2140/5 B 2 21.4g 22
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 3] 2140/2 C 2 15.8 32
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/8 B 1 16.9 26
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/6 D 0 15.5 81
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2640/10 B 1 15.2 18
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/10 D 2 15.7 113
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-6 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/4 C 3 13.6 81
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/6 D 0 16.9 552
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-4 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2640/11 B 1 15.4 37
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/3 D 0 g 73
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-10 Electrical Electrical   [s 3] 1640/5 B 2 13.2 66
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/7 C 2 15.8 334
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-3 Eileen Eileen   [s 3] 2140/12 B str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/11 B 1 14.4 33
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 3140/5 C 0 16.0 377
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/4 C 0 12.0 62
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-9 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/1 C 1 17.1 43
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 1640/3 B 0 13.2 174
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/7 B str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2640/11 B 2 14.7 221
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-3 Eileen Eileen   [s 3] 2140/8 B str
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2160/9 B str
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-1 Elektra Elektra   [s 3] 2140/1 D str
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2160/9 B 0 16.2 82
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2100/12 C 7 12.8 676
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/11 D 2 16.0 39
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 1660/10 D 1 14.2 205
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-6 Largo Largo   [v 5] 2140/4 B 3 14.2 47
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-2 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 1640/11 B 7 14.8g 42
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/12 C 3 15.1 109
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 2140/3 D 0 485
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/7 C 3 11.1 86
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/4 D 0 20.9g 312
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-6 Largo Largo   [v 5] 1640/7 C 1 13.1 45
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 1640/1 D 0 16.0g 385
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 C 0 15.6 407
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-8 Largo Largo   [v 5] 2140/5 D 4 14.3 177
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/2 B 4 16.0 170
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/4 C 3 16.1 74
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/8 A 1 14.1 29
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/11 B 4 15.7 122
2017-08-19 2017-08-19 Romme-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/1 C 2 12.7 39
2017-08-19 2017-08-19 Romme-6 Elektra Elektra   [s 3] 1640/12 D 0 15.4g 703
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-3 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2140/9 D 3 14.1 464
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/14 A 8 16.2g 67
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2160/9 A 6 17.2 180
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-9 Largo Largo   [v 5] 1640/8 A 5 14.1g 19
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-7 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 1640/4 C 2 13.5 20
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-6 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/1 C 0 16.3 184
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2160/10 B 2 12.5 57
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-4 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/1 D 8 15.3 501
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-10 Elektra Elektra   [s 3] 1609/7 D 3 13.7 185
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/8 B 7 16.8 290
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2160/14 C 2 14.6 608
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-5 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/6 A 4 15.3 36
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/4 C str
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/4 C 2 16.3 93
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/10 B 6 10.6 143
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2160/14 C 0 15.0 379
2017-07-28 2017-07-28 Romme-5 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/4 D 0 15.2 433
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-3 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/11 B 0 17.4 231
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2160/4 C 4 17.5 104
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-8 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 D 6 14.8 561
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/5 B 4 10.4 41
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-3 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/12 C 8 16.4 577
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2120/4 B 0 g 21
2017-07-12 2017-07-12 Visby-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 1620/6 B 6 15.2 252
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2640/2 C 0 g 207
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/2 C 5 16.3 89
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/1 B 2 15.4 38
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-3 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/3 C 8 20.1g 78
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/11 A 3 15.2 21
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/1 B 6 13.3 35
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-8 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/6 D str
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 D 6 14.8 633
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-1 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/5 D 0 g 242
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/7 B 1 11.0 78
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/1 C 4 14.8 146
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 1640/11 B 0 g 196
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/4 D 5 17.6 800
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/8 B 2 18.6 50
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/12 C 0 13.8 324
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/12 B str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/9 C 4 14.4 108
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/5 C 3 17.5 73
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Elektra Elektra   [s 3] 2160/13 B 1 17.2 123
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/5 C 6 12.7 131
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/3 C 3 12.4 72
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 3] 2140/6 C 3 16.7 242
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/3 C 5 13.6 187
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/3 C 5 15.5 161
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-1 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/9 C 3 16.6 199
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Allegro Brick Allegro Brick   [v 5] 1640/3 C 8 16.5 94
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/3 C 5 15.9 188
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2640/4 C 3 17.5 17
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/10 A 3 15.0 94
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/6 C 2 19.3 15
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/1 D 0 g 25
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/6 C 4 10.6 260
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/9 B 3 17.6 58
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/9 B 5 12.6 352
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/1 D 4 18.8 74
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-8 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 1609/5 B 5 15.6 39
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/3 C 2 11.3 85
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/3 A 0 15.2g 18
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-1 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/8 D 3 16.6 117
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/9 C 0 15.6 152
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Elektra Elektra   [s 3] 2160/11 B 4 17.2 271
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/11 A 2 17.2 44
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2680/6 B 1 14.5 19
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/10 B 6 13.0 148
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/6 A 4 17.8 71
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Largo Largo   [v 5] 2140/2 D 5 14.6 176
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-11 Elektra Elektra   [s 3] 2140/8 C 0 17.2 227
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-11 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/12 D 0 14.4 583
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/1 B 0 17.6g 75
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/7 D 0 g 186
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/5 B 1 13.8 76
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-1 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/4 B 2 16.5 276
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/2 D 6 16.4 433
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-6 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/7 B 3 13.0 181
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Fuzz Fuzz   [v 8] 3140/10 B 0 16.8 178
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/5 C 0 16.5g 430
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/8 B 2 12.8 62
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/14 A 5 18.8 55
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/9 C 4 12.9 273
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 2140/9 C 0 16.7 269
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-6 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/10 D 5 15.0 1012
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 4] 2140/6 D 7 16.4 138
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-5 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/5 D 3 13.9 209
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/12 B 6 15.6g 47
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/3 D 0 16.1 586
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-3 Peridot Peridot   [v 7] 2640/6 B 0 17.4 779
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2160/8 D 6 13.3 191
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/2 B 5 13.3 224
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/8 C 6 16.7 317
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-1 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/2 D 6 18.5g 540
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/12 D str
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/8 C 2 17.8 262
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/2 A 7 16.8g 36
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/3 C 5 14.6 802
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/4 B 6 15.8 185
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-3 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 4] 2140/9 D 0 18.3 376
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-7 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/9 A 0 16.5 79
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-7 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/3 C 2 12.7 49
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Selfie Brodde Selfie Brodde   [v 3] 2140/8 D 0 g 50
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-2 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/11 A 1 15.0 39
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 1640/4 A 1 12.3 70
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2640/10 C 0 15.0 133
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-1 Real Caviar Real Caviar   [s 3] 2140/4 B 1 16.8 29
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/7 B 3 13.6 69
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2180/9 A 1 14.7 30
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/10 D 5 12.0 861
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-2 Real Caviar Real Caviar   [s 3] 2140/7 D 0 g 21
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-6 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/4 C 7 15.8 210
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-10 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/11 A 1 15.3 32
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/12 C 3 12.1 855
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-6 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2640/3 B 3 14.4 44
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/2 B 2 17.2 27
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-10 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 B 1 12.7 22
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-7 Selfie Brodde Selfie Brodde   [v 3] 2140/11 D 0 g 103
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-8 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2160/7 B 4 15.9 66
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-6 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/9 B 4 15.0 107
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-5 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/12 A str
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2640/12 C 4 15.3 526
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Largo Largo   [v 6] 1640/7 A 5 12.5 142
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 4] 2140/4 C 4 18.5 86
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/5 C 0 11.9 266
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-3 Bitter Tears Bitter Tears   [s 4] 2140/8 D 6 18.1 165
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Largo Largo   [v 6] 2160/9 A 5 14.1 30
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/10 B 5 13.2 136
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 A 1 15.2 56
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Hersey Boko Hersey Boko   [s 4] 2140/8 D 3 16.1 65
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 4] 2140/1 D 4 17.9 162
2018-09-14 2018-09-14 Romme-2 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/10 D 6 18.6 221
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-9 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/10 A 3 15.9 81
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 1640/3 C 3 11.2 54
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/10 A 6 14.6 162
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 4] 2160/8 B 0 15.2 128
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-3 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/2 D 0 21.1g 161
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-4 Editor Editor   [v 4] 2140/7 C 2 16.0 115
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-8 Largo Largo   [v 6] 2140/2 B 3 13.4 31
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/10 B 4 12.0 419
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 1640/5 B 0 14.1 63
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 B 1 10.7 16
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-6 Overhead Overhead   [s 6] 2140/4 D 4 14.5 358
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/2 B 0 13.0 97
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Elektra Elektra   [s 4] 2140/3 C 5 15.2 233
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Editor Editor   [v 4] 2140/9 B 2 16.6 87
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/9 C 3 14.3 295
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 A 4 12.9 45
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 A 3 10.2 59
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-9 Largo Largo   [v 6] 1640/4 D 6 11.6 194
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-10 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/7 B 7 13.1 108
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Editor Editor   [v 4] 2140/3 C 1 16.5 34
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-3 Bitter Tears Bitter Tears   [s 4] 2140/3 B 0 g 31
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2160/14 A 1 14.2 19
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/7 A str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 C 0 15.1 614
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-7 Elektra Elektra   [s 4] 2140/2 C 0 14.4 227
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-8 Largo Largo   [v 6] 3140/6 C 1 16.3 31
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 A 2 10.3 35
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2640/4 C 5 13.7 901
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/7 A 2 15.2 14
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-1 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/2 C 5 13.3 94
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/4 B 2 12.2 32
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-4 Electrical Electrical   [s 4] 2140/9 C 0 14.4 128
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2160/10 B 0 16.5 458
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 B 1 13.6 44
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/4 B 1 11.8 17
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/2 B 7 15.2g 79
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 1640/12 C 0 14.6 525
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-7 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/4 B 0 14.4 270
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-6 Elektra Elektra   [s 4] 2140/9 C 4 14.7 138
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-5 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 C 0 14.8g 261
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/4 B 1 12.2 53
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/1 C 0 10.8 272
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2160/6 D 5 15.1 245
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Elektra Elektra   [s 4] 2160/11 B 3 15.1 32
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/6 C 0 g 153
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-7 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/7 C 0 19.1g 446
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-3 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/5 D 8 17.2g 724
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-5 Electrical Electrical   [s 4] 2160/8 B 4 15.0 77
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-6 Largo Largo   [v 6] 1640/4 B 3 12.8 50
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-8 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 2140/4 B 4 13.8 219
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-4 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/6 D 6 18.6 240
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-8 Elektra Elektra   [s 4] 2640/7 B 8 15.9g 120
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-9 Tenzing Tenzing   [v 8] 1640/10 D 0 12.9 1123
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-15 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/8 B 6 13.2 211
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-3 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/4 B 1 9.7 50
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Eileen Eileen   [s 4] 2160/13 A 0 g 66
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/8 D 7 17.4 190
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Elektra Elektra   [s 4] 1640/9 C 3 13.6 93
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/1 C 2 14.4 27
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-10 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/1 C 6 16.9g 30
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 1640/9 B 2 13.5 37
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-2 Overhead Overhead   [s 6] 2140/1 D 4 16.2 39
2018-05-12 2018-05-12 Åby-5 Electrical Electrical   [s 4] 2140/1 B 0 g 132
2018-05-12 2018-05-12 Åby-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/11 C 0 11.8 1286
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-5 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1660/8 B 1 12.8 20
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/5 C 0 13.5 188
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/2 B 0 15.2 30
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/11 C 0 16.2g 86
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1609/3 B 2 10.0 38
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-10 Largo Largo   [v 6] 2100/8 D 6 13.1 249
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-2 Overhead Overhead   [s 6] 2140/10 C 2 16.7 1326
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 1640/1 D 4 13.2 127
2018-04-27 2018-04-27 Åby-4 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 D 1 13.6 441
2018-04-27 2018-04-27 Åby-6 Elektra Elektra   [s 4] 2140/8 C 0 15.0 407
2018-04-27 2018-04-27 Åby-8 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 C 4 12.9 246
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2160/4 D 0 14.4 531
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-6 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/9 B 2 12.3 92
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 1640/2 D 5 13.0 125
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-2 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/2 C 2 16.1 165
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-4 Medallion Medallion   [v 5] 2160/6 D 6 17.5 534
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-6 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/9 B 1 14.3 94
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2640/1 C 0 g 86
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/2 D 4 15.0 815
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/5 D 1 12.2 34
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-8 Electrical Electrical   [s 4] 2100/1 C 2 14.1 209
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/7 B 2 13.0 103
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/9 D 0 15.7 141
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Editor Editor   [h 4] 2140/3 B 3 17.6 62
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/3 C 3 13.2 81
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-6 Elektra Elektra   [s 4] 1640/2 C 0 14.0 117
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-8 Largo Largo   [v 6] 2640/5 C 1 14.8 43
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-5 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 3140/4 B 1 16.6 15
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-7 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/10 A 4 16.1 54
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 4] 2140/5 B 0 g 32
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/10 C 0 17.8 357
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-10 Electrical Electrical   [s 4] 2140/6 C 4 14.5 79
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-2 Editor Editor   [h 4] 2140/5 B 0 g 70
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-5 Elektra Elektra   [s 4] 2140/3 B 5 15.6 64
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-7 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 2640/9 C 5 16.2 345
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/3 C 1 13.6 47
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-4 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2100/7 C 4 17.1 118
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Medallion Medallion   [v 5] 2100/11 D 3 16.4 365
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Petite Marke Petite Marke   [s 5] 2140/4 B 0 18.2g 299
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 En Rico En Rico   [v 6] 1609/3 B 1 14.0 26
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-10 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2640/7 B 2 16.1 34
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 B 2 15.3 48
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-8 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 1640/8 B 3 13.4 184
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 2140/8 B 1 15.1 38
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-9 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/2 D 0 17.8g 358
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-1 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 4] 2140/6 C 0 g 34
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-3 Electrical Electrical   [s 4] 2140/5 C 3 15.3 111
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 C 1 15.3 49
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-8 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/10 C 5 15.7 530
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/4 C 5 16.8 366
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2660/6 B 1 16.2 15
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/6 A 1 14.3 21
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/12 C 3 16.2 696
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Electrical Electrical   [s 4] 2140/2 B 2 14.9 182
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 B 0 15.4 112
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-9 Largo Largo   [v 6] 2140/4 C 3 16.3 74
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-9 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/12 D 0 13.7 411
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 4] 2140/5 B 5 18.3 149
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Editor Editor   [h 4] 2140/7 C 4 17.9 68
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-2 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/10 A 1 16.4 35
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-4 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/2 B 2 17.9 16
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/9 C 2 16.1 53
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 1640/9 B 0 g 25
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-9 Largo Largo   [v 6] 2140/12 B 4 16.2 63
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2640/11 D 0 g 1194
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/2 D 4 17.5 81
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/8 D 6 18.3 872
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-9 Electrical Electrical   [s 4] 2140/3 C 0 15.7 71
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-3 Epona Epona   [s 4] 2140/4 D 5 18.8 453
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-5 Epona Epona   [s 4] 2140/3 D 0 g 89
2020-11-18 2020-11-18 Solvalla-10 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/9 B 4 14.1 206
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-3 Epona Epona   [s 4] 2140/2 C 1 18.1 185
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-4 Real Caviar Real Caviar   [s 5] 2140/8 C 0 g 149
2020-10-05 2020-10-05 Mantorp-9 Ole Ole   [v 5] 2140/9 C 0 14.5 161
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-2 Magique A.F. Magique A.F.   [v 3] 2140/11 D 0 g 413
2020-09-08 2020-09-08 Eskilstuna-3 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2160/10 A 0 17.1 1254
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-4 Someone Skift Someone Skift   [s 4] 2140/8 D 0 16.4 1055
2020-09-07 2020-09-07 Färjestad-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 2140/1 C 3 12.8 111
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-4 Junior le Soleil Junior le Soleil   [v 5] 2160/10 B 5 16.2g 88
2020-08-26 2020-08-26 Solvalla-8 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 1640/6 C 1 12.6 52
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-6 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 7] 2140/6 C 5 13.4 92
2020-08-25 2020-08-25 Eskilstuna-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 7] 1640/12 B 0 g 196
2020-08-23 2020-08-23 Solvalla-4 Dear Matrix Dear Matrix   [s 4] 2140/9 C 0 16.9g 857
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-6 Real Caviar Real Caviar   [s 5] 2160/8 C 0 14.5 89
2020-08-17 2020-08-17 Eskilstuna-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 7] 2640/7 C 0 16.3 211
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-3 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 3200/8 C 1 14.6 21
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-8 Junior le Soleil Junior le Soleil   [v 5] 2140/1 B 6 16.9 30
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-3 Selected News Selected News   [h 3] 2140/8 C 1 12.7 29
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-8 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/3 C 0 g 32
2020-08-10 2020-08-10 Solvalla-1 Q.Skift Q.Skift   [v 6] 2140/3 D 0 15.5g 1539
2020-08-05 2020-08-05 Mantorp-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 2140/9 D 0 13.6 659
2020-07-30 2020-07-30 Örebro-2 Real Caviar Real Caviar   [s 5] 2100/5 A 1 14.4 24
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-6 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/2 B 2 15.4 262
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-1 Harvard Student Harvard Student   [s 4] 2140/1 B 1 16.4 64
2020-07-08 2020-07-08 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 2120/2 B 3 12.4 73
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-3 Real Caviar Real Caviar   [s 5] 2140/10 A 1 13.7 48
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-7 Nicole Starsix Nicole Starsix   [s 4] 2140/5 C 0 g 74
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-12 Xanthis Euphoria Xanthis Euphoria   [s 4] 2140/5 B 7 17.5 58
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-7 Bella M.J. Bella M.J.   [s 6] 2140/1 B 0 15.7 24
2020-06-22 2020-06-22 Eskilstuna-9 Tricky Treat Tricky Treat   [v 4] 2140/3 A 2 15.7 19
2020-06-16 2020-06-16 Visby-4 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 10] 1620/8 B 2 11.9 67
2020-06-16 2020-06-16 Visby-6 Junior le Soleil Junior le Soleil   [v 5] 1620/10 C 8 16.7g 162
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-3 Golden News Golden News   [v 5] 2140/6 A 3 13.7 12ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se