V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Fa..


Det blev en rivig start på V64 under tisdagskvällen.
I det inledande tvååringsloppet gick det undan rejält från början. Favoriten Sayonara blixtrade direkt till ledningen och fick press genom svängen av utvändige Custom Chenal innan denne gled ner i rygg på ledaren. Första 500 metrarna travades efter snabba 1.10 – i ett tvååringslopp. Sayonara fick sedan dämpa tempot ordentligt och varvade på 1.17,4. Då lyfte Björn Goop ut Custom Cheval utvändigt om ledaren och det blev en duell på slutvarvet. Custom Cheval tryckte på hårt utvändigt och krossade ledaren. Sayonara var slagen in på upploppet men då kom istället dennes stallkamrat Vici Volantes (Fredrik Wallin tränar) farande. Han närmades sig Custom Cheval men segern var aldrig i fara. En ruggigt bra insats av hästen som tränas av Henry Rorgemoen i Norge. Vinnartiden blev 1.16,3/2140a på en kladdig bana, och förstapriset var 100 000 kronor. Vici Volantes blev tvåa och Sayonara höll till tredjeplatsen.
– Han har ju åkt dit på mållinjen ett par gånger och gjort jättebra lopp utan att förstå vad det går ut på. I dag kändes han mer fokuserad och förstod vad han skulle göra, sa Björn Goop.
– Det gick väldigt sakta efter ett varv och min häst är väldigt stark och vältränad. Jag gick ut för att köra i ett jämnt tempo på styrka än att köra på kort speed. Hästen är väldigt välutvecklad både fysiskt och psykiskt.

My New Chapter förkrossande överlägsen
I V64-avslutningen fick publiken se en imponerande uppvisning av My New Chapter och Jorma Kontio. Hästen gjorde andra starten i sin nya regi Timo Nurmos och det blev en överlägsen seger. Ifrån sina 20 meters tillägg forcerade Kontio My New Chapter till ledningen efter ett varv och sedan var det bara en häst på banan. Segermarginalen blev drygt 50 meter i mål och hästen såg i det närmaste okörd ut. Detta trots en suverän segertid på 1.13,9 över distansen 2160 meter i voltstart. Förstapriset var 60 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter o..


Prix de Bretagne är det första B-loppet inför Prix d’Amerique med en samlad prissumma på 110 000 euro. Distansen är 2700 meter och de tre främsta i loppet är direktkvalificerade till Prix d’Amerique. Det anmäldes 33 hästar och efter första strykningen under tisdagen återstår det 26 hästar. En av dem är den svenske derbyvinnaren Who’s Who som efter segern i Jubileumspokalen har tränats med sikte på en vinter i Frankrike. Tränaren Pasi Aikio uttalade tidigt att drömmen och målsättningen är att starta i Prix d’Amerieue, sista söndagen i januari. I lördags blev den femårige hingsten avelsvärderad och fick 83 poäng, vilket är ett högt skattat avelsvärde. Nu finns han på plats på träningsanläggningen Grosbois utanför Paris.
– Who’s Who åkte ner i söndags och kom fram måndag morgon. Nu är han på plats hos Ron Kuiper på Grosbois och allt har gått bra så här långt. Resan gick bra och hästen har ätit och druckit som han ska, säger Pasi Aikio.
– Skötaren Jenny är med och hon kommer att köra Who’s Who lite under veckan. Men som det känns just nu så kommer han att starta på söndag.

”Har inte varit trött efter något lopp i år”
Who’s Who har gjort fem starter i år och tagit fyra segrar och en andraplats (tvåa i gulddebuten i Mantorp efter en vass spurt). Den största triumfen kom i Jubileumspokalen den 14 augusti och efter den miljonsegern har hästen inte startat.
– Allt har gått enligt planen så här långt i år. Han har gått i mål i alla lopp utan att vara trött och det har varit nyttigt för honom. Det första stora målet var Jubileumspokalen och därefter har hästen bara tränat. Han har fått mycket tung träning i tryckvagn och har även tränat lite lättare på slutet för att få ner hästen i fart och uppåt i form. Jag har kört ett 1.17,5-jobb över full distans på Solvalla med honom och då avslutade han sista varvet efter 1.14,6. Det gjorde han på ett bra sätt och det kändes som att han var på hugget.
– Hästen känns fin och alla förberedelser inför Frankrike har gått som det ska. Men han kommer inte att vara i någon toppform nu i det första loppet på söndag. Det saknas matchtempo eftersom han är så mycket tungt tränad så det är möjligt att han kan vara lite småseg. Vi får ta det här loppet lite som att han är med för att lära och Örjan får lägga upp hur han vill köra. Det lägger jag mig inte i men vi kommer att köra barfota runt om, säger Pasi Aikio.

Prix Tenor de Baune första huvudmålet
Who’s Who har sprungit in nästan sju miljoner kronor och mer kan det således bli i de penningstinna loppen på kolstybben på Vincennes. Planen är att hästen ska stanna i Paris hela vintern med sikte på de störta loppen. Bland annat Prix d’Amerique men det första stora målet är femåringsloppet Prix Tenor de Baune den 22 december.
– Det är huvudmålet i år att han ska vara i bra form till det stora femåringsloppet. Vinnaren i det loppet får också ett frikort till Prix d’Amerique. Hästen ligger väl på gränsen att komma med i Prix d’Amerique annars på intjänade pengar, men vill man vara helt säker måste man kvala in i något av B-loppen genom att vara bland de tre främsta. Jag kan inte vara annat än nöjd så här långt och det blir spännande, säger Aikio.
Den definitiva startlistan till Prix de Bretagne blir klar på torsdag. Med i startlistan än så länge är bland annat årets Prix d’Amerique-vinnare, Belina Josselyn.

Michael Carlsson, Kanal 75


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärns..


Peter Highness har en hel del att brås på härstamningsmässigt. Pappa är ingen mindre än Maharajah och mamma är stjärnstoet Camilla Highness. Den skadedrabbade valacken har tagit tid på sig och började inte tävla förrän i år som sexåring. Det har blivit fyra segrar och en andraplats på åtta starter och senast imponerade han vid en överlägsen seger. Trots en dryg inledning i tredjespår genom första kurvan innan ledningen kunde övertas, försvann han ifrån konkurrenterna till slut utan att förta sig.
– Peter Highness (V86-6) är en bra häst som jag tycker väldigt mycket om. Det finns en hel del utveckling kvar i honom innan taket är nått och kontot är fullt. Framförallt över längre distanser för han är mer stark än snabb än så länge. Han går fortsatt med skor och fast huva med gummitutar i så det finns flera växlar kvar att dra, säger Oskar Kylin Blom.
– Senast körde jag mest på safety i början för jag misstänkte att jag skulle få överta ledningen. Sedan pullade jag upp på mellanvarvet och fick köra ganska sakta innan jag drog på under slutvarvet. Då fick han löpa på lite och vann med gott om krafter kvar. När han har tagit sina segrar har han bara malt på hela vägen.

”Tror inte de vill ha mig utvändigt”
Onsdagens V86-omgång delas mellan Jägersro och Solvalla. Den kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 13 miljoner kronor enbart på åtta rätt. Peter Highness är andrahandsfavorit i skrivande stund i den sjätte avdelningen. Han har spår fyra på startvolten och distansen är 3140 meter.
– Jag tycker på förhand att det är bra chans att han får ledningen. De som är invändigt borde ha respekt för honom och släppa och det låter som att de ska göra det. Jag tror inte att de vill ha mig utvändigt för då kommer jag att hålla ett hårt och jämnt tempo. Får han ledningen så säljer han sig dyrt och då blir han svårslagen.
– Hästen känns fin hemma i träningen och precis likvärdigt som inför senaste starten. Men han är ingen häst som glänser direkt. Det kan vara lite galopprisk i första sväng men i volten är det inga problem. Enda gången var när han hade innerspår och blev utkörd när han inte ville volta. Men han öppnade bra från spår fyra på Färjestad så läget är inga problem. Det är bara in i första sväng man får passa honom litegrann. Vi gör inga ändringar utan skor runt om igen, säger Oskar Kylin Blom.

Michael Carlsson, Kanal 75


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett kn&a..


I början av oktober föll den framgångsrika montéryttaren Sofia Adolfsson av en häst under ett träningspass och skadade ett knä.
Efter sju veckor av vila och på senare tid hård träning är det nu dags för 28-åringen att göra comeback. Björn Goop har anmält stallets Shorthanded Jag till ett montélopp på Rommetravet fredag kväll och Sofia Adolfsson ska rida.
Samarbetet med stall Goop fortsätter.
- Det känns jättebra att jag ska få rida åt Björn. Han har alltid varit mig trogen och alltid satt upp mig i loppen när det varit läge och vi har haft ett jättebra samarbete. Travet rullar ju precis som vanligt även om inte jag är med. Jag märkte fort när jag var borta att jag skulle få jobba för att ta mig in igen och få rida i samma omfattning som jag gjorde innan skadan, säger hon.

Vill köra mer
Under Sofia Adolfsson bortavaro har Gävletravets Emilia Leo ryckt i montéligan. Leo har fram till 11 november tagit 47 segrar på 123 starter och ridit in 2,7 miljoner kronor.
Sofia Adolfsson innehar emellertid fortfarande andraplatsen i ligan med sina 27 segrar på 117 starter.
- Knäet känns jättebra och mitt mål är så klart att rida i den utsträckning jag gjorde förut, gärna utveckla det ytterligare och även köra mer lopp, inte bara rida.

En vinnarskalle
Örebrolicensierade Sofia Adolfsson inleder från ett åttondespår i voltstart i V64-2 på fredag kväll. Shorthanded Jag ska få prova monté för första gången i karriärens 37:e start.
- Jag tycker att loppet på fredag ser tufft ut. Det är duktiga tjejer som är med och rider och det är väldigt fina hästar, samtidigt som min häst är ett osynat kort i den här disciplinen. Men jag hoppas att min vinnarskalle ska räcka hela vägen. Jag kan i alla fall garantera att ingen i loppet kommer att vara mer taggad än jag i alla fall!

Mikael Wikner, Kanal 75


I Prix d’Amerique har han inte lyckats något vidare.Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb kan ändå komma att avsluta karriären i det lop..


I Prix d’Amerique har han inte lyckats något vidare.
Elitloppsvinnaren Ringostarr Treb kan ändå komma att avsluta karriären i det loppet i vinter.
För tidningen Travronden berättar tränaren  Jerry Riordan om planerna med hästen som kom tillbaka med besked i somras då det blev segrar i både Hugo Åbergs Memorial och Sundsvall Open Trot.
Ringostarr Treb fyller 10 år nästa gång och ska vara med en vinter till i Paris.
- Han kommer troligen att göra sitt första lopp i Prix du Bourbonnais den 8 december. Sedan blir det något lopp till innan han förhoppningsvis startar i Prix d’Amerique. Vilket i så fall skulle bli hans sista lopp i karriären, säger Jerry Riordan till Travronden.
Ringostarr Treb har ägnat sig åt avelsarbete och varvat det med tävling.
Den italienfödde hingsten har startat 94 gånger, tagit 33 segrar och tjänat 16,2 miljoner kronor.

Kanal 75


Truls Desserud är bonde nära i Drammen i Norge och har bara några mil till lördagens V75-tävlingar som avgörs på Bjerke tra..


Truls Desserud är bonde nära i Drammen i Norge och har bara några mil till lördagens V75-tävlingar som avgörs på Bjerke travbana i Oslo.
Gigant Invalley är född på gården i Prestfoss och rundar snart två miljoner kronor intjänat i karriären. Nio år gammal är hästen bättre än någonsin. Sju segrar på 13 starter har det blivit under säsongen och nästan 800 000 kronor intjänat.
- Fantastiskt. Han har ju alltid haft kroppen med sig men att han kunde bli så här bra var lite svårt att veta förstås. Han vann ju silverdivisionen på Åby i slutet av förra året och då minns jag att jag blev imponerad, säger Truls Desserud.
Jörgen Sjunnesson körde Gigant Invalley till hästens första större seger i ett försök i silverdivisionen på Åby i mitten av december i fjol.
Den mörkbrune hingsten var som vanligt snabb upp ur groparna den gången och tog ledningen. Sjunnesson valde sedan att släppa ifrån sig kommandot till favoritspelade Velvet Gio och tog open stretch-spåret till slut.

Storloppsvinnare i Norge
I påskas blev det seger i storloppet Klosterskogens Grand Prix från ledningen och i somras ännu en storloppstriumf då kusken Gunnar Austevoll körde spårsnålt med Gigant Invalley i Oslo Cup vilket resulterade in en överraskande seger mot eliten.
Segertiden 1.11,3 över 1609 meter.
- Han är snabb ut och har vunnit många lopp från täten men taktiken blir upp till Austevoll. Jag känner inte till de svenska hästarna så bra men vet att 2 Bafolo är startsnabb i alla fall men det ska mycket till om den ska ta en längd på min häst ändå, säger Truls Desserud.

”En startkatapult det här”
1609 meter är distansen i loppet för den högsta klassen (V75-3) i Oslo på lördag. Gunnar Austevoll lottades till innerspåret med Gigant Invalley och ska ses som spetsfavorit i loppet.
Johan Untersteiner lär dock ladda från sjundespåret med startraske Pastore Bob i loppet där ledningen som vanligt är guld värd.
Spetsstriden? Norske travjournalisten Even Elvenes spikar Gigant Invalley i tipset Fem tippar V75.
- Jag tror inte att Pastore Bob har något att säga till om när bilen släpper. Det är en startkatapult det här, säger Elvenes.

”Riktigt skitväder här”
Gigant Invalley har vunnit tre lite större lopp i hemlandet i år. Senast ledde nioåringen runt om i fotbollsprofilen Kniksens Äreslopp i Bergen.
Även då hade Gunnar Austevoll ett innerspår med nioåringen.
- Han var riktigt bra i Bergen. Det är ett riktigt skitväder här med snö just nu och jag vet inte hur det blir med veckans jobb som jag hade planerat till onsdag. Men formen är lika fin som vanligt och så här i början av veckan är allt bra i alla fall och jag tror på en bra insats igen. Han går som vanligt med skor på alla fyra, öppet huvudlag och jänkarvagn, slutar Truls Desserud.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 2140/10 0 15.7g 598
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-9 Impression Impression   [s 5] 2140/10 5 14.0 261
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-8 Ametrin Ametrin   [s 6] 2640/7 0 15.4 40
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/5 3 15.8g 98
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-5 Al's Redhead Al's Redhead   [s 5] 2140/2 0 17.0 514
2015-12-18 2015-12-18 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 1640/5 1 14.4 14
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 5] 2140/9 4 14.2 29
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 1640/7 str
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 3] 2140/12 str
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-8 Impression Impression   [s 5] 2140/5 2 15.8 50
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-6 Estreem Estreem   [v 5] 2140/9 0 15.8 389
2015-12-02 2015-12-02 Solvalla-3 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2640/11 0 17.5 44
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-8 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/12 0 16.2g 305
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-5 Peridot Peridot   [v 5] 2640/6 1 16.8 415
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 5] 2100/12 4 14.9 122
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 4] 2160/14 1 16.7 18
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-4 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/3 6 14.1 260
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/7 str
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 5] 2640/7 0 74
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-2 Ametrin Ametrin   [s 6] 2140/1 1 16.6 18
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-6 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2140/6 7 14.7 83
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-5 Ametrin Ametrin   [s 6] 2140/1 1 13.7 25
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/6 3 16.7g 35
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Love Younathan Love Younathan   [v 5] 2160/4 5 15.7g 29
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-8 Impression Impression   [s 5] 1640/1 str
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-4 Largo Largo   [h 3] 2140/5 3 15.0 38
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 1640/7 str
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-1 B.Dollar B.Dollar   [h 3] 2140/4 0 g 139
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-10 Ametrin Ametrin   [s 6] 2640/11 4 15.2 49
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/1 1 16.0 45
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/4 1 16.3 34
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-7 En Rico En Rico   [v 3] 2140/7 2 17.9 103
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-6 King Prince King Prince   [v 4] 2140/8 2 15.7 149
2015-10-28 2015-10-28 Solvalla-1 Largo Largo   [h 3] 2140/5 2 15.6 308
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-11 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2140/2 1 15.7 36
2015-10-27 2015-10-27 Eskilstuna-4 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 1640/2 6 13.7 133
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Io Eld Io Eld   [s 6] 2140/10 5 13.9 242
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-1 Ametrin Ametrin   [s 6] 2160/15 1 13.9 95
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-9 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/2 4 14.3 162
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 3] 2140/3 0 15.7 50
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-9 King Prince King Prince   [v 4] 2140/10 6 16.8 34
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-3 Cash Victory Cash Victory   [h 5] 2640/11 str
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2640/2 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/1 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Claude Guegan Claude Guegan   [v 6] 2160/8 0
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 2640/2 str
2015-10-07 2015-10-07 Solvalla-3 Mistral Skift Mistral Skift   [v 5] 2160/15 str
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-7 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 4] 1640/7 5 15.5 57
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-9 Mistral Skift Mistral Skift   [v 5] 2640/7 0 16.9g 388
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-8 Milton Sigel Milton Sigel   [h 5] 1640/1 5 12.3g 43
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-8 Ametrin Ametrin   [s 6] 1640/7 5 11.3 171
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-6 Peridot Peridot   [v 5] 1640/10 1 13.2 361
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-1 Ekavir Ekavir   [v 4] 2140/8 3 15.8 42
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-9 King Prince King Prince   [v 4] 2140/2 3 16.5 436
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-5 Noomi Skift Noomi Skift   [s 4] 2140/8 3 15.4 266
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-2 Bambi Flash Bambi Flash   [s 4] 1640/4 6 15.2 122
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-11 Sigel Garline Sigel Garline   [v 3] 2140/7 C 1 16.1 28
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-8 Harry Ruda Harry Ruda   [h 4] 2140/10 D 4 15.7 857
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-4 Largo Largo   [v 4] 2140/2 B 5 15.8 32
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-12 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/10 C 2 17.1 69
2016-11-26 2016-11-26 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/11 D 0 618
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-9 Epicus Epicus   [v 4] 2140/8 D 5 18.1 399
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-1 Peridot Peridot   [v 6] 2140/12 B 0 g 368
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/4 B 1 12.4 52
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-2 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/1 D 0 17.1 48
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-1 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/1 B 5 17.8 92
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-3 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/11 D 2 17.3 430
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2160/9 B 0 17.1 105
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-3 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/8 B 0 14.3 262
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/11 D 7 13.8 1568
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Harry Ruda Harry Ruda   [h 4] 2160/15 D 1 16.1 391
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/7 C 3 16.6 64
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 3] 2140/7 C 0 g 35
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 4080/10 B 4 16.0 90
2016-10-26 2016-10-26 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/2 D 2 16.1 75
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/6 B 7 17.3g 22
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-7 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 4] 2140/3 B 6 19.0 62
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-7 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 7] 2640/6 D 0 16.6 634
2016-10-05 2016-10-05 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 3] 2140/10 D 5 16.4 94
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/4 C 0 12.1 185
2016-09-24 2016-09-24 Solvalla-2 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/9 B 0 g 62
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-4 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/9 C 0 24.6g 60
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Bambi Flash Bambi Flash   [s 5] 2160/10 C 7 17.2 45
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Clemenza Clemenza   [v 6] 2140/1 C 1 15.5 49
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/4 B 6 13.5g 79
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-3 En Rico En Rico   [v 4] 2140/5 B 2 14.3 310
2016-09-16 2016-09-16 Solvalla-1 Kay Adams Kay Adams   [s 7] 2160/7 C 0 14.9 263
2016-09-14 2016-09-14 Solvalla-2 Peridot Peridot   [v 6] 2160/6 C 0 14.3 333
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-7 Estreem Estreem   [v 6] 2140/8 D 6 14.1 194
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-2 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 1640/1 B 5 13.4 87
2016-09-13 2016-09-13 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/7 C 1 16.9 50
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-9 Largo Largo   [v 4] 1640/8 B 0 12.9 70
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/11 C 4 10.9 235
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/8 C 4 15.1 544
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-2 En Rico En Rico   [v 4] 2140/8 C 0
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/9 C 6 13.6 374
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/5 C 3 12.3 133
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-3 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 1640/4 D 0 14.9g 294
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/8 D 0 16.6 261
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 3] 2140/4 C 0 g 30
2016-08-24 2016-08-24 Jägersro Trav-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2140/7 D str
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-12 Estreem Estreem   [v 6] 2180/11 A 2 15.0 32
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-9 Kapish G.L. Kapish G.L.   [v 3] 2140/6 C 0 g 72
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-7 Peridot Peridot   [v 6] 1640/6 D 5 12.5 522
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 4] 2140/6 C 4 18.4 39
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-3 Largo Largo   [v 4] 2140/6 A 2 14.2 19
2016-08-17 2016-08-17 Solvalla-4 Peridot Peridot   [v 6] 2640/11 D 0 15.2 662
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-8 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2160/14 A 0 g 36
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-1 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/3 C 6 15.4 32
2016-08-10 2016-08-10 Solvalla-1 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/5 A 0 20.8g 112
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-12 The Last Crown The Last Crown   [s 5] 3140/1 D 1 16.6 214
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-11 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/7 C 4 14.6 134
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/4 B 1 12.9 65
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-7 Largo Largo   [v 4] 2640/3 A 6 16.6g 30
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/10 B 4 15.2 96
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-4 Laila Rivner Laila Rivner   [s 6] 2640/7 D 7 16.5 590
2016-08-03 2016-08-03 Solvalla-3 Peridot Peridot   [v 6] 2660/8 C 0 19.1g 332
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/6 C 0 13.9 136
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-5 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 3] 2140/4 C 5 17.0 64
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Largo Largo   [v 4] 2640/1 C 6 15.5 19
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2640/1 C 0 g 100
2016-07-15 2016-07-15 Axevalla-3 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2140/2 B 0 g 331
2016-07-13 2016-07-13 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2140/1 B 0 14.0 99
2016-07-13 2016-07-13 Visby-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/9 A 6 15.3 109
2016-07-13 2016-07-13 Visby-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1640/1 A 0 15.1g 29
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/2 A 2 10.7 29
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-4 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 2640/2 D 1 15.1 56
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-3 Largo Largo   [v 4] 2160/9 A 1 15.3 29
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-1 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1660/5 A 1 13.3 96
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2160/10 A 0 14.8 69
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-6 Io Eld Io Eld   [s 7] 2640/8 C str
2016-06-21 2016-06-21 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 1640/3 A 3 13.9 35
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-1 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2160/7 A 3 15.0 33
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 2680/7 B 4 14.6 31
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-9 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 1640/2 D 0 g 268
2016-06-17 2016-06-17 Solvalla-3 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 4] 1640/11 B 1 14.3 96
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-6 Largo Largo   [v 4] 2140/2 B 1 13.9 43
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-3 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2640/7 B 3 16.4 58
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-2 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/9 A 6 13.9 73
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 5] 1640/11 B 4 12.3 92
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Tenzing Tenzing   [v 6] 3160/5 D 0 15.7 155
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 1640/9 B 0 13.9 90
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-1 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/5 B 0 16.1g 183
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-10 Peridot Peridot   [v 6] 2140/10 B 0 14.2 186
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-2 Ekavir Ekavir   [v 5] 2160/11 A 4 15.7 55
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-4 Peridot Peridot   [v 6] 2640/4 C 3 15.9 84
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 King Prince King Prince   [v 5] 2140/2 A 5 15.1 55
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-1 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/4 C 1 14.4 156
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/7 A 0 14.3 33
2016-05-04 2016-05-04 Solvalla-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/1 B 0 13.4g 28
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/2 B 2 16.6 38
2016-04-27 2016-04-27 Solvalla-4 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 5] 2140/6 B 0 16.5g 51
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 1640/6 A 6 12.1 15
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 2140/7 B 0 14.3g 215
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-1 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2160/8 C 2 14.9 205
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-10 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/5 B 3 12.5 68
2016-04-20 2016-04-20 Solvalla-5 King Prince King Prince   [v 5] 2140/3 C 2 13.6 42
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-4 Al's Redhead Al's Redhead   [s 6] 2140/10 D 0 14.9 988
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-2 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/1 B 6 14.7 151
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-7 Thaiger Exclusive Thaiger Exclusive   [v 5] 1640/7 B 0 g 95
2016-04-13 2016-04-13 Solvalla-2 Ekavir Ekavir   [v 5] 2140/10 B 5 13.8 93
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/8 B 6 12.8 291
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-4 Io Eld Io Eld   [s 7] 2140/1 C 5 15.0 146
2016-04-08 2016-04-08 Solvalla-1 King Prince King Prince   [v 5] 2140/6 C 2 15.3 117
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-4 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 1640/6 C 2 11.2 18
2016-04-05 2016-04-05 Eskilstuna-9 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/8 C 0 13.3 29
2016-04-04 2016-04-04 Mantorp-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 6] 1640/10 A 2 13.2 65
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/3 C 1 13.6 111
2016-04-02 2016-04-02 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 2140/3 C 3 13.7 52
2016-03-27 2016-03-27 Romme-9 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/11 C 0 14.1g 116
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 6] 3180/10 B 2 15.7 51
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-6 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 2140/15 B 0 15.6 204
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-5 Ametrin Ametrin   [s 7] 2140/2 B 1 14.0 15
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/4 C 1 15.0 28
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-5 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 5] 2140/8 B 0 15.9g 156
2016-03-23 2016-03-23 Solvalla-2 King Prince King Prince   [v 5] 2140/11 B 5 15.6 197
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-4 Cash Victory Cash Victory   [h 6] 1640/2 A 2 13.4 52
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-1 Impression Impression   [s 6] 2140/1 C 0 g 187
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-9 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2140/1 B 1 14.1 24
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-1 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/4 D 2 18.0 15
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-4 King Prince King Prince   [v 5] 2140/8 B 4 15.7 61
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-2 Mistral Skift Mistral Skift   [v 6] 1640/1 B 4 13.8 94
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/11 D 1 12.3 754
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/7 D str
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Peridot Peridot   [v 6] 2640/1 C 0 324
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 1640/8 C 2 14.3 160
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/7 D 0 15.4 587
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-3 King Prince King Prince   [v 5] 2140/11 A 2 15.7 47
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 5] 2640/1 B 6 16.6 50
2016-01-31 2016-01-31 Solvalla-10 Impression Impression   [s 6] 2140/8 D str
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-8 Peridot Peridot   [v 6] 1640/9 B 0 14.7 206
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-6 Ekavir Ekavir   [v 5] 2640/2 B 1 16.3 17
2016-01-06 2016-01-06 Solvalla-2 King Prince King Prince   [v 5] 2140/7 A 5 16.9g 61
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/9 D 6 15.6 270
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-3 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/8 B 4 17.7 161
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-2 En Rico En Rico   [v 5] 2160/8 D 0 19.6 392
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-8 Eileen Eileen   [s 3] 2140/5 B 2 21.4g 22
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 1640/4 C 0 g 18
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-3 Largo Largo   [v 5] 2640/9 A 2 16.4 71
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 3] 2140/2 C 2 15.8 32
2017-12-20 2017-12-20 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/8 B 1 16.9 26
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2640/10 B 1 15.2 18
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/10 D 2 15.7 113
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/6 D 0 15.5 81
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-6 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/4 C 3 13.6 81
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/6 D 0 16.9 552
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-4 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2640/11 B 1 15.4 37
2017-12-06 2017-12-06 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/3 D 0 g 73
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-10 Electrical Electrical   [s 3] 1640/5 B 2 13.2 66
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/7 C 2 15.8 334
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-3 Eileen Eileen   [s 3] 2140/12 B str
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/11 B 1 14.4 33
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 3140/5 C 0 16.0 377
2017-11-11 2017-11-11 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/4 C 0 12.0 62
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-9 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/1 C 1 17.1 43
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-6 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 1640/3 B 0 13.2 174
2017-11-10 2017-11-10 Solvalla-5 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/7 B str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-3 Eileen Eileen   [s 3] 2140/8 B str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2640/11 B 2 14.7 221
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2160/9 B str
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-1 Elektra Elektra   [s 3] 2140/1 D str
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2160/9 B 0 16.2 82
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2100/12 C 7 12.8 676
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/11 D 2 16.0 39
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 1660/10 D 1 14.2 205
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-6 Largo Largo   [v 5] 2140/4 B 3 14.2 47
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-2 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 1640/11 B 7 14.8g 42
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/12 C 3 15.1 109
2017-09-17 2017-09-17 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 2140/3 D 0 485
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/7 C 3 11.1 86
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-8 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/4 D 0 20.9g 312
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-6 Largo Largo   [v 5] 1640/7 C 1 13.1 45
2017-09-15 2017-09-15 Solvalla-4 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 1640/1 D 0 16.0g 385
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-8 Largo Largo   [v 5] 2140/5 D 4 14.3 177
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-3 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/2 B 4 16.0 170
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 C 0 15.6 407
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/4 C 3 16.1 74
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-3 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/8 A 1 14.1 29
2017-08-28 2017-08-28 Romme-6 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/11 B 4 15.7 122
2017-08-19 2017-08-19 Romme-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/1 C 2 12.7 39
2017-08-19 2017-08-19 Romme-6 Elektra Elektra   [s 3] 1640/12 D 0 15.4g 703
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2160/9 A 6 17.2 180
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-9 Largo Largo   [v 5] 1640/8 A 5 14.1g 19
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-7 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 1640/4 C 2 13.5 20
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-6 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/1 C 0 16.3 184
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-3 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2140/9 D 3 14.1 464
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-1 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2140/14 A 8 16.2g 67
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2160/10 B 2 12.5 57
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-4 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/1 D 8 15.3 501
2017-08-07 2017-08-07 Örebro-10 Elektra Elektra   [s 3] 1609/7 D 3 13.7 185
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/8 B 7 16.8 290
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2160/14 C 2 14.6 608
2017-08-04 2017-08-04 Solvalla-5 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/6 A 4 15.3 36
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/4 C str
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-3 Vanilla Streamline Vanilla Streamline   [s 6] 2160/4 C 2 16.3 93
2017-07-29 2017-07-29 Hagmyren-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/10 B 6 10.6 143
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2160/14 C 0 15.0 379
2017-07-28 2017-07-28 Romme-5 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/4 D 0 15.2 433
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-3 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/11 B 0 17.4 231
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-8 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 D 6 14.8 561
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/5 B 4 10.4 41
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-1 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2160/4 C 4 17.5 104
2017-07-14 2017-07-14 Axevalla-3 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/12 C 8 16.4 577
2017-07-12 2017-07-12 Visby-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2120/4 B 0 g 21
2017-07-12 2017-07-12 Visby-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 1620/6 B 6 15.2 252
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/2 C 5 16.3 89
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-4 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 4] 2640/2 C 0 g 207
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-6 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/1 B 2 15.4 38
2017-07-05 2017-07-05 Lindesberg-3 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/3 C 8 20.1g 78
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/11 A 3 15.2 21
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-3 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/1 B 6 13.3 35
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-8 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/6 D str
2017-06-24 2017-06-24 Rättvik-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/10 D 6 14.8 633
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/7 B 1 11.0 78
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-7 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/1 C 4 14.8 146
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 1640/11 B 0 g 196
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 3] 2140/4 D 5 17.6 800
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-1 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 3] 2140/5 D 0 g 242
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/8 B 2 18.6 50
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/12 C 0 13.8 324
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/12 B str
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-5 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/5 C 3 17.5 73
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-2 Elektra Elektra   [s 3] 2160/13 B 1 17.2 123
2017-06-06 2017-06-06 Lindesberg-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/9 C 4 14.4 108
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/5 C 6 12.7 131
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/3 C 3 12.4 72
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 3] 2140/6 C 3 16.7 242
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-5 Ekavir Ekavir   [v 6] 2140/3 C 5 13.6 187
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/3 C 5 15.5 161
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-1 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/9 C 3 16.6 199
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Allegro Brick Allegro Brick   [v 5] 1640/3 C 8 16.5 94
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/3 C 5 15.9 188
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-9 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/1 D 0 g 25
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-5 Milton Sigel Milton Sigel   [v 7] 2640/4 C 3 17.5 17
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-2 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2140/10 A 3 15.0 94
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-1 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/6 C 2 19.3 15
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/6 C 4 10.6 260
2017-05-10 2017-05-10 Solvalla-1 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/9 B 3 17.6 58
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-7 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/9 B 5 12.6 352
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-11 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 4] 2140/1 D 4 18.8 74
2017-04-27 2017-04-27 Örebro-8 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 1609/5 B 5 15.6 39
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 1640/3 C 2 11.3 85
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/3 A 0 15.2g 18
2017-04-26 2017-04-26 Solvalla-1 One Two Beat One Two Beat   [v 3] 2140/8 D 3 16.6 117
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/9 C 0 15.6 152
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 Elektra Elektra   [s 3] 2160/11 B 4 17.2 271
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-3 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/11 A 2 17.2 44
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-10 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/6 A 4 17.8 71
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-8 Largo Largo   [v 5] 2140/2 D 5 14.6 176
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2680/6 B 1 14.5 19
2017-04-14 2017-04-14 Eskilstuna-4 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/10 B 6 13.0 148
2017-04-12 2017-04-12 Solvalla-11 Elektra Elektra   [s 3] 2140/8 C 0 17.2 227
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-5 Orkidee Skift Orkidee Skift   [s 5] 2140/7 D 0 g 186
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-11 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/12 D 0 14.4 583
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/1 B 0 17.6g 75
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 1640/5 B 1 13.8 76
2017-04-05 2017-04-05 Solvalla-1 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/4 B 2 16.5 276
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-9 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/2 D 6 16.4 433
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-6 Ekavir Ekavir   [v 6] 1640/7 B 3 13.0 181
2017-04-04 2017-04-04 Eskilstuna-4 Fuzz Fuzz   [v 8] 3140/10 B 0 16.8 178
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-6 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/5 C 0 16.5g 430
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/8 B 2 12.8 62
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Strong Lady Edla Strong Lady Edla   [s 5] 2160/14 A 5 18.8 55
2017-03-25 2017-03-25 Mantorp-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2140/9 C 4 12.9 273
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-3 Elektra Elektra   [s 3] 2140/9 C 0 16.7 269
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-6 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/10 D 5 15.0 1012
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 4] 2140/6 D 7 16.4 138
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-5 Kay Adams Kay Adams   [s 8] 2140/5 D 3 13.9 209
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-3 Peridot Peridot   [v 7] 2640/6 B 0 17.4 779
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-7 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/12 B 6 15.6g 47
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-5 Laurentius Cash In Laurentius Cash In   [v 6] 2140/3 D 0 16.1 586
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2160/8 D 6 13.3 191
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-7 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/2 B 5 13.3 224
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 4] 2140/8 C 6 16.7 317
2017-03-15 2017-03-15 Solvalla-1 Eldorado B. Eldorado B.   [h 3] 2140/2 D 6 18.5g 540
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 4] 2140/12 D str
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-7 Elektra Elektra   [s 3] 2140/8 C 2 17.8 262
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Sigel Garline Sigel Garline   [v 4] 2140/2 A 7 16.8g 36
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 7] 2640/3 C 5 14.6 802
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-8 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 2140/4 B 6 15.8 185
2017-02-22 2017-02-22 Solvalla-3 Marguerite Julie Marguerite Julie   [s 4] 2140/9 D 0 18.3 376
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-7 Noomi Skift Noomi Skift   [s 6] 1640/9 A 0 16.5 79
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-7 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/3 C 2 12.7 49
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Selfie Brodde Selfie Brodde   [v 3] 2140/8 D 0 g 50
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-2 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/11 A 1 15.0 39
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 1640/4 A 1 12.3 70
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-10 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2640/10 C 0 15.0 133
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-1 Real Caviar Real Caviar   [s 3] 2140/4 B 1 16.8 29
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-10 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/7 B 3 13.6 69
2018-11-19 2018-11-19 Eskilstuna-12 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2180/9 A 1 14.7 30
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/10 D 5 12.0 861
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-2 Real Caviar Real Caviar   [s 3] 2140/7 D 0 g 21
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-6 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/4 C 7 15.8 210
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-10 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/11 A 1 15.3 32
2018-10-28 2018-10-28 Solvalla-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/12 C 3 12.1 855
2018-10-23 2018-10-23 Solvalla-6 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2640/3 B 3 14.4 44
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-3 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/2 B 2 17.2 27
2018-10-21 2018-10-21 Eskilstuna-10 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 B 1 12.7 22
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-7 Selfie Brodde Selfie Brodde   [v 3] 2140/11 D 0 g 103
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-8 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2160/7 B 4 15.9 66
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-6 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/9 B 4 15.0 107
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-5 Bella M.J. Bella M.J.   [s 4] 2140/12 A str
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-7 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2640/12 C 4 15.3 526
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-10 Largo Largo   [v 6] 1640/7 A 5 12.5 142
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-2 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 4] 2140/4 C 4 18.5 86
2018-09-30 2018-09-30 Solvalla-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/5 C 0 11.9 266
2018-09-26 2018-09-26 Solvalla-3 Bitter Tears Bitter Tears   [s 4] 2140/8 D 6 18.1 165
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-7 Largo Largo   [v 6] 2160/9 A 5 14.1 30
2018-09-17 2018-09-17 Eskilstuna-8 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/10 B 5 13.2 136
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-1 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 A 1 15.2 56
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-5 Hersey Boko Hersey Boko   [s 4] 2140/8 D 3 16.1 65
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-7 Born to Run G.G. Born to Run G.G.   [v 4] 2140/1 D 4 17.9 162
2018-09-14 2018-09-14 Romme-2 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/10 D 6 18.6 221
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-9 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 C 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/10 A 3 15.9 81
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 1640/3 C 3 11.2 54
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/10 A 6 14.6 162
2018-09-04 2018-09-04 Solvalla-9 Elektra Elektra   [s 4] 2160/8 B 0 15.2 128
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-3 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/2 D 0 21.1g 161
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-4 Editor Editor   [v 4] 2140/7 C 2 16.0 115
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-8 Largo Largo   [v 6] 2140/2 B 3 13.4 31
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-9 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/10 B 4 12.0 419
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 1640/5 B 0 14.1 63
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-5 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 B 1 10.7 16
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-6 Overhead Overhead   [s 6] 2140/4 D 4 14.5 358
2018-08-15 2018-08-15 Eskilstuna-7 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/2 B 0 13.0 97
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-13 Elektra Elektra   [s 4] 2140/3 C 5 15.2 233
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-6 Editor Editor   [v 4] 2140/9 B 2 16.6 87
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/9 C 3 14.3 295
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/4 A 4 12.9 45
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 A 3 10.2 59
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-9 Largo Largo   [v 6] 1640/4 D 6 11.6 194
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-10 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/7 B 7 13.1 108
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Editor Editor   [v 4] 2140/3 C 1 16.5 34
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-3 Bitter Tears Bitter Tears   [s 4] 2140/3 B 0 g 31
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-7 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2160/14 A 1 14.2 19
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-2 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/7 A str
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-5 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 C 0 15.1 614
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-7 Elektra Elektra   [s 4] 2140/2 C 0 14.4 227
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-8 Largo Largo   [v 6] 3140/6 C 1 16.3 31
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/7 A 2 10.3 35
2018-07-18 2018-07-18 Eskilstuna-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2640/4 C 5 13.7 901
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/7 A 2 15.2 14
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-1 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 1640/2 C 5 13.3 94
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-3 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/4 B 2 12.2 32
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-4 Electrical Electrical   [s 4] 2140/9 C 0 14.4 128
2018-07-09 2018-07-09 Eskilstuna-7 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2160/10 B 0 16.5 458
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 B 1 13.6 44
2018-07-04 2018-07-04 Lindesberg-9 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/4 B 1 11.8 17
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/2 B 7 15.2g 79
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-5 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 1640/12 C 0 14.6 525
2018-06-26 2018-06-26 Solvalla-7 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/4 B 0 14.4 270
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-6 Elektra Elektra   [s 4] 2140/9 C 4 14.7 138
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-5 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 C 0 14.8g 261
2018-06-23 2018-06-23 Rättvik-11 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/4 B 1 12.2 53
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-10 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/1 C 0 10.8 272
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-3 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2160/6 D 5 15.1 245
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-5 Elektra Elektra   [s 4] 2160/11 B 3 15.1 32
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/6 C 0 g 153
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-7 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/7 C 0 19.1g 446
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-3 Steve Bull Steve Bull   [v 3] 2140/5 D 8 17.2g 724
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-5 Electrical Electrical   [s 4] 2160/8 B 4 15.0 77
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-6 Largo Largo   [v 6] 1640/4 B 3 12.8 50
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-8 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 2140/4 B 4 13.8 219
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-4 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/6 D 6 18.6 240
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-8 Elektra Elektra   [s 4] 2640/7 B 8 15.9g 120
2018-05-29 2018-05-29 Eskilstuna-9 Tenzing Tenzing   [v 8] 1640/10 D 0 12.9 1123
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-15 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/8 B 6 13.2 211
2018-05-26 2018-05-26 Solvalla-3 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1640/4 B 1 9.7 50
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-1 Eileen Eileen   [s 4] 2160/13 A 0 g 66
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-2 Fairchild Fairchild   [s 3] 2140/8 D 7 17.4 190
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-6 Elektra Elektra   [s 4] 1640/9 C 3 13.6 93
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/1 C 2 14.4 27
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-10 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2140/1 C 6 16.9g 30
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 1640/9 B 2 13.5 37
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-2 Overhead Overhead   [s 6] 2140/1 D 4 16.2 39
2018-05-12 2018-05-12 Åby-5 Electrical Electrical   [s 4] 2140/1 B 0 g 132
2018-05-12 2018-05-12 Åby-11 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/11 C 0 11.8 1286
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-5 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1660/8 B 1 12.8 20
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-8 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/5 C 0 13.5 188
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/2 B 0 15.2 30
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-3 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/11 C 0 16.2g 86
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-7 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 1609/3 B 2 10.0 38
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-10 Largo Largo   [v 6] 2100/8 D 6 13.1 249
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-2 Overhead Overhead   [s 6] 2140/10 C 2 16.7 1326
2018-05-02 2018-05-02 Solvalla-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 1640/1 D 4 13.2 127
2018-04-27 2018-04-27 Åby-4 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 D 1 13.6 441
2018-04-27 2018-04-27 Åby-6 Elektra Elektra   [s 4] 2140/8 C 0 15.0 407
2018-04-27 2018-04-27 Åby-8 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 C 4 12.9 246
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2160/4 D 0 14.4 531
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-6 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/9 B 2 12.3 92
2018-04-24 2018-04-24 Solvalla-9 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 1640/2 D 5 13.0 125
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-2 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/2 C 2 16.1 165
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-4 Medallion Medallion   [v 5] 2160/6 D 6 17.5 534
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-6 Andy Pandy One Andy Pandy One   [v 5] 2140/9 B 1 14.3 94
2018-04-18 2018-04-18 Solvalla-9 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2640/1 C 0 g 86
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-4 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/2 D 4 15.0 815
2018-04-17 2018-04-17 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/5 D 1 12.2 34
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-8 Electrical Electrical   [s 4] 2100/1 C 2 14.1 209
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-6 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 1640/7 B 2 13.0 103
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-7 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/9 D 0 15.7 141
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-1 Editor Editor   [h 4] 2140/3 B 3 17.6 62
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/3 C 3 13.2 81
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-6 Elektra Elektra   [s 4] 1640/2 C 0 14.0 117
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-8 Largo Largo   [v 6] 2640/5 C 1 14.8 43
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-5 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 3140/4 B 1 16.6 15
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-7 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2160/10 A 4 16.1 54
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-3 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 4] 2140/5 B 0 g 32
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-6 Jolie Chanel Jolie Chanel   [s 5] 2140/10 C 0 17.8 357
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-10 Electrical Electrical   [s 4] 2140/6 C 4 14.5 79
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-2 Editor Editor   [h 4] 2140/5 B 0 g 70
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-5 Elektra Elektra   [s 4] 2140/3 B 5 15.6 64
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-7 One Two Beat One Two Beat   [v 4] 2640/9 C 5 16.2 345
2018-03-27 2018-03-27 Solvalla-8 Charrua Forlan Charrua Forlan   [v 8] 2140/3 C 1 13.6 47
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-4 Kay Adams Kay Adams   [s 9] 2100/7 C 4 17.1 118
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Medallion Medallion   [v 5] 2100/11 D 3 16.4 365
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-9 Petite Marke Petite Marke   [s 5] 2140/4 B 0 18.2g 299
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 En Rico En Rico   [v 6] 1609/3 B 1 14.0 26
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-10 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2640/7 B 2 16.1 34
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 4] 2140/7 B 2 15.3 48
2018-02-27 2018-02-27 Solvalla-8 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 1640/8 B 3 13.4 184
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-7 Largo Largo   [v 6] 2140/8 B 1 15.1 38
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-9 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/2 D 0 17.8g 358
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-1 Linneas Skyracer Linneas Skyracer   [s 4] 2140/6 C 0 g 34
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-3 Electrical Electrical   [s 4] 2140/5 C 3 15.3 111
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-4 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/2 C 1 15.3 49
2018-02-20 2018-02-20 Solvalla-8 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/10 C 5 15.7 530
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2140/4 C 5 16.8 366
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-6 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 2660/6 B 1 16.2 15
2018-02-10 2018-02-10 Solvalla-3 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/6 A 1 14.3 21
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-6 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/12 C 3 16.2 696
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-9 Electrical Electrical   [s 4] 2140/2 B 2 14.9 182
2018-02-07 2018-02-07 Solvalla-10 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/8 B 0 15.4 112
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-9 Largo Largo   [v 6] 2140/4 C 3 16.3 74
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-9 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/12 D 0 13.7 411
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-7 Electrical Electrical   [s 4] 2140/5 B 5 18.3 149
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Editor Editor   [h 4] 2140/7 C 4 17.9 68
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-2 Sigel Doc Sigel Doc   [s 5] 2140/10 A 1 16.4 35
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-4 Expresso Doc Expresso Doc   [v 4] 2640/2 B 2 17.9 16
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-6 Eldorado B. Eldorado B.   [h 4] 2140/9 C 2 16.1 53
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-8 Sigel Garline Sigel Garline   [v 5] 1640/9 B 0 g 25
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-9 Largo Largo   [v 6] 2140/12 B 4 16.2 63
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-10 Milton Sigel Milton Sigel   [v 8] 2640/11 D 0 g 1194
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-6 U.Bergs Svante U.Bergs Svante   [v 5] 2140/2 D 4 17.5 81
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Prince New Dawn Prince New Dawn   [v 9] 2640/8 D 6 18.3 872
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-9 Electrical Electrical   [s 4] 2140/3 C 0 15.7 71ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se