V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/5 A
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-1 Perfect Illusion Perfect Illusion   [v 3] 2140/12 D
2020-11-27 2020-11-27 Romme-2 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/8 D

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-7 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/2 5 13.9 207
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/9 6 36.1 536
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2140/5 0 16.9 303
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 Topfuel Topfuel   [s 6] 2640/9 0 19.1 1814
2015-12-18 2015-12-18 Romme-4 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 1640/5 4 14.6 153
2015-12-11 2015-12-11 Romme-9 O.F.V.Dream O.F.V.Dream   [h 8] 1640/10 5 13.3 688
2015-12-11 2015-12-11 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/5 0 18.2g 77
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2140/9 0 17.6g 701
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 4] 2160/14 2 16.9 138
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/3 1 17.9 68
2015-11-19 2015-11-19 Romme-2 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 1640/8 4 12.9 739
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Topfuel Topfuel   [s 6] 2140/9 3 17.9 360
2015-11-13 2015-11-13 Romme-5 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/5 3 17.0 124
2015-11-06 2015-11-06 Romme-9 Racing Hill Racing Hill   [v 7] 2140/9 6 15.4 102
2015-11-06 2015-11-06 Romme-8 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2640/4 0 17.3 640
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 3] 2140/2 0 22.0g 796
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/4 5 16.6 158
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-8 Believeinme Believeinme   [s 4] 2140/5 4 17.2 64
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2640/1 2 18.0 52
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-1 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 7] 2140/10 0 17.0 105
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Topfuel Topfuel   [s 6] 2140/11 7 17.5 573
2015-10-18 2015-10-18 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 3] 2140/7 0 20.0g 65
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/7 3 35.0 195
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 4] 2140/3 0 g 384
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-10 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/1 0 12.9 1211
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2160/13 0 15.7 437
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 7] 1640/8 4 14.6 37
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-2 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2140/8 0 15.7 503
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Topgear Topgear   [h 4] 2140/6 6 14.0 168
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 William Speed William Speed   [v 8] 2140/4 5 15.4 39
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/13 5 36.2 335
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 3] 2140/9 D 0 21.9 608
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/11 D 0 21.7g 323
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/6 C 6 12.9 102
2016-11-24 2016-11-24 Romme-3 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2660/9 D 0 16.8 1072
2016-11-24 2016-11-24 Romme-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/8 C 3 16.4 194
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/13 B 7 16.8 584
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Topgear Topgear   [h 5] 2140/3 C 0 44
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 1640/2 D 0 16.2 455
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Topgear Topgear   [h 5] 2140/9 C 7 15.9 226
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/3 D 5 16.1 56
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2140/11 A 0 17.8 56
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/6 C str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2160/15 D 0 16.9 855
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 5] 2140/3 B 0 13.9 164
2016-10-04 2016-10-04 Romme-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/10 D 0 18.2g 334
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/7 D 5 17.0 232
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 220
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 7 16.3 519
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Guli Mona Guli Mona   [s 8] 2140/2 D 0 34.6g 880
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-7 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/4 D 0 35.9g 450
2016-08-22 2016-08-22 Romme-10 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/7 D 4 33.9 799
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Topfuel Topfuel   [s 7] 1640/8 D 0 17.7 60
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/9 D 0 17.2g 217
2016-08-09 2016-08-09 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 4] 2140/11 D 0 g 112
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-12 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/12 A 0 17.6 391
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/9 B 6 15.4 68
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-11 Topgear Topgear   [h 5] 1640/12 B 0 14.4 199
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/11 C 0 18.6g 797
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/7 C 4 16.2 335
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/2 C 1 14.6 33
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Leif Light Leif Light   [v 9] 2140/12 D 0 16.0 850
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/10 B 6 14.5 60
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/2 D 0 g 576
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 1640/3 C 0 14.9 335
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/1 D 7 35.8g 381
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/12 D str
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/7 D 3 17.1 118
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 2140/8 D 1 12.5 793
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Topgear Topgear   [h 5] 2140/10 C 0 g 210
2016-05-13 2016-05-13 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/10 A 0 17.8 125
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-7 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 9] 2140/5 D 0 16.3g 171
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/8 A 0 g 258
2016-05-02 2016-05-02 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/2 D 0 g 1150
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/11 B 4 17.1g 98
2016-04-26 2016-04-26 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/5 C 1 18.1 207
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/5 C 4 16.5 45
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/12 C str
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/1 D 1 12.3 52
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/6 D 3 16.6 109
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/5 C 0 17.4 74
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 1640/9 C 4 13.9 119
2016-03-27 2016-03-27 Romme-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/2 D 3 15.5 125
2016-03-18 2016-03-18 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/5 C 3 17.3 113
2016-03-18 2016-03-18 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/9 B str
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-5 Topfuel Topfuel   [s 7] 2160/6 D 0 20.0g 261
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-3 Topgear Topgear   [h 5] 2140/8 C 1 14.4 30
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-9 Believeinme Believeinme   [s 5] 2140/11 D 0 15.1 614
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/4 B 0 g 36
2016-02-26 2016-02-26 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/10 A 1 16.1 39
2016-02-26 2016-02-26 Romme-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 2160/10 B 1 16.6 110
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 5] 2640/6 C 3 16.4 60
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/7 B 0 16.5 111
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-6 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/7 D str
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/2 C 0 g 508
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-2 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/7 D 0 17.0 364
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 5] 2140/7 B 4 14.9 455
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/6 C 0 19.2g 214
2016-02-05 2016-02-05 Romme-1 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/3 D 0 g 469
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-8 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/10 D 4 16.4 795
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/1 A 2 16.8 140
2016-01-22 2016-01-22 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/9 D str
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/1 D 3 15.2 1096
2016-01-22 2016-01-22 Romme-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/14 C 0 g 872
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-6 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2100/4 C 6 17.0 414
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 6] 2140/10 A 8 17.2 116
2017-12-15 2017-12-15 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 5] 2140/4 C 8 19.5 56
2017-12-08 2017-12-08 Romme-10 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 10] 2160/11 D 0 122
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/2 D str
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-10 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 10] 2140/8 D 5 17.7 782
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-5 Showmaster Showmaster   [v 5] 2140/10 C 3 17.9 91
2017-11-24 2017-11-24 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 6] 2140/8 A 5 19.0 78
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/4 D 6 33.6 191
2017-11-24 2017-11-24 Romme-7 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C 0 g 218
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 C 4 17.6 216
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/10 C 0 14.6 137
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2100/4 A 3 17.2g 17
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Showmaster Showmaster   [v 5] 2100/10 D 8 19.2g 192
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Topgear Topgear   [h 6] 2160/10 A 0 17.0 29
2017-10-27 2017-10-27 Romme-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/9 B 7 20.1g 75
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/4 D 2 33.1 327
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 6] 1640/3 B 0 g 285
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-7 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C 0 20.7 239
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/6 C 3 14.6 171
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/7 A 0 g 34
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 B 3 15.6 231
2017-09-26 2017-09-26 Romme-7 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/9 B 4 31.5 227
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-10 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/3 B 3 16.1 171
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/11 D 6 14.8 362
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/3 B 4 16.9 309
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 C 0 g 347
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-1 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/2 C 5 34.3g 163
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/15 A 1 16.9 57
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-2 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C str
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/8 B 0 17.1 502
2017-08-18 2017-08-18 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/8 D 4 14.5 832
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/1 C 5 18.6g 467
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2160/5 D 6 18.1 1067
2017-08-08 2017-08-08 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 1660/6 D 6 31.1 770
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/7 D 6 18.4 34
2017-08-01 2017-08-01 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/3 D 5 18.0 255
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/10 C 7 17.0 213
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-2 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 B 6 18.6 256
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-10 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2660/5 D 5 34.8g 230
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-7 Gigantic Boko Gigantic Boko   [s 4] 2140/1 B 8 15.4g 128
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-5 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 6] 2140/6 D 5 14.5 375
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-4 Sanford L.B. Sanford L.B.   [v 6] 2140/5 B 0 17.6 186
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/2 D 5 17.3 764
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/6 C 0 18.9 273
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Blytung Am Blytung Am   [v 6] 2140/2 B 3 15.3 28
2017-06-16 2017-06-16 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/5 B 6 16.6g 232
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Topgear Topgear   [h 6] 2160/12 A 0 15.7 66
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/11 D 3 16.4g 120
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-5 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 3 17.9 472
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 Topgear Topgear   [h 6] 2140/5 A 6 14.9 69
2017-05-13 2017-05-13 Åby-6 Topgear Topgear   [h 6] 2640/4 C 0 15.2 167
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 6] 1640/7 D 3 11.3 126
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/10 D 4 20.0 139
2017-04-21 2017-04-21 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/14 B str
2017-04-21 2017-04-21 Romme-5 Topgear Topgear   [h 6] 2140/5 C 1 14.4 90
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/4 D 0 17.1 662
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-3 Topgear Topgear   [h 6] 1640/9 B 5 14.0 70
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 3 19.6 418
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/11 D 0 19.3 1242
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/11 B 6 19.7 1325
2017-02-24 2017-02-24 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2160/12 D 0 17.0 356
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/3 D 0 g 186
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/4 D 8 19.7 767
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 6] 2640/1 D 0 14.6 81
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/12 D 3 16.7 439
2017-01-27 2017-01-27 Romme-7 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 0 g 671
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-6 Topgear Topgear   [h 6] 2140/9 C 2 15.3 44
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 7] 1640/6 C str
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 6] 2140/6 D 0 g 115
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/1 C 0 16.6 766
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Topgear Topgear   [h 6] 1640/6 D str
2018-12-21 2018-12-21 Romme-2 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/9 C 0 20.8g 84
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-3 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/2 D 0 17.7g 700
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 7] 3140/6 C 4 16.7 569
2018-12-07 2018-12-07 Romme-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/5 D 0 19.6g 112
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/7 B 2 18.7 264
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/12 B 3 17.8 301
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/4 C 4 17.3 220
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/11 B 5 17.7g 505
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/1 D str
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/4 C 6 16.0 521
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/7 B 3 18.0 76
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/1 B 6 15.8 289
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-4 Topgear Topgear   [h 7] 1640/7 B 0 15.6 155
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-6 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/6 D 0 18.2 510
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2640/6 D 0 g 158
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/9 B 5 16.9 94
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-4 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 2140/3 B 0 14.5g 188
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D str
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/2 C 8 18.6 127
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-10 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/1 D 7 18.1 280
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-5 Topgear Topgear   [h 7] 2140/8 C 0 16.9g 431
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/10 D 0 14.3 187
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-5 Whinston Majo Whinston Majo   [v 5] 2140/2 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-3 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-8 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/6 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/6 C 4 15.9 100
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D 5 11.2 494
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Topgear Topgear   [h 7] 1660/13 C 0 14.9 45
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/8 C 1 18.5 60
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/1 C 5 17.0 204
2018-08-31 2018-08-31 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 7] 2140/3 D 0 g 159
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/8 D 3 16.3 783
2018-08-24 2018-08-24 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 7] 2140/3 D 0 33.2g 363
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Topgear Topgear   [h 7] 2160/11 A 2 14.8 64
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/4 C 4 16.9 508
2018-08-11 2018-08-11 Åby-8 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 2140/4 C 4 12.7 114
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-4 Topgear Topgear   [h 7] 2140/9 D 5 15.5 110
2018-08-05 2018-08-05 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/9 D 2 15.4 364
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-7 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1609/3 B 3 11.7 44
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/9 C 2 16.8 73
2018-07-27 2018-07-27 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/6 B 4 17.3 144
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/6 C 0 21.5g 356
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/2 B 2 18.8 29
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/11 D 7 18.2g 40
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Topgear Topgear   [h 7] 2140/7 C 2 14.7 55
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/1 B 5 16.5 157
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-4 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D 0 12.3 912
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Stig One Stig One   [v 8] 2140/5 D 0 g 266
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/3 D 0 16.8 1041
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-7 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/10 D 7 17.1 676
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/2 D 0 g 598
2018-06-14 2018-06-14 Romme-3 Topgear Topgear   [h 7] 1640/10 D 0 14.1 649
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-11 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1609/6 B 3 10.5 67
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/12 D 0 16.5 1249
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/10 C 2 19.0 89
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2160/11 A 0 18.2g 247
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-13 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/7 D 2 9.9 434
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/5 C 0 g 17
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/12 B 4 15.0 42
2018-05-14 2018-05-14 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/4 C 2 18.6 63
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-7 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/2 B 0 14.1g 93
2018-04-28 2018-04-28 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/8 D 6 16.0 315
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 2640/6 D 0 15.5 276
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-2 Topgear Topgear   [h 7] 2140/5 D 0 g 138
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/3 D 0 g 259
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/11 C 8 16.2 117
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 2140/3 D 0 14.8 92
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2100/4 D 0 g 522
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1609/1 B 2 14.3 28
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/11 D 6 14.6 178
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 7] 2640/1 D 2 14.8 369
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/14 C 3 18.5 323
2018-03-05 2018-03-05 Romme-4 Topgear Topgear   [h 7] 2160/12 B 0 g 239
2018-03-05 2018-03-05 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/13 B 6 15.8 103
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/4 C 6 14.3 303
2018-02-02 2018-02-02 Romme-9 Believeinme Believeinme   [s 7] 2140/3 D 0 19.9 90
2019-12-20 2019-12-20 Romme-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/3 C 0 18.0 187
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-5 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/4 C 4 17.8 262
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/3 B 3 17.9 38
2019-11-26 2019-11-26 Romme-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/1 C 4 16.8 370
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/9 B 5 15.5 196
2019-11-08 2019-11-08 Romme-6 Topgear Topgear   [h 8] 2140/8 D 0 16.6g 545
2019-11-08 2019-11-08 Romme-7 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/12 C 0 20.0 592
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/8 B 0 17.9 315
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 1640/3 C 2 14.5 70
2019-10-29 2019-10-29 Romme-2 Topgear Topgear   [h 8] 1640/10 D 6 13.5 748
2019-10-25 2019-10-25 Romme-8 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 4] 2140/5 D str
2019-10-19 2019-10-19 Romme-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/1 B 0 g 66
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-10 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 2140/3 C 0 g 121
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/1 D 3 18.1 134
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Topgear Topgear   [h 8] 2140/5 C 0 15.3 236
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-7 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/5 B 2 16.5 86
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-8 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 1640/6 C 0 12.4 161
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/1 C 3 12.7 214
2019-09-23 2019-09-23 Romme-10 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/3 B 0 g 36
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/2 C 3 16.4 47
2019-09-15 2019-09-15 Romme-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/11 C 2 13.1 273
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-10 King on the Hill King on the Hill   [h 5] 1640/11 D 0 13.8g 863
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-8 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 1640/6 C 5 11.3 48
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-10 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2660/5 B 0 17.7g 140
2019-08-27 2019-08-27 Romme-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/11 B 4 13.2 109
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-8 Topgear Topgear   [h 8] 2140/6 C 0 15.9 73
2019-08-23 2019-08-23 Romme-9 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2160/14 D 3 16.5 730
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/4 C 0 14.2 369
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/1 D 0 g 426
2019-08-12 2019-08-12 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/8 A 1 16.7 51
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Topgear Topgear   [h 8] 2160/15 D 0 15.6 446
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 4] 2140/5 D str
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-4 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 1640/6 B 4 11.0 198
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-8 King on the Hill King on the Hill   [h 5] 2140/2 C 0 12.8g 170
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-7 Topgear Topgear   [h 8] 1140/7 D 0 252
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-11 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 3160/3 C 4 20.3 439
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/11 B 2 14.7 268
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/10 A 0 13.6 229
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/3 B str
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/7 B 0 20.6 185
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/7 C 0 19.8g 54
2019-05-17 2019-05-17 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/11 D 0 g 1136
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-3 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/3 D 5 15.6 544
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/2 B 0 13.5 77
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 8] 2140/6 D 5 13.9 477
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/1 C 3 16.2 103
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Topgear Topgear   [h 8] 2140/9 C 2 14.7 94
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/2 D 2 12.3 584
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-6 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/10 D 4 17.4 353
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/6 B 3 16.5 30
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-8 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/1 C 0 18.2g 286
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2640/12 B 3 16.4 606
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/9 D 0 15.7 377
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-1 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/3 C 0 17.2 1010
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/6 A 4 18.4 182
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-9 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2640/4 C 0 g 86
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/9 B 4 17.4 227
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/3 A 3 16.4 22
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/5 D 0 g 263
2019-02-22 2019-02-22 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2640/6 C 0 g 685
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2160/7 B 0 21.7g 159
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/4 D 1 17.8 1021
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-3 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/1 B 5 17.5 440
2019-02-01 2019-02-01 Romme-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/5 B 0 19.1g 108
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-4 Topgear Topgear   [h 8] 3160/11 B 0 18.8 739
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/2 D 0 17.8 581
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/8 D 0 17.0g 1736
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/3 D 5 17.4 519
2019-01-11 2019-01-11 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/7 D 0 18.7 474
2019-01-06 2019-01-06 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/5 D 3 18.8 364
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/10 B 0 19.7g 312
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2640/5 B str
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/9 D 5 19.9 994
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-6 Topgear Topgear   [h 8] 3140/9 C 0 16.2 135
2020-11-20 2020-11-20 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 9] 1640/5 D 0 13.8 400
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-1 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/2 C 2 17.1 50
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-2 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/12 B 3 17.2g 52
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/4 C 2 16.4 35
2020-11-06 2020-11-06 Romme-2 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 4] 2640/6 C 6 17.4g 207
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/6 C 2 15.2 681
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 9] 2140/3 D 5 16.7 391
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Topgear Topgear   [v 9] 2140/2 D 0 16.5 236
2020-10-27 2020-10-27 Romme-2 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2660/10 B str
2020-10-27 2020-10-27 Romme-4 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2160/10 B 0 17.2 280
2020-10-27 2020-10-27 Romme-5 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/11 C 0 19.8 635
2020-10-27 2020-10-27 Romme-7 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 1640/1 B 0 14.7 164
2020-10-27 2020-10-27 Romme-8 Believeinme Believeinme   [s 9] 2160/12 A 4 16.4 448
2020-10-20 2020-10-20 Romme-10 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/7 A 1 16.0 26
2020-10-16 2020-10-16 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/11 B 2 16.6 74
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 Topgear Topgear   [h 9] 2140/10 D 7 16.2 473
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/9 A 0 16.5 66
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-2 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/2 A 2 15.0 437
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/5 A 3 14.1 278
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 4] 2160/14 A 0 19.2 115
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Believeinme Believeinme   [s 9] 2160/10 C 0 16.8 730
2020-10-09 2020-10-09 Romme-5 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/3 D 0 13.5 120
2020-09-29 2020-09-29 Romme-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 9] 2140/5 D 0 15.3 893
2020-09-25 2020-09-25 Romme-1 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/8 B 0 18.9 434
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/5 B 1 15.5 106
2020-09-25 2020-09-25 Romme-10 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2640/1 B 0 g 131
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-8 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/5 C str
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-5 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/3 D 0 14.9 1912
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-2 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2640/9 D 6 17.4 1191
2020-09-08 2020-09-08 Romme-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/2 A 5 15.1 56
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/8 A str
2020-09-08 2020-09-08 Romme-5 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/9 D 0 18.2 587
2020-09-08 2020-09-08 Romme-7 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/11 D 0 16.0g 804
2020-08-31 2020-08-31 Romme-3 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/1 D 5 17.0 428
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-6 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/4 D 2 11.9 348
2020-08-22 2020-08-22 Romme-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2160/13 B 2 15.1 457
2020-08-15 2020-08-15 Romme-9 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/10 D 7 11.5 639
2020-08-14 2020-08-14 Romme-3 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2640/8 D 6 17.1 1374
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/14 A 0 16.1 1141
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-11 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/1 D 0 g 326
2020-08-05 2020-08-05 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/9 C 0 18.2g 35
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-3 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/2 D 0 11.6 431
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-2 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/5 D 4 16.9 543
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 1640/3 C 0 14.0 268
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 1640/6 C 0 13.0 777
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-10 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/6 D 4 12.1 130
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-2 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2640/1 C 6 17.5 195
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 9] 1640/4 C 7 14.8 160
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-6 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/3 D 3 12.7 226
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3140/4 B 0 16.3g 739
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-2 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 6] 2140/7 C 2 17.2 128
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-2 Believeinme Believeinme   [s 9] 1640/9 C 0 13.3 779
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2660/9 C 0 g 1112
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 1640/1 D 4 12.0 332
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/9 C 0 16.9 600
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3160/4 B 6 16.8g 646
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-7 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 2140/3 D str
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-3 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/7 D 0 13.7g 190
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/10 B 3 17.8g 95
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/3 D 2 16.2 51
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-10 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/6 B 1 16.0 30
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-4 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 2100/6 D 0 13.3 401
2020-06-12 2020-06-12 Romme-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3140/2 C 5 15.6 594
2020-06-12 2020-06-12 Romme-10 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/6 D 0 g 586
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-4 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/5 D 2 13.0 61
2020-06-05 2020-06-05 Romme-9 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2160/15 A 3 17.2 103
2020-06-05 2020-06-05 Romme-10 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/4 B 2 16.9 53
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-9 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/8 D 0 11.5 277
2020-05-27 2020-05-27 Romme-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/2 B 1 16.2 20
2020-05-27 2020-05-27 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/4 C 2 17.0 56
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-8 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/3 B 6 15.6 219
2020-05-19 2020-05-19 Romme-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/12 C 5 16.2 296
2020-05-19 2020-05-19 Romme-6 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/4 D 6 17.1g 520
2020-05-19 2020-05-19 Romme-9 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/7 C 5 15.5 389
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-9 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 2140/10 B 0 14.1g 128
2020-05-11 2020-05-11 Romme-7 Believeinme Believeinme   [s 9] 1640/8 C 2 12.9 143
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-2 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2160/15 B 0 18.4g 254
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-7 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/2 D 4 12.4 250
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-4 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/5 D 6 16.1 258
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-6 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/7 B 0 16.6g 318
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 3140/15 B 2 16.5 241
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-8 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2640/4 D 6 13.8 193
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/10 C 5 18.2 761
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-6 Believeinme Believeinme   [s 9] 1640/9 D 0 13.5 684
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-9 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 1640/8 D 0 16.5g 186
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/5 B 1 17.1 23
2020-04-12 2020-04-12 Romme-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/9 C 0 15.2 381
2020-04-04 2020-04-04 Romme-6 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/2 D 4 15.3 123
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-7 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/1 D 3 14.7 141
2020-03-31 2020-03-31 Romme-4 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/2 C 7 16.0 307
2020-03-31 2020-03-31 Romme-5 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/5 C 0 g 244
2020-03-25 2020-03-25 Romme-6 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/9 C 0 20.4g 638
2020-03-20 2020-03-20 Romme-3 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/9 C 6 16.3 302
2020-03-20 2020-03-20 Romme-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/8 D 6 14.6 635
2020-03-06 2020-03-06 Romme-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2640/1 C 2 16.7 82
2020-03-06 2020-03-06 Romme-9 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/2 D 2 15.4 622
2020-02-14 2020-02-14 Romme-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 1640/6 C str
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2640/10 B 0 16.9 65
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/12 B 4 15.9 84
2020-01-14 2020-01-14 Romme-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/1 C 0 19.7 552
2020-01-14 2020-01-14 Romme-5 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/6 D 4 18.4 421ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se