V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-09-23 2019-09-23 Romme-10 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/3 B

Nyheter för travkusk


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen ..


Mellby Free var megafavorit och hon hade inga problem att infria förväntningarna. Efter en lagom snabb start från sjundepåret bakom bilen sände Björn Goop henne till ledningen efter ett drygt halvvarv. Mellby Free fick sedan styra och ställa i ett lugnt och behagligt tempo i täten. Första varvet travades efter 1.16 och när det var halvvarvet kvar skruvade Goop upp farten rejält. Det gick undan värre över upploppet när Mellby Free sprintade ifrån de övriga. Segertiden blev 1.13,0/2140a och förstapriset var 200 000 kronor. Det här var det fyraåriga stoets 14:e seger i 20:e starten. Tvåa blev Wild Love och trea Commit Bom Bay. Däremot blev det galopp för Dibaba trehundra meter kvar i andra par utvändigt.
– Jag är jättenöjd med henne. Hon kändes fin och gick i mål på ett bra sätt. Det var lugnt. Hon är flegmatisk men hade bomullen kvar och gick i mål med krafter kvar. Vi siktar på Sto-SM, det ligger bäst i tiden om tre veckor, sa Björn Goop.

Rajesh Face överlägsen
I V64-inledningen var det ett ruggigt vasst intryck på Rajesh Face som var helt överlägsen för Adrian Kolgjini. Han tog över ledningen efter ett halvvarv och blev sedan pigg i täten och drog undan i ett friskt tempo. Första varvet travades efter 1.12 men det bekom inte Rajesh Face som stack ifrån till en överlägsen seger. Vinnartiden blev 1.11,4/2140a och det var hästens första seger i år i sjätte starten.
– Det är otroligt skönt att ha hästen tillbaka i gammalt gott skick som han var som fyraåring. Jag är otroligt nöjd med hästen och har känt på honom att han är på väg tillbaka och man vill ju se det i lopp också. Han gjorde det klassiska, brakade iväg i 1.12-fart och det är hans grej när han är i form, sa Adrian Kolgjini.
Och tillade.
– Jag tror att vintermeetinget i Paris kommer att vara succé för hans del.

Michael Carlsson, Kanal 75


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig..


På fredagseftermiddagen kördes det uttagningslopp till Danskt Travkriterium på Charlottenlund. Två svensktränade hästar tog sig vidare till finalen söndagen 6 oktober. Favorit blir Tomas Malmqvists Empire som imponerade stort vid sin försöksseger. Birger Jörgensen körde till ledningen 1400 meter kvar och varvet kvar lämnade Johan Untersteiner andra par utvändigt med Eric The Eel och kom fram utvändigt om ledaren. Han var dock chanslös att haka på när Empire ryckte undan i sista sväng. Empire var överlägsen på tiden 1.12,7/2000 meter. Förstapriset var 20 000 danska kronor.
Det är var Empires femte seger i sjunde starten. Han har hittills inte varit sämre än tvåa.
Eric The Eel höll till andraplatsen och noterade tiden 1.13,5. Därmed är även han klar för final.

Kanal 75


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man ..


Malmborg ropade in den tvåårige hingsten på auktion i Deauville och tillsammans med ägarna, Stall StängInteBaren HB, döpte man om hästen till Timo Nurmos.
Tävlingsdebuten kunde inte ha börjat bättre för det talangfulla löftet. Under fredagens tävlingar på Bro Park slog Timo Nurmos till direkt. Via en mycket stark avslutning avgjorde han i sista steget för Fredrik Janetzky.
– Han vinner på ett fint sätt även om det var en liten marginal. Han är lite grön och vinglar lite, sa Fredrik Janetzky.
– Jag var otroligt nervös för vi har stora förväntningar på honom. Han är otroligt klassig men väldigt grön, han är ju bara två år. Det här var jättekul. Han kostade en del pengar och det tror jag att han är värd för det här är någonting extra, sa Caroline Malmborg.
Nämnas kan också att hästens namne, Timo Nurmos själv, såg loppet på ATG-Live och hälsar att det var en mycket kul start.
Förstapriset i loppet var 50 000 kronor.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini b..


V75 avgörs på Färjestad som traditionsenligt kör Unionstravet. I den tredje avdelningen är Partizan Face favorit och Adrian Kolgjini berättade i programmet V65 Direkt under fredagen att han är nöjd med sin häst och kommer att köra för seger. Dock ska Partizan Face tävla med skor runt om den här gången för att spara hovarna till V75-finalerna nästa vecka.
En het utmanare är Martin de Bos, som tränas av Petri Puro. Halmstad-tränaren ligger år efter år på en segerprocent runt 30 procent på sina hästar. När han startar dem är de således alltid aktuella. Martin de Bos har tidigare vunnit två V75-lopp och varit placerad på prispallen flera gånger. Efter andraplatsen i finalen i slutet av juni, då han höll starkt som tvåa bakom Eelis, återkom han efter ett uppehåll den 5 september. Efter en långsam inledningen från ett dåligt läge avslutade hästen starkt ute i spåren på slutrundan.
– Martin de Bos (V75-3) fick gå runt en massa hästar i spåren och fick mjölksyra. Det har gjort nytta och jag vet att han är 25, 30 meter bättre nu än förra gången. Han var tungt tränad inför senast och jag hade en känsla av att han skulle behöva det loppet.säger Petri Puro.
– Det känns som att formen är bra och borde vara på den nivån som när han var med i V75 senast. Han har fått många tuffa lopp och kommit bakifrån och fram i dödens. Nu är han i alla fall i andraspår, menar Puro inför lördagens start.

Testade helstängt i fredagsjobbet – mer vaken nu”
Martin de Bos har spår två bakom bilen i försöket i Silverdivisionen, V75-3. Han körs av Kim Eriksson och tränare Puro berättar om en intressant balansändring som han testade i fredagsjobbet.
– Jag körde honom lite i dag och gjorde en liten ändring. Han har blivit lite lat och hade helstängt på sig i dag. Det är för att få lite mer fart på honom och jag tycker att det kändes bättre. Han är bra mycket mer vaken nu och det blir helstängt för första gången i lopp, säger Puro.
– Han skenade som treåring och jag har inte velat testa det innan. Han har gått med halvstängt någon gång men nu provar vi det här och hoppas att han kommer ur sin egen lilla värld. Jag tror att han kommer att bli snabbare och få en kvickare häst från start. Jag hoppas att han hamnar längre fram direkt och på Färjestad är det svårt att komma bakifrån.
– Jag vill inte öppna öronen på honom för det har hänt någon olycka som unghäst. Jag har en jänkarvagn men jag vet inte om jag använder den. Jag har aldrig sett skillnad på mina hästar i jänkarvagn, säger Petri Puro.

Michael Carlsson, Kanal 75


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två &ari..


2014, 2015 och 2016 var tre framgångsrika år för Sandra Eriksson. Hon blev då kuskchampion på Skellefteåtravet två år i rad innan hon 2016 även slog till med att bli champion hemma på Bodentravet.
Även de senaste åren har varit framgångsrika då banorna i södra Sverige varit nya jaktmarker för 29-åringen som nu flyttat hem till Boden igen - och blivit mamma.
I augusti blev hon mamma för första gången och hade då tagit beslutet att plocka ut proffslicensen på Bodentravet i framtiden.
Sandras comeback i sulkyn har varit aktuell i några veckor och kanske var den just planerad till torsdagskvällens V64-tävlingar på hemmabanan.
Sandra Eriksson körde fyra lopp under kvällen och slog i det tredje försöket till med seger i treåringsloppet Boden 100 år med 100 000 kronor till vinnaren.
Segervapnet var familjehästen Swagger som pappan Lars-Åke Eriksson  í Boden både fött upp och äger.
Swagger, andrahandsfavorit på spelet, fick ett lopp i tredjeparet invändigt och luckan kom till slut. Mållinjen skar Sandra Eriksson med högerarmen i skyn.
- Det är skönt att vara tillbaka - speciellt när det går så här bra. Jag har alltid tyckt att Swagger varit talangfull men haft lite problem med nerverna, och jag har varit rädd för att det ska spela in. Men han har ju visat sig vara tvärtom. Det är hans tredje start och han vinner ett sånt här fantastiskt fint lopp! sa Sandra.
Bodentravets andra storlopp Mäster Gustafs pokal - med försök och final under kvällen – vanns av finske förhandsfavoriten Backward's Boy med Mauri Jaara i sulkyn.

Mikael Wikner, Kanal 75


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige..


Unionstravet på Färjestadstravet i Karlstad har körts sedan 2005, då det arrangerades till minne av unionsupplösningen mellan Sverige och Norge 1905. Förra året var det stor svensk dominans, men en norsk gäst slog sig in på den rätta V75-raden. Myhreng Jerker höll undan med liten marginal från ledningen och därmed rök de allra flesta V75-system all världens väg. I år lär de svenska ekipagen dominera V75 på nytt. Men det saknas inte skrällbud från vårt västra grannland. Bland dem finns team Anderssen-Malmins trio och först ut ur den är Luxury Tile (V75-1).
- Han galopperade bort en topplacering senast. Formen är mycket bra och jag provar mot ledningen. Jag har respekt för Marcello Wib men tycker att min häst ska med vid gardering. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger stallets andretränare och kusk Kristian Malmin.

”Han ska räknas”
Häst nummer två som Kristian Malmin ska svinga sig upp bakom är Floris Baldwin (V75-3). Han var näst senast knappt slagen tvåa bakom världstravaren Lionel och senast satt han fast med gott om sparade krafter bakom den norska eliten. Den här gången går han ner i sin ordinarie klass.
- Floris Baldwin har travat jämna och fina lopp i tuff konkurrens. Från spår tio måste mycket klaffa men han kan nå fram till en plats. Barfota, jänkarvagn och norskt huvudlag, säger Malmin.
Sist men inte minst att äntra banan från stall Andersen-Malmin är Mellby Frodo (V75-5).
- Han har gått fina lopp hela sommaren. Nu har han fått en liten viloperiod efter att ha startat tätt och dessutom rest långt flera gånger. Formen är bra och han ska räknas. Barfota, öppet huvudlag och jänkarvagn.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-7 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/2 5 13.9 207
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/9 6 36.1 536
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2140/5 0 16.9 303
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 Topfuel Topfuel   [s 6] 2640/9 0 19.1 1814
2015-12-18 2015-12-18 Romme-4 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 1640/5 4 14.6 153
2015-12-11 2015-12-11 Romme-9 O.F.V.Dream O.F.V.Dream   [h 8] 1640/10 5 13.3 688
2015-12-11 2015-12-11 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/5 0 18.2g 77
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2140/9 0 17.6g 701
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 4] 2160/14 2 16.9 138
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/3 1 17.9 68
2015-11-19 2015-11-19 Romme-2 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 1640/8 4 12.9 739
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Topfuel Topfuel   [s 6] 2140/9 3 17.9 360
2015-11-13 2015-11-13 Romme-5 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/5 3 17.0 124
2015-11-06 2015-11-06 Romme-9 Racing Hill Racing Hill   [v 7] 2140/9 6 15.4 102
2015-11-06 2015-11-06 Romme-8 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2640/4 0 17.3 640
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 3] 2140/2 0 22.0g 796
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/4 5 16.6 158
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-8 Believeinme Believeinme   [s 4] 2140/5 4 17.2 64
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2640/1 2 18.0 52
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-1 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 7] 2140/10 0 17.0 105
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Topfuel Topfuel   [s 6] 2140/11 7 17.5 573
2015-10-18 2015-10-18 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 3] 2140/7 0 20.0g 65
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/7 3 35.0 195
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-10 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/1 0 12.9 1211
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 4] 2140/3 0 g 384
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2160/13 0 15.7 437
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 7] 1640/8 4 14.6 37
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-2 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2140/8 0 15.7 503
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Topgear Topgear   [h 4] 2140/6 6 14.0 168
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 William Speed William Speed   [v 8] 2140/4 5 15.4 39
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/13 5 36.2 335
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 3] 2140/9 D 0 21.9 608
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/11 D 0 21.7g 323
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/6 C 6 12.9 102
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/13 B 7 16.8 584
2016-11-24 2016-11-24 Romme-3 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2660/9 D 0 16.8 1072
2016-11-24 2016-11-24 Romme-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/8 C 3 16.4 194
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Topgear Topgear   [h 5] 2140/3 C 0 44
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 1640/2 D 0 16.2 455
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Topgear Topgear   [h 5] 2140/9 C 7 15.9 226
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/3 D 5 16.1 56
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2140/11 A 0 17.8 56
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/6 C str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2160/15 D 0 16.9 855
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 5] 2140/3 B 0 13.9 164
2016-10-04 2016-10-04 Romme-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/10 D 0 18.2g 334
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/7 D 5 17.0 232
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 220
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 7 16.3 519
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-7 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/4 D 0 35.9g 450
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Guli Mona Guli Mona   [s 8] 2140/2 D 0 34.6g 880
2016-08-22 2016-08-22 Romme-10 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/7 D 4 33.9 799
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/9 D 0 17.2g 217
2016-08-09 2016-08-09 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 4] 2140/11 D 0 g 112
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Topfuel Topfuel   [s 7] 1640/8 D 0 17.7 60
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-12 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/12 A 0 17.6 391
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/9 B 6 15.4 68
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-11 Topgear Topgear   [h 5] 1640/12 B 0 14.4 199
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/11 C 0 18.6g 797
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/7 C 4 16.2 335
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/2 C 1 14.6 33
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Leif Light Leif Light   [v 9] 2140/12 D 0 16.0 850
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/10 B 6 14.5 60
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/2 D 0 g 576
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 1640/3 C 0 14.9 335
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/1 D 7 35.8g 381
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/12 D str
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/7 D 3 17.1 118
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 2140/8 D 1 12.5 793
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Topgear Topgear   [h 5] 2140/10 C 0 g 210
2016-05-13 2016-05-13 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/10 A 0 17.8 125
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-7 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 9] 2140/5 D 0 16.3g 171
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/8 A 0 g 258
2016-05-02 2016-05-02 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/2 D 0 g 1150
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/11 B 4 17.1g 98
2016-04-26 2016-04-26 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/5 C 1 18.1 207
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/5 C 4 16.5 45
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/12 C str
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/1 D 1 12.3 52
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/6 D 3 16.6 109
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/5 C 0 17.4 74
2016-03-27 2016-03-27 Romme-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/2 D 3 15.5 125
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 1640/9 C 4 13.9 119
2016-03-18 2016-03-18 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/5 C 3 17.3 113
2016-03-18 2016-03-18 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/9 B str
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-5 Topfuel Topfuel   [s 7] 2160/6 D 0 20.0g 261
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-3 Topgear Topgear   [h 5] 2140/8 C 1 14.4 30
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-9 Believeinme Believeinme   [s 5] 2140/11 D 0 15.1 614
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/4 B 0 g 36
2016-02-26 2016-02-26 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/10 A 1 16.1 39
2016-02-26 2016-02-26 Romme-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 2160/10 B 1 16.6 110
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 5] 2640/6 C 3 16.4 60
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/7 B 0 16.5 111
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-6 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/7 D str
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/2 C 0 g 508
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-2 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/7 D 0 17.0 364
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 5] 2140/7 B 4 14.9 455
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/6 C 0 19.2g 214
2016-02-05 2016-02-05 Romme-1 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/3 D 0 g 469
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-8 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/10 D 4 16.4 795
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/1 A 2 16.8 140
2016-01-22 2016-01-22 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/9 D str
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/1 D 3 15.2 1096
2016-01-22 2016-01-22 Romme-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/14 C 0 g 872
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-6 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2100/4 C 6 17.0 414
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 6] 2140/10 A 8 17.2 116
2017-12-15 2017-12-15 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 5] 2140/4 C 8 19.5 56
2017-12-08 2017-12-08 Romme-10 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 10] 2160/11 D 0 122
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/2 D str
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-10 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 10] 2140/8 D 5 17.7 782
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-5 Showmaster Showmaster   [v 5] 2140/10 C 3 17.9 91
2017-11-24 2017-11-24 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 6] 2140/8 A 5 19.0 78
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/4 D 6 33.6 191
2017-11-24 2017-11-24 Romme-7 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C 0 g 218
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 C 4 17.6 216
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/10 C 0 14.6 137
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2100/4 A 3 17.2g 17
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Showmaster Showmaster   [v 5] 2100/10 D 8 19.2g 192
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Topgear Topgear   [h 6] 2160/10 A 0 17.0 29
2017-10-27 2017-10-27 Romme-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/9 B 7 20.1g 75
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/4 D 2 33.1 327
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 6] 1640/3 B 0 g 285
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-7 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C 0 20.7 239
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/6 C 3 14.6 171
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/7 A 0 g 34
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 B 3 15.6 231
2017-09-26 2017-09-26 Romme-7 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/9 B 4 31.5 227
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-10 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/3 B 3 16.1 171
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/11 D 6 14.8 362
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/3 B 4 16.9 309
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 C 0 g 347
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-1 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/2 C 5 34.3g 163
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/15 A 1 16.9 57
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-2 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C str
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/8 B 0 17.1 502
2017-08-18 2017-08-18 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/8 D 4 14.5 832
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/1 C 5 18.6g 467
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2160/5 D 6 18.1 1067
2017-08-08 2017-08-08 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 1660/6 D 6 31.1 770
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/7 D 6 18.4 34
2017-08-01 2017-08-01 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/3 D 5 18.0 255
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/10 C 7 17.0 213
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-2 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 B 6 18.6 256
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-10 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2660/5 D 5 34.8g 230
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-7 Gigantic Boko Gigantic Boko   [s 4] 2140/1 B 8 15.4g 128
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-5 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 6] 2140/6 D 5 14.5 375
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-4 Sanford L.B. Sanford L.B.   [v 6] 2140/5 B 0 17.6 186
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/2 D 5 17.3 764
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/6 C 0 18.9 273
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Blytung Am Blytung Am   [v 6] 2140/2 B 3 15.3 28
2017-06-16 2017-06-16 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/5 B 6 16.6g 232
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Topgear Topgear   [h 6] 2160/12 A 0 15.7 66
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-5 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 3 17.9 472
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/11 D 3 16.4g 120
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 Topgear Topgear   [h 6] 2140/5 A 6 14.9 69
2017-05-13 2017-05-13 Åby-6 Topgear Topgear   [h 6] 2640/4 C 0 15.2 167
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 6] 1640/7 D 3 11.3 126
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/10 D 4 20.0 139
2017-04-21 2017-04-21 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/14 B str
2017-04-21 2017-04-21 Romme-5 Topgear Topgear   [h 6] 2140/5 C 1 14.4 90
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/4 D 0 17.1 662
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-3 Topgear Topgear   [h 6] 1640/9 B 5 14.0 70
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 3 19.6 418
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/11 D 0 19.3 1242
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/11 B 6 19.7 1325
2017-02-24 2017-02-24 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2160/12 D 0 17.0 356
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/3 D 0 g 186
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/4 D 8 19.7 767
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 6] 2640/1 D 0 14.6 81
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/12 D 3 16.7 439
2017-01-27 2017-01-27 Romme-7 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 0 g 671
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 7] 1640/6 C str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-6 Topgear Topgear   [h 6] 2140/9 C 2 15.3 44
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 6] 2140/6 D 0 g 115
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/1 C 0 16.6 766
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Topgear Topgear   [h 6] 1640/6 D str
2018-12-21 2018-12-21 Romme-2 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/9 C 0 20.8g 84
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-3 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/2 D 0 17.7g 700
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 7] 3140/6 C 4 16.7 569
2018-12-07 2018-12-07 Romme-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/5 D 0 19.6g 112
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/7 B 2 18.7 264
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/12 B 3 17.8 301
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/4 C 4 17.3 220
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/11 B 5 17.7g 505
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/1 D str
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/4 C 6 16.0 521
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/7 B 3 18.0 76
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/1 B 6 15.8 289
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-4 Topgear Topgear   [h 7] 1640/7 B 0 15.6 155
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-6 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/6 D 0 18.2 510
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2640/6 D 0 g 158
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/9 B 5 16.9 94
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-4 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 2140/3 B 0 14.5g 188
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D str
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/2 C 8 18.6 127
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-10 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/1 D 7 18.1 280
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-5 Topgear Topgear   [h 7] 2140/8 C 0 16.9g 431
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/10 D 0 14.3 187
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-5 Whinston Majo Whinston Majo   [v 5] 2140/2 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-3 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-8 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/6 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/6 C 4 15.9 100
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D 5 11.2 494
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Topgear Topgear   [h 7] 1660/13 C 0 14.9 45
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/8 C 1 18.5 60
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/1 C 5 17.0 204
2018-08-31 2018-08-31 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 7] 2140/3 D 0 g 159
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/8 D 3 16.3 783
2018-08-24 2018-08-24 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 7] 2140/3 D 0 33.2g 363
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Topgear Topgear   [h 7] 2160/11 A 2 14.8 64
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/4 C 4 16.9 508
2018-08-11 2018-08-11 Åby-8 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 2140/4 C 4 12.7 114
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-4 Topgear Topgear   [h 7] 2140/9 D 5 15.5 110
2018-08-05 2018-08-05 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/9 D 2 15.4 364
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-7 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1609/3 B 3 11.7 44
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/9 C 2 16.8 73
2018-07-27 2018-07-27 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/6 B 4 17.3 144
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/6 C 0 21.5g 356
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/2 B 2 18.8 29
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/11 D 7 18.2g 40
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Topgear Topgear   [h 7] 2140/7 C 2 14.7 55
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/1 B 5 16.5 157
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-4 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D 0 12.3 912
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Stig One Stig One   [v 8] 2140/5 D 0 g 266
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/3 D 0 16.8 1041
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-7 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/10 D 7 17.1 676
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/2 D 0 g 598
2018-06-14 2018-06-14 Romme-3 Topgear Topgear   [h 7] 1640/10 D 0 14.1 649
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-11 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1609/6 B 3 10.5 67
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/12 D 0 16.5 1249
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/10 C 2 19.0 89
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2160/11 A 0 18.2g 247
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-13 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/7 D 2 9.9 434
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/5 C 0 g 17
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/12 B 4 15.0 42
2018-05-14 2018-05-14 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/4 C 2 18.6 63
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-7 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/2 B 0 14.1g 93
2018-04-28 2018-04-28 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/8 D 6 16.0 315
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 2640/6 D 0 15.5 276
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-2 Topgear Topgear   [h 7] 2140/5 D 0 g 138
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/3 D 0 g 259
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/11 C 8 16.2 117
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 2140/3 D 0 14.8 92
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2100/4 D 0 g 522
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1609/1 B 2 14.3 28
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/11 D 6 14.6 178
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 7] 2640/1 D 2 14.8 369
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/14 C 3 18.5 323
2018-03-05 2018-03-05 Romme-4 Topgear Topgear   [h 7] 2160/12 B 0 g 239
2018-03-05 2018-03-05 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/13 B 6 15.8 103
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/4 C 6 14.3 303
2018-02-02 2018-02-02 Romme-9 Believeinme Believeinme   [s 7] 2140/3 D 0 19.9 90
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/2 C 3 16.4 47
2019-09-15 2019-09-15 Romme-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/11 C 2 13.1 273
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-10 King on the Hill King on the Hill   [h 5] 1640/11 D 0 13.8g 863
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-8 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 1640/6 C 5 11.3 48
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-10 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2660/5 B 0 17.7g 140
2019-08-27 2019-08-27 Romme-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/11 B 4 13.2 109
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-8 Topgear Topgear   [h 8] 2140/6 C 0 15.9 73
2019-08-23 2019-08-23 Romme-9 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2160/14 D 3 16.5 730
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/4 C 0 14.2 369
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/1 D 0 g 426
2019-08-12 2019-08-12 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/8 A 1 16.7 51
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Topgear Topgear   [h 8] 2160/15 D 0 15.6 446
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 4] 2140/5 D str
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-4 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 1640/6 B 4 11.0 198
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-8 King on the Hill King on the Hill   [h 5] 2140/2 C 0 12.8g 170
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-7 Topgear Topgear   [h 8] 1140/7 D 0 252
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-11 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 3160/3 C 4 20.3 439
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/11 B 2 14.7 268
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/10 A 0 13.6 229
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/3 B str
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/7 B 0 20.6 185
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/7 C 0 19.8g 54
2019-05-17 2019-05-17 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/11 D 0 g 1136
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-3 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/3 D 5 15.6 544
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/2 B 0 13.5 77
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 8] 2140/6 D 5 13.9 477
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/1 C 3 16.2 103
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Topgear Topgear   [h 8] 2140/9 C 2 14.7 94
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/2 D 2 12.3 584
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-6 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/10 D 4 17.4 353
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/6 B 3 16.5 30
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-8 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/1 C 0 18.2g 286
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2640/12 B 3 16.4 606
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/9 D 0 15.7 377
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-1 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/3 C 0 17.2 1010
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/6 A 4 18.4 182
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-9 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2640/4 C 0 g 86
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/9 B 4 17.4 227
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/3 A 3 16.4 22
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/5 D 0 g 263
2019-02-22 2019-02-22 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2640/6 C 0 g 685
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2160/7 B 0 21.7g 159
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/4 D 1 17.8 1021
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-3 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/1 B 5 17.5 440
2019-02-01 2019-02-01 Romme-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/5 B 0 19.1g 108
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-4 Topgear Topgear   [h 8] 3160/11 B 0 18.8 739
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/2 D 0 17.8 581
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/8 D 0 17.0g 1736
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/3 D 5 17.4 519
2019-01-11 2019-01-11 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/7 D 0 18.7 474
2019-01-06 2019-01-06 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/5 D 3 18.8 364
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/10 B 0 19.7g 312
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2640/5 B str
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/9 D 5 19.9 994
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-6 Topgear Topgear   [h 8] 3140/9 C 0 16.2 135ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se