V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Sprintermästaremeetinget närmar på Halmstadtravet och under måndagskvällen kördes uttagningslopp till Stosprintern. Finalen k&ou..


Sprintermästaremeetinget närmar på Halmstadtravet och under måndagskvällen kördes uttagningslopp till Stosprintern. Finalen körs nästkommande lördag med 800 000 kronor i förstapris.
Det bjöds på en del överraskande vinnare i kvalen och den största skrällen stod Miss Golden Wine för tillsammans med Tommy Karlstedt. Det fyraåriga stoet blixtrade direkt till ledningen och skuggades in på upploppet av favoriten Fast Moving Cash som fått en fin resa i andra par utvändigt. Men hon kunde aldrig gå i riktig närkamp och Miss Golden Wine höll undan till en lätt seger före No Matter som slutade tvåa och trea blev Fast Moving Cash.
– Det var första gången vi tryckte av henne från start och hon svarade bra på det. Sedan blåste hon till riktigt efter hundra meter när jag lade i överväxeln. Vi hade lättat henne i balansen och ryckt bakskorna och hon har blivit kvickare, sa Tommy Karlstedt.

Zeta Wise As slog av storfavoriten
I de andra uttagningsloppet fick storfavoriten Felicity Shagwell sträcka vapen till slut från ledningen mot Zeta Wise As som smugit med i ryggen hela vägen och avgjort kort före mål.
- Hon är otroligt kvick i benen och det här var vår plan A, sa segerkusken Kevin Oscarsson om hästen som tränas av Fredrik Linder.
Daniel Wäjersten gör sitt bästa år hittills och han tränar vinnaren i det tredje uttagningsloppet, Global Well Off, som kördes till seger av Björn Goop. Segerreceptet var en klassisk spets och slut och en fin framgång för Bergsåkers-tränaren.

”Maggie Cash var klart mycket bättre”
Jerry Riordan vann Stosprintern som tränare i fjol med Vamp Kronos och han gjorde det även 2016 med Treasure Kronos. Nu fick Halmstadtränaren med en häst även i årets upplaga när Carl Johan Jepson kvalade in Maggie Cash. Efter en vass slutspurt fångade hon in ledande Aleppo Pine och en bra avslutande Funny Chenal den sista biten.
– Hon gick utan skor för första gången i dag och kändes inte helt stabil. Det kan vara lurigt med spår tre när hon inte kan öppna så bra så vi fick ta det lugnt och hon fick trava in sig. Men det kändes bra under vägen och lär nog gå så här igen i finalen för hon var klart mycket bättre. Jag hade på känn att den här balansen skulle passa henne och det var kul att jag fick chansen igen trots att jag misslyckats med henne tidigare, sa Carl Johan Jepson.

Devil Sound vann genrepet
Det kördes även ett genrep inför Sprintermästaren som inledde V64-omgången. Där blev det en övertygande seger för Devil Sound, som ledde runt om för sin tränare Anders Zackrisson. Segertiden blev 1.11,0/1609a och segern blev säker före Zabul Fi. Storfavoriten Betting Gangster blev trea efter att ha haft positionsstrul och blivit störd i början och han fick sedan trava först i andraspår utan rygg.

Stosprintern 2019
1609 meter autostart
Häst – Tränare
1) Miss Golden Wine – Tommy Karlstedt
2) Zeta Wise As – Fredrik Linder
3) Maggie Cash – Jerry Riordan
4) No Matter – Svante Båth
5) Dallas As – Robert Bergh
6) Fanny Chenal – Björn Goop
7) Fast Moving Cash – Daniel Redén
8) Aleppo Pine – Roger Walmann
9) Global Well Off – Daniel Wäjersten
10) Felicity Shagwell – André Eklundh

Michael Carlsson, Kanal 75


På lördag är Sundbyholmstravet i Eskilstuna platsen för finalerna i unghästserien E3 över medeldistans och under dagen körs ..


På lördag är Sundbyholmstravet i Eskilstuna platsen för finalerna i unghästserien E3 över medeldistans och under dagen körs även sommarens första V75-finaler.
En miljon kronor väntar vinnaren av såväl stonas final (V75-3) som finalen för hingstarna och valackerna som går som den sjätte avdelningen på streckspelet.
Visbyproffset Sten O Jansson har gjort sig känd som den lille tränaren som formar unghästtalanger av ett jämförelsevis billigt hästmaterial.
Zahara Goj tjänade 2,2 miljoner miljoner. Super Nice såldes till hästägare hos Björn Goop och tävlar i Frankrike och har snart sprungit in tre miljoner.
Belker är på väg att bli den bästa hästen Visbyparet Sten och Ingela Jansson fått fram. 13 starter hittills har slutat med åtta segrar och drygt 2,4 miljoner kronor insprunget.
Janssons både äger och har fött upp talangen som tävlar om ytterligare en miljon i lördagens E3-final.
- Jag tror att han är i sitt livs form och oberoende om han håller ledningen eller inte från innerspåret bör han få en rätt bra resa. Han klarar av dödens också om det inte går allt för fort, för han är stark som sjutton. Ja, jag hoppas och tror att han ska vara bland de tre, säger Sten O Jansson.

”Har svårt sälja hästar”
Sten O Jansson och hans fru Ingela har nio hästar på träningslistan. Paret äger också med tre avelsston som samtliga är dräktiga.
Alldeles för många hästar håller det på att bli på gården i Klintehamn på Gotland, resonerar Visbytränaren.
- Vi ska ju egentligen bara ha några få att hålla på med. Problemet med oss är att vi har svårt att göra oss av med hästar, och så fylls det på underifrån med unga hela tiden. Så vi måste nog börja sälja, säger han.

”Belker lämnar inte oss”
Stjärnan Belker är inte till salu. Paret har blivit erbjudna miljonbelopp för hingsten men säljer inte den bäste för alla raukar på Gotland (för att ta en tafflig variant av smöret i Småland).
- Belker lämnar inte oss. Skulle han fortsätta gå bra som tre- och fyraåring, tar jag honom till aveln när han blir fem. Det finns inte utrymme att tävla som jag vill med honom som femåring och äldre, såvida man inte åker till Frankrike eller något. Och vi har inte tid att åka till Frankrike.
- Vi har hela tiden unghästar som kommer och tiden räcker inte till. Nej, då är det bättre att sluta i tid med en sådan som Belker och hoppas på många fina ston.

Båten tidigt lördag
Tävlingarna på lördag då? Resan till Eskilstuna startar tidigt lördag morgon med båt och planen är att rulla in på stallbacken vid lunchtid.
Sten O Jansson hade den snabbaste kvalvinnaren och valde innerspår i finalen med Belker. Som tvååring var hingsten inte så snabb de första stegen men har blivit bättre på den punkten.
Tolv hingstar och valacker gör upp över 2140 meter i V75-6, E3:ans ”långa variant”. Värst emot tror Jansson att Jerry Riordan-tränade Aetos Kronos blir.
Aetos Kronos fick ett spår nio efter en strykning och Örjan Kihlström kan välja på att ta rygg på antingen Belker eller Bythebook i starten.
- Aetos Kronos är ruggigt speedig och skulle min häst ta ledningen kan ju den andre få ett bra lopp. Även Båths Bythebook är bra förstås och lär utmana i början. Torbjörn (Jansson) kommer ju att testa att ta spets med min häst och det kan bli en snabb öppning. Men hästarna som är snabba har bra kuskar också och de lär inte sitta och pressa hela loppet precis om de hamnar utvändigt. Det är bra pengar om man blir tvåa också, säger Sten O Jansson.

Snäppet bättre i finalen?
Belker delade segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Bythebook. Och på lördag har hästarna startspåren bredvid varandra.
Båda vann sina respektive kval. Gotlandshästen imponerade med att leda från start till mål och visade fin startsnabbhet.
- Jag var livrädd för att han skulle springa och vingla och titta sig omkring som han kunde göra då han var yngre. Vi har ju plockat bort det helstängda huvudlaget till den här säsongen. Men han hade lärt sig att fokusera utan det, säger Jansson som provar utan några förändringar på Belker i finalen, öppet huvudlag och utan skor fram på Belker.
Belker har förstås utveckling kvar i sig och vid fortsatt leverans på tävlingsbanorna kan det alltså bli avel på heltid efter säsongen som fyraåring.
- Det är inte bara en talang han är, utan han har väldigt bra hjärta och lungor. Ja, han har hela kroppen med sig. Inte minst huvudet. Psyket är nog hans bästa ändå. Senast hade han 20 pulsslag lägre än vad han normalt brukar ha i dopingstallen efter loppen. Han känns pigg och fin efter senast och jag tror att han ska vara ett snäpp bättre på lördag än vad han var i kvalet, slutar Visbytränaren som hoppas på en som han säger, ”realistisk vinstchans”.

Mikael Wikner, Kanal 75


V86 fortsätter sin sommarturné ute i landet och på onsdag kommer miljonspelet till Åmål. Det är återigen jackpot p&arin..


V86 fortsätter sin sommarturné ute i landet och på onsdag kommer miljonspelet till Åmål. Det är återigen jackpot på V86 och en ensam vinnare beräknas ta hem 14 miljoner kronor, enbart på åtta rätt.
Åmål är en av landets fem 800-metersbanor och värt att notera är att upploppet är kort, endast 105 meter, vilket är det kortaste upploppet i landet. En kille som är van vid att köra i Åmål är norrmannen Ole Johan Östre, som är tränare på Momarken och har inte så långt till Åmål.
- Banan är väldigt speciell. Eftersom det är så korta raksträckor blir det många kurvor. Det gäller att vara med där framme och helst i täten om man ska vinna loppen. Hamnar man långt bak är det chanslös att runda alla, säger Ole Johan Östre.

”Är framförallt väldigt stark”
Ändå har han valt att anmäla sin stjärna Rappnor till kallblodsloppet i V86-4. Det är ett försök i Dubbelcupen och den norske segermaskinen står med 40 meters tillägg. Men det är en häst som vinner i nästan hälften av sina starter och i år har det blivit sex segrar och två andraplatser på nio starter. I fjol blev det fem segrar på 17 starter och då var hästen på plats i tio av dem.
- Rappnor är en vinnarhäst och han är framförallt väldigt stark. Han har vunnit sina lopp från de flesta positioner, även dödens. Det är en av anledningarna till att jag har anmält till det här loppet men det var också sista chansen att kvala in till Dubbelcupens final. Då gäller det att vara bland de tre främsta, säger Ole Johan Östre.
- Men hästen har även utvecklats och blivit snabbare i år än han varit tidigare och formen är väldigt bra. Han är pigg och fin i jobben och har tränat bra efter senaste starten. Det här är en häst som jag har stora förhoppningar på och han har potential att tjäna stora pengar framöver.

”Var betydligt bättre senast”
Rappnor kommer närmast från seger i ett lopp på Romme över 3160 meter, efter att gången innan förlorat på målfoto.
- Senast var han väldigt bra och slog bra hästar. Näst senast när han förlorade var han helt okej, utan att vara som allra bäst. Han hade ingen toppform då men var betydligt bättre senast, säger Östre.

”Tar inte 40 meter på en Stumne Luna i toppform”
Rappnor är favorit i den fjärde avdelningen från 40 meters tillägg över grunddistansen 2480 meter. Loppet består av tio hästar som är utspridda på tre volter. Även om Östre har en vinnarhäst är han inte säker på att han tar hem segern.
- På Åmål är det inte säkert att bästa hästen vinner. Raksträckorna är som sagt bara 100 meter och det gäller att ta sig fram så fort som möjligt. Jag hoppas att han inte tappar för mycket från start heller för han har inte varit så snabb från början tidigare.
- Han är en sån typ att han kan vinna loppet men det måste klaffa en hel del. Jag tror att han springer en tid runt 1.25 i alla fall. Den jag är mest rädd för är Stumne Luna som står på start. Om hon är i toppform så hämtar vi inte 40 meter på henne om hon går felfritt. Carl Johan Jepson vet dessutom hur man kör på Åmål, säger Ole Johan Östre.
Och tillägger:
- Jag tror inte att det blir några ändringar, utan vi kör med skor fram och barfota bak som i de senaste starterna.

”Tror han är en av de som kan vinna”

Du har även med C.C.Sugar i V86-6 från spår två. Chanserna där?
- C.C.Sugar (V86-6)
var bra näst senast då han spurtade fint som trea. Senast var han tyvärr sjuk och fick vila efteråt. Nu har han tränat väldigt bra en tid och jag tror mycket på hästen här. Jag tror faktiskt att han är en av de som kan vinna loppet. Inga ändringar, utan fortsatt skor runt om.

Michael Carlsson, Kanal 75Allsvenska kuskligan:1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-134-952. Carl Johan Jepson, Färjestad, 101-94-743. Jorma Kontio, Solvalla, 97-58-534. Örjan Kihlstr..


Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 159-134-95
2. Carl Johan Jepson, Färjestad, 101-94-74
3. Jorma Kontio, Solvalla, 97-58-53
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 92-75-52
5. Peter Untersteiner, Halmstad, 70-45-58
6. Björn Goop, Färjestad, 68-34-32
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 68-48-39
8. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 61-80-73
9. Christoffer Eriksson, Jägersro, 56-55-50
10. Erik Adielsson, Solvalla, 54-40-21
11. Ulf Eriksson, Romme, 50-37-37
12. Conrad Lugauer, Jägersro, 50-15-12
13. Kim Eriksson, Mantorp, 48-31-42
14. Oskar J Andersson, Romme, 46-50-29
15. Magnus A Djuse, Östersund, 46-38-26
Siffror till och med 23 juni

Kanal 75


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.Det blev skrällarnas d..


Publiken (4876 personer) på Kalmartravet trivdes i strålande sol när V75 traditionsenligt avslutade midsommarhelgen.
Det blev skrällarnas dag och när krutröken skingrats betalade sju rätt 868 777 kronor.
En bidragande orsak till den höga utdelningen var Slide So Easy, som skrällde i Kalmarsundspokalen för sin tränare Flemming Jensen. Efter en tät upploppsstrid med flera hästar inblandade, avgjorde Slide So Easy kort före mål, streckad på blott tre procent.

Favoriten gav upp totalt
Favoriten Pastore Bob blåste direkt till ledningen och drog i ett jämnt 1.10,5-tempo. Men han var trött och slagen redan vid upploppets början och gav upp totalt. Utvändige Disco Volante tog tillfälligt över men kunde inte freda sig när Coktail Fortuna angrep från andra par utvändigt. Med i dennes rygg följde Slide So Easy och Flemming Jensen vred på i fjärdespår i utgången av sista kurvan. Dessa två gjorde upp till slut och dessutom kom Baron Gift med en vass slutspurt efter att ha suttit sist i kön. Slide So Easy kopplade ett säkert grepp den sista biten och vann på tiden 1.10,3/1640a. Det var nytt banrekord för utländska hingstar och valacker.
- Tempot var ju fint och loppet blev riktigt bra för vår del. Det kändes bra i sista kurvan och när han fick chansen bet det ju riktigt bra. Han är en fin häst som var väldigt bra, sa Flemming Jensen.

”Det var fel taktik”
Jensen fick utstå skarp kritik för två veckor sedan när han valde att köra i ledningen i Oslo Grand Prix och svara ut elitloppsvinnaren Ringostarr Treb. Då var Slide So Easy trött och slagen redan sjuhundra meter kvar men den här gången valde Flemming en annan taktik och resultatet blev betydligt bättre.
- Jag förstår att många tyckte det var fel och resultatet blev också dåligt så det var fel taktik, erkände Flemming.

Sjätte raka för obesegrade Velten Versailles
En imponerande uppvisning fick vi se i V75-4 där favoriten Velten Versailles tog sin sjätte raka seger och fortfarande är obesegrad. Den Holländsk-tränade hästen var bara bäst och Rick Ebbinge (som nyligen blev världsmästare) lämnade inget åt slumpen och körde fram utvändigt om ledaren 1300 meter kvar. Han kopplade enkelt greppet på ledande Royal T.H. och gled undan till en suverän seger med till synes gott om krafter kvar.
- Han var bra i ordning och gjorde ett mycket bra lopp. När tempot bedarrade tyckte jag att jag måste köra framåt för att kontrollera loppet. Han vann lätt, sa Rick Ebbinge.

”Det stod verkligen och vägde”
I V75-inledningen överraskade hårt betrodda Sevilla att hålla upp ledningen från innerspåret bakom startbilen. Samtidigt galopperade favoriten Cobbys Olifant i första sväng i en trång situation. Utvändigt om ledaren satt Sir Henry P.Hill och det var tätduon som gjorde upp över upploppet. Sir Henry P.Hill gick i närkamp med Sevilla och såg ut att vara koppla greppet när Sevilla kontrade invändigt. Men precis metern före mållinjen galopperade Sir Henry P.Hill snöpligt för Jörgen Westholm. Därmed gick segern till Sevilla, tränad och körd av Joakim Lövgren.
- Det stod verkligen och vägde och både jag och Jörgen gav allt med våra hästar. Det är en Ready Cash det här som har en annan motor. Är man rädd om benen så hjälper dom dig med de andra, sa Joakim Lövgren.

”Bananen” var bara bäst
I V75-2 fick Copaca Banana ett tufft lopp utvändigt om ledande Alicia Bore. Men trots det kopplade han greppet på upploppet och höll undan före Red Rock Canyon Ås som tassat med i ryggen. En riktig toppinsats och en bejublad hemmaseger för hästen som tränas av Maria Rosenberg som även äger tillsammans med Stefan Carlsson. Segertiden blev finfina 1.11,3/1640a.
- Han var jätteduktig. Den här gången fick han det tuffaste loppet och var bara bäst. Det var välförtjänt, sa segerkusken Kim Eriksson.

”Kunde inte fantisera om att han skulle vinna”
En jätteskräll på V75 blev det i den femte avdelningen när Lutfi Kolgjini styrde in Parizan Face åt sonen Adrian som tränar. Och det var verkligen ingen bluffseger, snarare tvärtom. Partizan Face fick en tuff inledning via tredje- och fjärdespår genom första kurvan innan Ludde dundrade framåt i ett offensivt upplägg. Han bombade ända till ledningen när Henriette Larsen släppte bakom Secret Mission, då denne fått utstå press i inledningen av spetskörningen. Partizan Face ångade på i täten och vid upploppets början fick Secret Mission chansen när Wingait C.H. galopperade utvändigt. Men Partizan Face stegade bara undan till en imponerande seger.
- Han har bra inställning och vann hur lätt som helst. Jag visste att det skulle bli en tråkig inledning eftersom han inte kan öppna något. Sedan låg han på rätt så kraftigt och det blev ett tufft förstavarv. Jag är otroligt imponerad och kunde inte fantisera om innan att han skulle vinna, sa Lutfi Kolgjini.

Revansch för Westholm ”Sitt livs bästa värmning”
Jörgen Westholm hade en olycklig start på dagen när Sir Henry P.Hill galopperade över mål i slutstriden. Men Westholm repade nytt mod efter den snöpliga målgaloppen och vann Kalmarsundsstayern i V75-6 med Flash Hammering. Westholm körde resolut till ledningen mitt i loppet och höll undan säkert före Vischio Holz den sista biten. En riktigt bra insats på tiden 1.14,4/3160.
- Han brukar rulla och fara i värmningen men i dag var det nog hans livs bästa värmning, sa Jörgen Westholm.
- Jag var väldigt sugen på att vinna loppet och tänkte att vi måste kliva fram. När jag klev iväg tänkte jag att vi får nog svar men vi kom med så hög fart att vi fick spets och det var nog vinstgivande. Han har varit nere i en formsvacka men nu är han på väg uppåt och kommer att få en rolig sommar. Det är en häst jag gillar, han är skönt flegmatisk och lat.

Shadow Gar fällde favoriten
Det blev favoritfall även i V75-avslutningen när In Toto Sund fick en tuff resa utvändigt om ledande Shadow Gar och inte orkade utmana denne. Hon höll bra som trea men åt Shadow Gar fanns inget att göra då hon gled ifrån till en lätt seger. Långt ut i banan toppspurtade Dear Friend men var för sent ute. Shadow Gar kördes förtjänstfullt av Christoffer Eriksson som drog i ett jämnt tempo, och tränar gör Jerry Riordan.
21 system klarade av att hitta alla sju vinnarna på V75 och belönades med 868 777 kronor för sju rätt.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-7 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/2 5 13.9 207
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/9 6 36.1 536
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2140/5 0 16.9 303
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 Topfuel Topfuel   [s 6] 2640/9 0 19.1 1814
2015-12-18 2015-12-18 Romme-4 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 1640/5 4 14.6 153
2015-12-11 2015-12-11 Romme-9 O.F.V.Dream O.F.V.Dream   [h 8] 1640/10 5 13.3 688
2015-12-11 2015-12-11 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/5 0 18.2g 77
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2140/9 0 17.6g 701
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 4] 2160/14 2 16.9 138
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/3 1 17.9 68
2015-11-19 2015-11-19 Romme-2 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 1640/8 4 12.9 739
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Topfuel Topfuel   [s 6] 2140/9 3 17.9 360
2015-11-13 2015-11-13 Romme-5 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/5 3 17.0 124
2015-11-06 2015-11-06 Romme-9 Racing Hill Racing Hill   [v 7] 2140/9 6 15.4 102
2015-11-06 2015-11-06 Romme-8 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2640/4 0 17.3 640
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 3] 2140/2 0 22.0g 796
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/4 5 16.6 158
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-8 Believeinme Believeinme   [s 4] 2140/5 4 17.2 64
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2640/1 2 18.0 52
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-1 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 7] 2140/10 0 17.0 105
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Topfuel Topfuel   [s 6] 2140/11 7 17.5 573
2015-10-18 2015-10-18 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 3] 2140/7 0 20.0g 65
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/7 3 35.0 195
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-10 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/1 0 12.9 1211
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 4] 2140/3 0 g 384
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2160/13 0 15.7 437
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 7] 1640/8 4 14.6 37
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-2 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2140/8 0 15.7 503
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Topgear Topgear   [h 4] 2140/6 6 14.0 168
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 William Speed William Speed   [v 8] 2140/4 5 15.4 39
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/13 5 36.2 335
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/11 D 0 21.7g 323
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 3] 2140/9 D 0 21.9 608
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/6 C 6 12.9 102
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/13 B 7 16.8 584
2016-11-24 2016-11-24 Romme-3 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2660/9 D 0 16.8 1072
2016-11-24 2016-11-24 Romme-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/8 C 3 16.4 194
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Topgear Topgear   [h 5] 2140/3 C 0 44
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 1640/2 D 0 16.2 455
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Topgear Topgear   [h 5] 2140/9 C 7 15.9 226
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/3 D 5 16.1 56
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2140/11 A 0 17.8 56
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/6 C str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2160/15 D 0 16.9 855
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 5] 2140/3 B 0 13.9 164
2016-10-04 2016-10-04 Romme-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/10 D 0 18.2g 334
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/7 D 5 17.0 232
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 220
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 7 16.3 519
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-7 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/4 D 0 35.9g 450
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Guli Mona Guli Mona   [s 8] 2140/2 D 0 34.6g 880
2016-08-22 2016-08-22 Romme-10 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/7 D 4 33.9 799
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Topfuel Topfuel   [s 7] 1640/8 D 0 17.7 60
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/9 D 0 17.2g 217
2016-08-09 2016-08-09 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 4] 2140/11 D 0 g 112
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-12 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/12 A 0 17.6 391
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/9 B 6 15.4 68
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-11 Topgear Topgear   [h 5] 1640/12 B 0 14.4 199
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/11 C 0 18.6g 797
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/7 C 4 16.2 335
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/2 C 1 14.6 33
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Leif Light Leif Light   [v 9] 2140/12 D 0 16.0 850
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/10 B 6 14.5 60
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/2 D 0 g 576
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 1640/3 C 0 14.9 335
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/1 D 7 35.8g 381
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/12 D str
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/7 D 3 17.1 118
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 2140/8 D 1 12.5 793
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Topgear Topgear   [h 5] 2140/10 C 0 g 210
2016-05-13 2016-05-13 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/10 A 0 17.8 125
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-7 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 9] 2140/5 D 0 16.3g 171
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/8 A 0 g 258
2016-05-02 2016-05-02 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/2 D 0 g 1150
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/11 B 4 17.1g 98
2016-04-26 2016-04-26 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/5 C 1 18.1 207
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/5 C 4 16.5 45
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/12 C str
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/1 D 1 12.3 52
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/6 D 3 16.6 109
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/5 C 0 17.4 74
2016-03-27 2016-03-27 Romme-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/2 D 3 15.5 125
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 1640/9 C 4 13.9 119
2016-03-18 2016-03-18 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/5 C 3 17.3 113
2016-03-18 2016-03-18 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/9 B str
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-5 Topfuel Topfuel   [s 7] 2160/6 D 0 20.0g 261
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-3 Topgear Topgear   [h 5] 2140/8 C 1 14.4 30
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-9 Believeinme Believeinme   [s 5] 2140/11 D 0 15.1 614
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/4 B 0 g 36
2016-02-26 2016-02-26 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/10 A 1 16.1 39
2016-02-26 2016-02-26 Romme-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 2160/10 B 1 16.6 110
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 5] 2640/6 C 3 16.4 60
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/7 B 0 16.5 111
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-6 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/7 D str
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/2 C 0 g 508
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-2 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/7 D 0 17.0 364
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 5] 2140/7 B 4 14.9 455
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/6 C 0 19.2g 214
2016-02-05 2016-02-05 Romme-1 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/3 D 0 g 469
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-8 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/10 D 4 16.4 795
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/1 A 2 16.8 140
2016-01-22 2016-01-22 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/9 D str
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/1 D 3 15.2 1096
2016-01-22 2016-01-22 Romme-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/14 C 0 g 872
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-6 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2100/4 C 6 17.0 414
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 6] 2140/10 A 8 17.2 116
2017-12-15 2017-12-15 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 5] 2140/4 C 8 19.5 56
2017-12-08 2017-12-08 Romme-10 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 10] 2160/11 D 0 122
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/2 D str
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-10 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 10] 2140/8 D 5 17.7 782
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-5 Showmaster Showmaster   [v 5] 2140/10 C 3 17.9 91
2017-11-24 2017-11-24 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 6] 2140/8 A 5 19.0 78
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/4 D 6 33.6 191
2017-11-24 2017-11-24 Romme-7 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C 0 g 218
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 C 4 17.6 216
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/10 C 0 14.6 137
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2100/4 A 3 17.2g 17
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Showmaster Showmaster   [v 5] 2100/10 D 8 19.2g 192
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Topgear Topgear   [h 6] 2160/10 A 0 17.0 29
2017-10-27 2017-10-27 Romme-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/9 B 7 20.1g 75
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/4 D 2 33.1 327
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 6] 1640/3 B 0 g 285
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-7 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C 0 20.7 239
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/6 C 3 14.6 171
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/7 A 0 g 34
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 B 3 15.6 231
2017-09-26 2017-09-26 Romme-7 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/9 B 4 31.5 227
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-10 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/3 B 3 16.1 171
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/11 D 6 14.8 362
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/3 B 4 16.9 309
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 C 0 g 347
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-1 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/2 C 5 34.3g 163
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/15 A 1 16.9 57
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-2 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C str
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/8 B 0 17.1 502
2017-08-18 2017-08-18 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/8 D 4 14.5 832
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/1 C 5 18.6g 467
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2160/5 D 6 18.1 1067
2017-08-08 2017-08-08 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 1660/6 D 6 31.1 770
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/7 D 6 18.4 34
2017-08-01 2017-08-01 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/3 D 5 18.0 255
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/10 C 7 17.0 213
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-2 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 B 6 18.6 256
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-10 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2660/5 D 5 34.8g 230
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-7 Gigantic Boko Gigantic Boko   [s 4] 2140/1 B 8 15.4g 128
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-5 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 6] 2140/6 D 5 14.5 375
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-4 Sanford L.B. Sanford L.B.   [v 6] 2140/5 B 0 17.6 186
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/2 D 5 17.3 764
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/6 C 0 18.9 273
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Blytung Am Blytung Am   [v 6] 2140/2 B 3 15.3 28
2017-06-16 2017-06-16 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/5 B 6 16.6g 232
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Topgear Topgear   [h 6] 2160/12 A 0 15.7 66
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-5 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 3 17.9 472
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/11 D 3 16.4g 120
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 Topgear Topgear   [h 6] 2140/5 A 6 14.9 69
2017-05-13 2017-05-13 Åby-6 Topgear Topgear   [h 6] 2640/4 C 0 15.2 167
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 6] 1640/7 D 3 11.3 126
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/10 D 4 20.0 139
2017-04-21 2017-04-21 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/14 B str
2017-04-21 2017-04-21 Romme-5 Topgear Topgear   [h 6] 2140/5 C 1 14.4 90
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/4 D 0 17.1 662
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-3 Topgear Topgear   [h 6] 1640/9 B 5 14.0 70
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 3 19.6 418
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/11 D 0 19.3 1242
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/11 B 6 19.7 1325
2017-02-24 2017-02-24 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2160/12 D 0 17.0 356
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/3 D 0 g 186
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/4 D 8 19.7 767
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 6] 2640/1 D 0 14.6 81
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/12 D 3 16.7 439
2017-01-27 2017-01-27 Romme-7 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 0 g 671
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-6 Topgear Topgear   [h 6] 2140/9 C 2 15.3 44
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 7] 1640/6 C str
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 6] 2140/6 D 0 g 115
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/1 C 0 16.6 766
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Topgear Topgear   [h 6] 1640/6 D str
2018-12-21 2018-12-21 Romme-2 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/9 C 0 20.8g 84
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-3 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/2 D 0 17.7g 700
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 7] 3140/6 C 4 16.7 569
2018-12-07 2018-12-07 Romme-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/5 D 0 19.6g 112
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/7 B 2 18.7 264
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/12 B 3 17.8 301
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/4 C 4 17.3 220
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/11 B 5 17.7g 505
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/1 D str
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/4 C 6 16.0 521
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/7 B 3 18.0 76
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/1 B 6 15.8 289
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-4 Topgear Topgear   [h 7] 1640/7 B 0 15.6 155
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-6 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/6 D 0 18.2 510
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2640/6 D 0 g 158
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/9 B 5 16.9 94
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-4 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 2140/3 B 0 14.5g 188
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D str
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/2 C 8 18.6 127
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-10 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/1 D 7 18.1 280
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-5 Topgear Topgear   [h 7] 2140/8 C 0 16.9g 431
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/10 D 0 14.3 187
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-5 Whinston Majo Whinston Majo   [v 5] 2140/2 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-3 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-8 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/6 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/6 C 4 15.9 100
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D 5 11.2 494
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Topgear Topgear   [h 7] 1660/13 C 0 14.9 45
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/8 C 1 18.5 60
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/1 C 5 17.0 204
2018-08-31 2018-08-31 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 7] 2140/3 D 0 g 159
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/8 D 3 16.3 783
2018-08-24 2018-08-24 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 7] 2140/3 D 0 33.2g 363
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Topgear Topgear   [h 7] 2160/11 A 2 14.8 64
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/4 C 4 16.9 508
2018-08-11 2018-08-11 Åby-8 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 2140/4 C 4 12.7 114
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-4 Topgear Topgear   [h 7] 2140/9 D 5 15.5 110
2018-08-05 2018-08-05 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/9 D 2 15.4 364
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-7 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1609/3 B 3 11.7 44
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/9 C 2 16.8 73
2018-07-27 2018-07-27 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/6 B 4 17.3 144
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/6 C 0 21.5g 356
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/2 B 2 18.8 29
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/11 D 7 18.2g 40
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Topgear Topgear   [h 7] 2140/7 C 2 14.7 55
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/1 B 5 16.5 157
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-4 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D 0 12.3 912
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Stig One Stig One   [v 8] 2140/5 D 0 g 266
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/3 D 0 16.8 1041
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-7 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/10 D 7 17.1 676
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/2 D 0 g 598
2018-06-14 2018-06-14 Romme-3 Topgear Topgear   [h 7] 1640/10 D 0 14.1 649
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-11 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1609/6 B 3 10.5 67
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/12 D 0 16.5 1249
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/10 C 2 19.0 89
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2160/11 A 0 18.2g 247
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-13 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/7 D 2 9.9 434
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/5 C 0 g 17
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/12 B 4 15.0 42
2018-05-14 2018-05-14 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/4 C 2 18.6 63
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-7 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/2 B 0 14.1g 93
2018-04-28 2018-04-28 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/8 D 6 16.0 315
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 2640/6 D 0 15.5 276
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-2 Topgear Topgear   [h 7] 2140/5 D 0 g 138
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/3 D 0 g 259
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/11 C 8 16.2 117
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 2140/3 D 0 14.8 92
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2100/4 D 0 g 522
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1609/1 B 2 14.3 28
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/11 D 6 14.6 178
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 7] 2640/1 D 2 14.8 369
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/14 C 3 18.5 323
2018-03-05 2018-03-05 Romme-4 Topgear Topgear   [h 7] 2160/12 B 0 g 239
2018-03-05 2018-03-05 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/13 B 6 15.8 103
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/4 C 6 14.3 303
2018-02-02 2018-02-02 Romme-9 Believeinme Believeinme   [s 7] 2140/3 D 0 19.9 90
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/3 B str
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/7 B 0 20.6 185
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/7 C 0 19.8g 54
2019-05-17 2019-05-17 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/11 D 0 g 1136
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-3 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/3 D 5 15.6 544
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/2 B 0 13.5 77
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 8] 2140/6 D 5 13.9 477
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/1 C 3 16.2 103
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Topgear Topgear   [h 8] 2140/9 C 2 14.7 94
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/2 D 2 12.3 584
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-6 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/10 D 4 17.4 353
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/6 B 3 16.5 30
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-8 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/1 C 0 18.2g 286
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2640/12 B 3 16.4 606
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/9 D 0 15.7 377
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-1 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/3 C 0 17.2 1010
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/6 A 4 18.4 182
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-9 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2640/4 C 0 g 86
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/9 B 4 17.4 227
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/3 A 3 16.4 22
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/5 D 0 g 263
2019-02-22 2019-02-22 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2640/6 C 0 g 685
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2160/7 B 0 21.7g 159
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/4 D 1 17.8 1021
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-3 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/1 B 5 17.5 440
2019-02-01 2019-02-01 Romme-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/5 B 0 19.1g 108
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-4 Topgear Topgear   [h 8] 3160/11 B 0 18.8 739
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/2 D 0 17.8 581
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/8 D 0 17.0g 1736
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/3 D 5 17.4 519
2019-01-11 2019-01-11 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/7 D 0 18.7 474
2019-01-06 2019-01-06 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/5 D 3 18.8 364
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/10 B 0 19.7g 312
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2640/5 B str
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/9 D 5 19.9 994
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-6 Topgear Topgear   [h 8] 3140/9 C 0 16.2 135ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se