V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Solvalla-7 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/2 5 13.9 207
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/9 6 36.1 536
2015-12-18 2015-12-18 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2140/5 0 16.9 303
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 Topfuel Topfuel   [s 6] 2640/9 0 19.1 1814
2015-12-18 2015-12-18 Romme-4 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 1640/5 4 14.6 153
2015-12-11 2015-12-11 Romme-9 O.F.V.Dream O.F.V.Dream   [h 8] 1640/10 5 13.3 688
2015-12-11 2015-12-11 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/5 0 18.2g 77
2015-12-09 2015-12-09 Solvalla-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2140/9 0 17.6g 701
2015-11-19 2015-11-19 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 4] 2160/14 2 16.9 138
2015-11-19 2015-11-19 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/3 1 17.9 68
2015-11-19 2015-11-19 Romme-2 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 1640/8 4 12.9 739
2015-11-13 2015-11-13 Romme-10 Topfuel Topfuel   [s 6] 2140/9 3 17.9 360
2015-11-13 2015-11-13 Romme-5 Tindra Star Tindra Star   [s 4] 2140/5 3 17.0 124
2015-11-06 2015-11-06 Romme-9 Racing Hill Racing Hill   [v 7] 2140/9 6 15.4 102
2015-11-06 2015-11-06 Romme-8 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2640/4 0 17.3 640
2015-11-06 2015-11-06 Romme-3 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 3] 2140/2 0 22.0g 796
2015-11-06 2015-11-06 Romme-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 4] 2140/4 5 16.6 158
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-8 Believeinme Believeinme   [s 4] 2140/5 4 17.2 64
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2640/1 2 18.0 52
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-1 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 7] 2140/10 0 17.0 105
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-9 Topfuel Topfuel   [s 6] 2140/11 7 17.5 573
2015-10-18 2015-10-18 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 3] 2140/7 0 20.0g 65
2015-10-18 2015-10-18 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/7 3 35.0 195
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-10 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/1 0 12.9 1211
2015-10-14 2015-10-14 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 4] 2140/3 0 g 384
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2160/13 0 15.7 437
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 7] 1640/8 4 14.6 37
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-2 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2140/8 0 15.7 503
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Topgear Topgear   [h 4] 2140/6 6 14.0 168
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 William Speed William Speed   [v 8] 2140/4 5 15.4 39
2015-09-28 2015-09-28 Romme-5 Xia Tabac Xia Tabac   [s 4] 2160/13 5 36.2 335
2016-12-22 2016-12-22 Romme-5 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 3] 2140/9 D 0 21.9 608
2016-12-22 2016-12-22 Romme-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/11 D 0 21.7g 323
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/6 C 6 12.9 102
2016-11-24 2016-11-24 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/13 B 7 16.8 584
2016-11-24 2016-11-24 Romme-3 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2660/9 D 0 16.8 1072
2016-11-24 2016-11-24 Romme-1 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/8 C 3 16.4 194
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Topgear Topgear   [h 5] 2140/3 C 0 44
2016-11-09 2016-11-09 Solvalla-12 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 1640/2 D 0 16.2 455
2016-11-05 2016-11-05 Eskilstuna-5 Topgear Topgear   [h 5] 2140/9 C 7 15.9 226
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2140/11 A 0 17.8 56
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/3 D 5 16.1 56
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/6 C str
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-4 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2160/15 D 0 16.9 855
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 5] 2140/3 B 0 13.9 164
2016-10-04 2016-10-04 Romme-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/10 D 0 18.2g 334
2016-10-04 2016-10-04 Romme-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/7 D 5 17.0 232
2016-09-26 2016-09-26 Rättvik-2 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/2 D 4 16.3 220
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2140/7 D 7 16.3 519
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-7 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/4 D 0 35.9g 450
2016-09-05 2016-09-05 Rättvik-1 Guli Mona Guli Mona   [s 8] 2140/2 D 0 34.6g 880
2016-08-22 2016-08-22 Romme-10 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/7 D 4 33.9 799
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Topfuel Topfuel   [s 7] 1640/8 D 0 17.7 60
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/9 D 0 17.2g 217
2016-08-09 2016-08-09 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 4] 2140/11 D 0 g 112
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-12 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/12 A 0 17.6 391
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/9 B 6 15.4 68
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-11 Topgear Topgear   [h 5] 1640/12 B 0 14.4 199
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-9 Hannibalyougotmail Hannibalyougotmail   [v 5] 2140/11 C 0 18.6g 797
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-6 Andreas Boy Andreas Boy   [v 6] 2140/7 C 4 16.2 335
2016-07-25 2016-07-25 Rättvik-3 Greatandeasy C.C. Greatandeasy C.C.   [s 5] 2140/2 C 1 14.6 33
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-4 Leif Light Leif Light   [v 9] 2140/12 D 0 16.0 850
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/10 B 6 14.5 60
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/2 D 0 g 576
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 1640/3 C 0 14.9 335
2016-06-10 2016-06-10 Romme-3 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/1 D 7 35.8g 381
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/12 D str
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/7 D 3 17.1 118
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 2140/8 D 1 12.5 793
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-6 Topgear Topgear   [h 5] 2140/10 C 0 g 210
2016-05-13 2016-05-13 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/10 A 0 17.8 125
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-7 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 9] 2140/5 D 0 16.3g 171
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/8 A 0 g 258
2016-05-02 2016-05-02 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/2 D 0 g 1150
2016-04-26 2016-04-26 Romme-8 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/11 B 4 17.1g 98
2016-04-26 2016-04-26 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/5 C 1 18.1 207
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-8 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/5 C 4 16.5 45
2016-04-24 2016-04-24 Rättvik-3 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/12 C str
2016-04-09 2016-04-09 Axevalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/1 D 1 12.3 52
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-9 Topfuel Topfuel   [s 7] 2140/6 D 3 16.6 109
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/5 C 0 17.4 74
2016-03-27 2016-03-27 Romme-10 Topgear Topgear   [h 5] 2640/2 D 3 15.5 125
2016-03-27 2016-03-27 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 1640/9 C 4 13.9 119
2016-03-18 2016-03-18 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/5 C 3 17.3 113
2016-03-18 2016-03-18 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/9 B str
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-5 Topfuel Topfuel   [s 7] 2160/6 D 0 20.0g 261
2016-03-17 2016-03-17 Gävle-3 Topgear Topgear   [h 5] 2140/8 C 1 14.4 30
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-9 Believeinme Believeinme   [s 5] 2140/11 D 0 15.1 614
2016-03-02 2016-03-02 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 5] 1640/4 B 0 g 36
2016-02-26 2016-02-26 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/10 A 1 16.1 39
2016-02-26 2016-02-26 Romme-4 Believeinme Believeinme   [s 5] 2160/10 B 1 16.6 110
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 5] 2640/6 C 3 16.4 60
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/7 B 0 16.5 111
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-6 Barbossa Newport Barbossa Newport   [v 8] 2140/7 D str
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/2 C 0 g 508
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-2 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/7 D 0 17.0 364
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 5] 2140/7 B 4 14.9 455
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 4] 2140/6 C 0 19.2g 214
2016-02-05 2016-02-05 Romme-1 Xia Tabac Xia Tabac   [s 5] 2140/3 D 0 g 469
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-8 Believeinme Believeinme   [s 5] 2640/10 D 4 16.4 795
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 5] 2140/1 A 2 16.8 140
2016-01-22 2016-01-22 Romme-4 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 5] 2160/14 C 0 g 872
2016-01-22 2016-01-22 Romme-10 S.K.Steel S.K.Steel   [v 6] 2160/9 D str
2016-01-22 2016-01-22 Romme-9 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2140/1 D 3 15.2 1096
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-6 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 10] 2100/4 C 6 17.0 414
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 6] 2140/10 A 8 17.2 116
2017-12-15 2017-12-15 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 5] 2140/4 C 8 19.5 56
2017-12-08 2017-12-08 Romme-10 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 10] 2160/11 D 0 122
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/2 D str
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-10 Borga Cayenne Borga Cayenne   [v 10] 2140/8 D 5 17.7 782
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-5 Showmaster Showmaster   [v 5] 2140/10 C 3 17.9 91
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/4 D 6 33.6 191
2017-11-24 2017-11-24 Romme-7 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C 0 g 218
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 C 4 17.6 216
2017-11-24 2017-11-24 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 6] 2140/8 A 5 19.0 78
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/10 C 0 14.6 137
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2100/4 A 3 17.2g 17
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-1 Showmaster Showmaster   [v 5] 2100/10 D 8 19.2g 192
2017-10-31 2017-10-31 Romme-7 Topgear Topgear   [h 6] 2160/10 A 0 17.0 29
2017-10-27 2017-10-27 Romme-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/9 B 7 20.1g 75
2017-10-20 2017-10-20 Romme-11 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/4 D 2 33.1 327
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 6] 1640/3 B 0 g 285
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-7 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C 0 20.7 239
2017-10-06 2017-10-06 Solvalla-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/6 C 3 14.6 171
2017-10-03 2017-10-03 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/7 A 0 g 34
2017-09-26 2017-09-26 Romme-7 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/9 B 4 31.5 227
2017-09-26 2017-09-26 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 B 3 15.6 231
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-10 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/3 B 3 16.1 171
2017-09-18 2017-09-18 Rättvik-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/11 D 6 14.8 362
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/3 B 4 16.9 309
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/6 C 0 g 347
2017-09-09 2017-09-09 Rättvik-1 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2140/2 C 5 34.3g 163
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/15 A 1 16.9 57
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-2 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/5 C str
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/8 B 0 17.1 502
2017-08-18 2017-08-18 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/8 D 4 14.5 832
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/1 C 5 18.6g 467
2017-08-08 2017-08-08 Romme-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2160/5 D 6 18.1 1067
2017-08-08 2017-08-08 Romme-2 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 1660/6 D 6 31.1 770
2017-08-08 2017-08-08 Romme-1 Whinston Majo Whinston Majo   [v 4] 2140/7 D 6 18.4 34
2017-08-01 2017-08-01 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 3] 2140/3 D 5 18.0 255
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-2 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 B 6 18.6 256
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/10 C 7 17.0 213
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-10 Xia Tabac Xia Tabac   [s 6] 2660/5 D 5 34.8g 230
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-7 Gigantic Boko Gigantic Boko   [s 4] 2140/1 B 8 15.4g 128
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-5 Calvados Hornline Calvados Hornline   [v 6] 2140/6 D 5 14.5 375
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-4 Sanford L.B. Sanford L.B.   [v 6] 2140/5 B 0 17.6 186
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/2 D 5 17.3 764
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-6 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/6 C 0 18.9 273
2017-07-03 2017-07-03 Rättvik-5 Blytung Am Blytung Am   [v 6] 2140/2 B 3 15.3 28
2017-06-16 2017-06-16 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/5 B 6 16.6g 232
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Topgear Topgear   [h 6] 2160/12 A 0 15.7 66
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-5 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 3 17.9 472
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 5] 2140/11 D 3 16.4g 120
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-9 Topgear Topgear   [h 6] 2140/5 A 6 14.9 69
2017-05-13 2017-05-13 Åby-6 Topgear Topgear   [h 6] 2640/4 C 0 15.2 167
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 6] 1640/7 D 3 11.3 126
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/10 D 4 20.0 139
2017-04-21 2017-04-21 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/14 B str
2017-04-21 2017-04-21 Romme-5 Topgear Topgear   [h 6] 2140/5 C 1 14.4 90
2017-04-16 2017-04-16 Romme-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/4 D 0 17.1 662
2017-04-11 2017-04-11 Rättvik-3 Topgear Topgear   [h 6] 1640/9 B 5 14.0 70
2017-04-09 2017-04-09 Romme-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 3 19.6 418
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/11 D 0 19.3 1242
2017-03-01 2017-03-01 Solvalla-1 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/11 B 6 19.7 1325
2017-02-24 2017-02-24 Romme-6 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2160/12 D 0 17.0 356
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/3 D 0 g 186
2017-02-12 2017-02-12 Romme-2 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/4 D 8 19.7 767
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 6] 2640/1 D 0 14.6 81
2017-02-03 2017-02-03 Romme-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 2140/12 D 3 16.7 439
2017-01-27 2017-01-27 Romme-7 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 4] 2140/9 D 0 g 671
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-6 Topgear Topgear   [h 6] 2140/9 C 2 15.3 44
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 S.K.Steel S.K.Steel   [v 7] 1640/6 C str
2017-01-18 2017-01-18 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 6] 2140/6 D 0 g 115
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 6] 1640/1 C 0 16.6 766
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-4 Topgear Topgear   [h 6] 1640/6 D str
2018-12-21 2018-12-21 Romme-2 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/9 C 0 20.8g 84
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-3 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/2 D 0 17.7g 700
2018-12-12 2018-12-12 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 7] 3140/6 C 4 16.7 569
2018-12-07 2018-12-07 Romme-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/5 D 0 19.6g 112
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/7 B 2 18.7 264
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/12 B 3 17.8 301
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/4 C 4 17.3 220
2018-11-07 2018-11-07 Solvalla-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/11 B 5 17.7g 505
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/1 D str
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/4 C 6 16.0 521
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-1 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/7 B 3 18.0 76
2018-10-24 2018-10-24 Solvalla-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/1 B 6 15.8 289
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-4 Topgear Topgear   [h 7] 1640/7 B 0 15.6 155
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-6 Mr Gaga Mr Gaga   [v 4] 2140/6 D 0 18.2 510
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2640/6 D 0 g 158
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/9 B 5 16.9 94
2018-10-09 2018-10-09 Solvalla-4 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 2140/3 B 0 14.5g 188
2018-09-25 2018-09-25 Solvalla-9 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D str
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/2 C 8 18.6 127
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-10 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/1 D 7 18.1 280
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-5 Topgear Topgear   [h 7] 2140/8 C 0 16.9g 431
2018-09-19 2018-09-19 Solvalla-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/10 D 0 14.3 187
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-5 Whinston Majo Whinston Majo   [v 5] 2140/2 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/5 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-3 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/6 C 0
2018-09-06 2018-09-06 Gävle-8 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/6 B 0
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/6 C 4 15.9 100
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D 5 11.2 494
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Topgear Topgear   [h 7] 1660/13 C 0 14.9 45
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/8 C 1 18.5 60
2018-08-31 2018-08-31 Romme-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 7] 2140/1 C 5 17.0 204
2018-08-31 2018-08-31 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 7] 2140/3 D 0 g 159
2018-08-29 2018-08-29 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/8 D 3 16.3 783
2018-08-24 2018-08-24 Romme-8 Xia Tabac Xia Tabac   [s 7] 2140/3 D 0 33.2g 363
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Topgear Topgear   [h 7] 2160/11 A 2 14.8 64
2018-08-14 2018-08-14 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2640/4 C 4 16.9 508
2018-08-11 2018-08-11 Åby-8 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 2140/4 C 4 12.7 114
2018-08-09 2018-08-09 Lindesberg-4 Topgear Topgear   [h 7] 2140/9 D 5 15.5 110
2018-08-05 2018-08-05 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/9 D 2 15.4 364
2018-07-31 2018-07-31 Jägersro Trav-7 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1609/3 B 3 11.7 44
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/9 C 2 16.8 73
2018-07-27 2018-07-27 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/6 B 4 17.3 144
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 4] 2140/6 C 0 21.5g 356
2018-07-20 2018-07-20 Romme-1 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/2 B 2 18.8 29
2018-07-20 2018-07-20 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/11 D 7 18.2g 40
2018-07-20 2018-07-20 Romme-7 Topgear Topgear   [h 7] 2140/7 C 2 14.7 55
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/1 B 5 16.5 157
2018-07-03 2018-07-03 Solvalla-4 Topgear Topgear   [h 7] 1640/11 D 0 12.3 912
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-3 Stig One Stig One   [v 8] 2140/5 D 0 g 266
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/3 D 0 16.8 1041
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-7 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 5] 2140/10 D 7 17.1 676
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/2 D 0 g 598
2018-06-14 2018-06-14 Romme-3 Topgear Topgear   [h 7] 1640/10 D 0 14.1 649
2018-06-10 2018-06-10 Bjerke-11 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1609/6 B 3 10.5 67
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2140/12 D 0 16.5 1249
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-2 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/10 C 2 19.0 89
2018-05-29 2018-05-29 Rättvik-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 4] 2160/11 A 0 18.2g 247
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-13 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/7 D 2 9.9 434
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/5 C 0 g 17
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-9 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/12 B 4 15.0 42
2018-05-14 2018-05-14 Romme-1 Showmaster Showmaster   [v 6] 2140/4 C 2 18.6 63
2018-05-04 2018-05-04 Rättvik-7 King on the Hill King on the Hill   [h 4] 1640/2 B 0 14.1g 93
2018-04-28 2018-04-28 Romme-4 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/8 D 6 16.0 315
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 2640/6 D 0 15.5 276
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-2 Topgear Topgear   [h 7] 2140/5 D 0 g 138
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/3 D 0 g 259
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-7 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/11 C 8 16.2 117
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-7 Topgear Topgear   [h 7] 2140/3 D 0 14.8 92
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-5 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2100/4 D 0 g 522
2018-03-26 2018-03-26 Örebro-11 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1609/1 B 2 14.3 28
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-2 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/11 D 6 14.6 178
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-10 Topgear Topgear   [h 7] 2640/1 D 2 14.8 369
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 Carlos Messi Carlos Messi   [v 6] 2140/14 C 3 18.5 323
2018-03-05 2018-03-05 Romme-4 Topgear Topgear   [h 7] 2160/12 B 0 g 239
2018-03-05 2018-03-05 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 2140/13 B 6 15.8 103
2018-02-21 2018-02-21 Solvalla-8 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 7] 1640/4 C 6 14.3 303
2018-02-02 2018-02-02 Romme-9 Believeinme Believeinme   [s 7] 2140/3 D 0 19.9 90
2019-12-20 2019-12-20 Romme-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/3 C 0 18.0 187
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-5 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/4 C 4 17.8 262
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/3 B 3 17.9 38
2019-11-26 2019-11-26 Romme-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/1 C 4 16.8 370
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/9 B 5 15.5 196
2019-11-08 2019-11-08 Romme-6 Topgear Topgear   [h 8] 2140/8 D 0 16.6g 545
2019-11-08 2019-11-08 Romme-7 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/12 C 0 20.0 592
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/8 B 0 17.9 315
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 1640/3 C 2 14.5 70
2019-10-29 2019-10-29 Romme-2 Topgear Topgear   [h 8] 1640/10 D 6 13.5 748
2019-10-25 2019-10-25 Romme-8 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 4] 2140/5 D str
2019-10-19 2019-10-19 Romme-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/1 B 0 g 66
2019-10-16 2019-10-16 Solvalla-10 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 2140/3 C 0 g 121
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/1 D 3 18.1 134
2019-10-14 2019-10-14 Rättvik-7 Topgear Topgear   [h 8] 2140/5 C 0 15.3 236
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-7 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/5 B 2 16.5 86
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-8 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 1640/6 C 0 12.4 161
2019-09-29 2019-09-29 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/1 C 3 12.7 214
2019-09-23 2019-09-23 Romme-10 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/3 B 0 g 36
2019-09-16 2019-09-16 Eskilstuna-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/2 C 3 16.4 47
2019-09-15 2019-09-15 Romme-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/11 C 2 13.1 273
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-10 King on the Hill King on the Hill   [h 5] 1640/11 D 0 13.8g 863
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-8 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 1640/6 C 5 11.3 48
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-10 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2660/5 B 0 17.7g 140
2019-08-27 2019-08-27 Romme-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/11 B 4 13.2 109
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-8 Topgear Topgear   [h 8] 2140/6 C 0 15.9 73
2019-08-23 2019-08-23 Romme-9 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2160/14 D 3 16.5 730
2019-08-14 2019-08-14 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/4 C 0 14.2 369
2019-08-12 2019-08-12 Romme-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/1 D 0 g 426
2019-08-12 2019-08-12 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/8 A 1 16.7 51
2019-08-10 2019-08-10 Romme-9 Topgear Topgear   [h 8] 2160/15 D 0 15.6 446
2019-08-10 2019-08-10 Romme-10 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 4] 2140/5 D str
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-4 Lawmaker Lawmaker   [h 4] 1640/6 B 4 11.0 198
2019-08-06 2019-08-06 Solvalla-8 King on the Hill King on the Hill   [h 5] 2140/2 C 0 12.8g 170
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-7 Topgear Topgear   [h 8] 1140/7 D 0 252
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-11 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 3160/3 C 4 20.3 439
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/11 B 2 14.7 268
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/10 A 0 13.6 229
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/3 B str
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 5] 2140/7 B 0 20.6 185
2019-05-27 2019-05-27 Lindesberg-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/7 C 0 19.8g 54
2019-05-17 2019-05-17 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 6] 2140/11 D 0 g 1136
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-3 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/3 D 5 15.6 544
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/2 B 0 13.5 77
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-8 Topgear Topgear   [h 8] 2140/6 D 5 13.9 477
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/1 C 3 16.2 103
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-7 Topgear Topgear   [h 8] 2140/9 C 2 14.7 94
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 1640/2 D 2 12.3 584
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-6 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/10 D 4 17.4 353
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/6 B 3 16.5 30
2019-04-09 2019-04-09 Rättvik-8 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/1 C 0 18.2g 286
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2640/12 B 3 16.4 606
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-6 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2140/9 D 0 15.7 377
2019-03-19 2019-03-19 Solvalla-1 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/3 C 0 17.2 1010
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/6 A 4 18.4 182
2019-03-15 2019-03-15 Solvalla-9 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2640/4 C 0 g 86
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/9 B 4 17.4 227
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/3 A 3 16.4 22
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/5 D 0 g 263
2019-02-22 2019-02-22 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2640/6 C 0 g 685
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 8] 2160/7 B 0 21.7g 159
2019-02-16 2019-02-16 Romme-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/4 D 1 17.8 1021
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-3 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/1 B 5 17.5 440
2019-02-01 2019-02-01 Romme-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2140/5 B 0 19.1g 108
2019-01-29 2019-01-29 Solvalla-4 Topgear Topgear   [h 8] 3160/11 B 0 18.8 739
2019-01-25 2019-01-25 Romme-9 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/2 D 0 17.8 581
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/8 D 0 17.0g 1736
2019-01-15 2019-01-15 Solvalla-5 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/3 D 5 17.4 519
2019-01-11 2019-01-11 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/7 D 0 18.7 474
2019-01-06 2019-01-06 Romme-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 7] 2640/5 D 3 18.8 364
2019-01-06 2019-01-06 Romme-6 Showmaster Showmaster   [v 7] 2140/10 B 0 19.7g 312
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-2 Casanova Majo Casanova Majo   [v 5] 2640/5 B str
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 5] 2140/9 D 5 19.9 994
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-6 Topgear Topgear   [h 8] 3140/9 C 0 16.2 135
2020-12-28 2020-12-28 Romme-4 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 2140/3 D 0 17.9g 75
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-9 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/1 C 7 16.2 34
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-12 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 9] 2140/12 C 0 17.4 220
2020-12-18 2020-12-18 Romme-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 1640/3 C 3 16.0 93
2020-12-18 2020-12-18 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2640/9 C 0 18.4 260
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-3 Perfect Illusion Perfect Illusion   [v 3] 2140/10 C 0 g 510
2020-12-13 2020-12-13 Eskilstuna-5 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 1640/1 B 0 g 105
2020-12-11 2020-12-11 Romme-1 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/3 B 0 20.7g 104
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 Believeinme Believeinme   [s 9] 2160/14 D 0 16.8 382
2020-12-11 2020-12-11 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/1 D 0 16.2 333
2020-12-09 2020-12-09 Solvalla-10 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 1640/10 D 0 15.0g 811
2020-12-06 2020-12-06 Romme-8 Young King Young King   [v 5] 2140/12 A 6 14.9 41
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/9 B 0 17.2 454
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-3 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/2 C 0 g 236
2020-11-27 2020-11-27 Romme-2 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/8 D 0 17.5 467
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-1 Perfect Illusion Perfect Illusion   [v 3] 2140/12 D 5 18.3 1845
2020-11-25 2020-11-25 Solvalla-6 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/5 A 0 17.6g 382
2020-11-20 2020-11-20 Romme-5 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 9] 1640/5 D 0 13.8 400
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-1 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/2 C 2 17.1 50
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-2 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/12 B 3 17.2g 52
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/4 C 2 16.4 35
2020-11-06 2020-11-06 Romme-2 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 4] 2640/6 C 6 17.4g 207
2020-11-06 2020-11-06 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/6 C 2 15.2 681
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-3 Chicago Tindra Chicago Tindra   [s 9] 2140/3 D 5 16.7 391
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-7 Topgear Topgear   [v 9] 2140/2 D 0 16.5 236
2020-10-27 2020-10-27 Romme-2 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2660/10 B str
2020-10-27 2020-10-27 Romme-4 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2160/10 B 0 17.2 280
2020-10-27 2020-10-27 Romme-5 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/11 C 0 19.8 635
2020-10-27 2020-10-27 Romme-7 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 1640/1 B 0 14.7 164
2020-10-27 2020-10-27 Romme-8 Believeinme Believeinme   [s 9] 2160/12 A 4 16.4 448
2020-10-20 2020-10-20 Romme-10 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/7 A 1 16.0 26
2020-10-16 2020-10-16 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/11 B 2 16.6 74
2020-10-16 2020-10-16 Romme-5 Topgear Topgear   [h 9] 2140/10 D 7 16.2 473
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/9 A 0 16.5 66
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-2 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/2 A 2 15.0 437
2020-10-13 2020-10-13 Eskilstuna-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/5 A 3 14.1 278
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 4] 2160/14 A 0 19.2 115
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Believeinme Believeinme   [s 9] 2160/10 C 0 16.8 730
2020-10-09 2020-10-09 Romme-5 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/3 D 0 13.5 120
2020-09-29 2020-09-29 Romme-3 Carmencita Majo Carmencita Majo   [s 9] 2140/5 D 0 15.3 893
2020-09-25 2020-09-25 Romme-1 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/8 B 0 18.9 434
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/5 B 1 15.5 106
2020-09-25 2020-09-25 Romme-10 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2640/1 B 0 g 131
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-8 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/5 C str
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-5 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/3 D 0 14.9 1912
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-2 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2640/9 D 6 17.4 1191
2020-09-08 2020-09-08 Romme-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/2 A 5 15.1 56
2020-09-08 2020-09-08 Romme-3 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/8 A str
2020-09-08 2020-09-08 Romme-5 Juneau Boko Juneau Boko   [s 4] 2140/9 D 0 18.2 587
2020-09-08 2020-09-08 Romme-7 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/11 D 0 16.0g 804
2020-08-31 2020-08-31 Romme-3 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/1 D 5 17.0 428
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-6 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/4 D 2 11.9 348
2020-08-22 2020-08-22 Romme-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2160/13 B 2 15.1 457
2020-08-15 2020-08-15 Romme-9 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/10 D 7 11.5 639
2020-08-14 2020-08-14 Romme-3 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2640/8 D 6 17.1 1374
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-8 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/14 A 0 16.1 1141
2020-08-13 2020-08-13 Bollnäs-11 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/1 D 0 g 326
2020-08-05 2020-08-05 Romme-2 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/9 C 0 18.2g 35
2020-07-29 2020-07-29 Solvalla-3 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/2 D 0 11.6 431
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-2 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/5 D 4 16.9 543
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 1640/3 C 0 14.0 268
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 1640/6 C 0 13.0 777
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-10 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/6 D 4 12.1 130
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-2 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2640/1 C 6 17.5 195
2020-07-13 2020-07-13 Rättvik-4 Believeinme Believeinme   [s 9] 1640/4 C 7 14.8 160
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-6 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/3 D 3 12.7 226
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3140/4 B 0 16.3g 739
2020-06-29 2020-06-29 Rättvik-2 Kallis Tooma Kallis Tooma   [s 6] 2140/7 C 2 17.2 128
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-2 Believeinme Believeinme   [s 9] 1640/9 C 0 13.3 779
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-4 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2660/9 C 0 g 1112
2020-06-26 2020-06-26 Solvalla-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 1640/1 D 4 12.0 332
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/9 C 0 16.9 600
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-4 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3160/4 B 6 16.8g 646
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-7 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 2140/3 D str
2020-06-17 2020-06-17 Solvalla-3 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/7 D 0 13.7g 190
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/10 B 3 17.8g 95
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/3 D 2 16.2 51
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-10 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/6 B 1 16.0 30
2020-06-15 2020-06-15 Örebro-4 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 2100/6 D 0 13.3 401
2020-06-12 2020-06-12 Romme-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 3140/2 C 5 15.6 594
2020-06-12 2020-06-12 Romme-10 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/6 D 0 g 586
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-4 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2140/5 D 2 13.0 61
2020-06-05 2020-06-05 Romme-9 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2160/15 A 3 17.2 103
2020-06-05 2020-06-05 Romme-10 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/4 B 2 16.9 53
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-9 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/8 D 0 11.5 277
2020-05-27 2020-05-27 Romme-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/2 B 1 16.2 20
2020-05-27 2020-05-27 Romme-3 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/4 C 2 17.0 56
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-8 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/3 B 6 15.6 219
2020-05-19 2020-05-19 Romme-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/12 C 5 16.2 296
2020-05-19 2020-05-19 Romme-6 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/4 D 6 17.1g 520
2020-05-19 2020-05-19 Romme-9 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/7 C 5 15.5 389
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-9 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 2140/10 B 0 14.1g 128
2020-05-11 2020-05-11 Romme-7 Believeinme Believeinme   [s 9] 1640/8 C 2 12.9 143
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-2 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2160/15 B 0 18.4g 254
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-7 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 1640/2 D 4 12.4 250
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-4 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/5 D 6 16.1 258
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-6 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/7 B 0 16.6g 318
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 3140/15 B 2 16.5 241
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-8 Lawmaker Lawmaker   [h 5] 2640/4 D 6 13.8 193
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-1 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/10 C 5 18.2 761
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-6 Believeinme Believeinme   [s 9] 1640/9 D 0 13.5 684
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-9 King on the Hill King on the Hill   [h 6] 1640/8 D 0 16.5g 186
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/5 B 1 17.1 23
2020-04-12 2020-04-12 Romme-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/9 C 0 15.2 381
2020-04-04 2020-04-04 Romme-6 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/2 D 4 15.3 123
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-7 Mr Gaga Mr Gaga   [v 6] 2140/1 D 3 14.7 141
2020-03-31 2020-03-31 Romme-4 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/2 C 7 16.0 307
2020-03-31 2020-03-31 Romme-5 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 5] 2140/5 C 0 g 244
2020-03-25 2020-03-25 Romme-6 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 7] 2140/9 C 0 20.4g 638
2020-03-20 2020-03-20 Romme-3 Showmaster Showmaster   [v 8] 2140/9 C 6 16.3 302
2020-03-20 2020-03-20 Romme-9 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/8 D 6 14.6 635
2020-03-06 2020-03-06 Romme-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 8] 2640/1 C 2 16.7 82
2020-03-06 2020-03-06 Romme-9 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/2 D 2 15.4 622
2020-02-14 2020-02-14 Romme-2 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 1640/6 C str
2020-02-14 2020-02-14 Romme-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2640/10 B 0 16.9 65
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 6] 2140/12 B 4 15.9 84
2020-01-14 2020-01-14 Romme-1 Whilma Majo Whilma Majo   [s 6] 2140/1 C 0 19.7 552
2020-01-14 2020-01-14 Romme-5 Believeinme Believeinme   [s 9] 2140/6 D 4 18.4 421
2021-07-31 2021-07-31 Hagmyren-7 Lawmaker Lawmaker   [h 6] 1640/3 C 0 g 206
2021-07-30 2021-07-30 Romme-1 Closetoamillion Closetoamillion   [s 3] 2140/8 D 8 17.6 432
2021-07-30 2021-07-30 Romme-4 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 5] 2160/12 C 0 18.0g 73
2021-07-30 2021-07-30 Romme-5 Juneau Boko Juneau Boko   [s 5] 2140/5 C 3 15.3 110
2021-07-30 2021-07-30 Romme-11 Casanova Majo Casanova Majo   [v 7] 2140/8 C 6 14.8 915
2021-07-30 2021-07-30 Romme-12 Carlos Messi Carlos Messi   [v 9] 3160/8 B 0 569
2021-07-23 2021-07-23 Romme-6 Mr Gaga Mr Gaga   [v 7] 2140/12 D 6 16.6 47
2021-07-23 2021-07-23 Romme-12 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2140/12 B 1 17.0 34
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-3 Calissa Majo Calissa Majo   [s 5] 2140/12 C 0 20.4g 748
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 7] 1640/2 C 3 12.3 245
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-5 Mr Gaga Mr Gaga   [v 7] 2140/3 D 4 16.0 99
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-10 Whilma Majo Whilma Majo   [s 7] 2140/4 C 6 16.9 39
2021-07-06 2021-07-06 Eskilstuna-11 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2140/8 C 3 16.3 111
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-2 Krut Knut Krut Knut   [v 9] 2140/7 D 0 g 345
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-7 Carlos Messi Carlos Messi   [v 9] 3160/4 D 5 14.9 1098
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-9 Lawmaker Lawmaker   [h 6] 2140/4 D 2 11.1 670
2021-06-24 2021-06-24 Rättvik-3 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 6] 1640/3 B 6 13.5 68
2021-06-24 2021-06-24 Rättvik-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 7] 2140/11 D 0 14.4 792
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-7 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2140/2 C 0 g 173
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-9 Juneau Boko Juneau Boko   [s 5] 2140/5 B 1 15.9 32
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-11 Mr Gaga Mr Gaga   [v 7] 2140/5 D 0 16.4 108
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-3 King on the Hill King on the Hill   [h 7] 2140/2 D 4 12.9 119
2021-06-19 2021-06-19 Romme-6 Topgear Topgear   [v 10] 2140/8 D 0 g 600
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-9 Whilma Majo Whilma Majo   [s 7] 2140/7 B 2 15.7 35
2021-06-11 2021-06-11 Romme-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 9] 2660/6 D 3 15.5 204
2021-06-11 2021-06-11 Romme-9 King on the Hill King on the Hill   [h 7] 2140/10 D 4 13.5 420
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-8 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 5] 2140/12 B 1 15.8 28
2021-06-08 2021-06-08 Eskilstuna-12 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2140/12 C 6 16.2 142
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-7 Casanova Majo Casanova Majo   [v 7] 2140/7 C 0 18.3g 822
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-1 Carlos Messi Carlos Messi   [v 9] 2140/9 C 1 15.5 64
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-5 Whilma Majo Whilma Majo   [s 7] 2140/10 C 5 17.3 583
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-8 Calissa Majo Calissa Majo   [s 5] 2160/10 A 4 17.3 210
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-6 King on the Hill King on the Hill   [h 7] 2140/8 D 5 14.1 803
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-2 Calissa Majo Calissa Majo   [s 5] 2140/2 A 4 18.2 119
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-4 Whilma Majo Whilma Majo   [s 7] 1640/4 B 0 15.7g 465
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-1 Topgear Topgear   [v 10] 2140/2 D 6 14.4 270
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-3 Carlos Messi Carlos Messi   [v 9] 2160/7 B 4 15.3 120
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 7] 2140/8 D 2 14.1 1765
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-8 Juneau Boko Juneau Boko   [s 5] 1640/8 C 4 14.0 477
2021-04-24 2021-04-24 Romme-1 Calissa Majo Calissa Majo   [s 5] 2140/3 D 5 17.5 117
2021-04-24 2021-04-24 Romme-6 Perfect Illusion Perfect Illusion   [v 4] 2140/9 B 0 g 135
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-5 Jack and Ginger Jack and Ginger   [v 6] 2140/3 B 2 15.6 603
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-8 King on the Hill King on the Hill   [h 7] 1640/6 D 6 12.7 1633
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-6 Casanova Majo Casanova Majo   [v 7] 2140/12 C 3 15.7 238
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-8 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 5] 2140/5 A 3 17.9g 21
2021-04-16 2021-04-16 Romme-3 Calissa Majo Calissa Majo   [s 5] 2140/1 D 3 18.4 372
2021-04-16 2021-04-16 Romme-8 Carlos Messi Carlos Messi   [v 9] 2640/3 D 5 17.2 586
2021-04-16 2021-04-16 Romme-9 Topgear Topgear   [v 10] 1640/3 D 3 13.8 320
2021-04-13 2021-04-13 Eskilstuna-9 King on the Hill King on the Hill   [h 7] 1640/1 D 0 12.4 596
2021-04-04 2021-04-04 Romme-3 Carlos Messi Carlos Messi   [v 9] 3160/10 C 7 17.6 1089
2021-04-04 2021-04-04 Romme-4 Casanova Majo Casanova Majo   [v 7] 2140/12 C 0 16.6 967
2021-03-26 2021-03-26 Romme-9 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 5] 2140/5 A 2 17.1 30
2021-03-26 2021-03-26 Romme-10 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2140/5 C 1 16.5 30
2021-03-24 2021-03-24 Solvalla-6 Juneau Boko Juneau Boko   [s 5] 2140/2 D 5 16.4g 245
2021-03-16 2021-03-16 Gävle-8 King on the Hill King on the Hill   [h 7] 1640/9 D 0 12.8 559
2021-03-12 2021-03-12 Romme-3 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 5] 2640/6 B 0 17.4 203
2021-03-12 2021-03-12 Romme-9 Topgear Topgear   [v 10] 2140/4 C 4 14.3 113
2021-03-09 2021-03-09 Romme-1 Casanova Majo Casanova Majo   [v 7] 2140/4 B 0 17.2 693
2021-03-09 2021-03-09 Romme-6 Juneau Boko Juneau Boko   [s 5] 2140/9 C 4 16.6 445
2021-03-06 2021-03-06 Åby-7 King on the Hill King on the Hill   [h 7] 1640/8 D 0 12.0 901
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-7 Topgear Topgear   [v 10] 2140/5 D 1 15.4 81
2021-03-02 2021-03-02 Eskilstuna-10 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2140/4 D 7 16.8 66
2021-02-17 2021-02-17 Solvalla-10 King on the Hill King on the Hill   [h 7] 1640/10 C 7 13.2 1131
2021-02-13 2021-02-13 Romme-6 Topgear Topgear   [v 10] 2140/6 D 2 14.1 146
2021-02-13 2021-02-13 Romme-8 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2140/8 B 0 20.1g 54
2021-02-10 2021-02-10 Solvalla-5 Juneau Boko Juneau Boko   [s 5] 2140/6 C 0 19.3 99
2021-02-07 2021-02-07 Romme-4 King on the Hill King on the Hill   [h 7] 2140/7 C 0 14.4 627
2021-01-29 2021-01-29 Romme-2 Juneau Boko Juneau Boko   [s 5] 2140/1 D 2 17.7 703
2021-01-29 2021-01-29 Romme-4 Nonstop All Over Nonstop All Over   [v 8] 2640/2 D 0 18.3 442
2021-01-22 2021-01-22 Romme-2 Juneau Boko Juneau Boko   [s 5] 2140/6 C 2 18.9 125
2021-01-22 2021-01-22 Romme-10 Believeinme Believeinme   [s 10] 2160/10 C 0 18.7 383
2021-01-08 2021-01-08 Romme-4 Indigo Keeper Indigo Keeper   [v 5] 2640/6 B 0 18.3g 175
2021-01-08 2021-01-08 Romme-9 Believeinme Believeinme   [s 10] 1640/8 D 0 14.8 1319ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se