V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprinte..


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprintermästaren. Men måndagskvällens genrep slutade i moll för den fyraårige hingsten. I ett lopp på Solvalla provades han barfota runt om för första gången men det testet föll inte väl ut. Don Fanucci Zet öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen men utifrån laddade Björn Goop med startkatapulten Click Bait. Det gick oerhört fort in i första kurvan och då blev det för lätt med barfotabalansen. Den kombinationen gjorde att hästen galopperade, enligt Örjan Kihlström. Han tyckte i övrigt att Don Fanucci Zet kändes som han brukar göra.
Vann loppet gjorde istället Stefan Melander-tränade Click Bait på tiden 1.11,8/1640a. Melander som för övrigt hade sex utav åtta startande hästar i loppet vilket gjorde att det kördes utan totospel. Dessa lade också beslag på de sex första platserna.

Fyra segrar varav tre på V64
Men trots debaclet för Don Fanucci Zet blev det fyra segrar för Örjan Kihlström med Daniel Redén-tränade hästar. Tre av dem på V64-spelet. My Lady Grace, Moses och Golden Tricks övertygade samtliga och vann enkelt från ledningen. Kihlström och Redén avslutade sedan tävlingsdagen genom Hilltop Hawk som vann lika enkelt han.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare ..


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare i en liten skala. För ett år köpte hon en gård vid Rommetravet och har nu sju hästar i träning. En av dessa är jättelöftet No Doubt som slog igenom rejält förra måndagen. I sitt försök till E3 vann hästen på det nya svenska rekordet, 1.10,5 över 1640 meter med autostart. Detta trots ett lopp mestadels utvändigt om ledaren.
– Det var en femstjärnig prestation, absolut. Jag trodde innan loppet att jag kanske kunde köra 1.12. Att han sedan vann på en 1.10-tid är helt otroligt. Det är nästan obeskrivligt stort för mig att hästen gör en sådan prestation. Det kommer nog ta ett tag att smälta innan man förstår hur bra han var i försöket, säger Emilia Leo.
– Innan det loppet var jag inne på att jag skulle försöka vinna försöket för att få ett bra startspår i finalen. Allt verkar bra med hästen efteråt och så här långt ser han ut att ha tagit det på bästa sätt.

”Visade tidigt talang – en glad och positiv häst”
No Doubt har vunnit fyra lopp på nio starter och sprungit in drygt 300 000 kronor. Förutom att Emilia Leo tränar hästen är hon även delägare och uppfödare tillsammans med sin mamma. Hon märkte tidigt att det var något extra på gång.
– Ända sedan hästen blev inkörd har han visat fin teknik. Han har sprungit med huvudet mellan benen och krökt på nacken och glänst. På vintern som tvååring kändes det som att det var något extra och han visade tidigt talang.
– Han har otroligt lätt för sig och behöver inga skydd på benen varken hemma eller i loppen. Det är en otroligt fin travare som tycker om att jobba. En väldigt glad och positiv häst, säger Emilia.

Bet av Emilias mamma långfingret
Det sistnämnda kan dock inte sägas om No Doubts mamma, Als Alicia. Hon bet nämligen av ett finger(!) på Emila Leos mamma när hon var hos hästen i hagen.
– Hon är rentav elak eller farlig och sur nio dagar av tio. När sista fölet kom i våras, en halvsyster till No Doubt, så kom min mamma lite för nära de första två veckorna. Då bet hon av hon av henne långfingret och det var fingertoppen som rök. Då sa vi att nu får det vara nog men så bra som No Doubt nu har sprungit så kanske det blir något föl till.
– Hon fick fölet så sent och fick därför gå tom i år. Tanken var som sagt att det skulle vara det sista fölet men nu har jag övertalat mim mamma att vi måste betäcka henne nästa år också.
Så mammans elakhet har alltså inte nedärvts på No Doubt?
– Nej, han är precis tvärtom. Han är en riktigt skön individ som aldrig har en dålig dag. Men jag tror att han har fått en viss hårdhet från mamman som han visar i loppen. Han har nog nedärvt skallen för han är väldigt tuff och hård på banan, säger Leo.

Hur känns det för dig som en liten och relativt färsk tränare att ha en egentränade häst i en E3-final?
– Det är jättestort att vara med och ännu större när hästen har chansen att vinna. Det blir även lite extra när det är egentränat och att jag även har fött upp honom. Jag har fått chansen att köra många bra hästar åt andra men tanken är att jag ska börja träna lite mer för jag håller på och bygger ut gården som jag köpte.

”Tror på bra chans - kan bli första med jänkarvagn”
No Doubt har ett perfekt läge med spår två bakom bilen i ”korta E3-finalen”. Distansen är 1640 meter och det är en optimistisk och segersugen Emilia Leo som kör ut till start på lördag i V75-6.
– Han har ett bra spår och jag ska göra vad jag kan för att komma till ledningen. Helst vill man ju undvika dödens, nu vann han från den positionen i försöket, men jag vågade inte chansa att sitta kvar i rygg på ledaren. Han har tävlat bäst utan rygg tidigare och från spår två behöver jag inte låsa mig vid någon taktik. Men det vore drömmen att få köra honom i ledningen, säger Emilia Leo.
– Jag tycker att han ska vara en av favoriterna och från ledningen tror jag på bra chans. Det är ett plus också att det är hemmaplan. Att bara kunna ta hästen i grimskaftet och gå med honom ner till banan och slippa transporten.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt kommer jag att sätta på en bike den här gången. Men det bestämmer jag först efter värmningen. Om han ska gå i en jänkarvagn så kommer jag nog att värma i den. Annars blir det barfota runt om och helstängt huvudlag som tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot d&..


V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
En av V86:ans sportsliga begivenheter kommer i den femte avdelningen. Där dyker hästen med ”nio liv” återigen upp i startlistan. Antonio Tabac firade stora framgångar hos sin förre tränare Oskar Kylin Blom för några år sedan. Efter skador och annat strul flyttades han därefter till Jörgen Westholm och har nu som åttaåring hittat ytterligare ny geist och nya växlar. Antonio Tabac såg smällfin ut i somras när han tog två raka segrar. En av dessa kom i miljonloppet Norrbottens Stora Pris i Boden där han städade av eliten och vann från ledningen.
– Han var fantastisk när han vann i Boden och även jättefin när han vann i Hagmyren gången innan. Det är en trevlig häst som gillar att tävla verkar det som. Han tränar helst själv för han tycker det är skönt att vara ute ensam på långa turer i skogen. Hästen börjar bli så gammal att han inte kräver så mycket träning längre, säger Jörgen Westholm.

”Tappade luften – glöm den starten”
Efter segern i Boden som var värd en halv miljon kronor provade Antonio Tabac lyckan i två finska storlopp. Först i Kymi Grand Prix i Kouvola och därefter i Mikkeli. Men det blev ingen lyckad utflykt för hästen som hade dåliga startspår och fick tuffa lopp.
– Han hade iskalla utgångslägen båda gångerna och senast blev han het när han hamnade utvändigt om ledaren. Han gick med helstängt huvudlag utvändigt i hårt tempo och det kändes som att han tappade luften till slut. Så den starten kan vi bara glömma, säger Westholm.
– Hästen känns fin i lugna jobb efteråt och jag tycker att han ser ut att vara i samma författning som när han vann i somras.

”Byter huvudlag – tror på vinst”
Onsdag kväll är den grå hästen tillbaka i Boden efter det senaste succé-besöket. Antonio Tabac blir klar favorit i V86-5 från ett perfekt läge med spår två bakom bilen. Mika Forss sitter återigen i sulkyn och det ser bra ut för den startsnabba trefaldige miljonären.
– Antonio Tabac (V86-5) gillar Bodens bana som är fast och fin. Han har fått ett bra utgångsläge och det är klart att jag tror på vinst för han har så hög kapacitet. Nu byter vi huvudlag och kör med öppet eller norskt huvudlag. Annars går han barfota runt om och i jänkarvagn som vanligt.

”Barfota runt om nu och första med jänkarvagn”
Westholm skickar med ytterligare en häst i transporten upp till Boden. Det är Silver Bullit i den tredje avdelningen som var knappt slagen som tvåa senast.
– Silver Bullit (V86-3) gjorde en förbättrad insats senast och jag har lite feeling för att det kan vara dags för honom att vinna snart. Den långa distansen har han behärskat fint tidigare och läget blev perfekt. Dessutom ska vi prova barfota runt om nu och första gången med jänkarvagn. Det känns spännande, säger Jörgen Westholm.
– När man reser så långt vill man ju såklart att hästarna ska vara riktigt bra i ordning och att det ska vara bra lopp som passar för dom. Tanken var redan när jag anmälde hästarna att de skulle ha bra chans och när nu båda fick spår två måste jag ju kvarstå med den tanken. Vi har 90 mil till Boden och hästarna åker till Umeå på tisdagen och övernattar där och sedan sista biten till Boden på onsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-5 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 2140/2 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/9 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-7 Sort Gull Sort Gull   [h 4] 1660/5 str
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 1640/3 1 28.7 53
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/3 0 20.5g 468
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2160/13 0 29.4 146
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-6 Hubby Star Hubby Star   [v 7] 2140/9 4 17.6 55
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-5 Sort Gull Sort Gull   [h 4] 2140/14 1 34.1 21
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 3] 2180/15 0 36.7g 51
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 1640/4 5 27.0 527
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2160/9 4 18.3 154
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2160/7 0 30.1 259
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2640/3 4 28.4 40
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/8 2 18.2 232
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 3] 2160/15 0 37.0g 39
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/9 4 17.7 376
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2160/12 4 29.8 262
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Tyri Elden Tyri Elden   [v 5] 2140/5 0 g 457
2015-10-23 2015-10-23 Romme-6 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2640/5 1 27.5 15
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 2140/6 5 30.3 49
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Smefaksen Smefaksen   [v 5] 2640/8 str
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-10 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2640/1 4 19.6 85
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 3] 2140/5 2 33.6 519
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-5 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 1640/2 5 27.4 48
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/12 5 18.5 765
2015-10-04 2015-10-04 Romme-10 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2140/4 2 28.9 191
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 1640/9 2 14.2 115
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Smefaksen Smefaksen   [v 5] 1640/9 0 g 380
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-3 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2660/8 2 26.6 15
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 2140/3 5 29.3g 43
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2160/11 0 32.1g 245
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/8 B 0 30.9g 127
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-6 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2180/10 C 0 36.8g 174
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2640/3 B 0 g 34
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-9 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 C 3 15.4g 62
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-1 Totti O.K. Totti O.K.   [v 4] 2160/6 C 0 20.0g 126
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-7 Livia Livia   [s 7] 2140/3 A 0 g 123
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-4 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2680/10 B 2 31.8 46
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2140/1 C 4 29.7 88
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 3] 2140/8 D 0 38.0g 296
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Totti O.K. Totti O.K.   [v 4] 1640/1 C 3 17.8 47
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2640/2 D 6 27.0 817
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-12 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 7] 2140/3 C 0 17.9 263
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2660/5 B 3 28.2 98
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 1640/9 C 5 29.5 35
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 2140/2 B 8 31.2 120
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-4 Totti O.K. Totti O.K.   [v 4] 2640/8 B 5 18.8 125
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-10 Icarian Icarian   [v 7] 2140/8 D 0 18.0 747
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 3] 2140/6 D 0 g 402
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/10 C 4 27.2g 207
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 Rudolf Will Rudolf Will   [v 5] 2140/9 C 3 20.5 316
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/4 D 0 30.1g 1527
2016-10-22 2016-10-22 Romme-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2200/12 B 6 26.5 765
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-9 Wonderfull Photo Wonderfull Photo   [v 10] 2160/13 D 0 19.2g 901
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/12 C 0 34.5 64
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/10 A 4 26.9 168
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2660/9 C 0 27.4 186
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Nelle Pride Nelle Pride   [v 8] 2160/11 D 0 16.6 249
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2160/14 A 0 29.4 125
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/14 C 0 15.1 359
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-10 Wonderfull Photo Wonderfull Photo   [v 10] 2160/14 C 0 18.6g 771
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-9 Mollan Mollan   [s 4] 2140/3 D 0 g 764
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-8 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/4 D 6 16.2 438
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Polar Scott Polar Scott   [v 4] 2140/3 B 0 g 139
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/8 A 6 15.0 345
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-11 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 1660/6 A 1 29.3 197
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-9 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 2160/2 C 8 27.8g 80
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-8 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/2 B 0 19.8g 79
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-7 Nygårds Bolinder Nygårds Bolinder   [v 7] 2140/2 D 0 g 38
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-2 Icarian Icarian   [v 7] 1640/11 B 1 16.3g 121
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 1640/8 B 4 31.9 69
2016-09-16 2016-09-16 Romme-10 Mollan Mollan   [s 4] 2140/2 D str
2016-09-16 2016-09-16 Romme-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2660/3 C 1 27.7 80
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2660/6 D 0 15.6g 830
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Mollan Mollan   [s 4] 2160/4 C 6 34.9g 197
2016-09-09 2016-09-09 Romme-10 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2180/8 B 5 35.1 110
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-6 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/2 D 4 16.6 236
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 1640/10 C 0 15.5 291
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 5] 2140/2 A str
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/7 D 0 25.8 312
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-5 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 2160/6 C 0 g 22
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-9 Vackra Jag Vackra Jag   [s 4] 2140/8 D 0 g 561
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 1640/6 B 2 13.8 40
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-3 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2140/2 C 3 26.6 76
2016-08-22 2016-08-22 Romme-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/3 C 3 27.2 210
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 1640/6 C 7 34.9 353
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-6 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2180/13 D 0 34.1g 615
2016-08-16 2016-08-16 Romme-9 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2160/7 C 0 g 121
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-2 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2160/14 D 0 33.6g 346
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-9 Hallsta Bamse Hallsta Bamse   [v 7] 2160/11 B 0 30.3 90
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-6 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2180/15 A 6 15.4 65
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2640/4 C 0 31.0 367
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-6 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/11 D 4 16.5 272
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 1660/13 A 0 g 343
2016-07-29 2016-07-29 Romme-12 Vackra Jag Vackra Jag   [s 4] 1640/3 D 4 35.3 326
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2660/7 D 0 16.9 592
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2140/9 B 7 29.2 96
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-6 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/9 D 6 18.3 530
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-12 Curly Pine Curly Pine   [v 4] 2640/6 D 0 515
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2160/6 C 1 15.5 30
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 1640/7 C 2 15.8 215
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-2 Rudolf Will Rudolf Will   [v 5] 2140/4 D str
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-1 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 2160/11 C 0 g 198
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-3 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/3 D 8 15.4 494
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/5 D 0 112
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2140/1 D 0 1018
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-10 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/2 C 2 16.6 232
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 1640/1 C 5 26.6g 59
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 1640/1 D 0 14.6g 69
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-9 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 3140/2 D 0 23.3 829
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/9 B 0 334
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-6 Colette Colette   [s 7] 2140/10 D 5 15.8 308
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 2160/3 B 3 28.0 56
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-2 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 1660/8 C 4 31.9 315
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2640/4 D 0 g 616
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-9 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 2140/8 C 4 17.9 81
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-1 Livia Livia   [s 7] 2160/6 C 4 34.2 254
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-1 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 1660/5 B 0 28.5g 75
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-12 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2140/3 C 3 30.7 152
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 1640/8 C 2 13.1 106
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2160/9 C 7 38.2 56
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2160/7 C 7 29.8g 235
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Livia Livia   [s 7] 1640/5 C 3 32.4 939
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Oskard Oskard   [v 5] 2160/9 D 0 16.7g 900
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-7 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2660/5 C 4 28.4 293
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/7 D 2 14.9 222
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 Oskard Oskard   [v 5] 2180/13 D 3 16.1 1011
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/13 A 3 26.9 157
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-4 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/5 C 0 18.7 72
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 1640/6 B 0 g 86
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/6 B 0 g 103
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/1 D 6 15.4 422
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-10 Rasmus One Rasmus One   [v 5] 2160/5 A 3 18.1 146
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2180/12 B 0 26.5g 179
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-4 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2180/11 A 0 33.0 50
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-8 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/8 C 7 16.2 176
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-1 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2140/4 C 2 35.3 67
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2160/14 B 0 16.6g 471
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-1 Curly Pine Curly Pine   [v 4] 2140/1 C 0 g 350
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2640/2 D 0 28.5 180
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Burse Easy Burse Easy   [s 7] 2160/11 D 8 18.4 495
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 1640/2 D 4 18.1 394
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-3 Nadir Grif Nadir Grif   [v 9] 2660/4 C 0 20.2g 464
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/1 C 5 17.4 368
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2140/6 C 0 29.4g 150
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/4 D 3 26.6 377
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2140/1 D 5 35.4 96
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-1 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/9 A 1 31.8 16
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-1 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 1640/4 C 1 29.9 37
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 1640/6 C 1 14.6 84
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Royce Frontline Royce Frontline   [s 6] 2140/13 C 0 18.3 553
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-9 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2160/8 C 0 25.9g 498
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2660/9 A 0 16.7 371
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2140/12 C 4 26.5 489
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2140/15 A 2 28.8 139
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/14 B 0 27.1 199
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Nadir Grif Nadir Grif   [v 9] 2160/8 B 0 g 65
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-7 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/4 C 0 g 448
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2160/14 D 6 17.8 1197
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2660/6 B 3 28.6 94
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 1640/7 B 0 g 44
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/15 A 7 17.6 605
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-1 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2180/15 A 4 29.3 295
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/14 A 1 32.5 68
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/11 D 1 27.9 377
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2160/13 B 2 30.9 105
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-10 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/13 B 6 17.8 278
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/8 D 0 g 100
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2660/13 C 3 34.7g 165
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/3 C 3 17.7 504
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Vilda Tabac Vilda Tabac   [s 6] 2140/5 D 0 32.9g 310
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2180/12 A 7 27.4 134
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-5 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/15 B 8 42.8g 59
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/15 A 4 19.4 217
2016-02-19 2016-02-19 Romme-3 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2160/13 B 0 30.9g 442
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-2 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/9 B 4 29.6 110
2016-02-05 2016-02-05 Romme-2 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/4 D 0 18.0 801
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2160/8 A 0 g 73
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2660/9 B 1 30.2 41
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-2 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/3 C 0 19.9 509
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-1 Sort Gull Sort Gull   [h 5] 1640/11 D 0 g 79
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/7 D 0 28.3 793
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/9 C str
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-1 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/3 C 0 g 202
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/8 D 0 28.0 493
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/4 C 0 35.7g 251
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-7 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/3 D 5 35.7 715
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/9 C 0 34.6g 353
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2180/15 C 0 g 680
2017-11-17 2017-11-17 Romme-10 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 1640/2 D 4 26.7 254
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/11 D 5 32.5g 806
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 3] 2140/1 C 0 g 158
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/3 C 3 26.2 292
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-6 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 1640/9 D 0 g 311
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-5 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/1 D 6 35.6g 160
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-7 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/2 D 0 g 149
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/11 B 0 g 188
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/11 C 0 g 286
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-7 Raclette Raclette   [s 4] 2160/13 B 4 17.6 200
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-4 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/2 D 8 38.0g 195
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 3] 2140/4 D 7 41.2g 147
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Trons Loke Trons Loke   [v 8] 1640/1 D 5 31.2 78
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-11 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2140/4 D 4 26.4 629
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/15 C 6 26.3g 278
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/5 B 6 26.3 883
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 3] 2140/3 D 6 35.8 276
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/1 C 3 32.5 99
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-5 Ampino Å. Ampino Å.   [v 5] 2640/6 C 0 18.9g 346
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2140/1 D 0 g 584
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/11 C str
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-10 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/6 C 0 28.0g 158
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-3 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/1 C 4 32.9 61
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-5 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/3 D 0 39.7g 60
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/1 D 4 28.4 201
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 3160/5 C 0 g 847
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/1 D 2 15.3 156
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-6 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/5 C 1 26.7 150
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/1 C 2 34.0 27
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-9 Little Magic Little Magic   [v 9] 2140/7 D 0 g 427
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-5 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/5 C 0 26.2 673
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-2 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 5] 1640/9 D str
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/3 C 0 29.0g 210
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-7 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/2 D 0 22.3 384
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/4 B 3 33.7 80
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-1 Little Magic Little Magic   [v 9] 2140/4 D 0 g 266
2017-08-01 2017-08-01 Romme-7 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2180/10 B 7 30.4 66
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2100/7 C 0 35.8g 201
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-10 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2660/9 C 6 34.8 247
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-5 Nygårds Heidi Nygårds Heidi   [s 4] 2140/3 D 0 g 728
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/11 A 0 g 25
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/11 B 8 34.1g 405
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Styr Stina Styr Stina   [s 6] 2140/3 C 0 g 132
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Space Cadet Space Cadet   [v 6] 1640/10 D 5 14.3 389
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 3140/2 D 4 26.5 388
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2140/9 D 0 g 1045
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-10 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2160/4 C 2 27.8 478
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-5 Nygårds Heidi Nygårds Heidi   [s 4] 1640/7 D 8 39.8g 1322
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/2 C 5 25.5g 426
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2160/3 C 6 30.1 147
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-9 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/2 B 0 28.7 342
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 1640/4 C 0 g 141
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1660/10 C 0 34.8g 505
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2160/6 C 0 19.8g 755
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-7 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 2140/10 D 7 20.1 591
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-5 Utopian Frontline Utopian Frontline   [s 4] 2140/5 D str
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-2 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2140/1 B 0 g 851
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-6 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2180/9 B 5 26.4 72
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-5 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2160/9 C 0 20.0g 305
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-5 Flaga Flaga   [s 5] 2140/2 A 2 32.9 15
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 7] 2160/9 C 0 30.6g 231
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 1660/9 A 6 35.5g 278
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2680/8 D 2 26.2 414
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-1 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/3 B 2 20.2 206
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-9 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 1660/11 D 0 g 686
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-6 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/2 D 7 32.7 941
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-6 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/6 C 5 20.1 326
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/8 C 7 27.2 711
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-9 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 2140/5 D 5 18.0g 172
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Flaga Flaga   [s 5] 2140/5 B 1 32.2 15
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-6 Utopian Frontline Utopian Frontline   [s 4] 2140/8 D 0 g 117
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-5 Totti O.K. Totti O.K.   [v 5] 2640/3 D 0 g 88
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-4 Styr Stina Styr Stina   [s 6] 1640/6 B 8 31.6 130
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1660/12 A 5 35.1g 125
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/7 B str
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 1640/6 D 5 27.7 597
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/11 B 4 34.5 560
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 1640/9 B 0 g 83
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/10 C 7 20.9 73
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-1 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2140/12 C str
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-10 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2140/2 C 7 31.0g 211
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/9 B 2 25.5 83
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1660/12 B 8 37.2g 543
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-7 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 1660/11 C 0 g 163
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2640/4 C 0 28.1g 291
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-11 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/9 B 0 g 164
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/8 B 5 18.7 537
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/11 C 0 18.3 438
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/6 B 5 36.2g 150
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2660/7 D 0 27.1 623
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/10 C str
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 1640/5 D 0 28.7g 226
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/3 D 5 35.2 462
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-3 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2640/8 C 5 32.3 109
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Tindra Tabac Tindra Tabac   [s 4] 2140/7 D 0 g 183
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/5 D 0 38.3g 270
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/5 D 4 28.1g 186
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/7 C 5 39.1g 162
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-1 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/5 B 2 27.8 69
2017-01-27 2017-01-27 Romme-3 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2140/6 C 2 31.1 658
2017-01-20 2017-01-20 Romme-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 1660/13 B 5 26.6 95
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/7 C 6 38.9g 135
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/13 C 0 31.1 55
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-4 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2640/12 B 0 37.5g 39
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-5 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/7 A 0 g 94
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2160/14 D 5 28.2 439
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2180/12 B 0 35.9g 32
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/6 D 4 26.3 409
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/5 B 0 g 97
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-3 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/5 D 5 27.4 524
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-2 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/3 D 0 26.5 412
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/2 C 6 30.7 116
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/2 D 0 27.0 466
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-1 Lill Lennart Lill Lennart   [v 3] 1640/2 D 0 36.7 277
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-4 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/1 C 2 30.8 81
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/5 D 1 30.5 1234
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Findus M. Findus M.   [v 5] 2140/3 A 2 14.7 46
2018-09-07 2018-09-07 Romme-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/9 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/8 D 6 33.4g 51
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-3 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/3 C 8 27.4g 510
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/8 B 4 34.6 76
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/6 C 0 36.6g 598
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2660/8 D 0 2981
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-7 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2160/9 D 0 g 803
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-5 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 6] 2160/12 C 0 33.2 442
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2140/2 D 0 27.4 1876
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-11 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/11 D 0 25.6 692
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/5 D 4 24.8 330
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/3 D 0 g 255
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-4 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2160/4 D 0 33.6g 467
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/1 C 0 38.3g 100
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 1640/4 D 0 33.5g 1144
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 1660/5 B 0 g 26
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2640/8 C 0 28.8 282
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2680/8 C 0 g 119
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-6 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 1660/5 D 0 36.7g 71
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/5 C 4 31.8 26
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/6 C 1 32.8 40
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2160/3 C 4 28.1 228
2018-04-08 2018-04-08 Romme-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/11 C 4 34.4 65
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-6 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/6 D 0 28.4 317
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/2 B 2 37.8g 95
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 2180/12 D 0 g 248
2018-03-09 2018-03-09 Romme-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2640/4 C 0 38.5g 165
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-8 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/1 D 1 25.1 234
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 1640/1 D 0 g 371
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/6 B 0 37.2g 65
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2680/10 B 7 30.8g 255
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 2640/1 C 0 g 371
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/4 B 0 g 287
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 2140/7 C 0 34.6g 202
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2160/4 B 6 27.2 773
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-6 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/6 D 6 25.8 883
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/4 C 5 26.0 284
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-4 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/5 D 0 27.8 616
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-4 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/15 D 8 28.8 513
2019-11-29 2019-11-29 Romme-2 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 1660/13 B str
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-1 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/14 D 4 26.3 862
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2160/12 B 5 37.5g 65
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/7 D str
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/5 C 3 27.9 111
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-2 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2160/12 B 6 36.5g 272
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-5 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/6 D 0 g 1152
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-6 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2140/3 C 2 37.8g 121
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 1640/1 B 0 g 144
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/7 D 0 27.3g 737
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-7 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/15 D 8 26.3 487
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-8 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2140/3 D 6 36.4g 388
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 6] 2140/12 B 0 17.4 544
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/7 D 7 26.4 588
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/10 C 5 26.4 557
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/4 D 0 33.2g 680
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-7 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/8 C 0 g 734
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-2 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2140/5 D 0 g 1250
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 5] 1680/12 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/4 D 0 26.5g 335
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-5 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/8 C 8 25.8 251
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-1 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/7 B 6 24.6 253
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-9 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/4 D 7 25.3 1517
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2640/7 D 5 26.5 1643
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-6 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 5] 1660/7 D 0 39.6g 410
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/11 C 0 27.5 1138
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/2 D 0 g 821
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 5] 2140/4 B 0 36.0g 121
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/6 D 4 27.1 704
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-3 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2160/7 C 0 25.9 541
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-7 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 1660/6 B 0 29.2g 102
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2140/4 C 0 25.3 153
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-3 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 1660/10 D 1 25.0 380
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 5] 2160/7 C 4 38.1g 202
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-5 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2680/6 D 3 27.8 427
2020-03-20 2020-03-20 Romme-7 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 1640/1 D 0 g 102
2020-03-06 2020-03-06 Romme-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 5] 2660/9 C 0 37.3g 176
2020-03-06 2020-03-06 Romme-6 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2140/1 D 2 27.0 595ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se