V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-5 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 2140/2 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/9 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-7 Sort Gull Sort Gull   [h 4] 1660/5 str
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 1640/3 1 28.7 53
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/3 0 20.5g 468
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2160/13 0 29.4 146
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-6 Hubby Star Hubby Star   [v 7] 2140/9 4 17.6 55
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-5 Sort Gull Sort Gull   [h 4] 2140/14 1 34.1 21
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 3] 2180/15 0 36.7g 51
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 1640/4 5 27.0 527
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2160/9 4 18.3 154
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2160/7 0 30.1 259
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2640/3 4 28.4 40
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/8 2 18.2 232
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 3] 2160/15 0 37.0g 39
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/9 4 17.7 376
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2160/12 4 29.8 262
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Tyri Elden Tyri Elden   [v 5] 2140/5 0 g 457
2015-10-23 2015-10-23 Romme-6 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2640/5 1 27.5 15
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 2140/6 5 30.3 49
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Smefaksen Smefaksen   [v 5] 2640/8 str
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-10 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2640/1 4 19.6 85
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 3] 2140/5 2 33.6 519
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-5 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 1640/2 5 27.4 48
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/12 5 18.5 765
2015-10-04 2015-10-04 Romme-10 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2140/4 2 28.9 191
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 1640/9 2 14.2 115
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Smefaksen Smefaksen   [v 5] 1640/9 0 g 380
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-3 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2660/8 2 26.6 15
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 2140/3 5 29.3g 43
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2160/11 0 32.1g 245
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/8 B 0 30.9g 127
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-6 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2180/10 C 0 36.8g 174
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2640/3 B 0 g 34
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-1 Totti O.K. Totti O.K.   [v 4] 2160/6 C 0 20.0g 126
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-9 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 C 3 15.4g 62
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-7 Livia Livia   [s 7] 2140/3 A 0 g 123
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-4 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2680/10 B 2 31.8 46
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2140/1 C 4 29.7 88
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 3] 2140/8 D 0 38.0g 296
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Totti O.K. Totti O.K.   [v 4] 1640/1 C 3 17.8 47
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2640/2 D 6 27.0 817
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-12 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 7] 2140/3 C 0 17.9 263
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2660/5 B 3 28.2 98
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 1640/9 C 5 29.5 35
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 2140/2 B 8 31.2 120
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-4 Totti O.K. Totti O.K.   [v 4] 2640/8 B 5 18.8 125
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-10 Icarian Icarian   [v 7] 2140/8 D 0 18.0 747
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 3] 2140/6 D 0 g 402
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/10 C 4 27.2g 207
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 Rudolf Will Rudolf Will   [v 5] 2140/9 C 3 20.5 316
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/4 D 0 30.1g 1527
2016-10-22 2016-10-22 Romme-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2200/12 B 6 26.5 765
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-9 Wonderfull Photo Wonderfull Photo   [v 10] 2160/13 D 0 19.2g 901
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/12 C 0 34.5 64
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/10 A 4 26.9 168
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2660/9 C 0 27.4 186
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/14 C 0 15.1 359
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Nelle Pride Nelle Pride   [v 8] 2160/11 D 0 16.6 249
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2160/14 A 0 29.4 125
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-10 Wonderfull Photo Wonderfull Photo   [v 10] 2160/14 C 0 18.6g 771
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-9 Mollan Mollan   [s 4] 2140/3 D 0 g 764
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-8 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/4 D 6 16.2 438
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Polar Scott Polar Scott   [v 4] 2140/3 B 0 g 139
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/8 A 6 15.0 345
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-11 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 1660/6 A 1 29.3 197
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-8 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/2 B 0 19.8g 79
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-7 Nygårds Bolinder Nygårds Bolinder   [v 7] 2140/2 D 0 g 38
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-2 Icarian Icarian   [v 7] 1640/11 B 1 16.3g 121
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 1640/8 B 4 31.9 69
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-9 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 2160/2 C 8 27.8g 80
2016-09-16 2016-09-16 Romme-10 Mollan Mollan   [s 4] 2140/2 D str
2016-09-16 2016-09-16 Romme-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2660/3 C 1 27.7 80
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2660/6 D 0 15.6g 830
2016-09-09 2016-09-09 Romme-10 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2180/8 B 5 35.1 110
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Mollan Mollan   [s 4] 2160/4 C 6 34.9g 197
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-6 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/2 D 4 16.6 236
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 1640/10 C 0 15.5 291
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 5] 2140/2 A str
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/7 D 0 25.8 312
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-5 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 2160/6 C 0 g 22
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-3 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2140/2 C 3 26.6 76
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-9 Vackra Jag Vackra Jag   [s 4] 2140/8 D 0 g 561
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 1640/6 B 2 13.8 40
2016-08-22 2016-08-22 Romme-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/3 C 3 27.2 210
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 1640/6 C 7 34.9 353
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-6 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2180/13 D 0 34.1g 615
2016-08-16 2016-08-16 Romme-9 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2160/7 C 0 g 121
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-9 Hallsta Bamse Hallsta Bamse   [v 7] 2160/11 B 0 30.3 90
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-6 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2180/15 A 6 15.4 65
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-2 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2160/14 D 0 33.6g 346
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2640/4 C 0 31.0 367
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-6 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/11 D 4 16.5 272
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 1660/13 A 0 g 343
2016-07-29 2016-07-29 Romme-12 Vackra Jag Vackra Jag   [s 4] 1640/3 D 4 35.3 326
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2660/7 D 0 16.9 592
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2140/9 B 7 29.2 96
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-6 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/9 D 6 18.3 530
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2160/6 C 1 15.5 30
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-12 Curly Pine Curly Pine   [v 4] 2640/6 D 0 515
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 1640/7 C 2 15.8 215
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-2 Rudolf Will Rudolf Will   [v 5] 2140/4 D str
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-1 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 2160/11 C 0 g 198
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-3 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/3 D 8 15.4 494
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/5 D 0 112
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-10 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/2 C 2 16.6 232
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2140/1 D 0 1018
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 1640/1 C 5 26.6g 59
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 1640/1 D 0 14.6g 69
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-9 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 3140/2 D 0 23.3 829
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/9 B 0 334
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-6 Colette Colette   [s 7] 2140/10 D 5 15.8 308
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 2160/3 B 3 28.0 56
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-2 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 1660/8 C 4 31.9 315
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2640/4 D 0 g 616
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-9 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 2140/8 C 4 17.9 81
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-1 Livia Livia   [s 7] 2160/6 C 4 34.2 254
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-1 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 1660/5 B 0 28.5g 75
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-12 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2140/3 C 3 30.7 152
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 1640/8 C 2 13.1 106
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2160/9 C 7 38.2 56
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Oskard Oskard   [v 5] 2160/9 D 0 16.7g 900
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2160/7 C 7 29.8g 235
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Livia Livia   [s 7] 1640/5 C 3 32.4 939
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-7 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2660/5 C 4 28.4 293
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/7 D 2 14.9 222
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 Oskard Oskard   [v 5] 2180/13 D 3 16.1 1011
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/13 A 3 26.9 157
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-4 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/5 C 0 18.7 72
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 1640/6 B 0 g 86
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/6 B 0 g 103
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/1 D 6 15.4 422
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-10 Rasmus One Rasmus One   [v 5] 2160/5 A 3 18.1 146
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2180/12 B 0 26.5g 179
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-4 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2180/11 A 0 33.0 50
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-8 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/8 C 7 16.2 176
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-1 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2140/4 C 2 35.3 67
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2640/2 D 0 28.5 180
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2160/14 B 0 16.6g 471
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-1 Curly Pine Curly Pine   [v 4] 2140/1 C 0 g 350
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Burse Easy Burse Easy   [s 7] 2160/11 D 8 18.4 495
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 1640/2 D 4 18.1 394
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-3 Nadir Grif Nadir Grif   [v 9] 2660/4 C 0 20.2g 464
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/1 C 5 17.4 368
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2140/6 C 0 29.4g 150
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-1 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/9 A 1 31.8 16
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/4 D 3 26.6 377
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2140/1 D 5 35.4 96
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-1 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 1640/4 C 1 29.9 37
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 1640/6 C 1 14.6 84
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Royce Frontline Royce Frontline   [s 6] 2140/13 C 0 18.3 553
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-9 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2160/8 C 0 25.9g 498
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2660/9 A 0 16.7 371
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2140/12 C 4 26.5 489
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2140/15 A 2 28.8 139
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/14 B 0 27.1 199
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Nadir Grif Nadir Grif   [v 9] 2160/8 B 0 g 65
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-7 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/4 C 0 g 448
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2160/14 D 6 17.8 1197
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2660/6 B 3 28.6 94
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 1640/7 B 0 g 44
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/15 A 7 17.6 605
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-1 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2180/15 A 4 29.3 295
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/14 A 1 32.5 68
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/11 D 1 27.9 377
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2160/13 B 2 30.9 105
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-10 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/13 B 6 17.8 278
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/8 D 0 g 100
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2660/13 C 3 34.7g 165
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/3 C 3 17.7 504
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Vilda Tabac Vilda Tabac   [s 6] 2140/5 D 0 32.9g 310
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2180/12 A 7 27.4 134
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-5 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/15 B 8 42.8g 59
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/15 A 4 19.4 217
2016-02-19 2016-02-19 Romme-3 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2160/13 B 0 30.9g 442
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-2 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/9 B 4 29.6 110
2016-02-05 2016-02-05 Romme-2 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/4 D 0 18.0 801
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2160/8 A 0 g 73
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2660/9 B 1 30.2 41
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-2 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/3 C 0 19.9 509
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-1 Sort Gull Sort Gull   [h 5] 1640/11 D 0 g 79
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/7 D 0 28.3 793
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/9 C str
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-1 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/3 C 0 g 202
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/8 D 0 28.0 493
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/4 C 0 35.7g 251
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-7 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/3 D 5 35.7 715
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/9 C 0 34.6g 353
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2180/15 C 0 g 680
2017-11-17 2017-11-17 Romme-10 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 1640/2 D 4 26.7 254
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/11 D 5 32.5g 806
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 3] 2140/1 C 0 g 158
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/3 C 3 26.2 292
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-5 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/1 D 6 35.6g 160
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-6 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 1640/9 D 0 g 311
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-7 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/2 D 0 g 149
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/11 B 0 g 188
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/11 C 0 g 286
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-7 Raclette Raclette   [s 4] 2160/13 B 4 17.6 200
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-4 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/2 D 8 38.0g 195
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 3] 2140/4 D 7 41.2g 147
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Trons Loke Trons Loke   [v 8] 1640/1 D 5 31.2 78
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-11 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2140/4 D 4 26.4 629
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/15 C 6 26.3g 278
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/5 B 6 26.3 883
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 3] 2140/3 D 6 35.8 276
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/1 C 3 32.5 99
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-5 Ampino Å. Ampino Å.   [v 5] 2640/6 C 0 18.9g 346
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2140/1 D 0 g 584
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/11 C str
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-10 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/6 C 0 28.0g 158
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-3 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/1 C 4 32.9 61
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-5 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/3 D 0 39.7g 60
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/1 D 4 28.4 201
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 3160/5 C 0 g 847
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/1 D 2 15.3 156
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-9 Little Magic Little Magic   [v 9] 2140/7 D 0 g 427
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-6 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/5 C 1 26.7 150
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/1 C 2 34.0 27
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-5 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/5 C 0 26.2 673
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-2 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 5] 1640/9 D str
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/3 C 0 29.0g 210
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-7 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/2 D 0 22.3 384
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/4 B 3 33.7 80
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-1 Little Magic Little Magic   [v 9] 2140/4 D 0 g 266
2017-08-01 2017-08-01 Romme-7 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2180/10 B 7 30.4 66
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2100/7 C 0 35.8g 201
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-10 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2660/9 C 6 34.8 247
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-5 Nygårds Heidi Nygårds Heidi   [s 4] 2140/3 D 0 g 728
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/11 A 0 g 25
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/11 B 8 34.1g 405
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Styr Stina Styr Stina   [s 6] 2140/3 C 0 g 132
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Space Cadet Space Cadet   [v 6] 1640/10 D 5 14.3 389
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 3140/2 D 4 26.5 388
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2140/9 D 0 g 1045
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-10 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2160/4 C 2 27.8 478
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-5 Nygårds Heidi Nygårds Heidi   [s 4] 1640/7 D 8 39.8g 1322
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/2 C 5 25.5g 426
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2160/3 C 6 30.1 147
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-9 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/2 B 0 28.7 342
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 1640/4 C 0 g 141
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1660/10 C 0 34.8g 505
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2160/6 C 0 19.8g 755
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-7 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 2140/10 D 7 20.1 591
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-5 Utopian Frontline Utopian Frontline   [s 4] 2140/5 D str
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-2 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2140/1 B 0 g 851
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-6 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2180/9 B 5 26.4 72
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-5 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2160/9 C 0 20.0g 305
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 1660/9 A 6 35.5g 278
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-5 Flaga Flaga   [s 5] 2140/2 A 2 32.9 15
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 7] 2160/9 C 0 30.6g 231
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2680/8 D 2 26.2 414
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-1 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/3 B 2 20.2 206
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-9 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 1660/11 D 0 g 686
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-6 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/2 D 7 32.7 941
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-6 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/6 C 5 20.1 326
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/8 C 7 27.2 711
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Flaga Flaga   [s 5] 2140/5 B 1 32.2 15
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-6 Utopian Frontline Utopian Frontline   [s 4] 2140/8 D 0 g 117
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-5 Totti O.K. Totti O.K.   [v 5] 2640/3 D 0 g 88
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-4 Styr Stina Styr Stina   [s 6] 1640/6 B 8 31.6 130
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-9 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 2140/5 D 5 18.0g 172
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1660/12 A 5 35.1g 125
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/7 B str
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 1640/6 D 5 27.7 597
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/11 B 4 34.5 560
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 1640/9 B 0 g 83
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/10 C 7 20.9 73
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-1 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2140/12 C str
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-10 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2140/2 C 7 31.0g 211
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/9 B 2 25.5 83
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1660/12 B 8 37.2g 543
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-7 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 1660/11 C 0 g 163
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2640/4 C 0 28.1g 291
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-11 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/9 B 0 g 164
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/8 B 5 18.7 537
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/11 C 0 18.3 438
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/6 B 5 36.2g 150
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2660/7 D 0 27.1 623
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/10 C str
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 1640/5 D 0 28.7g 226
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/3 D 5 35.2 462
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-3 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2640/8 C 5 32.3 109
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Tindra Tabac Tindra Tabac   [s 4] 2140/7 D 0 g 183
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/5 D 0 38.3g 270
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/5 D 4 28.1g 186
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/7 C 5 39.1g 162
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-1 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/5 B 2 27.8 69
2017-01-27 2017-01-27 Romme-3 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2140/6 C 2 31.1 658
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/7 C 6 38.9g 135
2017-01-20 2017-01-20 Romme-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 1660/13 B 5 26.6 95
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/13 C 0 31.1 55
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-4 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2640/12 B 0 37.5g 39
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-5 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/7 A 0 g 94
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2160/14 D 5 28.2 439
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2180/12 B 0 35.9g 32
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/6 D 4 26.3 409
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/5 B 0 g 97
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-3 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/5 D 5 27.4 524
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/2 C 6 30.7 116
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-2 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/3 D 0 26.5 412
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/2 D 0 27.0 466
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-1 Lill Lennart Lill Lennart   [v 3] 1640/2 D 0 36.7 277
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-4 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/1 C 2 30.8 81
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/5 D 1 30.5 1234
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Findus M. Findus M.   [v 5] 2140/3 A 2 14.7 46
2018-09-07 2018-09-07 Romme-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/9 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/8 D 6 33.4g 51
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/8 B 4 34.6 76
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-3 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/3 C 8 27.4g 510
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/6 C 0 36.6g 598
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2660/8 D 0 2981
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-7 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2160/9 D 0 g 803
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-5 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 6] 2160/12 C 0 33.2 442
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2140/2 D 0 27.4 1876
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-11 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/11 D 0 25.6 692
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/3 D 0 g 255
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/5 D 4 24.8 330
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-4 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2160/4 D 0 33.6g 467
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/1 C 0 38.3g 100
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 1640/4 D 0 33.5g 1144
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 1660/5 B 0 g 26
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2640/8 C 0 28.8 282
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-6 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 1660/5 D 0 36.7g 71
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2680/8 C 0 g 119
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/5 C 4 31.8 26
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/6 C 1 32.8 40
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2160/3 C 4 28.1 228
2018-04-08 2018-04-08 Romme-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/11 C 4 34.4 65
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-6 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/6 D 0 28.4 317
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/2 B 2 37.8g 95
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 2180/12 D 0 g 248
2018-03-09 2018-03-09 Romme-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2640/4 C 0 38.5g 165
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-8 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/1 D 1 25.1 234
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/6 B 0 37.2g 65
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 1640/1 D 0 g 371
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 2640/1 C 0 g 371
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2680/10 B 7 30.8g 255
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/4 B 0 g 287
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2160/4 B 6 27.2 773
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 2140/7 C 0 34.6g 202
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-6 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/6 D 6 25.8 883
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/4 C 5 26.0 284
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-4 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/5 D 0 27.8 616
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-4 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/15 D 8 28.8 513
2019-11-29 2019-11-29 Romme-2 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 1660/13 B str
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-1 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/14 D 4 26.3 862
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2160/12 B 5 37.5g 65
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/7 D str
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/5 C 3 27.9 111
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-2 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2160/12 B 6 36.5g 272
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-5 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/6 D 0 g 1152
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-6 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2140/3 C 2 37.8g 121
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/7 D 0 27.3g 737
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 1640/1 B 0 g 144
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-7 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/15 D 8 26.3 487
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-8 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2140/3 D 6 36.4g 388
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 6] 2140/12 B 0 17.4 544
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/7 D 7 26.4 588
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/10 C 5 26.4 557
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/4 D 0 33.2g 680
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-7 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/8 C 0 g 734
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-2 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2140/5 D 0 g 1250
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 5] 1680/12 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/4 D 0 26.5g 335
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-5 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/8 C 8 25.8 251
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-1 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/7 B 6 24.6 253
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-9 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/4 D 7 25.3 1517
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2640/7 D 5 26.5 1643
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-6 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 5] 1660/7 D 0 39.6g 410
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/11 C 0 27.5 1138
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/2 D 0 g 821
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 5] 2140/4 B 0 36.0g 121
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/6 D 4 27.1 704
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-9 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2640/2 D 0 27.6 1206
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-2 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2160/10 C 5 26.6 265
2020-10-04 2020-10-04 Hagmyren-5 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2140/1 D 0 27.4 893
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-7 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 6] 2140/3 C 6 15.5 74
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-8 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 3160/6 D 0 1163
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-3 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2160/7 C 0 25.9 541
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-7 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 1660/6 B 0 29.2g 102
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2140/4 C 0 25.3 153
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-3 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 1660/10 D 1 25.0 380
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 5] 2160/7 C 4 38.1g 202
2020-03-27 2020-03-27 Bergsåker-5 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2680/6 D 3 27.8 427
2020-03-20 2020-03-20 Romme-7 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 1640/1 D 0 g 102
2020-03-06 2020-03-06 Romme-6 Lill Maria Lill Maria   [s 11] 2140/1 D 2 27.0 595
2020-03-06 2020-03-06 Romme-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 5] 2660/9 C 0 37.3g 176
2021-09-12 2021-09-12 Hagmyren-6 Affair of theUnion Affair of theUnion   [v 7] 2140/10 C 3 15.7 279
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 12] 2160/4 C 0 g 827
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 7] 2160/5 D 0 34.5g 1204
2021-07-12 2021-07-12 Rättvik-9 Lill Maria Lill Maria   [s 12] 2140/2 D 0 g 2211
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-4 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 7] 2140/12 D 0 g 419
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-5 Lill Maria Lill Maria   [s 12] 2140/5 D str
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-2 Lill Maria Lill Maria   [s 12] 2160/6 D 0 25.6 1251
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 12] 2140/4 D 0 g 627
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-6 Hersey's Kisses Hersey's Kisses   [v 7] 2140/2 D 3 16.3 118
2021-02-27 2021-02-27 Romme-6 Lill Maria Lill Maria   [s 12] 2140/1 D str
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 8] 1660/5 D 6 38.5g 259
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-5 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 8] 1640/8 D 0 g 840
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 8] 1640/11 D 0 g 1939
2022-03-11 2022-03-11 Bollnäs-10 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 8] 2660/9 D 0 34.5g 1212
2024-05-03 2024-05-03 Rättvik-3 Klotpelle Klotpelle   [v 5] 2140/2 D 4 35.2 289ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se