V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.Men någon spik..


Bakom hästen Mattis Snix gick Johan L Sundgren från i princip okänd till flerfaldig V75-vinnare i början av 2000-talet.
Men någon spikrak karriär mot toppen blev det inte för den unge lärlingen.
- När jag fick chansen att köra Mattis Snix så hade jag bara haft körlicens i ett par år. I början flöt allting på väldigt bra och i den vevan så tänkte man väl sig en framtid antingen som proffstränare eller kanske catchdriver. Men sedan tog det lite stopp på något vis, berättar Sundgren som kommer från en riktig travfamilj med morbröderna Hans G och Per-Erik Eriksson, båda framgångsrika A-tränare under många år.
- Jag började springa i stallet hos John Dahlman som nioåring och har alltid hållit på med det här, men hade väl inte riktigt motivationen för att satsa helhjärtat. Ska man leva som proffstränare så krävs det hundraprocentigt fokus och engagemang och jag hittade andra saker i livet som var roligare då.

Tar hjälp av familjen
Men det till trots så fortsatte Sundgren att jobba hos olika tränare samt försörja sig som hovslagare.
Och nu plötsligt, som 42-åring, står han med en proffslicens på fickan och 19 hästar i stallet.
- Det avgörande var att jag fick en hästägare som ville satsa på mig. Det blir så mycket enklare att ha det i ryggen jämfört med att dra igång allting själv.
Rörelsen drivs i princip som ett familjeföretag tillsammans med sambon Catharina Samuelsson och i viss mån sonen Victor S Sundgren.
- Catharina har jobbat med hästar länge och även vunnit V75-lopp som kusk. Hon gjorde ett avbrott på några år, men kom tillbaka för att hjälpa till när jag drog igång. Victor är 15 år och väldigt intresserad, han vill åka med varje gång vi åker på trav. Han vann ponnykriteriet förra året och ska ta licens för stor häst nu till våren. Dessutom anlitar jag förre proffstränaren Ulrik Pedersen på konsultbasis för körhjälp, det fungerar utmärkt.
Ägaren heter Marko Kreivi och tävlar under pseudonymen Göteborg Smart Repair Center AB med för tillfället tolv av stallets hästar.
- Vi känner varandra sedan gammalt och det var när Marko bestämde sig för att satsa hårt på hästarna och på mig som jag tog beslutet att gå alla kurser för att bli A-tränare. Det tog nästan ett år, men nu är jag där och det har börjat bra.

Tränar styrka
Det är ingen underdrift. Sundgren har inlett proffskarriären med fem segrar på elva starter och på lördag jagar han första V75-triumfen som egen.
- Det har gått över förväntan och vi har fått fin utdelning. Det var som att alla hästar höjde sig lite till när jag tog ut licensen. Men i vardagstravet är målet att hålla hög segerprocent. Jag försöker välja loppen med omsorg och eftersom jag tycker att vi har bra hästar så är förhoppningen att de ska duga när vi anmäler.
- V75 är något helt annat. När hästarna har form vill jag gärna vara med där, men motståndet är så mycket tuffare att man får vara glad för varje framgång.
Hur ser du på dina chanser på lördag?
- Jag tror klart mest på Fleur Mearas. Det är en häst som jag håller riktigt högt. Hon är tuff och tål att göra jobbet själv så jag skulle inte ha något emot ett offensivt upplägg om kusken så önskar.
Varför kör du inte dina hästar själv?
- Det beror framförallt på att jag har haft problem med ryggen det senaste året. Kan jag anlita de bästa kuskarna så gör jag gärna det. Jag har ingen uttalad förstekusk för stallet, men ett väldigt fin samarbete med Thomas Dalborg som kör Edmund på lördag.
Hur tränar du?
- Den röda tråden är att hästarna tränas i djupsand med rejäla, långa pass två gånger i veckan. Sedan kan vi variera med mycket annan träning om jag tycker att det krävs. Min filosofi är att träna upp rejäl styrka, sedan får farten komma naturligt med åldern. Jag har aldrig förstått hur man ska träna för att få snabba hästar, den som har några tips får gärna höra av sig.
Vad är din målsättning för första året som proffs och hur stor tränare vill du bli?
- Vad gäller inkörda pengar så har jag en siffra i huvudet, men den håller jag för mig själv ännu så länge. Däremot skulle jag inte ha något emot att få in fler hästar, kan vi dubbla antalet vi har nu så vore det perfekt, säger Johan L Sundgren.

Det här berättar Johan L Sundgren om sina V75-hästar:
- 11 Fleur Mearas (V75-2) håller jag som en riktigt bra häst med mycket utveckling i, förutsatt att hon håller sig fräsch. Hon är oöm för positioner och att hon kördes så avvaktande i V75 näst senast berodde på att hon inte riktigt hinner med över sprinterdistans. Det gjorde att hon fick upp lite tempo i kroppen och insatsen senast var mycket fin, tidigare har hon gjort sina bästa lopp med tidig tätkänning. Jag har inte trimmat något extra inför det här, säsongen är lång, men hon känns fortsatt fin och ska hålla formen. Trots läget så har jag stora förhoppningar och har inget emot om hon skulle köras offensivt. Vi ändrar inget.
- 11 Edmund (V75-4) har ett väldigt långt steg och saknar därför den riktiga explosiviteten fortfarande. Att han kunde vinna över sprinterdistans berodde på att loppet var våldsamt överpacat och att han blev frånåkt senast berodde bara på att han inte kunde växla tempo när de andra stack. Han har enorm lungkapacitet och vi kör honom med tryckvagn i djupsanden, annars blir han inte trött. Från ett sådant här utgångsläge är han helt beroende av vilket tempo det blir, ju snabbare de kör i täten desto bättre. Vi fortsätter med öppet huvudlag då han tagit sina segrar med det och svarar bra på häst, däremot kanske vi testar en riktig ryckhuva. När han haft ryckhuva tidigare så har han fortfarande varit dövad under den, men Thomas är inne på att det kan ge god effekt om vi tar ur allting. Vi fortsätter med vanlig vagn, däremot är jag sugen på att sätta på en jänkarvagn nästa gång han får spetsläge bakom bilen. Uppgiften ser tuff ut så jag är nöjd om han kan tjäna en fin slant.

Robin Johansson, Kanal 75


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. F&o..


Med pappa Conrad Lugauer nyopererad i en arm får Marc Elias ta större ansvar som kusk. Det gjorde han med den äran under V75-dagen i Kalmar. Först satte han dit favoritspelade Il Duce Boko i klass II och sedan skrällde han med Gareth Boko i gulddivisionen. Som grädde på moset vann han dagens sista lopp med American Hill. Det fanns alltså all anledning att fira i lördags kväll.
- Det blev inte mycket med det. Jag kom inte från stallet förrän vid ett på natten och då var jag ganska sliten efter en lång dag. Men vi stannade på Burger King på vägen hem, säger 25-åringen och skrattar.
Det blev sannolikt mer fest för de spelare som byggt sina V75-system runt Marc Elias. Endast sex system lyckades pricka in samtliga vinnare och för det uppgick belöningen till 3,4 miljoner kronor.

”Jättekvick ut”
På onsdagen kan stall Lugauers och Marc Elias anhängare få anledning att fira på nytt. Jackpotpengar gör att åttarättspotten på V86 beräknas uppgå till 16 miljoner kronor. Stallet har fyra hästar med i leken och först ut är Virgin Maiden (V86-1). Hon tog senast en övertygande seger från positionen utvändigt om ledaren. Nu är planen att köra till ledningen från spår två bakom startbilen.
- Hon är bästa chansen på hela kvällen för oss. Vi var nöjda med henne senast och hon har tränat på bra efter det, så formen ska vara fortsatt lika bra. Hon är jättekvick ut och tar förmodligen ledningen. Därifrån tror jag att de får svårt att slå henne, säger Marc Elias.

”Loppet passar perfekt”
Super Steve
(V86-3) hade inte samma lycka med spårlottningen när han drog nummer tolv bakom bilen. Han var ute så sent som i onsdags och blev då fyra efter att ha körts tufft till ledningen via tredjespår i första sväng.
- Vi var nöjda med honom. Det blev lite för tufft i första sväng och 1 600 meter kanske inte heller är hans melodi. Jag tror att 2 100 och 2 600 passar bättre. Nu har vi spår tolv och vi får se lite vad de andra hittar på. Eventuellt sätter vi på honom ett norskt huvudlag för första gången och han ska ses med outsiderchans.
Bernts Ulrika (V86-5) står med sina 218 700 kronor insprunget perfekt inne i sitt lopp, som är stängt vid 220 000 kronor intjänat. Men sexåringen har inte tävlat sedan i maj.
- Det har inte varit något fel på henne men sommaren är för tuff för henne och därför valde vi att ge henne en paus. Nu har hon tränat på sedan senhösten och hon har varit inne på Jägersro två gånger. Första gången var hon bara okej men andra gången var vi nöjda med henne. Då gick hon ett 17-jobb med krafter kvar, säger Marc Elias och fortsätter.
- Det här loppet passar perfekt åt henne. Visserligen är hon lite svår i voltstart men Hanna (Lähdekorpi) som kör är duktig och har fixat det galant med andra hästar hon kört åt oss. Vi får se lite var hästen står nu när det blir tävling men formen känns på gång och amatörloppen är ofta mycket lättare, så vi tror i alla fall att hon kan vara med bland de tre främsta.

Farlig med rätt resa
Sist men inte minst från stall Lugauers kvartett är Gambit Brodde (V86-7/DD-2). Han gör bra insatser mest hela tiden och slutade senast trea i ett V86-lopp efter ett inledningsvarv som första häst i andraspår och därefter andra par utvändigt. På upploppet fick han chansen invändigt men kunde inte fånga in vinnande Dallas.
- Han gör bra prestationer men vi tror att vi har kört lite fel med honom och att han helst ska gå i ryggar, och det ska jag förhoppningsvis kunna göra nu. Han mår i alla fall bra och har tränat på utan konstigheter efter senast. Från spår nio beror mycket på hur de två framför öppnar. Kommer han iväg bra och får sitta i den främre träffen ska han ses med chans. Eventuellt ska han också gå med norskt huvudlag för första gången.

Ola Johansson, Kanal 75Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger..


Vid lunchtid på måndagen publicerade Daniel Redén en video på Twitter där Propulsion genom en gnäggning själv säger ja till att åka till Paris och Prix d’Amerique. Världsstjärnan har slutat fyra, trea och femma i de senaste upplagorna och nu hoppas kretsen runt hästen, och stora delar av trav-Sverige, att det ska bli fjärde gången gillt i vad som brukar kallas världens tuffaste travlopp. Startlistan blir klar på torsdag och från Sverige är även Ringostarr Treb och Milligan’s School anmälda.

Anmälda till Prix d’Amerique:
Excellent (tränare: Laurent Claude Abrivard)
Chica de Joudes (Alain Laurent)
Looking Superb (Jean-Michel Bazire)
Vivid Wise As (Alessandro Gocciadoro)
Enino du Pommereux (Sylvain Roger)
Tony Gio (Sébastien Guarato)
Delia du Pommereux (Sylvain Roger)
Davidson du Pont (Jean-Michel Bazire)
Bahia Quesnot (Junior Guelpa)
Erminig d’Oliverie (Franck Leblanc)
Dijon (Romain Derieux)
Face Time Bourbon (Sébastien Guarato)
Milligan’s School (Stefan Melander)
Vitruvio (Alessandro Gocciadoro)
Uza Josselyn (René Aebischer)
Valko Jenilat (Sébastien Guarato)
Ringostarr Treb (Jerry Riordan)
Billie de Montfort (Sébastien Guarato)
Belina Josselyn (Jean-Michel Bazire)
Propulsion (Daniel Redén)
Bold Eagle (Sébastien Guarato)
18 hästar får plats i loppet och de som just nu står utanför är Dijon, Erminig d’Oliverie och Tony Gio.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-52. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-73. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-44. Johan Untersteine..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 14-9-5
2. Jorma Kontio, Solvalla, 11-6-7
3. Magnus A Djuse, Östersund, 10-8-4
4. Johan Untersteiner, Halmstad, 10-7-7
5. Örjan Kihlström, Solvalla, 9-4-9
6. Kim Eriksson, Mantorp, 8-3-4
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 7-9-9
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 7-8-8
9. Ulf Ohlsson, Solvalla, 6-13-9
10. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-3
11. Stefan Persson, Halmstad, 5-1-4
12. Erik Adielsson, Solvalla, 4-4-3
13. Peter Ingves, Halmstad, 4-3-4
14. Marc Elias, Jägersro, 4-2-4
15. Kevin Oscarsson, Kalmar, 4-2-1
Siffror till och med 19 januari

Kanal 75


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar. Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat..


Sex system spridda över hela Sverige hade alla rätt under lördagens V75-tävlingar i Kalmar.
Det nordligaste var ett andelsspel inlämnat i Piteå.
Bakom systemet står Jörgen Larsson från Rosvik i Piteå. 20 vänner och bekanta satsar sedan en tid 150 kronor var på V75 och nu drog gänget in en ordentlig slant.
3,8 miljoner kronor fick andelsägarna dela på i lördags. Med 190 000 kronor till var och en lär insatserna via swish inte utebli på ett bra tag.
- Jag gör en del andelssystem och körde mycket trav förut men hade inte spelat på flera år när jag fick frågan i november om att börja igen. En kille som var här såg alla vinstbevis jag har uppsatt på en skrytvägg och sa att jag måste börja med ett travbolag igen, säger Jörgen Larsson.
Larsson har varit tränare i Rosvik IK:s i fotboll i tjugotalet år och känner många inom idrotten i Norrbotten som - får man förmoda - numera litar blint på Piteåbons travkunskaper.
Andelsspelarna i travbolaget torde ha satt Jörgen Larsson på en mycket hög tron sedan lördagen.
- Nu tror de väl att man är expert. Men det är jag inte. Långtifrån! Det finns en del stora bolag här omkring och de som tippar där är säkert femton gånger mera påläst på trav än vad jag är. Men hur det än är måste man lika förbannat ha tur i slutänden, säger Jörgen Larsson.

Tipset att vara konsekvent
1987 var Larsson med spelkompisar de första som fick jackpot på måltipset och vann 2,7 miljoner kronor.
3,8 miljoner kronor sitter på kontot sedan lördagens V75-omgång i Kalmar.
- Det blev sju rätt just före jul och då gav det 68 000 kronor. Och nu 3,8 miljoner då. Jag är dålig på det där att prata om att jag är skicklig, för det är jag inte. Men jag är konsekvent. Jag tror att det är en bra idé att vara det faktiskt, säger han.
Han spelar gärna reducerade system. Gareth Boko och Marc Elias var utgången i gulddivisionen. Spikarna var Il Duce Boko (med Marc Elias igen) och i den sista avdelningen satt Franklin Face med Erik Adielsson ensam på kupongen.
- Jag lyckades lite på grund av att jag är konsekvent och har vissa tankar som är lite speciella. För man ska nöta på och inte fara och fladdra och lyssna på alla tusentals experter, då blir det bara förvirrat, säger storvinnaren Jörgen Larsson.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-5 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 2140/2 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-8 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/9 str
2015-12-16 2015-12-16 Bergsåker-7 Sort Gull Sort Gull   [h 4] 1660/5 str
2015-12-09 2015-12-09 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 1640/3 1 28.7 53
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-4 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/3 0 20.5g 468
2015-12-05 2015-12-05 Romme-9 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2160/13 0 29.4 146
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-6 Hubby Star Hubby Star   [v 7] 2140/9 4 17.6 55
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-5 Sort Gull Sort Gull   [h 4] 2140/14 1 34.1 21
2015-11-27 2015-11-27 Romme-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 3] 2180/15 0 36.7g 51
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 1640/4 5 27.0 527
2015-11-25 2015-11-25 Bergsåker-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2160/9 4 18.3 154
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-2 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2160/7 0 30.1 259
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2640/3 4 28.4 40
2015-11-11 2015-11-11 Bergsåker-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/8 2 18.2 232
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 3] 2160/15 0 37.0g 39
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2160/12 4 29.8 262
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-1 Tyri Elden Tyri Elden   [v 5] 2140/5 0 g 457
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/9 4 17.7 376
2015-10-23 2015-10-23 Romme-6 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2640/5 1 27.5 15
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 2140/6 5 30.3 49
2015-10-18 2015-10-18 Hagmyren-1 Smefaksen Smefaksen   [v 5] 2640/8 str
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-10 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2640/1 4 19.6 85
2015-10-17 2015-10-17 Bergsåker-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 3] 2140/5 2 33.6 519
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-5 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 1640/2 5 27.4 48
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 4] 2140/12 5 18.5 765
2015-10-04 2015-10-04 Romme-10 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2140/4 2 28.9 191
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-4 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 1640/9 2 14.2 115
2015-10-01 2015-10-01 Bollnäs-7 Smefaksen Smefaksen   [v 5] 1640/9 0 g 380
2015-09-29 2015-09-29 Dannero-3 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 6] 2660/8 2 26.6 15
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-7 Lill Maria Lill Maria   [s 6] 2140/3 5 29.3g 43
2015-09-24 2015-09-24 Umeå-3 Signar H.G. Signar H.G.   [v 4] 2160/11 0 32.1g 245
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-3 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/8 B 0 30.9g 127
2016-12-11 2016-12-11 Bergsåker-6 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2180/10 C 0 36.8g 174
2016-12-05 2016-12-05 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2640/3 B 0 g 34
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-9 Survival Kit Survival Kit   [v 5] 2140/10 C 3 15.4g 62
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-1 Totti O.K. Totti O.K.   [v 4] 2160/6 C 0 20.0g 126
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-7 Livia Livia   [s 7] 2140/3 A 0 g 123
2016-11-26 2016-11-26 Östersund-4 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2680/10 B 2 31.8 46
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 3] 2140/8 D 0 38.0g 296
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2140/1 C 4 29.7 88
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Totti O.K. Totti O.K.   [v 4] 1640/1 C 3 17.8 47
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2640/2 D 6 27.0 817
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-12 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 7] 2140/3 C 0 17.9 263
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2660/5 B 3 28.2 98
2016-11-07 2016-11-07 Bollnäs-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 1640/9 C 5 29.5 35
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-7 Turbo Svarten Turbo Svarten   [v 8] 2140/2 B 8 31.2 120
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-4 Totti O.K. Totti O.K.   [v 4] 2640/8 B 5 18.8 125
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-10 Icarian Icarian   [v 7] 2140/8 D 0 18.0 747
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 3] 2140/6 D 0 g 402
2016-10-30 2016-10-30 Hagmyren-3 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/10 C 4 27.2g 207
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-6 Rudolf Will Rudolf Will   [v 5] 2140/9 C 3 20.5 316
2016-10-22 2016-10-22 Romme-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/4 D 0 30.1g 1527
2016-10-22 2016-10-22 Romme-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2200/12 B 6 26.5 765
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-9 Wonderfull Photo Wonderfull Photo   [v 10] 2160/13 D 0 19.2g 901
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-1 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/12 C 0 34.5 64
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/10 A 4 26.9 168
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2660/9 C 0 27.4 186
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2140/14 C 0 15.1 359
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Nelle Pride Nelle Pride   [v 8] 2160/11 D 0 16.6 249
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2160/14 A 0 29.4 125
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-10 Wonderfull Photo Wonderfull Photo   [v 10] 2160/14 C 0 18.6g 771
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-9 Mollan Mollan   [s 4] 2140/3 D 0 g 764
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-8 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/4 D 6 16.2 438
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-7 Polar Scott Polar Scott   [v 4] 2140/3 B 0 g 139
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/8 A 6 15.0 345
2016-09-23 2016-09-23 Bergsåker-11 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 1660/6 A 1 29.3 197
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-9 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 2160/2 C 8 27.8g 80
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-8 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/2 B 0 19.8g 79
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-7 Nygårds Bolinder Nygårds Bolinder   [v 7] 2140/2 D 0 g 38
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-2 Icarian Icarian   [v 7] 1640/11 B 1 16.3g 121
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-1 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 1640/8 B 4 31.9 69
2016-09-16 2016-09-16 Romme-10 Mollan Mollan   [s 4] 2140/2 D str
2016-09-16 2016-09-16 Romme-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2660/3 C 1 27.7 80
2016-09-10 2016-09-10 Hagmyren-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2660/6 D 0 15.6g 830
2016-09-09 2016-09-09 Romme-10 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2180/8 B 5 35.1 110
2016-09-09 2016-09-09 Romme-3 Mollan Mollan   [s 4] 2160/4 C 6 34.9g 197
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-6 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/2 D 4 16.6 236
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-5 Flying Postman Flying Postman   [v 5] 1640/10 C 0 15.5 291
2016-09-03 2016-09-03 Bergsåker-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 5] 2140/2 A str
2016-08-30 2016-08-30 Gävle-5 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/7 D 0 25.8 312
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-5 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 2160/6 C 0 g 22
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-9 Vackra Jag Vackra Jag   [s 4] 2140/8 D 0 g 561
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-4 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 1640/6 B 2 13.8 40
2016-08-23 2016-08-23 Bollnäs-3 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2140/2 C 3 26.6 76
2016-08-22 2016-08-22 Romme-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/3 C 3 27.2 210
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-9 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 1640/6 C 7 34.9 353
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-6 Kallbäcks Akron Kallbäcks Akron   [v 6] 2180/13 D 0 34.1g 615
2016-08-16 2016-08-16 Romme-9 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2160/7 C 0 g 121
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-9 Hallsta Bamse Hallsta Bamse   [v 7] 2160/11 B 0 30.3 90
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-6 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2180/15 A 6 15.4 65
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-2 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2160/14 D 0 33.6g 346
2016-08-12 2016-08-12 Bollnäs-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2640/4 C 0 31.0 367
2016-08-01 2016-08-01 Rättvik-6 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/11 D 4 16.5 272
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 1660/13 A 0 g 343
2016-07-29 2016-07-29 Romme-12 Vackra Jag Vackra Jag   [s 4] 1640/3 D 4 35.3 326
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 2660/7 D 0 16.9 592
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-7 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2140/9 B 7 29.2 96
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-6 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 2140/9 D 6 18.3 530
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-12 Curly Pine Curly Pine   [v 4] 2640/6 D 0 515
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2160/6 C 1 15.5 30
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-9 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 8] 1640/7 C 2 15.8 215
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-2 Rudolf Will Rudolf Will   [v 5] 2140/4 D str
2016-07-15 2016-07-15 Hagmyren-1 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 2160/11 C 0 g 198
2016-07-14 2016-07-14 Bergsåker-3 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/3 D 8 15.4 494
2016-07-05 2016-07-05 Hagmyren-11 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/5 D 0 112
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-10 Scootaloo Scootaloo   [v 5] 2140/2 C 2 16.6 232
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-3 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2140/1 D 0 1018
2016-06-30 2016-06-30 Bollnäs-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 1640/1 C 5 26.6g 59
2016-06-25 2016-06-25 Lindesberg-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 1640/1 D 0 14.6g 69
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-9 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 3140/2 D 0 23.3 829
2016-06-23 2016-06-23 Dannero-5 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/9 B 0 334
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-6 Colette Colette   [s 7] 2140/10 D 5 15.8 308
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-5 Eng Stegg Eng Stegg   [v 8] 2160/3 B 3 28.0 56
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-2 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 6] 1660/8 C 4 31.9 315
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-7 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2640/4 D 0 g 616
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-9 Arcticmidnight Sun Arcticmidnight Sun   [v 5] 2140/8 C 4 17.9 81
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-1 Livia Livia   [s 7] 2160/6 C 4 34.2 254
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-1 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 1660/5 B 0 28.5g 75
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 1640/8 C 2 13.1 106
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-1 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2160/9 C 7 38.2 56
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-12 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2140/3 C 3 30.7 152
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Oskard Oskard   [v 5] 2160/9 D 0 16.7g 900
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2160/7 C 7 29.8g 235
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-2 Livia Livia   [s 7] 1640/5 C 3 32.4 939
2016-06-02 2016-06-02 Bergsåker-7 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2660/5 C 4 28.4 293
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/7 D 2 14.9 222
2016-05-27 2016-05-27 Bollnäs-5 Oskard Oskard   [v 5] 2180/13 D 3 16.1 1011
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/13 A 3 26.9 157
2016-05-26 2016-05-26 Bergsåker-4 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/5 C 0 18.7 72
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 1640/6 B 0 g 86
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-1 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/6 B 0 g 103
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/1 D 6 15.4 422
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-10 Rasmus One Rasmus One   [v 5] 2160/5 A 3 18.1 146
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2180/12 B 0 26.5g 179
2016-05-07 2016-05-07 Bollnäs-4 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2180/11 A 0 33.0 50
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-8 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/8 C 7 16.2 176
2016-05-06 2016-05-06 Rättvik-1 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2140/4 C 2 35.3 67
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-4 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2640/2 D 0 28.5 180
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-3 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2160/14 B 0 16.6g 471
2016-05-05 2016-05-05 Bergsåker-1 Curly Pine Curly Pine   [v 4] 2140/1 C 0 g 350
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-6 Burse Easy Burse Easy   [s 7] 2160/11 D 8 18.4 495
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-1 Ikons Sunstick Ikons Sunstick   [s 6] 1640/2 D 4 18.1 394
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-3 Nadir Grif Nadir Grif   [v 9] 2660/4 C 0 20.2g 464
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-10 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/1 C 5 17.4 368
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-5 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2140/6 C 0 29.4g 150
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/4 D 3 26.6 377
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-3 Sigrid H.G. Sigrid H.G.   [s 4] 2140/1 D 5 35.4 96
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-1 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/9 A 1 31.8 16
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-1 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 1640/4 C 1 29.9 37
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 1640/6 C 1 14.6 84
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Royce Frontline Royce Frontline   [s 6] 2140/13 C 0 18.3 553
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-9 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2160/8 C 0 25.9g 498
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-5 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2660/9 A 0 16.7 371
2016-04-12 2016-04-12 Bollnäs-3 Smefaksen Smefaksen   [v 6] 2140/12 C 4 26.5 489
2016-04-10 2016-04-10 Romme-8 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2140/15 A 2 28.8 139
2016-04-10 2016-04-10 Romme-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/14 B 0 27.1 199
2016-04-07 2016-04-07 Bergsåker-7 Nadir Grif Nadir Grif   [v 9] 2160/8 B 0 g 65
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-7 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/4 C 0 g 448
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-3 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2160/14 D 6 17.8 1197
2016-04-01 2016-04-01 Rättvik-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2660/6 B 3 28.6 94
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 1640/7 B 0 g 44
2016-03-24 2016-03-24 Bollnäs-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/15 A 7 17.6 605
2016-03-23 2016-03-23 Bergsåker-1 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2180/15 A 4 29.3 295
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/14 A 1 32.5 68
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/11 D 1 27.9 377
2016-03-09 2016-03-09 Romme-1 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2160/13 B 2 30.9 105
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/8 D 0 g 100
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-10 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/13 B 6 17.8 278
2016-03-04 2016-03-04 Romme-2 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2660/13 C 3 34.7g 165
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-1 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/3 C 3 17.7 504
2016-02-26 2016-02-26 Romme-3 Vilda Tabac Vilda Tabac   [s 6] 2140/5 D 0 32.9g 310
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2180/12 A 7 27.4 134
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-5 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 4] 2160/15 B 8 42.8g 59
2016-02-22 2016-02-22 Gävle-2 DiNozzo Yamoz DiNozzo Yamoz   [v 6] 2140/15 A 4 19.4 217
2016-02-19 2016-02-19 Romme-3 Signar H.G. Signar H.G.   [v 5] 2160/13 B 0 30.9g 442
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-2 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2160/9 B 4 29.6 110
2016-02-05 2016-02-05 Romme-2 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/4 D 0 18.0 801
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 7] 2160/8 A 0 g 73
2016-01-30 2016-01-30 Bergsåker-4 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2660/9 B 1 30.2 41
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-2 Deluxe A.C. Deluxe A.C.   [v 5] 2140/3 C 0 19.9 509
2016-01-18 2016-01-18 Bollnäs-1 Sort Gull Sort Gull   [h 5] 1640/11 D 0 g 79
2016-01-16 2016-01-16 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 7] 2140/7 D 0 28.3 793
2017-12-29 2017-12-29 Bergsåker-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/9 C str
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-1 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/3 C 0 g 202
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/8 D 0 28.0 493
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/4 C 0 35.7g 251
2017-11-27 2017-11-27 Bollnäs-7 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/3 D 5 35.7 715
2017-11-24 2017-11-24 Romme-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/9 C 0 34.6g 353
2017-11-24 2017-11-24 Romme-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2180/15 C 0 g 680
2017-11-17 2017-11-17 Romme-10 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 1640/2 D 4 26.7 254
2017-11-15 2017-11-15 Bergsåker-4 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/11 D 5 32.5g 806
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 3] 2140/1 C 0 g 158
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/3 C 3 26.2 292
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-6 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 1640/9 D 0 g 311
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-5 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/1 D 6 35.6g 160
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-7 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/2 D 0 g 149
2017-10-21 2017-10-21 Bergsåker-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/11 B 0 g 188
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-7 Raclette Raclette   [s 4] 2160/13 B 4 17.6 200
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-4 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/2 D 8 38.0g 195
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 3] 2140/4 D 7 41.2g 147
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/11 C 0 g 286
2017-10-08 2017-10-08 Hagmyren-6 Trons Loke Trons Loke   [v 8] 1640/1 D 5 31.2 78
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-11 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2140/4 D 4 26.4 629
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/15 C 6 26.3g 278
2017-09-29 2017-09-29 Bergsåker-11 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/5 B 6 26.3 883
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 3] 2140/3 D 6 35.8 276
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/1 C 3 32.5 99
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-5 Ampino Å. Ampino Å.   [v 5] 2640/6 C 0 18.9g 346
2017-09-15 2017-09-15 Romme-8 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2140/1 D 0 g 584
2017-09-15 2017-09-15 Romme-2 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/11 C str
2017-09-07 2017-09-07 Gävle-10 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/6 C 0 28.0g 158
2017-09-05 2017-09-05 Bergsåker-3 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/1 C 4 32.9 61
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-5 Lill Glöd Lill Glöd   [v 4] 2140/3 D 0 39.7g 60
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/1 D 4 28.4 201
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 3160/5 C 0 g 847
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Love Younathan Love Younathan   [v 7] 1640/1 D 2 15.3 156
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-9 Little Magic Little Magic   [v 9] 2140/7 D 0 g 427
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-6 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/5 C 1 26.7 150
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/1 C 2 34.0 27
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-5 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/5 C 0 26.2 673
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-2 Månskens Pärla Månskens Pärla   [s 5] 1640/9 D str
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-6 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/3 C 0 29.0g 210
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-7 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/2 D 0 22.3 384
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/4 B 3 33.7 80
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-1 Little Magic Little Magic   [v 9] 2140/4 D 0 g 266
2017-08-01 2017-08-01 Romme-7 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2180/10 B 7 30.4 66
2017-07-25 2017-07-25 Oviken-5 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2100/7 C 0 35.8g 201
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-10 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2660/9 C 6 34.8 247
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-5 Nygårds Heidi Nygårds Heidi   [s 4] 2140/3 D 0 g 728
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/11 A 0 g 25
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/11 B 8 34.1g 405
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Styr Stina Styr Stina   [s 6] 2140/3 C 0 g 132
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Space Cadet Space Cadet   [v 6] 1640/10 D 5 14.3 389
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 3140/2 D 4 26.5 388
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2140/9 D 0 g 1045
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-10 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2160/4 C 2 27.8 478
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-5 Nygårds Heidi Nygårds Heidi   [s 4] 1640/7 D 8 39.8g 1322
2017-06-26 2017-06-26 Bollnäs-2 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/2 C 5 25.5g 426
2017-06-24 2017-06-24 Lindesberg-10 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2160/3 C 6 30.1 147
2017-06-23 2017-06-23 Hagmyren-9 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/2 B 0 28.7 342
2017-06-16 2017-06-16 Romme-6 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 1640/4 C 0 g 141
2017-06-15 2017-06-15 Rättvik-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1660/10 C 0 34.8g 505
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-9 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2160/6 C 0 19.8g 755
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-7 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 2140/10 D 7 20.1 591
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-5 Utopian Frontline Utopian Frontline   [s 4] 2140/5 D str
2017-06-13 2017-06-13 Hagmyren-2 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 2140/1 B 0 g 851
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-6 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2180/9 B 5 26.4 72
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-5 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2160/9 C 0 20.0g 305
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-9 Vål Freja Vål Freja   [s 6] 1660/9 A 6 35.5g 278
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-5 Flaga Flaga   [s 5] 2140/2 A 2 32.9 15
2017-06-06 2017-06-06 Hagmyren-2 Sikken Ålj Sikken Ålj   [v 7] 2160/9 C 0 30.6g 231
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2680/8 D 2 26.2 414
2017-06-02 2017-06-02 Solänget-1 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/3 B 2 20.2 206
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-9 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 1660/11 D 0 g 686
2017-05-26 2017-05-26 Hagmyren-6 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/2 D 7 32.7 941
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-6 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/6 C 5 20.1 326
2017-05-18 2017-05-18 Bergsåker-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2160/8 C 7 27.2 711
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-9 Adonis Hornline Adonis Hornline   [v 8] 2140/5 D 5 18.0g 172
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-8 Flaga Flaga   [s 5] 2140/5 B 1 32.2 15
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-6 Utopian Frontline Utopian Frontline   [s 4] 2140/8 D 0 g 117
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-5 Totti O.K. Totti O.K.   [v 5] 2640/3 D 0 g 88
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-4 Styr Stina Styr Stina   [s 6] 1640/6 B 8 31.6 130
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1660/12 A 5 35.1g 125
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/7 B str
2017-05-01 2017-05-01 Bergsåker-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 1640/6 D 5 27.7 597
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/11 B 4 34.5 560
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-8 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 1640/9 B 0 g 83
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/10 C 7 20.9 73
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-1 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2140/12 C str
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-10 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2140/2 C 7 31.0g 211
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2180/9 B 2 25.5 83
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-8 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1660/12 B 8 37.2g 543
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-7 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 1660/11 C 0 g 163
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-11 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2640/4 C 0 28.1g 291
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-11 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2160/9 B 0 g 164
2017-03-30 2017-03-30 Bollnäs-3 Mari Klipp Mari Klipp   [s 3] 2140/8 B 5 18.7 537
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Lillsves Davrik Lillsves Davrik   [v 9] 2140/11 C 0 18.3 438
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/6 B 5 36.2g 150
2017-03-11 2017-03-11 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2660/7 D 0 27.1 623
2017-03-01 2017-03-01 Bergsåker-5 Pliggfaksen Pliggfaksen   [h 8] 2140/10 C str
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-2 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 1640/5 D 0 28.7g 226
2017-02-24 2017-02-24 Romme-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/3 D 5 35.2 462
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-3 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2640/8 C 5 32.3 109
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Tindra Tabac Tindra Tabac   [s 4] 2140/7 D 0 g 183
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 2140/5 D 0 38.3g 270
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/5 D 4 28.1g 186
2017-02-03 2017-02-03 Romme-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/7 C 5 39.1g 162
2017-02-01 2017-02-01 Bergsåker-1 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2160/5 B 2 27.8 69
2017-01-27 2017-01-27 Romme-3 Fanny Tabac Fanny Tabac   [s 6] 2140/6 C 2 31.1 658
2017-01-20 2017-01-20 Romme-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 1660/13 B 5 26.6 95
2017-01-20 2017-01-20 Romme-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 4] 1640/7 C 6 38.9g 135
2017-01-11 2017-01-11 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 8] 2640/13 C 0 31.1 55
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-4 Xina Tabac Xina Tabac   [s 6] 2640/12 B 0 37.5g 39
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-5 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/7 A 0 g 94
2018-12-07 2018-12-07 Romme-7 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2160/14 D 5 28.2 439
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2180/12 B 0 35.9g 32
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-5 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/6 D 4 26.3 409
2018-11-06 2018-11-06 Bergsåker-5 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/5 B 0 g 97
2018-11-02 2018-11-02 Bergsåker-3 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/5 D 5 27.4 524
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-2 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/3 D 0 26.5 412
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/2 C 6 30.7 116
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/2 D 0 27.0 466
2018-10-06 2018-10-06 Bollnäs-1 Lill Lennart Lill Lennart   [v 3] 1640/2 D 0 36.7 277
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-4 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/1 C 2 30.8 81
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/5 D 1 30.5 1234
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-7 Findus M. Findus M.   [v 5] 2140/3 A 2 14.7 46
2018-09-07 2018-09-07 Romme-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/9 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/8 D 6 33.4g 51
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-3 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/3 C 8 27.4g 510
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/8 B 4 34.6 76
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/6 C 0 36.6g 598
2018-07-25 2018-07-25 Östersund-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2660/8 D 0 2981
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-7 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2160/9 D 0 g 803
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-5 Pårs Juvel Pårs Juvel   [v 6] 2160/12 C 0 33.2 442
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-7 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2140/2 D 0 27.4 1876
2018-07-01 2018-07-01 Hagmyren-11 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/11 D 0 25.6 692
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-3 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/5 D 4 24.8 330
2018-06-19 2018-06-19 Bollnäs-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/3 D 0 g 255
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-4 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2160/4 D 0 33.6g 467
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/1 C 0 38.3g 100
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-7 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 1640/4 D 0 33.5g 1144
2018-05-17 2018-05-17 Hagmyren-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 1660/5 B 0 g 26
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-7 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2640/8 C 0 28.8 282
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2680/8 C 0 g 119
2018-05-06 2018-05-06 Hagmyren-6 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 1660/5 D 0 36.7g 71
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-1 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/5 C 4 31.8 26
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-7 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/6 C 1 32.8 40
2018-04-14 2018-04-14 Hagmyren-6 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2160/3 C 4 28.1 228
2018-04-08 2018-04-08 Romme-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2160/11 C 4 34.4 65
2018-03-21 2018-03-21 Bergsåker-6 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/6 D 0 28.4 317
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/2 B 2 37.8g 95
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 2180/12 D 0 g 248
2018-03-09 2018-03-09 Romme-3 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2640/4 C 0 38.5g 165
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-8 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/1 D 1 25.1 234
2018-02-23 2018-02-23 Romme-1 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 1640/1 D 0 g 371
2018-02-23 2018-02-23 Romme-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/6 B 0 37.2g 65
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-1 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2680/10 B 7 30.8g 255
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-4 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 2640/1 C 0 g 371
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-2 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 4] 2140/4 B 0 g 287
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-2 Molly Klipp Molly Klipp   [s 5] 2140/7 C 0 34.6g 202
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Pliggfaksen Pliggfaksen   [v 9] 2160/4 B 6 27.2 773
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-6 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 2140/6 D 6 25.8 883
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 9] 1640/4 C 5 26.0 284
2019-12-19 2019-12-19 Gävle-4 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/5 D 0 27.8 616
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-4 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/15 D 8 28.8 513
2019-11-29 2019-11-29 Romme-2 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 1660/13 B str
2019-11-25 2019-11-25 Bollnäs-1 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/14 D 4 26.3 862
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2160/12 B 5 37.5g 65
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/7 D str
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/5 C 3 27.9 111
2019-10-25 2019-10-25 Bergsåker-2 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2160/12 B 6 36.5g 272
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-5 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/6 D 0 g 1152
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-6 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2140/3 C 2 37.8g 121
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-1 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 1640/1 B 0 g 144
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/7 D 0 27.3g 737
2019-09-22 2019-09-22 Hagmyren-7 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/15 D 8 26.3 487
2019-09-17 2019-09-17 Hagmyren-8 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2140/3 D 6 36.4g 388
2019-09-14 2019-09-14 Bollnäs-2 Cheval de Reve Cheval de Reve   [v 6] 2140/12 B 0 17.4 544
2019-08-30 2019-08-30 Bollnäs-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/7 D 7 26.4 588
2019-08-18 2019-08-18 Hagmyren-6 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/10 C 5 26.4 557
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/4 D 0 33.2g 680
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-7 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/8 C 0 g 734
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-2 Pårs Viking Pårs Viking   [v 4] 2140/5 D 0 g 1250
2019-06-18 2019-06-18 Bergsåker-8 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 5] 1680/12 D str
2019-06-08 2019-06-08 Bollnäs-7 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/4 D 0 26.5g 335
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-5 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2160/8 C 8 25.8 251
2019-05-21 2019-05-21 Rättvik-1 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 1660/7 B 6 24.6 253
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-9 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/4 D 7 25.3 1517
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2640/7 D 5 26.5 1643
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-6 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 5] 1660/7 D 0 39.6g 410
2019-04-03 2019-04-03 Bergsåker-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2180/11 C 0 27.5 1138
2019-03-09 2019-03-09 Färjestad-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/2 D 0 g 821
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-10 Dolly Klipp Dolly Klipp   [s 5] 2140/4 B 0 36.0g 121
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-8 Lill Maria Lill Maria   [s 10] 2140/6 D 4 27.1 704ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se