V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-08 2015-12-08 Jägersro Trav-12 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 6] 2140/6 0 19.9 1033
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 7] 2140/2 7 16.7 1036
2015-11-16 2015-11-16 Halmstad-9 Lienandinterest Lienandinterest   [s 5] 1660/4 str
2015-11-10 2015-11-10 Jägersro Trav-3 Rainman Eson Rainman Eson   [v 8] 2140/9 0 18.0 7792
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-8 Ideal Face Ideal Face   [s 10] 2140/11 7 17.9 375
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-5 Always Herself Always Herself   [s 9] 1640/1 7 17.2 606
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-9 Rose Run Kaitlin Rose Run Kaitlin   [s 9] 2680/8 0 276
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-7 Always Herself Always Herself   [s 9] 2140/9 7 16.5 432
2016-12-19 2016-12-19 Halmstad-8 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 5] 2160/10 A 0 21.0 641
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-4 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 2160/4 D 0 g 577
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-6 Twilight Sao Twilight Sao   [s 7] 2140/2 D 0 23.6g 399
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-2 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 1640/3 D 5 16.1 63
2016-10-04 2016-10-04 Jägersro Trav-9 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 2140/4 D 6 15.3 609
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 2160/7 D 0 16.4 494
2016-09-20 2016-09-20 Jägersro Trav-10 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 2180/9 B 7 17.0 2346
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-2 Dacapo Silvåkra Dacapo Silvåkra   [v 4] 2160/14 A str
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-7 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 1640/1 D 0 16.3 929
2016-08-06 2016-08-06 Jägersro Trav-6 Lienandinterest Lienandinterest   [s 6] 2140/1 D 0 g 912
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-4 Lienandinterest Lienandinterest   [s 6] 1640/2 D 0 17.0g 851
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-6 Lienandinterest Lienandinterest   [s 6] 1680/8 D 6 18.3 478
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-5 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 1680/8 C 7 17.8 228
2016-06-21 2016-06-21 Jägersro Trav-8 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 2640/10 D 0 17.4 2449
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-6 East Hero East Hero   [s 8] 2160/8 D str
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-8 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 1609/10 C 0 17.3 298
2016-05-14 2016-05-14 Tingsryd-3 Dacapo Silvåkra Dacapo Silvåkra   [v 4] 1609/1 D 8 16.6 1061
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-4 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 7] 1640/3 B 0 21.8g 305
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-2 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 2140/4 D 0 20.1 354
2016-04-14 2016-04-14 Åby-4 Borga Diamond Borga Diamond   [v 8] 2140/2 D 0 18.5g 205
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-9 Prince of Laddie Prince of Laddie   [v 6] 1680/8 C 7 16.8 1158
2016-04-04 2016-04-04 Halmstad-5 Rose Run Kaitlin Rose Run Kaitlin   [s 10] 2640/9 D 0 17.2 1014
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-7 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 2640/1 D 0 17.9 2165
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-4 Dacapo Silvåkra Dacapo Silvåkra   [v 4] 2140/1 C 0 g 1387
2016-03-22 2016-03-22 Jägersro Trav-7 Borga Diamond Borga Diamond   [v 8] 1640/11 C 3 15.1 650
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-3 Rainman Eson Rainman Eson   [v 9] 2140/4 D 7 17.4 429
2016-03-07 2016-03-07 Halmstad-5 Dacapo Silvåkra Dacapo Silvåkra   [v 4] 2140/7 D 0 22.9g 557
2016-01-29 2016-01-29 Kalmar-3 Etincelle U.R. Etincelle U.R.   [s 7] 2160/6 C 0 g 451
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-8 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 1640/12 D 0 g 1933
2017-11-23 2017-11-23 Åby-5 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 2160/10 D str
2017-11-14 2017-11-14 Jägersro Trav-11 Barkåks Pilgrim Barkåks Pilgrim   [v 5] 2640/6 B 6 18.3 49
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-7 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/5 D 0 19.7 77
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-6 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 1640/3 D 0 16.0 2523
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-1 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 2640/7 C 0 19.2 271
2017-09-27 2017-09-27 Åby-2 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 4] 2140/2 D 6 17.6 602
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-3 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/9 D 0 1065
2017-09-19 2017-09-19 Jägersro Trav-4 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2160/8 D 0 g 2328
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-4 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 2140/7 C 3 15.6 787
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-2 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 2640/1 D 0 15.8 869
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-10 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 2140/3 D 6 17.1 323
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/2 B 3 17.2 106
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-6 Barkåks Nero Barkåks Nero   [v 5] 1609/9 A 6 15.2 88
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-1 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 1609/4 B 3 16.5 272
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-3 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 2640/11 D 7 19.2 414
2017-08-06 2017-08-06 Vaggeryd-2 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2640/6 A 4 19.9 132
2017-07-04 2017-07-04 Jägersro Trav-4 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 1640/7 D 7 15.4 468
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-3 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 1640/11 D 7 15.4 731
2017-05-25 2017-05-25 Åby-2 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 6] 2140/9 C 0 18.2 836
2017-03-05 2017-03-05 Charlottenlund-2 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 2000/1 D 0 301
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-8 Rainman Eson Rainman Eson   [v 10] 1640/9 D 0 15.6 1103
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-8 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2140/7 D str
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-9 Lienandinterest Lienandinterest   [s 8] 1640/12 D 0 21.7g 795
2018-11-07 2018-11-07 Åby-2 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 7] 2140/12 D 0 g 2481
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-9 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2640/10 D 0 19.7 3090
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-3 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2140/7 C 4 15.7 278
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-9 Lienandinterest Lienandinterest   [s 8] 2140/6 D 8 19.8 496
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Ritz Happy Star Ritz Happy Star   [s 4] 1640/2 D 0 g 993
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2140/10 D 0 15.0 2996
2018-09-20 2018-09-20 Åby-8 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2640/8 D 0 18.6 1640
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-3 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2140/8 D 0 15.7 2949
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-5 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2140/8 C 0 17.3 541
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-10 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2140/7 B 0 319
2018-06-05 2018-06-05 Jägersro Trav-9 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2640/5 D 0 19.1 2410
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-2 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2140/2 D 7 17.5 757
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2160/7 C 5 16.1 3299
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-6 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 1609/7 B 5 15.6 131
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-1 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2140/4 C 2 16.5 544
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-7 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2140/9 C 6 16.0 613
2018-04-29 2018-04-29 Vaggeryd-2 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 5] 2140/6 C 0 19.5 1000
2018-04-25 2018-04-25 Jägersro Trav-8 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2160/5 D 0 g 1654
2018-04-14 2018-04-14 Jägersro Trav-4 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2140/7 D 6 15.7 1000
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-3 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 2140/1 D 7 16.1 408
2018-04-02 2018-04-02 Halmstad-9 Rainman Eson Rainman Eson   [v 11] 1640/1 D 0 g 1527
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-9 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 8] 1640/11 D 0 g 733
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-6 Rainman Eson Rainman Eson   [v 12] 1640/11 D 0 16.6 1214
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Sir M.M. Sir M.M.   [v 6] 1640/5 C 0 g 64
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-6 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 8] 2640/8 D 0 19.9 344
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-9 Rainman Eson Rainman Eson   [v 12] 2160/2 D 0 18.0 1760
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-6 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 8] 2140/11 D 4 19.1 412
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-5 Rainman Eson Rainman Eson   [v 12] 2640/1 D 0 16.9 1805
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-7 Rainman Eson Rainman Eson   [v 12] 2640/1 D 0 18.2 2895
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-2 Rainman Eson Rainman Eson   [v 13] 2180/6 D 0 18.2 911
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-4 Iza S. Iza S.   [s 3] 2140/2 D 8 22.2 776
2020-12-10 2020-12-10 Åby-10 Stoneface Stoneface   [v 10] 2160/5 D 0 16.8 1653
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-1 Bauer Power Hour Bauer Power Hour   [v 8] 2140/2 C 0 21.1g 773
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-3 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 9] 2640/4 D 0 18.9 2370
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-2 Bauer Power Hour Bauer Power Hour   [v 8] 2140/6 C 0 g 918
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-10 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 9] 2160/4 D 6 18.6 838
2020-11-15 2020-11-15 Åby-2 Rainman Eson Rainman Eson   [v 13] 2140/6 C 7 17.1 834
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-6 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 9] 2640/4 D 0 20.2 1799
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-1 Stoneface Stoneface   [v 10] 2140/4 D 0 17.1 881
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-2 Rainman Eson Rainman Eson   [v 13] 2140/4 D str
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-8 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 9] 2140/2 D 5 17.2 463
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-1 Rainman Eson Rainman Eson   [v 13] 2140/3 D 8 16.4 549
2020-10-03 2020-10-03 Åby-2 Rainman Eson Rainman Eson   [v 13] 2140/6 C 8 18.2 117
2020-10-03 2020-10-03 Åby-9 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 9] 2140/4 C 4 17.9 299
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-2 Stoneface Stoneface   [v 10] 2140/1 D 0 18.7 260
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-6 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 9] 2140/3 D 0 16.3 951
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-5 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 9] 2640/11 D 0 18.2 3027
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-2 Rainman Eson Rainman Eson   [v 13] 2140/1 D 5 15.0 839
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-6 Salt Sea Water Salt Sea Water   [v 9] 2140/11 D 6 17.5 308
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/9 B 0 21.9g 533
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/6 C 7 16.9 941
2020-04-16 2020-04-16 Åby-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/1 D 0 16.5 919ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se