V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Road to Victory* Road to Victory*   [v 7] 2140/13 0 g 423
2015-12-11 2015-12-11 Boden-7 Gouda* Gouda*   [h 6] 2140/5 0 19.8 1553
2015-11-24 2015-11-24 Boden-1 Gouda* Gouda*   [h 6] 1640/12 str
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Road to Victory* Road to Victory*   [v 7] 2160/10 0 g 46
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Gouda* Gouda*   [h 6] 2140/2 7 18.0 802
2015-11-06 2015-11-06 Boden-6 Gouda* Gouda*   [h 6] 2140/7 0 19.2 961
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Road to Victory* Road to Victory*   [v 7] 2180/14 7 16.2 278
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Road to Victory* Road to Victory*   [v 7] 2140/11 str
2015-09-29 2015-09-29 Boden-5 Gouda* Gouda*   [h 6] 1640/9 4 15.6 88
2016-11-17 2016-11-17 Boden-10 Gouda* Gouda*   [h 7] 2160/10 C 0 21.6 123
2016-10-24 2016-10-24 Boden-12 Gouda* Gouda*   [h 7] 2160/8 D 3 17.7 1112
2016-10-24 2016-10-24 Boden-8 Amazing Goal* Amazing Goal*   [v 8] 3140/3 B 7 17.5 736
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Gouda* Gouda*   [h 7] 2160/7 D str
2016-09-30 2016-09-30 Boden-2 Tessy Frontline Tessy Frontline   [s 4] 2140/11 D 0 g 1000
2016-09-08 2016-09-08 Boden-8 Ramona Win* Ramona Win*   [s 5] 2160/7 D 0 16.8 432
2016-08-30 2016-08-30 Boden-8 Cannoni Cannoni   [v 4] 1640/10 D 8 18.3g 326
2016-08-30 2016-08-30 Boden-5 Tessy Frontline Tessy Frontline   [s 4] 2140/4 D 0 22.5g 455
2016-05-19 2016-05-19 Boden-9 Seachocolate* Seachocolate*   [v 6] 2140/12 A 0 g 554
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Parbata Parbata   [s 4] 2140/4 D 0 25.2g 632
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Parbata Parbata   [s 4] 2160/12 B 0 31.5g 327
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Seachocolate* Seachocolate*   [v 6] 2140/3 C 1 17.5 646
2016-03-11 2016-03-11 Boden-4 Parbata Parbata   [s 4] 2140/6 D 2 18.3 569
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/7 C 6 16.4 268
2016-02-18 2016-02-18 Boden-3 Parbata Parbata   [s 4] 2140/3 D 4 19.0 259
2016-01-26 2016-01-26 Boden-2 Road to Victory* Road to Victory*   [v 8] 2140/10 C 4 16.8 164
2017-12-07 2017-12-07 Boden-7 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 4] 2140/7 D str
2017-12-07 2017-12-07 Boden-5 Adriana E.* Adriana E.*   [s 4] 2160/9 C str
2017-11-30 2017-11-30 Boden-7 Adriana E.* Adriana E.*   [s 4] 2140/4 D 0 g 294
2017-11-23 2017-11-23 Boden-8 Hyacinth* Hyacinth*   [s 3] 2140/5 D str
2017-11-23 2017-11-23 Boden-7 Adriana E.* Adriana E.*   [s 4] 2160/5 D 0 g 461
2017-11-14 2017-11-14 Boden-5 Hyacinth* Hyacinth*   [s 3] 2140/4 D 7 20.9 134
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Gouda* Gouda*   [h 8] 2140/14 B str
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Adriana E.* Adriana E.*   [s 4] 2140/11 C 8 22.0g 27
2017-08-03 2017-08-03 Boden-3 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 4] 2640/3 D 0 22.2 356
2017-05-16 2017-05-16 Boden-3 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 4] 2140/4 D 0 g 536
2017-04-28 2017-04-28 Boden-1 Gouda* Gouda*   [h 8] 2640/5 D 0 17.9 900
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Cannoni Cannoni   [v 5] 1640/1 D 0 25.2g 289
2017-03-25 2017-03-25 Boden-9 Gouda* Gouda*   [h 8] 2140/12 C 0 18.0 534
2017-01-25 2017-01-25 Boden-5 Gouda* Gouda*   [h 8] 1640/6 D 0 19.3 128
2017-01-08 2017-01-08 Boden-4 Gouda* Gouda*   [h 8] 1660/7 C 7 17.7 349
2017-01-08 2017-01-08 Boden-2 Tessy Frontline Tessy Frontline   [s 5] 2140/2 D 0 21.6 587
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 Gennaro Web* Gennaro Web*   [v 4] 2140/8 C 6 19.4 110
2018-09-20 2018-09-20 Boden-2 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 5] 2140/5 B 4 16.3 347
2018-08-23 2018-08-23 Boden-7 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 4] 2140/5 D 0 25.4g 244
2018-08-23 2018-08-23 Boden-5 Hyacinth* Hyacinth*   [s 4] 1640/6 B str
2018-06-01 2018-06-01 Boden-8 Gennaro Web* Gennaro Web*   [v 4] 2140/9 C 0 22.4g 390
2018-04-26 2018-04-26 Boden-3 Adriana E.* Adriana E.*   [s 5] 2140/4 D str
2018-04-17 2018-04-17 Boden-3 Adriana E.* Adriana E.*   [s 5] 2140/3 B 6 17.4 104
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 5] 2140/13 B 6 17.2 430
2018-04-05 2018-04-05 Boden-3 Gennaro Web* Gennaro Web*   [v 4] 2140/3 D 7 20.5 146
2018-03-09 2018-03-09 Boden-10 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 5] 2140/2 D 2 18.0 549
2018-03-09 2018-03-09 Boden-7 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2140/6 C 0 20.6 465
2018-03-09 2018-03-09 Boden-3 Adriana E.* Adriana E.*   [s 5] 2140/1 C 3 17.1 534
2018-02-23 2018-02-23 Boden-10 Adriana E.* Adriana E.*   [s 5] 2140/3 D 7 19.1 437
2018-02-23 2018-02-23 Boden-3 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 5] 2140/11 D 0 18.5 784
2018-02-09 2018-02-09 Boden-9 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2160/10 D 7 21.1 164
2018-01-20 2018-01-20 Boden-1 Lady Charm Lady Charm   [s 5] 2140/6 D 0 23.2g 169
2019-11-28 2019-11-28 Boden-10 Hyacinth* Hyacinth*   [s 5] 2140/6 B 0 19.0 157
2019-11-15 2019-11-15 Boden-7 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 5] 2140/3 B 0 17.7 52
2019-11-05 2019-11-05 Boden-4 Hyacinth* Hyacinth*   [s 5] 2140/10 B str
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 6] 2140/8 B str
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 5] 2140/2 C 4 16.6 99
2019-09-27 2019-09-27 Boden-1 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 6] 2140/2 D 0 15.9g 341
2019-09-19 2019-09-19 Boden-4 Gagarin Gagarin   [v 6] 1640/4 D 0 14.8 503
2019-08-29 2019-08-29 Boden-2 Girl on Fire Girl on Fire   [s 3] 2140/6 D 6 17.6 568
2019-08-22 2019-08-22 Boden-3 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 6] 2640/4 D 4 18.2 749
2019-08-13 2019-08-13 Boden-10 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 6] 2140/11 C 5 17.4 443
2019-08-13 2019-08-13 Boden-4 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 5] 2140/2 A 1 17.3 35
2019-07-08 2019-07-08 Boden-1 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 6] 2140/4 D 8 16.3 580
2019-07-08 2019-07-08 Boden-5 Girl on Fire Girl on Fire   [s 3] 2140/5 C 3 20.9g 163
2019-03-22 2019-03-22 Boden-3 Hyacinth* Hyacinth*   [s 5] 2640/4 B 7 19.6 477
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 5] 2140/6 D 4 20.2 383
2019-03-08 2019-03-08 Boden-9 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 6] 2140/13 B 8 18.1 313
2019-03-08 2019-03-08 Boden-7 Hyacinth* Hyacinth*   [s 5] 2140/2 B 6 19.0 98
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 Hyacinth* Hyacinth*   [s 5] 2160/11 A str
2019-01-19 2019-01-19 Boden-2 Hyacinth* Hyacinth*   [s 5] 2140/4 B 0 21.1 344
2019-01-11 2019-01-11 Boden-8 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 5] 2140/6 D 0 25.8g 222
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Gennaro Web* Gennaro Web*   [v 5] 1640/11 B 0 19.1 273
2020-11-22 2020-11-22 Boden-7 Girl on Fire Girl on Fire   [s 4] 2140/11 D 3 16.8 966
2020-11-22 2020-11-22 Boden-1 Saija's Star* Saija's Star*   [s 4] 2140/6 D 0 26.2 610
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Gagarin Gagarin   [v 7] 2140/9 B 0 23.7 158
2020-10-29 2020-10-29 Boden-3 Girl on Fire Girl on Fire   [s 4] 2140/6 C 2 17.8 522
2020-10-15 2020-10-15 Boden-4 Hyacinth* Hyacinth*   [s 6] 2140/1 D str
2020-10-15 2020-10-15 Boden-2 Girl on Fire Girl on Fire   [s 4] 2140/11 C 6 16.8 546
2020-09-24 2020-09-24 Boden-6 Girl on Fire Girl on Fire   [s 4] 2140/1 D 4 18.0 409
2020-09-17 2020-09-17 Boden-2 Hyacinth* Hyacinth*   [s 6] 2140/10 C 7 17.5 240
2020-08-31 2020-08-31 Boden-8 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 4] 1660/12 A 7 17.5 42
2020-08-31 2020-08-31 Boden-1 Hyacinth* Hyacinth*   [s 6] 2140/1 D 0 17.3 878
2020-08-23 2020-08-23 Boden-8 Girl on Fire Girl on Fire   [s 4] 2140/7 B 1 18.0 66
2020-08-23 2020-08-23 Boden-7 Hyacinth* Hyacinth*   [s 6] 1640/9 B 8 17.3 309
2020-08-12 2020-08-12 Boden-1 Girl on Fire Girl on Fire   [s 4] 2160/7 C 0 g 484
2020-07-16 2020-07-16 Boden-1 Girl on Fire Girl on Fire   [s 4] 2140/4 D 0 19.4 667
2020-07-07 2020-07-07 Boden-11 Hyacinth* Hyacinth*   [s 6] 2140/1 B 2 18.7 464
2020-07-07 2020-07-07 Boden-5 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 7] 2140/9 B 0 17.6 482
2020-02-27 2020-02-27 Boden-2 Gagarin Gagarin   [v 7] 2160/11 A 7 20.4 199
2021-10-21 2021-10-21 Boden-2 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 7] 2140/1 A 2 18.6 29
2021-10-09 2021-10-09 Boden-10 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 7] 1640/5 A 2 15.2 17
2021-10-09 2021-10-09 Boden-3 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 8] 2140/4 D str
2021-09-24 2021-09-24 Boden-7 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 8] 2140/4 D 0 17.1 634
2021-09-24 2021-09-24 Boden-6 Hyacinth* Hyacinth*   [s 7] 1640/3 D 3 15.1 942
2021-09-02 2021-09-02 Boden-6 Jolly Jane* Jolly Jane*   [s 8] 2140/1 D 3 17.3 763
2021-09-02 2021-09-02 Boden-4 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 7] 1640/3 D 6 13.8 498
2021-08-10 2021-08-10 Boden-9 Girl on Fire Girl on Fire   [s 5] 2140/2 D 7 16.8 759
2021-08-10 2021-08-10 Boden-5 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 7] 2140/12 B 2 16.2 173
2021-07-28 2021-07-28 Boden-11 Girl on Fire Girl on Fire   [s 5] 2140/9 D 4 16.7 613
2021-07-28 2021-07-28 Boden-7 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 7] 2140/8 D 0 15.3 1007
2021-07-08 2021-07-08 Boden-6 Girl on Fire Girl on Fire   [s 5] 2140/7 D 0 18.6g 191
2021-02-18 2021-02-18 Boden-7 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 5] 2160/7 A 0 21.1g 65
2021-02-18 2021-02-18 Boden-5 Hyacinth* Hyacinth*   [s 7] 2140/8 B 0 20.5 267
2022-11-10 2022-11-10 Boden-1 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 6] 2140/5 D 0 17.8 569
2022-10-28 2022-10-28 Boden-9 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 6] 2140/9 C 5 18.6 304
2022-10-28 2022-10-28 Boden-2 Girl on Fire Girl on Fire   [s 6] 2640/6 D 3 18.3 328
2022-10-16 2022-10-16 Boden-7 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 6] 2140/3 D 3 17.4 779
2022-09-22 2022-09-22 Boden-6 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 6] 2140/2 C 0 g 534
2022-09-22 2022-09-22 Boden-5 Girl on Fire Girl on Fire   [s 6] 1640/8 D 6 14.6 882
2022-09-10 2022-09-10 Boden-7 Girl on Fire Girl on Fire   [s 6] 2140/11 B 1 17.0 45
2022-09-10 2022-09-10 Boden-4 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 6] 2140/3 B 2 17.5 18
2022-09-02 2022-09-02 Boden-2 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 6] 2140/2 C 4 16.6 210
2022-09-02 2022-09-02 Boden-5 Girl on Fire Girl on Fire   [s 6] 2640/11 C 5 17.3 721
2022-08-19 2022-08-19 Boden-4 Girl on Fire Girl on Fire   [s 6] 2140/2 D 4 15.9 460
2022-08-19 2022-08-19 Boden-2 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 6] 2140/2 D 4 15.8 565
2022-06-02 2022-06-02 Boden-2 Hyacinth* Hyacinth*   [s 8] 2140/3 D str
2022-05-26 2022-05-26 Boden-10 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 6] 2140/12 D str
2022-01-27 2022-01-27 Boden-7 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 8] 2140/12 B 6 18.6 1052
2022-01-13 2022-01-13 Boden-3 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 8] 2140/2 A 0 18.6 321
2022-01-13 2022-01-13 Boden-2 Hyacinth* Hyacinth*   [s 8] 2140/6 C 0 20.0 713
2022-01-02 2022-01-02 Boden-8 Kaynote Windcape* Kaynote Windcape*   [v 8] 2140/7 B 0 18.6 150
2023-09-26 2023-09-26 Boden-7 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 7] 2140/8 B 0 17.8 426
2023-08-17 2023-08-17 Boden-9 Wolfhills Star Wolfhills Star   [v 7] 2140/6 D str
2023-08-17 2023-08-17 Boden-5 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 7] 2160/6 D 2 16.9g 155
2023-08-04 2023-08-04 Boden-7 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 7] 2140/1 D 3 16.5 154
2023-08-04 2023-08-04 Boden-6 Girl on Fire Girl on Fire   [s 7] 2140/10 C 8 16.7 354
2023-08-04 2023-08-04 Boden-4 Highness Boost* Highness Boost*   [s 6] 2140/5 D 0 18.6g 592
2023-07-27 2023-07-27 Boden-8 Highness Boost* Highness Boost*   [s 6] 2140/2 D 0 g 141
2023-07-27 2023-07-27 Boden-4 Girl on Fire Girl on Fire   [s 7] 2140/10 C 1 16.3 180
2023-07-27 2023-07-27 Boden-9 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 7] 2140/12 B 1 16.8 76
2023-07-13 2023-07-13 Boden-3 Girl on Fire Girl on Fire   [s 7] 1640/11 D 0 14.9 661
2023-07-01 2023-07-01 Boden-6 Girl on Fire Girl on Fire   [s 7] 2640/5 D 6 16.6 1268
2023-07-01 2023-07-01 Boden-2 Highness Boost* Highness Boost*   [s 6] 2140/1 C 0 19.0 379
2023-06-09 2023-06-09 Boden-10 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 7] 2140/2 C 5 18.3g 156
2023-06-09 2023-06-09 Boden-2 Girl on Fire Girl on Fire   [s 7] 1640/3 C 4 14.3 313
2023-05-19 2023-05-19 Boden-7 Girl on Fire Girl on Fire   [s 7] 2140/4 D 0 15.9 1106
2023-04-06 2023-04-06 Boden-5 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 7] 2140/11 C 0 17.8 738
2024-03-10 2024-03-10 Boden-9 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 8] 2140/10 A 6 18.5 64
2024-03-10 2024-03-10 Boden-5 Girl on Fire Girl on Fire   [s 8] 2140/4 C 7 17.9 37
2024-03-10 2024-03-10 Boden-2 Highness Boost* Highness Boost*   [s 7] 2140/2 B 6 19.6 444
2024-02-23 2024-02-23 Boden-5 Girl on Fire Girl on Fire   [s 8] 2160/3 D 6 18.4 265
2024-02-23 2024-02-23 Boden-2 Kullerkupp* Kullerkupp*   [v 8] 1640/10 B 6 16.6 1127
2024-02-23 2024-02-23 Boden-1 Highness Boost* Highness Boost*   [s 7] 2140/3 C 0 23.6 728ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se