V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-1 Target Kronos Target Kronos   [v 8] 640/7 D
2020-06-04 2020-06-04 Åby-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 4] 1640/4 C

Nyheter för travkusk


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada..


För ett par år sedan radade Antonio Tabac upp segrarna för sin dåvarande tränare Oskar Kylin-Blom. Men sedan satte en allvarlig skada stopp. Sedan i vintras är det Jörgen Westholm som tränar hästen och i fredagens avslutande V64-avdelning på Hagmyren visade grållen att han är tillbaka på allvar. I Mika Forss händer stack han till ledningen från spår tre bakom startbilen och efter 1.08,3 första 500 meterna och varvet på 1.09,7 lämnade han motståndet och vann överlägset på 1.09,5 över 1 640 meter – årets snabbaste segertid i Sverige. En prestation som hade räckt långt i Elitloppet på Solvalla på söndag.
- Det var häftigt att sitta hemma i kvällssolen och se det där. Jag messade faktiskt Malmrot (Solvallas sportchef och elitloppsgeneral) och skrev att han glömde oss. Men det tog baka 30 sekunder så svarade han att jag var en vecka sen, sa Jörgen Westholm efter uppvisningen.
På V64 delade sex rätt ut fina 299 882 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd..


Ingen häst i Norden har tagit så många raka segrar från debuten som Lesja Odin. Den här gången bjöds tufft motstånd i form av Ramstad Balder, som tog hand om ledningen. Men sedan Öystein Tjomsland kastat loss Lesja Odin från trejde par utvändigt på den sista bortre långsidan och rundat fram utvändigt om ledaren blev utgången densamma som i hästens tidigare starter. Ramstad Balder stretade emot bra och det stod och vägde in på upploppet. Men Lesja Odin bara tuggade på och till slut blev segern säker. Kilometertiden över 1 609 meter med autostart skrevs till 1.22,0.

Ola Johansson, Kanal 75


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sp..


Speed Race över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Speedrace över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema spr..


Speedrace över 640 meter är inget nytt under elitloppshelgen på Solvalla. Men kallbloden har aldrig tidigare gjort upp över den extrema sprinterdistansen. På fredagen var det dags och speedigast var Ole Johan Östres 15-årige hedershäst Särpefanten. Efter att ha vunnit sitt försöksheat på 1.16,0 från ledningen blev det rygg på ledande Lysjö Mocca i finalen. Där såg hans segermöjligheter ut att gå upp i rök när han galopperade i kurvan, men han ställde sig och lyckades gå ikapp och förbi ledaren. Kilometertiden i finalen blev 1.16,8 och loppets förstapris uppgick till 80 000 kronor.
- Det känns som att vinna ett derby, Elitkampen, eller nästan Prix d’Amerique eller Elitloppet. Den här hästen betyder så otroligt mycket för mig. Det är stort att en av mina allra bästa vänner får vinna ett lopp här under elitloppshelgen som 15-åring, sa Ole Johan Östre.

Ola Johansson, Kanal 75


Erik BerglöfVärmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 199..


Erik Berglöf

Värmlänningen Erik Berglöf presenterade sig för den riktigt stora publiken genom Copiad som bland annat vann Elitloppet 1994 och 1995, slog världsrekord och vann massor av storlopp, både i Sverige och utomlands. Copiad vann de största loppen i Sverige, Norge och Finland. Dock så var det fighten mellan Copiad och Pine Chip i Elitloppet 1994 som fastnade i minnet hos många, även icke travintresserade. En indikation fick vi året efter då Elitloppet sågs av över 36 000 personer (publikrekord).

Men Eriks karriär spänner över så mycket mer. Han plockade redan som amatör fram Ben Brodde som kvalade in till Svenskt Trav-Kriterium. Som nybliven tränare vann han Stochampionatet med Brilana. Hela tre derbyn har han vunnit och med Quantanamera körde han tre världsrekord.

Erik förknippas också med Jörgen Dalia (39 segrar), Lindes Way (26), Bizau (20), Guy Scoop (12), Fly High Kemp (19), Idol Brodde (20) och Val d’Amour (12) för att nämna några av alla hans topphästar.

Motivering: Erik Berglöf har under en mycket lång tid haft enorma framgångar med segrar i det svenska Derbyt med Sans Rival och Utini samt det danska Derbyt som vanns med den då i 16 starter obesegrade Treasure Ås. Med egentränade Copiad blev det då bland annat dubbla vinster i Elitloppet, Oslo GP och Olympiatravet för att bara nämna några av hans otaliga storloppssegrar.
Erik har med sitt glada humör och positiva inställning varit en fin ambassadör för svensk travsport. Välkommen till Hall Of Fame, Erik Berglöf!


Jim Frick

Dalmasen Jim Frick tog över Olle Goops stall i Rättvik när Olle flyttade till Åby. Segrarna bara ramlade in och efter att Jim vunnit flest lopp i Sverige både 1978 och 1979 värvades han till Solvalla, som han blev trogen karriären ut.

På plats på Solvalla fortsatte framgångarna och han vann mest lopp i Sverige även 1985 och 1986. Detta ledde till att han fick representera Sverige och han är ensam svensk om att ha vunnit kusk-EM, vilket skedde 1987.

Frick vann de flesta storloppen på Solvalla men han reste också flitigt och samlade segar och championat på hög. Totalt blev det 51 championat. Bara i Gävle vann han 26 stycken, då han bara tappade några enstaka mellan premiäråret 1979 och det sista som var 2008.

Jim var ständigt i farten. En av de flitigaste på V65 och V75, och givetvis en av de som vann mest lopp på lördagarna. Storloppen var inga undantag. På Jägersro vann han de två klassiska loppen – Svensk Uppfödningslöpning 1981 med Keba Way och Svenskt Trav-Derby med Frej Nalan 1989. Lägg därtill E3, Svenskt Trav-Oaks, Sprintermästaren, Stochampionatet och Drottning Silvias Pokal om vi ska nämna några av segrarna i unghästloppen. I loppen för äldre hästar segerdefilerade Jim i Harper Hanovers lopp, Sweden Cup och Svenskt Mästerskap. Samt en räcka storlopp utomlands, speciellt under 90-talet. Kallblod behärskade han också. Under en period var Verner och Jim det bästa ekipaget i kallblodsloppen. Verner som under tre år utsågs till årets kallblod.

Tidiga segerhästar vi minns är till exempel Narold Scotch, Hasse Bunter, Tias Bunter, Some Lawyer, Vulcan och Tessa Hoff. Vidare förknippar vi honom med First Lavec, Running Sea, Abbey Rozz, Savas Hanover, Com Hector, Noble Mon, Lemoyne Square, Colorado I.T., Aces Noble, Verner och många fler.

Motivering: Mängder av starka meriter och en stark personlighet har gjort att Jim Frick blivit en av de stora profilerna i svensk travsport.
Förutom tävlingsmeriterna på banan med över 5 000 kusksegrar och över 3 000 tränarsegrar har Jim också varit en faktor att räkna med vid sidan av banan.
Jim har varit ordförande i Travtränarnas Riksförbund (TR) och han mottog Travtränarnas Riksförbunds hedersnål i guld 2011. Han utsågs även till Travets Hedersambassadör 2012.
Det är med stolthet vi hälsar Jim Frick, en av travets storheter, välkommen till Hall Of Fame.


Moe Odin

Norske Moe Odin, en son till Elding, visar klasshästens alla sidor. Han vann alla starter som 3- och 4-åring inklusive Kriteriet och Derbyt. Han vann sedan lopp varje år under hela sin karriär. När han som 14-åring lade skorna på hyllan hade han gjort 160 starter. 92 segrar, 29 andrapris och 15 tredjeplatser ger en segerprocent på 57 och en platsprocent på 85! Totalt sprang han in över 10 miljoner norska kronor.

2007 när han var 10 år hade han ett bra år. Han vann då Klosterskogens Elitlopp och Norskt Mästerskap på hemmaplan och Valtra Trot och Elitkampen här i Sverige.

I avel har Moe Odin varit fantastisk. Två av hans bästa avkommor i Norge är Tekno Odin och Odd Herakles. Här i Sverige finns avkommor som Odin Tabac och Pydin.

Motivering: Moe Odin var en stjerne i løpsbanen og en kanskje enda større stjerne i avlen. Hesten med den enorme spensten var ubeseiret som tre- og fireåring og hadde sin beste sesong som tiåring! 92 seire og over 10 millioner innkjørt forteller alt. Teknikken og holdbarheten har han nedarvet til sine sønner, og gjort sitt til at Moe Odin i levende live er blitt en av kaldblodssportens største avlsmatadorer. Nå får han rettmessige plass i Hall Of Fame – travets storheter.

Hall Of Fame – Travets Storheter – har sitt säte i Nordiska Travmuseet, men de som utser vilka som ska väljas in är en oberoende instans: en kommitté bestående av representanter för de svenska och norska travsportjournalistklubbarna, Svenska Hästsportjournalisters Klubb (SHK) och Norska Travjournalisters Klubb (NTJK).

Pressmeddelande från Svensk Travsport


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvall..


Skrällar i Harper Hanovers lopp har många gånger fått V75-utdelningen att dra i höjden under elitloppslördagen på Solvalla. För ett år sedan var det 25-oddsaren Eelis som såg till att tre vinnande system belönades med över tio miljoner kronor vardera. Kanske är segervane Atik D.L. (V75-7) hästen som fördelar V75-miljonerna i år?
- Han har gjort det bra hela tiden och har jobbat på som vanligt inför det här. Han står bra inne i loppet. Jag har kollat på det här en stund och vi vet ju om att barfota får vi någon växel till, säger Magnus Dahlén om fyraåringen som vunnit fem av sina sex senaste starter.
Att det är första gången med voltstart är ett frågetecken och att hästen ska springa utan skor på hovarna för första gången kan bli både succé och fiasko.
- Vi tar en risk men det är en häst som är trång i gången och barfota blir det bättre. Ska man prova är det i ett sådant här lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Max the Flax Max the Flax   [v 3] 2160/15 8 17.7g 118
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Man in the Mirror Man in the Mirror   [v 5] 2140/10 3 14.5 44
2016-12-29 2016-12-29 Åby-4 Vitality Vitality   [v 5] 2140/11 A 3 15.6 103
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/2 C 5 17.0g 27
2016-12-15 2016-12-15 Åby-3 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/3 A 0 16.4g 48
2016-12-01 2016-12-01 Åby-7 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/4 B 0 g 30
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Belong Life Belong Life   [v 5] 2640/2 C 2 16.0 38
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-5 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/4 A 4 15.9 42
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 5] 2660/9 C 3 15.2 233
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Staro Inlines Staro Inlines   [v 5] 2640/6 B 0 g 48
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 5] 2140/7 A 2 14.1 57
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 2140/2 C 0 15.7 51
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/2 B 2 14.0 158
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Belong Life Belong Life   [v 5] 2180/8 B 1 14.6 19
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2180/14 B 0 15.4 53
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/6 B 1 12.2 54
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/6 B 1 12.4 63
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2660/6 C 5 17.4 115
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-5 Little Sis Pellini Little Sis Pellini   [s 5] 1609/1 D 2 12.7 270
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Run Ceasar Run Run Ceasar Run   [v 4] 2640/4 B 2 14.5 28
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-2 New Star P.H. New Star P.H.   [v 4] 2140/6 B 1 15.5 28
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Little Sis Pellini Little Sis Pellini   [s 5] 2160/8 C 0 g 49
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-1 Montana Crown Montana Crown   [v 6] 2140/2 C 3 13.3 73
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Royal Prince Royal Prince   [v 5] 1609/6 D 6 12.7 99
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 1640/1 B 4 14.3 82
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2660/10 B 0 18.3g 59
2016-06-09 2016-06-09 Åby-10 Staro Junique Staro Junique   [h 4] 2140/12 B 1 16.1 24
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 1640/4 B 1 13.9 72
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-1 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/4 D 5 15.3 293
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/12 A 7 17.0 50
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Quarz Quarz   [v 7] 2140/12 D str
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/7 A 0 20.6g 22
2017-12-28 2017-12-28 Åby-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/6 D 5 14.7 279
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/8 B 1 15.3 50
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Poplar Broline Poplar Broline   [v 5] 2140/7 D 1 15.9 82
2017-11-25 2017-11-25 Charlottenlund-9 Den of Warlock* Den of Warlock*   [h 4] 2000/5 A 1 17
2017-11-23 2017-11-23 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/11 B 2 16.3 222
2017-11-23 2017-11-23 Åby-2 Wild Card Wild Card   [v 5] 1640/6 A 1 15.9 23
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/13 A 3 15.1 28
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/6 A 4 13.6 62
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 4] 2640/11 B 2 17.5 29
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2140/1 C 4 14.0 166
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Giresse Boko Giresse Boko   [v 4] 2160/5 B 5 15.5 32
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/10 A 7 13.7 39
2017-09-14 2017-09-14 Åby-5 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/7 A 2 14.2 56
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 6] 2140/4 C 4 14.4 76
2017-08-30 2017-08-30 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/6 A 6 13.9 59
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Roger America Roger America   [v 7] 2140/1 D 1 12.9 43
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Gucci Degato Gucci Degato   [v 6] 2140/10 C str
2017-08-12 2017-08-12 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/7 D 4 13.2 524
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Siesta Rak Siesta Rak   [s 5] 2140/3 B 1 15.6 24
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Perche' Si Jet* Perche' Si Jet*   [h 8] 2660/9 C 4 16.5 80
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Rodick Broline Rodick Broline   [v 4] 2640/2 D 2 16.2 16
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 3160/6 C 5 16.0 54
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Albir Albir   [v 4] 2160/14 B 8 16.1 52
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-9 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 4] 2640/1 D 6 17.8 150
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Twigs Briard Twigs Briard   [v 6] 1609/6 B 0 g 32
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Amazing Dynamite* Amazing Dynamite*   [h 5] 1640/9 A 2 11.4 22
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/6 D 2 13.1 604
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 4] 2140/3 D 6 16.8 145
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Move It Move It   [v 5] 2640/5 C 4 16.4 59
2017-06-08 2017-06-08 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/10 B 3 15.7 26
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2160/5 A 1 15.3 21
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/10 B 1 14.9 56
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/10 B 6 15.8 42
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 8] 2140/4 C 8 185
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 8] 2640/4 D 4 16.8 306
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/11 A 4 14.5 56
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/7 B 2 15.3 34
2017-02-02 2017-02-02 Åby-5 Kapten Haddock Kapten Haddock   [v 6] 2140/10 C 2 16.7 40
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2660/6 B 1 15.6 36
2018-12-20 2018-12-20 Åby-10 Miscellaneous Miscellaneous   [v 5] 2140/5 B 1 17.6 38
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-9 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 4] 1640/7 C 1 14.6 24
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2640/1 B 6 16.1 35
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-2 Doyouknow Doyouknow   [s 3] 2160/7 A 4 19.0g 55
2018-12-05 2018-12-05 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/9 A 6 15.3 30
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 Kaiser Håleryd Kaiser Håleryd   [v 4] 2140/2 C 1 14.6 23
2018-11-22 2018-11-22 Åby-5 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/8 C 3 15.0 71
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/6 B 1 14.2 19
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2640/11 C 1 15.5 31
2018-10-24 2018-10-24 Åby-4 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/11 A 2 14.0 35
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-2 Belong Life Belong Life   [v 7] 2660/6 B 1 15.2 51
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Madonna S.T. Madonna S.T.   [s 4] 1640/8 D 5 15.7g 84
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Bella Tinghöj* Bella Tinghöj*   [s 5] 2140/11 A 5 16.8 41
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/2 D 0 17.5 842
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2140/2 A 3 14.0 27
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 3160/10 A 4 17.8g 61
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 5] 2640/8 C 4 17.0 68
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-6 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/7 B 2 14.9 71
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Frisco Runner Frisco Runner   [v 6] 2140/5 D 2 15.0 46
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-9 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/2 D 0 g 50
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2160/9 A 3 15.7 17
2018-08-25 2018-08-25 Charlottenlund-4 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2000/4 C 0 80
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-7 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/4 C 1 13.9 14
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-7 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/5 C 1 14.2 119
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/3 C 1 14.5 103
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-6 Imperator Imperator   [v 7] 2140/12 D 0 14.8 240
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-6 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 1640/9 C 5 13.5 428
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2160/11 C 5 14.2g 42
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 7] 1640/9 C 3 12.7 215
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/15 A str
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Burning Man Burning Man   [v 4] 2140/7 B 1 16.1 12
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/1 C 2 15.5 82
2018-06-14 2018-06-14 Åby-8 Borups Regent Borups Regent   [v 4] 2140/5 A 3 17.3 19
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2180/14 B 4 16.2 39
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Vanyar Pil Vanyar Pil   [v 5] 1640/6 A 3 13.4 24
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-9 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/12 C 7 17.1 139
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 5] 2140/2 C str
2018-05-17 2018-05-17 Åby-4 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/10 B 3 14.7 140
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-3 Belong Life Belong Life   [v 7] 3180/7 C 3 15.8 40
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 1640/10 D 3 13.6 91
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/10 D str
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-8 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 5] 2140/11 B 0 18.4 18
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-9 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/10 C 1 16.1 48
2018-04-12 2018-04-12 Åby-4 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/11 B 1 15.3 81
2018-04-12 2018-04-12 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2660/9 D 2 15.5 121
2018-03-25 2018-03-25 Åby-5 Belong Life Belong Life   [v 7] 3140/5 C 2 16.6 52
2018-02-22 2018-02-22 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/8 C str
2018-02-08 2018-02-08 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/4 C 2 15.1 82
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Serengeti Serengeti   [v 5] 2140/1 A 1 15.6 16
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-5 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/6 B 2 15.6 24
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-1 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2180/9 A 2 17.6 15
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-11 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/5 D 6 14.6 617
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-10 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/3 B 3 15.7 89
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-3 First One In First One In   [v 5] 2140/4 A 1 14.8 49
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2200/8 A 1 14.7 34
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-9 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 1640/6 B 1 14.2 30
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/4 A 1 17.2 20
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-6 Booze Booze   [h 3] 1640/2 B 0 g 25
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1640/4 C str
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 1640/4 C 1 12.3 59
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2160/4 C str
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-9 Il Duce Boko Il Duce Boko   [h 4] 1640/4 A 1 13.2 15
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-2 Volita Go* Volita Go*   [s 6] 2180/4 C 1 14.0 72
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-3 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 1640/3 B 2 14.7 27
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-6 Fiona Journey Fiona Journey   [s 4] 1640/10 B 0 16.2 74
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Crown Prince W.W. Crown Prince W.W.   [v 4] 2160/10 A 0 g 22
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-7 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/5 D 1 14.2 261
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2160/5 C 2 16.3 16
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-5 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/9 D 0 14.3 999
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/2 B 2 14.5 20
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Tiffany Cash Tiffany Cash   [s 3] 2140/4 C 1 15.5 44
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/3 C 1 18.0 54
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-8 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 2140/1 D 0 13.5 498
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Super Steve Super Steve   [v 4] 2140/5 C 4 14.6 35
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/12 B 4 15.9 27
2019-09-19 2019-09-19 Åby-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/2 B 1 15.3 78
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 9] 2200/14 A str
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/4 B 2 14.6 26
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-6 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1140/8 C 1 56
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Alegra B. Alegra B.   [s 5] 2140/12 C 2 13.4 66
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-7 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1640/5 D 0 g 716
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2160/2 C 0 16.1 75
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/1 D 2 15.2 22
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-9 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1609/4 D 0 10.4 257
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Alegra B. Alegra B.   [s 5] 2140/10 A 3 13.9 88
2019-08-08 2019-08-08 Åby-3 Comte Godiva Comte Godiva   [v 4] 2140/6 A 8 17.2 16
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/7 B 4 15.9 173
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1640/8 C 0 14.4 104
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-9 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 4] 2180/8 A 1 15.1 13
2019-08-03 2019-08-03 Danmark-3 Special Muddi* Special Muddi*   [s 10] 1900/8 B 0 146
2019-08-03 2019-08-03 Danmark-5 Briola* Briola*   [s 6] 1900/6 B 3 22
2019-08-02 2019-08-02 Danmark-5 C'est Tout* C'est Tout*   [v 9] 2140/3 D 0 78
2019-08-02 2019-08-02 Danmark-7 Sussie Hastrup* Sussie Hastrup*   [s 10] 2140/6 C 2 43
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Spartak Face Spartak Face   [v 5] 1640/8 B 1 13.1 20
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-2 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/5 A 1 16.6 54
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-4 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/6 D 0 14.0 966
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/7 B 0 14.6 32
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/12 D 3 13.2 293
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1609/1 A 3 13.4 35
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 1609/11 D 3 13.5 53
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2160/6 B 2 15.3 34
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/3 C 1 13.8 66
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/8 A 0 16.4 54
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/6 A 2 16.6 17
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-1 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 1609/2 C 8 20.1g 21
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 1609/11 A 3 15.2 33
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/3 B 4 14.4 41
2019-05-02 2019-05-02 Åby-6 Volita Go* Volita Go*   [s 6] 2140/10 C 0 107
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/10 B 1 13.7 35
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2640/11 A 2 14.2 25
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2640/6 B 0 g 139
2019-03-14 2019-03-14 Åby-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/9 B 4 16.3 197
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2180/11 A 0 16.0g 58
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/6 C str
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-10 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 3140/2 D 4 17.4 168
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Kiss Forever H.C. Kiss Forever H.C.   [v 5] 2140/12 C 0 20.8g 76
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 72
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 1640/2 C 0 g 99
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-11 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/11 C str
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2640/9 C 3 17.7 279
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 5] 2160/15 B 6 17.3 43
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-2 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 1640/9 D 3 13.5 67
2020-05-27 2020-05-27 Åby-2 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 1640/5 D 1 12.7 55
2020-05-27 2020-05-27 Åby-7 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2640/3 B 4 14.8 45
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-7 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2160/11 A 2 14.9 37
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-1 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2140/7 C 1 14.5 34
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-6 Ganes B. Ganes B.   [s 4] 2140/1 D 0 g 20
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 4] 2160/6 B 4 16.6g 67
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2660/4 B 3 15.5 23
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-2 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/5 C 1 14.5 19
2020-04-29 2020-04-29 Åby-5 Bastian Bastian   [v 4] 2140/11 A 5 14.5 39
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-3 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 2140/3 C 0 13.5 71
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2140/12 C 1 16.3 65
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2140/2 C 2 16.0 83
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-7 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 1640/10 C 6 14.5 139
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/3 A 1 14.5 30
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 4] 2140/3 A 1 15.5 36
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-10 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 1640/12 B 0 14.0 132
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-2 Bastian Bastian   [v 4] 2140/1 B 1 14.1 17
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-5 Belong Life Belong Life   [v 9] 2180/14 B 5 15.0 63
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Bastian Bastian   [v 4] 2660/9 B 3 17.1g 44
2020-04-02 2020-04-02 Åby-7 Kadett Brodde Kadett Brodde   [v 5] 2140/7 D str
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-4 Romero Romero   [v 5] 2140/9 C str
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2160/11 A 2 14.6 87
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-6 Belong Life Belong Life   [v 9] 2180/13 B 3 15.0 97
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-6 Bastian Bastian   [v 4] 2140/3 D 2 15.3 193
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 2140/7 B 2 16.1g 19
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-11 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 1640/7 B 7 12.3 369
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-3 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2640/1 B 0 g 16
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-4 Artegna Jet Artegna Jet   [s 4] 2140/5 D str
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Bastian Bastian   [v 4] 2640/2 D 2 16.7 78
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-2 Time to Fight Time to Fight   [v 4] 2140/11 B 0 19.8g 52
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2140/3 D 2 15.6 30
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-4 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 2000/3 B 2 24
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-9 Catch The Day* Catch The Day*   [v 8] 2020/8 B 1 41
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 Artegna Jet Artegna Jet   [s 4] 2140/1 D 5 16.5 44
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-3 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/2 D 5 16.1 45
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-8 Bastian Bastian   [v 4] 2660/9 C 3 17.7 138
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 2140/6 C 1 16.8 16
2020-02-01 2020-02-01 Åby-2 Bastian Bastian   [v 4] 1640/3 C 0 15.4 39
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2160/2 B 8 17.9 30
2020-01-23 2020-01-23 Åby-7 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 1640/2 B 3 14.9 21
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2160/10 A 1 15.9 27
2020-01-15 2020-01-15 Åby-7 Bastian Bastian   [v 4] 2140/3 C 5 15.7 82
2020-01-15 2020-01-15 Åby-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/1 C 2 15.5 34
2020-01-10 2020-01-10 Charlottenlund-8 Red Jamie Red Jamie   [h 4] 2000/1 C 1 24
2020-01-08 2020-01-08 Åby-7 Bastian Bastian   [v 4] 2140/1 C 4 15.3 44
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/10 A 3 15.3 38ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se