V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Max the Flax Max the Flax   [v 3] 2160/15 8 17.7g 118
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Man in the Mirror Man in the Mirror   [v 5] 2140/10 3 14.5 44
2016-12-29 2016-12-29 Åby-4 Vitality Vitality   [v 5] 2140/11 A 3 15.6 103
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/2 C 5 17.0g 27
2016-12-15 2016-12-15 Åby-3 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/3 A 0 16.4g 48
2016-12-01 2016-12-01 Åby-7 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/4 B 0 g 30
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Belong Life Belong Life   [v 5] 2640/2 C 2 16.0 38
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-5 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/4 A 4 15.9 42
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 5] 2660/9 C 3 15.2 233
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Staro Inlines Staro Inlines   [v 5] 2640/6 B 0 g 48
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 5] 2140/7 A 2 14.1 57
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 2140/2 C 0 15.7 51
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/2 B 2 14.0 158
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Belong Life Belong Life   [v 5] 2180/8 B 1 14.6 19
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2180/14 B 0 15.4 53
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/6 B 1 12.2 54
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/6 B 1 12.4 63
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2660/6 C 5 17.4 115
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-5 Little Sis Pellini Little Sis Pellini   [s 5] 1609/1 D 2 12.7 270
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Run Ceasar Run Run Ceasar Run   [v 4] 2640/4 B 2 14.5 28
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-2 New Star P.H. New Star P.H.   [v 4] 2140/6 B 1 15.5 28
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Little Sis Pellini Little Sis Pellini   [s 5] 2160/8 C 0 g 49
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-1 Montana Crown Montana Crown   [v 6] 2140/2 C 3 13.3 73
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Royal Prince Royal Prince   [v 5] 1609/6 D 6 12.7 99
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 1640/1 B 4 14.3 82
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2660/10 B 0 18.3g 59
2016-06-09 2016-06-09 Åby-10 Staro Junique Staro Junique   [h 4] 2140/12 B 1 16.1 24
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 1640/4 B 1 13.9 72
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-1 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/4 D 5 15.3 293
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/12 A 7 17.0 50
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Quarz Quarz   [v 7] 2140/12 D str
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/7 A 0 20.6g 22
2017-12-28 2017-12-28 Åby-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/6 D 5 14.7 279
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/8 B 1 15.3 50
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Poplar Broline Poplar Broline   [v 5] 2140/7 D 1 15.9 82
2017-11-25 2017-11-25 Charlottenlund-9 Den of Warlock* Den of Warlock*   [h 4] 2000/5 A 1 17
2017-11-23 2017-11-23 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/11 B 2 16.3 222
2017-11-23 2017-11-23 Åby-2 Wild Card Wild Card   [v 5] 1640/6 A 1 15.9 23
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/13 A 3 15.1 28
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/6 A 4 13.6 62
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 4] 2640/11 B 2 17.5 29
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2140/1 C 4 14.0 166
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Giresse Boko Giresse Boko   [v 4] 2160/5 B 5 15.5 32
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/10 A 7 13.7 39
2017-09-14 2017-09-14 Åby-5 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/7 A 2 14.2 56
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 6] 2140/4 C 4 14.4 76
2017-08-30 2017-08-30 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/6 A 6 13.9 59
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Roger America Roger America   [v 7] 2140/1 D 1 12.9 43
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Gucci Degato Gucci Degato   [v 6] 2140/10 C str
2017-08-12 2017-08-12 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/7 D 4 13.2 524
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Siesta Rak Siesta Rak   [s 5] 2140/3 B 1 15.6 24
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Perche' Si Jet* Perche' Si Jet*   [h 8] 2660/9 C 4 16.5 80
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Rodick Broline Rodick Broline   [v 4] 2640/2 D 2 16.2 16
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 3160/6 C 5 16.0 54
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Albir Albir   [v 4] 2160/14 B 8 16.1 52
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-9 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 4] 2640/1 D 6 17.8 150
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Twigs Briard Twigs Briard   [v 6] 1609/6 B 0 g 32
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Amazing Dynamite* Amazing Dynamite*   [h 5] 1640/9 A 2 11.4 22
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/6 D 2 13.1 604
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 4] 2140/3 D 6 16.8 145
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Move It Move It   [v 5] 2640/5 C 4 16.4 59
2017-06-08 2017-06-08 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/10 B 3 15.7 26
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2160/5 A 1 15.3 21
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/10 B 1 14.9 56
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/10 B 6 15.8 42
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 8] 2140/4 C 8 185
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 8] 2640/4 D 4 16.8 306
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/11 A 4 14.5 56
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/7 B 2 15.3 34
2017-02-02 2017-02-02 Åby-5 Kapten Haddock Kapten Haddock   [v 6] 2140/10 C 2 16.7 40
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2660/6 B 1 15.6 36
2018-12-20 2018-12-20 Åby-10 Miscellaneous Miscellaneous   [v 5] 2140/5 B 1 17.6 38
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-9 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 4] 1640/7 C 1 14.6 24
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2640/1 B 6 16.1 35
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-2 Doyouknow Doyouknow   [s 3] 2160/7 A 4 19.0g 55
2018-12-05 2018-12-05 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/9 A 6 15.3 30
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 Kaiser Håleryd Kaiser Håleryd   [v 4] 2140/2 C 1 14.6 23
2018-11-22 2018-11-22 Åby-5 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/8 C 3 15.0 71
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/6 B 1 14.2 19
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2640/11 C 1 15.5 31
2018-10-24 2018-10-24 Åby-4 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/11 A 2 14.0 35
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Madonna S.T. Madonna S.T.   [s 4] 1640/8 D 5 15.7g 84
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-2 Belong Life Belong Life   [v 7] 2660/6 B 1 15.2 51
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Bella Tinghöj* Bella Tinghöj*   [s 5] 2140/11 A 5 16.8 41
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2140/2 A 3 14.0 27
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/2 D 0 17.5 842
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 3160/10 A 4 17.8g 61
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 5] 2640/8 C 4 17.0 68
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-6 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/7 B 2 14.9 71
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Frisco Runner Frisco Runner   [v 6] 2140/5 D 2 15.0 46
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-9 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/2 D 0 g 50
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2160/9 A 3 15.7 17
2018-08-25 2018-08-25 Charlottenlund-4 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2000/4 C 0 80
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-7 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/4 C 1 13.9 14
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-7 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/5 C 1 14.2 119
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/3 C 1 14.5 103
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-6 Imperator Imperator   [v 7] 2140/12 D 0 14.8 240
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-6 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 1640/9 C 5 13.5 428
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2160/11 C 5 14.2g 42
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 7] 1640/9 C 3 12.7 215
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Burning Man Burning Man   [v 4] 2140/7 B 1 16.1 12
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/15 A str
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/1 C 2 15.5 82
2018-06-14 2018-06-14 Åby-8 Borups Regent Borups Regent   [v 4] 2140/5 A 3 17.3 19
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2180/14 B 4 16.2 39
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Vanyar Pil Vanyar Pil   [v 5] 1640/6 A 3 13.4 24
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-9 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/12 C 7 17.1 139
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 5] 2140/2 C str
2018-05-17 2018-05-17 Åby-4 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/10 B 3 14.7 140
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 1640/10 D 3 13.6 91
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-3 Belong Life Belong Life   [v 7] 3180/7 C 3 15.8 40
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-9 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/10 C 1 16.1 48
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-8 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 5] 2140/11 B 0 18.4 18
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/10 D str
2018-04-12 2018-04-12 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2660/9 D 2 15.5 121
2018-04-12 2018-04-12 Åby-4 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/11 B 1 15.3 81
2018-03-25 2018-03-25 Åby-5 Belong Life Belong Life   [v 7] 3140/5 C 2 16.6 52
2018-02-22 2018-02-22 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/8 C str
2018-02-08 2018-02-08 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/4 C 2 15.1 82
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Serengeti Serengeti   [v 5] 2140/1 A 1 15.6 16
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-5 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/6 B 2 15.6 24
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-1 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2180/9 A 2 17.6 15
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-11 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/5 D 6 14.6 617
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-10 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/3 B 3 15.7 89
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-3 First One In First One In   [v 5] 2140/4 A 1 14.8 49
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-9 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 1640/6 B 1 14.2 30
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2200/8 A 1 14.7 34
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1640/4 C str
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-6 Booze Booze   [h 3] 1640/2 B 0 g 25
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/4 A 1 17.2 20
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 1640/4 C 1 12.3 59
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-9 Il Duce Boko Il Duce Boko   [h 4] 1640/4 A 1 13.2 15
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2160/4 C str
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-3 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 1640/3 B 2 14.7 27
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-2 Volita Go* Volita Go*   [s 6] 2180/4 C 1 14.0 72
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-6 Fiona Journey Fiona Journey   [s 4] 1640/10 B 0 16.2 74
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-7 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/5 D 1 14.2 261
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Crown Prince W.W. Crown Prince W.W.   [v 4] 2160/10 A 0 g 22
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2160/5 C 2 16.3 16
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-5 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/9 D 0 14.3 999
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/2 B 2 14.5 20
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Tiffany Cash Tiffany Cash   [s 3] 2140/4 C 1 15.5 44
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-8 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 2140/1 D 0 13.5 498
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/3 C 1 18.0 54
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Super Steve Super Steve   [v 4] 2140/5 C 4 14.6 35
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/12 B 4 15.9 27
2019-09-19 2019-09-19 Åby-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/2 B 1 15.3 78
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 9] 2200/14 A str
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/4 B 2 14.6 26
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-6 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1140/8 C 1 56
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Alegra B. Alegra B.   [s 5] 2140/12 C 2 13.4 66
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-7 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1640/5 D 0 g 716
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/1 D 2 15.2 22
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2160/2 C 0 16.1 75
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-9 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1609/4 D 0 10.4 257
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Alegra B. Alegra B.   [s 5] 2140/10 A 3 13.9 88
2019-08-08 2019-08-08 Åby-3 Comte Godiva Comte Godiva   [v 4] 2140/6 A 8 17.2 16
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-9 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 4] 2180/8 A 1 15.1 13
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1640/8 C 0 14.4 104
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/7 B 4 15.9 173
2019-08-03 2019-08-03 Danmark-5 Briola* Briola*   [s 6] 1900/6 B 3 22
2019-08-03 2019-08-03 Danmark-3 Special Muddi* Special Muddi*   [s 10] 1900/8 B 0 146
2019-08-02 2019-08-02 Danmark-7 Sussie Hastrup* Sussie Hastrup*   [s 10] 2140/6 C 2 43
2019-08-02 2019-08-02 Danmark-5 C'est Tout* C'est Tout*   [v 9] 2140/3 D 0 78
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Spartak Face Spartak Face   [v 5] 1640/8 B 1 13.1 20
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-2 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/5 A 1 16.6 54
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-4 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/6 D 0 14.0 966
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/7 B 0 14.6 32
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/12 D 3 13.2 293
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 1609/11 D 3 13.5 53
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1609/1 A 3 13.4 35
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2160/6 B 2 15.3 34
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/3 C 1 13.8 66
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/8 A 0 16.4 54
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/6 A 2 16.6 17
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 1609/11 A 3 15.2 33
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-1 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 1609/2 C 8 20.1g 21
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/3 B 4 14.4 41
2019-05-02 2019-05-02 Åby-6 Volita Go* Volita Go*   [s 6] 2140/10 C 0 107
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/10 B 1 13.7 35
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2640/11 A 2 14.2 25
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2640/6 B 0 g 139
2019-03-14 2019-03-14 Åby-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/9 B 4 16.3 197
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/6 C str
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2180/11 A 0 16.0g 58
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-10 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 3140/2 D 4 17.4 168
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Kiss Forever H.C. Kiss Forever H.C.   [v 5] 2140/12 C 0 20.8g 76
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 72
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 1640/2 C 0 g 99
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-11 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/11 C str
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2640/9 C 3 17.7 279
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 5] 2160/15 B 6 17.3 43
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-4 Belong Life Belong Life   [v 9] 2140/8 C 5 15.4 415
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-8 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3180/12 A 3 15.7 52
2020-12-23 2020-12-23 Mantorp-6 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2640/7 A 4 14.6 32
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-12 Cute and Charming Cute and Charming   [s 4] 2140/6 C 6 19.2g 89
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-9 Payet D.E. Payet D.E.   [v 5] 2640/12 B 5 14.4 134
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-6 Keegan Trot Keegan Trot   [v 4] 2140/9 C 2 15.0 77
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-5 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2140/9 B 6 13.7 52
2020-12-16 2020-12-16 Åby-8 Bastian Bastian   [v 4] 2140/5 B 3 14.5 107
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2180/15 A 0 15.8 108
2020-12-05 2020-12-05 Åby-4 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 1640/5 B 2 12.1 22
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-9 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3160/6 B 3 16.0 27
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-8 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2140/3 B 1 13.4 79
2020-12-01 2020-12-01 Jägersro Trav-6 Bastian Bastian   [v 4] 2160/8 B 4 15.0 73
2020-11-25 2020-11-25 Åby-6 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 1640/3 D 2 11.6 73
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-8 Bastian Bastian   [v 4] 1640/10 A 6 14.0 44
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-4 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2660/15 A 1 14.7 34
2020-11-21 2020-11-21 Jägersro Trav-11 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 1640/1 C 0 12.9 92
2020-11-19 2020-11-19 Åby-9 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/3 D 0 14.3 944
2020-11-15 2020-11-15 Åby-1 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/11 A 0 g 24
2020-11-11 2020-11-11 Åby-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2180/14 A 3 12.9 27
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-7 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2660/7 A 1 15.5 29
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2080/6 A 0 17.2g 30
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-10 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3160/5 B 6 15.7 329
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-4 Bastian Bastian   [v 4] 2160/12 A 0 14.7 311
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-7 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2180/15 A 1 13.8 26
2020-10-22 2020-10-22 Åby-9 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2640/10 B 0 16.2 135
2020-10-22 2020-10-22 Åby-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 1640/2 C 0 13.6 86
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-8 Bastian Bastian   [v 4] 2180/9 A 2 13.8 89
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-10 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2140/10 B 4 14.1 55
2020-10-10 2020-10-10 Åby-10 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2660/3 A 3 14.5 109
2020-10-10 2020-10-10 Åby-8 Spartak Face Spartak Face   [v 6] 2140/2 A 4 12.7 21
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-5 Tasmanian Devil Tasmanian Devil   [v 3] 2140/3 B 4 16.9 45
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/6 C 3 14.9 30
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-8 Bastian Bastian   [v 4] 2140/11 A str
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-5 Tasmanian Devil Tasmanian Devil   [v 3] 2140/9 D 3 17.1 95
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-4 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2140/1 A 5 13.8 45
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-3 Bastian Bastian   [v 4] 2680/8 A 4 17.3 19
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2140/10 B 2 12.8 123
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Spartak Face Spartak Face   [v 6] 2140/6 B 1 13.0 29
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 1660/11 A 3 13.6 36
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-10 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 5] 2140/4 A 4 13.0 68
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-7 Bastian Bastian   [v 4] 2140/11 B 5 12.9 322
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-4 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2660/4 A str
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-4 Run and Repeat Run and Repeat   [v 4] 2140/6 B 4 15.5 31
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-7 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 1640/12 C 0 13.9 128
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-4 Bastian Bastian   [v 4] 2160/10 B 1 13.4 46
2020-08-08 2020-08-08 Åby-3 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3160/10 B 4 14.3 101
2020-08-06 2020-08-06 Åby-8 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 1640/5 C str
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-10 Tinten Tinten   [v 5] 2160/7 C 0 15.6 71
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2140/7 C 2 13.3 86
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-8 Bastian Bastian   [v 4] 2140/1 A 4 14.8 82
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-8 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 2140/5 C 0 g 98
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-6 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2140/6 C 0 21.8g 129
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-5 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2140/6 C 0 g 50
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-4 Brad Canyon Brad Canyon   [v 4] 2660/9 C str
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-3 Protector Tile Protector Tile   [h 3] 2140/6 C 7 15.5 134
2020-07-30 2020-07-30 Åby-7 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3140/1 B 1 15.1 77
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2180/14 A 1 14.5 14
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 1640/7 C 2 13.7 20
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Spartak Face Spartak Face   [v 6] 2160/14 A 5 14.9 28
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-4 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3160/4 C 2 15.6 157
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-8 Bastian Bastian   [v 4] 2160/8 A 3 13.8 214
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-9 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/12 B 0 g 357
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-7 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2700/15 A 4 14.9 37
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-6 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3140/3 C 5 15.6 265
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-11 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 1640/11 B 7 12.3 223
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-6 Bastian Bastian   [v 4] 2140/3 B 0 14.0 214
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-9 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2140/6 C str
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Qeen Roc Qeen Roc   [s 4] 2140/8 D 0 14.8 767
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-8 Run and Repeat Run and Repeat   [v 4] 2160/7 D 2 15.0 63
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-3 Jeppas Tarpon Jeppas Tarpon   [v 4] 2660/4 C 6 17.9g 67
2020-06-25 2020-06-25 Åby-10 Bastian Bastian   [v 4] 2160/14 B 2 14.0 162
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-8 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2140/11 B 0 13.5 98
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-6 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2140/2 D 3 13.5 120
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-5 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2160/7 A 3 15.0 23
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-3 Bastian Bastian   [v 4] 2100/11 A 1 15.0 23
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-6 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 2080/10 B 0 17.1g 124
2020-06-11 2020-06-11 Åby-8 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 1640/3 C 4 11.6 75
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-5 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 1640/1 B 3 13.6 91
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-10 Bonny Boy Bonny Boy   [v 6] 2140/10 C 4 13.7 343
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-7 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2640/11 B 2 15.2 64
2020-06-04 2020-06-04 Åby-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 4] 1640/4 C str
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-1 Target Kronos Target Kronos   [v 8] 640/7 D 0 199
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-2 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 1640/9 D 3 13.5 67
2020-05-27 2020-05-27 Åby-7 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2640/3 B 4 14.8 45
2020-05-27 2020-05-27 Åby-2 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 1640/5 D 1 12.7 55
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-7 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2160/11 A 2 14.9 37
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-1 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2140/7 C 1 14.5 34
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-6 Ganes B. Ganes B.   [s 4] 2140/1 D 0 g 20
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2660/4 B 3 15.5 23
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 4] 2160/6 B 4 16.6g 67
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-2 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/5 C 1 14.5 19
2020-04-29 2020-04-29 Åby-5 Bastian Bastian   [v 4] 2140/11 A 5 14.5 39
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2140/12 C 1 16.3 65
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-3 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 2140/3 C 0 13.5 71
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/3 A 1 14.5 30
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-7 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 1640/10 C 6 14.5 139
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2140/2 C 2 16.0 83
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-10 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 1640/12 B 0 14.0 132
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 4] 2140/3 A 1 15.5 36
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-2 Bastian Bastian   [v 4] 2140/1 B 1 14.1 17
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-5 Belong Life Belong Life   [v 9] 2180/14 B 5 15.0 63
2020-04-02 2020-04-02 Åby-7 Kadett Brodde Kadett Brodde   [v 5] 2140/7 D str
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Bastian Bastian   [v 4] 2660/9 B 3 17.1g 44
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2160/11 A 2 14.6 87
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-4 Romero Romero   [v 5] 2140/9 C str
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-6 Belong Life Belong Life   [v 9] 2180/13 B 3 15.0 97
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 2140/7 B 2 16.1g 19
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-6 Bastian Bastian   [v 4] 2140/3 D 2 15.3 193
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-11 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 1640/7 B 7 12.3 369
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Bastian Bastian   [v 4] 2640/2 D 2 16.7 78
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-4 Artegna Jet Artegna Jet   [s 4] 2140/5 D str
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-3 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2640/1 B 0 g 16
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2140/3 D 2 15.6 30
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-2 Time to Fight Time to Fight   [v 4] 2140/11 B 0 19.8g 52
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-9 Catch The Day* Catch The Day*   [v 8] 2020/8 B 1 41
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-4 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 2000/3 B 2 24
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 Artegna Jet Artegna Jet   [s 4] 2140/1 D 5 16.5 44
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-3 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/2 D 5 16.1 45
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-8 Bastian Bastian   [v 4] 2660/9 C 3 17.7 138
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 2140/6 C 1 16.8 16
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2160/2 B 8 17.9 30
2020-02-01 2020-02-01 Åby-2 Bastian Bastian   [v 4] 1640/3 C 0 15.4 39
2020-01-23 2020-01-23 Åby-7 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 1640/2 B 3 14.9 21
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2160/10 A 1 15.9 27
2020-01-15 2020-01-15 Åby-7 Bastian Bastian   [v 4] 2140/3 C 5 15.7 82
2020-01-15 2020-01-15 Åby-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/1 C 2 15.5 34
2020-01-10 2020-01-10 Charlottenlund-8 Red Jamie Red Jamie   [h 4] 2000/1 C 1 24
2020-01-08 2020-01-08 Åby-7 Bastian Bastian   [v 4] 2140/1 C 4 15.3 44
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/10 A 3 15.3 38
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-11 Digital Crunch Digital Crunch   [v 5] 2640/8 A 4 16.1 262
2021-12-23 2021-12-23 Halmstad-9 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 5] 2140/5 C 0 15.7 308
2021-12-22 2021-12-22 Åby-9 Global Countess Global Countess   [s 3] 2160/10 C 5 15.1g 403
2021-12-22 2021-12-22 Åby-6 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 5] 2160/5 A 1 14.2 52
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-6 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 3160/3 C 4 15.5g 355
2021-12-11 2021-12-11 Åby-5 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 2140/12 D 2 14.6 408
2021-12-09 2021-12-09 Åby-6 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 5] 2160/7 A 7 16.9g 80
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-10 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2660/4 B 4 16.1 28
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-9 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 4] 2140/3 D 0 15.6 73
2021-12-06 2021-12-06 Halmstad-3 Digital Crunch Digital Crunch   [v 5] 2660/3 C str
2021-12-01 2021-12-01 Åby-8 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 2180/10 B 0 16.1g 33
2021-11-30 2021-11-30 Jägersro Trav-6 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2160/7 A 6 15.9g 81
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-6 Bastian Bastian   [v 5] 2140/13 C 7 14.2 143
2021-11-29 2021-11-29 Halmstad-2 Digital Crunch Digital Crunch   [v 5] 2680/8 A 2 15.9 38
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-8 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 5] 2140/2 B 0 14.3 175
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-6 Bastian Bastian   [v 5] 2140/1 C 4 13.9 153
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-4 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 5] 2160/11 A 0 15.8g 20
2021-11-18 2021-11-18 Åby-5 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2160/6 A 2 15.2 42
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-9 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 2160/8 A 0 g 43
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-4 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 3160/3 C 2 15.2 104
2021-11-08 2021-11-08 Halmstad-7 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 4] 2140/11 B 3 15.0 438
2021-11-02 2021-11-02 Jägersro Trav-8 Bastian Bastian   [v 5] 2140/1 C 5 13.5 128
2021-10-30 2021-10-30 Jägersro Trav-4 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 4] 2160/8 C 0 17.4g 517
2021-10-28 2021-10-28 Åby-6 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 5] 2160/8 A 2 14.5g 33
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-9 Quite Special Quite Special   [v 7] 2180/12 A 5 13.8 100
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-8 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2640/13 A 0 g 51
2021-10-20 2021-10-20 Jägersro Trav-9 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 2140/5 D 1 13.2 364
2021-10-20 2021-10-20 Jägersro Trav-8 Quite Special Quite Special   [v 7] 1640/9 B 7 12.4 245
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-9 Bastian Bastian   [v 5] 2180/13 B 4 14.6 113
2021-10-16 2021-10-16 Halmstad-7 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2140/12 A 1 13.3 28
2021-10-14 2021-10-14 Åby-6 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 4] 2140/7 B 5 15.4 41
2021-10-12 2021-10-12 Jägersro Trav-3 Hopeusteponalego Hopeusteponalego   [v 4] 2140/5 C 5 14.4 343
2021-10-09 2021-10-09 Åby-4 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 5] 2140/4 A 2 14.1 22
2021-10-06 2021-10-06 Åby-8 Quite Special Quite Special   [v 7] 2660/12 C 4 14.0 306
2021-10-05 2021-10-05 Jägersro Trav-1 Bastian Bastian   [v 5] 1640/3 B 0 g 38
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-10 Hopeusteponalego Hopeusteponalego   [v 4] 2680/6 C 4 14.9 71
2021-10-04 2021-10-04 Halmstad-9 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2160/6 A 0 16.2g 125
2021-09-30 2021-09-30 Åby-7 Tasmanian Devil Tasmanian Devil   [v 4] 2140/5 B 0 19.3g 127
2021-09-30 2021-09-30 Åby-6 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 6] 2640/9 D str
2021-09-29 2021-09-29 Jägersro Trav-9 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 2140/1 D 3 13.5 111
2021-09-25 2021-09-25 Solvalla-1 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 5] 2160/9 A 2 13.8 40
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-8 Hopeusteponalego Hopeusteponalego   [v 4] 1640/7 D 0 12.5 336
2021-09-24 2021-09-24 Jägersro Trav-6 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 4] 1640/4 B 1 13.3 73
2021-09-22 2021-09-22 Åby-8 Quite Special Quite Special   [v 7] 3180/5 C 4 14.7 142
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-8 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2180/11 A 0 15.0g 64
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-6 Noworries Noworries   [v 4] 2140/4 C str
2021-09-20 2021-09-20 Halmstad-10 Bastian Bastian   [v 5] 2660/8 C 2 15.6 69
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-6 Quite Special Quite Special   [v 7] 2180/5 B 1 13.7 23
2021-09-14 2021-09-14 Jägersro Trav-5 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 2180/7 B 3 14.1 100
2021-09-13 2021-09-13 Halmstad-6 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 5] 2140/9 A 1 13.5 23
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-10 Gaya de Pervenche Gaya de Pervenche   [s 5] 2140/9 C 0 13.9 85
2021-09-05 2021-09-05 Jägersro Trav-6 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 3160/3 C 0 g 283
2021-09-04 2021-09-04 Jägersro Trav-5 Quite Special Quite Special   [v 7] 2140/10 C 8 14.1 686
2021-09-01 2021-09-01 Åby-7 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 5] 2660/9 B 2 13.8 112
2021-08-29 2021-08-29 Tingsryd-6 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 4] 2413/7 C 7 16.4 42
2021-08-25 2021-08-25 Åby-8 Quite Special Quite Special   [v 7] 3180/9 C 5 15.5 432
2021-08-22 2021-08-22 Vaggeryd-7 Tasmanian Devil Tasmanian Devil   [v 4] 2640/1 D 0 17.3 72
2021-08-17 2021-08-17 Jägersro Trav-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 7] 2160/11 D 0 13.9 671
2021-08-16 2021-08-16 Halmstad-4 Bastian Bastian   [v 5] 2140/10 B 7 14.7 111
2021-08-15 2021-08-15 Tingsryd-10 Quite Special Quite Special   [v 7] 2413/9 D 6 12.6 359
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-9 Quite Special Quite Special   [v 7] 2180/11 A 2 14.4 25
2021-08-07 2021-08-07 Halmstad-7 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 4] 2640/1 D 1 16.2 101
2021-08-03 2021-08-03 Jägersro Trav-6 Hierro Boko Hierro Boko   [v 7] 2180/12 B 8 14.9 181
2021-07-31 2021-07-31 Kalmar-8 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 4] 2660/9 C 5 16.5 105
2021-07-25 2021-07-25 Axevalla-5 Clever Cash Clever Cash   [s 4] 2140/5 C 3 15.6 119
2021-07-20 2021-07-20 Jägersro Trav-2 Hopeusteponalego Hopeusteponalego   [h 4] 2140/4 C 6 13.4 112
2021-07-19 2021-07-19 Halmstad-4 Bastian Bastian   [v 5] 2680/11 A 3 15.6 30
2021-07-17 2021-07-17 Årjäng-5 Quite Special Quite Special   [v 7] 2140/1 B 0 13.7 57
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-10 Quite Special Quite Special   [v 7] 1640/9 D 5 11.5 536
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-10 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 3160/8 C 0 16.0g 607
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-9 Hopeusteponalego Hopeusteponalego   [h 4] 1609/2 D 4 11.0 972
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-9 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2660/9 A 0 17.9g 28
2021-07-03 2021-07-03 Vaggeryd-8 Classics Never Die Classics Never Die   [v 5] 1640/7 C 0 14.5 309
2021-06-29 2021-06-29 Jägersro Trav-8 Quite Special Quite Special   [v 7] 2140/10 C 6 14.4 126
2021-06-28 2021-06-28 Halmstad-9 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 1640/9 C 0 12.0 302
2021-06-28 2021-06-28 Halmstad-8 Hopeusteponalego Hopeusteponalego   [h 4] 1609/8 D 5 12.8 308
2021-06-21 2021-06-21 Halmstad-8 Classics Never Die Classics Never Die   [v 5] 2180/10 B 0 16.2g 23
2021-06-15 2021-06-15 Jägersro Trav-6 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 1640/1 C 6 12.1 152
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-9 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 5] 2180/12 A 4 15.0 22
2021-06-12 2021-06-12 Mantorp-8 Hopeusteponalego Hopeusteponalego   [h 4] 2140/4 C 6 14.0 58
2021-06-10 2021-06-10 Åby-4 Quite Special Quite Special   [v 7] 2660/7 B 2 15.2 50
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-10 Pacific Kingdom Pacific Kingdom   [v 9] 2140/2 D 0 13.7 158
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-5 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2160/7 D 0 17.8g 93
2021-06-06 2021-06-06 Axevalla-4 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2140/9 B 3 12.4 296
2021-06-03 2021-06-03 Åby-5 Bastian Bastian   [v 5] 2180/15 A 8 13.6 75
2021-05-31 2021-05-31 Halmstad-8 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 2140/7 C 0 13.6 153
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-6 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2140/3 C 5 13.6 136
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-9 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2140/3 D 0 g 408
2021-05-26 2021-05-26 Jägersro Trav-7 Quite Special Quite Special   [v 7] 1640/5 B 1 11.4 92
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-6 Classics Never Die Classics Never Die   [v 5] 2180/14 B 0 15.7 40
2021-05-24 2021-05-24 Halmstad-5 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 2140/8 B 3 14.2 142
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-2 Bastian Bastian   [v 5] 2180/8 A 1 14.4 15
2021-05-02 2021-05-02 Vaggeryd-10 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2140/1 B 2 13.6 19
2021-05-01 2021-05-01 Halmstad-6 Belong Life Belong Life   [v 10] 2140/10 C 7 14.8 146
2021-04-28 2021-04-28 Åby-6 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 2660/6 B 0 16.5g 234
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-6 Quite Special Quite Special   [v 7] 2140/1 B 1 13.8 78
2021-04-27 2021-04-27 Jägersro Trav-3 Mafioso Lynx Mafioso Lynx   [v 4] 1640/8 B 0 15.8g 34
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 5] 2140/8 B 3 14.2 165
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-5 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2140/1 D 0 16.7g 79
2021-04-24 2021-04-24 Halmstad-4 Bastian Bastian   [v 5] 2180/11 B 0 13.5 551
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-9 Quite Special Quite Special   [v 7] 1640/8 B 0 13.0 261
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-6 Hierro Boko Hierro Boko   [v 7] 2160/8 C 0 14.0 43
2021-04-19 2021-04-19 Mantorp-2 Clever Cash Clever Cash   [s 4] 2140/5 B 1 16.2 27
2021-04-14 2021-04-14 Åby-9 Bastian Bastian   [v 5] 2140/8 B 4 12.7 365
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-9 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2640/10 D 3 14.0 258
2021-04-10 2021-04-10 Jägersro Trav-8 Quite Special Quite Special   [v 7] 3160/7 A 6 15.3 181
2021-04-07 2021-04-07 Åby-1 Clever Cash Clever Cash   [s 4] 2140/8 D 5 17.0 125
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-7 Quite Special Quite Special   [v 7] 2660/5 A 1 13.8 66
2021-03-31 2021-03-31 Åby-6 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 1640/10 C 6 12.2 99
2021-03-30 2021-03-30 Jägersro Trav-6 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 1640/6 C 2 11.8 47
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-8 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 5] 2140/5 B 0 14.1 189
2021-03-26 2021-03-26 Kalmar-2 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2140/6 B 0 g 77
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-10 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2140/6 D 2 13.2 401
2021-03-20 2021-03-20 Mantorp-2 Quite Special Quite Special   [v 7] 2160/12 A 0 15.6 51
2021-03-17 2021-03-17 Jägersro Trav-6 Digital Crunch Digital Crunch   [v 5] 2640/12 A 0 16.2g 96
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-4 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2180/14 B 8 14.5 63
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-3 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2160/9 A 0 g 50
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 7] 1640/5 C 0 12.9 73
2021-03-09 2021-03-09 Jägersro Trav-10 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 1640/5 B 4 12.5 22
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-8 Quite Special Quite Special   [v 7] 2180/14 A 2 14.2 42
2021-03-08 2021-03-08 Halmstad-4 Digital Crunch Digital Crunch   [v 5] 2640/1 C 2 14.4 19
2021-03-06 2021-03-06 Åby-10 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 5] 2140/2 D 2 13.6 124
2021-03-06 2021-03-06 Åby-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 7] 2140/8 D 5 13.7 110
2021-03-02 2021-03-02 Jägersro Trav-6 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2660/9 C 2 15.3 34
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-9 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2140/7 C 1 13.0 37
2021-02-25 2021-02-25 Åby-8 Quite Special Quite Special   [v 7] 1640/7 B 0 13.6 50
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-9 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 1640/2 B 3 13.2g 50
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 7] 2140/6 C 2 13.8 24
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-12 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 5] 1660/7 C 1 18.9 33
2021-02-20 2021-02-20 Mantorp-4 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 3200/12 B 3 18.7 88
2021-02-18 2021-02-18 Åby-10 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 6] 2160/7 B 2 16.3 33
2021-02-13 2021-02-13 Åby-4 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2160/7 B 0 g 39
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-6 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 6] 2160/5 B 0 16.7 102
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-2 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 6] 2140/4 C 4 15.7 126
2021-02-11 2021-02-11 Åby-8 Quite Special Quite Special   [v 7] 1640/1 B 2 13.5 87
2021-02-11 2021-02-11 Åby-5 Cute and Charming Cute and Charming   [s 5] 2140/3 D 0 g 284
2021-01-28 2021-01-28 Åby-10 Belong Life Belong Life   [v 10] 2180/12 C 5 15.6 54
2021-01-28 2021-01-28 Åby-8 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2140/1 B 3 15.0 17
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-6 Hierro Boko Hierro Boko   [v 7] 1640/8 C 1 12.2 79
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-9 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 6] 1640/7 B 0 15.0 269
2021-01-20 2021-01-20 Åby-4 Digital Crunch Digital Crunch   [v 5] 2640/6 C 2 18.3 40
2021-01-20 2021-01-20 Åby-5 Keegan Trot Keegan Trot   [v 5] 2160/11 A 2 17.1 21
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-9 Belong Life Belong Life   [v 10] 2160/6 D 6 16.0 271
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-6 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 6] 1640/5 B 3 15.2 46
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-10 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 2140/12 C 5 14.2 52
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-8 Bastian Bastian   [v 5] 3180/15 B 8 15.6 438
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-5 Hierro Boko Hierro Boko   [v 7] 2140/7 B 0 14.3 151
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-10 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 6] 2160/13 B 2 16.4 91
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-7 Quantum Roc Quantum Roc   [v 5] 1640/5 B 1 14.0 15
2021-01-05 2021-01-05 Jägersro Trav-4 Digital Crunch Digital Crunch   [v 5] 2140/4 A 1 13.3 15
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-4 Bastian Bastian   [v 5] 2160/4 A 2 14.7 42
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-11 Payet D.E. Payet D.E.   [v 6] 1640/9 B 4 11.9 96
2021-01-02 2021-01-02 Kalmar-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 7] 2640/7 C 0 15.3 174
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-7 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 2140/12 D str
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-6 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 2140/3 B 0 14.6 51
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-4 Father Father   [v 4] 2160/15 B 2 16.9 267
2022-12-23 2022-12-23 Halmstad-3 Monte Carlo Monte Carlo   [v 3] 2140/8 C 3 15.7 119
2022-12-21 2022-12-21 Åby-5 Demir K.M.E. Demir K.M.E.   [v 5] 2140/3 D 1 16.9 59
2022-12-20 2022-12-20 Jägersro Trav-6 Ready for Party Ready for Party   [v 4] 1640/11 C str
2022-12-14 2022-12-14 Jägersro Trav-9 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 1640/6 B 1 12.4 115
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-7 Con Padre Con Padre   [v 3] 2140/6 B 0 g 91
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-3 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 2140/4 D 0 g 87
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-7 Demir K.M.E. Demir K.M.E.   [v 5] 2640/2 B 1 17.3 28
2022-12-05 2022-12-05 Halmstad-6 Father Father   [v 4] 1640/5 C str
2022-11-30 2022-11-30 Åby-4 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 2140/9 C 2 14.9 106
2022-11-29 2022-11-29 Jägersro Trav-5 Västerbo Tramp Västerbo Tramp   [v 6] 2160/15 A 4 14.6 45
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-8 Father Father   [v 4] 1660/10 B 0 g 73
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-5 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 6] 2140/10 B 1 14.3 39
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-5 Beyonce Broline Beyonce Broline   [s 3] 2140/6 D 6 16.1 193
2022-11-15 2022-11-15 Jägersro Trav-7 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2160/10 B 3 14.2 54
2022-11-15 2022-11-15 Jägersro Trav-8 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2160/11 A 5 15.2 53
2022-11-14 2022-11-14 Halmstad-5 Father Father   [v 4] 2160/11 B 1 16.1 111
2022-11-14 2022-11-14 Halmstad-4 Leandro Boko Leandro Boko   [v 4] 2640/9 C 4 16.6 38
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-7 Debutante Debutante   [s 4] 1640/11 B 2 13.1 42
2022-11-03 2022-11-03 Åby-6 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 1640/1 B 5 12.1 53
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-10 Maggiore Maggiore   [s 5] 2660/10 A 1 15.7 22
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-9 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2180/8 B 3 13.7 63
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-9 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 1640/2 C 4 11.9 53
2022-10-22 2022-10-22 Jägersro Trav-4 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 2160/11 D 4 14.9 442
2022-10-18 2022-10-18 Jägersro Trav-6 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 6] 2160/10 A 1 14.5 33
2022-10-18 2022-10-18 Jägersro Trav-3 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2140/8 A 1 14.0 35
2022-10-13 2022-10-13 Åby-8 Quantum Roc Quantum Roc   [v 6] 2180/10 A 6 15.2 18
2022-10-13 2022-10-13 Åby-5 Father Father   [v 4] 2140/8 B 4 15.9 95
2022-10-12 2022-10-12 Jägersro Trav-8 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2660/12 C 2 14.4 188
2022-10-10 2022-10-10 Halmstad-4 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 2140/8 B 2 14.1 144
2022-10-05 2022-10-05 Åby-10 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 2140/11 D 0 14.1 80
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-9 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2140/8 C 0 13.5 251
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-7 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2180/13 A 2 14.9 25
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-6 Ares B. Ares B.   [h 4] 2140/8 B 4 14.6 15
2022-09-21 2022-09-21 Åby-7 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 1640/4 B 1 11.2 31
2022-09-20 2022-09-20 Jägersro Trav-6 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2180/10 B 3 13.9 76
2022-09-13 2022-09-13 Jägersro Trav-6 Monte Carlo Monte Carlo   [v 3] 2140/3 C 5 16.5 72
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-9 Bastian Bastian   [v 6] 2180/9 B 5 14.7g 75
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-7 Leandro Boko Leandro Boko   [v 4] 2640/4 B 5 15.9 45
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-4 Keegan Trot Keegan Trot   [v 6] 2640/4 B str
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-10 Manual Flight Manual Flight   [h 4] 2140/4 C 1 12.7 45
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-6 Payet D.E. Payet D.E.   [v 7] 2140/6 B 6 12.7 590
2022-09-04 2022-09-04 Jägersro Trav-5 Monte Carlo Monte Carlo   [v 3] 2140/8 D 0 15.7 504
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-10 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2140/1 D 7 13.1 406
2022-09-03 2022-09-03 Jägersro Trav-4 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 2160/5 C 7 17.1g 236
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-7 Bastian Bastian   [v 6] 2140/1 C 0 14.8 271
2022-08-30 2022-08-30 Jägersro Trav-3 Father Father   [v 4] 2140/1 C 4 16.7 21
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-10 Just Massive Just Massive   [v 6] 2660/8 A 5 17.1 99
2022-08-27 2022-08-27 Kalmar-8 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2660/11 A 1 14.8 25
2022-08-25 2022-08-25 Åby-8 Keegan Trot Keegan Trot   [v 6] 2660/4 C 0 14.6 419
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-10 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 2650/1 B 3 15.8 46
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-7 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2188/13 A 7 14.5 70
2022-08-13 2022-08-13 Åby-7 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 2140/3 B 1 12.0 103
2022-08-05 2022-08-05 Åby-9 Payet D.E. Payet D.E.   [v 7] 2140/6 C 4 12.5 296
2022-08-05 2022-08-05 Åby-2 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 2160/3 A 2 14.4 65
2022-07-29 2022-07-29 Halmstad-8 King Knas King Knas   [h 4] 2640/4 B 0 15.7 43
2022-07-26 2022-07-26 Jägersro Trav-11 Keegan Trot Keegan Trot   [v 6] 3140/2 C 0 g 840
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-12 Payet D.E. Payet D.E.   [v 7] 4180/10 B 5 15.6 142
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-11 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2160/5 A 4 14.1 81
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-8 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 1640/10 A 3 13.1 26
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-7 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 2140/3 C 2 14.5 48
2022-07-19 2022-07-19 Jägersro Trav-3 Keegan Trot Keegan Trot   [v 6] 2160/9 C 5 13.4 426
2022-07-12 2022-07-12 Jägersro Trav-2 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 1640/1 C 4 11.3 47
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-9 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 2140/8 B 2 12.6 469
2022-07-09 2022-07-09 Halmstad-5 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2140/7 C 5 13.9 183
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-1 Leandro Boko Leandro Boko   [v 4] 2640/7 D 0 17.7 494
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-12 Payet D.E. Payet D.E.   [v 7] 3180/14 C 0 13.9 318
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-7 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 1609/6 D 0 11.5 658
2022-07-07 2022-07-07 Halmstad-4 Maggiore Maggiore   [s 5] 1640/9 B 3 11.9 80
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-7 Just Massive Just Massive   [v 6] 2140/11 C 5 15.7 54
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-6 Keegan Trot Keegan Trot   [v 6] 2640/5 B 0 17.4g 92
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-5 Gaya de Pervenche Gaya de Pervenche   [s 6] 2140/6 A 1 14.7 19
2022-06-28 2022-06-28 Jägersro Trav-8 Keegan Trot Keegan Trot   [v 6] 2160/8 A 3 15.2 76
2022-06-27 2022-06-27 Halmstad-7 Global Countess Global Countess   [s 4] 1609/2 D 0 12.7 382
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-11 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2140/5 C 5 12.4 120
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-6 Franklin Zet Franklin Zet   [v 4] 1640/2 C 0 13.1 150
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-5 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 2640/8 D 1 13.9 216
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-3 Payet D.E. Payet D.E.   [v 7] 3180/7 B 4 14.9 90
2022-06-26 2022-06-26 Kalmar-12 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 6] 2160/9 B 5 15.5g 70
2022-06-21 2022-06-21 Jägersro Trav-9 Just Massive Just Massive   [v 6] 2140/7 D 0 g 163
2022-06-16 2022-06-16 Åby-7 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2160/9 B 1 14.4 95
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-6 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2160/9 A 1 13.9 23
2022-06-14 2022-06-14 Jägersro Trav-4 King Knas King Knas   [h 4] 1640/1 A 1 12.5 22
2022-06-02 2022-06-02 Åby-4 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 2140/1 C 2 13.5 53
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 8] 1640/7 C 6 12.6 459
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-8 Loveley Lasse Loveley Lasse   [v 6] 2140/12 C 2 14.7 66
2022-05-26 2022-05-26 Jägersro Trav-5 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2140/2 B 2 13.7 30
2022-05-25 2022-05-25 Åby-7 Keegan Trot Keegan Trot   [v 6] 2180/14 A 0 14.2 296
2022-05-25 2022-05-25 Åby-5 Wish Me Magic Wish Me Magic   [v 5] 2140/11 B 6 14.6 48
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-4 Quantum Roc Quantum Roc   [v 6] 2160/8 B 7 13.8 166
2022-05-23 2022-05-23 Halmstad-2 Malala Boko Malala Boko   [s 3] 2160/10 B 6 20.1g 24
2022-05-18 2022-05-18 Åby-5 Global Countess Global Countess   [s 4] 1640/3 D 0 12.9 512
2022-05-18 2022-05-18 Åby-2 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2660/10 C 2 15.1 80
2022-05-17 2022-05-17 Jägersro Trav-5 Just Massive Just Massive   [v 6] 2160/7 A 3 15.7 19
2022-05-03 2022-05-03 Jägersro Trav-4 Hierro Boko Hierro Boko   [v 8] 2140/4 B 4 13.8 89
2022-05-02 2022-05-02 Halmstad-3 Just Massive Just Massive   [v 6] 2140/6 B 2 14.7 34
2022-05-02 2022-05-02 Halmstad-1 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2140/7 D 2 14.0 183
2022-04-27 2022-04-27 Jägersro Trav-10 Sebbe Cee Sebbe Cee   [v 5] 2160/7 B 2 15.6 26
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-11 Quantum Roc Quantum Roc   [v 6] 2140/7 D 7 14.1 218
2022-04-22 2022-04-22 Åby-10 Global Countess Global Countess   [s 4] 2140/7 C 0 14.6 402
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 6] 1640/7 C 5 12.3 81
2022-04-19 2022-04-19 Jägersro Trav-4 Hierro Boko Hierro Boko   [v 8] 1640/5 C 6 13.2 80
2022-04-14 2022-04-14 Halmstad-5 Malala Boko Malala Boko   [s 3] 2140/2 C 6 18.0g 17
2022-04-13 2022-04-13 Åby-8 Quantum Roc Quantum Roc   [v 6] 2140/9 C 3 13.3g 293
2022-04-12 2022-04-12 Jägersro Trav-7 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2180/12 A str
2022-04-10 2022-04-10 Solvalla-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 6] 2640/3 B 4 15.5 53
2022-04-10 2022-04-10 Solvalla-3 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 3140/9 D 4 17.1 101
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-3 Digital Crunch Digital Crunch   [v 6] 2680/12 A 7 15.8 352
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-8 Debutante Debutante   [s 4] 2140/11 A 4 16.9 87
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-7 Quantum Roc Quantum Roc   [v 6] 2680/12 A 3 16.3 30
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-6 Global Countess Global Countess   [s 4] 2140/1 C 1 13.9 272
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-8 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 6] 2160/7 B 7 15.1g 190
2022-03-30 2022-03-30 Jägersro Trav-6 Hierro Boko Hierro Boko   [v 8] 2140/9 C 3 12.8 355
2022-03-26 2022-03-26 Solvalla-11 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2140/5 C 5 12.6 200
2022-03-23 2022-03-23 Åby-9 Digital Crunch Digital Crunch   [v 6] 3160/4 D 3 15.1 242
2022-03-22 2022-03-22 Jägersro Trav-10 King Knas King Knas   [h 4] 2640/5 B 1 16.1 29
2022-03-17 2022-03-17 Åby-10 Bastian Bastian   [v 6] 2180/4 B str
2022-03-16 2022-03-16 Jägersro Trav-6 Keegan Trot Keegan Trot   [v 6] 2660/8 A 0 g 228
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-10 Debutante Debutante   [s 4] 2160/9 C 2 15.4 50
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-3 Exclusive Matter Exclusive Matter   [v 6] 1640/4 C 4 11.9 109
2022-03-12 2022-03-12 Åby-9 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2140/9 B 3 12.8 317
2022-03-10 2022-03-10 Åby-6 Quantum Roc Quantum Roc   [v 6] 2180/9 B 7 15.5 18
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-8 Quantum Roc Quantum Roc   [v 6] 1640/7 C 8 13.6 323
2022-02-26 2022-02-26 Axevalla-2 Anxious to Matters Anxious to Matters   [v 5] 2160/8 C 0 g 232
2022-02-24 2022-02-24 Åby-8 Exclusive Matter Exclusive Matter   [v 6] 2660/7 C 0 g 28
2022-02-23 2022-02-23 Jägersro Trav-9 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 2660/11 C 3 14.7 66
2022-02-23 2022-02-23 Jägersro Trav-4 King Knas King Knas   [h 4] 2140/6 B 2 16.2g 22
2022-02-23 2022-02-23 Jägersro Trav-2 Global Countess Global Countess   [s 4] 1640/6 C 0 13.7g 717
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-8 Amorcer Levallo Amorcer Levallo   [v 6] 1640/7 C 2 13.1 130
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 6] 2140/7 D 3 15.4 92
2022-02-14 2022-02-14 Halmstad-4 Digital Crunch Digital Crunch   [v 6] 3160/3 D 3 16.5 188
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-10 King Knas King Knas   [h 4] 2140/4 A 2 15.4 17
2022-02-08 2022-02-08 Jägersro Trav-4 Exclusive Matter Exclusive Matter   [v 6] 1640/6 C 2 13.3 89
2022-02-02 2022-02-02 Jägersro Trav-6 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 6] 2140/6 D 5 15.5 100
2022-01-30 2022-01-30 Axevalla-9 Digital Crunch