V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2080/6 A
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-7 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2660/7 A

Nyheter för travkusk


Lördagens höjdpunkt på V75® var anrika C.L. Müllers Memorial med 400 000 kronor till vinnaren.Ganska väntat var Cyber Lane blixtra..


Lördagens höjdpunkt på V75® var anrika C.L. Müllers Memorial med 400 000 kronor till vinnaren.
Ganska väntat var Cyber Lane blixtrande snabb från start och tog ledningen och lika väntat fick Very Kronos positionen utvändigt ledaren.
Favoritduon var jämnspelade på V75 och det blev också en duell helt i publikens smak. Cyber Lane såg kaxig ut i ledningen och Very Kronos såg pigg ut utvändigt.
In mot upploppet skaffade sig Johan Untersteiner en liten lucka och Cyber Lane kämpade storstilat hela vägen hem och höll undan med en längd på favoritbanan. 2017 segrade Cyber Lane i Svensk Travderby på Jägersro och tjänade fyra miljoner kronor.
- Det var skoj så klart, det var en hård kamp mellan två fantastiska hästar där framme. I dag hade vi det bättre läget och då kunde vi gå vinnande ur striden. Jag hade god feeling hela vägen, sa Johan Untersteiner.
Segertiden blev 1.12.3 över distansen 2 640 meter autostart. Segern var alltså värd 400 000 kronor och totalt i karriären har Cyber Lane tjänat 12,6 miljoner kronor.

Bra dag för Untersteiners
V75 handlade mycket om Untersteiners och Johan vann även V75-2 där han segrade med Velegance. Peter Untersteiner hade fyra hästar till start i loppet och det blev en stalldubbel sedan Johan serverat Velegance draghjälp till 250 kvar i rygg på stallkamraten och favoriten Darah Bibo som kördes av Peter. Men favoriten slutade oplacerad och tvåa blev stallets minst betrodda häst, Ofelia O.E. med Jörgen Sjunnesson i sulkyn.
Peter Untersteiner fick kuskrevansch i V75-6 där han lotsade in dansktränade Dortmund. Långloppet bjöd på högt tempo från början där det var kamp om positionerna. När värsta bataljen var avklarad där framme gjorde Peter Untersteiner vinstdraget då han attackerade och fick överta ledningen 1 600 meter från mål. Dortmund, som var trea i danska derbyt i fjol, tränas av Marc Baek Nielsen. Tvåa blev en mycket tapper Kennedy.

Imponerande vinnare
V75-1 bjöd på dramatik och efter en något svag värmning kunde inte favoriten Royce Rolls alls vara med i kampen om ledningen. Istället var det Hummer Scott som tog kommandot i en vrålsnabb inledning där han tog sig förbi innerspårets O’Man Flax i en 1.06-öppning första 500.
Björn Goop hittade rygg ledaren och dryga varvet från mål gled han ut utvändigt ledaren och därifrån var favoriten mycket tapper och V75 inleddes
- Jag är imponerad av hästens inställning. Han var tapper, konstaterade Björn Goop.
Det såg länge ut som att Björn Goop skulle ta ytterligare en favoritseger då Zap di Girofalco länge dominerade V75-3 i spets. Men ledaren travade inte perfekt och mitt på upploppet kom galoppen och istället slank Dragster ut från vinnarhålet i rygg på ledaren och spurtade till segern. Erik Adielsson körde vinnaren som tränas av Roger Malmqvist.
Spets och slut handlade det om i V75-4 där hemmatränaren Ola Karlsson satt Red Mile Brodde i utmärkt författning. Från spår 1 försvarade Jörgen Sjunnesson innerspåret och sedan dominerade Red Mile Brodde från start till mål.
Dagens kanske mest imponerande vinnare fick vi se i V75-5 där Farlander Am klev fram utvändigt ledaren varvet kvar och sedan bara mosade ledaren Ingo. Stefan Persson satt i segersulkyn och han såg segersäker ut redan halvvarvet från mål.
- Fruktansvärt jobbigt att stå vid sidan. Det är en hedershäst som gör allt och lite därtill, sa tränaren Johan Svensson.
Sju rätt på V75 gav 22 851 kronor, sex rätt gav 147 kronor och fem rätt 20 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector..


Tomas Malmqvist tog nyligen steget in i den celebra tusenklubben som tränare. Den 21 september kom seger nummer ettusen och jubileumshästen var Hector Eck i ett lopp på Halmstadtravet.
– I min släkt har vi jobbat med travhästar i generationer och att då nått en sådan här milstolpe känns stort, sa Tomas Malmqvist efter den stora händelsen till Svensk Travsport.
Jägersro-tränaren har firat stora framgångar med framförallt unghästar och vunnit många stora lopp och årgångslopp. Inte bara i Sverige utan flertalet i Danmark men även i Frankrike.
– Alla segrar är såklart roliga men 2011 när vi vann både Danska Stokriteriet och Danska Travkriteriet samma dag var extra roligt.
– Backfire är utan tvekan en av mina bästa hästar och segrarna med henne var speciella då jag födde upp henne och vi var delägare när hon tävlade, säger Tomas Malmqvist till Svensk Travsport.

”Tränar fenomenalt bra”
Lördagens V75 kryddas av en dubbeljackpot där en ensam vinnare kan ta hem 72 miljoner kronor enbart på sju rätt. Tomas Malmqvist selar ut två heta kandidater – i samma lopp i den fjärde avdelningen. Det är 5 M.T.Oscar, som kommer från seger, samt 10 Barnacle, som ståtar med två raka triumfer.
– 5 M.T.Oscar (V75-4) tränar fenomenalt bra och jag tycker att det här är en kanonhäst. Tyvärr har säsongen varit lite misslyckad och det har varit lite småbekymmer med honom. Men nu känns han jättebra och spåret oroar inte men jag hade hellre valt ett annat spår än spår fem. Men nu är det som det är, säger Tomas Malmqvist.
Och fortsätter:
– Senast fick han gå i tredjespår första 500 och sedan i dödens mot bra hästar. Han är stor och slapp och inte färdig så han blev helt enkelt trött i muskulaturen. Jag tycker att han är den bättre av mina två hästar. Men sedan beror det förstås på vem som får bästa loppet.
– 10 Barnacle (V75-4) har varit jättefin i två segrar efter uppehållet. Han hade varit borta länge innan och egentligen har det varit smågrejer som har gjort att han inte har kunnat tävla kontinuerligt. Inga stora saker, men lite småbekymmer med en kota bland annat. Det här är en fin häst som duger bra i klassen och jag tror att han är långt framme. Inga ändringar och jag är lyckligt lottad att ha två så bra hästar med i samma lopp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta ä..


Över kort distans hade han inga problem att plocka in dubbla tillägg i Jöns Olofssons Minne och travade 1.23,5/1680 meter voltstart. Detta är Bäcklös Faron andra svenska rekord på kort tid. I slutet av september travade han 1.24,4/2180 meter vilket är rekord för treåriga hingstar och valacker.
Efter ett par månaders tävlingsuppehåll var Katja Melkkos elitloppshäst Elian Web tillbaka och det som en vinnare. Jorma Kontio körde direkt till ledningen och sedan var det spel mot ett mål. Elian Web vann opressad på vassa 1.11,7/1640 meter voltstart.
Norska toppstoet Åsrud Vilja tog årets nionde seger i 14:e starten, men det var med ett nödrop. Rikard N Skoglund sände til ledningen och in på upploppet såg hon ut att gå mot en lätt seger. Ängsborken hade en krånglig resa och satt långt ner i kön. I sista sväng fick han fritt spelrum och Ängsborken flög fram och Åsrud Vilja hann undan med ett huvud.
V64-omgången blev favoritbetonad. Sex rätt gav 538 kronor, fem rätt 9 kronor och ingen utdelning på fyra rätt vilket innebär att det blir jackpot i morgon på Örebro.  

Joakim Brundin, Kanal 75


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåt..


Svensk Travsport har via en intern och en extern utredning slagit fast att Propulsion är nervsnittad. Detta gjordes i USA där det är tillåtet, vilket det inte är i Sverige dit hästen importerades 2015. Eftersom hästen har tävlat nervsnittad i 45 starter i Sverige blir samtliga resultat ogiltiga. Ägaren Stall Zet ska därför betala tillbaka drygt 26 miljoner kronor som hästen har sprungit in i Sverige.
Jesper Arvenberg är juridiskt ombud för Daniel Redén och han lyssnade själv på presskonferensen som Svensk Travsport höll under torsdagen.
– Under hela presskonferensen fick jag känslan av att de återigen tagit ett oövervägt beslut som riskerar att upphävas och ändras, säger Jesper Arvenberg till Travronden.
– Jag är kritisk till att man tar det här beslutet nu på ett underlag som inte är kommunicerat till oss. Särskilt då det grundas på omständigheter som kommer att bli föremål för den slutliga prövningen i ansvarsnämnden och eventuellt överdomstolen.

”Jag hade förväntat mig mer”
Jesper Arvenberg utvecklar ytterligare för Trav365.
– Jag tycker inte budkapen var särskilt klara. Jag hade nog förväntat mig mer klargörande i så pass omfattande utredningar.
Vad saknade du?
– Att man inte lyfter styrelsens (Svensk Travsports) ansvar i så här allvarliga frågor tycker jag är märkligt. Sedan är det graverande att de hänvisar till en, som jag förstår avliden handläggare, en tidigare generalsekreterare som slutat och en säkerhetschef som också slutat. Att det inte finns något ansvar mot den nuvarande organisationen är beklämmande, säger Arvenberg till Trav365.

"Har ingen ork att lämna kommentarer"
Propulsions tränare Daniel Redén har inte gått att nå för en kommentar, men skriver följande hälsning på sitt Instagram-konto.
”Hoppas ni har förståelse att jag vill landa i allt som hände idag och jag har ingen ork att lämna kommentarer. Spenderar min tid med Chelsea som idag fyller 10 år”, skriver han med en bild på sin hund.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt ..


Efter världsrekordet i Åby Stora Pris var Moni Viking en av favoriterna i Sundsvall Open Trot i slutet av augusti –men där blev det platt fall.
Efter den starten tog ägaren och uppfödaren Jan Lyng hem sin häst för en träningsperiod.
Björn Goop kör stjärnan på nytt på lördag och Lyng vill gärna att Goop tar samtliga styrningar under vintermeetinget i Paris med Moni Viking. Målet är inte bara att delta i Frankrike i vinter med fuxen - utan att vara med ”högt uppe”.
På lördag är Moni Viking en i en trio hästar som kommer att dra mest spel i den avslutande avdelningen på V75® - C.L. Müllers Memorial.
Formen då, pratar vi åttio procent eller mer?
- Jag tror att den är på 90-95 procent i alla fall. Vi ska tänka på att hästen haft två månaders paus från tävling och borde vara lite tung i kroppen. Samtidigt känns han så oerhört fin. Så in i helsicke morsk som han kändes i ett jobb nyligen har jag aldrig känt honom! säger Jan Lyng.

Allt bättre i jobben
Den norske amatören tränar åtta hästar i Levanger, en ort ungefär i jämnhöjd med Åre. Moni Viking har tränats hårt i sex veckors tid och blivit allt bättre.
Ägarens dröm om framgång i vintermeetinget i Paris stärktes efter ett banjobb som genomfördes nyligen.
- Jag körde ett snabbjobb på en liten bana vi har här som är 800 meter. Jag körde 3000 meter och lät honom slappna av de sista hundra meterna in mot mål, då han drog på självmant. Efteråt har jag spekulerat i om jag kunde ha kört en runda till eller två. Det var inte alls botten i honom. Jag fick faktiskt gåshud när jag körde honom och det har aldrig hänt mig förut, säger Jan Lyng.

Speedade till världsrekord
Björn Goop fick in hästen i träning i våras. Efter segrar i Paralympiastayern och Harper Hanovers lopp kom karriärens största triumf i Åby Stora Pris i början av augusti.
Moni Viking fick ligga still i fältet till sista bortre långsidan där Goop spelade ut den norske fuxens främsta vapen: speeden.
Segertiden 1.12,4 över 3140 meter var ett nytt världsrekord över distansen med bilstart på en tusenmetersbana.
På lördag är distansen 2640 meter i C.L. Müllers Memorial på Jägersro. Fredag går transporten till Sverige.
- Tanken är att han ska vara med under vintermeetinget i Paris med Prix d'Amerique som det stora målet. Men om vi kan fortsätta med honom neråt efter lördagens lopp är osäkert med tanke på alla rapporter om att Frankrike stänger igen på grund av coronan. Så det kanske blir så att han får stanna i Sverige ett tag, säger Jan Lyng.
Tanken är att Pierre Vercruysse återigen ska få ta hand om Moni Viking i Frankrike.
- Men om att blir som jag tänkt mig ska Björn köra. Björn kör ju Face Time Bourbon åt Sebastien Guarato så vi får se hur det blir. Goop ska oavsett ha tillbaka hästen efter vintermeetinget.
Moni Viking slutade oplacerad i Sundsvall Open Trot där hästen var utan sting. Något som oroar?
- Han hade väl bara en dålig dag. Jag tror att vi bestämmer oss för att det bara handlade om det, för han var väldigt pigg direkt när han kom hem igen. Han känns som sagt mycket bra. Det enda som oroar är att hästarna vanligtvis behöver ett eller ett par lopp i kroppen innan de tävlar som bäst med min träning. Men jag både hoppas och tror att vi ska vara med och göra upp om segern på lördag. Han kommer att vara utrustad som vanligt, men eventuellt får han skot bak den här gången, något vi väntar med att bestämma till loppet.  

Mikael Wikner, Kanal 75


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två..


Världsstjärnan Propulsion vann Elitloppet tidigare i år och har firat enorma framgångar hos sin tränare Daniel Redén. Två dagar efter elitloppssegern framkom det att hästen blivit nervsnittad i USA, innan Propulsion importerades till Sverige. Det är otillåtet för hästar att tävla nervsnittade i Sverige.
Under torsdagen hölls en presskonferens på Solvalla där Svensk Travsport presenterade sin interna och externa utredning i fallet Propulsion.
– Det står utom tvivel att Propulsion nervsnittades den 27 april 2015. Hästen har startat 45 gånger, vid 38 olika tävlingstillfällen och det är i strid mot det svenska reglementet och djurskyddslagen, säger Maria Croon, VD för Svensk Travsport.
– Jag har bara varit här ett år men det här är något av det allvarligaste vi har varit med om i svensk travsport. Det är oerhört tråkigt för alla parter och för travsporten i stort. Det är en mängd händelser och situationer som berört människor i både USA och i Sverige, som på olika sätt varit en del av ärendet.

Lämnar ärendet vidare till Ansvarsnämnden
Svensk Travsport tillsatte i juni 202 en oberoende granskning av förbundets hantering av importärendet gällande Propulsion.
– Eftersom hästen har varit nervsnittad har den inte varit startberättigad. Trots det har den deltagit i tävlingar och vi lämnar nu utredningen vidare till Ansvarsnämnden, som är travsportens beslutande organ. Det är helt enligt den praxis som vi arbetar efter, säger Maria Croon.
– Vi hanterar över 12000 ärenden per år, exporter och importer. Det här har synliggjort brister inom förbundet och vi borde ha upptäckt Propulsions nervsnittning tidigare. Exportcertifikatet visar att Propulsion är nervsnittad och det har funnits i systemet sedan 2015 att hästen är nersnittad. Sportsystemet är bristfälligt och vi har behov av att professionalisera kvalitetssäkra våra rutiner.
– Jag är medveten om att det här har skadat Svensk Travsports rykte, säger Maria Croon.

”Vi återkräver 26 miljoner kronor av Stall Zet”
Det här innebär att Propulsions resultat blir ogiltiga. Hästen blir av med alla segrar och prispengar, vilket är drygt 26 miljoner kronor. Ägaren Stall Zet blir återbetalningsskyldig och resultatlistorna som Propulsion har varit med i kommer att korrigeras.
– Det här innebär att de som har varit efter Propulsion i resultatlistorna kommer att flyttas upp. Vi kommer att återkräva prispengarna av Stall Zet. ST behåller inga pengar utan dessa betalas ut till hästägare. Det kommer att ske under december månads fakturering. 26 miljoner kommer att fördelas på andra hästägare, säger Göran Wahlman, förbundsjurist på Svensk Travsport.
Därmed blir det exempelvis Cokstile som blir vinnare av Elitloppet 2020.

”Yrkar inte på uppsåtligt mot Daniel Redén”
Någon dom mot tränaren Daniel Redén presenterades inte utan lämnas över till Ansvarsnämnden. Göran Wahlman meddelade att domen kommer inom någon månad men tillade också:
– Vi kommer inte att yrka på något uppsåtligt brott mot Daniel Redén.
Daniel Redén kommer också att kunna tävla vidare som tidigare.
Ulf Hörnberg på Svensk Travsport meddelade även att Avelsvärderingsnämnden konstaterat att Propulsions nervsnittning behandlats i strid mot antidopingreglerna. Avelsvärderingsnämnden ogiltigförklarar och undanröjer därför beslutet om avelsvärdering av Propulsion. Däremot påverkas inte ankommer till Propulsion som föds under 2021 eller har fötts tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Max the Flax Max the Flax   [v 3] 2160/15 8 17.7g 118
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Man in the Mirror Man in the Mirror   [v 5] 2140/10 3 14.5 44
2016-12-29 2016-12-29 Åby-4 Vitality Vitality   [v 5] 2140/11 A 3 15.6 103
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/2 C 5 17.0g 27
2016-12-15 2016-12-15 Åby-3 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/3 A 0 16.4g 48
2016-12-01 2016-12-01 Åby-7 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/4 B 0 g 30
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Belong Life Belong Life   [v 5] 2640/2 C 2 16.0 38
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-5 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/4 A 4 15.9 42
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 5] 2660/9 C 3 15.2 233
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Staro Inlines Staro Inlines   [v 5] 2640/6 B 0 g 48
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 5] 2140/7 A 2 14.1 57
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 2140/2 C 0 15.7 51
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/2 B 2 14.0 158
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2180/14 B 0 15.4 53
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Belong Life Belong Life   [v 5] 2180/8 B 1 14.6 19
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/6 B 1 12.2 54
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/6 B 1 12.4 63
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2660/6 C 5 17.4 115
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-5 Little Sis Pellini Little Sis Pellini   [s 5] 1609/1 D 2 12.7 270
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Run Ceasar Run Run Ceasar Run   [v 4] 2640/4 B 2 14.5 28
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-2 New Star P.H. New Star P.H.   [v 4] 2140/6 B 1 15.5 28
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Little Sis Pellini Little Sis Pellini   [s 5] 2160/8 C 0 g 49
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-1 Montana Crown Montana Crown   [v 6] 2140/2 C 3 13.3 73
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Royal Prince Royal Prince   [v 5] 1609/6 D 6 12.7 99
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 1640/1 B 4 14.3 82
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2660/10 B 0 18.3g 59
2016-06-09 2016-06-09 Åby-10 Staro Junique Staro Junique   [h 4] 2140/12 B 1 16.1 24
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 1640/4 B 1 13.9 72
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-1 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/4 D 5 15.3 293
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/12 A 7 17.0 50
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Quarz Quarz   [v 7] 2140/12 D str
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/7 A 0 20.6g 22
2017-12-28 2017-12-28 Åby-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/6 D 5 14.7 279
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/8 B 1 15.3 50
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Poplar Broline Poplar Broline   [v 5] 2140/7 D 1 15.9 82
2017-11-25 2017-11-25 Charlottenlund-9 Den of Warlock* Den of Warlock*   [h 4] 2000/5 A 1 17
2017-11-23 2017-11-23 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/11 B 2 16.3 222
2017-11-23 2017-11-23 Åby-2 Wild Card Wild Card   [v 5] 1640/6 A 1 15.9 23
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/13 A 3 15.1 28
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/6 A 4 13.6 62
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 4] 2640/11 B 2 17.5 29
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2140/1 C 4 14.0 166
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Giresse Boko Giresse Boko   [v 4] 2160/5 B 5 15.5 32
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/10 A 7 13.7 39
2017-09-14 2017-09-14 Åby-5 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/7 A 2 14.2 56
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 6] 2140/4 C 4 14.4 76
2017-08-30 2017-08-30 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/6 A 6 13.9 59
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Roger America Roger America   [v 7] 2140/1 D 1 12.9 43
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Gucci Degato Gucci Degato   [v 6] 2140/10 C str
2017-08-12 2017-08-12 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/7 D 4 13.2 524
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Siesta Rak Siesta Rak   [s 5] 2140/3 B 1 15.6 24
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Perche' Si Jet* Perche' Si Jet*   [h 8] 2660/9 C 4 16.5 80
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Rodick Broline Rodick Broline   [v 4] 2640/2 D 2 16.2 16
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 3160/6 C 5 16.0 54
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Albir Albir   [v 4] 2160/14 B 8 16.1 52
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-9 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 4] 2640/1 D 6 17.8 150
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Twigs Briard Twigs Briard   [v 6] 1609/6 B 0 g 32
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Amazing Dynamite* Amazing Dynamite*   [h 5] 1640/9 A 2 11.4 22
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/6 D 2 13.1 604
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 4] 2140/3 D 6 16.8 145
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Move It Move It   [v 5] 2640/5 C 4 16.4 59
2017-06-08 2017-06-08 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/10 B 3 15.7 26
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2160/5 A 1 15.3 21
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/10 B 1 14.9 56
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/10 B 6 15.8 42
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 8] 2140/4 C 8 185
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 8] 2640/4 D 4 16.8 306
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/11 A 4 14.5 56
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/7 B 2 15.3 34
2017-02-02 2017-02-02 Åby-5 Kapten Haddock Kapten Haddock   [v 6] 2140/10 C 2 16.7 40
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2660/6 B 1 15.6 36
2018-12-20 2018-12-20 Åby-10 Miscellaneous Miscellaneous   [v 5] 2140/5 B 1 17.6 38
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-9 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 4] 1640/7 C 1 14.6 24
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2640/1 B 6 16.1 35
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-2 Doyouknow Doyouknow   [s 3] 2160/7 A 4 19.0g 55
2018-12-05 2018-12-05 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/9 A 6 15.3 30
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 Kaiser Håleryd Kaiser Håleryd   [v 4] 2140/2 C 1 14.6 23
2018-11-22 2018-11-22 Åby-5 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/8 C 3 15.0 71
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/6 B 1 14.2 19
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2640/11 C 1 15.5 31
2018-10-24 2018-10-24 Åby-4 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/11 A 2 14.0 35
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-2 Belong Life Belong Life   [v 7] 2660/6 B 1 15.2 51
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Madonna S.T. Madonna S.T.   [s 4] 1640/8 D 5 15.7g 84
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Bella Tinghöj* Bella Tinghöj*   [s 5] 2140/11 A 5 16.8 41
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/2 D 0 17.5 842
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2140/2 A 3 14.0 27
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 3160/10 A 4 17.8g 61
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 5] 2640/8 C 4 17.0 68
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-6 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/7 B 2 14.9 71
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Frisco Runner Frisco Runner   [v 6] 2140/5 D 2 15.0 46
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-9 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/2 D 0 g 50
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2160/9 A 3 15.7 17
2018-08-25 2018-08-25 Charlottenlund-4 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2000/4 C 0 80
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-7 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/4 C 1 13.9 14
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-7 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/5 C 1 14.2 119
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/3 C 1 14.5 103
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-6 Imperator Imperator   [v 7] 2140/12 D 0 14.8 240
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-6 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 1640/9 C 5 13.5 428
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2160/11 C 5 14.2g 42
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 7] 1640/9 C 3 12.7 215
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/15 A str
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Burning Man Burning Man   [v 4] 2140/7 B 1 16.1 12
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/1 C 2 15.5 82
2018-06-14 2018-06-14 Åby-8 Borups Regent Borups Regent   [v 4] 2140/5 A 3 17.3 19
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2180/14 B 4 16.2 39
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Vanyar Pil Vanyar Pil   [v 5] 1640/6 A 3 13.4 24
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-9 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/12 C 7 17.1 139
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 5] 2140/2 C str
2018-05-17 2018-05-17 Åby-4 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/10 B 3 14.7 140
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-3 Belong Life Belong Life   [v 7] 3180/7 C 3 15.8 40
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 1640/10 D 3 13.6 91
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/10 D str
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-8 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 5] 2140/11 B 0 18.4 18
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-9 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/10 C 1 16.1 48
2018-04-12 2018-04-12 Åby-4 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/11 B 1 15.3 81
2018-04-12 2018-04-12 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2660/9 D 2 15.5 121
2018-03-25 2018-03-25 Åby-5 Belong Life Belong Life   [v 7] 3140/5 C 2 16.6 52
2018-02-22 2018-02-22 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/8 C str
2018-02-08 2018-02-08 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/4 C 2 15.1 82
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Serengeti Serengeti   [v 5] 2140/1 A 1 15.6 16
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-5 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/6 B 2 15.6 24
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-1 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2180/9 A 2 17.6 15
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-11 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/5 D 6 14.6 617
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-10 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/3 B 3 15.7 89
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-3 First One In First One In   [v 5] 2140/4 A 1 14.8 49
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2200/8 A 1 14.7 34
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-9 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 1640/6 B 1 14.2 30
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/4 A 1 17.2 20
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-6 Booze Booze   [h 3] 1640/2 B 0 g 25
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1640/4 C str
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-6 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 1640/4 C 1 12.3 59
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2160/4 C str
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-9 Il Duce Boko Il Duce Boko   [h 4] 1640/4 A 1 13.2 15
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-2 Volita Go* Volita Go*   [s 6] 2180/4 C 1 14.0 72
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-3 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 1640/3 B 2 14.7 27
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-6 Fiona Journey Fiona Journey   [s 4] 1640/10 B 0 16.2 74
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Crown Prince W.W. Crown Prince W.W.   [v 4] 2160/10 A 0 g 22
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-7 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/5 D 1 14.2 261
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2160/5 C 2 16.3 16
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-5 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/9 D 0 14.3 999
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/2 B 2 14.5 20
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Tiffany Cash Tiffany Cash   [s 3] 2140/4 C 1 15.5 44
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/3 C 1 18.0 54
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-8 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 2140/1 D 0 13.5 498
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Super Steve Super Steve   [v 4] 2140/5 C 4 14.6 35
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/12 B 4 15.9 27
2019-09-19 2019-09-19 Åby-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/2 B 1 15.3 78
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 9] 2200/14 A str
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/4 B 2 14.6 26
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-6 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1140/8 C 1 56
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Alegra B. Alegra B.   [s 5] 2140/12 C 2 13.4 66
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-7 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1640/5 D 0 g 716
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2160/2 C 0 16.1 75
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/1 D 2 15.2 22
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-9 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1609/4 D 0 10.4 257
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Alegra B. Alegra B.   [s 5] 2140/10 A 3 13.9 88
2019-08-08 2019-08-08 Åby-3 Comte Godiva Comte Godiva   [v 4] 2140/6 A 8 17.2 16
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/7 B 4 15.9 173
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1640/8 C 0 14.4 104
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-9 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 4] 2180/8 A 1 15.1 13
2019-08-03 2019-08-03 Danmark-3 Special Muddi* Special Muddi*   [s 10] 1900/8 B 0 146
2019-08-03 2019-08-03 Danmark-5 Briola* Briola*   [s 6] 1900/6 B 3 22
2019-08-02 2019-08-02 Danmark-5 C'est Tout* C'est Tout*   [v 9] 2140/3 D 0 78
2019-08-02 2019-08-02 Danmark-7 Sussie Hastrup* Sussie Hastrup*   [s 10] 2140/6 C 2 43
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Spartak Face Spartak Face   [v 5] 1640/8 B 1 13.1 20
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-2 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/5 A 1 16.6 54
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-4 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/6 D 0 14.0 966
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/7 B 0 14.6 32
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/12 D 3 13.2 293
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1609/1 A 3 13.4 35
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 1609/11 D 3 13.5 53
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2160/6 B 2 15.3 34
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/3 C 1 13.8 66
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/8 A 0 16.4 54
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/6 A 2 16.6 17
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-1 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 1609/2 C 8 20.1g 21
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 1609/11 A 3 15.2 33
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/3 B 4 14.4 41
2019-05-02 2019-05-02 Åby-6 Volita Go* Volita Go*   [s 6] 2140/10 C 0 107
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/10 B 1 13.7 35
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2640/11 A 2 14.2 25
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2640/6 B 0 g 139
2019-03-14 2019-03-14 Åby-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/9 B 4 16.3 197
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2180/11 A 0 16.0g 58
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/6 C str
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-10 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 3140/2 D 4 17.4 168
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Kiss Forever H.C. Kiss Forever H.C.   [v 5] 2140/12 C 0 20.8g 76
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 72
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 1640/2 C 0 g 99
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-11 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/11 C str
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2640/9 C 3 17.7 279
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 5] 2160/15 B 6 17.3 43
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-4 Bastian Bastian   [v 4] 2160/12 A 0 14.7 311
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-10 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3160/5 B 6 15.7 329
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-7 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2180/15 A 1 13.8 26
2020-10-22 2020-10-22 Åby-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 1640/2 C 0 13.6 86
2020-10-22 2020-10-22 Åby-9 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2640/10 B 0 16.2 135
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-8 Bastian Bastian   [v 4] 2180/9 A 2 13.8 89
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-10 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2140/10 B 4 14.1 55
2020-10-10 2020-10-10 Åby-8 Spartak Face Spartak Face   [v 6] 2140/2 A 4 12.7 21
2020-10-10 2020-10-10 Åby-10 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2660/3 A 3 14.5 109
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/6 C 3 14.9 30
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-5 Tasmanian Devil Tasmanian Devil   [v 3] 2140/3 B 4 16.9 45
2020-09-30 2020-09-30 Jägersro Trav-8 Bastian Bastian   [v 4] 2140/11 A str
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-4 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2140/1 A 5 13.8 45
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-5 Tasmanian Devil Tasmanian Devil   [v 3] 2140/9 D 3 17.1 95
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-3 Bastian Bastian   [v 4] 2680/8 A 4 17.3 19
2020-09-09 2020-09-09 Åby-5 Spartak Face Spartak Face   [v 6] 2140/6 B 1 13.0 29
2020-09-09 2020-09-09 Åby-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2140/10 B 2 12.8 123
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 1660/11 A 3 13.6 36
2020-09-06 2020-09-06 Jägersro Trav-10 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 5] 2140/4 A 4 13.0 68
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-4 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2660/4 A str
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-7 Bastian Bastian   [v 4] 2140/11 B 5 12.9 322
2020-08-18 2020-08-18 Jägersro Trav-4 Run and Repeat Run and Repeat   [v 4] 2140/6 B 4 15.5 31
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-4 Bastian Bastian   [v 4] 2160/10 B 1 13.4 46
2020-08-11 2020-08-11 Jägersro Trav-7 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 1640/12 C 0 13.9 128
2020-08-08 2020-08-08 Åby-3 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3160/10 B 4 14.3 101
2020-08-06 2020-08-06 Åby-8 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 1640/5 C str
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-8 Bastian Bastian   [v 4] 2140/1 A 4 14.8 82
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-9 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2140/7 C 2 13.3 86
2020-08-02 2020-08-02 Vaggeryd-10 Tinten Tinten   [v 5] 2160/7 C 0 15.6 71
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-3 Protector Tile Protector Tile   [h 3] 2140/6 C 7 15.5 134
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-4 Brad Canyon Brad Canyon   [v 4] 2660/9 C str
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-5 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2140/6 C 0 g 50
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-6 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2140/6 C 0 21.8g 129
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-8 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 2140/5 C 0 g 98
2020-07-30 2020-07-30 Åby-7 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3140/1 B 1 15.1 77
2020-07-25 2020-07-25 Mantorp-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2180/14 A 1 14.5 14
2020-07-23 2020-07-23 Åby-3 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 1640/7 C 2 13.7 20
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Spartak Face Spartak Face   [v 6] 2160/14 A 5 14.9 28
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-4 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3160/4 C 2 15.6 157
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-8 Bastian Bastian   [v 4] 2160/8 A 3 13.8 214
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-9 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/12 B 0 g 357
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-7 Hierro Boko Hierro Boko   [v 6] 2700/15 A 4 14.9 37
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-6 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 3140/3 C 5 15.6 265
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-6 Bastian Bastian   [v 4] 2140/3 B 0 14.0 214
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-11 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 1640/11 B 7 12.3 223
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Qeen Roc Qeen Roc   [s 4] 2140/8 D 0 14.8 767
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-9 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2140/6 C str
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-3 Jeppas Tarpon Jeppas Tarpon   [v 4] 2660/4 C 6 17.9g 67
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-8 Run and Repeat Run and Repeat   [v 4] 2160/7 D 2 15.0 63
2020-06-25 2020-06-25 Åby-10 Bastian Bastian   [v 4] 2160/14 B 2 14.0 162
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-8 Arnie Express Arnie Express   [v 4] 2140/11 B 0 13.5 98
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-6 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2140/2 D 3 13.5 120
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-5 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2160/7 A 3 15.0 23
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-3 Bastian Bastian   [v 4] 2100/11 A 1 15.0 23
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-6 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 2080/10 B 0 17.1g 124
2020-06-11 2020-06-11 Åby-8 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 1640/3 C 4 11.6 75
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-5 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 1640/1 B 3 13.6 91
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-7 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2640/11 B 2 15.2 64
2020-06-07 2020-06-07 Axevalla-10 Bonny Boy Bonny Boy   [v 6] 2140/10 C 4 13.7 343
2020-06-04 2020-06-04 Åby-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 4] 1640/4 C str
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-1 Target Kronos Target Kronos   [v 8] 640/7 D 0 199
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-2 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 1640/9 D 3 13.5 67
2020-05-27 2020-05-27 Åby-2 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 1640/5 D 1 12.7 55
2020-05-27 2020-05-27 Åby-7 Quantum Roc Quantum Roc   [v 4] 2640/3 B 4 14.8 45
2020-05-12 2020-05-12 Axevalla-7 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2160/11 A 2 14.9 37
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-1 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2140/7 C 1 14.5 34
2020-05-05 2020-05-05 Jägersro Trav-6 Ganes B. Ganes B.   [s 4] 2140/1 D 0 g 20
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 4] 2160/6 B 4 16.6g 67
2020-05-03 2020-05-03 Vaggeryd-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2660/4 B 3 15.5 23
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-2 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/5 C 1 14.5 19
2020-04-29 2020-04-29 Åby-5 Bastian Bastian   [v 4] 2140/11 A 5 14.5 39
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-3 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 2140/3 C 0 13.5 71
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 Digital Crunch Digital Crunch   [v 4] 2140/12 C 1 16.3 65
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-5 Kicki Lagö Kicki Lagö   [s 5] 2140/2 C 2 16.0 83
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-7 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 1640/10 C 6 14.5 139
2020-04-21 2020-04-21 Jägersro Trav-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/3 A 1 14.5 30
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 4] 2140/3 A 1 15.5 36
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-10 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 1640/12 B 0 14.0 132
2020-04-10 2020-04-10 Färjestad-2 Bastian Bastian   [v 4] 2140/1 B 1 14.1 17
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-5 Belong Life Belong Life   [v 9] 2180/14 B 5 15.0 63
2020-04-02 2020-04-02 Åby-6 Bastian Bastian   [v 4] 2660/9 B 3 17.1g 44
2020-04-02 2020-04-02 Åby-7 Kadett Brodde Kadett Brodde   [v 5] 2140/7 D str
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-4 Romero Romero   [v 5] 2140/9 C str
2020-03-31 2020-03-31 Jägersro Trav-5 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2160/11 A 2 14.6 87
2020-03-28 2020-03-28 Kalmar-6 Belong Life Belong Life   [v 9] 2180/13 B 3 15.0 97
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-6 Bastian Bastian   [v 4] 2140/3 D 2 15.3 193
2020-03-24 2020-03-24 Jägersro Trav-7 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 2140/7 B 2 16.1g 19
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-11 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 1640/7 B 7 12.3 369
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-3 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2640/1 B 0 g 16
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-4 Artegna Jet Artegna Jet   [s 4] 2140/5 D str
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Bastian Bastian   [v 4] 2640/2 D 2 16.7 78
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-2 Time to Fight Time to Fight   [v 4] 2140/11 B 0 19.8g 52
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 Geena Journey Geena Journey   [s 4] 2140/3 D 2 15.6 30
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-4 Usain Cup Usain Cup   [v 7] 2000/3 B 2 24
2020-02-23 2020-02-23 Charlottenlund-9 Catch The Day* Catch The Day*   [v 8] 2020/8 B 1 41
2020-02-20 2020-02-20 Åby-8 Artegna Jet Artegna Jet   [s 4] 2140/1 D 5 16.5 44
2020-02-18 2020-02-18 Jägersro Trav-3 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/2 D 5 16.1 45
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-8 Bastian Bastian   [v 4] 2660/9 C 3 17.7 138
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 2140/6 C 1 16.8 16
2020-02-01 2020-02-01 Åby-2 Bastian Bastian   [v 4] 1640/3 C 0 15.4 39
2020-02-01 2020-02-01 Åby-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2160/2 B 8 17.9 30
2020-01-23 2020-01-23 Åby-7 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 5] 1640/2 B 3 14.9 21
2020-01-22 2020-01-22 Jägersro Trav-8 Bernts Ulrika Bernts Ulrika   [s 6] 2160/10 A 1 15.9 27
2020-01-15 2020-01-15 Åby-7 Bastian Bastian   [v 4] 2140/3 C 5 15.7 82
2020-01-15 2020-01-15 Åby-8 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/1 C 2 15.5 34
2020-01-10 2020-01-10 Charlottenlund-8 Red Jamie Red Jamie   [h 4] 2000/1 C 1 24
2020-01-08 2020-01-08 Åby-7 Bastian Bastian   [v 4] 2140/1 C 4 15.3 44
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-4 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 5] 2140/10 A 3 15.3 38ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se