V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.Brother Bill spurtade strålande I Sven..


Det kördes Breeders Crown-lopp för tre- och fyraåringar på Axevalla under tisdagskvällen.
Brother Bill spurtade strålande I Svenskt Travkriterium som tvåa bakom vinnande Power. Nu tog han hem segern i Breeders Crown för treåriga hingstar och valacker för Ulf Ohlsson. Brother Bill öppnade snabbt och kunde ta över ledningen i utgången av första kurvan. Han fick sedan bestämma och via en snabb slutrunda gav han inte favoriten Aetos Kronos skuggan av en chans. Den sistnämnde var blek som fyra från andra par utvändigt. Brother Bill trummade på i ledningen och när Ultion Face kom farande en bit ut i banan över upploppet ryckte Ulf Ohlsson tussarna på Brother Bill som svarade direkt och vann enkelt. Tränar gör Timo Nurmos och segertiden blev 1.14,4/2140a.
– Det är en fin häst och han skulle vara kvick från början och det var han. Han kändes fin och vi fick köra så sakta första varvet och jag ville dra upp tempot varvet kvar. Det kom någon ut i banan till slut och jag ryckte tussarna 50 kvar och då ökade han direkt. Han var absolut inte trött, sa Ulf Ohlsson.
Örjan Kihlström kommenterade Aetos Kronos fjärdeplats på följande vis.
– Han gick med skor och fast huva i dag, lite säkerhetsbalans. Han var inte lika vass som han har varit innan. Godkänd utan att vara lika vass som tidigare, sa Kihlström.

Imponerande uppvisning av Ganga Bae
I Breeders Crown för treåriga ston blev det en imponerande uppvisning av Ganga Bae. Hon fick en dryg inledning med tredjespår runt första sväng och resten av loppet i dödens. Men trots det slog hon klorna i den ledande favoriten Gina Mearas hur enkelt som helst in på upploppet och gled retfullt enkelt ifrån till slut. Ganga Bae, som satt fast i Oaks-finalen senast, krossade sina konkurrenter och vann med krafter kvar. Det är Stefan Melander som tränar hästen och i sulkyn satt Örjan Kihlström. Segertiden blev 1.13,4/2140a. Gina Mearas höll till andraplatsen.
– Hon var fantastiskt fin och skötte allting själv. Det var bara för mig att hålla i mig, sa Örjan Kihlström.

Aleppo Pine från dödens
Kihlström vann dubbelt då han även styrde in Aleppo Pine till seger i Breeders Crown för fyraåriga ston. Örjan lämnade ingenting åt slumpen utan sände tidigt fram Aleppo Pine utvändigt om ledande Adi Gallia. Hon gick i närkamp med denne in på upploppet och kopplade ett säkert grepp till slut. Det Roger Walmann-tränade stoet vann på tiden 1.13,9/2140a.
– Hon är ganska stark och väldigt snabb också. Det är en komplett och fin märr. Hon hade tussarna kvar och hade en lite växel till om det hade behövts. Hon hade sämsta spåret och gick med skor och hade tussarna kvar. Så hon håller verkligen sin fina form, berömde Örjan Kihlström.

Betting Gangster övertygade
I det avslutande Breeders Crown-loppet för fyraåriga hingstar och valacker blev det seger för Betting Gangster. Han tog direkt hand om ledningen och svarade resolut upp en tryckare från Tae Kwon Deo efter ett halvvarv. Över upploppet stegade Betting Gangster ifrån till en övertygande seger för Rikard N Skoglund. Tränar gör Jerry Riordan och segertiden skrevs till 1.13,4/2140a.
– Han öppnade väldigt bra i dag och jag kände redan i provstarten att det var andra grejer mot tidigare. Även om jag kände lite senast att han skulle kunna öppna. Jag bestämde mig för att köra i ledningen och han gick undan på ett bra sätt. I dag travade han maximalt och var väldigt spänstig, sa Rikard N Skoglund.
I snabbloppet som kördes inom V64 snuvade Pastore Bob och Johan Untersteiner pappa Peter och favoriten Heart of Steel på ledningen. Sedan såg Pastore Bob fin ut hela vägen och Johan gjorde allt för att Heart of Steel inte skulle få luckan i tid. Pastore Bob vann enkelt före Heart of Steel på tiden 1.10,7/1640a.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor...


Det var i lärlingsloppet Prix European Trotting Schools Assocation som det blev Stian Stoum som fick vinna och triumfen var värd cirka 220 000 kronor. Han jobbar till vardags hos Jerry Riordan och Benuro d’Auvillier stod i en klass för sig. Ifrån ledningen ryckte hästen åt sig flera längders ledning och vann enkelt på tiden 1.14,0/2100 meter autostart.

Kanal 75


Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?- Brenne Berna är startsnabb men k..Du har innerspåret bakom bilen i Oaks-loppet på Momarken. Vilka hästar utmanar från start tror du?

- Brenne Berna är startsnabb men kan nog inte ta en längd på min tror jag. Nu får Alfa Lina se Öystein Tjomslands häst på högersidan och då tror jag att det går vägen.
Alfa Lina var fyra i Kriteriestoet på Dannero efter en incident i loppet då ni krokade ihop med ett annat ekipage, sedan slutade ni tvåa i norska stokriteriet några veckor senare. Du måste tycka att hon värd en stor seger nu?
- Ja, det är hon absolut. Vi hade lite otur med spårlottningen i kriteriet i Norge också. Med ett spår innanför Brenne Berna där så vinner hon loppet.
Nioåriga Alfie i ditt stall är ett av landets bästa kallblodiga ston med 1,5 miljoner på kontot. Men du har sagt att treåriga Alfa Lina brukar matcha henne i träningen hemmavid?
- Jag har kört fortare med den yngre än vad jag har åkt i sulkyn efter Alfie. Några tiondelar bara men det är bra. 1.17,1 hade jag på GPS-mottagaren i finalen av Stokriteriet på Bjerke en kort stund i starten. Hon är mycket kvick.
Tror du att hon kommer upp i Alfies nivå om allt går bra?
- Där är hon ju redan!
Du är amatör med licensen knuten till Bollnästravet och står som tränare, ägare och uppfödare till de flesta av hästarna i stallet. Håller du på med sporten på heltid?
- Nej, jag är bonde med djur, åkrar och skog som jag håller på med också. Så efter att ha jobbat ensam med hästarna i flera år har jag faktiskt anställt en nu. Med åtta hästar på träningslistan måste jag ta hjälp.
Vad önskar du mest av allt just nu?
- En seger på Momarken, en krans och några pokaler. Ha-ha! V75-segern med Alfie på Romme (januari 2018) är det största jag har vunnit fram till nu.

Fotnot: Norska Oaks avgörs över 2140 meter. 300 000 kronor väntar på vinnaren på lördag.

Mikael Wikner, Kanal 75


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.Någon gång ..


41 miljoner kronor ligger och väntar på en ensam vinnare med sju rätt i helgens jackpotomgång på Rommetravet.
Någon gång kvart i sju på kvällen ska ”miljonerna fördelas” och då gäller det att ha tagit ställning i den sista avdelningen på V75, klass I-loppet.
I juli var Timo Nurmos fyraåring Istanbul Boko favorit i ett trekilometerslopp i Axevalla V75. Jorma Kontio körde till ledningen efter en inledande galopp den gången och Istanbul Boko såg länge ut som en klar vinnare.
Svaret blev överraskande McGarret med amatören Micael Stjernström i sulkyn. Tränar gör och gjorde 25-årige Jesper Hedqvist från Mantorp - landets yngste travtränare.
- Det känns som att McGarret kommer med toppform till den här starten och jag sticker inte under stol med att jag tror på ganska bra chans igen. Det blir inga ändringar i utrustningen, vi kör som vi brukar, säger Jesper Hedqvist.
McGarret gick från säsongen som treåring i fjol utan en placering bland de tre främsta på 15 försök. Jesper Hedqvist menar att hästen byggdes i lite tuffare omgivningar hela den säsongen utan vinstkrav på sig. Ett upplägg som nu börjat betala sig.

”…kan fälla avgörandet”
En smygare blev det i Axevalla V75 i somras också. I loppet över tre varv hamnade Micael Stjernström i tredje invändigt med McGarret men tog sig ut i den sista kurvan och segern blev smått överlägsen efter en vass avslutning.
- Kontio tappade inte så mycket på galoppen och Istanbul Boko fick ändå bestämma i ledningen den gången. Men det var tre kilometer då och på lördag är vi nere på 2140 meter. Nurmos häst kanske är lite missgynnad av lite längre distanser medan min tvärtemot är lite starkare över längre distanser. Så det är en av sakerna som kan fälla avgörandet till Istanbul Bokos fördel, spekulerar Jesper Hedqvist.

Kommer med två raka
Född 1994 och Sveriges yngsta proffs i travet då han kvitterade ut licensen för några år sedan.
Mantorptravets Jesper Hedqvist är fortfarande den yngste.
- Ja, jag tror att jag är yngst fortfarande och att ingen petat av mig från den positionen ännu trots att jag blivit ett par år äldre!
McGarret tog karriärens andra seger på Axevalla i somras och kommer till lördagens lopp med två raka triumfer i vardagslopp i bagaget.
Summa fyra segrar för hästen man skyndat långsamt med och som fortsätter utvecklas i hetluften.
- Micael Stjernström är min kusk och kommer fortsätta vara det. Vi har haft ett jättebra samarbete och det finns ingen anledning att ändra på någonting heller. Fördelen om man har samma kusk är att man kan ”bygga” lite som han vill. Micael vet att han får fortsätta köra. Om han skulle sitta fast i något lopp är inte hela världen utan det tar vi igen någon annan gång, säger Jesper Hedqvist med för dagen 13 hästar i stallet på Uljebergs Säteri som ligger ett stenkast från Mantorptravet där han huserade fram till i somras.

Tar rygg på Kontio?
McGarret är inget startraket så bakspåret i V75-7 gör inte så mycket resonerar tränaren. Hästen har tagit samtliga sina fyra segrar från kön. På lördag hoppas man att hästens tunga spurt kan resultera i något riktigt bra igen.
- Jag tror att han kan vara med där framme. Istanbul Boko har spår 9 och McGarret 10. Blir det som jag har tänkt mig så får vi rygg på Istanbul Boko sista varvet och då går ingen säker bara det löser sig lite!

Mikael Wikner, Kanal 75


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar. Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste..


Björn Goop, 43, har haft och har enorma framgångar.
Förra året gick han förbi pappa Olle och blev Sveriges genom tiderna segerrikaste kusk.
I onsdags tog han seger nummer 7000 som kusk när han vann med Reverend Wine på Solvalla.
Under måndagskvällen var det dags för ännu ett jubileum:
När Ulf Ohlsson styrde in Björn Goop-tränade Stardust Melody på Färjestad, var det Goops 2000:e seger på hans svenska tränarlicens.
– Gooparna har ju vältränat och det här var inget undantag, sa segerkusken Ulf Ohlsson efter att Stardust Melody avgjort enkelt till slut.

”Känns otroligt kul”
Björn Goop tog ut sin tränarlicens 1999 och arbetade tillsammans med pappa Olle som stod för hästarna. Men 2011 tog Björn över tränaransvaret och när han nu når 2000 segrar gör han det som nummer 20 i den svenska travhistorien.
– Jag har jobbat hårt för att utveckla mig som tränare så det här känns otroligt bra och kul. Jag är idag mer utbildad och har skaffat mig mycket rutin inte minst genom att tävla mycket internationellt, säger Björn Goop till Svensk Travsport.
Han har runt 130 hästar på gården utanför Kil och ligger i dag femma i landets tränarliga med drygt 25 miljoner kronor inkört i år.

”Vill lyfta fram den fina bredden”
Första tränarsegern kom med Lloyd Hornline på Åby 1999 och 1000 segrar kom med Twitter på Åby 2015. Conny Nobel var Björns första stjärntravare och de vann Kriteriet och Derbyt tillsammans. När de tog hem Elitloppet stod dock Olle Goop som tränare.
Bland namnkunniga hästar från Björn Goops stall finns förutom Conny Nobell stjärnor som Quarcio de Chene, Mister J.P., Your Highness, Reckless, Nadal Broline och inte minst stostjärnan Mellby Free med över sju miljoner på kontot.
– De är några av guldkornen, men jag skulle vilja lyfta den fina bredden med många duktiga hästar som jag tränar. Fjolårets resultat var bra och vi är på väg mot ett starkt resultat för stallet även 2019, säger Björn Goop till Svensk Travsport.

Michael Carlsson, Kanal 75


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på..


Rommetravet är värd för lördagens V75-omgång som kryddas med en jackpot. En ensam vinnare kan ta hem minst 41 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar.
För snart en månad sedan gjorde den sjuårige hingsten Win B.Hill sin första start på svensk mark. Det var också första starten på nästan fem år när han debuterade för Timo Nurmos. Men någon ringrost var det sannerligen inte tal om. Win B.Hill bara blåste till konkurrenterna i ett lunchlopp på Romme och vann åkandes på 1.11,6/1640a. Detta trots spår åtta över kort distans. Det var blott tredje starten i livet för den skadedrabbade hästen som började sin karriär hos Åke Svanstedt i USA med en seger och en andraplats.
– Win B.Hill (V75-1) är en väldigt fin häst med riktigt hög kapacitet. Han har mycket bra härstamning (Muscle Hill - Win B.), fin exteriör och en väldigt stor motor. Han är som en avelshingst. Jag tycker att hästen har kapacitet för Elitloppet, säger Timo Nurmos.
Men tillägger snabbt:
– Det gäller att han håller ihop. Han fick en gaffelbandsskada efter tvååringssäsongen i USA och kom till mig som treåring. Den har varit svår att läka och jag har tagit det väldigt lugnt med honom eftersom det är min egen häst. Så det är svårt att säga om han kan använda hela sin kapacitet efter skadan. Han måste visa kapaciteten på banan också men jag känner att det är något extra i honom.
– Han var en mycket lovande häst hos Svanstedt och var tänkt som en häst för Hambletonian och de största loppen. Han vann i debuten och torskade det andra loppet på målfoto, men hade vunnit även det om han inte hade tappat en sko. Jag köpte honom på auktion som ettåring i Lexington för 70 000 dollar.

”Femtespår i volt är sämsta tänkbara – är stor och rejäl”
I comebacken på Romme small det bara till när Jorma Kontio vred på ute i vida spår med Win B.Hill. Tränare Nurmos var inte överraskad över hästens insats, trots ett tävlingsuppehåll på nästan fem år.
– Hästen var väl förberedd men hade bara gått ett 1.24-jobb som snabbast efter kvalet i somras. Han kommer att gå mycket framåt med loppet i kroppen. Han gick jobb i fredags i backen och var fin och ska gå ytterligare jobb under tisdagen.
Vad säger du om V75-debuten för Win B.Hill med spår fem i voltstart?
– Femtespår i volten är sämsta tänkbara eftersom han är stor och rejäl. Han kvalade förvisso i voltstart men nu blir det första gången i lopp. Det är en väldigt lugn och fin häst och jag tror att han klarar det för han är jättesnäll att köra. Men risken finns alltid att man tappar lite från sådana spår.
– Hästen har inte samma rutin som de andra i loppet och har bara gjort tre starter. Han är ändå så pass hög kapacitet att han måste räknas med bra chans. Det blir barfota fram som senast, säger Nurmos.

”Är en väldigt fin häst – men långt ifrån färdig”
Solvalla-tränaren, som toppar tränarligan på V75 överlägset med 37 segrar, har ytterligare tre hästar med i lördagens jackpotomgång.
– Magic Cash (V75-2) galopperade senast mitt i loppet när han skulle avancera och jag vet inte riktigt varför. Om det var en temposkärpning eller så. Det är fortfarande så att han är lite känslig om det blir tempoökningar eller tempominskningar i loppen. Det är en stark och fin häst men han är fortfarande valpig och inte färdig. Han känns bra i träningen och felfri är det bra chans. Eventuellt barfota runt om igen.
– Global Undecided (V75-6) fick ett tufft lopp senast och egentligen gillar han tuffa upplägg men han hade nog en sämre dag den gången. Han har gått jobb efteråt och känts normal i alla fall och senast i dag (måndag) var han fin. Presterar hästen lika bra som han har gjort flera gånger i V75 tidigare ska han såklart räknas. Barfota runt om igen och inga ändringar.
– Istanbul Boko (V75-7) blev det helt fel för i finalen senast. Han krokade ihop i sista kurvan och blev störd till galopp så man får bara glömma det loppet. Det är en väldigt fin häst under utveckling men han är långt ifrån färdig ännu. Han är fortfarande trög av sig och tar inte alltid i men har bra styrka. Han har ingen tur med spåren i V75 och fick återigen bakspår. Vi kör barfota runt om igen, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Max the Flax Max the Flax   [v 3] 2160/15 8 17.7g 118
2015-10-15 2015-10-15 Åby-5 Man in the Mirror Man in the Mirror   [v 5] 2140/10 3 14.5 44
2016-12-29 2016-12-29 Åby-4 Vitality Vitality   [v 5] 2140/11 A 3 15.6 103
2016-12-27 2016-12-27 Jägersro Trav-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/2 C 5 17.0g 27
2016-12-15 2016-12-15 Åby-3 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/3 A 0 16.4g 48
2016-12-01 2016-12-01 Åby-7 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/4 B 0 g 30
2016-11-15 2016-11-15 Åby-2 Belong Life Belong Life   [v 5] 2640/2 C 2 16.0 38
2016-11-07 2016-11-07 Halmstad-5 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/4 A 4 15.9 42
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 5] 2660/9 C 3 15.2 233
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-7 Staro Inlines Staro Inlines   [v 5] 2640/6 B 0 g 48
2016-10-13 2016-10-13 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 5] 2140/7 A 2 14.1 57
2016-10-12 2016-10-12 Jägersro Trav-3 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 2140/2 C 0 15.7 51
2016-09-29 2016-09-29 Åby-7 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/2 B 2 14.0 158
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-10 Belong Life Belong Life   [v 5] 2180/8 B 1 14.6 19
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 Alfa Giacomo Alfa Giacomo   [v 7] 2180/14 B 0 15.4 53
2016-09-04 2016-09-04 Jägersro Trav-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/6 B 1 12.2 54
2016-08-16 2016-08-16 Jägersro Trav-8 Sylvester D.K. Sylvester D.K.   [v 7] 2140/6 B 1 12.4 63
2016-08-09 2016-08-09 Jägersro Trav-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2660/6 C 5 17.4 115
2016-08-07 2016-08-07 Tingsryd-5 Little Sis Pellini Little Sis Pellini   [s 5] 1609/1 D 2 12.7 270
2016-08-02 2016-08-02 Jägersro Trav-11 Run Ceasar Run Run Ceasar Run   [v 4] 2640/4 B 2 14.5 28
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-2 New Star P.H. New Star P.H.   [v 4] 2140/6 B 1 15.5 28
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-2 Little Sis Pellini Little Sis Pellini   [s 5] 2160/8 C 0 g 49
2016-07-19 2016-07-19 Jägersro Trav-1 Montana Crown Montana Crown   [v 6] 2140/2 C 3 13.3 73
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-2 Royal Prince Royal Prince   [v 5] 1609/6 D 6 12.7 99
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 1640/1 B 4 14.3 82
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2660/10 B 0 18.3g 59
2016-06-09 2016-06-09 Åby-10 Staro Junique Staro Junique   [h 4] 2140/12 B 1 16.1 24
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-5 Hugelinda Hugelinda   [s 6] 1640/4 B 1 13.9 72
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-1 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/4 D 5 15.3 293
2016-03-29 2016-03-29 Axevalla-4 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2140/12 A 7 17.0 50
2016-03-03 2016-03-03 Åby-10 Quarz Quarz   [v 7] 2140/12 D str
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-5 Max the Flax Max the Flax   [v 4] 2160/7 A 0 20.6g 22
2017-12-28 2017-12-28 Åby-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/6 D 5 14.7 279
2017-12-14 2017-12-14 Åby-6 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/8 B 1 15.3 50
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Poplar Broline Poplar Broline   [v 5] 2140/7 D 1 15.9 82
2017-11-25 2017-11-25 Charlottenlund-9 Den of Warlock* Den of Warlock*   [h 4] 2000/5 A 1 17
2017-11-23 2017-11-23 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/11 B 2 16.3 222
2017-11-23 2017-11-23 Åby-2 Wild Card Wild Card   [v 5] 1640/6 A 1 15.9 23
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/13 A 3 15.1 28
2017-10-16 2017-10-16 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/6 A 4 13.6 62
2017-10-10 2017-10-10 Jägersro Trav-8 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 4] 2640/11 B 2 17.5 29
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Digger Smasher Digger Smasher   [v 10] 2140/1 C 4 14.0 166
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Giresse Boko Giresse Boko   [v 4] 2160/5 B 5 15.5 32
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/10 A 7 13.7 39
2017-09-14 2017-09-14 Åby-5 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/7 A 2 14.2 56
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Dragalagaboomboom Dragalagaboomboom   [v 6] 2140/4 C 4 14.4 76
2017-08-30 2017-08-30 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/6 A 6 13.9 59
2017-08-25 2017-08-25 Bergsåker-9 Roger America Roger America   [v 7] 2140/1 D 1 12.9 43
2017-08-15 2017-08-15 Jägersro Trav-5 Gucci Degato Gucci Degato   [v 6] 2140/10 C str
2017-08-12 2017-08-12 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/7 D 4 13.2 524
2017-08-08 2017-08-08 Jägersro Trav-11 Siesta Rak Siesta Rak   [s 5] 2140/3 B 1 15.6 24
2017-08-07 2017-08-07 Halmstad-9 Perche' Si Jet* Perche' Si Jet*   [h 8] 2660/9 C 4 16.5 80
2017-07-18 2017-07-18 Jägersro Trav-4 Rodick Broline Rodick Broline   [v 4] 2640/2 D 2 16.2 16
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 3160/6 C 5 16.0 54
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-12 Albir Albir   [v 4] 2160/14 B 8 16.1 52
2017-07-11 2017-07-11 Jägersro Trav-9 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 4] 2640/1 D 6 17.8 150
2017-07-09 2017-07-09 Tingsryd-6 Twigs Briard Twigs Briard   [v 6] 1609/6 B 0 g 32
2017-07-06 2017-07-06 Halmstad-2 Amazing Dynamite* Amazing Dynamite*   [h 5] 1640/9 A 2 11.4 22
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-9 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/6 D 2 13.1 604
2017-06-25 2017-06-25 Kalmar-2 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 4] 2140/3 D 6 16.8 145
2017-06-13 2017-06-13 Jägersro Trav-4 Move It Move It   [v 5] 2640/5 C 4 16.4 59
2017-06-08 2017-06-08 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/10 B 3 15.7 26
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-7 Belong Life Belong Life   [v 6] 2160/5 A 1 15.3 21
2017-04-18 2017-04-18 Jägersro Trav-3 Belong Life Belong Life   [v 6] 2180/10 B 1 14.9 56
2017-04-03 2017-04-03 Halmstad-8 Belong Life Belong Life   [v 6] 2640/10 B 6 15.8 42
2017-04-01 2017-04-01 Åby-9 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 8] 2140/4 C 8 185
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-1 Surinam F.H. Surinam F.H.   [s 8] 2640/4 D 4 16.8 306
2017-03-16 2017-03-16 Åby-3 Belong Life Belong Life   [v 6] 2140/11 A 4 14.5 56
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Esteban Boko Esteban Boko   [v 6] 2140/7 B 2 15.3 34
2017-02-02 2017-02-02 Åby-5 Kapten Haddock Kapten Haddock   [v 6] 2140/10 C 2 16.7 40
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-7 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2660/6 B 1 15.6 36
2018-12-20 2018-12-20 Åby-10 Miscellaneous Miscellaneous   [v 5] 2140/5 B 1 17.6 38
2018-12-18 2018-12-18 Jägersro Trav-9 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 4] 1640/7 C 1 14.6 24
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-4 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2640/1 B 6 16.1 35
2018-12-06 2018-12-06 Axevalla-2 Doyouknow Doyouknow   [s 3] 2160/7 A 4 19.0g 55
2018-12-05 2018-12-05 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/9 A 6 15.3 30
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 Kaiser Håleryd Kaiser Håleryd   [v 4] 2140/2 C 1 14.6 23
2018-11-22 2018-11-22 Åby-5 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/8 C 3 15.0 71
2018-11-06 2018-11-06 Jägersro Trav-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/6 B 1 14.2 19
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-3 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2640/11 C 1 15.5 31
2018-10-24 2018-10-24 Åby-4 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/11 A 2 14.0 35
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-2 Belong Life Belong Life   [v 7] 2660/6 B 1 15.2 51
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-3 Madonna S.T. Madonna S.T.   [s 4] 1640/8 D 5 15.7g 84
2018-10-02 2018-10-02 Jägersro Trav-6 Bella Tinghöj* Bella Tinghöj*   [s 5] 2140/11 A 5 16.8 41
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-2 Rydens Molly Rydens Molly   [s 6] 2140/2 D 0 17.5 842
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-7 Rydens Limoncello Rydens Limoncello   [v 7] 2140/2 A 3 14.0 27
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 3160/10 A 4 17.8g 61
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Piglet Pil Piglet Pil   [v 5] 2640/8 C 4 17.0 68
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-6 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/7 B 2 14.9 71
2018-09-03 2018-09-03 Mantorp-4 Frisco Runner Frisco Runner   [v 6] 2140/5 D 2 15.0 46
2018-09-02 2018-09-02 Jägersro Trav-9 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/2 D 0 g 50
2018-08-31 2018-08-31 Jägersro Trav-4 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2160/9 A 3 15.7 17
2018-08-25 2018-08-25 Charlottenlund-4 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2000/4 C 0 80
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-7 Magic Happens Magic Happens   [v 5] 2140/4 C 1 13.9 14
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-7 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/5 C 1 14.2 119
2018-07-27 2018-07-27 Halmstad-9 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/3 C 1 14.5 103
2018-07-22 2018-07-22 Axevalla-6 Imperator Imperator   [v 7] 2140/12 D 0 14.8 240
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-6 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 1640/9 C 5 13.5 428
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-11 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 4] 2160/11 C 5 14.2g 42
2018-07-05 2018-07-05 Halmstad-2 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 7] 1640/9 C 3 12.7 215
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/15 A str
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-8 Burning Man Burning Man   [v 4] 2140/7 B 1 16.1 12
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-3 Arapaho Ghostdance Arapaho Ghostdance   [v 4] 2140/1 C 2 15.5 82
2018-06-14 2018-06-14 Åby-8 Borups Regent Borups Regent   [v 4] 2140/5 A 3 17.3 19
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2180/14 B 4 16.2 39
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-5 Vanyar Pil Vanyar Pil   [v 5] 1640/6 A 3 13.4 24
2018-05-21 2018-05-21 Halmstad-9 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/12 C 7 17.1 139
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-7 Meagainsttheworld Meagainsttheworld   [v 5] 2140/2 C str
2018-05-17 2018-05-17 Åby-4 Belong Life Belong Life   [v 7] 2180/10 B 3 14.7 140
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-3 Belong Life Belong Life   [v 7] 3180/7 C 3 15.8 40
2018-05-04 2018-05-04 Kalmar-7 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 1640/10 D 3 13.6 91
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-3 Jarl af Solnäs Jarl af Solnäs   [v 8] 2140/10 D str
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-8 Yankee Eagle Yankee Eagle   [v 5] 2140/11 B 0 18.4 18
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-9 Usain Cup Usain Cup   [v 5] 2140/10 C 1 16.1 48
2018-04-12 2018-04-12 Åby-4 Dreamlover G.D. Dreamlover G.D.   [v 5] 2140/11 B 1 15.3 81
2018-04-12 2018-04-12 Åby-7 Belong Life Belong Life   [v 7] 2660/9 D 2 15.5 121
2018-03-25 2018-03-25 Åby-5 Belong Life Belong Life   [v 7] 3140/5 C 2 16.6 52
2018-02-22 2018-02-22 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/8 C str
2018-02-08 2018-02-08 Åby-8 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/4 C 2 15.1 82
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Serengeti Serengeti   [v 5] 2140/1 A 1 15.6 16
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-5 Belong Life Belong Life   [v 7] 2160/6 B 2 15.6 24
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-1 Adiago Trot Adiago Trot   [v 4] 2180/9 A 2 17.6 15
2018-01-13 2018-01-13 Jägersro Trav-11 Belong Life Belong Life   [v 7] 2640/5 D 6 14.6 617
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-5 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/9 D 0 14.3 999
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-1 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/2 B 2 14.5 20
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-7 Tiffany Cash Tiffany Cash   [s 3] 2140/4 C 1 15.5 44
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-2 Big Jim Pellini Big Jim Pellini   [v 4] 2140/3 C 1 18.0 54
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-8 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 2140/1 D 0 13.5 498
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Super Steve Super Steve   [v 4] 2140/5 C 4 14.6 35
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/12 B 4 15.9 27
2019-09-19 2019-09-19 Åby-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/2 B 1 15.3 78
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-4 He's a Diffacolt He's a Diffacolt   [h 9] 2200/14 A str
2019-09-12 2019-09-12 Åby-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/4 B 2 14.6 26
2019-09-11 2019-09-11 Jägersro Trav-6 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1140/8 C 1 56
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-10 Alegra B. Alegra B.   [s 5] 2140/12 C 2 13.4 66
2019-08-31 2019-08-31 Jägersro Trav-7 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1640/5 D 0 g 716
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2160/2 C 0 16.1 75
2019-08-26 2019-08-26 Halmstad-7 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/1 D 2 15.2 22
2019-08-18 2019-08-18 Tingsryd-9 Target Kronos Target Kronos   [v 7] 1609/4 D 0 10.4 257
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Alegra B. Alegra B.   [s 5] 2140/10 A 3 13.9 88
2019-08-08 2019-08-08 Åby-3 Comte Godiva Comte Godiva   [v 4] 2140/6 A 8 17.2 16
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-4 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/7 B 4 15.9 173
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1640/8 C 0 14.4 104
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-9 Gambit Brodde Gambit Brodde   [v 4] 2180/8 A 1 15.1 13
2019-08-03 2019-08-03 Danmark-3 Special Muddi* Special Muddi*   [s 10] 1900/8 B 0 146
2019-08-03 2019-08-03 Danmark-5 Briola* Briola*   [s 6] 1900/6 B 3 22
2019-08-02 2019-08-02 Danmark-5 C'est Tout* C'est Tout*   [v 9] 2140/3 D 0 78
2019-08-02 2019-08-02 Danmark-7 Sussie Hastrup* Sussie Hastrup*   [s 10] 2140/6 C 2 43
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Spartak Face Spartak Face   [v 5] 1640/8 B 1 13.1 20
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-2 Diversity Pellini Diversity Pellini   [s 3] 2140/5 A 1 16.6 54
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-4 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/6 D 0 14.0 966
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/7 B 0 14.6 32
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Joyride Cane Joyride Cane   [h 6] 1640/12 D 3 13.2 293
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-3 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 1609/1 A 3 13.4 35
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-9 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 1609/11 D 3 13.5 53
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2160/6 B 2 15.3 34
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-5 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/3 C 1 13.8 66
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-6 Zelante C.R. Zelante C.R.   [v 4] 2140/8 A 0 16.4 54
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/6 A 2 16.6 17
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-1 Craigh Na Dun Craigh Na Dun   [s 3] 1609/2 C 8 20.1g 21
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-9 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 1609/11 A 3 15.2 33
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/3 B 4 14.4 41
2019-05-02 2019-05-02 Åby-6 Volita Go* Volita Go*   [s 6] 2140/10 C 0 107
2019-04-24 2019-04-24 Solvalla-3 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2140/10 B 1 13.7 35
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-8 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2640/11 A 2 14.2 25
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2640/6 B 0 g 139
2019-03-14 2019-03-14 Åby-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/9 B 4 16.3 197
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Quite E.Wood Quite E.Wood   [v 5] 2180/11 A 0 16.0g 58
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/6 C str
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-10 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 3140/2 D 4 17.4 168
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Kiss Forever H.C. Kiss Forever H.C.   [v 5] 2140/12 C 0 20.8g 76
2019-01-31 2019-01-31 Åby-7 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2140/1 D 0 17.9 72
2019-01-31 2019-01-31 Åby-8 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 1640/2 C 0 g 99
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-11 Usain Cup Usain Cup   [v 6] 2140/11 C str
2019-01-09 2019-01-09 Åby-3 Miscellaneous Miscellaneous   [v 6] 2640/9 C 3 17.7 279
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-4 Alcantara Beech Alcantara Beech   [v 5] 2160/15 B 6 17.3 43ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se