Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Hans G är ute på sin sedvanliga vinnarturné. Denna gång går färden bortom landets gränser. I västra Tyskland bor Ni..


Hans G är ute på sin sedvanliga vinnarturné. Denna gång går färden bortom landets gränser. I västra Tyskland bor Niklas Kaeseler och Jörn Finger.
Düsseldorf välkomnar med snöblandat regn och isiga vindar. Floden Rhen hjälper en strid ström båtar på traven. För bara några veckor sedan var vattenståndet så högt att det täckte promenadstråket längs med floden, berättar Niklas och Jörn samtidigt som de pekar ut stadens gräddhylla på andra sidan vattnet.
Niklas och Jörn har inte bara jobbet och geografin gemensamt. Båda brinner även för travsport, i synnerhet den svenska.
- Travsporten i Sverige har allt. Loppen, hästarna och kuskarna är bland de bästa i världen. Jag gillar också landet, svenskarna är alltid så vänliga, säger Jörn medan Niklas fyller i:
- Loppen är väldigt sportsliga och det finns många olika typer av tävlingar så som kallblodslopp, sprintlopp, långdistanslopp och såklart finns det topphästar och toppkuskar. Det är en väldigt ärlig sport i Sverige, vilket jag tycker om.
Den svenska sporten var också vad som förenade de två travfantasterna.
- Vi träffades förra året på Jubileumspokalen. Det var lustigt med tanke på att vi båda är geografilärare från Tyskland och nu reser vi tillsammans för att gå på trav, berättar Jörn.

Tio gånger större
150 dagar om året besöker Jörn olika travbanor i Europa. Även om han spelar mindre summor är det upplevelsen och sporten som står i fokus.
Niklas reser också för att gå på trav, om än inte lika mycket. Men varje vecka möter han likasinnade på nätet.
- Vi träffas i forumet för att prata om hästarna och de olika loppen. Vi diskuterar till exempel vilken som är den bästa spiken eller outsidern och hur vi ska sätta ihop systemet innan vi lämnar in kupongen, förklarar Niklas.
Framförallt är det traventusiaster från Tyskland och Österrike som samlas på Trottoforum för att tillsammans analysera och diskutera veckans V75-omgång. Med andra ord en variant av det svenska spelsystemet ATG Tillsammans.
Eftersom det var multijackpot på nyårsafton valde de att satsa högt vilket gjorde att systemet blev tio gånger större än i vanliga fall, 700 andelar á 30 euro styck.
- Vi hade två lagkaptener, en från Wien och en från Berlin, eftersom det var mycket som stod på spel och ytterligare tre experter. Jag analyserade två lopp som expert. Sedan var det de två lagkaptenerna som sammanställde kupongen, den vinnande kupongen.

”Både jag och min fru skrek”
Nyår firade Niklas med familj och vänner på landet. Men framåt eftermiddagen tog han datorn och försvann in i köket för att följa V75-tävlingarna från Örebrotravet.
- När jag tittade på det sista loppet var jag både spänd och nervös, jag gick omkring i rummet tills hästarna kört upp bakom startbilen. De sista 50 metrarna skrek både jag och min fru på Rafiki Fri och Friend Of Nature som gjorde upp om segern på upploppet. Eftersom det var hårt i mål visste vi inte vem av dem som vunnit men vi hade båda hästarna i vårt system så vi visste att vi hade fått in sju rätt oavsett, berättar Niklas som timmarna innan tävlingarna hade dubblat sin insats till sex andelar.
Jörn ägnade också nyårsafton åt trav, men inte det svenska.
- Jag var på Vincennes i Paris för att se Prix de Bourgogne när Niklas började skicka sms om att vi hade två rätt, tre rätt, fyra rätt. Sedan skrev han att vi hade sex rätt och att jag var tvungen att se det sista loppet, men internetuppkopplingen var för dålig och hur jag än försökte kunde jag inte se sändningen från Örebro. Jag fick vänta och istället titta på loppet i Paris som Propulsion vann ungefär samtidigt, säger Jörn och fortsätter:
- Efteråt ringde Niklas och berättade att vi hade sju rätt. När jag fick veta vinstsumman blev jag chockad, jag skrek rakt ut och folk runt omkring bara stirrade på mig – de fattade ju inte vad som hade hänt.

Trav för hela slanten
Andelspel är något Niklas både föredrar och rekommenderar.
- Att spela tillsammans är härligt, för det första så ökar det chanserna att vinna oerhört. För det andra så gillar jag diskussionerna vi har före och efter tävlingarna, och att kunna dela glädjen när vi vinner.
Den totala vinstsumman för andelsystemet blev, omräknat i kronor, ungefär 21,2 miljoner. Om istället Rafiki Fri hade satt nosen först hade vinsten blivit betydligt större, poängterar Hans G Lindskog.
- Men då får du förhoppningsvis anledning att komma tillbaka till Tyskland igen, responderar Niklas.
Niklas sex andelar gav honom 19 000 euro medan Jörn inkasserade drygt 6 000 euro för sina två. På frågan om hur pengarna ska användas svarar Jörn blixtsnabbt:
- Jag använder de till att boka hotell och flygbiljetter till Sverige.

”Det bästa är att köra häst”
Även om Niklas och Jörn har mycket gemensamt har vägen in i travets värld sett olika ut.
- Jag har varit travfantast i snart 30 år. Jag tror att jag var 13 år när jag och min pappa gick på trav för första gången, det var på vår hemmabana Recklinghausen. Det var där allt började och jag förälskade mig i sporten, berättar Niklas.
Sedan 2009 har Niklas besökt Sverige två till tre gånger om året för att uppleva trav. Den största höjdpunkten var när han åkte till Elitloppet för första gången, året som Commander Crowe vann. Men att se och spela på hästar är inte det bästa enligt Niklas.
- Det bästa är att själv få köra häst, det är min absoluta favorit, konstaterar Niklas som tidigare har kört en häst kallad ”Jurjo” hos en tysk travtränare.
I Sverige har han fått blodad tand för tandemkörning och nästa gång blir i april när han besöker Gävletravet.

”Jag hoppas på en svensk vinnare”
Jörns travintresse började året före millennieskiftet. Efter att ha följt med en vän för att se hans häst tävla var han fast. Till en början reste han och två vänner runt i Tyskland för att se travtävlingar men så småningom vidgades vyerna till Frankrike och Prix d’Amerique. Väl där träffade de någon som menade att ”Paris is nice, but you have to come to Elitloppet in Sweden”.
- Mitt första besök blev till Malmö för att se Hugo Åbergs Memorial, det var 2007. Det var en varm och solig sommarkväll med flera tusen i publiken. Efter att ha upplevt det ville jag se mer och nu har jag besökt alla Sveriges travbanor utom fyra, berättar Jörn som i år planerat in närmare 80 tävlingsdagar i Sverige.
- De bästa stunderna är när jag besöker en travbana för första gången. Jag minns särskilt första gången på Årjäng, det var en wow-upplevelse och första gången i Umeå var fantastiskt, det var på vintern när de hade isbana.
Just nu är det dock Paris och Vincennes som gäller varje söndag och höjdpunkten i det franska vintermeetinget närmar sig.
- Jag hoppas på en svensk vinnare och jag tror att Propulsion eller Readly Express tar hem Prix d’Amerique i år, säger Jörn.

Robin Johansson, Kanal 75


I år är det 17:e året som det franska travförbundet bjuder in kallblodiga travare från Sverige, Norge och Finland till två lop..


I år är det 17:e året som det franska travförbundet bjuder in kallblodiga travare från Sverige, Norge och Finland till två lopp på Vincennes.
Bollnäs står som arrangörer för V75 på söndag – en av årets extra omgångar av travets elitserie. V75-2 är kallblodsloppet där fyra platser till Frankrike ska fördelas.
Det kan bli andra året i rad åttaårige Björs Frej ingår i det svenska kallblodslandslaget. I fjol vann hingsten uttagningsloppet i Bollnäs. I Paris blev det en sjätteplats i det ena loppet och galopp och diskvalifikation i det andra.
- Det var en helt fantastisk resa för oss tränare och ägare, och ett väldigt fint upplägg. Björs Frej trivdes också men resan tog ändå på honom. Han är väldigt nyfiken den här och vill vara med på allting. Så han hade fullt fokus på allt runt omkring. Han hade väl egentligen inte tid att äta alla gånger och göra sig hemmastadd där nere, berättar Annelie Lagergren, heltidsamatör med licensen knuten till Bollnästravet.

”Kuskarna har varit nöjda”
Hennes pappa är Per-Gunnar Persson, en tio år äldre bror till landets ledande kallblodstränare Jan-Olov Persson. Per-Gunnar står för uppfödningen i verksamheten och Annelie tränar hästarna.
Björs Frej avslutade fjolåret med två segrar under hösten och en tredjeplats i december i ett lopp på Rommetravet efter en sent insatt spurt.
Åttaåringen blir en av de mera betrodda hästarna i loppet (V75-2) och kretsen runt hästen har enats om att göra ett nytt försök på Frankrike.
- Vi har väl funderat lite hur vi skulle göra och kommit fram till att prova mot Frankrike igen och se hur det går. Kuskarna har varit nöjda med honom i loppen och han har funkat bra. Bakspåret gör väl inte så mycket eftersom han inte så kvick ut från start. Han ska ha chans men det behöver ju lösa sig lite grand för att det ska lyckas, säger Annelie Lagergren.

Kandidat för eliten
100 000 kronor är förstapriset i söndagens lopp. Björs Frej kliver över en miljon kronor intjänat i karriären om det skulle bli seger.
En seger i V75 har det blivit, i Erik Graléns Minne i september 2016, tillika en final i Dubbelcupen.
- Vi hoppas att han ska växa in i den högsta eliten. Han är väl inte riktigt där än men det kan bli så. Han är stark och har avslutat väldigt bra i de här starterna på slutet och jag hoppas att formen håller i sig.

En Persson visade vägen
Pappan Per-Gunnar Persson blev historisk vinnare av det första kallblodsloppet i Frankrike 2002 med hästen Lykketinder. Det blev då seger i båda loppen i Paris.
Årets kallblodslopp avgörs på Vincennes söndag 18 respektive torsdag 22 februari. Hästarna som blir etta och tvåa i söndagens lopp i Bollnäs erbjuds platser, tillsammans med de två högst seedade hästarna vars ägare anmält sitt intresse.

Mikael Wikner, Kanal 75


I ATG Live är han expert på Frankrike med bråda dagar under vintermeetinget.Men när vinterns höjdpunkt Prix d’Amerique med fem ..


I ATG Live är han expert på Frankrike med bråda dagar under vintermeetinget.
Men när vinterns höjdpunkt Prix d’Amerique med fem miljoner kronor i förstapris avgörs på söndagen får tittarna klara sig utan Daniel Olssons guidning.
Istället kränger kommentatorn på sig körsvensdressen och svingar sig upp i sulkyn i världens tuffaste travlopp.
- Inte i min vildaste fantasi hade jag föreställt mig att jag skulle få köra det loppet, berättade Olsson direkt i ATG Live-studion under bevakningen av tisdagens lunchtävlingar från Vincennes.
Då hade han några minuter tidigare fått det oväntade samtalet från Wild Honeys tränare tränaren Daniel Redén.
- Jag har kört en del åt Daniel, flera fina hästar här hemma och det har fungerat bra. Men den här Frankrikesatsningen har jag inte alls varit inblandad i så det kom som en chock.

Full koll på konkurrenterna
Daniel Olsson har varit lyckosam i den franska lejonkulan tidigare där han ståtar med tre segrar på åtta starter. Men den senaste triumfen daterar sig till hösten 2005 med Pases J.Pej och det är tolv år sedan han senast körde på Vincennes.
- Även om jag kört där nere förut så blir det här en annorlunda upplevelse. Det är en dröm som går i uppfyllelse, det är det väl för alla aktiva inom den här sporten. Prix d’Amerique är det största lopp som finns, säger Olsson som aldrig kört Wild Honey i lopp, men väl suttit upp bakom henne i träning.
- En underbart fin häst att köra. Daniel låter nöjd med formen och tror att hon ska vara mycket förbättrad med senaste loppet i kroppen eftersom hon hade varit sjuk innan. Jag ska ge henne ett så bra lopp jag kan så får vi se hur långt det räcker.
Och även om Olssons Paris-form kan vara lite rostig så har han en sak med sig från jobbet i tv-studion.
- Jag har full koll på konkurrenterna, det kan jag säga. På det sättet är jag väldigt väl förberedd, säger årets mest oväntade Prix d'Amerique-kusk.

Robin Johansson, Kanal 75


I helgen gör Oasis Bi sitt tredje och sista försök i Prix d’Amerique.Drömmen är förstås att överträffa resul..


I helgen gör Oasis Bi sitt tredje och sista försök i Prix d’Amerique.
Drömmen är förstås att överträffa resultatet från 2016 då hästen slutade överraskande trea.
Ett av fyra tillfällen i karriären då Oasis Bi tjänat över en miljon kronor utan att vara först i mål.
Precis som den gången blir det nämligen franske kusken Pierre Vercruysse som får sköta tömmarna bakom Stefan P Petterssons 17-faldige miljonär.
- Pierre har lyckats bra med honom tidigare och vi har fullt förtroende för honom. Dessutom är han lätt att kommunicera med då han talar engelska, säger Stefan P Pettersson till mantorptravet.com efter att ha kört ett finslipande träningsarbete inför avfärden söderut, och fyller i:
- Han kändes toppenfin i måndagsjobbet inne på Mantorp. Loppet senast har verkligen fört fram honom och jag hoppas formen kan vara något liknande den för två år sedan, då han blev trea i Prix d’Amerique.

På pallen i nio länder
Resan mot Paris tog fart på tisdagsmorgonen och väntas inklusive ett stopp i Skåne att ta ett dygn.
Rena rutinutflykten för den tioårige globetrottern som tävlat i: Sverige, Italien, Norge, Danmark, Tyskland, Frankrike, Finland, Belgien och USA under en makalös karriär.
Ännu mer anmärkningsvärt är att hästen slutat på prispallen i samtliga länder han besökt.

Robin Johansson, Kanal 75


Kalmartravet är värd för lördagens V75-omgång och det är återigen jackpot på den omåttligt populära spelfo..


Kalmartravet är värd för lördagens V75-omgång och det är återigen jackpot på den omåttligt populära spelformen. En ensam vinnare beräknas ta hem 45 miljoner kronor, enbart på sju rätt.
Det har många gånger blivit miljonutdelning på V75 trots att en eller flera storfavoriter vinner. Västerboonthenews blir på nytt megafavorit efter ännu en uppvisning i högsta klassen senast. Till och med en sansad man som Örjan Kihlström var full av beundran och strödde lovord efter segern på Jägersro.
- Hästen är ruggigt bra. Han är en av de bästa som tävlar här hemma i Sverige just nu, sa Kihlström.

”Otroligt löpsugen och glad – bara studsar fram”
En snackis efter segerloppet var starten där Västerboonthenews öppnade så snabbt att startbilen nästan inte hann köra undan. Den tioårige valacken var som en katapult bakom bilen och han fortsätter att leverera toppinsatser gång på gång. Hästen har tagit sju segrar och fem andraplatser på de elva senaste starterna och har inte varit sämre än tvåa sedan i juli i fjol. De senaste sex starterna har varit i Gulddivisionen i V75 och totalt på dessa lopp har han sprungit in 1,1 miljoner kronor.
- Han är fantastisk och har varit för jäkla läcker i loppen. Senast vann han i princip okörd. Jag hade ju sagt inför det loppet att jag var lyrisk över hur fin hästen kändes. Man kan väl inte vara lyrisk varje gång men han känns faktiskt lika fin efteråt. Han är otroligt löpsugen och glad och bara studsar fram, säger tränaren Lars Brindeborg.
- Jag har kört honom i dag (måndag) i sandbanan där han fick springa på i intervaller. Han kändes så himla fin och taggad. När det kom hästar blev han alldeles till sig och ville springa ännu fortare. Han skulle till och med slå litegrann, det brukar han aldrig göra men det indikerar bara att han är i sådan toppform.

”Hade hoppat 2.40 i höjd – är som en saga”
Lars Brindeborg har varit proffstränare i fyra månader och driver ett mindre stall med sju hästar i träning utanför Halmstad. Innan dess jobbade han hos Patrik Södervall och Petri Puro där han också skötte om Västerboonthenews. Framgångarna med stjärnhästen har gett ringar på vattnet och nya hästägare har börjat höra av sig.
- Jag har varit lite försiktig med att ta in nya hästar för jag vill inte ha något stort stall. Jag vill inte ha hästar bara för att man ska ha dem men nu ska jag ta in tre, fyra till som jag tycker är intressanta. Jag jobbar själv just nu men ska ta in lite extra hjälp när det kommer fler hästar, säger Lars.

Vad betyder det att ha en sådan stjärna som Västerboonthenews i stallet?
- Hästen har alltid betytt mycket för mig och när han känns så underbart fin som han gör nu är det fantastiskt. Det liksom spritter i honom och han är så spänstig så hade han varit en människa hade han säkert hoppat 2.40 i höjdhopp, ha, ha.
- Jag tror att han känner sig svårslagen när han startar för han är kaxig den gamle valacken. Det är en härlig kompis att jobba med och han är helt underbar på alla sätt. Hela hans karriär och att han är så bra nu som tioåring är som en saga.

”Visst kan Spitcam Jubb svara – men det skiter vi i”
På lördag är det mycket som talar för att sagan fortsätter i Kalmar där Västerboonthenews blir storfavorit i Gulddivisionen, V75-3. Tränare Brindeborg är optimistisk med all rätt och spikar sin häst i det officiella tipset Fem tippar V75.
- Jag måste ju tro på honom när han är så här bra och har ett så fint läge. Spår tre bakom bilen är perfekt och Johnny Takter får skicka iväg honom vad som går från början. Hästen är travsäker som tusan och det är bara att ladda. Visst kan Spitcam Jubb kanske svara men det skiter vi i. Då får min häst tugga utvändigt och ta ner honom därifrån istället.
- Det ska bli kul att åka till Kalmar och dessutom trivs hästen jättebra på den banan och har en bra statistik där. Det ska bli fin bana och det är skönt att slippa köra med broddar. Han vann det här loppet i fjol, då hade han bakspår samtidigt som Spring Erom tog ledningen. Han fick luckan och vann på en 1.11-tid. Nu hoppas och tror jag att det är spets och slut hela vägen, säger Lars Brindeborg.

”Tveksam till Elitloppet”
Efter senaste segern blev det snack om att hästen eventuellt kan bli aktuell för Elitloppet men när det gäller matchningen så långt framöver vill Brindeborg inte gärna spekulera i redan nu.
- Han ska göra den här starten nu och sedan finalen på Solvalla. Därefter är det möjligt att han kanske får ta det lite lugnt ett tag. Han behöver nog få en liten träningsperiod så att han kan hålla formen till våren och sommaren. Så det blir nog ett litet uppehåll men samtidigt känns hästen så jäkla fräsch och fin och är inte sliten på något sätt.
- När det gäller Elitloppet så är jag mer tveksam för en del som är med där blir inte hästar efter det. Men vi får se om han håller den formen då som han gör nu för då är nog ägarna sugna. Hästen är tio år ung och ibland är han som en tvååring som blir rädd när han får syn på saker och ting. Men samtidigt är han en gentleman som gör allting rätt och han blir bara mer och mer självsäker. Han mår bra, är tuff och bangar inte för något, säger Lars Brindeborg.

Michael Carlsson, Kanal 75


De har startat lika många gånger (39) och vunnit lika många lopp (10). Men när de kommer ut på banan så finns det inte m&arin..


De har startat lika många gånger (39) och vunnit lika många lopp (10).
Men när de kommer ut på banan så finns det inte många likheter.
Fonda Boko är den vindsnabbe talangen som ofta brakar till ledningen, brukar vinna när han har en bra dag, men allt som oftast tar till galopp.
Swimming Pool är stridsvagnen som i regel får inleda bland de sista, knappt kan växla tempo, nästan aldrig blir trött och älskar svårbemästrade underlag.
I Ulrika Wällstedts tävlingsstall med 23 hästar blir de båda valackerna först ut under 2018.
- Hästarna gick ner lite i form på senhösten och Swimming Pool drabbades även av dåliga blodvärden. Då bestämde vi oss för att ge hela stallet en pust. Nu har vi tagit nya tag och är redo, det ska bli riktigt spännande på onsdag, säger Wällstedt som tog in duon för ett finslipande träningsjobb på Solvalla förra veckan.
- Vi har haft ganska tråkiga träningsförhållanden sista tiden så det har blivit några turer till Valla. Tanken var att båda hästarna skulle anmälas om de kändes bra och det gjorde de, riktigt bra båda två.
Sprang de mot varandra?
- Nej, de fick gå var för sig. Swimming Pool sprang 1.18/1 600 meter med 1.12 sista 500 och Fonda Boko 1.17,5/1 600 meter med en ännu snabbare avslutning. Dessutom gick båda med full fart i svängen efter mål så det var ett rejält jobb. Vi fick det besked vi ville ha.
Hur nära toppform skulle du säga att de är?
- Det är klart att det saknas matchtempo, men hästarna känns jättefina och är lite mer spritsade inför det här än normalt efter vila. Säg att vi brukar ha 75 procents form på våra hästar efter liknande uppehåll så tror jag att det är 85 nu.

”Fått tillbaka den rätta spänsten”
Hårdast betrodd på onsdagen blir Fonda Boko, som ser ut att ha passande förutsättningar i V86-4.
- Ja, det är drömläge för honom med springspår. Han är snabb ut och har aldrig varit osäker i volten, det är i första sväng han har sin akilleshäl och kan galoppera.
Faktum är att Fonda Boko har galopperat i mer än hälften av karriärens starter, 21 gånger.
- Det sitter i huvudet och finns inget vi kan göra åt saken med utrustning eller liknande, det handlar bara om honom själv. Många av galopperna har kommit i trånga situationer, då blir han lätt ängslig, speciellt när det kommer andra hästar utifrån. Därför är det bättre att han själv får komma utifrån den här gången. Men det absolut viktigaste är att hästen är i harmoni, och just nu visar han väldigt bra harmoni i träningen i alla fall.
Hur ser du på taktik och segermöjligheter?
- Även om han vunnit många lopp från ledningen så tycker jag personligen att han är precis lika bra bakifrån. Men med tanke på läge och distans kommer han givetvis köras i spets om han skulle nå dit. Han var lite blek under hösten, men verkar ha fått tillbaka den rätta spänsten och inställningen nu så det är klart att han är den med störst vinstchans.

Gynnas av tungsprunget
Mot Swimming Pool talar att han aldrig lyckats nå en pallplacering efter liknande uppehåll förut, samt spår åtta bakom bilen i V86-8. För att det är en utpräglad vinterhäst som tagit sju av karriärens segrar denna årstid.
- Det beror på att han inte bryr sig om underlaget, han springer på allt. När han vann V75 på Axevalla var underlaget knappt tjänligt, men vi jublade när vi såg banan eftersom vi förstod att det skulle gynna honom mycket. Nu verkar det bli plusgrader på onsdag och då ska det bli intressant att se vad Solvalla bjuder på för underlag…
Då hoppas ni förstås på riktigt krävande förutsättningar?
- Hoppas gör man väl inte, det är aldrig speciellt roligt. Men det skulle säkert öka hans chanser eftersom han är mindre missgynnad än många av konkurrenterna.
Men han verkar inte vara typen som vinner efter vila?
- Kanske inte, men hästen känns faktiskt riktigt bra. Han är starkare i kroppen och springer så där coolt med huvudet mellan knäna som han ska göra när han trivs. Torbjörn Jansson sade att hästen aldrig känts så bra som han gjorde innan han blev sjuk i höstas och det är samma känsla i träningen nu.
Kan du jämföra dagsformen nu med då han vann det där V75-loppet för ett år sedan?
- Då var han i riktig form så jag vågar inte tro att han ska vara fullt lika vass på onsdag.
Ändrar ni något i utrustning eller balans på någon av hästarna?
- Ja, Swimmng Pool kommer att tävla med rycktussar för första gången. Han hade det i jobbet på Solvalla och svarade bra så nu tycker vi att det är dags att prova. I övrigt kör vi som vanligt med båda.
Det är två så olika hästar, var skulle du säga att brytpunkten går distansmässigt om de skulle mötas på banan?
- Swimming Pool skulle vinna på 2 640 meter och längre distanser. Över medeldistans eller kortare så vinner Fonda, så den ligger någonstans däremellan, klargör Ulrika Wällstedt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Rianna Trot Rianna Trot   [s 3] 2140/7 0 22.0g 272
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/10 0 18.4 69
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2640/3 0 18.6 1019
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Inception Inception   [v 5] 2140/9 7 17.2 87
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/11 4 15.3 850
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-10 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2140/7 7 16.5g 1194
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Svea Will Svea Will   [s 7] 2140/11 0 18.4 478
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-3 Rianna Trot Rianna Trot   [s 3] 2140/6 5 18.8 200
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-10 Queen Will Queen Will   [s 5] 2640/4 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-3 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2140/3 str
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-8 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2140/3 5 16.4 209
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Queen Will Queen Will   [s 5] 2140/4 3 16.5 17
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2160/14 6 17.1 2336
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/7 5 16.3 108
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-4 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2140/3 0 16.4 1496
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-3 Harkeröds Jocke Harkeröds Jocke   [v 5] 2140/5 0 20.9g 1263
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/2 1 17.0 122
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-7 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2640/10 0 17.5 2345
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Svea Will Svea Will   [s 7] 1640/8 8 16.3 612
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-3 Queen Will Queen Will   [s 5] 2140/11 2 15.3 89
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Harkeröds Jocke Harkeröds Jocke   [v 5] 2160/14 0 832
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Rianna Trot Rianna Trot   [s 3] 2140/9 0 g 138
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Queen Will Queen Will   [s 5] 2640/3 2 15.7 70
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-9 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/6 C 0 20.2g 82
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Curre Hammering Curre Hammering   [v 4] 2140/11 C 6 19.6 238
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/9 C 0 17.3 165
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/4 D 6 16.9g 108
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-6 Curre Hammering Curre Hammering   [v 4] 2140/7 D 0 21.1g 56
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/10 A 1 16.2 34
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/8 B 3 15.8 169
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-2 Beat'em Online Beat'em Online   [s 7] 2180/7 C 7 17.5 46
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/11 C 0 15.7 353
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/4 A 8 16.3 99
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/1 A 4 14.9 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-6 Beat'em Online Beat'em Online   [s 7] 2140/14 D 0 17.3 518
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3140/2 C 5 15.8 517
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/4 A 4 15.5 13
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3140/2 C 5 16.7 442
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3140/4 D 0 16.1 193
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/5 B 4 15.4 107
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3160/6 C 5 18.4g 276
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-5 Queen Will Queen Will   [s 6] 2140/7 A 0 17.6 280
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-10 Queen Will Queen Will   [s 6] 2140/9 A str
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/3 C 7 16.8g 45
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2100/5 B 0
2016-03-08 2016-03-08 Axevalla-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/5 B 1 16.6 32
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/5 A 1 15.8 30
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2660/4 B 3 17.8 55
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3180/7 B 4 17.4 47
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3160/2 B 1 18.5 145
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-9 Beat'em Online Beat'em Online   [s 7] 2140/11 D 0 23.7 1019
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-3 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/12 D str
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2160/8 D 0 18.1 480
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2140/4 D 8 17.3 98
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-10 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2080/8 C 0 g 179
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-2 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2080/5 D 6 18.2 427
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/9 D 7 17.9 276
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2140/6 C 0 17.1 535
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-5 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2480/1 D 3 18.0 304
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2480/2 D 2 18.4 258
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-3 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/3 D 7 18.1 351
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/8 D 4 16.7 364
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-7 Queen Will Queen Will   [s 7] 1640/3 D 1 15.4 22
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-5 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/1 D 5 16.0 368
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-2 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/9 D 7 18.1 1583
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/3 C 2 17.0 41
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Queen Will Queen Will   [s 7] 2140/1 C 4 16.2 25
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/4 C 0 14.8 1133
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-3 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/11 C 0 g 869
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-8 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/5 C 6 18.2g 474
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2160/8 B 4 18.9 162
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/6 D 3 18.0 706
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/12 C 4 19.9 437
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/11 D 0 g 582
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-9 Queen Will Queen Will   [s 7] 2140/7 C 4 16.0 40
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 3140/1 D 0 17.6 483
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/7 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-2 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/13 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/9 D 5 15.4 393ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se