V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


För drygt två veckor sedan vann Inti Boko landets största lopp för treåriga travare, Svenskt Travkriterium. Under tisdagskvällen..


För drygt två veckor sedan vann Inti Boko landets största lopp för treåriga travare, Svenskt Travkriterium. Under tisdagskvällen var Timo Nurmos stjärna tillbaka på banan och vann hur enkelt som helst ett Breeders Crown-lopp. Han öppnade snabbt bakom bilen och tog tidigt hand om ledningen. Inti Boko inledde med 1.13 första 500 metrarna och fick sedan köra väldigt långsamt och varvade på 1.18,8. I en snabb avslutning var det bara en häst på banan och Inti Boko vann utan att förta sig. Det såg mer ut som ett träningspass för den fyrfaldige miljonären som tog sin sjätte seger i sjunde starten.
- Hästen öppnade bra och fick köra i lugnt tempo. Han kändes fin och har varit bra varje gång. Han är snabb och klarade av kriteriedistansen på ett bra sätt, sa Jorma Kontio.

Ti Punch Broline skrällde
Det körde ytterligare tre Breeders Crown-lopp under den här V65-kvällen på Axevalla. Det blev en riktig smällkaramell direkt när Ti Punch Broline skrällde i Breeders Crown för treåriga ston. Claes Sjöström serverade den Roger Walmann-tränade hästen en perfekt resa i andra par utvändigt samtidigt som favoriten Global Vintage fick göra grovjobbet utvändigt om ledaren. När ledande Zeta Kronos packade ihop helt in på upploppet tog en tapper Global Vintage över men kunde inte försvara sig mot Ti Punch Broline. Segertiden blev 1.12,3/2140a vilket var nytt banrekord för treåriga ston. Global Vintaget föll med flaggan i topp och var grym som tvåa efter tredjespår och dödens.

En riktig bedövare inledde V65
I Breeders Crown för fyraåriga ston blev det seger för Global Upper Style och Peter Untersteiner. Hon kunde överta ledningen ut på den första långsidan och segern blev säker.
Breeders Crown för fyraåriga hingstar och valacker avslutade V65-omgången och det blev seger för hårt betrodda Vainqueur R.P. Han kördes tidigt till ledningen av Ulf Ohlsson och den Frode Hamre-tränade hästen vann säkert före en duktig Spicklebac Face, som utmanade till slut. Trea blev en mycket bra spurtande Indy Lane.
V65-omgången inleddes med en riktig bedövare när 1-procentaren Drip Drop slog av storfavoriten Goldstile efter en invändig resa och perfekt lucka till slut. I sulkyn satt Niclas Stenqvist och tränar gör Rigmor Jakobsson.
Spartan Kronos gjorde tredje starten för året efter ett långt skadeuppehåll och nu kom första segern. Han spurtade vasst för sin tränare Conrad Lugauer och hann upp ledande Justice Ås precis före mållinjen
Sex rätt på V65 gav 311 201 kronor till sex vinnande system.

Michael Carlsson


Solvalla-tränaren är förstås oerhört nöjd med sina stjärnor efter den gångna helgens storloppstriumfer. Först med..


Solvalla-tränaren är förstås oerhört nöjd med sina stjärnor efter den gångna helgens storloppstriumfer. Först med Villiam som dundrade runt Vincennes illa bana i fredags och vann Europaderbyt. Segertiden 1.11,3/2100a och förstapriset nästan två miljoner kronor.
Knappt ett dygn senare försvarade Readly Express sin SM-titel när han lekande lätt vann för Björn Goop. Segertiden där 1.11,/2640a och förstapriset 500 000 kronor.
- Det var en mycket bra helg. Hästarna var otroligt fina. Men det visste jag innan för de hade tränat jättebra, säger Timo Nurmos.

”Blev hovöm – hade puls i hovarna”
Om vi börjar med Villiam så hade han spår åtta bakom startbilen i Paris. Det är normalt ett iskallt läge men ännu sämre på den lilla banan på Vincennes. Han hamnade sist utvändigt men blåste ändå runt konkurrenterna i vida spår under slutvarvet. Över upploppet blev Villiam utmanad av Mellby Free men sträckte på sig i ärlig stil.
- Den franske journalisten Forni berättade att han jobbat i 30 år på Vincennes men aldrig sett en häst göra en sådan insats på den lilla banan. Villiam var helt otroligt bra. Jag visste att han skulle få ett tufft lopp från spår åtta eftersom det är en rund bana och ingen dosering. Han var jättetrög under vägen. Men när Jorma begärde lite så bara ökade han för varje gång. Han bara leker med de andra och har minst två växlar kvar i sig, säger Nurmos.
- Det var ingen som trodde mig men jag berättade innan att hästen hade puls i hovarna efter loppet på Solvalla näst senast. Jag kände att han hade en jäkla puls i hovarna. Hästen blev hovöm när hovslagaren bytte skor på honom under fredagen från mjuka träningsskor till vanliga skor. Han skulle värmas i dessa innan det blev barfota till loppet. Men hovslagaren slog sömmarna för nära blodet så att Villiam blev öm i båda framhovarna.

”Var inte trött i mål – blåste ingenting efter loppet”

Vad kan du berätta mer om loppet?
- Han gick först i andraspår och fick sedan runda alla ute i tredje- och fjärdespår hela loppet. Trots det var han inte trött i mål och blåste ingenting efteråt. Näsan rörde sig ingenting. Det var samma efter att han slagit världsrekord i Kriteriet.
- Ni journalister skrev att årets treåringskull var den bästa genom tiderna i Sverige. Självklart är det jättebra hästar men Villiam är av en helt annan klass. Jag vet, för vi vann Kriteriet i år med Inti Boko.
- Villiam vann Kriteriet i fjol på nya världsrekordet 1.12,0 och jag tror att det kommer att ta lång tid innan någon häst slår den tiden. Det är en otrolig tid för en treåring att springa så snabbt i början av oktober över 2600 meter. Men så bra som Villiam var den dagen tror jag att han hade kunnat springa 1.11,5, säger Nurmos.

”Kan bli start i Paris igen – dagen innan julafton”

Hur ser planerna ut nu för Villiam framöver?
- Jag ska prata med Menhammar och jag tror att vi börjar att frysa in sperma till betäckningssäsongen nästa år. Jag har redan nu i veckan fått många förfrågningar om hur det blir med honom i aveln nästa år.
- Han kom hem till gården i söndags och ser ut att må bra. Det kan vara aktuellt med en start till i år och det är i så fall i Criterium Continental i Paris den 23:e december. Det körs på Vincennes stora bana och det är en stor fördel för hästen. Det är längre uppförsbackar och klart bättre än den lilla banan. Vinnaren i det loppet är direktkvalificerad till Prix d’Amerique men det står vi över nästa år i fall han vinner. Det kommer för tidigt och det får vi sikta på till året därpå, säger Timo Nurmos.

”Readly Express helt okörd – mot Prix d’Amerique”
Apropå Prix d’Amerique så var årets vinnare Readly Express tillbaka i vinnarcirkeln när han vann Svenskt Mästerskap i lördags på Åby i mycket imponerande stil.
- Björn Goop sa att hästen var helt okörd och kändes jäkligt fin. Björn sa också att hade han haft framspår så hade Readly tagit spets på en gång. Hästen har varit fin hela tiden men fick ett omöjligt lopp i Östersund gången innan och var otroligt bra då.
Hur ser närmaste planerna ut för Readly Express?
- Nu börjar förberedelserna inför Prix d’Amerique. Vi får se vilken typ av vinter det blir och helst vill jag ha honom kvar här hemma och träna så länge som det går. Men om det blir en hård vinter tidigt så får vi tänka om och skicka ner hästen tidigare. I fjol åkte vi en vecka innan det första loppet han startade i där, annars var det meningen att gå direkt till Prix Tenor de Baune.
- Det kommer att bli ett eller max två lopp i Paris innan Prix d’Amerique. Antingen i ett av B-loppen som körs på Nyårsafton eller Prix de Belgique i mitten av januari, säger Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75


Den kusk som Bazire menar är den belgiske stjärnkusken Jos Verbeeck.Aubrion du Gers tog under den gångna helgen sin nionde raka seger för s..


Den kusk som Bazire menar är den belgiske stjärnkusken Jos Verbeeck.
Aubrion du Gers tog under den gångna helgen sin nionde raka seger för sin tränare Jean-Michel Bazire. Totalt har han vunnit 39 lopp på 64 starter och sprungit in drygt två miljoner euro. Nästa start blir i belgiska Mons den 26 oktober. Eftersom hästen är valack har han inga lopp att starta i hemma i Frankrike när vintermeetinget strax drar igång. Tränare Bazire har därmed börjat att planera för nästa år för sin åttaårige stjärna. I de planerna finns både Elitloppet och VM-loppet på Yornkers som två stora mål.
– Han kommer att vara nio år då och förhoppningsvis kan han vara med i Elitloppet tillsammans med Jos, säger Bazire till Paris Turf.

”Otroligt goda nyheter”
Solvallas sportchef Anders Malmrot har nåtts av det uttalandet.
– Otroligt goda nyheter. Det är klart att Aubrion du Gers vore en otroligt bra häst för Elitloppet, säger han till Travronden.
Aubrion du Gers har tävlat i Skandinavien tidigare och vann tidigare i år Kymi Grand Prix i finska Kouvola. I fjol var hästen trea i Oslo Grand Prix, vilket är Norges största lopp.

Kanal 75


 – Det har inte varit ett lätt beslut att fatta, men det har vuxit fram som det bästa alternativet just nu. Arbetet inför den omregler..


 
– Det har inte varit ett lätt beslut att fatta, men det har vuxit fram som det bästa alternativet just nu. Arbetet inför den omreglerade spelmarknaden har inneburit ett intensifierat styrelsearbete med otroligt mycket material att bearbeta. Kort sagt så har det helt enkelt inte funnits tid att kombinera mitt jobb och tävlande med att samtidigt vara påläst och närvara vid alla sammanträden med styrelsen. När jag gör något vill jag göra det ordentligt och då känns det bättre att kliva av redan nu, säger Erik Adielsson.

"Har varit givande och lärorikt"
Erik Adielsson valdes in Svensk Travsports styrelse i april 2016 av en stor majoritet i fullmäktige. Kort därefter valdes han också in på ett ettårsmandat i ATG:s styrelse som gick ut i slutet av 2017. Beslutet att inte ställa upp för omval då grundade sig även det i tidsbrist.
– Jag vill vara tydlig med att styrelseuppdraget har varit oerhört givande och lärorikt. Jag har fått en fantastisk insyn och förståelse för mycket inom sporten och hur komplex vår värld är. Efter karriären kanske jag gör comeback i de här sammanhangen men för tillfället tänker jag fokusera på mitt arbete och min familj, säger Erik Adielsson.

"Har fungerat som en bra länk till sportens aktiva"
Det uppstår nu en vakans i Svensk Travsports styrelse men platsen kommer inte att ersättas förrän nästa år fullmäktige då kompletteringsval hålls.
– Från styrelsen sida vill vi tacka Erik för det arbete han gjort. Han har fungerat som en mycket bra länk till sportens aktiva där han tagit in deras aspekter i styrelserummet. Samtidigt har han också kunnat förklara många beslut och vägval för alla som han möter ute på stallbacken. Eriks kompetens och engagemang har varit mycket värdefull för styrelsen och det blir nu valberedningens uppgift att hitta nya kandidater som kan fylla den vakanta platsen, säger Marjaana Alaviukhola, ordförande i Svensk Travsport.

Svensk Travsport


Örebro-travet är värd för lördagens V75:a. Omgången kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 42 miljoner kronor..


Örebro-travet är värd för lördagens V75:a. Omgången kryddas av en jackpot där en ensam vinnare kan ta hem 42 miljoner kronor enbart på sju rätt. Sportsligt sett är tvååringsloppet Svampen ett av racen som sticker ut med 515 000 kronor i förstapris. Det finns flera stjärnskott i startlistan men snackhästen nummer ett är Belker. Den tvåårige hingsten har gjort fyra starter och tagit två segrar, ett andra- och ett tredjepris. Han tränas av Sten O Jansson på Gotland som tidigare har tagit fram många unghästtalanger genom åren.
- Belker är en väldigt trevlig häst med ett underbart psyke. Han har inte varit i närheten av att vara trött någon gång i loppen, även om han har fått stryk två gånger. Men första gången satt han fast och på Bergsåker blev han störd i starten och störd när han skulle fram i dödens. Trots att hästen sprang en 1.13-tid och avslutade 1.10 sista femhundra metrarna så ökade han hela tiden in mot mål. Men målet kom hundra meter för tidigt och han springer snabbare ju längre man kör, säger Sten O Jansson.
- Nu är det alltid svårt att säga för mycket så här tidigt när de är två år och det kan ju bli tvärstopp och att hästen aldrig blir bättre. Men det känns som att det finns väldigt mycket utveckling kvar i honom och han är en bättre häst än Super Nice och Zahara Goj som har jag haft tidigare och som båda har tjänat två miljoner vardera.

”Är lik sin mor – samma fina psyke”
Sten O Jansson driver numera en liten verksamhet på Hejde Hajdgårde i Klintehamn tillsammans med frun Ingela. De har själva fött upp Belker och hade mamman Oki I Can som tjänade över en halv miljon kronor. Pappa är Scarlet Knight.
- Mamman var väldigt talangfull som tvååring men hon var stänkrädd och sprang bara och bromsade. Som treåring vann hon Breeders Crown och gick banrekord på Hagmyren. Då låg hon utvändigt om ledaren som hade tjänat en miljon. Hon sprang även svenskt rekord i monté och slog banrekord hemma i Visby över lång distans för hon var stark.
- Belker är lik som mor på det viset att de har samma fina psyke. Man kan stanna honom efter mål och ta av käken och hästen står blixtstilla. Trots att han bara är två år. Men det där beror också på hur man tränar hästarna och hur mycket de är hanterade. Jag vill ha mina unghästar på det viset och hemma kör vi rakt ut i skogen med dem direkt och brukar inte ha någon hjälp med någon som leder dem eller så. Händer det något så ska man kunna stanna och kliva av och åtgärda det.

Torbjörn Jansson: ”Det är en värsting”
I senaste starten vann Belker Breeders Crown för tvååringar på Solvalla. Trots en resa utvändigt om ledaren krossade han konkurrenterna och övertog täten redan på sista bortre långsidan. Han gled sedan ifrån till en överlägsen seger och kusken Torbjörn Jansson strödde väldeliga lovord efteråt och sa att det här är en värsting och kanonhäst.
- Han vann i princip okörd och blåste ingenting när han körde av banan. I dopingstallet efteråt hade han inte någon hög puls så hästen har väldigt bra hjärta och lungor. Han är inte beroende av någon speciell löpning och är väldigt travsäker. Jag har inte sett honom galoppera sedan han var tre dagar gammal, säger Sten O.
- Det var skönt att det blev ett så enkelt lopp då det var lite täta starter och helst vill jag ha fyra veckor mellan loppen. Men det var ont om lopp att välja på i och med att han hade tjänat över 100 000 kronor och hade han inte gått ut på Solvalla hade det blivit fem, sex veckor mellan starterna.
- För oss som bor på Gotland och tävlar på fastlandet så är det främst resorna som tar på hästarna. Inte transporten som sådan utan själva båtresorna sliter. Men det här är en tuffing som äter och dricker när han reser. Han var lite tagen av resan senast och lite matt efteråt men nu har han fem dagar till att återhämta sig på och det var så lite så jag kan inte skylla på det om det skulle gå dåligt på lördag.

”Tror att han kan springa under 1.13”
Belker har ett perfekt läge med spår två bakom bilen i Svampen, tillika V75-4, i Örebro. Han körs av Torbjörn Jansson och blir favorit i loppet.
- Han är ingen raket ut men har lärt sig att öppna bättre för varje start. Nu vet jag inte hur startsnabba de andra är men man kan ju hoppas att de har sett hur bra han är och att han kommer till ledningen. Om inte annat så ligger han i andraspår och får gå fram utvändigt tidigt. Det har han visat förut att han klarar av.
- Jag tror att han har en väldigt bra chans. Är han inte sjuk eller blir nedsatt av resan så är jag inne på att han kan springa under 1.13, även om Örebros bana inte är speciellt snabb. Men han sprang ju 1.14,9 med voltstart i debuten i Örebro och då hade han tussarna kvar i öronen och gott om krafter kvar, säger Sten O Jansson.
- Vi åker hemifrån klockan sex lördag morgon och sedan går färjan kvart över sju. Den tar tre timmar och 20 minuter och vi räknar med att vara framme i Örebro halv två lördag eftermiddag.

”Täta starter mer skadligt än barfota och jänkarvagnar”

Några ändringar i balans och utrustning?
- Nej, han går med de lättaste aluminiumskorna som finns att få tag på framhovarna och med falsade järnskor bak. Helstängt huvudlag igen. Jag hade gärna kört barfota för jag är av den åsikten att travsporten går framåt och det går ut på att den som springer snabbast vinner. Dessutom är det bättre för hästen att tävla barfota eftersom skor spärrar hovfunktionen.
- Det är inte barfota och jänkarvagnar som är skadligt för unghästarna utan det är täta starter. När jag började så fanns det bara storlopp som Kriteriet för treåringar och Kungapokalen och Derbyt för fyraåringar. Nu ser det helt annorlunda ut med massor av stora lopp och det är omöjligt att vara med överallt, menar Sten O.
Hur högt håller du Belker? Är han en av de bästa hästar du har tränat?
- Jag har hållit på så länge och det är svårt att jämföra hästar från ett annat årtionde. Jag och min far körde exempelvis in Meadow Road och vi har haft så många bra hästar, bland annat His Majesty. Men jag sa till min syster redan i januari i år att tyvärr har jag en nu som är bättre än er häst Super Nice. Men å andra sidan tror jag att Super Nice har en hel del utveckling kvar i sig.
Var kommer namnet Belker ifrån?
- Det är efter en rollfigur i Spanarna på Hill Street som gick på 80-talet. En liten kille med mustasch och avklippta fingervantar som morrade när han blev arg. Jag tänkte att eftersom det är 30 år sedan så borde namnet vara ledigt och sedan gillar jag korta namn också. Gärna med ett tema bakom sig.

”Har fått miljonbud på hästen – men är inte till salu”
Sten O Jansson berättar vidare att han har fått flera och höga bud på hästen. Men hugade spekulanter göre sig icke besvär för Belker är inte till salu.
- Det spelar ingen roll om vi blir bjudna fem miljoner så säljer man inte en kompis. Vi fick bud på honom redan efter första starten men hästarna blir som barn för oss och det är Ingelas favorithäst. Hästarna är våra kompisar som vi går ut till varje morgon och ger dom mat och pratar med dom och sedan körs de sex gånger i veckan.
- Vi har en rätt så stor gård och har lån på gården som vi har köpt och säljer vi hästen så har vi ingen inkomst längre. Då är det bättre att ha en inkomst varje månad så att vi kan betala av lånen. Man kan alltid tjäna nya pengar och jag brukar säga att jag är ekonomiskt oberoende för jag har aldrig haft några pengar och är därmed inte beroende av dem.
- Nu är ju Belker bara två år och har redan tjänat 300 000 kronor och det är många hästar som inte ens springer in det i hela sin karriär. Skulle han göra bort sig på lördag blir man ju fruktansvärt besviken men samtidigt vet jag att hästen har en lovande framtid, säger Sten O.

Har problem med nacken och en arm
Visby-tränaren driver numera en liten rörelse med endast tre hästar i träning och sex ettåringar som är för inkörning. Sten O Jansson har medvetet dragit ner verksamheten då han har problem med sin nacke och vänsterarm. Men han är ändå vid gott mod.
- Det var en expert här från Linköping som ville att jag skulle operera mig men grejen är ju att jag då blir konvalescent i ett halvår. Eftersom vi bara är två personer i firman, jag och min fru, så hade vi fått klappa ihop rörelsen. Jag kunde i och för sig ha låtit någon annan göra mitt jobb men då sa jag att jag hellre väntar och ser om jag blir sämre.
- Min vänstra arm fungerar inte och jag kan inte lyfta med den men jag kan styra någorlunda och därmed köra häst. Skulle jag ha kört lopp så hade jag ändå alltid bara använt högertömmen, ha, ha.
- Det är en nerv i nacken som ligger i kläm och jag kan aldrig bli bättre men det går att operera så att det inte blir sämre. Jag har ju ont men det är mest för att armen inte funkar som den ska. Det gör att jag överanstränger resten av kroppen och nu har det även slagit sig på ett ben och den andra armen. Jag hoppas att det inte blir sämre för då är jag så illa tvungen att operera mig, säger Sten O Jansson.
- Därför har vi lite mindre hästar nu jag och min fru. Vi tar inte in några nya hästägare utan har bara gamla hästägare och vänner och bekanta. Det är dessutom väldigt svårt att anställa folk här på Gotland för de som är unga och duktiga flyttar till fastlandet för att utvecklas, vilket är fullt förståeligt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är Bergsåker som arrangerar onsdagens V86-omgång tillsammans med Solvalla. Ett lopp som sticker ut i omgången är V86:ans sjunde ..


Det är Bergsåker som arrangerar onsdagens V86-omgång tillsammans med Solvalla.
Ett lopp som sticker ut i omgången är V86:ans sjunde avdelning i Sundsvall med 15 ston bakom bilen i ett försök till Diamantstoet.
Fältet vimlar av segervana och formstarka djur. Eftersom det handlar om så kallad ”spårtrappa” har Millie Millionaire fått det näst sämsta spåret med sina 938 600 kronor intjänat.
Brage Hansen har haft stoet på leasing sedan i december då hon var ett år. En undantagshäst han tränat upp och är mycket stolt över.
Millie Millionaire är fem år och har dryga 61 000 kronor kvar till miljonen och kliver över strecket om hon är sämst tvåa på onsdag. Millie blir ”millionaire”…
- Det är klart att man har förhoppningar om att hon ska bli ett av landets bästa ston i alla fall.
Jag är medveten om att det är mycket som ska klaffa för att det ska bli så - men kapaciteten har hon absolut. Hon är inte på toppen av sin begåvning på något sätt och det känns som att jag har ytterligare några grejer jag kan slipa på, säger Brage Hansen.

Står hos uppfödaren
Brage Hansen jobbar som hovslagare och hyr en gård i Sollefteå tillsammans med sin sambo och driver ett stall med sex hästar.
Millie Millionaire står hemma hos sin uppfödare Eva-Maria Frånlund, två mil från Brages hus.
- De sköter om att ge henne mat och tar det dagliga med hagvistelse och så, och jag gör resten. Nu när hon är igång och tävlar får hon inte göra något märkvärdigt mellan loppet utan det är bara att försöka konservera hennes form. Mår hästarna bra presterar de ju också, säger han.

Millie väckte en tanke
I vinter hoppas han hinna med den avslutande kursen för att bli proffstränare och bli sin egen på Dannero några dagar in på det nya året.
Sedan en tid hyr han även stall inne på stallbacken på travbanan. Millie fick honom att vilja ta steget.
- Visst är det så. När man får hålla på med hästar som henne sätter det fart liksom. Det är också så att jag fyller 30 i år och sagt lite skämtsamt att det är väl någon sorts kris också som spelar in när jag vill prova som proffs. Det är dåligt med tränare på Dannero och jag känner att…ja, någonting kan jag väl tillföra?

”Klart att hon kan vinna”
Millie Millionaire hade i somras ett tag två raka segrar i stolopp på V75 tillsammans med Ulf Ohlsson. Kuskettan vill köra henne igen på onsdag.
Brage tackar för det men har så pass höga tankar om sin häst att han undrar vilken kusk som frivilligt skulle avstå en sådan guldstyrning.
Utgångsläget är svårt men Brage Hansen har inte gett upp.
- Hon är så pass bra att det är klart att hon kan vinna ändå, säger Brage.
I den senaste starten slutade hon tvåa i finalen av Diamantstoet under dagen med V75-finalerna på Solvalla. Millie Millionaire satt några snäpp för långt bak för att hinna fram till vinnaren Under The Counter som tog andra raka V75-segern för tränaren Joakim Elfving och kusken Rikard N Skoglund.
- Jag tror att det är Under the Counter som kan bli tuffast mot igen på Bergsåker. Hästen verkar ha hittat en härlig formtopp nu hos Joakim Elfving. Det är till en del samma hästar hon mötte senast och det gäller väl att hon ska ha lite flyt. Hon är stark och tuff men det går inte att gå sista varvet i tredjespår varenda gång man startar.

”Det har smällt rejält”
Millie Millionaire var som man säger ”bakrädd” som yngre men har enligt Brage Hansen blivit mycket bättre på den punkten. För säkerhets skull sitter slaggjorden på som vanligt.
- Hon är exemplarisk och snäll hela tiden när man sköter henne. Hon är fin att köra också och har aldrig slagit med kortvagn, utan det är i långvagn det har smällt rejält några gånger. Millie har böjt några skalmar om man säger så.
Inte ett ont ord. Brage Hansen tar alltid sin häst i försvar.
- Om man ska spela? Ja, för mig är hon ett givet streck i alla fall!

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Rianna Trot Rianna Trot   [s 3] 2140/7 0 22.0g 272
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/10 0 18.4 69
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2640/3 0 18.6 1019
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Inception Inception   [v 5] 2140/9 7 17.2 87
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/11 4 15.3 850
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-10 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2140/7 7 16.5g 1194
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Svea Will Svea Will   [s 7] 2140/11 0 18.4 478
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-3 Rianna Trot Rianna Trot   [s 3] 2140/6 5 18.8 200
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-10 Queen Will Queen Will   [s 5] 2640/4 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-3 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2140/3 str
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-8 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2140/3 5 16.4 209
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Queen Will Queen Will   [s 5] 2140/4 3 16.5 17
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2160/14 6 17.1 2336
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/7 5 16.3 108
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-4 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2140/3 0 16.4 1496
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-3 Harkeröds Jocke Harkeröds Jocke   [v 5] 2140/5 0 20.9g 1263
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/2 1 17.0 122
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-7 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2640/10 0 17.5 2345
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Svea Will Svea Will   [s 7] 1640/8 8 16.3 612
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-3 Queen Will Queen Will   [s 5] 2140/11 2 15.3 89
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Harkeröds Jocke Harkeröds Jocke   [v 5] 2160/14 0 832
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Rianna Trot Rianna Trot   [s 3] 2140/9 0 g 138
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Queen Will Queen Will   [s 5] 2640/3 2 15.7 70
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-9 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/6 C 0 20.2g 82
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Curre Hammering Curre Hammering   [v 4] 2140/11 C 6 19.6 238
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/9 C 0 17.3 165
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/4 D 6 16.9g 108
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-6 Curre Hammering Curre Hammering   [v 4] 2140/7 D 0 21.1g 56
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/10 A 1 16.2 34
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/8 B 3 15.8 169
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-2 Beat'em Online Beat'em Online   [s 7] 2180/7 C 7 17.5 46
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/11 C 0 15.7 353
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/4 A 8 16.3 99
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/1 A 4 14.9 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-6 Beat'em Online Beat'em Online   [s 7] 2140/14 D 0 17.3 518
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3140/2 C 5 15.8 517
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/4 A 4 15.5 13
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3140/2 C 5 16.7 442
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3140/4 D 0 16.1 193
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/5 B 4 15.4 107
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3160/6 C 5 18.4g 276
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-5 Queen Will Queen Will   [s 6] 2140/7 A 0 17.6 280
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-10 Queen Will Queen Will   [s 6] 2140/9 A str
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/3 C 7 16.8g 45
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2100/5 B 0
2016-03-08 2016-03-08 Axevalla-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/5 B 1 16.6 32
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/5 A 1 15.8 30
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2660/4 B 3 17.8 55
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3180/7 B 4 17.4 47
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3160/2 B 1 18.5 145
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-9 Beat'em Online Beat'em Online   [s 7] 2140/11 D 0 23.7 1019
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-3 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/12 D str
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2160/8 D 0 18.1 480
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2140/4 D 8 17.3 98
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-10 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2080/8 C 0 g 179
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-2 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2080/5 D 6 18.2 427
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/9 D 7 17.9 276
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2140/6 C 0 17.1 535
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-5 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2480/1 D 3 18.0 304
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2480/2 D 2 18.4 258
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-3 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/3 D 7 18.1 351
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/8 D 4 16.7 364
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-7 Queen Will Queen Will   [s 7] 1640/3 D 1 15.4 22
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-5 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/1 D 5 16.0 368
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-2 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/9 D 7 18.1 1583
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/3 C 2 17.0 41
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Queen Will Queen Will   [s 7] 2140/1 C 4 16.2 25
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/4 C 0 14.8 1133
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-3 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/11 C 0 g 869
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-8 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/5 C 6 18.2g 474
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2160/8 B 4 18.9 162
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/6 D 3 18.0 706
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/12 C 4 19.9 437
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/11 D 0 g 582
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-9 Queen Will Queen Will   [s 7] 2140/7 C 4 16.0 40
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 3140/1 D 0 17.6 483
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/7 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-2 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/13 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/9 D 5 15.4 393
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-3 Queen Will Queen Will   [s 8] 2140/2 D 0 17.3 79ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se