Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


John-Erik Magnusson blev mest känd för det svenska folket när han köpte Mack Lobell för stora summor. Det var en av världens b&aum..


John-Erik Magnusson blev mest känd för det svenska folket när han köpte Mack Lobell för stora summor. Det var en av världens bästa hästar och han vann bland annat Elitloppet med Magnusson som tränare. Tillsammans med sin sambo Ann-Christine Lorentzon har duon varit mycket framgångsrika som uppfödare både i Sverige och i USA. Detta genom uppfödarnamnet Ås på sina hästar. Först i Sverige på Blädingeås Stuteri i Småland och där blev paret uppfödarchampion fem gånger mellan åren 2002 till 2006. Därefter i många år i USA där John-Erik Magnusson bedrivit sin verksamhet på gården ACL Farms i Kentucky. Döttrarna Anna och Anette Lorentzon jobbar med stora framgångar som tränare i USA.
Under lördagen skedde en tragisk olycka hemma på gården när man bärgade hö.
– John-Erik höll på att köra in hö och klämdes ihjäl mellan traktor och vagn. Allt gick så fort. Enormt tragiskt och jobbigt, det är svårt att fatta, säger Kjell Johansson, god vän till familjen och hästägare i USA sedan många år, till travronden.se.
– Jag fick beskedet från USA sent i går kväll. Det känns helt ofattbart. Man tänker i första hand på familjen, sambon Ann-Christin (Lorentzon) samt döttrarna Anette och Anna, fortsätter Kjell Johansson till travronden.se.
John-Erik Magnusson blev 66 år.

Kanal 75


Storloppet St Michel Ajo avgjordes på den snabba banan i Mikkeli. Det blev ytterligare en fullträff för tränaren Daniel Redén d&arin..


Storloppet St Michel Ajo avgjordes på den snabba banan i Mikkeli. Det blev ytterligare en fullträff för tränaren Daniel Redén då Heavy Sound vann en imponerande seger. Trots en resa utvändigt om ledande Pastore Bob hade Heavy Sound inga som helst problem att avgöra över upploppet. Detta efter tätduon lämnat de övriga konkurrenterna i sista sväng. Efter en blixtrande avslutning på 1.06,5 sista halvvarvet vann Heavy Sound enkelt på tiden 1.09,5 över distansen 1609 meter med bilstart.
- Jag tror inte att jag har kört snabbare någon gång, sa Kenneth Haugstad i vinnarcirkeln.
- Jag har kört otroligt många fina hästar men Heavy Sound har jag följt under hela karriären och har kör honom i alla starter. Hästen betyder mycket för mig. Det är som en saga, fortsatte Haugstad.
I och med segern fick Heavy Sound en inbjudan till Hugo Åbergs Memorial.
Tvåa blev Pastore Bob från ledningen och trea blev Workout Wonder.

Kanal 75


Det var en värdig vinnare som segrade i det 101e Derbyt på Jägersro, ett anrikt lopp som har ridits sedan 1918.Championtränaren Niels Peter..


Det var en värdig vinnare som segrade i det 101e Derbyt på Jägersro, ett anrikt lopp som har ridits sedan 1918.
Championtränaren Niels Petersen hade varit smått optimistisk på förhand med Nordic Defense, som levererade.
Men det var öppet på förhand, i galoppens blå band. Det som avgjorde till slut, var att rutinerade jockeyn Carlos Lopez serverade Nordic Defense ett drömlopp trots en nästan ”missad” start.
Ett dramatiskt upplopp såg många med chans inledningsvis, även storskrällen Snake Lake (Vanja Sandrup tränar, Vlamir de Azeredo red).

"Det här är en dröm"
Men när extraväxeln lades in, stegade Nordic Defense undan klart före den fransktränade gästen Barade (tidigare i svensk träning, hos galoppens nuvarande vd, Fredrik Reuterskiöld). Och därmed blev det en andraplats - och ännu en derbymiss för respekterade stallpseudonymen Mr Ascot.
I Nordic Defense-lägret, hos den norske championtränaren Niels Petersen, så var det givetvis ”all smiles”.
- Amazing, det här är en dröm, uttalade sig jockeyn Carlos Lopez efter segern.
Carlos (hög träffprocent i skandinaviska derbyn på senare år) fortsatte:
- Jag var sist i början, eftersom alla andra var snabba ur boxarna. Jag och Jacob Johansen på Barade var sist ut… men det här är en riktigt bra häst, och det visade han nu. Han har tävlat bra i Dubai, och han går oerhört bra på gräset också. Så det finns mycket potential.
Derbyts stora överraskning var kanske tvåprocentaren på Grand Slam 75-spelet, Snake Lake, tränad av hemmatränaren Vanja Sandrup.

Ännu en storloppsseger för Carlos Lopez
Sprinterloppet Zawawi Cup vanns helt överlägset av Susanne Berneklint-tränade I Kirk som ledde hela vägen i ”splendid isolation”.
Jockeyn!? Carlos Lopez, igen.
I Margareta Wettermarks Minneslöpning visade Lennart Reuterskiöld juniors Mrs Loreen (Jacob Johansen red) att hon är Skandinaviens drottning bland stona, på underlaget dirttrack. Men hon blev utmanad in på linjen av nestor Wido Neuroths fina sto Appelina, som sonen Jan-Erik Neuroth red förtjänstfullt.
Publiksiffran var 3916 personer, denna soliga dag på Jägersro.

Kanal 75


Snacka om dominans av Åke Svanstedt natten mot söndag svensk tid. Det kördes flera storlopp på The Meadowlands utanför New York och s..


Snacka om dominans av Åke Svanstedt natten mot söndag svensk tid. Det kördes flera storlopp på The Meadowlands utanför New York och stjärntränarens topphästar höll sig minst sagt väl framme. Svanstedt har tidigare uttalat sig att Six Pack är hans stora hopp till Hambletonian senare i sommar. Den treårige hingsten, som delägs av Åke Svanstedt och Stall Kalmar FF bland andra, slog till med en ny storloppsseger. Six Pack imponerade stort när han vann Stanley Dancer Memorial. Han öppnade bra och kom ner som tredje häst på innerspår. Men efter halva distansen lämnade Svanstedt den positionen och tog dödens istället. In på upploppet kopplade Six Pack enkelt greppet och gled ifrån till en säker seger. Vinnartiden blev 1.08,4 – vilket var nytt världsrekord. Det tidigare världsrekordet hade Donato Hanover från 2007 på tiden 1.8,5. Förstapriset var cirka 800 000 svenska kronor och tvåa blev Jimmy Takters You Know You Do.
- Det är en tuff häst och jag kände att jag hade mycket power i honom till upploppet. Hoppas att han får vara frisk och fräsch till Hambletonian. Det är tufft att vinna två år i rad men jag ser fram emot att göra ett försök, sa Åke Svanstedt.

Plunge Blue Chip krossade världsrekordet
Men lite senare på kvällen skulle stallkamraten Plunge Blue Chip putsa det värdrekordet rejält. Det treåriga stoet vann Delvin Miller Memorial på den sensationella tiden 1.08,2 över den engelska milen. Hon krossade därmed Cee Bee Yes världsrekord från 2014 på tiden 1.08,6. Precis som med Six Pack lämnade Åke Svanstedt positionen på innerspår och gled upp utvändigt om ledaren över sista bortre långsidan. Sedan duellerade Plunge Blue Chip mot Jimmy Takters Manchego i en stenhård duell upploppet ner. Men precis på mållinjen satte Plunge Blue Chip nosen först och Svanstedts andra världsrekord som tränare och kusk den här kvällen var ett faktum. Segern var värd cirka 650 000 kronor.
- Tiden är helt otrolig och det här är en riktigt bra häst. Nu siktar vi mot Hambletonian Oaks med henne, sa Svanstedt.

Michael Carlsson, Kanal 75


Förra året hann Propulsion inte fram till vinnande Dante Boko trots en rasande avslutning i 1.05-fart över upploppet. Det fattades en kort nos n..


Förra året hann Propulsion inte fram till vinnande Dante Boko trots en rasande avslutning i 1.05-fart över upploppet. Det fattades en kort nos när mållinjen passerades men i år körde Örjan Kihlström i god tid. Propulsion fick en fin resa i tredje par utvändigt samtidigt som tempot var högt uppskruvat i täten. Ledande Arazi Boko fick en rejäl tryckare genom den första kurvan och tvingades öppna första femhundra metrarna efter 1.07. Adrian Kolgjini kröp ner i rygg på ledaren med Dante Boko och varvet kvar sände Ulf Ohlsson fram Nadal Broline utvändigt om ledaren. Arazi Boko nådde varvet på 1.09,4 och runt slutsvängen attackerade Örjan Kihlström via tredjespår med Propulsion. Daniel Redéns stjärntravare avslutade oerhört starkt och plockade enkelt ner en tapper Nadal Broline på upploppet. Segern var värd 600 000 kronor och Propulsion vann med det norska huvudlaget oryckt.
- Det är ju en grym häst helt enkelt och i år stämde det lite bättre med loppet. Det passade oss bra med en hård öppning och skapligt tempo. Nadal Broline såg fin ut runt slutsvängen men den här är ju otroligt stark till slut och vann säkert. Det är en helt fantastisk häst som är både snabb och stark. Jag kan inte komma ihåg att han har gjort ett dåligt lopp någon gång. Det är en underbar individ, sa Örjan Kihlström.

”Såg mycket bättre och finare ut”
Tränaren Daniel Redén var själv med i loppet och slutade oplacerad med In Vain Sund men var förstås myket nöjd med vad han fick se av Propulsion.
- Jag tyckte att han såg mycket bättre ut än tidigare. Han var finare och det flöt bättre. Jag är fantastiskt stolt över att han är i mitt stall. Det är helt otroligt, sa Daniel Redén.
Ulf Ohlsson kommenterade Nadal Brolines andraplats på följande vis.
- Det är klart att det är lite surt att förlora men han förlorade mot en av världens bästa hästar. Min gjorde ett kanonlopp, det är bara att berömma, sa Ulf Ohlsson.

”Uppohoppa från start till mål”
I V75-inledningen blev det seger för hårt betrodda Uppohoppa. Han öppnade snabbt bakom bilen och efter en lugn inledning blev det körning mitt i loppet när de båda Nurmos-tränade hästarna Jaques Noir kom fram utvändigt och Extra Fudge blev utsvarad i tredjespår. Den duon var tidigt slagna och halvvarvet kvar kom Björn Goop farande med Dreamboy As och då uppenbarade sig luckan för Monfalcone ifrån rygg på ledaren. Den sistnämnde tog upp jakten på upploppet men Uppohoppa höll undan till en säker seger. Tränar gör Pasi Aikio och i sulkyn satt Örjan Kihlström.
- Det känns kul eftersom det har varit stolpe ut i de två senaste loppen. Det kändes lugnt under vägen eftersom han fick köra så pass sakta. Hästen har betytt mycket för mig, det var första hästen jag fick till derbyt, sa Pasi Aikio.

Cavidendron från dödens
Cavidendron var bara bäst i V75-2 när hon vann enkelt trots ett lopp utvändigt om ledande Mellby Euphoria. Hon hade inga problem att avgöra över upploppet och hästen följde upp den suveräna insatsen förra gången med ännu en seger från formstallet Magnus Dahlén som tränar.
I kallblodsloppet, V75-3, blev det en överlägsen seger för Granetta, körd av Jimmy Jonsson och tränad av pappa Alf Jonsson. Efter en resa i femte par utvändigt från sitt tillägg gled hon med i rygg på attackerande favoriten Nordy Fröy ut på slutrundan. När hon vreds ut in på upploppet avgjorde Granetta lekande lätt, före en bra spurtande Mofaksan.
I V75-4 blev det favoritseger genom Bear Hope för sin tränare Björn Goop. Han serverade hästen en perfekt resa i andra par utvändigt och avgjorde hur enkelt som helst till slut.

Två miljonskrällar
I V75-5 blev det en rejäl överraskning när norske Zelov spurtade till en skrällseger för Åsbjörn Tengsareid. Tränar gör Anders Wolden Lundström.
En ännu större smäll blev det i V75-6 när Ville Karhulahti styrde in 1-procentaren(!) Han Herred först över mållinjen. Den här knallen städade undan de flesta kvarvarande system och Ville gav sin häst ett perfekt lopp i rygg på ledaren efter att ha släppt täten till Baron Gift. Luckan kom perfekt in på upploppet och Han Herred tog sig förbi ledaren kort före mål.
- Han var fin och kändes bra upploppet ner, sa Ville Karhulahti.
Ville har varit försteman hos Stig H Johansson i flera år men slutar inom kort för att bli proffstränare. Han gjorde därmed bra reklam för sin kommande tränarrörelse som drar igång 1 augusti.
Dessa två skrällar bidrog till att det blev miljonutdelning på V75. Sju rätt gav 1 020 646 kronor till 26,5 system.

Michael Carlsson, Kanal 75


Under fredagskvällen kördes uttagningsloppen till landets största lopp för fyraåriga travston, Stochampionatet. Finalen avgörs n&..


Under fredagskvällen kördes uttagningsloppen till landets största lopp för fyraåriga travston, Stochampionatet. Finalen avgörs nästkommande söndag med 1,2 miljoner kronor till vinnaren.
Peter Untersteiner hade en helkväll och kvalade in tre hästar till finalen. Två av hästarna vann sina lopp och först ut var Mily som tvålade till självaste Dibaba i det första uttagningsloppet. Efter en tuff öppning i 1.10-tempo första halvvarvet inledde Mily i täten innan Peter Untersteiner valde att släppa ledningen till Dibaba. Mily smög med i ryggen och när hon vreds ut in på upploppet blev det en härlig fight mellan de båda. I en visslande avslutning spurtade Mily ner Dibaba och satte huvudet först kort före mål. Segertiden blev 1.14,2/2640a.
- Jag trodde att min häst skulle gå bra för hon har känts riktigt fin inför detta. Men att slå Dibaba var orealistiskt, sa Peter Untersteiner.
- Mest pliktskyldigt styrde jag på in på upploppet men hon svarade mycket bra och bara borrade ner sig. Nu är hon en av de tolv i finalen och då kan allt hända för hon har ju en härlig speed.

”Dibaba inte hundra i form”
Örjan Kihlström och Roger Walmann kommenterade förlusten med Dibaba så här.
- Hon gick väl godkänt ändå. Peters häst var väldigt bra. Det är klart man hoppades att hon skulle vinna men hon gjorde ett godkänt dagsverke även om hon inte var hundra i form. Det är bara att hoppas att hon tar det på rätt sätt och är ännu lite vassare i finalen, sa Örjan Kihlström.
- Då gör vi en Tamla Celeber och rycker alla skor. Jag hade varit lite för snäll mot henne i och med att hon galopperade senast och inte fick något riktigt lopp. Nästa söndag kommer hon att vara där jag vill ha henne. Vi tar dem då istället, sa Roger Walmann.

”Hon var bäst helt enkelt”
När det gäller Peter Untersteiners lyckade kväll så var hans andra vinnare Global Upper Style, som vann det femte uttagningsloppet. Trots en resa utvändigt om ledaren var hästen helt överlägsen till slut och imponerade stort. Vinnartiden blev 1.14,9/2640a och tvåa blev Anna-Karin Rundqvists Vera Spiro.
- Det är faktiskt tredje gången på 14 dagar som hon går i dödens. Det var väldigt bra gjort att ha den moralen att bara kliva ifrån till slut. Hon var bäst helt enkelt och har visat att hon tillhör det övre skiktet i årgången, berömde Peter Untersteiner.
Halmstadtränaren var även att nära att vinna med Run Chica Run som ledde länge men fick ge sig precis på mållinjen mot Hevin Boko. Men därmed fick han med tre finalister i Stochampionatet.
- Jag hade hoppats att kvala in en häst och nu har vi tre. Så de har verkligen presterat och jag är mycket nöjd, sa Peter Untersteiner.

Vamp Kronos överlägsen med krafter kvar
Storfavoriten Vamp Kronos gjorde sin plikt i det andra uttagningsloppet. Hon kördes på säkerhet den första biten av Christoffer Eriksson och via tredjespår runt kurvan kunde hon överta ledningen efter sexhundra meter. Vamp Kronos fick sedan bestämma tempot i täten och gled ifrån till en överlägsen seger. Vinnartiden för Jerry Riordans häst blev 1.14,4/2640a. Tvåa blev Veiled som höll starkt från utvändigt om ledaren.
- Hon blev lite väl pigg 1500 kvar när Calle kom fram med sin häst. Men sedan lugnade hon ner sig och vann lätt med gott om krafter kvar. Hon har utvecklats och blivit mycket större och starkare i kroppen, sa Christoffer Eriksson.

Femstjärnig insats av Hevin Boko
Hevin Boko gjorde en mycket stark insats när hon vann det tredje uttagningsloppet för Jorma Kontio. Efter att ha blivit hängande i tredjespår genom första kurvan fick hon dödens innan hon blev avlöst till andra par utvändigt i ett varv. Men sedan fick hon på nytt bege sig ut i tredjespår in på sista bortre långsidan och det Timo Nurmos-tränade stoet svarade för en femstjärnig prestation när hon trots det plockade ner ledande Run Chica Run precis före mållinjen. Segertiden blev 1.13,9/2640a, vilket var den snabbaste försökstiden.
- Hon var jättebra och kämpade mycket bra på det långa upploppet, berömde Jorma Kontio.

Kul för Johan Untersteiner – trots dödens
En imponerande prestation svarade även Havefunwithme för i det fjärde uttagningsloppet. Trots en resa utvändigt om ledaren (Tahiti Journey) hela vägen tog hon över täten redan i slutsvängen och försvarade sig storstilat mot Rose Mary över upploppet. Segertiden blev 1.15,0/2640a och tränar gör Johan Untersteiner som även satt i sulkyn.
- Hon har verkligen visat på slutet att hon är på rätt väg och jag har alltid gillat hästen. Hon har visat bra kapacitet och det är en härlig gång i henne. Hästen är stark och rejäl och bara tuggar på så hon gör det verkligen femstjärnigt, sa Johan Untersteiner.

Mellby Free efter en perfekt resa
I det sjätte och avslutande uttagningsloppet blev det seger för Mellby Free, som tränas och körs av Björn Goop. Efter en perfekt resa i andra par utvändigt avväpnade hon enkelt ledande Rita C.D. in på upploppet och höll undan före en mycket vasst avslutande Charmante Amok. Däremot tröttnade favoriten Vanquish Kronos från utvändigt om ledaren och blev oplacerad. Segertiden skrevs till 1.14,7/2640a.
- Hon fick ett jättebra lopp och hon kändes fin. Jag valde att släppa ner Christoffer i första sväng för jag trodde att Kaj skulle köra i ledningen. Hon har alltid varit en fin häst och utvecklats bra. Det var riktigt kul och jag är glad för hennes skull, sa Björn Goop.

Stochampionatet 2018
2640 meter – häst - tränare
1) Mellby Free – Björn Goop
2) Hevin Boko – Timo Nurmos
3) Global Upper Style – Peter Untersteiner
4) Havefunwithme – Johan Untersteiner
5) Mily – Peter Untersteiner
6) Vamp Kronos – Jerry Riordan
7) Veiled – Magnus Dahlén
8) Run Chica Run – Peter Untersteiner
9) Vera Spiro – Anna-Karin Rundqvist
10) Rose Mary – André Eklundh
11) Dibaba – Roger Walmann
12) Charmante Amok – Mattias Djuse

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-10 Rianna Trot Rianna Trot   [s 3] 2140/7 0 22.0g 272
2015-12-18 2015-12-18 Romme-7 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/10 0 18.4 69
2015-12-14 2015-12-14 Färjestad-3 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2640/3 0 18.6 1019
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Inception Inception   [v 5] 2140/9 7 17.2 87
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/11 4 15.3 850
2015-12-01 2015-12-01 Axevalla-10 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2140/7 7 16.5g 1194
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-6 Svea Will Svea Will   [s 7] 2140/11 0 18.4 478
2015-11-30 2015-11-30 Färjestad-3 Rianna Trot Rianna Trot   [s 3] 2140/6 5 18.8 200
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-3 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2140/3 str
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-10 Queen Will Queen Will   [s 5] 2640/4 str
2015-11-16 2015-11-16 Färjestad-8 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2140/3 5 16.4 209
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-2 Queen Will Queen Will   [s 5] 2140/4 3 16.5 17
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2160/14 6 17.1 2336
2015-11-06 2015-11-06 Romme-4 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/7 5 16.3 108
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-4 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2140/3 0 16.4 1496
2015-11-03 2015-11-03 Axevalla-3 Harkeröds Jocke Harkeröds Jocke   [v 5] 2140/5 0 20.9g 1263
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-11 Opus Mind Opus Mind   [v 7] 2640/2 1 17.0 122
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-7 Beat'em Online Beat'em Online   [s 6] 2640/10 0 17.5 2345
2015-10-08 2015-10-08 Örebro-10 Svea Will Svea Will   [s 7] 1640/8 8 16.3 612
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-3 Queen Will Queen Will   [s 5] 2140/11 2 15.3 89
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-10 Harkeröds Jocke Harkeröds Jocke   [v 5] 2160/14 0 832
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-8 Queen Will Queen Will   [s 5] 2640/3 2 15.7 70
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-2 Rianna Trot Rianna Trot   [s 3] 2140/9 0 g 138
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-9 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/6 C 0 20.2g 82
2016-12-19 2016-12-19 Färjestad-2 Curre Hammering Curre Hammering   [v 4] 2140/11 C 6 19.6 238
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-6 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/9 C 0 17.3 165
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/4 D 6 16.9g 108
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-6 Curre Hammering Curre Hammering   [v 4] 2140/7 D 0 21.1g 56
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-8 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/10 A 1 16.2 34
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/8 B 3 15.8 169
2016-07-21 2016-07-21 Örebro-2 Beat'em Online Beat'em Online   [s 7] 2180/7 C 7 17.5 46
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/11 C 0 15.7 353
2016-06-19 2016-06-19 Eskilstuna-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/4 A 8 16.3 99
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-8 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/1 A 4 14.9 23
2016-06-11 2016-06-11 Axevalla-6 Beat'em Online Beat'em Online   [s 7] 2140/14 D 0 17.3 518
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-9 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3140/2 C 5 15.8 517
2016-05-24 2016-05-24 Axevalla-4 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/4 A 4 15.5 13
2016-05-17 2016-05-17 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3140/2 C 5 16.7 442
2016-05-04 2016-05-04 Åby-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3140/4 D 0 16.1 193
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/5 B 4 15.4 107
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-7 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3160/6 C 5 18.4g 276
2016-04-18 2016-04-18 Axevalla-5 Queen Will Queen Will   [s 6] 2140/7 A 0 17.6 280
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-10 Queen Will Queen Will   [s 6] 2140/9 A str
2016-03-28 2016-03-28 Örebro-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/3 C 7 16.8g 45
2016-03-20 2016-03-20 Örebro-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2100/5 B 0
2016-03-08 2016-03-08 Axevalla-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/5 B 1 16.6 32
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2640/5 A 1 15.8 30
2016-02-23 2016-02-23 Örebro-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2660/4 B 3 17.8 55
2016-02-18 2016-02-18 Axevalla-2 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3180/7 B 4 17.4 47
2016-02-09 2016-02-09 Axevalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 3160/2 B 1 18.5 145
2016-02-02 2016-02-02 Axevalla-9 Beat'em Online Beat'em Online   [s 7] 2140/11 D 0 23.7 1019
2016-01-27 2016-01-27 Örebro-3 Opus Mind Opus Mind   [v 8] 2140/12 D str
2017-11-21 2017-11-21 Färjestad-4 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2160/8 D 0 18.1 480
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-11 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2140/4 D 8 17.3 98
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-10 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2080/8 C 0 g 179
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-2 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2080/5 D 6 18.2 427
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-10 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/9 D 7 17.9 276
2017-08-25 2017-08-25 Mantorp-4 Lady Sue Hammering Lady Sue Hammering   [s 6] 2140/6 C 0 17.1 535
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-5 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2480/1 D 3 18.0 304
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2480/2 D 2 18.4 258
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-3 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/3 D 7 18.1 351
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-7 Queen Will Queen Will   [s 7] 1640/3 D 1 15.4 22
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/8 D 4 16.7 364
2017-05-19 2017-05-19 Axevalla-5 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/1 D 5 16.0 368
2017-05-09 2017-05-09 Axevalla-2 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/9 D 7 18.1 1583
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/3 C 2 17.0 41
2017-05-08 2017-05-08 Romme-6 Queen Will Queen Will   [s 7] 2140/1 C 4 16.2 25
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/4 C 0 14.8 1133
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-3 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/11 C 0 g 869
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-8 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/5 C 6 18.2g 474
2017-03-19 2017-03-19 Örebro-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2160/8 B 4 18.9 162
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-8 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/6 D 3 18.0 706
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-1 Curre Hammering Curre Hammering   [v 5] 2140/12 C 4 19.9 437
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-1 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/11 D 0 g 582
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-9 Queen Will Queen Will   [s 7] 2140/7 C 4 16.0 40
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 3140/1 D 0 17.6 483
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/7 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-2 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/13 C str
2017-01-09 2017-01-09 Färjestad-9 Opus Mind Opus Mind   [v 9] 2140/9 D 5 15.4 393
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-3 Queen Will Queen Will   [s 8] 2140/2 D 0 17.3 79ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se