V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-8 Czarine Czarine   [s 6] 2140/2 D
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-1 Shamrock Shamrock   [v 5] 2140/2 B

Nyheter för travkusk


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater o..


Idrottsgalan avslutades på måndagskvällen med att tillkännage vinnaren av Jerringpriset. Björn Goop var en av åtta kandidater och vid en första gallring så var Goop fortfarande med bland sex kandidater. Men vid nästa föll han bort och slutade på fjärde plats i omröstningen. Till sist återstod bara Armand Duplantis och skidåkaren Linn Svahn.
Vinnare blev Armand Duplantis som dominerade idrottsgalan med alla sina utmärkelser. Tvåa i Jerringpriset blev Linn Svahn och trea blev Henrik Harlaut. Goop på fjärdeplats alltså och han var därmed före Zlatan Ibrahimovic som blev femma och Victor Hedman som kom på sjätte plats.

Michael Carlsson, Kanal 75


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen l..


I lördags tog Power en ny storloppsseger när han vann Prix de Croix på Vincennes och besegrade flera franska stjärnor. Efter den triumfen lämnade Robert Bergh dörren lite på glänt för att den nyblivne femåringen även skulle vara med i Prix d’Amerique. Under måndagen kom också beskedet att Robert Bergh har anmält Power och att det blir en ny start på Vincennes om knappt två veckor. I lördags var det Eric Raffin som styrde in Power till seger men i Europaderbyt i fjol var det Bergh själv som satt i sulkyn. Så blir det även den sista söndagen i januari.
– Power startar i Prix d'Amérique. Jag upplever honom som fyra-femma i loppet på förhand och han har tagit lördagens lopp och tidigare lopp mycket bra. Det var sättet som Power vann på i snöstormen och över 2850 meter som satte igång tankarna om Prix d'Amérique, säger Robert Bergh till Travronden.
Power har tagit 14 segrar på 30 starter och sprungit in drygt 9,3 miljoner kronor. Efter starten i Prix d'Amerique kommer han under 2021 att verka på stuteri Broline International som avelshingst.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-05 2015-12-05 Halmstad-8 Marvelous Face Marvelous Face   [s 6] 2160/14 str
2015-12-01 2015-12-01 Jägersro Trav-4 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 6] 2640/9 5 17.1 271
2015-11-24 2015-11-24 Jägersro Trav-2 Sing of Mars Sing of Mars   [v 9] 2180/11 0 18.0 997
2015-11-23 2015-11-23 Halmstad-3 Supernova Supernova   [s 8] 2140/6 0 16.1 765
2015-11-22 2015-11-22 Åby-11 Torella Torella   [s 6] 2140/12 str
2015-11-17 2015-11-17 Jägersro Trav-4 Civillo Civillo   [v 7] 2160/11 0 17.1g 1090
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-9 Amie Glide Amie Glide   [s 4] 2140/12 0 19.0 104
2015-10-25 2015-10-25 Halmstad-8 Marvelous Face Marvelous Face   [s 6] 2140/5 0 18.6g 249
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-8 Civillo Civillo   [v 7] 2140/7 str
2016-12-20 2016-12-20 Jägersro Trav-11 Against All Odds Against All Odds   [v 4] 2140/8 C 3 17.6 43
2016-12-05 2016-12-05 Halmstad-5 Civillo Civillo   [v 8] 2140/9 D 6 15.6 529
2016-11-29 2016-11-29 Jägersro Trav-4 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 7] 2160/6 C str
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-9 Pangur Pangur   [v 10] 2140/3 D 5 16.4 721
2016-11-15 2016-11-15 Åby-9 Pangur Pangur   [v 10] 2140/2 D 8 17.8 1000
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-4 Magic Melon Magic Melon   [s 6] 2160/2 D 0 23.0g 765
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-2 Pangur Pangur   [v 10] 1640/5 C 6 16.3 307
2016-10-18 2016-10-18 Jägersro Trav-11 In Front In Front   [s 6] 1640/8 C str
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-9 Pangur Pangur   [v 10] 2140/8 C 5 16.9 506
2016-09-27 2016-09-27 Jägersro Trav-3 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 7] 2160/6 C 2 15.3 519
2016-08-29 2016-08-29 Halmstad-10 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 7] 2140/10 B 5 16.7 161
2016-06-28 2016-06-28 Jägersro Trav-11 Pangur Pangur   [v 10] 2160/8 D 7 17.0 1244
2016-06-18 2016-06-18 Halmstad-10 Civillo Civillo   [v 8] 2140/9 C 6 16.1 481
2016-06-13 2016-06-13 Halmstad-2 Pangur Pangur   [v 10] 2660/12 D 0 18.8 1146
2016-05-23 2016-05-23 Halmstad-2 Pangur Pangur   [v 10] 1640/11 D 4 14.0 913
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-4 Korpral Kanon Korpral Kanon   [v 7] 1640/7 C 0 14.3 200
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-11 Pangur Pangur   [v 10] 2160/11 D 0 19.1 270
2016-05-01 2016-05-01 Vaggeryd-10 Korpral Kanon Korpral Kanon   [v 7] 2140/9 C 6 14.5 1116
2016-04-16 2016-04-16 Vaggeryd-1 Korpral Kanon Korpral Kanon   [v 7] 2140/10 B 5 16.8 200
2016-03-28 2016-03-28 Halmstad-7 Marvelous Face Marvelous Face   [s 7] 1640/4 D 0 g 1210
2016-02-23 2016-02-23 Jägersro Trav-10 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 7] 2160/4 D 2 16.7 189
2017-12-11 2017-12-11 Halmstad-9 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 1640/3 D 6 16.0 698
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-8 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2640/4 D 5 16.4 358
2017-12-04 2017-12-04 Halmstad-4 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 2160/10 C 0 g 2574
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-7 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 1640/1 D 0 21.0g 868
2017-11-28 2017-11-28 Jägersro Trav-2 Porthello Porthello   [v 4] 2140/7 C 4 19.6 1146
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-8 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 1640/9 D 0 18.1 1417
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-7 Gert Oleg Gert Oleg   [v 6] 2140/10 C 4 16.6 447
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-7 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 1640/3 C 5 19.5 232
2017-11-18 2017-11-18 Jägersro Trav-2 Porthello Porthello   [v 4] 2140/2 C 4 19.7 128
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-9 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 2640/3 D 8 17.4 667
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-8 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 1640/2 D str
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-1 Civillo Civillo   [v 9] 1640/8 D 7 16.0 287
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-5 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2660/5 D 5 17.2 602
2017-11-04 2017-11-04 Halmstad-4 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 1640/11 D 0 18.3g 1328
2017-10-31 2017-10-31 Jägersro Trav-4 Pangur Pangur   [v 11] 2160/5 C 0 g 2546
2017-10-24 2017-10-24 Jägersro Trav-2 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2160/11 C 4 18.1 245
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-9 Pangur Pangur   [v 11] 2140/11 D 0 324
2017-10-07 2017-10-07 Jägersro Trav-1 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 8] 1640/1 C 7 14.1 264
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2160/5 B 3 15.8 83
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-4 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 1640/2 D 4 16.2 207
2017-09-26 2017-09-26 Jägersro Trav-6 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2160/6 D 0 g 742
2017-09-25 2017-09-25 Halmstad-11 Civillo Civillo   [v 9] 2140/6 D 0 18.4 699
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-9 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 8] 2140/11 C 0 15.0 379
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-4 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 1640/9 D 0 14.2 613
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-1 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 2160/14 D 0 g 743
2017-09-01 2017-09-01 Jägersro Trav-10 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2140/9 D 0 15.4 438
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-8 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 1640/3 C 7 16.2 117
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-2 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 2140/12 D 6 17.9 316
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-5 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 1609/5 C 5 15.9 69
2017-08-13 2017-08-13 Tingsryd-4 Amie Glide Amie Glide   [s 6] 1609/8 C 8 17.1 519
2017-08-05 2017-08-05 Jägersro Trav-1 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2140/3 C 2 15.7 261
2017-08-01 2017-08-01 Jägersro Trav-6 Pangur Pangur   [v 11] 1640/2 D 0 15.2 1286
2017-07-26 2017-07-26 Vaggeryd-2 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2660/6 C 5 16.7 598
2017-07-17 2017-07-17 Halmstad-11 Pangur Pangur   [v 11] 2160/12 D 3 16.5 569
2017-06-27 2017-06-27 Jägersro Trav-8 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2140/5 D 0 15.0 1739
2017-06-18 2017-06-18 Halmstad-3 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 1640/10 B 2 14.5 163
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Pangur Pangur   [v 11] 2160/11 D 8 17.6 645
2017-06-15 2017-06-15 Åby-3 Marvelous Face Marvelous Face   [s 8] 2140/11 D 6 15.7 79
2017-05-25 2017-05-25 Jägersro Trav-5 Champion Melon Champion Melon   [v 5] 2140/10 C 6 15.9 44
2017-05-09 2017-05-09 Jägersro Trav-7 Soul Artist Soul Artist   [v 8] 2160/8 D 5 16.0 498
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-7 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 1640/3 C 4 15.9g 361
2017-04-11 2017-04-11 Jägersro Trav-2 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 8] 2160/13 A 4 16.0 44
2017-04-10 2017-04-10 Halmstad-9 Spirit Laser Spirit Laser   [v 8] 2140/8 C 7 17.1 168
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-2 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 11] 1640/11 D 7 15.7 433
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-3 Soul Artist Soul Artist   [v 8] 2180/13 C 3 15.8 621
2017-03-07 2017-03-07 Jägersro Trav-3 Against All Odds Against All Odds   [v 5] 2640/5 B 2 15.8 75
2017-02-28 2017-02-28 Jägersro Trav-10 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 8] 2160/7 B 5 16.8 298
2017-02-21 2017-02-21 Jägersro Trav-3 Going Popp Going Popp   [s 6] 2140/11 B 5 16.3 347
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Sjöhultets Phoebe Sjöhultets Phoebe   [s 4] 2140/1 D 7 18.9 463
2017-01-24 2017-01-24 Jägersro Trav-10 Pangur Pangur   [v 11] 2160/7 D 0 17.1 404
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-3 Civillo Civillo   [v 10] 2140/6 D 7 16.2 407
2018-11-19 2018-11-19 Halmstad-8 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/11 D 5 16.5 781
2018-11-10 2018-11-10 Åby-4 Civillo Civillo   [v 10] 2140/6 D 3 16.6 426
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/2 C 6 17.8 387
2018-10-31 2018-10-31 Jägersro Trav-5 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 9] 2180/7 A 0 15.1 161
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-1 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2140/2 C 3 16.6g 110
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-6 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 1640/12 D 5 15.2 595
2018-10-22 2018-10-22 Halmstad-11 Porthello Porthello   [v 5] 2640/2 D 4 18.3 166
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-7 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/6 D 4 15.9 402
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-5 Civillo Civillo   [v 10] 1640/2 C 3 15.6 51
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-10 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2140/5 C 2 15.9 113
2018-09-03 2018-09-03 Halmstad-1 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2140/8 D 0 16.2 815
2018-08-20 2018-08-20 Vaggeryd-2 Porthello Porthello   [v 5] 2140/12 C 7 19.7 616
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-7 Civillo Civillo   [v 10] 2140/9 D 8 15.5 703
2018-08-04 2018-08-04 Jägersro Trav-9 Marvelous Face Marvelous Face   [s 9] 2140/2 D 4 16.1 297
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-5 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 1609/1 D 7 14.2 1190
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-6 Mai Tai Mai Tai   [s 4] 1609/5 D 0 16.3 495
2018-07-19 2018-07-19 Karlshamn-5 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 1680/4 C 0 21.1g 612
2018-07-18 2018-07-18 Karlshamn-2 Civillo Civillo   [v 10] 1680/5 D 7 17.1g 443
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-8 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2140/1 D 5 14.9 198
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-5 Budets Lasse Budets Lasse   [v 4] 1640/12 D 0 16.3g 48
2018-07-10 2018-07-10 Jägersro Trav-6 Porthello Porthello   [v 5] 2140/4 D 0 18.3 2866
2018-07-09 2018-07-09 Tingsryd-3 Civillo Civillo   [v 10] 1609/4 D 0 20.6g 504
2018-07-01 2018-07-01 Åby-8 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/8 C 0 17.3 563
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-8 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 9] 2680/11 D 0 15.6 2177
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-1 Civillo Civillo   [v 10] 2140/11 D 4 15.6 439
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-3 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2160/9 D 0 17.9g 1327
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-6 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 9] 2660/4 C 7 16.0 494
2018-06-09 2018-06-09 Halmstad-10 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 1640/4 D 0 15.5 859
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-3 Gibbe Roni Gibbe Roni   [v 12] 1609/9 D 0 13.5 755
2018-06-03 2018-06-03 Tingsryd-4 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 9] 1609/7 B 0 g 152
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-10 Civillo Civillo   [v 10] 2160/10 B 8 16.2 554
2018-05-22 2018-05-22 Jägersro Trav-5 Wildintention Ås Wildintention Ås   [v 6] 2180/11 C 2 14.8 213
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-6 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2140/2 D 7 16.0 201
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-11 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/4 C 5 18.6g 137
2018-05-13 2018-05-13 Tingsryd-4 Marvelous Face Marvelous Face   [s 9] 1609/2 D 7 14.3 764
2018-05-05 2018-05-05 Jägersro Trav-7 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2140/8 B 3 15.7 105
2018-04-21 2018-04-21 Vaggeryd-4 Civillo Civillo   [v 10] 2140/4 D 3 16.8 217
2018-04-19 2018-04-19 Jägersro Trav-5 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2160/10 B 0 16.4 634
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Civillo Civillo   [v 10] 2140/10 D 7 15.6 229
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-3 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2140/11 B 5 15.8 74
2018-03-28 2018-03-28 Jägersro Trav-4 Marvelous Face Marvelous Face   [s 9] 2160/5 D 0 g 548
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-4 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/9 D 0 17.6g 786
2018-03-19 2018-03-19 Halmstad-5 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2140/4 D 0 g 823
2018-03-12 2018-03-12 Halmstad-4 Civillo Civillo   [v 10] 2140/6 D 7 16.2 950
2018-03-06 2018-03-06 Jägersro Trav-5 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2160/9 C 0 g 106
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-1 Porthello Porthello   [v 5] 2160/6 C str
2018-02-13 2018-02-13 Jägersro Trav-7 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 7] 2140/8 A 1 15.7 60
2018-02-07 2018-02-07 Jägersro Trav-3 Amie Glide Amie Glide   [s 7] 2140/10 D 0 17.8 2125
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-5 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 9] 2140/2 C 6 17.5g 1031
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-1 Porthello Porthello   [v 5] 2160/6 C 7 21.2 196
2018-01-22 2018-01-22 Halmstad-2 Marvelous Face Marvelous Face   [s 9] 1640/3 D 7 16.2 527
2018-01-03 2018-01-03 Jägersro Trav-4 Against All Odds Against All Odds   [v 6] 2160/9 A 1 16.3 126
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-3 Can Win Ixi Can Win Ixi   [v 6] 2140/11 D 6 16.6 1491
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-3 Mai Tai Mai Tai   [s 5] 2140/1 D 5 17.4 952
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-9 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2640/4 D 6 15.9 767
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-3 Mai Tai Mai Tai   [s 5] 1640/6 D 6 17.2 392
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-9 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2140/3 D 0 15.2g 1010
2019-11-04 2019-11-04 Halmstad-8 Czarine Czarine   [s 4] 2140/1 D 0 g 749
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2160/8 D 3 16.0g 590
2019-10-28 2019-10-28 Halmstad-6 Mai Tai Mai Tai   [s 5] 2640/1 D 2 18.9 249
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-6 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2640/1 D 6 16.3 866
2019-10-17 2019-10-17 Jägersro Trav-8 Czarine Czarine   [s 4] 2640/6 C 0 g 593
2019-10-08 2019-10-08 Jägersro Trav-3 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2160/8 D 3 15.7 1003
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-9 Czarine Czarine   [s 4] 2140/8 D 6 15.8 1000
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-3 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2140/11 D 5 15.4 1000
2019-08-28 2019-08-28 Åby-2 Mai Tai Mai Tai   [s 5] 2140/2 D 6 17.0 644
2019-08-06 2019-08-06 Jägersro Trav-9 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2180/7 C 0 16.1 608
2019-08-04 2019-08-04 Vaggeryd-4 Mai Tai Mai Tai   [s 5] 2660/7 C 5 19.5 406
2019-07-04 2019-07-04 Halmstad-2 Scorpion Kiss Scorpion Kiss   [v 8] 1640/8 D 0 15.5 1000
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-2 Porthello Porthello   [v 6] 2140/7 C 7 18.2 161
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2140/12 B 7 16.2 308
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-4 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 2140/4 B 7 16.6 599
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-6 Porthello Porthello   [v 6] 2140/6 B 4 18.6 110
2019-06-04 2019-06-04 Jägersro Trav-7 Mai Tai Mai Tai   [s 5] 2140/3 D 0 20.7g 748
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-2 Mai Tai Mai Tai   [s 5] 2160/6 C 5 18.2 181
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-5 Broadway Surprise Broadway Surprise   [s 10] 2180/9 B 0 18.7g 286
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-8 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2160/7 B 0 16.2 654
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Civillo Civillo   [v 11] 2140/3 D 8 19.6 699
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Mai Tai Mai Tai   [s 5] 2140/2 B 6 19.3 189
2019-04-07 2019-04-07 Åby-3 Civillo Civillo   [v 11] 2140/7 D 8 17.6 665
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-5 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2160/4 C 2 15.3 385
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-4 Porthello Porthello   [v 6] 2140/3 D str
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-4 Civillo Civillo   [v 11] 1640/5 D 0 15.6 597
2019-02-20 2019-02-20 Jägersro Trav-4 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 10] 2180/9 B 5 15.5 463
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-1 Porthello Porthello   [v 6] 2140/2 B 7 18.4 565
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-7 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2140/5 C 5 15.5 132
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-5 Shamrock Shamrock   [v 4] 2140/1 C 0 19.7 237
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-7 Czarine Czarine   [s 5] 2140/3 D 6 18.4g 554
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-3 Czarine Czarine   [s 5] 2640/6 D 0 17.3g 760
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-2 Shamrock Shamrock   [v 4] 2140/4 C 4 18.9 503
2020-11-23 2020-11-23 Halmstad-10 Czarine Czarine   [s 5] 2160/3 D 3 17.5 453
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-4 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 11] 2140/5 D 0 16.5 878
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-8 Czarine Czarine   [s 5] 2140/3 D 6 17.2g 384
2020-09-21 2020-09-21 Halmstad-8 Czarine Czarine   [s 5] 2140/4 D 0 17.6g 539
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-2 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 1640/9 D 0 15.4 1417
2020-09-04 2020-09-04 Jägersro Trav-4 Czarine Czarine   [s 5] 2140/3 D 0 17.0 883
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-8 Porthello Porthello   [v 7] 1609/8 D 8 15.9 457
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-9 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 1609/3 B 8 15.3 234
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-6 Czarine Czarine   [s 5] 2140/8 B 3 16.8 297
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-9 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 2140/7 B 7 17.4 94
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 11] 2140/4 D 8 16.8 762
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-7 Czarine Czarine   [s 5] 2140/4 C 6 17.6 431
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-8 Good as Solo Good as Solo   [v 13] 2140/10 D 6 19.2 272
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-2 Porthello Porthello   [v 7] 2140/12 D 0 18.2 1473
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-6 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 1640/6 D str
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-8 Czarine Czarine   [s 5] 2140/5 B 4 17.6g 583
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-5 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 11] 2160/10 D 0 16.3 1645
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-8 Czarine Czarine   [s 5] 2140/1 C 7 18.3g 239
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-9 Good as Solo Good as Solo   [v 13] 2140/7 D 6 17.1 387
2020-06-08 2020-06-08 Halmstad-5 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 1640/4 D 0 14.4 821
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-7 Czarine Czarine   [s 5] 2660/3 D 0 18.1 949
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-8 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 2140/3 D 3 15.2 1404
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-3 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 11] 2140/1 D 0 16.6 576
2020-05-02 2020-05-02 Halmstad-6 Czarine Czarine   [s 5] 2140/9 A 6 17.4 340
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-4 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 11] 2140/3 B 4 16.3 302
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-7 Czarine Czarine   [s 5] 2140/11 B 5 18.1 259
2020-04-16 2020-04-16 Åby-4 Porthello Porthello   [v 7] 2140/4 D 0 17.1 1692
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 2660/12 D 6 18.2 1217
2020-03-29 2020-03-29 Åby-6 Porthello Porthello   [v 7] 2140/1 D 8 17.5 495
2020-03-23 2020-03-23 Halmstad-10 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 2140/5 D 0 17.9 796
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-8 Speedy Sallöv Speedy Sallöv   [v 11] 2660/14 B 0 17.8 898
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-10 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 2140/1 D 0 19.5 169
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 Czarine Czarine   [s 5] 2140/10 B 0 17.2 516
2020-01-08 2020-01-08 Åby-4 Mai Tai Mai Tai   [s 6] 1640/9 D 0 16.7g 697
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-6 Czarine Czarine   [s 6] 2140/6 C 0 19.6g 1046
2021-01-11 2021-01-11 Halmstad-1 Shamrock Shamrock   [v 5] 2140/8 D 0 21.1 558ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se