V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/10 A

Nyheter för travkusk


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.Legolas hade banan i Mölndal som hemmab..


Åbytravet hyllar sedan några år en av Sveriges folkkäraste travhästar med ett eget lopp.
Legolas hade banan i Mölndal som hemmabana och i loppets femte upplaga fick publiken se den möjligen gladaste vinnaren.
Admir Zukanovic är hemmatränaren som klagat på att stallet haft en del ”stolpe ut” under 2019. I juli ställdes stjärnan Stepping Spaceboy av ett tag för en tävlingspaus efter att ha sprungit upp i gulddivisionen.
Trots att träningsrundorna gått i dur den senaste tiden vågade man inte riktigt tro på full pott.
Stefan Söderkvist tog ledningen från innerspåret med Stepping Spaceboy och trots flera tryckare under vägen kunde sexåringen kliva undan till seger på tiden 1.12,0 över 2140 meter med bilstart.
200 000 kronor in till det stora ägarstallet Denco HB i Kållered.
- Vilket lopp han gör. Tryckare i omgångar och får aldrig sitta ifred och så gör han ett sånt jävla lopp. Det ska inte gå tänkte jag, jublade Admir Zukanovic.
Jeppe Juel tryckte på med Deep Sea Dream för att om möjligt få krypa ner i ledarens rygg. På den sista bortre långsidan kom loppets andrahandsfavorit Slide So Easy klivande och i samma veva gjorde Carl Johan Jepson ett misslyckat försök att avancera med favoriten Betting Gangster.
Kusken kostade på sig ett skämt:
- Ibland önskar man att man var ensam i loppen. Det blev lite ryckigt kört och vi fick några över oss där ett par gånger men han var ju verkligen bra efter så här lång vila, sa Stefan Söderkvist.
Stepping Spaceboy är en effektiv frontrunner och har nu vunnit åtta av de tio loppen han fått springa i ledningen. Manne Börjesson sköter hästen.

Domarna studerade filmer
Avslutningsloppet – bronsdivisionen – blev dramatisk.
Måldomarnämnden dröjde väldigt länge med att förkunna resultatet och tittade noga på filmerna från upploppet.
Conrad Lugauers Night Brodde hade gått i ledningen och ledde i början av upploppet. Kort före mål tog sig favoriterna Man At Work och Örjan Kihlström förbi – men blev utkontrade.
Det handlade om att hästarna gick ihop för några sekunder och hjulen stötte i varandra.
Hade någon av kuskarna vinglat på den andre?
Conrad Lugauer fick segernicken av domarna med Night Brodde, andrahandsfavorit i loppet.

”Får nypa mig i armen”
Youanas lopp med 125 000 kronor till vinnaren inleddes med en vild kubbning om ledningen. Robert Bergh fick lägga iväg 1.09,2 första halvvarvet med innerspårets Miss Sober för att försvara ledningen. I mitten av den sista kurvan var Berghs häst trött och segern gick till Wild Love med Kevin Oscarsson i sulkyn.
Femåriga stoet Wild Love inledde från tolftespåret bakom bilen och lyftes ut 900 meter från mål i tredjespår och var strålande bra och bara längde på stegen över upploppet.
Segertiden skrevs till 1.13,1 över 2140 meter.
Bengt Simberg från Halmstad är hovslagaren som hittade sin stjärna som pensionär. Wild Love kostade 35 000 kronor på auktion och har nu sprungit in 1,4 miljoner.
- Det måste man säga var en bra affär! Det känns jätteroligt att vara med på den här nivån. Jag får nypa mig i armen till vardags när jag kör den här hästen, för hon är lydig som en pudel och är ju hur bra som helst, sa Bengt Simberg.

Lyckat för Goop
Björn Goop jobbade i Frankrike på lördagen där det blev en storloppsseger med franska Prix d’Amerique-hoppet Face Time Bourbon och egentränade Bryssel.
I V75 på Åby kom en stalldubbel i den lägsta klassen. Carl Johan Jepson lotsade Inspector till seger via open stretch och tog sig förbi ledande favoriten Pine Muscle.
Efter att hästen hade suttit fastlåst i tre lopp i följd i V75 hade spelarna fått upp vittringen för Helena Edlunds Beartime. Årjängshästen kördes av Örjan Kihlström och spelades till knapp favorit i klass I-försöket – och vann loppet.
Det blev ledningen från ett tredjespår och en lätt seger för fyraåringen.
- Det har varit en hel del skriveriet i tidningarna och han blev upphaussad och jag har aldrig varit så här nervös när han startat, sa amatörtränaren från Årjäng.
Helena Edlund berättade att hon såg första 500 meterna av loppet.
- Sedan vände jag mig om och lyssnade!
Petri Puros Martin de Bos är segerrik och tog nu sin tredje seger i silverdivisionen sedan början av oktober. Det handlade om voltstart och Peter Ingves styrde till ledningen från innerspåret med favoriten och tilläts bestämma tempot under loppet.
Startgalopp för andrahandsfavoriten Reverend Wine.
Take the A.Train kom med två raka segrar och ledde treåringsloppet på kupongen från start till mål. Christoffer Eriksson var avstängd och hade anlitat André Eklundh som kusk.
V75 blev hyfsat lätt. För sju rätt uppgick belöningen till 14 437 kronor. Sex rätt gav 215 kronor och fem rätt 31 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lörd..


Frankrikes nye kelgris Face Time Bourbon hade inga problem att ta hem Prix Octave Douesnel på Vincennes tillsammans med Björn Goop på lördagen.
Björn Goop körde direkt till ledningen och fick värsta hotet Falcao De Laurma i rygg. Tempot var mycket lågt och Goop drog upp farten successivt och Face Time Bourbon var aldrig i närheten av förlust.
För Falcao De Laurma slutade det i galopp in på upploppet med till synes gott om krafter kvar.
Face Time Bourbon tränas av Sebastian Gurato som nu matchar sin fyraåring mot Prix de Continental 22 december och Prix d'Amerique sista helgen i januari.
Segertiden blev 1.14,6 över 2700 meter och segern  var värd 450 000 kronor.

Andra raka för Bryssel
Björn Goop hade en mycket fin eftermiddag på Vinncennes.
Egentränade Bryssel har inlett årets franska meeting på bästa sätt och tog andra raka segern på kort tid. Efter att ha avvaktat mitt i fältet i tredjespår gasade Björn Goop på för fullt i sista sväng och ryckte åt sig ett stort försprång och Bryssel var aldrig i förlustfara.
Segertiden blev 1.11,4 över 2100 meter med bilstart och förstapriset drygt 250 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset p&arin..


Favoritskapet var delat och det visade sig befogat när startraketen Usain Töll och speedkulan Dontlooseallmoney gjorde upp om förstapriset på 150 000 kronor i E3 Revanschen.
Dessa två stod nämligen i särklass och utkämpade en ursinnig kamp sista halvvarvet sedan Jim Oscarsson kastat loss från andra par utvändigt och snabbt kopplat grepp på ledaren.
Men Usain Töll vägrade att ge sig och kunde kriga tillbaka initiativet till sin tränares stora glädje.
- Han är grym. Vilken häst det är. Jag tror att det finns mycket mer i honom, det får vi se nästa år förhoppningsvis, jublade Admir Zukanovic medan körande Stefan Söderkvist fyllde i:
- Jag kände mig nästan slagen, men hade sparat tussarna i det längsta och då svarade han. Han har hela tiden visat att han är kvick i benen, nu har styrkan kommit med startandet.
Segertiden för Usain Töll blev 1.14,7/2 140 meter autostart.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stal..


Det är två år sedan han kvitterade ut proffslicensen.
Men det dröjde till förra månaden innan Petter Karlsson fick ett eget stall hemma på Örebrotravet.
- Jag hade bara tre hästar när jag drog igång så det gick bra att hyra in sig hos farsan, men det har växt hela tiden och nu behövdes det mer plats. Jag fick ta över Lars Fribergs gamla stall för några veckor sedan och är väldigt glad för det, berättar Karlsson som nu har elva hästar i träning.
Något som gjort att han fått ställa om sin vardag.
- Nu kan jag inte ligga och dra mig på mornarna längre. Det blir till att gå upp tidigare och kicka igång dagen. Sedan kan jag inte åka på lunchtrav lika ofta längre. Men det är bara inspirerande, hästarna i stallet kommer alltid främst.
Har du satt upp några mål som tränare?
- Nej, inget specifikt. Man gör sitt bästa varje dag och försöker få ut det mesta av varje häst. Det är många som inte har debuterat ännu, men är på väg mot start så nästa år blir riktigt spännande.
Vad heter nästa vinnare från stallet?
- Farica. Hon startar på Solvalla på onsdag, men är lite tunt jobbad efter behandling. Annars känns hästens jättefin så med onsdagens lopp i kroppen borde hon ha bra chans i nästa start.
Hur ser du på ditt år som kusk?
- Vinstmässigt har det väl varit lite sämre, men överlag tycker jag ändå att det gått bättre än tidigare. Jag har fått köra mycket lopp och köra åt större och bättre tränare. Det är något jag inte fått göra tidigare och det är väldigt viktigt om man ska komma någonstans som kusk. Jag kör kanske inte de mest spelade hästarna, men det gäller att ta tillvara på chanserna så att man får fler.

Van att köra högoddsare
Att Petter Karlsson ofta kör hästar som står i höga odds kan styrkas. Enligt databasen travfakta.se har 47,6 procent av hans styrningar sedan 2017 varit spelade över 30 gånger pengarna.
Hur många av söndagens fyra uppsittningar på Färjestad som hamnar i den kategorin är upp till spelarkåren, men det handlar sannerligen inte om några förhandsfavoriter.
Alltså sådana vinnare man som spelare måste finna om man vill åt de 15 miljoner kronor som väntar ett ensamt system med sju rätt på Grand Slam 75.
- Den jag har mest feeling för är Janssons Frestelse, men även Bäste Hornline kan vara en luring, säger Petter Karlsson som nedan berättar mer utförligt om sina chanser:
- 5 Tove Vingboons (GS75-2) har jag aldrig kört och har ingen koll på.
- 9 Spotlite Son M.L. (GS75-3) gick bra i comebacken, men var sämre än väntat när jag körde gången efter. Jag vet inte varför, men senast var det lite bättre tryck i honom. Jag körde passivt med tanke på insatsen innan och hästen gick fullt godkänt till slut. Jag såg hästen gå jobb idag (fredag) och han såg fin ut så formen är nog på rätt väg. Jag misstänker ändå att han får svårt att vinna i den här omgivningen.
- 4 Janssons Frestelse (GS75-5) är inte alls någon tokig häst. Hon gick bra i ledningen senast och innan dess hade hon hamnat illa till från knepiga lägen. Nu har hon fått en träningsperiod och det kan göra mycket då hon startade ganska intensivt i somras. Hon såg också fin ut idag och Henrik Sevon är en duktig tränare så jag har hopp om att hon ska vara förbättrad. Spåret är inga problem och hon är kvick ut från alla lägen. Jag kan absolut tänka mig att köra i spets om vi kommer dit och utan att kunna motståndet så håller jag henne som min bästa chans för dagen. Dessutom känns det som en häst som inte bryr sig om underlaget och eftersom tränaren är hovslagare är det nog bara positivt för oss om banan skulle bli lite krävande.
- 3 Bäste Hornline (GS75-7) är en väldigt nyttig häst, han gör bra lopp hela tiden och tar ofta pengar. Han har lite speciellt trav och är svår att släppa av, därför räcker han sällan till seger. Men hästen kommer lite bättre till sin rätt under vintern och jag vann med honom just på Färjestad den här tiden i fjol. Då tog vi ledningen och släppte och jag hoppas på något liknande här.

Robin Johansson, Kanal 75


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positione..


Favoritspelade Global Benchmark tog planenligt hand om ledningen och när andrahandsfavoriten Kattis J. Boko parkerade utvändigt om henne var positionerna låsta. Det var inget som Kevin Oscarsson hängde läpp över. Han hade nämligen hittat andra par utvändigt med Florist och där kunde han sitta och gotta sig ända till utgång av slutkurvan. När Florist fick anfallsorder i tredjespår vid upploppets början växlade hon lätt tätduon och försvann ifrån konkurrenterna till smått överlägsen seger, värd 100 000 kronor.
- Under hela min uppväxt har mina föräldrar varit mycket för unghästar och tvååringstävlingar och så fort vi haft ett bra tvåårigt sto har de sagt att hon ska ut i Silverstoet. Så det var roligt att få vinna det här loppet och särskilt med den här hästen. Hon är en väldigt fin häst, sa Kevin Oscarsson.
Det var andra segern i tredje starten för Florist och loppets förstapris uppgick till 100 000 kronor. Tränar gör pappa Jim Oscarsson.

Fina pengar på V64
Florist var endast tvåprocentare på V64-spelet och hon var inte kvällens enda kalldusch för favoritspelarna. Carl Johan Jepson överraskade med Håkan Olssons Macho Look och Ville Karhulahti skrällde med Maria Törnqvists Del Ray Pellini. Finalen i Treåringarnas Höstserie rundade av omgången och när Wolf Of Wallstreet och Carl Johan Jepson skar mållinjen som etta landade sexrättsutdelningen på 156 087 kronor.
- Jag måste vara jättenöjd. Han gjorde en rejäl insats och visade förvånansvärt bra moral, sa Wolf Of Wallstreets tränare Ola Samuelsson.

Ola Johansson, Kanal 75


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysan..


När Nimbus C.D. gick till vintervila som femåring 2015 hade han vunnit Jubileumspokalen, ståtade med fem raka segrar och spåddes en lysande framtid.
- När jag blev sjuk var Nimbus C.D. den häst jag grämde mig mest åt att inte få fortsätta med. Jag trodde faktiskt att jag hade en elitloppsvinnare i honom. Jag hade saker kvar att göra på honom, både balans- och träningsmässigt, och jag tänker fortfarande på hur jävligt det var att inte få jobba vidare med honom för han hade en oerhörd potential att bli en elitloppsvinnare, säger Stefan Hultman, som på grund av sin sjukdom tvingades sluta som travtränare inför säsongen 2016 men nu har börjat köra häst igen hos Solvallatränaren Peter G Norman på anrika Erikssund norr om Stockholm.
- Jag är pensionär och har ingen licens längre, så det är Peter som kommer stå som tränare på hästen. Men han ska tränas på samma sätt som när jag hade honom.

”Det finns möjligheter”
Travbitne ishockeyikonen Mats Sundin deläger nioåringen som har dragits med svåra skador de senaste åren och endast gjort tio starter och vunnit ett lopp sedan femåringssäsongen. Stefan Hultman sticker inte under stolen med att det blir en stor utmaning att få honom tillbaka till toppen.
- Man har oddsen emot sig. Hästen blir tio år gammal nu och har haft upprepade senskador i vänster bakben. Men eftersom han är äldre behöver han inte lika mycket träning som förr utan det gäller att hitta en lagom nivå och hålla honom lugn och fin. Jag hade bra tumme med honom förut, vi gillade varandra, så jag hoppas att han kommer ihåg mig och att vi kan mysa på skogsslingorna ute på Erikssund.
Är det realistiskt att tro på elitloppsstart?
- Det är ju det jag drömmer om. Jag hade inte åtagit mig det här om jag inte någonstans trott att vi kan få ordning på honom. Jag vet att jag har oddsen emot mig, jag är inte dum i huvudet, men jag är optimist och känner hästen väl, och jag tror att det finns möjligheter.
Nimbus C.D. är i dagsläget hos etablerade rehab-tränaren Caroline Holm men kommer inom kort till Erikssund. Totalt har hästen vunnit 14 av 43 starter och sprungit in 3,4 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2140/8 1 16.3 41
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [h 4] 2140/6 0 g 1167
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/6 4 16.4 230
2015-11-26 2015-11-26 Åby-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2140/12 6 16.7 460
2015-11-26 2015-11-26 Åby-11 Super X.Factor Super X.Factor   [h 4] 2140/3 3 17.6 153
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/5 str
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Super X.Factor Super X.Factor   [h 4] 2140/3 5 17.7 1612
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2140/2 4 15.8 371
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/10 4 17.7 1602
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 5] 2160/5 str
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/6 0 19.2 600
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 5] 2140/4 7 19.7g 800
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2160/7 3 15.5 111
2016-12-22 2016-12-22 Åby-7 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/1 D 7 18.4 771
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2160/14 C 0 19.0 403
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 1640/10 C 4 20.0 78
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/1 C 2 16.1 507
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2160/12 B 6 18.4 95
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2160/7 C 4 16.6 373
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2660/4 C 4 17.6 528
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 1640/11 D 3 15.9 214
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 1640/5 D 1 15.5 88
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-8 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/5 D 3 18.1 525
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/5 C 5 17.4 193
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/1 D 5 17.8 39
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/8 B 3 17.4 195
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-1 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/8 C 2 18.1 154
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/4 D 0 16.3 819
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/6 D 0 17.7g 1061
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-1 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2160/13 D 4 18.5 1153
2016-10-13 2016-10-13 Åby-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/9 C 6 16.0 127
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-11 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/4 D 0 18.5 1442
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2640/9 D 7 18.3 245
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/1 B 5 18.5 81
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/2 D 7 16.9g 287
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 1640/7 C 2 14.1 299
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-10 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2640/1 D 0 g 69
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 1640/1 D 0 18.6g 193
2016-07-30 2016-07-30 Åby-6 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/3 C 0 16.7 442
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/12 D 0 16.5 531
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/7 C 5 18.7 95
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/5 B 0 g 70
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/6 C 0 16.3 173
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 1640/6 D 7 14.9 375
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/1 D 7 17.4 385
2016-06-30 2016-06-30 Åby-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 1640/6 D 0 14.3 889
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/6 C 4 16.8 132
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2160/8 D 3 17.6 331
2016-06-02 2016-06-02 Åby-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 1640/6 C 4 13.0 66
2016-05-31 2016-05-31 Åby-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/12 C 7 16.7 586
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/11 D 7 15.0 573
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/11 B 6 15.9 29
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/10 B 0 17.8 660
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/4 D 0 18.1g 136
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/7 D 1 14.9 419
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/4 D 0 17.3 892
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/4 C 6 19.2 696
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/6 C 7 18.3 303
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2160/10 C 4 17.3 302
2016-01-14 2016-01-14 Åby-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2160/13 B 3 17.3 276
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 1640/12 B 4 14.8 262
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/4 C 0 18.4g 730
2017-12-28 2017-12-28 Åby-10 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/7 D 5 17.1 589
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-6 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/1 C 3 18.7 79
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/1 C 3 17.3 347
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/1 D str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/8 C 0 17.3 168
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/1 D 0 g 434
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/10 D 6 16.6 1419
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2160/6 D 0 17.9 306
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/13 D 0 18.3 1783
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-1 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/5 D 5 20.6g 813
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/8 D 5 17.1 953
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 1640/2 D 7 14.9 428
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2640/11 C 7 18.5 145
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/7 B 3 15.7 124
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2140/11 C 5 16.9 720
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/3 C 5 16.7g 385
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/8 D 7 15.4 821
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-8 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/12 C 7 17.2 747
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/15 C 4 15.7 655
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/7 C str
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/4 C 3 16.8 708
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2160/6 B 8 16.4 254
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/9 B 7 16.4 36
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/4 B 0 17.0 484
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/7 B 4 18.0 129
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/9 B 4 16.8 129
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2660/11 D 0 17.3 559
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/4 D 6 17.2 152
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/13 D 6 16.5 1964
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/8 C 0 19.0 1068
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2640/6 D 0 17.8 506
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2480/4 D 0 17.9 241
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 1640/3 C 5 14.8 798
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/3 B 4 17.2 591
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/4 D 0 17.5 369
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/5 C 8 16.5 150
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/4 C 8 16.9 92
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/3 C 5 15.3 759
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/8 C 0 17.4g 199
2017-05-15 2017-05-15 Halmstad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2660/3 D 7 28.4 1066
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1660/6 D 0 16.7g 252
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/1 D 0 15.7 520
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2160/10 C str
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2160/10 B 0 17.3 509
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2140/5 D 8 17.9 798
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/9 C 7 18.3 72
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/10 D 6 17.2 756
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2640/4 C 5 19.4g 792
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2140/3 D 0 18.7 467
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/4 D 7 17.2 222
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-3 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/1 B 7 17.2 320
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/6 D 0 17.4 522
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/13 B 0 18.6 195
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-1 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/4 B 8 17.6g 153
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/6 D str
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/3 C 6 17.2 360
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/2 D 0 19.5 490
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/3 C 3 15.9 324
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/12 B 0 16.6 255
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/2 C 0 g 288
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2160/11 C 3 17.1 369
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 1640/11 C 0 15.2 502
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2180/9 C 1 16.7 99
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2160/8 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/7 C str
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-7 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/10 D 5 17.2 911
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2660/9 C 0 18.5 103
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Sato Sato   [h 3] 2140/10 A str
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/8 A 4 18.9 74
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2160/4 D 0 20.6g 582
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/2 D 0 16.1 594
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2160/9 C 0 19.0 276
2018-12-15 2018-12-15 Åby-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2640/6 C 0 16.7 134
2018-12-15 2018-12-15 Åby-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2640/7 C 0 g 195
2018-12-15 2018-12-15 Åby-8 Sato Sato   [h 3] 2140/2 C 0 17.6g 150
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/8 C 7 19.4 482
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 Saliga Saliga   [s 4] 2140/6 D 5 16.2 111
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 Sato Sato   [h 3] 2160/6 C 1 15.8g 45
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/9 D 5 16.8g 638
2018-11-22 2018-11-22 Åby-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/2 C 1 14.8 99
2018-11-22 2018-11-22 Åby-7 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/2 D 0 15.7 129
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-8 Sato Sato   [h 3] 2100/1 D 5 14.9 188
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2100/9 D 7 17.1 593
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/5 A 1 16.7 17
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2640/10 C 1 17.0 37
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Sato Sato   [h 3] 2160/11 A 5 16.3 43
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/4 B 0 g 232
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2160/4 B 1 16.3 109
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-9 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/7 D 2 15.1 485
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/11 D 0 329
2018-10-06 2018-10-06 Åby-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/9 D 7 17.1 439
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/1 B 5 18.2 56
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2160/14 B str
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/9 D 6 16.0 194
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/7 D 0 19.7 772
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2640/3 C 6 17.7g 129
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/11 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2160/9 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2640/4 D 0 17.2 604
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/4 B 1 17.1 65
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 1640/5 D 7 14.6 531
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-8 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 C 0 18.7 604
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/7 D 0 18.1 1216
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/9 C 0 16.9 1059
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/3 D str
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/11 C str
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2160/7 C 0 20.0 178
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2180/10 C 6 16.4 541
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-6 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2160/9 D 0 g 3316
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-3 Sato Sato   [h 3] 2140/4 B 7 16.6g 52
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/5 D 0 19.5g 1819
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-8 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 1640/10 D 0 15.3 1329
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/10 D 5 17.1 282
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/8 B 4 16.2 270
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-10 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/6 C 5 16.9 98
2018-05-09 2018-05-09 Åby-5 Sato Sato   [h 3] 2140/3 B 2 14.7 30
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/12 D 7 14.6 1176
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/7 B 2 16.3 233
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 D 3 15.5 170
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-7 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2640/1 C 0 17.0g 230
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-7 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/8 D 0 17.1 1399
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2680/15 C 6 16.2 1000
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-4 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/1 D 2 16.7 197
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/5 D 2 16.3 704
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-5 Sato Sato   [h 3] 2100/8 B 3 14.7 51
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/5 D 5 15.0 347
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/2 C 4 16.5 144
2018-03-29 2018-03-29 Åby-1 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/5 C 4 17.7 145
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/12 C 5 18.2 365
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/7 C 7 17.2 186
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-2 Sato Sato   [h 3] 2140/5 B 5 20.3g 21
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 697
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-2 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/3 B 7 19.0 261
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/7 D 0 17.3 723
2018-03-14 2018-03-14 Åby-2 Sato Sato   [h 3] 2140/2 B 3 15.8 14
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/3 D 0 16.6 1007
2018-02-22 2018-02-22 Åby-1 Sato Sato   [h 3] 2140/2 B 1 15.9 13
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/3 D 3 18.0 197
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/2 D 0 17.5g 383
2018-02-14 2018-02-14 Åby-3 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/3 C 0 18.6 564
2018-02-08 2018-02-08 Åby-2 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 C 4 17.0 211
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-1 Sato Sato   [h 3] 2140/5 D 1 16.4 91
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/1 D 0 18.0 472
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/8 D 8 17.0 425
2018-02-01 2018-02-01 Åby-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/2 D 0 17.4 1135
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/4 C 0 16.0 454
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/15 D 0 16.7 2099
2018-01-18 2018-01-18 Åby-8 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/4 D str
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/3 D 8 16.0 1596
2018-01-10 2018-01-10 Åby-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 C 3 17.6 235
2018-01-10 2018-01-10 Åby-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/9 D 6 15.4 458
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-2 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/11 B 1 17.2 149
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/10 C 1 17.9 150
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-1 Sato Sato   [h 4] 2100/3 D 3 14.5 121
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-5 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2100/11 D 0 16.4 681
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2640/5 C 1 15.6 211
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-3 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/2 C 0 17.0g 71
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-7 Sato Sato   [h 4] 2140/7 B 1 14.4 19
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-3 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/6 C 3 17.5 280
2019-11-06 2019-11-06 Åby-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/3 C 4 16.2 40
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Sato Sato   [h 4] 2140/2 A 4 15.0 27
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 1640/7 C 6 15.9 480
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/11 A 1 15.0 55
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-8 Sato Sato   [h 4] 2640/7 B 2 15.2 16
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-9 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/9 D 0 g 139
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-3 Sato Sato   [h 4] 2140/12 A 4 14.4 59
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/10 C 0 g 335
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/2 D 3 16.4 217
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/7 D 6 16.3 71
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/2 D 0 18.0 437
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 1660/4 D 5 15.9 268
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-2 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/1 C 0 g 166
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-1 Sato Sato   [h 4] 2140/6 A 4 14.5 15
2019-09-04 2019-09-04 Åby-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/6 C 2 15.1 51
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2100/10 C 7 16.7 80
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2640/5 D 0 19.5 434
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/12 B 3 15.5 106
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/8 D 0 17.8 1079
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Sato Sato   [h 4] 2140/9 C 0 15.5g 46
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-12 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/8 C str
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-11 Sato Sato   [h 4] 2140/7 C 0 13.3 123
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/2 D 8 17.7 417
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/10 C 0 17.9 234
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-10 Sato Sato   [h 4] 2140/8 C 2 14.3 37
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-11 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 1349
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-3 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/11 C 0 15.6 121
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-9 Sato Sato   [h 4] 2140/5 C 7 12.5 44
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/6 B 2 15.0 38
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-9 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/5 C 3 16.9 362
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/15 C 0 17.0 785
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-8 Sato Sato   [h 4] 2100/5 C 1 13.2 57
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/8 D 8 17.5 3866
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 9] 2640/4 D 3 16.4g 762
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-4 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/6 C str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/8 D 0 16.8 1432
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2640/7 C 1 16.1 263
2019-04-27 2019-04-27 Norge-3 C.C. Gyrus* C.C. Gyrus*   [v 7] 2100/3 C 3 78
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-4 Sato Sato   [h 4] 2640/4 B 3 15.4 49
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/5 D 3 16.2 180
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/5 D 0 19.5g 262
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/4 D 4 16.5 993
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-4 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 9] 2640/12 C 6 17.5 1312
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/3 D 6 18.8 1010
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/14 D 0 17.1 1165
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 9] 2140/10 B 6 18.0 475
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/6 C 7 15.8 1442
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/6 D 0 17.5 513
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/4 A 0 g 25
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-1 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/14 A str
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/8 D str
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/11 B 0 g 59
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/8 C str
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/6 A 2 17.4 22
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/5 D 8 20.3 1224
2019-02-02 2019-02-02 Åby-8 Sato Sato   [h 4] 2140/3 D 0 g 71
2019-01-31 2019-01-31 Åby-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/14 D 8 17.5 1052
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/7 B 0 15.5 143
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/3 D 0 18.6 770
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-9 Sato Sato   [h 4] 2140/6 B 1 16.9 20
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/7 D 8 18.2g 739
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/10 A 1 16.1 24
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/7 B 0 319
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 7] 1640/8 D 0 g 781
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/2 D 0 21.7 671
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/10 D strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se