V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2140/8 1 16.3 41
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [h 4] 2140/6 0 g 1167
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/6 4 16.4 230
2015-11-26 2015-11-26 Åby-11 Super X.Factor Super X.Factor   [h 4] 2140/3 3 17.6 153
2015-11-26 2015-11-26 Åby-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2140/12 6 16.7 460
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/5 str
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Super X.Factor Super X.Factor   [h 4] 2140/3 5 17.7 1612
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2140/2 4 15.8 371
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/10 4 17.7 1602
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 5] 2160/5 str
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/6 0 19.2 600
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 5] 2140/4 7 19.7g 800
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2160/7 3 15.5 111
2016-12-22 2016-12-22 Åby-7 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/1 D 7 18.4 771
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2160/14 C 0 19.0 403
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 1640/10 C 4 20.0 78
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/1 C 2 16.1 507
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2160/12 B 6 18.4 95
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2160/7 C 4 16.6 373
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2660/4 C 4 17.6 528
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 1640/11 D 3 15.9 214
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 1640/5 D 1 15.5 88
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-8 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/5 D 3 18.1 525
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/5 C 5 17.4 193
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/1 D 5 17.8 39
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/8 B 3 17.4 195
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-1 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/8 C 2 18.1 154
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/4 D 0 16.3 819
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/6 D 0 17.7g 1061
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-1 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2160/13 D 4 18.5 1153
2016-10-13 2016-10-13 Åby-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/9 C 6 16.0 127
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-11 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/4 D 0 18.5 1442
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2640/9 D 7 18.3 245
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/1 B 5 18.5 81
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/2 D 7 16.9g 287
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 1640/7 C 2 14.1 299
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-10 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2640/1 D 0 g 69
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 1640/1 D 0 18.6g 193
2016-07-30 2016-07-30 Åby-6 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/3 C 0 16.7 442
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/12 D 0 16.5 531
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/7 C 5 18.7 95
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/5 B 0 g 70
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/6 C 0 16.3 173
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 1640/6 D 7 14.9 375
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/1 D 7 17.4 385
2016-06-30 2016-06-30 Åby-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 1640/6 D 0 14.3 889
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/6 C 4 16.8 132
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2160/8 D 3 17.6 331
2016-06-02 2016-06-02 Åby-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 1640/6 C 4 13.0 66
2016-05-31 2016-05-31 Åby-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/12 C 7 16.7 586
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/11 D 7 15.0 573
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/11 B 6 15.9 29
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/10 B 0 17.8 660
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/4 D 0 18.1g 136
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/7 D 1 14.9 419
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/4 D 0 17.3 892
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/4 C 6 19.2 696
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/6 C 7 18.3 303
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2160/10 C 4 17.3 302
2016-01-14 2016-01-14 Åby-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2160/13 B 3 17.3 276
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 1640/12 B 4 14.8 262
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/4 C 0 18.4g 730
2017-12-28 2017-12-28 Åby-10 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/7 D 5 17.1 589
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-6 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/1 C 3 18.7 79
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/1 C 3 17.3 347
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/1 D str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/1 D 0 g 434
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/8 C 0 17.3 168
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/10 D 6 16.6 1419
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2160/6 D 0 17.9 306
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/13 D 0 18.3 1783
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-1 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/5 D 5 20.6g 813
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/8 D 5 17.1 953
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 1640/2 D 7 14.9 428
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2640/11 C 7 18.5 145
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/7 B 3 15.7 124
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2140/11 C 5 16.9 720
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/3 C 5 16.7g 385
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/8 D 7 15.4 821
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-8 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/12 C 7 17.2 747
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/15 C 4 15.7 655
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/7 C str
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/4 C 3 16.8 708
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2160/6 B 8 16.4 254
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/9 B 7 16.4 36
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/4 B 0 17.0 484
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/7 B 4 18.0 129
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/9 B 4 16.8 129
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2660/11 D 0 17.3 559
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/4 D 6 17.2 152
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/13 D 6 16.5 1964
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/8 C 0 19.0 1068
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2640/6 D 0 17.8 506
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2480/4 D 0 17.9 241
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 1640/3 C 5 14.8 798
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/3 B 4 17.2 591
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/4 D 0 17.5 369
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/5 C 8 16.5 150
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/4 C 8 16.9 92
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/3 C 5 15.3 759
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/8 C 0 17.4g 199
2017-05-15 2017-05-15 Halmstad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2660/3 D 7 28.4 1066
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1660/6 D 0 16.7g 252
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2160/10 C str
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/1 D 0 15.7 520
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2160/10 B 0 17.3 509
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2140/5 D 8 17.9 798
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/9 C 7 18.3 72
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/10 D 6 17.2 756
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2640/4 C 5 19.4g 792
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2140/3 D 0 18.7 467
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/4 D 7 17.2 222
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-3 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/1 B 7 17.2 320
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/6 D 0 17.4 522
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-1 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/4 B 8 17.6g 153
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/13 B 0 18.6 195
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/6 D str
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/3 C 6 17.2 360
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/2 D 0 19.5 490
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/12 B 0 16.6 255
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/3 C 3 15.9 324
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/2 C 0 g 288
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2160/11 C 3 17.1 369
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 1640/11 C 0 15.2 502
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2180/9 C 1 16.7 99
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2160/8 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/7 C str
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-7 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/10 D 5 17.2 911
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2660/9 C 0 18.5 103
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/8 A 4 18.9 74
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Sato Sato   [h 3] 2140/10 A str
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2160/4 D 0 20.6g 582
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2160/9 C 0 19.0 276
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/2 D 0 16.1 594
2018-12-15 2018-12-15 Åby-8 Sato Sato   [h 3] 2140/2 C 0 17.6g 150
2018-12-15 2018-12-15 Åby-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2640/7 C 0 g 195
2018-12-15 2018-12-15 Åby-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2640/6 C 0 16.7 134
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/8 C 7 19.4 482
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 Sato Sato   [h 3] 2160/6 C 1 15.8g 45
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 Saliga Saliga   [s 4] 2140/6 D 5 16.2 111
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/9 D 5 16.8g 638
2018-11-22 2018-11-22 Åby-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/2 C 1 14.8 99
2018-11-22 2018-11-22 Åby-7 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/2 D 0 15.7 129
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2100/9 D 7 17.1 593
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-8 Sato Sato   [h 3] 2100/1 D 5 14.9 188
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2640/10 C 1 17.0 37
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/5 A 1 16.7 17
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Sato Sato   [h 3] 2160/11 A 5 16.3 43
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/4 B 0 g 232
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-9 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/7 D 2 15.1 485
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2160/4 B 1 16.3 109
2018-10-06 2018-10-06 Åby-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/9 D 7 17.1 439
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/11 D 0 329
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2160/14 B str
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/1 B 5 18.2 56
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/7 D 0 19.7 772
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/9 D 6 16.0 194
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2640/3 C 6 17.7g 129
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2160/9 D 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/11 C 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/4 B 1 17.1 65
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2640/4 D 0 17.2 604
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-8 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 C 0 18.7 604
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 1640/5 D 7 14.6 531
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/7 D 0 18.1 1216
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/9 C 0 16.9 1059
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/3 D str
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/11 C str
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2160/7 C 0 20.0 178
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-6 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2160/9 D 0 g 3316
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2180/10 C 6 16.4 541
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-3 Sato Sato   [h 3] 2140/4 B 7 16.6g 52
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-8 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 1640/10 D 0 15.3 1329
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/5 D 0 19.5g 1819
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/10 D 5 17.1 282
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-10 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/6 C 5 16.9 98
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/8 B 4 16.2 270
2018-05-09 2018-05-09 Åby-5 Sato Sato   [h 3] 2140/3 B 2 14.7 30
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/12 D 7 14.6 1176
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 D 3 15.5 170
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/7 B 2 16.3 233
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-7 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2640/1 C 0 17.0g 230
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2680/15 C 6 16.2 1000
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-7 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/8 D 0 17.1 1399
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/5 D 2 16.3 704
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-4 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/1 D 2 16.7 197
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-5 Sato Sato   [h 3] 2100/8 B 3 14.7 51
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/2 C 4 16.5 144
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/5 D 5 15.0 347
2018-03-29 2018-03-29 Åby-1 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/5 C 4 17.7 145
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/12 C 5 18.2 365
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/7 C 7 17.2 186
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-2 Sato Sato   [h 3] 2140/5 B 5 20.3g 21
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 697
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/7 D 0 17.3 723
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-2 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/3 B 7 19.0 261
2018-03-14 2018-03-14 Åby-2 Sato Sato   [h 3] 2140/2 B 3 15.8 14
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/3 D 0 16.6 1007
2018-02-22 2018-02-22 Åby-1 Sato Sato   [h 3] 2140/2 B 1 15.9 13
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/2 D 0 17.5g 383
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/3 D 3 18.0 197
2018-02-14 2018-02-14 Åby-3 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/3 C 0 18.6 564
2018-02-08 2018-02-08 Åby-2 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 C 4 17.0 211
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-1 Sato Sato   [h 3] 2140/5 D 1 16.4 91
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/1 D 0 18.0 472
2018-02-01 2018-02-01 Åby-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/2 D 0 17.4 1135
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/8 D 8 17.0 425
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/15 D 0 16.7 2099
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/4 C 0 16.0 454
2018-01-18 2018-01-18 Åby-8 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/4 D str
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/3 D 8 16.0 1596
2018-01-10 2018-01-10 Åby-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/9 D 6 15.4 458
2018-01-10 2018-01-10 Åby-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 C 3 17.6 235
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/10 C 1 17.9 150
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-2 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/11 B 1 17.2 149
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-11 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2660/11 B 0 16.2 196
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-7 Sato Sato   [h 4] 2140/3 C 2 15.6 45
2019-12-18 2019-12-18 Åby-7 Sato Sato   [h 4] 2160/6 A 3 15.1 38
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-2 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/1 D 0 g 721
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/10 B 1 16.0 38
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-5 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2100/11 D 0 16.4 681
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-1 Sato Sato   [h 4] 2100/3 D 3 14.5 121
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2640/5 C 1 15.6 211
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-7 Sato Sato   [h 4] 2140/7 B 1 14.4 19
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-3 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/2 C 0 17.0g 71
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-3 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/6 C 3 17.5 280
2019-11-06 2019-11-06 Åby-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/3 C 4 16.2 40
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Sato Sato   [h 4] 2140/2 A 4 15.0 27
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 1640/7 C 6 15.9 480
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/11 A 1 15.0 55
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-8 Sato Sato   [h 4] 2640/7 B 2 15.2 16
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-9 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/9 D 0 g 139
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-3 Sato Sato   [h 4] 2140/12 A 4 14.4 59
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/10 C 0 g 335
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/2 D 3 16.4 217
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/2 D 0 18.0 437
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/7 D 6 16.3 71
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 1660/4 D 5 15.9 268
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-2 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/1 C 0 g 166
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-1 Sato Sato   [h 4] 2140/6 A 4 14.5 15
2019-09-04 2019-09-04 Åby-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/6 C 2 15.1 51
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2100/10 C 7 16.7 80
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2640/5 D 0 19.5 434
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/8 D 0 17.8 1079
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/12 B 3 15.5 106
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Sato Sato   [h 4] 2140/9 C 0 15.5g 46
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-12 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/8 C str
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-11 Sato Sato   [h 4] 2140/7 C 0 13.3 123
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/10 C 0 17.9 234
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/2 D 8 17.7 417
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-10 Sato Sato   [h 4] 2140/8 C 2 14.3 37
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-11 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 1349
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-3 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/11 C 0 15.6 121
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-9 Sato Sato   [h 4] 2140/5 C 7 12.5 44
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-9 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/5 C 3 16.9 362
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/6 B 2 15.0 38
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/15 C 0 17.0 785
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-8 Sato Sato   [h 4] 2100/5 C 1 13.2 57
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 9] 2640/4 D 3 16.4g 762
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/8 D 8 17.5 3866
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-4 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/6 C str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2640/7 C 1 16.1 263
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/8 D 0 16.8 1432
2019-04-27 2019-04-27 Norge-3 C.C. Gyrus* C.C. Gyrus*   [v 7] 2100/3 C 3 78
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-4 Sato Sato   [h 4] 2640/4 B 3 15.4 49
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/5 D 0 19.5g 262
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/5 D 3 16.2 180
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-4 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 9] 2640/12 C 6 17.5 1312
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/4 D 4 16.5 993
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/14 D 0 17.1 1165
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/3 D 6 18.8 1010
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/6 C 7 15.8 1442
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 9] 2140/10 B 6 18.0 475
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/6 D 0 17.5 513
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/4 A 0 g 25
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/8 D str
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-1 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/14 A str
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/11 B 0 g 59
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/8 C str
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/5 D 8 20.3 1224
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/6 A 2 17.4 22
2019-02-02 2019-02-02 Åby-8 Sato Sato   [h 4] 2140/3 D 0 g 71
2019-01-31 2019-01-31 Åby-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/14 D 8 17.5 1052
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/7 B 0 15.5 143
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/3 D 0 18.6 770
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-9 Sato Sato   [h 4] 2140/6 B 1 16.9 20
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/7 D 8 18.2g 739
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/7 B 0 319
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/10 A 1 16.1 24
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/2 D 0 21.7 671
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 7] 1640/8 D 0 g 781
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/10 D str
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-5 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 3] 2140/9 C 2 19.2 616
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/1 D str
2020-12-22 2020-12-22 Axevalla-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2640/5 B 0 16.7 75
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-1 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 3] 2140/2 D 0 g 112
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/4 D 0 19.8 636
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2160/14 B 5 15.5 169
2020-12-10 2020-12-10 Mantorp-1 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 3] 2140/5 D 6 18.7 282
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2160/13 A 1 15.1 21
2020-11-23 2020-11-23 Mantorp-5 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/10 C 4 17.8 43
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 1660/8 D 7 16.8 883
2020-11-17 2020-11-17 Axevalla-4 Sato Sato   [v 5] 2140/10 C 6 14.6 42
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 1640/6 B 3 14.5 25
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-4 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 1640/7 C 5 14.6 60
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-9 Sato Sato   [v 5] 2140/4 D 0 14.3g 94
2020-10-30 2020-10-30 Jägersro Trav-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2160/10 A 0 g 41
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-2 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/12 C 5 15.5 238
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-9 Sato Sato   [v 5] 2140/11 D 1 13.3 214
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-6 Spinofhope L.B. Spinofhope L.B.   [s 3] 2640/2 C 0 20.1 188
2020-10-18 2020-10-18 Axevalla-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2160/11 D 8 19.4 665
2020-10-15 2020-10-15 Åby-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2640/5 C 0 14.2 278
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/1 B 0 g 69
2020-10-03 2020-10-03 Åby-2 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/10 C 3 17.1 76
2020-09-29 2020-09-29 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 1640/2 D 3 15.7 511
2020-09-22 2020-09-22 Axevalla-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/10 C 6 13.6 90
2020-09-20 2020-09-20 Vaggeryd-6 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/10 C 0 16.2 427
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 1640/7 D 8 15.9 1915
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-3 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/11 B 0 15.1 215
2020-09-07 2020-09-07 Mantorp-2 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2640/8 D 0 18.0 1053
2020-08-29 2020-08-29 Åby-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/8 D 7 19.8 600
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2160/11 A 4 14.0 86
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-5 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/8 D 7 17.9 1225
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-11 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 1640/12 C 4 11.7 1148
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 1609/3 D 0 17.8 446
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 1640/7 A 5 12.8 145
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/5 A 2 12.4 109
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/5 C 0 19.3 162
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-2 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/1 B 6 17.1 134
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 1609/10 C 8 15.6 290
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/13 A 3 14.9 178
2020-04-24 2020-04-24 Åby-1 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/5 B 5 15.3 367
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 1660/6 D 0 16.0 732
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/3 B 4 15.8 86
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2160/12 B 1 14.5 55
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/2 C 0 g 35
2020-03-29 2020-03-29 Åby-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/10 C 0 17.1 417
2020-03-29 2020-03-29 Åby-2 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/5 A 1 16.5 29
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/3 C 2 14.9 323
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/5 D 0 18.3 2217
2020-03-10 2020-03-10 Åby-3 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2640/3 C 0 17.2 570
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-5 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2640/6 D 5 15.6 1394
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2160/6 C 0 20.6 622
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/9 D str
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-7 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/10 D 0 17.8 1582
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2640/9 C 0 16.2 220
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2160/6 D str
2020-01-08 2020-01-08 Åby-7 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/3 D 0 16.3 1807
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-5 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/6 D 6 17.3 752
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-7 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2140/8 A 6 16.6 491
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-6 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 4] 2140/2 B 0 20.5g 177
2021-12-14 2021-12-14 Axevalla-9 Sato Sato   [v 6] 2140/10 B str
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-7 My Great Pretender My Great Pretender   [v 3] 2140/1 D 0 g 50
2021-12-13 2021-12-13 Mantorp-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 2140/6 C 5 288
2021-12-07 2021-12-07 Axevalla-10 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2140/11 A 8 16.7 75
2021-12-05 2021-12-05 Mantorp-7 Sato Sato   [v 6] 2140/2 B 2 15.2 80
2021-12-03 2021-12-03 Kalmar-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 2140/7 B 0 268
2021-10-19 2021-10-19 Axevalla-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 2140/5 C 5 15.4 210
2021-10-12 2021-10-12 Axevalla-6 Sato Sato   [v 6] 2160/11 A 8 14.5 26
2021-10-06 2021-10-06 Åby-3 My Great Pretender My Great Pretender   [v 3] 2140/4 D 0 g 131
2021-10-01 2021-10-01 Kalmar-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 1640/9 B 3 12.0 388
2021-09-30 2021-09-30 Åby-7 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2160/9 A 0 g 87
2021-09-19 2021-09-19 Vaggeryd-2 My Great Pretender My Great Pretender   [v 3] 2140/4 D 0 g 139
2021-09-16 2021-09-16 Axevalla-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 2140/7 B str
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-9 Sato Sato   [v 6] 1640/5 B 0 12.2 43
2021-09-13 2021-09-13 Mantorp-8 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2140/2 B 4 15.7 87
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-9 Sato Sato   [v 6] 2100/2 D 5 13.4 143
2021-08-31 2021-08-31 Örebro-8 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 1609/10 B str
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 2640/3 B 0 g 159
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-6 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 1640/1 B 0 13.8 109
2021-07-12 2021-07-12 Vaggeryd-8 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2140/12 A 0 16.2 43
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-11 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 1640/8 B 0 g 475
2021-07-05 2021-07-05 Mantorp-9 Sato Sato   [v 6] 1640/7 B 4 11.6 97
2021-06-17 2021-06-17 Åby-1 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2140/1 C 5 14.3 61
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 1640/12 C 8 11.7 1035
2021-06-09 2021-06-09 Vaggeryd-1 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 4] 2160/11 A 0 19.6g 132
2021-06-07 2021-06-07 Halmstad-2 Quite Solo Quite Solo   [s 7] 2140/3 D 0 16.6 484
2021-06-03 2021-06-03 Åby-5 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2140/3 D 1 14.6 46
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 2140/7 B 1 13.6 62
2021-05-31 2021-05-31 Färjestad-3 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 4] 2140/9 C 2 15.2 252
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-6 Sato Sato   [v 6] 2640/5 B 1 14.1 29
2021-05-13 2021-05-13 Åby-4 Quite Solo Quite Solo   [s 7] 2140/6 D 7 15.3 297
2021-05-10 2021-05-10 Mantorp-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 3160/6 A 0 16.6g 49
2021-04-10 2021-04-10 Mantorp-7 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2160/11 B 4 16.4 88
2021-04-03 2021-04-03 Halmstad-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 2660/7 A 2 13.9 278
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-6 Sato Sato   [v 6] 2140/5 D 1 13.6 33
2021-03-29 2021-03-29 Mantorp-4 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2160/11 A 1 16.7 205
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-10 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2140/12 B 5 17.6 174
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-9 Sato Sato   [v 6] 2140/6 D 4 14.7 236
2021-03-15 2021-03-15 Kalmar-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 2660/4 C 4 15.5 97
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-10 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2160/5 B 4 18.0 47
2021-02-24 2021-02-24 Jägersro Trav-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 1640/7 C 6 13.5 320
2021-02-18 2021-02-18 Åby-8 Sato Sato   [v 6] 1640/10 D 0 14.9 152
2021-02-18 2021-02-18 Åby-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 10] 2140/8 D 0 23.1 1695
2021-02-18 2021-02-18 Åby-2 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 4] 2140/7 C 0 g 541
2021-02-12 2021-02-12 Mantorp-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 10] 2140/3 D 0 17.5 806
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-9 Sato Sato   [v 6] 2140/2 B 3 14.8 28
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 1640/5 B 2 12.6 29
2021-02-05 2021-02-05 Kalmar-1 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 4] 2140/7 C 0 g 57
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 1640/9 C 0 14.5 106
2021-01-25 2021-01-25 Halmstad-4 Sato Sato   [v 6] 1640/4 D 0 13.9g 71
2021-01-06 2021-01-06 Åby-6 Sato Sato   [v 6] 2140/6 C 4 14.9 61
2021-01-06 2021-01-06 Åby-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 7] 1640/2 C 3 12.8 72
2021-01-06 2021-01-06 Åby-1 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 4] 2160/13 C 3 16.8 126
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-11 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 1640/10 D 0 g 171
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2140/6 D 8 16.4 770
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-4 Sato Sato   [v 7] 1640/4 D 5 14.0 111
2022-12-17 2022-12-17 Mantorp-8 Sato Sato   [v 7] 1660/13 B 3 13.5 93
2022-12-17 2022-12-17 Mantorp-1 My Great Pretender My Great Pretender   [v 4] 2160/12 B 3 17.9g 41
2022-12-15 2022-12-15 Åby-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 1640/11 D str
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-10 Sato Sato   [v 7] 2140/8 C 5 15.1 215
2022-12-04 2022-12-04 Mantorp-1 My Great Pretender My Great Pretender   [v 4] 2140/8 B 2 17.9 157
2022-12-01 2022-12-01 Axevalla-8 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 5] 1660/11 A 0 17.3 62
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2140/9 D 3 13.2 288
2022-11-21 2022-11-21 Mantorp-10 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 5] 1660/5 C 6 16.0 167
2022-11-17 2022-11-17 Åby-9 Sato Sato   [v 7] 2140/8 D str
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-10 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/3 C 1 13.3 141
2022-11-16 2022-11-16 Solvalla-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2640/12 D 0 14.6 210
2022-11-07 2022-11-07 Mantorp-8 My Great Pretender My Great Pretender   [v 4] 2140/7 A 5 20.0g 47
2022-11-07 2022-11-07 Mantorp-1 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 5] 2140/7 C 6 16.8 249
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-2 Sato Sato   [v 7] 2180/12 D 7 14.1 81
2022-10-24 2022-10-24 Halmstad-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2660/12 C 4 16.1 39
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-7 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 1640/12 A 1 13.0 65
2022-10-17 2022-10-17 Mantorp-1 My Great Pretender My Great Pretender   [v 4] 2140/12 B str
2022-09-30 2022-09-30 Axevalla-7 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/11 C 0 15.0 146
2022-09-29 2022-09-29 Örebro-7 Sato Sato   [v 7] 2140/10 D 0 15.1g 828
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2180/10 B 1 14.8 114
2022-09-26 2022-09-26 Halmstad-2 My Great Pretender My Great Pretender   [v 4] 2140/6 C 4 17.6g 405
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-8 Sato Sato   [v 7] 2140/4 D 0 14.0 102
2022-09-13 2022-09-13 Axevalla-7 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/3 C 2 14.0 23
2022-09-10 2022-09-10 Halmstad-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2640/7 D 2 15.0 118
2022-08-31 2022-08-31 Solvalla-8 Sato Sato   [v 7] 2640/2 D 2 14.8 108
2022-08-31 2022-08-31 Solvalla-7 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/6 C 4 14.1 136
2022-08-29 2022-08-29 Mantorp-1 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2140/2 D 5 13.7 589
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-6 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2650/8 A 1 16.0 56
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-1 My Great Pretender My Great Pretender   [v 4] 2148/6 D 0 g 440
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-7 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 5] 2168/5 C 0 15.7 159
2022-08-18 2022-08-18 Åby-3 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2140/6 D 0 14.4 630
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-6 My Great Pretender My Great Pretender   [v 4] 2148/3 B 7 19.2g 115
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-3 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2148/6 D 0 g 37
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-2 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2148/4 B 4 15.0g 39
2022-07-05 2022-07-05 Axevalla-4 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 5] 1640/3 D 6 13.8 335
2022-07-02 2022-07-02 Åby-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2140/6 B 1 14.0 36
2022-06-30 2022-06-30 Åby-10 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 1640/4 B 0 14.0 41
2022-06-23 2022-06-23 Mantorp-1 Sato Sato   [v 7] 2140/1 C 0 15.3 99
2022-06-21 2022-06-21 Axevalla-4 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 5] 2140/10 C 1 16.6 74
2022-06-11 2022-06-11 Åby-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2140/5 B 3 14.2 22
2022-06-11 2022-06-11 Åby-3 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 5] 2140/4 C 3 16.0 47
2022-06-04 2022-06-04 Mantorp-10 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/1 D 0 14.1 268
2022-05-30 2022-05-30 Färjestad-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 1640/10 D 0 12.6 712
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2148/3 D 0 14.9 381
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-7 Sato Sato   [v 7] 1646/1 D 0 12.6 215
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-6 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2148/6 B 1 14.7 28
2022-04-30 2022-04-30 Vaggeryd-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2148/7 D 2 13.9 57
2022-04-28 2022-04-28 Åby-5 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/10 C 0 14.9 265
2022-04-26 2022-04-26 Axevalla-4 Sato Sato   [v 7] 2140/6 B 3 14.4 46
2022-04-19 2022-04-19 Axevalla-8 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 5] 1660/11 A 5 15.5 34
2022-04-13 2022-04-13 Åby-8 Sato Sato   [v 7] 2140/11 B 5 13.4 263
2022-04-06 2022-04-06 Årjäng-8 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 5] 1640/3 A 2 31
2022-04-06 2022-04-06 Årjäng-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2640/9 B 7 88
2022-03-17 2022-03-17 Åby-5 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/4 B 3 15.3 25
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-6 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/11 B 2 16.0 49
2022-02-17 2022-02-17 Åby-3 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/3 B 1 15.2 56
2022-02-07 2022-02-07 Mantorp-5 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/8 B 3 21.0g 98
2022-01-08 2022-01-08 Mantorp-5 Sato Sato   [v 7] 2640/11 C 8 14.5g 215
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 8] 2100/2 C 3 15.2 170
2022-01-07 2022-01-07 Örebro-1 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 5] 2140/2 A 4 19.5g 55
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-10 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 1640/9 C 5 12.5 147
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-5 Baron Vox Baron Vox   [v 3] 2140/3 D 0 g 372
2023-12-31 2023-12-31 Axevalla-3 Come on Lane Come on Lane   [v 4] 1640/10 D 0 19.4g 84
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/3 D 8 15.1 772
2023-12-23 2023-12-23 Mantorp-3 Baron Vox Baron Vox   [v 3] 2140/12 A 6 16.8 138
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-9 Come on Lane Come on Lane   [v 4] 2140/4 D 1 17.1 151
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-7 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 3] 2140/3 C 0 19.3 347
2023-12-19 2023-12-19 Axevalla-3 Sato Sato   [v 8] 2140/11 C 0 18.1 177
2023-12-15 2023-12-15 Halmstad-3 Baron Vox Baron Vox   [v 3] 2140/3 C 6 16.6 513
2023-12-12 2023-12-12 Axevalla-5 Come on Lane Come on Lane   [v 4] 2140/9 C 6 17.8 446
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/10 D 8 14.9 895
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-8 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 1640/4 D 7 14.4 201
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-7 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2140/6 B 1 14.3 45
2023-12-10 2023-12-10 Mantorp-5 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 3] 2140/5 D 0 19.5 431
2023-11-23 2023-11-23 Åby-7 Sato Sato   [v 8] 2140/12 D 0 862
2023-11-23 2023-11-23 Åby-4 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 3] 2140/1 D 0 g 518
2023-11-21 2023-11-21 Åby-6 Come on Lane Come on Lane   [v 4] 2140/12 D str
2023-11-21 2023-11-21 Åby-5 Baron Vox Baron Vox   [v 3] 2140/7 C 0 16.8 162
2023-11-21 2023-11-21 Åby-4 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2140/11 C 3 14.2 53
2023-11-20 2023-11-20 Mantorp-9 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 1640/1 C 2 16.2 61
2023-11-20 2023-11-20 Mantorp-1 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 1640/3 D 4 13.3 237
2023-11-14 2023-11-14 Axevalla-4 Sato Sato   [v 8] 2140/4 C 7 14.9 231
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-9 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2140/13 A 1 15.1 43
2023-11-11 2023-11-11 Mantorp-2 Baron Vox Baron Vox   [v 3] 1640/7 B 1 16.1 23
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-5 Come on Lane Come on Lane   [v 4] 2640/3 D 0 g 852
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-3 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 3] 2140/1 D 0 17.8 613
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/6 C 0 15.8 507
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-2 Baron Vox Baron Vox   [v 3] 2140/9 D 6 17.1 488
2023-10-24 2023-10-24 Axevalla-7 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 2140/2 D 3 15.8 270
2023-10-14 2023-10-14 Åby-3 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 2140/3 D 0 17.5 169
2023-10-09 2023-10-09 Mantorp-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 1640/10 D 6 12.6 503
2023-09-29 2023-09-29 Axevalla-6 Come on Lane Come on Lane   [v 4] 1640/12 D 0 g 562
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-10 Come on Lane Come on Lane   [v 4] 1640/2 D 0 17.3g 344
2023-09-19 2023-09-19 Jägersro Trav-9 Sato Sato   [v 8] 2160/8 C 0 15.7 265
2023-09-18 2023-09-18 Mantorp-9 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 2140/3 D 5 17.1 232
2023-09-15 2023-09-15 Åby-6 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2140/8 C str
2023-09-12 2023-09-12 Halmstad-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/8 D 0 14.7 295
2023-09-09 2023-09-09 Axevalla-9 Sato Sato   [v 8] 1640/2 C 5 12.6 147
2023-09-06 2023-09-06 Åby-5 Tui Southwind Tui Southwind   [s 5] 2140/4 C 0 15.9 60
2023-09-04 2023-09-04 Halmstad-5 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 2140/12 D 6 16.7 157
2023-09-01 2023-09-01 Vaggeryd-4 Come on Lane Come on Lane   [v 4] 2148/10 D 6 16.0 451
2023-08-28 2023-08-28 Mantorp-8 Luminosity Gift Luminosity Gift   [h 3] 2140/6 C 0 17.5 160
2023-08-28 2023-08-28 Mantorp-1 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2640/8 D 2 14.8 89
2023-08-23 2023-08-23 Solvalla-6 Sato Sato   [v 8] 2640/9 C 0 15.2 163
2023-08-20 2023-08-20 Vaggeryd-7 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2650/1 C 0 14.3 212
2023-08-17 2023-08-17 Örebro-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2100/6 B 1 13.9 35
2023-08-17 2023-08-17 Örebro-5 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 2100/8 C 0 17.5 171
2023-08-03 2023-08-03 Åby-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/4 D 0 14.3 167
2023-08-01 2023-08-01 Solvalla-7 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2140/4 C 2 14.0 63
2023-07-16 2023-07-16 Mantorp-8 My Great Pretender My Great Pretender   [v 5] 1640/3 D 0 g 64
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-4 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 1640/4 D 6 12.5 72
2023-06-20 2023-06-20 Jägersro Trav-5 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2140/10 C 0 14.3 133
2023-06-20 2023-06-20 Jägersro Trav-2 My Great Pretender My Great Pretender   [v 5] 2640/8 D 0 18.3g 346
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-8 Sato Sato   [v 8] 2140/10 B 0 14.2 66
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-7 My Great Pretender My Great Pretender   [v 5] 2140/3 D 0 g 158
2023-05-26 2023-05-26 Kalmar-4 Luminosity Gift Luminosity Gift   [h 3] 2140/8 C 0 21.8g 269
2023-05-12 2023-05-12 Kalmar-6 Sato Sato   [v 8] 2140/8 D 1 12.1 455
2023-05-12 2023-05-12 Kalmar-1 Luminosity Gift Luminosity Gift   [h 3] 2140/5 D 3 17.2 274
2023-05-11 2023-05-11 Åby-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/5 D 0 13.8 286
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/4 D 0 14.7 575
2023-04-25 2023-04-25 Axevalla-3 Luminosity Gift Luminosity Gift   [h 3] 2140/7 B 1 20.0 307
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-8 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2660/7 B 0 g 77
2023-04-18 2023-04-18 Örebro-9 Sato Sato   [v 8] 2100/3 D 0 14.0 617
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-9 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 2148/8 C 8 17.0 90
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/12 D 5 14.6 479
2023-04-04 2023-04-04 Axevalla-1 Luminosity Gift Luminosity Gift   [h 3] 2140/3 C 0 22.8g 265
2023-04-03 2023-04-03 Mantorp-8 Sato Sato   [v 8] 2640/8 C str
2023-04-03 2023-04-03 Mantorp-7 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 1640/2 D 0 g 416
2023-03-27 2023-03-27 Halmstad-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/3 C 4 14.9 201
2023-03-19 2023-03-19 Axevalla-2 My Great Pretender My Great Pretender   [v 5] 2160/7 B 0 g 91
2023-03-18 2023-03-18 Halmstad-6 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 2160/9 B 0 18.2 80
2023-03-18 2023-03-18 Halmstad-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 1660/6 B 3 14.3 26
2023-03-08 2023-03-08 Solvalla-8 Sato Sato   [v 8] 2140/9 D 6 14.0 333
2023-03-08 2023-03-08 Solvalla-7 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 1640/12 A 0 13.8g 213
2023-02-17 2023-02-17 Halmstad-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2140/3 C str
2023-02-16 2023-02-16 Åby-10 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 6] 2140/10 B str
2023-02-08 2023-02-08 Solvalla-5 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2140/8 A 1 16.4 18
2023-02-01 2023-02-01 Åby-6 Sato Sato   [v 8] 1640/3 C 6 14.2 206
2023-01-30 2023-01-30 Färjestad-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2640/2 C 4 15.8 298
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-4 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2140/2 B 1 15.2 60
2023-01-18 2023-01-18 Åby-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 9] 2160/9 C 0 16.0g 216
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-6 Sato Sato   [v 8] 2140/1 C 5 13.4 348
2023-01-11 2023-01-11 Solvalla-3 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 6] 2160/7 A 2 15.2g 25
2023-01-02 2023-01-02 Mantorp-2 My Great Pretender My Great Pretender   [v 5] 2140/2 D 0 g 95
2024-07-22 2024-07-22 Färjestad-6 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 2140/6 D 3 14.8 432
2024-07-22 2024-07-22 Färjestad-1 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 7] 2140/7 C 0 14.1 138
2024-07-15 2024-07-15 Mantorp-7 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 7] 2140/3 B 4 16.2 90
2024-07-15 2024-07-15 Mantorp-3 Baron Vox Baron Vox   [v 4] 2140/5 C 0 18.7g 43
2024-07-11 2024-07-11 Örebro-8 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 1609/6 D 0 g 1054
2024-07-11 2024-07-11 Örebro-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 10] 2100/10 D 6 13.2 1595
2024-06-25 2024-06-25 Axevalla-4 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 2140/9 D 7 15.3 707
2024-06-25 2024-06-25 Axevalla-2 Rocky Bear Rocky Bear   [h 10] 2140/9 D 5 13.8 717
2024-06-25 2024-06-25 Axevalla-1 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 2140/1 D 7 16.4 586
2024-06-20 2024-06-20 Mantorp-8 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 7] 2160/14 B 5 16.7 760
2024-06-20 2024-06-20 Mantorp-4 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 7] 1640/12 A 8 13.7 99
2024-06-14 2024-06-14 Vaggeryd-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 10] 2148/12 D 0 14.3 898
2024-06-11 2024-06-11 Axevalla-9 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 1640/10 D 8 14.8 352
2024-06-11 2024-06-11 Axevalla-3 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 7] 2160/11 C 8 15.8 1467
2024-05-30 2024-05-30 Vaggeryd-3 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 7] 2168/7 B 7 15.0 184
2024-05-30 2024-05-30 Vaggeryd-1 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 7] 1646/4 D 5 13.2 703
2024-05-30 2024-05-30 Vaggeryd-7 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 2148/2 D 0 g 178
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 10] 2140/7 D 1 15.0 47
2024-05-28 2024-05-28 Axevalla-4 Baron Vox Baron Vox   [v 4] 2140/9 C 0 g 60
2024-05-03 2024-05-03 Halmstad-9 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 2140/3 C 5 15.9 93
2024-04-22 2024-04-22 Halmstad-6 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 7] 2160/11 C 0 16.2 544
2024-04-22 2024-04-22 Halmstad-10 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 2140/2 C 3 15.8 39
2024-04-22 2024-04-22 Halmstad-9 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 2140/7 D 0 16.1g 730
2024-04-09 2024-04-09 Axevalla-9 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 2140/9 B 1 16.4 34
2024-04-08 2024-04-08 Halmstad-8 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 2140/10 D 2 15.3 594
2024-04-08 2024-04-08 Halmstad-1 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 7] 2140/3 D 6 15.2 528
2024-03-28 2024-03-28 Åby-2 Baron Vox Baron Vox   [v 4] 2140/3 D 0 g 194
2024-03-26 2024-03-26 Axevalla-4 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 2140/3 D 0 g 2204
2024-03-25 2024-03-25 Mantorp-6 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 2140/8 C 3 16.2 299
2024-03-25 2024-03-25 Mantorp-1 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 7] 2140/8 D 4 16.1 64
2024-03-07 2024-03-07 Åby-4 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 7] 1640/7 B 0 13.4 47
2024-03-05 2024-03-05 Jägersro Trav-5 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 2140/2 D 0 17.4 971
2024-03-05 2024-03-05 Jägersro Trav-3 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 1640/2 D 5 14.2 347
2024-02-26 2024-02-26 Färjestad-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 10] 1640/4 D 0 14.5 527
2024-02-26 2024-02-26 Färjestad-4 Baron Vox Baron Vox   [v 4] 1640/1 C 6 16.0 176
2024-02-24 2024-02-24 Åby-5 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 7] 2140/2 C 1 16.4 73
2024-02-23 2024-02-23 Axevalla-8 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 7] 2140/3 B 2 16.4 22
2024-02-23 2024-02-23 Axevalla-2 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 2140/10 D 8 23.5g 968
2024-02-19 2024-02-19 Mantorp-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 10] 2140/8 C 0 15.7 456
2024-02-19 2024-02-19 Mantorp-2 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 2140/4 C 5 20.6 308
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-10 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 7] 1640/9 C 5 13.7 317
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-4 Mr Montechristo Mr Montechristo   [v 7] 2140/9 D str
2024-01-27 2024-01-27 Axevalla-1 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 2160/9 C 0 17.3 935
2024-01-17 2024-01-17 Solvalla-6 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 2140/1 D 0 16.9 743
2024-01-17 2024-01-17 Solvalla-4 Ekas Zalming Ekas Zalming   [v 7] 1640/8 B 1 12.2 15
2024-01-15 2024-01-15 Mantorp-6 Sato Sato   [v 9] 2140/1 D 0 20.0 239
2024-01-11 2024-01-11 Åby-6 Luminosity Gift Luminosity Gift   [v 4] 2140/7 D 0 17.0 1064
2024-01-09 2024-01-09 Axevalla-1 Come on Lane Come on Lane   [v 5] 2140/2 D 5 16.5 369ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se