V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2160/11 A

Nyheter för travkusk


Admiral As inledde det här året med två raka segrar innan han kvalade in till Kungapokalen via en fjärdeplats vilket var imponerande efter..


Admiral As inledde det här året med två raka segrar innan han kvalade in till Kungapokalen via en fjärdeplats vilket var imponerande efter en inledande galopp. Han spurtade kanske snabbast av alla i finalen till sjätteplatsen efter att ha suttit långt ner i kön. Näst senast galopperade Amiral As bort en andraplats bakom Ecurie D. kort före mål, och senast blev det även då galopp i Rättvik.
– På Solvalla näst senast fanns det förklaringar, men senast på Rättvik ”tappade” han ett bakben och efter det gick vi igenom hästen ordentligt, berättar Reijo Liljendahl för Travronden.
Veterinären hittade en lös benbit i en bakkota som opererades bort.
– Han rör sig redan för fullt, men det kommer nog att ta fram till slutet av september innan hästen kan vara tillbaka på tävlingsbanan, om nu allt går som det ska.
– Det är en väldigt bra och viktig häst för min del. Så man är rädd om honom. Admiral As var inkvalad till finalen av Norrlands Grand Prix nu på torsdag, men där blir det förstås ingen start. Vi får sikta mot Breeders Crown i november istället, säger Reijo till facktidningen.
Admiral As har hittills tagit åtta segrar på 14 starter och sprungit in 589 500 kronor.

Kanal 75


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till fi..


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till finalen där det bästa och starkaste fyraåriga stoet ska koras har ingen lyckats med tidigare. Men Stefan Melander hade verkligen lyckats och hade till och med en sjätte häst på gaffeln, som dock blev infångad kort före mål.
Den som sticker ut mest i Tarzans femling är givetvis Ganga Bae som hade uppvisning för Jorma Kontio. Hon fick tidigt överta ledningen från spår åtta bakom bilen i sitt försök och sedan var hon helt överlägsen. Det jättefina stoet behövde inte förta sig för att vinna med gott om krafter kvar och blir en av dom som gör upp om segern även i finalen. Ganga Bae såg fantastiskt fin ut och fick spår fem i finalen när startspåren lottades.
De övriga fyra Melander-tränade hästarna som kvalade in till finalen gjorde det via seger för Residual Thrust, som spurtade vasst för Erik Adielsson och vann lätt, samt via andraplatser för Sideslip, Digital Literacy, och Fuel Burn.
– Men i mitt huvud jag just nu mest förbannad över att inte Digital Download kvalade in, kommenterade Tarzan i ATG Live efteråt med sedvanlig glimten i ögat.
– Närå, det var helt otroligt, en fantastiskt kväll. Jag tänkte anmäla åtta ston men satte dit den nionde fem minuter före anmälningsstopp. En häst (Digital Literacy ) som Örjan Kihlström vann ett P21-lopp med för inte allt för länge sedan. Det hinner hända mycket med hästarna på kort tid ibland i den här åldern, fortsatte Melander.

”Diana Zet är fantastisk – en enorm inställning”
Kullens drottning så här långt, Diana Zet, hade inga problem att infria sitt favoritskap för Örjan Kihlström. Hon behöll enkelt ledningen från innerspåret bakom bilen och dirigerade varje meter av loppet efter att ha fått bestämma i lugnt tempo. Diana Zet stack undan enkelt den sista biten när Kihlström lättade lite på tömmarna och vann med en hel del krafter kvar. Tränaren Daniel Redén stod vid sidan och var mycket nöjd över att fjolårets vinnare av Svenskt TravOaks och årets vinnare av Drottning Silvias Pokal nu är i final.
– Hon är säker. Hon var blek förra gången och är inget träningslejon hemma för där är hon hur lat som helst och tar det piano. Men så fort man säger åt henne så tänder hon till. Hon är fantastiskt att kunna veta när det är något extra på gång. Jag provade exempelvis att dra urryckarna till den här starten men det hände inte så mycket. Men hon har en enorm inställning och vet när det är dags, sa Daniel Redén och konstaterade att den extra växeln med urryckarna blev sparad till finalen.
Daniel Redén fick övrigt med två hästar till finalen då Award Kronos spurtade in vasst som tvåa bakom Ganga Bae.

Waiting Hill Hall från dödens
Annars inleddes kvalkvällen med att Steen Juul vann det första uttagningsloppet med egentränade Waiting Hill Hall. Han körde fram utvändigt om ledande No Limit Queen (som fått öppna tufft med 1.09,2 första 500 och 1.13,1 första 1000) och kopplade enkelt greppet till slut. En rejäl insats och plusbetyg även till tvåan No Limit Queen som höll tappert. Här galopperade storfavoriten Alaska Kronos bort sig i första sväng.

Skandalstart – ”Solklar omstart”
I det andra uttagningsloppet galopperade favoriten Ghostintheshell direkt bakom bilen för Rikard N Skoglund som var mycket irriterad efter loppet och hävdade att det skulle ha varit omstart.
– Jim Oscarsson tog en flygande start och min häst blev rädd och galopperade. Det var solklar omstart och går att jämföra med Maradonas mål med handen i ett fotbolls-VM för en massa år sedan, sa Rikard N Skoglund.
Även Axevallas huvudstarter erkände misstaget att inte blåsa omstart när Jim Oscarssons häst släpade bakom bilen. Och han bad om ursäkt när han intervjuades efteråt i ATG Live.
Nu vann istället Mahma Lane för sin tränare Peter Untersteiner. Hon var med i körningen från start men Untersteiner valde att krypa ner i rygg på ledande Dontlooseallmoney. Luckan kom perfekt i utgången av sista kurvan och Mahma Lane spurtade till en mycket lätt seger.

Enkelt för American Hill – vann även spårlottningen
American Hill var favorit i sitt försök och vann hur enkelt som helst för sin tränare Conrad Lugauer. Han hittade ett perfekt slagläge i andra par utvändigt med sin häst från svåra spår åtta bakom bilen. När attacken sattes in via tredjespår runt slutkurvan bet det bra och American Hill avgjorde enkelt utan att behöva gå i botten till slut. Conrad Lugauer drog också vinstlotten i finalen och fick bricka ett med sin startsnabba häst.
Finalen i Stochampionatet avgörs söndagen den 19 juli på Axevalla. Distansen är 2640 meter och förstapriset är 1,2 miljoner kronor.

Stochampionatet 2020
2640 meter autostart

Häst – Tränare
1) American Hill – Conrad Lugauer
2) Waiting Hill Hall – Steen Juul
3) Diana Zet – Daniel Redén
4) Residual Thrust – Stefan Melander
5) Ganga Bae – Stefan Melander
6) Digital Literacy – Stefan Melander
7) Award Kronos – Daniel Redén
8) Fuel Burn – Stefan Melander
9) Mahma Lane – Peter Untersteiner
10) No Limit Queen – Björn Goop
11) Sideslip – Stefan Melander
12) Mellby Hawaii – Björn Goop

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är återigen jackpot på V75 den här lördagen och enligt prognoserna kan en ensam vinnare ta hem 59 miljoner kronor, enbart på..


Det är återigen jackpot på V75 den här lördagen och enligt prognoserna kan en ensam vinnare ta hem 59 miljoner kronor, enbart på sju rätt. Årjängs Stora Sprinterlopp med en halv miljon kronor till vinnaren är den största sportsliga höjdpunkten. Ett öppet lopp på förhand med många hästar som startar med vinstchans. En häst som inte är så hårt betrodd den här gången är Milliondollarrhyme. Fjolårets svenska mästare har inte fått till det i år och har en tredjeplats som bästa resultat. Han tog sig förvisso vidare till elitloppsfinalen men tränaren Fredrik B Larsson tyckte inte att det var det där riktiga trycket i hästen trots det. Men i finalen kändes Milliondollarrhyme klart bättre enligt Larsson men fick där aldrig chansen och gick i mål med krafter kvar.
Senast var hästen en av favoriterna i Norrbottens Stora Pris i Boden men då orkade han inte fullfölja utan blev stum till slut efter en vass sista bortre långsida.
– 9 Milliondollarrhyme (V75-7) gick lättare träning på förmiddagen i dag (torsdag) och kändes väldigt fin. Han får inte godkänt i senaste starten och hade en sämre dag där. Jag har betydligt större krav på honom, säger Fredrik B Larsson.
– Vi har inte hittat något speciellt att ta på varför. Men han var inte tillräckligt bra helt enkelt. När han kom hem fick han ta det lugnt en vecka efteråt. Han var lite sliten och allmänt trott men nu känns han helt normal igen. Jag har varit nöjd med de senaste träningsjobben och tycker att hästen känns så bra som han ska göra. Därför provar vi igen.

”Har varit ojämn i år och måste visa bättring”
Milliondollarrhyme är femtehandsfavorit i lördagens stora sprinterlopp. Han har spår nio bakom startbilen och i sulkyn sitter som vanligt Fredrik B Larsson. I fjol var den trefaldige miljonären femma i det här loppet och efteråt hittade han toppformen på allvar.
– Vi får ligga lite lågt eftersom hästen inte har vunnit lopp i år ännu. Jag tycker att han har varit lite ojämn och måste visa bättring nu. Han måste vara betydligt bättre än senast för att duga men det tror jag också att han kommer att vara.
– Om han har hittat tillbaka till toppformen så är han med där framme och gör upp om det. Men jag tycker som sagt att han har varit lite för ojämnt för att det ska vara helt möjligt. Samtidigt vet vi alla om vilken kapacitet han har och när han nu känns så pass bra i jobben ska det bli kul att prova igen.
– Nu kör vi med skor runt om och vanlig vagn. Precis som han gick varje gång i fjol. I övrigt blir det helstängt huvudlag och ryckhuva. Han brukar svara väldigt bra när jag rycker den. Men får kalla honom en outsider den här gången, säger Fredrik B Larsson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Per Nordström har inte bara färske vinnaren av Stosprintern, Grande Diva Sisu, i stallet. Han har även en väldigt bra treåring i Ö..


Per Nordström har inte bara färske vinnaren av Stosprintern, Grande Diva Sisu, i stallet. Han har även en väldigt bra treåring i Önas Prince som har börjat karriären strålande. Under torsdagskvällen kördes Juliloppet på Örebrotravet inom V64. Det blev en väldigt enkel seger för Önas Prince som ledde från start till mål. Hästen tävlade barfota runt om för första gången och såg kanonfin ut. Det var Önas Prince femte seger i åttonde starten och han har nu sprungit in 576 200 kronor, eftersom den här triumfen var värd 125 000 kronor. Önas Prince var smått överlägsen före Vici Volantes som blev tvåa.

Svettig insats av Jackpot Tooma
Det bjöds på flera fina prestationer inom V64 den här aftonen. I inledningen fick vi se en svettig insats av Jackpot Tooma som gjorde första starten för sin nya tränare Daniel Redén. Trots en stor startgalopp, där hästen tappade massor av mark, kom han i kapp fältet och Örjan Kihlström körde minst sagt offensivt. Han vred på tidigt i spåren och fram utvändigt om ledaren efter ett varv. Det hade han täckning för då Jackpot Tooma tog över täten ut på den sista bortre långsidan och sedan försvarade sig storstilat in i mål.

Urban Kronos åter en vinnare
Robert Bergh-tränade Harper Seabrook vann enkelt ett fyraåringslopp från ledningen för Björn Goop och tjänade 75 000 kronor. Storfavoriten Dwayne Zet var tidigt slagen från utvändigt om ledaren och hårt betrodda Gulfstream Am galopperade på nytt bort sig, denna gången i utgången av sista kurvan.
Urban Kronos har kommit tillbaka bra efter en gaffelbandsskada som tvingade hästen till nästan ett års frånvaro. Med tre lopp i kroppen var hästen nu segermogen och vilken insats han svarade för tillsammans med Kim Eriksson. Trots ett lopp utvändigt om ledaren var Urban Kronos bara starkast till slut och tränaren Roger Walmann kan sträcka på sig då han har satt den här hästen i så fin författning igen.

Michael Carlsson, Kanal 75


Även om Fredrik inte rider lopp längre är derbydagen alltid en höjdpunkt.Han vann sitt åttonde och sista Svenskt Derby 2012 med Wido N..


Även om Fredrik inte rider lopp längre är derbydagen alltid en höjdpunkt.
Han vann sitt åttonde och sista Svenskt Derby 2012 med Wido Neuroth-tränade Bomar och han kommer att vara på plats Jägersro nu på söndag trots publikförbudet… har man vunnit åtta Derbyn i Sverige och 14 totalt i Skandinavien så är man mer än bara ”publik”.
Fredrik tycker att det är extra kul att det är dubbeljackpot på Grand Slam 75 och bjuder på två miljondrag i samma lopp som de flitigt anlitade spikförslagen 2 I Kirk (GS75-1) och 1 Nocentsinkentucky (GS75-2).
- Jag begriper varför 2 I Kirk (GS75-1) blir klar favorit i loppet. Givetvis kan han vinna. Men är man ute efter riktigt stora pengar ska man överväga att även strecka 5 Breakdancer, som Francisco Castro tränar. Breakdancer såg fin ut mot I Kirk senast och jag tror inte att det är omöjligt att det blir tvärtom den här gången, resonerar Fredrik.
Även i GS75-2 har Fredrik en varning. Detta enligt principen ”När två träter…”
- Om det här utvecklar sig till en duell mellan 1 Nocentsinkentucky och 2 Gulfstream Tiger så tycker jag att man ska se upp för 3 Mountain, som också sett fin ut på slutet.

”Tippar Yoker i Derbyt med hjärtat”
Själva Derbyt, (GS75-6), tycker Fredrik ser väldigt öppet ut den här gången.
Hemmatränaren Lennart Reuterskiöld junior har fem hästar med i fältet. Det var ett halvdussin från början men 1 Auenfurst är struken.
- Jag tycker faktiskt att samtliga fem ”Junior-hästar” har någon sorts vinstchans. Jag tippar själv 3 Yoker av dessa, men gör det lite grann med hjärtat. Ägarna, pseudonymen Mr Ascot (framlidne Erik Söderberg och nu Finn Blichfeldt), har gjort så mycket för svensk galoppsport att jag verkligen unnar dem att vinna ett Derby.
Av övriga hästar från championtränare Reuterskiöld jr vill Fredrik särskilt flagga för 4 Tille In Action som Per-Anders Gråberg rider (Jacob Johansen rider Yoker).
- Tille In Action skulle kunna överraska med rätt tempo. Det tycker jag att han var visat.
Johansson tycker heller inte att man kan lämna bort de övriga Lennart Reutersköld jr-hästarna 5 Sel Sea, 7 Marieappel eller 11 Harry.

Bjuder på en chansspik – ”Nouvelle Lune vinner nog”
Den trolige favoriten, då, 12 Bullof Wall Street (Niels Petersen tränar, Carlos Lopez rider)?
- Han kan naturligtvis vinna. Kanske vill Carlos rida honom i front, men det kostar lite från startboxar som 12. Men å andra sidan, han behöver inte gå i ledningen heller.
Räcker det med dessa streck?
- Nej, nej. Jag tycker att Derbyt är vidöppet i år. Man ska absolut inte släppa 13 Ladybug (Manuel Martinez). Joakim Brandt tycker inte att det är något större problem, att hon inte startat på distansen eller underlaget tidigare. Han är övertygad om att hon duger. Och Brandts har haft Yoker i träning hos sig tidigare, så de vet vilken nivå av häst som måste besegras för att vinna det här Derbyt. De skulle inte komma hit om de inte tror att det kan gå vägen, tror jag.
Vidare säger Fredrik Johansson:
- Även Wido Neuroths 2 Everest Voice bör streckas, han kan slå till om han klarar distansen.
Med så många streck i Derbyt kanske Fredrik har en chansspik eller två att bjuda på?
5 Nouvelle Lune vinner nog GS75-5 om hon har en bra dag, jag tror att hon har högre högstanivå än de andra, på detta underlag. Men annars är det vidöppet.
Fredrik fortsätter:
- Man kan säga samma sak om GS75 avdelning 7, faktiskt. Antingen vinner bara 9 Red Hot Chili, eller så är det loppet också vidöppet …
Fredrik kommenterar kort de övriga GS75-loppen:
- I GS75 avdelning 3, har jag lite feeling för 5 Pas des Secrets, som var bra i Oslo senast och som brukar gå bra på Jägersro. Men man måste kanske ha med 1 Suspicious Mind och någon av Lennart Reuterskiöld juniors hästar.
Och i GS75-4 tycker Fredrik att i första hand 2 Seven Nation Army, 3 Nascetta, 5 Coleur Café och 8 Serenity Bloom är värda streck.
Det är upp till spelarna:
Spika ”säkra kort” som I Kirk och Nocentsinkentucky (eller kanske Gulfstream Tiger) eftersom utdelningen kommer att översskrida den normala utdelningen oavsett vinnare?
Eller chansspika Fredrik Johansson-förslag som Nouvelle Lune eller Red Hot Chili?
Alternativt gå ”All In” med miljondragen Breakdancer eller Mountain?
ATG utlovar minst 5 miljoner kronor till en eventuell ensam vinnare.
Till sist: förutom sina 14 Derbyn i Skandinavien har Fredrik Johansson även vunnit det tyska Derbyt två gånger, med hästarna Adlerflug (2007) och Wiener Walzer (2009).
- Det tyska Derbyt rids förresten också på söndag, i Hamburg. Adlerflug har tre avkommor med, det tycker jag är kul, avslutar Fredrik Johansson.

Robert Okpu, Kanal 75


Don Fanucci Zet tar det lugnt efter segern i Sprintermästaren. Men i övrigt är flera av kullens hetaste och bästa hästar ute i det h&au..


Don Fanucci Zet tar det lugnt efter segern i Sprintermästaren. Men i övrigt är flera av kullens hetaste och bästa hästar ute i det här fyraåringsloppet som kryddar V86-omgången på onsdag. Ecurie D., obesegrad i tio raka segrar, får börja från spår nio bakom bilen den här gången tillsammans med Björn Goop. Bland motståndarna märks stjärnor som Kungapokalsvinnaren Aetos Kronos, comebackande Kriterietvåan och Breeders Crown-vinnaren Brother Bill, samt Green Manalishi. Förstapriset i loppet är 200 000 kronor och distansen är 2640 meter med bilstart. Ett litet test således inför de stundande kvalen till Svenskt Travderby på sensommaren. Det bästa startspåret av de redan nämnda fick Brother Bill med spår fem bakom bilen. Green Manalishi och Aetos Kronos drog bricka sju, respektive åtta bakom vingen.

Heavy Sound och Who’s Who i comeback
I ett annat V86-lopp för den högsta klassen gör två stjärnhästar comeback efter lång frånvaro. Det är dels Daniel Redén-tränade Heavy Sound, som inte har startat sedan fjolårets försök i Elitloppet, samt Who’s Who som nu gör årsdebut och har inte varit synlig på tävlingsbanan sedan det misslyckade Frankrike-äventyret i vintras. Kenneth Haugstad tar hand om tömmarna bakom Heavy Sound från spår två, medan Pasi Aikio själv sitter upp bakom Who’s Who från spår fyra.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2140/8 1 16.3 41
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [h 4] 2140/6 0 g 1167
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/6 4 16.4 230
2015-11-26 2015-11-26 Åby-11 Super X.Factor Super X.Factor   [h 4] 2140/3 3 17.6 153
2015-11-26 2015-11-26 Åby-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2140/12 6 16.7 460
2015-11-24 2015-11-24 Axevalla-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/5 str
2015-11-10 2015-11-10 Axevalla-6 Super X.Factor Super X.Factor   [h 4] 2140/3 5 17.7 1612
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2140/2 4 15.8 371
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/10 4 17.7 1602
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 5] 2160/5 str
2015-10-13 2015-10-13 Axevalla-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 3] 2140/6 0 19.2 600
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 5] 2140/4 7 19.7g 800
2015-09-29 2015-09-29 Jägersro Trav-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 5] 2160/7 3 15.5 111
2016-12-22 2016-12-22 Åby-7 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/1 D 7 18.4 771
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2160/14 C 0 19.0 403
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 1640/10 C 4 20.0 78
2016-12-12 2016-12-12 Halmstad-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/1 C 2 16.1 507
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2160/12 B 6 18.4 95
2016-11-28 2016-11-28 Halmstad-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2160/7 C 4 16.6 373
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2660/4 C 4 17.6 528
2016-11-21 2016-11-21 Mantorp-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 1640/11 D 3 15.9 214
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 1640/5 D 1 15.5 88
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-8 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/5 D 3 18.1 525
2016-11-08 2016-11-08 Axevalla-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/5 C 5 17.4 193
2016-11-07 2016-11-07 Mantorp-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/1 D 5 17.8 39
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/8 B 3 17.4 195
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-1 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/8 C 2 18.1 154
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/4 D 0 16.3 819
2016-10-25 2016-10-25 Jägersro Trav-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/6 D 0 17.7g 1061
2016-10-22 2016-10-22 Axevalla-1 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2160/13 D 4 18.5 1153
2016-10-13 2016-10-13 Åby-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/9 C 6 16.0 127
2016-10-11 2016-10-11 Axevalla-11 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/4 D 0 18.5 1442
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/1 B 5 18.5 81
2016-10-08 2016-10-08 Halmstad-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2640/9 D 7 18.3 245
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/2 D 7 16.9g 287
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 1640/7 C 2 14.1 299
2016-08-22 2016-08-22 Vaggeryd-10 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2640/1 D 0 g 69
2016-08-08 2016-08-08 Vaggeryd-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 1640/1 D 0 18.6g 193
2016-07-30 2016-07-30 Åby-6 Björkös Minessa Björkös Minessa   [s 7] 2140/3 C 0 16.7 442
2016-07-30 2016-07-30 Åby-3 Rydens Figo Rydens Figo   [v 11] 2140/12 D 0 16.5 531
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-10 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 6] 2140/7 C 5 18.7 95
2016-07-27 2016-07-27 Vaggeryd-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/5 B 0 g 70
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/6 C 0 16.3 173
2016-07-18 2016-07-18 Halmstad-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 1640/6 D 7 14.9 375
2016-06-30 2016-06-30 Åby-12 Super X.Factor Super X.Factor   [v 5] 2140/1 D 7 17.4 385
2016-06-30 2016-06-30 Åby-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 1640/6 D 0 14.3 889
2016-06-20 2016-06-20 Mantorp-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/6 C 4 16.8 132
2016-06-19 2016-06-19 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2160/8 D 3 17.6 331
2016-06-02 2016-06-02 Åby-4 Prince F.P.Romsås Prince F.P.Romsås   [v 6] 1640/6 C 4 13.0 66
2016-05-31 2016-05-31 Åby-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/12 C 7 16.7 586
2016-05-30 2016-05-30 Halmstad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/11 D 7 15.0 573
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/11 B 6 15.9 29
2016-05-09 2016-05-09 Färjestad-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/10 B 0 17.8 660
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/4 D 0 18.1g 136
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2140/7 D 1 14.9 419
2016-04-26 2016-04-26 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/4 D 0 17.3 892
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2140/4 C 6 19.2 696
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/6 C 7 18.3 303
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 2160/10 C 4 17.3 302
2016-01-14 2016-01-14 Åby-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 4] 2160/13 B 3 17.3 276
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 6] 1640/12 B 4 14.8 262
2016-01-01 2016-01-01 Mantorp-5 Super X.Factor Super X.Factor   [h 5] 2140/4 C 0 18.4g 730
2017-12-28 2017-12-28 Åby-10 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/7 D 5 17.1 589
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-6 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/1 C 3 18.7 79
2017-12-18 2017-12-18 Halmstad-2 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/1 C 3 17.3 347
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/1 D str
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/8 C 0 17.3 168
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-1 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/1 D 0 g 434
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/10 D 6 16.6 1419
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2160/6 D 0 17.9 306
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/13 D 0 18.3 1783
2017-11-27 2017-11-27 Halmstad-1 Quite Solo Quite Solo   [s 3] 2140/5 D 5 20.6g 813
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/8 D 5 17.1 953
2017-11-13 2017-11-13 Mantorp-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 1640/2 D 7 14.9 428
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2640/11 C 7 18.5 145
2017-11-11 2017-11-11 Halmstad-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/7 B 3 15.7 124
2017-10-31 2017-10-31 Axevalla-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2140/11 C 5 16.9 720
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/3 C 5 16.7g 385
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/8 D 7 15.4 821
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-8 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/12 C 7 17.2 747
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/15 C 4 15.7 655
2017-10-07 2017-10-07 Axevalla-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/7 C str
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/4 C 3 16.8 708
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/9 B 7 16.4 36
2017-10-01 2017-10-01 Halmstad-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2160/6 B 8 16.4 254
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/4 B 0 17.0 484
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/7 B 4 18.0 129
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/9 B 4 16.8 129
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2660/11 D 0 17.3 559
2017-08-26 2017-08-26 Vaggeryd-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/4 D 6 17.2 152
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/13 D 6 16.5 1964
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/8 C 0 19.0 1068
2017-07-12 2017-07-12 Vaggeryd-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2640/6 D 0 17.8 506
2017-07-05 2017-07-05 Åmål-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2480/4 D 0 17.9 241
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 1640/3 C 5 14.8 798
2017-07-01 2017-07-01 Vaggeryd-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2160/3 B 4 17.2 591
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/4 D 0 17.5 369
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/5 C 8 16.5 150
2017-06-15 2017-06-15 Åby-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/4 C 8 16.9 92
2017-05-22 2017-05-22 Halmstad-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/3 C 5 15.3 759
2017-05-21 2017-05-21 Vaggeryd-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/8 C 0 17.4g 199
2017-05-15 2017-05-15 Halmstad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2660/3 D 7 28.4 1066
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-11 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1660/6 D 0 16.7g 252
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2160/10 C str
2017-05-02 2017-05-02 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/1 D 0 15.7 520
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-2 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2160/10 B 0 17.3 509
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-2 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2140/5 D 8 17.9 798
2017-04-23 2017-04-23 Vaggeryd-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/9 C 7 18.3 72
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/10 D 6 17.2 756
2017-03-21 2017-03-21 Axevalla-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2640/4 C 5 19.4g 792
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-9 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 2140/3 D 0 18.7 467
2017-03-18 2017-03-18 Halmstad-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/4 D 7 17.2 222
2017-03-14 2017-03-14 Axevalla-3 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/1 B 7 17.2 320
2017-03-12 2017-03-12 Halmstad-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/6 D 0 17.4 522
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/13 B 0 18.6 195
2017-03-07 2017-03-07 Axevalla-1 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/4 B 8 17.6g 153
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/6 D str
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/3 C 6 17.2 360
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/2 D 0 19.5 490
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/12 B 0 16.6 255
2017-02-13 2017-02-13 Halmstad-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 2140/3 C 3 15.9 324
2017-02-07 2017-02-07 Axevalla-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 5] 1640/2 C 0 g 288
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2160/11 C 3 17.1 369
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 7] 1640/11 C 0 15.2 502
2017-01-30 2017-01-30 Halmstad-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2180/9 C 1 16.7 99
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2160/8 D str
2017-01-23 2017-01-23 Mantorp-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2140/7 C str
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-7 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 7] 2140/10 D 5 17.2 911
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 6] 2660/9 C 0 18.5 103
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-3 Sato Sato   [h 3] 2140/10 A str
2018-12-31 2018-12-31 Axevalla-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/8 A 4 18.9 74
2018-12-21 2018-12-21 Axevalla-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2160/4 D 0 20.6g 582
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/2 D 0 16.1 594
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2160/9 C 0 19.0 276
2018-12-15 2018-12-15 Åby-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2640/6 C 0 16.7 134
2018-12-15 2018-12-15 Åby-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2640/7 C 0 g 195
2018-12-15 2018-12-15 Åby-8 Sato Sato   [h 3] 2140/2 C 0 17.6g 150
2018-11-29 2018-11-29 Axevalla-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/8 C 7 19.4 482
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-2 Saliga Saliga   [s 4] 2140/6 D 5 16.2 111
2018-11-26 2018-11-26 Halmstad-4 Sato Sato   [h 3] 2160/6 C 1 15.8g 45
2018-11-23 2018-11-23 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/9 D 5 16.8g 638
2018-11-22 2018-11-22 Åby-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/2 C 1 14.8 99
2018-11-22 2018-11-22 Åby-7 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/2 D 0 15.7 129
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-8 Sato Sato   [h 3] 2100/1 D 5 14.9 188
2018-11-17 2018-11-17 Örebro-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2100/9 D 7 17.1 593
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/5 A 1 16.7 17
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-11 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2640/10 C 1 17.0 37
2018-10-25 2018-10-25 Mantorp-4 Sato Sato   [h 3] 2160/11 A 5 16.3 43
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-8 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/4 B 0 g 232
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2160/4 B 1 16.3 109
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-9 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/7 D 2 15.1 485
2018-10-06 2018-10-06 Åby-1 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/11 D 0 329
2018-10-06 2018-10-06 Åby-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/9 D 7 17.1 439
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 4] 2140/1 B 5 18.2 56
2018-09-23 2018-09-23 Vaggeryd-9 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2160/14 B str
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/9 D 6 16.0 194
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/7 D 0 19.7 772
2018-09-15 2018-09-15 Halmstad-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2640/3 C 6 17.7g 129
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/11 C 0
2018-09-09 2018-09-09 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2160/9 D 0
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2640/4 D 0 17.2 604
2018-09-03 2018-09-03 Färjestad-7 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/4 B 1 17.1 65
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 1640/5 D 7 14.6 531
2018-08-18 2018-08-18 Mantorp-8 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 C 0 18.7 604
2018-08-07 2018-08-07 Jägersro Trav-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/7 D 0 18.1 1216
2018-08-03 2018-08-03 Vaggeryd-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/9 C 0 16.9 1059
2018-06-30 2018-06-30 Vaggeryd-3 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/3 D str
2018-06-21 2018-06-21 Mantorp-4 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/11 C str
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2160/7 C 0 20.0 178
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2180/10 C 6 16.4 541
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-6 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2160/9 D 0 g 3316
2018-06-02 2018-06-02 Mantorp-3 Sato Sato   [h 3] 2140/4 B 7 16.6g 52
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-6 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/5 D 0 19.5g 1819
2018-05-28 2018-05-28 Halmstad-8 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 1640/10 D 0 15.3 1329
2018-05-20 2018-05-20 Vaggeryd-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 7] 2140/10 D 5 17.1 282
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/8 B 4 16.2 270
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-10 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/6 C 5 16.9 98
2018-05-09 2018-05-09 Åby-5 Sato Sato   [h 3] 2140/3 B 2 14.7 30
2018-05-08 2018-05-08 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/12 D 7 14.6 1176
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-2 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2160/7 B 2 16.3 233
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 D 3 15.5 170
2018-05-07 2018-05-07 Vaggeryd-7 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2640/1 C 0 17.0g 230
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-7 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/8 D 0 17.1 1399
2018-04-19 2018-04-19 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2680/15 C 6 16.2 1000
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-4 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/1 D 2 16.7 197
2018-04-13 2018-04-13 Mantorp-6 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/5 D 2 16.3 704
2018-04-12 2018-04-12 Örebro-5 Sato Sato   [h 3] 2100/8 B 3 14.7 51
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/5 D 5 15.0 347
2018-04-07 2018-04-07 Halmstad-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/2 C 4 16.5 144
2018-03-29 2018-03-29 Åby-1 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/5 C 4 17.7 145
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/12 C 5 18.2 365
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/7 C 7 17.2 186
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-2 Sato Sato   [h 3] 2140/5 B 5 20.3g 21
2018-03-24 2018-03-24 Mantorp-4 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/2 D 0 18.7 697
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-2 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/3 B 7 19.0 261
2018-03-15 2018-03-15 Axevalla-9 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/7 D 0 17.3 723
2018-03-14 2018-03-14 Åby-2 Sato Sato   [h 3] 2140/2 B 3 15.8 14
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/3 D 0 16.6 1007
2018-02-22 2018-02-22 Åby-1 Sato Sato   [h 3] 2140/2 B 1 15.9 13
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-3 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/3 D 3 18.0 197
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/2 D 0 17.5g 383
2018-02-14 2018-02-14 Åby-3 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/3 C 0 18.6 564
2018-02-08 2018-02-08 Åby-2 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 C 4 17.0 211
2018-02-06 2018-02-06 Halmstad-1 Sato Sato   [h 3] 2140/5 D 1 16.4 91
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/1 D 0 18.0 472
2018-02-01 2018-02-01 Åby-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/8 D 8 17.0 425
2018-02-01 2018-02-01 Åby-7 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/2 D 0 17.4 1135
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-5 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/4 C 0 16.0 454
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/15 D 0 16.7 2099
2018-01-18 2018-01-18 Åby-8 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/4 D str
2018-01-15 2018-01-15 Mantorp-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 8] 2140/3 D 8 16.0 1596
2018-01-10 2018-01-10 Åby-3 Quite Solo Quite Solo   [s 4] 2140/8 C 3 17.6 235
2018-01-10 2018-01-10 Åby-4 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 1640/9 D 6 15.4 458
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-2 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 8] 2140/11 B 1 17.2 149
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-10 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 6] 2140/10 C 1 17.9 150
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-7 Sato Sato   [h 4] 2140/3 C 2 15.6 45
2019-12-31 2019-12-31 Axevalla-11 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2660/11 B 0 16.2 196
2019-12-18 2019-12-18 Åby-7 Sato Sato   [h 4] 2160/6 A 3 15.1 38
2019-12-15 2019-12-15 Axevalla-2 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/1 D 0 g 721
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/10 B 1 16.0 38
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-1 Sato Sato   [h 4] 2100/3 D 3 14.5 121
2019-12-01 2019-12-01 Örebro-5 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2100/11 D 0 16.4 681
2019-11-30 2019-11-30 Halmstad-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2640/5 C 1 15.6 211
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-3 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/2 C 0 17.0g 71
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-7 Sato Sato   [h 4] 2140/7 B 1 14.4 19
2019-11-09 2019-11-09 Axevalla-3 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/6 C 3 17.5 280
2019-11-06 2019-11-06 Åby-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/3 C 4 16.2 40
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-9 Sato Sato   [h 4] 2140/2 A 4 15.0 27
2019-11-02 2019-11-02 Åby-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 1640/7 C 6 15.9 480
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/11 A 1 15.0 55
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-8 Sato Sato   [h 4] 2640/7 B 2 15.2 16
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-9 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/9 D 0 g 139
2019-10-08 2019-10-08 Axevalla-3 Sato Sato   [h 4] 2140/12 A 4 14.4 59
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/10 C 0 g 335
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/2 D 3 16.4 217
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-3 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/7 D 6 16.3 71
2019-09-24 2019-09-24 Axevalla-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/2 D 0 18.0 437
2019-09-17 2019-09-17 Axevalla-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 1660/4 D 5 15.9 268
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-2 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/1 C 0 g 166
2019-09-05 2019-09-05 Halmstad-1 Sato Sato   [h 4] 2140/6 A 4 14.5 15
2019-09-04 2019-09-04 Åby-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/6 C 2 15.1 51
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-5 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2100/10 C 7 16.7 80
2019-08-29 2019-08-29 Örebro-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2640/5 D 0 19.5 434
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/12 B 3 15.5 106
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/8 D 0 17.8 1079
2019-08-13 2019-08-13 Jägersro Trav-8 Sato Sato   [h 4] 2140/9 C 0 15.5g 46
2019-07-22 2019-07-22 Mantorp-12 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/8 C str
2019-07-20 2019-07-20 Axevalla-11 Sato Sato   [h 4] 2140/7 C 0 13.3 123
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/2 D 8 17.7 417
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/10 C 0 17.9 234
2019-06-12 2019-06-12 Vaggeryd-10 Sato Sato   [h 4] 2140/8 C 2 14.3 37
2019-06-02 2019-06-02 Axevalla-11 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/4 D 0 17.6 1349
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-3 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/11 C 0 15.6 121
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-9 Sato Sato   [h 4] 2140/5 C 7 12.5 44
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-7 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/6 B 2 15.0 38
2019-05-20 2019-05-20 Mantorp-9 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/5 C 3 16.9 362
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-5 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/15 C 0 17.0 785
2019-05-04 2019-05-04 Örebro-8 Sato Sato   [h 4] 2100/5 C 1 13.2 57
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/8 D 8 17.5 3866
2019-04-30 2019-04-30 Axevalla-8 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 9] 2640/4 D 3 16.4g 762
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-4 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/6 C str
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/8 D 0 16.8 1432
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-10 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2640/7 C 1 16.1 263
2019-04-27 2019-04-27 Norge-3 C.C. Gyrus* C.C. Gyrus*   [v 7] 2100/3 C 3 78
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-4 Sato Sato   [h 4] 2640/4 B 3 15.4 49
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/5 D 3 16.2 180
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/5 D 0 19.5g 262
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/4 D 4 16.5 993
2019-04-05 2019-04-05 Axevalla-4 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 9] 2640/12 C 6 17.5 1312
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/3 D 6 18.8 1010
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-8 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/14 D 0 17.1 1165
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-5 Alex Mafioso Alex Mafioso   [v 9] 2140/10 B 6 18.0 475
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-6 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/6 C 7 15.8 1442
2019-03-24 2019-03-24 Axevalla-2 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/6 D 0 17.5 513
2019-03-12 2019-03-12 Axevalla-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/4 A 0 g 25
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-1 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/14 A str
2019-03-05 2019-03-05 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/8 D str
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/11 B 0 g 59
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2140/8 C str
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/6 A 2 17.4 22
2019-02-04 2019-02-04 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/5 D 8 20.3 1224
2019-02-02 2019-02-02 Åby-8 Sato Sato   [h 4] 2140/3 D 0 g 71
2019-01-31 2019-01-31 Åby-10 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/14 D 8 17.5 1052
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-6 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2140/7 B 0 15.5 143
2019-01-24 2019-01-24 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2140/3 D 0 18.6 770
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-9 Sato Sato   [h 4] 2140/6 B 1 16.9 20
2019-01-16 2019-01-16 Axevalla-3 Amanda Mafiosa Amanda Mafiosa   [s 9] 2160/7 D 8 18.2g 739
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 5] 2160/10 A 1 16.1 24
2019-01-13 2019-01-13 Mantorp-10 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/7 B 0 319
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-1 Voodoo Chile Voodoo Chile   [s 7] 1640/8 D 0 g 781
2019-01-08 2019-01-08 Axevalla-5 Super X.Factor Super X.Factor   [v 8] 2160/2 D 0 21.7 671
2019-01-02 2019-01-02 Jägersro Trav-8 Quite Solo Quite Solo   [s 5] 2140/10 D str
2020-07-07 2020-07-07 Vaggeryd-5 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/8 D 7 17.9 1225
2020-07-02 2020-07-02 Halmstad-11 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 1640/12 C 4 11.7 1148
2020-06-12 2020-06-12 Tingsryd-4 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 1609/3 D 0 17.8 446
2020-06-10 2020-06-10 Vaggeryd-8 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 1640/7 A 5 12.8 145
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-5 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/5 A 2 12.4 109
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/5 C 0 19.3 162
2020-05-18 2020-05-18 Färjestad-2 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/1 B 6 17.1 134
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 1609/10 C 8 15.6 290
2020-04-27 2020-04-27 Mantorp-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/13 A 3 14.9 178
2020-04-24 2020-04-24 Åby-1 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/5 B 5 15.3 367
2020-04-21 2020-04-21 Axevalla-8 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 1660/6 D 0 16.0 732
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2160/12 B 1 14.5 55
2020-04-14 2020-04-14 Axevalla-5 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/3 B 4 15.8 86
2020-04-01 2020-04-01 Axevalla-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/2 C 0 g 35
2020-03-29 2020-03-29 Åby-2 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/5 A 1 16.5 29
2020-03-29 2020-03-29 Åby-9 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/10 C 0 17.1 417
2020-03-24 2020-03-24 Axevalla-4 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2140/3 C 2 14.9 323
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/5 D 0 18.3 2217
2020-03-10 2020-03-10 Åby-3 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2640/3 C 0 17.2 570
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-5 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2640/6 D 5 15.6 1394
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-10 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2160/6 C 0 20.6 622
2020-01-28 2020-01-28 Axevalla-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2140/9 D str
2020-01-21 2020-01-21 Axevalla-7 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/10 D 0 17.8 1582
2020-01-15 2020-01-15 Åby-9 Rocky Bear Rocky Bear   [h 6] 2640/9 C 0 16.2 220
2020-01-13 2020-01-13 Mantorp-7 Super X.Factor Super X.Factor   [v 9] 2160/6 D str
2020-01-08 2020-01-08 Åby-7 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/3 D 0 16.3 1807
2020-01-01 2020-01-01 Halmstad-5 Quite Solo Quite Solo   [s 6] 2140/6 D 6 17.3 752ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se