V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-3 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 1640/3 D

Nyheter för travkusk


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högst..


I lördags betalade V75® 780 852 kronor.
Detta trots att det bara blev en ordentlig överraskning när Västerbo Exact slog till i högsta klassen, med två procent av spelet i ryggen.
Ett färskt exempel på att det kan räcka med en skräll för att dra upp värdet rejält på V75.
Men det säger sig själv att skrällvinnarna också är de mest svårfunna.
Finns det då någon genväg för att hitta en sådan?
Lördagens omgång är speciell eftersom det rör sig om STL-finaler. Det innebär att sex av sju avdelningar på V75 avgörs över 2 140 meter autostart.
I databasen travfakta.se finns alla svenska travlopp som körts sedan 2010.
Av dessa har 477 avgjorts över aktuella förutsättningar inom V75 på Solvalla.
Och här finns det ett startspår som verkligen sticker ut.

Skyhög ROI
Spår 11 bakom startbilen har nämligen varit överlägset bäst ur ett spelarperspektiv.
Enligt travfakta.se har hästar från spår 11 i autostartslopp över 2 140 meter i V75 på Solvalla haft en ROI (Return of Investment) på extrema 136 procent.
Omräknat i kronor innebär det att den som spelat 100 kronor på varje häst med dessa förutsättningar kunnat hämta ut över 14 500 kronor i nettovinst.
Anledningen är inte att hästar från spår 11 vunnit mest (även om 12 i segerprocent från bakspår är synnerligen anmärkningsvärt) utan att vinnarna därifrån betalat ett snittodds på 11,66.
Jämför det med spår 1 där segerprocenten är jämförbar, men snittoddset på 5,76 gör att ROI istället hamnar på låga 64 procent.

Håll koll på strykningar
Värt att påpeka är att det här inte är någon effekt av att bakspåren generellt skulle vara gynnade i denna typ av lopp.
Faktum är att spår 9 och 10 visar allra sämst ROI med smått katastrofala 46 respektive 39.
Så den som vill ta fasta på denna statistik och söka lördagens skrällar från spår 11 måste vara noga med att inget av dessa spår blivit struken. En häst som stryks ner från spår 11 till spår 10 halverar sin segerchans, samtidigt som snittoddset sjunker.
På samma sätt så mer än fördubblar en häst från spår 12 sin segerchans om denne stryks ner till spår 11.
Den som söker en spik kan titta på spår 4, utgångsläget med högst segerprocent (14) och näst högst ROI (96).

Robin Johansson, Kanal 75


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast t..


När Vestpol Gladiator och Per Linderoth (bilden) skar mållinjen i den avslutande avdelningen på tisdagskvällen stod det klart att endast två system överlevt V64® på Östersundstravet.
Det ena var inlämnat i Kvarnbergsplan Tobak i Huddinge, kostade över 2 000 kronor och gav 924 446 kronor i återbäring.
Det andra var spelat via atg.se och gav 860 900 kronor tillbaka på satsade 120.

Kanal 75


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderb..


Det har gått dryg en månad sedan Ecurie D. skulle frälsa sina anhängare och knipa karriärens största fullträff i Europaderbyt på Vincennes.
Med 13 segrar på 14 starter och enda förlusten från bakspår mot världseliten i Hugo Åbergs Memorial spelades hästen till storfavorit i premiären på fransk mark.
Men något stämde inte den dagen och det blev platt fall efter galopp på upploppet, vilket istället öppnade banan för Power och Robert Bergh att spurta hem segerchecken värd drygt två miljoner kronor.
På fredagen kan den danskfödde, norsktränade och svenskägde segermaskinen få sin revansch.
Ecurie D. har hunnit slicka såren med en enkel seger på hemmaplan för sin tränare Frode Hamre, som denna gång överlåter tömmarna till Björn Goop.
- Han såg väl kanske ändå inte ut som bäst heller senast på Bjerke. Jag hoppas att man har slipat till det. Jag har sett bilder på ett jobb efter det på Bjerke där hästen såg mycket bättre ut så han kommer att vara i klart bättre författning på fredag. Men det får inte miss-stämma mycket med ryggar och sådant eftersom det är så många bra hästar med i det här loppet, funderar Anders Malmrot.

Motbud med toppspår
Ecurie D. har aldrig sett pressad ut vid någon av sina segrar på svensk mark, men fredagens uppgift försvåras av att spårdatorn drog fram bricka 10, samma läge som i Hugo Åbergs, och gav Power betydligt förmånligare spår 2.
Robert Berghs snart niofaldige miljonär följde upp triumfen i Paris med att kvala in till Breeders’ Crown-finalen, där han emellertid fick nöja sig med femtepriset bakom stallkamraten Hail Mary.
I samma final slutade Brother Bill tvåa. Timo Nurmos' kriterietvåa har precis som i fjol prickat toppformen sent på säsongen och ser ut som ännu en het utmanare från utmärkta spår 5.
Tuffare utgångslägen blev det för loppets övriga två förgrundsgestalter.
Jerry Riordans nästan sjufaldige miljonär Aetos Kronos har inte startat sedan fjärdepriset i Europaderbyt och lär komma med laddade batterier, men måste likt favoriten inleda från bakspår.
Ytterspår bakom vingen blev det för fältets enda sto, Daniel Redéns färska Breeders’ Crown-vinnare My Lady Grace.

Banan stängd för publik
Fredagskvällen med toppsport i kombination med lördagens finaler på V75 var tänkt att bli en publikmagnet när programmet lades, men av detta blir förstås intet sett till den aktuella smittspridningen i landet.
- Vi kan inte ta emot folk på restauranger. Vi har endast öppet stallbacken som vår arbetsplats, i övrigt är det inga ytor öppna. Tyvärr väldigt beklagligt, men vi får hoppas att 2021 blir lite bättre, konstaterar Anders Malmrot.
Första start för fredagens tävlingar med V64 sker 18.20 medan Solvalla Grand Prix placerats som lopp 8 med start 20.56.

Kanal 75


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser ..


Åby och Solvalla är värd för V86 och på huvudstadsbanan körs Oaksrevanschen med 100 000 kronor till vinnaren. Leif Witasp reser till Solvalla med en av sina favorithästar och det är Chablis Ribb som har börjat karriären väldigt bra. Det treåriga stoet har sprungit in över en miljon kronor under sitt första år på tävlingsbanan och varit med i flera stora finaler. Hon blev trea i E3-finalen över medeldistans bakom vinnande Barbro Kronos och galopperade sedan bort sig från innerspåret i korta E3. I Oaks blev hon oplacerad
– 11 Chablis Ribb (V86-4) har gjort det väldigt bra i år men haft lite stolpe ut i de här stora finalerna. Hon hade en febersläng veckan innan en av finalerna och sedan i korta E3 galopperade hon enda gången hittills i karriären. Innerspåret var lite för löst och hon tappade fästet vänster bak och galopperade. Annat är hon väldigt travsäker, säger Leif Witasp.
– I övrigt tycker jag att hon har haft mycket skitspår och dåliga lägen så det är fantastiskt bra gjort att ha sprungit in en miljon i år. Och trots att hon har bommat i finalerna. Men det här är en väldigt fin häst som är lättfotad och lättplacerad. Hon är startsnabb och har hållit en jämn och god form hela säsongen.
Vad säger du om loppet som hon vann på Romme senast?
– Hon gick ner en hel del i klass där och kunde köras till ledningen. Det blev en ganska lätt seger med en hel del krafter kvar. Jag drog aldrig tussarna på henne och petade inte ens på hästen.
– Jag tycker att hon fortfarande känns fantastiskt fräsch och fin och därför får hon starta på. Det börjar bli lite dåliga förhållanden att träna på och då kan hon lika gärna få starta när hon känns så fin. Får vi lite snö hemma så ska vi ge henne en rejäl vinterträning inför nästa säsong. Hon är så positiv hästen och vill alltid träna och är alltid på bra humör, fortsätter Rättviks-tränaren.

”Blir inte förvånad om hon vinner”
På onsdag har Chablis Ribb spår elva i den fjärde V86-avdelningen. Hon körs av tränare Witasp som inte tycker att hästen är borta trots det sämsta utgångsläget.
– Löser det sig och jag kommer vettigt på det kanske jag kan få en hygglig rygg. Hon är ju startsnabb och följer lätt med i ryggar så jag hoppas att det kan bli en hyfsad position trots läget. Stämmer det under vägen tror jag att hon kan vara med där framme. Normalt blir det väl svårt att vinna men jag blir inte förvånad om hon skulle göra det. Det är lite ojämna hästar med och hon har mött och slagit flera av dem. Vi ändrar inget, barfota fram igen, säger Leif Witasp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens f..


Solvalla bjuder in till finaler i V75® på lördagen med Silverhästen som huvudnummer.
300 000 kronor väntar vinnaren av gulddivisionens final och det är ett mycket fint fält vi får se med svenske mästaren Very Kronos som favorit från ett niondespår och ett koppel fina travare framför.
Succéhästen From The Mine - som på kort tid tagit en plats i eliten - ställs mot sitt tuffaste motstånd hittills i sitt åttaåriga liv. Umåkers store lille stjärna blev spårvinnare och har tuffa motståndare utanför sig i form av Johan Untersteiners Cyber Lane och Jerry Riordan-tränade Zarenne Fas.
Very Kronos räknas som landets bästa häst för dagen men sinkas av ett spår i det andra ledet bakom bilen.
- From The Mine själv känner ju inga begränsningar, det är vi människor som står för det. Han har hela tiden struntat i motstånd och vilka startspår han haft och lär fortsätta med det. Allt har ju gått så lätt för honom i år och han vann sin tredje start i guld enkelt enkelt. Jag tror From The Mine blir hyperfarlig även i det här loppet, säger amatören Catarina Norqvist.

Genombrottet för ett år sedan
Solvallas finaler i mörka november. Det var den här tävlingsdagen i fjol brunskimmeln From The Mine klev fram och presenterade sig på allvar för travpubliken med segern i silverfinalen.
I år har hästen vunnit ytterligare en silverfinal, under Bergsåkers V75-dag i juni.
På Gävletravet i mitten av oktober tog åttaåringen sin första seger i sitt tredje försök i guld.
På vägen till lördagens final genrepade hästen i ett V86-lopp för högsta klassen på Bergsåker i förra veckan där det handlade om ledning från start till mål.
Mats Djuse körde hästen för första gången.
- Magnus har kört det senaste året men fick bestämma sig tidigt att köra Zarenne Fas åt Jerry Riordan i finalen på lördag. Då var det inte svårt att låta Mats köra i stället på Bergsåker, det är ju två mycket kompetenta kuskar de här bröderna. Nu fick Mats bekanta sig med From The Mine inför den här finalen och det känns skönt.
From The Mine skar mållinjen med "massor" av krafter sparade i generalrepetitionen på Bergsåker enligt tränaren
- Han var inte tagen det minsta lilla men fick ju sitta i fred i spets där ska sägas. Men alla lopp ska köras och de andra valde att inte köra mot honom i det loppet. Mats tyckte att det var lite av ett intervalljobb och hästen var rejäl hela vägen och gick 1.08,8 sista 700 meterna. Det är ganska starka papper i november, hur du än vrider och vänder på det.

Första för Stall Grå?
Konung Carl XVI Gustafs Silverhäst har körts sedan 1960 på Solvalla.
Vandringspriset – pampiga silverhästen – blir någons egendom först när samma hästägarkonstellation vunnit loppet tre gånger.
Något endast Scandal Plays och Xanthes ägare lyckats med. Då med samma hästar dessutom.
From The Mine ägs av familjen Moliis i Umeå som kallar sig ”Stall Grå” efter färgen på flera av deras hästar. Familjen kan ta sin första inteckning i Silverhästen på lördag.
- Oavsett hur det går så har han en fantastisk säsong bakom sig. Den här hästen gör oss aldrig besvikna. Vi älskar ju den här hästen och tycker att han är magisk och all den här uppståndelsen runt honom inte bara i Umeå utan i hela landet gör oss väldigt stolta, säger Catarina.
Överdrivet kan man säga att knatten inte är stort större än statyetten han tävlar om på lördag. En profil med sitt vägvinnande trav – det flyter! – och stora lugg på toppen av en liten kropp.
- Det stämmer att han inte ser ut som travare på den här nivån normalt gör. Men han är större än vad folk tror, så jag bara måste mäta honom snart. Kroppen är liten men han har verkligen långa ben. Sedan är han lite överrörlig i sina leder och överhuvudtaget  överrörlig hela han. Så han behöver inte lägga energi på så mycket annat än att springa, och springa och tävla och träna är det roligaste han vet!
From The Mine lever högt på sin startsnabbhet och eftersom ni tror att han kan vara med och göra upp om segern måste ni väl kalkylera med att det blir ledningen igen?
- Det är klart att vi siktar på ledningen, och det är klart att vi har tänkt köra där. Det kommer att kosta jäkligt mycket att köra mot honom kan jag säga. Visst ska det vara bra chans på spets. Vi kör samma i utrustningsväg som tidigare. 
Johan Untersteiner har spåret närmast utvändigt med startkatapulten Cyber Lane. Det ser upplagt ut för körning när bilen släpper…
- Ja, det kommer det säkerligen att bli - och då är frågan när Cyber Lane vill ge sig.
I det publika tipset Fem Tippar V75 spikar du din egen häst i V75-6. Kaxigt!
- Det där är lite dubbelt för mig. Det var nämligen mina söner som ville spika i det tipset och fick som de ville. Mina barn tror väldigt mycket på sin mamma och det är ju roligt, ha ha! Jag tror också jättemycket på min häst men hade väl kanske garderat honom lite med någon ytterligare för att vara lite säkrare. Trots allt är det ju ett stenhårt motstånd han ställs mot. Men som sagt, From The Mine struntar i motstånd, han är där för att ha roligt.

Mikael Wikner, Kanal 75


Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 4] 2140/12 0 21.0g 425
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/6 5 19.1 970
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-3 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 8] 2140/4 0 20.4 1095
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2140/14 0 g 393
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-2 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/11 5 20.3 79
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 Dag Blou Dag Blou   [v 3] 2140/4 0 21.4 504
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2160/9 0 g 780
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-5 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 4] 2160/10 4 18.1 218
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-2 Dag Blou Dag Blou   [v 3] 2100/10 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2140/5 8 18.4 696
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-2 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/7 0 g 133
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Dag Blou Dag Blou   [v 3] 2140/11 0 19.6 447
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2140/2 0 17.9 163
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/2 8 17.9 474
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-5 Princess Marion Princess Marion   [s 4] 2180/14 B str
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/10 C 6 17.3 300
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-4 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2640/4 D 0 18.9 402
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 1640/10 C 0 g 428
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/7 C 0 22.1 215
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-9 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/12 C str 866
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 D str 144
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/6 D str 1782
2016-12-02 2016-12-02 Romme-10 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/4 D 0 18.6 1237
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2640/2 C 4 16.7 453
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 2140/8 D 0 20.6 727
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2609/3 D 4 16.4 762
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 2140/4 D 0 23.1g 1160
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/10 D 0 19.5 2054
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2160/8 C 0 21.2 416
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 1640/9 C 0 25.5g 761
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/10 C 0 22.5 1005
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/2 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 2140/4 C str
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/1 D 0 17.9 304
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2160/10 D 0 16.5 533
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 1640/6 D 5 20.5 729
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-6 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/11 C 7 16.4g 658
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-5 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/3 D str
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/1 B 2 15.0 42
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 2140/10 B 7 22.7 126
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 7] 2160/9 A 0 17.0g 209
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/7 C 7 17.9 252
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/2 D 4 14.4 437
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 D 0 18.4g 387
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D 0 18.9 1576
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2640/2 D 0 16.5 370
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-5 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 1640/2 C 4 19.9 363
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/3 D 0 20.3 213
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-11 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/12 C 2 16.1 395
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-6 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2640/8 D 0 14.8 516
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/14 A 5 18.3 439
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-3 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 1640/1 C 0 13.7 764
2016-09-09 2016-09-09 Romme-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 1640/7 C 8 24.4g 186
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/12 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/12 C 3 14.2 159
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-9 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/6 B 3 161
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [h 5] 2140/1 C 3 64
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/9 D 0 138
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/14 A 0 17.2 487
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2640/6 B 2 16.8 92
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-1 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D 0 18.7 2218
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2160/12 C 0 18.2g 451
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-1 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/7 C 5 15.8g 77
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2140/5 B 1 16.6 74
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/4 A 0 15.9 82
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/11 B 2 14.5 208
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/15 B 0 20.2 328
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-6 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/2 B 3 251
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/2 C 0 65
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 Tailgate Tailgate   [v 4] 2160/6 B 2 43
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/13 D 6 15.4 1281
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-6 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/7 D 3 15.6 564
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Lolee Greyzon Lolee Greyzon   [v 5] 2140/2 D str
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2160/12 D 8 18.2g 172
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/1 D 7 18.6 143
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-5 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/3 B 5 18.7 217
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-2 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/6 D 0 16.2 1450
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/4 D 7 21.0 64
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/5 D 0 17.9 489
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/1 D 5 19.2 129
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/11 C 8 16.3 426
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-1 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 1640/6 D 4 17.4 344
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2160/4 D 0 19.8 285
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2160/9 B 8 16.9 79
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2100/5 D 0 21.3g 182
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/15 C str
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/7 D str
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-8 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 9] 2140/1 D 0 20.6 971
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-10 Princess Marion Princess Marion   [s 4] 2160/8 D 0 20.2 768
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-3 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 1640/6 C 0 18.9g 153
2017-12-29 2017-12-29 Solvalla-8 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/3 C str
2017-12-22 2017-12-22 Solvalla-4 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2140/9 D 0 g 780
2017-12-04 2017-12-04 Bollnäs-1 Blackie Lawless* Blackie Lawless*   [v 7] 2640/6 C 0 17.0 246
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-3 Blackie Lawless* Blackie Lawless*   [v 7] 1640/8 B 1 15.4 58
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Lubba Later Lubba Later   [s 6] 2160/13 C 8 17.8 341
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-6 Mulsta Kravall Mulsta Kravall   [v 10] 2160/7 D str
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-4 Tailgate Tailgate   [v 5] 2640/5 C 4 16.7 181
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-10 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/7 D 0 21.1g 733
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/3 C 8 18.2 120
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/4 C str
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/1 C 5 17.7 65
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/5 D str
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/5 C 6 17.5 220
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-3 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2640/7 D 0 16.7 790
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2160/6 D 0 19.4g 703
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-5 Imagine Imagine   [s 3] 2140/6 C 0 20.6 605
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-2 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2160/6 B 6 21.3g 153
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-7 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/7 C 5 18.6 1258
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/5 D 0 g 117
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-3 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/6 B 6 16.4 421
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2140/3 D 0 22.8g 162
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 9] 2100/6 B 4 13.5 41
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2160/9 C 0 16.9 563
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/4 D 6 17.3 1335
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-9 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 1640/4 C 3 81
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/2 D 0 191
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/6 B 3 152
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2640/5 C 1 80
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-9 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2640/1 B 0 94
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/2 B 3 88
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/3 D 0 117
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Tailgate Tailgate   [v 5] 2120/5 B 0 17.1 401
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2620/11 D 6 18.7 61
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/10 A 8 17.6 250
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2120/2 D 0 18.8 1055
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 1620/1 D 6 17.5 89
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-10 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/1 C 1 17.4 25
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-5 Imagine Imagine   [s 3] 2160/13 C 0 23.4g 1482
2017-06-09 2017-06-09 Romme-2 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/1 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-2 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 5] 2140/7 B 8 19.2 139
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-2 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/4 D str
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/11 C 7 18.1 110
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-10 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/5 C 2 17.4 575
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 1640/7 D 6 15.9 358
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-2 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 5] 2140/3 C 6 15.7g 39
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2640/10 C 3 19.4 388
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/11 B 6 20.1g 101
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-5 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/6 B 4 17.0 51
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 5] 2140/1 C 7 18.1 63
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/11 D str
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 10] 2140/4 D 0 21.1 796
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 1640/9 B str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/4 D 0 g 1616
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-9 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/5 C 0 g 146
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2160/15 A 5 18.1 60
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-10 Frisco Flame Frisco Flame   [v 9] 2140/5 D 0 14.3 1745
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-9 Frisco Flame Frisco Flame   [v 9] 2140/11 C 1 15.0 411
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/4 D 0 17.7g 1094
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-5 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 8] 1640/1 D 0 13.6 844
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/4 D 0 20.0 1702
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-4 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/6 D 5 20.3 640
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-5 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/2 D 6 17.3 316
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/3 D 8 20.1 564
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-2 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/5 D 0 18.3 2486
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/3 D 0 18.0 1774
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 8] 1640/9 D 6 14.4 469
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/2 D str
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2640/4 D 0 21.7 1087
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/8 D str
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-7 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/9 C 0 23.2g 479
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/1 C 6 18.5g 412
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/7 C 0 19.3 377
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/9 D 0 21.4 890
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-9 Monster Rainer Monster Rainer   [v 6] 2140/1 C 5 17.9 201
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-3 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/4 C 0 22.2 921
2018-12-17 2018-12-17 Eskilstuna-3 Valkyria Strix Valkyria Strix   [s 4] 2140/4 D 0 g 233
2018-11-12 2018-11-12 Mantorp-7 Farnese Boko Farnese Boko   [v 6] 2140/10 B 6 15.7 322
2018-11-05 2018-11-05 Mantorp-7 My Mama's Popcorn My Mama's Popcorn   [h 3] 2140/5 D 0 21.5 600
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-9 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 6] 2640/2 D 4 17.1 327
2018-10-11 2018-10-11 Gävle-11 Super Tag Super Tag   [v 7] 1640/1 D 6 17.0 454
2018-10-03 2018-10-03 Solvalla-3 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 6] 2140/3 D 0 18.3 510
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-9 Super Tag Super Tag   [v 7] 2140/7 D 0
2018-07-20 2018-07-20 Romme-5 Tailgate Tailgate   [v 6] 2140/1 D 6 16.8 128
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-6 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 6] 2160/9 D 7 17.4 1325
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 11] 2140/1 D 0 19.2 428
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-4 Super Tag Super Tag   [v 7] 1640/5 D 0 742
2018-07-07 2018-07-07 Mariehamn-5 Tailgate Tailgate   [v 6] 2140/2 D 0 228
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-2 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 11] 2140/12 C 0 20.2 286
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-9 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 6] 2140/6 C 8 19.6 482
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-10 Extra Allt Extra Allt   [s 7] 1640/11 D 5 15.5 1302
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-9 Super Tag Super Tag   [v 7] 2140/3 D 6 17.6 118
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-1 My Treat My Treat   [v 6] 2140/3 D 0 380
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-2 Tailgate Tailgate   [v 6] 1640/1 D 3 127
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-4 Frisco Flame Frisco Flame   [v 10] 1640/1 B 0 108
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-5 Farnese Boko Farnese Boko   [v 6] 2640/6 B 2 69
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [h 7] 2140/7 B 0 118
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-7 Dag Blou Dag Blou   [v 6] 2140/1 D 0 473
2018-04-28 2018-04-28 Mariehamn-8 Sinoue Sinoue   [s 4] 2160/4 C 0 91
2018-04-16 2018-04-16 Eskilstuna-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 7] 1640/1 D 0 14.9 796
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 7] 2140/1 C 0 22.8 255
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-1 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 7] 2160/12 C 0 20.8 878
2018-03-14 2018-03-14 Solvalla-3 Tailgate Tailgate   [v 6] 2640/7 C 0 19.2 1026
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-12 Lubba Later Lubba Later   [s 7] 2140/8 D str
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-3 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 7] 1640/10 B 0 16.3 964
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-9 Lubba Later Lubba Later   [s 7] 2660/11 D 8 19.4 1195
2018-01-15 2018-01-15 Eskilstuna-2 Lubba Later Lubba Later   [s 7] 2140/10 D 0 18.5 1249
2019-10-05 2019-10-05 Mariehamn-7 Farnese Boko Farnese Boko   [v 7] 2140/6 B 1 130
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-5 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 7] 2140/7 C 5 17.0 150
2019-08-12 2019-08-12 Mantorp-5 Kutafort Kutafort   [v 4] 2140/2 D 0 25.4g 1402
2019-08-01 2019-08-01 Solvalla-9 Namara Love Namara Love   [s 5] 2140/4 D 0 17.9 1694
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-8 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 7] 2140/8 C 8 16.2 177
2019-07-08 2019-07-08 Eskilstuna-5 Farnese Boko Farnese Boko   [v 7] 2140/6 D 0 16.2 193
2019-06-25 2019-06-25 Solvalla-5 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 7] 2140/11 D 0 17.7 341
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-5 Farnese Boko Farnese Boko   [v 7] 2140/4 C 6 16.8 102
2019-05-15 2019-05-15 Solvalla-4 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 7] 2140/3 C 2 15.7 532
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-1 Kutafort Kutafort   [v 4] 2140/3 C 0 199
2019-05-11 2019-05-11 Mariehamn-3 Farnese Boko Farnese Boko   [v 7] 2140/2 C 0 372
2019-04-02 2019-04-02 Eskilstuna-1 Valkyria Strix Valkyria Strix   [s 5] 2140/7 C 0 g 487
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-4 Extra Allt Extra Allt   [s 8] 1640/3 B 0 g 175
2019-03-21 2019-03-21 Gävle-1 Valkyria Strix Valkyria Strix   [s 5] 2140/12 D 0 g 170
2019-02-27 2019-02-27 Solvalla-4 Valkyria Strix Valkyria Strix   [s 5] 2140/2 D 0 20.6 694
2019-02-19 2019-02-19 Solvalla-2 Valkyria Strix Valkyria Strix   [s 5] 2140/10 D 0 g 644
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-5 Valkyria Strix Valkyria Strix   [s 5] 2140/1 D str
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-9 Ina Hall Ina Hall   [s 7] 2140/11 C str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-2 Valkyria Strix Valkyria Strix   [s 5] 2140/6 D str
2019-01-20 2019-01-20 Örebro-9 Ina Hall Ina Hall   [s 7] 2140/7 D str
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-5 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 7] 2140/1 D 0 g 865
2020-11-13 2020-11-13 Solvalla-3 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/8 C 6 16.3 1173
2020-10-20 2020-10-20 Eskilstuna-10 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/11 B 1 18.2 176
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-7 Stojweiler One Stojweiler One   [v 4] 1640/1 A 3 17.8 17
2020-10-09 2020-10-09 Solvalla-4 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/1 C 0 15.5 1192
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-9 Stojweiler One Stojweiler One   [v 4] 2160/9 B 0 17
2020-09-26 2020-09-26 Mariehamn-10 My Mama's Popcorn My Mama's Popcorn   [v 5] 2140/3 C 0 113
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-1 My Mama's Popcorn My Mama's Popcorn   [v 5] 2140/4 D 0 19.6 236
2020-09-14 2020-09-14 Mantorp-4 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/10 C 8 17.2 364
2020-08-29 2020-08-29 Eskilstuna-9 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/6 C 4 16.9 795
2020-08-13 2020-08-13 Örebro-6 Stojweiler One Stojweiler One   [v 4] 2140/8 B 6 18.0 731
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-7 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/1 D 8 15.5 959
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-8 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/10 D 8 17.3 619
2020-06-02 2020-06-02 Eskilstuna-12 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/6 D 0 16.8 824
2020-05-18 2020-05-18 Eskilstuna-6 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/6 C 8 17.7 500
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-5 My Mama's Popcorn My Mama's Popcorn   [v 5] 2140/7 C 8 22.1 721
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-6 Namara Love Namara Love   [s 6] 2140/4 D 0 18.0 152
2020-05-05 2020-05-05 Eskilstuna-9 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 8] 2140/2 C 0 17.3 683
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-2 My Mama's Popcorn My Mama's Popcorn   [v 5] 2140/7 C 0 21.6 490ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se