Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-3 Blackie Lawless* Blackie Lawless*   [v 7] 1640/8 B

Nyheter för travkusk


Rolf Erkers klev av i dem sjätte avdelningen där han på två hästar inte hade med jätteskrällen Triton Neergård. Men h..


Rolf Erkers klev av i dem sjätte avdelningen där han på två hästar inte hade med jätteskrällen Triton Neergård. Men han belönades med 10 000 kronor för etappsegern och är klar för finalen.
Det är annars oförändrat i toppen i VM i V75 när det återstår en omgång kommande lördag.
Fem finalister är klara och övriga platser kommer att tas av de nio främsta på den totala topplistans, den återstående etappvinnaren samt ettan i den internationella tävlingen.
Det innebär att den som ännu inte anmält sig fortfarande kan bli världsmästare i VM i V75 genom att ta hem den sista etappsegern.
Vinner man VM i V75 belönas man med 250 000 kronor.

Topplistan VM i V75 efter fem av sex omgångar
1 Kenth Eriksson, Hakkas, 22 rätt
2 Bo E J Lindell, Hässleholm, 21
3 Leo Persson, Östersund 21
4 Markus Andreasson, Lindesberg 21
5 Håkan Sundin, Sandviken 21
6 Mikael Wikander, Borås 20
7 Göran Björklund, Hagfors 20
8 Magnus Hägglund, Olofström 20
9 Jerker Boss, Solna 20
10 Stig Johansson, Sundsvall 20

Kanal 75


..Jublet steg över Bjerke när hemmaidolen Lionel sprintade undan till seger i Kai Eriksens Minneslopp. Oslo-banan stod värd för lördagens..


Jublet steg över Bjerke när hemmaidolen Lionel sprintade undan till seger i Kai Eriksens Minneslopp. Oslo-banan stod värd för lördagens norsk-svenska V75-omgång och Lionel bar ett tungt favoritskap. Någon särskilt spännande upplevelse blev inte loppet då Lionel välvilligt släpptes till ledningen i utgång av första sväng och sedan fick bestämma i låg fart. Även om Zenit Brick avlutade stark som tvåa var det mest dramatiska som hände att Lionel, efter att Göran Antonsen bjudit på stor segergest, slappnade av lite för tidigt och galopperade precis efter mållinjen. Men beskedet Lionel lämnade var precis vad ägare och tränare ville ha inför den nära förestående avresan till Frankrike.
- Det är en fantastiskt upplevelse att köra honom och han var spänstigare i dag kontra förra starten. När jag satte full fart i sista sväng exploderade han och han vann lätt. Det ser otroligt fint ut, sa Göran Antonsen och fick medhåll av Daniel Redén.
- Det här var jättekul. Hästen har känts bra men han har ingen toppform alls. Det här kommer bli kanon framöver, sa Solvallatränaren.
Lionel är en av få hästar som har slagit den franske megastjärnan Bold Eagle. Drömmen är att upprepa den bedriften i Prix d’Amerique på Vincennes i Paris sista söndagen i januari.
- Tanken är att han ska resa ner relativt snart och starta i Prix du Bourbonnais 10 december, berättade Antonsen.

Ferrarimuller och mer hemmajubel

Dagens största förstapris, 300 000 norska kronor, delades ut i Axel Jensens Minneslopp för fyraåringar. Där spåddes på förhand en duell mellan norske kulltoppen Ferrari B.R. och Solvallahästen Love Matters, men den gick om intet när den senare galopperade bort sig bakom startbilen. Ferrari B.R. tvingades ändå till en snabb öppning, 1.08,8 första 500 meterna, och den satt i benen över upploppet. Per Oleg Midtfjeld fick gunga ordentligt i sulkyn för att Ferrari B.R. skulle hålla undan för starkt spurtande Justice Ås.
- Det blev rafflande till slut. Jag fick köra ordentligt genom hela första sväng och dessutom blev det lite får lång tid på banan efter defileringen så han stressade upp sig, men han var först i mål i alla fall, sa Per Oleg Midtfjeld som nu tar sin stjärna till vinterträning efter en säsong som inbringat ett världsrekord, över 1,3 miljoner kronor insprunget och 11 segrar på 13 starter.

”Kaj är kung och hon är drottning”
I Axel Jensens Minneslopp för ston, med 150 000 norska kronor till vinnaren, blev det blågul seger genom Årjängamatören Jörgen Petterssons Bravivivicimo och Kaj Widell. Hästen brydde sig inte om att hon hade tjänat minst pengar av loppets samtliga deltagare när hon från andra par utvändigt levererade en stark spurt och skrällvann före Johan Untersteiner-tränade duon Xperia Knick och Unrestricted.
- Hon möter hästar som har miljoner på sig och hon tar dem. Det ska inte gå! Nu blir det nytt stall på Brattås, det kan jag lova! sa den segerrusige tränaren, som även äger och har fött upp hästen.
- Man har naturligtvis drömmar när man har en så fin häst men att det ska gå vägen kan man inte tro. Hon är helt underbar! Kaj är kung och hon är drottning.

Vinnande taktik i långloppet
I det inledande kraftprovet över tre varv vann Robert Bergh det taktiska rävspelet. Jeppe Juel bakom Onceforall Face försökte få Åbytränaren att ge honom draghjälp från kön men där gick han bet. Det danska ekipaget såg ändå ut att gå vinnande ur striden när hästarna närmade sig upploppet, men där bakom hade Robert Bergh hittat loss från innerspåret med Making Love och efter en virvlande spurt satte han nosen först strax före mål.
- Det gick väldigt sakta och jag var inte sugen på att gå först, så jag tänkte att jag kör på innerspår och hoppas att slutrundan går fort och att det blir luckor, klargjorde Bergh, som inte hade samma lycka med sig bakom favoritspelade Aileron i bronsdivisionen.
Hästen blev snuvad på ledningen men det spelade mindre roll då han tidigt visade att något inte stod rätt till och redan efter att varv kastade han in handduken. Vann loppet gjorde Dancelli som höll undan med god marginal från ledningen.
- Han är väldigt bra från start när han har spår en bit ut i banan, och vi har väldigt fina träningsförhållanden nu så hästarna är starka och fina, sa hästen tränare och kusk Olav Mikkelborg.
I silverdivisionen tog Jeppe Juel revansch för den snöpliga förlusten i långloppet genom att servera Triton Neergård en riktig drömresa i ryggar ända till upploppet, där hästen spurtade till enkel triumf.
- Det är bättre humör nu än efter V75-1. De bästa hästarna galopperade och han fick ett sådant lopp som han måste ha för att vinna, sa den danske topptränaren med mungiporna i öronhöjd.

Femte raka efter knäoperation
Att operera knäna på Seal Kronos visade sig vara ett vinnande drag. Sexåringen är fortfarande inte klockren i sitt rörelsemönster men han har inställning och styrka som räcker långt.
- Tänkt när han börjar springa rakt, då jäklar! Han är speciell i stilen men har en djävulsk inställning, sa tränaren Admir Zukanovic sedan hans springare klätt av motståndet via fjärdespår runt slutkurvan.
- Det är inte så ofta som en häst kan gå i fjärdespår i 700 meter och vinna ändå. En ruggigt bra insats, sa kusken Örjan Kihlström.
På V75 delade sju rätt ut 332 521 kronor, sex rätt gav 937 kronor och för fem rätt kunde man hämta ut 54 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


 Bold Eagles ordinarie kusk Frank Nivard var med om en olycka vid fredagens tävlingar på Vincennes och har fått problem med ryggen.- Det &..


 Bold Eagles ordinarie kusk Frank Nivard var med om en olycka vid fredagens tävlingar på Vincennes och har fått problem med ryggen.
- Det är ingen lätt uppgift, han har ju bara vunnit, vunnit och vunnit. Det viktigaste är att allt är bra med Franck Nivard, säger Björn Goop.
Prix de Bretagne är det första så kallade b-loppet i årets vintermeeting där de tre främst placerade hästarna är klara för Prix d'Amerique som går av stapeln sista söndagen i januari där Bold Eagle är titelförsvarare.

Joakim Brundin, Kanal 75


Björn Goop anklagas bland annat för att ha skickat felaktiga fakturor, brutit mot avtal och att ha orsakat hästarna skador genom felaktig trä..


Björn Goop anklagas bland annat för att ha skickat felaktiga fakturor, brutit mot avtal och att ha orsakat hästarna skador genom felaktig träning. Linn Andersson, som hade en ledande roll i det havererade andelskonceptet i stall Goop, företräder andelsägarna.
- Det vi kräver ersättning för är inga summor utkastade på måfå, vi har redogjort för varenda krona, säger Linn Andersson till NWT.

”Gick inte att samarbeta med henne”
Björn Goop, Sveriges i år näst vinstrikaste travtränare, är oförstående till de krav som riktas mot honom.
- Det är jättetråkigt alltihopa, och konstigt. Jag förstår inte påståendena, säger Björn Goop till NWT.
- Jag har sagt tidigare att Linn gjorde ett bra jobb för ägarna, men det gick inte att samarbeta med henne. Det blev en omöjlig situation.

Ola Johansson, Kanal 75


Att en travhäst byter tränare är inget ovanligt. Men att en häst flyttas efter exceptionellt bra resultat är i det närmaste unikt...


Att en travhäst byter tränare är inget ovanligt. Men att en häst flyttas efter exceptionellt bra resultat är i det närmaste unikt. Det häpnadsväckande beslutet att flytta Diamanten förklaras med att delägarna vill ha hästen närmare. 
- Sju av nio ägare bor i Stockholmstrakten och nu när Solvalla ska köra två tävlingsdagar varje vecka blir det mycket lättare att följa hästarna på plats i Stockholm, säger Örnsköldsviksbon Kent Forsberg och tillägger:
- Om jag ska åka till Göteborg för att titta på en häst är det två dagar som går åt för mig.

”Business är business”
Kent och Peter ”Foppa” Forsberg har genom bolaget Forspro AB haft ett långt och framgångsrikt samarbete med Robert Bergh. 2003 vann de Svenskt Travderby tillsammans med Tsar d’Inverne och 2007 satt Peter Forsberg på läktaren när Robert Bergh körde Diamantens pappa Adrian Chip till andraplatsen i Nordamerikas största treåringslopp Hambletonian. Med fyraårige Diamanten har de bland annat tagit hem Konung Gustaf V:s Pokal, Sprintermästaren och Grosser Preis von Deutchland.
Hur känns det här moraliskt gentemot Robert Bergh?
- Business är business, säger Kent Forsberg och understryker att hästens bleka insats i Breeders’ Crown-finalen i söndags inte har påverkat beslutet.
- Det har absolut inte med det att göra. Om man inte kan ta att en häst är sämre i ett lopp ska man inte hålla på med trav.

”Har känt Kents missunnsamhet”
Robert Bergh ropade in Diamanten på kriterieauktionen 2014 och i hans vård har hästen vunnit 20 av 28 lopp och tjänat över 5,5 miljoner kronor. Beskedet att hästen ska flyttas var ett hårt slag för Åbytränaren.
- Det här var en riktigt tung fredag. Det är tveklöst den tyngsta hästflytten som jag har varit med om i min tränarkarriär. Jag har levt med hästen sedan han var ett år. Jag köpte hästen själv på auktion och vi har haft en sådan framgångsrik resa... Det känns som att de rycker barnet ur barnvagnen, säger Robert Bergh och fortsätter:
- Jag har försökt förstå varför de flyttar hästen. Det är så osannolikt. Men jag har känt Kents missunnsamhet genom åren och jag tror att det är det som ligger bakom flytten. Forspro äger 88 procent i hästen och övriga delägare har hört av sig till mig och de är inte delaktiga i flytten. Jag vill också påpeka att Peter inte har varit drivande i den här processen och det kan bli så att jag och Peter kommer att äga en häst ihop framöver.
Diamanten ska gå i träning hos Stig H Johansson och de två ettåringar som också flyttas från Robert Bergh ska gå till Svante Båth.

Ola Johansson & Matteus Lillieborg, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 4] 2140/12 0 21.0g 425
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/6 5 19.1 970
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-3 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 8] 2140/4 0 20.4 1095
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2140/14 0 g 393
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-2 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/11 5 20.3 79
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 Dag Blou Dag Blou   [v 3] 2140/4 0 21.4 504
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2160/9 0 g 780
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-5 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 4] 2160/10 4 18.1 218
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-2 Dag Blou Dag Blou   [v 3] 2100/10 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2140/5 8 18.4 696
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-2 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/7 0 g 133
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Dag Blou Dag Blou   [v 3] 2140/11 0 19.6 447
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2140/2 0 17.9 163
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/2 8 17.9 474
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/10 C 6 17.3 300
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-5 Princess Marion Princess Marion   [s 4] 2180/14 B str
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-4 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2640/4 D 0 18.9 402
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 1640/10 C 0 g 428
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/7 C 0 22.1 215
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 D str 144
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/6 D str 1782
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-9 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/12 C str 866
2016-12-02 2016-12-02 Romme-10 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/4 D 0 18.6 1237
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2640/2 C 4 16.7 453
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 2140/8 D 0 20.6 727
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2609/3 D 4 16.4 762
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 2140/4 D 0 23.1g 1160
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/10 D 0 19.5 2054
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2160/8 C 0 21.2 416
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 1640/9 C 0 25.5g 761
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/10 C 0 22.5 1005
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/2 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 2140/4 C str
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/1 D 0 17.9 304
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2160/10 D 0 16.5 533
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 1640/6 D 5 20.5 729
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-6 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/11 C 7 16.4g 658
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-5 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/3 D str
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/1 B 2 15.0 42
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 2140/10 B 7 22.7 126
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 7] 2160/9 A 0 17.0g 209
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/7 C 7 17.9 252
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/2 D 4 14.4 437
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 D 0 18.4g 387
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D 0 18.9 1576
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2640/2 D 0 16.5 370
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/3 D 0 20.3 213
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-5 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 1640/2 C 4 19.9 363
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-11 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/12 C 2 16.1 395
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-6 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2640/8 D 0 14.8 516
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-3 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 1640/1 C 0 13.7 764
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/14 A 5 18.3 439
2016-09-09 2016-09-09 Romme-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 1640/7 C 8 24.4g 186
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/12 C 3 14.2 159
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/12 C 0
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-9 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/6 B 3 161
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [h 5] 2140/1 C 3 64
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/9 D 0 138
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/14 A 0 17.2 487
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2640/6 B 2 16.8 92
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-1 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D 0 18.7 2218
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2160/12 C 0 18.2g 451
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-1 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/7 C 5 15.8g 77
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2140/5 B 1 16.6 74
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/4 A 0 15.9 82
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/11 B 2 14.5 208
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/15 B 0 20.2 328
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/2 C 0 65
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-6 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/2 B 3 251
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 Tailgate Tailgate   [v 4] 2160/6 B 2 43
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/13 D 6 15.4 1281
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-6 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/7 D 3 15.6 564
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Lolee Greyzon Lolee Greyzon   [v 5] 2140/2 D str
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2160/12 D 8 18.2g 172
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/1 D 7 18.6 143
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-5 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/3 B 5 18.7 217
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-2 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/6 D 0 16.2 1450
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/5 D 0 17.9 489
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/1 D 5 19.2 129
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/4 D 7 21.0 64
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/11 C 8 16.3 426
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-1 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 1640/6 D 4 17.4 344
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2100/5 D 0 21.3g 182
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2160/4 D 0 19.8 285
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2160/9 B 8 16.9 79
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/15 C str
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/7 D str
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-8 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 9] 2140/1 D 0 20.6 971
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-10 Princess Marion Princess Marion   [s 4] 2160/8 D 0 20.2 768
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-3 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 1640/6 C 0 18.9g 153
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-6 Mulsta Kravall Mulsta Kravall   [v 10] 2160/7 D str
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-9 Lubba Later Lubba Later   [s 6] 2160/13 C 8 17.8 341
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-4 Tailgate Tailgate   [v 5] 2640/5 C 4 16.7 181
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-10 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/7 D 0 21.1g 733
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/3 C 8 18.2 120
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/4 C str
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/1 C 5 17.7 65
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/5 D str
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/5 C 6 17.5 220
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-3 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2640/7 D 0 16.7 790
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2160/6 D 0 19.4g 703
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-5 Imagine Imagine   [s 3] 2140/6 C 0 20.6 605
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-2 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2160/6 B 6 21.3g 153
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-7 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/7 C 5 18.6 1258
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/5 D 0 g 117
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-3 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/6 B 6 16.4 421
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2140/3 D 0 22.8g 162
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 9] 2100/6 B 4 13.5 41
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2160/9 C 0 16.9 563
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/4 D 6 17.3 1335
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-9 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 1640/4 C 3 81
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/2 D 0 191
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/6 B 3 152
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2640/5 C 1 80
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-9 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2640/1 B 0 94
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/2 B 3 88
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/3 D 0 117
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 1620/1 D 6 17.5 89
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Tailgate Tailgate   [v 5] 2120/5 B 0 17.1 401
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2620/11 D 6 18.7 61
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/10 A 8 17.6 250
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2120/2 D 0 18.8 1055
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-5 Imagine Imagine   [s 3] 2160/13 C 0 23.4g 1482
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-10 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/1 C 1 17.4 25
2017-06-09 2017-06-09 Romme-2 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/1 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-2 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 5] 2140/7 B 8 19.2 139
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-2 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/4 D str
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/11 C 7 18.1 110
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-10 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/5 C 2 17.4 575
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 1640/7 D 6 15.9 358
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-2 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 5] 2140/3 C 6 15.7g 39
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2640/10 C 3 19.4 388
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/11 B 6 20.1g 101
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 10] 2140/4 D 0 21.1 796
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-5 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/6 B 4 17.0 51
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 5] 2140/1 C 7 18.1 63
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/11 D str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 1640/9 B str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/4 D 0 g 1616
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-9 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/5 C 0 g 146
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2160/15 A 5 18.1 60
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-10 Frisco Flame Frisco Flame   [v 9] 2140/5 D 0 14.3 1745
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-9 Frisco Flame Frisco Flame   [v 9] 2140/11 C 1 15.0 411
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/4 D 0 17.7g 1094
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-5 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 8] 1640/1 D 0 13.6 844
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/4 D 0 20.0 1702
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-4 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/6 D 5 20.3 640
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-5 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/2 D 6 17.3 316
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/3 D 8 20.1 564
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-2 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/5 D 0 18.3 2486
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/3 D 0 18.0 1774
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 8] 1640/9 D 6 14.4 469
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/2 D str
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2640/4 D 0 21.7 1087
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/8 D str
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-7 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/9 C 0 23.2g 479
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/1 C 6 18.5g 412
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/7 C 0 19.3 377
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/9 D 0 21.4 890
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-9 Monster Rainer Monster Rainer   [v 6] 2140/1 C 5 17.9 201
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-3 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/4 C 0 22.2 921ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se