Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I Svenskt Travderby blev det för långt fram i dryga spår under slutrundan för Gareth Boko.Jägersrotränaren Conrad Lugauer fick t..


I Svenskt Travderby blev det för långt fram i dryga spår under slutrundan för Gareth Boko.
Jägersrotränaren Conrad Lugauer fick ta över träningen av hästen i slutet av treåringssäsongen och har hela tiden matchat mot de bästa fyraåringarna.
I kvalloppet till Europaderbyt på Solvalla på onsdagskvällen satt storloppsspecialisten Christoffer Eriksson upp bakom Gareth Boko i stället för Lugauer som själv var avstängd.
I starten lyckades stand in-kusken med ett loppavgörande drag och hittade ut från innerspåret. Det blev ett lopp i andraparet utvändigt i regnovädret och när det fylldes på bakifrån på den sista bortre långsidan satt Christoffer Eriksson kallt kvar. I mitten av upploppet kom luckan och Gareth Boko sköt till enkel seger.
- Jag tackar för förtroendet men i finalen tycker jag att Conrad ska köra igen, han har hört hästen hela tiden, sa Christoffer Eriksson.
- Han gick ett bra lopp. Han öppnade inte speciellt snabbt men jag hade turen att komma ut efter hundra meter, summerade segerkusken.
Timo Nurmos-tränade Global Thrustworthy föll med flaggan i topp efter att ha knäckt ledaren från dödspositionen och slutade tvåa, trea norske Cokstile som inte höll hela vägen från ledningen. Vidare till final också överraskningen Doctor Dozey Zenz, en fjäder i hatten för Hagmyrens Mathias Andersson.

Norsken ingen bluff
Det kördes två uttagningslopp till Europaderbyt under kvällen. Born In the U.S.A. vann det första efter en resa i tredje utvändigt och en dryg sista sväng i tredjespår.
En häst från Norge tränad av Drammen-tränaren Nora Udjus Hanssen och ägd av Noras sambo, travjournalisten Truls G. Pedersen, chefredaktör på Trav og Galopp-Nytt.
Born In the U.S.A. klev fram i Hans Petter Tholfsens Minnelopp hemma i Norge som treåring. Fyra i norska derbyt för ett par veckor sedan.
Ingen bluffseger när Born In the U.S.A. slog delar av den svenska fyraåringseliten.
- Jag håller den här hästen väldigt högt och nu när kroppen börjar sätta sig är den en potentiell elithäst. Hur det ska gå i finalen är svårt att säga men med lite tur med spåret och rätt resa ska han kunna sluta långt framme, sa kusken Eirik Höitomt.

Final nästkommande lördag
Tvåa i uttagningsloppet efter ett lopp i dödens slutade Petri Salmelas Makethemark, trea blev Stefan Melander-tränade Bruno Bagheera och med till finalen också Monark Newmen, fyra efter stor startgalopp för tränaren Fredrik Persson.
Finalen av Europaderbyt (Grand Prix de l’UET) körs på Solvalla under lördagen i kriteriehelgen nästkommande helg, med ett förstapris på cirka 1,9 miljoner kronor.
Finalfältet blir klart först fredag kväll då det sista kvalloppet körs på Vincennes, ett lopp med endast tio hästar till start.

Startrusning i ”Cetes”
C Th Ericssons Memorial för den äldre eliten hamnade lite i skymundan i förhandsrapporteringarna. Loppet inleddes med en liten envig om spets mellan de två stora favoriterna Volstead och On Track Piraten där den senare tog över täten efter 400 meter med Johnny Takter.
Öppningen (1.06,8/500 meter) satte sig i benen på On Track Piraten och det blev i stället Timo Nurmos-tränade Zenick Brick som var först i mål efter ett lopp i andra utvändigt tillsammans med Björn Goop.
Patricia Zaz var överlägsen i ett lopp för fyraåriga ston tillsammans med tränaren Björn Goop. Startgalopp och diskvalifikation för storfavoriten Laura Vixi.
Pydin fortsätter leverera
Solvalla delade på V86-omgången med Bergåker där hemmatränaren Martin P Djuse ordnade en storskräll redan i inledningen då han satte dit storskrällen HöwingsVipower.
Hagmyrentränaren Niclas Torstemos femårige kallblod Pydin fortsätter övertyga. Nu gjorde Ove A Lindqvist slag i saken och körde sig till täten och femåringen klev undan på ett snyggt sätt.
Övriga V86-lopp på Bergsåker vanns av Robert Bergh-tränade Frida Zonett(Jan Norberg) och Svante Båth-tränade Le Miracle (Kim Moberg)
På V86 lyckades 29 system pricka in samtliga vinnare och för det belönades de med 191 825 kronor. Sju rätt betalade 1312 kronor och för sex rätt fick man 98 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


I juli i somras sprack samarbete mellan den kände travtränaren Björn Goop och marknadsföraren Linn Andersson som i flera år ansvarat f..


I juli i somras sprack samarbete mellan den kände travtränaren Björn Goop och marknadsföraren Linn Andersson som i flera år ansvarat för satsningen på andelshästar i stallet.
Nu kräver de olika andelsstallen via Linn Andersson ersättning för att hästarna bland annat sjunkit i värde av processen.
Det är sajten trottosport.se som på onsdagen berättar att Björn Goops stall krävs på 1,8 miljoner kronor. Enligt sajten handlar det om krav från hästägarna för att deras hästars värde har sjunkit, dels för arbete som Linn Andersson själv har utfört, och dels för kostnader som andelsbolagen anser sig vara felaktiga fakturerade från stallet.
Advokat Staffan Uvabäck företräder Björn Goop.
- Jag kan bekräfta att Linn Andersson, som företräder de här andelsägarbolagen, riktat krav mot stall Goop AB. Vi anser att det inte finns någon rättslig grund för detta. Därför kommer vi att bestrida kraven rakt över, säger Uvabäck.

Kanal 75


Färjestadstravet står som värd för lördagens V75-tävlingar och årets upplaga av Unionstravet, landskampen i trav mellan Sve..


Färjestadstravet står som värd för lördagens V75-tävlingar och årets upplaga av Unionstravet, landskampen i trav mellan Sverige och Norge.
Norske tränaren Per Oleg Midtfjeld fick Global Republic i sin träning i somras och tog över en fix och färdig lillstjärna. 
Sexåringen med 1,1 miljoner kronor på kontot är i gång med avelsarbete och tävlade tidigare för Trond Thorseth som i fjol bland annat tog två segrar i bronsdivisionen i Sverige med hingsten.
I Unionstravet i Karlstad i fjol var hästen stor favorit och vann enkelt från ledningen för kusken Thor Borg. Nye tränaren Per Oleg Midtfjeld kör på lördagen och hade hoppats kunna utnyttja Global Republics startsnabbhet i V75-1 när man nu tagit klivet upp i silver.
- Synd på spåret. Från ett bättre läge hade jag haft höga förväntningar men från spår sju måste det till en del tur på vägen. Målet är att ta en så bra placering som möjligt därifrån, säger han.

”Väldigt bra form”
Midtfjeld lär ändå prova en bit från start och chansen finns till en bra resa.
- Global Republic är i väldigt bra form och tävlar med sin ordinarie utrustning. Hästen är så pass kapabel att han kan vara aktuell på kupongen på låt säga fyra-fem streck, säger Per Oleg Midtfjeld.
Stallet ställer också upp med No Limit L.A. i V75-6. Ett spår tolv bakom bilen grusar förhoppningarna alldeles menar tränaren.
- No Limit L.A. är i bra form men kan inte utnyttja sin startsnabbhet härifrån. Dessutom är motståndet tufft. Tjänar han pengar den här gången är det bra. Inga ändringar.

Kanal 75


28-faldige miljonären Nuncio har haft något av ett mellanår 2017 och inte setts till på travbanorna på ett tag. Senaste starten var..


28-faldige miljonären Nuncio har haft något av ett mellanår 2017 och inte setts till på travbanorna på ett tag.
Senaste starten var den under midsommardagen i Rättvik där han hade både On Track Piraten och Order To Fly före sig i mål.
Solvallatränaren Stefan Melander hoppas på en vinter i Frankrike och Prix d’Amerique och har nu sett ut ett lopp på vägen. I sin krönika i Expressen skriver Melander att nästa start för Nuncio troligen kommer att ske i Bollnäs, torsdagen 5 oktober.
”Om Nuncio känns som han ska då satsar vi vidare med några fler lopp i Sverige innan det blir Frankrike”, skriver Melander.
Loppet i Bollnäs är ett lopp över 1 640 meter med bil och förstapriset 75 000 kronor. Bollnästravet står som arrangör för V64-spelet den kvällen.

Mikael Wikner, Kanal 75


För att öka möjligheten till en stor pott den 31 december gör ATG, precis som ifjol, justeringar i jackpotreglerna. Med start nu på l&..


För att öka möjligheten till en stor pott den 31 december gör ATG, precis som ifjol, justeringar i jackpotreglerna. Med start nu på lördag den 23 september fram till och med den 9 december ackumuleras i år 20 procent av värdet på alla V75-jackpots till 7-rättspotten på nyårsafton.
Från och med den 16 december på Gävletravet går hela beloppet från eventuella V75-jackpots till den stora V75 Winter Burst-finalen på nyårsafton.
- Fjolårets final på V75 Winter Burst blev en succé med över 147 miljoner i omsättning och hela 87 miljoner i 7-rättspotten. Nu tar vi sats igen mot en ny och förhoppningsvis än mer attraktivare MultiJackpot på nyårsafton, säger Mikael Bäcke.
- En skillnad från i fjol är att vi under hösten ackumulerar 20 procent av eventuella V75-jackpots till 31 december, mot fjolårets 10 procent. Vi har gjort simuleringar på eventuellt Jackpotutfall under perioden, och hur denna höjning eventuellt påverkar den ”vanliga” Jackpotomsättningen. Sammantaget har vi kommit fram till beslutet och hoppas därmed kunna erbjuda alla kunder ett spännande slut på året med en rejäl MultiJackpot på V75, fortsätter Mikael Bäcke.

V75 Winter Burst - så fungerar jackpotsystemet
1. Under perioden 23 september till och med den 9 december går 20 procent från skapade Jackpots på V75 till 7-rättspotten på V75 den 31 december 2017. Resterande 80 procent av pengarna från skapade V75-Jackpots under den här perioden hanteras enligt ordinarie rutin.
2, Vid eventuell Jackpot på V75 under perioden 16 december till 30 december 2017 går hela beloppet till 7-rättspotten på V75 den 31 december 2017.

Pressrelease ATG


Det var inför anmälningarna till uttagningsloppen till Svenskt Travderby som tränaren missade att anmäla sin häst. Salmela trodde att a..


Det var inför anmälningarna till uttagningsloppen till Svenskt Travderby som tränaren missade att anmäla sin häst. Salmela trodde att anmälningarna var på torsdagen men de var redan på onsdagen. Jägersro försökte få tag i Salmela men förgäves då han var ute och körde häst hela morgonen den aktuella dagen. När han upptäckte det hela var det för sent.
- Det var helt och hållet mitt fel och jag kan inte skylla på någon. Jag mådde inte bra då och det var svårt att hitta ord efteråt. Samma sak var det för ägarna. Det är bara att lyfta på hatten för att de har haft tålamod med mig men vi har också haft ett långt och bra samarbete och de är fina människor, säger Petri Salmela.
- Nu vill jag bara lämna det bakom mig och blicka framåt. Efter det tråkiga har vi bara haft full fokus på Europaderbyt och Breeders Crown. Då ska hästen vara i absolut toppform.

”Vill vända den trenden”
Makethemark är unghäststjärnan som radade upp segrarna i fjol som treåring. Han vann båda E3-försöken och har fortsatt att tävla bra även i år som fyraåring där han har kvalat in till både Kungapokalen och Sprintermästaren.
- Han vann även försöken till Kungapokalen och Sprintermästaren, påpekar Salmela.
Och tillägger:
- Nu har hästen vunnit så många försök men inte fått till det i finalerna att jag vill vända den trenden. Jag hoppas att han kan vinna i Europaderbyt istället. Men först och främst gäller det att ta sig till final och det är ett tufft försök som det alltid är.

”Passivt upplägg senast – ledsen i några sekunder”
De två uttagningsloppen till Europaderbyt kryddar onsdagens V86-omgång och båda körs på Solvalla. Finalen avgörs under kriteriehelgen, lördagen den 30 september med nästan två miljoner i förstapris. Makethemark startar i den sjätte V86-avdelningen, har spår fem bakom bilen och körs av Ulf Ohlsson. Senast blev han trea i Breeders Crown i Umeå efter ett passivt upplägg.
- Han var bara trea i mål och några sekunder efter loppet var man ledsen att han inte vann. Egentligen var hästen skyldig att vara med i striden i ett sådant lopp. Men Uffe valde en snäll taktik och ville inte gå på i spåren redan 1300 meter kvar. Han ville spara hästen och det var säkert klokt. Jag vill ha honom formtoppad till Europaderbyt och det går inte att köra offensivt varje gång. Alla förstår att jag får inte en sådan här häst en gång om året, kanske inte ens en gång vart tionde år. Man måste försöka att spara hästen lite också och för hans del var det bra med ett snällt lopp. Jag hoppas att vi har nytta av det nu.

”Ett av de bästa lopp han gjort i karriären”
- Det var inte hästens viktigaste lopp men viktigast för mig var att Uffe var så nöjd med honom. Nu fastnade han bakom Jaguar Hill och gick med full fart över mål. Uffe sa att hästen kändes otroligt fin och det gjorde han även gången innan på Solvalla då han spurtade enormt bra som trea mot derbyhästarna från ett dåligt läge. Han avslutade då 1.07 sista 700 metrarna och 1.06 sista 400. Jag måste säga att det loppet var ett av de bästa i karriären som hästen har gjort, säger Salmela.
Hur har han känts i träningen efter senaste starten?
- Jag körde honom själv lite hårdare på rakbanan i torsdags förra veckan och han kändes fantastiskt fin. Skötaren körde de sista intervallerna i måndags och var mycket nöjd även hon.

”Självklart tror jag på bra chans”

Hur ser du på uppgiften i V86-6?
- Det är hårt motstånd men det är också de hästarna han brukar möta. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och självklart tror jag på en bra chans. Många gånger kan just försöksloppen vara svåra men jag har en bra känsla av att han är med i finalen. Spåret är okej och jag vill inte byta häst med någon.
Några ändringar i balans och utrustning?
- I de två senaste loppen har han tävlat med en lite ny balans. Lättast möjliga aluminiumskor och det verkar passa honom perfekt. Så det blir samma igen och inga ändringar, han går med samma vagn som han har tävlat med i två år.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-18 2015-12-18 Romme-2 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 4] 2140/12 0 21.0g 425
2015-12-10 2015-12-10 Eskilstuna-6 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/6 5 19.1 970
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-3 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 8] 2140/4 0 20.4 1095
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2140/14 0 g 393
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-2 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/11 5 20.3 79
2015-11-17 2015-11-17 Örebro-2 Dag Blou Dag Blou   [v 3] 2140/4 0 21.4 504
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-1 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2160/9 0 g 780
2015-11-10 2015-11-10 Örebro-5 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 4] 2160/10 4 18.1 218
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-2 Dag Blou Dag Blou   [v 3] 2100/10 str
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2140/5 8 18.4 696
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-2 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/7 0 g 133
2015-10-27 2015-10-27 Gävle-6 Dag Blou Dag Blou   [v 3] 2140/11 0 19.6 447
2015-10-13 2015-10-13 Gävle-8 Honan Tooma Honan Tooma   [s 4] 2140/2 0 17.9 163
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-10 Princess Marion Princess Marion   [s 3] 2140/2 8 17.9 474
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/10 C 6 17.3 300
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-5 Princess Marion Princess Marion   [s 4] 2180/14 B str
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-4 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2640/4 D 0 18.9 402
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 1640/10 C 0 g 428
2016-12-16 2016-12-16 Solvalla-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/7 C 0 22.1 215
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-9 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/12 C str 866
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 D str 144
2016-12-08 2016-12-08 Eskilstuna-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/6 D str 1782
2016-12-02 2016-12-02 Romme-10 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/4 D 0 18.6 1237
2016-12-02 2016-12-02 Romme-7 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2640/2 C 4 16.7 453
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 2140/8 D 0 20.6 727
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-12 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2609/3 D 4 16.4 762
2016-11-24 2016-11-24 Örebro-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 2140/4 D 0 23.1g 1160
2016-11-18 2016-11-18 Solvalla-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/10 D 0 19.5 2054
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-11 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2160/8 C 0 21.2 416
2016-11-15 2016-11-15 Eskilstuna-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 1640/9 C 0 25.5g 761
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-8 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/10 C 0 22.5 1005
2016-11-01 2016-11-01 Romme-8 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/2 D str
2016-11-01 2016-11-01 Romme-5 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 2140/4 C str
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-9 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/1 D 0 17.9 304
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-9 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2160/10 D 0 16.5 533
2016-10-20 2016-10-20 Gävle-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 2] 1640/6 D 5 20.5 729
2016-10-15 2016-10-15 Rättvik-6 Live in Peace Live in Peace   [v 10] 2140/11 C 7 16.4g 658
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-5 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/3 D str
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-3 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/1 B 2 15.0 42
2016-10-07 2016-10-07 Rättvik-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 2140/10 B 7 22.7 126
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/7 C 7 17.9 252
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 7] 2160/9 A 0 17.0g 209
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-4 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/2 D 4 14.4 437
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/5 D 0 18.4g 387
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D 0 18.9 1576
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-4 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2640/2 D 0 16.5 370
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/3 D 0 20.3 213
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-5 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 1640/2 C 4 19.9 363
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-11 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/12 C 2 16.1 395
2016-09-15 2016-09-15 Gävle-6 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2640/8 D 0 14.8 516
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-5 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/14 A 5 18.3 439
2016-09-14 2016-09-14 Rättvik-3 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 1640/1 C 0 13.7 764
2016-09-09 2016-09-09 Romme-1 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 2] 1640/7 C 8 24.4g 186
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/12 C 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/12 C 3 14.2 159
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-3 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/9 D 0 138
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-9 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/6 B 3 161
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [h 5] 2140/1 C 3 64
2016-08-09 2016-08-09 Romme-7 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/14 A 0 17.2 487
2016-08-09 2016-08-09 Romme-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2640/6 B 2 16.8 92
2016-08-05 2016-08-05 Solvalla-1 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/3 D 0 18.7 2218
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2160/12 C 0 18.2g 451
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-1 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/7 C 5 15.8g 77
2016-07-28 2016-07-28 Lindesberg-7 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2140/5 B 1 16.6 74
2016-07-23 2016-07-23 Romme-9 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/4 A 0 15.9 82
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2140/11 B 2 14.5 208
2016-07-23 2016-07-23 Romme-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/15 B 0 20.2 328
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-6 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/2 B 3 251
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2140/2 C 0 65
2016-07-08 2016-07-08 Mariehamn-1 Tailgate Tailgate   [v 4] 2160/6 B 2 43
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/13 D 6 15.4 1281
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-6 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/7 D 3 15.6 564
2016-05-24 2016-05-24 Romme-7 Lolee Greyzon Lolee Greyzon   [v 5] 2140/2 D str
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2160/12 D 8 18.2g 172
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/1 D 7 18.6 143
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-5 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/3 B 5 18.7 217
2016-05-09 2016-05-09 Lindesberg-2 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/6 D 0 16.2 1450
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/5 D 0 17.9 489
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-2 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/1 D 5 19.2 129
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Tailgate Tailgate   [v 4] 2140/4 D 7 21.0 64
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-8 Woody Hoyt Woody Hoyt   [v 9] 2140/11 C 8 16.3 426
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-1 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 1640/6 D 4 17.4 344
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2160/4 D 0 19.8 285
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-8 Frisco Flame Frisco Flame   [v 8] 2160/9 B 8 16.9 79
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2100/5 D 0 21.3g 182
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-1 Dag Blou Dag Blou   [v 4] 2160/15 C str
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 2140/7 D str
2016-01-22 2016-01-22 Solvalla-8 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 9] 2140/1 D 0 20.6 971
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-3 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 5] 1640/6 C 0 18.9g 153
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-10 Princess Marion Princess Marion   [s 4] 2160/8 D 0 20.2 768
2017-09-22 2017-09-22 Solvalla-10 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/7 D 0 21.1g 733
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/3 C 8 18.2 120
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/4 C str
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/1 C 5 17.7 65
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/5 D str
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/5 C 6 17.5 220
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-3 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2640/7 D 0 16.7 790
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-11 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2160/6 D 0 19.4g 703
2017-08-17 2017-08-17 Eskilstuna-5 Imagine Imagine   [s 3] 2140/6 C 0 20.6 605
2017-08-14 2017-08-14 Mantorp-2 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2160/6 B 6 21.3g 153
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-7 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/7 C 5 18.6 1258
2017-08-03 2017-08-03 Lindesberg-4 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/5 D 0 g 117
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-3 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/6 B 6 16.4 421
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2140/3 D 0 22.8g 162
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-5 Frisco Flame Frisco Flame   [v 9] 2100/6 B 4 13.5 41
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-4 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2160/9 C 0 16.9 563
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/4 D 6 17.3 1335
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-4 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/6 B 3 152
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-2 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2640/5 C 1 80
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-9 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 1640/4 C 3 81
2017-07-08 2017-07-08 Mariehamn-8 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/2 D 0 191
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-9 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 2640/1 B 0 94
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-8 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/2 B 3 88
2017-07-07 2017-07-07 Mariehamn-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/3 D 0 117
2017-06-27 2017-06-27 Visby-12 Piece of Me Piece of Me   [s 5] 1620/1 D 6 17.5 89
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Tailgate Tailgate   [v 5] 2120/5 B 0 17.1 401
2017-06-27 2017-06-27 Visby-7 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2620/11 D 6 18.7 61
2017-06-27 2017-06-27 Visby-4 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/10 A 8 17.6 250
2017-06-27 2017-06-27 Visby-3 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2120/2 D 0 18.8 1055
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-10 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/1 C 1 17.4 25
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-5 Imagine Imagine   [s 3] 2160/13 C 0 23.4g 1482
2017-06-09 2017-06-09 Romme-2 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/1 D str
2017-06-04 2017-06-04 Eskilstuna-2 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 5] 2140/7 B 8 19.2 139
2017-06-01 2017-06-01 Örebro-2 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/4 D str
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-9 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/11 C 7 18.1 110
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-10 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/5 C 2 17.4 575
2017-05-16 2017-05-16 Eskilstuna-6 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 1640/7 D 6 15.9 358
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-2 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 5] 2140/3 C 6 15.7g 39
2017-05-08 2017-05-08 Romme-2 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2640/10 C 3 19.4 388
2017-05-08 2017-05-08 Romme-1 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2140/11 B 6 20.1g 101
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-9 Briljant Hörda Briljant Hörda   [v 10] 2140/4 D 0 21.1 796
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-5 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/6 B 4 17.0 51
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-4 Chapman Hörda Chapman Hörda   [v 5] 2140/1 C 7 18.1 63
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/11 D str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-10 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 1640/9 B str
2017-04-25 2017-04-25 Eskilstuna-7 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/4 D 0 g 1616
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-9 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/5 C 0 g 146
2017-04-17 2017-04-17 Hagmyren-6 Farnese Boko Farnese Boko   [v 5] 2160/15 A 5 18.1 60
2017-03-22 2017-03-22 Solvalla-10 Frisco Flame Frisco Flame   [v 9] 2140/5 D 0 14.3 1745
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-9 Frisco Flame Frisco Flame   [v 9] 2140/11 C 1 15.0 411
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-2 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/4 D 0 17.7g 1094
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-5 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 8] 1640/1 D 0 13.6 844
2017-02-24 2017-02-24 Solvalla-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/4 D 0 20.0 1702
2017-02-15 2017-02-15 Solvalla-4 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/6 D 5 20.3 640
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-5 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/2 D 6 17.3 316
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-2 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/3 D 8 20.1 564
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-2 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/5 D 0 18.3 2486
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/3 D 0 18.0 1774
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-9 O.F.V.Continue O.F.V.Continue   [v 8] 1640/9 D 6 14.4 469
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-10 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/2 D str
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-6 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2640/4 D 0 21.7 1087
2017-01-31 2017-01-31 Eskilstuna-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/8 D str
2017-01-20 2017-01-20 Solvalla-7 Bravo Quintana Bravo Quintana   [s 3] 2140/9 C 0 23.2g 479
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-10 Tailgate Tailgate   [v 5] 2140/1 C 6 18.5g 412
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-2 Dag Blou Dag Blou   [v 5] 2140/7 C 0 19.3 377
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-1 My Mama's Chips My Mama's Chips   [s 3] 2140/9 D 0 21.4 890
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-9 Monster Rainer Monster Rainer   [v 6] 2140/1 C 5 17.9 201
2017-01-11 2017-01-11 Solvalla-3 Darkruler Dynamite Darkruler Dynamite   [v 6] 2140/4 C 0 22.2 921ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se