Gustav Johansson V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken Gustav Johansson. Samt statistik och resultat för senaste loppen som Gustav Johansson har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
Gustav Johansson har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk Gustav Johansson


Trots att tre favoriter och en andrahandsfavorit vann på V86 blev det endast en spelare som klarade åtta rätt på V86.Utdelningen på..


Trots att tre favoriter och en andrahandsfavorit vann på V86 blev det endast en spelare som klarade åtta rätt på V86.
Utdelningen på åtta rätt denna jackpotkväll på Åby och Solvalla blev 19 498 113 kronor. Sju rätt gav 12 999 kronor och sex rätt 294 kronor.
Vinstkupongen som var inlämnad av någon i Västra Götaland på ATG.se kostade 864 kronor och förutom en rad med åtta rätt blev det även 21 rätta rader med sju rätt och 150 rader med sex rätt. Totalt blev vinsten 19 815 192 kronor.

Dubbla skrällar på Åby
Det skrällde direkt i V86-1 på Åby och 19-oddsaren Pantani vann till slut ganska enkelt tillsammans med Carl Johan Jepson. Frode Hamre tränar fyraåringen som satt i femte par utvändigt varvet från mål och var den enda som kunde hänga med genom slutsvängen då Tiger Face tog över och såg stark ut, men sista biten över upploppet var det inget snack och segern till Norge.
Även i andra loppet på Åby blev det en överraskning. Hip Hurray Boko var sist in på upploppet i V86-3 men flög fram långt ut i banan tillsammans med Gustav Johansson och ställde de flesta spelare schack matt. Det sexåriga stoet hade inte vunnit lopp sedan september 2018 och 87-oddsaren var spelad på mindre än en procent av insatserna på V86.

Dramatisk avslutning
Kvällens tredje stora överraskning kom i V86-8 och kvällen fick en minst sagt dramatisk upplösning då Opalis galopperade i mål efter att ha knäckt betrodde Ilenna Bonanza och istället spurtade 46-oddsaren Vera Sprio till skrällseger tillsammans med Ulf Ohlsson. Tränar gör Anna-Karin Rundqvist.

Hambletonian-vinnaren från start till mål
Förre Hambletonian-vinnaren Perfect Spirit försvarade innerspåret i V86-6 och sedan hade Örjan Kihlström full kontroll i ledningen med dagens största favorit.
Ferrari B.R. avslutade vasst utan att hota vinnaren till andrapriset och Sir Ratzeputz var tapper trea utvändigt om ledaren.
Daniel Redén tränaren vinnaren och hans stjärnarmada har verkligen visat framfötterna på slutet och visat att de övervintrat på bästa sätt.
Favoritseger blev det även i V86-7 över dryga tre kilometer där Robert Bergh var offensiv med Ivory di Quattro som från ledningen såg löpglad ut hela vägen till andra raka årssegern.

Dansk uppvisning och dubbel för Nurmos
I V86-5 blev det dansk uppvisning då Bo Westergaard pulveriserade motståndet med andrahandsfavoriten Enjoy Banker. Fyraåringen såg länge ut att ha svårt att hänga med som andra häst i andraspår, men när han fick anfallsorder 600 meter från mål bara sköljde han till spets på 100 meter och försvann ifrån konkurrenterna.
I V86-2 såg S.G.Charpentier ut att ha svårt att följa i andra utvändigt genom slutsvängen och första halvan av upploppet, men så plötsligt fick Örjan Kihlström fart på sexåringen som sista 100 meterna växlade ner tätduon Jaguar Hill och Young King. Timo Nurmos tränar vinnaren.
Timo Nurmos tränar även vinnaren i V86-4 där favoriten Mellby Hurricane var starkast och fångade in ledaren Isa ganska enkelt över upploppet. I segersulkyn satt Jorma Kontio.
Efter onsdagens drömvinst på V86 väntar nu Spring Race för alla travälskare med V75 fyra dagar i rad med stor final på påskdagen med en multijackpot på minst 70 miljoner kronor i potten för sju rätt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


I årsdebuten på Halmstadtravet var tränaren Christoffer Eriksson offensiv i sulkyn och från spår 8 hade han forcerat Barista Oak ti..


I årsdebuten på Halmstadtravet var tränaren Christoffer Eriksson offensiv i sulkyn och från spår 8 hade han forcerat Barista Oak till spets efter 550 meter i en snabb inledning. Det var på nyårsdagen och valacken inledde alltså 2020 på bästa sätt med seger, ett år som sedan fortsatt i dur.
I starten efter blev det ny triumf på Åby och därefter var femåringen tvåa på V75 i Eskilstuna. I båda de loppen satt Gustav Johansson i sulkyn och han hittade andra par utvändigt i bägge loppen från spår 11 bakom startbilen.
- Han följer ryggarna från början och det ska bli kul testa honom från framspår, säger Gustav Johansson.
I senaste starten fick Barista Oak nöja sig med femtepriset från spets i ett lopp på V75 tillsammans med Johan Untersteiner.
- Det gick fort framme i täten och han gjorde det ändå bra som blev femma, säger Gustav Johansson.

Trivs på Halmstadtravet
Den här starten handlar om ett ungdomslopp och kusken Gustav Johansson låter förväntansfull på förhand inför V75-4. Faktum är även att Barista Oaks trivs extra bra på Halmstadtravet där han är obesegrad efter två starter i karriären.
- Robert Berghs häst är bra men den har spår 14 och det kan strula, min häst stark och rejäl och jag måste vara lite optimist, säger 16-åringen som fyller år i juni.
Taktiken från spår 7 bakom startbilen?
- Han är naturligt startsnabb så det är framåt som gäller och så får vi se, ledningen vore optimalt.
Tror du att du kommer till spets?
- Det känns så, jag tror det, men samtidigt vet man aldrig. Det kanske finns någon innanför som vill köra i ledningen
Hästen går utan framskor den här gången. Hur tror du det påverkar?
- Det ska vara positivt, en bra växel, enligt Christoffer, säger Gustav Johansson.
Vet du om det blir några andra ändringar som är intressanta för spelarna?
- Nej, jag tror det blir öppet huvudlag och ryckhuva som tidigare.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Ledningen såg länge ut att vara segerreceptet i lärlingsloppet V86-3 där Peter Zadel såg it att ha full kontroll bakom Call It Magic...


Ledningen såg länge ut att vara segerreceptet i lärlingsloppet V86-3 där Peter Zadel såg it att ha full kontroll bakom Call It Magic. Men så fick 15-årige kusktalangen Gustav Johansson plötsligt fart på 18-oddsaren Stephanie Divine från rygg ledaren samtidigt som ledaren tappade travet.
Målfotot visade att Stephanie Divine fick nosen först och det var första segern för det femåriga stoet i 15:e starten. Tränar vinnaren gör Marcus Lindgren.
Det var hårt i mål och segerkusken var inte säker om han hann fram.
- Nej det är svårt, jag har mycket grus i ögonen och jag har inte heller den rutinen, så jag vet inte, sa Gustav Johansson.
När beskedet kom och segern var klar var det förstås en glad segerkusk som kunde räkna in karriärens tredje seger på 13 lopp.
- Det var riktigt roligt. Jag tyckte vi fick ett perfekt lopp i dag. Jag vet inte var de andra tog vägen.
Framtiden?
- Jag får gå klart skolan först, men jag vill köra så mycket som möjligt och få mer rutin. Det är kul att få dela detta och göra detta tillsammans med min pappa, sa Gustav Johansson som är son till framgångsrike amatörkusken Håkan B Johansson och trav i blodet även genom morfar, legendariske Halmstad-tränaren Lars G Edvinsson.

Få hästar - men kvalité
Endast sex hästar fanns med bakom bilen i V86-1, men det var kvalité och trion Smokin Joe, Devil Sound och Hurricane River bjöd publiken på Jägersro på ett rafflande upplopp där den sistnämnde drog längsta strået trots att han fick gå utvändigt ledaren sista varvet. Christoffer Eriksson förivrade inte sig utvändigt om Smokin Joe och Ola Samuelsson-tränade Hurricane River imponerade, som inte bara slog klorna i ledaren utan även kunde hålla undan för Devil Sound från rygg ledaren.
Erik Adielsson körde resolute till ledningen i V86-2 och från spets kunde Bottnas Easy Cash räkna in första årssegern. Svante Båth tränar vinnaren.

Största favoriten vann
Vinnarhålet kallas positionen på rygg ledaren och gjorde skäl för namnet i V86-4 där Ile Saint Louis fick fritt på upploppet och slog klorna i ledaren Cobourg Hanover sista biten in mot mål. Jorma Kontio satt i segersulkyn och vinnaren tränas av Timo Nurmos.
Staro Leonardo var dagens största favorit på V86-spelet och tillsammans med Joakim Lövgren blev det en säker seger i V86-5 över dryga tre kilometer.
Efter en resa i rygg ledaren där hästarna var uppradade på innerspåret klev Staro Leonardo ut utvändigt ledaren och kopplade ett grepp i andraspår 600 kvar, 400 kvar övertog han ledningen och höll den utan problem hela vägen hem.
- Han gjorde ett bra derbykval i fjol och sedan har han mest bara gjort bra lopp. Han är numera en vuxen häst, sa Joakim Lövgren.

Dubbelt Ohlsson
En betrodd häst som också motsvarade spelarnas förtroende var Upstream avgjorde lätt över upploppet tillsammans med Ulf Ohlsson. Tränar gör Östersund-amatören Oscar Berglund som varje år visar upp en imponerande segerprocent för stallet. Segern var årets tredje på tolv starter.
Ulf Ohlsson blev dubbelsegrare då han även spurtade hem V86-8 med Reijo Liljendahl-tränade La Camilla Pellini som svarade för en gedigen årsdebut. Från sjunde utvändigt följde La Camilla Pellini med som tredje häst i tredjespår på bortre långsidan och sedan avgjorde hon enkelt efter egen attack i fjärdespår 300 kvar.
I V86-7 fick Thomas Uhrberg lucka från tredje invändigt på upploppet och Youngblood Pellini tackade för en fin resa genom att enkelt spurta till en säker skrällvinst.
Åtta rätt på V86 gav 678 958 kronor. Sju rätt gav 2 994 kronor och sex rätt 174 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2019-12-30 2019-12-30 Åby-4 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 5] 2640/3 C 5 16.5 620
2019-12-26 2019-12-26 Solvalla-12 Morran Morran   [s 4] 2140/4 B str
2019-12-21 2019-12-21 Halmstad-2 Mai Tai Mai Tai   [s 5] 2140/9 D 4 17.2 174
2019-12-17 2019-12-17 Jägersro Trav-8 Paradise Bird Paradise Bird   [s 4] 2160/3 D 0 g 451
2019-12-12 2019-12-12 Åby-2 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 4] 2140/8 B 0 g 593
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Ingo Ingo   [v 4] 1640/5 A 1 13.7 18
2019-12-12 2019-12-12 Åby-7 Tresexton Tresexton   [v 4] 2140/3 C 2 15.3 83
2019-12-11 2019-12-11 Jägersro Trav-2 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2140/7 D 0 18.9 1186
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-2 Euro Pool Euro Pool   [s 3] 2140/4 D 0 g 372
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-3 Elka F.B. Elka F.B.   [s 8] 2140/7 C 7 19.7 1242
2019-12-09 2019-12-09 Halmstad-7 Ståhlebos King Ståhlebos King   [v 5] 2140/3 B 4 16.2 446
2019-11-23 2019-11-23 Jägersro Trav-2 Tresexton Tresexton   [v 4] 2140/3 C 0 g 102
2019-11-22 2019-11-22 Halmstad-8 Forrest Gump S.F. Forrest Gump S.F.   [v 3] 2140/8 C 4 18.2 79
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-5 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2160/14 C 0 18.6 168
2019-11-19 2019-11-19 Jägersro Trav-9 Icloud Icloud   [s 4] 1640/5 C 2 14.1 157
2019-11-16 2019-11-16 Åby-7 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 1640/12 C 0 24.4g 364
2019-11-15 2019-11-15 Axevalla-4 Fleur Mearas Fleur Mearas   [s 4] 2140/7 B 0 17.0 30
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-5 Carolin Fame Carolin Fame   [s 7] 1640/7 C 3 16.6 270
2019-11-11 2019-11-11 Halmstad-6 Aronia Aronia   [s 4] 1640/6 B 2 13.7 130
2019-11-09 2019-11-09 Jägersro Trav-3 Four Strong Winds Four Strong Winds   [v 8] 2140/5 C 5 16.4 164
2019-11-06 2019-11-06 Åby-4 Bear My Name Bear My Name   [v 5] 2140/5 A 7 16.4 92
2019-11-05 2019-11-05 Jägersro Trav-6 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 2140/10 D 3 16.6 697
2019-11-02 2019-11-02 Åby-3 Eastern Promise Eastern Promise   [v 5] 2140/4 C 5 15.7 69
2019-11-02 2019-11-02 Åby-5 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 4] 2140/1 D 0 g 250
2019-11-02 2019-11-02 Åby-7 Mac Dubh Mac Dubh   [v 3] 2140/2 D 3 17.1 38
2019-10-31 2019-10-31 Åby-5 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 4] 2140/2 B 5 18.7 41
2019-10-31 2019-10-31 Åby-7 Little Old Man Little Old Man   [v 6] 2140/13 D 0 19.9g 195
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-4 Ussara Mail* Ussara Mail*   [s 6] 2180/12 A 1 14.8 47
2019-10-29 2019-10-29 Jägersro Trav-5 Aronia Aronia   [s 4] 2140/4 B 0 15.5 272
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-3 See You in Heaven See You in Heaven   [s 4] 2140/7 C 4 14.9 149
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-9 Appreciated Appreciated   [v 4] 1640/9 D 0 13.5g 143
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-10 Fighter Marke Fighter Marke   [v 6] 2160/12 A 4 15.2 68
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-5 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 2140/11 B 1 15.6 81
2019-10-21 2019-10-21 Halmstad-6 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 5] 2640/11 A 0 17.3 302
2019-10-17 2019-10-17 Åby-6 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 4] 2140/5 D 8 15.3 343
2019-10-17 2019-10-17 Åby-10 Little Old Man Little Old Man   [v 6] 2160/7 B 0 g 38
2019-10-13 2019-10-13 Halmstad-2 Quite a Soldier Quite a Soldier   [v 5] 2140/1 A 0 18.5g 130
2019-10-09 2019-10-09 Åby-2 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 2160/8 B 6 17.8 67
2019-10-09 2019-10-09 Åby-4 Eastern Promise Eastern Promise   [v 5] 1640/5 C 4 13.4 485
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 8] 2140/8 D 6 16.8 650
2019-10-05 2019-10-05 Åby-3 R.K.King R.K.King   [v 7] 2140/5 B str
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-5 Icloud Icloud   [s 4] 2640/9 C 3 17.2 161
2019-10-01 2019-10-01 Jägersro Trav-7 Mahjong Mahjong   [s 4] 2160/13 B 0 15.4 44
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-7 Dats So Cool Dats So Cool   [v 4] 1640/11 C 2 13.4 184
2019-09-30 2019-09-30 Halmstad-10 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 2660/6 B 0 g 316
2019-09-22 2019-09-22 Vaggeryd-1 Dats So Cool Dats So Cool   [v 4] 1640/12 D 1 12.9 483
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-1 Eastern Promise Eastern Promise   [v 5] 2140/11 B 8 16.3 64
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 O.Boy Face O.Boy Face   [v 8] 2140/2 D 0 16.3 419
2019-09-19 2019-09-19 Åby-5 Little Old Man Little Old Man   [v 6] 2640/13 B 0 g 155
2019-09-19 2019-09-19 Åby-7 Pane Vino Pane Vino   [v 5] 2140/13 C 0 14.0g 273
2019-09-18 2019-09-18 Jägersro Trav-3 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 1640/7 C 4 14.1 220
2019-09-16 2019-09-16 Halmstad-8 Tresexton Tresexton   [v 4] 1640/12 D 2 14.8 113
2019-09-12 2019-09-12 Åby-2 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 4] 2140/10 D 7 18.5 245
2019-09-12 2019-09-12 Åby-5 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 2140/5 C 0 17.7 164
2019-09-12 2019-09-12 Åby-6 Eastern Promise Eastern Promise   [v 5] 2140/5 B 4 15.7 85
2019-09-07 2019-09-07 Åby-6 Aha Aha   [v 7] 2140/9 C 0 g 230
2019-09-04 2019-09-04 Åby-5 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 2140/1 D 8 17.1 684
2019-09-01 2019-09-01 Jägersro Trav-3 Kosmopolit du Gull Kosmopolit du Gull   [v 7] 2140/2 D 5 14.2 624
2019-08-08 2019-08-08 Åby-3 Abby Donovan Abby Donovan   [s 4] 2140/10 C str
2019-08-03 2019-08-03 Jägersro Trav-4 Dats So Cool Dats So Cool   [v 4] 2140/7 B 1 14.6 50
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-5 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 5] 2640/9 B 5 16.5 90
2019-08-03 2019-08-03 Halmstad-6 Hazard In Hazard In   [h 3] 2140/8 B 0 16.4 402
2019-08-01 2019-08-01 Åby-9 Velasquez Gar Velasquez Gar   [v 5] 1640/11 C 5 13.3 156
2019-07-29 2019-07-29 Tingsryd-4 One Way Face One Way Face   [s 8] 1609/3 D 0 14.8 813
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-7 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 2160/4 D 0 g 267
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Hazard In Hazard In   [h 3] 2140/5 D 7 16.0 101
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-8 Quite a Soldier Quite a Soldier   [v 5] 2140/10 B 0 g 71
2019-06-29 2019-06-29 Vaggeryd-7 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 1640/8 D 0 15.4 729
2019-06-27 2019-06-27 Åby-5 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 6] 2140/5 C 1 15.6 257
2019-06-25 2019-06-25 Jägersro Trav-4 Untouchable In Untouchable In   [v 6] 2140/1 C 0 17.1 72
2019-06-24 2019-06-24 Halmstad-9 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 5] 2140/10 B 1 14.0 162
2019-06-19 2019-06-19 Vaggeryd-4 One Way Face One Way Face   [s 8] 2140/5 C 7 17.1 336
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-2 Elka F.B. Elka F.B.   [s 8] 2140/3 C 0 18.6 1071
2019-06-17 2019-06-17 Halmstad-10 Kissinthedesert Ås Kissinthedesert Ås   [s 5] 2140/3 D str
2019-06-13 2019-06-13 Åby-5 Setauket Setauket   [v 4] 2140/7 B 2 15.2 50
2019-06-11 2019-06-11 Jägersro Trav-4 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 7] 2140/8 B 0 16.2 106
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-1 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 7] 2140/4 C 0 g 86
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-4 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 5] 2140/10 C 0 g 65
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-5 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 4] 2140/6 C 5 19.4 132
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Neonetta G.H. Neonetta G.H.   [s 4] 2140/10 C 0 15.7 99
2019-06-05 2019-06-05 Åby-4 La Cerise La Cerise   [s 4] 2140/2 C 3 15.9 120
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-5 Tango Real Tango Real   [v 7] 1640/7 C 6 14.5 154
2019-06-03 2019-06-03 Halmstad-10 Elka F.B. Elka F.B.   [s 8] 2140/5 D 0 17.9g 242
2019-06-01 2019-06-01 Mantorp-3 Tracks Tracks   [v 8] 2140/15 D 0 g 513
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-5 One Way Face One Way Face   [s 8] 1609/8 B 4 14.4 195
2019-05-31 2019-05-31 Tingsryd-6 Cheeky Schack Cheeky Schack   [s 7] 1609/9 A 3 12.7 101
2019-05-30 2019-05-30 Åby-3 Andy Pandy Andy Pandy   [v 8] 2140/8 D 5 16.1 350
2019-05-30 2019-05-30 Åby-7 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 5] 1640/1 C 4 14.6 273
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-5 Select Teemer Select Teemer   [v 6] 2140/9 D 0 15.4 582
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-4 A Gogo Girl A Gogo Girl   [s 4] 2140/3 D 0 g 330
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-5 From Macarena From Macarena   [v 6] 1640/12 C 0 g 159
2019-04-15 2019-04-15 Halmstad-6 O.Boy Face O.Boy Face   [v 8] 2160/5 C 0 g 999
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-7 Frederique K. Frederique K.   [s 4] 2140/4 B 0 17.3g 41
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-1 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 5] 2140/1 C 2 16.0 64
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 Captain Simcoe Captain Simcoe   [h 4] 2140/8 C 6 19.6g 67
2019-04-02 2019-04-02 Jägersro Trav-9 Zeno Lans* Zeno Lans*   [h 4] 2640/5 C 0 g 63
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-4 Appreciated Appreciated   [v 4] 2640/6 D 4 16.7g 57
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-6 Vagabond Vik Vagabond Vik   [v 5] 1640/1 B 5 12.9 214
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-7 O.Boy Face O.Boy Face   [v 8] 2660/5 D 0 15.9 1404
2019-04-01 2019-04-01 Halmstad-9 Wonder Horse Wonder Horse   [s 4] 2140/3 B 0 g 122
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-4 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 2140/9 B 0 g 50
2019-03-30 2019-03-30 Axevalla-8 Andy Pandy Andy Pandy   [v 8] 2160/8 D 6 16.9 362
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 7] 2140/3 D 0 g 433
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 1640/8 C 3 13.7 76
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-8 Mucho Flax Mucho Flax   [v 7] 2640/10 D 0 g 1205
2019-03-17 2019-03-17 Halmstad-5 Comet af Solnäs Comet af Solnäs   [v 7] 2140/7 D 6 15.7 322
2019-03-14 2019-03-14 Åby-6 Amphibian Madness Amphibian Madness   [s 7] 2140/9 D 4 16.5 54
2019-03-13 2019-03-13 Jägersro Trav-7 Stephanie Divine Stephanie Divine   [s 5] 1640/6 D 1 14.9 189
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 O.Boy Face O.Boy Face   [v 8] 2140/9 D 0 22.2g 432
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-5 Grace Gamble Grace Gamble   [s 4] 2640/6 C 0 18.7 274
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-8 O.Boy Face O.Boy Face   [v 8] 2160/4 D 3 16.3 603
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 Wonder Horse Wonder Horse   [s 4] 1640/8 D 6 15.5 858
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-4 O.Boy Face O.Boy Face   [v 8] 3140/1 D 0 18.3 602
2019-02-02 2019-02-02 Åby-3 Vale Vale   [s 5] 1640/1 D 0 g 64
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-3 Leopardi Leopardi   [v 6] 2160/9 C 0 g 91
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-5 Wonder Horse Wonder Horse   [s 4] 2140/10 B 6 17.2 55
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-2 Victory Lee Victory Lee   [h 4] 2140/7 B 1 15.8 41
2019-01-17 2019-01-17 Åby-7 Vexil Kronos Vexil Kronos   [h 5] 2140/1 C 1 14.9 165
2019-01-12 2019-01-12 Jägersro Trav-4 Haicon Haicon   [v 5] 2140/6 A 0 16.9 60
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-1 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 8] 2140/4 B 4 17.2 347
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-2 Nice and Quick Nice and Quick   [v 4] 2140/7 C 0 18.5 41
2020-12-28 2020-12-28 Halmstad-6 Euro Pool Euro Pool   [s 4] 2140/6 C 5 18.8 789
2020-12-22 2020-12-22 Jägersro Trav-9 Vexil Kronos Vexil Kronos   [v 6] 2640/1 C 0 15.3 616
2020-12-21 2020-12-21 Åby-2 Virginia Dream Virginia Dream   [s 7] 2140/4 D 5 16.7 866
2020-12-21 2020-12-21 Åby-3 Tindra Star Tindra Star   [s 9] 2140/11 D 0 18.2 1462
2020-12-21 2020-12-21 Åby-4 Digital Dominance Digital Dominance   [v 4] 2640/3 D 6 15.6 207
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-2 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 5] 2140/12 A str
2020-12-19 2020-12-19 Halmstad-12 Storytell Buv Storytell Buv   [v 4] 2140/12 D 0 g 1007
2020-12-16 2020-12-16 Åby-7 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2660/6 D str
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-2 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 5] 2640/10 D 0 g 429
2020-12-15 2020-12-15 Axevalla-7 Garden Grove Garden Grove   [s 4] 2140/5 D 7 17.3 703
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-2 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2160/4 D 0 g 248
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-3 Gomez Gomez   [v 7] 2140/4 C 0 15.6 360
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-4 Domingoa Domingoa   [s 3] 2140/1 B 1 15.5 69
2020-12-12 2020-12-12 Halmstad-5 Elka F.B. Elka F.B.   [s 9] 2160/6 D 8 18.0 989
2020-12-10 2020-12-10 Åby-5 Quantum Cappuccino Quantum Cappuccino   [v 8] 1640/4 D 4 13.2 1407
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-2 Storytell Buv Storytell Buv   [v 4] 2140/12 D 3 18.6 748
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-6 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2140/11 D 5 15.0 344
2020-12-07 2020-12-07 Halmstad-9 Kungkurt Kungkurt   [v 9] 1640/12 D 0 14.5 1124
2020-12-05 2020-12-05 Åby-5 Vexil Kronos Vexil Kronos   [v 6] 1640/5 D 0 12.6 311
2020-12-04 2020-12-04 Kalmar-5 Stern Stern   [h 7] 2160/6 D 3 16.1 208
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-5 Livi Love* Livi Love*   [s 7] 1640/8 D 6 19.0g 335
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-9 Vexil Kronos Vexil Kronos   [v 6] 1640/4 C 0 15.5 148
2020-10-26 2020-10-26 Mantorp-7 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 4] 2140/7 D 0 17.3 197
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-1 Quite a Soldier Quite a Soldier   [v 6] 2140/5 D str
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-2 Imail Occagnes Imail Occagnes   [v 5] 2140/5 B 0 g 39
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-4 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 12] 2140/12 B 6 15.0 237
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-6 Elka F.B. Elka F.B.   [s 9] 2140/9 D 8 19.2 342
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-8 Twins Magic Twins Magic   [s 4] 2140/11 A 8 18.2 71
2020-10-25 2020-10-25 Halmstad-10 Ruth Halbak Ruth Halbak   [s 5] 2140/6 B 3 16.4 27
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-6 Make More Cider Make More Cider   [s 6] 1609/11 A 3 12.2 101
2020-10-23 2020-10-23 Kalmar-6 Zar Neo Zar Neo   [v 4] 1640/7 D 0 g 183
2020-10-22 2020-10-22 Åby-4 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 6] 1640/10 D 0 13.4 224
2020-10-22 2020-10-22 Åby-10 Coutinho Coutinho   [v 4] 2140/7 C 0 18.1 276
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-4 Wild Nature Wild Nature   [s 3] 2140/1 C 5 16.9 115
2020-10-21 2020-10-21 Jägersro Trav-7 G.R.Winnie G.R.Winnie   [s 4] 1640/11 C 0 g 41
2020-10-19 2020-10-19 Halmstad-6 Global Underwriter Global Underwriter   [v 6] 1640/4 C 4 13.9 525
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-1 Fireman Am Fireman Am   [v 5] 2140/8 C 1 14.6 20
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-4 See You Tomorrow See You Tomorrow   [s 9] 2140/10 D str
2020-10-17 2020-10-17 Jägersro Trav-7 Garden Grove Garden Grove   [s 4] 2140/5 C 2 16.6 24
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Zacapa Grim* Zacapa Grim*   [v 5] 2140/4 A 0 14.2 77
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-2 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 2140/8 B 2 15.8 27
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-3 Limus Lacriss Limus Lacriss   [s 5] 2140/10 D 5 16.8 212
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-5 Neon Hagh Neon Hagh   [h 5] 2140/9 B 4 16.0 36
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-6 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 8] 2140/10 D 0 g 122
2020-10-09 2020-10-09 Kalmar-9 Castor Miguan Castor Miguan   [v 5] 2140/8 B 2 16.9 183
2020-10-08 2020-10-08 Halmstad-8 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2180/10 A 0 g 23
2020-10-07 2020-10-07 Åby-5 G.R.Winnie G.R.Winnie   [s 4] 2140/9 C 2 14.2 62
2020-10-06 2020-10-06 Jägersro Trav-5 Imail Occagnes Imail Occagnes   [v 5] 2640/3 D 6 16.0 826
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-10 Bransbys Juke Box Bransbys Juke Box   [v 7] 2140/5 C 1 14.6 39
2020-10-01 2020-10-01 Åby-6 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2140/9 C 8 15.8 489
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-3 Vexil Kronos Vexil Kronos   [v 6] 2160/7 B 0 16.6 486
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-5 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2640/9 D 5 15.9 328
2020-09-25 2020-09-25 Jägersro Trav-8 Orlando Coger Orlando Coger   [v 3] 1640/2 C 0 g 156
2020-09-19 2020-09-19 Färjestad-4 Prima Kaiser Prima Kaiser   [h 7] 2140/12 C 0 14.4 158
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-4 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 4] 2140/4 A 1 16.9 19
2020-09-18 2020-09-18 Kalmar-6 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 8] 2140/6 D 8 14.8 49
2020-09-17 2020-09-17 Åby-5 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2160/4 C 0 g 1085
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-6 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 6] 1640/12 C 6 16.0 365
2020-09-13 2020-09-13 Vaggeryd-8 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 7] 1640/7 D 4 17.9 509
2020-09-09 2020-09-09 Åby-3 Domingoa Domingoa   [s 3] 2140/1 B 0 g 66
2020-09-05 2020-09-05 Jägersro Trav-3 Coutinho Coutinho   [v 4] 2140/7 C 0 g 379
2020-09-02 2020-09-02 Åby-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/4 C 5 15.0 1308
2020-09-02 2020-09-02 Åby-8 Fingersprint Fingersprint   [v 5] 2640/6 D 0 g 1200
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-1 Storytell Buv Storytell Buv   [v 4] 2140/3 D 0 23.0g 278
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-2 Domingoa Domingoa   [s 3] 2140/10 A 8 19.4g 82
2020-08-31 2020-08-31 Halmstad-3 La it La it   [s 6] 1640/1 D 0 16.6 542
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-1 Boogie Woggie Boogie Woggie   [s 4] 1609/1 D 3 13.3 69
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-3 Vexil Kronos Vexil Kronos   [v 6] 1609/3 B 1 12.3 75
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-5 Sjöhultets Harry Sjöhultets Harry   [v 5] 1609/5 B str
2020-08-30 2020-08-30 Tingsryd-7 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 1609/12 B str
2020-08-29 2020-08-29 Åby-1 Kungkurt Kungkurt   [v 9] 2140/12 C 0 16.9 288
2020-08-29 2020-08-29 Åby-2 Imail Occagnes Imail Occagnes   [v 5] 2140/3 D 5 15.7 87
2020-08-29 2020-08-29 Åby-4 Thunder Peak* Thunder Peak*   [v 10] 2140/12 A 3 14.6 43
2020-08-26 2020-08-26 Åby-3 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/12 A 0 g 103
2020-08-26 2020-08-26 Åby-4 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2160/12 D 5 15.9 1814
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-2 Nybys Maya Nybys Maya   [s 3] 2140/9 C 0 17.9 227
2020-08-24 2020-08-24 Halmstad-7 Coutinho Coutinho   [v 4] 1640/5 B 3 14.0 33
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-1 Honeybee Frö Honeybee Frö   [s 3] 2140/9 C 0 g 364
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-2 Aronia Aronia   [s 5] 1640/8 C 4 13.4 77
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-5 Kinas Turbo Viking Kinas Turbo Viking   [v 8] 2140/7 A 0 g 114
2020-08-18 2020-08-18 Vaggeryd-7 Fingersprint Fingersprint   [v 5] 2640/2 D 4 760
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-1 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2140/12 B 0 17.4g 27
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-2 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/8 A 3 14.7 175
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-5 Storytell Buv Storytell Buv   [v 4] 2140/7 C 4 17.7 55
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-6 Budets Sara Budets Sara   [s 3] 2140/4 B str
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-8 Imail Occagnes Imail Occagnes   [v 5] 2140/12 C 6 16.6 44
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-9 Cool Rasmus Cool Rasmus   [v 7] 2140/4 C 6 17.3 49
2020-08-13 2020-08-13 Åby-4 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2160/6 D 7 16.3 794
2020-08-13 2020-08-13 Åby-8 Domingoa Domingoa   [s 3] 2140/5 C 1 15.7 202
2020-08-06 2020-08-06 Åby-6 Personal Jesus Personal Jesus   [s 5] 2140/9 B str
2020-08-06 2020-08-06 Åby-7 Garden Grove Garden Grove   [s 4] 2140/8 D 0 16.9 2557
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-4 Highland Sisu Highland Sisu   [s 3] 2140/9 B 6 16.4 359
2020-08-04 2020-08-04 Jägersro Trav-5 Fireman Am Fireman Am   [v 5] 2640/7 B 3 15.6 267
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-3 Kungkurt Kungkurt   [v 9] 2140/2 D 0 g 372
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-4 Thrust Control Thrust Control   [h 5] 2140/11 A str
2020-08-01 2020-08-01 Jägersro Trav-9 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2140/1 C 3 15.9 73
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-4 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2660/4 C 0 17.3 856
2020-08-01 2020-08-01 Halmstad-7 Arno dell'Est* Arno dell'Est*   [h 4] 1640/6 A 0 21.5g 29
2020-07-30 2020-07-30 Åby-6 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2140/12 C str
2020-07-28 2020-07-28 Jägersro Trav-12 Imail Occagnes Imail Occagnes   [v 5] 2140/7 D 0 15.5 1857
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-1 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 6] 1609/11 C 0 g 664
2020-07-27 2020-07-27 Tingsryd-4 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 1609/12 C 4 12.4 223
2020-07-24 2020-07-24 Halmstad-8 Harpos Rockland Harpos Rockland   [v 13] 2660/12 D 0 16.5 2330
2020-07-23 2020-07-23 Kalmar-8 Whitestripe Maid Whitestripe Maid   [s 6] 2140/5 C 3 15.7 58
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-8 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/12 B 0 g 321
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-10 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 5] 2140/5 A 1 15.7 17
2020-07-21 2020-07-21 Jägersro Trav-3 Arsenal Arsenal   [v 7] 2180/12 B str
2020-07-18 2020-07-18 Axevalla-8 Victory Lee Victory Lee   [v 5] 2160/6 D 7 14.8g 266
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-5 Artico Zack* Artico Zack*   [h 4] 2140/3 C 4 15.5 67
2020-07-14 2020-07-14 Jägersro Trav-4 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2140/2 C 0 g 209
2020-07-13 2020-07-13 Halmstad-7 Garden Grove Garden Grove   [s 4] 2640/3 D 0 g 725
2020-07-04 2020-07-04 Halmstad-3 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 5] 2640/3 D 0 g 55
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-8 Arsenal Arsenal   [v 7] 2200/14 B 6 14.4 66
2020-06-23 2020-06-23 Jägersro Trav-2 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 6] 1640/4 D 3 12.2 637
2020-06-22 2020-06-22 Halmstad-5 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2140/2 D 4 12.9 285
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-3 Quite a Soldier Quite a Soldier   [v 6] 2140/9 C 0 g 748
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-12 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2180/15 C 0 g 1054
2020-06-16 2020-06-16 Jägersro Trav-1 Domingoa Domingoa   [s 3] 2140/11 B 2 16.9 162
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-2 Twinkle Laday Twinkle Laday   [s 7] 2140/6 D 0 16.4 409
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-4 Tim Frontline Tim Frontline   [v 8] 2140/4 B 6 15.6 98
2020-06-04 2020-06-04 Åby-6 Capture Capture   [v 6] 2140/9 C 8 15.6 91
2020-06-04 2020-06-04 Åby-10 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2160/2 D 0 g 674
2020-06-02 2020-06-02 Jägersro Trav-5 Euro Pool Euro Pool   [s 4] 2140/4 C 0 g 919
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-3 Mahjong Mahjong   [s 5] 1640/8 D 6 13.4 1094
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-4 Elof Palema Elof Palema   [v 8] 2640/10 C 0 15.3 983
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-6 Domingoa Domingoa   [s 3] 2140/5 D 2 17.1 353
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-7 Elka F.B. Elka F.B.   [s 9] 2660/12 D 0 18.8 1595
2020-05-28 2020-05-28 Halmstad-8 G.R.Winnie G.R.Winnie   [s 4] 2140/3 A 1 15.9 23
2020-05-27 2020-05-27 Åby-7 Arsenal Arsenal   [v 7] 2660/12 B 0 14.9 133
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-2 Ipomea Ipomea   [s 5] 1640/10 D 0 13.8 170
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-3 Vexil Kronos Vexil Kronos   [v 6] 2140/9 D 0 14.0 371
2020-05-26 2020-05-26 Jägersro Trav-8 Coutinho Coutinho   [v 4] 2140/7 D 1 15.9 41
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-4 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 6] 2140/5 B 0 g 19
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-7 Beatles Boy Treb* Beatles Boy Treb*   [h 3] 2140/7 A 1 17.9 27
2020-05-24 2020-05-24 Vaggeryd-8 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 9] 2140/11 D 0 g 447
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 Restless Restless   [s 6] 2660/7 B 5 15.9 219
2020-05-21 2020-05-21 Jägersro Trav-2 Le Piment Le Piment   [v 4] 2140/1 B 0 g 156
2020-05-20 2020-05-20 Åby-4 Valsa Matilda Valsa Matilda   [s 7] 2140/7 B 6 16.4 319
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-5 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2140/2 C 5 14.0 161
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-7 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/2 C 0 g 43
2020-05-18 2020-05-18 Halmstad-10 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2160/8 D 0 g 814
2020-05-17 2020-05-17 Vaggeryd-1 Euro Pool Euro Pool   [s 4] 2140/3 D 8 20.9 161
2020-05-14 2020-05-14 Åby-10 Padron Kloster Padron Kloster   [v 7] 2180/10 D 3 16.4 741
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-2 Gloriant Silas Gloriant Silas   [v 6] 1609/6 D 0 g 107
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-3 Gigant Coger Gigant Coger   [v 5] 1609/8 B 1 12.5 32
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-5 F.Skatt Blou F.Skatt Blou   [v 6] 1609/7 D str
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-7 Twist Lane Twist Lane   [v 6] 1609/8 A 2 15.0 39
2020-05-10 2020-05-10 Tingsryd-8 Indra Silas Indra Silas   [s 4] 1609/9 C 7 15.1g 24
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-5 Beatles Boy Treb* Beatles Boy Treb*   [h 3] 2140/1 B 6 16.2 204
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-6 Mahjong Mahjong   [s 5] 2140/3 C 0 g 173
2020-05-08 2020-05-08 Kalmar-8 Dynamit Life Dynamit Life   [v 7] 2640/8 D 6 15.1g 629
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-3 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 6] 2140/12 B 5 14.4 313
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-5 Oscar Flax Oscar Flax   [v 6] 2140/6 D 0 17.7 109
2020-05-07 2020-05-07 Halmstad-8 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2140/7 D 0 15.7 481
2020-04-28 2020-04-28 Jägersro Trav-2 Le Piment Le Piment   [v 4] 2140/10 C 3 19.3 98
2020-04-24 2020-04-24 Åby-3 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2140/14 C 6 14.8 314
2020-04-24 2020-04-24 Åby-11 Matilda Cash Matilda Cash   [s 4] 1640/7 D 3 15.5 73
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-4 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 6] 2140/7 C 6 14.2 390
2020-04-23 2020-04-23 Halmstad-7 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 2140/9 D 0 17.6 279
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-6 R.K.Queen R.K.Queen   [s 5] 2140/7 B str
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-2 Veams Allegro Veams Allegro   [v 8] 2140/7 D 8 17.3 281
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-3 Ernst Hugo Ernst Hugo   [v 12] 2140/9 D 2 15.4 804
2020-04-18 2020-04-18 Vaggeryd-4 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 6] 2140/4 C 0 g 47
2020-04-16 2020-04-16 Åby-3 L.A.'s MagicMoment* L.A.'s MagicMoment*   [v 5] 2140/12 B str
2020-04-16 2020-04-16 Åby-7 Garden Grove Garden Grove   [s 4] 2140/11 C 0 17.4 783
2020-04-16 2020-04-16 Åby-8 Arsenal Arsenal   [v 7] 2180/12 C 5 14.0 95
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-2 Mahjong Mahjong   [s 5] 2160/11 D 4 15.1 503
2020-04-15 2020-04-15 Jägersro Trav-5 Amarock Amarock   [v 4] 2140/4 C 2 15.8 98
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-6 Sir M.M. Sir M.M.   [v 7] 2660/6 D 0 g 399
2020-04-13 2020-04-13 Halmstad-8 Amandarin R.D. Amandarin R.D.   [s 5] 2140/4 C 0 16.2 351
2020-04-08 2020-04-08 Åby-7 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 2140/15 D 1 14.3 879
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-2 Grace Gamble Grace Gamble   [s 5] 1640/3 D 0 g 181
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-3 Oscar Flax Oscar Flax   [v 6] 2160/12 B 0 g 200
2020-04-06 2020-04-06 Halmstad-8 Eppur Si Muove Eppur Si Muove   [v 6] 2180/12 A 8 15.1 38
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-4 Neonetta G.H. Neonetta G.H.   [s 5] 2140/10 B 3 16.9 37
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-5 Gigant Coger Gigant Coger   [v 5] 2140/1 D 1 15.5 39
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-6 Earthquake Neo Earthquake Neo   [v 8] 2140/6 D 0 g 59
2020-04-03 2020-04-03 Kalmar-8 Lillmarie Komp Lillmarie Komp   [s 4] 2140/3 C 2 17.2 79
2020-04-02 2020-04-02 Åby-7 Red Jasper R.D. Red Jasper R.D.   [v 4] 2140/4 B 1 16.1 29
2020-03-29 2020-03-29 Åby-1 Dynamit Life Dynamit Life   [v 7] 2140/10 B 0 g 440
2020-03-29 2020-03-29 Åby-6 Wingait Ellen Wingait Ellen   [s 5] 2140/10 C 0 g 627
2020-03-29 2020-03-29 Åby-10 Dali Pagadi Dali Pagadi   [v 5] 2140/10 B 1 15.0 22
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-5 G.R.Winnie G.R.Winnie   [s 4] 2140/9 A str
2020-03-16 2020-03-16 Mantorp-9 Ninia's Boy Ninia's Boy   [v 5] 2640/4 B 1 16.1 46
2020-03-14 2020-03-14 Halmstad-8 Barista Oak Barista Oak   [v 5] 2140/7 B 0 14.3 50
2020-03-04 2020-03-04 Jägersro Trav-7 La Diva La Diva   [s 5] 2140/8 D 0 17.1g 135
2020-03-03 2020-03-03 Axevalla-3 Amarock Amarock   [v 4] 2160/7 B 2 18.3 27
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-7 Hip Hurray Boko Hip Hurray Boko   [s 6] 1640/6 D 5 14.1 460
2020-03-02 2020-03-02 Halmstad-10 Arsenal Arsenal   [v 7] 2180/9 B 0 g 16
2020-02-25 2020-02-25 Jägersro Trav-6 Tresexton Tresexton   [v 5] 2140/9 D 1 16.0 115
2020-02-24 2020-02-24 Halmstad-3 Solicious Solicious   [s 4] 2140/1 B 3 16.7 86
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Appreciated Appreciated   [v 5] 2140/13 C 7 16.9 247
2020-02-12 2020-02-12 Åby-9 Mucho Flax Mucho Flax   [v 8] 2140/8 D 0 16.6 605
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-3 Digital Service Digital Service   [h 4] 2140/1 B 2 16.7 85
2020-02-10 2020-02-10 Halmstad-8 El Gaitero Sisu El Gaitero Sisu   [h 6] 2680/11 B 0 17.6 521
2020-02-06 2020-02-06 Åby-10 Edemilo Edemilo   [s 8] 2160/10 D 5 18.3 108
2020-02-05 2020-02-05 Jägersro Trav-2 Bellman Hönez Bellman Hönez   [v 8] 2140/4 B 0 g 86
2020-01-25 2020-01-25 Eskilstuna-8 Barista Oak Barista Oak   [v 5] 2140/11 B 2 14.0 42
2020-01-15 2020-01-15 Åby-3 Barista Oak Barista Oak   [v 5] 1640/12 B 1 14.3 23
2020-01-02 2020-01-02 Åby-3 Elka F.B. Elka F.B.   [s 9] 2140/8 C 0 21.3 886
2020-01-02 2020-01-02 Åby-7 Ståhlebos Mums Ståhlebos Mums   [v 5] 2140/7 C 0 912ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se