V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2140/12 D
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/2 D

Nyheter för travkusk


ATG kalkylerar med att det kommer att ligga minst 90 miljoner kronor enbart i sjurättspotten nästa lördag då V75 avgörs under Bergs&ar..


ATG kalkylerar med att det kommer att ligga minst 90 miljoner kronor enbart i sjurättspotten nästa lördag då V75 avgörs under Bergsåkers storhelg med Sundsvall Open Trot.
I Örebro på lördagen blev det förhållandevis lättspelat och ingen utdelning för fem rätt. Pengarna från den potten flyttas vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som alltså körs lördagen 24 augusti på Bergsåker.
Då kan en ensam vinnare bli runt 90 miljoner kronor rikare.
Utdelningsrekordet på V75 från Axevalla 2010 på 67,3 miljoner kan alltså slås.
- En mäktig multijackpot. Och summa 90 miljoner kan öka beroende på vad som händer under veckan fram till lördagen. ATG bjuder nämligen på V75-omgångar onsdag, torsdag och fredag, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
Tätt med V75-omgångar. Onsdag V75 med derbyuttagningar från Jägersro, torsdag är det V75 på Bjerke i Oslo och både fredag och lördag V75 på Bergsåker.

Kanal 75


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.Samma vinnare glä..


I finalerna i unghästserien E3 över medeldistans i Eskilstuna i juni imponerade vinnarna Aetos Kronos och finskan Mascate Match.
Samma vinnare glänste igen på Örebrotravet på lördagen – den här gången i ett blött och lite kylslaget väder.
Jerry Riordans Aetos Kronos kom till tävlingarna med dubbla världsrekord i bagaget från sommarens tävlingar. I hingstarna och valackernas final spelades hingsten till tung favorit tillsammans med Johan Untersteiner.
Det blev en show och uppvisning över de 1609 meterna och en segertid i miljonloppet som imponerade. 1.10,9 efter ett utvändigt lopp på en långt ifrån perfekt regnbana.
- Det här är absolut den bästa treåringen jag kört. Senast i Sundsvall fick jag feelingen jag aldrig haft med en unghäst tidigare. Och han var lika bra i dag, sa Johan Untersteiner, som återigen hade fått förtroendet bakom Halmstad-kollegan Jerry Riordans häst.
Vägen till mål blev tung för Aetos Kronos. Erik Adielsson kunde smita till ledningen efter 500 körda med Svante Båths topptravare Global Adventure och för favoriten återstod bara dödenspositionen.
Duon ryckte undan i den sista kurvan och kubbades vildsint. 300 meter från mål såg det ut som om utvändige Aetos Kronos hade övertaget. Global Adventure kontrade och återtog kommandot en bit men över upploppet handlade det sedan om Aetos Kronos.
- Erik kom ganska enkelt till ledningen men jag ville i första hand köra felfritt och hoppades att Aetos skulle vara bäst. Det är tufft att gå utvändigt Eriks häst men man imponeras hela tiden av den här, sa en glad Johan Untersteiner.

Tapper tvåa
Global Adventure höll till mitten av upploppet och noterade strålande 1.11,1 över 1609 meter.
Erik Adielsson berömde vinnaren men även sin egen häst.
- Aetos Kronos vann och fick ett tufft lopp. All heder åt den. Men den här hade inte samma spänst och hade det svårt sista 200 och jag lät honom egentligen bara vara. Global Adventure gjorde precis allt vad han kunde och det visar också vilken krigare det är, sa Erik Adielsson.

Aetos i världen?
Eftersom Aetos Kronos har en amerikansk företrädare i ägarleden spelades den amerikanska nationalsången i Örebros högtalarsystem efter loppet.
- Av treåringarna i världen tror jag att han håller väldigt bra klass. Jerry har ju sagt själv att det hade varit roligt att se hur långt han hade räckt i Hambletonian. Helli (skötaren) och Jerry har gjort ett fantastiskt jobb. Det är enkelt för mig att sitta här i tre minuter och se bra ut! sa Johan Untersteiner.

Finskan ensam på plan
Finlands nationalsång spelades efter stonas E3-final där megafavoriten Mascate Match (65 procent på V75) hade lekstuga efter tidig ledning. I slutet av juni vann hon den långa finalen i överlägsen stil och nu blev det repris i ”korta E3”.
Ulf Ohlsson testade att sticka upp i starten med Margaretasjöhammar men var chanslös att utmana favoriten som tog ledningen i ingången av den första kurvan.
Pekka Korpi fick dämpa tempot per omgående och körde undan med några säkerhetslängder. Segertiden skrevs till 1.12,3 över 1609 meter auto.
Mattias Djuse-tränade Global Allegiance svarade för en fin avslutning till andraplatsen. Margaretasjöhammar trea.
Pekka Korpi är en av Finlands största namn genom tiderna i sporten. I november fyller han 70 och kan ha en ny storstjärna på gång i stoet.
- Jag har tränat många bra hästar i min karriär men det här kan vara den bästa, sa Pekka Korpi efter loppet.
För Mascate Match var lördagens seger den nionde i karriärens tionde start. Med den senaste E3-miljonen inräknat har finskan nästan 2,6 miljoner kronor på kontot.
I Örebros vinnarcirkel talades det finska. Mascate Match är en ”hockeyhäst” i Finland och ägs av 1000 delägare som köpt in sig för tusen kronor var för tre år i IFK Helsingfors häst.

I övrigt noterade vi att…
…det skrällde till i det första V75-loppet där sexårige Reverend Wine (tio procent) slog till i årets blott femte start tillsammans med Carl-Johan Jepson. Sköre Reverend Wine var bara bäst och stegade undan.
- Han brukar få vila när han blir lite sliten och det är så kul att han kommer tillbaka varje gång och kämpar så bra, sa tränaren Diederik Meilink efter segern i bronsdivisionen.
…gulddivisionen var Express Gaxes lopp där storfavoriten Vainqueur R.P. fick det hett om öronen i ledningen när Emilia Leo utmanade i starten med Charrua Forlan. 1.11,0 första 1000 blev för tufft över medeldistans och segern gick i stället till Volnik du Kras som gick från sistaparet utvändigt och kunde koppla grepp om favoriten 50 meter före mål.
…Erik Adielsson blev av med ledningen och återtog den efter 600 meter med The Real Face i klass II-loppet. Rycket 700 meter från mål var sedan en chansning som gick hem med Adrian Kolgjinis häst.
…imponerade gjorde Petri Puro-tränade Burning Man i sin fjärde raka seger. 3100 meter var distansen i klass I och Peter Untersteiner körde i ledningen hela vägen.
…Svante Båth och Erik Adielsson dubblerade tillsammans på V75. Very Kronos var bra och försvarade sig hela vägen i spets i silverdivisionen.
…sju rätt på V75 delade ut 3.937 kronor, sex rätt 34 kronor och det blev ingen utdelning för fem rätt. Miljoner flyttas nu vidare till nästa ordinarie V75-omgång, som körs på lördag på Bergsåker där en multijackpot kan göra en ensam vinnare runt 90 miljoner kronor rikare.

Mikael Wikner, Kanal 75


Örebro-travet inledde helgens dubbeltrav på fredagskvällen inför lördagens E3-finaler med dubbeljackpot på V75. Det kördes ..


Örebro-travet inledde helgens dubbeltrav på fredagskvällen inför lördagens E3-finaler med dubbeljackpot på V75.
Det kördes consolation till E3 och i stonas avdelning skrällde Gloria Sisu för sin tränare Markus B Svedberg och tog en lätt seger.
Imponerade gjorde även Per Lennartssons Juncio Boko när han vann på tiden 1.12,7/1609a från dödens. En kanoninsats. Förstaprisen var 100 000 kronor i båda consolation.
– Han har en otrolig inställning och jag tyckte inte att det gjorde så mycket att vi hamnade utvändigt för ingen häst har orkat på innerspåret. Det verkar vara lite krävande. Hästen är under utveckling, sa Per Lennartsson.

”Var kanske död när han ramlade i backen”
Mellan de båda E3 Consolation-loppen så vann Pampalo ett V64-lopp för Linda Sedström. Men bara några hundra meter efter målgång föll hästen helt plötsligt ihop och dog.
– Jag såg efter målgång på tv:n att hästen började vingla och det såg inte bra ut. Jag skulle tippa att det är någon bristning i kroppen av något blodkärl eller så. Det är någonting som är trasigt helt enkelt. Jag tror att hästen kanske var död när han ramlade i backen av hjärtstillestånd. Tyvärr är det sånt som händer och det är väl tio år sedan det hände här på Örebrotravet senast. Det är tragiskt och obduktionen får visa vad som har hänt, sa Örebrotravets banveterinär Göran Karlsson.
Pampalo blev sju år och tränades av Johan Sedström i Örebro. Han tog 13 segrar och sprang in 958 350 kronor.

Kanal 75


Det är 60 miljoner kronor i sjurättspotten i lördagens V75-omgång i Örebro. I den femte avdelningen är Burning Man och Peter Unte..


Det är 60 miljoner kronor i sjurättspotten i lördagens V75-omgång i Örebro. I den femte avdelningen är Burning Man och Peter Untersteiner klara favoriter trots spår åtta bakom bilen. Hästen jagar sin fjärde raka seger och imponerade när han svepte förbi hela fältet i ett huj till ledningen senast på Åby.
– Det var lite som a la Åke Svanstedt, säger Petri Puro och skrattar.
– Hästen var lite sen i fjol som fyraåring och i år har han utvecklats och blivit bättre och fräschare. Vi bestämde med ägaren att vi kör vanliga lopp i sommar och inte V75 för att han ska stabilisera sig.
– Tidigare var han bra i ett lopp och sedan höll han inte samma nivå i nästa. Men nu har han varit bra i tre lopp i rad och det känns i alla fall i träningen att formen är oförändrat fin. Det finns mycket fart i honom och han är inte bara stark.

Vad säger du om uppgiften i V75-5 från spår åtta bakom bilen?
– Han är lite strulig med huvudet när man voltar och därför har vi tagit bilstarter. Det är bra hästar med och kort upplopp men gör han om förra loppet tror jag att han är väldigt långt framme.
– Sedan är det lite hur banan blir. Vi får se om vi kan köra barfota bak som vanligt men om banan blir väldigt grov är det ett frågetecken. Då blir det skor runt om. Han känns lika bra i träningen med skor och över tre varv sliter det mycket på fötterna om man kör barfota på en grov yta.
– Han gick lite snabbare intervaller i går (torsdag) och lite lugnt i dag. Allt kändes bra, säger Petri Puro.

Kanal 75


Tingsryd är värd för Grand Slam 75 och söndagens stora streckspel kryddas av en jackpot med extra miljoner i sjurättspotten. Tingsryd &..


Tingsryd är värd för Grand Slam 75 och söndagens stora streckspel kryddas av en jackpot med extra miljoner i sjurättspotten. Tingsryd är landets enda milebana och sex av GS75-loppen avgörs i ett varv över den engelska milen.
Magnus Dahlén selar ut fem hästar och ser ut att ha heta chanser på förhand. Han delger intressant information om dem och avslöjar ett par spännande utrustningsändringar.
– Vertigo N.P. (GS75-1) gjorde ett jättefint lopp vid segern senast och har varit fin hela tiden. Han har varit bland de tre i alla sina sex starter i år och det är inte dåligt. Eftersom han har lite problem i svängarna vill jag prova på milebana med honom. Jag tror att han kommer att vara gynnad av stora kurvor och det ska bli spännande att se. Spår elva är en nackdel men hästen kan göra jobbet själv och är så pass bra att han måste räknas tidigt. Jag vet inte vad han möter men han är så bra för sin klass och känns så fin att jag tycker det är min bästa chans. Han går barfota runt om igen och eventuellt blir det bike för första gången, säger Magnus Dahlén.

”Hästen gjorde ett jättelopp senast”
– Thriller N.P. (GS75-3)
galopperade senast och tappade hur mycket som helst. Han hamnade 20 meter efter de som stod på 20 meters tillägg i starten. Hästen gjorde ett jättelopp och hade säkert sprungit en sekund snabbare utan galoppen. Nu är det autostart och det är bättre än voltstart för honom. Han är osäker i volt nämligen. Det är en stark och oöm häst som passar bra över distansen tretusen meter. Felfri är han med i segerstriden, det tror jag. Han går förmodligen barfota runt om igen.
– Glowbull Fusion (GS75-4) blev halsopererad i vintras eftersom han hade problem med andningen i fjol. Så jag hoppas att han ska börja leverera nu. Det blev ett långt uppehåll innan comebacken och senast var han tvåa i andra starten vilket var ett fall framåt. Han gick hela vägen in i mål och Jepson sa att om han hade gått lite tidigare så hade han kunnat vinna. Jag tycker ändå att hästen var lite seg och är fortfarande lite osäker på formen. Jag hoppas på en bättre prestation nu och att han blir bättre och bättre med loppen som han får. Men jag litar inte riktigt på honom ännu eftersom han har blandat och gett tidigare. Jepson var i alla fall nöjd senast och förutsättningarna nu är bra. Innerspår över kort distans är perfekt men han har inte varit så startsnabb i år som i fjol. Fast på Tingsryds stora bana är det nästan omöjligt att bli fast. Det blir barfota runt om igen och eventuellt blir det bike för första gången.

”Formen är god – räknas tidigt”
– Nunna (GS75-5)
har haft en jäkla otur i loppen och hamnat i fel ryggar som har stannat. Så resultatraden är missvisande men hästen kan inte göra något själv i loppen utan måste ligga på rulle. Lite svårbedömt att sätta in henne mot de här hästarna men läget är bra och jag hoppas hon kan tjäna en fin slant.
– Veravia As (GS75-5) vann i Tingsryd för tre starter sedan men senast blev det ett väldigt svårt lopp för henne. Hon hamnade i trötta ryggar och fick gå hela vägen. Näst senast gjorde hon ett jättebra lopp när Fredrik Widman körde henne i Halmstad. Han sa att hästen hade vunnit om hon kommit lopp tidigare. Formen är god och hon är en av de som räknas tidigt. Barfota runt om och inga ändringar, säger Dahlén.

Michael Carlsson, Kanal 75


Lördagens V75-omgång i Örebro kryddas av finaler i korta E3 men också en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 60 miljoner kronor enb..


Lördagens V75-omgång i Örebro kryddas av finaler i korta E3 men också en dubbeljackpot. En ensam vinnare kan ta hem 60 miljoner kronor enbart på sju rätt. Det är fina lopp rakt igenom och i den första avdelningen är segervana Bo C. ett hett bud. Örebro-hästen är ett hemmahopp som tränas och ägs av amatören Bo E Nilsson, som även är uppfödare. ”Bosse” tog två V75-segrar i fjol och kvalade även in till Svenskt Travderby via en andraplats i försöket. I år har hästen varit ännu bättre och tagit fyra segrar på de fem senaste starterna.
– Bo C. (V75-1) skulle egentligen ha fem raka segrar. Han hade tagit greppet när han galopperade kort före mål för tre starter sedan. Det berodde på att vi hade verkat hovarna bak men inte fram. Det var enbart mitt fel och varken hästen eller Calles fel, säger Bo E Nilsson.
– Han har aldrig varit trött någon gång efter segrarna och har aldrig kommit upp i puls i loppen. Senast hade han hur mycket som helst kvar. Calle sa att det var synd att han inte hade haft framspår för då hade jag kört banrekord hur lätt som helst i Lindesberg. Hästen sprang som snabbast över mållinjen och enligt min PGS sprang han 1.03 över mål. Så fort kan de flesta hästar inte ens trava.
– Trots att hästen gjorde flera bra lopp i fjol så var det mycket stök. Han hade strul med dåliga blodvärden och överträning och massor av andra grejer. I år har han sluppit det och kunnat träna och tävla utan problem. Han var med i Derbyt i fjol och jag skulle bara se hur han var i uttagningsloppet och det var otroligt att han kvalade in till finalen med den lilla träningen som hästen hade i sig. Nu är han mer tränad och en helt annan häst, säger Nilsson.

Har fått Calle Lindblom att göra comeback
Bo C. körs sedan fem starter tillbaka av Carl-Erik Lindblom som också har blivit delägare i hästen. Lindblom slutade köra lopp 2015 men har kommit tillbaka i år och gör nu comeback på V75. Han kör Bo C. i den inledande avdelningen och har spår åtta. Distansen är 2140 meter med voltstart.
– Calle hade slutat köra lopp men var lite sugen att köra Bo C. Han frågade mig om han fick börja köra hästen och det har gått bra. Calle har kört över 30 000 lopp och har rutin och så känner han hästen nu. Det är en fördel att ha samma kusk hela tiden för då vet han precis hur han fungerar.

”Springer en 1.10-tid – fått höga bud på hästen”

Vad säger du om uppgiften och vinstchansen i V75-1?
– Det är stängt läge med spår åtta men han kommer nog ut på något vis. Sedan ska han räknas med kraftig vinstchans. Hade det varit 2140 meter med bilstart så springer han en 1.10-tid. Jag tror i alla fall att han kan sänka sitt rekord med två sekunder och jag tror inte att det finns någon som har en lika bra häst med i loppet. Jag har fått ett högt bud från en av Frankrikes bästa tränare som ville köpa honom men jag har en plan för den här hästen och har betydligt högre mål än Gulddivisionen.
– Jag tror att han vinner. Kommer han ut så spelar det ingen roll om han får gå i dödens för jag tror att han kommer att göra en jätteprestation. Hästen har känts ännu smidigare i träningen efter senaste loppet och blir bara finare och finare. Sedan är det ju så att trav är trav och allt kan hända men varför ska jag hålla på och knussla när jag tror på min häst.
– Jag hade inte varit det minsta rädd för att starta i Jubileumspokalen även om Who’s Who och Milliondollarrhyme är två riktigt fina hästar. Min häst känns så makalöst fin och är under kraftig utveckling. Han är fruktansvärt bra helt enkelt, säger Bo E Nilsson.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, jag tror inte att det behövs. Han har gått med skor hela tiden och det är inte aktuellt att ändra något nu. Det finns således växlar kvar att dra på honom framöver.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 5] 2140/10 3 16.3 367
2015-12-22 2015-12-22 Boden-9 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2180/8 4 17.4 77
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Skogans Victor Skogans Victor   [v 9] 1640/10 7 15.7 457
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 5] 2140/13 7 16.8 458
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2660/8 0 g 727
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2660/5 1 29.2 32
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/1 5 17.1 139
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 4] 1640/9 0 g 548
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2140/8 4 16.9 664
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/6 1 17.8 84
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2160/7 3 27.2 29
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 6] 2140/3 0 19.8g 328
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Ripasso Ripasso   [v 6] 2140/9 0 18.7 1177
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 3] 2160/9 7 17.5 639
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 4] 2140/8 7 22.9g 438
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2140/1 0 25.4 216
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Over Roc Over Roc   [h 7] 2160/9 str
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2180/13 6 16.0 686
2015-10-29 2015-10-29 Boden-6 Tommasi Tommasi   [v 3] 2140/7 str
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 11] 2180/13 7 38.4g 316
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Over Roc Over Roc   [h 7] 2140/4 1 17.1 455
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2140/12 0 16.4 1518
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [h 3] 2160/13 str
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-2 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2140/6 2 24.6 62
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/4 4 16.4 404
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Skogans Victor Skogans Victor   [v 9] 2140/12 0 15.6 522
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Ripasso Ripasso   [v 6] 2140/2 0 17.4 687
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 3] 1640/7 0 g 165
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/6 D 0 19.1 807
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2180/10 B 0 22.9g 349
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/3 D 0 22.5g 907
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/11 D 0 19.4 589
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2160/12 B 5 19.2 525
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 1640/10 D 0 16.3 699
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2160/10 C 5 22.0 435
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 Barolo Barolo   [v 4] 2160/8 B 3 19.8 137
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/4 B 0 19.4g 612
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Over Roc Over Roc   [h 8] 2140/8 D str
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/1 D 2 18.7 567
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/5 D 0 20.4g 565
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/3 D 0 19.6 686
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2160/15 B 1 16.3 194
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/4 D 0 20.0g 510
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/7 D 0 17.9 899
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Over Roc Over Roc   [h 8] 1640/4 C 5 15.9 71
2016-08-30 2016-08-30 Boden-9 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/6 D 7 16.2 595
2016-08-30 2016-08-30 Boden-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 1640/7 C 0 15.0 472
2016-08-30 2016-08-30 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/7 B 4 19.9 104
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/7 A 2 17.0 28
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Ripasso Ripasso   [v 7] 2640/7 C 4 17.4 180
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/15 A str
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2140/8 C 0 16.5 355
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Edsäter Edsäter   [v 10] 1660/12 C 0 g 84
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/5 D 0 21.4g 203
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/15 B 0 17.5 267
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/5 D 0 17.6 368
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2180/11 D 6 15.1 504
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 191
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/5 D 5 15.0 363
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/14 C 0 14.2 655
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-8 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2680/7 C 6 17.4 129
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Ripasso Ripasso   [v 7] 1640/4 C 0 15.5 302
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/9 D 0 23.9g 168
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 7] 2140/3 D 0 g 314
2016-06-17 2016-06-17 Boden-9 Over Roc Over Roc   [h 8] 2140/3 D 0 g 395
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/9 D 0 g 81
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 1609/5 D 0 13.9 341
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-6 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2140/1 C 5 16.3 181
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Ripasso Ripasso   [v 7] 1660/15 D 0 15.2 1056
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2140/9 D 0 654
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Fastlightning Fastlightning   [s 4] 2160/7 D 0 19.5 599
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/10 B 5 19.1 125
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/14 A 0 17.8g 316
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/1 D 6 15.5 283
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/4 D 0 13.8 586
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2660/7 D 7 17.5 1014
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-5 Over Roc Over Roc   [h 8] 1640/11 D 0 21.0g 489
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/9 C 0 15.4 744
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2160/7 D 0 16.9 237
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/8 B 7 16.3 57
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/8 D 0 18.8 271
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/1 C 2 16.6 88
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-3 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2160/11 D 0 15.5g 901
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/12 C 4 17.7 435
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2160/11 D 8 17.5g 343
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/15 D 0 18.6 705
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 1640/6 C 0 14.2 255
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/4 B 0 g 507
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2160/8 B 3 17.4 248
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/4 C 5 19.7 122
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2160/7 D 8 17.4g 320
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/5 D 5 20.0 840
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2140/12 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2160/3 B 3 17.0 360
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2160/9 B 0 g 564
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2160/10 B 3 17.4 43
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/9 D 0 18.7 310
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/3 D 8 19.7 249
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/12 D 0 18.6g 262
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/15 D 0 17.4 904
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/4 D 0 17.7 823
2016-02-18 2016-02-18 Boden-12 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/9 C 0 20.5 307
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/9 D 0 17.1 765
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2160/11 C 5 16.9 422
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/14 D 4 18.4 376
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Ripasso Ripasso   [v 7] 1640/4 D 6 16.4 886
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/4 D 0 19.4 550
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2680/12 D 6 19.6 607
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2640/7 D 0 20.0 324
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/10 D 0 18.0 514
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2180/15 B 6 17.6 87
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 7] 2140/4 B 0 g 23
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Barolo Barolo   [v 5] 2160/4 B 0 19.6 32
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2160/11 D 7 18.0 925
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/4 D 0 17.5 340
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Barolo Barolo   [v 5] 2140/6 B 3 18.9 90
2017-12-07 2017-12-07 Boden-7 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/8 D 5 19.4 242
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/6 D 0 19.2 419
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/7 C 4 17.1 300
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/10 C 0 16.7 373
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/6 D 0 16.5 230
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2160/15 C 7 17.6 595
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/5 D 2 17.5 249
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/3 D 5 17.5 182
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/9 B 1 18.8 46
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/1 D 5 20.1 381
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/4 D 4 19.2 135
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2640/9 A 6 17.8 665
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/6 D 8 17.7g 210
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 1640/11 D 0 19.0g 553
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2140/3 C 0 17.7 77
2017-10-23 2017-10-23 Boden-3 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/4 C 5 18.1 74
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/1 D 0 17.8 630
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/4 D 0 20.7g 1834
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/14 A 0 18.2 342
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Barolo Barolo   [v 5] 2160/5 B 0 19.2g 88
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/4 D 5 17.8 748
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/2 D 8 17.3 359
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/7 B 5 16.2 244
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/11 D 0 g 451
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/5 D 6 15.2 633
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2140/4 B 4 15.6 615
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/4 D 6 18.4g 300
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-5 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 7] 2140/4 C 4 15.3 92
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Barolo Barolo   [v 5] 2640/13 A 0 18.8 586
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/2 D 4 14.1 466
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 1640/2 D 5 17.3 113
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2640/5 D 1 16.2 282
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2160/5 C 0 17.0 141
2017-09-02 2017-09-02 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/6 A 7 16.5 36
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-4 Guvernör Sund Guvernör Sund   [v 7] 2140/4 B 1 16.7 35
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/7 D 0 16.4 230
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 7] 2140/5 D 6 13.7 1632
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D 0 16.2g 454
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/8 D 0 20.4g 455
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Barolo Barolo   [v 5] 2160/10 B 0 19.9 96
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/8 C 5 16.3 79
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Barolo Barolo   [v 5] 2160/11 B 7 16.9 157
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-11 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/8 A str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/4 C 4 17.7 100
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 10] 2140/7 D 0 17.8 379
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2160/12 B 5 16.3 290
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/8 C 2 15.3 135
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/3 D 6 15.4 665
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/1 C 7 17.1 185
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 1640/1 C 1 15.1 92
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/8 D 0 17.4 228
2017-05-31 2017-05-31 Boden-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/10 D 0 18.4g 1198
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/5 D 0 33
2017-05-16 2017-05-16 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/1 D 0 17.6 587
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/6 D 0 16.6 422
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/5 C 0 g 225
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/6 D 2 16.8 158
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 Barolo Barolo   [v 5] 2140/10 C 1 16.6 180
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/12 C 0 19.7g 321
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Barolo Barolo   [v 5] 1640/4 C 2 16.2 27
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/12 C 4 15.4 158
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D 6 19.0 358
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/9 D 3 16.9 1444
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/4 D 0 19.3g 678
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2160/7 C 4 18.2 431
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/9 D 8 19.1 196
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/5 C 1 19.2 44
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D str
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Barolo Barolo   [v 5] 2140/1 D 0 19.0 240
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/8 D 4 19.1 241
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/10 D 4 18.5 261
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2160/13 B 4 18.8 654
2017-01-25 2017-01-25 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1660/12 D 0 18.0 411
2017-01-25 2017-01-25 Boden-2 Caviar de Vie Caviar de Vie   [v 10] 2140/15 D 0 17.7 1102
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/8 D 7 19.1 520
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 10] 2140/7 D 0 18.0 869
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Barolo Barolo   [v 5] 1640/2 D 3 17.4 119
2017-01-08 2017-01-08 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/10 C 6 18.4 637
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/1 C 0 16.8 319
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/11 D 0 g 491
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 3] 2140/4 D 4 18.0 62
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/3 D 7 18.6 542
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 C 6 21.1 402
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Proud L.A. Proud L.A.   [v 3] 2160/6 B str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/5 D 0 19.2 1028
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 3160/7 A str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 D 7 19.0 938
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 4] 2140/2 B str
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-3 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 D 0 g 1066
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2640/4 C 4 18.9 79
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/12 A 4 16.1 54
2018-10-29 2018-10-29 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/3 D 8 19.1 650
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2160/4 C 0 19.8 156
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/9 D 0 21.1g 407
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/1 D 6 17.3 414
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/6 C 8 16.6 512
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 3] 2140/4 D str
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/8 B 2 19.0g 70
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/10 A 5 15.1 174
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/2 D 0 17.8 270
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 3] 2140/10 D 7 18.6g 1000
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/3 C str
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-5 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/1 C 6 16.6 519
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/11 A 6 16.0 24
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/2 A 0 g 79
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2160/9 D 0 16.0 683
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/8 C str
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-8 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/5 C 6 18.8 338
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/15 C 0 17.9 297
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Proud L.A. Proud L.A.   [h 3] 2140/3 D str
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/13 A 0 17.5 358
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/11 D 0 15.9 587
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 1640/1 D 0 15.7g 479
2018-05-10 2018-05-10 Boden-1 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/5 C 4 16.2 91
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/8 A 0 107
2018-05-10 2018-05-10 Boden-7 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 4] 2140/6 C 3 18.5 92
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/5 B 1 15.9 33
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/2 C 4 19.1g 312
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/6 D 0 17.4 641
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/4 D str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-11 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/15 C 0 17.6 488
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Whispering Pines Whispering Pines   [v 4] 2140/3 A 0 21.1g 76
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2640/13 D 3 17.2 426
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/11 D 4 15.5 830
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/1 D 8 16.4 401
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/12 A 0 17.5 50
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2160/8 D 0 17.7g 574
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-7 Proud L.A. Proud L.A.   [h 3] 2140/5 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2640/7 D 0 17.7 529
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [h 3] 2140/2 D 8 19.4 444
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2640/9 A 2 18.1 128
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/8 C 6 16.3 220
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 3] 2140/3 C 4 20.6 78
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-1 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2160/10 D 7 18.9g 57
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2660/10 D 8 20.0 182
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/7 D 1 16.0 461
2018-02-23 2018-02-23 Boden-5 Adrigo Adrigo   [h 13] 2180/9 D 5 28.8 436
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/1 B 2 19.2 33
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/5 D 0 19.2 551
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/5 D 0 19.3 302
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2640/5 C 1 19.4 32
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/5 D 2 17.9 248
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2160/10 D 3 17.3 132
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2180/9 B 6 17.8 198
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/6 D 0 19.3 534
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-1 Barolo Barolo   [v 6] 2140/4 D 6 20.6 312
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/12 C 0 21.1 453
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/7 D 2 18.2 539
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Barolo Barolo   [v 6] 1660/14 C 8 18.9 292
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2160/7 D 0 g 558
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2640/13 B 7 19.2 530
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Barolo Barolo   [v 6] 1640/8 D 6 16.6 467
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/5 D 3 17.8 214
2018-01-01 2018-01-01 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 1640/3 D 0 g 392
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 C 1 16.6 49
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/14 D 5 15.0 1048
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/12 A 0 18.0 128
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/9 D 0 18.6 1870
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2660/6 B 0 21.1g 256
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/1 A 4 16.7 27
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1640/11 C 3 14.3 358
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2140/9 C 0 g 663
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 1640/1 B 5 15.4 89
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/10 D 0 g 440
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-4 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/6 D 5 16.4 706
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/9 B 6 17.9 43
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/7 A 4 17.6 65
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2160/8 A 5 17.6 91
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/10 C 0 19.7g 615
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2640/4 D 5 16.0 492
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2160/3 C 0 18.5g 132
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1660/15 A 7 17.1 111
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 1640/5 B 0 17.9g 82
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/7 B 3 16.1 380
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/10 B 0 16.7 126
2019-05-02 2019-05-02 Boden-1 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2140/5 B 4 17.6 57
2019-05-02 2019-05-02 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/5 C 6 15.2 421
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/7 D 0 14.7 702
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2160/4 C 6 17.2 211
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/2 A 0 g 34
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/2 D 1 17.2 195
2019-03-31 2019-03-31 Boden-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 2 15.9 337
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2140/3 D 0 21.4 76
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 1640/4 D 4 18.9 306
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-4 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/6 D 0 17.2g 400
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2160/5 B 1 19.7 22
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 1640/7 C 5 18.7 45
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 1 17.4 224
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2140/12 A 0 17.6 72ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se