V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Ordinarie kusk Eric Raffin valde att köra fältets vinstrikaste häst Gotland och av den anledningen fick Björn Goop chansen bakom Sebatien Gu..


Ordinarie kusk Eric Raffin valde att köra fältets vinstrikaste häst Gotland och av den anledningen fick Björn Goop chansen bakom Sebatien Guaratos talangfulla sto Gunilla d’Atout. Den chansen förvaltade Färjestadkusken på bästa sätt. Samtidigt som tuffaste konkurrenten Gotland fick en usel start och hamnade långt ner i kön kunde Björn Goop placera Gunilla d’Atout i andra par utvändigt. På den bortre långsidan hade Gotland avancerat till positionen utvändigt om ledaren när Björn Goop lyfte ut sin häst i tredjespår och redan i slutkurvan var segergreppet kopplat. Gu d’Heripre närmade sig hastigt den sista biten men Gunilla d’Atout höll undan och bärgade segerchecken på 923 000 kronor. Det var Björn Goops andra raka seger i Criterium de 3 Ans. I fjol vann han med Sebastien Guaratos Face Time Bourbon, som i år tillhör förhandsfavoriterna till Prix d’Amerique.

Ola Johansson, Kanal 75


Alla som matchar sina hästar mot vinterns huvudnummer i Paris, Prix d’Amerique, ska tacka sin lyckliga stjärna att Cleangame är valack och ..


Alla som matchar sina hästar mot vinterns huvudnummer i Paris, Prix d’Amerique, ska tacka sin lyckliga stjärna att Cleangame är valack och därmed utestängd från loppet. Det sjuårige fenomenet har totalt 32 triumfer på 49 starter och har inte förlorat sedan Masters-finalen i september, där han utklassade bland andra svenske topphästen Propulsion men snöpligt slog ihop och galopperade bort segern kort före mål. När han på söndagen visade upp sig i Prix de Chateaudun tog han sjätte raka segern i sedvanligt imponerande stil. Tränaren Jean-Michel Bazire skötte själv tömmarna och efter ett ha inlett i tredjespår från 25 meters tillägg lyckades han hitta andra par utvändigt bakom Prix d’Amerique-klara Chica de Joudes redan på den första långsidan. Barfotaspringande Cleangame kunde sedan tassa med i rygg fram till slutkurvan där han lyftes ut i tredjespår och odriven joggade ifrån motståndet. Segertiden över de 2 875 meterna skevs till 1.11,6 och loppets förstapris uppgick till 415 000 kronor. Totalt har Cleangame 12,2 miljoner kronor på vinstkontot. Tessy D’ete kom in som tvåa från rygg på vinnaren och Chica De Joudes höll starkt till tredjeplatsen. Ende svensktränade hästen i loppet var Adrian Kolgjinis Rajesh Face som blev diskvalificerad för galopp.

Ola Johansson, Kanal 75


Den mest långväga gästen i kuskmatchen i Rovaniemi återvänder till USA med flera nya erfarenheter i bagaget. Inte minst att köra..


Den mest långväga gästen i kuskmatchen i Rovaniemi återvänder till USA med flera nya erfarenheter i bagaget. Inte minst att köra ren. Vilket han fick prova på under fredagen.
- Det var annorlunda. De släppte bara iväg en och det fanns inga bromsar, så det var lite knepigt. Men de sa att jag fick honom att springa fort nog så jag fick godkänt, sa Tetrick i en tv-intervju på US Trottings Facebooksida efter renturen.
Han fick även köra kallblod för första gången och det klarade han också med bravur. I kuskmatchens första avdelning under lördagskvällen vann han överlägset med elvaårige valacken Pikku-Ryti. Totalt slutade Tim Tetrick på tredje plats i Arctic Challenge efter segraren Antti Teivainen och Jorma Kontio.
- Jag kan inte tacka det finska folket tillräckligt för en helt fantastisk upplevelse, skrev Tim Tetrick på Twitter efter tävlingarna.

Ola Johansson, Kanal 75


Ett av systemen var en Harry Boy-kupong inlämnad på ATG.se – insatsen var 360 kronor och vinsten totalt blev 4 469 902 kronor.Av de &..


Ett av systemen var en Harry Boy-kupong inlämnad på ATG.se – insatsen var 360 kronor och vinsten totalt blev 4 469 902 kronor.
Av de övriga miljonsystemen så var ett inlämnat på banan på Bergsåker och 540 satsade kronor gav 4 511 462 kronor tillbaka.
En spelare på ATG.se hade spelat ett större filsystem med flera kuponger och lyckades få sju rätt på en kupong som kostade 72 kronor. Vinsten på den kupongen blev 4 499 982 kronor.
En spelare som lämnat in via ATG-ombundet Direkten Kajutan i Åkersberga satsade 480 kronor och vann 4 497 882 kronor.
Det femte kupongen med sju rätt var inlämnat hos Veikkaus OY i Finland och systemet som kostade över 2000 kronor gav tillbaka 4 917 823 kronor.
Sju rätt gav 4 319 192 kronor, sex rätt 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen ..


V75-omgångens största favorit Global Trustworthy såg ut att gå mot en promenadseger efter att han planenligt släppts till ledningen och sedan fått dämpa tempot rejält. Men trots det gynnsamma löpningsförloppet tröt krafterna på upploppet och samtidigt kom Digital Ink med en tung avslutning. Den senare hade då rundat fältet från femte par utvändigt under slutrundan och när Robert Bergh vred på längst ut i banan bet det bra.
- Det är otroligt stort och kul. Fantastiskt bra gjort på lång distans att spurta ner dem såhär. Han har varit fantastiskt bra hela hösten. Det har han varit hela livet givetvis men den här hösten har varit enorm, berömde Robert Bergh.
Det var Digital Inks första seger i gulddivisionen på närmare två år och den hade han verkligen samlat ihop till. Efter en lite sämre period har han kommit tillbaka starkt och sedan oktober har han bland annat slutat tvåa i Svenskt Mästerskap, trea i Konungens Silverhäst och tvåa i Gävle Stora Pris.
- Charlotte (hästens skötare Charlotte Andersson) har gjort ett fantastiskt bra jobb med honom och varit med honom varje minut.
Att det var i Hilda Zonetts lopp som fullträffen kom gladde naturligtvis Robert Bergh lite extra.
- Det är typiskt regnigt, ett tufft lopp över 2 600 meter, och så får man tänka på henne och vinna med den här. Det är perfekt alltså.

Tredje raka i överlägsen stil
Robert Bergh visade även upp Indra’s Secret, ett sto som med sin hårdhet faktiskt påminner lite om Hilda Zonett. Med två raka segrar i Robert Berghs regi spelades hon till favorit från spår tolv över mastiga tre varv i klass I och det visade sig vara befogat. Redan efter ett varv hade Robert Bergh hittat till ledningen och därifrån drog sedan Indra’s Secret musten ur konkurrenterna och tågade undan till ohotad triumf.
- Hon känns otroligt tuff och bryr sig inte om någonting, sa Bergh och passade på att berömma personalen på Bergsåker som trots enorma mängder nederbörd presenterade en bana i bra skick.
- Det är nästan så att man vill buga för banpersonalen. Vilket toppjobb de har gjort!

B.W.Sture överlägsen från ledningen
Örjan Kihlström brände med ett knippe favoriter men i dubbelcupens final var det istället han som fällde storfavoriten. Lome Brage presterade förvisso långt under normal standard men vinnande B.W.Sture ska inte be om ursäkt för segern. Med 1 500 meter till mål kunde Örjan Kihlström placera hästen i ledningen och därifrån var den Jan-Olov Persson-tränade sexåringen smått överlägsen.
- Han är en fin travare och nu när han har fått vara hel och tävla på lite verkar formen komma mer och mer, sa Kihlström.

4,3 miljoner kronor för sju rätt
I bronsdivisionen imponerade Svante Båth-tränade Empire Garbo på sin kusk när han svepte till ledningen in i slutkurvan och lämnade motståndet.
- Det var en rejäl rusch han gjorde. Han var bra helt enkelt, mycket bättre än vad jag trodde, sa Erik Adielsson.
Per Lennartsson tog hem klass II från ledningen med egentränade Cyrano de B. och i stoloppet profiterade Adi Gallia på inledande vansinneskörning i täten när hon skrällde från 40 meters tillägg. Hennes tränare och kusk Nicklas Westerholm, son till Robert Bergh, dubblade sedan sin segerskörd som kusk och såg samtidigt till att farsgubben tog en V75-trippel som tränare när han satte dit jätteskrällen Ginny Weasley i den avslutande silverdivisionen.
Det gjorde att utdelningen för sju rätt på V75 rusade upp till 4,3 miljoner kronor. Sex rätt delade ut 9 480 kronor och fem rätt 410 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Med två imponerande gulddivisionssegrar i Svenska Travligan bakom sig spelades Magnus Dahlén-tränade Velvet Gio till favorit i Prix Oscar Coll..


Med två imponerande gulddivisionssegrar i Svenska Travligan bakom sig spelades Magnus Dahlén-tränade Velvet Gio till favorit i Prix Oscar Collard på Vincennes i Paris. Och hade loppet blivit normalt kört hade han troligen vunnit enkelt. Men nu fick femåringen ett blytungt lopp från spår sju bakom startbilen. Han nådde den första kurvan i fjärdespår och fortsatte framåt i tredjespår när klockan visade mycket snabba 1.05,8 de första 600 meterna. Björn Goop satt i sulkyn och han forcerade hästen till ledningen vid uppförsbackens början. Där tvingades han att köra absolut max en bit till då Jean-Michel Bazire utmanade rejält med Ghazi B.R. och 1 100 meter nåddes på 1.09,5. Trots den svettiga inledningen och det ursinniga tempot hade Velvet Gio kommandot en bra bit in på upploppet men till slut tvingades han släppa andrahandsfavoriten Violetto Jet förbi sig. Vinnaren kom i mål en tiondel före Velvet Gio på kilometertiden 1.11,6 över 2 100 meter. Förstapriset i loppet uppgick till 369 000 kronor och Velvet Gio fick 205 000 kronor för andraplatsen. Övriga svensktränade hästar i loppet, Peter Untersteiners Heart of Steel, Tomas Malmqvists Confidence och Adrian Kolgjinis Speedy Face, slutade femma, sjua och tia.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-9 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2180/8 4 17.4 77
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Skogans Victor Skogans Victor   [v 9] 1640/10 7 15.7 457
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 5] 2140/10 3 16.3 367
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 5] 2140/13 7 16.8 458
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2660/8 0 g 727
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2660/5 1 29.2 32
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/1 5 17.1 139
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 4] 1640/9 0 g 548
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2140/8 4 16.9 664
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/6 1 17.8 84
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2160/7 3 27.2 29
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 6] 2140/3 0 19.8g 328
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Ripasso Ripasso   [v 6] 2140/9 0 18.7 1177
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 3] 2160/9 7 17.5 639
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 4] 2140/8 7 22.9g 438
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2140/1 0 25.4 216
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2180/13 6 16.0 686
2015-10-29 2015-10-29 Boden-6 Tommasi Tommasi   [v 3] 2140/7 str
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Over Roc Over Roc   [h 7] 2160/9 str
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 11] 2180/13 7 38.4g 316
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Over Roc Over Roc   [h 7] 2140/4 1 17.1 455
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2140/12 0 16.4 1518
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [h 3] 2160/13 str
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-2 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2140/6 2 24.6 62
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/4 4 16.4 404
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Skogans Victor Skogans Victor   [v 9] 2140/12 0 15.6 522
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Ripasso Ripasso   [v 6] 2140/2 0 17.4 687
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 3] 1640/7 0 g 165
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/6 D 0 19.1 807
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/3 D 0 22.5g 907
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/11 D 0 19.4 589
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2160/12 B 5 19.2 525
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2180/10 B 0 22.9g 349
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 1640/10 D 0 16.3 699
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2160/10 C 5 22.0 435
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 Barolo Barolo   [v 4] 2160/8 B 3 19.8 137
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/4 B 0 19.4g 612
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/1 D 2 18.7 567
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Over Roc Over Roc   [h 8] 2140/8 D str
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/5 D 0 20.4g 565
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/3 D 0 19.6 686
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2160/15 B 1 16.3 194
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/4 D 0 20.0g 510
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/7 D 0 17.9 899
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Over Roc Over Roc   [h 8] 1640/4 C 5 15.9 71
2016-08-30 2016-08-30 Boden-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 1640/7 C 0 15.0 472
2016-08-30 2016-08-30 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/7 B 4 19.9 104
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/7 A 2 17.0 28
2016-08-30 2016-08-30 Boden-9 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/6 D 7 16.2 595
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Ripasso Ripasso   [v 7] 2640/7 C 4 17.4 180
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/15 A str
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2140/8 C 0 16.5 355
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Edsäter Edsäter   [v 10] 1660/12 C 0 g 84
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/5 D 0 21.4g 203
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/15 B 0 17.5 267
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/5 D 0 17.6 368
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2180/11 D 6 15.1 504
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 191
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/5 D 5 15.0 363
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/14 C 0 14.2 655
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/9 D 0 23.9g 168
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-8 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2680/7 C 6 17.4 129
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Ripasso Ripasso   [v 7] 1640/4 C 0 15.5 302
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 7] 2140/3 D 0 g 314
2016-06-17 2016-06-17 Boden-9 Over Roc Over Roc   [h 8] 2140/3 D 0 g 395
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/9 D 0 g 81
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 1609/5 D 0 13.9 341
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-6 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2140/1 C 5 16.3 181
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Ripasso Ripasso   [v 7] 1660/15 D 0 15.2 1056
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/10 B 5 19.1 125
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2140/9 D 0 654
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Fastlightning Fastlightning   [s 4] 2160/7 D 0 19.5 599
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/14 A 0 17.8g 316
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/1 D 6 15.5 283
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/4 D 0 13.8 586
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2660/7 D 7 17.5 1014
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-5 Over Roc Over Roc   [h 8] 1640/11 D 0 21.0g 489
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2160/7 D 0 16.9 237
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/9 C 0 15.4 744
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/8 B 7 16.3 57
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/8 D 0 18.8 271
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/1 C 2 16.6 88
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-3 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2160/11 D 0 15.5g 901
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/12 C 4 17.7 435
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2160/11 D 8 17.5g 343
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/15 D 0 18.6 705
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 1640/6 C 0 14.2 255
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/4 B 0 g 507
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2160/8 B 3 17.4 248
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/4 C 5 19.7 122
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2160/7 D 8 17.4g 320
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2160/9 B 0 g 564
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/5 D 5 20.0 840
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2140/12 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2160/3 B 3 17.0 360
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2160/10 B 3 17.4 43
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/9 D 0 18.7 310
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/3 D 8 19.7 249
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/12 D 0 18.6g 262
2016-02-18 2016-02-18 Boden-12 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/9 C 0 20.5 307
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/9 D 0 17.1 765
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2160/11 C 5 16.9 422
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/15 D 0 17.4 904
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/4 D 0 17.7 823
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/14 D 4 18.4 376
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Ripasso Ripasso   [v 7] 1640/4 D 6 16.4 886
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/4 D 0 19.4 550
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2680/12 D 6 19.6 607
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2640/7 D 0 20.0 324
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2180/15 B 6 17.6 87
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 7] 2140/4 B 0 g 23
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/10 D 0 18.0 514
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Barolo Barolo   [v 5] 2160/4 B 0 19.6 32
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2160/11 D 7 18.0 925
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/4 D 0 17.5 340
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Barolo Barolo   [v 5] 2140/6 B 3 18.9 90
2017-12-07 2017-12-07 Boden-7 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/8 D 5 19.4 242
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/6 D 0 19.2 419
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/6 D 0 16.5 230
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2160/15 C 7 17.6 595
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/7 C 4 17.1 300
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/10 C 0 16.7 373
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/5 D 2 17.5 249
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/3 D 5 17.5 182
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/9 B 1 18.8 46
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/1 D 5 20.1 381
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/4 D 4 19.2 135
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2640/9 A 6 17.8 665
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/6 D 8 17.7g 210
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 1640/11 D 0 19.0g 553
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2140/3 C 0 17.7 77
2017-10-23 2017-10-23 Boden-3 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/4 C 5 18.1 74
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/1 D 0 17.8 630
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/4 D 0 20.7g 1834
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Barolo Barolo   [v 5] 2160/5 B 0 19.2g 88
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/4 D 5 17.8 748
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/14 A 0 18.2 342
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/2 D 8 17.3 359
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/7 B 5 16.2 244
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/11 D 0 g 451
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/5 D 6 15.2 633
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2140/4 B 4 15.6 615
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/4 D 6 18.4g 300
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-5 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 7] 2140/4 C 4 15.3 92
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Barolo Barolo   [v 5] 2640/13 A 0 18.8 586
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/2 D 4 14.1 466
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 1640/2 D 5 17.3 113
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2640/5 D 1 16.2 282
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2160/5 C 0 17.0 141
2017-09-02 2017-09-02 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/6 A 7 16.5 36
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-4 Guvernör Sund Guvernör Sund   [v 7] 2140/4 B 1 16.7 35
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/7 D 0 16.4 230
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 7] 2140/5 D 6 13.7 1632
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D 0 16.2g 454
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/8 D 0 20.4g 455
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Barolo Barolo   [v 5] 2160/10 B 0 19.9 96
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/8 C 5 16.3 79
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Barolo Barolo   [v 5] 2160/11 B 7 16.9 157
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 10] 2140/7 D 0 17.8 379
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-11 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/8 A str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/4 C 4 17.7 100
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2160/12 B 5 16.3 290
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/8 C 2 15.3 135
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/3 D 6 15.4 665
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/1 C 7 17.1 185
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 1640/1 C 1 15.1 92
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/8 D 0 17.4 228
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/5 D 0 33
2017-05-31 2017-05-31 Boden-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/10 D 0 18.4g 1198
2017-05-16 2017-05-16 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/1 D 0 17.6 587
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/6 D 0 16.6 422
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/5 C 0 g 225
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/6 D 2 16.8 158
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 Barolo Barolo   [v 5] 2140/10 C 1 16.6 180
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/12 C 0 19.7g 321
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/12 C 4 15.4 158
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Barolo Barolo   [v 5] 1640/4 C 2 16.2 27
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D 6 19.0 358
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/9 D 3 16.9 1444
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/4 D 0 19.3g 678
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2160/7 C 4 18.2 431
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/9 D 8 19.1 196
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/5 C 1 19.2 44
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/8 D 4 19.1 241
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D str
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Barolo Barolo   [v 5] 2140/1 D 0 19.0 240
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/10 D 4 18.5 261
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2160/13 B 4 18.8 654
2017-01-25 2017-01-25 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1660/12 D 0 18.0 411
2017-01-25 2017-01-25 Boden-2 Caviar de Vie Caviar de Vie   [v 10] 2140/15 D 0 17.7 1102
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Barolo Barolo   [v 5] 1640/2 D 3 17.4 119
2017-01-08 2017-01-08 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/10 C 6 18.4 637
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/8 D 7 19.1 520
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 10] 2140/7 D 0 18.0 869
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/1 C 0 16.8 319
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/11 D 0 g 491
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 3] 2140/4 D 4 18.0 62
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/3 D 7 18.6 542
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 C 6 21.1 402
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Proud L.A. Proud L.A.   [v 3] 2160/6 B str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/5 D 0 19.2 1028
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 3160/7 A str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 D 7 19.0 938
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 4] 2140/2 B str
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-3 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 D 0 g 1066
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2640/4 C 4 18.9 79
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/12 A 4 16.1 54
2018-10-29 2018-10-29 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/3 D 8 19.1 650
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2160/4 C 0 19.8 156
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/9 D 0 21.1g 407
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/1 D 6 17.3 414
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/6 C 8 16.6 512
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 3] 2140/4 D str
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/8 B 2 19.0g 70
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/10 A 5 15.1 174
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/2 D 0 17.8 270
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 3] 2140/10 D 7 18.6g 1000
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/3 C str
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-5 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/1 C 6 16.6 519
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/11 A 6 16.0 24
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/2 A 0 g 79
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2160/9 D 0 16.0 683
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/8 C str
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-8 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/5 C 6 18.8 338
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/15 C 0 17.9 297
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Proud L.A. Proud L.A.   [h 3] 2140/3 D str
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/13 A 0 17.5 358
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/11 D 0 15.9 587
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 1640/1 D 0 15.7g 479
2018-05-10 2018-05-10 Boden-1 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/5 C 4 16.2 91
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/8 A 0 107
2018-05-10 2018-05-10 Boden-7 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 4] 2140/6 C 3 18.5 92
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/5 B 1 15.9 33
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/2 C 4 19.1g 312
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/6 D 0 17.4 641
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/4 D str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-11 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/15 C 0 17.6 488
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Whispering Pines Whispering Pines   [v 4] 2140/3 A 0 21.1g 76
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2640/13 D 3 17.2 426
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/11 D 4 15.5 830
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/1 D 8 16.4 401
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/12 A 0 17.5 50
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2160/8 D 0 17.7g 574
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-7 Proud L.A. Proud L.A.   [h 3] 2140/5 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2640/7 D 0 17.7 529
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [h 3] 2140/2 D 8 19.4 444
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2640/9 A 2 18.1 128
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/8 C 6 16.3 220
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 3] 2140/3 C 4 20.6 78
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-1 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2160/10 D 7 18.9g 57
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2660/10 D 8 20.0 182
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/7 D 1 16.0 461
2018-02-23 2018-02-23 Boden-5 Adrigo Adrigo   [h 13] 2180/9 D 5 28.8 436
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/1 B 2 19.2 33
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/5 D 0 19.2 551
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/5 D 0 19.3 302
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2640/5 C 1 19.4 32
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/5 D 2 17.9 248
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2160/10 D 3 17.3 132
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2180/9 B 6 17.8 198
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/6 D 0 19.3 534
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-1 Barolo Barolo   [v 6] 2140/4 D 6 20.6 312
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/12 C 0 21.1 453
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/7 D 2 18.2 539
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Barolo Barolo   [v 6] 1660/14 C 8 18.9 292
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2160/7 D 0 g 558
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2640/13 B 7 19.2 530
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Barolo Barolo   [v 6] 1640/8 D 6 16.6 467
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/5 D 3 17.8 214
2018-01-01 2018-01-01 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 1640/3 D 0 g 392
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/5 A str
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 3 16.7 363
2019-12-13 2019-12-13 Boden-9 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2640/1 D 6 17.5 596
2019-12-07 2019-12-07 Boden-2 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 4] 2140/2 C 5 18.4 77
2019-12-07 2019-12-07 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/10 C 4 18.9 152
2019-12-07 2019-12-07 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 1640/2 B 0 g 95
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/6 C 7 18.4 212
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Big Dreams Big Dreams   [v 3] 2140/3 D 4 21.0 415
2019-11-28 2019-11-28 Boden-6 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/4 D 6 19.8 447
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/9 C 4 16.8 219
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/7 B 6 17.2 96
2019-11-05 2019-11-05 Boden-2 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/1 D 5 20.9g 119
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 2140/6 B str
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 4] 2140/11 B 6 17.9 344
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2640/9 C 0 19.3g 146
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 2160/14 C 0 20.2g 293
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/12 B str
2019-10-10 2019-10-10 Boden-1 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 1640/7 D 0 18.7 719
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 1640/2 C 1 15.6 317
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/3 C 1 19.7 467
2019-10-10 2019-10-10 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2180/7 B 7 17.3 75
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2660/11 D 0 16.2 641
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 B 6 16.8g 73
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/8 C 3 17.3 155
2019-09-19 2019-09-19 Boden-4 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 1640/5 D 0 15.1g 136
2019-09-19 2019-09-19 Boden-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/8 D 7 17.5 696
2019-09-19 2019-09-19 Boden-9 Olindos Olindos   [v 3] 2140/2 D 0 17.2 620
2019-09-09 2019-09-09 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1660/10 B 4 17.0g 54
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 7 17.0 156
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/7 D 0 15.1 190
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 D 0 14.5g 1315
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/2 D 0 14.5 605
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2140/12 D str
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 C 1 16.6 49
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/14 D 5 15.0 1048
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/12 A 0 18.0 128
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/9 D 0 18.6 1870
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2660/6 B 0 21.1g 256
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/1 A 4 16.7 27
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1640/11 C 3 14.3 358
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2140/9 C 0 g 663
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 1640/1 B 5 15.4 89
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/10 D 0 g 440
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-4 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/6 D 5 16.4 706
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/9 B 6 17.9 43
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/7 A 4 17.6 65
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2160/8 A 5 17.6 91
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/10 C 0 19.7g 615
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2640/4 D 5 16.0 492
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2160/3 C 0 18.5g 132
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1660/15 A 7 17.1 111
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 1640/5 B 0 17.9g 82
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/7 B 3 16.1 380
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/10 B 0 16.7 126
2019-05-02 2019-05-02 Boden-1 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2140/5 B 4 17.6 57
2019-05-02 2019-05-02 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/5 C 6 15.2 421
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/7 D 0 14.7 702
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2160/4 C 6 17.2 211
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/2 A 0 g 34
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/2 D 1 17.2 195
2019-03-31 2019-03-31 Boden-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 2 15.9 337
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2140/3 D 0 21.4 76
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 1640/4 D 4 18.9 306
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-4 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/6 D 0 17.2g 400
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2160/5 B 1 19.7 22
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 1640/7 C 5 18.7 45
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 1 17.4 224
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2140/12 A 0 17.6 72ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se