V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garantera..


Det kördes fyra lopp ingående i Breeders’ Crown på Solänget under kvällen. De sex främsta i vardera lopp är garanterade en plats i semifinalerna om en dryg månad och Fifty Cent Piece behövde inte förta sig för att ta ett steg närmare finalerna som körs i Eskilstuna 7 november. Från andraspår bakom startbilen körde Robert Bergh till ledningen ut på den första bortre långsidan och trots viss uppvaktning av Hoboken Am stack hans högklassiga fyraåring undan till mycket enkel triumf.
- Att köra henne är ungefär samma känsla som att köra ut med en ny bil ur garaget. Det är fantastisk "flow" och spänst, det går så fint så det är verkligen att åka lyx, sa Robert Bergh.
- Hon hade fått två månaders paus inför det här för att ladda om och det kunde inte bli bättre som det kändes i dag. Nu får vi se om det blir ett lopp till eller om vi väntar på semifinalerna. Jag får klura på det men det ser bra ut.

Sjätte segern i sjunde starten
I avdelningen för treåriga hingstar och valacker bättrade Jörgen Westholms jättetalang Global Concept på sitt redan bländande facit när han höll undan knappt men säkert från ledningen. Efter sju starter ståtar hästen med sex segrar.
- Det här är ingen bluff. Han vann trots att han är lite flegmatisk och jag tror att det finns mycket utveckling i den här, sa Rommetränaren.
Bland de fyraåriga grabbarna stod Amalencius B.B. i en klass för sig. Timo Nurmos-träningen har haft en del problem med att hålla sig till rätt gångart men det gjorde han den här gången och sedan Per Lennartsson låtit hästen pressa sig till ledningen i den andra kurvan var det spel mot ett mål.
- Jag var mest passagerare för han var ivrig i starten och när han inte fick någon rygg på långsidan drog han på själv. Hade jag hållit i honom hade det inte fungerat så det var bara att åka med och han visade form och klass att klara av det. Imponerande häst! sa segerkusken.

Wäjersten fyra gånger om
I Breeders-loppet för treåriga ston gjorde Impala Am en mycket fin prestation när hon flög till ledningen och sedan seglade ifrån konkurrenterna från slutkurvan och in i mål.  
- Det var kul att hon fick utdelning här. Det är en jättefin och jättetrevlig häst som nästan kvalade in till Oaks, så hon fick lite revansch i dag, sa Daniel Wäjersten om sin dubbla E3-finalist.
Bergsåkertränaren hade en storartad kväll i Örnsköldsvik. Redan innan V64® tagit sin början hade han styrt Bowling Orlando till seger och inom streckspelet blev det ytterligare två fullträffar. Nyförvärvet Spickleback Face presenterades i ett bländande skick och från positionen utvändigt om ledaren avgjorde sjuåringen till mycket enkelt seger.
- Lite förvånande faktiskt för han har känts trög och oinspirerad hemma och även lite i loppet. Men han skötte det själv. Jag har nog aldrig kört en häst som vet var mållinjen är på det här sättet och det gör ju jobbet enklare när hästen hittar vägen själv, sa Wäjersten, som fullbordade fyrlingen när Claude P.Hill dundrade undan från ledningen.
Sex rätt på V64 delade ut blygsamma 139 kronor och då potterna för fyra och fem rätt frös inne väntar en rejäl jackpot när V64 på torsdag avgörs i Bollnäs.

Ola Johansson, Kanal 75


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränar..


Mantorpprofilen Göran B Andersson, 67, lämnade in sin proffstränarlicens för nästan tio år sedan. I dag är han B-tränare och förgyller dagarna med att träna sex hästar tillsammans med dottern Julia.
- Julia är ekonom och håller på med hästarna vid sidan om och jag stöttar henne med den kunskap och tid som jag har. Hon är duktig i monté, ja…, hon är även bra att köra. Förra onsdagen vann hon på Solvalla med Dooley’s U.N.G.. Det var hennes första vinst på Solvalla, säger Göran stolt.
Stallformen är alltså bra och på onsdagen kan det bli ännu en Solvallaseger då Ekens Mr Frappen har en lämplig uppgift i V86-2.
- Han står bra inne i loppet och formen pekar uppåt. Får han bara till det lite i loppet tror jag det kan gå riktigt bra.

Jagar första segern
Den fyraårige valacken jagar karriärens första seger och visade fin form i senaste starten som trea på Solvalla.
- Det är bara en vecka sedan så emellan har han bara joggat lite grann, men han ser bra ut och som sagt på väg uppåt, säger Göran B Andersson.
Vad säger du om utgångsläget med spår 6 bakom startbilen?
- Hästen är snabb och kör han lite från start ökar förstås chanserna att komma till ledningen men samtidigt kan det kosta.
Om du skulle beskriva Ekens Mr Frappen?
- Det är en riktig travare, okomplicerad och jag tycker att han mognar mer och mer. Vi kör med skor runt om nu, men vi kommer att testa barfota igen så småningom.
Gör du några ändringar till denna start?
- Nej, det blir samma som senast med öppet huvudlag och så har vi urryckare i form av en öronkappa, den har han svarat bra på i ett par starter nu.
Är din häst ett givet streck på V86?
- Ja, det tycker jag. Segern kommer snart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på s&ou..


Storloppen avlöser varandra på Solvalla i helgen.
Efter lördagen med Svensk Travkriterium på programmet är det nya givar på söndagen med spel på V75® och en radda högklassiga lopp.
Omgången innehåller förutom STL Open (med 750 000 kronor till vinnaren), även ett par uttagningar till U.E.T.-Grand Prix – Europaderbyt där Timo Nurmos aviserar start med svenskt travsports nye kelgris Calgary Games.
Efter hästens utskåpning av motståndet i Svenskt Travderby har publiken bara haft superlativer att komma med.
Ett nytt världsrekord, lekande lätt med krafter kvar. Överlägsen efter ett lopp utvändigt ledaren. Calgary Games är en sällan skådad talang.

Snubbelsteg emot
En plats bland de fyra främsta i uttagningarna på Solvalla (V75-3 och V75-4) ger en biljett till Europaderbyts final på Åby lördagen 9 oktober.
Allt annat än seger för Calgary Games vore dock ett stort nederlag. ”Alla” räknar med att stjärnan ska vinna. På söndag är det bara sjukdom, snubbelsteg eller jordskred som kan stoppa Timo Nurmos jättetalang.
Nurmos vann svenska derbyt och Europaderbyt med Calgary Games pappa Readly Express för några år sedan. Förhoppningen är att sonen ska gå samma väg.
- Europaderbyt har hela tiden funnits med i hans tänkta matchning. Vi har gått igenom hästen efter derbysegern utan veterinären hittade en enda anmärkning. Faktiskt så behövde hästen inte behandlas någonting alls. Så allt verkar bara frid och fröjd, säger han inför söndagsstarten

Besök på stuteriet
Calgary Games ser ut att bli mycket populär i aveln. Frågan är bara när hästen ska börja betäcka. Om avel ska kombineras med tävling kan debuten ske redan 2022.
Timo Nurmos berättar att bokningar på hästen som avelshingst fortsätter trots att ingenting är bestämt om framtiden.
I förra veckan fick Calgary Games besöka stuteriet Menhammar ett par gånger för spermatester inför en framtida avelskarriär.
Nurmos menar att allt gått bra.
- Det fungerade bra med testerna och det är heller ingenting som stört honom. Jag körde honom i ett jobb i backen i dag (måndag) och han kändes mycket, mycket fin!

”Som att köra Ferrari”
Finalen av Europaderbyt avgörs på Åby lördagen 9 oktober med två miljoner kronor till vinnaren. Fransmännen har sina uttagningar samma dag som Solvalla.
Calgary Games inleder från ett sjättespår bakom bilen i det första av söndagens två uttagningslopp och blir megafavorit i den tredje V75-avdelningen.
- Det är som att köra en Ferrari! Jag har sagt det några gånger nu men så känns det när man kör honom och jämför med andra hästar. Jag tror att han ska vara lika fin nu som då han vann på Jägersro, säger Nurmos som tror på en ny toppinsats.
Ändrar du på någonting i balans eller utrustning till loppet?
- Det blir som vanligt öppet huvudlag och en vanlig vagn. Eventuellt kanske han går med skor den här gången men jag har inte funderat färdigt på hur det ska bli.
Du ställer upp med två hästar i det andra uttagningsloppet till U.E.T- Grand Prix (V75-4). Dina funderingar inför det loppet?
- 6 Sahara Jaeburn var inte frisk i derbyt i Finland senast. Nu har vi tagit nya prover efter en tids vila som var bra. Hästen har tränat fint efter det och det återstår att se hur han lyckas den här gången. Kvalar han in kommer han att vara ännu bättre i finalen med ett lopp i kroppen. 3 Napoleon Cash gick helt okej i derbykvalet på Jägersro men räckte inte till. Kändes mycket fin i måndagens jobb och jag bedömer honom likvärdig med Sahara Jaeburn. Startsnabb och kanske blir det barfota runt om för första gången, säger Nurmos.
Något om dina andra hästar?
- 13 Kapten Brodde (V75-2) kördes också på måndagen, en mycket stark och rejäl häst. Han blev överladdad i starten på Jägersro där han slog ihop och galopperade och är egentligen inte osäker. 2640 meter passar bra och jag tror på väldigt bra chans felfri. I Stoeliten (V75-1) är det fördel 2 Dixie Brick av mina. På läget. Dixie Brick har vuxit in i stoeliten. 11 Hevin Boko är ett toppsto men spår elva kort distans är inte alls bra.

Mikael Wikner, Kanal 75


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.Hästen..


I början av augusti i år vann Åke Svanstedt storloppet Hambletonian Stakes på Meadowlands i USA med hästen Captain Corey.
Hästen ägs av svenskar och segern var Svanstedts andra i ordningen i världens största travlopp för treåringar. Nästan fem miljoner kronor var triumfen värd.
Captain Corey har segrat i två mindre lopp efter det och matchats för större uppgifter i vinter.
Men det blir ingenting av med det.
På måndagskvällen var svenska ATG Live först med nyheten om att hästen är skadad.
- Han har drabbats av en hovbensfraktur. Det är ingen allvarlig fraktur men det blir ju ingen fler start i år. Kanske tar det fyra-fem månader innan han kan börja träna igen. Om nu inte ägarna väljer att ta honom till avel. Det är mycket pengar i aveln också, kanske mer än vad vi kan köra om på banan, sade Åke Svanstedt i ATG Live.

Hoppas på fortsatt tävlande
Starter i Kentucky Futurity och Breeders’ Crown í USA var inplanerade.
- Det var ju synd att det blev som det blev. Men samtidigt får vi vara glada för det som har varit. Chansen att han kan komma tillbaka är stor och han har fler fina lopp nästa år. Jag som tränare vill så klart att han ska tävla vidare. Men ägarna bestämmer hur det ska bli. Jag tror att han kan bli bra även som äldre.
- En mycket speciell häst som varit speciell ända sedan vi körde in honom, väldigt klok och snäll, sade Åke Svanstedt.
Om Captain Corey gjort sin sista start och övergår i avel återstår att se. Stjärntravaren ägs av Lennart Ågren, Tristan Sjöberg, Robert Lindström, Petri Salmela, Kenneth Liljamaa och Malin Åberg.

Mikael Wikner, Kanal 75


Lördagens V75 är inte vilken som helst.Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången ..


Lördagens V75 är inte vilken som helst.
Förutom att det rör sig om finaler i de ordinarie klasserna så innehåller omgången även landets två största lopp för treåringar, Svenskt Travkriterium och Svenskt Trav-Oaks, med miljoner och evig ära i potten för vinnarna.
En person som är extra spänd inför tävlingarna är Björn Röcklinger.
Gotlänningen med Solvallalicens har varit proffstränare i snart 20 år och står inför karriärens största lopp.
- Så är det nog. Vi har varit med i finaler förut, men aldrig lyckats nå pallen i något av de största loppen. Det här är första gången som jag känner att jag har en häst som verkligen skulle kunna slåss om segern i sådana här sammanhang, så det är klart att det är väldigt stort, berättar 46-åringen.
Hästen det handlar om heter Kashmir River.
En franskstammad dam som gått fram som en bulldozer på tävlingsbanorna. Hon debuterade på 1.15,2 över full distans utvändigt om ledaren i juni och har sedan fortsatt i samma stil.
I oakskvalen hamnade hon utvändigt om favoriten 10 Glamorous Rain i våldsamt tempo. Men trots hela kvalkvällens snabbaste varvtid på 1.11 så gjorde hon precis som förut och sluggade först.
- Jag tänkte att det blev för tufft tempo och att det skulle bli väldigt långt hem. Men det blev ännu jobbigare för konkurrenterna, så det var en jäkla prestation. Det är svårt att beskriva vad jag kände i den stunden när jag såg att hon avgjorde. Vi har alltid satsat på unghästar och då är det sådana här man drömmer om att få fram, säger Röcklinger som köpte in hästen på auktion som ettåring för 70 000 kronor.
Vad var det du gillade med Kashmir River?
- Jag fick se en video på henne innan auktionen och tyckte verkligen om sättet hon sprang på. Sedan gillar jag pappan Django Riff skarpt. Han vann det mesta i Frankrike som tre- och fyraåring och var en stenhård häst som nästan alltid gick den tunga vägen. Så när hon blev i rätt prisklass slog vi till, även om hon nog såg ut som en liten ganska vanlig brun häst när vi tittade på henne på auktionen.

”Lite snabbare och lite starkare än de andra”
Det skulle snart visa sig att Kashmir River inte var någon vanlig häst.
- Jag märkte hennes talang så fort vi började köra henne. Hon drog vagnen så lätt, bara ökade farten när man begärde det och var naturligt stark. Hon var alltid lite starkare och lite snabbare än de andra hästarna. Sedan har hon varit krånglig på andra sätt, men fysiskt har hon alltid legat före kullkamraterna i stallet.
Det krångliga har visat sig på tävlingsbanan vid två tillfällen.
Först på Bollnäs i augusti då hästen galopperade i debuten bakom bilen.
Sedan i starten efter då Kashmir River hade bakspår och sladdade bakom klungan i så dåligt trav att hon fick startförbud i tio dagar.
- Hon gillar inte att springa bakom andra hästar, så har det alltid varit. Visst är hon lite stänkrädd, det är därför hon tävlar med sin mask, men jag tror mer att det beror på humöret. Vi övar hela tiden och det har blivit lite bättre. Senast accepterade hon att springa i rygg runt första sväng, även om man såg att hon inte tyckte om det. Hon har ett hårt psyke och vill fram hela tiden så därför har det blivit tuffa resor i loppen. Samtidigt förstår jag att det inte är någon rolig häst att få på utsidan eftersom hon bara vill fightas när hon sitter där.

Skorryck och uppåt i jobb
De tuffa resorna, att få tugga på utvändigt om ledaren, är alltså något som Kashmir River verkar älska.
Förutom de två plumparna är hon obesegad och har således aldrig släppt förbi sig någon konkurrent i ett lopp.
Frågan är om hon kan fortsätta den sviten på lördag då landets tolv främsta treåriga ston radar upp sig på startlinjen.
Eftersom Röcklinger fick välja startspår sist av försöksvinnarna kommer man att få inleda från bricka 6.
- Det var surt att dra den bollen såklart, så jag är diskad från lottningarna framöver. Men för vår del gör det inte så mycket. Om jag fått välja spår först hade det blivit 4. Hon trivs bättre när hon får inleda en bit ut.
Sedan lär det bli full fart framåt, som vanligt.
- Hon öppnade mycket bättre bakom bilen senast och nu kommer jag att ta av bakskorna för första gången. Jag räknar med att det får henne att springa ledigare och friare. Det borde även göra henne lite vassare från start. Givetvis ska vi fortsätta att försöka lära henne att gå bakifrån, men det här känns kanske inte som rätt lopp att träna på det... Men det där är inte mitt problem, mitt jobb är att ha hästen i ordning till på lördag. Så får Petter (Lundberg) göra sitt jobb med taktiken.
Hur tror du att han lägger upp det?
- Han tror att hästen är oslagbar så han lär väl köra därefter…
Hur känns hon i träningen?
- Bättre än inför kvalet. Hon springer rakare och känns mer harmonisk. Det är som att hon kopplat av mer och fått bort lite överskottsenergi av att hon fick springa sig lite trött en gång. Hon har aldrig varit trött i träning eller något lopp så det var nytt för henne och det verkar bara positivt. Nu blir det samma upplägg som inför kvalet med jobb tisdag och lite intervaller dagen före start.
Vad har du för känslor inför finalen?
- Det känns bara roligt, det är ju det här vi tränar för och drömmer om. Jag vet hur svårt det är att få fram en häst som kan duga i de här sammanhangen. Men nu tycker jag att jag har det, så jag ser verkligen fram emot loppet, säger Björn Röcklinger.

Robin Johansson, Kanal 75


5 Tippar V75® Solvalla 25 septemberKanal 75..


5 Tippar V75® Solvalla 25 september

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-9 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2180/8 4 17.4 77
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Skogans Victor Skogans Victor   [v 9] 1640/10 7 15.7 457
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 5] 2140/10 3 16.3 367
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2660/8 0 g 727
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2660/5 1 29.2 32
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/1 5 17.1 139
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 4] 1640/9 0 g 548
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 5] 2140/13 7 16.8 458
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2140/8 4 16.9 664
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/6 1 17.8 84
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2160/7 3 27.2 29
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 6] 2140/3 0 19.8g 328
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Ripasso Ripasso   [v 6] 2140/9 0 18.7 1177
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 3] 2160/9 7 17.5 639
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 4] 2140/8 7 22.9g 438
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2140/1 0 25.4 216
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2180/13 6 16.0 686
2015-10-29 2015-10-29 Boden-6 Tommasi Tommasi   [v 3] 2140/7 str
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Over Roc Over Roc   [h 7] 2160/9 str
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Over Roc Over Roc   [h 7] 2140/4 1 17.1 455
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 11] 2180/13 7 38.4g 316
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2140/12 0 16.4 1518
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [h 3] 2160/13 str
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-2 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2140/6 2 24.6 62
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/4 4 16.4 404
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Skogans Victor Skogans Victor   [v 9] 2140/12 0 15.6 522
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Ripasso Ripasso   [v 6] 2140/2 0 17.4 687
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 3] 1640/7 0 g 165
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/6 D 0 19.1 807
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2180/10 B 0 22.9g 349
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/3 D 0 22.5g 907
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/11 D 0 19.4 589
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2160/12 B 5 19.2 525
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 1640/10 D 0 16.3 699
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2160/10 C 5 22.0 435
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 Barolo Barolo   [v 4] 2160/8 B 3 19.8 137
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/4 B 0 19.4g 612
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/1 D 2 18.7 567
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Over Roc Over Roc   [h 8] 2140/8 D str
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/3 D 0 19.6 686
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/5 D 0 20.4g 565
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2160/15 B 1 16.3 194
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/4 D 0 20.0g 510
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/7 D 0 17.9 899
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Over Roc Over Roc   [h 8] 1640/4 C 5 15.9 71
2016-08-30 2016-08-30 Boden-9 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/6 D 7 16.2 595
2016-08-30 2016-08-30 Boden-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 1640/7 C 0 15.0 472
2016-08-30 2016-08-30 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/7 B 4 19.9 104
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/7 A 2 17.0 28
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Ripasso Ripasso   [v 7] 2640/7 C 4 17.4 180
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/15 A str
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2140/8 C 0 16.5 355
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Edsäter Edsäter   [v 10] 1660/12 C 0 g 84
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/5 D 0 21.4g 203
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/15 B 0 17.5 267
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/5 D 0 17.6 368
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2180/11 D 6 15.1 504
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 191
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/5 D 5 15.0 363
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/14 C 0 14.2 655
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-8 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2680/7 C 6 17.4 129
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Ripasso Ripasso   [v 7] 1640/4 C 0 15.5 302
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/9 D 0 23.9g 168
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 7] 2140/3 D 0 g 314
2016-06-17 2016-06-17 Boden-9 Over Roc Over Roc   [h 8] 2140/3 D 0 g 395
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/9 D 0 g 81
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 1609/5 D 0 13.9 341
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-6 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2140/1 C 5 16.3 181
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Ripasso Ripasso   [v 7] 1660/15 D 0 15.2 1056
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/10 B 5 19.1 125
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2140/9 D 0 654
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Fastlightning Fastlightning   [s 4] 2160/7 D 0 19.5 599
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/14 A 0 17.8g 316
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/1 D 6 15.5 283
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/4 D 0 13.8 586
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2660/7 D 7 17.5 1014
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-5 Over Roc Over Roc   [h 8] 1640/11 D 0 21.0g 489
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/9 C 0 15.4 744
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2160/7 D 0 16.9 237
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/8 B 7 16.3 57
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/8 D 0 18.8 271
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/1 C 2 16.6 88
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-3 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2160/11 D 0 15.5g 901
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/12 C 4 17.7 435
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2160/11 D 8 17.5g 343
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/15 D 0 18.6 705
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 1640/6 C 0 14.2 255
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2160/8 B 3 17.4 248
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/4 B 0 g 507
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/4 C 5 19.7 122
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2160/7 D 8 17.4g 320
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/5 D 5 20.0 840
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2140/12 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2160/3 B 3 17.0 360
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2160/9 B 0 g 564
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2160/10 B 3 17.4 43
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/9 D 0 18.7 310
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/3 D 8 19.7 249
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/12 D 0 18.6g 262
2016-02-18 2016-02-18 Boden-12 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/9 C 0 20.5 307
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/9 D 0 17.1 765
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2160/11 C 5 16.9 422
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/15 D 0 17.4 904
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/4 D 0 17.7 823
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/14 D 4 18.4 376
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Ripasso Ripasso   [v 7] 1640/4 D 6 16.4 886
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/4 D 0 19.4 550
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2680/12 D 6 19.6 607
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2640/7 D 0 20.0 324
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/10 D 0 18.0 514
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2180/15 B 6 17.6 87
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 7] 2140/4 B 0 g 23
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Barolo Barolo   [v 5] 2160/4 B 0 19.6 32
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2160/11 D 7 18.0 925
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/4 D 0 17.5 340
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Barolo Barolo   [v 5] 2140/6 B 3 18.9 90
2017-12-07 2017-12-07 Boden-7 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/8 D 5 19.4 242
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/6 D 0 19.2 419
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/6 D 0 16.5 230
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2160/15 C 7 17.6 595
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/7 C 4 17.1 300
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/10 C 0 16.7 373
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/5 D 2 17.5 249
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/3 D 5 17.5 182
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/9 B 1 18.8 46
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/1 D 5 20.1 381
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/4 D 4 19.2 135
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2640/9 A 6 17.8 665
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/6 D 8 17.7g 210
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 1640/11 D 0 19.0g 553
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2140/3 C 0 17.7 77
2017-10-23 2017-10-23 Boden-3 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/4 C 5 18.1 74
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/1 D 0 17.8 630
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/4 D 0 20.7g 1834
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Barolo Barolo   [v 5] 2160/5 B 0 19.2g 88
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/4 D 5 17.8 748
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/14 A 0 18.2 342
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/7 B 5 16.2 244
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/2 D 8 17.3 359
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/11 D 0 g 451
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/5 D 6 15.2 633
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2140/4 B 4 15.6 615
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/4 D 6 18.4g 300
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-5 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 7] 2140/4 C 4 15.3 92
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Barolo Barolo   [v 5] 2640/13 A 0 18.8 586
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/2 D 4 14.1 466
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 1640/2 D 5 17.3 113
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2640/5 D 1 16.2 282
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2160/5 C 0 17.0 141
2017-09-02 2017-09-02 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/6 A 7 16.5 36
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-4 Guvernör Sund Guvernör Sund   [v 7] 2140/4 B 1 16.7 35
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/7 D 0 16.4 230
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 7] 2140/5 D 6 13.7 1632
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D 0 16.2g 454
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/8 D 0 20.4g 455
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Barolo Barolo   [v 5] 2160/10 B 0 19.9 96
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/8 C 5 16.3 79
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Barolo Barolo   [v 5] 2160/11 B 7 16.9 157
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-11 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/8 A str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/4 C 4 17.7 100
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 10] 2140/7 D 0 17.8 379
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2160/12 B 5 16.3 290
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/8 C 2 15.3 135
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/3 D 6 15.4 665
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/1 C 7 17.1 185
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 1640/1 C 1 15.1 92
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/8 D 0 17.4 228
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/5 D 0 33
2017-05-31 2017-05-31 Boden-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/10 D 0 18.4g 1198
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/6 D 0 16.6 422
2017-05-16 2017-05-16 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/1 D 0 17.6 587
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/5 C 0 g 225
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/6 D 2 16.8 158
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 Barolo Barolo   [v 5] 2140/10 C 1 16.6 180
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/12 C 0 19.7g 321
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Barolo Barolo   [v 5] 1640/4 C 2 16.2 27
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/12 C 4 15.4 158
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D 6 19.0 358
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/9 D 3 16.9 1444
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/4 D 0 19.3g 678
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2160/7 C 4 18.2 431
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/9 D 8 19.1 196
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/5 C 1 19.2 44
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/8 D 4 19.1 241
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D str
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Barolo Barolo   [v 5] 2140/1 D 0 19.0 240
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/10 D 4 18.5 261
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2160/13 B 4 18.8 654
2017-01-25 2017-01-25 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1660/12 D 0 18.0 411
2017-01-25 2017-01-25 Boden-2 Caviar de Vie Caviar de Vie   [v 10] 2140/15 D 0 17.7 1102
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/8 D 7 19.1 520
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 10] 2140/7 D 0 18.0 869
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Barolo Barolo   [v 5] 1640/2 D 3 17.4 119
2017-01-08 2017-01-08 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/10 C 6 18.4 637
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/1 C 0 16.8 319
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/11 D 0 g 491
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 3] 2140/4 D 4 18.0 62
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/3 D 7 18.6 542
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 C 6 21.1 402
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Proud L.A. Proud L.A.   [v 3] 2160/6 B str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/5 D 0 19.2 1028
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 3160/7 A str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 D 7 19.0 938
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 4] 2140/2 B str
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-3 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 D 0 g 1066
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2640/4 C 4 18.9 79
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/12 A 4 16.1 54
2018-10-29 2018-10-29 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/3 D 8 19.1 650
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2160/4 C 0 19.8 156
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/9 D 0 21.1g 407
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/1 D 6 17.3 414
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/6 C 8 16.6 512
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 3] 2140/4 D str
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/8 B 2 19.0g 70
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/10 A 5 15.1 174
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/2 D 0 17.8 270
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 3] 2140/10 D 7 18.6g 1000
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/3 C str
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-5 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/1 C 6 16.6 519
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/11 A 6 16.0 24
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/2 A 0 g 79
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2160/9 D 0 16.0 683
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/8 C str
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-8 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/5 C 6 18.8 338
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/15 C 0 17.9 297
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Proud L.A. Proud L.A.   [h 3] 2140/3 D str
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/13 A 0 17.5 358
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/11 D 0 15.9 587
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 1640/1 D 0 15.7g 479
2018-05-10 2018-05-10 Boden-1 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/5 C 4 16.2 91
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/8 A 0 107
2018-05-10 2018-05-10 Boden-7 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 4] 2140/6 C 3 18.5 92
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/5 B 1 15.9 33
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/2 C 4 19.1g 312
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/6 D 0 17.4 641
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/4 D str
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-11 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/15 C 0 17.6 488
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Whispering Pines Whispering Pines   [v 4] 2140/3 A 0 21.1g 76
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2640/13 D 3 17.2 426
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/11 D 4 15.5 830
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/1 D 8 16.4 401
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/12 A 0 17.5 50
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2160/8 D 0 17.7g 574
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-7 Proud L.A. Proud L.A.   [h 3] 2140/5 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2640/7 D 0 17.7 529
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [h 3] 2140/2 D 8 19.4 444
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2640/9 A 2 18.1 128
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/8 C 6 16.3 220
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 3] 2140/3 C 4 20.6 78
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-1 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2160/10 D 7 18.9g 57
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2660/10 D 8 20.0 182
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/7 D 1 16.0 461
2018-02-23 2018-02-23 Boden-5 Adrigo Adrigo   [h 13] 2180/9 D 5 28.8 436
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/1 B 2 19.2 33
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/5 D 0 19.2 551
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/5 D 0 19.3 302
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2640/5 C 1 19.4 32
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/5 D 2 17.9 248
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2160/10 D 3 17.3 132
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2180/9 B 6 17.8 198
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/6 D 0 19.3 534
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-1 Barolo Barolo   [v 6] 2140/4 D 6 20.6 312
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/12 C 0 21.1 453
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/7 D 2 18.2 539
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Barolo Barolo   [v 6] 1660/14 C 8 18.9 292
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2160/7 D 0 g 558
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2640/13 B 7 19.2 530
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Barolo Barolo   [v 6] 1640/8 D 6 16.6 467
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/5 D 3 17.8 214
2018-01-01 2018-01-01 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 1640/3 D 0 g 392
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 0 g 521
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/5 A str
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 3 16.7 363
2019-12-13 2019-12-13 Boden-9 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2640/1 D 6 17.5 596
2019-12-07 2019-12-07 Boden-2 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 4] 2140/2 C 5 18.4 77
2019-12-07 2019-12-07 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/10 C 4 18.9 152
2019-12-07 2019-12-07 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 1640/2 B 0 g 95
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/6 C 7 18.4 212
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Big Dreams Big Dreams   [v 3] 2140/3 D 4 21.0 415
2019-11-28 2019-11-28 Boden-6 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/4 D 6 19.8 447
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/9 C 4 16.8 219
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/7 B 6 17.2 96
2019-11-05 2019-11-05 Boden-2 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/1 D 5 20.9g 119
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 2140/6 B str
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 4] 2140/11 B 6 17.9 344
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2640/9 C 0 19.3g 146
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 2160/14 C 0 20.2g 293
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/12 B str
2019-10-10 2019-10-10 Boden-1 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 1640/7 D 0 18.7 719
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 1640/2 C 1 15.6 317
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/3 C 1 19.7 467
2019-10-10 2019-10-10 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2180/7 B 7 17.3 75
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2660/11 D 0 16.2 641
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 B 6 16.8g 73
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/8 C 3 17.3 155
2019-09-19 2019-09-19 Boden-4 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 1640/5 D 0 15.1g 136
2019-09-19 2019-09-19 Boden-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/8 D 7 17.5 696
2019-09-19 2019-09-19 Boden-9 Olindos Olindos   [v 3] 2140/2 D 0 17.2 620
2019-09-09 2019-09-09 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1660/10 B 4 17.0g 54
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 7 17.0 156
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/7 D 0 15.1 190
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 D 0 14.5g 1315
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/2 D 0 14.5 605
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2140/12 D str
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 C 1 16.6 49
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/14 D 5 15.0 1048
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/12 A 0 18.0 128
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/9 D 0 18.6 1870
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2660/6 B 0 21.1g 256
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/1 A 4 16.7 27
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1640/11 C 3 14.3 358
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2140/9 C 0 g 663
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 1640/1 B 5 15.4 89
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/10 D 0 g 440
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-4 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/6 D 5 16.4 706
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/9 B 6 17.9 43
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/7 A 4 17.6 65
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2160/8 A 5 17.6 91
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/10 C 0 19.7g 615
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2640/4 D 5 16.0 492
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2160/3 C 0 18.5g 132
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1660/15 A 7 17.1 111
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 1640/5 B 0 17.9g 82
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/7 B 3 16.1 380
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/10 B 0 16.7 126
2019-05-02 2019-05-02 Boden-1 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2140/5 B 4 17.6 57
2019-05-02 2019-05-02 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/5 C 6 15.2 421
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/7 D 0 14.7 702
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2160/4 C 6 17.2 211
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/2 A 0 g 34
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/2 D 1 17.2 195
2019-03-31 2019-03-31 Boden-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 2 15.9 337
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2140/3 D 0 21.4 76
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 1640/4 D 4 18.9 306
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-4 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/6 D 0 17.2g 400
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2160/5 B 1 19.7 22
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 1640/7 C 5 18.7 45
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 1 17.4 224
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2140/12 A 0 17.6 72
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-2 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 2140/12 B 0 17.5 1466
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-6 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 2140/11 C 0 15.1 632
2020-11-22 2020-11-22 Boden-3 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 1640/1 B str
2020-11-22 2020-11-22 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 2140/4 A 5 15.6 102
2020-11-14 2020-11-14 Boden-1 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 5] 2140/4 D 6 22.6 137
2020-11-14 2020-11-14 Boden-2 Super Organic Super Organic   [v 4] 2140/9 C 5 19.6 111
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/1 C str
2020-11-14 2020-11-14 Boden-6 So Chic So Chic   [s 4] 2140/7 B 0 21.4 377
2020-11-14 2020-11-14 Boden-7 Grimaldi Grimaldi   [v 7] 1640/10 B 7 17.8 132
2020-11-06 2020-11-06 Boden-1 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 5] 2140/3 D 0 23.5g 1109
2020-11-06 2020-11-06 Boden-2 Super Organic Super Organic   [v 4] 1640/2 D 5 16.6 682
2020-11-06 2020-11-06 Boden-8 Olindos Olindos   [v 4] 2140/3 D 2 17.4 55
2020-10-29 2020-10-29 Boden-3 Super Organic Super Organic   [v 4] 2140/8 D 0 18.5 792
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 2140/4 D 6 19.2 471
2020-10-22 2020-10-22 Boden-5 Olindos Olindos   [v 4] 2640/11 C 0 22.9 160
2020-10-15 2020-10-15 Boden-2 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 2140/9 B 0 17.0 184
2020-10-15 2020-10-15 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 2140/10 A 2 15.0 121
2020-10-15 2020-10-15 Boden-6 Tommaso America Tommaso America   [v 8] 2140/5 D str
2020-10-15 2020-10-15 Boden-7 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 5] 2140/6 C 5 24.6g 267
2020-10-06 2020-10-06 Boden-1 Olindos Olindos   [v 4] 1640/3 D 5 15.8 314
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-3 Super Organic Super Organic   [v 4] 2140/4 D 0 17.3g 1004
2020-09-24 2020-09-24 Boden-1 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 2140/7 A 4 17.5 58
2020-09-24 2020-09-24 Boden-3 Super Organic Super Organic   [v 4] 2140/5 C 8 16.9 655
2020-09-17 2020-09-17 Boden-2 Olindos Olindos   [v 4] 2140/6 D 0 21.4g 345
2020-09-10 2020-09-10 Boden-3 Olindos Olindos   [v 4] 2140/5 B 7 17.7g 137
2020-08-23 2020-08-23 Boden-1 Olindos Olindos   [v 4] 2140/5 A 3 17.6 51
2020-08-23 2020-08-23 Boden-6 Märtha G. Märtha G.   [s 3] 2160/11 D 0 41.4 417
2020-08-04 2020-08-04 Boden-7 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/4 B 7 18.4 509
2020-07-16 2020-07-16 Boden-7 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 5] 2140/1 D 0 19.4g 543
2020-06-05 2020-06-05 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 9] 2140/7 D 6 16.7 616
2020-05-28 2020-05-28 Boden-1 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/5 C 7 19.0 126
2020-05-28 2020-05-28 Boden-2 Big Dreams Big Dreams   [v 4] 2140/6 D str
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 1640/2 A 1 13.8 16
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 Grimaldi Grimaldi   [v 7] 2140/9 C 0 17.3 525
2020-05-14 2020-05-14 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 9] 2140/7 B 0 16.2 778
2020-05-14 2020-05-14 Boden-6 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 2140/7 B 4 15.5 713
2020-05-14 2020-05-14 Boden-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2160/6 C 6 19.7 214
2020-04-30 2020-04-30 Boden-2 Glamour du Desert Glamour du Desert   [h 4] 2140/3 D 7 20.1 313
2020-04-21 2020-04-21 Boden-2 Big Dreams Big Dreams   [v 4] 2140/2 C 0 19.3 521
2020-04-21 2020-04-21 Boden-7 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/4 B 2 20.1 149
2020-04-04 2020-04-04 Boden-1 Olindos Olindos   [v 4] 2140/10 B 1 18.6 68
2020-04-04 2020-04-04 Boden-4 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 2140/6 D 4 17.5 62
2020-03-26 2020-03-26 Boden-1 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/7 C 5 18.6 565
2020-03-26 2020-03-26 Boden-2 Grimaldi Grimaldi   [v 7] 2140/12 C 0 g 89
2020-03-26 2020-03-26 Boden-8 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 5] 2160/6 C 0 20.4g 325
2020-03-19 2020-03-19 Boden-7 Grimaldi Grimaldi   [v 7] 2140/1 C 3 16.9 273
2020-03-07 2020-03-07 Boden-2 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 1640/5 C 4 15.8 40
2020-02-27 2020-02-27 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 9] 2140/3 B 5 17.1 697
2020-02-27 2020-02-27 Boden-9 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 2640/4 D 0 21.3 365
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-2 Tranquillo Tranquillo   [v 8] 2140/3 D 0 19.8g 82
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-4 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 5] 2140/2 C 0 17.6 183
2021-09-16 2021-09-16 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/11 D 6 15.6 571
2021-09-16 2021-09-16 Boden-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2140/8 D 5 16.2 279
2021-09-16 2021-09-16 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 6] 2640/5 D 2 16.8 422
2021-08-21 2021-08-21 Boden-5 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 6] 1660/13 D 0 25.3g 1109
2021-08-21 2021-08-21 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/7 B 1 16.2 34
2021-08-21 2021-08-21 Boden-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/1 C 7 17.3 415
2021-08-10 2021-08-10 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/2 D 0 15.8 392
2021-08-10 2021-08-10 Boden-9 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 278
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2640/5 D 0 17.8 108
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-6 Proud L.A. Proud L.A.   [v 6] 2160/11 B 0 18.1 426
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-7 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 6] 2140/1 D 5 20.7g 101
2021-07-28 2021-07-28 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/3 D 0 17.0g 234
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/11 B 0 19.0g 495
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-3 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 6] 2140/4 C 0 16.8 350
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-4 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/4 D 2 18.1 100
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-6 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/6 C 1 17.0 40
2021-07-08 2021-07-08 Boden-5 Olindos Olindos   [v 5] 2140/2 A 0 18.7g 134
2021-07-08 2021-07-08 Boden-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2180/9 D 2 17.0 588
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-4 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/12 D 7 19.1 259
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2140/8 D 0 16.4g 581
2021-06-03 2021-06-03 Boden-3 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 5] 1640/7 B 0 19.0g 80
2021-06-03 2021-06-03 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2140/14 D 0 16.7 1424
2021-05-27 2021-05-27 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2160/9 D 8 16.7 1030
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 1640/11 D str
2021-05-16 2021-05-16 Boden-4 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/8 D 0 18.6 474
2021-05-16 2021-05-16 Boden-9 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/11 B 5 18.6 171
2021-05-06 2021-05-06 Boden-4 Olindos Olindos   [v 5] 2640/6 D 7 18.3g 129
2021-05-06 2021-05-06 Boden-8 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 2140/1 C 0 17.2 704
2021-04-23 2021-04-23 Boden-5 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/9 D 6 17.6 2534
2021-04-17 2021-04-17 Boden-6 Tommaso America Tommaso America   [v 9] 2140/6 C 8 16.3 205
2021-04-17 2021-04-17 Boden-9 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/4 D 8 19.0g 88
2021-04-09 2021-04-09 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 2140/14 B 0 19.9 596
2021-04-01 2021-04-01 Boden-8 Olindos Olindos   [v 5] 2140/4 C 7 19.6g 126
2021-03-25 2021-03-25 Boden-2 Icegirl L.A. Icegirl L.A.   [s 4] 2140/5 C 0 18.2 730
2021-03-25 2021-03-25 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 1640/7 D 3 15.2 430
2021-03-18 2021-03-18 Boden-1 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 2140/9 D 4 17.4g 159
2021-03-18 2021-03-18 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 9] 2140/9 D 7 17.7 1044
2021-02-26 2021-02-26 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/3 B 6 17.1 198
2021-02-26 2021-02-26 Boden-9 So Chic So Chic   [s 5] 2140/7 D 0 16.2 908
2021-02-18 2021-02-18 Boden-2 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/9 B 5 18.3 136
2021-02-18 2021-02-18 Boden-5 Olindos Olindos   [v 5] 2140/9 D 6 18.5 67
2021-02-08 2021-02-08 Boden-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/2 C 3 16.0 249
2021-01-22 2021-01-22 Boden-6 Olindos Olindos   [v 5] 2140/7 D 3 18.3 514
2021-01-22 2021-01-22 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/1 B 7 18.0 79
2021-01-03 2021-01-03 Boden-2 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 6] 2140/3 D 0 g 593
2021-01-03 2021-01-03 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2640/4 A 2 17.5 120ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se