V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-9 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2180/8 4 17.4 77
2015-12-22 2015-12-22 Boden-3 Skogans Victor Skogans Victor   [v 9] 1640/10 7 15.7 457
2015-12-22 2015-12-22 Boden-1 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 5] 2140/10 3 16.3 367
2015-12-11 2015-12-11 Boden-9 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 5] 2140/13 7 16.8 458
2015-12-11 2015-12-11 Boden-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2660/8 0 g 727
2015-12-11 2015-12-11 Boden-6 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2660/5 1 29.2 32
2015-12-11 2015-12-11 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/1 5 17.1 139
2015-12-11 2015-12-11 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 4] 1640/9 0 g 548
2015-12-03 2015-12-03 Boden-3 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2140/8 4 16.9 664
2015-12-03 2015-12-03 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/6 1 17.8 84
2015-11-24 2015-11-24 Boden-7 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2160/7 3 27.2 29
2015-11-14 2015-11-14 Boden-7 Ripasso Ripasso   [v 6] 2140/9 0 18.7 1177
2015-11-14 2015-11-14 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 3] 2160/9 7 17.5 639
2015-11-14 2015-11-14 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 4] 2140/8 7 22.9g 438
2015-11-14 2015-11-14 Boden-10 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 6] 2140/3 0 19.8g 328
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2140/1 0 25.4 216
2015-10-29 2015-10-29 Boden-11 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2180/13 6 16.0 686
2015-10-29 2015-10-29 Boden-6 Tommasi Tommasi   [v 3] 2140/7 str
2015-10-29 2015-10-29 Boden-1 Over Roc Over Roc   [h 7] 2160/9 str
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-9 Sonny N.Å. Sonny N.Å.   [v 11] 2180/13 7 38.4g 316
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-7 Over Roc Over Roc   [h 7] 2140/4 1 17.1 455
2015-10-15 2015-10-15 Umeå-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 8] 2140/12 0 16.4 1518
2015-10-12 2015-10-12 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [h 3] 2160/13 str
2015-10-07 2015-10-07 Bergsåker-2 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 6] 2140/6 2 24.6 62
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-12 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 4] 2140/4 4 16.4 404
2015-10-03 2015-10-03 Skellefteå-2 Skogans Victor Skogans Victor   [v 9] 2140/12 0 15.6 522
2015-09-29 2015-09-29 Boden-7 Ripasso Ripasso   [v 6] 2140/2 0 17.4 687
2015-09-29 2015-09-29 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 3] 1640/7 0 g 165
2016-12-25 2016-12-25 Umeå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/6 D 0 19.1 807
2016-12-16 2016-12-16 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2160/12 B 5 19.2 525
2016-12-16 2016-12-16 Boden-12 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2180/10 B 0 22.9g 349
2016-12-16 2016-12-16 Boden-10 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/3 D 0 22.5g 907
2016-12-16 2016-12-16 Boden-4 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/11 D 0 19.4 589
2016-11-25 2016-11-25 Boden-6 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 1640/10 D 0 16.3 699
2016-11-17 2016-11-17 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2160/10 C 5 22.0 435
2016-11-17 2016-11-17 Boden-7 Barolo Barolo   [v 4] 2160/8 B 3 19.8 137
2016-11-17 2016-11-17 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/4 B 0 19.4g 612
2016-11-05 2016-11-05 Boden-10 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/1 D 2 18.7 567
2016-11-05 2016-11-05 Boden-4 Over Roc Over Roc   [h 8] 2140/8 D str
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/5 D 0 20.4g 565
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-6 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/3 D 0 19.6 686
2016-09-15 2016-09-15 Boden-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2160/15 B 1 16.3 194
2016-09-08 2016-09-08 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/4 D 0 20.0g 510
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/7 D 0 17.9 899
2016-09-01 2016-09-01 Skellefteå-3 Over Roc Over Roc   [h 8] 1640/4 C 5 15.9 71
2016-08-30 2016-08-30 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/7 A 2 17.0 28
2016-08-30 2016-08-30 Boden-9 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/6 D 7 16.2 595
2016-08-30 2016-08-30 Boden-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 1640/7 C 0 15.0 472
2016-08-30 2016-08-30 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/7 B 4 19.9 104
2016-08-12 2016-08-12 Boden-8 Ripasso Ripasso   [v 7] 2640/7 C 4 17.4 180
2016-08-12 2016-08-12 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/15 A str
2016-08-12 2016-08-12 Boden-5 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2140/8 C 0 16.5 355
2016-08-12 2016-08-12 Boden-4 Edsäter Edsäter   [v 10] 1660/12 C 0 g 84
2016-08-05 2016-08-05 Umeå-3 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 3] 2140/5 D 0 21.4g 203
2016-08-02 2016-08-02 Boden-10 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/15 B 0 17.5 267
2016-08-02 2016-08-02 Boden-8 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/5 D 0 17.6 368
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2180/11 D 6 15.1 504
2016-07-26 2016-07-26 Skellefteå-4 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/4 D 0 16.9 191
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/5 D 5 15.0 363
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/14 C 0 14.2 655
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-8 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2680/7 C 6 17.4 129
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-5 Ripasso Ripasso   [v 7] 1640/4 C 0 15.5 302
2016-07-05 2016-07-05 Lycksele-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/9 D 0 23.9g 168
2016-06-18 2016-06-18 Boden-8 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 7] 2140/3 D 0 g 314
2016-06-17 2016-06-17 Boden-9 Over Roc Over Roc   [h 8] 2140/3 D 0 g 395
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/9 D 0 g 81
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-8 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 1609/5 D 0 13.9 341
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-6 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2140/1 C 5 16.3 181
2016-06-10 2016-06-10 Östersund-5 Ripasso Ripasso   [v 7] 1660/15 D 0 15.2 1056
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/10 B 5 19.1 125
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-6 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2140/9 D 0 654
2016-06-09 2016-06-09 Skellefteå-1 Fastlightning Fastlightning   [s 4] 2160/7 D 0 19.5 599
2016-06-01 2016-06-01 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/14 A 0 17.8g 316
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/1 D 6 15.5 283
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-8 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/4 D 0 13.8 586
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2660/7 D 7 17.5 1014
2016-05-14 2016-05-14 Skellefteå-5 Over Roc Over Roc   [h 8] 1640/11 D 0 21.0g 489
2016-05-12 2016-05-12 Boden-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/9 C 0 15.4 744
2016-05-12 2016-05-12 Boden-2 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2160/7 D 0 16.9 237
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/8 D 0 18.8 271
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 4] 2140/8 B 7 16.3 57
2016-05-02 2016-05-02 Umeå-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/1 C 2 16.6 88
2016-04-30 2016-04-30 Skellefteå-3 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2160/11 D 0 15.5g 901
2016-04-22 2016-04-22 Umeå-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2140/12 C 4 17.7 435
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2160/11 D 8 17.5g 343
2016-04-17 2016-04-17 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/15 D 0 18.6 705
2016-04-13 2016-04-13 Bergsåker-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 1640/6 C 0 14.2 255
2016-04-05 2016-04-05 Boden-7 Vårvind Vårvind   [s 5] 2140/4 B 0 g 507
2016-04-05 2016-04-05 Boden-5 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2160/8 B 3 17.4 248
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/4 C 5 19.7 122
2016-04-03 2016-04-03 Skellefteå-8 Skogans Victor Skogans Victor   [v 10] 2160/7 D 8 17.4g 320
2016-03-24 2016-03-24 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 5] 2140/5 D 5 20.0 840
2016-03-24 2016-03-24 Boden-9 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 2140/12 D str
2016-03-24 2016-03-24 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 5] 2160/3 B 3 17.0 360
2016-03-24 2016-03-24 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [h 4] 2160/9 B 0 g 564
2016-03-03 2016-03-03 Boden-6 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/9 D 0 18.7 310
2016-03-03 2016-03-03 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/3 D 8 19.7 249
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2140/12 D 0 18.6g 262
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2160/10 B 3 17.4 43
2016-02-18 2016-02-18 Boden-12 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/9 C 0 20.5 307
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Ripasso Ripasso   [v 7] 2140/9 D 0 17.1 765
2016-02-18 2016-02-18 Boden-7 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2160/11 C 5 16.9 422
2016-02-18 2016-02-18 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/15 D 0 17.4 904
2016-02-18 2016-02-18 Boden-4 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 9] 1640/4 D 0 17.7 823
2016-02-10 2016-02-10 Boden-5 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/14 D 4 18.4 376
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Ripasso Ripasso   [v 7] 1640/4 D 6 16.4 886
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Pereyra Bi Pereyra Bi   [s 7] 2160/4 D 0 19.4 550
2016-02-03 2016-02-03 Boden-2 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2680/12 D 6 19.6 607
2016-01-16 2016-01-16 Boden-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2640/7 D 0 20.0 324
2016-01-08 2016-01-08 Boden-9 Kenseth Hanover Kenseth Hanover   [v 9] 2140/10 D 0 18.0 514
2016-01-08 2016-01-08 Boden-5 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 6] 2180/15 B 6 17.6 87
2016-01-08 2016-01-08 Boden-4 Blixtsnabb Blixtsnabb   [h 7] 2140/4 B 0 g 23
2017-12-15 2017-12-15 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/4 D 0 17.5 340
2017-12-15 2017-12-15 Boden-10 Barolo Barolo   [v 5] 2160/4 B 0 19.6 32
2017-12-15 2017-12-15 Boden-7 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2160/11 D 7 18.0 925
2017-12-07 2017-12-07 Boden-10 Barolo Barolo   [v 5] 2140/6 B 3 18.9 90
2017-12-07 2017-12-07 Boden-7 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/8 D 5 19.4 242
2017-12-07 2017-12-07 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/6 D 0 19.2 419
2017-11-23 2017-11-23 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/6 D 0 16.5 230
2017-11-23 2017-11-23 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2160/15 C 7 17.6 595
2017-11-23 2017-11-23 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/7 C 4 17.1 300
2017-11-23 2017-11-23 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/10 C 0 16.7 373
2017-11-14 2017-11-14 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/5 D 2 17.5 249
2017-11-14 2017-11-14 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/3 D 5 17.5 182
2017-11-07 2017-11-07 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/9 B 1 18.8 46
2017-11-07 2017-11-07 Boden-8 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 2140/1 D 5 20.1 381
2017-11-07 2017-11-07 Boden-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/4 D 4 19.2 135
2017-10-30 2017-10-30 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2640/9 A 6 17.8 665
2017-10-23 2017-10-23 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2140/3 C 0 17.7 77
2017-10-23 2017-10-23 Boden-3 Tommasi Tommasi   [v 5] 2140/4 C 5 18.1 74
2017-10-23 2017-10-23 Boden-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/6 D 8 17.7g 210
2017-10-23 2017-10-23 Boden-6 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 1640/11 D 0 19.0g 553
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/1 D 0 17.8 630
2017-10-20 2017-10-20 Umeå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/4 D 0 20.7g 1834
2017-10-16 2017-10-16 Boden-11 Barolo Barolo   [v 5] 2160/5 B 0 19.2g 88
2017-10-16 2017-10-16 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/4 D 5 17.8 748
2017-10-16 2017-10-16 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/14 A 0 18.2 342
2017-10-09 2017-10-09 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2640/2 D 8 17.3 359
2017-10-09 2017-10-09 Boden-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/7 B 5 16.2 244
2017-09-30 2017-09-30 Boden-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/11 D 0 g 451
2017-09-30 2017-09-30 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/5 D 6 15.2 633
2017-09-30 2017-09-30 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2140/4 B 4 15.6 615
2017-09-30 2017-09-30 Boden-4 Clear Eyes Clear Eyes   [s 3] 2140/4 D 6 18.4g 300
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-5 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 7] 2140/4 C 4 15.3 92
2017-09-15 2017-09-15 Boden-7 Barolo Barolo   [v 5] 2640/13 A 0 18.8 586
2017-09-15 2017-09-15 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/2 D 4 14.1 466
2017-09-02 2017-09-02 Boden-10 Oracle d'Inverne Oracle d'Inverne   [v 4] 1640/2 D 5 17.3 113
2017-09-02 2017-09-02 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2640/5 D 1 16.2 282
2017-09-02 2017-09-02 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2160/5 C 0 17.0 141
2017-09-02 2017-09-02 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/6 A 7 16.5 36
2017-08-27 2017-08-27 Skellefteå-4 Guvernör Sund Guvernör Sund   [v 7] 2140/4 B 1 16.7 35
2017-08-24 2017-08-24 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/7 D 0 16.4 230
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-9 Rondine d'Asolo Rondine d'Asolo   [s 7] 2140/5 D 6 13.7 1632
2017-08-13 2017-08-13 Dannero-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D 0 16.2g 454
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-3 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/8 D 0 20.4g 455
2017-08-10 2017-08-10 Skellefteå-1 Barolo Barolo   [v 5] 2160/10 B 0 19.9 96
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/8 C 5 16.3 79
2017-07-27 2017-07-27 Skellefteå-8 Barolo Barolo   [v 5] 2160/11 B 7 16.9 157
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-11 Tommaso America Tommaso America   [v 5] 2140/8 A str
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/4 C 4 17.7 100
2017-07-18 2017-07-18 Skellefteå-3 Ballroomdancer F. Ballroomdancer F.   [v 10] 2140/7 D 0 17.8 379
2017-07-13 2017-07-13 Boden-2 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 1640/8 C 2 15.3 135
2017-07-13 2017-07-13 Boden-5 Barolo Barolo   [v 5] 2160/12 B 5 16.3 290
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/3 D 6 15.4 665
2017-06-24 2017-06-24 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/1 C 7 17.1 185
2017-06-10 2017-06-10 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 1640/1 C 1 15.1 92
2017-06-10 2017-06-10 Boden-4 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/8 D 0 17.4 228
2017-05-31 2017-05-31 Boden-11 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/5 D 0 33
2017-05-31 2017-05-31 Boden-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/10 D 0 18.4g 1198
2017-05-16 2017-05-16 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/1 D 0 17.6 587
2017-05-16 2017-05-16 Boden-7 Tiffany Font Tiffany Font   [s 5] 2140/6 D 0 16.6 422
2017-04-28 2017-04-28 Boden-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/5 C 0 g 225
2017-04-28 2017-04-28 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/6 D 2 16.8 158
2017-04-28 2017-04-28 Boden-4 Barolo Barolo   [v 5] 2140/10 C 1 16.6 180
2017-04-21 2017-04-21 Umeå-10 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/12 C 0 19.7g 321
2017-04-13 2017-04-13 Boden-8 Barolo Barolo   [v 5] 1640/4 C 2 16.2 27
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1640/12 C 4 15.4 158
2017-04-07 2017-04-07 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/9 D 3 16.9 1444
2017-04-07 2017-04-07 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D 6 19.0 358
2017-03-25 2017-03-25 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/4 D 0 19.3g 678
2017-03-25 2017-03-25 Boden-6 Barolo Barolo   [v 5] 2160/7 C 4 18.2 431
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/9 D 8 19.1 196
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/5 C 1 19.2 44
2017-02-23 2017-02-23 Boden-12 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/8 D 4 19.1 241
2017-02-23 2017-02-23 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/2 D str
2017-02-23 2017-02-23 Boden-3 Barolo Barolo   [v 5] 2140/1 D 0 19.0 240
2017-02-05 2017-02-05 Boden-10 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2140/10 D 4 18.5 261
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2160/13 B 4 18.8 654
2017-01-25 2017-01-25 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 1660/12 D 0 18.0 411
2017-01-25 2017-01-25 Boden-2 Caviar de Vie Caviar de Vie   [v 10] 2140/15 D 0 17.7 1102
2017-01-08 2017-01-08 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 6] 2160/8 D 7 19.1 520
2017-01-08 2017-01-08 Boden-5 Caviar de Vie Caviar de Vie   [h 10] 2140/7 D 0 18.0 869
2017-01-08 2017-01-08 Boden-3 Barolo Barolo   [v 5] 1640/2 D 3 17.4 119
2017-01-08 2017-01-08 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 6] 2140/10 C 6 18.4 637
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-12 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/11 D 0 g 491
2018-12-25 2018-12-25 Umeå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/1 C 0 16.8 319
2018-12-22 2018-12-22 Boden-6 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/3 D 7 18.6 542
2018-12-22 2018-12-22 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 3] 2140/4 D 4 18.0 62
2018-12-15 2018-12-15 Skellefteå-3 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 C 6 21.1 402
2018-12-09 2018-12-09 Boden-8 Proud L.A. Proud L.A.   [v 3] 2160/6 B str
2018-11-30 2018-11-30 Boden-2 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/5 D 0 19.2 1028
2018-11-24 2018-11-24 Umeå-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 3160/7 A str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-6 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 4] 2140/2 B str
2018-11-15 2018-11-15 Boden-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 D 7 19.0 938
2018-11-09 2018-11-09 Umeå-3 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/1 D 0 g 1066
2018-11-08 2018-11-08 Boden-9 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2640/4 C 4 18.9 79
2018-10-29 2018-10-29 Boden-11 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2160/4 C 0 19.8 156
2018-10-29 2018-10-29 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/3 D 8 19.1 650
2018-10-29 2018-10-29 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/12 A 4 16.1 54
2018-10-20 2018-10-20 Boden-8 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/1 D 6 17.3 414
2018-10-20 2018-10-20 Boden-5 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/9 D 0 21.1g 407
2018-10-06 2018-10-06 Skellefteå-3 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/6 C 8 16.6 512
2018-09-27 2018-09-27 Boden-8 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 3] 2140/4 D str
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-5 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/8 B 2 19.0g 70
2018-08-30 2018-08-30 Skellefteå-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/10 A 5 15.1 174
2018-08-23 2018-08-23 Boden-3 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/2 D 0 17.8 270
2018-08-10 2018-08-10 Umeå-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 3] 2140/10 D 7 18.6g 1000
2018-08-03 2018-08-03 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/3 C str
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-7 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/11 A 6 16.0 24
2018-07-17 2018-07-17 Skellefteå-5 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/1 C 6 16.6 519
2018-07-14 2018-07-14 Boden-2 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 3] 2140/2 A 0 g 79
2018-07-14 2018-07-14 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2160/9 D 0 16.0 683
2018-07-10 2018-07-10 Skellefteå-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/8 C str
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-8 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/5 C 6 18.8 338
2018-06-07 2018-06-07 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/15 C 0 17.9 297
2018-06-01 2018-06-01 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/13 A 0 17.5 358
2018-06-01 2018-06-01 Boden-2 Proud L.A. Proud L.A.   [h 3] 2140/3 D str
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 1640/1 D 0 15.7g 479
2018-05-18 2018-05-18 Skellefteå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/11 D 0 15.9 587
2018-05-10 2018-05-10 Boden-9 Tranquillo Tranquillo   [v 6] 2140/5 B 1 15.9 33
2018-05-10 2018-05-10 Boden-7 Sofarsogood L.A. Sofarsogood L.A.   [v 4] 2140/6 C 3 18.5 92
2018-05-10 2018-05-10 Boden-5 Tommasi Tommasi   [v 6] 2140/8 A 0 107
2018-05-10 2018-05-10 Boden-1 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/5 C 4 16.2 91
2018-04-26 2018-04-26 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/4 D str
2018-04-26 2018-04-26 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/6 D 0 17.4 641
2018-04-26 2018-04-26 Boden-2 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 3] 2140/2 C 4 19.1g 312
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-11 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/15 C 0 17.6 488
2018-04-17 2018-04-17 Boden-1 Whispering Pines Whispering Pines   [v 4] 2140/3 A 0 21.1g 76
2018-04-12 2018-04-12 Boden-7 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/12 A 0 17.5 50
2018-04-12 2018-04-12 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/1 D 8 16.4 401
2018-04-12 2018-04-12 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/11 D 4 15.5 830
2018-04-12 2018-04-12 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2640/13 D 3 17.2 426
2018-04-05 2018-04-05 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2160/8 D 0 17.7g 574
2018-03-23 2018-03-23 Umeå-7 Proud L.A. Proud L.A.   [h 3] 2140/5 D str
2018-03-16 2018-03-16 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [h 3] 2140/2 D 8 19.4 444
2018-03-16 2018-03-16 Boden-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2640/7 D 0 17.7 529
2018-03-09 2018-03-09 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/8 C 6 16.3 220
2018-03-09 2018-03-09 Boden-4 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2640/9 A 2 18.1 128
2018-03-04 2018-03-04 Umeå-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 3] 2140/3 C 4 20.6 78
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/7 D 1 16.0 461
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2660/10 D 8 20.0 182
2018-02-28 2018-02-28 Skellefteå-1 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2160/10 D 7 18.9g 57
2018-02-23 2018-02-23 Boden-8 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/5 D 0 19.3 302
2018-02-23 2018-02-23 Boden-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2140/5 D 0 19.2 551
2018-02-23 2018-02-23 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 5] 2140/1 B 2 19.2 33
2018-02-23 2018-02-23 Boden-5 Adrigo Adrigo   [h 13] 2180/9 D 5 28.8 436
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-9 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/5 D 2 17.9 248
2018-02-17 2018-02-17 Skellefteå-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2640/5 C 1 19.4 32
2018-02-09 2018-02-09 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 7] 2180/9 B 6 17.8 198
2018-02-09 2018-02-09 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2160/10 D 3 17.3 132
2018-02-04 2018-02-04 Umeå-10 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2140/6 D 0 19.3 534
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-1 Barolo Barolo   [v 6] 2140/4 D 6 20.6 312
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-4 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2140/7 D 2 18.2 539
2018-01-16 2018-01-16 Skellefteå-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/12 C 0 21.1 453
2018-01-07 2018-01-07 Boden-6 Tommaso America Tommaso America   [v 6] 2640/13 B 7 19.2 530
2018-01-07 2018-01-07 Boden-5 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 2160/7 D 0 g 558
2018-01-07 2018-01-07 Boden-4 Barolo Barolo   [v 6] 1660/14 C 8 18.9 292
2018-01-01 2018-01-01 Boden-6 Tiffany Font Tiffany Font   [s 6] 1640/3 D 0 g 392
2018-01-01 2018-01-01 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 7] 2140/5 D 3 17.8 214
2018-01-01 2018-01-01 Boden-3 Barolo Barolo   [v 6] 1640/8 D 6 16.6 467
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 0 g 521
2019-12-13 2019-12-13 Boden-9 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2640/1 D 6 17.5 596
2019-12-13 2019-12-13 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 3 16.7 363
2019-12-13 2019-12-13 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/5 A str
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/6 C 7 18.4 212
2019-12-07 2019-12-07 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 1640/2 B 0 g 95
2019-12-07 2019-12-07 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/10 C 4 18.9 152
2019-12-07 2019-12-07 Boden-2 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 4] 2140/2 C 5 18.4 77
2019-11-28 2019-11-28 Boden-8 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/9 C 4 16.8 219
2019-11-28 2019-11-28 Boden-6 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/4 D 6 19.8 447
2019-11-28 2019-11-28 Boden-2 Big Dreams Big Dreams   [v 3] 2140/3 D 4 21.0 415
2019-11-15 2019-11-15 Boden-2 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/7 B 6 17.2 96
2019-11-05 2019-11-05 Boden-10 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 4] 2140/11 B 6 17.9 344
2019-11-05 2019-11-05 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 2140/6 B str
2019-11-05 2019-11-05 Boden-2 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/1 D 5 20.9g 119
2019-10-31 2019-10-31 Boden-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2640/9 C 0 19.3g 146
2019-10-24 2019-10-24 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/12 B str
2019-10-24 2019-10-24 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 2160/14 C 0 20.2g 293
2019-10-10 2019-10-10 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2180/7 B 7 17.3 75
2019-10-10 2019-10-10 Boden-7 Super Organic Super Organic   [v 3] 2140/3 C 1 19.7 467
2019-10-10 2019-10-10 Boden-2 Grimaldi Grimaldi   [v 6] 1640/2 C 1 15.6 317
2019-10-10 2019-10-10 Boden-1 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 1640/7 D 0 18.7 719
2019-09-27 2019-09-27 Boden-8 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/8 C 3 17.3 155
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 B 6 16.8g 73
2019-09-27 2019-09-27 Boden-2 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2660/11 D 0 16.2 641
2019-09-19 2019-09-19 Boden-4 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 1640/5 D 0 15.1g 136
2019-09-19 2019-09-19 Boden-9 Olindos Olindos   [v 3] 2140/2 D 0 17.2 620
2019-09-19 2019-09-19 Boden-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/8 D 7 17.5 696
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 7 17.0 156
2019-09-09 2019-09-09 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1660/10 B 4 17.0g 54
2019-08-29 2019-08-29 Boden-5 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/7 D 0 15.1 190
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 D 0 14.5g 1315
2019-08-22 2019-08-22 Boden-7 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2140/12 D str
2019-08-22 2019-08-22 Boden-1 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/2 D 0 14.5 605
2019-08-16 2019-08-16 Skellefteå-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/3 C 1 16.6 49
2019-08-13 2019-08-13 Boden-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/14 D 5 15.0 1048
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/9 D 0 18.6 1870
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/12 A 0 18.0 128
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-7 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1640/11 C 3 14.3 358
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-4 Just in Time L.A. Just in Time L.A.   [v 4] 2140/1 A 4 16.7 27
2019-07-22 2019-07-22 Skellefteå-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2660/6 B 0 21.1g 256
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 1640/1 B 5 15.4 89
2019-07-08 2019-07-08 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2140/9 C 0 g 663
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-4 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/6 D 5 16.4 706
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/10 D 0 g 440
2019-06-24 2019-06-24 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2160/8 A 5 17.6 91
2019-06-24 2019-06-24 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 4] 2140/7 A 4 17.6 65
2019-06-24 2019-06-24 Boden-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/9 B 6 17.9 43
2019-06-15 2019-06-15 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2160/10 C 0 19.7g 615
2019-06-06 2019-06-06 Boden-4 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2640/4 D 5 16.0 492
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 1660/15 A 7 17.1 111
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2160/3 C 0 18.5g 132
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-9 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/7 B 3 16.1 380
2019-05-17 2019-05-17 Skellefteå-5 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 1640/5 B 0 17.9g 82
2019-05-10 2019-05-10 Boden-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/10 B 0 16.7 126
2019-05-02 2019-05-02 Boden-6 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 8] 2140/5 C 6 15.2 421
2019-05-02 2019-05-02 Boden-1 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2140/5 B 4 17.6 57
2019-05-01 2019-05-01 Bergsåker-7 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/7 D 0 14.7 702
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 2160/4 C 6 17.2 211
2019-04-18 2019-04-18 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 4] 2140/2 D 1 17.2 195
2019-04-18 2019-04-18 Boden-2 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/2 A 0 g 34
2019-03-31 2019-03-31 Boden-6 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 2 15.9 337
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2140/3 D 0 21.4 76
2019-03-08 2019-03-08 Boden-10 Tiara Brodda Tiara Brodda   [s 4] 1640/4 D 4 18.9 306
2019-02-23 2019-02-23 Bergsåker-4 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/6 D 0 17.2g 400
2019-02-01 2019-02-01 Boden-2 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 2160/5 B 1 19.7 22
2019-01-11 2019-01-11 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 8] 2140/12 A 0 17.6 72
2019-01-11 2019-01-11 Boden-3 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 4] 2140/1 D 1 17.4 224
2019-01-11 2019-01-11 Boden-2 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 4] 1640/7 C 5 18.7 45
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-6 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 2140/11 C 0 15.1 632
2020-12-25 2020-12-25 Umeå-2 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 2140/12 B 0 17.5 1466
2020-11-22 2020-11-22 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 2140/4 A 5 15.6 102
2020-11-22 2020-11-22 Boden-3 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 1640/1 B str
2020-11-14 2020-11-14 Boden-7 Grimaldi Grimaldi   [v 7] 1640/10 B 7 17.8 132
2020-11-14 2020-11-14 Boden-6 So Chic So Chic   [s 4] 2140/7 B 0 21.4 377
2020-11-14 2020-11-14 Boden-4 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/1 C str
2020-11-14 2020-11-14 Boden-2 Super Organic Super Organic   [v 4] 2140/9 C 5 19.6 111
2020-11-14 2020-11-14 Boden-1 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 5] 2140/4 D 6 22.6 137
2020-11-06 2020-11-06 Boden-8 Olindos Olindos   [v 4] 2140/3 D 2 17.4 55
2020-11-06 2020-11-06 Boden-2 Super Organic Super Organic   [v 4] 1640/2 D 5 16.6 682
2020-11-06 2020-11-06 Boden-1 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 5] 2140/3 D 0 23.5g 1109
2020-10-29 2020-10-29 Boden-3 Super Organic Super Organic   [v 4] 2140/8 D 0 18.5 792
2020-10-22 2020-10-22 Boden-5 Olindos Olindos   [v 4] 2640/11 C 0 22.9 160
2020-10-22 2020-10-22 Boden-3 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 2140/4 D 6 19.2 471
2020-10-15 2020-10-15 Boden-7 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 5] 2140/6 C 5 24.6g 267
2020-10-15 2020-10-15 Boden-6 Tommaso America Tommaso America   [v 8] 2140/5 D str
2020-10-15 2020-10-15 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 2140/10 A 2 15.0 121
2020-10-15 2020-10-15 Boden-2 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 2140/9 B 0 17.0 184
2020-10-06 2020-10-06 Boden-1 Olindos Olindos   [v 4] 1640/3 D 5 15.8 314
2020-10-03 2020-10-03 Skellefteå-3 Super Organic Super Organic   [v 4] 2140/4 D 0 17.3g 1004
2020-09-24 2020-09-24 Boden-3 Super Organic Super Organic   [v 4] 2140/5 C 8 16.9 655
2020-09-24 2020-09-24 Boden-1 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 4] 2140/7 A 4 17.5 58
2020-09-17 2020-09-17 Boden-2 Olindos Olindos   [v 4] 2140/6 D 0 21.4g 345
2020-09-10 2020-09-10 Boden-3 Olindos Olindos   [v 4] 2140/5 B 7 17.7g 137
2020-08-23 2020-08-23 Boden-6 Märtha G. Märtha G.   [s 3] 2160/11 D 0 41.4 417
2020-08-23 2020-08-23 Boden-1 Olindos Olindos   [v 4] 2140/5 A 3 17.6 51
2020-08-04 2020-08-04 Boden-7 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/4 B 7 18.4 509
2020-07-16 2020-07-16 Boden-7 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 5] 2140/1 D 0 19.4g 543
2020-06-05 2020-06-05 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 9] 2140/7 D 6 16.7 616
2020-05-28 2020-05-28 Boden-2 Big Dreams Big Dreams   [v 4] 2140/6 D str
2020-05-28 2020-05-28 Boden-1 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/5 C 7 19.0 126
2020-05-21 2020-05-21 Skellefteå-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 1640/2 A 1 13.8 16
2020-05-14 2020-05-14 Boden-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2160/6 C 6 19.7 214
2020-05-14 2020-05-14 Boden-6 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 5] 2140/7 B 4 15.5 713
2020-05-14 2020-05-14 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 9] 2140/7 B 0 16.2 778
2020-05-14 2020-05-14 Boden-2 Grimaldi Grimaldi   [v 7] 2140/9 C 0 17.3 525
2020-04-30 2020-04-30 Boden-2 Glamour du Desert Glamour du Desert   [h 4] 2140/3 D 7 20.1 313
2020-04-21 2020-04-21 Boden-7 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/4 B 2 20.1 149
2020-04-21 2020-04-21 Boden-2 Big Dreams Big Dreams   [v 4] 2140/2 C 0 19.3 521
2020-04-04 2020-04-04 Boden-4 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 2140/6 D 4 17.5 62
2020-04-04 2020-04-04 Boden-1 Olindos Olindos   [v 4] 2140/10 B 1 18.6 68
2020-03-26 2020-03-26 Boden-8 Judgeme L.A. Judgeme L.A.   [v 5] 2160/6 C 0 20.4g 325
2020-03-26 2020-03-26 Boden-2 Grimaldi Grimaldi   [v 7] 2140/12 C 0 g 89
2020-03-26 2020-03-26 Boden-1 Explosive Girl Explosive Girl   [s 3] 2140/7 C 5 18.6 565
2020-03-19 2020-03-19 Boden-7 Grimaldi Grimaldi   [v 7] 2140/1 C 3 16.9 273
2020-03-07 2020-03-07 Boden-2 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 1640/5 C 4 15.8 40
2020-02-27 2020-02-27 Boden-9 Elsaonvacation Elsaonvacation   [s 5] 2640/4 D 0 21.3 365
2020-02-27 2020-02-27 Boden-8 Shakira Degli Dei Shakira Degli Dei   [s 9] 2140/3 B 5 17.1 697
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-4 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 5] 2140/2 C 0 17.6 183
2020-02-08 2020-02-08 Skellefteå-2 Tranquillo Tranquillo   [v 8] 2140/3 D 0 19.8g 82
2021-12-20 2021-12-20 Boden-7 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 1640/11 D 0 21.3g 714
2021-12-20 2021-12-20 Boden-4 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 7] 2140/14 D 0 643
2021-12-20 2021-12-20 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 2140/11 C 6 18.4 429
2021-12-12 2021-12-12 Boden-8 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 6] 2140/9 C 0 17.7 687
2021-12-12 2021-12-12 Boden-6 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/11 C 0 18.2 1064
2021-12-12 2021-12-12 Boden-10 Proud L.A. Proud L.A.   [v 6] 2660/8 D 0 18.7 723
2021-12-12 2021-12-12 Boden-9 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/7 C 0 17.1 329
2021-12-02 2021-12-02 Boden-6 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/6 C 6 16.4 89
2021-11-15 2021-11-15 Boden-11 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 2140/5 D 0 18.6 165
2021-11-15 2021-11-15 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2140/6 D 0 16.6 781
2021-11-15 2021-11-15 Boden-8 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/1 D 0 20.5 1484
2021-11-05 2021-11-05 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2660/5 C 1 18.0 254
2021-11-05 2021-11-05 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 2160/10 D 2 18.9 154
2021-10-28 2021-10-28 Boden-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2140/15 D 4 18.0 1131
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-4 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 1640/2 D 4 17.4 207
2021-10-15 2021-10-15 Skellefteå-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2640/15 D 0 19.7 447
2021-10-09 2021-10-09 Boden-6 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 7] 2140/1 D 6 16.9 338
2021-10-09 2021-10-09 Boden-5 Proud L.A. Proud L.A.   [v 6] 3140/4 C 3 18.1 40
2021-10-09 2021-10-09 Boden-4 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 1640/12 D 0 18.4g 669
2021-09-16 2021-09-16 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 6] 2640/5 D 2 16.8 422
2021-09-16 2021-09-16 Boden-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2140/8 D 5 16.2 279
2021-09-16 2021-09-16 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/11 D 6 15.6 571
2021-08-21 2021-08-21 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/7 B 1 16.2 34
2021-08-21 2021-08-21 Boden-5 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 6] 1660/13 D 0 25.3g 1109
2021-08-21 2021-08-21 Boden-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/1 C 7 17.3 415
2021-08-10 2021-08-10 Boden-9 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/6 D 0 17.6 278
2021-08-10 2021-08-10 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/2 D 0 15.8 392
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-7 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 6] 2140/1 D 5 20.7g 101
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-6 Proud L.A. Proud L.A.   [v 6] 2160/11 B 0 18.1 426
2021-07-30 2021-07-30 Skellefteå-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2640/5 D 0 17.8 108
2021-07-28 2021-07-28 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/3 D 0 17.0g 234
2021-07-24 2021-07-24 Skellefteå-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/11 B 0 19.0g 495
2021-07-19 2021-07-19 Skellefteå-3 Gorgeous L.A. Gorgeous L.A.   [s 6] 2140/4 C 0 16.8 350
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-6 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/6 C 1 17.0 40
2021-07-11 2021-07-11 Skellefteå-4 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/4 D 2 18.1 100
2021-07-08 2021-07-08 Boden-8 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2180/9 D 2 17.0 588
2021-07-08 2021-07-08 Boden-5 Olindos Olindos   [v 5] 2140/2 A 0 18.7g 134
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2140/8 D 0 16.4g 581
2021-06-13 2021-06-13 Skellefteå-4 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/12 D 7 19.1 259
2021-06-03 2021-06-03 Boden-9 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2140/14 D 0 16.7 1424
2021-06-03 2021-06-03 Boden-3 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 5] 1640/7 B 0 19.0g 80
2021-05-27 2021-05-27 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 10] 2160/9 D 8 16.7 1030
2021-05-22 2021-05-22 Skellefteå-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 1640/11 D str
2021-05-16 2021-05-16 Boden-9 Explosive Girl Explosive Girl   [s 4] 2140/11 B 5 18.6 171
2021-05-16 2021-05-16 Boden-4 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/8 D 0 18.6 474
2021-05-06 2021-05-06 Boden-8 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 2140/1 C 0 17.2 704
2021-05-06 2021-05-06 Boden-4 Olindos Olindos   [v 5] 2640/6 D 7 18.3g 129
2021-04-23 2021-04-23 Boden-5 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/9 D 6 17.6 2534
2021-04-17 2021-04-17 Boden-6 Tommaso America Tommaso America   [v 9] 2140/6 C 8 16.3 205
2021-04-17 2021-04-17 Boden-9 Super Organic Super Organic   [v 5] 2140/4 D 8 19.0g 88
2021-04-09 2021-04-09 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 2140/14 B 0 19.9 596
2021-04-01 2021-04-01 Boden-8 Olindos Olindos   [v 5] 2140/4 C 7 19.6g 126
2021-03-25 2021-03-25 Boden-6 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 1640/7 D 3 15.2 430
2021-03-25 2021-03-25 Boden-2 Icegirl L.A. Icegirl L.A.   [s 4] 2140/5 C 0 18.2 730
2021-03-18 2021-03-18 Boden-3 Tommaso America Tommaso America   [v 9] 2140/9 D 7 17.7 1044
2021-03-18 2021-03-18 Boden-1 Grimaldi Grimaldi   [v 8] 2140/9 D 4 17.4g 159
2021-02-26 2021-02-26 Boden-9 So Chic So Chic   [s 5] 2140/7 D 0 16.2 908
2021-02-26 2021-02-26 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/3 B 6 17.1 198
2021-02-18 2021-02-18 Boden-5 Olindos Olindos   [v 5] 2140/9 D 6 18.5 67
2021-02-18 2021-02-18 Boden-2 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/9 B 5 18.3 136
2021-02-08 2021-02-08 Boden-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/2 C 3 16.0 249
2021-01-22 2021-01-22 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2140/1 B 7 18.0 79
2021-01-22 2021-01-22 Boden-6 Olindos Olindos   [v 5] 2140/7 D 3 18.3 514
2021-01-03 2021-01-03 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 6] 2640/4 A 2 17.5 120
2021-01-03 2021-01-03 Boden-2 Blackman L.A. Blackman L.A.   [v 6] 2140/3 D 0 g 593
2022-12-16 2022-12-16 Boden-11 Olindos Olindos   [v 6] 2140/1 D 7 20.4 299
2022-12-01 2022-12-01 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 11] 2160/9 C 5 18.1 255
2022-12-01 2022-12-01 Boden-5 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 4] 2140/4 B 0 22.1 459
2022-12-01 2022-12-01 Boden-1 Coffe L.A. Coffe L.A.   [s 3] 2140/1 C 7 19.6 386
2022-11-24 2022-11-24 Boden-3 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 4] 2140/4 C 0 18.5 330
2022-11-24 2022-11-24 Boden-7 Herkules L.A. Herkules L.A.   [v 3] 2140/5 D str
2022-11-24 2022-11-24 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2140/6 D 6 16.3 83
2022-11-17 2022-11-17 Boden-9 Explosive Girl Explosive Girl   [s 5] 2140/4 B 0 19.2 114
2022-11-17 2022-11-17 Boden-8 Squaw L.A. Squaw L.A.   [s 3] 2140/4 D 0 21.9 157
2022-11-17 2022-11-17 Boden-6 Olindos Olindos   [v 6] 1640/4 D 6 18.7 208
2022-11-17 2022-11-17 Boden-5 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 11] 2680/12 C 0 20.1 459
2022-11-17 2022-11-17 Boden-4 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 4] 2140/10 B 3 18.6 248
2022-11-10 2022-11-10 Boden-7 Chic L.A. Chic L.A.   [s 3] 2140/6 D str
2022-11-10 2022-11-10 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2140/2 D 2 15.8 290
2022-10-22 2022-10-22 Boden-6 So Chic So Chic   [s 6] 1640/12 B 4 15.3 116
2022-10-22 2022-10-22 Boden-4 Good By L.A. Good By L.A.   [v 4] 2140/8 D 0 25.5 370
2022-10-16 2022-10-16 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2160/6 D 1 16.7 139
2022-10-01 2022-10-01 Skellefteå-4 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 4] 2140/2 D 0 15.7 1438
2022-09-10 2022-09-10 Boden-1 Märtha G. Märtha G.   [s 5] 2180/7 C 3 38.7 206
2022-09-10 2022-09-10 Boden-7 Explosive Girl Explosive Girl   [s 5] 2140/7 C 6 17.2 67
2022-09-10 2022-09-10 Boden-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2140/1 D 0 18.2g 140
2022-09-10 2022-09-10 Boden-4 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 4] 2140/5 D 7 18.2 349
2022-09-10 2022-09-10 Boden-3 Grimaldi Grimaldi   [v 9] 2140/11 C 8 17.9 429
2022-09-10 2022-09-10 Boden-2 Good By L.A. Good By L.A.   [v 4] 2140/11 D 8 20.2g 768
2022-09-02 2022-09-02 Boden-8 Icegirl L.A. Icegirl L.A.   [s 5] 2160/6 C 0 16.6g 436
2022-08-29 2022-08-29 Skellefteå-6 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2140/10 D 7 16.4 879
2022-08-15 2022-08-15 Skellefteå-5 So Chic So Chic   [s 6] 2140/9 D 5 15.3 168
2022-08-09 2022-08-09 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 11] 2180/13 B str
2022-08-04 2022-08-04 Skellefteå-3 So Chic So Chic   [s 6] 2140/2 C 3 16.5 373
2022-07-28 2022-07-28 Skellefteå-8 Coffe L.A. Coffe L.A.   [s 3] 2140/5 D 0 23.1g 299
2022-07-27 2022-07-27 Boden-7 Icegirl L.A. Icegirl L.A.   [s 5] 2140/9 A 6 15.3 603
2022-07-14 2022-07-14 Boden-5 Explosive Girl Explosive Girl   [s 5] 2140/3 D 0 g 837
2022-06-02 2022-06-02 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2160/8 A 0 g 57
2022-06-02 2022-06-02 Boden-2 Super Organic Super Organic   [v 6] 2140/12 D 0 17.3 803
2022-05-26 2022-05-26 Boden-8 Super Organic Super Organic   [v 6] 2140/11 D 0 18.8g 590
2022-05-26 2022-05-26 Boden-5 Grimaldi Grimaldi   [v 9] 2140/6 D 0 17.6 324
2022-05-19 2022-05-19 Boden-6 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2640/3 C 0 g 241
2022-05-16 2022-05-16 Skellefteå-4 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 6] 2140/4 D 0 16.0 399
2022-04-28 2022-04-28 Boden-3 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 4] 2160/6 D 0 g 355
2022-04-28 2022-04-28 Boden-2 Explosive Girl Explosive Girl   [s 5] 2140/5 D 0 17.9 622
2022-04-18 2022-04-18 Boden-8 Märtha G. Märtha G.   [s 5] 2160/4 D str
2022-04-18 2022-04-18 Boden-5 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 8] 2140/2 B 0 15.7 61
2022-04-18 2022-04-18 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2140/2 A 4 16.2 22
2022-04-18 2022-04-18 Boden-3 Super Organic Super Organic   [v 6] 2140/2 C 3 16.5 75
2022-04-11 2022-04-11 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2640/2 D 0 17.4 672
2022-03-29 2022-03-29 Boden-9 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 6] 2140/4 A str
2022-03-29 2022-03-29 Boden-4 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 8] 2140/5 D 5 16.4 323
2022-03-22 2022-03-22 Boden-3 Satellit L.A. Satellit L.A.   [v 8] 2140/10 D 7 15.7 862
2022-03-10 2022-03-10 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2140/13 B 8 19.1 642
2022-02-20 2022-02-20 Boden-10 Proud L.A. Proud L.A.   [v 7] 2140/2 C 0 17.5 598
2022-02-20 2022-02-20 Boden-6 Explosive Girl Explosive Girl   [s 5] 1640/8 D 1 16.2 783
2022-02-20 2022-02-20 Boden-4 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 7] 2140/11 B 3 17.5 182
2022-02-20 2022-02-20 Boden-3 Olindos Olindos   [v 6] 2160/2 D 7 19.4g 110
2022-02-11 2022-02-11 Boden-8 Märtha G. Märtha G.   [s 5] 2140/3 D 0 39.4g 497
2022-02-11 2022-02-11 Boden-7 So Chic So Chic   [s 6] 2140/10 C 5 17.6 824
2022-02-11 2022-02-11 Boden-4 Olindos Olindos   [v 6] 2140/12 D 5 17.7 619
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 11] 2140/6 B 5 18.2 193
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-3 Olindos Olindos   [v 6] 2140/10 D 0 20.1g 29
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-2 Explosive Girl Explosive Girl   [s 5] 2140/5 D 5 19.3 78
2022-02-06 2022-02-06 Skellefteå-1 Märtha G. Märtha G.   [s 5] 2140/6 D 5 40.0g 174
2022-01-27 2022-01-27 Boden-10 Olindos Olindos   [v 6] 2160/8 A 3 132
2022-01-13 2022-01-13 Boden-6 Explosive Girl Explosive Girl   [s 5] 1640/10 D 4 17.9 788
2022-01-13 2022-01-13 Boden-3 Olindos Olindos   [v 6] 2140/10 A 8 18.5 691
2022-01-13 2022-01-13 Boden-1 Tommaso America Tommaso America   [v 10] 2140/6 D 0 18.5 1169
2023-12-22 2023-12-22 Boden-8 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 8] 2140/6 B 0 18.1 178
2023-12-22 2023-12-22 Boden-7 Olindos Olindos   [v 7] 2640/8 D 5 18.9 721
2023-12-22 2023-12-22 Boden-1 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 12] 1660/3 C 2 17.2 178
2023-12-16 2023-12-16 Boden-8 Proud L.A. Proud L.A.   [v 8] 2660/7 D 0 18.4 1491
2023-12-16 2023-12-16 Boden-9 Explosive Girl Explosive Girl   [s 6] 2140/9 B 0 18.8 489
2023-12-08 2023-12-08 Boden-1 Olindos Olindos   [v 7] 2160/5 B 3 17.8 238
2023-11-30 2023-11-30 Boden-6 Glory Man L.A. Glory Man L.A.   [v 4] 2140/5 D 0 22.8 459
2023-11-30 2023-11-30 Boden-5 Olindos Olindos   [v 7] 2140/4 D 6 17.6 400
2023-11-30 2023-11-30 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 12] 2140/7 D 7 17.4 951
2023-11-30 2023-11-30 Boden-2 Explosive Girl Explosive Girl   [s 6] 2140/10 C 3 16.2 913
2023-11-04 2023-11-04 Boden-9 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 8] 2180/13 A 1 16.9 29
2023-11-04 2023-11-04 Boden-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 6] 1640/8 B str
2023-11-04 2023-11-04 Boden-5 Coffe L.A. Coffe L.A.   [s 4] 2140/10 C 0 g 253
2023-11-04 2023-11-04 Boden-4 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 12] 2140/4 D 0 g 368
2023-11-04 2023-11-04 Boden-3 Proud L.A. Proud L.A.   [v 8] 2160/7 C 6 18.6 159
2023-09-03 2023-09-03 Boden-7 Coffe L.A. Coffe L.A.   [s 4] 2140/5 B 5 19.7g 27
2023-09-03 2023-09-03 Boden-5 So Chic So Chic   [s 7] 2140/4 B 1 16.7 42
2023-09-01 2023-09-01 Skellefteå-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 6] 2140/1 D 6 16.2 696
2023-08-21 2023-08-21 Skellefteå-1 Paganini L.A. Paganini L.A.   [s 3] 2140/5 D 4 19.2 233
2023-08-17 2023-08-17 Boden-7 Glory Man L.A. Glory Man L.A.   [v 4] 2140/6 D 6 20.1 563
2023-08-17 2023-08-17 Boden-3 So Chic So Chic   [s 7] 2140/1 C 3 15.2 486
2023-08-14 2023-08-14 Skellefteå-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 8] 2140/6 C 1 15.4 79
2023-08-04 2023-08-04 Boden-6 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 7] 2140/13 D str
2023-07-27 2023-07-27 Boden-10 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 7] 2140/4 D 4 16.0 318
2023-07-27 2023-07-27 Boden-5 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 8] 2140/1 D 4 16.4 223
2023-07-13 2023-07-13 Boden-10 Squaw L.A. Squaw L.A.   [s 4] 2140/10 D 0 18.6 564
2023-07-13 2023-07-13 Boden-4 Explosive Girl Explosive Girl   [s 6] 1640/5 D 4 13.7 415
2023-07-13 2023-07-13 Boden-2 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 7] 1640/12 D 0 14.6 2096
2023-07-01 2023-07-01 Boden-9 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 8] 2160/11 C 7 16.9 389
2023-07-01 2023-07-01 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 12] 2180/13 B 8 17.3 300
2023-06-09 2023-06-09 Boden-10 Olindos Olindos   [v 7] 2160/12 B 3 17.4 65
2023-06-09 2023-06-09 Boden-9 Icegirl L.A. Icegirl L.A.   [s 6] 2160/12 A 0 15.3 225
2023-06-09 2023-06-09 Boden-8 Squaw L.A. Squaw L.A.   [s 4] 2140/2 D 0 g 1001
2023-06-09 2023-06-09 Boden-4 Chic L.A. Chic L.A.   [s 4] 2160/15 A 5 18.8 345
2023-06-05 2023-06-05 Skellefteå-3 So Chic So Chic   [s 7] 2640/5 C str
2023-06-01 2023-06-01 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 8] 2140/1 D 7 15.8g 745
2023-05-11 2023-05-11 Boden-8 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 5] 2140/3 D 4 17.0 174
2023-05-11 2023-05-11 Boden-6 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 12] 2140/5 D 2 15.5 175
2023-05-11 2023-05-11 Boden-3 Olindos Olindos   [v 7] 2140/4 D 5 16.0 153
2023-05-04 2023-05-04 Boden-5 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 5] 1640/11 D 0 17.0 2033
2023-05-04 2023-05-04 Boden-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 6] 1640/12 D str
2023-04-25 2023-04-25 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 8] 2140/8 D str
2023-04-06 2023-04-06 Boden-5 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 5] 2140/6 D 0 18.4 956
2023-04-06 2023-04-06 Boden-4 Icegirl L.A. Icegirl L.A.   [s 6] 2140/1 B 3 16.2 186
2023-04-06 2023-04-06 Boden-2 Grimaldi Grimaldi   [v 10] 2140/12 D 0 17.6 1227
2023-03-17 2023-03-17 Boden-6 Olindos Olindos   [v 7] 2140/5 D 0 17.8g 273
2023-03-10 2023-03-10 Boden-10 Glory Yankee L.A. Glory Yankee L.A.   [s 5] 2140/1 D 0 20.2 144
2023-03-10 2023-03-10 Boden-9 Olindos Olindos   [v 7] 2140/1 D 5 15.9 911
2023-03-10 2023-03-10 Boden-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 6] 2140/3 D 0 17.7 809
2023-03-10 2023-03-10 Boden-5 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 7] 2160/13 C 0 20.9g 1034
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-9 Olindos Olindos   [v 7] 2140/6 C 2 17.8 50
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-7 Squaw L.A. Squaw L.A.   [s 4] 2160/6 B 6 28.8g 42
2023-02-26 2023-02-26 Skellefteå-6 Icegirl L.A. Icegirl L.A.   [s 6] 1640/1 B 1 16.6 172
2023-02-16 2023-02-16 Boden-1 Explosive Girl Explosive Girl   [s 6] 1640/10 D 0 18.0 757
2023-01-29 2023-01-29 Boden-9 Icegirl L.A. Icegirl L.A.   [s 6] 2140/15 B 7 18.0 887
2023-01-29 2023-01-29 Boden-3 Olindos Olindos   [v 7] 2160/12 B 6 19.0 42
2023-01-23 2023-01-23 Skellefteå-3 Olindos Olindos   [v 7] 2140/5 D 0 g 750
2023-01-13 2023-01-13 Boden-9 Olindos Olindos   [v 7] 2140/5 C 3 18.1 531
2023-01-05 2023-01-05 Boden-7 Olindos Olindos   [v 7] 2640/9 D 4 18.7g 865
2023-01-05 2023-01-05 Boden-3 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 8] 2140/11 C 0 17.7 930
2024-06-07 2024-06-07 Boden-3 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 13] 1660/6 D 8 17.0 606
2024-05-24 2024-05-24 Boden-6 So Chic So Chic   [s 8] 2160/10 D 0 16.6 1320
2024-05-24 2024-05-24 Boden-3 Glory Man L.A. Glory Man L.A.   [v 5] 2140/2 C 0 g 779
2024-04-05 2024-04-05 Boden-9 Proud L.A. Proud L.A.   [v 9] 2180/5 C 4 16.2 267
2024-04-05 2024-04-05 Boden-7 Let's Dance L.A. Let's Dance L.A.   [v 9] 2140/3 B 6 16.1 164
2024-03-24 2024-03-24 Boden-10 Explosive Girl Explosive Girl   [s 7] 1640/4 D 0 16.0 749
2024-03-24 2024-03-24 Boden-7 Olindos Olindos   [v 8] 2140/6 D 5 16.3 1054
2024-03-15 2024-03-15 Boden-7 Olindos Olindos   [v 8] 2640/9 D 5 17.8 1277
2024-03-15 2024-03-15 Boden-4 Quick Coffe L.A. Quick Coffe L.A.   [v 4] 2140/1 D 0 19.3 525
2024-03-15 2024-03-15 Boden-2 Proud L.A. Proud L.A.   [v 9] 2180/13 C 8 17.4 501
2024-03-10 2024-03-10 Boden-8 Olindos Olindos   [v 8] 2140/10 C 6 18.2 226
2024-03-10 2024-03-10 Boden-6 Proud L.A. Proud L.A.   [v 9] 2140/1 D 4 16.3 212
2024-03-01 2024-03-01 Skellefteå-7 Olindos Olindos   [v 8] 2140/4 D 0 16.3 1246
2024-03-01 2024-03-01 Skellefteå-3 Quick Coffe L.A. Quick Coffe L.A.   [v 4] 1640/1 C 0 18.1 238
2024-02-23 2024-02-23 Boden-5 Explosive Girl Explosive Girl   [s 7] 2160/13 D str
2024-02-23 2024-02-23 Boden-6 So Chic So Chic   [s 8] 2140/2 C 5 16.3 457
2024-02-02 2024-02-02 Boden-10 Sulaiman O.K. Sulaiman O.K.   [v 13] 2180/7 D str
2024-02-02 2024-02-02 Boden-7 Proud L.A. Proud L.A.   [v 9] 2140/2 C 0 17.6 1371
2024-02-02 2024-02-02 Boden-6 Explosive Girl Explosive Girl   [s 7] 2140/6 D 0 18.2 189
2024-02-02 2024-02-02 Boden-5 Olindos Olindos   [v 8] 2640/12 D 0 18.2 627
2024-01-23 2024-01-23 Boden-6 Olindos Olindos   [v 8] 2160/6 C 4 18.2 148
2024-01-23 2024-01-23 Boden-3 So Chic So Chic   [s 8] 2140/1 B 6 16.9 138
2024-01-14 2024-01-14 Boden-7 So Chic So Chic   [s 8] 2160/10 A 3 18.1 71
2024-01-14 2024-01-14 Boden-4 Olindos Olindos   [v 8] 2640/4 D 6 18.4 865
2024-01-14 2024-01-14 Boden-1 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 8] 2160/6 C 5 18.9g 162
2024-01-08 2024-01-08 Boden-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 7] 1660/5 C 6 16.9 411
2024-01-08 2024-01-08 Boden-6 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 8] 2140/3 D 0 g 564
2024-01-08 2024-01-08 Boden-2 Squaw L.A. Squaw L.A.   [s 5] 2140/8 C 0 g 346
2024-01-05 2024-01-05 Boden-8 Explosive Girl Explosive Girl   [s 7] 1660/5 C 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-6 Glamour du Desert Glamour du Desert   [v 8] 2140/3 D 0
2024-01-05 2024-01-05 Boden-2 Squaw L.A. Squaw L.A.   [s 5] 2140/8 C 0ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor p