V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Flera topphästar gjorde upp om förstapriset på 125 000 kronor i V64-avslutningen i Halmstad under måndagskvällen. Favoriten Stolethes..


Flera topphästar gjorde upp om förstapriset på 125 000 kronor i V64-avslutningen i Halmstad under måndagskvällen. Favoriten Stoletheshow tog ledningen och fick Zarenne Fas på utsidan som såg till att det hölls ett jämnt tempo. Första femhundra metrarna travades efter 1.10,0 och varvet avverkades på 1.12,2. I tredje par utvändigt satt hårt betrodda Heart of Steel och i rygg på denne Pastore Bob. I femte par utvändigt bidade Kick of Classic sin tid. När Heart of Steel började röra på sig sexhundra meter kvar tassade Pastore Bob med i ryggen och med där bakom följde även Kick of Classic med. Det hela utmynnade i en rafflande och tät slutstrid. Ledande Stoletheshow stod emot till kort före mål då han fick ge sig men var ändå inte långt efter som fyra. Heart of Steel kopplade för ett ögonblick greppet när Pastore Bob kom farande och var först tills precis innan mållinjen nåddes. För precis på mållinjen satte Kick of Classic nosen först, efter att hästen spurtat sylvasst när han fått full anfallsorder in på upploppet. Det blev stenhårt i mål men nosen först hade Kick of Classic på tiden 1.11,9/2140a. Därmed var megaskrällen ett faktum för 93-oddsaren som var streckad på blott 0,38 procent. Inför den kvarvarande V64-avdelningen återstod det 228 system. Inget av dessa hade streck för Kick of Classic och det blir därmed jackpot på V64 under tisdagen som avgörs i Eskilstuna.

Michael Carlsson, Kanal 75


Det är jackpot i lördagens V75 som avgörs i Skellefteå. En ensam vinnare kan ta hem 37 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s ..


Det är jackpot i lördagens V75 som avgörs i Skellefteå. En ensam vinnare kan ta hem 37 miljoner kronor på sju rätt enligt ATG:s beräkningar. En av omgångens favoriter och ett singelstreck för många blir Tangen Haap. Kallblodsstjärnan, som ägs av Daniel och Henrik Sedin, har sprungit in 3,6 miljoner kronor och elva år är han kanske bättre än någonsin. Näst senast travade han 1.19,8 bakom Odd Herakles som dundrade på i världsrekordfart framme i ledningen. Och senast var Tangen Haap smått överlägsen när han vann med gott om krafter kvar efter en fin resa i andra par utvändigt.
– 5 Tangen Haap (V75-3) håller en väldigt bra nivå. Slipper han att möta Odd Herakles och Månprinsen A.M. så har han bra chans att brotta ner övriga. Jag tycker att han var bra i ordning fram till Elitkampen och fram till sommaren. Nu är han tillbaka i ett väldigt gott slag igen och gillar hösten när det blir lite svalare i luften. Det är bra power i honom nu, han har varit på en hög nivå senaste åren och det är han fortfarande. Han är grym, säger Björn Karlsson.
– Näst senast körde jag inte ens mot Odd Herakles utan lät honom få gå undan i ledningen. Det går inte att slå honom i loppen och jag körde mest för andraplatsen. Senast i Gävle blev det väldigt lämpligt och det var lättare motstånd än tidigare. Han vann med gott om krafter kvar och det var bra tryck i hästen över mål.

”Har blivit mer stark än snabb som äldre”
Tangen Haap startar från spår fem bakom bilen i den tredje V75-avdelningen. Distansen är 1640 meter och det är en klar fördel numera enligt tränare Karlsson.
– Som äldre har han blivit mer snabb än stark och det gäller många hästar att det blir så. Det är ofta dom starka hästarna som blir bäst över 1600 meter. Över kort distans måste man springa max från start till mål. Jag tror att jag har den starkaste hästen i fältet och tar gärna dödens, säger Björn.
– Jag tror säkert att de vill tävla med Mel Odin som har spår innanför och han tar nog ledningen. Men över 1600 meter har jag inga bekymmer med att köra i dödens med min häst. Över 2100 meter får man däremot hushålla lite mer med krafterna. Jag tror att han brottar ner Mel Odin men jag kommer även att göra ett försök att nå ledningen. Men jag misstänker som sagt att de är påställda att köra i spets med Mel Odin efter tredjeplatsen i SM senast. I så fall får vi parkera i dödens.
– Det är bättre intervaller mellan starterna för min häst nu och tre veckor efter förra loppet är perfekt. Han känns fin hela tiden och ska vara ännu lite vassare nu än senast tycker jag. Spåret är bra och han är snabb ut som sagt och jag måste tro på en bra chans.

”Kan bli norsk gas för första gången någonsin”

Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt blir det norskt huvudlag för första gången i hästens karriär. Jag har sagt tidigare att när han ska göra 100 starter innan jag sätter på ”norsken”, men han är så pass ärlig och ger järnet i alla fall och nu har han gjort över 100 starter och gått med öppet huvudlag hela livet. Jag vill hålla det öppet så länge beroende på hur han känns i jobben under veckan. Annars blir det barfota runt om och hybridvagn som tidigare, säger Björn Karlsson.

Michael Carlsson, Kanal 75Onsdagens V86 delas mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan dyker ett gammalt välbekant namn upp i startlistorna. Bandit Brick ä..


Onsdagens V86 delas mellan Jägersro och Solvalla. På Skåne-banan dyker ett gammalt välbekant namn upp i startlistorna. Bandit Brick är segermaskinen som rusade genom klasserna för några år sedan för sin dåvarande tränare Steen Juul, och bland annat vann i V75. Men trots 32 segrar på 38 starter flyttades hästen från Steen Juul i slutet av 2018. Ägaren ville satsa på Frankrike och första anhalten blev Björn Goop där det bara blev en start utan framgång. Bandit Brick flyttades sedan vidare till Jean-Michel Bazire där han vann ett lopp på tre starter, vilket skedde på Vincennes den 21 juni i fjol. Men i fjol somras försvann den svenskfödde segermaskinen från tävlingsbanan. Efter en skada flyttades ”Banditen” tillbaka till Danmark och till Gitte Madsen för rehabilitering. Och sedan i början av året återfinns han alltså hos Jeppe Juel.
– 7 Bandit Brick (V86-7) gick bra hos Bazire men fick sedan problem med en böjsena, vilket är en allvarlig skada. Han fick vila helt först och var sedan hos Gitte Madsen för rehabträning på vattenband och med laser innan jag fick honom. Totalt var han borta i nästan ett år från tävlingsbanan, säger Jeppe Juel.

”Har varit seg att få igång – smidigare och bättre nu”
Bandit Brick har hunnit med fem starter för sin nye tränare sedan han gjorde comeback tidigare i somras. Han har medvetet matchats i enklare sällskap i Danmark och det har blivit två segrar på de tre senaste starterna.
– Jag har haft hästen i åtta månader och han har varit lite seg att få igång. Men han blir bättre och smidigare i kroppen med loppen som han får. Jag var lite besviken på honom näst senast men då visade det sig efteråt att han hade en halsinfektion. Så trots att han var trea var han inte helt frisk den dagen. Senast kändes han bättre igen och vann säkert på en fin tid. Han har öppnat bra och tagit ledningen varje gång på slutet.
– Hästen närmar sig den formen som han hade hos Steen Juul. Men man ska tänka på att hästen tävlar i högsta klassen nu och tidigare tävlade han mot hästar som hade tjänat under 500 000 kronor. Han är också äldre nu och vill ha det mer serverat än tidigare. Hästen tränas heller inte så hårt mellan starterna eftersom han har haft en svår skada i frambenet. Det är inga tuffa pass och meningen har varit att han ska tävla sig i form, menar Jeppe.

”Positionerna avgör om han blir etta eller femma”
I onsdagens V86 startar Bandit Brick i den sjunde avdelningen från spår sju bakom bilen. Det är kort distans som gäller och Jeppe Juel sitter själv i sulkyn. Något offensivt upplägg från start är inte att vänta, men däremot vankas det en mycket intressant balansändring.
– Blir banan bra och det inte blir för mycket regn så blir det barfota runt om. Det var länge sedan han gick så och det blir första gången hos mig. Vanlig vagn och Can’t See Back-huvudlag som tidigare.
– Vi förlorade spårlottningen och även om han är snabb ut vill jag inte ladda alltför mycket. Jag tror det blir till att köra bakifrån nu för det kan kosta för mycket att köra mot ledningen därifrån. Det blir nog positionerna som avgör om han kommer etta eller femma. Men jag tycker helt lärt att han är en av de som kan vinna loppet, säger Jeppe Juel som är tränare i Ålborg med 40 hästar i träning.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker s&a..


V75® är spelet med flest miljonvinster och med runt en halv miljon deltagare varje lördag, i Sverige och utlandet. Många av dessa tycker säkert att de är ”bäst”, men nu ska det avgöras vem som verkligen är den bäste, när förutsättningarna för alla VM-deltagare är lika. Vinnaren blir helt enkelt världsmästare på att spela V75.
- Det här är spännande veckor för alla som deltar och för mig personligen. Tävlingen engagerar verkligen och det handlar inte bara om att vinna VM-titeln, utan för många handlar det om att vara bäst på jobbet, eller bäst bland kompisarna. Det är mycket prestige i den här tävlingen, säger Hans G Lindskog och tillägger:
- I år tror jag dessutom att intresset att vara med i VM i V75 kan bli rekordstort då V75 och spel på hästar just nu är hetare än någonsin.
Precis som förra året kommer Hans G under tävlingsperioden att medverka i programmet ”Hans G:s VM Studio”, där han tillsammans TV4-experten Sandra Mårtensson och tidningen Expressens expert Julia Björklund tittar närmare på kommande omgång på V75, ger tips och ringer upp etappvinnare. Programmet visas på Expressens hemsida.

Tävlingsregler:
• Deltagarna anmäler sig på atg.se eller i någon av ATG:s butiker. Deltagare måste ha fyllt 18 år och vara kund hos ATG®.
• Varje deltagare gör sitt eget system på 192 rader (96 kronor) och lämnar in på atg.se eller hos någon av ATG:s cirka 2 000 butiker.
• De fem bästa resultaten i totalt sex omgångar på V75 räknas, vilket innebär att man kan delta även om man missar premiären eller en annan omgång.
• 13 deltagare (de sex främsta i tävlingens topplista, sex etappvinnare och den bästa utländska spelaren) tar sig till semifinal och av dessa går de tre bästa till final. Finalen avgörs lördag 21 november i form av en tv-sänd frågesport om trav i programmet V75 Direkt.

V75-omgångar i VM i V75:
Lördag 3 oktober: Skellefteå.
Lördag 10 oktober: Åby.
Lördag 17 oktober: Gävle.
Lördag 24 oktober: Örebro.
Lördag 31 oktober: Jägersro.
Lördag 7 november: Eskilstuna.

Vinster*:
1:a pris: 250 000 kronor.
2:a pris: 75 000 kronor.
3:e pris: 50 000 kronor.
*Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Tidigare vinnare av VM i V75:
2019: Ludwig Wickman, Sundsvall.
2018: Rasmus Holmberg-Nilsson, Malmö.
2017: Kalle Sandström, Stockholm.
2016: Staffan Edholm, Hudiksvall.
2015: Magnus Strömsten, Vimmerby.
2014: Johann Leidenfrost, Österrike.
2013: Dag Bernhardsson, Oskarshamn.
2012: Jan Lundin, Gävle.
2011: Peter Carlsson, Frösön.

ATG


Ulf Ohlsson hade en toppvecka med 13 segrar förra veckan och drar ifrån i klar ledning i Allsvenska Kuskligan. Titelförsvararen ser svårst..


Ulf Ohlsson hade en toppvecka med 13 segrar förra veckan och drar ifrån i klar ledning i Allsvenska Kuskligan. Titelförsvararen ser svårstoppad ut i jakten på sin femte raka titel.
Björn Goop hade också en stark vecka med sju segrar och har nu ett grepp om andraplatsen med åtta segrar före Örjan Kihlström.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 232-198-174
2. Björn Goop, Färjestad, 208-134-105
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 200-115-124
4. Rikard N Skoglund, Solvalla, 158-140-142
5. Jorma Kontio, Solvalla, 152-99-94
6. Magnus A Djuse, Solvalla, 133-112-104
7. Mats E Djuse, Hagmyren, 132-98-98
8. Peter Untersteiner, Halmstad, 122-88-77
9. Carl Johan Jepson, Färjestad, 119-135-132
10. Erik Adielsson, Solvalla, 101-93-72
11. Johan Untersteiner, Halmstad, 81-71-68
12. Robert Bergh, Åby, 81-48-43
13. Stefan Persson, Halmstad, 78-70-76
14. Mika Forss, Finland, 74-55-54
15. Kim Eriksson, Mantorp, 72-72-52
Siffror till och med 27 september

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 2200/15 4 30.9 239
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-1 Moe Braga Moe Braga   [s 6] 2160/7 5 28.8 131
2015-12-22 2015-12-22 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 6] 2100/8 str
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 6] 2140/11 0 17.0 282
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-5 Moe Braga Moe Braga   [s 6] 1660/6 6 27.5 578
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 2160/5 0 32.4 845
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-1 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 2160/6 3 31.8 143
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-7 Moe Braga Moe Braga   [s 6] 2160/8 0 29.0 1349
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-6 Noa Star Noa Star   [s 7] 2660/12 0 16.6 880
2015-10-15 2015-10-15 Bjerke-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 1609/11 0 240
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-8 C.C.Boy C.C.Boy   [v 6] 1640/4 0 14.4 904
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Moe Braga Moe Braga   [s 6] 2140/3 0 28.1g 1731
2015-10-04 2015-10-04 Romme-1 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 1660/9 7 31.3g 250
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-5 Noa Star Noa Star   [s 7] 2140/8 5 15.7 463
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 6] 2640/1 4 16.4 1002
2016-12-30 2016-12-30 Romme-2 Skansina Skansina   [s 5] 2140/4 D 0 47.5g 503
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-4 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 1640/1 D 0 135
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-10 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2160/13 B 0 17.8 294
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Prins Balder Prins Balder   [v 7] 2160/5 D 0 35.9 215
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-8 Skansina Skansina   [s 5] 2140/9 D str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-10 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2140/3 D 6 29.0 560
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/3 C 6 36.0g 355
2016-11-17 2016-11-17 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/12 C 0 180
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-3 Barkborren Barkborren   [v 6] 2160/5 C str
2016-10-24 2016-10-24 Bjerke-5 Prins Balder Prins Balder   [v 7] 2100/6 D 0 264
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2640/8 D 0 16.4 529
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/9 D 3 34.6 71
2016-10-09 2016-10-09 Momarken-7 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 1640/8 C 0 272
2016-10-09 2016-10-09 Momarken-2 Skansina Skansina   [s 5] 2140/5 D str
2016-10-04 2016-10-04 Romme-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/7 C 4 35.7g 136
2016-10-04 2016-10-04 Romme-8 Prins Balder Prins Balder   [v 7] 2140/8 D 8 32.1 233
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2080/4 C 0 35.6 480
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-1 Kung Rossi Kung Rossi   [v 5] 2140/4 B 5 18.6g 55
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-10 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/6 B 5 14.5 116
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-7 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2660/11 C str
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2180/13 B 5 33.3g 296
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1680/4 B 5 14.9 105
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-9 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2160/7 C 5 35.1g 196
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 1660/5 C 2 34.1 121
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/1 C 5 15.3 130
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-2 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2160/14 C 5 34.5 1093
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/15 B 0 16.1 852
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2140/3 C 0 37.9g 311
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2480/3 D 0 38.7g 441
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2080/1 D 0 35.0g 411
2016-08-11 2016-08-11 Bjerke-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/9 C 3 153
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-4 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2160/4 C 0 27.8 371
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-3 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 2140/2 D 8 20.4 426
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-1 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2160/10 C 5 35.3 157
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-10 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2160/7 D 6 15.1 416
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-3 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2140/2 C 0 36.7g 202
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-2 Kung Rossi Kung Rossi   [v 5] 2140/5 A 5 18.6g 155
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/5 C 0 g 29
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/3 B 6 37.3g 142
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Embla R.B. Embla R.B.   [s 6] 2140/6 D 0 g 500
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2660/9 D 0 g 811
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-7 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2080/5 D 5 38.5g 384
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-1 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2100/8 D 0 31.4 603
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-8 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2120/13 B str
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2500/6 D 0 18.9g 295
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Melker Karma Melker Karma   [v 8] 2140/4 D 0 30.7 2499
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-5 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2480/4 D 0 29.4 1383
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2140/13 C 8 32.9 917
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2120/11 B 7 28.6 144
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1640/7 D 4 15.2 67
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2140/3 C 3 35.5g 414
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-1 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2100/5 A 5 34.8g 639
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-7 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2160/12 D str
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-5 C.C.Gyrus* C.C.Gyrus*   [v 4] 2140/11 D 0 g 334
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-3 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2160/6 A 5 34.3g 80
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1640/2 C 2 14.5 42
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-8 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2080/1 A 5 34.9 182
2016-04-26 2016-04-26 Norge-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1700/5 C 0 98
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-7 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2160/11 C str
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 1640/1 D 7 31.6 942
2016-04-14 2016-04-14 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/10 D 0 100
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2180/12 C 6 31.7 470
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-7 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2180/10 B 6 26.8 300
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-6 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2140/3 B 4 37.1 327
2016-04-07 2016-04-07 Bjerke-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/9 C 2 188
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-7 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 1660/6 C 5 25.7 364
2016-03-31 2016-03-31 Bjerke-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1609/12 C 0 186
2016-03-28 2016-03-28 Momarken-6 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 1640/8 D 0 492
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2160/4 D str
2016-03-13 2016-03-13 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/1 D 0 320
2016-02-18 2016-02-18 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/6 B 0 273
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-6 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2200/14 C 0 504
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-2 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 1640/5 C 0 332
2016-02-09 2016-02-09 Momarken-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1640/2 C 0 402
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-5 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2160/5 C 5 29.3 403
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-2 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2140/4 D 0 35.5 651
2016-01-21 2016-01-21 Bjerke-3 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2100/12 B 0 123
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2140/1 D 2 30.5 317
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-3 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2680/9 C 0 29.6 846
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 2160/5 C 4 35.6g 47
2017-11-17 2017-11-17 Romme-12 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 1660/7 B 0 g 247
2017-11-17 2017-11-17 Romme-11 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 1660/5 D str
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 1660/9 D 0 32.2g 802
2017-10-25 2017-10-25 Bjerke-8 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1609/7 D 0 553
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-3 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2080/4 D 5 29.6 177
2017-10-01 2017-10-01 Momarken-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1640/10 C 0 695
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 1640/5 C 6 31.5 249
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2640/5 C 5 36.7 162
2017-09-19 2017-09-19 Momarken-1 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2140/2 D 0 273
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 1640/5 C 4 30.2 76
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-3 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 2160/8 D 0 g 678
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2100/9 B 7 32.4 240
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-3 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2140/3 D 6 31.9 248
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-2 Melvinna Melvinna   [s 4] 2160/5 C 8 41.6g 142
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2080/1 D 0 32.6 501
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-8 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2640/2 D 0 29.1 618
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2100/6 D 0 34.3g 652
2017-08-10 2017-08-10 Bjerke-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1609/2 D 0 212
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-3 Tindra Star Tindra Star   [s 6] 2140/8 C 3 16.0 133
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1660/9 D 0 26.0 234
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-8 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1680/4 C 2 26.1 447
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2480/6 D 0 16.2 897
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2140/2 C 0 33.6 378
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-5 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 6] 1640/9 D 0 15.1 523
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-7 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2140/10 C 4 17.1 69
2017-07-04 2017-07-04 Momarken-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2140/7 D 0 274
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2140/2 D 2 30.0 77
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-1 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2100/9 B 2 30.2 131
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2120/8 C 0 28.6g 1092
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 2160/6 D 0 g 654
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-3 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2160/13 D 0 g 1143
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2120/15 D 7 30.2 1780
2017-06-06 2017-06-06 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1609/1 C 0 625
2017-06-06 2017-06-06 Bjerke-4 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 1609/9 D 0 517
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-1 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2140/7 D 7 32.3 328
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Viljefaksa Viljefaksa   [s 8] 2160/14 B 0 323
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 2160/12 D 0 36.1g 1012
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-9 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2500/9 D 0 18.8g 206
2017-05-10 2017-05-10 Bjerke-4 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2100/6 D 0 712
2017-05-09 2017-05-09 Momarken-8 Kung Rossi Kung Rossi   [v 6] 2140/9 B 0 210
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1640/2 D 0 369
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-7 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2160/7 D 4 32.8 228
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2140/13 D 5 15.6 1410
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-8 Viljefaksa Viljefaksa   [s 8] 2160/14 A 7 35.0g 275
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-5 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2640/2 D 0 29.4 182
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-1 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1640/6 D 0 383
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-2 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2160/4 D 0 35.6 657
2017-02-23 2017-02-23 Bjerke-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2100/4 C 0 413
2017-02-15 2017-02-15 Bjerke-7 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1609/11 D 0
2017-01-25 2017-01-25 Bjerke-6 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1609/2 D 0 372
2018-12-04 2018-12-04 Momarken-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/1 D 0 448
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 1660/10 D 0 489
2018-09-20 2018-09-20 Bjerke-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 1609/8 D str
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/3 D 0 g 389
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/5 C str
2018-08-24 2018-08-24 Romme-8 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/4 D 0 g 390
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-8 Prins Balder Prins Balder   [v 9] 1640/1 D 0 32.4 606
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2100/12 D 7 32.7g 376
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2480/4 D 8 16.5 380
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Prins Balder Prins Balder   [v 9] 2480/7 D 0 35.6 341
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-4 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 1660/13 C 0 32.7 731
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-4 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2100/8 D 0 16.8 1000
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-1 Cool Dream Cool Dream   [v 10] 2160/7 C 0 16.6 1084
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2100/9 D 0 g 519
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-4 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2100/5 C 0 34.8g 177
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 7] 2100/7 D 0 18.4 581
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2140/6 D 8 15.9 232
2018-05-31 2018-05-31 Momarken-4 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/2 B 0 315
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2140/7 D 7 15.9 257
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-8 Moe Braga Moe Braga   [s 9] 1640/3 D 5 25.9 497
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-1 Cool Dream Cool Dream   [v 10] 2480/2 C 0 16.7 1106
2018-05-08 2018-05-08 Momarken-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/12 B 0 370
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-7 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 7] 2140/1 D 6 31.6 339
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Moe Braga Moe Braga   [s 9] 2160/9 D 8 28.0 1246
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-6 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 1660/9 C 0 30.7g 668
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2140/2 D 3 15.8 453
2018-04-17 2018-04-17 Momarken-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/6 B 2 153
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Moe Braga Moe Braga   [s 9] 2160/11 D 0 27.5 2201
2018-04-10 2018-04-10 Momarken-4 Moe Braga Moe Braga   [s 9] 2140/9 B 0 860
2018-04-02 2018-04-02 Momarken-7 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2160/5 B 0 104
2018-03-15 2018-03-15 Bjerke-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2100/1 C 0 137
2018-03-08 2018-03-08 Bjerke-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2100/2 D 0 276
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2160/4 C 2 31.3 82
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-4 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 1640/5 B 0 234
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-6 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/3 D 0 188
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2160/9 C 0 35.0g 121
2018-01-09 2018-01-09 Momarken-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2140/7 D 0 667
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 7] 2140/4 D 0 32.5 991
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2640/3 D 0 17.5 504
2019-12-28 2019-12-28 Romme-12 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2160/15 A 0 36.9g 76
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-5 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1680/8 B 4 28.3 104
2019-12-05 2019-12-05 Longchamps-3 Kung Rossi Kung Rossi   [v 8] 2100/8 C 0 619
2019-12-03 2019-12-03 Momarken-7 Tyralill Tyralill   [s 3] 2140/1 D str
2019-11-21 2019-11-21 Momarken-4 Lex Net Lex Net   [v 14] 2140/1 D 0 680
2019-10-31 2019-10-31 Norge-4 Lex Net Lex Net   [v 14] 2100/4 D 0 496
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 Kung Rossi Kung Rossi   [v 8] 2140/6 C 0 19.2 438
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 10] 2140/3 D str
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-1 Stjärnviking Stjärnviking   [v 5] 2080/7 C 1 34.7 332
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-4 Lex Net Lex Net   [v 14] 2080/3 D 8 32.6g 681
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-5 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2080/12 D 0 g 545
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-9 Prins Balder Prins Balder   [v 10] 2080/5 D 0 34.1 617
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2140/2 D 5 19.2 284
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 2160/8 D 8 31.8g 1544
2019-10-03 2019-10-03 Norge-3 Lex Net Lex Net   [v 14] 2100/9 D 0 292
2019-09-27 2019-09-27 Jarlsberg-2 Legacy* Legacy*   [v 9] 1609/9 C 0 480
2019-09-27 2019-09-27 Jarlsberg-4 Ohio Royal* Ohio Royal*   [v 4] 1609/7 C str
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-7 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 1700/11 C 0 32.6g 582
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-8 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2080/2 C 3 18.1 230
2019-09-21 2019-09-21 Norge-5 Lex Net Lex Net   [v 14] 2100/2 D 0 175
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-7 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2140/8 B 4 18.0 455
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-7 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1640/7 A 8 34.0 29
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 2080/3 D 4 31.8 657
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2080/10 B 4 19.3 162
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 2100/11 D 6 32.2 1137
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2140/8 D 6 18.2 1820
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-3 Krabat Krabat   [v 9] 2140/10 C 0 18.3 512
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2160/7 C 6 18.6 311
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2160/8 A 0 33
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2100/4 D 0 24.0g 419
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Nytomthalva Nytomthalva   [s 5] 2100/11 C 0 g 701
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-1 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2140/3 B 6 32.6 64
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2140/6 C 6 20.7g 82
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1700/3 A 1 29.7 19
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 10] 2480/8 D 0 16.0 676
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-5 Tyralill Tyralill   [s 3] 2140/3 D 0 g 823
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-7 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2160/9 B 2 28.8 19
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-11 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1660/6 A 1 29.2 22
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-8 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2080/2 B 1 30.4 46
2019-04-27 2019-04-27 Romme-1 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1660/8 A 3 29.8 49
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2140/4 B 1 33.0 69
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2160/11 A 0 34.5 79
2019-03-17 2019-03-17 Romme-6 Tyralill Tyralill   [s 3] 1640/4 D 7 48.0g 1089
2019-02-21 2019-02-21 Momarken-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 2140/9 C 0 412
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-3 Fairytale Star Fairytale Star   [s 5] 2160/10 B 0 18.8g 397
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-7 Kung Rossi Kung Rossi   [v 9] 2160/11 C 0 18.0 1665
2020-09-28 2020-09-28 Färjestad-9 Kick Off T.J. Kick Off T.J.   [s 8] 2140/4 D 5 17.1 185
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-2 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 2100/15 A 6 28.5 314
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-7 Fixie Fixie   [s 8] 2500/9 A 7 16.8 83
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-2 Fairytale Star Fairytale Star   [s 5] 2160/6 C 6 17.2g 1246
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-3 Stjärnviking Stjärnviking   [v 6] 1660/15 B 0 g 89
2020-09-18 2020-09-18 Årjäng-5 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 1640/2 C 4 25.2 731
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-2 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 2140/11 A 5 29.3 69
2020-08-22 2020-08-22 Romme-4 Stjärnviking Stjärnviking   [v 6] 2140/7 A 1 30.0 45
2020-08-21 2020-08-21 Färjestad-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 11] 2140/6 D 0 15.3 1253
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-5 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 1640/1 A 0 40
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-10 C.C.Loverboy C.C.Loverboy   [v 6] 2140/5 D 0 15.9 125
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-1 Sonora I.H.S.* Sonora I.H.S.*   [s 5] 2160/8 B 8 36.1 278
2020-08-07 2020-08-07 Årjäng-7 Fairytale Star Fairytale Star   [s 5] 2160/7 D 0 17.3 661
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-2 Stjärnviking Stjärnviking   [v 6] 2080/3 C 1 32.1g 94
2020-07-31 2020-07-31 Åmål-6 C.C.Loverboy C.C.Loverboy   [v 6] 2100/7 C 5 18.2g 388
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-9 Fairytale Star Fairytale Star   [s 5] 2140/9 C 3 18.3 349
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-6 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 2080/4 A 6 31.8 70
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-1 Sonora I.H.S.* Sonora I.H.S.*   [s 5] 2120/12 A 4 35.3 344
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-3 Tinsokka Tinsokka   [s 8] 2100/2 D 6 33.3 1146
2020-07-21 2020-07-21 Arvika-9 C.C.Loverboy C.C.Loverboy   [v 6] 2520/5 C 4 18.1g 214
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-3 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 2160/10 B 4 27.2 426
2020-07-10 2020-07-10 Årjäng-7 Tinsokka Tinsokka   [s 8] 2140/1 D 0 35.7g 2054
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-4 Fairytale Star Fairytale Star   [s 5] 1680/12 D 6 17.1 1004
2020-07-07 2020-07-07 Lindesberg-3 C.C.Loverboy C.C.Loverboy   [v 6] 2140/5 D 0 18.7 778
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-2 Tinsokka Tinsokka   [s 8] 2100/2 D 6 32.5 4264
2020-07-03 2020-07-03 Arvika-10 Kung Rossi Kung Rossi   [v 9] 2100/12 D 0 18.4 2209
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-2 C.C.Loverboy C.C.Loverboy   [v 6] 1680/2 D 8 17.0g 1086
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-8 Moe Braga Moe Braga   [s 11] 2500/6 D 7 29.0 1496
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-6 Tinsokka Tinsokka   [s 8] 2140/11 C 6 35.1 672
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-9 Kung Rossi Kung Rossi   [v 9] 2500/5 D 4 19.1 272
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 5] 2140/7 D 8 20.3g 716
2020-06-19 2020-06-19 Årjäng-5 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 2140/8 B 4 26.8 158
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-5 Stjärnviking Stjärnviking   [v 6] 2080/5 D str
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-7 C.C.Loverboy C.C.Loverboy   [v 6] 2080/9 D 2 17.4 736
2020-06-12 2020-06-12 Romme-7 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 1640/8 C 4 25.4 635
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-5 Tinsokka Tinsokka   [s 8] 2140/6 B 0 34.4g 413
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-1 Sonora I.H.S.* Sonora I.H.S.*   [s 5] 1640/10 C 8 34.8 1357
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 5] 2160/12 A 0 18.6 925
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-2 Kung Rossi Kung Rossi   [v 9] 2160/7 D 0 22.7g 489
2020-05-22 2020-05-22 Årjäng-5 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 2140/1 C 6 27.9 207
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-7 Fairytale Star Fairytale Star   [s 5] 2140/10 C 7 18.3 1647
2020-05-11 2020-05-11 Färjestad-8 Kung Rossi Kung Rossi   [v 9] 2140/6 D 4 17.6 463
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-2 Sonora I.H.S.* Sonora I.H.S.*   [s 5] 2140/1 C 0 37.1g 121
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-5 Moe Braga Moe Braga   [s 11] 2140/6 C 6 28.3 720
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-8 Stjärnviking Stjärnviking   [v 6] 2640/7 D 0 36.2g 1112
2020-05-04 2020-05-04 Färjestad-6 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 1640/7 A 6 27.0 30
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-4 C.C.Boy C.C.Boy   [v 11] 2640/1 D str
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-6 Stjärnviking Stjärnviking   [v 6] 2140/1 D 5 34.8 200
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-8 Moe Braga Moe Braga   [s 11] 2160/6 C 4 29.8 323
2020-04-27 2020-04-27 Färjestad-9 Kung Rossi Kung Rossi   [v 9] 2140/2 D 0 17.9g 473
2020-04-25 2020-04-25 Romme-6 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 1640/2 B 4 26.4g 37
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-2 Sonora I.H.S.* Sonora I.H.S.*   [s 5] 2140/5 D 4 37.0 237
2020-04-19 2020-04-19 Årjäng-7 Moe Braga Moe Braga   [s 11] 2160/6 D 0 28.1 1254
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-3 Kung Rossi Kung Rossi   [v 9] 2160/11 B 0 254
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-4 Global Resistance Global Resistance   [v 9] 2140/15 D str
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 11] 2160/13 D 8 15.8 760
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-5 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 2160/5 A 2 28.0 63
2020-04-05 2020-04-05 Årjäng-6 Västerbo Loire Västerbo Loire   [v 8] 2660/7 A 1 16.8 599
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-3 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 1660/12 A 1 26.9 22
2020-03-22 2020-03-22 Färjestad-7 Carbureightr Carbureightr   [v 8] 2140/15 C 7 16.2 462
2020-03-08 2020-03-08 Örebro-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 11] 2680/9 D 5 18.7 164
2020-02-13 2020-02-13 Örebro-1 Mine Lotta Mine Lotta   [s 5] 1660/4 C 2 28.2 259ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se