V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på t&..


Weekend Fun (V86-1) ligger Daniel Wikberg varmt om hjärtat. Sexåringen står på tröskeln till sin fjärde säsong på tävlingsbanorna och så här långt har det blivit 16 segrar på 46 starter och närmare 1,6 miljoner kronor insprunget. Största triumfen hittills är en V75-final på Solvalla 2018.
- Jag gillar verkligen hästen. Han har en fantastisk skalle, säger Daniel Wikberg.
Han har startat sin häst flitigt i V75 och i våras blev det seger i silverdivisionen. Av fjolårets 16 starter gjorde han 13 i Svenska Travligans näst högsta klass och vid åtta av gångerna slutade han bland de fyra främsta. Men Daniel Wikberg var inte helt nöjd med årets sista start i mitten av december.
- Han blev lite less på silver och var kanske ute en gång för mycket. Därför har vi backat bandet lite nu. Han hade ont i en bakkota senast och har blivit uppfräschad. Han känns fin men på grund av den dåliga vintern har jag inte kunnat träna alls som jag vill. Han är bara grundtränad och väldigt ringrostig.

”Startsnabb som fasen”
Det är Weekend Funs form som är det stora frågetecknet inför onsdagens V86-start. Loppet i sig är i det närmaste en perfekt uppgift för den startsnabbe hästen, som lottades till spår fyra bakom bilen.
- Det känns som lagom motstånd så jag tänkte att han ska få vara med och lattja lite. Han fick ett bra startspår och han är startsnabb som fasen. Senast var det inget tryck i honom men då hade han ont i en bakkota och han är så intelligent att han inte tar i om det gör ont någonstans. Nu är han fräsch och fin och känns som vanligt. Han drog inte en suck när han gick några intervaller i backen i veckan. Men han har som sagt inte gått några riktiga jobb och på en tiogradig skala skulle jag bedöma att formen är en femma.
Det ligger nära till hands att tänka ”spets och slut” när man läser startlistan. Hur tänker du?
- Det hade jag gärna velat, säger Östersundstränaren och skrattar innan han fortsätter:
- Vi får se hur hästen är i värmningen. Är han väldigt på tårna får Magnus (Djuse) självklart köra till ledningen. Men om hästen är lugn blir det nog en lugn start för att sedan se om han har en pollett kvar till avslutningen. Det har ingen betydelse om han går bakifrån eller i ledningen.

Sommar i Frankrike
Hur ser planen ut för Weekend Fun 2020?
- Jag vill prova att starta i gulddivisionen. Det är svårt att gå ner på låga 1.11-tider men han gick 1.10,9 i somras så han kan springa alltså. Det viktiga är att få honom på rätt humör och på topp när han ska ut mot de där riktiga gängen. Sedan kanske vi provar en sväng i Frankrike i sommar. Allt beror på honom. Det är han som väljer.

Ola Johansson, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-102. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-93. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12 4. Magnus A ..


Allsvenska kuskligan:
1. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 18-11-10
2. Jorma Kontio, Solvalla, 15-7-9
3. Carl Johan Jepson, Färjestad, 13-13-12
4. Magnus A Djuse, Östersund, 12-13-5
5. Johan Untersteiner, Halmstad, 12-8-8
6. Ulf Ohlsson, Solvalla, 11-16-15
7. Örjan Kihlström, Solvalla, 10-8-9
8. Kim Eriksson, Mantorp, 10-5-4
9. Mats E Djuse, Hagmyren, 8-11-10
10. Erik Adielsson, Solvalla, 7-5-5
11. Oskar J Andersson, Romme, 6-6-4
12. Kaj Widell, Solvalla, 6-5-3
13. Jimmy Jonsson, Bergsåker, 6-2-0
14. Marc Elias, Jägersro, 5-4-4
15. Christoffer Eriksson, Jägersro, 5-4-1
Siffror till och med 26 januari

Ola Johansson, Kanal 75


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i v..


2018 vann Björn Goop Prix d’Amérique med Readly Express. På söndagen var den svenske stjärnkusken tillbaka i vinnarcirkeln i världens tuffaste travlopp.
Björn Goop gjorde precis alltid rätt och svarade för en millimeterstyrning bakom startfältets yngsta häst, femårige Face Time Bourbon.
Björn Goop var bra med i starten för att sedan se till att få rygg på favoriten Davidson du Pont i andraspår. När sedan fjolårsvinnaren och Davidson du Ponts stallkamrat Bélina Josselyn kördes fram och Jean-Michel Bazire valde att punktmarkera Björn Goops häst utvändigt såg det länge ut som Bazire-stallet hade värsta motståndaren i säcken. Men in mot upploppet kom luckan istället invändigt och i händerna på Björn Goop accelererade Face Time Bourbon och avgjorde i bländande stil.
- Det är alltid svårt för en häst att gå inåt och accelerera, så jag fick ta det lite försiktigt och inte bara klämma på direkt utan han fick trava in sig på innerspåret och sedan när vi accelererade så var det en enorm känsla, jag bara kände, kommer vi hinna fram? Kommer jag hinna fram? Och sedan när jag kände att vi kommer hinna fram då bara… bang, bang säger jag bara, det smäller allt som är och man vet knappt var man är, det är eufori. Just nu är jag fantastiskt lycklig, sa Björn Goop i en känsloladdad intervju direkt efter loppet.
Klockorna visade kilometertiden 1.03 sista 200 meterna på Face Time Bourbon och segertiden blev fina 1.11,5 över distansen 2700 meter.
- Det är en fantastisk häst, en exceptionell undantagshäst som har enorm fart i benen, konstaterade Björn Goop.

Blågula hästarna oplacerade
Triumfen var värd 4,2 miljoner kronor och kretsen kring Face Time Bourbon firade vilt efter loppet tillsammans med Björn Goop, som mer eller mindre fick ”bada” i champagne.
- Björn hittar alltid rätt väg och gör alltid allting rätt, berömde franske tränaren Sébastien Guarato som kunde räkna in sin tredje Prix d’Amerique-seger på fem år. 2016-2017 vann hans Bold Eagle.
De tre svenska bidragen i Prix d’Amérique hade en tuff dag och samtliga slutade utanför de sju prisplaceringarna. Milligan’s School förde en anonym tillvara långt bak hela vägen, Propulsion fick en dålig start och tröttande helt efter att Örjan Kihlström avancerat framåt för att till slut hitta en position invändigt på innerspåret. Ringostarr Treb galopperade tidigt.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Björn Goop tog hem huvudnumret på Vincennes med hemmahästen Face Time Bourbon och Johan Untersteiner såg tillsammans med Dear Friend till ..


Björn Goop tog hem huvudnumret på Vincennes med hemmahästen Face Time Bourbon och Johan Untersteiner såg tillsammans med Dear Friend till att det blev en blågul framgång även i loppet uppkallat efter svenska Helen Johansson. Det instiftades 1997 sedan hon vunnit Prix d’Amerique med Ina Scot två år tidigare. Dear Friend provade i Prix Helen Johansson även förra året men fick inte med sig något av priskakan den gången. Nu gick det desto bättre. Johan Untersteiner tog hand om ledningen men valde efter en bit att släppa ifrån sig initiativet. I slutkurvan backade han sedan loss sitt sjuåriga sto som när hon fick fritt i tredjespår klev fram till säker seger, värd cirka 375 000 kronor. Kilometertiden över 2 100 meter med bilstart blev 1.11,4.

Ola Johansson, Kanal 75


Björn Goop serverade Face Time Bourbon en drömresa i ryggar och när fältets yngste häst fick fritt spelrum på upploppet avgjorde ..


Björn Goop serverade Face Time Bourbon en drömresa i ryggar och när fältets yngste häst fick fritt spelrum på upploppet avgjorde han via en brutal speed före favoritspelade Davidson du Pont. Det var Björn Goops andra seger i Prix d’Amerique och för fenomenale femåringen Face Time Bourbon var det 19:e seger i 22:a starten. Segerchecken uppgick till 4,2 miljoner kronor och kilometertiden över de 2 700 meterna skrevs till 1.11,5. Vinnaren tränas av Sebastien Guarato.

(Längre Prix d'Amerique-text kommer under kvällen)

Ola Johansson, Kanal 75


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en impo..


Galoppgalan höll i fredags i Malmö och som väntat blev Skandinaviens sprinterkung I Kirk den stora vinnaren. Fuxen inledde året med en imponerande seger på Meydan i Dubai i januari och efter ett sjättepris på Meydan i mars följde han sedan upp med tre segrar på hemmaplan, bland annat två Listed-löpningar: Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.
Tränaren Susanne Berneklint var inte på plats under Galan eftersom hon är i Dubai i vinter med fyra hästar. I Kirk är en av dem och meningen är att han ska årsdebutera på torsdag.

Årets häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets tvååring: Nocentsinkentucky
Fux hingst e. Goldencents u. Greely´s Geisha
Tränare: Francisco Castro
Ägare: Mec-Com Klippan AB
Uppfödare: Mec-Com och Hedberg Hall Inc
Nocentsinkentucky vann Lambada Cup med fem längder. Segermarginalen vid sina tre andra årssegrar skrevs till respektingivande tretton längder – i snitt! En otrolig prestation.

Årets treåring: Espen Hill
Brun valack e. Helsinki u. Explosive Hill
Tränare: Madeleine Smith
Ägare: BeWe Horseshoes AB
Uppfödare: Katarina Jacobsson
Espen Hill vann klassiska St Leger i överlägsen stil och var även god tvåa i Bro Park Classic. Nästan 1.1 miljoner kronor inklusive bonus bokfördes på intäktssidan under året.

Årets äldre häst: I Kirk
Fux valack e. Eishin Dunkirk u. I Could
Tränare: Susanne Berneklint
Ägare: Hästgruppen i Lund AB
Uppfödare: Löberöds Hästklinik AB
I Kirk hemförde en värdefull handicap på Meydan i Dubai i årsdebuten och imponerade våldsamt. Här hemma vann I Kirk två Listed-löpningar – Lanwades Stud Jägersro Sprint och Zawawi Cup.

Årets sto: Silent Night
Brunt sto e. Night Of Thunder u. Raihaana
Tränare: Patrick Wahl
Ägare: Stall Dömle – Easy
Uppfödare: Rävdansens Stuteri AB
Silent Night vann Future Stars och SM för tvååringar. Var även tvåa i Svealandlöpning och trea i Jockeyklubbens Magic Million.

Årets hinderhäst: Accelerate
Brun valack e. Saddex u. Assraar
Tränare: Charlotte Dillner
Ägare: VAD Jumpracing
Uppfödare: Ida Rehnström
Accelerate vann HM Konungens Pris och två andra lopp på Blommeröd under säsongen. Var även god tvåa i Gyllene Hästen och Jockeyklubbens Stora Pris på samma bana

Årets arabiska fullblod: Macallan
Skimmel valack e. Dahess u. Queen Anne
Tränare: Henrik Engblom
Ägare: Stall Apperetiffe
Uppfödare: Kerstin Kimfors och Ove Håkansson
Macallan vann Wathba Stallion Cup på Jägersro i maj. Var sedan kanonbra som kort slagen tvåa i Gr-1 på Newbury och lika bra som trea i lopp av samma status på Windsor i starten efter.

Årets övriga pristagare:
Tränare:
Tränarchampion: Lennart Jr Reuterskiöld
Amatörtränarchampion: Annette Stjernstrand
HIndertränarchampion: Charlotte Dillner

Ryttare:
Jockeychampion: Elione Chaves
Lärlingschampion: Kaia Sofie Ingolfsland
Hinderchampion: Niklas Lovén
Amatörryttarchampion: Tina Henriksson
Ponnyjockeychampion: Eddwin Schmidt Christiansen

Årets hästägare: Lone Kaj-Nielsen
Årets uppfödare: Rävdansens Stuteri
Årets avelshingst: Eishin Dunkirk
Årets SFAF-pris: Helena och Tor Harry Sigfridsson
Segerrikaste häst: Zäta
Årets svenskuppfödda häst: Freestyler
ARK:s vandringspriser: Tina Henriksson och Elliot Öhgren
Skandinavisk hindersports championtäcke: Accelerate
Årets skötare: Christoffer Wallin från Peter Jardbys stall
Lifetime Achievement Award: Bruno Nilsson
Svensk Galopp tackade även av Bo Gillborg för lång och trogen tjänst.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 2200/15 4 30.9 239
2015-12-29 2015-12-29 Färjestad-1 Moe Braga Moe Braga   [s 6] 2160/7 5 28.8 131
2015-12-22 2015-12-22 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 6] 2100/8 str
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 6] 2140/11 0 17.0 282
2015-12-06 2015-12-06 Färjestad-5 Moe Braga Moe Braga   [s 6] 1660/6 6 27.5 578
2015-11-19 2015-11-19 Romme-9 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 2160/5 0 32.4 845
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-1 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 2160/6 3 31.8 143
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-7 Moe Braga Moe Braga   [s 6] 2160/8 0 29.0 1349
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-6 Noa Star Noa Star   [s 7] 2660/12 0 16.6 880
2015-10-15 2015-10-15 Bjerke-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 1609/11 0 240
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-8 C.C.Boy C.C.Boy   [v 6] 1640/4 0 14.4 904
2015-10-11 2015-10-11 Årjäng-7 Moe Braga Moe Braga   [s 6] 2140/3 0 28.1g 1731
2015-10-04 2015-10-04 Romme-1 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 4] 1660/9 7 31.3g 250
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-5 Noa Star Noa Star   [s 7] 2140/8 5 15.7 463
2015-09-28 2015-09-28 Färjestad-11 Big Boss Man E.P.* Big Boss Man E.P.*   [v 6] 2640/1 4 16.4 1002
2016-12-30 2016-12-30 Romme-2 Skansina Skansina   [s 5] 2140/4 D 0 47.5g 503
2016-12-20 2016-12-20 Momarken-4 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 1640/1 D 0 135
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-10 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2160/13 B 0 17.8 294
2016-12-01 2016-12-01 Örebro-3 Prins Balder Prins Balder   [v 7] 2160/5 D 0 35.9 215
2016-11-22 2016-11-22 Momarken-8 Skansina Skansina   [s 5] 2140/9 D str
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-10 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2140/3 D 6 29.0 560
2016-11-21 2016-11-21 Färjestad-3 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/3 C 6 36.0g 355
2016-11-17 2016-11-17 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/12 C 0 180
2016-11-14 2016-11-14 Färjestad-3 Barkborren Barkborren   [v 6] 2160/5 C str
2016-10-24 2016-10-24 Bjerke-5 Prins Balder Prins Balder   [v 7] 2100/6 D 0 264
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-9 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2640/8 D 0 16.4 529
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/9 D 3 34.6 71
2016-10-09 2016-10-09 Momarken-2 Skansina Skansina   [s 5] 2140/5 D str
2016-10-09 2016-10-09 Momarken-7 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 1640/8 C 0 272
2016-10-04 2016-10-04 Romme-8 Prins Balder Prins Balder   [v 7] 2140/8 D 8 32.1 233
2016-10-04 2016-10-04 Romme-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/7 C 4 35.7g 136
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-10 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2080/4 C 0 35.6 480
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-1 Kung Rossi Kung Rossi   [v 5] 2140/4 B 5 18.6g 55
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-10 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/6 B 5 14.5 116
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-7 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2660/11 C str
2016-09-17 2016-09-17 Årjäng-1 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2180/13 B 5 33.3g 296
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-9 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1680/4 B 5 14.9 105
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-9 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2160/7 C 5 35.1g 196
2016-09-05 2016-09-05 Färjestad-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 1660/5 C 2 34.1 121
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/1 C 5 15.3 130
2016-08-28 2016-08-28 Årjäng-2 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2160/14 C 5 34.5 1093
2016-08-22 2016-08-22 Färjestad-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2140/15 B 0 16.1 852
2016-08-21 2016-08-21 Årjäng-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2140/3 C 0 37.9g 311
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2080/1 D 0 35.0g 411
2016-08-14 2016-08-14 Åmål-8 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2480/3 D 0 38.7g 441
2016-08-11 2016-08-11 Bjerke-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/9 C 3 153
2016-08-09 2016-08-09 Årjäng-4 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2160/4 C 0 27.8 371
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-3 Lily of Hope Lily of Hope   [s 8] 2140/2 D 8 20.4 426
2016-08-01 2016-08-01 Årjäng-1 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2160/10 C 5 35.3 157
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-10 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2160/7 D 6 15.1 416
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-3 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2140/2 C 0 36.7g 202
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-2 Kung Rossi Kung Rossi   [v 5] 2140/5 A 5 18.6g 155
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/5 C 0 g 29
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2160/3 B 6 37.3g 142
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-3 Embla R.B. Embla R.B.   [s 6] 2140/6 D 0 g 500
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2660/9 D 0 g 811
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-7 Dunita R.B. Dunita R.B.   [s 5] 2080/5 D 5 38.5g 384
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-1 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2100/8 D 0 31.4 603
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-8 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2120/13 B str
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2500/6 D 0 18.9g 295
2016-06-24 2016-06-24 Årjäng-2 Melker Karma Melker Karma   [v 8] 2140/4 D 0 30.7 2499
2016-06-22 2016-06-22 Åmål-5 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2480/4 D 0 29.4 1383
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-3 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2140/13 C 8 32.9 917
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-8 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2120/11 B 7 28.6 144
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1640/7 D 4 15.2 67
2016-06-05 2016-06-05 Årjäng-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 3] 2140/3 C 3 35.5g 414
2016-05-27 2016-05-27 Åmål-1 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2100/5 A 5 34.8g 639
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-7 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2160/12 D str
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-5 C.C.Gyrus* C.C.Gyrus*   [v 4] 2140/11 D 0 g 334
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-3 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2160/6 A 5 34.3g 80
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1640/2 C 2 14.5 42
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-8 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2080/1 A 5 34.9 182
2016-04-26 2016-04-26 Norge-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1700/5 C 0 98
2016-04-25 2016-04-25 Färjestad-7 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2160/11 C str
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 1640/1 D 7 31.6 942
2016-04-14 2016-04-14 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/10 D 0 100
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-7 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2180/10 B 6 26.8 300
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-6 Norrstjärnan Norrstjärnan   [v 4] 2140/3 B 4 37.1 327
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2180/12 C 6 31.7 470
2016-04-07 2016-04-07 Bjerke-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/9 C 2 188
2016-04-03 2016-04-03 Färjestad-7 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 1660/6 C 5 25.7 364
2016-03-31 2016-03-31 Bjerke-2 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1609/12 C 0 186
2016-03-28 2016-03-28 Momarken-6 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 1640/8 D 0 492
2016-03-14 2016-03-14 Färjestad-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2160/4 D str
2016-03-13 2016-03-13 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/1 D 0 320
2016-02-18 2016-02-18 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 2100/6 B 0 273
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-6 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2200/14 C 0 504
2016-02-16 2016-02-16 Momarken-2 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 1640/5 C 0 332
2016-02-09 2016-02-09 Momarken-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 7] 1640/2 C 0 402
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-5 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2160/5 C 5 29.3 403
2016-02-01 2016-02-01 Färjestad-2 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2140/4 D 0 35.5 651
2016-01-21 2016-01-21 Bjerke-3 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 5] 2100/12 B 0 123
2016-01-11 2016-01-11 Färjestad-5 Moe Braga Moe Braga   [s 7] 2140/1 D 2 30.5 317
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-3 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2680/9 C 0 29.6 846
2017-12-18 2017-12-18 Färjestad-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 2160/5 C 4 35.6g 47
2017-11-17 2017-11-17 Romme-11 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 1660/5 D str
2017-11-17 2017-11-17 Romme-12 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 1660/7 B 0 g 247
2017-10-28 2017-10-28 Färjestad-6 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 1660/9 D 0 32.2g 802
2017-10-25 2017-10-25 Bjerke-8 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1609/7 D 0 553
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-3 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2080/4 D 5 29.6 177
2017-10-01 2017-10-01 Momarken-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1640/10 C 0 695
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-8 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 1640/5 C 6 31.5 249
2017-09-24 2017-09-24 Årjäng-2 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2640/5 C 5 36.7 162
2017-09-19 2017-09-19 Momarken-1 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2140/2 D 0 273
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 1640/5 C 4 30.2 76
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-3 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 2160/8 D 0 g 678
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-6 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2100/9 B 7 32.4 240
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-3 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2140/3 D 6 31.9 248
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-2 Melvinna Melvinna   [s 4] 2160/5 C 8 41.6g 142
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-9 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2080/1 D 0 32.6 501
2017-08-20 2017-08-20 Årjäng-8 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2640/2 D 0 29.1 618
2017-08-13 2017-08-13 Arvika-3 Möjsjö Paula Möjsjö Paula   [s 11] 2100/6 D 0 34.3g 652
2017-08-10 2017-08-10 Bjerke-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1609/2 D 0 212
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-8 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1660/9 D 0 26.0 234
2017-08-06 2017-08-06 Årjäng-3 Tindra Star Tindra Star   [s 6] 2140/8 C 3 16.0 133
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-8 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1680/4 C 2 26.1 447
2017-07-30 2017-07-30 Åmål-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2480/6 D 0 16.2 897
2017-07-21 2017-07-21 Romme-6 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2140/2 C 0 33.6 378
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-5 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 6] 1640/9 D 0 15.1 523
2017-07-07 2017-07-07 Arvika-7 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2140/10 C 4 17.1 69
2017-07-04 2017-07-04 Momarken-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2140/7 D 0 274
2017-07-03 2017-07-03 Årjäng-5 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2140/2 D 2 30.0 77
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-1 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2100/9 B 2 30.2 131
2017-06-26 2017-06-26 Arvika-7 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2120/8 C 0 28.6g 1092
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-9 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 2160/6 D 0 g 654
2017-06-23 2017-06-23 Årjäng-3 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2160/13 D 0 g 1143
2017-06-09 2017-06-09 Åmål-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 6] 2120/15 D 7 30.2 1780
2017-06-06 2017-06-06 Bjerke-4 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 1609/9 D 0 517
2017-06-06 2017-06-06 Bjerke-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1609/1 C 0 625
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Viljefaksa Viljefaksa   [s 8] 2160/14 B 0 323
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-1 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2140/7 D 7 32.3 328
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-3 H.G.Braga H.G.Braga   [s 4] 2160/12 D 0 36.1g 1012
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-9 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2500/9 D 0 18.8g 206
2017-05-10 2017-05-10 Bjerke-4 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2100/6 D 0 712
2017-05-09 2017-05-09 Momarken-8 Kung Rossi Kung Rossi   [v 6] 2140/9 B 0 210
2017-05-02 2017-05-02 Momarken-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 1640/2 D 0 369
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-7 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2160/7 D 4 32.8 228
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2140/13 D 5 15.6 1410
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-8 Viljefaksa Viljefaksa   [s 8] 2160/14 A 7 35.0g 275
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-5 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 2640/2 D 0 29.4 182
2017-03-28 2017-03-28 Momarken-1 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1640/6 D 0 383
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-2 Prins Balder Prins Balder   [v 8] 2160/4 D 0 35.6 657
2017-02-23 2017-02-23 Bjerke-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 8] 2100/4 C 0 413
2017-02-15 2017-02-15 Bjerke-7 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1609/11 D 0
2017-01-25 2017-01-25 Bjerke-6 Moe Braga Moe Braga   [s 8] 1609/2 D 0 372
2018-12-04 2018-12-04 Momarken-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/1 D 0 448
2018-11-11 2018-11-11 Momarken-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 1660/10 D 0 489
2018-09-20 2018-09-20 Bjerke-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 1609/8 D str
2018-09-15 2018-09-15 Årjäng-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/3 D 0 g 389
2018-08-26 2018-08-26 Årjäng-1 Namara Love Namara Love   [s 4] 2140/5 C str
2018-08-24 2018-08-24 Romme-8 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/4 D 0 g 390
2018-08-14 2018-08-14 Årjäng-8 Prins Balder Prins Balder   [v 9] 1640/1 D 0 32.4 606
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2100/12 D 7 32.7g 376
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2480/4 D 8 16.5 380
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-7 Prins Balder Prins Balder   [v 9] 2480/7 D 0 35.6 341
2018-07-02 2018-07-02 Årjäng-4 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 1660/13 C 0 32.7 731
2018-06-26 2018-06-26 Arvika-4 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2100/8 D 0 16.8 1000
2018-06-22 2018-06-22 Årjäng-1 Cool Dream Cool Dream   [v 10] 2160/7 C 0 16.6 1084
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2100/9 D 0 g 519
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-4 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2100/5 C 0 34.8g 177
2018-06-16 2018-06-16 Arvika-7 Can't Stand Still Can't Stand Still   [v 7] 2100/7 D 0 18.4 581
2018-06-09 2018-06-09 Årjäng-4 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2140/6 D 8 15.9 232
2018-05-31 2018-05-31 Momarken-4 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/2 B 0 315
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2140/7 D 7 15.9 257
2018-05-20 2018-05-20 Årjäng-8 Moe Braga Moe Braga   [s 9] 1640/3 D 5 25.9 497
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-1 Cool Dream Cool Dream   [v 10] 2480/2 C 0 16.7 1106
2018-05-08 2018-05-08 Momarken-1 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/12 B 0 370
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-7 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 7] 2140/1 D 6 31.6 339
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-3 Moe Braga Moe Braga   [s 9] 2160/9 D 8 28.0 1246
2018-04-26 2018-04-26 Årjäng-6 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 1660/9 C 0 30.7g 668
2018-04-23 2018-04-23 Färjestad-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2140/2 D 3 15.8 453
2018-04-17 2018-04-17 Momarken-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/6 B 2 153
2018-04-15 2018-04-15 Årjäng-7 Moe Braga Moe Braga   [s 9] 2160/11 D 0 27.5 2201
2018-04-10 2018-04-10 Momarken-4 Moe Braga Moe Braga   [s 9] 2140/9 B 0 860
2018-04-02 2018-04-02 Momarken-7 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2160/5 B 0 104
2018-03-15 2018-03-15 Bjerke-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2100/1 C 0 137
2018-03-08 2018-03-08 Bjerke-1 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2100/2 D 0 276
2018-03-05 2018-03-05 Färjestad-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2160/4 C 2 31.3 82
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-4 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 1640/5 B 0 234
2018-02-22 2018-02-22 Momarken-6 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2140/3 D 0 188
2018-01-29 2018-01-29 Färjestad-3 H.G.Braga H.G.Braga   [s 5] 2160/9 C 0 35.0g 121
2018-01-09 2018-01-09 Momarken-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2140/7 D 0 667
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-4 Lill Kvikken Lill Kvikken   [v 7] 2140/4 D 0 32.5 991
2018-01-01 2018-01-01 Färjestad-5 C.C.Boy C.C.Boy   [v 9] 2640/3 D 0 17.5 504
2019-12-28 2019-12-28 Romme-12 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2160/15 A 0 36.9g 76
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-5 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1680/8 B 4 28.3 104
2019-12-05 2019-12-05 Longchamps-3 Kung Rossi Kung Rossi   [v 8] 2100/8 C 0 619
2019-12-03 2019-12-03 Momarken-7 Tyralill Tyralill   [s 3] 2140/1 D str
2019-11-21 2019-11-21 Momarken-4 Lex Net Lex Net   [v 14] 2140/1 D 0 680
2019-10-31 2019-10-31 Norge-4 Lex Net Lex Net   [v 14] 2100/4 D 0 496
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-2 Kung Rossi Kung Rossi   [v 8] 2140/6 C 0 19.2 438
2019-10-21 2019-10-21 Färjestad-3 C.C.Boy C.C.Boy   [v 10] 2140/3 D str
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-1 Stjärnviking Stjärnviking   [v 5] 2080/7 C 1 34.7 332
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-4 Lex Net Lex Net   [v 14] 2080/3 D 8 32.6g 681
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-5 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2080/12 D 0 g 545
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-9 Prins Balder Prins Balder   [v 10] 2080/5 D 0 34.1 617
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2140/2 D 5 19.2 284
2019-10-06 2019-10-06 Årjäng-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 2160/8 D 8 31.8g 1544
2019-10-03 2019-10-03 Norge-3 Lex Net Lex Net   [v 14] 2100/9 D 0 292
2019-09-27 2019-09-27 Jarlsberg-2 Legacy* Legacy*   [v 9] 1609/9 C 0 480
2019-09-27 2019-09-27 Jarlsberg-4 Ohio Royal* Ohio Royal*   [v 4] 1609/7 C str
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-7 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 1700/11 C 0 32.6g 582
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-8 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2080/2 C 3 18.1 230
2019-09-21 2019-09-21 Norge-5 Lex Net Lex Net   [v 14] 2100/2 D 0 175
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-7 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2140/8 B 4 18.0 455
2019-09-09 2019-09-09 Färjestad-7 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1640/7 A 8 34.0 29
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 2080/3 D 4 31.8 657
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2080/10 B 4 19.3 162
2019-08-16 2019-08-16 Åmål-2 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 2100/11 D 6 32.2 1137
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2140/8 D 6 18.2 1820
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-3 Krabat Krabat   [v 9] 2140/10 C 0 18.3 512
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2160/7 C 6 18.6 311
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-5 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2160/8 A 0 33
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2100/4 D 0 24.0g 419
2019-07-18 2019-07-18 Arvika-8 Nytomthalva Nytomthalva   [s 5] 2100/11 C 0 g 701
2019-07-14 2019-07-14 Östersund-1 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2140/3 B 6 32.6 64
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 Fairytale Star Fairytale Star   [s 4] 2140/6 C 6 20.7g 82
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-7 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1700/3 A 1 29.7 19
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-7 C.C.Boy C.C.Boy   [v 10] 2480/8 D 0 16.0 676
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-5 Tyralill Tyralill   [s 3] 2140/3 D 0 g 823
2019-06-11 2019-06-11 Rättvik-7 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2160/9 B 2 28.8 19
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-11 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1660/6 A 1 29.2 22
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-8 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2080/2 B 1 30.4 46
2019-04-27 2019-04-27 Romme-1 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 1660/8 A 3 29.8 49
2019-04-14 2019-04-14 Årjäng-2 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2140/4 B 1 33.0 69
2019-04-07 2019-04-07 Årjäng-2 Mine Lotta Mine Lotta   [s 4] 2160/11 A 0 34.5 79
2019-03-17 2019-03-17 Romme-6 Tyralill Tyralill   [s 3] 1640/4 D 7 48.0g 1089
2019-02-21 2019-02-21 Momarken-5 H.G.Braga H.G.Braga   [s 6] 2140/9 C 0 412ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se