V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Trippeltravet på Axevalla är en folkfest som lever.Och att publiken betyder något extra visade flera av utövarna på lördagen.Ul..


Trippeltravet på Axevalla är en folkfest som lever.
Och att publiken betyder något extra visade flera av utövarna på lördagen.
Ulf Eriksson var bokad för en styrning under dagarna tre.
Men det var inte vilken som helst.
Favoritskapet bakom Milligan’s School var stort, men att segern i Axevallalöpning skulle bli så enkel och överlägsen hade nog få anat på förhand.
- Den här hästen betyder fantastiskt mycket för mig. Det har blivit några floppar, men i stort sett har han gjort allt rätt. Jag tror att han har tjänat fyra miljoner sedan jag fick chansen att köra honom och han fortsätter att utvecklas också. Det är härligt, förklarade Eriksson sedan han kört till ledningen och sett alla eventuella utmanare galoppera bort sig.
Det gjorde att han kunde kosta på sig en lika sällsynt som lång målgest.
- Man får en liten klump i magen när det känns så bra. Det är absolut de bästa häst jag har kört, förklarade Eriksson efter triumfen värd 200 000 kronor.

”Alla känslor på samma gång”
Men det var fler som inte kunde hålla tillbaka känslorna.
Iina Aho har etablerat sig som en av landets främsta montéryttarinnor och fick nu visa att talangen sträcker sig även till sulkyn. Pappa Mikko tränar Callmesally som serverades en perfekt resa från tillägg och lämnade sina konkurrenter med många längder till kusken vilda glädje.
- Jag hyperventilerade efter mållinjen. Jag är helt tom just nu. Jag känner alla känslor på samma gång, snyftade Iina Aho medan hon försökte dölja glädjetårarna under glasögonen kort efter målgång.
Några minuter senare hade hon samlat sig en aning.
- Det kändes jättebra hela vägen, men känslan upploppet ner är svår att förklara, sade 22-åringen efter sin första V75-triumf.

Drömmer om Elitloppet
En annan kusk som inte kunde dölja sin glädje över mål var Micael Stjernström.
McGarret gjorde 16 starter som treåring utan att nå prispallen, men tränaren Jesper Hedqvists optimistiska matchning har burit frukt och karriärens andra seger kom i travets finrum efter en invändig smygare över tre varv.
- Det här är häftigt. Att vinna inför så mycket folk mot så bra hästar. Han har tjänat mycket mindre pengar än vad han kanske borde ha gjort och jag var inte helt främmande för att han skulle vinna idag, förklarade Hedqvist som för fyra år sedan blev landets yngste proffstränare och nu tog sin tredje V75-triumf.
Lite mer garvad när det gäller V75-vinnare är Susanne Richter, men lyckan och drömmarna gick inte att ta fel på sedan Jorma Kontio lotsat in Ural från bakspår.
- Det är en fantastiskt här det här. Jag drömmer fortfarande att han ska vara med i Elitloppet, sade Richter.
Johan Untersteiners segergest är mer rutinartad och han fick höja högerarmen sedan Marcello Wibb satt punkt för omgången genom att spåra från start till mål.

Dubbel för Goop
Är man landets segerrikaste kusk genom tiderna så sparar man emellertid publikfrieriet till de allra största loppen.
Men Björn Goop hade i alla fall en lyckad dag på jobbet då han styrde in fyra vinnare varav två inom V75-spelet där Grandfather Bill spårade runt om och David Persson-tränade Emmylou blåste förbi konkurrenterna efter en smygare.
Det var inledningen på en V75-rad som betalade 28 880 kronor för sju rätt.
Småpotatis på skrällbanan Axevalla kan tyckas, men på söndagen får miljonjägarna en ny chans då Stochampionatet avgörs med tillhörande V75-spel.

Robin Johansson, Kanal 75


 Det fanns gott om svenskintressen i lördagens Prix de la Porte Montmartre på Enghien.Calvin Borel var favoritspelad efter sin imponerande comeb..


 Det fanns gott om svenskintressen i lördagens Prix de la Porte Montmartre på Enghien.
Calvin Borel var favoritspelad efter sin imponerande comeback och kördes till ledningen av Marc Elias.
Men ekipaget blev varse att Paris-banan har ett till synes evighetslångt upplopp.
När Eric Raffin sent omsider fann luckan från tredje par invändigt kunde inget stoppa Aron the Baron som växlade täthästarna till segerchecken på en kvarts miljon kronor.
Calvin Borel höll till tredjepriset medan Västerbo Grosbois och Rauno Pöllännen slutade fyra.
Dagens huvudlopp Prix de Buenos-Aires över mastiga fyra kilometer blev som väntat en uppvisning av Jean Michel Bazires segermaskin Cleangame.
Valacken som blott förlorat tre lopp på två år och aldrig varit sämre än trea i sin nya regi visade att han är redo att axla manteln från sin i veckan tragiskt bortgångne stallkamrat Aubrion du Gers.

Robin Johansson, Kanal 75


Bäst i kullen som tvååring och fortsatt oslagbar som treåring.Svenske succétränaren Marcus Melander har varit varsam när..


Bäst i kullen som tvååring och fortsatt oslagbar som treåring.
Svenske succétränaren Marcus Melander har varit varsam när han matchat Gimpanzee mot Hambletonian i år, men natten mot lördag svensk tid stod hästen för ett förstklassigt genrep då han utklassade sina konkurrenter på tusenmetersbanan Tioga Downs i Upstate New York.
Efter att ha blixtrat till spets anförde körande Brian Sears i jämn 1.10-fart på det plaskiga underlaget och Gimpanzee såg helt oberörd ut då han skar mållinjen på 1.10,1/1 609 meter.
Tiden är den snabbaste Gimpanzee tvingats att trava under sin perfekta karriär som inbringat över sju miljoner kronor.
Men trots att han aldrig förlorat så lär Gimpanzee få finna sig i att slå ur underläge i Hambletonian om två veckor.
Stallkamraten Greenshoe har nämligen sprungit betydligt snabbare tider och utgör tillsammans med svenskfödde Green Manalishi en supertrio som har alla chanser att ge Marcus Melander hans första seger i världens största treåringslopp.

Robin Johansson, Kanal 75


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det n&aum..


 Fyra varv på ett regnsmetigt underlag på banan med landets längsta upplopp.
Axevalla Maraton efter ett regnväder torde vara det närmaste man kommer en ren uthållighetstävling inom svensk travsport.
Nu blev årets upplaga ganska odramatisk sedan favoriten Short In Cash tidigt placerats i ledningen av Björn Goop som sedan tillåtits anföra i jämn 1.17-fart.
- Det är svårt att beräkna hur långsam banan är, men det kändes som ett bra tempo. Sedan ökade vi, förklarade Goop som redan i slutsvängen kunde kosta på sig en tumme upp mot stallbacken.
- Det var till skötaren. Jag kände att jag hade mycket krafter kvar i det läget. Det här var roligt, det är en väldigt kraftfull häst som haft mycket galopper och varit väldigt osäker. Vi har jobbat honom mycket tillsammans med andra hästar och han har blivit modigare hela tiden, förklarade Goop om femåringen som i fjol var finalist i såväl Europaderbyt som Breeders Crown, men nu fick sin största prischeck hittills på 200 000 kronor.

Nolimitjimit tuffast i tre heat
Men två hästar fick faktiskt springa ännu längre under kvällen.
Asger Molar och Nolimitjimit vann varsitt heat av Travveckans lopp och fick därmed avrunda kvällen med en duell över 1 140 meter, där segern gick till den senare.
- Han gjorde allt rätt och var bäst idag, konstaterade Lugauer vars femåring fick åka hem med 150 000 kronor på fickan.
Att köra lopp med sexsiffrigt förstapris förbehållet b-tränade hästar hör verkligen inte till vanligheten. Det utmynnade i en rafflande kamp mellan två av landets främsta amatörstall där Tina Lisells Perfect Dynamite visade sig snäppet tuffare än Berne Gustafssons Wellino Avenue.
Lika mycket pengar stod på spel för fyraåringarna när Frode Hamres M.S.Triple J. visade sig överlägsen från ledningen för Erik Adielsson.
Tvååringspremiären blev rumphuggen med fyra deltagare och två galoppörer. I den återstående duon visade sig Mizita Sound bäst, vilket kusken och tränaren Anders Zackrissons firade med en segergest.
- Det är alltid något extra med tvååringar och just tvååringspremiären är lite extra spänning. Nu kan vi fortsätta drömma, sade Zackrisson som samtidigt avslöjade att hästens storebror tillika stallets stjärna Devil Sound kommer att vara borta från travbanorna en längre tid.
- Han har tyvärr blivit skadad. Vi får sikta på nästa år, så illa är det.
V64-raden betalade 9 491 kronor för sex rätt och nu fortsätter helgen på Axevalla med dubbla V75-omgångar och söndagens höjdpunkt Stochampionatet.

Robin Johansson, Kanal 75


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent. Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.Pär Hedberg har gjort det ti..


I fjol vann han med Southwind Feji, spelad till 14 procent.
Året innan satte han dit Bålsta Palema till 28 procent.
Pär Hedberg har gjort det till en vana att vinna V75 under stochampionatslördagen.
Skillnaden i år är att hans hästar är mindre betrodda på förhand.
Men det hindrar inte hemmatränaren från att andas optimism.
Först ut i duon är 3 Gun Palema (V75-2) som startat sparsamt i år och senast återkom efter kortare uppehåll, men galopperade bort sig.
- Hon blev lite åtgärdad efter det loppet och känns som hon ska igen. Jag kanske hade hoppats ge henne ett lopp i kroppen inför det här, men samtidigt brukar hon fungera bra efter lite uppehåll också, säger Hedberg om hästen som bara travat i ledningen en gång och då tog karriärens största seger i ett V75-lopp som likt lördagens uppgift hade 125 000 kronor i förstapris.
- Det är inte omöjligt att hon kan komma till ledningen här också. Kliver hon bara iväg ur volten så brukar hon kunna vara kvick ut. Skulle hon få sitta där och hålla sitt tempo, öka farten lite allteftersom, då blir det intressant. Hon kommer att tävla barfota fram och med helstängt huvudlag precis som på sistone.

Hittat formen med lopp i kroppen
En ännu större överraskning vore 12 Bålsta Palema (V75-4) om han skulle lyckas upprepa triumfen från två år sedan. Den forne segerstaplaren har inte besökt vinnarcirkeln sedan april i fjol, men var duktig som tvåa i sin senaste start.
Var det vändningen?
- Det känns som det. Hästen fick en rejäl vila och har två lopp i kroppen efter det, nu ska formen sitta där. Insatsen senast var ett riktigt fall framåt. Voltstart brukar fungera jättebra, han är snabb ut och borde få en bra position. Stämmer det för honom så tycker jag inte att han är så mycket sämre än någon annan i loppet, med rätta ryggar och lite fart så kanske han kan dyka upp i tätstriden.
Vem har bäst chans?
- Jag tycker att det är jämna chanser. Ingen är väl jättehet, men kanske är det lite fördel för Gun, säger Pär Hedberg.

Kanal 75


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot J..


 Det när ekipagen joggade ner på på innerplan efter målgång i fredagens femte lopp som hästen Tyson Rivner sparkade mot Jan Schön och enligt uppgift träffade honom på benet.
Schön blev liggande på innerplan där han omgående togs hand om av sjukvårdspersonal, men fick vänta nästan en halvtimme på att ambulans skulle ankomma.
Tyson Rivner skenade under tiden flera varv runt banan innan han kastade sig mot staketet och fastnade en kort stund. Enligt veterinären på plats klarade sig hästen utan några synliga skador.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-4 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 2140/6 5 15.6 664
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-3 Bellzapp Bellzapp   [v 3] 2140/11 4 19.0 167
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-12 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 8] 2180/15 8 16.1 1302
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-10 Escaping Time Escaping Time   [s 7] 2160/15 str
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-5 Last Rimos Last Rimos   [v 6] 2160/12 0 16.0 1344
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 5] 2160/14 0 17.8 1529
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-1 Stepping Love Stepping Love   [h 3] 2160/10 0 22.2g 79
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 8] 2180/12 0 18.1 667
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-7 Texas Ligus Texas Ligus   [v 4] 1640/2 3 17.0 760
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 1640/5 0 13.5 601
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-4 Escaping Time Escaping Time   [s 7] 1640/7 0 g 1185
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-3 Last Rimos Last Rimos   [v 6] 1640/10 6 14.9 1442
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-2 Sir John Sir John   [v 6] 2140/8 0 18.9 659
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-10 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 8] 2680/7 5 18.0 521
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 2140/11 str
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 2140/9 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-7 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 5] 1640/1 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-2 Stepping Love Stepping Love   [h 3] 2140/6 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-1 Texas Ligus Texas Ligus   [v 4] 2160/9 0
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-10 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 6] 2680/9 0 g 566
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-10 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 1680/13 1 14.8 96
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 6] 2160/15 0 18.2g 840
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2140/2 D 0 19.3 574
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 2140/1 D 0 g 427
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Manhattan Sassy Manhattan Sassy   [h 12] 1660/6 D 0 14.3 843
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2160/10 D 5 17.8 1151
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Manhattan Sassy Manhattan Sassy   [h 12] 1640/9 D 0 15.3 495
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 1680/12 A 0 g 850
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 2160/6 B 7 18.8 166
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/1 D 5 17.4 165
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2160/8 C 7 18.1 895
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-2 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 4] 2160/8 C 6 19.9 113
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2660/3 D 0 18.4 1322
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/1 D 3 17.7 267
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-2 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 4] 2140/2 C 5 19.3 493
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-8 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/12 D str
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2160/11 A 5 19.1 209
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-12 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 1680/12 B 6 15.1 371
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-9 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2160/6 A 2 19.3 123
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2140/1 D 0 21.8g 335
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-11 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2140/5 D 8 18.4g 925
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-7 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2160/12 D 0 16.0 1142
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-1 Askö Atos Askö Atos   [v 8] 2140/9 B 5 19.3 672
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 1680/11 B 0 14.9g 709
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-7 Annelin Annelin   [s 3] 2160/10 C 7 18.0g 685
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Uliano Hästak Uliano Hästak   [h 3] 2140/4 D 0 19.0 466
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-9 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/6 D 5 15.2 217
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-8 Last Rimos Last Rimos   [v 7] 2140/12 B 0 17.1 670
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 2140/5 C 1 16.3 57
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-6 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 1640/3 D 8 15.4 483
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2160/13 A 0 18.2g 114
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Deckhand Deckhand   [v 7] 1660/10 A 1 13.9 46
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Cecilia C. Cecilia C.   [s 5] 2140/9 D 4 17.6 211
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Stay Free Stay Free   [s 7] 2140/7 B 2 16.4 105
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/11 A 2 19.0 41
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 1640/7 C 4 15.7g 466
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-4 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2640/2 C 0 17.3 469
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-1 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 2140/7 D 7 17.5 602
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2160/13 B 5 18.4 49
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/10 B 4 17.3 137
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-5 Annelin Annelin   [s 3] 2140/1 D 5 16.0 910
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-1 G.K.Miami Dream G.K.Miami Dream   [v 5] 2140/8 D 0 g 630
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-9 Last Rimos Last Rimos   [v 7] 1640/3 B 7 16.5 254
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 2140/5 D 8 18.0 404
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/2 D 5 19.4g 145
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 2660/6 C 8 17.9 588
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2180/14 C str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-11 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 9] 2140/7 C 6 17.1 320
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Last Rimos Last Rimos   [v 7] 2680/15 B 0 17.1 1339
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2160/11 D 0 14.9 2100
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-5 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 6] 2140/3 D 0 g 1190
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Stepping Love Stepping Love   [h 4] 2140/5 B 0 g 59
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-1 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2160/12 D 2 18.5g 186
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/8 D 5 16.1 694
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 9] 2160/8 D 4 16.2 690
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-7 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2160/4 D 4 16.6 611
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-6 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 1640/5 D 8 16.2 528
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-3 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 9] 2140/6 D 4 16.2 155
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Stepping Love Stepping Love   [h 4] 2160/15 A 0 g 55
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Stepping Love Stepping Love   [h 4] 2160/15 B 8 17.9g 173
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/12 D 5 16.1 634
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-8 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 6] 2140/1 D 0 g 416
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-7 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 2140/12 D 0 18.7 603
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-3 Texas Ligus Texas Ligus   [v 5] 2140/11 B 4 18.3 96
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 Turnisse Hästak Turnisse Hästak   [h 4] 2140/6 D 4 19.0 180
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-1 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/8 B 3 16.8 32
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-5 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 9] 1680/14 A 5 16.1 799
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/3 D 6 15.9 1024
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-2 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2640/4 D 0 17.5 987
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 1660/10 D 7 17.2 1067
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-6 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 1640/10 D 7 14.5 1416
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/1 C str
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-6 Allyhills Vici Allyhills Vici   [h 3] 2140/2 D 2 18.4 594
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Europa Sisu Europa Sisu   [s 3] 1640/2 B 5 15.7 206
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/6 B 4 18.9 266
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-7 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2640/9 C str
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2160/8 C 7 17.1 346
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2160/11 A 2 17.4 33
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-7 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/10 B 0 g 212
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-2 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/13 B str
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2140/2 D 1 17.1 60
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-7 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2140/1 D str
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-5 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/7 C 0 19.6 626
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-1 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 1640/2 C 6 17.4 94
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2120/4 A str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2120/1 C str
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-11 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2140/1 D 2 17.4 109
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-9 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2160/12 B 0 17.2g 745
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/3 D 0 g 641
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 2120/2 C str
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2140/6 D str
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/6 C 0 20.2g 411
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 3] 2140/7 D 7 20.0 38
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-8 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2180/14 C 0 15.4 791
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-1 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2160/8 B 0 18.2g 248
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-7 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 1640/5 C 6 15.7 229
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2140/2 D 6 17.3 472
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/1 D 0 18.8 233
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 1680/4 C str
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-5 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/10 B 4 18.6 574
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-3 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2180/11 C 0 16.4 607
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2120/9 B 2 15.0 122
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Turnisse Hästak Turnisse Hästak   [h 5] 2120/6 B 2 17.3 172
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Bellzapp Bellzapp   [v 5] 2140/14 A 3 16.6 87
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Stay Classy Stay Classy   [v 5] 2620/3 B 8 17.3 183
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/11 C 0 14.8 671
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-1 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 3] 2160/13 D 0 g 1501
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 2140/12 C 0 g 669
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Turnisse Hästak Turnisse Hästak   [h 5] 1620/3 D 7 17.4 122
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 4] 2120/2 D 4 19.9 248
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2660/4 D 6 17.2 646
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-8 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2160/4 B 3 17.0 50
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 1640/6 B 1 14.4 61
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 Thrust Candy Thrust Candy   [s 10] 2140/9 D 0 22.4 1132
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 8] 2140/3 D 0 g 135
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-1 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/10 B 7 18.5 444
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 5] 2160/8 B 5 20.3g 272
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 2140/9 C 6 18.6 274
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/4 B 4 16.3g 177
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 1620/3 C 1 17.5 119
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1640/11 A 4 15.5 536
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Global Rose Global Rose   [s 6] 2140/11 C 8 16.4 470
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2160/11 B 6 15.7 70
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-4 Maybe Baby Maybe Baby   [s 7] 2140/9 B 3 17.5 67
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 5] 2140/2 B 6 19.5g 738
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2160/11 B 0 16.0 302
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Turnisse Hästak Turnisse Hästak   [h 5] 2140/4 D 0 25.0g 874
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 1680/9 C 6 16.3 1076
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Escaping Time Escaping Time   [s 9] 1640/10 D 0 17.7 896
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2180/15 C 0 15.1 614
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2640/2 D 0 18.2 551
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/5 C 0 15.2 456
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/14 B 0 22.5g 780
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-5 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 1640/6 C 0 19.3g 278
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-4 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/2 D 0 20.2g 271
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-3 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/2 D 0 g 744
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 2140/9 C 3 18.9 472
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2640/4 D 0 16.7 950
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2160/8 B 4 19.3 323
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2140/1 D 0 17.9 472
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/1 D 3 17.9 42
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-10 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/2 D 5 18.2 894
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/14 C 7 18.5 627
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-10 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2640/1 A 2 17.5 75
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Global Rose Global Rose   [s 6] 2140/6 D 0 18.0 957
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2180/13 A 6 16.3 1073
2017-01-25 2017-01-25 Åby-5 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/9 C 5 15.3 300
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 Uliano Hästak Uliano Hästak   [h 4] 1640/2 D 0 19.2 752
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-10 Escaping Time Escaping Time   [s 9] 2160/9 D 0 18.5 517
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-6 Cecilia C. Cecilia C.   [s 6] 2140/3 D 0 17.1 1223
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2160/9 C 6 18.6 442
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/4 D 1 16.2 181
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/9 B 5 14.1 274
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-6 Gruosi Gruosi   [s 3] 2140/7 D 0 20.3 492
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/2 D str
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Jack Nalan Jack Nalan   [v 7] 2140/3 D 3 19.0 223
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-2 Gruosi Gruosi   [s 3] 2140/5 D 0 g 1015
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 4] 1640/1 D 0 20.9g 317
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-10 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/5 D 7 19.3 348
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/2 D 4 19.6 506
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Gruosi Gruosi   [s 3] 2140/5 C 4 18.1 778
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 7] 2640/8 C 6 19.3 475
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Rex Gomo Rex Gomo   [v 7] 2140/3 D 0 16.2 1041
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 1640/7 D 0 g 651
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-3 Rex Gomo Rex Gomo   [v 7] 2140/10 B 3 16.0 257
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/11 C 6 18.4 294
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-5 Burn Out Burn Out   [v 8] 2140/3 C 1 16.6 829
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/10 D 7 17.0 118
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/4 D 0 18.2 710
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 1640/9 B 4 16.8 75
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2640/6 B 6 15.8 136
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-9 Rex Gomo Rex Gomo   [v 7] 2160/6 B 3 16.9 230
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/10 C 4 18.1 355
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Love Story H.C. Love Story H.C.   [s 3] 2140/1 D 7 19.1g 44
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 Love Vici Love Vici   [s 4] 1640/1 D 3 16.0 572
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-8 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 1640/6 D str
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2640/10 B 1 16.3 221
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2160/6 C 5 19.2g 437
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-2 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/4 C 7 17.9 124
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-4 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/2 C 0 g 151
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2140/4 A 1 14.8 44
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-8 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/3 C 8 18.5 529
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-9 A Matter of Time A Matter of Time   [s 4] 2140/10 C 0 304
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/9 A 0 14.6g 165
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/9 C 7 21.0g 73
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-6 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/5 C 6 16.6 35
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-4 Stay Classy Stay Classy   [v 6] 1609/1 D 5 12.4 647
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-6 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 1609/6 C 0 16.6 366
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Love Vici Love Vici   [s 4] 2160/9 B 7 18.3 471
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-5 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/2 B 5 13.1 505
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 3] 2140/3 D str
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 3] 2120/10 C 2 18.0g 42
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2120/3 D 6 16.9 784
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2120/8 A 5 14.5 61
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-12 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/2 D 0 18.5 813
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/4 B 4 17.5 47
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-5 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 2140/7 C 0 17.2 360
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/7 B 2 17.1 48
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2620/2 A 2 15.1 62
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/1 D 0 19.5 715
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/3 C 0 g 54
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 1620/3 B str
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/14 A 3 13.2 335
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 2120/3 D 8 15.2g 746
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2160/8 D 4 17.6 1023
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-4 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2160/7 A 5 16.9 170
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-4 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 1640/7 B 6 15.8 112
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2160/3 C 0 g 177
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/2 D 0 19.2 678
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-9 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 2160/6 D 6 16.4 1280
2018-04-04 2018-04-04 Åby-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2140/4 D 6 15.1g 351
2018-04-04 2018-04-04 Åby-8 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2640/11 C 0 17.2 2220
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Borups Party Borups Party   [s 5] 2160/7 B 0 18.7g 1401
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2160/12 A 2 17.2 79
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-3 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2640/10 C str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-7 Borups Party Borups Party   [s 5] 2140/4 C str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-8 Love Vici Love Vici   [s 4] 2160/7 C str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-1 Borups Party Borups Party   [s 5] 2160/10 B 7 19.0g 315
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-2 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/11 C 3 17.9 335
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-8 Amber Brick Amber Brick   [s 6] 2140/5 D 0 18.2 1067
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-10 Simone Line Simone Line   [s 5] 2160/10 D 0 20.7g 222
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-1 Mara Woman Mara Woman   [s 4] 2160/7 C 5 21.1 678
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Allyhills Vici Allyhills Vici   [h 4] 2160/11 C 0 g 244
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-2 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/4 D 0 g 271
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/7 A 4 13.5 108
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/7 B 3 18.6 104
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-5 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/1 D 6 19.7 194
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-6 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/10 B 6 17.7 98
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-9 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2640/1 B 2 16.1 208
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-10 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 2160/4 D 0 19.4 562
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-2 Love Vici Love Vici   [s 5] 1680/1 C 7 17.9 189
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 1680/9 C 3 14.6 224
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-5 Mr Mythos Mr Mythos   [v 4] 2140/1 D 5 20.1 135
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-8 Love Vici Love Vici   [s 5] 1640/6 C 5 15.4 606
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2160/10 D 7 18.0g 396
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-2 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/4 D 0 461
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 2140/5 D 0 g 55
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 5] 2140/7 B 4 17.1 82
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/11 D 5 17.1 184
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-5 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2140/7 B 2 15.7 103
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-3 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/6 D 0 g 736
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-4 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/11 D 3 14.1 387
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-5 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2640/7 C 3 15.9 75
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-9 Love Vici Love Vici   [s 5] 1640/10 C 3 14.7 1165
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2640/7 D 3 15.4 731
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-10 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2180/11 C 4 18.3 330
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 5] 1640/7 D 0 15.2 680
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/12 C 0 18.0g 396
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2140/4 B 4 17.1 36
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-4 Jack Nalan Jack Nalan   [v 8] 2160/8 D 0 18.5 893
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 Make Me Make Me   [s 6] 2140/3 D 6 16.4 2383
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-6 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2140/5 C 2 15.8 158
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-8 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2640/3 D 0 g 2211
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-3 Love Vici Love Vici   [s 5] 1640/2 D 5 16.3 398
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2160/2 C 5 17.4 295
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 1640/9 C 0 13.7 280
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-2 Love Vici Love Vici   [s 5] 2140/10 C 6 18.6 190
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Rex Gomo Rex Gomo   [v 8] 2140/4 D str
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/4 D 6 17.9 138
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/10 C 1 17.0 49
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 5] 2140/12 D 0 g 831
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/9 C 5 16.5 416
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-12 Jack Nalan Jack Nalan   [v 8] 2140/8 D 0 20.3g 1093ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se