V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.Och föga ovän..


100 000 kronor i förstapris hade lockat tre av Norges bästa kallblod till den svenska huvudstaden en regnig novemberkväll.
Och föga oväntat visade sig trion klassen bättre än hemmalaget.
Tolvårige Lome Brage bekräftade att han fortfarande är rasens kung när det kommer till att lägga iväg bakom startbilen och pep till ledningen i ett nafs-
Därefter var dramatiken i princip över även om utvändige Troll Solen gjorde ett tappert försök att bjuda upp till kamp från utsidan.
Bakom dessa liftade Ingbest med till tredjepriset medan det var långt ner till de blågula där femårige Tekno Eld visade bäst gnista.
För Lome Brage blev det en skön revansch för floppen som favorit i Elitkampen och en indikation på att den flyfotade veteranen kan återvända till Solvalla sista helgen i maj.
- En helt fantastisk häst. Han är väldigt rask och har väldigt god inställning. När man kör på honom så sticker han bara undan, berömde Erlend Rennesvik.
Segertiden blev 1.22,9/2 140 meter autostart för Lome Brage som därmed ståtar med 46 segrar och 4,6 miljoner kronor insprunget på sina 100 starter.

Robin Johansson, Kanal 75


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp me..


På lördag är det dags Svensk Uppfödningslöpnning på Jägersro. Det är landets största tvååringslopp med 700 000 kronor till vinnaren. Det är även landets äldsta klassiska lopp och har körts sedan Ibrahim Pascha vann 1926.
Svante Båth är en mycket framgångsrik unghästtränare och han har vunnit det här loppet hela fem gånger. Dessutom de tre senaste åren. Han är dock inte värst med det då Lutfi Kolgjini har tränat fram sju vinnare och hade en svit på fyra raka segrar mellan åren 1998 till 2001 då Revenue, Noir Qualite, Omega Topline och Hövding Lavec vann för Jägersrotränaren.
Nu kan Båth närma sig det rekordet när han på lördag har en het kandidat i Armani Degato som körs av Erik Adielsson. Den tvåårige fuxen övertygade vid segern i uttagningsloppet från dödens.
– Armani Degato (V75-4) är en fin häst som gjorde sitt bästa lopp senast när han vann med krafter kvar. Jag är väldigt nöjd med honom och kurvan pekar åt rätt håll, säger Svante Båth.

”Har en femma i betyg i gympa”
Båths segerhästar i Svensk Uppfödningslöpning är i tur och ordning Luxury Ås (2002), Even Who (2003), Coin Perdu (2016), Global Welcome (2017) och Bythebook som löpte dött lopp med Belker (2018).
– Visst hade det varit häftigt att vinna igen. Man blir aldrig vinsttrött på det här, säger han med ett skratt.
Kan du jämföra Armani Degato med någon av dina tidigare vinnare?
– När det gäller kapaciteten och talangen att springa fort är det ingen skillnad på honom mot de andra. Där ligger han nog till och med lite i framkant. Men samarbetsmässigt har han inte varit som de andra men nu i senaste starten var han faktiskt samarbetsvillig med kusken. Han har varit lite väl ambitiös och svår i humöret tidigare men nu känns det som att pusselbitarna börjar hamna rätt.
– Om man ska dra en jämförelse med en skolelev så kan man säga att hästen har en femma i betyg i gympa, men han har fått jobba lite med matten.

”Förädla istället för att förvara individen”
Just apropå att skola sina unghästar så har tränare Båth haft ett vinnande koncept på det i många år. Han vill att de ska kunna ”läsa och skriva” i tidig ålder och unghästarna körs in och påbörjar sin uppträning hos Tony Jönsson i Skottorp. De kommer dit redan i april som ettåringar innan de sedan på hösten och vintern slussas vidare till Båths olika träningscamper utanför Stockholm och Sundsvall.
– Vår stallnisch har varit att förädla individen istället för att förvara den i tidig ålder, har Båth uttryckt tidigare.
– Är man tidig och förnuftig kan man ha många ”rätt” på nationella provet innan dom andra börjat pluggat på allvar. Det vill säga tjäna finfina pengar på egenskaper som hästen har visat redan från dag ett. Mitt jobb är helt enkelt att köra in så mycket pengar som möjligt sett till hästens potential.

”Har bra känsla – vore korkat säga något annat”
Båth säger vidare att många kanske har den uppfattningen att han startar de flesta av stallets hästar som tvååringar. Men så är det inte alls.
– Vi har legat runt 16, 17 procent tidigare år av den totala kullen som har startat som tvååringar. Jag tror att vi i år ligger på 15 procent just nu men det är ett par till som är aktuella att starta framöver.
– Varje år i maj delar jag in min kull i två olika grupper. De som tränas för tvååringsstart och de som tränas för start som treåring. Det blir oftast en tredjedel som vi tränar för start som tvååringar och drygt hälften av dessa brukar också starta.
Var Armani Degato en av de som du tidigt såg som en potentiell häst för Svensk Uppfödningslöpning?
– Ja, han var en i högen av dem. Plus någon eller några till som har försvunnit. Bland annat Pucks Bounce som vi fick stryka innan kvalet.
Vad är feelingen att kunna vinna Svensk Uppfödninslöpning för fjärde året i rad?
– Jag har en bra känsla och har man en häst som vunnit sitt försök med krafter kvar så vore det korkat att säga något annat. Jag tycker att Daniel Wäjerstens Global Badman är den som har visat mest och ska vara favorit. Men det är tvååringar och allt kan hända och min måste tränas tidigt. Han har ett intressant läge och kan öppna bra bakom bilen. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Svante Båth.

”Går ner lite i klass – bra chans”
Solvalla-tränaren har ytterligare två hästar till start inom V75. En omgång som kryddas av en jackpot med 40 miljoner kronor i sjurättspotten. Han kommenterar dem på följande vis.
– Deep Pockets (V75-5) gjorde det bra både i semifinalen och finalen av Breeders Crown. Han kom med hedern i behåll mot stenhårt motstånd. Även om det är tufft på V75 så går han ner lite i klass och utgångsläget blev helt perfekt. Han är snabb ut bakom bilen och den korta distansen är en fördel. Jag har inget emot att se hästen i ledningen där han har fungerat bra, men taktiken får Erik bestämma. Det är ett måste-streck om man inte spikar någon annan och jag tycker det är en bra chans. Inga ändringar, barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.
– Esprit Sisu (V75-7) gjorde det väldigt bra vid segern från dödens senast. Speciellt med tanke på att förberedelserna inte var optimala. Han hade haft en hovböld och stått över ett par jobb. Nu gamblade vi och körde barfota bak ändå och det gick bra. Hästen har känts fin efteråt och ska inte vara sämre nu. Läget är trist med spår åtta men han kan öppna snabbt och vi får hoppas att han kommer till. Hästen har utvecklats väldigt mycket i år och jag måste tro på bra chans igen. Inga ändringar, barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-f..


Bold Eagle är tillbaka i hemlandet efter äventyret i Kanada då han satte den äldre nordamerikanska eliten på plats i Breeders Crown-finalen på Woodbine i Toronto.
Siktet är inställt på en ny start i Prix d’Amerique – loppet han hemförde som storfavorit 2016 och 2017, men fick nöja sig med silvret bakom svenske Readly Express 2018.
I år blev det ett blygsamt sjättepris, men kretsen kring hästen har inte gett upp hoppet om att Bold Eagle ska bli den första hästen sedan legendariske Ourasi att ta tre titlar i världens tuffaste travlopp.
Vägen dit kommer att gå via Prix du Bourbonnais 8 december samt Prix de Bourgogne 29 december, det berättar Thomas Bernereau för Equidia.
Ett lyckat vintermeeting skulle också innebära att Bold Eagle blir Frankrikes vinstrikaste travare genom tiderna.
Åttaåringen står för närvarande på 4 923 617 euro insprunget, att jämföra med Timoko som avslutade karriären på 5 006 731 euro, enligt officiella siffror från franska Le Trot.

Robin Johansson, Kanal 75


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hä..


Det är många år sedan storhetstiden med världsstjärnan Copiad och numera driver Erik Berglöf en mindre verksamhet med 15 hästar i träning. En av dem är den ytterst talangfulle treåringen Lemon Brodde som har visat att han är lite extra till häst. Hingsten efter Varenne har vunnit två lopp och tagit ett andrapris på sex starter. Senast var han totalt överlägsen från ledningen och övertygade stort.
– Lemon Brodde (V86-6) är en jättefin häst som är helt komplett. Han har bara en nackdel och det är att han är stänkrädd och har galopperat två gånger på skitig bana. Det bästa vore om han kom först och man vill inte komma i rygg på någon förrän efter första sväng, säger Erik Berglöf.
– Han har gått i ledningen två gånger och vunnit ohotad båda gångerna. Senast vann han på 1.15,0 i voltstart och var helt okörd i mål. Jag kände tidigt att det här är en riktigt bra häst och han hade kunnat starta tidigare men jag ville inte bränna honom utan har tagit det försiktigt. Det finns mycket utveckling kvar och det är en av stallets bästa hästar. Det är i alla fall min bästa treåring.
Kan det vara en ny Copiad på gång?
– Haha, nej du, en sådan häst får man bara en gång i livet. Men skulle han bli hälften så bra får man vara mer än nöjd.

”Tror absolut att han kan vinna”
Trots den imponerande segern senast är Lemon Brodde helt bortglömd av V86-spelarna än så länge. Han startar från spår tre bakom bilen i den sjätte avdelningen och är endast streckad på blott tre procent i skrivande stund.
– Skulle jag spela så hade jag absolut haft med honom på kupongen. De har ju inte sett honom uppe i Stockholm men jag vet ju hur bra han är. Jag tror absolut att han kan vinna det här loppet, säger Berglöf.
– Han har bara startat bakom bilen en gång och det var när Michael Larsson körde honom. Då öppnade han inte speciellt fort men jag vet samtidigt inte om Michael körde för fullt den gången heller. Kommer han till ledningen blir han inte lätt att ta sig förbi.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har provat det hemma i träningen och det fungerade bra. Han reagerade positivt och tog tag i grejerna precis som man vill att de ska göra. Så vi får hoppas att det kan göra att det blir lite mer sprutt den sista biten.
– Senast gick han barfota bak men nu blir det skor runt om precis som i alla de andra starterna. Det är ändå stumma banor nu på hösten och vintern och inte den spänsten i banorna att barfota gör samma nytta. Så det blir lätta aluminiumskor bak precis som han har haft tidigare, säger Färjestadstränaren.

Michael Carlsson, Kanal 75


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.Efter att ha visat e..


Ytterst sällan, kanske aldrig, har det fötts en häst på svensk mark med sådan talang och karisma som Campo Bahia.
Efter att ha visat enorma fartresurser blandat med galopper fick hästen sitt genombrott då han dundrade hem ett treåringslopp på Solvalla på topptiden 1.12,2/2 140 meter autostart i karriärens fjärde start.
Han följde upp med att vinna sitt kriteriekval i stor stil, men fick nöja sig med andrapriset i finalen efter en tung resa.
Efter en vinterträning återkom hästen i bländande författning och sprang hem Kungapokalen på världstiden 1.10,6/2 140 meter autostart, svensk rekord för fyraåringar.
Efter en planerad träningsperiod under sommaren lekte han hem derbykvalet och spelades till storfavorit i finalen.
Då kom bakslaget.
Hästen stod inte alls att känna igen och var trött redan halvvarvet från mål, visserligen efter en tuff forcering efter galopp.
Revanschen skulle ske i Europaderbyt, men hästen ströks ur försöken en månad senare.
- Det var en ny förkylning, samma sak som satte ner honom i derbyt. Den gången var det maximal otur eftersom han måste ha fått viruset max två dagar innan loppet vilket gjorde att vi inte hann märka något. Däremot såg man det efter loppet då hästen hade högre puls än normalt, säger Conrad Lugauer och reder ut händelseförloppen kring infektionerna:
- Hästen får ett virus som sätter ner formen, sedan återhämtar han sig och då produceras slem i halsen som ska ut. Totalt tar det tio dagar från insjuknande till att man kan träna igen. Inför europaderbykvalen hann vi märka att hästen blivit förkyld så då var det bara stryka och att vänta ut det.

Inte lika vässad
På lördag vankas första starten på nästan tre månader i Johan Jacobssons Minne för tre- och fyraåringar, placerat som V75-1 denna jackpotomgång då en ensam vinnare med sju rätt spås bli 40 miljoner kronor rikare.
Hur har förberedelserna sett ut inför det här?
- Vi fick börja om i träningen, men sedan har det gått fint hela vägen. Han är i jättebra skick, däremot är han inte förberedd på samma sätt som inför årsdebuten eller derbykvalet. Då hade han gått provlopp på Jägersro eftersom jag ville ha honom toppförberedd. Nu har han bara körts i backen hemma på gården samt några intervalljobb. Han är i samma författning som han varit inför de här provloppen och då har han ju sprungit 1.12-tider full väg utan problem, visserligen med autostart.
Att Campo Bahia bara tävlat i voltstart en gång och då galopperade från start, i tävlingsdebuten, är inget som Lugauer vill blåsa upp som ett orosmoln inför lördagen.
- Det loppet var länge sedan och då hade hästen noll kronor och noll rutin. Nu är han en helt annan häst. Jag är jättetrygg med honom och spåret är bästa tänkbara, så nej, jag oroar mig inte för galopp.
Hur blir utrustningen den här gången?
- Det vanliga, aluminiumskor runt om och öppet huvudlag. Däremot kanske jag lämnar rycktussarna hemma. Jag har ändå bara ryckt dem två gånger, i Kungapokalen och derbyfinalen.
Hur viktigt är det att vinna på lördag?
- För hästens del har det här loppet nästan inget värde. Han är en grupp 1-häst, och vi siktar mot de största loppen. Men det skulle vara hur roligt som helst att vinna och jag är väldigt spänd på att se hur han presterar med tanke på framtiden.
Betyder det att du kommer att köra mer defensivt än vanligt?
- Nej, jag utgår från att hästen tävlar i maximal författning och kör efter hans villkor. Går det långsamt, vilket för Campo Bahia innebär 1.14-1.15-tempo, så får jag signaler från hästen att köra framåt. Skulle det gå jättefort där framme så kan vi sitta kvar och ta dem till slut istället. Han är bättre än de andra hästarna och då måste man köra efter det, fastslår Lugauer vars nästa mål är fyraåringsloppet Criterium Continental på Vincennes 22 december.

Vill starta i Prix d’Amerique
Där väntar med stor sannolikhet första mötet med franske kullettan och Prix d’Amerique-favoriten Face Time Bourbon.
- Om Campo Bahia gör mig nöjd på lördag och återhämtar sig väl efter loppet så blir det nästa start. Jag hade planer på en start däremellan, men tyvärr finns det inget passande lopp för honom.
Hur tror du att han kommer att trivas på Vincennes?
- Jag tror att den banan passar honom hur bra som helst. Om det är någon minisvaghet som den här hästen har så är det att han tycker att svängarna är lite för tighta på våra tusenmetersbanor. Det beror på att han har så stor och vägvinnande aktion. På Vincennes finns inte det problemet. Jag har vunnit några lopp där nere och vet vilken sorts häst som krävs på den banan och Campo Bahia är rätt typ. Han har ju allt. Förutom att han är fruktansvärt stark så är han oerhört snabb i benen också, han har en enormt hög maxfart. Det enda som oroar mig är det franska voltsystemet, inte för att jag tror att han ska galoppera, utan för att jag inte vet hur kvick han är i själva startmomentet.
Vinnaren av Criterium Continental får en direktplats till Prix d’Amerique och Lugauer hymlar inte med att det är målet för vintern.
- Om allt går enligt planerna och hästen kvalar in så kommer vi att starta i Prix d’Amerique. Då kommer jag dessutom att rycka skorna på honom för första gången. Det här är en häst som ska tävla mot eliten. Skulle hästen uppträda som jag önskar, men inte vinna Continetal så gör vi någon eller några starter till där nere. Det finns till exempel ett femåringslopp i januari, det är visserligen bara grupp 2, men med fina prispengar. Skulle han vara sämre än väntat i Continental så får han vila. Oavsett upplägg så kommer han få börja verka lite i aveln till våren.
Innebär det att du inte är intresserad av Elitloppet 2020?
- Nej, det ingår inte i planerna. Det får bli ett senare år i så fall.


Det här berättar Conrad Lugauer om 8 Calvin Borel i V75-6.
- Han slog ihop bakom bilen i Danmark senast och kommer att gå med en annan typ av sko nu, med öppen tå, för att det inte ska hända igen. Han har alltid haft problem med travet och är aldrig att lita på, men tränar riktigt bra för dagen och kommer med toppform. När han vann på Enghien i somras fick han löpa på i ledningen och det är en klar fördel. Hästen är inte sämre nu och från spets skulle han säkert kunna springa 1.11-tid på lördag, men det finns ingen chans att nå dit från det här läget. Förutsättningarna gör att jag måste ligga lågt, går han felfritt och grejar en bra slant är jag nöjd.

Robin Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp ef..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan dyker ”Världens bästa Dalahäst” upp efter en kortare frånvaro. On Track Piraten är tillbaka på banan efter en sämre insats och när vi nu närmar oss vintern med stormsteg så är det också hans årstid. Han har de senaste åren radat upp V75-segrar under den kalla tiden på året varje säsong. On Track Piraten har rekordet med 32 V75-segrar och ännu verkar det finnas kapitel kvar att skriva om den elvaårige valackens fantastiska karriär. Totalt har stjärnhästen vunnit 46 lopp och sprungit in 18 miljoner kronor för sin tränare Hans R Strömberg i Rättvik.
– Det är ingen större skillnad på hästen gentemot tidigare. Han är pigg och glad och tycker fortfarande om att träna. Trots att han är elva år och har gjort så många tuffa lopp i hård konkurrens är han fräsch och fin. Det är en fantastisk häst på det viset, säger Hans R Strömberg.
– Han gillar vintern och att springa med skor och broddar. På så sätt har han lite fördel gentemot sina konkurrenter som är missgynnade när de inte kan tävla utan skor.

”Sjuk senast – halsinfektion”
Efter seger i ett billigt lunchlopp på Hagmyren näst senast var On Track Piraten senast ute i ett stayerlopp över tre varv i V75 i Skellefteå. Men den gången stod inte hästen att känna igen och gjorde en av få sämre prestationer i karriären.
– Han var sjuk senast och hade en halsinfektion. Han fick ta igen sig lite och sedan har vi tränat på och allt verkar bra. Hästen har fått mycket rakbanejobb och jag har även kört 1.18 i 1600 meter med honom på en lite tung bana. Så han är bra förberedd, menar Strömberg.

”Känns bättre nu än i höstas – bra chans”
On Track Piraten startar som en av favoriterna i V86-2. Han körs av Torbjörn Jansson som har suttit upp bakom topphästen två gånger, och båda starterna är från 2015, alltså fyra år sedan.
– Torbjörn var först femma med honom i ett långlopp och sedan tvåa i Sundsvall Open Trot efter Delicious U.S. Men det var ju som sagt länge sedan nu, säger Hans R Strömberg.
Vad kommer du att säga till kusken inför loppet på onsdag?
– Inte så mycket. Det är bara att gasa.
Hur ser du på uppgiften och vad är feelingen att hästen tar seger nummer 47 i karriären?
– Jag hade hoppats på lite vintriga förhållanden när vi kör med skor runt om. Men jag tycker ändå att han möter hästar som han ska kunna rå på om han har normal form. Han känns i alla fall bättre nu än han gjorde i höstas.
– Läget är bra och han kan öppna, även om det var länge sedan nu eftersom han mest har varit ute i längre lopp på slutet. Då har det inte varit aktuellt att ladda från start. Jag tror att han har bra chans. Vi kör troligtvis med öppet huvudlag då jag inte tycker det är någon större skillnad med norskt huvudlag. Jänkarvagn som vanligt, säger Hans R Strömberg.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-12 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 8] 2180/15 8 16.1 1302
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-10 Escaping Time Escaping Time   [s 7] 2160/15 str
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-5 Last Rimos Last Rimos   [v 6] 2160/12 0 16.0 1344
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-4 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 2140/6 5 15.6 664
2015-12-28 2015-12-28 Kalmar-3 Bellzapp Bellzapp   [v 3] 2140/11 4 19.0 167
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-12 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 5] 2160/14 0 17.8 1529
2015-11-20 2015-11-20 Kalmar-1 Stepping Love Stepping Love   [h 3] 2160/10 0 22.2g 79
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-10 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 8] 2180/12 0 18.1 667
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-7 Texas Ligus Texas Ligus   [v 4] 1640/2 3 17.0 760
2015-11-12 2015-11-12 Kalmar-2 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 1640/5 0 13.5 601
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-4 Escaping Time Escaping Time   [s 7] 1640/7 0 g 1185
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-3 Last Rimos Last Rimos   [v 6] 1640/10 6 14.9 1442
2015-10-30 2015-10-30 Kalmar-2 Sir John Sir John   [v 6] 2140/8 0 18.9 659
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-10 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 8] 2680/7 5 18.0 521
2015-10-23 2015-10-23 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 2140/11 str
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 2140/9 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-7 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 5] 1640/1 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-2 Stepping Love Stepping Love   [h 3] 2140/6 0
2015-10-09 2015-10-09 Kalmar-1 Texas Ligus Texas Ligus   [v 4] 2160/9 0
2015-10-02 2015-10-02 Kalmar-10 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 6] 2680/9 0 g 566
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-10 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 10] 1680/13 1 14.8 96
2015-09-26 2015-09-26 Kalmar-6 C.D.C.'s Isak C.D.C.'s Isak   [v 6] 2160/15 0 18.2g 840
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 2140/1 D 0 g 427
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-4 Manhattan Sassy Manhattan Sassy   [h 12] 1660/6 D 0 14.3 843
2016-12-18 2016-12-18 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2140/2 D 0 19.3 574
2016-12-09 2016-12-09 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2160/10 D 5 17.8 1151
2016-12-06 2016-12-06 Axevalla-4 Manhattan Sassy Manhattan Sassy   [h 12] 1640/9 D 0 15.3 495
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 1680/12 A 0 g 850
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 2160/6 B 7 18.8 166
2016-12-01 2016-12-01 Kalmar-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/1 D 5 17.4 165
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2160/8 C 7 18.1 895
2016-11-25 2016-11-25 Kalmar-2 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 4] 2160/8 C 6 19.9 113
2016-11-04 2016-11-04 Kalmar-7 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2660/3 D 0 18.4 1322
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/1 D 3 17.7 267
2016-10-28 2016-10-28 Kalmar-2 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 4] 2140/2 C 5 19.3 493
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-1 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2160/11 A 5 19.1 209
2016-10-21 2016-10-21 Kalmar-8 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/12 D str
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-12 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 1680/12 B 6 15.1 371
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-9 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2160/6 A 2 19.3 123
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2140/1 D 0 21.8g 335
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-11 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2140/5 D 8 18.4g 925
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-7 K.A.Olila K.A.Olila   [s 6] 2160/12 D 0 16.0 1142
2016-09-16 2016-09-16 Kalmar-1 Askö Atos Askö Atos   [v 8] 2140/9 B 5 19.3 672
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-10 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 1680/11 B 0 14.9g 709
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-7 Annelin Annelin   [s 3] 2160/10 C 7 18.0g 685
2016-08-26 2016-08-26 Kalmar-1 Uliano Hästak Uliano Hästak   [h 3] 2140/4 D 0 19.0 466
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-9 Kallsup Kallsup   [v 5] 2140/6 D 5 15.2 217
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-8 Last Rimos Last Rimos   [v 7] 2140/12 B 0 17.1 670
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-7 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 2140/5 C 1 16.3 57
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-6 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 1640/3 D 8 15.4 483
2016-08-20 2016-08-20 Kalmar-5 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2160/13 A 0 18.2g 114
2016-08-18 2016-08-18 Visby-4 Cecilia C. Cecilia C.   [s 5] 2140/9 D 4 17.6 211
2016-08-18 2016-08-18 Visby-3 Stay Free Stay Free   [s 7] 2140/7 B 2 16.4 105
2016-08-18 2016-08-18 Visby-1 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/11 A 2 19.0 41
2016-08-18 2016-08-18 Visby-7 Deckhand Deckhand   [v 7] 1660/10 A 1 13.9 46
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2160/13 B 5 18.4 49
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-5 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 1640/7 C 4 15.7g 466
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-4 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2640/2 C 0 17.3 469
2016-07-31 2016-07-31 Kalmar-1 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 2140/7 D 7 17.5 602
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/10 B 4 17.3 137
2016-07-11 2016-07-11 Kalmar-5 Annelin Annelin   [s 3] 2140/1 D 5 16.0 910
2016-07-02 2016-07-02 Kalmar-1 G.K.Miami Dream G.K.Miami Dream   [v 5] 2140/8 D 0 g 630
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-9 Last Rimos Last Rimos   [v 7] 1640/3 B 7 16.5 254
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 4] 2140/5 D 8 18.0 404
2016-06-16 2016-06-16 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 3] 2140/2 D 5 19.4g 145
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-11 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 2660/6 C 8 17.9 588
2016-06-06 2016-06-06 Kalmar-8 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2180/14 C str
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-7 Last Rimos Last Rimos   [v 7] 2680/15 B 0 17.1 1339
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-6 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2160/11 D 0 14.9 2100
2016-05-06 2016-05-06 Kalmar-11 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 9] 2140/7 C 6 17.1 320
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/8 D 5 16.1 694
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-8 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 9] 2160/8 D 4 16.2 690
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-5 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 6] 2140/3 D 0 g 1190
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-3 Stepping Love Stepping Love   [h 4] 2140/5 B 0 g 59
2016-04-22 2016-04-22 Kalmar-1 Jack Nalan Jack Nalan   [v 5] 2160/12 D 2 18.5g 186
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-7 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2160/4 D 4 16.6 611
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-6 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 1640/5 D 8 16.2 528
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-3 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 9] 2140/6 D 4 16.2 155
2016-04-08 2016-04-08 Kalmar-1 Stepping Love Stepping Love   [h 4] 2160/15 A 0 g 55
2016-04-01 2016-04-01 Kalmar-3 Stepping Love Stepping Love   [h 4] 2160/15 B 8 17.9g 173
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-2 Turnisse Hästak Turnisse Hästak   [h 4] 2140/6 D 4 19.0 180
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-1 Graciella Band Graciella Band   [s 4] 1640/8 B 3 16.8 32
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/12 D 5 16.1 634
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-8 Runnex I.F. Runnex I.F.   [v 6] 2140/1 D 0 g 416
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-7 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 2140/12 D 0 18.7 603
2016-03-04 2016-03-04 Kalmar-3 Texas Ligus Texas Ligus   [v 5] 2140/11 B 4 18.3 96
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-5 Jolly Joker P.H. Jolly Joker P.H.   [v 9] 1680/14 A 5 16.1 799
2016-02-24 2016-02-24 Kalmar-3 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2140/3 D 6 15.9 1024
2016-02-12 2016-02-12 Kalmar-2 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 2640/4 D 0 17.5 987
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-9 Escaping Time Escaping Time   [s 8] 1660/10 D 7 17.2 1067
2016-01-15 2016-01-15 Kalmar-6 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 11] 1640/10 D 7 14.5 1416
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-8 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/1 C str
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-6 Allyhills Vici Allyhills Vici   [h 3] 2140/2 D 2 18.4 594
2017-12-28 2017-12-28 Kalmar-5 Europa Sisu Europa Sisu   [s 3] 1640/2 B 5 15.7 206
2017-12-08 2017-12-08 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/6 B 4 18.9 266
2017-12-01 2017-12-01 Kalmar-7 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2640/9 C str
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2160/8 C 7 17.1 346
2017-11-10 2017-11-10 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2160/11 A 2 17.4 33
2017-11-03 2017-11-03 Kalmar-7 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/10 B 0 g 212
2017-10-27 2017-10-27 Kalmar-2 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/13 B str
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-7 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2140/1 D str
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-5 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/7 C 0 19.6 626
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-1 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 1640/2 C 6 17.4 94
2017-10-20 2017-10-20 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2140/2 D 1 17.1 60
2017-10-12 2017-10-12 Visby-9 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2120/1 C str
2017-10-12 2017-10-12 Visby-1 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2120/4 A str
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-11 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2140/1 D 2 17.4 109
2017-10-06 2017-10-06 Kalmar-9 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2160/12 B 0 17.2g 745
2017-09-22 2017-09-22 Kalmar-3 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/3 D 0 g 641
2017-09-12 2017-09-12 Visby-2 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 2120/2 C str
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2140/6 D str
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-4 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/6 C 0 20.2g 411
2017-09-08 2017-09-08 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 3] 2140/7 D 7 20.0 38
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-8 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2180/14 C 0 15.4 791
2017-08-26 2017-08-26 Kalmar-1 Stepping Love Stepping Love   [v 5] 2160/8 B 0 18.2g 248
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-7 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 1640/5 C 6 15.7 229
2017-08-18 2017-08-18 Kalmar-4 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2140/2 D 6 17.3 472
2017-07-29 2017-07-29 Kalmar-10 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/1 D 0 18.8 233
2017-07-19 2017-07-19 Karlshamn-9 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 1680/4 C str
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-5 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/10 B 4 18.6 574
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-3 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2180/11 C 0 16.4 607
2017-06-27 2017-06-27 Visby-10 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2120/9 B 2 15.0 122
2017-06-19 2017-06-19 Visby-5 Turnisse Hästak Turnisse Hästak   [h 5] 2120/6 B 2 17.3 172
2017-06-19 2017-06-19 Visby-4 Bellzapp Bellzapp   [v 5] 2140/14 A 3 16.6 87
2017-06-19 2017-06-19 Visby-3 Stay Classy Stay Classy   [v 5] 2620/3 B 8 17.3 183
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-10 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/11 C 0 14.8 671
2017-06-06 2017-06-06 Kalmar-1 Cajsa Ligus Cajsa Ligus   [s 3] 2160/13 D 0 g 1501
2017-05-30 2017-05-30 Visby-8 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 2140/12 C 0 g 669
2017-05-30 2017-05-30 Visby-7 Turnisse Hästak Turnisse Hästak   [h 5] 1620/3 D 7 17.4 122
2017-05-30 2017-05-30 Visby-6 Tvingens Queen Tvingens Queen   [s 4] 2120/2 D 4 19.9 248
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-6 Thrust Candy Thrust Candy   [s 10] 2140/9 D 0 22.4 1132
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-5 Raspberry Baret Raspberry Baret   [s 8] 2140/3 D 0 g 135
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-1 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/10 B 7 18.5 444
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-9 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2660/4 D 6 17.2 646
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-8 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2160/4 B 3 17.0 50
2017-05-24 2017-05-24 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 1640/6 B 1 14.4 61
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-2 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 2140/9 C 6 18.6 274
2017-05-05 2017-05-05 Kalmar-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 5] 2160/8 B 5 20.3g 272
2017-05-02 2017-05-02 Visby-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/4 B 4 16.3g 177
2017-05-02 2017-05-02 Visby-5 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 1620/3 C 1 17.5 119
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-9 Sparkling Classic Sparkling Classic   [s 5] 1640/11 A 4 15.5 536
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-8 Global Rose Global Rose   [s 6] 2140/11 C 8 16.4 470
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-5 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2160/11 B 6 15.7 70
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-4 Maybe Baby Maybe Baby   [s 7] 2140/9 B 3 17.5 67
2017-04-28 2017-04-28 Kalmar-1 Krater Sånna Krater Sånna   [v 5] 2140/2 B 6 19.5g 738
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-9 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2160/11 B 0 16.0 302
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-8 Turnisse Hästak Turnisse Hästak   [h 5] 2140/4 D 0 25.0g 874
2017-04-21 2017-04-21 Kalmar-4 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 1680/9 C 6 16.3 1076
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-8 Piraya Hästak Piraya Hästak   [s 9] 2180/15 C 0 15.1 614
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-7 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2640/2 D 0 18.2 551
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/5 C 0 15.2 456
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-2 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/14 B 0 22.5g 780
2017-03-31 2017-03-31 Kalmar-11 Escaping Time Escaping Time   [s 9] 1640/10 D 0 17.7 896
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-5 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 1640/6 C 0 19.3g 278
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-4 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/2 D 0 20.2g 271
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-3 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2140/2 D 0 g 744
2017-03-24 2017-03-24 Kalmar-1 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 3] 2140/9 C 3 18.9 472
2017-03-04 2017-03-04 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2640/4 D 0 16.7 950
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-5 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2160/8 B 4 19.3 323
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-3 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2140/1 D 0 17.9 472
2017-02-22 2017-02-22 Kalmar-2 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/1 D 3 17.9 42
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-10 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2140/2 D 5 18.2 894
2017-02-17 2017-02-17 Kalmar-1 Pretty Hot Stuff Pretty Hot Stuff   [s 5] 2160/14 C 7 18.5 627
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-1 Hot Cock a Hoop Hot Cock a Hoop   [v 12] 2180/13 A 6 16.3 1073
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-10 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2640/1 A 2 17.5 75
2017-02-05 2017-02-05 Kalmar-5 Global Rose Global Rose   [s 6] 2140/6 D 0 18.0 957
2017-01-25 2017-01-25 Åby-5 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/9 C 5 15.3 300
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-10 Escaping Time Escaping Time   [s 9] 2160/9 D 0 18.5 517
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-6 Cecilia C. Cecilia C.   [s 6] 2140/3 D 0 17.1 1223
2017-01-13 2017-01-13 Kalmar-2 Uliano Hästak Uliano Hästak   [h 4] 1640/2 D 0 19.2 752
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-5 Jack Nalan Jack Nalan   [v 6] 2160/9 C 6 18.6 442
2017-01-02 2017-01-02 Kalmar-2 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 4] 2140/4 D 1 16.2 181
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-4 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/9 B 5 14.1 274
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-6 Gruosi Gruosi   [s 3] 2140/7 D 0 20.3 492
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-7 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/2 D str
2018-12-17 2018-12-17 Kalmar-8 Jack Nalan Jack Nalan   [v 7] 2140/3 D 3 19.0 223
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-2 Gruosi Gruosi   [s 3] 2140/5 D 0 g 1015
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 4] 1640/1 D 0 20.9g 317
2018-12-07 2018-12-07 Kalmar-10 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/5 D 7 19.3 348
2018-11-30 2018-11-30 Kalmar-10 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/2 D 4 19.6 506
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-2 Gruosi Gruosi   [s 3] 2140/5 C 4 18.1 778
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-3 Jack Nalan Jack Nalan   [v 7] 2640/8 C 6 19.3 475
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-6 Rex Gomo Rex Gomo   [v 7] 2140/3 D 0 16.2 1041
2018-11-23 2018-11-23 Kalmar-10 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 1640/7 D 0 g 651
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-3 Rex Gomo Rex Gomo   [v 7] 2140/10 B 3 16.0 257
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/11 C 6 18.4 294
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-5 Burn Out Burn Out   [v 8] 2140/3 C 1 16.6 829
2018-11-16 2018-11-16 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/10 D 7 17.0 118
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/4 D 0 18.2 710
2018-11-10 2018-11-10 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 1640/9 B 4 16.8 75
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-5 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2640/6 B 6 15.8 136
2018-11-02 2018-11-02 Kalmar-9 Rex Gomo Rex Gomo   [v 7] 2160/6 B 3 16.9 230
2018-10-26 2018-10-26 Kalmar-10 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/10 C 4 18.1 355
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-1 Love Story H.C. Love Story H.C.   [s 3] 2140/1 D 7 19.1g 44
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-2 Love Vici Love Vici   [s 4] 1640/1 D 3 16.0 572
2018-10-13 2018-10-13 Kalmar-8 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 1640/6 D str
2018-09-24 2018-09-24 Halmstad-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2640/10 B 1 16.3 221
2018-09-21 2018-09-21 Kalmar-7 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2160/6 C 5 19.2g 437
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-2 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/4 C 7 17.9 124
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-4 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/2 C 0 g 151
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2140/4 A 1 14.8 44
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-8 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/3 C 8 18.5 529
2018-09-14 2018-09-14 Kalmar-9 A Matter of Time A Matter of Time   [s 4] 2140/10 C 0 304
2018-09-04 2018-09-04 Kalmar-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/9 A 0 14.6g 165
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/9 C 7 21.0g 73
2018-08-09 2018-08-09 Kalmar-6 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/5 C 6 16.6 35
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-4 Stay Classy Stay Classy   [v 6] 1609/1 D 5 12.4 647
2018-07-30 2018-07-30 Tingsryd-6 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 1609/6 C 0 16.6 366
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-3 Love Vici Love Vici   [s 4] 2160/9 B 7 18.3 471
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-5 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/2 B 5 13.1 505
2018-07-28 2018-07-28 Kalmar-6 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 3] 2140/3 D str
2018-06-28 2018-06-28 Visby-2 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 3] 2120/10 C 2 18.0g 42
2018-06-28 2018-06-28 Visby-5 Amulett Jons Amulett Jons   [s 4] 2120/3 D 6 16.9 784
2018-06-28 2018-06-28 Visby-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2120/8 A 5 14.5 61
2018-06-24 2018-06-24 Kalmar-12 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/2 D 0 18.5 813
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/4 B 4 17.5 47
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-5 Marjons Filur Marjons Filur   [v 5] 2140/7 C 0 17.2 360
2018-06-15 2018-06-15 Kalmar-8 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/7 B 2 17.1 48
2018-05-24 2018-05-24 Visby-4 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2620/2 A 2 15.1 62
2018-05-24 2018-05-24 Visby-7 Copacabana Laday Copacabana Laday   [s 4] 2120/1 D 0 19.5 715
2018-05-24 2018-05-24 Visby-8 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/3 C 0 g 54
2018-05-14 2018-05-14 Visby-3 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 1620/3 B str
2018-05-14 2018-05-14 Visby-4 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/14 A 3 13.2 335
2018-05-14 2018-05-14 Visby-5 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 2120/3 D 8 15.2g 746
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2160/8 D 4 17.6 1023
2018-05-11 2018-05-11 Kalmar-4 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2160/7 A 5 16.9 170
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-4 G.K.Spintowin G.K.Spintowin   [v 6] 1640/7 B 6 15.8 112
2018-04-20 2018-04-20 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2160/3 C 0 g 177
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/2 D 0 19.2 678
2018-04-13 2018-04-13 Kalmar-9 C.D.C's Totte C.D.C's Totte   [v 7] 2160/6 D 6 16.4 1280
2018-04-04 2018-04-04 Åby-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2140/4 D 6 15.1g 351
2018-04-04 2018-04-04 Åby-8 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2640/11 C 0 17.2 2220
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-1 Borups Party Borups Party   [s 5] 2160/7 B 0 18.7g 1401
2018-03-23 2018-03-23 Kalmar-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2160/12 A 2 17.2 79
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-3 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2640/10 C str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-7 Borups Party Borups Party   [s 5] 2140/4 C str
2018-03-02 2018-03-02 Kalmar-8 Love Vici Love Vici   [s 4] 2160/7 C str
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-1 Borups Party Borups Party   [s 5] 2160/10 B 7 19.0g 315
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-2 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/11 C 3 17.9 335
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-8 Amber Brick Amber Brick   [s 6] 2140/5 D 0 18.2 1067
2018-02-16 2018-02-16 Kalmar-10 Simone Line Simone Line   [s 5] 2160/10 D 0 20.7g 222
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-1 Mara Woman Mara Woman   [s 4] 2160/7 C 5 21.1 678
2018-01-31 2018-01-31 Jägersro Trav-4 Allyhills Vici Allyhills Vici   [h 4] 2160/11 C 0 g 244
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-2 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/4 D 0 g 271
2018-01-27 2018-01-27 Kalmar-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 1640/7 A 4 13.5 108
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-1 Love Vici Love Vici   [s 4] 2140/7 B 3 18.6 104
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-5 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 4] 2140/1 D 6 19.7 194
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-6 Stepping Love Stepping Love   [v 6] 2140/10 B 6 17.7 98
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-9 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 5] 2640/1 B 2 16.1 208
2018-01-12 2018-01-12 Kalmar-10 Knucklehead P.H. Knucklehead P.H.   [v 10] 2160/4 D 0 19.4 562
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/6 B 4 18.8 412
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-4 Afrodite Miguan Afrodite Miguan   [s 6] 2140/4 B 5 16.8 21
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-6 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/3 A 2 16.8 44
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-9 Love Vici Love Vici   [s 5] 2140/7 C 7 17.6 313
2019-11-15 2019-11-15 Kalmar-10 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/12 C 4 17.4 140
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-1 Mr Mythos Mr Mythos   [v 4] 2140/1 D 0 19.4g 175
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-3 Love Story H.C. Love Story H.C.   [s 4] 1640/6 C str
2019-11-13 2019-11-13 Jägersro Trav-7 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2140/9 B 3 15.1 33
2019-10-25 2019-10-25 Kalmar-6 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2140/4 A 1 14.8 26
2019-10-19 2019-10-19 Kalmar-6 Love Story H.C. Love Story H.C.   [s 4] 2140/10 C 0 16.3 137
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-1 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/3 C 8 19.0 465
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-2 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 5] 2140/8 C 0 18.2 316
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/10 A 0 g 48
2019-10-11 2019-10-11 Kalmar-5 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/5 C 6 17.7g 43
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 5] 2140/6 D 0 17.8 266
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-7 Kulans Gentleman Kulans Gentleman   [v 4] 2140/5 B 6 19.5 236
2019-10-04 2019-10-04 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2160/7 D 5 16.8 452
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-8 What's My Name What's My Name   [s 4] 2140/5 D 0 19.2g 832
2019-09-24 2019-09-24 Jägersro Trav-9 Love Story H.C. Love Story H.C.   [s 4] 2140/3 C 4 15.5 414
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 3140/1 D 0 g 1000
2019-09-20 2019-09-20 Kalmar-10 Gruosi Gruosi   [s 4] 2160/4 D 0 18.2 1000
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-6 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2640/7 D 0 17.2 1000
2019-09-13 2019-09-13 Kalmar-9 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 5] 2140/3 D 0 19.6g 298
2019-08-23 2019-08-23 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2160/5 D 7 17.3 568
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-2 Gruosi Gruosi   [s 4] 2140/4 D 7 19.4 748
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-3 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/12 C 8 17.1 600
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-7 Shannon Boxx Shannon Boxx   [s 7] 2140/2 D 0 16.0 1000
2019-08-09 2019-08-09 Kalmar-9 Love Vici Love Vici   [s 5] 2140/8 B str
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-2 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2180/10 C 7 17.0 693
2019-07-27 2019-07-27 Kalmar-9 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 3160/3 C 3 16.1 628
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-2 Love Vici Love Vici   [s 5] 1680/1 C 7 17.9 189
2019-07-18 2019-07-18 Karlshamn-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 1680/9 C 3 14.6 224
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-5 Mr Mythos Mr Mythos   [v 4] 2140/1 D 5 20.1 135
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-8 Love Vici Love Vici   [s 5] 1640/6 C 5 15.4 606
2019-07-09 2019-07-09 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2160/10 D 7 18.0g 396
2019-06-18 2019-06-18 Jägersro Trav-2 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/4 D 0 461
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-3 Turbulence Face Turbulence Face   [v 4] 2140/5 D 0 g 55
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 5] 2140/7 B 4 17.1 82
2019-06-14 2019-06-14 Kalmar-5 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/11 D 5 17.1 184
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-5 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2140/7 B 2 15.7 103
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-3 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/6 D 0 g 736
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-4 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/11 D 3 14.1 387
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-5 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2640/7 C 3 15.9 75
2019-05-23 2019-05-23 Kalmar-9 Love Vici Love Vici   [s 5] 1640/10 C 3 14.7 1165
2019-05-07 2019-05-07 Jägersro Trav-3 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2640/7 D 3 15.4 731
2019-05-03 2019-05-03 Kalmar-10 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2180/11 C 4 18.3 330
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-4 Love Vici Love Vici   [s 5] 1640/7 D 0 15.2 680
2019-04-26 2019-04-26 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/12 C 0 18.0g 396
2019-04-24 2019-04-24 Jägersro Trav-3 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2140/4 B 4 17.1 36
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-4 Jack Nalan Jack Nalan   [v 8] 2160/8 D 0 18.5 893
2019-04-12 2019-04-12 Kalmar-7 Make Me Make Me   [s 6] 2140/3 D 6 16.4 2383
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-6 G.K.Ursus G.K.Ursus   [h 4] 2140/5 C 2 15.8 158
2019-04-11 2019-04-11 Jägersro Trav-8 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2640/3 D 0 g 2211
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-3 Love Vici Love Vici   [s 5] 1640/2 D 5 16.3 398
2019-03-29 2019-03-29 Kalmar-9 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2160/2 C 5 17.4 295
2019-03-10 2019-03-10 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 1640/9 C 0 13.7 280
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-2 Love Vici Love Vici   [s 5] 2140/10 C 6 18.6 190
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-3 Rex Gomo Rex Gomo   [v 8] 2140/4 D str
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-4 Stepping Love Stepping Love   [v 7] 2140/4 D 6 17.9 138
2019-02-22 2019-02-22 Kalmar-7 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/10 C 1 17.0 49
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-3 Åkemias Prinsessa Åkemias Prinsessa   [s 5] 2140/12 D 0 g 831
2019-02-08 2019-02-08 Kalmar-8 Lönshults Johannes Lönshults Johannes   [v 6] 2140/9 C 5 16.5 416
2019-01-26 2019-01-26 Kalmar-12 Jack Nalan Jack Nalan   [v 8] 2140/8 D 0 20.3g 1093ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se