V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Den femårige fuxen gjorde fjärde starten för Tomas Malmqvist och efter två galopper och en fjärdeplats var det hans tur att dra det l..


Den femårige fuxen gjorde fjärde starten för Tomas Malmqvist och efter två galopper och en fjärdeplats var det hans tur att dra det längsta strået. Med Antoine Wiels på ryggen vann Fighter Kiss på kilometertiden 1.16,3 över 3 000 meter och för det uppgick belöningen till 61 260 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Det är Sofia Aronssons hemmabana Axevalla som står värd för veckans V75-omgång och hon laddar med två hästar vars formkurv..


Det är Sofia Aronssons hemmabana Axevalla som står värd för veckans V75-omgång och hon laddar med två hästar vars formkurvor slår i taket. Först ut är Hobby de l’Iton (V75-1) som senast fick nöja sig med andraplatsen i klass I-finalen på Solvalla, efter att ha klättrat i rygg på den galopperande ledaren upploppet ner.
- Det är inte ofta man har chans att vinna en V75-final och att då sitta fast på det sättet... Det klart att det var fruktansvärt frustrerande. Men lopp är lopp och det är ingen idé att gräma sig. Jag var jäkligt nöjd med hästen, han kunde inte ha varit i bättre skick, och det är det viktigaste, säger Aronsson och rapporterar allt fortsatt väl med den sexårige hingsten.
- Han har inte tränat så jättehårt nu när det inte är så långt mellan starterna men allt ser helt normalt ut och jag har ingenting att klaga på. Det ser onekligen ut som att formen är helt på topp.
Den här gången är det bronsdivisionen som gäller för Hobby de l’Iton men steget dit från klass I är inte särskilt stort och spår två i volten borgar för en bra resa.
- Det är bra motståndare så klart men han har ett bra läge och är ganska oöm. Han går så att säga både framifrån och bakifrån och är helt klart en av dem som kan vinna loppet.

Flyger lågt över upploppet
Sofia Aronssons andra formkort i V75-omgången är Viola Grif (V75-4). Den sexåriga italienskan har hunnit göra tre starter för sin nya tränare och senast var hon på väg mot överlägsen seger sedan hon blåst till ledningen från andra par utvändigt med halvvarvet kvar. Men 300 meter från mål galopperade hon plötsligt.
- Hon vek fram öronen och slappnade av. Det gick väldigt fort och jag tror mest att det var ett olycksfall i arbetet. Emilia (Leo) sa att hon släppte av henne för det kändes så säkert och hon tuggade ner dem direkt. Emilia får väl vara med lite mer på noterna och hålla i linorna lite bättre nu.
Inte nog med att Viola Grif flög ifrån konkurrenterna före galoppen. Sedan hon slagit tvärnit och fått ordning på benen växlade hon omedelbart till maxfart igen och vrålspurtade till andraplatsen, endast en längd bakom vinnaren.
- Det är inte många hästar som kan dra stopp och sedan växla tempo sådär. Jag har i alla fall aldrig tidigare haft någon som kan det.
Det är ett försök i diamantstoet och spår tre i 20-metersvolten som gäller för Viola Grif den här gången.
- Allt är bra med henne efter senast och uppgiften ser bra ut. Jag vill se henne i ryggar och sedan får Emilia köra lite mer på säkerhet i sista sväng och låta henne gå till slut. Det är långt upplopp på Axevalla så det känns bra. Hon kan flytta på sig om man säger så...

”Aldrig haft så bra chanser på V75 förut”
Exakt hur hästarna ska gå utrustade bestämmer Sofia Aronsson senare i veckan i samråd med kuskarna. För Hobby de l’Itons del är frågan om han som senast ska gå med jänkarvagn eller med vanlig vagn nu när det är voltstart. För Viola Grif kan det bli en så kallad jordbländare och eventuellt lätta boots fram för att få henne stabilare. Hur det än blir med de detaljerna råder det ingen tvekan om att Sofia Aronsson tror på sina djur.
- Jag har nog aldrig haft så bra chanser på V75 förut. Förutom när Anna Mix var med och tävlade möjligen. Men jag har aldrig haft t-v-å så bra chanser på V75 samma dag förut.

Ola Johansson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan visar en flyfotad amerikanska upp sig för den svenska publik..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. På huvudstadsbanan visar en flyfotad amerikanska upp sig för den svenska publiken för första gången. Det handlar om det USA-födda stoet Matter of Fact som nu gör första starten för sin nya tränare Reijo Liljendahl. Hästen tränades tidigare av Marcus Melander i New Jersey men Reijo har haft koll på henne hela tiden då han ropade in Matter of Fact på auktionen i Harrisburg som ettåring. Hon kostade 25 000 dollar och har under sin karriär i USA tagit tre segrar, två andra- och en tredjeplats, samt sprungit in 693 302 kronor.
– Matter of Fact (V86-2) har jag haft kontrollen över sedan jag köpte henne i Harrisburg. Jag har även varit över och kört snabbjobb med henne hos Marcus där vi har haft totalt fem hästar. Matter of Fact är en rätt så fin märr som har visat bra kvaliteter och är startsnabb, säger Reijo Liljendahl.
– Hon gjorde inte så många starter som tvååring men gjorde det skapligt och var ännu bättre i fjol som treåring. Hon startade mestadels på tusenmeters banor och vann lopp både från ledningen, open stretch och bakifrån.
– Hon var inte någon bland de bättre treårsstona i USA men hon gick bra i alla fall. Hästen kom till mig i september i fjol och har fått vintern på sig med mycket grundträning. Hon har även varit inne på Solvalla två gånger och gått 1.22 som snabbast över full distans. Det verkar bra, hon är stark och rejäl och jag är nöjd med henne. Nu är det dags att börja starta.

”Defensivt upplägg – är inte hennes huvuduppgift”
Matter of Fact startar i den andra V86-avdelningen och har spår åtta bakom startbilen. Distansen är 1640 meter och hon körs av Erik Adielsson. Även om tränare Liljendahl är nöjd med sin häst låter det inte som att det blir något offensivt upplägg.
– Det är dåligt läge och vi tar det lite försiktigt därifrån. Det kommer att bli ett defensivt upplägg för det här är inte hennes huvuduppgift. Jag tror nog att hon kommer att duga bra i lite större lopp framåt sommaren och hon har inte startat på länge.
– Jag tror att hon gör en vettig insats men är halvdåligt påläst när det gäller motståndet. Även om hon inte är snabbvässad på något vis tycker jag ändå inte att man kan räkna bort henne. Det blir jänkarvagn och öppet huvudlag som hon har gått med i USA, säger Reijo.

”Har inte fått utdelning på sitt kunnande”
Solvalla-tränaren har ytterligare en häst till start inom V86. Det är Ti Amo Face i den sjätte avdelningen som startar från spår sju i voltstart för Erik Adielsson. Ekipaget såg ut att gå mot segern senast men åkte snöpligt dit precis på mållinjen.
– Ti Amo Face (V86-6) gick bra senast och höll sig lugn i ledningen över 3100 meter. Det blev stenhårt i mål och lite klurigt för jag tror att Erik körde mot Örjan som satt i rygg och ville inte släppa ut honom. Nu kom det en snabbt långt ut istället och slog av henne på linjen.
– Hästen är annars i rätt så bra form men har inte riktigt fått utdelning på sitt kunnande. Jag hoppas att hon blommar ut under året när hon kan tävla barfota. Det blir vanlig vagn nu istället för jänkarvagn eftersom det är voltstart. Annars inga ändringar och jag tycker inte att hon är borta, säger Reijo Liljendahl.

Michael Carlsson, Kanal 75


I måndagens quintélopp på Vincennes var Minnestads El Paso med i segerstriden i det längsta. Rebecca Dahlén körde ett klockr..


I måndagens quintélopp på Vincennes var Minnestads El Paso med i segerstriden i det längsta. Rebecca Dahlén körde ett klockrent lopp och fick en bra start till ledningen med sin häst. Hon släppte täten till Prosperous vilken i sin tur släppte ledningen och Minnestads El Paso låg då som tredjehäst på innerspår. Men i nedförsbacken lämnade hon innerspåret och gled ut i andra par utvändigt. Hon kunde sitta kvar där tills attacken kom i utgången av sista kurvan och då såg Minnestads El Paso ut att gå mot segern. Men när Dominik Locqueneux hittade loss med Prosperous kunde han inte stå emot den slutstöten. Prosperous spurtade till segern på tiden 1.13,6 över distansen 2850 meter. Förstapriset var 19 350 euro. Minnestads El Paso var tvåa i det längsta men tappade andraplatsen precis på mållinjen till Equinoxe och slutade trea. Han belönades med 6020 euro för tredjeplatsen.
Prosperous tränades tidigare av Marcus Lindgren i Halmstad och kom till sin nuvarande tränare Henne Grift i höstas. Nu tog den sexårige valacken sin första seger i Frankrike.

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mgPrix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. Titelförs..


Prix de Paris, med 350 000 euro i samlad prissumma, är den sista stora löpningen på Vincennes under det här vintermeetinget. Titelförsvararen Belina Josselyn finns med i anmälningslistan och det gör även stallkamraten Davidson du Pont.
Det finns tre svensktränade hästar anmälda och dessa är Jarmo Niskanens Earl Simon, Jörgen Westholm-tränade Usain Henna, samt Short In Cash som tränas av Björn Goop.
Däremot saknas Prix d’Amerique-vinnaren Face Time Bourbon, vars nästa start istället blir i Prix de Selection den 29 februari.
Den definitiva startlistan blir klar på torsdag och det får plats 18 hästar i loppet.

Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-2 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 6] 2640/7 1 15.9 75
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Dehände Dehände   [s 4] 2140/10 0 17.9 630
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-5 Supreme Speed Supreme Speed   [v 5] 2140/6 3 15.6 219
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-3 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2140/4 0 17.2 145
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 6] 2140/11 1 18.4 187
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-8 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 1640/4 0 15.4 185
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-2 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 3] 2140/3 5 18.5 288
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Dehände Dehände   [s 4] 2160/9 6 17.9 215
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 3] 2140/2 4 20.0 243
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 6] 1640/9 4 13.2 234
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 2640/3 4 18.4 24
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-4 Dehände Dehände   [s 4] 2160/10 7 17.6 869
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-5 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 2140/2 0 15.9 356
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 2140/2 5 15.5 217
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Dehände Dehände   [s 4] 2140/6 2 16.8 35
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-3 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 2640/8 0
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2640/3 D 6 17.0 326
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 1640/5 C 0 16.4 253
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-3 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 5] 2140/8 A 0 17.2 629
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/2 C 4 17.4 128
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Lelle Lelle   [v 3] 2160/12 B 2 18.2 200
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2660/10 A 3 19.1 40
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Expect One Expect One   [v 3] 2140/8 C 0 g 119
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/10 B 3 16.0 126
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-6 Dehände Dehände   [s 5] 2640/1 D 0 17.4 529
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Expect One Expect One   [v 3] 2140/1 D 0 g 566
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-10 Dehände Dehände   [s 5] 2160/8 C 6 16.7 80
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/10 B 0 14.7 224
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-2 Dehände Dehände   [s 5] 2140/3 C 3 15.1 181
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Dehände Dehände   [s 5] 2640/7 B 3 16.9 179
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/11 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/11 D 5 14.4 1057
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-8 Bella Toscana Bella Toscana   [s 8] 2140/9 D 0 16.5 559
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-4 Dehände Dehände   [s 5] 2160/7 B 2 16.8 81
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-10 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2160/14 D 6 15.9 248
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Dehände Dehände   [s 5] 1640/7 B 4 15.1 98
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-2 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/7 D 6 15.2 505
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Dehände Dehände   [s 5] 2160/11 C 4 16.2 63
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2640/7 C 0 17.0 147
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-7 Colette Colette   [s 7] 2160/7 D 0 18.0 508
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2140/4 A 2 14.5 50
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-10 Dehände Dehände   [s 5] 2140/4 C 5 16.4 61
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/1 C 4 15.2 80
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Dehände Dehände   [s 5] 2140/3 C 3 15.8 39
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 3180/11 A 0 16.0 630
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-3 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/9 D 2 15.3 29
2016-05-20 2016-05-20 Romme-11 Dehände Dehände   [s 5] 2140/3 C 4 16.7 108
2016-05-20 2016-05-20 Romme-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/3 C str
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 3160/5 B 3 15.0 104
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/6 C 0 g 70
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2160/15 B 4 19.3 202
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/4 D 3 15.0 215
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2660/10 A 2 15.6 29
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-2 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/6 C 2 16.6 49
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2680/11 B 2 15.0 64
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-4 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2640/7 D 0 17.7 397
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/6 B 2 17.1 68
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2140/2 A 3 15.5 43
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-4 Dehände Dehände   [s 5] 2140/9 D 0 16.8 143
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/11 D 0 24.2g 658
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-2 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/9 B 3 17.2 332
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2140/13 B 1 16.1 33
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-10 Dehände Dehände   [s 5] 2140/7 D 3 16.4 243
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/4 B 5 16.6 236
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/5 D str
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-6 Dehände Dehände   [s 5] 2140/6 D 8 18.0 726
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2640/6 C 2 17.8 19
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/8 D 0 20.6 210
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-12 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/1 C 1 18.2 44
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-7 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 3180/8 D 0 19.5 1523
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-8 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/6 C 3 15.8 219
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-5 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 3160/4 D 2 17.5 409
2017-12-01 2017-12-01 Romme-5 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/7 C 3 16.1 88
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-8 Albäck Amy Albäck Amy   [s 5] 2140/11 D 0 17.7g 276
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2160/9 C 5 16.4g 109
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/2 D 0 16.5 59
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2660/7 B 6 16.4 99
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 D 0 g 82
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/6 D 6 15.7 1928
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-4 Up to Belle Up to Belle   [h 8] 2140/8 D 0 17.2 140
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-4 Lelle Lelle   [v 4] 2140/1 C str
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/10 D 6 15.3 763
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 A 1 16.8 117
2017-10-03 2017-10-03 Romme-6 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/9 A 2 18.6 204
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2140/10 C 0 14.5 309
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-2 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2640/3 C 1 15.9 73
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/5 C 0 17.4 1462
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2180/11 B 2 16.3 28
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/11 C 2 15.5 449
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/3 C str
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2140/9 B 0 13.3 531
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-4 Lelle Lelle   [v 4] 2140/6 C 0 18.4g 209
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/8 B 0 g 508
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 D 4 18.1 1130
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Lelle Lelle   [v 4] 2140/10 A 0 18.9g 24
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/10 D 0 20.6 242
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-5 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 D str
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-11 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 1640/10 C 0 14.4 133
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-8 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/1 C 2 14.4 108
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2660/5 B 0 g 130
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Lelle Lelle   [v 4] 2140/9 A 5 16.2g 28
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-6 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/13 A 5 14.8 347
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/7 B 3 18.0 98
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-2 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/11 B 5 16.1 78
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/8 C 3 16.5 1198
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-9 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/2 A 3 15.4 61
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2660/14 A 4 16.1 1541
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-6 Lelle Lelle   [v 4] 2140/1 B 0 g 69
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2160/13 A 3 15.2 184
2017-02-04 2017-02-04 Åby-1 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 2140/1 D 7 17.5 167
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/12 C 4 18.3 171
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-4 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2160/8 C 3 16.1 216
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Lelle Lelle   [v 4] 2140/7 B 6 17.5g 49
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2640/8 B 2 17.7 156
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-2 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/12 A 0 17.5 38
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-3 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2140/7 D 0 16.9 720
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/6 A 2 17.6 44
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-5 Vahände Vahände   [v 3] 2140/2 D 4 16.0 84
2018-11-23 2018-11-23 Romme-5 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/7 B 6 15.1 59
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2160/12 A 3 15.5 52
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/3 B 1 13.8 31
2018-11-03 2018-11-03 Romme-5 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/12 B 6 15.2 267
2018-10-19 2018-10-19 Romme-9 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/3 A 1 14.8 113
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/3 A 2 13.6 37
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-7 Vahände Vahände   [v 3] 2140/10 D 0 18.9g 389
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-8 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2180/8 B 7 18.0g 25
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-6 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/11 C 1 13.8 338
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-3 Vahände Vahände   [v 3] 2140/7 D 7 16.4 405
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2640/3 D 0 16.2g 758
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-5 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2160/6 B 2 17.1 23
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-4 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/5 B 6 15.0 154
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-8 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/9 D 4 13.9 795
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Vahände Vahände   [v 3] 2140/12 C 3 16.9 149
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-2 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/4 D 3 14.6 334
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-7 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2160/9 D 3 14.5 524
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-10 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/6 A 1 16.2 21
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-2 Vahände Vahände   [v 3] 2140/2 D 0 18.0g 114
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-1 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2640/5 C 0 15.5 118
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-1 Vahände Vahände   [v 3] 2140/9 C 2 16.9 110
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/10 B 5 15.7 294
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-15 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/5 C 3 12.7 309
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-2 Vahände Vahände   [v 3] 2140/9 D 0 18.5g 216
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-5 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/7 C 3 14.3 113
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/2 B 5 12.7 502
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/7 B 8 16.5 55
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/1 C 0 g 104
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-9 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2660/12 D 0 16.3 484
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-3 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/9 C 0 16.4 155
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-8 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/11 C 3 17.0 37
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-2 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2160/10 B 0 17.0 52
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/2 C 6 18.0g 145
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-2 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2160/8 C 0 16.3 469
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-3 Bravo Pandino Bravo Pandino   [v 5] 2140/7 D str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-8 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 9] 2140/2 C 4 14.9 179
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 1640/11 D str
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-5 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/1 C 4 16.7 59
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/10 D 2 13.5 476
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 9] 2660/6 C 5 17.0 195
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-9 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 9] 3180/14 C 0 17.1 564
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2160/3 C 3 17.4 28
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2640/9 C 3 15.5 116
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-6 Eddy West Eddy West   [v 3] 2140/4 D 5 16.7 327
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-9 Eddy West Eddy West   [v 3] 2140/4 B 0 16.5g 44
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-4 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/5 B 3 16.0 200
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Eddy West Eddy West   [v 3] 2140/8 B 4 15.1 158
2019-11-08 2019-11-08 Romme-5 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2660/6 B 3 16.4 535
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-10 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/6 B 2 12.9 41
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-4 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/2 B 0 14.5 200
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-7 Eddy West Eddy West   [v 3] 2140/1 B 5 15.1 166
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/5 B 1 14.0 14
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-8 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2140/11 D 0 14.6 635
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-10 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2640/9 B 0 14.2 121
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-1 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 3160/3 C 0 16.6 240
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-3 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2660/10 B 6 16.9 190
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-6 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/10 A 1 14.0 68
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-2 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/9 C 0 g 307
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/6 B str
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2160/7 B 2 16.2 59
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-11 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2640/10 D 6 12.5 1084
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-9 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 3160/4 D 7 16.2 407
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/3 B 6 13.0 128
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/15 C 0 15.9 814
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-8 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/8 C 5 12.9 56
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-9 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/4 C 6 16.2 36
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/7 B 2 15.9 91
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-10 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/3 C 6 15.6g 30
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2160/5 A 4 15.7 53
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-2 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/4 B 1 13.8 15
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/9 A 5 17.5 40
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-5 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2160/10 A 4 16.4 63
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-7 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/5 C 1 13.4 77
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-7 Vahände Vahände   [v 4] 2140/7 D 5 18.7 283
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-2 It Happend Again It Happend Again   [v 6] 2640/10 D 2 14.8 512
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 6] 2140/6 B 0 15.4 343ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se