V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Extraväxeln har sparats sedan i maj förra året på tioårige hingsten Tangen Haap från Örnsköldsvik. På sön..


Extraväxeln har sparats sedan i maj förra året på tioårige hingsten Tangen Haap från Örnsköldsvik. På söndagen var det dags i Elitkampen på Solvalla.
Skorna av på hästen som avslutade tungt till en säker seger efter en smygare i loppet som i år bjöd på rekordhöga 500 000 kronor till vinnaren.
Elitkampen är ett av elitloppshelgens populäraste lopp där familjen Karlsson testat några gånger med förre stjärnan Nordgubben under åren men inte nått ändra fram.
Kenneth Karlsson vann en av de tidigaste upplagorna med Svinten och på söndagen var det sonens tur att triumfera i det största loppen för de äldre kallbloden.
Tangen Haap ägs av hockeyproffsen Daniel och Henrik Sedin och tränas av Björn Karlsson som tagit över i stallet. En lycklig lergubbe efter mål.
- Det här är absolut det största jag vunnit. Fy fan vad fin han är! Henrik och Daniel vet jag sitter och jublar där borta i Vancouver och är minst lika glad som jag är.

Raketspurt efter smygare
Tangen Haap brottades med ett niondespår bakom bilen och serverades en resa längs plankan i tredjeparet invändigt av Karlsson.
Jorma Kontio anförde med finske Josveis som tvingades trava 1.19,0 första 1000 för att hålla uppvaktarna ifrån sig. Finländaren var tapper tvåa men orkade inte riktigt hålla en raketspurtande Tangen Haap bakom sig. Öviks-hästen vann med en och en halv längd på tiden 1.20,4 över 1640 meter auto.
Lome Brage vann loppet i fjol och fick den här gången trava i dödspositionen. 600 meter från mål var det tomt i tanken på den kanten och då kunde Björn Karlsson glida ut med Tangen Haap.
- Det är helt enormt, att det kan lösa sig så perfekt. Jag har väntat i ett års tid på att köra barfota med honom och han har ändå presterat bra. Men hela tiden sikta, sikta, sikta hit. Sedan att de strök Månprinsen här i veckan gjorde att pulsen gick upp ytterligare. Men jag hade velat möta honom (Månprinsen A.M.) i dag faktiskt, sa Björn Karlsson.

Ett ”Sedin-väder”
Björns hustru Ida Karlsson är hästens skötare och tog hand om vinnaren efter loppet. I vinnarcirkeln fanns också bröderna Sedins pappa Tommy Sedin som myntade ett uttryck som kan bli en ny klassiker i travleden.
2013 vann Sedins Elitloppet med Nahar. Allt regn den dagen har gjort vädermässigt rusk till ”Nahar-väder” på Solvalla.
- Jag sa just att det här är ”Sedin-väder”, för vi vann ju med Nahar här 2013 då fick jag också stå i vinnarcirkeln. Tangen Haaps seger är jättestort för mig, för det här har vi ju sett fram emot, sa Tommy Sedin.
Regn och blåst i Stockholm. Björn Karlsson tackade och tog emot.
- Finnen var helt enorm. Det var en fördel den hästen och min när det var en sådan bana som det var i dag. Men Jormas häst fick ta emot dem i ledningen och vi fick smyga med, summerade travtränaren karriärens lyckligaste dag.

Mikael Wikner, Kanal 75


Montéeliten brukar vara loppet då fransmännen visar övriga Europa vilka det var som uppfann sporten att trava under sadel.Nio av de tio s..


Montéeliten brukar vara loppet då fransmännen visar övriga Europa vilka det var som uppfann sporten att trava under sadel.
Nio av de tio senaste upplagorna har sett franska vinnare som ofta bjudit på rena uppvisningar och flera gånger världsrekord.
Något sådant blev det inte i ruskvädret detta år, men den franska trenden höll i sig.
Dock inte genom favoriten och regerande mästarinnan Be Mine de Houelle som sin vana trogen rusade iväg långt framför resten av fältet och varvade på 1.09,9.
Till skillnad från tidigare år så tröt krafterna denna gång och i slutsvängen stod det klart att vinnaren skulle återfinnas i den jagande klungan.
Och överlägset bäst spurtkrafter hade loppets andra franska häst, Aigle Jenilou, väl understödd av inflyttade fransmannen Jonathan Carre.
- Jag visste att jag hade en bra häst, men att han brukar bryta åt höger i loppen. Därför ville jag gömma honom i fältet så länge som möjligt. Redan när vi fick luckan i sista sväng så kändes det att vi skulle vinna. Det här är det största montéloppet man kan vinna i Sverige, jag är jätteglad, sade Carre som till vardags driver ett litet amatörstall i Umeå tillsammans med sin sambo Constanza Flores, tidigare skötare till franska supertravaren och numera elithingsten Ready Cash.

Högsta förstapriset på svensk mark
Hästens tränare Henk Grift är en ofta sedd gäst under den här helgen och var eld och lågor över att ha upprepat bedriften med King Prestige för tio år sedan.
- Det är fantastiskt att vinna en sådan här dag. Att vinna på elitloppshelgen är det högsta du kan uppnå som tränare. Att vädret inte är det bästa ändrar inte känslan, sade holländaren.
Duktig tvåa blev Marcus Lindgren-tränade Den of Warlock medan Be Mine de Houelle höll till tredjepriset.
Att man i år höjt förstapriset till 300 000 kronor innebär att Montéeliten 2019 är det högst doterade montélopp som ridits i Sverige.
Segertiden blev 1.11,3/1 640 meter.
 

Robin Johansson, Kanal 75


Inte i närheten av förlust i karriärens fem starter.Lutfi Kolgjini hoppas få slippa allt för mycket regn under elitloppssöndagen ..


Inte i närheten av förlust i karriärens fem starter.
Lutfi Kolgjini hoppas få slippa allt för mycket regn under elitloppssöndagen och planerar att leda Treåringseliten/ Håkan Wallner Memorial (V75-4) från start till mål.
Det 2140 meter långa loppet är även en final i loppserien Breeders Course – därav förstapriset på en miljon kronor.
Upset Face lär få mothugg av italienska duon Axl Rose och Acciaio.
- Men han ska med på alla kuponger. Det här är en fantastiskt fin treåring som absolut inte är färdig på något sätt ännu. Vi har inte sett det bästa av honom och även om det kommer längre fram ska han förstås räknas på söndag också, säger Lutfi Kolgjini när vi får en pratstund med honom under lördagen.
Innerspåret är bra för Upset Face menar Kolgjini som menar att han kan få ett bra lopp längs sargen oavsett om han blir av med ledningen eller inte.
Startraske Upset Face är en av kandidaterna till att ta hand om spetsen när bilen lämnar - och som det låter ska det laddas.
- Han blir lätt stänkirriterad så man vill ju inte att han ska ställa till det på grund av det. Dessutom har hästen ett enormt långt steg och är effektivast om han själv får bestämma tempot och så har det varit med många av mina absoluta topphästar. Exempelvis en sån som Raja Mirchi hade en sådan steglängd att det inte var gynnsamt att gå i ryggar i loppen, säger Lutfi Kolgjini.

Ligger sig i form
Upset Face kom till filialen på Yttersta gård på Ekerö under fredagen och ska ”vila sig i form” och bara få ta det lugnt inför söndagsloppet.
- Han ligger ju mycket i boxen och till och med ligger i hagen och vilar och så där. Han växer fortfarande den här och jag är överhuvudtaget en mot all toppning med så här pass unga hästar. Så det blir absolut inga ändringar i utrustningen heller. Han går med sin vanliga vagn, järnskor runt om och med fast bomull i öronen på söndag.
Det ryktas att du vill ta sikte på Going Kronos världsrekord längre fram i år med den här?
- Ah, det där sa jag bara lite inom familjen en dag när vi kört jobb med hästen och inte kunde hålla mig. För jag är verkligen överförtjust i den här hästen. Det känns som att den här hästen kan göra något riktigt stort - men känsla är en sak och att producera en annan.

Mikael Wikner, Kanal 75


Solvallas stora dan före dan-omgång i elitloppshelgen brukar ofta dela ut fina slantar på V75. På lördagen skrällde det rej&aum..


Solvallas stora dan före dan-omgång i elitloppshelgen brukar ofta dela ut fina slantar på V75.
På lördagen skrällde det rejält i storloppet Harper Hanovers lopp som avslutade omgången där vinnarhästen Eelis med kusken Olli Koivunen blev för tuff för de allra flesta spelare.
A'nana de Bohem och Oskar J Andersson var en annan jätteöverraskning i omgången och endast tre system på V75 hittade alla vinnarna.
- De är tre vinnare som är spridda över landet, från Jämtland i norr till Ystad i söder - och däremellan en stockholmare, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
10,4 miljoner går till en vinnare någonstans i Stockholm som spelade via atg.se. Systemet kostade 192 kronor och var utan spikar.
Övriga två vinnare hade använt sig av snabbspelet Harry Boy som blandar och ger med experttips och rena slumpträffarna.
 - Jag noterar att fler och fler väljer att lira Harry Boy för en lite större peng, och de här är alltså typiska spel av folk som inte haft tid, ork eller kunskapen att analysera loppen själva. Harry fixade sju rätt åt dem. Nästan 2000 kostade systemen som var inlämnade i spelhörnan på Coop i Ystad och på atg.se någonstans i Jämtland, berättar vinnarambassadör Hans G Lindskog.

Kanal 75


Lördagens V75-tävlingar på Solvalla den här elitloppshelgen bjöd på härliga fartfester och högklassiga prestationer. D..


Lördagens V75-tävlingar på Solvalla den här elitloppshelgen bjöd på härliga fartfester och högklassiga prestationer. Dessutom blev det 10,1 miljoner kronor i utdelning på sju rätt för de tre system som klarade av att hitta alla V75-vinnarna.
En av den bidragande orsaken till miljonutdelningen var Eelis som storskrällde i Harper Hanovers lopp. Styrkeprovet över tre varv avslutade V75-omgången och Eelis var spelad till blott tre procent av insatsfördelningen. Den betydligt mer spelade stallkamraten Magic Cash tog ledningen och drog i ett hårt tempo. Men han hade inte sin bästa dag och var tidigt slagen. Istället hade favoriten Handsome Brad svept fältet och övertagit kommandot i sista kurvan. Han kom in på upploppet i ledningen men då hade Olli Koivunen hittat loss från ett invändigt läge och angrep in på upploppet. Han närmade sig meter för meter och kort före mål var jätteskrällen ett faktum. Segermarginalen blev till slut ganska klar.

”Eelis är nära mitt hjärta - är min morfars namn”
Segertiden blev 1.13,1/3140 för Eelis som stod på startvolten och hade ett fint smygläge med innerspår. Förstapriset var 900 000 kronor och Timo Nurmos är både tränare och uppfödare till den femårige valacken.
- Eelis är nära mitt hjärta och det är min morfars namn, sa Timo Nurmos.
- Allt kan hända i loppen. Han gjorde ett otroligt bra lopp och kusken körde jättefint. Det är roligt när unga kuskar får chansen och han körde perfekt. Jag tror att han leder finska ligan och har jobbat hos oss några månader.
- Hästen har gått bra över längre distanser och han stod bra till på start och det var därför jag anmälde. Han är lugn och fin att köra och passar perfekt över längre distanser.

”Att vinna kunde man inte drömma om”
För kusken Olli Koivunen var det förstås en höjdare att få vinna inför den stora Solvalla-publiken.
- Det var häftigt och är otroligt start. Det går inte att beskriva hur bra det känns. Jag har vunnit finskt mästerskap tidigare och det här är tio gånger bättre, sa Olli Koivunen.
- Jag trodde innan att han skulle ha en bra möjlighet att bli femma, sexa eller sjua. Men att vinna det kunde man inte drömma om. Det är en väldigt stor ära att få köra åt Timo. Han är en av Europas tre bästa tränare.
- Vi kunde köra i ett jämnt tempo hela vägen och behövde inte gasa i loppet. Vi kom ut i andraspår på sista långsidan och i sista sväng tänkte jag att vi kan bli tvåa bakom Jepsons häst. När jag ryckte det norska huvudlaget in på upploppet fick han en annan speed och då kände jag att det skulle gå bra.

Mellby Free speedade sylvasst
Den högklassiga lördagen med V75-finalerna inleddes med seger för Mellby Free och Björn Goop i Stoeliten. Från bakspår över sprinterdistans hittade Goop en perfekt position i andra par utvändigt. Samtidigt dundrade Peace of Mind och Alessandro Gocciadoro på i ledningen i ett stenhårt tempo. Men när Goop lossade iväg Mellby Free till anfall trehundra meter kvar så levererade toppstoet en riktig slutrökare. I en visslande avslutning kopplade hon greppet på en tapper Peace of Mind mitt på upploppet och vann säkert, även om den sistnämnde försökte kontra och kom tillbaka den sista biten. Segertiden skrevs till 1.10,7/1640a.
- Hon var jätteduktig och hade bara ett lopp i kroppen innan den här starten så det var jättebra gjort att kunna vinna, berömde Björn Goop som även tränar hästen.

En smällkaramell efter galopp för storfavoriten
I V75-2, förlorade en av omgångens största favoriter Hankypanky Rubyred. Hon galopperade efter 150 meter och tappade mycket mark. Efter att ha kommit ifatt fältet som sista häst avslutade hon mycket starkt ute i vida spår runt sista sväng. Det blev dock en för övermäktig uppgift och spurten räckte fram till en fjärdeplats, men bara två längder efter vinnare. Vann loppet gjorde A’Nana de Bohem som var en riktig smällkaramell för Oskar J Andersson. Det Jörgen Westholm-tränade stoet var streckad på blott en procent av insatsfördelningen.

Bucks To Burn slog av storfavoriten
Det blev en ordentlig fartfest i V75,3, tillika Bronsdivisionens final. Alessandro Gocciadoro körde sin vana trogen offensivt med favoriten Vincero’ Gar och bombade mot ledningen efter ett halvvarv. Örjan Kihlström släppte täten med Bucks To Burn och det kostade 1.06,1 första femhundra metrarna för Vincero’ Gar att komma till täten. Gocciadoro fortsatte att hålla farten uppe och öppnade första varvet på 1.10. Han drog undan in på upploppet och från rygg på ledaren fick Bucks To Burn chansen. Han närmade sig meter för meter och precis på mållinjen mättade Örjan Kihlström, som så många gånger förr, in segern. Därmed förlorade på nytt en av omgångens största favoriter. Bucks To Burn, som tränas av Daniel Redén, vann på tiden 1.11,6/2140a.
- Det blev verkligen ett rafflande upplopp mellan två väldigt bra hästar. Det var jätteskönt att vi fick nosen först, sa Örjan Kihlström.
- Han har ju varit fantastiskt bra Vincero’ Gar och Gocciadoro brukar hålla tempot uppe. Jag lät honom få jobba lite för att han skulle få ledningen och han brukar köra undan. Det löste sig bra.

”Satt och njöt över upploppet”
Det blev en ny skräll i V75-4 där Viking Brodde och Örjan Kihlström vann lekande lätt, trots spår tolv. Hästen, som tränas av Timo Nurmos, satt sist i femte par utvändigt men det var ett stenhårt tempo i täten även i det här loppet. Hästarna i den främre träffen var förståeligt trötta vid upploppets början och då kopplade Marcello Wibb greppet efter en fin resa i tredje par utvändigt. Men han var utan chans att stå emot Viking Brodde som kom farande i den här fartfesten och vann hur enkelt som helst till slut. Segertiden blev 1.11,4/2140a.
- Det är sällan man vinner så här lätt från spår tolv. Det var en hård körning i täten vilket var tacksamt för oss såklart. Men man satt bara och njöt över upploppet, sa Örjan Kihlström efter sin andra V75-seger.

Uppvisning av snygge Norton Commander
Norton Commander hade uppvisning i V75-5, när han bombade till ledningen för sin tränare Conrad Lugauer efter ett halvvarv. Detta efter att värsta konkurrenten Emile Zola Sisu galopperade i första kurvan efter att ha uppträtt hetsigt. Norton Commander fortsatte i ett tufft tempo och lämnade sina konkurrenter i sista kurvan. Segertiden för den bildsköne fuxen blev 1.11,1/2140. Tränaren Conrad Lugauer upplever just nu sin bästa tid som travtränare och firar stora framgångar.
- En otrolig känsla. Varje gång man får uppleva detta får man gåshud, publiken är helt underbar. Han är oerhört snygg och oerhört fin häst och väldigt bra. Han är som en formel 1-bil när han kommer till ledningen. Det är en drömhäst, helt enkelt, sa Conrad Lugauer.
- Det var lite småkänsligt i första sväng men sedan när vi kom in på rakan var det inga problem.

Untersteiner drömmer om Elitloppet
Heart of Steel är en av Peter Untersteiners bästa hästar i stallet, kanske den allra bästa. Det måste man tro eftersom Peter har en dröm om självaste Elitloppet nästa år. Nu vann Heart of Steel finalen i Silverdivisionen och övertygade stort. Han fick överta ledningen i utgången av första kurvan och fick sedan hårt betrodde Global Trust utvändigt varvet kvar. Den sistnämnde försökte gå i närkamp och föll med flaggan i topp som tvåa, men var utan chans att rå på en mycket bra Heart of Steel som bara gled undan till slut. Segertiden blev 1.11,8/2140a.
- Jag tror inte så länge jag har haft honom att han inte har förlorat från ledningen. Han var väldigt lugn och avslappnad i dag och han gick när han skulle. Jag har den drömmen att han ska utvecklas och vara med på söndagen nästa år. Jag hoppas att vi kan hitta en sekund till i honom, sa Peter Untersteiner.

Michael Carlsson, Kanal 75


Tre uttagningslopp till Sweden Cup inledde lördagen på Solvalla. Ulf Eriksson hade ett tufft utgångsläge i sitt försök med Queer..


Tre uttagningslopp till Sweden Cup inledde lördagen på Solvalla.
Ulf Eriksson hade ett tufft utgångsläge i sitt försök med Queer Fish men hästen var fin och snodde åt sig en finalplats i finalen av loppet som brukar kallas ”Lilla Elitloppet”.
48-årige Magnus Träff tog vid årsskiftet steget från att vara amatör till ett liv som proffs. Åtta hästar finns i stallet där brodern Andreas och pappa Kalle hjälper till.
Nu kom karriärens i särklass största seger. 600 000 kronor och evig ära i det klassiska sprinterloppet.
En fullträff för Träff. Vinnaroddset 48 gånger pengarna är det högsta i loppets historia.
- När vi såg spåren i försöket tänkte att vi åker ner för att det var en rolig grej. Han var riktigt fin i försöket och Ulf körde ju som en gud i finalen så det blev perfekt. Det är en stor tacksamhet jag känner för den här kompisen som gjort att man får vara med i travets finrum, sade en rörd tränare.

Tvungen att backa sig loss…
Bollnäshästen har vunnit en final i silverdivisionen och nu är uppe i guld.
Ett sjundespår i finalen i ett av landets största sprinterlopp kändes iskallt och kretsen kring hästen hoppades på lite resepengar.
Men det blev så mycket bättre. Ulf Eriksson – högaktuell kusk som på söndagen är med i Elitloppet för första gången – kom ner fjärdeparet utvändig med tioåringen och gynnades av ett högt uppskruvat tempo.
I ledningen satt Johan Untersteiner med loppets favorit Cyber Lane. Björn Goop uppvaktade på utsidan med finske Chief Orlando och första 1000 klockades till 1.09,5.
I den sista kurvan hade Ulf Eriksson en frisk Queer Fish i händer men trodde absolut inte på seger i det läget.
- Jag kände att jag hade alldeles för mycket att köra med och tänkte att jag måste backa mig ut och få pengar i alla fall. När jag kom ut i rygg på Gocciadoro kände jag att herregud vad fin han känns och var tvungen att lossa ett spår till - och han bara flög ju fram, sa Ulf Eriksson.
Segertiden strålande 1.09,7 över 1640 meter autostart – på målfotot fanns både Chief Orlando och favoriten Cyber Lane.
- Jag var inte alls säker på att jag hade slagit Björn men Björn sa grattis 20 meter efter mål. Vad kul för Magnus, som börjat som tränare i år, att få en sådan här framgång, sa Ulf Eriksson, catchdriver med licensen i Bollnäs även han.

Lättmockat söndag…
Chief Orlando stark tvåa och trea ledande Cyber Lane. Båda hästarna var tiondelen efter Queer Fish i mål.
Magnus Träff kände sig slagen när hans häst lottades till ett sjundespår i sitt uttagningslopp och slagen en gång till när det blev ett sjunde även i finalen.
- Det är fler än jag som är med på det här - pappa, brorsan och sambon. Det gör det ju väldigt ”lättmockat” i morgon när man har en sådan här häst!

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-2 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 6] 2640/7 1 15.9 75
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Dehände Dehände   [s 4] 2140/10 0 17.9 630
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-3 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2140/4 0 17.2 145
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-5 Supreme Speed Supreme Speed   [v 5] 2140/6 3 15.6 219
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 6] 2140/11 1 18.4 187
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-8 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 1640/4 0 15.4 185
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-2 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 3] 2140/3 5 18.5 288
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Dehände Dehände   [s 4] 2160/9 6 17.9 215
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 3] 2140/2 4 20.0 243
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 6] 1640/9 4 13.2 234
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 2640/3 4 18.4 24
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-4 Dehände Dehände   [s 4] 2160/10 7 17.6 869
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-5 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 2140/2 0 15.9 356
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 2140/2 5 15.5 217
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Dehände Dehände   [s 4] 2140/6 2 16.8 35
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-3 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 2640/8 0
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2640/3 D 6 17.0 326
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 1640/5 C 0 16.4 253
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-3 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 5] 2140/8 A 0 17.2 629
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/2 C 4 17.4 128
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Lelle Lelle   [v 3] 2160/12 B 2 18.2 200
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2660/10 A 3 19.1 40
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Expect One Expect One   [v 3] 2140/8 C 0 g 119
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/10 B 3 16.0 126
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-6 Dehände Dehände   [s 5] 2640/1 D 0 17.4 529
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Expect One Expect One   [v 3] 2140/1 D 0 g 566
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-10 Dehände Dehände   [s 5] 2160/8 C 6 16.7 80
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/10 B 0 14.7 224
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-2 Dehände Dehände   [s 5] 2140/3 C 3 15.1 181
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Dehände Dehände   [s 5] 2640/7 B 3 16.9 179
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/11 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/11 D 5 14.4 1057
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-8 Bella Toscana Bella Toscana   [s 8] 2140/9 D 0 16.5 559
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-4 Dehände Dehände   [s 5] 2160/7 B 2 16.8 81
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-10 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2160/14 D 6 15.9 248
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Dehände Dehände   [s 5] 1640/7 B 4 15.1 98
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-2 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/7 D 6 15.2 505
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Dehände Dehände   [s 5] 2160/11 C 4 16.2 63
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2640/7 C 0 17.0 147
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-7 Colette Colette   [s 7] 2160/7 D 0 18.0 508
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2140/4 A 2 14.5 50
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-10 Dehände Dehände   [s 5] 2140/4 C 5 16.4 61
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/1 C 4 15.2 80
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Dehände Dehände   [s 5] 2140/3 C 3 15.8 39
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 3180/11 A 0 16.0 630
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-3 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/9 D 2 15.3 29
2016-05-20 2016-05-20 Romme-11 Dehände Dehände   [s 5] 2140/3 C 4 16.7 108
2016-05-20 2016-05-20 Romme-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/3 C str
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 3160/5 B 3 15.0 104
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/6 C 0 g 70
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2160/15 B 4 19.3 202
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/4 D 3 15.0 215
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2660/10 A 2 15.6 29
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-2 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/6 C 2 16.6 49
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2680/11 B 2 15.0 64
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-4 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2640/7 D 0 17.7 397
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/6 B 2 17.1 68
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2140/2 A 3 15.5 43
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-4 Dehände Dehände   [s 5] 2140/9 D 0 16.8 143
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/11 D 0 24.2g 658
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-2 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/9 B 3 17.2 332
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2140/13 B 1 16.1 33
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-10 Dehände Dehände   [s 5] 2140/7 D 3 16.4 243
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/4 B 5 16.6 236
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/5 D str
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-6 Dehände Dehände   [s 5] 2140/6 D 8 18.0 726
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2640/6 C 2 17.8 19
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/8 D 0 20.6 210
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-7 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 3180/8 D 0 19.5 1523
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-12 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/1 C 1 18.2 44
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-8 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/6 C 3 15.8 219
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-5 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 3160/4 D 2 17.5 409
2017-12-01 2017-12-01 Romme-5 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/7 C 3 16.1 88
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-8 Albäck Amy Albäck Amy   [s 5] 2140/11 D 0 17.7g 276
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2160/9 C 5 16.4g 109
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/2 D 0 16.5 59
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2660/7 B 6 16.4 99
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 D 0 g 82
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/6 D 6 15.7 1928
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-4 Up to Belle Up to Belle   [h 8] 2140/8 D 0 17.2 140
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-4 Lelle Lelle   [v 4] 2140/1 C str
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/10 D 6 15.3 763
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 A 1 16.8 117
2017-10-03 2017-10-03 Romme-6 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/9 A 2 18.6 204
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2140/10 C 0 14.5 309
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-2 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2640/3 C 1 15.9 73
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/5 C 0 17.4 1462
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2180/11 B 2 16.3 28
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/11 C 2 15.5 449
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/3 C str
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2140/9 B 0 13.3 531
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-4 Lelle Lelle   [v 4] 2140/6 C 0 18.4g 209
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/8 B 0 g 508
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 D 4 18.1 1130
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Lelle Lelle   [v 4] 2140/10 A 0 18.9g 24
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/10 D 0 20.6 242
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-5 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 D str
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-11 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 1640/10 C 0 14.4 133
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-8 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/1 C 2 14.4 108
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2660/5 B 0 g 130
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Lelle Lelle   [v 4] 2140/9 A 5 16.2g 28
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-6 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/13 A 5 14.8 347
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/7 B 3 18.0 98
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-2 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/11 B 5 16.1 78
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/8 C 3 16.5 1198
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-9 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/2 A 3 15.4 61
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2660/14 A 4 16.1 1541
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-6 Lelle Lelle   [v 4] 2140/1 B 0 g 69
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2160/13 A 3 15.2 184
2017-02-04 2017-02-04 Åby-1 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 2140/1 D 7 17.5 167
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/12 C 4 18.3 171
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-4 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2160/8 C 3 16.1 216
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Lelle Lelle   [v 4] 2140/7 B 6 17.5g 49
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2640/8 B 2 17.7 156
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-2 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/12 A 0 17.5 38
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-3 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2140/7 D 0 16.9 720
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/6 A 2 17.6 44
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-5 Vahände Vahände   [v 3] 2140/2 D 4 16.0 84
2018-11-23 2018-11-23 Romme-5 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/7 B 6 15.1 59
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2160/12 A 3 15.5 52
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/3 B 1 13.8 31
2018-11-03 2018-11-03 Romme-5 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/12 B 6 15.2 267
2018-10-19 2018-10-19 Romme-9 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/3 A 1 14.8 113
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/3 A 2 13.6 37
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-7 Vahände Vahände   [v 3] 2140/10 D 0 18.9g 389
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-8 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2180/8 B 7 18.0g 25
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-6 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/11 C 1 13.8 338
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-3 Vahände Vahände   [v 3] 2140/7 D 7 16.4 405
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2640/3 D 0 16.2g 758
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-5 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2160/6 B 2 17.1 23
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-4 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/5 B 6 15.0 154
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-8 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/9 D 4 13.9 795
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Vahände Vahände   [v 3] 2140/12 C 3 16.9 149
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-2 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/4 D 3 14.6 334
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-7 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2160/9 D 3 14.5 524
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-10 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/6 A 1 16.2 21
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-2 Vahände Vahände   [v 3] 2140/2 D 0 18.0g 114
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-1 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2640/5 C 0 15.5 118
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-1 Vahände Vahände   [v 3] 2140/9 C 2 16.9 110
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/10 B 5 15.7 294
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-15 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/5 C 3 12.7 309
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-2 Vahände Vahände   [v 3] 2140/9 D 0 18.5g 216
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-5 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/7 C 3 14.3 113
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/2 B 5 12.7 502
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/7 B 8 16.5 55
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/1 C 0 g 104
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-9 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2660/12 D 0 16.3 484
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-3 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/9 C 0 16.4 155
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-8 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/11 C 3 17.0 37
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-2 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2160/10 B 0 17.0 52
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/2 C 6 18.0g 145
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-2 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2160/8 C 0 16.3 469
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-3 Bravo Pandino Bravo Pandino   [v 5] 2140/7 D str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-8 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 9] 2140/2 C 4 14.9 179
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 1640/11 D str
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-5 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/1 C 4 16.7 59
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/10 D 2 13.5 476
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 9] 2660/6 C 5 17.0 195
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-9 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 9] 3180/14 C 0 17.1 564
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2160/3 C 3 17.4 28
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2640/9 C 3 15.5 116
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2160/7 B 2 16.2 59
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-11 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2640/10 D 6 12.5 1084
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-9 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 3160/4 D 7 16.2 407
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/3 B 6 13.0 128
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/15 C 0 15.9 814
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-8 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/8 C 5 12.9 56
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-9 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/4 C 6 16.2 36
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/7 B 2 15.9 91
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-10 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/3 C 6 15.6g 30
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2160/5 A 4 15.7 53
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-2 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/4 B 1 13.8 15
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/9 A 5 17.5 40
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-5 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2160/10 A 4 16.4 63
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-7 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/5 C 1 13.4 77
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-7 Vahände Vahände   [v 4] 2140/7 D 5 18.7 283ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se