V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


I fjol hade den forne derbyvinnaren en knackig säsong. I år är förhoppningen att han på allvar ska ta klivet in i den absoluta toppen..


I fjol hade den forne derbyvinnaren en knackig säsong. I år är förhoppningen att han på allvar ska ta klivet in i den absoluta toppen. Av årsdebuten på Jägersro att döma är han redan där. Från fjärde par utvändigt levererade han en mäktig långspurt i tredjespår och kämpade sedan ner Velvet Gio i en rafflande upploppsstrid.
- Det var riktigt bra gjort! Han fick gå i eget anfall sista 600 meterna och det var bra att kunna tugga ner dem till slut. Det stod och vägde på upploppet och vi hade inte grepp förrän sista biten. Han kämpar verkligen hela vägen och vet var mållinjen ligger, sa Johan Untersteiner.
Cyber Lane årsdebuterade i motsvarande lopp förra året, när det fortfarande hette Olympiatravet, men i år var det en bättre häst som inledde tävlingsåret.
- Man sitter i regn- och snörusk hela vintern och ser fram emot den här dagen och att då kunna vinna direkt, det är en fantastisk känsla. Han var väldigt fin i travet i dag och det uppskattar man efter så här långt uppehåll.

Duellen uteblev
I Derby Trial årsdebuterade kulltopparna Upset Face och Power men den väntade duellen uteblev. Adrian Kolgjini lyckades svara upp ledningen från sitt innerspår med Upset Face och då Robert Bergh valde att gå ner i rygg på ledaren med Power och sedan sitta kvar där när hästar fyllde på i andraspår blev loppet ett sömnpiller. Upset Face fick avverka de första 1 500 meterna på mycket långsamma 1.18,6 och hade efter det inga som helst bekymmer med att gå undan till komfortabel seger före skuggande Power.
- Det var ett skönt träningsjobb för honom med tanke på hur loppet blev kört. Det var en bra årsdebut, sa Adrian Kolgjini som nu kan blicka mot större uppgifter för den högkapable fyraåringen.
- Kungapokalen är hans första mål men han har egentligen bara ett riktigt stort mål och det är derbyt i september, så full fokus på det. Det är lång väg dit men jag tror att vi har hästen som kan göra det (vinna).

Åttonde segern i tionde starten
Robert Bergh var i stort sett nöjd med Power och fjolårets kriterievinnare lär utmana Upset Face när det drar ihop sig till större uppgifter.
- Han var för het och låg på alldeles för hårt för att jag ska vara helt nöjd med honom men han var väldigt fin och fick ett vilsamt lopp och det var bra, sa Robert Bergh, som istället fick vända upp för segerdefilering efter klass I.
Där dundrade han till ledningen med segervane Van Gogh Z.S. och därifrån bombade sexåringen undan på nya rekordet 1.11,7 över 1 640 meter med bilstart. Det var hästens åttonde seger i tionde starten sedan han kom i Robert Berghs träning.

Uppvisning i silver
Prosperous har hittat nya växlar sedan han i höstas flyttade från Halmstad till Henk Grif i Nederländerna. När han nu återvände till sitt forna hemland bjöd han på uppvisning. Från spår tolv bakom startbilen hade han rundat fram till positionen utvändigt om ledande favoriten Niky Flax i andra sväng och ett varv senare högg han tänderna i ledaren och klev undan till överlägsen seger, den sjunde på åtta starter för Henk Grif. I sulkyn satt Björn Goop.

Jackpot på påskdagen
I diamantstoet gjorde fyraåriga Waiting Hill Hall en stark debut i Thomas Uhrbergs regi när hon rundade till seger från fjärde par utvändigt sista 700 meterna.
Omgångens största favorit Knowledge’em fick sträcka vapen mot Pär Hedbergs Fredric Palema i klass II sedan denne tagit hand om ledningen och gått undan till enkel triumf.
Björn Goop tog hem den avslutande bronsdivisionen med egentränade Giant Shadow och därmed landade utdelningen för sju rätt på V75 på 2 388 kronor. Sex rätt gav 46 kronor och femrättspotten, 29 220 499 kronor, går vidare till påskdagens multijackpot.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter 51 starter, 13 segrar och 2,5 miljoner kronor insprunget med sulky, var det dags för Rajesh Face att prova en ny disciplin. Det klarade han galant. M..


Efter 51 starter, 13 segrar och 2,5 miljoner kronor insprunget med sulky, var det dags för Rajesh Face att prova en ny disciplin. Det klarade han galant. Med Sofia Adolfsson på ryggen vann Adrian Kolgjini-träningen sin montédebut på fina 1.11,8 över 1 640 meter med bilstart. Även Roger Perssons Västerbo Exact gjorde en mycket fin montédebut som tvåa med Tova Bengtsson på ryggen.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


I maj förra året fick Gunnar Melander avbryta ett träningspass med sin ögonsten. Månprinsen A.M. hade ådragit sig en mindre gaf..


I maj förra året fick Gunnar Melander avbryta ett träningspass med sin ögonsten. Månprinsen A.M. hade ådragit sig en mindre gaffelbandsskada och satsningen mot Elitkampen avbröts. Storloppet under elitloppshelgen på Solvalla finns inte med i planen i år och det ska konkurrenterna tacka sin lyckliga stjärna för. Den 13-årige kallblodskämpen såg lysande ut när han enkelt klädde av motståndet i comebacken på Bollnästravet. Som vanligt satt Gunnar Melander i sulkyn och efter fjärdespår genom första sväng avancerade ekipaget till ledningen i den andra. Den tunga inledningen bekom inte Månprinsen A.M. som med klippande öron och gott om krafter i behåll gick undan till överlägsen seger på kilometertiden 1.23,8 över 2 140 meter med bilstart.
- Han är tillbaka! När jag manade på sista 200 höll han på att krypa ur skinnet. Som han kändes i dag blir det Vårbjörken i Umeå om en dryg vecka, sa Gunnar Melander.
Totalt har Månprinsen A.M. vunnit 70 av 108 starter och tjänat strax över nio miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Upset Face från innerspår bakom startbilen och Power från spår två. Där har ni hästarna som det snackas om inför V7..


Upset Face från innerspår bakom startbilen och Power från spår två. Där har ni hästarna som det snackas om inför V75-1 på Jägersro. Båda tillhörde i fjol gräddan bland landets treåringar och när de nu gör årsdebut över derbydistansen 2 640 meter spår de flesta proffstippare att segern står mellan dem. De flesta spår också att Upset Face tar ledningen och att Power får gå den tunga vägen utvändigt. Men det är fem hästar till med i loppet och även om de inte tilldelas några större segermöjligheter kan de vara avgörande för utgången. En sådan häst är Stefan Melander-tränade Brake Cooling.
- Det är flera bra hästar med i loppet men Kolgjinis och Robert Berghs häst är två riktiga kulltoppar så det klar att det är svårt att slå dem. Men det är bra pengar att tävla om så målsättningen är att vi ska få ett bra lopp och kunna hugga om en bra prisslant, säger Brake Coolings kusk Rikard N Skoglund.
Och det är sedan det intressanta kommer. Kanske kan ekipaget, som startar med spår fem, ställa proffstipparnas analys på ända genom att snuva Upset Face på ledningen.
- Han är rätt snabb ut den här hästen, han öppnade bra senast i Gävle, så för mig vore det bra om jag initialt kunde komma till ledningen och sedan få en bra rygg. Vi kommer i alla fall ladda för att se var vi hamnar, säger Rikard N Skoglund.

Den som söker en skräll...
Sveriges mestvinnande kusk har ytterligare två styrningar inom ramen för V75 och dessa kommenterar han enligt följande:
- Major Tallmadge (V75-4) vann jag med från dödens senast jag körde honom i ett lopp i Kalmar. Nu har han gjort några starter efter det och inte gått lika bra som i Kalmar, men nu har vi ett bra läge med spår ett. Han är rätt kvick ut och vi kommer hamna bra till direkt. De som söker en skräll kan plocka med honom. Han är både stark och snabb och i den klass han tävlar har han en rätt så bred repertoar.
- Stepping Spaceboy (V75-6) är en jättefin häst som har haft lite problem och varit favorit två gånger i V75 utan att få till det riktigt. Jag har inte hunnit prata med Admir (Zukanovic) än med i och med att hästen är anmäld hoppas vi att allt ska vara i ordning den här gången. Jag har läst i tidningarna att han aviserar ett lite snällare upplägg och vi får helt enkelt se hur statusen är och ta det därifrån. Men det är en bra häst i grund och botten. Det är ett öppet lopp och jag ser ingen klar favorit så det är ett spännande lopp att köra.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Det är Danneros redan planerade årspremiär som utökas med två lopp och tar över V75.- Vi lider med våra norska kollegor oc..


Det är Danneros redan planerade årspremiär som utökas med två lopp och tar över V75.
- Vi lider med våra norska kollegor och norsk travsport. Nu ska vi göra vårt bästa för att arrangera en säker och trygg travtävling på Dannero. Publikplatserna är stängda. Banan är en strikt arbetsplats, endast öppen för de som arbetar den dagen, säger Danneros travbanechef Jens Berglund till svensktravsport.se.
Det kommer köras V75 varje dag under påskhelgen. Utöver omgången på Dannero väntar V75 i Gävle under skärtorsdagen, på Färjestad under långfredagen och på Romme under påskdagen.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg


Enligt ATG:s utredning överskred spelaren på Malta gränsen för maximalt antal tillåtna system på V75, som är 5 000, vid ..


Enligt ATG:s utredning överskred spelaren på Malta gränsen för maximalt antal tillåtna system på V75, som är 5 000, vid omgången på Örebrotravet 4 maj 2019.
- Det har varit viktigt för oss att alla parter ska få komma till tals och därför har det tagit tid. Nu har vi beslutat att vinstpengarna ska betalas ut till de övriga spel som hade sex och sju rätt den aktuella omgången, säger Nicklas Jonsson.

Totalt är det 15,5 miljoner som ska fördelas ut av ATG. Det är 14,9 miljoner till svenska kunder och drygt 600 000 till de utländska spelare som spelat via ATG:s partners i andra länder.

Den 4 maj 2019 var utdelningen på V75 för sju rätt 9 358 kronor och 72 kronor för sex rätt. Det blev jackpot på femmorna då utdelningen på fem rätt var under 15 kronor.  
Enligt den nya uträkningen blir utdelningen för sju rätt 12 467 kronor och för sex rätt 85 kronor, och även i den nya uträkningen blir det jackpot på femmorna, en jackpot som utföll den 11 maj 2019.

Utbetalningarna sker till cirka 95 000 kunders ATG-konton och varierar från en knapp krona upp till i något fall över 100 000 kronor.
- Det känns skönt att vi kan betala ut pengarna till våra kunder nu. Jag förstår att det kan verka märkligt att en del får mindre än en krona, men rätt ska vara rätt, säger Nicklas Jonsson och fortsätter:

- Det här är en unik situation som hanterats på ett unikt sätt. Det är första gången vi gör en sådan här total justering av en V75-omgång och ambitionen är att vara klara med samtliga utbetalningar senast sista veckan i april.

Pressmeddelande från ATG

På grund av tekniska problem nås inte startlistor och vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället tillfälligt här: https://startlists.aws.atg.se/ Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-2 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 6] 2640/7 1 15.9 75
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Dehände Dehände   [s 4] 2140/10 0 17.9 630
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-3 Shake It Up Zet Shake It Up Zet   [v 5] 2140/4 0 17.2 145
2015-12-16 2015-12-16 Solvalla-5 Supreme Speed Supreme Speed   [v 5] 2140/6 3 15.6 219
2015-11-25 2015-11-25 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 6] 2140/11 1 18.4 187
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-8 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 1640/4 0 15.4 185
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-2 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 3] 2140/3 5 18.5 288
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Dehände Dehände   [s 4] 2160/9 6 17.9 215
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 3] 2140/2 4 20.0 243
2015-11-08 2015-11-08 Eskilstuna-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 6] 1640/9 4 13.2 234
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-6 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 2640/3 4 18.4 24
2015-11-02 2015-11-02 Rättvik-4 Dehände Dehände   [s 4] 2160/10 7 17.6 869
2015-10-21 2015-10-21 Solvalla-5 Nadir Grif Nadir Grif   [v 8] 2140/2 0 15.9 356
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-11 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 2140/2 5 15.5 217
2015-10-18 2015-10-18 Romme-3 Dehände Dehände   [s 4] 2140/6 2 16.8 35
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-3 Superpeggen Superpeggen   [v 5] 2640/8 0
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2640/3 D 6 17.0 326
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-5 Andromeda du Nord Andromeda du Nord   [s 6] 1640/5 C 0 16.4 253
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-3 Cocco Damp Hall Cocco Damp Hall   [v 5] 2140/8 A 0 17.2 629
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/2 C 4 17.4 128
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-1 Lelle Lelle   [v 3] 2160/12 B 2 18.2 200
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2660/10 A 3 19.1 40
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Expect One Expect One   [v 3] 2140/8 C 0 g 119
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/10 B 3 16.0 126
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-6 Dehände Dehände   [s 5] 2640/1 D 0 17.4 529
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Expect One Expect One   [v 3] 2140/1 D 0 g 566
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-10 Dehände Dehände   [s 5] 2160/8 C 6 16.7 80
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/10 B 0 14.7 224
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-2 Dehände Dehände   [s 5] 2140/3 C 3 15.1 181
2016-09-09 2016-09-09 Romme-7 Dehände Dehände   [s 5] 2640/7 B 3 16.9 179
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/11 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/11 D 5 14.4 1057
2016-08-23 2016-08-23 Solvalla-8 Bella Toscana Bella Toscana   [s 8] 2140/9 D 0 16.5 559
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-4 Dehände Dehände   [s 5] 2160/7 B 2 16.8 81
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-10 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2160/14 D 6 15.9 248
2016-08-09 2016-08-09 Romme-11 Dehände Dehände   [s 5] 1640/7 B 4 15.1 98
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-2 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/7 D 6 15.2 505
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Dehände Dehände   [s 5] 2160/11 C 4 16.2 63
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2640/7 C 0 17.0 147
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-7 Colette Colette   [s 7] 2160/7 D 0 18.0 508
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-2 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2140/4 A 2 14.5 50
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-10 Dehände Dehände   [s 5] 2140/4 C 5 16.4 61
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/1 C 4 15.2 80
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-6 Dehände Dehände   [s 5] 2140/3 C 3 15.8 39
2016-05-27 2016-05-27 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 3180/11 A 0 16.0 630
2016-05-25 2016-05-25 Solvalla-3 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/9 D 2 15.3 29
2016-05-20 2016-05-20 Romme-11 Dehände Dehände   [s 5] 2140/3 C 4 16.7 108
2016-05-20 2016-05-20 Romme-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/3 C str
2016-05-11 2016-05-11 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 3160/5 B 3 15.0 104
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-5 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/6 C 0 g 70
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2160/15 B 4 19.3 202
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/4 D 3 15.0 215
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2660/10 A 2 15.6 29
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-2 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/6 C 2 16.6 49
2016-03-16 2016-03-16 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2680/11 B 2 15.0 64
2016-02-26 2016-02-26 Solvalla-4 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2640/7 D 0 17.7 397
2016-02-17 2016-02-17 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/6 B 2 17.1 68
2016-02-13 2016-02-13 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2140/2 A 3 15.5 43
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-4 Dehände Dehände   [s 5] 2140/9 D 0 16.8 143
2016-02-07 2016-02-07 Mantorp-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/11 D 0 24.2g 658
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-2 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/9 B 3 17.2 332
2016-01-27 2016-01-27 Solvalla-6 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2140/13 B 1 16.1 33
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-10 Dehände Dehände   [s 5] 2140/7 D 3 16.4 243
2016-01-20 2016-01-20 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 6] 2140/4 B 5 16.6 236
2016-01-17 2016-01-17 Örebro-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/5 D str
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-6 Dehände Dehände   [s 5] 2140/6 D 8 18.0 726
2016-01-08 2016-01-08 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 7] 2640/6 C 2 17.8 19
2016-01-07 2016-01-07 Gävle-1 Västerbo Oops Västerbo Oops   [s 4] 2140/8 D 0 20.6 210
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-7 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 3180/8 D 0 19.5 1523
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-12 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/1 C 1 18.2 44
2017-12-17 2017-12-17 Solvalla-8 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/6 C 3 15.8 219
2017-12-03 2017-12-03 Solvalla-5 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 3160/4 D 2 17.5 409
2017-12-01 2017-12-01 Romme-5 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/7 C 3 16.1 88
2017-11-29 2017-11-29 Solvalla-8 Albäck Amy Albäck Amy   [s 5] 2140/11 D 0 17.7g 276
2017-11-21 2017-11-21 Eskilstuna-5 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2160/9 C 5 16.4g 109
2017-11-08 2017-11-08 Solvalla-6 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/2 D 0 16.5 59
2017-11-05 2017-11-05 Solvalla-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2660/7 B 6 16.4 99
2017-10-31 2017-10-31 Eskilstuna-4 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 D 0 g 82
2017-10-29 2017-10-29 Solvalla-4 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/6 D 6 15.7 1928
2017-10-22 2017-10-22 Solvalla-4 Up to Belle Up to Belle   [h 8] 2140/8 D 0 17.2 140
2017-10-18 2017-10-18 Solvalla-4 Lelle Lelle   [v 4] 2140/1 C str
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/10 D 6 15.3 763
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 A 1 16.8 117
2017-10-03 2017-10-03 Romme-6 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/9 A 2 18.6 204
2017-09-29 2017-09-29 Solvalla-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2140/10 C 0 14.5 309
2017-09-20 2017-09-20 Solvalla-2 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2640/3 C 1 15.9 73
2017-09-13 2017-09-13 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/5 C 0 17.4 1462
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2180/11 B 2 16.3 28
2017-09-06 2017-09-06 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/11 C 2 15.5 449
2017-08-30 2017-08-30 Solvalla-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/3 C str
2017-08-18 2017-08-18 Solvalla-2 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2140/9 B 0 13.3 531
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-4 Lelle Lelle   [v 4] 2140/6 C 0 18.4g 209
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/8 B 0 g 508
2017-08-09 2017-08-09 Solvalla-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 D 4 18.1 1130
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Lelle Lelle   [v 4] 2140/10 A 0 18.9g 24
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-1 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/10 D 0 20.6 242
2017-06-11 2017-06-11 Gävle-5 It Happend Again It Happend Again   [v 3] 2140/1 D str
2017-06-07 2017-06-07 Solvalla-11 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 1640/10 C 0 14.4 133
2017-05-26 2017-05-26 Solvalla-8 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/1 C 2 14.4 108
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-3 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 8] 2660/5 B 0 g 130
2017-04-30 2017-04-30 Solvalla-7 Lelle Lelle   [v 4] 2140/9 A 5 16.2g 28
2017-04-19 2017-04-19 Solvalla-6 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/13 A 5 14.8 347
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/7 B 3 18.0 98
2017-03-31 2017-03-31 Solvalla-2 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/11 B 5 16.1 78
2017-03-24 2017-03-24 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/8 C 3 16.5 1198
2017-03-10 2017-03-10 Solvalla-9 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2140/2 A 3 15.4 61
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2660/14 A 4 16.1 1541
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-6 Lelle Lelle   [v 4] 2140/1 B 0 g 69
2017-02-08 2017-02-08 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2160/13 A 3 15.2 184
2017-02-04 2017-02-04 Åby-1 Angela Rich Angela Rich   [s 6] 2140/1 D 7 17.5 167
2017-02-03 2017-02-03 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 3] 2140/12 C 4 18.3 171
2017-01-18 2017-01-18 Gävle-4 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2160/8 C 3 16.1 216
2017-01-06 2017-01-06 Solvalla-7 Lelle Lelle   [v 4] 2140/7 B 6 17.5g 49
2017-01-04 2017-01-04 Solvalla-5 Superpeggen Superpeggen   [v 7] 2640/8 B 2 17.7 156
2018-12-27 2018-12-27 Eskilstuna-2 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/12 A 0 17.5 38
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-3 Digger Smasher Digger Smasher   [v 11] 2140/7 D 0 16.9 720
2018-12-03 2018-12-03 Eskilstuna-3 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/6 A 2 17.6 44
2018-11-28 2018-11-28 Solvalla-5 Vahände Vahände   [v 3] 2140/2 D 4 16.0 84
2018-11-23 2018-11-23 Romme-5 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/7 B 6 15.1 59
2018-11-21 2018-11-21 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2160/12 A 3 15.5 52
2018-11-09 2018-11-09 Romme-7 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/3 B 1 13.8 31
2018-11-03 2018-11-03 Romme-5 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/12 B 6 15.2 267
2018-10-19 2018-10-19 Romme-9 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/3 A 1 14.8 113
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/3 A 2 13.6 37
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-7 Vahände Vahände   [v 3] 2140/10 D 0 18.9g 389
2018-09-16 2018-09-16 Solvalla-8 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2180/8 B 7 18.0g 25
2018-09-05 2018-09-05 Bergsåker-6 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/11 C 1 13.8 338
2018-08-28 2018-08-28 Solvalla-3 Vahände Vahände   [v 3] 2140/7 D 7 16.4 405
2018-08-22 2018-08-22 Jägersro Trav-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2640/3 D 0 16.2g 758
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-5 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2160/6 B 2 17.1 23
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-4 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/5 B 6 15.0 154
2018-08-07 2018-08-07 Solvalla-8 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/9 D 4 13.9 795
2018-07-29 2018-07-29 Solvalla-1 Vahände Vahände   [v 3] 2140/12 C 3 16.9 149
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-2 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/4 D 3 14.6 334
2018-07-24 2018-07-24 Solvalla-7 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2160/9 D 3 14.5 524
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-10 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/6 A 1 16.2 21
2018-06-19 2018-06-19 Solvalla-2 Vahände Vahände   [v 3] 2140/2 D 0 18.0g 114
2018-06-17 2018-06-17 Eskilstuna-1 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2640/5 C 0 15.5 118
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-1 Vahände Vahände   [v 3] 2140/9 C 2 16.9 110
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/10 B 5 15.7 294
2018-05-27 2018-05-27 Solvalla-15 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/5 C 3 12.7 309
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-2 Vahände Vahände   [v 3] 2140/9 D 0 18.5g 216
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-5 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/7 C 3 14.3 113
2018-05-08 2018-05-08 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/2 B 5 12.7 502
2018-04-29 2018-04-29 Lindesberg-7 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/7 B 8 16.5 55
2018-04-25 2018-04-25 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/1 C 0 g 104
2018-04-11 2018-04-11 Solvalla-9 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2660/12 D 0 16.3 484
2018-04-04 2018-04-04 Solvalla-3 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2140/9 C 0 16.4 155
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-8 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/11 C 3 17.0 37
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-2 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2160/10 B 0 17.0 52
2018-03-13 2018-03-13 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/2 C 6 18.0g 145
2018-03-07 2018-03-07 Solvalla-2 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 2160/8 C 0 16.3 469
2018-02-28 2018-02-28 Solvalla-3 Bravo Pandino Bravo Pandino   [v 5] 2140/7 D str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-8 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 9] 2140/2 C 4 14.9 179
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-9 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 7] 1640/11 D str
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-5 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2140/1 C 4 16.7 59
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2140/10 D 2 13.5 476
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-4 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 9] 2660/6 C 5 17.0 195
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-9 Heavy Rotation Heavy Rotation   [v 9] 3180/14 C 0 17.1 564
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 4] 2160/3 C 3 17.4 28
2018-01-09 2018-01-09 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 4] 2640/9 C 3 15.5 116
2019-12-04 2019-12-04 Solvalla-6 Eddy West Eddy West   [v 3] 2140/4 D 5 16.7 327
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-9 Eddy West Eddy West   [v 3] 2140/4 B 0 16.5g 44
2019-11-20 2019-11-20 Solvalla-4 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/5 B 3 16.0 200
2019-11-12 2019-11-12 Solvalla-5 Eddy West Eddy West   [v 3] 2140/8 B 4 15.1 158
2019-11-08 2019-11-08 Romme-5 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2660/6 B 3 16.4 535
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-10 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/6 B 2 12.9 41
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-4 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/2 B 0 14.5 200
2019-10-22 2019-10-22 Solvalla-7 Eddy West Eddy West   [v 3] 2140/1 B 5 15.1 166
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-3 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/5 B 1 14.0 14
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-8 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2140/11 D 0 14.6 635
2019-09-25 2019-09-25 Solvalla-10 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2640/9 B 0 14.2 121
2019-09-03 2019-09-03 Bergsåker-1 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 3160/3 C 0 16.6 240
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-3 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2660/10 B 6 16.9 190
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-6 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/10 A 1 14.0 68
2019-07-15 2019-07-15 Solvalla-2 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/9 C 0 g 307
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/6 B str
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-5 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2160/7 B 2 16.2 59
2019-05-18 2019-05-18 Gävle-11 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2640/10 D 6 12.5 1084
2019-05-08 2019-05-08 Solvalla-9 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 3160/4 D 7 16.2 407
2019-04-30 2019-04-30 Solvalla-9 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/3 B 6 13.0 128
2019-04-23 2019-04-23 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/15 C 0 15.9 814
2019-04-17 2019-04-17 Solvalla-8 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/8 C 5 12.9 56
2019-03-27 2019-03-27 Solvalla-9 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/4 C 6 16.2 36
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2140/7 B 2 15.9 91
2019-03-03 2019-03-03 Eskilstuna-10 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/3 C 6 15.6g 30
2019-02-20 2019-02-20 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2160/5 A 4 15.7 53
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-2 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/4 B 1 13.8 15
2019-01-30 2019-01-30 Solvalla-3 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2640/9 A 5 17.5 40
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-5 It Happend Again It Happend Again   [v 5] 2160/10 A 4 16.4 63
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-7 M.T.Malkin M.T.Malkin   [v 5] 2140/5 C 1 13.4 77
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-7 Vahände Vahände   [v 4] 2140/7 D 5 18.7 283
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-7 Eddy West Eddy West   [v 4] 2140/2 D 1 14.8 74
2020-03-13 2020-03-13 Solvalla-7 Eddy West Eddy West   [v 4] 2140/3 C 2 15.5 144
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 6] 2640/3 C 0 16.1 135
2020-02-14 2020-02-14 Solvalla-2 It Happend Again It Happend Again   [v 6] 2640/10 D 2 14.8 512
2020-01-31 2020-01-31 Solvalla-7 It Happend Again It Happend Again   [v 6] 2140/6 B 0 15.4 343ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se