Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Matchen Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/6 C
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/5 D

Nyheter för travkusk


Elitloppsvädret var på plats och lockade många till huvudstadsbanan som på lördagen värmde upp inför det som komma skall. ..


Elitloppsvädret var på plats och lockade många till huvudstadsbanan som på lördagen värmde upp inför det som komma skall.
Harper Hanovers lopp - dagens höjdpunkt - avslutade V75-omgången.
Det är sällan som hästar i den främre volten har vunnit Harper Hanovers lopp, trots det stack Lutfi Kolgjini ut hakan före loppet och sa att så blir det i år. Så sant som det var sagt. Å andra sidan blev varken loppet eller taktiken som det var tänkt.
Platon Face inledde med galopp medan Candian Rolls tog hand om ledningen och som väntat övertog. Tesio taktpinnen strax efter.
Dryga varvet från mål lät Kolgjini sin häst glida upp utvändigt ledaren och halvvarvet från mål tryckte man sig till ledningen.
Örjan Kihlström bakom Call Me Keeper försökte krympa avståndet över upploppet men Platon Face kunde ta en bekväm seger till slut.
- Det är en fantastisk häst, han är löpärlig, stark som få och gick 1.13,1 med galopp, sade tränaren tillika kusken och utvecklade:
- Jag fick inte plats i starten och fick inte iväg honom som jag skulle. Dessutom slog han ihop och galopperade. Sedan blev det våldsam körning så jag gick fram i dödens för att få kontroll. Det gäller att ha rätt taktik i de här långloppen.

Örjan gånger två
Stoeliten bjöd på en rafflande upploppsduell.
Peace Of Mind tog hand om ledningen medan Double Exposure fick göra allt jobb själv utvändigt ledaren. Men Örjan Kihlström var kylig och måttade säkert in omgångens största favorit inför en jublande publik. Segertiden blev 1.09,6.
- Det var väldigt starkt gjort av henne att lyckas avgöra ändå trots hon fick gå utvändigt om en så pass bra häst i det tempot, sade segerkusken som först 50 meter kvar var säker på att det skulle gå vägen.
Örjan Kihlström fortsatte segertåget i finalen av Diamantstoet. Tillsammans med Rita C.D. hittade han luckan och fyraprocentaren avgjorde övertygande. Fyraåringens tredje seger i karriären fick tränaren till tränarens stora glädje.
- Det är fantastiskt, jag är så glad. Jag äger halva hästen också. Och Örjan som kusk är inte fel heller. Varför kör du inte själv frågar folk men Örjan var ju ledig, så vad fan gör man, sade en lycklig Hans R Strömberg.

”Bättre än någonsin”
V75-omgången inleddes med ett favoritfall. Disco Volante tappade aktionen en bit innan startbilen lämnade, och snabbast iväg var istället Knifetown Winner. Men Kaj Widell laddade och övertog ledningen med Magic Gwin som på upploppet stegade undan konkurrenterna.
- Tussarna som vi hade behövde vi inte använda. I dag vill jag påstå att han var bättre än någonsin, jag hade kunnat köra ett bra tag till. Han har en potential utöver det vanliga, sade Kaj Widell efter segern med Magic Gwin som Mona Winkvist tränar.
Tussarna kvar hade även Gina Schermer som enkelt avväpnade Digital Perfomer i klass II-finalen.
Rick Ebbinge körde avvaktande fram till sista 700 metrarna innan han styrde ut sin holländska i tredjespår. Därifrån hade Gina Schermer uppvisning när hon tog andra raka segern i Sverige. Jeroen W.M. Engwerda tränar.
- Första varvet kunde gärna ha fått gått lite fortare men vi hade en bra position så jag väntade tills vi kunde ta dem på upploppet. Hon gjorde ett fantastiskt lopp, summerade Rick Ebbinge i vinnarcirkeln.

Galopp eller inte galopp?
I klass I-finalen blev det hårt i mål. Atupem utmanade favoriten, som på upploppet tappade aktionen något steg, in i det sista. Domaren bedömde att det inte var fråga om galopp och tilldömde favoriten Volnik du Kras och Alessandro Gocciadoro segern.
- Hästen skyggade till för något på innerplan både första och andra varvet, det var ingen regelrätt galopp så jag blev lättad när beskedet kom att vi hade vunnit, sade den italienska storkusken och tränaren.
Favoritseger blev det även i silverdivisionsfinalen där Coktail Fortuna förlängde sin segerrad. Robert Bergh fick styra och ställa i spets och även om flera hästar utmanade till slut höll nioåringen undan säkert.
- Det var lite småsurr att vi funderade på Elitloppet med honom efter Åby men han hade ingen vinstchans där och det var väl det som tog emot lite grann. Man vill ju vara med för att tävla och vinna, inte bara delta, det är ju roligare att stå här i vinnarcirkeln, sa kusken tillika tränaren.
Sju rätt på V75 delade ut 44 047 kronor, sex rätt gav 272 kronor och fem rätt 32 kronor.

Gina Söderlund, Kanal 75


2018 års upplaga av Sweden Cup, eller ”Lilla Elitloppet” som det kallas, artade sig till en uppvisning av italienske favoriten Arazi Boko.Ales..


2018 års upplaga av Sweden Cup, eller ”Lilla Elitloppet” som det kallas, artade sig till en uppvisning av italienske favoriten Arazi Boko.
Alessandro Gocciadoro är ny tränare på hästen som lämnade Sverige för två år sedan efter många framgångsrika år hos Åbytränaren Henrik Södervall.
På lördagen tog den svenskfödde hästen första segern i Sverige sedan november 2015 då valacken vann ett gulddivisionslopp på Jägersro.
Elva år gammal och kanske bättre än någonsin. Efter tredjeplatsen i Italiens största lopp Lotterian för några veckor sedan följde Arazi Boko upp med triumfen i Sweden Cup.
- Ja, kom ihåg att det handlar om en gammal häst och ändå så snabb. Det blev väldigt enkelt för hästen, han hade mycket krafter kvar, sa Alessandro Gocciadoro.
Arazi Boko vann både försök och final från ledningen. I försöket gick hästen med skor på alla fyra hovarna och lekte sig fram. Italienske Gocciadoro förkunnade att det skulle vara ”mycket bra chans” i finalen då skorna skulle av. 

Galoppen nyckeln
Alessandro Gocciadoro var dock illa ute i starten där Örjan Kihlström laddade utifrån med Daniel Redéns Love Matters och tog över ledningen i den första kurvan.
Satsning gick dock i överljudsfart och Love Matters rullade över och galopperade. Därmed låg vägen till seger öppen för Arazi Boko som efter en öppning i trakterna av 1.09 första halvvaret fick dämpa tempot första varvet och lätt kunde glida undan i en snabb avslutning.
- Det var ju en riktigt snabb start. Men efter ett långsamt första varv så det blev väldigt enkelt till slut. Nyckeln var ju att Love Matters galopperade, sa Alessandro Gocciadoro.

Bjöd på segergest
Gulklädde stortränaren Alessandro Gocciadoro satt med körspöet i luften över mållinjen. Segertiden skrevs till 1.10,2 över 1640 meter med bilstart. Arazi Boko belönades med 600 000 kronor för finalsegern.
Tvåa slutade Sorbet. Björn Goop kunde sitta still i andraparet utvändigt till i början av upploppet med den Daniel Redén-tränade hästen. Per Lennartsson och Nappa Scar trea från ledarens rygg.
Love Matters diskvalificerades efter galoppmissen i den första kurvan. Örjan Kihlström var inte glad.
- Han öppnade väldigt bra men det blev väl lite ”för bra” där inne i svängen. Det gick för fort helt enkelt.
Det kördes tre försökslopp i Sweden Cup där de tre främsta från varje försök gick vidare till finalen. Förutom Arazi Boko vann Sorbet och Charrua Forlan sina försök.
Festen på Solvalla når sitt crescendo på söndagen med Elitloppet som huvudnummer.

Mikael Wikner, Kanal 75


Halmstadtränaren Jerry Riordan är amerikanen som efter en travtränarkarriär i såväl sitt hemland som i Italien hamnade i Sverige ..


Halmstadtränaren Jerry Riordan är amerikanen som efter en travtränarkarriär i såväl sitt hemland som i Italien hamnade i Sverige - landet med världens största sprinterlopp.
- Jag har varit på Elitloppet ända sedan 1980. Första gången var jag där som hästskötare och när Mack Lobell vann var jag andretränare hos Chuck Sylvester. Som egen tränare har jag fostrat några hästar som varit med och vunnit något försök men inte mer, berättar Jerry Riordan som i år har en betrodd segerkandidat till start.
Italienskägda Ringostarr Treb (V75-4) kom i Jerry Riordans träning förra sommaren. Redan i första starten levererade den då sjuåriga hingsten som senare också vann Sundsvall Open Trot.
I årsdebuten visade åttaringen åter att han är bäst efter uppehåll. Ringostarr Treb mosade konkurrenterna när han tog hem Olympiatravet på 1.10,0 – nytt svenskt rekord för femåriga och äldre utlandsfödda hästar.
- Jag är väldigt stolt över hästen. Han var i Frankrike under vintern där han gjorde sitt bästa för att följa de stora hästarna. Han gjorde ett riktigt bra jobb och tog pengar i alla de större loppen, säger tränaren och fortsätter:
- När jag såg vilka han skulle möta i Olympiatravet tyckte jag att han skulle kunna slå de med tanke på hur bra han tävlat mot hästar som Bold Eagle och Propulsion, och det gjorde han.

Solvalla – en fördel
På söndag ställs Ringostarr Treb åter mot Propulsion, och i en eventuell elitloppsfinal kan han även möta Bold Eagle igen.
- Jag vet att han inte är lika bra som de hästarna, han var aldrig ett hot mot dem i Paris. Men nu är det en mindre bana och kortare distans vilket är till hans fördel. Även om Bold Eagle och Propulsion är bättre är skillnaderna mindre nu och han är tillräckligt bra för att utnyttja deras misstag, resonerar Jerry Riordan.
Ringostarr Treb och kusken Wilhelm Paal lottades till bästa möjliga utgångläge i sitt försök med innerspår.
- Jag har fått många bra råd av andra tränare under åren. En gång sa en tränare att man inte ska tvinga dem att gå för långsamt eller för fort. Wim Paal vill troligtvis satsa till ledningen men om Ringo gör det på egen hand och inte tvingas till det så tror jag att vi har en god chans att vinna försöket, säger tränaren.

”Längtar tills det är över”
Elitloppsgeneralen Anders Malmrot delade ut inträdesbiljetten till Elitloppet direkt efter segern i Olympiatravet och sedan dess har förberedelserna pågått för fullt, eller?
- Vi borde nog preparera honom hårdare men vi är bara glada för att vara med och vill inte att han ska råka ut för något. Jag sa till Anders att vi ska linda in hästen i bomull fram till Elitloppet, säger Jerry Riordan och skrattar.
- Nej, man behöver aldrig vara orolig för honom egentligen. Han gör allt själv och är den typen av häst som man kan sätta upp en nybörjare bakom – inte för att jag skulle göra det – men han är väldigt snäll och intelligent.
Hur känns det nu när Elitloppet är så nära?
- Jag ser fram emot att träffa alla som kommer dit, många från Amerika kommer att vara där, och atmosfären är underbar. Men om jag ska vara ärlig längtar jag tills det är över, förhoppningsvis med ett bra resultat. Jag är nöjd om han är tvåa eller trea i finalen, fjärdeplats eller seger vore en helt annan känsla.

Gina Söderlund, Kanal 75


Carat Williams skulle ha varit på samma flyg som bland annat elitloppsdeltagarna Blod Eagle, Dreammoko och Uza Josselyn. Men en fem timmar lång f&ou..


Carat Williams skulle ha varit på samma flyg som bland annat elitloppsdeltagarna Blod Eagle, Dreammoko och Uza Josselyn. Men en fem timmar lång försening ska ha varit anledningen till att Carat Williams inte lastades ombord på planet, enligt Travronden.
Sent på fredagskvällen bekräftade tränaren Sébastien Guaratos på Twitter att hästen är kvar i Frankrike och därför måste strykas i lördagens start i Sverige.
Carat Williams skulle ha startat i Harper Hanovers lopp, V75-7, som är lördagens höjdpunkt. Loppet avgörs över tre varv och har 900 000 kronor i förstapris.

Gina Söderlund, Kanal 75


ASVT Trottex auktionslopp för treåriga ston respektive hingstar och valacker lockade med 200 000 kronor i förstapris.Grabbarna gjorde upp fö..


ASVT Trottex auktionslopp för treåriga ston respektive hingstar och valacker lockade med 200 000 kronor i förstapris.
Grabbarna gjorde upp först och där fick favoriten Even’s Cool Boy en tuff resa utvändigt ledaren. Det öppnade upp för My Tambourine Man som kunde ta sin tredje raka seger tillsammans med sin tränare i sulkyn. Segertiden blev 1.13,0.
- Jag blev glad när jag såg varvtiden, han rullade ingenting och det gick en 11-tid. Han har ju rullat på 16-tider förut så det här kommer att föra honom framåt. Det är otroligt tacksamt att träna sådana här hästar, sade Nicklas Westerholm som siktar mot de största årgångsloppen med sin springare.
- Han får visa mig hur mycket han tål och kan men det är klart att jag har förhoppningar om att få vara med i de största loppen med honom.

E3 nästa
I stonas auktionslopp fortsatte Roger Walmanns Aleppo Pine imponera.
Kenneth Haugstad styrde ut i tredjespår och övertog ledningen varvet från mål. Up To Me och Sefina försökte utmana på upploppet men kom aldrig riktigt nära och Aleppo Pine kunde säkra karriärens tredje seger i fjärde starten. Klockan stannade på kilometertiden 1.13,9.
- Hon har gjort allt rätt hela tiden och har aldrig stått över ett jobb. Det har aldrig varit något fel på henne. Hon är hur bekväm som helst i träningen, lugn och fin. När vi sedan kommer hit och du begär lite grann svarar hon på det. Tar hon det här loppet rätt blir det E3 närmast, berättade segerkusken i vinnarcirkeln.

Gina Söderlund, Kanal 75


Bold Eagles (V75-3) krona har hamnat lite på sniskan. Efter två raka segrar i Prix d’Amerique hemma i Frankrike fick han i vintras nöja s..


Bold Eagles (V75-3) krona har hamnat lite på sniskan. Efter två raka segrar i Prix d’Amerique hemma i Frankrike fick han i vintras nöja sig med andraplatsen bakom svenske Readly Express. Och i Elitloppet för ett år sedan fick han inte alls till det i finalen där han skar mållinjen som fyra. Visserligen gjorde han elitloppshistoriens kanske mest imponerande prestation i försöket när han mosade världsrekordstoet Delicious U.S. och vann på löpningsrekordet 1.08,4, men det var till klen tröst för tränaren Sébastien Guarato och ägaren Pierre Pilarski när de lämnade Solvalla.
- Förra året kände vi verkligen att vi inte fullföljde uppdraget med honom och jag är jättelycklig över att få en andra chans. Det får man inte alltid i livet men nu har vi fått det och vi ska verkligen ge järnet, säger Pierre Pilarski.

Ambassadör för travsporten
Vi träffar den hästbitne snabbmatskungen på galoppbanan Hippodrome d'Auteuil i Paris. På senare tid har ett galoppintresse väckts men det är inom travet han har varit verksam i många år. Närmare bestämt sedan 1994 då den första travhästen inhandlades. Vid sidan av sin framgångsrika karriär som franchisetagare för McDonalds har hästarna funnits där och han har själv vunnit ett tiotal lopp som amatörkusk. Men det är som den ödmjuke och utåtriktade ägaren till Bold Eagle som Pierre Pilarski har blivit världskändis i travkretsar. Han beskrivs ofta som en ambassadör för travsporten.
- Jag har en otrolig chans med den här hästen och jag känner att jag har en plikt mot travfolket, gentemot alla människor som gör att travet existerar i dag. Jag har verkligen en känsla av att ha ett uppdrag för travsporten. Jag känner att jag måste få dela med mig, annars känner jag mig som en stor egoist, säger Pierre Pilarski, som för andra året i följd sträcker ut en hand till den ideella föreningen Stall43 i samband med Elitloppet.
Föreningen erbjuder trav för autistiska barn och i fjol fick man t-shirts att sälja av Bold Eagles ägare. För pengarna har man kunnat bygga en rid- och travbana på gården i Norrtälje. I år skänker Pierre Pilarski kepsar som föreningen ska sälja på Solvalla under helgen.

Ödmjukare i år
Ljudnivån höjs och anledningen till att vi befinner oss på galoppbanan, treåringen Fiumicino, springer in som fyra i hinderloppet Prix le Parisien.
- Det var hans andra lopp i livet och eftersom tränaren var nöjd är jag också nöjd, för ärligt talat kan jag inte så mycket om galopp, säger Pierre Pilarski med ett leende innan vi fortsätter vårt samtal om Bold Eagle och Elitloppet.
- I den typen av lopp, med två heat samma dag, måste man verkligen ha ett team bakom hästen som fungerar. Man sa att hästen inte var på topp i finalen förra året men det var vi som inte var på topp.
Planen som Bold Eagles entourage har i år är att inte köra lika fort i försöket och man tänker också ändra på rutinerna mellan försök och final. I fjol duschade man exempelvis hästen efter försöket men det tänker man inte göra i år eftersom det kan ge hästen signalen att det är färdigtävlat.
- När vi kom till Elitloppet förra året hade vi lyckats vinna Triple Crown (Prix d’Amerique, Prix de France och Prix de Paris), vi hade vunnit Prix de l´Atlantique och vi kände oss oövervinnerliga. Nu kommer vi mycket mer ödmjuka och jag tror att teamet runt hästen kommer vara på topp i år.

”Det känns super!”
Beträffande Bold Eagles dagsstatus går rapporterna i dur. Hästen har gjort två starter under våren. I mars vann den 41-faldige miljonären Criterium de Vitesse på löpningsrekordet 1.08,9 och senast försvarade han sin titel i Prix de l’Atlantique från ledningen.
- Jag tror inte att vi kan ha honom i bättre skick än nu. Om vi blir besegrade i Elitloppet så kommer det vara av hästar som är bättre än vår.
Pierre Pilarski är med per telefon från Hippodrome d'Auteuil när startspåren i elitloppsförsöken lottas i direktsänd svensk tv. Bold Eagle drar nummer fem i det första försöket och när hans ägare kopplat ner samtalet ler han stort.
- Det var det nummer som förra året kvalificerade oss till final på rekordtid, det var också det nummer som Timoko hade i finalen när han vann, så i hemlighet hoppades vi att vi skulle få nummer fem. Vi får chansen att börja om från början, med samma förutsättningar som förra året, och det känns super!

Ola Johansson och Lissi Gustafsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 3160/8 7 15.8 177
2015-12-11 2015-12-11 Romme-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 2140/1 3 15.1 112
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2640/2 0 15.9 577
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 5] 2140/1 7 20.7 72
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 2100/12 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-6 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 1609/6 0 15.6 405
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/15 0 17.0 226
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1640/1 0 g 363
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 2140/4 0 g 36
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 4] 2100/7 8 18.1g 242
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Zeroxita Zeroxita   [s 5] 2140/3 0 g 181
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 2100/11 3 14.0 405
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/4 0 15.1 373
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 2160/13 5 16.3g 658
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1640/5 0 g 142
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/10 4 15.4 577
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 1640/5 4 14.3g 227
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Emmerdale Emmerdale   [s 7] 1640/1 7 16.0 343
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1609/11 0 14.5 309
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/2 str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/10 D str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 6] 2140/5 D str
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 0 16.8 1450
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 609
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 1640/5 B 0 15.5 97
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 1640/2 C 1 15.9 29
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Zerox Zerox   [h 6] 2160/8 C 0 20.5g 135
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 D 7 15.5g 169
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2640/8 D 4 17.1 1113
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 1640/12 C 2 16.3 131
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2640/3 C 0 19.8 63
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Zerox Zerox   [h 6] 2100/4 B 2 19.9 46
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2609/9 C 4 20.4 240
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/2 C 1 17.3 389
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/4 D 4 16.3 421
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Zerox Zerox   [h 6] 2160/14 B 8 19.1g 604
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2100/9 B 1 16.7 39
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2160/12 B 6 15.6 468
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/4 C 4 17.2 123
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/9 B 8 16.2 107
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/11 B 1 16.6 103
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Zerox Zerox   [h 6] 2100/12 D 5 17.9 73
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Lucky Million Lucky Million   [h 3] 2140/8 D 0 20.5 257
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Lucky Million Lucky Million   [h 3] 2140/2 D 0 21.8g 281
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/7 B 1 16.5 431
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/10 C 0 13.7 802
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 6] 2160/9 B 0 g 191
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/4 D 0 15.5 1677
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2609/7 D 0 g 570
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/3 B 3 15.8 116
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/5 A 4 17.5 66
2016-09-16 2016-09-16 Romme-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/2 B 8 16.0 523
2016-09-16 2016-09-16 Romme-3 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/4 C 7 19.3g 138
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Zerox Zerox   [h 6] 2160/8 D 4 17.9 72
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1609/11 D 0 g 198
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/4 B 0 17.8 93
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/5 A 0 g 122
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/10 B 0 14.9 73
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 2 15.7 410
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2160/12 C 5 17.3 108
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2660/15 C 0 16.5 841
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/1 D 4 16.8 136
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 East Zenali East Zenali   [s 4] 2140/10 C 0 21.5g 662
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/5 D 0 g 651
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/3 C 0 15.5 220
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2640/6 D 4 17.3 95
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/7 B 1 13.7g 45
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/6 D 2 19.7 27
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2140/2 B 2 14.6 55
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/8 D 0 619
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/1 C 5 13.0g 144
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2160/13 C 3 14.4 1012
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/2 B str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2660/11 D 0 15.6 647
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2140/9 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/1 C 7 14.9 93
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/1 A 1 14.9 18
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 222
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 East Zenali East Zenali   [s 4] 2140/9 D 0 g 67
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/7 A 1 14.7 30
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/11 D 8 18.5g 192
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/2 D 6 18.7 482
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/2 D 0 14.5 3284
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/2 D 3 16.2 642
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 D 4 14.2 900
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-3 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/3 B 3 17.2 326
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/13 C 5 15.0 886
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/1 D 5 14.9 1096
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/1 D 0 17.0g 251
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/8 D 4 17.4 184
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/1 D 2 17.6 286
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/6 C 0 g 86
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/3 D 0 20.5 39
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/9 A 2 19.8 41
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/1 A 6 16.2 23
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/2 A 2 15.5 15
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/8 C 6 14.3 123
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2100/5 D 0 19.3 281
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2100/11 B 7 17.6 26
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-11 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/8 D 5 18.1 276
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2100/15 C str
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-10 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2180/9 A 3 17.3 115
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3160/5 B 1 17.1 74
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Zerox Zerox   [h 6] 2140/4 D 0 g 46
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/1 C 1 18.7 28
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/12 D 7 17.6 1243
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/7 C 6 14.3 501
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/2 B 4 15.8 56
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2660/12 A str
2016-02-14 2016-02-14 Romme-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/9 D str
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/7 D 5 19.1 42
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Zerox Zerox   [h 6] 2140/1 D str g 91
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/4 D 0 g 1181
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 B 6 15.3 307
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-6 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/1 B 1 18.7 62
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2160/8 C 6 17.2 614
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D 7 17.4 184
2017-12-30 2017-12-30 Romme-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/5 A 5 16.2 380
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2640/9 B 0 17.7 270
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/14 D 5 17.5 501
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/3 D 4 16.4 197
2017-12-15 2017-12-15 Romme-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/8 D 0 16.4 1951
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/7 B 0 15.1g 375
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lucky Linus Lucky Linus   [v 5] 2140/1 C 6 17.6 127
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/6 C 6 15.6 42
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/10 B 5 14.7 181
2017-12-01 2017-12-01 Romme-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2160/6 A 0 16.9 507
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2660/9 A 6 18.2 98
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 3140/15 A 0 19.0 454
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/2 D 0 18.2g 353
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/10 D 0 15.4 1189
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 1640/1 D 0 g 462
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2660/8 A 5 16.5 211
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-8 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/2 B 0 15.0 381
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 C 0 18.1 125
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-9 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/8 D str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-10 Zerox Zerox   [h 7] 1640/5 D 3 15.3 83
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/1 D 4 14.3 349
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-10 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2609/4 A 1 16.0 129
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/14 B str
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 7] 2640/12 D 0 20.8g 659
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-11 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2100/11 B 0 18.6 145
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/5 B 0 16.0 105
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-4 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2660/15 C 0 15.9 1099
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2640/7 D 8 19.1 384
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/1 D 8 17.6 465
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-8 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2160/12 C 0 22.0g 634
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2680/11 A 8 17.2 153
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-7 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/1 C 3 16.1 89
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/4 A 1 17.6 26
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/1 D 0 17.4g 654
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/3 A 2 16.8 72
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2640/2 D 6 17.7 501
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 C 0 16.5 111
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/2 D 0 g 323
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2100/2 B 0 18.1g 33
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2680/10 C 2 15.5 341
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2660/6 C 6 16.5 691
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Valentina Doc Valentina Doc   [s 8] 2140/4 D 5 18.0 428
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 B 3 17.2 43
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 1640/2 B 4 13.7 27
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/4 D 8 16.1 419
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/6 B 2 16.4 61
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2160/6 B 1 16.2 117
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/4 B 3 15.4 76
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/2 C 0 18.7 275
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/8 D str
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 D 6 17.9g 590
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-3 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/5 B 5 17.1 125
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/10 B 0 g 74
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/5 D 0 17.6 317
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/7 D 0 17.2g 431
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2100/6 C 0 15.4 1066
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-10 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2660/10 C 2 15.8 77
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/2 D 4 15.8 418
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2180/14 A str
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/10 C 8 16.1 113
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/1 C 6 15.9 61
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/4 B 5 14.6 282
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/2 B 2 14.9 20
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/7 B 1 14.9 293
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/8 C 0 15.8g 1334
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/9 D 0 19.3g 467
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/13 B 8 16.3 109
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/3 D 0 17.0 785
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-11 Zerox Zerox   [h 7] 2609/6 D 0 g 617
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-2 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2160/9 B 3 16.3 50
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2180/15 A 0 18.1 407
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/6 C 0 20.1 969
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Zerox Zerox   [h 7] 2640/2 D 7 16.8 657
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-6 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/4 D 1 16.6 211
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/9 D 6 14.1 1049
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/4 D 3 17.1 107
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/10 D 0 18.3g 184
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/2 C 2 15.0 40
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/6 D 3 16.4 257
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/14 C 0 17.9g 266
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/9 D 0 g 351
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-8 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/10 C str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/7 D str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 Zerox Zerox   [h 7] 2140/6 C 7 16.2 608
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/11 B 0 g 195
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2660/7 B 5 17.0 68
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/4 C 0 g 379
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/3 D 5 16.7 1094
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D 4 16.6 337
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/4 D 0 17.8 908
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/15 B 4 17.5 631
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2640/1 D 0 17.5 627
2017-02-24 2017-02-24 Romme-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2640/13 D 6 18.3 394
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/3 C 0 18.6 101
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-6 Zerox Zerox   [h 7] 2140/9 D 0 17.0 362
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/10 A 3 15.3 31
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/1 C 3 14.8 66
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/2 D 4 16.3 570
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/5 C 4 16.7 251
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D str
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 3140/6 A 6 15.8 90
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/2 D str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/7 A str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2640/6 C 2 15.3 49
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/3 D 0 g 643
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/9 C 0 17.4 938
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/3 D 4 16.2 91
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/7 A 2 16.4 26
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2100/3 D 7 15.8 210
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/5 D 0 15.6 291
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-8 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/6 C 5 15.0 566
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 1640/2 C 0 14.6 646
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/1 D 0 14.9 190
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/5 C 1 15.8 32
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/12 D 0 14.1 1803
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-3 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/7 C 3 16.4 82
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2640/6 D 6 16.6 120
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/4 D 0 16.6 743
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/9 D 5 16.0 306
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-3 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/5 B 2 16.1 13
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/5 C 4 17.3 40
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/9 C 3 17.4 67
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/3 C 0 14.8 345
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/8 C 2 17.2 361
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/2 C 3 17.9 31
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/11 D 0 25.1g 1101
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/6 D 0 16.6 1074
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 1640/3 D 0 g 1943
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-7 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/4 C 7 16.5 178
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/4 D 0 21.4g 460
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/6 B 0 16.7 138
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2640/14 D 6 16.4 477
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/1 D 1 17.1 165
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2100/4 D 0 g 295
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2100/1 C 0 16.2 321
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2609/5 C 0 16.9 161
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-2 Zerox Zerox   [h 8] 1609/12 C 0 16.9g 249
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/5 C 1 16.5 54
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/8 B 6 18.6 35
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/5 B 1 16.7 62
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/2 D 0 16.2 774
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-7 Zerox Zerox   [h 8] 2140/9 D 6 16.4 900
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2160/6 C 0 g 214
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/3 D 6 16.8 671
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/11 D 0 15.3 1694
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/4 C 3 16.2 745
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/4 D 6 16.2 1202
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/5 D 0 18.1 494
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/4 D str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/2 D str
2018-02-09 2018-02-09 Romme-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/1 C 3 16.1 391
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/5 C 4 16.6 805
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Zerox Zerox   [h 8] 2640/7 D 0 19.6 701
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/7 D 0 16.2 1714
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 3140/4 D 0 17.1 283
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-8 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/8 D 0 19.0 515
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-4 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/1 C 3 16.9 143
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-2 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/2 C 5 16.0 533
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/5 B 0 18.6g 302
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/5 C 5 18.0 828ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se