V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på..


Både Bergsåker och Solvalla inramades av snöfall på onsdagskvällen och vintriga förutsättningar och det bjöds på en hel del överraskningar på V86-spelet. Landets proffskuskar hade det jobbigt inledningsvis och det dröjde ända tills V86-7 innan ett proffs fick segerdefilera och då var det Bergsåkers Henrik Svensson som slog till med 60-oddsaren Orlando Triss.
Den jätteskrällen sopade rent bland kupongerna och med en avdelning kvar stod det redan klart att det blir jackpot nästa vecka på V86.
Detta var en skrällkväll och det var lärlingarna som tog för sig bäst. Av de sex inledande V86-loppen vanns fem av lärlingar samt ett lopp av en amatörkusk.
I V86-1 var lärlingen Tamara Skutnabb den som körde med mest kyla och efter en resa som sist på innerspåret i ett överpacat lopp kunde 19-oddsaren Love de Villeneuve fånga in Tempura kort före mål.

Pluggar på Wången
Favoriterna Salong och Doctor Doxey Zenz kördes alldeles för offensivt första varvet och var tidigt trötta över den långa distansen.
- Hästen kändes jättefin, han har aldrig varit så fin, sa Tamara Skutnabb som pluggar på Hippologprogrammet på travskolan Wången utanför Östersund.
M.T.Malkin och amatören Göran Wester ledde V86-2 från start till mål och vann överlägset sedan enda hotet Mr Deauville galopperat på upploppet. 7,72 blev vinnaroddset och segertiden fina 1.13,4 över 2 140 meter autostart.
16-oddsaren Moeses var svaret i kallblodsloppet (V86-3) och tillsammans med lärlingen Mats E Djuse fångade han in favoriten Guli Tor utan problem efter en resa i tredje invändigt.
- Det var stolpe ut senast på V75, men vi kände då att formen fanns där. Han behöver få det lite serverat med lucka som i dag, sa tränaren Fredrik Norredahl.

En favorit som höll
Lärlingen Anders Eriksson var bestämd i V86-4 och körde resolut med Wrongdoer och kunde överta ledningen 1 500 meter före mål. Cash T.J. fick lucka I sista sväng och närmade sig snabbt över upploppet men favoriten höll undan trots att travet inte flöt perfekt sista biten.
Peter Eriksson, Bollnäs, tränar vinnaren.
Ready Lane serverades ett fint lopp på innerspåret och från vinnarhålet (rygg på ledaren) kunde sjuoddsaren ganska bekvämt ta sig förbi Dardanos sista biten och även hålla undan för jätteskrällen Bältra Spider som avslutade vasst.
Lärlingen Jimmy H Andersson satt i sulkyn och vinnaren tränas av Joakim Claesson.
V86-6 bjöd på onsdagens tajtaste upplopp där favoritduon Cyborg och Emotion Man var jämsides i mål. Målfotot visade att ledaren Cyborg fick mulen först tillsammans med lärlingen Kevin Oscarsson. Jim Oscarsson tränar vinnaren.
V86-omgången avslutades med en resolut styrning av Torbjörn Jansson som dominerade loppet i ledningen bakom 6,17-oddsaren Bear Victory.
Det var kvällens andra ”proffs-styrning” som räckte ända till vinnarcirkeln. Tränar vinnaren gör Solvalla-amatören Stefan Olsson.
Ingen klarade åtta rätt på V86 och det innebär jackpot nästa vecka. Sju rätt gav 58 324 kronor och sex rätt 2 217 kronor.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


De finska sportjournalisterna har utsett Solvallakusken Jorma Kontio till årets bäste inom travet.Det var 26:e gången som stjärnkusken fic..


De finska sportjournalisterna har utsett Solvallakusken Jorma Kontio till årets bäste inom travet.
Det var 26:e gången som stjärnkusken fick utmärkelsen, skriver Travronden.
På galan, där man utser den bäste i 72 olika idrotter, fick även Jorma Kontios dotter Anna-Julia Kontio priset som bäst inom ridsporten.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Double Exposure var den stora sportsliga behållningen under tisdagens tävlingar på Solvalla. Loppet med blott fem hästar i var förlag..


Double Exposure var den stora sportsliga behållningen under tisdagens tävlingar på Solvalla. Loppet med blott fem hästar i var förlagt innan V64-tävlingarna och megafavoriten infriade förväntningarna utan problem. Hon höll enkelt upp ledningen från innerspåret och fick dirigera i ett behagligt tempo. Hästarna låg på rad med stallkamraten In Toto Sund i ryggen och första varvet travades efter 1.15,8. Men sedan gick det undan ut på slutrundan när Darling Mearas kom upp utvändigt och synade Double Exposure. Men det blev aldrig någon match och Daniel Redéns stjärnsto gled lekande lätt ifrån över upploppet. Detta efter en avslutning via 1.11 sista varvet och 1.09 sista femhundra metrarna. Segertiden skrevs till 1.13,5 över distansen 2140 meter med bilstart. Tvåa blev In Toto Sund och trea Darling Mearas.
- Det blev ganska odramatiskt. Hon är väldigt snabb ut och det kändes stabilt hela vägen, sa Örjan Kihlström.
Double Exposure radade upp V75-segrar i fjol och har vunnit 15 lopp på 34 starter och sprungit in drygt 4,3 miljoner kronor. Hon blir onekligen högintressant att följa i storloppen i år.

Very Kronos föll tungt
Om Double Exposure var en favorit som höll var det tvärtom för Very Kronos som föll tungt i V64-inledningen. Den högkapable Svante Båth-tränade femåringen var jättefavorit och spelad till 12 för 10 i vinnarodds. Han galopperade hejdlöst i starten och hade inte en tanke på att ställa sig. Very Kronos fick sedan springa med över 100 meter efter fältet och slutade sist i mål.
- Han gick bra iväg i två provstarter men tyvärr gick det inte. Hästen kändes annars bra och jag körde 1.13 i 1600 meter och det gjorde han bra i hand. Jag ser inga katastrofmoln på himlen, sa Erik Adielsson.
Van loppet gjorde istället Jula Extreme och Björn Goop efter en resa i rygg på ledaren och lucka trehundra meter kvar.

Lyckat inhopp av Viktor
Marcus Lindgren annonserade på sociala medier under måndagskvällen efter kusk till Hierro Boko då han själv blivit sjuk efter hemkomsten från en Australien-resa. Lärlingen Viktor Lyck nappade på erbjudandet och hörde av sig till Marcus och fick köra hästen. Det slutade med succé då han styrde in Hierro Boko till seger via en vass avslutning. I en tät slutstrid slog han av Greyhound Boko och Björn Goop precis på mållinjen.
- Det var ett angenämt förtroende att få köra och det var kul att få sätta dit honom, sa Viktor Lyck som till vardags jobbar som försteman hos Svante Båth.

Michael Carlsson, Kanal 75


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. Favorit i den inledande avdelningen är Zorro Swing som Jens Eriksson reser 40 mil enk..


Onsdagens V86-omgång delas mellan Bergsåker och Solvalla. Favorit i den inledande avdelningen är Zorro Swing som Jens Eriksson reser 40 mil enkel väg med för att vinna.
Skellefteåtränaren har tolv hästar i sitt stall där Zorro Swing är den bästa med närmare 700 000 kronor insprunget. Här kan man tala om en årstidshäst då Zorro Swing vann V75 förra vintern och han vann även V75 under juldagen i Umeå.
- Zorro Swing (V86-1) har varit riktigt bra på slutet och när han vann i V75 näst senast var det hans bästa lopp i karriären. Då gled han bara ifrån de andra hur enkelt som helst och vann med propparna kvar i öronen. Hästen har varit fin även tidigare under hösten och vintern men fått dålig utdelning på sin form. Nu har det lossnat och jag tycker att hästen är bättre än någonsin. Han har helt klart växlat upp ett snäpp, säger Jens Eriksson.
- Han var riktigt bra i fjol vintras men sedan fick han en halsinfektion på våren som blev långdragen och han blev borta länge. Han kom aldrig igång igen förrän framåt höstkanten och det verkar som att hästen trivs bäst på vintern. Han fungerar bra med broddar och är van vid det eftersom han tränar med broddar i skorna.

”Hade gott om krafter kvar”
Efter den lätta V75-segern i Umeå på Juldagen blev Zorro Swing trea i V75 på Bergsåker. Detta efter en vass avslutning från ett dåligt läge, spår elva i starten.
- I Umeå öppnade han väldigt bra för första gången bakom bilen. Han har varit lite stökig bakom bilen tidigare och gärna stressat upp sig men när han har spår lite längre ut, som nu med spår fem, är det ingen fara. Det är nästan bästa spåret för honom.
- Jag lät hästen sköta sig själv i början och efter 50 meter tryckte jag till och då sköt han iväg till ledningen. Sedan kom Sandra Eriksson med Salong och tryckte upp farten från 1.14,5 första femhundra till 1.13,5 första varvet. Men han gled ändå enkelt ifrån med gott om krafter kvar.
- Senast hamnade vi i kön från ett dåligt utgångsläge och han gick jättebra till slut. Det blev ingen körning i täten och lågt tempo och det var svårt att ta något men han tog ändå in många längder till slut. Hästen har bara känts fin i träningen efteråt och han håller fortsatt toppform, säger Jens.

Vad säger du om uppgiften i V86-inledningen? Blir det ny seger?
- Uppgiften ser bra ut. Det är klart att det finns fina hästar med men utan att förringa någon så är det ett lättare gäng han möter nu än tidigare. Vi har också det bästa spåret av de som är rankade högst i tipsen och jag kommer att prova för ledningen igen.
- Jag måste tro på en bra chans. På en skala från ett till fem är det nog en stark trea, eller en fyra i betyg, säger Jens Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Solvalla-tränaren har inte bara Readly Express i sitt 140 hästar stora stall. En av stallets bästa är Zenit Brick som närmar sig fem mi..


Solvalla-tränaren har inte bara Readly Express i sitt 140 hästar stora stall. En av stallets bästa är Zenit Brick som närmar sig fem miljoner kronor i insprungna pengar. Stjärnhästen har tagit flera imponerande segrar i Gulddivisionen och senast såg han dunderfin ut när han vann lekande lätt till synes okörd.
- Han såg otroligt fin ut och vann med mycket krafter kvar. Det var nog ett av de enklare lopp som hästen har vunnit, säger Timo Nurmos.
På lördag väntar en högintressant tävlingsdag på Solvalla. Timo Nurmos har laddat rejält på hemmaplan och selar ut sju hästar på V75.
Om vi börjar med Gulddivisionen så blir Zenit Brick storfavorit efter sina övertygande insatser i vinter. Han har ett perfekt läge med spår två bakom bilen, körs av Mika Forss, och frågan är hur långt efter han är den yppersta eliten nu.
- Zenit Brick (V75-3) är inte alls långt efter de bästa i eliten. Han slog exempelvis Propulsion tidigare i vinter och fick då ett jättetufft lopp med tredjespår första sjuhundra metrarna innan han kom fram i dödens. Han var tvåa efter Nadal Broline då som vann från ledningen och gjorde en heroisk insats, säger Timo Nurmos.

”Nytt huvudlag – ansiktsmask med skygglappar”
- Han har ofta haft dåliga startspår och fått väldigt tuffa lopp. Nu fick han äntligen ett bra läge och det är kul för hästen. Han har gått med helstängt huvudlag tidigare och det här var första gången han gick med ett nytt huvudlag, en ansiktsmask med skygglappar på. De sitter närmare ögonen och ger lite mer effekt än ett helstängt huvudlag. Sedan sitter det stabilt när det är en mask eller huva på ansiktet också.
- Jag har haft lite olika modeller tidigare men just det här huvudlaget köpte jag i Lexington. Det är inte omöjligt att det blir samma huvudlag igen, men det är för tidigt på veckan än så länge för att säga säkert, säger Nurmos.

”Vann trots punktering senast”

Vad säger du om dina övriga V75-hästar?
- Sebastian Journey (V75-1)
har gjort tre lopp efter vila och är mycket fint i ordning. Han har fått mer självförtroende och börjat slappna av mer i loppen. Senast fick han aldrig chansen och det var synd för han hade gott om krafter kvar i mål. Nu är det lång distans och jag tror inte att det är några problem. Han är väldigt snabb ut och jag vill att kusken kör i spets.
- Dallas Brick (V75-2) är en lillebror till Zenit Brick och han har utvecklats bra den senaste tiden. Senast vann han trots att han gick med punktering hela loppet efter att ha blivit påkörd i starten. Det var mycket bra gjort att kunna vinna ändå. Spår tre är perfekt och han öppnar bra. Kusken måste testa lite för ledningen.
- El Fitzgerald (V75-4) är ny stallet och gör första starten för oss. Hon var fyra i V75-finalerna senast och kom till oss samma dag. Vi har inte haft henne så länge men jag tycker att det är en fin märr som är stor och rejäl. Tillägg är alltid tillägg och det gäller att hitta position. Fjärdespåret är inte optimalt när hon är så stor, men hästen känns inte osäker i alla fall. Hon känns stark i träningen och har framtiden för sig.

”Han kommer att vinna när som helst”
- Victory Topline (V75-5)
är väldigt fint i ordning och det var synd på galoppen senast. Han har långa steg och snubblade till när kusken lade pisken på honom och laddade i starten. Han blev rädd helt enkelt för han har aldrig galopperat tidigare, varken i lopp eller i träning. Han gjorde en bra upphämtning och travade fint, det var inga problem. Hästen hade tränat mycket bra innan dess och vi provar igen. Nu är det bakspår och han får smyga med men har vunnit från alla positioner. Det är en av våra bättre chanser.
- Erik Sting (V75-6) spurtade otroligt vasst senast. Han satt sist in på upploppet men flög fram och hästen är väldigt fint i ordning. Han kommer att vinna när som helst men har ofta dåliga startspår och otur i loppen. Det blir inte lätt från spår elva men lite plus i alla fall att det är lång distans. Han gick med samma huvudlag som Zenit Brick senast, en ansiktsmask med skygglappar och det är inte omöjligt att det blir samma igen.
- Hawk Cliff (V75-7) blev det helt fel för senast. Han blev hängande i tredjespår fram till dödens och galopperade till slut. Vi får bara glömma det loppet. Hästen är annars i mycket bra form och har gjort bra lopp i V75 en längre tid. Nu har han bästa spåret på länge och är snabb ut, säger Timo Nurmos.
Vem är bästa chansen på V75?
- Vi har flera bra chanser men Zenit Brick är den bästa.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75-tävlingarna hemma på Umåker på juldagen skulle bli finalen på karriärens hittills bästa år som tränare.Rob..


V75-tävlingarna hemma på Umåker på juldagen skulle bli finalen på karriärens hittills bästa år som tränare.
Robert Dunder hade anmält tre hästar inom riksspelet vilka alla var hårt betrodda.
Pleasure for Cash slutade till och med som omgångens största favorit.
Men tre dagar innan slog dramatiken till hemma på gården i Sävar då den kombinerade garage- och stallbyggnaden fattade eld.
- Jag såg att det kom rök från garagetaket och gick dit. Då upptäckte jag att det brann i taket, det var väldigt obehagligt, berättar Dunder vars instinkt var att försöka släcka själv.
- Jag sprang och hämtade vatten och brandsläckare, men det var lönlöst. En timme senare hade hela stallet brunnit ner.
De sju hästarna befann sig vid tillfället ute i sina hagar och var aldrig i någon akut fara, istället fick man koncentrera sig på att få ut kaniner och höns.
Inga liv gick till spillo, men de materiella skadorna blev förstås stora.
Drygt två veckor senare är spåren efter branden nästan borta.
- Det finns ingenting kvar, allt är bortstädat. Försäkringsbolaget ska komma med något beslut i veckan och det ser ut att lösa sig på vettigt sätt, säger Robert Dunder som därmed bedriver hela sin träningsverksamhet inne på Umåker.
- Planen är att bygga ett nytt stall och ha det klart till sommaren. Men de flesta hästarna stod på Umåker redan innan så för mitt arbete har det inte betytt någon större förändring. Det är mest att man inte har något stall att gå till på morgon och kvällar.

Äldsta hästen är fem år
De tre V75-hästarna på juldagen slutade tvåa- trea respektive fyra.
Ett gott resultat kan tyckas, men ändå en missräkning.
- Efteråt kändes det som en halvdålig dag på jobbet. Our Soleado gjorde ett topplopp som tvåa, men Pleasure for Cash var inte som bäst. Han blev alldeles för hetsig och pullade bort sina krafter. Hade hästen uppträtt normalt så hade han vunnit, så det var en klar besvikelse. På det hela taget blev det väl ingen vidare avslutning på året.
Men i det stora hela var stall Dunders 2018 en succé.
24 i segerprocent är det ytterst få tränare som når upp till och 2,2 miljoner är mesta hittills under 33-åringens fyra år som proffstränare.
- Året var väldigt bra, det bästa vi har haft. Vi vann mycket lopp och körde in bra med pengar per start. Mycket tack vare att hästarna fick vara friska, året innan hade vi många småförkylningar.
Vad är målet för 2019?
- Att köra in ännu mer pengar och vinna ännu fler lopp. Vi har fina hästar och bra ägare bakom oss, nu måste vi göra vårt jobb.
Och spräcka nollan på V75?
- Ja, självklart. De äldsta hästarna vi har i stallet är fem år, som Our Soleado. Det innebär att vi inte får så många chanser att vara med i V75. Det gjorde att det kändes tungt att bränna på juldagen. Men vi kommer igen och hoppas att det vänder till stolpe in på V75 också.

Inte lika offensiv
På onsdagen är det inte V75 utan V86 som står på tapeten.
Our Soleado drog spår 12 i V86-5, men lär ändå tillhöra de mest betrodda efter sina mersmakande prestationer på sistone.
- Jag har varit väldigt nöjd med hästen i de två senaste starterna, men inte lika nöjd med resultaten. Han har stått på Umåker hela tiden så branden innebar inget miljöombyte för hans del. Han imponerar aldrig i träningen, men det finns inget hemma som säger att han skulle ha tappat något i form. Dessutom planerar jag att lätta honom i balansen den här gången.
Kan du precisera lättningen i balansen?
- Vi byter från en smal järnsko fram till päronskor av aluminium. Jag ska sko om honom ikväll (måndag) och testa i en lätt intervall imorgon. Funkar det som jag tror får han gå så, det blir första gången han tävlar med så lätt balans.
Inga ändringar i övrigt?
- Nej. Det finns flera växlar att ta av då han fortfarande går med öppet huvudlag, vanlig vagn och fast bomull, men det väntar vi med.
Du körde väldigt offensivt senast, blir det samma upplägg nu?
- Nej. Jag var väldigt inne på att vi kunde göra upp om segern senast och hade bestämt mig för det upplägget. I och för sig är jag inte främmande för att han kan vinna nu också, men den här gången vill jag ge honom ett lopp i ryggar. Det innebär förstås att vi blir beroende av hur loppet utvecklas. Skulle de andra köra hårt så är han bra nog att vinna, men vi behöver lite hjälp på vägen, säger Robert Dunder som tror sig ha en ännu bättre vinstchans i stallets första starthäst för 2019, debutanten Lupin Håleryd i lopp 1 på Bergsåker innan V86-spelet.
- Ja, jag tror att vi kan starta året med en seger. Det är en väldigt fin häst kom hit för en månad sedan och har jobbat starkt. Det verkar finnas mycket kapacitet i henne. Är hon som hon ska vara och klarar av resan utan att bli för nervös så tror jag att hon vinner.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 3160/8 7 15.8 177
2015-12-11 2015-12-11 Romme-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 2140/1 3 15.1 112
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2640/2 0 15.9 577
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 5] 2140/1 7 20.7 72
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 2100/12 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-6 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 1609/6 0 15.6 405
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/15 0 17.0 226
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1640/1 0 g 363
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 2140/4 0 g 36
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 4] 2100/7 8 18.1g 242
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Zeroxita Zeroxita   [s 5] 2140/3 0 g 181
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 2100/11 3 14.0 405
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/4 0 15.1 373
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 2160/13 5 16.3g 658
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1640/5 0 g 142
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/10 4 15.4 577
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 1640/5 4 14.3g 227
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Emmerdale Emmerdale   [s 7] 1640/1 7 16.0 343
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1609/11 0 14.5 309
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/2 str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/10 D str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 6] 2140/5 D str
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 0 16.8 1450
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 609
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 1640/5 B 0 15.5 97
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 1640/2 C 1 15.9 29
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Zerox Zerox   [h 6] 2160/8 C 0 20.5g 135
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 D 7 15.5g 169
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2640/8 D 4 17.1 1113
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 1640/12 C 2 16.3 131
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2640/3 C 0 19.8 63
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2609/9 C 4 20.4 240
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Zerox Zerox   [h 6] 2100/4 B 2 19.9 46
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/2 C 1 17.3 389
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/4 D 4 16.3 421
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Zerox Zerox   [h 6] 2160/14 B 8 19.1g 604
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2100/9 B 1 16.7 39
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2160/12 B 6 15.6 468
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/4 C 4 17.2 123
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/9 B 8 16.2 107
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/11 B 1 16.6 103
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Zerox Zerox   [h 6] 2100/12 D 5 17.9 73
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Lucky Million Lucky Million   [h 3] 2140/8 D 0 20.5 257
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Lucky Million Lucky Million   [h 3] 2140/2 D 0 21.8g 281
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/7 B 1 16.5 431
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/10 C 0 13.7 802
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 6] 2160/9 B 0 g 191
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/4 D 0 15.5 1677
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2609/7 D 0 g 570
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/3 B 3 15.8 116
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/5 A 4 17.5 66
2016-09-16 2016-09-16 Romme-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/2 B 8 16.0 523
2016-09-16 2016-09-16 Romme-3 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/4 C 7 19.3g 138
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Zerox Zerox   [h 6] 2160/8 D 4 17.9 72
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1609/11 D 0 g 198
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/4 B 0 17.8 93
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/5 A 0 g 122
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/10 B 0 14.9 73
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 2 15.7 410
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2160/12 C 5 17.3 108
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2660/15 C 0 16.5 841
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/1 D 4 16.8 136
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/5 D 0 g 651
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 East Zenali East Zenali   [s 4] 2140/10 C 0 21.5g 662
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/3 C 0 15.5 220
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2640/6 D 4 17.3 95
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/7 B 1 13.7g 45
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/6 D 2 19.7 27
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2140/2 B 2 14.6 55
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/8 D 0 619
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/1 C 5 13.0g 144
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2160/13 C 3 14.4 1012
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/2 B str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2660/11 D 0 15.6 647
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2140/9 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/1 C 7 14.9 93
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/1 A 1 14.9 18
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 222
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 East Zenali East Zenali   [s 4] 2140/9 D 0 g 67
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/7 A 1 14.7 30
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/11 D 8 18.5g 192
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/2 D 6 18.7 482
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/2 D 0 14.5 3284
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/2 D 3 16.2 642
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 D 4 14.2 900
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-3 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/3 B 3 17.2 326
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/13 C 5 15.0 886
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/1 D 5 14.9 1096
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/1 D 0 17.0g 251
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/8 D 4 17.4 184
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/1 D 2 17.6 286
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/6 C 0 g 86
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/3 D 0 20.5 39
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/9 A 2 19.8 41
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/1 A 6 16.2 23
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/8 C 6 14.3 123
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/2 A 2 15.5 15
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2100/5 D 0 19.3 281
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2100/11 B 7 17.6 26
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-11 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/8 D 5 18.1 276
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2100/15 C str
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-10 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2180/9 A 3 17.3 115
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3160/5 B 1 17.1 74
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Zerox Zerox   [h 6] 2140/4 D 0 g 46
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/1 C 1 18.7 28
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/12 D 7 17.6 1243
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/7 C 6 14.3 501
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/2 B 4 15.8 56
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2660/12 A str
2016-02-14 2016-02-14 Romme-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/9 D str
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/7 D 5 19.1 42
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Zerox Zerox   [h 6] 2140/1 D str g 91
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/4 D 0 g 1181
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 B 6 15.3 307
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-6 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/1 B 1 18.7 62
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2160/8 C 6 17.2 614
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D 7 17.4 184
2017-12-30 2017-12-30 Romme-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/5 A 5 16.2 380
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2640/9 B 0 17.7 270
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/14 D 5 17.5 501
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/3 D 4 16.4 197
2017-12-15 2017-12-15 Romme-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/8 D 0 16.4 1951
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/7 B 0 15.1g 375
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lucky Linus Lucky Linus   [v 5] 2140/1 C 6 17.6 127
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/6 C 6 15.6 42
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/10 B 5 14.7 181
2017-12-01 2017-12-01 Romme-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2160/6 A 0 16.9 507
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2660/9 A 6 18.2 98
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 3140/15 A 0 19.0 454
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/2 D 0 18.2g 353
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/10 D 0 15.4 1189
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 1640/1 D 0 g 462
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2660/8 A 5 16.5 211
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-8 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/2 B 0 15.0 381
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 C 0 18.1 125
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-9 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/8 D str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-10 Zerox Zerox   [h 7] 1640/5 D 3 15.3 83
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/1 D 4 14.3 349
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-10 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2609/4 A 1 16.0 129
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/14 B str
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 7] 2640/12 D 0 20.8g 659
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-11 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2100/11 B 0 18.6 145
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/5 B 0 16.0 105
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-4 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2660/15 C 0 15.9 1099
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2640/7 D 8 19.1 384
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/1 D 8 17.6 465
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-8 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2160/12 C 0 22.0g 634
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2680/11 A 8 17.2 153
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-7 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/1 C 3 16.1 89
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/4 A 1 17.6 26
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/1 D 0 17.4g 654
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/3 A 2 16.8 72
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2640/2 D 6 17.7 501
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 C 0 16.5 111
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/2 D 0 g 323
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2680/10 C 2 15.5 341
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2100/2 B 0 18.1g 33
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2660/6 C 6 16.5 691
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Valentina Doc Valentina Doc   [s 8] 2140/4 D 5 18.0 428
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 B 3 17.2 43
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 1640/2 B 4 13.7 27
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/4 D 8 16.1 419
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/6 B 2 16.4 61
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2160/6 B 1 16.2 117
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/4 B 3 15.4 76
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/2 C 0 18.7 275
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/8 D str
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 D 6 17.9g 590
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-3 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/5 B 5 17.1 125
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/10 B 0 g 74
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/5 D 0 17.6 317
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/7 D 0 17.2g 431
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-10 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2660/10 C 2 15.8 77
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2100/6 C 0 15.4 1066
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/2 D 4 15.8 418
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2180/14 A str
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/10 C 8 16.1 113
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/1 C 6 15.9 61
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/4 B 5 14.6 282
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/2 B 2 14.9 20
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/7 B 1 14.9 293
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/8 C 0 15.8g 1334
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/9 D 0 19.3g 467
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/13 B 8 16.3 109
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/3 D 0 17.0 785
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-11 Zerox Zerox   [h 7] 2609/6 D 0 g 617
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-2 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2160/9 B 3 16.3 50
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/6 C 0 20.1 969
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2180/15 A 0 18.1 407
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Zerox Zerox   [h 7] 2640/2 D 7 16.8 657
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-6 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/4 D 1 16.6 211
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/9 D 6 14.1 1049
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/4 D 3 17.1 107
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/10 D 0 18.3g 184
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/2 C 2 15.0 40
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/6 D 3 16.4 257
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/14 C 0 17.9g 266
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/9 D 0 g 351
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-8 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/10 C str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/7 D str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 Zerox Zerox   [h 7] 2140/6 C 7 16.2 608
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/11 B 0 g 195
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2660/7 B 5 17.0 68
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/4 C 0 g 379
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D 4 16.6 337
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/3 D 5 16.7 1094
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/4 D 0 17.8 908
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/15 B 4 17.5 631
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2640/1 D 0 17.5 627
2017-02-24 2017-02-24 Romme-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2640/13 D 6 18.3 394
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/3 C 0 18.6 101
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-6 Zerox Zerox   [h 7] 2140/9 D 0 17.0 362
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/10 A 3 15.3 31
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/1 C 3 14.8 66
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/2 D 4 16.3 570
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/5 C 4 16.7 251
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D str
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 3140/6 A 6 15.8 90
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/2 D str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/7 A str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2640/6 C 2 15.3 49
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/3 D 0 g 643
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/9 C 0 17.4 938
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/3 D 4 16.2 91
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/7 A 2 16.4 26
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-3 Zerox Zerox   [h 8] 2640/4 D 0 20.7 385
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2160/14 D 0 19.5 1939
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-4 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 1640/7 D 0 g 133
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/7 D 0 16.1 550
2018-10-26 2018-10-26 Romme-10 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2160/15 A 0 18.1 97
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2100/8 A 0 15.8 429
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2640/15 A 5 19.1 327
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/9 D 7 20.7 414
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/3 D str
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Zerox Zerox   [h 8] 2140/6 C 7 20.7g 58
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-11 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/11 B 8 17.0 337
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/13 B 4 14.9 365
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2640/13 D 0 18.0 679
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2180/5 B 2 16.4 138
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/4 D 6 19.8 162
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/9 C 7 15.4 59
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/10 D 2 16.0 41
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 3160/8 D 0 15.9 845
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/4 C 5 16.6 709
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/9 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Zerox Zerox   [h 8] 2140/11 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-11 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 5] 2140/11 A 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2640/6 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-10 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/5 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2100/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2100/1 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/9 D 4 16.1 230
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/10 C 5 17.3 148
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/6 D 0 19.0 632
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2180/10 A 8 18.4 88
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 1640/1 D 0 16.6g 51
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2609/4 D 7 16.7 581
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2160/10 C 0 g 1488
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/9 B 1 15.9 117
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/1 D 7 19.3 482
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 8] 2140/4 D 7 17.4 46
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/9 B str
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/7 D 8 15.9 33
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/6 D 7 15.9 1909
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/2 D 0 21.7g 421
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/10 B str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/11 D 4 14.8 306
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 8] 2140/7 C 0 21.2g 83
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/4 D 0 16.0 1336
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-10 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2640/3 C str
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-1 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/9 B 2 14.6 154
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/3 D 0 22.9g 530
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/1 B 7 16.4 38
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/11 D str
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-1 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2100/8 C 7 14.1 564
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-9 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2100/12 A 6 18.0 294
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2880/2 D 5 17.3 944
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/12 D str
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-7 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2640/2 C 0 16.5 438
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/10 D 0 22.1g 416
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/3 C 0 g 82
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/3 B 5 15.9 56
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2100/5 D 0 26.7g 424
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-11 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2660/5 B 8 17.2 108
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/6 C 5 16.4 60
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/5 D 3 15.6 301
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2100/3 D 7 15.8 210
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-8 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/6 C 5 15.0 566
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/5 D 0 15.6 291
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 1640/2 C 0 14.6 646
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/5 C 1 15.8 32
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/1 D 0 14.9 190
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-3 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/7 C 3 16.4 82
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/12 D 0 14.1 1803
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2640/6 D 6 16.6 120
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/4 D 0 16.6 743
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-3 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/5 B 2 16.1 13
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/9 D 5 16.0 306
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/9 C 3 17.4 67
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/5 C 4 17.3 40
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/3 C 0 14.8 345
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/2 C 3 17.9 31
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/8 C 2 17.2 361
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/11 D 0 25.1g 1101
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 1640/3 D 0 g 1943
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/6 D 0 16.6 1074
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/4 D 0 21.4g 460
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-7 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/4 C 7 16.5 178
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2640/14 D 6 16.4 477
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/6 B 0 16.7 138
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2100/4 D 0 g 295
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/1 D 1 17.1 165
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2100/1 C 0 16.2 321
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-2 Zerox Zerox   [h 8] 1609/12 C 0 16.9g 249
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2609/5 C 0 16.9 161
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/8 B 6 18.6 35
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/5 C 1 16.5 54
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/5 B 1 16.7 62
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-7 Zerox Zerox   [h 8] 2140/9 D 6 16.4 900
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/2 D 0 16.2 774
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/3 D 6 16.8 671
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2160/6 C 0 g 214
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/4 C 3 16.2 745
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/11 D 0 15.3 1694
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/2 D str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/4 D str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/5 D 0 18.1 494
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/4 D 6 16.2 1202
2018-02-09 2018-02-09 Romme-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/1 C 3 16.1 391
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/5 C 4 16.6 805
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Zerox Zerox   [h 8] 2640/7 D 0 19.6 701
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 3140/4 D 0 17.1 283
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/7 D 0 16.2 1714
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-4 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/1 C 3 16.9 143
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-8 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/8 D 0 19.0 515
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-2 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/2 C 5 16.0 533
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/5 C 5 18.0 828
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/5 B 0 18.6g 302ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se