V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2609/4 D
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2160/10 C
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 1640/1 D

Nyheter för travkusk


Det är Summer Heat och V75 varje dag från och med onsdag den här veckan. På lördag kulminerar den på Bergsåker när d..


Det är Summer Heat och V75 varje dag från och med onsdag den här veckan. På lördag kulminerar den på Bergsåker när det är MultiJackpot och minst 50 miljoner kronor väntar till en ensam vinnare. Den siffran kan fyllas på ytterligare under veckan ifall det blir ännu fler jackpotar under någon av V75-dagarna.
Bergsåker i Sundsvall är det som är värd för miljonspelet och bjuder på ett par riktiga sportsliga highlights i både Svenskt Mästerskap för kallblod med Månprinsen A.M., samt Sundsvall Open Trot. I det sistnämnda gör Readly Express en ny start efter den minnesvärda duellen mot Propulsion i Åby Stora Pris. De båda giganterna passerade mållinjen sida vid sida och det var så nära dött lopp man kan komma. Men med någon centimeters marginal tog Propulsion hem segern före Readly Express som var tvungen att gå med skor efter allt regnande.
- Hästen gjorde ett otroligt lopp. Han hade inte startat på två månader och jag var tvungen att slå på skorna eftersom det var så grovt material på Åbys bana. Givetvis gör jag allt jag kan för att vinna ett travlopp när det är två miljoner i förstapris. Men man måste tänka på hästen också, säger Timo Nurmos.

”Sprang världsrekord med gummistövlar”
- Hans hovar klarade inte underlaget och det var därför han gick med skor. Jag tänker på hästhälsan i första hand. Han gick med järnskor bak, för att få bästa tänkbara fäste, och med aluminiumskor fram. Han har inte gått med den balansen på tre år i lopp och man kan säga att det är som att springa med ”gummistövlar”. Ändå sprang han världsrekord över tre varv.
- Så här efteråt är jag nöjd med beslutet att köra med skor. Det var flera andra hästar som tävlade barfota och inte såg så bra ut efter loppen.

”Märks att han har kommit till formen”
När vi når Solvalla-tränaren under måndagseftermiddagen är han runt och besiktigar unghästar. På morgonen och förmiddagen har han tränat hästar och en av de som gått jobb är Readly Express.
- Han gick jobb i backen i dag och allt var bra. Jag körde även ett lättare jobb i torsdags och efter det tog jag beslutet att anmäla till Sundsvall.
- Det märks på hästen att han har kommit till formen och självklart går han framåt med loppet eftersom han inte startat på två månader. Han kommer att ha ännu bättre form på lördag. Han är pigg och glad och känns fräsch och springer med svansen rakt upp. Det är bra tecken och han trivs med livet, säger Nurmos.

”Det kan bli skor igen – ofta hård bana på Bergsåker”
Trots ett dåligt utgångsläge med spår åtta bakom bilen, och stjärnor som Dreamoko och Heavy Sound med, så blir Readly Express storfavorit till att ta hem miljonen i Sundsvall Open Trot. I sulkyn sitter som vanligt Jorma Kontio men huruvida det blir med balansen är oklart så här i början av veckan.
- Jag vill varna för att banan på Bergsåker brukar vara lite småhård. Jag har varit och tävlat många gånger i Sundsvall och den har ofta varit hård. Kuskarna gillar hård och stum bana för då är det jämt att sitta i vagnen. Men hästarna gillar inte hård bana och det visar sig dagen efter.
- Därför beror det helt och hållet på banan om det blir skor eller barfota runt om. Det är omöjligt att säga i dagsläget. Men alla såg vilket lopp han gjorde med skor senast och självklart är jag optimist trots läget.

”Laskari tappade en sko – sprang med en sko i loppet”
Timo Nurmos, har ytterligare fyra hästar till start i lördagens V75-lopp. En av dem är nyförvärvet Laskari som svarade för en strålande debut för Nurmos förra veckan och vann på 1.10,9. Timo kommenterar hästarna så här.
- Laskari (V75-1) var överraskande bra i debuten för mig. Visserligen hade han tränat bra men bara gått 1.20 som snabbast i ett rundbanejobb innan. Nu sprang han 1.10,9 och var inte tom i mål. Vi körde barfota bak och han tappade dessutom en framsko under loppet så han sprang bara med en sko. Det var otroligt bra gjort att han klarade det i den farten. Självklart borde han gå framåt med loppet och han har sett fin ut efteråt. Han visade senast att han är snabb ut och nu kör vi barfota runt om. Hästen går även med fast huva som senast för att hålla sig lugn. Det är min näst bästa chans efter Readly Express, säger Nurmos.

”Gjorde ett av sina bästa lopp senast”
- Lexington Hall (V75-1)
har utvecklats jättebra och varit fin i två raka segrar på bra tider. Han gjorde bra lopp även innan dess men fick då tuffa lopp. Tyvärr fick han dåligt läge med spår elva och det är inte lätt över kort distans. Barfota runt om igen ifall banan tillåter.
- Evin Boko (V75-4) har väldigt fin form. Det blev helt fel senast i EM-loppet för ston men hon var jättefin där på Solvalla och gjorde ett av sina bästa lopp utan att få något med sig. Nu är det enklare hästar emot men samtidigt tillägg i ett lärlingslopp. Barfota runt om ifall banan tillåter.
- Extra Fudge (V75-6) har också jättefin form men har fått helt omöjliga lopp i de två senaste starterna. Han har fått gå mycket i tredjespår och det ser inte lätt ut den här gången heller från spår elva. Den långa distansen passar i alla fall bra eftersom han är stark och det blir barfota runt om ifall banan tillåter.

Michael Carlsson, Kanal 75


ATG bjuder in till en travfestival i veckan – med spelet V75 på programmet onsdag till lördag. Det är konceptet ”V75 Summer Heat&rdq..


ATG bjuder in till en travfestival i veckan – med spelet V75 på programmet onsdag till lördag.
Det är konceptet ”V75 Summer Heat” som återvänder. Sparade jackpotmiljoner från i slutet av maj har lagts som en grundplåt till en multijackpot och enligt en första prognos från ATG blir det minst 50 miljoner i potten på lördag.
- Allt börjar på onsdag på Jägersro då det är V75 i samband med derbyuttagningarna, torsdag spelar vi V75 till Bjerke i Norge och fredag är det V75 på Bergsåker. Skulle det bli jackpot någon eller några av dessa dagar går även de pengarna vidare till lördagen, säger ATG:s vinnarambassadör Hans G Lindskog.
I Sundsvall arrangeras ett dubbeltrav i helgen. Stortravet lördag toppas av miljonloppet Sundsvall Open Trot och SM för kallblod.

Inte vilken trio som helst
ATG har under hela sommaren lagt undan 20 procent av alla jackpotomgångar till en så kallad multijackpot som är tänkt att falla ut på lördagen på Bergsåker.
- Vi kan konstatera att vi kommer att få en jättepott att spela om på Bergsåker redan som det är, och mer kan det alltså bli.
Hans G Lindskog tror sig sitta inne med ”tre stenklara” till lördagen. Trion hästar han har svårt att se förlora är 8 Readly Express i V75-7, 5 Månprinsen A.M. i V75-2 och 7 Laskari V75-1.
- Varför ska Readly Express förlora? Det går ju inte. Det är världens bästa häst vi talar om här och det är klart att den vinner Sundsvall Open Trot. Propulsion är inte med den här gången och nu blir det enkelt. Kretsen kring Propulsion må förlåta också, men jag håller Timo Nurmos häst som den bättre, säger Hans G Lindskog.

Lite ifrågasättande…
Laskari i V75-1 kan vara Timo Nurmos nya stjärna. En av lördagens stora på V75-spelet.
- Om två av de tre storfavoriterna förlorar så vet vi ju att det blir bra betalt. Laskaris uppvisning senast på Solvalla lovade mycket och den ser också ut att bli svårslagen. Men om det är någon av de tre storfavoriterna man kan ifrågasätta lite mer  så är det i så fall Laskari. Det 1640 meter, det är bråttom och allting kan hända, säger Hans G.
Om vi vrider armen på dig…motbud till Månprinsen A.M. i SM?
- Det är egentligen bara en som kan slå Månprinsen och det är 1 Odin Tabac. Oskar J Andersson fick chansen igen. Med den hästen i front och Oskar som får fuska bort lite i loppet - samtidigt som Melander inte kör i tid med Månprinsen. Då kanske det kan gå.

V75 Summer Heat
V75 onsdag 22 augusti Jägersro – uttagningslopp till Svenskt Travderby och Derbystoet
V75 torsdag 23 augusti Bjerke, Norge
V75 fredag 24 augusti Bergsåker
V75 lördag 25 augusti Bergsåker V75 Multi Jackpot – Sundsvall Open Trot

Så fungerar jackpotsystemet för V75 Summer Heat
* Perioden 26 maj till och med 12 augusti 2018 har ATG satt undan 20 procent av värdet på alla skapade Jackpots på V75.
* Det undansatta beloppet går till sju-rättspotten på V75 den 25 augusti 2018.
* Resterande procent av pengarna från V75-Jackpots under den här perioden hanterats enligt ordinarie rutin.
* Alla Jackpots som skapas på V75 perioden 14 augusti till och med 24 augusti går direkt till 7-rättspotten den 25 augusti 2018.

Kanal 75Göteborg Galopp arrangerade årets stora familjedag på söndagen med uppträdande av spexaren Markoolio och en lång rad andra fest..


Göteborg Galopp arrangerade årets stora familjedag på söndagen med uppträdande av spexaren Markoolio och en lång rad andra festaktiviteter.
Huvuduppgörelsen Göteborgs Stora Pris utmynnade i en rafflande slutstrid där Lotta Månsby-tränade Vallance Road tog hem segern med en noslängd.
I det slagna fältet närmast Hills And Dales och Varlo.
Flera av Skandinaviens största tränare var på plats för att göra upp om löpningen, som är årets största i Göteborg. Men de hade ingen chans emot hemmahästen, som tränas av Lotta Månsby i Nödige.
Det var en glad tränare som tog emot Vallance Road i vinnarcirkeln. Segern i Göteborgs Stora Pris är den största hittills för Månsby, som har två hästar i stallet.
- Om det var något lopp jag skulle vinna på Göteborg Galopp i år så skulle det vara Göteborgs Stora Pris, sa Lotta Månsby.
- Vallance Road höll sig ovanligt lugn inför start idag. För en stund tyckte jag att hon låg ganska långt ner i fältet, men samtidigt visste jag att hon har en riktigt bra speed, fortsatte tränaren.

Tillbaka från Nya Zeeland
Stoet reds av 25-åriga jockeylärlingen Ulrika Holmquist från Göteborg, som är tillbaka i Sverige efter att ha ridit framgångsrikt i Nya Zeeland i flera år.
- Vallance Road kom fint ut ur startboxarna idag och sista biten in mot mål kändes det som att hon fick vingar. Härligt att få vinna med en så fin häst på hemmaplan” sa Holmquist.
Ulrika Holmquist red med stort självförtroende på sin gamla hemmabana den här söndagen Göteborg Galopp. I Ving Milerfinal satte hon dit Stenid från Henrik Engbloms stall i Skara efter en vass avslutning över de sista 200 meterna.

Svensk galopp


Carl Johan Jepson med licens på Färjestadstravet hade en stor dag i lördags då han tog sin största seger i karriären. Jerry Rior..


Carl Johan Jepson med licens på Färjestadstravet hade en stor dag i lördags då han tog sin största seger i karriären. Jerry Riordan-tränade Betting Gangster vann E3-finalen för hingstar och valacker och Jepson fick en bra slant i kuskprovision.
I allsvenska kuskligan håller sig Jepson kvar på en fjärdeplats med sina 126 segrar under 2018 och skuggar Örjan Kihlström och Jorma Kontio.
Ulf Ohlsson trygg på förstaplatsen i ligan.

Allsvenska kuskligan
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 242-159-144
2. Örjan Kihlström, Solvalla, 132-106-73
3. Jorma Kontio, Solvalla, 132-87-69
4. Carl Johan Jepson, Färjestad, 126-117-97
5. Björn Goop, Färjestad, 115-89-73
6. Peter Untersteiner, Halmstad, 112-83-84
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 105-71-77
8. Robert Bergh, Åby, 73-39-32
9. Kim Eriksson, Mantorp, 75-58-69
10. Rikard N Skoglund, Bergsåker, 71-65-76
11. Kaj Widell, Solvalla, 68-67-71
12. Christoffer Eriksson, Jägersro, 67-71-52
13. Erik Adielsson, Solvalla, 63-45-46
14. Ulf Eriksson, Bollnäs, 57-62-72
15. Ove A Lindqvist, Umeå, 56-45-54
Siffror till och med 19 augusti.

Kanal 75


Startskottet för V75 Summer Heat sker på onsdag och pågår under fyra dagar då det är V75 varje dag. Det hela kulminerar med en..


Startskottet för V75 Summer Heat sker på onsdag och pågår under fyra dagar då det är V75 varje dag. Det hela kulminerar med en MultiJackpot på lördag då Bergsåker är värd och kör miljonloppet Sundsvall Open Trot med bland annat Readly Express på startlinjen.
Men innan dess är det dags för en av travårets mest spännande tävlingsdagar. Derbykvalen på Jägersro kryddar onsdagens V75-omgång och det är dessutom uttagningslopp till Derbystoet samma kväll. Landets bästa fyraåringar gör upp om de åtråvärda platserna och de två bästa i varje uttagningslopp går vidare till finalen. Den körs på Jägersro söndagen 2 september med två miljoner kronor i förstapris.

”Har kört 1.20 full distans – var nöjd”
Villiam har varit den stora derbyfavoriten sedan han vann Kriteriet i fjol på nytt världsrekord och imponerade stort. Kullens kung gjorde årsdebut i Rättvik och spurtade där in på en tredjeplats. Därefter blev det dubbla galopper när han var ute i ett fyraåringslopp i Eskilstuna. Det var första gången Villiam galopperade i lopp, först från start och sedan när han kommit ifatt fältet så galopperade han på nytt 1200 meter kvar.
- Villiam (V75-1) måste ha trampat snett upp mot bilen och han vrickade sig lite. Vi tror det i alla fall för han har aldrig gjort så där tidigare. Han fick en paus efteråt och började att gå intervaller för några veckor sedan. I torsdags körde jag ett jobb på rundbanan med honom efter 1.20 över full distans och han var fin. Jag var nöjd med det jobbet, säger Timo Nurmos.
- Derbyt och Europaderbyt har hela tiden varit årets stora mål. Nu blev det ett litet bakslag i Eskilstuna och han fick vila efteråt men jag tycker ändå att hästen är tillbaka igen som han känns i jobben. Annars har han betäckt mycket i vinter och hela våren. Jag vet inte exakt men han har betäckt över 100 ston och vi har skickat sperma överallt i världen till olika länder.

”Innerspåret bra – är snabb ut”
Villiam blir storfavorit i V75-inledningen på onsdag och har fått ett fint utgångsläge med innerspår bakom startbilen.
- Innerspåret är bra och han är snabb ut. Det visade han bland annat i Kriteriet. Jag har inte bestämt balansen ännu så här tidigt. Antingen blir det skor runt om eller barfota runt om. Självklart måste jag vara optimist, det är jag alltid med den här hästen, säger Nurmos om Villiam som har tjänat drygt 4,1 miljoner kronor.

”Var otroligt bra – kan bli första barfota runt om”
Timo Nurmos har vunnit svenskt Travderby tre gånger hittills. Segerhästarna har varit Sahara Dynamite, Beau Mec och Readly Express. Nu har han laddat rejält inför onsdagens derbyuttagningar och har ytterligare sex hästar till start i derbykvalen. Utanför V75 har han två hästar som ska försöka kvala in till Derbystoet, Mattie och Hevin Boko. Men så här kommenterar han sina hästar till derbykvalen.
- Mellby Fire (V75-2) har haft lite otur i loppen men är också lite knepig och har galopperat en del. Han har tränat fint nu och det finns bra fartresurser i honom. Bra läge men det är tuffa hästar emot.
- S.G.Charpentier (V75-3) är under utveckling och fint i ordning. Han fick ett alldeles för tufft lopp i dödens senast och en snabb inledning så den starten är bara att glömma. Gången innan spurtade han bra från tillägg efter ett uppehåll. Tyvärr fick han dåligt läge här samtidigt som flera i kulltoppen har bättre spår.
- Västerbo Pokerface (V75-5) är en stark och rejäl häst under kraftig utveckling. Han var otroligt bra som tvåa i V75 senast efter en tuff resa och det känns jobben som att han bara blir bättre och bättre. Hästen är lite orutinerad i sådana här sammanhang men har ett bra spår och det kan bli lättning i balansen. Eventuellt blir det barfota runt om för första gången. Jag tror på en bra insats och det är inte omöjligt att han kan ta en finalplats.

”Det var bästa loppet han har gjort”
- Eelis (V75-6)
är mycket fint i ordning och det var oturligt att han galopperade bort sig två gånger i rad. Senast blev han trea i V75 efter att ha blivit uttryckt i sista sväng och sedan fast till slut. Han är snabb ut och hoppas att han sköter sig igen. Då är han nog långt framme men det är svårt att säga hur långt det räcker. Han gick jobb i dag (torsdag) och var fin.
- Harrington (V75-7) har gjort många bra lopp men utvecklats ytterligare till i år. Han vann i årsdebuten och var senast tvåa i V75 efter ett tufft lopp där han fick runda alla i spåren. Det var bästa loppet han har gjort. Nu är det tuffare emot och det ska bli spännande att se hur långt han räcker.
- Aventador S.F. (V75-7) snubblade till och galopperade in mot upploppet senast i V75. Han hade varit långt framme annars och gick en stark slutrunda. Gången innan vann han överlägset och innan dess blev det galopp men då tog kusken på sig galoppen. Hästen har bra fart om han sköter sig och kan vara långt framme felfri även om läget är dåligt, säger Timo Nurmos.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 3160/8 7 15.8 177
2015-12-11 2015-12-11 Romme-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 2140/1 3 15.1 112
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2640/2 0 15.9 577
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 5] 2140/1 7 20.7 72
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 2100/12 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-6 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 1609/6 0 15.6 405
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/15 0 17.0 226
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1640/1 0 g 363
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 2140/4 0 g 36
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 4] 2100/7 8 18.1g 242
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Zeroxita Zeroxita   [s 5] 2140/3 0 g 181
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 2100/11 3 14.0 405
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/4 0 15.1 373
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 2160/13 5 16.3g 658
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1640/5 0 g 142
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/10 4 15.4 577
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 1640/5 4 14.3g 227
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Emmerdale Emmerdale   [s 7] 1640/1 7 16.0 343
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1609/11 0 14.5 309
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/2 str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/10 D str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 6] 2140/5 D str
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 0 16.8 1450
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 1640/5 B 0 15.5 97
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 609
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 1640/2 C 1 15.9 29
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Zerox Zerox   [h 6] 2160/8 C 0 20.5g 135
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 D 7 15.5g 169
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2640/8 D 4 17.1 1113
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 1640/12 C 2 16.3 131
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2640/3 C 0 19.8 63
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2609/9 C 4 20.4 240
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Zerox Zerox   [h 6] 2100/4 B 2 19.9 46
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/2 C 1 17.3 389
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/4 D 4 16.3 421
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Zerox Zerox   [h 6] 2160/14 B 8 19.1g 604
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2100/9 B 1 16.7 39
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2160/12 B 6 15.6 468
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/4 C 4 17.2 123
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/9 B 8 16.2 107
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/11 B 1 16.6 103
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Zerox Zerox   [h 6] 2100/12 D 5 17.9 73
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Lucky Million Lucky Million   [h 3] 2140/8 D 0 20.5 257
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Lucky Million Lucky Million   [h 3] 2140/2 D 0 21.8g 281
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/7 B 1 16.5 431
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/10 C 0 13.7 802
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 6] 2160/9 B 0 g 191
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/4 D 0 15.5 1677
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2609/7 D 0 g 570
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/3 B 3 15.8 116
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/5 A 4 17.5 66
2016-09-16 2016-09-16 Romme-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/2 B 8 16.0 523
2016-09-16 2016-09-16 Romme-3 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/4 C 7 19.3g 138
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Zerox Zerox   [h 6] 2160/8 D 4 17.9 72
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1609/11 D 0 g 198
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/4 B 0 17.8 93
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/5 A 0 g 122
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/10 B 0 14.9 73
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 2 15.7 410
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2160/12 C 5 17.3 108
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2660/15 C 0 16.5 841
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/1 D 4 16.8 136
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 East Zenali East Zenali   [s 4] 2140/10 C 0 21.5g 662
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/5 D 0 g 651
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/3 C 0 15.5 220
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2640/6 D 4 17.3 95
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/7 B 1 13.7g 45
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/6 D 2 19.7 27
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2140/2 B 2 14.6 55
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/8 D 0 619
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/1 C 5 13.0g 144
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2160/13 C 3 14.4 1012
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/2 B str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2660/11 D 0 15.6 647
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2140/9 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/1 C 7 14.9 93
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/1 A 1 14.9 18
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 222
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 East Zenali East Zenali   [s 4] 2140/9 D 0 g 67
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/7 A 1 14.7 30
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/11 D 8 18.5g 192
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/2 D 6 18.7 482
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/2 D 0 14.5 3284
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/2 D 3 16.2 642
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 D 4 14.2 900
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-3 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/3 B 3 17.2 326
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/13 C 5 15.0 886
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/1 D 5 14.9 1096
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/1 D 0 17.0g 251
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/8 D 4 17.4 184
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/1 D 2 17.6 286
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/6 C 0 g 86
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/3 D 0 20.5 39
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/9 A 2 19.8 41
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/1 A 6 16.2 23
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/8 C 6 14.3 123
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/2 A 2 15.5 15
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2100/5 D 0 19.3 281
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2100/11 B 7 17.6 26
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-11 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/8 D 5 18.1 276
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2100/15 C str
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-10 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2180/9 A 3 17.3 115
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3160/5 B 1 17.1 74
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Zerox Zerox   [h 6] 2140/4 D 0 g 46
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/1 C 1 18.7 28
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/12 D 7 17.6 1243
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/7 C 6 14.3 501
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/2 B 4 15.8 56
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2660/12 A str
2016-02-14 2016-02-14 Romme-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/9 D str
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/7 D 5 19.1 42
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Zerox Zerox   [h 6] 2140/1 D str g 91
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/4 D 0 g 1181
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 B 6 15.3 307
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-6 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/1 B 1 18.7 62
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2160/8 C 6 17.2 614
2017-12-30 2017-12-30 Romme-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/5 A 5 16.2 380
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D 7 17.4 184
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2640/9 B 0 17.7 270
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/14 D 5 17.5 501
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/3 D 4 16.4 197
2017-12-15 2017-12-15 Romme-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/8 D 0 16.4 1951
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/7 B 0 15.1g 375
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lucky Linus Lucky Linus   [v 5] 2140/1 C 6 17.6 127
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/6 C 6 15.6 42
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/10 B 5 14.7 181
2017-12-01 2017-12-01 Romme-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2160/6 A 0 16.9 507
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2660/9 A 6 18.2 98
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 3140/15 A 0 19.0 454
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/2 D 0 18.2g 353
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/10 D 0 15.4 1189
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 1640/1 D 0 g 462
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2660/8 A 5 16.5 211
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-8 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/2 B 0 15.0 381
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 C 0 18.1 125
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-9 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/8 D str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-10 Zerox Zerox   [h 7] 1640/5 D 3 15.3 83
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/1 D 4 14.3 349
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-10 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2609/4 A 1 16.0 129
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/14 B str
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 7] 2640/12 D 0 20.8g 659
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-11 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2100/11 B 0 18.6 145
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/5 B 0 16.0 105
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-4 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2660/15 C 0 15.9 1099
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2640/7 D 8 19.1 384
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/1 D 8 17.6 465
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-8 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2160/12 C 0 22.0g 634
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2680/11 A 8 17.2 153
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-7 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/1 C 3 16.1 89
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/4 A 1 17.6 26
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/1 D 0 17.4g 654
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/3 A 2 16.8 72
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2640/2 D 6 17.7 501
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 C 0 16.5 111
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/2 D 0 g 323
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2100/2 B 0 18.1g 33
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2680/10 C 2 15.5 341
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2660/6 C 6 16.5 691
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Valentina Doc Valentina Doc   [s 8] 2140/4 D 5 18.0 428
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 B 3 17.2 43
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 1640/2 B 4 13.7 27
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/4 D 8 16.1 419
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/6 B 2 16.4 61
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2160/6 B 1 16.2 117
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/2 C 0 18.7 275
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/4 B 3 15.4 76
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/8 D str
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 D 6 17.9g 590
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-3 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/5 B 5 17.1 125
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/10 B 0 g 74
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/5 D 0 17.6 317
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/7 D 0 17.2g 431
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-10 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2660/10 C 2 15.8 77
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2100/6 C 0 15.4 1066
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/2 D 4 15.8 418
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2180/14 A str
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/10 C 8 16.1 113
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/1 C 6 15.9 61
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/4 B 5 14.6 282
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/2 B 2 14.9 20
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/7 B 1 14.9 293
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/8 C 0 15.8g 1334
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/9 D 0 19.3g 467
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/13 B 8 16.3 109
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/3 D 0 17.0 785
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-11 Zerox Zerox   [h 7] 2609/6 D 0 g 617
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-2 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2160/9 B 3 16.3 50
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2180/15 A 0 18.1 407
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/6 C 0 20.1 969
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Zerox Zerox   [h 7] 2640/2 D 7 16.8 657
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-6 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/4 D 1 16.6 211
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/9 D 6 14.1 1049
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/4 D 3 17.1 107
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/10 D 0 18.3g 184
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/2 C 2 15.0 40
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/6 D 3 16.4 257
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/14 C 0 17.9g 266
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/9 D 0 g 351
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-8 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/10 C str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/7 D str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 Zerox Zerox   [h 7] 2140/6 C 7 16.2 608
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/11 B 0 g 195
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2660/7 B 5 17.0 68
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/4 C 0 g 379
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D 4 16.6 337
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/3 D 5 16.7 1094
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/4 D 0 17.8 908
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/15 B 4 17.5 631
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2640/1 D 0 17.5 627
2017-02-24 2017-02-24 Romme-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2640/13 D 6 18.3 394
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/3 C 0 18.6 101
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-6 Zerox Zerox   [h 7] 2140/9 D 0 17.0 362
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/10 A 3 15.3 31
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/1 C 3 14.8 66
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/2 D 4 16.3 570
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/5 C 4 16.7 251
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D str
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 3140/6 A 6 15.8 90
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/2 D str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/7 A str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2640/6 C 2 15.3 49
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/3 D 0 g 643
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/9 C 0 17.4 938
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/3 D 4 16.2 91
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/7 A 2 16.4 26
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/9 B 1 15.9 117
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/7 D 8 15.9 33
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/9 B str
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 8] 2140/4 D 7 17.4 46
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/1 D 7 19.3 482
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/6 D 7 15.9 1909
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/2 D 0 21.7g 421
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 8] 2140/7 C 0 21.2g 83
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/11 D 4 14.8 306
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/10 B str
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-10 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2640/3 C str
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/4 D 0 16.0 1336
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-1 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/9 B 2 14.6 154
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/11 D str
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/1 B 7 16.4 38
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/3 D 0 22.9g 530
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-9 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2100/12 A 6 18.0 294
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-1 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2100/8 C 7 14.1 564
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2880/2 D 5 17.3 944
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/12 D str
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-7 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2640/2 C 0 16.5 438
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/3 B 5 15.9 56
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/3 C 0 g 82
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/10 D 0 22.1g 416
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-11 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2660/5 B 8 17.2 108
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2100/5 D 0 26.7g 424
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/5 D 3 15.6 301
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/6 C 5 16.4 60
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2100/3 D 7 15.8 210
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/5 D 0 15.6 291
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-8 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/6 C 5 15.0 566
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 1640/2 C 0 14.6 646
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/5 C 1 15.8 32
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/1 D 0 14.9 190
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/12 D 0 14.1 1803
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-3 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/7 C 3 16.4 82
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2640/6 D 6 16.6 120
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/4 D 0 16.6 743
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/9 D 5 16.0 306
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-3 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/5 B 2 16.1 13
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/5 C 4 17.3 40
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/9 C 3 17.4 67
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/3 C 0 14.8 345
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/8 C 2 17.2 361
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/2 C 3 17.9 31
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/11 D 0 25.1g 1101
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/6 D 0 16.6 1074
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 1640/3 D 0 g 1943
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-7 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/4 C 7 16.5 178
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/4 D 0 21.4g 460
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/6 B 0 16.7 138
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2640/14 D 6 16.4 477
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2100/1 C 0 16.2 321
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/1 D 1 17.1 165
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2100/4 D 0 g 295
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2609/5 C 0 16.9 161
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-2 Zerox Zerox   [h 8] 1609/12 C 0 16.9g 249
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/5 B 1 16.7 62
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/5 C 1 16.5 54
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/8 B 6 18.6 35
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/2 D 0 16.2 774
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-7 Zerox Zerox   [h 8] 2140/9 D 6 16.4 900
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2160/6 C 0 g 214
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/3 D 6 16.8 671
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/11 D 0 15.3 1694
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/4 C 3 16.2 745
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/4 D 6 16.2 1202
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/5 D 0 18.1 494
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/4 D str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/2 D str
2018-02-09 2018-02-09 Romme-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/1 C 3 16.1 391
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/5 C 4 16.6 805
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Zerox Zerox   [h 8] 2640/7 D 0 19.6 701
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/7 D 0 16.2 1714
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 3140/4 D 0 17.1 283
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-8 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/8 D 0 19.0 515
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-4 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/1 C 3 16.9 143
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-2 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/2 C 5 16.0 533
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/5 B 0 18.6g 302
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/5 C 5 18.0 828ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se