V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-04-25 2019-04-25 Örebro-1 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 11] 2180/6 C
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-1 Gold Twister Gold Twister   [h 8] 2140/6 A

Nyheter för travkusk


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Eft..


V86-omgångens sportsliga highlights kom I The Onions lopp, tillika V86-4, där Heavy Sound hade en bländande uppvisning i sin årsdebut. Efter ett succéår i fjol hos sin nye tränare Daniel Redén hade stjärnhästen inte startat på ett halvår när han nu gjorde comeback. Men han hade fått en rejäl vinterträning på sand- och lerbanan i Örsundsbro utanför Enköping där tränare Redén har sitt högkvarter.
Och wow vilken insats som Heavy Sound bjöd på i årsdebuten. Han öppnade överraskande snabbt bakom startbilen och tog hand om ledningen för Kenneth Haugstad. Startraketer som Charrua Forlan och några andra hade inte en skuggan av en chans i starten.
- Fasiken, han tog fram startsnabbheten och hela kittet. Jag tror att den här vintern har gjort honom gott. Nu har han fått en hel träningsvinter i leran, sa Daniel Redén.

”Fantastisk häst - ruggigt bra”
Heavy Sound fortsatte att bomba på i ledningen. Han inledde första 500 metrarna på 1.10,4 och varvade på 1.10,6. Sedan drog han på ytterligare och lämnade de andra när han avslutade under 1.07 sista halvvarvet i mycket imponerande stil. Segertiden blev 1.09,6 i en överlägsen seger och det bara skrek Elitloppet om den insatsen. Något som ägaren Lennart Ågren efteråt i vinnarcirkeln sade sig vara intresserad av att vilja vara med i det här året. I fjol tackade de nej efter att Heavy Sound vunnit Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet. Men i är lär det vara dags och en inbjudan från Solvallas sportchef Anders Malmrot lär komma när som helst.
- Herregud vad hästarna springer. Jag är faktiskt lite chockad. Det stod 1.09,6 på tavlan, det kan ju inte stämma. Men det är fantastiskt vilken häst det är. Han var ruggigt bra, sa Daniel Redén direkt efter loppet.
Även den ordinarie kusken Kenneth Haugstad var full av berundan över stjärnhästens segerlopp.
- Att han skulle vara så här bra det hade jag inte kunnat drömma om. Det är inte många hästar man får köra som den här. Man får bara njuta, sa Haugstad.
Tvåa bakom Heavy Sound blev Charrua Forlan på tiden 1.10,7.

Favoriter radade upp sig - jackpot på V86
Det blev en favoritbetonad V86-omgång där sju rätt betalade 1600 kronor. Det blev ingen utdelning på sex rätt och därmed jackpot den kommande V86-omgången som är om två veckor, eftersom det är V75 kommande onsdag den 1 maj.
Utöver Heavy Sound fick vi se flera jättefina prestationer i kvällens V86-tävlingar. I den inledande avdelningen imponerade Gento stort när han vann enkelt med gott om krafter kvar för Joakim Lövgren från ledningen.

Sanslös toppform - Blue Mustasche läcker
Ännu mer imponerade Lesperanza i den andra avdelningen för Björn Goop när hon svepte de andra via en ruggig långsida till en lätt seger. Det var minst sagt mäktigt att se.
Conrad Lugauer tog en dubbelseger med två egentränade hästar och båda övertygade. Först Nero Maximus och därefter Ilydia Boko, båda från ledningen.
Laura Myllymaa har en sanslös toppform på sina hästar och hennes Blue Mustasche var oerhört läcker när han bara dundrade på i ledningen för Christian Fiore och vann lekande lätt på tiden 1.11,8 på kort distans.
Sir Henry P.Hill var en övertygande vinnare för sin tränare Jörgen Westholm i V86-6 som vann lätt och i den avslutande avdelningen spurtade Solkattens Chiron vasst till seger för Carl Johan Jepson efter att ha kommit ut från sitt innerspår. Tränar gör Tomasz Wisniewski i Mantorp.

Michael Carlsson, Kanal 75


Efter det berömde ”monsterjobbet” i mars blev Campo Bahia jättefavorit i Derby Trial – men galopperade i första kurvan innan ha..


Efter det berömde ”monsterjobbet” i mars blev Campo Bahia jättefavorit i Derby Trial – men galopperade i första kurvan innan han på ett imponerande sätt reparerade galoppen och vann enkelt.
– Det var egentligen det bästa som kunde hända, säger Lugauer uppriktigt. Jag lärde mig att ta det lite försiktigt i den första kurvan.
På torsdag startar Campo Bahia från spår elva, men det låter inte direkt som om Lugauer är bekymrad över läget utan han är full av tillförsikt och litar på sin häst.
– Campo Bahia mår alldeles utmärkt efter sin årsdebut. Vi var till veterinären och kollade upp honom, men allt var bara bra. Förra fredagen gick han ett heat över 2000–meter, igår [måndag] fick han ett lättare intervallpass och idag [tisdag] har han bara varit ute och joggat lite lätt. Det är helt enkelt normal träning för honom.

"Tussarna spar vi till finalen"
Campo Bahia blir givetvis megafavorit på V64–spelet och i ett normalt lopp ska han vara mer eller mindre omöjlig att besegra. Från elftespåret behöver inte heller Lugauer ge sig in i någon hetsjakt från start utan kan välja att köra runt fältet när det passar.
I kvalet blir det precis samma balans som i årsdebuten, skor runt om och bomull i öronen.
– Tussarna spar vi till finalen, säger Lugauer och skrattar.
Allt är bara uppåt med Jägersros nästa stjärna, en häst som är döpt efter den tyska träningscampen under fotbolls–VM i Brasilien (Conrad Lugauer är stor fotbollsfantast) och som kan bli egentligen hur bra som helst.
Stall Lugauer har även Night Brodde och Ferrari Sisu med i kvalen.

Kanal 75


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. H..


Vårfavoriten inledde tisdagskvällens V64-tävlingar på Solvalla. Global Adventure var megafavorit och infriade förväntningarna. Han kördes på säkerhet den första biten och kunde glida till ledningen efter ett halvvarv. Erik Adielsson kunde sedan dämpa tempot och köra i långsam 1.20-fart. Men på slutvarvet gick det betydligt snabbare när Adielsson successivt skruvade upp farten. Global Adventure avslutade sista varvet strax över 1.11 och svarade säkert när Björn Goop kastade loss Galantis i utgången av sista kurvan. Den sistnämnde avslutade jättebra till andraplatsen men kunde inte hota Global Adventure på allvar. Segertiden blev 1.15,5 över distansen 2140 meter med bilstart.
- Det som var positivt i dag var att han var lugnare och inte lika vass som förra gången. Det märktes att han inte tävlat på ett tag då. I dag var han avslappnad och låg fint i handen hela vägen. Han hade kräm kvar och jag körde 1.10 sista femhundra, berömde Erik Adielsson efter årets andra seger för hästen.

Djuses Zolly avgjorde i ett nafs
Mattias Djuse vann Vårfavoriten för ston genom sin Zolly som han både tränar och deläger. Han serverade sin treåring en perfekt resa i andra par utvändigt och kunde sitta kvar till upploppets början. När Djuse vred ut till angrepp avgjorde Zolly i ett nafs och såg rätt obrukad ut genom mål efter att ha avslutat sista fyrahundra metrarna lite under 1.11. Segertiden blev 1.16,2 över distansen 2140 meter med bilstart och förstapriset var 100 000 kronor.
- Vi fick ett jättefint lopp och hon avgjorde på ett bra sätt, kommenterade Mattias Djuse.

Ny uppvisning av Gocciadoro
Framgångarna fortsätter för Alessandro Gocciadoro. Italienaren visade upp en mycket imponerande vinnare i V64-avslutningen i Zanzibar Wise As. ”Gul kusk” körde sin vana trogen offensivt och bombade till ledningen efter ett halvvarv. Zanzibar Wise As öppnade första femhundra efter 1.08,4 och varvade på 1.13,9. Det fyraåriga stoet ryckte undan in på upploppet och var helt överlägsen efter att enda hotet Bear Victory galopperat kort före mål. Segertiden skrevs till 1.13,6 över distansen 2140 meter med bilstart.

Dallas Brick slog storfavoriten på 1.12,2
Däremot brände Gocciadoro som storfavorit i den femte avdelningen bakom Archidamia. Trots att det treåriga stoet mötte äldre hästar blev hon storfavorit. Gocciadoro lämnade andra par utvändigt tidigt och körde fram utvändigt om ledande Dallas Brick. Men något segergrepp kunde aldrig kopplas på en för dagen mycket bra Dallas Brick som svarade upp hela vägen. Den Timo Nurmos-tränade fyraåringen, som är en lillebror till Zenit Brick, höll undan knappt före en mycket vasst avslutande Casanova Majo som flög fram den sista biten men det fattades ett huvud i mål. Dallas Brick, som tävlade barfota runt om för första gången, vann på nya rekordet 1.12,3 över distansen 1640 meter med bilstart.

Michael Carlsson, Kanal 75


Heavy Sound är unghäststjärnan som firade mycket stora framgångar för sin tidigare tränare Roger Walmann. Av många stora se..


Heavy Sound är unghäststjärnan som firade mycket stora framgångar för sin tidigare tränare Roger Walmann. Av många stora segrar vann han bland annat en E3-final och var även tvåa i Svenskt Travderby bakom Readly Express.
Inför fjolåret flyttades hästen till Daniel Redén och framgångarna fortsatte. Heavy Sound vann Prins Daniels lopp i Gävle veckan innan Elitloppet och fick då automatiskt en biljett till Elitloppet men kretsen kring hästen valde att avstå, då de inte ville starta i två heat samma dag.
Heavy Sound vann istället flera andra stora lopp under sommaren och hösten. Bland annat S:t Michel Race i finska Mikkeli med nästan 800 000 kronor i förstapris i, samt Gulddivisionens final, Frances Bulwarks lopp med 400 000 kronor till vinnaren.
Totalt blev det sju segrar på tolv starter hos Redén i fjol. Det blev 2,6 miljoner kronor intjänat under det första året hos Solvalla-tränaren och totalt har Heavy Sound sprungit in drygt 7,4 miljoner kronor.

”Omöjligt att svara på hur bra han är”
Nu är det dags för comeback efter närmare ett halvårs långt uppehåll. Heavy Sound har fått en rejäl vinterträning i kroppen på Daniel Redéns berömda ler- och sandbana på Furuby gård utanför Enköping.
Årsdebuten sker i onsdagens V86-tävlingar där Heavy Sound startar i den fjärde avdelningen från spår fyra bakom startbilen och körs som vanligt av Kenneth Haugstad.
- Han har en hel vinterträning i sig och nu startar vi igång säsongen. Hur bra han är i första starten är omöjligt att svara på. Men topphästarna brukar leverera direkt, säger Daniel Redén.
- Även om formen inte är på topp så kommer han att göra ett bra lopp. Det är jättebra med spår fyra bakom bilen och han har visat att han duger mot de bästa. Det är klart att vi siktar mot de stora loppen i år om allt verkar bra.

Michael Carlsson, Kanal 75


Fuxiga segerstaplaren Conrads Rödluva var fjolårets stora stjärna bland stona i kullen och är jättefavorit i sitt kval till Drottning ..


Fuxiga segerstaplaren Conrads Rödluva var fjolårets stora stjärna bland stona i kullen och är jättefavorit i sitt kval till Drottning Silvias Pokal (V64-2) på torsdagkvällen.
Åby är skådeplatsen och på torsdagen är det återigen dags för kvalloppen till Konung Gustaf V:s Pokal och Drottning Silvias Pokal – två av de viktigaste loppen i landet för de fyraåriga travarna.
Hemmatränaren André Eklundhs hopp Felicity Shagwell startar i V64-6 och slipper möta Conrads Rödluva.
- Jag tycker att det på pappret ser ut som ett lämpligt lopp att göra comeback i. Hon fick ett bra spår, hon är startsnabb och dessutom har hon tränat bra. Så jag skulle inte byta häst med någon precis, säger han.
Felicity Shagwell vann ett av uttagningsloppen till Svenskt Travoaks i spänstig stil under hösten. Inför finalen blev det tvärstopp och mörkt på hästgården i Nossebro.
En skada i en kota i ett bakben satte stopp för stoet.
- Det var en jävla tråkig treåringssäsong. Hon var ju sjuk och dålig i sina lungor under hela sommarhalvåret och stod på kortisonbehandling väldigt länge. Sedan fick vi tillbaka henne till Oaks. Hon vann uttagningsloppet på ett jättebra sätt och sedan drabbades hon då av den här frakturen, berättar André Eklundh som hoppas att tur och otur ska börja jämna ut sig.

”Bra tag i linorna”
Efter boxvila och lugna promenader kunde man börja träna på allvar med pr-hästen några dagar in på det nya året. Efter ett banjobb inne på Åbytravet för två veckor sedan bestämde sig André Eklundh att gå rakt ut i hetluften direkt i comebacken.
- Hon kändes så jättefin i det där jobbet efter 1.16,0 över 2100 meter. Sista varvet körde jag 1.14,0 och det var med bra spänst och bra tag i linorna. Hon var så fin att jag tyckte att hon var startklar. Vi tycker att ett uttagningslopp borde vara lämpligt som comebacklopp. Hästarna seedas ju och vi hade koll på att vi inte skulle hamna med en sån som Conrads Rödluva exempelvis, säger André Eklundh.

Matchar Rödluvan?
Knutsson Trotting AB i Göteborg äger hästen som Eklundh menar inte fått någon utdelning alls sett till kapaciteten.
- Det skulle möjligen kunna visa sig att hon behöver ett lopp i kroppen. Hon har ju inte full form och skulle det vara någon formstark häst där kan den bli för svår. Men det ska ändå vara en rätt bra vinstchans som jag ser det. Vi kör precis som vi gjorde förra året, med aluminiumskor och ett öppet huvudlag, säger tränaren.
Conrads Rödluva vann både Svensk Travoaks och stonas Breeders’ Crown förra året. Åbytränaren håller tummarna för att det är Felicity Shagwells tur i år.
- Det är ju Rödluvan man hyser mest respekt för av alla i kullen. Samtidigt har jag en sådan tilltro till min egen. Jag tycker att hon är en absolut kulltopp och en topphäst. Så får hon vara fräsch och hel så tror jag att hon kommer att ge Rödluvan en match under året här.

Fotnot: Torsdag kväll körs sex kval på Åby, tre till Kungapokalen och lika många till Drottning Silvias Pokal. 1 150 000 kronor väntar vinnarna av finalerna som avgörs på Åby lördagen 11 maj.

Mikael Wikner, Kanal 75


Det är 33 dagar kvar till det stora slaget på Solvalla den sista helgen i maj.I lördags blev Looking Superb inbjuden efter att ha vunnit storlop..


Det är 33 dagar kvar till det stora slaget på Solvalla den sista helgen i maj.
I lördags blev Looking Superb inbjuden efter att ha vunnit storloppet Prix de l'Atlantique på Enghien-banan i Paris. Tvåa i samma lopp blev Uza Josselyn som på tisdagen fick en inbjudan till Elitloppet och tränaren René Aebischer har tackat ja.
- Hon har varit med i den yppersta världseliten i två år och har väldigt bra form. Hon såg fantastiskt ut i lördags och det var ett givet val att bjuda in henne, sa Anders Malmrot i Solvallas facebooksändning.
- Jag är väldigt förtjust i hästen och bjöd in henne redan i fjol till Elitloppet. Hon passar väldigt bra på våra banor och rör sig så enkelt och fint. Jag tycker att hon ser ännu mer musklad ut i år och gjorde ett fantastiskt bra lopp i Prix de France bakom Readly Express. Av det jag såg i lördags är hon säkert minst lika bra i år.
Malmrot berättade vidare att han tror att Erik Adielsson kommer att köra Uza Josselyn, precis som han gjorde i fjolårets Elitlopp.
Därmed är följande sju hästar klara för Elitloppet: Aubrion du Gers, Dijon, Double Exposure, Looking Superb, Propulsion, Readly Express och Uza Josselyn.
Dessutom har titelförsvararen från i fjol, Ringostarr Treb, en plats om han vill vara med efter sin imponerande seger i Halmstad på måndagen på 1.10,3.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-26 2015-12-26 Solvalla-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 3160/8 7 15.8 177
2015-12-11 2015-12-11 Romme-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 2140/1 3 15.1 112
2015-12-07 2015-12-07 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2640/2 0 15.9 577
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-10 Zeroxita Zeroxita   [s 5] 2140/1 7 20.7 72
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 2100/12 str
2015-11-29 2015-11-29 Örebro-6 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 1609/6 0 15.6 405
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1640/1 0 g 363
2015-11-09 2015-11-09 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/15 0 17.0 226
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 2140/4 0 g 36
2015-11-05 2015-11-05 Örebro-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 4] 2100/7 8 18.1g 242
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-9 Zeroxita Zeroxita   [s 5] 2140/3 0 g 181
2015-10-30 2015-10-30 Örebro-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 6] 2100/11 3 14.0 405
2015-10-26 2015-10-26 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/4 0 15.1 373
2015-10-23 2015-10-23 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 2160/13 5 16.3g 658
2015-10-20 2015-10-20 Gävle-9 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1640/5 0 g 142
2015-10-12 2015-10-12 Mantorp-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/10 4 15.4 577
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 7] 1640/5 4 14.3g 227
2015-10-05 2015-10-05 Mantorp-9 Emmerdale Emmerdale   [s 7] 1640/1 7 16.0 343
2015-10-01 2015-10-01 Örebro-5 Princess Elle Princess Elle   [s 7] 1609/11 0 14.5 309
2015-09-29 2015-09-29 Eskilstuna-9 Gold Twister Gold Twister   [h 4] 2140/2 str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/10 D str
2016-12-31 2016-12-31 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 6] 2140/5 D str
2016-12-21 2016-12-21 Solvalla-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 0 16.8 1450
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/6 D 0 16.4 609
2016-12-02 2016-12-02 Solvalla-3 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 1640/5 B 0 15.5 97
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 1640/2 C 1 15.9 29
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Zerox Zerox   [h 6] 2160/8 C 0 20.5g 135
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 D 7 15.5g 169
2016-11-16 2016-11-16 Solvalla-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2640/8 D 4 17.1 1113
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 1640/12 C 2 16.3 131
2016-11-14 2016-11-14 Mantorp-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2640/3 C 0 19.8 63
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2609/9 C 4 20.4 240
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Zerox Zerox   [h 6] 2100/4 B 2 19.9 46
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-6 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/2 C 1 17.3 389
2016-10-28 2016-10-28 Solvalla-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/4 D 4 16.3 421
2016-10-25 2016-10-25 Eskilstuna-3 Zerox Zerox   [h 6] 2160/14 B 8 19.1g 604
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2100/9 B 1 16.7 39
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2160/12 B 6 15.6 468
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/9 B 8 16.2 107
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-10 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/4 C 4 17.2 123
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/11 B 1 16.6 103
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-7 Zerox Zerox   [h 6] 2100/12 D 5 17.9 73
2016-10-15 2016-10-15 Örebro-5 Lucky Million Lucky Million   [h 3] 2140/8 D 0 20.5 257
2016-09-30 2016-09-30 Romme-4 Lucky Million Lucky Million   [h 3] 2140/2 D 0 21.8g 281
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/7 B 1 16.5 431
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/10 C 0 13.7 802
2016-09-26 2016-09-26 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 6] 2160/9 B 0 g 191
2016-09-25 2016-09-25 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/4 D 0 15.5 1677
2016-09-20 2016-09-20 Örebro-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2609/7 D 0 g 570
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-3 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/3 B 3 15.8 116
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/5 A 4 17.5 66
2016-09-16 2016-09-16 Romme-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/2 B 8 16.0 523
2016-09-16 2016-09-16 Romme-3 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/4 C 7 19.3g 138
2016-09-10 2016-09-10 Mantorp-5 Zerox Zerox   [h 6] 2160/8 D 4 17.9 72
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/4 B 0 17.8 93
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1609/11 D 0 g 198
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-11 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/5 A 0 g 122
2016-08-23 2016-08-23 Eskilstuna-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/10 B 0 14.9 73
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 2 15.7 410
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2160/12 C 5 17.3 108
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2660/15 C 0 16.5 841
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/1 D 4 16.8 136
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-5 East Zenali East Zenali   [s 4] 2140/10 C 0 21.5g 662
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-4 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/5 D 0 g 651
2016-07-14 2016-07-14 Örebro-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/3 C 0 15.5 220
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2640/6 D 4 17.3 95
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/7 B 1 13.7g 45
2016-07-12 2016-07-12 Eskilstuna-1 Lucky Linus Lucky Linus   [h 4] 2140/6 D 2 19.7 27
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-10 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2140/2 B 2 14.6 55
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-10 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 1640/8 D 0 619
2016-07-05 2016-07-05 Mantorp-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/1 C 5 13.0g 144
2016-06-29 2016-06-29 Solvalla-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2160/13 C 3 14.4 1012
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/2 B str
2016-06-26 2016-06-26 Kalmar-6 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2660/11 D 0 15.6 647
2016-06-13 2016-06-13 Färjestad-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 7] 2140/9 D str
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/1 C 7 14.9 93
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-8 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/1 A 1 14.9 18
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/8 D 0 19.3g 222
2016-06-12 2016-06-12 Mantorp-1 East Zenali East Zenali   [s 4] 2140/9 D 0 g 67
2016-06-10 2016-06-10 Romme-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/7 A 1 14.7 30
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/11 D 8 18.5g 192
2016-05-31 2016-05-31 Eskilstuna-11 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/2 D 6 18.7 482
2016-05-28 2016-05-28 Solvalla-14 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/2 D 0 14.5 3284
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/2 D 3 16.2 642
2016-05-26 2016-05-26 Örebro-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 D 4 14.2 900
2016-05-17 2016-05-17 Eskilstuna-3 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/3 B 3 17.2 326
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/1 D 5 14.9 1096
2016-05-16 2016-05-16 Färjestad-9 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/13 C 5 15.0 886
2016-05-07 2016-05-07 Örebro-11 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/1 D 0 17.0g 251
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2140/8 D 4 17.4 184
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/1 D 2 17.6 286
2016-04-26 2016-04-26 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2640/6 C 0 g 86
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/3 D 0 20.5 39
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/9 A 2 19.8 41
2016-04-16 2016-04-16 Romme-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/1 A 6 16.2 23
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/8 C 6 14.3 123
2016-04-11 2016-04-11 Färjestad-5 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2140/2 A 2 15.5 15
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2100/5 D 0 19.3 281
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-2 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2100/11 B 7 17.6 26
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-11 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2140/8 D 5 18.1 276
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2100/15 C str
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-10 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2180/9 A 3 17.3 115
2016-03-10 2016-03-10 Örebro-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3160/5 B 1 17.1 74
2016-03-07 2016-03-07 Eskilstuna-3 Zerox Zerox   [h 6] 2140/4 D 0 g 46
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/1 C 1 18.7 28
2016-03-01 2016-03-01 Eskilstuna-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/12 D 7 17.6 1243
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/7 C 6 14.3 501
2016-02-29 2016-02-29 Färjestad-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/2 B 4 15.8 56
2016-02-21 2016-02-21 Eskilstuna-7 Gold Twister Gold Twister   [h 5] 2660/12 A str
2016-02-14 2016-02-14 Romme-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 2140/9 D str
2016-02-10 2016-02-10 Solvalla-1 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/7 D 5 19.1 42
2016-02-09 2016-02-09 Eskilstuna-10 Zerox Zerox   [h 6] 2140/1 D str g 91
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 5] 2140/4 D 0 g 1181
2016-01-26 2016-01-26 Eskilstuna-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 1640/3 B 6 15.3 307
2016-01-23 2016-01-23 Axevalla-6 Matchmaker As Matchmaker As   [h 7] 3140/1 B 1 18.7 62
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 8] 2160/8 C 6 17.2 614
2017-12-30 2017-12-30 Romme-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D 7 17.4 184
2017-12-30 2017-12-30 Romme-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/5 A 5 16.2 380
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2640/9 B 0 17.7 270
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/14 D 5 17.5 501
2017-12-15 2017-12-15 Romme-10 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/3 D 4 16.4 197
2017-12-15 2017-12-15 Romme-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/8 D 0 16.4 1951
2017-12-13 2017-12-13 Solvalla-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/7 B 0 15.1g 375
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-9 Lucky Linus Lucky Linus   [v 5] 2140/1 C 6 17.6 127
2017-12-11 2017-12-11 Färjestad-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/6 C 6 15.6 42
2017-12-01 2017-12-01 Romme-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/10 B 5 14.7 181
2017-12-01 2017-12-01 Romme-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2160/6 A 0 16.9 507
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2660/9 A 6 18.2 98
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 3140/15 A 0 19.0 454
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/2 D 0 18.2g 353
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/10 D 0 15.4 1189
2017-11-22 2017-11-22 Solvalla-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 1640/1 D 0 g 462
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2660/8 A 5 16.5 211
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-8 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/2 B 0 15.0 381
2017-11-19 2017-11-19 Solvalla-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 C 0 18.1 125
2017-11-17 2017-11-17 Färjestad-9 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/8 D str
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-10 Zerox Zerox   [h 7] 1640/5 D 3 15.3 83
2017-11-13 2017-11-13 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/1 D 4 14.3 349
2017-11-02 2017-11-02 Örebro-10 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2609/4 A 1 16.0 129
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/14 B str
2017-10-30 2017-10-30 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 7] 2640/12 D 0 20.8g 659
2017-10-27 2017-10-27 Örebro-11 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2100/11 B 0 18.6 145
2017-10-24 2017-10-24 Eskilstuna-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/5 B 0 16.0 105
2017-10-21 2017-10-21 Örebro-4 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2660/15 C 0 15.9 1099
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2640/7 D 8 19.1 384
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/1 D 8 17.6 465
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-8 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2160/12 C 0 22.0g 634
2017-10-12 2017-10-12 Örebro-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2680/11 A 8 17.2 153
2017-10-10 2017-10-10 Eskilstuna-7 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/1 C 3 16.1 89
2017-10-09 2017-10-09 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/4 A 1 17.6 26
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/1 D 0 17.4g 654
2017-10-02 2017-10-02 Mantorp-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/3 A 2 16.8 72
2017-09-26 2017-09-26 Eskilstuna-4 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2640/2 D 6 17.7 501
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 C 0 16.5 111
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/2 D 0 g 323
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-12 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2100/2 B 0 18.1g 33
2017-09-21 2017-09-21 Örebro-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2680/10 C 2 15.5 341
2017-09-19 2017-09-19 Eskilstuna-7 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2660/6 C 6 16.5 691
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-7 Valentina Doc Valentina Doc   [s 8] 2140/4 D 5 18.0 428
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 B 3 17.2 43
2017-09-10 2017-09-10 Solvalla-1 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 1640/2 B 4 13.7 27
2017-09-04 2017-09-04 Mantorp-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/4 D 8 16.1 419
2017-08-29 2017-08-29 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/6 B 2 16.4 61
2017-08-27 2017-08-27 Solvalla-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2160/6 B 1 16.2 117
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-9 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/4 B 3 15.4 76
2017-08-22 2017-08-22 Eskilstuna-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/2 C 0 18.7 275
2017-07-28 2017-07-28 Romme-10 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/8 D str
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-9 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/3 D 6 17.9g 590
2017-07-27 2017-07-27 Lindesberg-3 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/5 B 5 17.1 125
2017-07-24 2017-07-24 Rättvik-11 Zerox Zerox   [h 7] 2140/10 B 0 g 74
2017-07-21 2017-07-21 Romme-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/5 D 0 17.6 317
2017-07-21 2017-07-21 Romme-5 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/7 D 0 17.2g 431
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-10 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2660/10 C 2 15.8 77
2017-07-13 2017-07-13 Örebro-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2100/6 C 0 15.4 1066
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-5 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/2 D 4 15.8 418
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-10 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2180/14 A str
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/10 C 8 16.1 113
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/1 C 6 15.9 61
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/4 B 5 14.6 282
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2140/7 B 1 14.9 293
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-9 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/2 B 2 14.9 20
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 8] 2140/8 C 0 15.8g 1334
2017-06-19 2017-06-19 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/9 D 0 19.3g 467
2017-06-12 2017-06-12 Eskilstuna-2 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/13 B 8 16.3 109
2017-06-09 2017-06-09 Romme-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/3 D 0 17.0 785
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-11 Zerox Zerox   [h 7] 2609/6 D 0 g 617
2017-06-08 2017-06-08 Örebro-2 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2160/9 B 3 16.3 50
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-11 Gold Twister Gold Twister   [h 6] 2180/15 A 0 18.1 407
2017-05-30 2017-05-30 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 4] 2140/6 C 0 20.1 969
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-8 Zerox Zerox   [h 7] 2640/2 D 7 16.8 657
2017-05-20 2017-05-20 Mantorp-6 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/4 D 1 16.6 211
2017-05-18 2017-05-18 Örebro-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/9 D 6 14.1 1049
2017-05-08 2017-05-08 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/4 D 3 17.1 107
2017-05-08 2017-05-08 Romme-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/10 D 0 18.3g 184
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/2 C 2 15.0 40
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/14 C 0 17.9g 266
2017-04-10 2017-04-10 Mantorp-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/6 D 3 16.4 257
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/9 D 0 g 351
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-8 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/10 C str
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-5 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 1640/7 D str
2017-03-27 2017-03-27 Färjestad-7 Zerox Zerox   [h 7] 2140/6 C 7 16.2 608
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/11 B 0 g 195
2017-03-18 2017-03-18 Eskilstuna-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2660/7 B 5 17.0 68
2017-03-17 2017-03-17 Solvalla-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2140/4 C 0 g 379
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D 4 16.6 337
2017-03-13 2017-03-13 Mantorp-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/3 D 5 16.7 1094
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/4 D 0 17.8 908
2017-02-27 2017-02-27 Färjestad-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/15 B 4 17.5 631
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-3 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2640/1 D 0 17.5 627
2017-02-24 2017-02-24 Romme-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 6] 2640/13 D 6 18.3 394
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/3 C 0 18.6 101
2017-02-17 2017-02-17 Solvalla-6 Zerox Zerox   [h 7] 2140/9 D 0 17.0 362
2017-02-12 2017-02-12 Romme-9 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/10 A 3 15.3 31
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-7 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/1 C 3 14.8 66
2017-02-06 2017-02-06 Mantorp-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/2 D 4 16.3 570
2017-02-03 2017-02-03 Romme-9 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/5 C 4 16.7 251
2017-01-30 2017-01-30 Färjestad-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/1 D str
2017-01-29 2017-01-29 Solvalla-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 3140/6 A 6 15.8 90
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-7 Lucky Linus Lucky Linus   [h 5] 2140/2 D str
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-4 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 1640/7 A str
2017-01-16 2017-01-16 Mantorp-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2640/6 C 2 15.3 49
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-3 Zerox Zerox   [h 7] 2140/3 D 0 g 643
2017-01-13 2017-01-13 Solvalla-1 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 9] 2140/9 C 0 17.4 938
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-8 Midas Metan Midas Metan   [v 5] 2140/3 D 4 16.2 91
2017-01-01 2017-01-01 Eskilstuna-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 8] 2140/7 A 2 16.4 26
2018-10-30 2018-10-30 Solvalla-3 Zerox Zerox   [h 8] 2640/4 D 0 20.7 385
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-3 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2160/14 D 0 19.5 1939
2018-10-29 2018-10-29 Eskilstuna-4 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 1640/7 D 0 g 133
2018-10-26 2018-10-26 Romme-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/7 D 0 16.1 550
2018-10-26 2018-10-26 Romme-10 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2160/15 A 0 18.1 97
2018-10-25 2018-10-25 Örebro-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2100/8 A 0 15.8 429
2018-10-12 2018-10-12 Romme-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2640/15 A 5 19.1 327
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/9 D 7 20.7 414
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/3 D str
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-10 Zerox Zerox   [h 8] 2140/6 C 7 20.7g 58
2018-10-09 2018-10-09 Eskilstuna-11 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/11 B 8 17.0 337
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/13 B 4 14.9 365
2018-10-08 2018-10-08 Mantorp-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2640/13 D 0 18.0 679
2018-10-02 2018-10-02 Eskilstuna-10 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2180/5 B 2 16.4 138
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/4 D 6 19.8 162
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-7 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/9 C 7 15.4 59
2018-09-25 2018-09-25 Eskilstuna-12 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/10 D 2 16.0 41
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 3160/8 D 0 15.9 845
2018-09-24 2018-09-24 Mantorp-10 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/4 C 5 16.6 709
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/9 B 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-10 Zerox Zerox   [h 8] 2140/11 C 0
2018-09-11 2018-09-11 Eskilstuna-11 Big Boy Blue Big Boy Blue   [v 5] 2140/11 A 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2640/6 C 0
2018-09-10 2018-09-10 Mantorp-10 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/5 A 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2100/2 D 0
2018-09-06 2018-09-06 Örebro-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2100/1 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/9 D 4 16.1 230
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/10 C 5 17.3 148
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/6 D 0 19.0 632
2018-08-27 2018-08-27 Mantorp-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2180/10 A 8 18.4 88
2018-08-25 2018-08-25 Eskilstuna-8 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 1640/1 D 0 16.6g 51
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2609/4 D 7 16.7 581
2018-08-23 2018-08-23 Örebro-9 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2160/10 C 0 g 1488
2018-08-19 2018-08-19 Solvalla-4 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/9 B 1 15.9 117
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/1 D 7 19.3 482
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-4 Zerox Zerox   [h 8] 2140/4 D 7 17.4 46
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/9 B str
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/7 D 8 15.9 33
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-5 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/6 D 7 15.9 1909
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/2 D 0 21.7g 421
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/10 B str
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/11 D 4 14.8 306
2018-07-23 2018-07-23 Mantorp-9 Zerox Zerox   [h 8] 2140/7 C 0 21.2g 83
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/4 D 0 16.0 1336
2018-07-16 2018-07-16 Mantorp-10 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2640/3 C str
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-1 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/9 B 2 14.6 154
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/3 D 0 22.9g 530
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/1 B 7 16.4 38
2018-07-03 2018-07-03 Eskilstuna-8 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/11 D str
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-1 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2100/8 C 7 14.1 564
2018-06-28 2018-06-28 Örebro-9 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2100/12 A 6 18.0 294
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2880/2 D 5 17.3 944
2018-06-25 2018-06-25 Eskilstuna-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/12 D str
2018-06-12 2018-06-12 Solvalla-7 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2640/2 C 0 16.5 438
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/10 D 0 22.1g 416
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-3 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/3 C 0 g 82
2018-06-11 2018-06-11 Mantorp-7 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/3 B 5 15.9 56
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2100/5 D 0 26.7g 424
2018-06-05 2018-06-05 Örebro-11 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2660/5 B 8 17.2 108
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-3 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/6 C 5 16.4 60
2018-05-28 2018-05-28 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/5 D 3 15.6 301
2018-05-23 2018-05-23 Örebro-5 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2100/3 D 7 15.8 210
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-8 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/6 C 5 15.0 566
2018-05-19 2018-05-19 Mantorp-9 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/5 D 0 15.6 291
2018-05-17 2018-05-17 Eskilstuna-7 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 1640/2 C 0 14.6 646
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/5 C 1 15.8 32
2018-05-08 2018-05-08 Eskilstuna-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/1 D 0 14.9 190
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-3 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/7 C 3 16.4 82
2018-04-30 2018-04-30 Mantorp-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/12 D 0 14.1 1803
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-5 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2640/6 D 6 16.6 120
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/4 D 0 16.6 743
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-3 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/5 B 2 16.1 13
2018-04-09 2018-04-09 Färjestad-6 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/9 D 5 16.0 306
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2140/9 C 3 17.4 67
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/5 C 4 17.3 40
2018-04-03 2018-04-03 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/3 C 0 14.8 345
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/2 C 3 17.9 31
2018-04-02 2018-04-02 Mantorp-3 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/8 C 2 17.2 361
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/11 D 0 25.1g 1101
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 1640/3 D 0 g 1943
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-9 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/6 D 0 16.6 1074
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/4 D 0 21.4g 460
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-7 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/4 C 7 16.5 178
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-6 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2640/14 D 6 16.4 477
2018-03-19 2018-03-19 Eskilstuna-9 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2140/6 B 0 16.7 138
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2100/4 D 0 g 295
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-6 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2140/1 D 1 17.1 165
2018-03-08 2018-03-08 Örebro-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2100/1 C 0 16.2 321
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-2 Zerox Zerox   [h 8] 1609/12 C 0 16.9g 249
2018-03-01 2018-03-01 Örebro-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2609/5 C 0 16.9 161
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/8 B 6 18.6 35
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/5 C 1 16.5 54
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-11 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/5 B 1 16.7 62
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-7 Zerox Zerox   [h 8] 2140/9 D 6 16.4 900
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/2 D 0 16.2 774
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-4 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/3 D 6 16.8 671
2018-02-15 2018-02-15 Örebro-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 6] 2160/6 C 0 g 214
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/4 C 3 16.2 745
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-10 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 2140/11 D 0 15.3 1694
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-1 Rox Rider Rox Rider   [v 6] 2140/2 D str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-2 Lucky Million Lucky Million   [h 5] 2140/4 D str
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-4 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 2140/5 D 0 18.1 494
2018-02-12 2018-02-12 Eskilstuna-8 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/4 D 6 16.2 1202
2018-02-09 2018-02-09 Romme-6 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2140/1 C 3 16.1 391
2018-02-05 2018-02-05 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/5 C 4 16.6 805
2018-01-31 2018-01-31 Solvalla-4 Zerox Zerox   [h 8] 2640/7 D 0 19.6 701
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-4 Matchmaker As Matchmaker As   [h 9] 3140/4 D 0 17.1 283
2018-01-30 2018-01-30 Solvalla-7 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 7] 2140/7 D 0 16.2 1714
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-4 Gold Twister Gold Twister   [h 7] 2640/1 C 3 16.9 143
2018-01-26 2018-01-26 Eskilstuna-8 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/8 D 0 19.0 515
2018-01-05 2018-01-05 Eskilstuna-2 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 10] 1640/2 C 5 16.0 533
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-3 Kind Spirit Kind Spirit   [h 9] 2640/5 C 5 18.0 828
2018-01-02 2018-01-02 Solvalla-8 Midas Metan Midas Metan   [v 6] 2640/5 B 0 18.6g 302
2019-04-19 2019-04-19 Eskilstuna-1 Vallåkers Inkalove Vallåkers Inkalove   [s 6] 2140/5 C 4 17.8 664
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-3 Lucky Linus Lucky Linus   [v 7] 2160/11 D 0 17.4 1983
2019-04-15 2019-04-15 Mantorp-9 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 11] 1640/1 D 0 1056
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-3 Zerox Zerox   [h 9] 2640/4 D 0 20.1 694
2019-04-10 2019-04-10 Solvalla-8 Midas Metan Midas Metan   [v 7] 2140/12 D str
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-1 Rox Rider Rox Rider   [v 7] 2140/11 D 0 g 703
2019-04-09 2019-04-09 Solvalla-7 Lucky Million Lucky Million   [h 6] 2140/6 D 0 18.5 152
2019-04-04 2019-04-04 Örebro-3 Robic Lane Robic Lane   [v 8] 2100/7 D 0 19.5g 340
2019-03-29 2019-03-29 Romme-7 Matchmaker As Matchmaker As   [h 10] 3160/6 C 0 17.5 1492
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-4 Gold Twister Gold Twister   [h 8] 2640/1 D 4 15.7 521
2019-03-28 2019-03-28 Gävle-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 8] 3140/7 D 0 17.7 1510
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-1 Lucky Million Lucky Million   [h 6] 2140/7 B 1 16.8 39
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-5 Midas Metan Midas Metan   [v 7] 2140/5 C 4 16.0 47
2019-03-26 2019-03-26 Eskilstuna-6 Kind Spirit Kind Spirit   [h 10] 2140/10 B 0 16.7 203
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-4 Lucky Linus Lucky Linus   [v 7] 2140/10 C 0 17.3 911
2019-03-25 2019-03-25 Mantorp-8 Zerox Zerox   [h 9] 2140/6 D 0 19.3g 158
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-4 Gold Twister Gold Twister   [h 8] 2640/3 D 0 16.6g 321
2019-03-18 2019-03-18 Färjestad-7 Rox'n Dynamite Rox'n Dynamite   [h 11] 1640/4 D 0 16.0 1316
2019-03-13 2019-03-13 Solvalla-7 Midas Metan Midas Metan   [v 7] 2140/4 D 0 18.9 745
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-2 Rox Rider Rox Rider   [v 7] 2140/8 D 0 g 603
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-9 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 8] 2140/3 D 0 18.6g 1054
2019-03-11 2019-03-11 Eskilstuna-10 Lucky Linus Lucky Linus   [v 7] 2180/9 A 0 19.1g 145
2019-03-08 2019-03-08 Romme-5 Gold Twister Gold Twister   [h 8] 1640/8 C 0 g 995
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-3 Zerox Zerox   [h 9] 2140/9 C 3 18.9 236
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-8 Kind Spirit Kind Spirit   [h 10] 2140/6 C 0 17.1 204
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-4 Lucky Nellie Lucky Nellie   [s 8] 1640/2 D 6 15.4 644
2019-03-04 2019-03-04 Mantorp-8 Matchmaker As Matchmaker As   [h 10] 2640/3 C 0 16.7 994
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-2 Estella Luca Estella Luca   [s 9] 2140/11 A 2 17.9 30
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-5 Rox Rider Rox Rider   [v 7] 2140/5 C 8 20.6 156
2019-02-23 2019-02-23 Eskilstuna-8 Midas Metan Midas Metan   [v 7] 2140/4 C 7 16.8 129ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se