V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-1 Mellby Donna Mellby Donna   [s 3] 2100/12 3 19.9g 70
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 3] 2140/11 7 18.4 180
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-8 George Sånna George Sånna   [v 7] 2140/7 0 16.2 160
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-7 Candy Prince Candy Prince   [v 6] 2140/12 0 g 400
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-6 Tantor Krax Tantor Krax   [v 6] 2160/14 6 16.5 343
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-6 Candy Prince Candy Prince   [v 6] 1640/1 2 14.4 1469
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-2 Daniels Tarzan Daniels Tarzan   [v 12] 1680/1 0 14.3 936
2015-09-29 2015-09-29 Momarken-4 George Sånna George Sånna   [v 7] 2140/6 0 81
2015-09-29 2015-09-29 Momarken-3 Mellby Donna Mellby Donna   [s 3] 2140/5 0 17
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-5 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2140/7 C 5 18.4 676
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-2 La Viva La Viva   [s 4] 1640/5 D str
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-5 Van Figo Van Figo   [v 4] 2140/12 C 0 18.1 590
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-6 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2140/11 D 0 416
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-5 Anotherdewey Anotherdewey   [v 4] 2140/4 B 2 17.8 73
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-4 Van Figo Van Figo   [v 4] 2140/6 A 3 16.7 46
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 4] 2160/6 B 6 16.2 156
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-5 Anotherdewey Anotherdewey   [v 4] 2140/6 C 3 18.9 139
2016-10-05 2016-10-05 Åby-1 Rod Civil Rod Civil   [v 3] 2140/8 B 4 15.5 81
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2140/6 C 4 14.9 70
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-4 La Viva La Viva   [s 4] 2140/6 D 0 17.8 129
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-9 Van Figo Van Figo   [v 4] 2500/7 A 1 17.4 15
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 1680/9 A 0 g 82
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 La Viva La Viva   [s 4] 2140/13 B 4 16.6 227
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 Rod Civil Rod Civil   [v 3] 2140/1 C 1 16.3 43
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2480/4 D 7 18.3 96
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-5 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2100/7 B str
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Van Figo Van Figo   [v 4] 2100/5 A 1 17.2 23
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Rod Civil Rod Civil   [v 3] 2080/2 C 1 18.7 21
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/4 D 0 17.1 550
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2160/10 A 2 14.7 283
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Touko Eme Touko Eme   [v 6] 2500/1 D 7 20.1 200
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Turbo Spin Turbo Spin   [v 9] 2120/8 C 0 g 94
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 T.M.Continental T.M.Continental   [v 10] 1700/2 D 4 14.5 420
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-1 Arwen Laday Arwen Laday   [s 3] 2100/1 D 4 19.7 105
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-8 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2140/1 D str
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-4 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/3 D 7 16.6 602
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2660/14 C 5 15.1 464
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 5] 2140/15 A str
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Turbo Spin Turbo Spin   [v 9] 2500/7 C 7 16.9 216
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2100/11 D 8 19.9g 40
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-8 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2080/2 C 4 18.4 48
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 9] 1680/1 B 6 14.0 29
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 Ofra Haza Ofra Haza   [s 7] 2080/3 C 0 30.0g 72
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-6 Lindamin Lindamin   [s 6] 2080/4 D 0 23.5g 371
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-3 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 1680/8 D 4 16.0 160
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-1 Majgryning Majgryning   [s 7] 2100/9 B 0 g 687
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2120/14 A 8 18.5 281
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-4 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2100/4 C 1 15.2 23
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/4 C 3 17.4 47
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2100/2 D 1 15.0 20
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Italian Job Italian Job   [v 7] 1680/10 C 8 15.9 140
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2080/1 D 1 19.5 60
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2080/4 B 1 16.6 20
2016-05-31 2016-05-31 Åby-8 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 1640/5 D 0 14.7 286
2016-05-31 2016-05-31 Åby-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/10 C 0 g 275
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/2 C 3 16.6 35
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2140/2 C 3 16.4 41
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-7 Dixi Surprise Dixi Surprise   [s 8] 1680/1 D 6 16.2 398
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-9 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/6 C 0 23.0g 40
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-6 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2140/12 C 4 18.2 179
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-3 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2140/2 D 0 g 284
2016-01-28 2016-01-28 Bjerke-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2100/1 C 0 19.4 40
2016-01-14 2016-01-14 Bjerke-4 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2100/5 D str
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-10 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/12 B 3 17.8 59
2017-11-06 2017-11-06 Färjestad-9 La Viva La Viva   [s 5] 2140/3 B 0 15.7 116
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-6 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 2140/6 C 7 15.4 941
2017-10-20 2017-10-20 Färjestad-4 Anotherdewey Anotherdewey   [v 5] 2140/2 C str
2017-10-09 2017-10-09 Färjestad-6 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 4] 2160/12 B 3 15.6 139
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-8 Van Figo Van Figo   [v 5] 2080/3 B 2 15.0 16
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-7 Spring Season Spring Season   [s 3] 2080/11 C 0 g 207
2017-10-07 2017-10-07 Åmål-5 Melvinna Melvinna   [s 4] 2100/8 B 2 34.2 98
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-8 Listas Zodiak Listas Zodiak   [s 6] 1640/1 D 4 14.1 750
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-7 Anotherdewey Anotherdewey   [v 5] 2160/4 C 4 17.3 83
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-1 Fina Vikingsson Fina Vikingsson   [v 6] 2140/1 D 0 g 183
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-8 Anotherdewey Anotherdewey   [v 5] 2140/11 C 2 18.3 58
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Van Figo Van Figo   [v 5] 1640/2 C 3 16.2 154
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-8 Van Figo Van Figo   [v 5] 2500/10 B 0 17.6 92
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-7 Alva Maple Alva Maple   [s 4] 2100/6 C 0 19.0 64
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-3 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 2080/12 C 0 15.9g 805
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-2 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 4] 2080/1 C 2 17.3 77
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-4 Van Figo Van Figo   [v 5] 2480/6 C 3 17.6 108
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-2 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 1680/11 D 4 17.0g 493
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-9 Classic Touch* Classic Touch*   [h 4] 2080/3 D str
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-6 Diamond Ravina* Diamond Ravina*   [s 4] 2080/4 A str
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-5 Rod Civil Rod Civil   [v 4] 2480/8 B 0 19.5g 72
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Van Figo Van Figo   [v 5] 2500/8 B str
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-11 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 5] 2160/9 C 0 411
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-6 Van Figo Van Figo   [v 5] 2140/10 D 5 15.1 698
2017-05-29 2017-05-29 Åby-10 Adamant Adamant   [v 4] 2140/5 B 1 16.3 50
2017-05-29 2017-05-29 Åby-8 Halberdier Halberdier   [v 11] 2140/11 D 0 g 58
2017-05-29 2017-05-29 Åby-2 Quite a Catch Quite a Catch   [v 7] 2140/3 D 0 g 239
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-6 Van Figo Van Figo   [v 5] 2140/5 A 1 15.4 36
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-3 Play Surprise Play Surprise   [s 9] 2140/4 B 6 15.3 346
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 5] 2140/7 B 1 16.3 18
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-7 Anotherdewey Anotherdewey   [v 5] 2100/12 B 2 18.4 24
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-2 Van Figo Van Figo   [v 5] 2480/1 B 3 35.0g 607
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 La Viva La Viva   [s 5] 2080/3 C 1 16.8 83
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 Boozer Artist Boozer Artist   [v 5] 2160/10 B 3 18.1g 34
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 8] 1640/9 D 0 16.8g 121
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-9 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 5] 2140/5 C 1 16.4 53
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 La Viva La Viva   [s 5] 2140/8 B 1 16.0 27
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Anotherdewey Anotherdewey   [v 5] 2140/1 B 2 16.6 34
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-5 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2140/1 B 6 16.6g 65
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 5] 2140/11 B 8 17.9g 95
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-3 La Viva La Viva   [s 5] 2140/5 D 7 16.4 203
2017-01-10 2017-01-10 Momarken-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 5] 2140/4 B str
2017-01-10 2017-01-10 Momarken-4 Askens Etna Askens Etna   [s 7] 1640/7 B 0 165
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-9 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2140/12 A str
2018-11-18 2018-11-18 Färjestad-6 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 1640/3 A 2 13.4 118
2018-11-05 2018-11-05 Färjestad-4 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2640/5 A str
2018-09-17 2018-09-17 Axevalla-7 New Revolution New Revolution   [v 8] 2140/10 B 0
2018-09-16 2018-09-16 Årjäng-2 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2660/10 A 1 16.7 58
2018-09-08 2018-09-08 Axevalla-9 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2640/8 A 0
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-5 Victor C. Victor C.   [h 3] 2080/1 C 5 19.4 57
2018-08-27 2018-08-27 Åmål-3 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 6] 2080/7 D 6 16.4 332
2018-08-23 2018-08-23 Åby-6 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2640/1 D 0 14.9 209
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-7 Ullis Ullis   [s 7] 2080/1 D 0 g 223
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-1 Van Figo Van Figo   [v 6] 2080/3 C 6 17.8 34
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-9 Tritons First Lady Tritons First Lady   [s 6] 2080/7 C 1 17.0 44
2018-07-11 2018-07-11 Åmål-8 Van Figo Van Figo   [v 6] 2480/9 B 5 17.1 28
2018-07-06 2018-07-06 Arvika-1 Bravo Qadir Bravo Qadir   [v 4] 2100/5 C 2 18.2 76
2018-06-27 2018-06-27 Åmål-6 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2080/8 B 4 16.3 159
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-4 Van Figo Van Figo   [v 6] 2080/3 C 7 18.4g 78
2018-06-19 2018-06-19 Åmål-2 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 6] 2080/7 C 3 16.0 92
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-8 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2640/9 D 7 16.2 347
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-6 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2080/6 C 1 14.9 92
2018-05-11 2018-05-11 Åmål-3 Van Figo Van Figo   [v 6] 2080/5 B 3 15.1 85
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-10 Alfredo di Stefano Alfredo di Stefano   [v 8] 2140/9 C 4 14.5 181
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-6 Torps Chivas Torps Chivas   [v 12] 2140/4 C 8 16.6g 312
2018-05-06 2018-05-06 Årjäng-4 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 6] 2140/6 C 2 15.6 65
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-7 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2480/4 A 1 18.1 68
2018-05-01 2018-05-01 Åmål-4 Van Figo Van Figo   [v 6] 2080/11 D 0 17.8 144
2018-04-14 2018-04-14 Färjestad-5 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2160/7 B 3 16.3 283
2018-04-08 2018-04-08 Årjäng-4 Van Figo Van Figo   [v 6] 1640/4 B 3 14.6 54
2018-03-29 2018-03-29 Åby-3 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2140/6 B 0 16.4 483
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-5 Anotherdewey Anotherdewey   [v 6] 2160/9 C str
2019-12-16 2019-12-16 Färjestad-4 Tornado Jet Tornado Jet   [v 7] 2640/11 C str
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-3 Tornado Jet Tornado Jet   [v 7] 2140/8 C 6 16.3 136
2019-12-02 2019-12-02 Färjestad-1 We the People We the People   [s 3] 2140/12 D str
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-7 Rockfield Rockfield   [v 4] 2140/3 C 5 19.4 208
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-3 Tornado Jet Tornado Jet   [v 7] 2640/8 D 2 17.5 337
2019-11-12 2019-11-12 Färjestad-9 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 1640/9 C 7 18.2g 231
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-7 We the People We the People   [s 3] 2140/2 D str
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-6 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2140/4 C 0 17.3 989
2019-11-01 2019-11-01 Färjestad-5 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/3 C 0 17.0g 721
2019-10-31 2019-10-31 Åby-8 Tornado Jet Tornado Jet   [v 7] 2660/11 D 0 15.9 462
2019-10-31 2019-10-31 Åby-3 Rockfield Rockfield   [v 4] 2140/8 C 3 17.4 419
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-4 Bear Turbo Bear Turbo   [v 6] 2140/9 C 4 15.6 661
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-10 Sweet Boy Sweet Boy   [v 5] 1680/2 C 5 15.5 46
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-7 Bear Turbo Bear Turbo   [v 6] 2100/10 B 3 15.5 483
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-6 La Viva La Viva   [s 7] 2480/11 B 0 16.3 131
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-5 Engla V.D. Engla V.D.   [s 7] 2080/9 D 8 19.1 603
2019-10-13 2019-10-13 Åmål-2 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 3] 2080/1 B 6 18.8 98
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-10 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 2140/7 B 3 16.9 39
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-6 Tornado Jet Tornado Jet   [v 7] 2140/10 B 1 15.2 23
2019-09-30 2019-09-30 Färjestad-2 Rockfield Rockfield   [v 4] 2160/5 B 2 19.2 185
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-9 Zazo Rod Zazo Rod   [v 7] 2500/5 D 0 17.8g 576
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-6 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 3] 2080/1 B 2 19.7 109
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-2 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2100/7 A 0 18.0 84
2019-09-26 2019-09-26 Åmål-1 Van Figo Van Figo   [v 7] 1680/2 D 4 14.2 213
2019-09-20 2019-09-20 Årjäng-6 Livi More Money Livi More Money   [v 5] 2140/5 D 0 16.8 314
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-9 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 2140/2 D 2 16.1 254
2019-09-13 2019-09-13 Årjäng-7 Rockfield Rockfield   [v 4] 2140/3 C 0 g 187
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-8 Evelina C. Evelina C.   [s 4] 2080/6 C 6 16.6 38
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-7 Nettan Viking Nettan Viking   [s 8] 2100/7 C str
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Tornado Jet Tornado Jet   [v 7] 1680/7 C 2 15.2 21
2019-09-02 2019-09-02 Årjäng-4 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 2160/10 C 7 16.4 577
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-3 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 1640/5 C 0 14.1 553
2019-08-26 2019-08-26 Färjestad-1 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 3] 2140/8 C 0 18.0 339
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-5 Good Express Good Express   [v 6] 2080/10 A 3 16.2 45
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-4 Evelina C. Evelina C.   [s 4] 2100/5 C 4 17.7g 50
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-3 Tornado Jet Tornado Jet   [v 7] 2080/3 D 3 15.7 76
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-9 J.S.Athena J.S.Athena   [s 3] 2080/7 C 1 17.0 91
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-7 Melvinna Melvinna   [s 6] 2100/8 B 3 32.6 59
2019-08-24 2019-08-24 Åmål-6 Rockfield Rockfield   [v 4] 2080/8 C 6 19.5 92
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-10 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2640/10 C 0 17.3 376
2019-08-12 2019-08-12 Färjestad-4 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2140/10 C 5 15.5 1000
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-8 Nettan Viking Nettan Viking   [s 8] 1640/6 D 2 28.4 86
2019-08-11 2019-08-11 Årjäng-4 Victor C. Victor C.   [h 4] 2160/9 B 6 20.0g 68
2019-08-02 2019-08-02 Årjäng-6 La Viva La Viva   [s 7] 2640/3 D 5 15.6 312
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-10 Van Figo Van Figo   [v 7] 2480/7 D 8 17.1 659
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-7 La Viva La Viva   [s 7] 2080/6 B 4 15.4 50
2019-07-28 2019-07-28 Åmål-5 Rod Civil Rod Civil   [v 6] 2080/2 D 0 g 89
2019-07-22 2019-07-22 Färjestad-7 Victor C. Victor C.   [h 4] 2140/8 D 3 17.7 259
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-1 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 3] 2140/7 D 0 19.4 567
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-7 La Viva La Viva   [s 7] 2140/6 C 0 14.9 107
2019-07-12 2019-07-12 Årjäng-5 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 1640/6 C 7 14.8 273
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-9 Baron Etoile Baron Etoile   [v 5] 2160/13 C 2 15.5 375
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-6 Newflowers King Newflowers King   [v 7] 2640/4 C 1 16.2 131
2019-07-04 2019-07-04 Årjäng-1 Carlos Angel Carlos Angel   [s 4] 2160/10 B 4 18.5 91
2019-07-02 2019-07-02 Axevalla-2 Bear Turbo Bear Turbo   [v 6] 2660/11 A 6 17.7 97
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-3 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 2100/6 C 0 g 234
2019-06-26 2019-06-26 Åmål-4 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2080/7 D 0 16.3 173
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-4 Wiliam W. Wiliam W.   [h 10] 2100/3 C 8 16.8 139
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-3 Baron Etoile Baron Etoile   [v 5] 2100/3 C 0 18.1g 133
2019-06-23 2019-06-23 Arvika-2 Chill Out Joe Chill Out Joe   [v 7] 2100/1 D 3 17.1 135
2019-06-21 2019-06-21 Årjäng-6 La Viva La Viva   [s 7] 2140/6 C 3 15.0 29
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-4 Van Figo Van Figo   [v 7] 2100/8 D 7 16.1 356
2019-06-16 2019-06-16 Åmål-2 Rockfield Rockfield   [v 4] 2080/9 C 6 19.0 421
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-6 Alfredo di Stefano Alfredo di Stefano   [v 9] 2140/7 C str
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-5 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 7] 1640/1 C 0 13.8 192
2019-06-07 2019-06-07 Årjäng-4 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2140/9 C 1 15.8 130
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-5 Svartsångs Annie Svartsångs Annie   [s 9] 2640/4 C 4 17.6 311
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-3 Anotherdewey Anotherdewey   [v 7] 2140/1 A 3 15.6 23
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-8 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2140/1 B 1 17.2 59
2019-05-28 2019-05-28 Färjestad-7 Alfredo di Stefano Alfredo di Stefano   [v 9] 2140/11 A 1 14.3 30
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-5 Bear Turbo Bear Turbo   [v 6] 2500/8 C 3 17.2 72
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-3 Anotherdewey Anotherdewey   [v 7] 2480/12 A 5 16.7 275
2019-05-13 2019-05-13 Åmål-1 Esta Esta   [s 5] 2080/6 A 3 15.5 39
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-3 Anotherdewey Anotherdewey   [v 7] 2140/2 A 7 15.5 99
2019-04-23 2019-04-23 Årjäng-5 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 5] 2140/3 C 0 17.1 401
2019-04-14 2019-04-14 Axevalla-8 Anotherdewey Anotherdewey   [v 7] 2140/15 A 0 16.2 179
2019-03-25 2019-03-25 Färjestad-6 Alfredo di Stefano Alfredo di Stefano   [v 9] 2140/5 B 0 g 221
2020-11-24 2020-11-24 Färjestad-2 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 1640/1 D 3 15.1 524
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-9 Jula du Cash Jula du Cash   [v 5] 2640/9 D 5 17.3 154
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-6 Lass Caviar Lass Caviar   [v 6] 2640/2 C 0 17.0 154
2020-11-10 2020-11-10 Axevalla-5 Humble Hill Humble Hill   [v 6] 1640/7 C str
2020-11-01 2020-11-01 Åmål-8 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 4] 2080/2 C 0 19.2g 127
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-7 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 2140/6 D str
2020-10-20 2020-10-20 Årjäng-4 Lass Caviar Lass Caviar   [v 6] 1640/5 D 0 14.7 574
2020-10-05 2020-10-05 Färjestad-4 Alfredo di Stefano Alfredo di Stefano   [v 10] 2140/4 D str
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-3 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 2140/2 B 6 17.9 113
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-8 Queen la Mint Queen la Mint   [s 9] 1680/8 D 0 16.7 651
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-7 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 8] 2500/15 C 0 17.3 783
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-6 Anotherdewey Anotherdewey   [v 8] 2080/6 C 5 15.5 231
2020-09-25 2020-09-25 Åmål-4 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 4] 2080/10 D 5 17.9 907
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-3 Good Express Good Express   [v 7] 2140/12 C 2 17.5 379
2020-09-06 2020-09-06 Årjäng-2 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 4] 2160/10 B 8 21.0g 82
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-9 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 2080/1 B 1 18.6 31
2020-08-30 2020-08-30 Åmål-6 Evelina C. Evelina C.   [s 5] 2100/10 B 0 19.2 366
2020-08-10 2020-08-10 Färjestad-9 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 2140/2 C 0 17.2 737
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-9 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 4] 2140/2 A str
2020-07-27 2020-07-27 Färjestad-7 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 9] 1640/4 C 0 14.5 173
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-10 Veams Allegro Veams Allegro   [v 8] 2880/11 D str
2020-07-26 2020-07-26 Åmål-1 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 2080/7 B str
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-6 You Again You Again   [s 3] 2140/9 D str
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-2 Anotherdewey Anotherdewey   [v 8] 2640/1 D 0 460
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-6 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 4] 2160/12 B 0 398
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-3 Anotherdewey Anotherdewey   [v 8] 2640/4 D 3 15.6 197
2020-06-29 2020-06-29 Årjäng-1 Good Express Good Express   [v 7] 1640/9 D 5 16.1 945
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-9 Rod Civil Rod Civil   [v 7] 2500/1 D 0 g 76
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-7 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 2100/6 C 5 18.1 73
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-4 Anotherdewey Anotherdewey   [v 8] 2100/5 C 2 16.4 40
2020-06-21 2020-06-21 Arvika-1 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 8] 2100/4 C 4 16.9 35
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-8 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 4] 2100/8 A 5 17.3 243
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-6 Anotherdewey Anotherdewey   [v 8] 2080/11 D 0 17.2 2228
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-4 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 6] 2480/8 B 6 17.1 805
2020-06-05 2020-06-05 Årjäng-8 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 2160/14 B 6 18.1 695
2020-06-01 2020-06-01 Färjestad-8 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 4] 2140/12 C 0 15.9 1557
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-1 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 4] 2160/11 B 7 17.5 1128
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-8 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 6] 2100/14 A 1 17.8 301
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-7 Alva Palema Alva Palema   [s 5] 2080/7 C 0 17.6 187
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-5 Jas S.S. Jas S.S.   [v 10] 2100/12 C 5 17.2 338
2020-05-16 2020-05-16 Åmål-1 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 2080/5 C 4 18.8 115
2020-05-10 2020-05-10 Årjäng-6 Rockfield Rockfield   [v 5] 2140/1 C 0 21.2 1011
2020-05-02 2020-05-02 Årjäng-9 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 8] 2160/9 C 3 16.8 128
2020-04-30 2020-04-30 Åmål-8 Alva Palema Alva Palema   [s 5] 2120/14 A 7 17.8 189
2020-04-30 2020-04-30 Åmål-5 Parfym Alo Parfym Alo   [s 5] 2080/8 B 4 19.8 652
2020-04-28 2020-04-28 Axevalla-1 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 4] 2140/12 B 6 19.3 242
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-9 Queen la Mint Queen la Mint   [s 9] 2140/8 C 7 17.2 272
2020-04-18 2020-04-18 Färjestad-2 Arc en Ciel Arc en Ciel   [s 6] 2140/4 B 4 16.2 52
2020-04-16 2020-04-16 Åby-2 Anotherdewey Anotherdewey   [v 8] 1640/12 D str
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-9 Anotherdewey Anotherdewey   [v 8] 2640/3 D 0 17.8 396
2020-03-15 2020-03-15 Axevalla-5 Rockfield Rockfield   [v 5] 2140/4 C 0 19.1 909
2020-02-27 2020-02-27 Momarken-3 Anotherdewey Anotherdewey   [v 8] 2140/6 B 2 96
2020-02-26 2020-02-26 Åby-3 Victor C. Victor C.   [h 5] 2660/10 A 4 17.6g 299
2020-02-20 2020-02-20 Åby-5 Rod Civil Rod Civil   [v 7] 2140/12 D 0 21.1g 1532
2020-02-20 2020-02-20 Åby-2 Rockfield Rockfield   [v 5] 2160/8 B 5 19.0 683
2020-02-11 2020-02-11 Axevalla-9 Elsa C.B. Elsa C.B.   [s 8] 2140/4 C 0 g 396
2021-11-15 2021-11-15 Färjestad-2 You Again You Again   [s 4] 2140/4 C str
2021-10-28 2021-10-28 Örebro-8 You Again You Again   [s 4] 2100/8 C str
2021-09-26 2021-09-26 Årjäng-2 You Again You Again   [s 4] 2160/10 B 7 18.9 61
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-10 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 5] 2100/10 B 0 20.1 181
2021-09-23 2021-09-23 Örebro-3 Anotherdewey Anotherdewey   [v 9] 2100/3 B 0 17.5 107
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-8 A la Carte Alo A la Carte Alo   [s 4] 1700/11 D str
2021-06-27 2021-06-27 Arvika-5 Anotherdewey Anotherdewey   [v 9] 2500/2 C str
2021-06-21 2021-06-21 Färjestad-6 You Again You Again   [s 4] 2140/4 D 0 18.6 1103
2021-06-07 2021-06-07 Färjestad-6 Anotherdewey Anotherdewey   [v 9] 2140/10 D 0 15.3 1182
2021-05-17 2021-05-17 Färjestad-7 Anotherdewey Anotherdewey   [v 9] 2140/3 B str
2021-05-17 2021-05-17 Färjestad-4 You Again You Again   [s 4] 2140/8 C str
2021-04-29 2021-04-29 Axevalla-7 Parfym Alo Parfym Alo   [s 6] 1640/2 C str
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-8 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 5] 1680/7 B 4 17.3 177
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-5 Melvinna Melvinna   [s 8] 2100/7 B 6 31.6g 744
2021-04-25 2021-04-25 Åmål-3 Sidner Specijal Sidner Specijal   [h 7] 2100/14 A 0 g 414
2021-04-20 2021-04-20 Axevalla-10 Anotherdewey Anotherdewey   [v 9] 1660/12 A 2 14.9 156
2021-04-13 2021-04-13 Axevalla-4 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 5] 2140/10 B 0 17.4 913
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-8 Anotherdewey Anotherdewey   [v 9] 2140/8 B 5 16.3 436
2021-04-07 2021-04-07 Årjäng-5 You Again You Again   [s 4] 2140/8 C 6 20.1 94
2021-03-22 2021-03-22 Färjestad-2 You Again You Again   [s 4] 2140/9 C 7 17.9 520
2021-03-20 2021-03-20 Åby-4 Anotherdewey Anotherdewey   [v 9] 2140/9 B 8 17.0 39
2021-03-15 2021-03-15 Färjestad-7 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 5] 2140/3 B 0 18.2 226
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-10 Anotherdewey Anotherdewey   [v 9] 2160/8 B 5 16.2 162
2021-03-02 2021-03-02 Axevalla-3 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 5] 2160/10 C 5 16.6 663
2021-02-20 2021-02-20 Årjäng-1 You Again You Again   [s 4] 2140/4 D 0 20.6g 137
2021-02-16 2021-02-16 Axevalla-8 Anotherdewey Anotherdewey   [v 9] 1660/4 B 4 17.3 154
2021-02-11 2021-02-11 Åby-2 Let's Go Zon Let's Go Zon   [h 5] 2160/6 D 4 16.9 1064
2022-10-17 2022-10-17 Färjestad-5 You Again You Again   [s 5] 2140/5 C str
2022-10-02 2022-10-02 Årjäng-10 Harry Dynamit Harry Dynamit   [v 7] 2140/8 D 3 14.7 870
2022-09-25 2022-09-25 Årjäng-3 You Again You Again   [s 5] 2140/2 B 8 20.6g 69
2022-09-08 2022-09-08 Åmål-8 You Again You Again   [s 5] 2080/5 C 7 18.3 478
2022-08-26 2022-08-26 Årjäng-8 Anotherdewey Anotherdewey   [v 10] 1640/8 C str
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-9 You Again You Again   [s 5] 2140/3 C 7 17.2 163
2022-08-14 2022-08-14 Lindesberg-3 Anotherdewey Anotherdewey   [v 10] 2140/11 B 5 16.0 272
2022-07-26 2022-07-26 Arvika-4 Anotherdewey Anotherdewey   [v 10] 2100/2 D 6 16.0 360
2022-05-09 2022-05-09 Åmål-6 You Again You Again   [s 5] 2100/10 A 0 18.4g 418
2022-04-05 2022-04-05 Axevalla-9 You Again You Again   [s 5] 2140/9 B str
2022-03-29 2022-03-29 Axevalla-6 You Again You Again   [s 5] 2140/10 C 6 17.1 404
2022-02-12 2022-02-12 Årjäng-3 You Again You Again   [s 5] 2140/4 D 2 17.8 66
2023-10-08 2023-10-08 Årjäng-7 Skywalker Skywalker   [v 5] 2140/8 C 6 16.4 340
2023-05-23 2023-05-23 Åmål-10 A la Carte Alo A la Carte Alo   [s 6] 2100/6 C str
2023-05-01 2023-05-01 Åmål-6 A la Carte Alo A la Carte Alo   [s 6] 2080/8 C 5 17.6 241
2023-04-16 2023-04-16 Åmål-2 A la Carte Alo A la Carte Alo   [s 6] 2080/8 B 3 17.0 135ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se