Svenska Spel Stryktipset Europatipset Topptipset Powerplay Oddset Bomben Måltipset Bingo Poker Lotto Keno Triss Eurojackpot

V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


28-faldige miljonären Nuncio har haft något av ett mellanår 2017 och inte setts till på travbanorna på ett tag. Senaste starten var..


28-faldige miljonären Nuncio har haft något av ett mellanår 2017 och inte setts till på travbanorna på ett tag.
Senaste starten var den under midsommardagen i Rättvik där han hade både On Track Piraten och Order To Fly före sig i mål.
Solvallatränaren Stefan Melander hoppas på en vinter i Frankrike och Prix d’Amerique och har nu sett ut ett lopp på vägen. I sin krönika i Expressen skriver Melander att nästa start för Nuncio troligen kommer att ske i Bollnäs, torsdagen 5 oktober.
”Om Nuncio känns som han ska då satsar vi vidare med några fler lopp i Sverige innan det blir Frankrike”, skriver Melander.
Loppet i Bollnäs är ett lopp över 1 640 meter med bil och förstapriset 75 000 kronor. Bollnästravet står som arrangör för V64-spelet den kvällen.

Mikael Wikner, Kanal 75


För att öka möjligheten till en stor pott den 31 december gör ATG, precis som ifjol, justeringar i jackpotreglerna. Med start nu på l&..


För att öka möjligheten till en stor pott den 31 december gör ATG, precis som ifjol, justeringar i jackpotreglerna. Med start nu på lördag den 23 september fram till och med den 9 december ackumuleras i år 20 procent av värdet på alla V75-jackpots till 7-rättspotten på nyårsafton.
Från och med den 16 december på Gävletravet går hela beloppet från eventuella V75-jackpots till den stora V75 Winter Burst-finalen på nyårsafton.
- Fjolårets final på V75 Winter Burst blev en succé med över 147 miljoner i omsättning och hela 87 miljoner i 7-rättspotten. Nu tar vi sats igen mot en ny och förhoppningsvis än mer attraktivare MultiJackpot på nyårsafton, säger Mikael Bäcke.
- En skillnad från i fjol är att vi under hösten ackumulerar 20 procent av eventuella V75-jackpots till 31 december, mot fjolårets 10 procent. Vi har gjort simuleringar på eventuellt Jackpotutfall under perioden, och hur denna höjning eventuellt påverkar den ”vanliga” Jackpotomsättningen. Sammantaget har vi kommit fram till beslutet och hoppas därmed kunna erbjuda alla kunder ett spännande slut på året med en rejäl MultiJackpot på V75, fortsätter Mikael Bäcke.

V75 Winter Burst - så fungerar jackpotsystemet
1. Under perioden 23 september till och med den 9 december går 20 procent från skapade Jackpots på V75 till 7-rättspotten på V75 den 31 december 2017. Resterande 80 procent av pengarna från skapade V75-Jackpots under den här perioden hanteras enligt ordinarie rutin.
2, Vid eventuell Jackpot på V75 under perioden 16 december till 30 december 2017 går hela beloppet till 7-rättspotten på V75 den 31 december 2017.

Pressrelease ATG


Det var inför anmälningarna till uttagningsloppen till Svenskt Travderby som tränaren missade att anmäla sin häst. Salmela trodde att a..


Det var inför anmälningarna till uttagningsloppen till Svenskt Travderby som tränaren missade att anmäla sin häst. Salmela trodde att anmälningarna var på torsdagen men de var redan på onsdagen. Jägersro försökte få tag i Salmela men förgäves då han var ute och körde häst hela morgonen den aktuella dagen. När han upptäckte det hela var det för sent.
- Det var helt och hållet mitt fel och jag kan inte skylla på någon. Jag mådde inte bra då och det var svårt att hitta ord efteråt. Samma sak var det för ägarna. Det är bara att lyfta på hatten för att de har haft tålamod med mig men vi har också haft ett långt och bra samarbete och de är fina människor, säger Petri Salmela.
- Nu vill jag bara lämna det bakom mig och blicka framåt. Efter det tråkiga har vi bara haft full fokus på Europaderbyt och Breeders Crown. Då ska hästen vara i absolut toppform.

”Vill vända den trenden”
Makethemark är unghäststjärnan som radade upp segrarna i fjol som treåring. Han vann båda E3-försöken och har fortsatt att tävla bra även i år som fyraåring där han har kvalat in till både Kungapokalen och Sprintermästaren.
- Han vann även försöken till Kungapokalen och Sprintermästaren, påpekar Salmela.
Och tillägger:
- Nu har hästen vunnit så många försök men inte fått till det i finalerna att jag vill vända den trenden. Jag hoppas att han kan vinna i Europaderbyt istället. Men först och främst gäller det att ta sig till final och det är ett tufft försök som det alltid är.

”Passivt upplägg senast – ledsen i några sekunder”
De två uttagningsloppen till Europaderbyt kryddar onsdagens V86-omgång och båda körs på Solvalla. Finalen avgörs under kriteriehelgen, lördagen den 30 september med nästan två miljoner i förstapris. Makethemark startar i den sjätte V86-avdelningen, har spår fem bakom bilen och körs av Ulf Ohlsson. Senast blev han trea i Breeders Crown i Umeå efter ett passivt upplägg.
- Han var bara trea i mål och några sekunder efter loppet var man ledsen att han inte vann. Egentligen var hästen skyldig att vara med i striden i ett sådant lopp. Men Uffe valde en snäll taktik och ville inte gå på i spåren redan 1300 meter kvar. Han ville spara hästen och det var säkert klokt. Jag vill ha honom formtoppad till Europaderbyt och det går inte att köra offensivt varje gång. Alla förstår att jag får inte en sådan här häst en gång om året, kanske inte ens en gång vart tionde år. Man måste försöka att spara hästen lite också och för hans del var det bra med ett snällt lopp. Jag hoppas att vi har nytta av det nu.

”Ett av de bästa lopp han gjort i karriären”
- Det var inte hästens viktigaste lopp men viktigast för mig var att Uffe var så nöjd med honom. Nu fastnade han bakom Jaguar Hill och gick med full fart över mål. Uffe sa att hästen kändes otroligt fin och det gjorde han även gången innan på Solvalla då han spurtade enormt bra som trea mot derbyhästarna från ett dåligt läge. Han avslutade då 1.07 sista 700 metrarna och 1.06 sista 400. Jag måste säga att det loppet var ett av de bästa i karriären som hästen har gjort, säger Salmela.
Hur har han känts i träningen efter senaste starten?
- Jag körde honom själv lite hårdare på rakbanan i torsdags förra veckan och han kändes fantastiskt fin. Skötaren körde de sista intervallerna i måndags och var mycket nöjd även hon.

”Självklart tror jag på bra chans”

Hur ser du på uppgiften i V86-6?
- Det är hårt motstånd men det är också de hästarna han brukar möta. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och självklart tror jag på en bra chans. Många gånger kan just försöksloppen vara svåra men jag har en bra känsla av att han är med i finalen. Spåret är okej och jag vill inte byta häst med någon.
Några ändringar i balans och utrustning?
- I de två senaste loppen har han tävlat med en lite ny balans. Lättast möjliga aluminiumskor och det verkar passa honom perfekt. Så det blir samma igen och inga ändringar, han går med samma vagn som han har tävlat med i två år.

Michael Carlsson, Kanal 75


Berne Gustafsson från Karlstad är en av landets proffsigaste amatörer som de senaste säsongerna legat över miljonen inkört till s..


Berne Gustafsson från Karlstad är en av landets proffsigaste amatörer som de senaste säsongerna legat över miljonen inkört till stallet.
On Hold är stallets stora stjärna på senare år med flera V75-segrar på sitt samvete.
Med den pålitlige tioåringen On Hold  på skadebänken tycker stallet i värmländska Vålberg att det är dags igen. 27-årige lärlingen Per Nilsson och chefen själv ställer upp med hästarna som ska gör’at på lördag.
Wellino Avenue är en veritabel kanon som har svårt att få kontinuitet på tävlandet på grund av skador. Fyraåringen Global Trackmaster hoppas man ska vara på väg mot höjderna.
- De går på utedriften tillsammans de här två kamraterna, de går och tjusar med varandra och ser ut att ha det jättebra. Jag tror att främst Wellino med sina problem mår bra av att gå ute dygnet runt och röra sig, säger Berne Gustafsson, som i anslutning till den stora hagen inrett ett utrymme med halm dit hästarna kan dra sig undan nattetid.

"Spelarna får avgöra"
Berne Gustafsson med 18 hästar på träningslistan hoppas mycket på hagkompisarna på lördag då hemmabanan Färjestad kör sin årliga landskamp mot Norge, Unionstravet.
Global Trackmaster (V75-2) blir mycket betrodd i klass II och Wellino Avenue (V75-5) än mer betrodd av spelarna i sitt lopp, klass I-loppet.
- Jag tror att det är en bra chans på båda, men Wellino har nog den bättre chansen. Sedan om spelarna ska spika får de avgöra själva - jag gjorde det i alla fall när jag blev tillfrågad i det här tipset (Fem tippar V75). Det kan gå hur som helst och alla får ta det som de vill, men det är två jättebra hästar vi har, säger Berne Gustafsson.

Skadedrabbad stjärna
I maj i fjol anställdes Per Nilsson som lärling i verksamheten och Berne pratar om ett uppsving.
Men det ständiga hotet med skador är svårt att råda över i ett tävlingsstall. 
Sexårige valacken Wellino Avenue ser ut som en stjärna och uppträder ofta som en sådan. Ett gaffelband i höger framben gäckar dock hästen som varit borta i flera omgångar i karriären.
Nio segrar på 16 starter har det blivit hittills.
- Det är höger framben han haft problem med och det är det som stoppat karriären för ´n. Han har ju kapacitet för högre klasser än den han är i just nu och så fin som han varit på slutet….vi håller tummarna.
Per Nilsson körde till segern senast i ett lopp på Solvalla. Magnus Jakobsson satt bakom Wellino Avenue i comebacken hemma på Färjestad i augusti.
- Vad startsnabb hästen blivit bara på de två senaste starterna. Han har varit helt okörd från start och bara stegat iväg. Från innerspåret på lördag hoppas jag att han tar spets och stannar där. Jag kan säga att... jag tror att han gör det också.
Vilken tid tror ni att Wellino är mogen så här i tredje starten efter uppehåll?
- Det är svårt att säga det där med tider. Jag och Magnus tror han går en låg elvatid i alla fall om det skulle behövas. Utrustningsmässigt blir det samma. Han går med järnskor fram, jag vill inte ändra något när det har krånglat med benet utan han får gå så här ett tag nu. Öppet huvudlag, bomull i öronen. Vi har inte lagt in några växlar än med utrustningen. Vi har honom under uppsikt och går det som vi tror och hoppas kommer han att starta på här i höst och vinter.
Du sticker även ut hakan med Global Trackmaster och spikar honom!
- Jag tror på mina hästar, lite extra mycket den här gången faktiskt. Trackmaster är en häst jag håller högt. Han är snabb men har inte varit riktigt fläckfri i travet och har lite småproblem med det fortfarande. Men det blir bättre och bättre.
Det blev ett bakspår bakom bilen för Global Trackmaster och Magnus Jakobsson på lördag. Ett minus?
- Jag tror att det är bra för hästen. Han kan stressa upp sig lite grand då han är för ivrig och då kan det bli fel gångart. Jag tror att det är bra med nionde, han får följa med där och attackera. Han har skött sig i år nu och den här har också hög kapacitet. Han gick 1.13,7 på Färjestad senast och det var en tiondel ifrån banrekordet för fyraåringar. Det fanns sparat och Magnus menade efteråt att hade vi bara vetat så hade vi kunnat ta det där rekordet.

Mikael Wikner, Kanal 75


Affärskvinnan Margareta Wallenius-Kleberg driver Menhammar Stuteri – som i år fyller 70 år. I oktober fyller svensk travsports grand old ..


Affärskvinnan Margareta Wallenius-Kleberg driver Menhammar Stuteri – som i år fyller 70 år. I oktober fyller svensk travsports grand old lady själv jämna 80.
Hon är bland annat uppfödare till stjärnor som Maharajah och From Above. 2013 valdes hon in i travsportens Hall Of Fame för Sverige och Norge och nu är hon alltså aktuell för en plats i den amerikanska varianten.
Margareta Wallenius-Kleberg blir den första kvinnan i USA:s Hall of Fame.
Hon får platsen för sitt framgångsrika arbete på uppfödarsidan, ”en outtröttlig ambassadör för sporten”, skriver amerikanerna.
Hon var tio år då pappan Olof Wallenius köpte stuteriet Menhammar på Ekerö utanför Stockholm. En institution i svensk travsport där över 3000 travhästar fötts under åren och som dottern tidigt tog över.

Kravlöst med hästar
I en intervju med Tony Ryttar i podcasten med travets storheter i Hall Of Fame i somras fick hon frågan om vad hon får tillbaka av allt umgänge med hästar.
- Man får förtroende tycker jag. När man är tonårstjej så kan man prata med sin häst, de skvallrar inte, och blir du kompis med en häst är det kravlöst. Det är underbart. Det var någon som sa att på Menhammar är hästarna inte husdjur utan de är vänner till familjen - och det stämmer nog, sa Wallenius-Kleberg i Hall of fame-podden.
90-årige Jules Siegel - ägaren till Fashion Farms in Pennsylvania -är den andre som väljs in i det här svepet.
Jules Siegel och Margareta Wallenius-Kleberg intar sina platser nästa sommar vid en ceremoni i The Harness Racing Museum & Hall of Fame i Goshen, New York.

Mikael Wikner, Kanal 75


Nioårige Västerboonthenews, som tränas av Lars Brindeborg, såg kanonfin ut när han ledde hela vägen i HallandsMästaren, som..


Nioårige Västerboonthenews, som tränas av Lars Brindeborg, såg kanonfin ut när han ledde hela vägen i HallandsMästaren, som kördes inom V64 på måndagskvällen. Han öppnade snabbt och försvarade enkelt ledningen från innerspåret samtidigt som storfavoriten D.D.’s Hitman hamnade utvändigt om ledaren. Det var ett mycket lugnt tempo mitt i loppet och första varvet travades efter 1.14,9. Men sedan gick det undan värre och i en snabb avslutning stack Västerboonthenews ifrån till en mycket lätt seger. Vinnartiden skrevs till 1.11,7 över distansen 2140 meter med bilstart. Det här var hästens fjärde raka seger.
- Han har hållit en jättefin form och jag måste säga att han känns piggare och fräschare än någonsin. Det är en fin häst, en härlig individ att köra. Jag var ju lite rädd för D.D.’s Hitman för jag vet ju vilken bra häst det är och försökte rycka lite, men han var i så fin form att jag behövde inte bekymra mig, sa Johnny Takter.
Tvåa i mål blev en bra spurtande Spring Erom och Dan Widegrens häst har nu sprungit in en miljon kronor bara i år som tolvåring, hans sista säsong på banan.
Trea blev El Mago Pellini medan däremot D.D.’s Hitman stannade helt och var sist i mål och knappast frisk.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-03 2015-12-03 Örebro-1 Mellby Donna Mellby Donna   [s 3] 2100/12 3 19.9g 70
2015-11-23 2015-11-23 Färjestad-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 3] 2140/11 7 18.4 180
2015-11-02 2015-11-02 Mantorp-8 George Sånna George Sånna   [v 7] 2140/7 0 16.2 160
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-7 Candy Prince Candy Prince   [v 6] 2140/12 0 g 400
2015-10-31 2015-10-31 Färjestad-6 Tantor Krax Tantor Krax   [v 6] 2160/14 6 16.5 343
2015-10-05 2015-10-05 Färjestad-6 Candy Prince Candy Prince   [v 6] 1640/1 2 14.4 1469
2015-10-01 2015-10-01 Åmål-2 Daniels Tarzan Daniels Tarzan   [v 12] 1680/1 0 14.3 936
2015-09-29 2015-09-29 Momarken-4 George Sånna George Sånna   [v 7] 2140/6 0 81
2015-09-29 2015-09-29 Momarken-3 Mellby Donna Mellby Donna   [s 3] 2140/5 0 17
2016-12-21 2016-12-21 Axevalla-5 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2140/7 C 5 18.4 676
2016-12-13 2016-12-13 Axevalla-2 La Viva La Viva   [s 4] 1640/5 D str
2016-12-10 2016-12-10 Färjestad-5 Van Figo Van Figo   [v 4] 2140/12 C 0 18.1 590
2016-12-06 2016-12-06 Momarken-6 Askens Etna Askens Etna   [s 6] 2140/11 D 0 416
2016-11-10 2016-11-10 Örebro-5 Anotherdewey Anotherdewey   [v 4] 2140/4 B 2 17.8 73
2016-11-03 2016-11-03 Färjestad-4 Van Figo Van Figo   [v 4] 2140/6 A 3 16.7 46
2016-10-29 2016-10-29 Färjestad-7 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 4] 2160/6 B 6 16.2 156
2016-10-27 2016-10-27 Färjestad-5 Anotherdewey Anotherdewey   [v 4] 2140/6 C 3 18.9 139
2016-10-05 2016-10-05 Åby-1 Rod Civil Rod Civil   [v 3] 2140/8 B 4 15.5 81
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-10 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2140/6 C 4 14.9 70
2016-10-02 2016-10-02 Årjäng-4 La Viva La Viva   [s 4] 2140/6 D 0 17.8 129
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-9 Van Figo Van Figo   [v 4] 2500/7 A 1 17.4 15
2016-09-22 2016-09-22 Åmål-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 1680/9 A 0 g 82
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-8 La Viva La Viva   [s 4] 2140/13 B 4 16.6 227
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-2 Rod Civil Rod Civil   [v 3] 2140/1 C 1 16.3 43
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-8 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2480/4 D 7 18.3 96
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-5 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2100/7 B str
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-2 Van Figo Van Figo   [v 4] 2100/5 A 1 17.2 23
2016-09-10 2016-09-10 Åmål-1 Rod Civil Rod Civil   [v 3] 2080/2 C 1 18.7 21
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-4 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/4 D 0 17.1 550
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2160/10 A 2 14.7 283
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-8 Touko Eme Touko Eme   [v 6] 2500/1 D 7 20.1 200
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-7 Turbo Spin Turbo Spin   [v 9] 2120/8 C 0 g 94
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-6 T.M.Continental T.M.Continental   [v 10] 1700/2 D 4 14.5 420
2016-07-19 2016-07-19 Arvika-1 Arwen Laday Arwen Laday   [s 3] 2100/1 D 4 19.7 105
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-8 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2140/1 D str
2016-07-17 2016-07-17 Årjäng-4 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/3 D 7 16.6 602
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2660/14 C 5 15.1 464
2016-07-07 2016-07-07 Årjäng-4 Smekeruds Javelin Smekeruds Javelin   [s 5] 2140/15 A str
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-8 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2080/2 C 4 18.4 48
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-7 Sweeping Candy Sweeping Candy   [v 9] 1680/1 B 6 14.0 29
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-6 Turbo Spin Turbo Spin   [v 9] 2500/7 C 7 16.9 216
2016-07-06 2016-07-06 Åmål-2 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2100/11 D 8 19.9g 40
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-9 Ofra Haza Ofra Haza   [s 7] 2080/3 C 0 30.0g 72
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-6 Lindamin Lindamin   [s 6] 2080/4 D 0 23.5g 371
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-3 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 1680/8 D 4 16.0 160
2016-06-30 2016-06-30 Åmål-1 Majgryning Majgryning   [s 7] 2100/9 B 0 g 687
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-9 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2120/14 A 8 18.5 281
2016-06-26 2016-06-26 Arvika-4 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2100/4 C 1 15.2 23
2016-06-20 2016-06-20 Färjestad-4 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/4 C 3 17.4 47
2016-06-17 2016-06-17 Arvika-9 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2100/2 D 1 15.0 20
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-7 Italian Job Italian Job   [v 7] 1680/10 C 8 15.9 140
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-6 Racer Gin Racer Gin   [v 4] 2080/1 D 1 19.5 60
2016-06-07 2016-06-07 Åmål-3 Mr Sethos Mr Sethos   [v 7] 2080/4 B 1 16.6 20
2016-05-31 2016-05-31 Åby-8 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 1640/5 D 0 14.7 286
2016-05-31 2016-05-31 Åby-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/10 C 0 g 275
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-9 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2140/2 C 3 16.4 41
2016-05-15 2016-05-15 Årjäng-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/2 C 3 16.6 35
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-7 Dixi Surprise Dixi Surprise   [s 8] 1680/1 D 6 16.2 398
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-9 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/6 C 0 23.0g 40
2016-04-24 2016-04-24 Årjäng-6 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2140/12 C 4 18.2 179
2016-04-12 2016-04-12 Årjäng-3 Cleopatra Sisu Cleopatra Sisu   [s 4] 2140/2 D 0 g 284
2016-01-28 2016-01-28 Bjerke-5 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2100/1 C 0 19.4 40
2016-01-14 2016-01-14 Bjerke-4 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2100/5 D str
2016-01-04 2016-01-04 Färjestad-10 Mellby Donna Mellby Donna   [s 4] 2140/12 B 3 17.8 59
2017-09-17 2017-09-17 Årjäng-1 Fina Vikingsson Fina Vikingsson   [v 6] 2140/1 D 0 g 183
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-8 Anotherdewey Anotherdewey   [v 5] 2140/11 C 2 18.3 58
2017-09-16 2017-09-16 Årjäng-5 Van Figo Van Figo   [v 5] 1640/2 C 3 16.2 154
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-7 Alva Maple Alva Maple   [s 4] 2100/6 C 0 19.0 64
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-3 Västerbo Starlit Västerbo Starlit   [v 7] 2080/12 C 0 15.9g 805
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-2 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 4] 2080/1 C 2 17.3 77
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-8 Van Figo Van Figo   [v 5] 2500/10 B 0 17.6 92
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-9 Classic Touch* Classic Touch*   [h 4] 2080/3 D str
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-6 Diamond Ravina* Diamond Ravina*   [s 4] 2080/4 A str
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-5 Rod Civil Rod Civil   [v 4] 2480/8 B 0 19.5g 72
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-4 Van Figo Van Figo   [v 5] 2480/6 C 3 17.6 108
2017-08-07 2017-08-07 Åmål-2 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 1680/11 D 4 17.0g 493
2017-07-24 2017-07-24 Arvika-6 Van Figo Van Figo   [v 5] 2500/8 B str
2017-06-05 2017-06-05 Årjäng-11 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 5] 2160/9 C 0 411
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-6 Van Figo Van Figo   [v 5] 2140/10 D 5 15.1 698
2017-05-29 2017-05-29 Åby-10 Adamant Adamant   [v 4] 2140/5 B 1 16.3 50
2017-05-29 2017-05-29 Åby-8 Halberdier Halberdier   [v 11] 2140/11 D 0 g 58
2017-05-29 2017-05-29 Åby-2 Quite a Catch Quite a Catch   [v 7] 2140/3 D 0 g 239
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 5] 2140/7 B 1 16.3 18
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-6 Van Figo Van Figo   [v 5] 2140/5 A 1 15.4 36
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-3 Play Surprise Play Surprise   [s 9] 2140/4 B 6 15.3 346
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-7 Anotherdewey Anotherdewey   [v 5] 2100/12 B 2 18.4 24
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-2 Van Figo Van Figo   [v 5] 2480/1 B 3 35.0g 607
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-1 La Viva La Viva   [s 5] 2080/3 C 1 16.8 83
2017-05-07 2017-05-07 Årjäng-5 Boozer Artist Boozer Artist   [v 5] 2160/10 B 3 18.1g 34
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-9 Splendid Jovijal Splendid Jovijal   [v 5] 2140/5 C 1 16.4 53
2017-05-01 2017-05-01 Färjestad-1 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 8] 1640/9 D 0 16.8g 121
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 La Viva La Viva   [s 5] 2140/8 B 1 16.0 27
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-8 Anotherdewey Anotherdewey   [v 5] 2140/1 B 2 16.6 34
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-5 Torps Corona Torps Corona   [s 5] 2140/1 B 6 16.6g 65
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-4 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 5] 2140/11 B 8 17.9g 95
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-3 La Viva La Viva   [s 5] 2140/5 D 7 16.4 203
2017-01-10 2017-01-10 Momarken-6 Cooper Sisu Cooper Sisu   [v 5] 2140/4 B str
2017-01-10 2017-01-10 Momarken-4 Askens Etna Askens Etna   [s 7] 1640/7 B 0 165ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter i materialet (upphovsrätt eller databasrätt) tillhör ATG.
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se