V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-05-28 2024-05-28 Jägersro Trav-3 Spinal Tap A.T. Spinal Tap A.T.   [v 8] 2140/7 D
2024-05-28 2024-05-28 Jägersro Trav-5 Ameerah Ameerah   [s 4] 2140/1 D
2024-05-28 2024-05-28 Jägersro Trav-8 Stensjös Henessi Stensjös Henessi   [v 5] 2140/2 C
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-1 Wendelanna Wendelanna   [s 4] 1609/11 D
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-6 Nacho Boko Nacho Boko   [v 4] 1609/1 B
2024-05-31 2024-05-31 Tingsryd-8 Tyson Dimanche Tyson Dimanche   [v 11] 1609/10 D

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-23 2015-12-23 Åby-9 Dream Bore Dream Bore   [v 4] 2160/4 6 16.6 298
2015-12-23 2015-12-23 Åby-8 Make it Bore Make it Bore   [v 4] 2140/2 1 17.1 200
2015-12-17 2015-12-17 Åby-9 Al's Bobby Al's Bobby   [v 5] 2140/4 0 15.9 246
2015-11-18 2015-11-18 Åby-6 Revenge Alone Revenge Alone   [s 5] 2140/6 0 15.6 1818
2015-11-02 2015-11-02 Halmstad-1 Pacific Face Pacific Face   [v 3] 2140/4 0 g 50
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-11 Pacific Face Pacific Face   [v 3] 2160/9 3 16.0 113
2015-10-19 2015-10-19 Halmstad-7 Revenge Alone Revenge Alone   [s 5] 2160/12 0 16.6g 2048
2015-10-15 2015-10-15 Åby-10 Make it Bore Make it Bore   [v 4] 2140/6 5 16.4 80
2015-10-03 2015-10-03 Axevalla-2 Pacific Face Pacific Face   [v 3] 2140/3 2 16.9 23
2015-09-26 2015-09-26 Halmstad-8 Revenge Alone Revenge Alone   [s 5] 2140/6 4 16.0 105
2016-12-07 2016-12-07 Åby-5 Ingi Nalan Ingi Nalan   [v 6] 2160/6 D str
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-5 Flowmate Flowmate   [s 7] 1640/8 D 0 14.8 761
2016-12-06 2016-12-06 Jägersro Trav-2 Jumbles Jumbles   [v 5] 1640/3 C 0 20.9g 28
2016-12-01 2016-12-01 Åby-10 Sladdie Sladdie   [v 6] 2140/8 C 5 18.0 560
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-3 Secret Dream Secret Dream   [v 4] 2140/7 C str
2016-11-19 2016-11-19 Axevalla-2 Jumbles Jumbles   [v 5] 2140/4 B 3 18.2g 29
2016-11-15 2016-11-15 Åby-8 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 4] 2140/2 C 4 16.9 53
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-4 Queen Adina Queen Adina   [s 5] 2140/9 D 0 23.7 1339
2016-11-13 2016-11-13 Axevalla-2 My Paparazzi My Paparazzi   [v 7] 2640/4 C 0 17.8 670
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-10 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 1640/5 B 5 15.7 49
2016-11-12 2016-11-12 Halmstad-6 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/3 B 0 g 56
2016-11-03 2016-11-03 Åby-11 Centro Centro   [v 10] 2180/4 B 6 16.6 419
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-7 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2640/6 C str
2016-10-31 2016-10-31 Halmstad-1 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 4] 2140/5 C 4 18.6g 25
2016-10-30 2016-10-30 Åby-10 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/5 A 0 g 16
2016-10-30 2016-10-30 Åby-5 Jumbles Jumbles   [v 5] 2140/2 D 1 16.3 152
2016-10-30 2016-10-30 Åby-2 Stoms Mia Stoms Mia   [s 6] 2140/11 C 5 15.4 94
2016-10-22 2016-10-22 Halmstad-5 Jumbles Jumbles   [v 5] 2140/11 C 3 19.4 115
2016-10-20 2016-10-20 Åby-10 Alicia Bore Alicia Bore   [s 3] 2140/11 B 0 19.4 371
2016-10-20 2016-10-20 Åby-8 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 6] 1640/7 D 0 15.8g 641
2016-10-20 2016-10-20 Åby-3 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 4] 2140/6 B 2 17.9 45
2016-10-15 2016-10-15 Åby-8 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 1640/3 C 0 14.2 577
2016-10-13 2016-10-13 Åby-3 Paljett Paljett   [s 5] 2160/8 C 5 16.6 312
2016-10-10 2016-10-10 Färjestad-2 Anton Bore Anton Bore   [h 2] 1640/1 C 4 17.1g 168
2016-10-05 2016-10-05 Åby-4 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2140/7 C str
2016-10-05 2016-10-05 Åby-3 Al's Espresious Al's Espresious   [h 2] 1640/9 C 0 g 173
2016-10-03 2016-10-03 Mantorp-11 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 1640/9 A 3 14.7 54
2016-10-01 2016-10-01 Jägersro Trav-5 Jumbles Jumbles   [v 5] 2140/3 C 0 g 176
2016-09-29 2016-09-29 Åby-6 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 1640/8 B 6 15.1 193
2016-09-27 2016-09-27 Axevalla-3 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 3] 2140/6 D 7 18.3 579
2016-09-26 2016-09-26 Halmstad-2 Anton Bore Anton Bore   [h 2] 1640/3 C 4 18.2 374
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-2 Alicia Bore Alicia Bore   [s 3] 2140/7 B 4 17.8 47
2016-09-21 2016-09-21 Solvalla-6 Al's Espresious Al's Espresious   [h 2] 1640/10 A 0 g 52
2016-09-18 2016-09-18 Årjäng-4 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2640/10 A 2 15.5 46
2016-09-17 2016-09-17 Åby-8 Ludwig Broline Ludwig Broline   [v 8] 2140/6 D 0 19.4 428
2016-09-17 2016-09-17 Åby-7 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2160/5 C 8 16.0 64
2016-09-15 2016-09-15 Åby-10 Alicia Bore Alicia Bore   [s 3] 2140/6 C 2 16.2 177
2016-09-15 2016-09-15 Åby-8 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/4 C 3 13.6 138
2016-09-15 2016-09-15 Åby-3 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 3] 2140/3 D 6 16.4 991
2016-09-13 2016-09-13 Halmstad-2 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 2160/9 A 1 14.8 98
2016-09-09 2016-09-09 Åby-2 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2140/5 B 2 14.6 156
2016-09-07 2016-09-07 Åby-9 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2160/6 D 0 17.5g 679
2016-09-07 2016-09-07 Åby-1 Al's Espresious Al's Espresious   [h 2] 1640/2 C 1 17.3 426
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-6 Enjoy's Miss Li Enjoy's Miss Li   [s 3] 2140/4 D 0 17.6 900
2016-09-06 2016-09-06 Årjäng-3 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 2140/2 B 6 15.9 167
2016-08-31 2016-08-31 Åby-1 Alicia Bore Alicia Bore   [s 3] 2140/3 D 0 17.2 816
2016-08-20 2016-08-20 Örebro-2 Queen Adina Queen Adina   [s 5] 2100/5 B 5 15.8 209
2016-07-30 2016-07-30 Åby-7 Svartmyrs Sigge Svartmyrs Sigge   [v 12] 2160/6 C 4 14.4 128
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-8 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/7 B 3 14.9 49
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-5 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/6 D 0 g 643
2016-07-29 2016-07-29 Halmstad-3 Alicia Bore Alicia Bore   [s 3] 2140/11 D 0 19.2g 1007
2016-07-23 2016-07-23 Axevalla-14 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2160/9 A 0 18.8g 212
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-5 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 1680/5 C 0 g 92
2016-07-20 2016-07-20 Karlshamn-3 Granat Graff Granat Graff   [v 6] 1680/7 B 6 15.5g 375
2016-07-16 2016-07-16 Årjäng-6 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 1640/12 D 0 13.2 1165
2016-07-11 2016-07-11 Mantorp-6 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2640/1 B 3 17.7 42
2016-07-10 2016-07-10 ATG Jippo-1 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/3 C 3 19.7 450
2016-07-07 2016-07-07 Halmstad-3 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/9 D 4 14.8 985
2016-06-16 2016-06-16 Åby-3 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2160/7 B 5 17.0g 44
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-11 Queen Adina Queen Adina   [s 5] 2140/2 C str
2016-06-15 2016-06-15 Vaggeryd-2 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 1640/1 C 1 14.2 291
2016-06-09 2016-06-09 Åby-6 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 2140/5 D 7 17.3 199
2016-06-09 2016-06-09 Åby-1 Cashroll Cashroll   [h 3] 2140/1 C str
2016-06-04 2016-06-04 Mantorp-9 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 1640/7 D 0 g 745
2016-06-02 2016-06-02 Åby-3 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/1 B 0 g 73
2016-05-31 2016-05-31 Åby-9 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2140/1 D 1 14.9 38
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-8 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/2 C 5 14.6 390
2016-05-24 2016-05-24 Jägersro Trav-4 Alicia Bore Alicia Bore   [s 3] 2140/8 D 0 20.4g 573
2016-05-21 2016-05-21 Vaggeryd-2 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 2140/6 A 1 18.0 36
2016-05-19 2016-05-19 Åby-11 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/10 B 2 16.5 183
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-3 Looking Lovely Looking Lovely   [s 7] 2140/6 C 0 15.7 851
2016-05-16 2016-05-16 Halmstad-10 Al's Bobby Al's Bobby   [v 6] 1640/12 D 3 13.7 167
2016-05-14 2016-05-14 Åby-3 Granat Graff Granat Graff   [v 6] 2660/15 D 0 16.1 1550
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-9 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 1640/12 C 4 14.5 542
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-7 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 2140/3 D 1 16.5 52
2016-05-12 2016-05-12 Åby-8 Centro Centro   [v 10] 2140/5 D 0 15.0 1806
2016-05-08 2016-05-08 Vaggeryd-2 Queen Adina Queen Adina   [s 5] 1640/2 C 1 15.5 81
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-6 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 2080/6 D 3 19.8 35
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-2 Granat Graff Granat Graff   [v 6] 2080/1 D 4 15.2 229
2016-04-28 2016-04-28 Åmål-1 Looking Lovely Looking Lovely   [s 7] 1680/5 B 0 16.1 85
2016-04-21 2016-04-21 Halmstad-1 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/5 A 2 18.1 61
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-3 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/10 B 6 16.1 649
2016-04-11 2016-04-11 Halmstad-1 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2160/9 A 0 g 170
2016-04-07 2016-04-07 Åby-11 Yulara Yulara   [s 10] 2140/3 D 0 23.7g 1897
2016-04-07 2016-04-07 Åby-5 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/5 D 3 16.3 270
2016-04-02 2016-04-02 Åby-8 Centro Centro   [v 10] 2140/2 D 6 17.0 410
2016-03-31 2016-03-31 Åby-1 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/2 A 3 17.2 261
2016-03-19 2016-03-19 Halmstad-11 Catch It Catch It   [v 7] 2140/4 C 0 16.5g 45
2016-03-13 2016-03-13 Halmstad-7 Yulara Yulara   [s 10] 1640/8 D 6 14.8 1298
2016-03-09 2016-03-09 Åby-3 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2640/3 B 3 17.7 217
2016-03-08 2016-03-08 Axevalla-2 Catch It Catch It   [v 7] 2140/6 D 4 17.1 494
2016-02-25 2016-02-25 Åby-7 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/6 C str
2016-02-25 2016-02-25 Åby-5 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/1 C 0 g 194
2016-02-25 2016-02-25 Åby-1 Axilur Fam Axilur Fam   [v 5] 2140/5 D str
2016-02-17 2016-02-17 Åby-4 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/6 C 0 17.6g 144
2016-02-11 2016-02-11 Åby-5 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2140/4 A 0 g 133
2016-02-11 2016-02-11 Åby-1 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2160/6 A 0 20.3g 196
2016-02-08 2016-02-08 Halmstad-4 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/1 D 1 16.9 214
2016-02-06 2016-02-06 Jägersro Trav-12 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/4 C 0 g 191
2016-01-28 2016-01-28 Åby-6 Al's Bobby Al's Bobby   [v 6] 2660/9 D str
2016-01-28 2016-01-28 Åby-5 Pacific Face Pacific Face   [v 4] 2140/10 A 0 g 134
2016-01-28 2016-01-28 Åby-1 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2160/8 D 3 17.4 1290
2016-01-25 2016-01-25 Halmstad-2 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2640/6 C 0 22.4 417
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-6 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/3 C 2 17.6 65
2016-01-18 2016-01-18 Mantorp-1 Juliana Bore Juliana Bore   [s 5] 2140/8 D 0 21.6 272
2016-01-09 2016-01-09 Åby-12 Granat Graff Granat Graff   [v 6] 2140/11 D 2 16.3 82
2016-01-07 2016-01-07 Åby-5 Dream Bore Dream Bore   [v 5] 2140/2 B 2 17.4 65
2016-01-07 2016-01-07 Åby-3 Make it Bore Make it Bore   [v 5] 2140/9 D 7 17.1 218
2017-12-15 2017-12-15 Axevalla-3 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2660/8 D 0 19.2 337
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2640/8 A 5 16.9 396
2017-12-14 2017-12-14 Åby-1 Toxic Knight Toxic Knight   [s 4] 2140/7 D 0 g 725
2017-11-13 2017-11-13 Åby-4 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 1640/2 A 7 13.2 150
2017-11-06 2017-11-06 Åby-4 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 1640/11 C 7 13.8 577
2017-10-26 2017-10-26 Axevalla-3 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2140/4 A 0 15.9 73
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-3 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 1640/9 D 7 14.1 853
2017-10-18 2017-10-18 Jägersro Trav-4 Al's Espresious Al's Espresious   [v 3] 2140/5 D 5 13.9 275
2017-10-15 2017-10-15 Åmål-8 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2080/3 A 0 14.7 34
2017-10-12 2017-10-12 Åby-3 Mill Zorn Mill Zorn   [v 3] 2140/9 B 4 17.1 359
2017-10-12 2017-10-12 Åby-7 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2140/6 B 0 g 348
2017-10-12 2017-10-12 Åby-6 Granat Graff Granat Graff   [v 7] 1640/5 D 0 g 708
2017-09-16 2017-09-16 Mantorp-6 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 1660/10 A 1 13.2 35
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-8 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2160/5 C 0 16.1g 419
2017-09-11 2017-09-11 Halmstad-5 Granat Graff Granat Graff   [v 7] 2140/9 D 0 407
2017-09-06 2017-09-06 Åby-5 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 1640/1 D 0 14.3 645
2017-09-05 2017-09-05 Halmstad-2 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2640/4 C 4 14.7 69
2017-08-30 2017-08-30 Åby-7 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2140/2 C 3 15.2g 229
2017-08-30 2017-08-30 Åby-4 Tzarina Tzarina   [s 5] 2140/9 B 0 g 78
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-12 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2180/15 B 2 15.1 679
2017-07-23 2017-07-23 Axevalla-11 Al's Espresious Al's Espresious   [v 3] 2140/1 D 0 15.0 226
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-8 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2660/11 B 0 g 420
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-9 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2680/3 B 4 16.2 27
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-2 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2140/8 A 7 16.6 255
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-1 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 3140/3 B 2 16.6g 16
2017-06-27 2017-06-27 Åby-10 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2180/14 C 8 15.4 670
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-1 Melvin Z. Melvin Z.   [v 11] 1660/6 D 0 14.4 691
2017-06-22 2017-06-22 Vaggeryd-2 Man of Peace Man of Peace   [v 7] 2140/12 C 0 16.9 542
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-2 Al's Bobby Al's Bobby   [v 7] 2140/1 C 7 15.0 445
2017-06-20 2017-06-20 Axevalla-1 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2640/7 C 4 16.9g 30
2017-06-15 2017-06-15 Åby-4 Epic Victoria Epic Victoria   [s 9] 2160/5 D 0 352
2017-06-04 2017-06-04 Axevalla-7 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2160/15 B 7 16.8 400
2017-06-03 2017-06-03 Mantorp-8 Granat Graff Granat Graff   [v 7] 2140/11 D 0 20.3 534
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-8 Pacific Face Pacific Face   [v 5] 2140/6 B 1 15.3 83
2017-06-02 2017-06-02 Halmstad-6 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2140/11 D 4 13.7 569
2017-05-30 2017-05-30 Jägersro Trav-7 Al's Espresious Al's Espresious   [v 3] 2140/1 B 2 13.9 32
2017-05-29 2017-05-29 Åby-2 Mill Zorn Mill Zorn   [v 3] 2140/2 C 3 17.7 58
2017-05-18 2017-05-18 Åby-3 Quite a Catch Quite a Catch   [v 7] 2140/2 D 0 18.5 1267
2017-05-16 2017-05-16 Åmål-2 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2480/2 C 0 g 14
2017-05-11 2017-05-11 Åby-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 1640/2 C 0 17.3g 406
2017-05-11 2017-05-11 Åby-5 Tzarina Tzarina   [s 5] 2640/2 C 2 16.8 307
2017-05-08 2017-05-08 Mantorp-9 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2140/4 A 6 14.6 118
2017-04-30 2017-04-30 Vaggeryd-6 Chili Junior Pirat Chili Junior Pirat   [v 5] 2640/2 C 0 g 416
2017-04-29 2017-04-29 Åby-1 Al's Espresious Al's Espresious   [v 3] 2140/6 D 3 13.9 312
2017-04-24 2017-04-24 Halmstad-8 Al's Barbarbar Al's Barbarbar   [s 6] 2140/5 D 0 18.2 1160
2017-04-19 2017-04-19 Åby-5 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2640/2 C 6 16.1 285
2017-04-19 2017-04-19 Åby-3 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/2 C 6 16.1 212
2017-04-13 2017-04-13 Örebro-4 Al's Espresious Al's Espresious   [v 3] 2100/8 C 3 15.3 360
2017-04-10 2017-04-10 Årjäng-2 Axilur Fam Axilur Fam   [v 6] 2140/3 B 2 15.9 60
2017-03-26 2017-03-26 Halmstad-6 Al's Espresious Al's Espresious   [v 3] 2140/2 B 2 14.8 74
2017-03-15 2017-03-15 Jägersro Trav-4 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/1 A 0 g 196
2017-03-08 2017-03-08 Solvalla-7 Al's Espresious Al's Espresious   [v 3] 2140/2 D 4 14.8 477
2017-03-02 2017-03-02 Åby-1 She's Caviar H.H. She's Caviar H.H.   [s 3] 2140/9 C str
2017-02-22 2017-02-22 Åby-5 Hottinytimothy Hottinytimothy   [v 7] 2140/7 C 0 19.5 638
2017-02-22 2017-02-22 Åby-4 Secret Dream Secret Dream   [v 5] 2160/11 C 0 17.6 444
2017-02-22 2017-02-22 Åby-1 Al's Espresious Al's Espresious   [v 3] 2140/2 C 3 g 128
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-9 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/1 C 3 16.0 50
2017-02-20 2017-02-20 Mantorp-1 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2140/11 A 2 17.8 193
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2640/1 C 2 16.4 65
2017-02-02 2017-02-02 Åby-4 Flowmate Flowmate   [s 8] 1640/3 D 0 16.3 1461
2017-01-25 2017-01-25 Åby-4 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2140/4 C 1 15.8 156
2017-01-25 2017-01-25 Åby-1 Slade H.H. Slade H.H.   [v 5] 2640/5 C 5 18.0g 286
2017-01-12 2017-01-12 Åby-5 Flowmate Flowmate   [s 8] 1640/8 D str
2017-01-12 2017-01-12 Åby-3 Photo Lad H.H. Photo Lad H.H.   [v 5] 2160/11 B 7 19.5g 144
2018-12-28 2018-12-28 Åby-5 Bowling Karma Bowling Karma   [s 6] 2140/12 B 0 17.1 664
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-12 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2140/11 D 5 16.7 204
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-6 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/3 B 0 g 92
2018-12-13 2018-12-13 Åby-5 Slim Slim   [s 10] 2160/10 D 0 19.0 505
2018-12-13 2018-12-13 Åby-4 Al's Espresious Al's Espresious   [v 4] 1640/8 C 4 13.7 139
2018-12-05 2018-12-05 Åby-9 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/10 A 1 13.5 80
2018-11-28 2018-11-28 Åby-7 Golden Indra Golden Indra   [s 5] 2140/9 C 0 15.1 799
2018-11-28 2018-11-28 Åby-5 Al's Espresious Al's Espresious   [v 4] 2640/1 D 4 15.4 349
2018-11-22 2018-11-22 Åby-11 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2180/7 C 0 g 118
2018-11-22 2018-11-22 Åby-10 Slim Slim   [s 10] 2160/13 D 0 g 924
2018-11-15 2018-11-15 Åby-9 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2640/2 C 2 14.6 160
2018-11-10 2018-11-10 Åby-9 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2140/3 C 4 17.3 61
2018-11-10 2018-11-10 Åby-2 Al's Bobby Al's Bobby   [v 8] 2140/3 C 0 g 166
2018-11-10 2018-11-10 Åby-1 Zjanti River Zjanti River   [v 12] 2160/10 D 8 17.2 523
2018-11-04 2018-11-04 Halmstad-11 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/10 B 0 12.9 286
2018-11-01 2018-11-01 Åby-9 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2140/7 D 6 16.4 255
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-9 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 7] 2140/2 C 3 16.7 215
2018-10-28 2018-10-28 Halmstad-3 Al's Bobby Al's Bobby   [v 8] 2140/5 D 0 g 595
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-7 Al's Espresious Al's Espresious   [v 4] 2080/9 C 0 g 108
2018-10-14 2018-10-14 Åmål-6 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2080/1 D 0 g 212
2018-10-03 2018-10-03 Åby-2 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2140/2 C 4 16.5 286
2018-10-01 2018-10-01 Halmstad-4 Al's Espresious Al's Espresious   [v 4] 2140/3 D 4 13.4 445
2018-09-06 2018-09-06 Åby-3 Bowling Karma Bowling Karma   [s 6] 2140/4 D 0
2018-09-01 2018-09-01 Jägersro Trav-10 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/4 B 0 g 144
2018-08-29 2018-08-29 Åby-3 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2180/9 A 0 17.5 249
2018-08-23 2018-08-23 Åby-7 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/6 B 1 12.4 152
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-5 Al's Bobby Al's Bobby   [v 8] 2080/10 C str
2018-08-12 2018-08-12 Åmål-4 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 4] 2080/2 B 2 16.3 34
2018-08-06 2018-08-06 Halmstad-6 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 3180/11 B 2 15.1 33
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-5 Al's Espresious Al's Espresious   [v 4] 2140/5 C 5 14.4 23
2018-06-26 2018-06-26 Jägersro Trav-3 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/4 A 3 13.5 91
2018-06-25 2018-06-25 Halmstad-10 Al's Espresious Al's Espresious   [v 4] 1609/3 D 3 12.9 165
2018-06-17 2018-06-17 Halmstad-5 Henrietta Nobell Henrietta Nobell   [s 5] 2140/2 D 0 g 141
2018-06-13 2018-06-13 Vaggeryd-6 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 3660/6 A 3 17.4g 77
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-9 Al's Espresious Al's Espresious   [v 4] 1640/3 D 4 12.5 334
2018-05-31 2018-05-31 Åby-8 Al's Espresious Al's Espresious   [v 4] 2140/2 D 0 13.8 241
2018-05-05 2018-05-05 Örebro-11 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 3140/4 A 0 g 196
2018-04-23 2018-04-23 Halmstad-6 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 3160/7 B 2 15.1 28
2018-04-12 2018-04-12 Åby-2 Henrietta Nobell Henrietta Nobell   [s 5] 2140/4 C 0 g 169
2018-04-07 2018-04-07 Solvalla-8 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/11 A 3 13.0 96
2018-04-04 2018-04-04 Åby-1 Henrietta Nobell Henrietta Nobell   [s 5] 2140/2 C 0 g 277
2018-03-22 2018-03-22 Åby-1 Henrietta Nobell Henrietta Nobell   [s 5] 2140/1 D 3 19.8 103
2018-03-03 2018-03-03 Halmstad-5 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2640/2 A 1 14.7 128
2018-02-14 2018-02-14 Åby-7 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 3160/6 B 1 16.4 52
2018-02-03 2018-02-03 Åby-11 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2140/5 D 5 13.8 277
2018-01-18 2018-01-18 Åby-6 Axilur Fam Axilur Fam   [v 7] 1640/3 C 6 13.4 473
2018-01-10 2018-01-10 Åby-6 Pacific Face Pacific Face   [v 6] 2640/6 D 1 15.2 353
2018-01-04 2018-01-04 Åby-9 Axilur Fam Axilur Fam   [v 7] 1640/4 C 4 14.4 194
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-7 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 2640/9 A 2 14.8 28
2019-12-23 2019-12-23 Mantorp-4 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 3] 2140/1 D 4 16.5 479
2019-12-12 2019-12-12 Åby-10 Nouvelle Felicia Nouvelle Felicia   [s 6] 2140/3 C 7 19.3 202
2019-12-12 2019-12-12 Åby-1 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 3] 2140/11 C 4 18.8g 265
2019-12-07 2019-12-07 Åby-5 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 2140/10 A 4 13.5 63
2019-12-02 2019-12-02 Åby-5 Nouvelle Felicia Nouvelle Felicia   [s 6] 2140/5 A 4 18.3 112
2019-12-02 2019-12-02 Åby-2 Zamboko Zamboko   [v 5] 2140/1 B 0 18.5 217
2019-11-27 2019-11-27 Åby-5 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 3] 2140/1 D 3 18.3 220
2019-11-21 2019-11-21 Åby-1 Dingo T.H. Dingo T.H.   [v 4] 2140/9 C str
2019-11-06 2019-11-06 Åby-6 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 2180/14 A 1 12.6 191
2019-11-02 2019-11-02 Åby-7 Dingo T.H. Dingo T.H.   [v 4] 2140/1 D 5 17.9 181
2019-10-05 2019-10-05 Åby-2 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/11 B 2 16.4 26
2019-09-25 2019-09-25 Åby-9 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2660/2 D 0 15.5 1000
2019-09-25 2019-09-25 Åby-7 Uappa di Azzurra Uappa di Azzurra   [s 6] 1640/8 C 5 12.3 168
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-5 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/3 B 3 15.9 34
2019-09-21 2019-09-21 Halmstad-3 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 2140/6 D 7 16.0 168
2019-09-19 2019-09-19 Åby-7 Tiger Woodland Tiger Woodland   [v 7] 2140/3 D 0 14.3 482
2019-09-15 2019-09-15 Vaggeryd-1 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2140/10 C 3 17.1 43
2019-09-12 2019-09-12 Åby-6 Vitulano Lung* Vitulano Lung*   [h 5] 2140/10 D 2 15.6 128
2019-09-12 2019-09-12 Åby-5 Bellmondo Bellmondo   [v 4] 2140/10 B 5 14.8 55
2019-09-07 2019-09-07 Åby-9 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2640/1 A 0 g 772
2019-09-07 2019-09-07 Åmål-4 Princess Carmody Princess Carmody   [s 7] 1680/3 C 4 16.7 85
2019-08-28 2019-08-28 Åby-5 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 1640/8 B 0 14.2 1002
2019-08-19 2019-08-19 Vaggeryd-8 Zamboko Zamboko   [v 5] 2140/7 B str
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-3 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 3680/8 A 2 15.1 34
2019-07-21 2019-07-21 Axevalla-5 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2160/6 B 0 15.6 770
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-12 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 4160/14 A 4 16.5 75
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-8 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 3160/9 A 6 13.4 123
2019-06-28 2019-06-28 Arvika-6 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2500/6 B 2 17.0 52
2019-06-23 2019-06-23 ATG Jippo-3 Al's Espresious Al's Espresious   [v 5] 2160/2 C 2 21.0 55
2019-06-14 2019-06-14 Årjäng-9 Bowling Triple X. Bowling Triple X.   [v 7] 2160/12 D 5 15.1 27
2019-06-11 2019-06-11 Axevalla-1 Fantastic Girl Fantastic Girl   [s 3] 2140/1 D 0 g 27
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-7 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 3180/6 D 1 13.5 52
2019-05-25 2019-05-25 Solvalla-12 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 3160/7 D 0 g 793
2019-05-24 2019-05-24 Solvalla-6 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 3160/5 C 4 15.6 374
2019-05-16 2019-05-16 Åby-8 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 1640/11 C 2 13.3 257
2019-04-28 2019-04-28 Vaggeryd-10 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2640/12 B 0 17.0 118
2019-04-17 2019-04-17 Åby-8 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2140/1 D 2 14.5 149
2019-04-07 2019-04-07 Åby-9 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2140/7 C 1 15.9 58
2019-03-30 2019-03-30 Solvalla-7 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 2140/11 B 0 13.3 189
2019-03-21 2019-03-21 Åby-10 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2160/5 D 0 19.3g 215
2019-03-21 2019-03-21 Åby-9 Al's Espresious Al's Espresious   [v 5] 1640/1 D 4 12.3 202
2019-03-02 2019-03-02 Halmstad-11 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 2640/9 B 0 g 81
2019-02-27 2019-02-27 Åby-6 Al's Espresious Al's Espresious   [v 5] 1640/9 D 0 13.4 210
2019-02-22 2019-02-22 Åby-3 Shellys Rubin Shellys Rubin   [s 8] 2640/1 D 0 g 888
2019-02-16 2019-02-16 Axevalla-10 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 3140/7 C 1 16.2 77
2019-02-13 2019-02-13 Halmstad-4 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2640/6 C 4 18.0 231
2019-02-06 2019-02-06 Åby-5 Al's Espresious Al's Espresious   [v 5] 2140/10 D 3 16.4 193
2019-02-06 2019-02-06 Åby-1 Al's Great Gunner Al's Great Gunner   [v 3] 2140/1 D str
2019-01-23 2019-01-23 Åby-5 Al's Mintoo Al's Mintoo   [v 5] 2140/3 D 4 15.7 954
2019-01-09 2019-01-09 Åby-7 Al's Espresious Al's Espresious   [v 5] 1640/12 D 6 13.5 226
2019-01-09 2019-01-09 Åby-8 Pacific Face Pacific Face   [v 7] 2180/6 C 3 13.7 28
2019-01-03 2019-01-03 Åby-3 Bowling Karma Bowling Karma   [s 7] 2140/6 D 0 16.1 931
2020-12-10 2020-12-10 Åby-8 Ola Islet Ola Islet   [v 4] 2140/2 C 1 16.4 33
2020-12-10 2020-12-10 Åby-6 Vision Face Vision Face   [v 3] 2160/5 B 2 16.2 304
2020-12-08 2020-12-08 Axevalla-6 Arno dell'Est Arno dell'Est   [h 4] 2140/1 B str
2020-12-03 2020-12-03 Örebro-2 Vision Face Vision Face   [v 3] 2100/4 C 5 17.3 203
2020-11-25 2020-11-25 Åby-6 Arno dell'Est Arno dell'Est   [h 4] 1640/5 C 5 12.1 371
2020-11-25 2020-11-25 Åby-4 Vision Face Vision Face   [v 3] 2140/7 D 0 16.5g 1323
2020-11-02 2020-11-02 Halmstad-1 Dame Lane Dame Lane   [s 2] 1640/2 D 6 20.4g 565
2020-10-31 2020-10-31 Jägersro Trav-11 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 2640/10 C 7 12.7 859
2020-10-10 2020-10-10 Åby-11 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 2640/8 B 5 12.2 549
2020-10-04 2020-10-04 Årjäng-8 Vision Face Vision Face   [v 3] 2140/7 C 0 g 382
2020-09-25 2020-09-25 Axevalla-8 Nouvelle Sofi Nouvelle Sofi   [s 4] 2140/1 D 7 21.6g 48
2020-09-21 2020-09-21 Mantorp-4 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 3680/9 A 1 14.8 19
2020-09-17 2020-09-17 Åby-5 Nouvelle Sofi Nouvelle Sofi   [s 4] 2140/2 D 0 g 563
2020-09-14 2020-09-14 Halmstad-2 Vision Face Vision Face   [v 3] 2140/2 C 3 16.0 206
2020-09-08 2020-09-08 Axevalla-4 Nouvelle Sofi Nouvelle Sofi   [s 4] 2140/2 D 0 g 672
2020-09-02 2020-09-02 Åby-3 Dame Lane Dame Lane   [s 2] 1640/2 C 0 g 180
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-11 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 2140/2 C 0 11.5 513
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-7 Vision Face Vision Face   [v 3] 2140/6 B 1 15.3 67
2020-08-27 2020-08-27 Årjäng-4 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2140/6 B 6 15.8 120
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-6 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 1640/1 D 3 14.1g 128
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-5 Nouvelle Sofi Nouvelle Sofi   [s 4] 2140/10 D 7 17.9 238
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-4 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 7] 2140/2 D 6 14.5 472
2020-08-15 2020-08-15 Halmstad-1 Carotene Carotene   [v 5] 2140/1 C 8 15.0 71
2020-08-13 2020-08-13 Åby-2 Vision Face Vision Face   [v 3] 2140/6 C 6 16.1 544
2020-08-08 2020-08-08 Åby-11 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 3140/4 B 5 12.7 463
2020-08-06 2020-08-06 Åby-1 Dame Lane Dame Lane   [s 2] 1640/2 C 4 16.5 187
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-10 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2140/4 B 2 15.9 61
2020-07-22 2020-07-22 Vaggeryd-6 Nouvelle Madelene Nouvelle Madelene   [s 7] 2140/8 C 8 15.5 272
2020-07-17 2020-07-17 Axevalla-11 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 4180/10 A 1 15.1 34
2020-07-08 2020-07-08 Åmål-8 Vision Face Vision Face   [v 3] 2080/3 C 0 g 244
2020-06-27 2020-06-27 Vaggeryd-2 Vision Face Vision Face   [v 3] 2140/4 D 7 16.7 196
2020-06-24 2020-06-24 Åmål-4 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2080/3 D 0 g 658
2020-06-21 2020-06-21 Kalmar-8 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 3180/13 A 2 15.2g 59
2020-06-14 2020-06-14 Halmstad-8 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2140/11 C 1 17.4 36
2020-06-13 2020-06-13 Åmål-1 Vision Face Vision Face   [v 3] 2080/12 B 3 17.4 807
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-11 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 3160/11 B 4 13.1 928
2020-05-27 2020-05-27 Åby-4 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2140/4 D 0 16.7 800
2020-05-16 2020-05-16 Mantorp-12 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 1640/6 D 0 g 380
2020-05-02 2020-05-02 Örebro-11 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 3180/9 A 4 14.1 313
2020-04-29 2020-04-29 Åby-2 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2140/9 D 6 15.8 460
2020-04-20 2020-04-20 Åby-7 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 4] 2140/3 D 0 16.6 431
2020-04-16 2020-04-16 Åby-4 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2140/3 D 2 15.8 880
2020-04-02 2020-04-02 Åby-2 Vision Face Vision Face   [h 3] 2140/5 C 6 20.0 116
2020-03-25 2020-03-25 Åby-6 A Perfect Man A Perfect Man   [v 4] 2140/4 D 0 g 475
2020-03-17 2020-03-17 Åby-5 Dream Perfect Dream Perfect   [v 4] 2140/10 B 5 19.0 107
2020-03-17 2020-03-17 Åby-2 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2140/6 C 0 g 96
2020-03-10 2020-03-10 Åby-5 Nyahbinghi Nyahbinghi   [s 4] 2140/5 D 3 17.8 99
2020-02-06 2020-02-06 Åby-3 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2140/2 C 5 16.6 180
2020-01-29 2020-01-29 Åby-5 A Perfect One A Perfect One   [s 3] 2140/10 D 0 g 815
2020-01-29 2020-01-29 Åby-2 Nouvelle Felicia Nouvelle Felicia   [s 7] 2140/6 D 0 16.7 1193
2020-01-23 2020-01-23 Åby-3 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2140/10 B 3 17.5 96
2020-01-15 2020-01-15 Åby-2 Nouvelle Isabell Nouvelle Isabell   [s 4] 2160/7 C 5 17.5 316
2020-01-11 2020-01-11 Bergsåker-5 Pacific Face Pacific Face   [v 8] 3140/2 B 4 15.9 82
2021-12-31 2021-12-31 Axevalla-12 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 2700/15 A 0 15.7 125
2021-12-21 2021-12-21 Jägersro Trav-6 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 3200/9 A 2 14.0 34
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-10 Vision Face Vision Face   [v 4] 2160/6 A 1 15.5 23
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-9 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 8] 1640/11 D str
2021-12-20 2021-12-20 Mantorp-8 Utility Face Utility Face   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 175
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-7 Cester Cester   [h 3] 2140/11 B 5 16.5 80
2021-12-16 2021-12-16 Halmstad-1 Barbados Mail Barbados Mail   [h 4] 2140/7 A 7 16.9g 47
2021-11-22 2021-11-22 Mantorp-7 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2160/10 B 2 15.6 180
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-10 Vision Face Vision Face   [v 4] 2140/5 A 0 18.6g 28
2021-11-21 2021-11-21 Halmstad-8 Cester Cester   [h 3] 2140/7 A 1 16.1 14
2021-11-19 2021-11-19 Jägersro Trav-6 HögstenaStalldräng HögstenaStalldräng   [h 8] 2140/9 D 0 14.4 262
2021-11-11 2021-11-11 Åby-5 Barbados Mail Barbados Mail   [h 4] 1640/2 C 3 13.2g 411
2021-11-10 2021-11-10 Jägersro Trav-9 Vision Face Vision Face   [v 4] 2140/5 D 0 g 423
2021-10-28 2021-10-28 Åby-4 Barbados Mail Barbados Mail   [h 4] 2640/9 C 0 15.9 327
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-10 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2160/8 A 1 15.4 155
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-9 Cester Cester   [h 3] 2140/1 D 0 15.8 662
2021-10-25 2021-10-25 Halmstad-4 Vision Face Vision Face   [v 4] 2140/6 C 4 14.8 493
2021-10-06 2021-10-06 Åby-5 Al's Boozy Suzy Al's Boozy Suzy   [s 3] 2140/5 B 6 14.9 313
2021-09-27 2021-09-27 Halmstad-8 Vision Face Vision Face   [v 4] 2180/10 B 4 14.8 211
2021-08-23 2021-08-23 Färjestad-8 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 2140/9 A str
2021-08-14 2021-08-14 Åby-12 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2140/1 C 0 15.1 547
2021-08-14 2021-08-14 Åby-11 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 3140/2 C 0 g 494
2021-08-14 2021-08-14 Åby-5 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 5] 3140/3 A 0 16.1 605
2021-08-12 2021-08-12 Åby-10 Vision Face Vision Face   [v 4] 2140/6 D 7 15.3 167
2021-08-05 2021-08-05 Åby-3 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2160/8 B 3 15.5 198
2021-07-23 2021-07-23 Axevalla-12 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 4200/15 A 1 15.7 18
2021-07-01 2021-07-01 Åby-11 Vision Face Vision Face   [v 4] 2180/6 C 0 g 90
2021-07-01 2021-07-01 Åby-3 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2140/2 B 6 15.8 342
2021-06-20 2021-06-20 Eskilstuna-5 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2140/4 D 0 14.3 902
2021-06-03 2021-06-03 Åby-2 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2140/4 D 4 15.5 1915
2021-06-01 2021-06-01 Vaggeryd-7 Vision Face Vision Face   [v 4] 2640/2 D 0 g 212
2021-05-30 2021-05-30 Solvalla-3 Arno dell'Est Arno dell'Est   [h 5] 2640/7 A 0 19.7 459
2021-05-29 2021-05-29 Solvalla-11 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 3180/12 B 0 13.2 547
2021-05-25 2021-05-25 Axevalla-10 Vision Face Vision Face   [v 4] 2640/13 A 2 17.6 50
2021-05-18 2021-05-18 Axevalla-8 Arno dell'Est Arno dell'Est   [h 5] 2180/8 A 1 15.2g 25
2021-05-01 2021-05-01 Örebro-11 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 3180/14 C 6 14.0 91
2021-04-28 2021-04-28 Åby-3 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2140/4 C 0 g 542
2021-04-21 2021-04-21 Jägersro Trav-2 Al's Boozy Suzy Al's Boozy Suzy   [s 3] 2140/6 B 4 16.6g 269
2021-04-19 2021-04-19 Åby-7 Arno dell'Est Arno dell'Est   [h 5] 2640/4 D 0 g 296
2021-04-19 2021-04-19 Åby-1 Vision Face Vision Face   [v 4] 2140/5 B 0 15.8g 214
2021-03-15 2021-03-15 Färjestad-2 Vision Face Vision Face   [v 4] 1640/10 B 0 g 49
2021-03-06 2021-03-06 Åby-7 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 1640/3 B 5 11.3 35
2021-03-06 2021-03-06 Åby-2 Al's Boozy Suzy Al's Boozy Suzy   [s 3] 2160/6 C 3 15.1 97
2021-02-28 2021-02-28 Halmstad-3 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2140/6 C 4 17.2 236
2021-02-11 2021-02-11 Åby-8 Arno dell'Est Arno dell'Est   [h 5] 1640/9 B 0 14.6g 127
2021-02-11 2021-02-11 Åby-2 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2140/4 D 3 17.4 407
2021-02-06 2021-02-06 Solvalla-10 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 2140/10 C 2 12.5 129
2021-02-03 2021-02-03 Åby-9 Arno dell'Est Arno dell'Est   [h 5] 1640/12 B 4 13.8 108
2021-01-27 2021-01-27 Jägersro Trav-10 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2140/1 D 0 g 48
2021-01-17 2021-01-17 Axevalla-3 Vision Face Vision Face   [v 4] 2660/8 B 3 17.3 170
2021-01-16 2021-01-16 Jägersro Trav-7 Pacific Face Pacific Face   [v 9] 2640/7 B 1 14.0 79
2021-01-14 2021-01-14 Åby-8 Arno dell'Est Arno dell'Est   [h 5] 2140/10 A 3 15.0 72
2021-01-14 2021-01-14 Åby-2 Dame Lane Dame Lane   [s 3] 2140/1 D 2 18.6 154
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-9 Dame Lane Dame Lane   [s 4] 2160/10 D 0 19.1g 333
2022-12-31 2022-12-31 Axevalla-7 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2140/7 A 6 16.9 209
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-11 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2140/1 D 3 15.4 398
2022-12-26 2022-12-26 Solvalla-8 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 2140/11 B 5 13.7 195
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-8 Classic Star F.K.S* Classic Star F.K.S*   [s 4] 2140/2 D 6 15.6 129
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-3 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 2140/11 D 0 14.7 1152
2022-12-12 2022-12-12 Halmstad-1 Dame Lane Dame Lane   [s 4] 2140/6 D 3 14.3 288
2022-12-10 2022-12-10 Åby-8 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2140/5 C 4 15.5 385
2022-12-10 2022-12-10 Åby-7 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 2140/2 C 2 13.2 135
2022-12-02 2022-12-02 Kalmar-8 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 2140/9 C 0 g 193
2022-12-02 2022-12-02 Kalmar-1 Nacho Boko Nacho Boko   [h 2] 1640/3 B 4 17.6g 91
2022-11-28 2022-11-28 Halmstad-2 Sabasi Sabasi   [s 3] 2140/5 B 2 18.0 35
2022-11-24 2022-11-24 Åby-8 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2140/1 A 0 15.3 87
2022-11-24 2022-11-24 Åby-10 Classic Star F.K.S* Classic Star F.K.S*   [s 4] 2140/1 C 8 16.7 111
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-10 X.O.X.O X.O.X.O   [s 4] 2140/2 D str
2022-11-19 2022-11-19 Jägersro Trav-6 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2140/10 C 5 14.6 749
2022-11-14 2022-11-14 Halmstad-6 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 2640/6 D 6 15.9 285
2022-11-13 2022-11-13 Åby-3 Classic Star F.K.S* Classic Star F.K.S*   [s 4] 2140/1 C 5 15.5 36
2022-11-11 2022-11-11 Kalmar-7 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 2160/11 A 4 13.5g 66
2022-11-11 2022-11-11 Kalmar-1 Nacho Boko Nacho Boko   [h 2] 1640/2 C 2 16.6 238
2022-11-08 2022-11-08 Jägersro Trav-1 Row Row   [v 3] 2140/11 C 0 g 382
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-8 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2640/2 D 1 15.3 31
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-7 Dame Lane Dame Lane   [s 4] 2140/4 C 3 15.1 83
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-5 Sabasi Sabasi   [s 3] 2140/4 D 5 17.3 24
2022-11-01 2022-11-01 Halmstad-4 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 1640/2 C 4 12.8 123
2022-10-29 2022-10-29 Jägersro Trav-7 Row Row   [v 3] 2140/1 D 0 19.7 68
2022-10-16 2022-10-16 Halmstad-7 Classic Star F.K.S* Classic Star F.K.S*   [s 4] 2140/12 A 0 18.8 49
2022-10-10 2022-10-10 Halmstad-5 Sabasi Sabasi   [s 3] 2140/9 D 0 g 67
2022-10-10 2022-10-10 Halmstad-3 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 2140/5 D 5 14.0 446
2022-10-08 2022-10-08 Åby-4 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2140/5 A 6 14.2 91
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-8 X.O.X.O X.O.X.O   [s 4] 2140/10 D 4 14.3 823
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-6 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2140/6 D 0 15.1 458
2022-10-03 2022-10-03 Halmstad-5 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 1640/9 D 0 13.0 583
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-6 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2160/7 C 1 14.5 47
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-1 Nacho Boko Nacho Boko   [h 2] 1640/6 D 8 20.6g 112
2022-09-19 2022-09-19 Halmstad-8 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2140/11 D 0 14.6 1328
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-8 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 2188/7 B 1 14.9 20
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-5 Ruddy Ruddy   [v 4] 2148/4 D 0 g 238
2022-09-01 2022-09-01 Vaggeryd-3 Dame Lane Dame Lane   [s 4] 2148/6 B 3 15.1 43
2022-08-29 2022-08-29 Halmstad-8 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 1640/4 D 0 14.5 548
2022-08-21 2022-08-21 Vaggeryd-9 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 2148/4 C str
2022-07-28 2022-07-28 Vaggeryd-3 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2148/6 B 1 15.5 24
2022-07-22 2022-07-22 Axevalla-12 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 4200/11 C 3 15.0 45
2022-07-21 2022-07-21 Åby-8 Barbados Mail Barbados Mail   [h 5] 2160/3 B 0 g 28
2022-07-21 2022-07-21 Åby-3 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2160/6 B 5 15.9 280
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-9 Gmail Gmail   [s 4] 2140/1 A 2 15.7 60
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-7 Captain Muttley Captain Muttley   [v 4] 2140/3 C 0 g 186
2022-07-17 2022-07-17 Halmstad-6 Barbados Mail Barbados Mail   [h 5] 2140/4 B 1 13.9 36
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-4 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 2148/12 B 6 13.7 263
2022-07-12 2022-07-12 Vaggeryd-2 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2148/11 C 7 15.4 463
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-8 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2140/4 B 3 16.4 267
2022-07-05 2022-07-05 Jägersro Trav-6 Al's Boozy Suzy Al's Boozy Suzy   [s 4] 2640/1 D 4 15.9 122
2022-07-03 2022-07-03 Tingsryd-7 Captain Muttley Captain Muttley   [v 4] 1609/3 D 3 16.4 52
2022-07-03 2022-07-03 Tingsryd-6 Barbados Mail Barbados Mail   [h 5] 1609/7 A 4 13.5g 22
2022-06-12 2022-06-12 Vaggeryd-5 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2148/4 C 0 17.6 43
2022-06-09 2022-06-09 Halmstad-6 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2140/2 D 4 16.3 326
2022-06-08 2022-06-08 Tingsryd-4 Cester Cester   [h 4] 1609/8 B 6 11.6 315
2022-06-04 2022-06-04 Jägersro Trav-7 Captain Muttley Captain Muttley   [v 4] 2140/1 D 0 g 192
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-8 Gmail Gmail   [s 4] 2140/8 D 0 15.6 465
2022-05-31 2022-05-31 Jägersro Trav-1 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 2140/7 C 3 14.6 518
2022-05-25 2022-05-25 Åby-8 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 3200/11 B 0 14.9 32
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-5 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 4] 1609/4 D 0 13.6 576
2022-05-22 2022-05-22 Tingsryd-2 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 1609/8 D 6 15.1 498
2022-05-17 2022-05-17 Jägersro Trav-7 Cester Cester   [h 4] 2140/3 B 3 14.3 29
2022-05-11 2022-05-11 Jägersro Trav-5 Barbados Mail Barbados Mail   [h 5] 1640/4 B 0 g 426
2022-05-10 2022-05-10 Axevalla-6 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 6] 1640/3 B 7 14.6 267
2022-05-08 2022-05-08 Vaggeryd-8 Dame Lane Dame Lane   [s 4] 2168/6 A 5 15.4 49
2022-05-07 2022-05-07 Åby-11 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 2140/10 C 0 12.5 658
2022-04-28 2022-04-28 Åby-9 Barbados Mail Barbados Mail   [h 5] 2640/5 B 4 14.5 222
2022-04-28 2022-04-28 Åby-7 Cester Cester   [h 4] 1640/8 B 3 12.0 146
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-10 Dame Lane Dame Lane   [s 4] 2140/2 D 7 14.3 510
2022-04-23 2022-04-23 Halmstad-7 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 2140/9 B 6 12.2 212
2022-04-18 2022-04-18 Vaggeryd-7 Captain Muttley Captain Muttley   [v 4] 2148/2 D 0 g 32
2022-04-09 2022-04-09 Jägersro Trav-11 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 2140/7 C 2 13.0 499
2022-04-08 2022-04-08 Åby-5 Barbados Mail Barbados Mail   [h 5] 2140/9 A 4 14.9 289
2022-04-08 2022-04-08 Åby-2 Cester Cester   [h 4] 2140/6 B 5 13.6 62
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-4 Barbados Mail Barbados Mail   [h 5] 1640/10 B 0 14.1 139
2022-04-03 2022-04-03 Halmstad-1 Emmeline Emmeline   [s 3] 2140/11 C str
2022-03-28 2022-03-28 Mantorp-9 Cester Cester   [h 4] 2140/5 C 1 13.8 61
2022-03-28 2022-03-28 Mantorp-2 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2160/7 B 7 18.1 127
2022-03-26 2022-03-26 Åby-8 Captain Muttley Captain Muttley   [v 4] 2140/1 D 8 19.3g 99
2022-03-23 2022-03-23 Åby-1 Lady Banker Lady Banker   [s 3] 2140/2 D 7 18.2 176
2022-03-14 2022-03-14 Halmstad-8 Vision Face Vision Face   [v 5] 2140/11 C 0 20.8 302
2022-03-12 2022-03-12 Åby-7 Pacific Face Pacific Face   [v 10] 1640/9 A 7 10.4 650
2022-03-12 2022-03-12 Åby-2 Cester Cester   [h 4] 2140/3 C 5 13.7 115
2022-03-07 2022-03-07 Mantorp-1 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2140/3 B 2 17.9 73
2022-03-03 2022-03-03 Åby-9 Cester Cester   [h 4] 1640/4 D 3 13.2 125
2022-02-23 2022-02-23 Jägersro Trav-6 Zen Bi Zen Bi   [h 7] 1640/10 B 0
2022-02-17 2022-02-17 Åby-8 Barbados Mail Barbados Mail   [h 5] 1640/11 A 0 14.5 111
2022-02-17 2022-02-17 Åby-7 Vision Face Vision Face   [v 5] 2660/8 C 4 17.0 82
2022-02-17 2022-02-17 Åby-6 Cester Cester   [h 4] 2140/11 D 5 15.7 522
2022-02-04 2022-02-04 Kalmar-8 Vision Face Vision Face   [v 5] 2140/1 C 4 17.0 106
2022-02-04 2022-02-04 Kalmar-1 Pam Trot Pam Trot   [s 3] 2140/2 C 2 19.0 42
2023-12-22 2023-12-22 Jägersro Trav-6 Damore Mail* Damore Mail*   [s 4] 2140/11 B 4 15.7 347
2023-12-22 2023-12-22 Jägersro Trav-5 Escobar Fi* Escobar Fi*   [h 3] 2140/3 D 4 15.1 305
2023-12-22 2023-12-22 Jägersro Trav-3 Sabani Sabani   [v 4] 2140/5 D 0 g 191
2023-12-20 2023-12-20 Åby-6 Carlitos Venere* Carlitos Venere*   [v 5] 1640/5 D 7 14.1 87
2023-12-20 2023-12-20 Åby-5 Hilding Tif Hilding Tif   [v 5] 3180/14 C 2 16.9 182
2023-12-20 2023-12-20 Åby-2 Vivienne Tif Vivienne Tif   [s 3] 2140/2 A 6 16.9 71
2023-12-08 2023-12-08 Kalmar-2 Hilding Tif Hilding Tif   [v 5] 2640/9 B 4 16.0 157
2023-12-08 2023-12-08 Kalmar-7 Dartagnan O.P.* Dartagnan O.P.*   [v 4] 2140/7 D 3 15.0 121
2023-12-05 2023-12-05 Jägersro Trav-9 Conway's Spirit Conway's Spirit   [s 4] 2140/10 B str
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-6 Carlitos Venere* Carlitos Venere*   [v 5] 2140/10 D 2 14.7 351
2023-12-04 2023-12-04 Halmstad-5 Hector Greenwood Hector Greenwood   [v 9] 2160/9 D 7 17.3 729
2023-12-02 2023-12-02 Åby-6 Solkattens Eros Solkattens Eros   [v 7] 2140/3 C 8 15.7 124
2023-12-02 2023-12-02 Åby-5 Apenac Hall Apenac Hall   [v 5] 2140/3 C 2 16.2 61
2023-12-02 2023-12-02 Åby-3 Enorm Då Enorm Då   [v 8] 2140/11 D 8 17.5 315
2023-12-02 2023-12-02 Åby-2 Black Queen Black Queen   [s 9] 2140/7 C 8 20.0 298
2023-11-29 2023-11-29 Åby-6 S.G.'s Fortunate S.G.'s Fortunate   [v 4] 1640/5 C 4 13.8 86
2023-11-29 2023-11-29 Åby-1 Futura Laksmy* Futura Laksmy*   [s 2] 2140/5 D 4 18.4 480
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-7 Wingsuit Wingsuit   [s 8] 2140/3 C str
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-5 Prince of Divine Prince of Divine   [v 5] 2140/6 B 0 g 23
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-4 Dartagnan O.P.* Dartagnan O.P.*   [v 4] 2140/9 D 5 15.3 175
2023-11-28 2023-11-28 Axevalla-8 S.G.'s Shy Poet S.G.'s Shy Poet   [v 4] 2140/1 B 5 17.9 56
2023-11-23 2023-11-23 Åby-10 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 2180/9 A 3 13.9 27
2023-11-23 2023-11-23 Åby-3 Bellevue Bellevue   [s 3] 2140/4 C 5 17.8 472
2023-11-21 2023-11-21 Åby-8 Hilding Tif Hilding Tif   [v 5] 2140/8 B 2 15.0 88
2023-11-21 2023-11-21 Åby-6 Apenac Hall Apenac Hall   [v 5] 2140/5 D 0 g 401
2023-11-21 2023-11-21 Åby-3 Carlitos Venere* Carlitos Venere*   [v 5] 2140/10 D 4 14.3 320
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-9 Sabani Sabani   [v 4] 2140/2 C 3 15.9 32
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-6 Dorothy Bar* Dorothy Bar*   [s 4] 2140/11 D 6 15.4 49
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-5 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 2140/12 B 1 14.3 19
2023-11-17 2023-11-17 Kalmar-2 Prince of Divine Prince of Divine   [v 5] 2140/1 A 1 15.8 31
2023-11-15 2023-11-15 Åby-7 My Story is True My Story is True   [v 6] 2140/6 D 0 20.7 375
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-4 Townshend Broline Townshend Broline   [v 8] 2660/9 B 0 16.1 107
2023-11-14 2023-11-14 Jägersro Trav-2 S.G.'s Shy Poet S.G.'s Shy Poet   [v 4] 2160/9 B 4 16.1 75
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-8 Nacho Boko Nacho Boko   [v 3] 2140/10 C 6 17.1g 183
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-6 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 2140/9 D 6 15.1 207
2023-11-10 2023-11-10 Halmstad-5 S.G.'s Fortunate S.G.'s Fortunate   [v 4] 2640/5 B 1 18.2 143
2023-11-08 2023-11-08 Jägersro Trav-10 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 1640/4 C 4 12.9 42
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-9 My Story is True My Story is True   [v 6] 2140/6 B 1 15.2 25
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-8 Infinite Blues Infinite Blues   [s 5] 2140/4 D 1 16.8 230
2023-11-07 2023-11-07 Axevalla-5 Dorothy Bar* Dorothy Bar*   [s 4] 1660/9 C 2 16.0 52
2023-10-31 2023-10-31 Axevalla-10 S.G.'s Fortunate S.G.'s Fortunate   [v 4] 1640/4 A 1 15.7 30
2023-10-31 2023-10-31 Axevalla-9 Townshend Broline Townshend Broline   [v 8] 1640/1 C 4 13.5 130
2023-10-30 2023-10-30 Halmstad-8 The Black Rose The Black Rose   [s 6] 2160/8 D 1 14.5 399
2023-10-25 2023-10-25 Åby-4 S.G.'s Shy Poet S.G.'s Shy Poet   [v 4] 2140/5 B 5 15.8 64
2023-10-23 2023-10-23 Mantorp-9 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 2140/4 D 4 14.4 242
2023-10-23 2023-10-23 Mantorp-5 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 2640/9 D 4 15.4 211
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-5 Draghetto O.P.* Draghetto O.P.*   [h 4] 2140/4 D 3 15.4 261
2023-10-22 2023-10-22 Halmstad-4 Nacho Boko Nacho Boko   [v 3] 2140/8 B 1 16.1 16
2023-10-14 2023-10-14 Åby-6 Draghetto O.P.* Draghetto O.P.*   [h 4] 2140/5 D 8 18.3g 74
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-9 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 1640/7 D 0 12.6 419
2023-10-02 2023-10-02 Halmstad-3 Cohiba L.G.* Cohiba L.G.*   [h 5] 2140/2 D 5 17.0 858
2023-09-30 2023-09-30 Åby-12 S.G.'s Fortunate S.G.'s Fortunate   [v 4] 2160/8 B 0 15.8g 249
2023-09-28 2023-09-28 Åmål-8 S.G.'s Shy Poet S.G.'s Shy Poet   [v 4] 2080/10 A 2 18.0 25
2023-09-28 2023-09-28 Åmål-2 White Lady Broline White Lady Broline   [s 6] 2480/5 B 0 g 66
2023-09-27 2023-09-27 Åby-4 Nacho Boko Nacho Boko   [v 3] 2140/10 C 6 15.4 498
2023-09-24 2023-09-24 Vaggeryd-7 S.G.'s Tinkertoy S.G.'s Tinkertoy   [s 5] 1646/4 C 0 g 90
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-9 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 1640/7 B 3 14.0 94
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-4 White Lady Broline White Lady Broline   [s 6] 2140/9 D 0 14.7 534
2023-09-18 2023-09-18 Halmstad-3 Nacho Boko Nacho Boko   [v 3] 2140/9 C 0 16.7g 147
2023-09-15 2023-09-15 Åby-4 Townshend Broline Townshend Broline   [v 8] 1640/2 B 0 12.9 64
2023-09-15 2023-09-15 Åby-1 S.G.'s Shy Poet S.G.'s Shy Poet   [v 4] 2140/4 C 2 15.6 142
2023-09-12 2023-09-12 Halmstad-6 Bellevue Bellevue   [s 3] 2140/8 D 7 16.5 941
2023-08-17 2023-08-17 Åby-9 Townshend Broline Townshend Broline   [v 8] 1640/10 C 3 11.3 234
2023-08-17 2023-08-17 Åby-1 Bellevue Bellevue   [s 3] 2140/8 C 0 g 672
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-5 Maquavit E.* Maquavit E.*   [v 6] 1609/7 A 2 12.5 17
2023-08-13 2023-08-13 Tingsryd-2 Money in the Bank Money in the Bank   [v 4] 1609/5 B 5 15.8 28
2023-08-09 2023-08-09 Mantorp-9 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 2140/5 C 6 14.2 337
2023-08-09 2023-08-09 Mantorp-1 S.G.'s Fortunate S.G.'s Fortunate   [v 4] 1640/8 B 3 14.0 163
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-8 Camilla Ral Camilla Ral   [s 5] 2140/1 C 1 16.6 40
2023-08-05 2023-08-05 Jägersro Trav-6 Townshend Broline Townshend Broline   [v 8] 2140/11 A 1 13.1 51
2023-07-07 2023-07-07 Tingsryd-9 X.O.X.O X.O.X.O   [s 5] 1609/10 D 6 11.3 318
2023-07-07 2023-07-07 Tingsryd-8 Townshend Broline Townshend Broline   [v 8] 1609/3 D 4 10.9 457
2023-07-07 2023-07-07 Tingsryd-5 S.G.'s Fortunate S.G.'s Fortunate   [v 4] 1609/10 D 5 13.2 606
2023-07-06 2023-07-06 Halmstad-11 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 1609/8 C 5 11.7 1075
2023-06-28 2023-06-28 Vaggeryd-6 X.O.X.O X.O.X.O   [s 5] 1646/9 C 0 14.1 195
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-10 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 2640/1 B 5 14.6 595
2023-06-26 2023-06-26 Halmstad-6 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 1609/1 B 3 12.3 162
2023-06-18 2023-06-18 Vaggeryd-9 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 7] 2148/6 D 4 15.3 448
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-8 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 3140/3 C 4 16.1g 534
2023-06-16 2023-06-16 Halmstad-6 Cester Cester   [v 5] 2140/3 B 5 13.6g 541
2023-06-10 2023-06-10 Vaggeryd-4 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 7] 2148/12 B 3 14.8 127
2023-06-08 2023-06-08 Åby-10 Cester Cester   [v 5] 1660/8 B 1 12.1 78
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-10 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 3140/2 D 0 17.4g 131
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-9 Dame Lane Dame Lane   [s 5] 2160/8 D 5 14.8 893
2023-06-06 2023-06-06 Kalmar-8 X.O.X.O X.O.X.O   [s 5] 1640/3 C 5 13.0 85
2023-05-27 2023-05-27 Solvalla-6 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 2140/6 D 2 13.7 525
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-10 Nacho Boko Nacho Boko   [h 3] 2140/9 B 0 17.0g 53
2023-05-22 2023-05-22 Halmstad-7 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 2140/1 D 2 14.1 299
2023-05-18 2023-05-18 Jägersro Trav-5 Pacific Face Pacific Face   [v 11] 2140/5 D 5 13.2 79
2023-05-13 2023-05-13 Halmstad-5 Barbados Mail Barbados Mail   [v 6] 2140/7 B str
2023-05-13 2023-05-13 Halmstad-6 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 7] 2140/1 C 2 14.2 209
2023-05-05 2023-05-05 Kalmar-3 Nacho Boko Nacho Boko   [h 3] 2160/7 B 3 16.9g 104
2023-04-28 2023-04-28 Halmstad-6 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 2640/12 C 4 15.0 67
2023-04-26 2023-04-26 Åby-5 Cester Cester   [v 5] 1640/1 D 6 12.7 493
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-8 Cester Cester   [v 5] 1646/9 D 3 12.8 44
2023-04-16 2023-04-16 Vaggeryd-6 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 7] 2168/5 C 8 20.8 71
2023-04-15 2023-04-15 Axevalla-8 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 2140/9 C 2 14.7 244
2023-04-10 2023-04-10 Halmstad-10 Dame Lane Dame Lane   [s 5] 2140/7 D 0 16.0g 583
2023-03-27 2023-03-27 Halmstad-8 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 7] 2180/12 B str
2023-03-23 2023-03-23 Jägersro Trav-2 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 7] 2140/1 D 0 16.6 462
2023-03-23 2023-03-23 Jägersro Trav-1 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 2140/11 D 0 14.9 443
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-7 Pacific Face Pacific Face   [v 11] 2140/8 D 8 13.6 429
2023-03-11 2023-03-11 Halmstad-3 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 2140/3 D 0 14.9 508
2023-03-02 2023-03-02 Åby-3 X.O.X.O X.O.X.O   [s 5] 2160/8 C 0 14.9 55
2023-03-02 2023-03-02 Åby-10 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 7] 1660/10 C 5 14.2 35
2023-03-02 2023-03-02 Åby-7 Pam Trot Pam Trot   [s 4] 1640/3 C 3 14.6 64
2023-02-18 2023-02-18 Bergsåker-11 Pacific Face Pacific Face   [v 11] 2640/10 B 5 14.1 99
2023-02-18 2023-02-18 Bergsåker-8 Dame Lane Dame Lane   [s 5] 2140/4 C 8 16.2 346
2023-02-10 2023-02-10 Halmstad-5 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 7] 2140/5 C 4 15.9 34
2023-02-10 2023-02-10 Halmstad-2 Hercule de Sajan* Hercule de Sajan*   [v 6] 2140/7 D 5 16.5 500
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-7 Pacific Face Pacific Face   [v 11] 1640/9 B 2 12.8 46
2023-01-28 2023-01-28 Halmstad-2 Dame Lane Dame Lane   [s 5] 2140/6 B 3 15.2 53
2023-01-26 2023-01-26 Åby-8 Arno dell'Est Arno dell'Est   [v 7] 2140/3 B 3 15.1 390
2023-01-18 2023-01-18 Åby-9 X.O.X.O X.O.X.O   [s 5] 2140/5 C 3 15.7 48
2023-01-18 2023-01-18 Åby-5 Dame Lane Dame Lane   [s 5] 2160/5 C 2 15.7 245
2023-01-14 2023-01-14 Kalmar-7 Pacific Face Pacific Face   [v 11] 2140/11 A 2 12.9 109
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-8 Dame Lane Dame Lane   [s 5] 2160/7 A 1 15.3 23
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-5 Gossip Simoni Gossip Simoni   [s 5] 2640/5 B 5 17.4 54
2023-01-10 2023-01-10 Halmstad-3 X.O.X.O X.O.X.O   [s 5] 1640/10 C 4 14.5 27
2024-05-20 2024-05-20 Halmstad-8 Calais Dei Greppi* Calais Dei Greppi*   [s 6] 2140/6 D 0 16.4 400
2024-05-20 2024-05-20 Halmstad-4 Sabani Sabani   [v 5] 2160/11 B 0 g 96
2024-05-18 2024-05-18 Åby-8 Wingsuit Wingsuit   [s 9] 2140/1 C str
2024-05-18 2024-05-18 Åby-6 Spinal Tap A.T. Spinal Tap A.T.   [v 8] 2140/1 C 4 13.8 172
2024-05-18 2024-05-18 Åby-3 Ameerah Ameerah   [s 4] 2140/1 D 0 g 65
2024-05-13 2024-05-13 Vaggeryd-8 Go Kyron Go Go Kyron Go   [v 8] 2650/8 D 0 16.8 491
2024-05-13 2024-05-13 Vaggeryd-7 Microburst Microburst   [s 5] 2148/5 C 4 16.0 147
2024-05-13 2024-05-13 Vaggeryd-4 Pam Trot