V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-08-12 2020-08-12 Boden-11 Aphex A.F. Aphex A.F.   [v 8] 2140/14 C
2020-08-12 2020-08-12 Boden-1 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2140/1 D
2020-08-17 2020-08-17 Skellefteå-8 Beach Lover Beach Lover   [v 7] 1640/4 D

Nyheter för travkusk


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.Miljonspelet gä..


Det är jackpot i onsdagens V86-omgång där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
Miljonspelet gästspelar på Boden-travet och hemmalaget har det väl förspänt. En av dem är Sandra Eriksson, som selar ut tre egentränade av sitt fem hästar stora stall. Hon kör dessutom ytterligare en betrodd häst på V86. 30-årige Sandra blev mamma till sonen Philip för exakt ett år sedan och är nu igång och kör lopp för fullt igen. Så här säger hon om onsdagskvällens omgång då hon återigen är i hetluften.
– Jag tycker det ser spännande ut. Jag har några fina hästar att köra. Några halvchanser och en riktigt bra chans. Så jag hoppas på en fin kväll, säger Sandra Eriksson.

”Första barfota runt om – utmanar om segern”
Boden-tränaren kommenterar sina styrningar i tur och ordning.
– Antonio America (V86-1) har gjort två starter efter ett långt uppehåll. Först blev det galopp men senast gjorde han ett väldigt bra lopp. Kusken var otroligt nöjd med honom även om han bara blev sexa. Han sa att hade han gått på tidigare så hade hästen kunnat vara etta eller tvåa. Han har känts fin i träningen efteråt och jag tror att formen är god. Nu kan jag tycka att 1600 meter är i kortaste laget för honom och jag tycker väl att Berghs häst har varit ruggigt bra. Jag har stor respekt för den men kommer att ladda framåt. Han får kanske svårt att räcka till seger över den här distansen men bör kunna tjäna fina pengar, säger Sandra Eriksson.
– Vännfors Stjärna (V86-4) är en av de som kan utmana om segern. De ska rycka skorna runt om på henne för första gången och det tror jag gynnar hästen mycket. Jag tycker att det är fyra, fem hästar som sticker ut i loppet som kan vinna och hon är en av dom. Det ser ut som en spännande uppgift.

”Kommer vara ännu bättre nu – min bästa chans”
– Swagger (V86-7)
har vunnit två lätta segrar och går framåt med varje lopp. Jag tror att han kommer att vara ännu bättre nu. Det är min bästa chans i omgången, dels på grund av läget men även att motståndet är ganska överkomligt. Hästen är så pass fin för dagen att jag tror på bra chans. Han är snabb från start och jag hoppas få en bra position. Kommer han till ledningen vore det allra bäst, men han går bra bakifrån också. Inga ändringar.
– Don Draper (V86-8) har varit riktigt bra i två raka segrar och fått göra grovjobbet själv. Hästen är bra i ordning och kan absolut vara med och segerstrida mot det här gänget men då behöver han nog lite hjälp på vägen. Det är tuffare motstånd än tidigare och dessutom har han spår lite långt ut på vingen. Han går som han gjorde senast och vi ändrar inget, säger Sandra Eriksson.

Michael Carlsson, Kanal 75


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V..


Jägersrotränaren selar ut en duo och mest intressant på förhand är förstås fjolårets danske kriterievinnare Empire (V5-1), som kommer till derbykvalet med tre raka segrar varav de två senaste i år. Empire fick spår 3 kom startbilen i sitt försök och han körs av Ken Ecce. Empire har vunnit 9 av 13 starter i karriären och tjänat 1 847 942 kronor.
I det tredje derbyförsöket av fyra hoppas Tomas Malmqvist på Eric The Eel (V5-5) som även han startar från spår 3 bakom startbilen. Eric The Eel har 7 segrar på 20 starter i karriären som hittills inbringat 869 079 kronor. Hingsten får precis som i årets fem tidigare startar Jeppe Juel i sulkyn.
I kvalen i stoklassen selar Tomas Malmqvist ut Expensive Attitude (V5-4). Expensive Attitude, som vunnit 2 av 13 lopp i karriären och tjänat 185 865 kronor, körs av Birger Jörgensen och lottades till spår 7 bakom startbilen.
Tomas Malmqvist har vunnit det danska travderbyt två gånger: Tumble Dust (2014) och Nice Little Ärt (2009). Det har även blivit en tränarseger i derbystoet: Ragna Opal (2012).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprinte..


Om två veckor avgörs uttagningsloppen till Svenskt Travderby. Don Fanucci Zet är den stora derbyfavoriten efter den imponerande segern i Sprintermästaren. Men måndagskvällens genrep slutade i moll för den fyraårige hingsten. I ett lopp på Solvalla provades han barfota runt om för första gången men det testet föll inte väl ut. Don Fanucci Zet öppnade snabbt från innerspåret bakom bilen men utifrån laddade Björn Goop med startkatapulten Click Bait. Det gick oerhört fort in i första kurvan och då blev det för lätt med barfotabalansen. Den kombinationen gjorde att hästen galopperade, enligt Örjan Kihlström. Han tyckte i övrigt att Don Fanucci Zet kändes som han brukar göra.
Vann loppet gjorde istället Stefan Melander-tränade Click Bait på tiden 1.11,8/1640a. Melander som för övrigt hade sex utav åtta startande hästar i loppet vilket gjorde att det kördes utan totospel. Dessa lade också beslag på de sex första platserna.

Fyra segrar varav tre på V64
Men trots debaclet för Don Fanucci Zet blev det fyra segrar för Örjan Kihlström med Daniel Redén-tränade hästar. Tre av dem på V64-spelet. My Lady Grace, Moses och Golden Tricks övertygade samtliga och vann enkelt från ledningen. Kihlström och Redén avslutade sedan tävlingsdagen genom Hilltop Hawk som vann lika enkelt han.

Michael Carlsson, Kanal 75


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare ..


Hon har gjort stor succé som kusk och framförallt som montéryttare de senaste åren. Men Emilia Leo, 28, är även tränare i en liten skala. För ett år köpte hon en gård vid Rommetravet och har nu sju hästar i träning. En av dessa är jättelöftet No Doubt som slog igenom rejält förra måndagen. I sitt försök till E3 vann hästen på det nya svenska rekordet, 1.10,5 över 1640 meter med autostart. Detta trots ett lopp mestadels utvändigt om ledaren.
– Det var en femstjärnig prestation, absolut. Jag trodde innan loppet att jag kanske kunde köra 1.12. Att han sedan vann på en 1.10-tid är helt otroligt. Det är nästan obeskrivligt stort för mig att hästen gör en sådan prestation. Det kommer nog ta ett tag att smälta innan man förstår hur bra han var i försöket, säger Emilia Leo.
– Innan det loppet var jag inne på att jag skulle försöka vinna försöket för att få ett bra startspår i finalen. Allt verkar bra med hästen efteråt och så här långt ser han ut att ha tagit det på bästa sätt.

”Visade tidigt talang – en glad och positiv häst”
No Doubt har vunnit fyra lopp på nio starter och sprungit in drygt 300 000 kronor. Förutom att Emilia Leo tränar hästen är hon även delägare och uppfödare tillsammans med sin mamma. Hon märkte tidigt att det var något extra på gång.
– Ända sedan hästen blev inkörd har han visat fin teknik. Han har sprungit med huvudet mellan benen och krökt på nacken och glänst. På vintern som tvååring kändes det som att det var något extra och han visade tidigt talang.
– Han har otroligt lätt för sig och behöver inga skydd på benen varken hemma eller i loppen. Det är en otroligt fin travare som tycker om att jobba. En väldigt glad och positiv häst, säger Emilia.

Bet av Emilias mamma långfingret
Det sistnämnda kan dock inte sägas om No Doubts mamma, Als Alicia. Hon bet nämligen av ett finger(!) på Emila Leos mamma när hon var hos hästen i hagen.
– Hon är rentav elak eller farlig och sur nio dagar av tio. När sista fölet kom i våras, en halvsyster till No Doubt, så kom min mamma lite för nära de första två veckorna. Då bet hon av hon av henne långfingret och det var fingertoppen som rök. Då sa vi att nu får det vara nog men så bra som No Doubt nu har sprungit så kanske det blir något föl till.
– Hon fick fölet så sent och fick därför gå tom i år. Tanken var som sagt att det skulle vara det sista fölet men nu har jag övertalat mim mamma att vi måste betäcka henne nästa år också.
Så mammans elakhet har alltså inte nedärvts på No Doubt?
– Nej, han är precis tvärtom. Han är en riktigt skön individ som aldrig har en dålig dag. Men jag tror att han har fått en viss hårdhet från mamman som han visar i loppen. Han har nog nedärvt skallen för han är väldigt tuff och hård på banan, säger Leo.

Hur känns det för dig som en liten och relativt färsk tränare att ha en egentränade häst i en E3-final?
– Det är jättestort att vara med och ännu större när hästen har chansen att vinna. Det blir även lite extra när det är egentränat och att jag även har fött upp honom. Jag har fått chansen att köra många bra hästar åt andra men tanken är att jag ska börja träna lite mer för jag håller på och bygger ut gården som jag köpte.

”Tror på bra chans - kan bli första med jänkarvagn”
No Doubt har ett perfekt läge med spår två bakom bilen i ”korta E3-finalen”. Distansen är 1640 meter och det är en optimistisk och segersugen Emilia Leo som kör ut till start på lördag i V75-6.
– Han har ett bra spår och jag ska göra vad jag kan för att komma till ledningen. Helst vill man ju undvika dödens, nu vann han från den positionen i försöket, men jag vågade inte chansa att sitta kvar i rygg på ledaren. Han har tävlat bäst utan rygg tidigare och från spår två behöver jag inte låsa mig vid någon taktik. Men det vore drömmen att få köra honom i ledningen, säger Emilia Leo.
– Jag tycker att han ska vara en av favoriterna och från ledningen tror jag på bra chans. Det är ett plus också att det är hemmaplan. Att bara kunna ta hästen i grimskaftet och gå med honom ner till banan och slippa transporten.
Några ändringar i balans och utrustning?
– Eventuellt kommer jag att sätta på en bike den här gången. Men det bestämmer jag först efter värmningen. Om han ska gå i en jänkarvagn så kommer jag nog att värma i den. Annars blir det barfota runt om och helstängt huvudlag som tidigare.

Michael Carlsson, Kanal 75V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot d&..


V86 avslutar sin sommarturné med ett gästspel på Boden-travet den här onsdagen. Omgången är dessutom kryddad med en jackpot där 14 miljoner kronor väntar på en ensam vinnare med åtta rätt.
En av V86:ans sportsliga begivenheter kommer i den femte avdelningen. Där dyker hästen med ”nio liv” återigen upp i startlistan. Antonio Tabac firade stora framgångar hos sin förre tränare Oskar Kylin Blom för några år sedan. Efter skador och annat strul flyttades han därefter till Jörgen Westholm och har nu som åttaåring hittat ytterligare ny geist och nya växlar. Antonio Tabac såg smällfin ut i somras när han tog två raka segrar. En av dessa kom i miljonloppet Norrbottens Stora Pris i Boden där han städade av eliten och vann från ledningen.
– Han var fantastisk när han vann i Boden och även jättefin när han vann i Hagmyren gången innan. Det är en trevlig häst som gillar att tävla verkar det som. Han tränar helst själv för han tycker det är skönt att vara ute ensam på långa turer i skogen. Hästen börjar bli så gammal att han inte kräver så mycket träning längre, säger Jörgen Westholm.

”Tappade luften – glöm den starten”
Efter segern i Boden som var värd en halv miljon kronor provade Antonio Tabac lyckan i två finska storlopp. Först i Kymi Grand Prix i Kouvola och därefter i Mikkeli. Men det blev ingen lyckad utflykt för hästen som hade dåliga startspår och fick tuffa lopp.
– Han hade iskalla utgångslägen båda gångerna och senast blev han het när han hamnade utvändigt om ledaren. Han gick med helstängt huvudlag utvändigt i hårt tempo och det kändes som att han tappade luften till slut. Så den starten kan vi bara glömma, säger Westholm.
– Hästen känns fin i lugna jobb efteråt och jag tycker att han ser ut att vara i samma författning som när han vann i somras.

”Byter huvudlag – tror på vinst”
Onsdag kväll är den grå hästen tillbaka i Boden efter det senaste succé-besöket. Antonio Tabac blir klar favorit i V86-5 från ett perfekt läge med spår två bakom bilen. Mika Forss sitter återigen i sulkyn och det ser bra ut för den startsnabba trefaldige miljonären.
– Antonio Tabac (V86-5) gillar Bodens bana som är fast och fin. Han har fått ett bra utgångsläge och det är klart att jag tror på vinst för han har så hög kapacitet. Nu byter vi huvudlag och kör med öppet eller norskt huvudlag. Annars går han barfota runt om och i jänkarvagn som vanligt.

”Barfota runt om nu och första med jänkarvagn”
Westholm skickar med ytterligare en häst i transporten upp till Boden. Det är Silver Bullit i den tredje avdelningen som var knappt slagen som tvåa senast.
– Silver Bullit (V86-3) gjorde en förbättrad insats senast och jag har lite feeling för att det kan vara dags för honom att vinna snart. Den långa distansen har han behärskat fint tidigare och läget blev perfekt. Dessutom ska vi prova barfota runt om nu och första gången med jänkarvagn. Det känns spännande, säger Jörgen Westholm.
– När man reser så långt vill man ju såklart att hästarna ska vara riktigt bra i ordning och att det ska vara bra lopp som passar för dom. Tanken var redan när jag anmälde hästarna att de skulle ha bra chans och när nu båda fick spår två måste jag ju kvarstå med den tanken. Vi har 90 mil till Boden och hästarna åker till Umeå på tisdagen och övernattar där och sedan sista biten till Boden på onsdag.

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Boden-2 Miss Li Miss Li   [s 7] 2140/5 6 16.8 392
2015-11-24 2015-11-24 Boden-9 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 4] 2140/3 0 19.6 594
2015-11-14 2015-11-14 Boden-5 Luxury Dream Luxury Dream   [s 4] 1640/2 7 18.2 74
2015-10-24 2015-10-24 Skellefteå-4 Luxury Dream Luxury Dream   [s 4] 1640/6 1 17.7 115
2015-09-29 2015-09-29 Boden-9 Luxury Dream Luxury Dream   [s 4] 2140/5 6 20.2 71
2016-12-06 2016-12-06 Boden-7 Beach Fighter Beach Fighter   [v 5] 2140/8 B 6 19.3 536
2016-11-05 2016-11-05 Boden-3 Beach Fighter Beach Fighter   [v 5] 2140/9 D 6 17.4 1002
2016-09-30 2016-09-30 Boden-13 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 5] 2160/4 D str
2016-07-18 2016-07-18 Boden-11 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 5] 2140/2 C 0 19.0 612
2016-07-14 2016-07-14 Skellefteå-9 De Leone Ås De Leone Ås   [v 11] 2140/10 D str
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-13 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 5] 2140/5 D 0 17.7 1223
2016-06-25 2016-06-25 Skellefteå-6 Starvin Marvin Starvin Marvin   [h 4] 2140/8 B 4 19.6 626
2016-06-17 2016-06-17 Boden-7 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 5] 2160/15 D 0 18.3 626
2016-06-17 2016-06-17 Boden-4 De Leone Ås De Leone Ås   [v 11] 2180/15 B 0 864
2016-05-19 2016-05-19 Boden-7 De Leone Ås De Leone Ås   [v 11] 2660/6 D 0 17.9 1145
2016-05-12 2016-05-12 Boden-11 De Leone Ås De Leone Ås   [v 11] 2180/8 B 4 16.7 288
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-7 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 1640/3 C 8 17.9g 132
2016-05-05 2016-05-05 Skellefteå-3 De Leone Ås De Leone Ås   [v 11] 2140/8 B 5 16.4 204
2016-04-17 2016-04-17 Boden-7 De Leone Ås De Leone Ås   [v 11] 2160/4 D 7 17.2 237
2016-04-17 2016-04-17 Boden-6 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2140/10 C 0 19.8 651
2016-04-05 2016-04-05 Boden-1 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2160/8 C 0 20.6g 1067
2016-04-05 2016-04-05 Boden-9 Miss Li Miss Li   [s 8] 2160/5 D 5 18.4 191
2016-03-24 2016-03-24 Boden-12 Miss Li Miss Li   [s 8] 2160/10 C 6 19.0 480
2016-03-24 2016-03-24 Boden-5 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2140/6 D 8 18.1 356
2016-03-03 2016-03-03 Boden-9 Waitingonafriend Waitingonafriend   [v 12] 2140/9 C 7 17.2 875
2016-03-03 2016-03-03 Boden-8 Miss Li Miss Li   [s 8] 2140/6 D str
2016-03-03 2016-03-03 Boden-4 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 5] 2140/4 B 7 18.4g 268
2016-03-03 2016-03-03 Boden-3 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 1640/1 B 6 17.4 56
2016-02-18 2016-02-18 Boden-12 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 5] 2160/4 C 3 19.4 241
2016-02-18 2016-02-18 Boden-11 Miss Li Miss Li   [s 8] 2140/6 D 0 17.6 1060
2016-02-10 2016-02-10 Boden-4 Luxury Dream Luxury Dream   [s 5] 2160/10 B 3 18.3 638
2016-02-10 2016-02-10 Boden-3 Miss Li Miss Li   [s 8] 1640/3 B 0 16.5g 487
2016-02-03 2016-02-03 Boden-5 Vaynett Streamline Vaynett Streamline   [s 5] 2140/2 C 6 19.8 63
2017-08-24 2017-08-24 Boden-2 Torpa Glad Torpa Glad   [v 13] 2180/8 C 0 27.2 613
2017-08-24 2017-08-24 Boden-7 Starvin Marvin Starvin Marvin   [v 5] 2160/11 A 0 21.5g 1125
2017-06-10 2017-06-10 Boden-5 Starvin Marvin Starvin Marvin   [v 5] 2160/13 D 6 18.2g 387
2017-05-23 2017-05-23 Skellefteå-6 Torpa Glad Torpa Glad   [v 13] 2160/10 D 6 25.1 1816
2017-05-16 2017-05-16 Boden-4 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/4 D 5 16.3 331
2017-04-13 2017-04-13 Boden-5 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 1640/1 D 2 15.3 150
2017-04-13 2017-04-13 Boden-3 Starvin Marvin Starvin Marvin   [h 5] 2140/4 D 0 g 69
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-7 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2640/11 D 8 22.3 222
2017-04-02 2017-04-02 Skellefteå-2 Starvin Marvin Starvin Marvin   [h 5] 2140/11 C 3 20.2 394
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-9 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 2140/9 D 4 18.8 292
2017-03-19 2017-03-19 Skellefteå-4 Starvin Marvin Starvin Marvin   [h 5] 2140/8 D 7 22.7 184
2017-02-05 2017-02-05 Boden-5 Starvin Marvin Starvin Marvin   [h 5] 2140/7 C 0 23.2 177
2017-02-05 2017-02-05 Boden-4 Beach Fighter Beach Fighter   [v 6] 1640/10 C 6 16.0 956
2018-12-09 2018-12-09 Boden-4 Beach Lover Beach Lover   [v 5] 2140/6 D 6 19.4 226
2018-11-30 2018-11-30 Boden-7 Beach Lover Beach Lover   [v 5] 2140/5 D 4 18.4 536
2018-11-15 2018-11-15 Boden-9 Beach Lover Beach Lover   [v 5] 2140/11 D 0 19.1 687
2018-10-29 2018-10-29 Boden-10 Beach Lover Beach Lover   [v 5] 2640/3 D 8 19.4 607
2018-10-20 2018-10-20 Boden-2 Beach Lover Beach Lover   [v 5] 2140/5 D 0 19.6g 246
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-2 Beach Lover Beach Lover   [v 5] 2140/2 D 1 18.3 199
2018-09-22 2018-09-22 Skellefteå-9 Scaramouche Scaramouche   [v 6] 2140/1 D 5 19.4 184
2018-09-09 2018-09-09 Skellefteå-7 Beach Lover Beach Lover   [v 5] 2140/8 D 0
2018-08-23 2018-08-23 Boden-9 Scaramouche Scaramouche   [v 6] 2140/1 D 3 17.8g 315
2018-06-01 2018-06-01 Boden-9 Scaramouche Scaramouche   [v 6] 1640/3 D 0 16.0 160
2018-02-23 2018-02-23 Boden-4 Scaramouche Scaramouche   [v 6] 1640/10 D 0 g 1188
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-4 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/14 D 0 17.8 150
2019-12-25 2019-12-25 Umeå-12 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 1640/4 B 0 17.4 342
2019-12-13 2019-12-13 Boden-7 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 1640/3 C 4 15.6 69
2019-12-13 2019-12-13 Boden-8 El Viktor El Viktor   [h 7] 2160/8 D 0 30.4 250
2019-12-13 2019-12-13 Boden-9 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2640/5 D 0 19.9g 1128
2019-12-07 2019-12-07 Boden-3 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 2140/2 D 0 459
2019-12-07 2019-12-07 Boden-7 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/5 B 0 18.6 43
2019-12-07 2019-12-07 Boden-8 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 3140/1 D 0 21.5 609
2019-11-28 2019-11-28 Boden-4 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2140/6 C 0 19.8 618
2019-11-28 2019-11-28 Boden-5 Skaffer Elden Skaffer Elden   [h 12] 2640/5 D 0 g 1283
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-3 El Viktor El Viktor   [h 7] 2140/4 D 5 28.9 764
2019-11-18 2019-11-18 Umeå-4 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/10 C 1 17.7 132
2019-11-08 2019-11-08 Umeå-6 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 3640/1 D 0 18.5 1684
2019-10-31 2019-10-31 Boden-3 Sweet Näs Sweet Näs   [s 6] 2140/10 C 0 18.7g 238
2019-10-31 2019-10-31 Boden-4 El Viktor El Viktor   [h 7] 2140/11 C 4 29.4 217
2019-10-31 2019-10-31 Boden-9 Doll Parts Doll Parts   [s 4] 1640/10 D str
2019-10-28 2019-10-28 Umeå-2 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 3140/2 D 3 18.7 124
2019-10-24 2019-10-24 Boden-5 El Viktor El Viktor   [h 7] 2140/2 D 0 28.1 480
2019-10-24 2019-10-24 Boden-7 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2640/11 D 5 19.5g 457
2019-10-11 2019-10-11 Umeå-5 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/5 D 0 17.2 68
2019-09-27 2019-09-27 Boden-4 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2140/10 C 0 17.0 468
2019-09-22 2019-09-22 Umeå-1 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/11 B 1 15.7 94
2019-09-19 2019-09-19 Boden-2 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2640/4 D 6 17.5g 223
2019-09-09 2019-09-09 Boden-6 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 1640/3 D 6 18.4 427
2019-09-09 2019-09-09 Boden-7 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/4 B 6 16.7 68
2019-09-09 2019-09-09 Boden-8 Catching Fire Catching Fire   [v 4] 2640/1 D 1 18.0 120
2019-08-29 2019-08-29 Boden-3 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2160/10 C 5 18.1 796
2019-08-25 2019-08-25 Skellefteå-3 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2160/11 A 7 17.7 73
2019-08-13 2019-08-13 Boden-4 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2140/12 C 6 18.3 1512
2019-08-13 2019-08-13 Boden-9 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/4 C 0 17.1 204
2019-07-15 2019-07-15 Skellefteå-6 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/9 C 0 18.7g 96
2019-07-08 2019-07-08 Boden-7 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 1640/7 D 0 17.2g 342
2019-06-15 2019-06-15 Boden-7 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/3 D 0 15.6 290
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-7 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/12 C 0 15.3 603
2019-06-06 2019-06-06 Boden-9 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2140/4 D 0 18.7g 671
2019-05-28 2019-05-28 Boden-4 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 1640/4 B 1 13.8 60
2019-05-28 2019-05-28 Boden-8 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2160/4 D 0 19.5g 181
2019-05-28 2019-05-28 Boden-9 Fantom Sund Fantom Sund   [v 10] 1640/9 C 0 g 350
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-2 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2140/2 C 1 18.1 273
2019-05-11 2019-05-11 Umeå-9 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/1 D 5 15.7 77
2019-05-10 2019-05-10 Boden-12 Fantom Sund Fantom Sund   [v 10] 2140/2 D 0 22.9g 689
2019-05-03 2019-05-03 Umeå-1 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/8 C 1 16.4 39
2019-04-26 2019-04-26 Boden-4 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/10 B 0 17.0g 45
2019-04-26 2019-04-26 Boden-9 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2140/2 D 0 18.8g 572
2019-03-31 2019-03-31 Boden-3 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/2 C 2 15.6 95
2019-03-22 2019-03-22 Boden-1 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2140/3 B 0 22.5g 316
2019-03-22 2019-03-22 Boden-10 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/5 B 1 17.1 40
2019-03-08 2019-03-08 Boden-7 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2140/1 B 0 g 364
2019-03-08 2019-03-08 Boden-9 Beach Lover Beach Lover   [v 6] 2140/4 D 1 17.2 940
2019-01-11 2019-01-11 Boden-8 Timetoplaytherole Timetoplaytherole   [s 4] 2160/8 B 0 22.6g 183
2020-08-04 2020-08-04 Boden-8 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2160/13 C 7 19.2 848
2020-08-04 2020-08-04 Boden-9 Beach Lover Beach Lover   [v 7] 2140/12 A 0 17.1 52
2020-07-07 2020-07-07 Boden-11 Catching Fire Catching Fire   [v 5] 2140/9 B 0 g 174
2020-06-20 2020-06-20 Skellefteå-4 Beach Lover Beach Lover   [v 7] 2140/14 C 0 g 390
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-1 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2160/3 C 7 20.7g 222
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-2 Alvena Costashorta Alvena Costashorta   [v 9] 1640/5 D 0 18.5g 404
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-3 Macks Va Bene Macks Va Bene   [v 11] 1640/6 D 8 18.0 319
2020-06-12 2020-06-12 Umeå-5 Catching Fire Catching Fire   [v 5] 2660/4 C 0 g 378
2020-06-05 2020-06-05 Boden-3 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2140/1 D 0 19.3 630
2020-06-05 2020-06-05 Boden-5 Beach Lover Beach Lover   [v 7] 2140/1 C 5 16.0 86
2020-06-05 2020-06-05 Boden-9 Catching Fire Catching Fire   [v 5] 2140/4 C 3 16.6 651
2020-05-28 2020-05-28 Boden-4 Beach Lover Beach Lover   [v 7] 2160/11 B 0 21.7g 210
2020-04-30 2020-04-30 Boden-2 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2160/11 C 0 21.7g 478
2020-04-30 2020-04-30 Boden-7 Beach Lover Beach Lover   [v 7] 2140/9 A 4 15.1 172
2020-04-21 2020-04-21 Boden-3 Beach Lover Beach Lover   [v 7] 2140/9 A 0 20.0g 120
2020-04-21 2020-04-21 Boden-6 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 1640/10 C 0 g 203
2020-04-21 2020-04-21 Boden-8 Catching Fire Catching Fire   [v 5] 2640/2 C 0 19.8g 162
2020-04-04 2020-04-04 Boden-8 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2160/4 C 0 24
2020-04-04 2020-04-04 Boden-9 Beach Lover Beach Lover   [v 7] 2140/7 C 1 15.4 26
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-6 Gullpål Gullpål   [v 9] 2200/15 C 0 30.9g 400
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-7 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2140/1 D 4 19.3 22
2020-03-20 2020-03-20 Umeå-9 Mr Vanheden Mr Vanheden   [v 7] 2140/2 D 7 18.9 374
2020-03-19 2020-03-19 Boden-7 Beach Lover Beach Lover   [v 7] 2140/12 D 0 17.4 235
2020-03-07 2020-03-07 Boden-7 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2140/2 D 1 18.7 344
2020-03-07 2020-03-07 Boden-9 Stealthestarlight Stealthestarlight   [s 8] 2140/9 D 8 18.4 466
2020-02-27 2020-02-27 Boden-2 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2140/3 D 0 g 929
2020-02-27 2020-02-27 Boden-9 Catching Fire Catching Fire   [v 5] 2640/5 D 0 g 753
2020-02-16 2020-02-16 Boden-1 Liberte d'Inverne Liberte d'Inverne   [s 5] 2140/2 D 0 21.1g 469
2020-02-16 2020-02-16 Boden-3 Catching Fire Catching Fire   [v 5] 2140/5 D 0 20.1 1495
2020-02-16 2020-02-16 Boden-8 El Viktor El Viktor   [h 8] 2180/13 C 0 35.6 633
2020-01-30 2020-01-30 Boden-10 Catching Fire Catching Fire   [v 5] 2140/3 B 0 18.7 388ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se