V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-04-28 2024-04-28 Romme-3 Mery Bolden Mery Bolden   [s 5] 2140/10 D
2024-04-28 2024-04-28 Romme-4 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 8] 2140/1 D
2024-04-28 2024-04-28 Romme-6 Red Rooster Red Rooster   [v 11] 2140/8 C
2024-04-28 2024-04-28 Romme-8 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 8] 2140/2 C

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-28 2015-12-28 Örebro-6 Unique Lystra Unique Lystra   [s 4] 2160/13 str
2015-12-27 2015-12-27 Romme-10 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 9] 2160/12 0 18.4 397
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-1 Dante de Castella Dante de Castella   [v 4] 2160/15 0 19.5 522
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-6 Ouzo Ouzo   [v 7] 2140/4 0 18.7 490
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-4 On Track Hamilton On Track Hamilton   [h 6] 2140/7 0 19.9 234
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-2 Dance Hall Days Dance Hall Days   [v 6] 2140/4 0 g 142
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-1 Unique Lystra Unique Lystra   [s 4] 2140/4 6 21.5 274
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-10 Hot Point Hot Point   [v 4] 2140/6 0 g 36
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Olympia Rite Olympia Rite   [s 9] 2140/11 8 983
2015-11-27 2015-11-27 Solvalla-9 Magnificent Action Magnificent Action   [s 6] 2140/1 3 18.6 341
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-11 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 2180/14 0 18.1 1225
2015-11-23 2015-11-23 Gävle-2 Bakers Order Bakers Order   [v 4] 2140/7 0 20.0g 442
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-5 Beauty Run Beauty Run   [s 10] 2640/6 0 17.7 625
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-2 Dante de Castella Dante de Castella   [v 4] 2140/12 0 19.1 883
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-11 Banker Starlight Banker Starlight   [v 6] 2140/1 0 18.2 1299
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-9 Juliano Crown Juliano Crown   [v 7] 1640/6 0 g 589
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-1 Unique Lystra Unique Lystra   [s 4] 1640/5 0 g 93
2015-11-01 2015-11-01 Bollnäs-7 Beauty Run Beauty Run   [s 10] 3160/10 0 17.4 515
2015-10-26 2015-10-26 Rättvik-1 Dante de Castella Dante de Castella   [v 4] 2140/12 8 20.8 530
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-2 Tagena Run Tagena Run   [s 10] 1640/4 6 13.7 510
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-9 Beauty Run Beauty Run   [s 10] 2160/9 1 15.5 97
2015-10-22 2015-10-22 Bollnäs-6 Kings Elite Kings Elite   [v 6] 2140/7 8 20.4 526
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-3 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 9] 2160/10 0 18.0 2384
2015-10-04 2015-10-04 Romme-9 Brasse Kebell Brasse Kebell   [v 12] 1640/1 0 12.9 989
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-9 A Love Affair A Love Affair   [s 6] 1640/10 7 17.1 166
2015-10-02 2015-10-02 Rättvik-2 Dante de Castella Dante de Castella   [v 4] 2140/8 0 22.6 220
2015-09-28 2015-09-28 Romme-10 Chas Chas   [v 6] 2140/3 0 g 794
2015-09-24 2015-09-24 Hagmyren-9 Kings Elite Kings Elite   [v 6] 2160/7 5 18.6 226
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-12 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 6] 2160/10 D 1 17.2 736
2016-11-29 2016-11-29 Eskilstuna-2 Dante de Castella Dante de Castella   [v 5] 2140/1 D 0 19.6 401
2016-11-27 2016-11-27 Gävle-3 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2160/7 D 0 17.0 1227
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-2 Dante de Castella Dante de Castella   [v 5] 1640/10 C 8 18.3 107
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2160/6 D 0 17.5 1311
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 6] 2160/15 C 6 16.9 1340
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2140/6 C 2 16.3 589
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-1 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 4] 2160/9 B 0 22.5g 266
2016-11-04 2016-11-04 Romme-7 April Love April Love   [v 9] 2140/2 C 0 19.7g 237
2016-11-04 2016-11-04 Romme-6 Buba Boko Buba Boko   [v 8] 2140/15 B 0 17.1 422
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 6] 2140/9 C 6 17.3 321
2016-11-04 2016-11-04 Romme-1 Dante de Castella Dante de Castella   [v 5] 2140/7 C 3 18.8 162
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-2 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 4] 2140/7 D 0 20.3g 391
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-8 Juliano Crown Juliano Crown   [v 8] 2140/1 D 6 18.5 190
2016-10-29 2016-10-29 Rättvik-3 Catfish Crown Catfish Crown   [s 7] 2140/10 B 4 17.7 177
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-3 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/10 D 0 16.2 1120
2016-10-25 2016-10-25 Rättvik-1 Diksidiva Diksidiva   [s 6] 2140/6 D 0 g 841
2016-10-23 2016-10-23 Bergsåker-6 Hugar T.Y.C. Hugar T.Y.C.   [v 7] 2140/2 D 6 19.5 184
2016-10-16 2016-10-16 Bergsåker-4 Young von Hall Young von Hall   [v 7] 2140/2 D str
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-10 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 8] 1640/1 C 0 14.7 264
2016-10-13 2016-10-13 Bollnäs-9 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/7 D 0 15.3 995
2016-10-11 2016-10-11 Bergsåker-8 Tenorfaks Tenorfaks   [v 7] 2140/2 C 5 31.9 769
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-6 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 4] 1640/7 D 8 20.7g 450
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-9 Nelli Eighteen May Nelli Eighteen May   [s 6] 2140/11 C 0 g 211
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-10 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/3 C 2 15.3 257
2016-09-29 2016-09-29 Gävle-3 Tenorfaks Tenorfaks   [v 7] 2140/1 D 6 33.2 382
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-5 Jab's Memory Jab's Memory   [v 7] 1640/3 D 5 16.4 200
2016-09-18 2016-09-18 Bollnäs-3 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 4] 2140/1 D 6 19.1 414
2016-09-16 2016-09-16 Romme-6 Boy Hornline Boy Hornline   [v 6] 2160/12 B 0 20.7 538
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-8 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2160/11 D 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-8 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2160/11 D 0 16.0 1821
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-8 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 2140/12 D 6 17.8 601
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-3 Little Max Little Max   [v 9] 2180/14 A str
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-1 Quasimodo Quasimodo   [v 12] 2140/1 D 0 18.8 887
2016-08-04 2016-08-04 Bergsåker-2 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 1640/10 B 7 19.8g 296
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-4 Bon Esprit Bon Esprit   [s 8] 2140/10 D 0 18.3g 465
2016-07-23 2016-07-23 Romme-4 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2140/10 D 6 16.1 112
2016-07-23 2016-07-23 Romme-3 Juliano Crown Juliano Crown   [v 8] 2160/8 B 1 18.3 37
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-9 Bon Esprit Bon Esprit   [s 8] 2140/6 B 1 17.4 318
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-6 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 2140/8 D 5 16.2 959
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-10 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2140/8 D 3 16.4 687
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-4 Young Prince Young Prince   [v 4] 1640/10 C 4 15.4 139
2016-07-04 2016-07-04 Rättvik-2 Bon Esprit Bon Esprit   [s 8] 2140/4 D 5 16.4 550
2016-06-17 2016-06-17 Gävle-2 Rolle Lie Star Rolle Lie Star   [v 4] 2140/9 C 0 20.5g 830
2016-06-16 2016-06-16 Örebro-7 Mill Rotation Mill Rotation   [v 9] 2100/12 D 0 16.2 248
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-5 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 2140/9 D 7 16.8 489
2016-06-10 2016-06-10 Romme-10 Gärdsjö Aragon Gärdsjö Aragon   [v 8] 2140/1 D 0 g 668
2016-06-07 2016-06-07 Rättvik-7 Rolle Lie Star Rolle Lie Star   [v 4] 2160/15 B 0 19.6 1220
2016-06-04 2016-06-04 Gävle-3 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/8 D 6 14.9 448
2016-05-20 2016-05-20 Romme-6 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/1 C 0 g 192
2016-05-17 2016-05-17 Hagmyren-9 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 2140/1 C 0 18.7 341
2016-03-31 2016-03-31 Hagmyren-9 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/2 D 0 16.8g 176
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-7 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 1640/5 C 3 18.9 68
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-7 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 1640/5 B 0
2016-03-18 2016-03-18 Solvalla-2 Magnificent Action Magnificent Action   [s 7] 2140/2 D 0 18.2 540
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-1 Miss Cold Spring Miss Cold Spring   [s 6] 1640/5 D 0 g 143
2016-02-26 2016-02-26 Romme-10 Lookh Fairygirl Lookh Fairygirl   [s 6] 2160/14 C 3 17.0 343
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-5 Rolle Lie Star Rolle Lie Star   [v 4] 2140/3 C 7 23.3 290
2016-02-03 2016-02-03 Solvalla-6 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/12 D 0 15.9 1005
2016-01-20 2016-01-20 Romme-5 Money Never Sleeps Money Never Sleeps   [h 5] 2140/2 D str
2016-01-10 2016-01-10 Eskilstuna-7 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 10] 1640/7 D 0 14.7 1106
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-2 A.S.A.Tick Tack A.S.A.Tick Tack   [v 5] 2160/13 A 0 20.5g 68
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-1 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/14 D 8 19.6 337
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-9 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/11 D 6 17.1 600
2017-12-27 2017-12-27 Gävle-4 New Moon New Moon   [s 4] 1640/9 C 7 16.5 356
2017-12-21 2017-12-21 Romme-2 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2140/5 D 2 15.6 607
2017-12-15 2017-12-15 Romme-7 New Moon New Moon   [s 4] 2140/2 D 0 16.8g 660
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/6 B 4 18.1 118
2017-12-01 2017-12-01 Romme-1 Leonora Christina Leonora Christina   [s 4] 2140/4 D str
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-12 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 8] 2140/14 D 8 19.4 399
2017-11-30 2017-11-30 Gävle-11 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2660/15 C 8 18.6 236
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-2 A.S.A.Tick Tack A.S.A.Tick Tack   [v 5] 2160/9 A 3 18.2 66
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-1 Curly Pine Curly Pine   [v 5] 2160/10 D 0 100
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-5 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 1640/3 C 3 16.0 75
2017-11-18 2017-11-18 Gävle-1 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 6] 2140/5 C 5 18.6 330
2017-11-17 2017-11-17 Romme-5 New Moon New Moon   [s 4] 2640/11 D 0 22.4 553
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-10 Captain Qbin Captain Qbin   [v 8] 2140/2 D 0 17.4 1009
2017-11-14 2017-11-14 Bollnäs-3 Leonora Christina Leonora Christina   [s 4] 2160/9 C 0 19.6g 501
2017-11-03 2017-11-03 Romme-10 Dante de Castella Dante de Castella   [v 6] 2140/5 D 0 21.1g 686
2017-11-03 2017-11-03 Romme-8 Bältra Spider Bältra Spider   [v 5] 2140/1 C 0 g 229
2017-11-03 2017-11-03 Romme-11 Stella Palema Stella Palema   [s 6] 2160/10 D 0 17.4 654
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-7 Leonora Christina Leonora Christina   [s 4] 2160/12 A 4 18.4 299
2017-11-02 2017-11-02 Hagmyren-3 The Last Crown The Last Crown   [s 6] 2140/1 D 0 g 484
2017-10-31 2017-10-31 Romme-3 New Moon New Moon   [s 4] 2140/4 B 1 17.0 166
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-5 Dante de Castella Dante de Castella   [v 6] 2140/2 C 0 22.9g 220
2017-10-26 2017-10-26 Gävle-7 The Last Crown The Last Crown   [s 6] 2140/12 D 0 16.3 600
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/6 C 0 17.8 340
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 The Last Crown The Last Crown   [s 6] 2180/14 C 8 18.1 327
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-4 New Moon New Moon   [s 4] 2140/11 C 4 17.5 795
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-5 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2140/1 C 0 g 200
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-4 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2140/11 C str
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-1 Dante de Castella Dante de Castella   [v 6] 2140/3 C 0 22.2g 158
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/5 D 5 16.7 591
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-7 The Last Crown The Last Crown   [s 6] 2140/6 D 5 15.4 260
2017-09-24 2017-09-24 Rättvik-6 Trollskärs Modin Trollskärs Modin   [v 11] 2180/13 D str
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-3 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 1640/7 C 6 16.8 175
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/3 D 5 19.0 122
2017-09-10 2017-09-10 Hagmyren-2 New Moon New Moon   [s 4] 2140/2 D 0 23.3 547
2017-09-08 2017-09-08 Romme-11 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2140/6 D 0 g 1233
2017-08-31 2017-08-31 Rättvik-4 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2140/1 D str
2017-08-28 2017-08-28 Romme-10 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/11 D 0 19.1g 510
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-12 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/4 D 0 21.1g 218
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-4 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2160/9 C str
2017-08-05 2017-08-05 Rättvik-12 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2160/6 D 0 17.1 867
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-3 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2140/12 D 2 15.7 517
2017-07-31 2017-07-31 Rättvik-1 Tom Trana Tom Trana   [v 7] 2140/1 D 3 18.3 222
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-9 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2140/10 D 7 17.6 1265
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-2 Decide Decide   [s 10] 2160/6 C 7 23.4 229
2017-07-30 2017-07-30 Solvalla-1 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 1640/10 C 5 14.5 225
2017-07-28 2017-07-28 Romme-11 Guldskimra Guldskimra   [s 9] 2140/4 D 0 29.4 1091
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-7 Dreamsofgold Dreamsofgold   [v 9] 1660/7 D 0 23.2g 631
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-4 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 1640/9 D 7 14.6 826
2017-07-11 2017-07-11 Eskilstuna-3 New Moon New Moon   [s 4] 2140/3 D 7 16.4 115
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-4 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 3160/4 D 0 g 1022
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-8 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 1640/10 C 8 18.0 345
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2140/5 C 7 16.8 121
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 New Moon New Moon   [s 4] 2140/5 B 1 16.8 46
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-5 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2660/6 C 2 18.3 220
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-3 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 11] 2160/13 C 8 16.9 355
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-1 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2140/2 D 0 g 460
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-6 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 5] 1640/6 D 0 g 735
2017-05-08 2017-05-08 Romme-5 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2140/2 D 0 g 87
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-10 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2140/8 C 0 17.1 865
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-4 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 11] 2140/3 D 2 16.4 843
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-6 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/2 D 0 g 703
2017-04-30 2017-04-30 Hagmyren-2 Gigant Blue Gigant Blue   [v 9] 2140/1 C 5 17.7 1376
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-7 New Moon New Moon   [s 4] 2140/8 A 3 18.5 57
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-4 Petronella Star Petronella Star   [s 10] 2160/6 D 7 27.1g 478
2017-04-24 2017-04-24 Rättvik-9 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 11] 2140/3 D str
2017-04-09 2017-04-09 Romme-7 Moa Star Moa Star   [s 7] 2140/8 B 1 18.8 22
2017-04-09 2017-04-09 Romme-6 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 11] 2140/10 C 5 16.5 369
2017-04-09 2017-04-09 Romme-2 New Moon New Moon   [s 4] 2140/2 C 2 17.1g 121
2017-04-08 2017-04-08 Gävle-3 A.S.A.Tick Tack A.S.A.Tick Tack   [v 5] 1640/9 D 7 16.5g 78
2017-04-02 2017-04-02 Hagmyren-7 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 11] 1660/11 B 4 15.7 450
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-3 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2640/2 D 4 17.5 767
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-5 A.S.A.Tick Tack A.S.A.Tick Tack   [v 5] 2140/1 D 2 17.8 104
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-1 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 11] 2140/12 D 0 15.5 526
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 11] 2140/15 C 3 16.2 540
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-1 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2140/10 B 7 19.0g 58
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-5 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 10] 2160/5 C 0 36.1 729
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-1 A.S.A.Tick Tack A.S.A.Tick Tack   [v 5] 2140/11 B 7 19.7g 412
2017-03-13 2017-03-13 Färjestad-5 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 5] 2140/2 D 0 g 871
2017-03-10 2017-03-10 Romme-10 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 2140/15 C str
2017-03-08 2017-03-08 Gävle-2 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2660/3 C 7 18.5 726
2017-03-03 2017-03-03 Solvalla-2 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 11] 2140/10 C 0 18.9 1546
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-3 Starbec's Thaifly Starbec's Thaifly   [v 11] 1640/3 D 6 20.3 359
2017-02-21 2017-02-21 Bollnäs-1 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 7] 2160/14 C 8 19.8g 330
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-9 Minikat Rivner Minikat Rivner   [v 11] 2140/8 A 6 18.5 265
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-5 Catfish Crown Catfish Crown   [s 8] 1640/6 D 5 16.8g 297
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-3 Juliano Crown Juliano Crown   [v 9] 2180/9 D 0 19.8 105
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-7 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 1640/8 B 7 16.2 157
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-6 A.S.A.Tick Tack A.S.A.Tick Tack   [v 6] 1640/5 C 0 20.9g 114
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-5 Cash Sea Cash Sea   [v 6] 1640/3 A 4 17.1 492
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-1 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 2160/12 B 4 16.7 839
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-1 Aventure d'Inverne Aventure d'Inverne   [s 4] 1640/6 D 0 22.3g 440
2018-12-07 2018-12-07 Romme-1 Cash Sea Cash Sea   [v 6] 2140/11 B 0 20.4 375
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 2140/4 C 5 18.0 88
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-1 Bear My Dream Bear My Dream   [v 4] 2140/11 B 1 19.8 133
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-10 Above Me Above Me   [v 9] 2140/11 D 5 18.6 110
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-1 Cash Sea Cash Sea   [v 6] 2140/12 B 0 g 340
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 V.S.Swea V.S.Swea   [s 3] 2160/11 A 0 25.8g 387
2018-11-23 2018-11-23 Romme-5 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 2140/11 D 0 15.7 1106
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-8 New Moon New Moon   [s 5] 2140/9 B 5 16.5 338
2018-11-20 2018-11-20 Gävle-5 Cash Sea Cash Sea   [v 6] 1640/2 D 6 16.2 621
2018-11-16 2018-11-16 Romme-1 V.S.Swea V.S.Swea   [s 3] 2140/4 B 0 g 431
2018-11-15 2018-11-15 Bollnäs-1 Running Sölebo Running Sölebo   [v 5] 1640/1 C 3 15.5 50
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-3 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 7] 1640/7 B str
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-8 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/2 D 0 19.7 627
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-5 V.S.Swea V.S.Swea   [s 3] 2140/4 D 3 18.6 124
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-1 Running Sölebo Running Sölebo   [v 5] 1640/2 B 2 15.7 242
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-11 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 2140/2 D 3 15.8 978
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-7 Oboy Savage Oboy Savage   [v 6] 2160/9 D 0 21.8g 475
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-7 Running Sölebo Running Sölebo   [v 5] 2140/1 D 8 17.9 79
2018-09-29 2018-09-29 Rättvik-5 New Moon New Moon   [s 5] 1640/5 A 4 15.7 50
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 2140/10 D 5 16.0 645
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-11 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/8 D 0 18.6 321
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-9 Running Sölebo Running Sölebo   [v 5] 2140/7 C 4 17.8 95
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-2 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 1640/10 D 4 16.5 575
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 Running Sölebo Running Sölebo   [v 5] 2140/2 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-6 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 2140/6 C 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-11 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/4 D 0 18.8 1982
2018-08-31 2018-08-31 Romme-9 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/3 D 0 19.7 215
2018-08-31 2018-08-31 Romme-6 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2140/1 D 0 g 408
2018-08-31 2018-08-31 Romme-1 Oboy Savage Oboy Savage   [v 6] 2140/12 B 5 18.8 477
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-6 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 2140/2 D 0 15.8 350
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-5 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 7] 2140/1 C 1 16.0 465
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-8 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2140/5 D str
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-7 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 8] 2140/6 D 3 16.4 2054
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-3 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/3 D 0 541
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-2 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 2140/9 B 3 18.5 287
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-9 Oboy Savage Oboy Savage   [v 6] 2140/4 C 6 18.8 228
2018-07-30 2018-07-30 Rättvik-3 East Doris East Doris   [s 3] 2140/8 D str
2018-07-28 2018-07-28 Bollnäs-4 Running Sölebo Running Sölebo   [v 5] 2140/5 D 0 19.0 969
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-11 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/3 D 0 18.0 641
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Oboy Savage Oboy Savage   [v 6] 2140/3 D 0 16.8 595
2018-07-09 2018-07-09 Rättvik-12 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 2140/2 D 7 16.6 603
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-10 Insignia Insignia   [s 4] 2140/4 B 1 17.6 91
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-4 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2160/13 C 0 16.5 603
2018-07-08 2018-07-08 Lindesberg-3 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 2160/8 C 6 17.8 344
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-9 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 2140/3 C 8 20.8g 482
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-8 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 2140/8 B 7 19.0 109
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-6 New Moon Face New Moon Face   [v 8] 2140/3 C 1 15.7 420
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-3 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/1 D 0 18.4 872
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-2 Oboy Savage Oboy Savage   [v 6] 2140/10 D 8 19.2 447
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-11 New Moon New Moon   [s 5] 2140/4 C 0 18.4 693
2018-06-21 2018-06-21 Rättvik-3 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 1640/12 D 4 15.2 842
2018-06-08 2018-06-08 Romme-11 You Rock My World You Rock My World   [v 6] 2140/1 D 5 19.2 180
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-12 Bakers Order Bakers Order   [v 7] 2140/8 B 0 17.9 812
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-10 Running Sölebo Running Sölebo   [v 5] 1640/7 C 0 17.3 527
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-11 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2140/7 D 0 19.6g 373
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-10 Insignia Insignia   [s 4] 2140/1 B 0 g 27
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-9 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/8 C 0 19.9 417
2018-06-04 2018-06-04 Rättvik-2 Oboy Savage Oboy Savage   [v 6] 2140/11 D 6 19.5 429
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-6 Leonora Christina Leonora Christina   [s 5] 2160/10 B 0 19.4 156
2018-06-02 2018-06-02 Hagmyren-4 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 2160/12 D 7 17.5g 892
2018-05-09 2018-05-09 Solvalla-2 Glide Street Glide Street   [v 6] 2160/4 C 0 19.2g 594
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 2140/10 C 2 16.0 166
2018-04-29 2018-04-29 Hagmyren-2 Running Sölebo Running Sölebo   [v 5] 2160/14 C 2 17.5 293
2018-04-28 2018-04-28 Romme-2 Julle Julle   [v 9] 2160/7 D 7 16.1 546
2018-04-26 2018-04-26 Gävle-4 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 3140/1 D 0 17.3 476
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-10 Stella Palema Stella Palema   [s 7] 2140/11 D 0 18.8g 461
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-5 Running Sölebo Running Sölebo   [v 5] 2140/8 B 1 18.2 164
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-3 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 5] 2140/6 D 5 16.3 194
2018-04-20 2018-04-20 Romme-9 New Moon New Moon   [s 5] 2140/2 C 3 16.3 318
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-9 Chamille Chamille   [s 7] 2660/7 D 8 17.8g 369
2018-03-30 2018-03-30 Eskilstuna-8 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 2140/7 C 2 16.8 161
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-9 New Moon New Moon   [s 5] 2140/1 D 3 16.4 326
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-4 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 1640/1 D 7 17.8 542
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-3 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/9 D 0 g 657
2018-03-23 2018-03-23 Romme-11 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/3 D 7 17.1 861
2018-03-20 2018-03-20 Romme-5 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 2640/14 C 0 18.4g 385
2018-03-20 2018-03-20 Romme-3 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/9 D 0 g 1309
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-1 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2160/6 D 0 20.5 969
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-10 Stella Palema Stella Palema   [s 7] 2140/6 D 7 17.0 809
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-6 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2640/1 D 6 20.0 242
2018-03-09 2018-03-09 Romme-10 New Moon New Moon   [s 5] 2140/6 B 8 18.2g 184
2018-03-09 2018-03-09 Romme-6 Catfish Crown Catfish Crown   [s 9] 2140/9 D 0 20.0g 961
2018-03-05 2018-03-05 Romme-2 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/3 D 0 g 867
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-7 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 2160/5 C 4 16.6 221
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-12 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/1 D str
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-3 Tom Trana Tom Trana   [v 8] 2140/3 D str
2018-02-23 2018-02-23 Romme-4 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 2160/8 D 5 16.6 632
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-3 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2160/11 D 0 19.5 672
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-5 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 7] 2160/13 D str
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-1 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 9] 1640/8 C 0 17.0 658
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-4 New Moon New Moon   [s 5] 2140/2 C 0 18.1 100
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 9] 2140/3 C 0 18.8 495
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-1 Racy Roz Sisu Racy Roz Sisu   [v 7] 2140/5 C 6 20.4 85
2018-02-02 2018-02-02 Romme-6 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 2140/11 D str
2018-01-21 2018-01-21 Bollnäs-4 Catfish Crown Catfish Crown   [s 9] 2160/10 D 0 18.1 883
2018-01-20 2018-01-20 Romme-4 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 2140/7 D str
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-10 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 9] 2160/7 D 5 17.1 824
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-1 A.S.A.Tick Tack A.S.A.Tick Tack   [v 6] 2160/13 A 0 19.4g 540
2018-01-12 2018-01-12 Romme-9 New Moon New Moon   [s 5] 2140/5 D 6 18.0 560
2018-01-12 2018-01-12 Romme-4 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2160/14 D 6 18.2 2423
2018-01-12 2018-01-12 Romme-1 Catfish Crown Catfish Crown   [s 9] 2140/10 D 0 18.4 1174
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-4 Roscoe Frontline Roscoe Frontline   [v 8] 2160/8 C 4 17.9g 175
2018-01-08 2018-01-08 Gävle-1 A.S.A.Tick Tack A.S.A.Tick Tack   [v 6] 2160/13 B 7 20.6g 265
2018-01-05 2018-01-05 Romme-10 Gigant Blue Gigant Blue   [v 10] 2140/6 C 6 19.0 739
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 I'm Beautiful I'm Beautiful   [s 6] 2140/6 D 0 g 869
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-8 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2140/9 C 0 g 735
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-4 New Moon New Moon   [s 6] 2140/8 D 0 18.1 711
2019-11-29 2019-11-29 Romme-8 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2160/12 B 5 19.1 1128
2019-11-26 2019-11-26 Romme-10 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 6] 2140/4 C 8 18.5 245
2019-11-26 2019-11-26 Romme-2 Sture S.E. Sture S.E.   [v 5] 2140/2 C 0 g 263
2019-11-22 2019-11-22 Romme-10 New Moon New Moon   [s 6] 2140/8 C 0 17.9 555
2019-11-22 2019-11-22 Romme-5 Gorgeous Lime Gorgeous Lime   [v 7] 2140/12 C 4 16.0 792
2019-11-22 2019-11-22 Romme-3 Cabaree F.C. Cabaree F.C.   [s 6] 1640/6 D 0 16.0g 245
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-3 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 1640/12 D 0 15.9 886
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-8 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2140/5 D 5 17.5 238
2019-11-14 2019-11-14 Bollnäs-4 New Moon New Moon   [s 6] 2140/8 C 0 19.6 316
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-7 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2140/12 B 0 g 770
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-10 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 8] 2160/12 D 0 18.3 1093
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-1 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 1640/4 D 0 18.9 213
2019-10-11 2019-10-11 Romme-3 Dolly Style Dolly Style   [s 4] 1640/6 D 2 14.9 268
2019-10-06 2019-10-06 Solvalla-5 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2140/7 D 8 20.0 349
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-8 Miss Joe Miss Joe   [s 7] 2160/11 D 2 16.9 170
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-10 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 8] 2140/4 C 8 17.9 218
2019-09-05 2019-09-05 Gävle-7 Blackspot Madeya Blackspot Madeya   [s 8] 2140/6 C 6 15.5 323
2019-09-02 2019-09-02 Romme-6 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 9] 2140/6 D 8 16.1 327
2019-09-02 2019-09-02 Romme-2 Falling Sky Falling Sky   [v 6] 2140/5 D 4 16.6 134
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-1 Falling Sky Falling Sky   [v 6] 1640/5 D 8 16.1 86
2019-08-12 2019-08-12 Romme-3 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 7] 2140/6 D 4 15.6 500
2019-08-12 2019-08-12 Romme-2 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2140/6 D 0 22.7 371
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-5 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 8] 2140/6 D 0 16.2 1241
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-4 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 9] 2140/4 C 4 17.0 224
2019-07-28 2019-07-28 Solvalla-3 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2140/1 D 4 17.8 409
2019-07-22 2019-07-22 Rättvik-7 B.B.S.Day Dream B.B.S.Day Dream   [v 5] 1640/7 B 0 15.1 91
2019-07-19 2019-07-19 Romme-1 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2140/5 C 5 18.6 197
2019-07-17 2019-07-17 Eskilstuna-13 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 8] 2160/8 C str
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-7 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2160/5 D 6 19.0 271
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-12 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 8] 2140/8 C 4 17.8 361
2019-06-29 2019-06-29 Eskilstuna-2 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 1640/9 D 0 18.5g 1000
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-9 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2160/6 C 4 17.4 674
2019-06-27 2019-06-27 Gävle-4 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 8] 2640/4 D 7 17.0 124
2019-06-21 2019-06-21 Hagmyren-11 Georgebrown Zon Georgebrown Zon   [v 8] 2140/7 B 5 16.7 263
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-11 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2140/6 B 1 16.9 103
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-1 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2140/7 D 5 18.4 207
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-1 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2140/9 C 8 18.7 202
2019-06-02 2019-06-02 Bollnäs-8 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2160/8 C 4 16.6 218
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-10 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2140/7 C 7 19.3 156
2019-05-12 2019-05-12 Rättvik-5 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2140/6 B 4 17.7 68
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-4 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2160/7 D 5 19.5 282
2019-05-05 2019-05-05 Hagmyren-4 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2160/6 C 0 17.3 757
2019-05-03 2019-05-03 Rättvik-1 Oboy Savage Oboy Savage   [v 7] 2140/3 D 6 19.4g 933
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-6 Chamille Chamille   [s 8] 2660/9 D 7 19.1 501
2019-04-28 2019-04-28 Solvalla-4 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 9] 2140/11 D 0 17.4 280
2019-04-27 2019-04-27 Romme-5 Bear My Dream Bear My Dream   [v 5] 1640/12 B 6 15.5 262
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-2 Savanna Star Savanna Star   [s 6] 2140/10 D 0 21.9 670
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-4 Dragon Sund Dragon Sund   [v 12] 2160/5 D 0 17.4 562
2019-03-08 2019-03-08 Romme-4 New Moon New Moon   [s 6] 2160/8 D 0 19.6g 543
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-7 New Moon Face New Moon Face   [v 9] 2140/3 D 6 15.0 611
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-3 Savanna Star Savanna Star   [s 6] 2140/3 D 4 19.0 196
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/5 D str
2019-02-24 2019-02-24 Gävle-7 New Moon New Moon   [s 6] 2140/11 D 2 17.9 230
2019-02-16 2019-02-16 Romme-5 New Moon New Moon   [s 6] 2160/9 D 6 17.8 154
2019-02-16 2019-02-16 Romme-1 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/4 D 0 g 158
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-1 Balbina Rich Balbina Rich   [s 6] 1640/6 D 0 g 554
2019-02-10 2019-02-10 Romme-3 New Moon New Moon   [s 6] 2140/4 B 1 19.2g 345
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-1 New Moon New Moon   [s 6] 2140/4 D 0 18.3 219
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-3 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2140/1 A 0 g 41
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-5 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 1640/2 D 4 18.0 269
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-4 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 9] 2160/10 D 0 16.8 1148
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-2 You Rock My World You Rock My World   [v 7] 2140/3 B 0 g 142
2019-01-16 2019-01-16 Solvalla-5 Go Easy B.J. Go Easy B.J.   [v 7] 2160/9 C 6 16.7 676
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-5 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2160/4 B 0 281
2019-01-15 2019-01-15 Bollnäs-1 New Moon New Moon   [s 6] 2160/5 D 0 17.7 793
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-2 Cash Sea Cash Sea   [v 7] 2140/6 B 0 g 186
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-5 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 8] 2140/9 B str
2019-01-02 2019-01-02 Gävle-3 Lingbo Helen Lingbo Helen   [s 9] 1640/8 C 6 17.2 417
2019-01-02 2019-01-02 Solvalla-3 Love Younathan Love Younathan   [v 9] 2140/7 D 0 17.3 524
2020-12-28 2020-12-28 Romme-2 Freckless Freckless   [v 4] 2140/11 B 0 g 48
2020-12-22 2020-12-22 Eskilstuna-4 New Moon New Moon   [s 7] 2140/12 D 5 17.7 448
2020-12-20 2020-12-20 Gävle-11 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 4] 2160/6 A 4 17.7 126
2020-12-18 2020-12-18 Romme-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 1640/12 D 0 15.6 3385
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-10 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 4] 2160/5 B 5 17.4 743
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/13 C 0 16.1 1225
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-6 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 4] 2140/3 D 8 17.4 863
2020-11-20 2020-11-20 Romme-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2160/10 D 4 14.9 533
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-10 New Moon New Moon   [s 7] 2140/8 D 6 19.1g 408
2020-11-10 2020-11-10 Gävle-1 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 4] 2160/13 B 4 16.0 1139
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-9 You Rock My World You Rock My World   [v 8] 2140/4 C 0 g 148
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/4 C 4 17.1 258
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-8 Total Darkness Total Darkness   [v 8] 2140/9 C 2 14.8 189
2020-10-24 2020-10-24 Rättvik-3 V.S.Selma V.S.Selma   [s 5] 2140/4 B 4 16.9 152
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 You Rock My World You Rock My World   [v 8] 2160/6 D 0 18.1g 784
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/3 D 0 15.5 762
2020-09-25 2020-09-25 Romme-3 M.T.Likeable M.T.Likeable   [s 7] 2140/9 C 0 15.9 520
2020-09-11 2020-09-11 Bollnäs-5 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 9] 2140/5 D str
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-8 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/11 B 2 16.4 606
2020-08-31 2020-08-31 Romme-6 You Rock My World You Rock My World   [v 8] 2160/15 D 0 g 1609
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-1 You Rock My World You Rock My World   [v 8] 2140/12 C 7 17.8 544
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-3 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/3 D 0 18.3 1756
2020-07-02 2020-07-02 Gävle-10 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/7 C 0 17.3 861
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-6 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2660/9 D 8 17.6 2108
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-10 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/4 D 0 16.3 1295
2020-05-10 2020-05-10 Solvalla-6 Oboy Savage Oboy Savage   [v 8] 2140/3 D 5 17.1 1027
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-8 You Rock My World You Rock My World   [v 8] 2140/10 C str
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-8 Oboy Savage Oboy Savage   [v 8] 2140/5 D 0 g 999
2020-05-03 2020-05-03 Hagmyren-3 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/1 D 5 17.0 2520
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-1 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 9] 2160/4 C 3 16.6 205
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-8 Oboy Savage Oboy Savage   [v 8] 1640/11 D 0 16.6 1593
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-8 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2160/6 C 0 19.7g 1209
2020-04-05 2020-04-05 Hagmyren-2 Oboy Savage Oboy Savage   [v 8] 2160/8 C 7 19.1 2169
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2160/13 C 2 17.3 687
2020-03-26 2020-03-26 Gävle-7 Up to the Minute Up to the Minute   [v 9] 2640/4 B 0 17.5 243
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-9 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 9] 2140/1 C 0 17.4 532
2020-03-19 2020-03-19 Gävle-7 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 10] 2140/5 C 0 16.9 865
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-4 Dolly Style Dolly Style   [s 5] 2160/4 D 6 17.4 771
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-2 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 8] 2160/2 D 0 19.4 1516
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-8 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 8] 1640/12 D 0 17.1g 2717
2020-02-19 2020-02-19 Bergsåker-4 Bakers Order Bakers Order   [v 9] 2640/9 D 4 18.2 1579
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-5 Oboy Savage Oboy Savage   [v 8] 2160/11 D str
2020-02-08 2020-02-08 Romme-11 Tornado Exclusive Tornado Exclusive   [v 10] 2160/4 D 0 21.8g 341
2020-02-08 2020-02-08 Romme-10 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 7] 2140/1 D 0 20.0 443
2020-02-08 2020-02-08 Romme-9 Running Sölebo Running Sölebo   [v 7] 2140/5 B 2 17.9 35
2020-02-08 2020-02-08 Romme-5 Oboy Savage Oboy Savage   [v 8] 2140/7 D 0 20.0 464
2020-02-04 2020-02-04 Gävle-5 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 9] 1640/9 D 4 15.7 1239
2020-01-21 2020-01-21 Gävle-5 You Rock My World You Rock My World   [v 8] 2160/5 C str
2021-12-19 2021-12-19 Gävle-8 Stjärn Truls C.F. Stjärn Truls C.F.   [v 7] 2640/5 C 0 g 539
2021-12-09 2021-12-09 Romme-3 Red Rooster Red Rooster   [v 8] 2640/8 D 0 19.1 1230
2021-12-09 2021-12-09 Romme-1 Longlegprincess Longlegprincess   [s 5] 2140/5 D 0 19.7g 1077
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-3 Take the Crown Take the Crown   [v 9] 2140/6 D str
2021-11-19 2021-11-19 Romme-6 Longlegprincess Longlegprincess   [s 5] 2140/1 D 0 g 1295
2021-11-19 2021-11-19 Romme-8 Red Rooster Red Rooster   [v 8] 1640/2 D 6 14.8 969
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-3 Gamma Light Gamma Light   [v 10] 1640/8 D 5 16.2 1053
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-2 Longlegprincess Longlegprincess   [s 5] 2140/1 D 0 16.4 1354
2021-10-29 2021-10-29 Gävle-6 Red Rooster Red Rooster   [v 8] 2640/8 D 0 17.8 622
2021-10-29 2021-10-29 Gävle-9 Longlegprincess Longlegprincess   [s 5] 2140/4 D 0 20.9 445
2021-10-18 2021-10-18 Rättvik-10 Sagoprins Jevi Sagoprins Jevi   [v 13] 1660/7 C 0 g 561
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-3 Longlegprincess Longlegprincess   [s 5] 2140/1 D 0 22.8g 329
2021-09-20 2021-09-20 Gävle-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 2140/2 D 0 17.8 566
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-7 Power Memphis Power Memphis   [v 7] 2160/9 C 2 16.7g 61
2021-09-13 2021-09-13 Rättvik-5 Freckless Freckless   [v 5] 2140/4 C 5 14.8 143
2021-09-04 2021-09-04 Rättvik-6 Stjärn Truls C.F. Stjärn Truls C.F.   [v 7] 1660/7 B 0 g 41
2021-09-02 2021-09-02 Gävle-10 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 10] 1640/2 C 8 16.5 1687
2021-08-28 2021-08-28 Eskilstuna-5 Stjärn Truls C.F. Stjärn Truls C.F.   [v 7] 1660/8 C 7 28.6g 111
2021-08-22 2021-08-22 Hagmyren-2 Red Rooster Red Rooster   [v 8] 2140/5 C 0 20.3g 52
2021-08-15 2021-08-15 Solvalla-3 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 9] 1640/2 D 5 17.6 539
2021-08-11 2021-08-11 Romme-2 Bakers Order Bakers Order   [v 10] 2140/10 B 5 15.7 730
2021-08-10 2021-08-10 Bollnäs-8 Red Rooster Red Rooster   [v 8] 2640/5 C 3 16.7 160
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-9 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 11] 2140/11 D 7 17.1 1648
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-10 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 2160/6 D 0 18.8 679
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-9 Red Rooster Red Rooster   [v 8] 2160/12 B 6 17.3 187
2021-07-23 2021-07-23 Romme-5 Falling Sky Falling Sky   [v 8] 2140/4 C 7 17.6g 101
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-9 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 9] 1640/5 D 0 18.2 381
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 2160/5 C str
2021-07-19 2021-07-19 Rättvik-8 You Rock My World You Rock My World   [v 9] 2160/11 D 0 19.8 1600
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-5 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 5] 2160/15 C 0 16.3 1236
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-6 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 10] 1640/1 C 4 15.1 275
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-8 You Rock My World You Rock My World   [v 9] 2140/5 D 7 19.4g 637
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-2 Tre Kronos Tre Kronos   [v 9] 2160/12 C 0 24.0g 1222
2021-06-24 2021-06-24 Rättvik-8 New Moon New Moon   [s 8] 2160/11 D 0 19.1 964
2021-06-24 2021-06-24 Rättvik-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 8] 2140/8 D 0 15.7 1607
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-9 You Rock My World You Rock My World   [v 9] 2140/10 D 0 17.7 864
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-2 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 1640/9 D 8 15.2 419
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-8 Sonny Memphis Sonny Memphis   [v 9] 1640/3 C 0 24.4g 166
2021-06-16 2021-06-16 Hagmyren-2 New Moon New Moon   [s 8] 2160/11 D 8 18.1 782
2021-05-25 2021-05-25 Romme-11 New Moon New Moon   [s 8] 2140/8 D 7 17.1 451
2021-05-19 2021-05-19 Solvalla-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 2140/5 D 0 17.8 782
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-8 You Rock My World You Rock My World   [v 9] 2160/9 B 6 19.6 339
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 5] 2160/3 D 3 16.7 734
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-4 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 2140/1 C str
2021-03-26 2021-03-26 Romme-11 New Moon New Moon   [s 8] 2140/10 D 8 16.5 1094
2021-03-26 2021-03-26 Romme-5 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 2140/6 B 3 16.0 295
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-10 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 2160/7 B 8 17.0 269
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-3 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 5] 2140/3 B 6 18.2 389
2021-02-02 2021-02-02 Gävle-3 New Moon New Moon   [s 8] 2140/9 D 0 20.4g 1291
2021-01-20 2021-01-20 Solvalla-8 New Moon New Moon   [s 8] 1640/1 D 0 17.1 1693
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-4 New Moon New Moon   [s 8] 2140/11 D 0 17.4 1631
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-9 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 3160/3 D str
2022-12-22 2022-12-22 Gävle-8 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 1640/4 D 0 15.4 630
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-9 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2140/4 C 5 16.7 464
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2160/11 C 4 16.7 690
2022-12-02 2022-12-02 Romme-8 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2140/12 D 0 15.8 847
2022-12-02 2022-12-02 Romme-6 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2160/7 D 0 16.8 721
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-9 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2660/13 B str
2022-11-19 2022-11-19 Gävle-3 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2640/11 D str
2022-11-11 2022-11-11 Bollnäs-8 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/5 C 4 16.4 174
2022-11-10 2022-11-10 Gävle-3 Pure Brienne Pure Brienne   [s 2] 2140/4 D 7 19.7g 398
2022-10-31 2022-10-31 Rättvik-4 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 1640/7 C 4 14.2 243
2022-10-01 2022-10-01 Romme-11 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 6] 2140/1 D str
2022-10-01 2022-10-01 Romme-10 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/7 C str
2022-10-01 2022-10-01 Romme-9 Shehuntyoudown Shehuntyoudown   [s 6] 2660/11 A 0 16.0 271
2022-09-20 2022-09-20 Bollnäs-6 Kolar Ville Kolar Ville   [v 14] 1660/8 B 0 29.5 173
2022-09-20 2022-09-20 Bollnäs-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/4 C 4 15.8 80
2022-09-19 2022-09-19 Romme-6 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2140/7 C 6 14.8 270
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-10 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 11] 2660/6 D 0 20.1 1205
2022-09-08 2022-09-08 Gävle-5 Cape Town Cape Town   [v 7] 2140/10 B 7 14.9 102
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-9 Majestic Mattias Majestic Mattias   [v 11] 1640/3 C 4 15.8 258
2022-08-25 2022-08-25 Gävle-5 Harlekin Sign Harlekin Sign   [v 10] 2140/7 D 0 19.7 501
2022-08-21 2022-08-21 Hagmyren-7 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2140/1 B 3 14.9 281
2022-08-13 2022-08-13 Rättvik-4 Miss Dee Miss Dee   [s 5] 1640/7 B 0 16.8g 398
2022-08-04 2022-08-04 Gävle-11 Zorocco Yamoz Zorocco Yamoz   [v 6] 2140/4 C 3 14.4 285
2022-07-31 2022-07-31 Solvalla-10 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/8 B 4 16.2 109
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-5 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 1640/1 D 3 14.1 164
2022-07-23 2022-07-23 Romme-10 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 6] 2140/5 B 6 16.7 67
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-6 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/9 C 5 16.2 496
2022-07-16 2022-07-16 Bollnäs-9 Bakers Order Bakers Order   [v 11] 2160/7 C 0 17.0g 858
2022-07-11 2022-07-11 Rättvik-7 Motoddy Motoddy   [v 11] 2140/1 D 0 26.0 973
2022-07-08 2022-07-08 Bergsåker-5 Bakers Order Bakers Order   [v 11] 1640/7 C 0 17.3g 182
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-2 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/12 D 0 15.0 1201
2022-06-20 2022-06-20 Bollnäs-1 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 1640/7 D 5 13.6 210
2022-06-11 2022-06-11 Rättvik-4 Bakers Order Bakers Order   [v 11] 2140/6 C 1 15.7 523
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-9 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/9 C 2 16.2 87
2022-06-01 2022-06-01 Gävle-5 Love Younathan Love Younathan   [v 12] 1640/11 C 6 14.8 1043
2022-05-24 2022-05-24 Eskilstuna-6 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 1640/6 C 4 13.2 103
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/7 C 3 16.8 368
2022-04-21 2022-04-21 Gävle-3 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 1640/10 C 1 13.4 169
2022-04-18 2022-04-18 Hagmyren-6 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/10 D 0 20.9g 907
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-2 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2660/15 C 0 17.1 325
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/2 D 5 17.0 970
2022-03-26 2022-03-26 Romme-2 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/5 C 0 18.9g 202
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/2 D 2 17.7 170
2022-03-17 2022-03-17 Gävle-4 Alvar Spiro Alvar Spiro   [v 6] 2140/3 D str
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-3 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 6] 2140/11 A 0 17.3 679
2022-02-25 2022-02-25 Romme-9 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2140/3 D 3 14.6 300
2022-02-25 2022-02-25 Romme-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2640/7 D 0 17.2 1547
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-5 Alvar Spiro Alvar Spiro   [v 6] 1640/9 D str
2022-02-06 2022-02-06 Gävle-5 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 1640/1 D 1 15.9 125
2022-02-04 2022-02-04 Romme-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2660/4 D 0
2022-02-04 2022-02-04 Romme-4 Stjärn Truls C.F. Stjärn Truls C.F.   [v 8] 2160/10 B str
2022-02-04 2022-02-04 Romme-3 Alvar Spiro Alvar Spiro   [v 6] 2140/6 D 0
2022-01-28 2022-01-28 Romme-7 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2160/10 C 0 17.5 3759
2022-01-28 2022-01-28 Romme-4 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2140/7 D 0 16.0 1167
2022-01-17 2022-01-17 Romme-7 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/2 D 0 g 2449
2022-01-15 2022-01-15 Gävle-2 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2160/10 C str
2022-01-03 2022-01-03 Eskilstuna-9 Red Rooster Red Rooster   [v 9] 2140/3 D 4 17.2 360
2022-01-03 2022-01-03 Eskilstuna-3 Longlegprincess Longlegprincess   [s 6] 2140/7 C 0 18.3 586
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-12 Stjärn Truls C.F. Stjärn Truls C.F.   [v 8] 1660/8 B 0 g 329
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-12 Steady Roc Steady Roc   [h 3] 2140/2 A 0 g 33
2023-12-07 2023-12-07 Gävle-9 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 2140/7 D 0 16.1 857
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-7 Steady Roc Steady Roc   [h 3] 2140/3 A 1 16.3 32
2023-12-03 2023-12-03 Bollnäs-6 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2160/12 B str
2023-12-01 2023-12-01 Romme-10 Pure Brienne Pure Brienne   [s 3] 2160/10 C 5 18.8 529
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-8 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2140/8 C 0 19.2 1159
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-1 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 2140/9 D 5 16.1 339
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-9 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2140/4 C 5 18.1 385
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-6 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2160/9 A 2 16.3 50
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-5 Pure Brienne Pure Brienne   [s 3] 2160/10 D 8 18.1 446
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-8 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2140/1 D 0 16.9g 406
2023-11-13 2023-11-13 Rättvik-3 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 2140/10 D 7 16.5 220
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-9 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2140/7 B 5 17.8 103
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-1 Pure Brienne Pure Brienne   [s 3] 2140/10 C 5 20.3g 348
2023-10-16 2023-10-16 Rättvik-3 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2140/11 B 2 16.4 75
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-10 Hailey Rich Hailey Rich   [s 4] 2140/1 D 8 16.7 361
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-5 Boycott Boycott   [v 7] 2140/7 B 6 15.8 198
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-3 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2140/3 B 0 g 74
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-7 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 2160/4 C 0 16.7 132
2023-10-05 2023-10-05 Gävle-9 Hailey Rich Hailey Rich   [s 4] 2160/6 C 0 g 255
2023-09-10 2023-09-10 Solvalla-9 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 2140/4 C 1 15.3 59
2023-09-10 2023-09-10 Solvalla-6 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2140/9 C 3 16.8 98
2023-09-07 2023-09-07 Gävle-10 Hailey Rich Hailey Rich   [s 4] 2160/9 C 6 17.2 384
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-10 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 1640/1 D 4 13.4 190
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-3 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 1640/5 D 2 14.1 171
2023-08-28 2023-08-28 Gävle-2 Hailey Rich Hailey Rich   [s 4] 2160/10 C 2 17.2 105
2023-08-26 2023-08-26 Eskilstuna-6 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2140/5 D 0 16.6g 184
2023-08-07 2023-08-07 Romme-6 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 2140/6 D 0 17.1 229
2023-08-07 2023-08-07 Romme-4 Wigo Memphis Wigo Memphis   [v 5] 2140/7 C 4 17.4 193
2023-08-07 2023-08-07 Romme-2 Beau Memphis Beau Memphis   [v 5] 2140/7 B 0 20.0g 219
2023-08-07 2023-08-07 Romme-10 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2140/3 D 3 15.9 91
2023-08-03 2023-08-03 Gävle-11 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 1660/10 C str
2023-07-26 2023-07-26 Gävle-7 Midas Metan Midas Metan   [v 11] 2140/3 D 6 15.9 423
2023-07-21 2023-07-21 Bollnäs-9 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2160/6 C 5 17.5 676
2023-07-21 2023-07-21 Bollnäs-4 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2160/5 D 0 17.2 412
2023-06-13 2023-06-13 Gävle-7 Grott Maja Grott Maja   [s 10] 1640/3 D 5 12.8 1199
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-10 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 7] 1640/11 C str
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-8 S.K.Lodbrok S.K.Lodbrok   [v 12] 2160/5 B 6 37.6 150
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-6 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2140/1 D 4 17.0 48
2023-05-30 2023-05-30 Gävle-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 1640/5 D 5 14.5 172
2023-05-07 2023-05-07 Romme-6 Krut Knut Krut Knut   [v 11] 2640/4 C 7 17.8 314
2023-05-07 2023-05-07 Romme-4 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 1640/2 D 8 15.5 389
2023-05-07 2023-05-07 Romme-1 Grott Maja Grott Maja   [s 10] 2140/8 C 2 15.7 196
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-10 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2140/4 D 3 15.8 139
2023-04-30 2023-04-30 Solvalla-3 Grott Maja Grott Maja   [s 10] 2140/3 D 5 15.3 337
2023-04-18 2023-04-18 Gävle-9 Pelas Santhos Pelas Santhos   [v 5] 1640/6 C 1 15.2 352
2023-03-26 2023-03-26 Bollnäs-7 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2140/10 D 0 16.9 1631
2023-03-19 2023-03-19 Solvalla-7 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2140/8 D 0 g 26
2023-03-12 2023-03-12 Gävle-8 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2160/11 D 0 g 79
2023-03-10 2023-03-10 Romme-6 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2140/7 D 0 16.6 1532
2023-03-03 2023-03-03 Bollnäs-6 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 2160/7 D 0 16.9 954
2023-03-01 2023-03-01 Solvalla-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2160/6 C 5 17.8 1063
2023-02-19 2023-02-19 Gävle-5 A Perfect Man A Perfect Man   [v 7] 2160/10 B 0 g 109
2023-02-17 2023-02-17 Romme-7 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 2140/3 D 6 17.7 697
2023-02-17 2023-02-17 Romme-6 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2140/11 D 0 17.1 1822
2023-02-09 2023-02-09 Gävle-7 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2160/10 C 0 18.2g 1079
2023-02-09 2023-02-09 Gävle-10 Red Rooster Red Rooster   [v 10] 2160/6 C 4 17.5 71
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-10 Grott Maja Grott Maja   [s 10] 2160/10 C str
2023-01-16 2023-01-16 Gävle-5 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2140/4 B 5 16.3 73
2023-01-06 2023-01-06 Romme-4 Longlegprincess Longlegprincess   [s 7] 2160/6 C 6 17.5 559
2024-04-07 2024-04-07 Solvalla-10 A Perfect Man A Perfect Man   [v 8] 1640/11 C str
2024-04-06 2024-04-06 Romme-8 Red Rooster Red Rooster   [v 11] 2140/3 D 4 14.8 767
2024-04-04 2024-04-04 Gävle-9 Mery Bolden Mery Bolden   [s 5] 2140/10 D 5 17.1 63
2024-03-31 2024-03-31 Romme-12 Hailey Rich Hailey Rich   [s 5] 2160/12 C 0 21.0g 715
2024-03-26 2024-03-26 Bollnäs-6 Red Rooster Red Rooster   [v 11] 1640/7 D 7 16.7 520
2024-03-26 2024-03-26 Bollnäs-3 A Perfect Man A Perfect Man   [v 8] 2140/7 C 2 17.0 317
2024-03-24 2024-03-24 Romme-11 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 8] 2140/9 C 8 19.0 383
2024-03-24 2024-03-24 Romme-8 Mery Bolden Mery Bolden   [s 5] 2140/7 D 3 18.0 480
2024-03-14 2024-03-14 Gävle-10 Pure Brienne Pure Brienne   [s 4] 2160/8 C 0 20.3 823
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-7 Imperials Elegance Imperials Elegance   [s 8] 2140/4 D 3 18.2 608
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-5 Red Rooster Red Rooster   [v 11] 2140/3 C 5 16.6 537
2024-03-10 2024-03-10 Solvalla-3 Longlegprincess Longlegprincess   [s 8] 2140/7 D 8 18.9 801
2024-03-08 2024-03-08 Romme-4 A Perfect Man A Perfect Man   [v 8] 1640/7 C 4 14.1 468
2024-03-07 2024-03-07 Gävle-6 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 8] 2140/7 D 7 19.3 706
2024-02-18 2024-02-18 Gävle-2 Pelas Santhos Pelas Santhos   [v 6] 2140/3 D 0 17.6 185
2024-02-15 2024-02-15 Bollnäs-2 Longlegprincess Longlegprincess   [s 8] 2140/8 D 0 17.0 832
2024-01-25 2024-01-25 Gävle-8 Longlegprincess Longlegprincess   [s 8] 1640/7 D 0 17.7g 1351
2024-01-25 2024-01-25 Gävle-7 Pelas Santhos Pelas Santhos   [v 6] 2160/13 A 7 17.6 227
2024-01-10 2024-01-10 Solvalla-4 Steady Roc Steady Roc   [h 4] 2140/7 A 6 17.4 88ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se