V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-8 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 2140/1 D
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-3 Fröken Sting Fröken Sting   [s 7] 2660/12 D
2020-06-04 2020-06-04 Rättvik-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 1640/1 C

Nyheter för travkusk


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen oc..


Elitloppshelgen är över och nu tar sommarens stortrav vid.
Östersund är värd för V75-tävlingarna den kommande lördagen och bjuder på fantastiskt fin sport. Jämtlands Stora Pris, med en halv miljon till vinnaren, ser nästan ut som rena Elitloppet. Det är idel stjärnhästar som möter upp bakom startbilen och en intressant comeback gör Campo Bahia. Conrad Lugauers superhäst har inte startat sedan Frankrike-äventyret i vintras. I den första starten i Paris hade han greppet mot självaste FaceTime Bourbon när en galopp i ledningen in på upploppet spolierade allt. I starten därefter var hästen inte frisk och sedan har han tjänstgjort i aveln under våren.
– Campo Bahia (V75-7) gjorde avelsarbete i sex veckor och fick sedan tre veckors paus. Han var begränsad till 60 ston och fullbokad. Därefter har han haft tre och en halv månaders träning. Hästen känns hur fin som helst, säger Conrad Lugauer.

1.13,5 i jobb – ”Finfin”
Inför Jägersros tävlingar förra tisdagen tog Lugauer med sig Campo Bahia in till banan för att köra ett skarpare jobb. Han travade då 1.13,5 över 2100 meter med en snabbare avslutning. Tränaren var mycket nöjd med sin adept.
– Jag ville se och känna hur han rör sig när det går lite fortare och hästen kändes jättebra. Han var stark, spänstig och finfin. Jag kan inte vara mer nöjd med honom än jag var, menar ”Connie”.

”Har 80 till 85-procentig form – inget offensivt upplägg”
Den femårige hingsten gör nu resan från Skåne till Östersund. Han tar ett nappatag med den äldre eliten i ett lopp som vimlar av stjärnhästar. Han fick dessutom ett dåligt utgångsläge med spår sju bakom bilen.
– Från början var det meningen att vi skulle gå ut i Copenhagen Cup men det var länge osäkert om det skulle bli något lopp. Det var svårt att planera när vi inte visste och därför bestämde vi oss för att träna två veckor längre och åka till Östersund istället. Det finns inte så många passande lopp för honom just nu.
– Nu blev det här ett superrace och han fick ett taskigt utgångsläge. Spelarna måste vara försiktiga med honom och det viktigaste för mig är att han avslutar bra. Det kommer inte att bli något offensivt upplägg när han inte är redo. Han har 80 till 85-procentig form och det känns inte så bra att han ska gå så tufft i första loppet efter en lång paus. Speciellt inte eftersom vi har stora mål för hästen framöver.
– Men samtidigt är det Campo Bahia vi pratar om så helt borta är han självklart inte. Det är lite läskigt med spår sju och svårt att säga hur det blir kört därifrån. Men jag är inställd på att inte ladda från start och köra ekonomiskt istället. Cyber Lane fick ett drömspår och kommer att få ett mycket bättre lopp än min häst. Vill man slå den hästen måste man fram och trycka utvändigt och det känns inte så intressant den här gången, säger Lugauer.
Och tillägger snabbt.
– Det känns lite tråkigt att resa så lång väg för att köra snällt men när hästen inte har någon toppform och vi har stora mål i sikte framöver så då får det bli så. Vi gör inga ändringar, utan skor runt om, öppet huvudlag och den vanliga vagn som han har haft tidigare.

”Hade varit jättehäftigt att åka till USA”
Den fyrfaldige miljonären tar sedan sikte mot sommarens stora lopp och det är även aktuellt med en tripp till USA i höst.
– Han kommer inte att åka vidare till Boden nästa vecka utan åker hem efter loppet på lördag. Vi har två stora mål i år och det är Jubileumspokalen på Solvalla och sedan Breeders Crown-finalen på Meadowlands i slutet av oktober. Innan dess kommer han att få starta på lite här i sommar. Det hade varit jättehäftigt och fräckt att få åka till USA med honom och tävla på en milebana.

Michael Carlsson, Kanal 75


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.- Det är jätteskoj, vi har fina kall..


Bollnäs står värd för onsdagens V86 och hälsingebanan bjuder på tre kallblodslopp.
- Det är jätteskoj, vi har fina kallblod och kallblodslopp. Jag fattar inte banor som inte tar chansen och profilerar kallbloden på streckspelen, säger Jan-Olov Persson.
Hagmyrentränaren sitter säkert på tronen som landets kallblodskung med 96 hästar på träningslistan – samtliga kallblod.
Stallet har också inlett året på ett starkt sätt och i listan över landets segerrikaste tränare 2020 ligger Jan-Olov Persson trea med 58 segrar bakom Robert Bergh (79) och Peter Untersteiner (69).
- Ändå har det varit en besvärlig vinter att träna. Här uppe brukar vara snösäkert. Men poolen vi byggt, Järvsöfaks-spa, har betytt mycket. Vi använder den ganska flitigt och hästarna får simträna. Det är rumstemperatur och 16-18 grader i poolen.
Simmar du själv?
- Ja, på tisdagar i Iggesund, där är det varmare, 27 grader, annars kryper man inte ner. Tyvärr är det stängt nu på grund av Coronan. Det är bra träning.

Kommer från seger på V75
Jan-Olov Persson har åtta hästar till start inom V86.
V86-2 är ett stolopp för kallblod för tre-, fyra- och femåringar. Fyraåringarna startar med 20 meters tillägg och femåringarna med 40 meters tillägg.
- 1 Järvsö Majlis (V86-2) är ganska bra men är bäst med rygglopp, men hon möter hårda hästar som startar där bak så det blir tufft.
- 3 Backestjärna (V86-2) kommer få ryckhuva och helstängt huvudlag. Hon har bra kapacitet om hon skulle sköta sig. Vi får se om hon går i väg från start.
Är hon stallets bästa chans i loppet?
- Hon är ett år äldre i alla fall.
Även i V86-4 har Jan-Olov Persson två hästar till start.
- 5 Gott Klirr (V86-4) vann V75 i Gävle förra lördagen och var jättebra då. Det är det annorlunda förutsättningar nu med 1 640 meter och bilstart och han möter en bra häst i Månlykke A.M..
- 6 B.W.Prinsen (V86-4) är länge sedan han startade. Han är startsnabb, vi får ta ett lopp för att se vad han står.
V86-6 är dagens clou och fyraåringsloppet ”H.K.H. Prinsessan Madeleines Pokal – för bevarandet av den svenska kallblodsrasen” lockar med 150 000 kronor till vinnaren. Här har Hagmyrentränaren en kvartett till start och här kommer också stallets bästa chans den här onsdagen.
- 3 Byske Philip (V86-6) är jättebra. Han var kriterietvåa i fjol och börjar komma igång. 1640 meter och bilstart ska passa bra åt honom.
- 5 Juni Jo (V86-6) var ett tag sedan han startade, men han var bra som treåring och det blir en spännande årsdebut att se. Jag har svårt att se honom räcka till seger.
- 6 Tekno Viking (V86-6) har kommit sig väldigt bra, han var bra i fjol också och förlorade bara ett lopp då. Han blir spännande att se.
- 8 Järvsö Elling (V86-6) är bästa chansen. Han har varit väldigt fin. Han avslutade även treåringssäsongen på ett bra sätt. Ja, det är bästa segerchansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.Örja..


Örjan Kihlström vann tolv segrar i veckan som gick - inklusive Elitloppet med Propulsion och hela fem V75-segrar lördag och söndag.
Örjan Kihlström befäster därmed sin tredjeplats i den allsvenska kuskligan.
Suveräna ledaren Ulf Ohlsson hade också en stark veckan med åtta segrar.

Allsvenska kuskligan:
1. Ulf Ohlsson, Solvalla, 113-105-85
2. Rikard N Skoglund, Solvalla, 105-75-73
3. Örjan Kihlström, Solvalla, 90-55-53
4. Jorma Kontio, Solvalla, 81-52-58
6. Björn Goop, Färjestad, 77-51-39
6. Mats E Djuse, Hagmyren, 69-42-44
7. Magnus A Djuse, Östersund, 68-61-63
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 62-72-75
9. Peter Untersteiner, Halmstad, 53-47-38
10. Erik Adielsson, Solvalla, 50-43-41
11. Robert Bergh, Åby, 46-19-20
12. Johan Untersteiner, Halmstad, 44-46-39
13. Kim Eriksson, Mantorp, 43-38-29
14. Stefan Persson, Halmstad, 42-30-38
15. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 33-25-11
Siffror till och med 31 maj

Kanal 75


Han hade inte tävlat på fyra månader.Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.Det spelade ingen roll.I si..


Han hade inte tävlat på fyra månader.
Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.
Det spelade ingen roll.
I sitt femte och sista framträdande i Elitloppet på Solvalla krönte Propulsion en enastående karriär med den tyngsta titel man kan ta i trav-Sverige.
- Det här har suttit som en tagg i hjärtat på mig. Det måste alla förstå eftersom han är nio år och jag fortsätter. Nu är det verkligen en saga och det känns som att det finns en mening med allting, sa Daniel Redén.

Hjärta av guld
Och det var sannerligen ingen lätt väg till den efterlängtade elitloppstriumfen. I försöket blev det så fel det bara kunde. Propulsion blev utsvarad i tredjespår loppet igenom men kämpade ursinnigt och kom i mål som trea bakom Cokstile och Racing Mange. Från spår sex i finalen valde Örjan Kihlström ett annat upplägg men det var långt fram till täten från fjärde par utvändigt. I slutkurvan gled Propulsion ut bakom Cokstile i tredjespår och när han fick fritt spelrum in på upploppet speedade han enkelt ikapp och ifrån motståndet.
- En normal häst kommer inte i mål efter en sådan resa han fick i försöket, men han gick till final ändå. Och jag kände ju att han hade bra form. Så inför finalen tänkte jag att nu har vi ett lite bättre spår i alla fall och det kändes som att chansen fanns där om vi hade den lilla tur som behövs, sa Örjan Kihlström, och som tydligt visade vad Propulsion betyder för honom.
- Vad ska man känna för en sådan här häst. Jag vet inte. Han har fått många tuffa lopp och bara springer ändå. Han har ett hjärta av guld, sa toppkusken, rörd till tåtar.

"Det är mycket tårar"
Efter fyra tidigare försök och som bäst två andraplatser fick då Solvallas Daniel Redéns och Bengt Ågerups (Stall Zet) outtröttlige superstjärna sätta pricken över i. Propulsion kom till Sverige från Nordamerika 2015 och här har han för alltid skrivit in sig i travhistorien. Söndagens seger var hans 14:e miljonseger och totalt har han vunnit 39 av 79 lopp och tjänat 34 miljoner kronor. Förstapriset i Elitloppet uppgick till tre miljoner kronor. Men det var inte segerchecken som värmde mest.
- Det är mycket tårar bakom glasögonen. Det är första gången det händer, sa Daniel Redén när han gick upploppet ner för att möta sin häst efter bragden.
- "He loves this game". Att få jobba med en sådan här häst…
- Han har gett hela Stall Zet så mycket och han har utvecklat mig som tränare något enormt. Jag kommer ta några varv i stallet i kväll och bara lyssna på bra musik och vara uppe i det blå och filosofera. Vi har en sådan historik jag och Proppen. Det är han och Delicious som har gjort mig till den tränare jag är.
Även Propulsions skötare, Ellinor Wennebring, sprudlade av lycka.
- Äntligen! Vad skönt, roligt, underbart! Det går inte att beskriva. Han är ett fenomen. Jag vet inte om han är en häst ens.

Cokstile tapper tvåa
Propulsion vann på kilometertiden 1.10,2 över 1 609 meter med autostart och tvåa blev Cokstile som också gjorde femstjärniga prestationer i både försök och final.
- Han var superbra! konstaterade Christoffer Eriksson som körde hästen åt italienske tränaren Rocco Spagnulo.
Tredjeplats gick till fjolårets derbyvinnaren, Svante Båth-tränade Attraversiamo (Erik Adielsson) som tog sitt första riktiga nappatag med den äldre eliten. Detta efter att trean över mållinjen, Earl Simon, diskvalificerades för trängning. Han var spelad till favorit efter sin imponerande försöksseger men då körande Franck Ouvrie trängde sig ut i slutkurvan och skapade sig en lucka som inte fanns blev ekipaget diskvalificerat.
- Det var förstås väldigt tråkigt men som tränare måste jag ändå vara nöjd med min häst, sa frankrikestationerade Jarmo Niskanen.

Resultat
Elitloppet
1 609 meter autostart

1) Propulsion – Örjan Kihlström (Daniel Redén)
2) Cokstile – Christoffer Eriksson (Rocco Spagnulo)
3) Attraversiamo – Erik Adielsson (Svante Båth)
4) Sorbet – Per Linderoth (Daniel Redén)
5) Milliondollarrhyme – Fredrik B Larsson
6) Missle Hill – Johan Untersteiner (Daniel Redén)
7) Racing Mange – Joakim Lövgren
d Earl Simon – Franck Ouvrie (Jarmo Niskanen)
Förstapris: 3 000 000 kronor

Ola Johansson, Kanal 75


Han hade inte tävlat på fyra månader.Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.Det spelade ingen roll.I si..


Han hade inte tävlat på fyra månader.
Han hade sämsta tänkbara utgångsläge i försöket.
Det spelade ingen roll.
I sitt femte och sista framträdande i Elitloppet på Solvalla krönte Propulsion en enastående karriär med den tyngsta titel man kan ta i trav-Sverige.
- Det här har suttit som en tagg i hjärtat på mig. Det måste alla förstå eftersom han är nio år och jag fortsätter. Nu är det verkligen en saga och det känns som att det finns en mening med allting, sa Daniel Redén.
I sulkyn satt Örjan Kihlström.
- Vad ska man känna för en sådan här häst. Jag vet inte. Han är en helt underbar indiviv, sa Örjan Kihlström innan rösten sprack och hans ögon tårades.
Segertiden skrevs till 1.10,2 över 1 609 meter med bilstart och loppets förstapris uppgick till 3 000 000 kronor.

Längre text kommer under kvällen.

Ola Johansson, Kanal 75

På grund av tekniska problem nås inte startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Dessa hittas istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Jeppas Mynta Jeppas Mynta   [s 6] 2140/8 0 19.9 426
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-8 Turboture Turboture   [v 3] 2140/5 4 20.0 337
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 2] 1640/5 str
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 Trollskärs Faks Trollskärs Faks   [v 11] 1660/10 0 29.0 460
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2160/8 D 0 g 490
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Nikitita Nikitita   [s 3] 1640/11 C str
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2160/14 A 7 19.1 422
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Läckra Loke Läckra Loke   [v 5] 2140/3 D 0 g 494
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-1 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 7] 2160/13 C 5 19.7 205
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-2 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/1 B 6 20.7 116
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/12 D str
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-9 Tameways Gold Tameways Gold   [s 7] 2160/6 C 8 20.3 489
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 7] 1640/11 C 4 18.8g 271
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2640/1 D 5 20.0 58
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/10 C 6 18.1 581
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-5 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/9 D 3 16.0 721
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-5 Nikitita Nikitita   [s 3] 1640/7 C 0 14.7 386
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-11 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/3 C 0 g 146
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Leonora Christina Leonora Christina   [s 3] 2140/2 D 8 23.8g 159
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-4 Nikitita Nikitita   [s 3] 1640/3 C 2 14.2 214
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/9 D 4 19.5 409
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2160/13 D 8 16.3 583
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Aventus Aventus   [v 5] 2140/4 D 0 g 190
2016-09-09 2016-09-09 Romme-4 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/4 A 3 15.4 338
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-5 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/4 C 3 15.8 580
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 Nikitita Nikitita   [s 3] 2160/7 B 4 16.6 195
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-3 Nikitita Nikitita   [s 3] 2160/9 A 2 16.7g 315
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-8 Turbo Sweden Turbo Sweden   [v 8] 2140/11 B 4 14.3 172
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Pamela Bob Pamela Bob   [s 8] 1640/1 C 1 15.6 77
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-7 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/10 C 3 17.6 252
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-1 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/2 C 4 18.0 384
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-7 Lunds Allram Lunds Allram   [v 11] 2180/13 B 8 30.3 262
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Thunder Lavec Thunder Lavec   [v 5] 2140/15 C 0 17.0 180
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Vendero Tutto Vendero Tutto   [s 5] 2140/13 C 0 354
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-1 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/6 C 6 17.4 353
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Turbo Sweden Turbo Sweden   [v 8] 2140/8 B 0 16.2g 779
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Å.Widdock Å.Widdock   [v 11] 2140/1 C 3 26.5 551
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-2 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/8 C 6 18.1 605
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Turbo Sweden Turbo Sweden   [v 8] 1640/7 C str
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-4 Gambrinus Degato Gambrinus Degato   [v 8] 2700/14 B 0 19.6 470
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2140/2 D 0 g 206
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-12 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/11 C 8 17.2 226
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-8 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/1 D 5 16.9 708
2017-12-01 2017-12-01 Romme-4 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 6] 2160/12 D 0 16.9g 971
2017-12-01 2017-12-01 Romme-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2160/9 B 4 17.3 363
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-2 Claret Jug Claret Jug   [v 4] 2140/2 D 2 17.6 173
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 7] 2140/12 A 8 17.2 75
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 Nikitita Nikitita   [s 4] 2160/12 B 4 16.6 87
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/11 C 3 15.3 727
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-2 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2160/12 C 6 17.2 831
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-2 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/12 D 4 15.6 855
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-9 Nikitita Nikitita   [s 4] 2140/3 D 0 15.0g 605
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Imagine Imagine   [s 3] 2140/6 C 1 18.5 167
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/7 A 4 14.3 48
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-9 Miss Joe Miss Joe   [s 5] 2140/5 D 7 16.8 557
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Nikitita Nikitita   [s 4] 2160/12 B 7 16.5 458
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Elysee Scoop Elysee Scoop   [s 3] 2140/3 D 6 18.9 875
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-4 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/4 D 0 g 367
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Kick My Dream Kick My Dream   [v 4] 1640/5 C 0 g 73
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-2 Elysee Scoop Elysee Scoop   [s 3] 2140/12 D 8 18.8 1319
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-7 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/13 C 6 17.1g 70
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-4 Lucky Lino Lucky Lino   [v 8] 2640/7 B 5 17.8 180
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-1 Läckra Loke Läckra Loke   [v 6] 2160/14 A 0 g 209
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2160/13 B 6 17.9 500
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-9 Lucky Lino Lucky Lino   [v 8] 2160/10 C 8 17.7g 507
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-6 Nikitita Nikitita   [s 4] 2160/10 B 5 15.6 640
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Ausone Ausone   [v 7] 2140/10 D 0 g 109
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2140/11 B 4 17.6 79
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/9 C 7 16.9 275
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-8 Thunder Lavec Thunder Lavec   [v 6] 1640/7 D 2 14.8 468
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-7 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/1 B 5 17.6 266
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Läckra Loke Läckra Loke   [v 6] 2140/7 D 2 35.2g 423
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/2 C 0 g 358
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-1 Läckra Loke Läckra Loke   [v 6] 1640/10 C 6 37.1g 600
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Ausone Ausone   [v 7] 2140/1 D 0 g 119
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2140/13 B str
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Blue Label Blue Label   [v 6] 2140/7 C 2 17.2 34
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2140/13 B 6 16.6 200
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-8 Nikitita Nikitita   [s 4] 2140/7 C 4 17.3 370
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-7 Above Me Above Me   [v 8] 1640/5 D 0 15.7 1065
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/7 C 8 19.8g 403
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/3 C 5 16.2 263
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-1 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2140/6 D 0 14.9 1554
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-7 Nikitita Nikitita   [s 4] 2160/9 C 3 15.6 464
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Flash Cash Flash Cash   [s 6] 2140/12 D 0 20.0 351
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2160/10 B 1 17.8g 132
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-4 Nikitita Nikitita   [s 4] 2140/3 D 6 15.7 795
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-1 Läckra Loke Läckra Loke   [v 6] 2140/7 C 5 37.9g 627
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-2 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 8] 2140/3 D 0 19.2g 1766
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-4 Fröken Sting Fröken Sting   [s 5] 1640/7 A 6 15.7 98
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 1640/7 C 4 17.3g 89
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2640/3 D 5 18.0 497
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-6 Chimay Savage Chimay Savage   [s 4] 2140/5 C 0 23.0g 214
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 5] 2140/3 D 0 17.2 245
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 5] 2140/6 C 1 18.1 66
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 2140/7 C 8 18.2 238
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 2160/14 C 7 30.5 326
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Läckra Loke Läckra Loke   [v 7] 1640/4 D 0 g 479
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2160/13 A 0 20.7 61
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-4 New Moon Face New Moon Face   [v 8] 2640/10 D 0 16.5 747
2018-11-19 2018-11-19 Romme-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/6 C 2 16.8 25
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 New Moon Face New Moon Face   [v 8] 2140/6 C 8 15.2 400
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 2180/5 D 2 28.0g 370
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-3 Aeronaut Aeronaut   [v 11] 2160/15 C 8 15.3 947
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/1 D 7 16.0 82
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/3 C 2 17.8g 211
2018-11-09 2018-11-09 Romme-6 Fröken Sting Fröken Sting   [s 5] 2140/12 B 4 15.0 196
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-4 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2640/1 D 4 16.9 224
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 1640/1 C 3 15.8 22
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-3 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 1640/8 D 0 13.6 642
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-5 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2160/13 D 0 g 106
2018-10-26 2018-10-26 Romme-1 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 4] 2140/9 A 0 19.3 24
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/1 D 4 18.2 278
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-5 Fröken Sting Fröken Sting   [s 5] 2640/6 D 0 g 548
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-1 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 7] 2140/3 D 0 g 338
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-4 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 1660/15 C 5 14.6 1276
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-5 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/11 B 2 18.1 51
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/10 A 8 17.2g 19
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-9 Läckra Loke Läckra Loke   [v 7] 2140/1 D 0 g 346
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2660/4 C 2 17.3 165
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/2 C 1 16.4 83
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-8 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/4 D 7 17.2g 301
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-1 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 2660/7 D 5 30.1 464
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/1 D str
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-6 Läckra Loke Läckra Loke   [v 7] 1640/6 D 8 35.4g 422
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-8 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 2140/6 D 7 17.7 290
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/2 D 0 g 140
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/6 C 0 18.3 353
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-8 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2160/11 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/4 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/9 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-8 Läckra Loke Läckra Loke   [v 7] 1640/6 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/8 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/6 B 0 g 99
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/6 D 6 20.0 67
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-2 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/3 C 0 49
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-5 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2160/12 B 0 18.9 113
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/4 D 4 19.3 793
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/5 C 2 15.7 93
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-9 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/5 C str
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-7 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/9 A 5 16.4 221
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2640/1 D 0 21.2g 608
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/1 C 0 15.9 292
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-2 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2160/15 B 0 g 331
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-10 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 5] 2140/2 C 4 18.7 126
2018-05-18 2018-05-18 Romme-9 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/2 D 3 15.1 310
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-8 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/6 A 0 15.5 42
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2660/9 C 0 22.5g 188
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-4 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/1 D 5 15.4 119
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-2 Imagine Imagine   [s 4] 2140/6 D 0 g 193
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-6 Titus Rocket Titus Rocket   [v 10] 2140/11 B 0 g 214
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 New Moon Face New Moon Face   [v 8] 2140/5 C 8 16.7 78
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/5 C 2 19.0 60
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2640/4 C 6 18.7 132
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-2 Å.Widdock Å.Widdock   [v 13] 2160/13 B 0 31.4g 842
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-5 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/5 B 1 16.7 26
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 6] 2160/13 B 3 30.4 86
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-3 Lucky Lino Lucky Lino   [v 9] 2140/11 C str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2140/10 C 3 16.5 468
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-10 Outstanding Face Outstanding Face   [s 7] 2140/10 C 6 19.3 62
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Titus Rocket Titus Rocket   [v 10] 2140/2 B 3 16.2 90
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-3 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/3 C 4 17.6 70
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-1 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/11 C 0 g 61
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-10 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/2 D 1 16.9 99
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/3 A 2 17.1 52
2019-12-12 2019-12-12 Romme-1 Valbuena Valbuena   [s 5] 2140/1 C 0 g 117
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-2 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 5] 2140/8 C 0 17.8g 173
2019-12-10 2019-12-10 Gävle-5 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 6] 2140/6 D 4 30.5g 39
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-1 Valbuena Valbuena   [s 5] 2140/1 C 4 17.9 72
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/11 A 5 16.9 89
2019-11-30 2019-11-30 Gävle-12 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 6] 2140/9 D 1 31.1 261
2019-11-21 2019-11-21 Gävle-9 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 5] 1640/10 B 2 18.1 46
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-1 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 3] 2140/9 D 7 17.6 542
2019-11-11 2019-11-11 Gävle-9 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 8] 2160/9 D 7 31.3 707
2019-11-07 2019-11-07 Bergsåker-10 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 6] 1640/5 B 4 30.5g 42
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-3 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 3] 2140/5 C 5 17.5g 250
2019-10-21 2019-10-21 Rättvik-9 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 2140/5 C 4 17.3 299
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-2 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 3] 2140/7 B 2 17.2 252
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-2 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 3] 2140/6 B 5 17.7 501
2019-10-01 2019-10-01 Gävle-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/5 C 0 18.1 804
2019-09-23 2019-09-23 Romme-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/9 C 0 16.4 407
2019-09-15 2019-09-15 Romme-2 Hakkestadhs Nova Hakkestadhs Nova   [s 3] 2140/5 D 6 42.9 561
2019-09-13 2019-09-13 Gävle-1 Essis Lille Lukas Essis Lille Lukas   [v 8] 2140/6 C 3 30.1 88
2019-09-10 2019-09-10 Romme-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2160/13 A str
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-5 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 3] 2140/6 C 5 18.3g 237
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-7 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 2140/15 C 6 16.7 387
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2140/3 C 5 14.7 437
2019-08-27 2019-08-27 Romme-7 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 6] 2140/9 C 2 30.3 53
2019-08-23 2019-08-23 Romme-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 1640/2 C 3 13.7 261
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-2 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 3] 2140/10 D 4 17.0 776
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-5 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 1640/2 C 5 14.0 168
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Smefaksen Smefaksen   [v 9] 2640/1 D 5 28.4 640
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-8 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 6] 2140/1 D 4 30.5 109
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/5 D str
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-8 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2640/1 C 4 16.3 86
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-2 Edtroll Edtroll   [v 6] 2140/4 D 0 g 1423
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-1 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 3] 2140/8 B 7 19.5 303
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 6] 1660/6 C 1 30.2 227
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-4 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 1640/7 C 0 14.5 483
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-7 Fromsomewhere Fromsomewhere   [s 6] 1640/4 D 2 16.6 577
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-9 Blue Label Blue Label   [v 8] 1640/1 C str
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-2 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2140/5 C 3 14.5 376
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Eivissa av Sveden Eivissa av Sveden   [s 4] 2640/10 C 0 g 500
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 6] 2140/7 A 3 14.7 87
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-9 Power Memphis Power Memphis   [v 5] 2140/1 D str
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-11 Power Memphis Power Memphis   [v 5] 2140/1 B 2 15.7 102
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-7 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 5] 1640/8 D 0 15.1 454
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-10 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2140/7 D 0 g 442
2019-05-17 2019-05-17 Romme-8 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2140/6 D 1 14.4 399
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-1 Hakkestadhs Nova Hakkestadhs Nova   [s 3] 2140/6 D 8 49.4 1221
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-3 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 5] 2140/5 C 7 16.8 150
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-5 Power Memphis Power Memphis   [v 5] 3180/12 C 0 g 741
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2140/8 B 1 16.3 111
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-8 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2140/8 B 1 15.4 37
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/2 D 0 15.7g 821
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 1640/1 D 2 15.5 305
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-6 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 1640/4 D 0 27.0 1138
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-6 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 7] 2640/2 D 0 g 434
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-10 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 5] 2160/10 A 0 g 281
2019-03-08 2019-03-08 Romme-7 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 1640/3 D 0 25.8 1465
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-3 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 7] 2140/6 C 2 18.0 149
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-4 Above Me Above Me   [v 10] 2640/1 C str
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-5 Claret Jug Claret Jug   [v 6] 2140/11 C 0 g 62
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Smita Undan Smita Undan   [s 11] 1660/14 C 7 28.1 562
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-8 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2140/7 B 2 15.8 142
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2140/9 C 0 17.6 68
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-4 Claret Jug Claret Jug   [v 6] 1640/4 D 0 17.6g 144
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-5 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 7] 1640/2 C 0 19.9g 207
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/6 C 4 18.1 464
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-2 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 7] 2140/1 D 5 18.1 743
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 5] 2160/8 A 3 18.8 87
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-3 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 7] 2140/4 C 3 18.6g 181
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-5 Champie Noa Bell Champie Noa Bell   [s 8] 2140/3 C 5 18.1 190
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-6 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 2140/10 C 7 16.9 233
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 1660/10 B 4 17.0 36
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 7] 2140/1 C 0 17.8 182
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/9 D 3 17.2 775
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-1 Atheist Atheist   [h 3] 2140/6 D 0 22.5g 141
2019-01-06 2019-01-06 Romme-2 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 1660/14 C 4 28.1 714
2019-01-06 2019-01-06 Romme-8 Läckra Loke Läckra Loke   [v 8] 2140/2 C 0 g 675
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 1640/2 D 2 374
2020-05-27 2020-05-27 Romme-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2140/2 C 3 15.3 140
2020-05-12 2020-05-12 Hagmyren-1 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 2160/11 D 8 29.2 945
2020-05-02 2020-05-02 Gävle-3 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 2140/2 B 6 29.5 1199
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-4 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 2140/13 A 0 31.5 326
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-10 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2160/4 B 0 17.9 203
2020-03-04 2020-03-04 Gävle-1 Dream E.G. Dream E.G.   [v 4] 2140/1 D 0 21.0 248
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2160/7 D 4 15.9 1648
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 1640/10 B 5 30.1 319
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 2160/10 B 4 20.4 98
2020-01-14 2020-01-14 Romme-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 7] 2140/1 B 0 g 365
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-2 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 6] 2140/4 C 0 17.1 874
2020-01-08 2020-01-08 Solvalla-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2140/9 D 5 17.1 692
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-2 Giselle Sisu Giselle Sisu   [s 4] 2160/13 C 0 19.4g 972ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se