V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-27 2019-08-27 Romme-7 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 6] 2140/9 C
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-7 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2140/3 B

Nyheter för travkusk


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet ..


Det var multijackpot på V75 och i sjurättspotten hägrade 106 miljoner kronor. När världsartisten Ringostarr Treb tagit hem storloppet Sundsvall Open Trot som avlutade omgången återfanns 57 inlämnade rätta rader. Därmed betalade sju rätt 1 864 892 kronor. Allra största vinsten, nästan 6,9 miljoner kronor, gick till ett stort ATG Tillsammans-system, men även mindre system lyckades pricka in samtliga vinnare. Bland annat lyckades en spelare i Västerbotten får alla rätt på en kupong för endast 75 kronor. På söndagen finns nya möjligheter att vinna stora pengar. Då körs V75 på Charlottenlund i samband med Danskt Travderby.

Ola Johansson, Kanal 75


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats ti..


Årets upplaga av Sundsvall Open Trot blev odramatisk. Fjolårets elitloppsvinnare och färske Hugo Åbergs Memorial-vinnaren hade lottats till innerspår bakom startbilen och när Ringostarr Treb enkelt tog hand om ledningen var loppet i praktiken över. Ingen konkurrent ville offra sin häst och pressa upp tempot. Visserligen körde Johan Untersteiner fram utvändigt om ledaren med Cyber Lane efter ett varv men då första kilometern hade avverkats på i sammanhanget mycket långsamma1.12,9 behövde inte Ringostarr Treb gå i botten för att bärga karriärens andra seger i Sundsvall Open Trot.
- Att ha innerspår med en häst som är extremt snabb är en stor fördel och jag behövde inte ens köra på honom för att ta ledningen. Sedan behövde jag bara hålla honom under kontroll och när jag släppte av honom sista 100 meterna avgjorde han enkelt. Han är en riktig champion, sa Wilhelm Paal.
Ringostarr Treb avverkade de 2 140 meterna på kilometertiden 1.11,2 – en tiondel långsammare än när han vann loppet för två år sedan.
- Jag kan inte säga nog om den här hästen. Han är fantastiskt. Förra året hade han problem som många hästar inte kommer tillbaka ifrån men han har en enastående inställning och nu är han här igen, sa hästens tränare Jerry Riordan.
Tvåa i loppet blev Daniel Redéns Sorbet tillsammans med Örjan Kihlström och där bakom spurtade Nadal Broline ursinnigt till tredjeplatsen.
- Han gick oerhört bra! Vi var ute vid korvkiosken och det ska inte gå att ta in så många meter som han gjorde i den här klassen, berömde Nadal Brolines tränare och kusk Björn Goop.

Jätteskräll i Svenskt Mästerskap
Pydin har haft en fin säsong och spelades till storfavorit i SM för kallblod. Men han hade ingen av sina bättre dagar och kastade in handduken i ledningen på upploppet. Istället var det Järvsöodin och Björs Frej som gjorde upp om segern och till spelarnas stora förvåning drog den senare det längsta strået.
- Jag är väldigt lycklig nu! sa hästens överraskade tränare Annelie Lagergren.
- Det var många bra emot och svårt utgångsläge men Jorma körde som en gud så det gick bra.
Jorma Kontio serverade Björs Frej ett lopp i tredje par utvändigt och sedan han fått draghjälp genom slutkurvan krigade han sig förbi Järvsöodin, som också gjorde en mycket stark insats från positionen utvändigt om ledaren.
- Vi fick en bra rygg bakom Örjan (B.W.Sture) och jag fick lite feeling för att vi kunde vinna 500 kvar. Då hade jag mycket kvar i linorna och väntade bara på upploppet. Han var jättefin och kämpade bra till slut, sa segerkusken efter sin andra fullträff i kallblods-SM.

Styrkedemonstration i Lars Lindbergs Minne
I lärlingsloppet som körs till minne av framlidne travnestorn Lars Lindberg bjöd Alessandro Gocciadoro-tränade Visa As på en mäktig styrkedemonstration. Från positionen utvändigt om ledande favoriten Queen Of Sand pulveriserade det femåriga stoet motståndet och vann med ett hav av längder.
- Det här var något alldeles fruktansvärt! Jag körde den här en del förra året och jag har längtat efter att få chansen igen, sa kusken Rebecca Dahlén, som alltså visste vad hon satt bakom.
- Jag körde med klockan för jag vet att hon är bäst med jämn fart. När de tog upp kraftigt efter första sväng var det bara att gå, sa den mycket glada Solvallalärlingen.
- Det här är nog det största jag har vunnit. Lars Lindberg var en hedersman och en hästkarl ut i fingerspetsarna. Han är en av de bästa trav-Sverige har haft.

Vann silver med guld runt halsen
Eldorado B. blixtrade till ledningen i silverdivisionen men körande Torbjörn Jansson valde att släppa ifrån sig initiativet till Ural. Det visade sig vara ett klokt beslut som renderade en andraplats. Ledaren släppte aldrig sina förföljare in på livet och när Jorma Kontio, fortfarande med SM-guldet runt halsen, lät Ural sträcka ut över upploppet lämnade han motståndet.
- Spår åtta är liksom ingen hit och på V75 är det skitsvårt, men nu visade han vilken bra häst han är. Jag älskar den här hästen, sa Urals tränare Susanna Richter.

1,8 miljoner för sju rätt
I klass I avgjorde Björn Goops holländare Guillaume Boko en tät slutstrid sedan han blivit fint framdragen av Robert Bergh och favoriten Caligula. I klass II var det sedan Robert Berghs tur att vinna när hans Highspeed Dynamite utklassade motståndet. Peter G Norman skrällde med All Star i bronsdivisionen och fick utdelningen att dra i höjden. Det var multijackpot på V75 och för sju rätt uppgick belöningen till 1 864 892 kronor. Sex rätt gav 3 441 kronor och fem rätt 207 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. ..


Petri Puros fixstjärna hade inte tävlat sedan oktober i fjol när hon på lördagen startade i ett stolopp på Charlottenlund. I sulkyn satt Christoffer Eriksson och sedan han glidit till ledningen under inledningsrundan var det spel mot ett mål. Efter en snabb avslutning skar Cash Crowe mållinjen på kilometertiden 1.12,5 över 2 000 meter med bilstart och för det fick hon närmare 70 000 kronor. Sexåringen, som bland annat har segrar i Drottning Silvias Pokal, Derbystoet och Sto-SM på meritlistan, har totalt vunnit 12 av 16 lopp och tjänat fyra miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppg&oum..


För två år sedan var Katja Melkko-tränade Elian Web med i Elitloppet. Det skulle inte förvåna om han är med i fartuppgörelsen på Solvalla nästa år igen. Den flyfotade finländaren kunde inte ta hand om ledningen initialt när han nu startade i Malabar Circle Ås lopp men sedan Jorma Kontio vilat hästen i andra par utvändigt en bit tog han över taktpinnen varvet från mål. Därifrån lämnade Elian Web sedan motståndet och i mål visade klockan 1.09,9 över 1 640 meter med autostart – den snabbaste segertiden i Bergsåkers historia.
- Han är bra nu hästen. Han har hittat formen och vann med tussarna och ”norsken” kvar. Nästa lördag väntar Finskt Mästerskap, sa Jorma Kontio, som också körde till ledningen med Timo Nurmos-tränade El Gumpert i Tsar d’Invernes lopp och i sin opolerade stil gick fyraåringen enkelt undan till femte segern i sjunde starten.
- Han fortsätter att växa hela tiden och är väldigt stor i gången, men nästa år kommer han säkert ha växt färdigt och bara bli bättre, sa Jorma Kontio.

Power i en klass för sig
I Nahars lopp startar treåringar på startvolten, fyraåringar med 20 meters tillägg och femåringar med 40 meters tillägg. De äldre var chanslösa. Robert Bergh, som skördade enorma framgångar med Nahar, tog hand om ledningen med sin jättetalang Power och därifrån gav treåringen inte sina förföljare skuggan av en chans.
- Det är otroligt läckert att köra honom, det är verkligen något stort på gång, sa Robert Bergh, som härnäst siktar på kriteriekval med den exceptionellt begåvade unghästen.

Segergest i kallblodsloppet
Hans Bergh bjöd på rejäl segergest sedan han serverat skrällen Torpa Olea en fin resa och låtit det lars Selin-tränade stoet lämna konkurrenterna sista halvvarvet.
- Det här var fantastiskt kul! Hon har matchats i ganska tuffa sällskap och vi har smugit och smugit i loppen. Det gjorde vi i dag också men i dag kunde inte de andra hänga med. Hon har lite annan hårdhet än de andra, sa Hans Bergh.

Sundsvall Open Trot och jättepott
Lukas Svedin satte dit Svante Båths Empire Garbo från positionen utvändigt om ledaren i Bergsåkers Stora Amatörpris och i Serenas lopp var det Joakim Elfving-tränade Trilly Of Nando och Ulf Ohlsson som fick vända upp för segerdefilering. I diamantstoet skrällde det, som så många gånger förr, och Stellan Tidelius överraskning Saga Doc och Rikard N Skoglund såg till att sju rätt på V75 delade ut fina 754 075 kronor.
På lördagen väntar Sundsvall Open Trot och för V75-spelarna hägrar en hisnande pott på 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapport..


Francais du Gull har inte synts till på tävlingsbanan sedan i våras och någon mer start blir det inte för tolvåringen, rapporterar Gävletravets hemsida.
- Tanken var att han skulle vara med i Speedracet på Solvalla under elitloppsdagen, men han som aldrig haft problem med benen slog sig på ett framben och fick en blödning på insidan av en kota och efter att ha gått i hagen hela sommaren vore det inte rätt mot honom att börja träna igång och starta nu under hösten. Nästa år kommer han att stallas upp på Björkbackens Stuteri för att betäcka, men han kommer alltid att ha sin plats kvar här hemma hos oss, säger hästens tränare Erik Lindegren till gavletravet.se.
Francais du Gull har tränats av Erik Lindegren genom hela karriären och de har tävlat flitigt i V75 där de också har vunnit flera gånger. Totalt ståtar hingsten med 15 segrar på 155 starter och 4,1 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte..


Rinostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan. I fjol vann han Olympiatravet och Elitloppet. Den här säsongen har han inte varit samma utropstecken. Fram till sin senaste start. Då vann han Hugo Åberg Memorial efter en sanslös prestation. Trots en vansinnig öppning (1.05 första 500 meterna) hade han kraft och mod att avgöra över upploppet. I mål visade klockan 1.09,4 över 1 609 meter med bilstart.
- Jag var inte chockad över den prestationen för vi vet vad Ringostarr kan göra och han visade redan i starten innan i Jarlsberg att han var tillbaka på banan. Då hade han otur och fastnade i trafiken utan att få utrymme att tävla. Men det loppet gjorde honom gott och Jerry gjorde sin del och fick hästen i toppskick till Jägersrostarten, säger Wilhelm Paal, som har fått positiva rapporter från hästens tränare Jerry Riordan inför lördagens start.
- Enligt vad jag har hört från Jerry är hästen i lika bra författning som inför Jägersro och det ger oss goda möjligheter inför det här loppet.

Läge för spets och slut
När Ringostarr Treb vann Sundsvall Open Trot för två år sedan hade han startnummer tio. Den här gången har han innerspår bakom startbilen och därifrån är taktiken given.
- Om han öppnar lika bra som han gjorde på Jägersro senast är det läge att prova att ta ledningen och stanna där, säger Paal och fortsätter:
- På pappret har han bra chans men samtidigt är det ett grupp I-lopp och jag vet från min långa karriär hur svårt det är att vinna sådana lopp. Man får aldrig undervärdera de andra hästarna. Han möter topphästar från den övre eliten och det blir ett intressant lopp, men vi har en bra chans.
Även Svenskt Mästerskap för kallblod avgörs inom V75-kupongen och utöver toppsport kan historiens högsta V75-vinst delas ut. En multijackpot ska delas ut och sjurättspotten beräknas uppgå till 100 miljoner kronor.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-22 2015-12-22 Gävle-8 Jeppas Mynta Jeppas Mynta   [s 6] 2140/8 0 19.9 426
2015-12-07 2015-12-07 Gävle-8 Turboture Turboture   [v 3] 2140/5 4 20.0 337
2015-11-12 2015-11-12 Gävle-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 2] 1640/5 str
2015-11-03 2015-11-03 Gävle-8 Trollskärs Faks Trollskärs Faks   [v 11] 1660/10 0 29.0 460
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2160/8 D 0 g 490
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-3 Nikitita Nikitita   [s 3] 1640/11 C str
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2160/14 A 7 19.1 422
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Läckra Loke Läckra Loke   [v 5] 2140/3 D 0 g 494
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-1 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 7] 2160/13 C 5 19.7 205
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-2 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/1 B 6 20.7 116
2016-11-23 2016-11-23 Solvalla-8 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/12 D str
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-9 Tameways Gold Tameways Gold   [s 7] 2160/6 C 8 20.3 489
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-8 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 7] 1640/11 C 4 18.8g 271
2016-11-15 2016-11-15 Gävle-6 Husky Sign Husky Sign   [h 4] 2640/1 D 5 20.0 58
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-5 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/9 D 3 16.0 721
2016-11-10 2016-11-10 Gävle-4 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/10 C 6 18.1 581
2016-10-27 2016-10-27 Gävle-5 Nikitita Nikitita   [s 3] 1640/7 C 0 14.7 386
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-11 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/3 C 0 g 146
2016-10-24 2016-10-24 Bollnäs-5 Leonora Christina Leonora Christina   [s 3] 2140/2 D 8 23.8g 159
2016-10-19 2016-10-19 Bergsåker-4 Nikitita Nikitita   [s 3] 1640/3 C 2 14.2 214
2016-10-11 2016-10-11 Gävle-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 3] 2140/9 D 4 19.5 409
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Aeronaut Aeronaut   [v 9] 2160/13 D 8 16.3 583
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Aventus Aventus   [v 5] 2140/4 D 0 g 190
2016-09-09 2016-09-09 Romme-4 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/4 A 3 15.4 338
2016-07-19 2016-07-19 Bollnäs-5 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/4 C 3 15.8 580
2016-07-04 2016-07-04 Hagmyren-2 Nikitita Nikitita   [s 3] 2160/7 B 4 16.6 195
2016-06-23 2016-06-23 Rättvik-3 Nikitita Nikitita   [s 3] 2160/9 A 2 16.7g 315
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-8 Turbo Sweden Turbo Sweden   [v 8] 2140/11 B 4 14.3 172
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-7 Pamela Bob Pamela Bob   [s 8] 1640/1 C 1 15.6 77
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-7 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/10 C 3 17.6 252
2016-05-11 2016-05-11 Bergsåker-1 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/2 C 4 18.0 384
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-7 Lunds Allram Lunds Allram   [v 11] 2180/13 B 8 30.3 262
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-6 Thunder Lavec Thunder Lavec   [v 5] 2140/15 C 0 17.0 180
2016-05-08 2016-05-08 Gävle-2 Vendero Tutto Vendero Tutto   [s 5] 2140/13 C 0 354
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-1 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/6 C 6 17.4 353
2016-04-21 2016-04-21 Bollnäs-11 Turbo Sweden Turbo Sweden   [v 8] 2140/8 B 0 16.2g 779
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-7 Å.Widdock Å.Widdock   [v 11] 2140/1 C 3 26.5 551
2016-03-26 2016-03-26 Gävle-2 Nikitita Nikitita   [s 3] 2140/8 C 6 18.1 605
2016-02-29 2016-02-29 Gävle-9 Turbo Sweden Turbo Sweden   [v 8] 1640/7 C str
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-4 Gambrinus Degato Gambrinus Degato   [v 8] 2700/14 B 0 19.6 470
2016-02-11 2016-02-11 Gävle-2 Monster Rainer Monster Rainer   [v 5] 2140/2 D 0 g 206
2017-12-16 2017-12-16 Gävle-12 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/11 C 8 17.2 226
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-8 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/1 D 5 16.9 708
2017-12-01 2017-12-01 Romme-4 Enjoy di Quattro Enjoy di Quattro   [v 6] 2160/12 D 0 16.9g 971
2017-12-01 2017-12-01 Romme-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2160/9 B 4 17.3 363
2017-11-21 2017-11-21 Gävle-2 Claret Jug Claret Jug   [v 4] 2140/2 D 2 17.6 173
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-8 Aeronaut Aeronaut   [v 10] 2160/11 C 3 15.3 727
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-7 Give Me Money Back Give Me Money Back   [v 7] 2140/12 A 8 17.2 75
2017-10-17 2017-10-17 Gävle-5 Nikitita Nikitita   [s 4] 2160/12 B 4 16.6 87
2017-10-10 2017-10-10 Gävle-2 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2160/12 C 6 17.2 831
2017-10-06 2017-10-06 Rättvik-2 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/12 D 4 15.6 855
2017-10-05 2017-10-05 Bollnäs-9 Nikitita Nikitita   [s 4] 2140/3 D 0 15.0g 605
2017-09-22 2017-09-22 Gävle-1 Imagine Imagine   [s 3] 2140/6 C 1 18.5 167
2017-09-05 2017-09-05 Eskilstuna-5 Vidivici C.C. Vidivici C.C.   [h 4] 2140/7 A 4 14.3 48
2017-09-04 2017-09-04 Bollnäs-9 Miss Joe Miss Joe   [s 5] 2140/5 D 7 16.8 557
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-6 Nikitita Nikitita   [s 4] 2160/12 B 7 16.5 458
2017-08-18 2017-08-18 Romme-2 Elysee Scoop Elysee Scoop   [s 3] 2140/3 D 6 18.9 875
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-4 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/4 D 0 g 367
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-7 Kick My Dream Kick My Dream   [v 4] 1640/5 C 0 g 73
2017-08-04 2017-08-04 Gävle-2 Elysee Scoop Elysee Scoop   [s 3] 2140/12 D 8 18.8 1319
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-7 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/13 C 6 17.1g 70
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-4 Lucky Lino Lucky Lino   [v 8] 2640/7 B 5 17.8 180
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-3 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2160/13 B 6 17.9 500
2017-07-27 2017-07-27 Gävle-1 Läckra Loke Läckra Loke   [v 6] 2160/14 A 0 g 209
2017-07-11 2017-07-11 Gävle-9 Lucky Lino Lucky Lino   [v 8] 2160/10 C 8 17.7g 507
2017-07-10 2017-07-10 Rättvik-6 Nikitita Nikitita   [s 4] 2160/10 B 5 15.6 640
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-7 Ausone Ausone   [v 7] 2140/10 D 0 g 109
2017-06-29 2017-06-29 Gävle-4 Princess Marion Princess Marion   [s 5] 2140/11 B 4 17.6 79
2017-06-05 2017-06-05 Rättvik-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/9 C 7 16.9 275
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-8 Thunder Lavec Thunder Lavec   [v 6] 1640/7 D 2 14.8 468
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-7 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/1 B 5 17.6 266
2017-05-23 2017-05-23 Rättvik-6 Läckra Loke Läckra Loke   [v 6] 2140/7 D 2 35.2g 423
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-2 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/2 C 0 g 358
2017-05-06 2017-05-06 Gävle-1 Läckra Loke Läckra Loke   [v 6] 1640/10 C 6 37.1g 600
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-7 Ausone Ausone   [v 7] 2140/1 D 0 g 119
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-6 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2140/13 B str
2017-05-02 2017-05-02 Gävle-2 Blue Label Blue Label   [v 6] 2140/7 C 2 17.2 34
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-11 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2140/13 B 6 16.6 200
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-8 Nikitita Nikitita   [s 4] 2140/7 C 4 17.3 370
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-7 Above Me Above Me   [v 8] 1640/5 D 0 15.7 1065
2017-04-15 2017-04-15 Gävle-6 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/7 C 8 19.8g 403
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-3 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2140/3 C 5 16.2 263
2017-03-27 2017-03-27 Gävle-1 Titus Rocket Titus Rocket   [v 9] 2140/6 D 0 14.9 1554
2017-03-17 2017-03-17 Gävle-7 Nikitita Nikitita   [s 4] 2160/9 C 3 15.6 464
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-7 Flash Cash Flash Cash   [s 6] 2140/12 D 0 20.0 351
2017-02-18 2017-02-18 Gävle-1 Cashmir Love Cashmir Love   [v 4] 2160/10 B 1 17.8g 132
2017-02-10 2017-02-10 Solvalla-4 Nikitita Nikitita   [s 4] 2140/3 D 6 15.7 795
2017-01-26 2017-01-26 Gävle-1 Läckra Loke Läckra Loke   [v 6] 2140/7 C 5 37.9g 627
2017-01-10 2017-01-10 Gävle-2 Aaron Coyote Aaron Coyote   [v 8] 2140/3 D 0 19.2g 1766
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-4 Fröken Sting Fröken Sting   [s 5] 1640/7 A 6 15.7 98
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-6 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 1640/7 C 4 17.3g 89
2018-12-13 2018-12-13 Bollnäs-3 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2640/3 D 5 18.0 497
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-6 Chimay Savage Chimay Savage   [s 4] 2140/5 C 0 23.0g 214
2018-12-11 2018-12-11 Gävle-8 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 5] 2140/3 D 0 17.2 245
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 5] 2140/6 C 1 18.1 66
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-4 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 2140/7 C 8 18.2 238
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-6 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 2160/14 C 7 30.5 326
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Läckra Loke Läckra Loke   [v 7] 1640/4 D 0 g 479
2018-11-30 2018-11-30 Romme-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2160/13 A 0 20.7 61
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-4 New Moon Face New Moon Face   [v 8] 2640/10 D 0 16.5 747
2018-11-19 2018-11-19 Romme-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/6 C 2 16.8 25
2018-11-19 2018-11-19 Romme-3 New Moon Face New Moon Face   [v 8] 2140/6 C 8 15.2 400
2018-11-19 2018-11-19 Romme-8 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 2180/5 D 2 28.0g 370
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-3 Aeronaut Aeronaut   [v 11] 2160/15 C 8 15.3 947
2018-11-10 2018-11-10 Eskilstuna-4 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/1 D 7 16.0 82
2018-11-09 2018-11-09 Romme-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/3 C 2 17.8g 211
2018-11-09 2018-11-09 Romme-6 Fröken Sting Fröken Sting   [s 5] 2140/12 B 4 15.0 196
2018-11-01 2018-11-01 Gävle-4 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2640/1 D 4 16.9 224
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 1640/1 C 3 15.8 22
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-3 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 1640/8 D 0 13.6 642
2018-10-30 2018-10-30 Rättvik-5 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2160/13 D 0 g 106
2018-10-26 2018-10-26 Romme-1 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 4] 2140/9 A 0 19.3 24
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/1 D 4 18.2 278
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-5 Fröken Sting Fröken Sting   [s 5] 2640/6 D 0 g 548
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-1 M.T.Jorgen M.T.Jorgen   [v 7] 2140/3 D 0 g 338
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-4 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 1660/15 C 5 14.6 1276
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-5 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/11 B 2 18.1 51
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-8 Power Memphis Power Memphis   [v 4] 2140/10 A 8 17.2g 19
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-9 Läckra Loke Läckra Loke   [v 7] 2140/1 D 0 g 346
2018-10-20 2018-10-20 Gävle-10 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2660/4 C 2 17.3 165
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/2 C 1 16.4 83
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-8 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/4 D 7 17.2g 301
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-1 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 11] 2660/7 D 5 30.1 464
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-5 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 4] 2140/1 D str
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-6 Läckra Loke Läckra Loke   [v 7] 1640/6 D 8 35.4g 422
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-8 Boy Hornline Boy Hornline   [v 8] 2140/6 D 7 17.7 290
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-2 Lucid Lynx Lucid Lynx   [v 5] 2140/2 D 0 g 140
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/6 C 0 18.3 353
2018-09-17 2018-09-17 Gävle-8 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2160/11 D 0
2018-09-11 2018-09-11 Rättvik-6 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/4 B 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/9 A 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-8 Läckra Loke Läckra Loke   [v 7] 1640/6 D 0
2018-09-07 2018-09-07 Bollnäs-9 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 4] 2140/8 D 0
2018-08-31 2018-08-31 Romme-10 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/6 B 0 g 99
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/6 D 6 20.0 67
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-2 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/3 C 0 49
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-5 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2160/12 B 0 18.9 113
2018-07-26 2018-07-26 Gävle-1 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 4] 2140/4 D 4 19.3 793
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/5 C 2 15.7 93
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-9 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/5 C str
2018-07-02 2018-07-02 Rättvik-7 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/9 A 5 16.4 221
2018-06-11 2018-06-11 Rättvik-4 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2640/1 D 0 21.2g 608
2018-06-01 2018-06-01 Romme-7 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/1 C 0 15.9 292
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-2 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2160/15 B 0 g 331
2018-05-22 2018-05-22 Rättvik-10 Sofie Snärt Sofie Snärt   [s 5] 2140/2 C 4 18.7 126
2018-05-18 2018-05-18 Romme-9 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/2 D 3 15.1 310
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-8 Jordan Lee G.L. Jordan Lee G.L.   [v 6] 2140/6 A 0 15.5 42
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2660/9 C 0 22.5g 188
2018-04-10 2018-04-10 Gävle-4 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/1 D 5 15.4 119
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-2 Imagine Imagine   [s 4] 2140/6 D 0 g 193
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-6 Titus Rocket Titus Rocket   [v 10] 2140/11 B 0 g 214
2018-04-05 2018-04-05 Gävle-7 New Moon Face New Moon Face   [v 8] 2140/5 C 8 16.7 78
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-1 Irrawaddy Irrawaddy   [v 4] 2140/5 C 2 19.0 60
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-5 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2640/4 C 6 18.7 132
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-2 Å.Widdock Å.Widdock   [v 13] 2160/13 B 0 31.4g 842
2018-02-12 2018-02-12 Gävle-5 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/5 B 1 16.7 26
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 6] 2160/13 B 3 30.4 86
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-3 Lucky Lino Lucky Lino   [v 9] 2140/11 C str
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-6 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 12] 2140/10 C 3 16.5 468
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-10 Outstanding Face Outstanding Face   [s 7] 2140/10 C 6 19.3 62
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Titus Rocket Titus Rocket   [v 10] 2140/2 B 3 16.2 90
2018-01-28 2018-01-28 Bollnäs-3 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/3 C 4 17.6 70
2018-01-23 2018-01-23 Solvalla-1 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/11 C 0 g 61
2018-01-19 2018-01-19 Gävle-10 Cashmir Love Cashmir Love   [v 5] 2140/2 D 1 16.9 99
2018-01-03 2018-01-03 Solvalla-1 Claret Jug Claret Jug   [v 5] 2140/3 A 2 17.1 52
2019-08-23 2019-08-23 Romme-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 1640/2 C 3 13.7 261
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-2 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 3] 2140/10 D 4 17.0 776
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-5 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 1640/2 C 5 14.0 168
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-6 Smefaksen Smefaksen   [v 9] 2640/1 D 5 28.4 640
2019-08-13 2019-08-13 Bollnäs-8 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 6] 2140/1 D 4 30.5 109
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-2 Kiss Me Quick H.C. Kiss Me Quick H.C.   [v 5] 2140/5 D str
2019-08-09 2019-08-09 Gävle-8 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2640/1 C 4 16.3 86
2019-08-02 2019-08-02 Gävle-2 Edtroll Edtroll   [v 6] 2140/4 D 0 g 1423
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-1 Kim Kardashian Kim Kardashian   [s 3] 2140/8 B 7 19.5 303
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-2 Trollskärs Alvin Trollskärs Alvin   [v 6] 1660/6 C 1 30.2 227
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-4 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 5] 1640/7 C 0 14.5 483
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-7 Fromsomewhere Fromsomewhere   [s 6] 1640/4 D 2 16.6 577
2019-07-04 2019-07-04 Gävle-9 Blue Label Blue Label   [v 8] 1640/1 C str
2019-06-22 2019-06-22 Rättvik-2 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2140/5 C 3 14.5 376
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-8 Eivissa av Sveden Eivissa av Sveden   [s 4] 2640/10 C 0 g 500
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-9 Okashi Cheri Okashi Cheri   [v 6] 2140/7 A 3 14.7 87
2019-06-13 2019-06-13 Hagmyren-9 Power Memphis Power Memphis   [v 5] 2140/1 D str
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-11 Power Memphis Power Memphis   [v 5] 2140/1 B 2 15.7 102
2019-05-31 2019-05-31 Gävle-7 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 5] 1640/8 D 0 15.1 454
2019-05-29 2019-05-29 Rättvik-10 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2140/7 D 0 g 442
2019-05-17 2019-05-17 Romme-8 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2140/6 D 1 14.4 399
2019-05-09 2019-05-09 Gävle-1 Hakkestadhs Nova Hakkestadhs Nova   [s 3] 2140/6 D 8 49.4 1221
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-3 Hagaz T.N.T. Hagaz T.N.T.   [v 5] 2140/5 C 7 16.8 150
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-5 Power Memphis Power Memphis   [v 5] 3180/12 C 0 g 741
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-3 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2140/8 B 1 16.3 111
2019-04-25 2019-04-25 Rättvik-8 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2140/8 B 1 15.4 37
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-2 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/2 D 0 15.7g 821
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-3 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 1640/1 D 2 15.5 305
2019-04-08 2019-04-08 Gävle-6 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 1640/4 D 0 27.0 1138
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-6 Cash Kid Gwen Cash Kid Gwen   [v 7] 2640/2 D 0 g 434
2019-03-15 2019-03-15 Gävle-10 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 5] 2160/10 A 0 g 281
2019-03-08 2019-03-08 Romme-7 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 1640/3 D 0 25.8 1465
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-3 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 7] 2140/6 C 2 18.0 149
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-4 Above Me Above Me   [v 10] 2640/1 C str
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-5 Claret Jug Claret Jug   [v 6] 2140/11 C 0 g 62
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Smita Undan Smita Undan   [s 11] 1660/14 C 7 28.1 562
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-8 Fröken Sting Fröken Sting   [s 6] 2140/7 B 2 15.8 142
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-9 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2140/9 C 0 17.6 68
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-4 Claret Jug Claret Jug   [v 6] 1640/4 D 0 17.6g 144
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-5 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 7] 1640/2 C 0 19.9g 207
2019-02-13 2019-02-13 Solvalla-5 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/6 C 4 18.1 464
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-2 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 7] 2140/1 D 5 18.1 743
2019-02-12 2019-02-12 Gävle-5 Pelas Pathos Pelas Pathos   [v 5] 2160/8 A 3 18.8 87
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-3 Hagaz Euphoria Hagaz Euphoria   [s 7] 2140/4 C 3 18.6g 181
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-5 Champie Noa Bell Champie Noa Bell   [s 8] 2140/3 C 5 18.1 190
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-6 Aeronaut Aeronaut   [v 12] 2140/10 C 7 16.9 233
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-7 Sweet Letter Sweet Letter   [s 5] 1660/10 B 4 17.0 36
2019-02-02 2019-02-02 Gävle-10 O.C.Banker E. O.C.Banker E.   [v 7] 2140/1 C 0 17.8 182
2019-01-23 2019-01-23 Solvalla-6 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 2140/9 D 3 17.2 775
2019-01-23 2019-01-23 Gävle-1 Atheist Atheist   [h 3] 2140/6 D 0 22.5g 141
2019-01-06 2019-01-06 Romme-2 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 12] 1660/14 C 4 28.1 714
2019-01-06 2019-01-06 Romme-8 Läckra Loke Läckra Loke   [v 8] 2140/2 C 0 g 675
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 6] 1640/2 D 2 374ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se