V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-12 Victory Dreams Victory Dreams   [s 3] 2140/9 B
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-3 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2100/3 B

Nyheter för travkusk


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro. De si..


Startkatapulten Pastore Bob eller spurtkanonen Wild Love?
Spelarna hade svårt att bestämma sig i kvällens snabblopp på Jägersro.
De sista insatserna gjorde den förre till knapp favorit på V86® och det såg ut att vara rätt sedan Johan Untersteiner skickat till front från spår 7 och sett sin antagonist backas sist från spår 8.
Men Stefan Persson tog ett vaket initiativ när tempot sänktes och skickade fram Wild Love utanpå ledaren halvvägs in i loppet.
Resten blev kross.
Redan i slutsvängen var duellen avgjord och det amatörtränade stoet formligen länsade ifrån sin utmanare och övriga konkurrenter.
- Stefan gjorde en härlig bedömning och lät hästen visa vad hon kunde, sade Bengt Simberg som fört sin gunstling till den absoluta toppen bland landets ston, och kanske ännu längre.
- Hon älskar att tävla, det tror jag är nyckeln. Jag tränar inte så hårt hemma, det är loppen som utvecklar hästen, fortsatte Simberg som nu drömmer om Paris i vinter.
- Hävdar hon sig bland de här hingstar- och valackerna, då tror jag att hon kan vara med och tjänat en krona där nere också. Det skulle vara roligt att prova.

Urstark Esprit Sisu
En annan sexåring som ser ut att kunna etablera sig i allra högsta klassen är Esprit Sisu.
Hästen gjorde andra starten för Daniel Wäjersten som tog gruvlig revansch för den snöpliga galoppen senast.
Från ledningen drog han konkurrenterna möra och svarade skuggande Usain Henna i en härlig styrkedemonstration efter att ha varvat på 1.11,5 över lång distans.
Betydligt lugnare tempo kunde Steen Juul anföra i bakom Elephant, som höll undan över tre varv till omgångens enda favoritseger.
Till ledningen körde även Marc Elias bakom Ornello som aldrig blev utmanad i ett lopp där favoriten Armour As galopperade från start.

Riviga lopp
I övriga avdelningar bjöd det full fart och kvällens skönaste upplopp fick sannolikt Richard L Jansson åka då han vred ut Tullibardine Boe i femtespår ut ur slutsvängen och växlade hela fältet.
Björn Eriksson tränar den storklivande fyraåringen som segrat i 9 av 20 starter och aldrig startat i ett lopp med högre förstapris än onsdagens 60 000 kronor, men nu äntligen ser ut att få den chansen.
- Tanken är att gå ut i Eskilstuna på V75-dagen, berättade en glad Eriksson.
Omgångens svepning bjöd Robert Bergh på bakom Mellby Granat. Hästen hade fullt upp att hänga med i tredje ytter medan tätparet eldade undan i 1.13-fart första rundan, men när anfallsordern kom på sista bortre långsidan så stod den omgående klart vem som skulle vinna.
- Hästen framför kastade enormt med grus så jag fick ta ut honom ett halvt spår tre gånger för att han skulle slippa få det på frambenen. När han kände att han var helt utan rygg så sprang han själv och då gick det väldigt fort, förklarade Bergh.
Ulf Ohlsson försökte kopiera upplägget bakom Reijo Liljendahls Kryptonite Hanover som också sköljde fram till grepp på ”baksidan” och sedan aldrig släppte smygkörde favoriten Hunt Am i närheten.
Full fart blev det även i Wången Cup där stafettkörning i ledningen bäddade för Joakim Lövgren-tränade Oliveria, snyggt framlotsad av Tyler Mifsud.
Utdelningen för åtta rätt på V86 stannade vid 37 266 kronor.

Robin Johansson, Kanal 75


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.- Vi köpte hästen via en kontakt frå..


En riktig solskenshistoria för ägarna. Så beskriver Thomas Lönn sitt femåriga sto.
- Vi köpte hästen via en kontakt från Ken Ecce och kort därefter såldes hon till nya ägare hos mig och blev därmed kvar i stallet. Sedan dess har det gått riktigt bra, berättar Lönn.
Mission Beach har verkligen funnit sig tillrätta i sin nya miljö i Rengsjö och tränaren ser positivt på lördagens start.
- Vi hade tur och fick ett bra läge igen samtidigt som den korta distansen inte ska vara något minus.
- Hon är visserligen så pass långstegad att hon haft svårt att öppna snabbt från spår en bit in på vingen, men 1 609 meter istället för 1 640 är ett klart plus ur den aspekten och jag tror att hon kommer kliva iväg ordentligt.
- Jag har hört att det står några snabba utvändigt, men har inte hunnit titta närmare på detta. Allt jag vet är att jag gärna ser henne i ledningen där hon trivs väldigt bra, funderar Thomas.

"Ska inte tävla i enklare gäng"
Mission Beach kommer närmast från en spetsseger i Östersund där hon utmanades av Check Me den sista biten, men enligt Lönn var det gott om kräm kvar i linorna vilket också var synintrycket.
- Hon är en häst som aldrig gör mer än det som krävs och när den smygkörda hästen utmanade till slut senast sträckte hon på sig. Det fanns alltså kräm kvar över linjen och segern blev behaglig, konstaterar Thomas.
Att växla upp och tävla på V75® brukar göra att de flesta drar öronen åt sig en aning, men för Mission Beach, Magnus A Djuse och Thomas Lönn är inställningen i princip den motsatta.
- Magnus sa efter loppet senast att hon inte ska tävla i enklare gäng – då skärper hon liksom inte till sig. Vid två tillfällen i Östersund bröt hon ut nästan ett spår i ledningen och hon har svårt att fokusera när hon inte har häst i närheten utvändigt.
- Att det är tuffare emot på V75 behöver därmed inte vara något minus. Då lär hon få sparring på utsidan hela vägen förutsatt att hon kommer till ledningen och det är gynnsamt för henne, berättar Bollnästränaren.

"Fördel kontra övriga"
Det är ett ungdomslopp som bjuds i V75-2 på lördag det finns en väldigt intressant aspekt i detta. Mission Beach är den enda häst i fältet som körts av lördagens kusk Magnus A Djuse i någon av sina fem senaste starter.
- Det är ju ruggigt tacksamt att vi kan få Magnus som kusk i ett lopp som detta. Han är samspelt med hästen och här har vi en fördel kontra övriga.
- Mission Beach är färsk i Klass I varför denna proposition var något mer gynnsam – både ur ett kusk- och penningperspektiv, konstaterar Lönn.
Oavsett resultat på lördag är tränaren själv inne på att det finns mycket kvar i Mission Beach för framtiden.
- Detta är en märr som håller bra kaliber och fortfarande har mycket utveckling kvar i kroppen.
- Hon har varit lite av en halvförbrytare med lite egna idéer, men jag tycker definitivt att hon har stabiliserats. Dock har hon en del som kan vässas till fortfarande – inte minst vad gäller utrustningen.
Mission Beach har visserligen fått en hybridvagn istället för en vanlig dito på sig i de två senaste starterna, men i övrigt går hon väldigt basic utrustad.
- Hon tävlar med skor runt om, öppet huvudlag samt fast huva, men vi har förhoppningar kring att kunna vässa till vissa bitar framöver – inte minst vad gäller huvudlaget.
- Jag tror att ett norskt huvudlag kan ge bra effekt på henne och var faktiskt nära att prova det här hemma för några månader sedan i ett jobb. Jag kände dock redan i stallgången att vi biter oss där bak om vi testar så det får vänta.
- Hon har en tendens att bara springa förbi hästarna närmast runt omkring henne när hon tävlar bakifrån, sedan nöjer hon sig med det. Mot bakgrund av detta hade ett såväl ett nytt huvudlag som ryckhuva varit spännande att testa, men vi sparar det tills vi känner att det är nödvändigt, avslutar Thomas Lönn innan han beger sig in i stallet igen för att sko om sitt vapen på V75 inför lördagen.

Robin Malmgren, Kanal 75


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittad..


Enligt Trav Og Galopp-nytt har stjärntravaren Ecurie D. behandlats i höger framknä efter galoppen i finalen av Europaderbyt i fredags. Man hittade även små problem men ryggkotor som man fixat.
Enligt den norska facktidningen siktar tränaren Frode Hamre på Axel Jensens Minneslöp hemma på Bjerke 14 november och sedan förhoppningsvis Criterium Continental i Paris 27 december.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning..


En av Sveriges största träningsanläggningar för trav är till salu.
Sedan ett dygn ligger Julmyra Horse Center till försäljning på bland annat Hemnet – prislappen 70 miljoner kronor.
Julmyra Horse Center ligger i Heby kommun, nordost om Morgongåva.
På anläggningen tränas i dag hundratals hästar och bland andra travtränarna Reijo Liljendahl, Katja Melkko, Jasmine Ising, Dennis Palmqvist, Daniel Parling, Björn Röcklinger och Petter Lundberg har versamhet på Julmyra.
 

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Järvsöfaks trampade runt på jorden fram till i veckan då han fick sluta sina dagar, 26 år gammal.Tidningssidorna och alla inslag i t..


Järvsöfaks trampade runt på jorden fram till i veckan då han fick sluta sina dagar, 26 år gammal.
Tidningssidorna och alla inslag i tv och radio som den populäre kallblodstravaren bidrog till räknas förstås i tusental. Kändisskapet var stort.
Att summera det rent faktiska – alla jubileum – är bara det ett stort jobb. Järvsöfaks passerade många milstolpar som tävlingshäst åren 1997 till 2009.
Förlorade gjorde han ju väldigt sällan. 201 segrar på 234 starter!
200 segrar passerades precis i slutet av hästens karriär på Umåker. Med mindre än en månad kvar till tävlingspensioneringen jubilerade Järvsöfaks på Umåker.
400 t-shirts hade specialbeställts och en skylt med ”200” på väntade i kartonger i vinnarcirkeln.
”Kort innan upploppet fylldes publikområdet närmast banan och redan 300 meter före mål startade en kaskad av applåder som steg i takt med att kallblodskungen närmade sig mål”, skrevs i referatet den här dagen, 6 december 2009.
– Det går inte att beskriva vad han har betytt för mig och hela stallet. Det är tack vare honom som jag har kunnat bygga upp den träningsanläggning jag har i dag, förklarade Järvsöfaks uppfödare, tränare och delägare Jan-Olov Persson, som själv satt i sulkyn vid samtliga segrar utom tre i hästens karriär.
Några veckor senare – 28 december – rundade Faksen av karriären med att ta sin 2001:a seger på Rommetravet. Då kunde några av de sista sekvenserna tas i Kanal 75-producenten Lissi Gustavssons dokumentär ”Sagan om Järvsöfaks” som finns att se på youtube.
Den sista starten följdes av över 3000 personer som kantade banan i Borlänge.
- Kolla hästen – han är 15 år! säger delägaren Magnus Frunck när allt släpper och stjärnan kliver undan till en överlägsen seger.

42 segrar i rad
Järvsöfaks har rekordet för kallblod i flest antal vunna lopp i rad. 42 stycken.
De 42 raka segrarna plockades mellan 3 april 2003 och 21 april 2005.
När en av hästens många segerraden någon gång bröts, påbörjades genast en ny.
Exempel på andra segersviter under hästens karriär är 33 raka segrar (mellan 9 juni 2001 och 13 mars 2003) och 29 raka segrar (mellan 27 augusti 2005 och 1 mars 2007).
Det dröjde ända till maj 2019 innan sviten på 42 raka segrar skulle slås i travet. Spanske hästen Trebol tog då sin 43:e raka seger på en bana på ön Menorca. Trebol har nu världsrekordet på 56 raka segrar.
Men god tvåa i varm- och kallblodens liga för segerstaplare, fantomen Järvsöfaks!

Mot sönerna i SM
Snabbaste kallblodet blev Järvsöfaks i Gävle i juli 2005 då han travade 1.17,9 över kort distans.
Hästen från Hudiksvall är enda kallblodet i Sverige som tjänat mer än 10 miljoner kronor. Ja, det blev över det dubbla på kistbotten innan karriären var över. 21 288 570 kronor för att vara exakt.
SM-tecken var något kretsen runt hästen gillade. Järvsöfaks med för den delen.
Störst, bäst och snabbast. Lördagen 29 augusti 2009 var det SM-jubileum för Järvsöfaks då världens bäste såg till att vinna sitt tionde SM. Jämna tio Svenska Mästerskap. I det slagna fältet fanns fem söner till Järvsöfaks – Fakse, Röste Bo, Åkre Lurifax, Hallsta Lotus, och Sundbo Kravall.
Fakse kom närmast pappan den här dagen och knep en andraplats, åtta längder bakom vinnaren.
- Det kändes som om publiken bar fram honom på upploppet. SM är det största inom kallblodssporten och att vi nu får vinna det på Bergsåker där han alltid blivit hyllad känns extra härligt, sade Jan-Olov Persson efter segern.
SM-triumfen blev Järvsöfaks 48:e och sista V75-seger. Världens bästa kallblod toppar ligan över flest segrar på V75. Järvsöfaks sprang i svenskarnas vardagsrum och vann nästan alltid.

Mikael Wikner, Kanal 75


Elegant Ima köptes på auktion i Sverige som ettåring och förutom två inledande starter i det nya hemlandet Norge har det handlat om ..


Elegant Ima köptes på auktion i Sverige som ettåring och förutom två inledande starter i det nya hemlandet Norge har det handlat om årgångslopp i Sverige för hingsten efter Maharajah.
Elegant Ima var obesegrad till karriärens sjätte start. Geir Vegard Gundersen hade siktet inställt på Svenskt Travkriterium men på Solvalla blev det ”bara” en tredjeplats i kriterieuttagningarna i början av september.
Magnus Teien Gundersen körde offensivt. Elegant Ima var storfavorit och fick runda fram utvändigt ledaren 1400 meter från mål och tempot hölls uppe vilket ledde till karriärens första förlust.
- Det är klart att vi hade våra förhoppningar på kriteriet, men det gick inte. Elegant Ima har dock gjort bra lopp varenda gång och allt ser fortsatt bra ut med hästen, säger Geir Vegard.
På söndag är det dags för semifinaler Breeders' Crown på Solvalla. Samtliga lopp är uttagningslopp i unghästserien och i sju av dem är det spel på V75.
I V75-3 – ett lopp för treåriga hingstar och valacker – blir den svenskfödde men norskägde hästen mycket betrodd. Läget kunde nämligen inte vara bättre.
Efter ett tiondespår i kriterieuttagningen och ett sjunde bakom bilen i det senaste loppet för 14 dagar sedan på Rommetravet inleder Magnus Teien Gundersen nu från spår två med Elegant Ima.
- Hästen är snabb ut så Magnus gör nog det han kan för att komma till ledningen och sedan kör han där. Vi får se om vi lyckas. Vi är optimister med det är tuff konkurrens och vi möter ju bland annat kriterievinnaren i Sverige. Men vi har en väldigt, väldigt bra häst vi också, säger tränaren.

Brambling drog nitlott
Daniel Redéns Brambling – vinnaren av Svenskt Travkriterium – fick ett sjundespår i söndagens lopp tillsammans med Örjan Kihlström.
För att kvala in till finalerna i unghästserien Breeders' Crown i Eskilstuna söndagen 8 november, krävs en plats bland de fyra första i mål. 
- Nu har Elegant Ima äntligen fått ett bra spår och jag tror absolut på hästen. Han har bara gått lätta jobb här hemma på slutet och känns jättefin. Det var inte så länge sedan han startade på Romme, bara två veckor sedan, säger Geir Vegard Gundersen.
I hästens andra raka förlustlopp kördes Elegant Ima i ryggar i det lilla fältet och spurtade in till ett andrapris. Ett lite lugnare lopp.
- Vi lät honom anfalla bakifrån och sista 1000 gick efter 1.10,5 i andra- och tredjespår. Så det var väldigt bra. Från söndagens läge hoppas vi på ledningen och vi kanske kör honom barfota fram för första gången. Jag har inte bestämt mig helt ännu men han går ju verkligen bra med skor också.
Du har tränat några riktigt bra hästar som Support Justice och Hillary B.R. Sätt in Elegant Ima i konkurrensen.
- Han har ju allt men är för färsk ännu för att jag ska kunna säga något säkert – men han har i alla fall talangen som kan föra honom till eliten. Både Support Justice och Hillary B.R. var ju enorma hästar men Elegant Ima är nog i det skiktet någonstans. Om han inte är lika bra så i alla fall i närheten, säger Geir Vegard Gundersen.
Solvalla kör tolv uttagningslopp till Breeders' Crown på söndag. Robert Berghs Power kommer från seger i Europaderbyts final till söndagens finaler och startar i lopp 2, utanför V75. Ni har 8 Ivan B.R. med i det loppet.
- Ivan har väldigt fin form men från spår åtta i det där sällskapet är det helt iskallt. Han kanske kan ta sig till en final med tur. Nu är han mest med som resesällskap till Elegant Ima.

Fotnot: Solvalla kör igång klockan 13.00 på söndag med uttagningarna. V75 drar igång i lopp 6, klockan 15.00.

Mikael Wikner, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-6 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2640/5 0 g 300
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2140/5 7 18.8 150
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-5 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 6] 2140/6 0 g 281
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 7] 1640/2 0 g 37
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-3 Bearimage Bearimage   [s 7] 2660/13 0 18.6 485
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2140/6 2 18.2 33
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-8 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/4 4 17.7 271
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-3 Embu Boko Embu Boko   [s 4] 1640/10 0 g 432
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-2 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/2 0 17.3 77
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-6 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/4 2 14.1 76
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Dark Surprise Dark Surprise   [v 4] 2140/11 4 16.9g 39
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Billy Jovalley Billy Jovalley   [v 6] 2140/2 3 16.8 189
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-5 William Speed William Speed   [v 8] 1640/5 str
2015-10-23 2015-10-23 Romme-11 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2160/13 2 17.5 55
2015-10-23 2015-10-23 Romme-9 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/11 0 g 470
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-8 Danish Colleen Danish Colleen   [s 3] 2140/7 0 g 309
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/9 4 13.7 375
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Hubby Star Hubby Star   [v 7] 2140/5 2 15.3 129
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Lula Bermon Lula Bermon   [s 4] 2140/3 6 18.2 60
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2140/4 4 16.3 37
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 Baggå Busen Baggå Busen   [v 8] 2140/11 4 17.3 66
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-9 Digital Poster Digital Poster   [v 3] 2140/1 0 g 274
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-7 Camp Nou U.S. Camp Nou U.S.   [v 3] 2140/2 0 g 443
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 Ada Ada   [s 5] 2140/6 0 g 362
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Treviere Treviere   [s 7] 1640/8 0 14.8 222
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Digital Poster Digital Poster   [v 3] 2140/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Croque Croque   [v 5] 2160/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2640/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-1 Kabanoss Kabanoss   [h 3] 2140/10 0
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-9 Operating Limit Operating Limit   [h 5] 2640/10 0 16.6g 555
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-3 Wheel Well Wheel Well   [s 3] 2140/9 0 18.4 1098
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 Västerbo Peak Västerbo Peak   [v 5] 2140/7 0 16.1 253
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 Long Playing Long Playing   [v 11] 2140/9 0 g 701
2015-09-28 2015-09-28 Romme-2 Treviere Treviere   [s 7] 1640/5 2 12.4 53
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-12 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/1 0 17.6g 84
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Resplendent Caviar Resplendent Caviar   [v 6] 2140/7 6 15.0 655
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [h 4] 2140/2 5 13.4 48
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Boomer Boomer   [h 4] 1640/4 C 0 g 39
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/9 C 0 g 238
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-5 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 5] 1640/2 D 0 15.9 487
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-3 Cosmo Light Cosmo Light   [v 6] 2140/10 B 2 16.4 35
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 4] 2140/5 C 0 15.6g 46
2016-11-18 2016-11-18 Romme-9 Phototoy Phototoy   [h 3] 2140/8 B str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-8 Don't Look Down Don't Look Down   [v 5] 2140/7 D 0 17.0 822
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Research Research   [h 6] 2140/5 B 0 16.9 29
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Borups Panter Borups Panter   [h 3] 2140/2 D str
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-9 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 2140/5 D 4 17.6 300
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2160/6 C 0 22.9g 54
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/3 C 0 16.8g 34
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2180/13 D str
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 7] 2140/4 D 0 g 385
2016-11-04 2016-11-04 Romme-3 The Cat's Secret The Cat's Secret   [s 6] 2140/10 D 8 19.3g 236
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/14 A 2 15.3 332
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/11 A 4 16.2 92
2016-11-04 2016-11-04 Romme-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2140/10 C 4 15.8 124
2016-11-01 2016-11-01 Romme-10 Regency Regency   [v 6] 2160/7 C 3 21.0g 66
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 Nero Capar Nero Capar   [v 9] 2140/6 C 0 17.3 411
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Maison Plage Maison Plage   [h 3] 2140/5 B 0 17.9 183
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/5 C 1 15.9 34
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/5 D 0 g 431
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-9 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/2 C 1 15.0 24
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-7 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 4] 2140/3 B 0 g 76
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Keypad Keypad   [s 4] 1640/3 B 0 g 29
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-4 Betel Am Betel Am   [v 5] 2160/8 A 1 17.2 24
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Step Climb Step Climb   [v 4] 2140/2 C str
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2140/14 B 6 17.3 515
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Special Edition Special Edition   [v 3] 2160/7 A 2 16.0 42
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Dedes Mythical Dedes Mythical   [s 5] 1640/8 B 2 12.6 34
2016-10-14 2016-10-14 Romme-8 Standout Standout   [h 7] 2140/4 B 1 13.3 19
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Viggo Wibb Viggo Wibb   [h 3] 2140/4 D 0 g 186
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-8 Research Research   [h 6] 1640/9 B 2 12.4 18
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-10 Eddie Silas Eddie Silas   [v 4] 2140/4 C 2 16.8 65
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2140/1 C 0 g 183
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/8 B 1 16.7 137
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-8 Regency Regency   [v 6] 1640/11 C 0 16.8g 123
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Nero Capar Nero Capar   [v 9] 2160/8 B 3 15.6 294
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 1640/6 D 6 15.0 346
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Diamond Blue Diamond Blue   [v 5] 2140/8 C 5 17.2g 96
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-6 M.T.Insider M.T.Insider   [h 6] 1640/12 A 2 12.1 35
2016-09-25 2016-09-25 Romme-9 Research Research   [h 6] 2160/13 A 1 14.8 20
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2140/5 D 0 g 308
2016-09-25 2016-09-25 Romme-4 Rasmus One Rasmus One   [v 5] 2140/15 C 0 g 332
2016-09-25 2016-09-25 Romme-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/4 C 7 17.6 346
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Nillans Kavat Nillans Kavat   [v 4] 2140/10 A 8 18.8g 71
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-2 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 3] 2140/11 D 0 16.4 213
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Aurora Aurora   [s 7] 2160/6 D 0 17.5 196
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/5 C 0 16.5 73
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2160/15 A 2 16.5 80
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2140/4 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2140/4 A 0 14.9 62
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Indian Four Indian Four   [v 7] 2160/10 C 4 15.4g 194
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-7 M.T.Kimono M.T.Kimono   [s 4] 2140/9 D 5 17.5 71
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2640/8 B 0 302
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-5 Overconfident Overconfident   [v 6] 2140/2 C 7 22.1g 43
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Diamond Blue Diamond Blue   [v 5] 2160/14 C 5 18.9g 380
2016-08-22 2016-08-22 Romme-2 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2160/7 A str
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-4 Eddie Silas Eddie Silas   [v 4] 2140/5 B 3 17.6 60
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Noel Palema Noel Palema   [v 7] 1640/3 A 4 14.6 22
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-10 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2160/12 B 5 15.7 109
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2180/12 B 1 15.2 30
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Oki May Be Oki May Be   [s 5] 2140/14 A 0 g 62
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 4] 2140/4 D 8 18.9 455
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-10 Sunrise Boulevard Sunrise Boulevard   [s 4] 2140/4 B 0 g 81
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Indian Four Indian Four   [v 7] 1640/10 B 7 14.1 163
2016-08-09 2016-08-09 Romme-4 Happy Light Happy Light   [v 5] 2640/4 D 7 18.1 99
2016-08-09 2016-08-09 Romme-3 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/8 C 1 16.5 57
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-5 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/5 D 0 14.9g 655
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-2 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 2140/11 B 1 14.8 34
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-7 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/6 A 3 15.3 25
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/4 C 0 g 182
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2140/11 B 8 16.9g 33
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2160/10 C 0 17.7 146
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Maintainability Maintainability   [s 4] 2640/2 C 1 16.2 94
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-8 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/13 D 7 13.7 432
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/4 D 8 15.3 365
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-6 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 8] 2140/11 B 6 16.3 519
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/12 A 1 15.7 15
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/6 C 1 18.7 38
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2140/7 C 7 16.8 67
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-6 Letterboy Letterboy   [v 4] 2140/6 C 7 19.5g 45
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-3 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2160/7 B 1 14.4 42
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2660/11 D 5 33.3 266
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Romeo Lavec Romeo Lavec   [v 7] 2140/12 B 7 15.5 278
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Standout Standout   [h 7] 2140/4 D 3 12.9 369
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 Saga Doc Saga Doc   [s 3] 2140/8 D 5 19.0 337
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2160/10 A 6 16.6 412
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-2 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2140/10 C 0 g 153
2016-06-03 2016-06-03 Romme-9 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/7 B 0 g 94
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2160/13 B 4 15.1 759
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-5 Poppins Poppins   [s 9] 2140/8 D 0 17.1 549
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Silk Launcher Silk Launcher   [s 7] 2140/14 C 0 g 211
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-2 Mud Memory Mud Memory   [s 4] 2140/3 A 6 18.1 43
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Hedvig Palema Hedvig Palema   [s 6] 2140/6 D 0 22.4 316
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-9 Skyfall Skyfall   [s 5] 2140/12 B 7 18.7 144
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Eklas Superior Eklas Superior   [v 9] 2140/9 C 0 g 198
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2140/6 C 4 15.6 141
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2140/6 B 1 17.8 56
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Rasmus One Rasmus One   [v 5] 2140/5 A 0 19.9g 103
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-8 Ima Lamore Ima Lamore   [s 8] 2160/7 D 0 21.8 833
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-7 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 7] 2140/7 C 2 17.1 73
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-6 Astro Boko Astro Boko   [v 9] 2640/2 B 4 18.4g 117
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-1 Ima Carisma Ima Carisma   [s 9] 2180/9 B 0 g 78
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Silk Launcher Silk Launcher   [s 7] 2140/3 D 0 15.9 1029
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-8 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 2140/4 C 5 15.0 603
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 3140/13 D str
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Boomer Boomer   [h 4] 2140/15 A str
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-8 Poppins Poppins   [s 9] 2140/2 D 4 16.6 1032
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Repairman Repairman   [v 6] 1640/10 C 0 19.3 87
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Rasken Q.C. Rasken Q.C.   [v 4] 2140/12 B 0 24.1g 42
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 2640/3 C 6 16.8g 96
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-4 Drip Drop Drip Drop   [s 3] 2140/2 C 0 18.8 532
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Vain Summer Vain Summer   [v 4] 2140/8 B 6 17.8 376
2017-11-24 2017-11-24 Romme-3 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2140/4 D 0 17.3 848
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Latest News Latest News   [v 9] 2160/11 D 0 17.5g 827
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 10] 2140/6 D 0 18.7 595
2017-11-09 2017-11-09 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2160/9 C 0 23.4g 576
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-12 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/3 B 6 16.7 28
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-9 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 3] 2140/9 C 6 16.1 136
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2140/6 A 0 30.6 188
2018-12-14 2018-12-14 Romme-5 Järvsö Elviz Järvsö Elviz   [v 9] 2140/3 D 0 31.9 102
2018-12-14 2018-12-14 Romme-8 Latest News Latest News   [v 10] 2160/6 D 3 14.2 400
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 11] 2140/12 D 0 16.0 646
2018-11-16 2018-11-16 Romme-2 Evander Am Evander Am   [v 4] 2640/3 B 1 15.8 78
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 3] 2140/14 C 3 16.4 119
2018-11-09 2018-11-09 Romme-2 M.T.Latifa M.T.Latifa   [s 5] 2140/6 C 7 18.2 357
2018-11-09 2018-11-09 Romme-3 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 6] 2140/7 D str
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/7 B 2 16.9 23
2018-11-09 2018-11-09 Romme-10 Blue Money Blue Money   [v 5] 2140/11 D 8 16.5 97
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 7] 2140/9 C 0 g 215
2018-11-03 2018-11-03 Romme-2 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 3] 2160/6 D 0 20.4g 173
2018-11-03 2018-11-03 Romme-12 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2160/11 A 0 g 165
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-8 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/10 C 6 15.6 50
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-4 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/3 B 5 16.2 111
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1640/4 C 3 27.0 64
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-8 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/9 C 2 15.1 148
2018-10-12 2018-10-12 Romme-8 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/4 C 5 14.8 171
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-6 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/6 D 0 15.8g 272
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-5 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/3 C 6 17.4 403
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-3 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 3] 2160/11 B 0 18.0 187
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-5 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1660/14 A 0 29.3g 86
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2160/13 B 3 17.2 201
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Evander Am Evander Am   [v 4] 2640/4 C 0 17.1g 110
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-3 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/11 C 5 15.6 228
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 8] 1640/6 D 0 15.5 240
2018-08-24 2018-08-24 Romme-7 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/7 C 2 17.3 400
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2160/14 D 5 15.3 383
2018-08-20 2018-08-20 Romme-4 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1660/4 B 0 30.4g 22
2018-08-20 2018-08-20 Romme-5 Wimbledon Wimbledon   [v 4] 2140/4 D 0 21.1g 109
2018-07-27 2018-07-27 Romme-3 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/5 B 2 14.9 75
2018-07-27 2018-07-27 Romme-4 Action Launcher Action Launcher   [h 9] 2160/13 D 0 15.0 860
2018-07-27 2018-07-27 Romme-5 Evander Am Evander Am   [v 4] 2640/1 D 4 16.1 344
2018-07-27 2018-07-27 Romme-11 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1660/15 A 2 28.2 358
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/2 C 0 19.3 460
2018-07-20 2018-07-20 Romme-10 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2160/5 A str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 10] 2140/2 C 1 17.3 95
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-9 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2160/13 A 5 30.5 41
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Gentille Gentille   [s 5] 2140/6 D 0 g 396
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-5 Scarlet Collection Scarlet Collection   [v 6] 2140/10 B 2 15.1 62
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/9 A 1 16.4 24
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-8 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2140/7 A 0 g 67
2018-06-14 2018-06-14 Romme-6 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/8 B 4 17.9 66
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/4 C 5 16.3 283
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 On Stage Indika On Stage Indika   [v 4] 2140/8 A 5 14.2 183
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-5 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/8 D 2 17.2 189
2018-06-01 2018-06-01 Romme-9 Latest News Latest News   [v 10] 2140/10 D 0 g 586
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-5 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/7 C 0 16.1 310
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2140/10 A 0 29.0 79
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 3] 2140/6 D 1 16.8 66
2018-05-18 2018-05-18 Romme-4 Latest News Latest News   [v 10] 2140/2 D 0 13.0 1489
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-4 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/7 C 5 16.1 181
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-5 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1680/12 C 3 27.6 126
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/1 B 4 16.5 51
2018-04-28 2018-04-28 Romme-2 Pottermore Broline Pottermore Broline   [v 6] 2140/3 D 0 17.0g 55
2018-04-28 2018-04-28 Romme-3 Evander Am Evander Am   [v 4] 2160/5 C 0 19.4g 88
2018-04-01 2018-04-01 Romme-7 Undine Undine   [s 5] 2140/4 D 7 13.8 1605
2018-04-01 2018-04-01 Romme-12 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 10] 2140/4 A str
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-9 Pottermore Broline Pottermore Broline   [v 6] 2140/10 B 0 20.6 32
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-8 Undine Undine   [s 5] 2140/6 C 0 15.6 423
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2140/1 D 3 17.6 31
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-8 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2140/8 C 0 g 596
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Delta Light Delta Light   [s 5] 2140/2 D 5 19.2g 717
2018-01-05 2018-01-05 Romme-8 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2140/2 C 4 16.8 411
2019-12-20 2019-12-20 Romme-5 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 2140/4 C 0 g 263
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-10 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 3] 2140/7 D 5 14.8 747
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-8 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 3] 2140/10 B 3 15.6 180
2019-10-25 2019-10-25 Romme-1 Expensive Expensive   [h 3] 2640/11 B 0 g 92
2019-10-25 2019-10-25 Romme-2 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 1660/8 B 0 g 438
2019-10-25 2019-10-25 Romme-4 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/6 D 0 g 146
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-9 Falcon Am Falcon Am   [v 4] 2140/4 C 5 13.7 539
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-6 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/2 C 1 16.2 95
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-6 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 4] 2640/3 C 4 15.6 22
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-5 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 4] 3140/8 C str
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-7 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 1640/9 D 6 26.8g 259
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-9 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 2140/3 B 0 12.5g 130
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-6 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 2140/1 C 4 12.8 225
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-9 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 4] 2140/3 B 0 15.3 60
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 2160/6 A 4 30.2 48
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-9 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 4] 2140/7 B 0 14.1 238
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/3 B 8 16.6 22
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 1640/12 B 4 11.9 97
2019-08-23 2019-08-23 Romme-8 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 4] 2140/2 D 0 g 187
2019-08-23 2019-08-23 Romme-9 Filur W.I. Filur W.I.   [v 4] 2160/10 B 0 17.9g 45
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-12 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 5] 2180/12 C 0 g 53
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 2140/3 D 6 29.3g 93
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/2 B 1 17.9 22
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-2 Filur W.I. Filur W.I.   [v 4] 2140/8 B 6 17.2 243
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 2140/3 B 6 12.5 132
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 5] 2140/12 C 0 g 39
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-1 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 3] 2140/4 B 3 17.2 101
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-10 Latest News Latest News   [v 11] 2640/10 D 0 g 1301
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-2 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 5] 2140/2 C 0 g 70
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/1 B 2 16.3g 260
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/4 B 1 17.1 37
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2160/7 B 7 16.7 45
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2160/14 B 4 17.0 29
2020-10-03 2020-10-03 Romme-8 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/6 C 1 13.8 49
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-10 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/1 C 0 13.6 528
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-6 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 1640/6 A 7 14.6 33
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2140/4 B 4 14.3 47
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-7 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/9 C 5 13.9 1184
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-9 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/11 C 4 13.7 1940
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-5 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2100/5 D 8 18.1g 1103
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-7 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2100/5 C 0 17.7g 382
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-8 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/8 D 0 g 265
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-3 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2640/7 C 5 16.1 79
2020-08-15 2020-08-15 Romme-7 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 1640/7 C 0 13.1g 1208
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-1 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/9 D 0 g 243
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-6 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/5 C 0 g 28
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-6 Liza la Vie Liza la Vie   [s 3] 2140/5 C 0 21.0g 1069
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-3 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/10 B 1 15.5 16
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-5 Björli Frida Björli Frida   [s 5] 3140/9 B str
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-1 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/9 D 0 17.2 843
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-7 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 1640/6 D 3 11.7 328
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-1 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/8 D 0 17.9 176
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-2 Liza la Vie Liza la Vie   [s 3] 2140/9 C 0 19.1g 924
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-3 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 3160/6 D 0 g 243
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 2160/13 D 0 g 472
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-3 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/3 C 0 17.8 74
2020-07-24 2020-07-24 Romme-4 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/3 D 0 g 300
2020-07-24 2020-07-24 Romme-12 Evander Am Evander Am   [v 6] 2140/14 B 6 15.9 107
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-5 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/4 B 3 16.5 81
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-2 Expensive Expensive   [h 4] 2640/9 A 2 14.2 27
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-5 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2140/2 B 0 16.3g 169
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-6 Camaiore Camaiore   [s 3] 2140/4 D 0 g 41
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-8 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/2 B 1 15.1 63
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-9 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/2 C 0 g 139
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-7 Falcon Am Falcon Am   [v 5] 1640/3 A 1 13.0 24
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-8 Isa Isa   [s 4] 2140/4 A 5 14.5 31
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-9 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/10 D 0 14.3 1389
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-7 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/11 B 0 g 29
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-1 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/4 C 2 14.8 461
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-3 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/1 D 3 15.6 306
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-6 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 2140/7 D 0 13.3 614
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-8 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2140/9 C 6 15.1 214
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Thirsty For More Thirsty For More   [v 5] 2140/8 C str
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-12 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2140/8 B 1 16.0 22
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-13 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2140/5 B 1 15.6 35
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-1 B.B.Eight B.B.Eight   [v 3] 2140/7 C 7 19.5g 251
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-5 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/7 C 5 13.6 930
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-6 Isa Isa   [s 4] 2140/6 D 6 13.8 810
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-6 Expensive Expensive   [h 4] 2140/12 B 0 13.4 267
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-7 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/7 D 0 14.0 1075
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-1 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/1 B 0 g 54
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-7 Evander Am Evander Am   [v 6] 1640/4 C 0 g 663
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-3 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/10 B 3 16.6 363
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-10 Isa Isa   [s 4] 2140/3 C 0 14.8 501
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/13 A 1 17.1g 15
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Body Contact Body Contact   [s 4] 2140/6 C 0 g 16
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-6 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/4 D 1 16.5 60
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-7 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2140/3 B 8 17.1g 86
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-9 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 1640/2 C 4 13.6 72
2020-06-05 2020-06-05 Romme-1 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/3 C 1 17.8 175
2020-06-05 2020-06-05 Romme-3 Lansky Lansky   [h 4] 2140/9 B 3 17.0 100
2020-06-05 2020-06-05 Romme-5 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 9] 1640/6 D 0 g 496
2020-06-05 2020-06-05 Romme-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 6] 1640/7 C 0 13.6 150
2020-05-04 2020-05-04 Romme-3 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2140/6 D 0 16.1g 555
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 5] 1640/1 A 0 76
2020-05-04 2020-05-04 Romme-9 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2160/11 B 2 15.9 48
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-9 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 2140/12 D 3 13.3 396
2020-04-24 2020-04-24 Åby-9 Expensive Expensive   [h 4] 2140/6 D 5 12.4 2062
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-1 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/6 D 3 18.0 87
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-3 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2100/3 C 2 16.9 48
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-8 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2100/1 C 7 17.5g 258
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-4 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2640/2 D 0 g 344
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-2 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2640/4 B 2 16.9 16
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-3 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/10 C 0 20.7g 301
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-1 B.B.Eight B.B.Eight   [v 3] 2140/9 D 6 18.2 194
2020-04-12 2020-04-12 Romme-2 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2140/3 C 0 15.7g 113
2020-04-12 2020-04-12 Romme-4 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/1 D 4 15.0 403
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-1 Persos Last Date Persos Last Date   [s 3] 2140/1 B 0 24.2g 110
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-3 Heather Am Heather Am   [s 3] 2140/8 D 2 16.5 101
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-9 Expensive Expensive   [h 4] 1640/1 D 5 12.0 339
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-1 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2140/7 B 3 17.3 35
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-1 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2100/1 D 5 20.0 53
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-7 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/1 D 1 17.4 85
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-9 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2160/8 B 3 18.1g 30
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-10 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 1640/8 B 0 12.4 143
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-1 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/1 D 0 19.3 345
2020-03-31 2020-03-31 Romme-3 Falcon Am Falcon Am   [v 5] 2140/9 B 1 13.7 21
2020-03-31 2020-03-31 Romme-6 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/6 D 8 19.5g 33
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-1 Persos Last Date Persos Last Date   [s 3] 2140/10 C 0 19.3g 715
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-8 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 5] 2140/1 C 4 13.2 120
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-2 Expensive Expensive   [h 4] 2140/1 B 3 14.1 251
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-5 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/7 D 4 14.6 821
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-6 Isa Isa   [s 4] 2140/6 C 0 g 93
2020-03-20 2020-03-20 Romme-6 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2160/9 C 3 17.6 122
2020-03-20 2020-03-20 Romme-8 Mellby Fantom Mellby Fantom   [v 6] 1640/10 D 0 g 1039
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-1 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/2 C 4 18.6 372
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-1 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2140/4 D 3 17.3 200
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-9 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2100/10 D 0 21.8g 574
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-3 Helluva Am Helluva Am   [s 3] 2140/7 D 4 19.0 40
2020-03-06 2020-03-06 Romme-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 2140/8 B 2 15.0 213
2020-03-06 2020-03-06 Romme-9 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/10 C 5 15.8 145
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-8 Vincent Chase Vincent Chase   [v 6] 2640/8 C 5 15.7 245
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-9 Expensive Expensive   [h 4] 2140/10 B 2 16.4g 84
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-10 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 5] 2140/10 B 2 15.7 54
2020-03-03 2020-03-03 Romme-2 Falcon Am Falcon Am   [v 5] 2160/11 A 2 13.9 87
2020-03-03 2020-03-03 Romme-5 Totti O.K. Totti O.K.   [v 8] 2140/1 D 0 g 681
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-8 Isa Isa   [s 4] 2140/5 C 5 15.9 159
2020-02-08 2020-02-08 Romme-6 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 2140/4 D 3 34.2g 170
2020-02-08 2020-02-08 Romme-8 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2140/9 C 8 19.3 460
2020-01-31 2020-01-31 Romme-1 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 2140/2 D 2 35.4g 557
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Bottnas Grace Bottnas Grace   [s 4] 2140/4 D 0 g 105
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-2 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 1640/2 D 0 g 533
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Filur W.I. Filur W.I.   [v 5] 2140/6 C 0 71
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-7 Varg Eld Varg Eld   [v 9] 2160/6 B 0 g 453
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-1 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 2160/10 B strATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se