V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävl..


Undertecknad blev eld och lågor när Some Summit-systern Signe Summit stod anmäld med amerikansk sulky till GS75® som avgörs i Gävle på söndag. Nu verkar dock inte så bli fallet.
- Jag fick mitt vanliga spår tolv med henne och då är det nog ingen mening att köra med den amerikanska sulkyn, konstaterar Bollnästränaren.
 Det finns ändå en del likheter med Some Summit som också stod med spår tolv den där junidagen 2015 och ”Micke” hade ju Stochampionatsvinnaren i träning innan hon gick till Sten O Jansson och sedan Veijo Heiskanen.
- Det är många som säger att det finns en del likheter dem emellan och jag håller med, men främst då i humöret. Some Summit var en talang utöver det vanliga och det är inte ens samma färg på dem – Signe är brun och Some är svart.

"Framåt i jobben"
Oavsett vagn ska dottern till Graceland Summit ut på söndag, men uppgiften ser av naturliga skäl jobbig ut.
- Det blev som nämnt ett riktigt skitläge och därifrån får vi lifta med och sedan hoppas på att hon ska kunna avsluta bra.
- Hästen känns i alla fall framåt i jobben och gjorde ett bra lopp innan galoppen kom senast. Hon är åtgärdad efter den starten och vi får hoppas på att hon kan avsluta starkt. Däremot tror jag inte att det räcker längre än till en slant, funderar Cedergren.

Ligger lågt
Mikael har även i GS75-7 tioåriga Alvena Uni och där slapp med det förhatliga tolftespåret – stället drog man spår fyra bakom bilen.
- Det är dock inte riktigt samma spänst i henne längre som det en gång var och kämparviljan är väl inte på topp den heller längre.
- Hon är också anmäld i en amerikansk vagn, men det blir nog en vanlig sulky även på henne. Dock gick hon sitt rekord över medeldistans i den och det ska inte vara något större minus.
- Summa summarum behöver man nog inte strecka någon av mina hästar på söndag förutsatt att man inte betalar för samtliga, konstaterar Cedergren.

Spännande kvalhäst
Vi glider under samtalet in på såväl de senaste säsongerna som den kommande och det finns intressanta hästar i stallet.
- Jag har en bra häst som ska starta på Solvalla på onsdag i form av Herecomestheboom. Med till ”Valla” följer dessutom Felicia Godiva för att kvala och hon slog faktiskt av sin resekompis väldigt enkelt i sista jobbet.
- Sedan är det alltid skillnad på tävling och träning, men Felicia Godiva är en storväxt fux och de brukar kunna bli riktigt bra så det finns förhoppningar.
- I övrigt tycker jag att alla tränar väldigt bra för dagen och vi har fått bukt med det vi fick in i stallet under sluttampen av 2020 vilket satte ner hästarna ganska ordentligt, berättar Cedergren.

Intressant inför 2021
Bollnästränaren var annars Visbytränare fram till mitten av 2018 då han flyttade norröver och tittar man på siffrorna har det varit ett lyft.
- Det är inget snack om att flytten har varit ett lyft, men jag förväntade mig ännu mer av fjolåret. Det var bara krångel mest hela året och det är inget snack om att målsättningen med 2021 är att slå fjolårets dryga 1,1 miljoner inkört med råge.
- Lyckas jag inte med det kan jag lika gärna syssla med något annat, men så här tidigt på året finns det i alla fall förhoppningar och vi kämpar på – speciellt då känslan hemma i träning är att några av de hästarna som var bra redan i fjol lyft sig ytterligare ett snäpp, avslutar Mikael Cedergren.

Robin Malmgren, Kanal 75


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp unde..


 Motsvarande sju miljoner kronor i prispengar gör att Prix de Cornulier sticker ut som världens i särklass högst doterade travlopp under sadel.
Flera svenska hästar har provat lyckat genom åren, men nu får för första gången en svensk ryttare chansen när Anna Erixon sitter upp på Malin Bergström-tränade Galactica.
Ekipaget segrade i Monté-SM på Åby i höstas, men har en helt annan uppgift framför sig i kamp med världens främsta på utslagsgivande Vincennes.

Startlistan Prix de Cornulier
2 700 meter voltstart

1 Freeman de Houelle – Yoann Lebourgeois
2 Galactica – Anna Erixon (Malin Bergström)
3 Flicka de Blary – Camille Levesque
4 Dynamite Marceaux - Christopher Corbineau
5 Flamme du Goutier – Antoine Wiels
6 Crepe de Satin – Charlene Callico
7 Dayana Berry – Jean Yann Ricart
8 Gladys des Plaines – Mathieu Mottier
9 Jerry Mom – David Thomain
10 Unique Juni – Guillaume Martin
11 Daida de Vandel – Alexandre Abrivard
12 Carla du Chatelet – François Lagadeuc
13 Etonnant – Anthony Barrier
14 Bilooka du Boscail – Damien Bonne
15 Etoile de Bruyere – Adrien Lamy
16 Fado du Chene – Philippe Ploquin
17 Feeling Cash – Eric Raffin
18 Bahia Quesnot – Matthieu Abrivard
Förstapris: drygt tre miljoner kronor

Kanal 75


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en ..


Paw Mahony tog över ledningen in i första sväng och satte upp ett högt tempo. Millmighty såg ut som en kejsare hela loppet och var en vinnare hela loppet. Plötsligt kastade han sig i galopp 350 meter före mål och såg ut att vara ute ur loppet. Millmighty ställde sig snabbt och avslutade vasst och avgjorde i god tid så Paw Mahony kunde göra en segergest.
Bo Falsigs Appaloosa imponerade också. Hon fick den otacksamma uppgiften att trava utvändigt om ledande favoriten Danielle D.D. Nu spelade det ingen större roll för Appaloosa som redan i sista sväng hade knäckt ledaren och höll sedan undan för en ettrigt spurtande Beluga West.

Delad seger
Omgångens stora favorit Demon Ima/Johan Untersteiner vann och fick dela segern i V86-inledningen tillsammans med Mystic Mom/Carl Johan Jepson. Demon Ima fick en tung resa utvändigt ledaren och svarade för ett topplopp liksom Mystic Mom som avslutade strålande över upploppet.
Riina Rekiläs Finland var lösningen på V86-2. Ulf Ohlsson körde ett perfekt lopp och Finland tog sig förbi en snopen Sashay Kemp mitt på upploppet.
Björn Goop körde på chans med comebackande Mister Donald och det lönade sig. Armstrong Louis såg ut att ha loppet i sin hand i ledningen, men kunde inte svara när Mister Donald kom flygande kort före mål efter ett lopp som trea på innerspår.
- Han har känts väldigt fin och har tränat mest i sanden, sade Björn Goop.
Thomas Uhrberg gav Flirting Diamond en smakfull resa i andrapar utvändigt och hästen avgjorde mycket lätt före en tapper D'Amore som fick trava utan rygg hela loppet igenom.

Duo med toppform
Per Lennartsson har stallet på topp för dagen och han är snart tillbaka i sulkyn efter sin olycka för en månad sedan. Rikard N Skoglund ersätter med bravur och duon kunde räkna in en dubbelseger. Young King trivs i ledningen och Rikard körde vaket till täten efter 800 meter och sedan klev Young King undan till en säker seger.
Samma segerrecept använde sig Skoglund av bakom Smaragd Norrgård som också såg ut att trivas i ledningen.
Rätt V86-rad betalade 4829 kronor , sju rätt 87 kronor och det blev ingen utdelning för sex rätt vilket betyder att cirka åtta miljoner går över till nästa veckas V86-omgång.

Joakim Brundin, Kanal 75


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt ..


Solvallatränaren Pasi Aikio gästar Bollnäs med en duo i transporten och båda ska kanske med i kalkylen när man knåpar ihop sitt system på V75®. Som vanligt anlitas Örjan Kihlström som kusk.
Den som ska ut först från stallet är 5 Baula (V75-2) som kommer ut från springspår i Diamantstoet. I senaste starten delade hon hon ut nästan 40 gånger pengarna på toton och fixade så att några fick ihop slantar till fina julklappar.
Vad kan du berätta om henne?
– Jag var inte överraskad att hon skrällde. Hon hade visat en stigande form innan den förra starten och är under kraftig utveckling. Det är en månad sedan hon startade men hon känns fin i träningen och från springspår tror jag hon kan öppna ganska hyggligt.
Några ändringar i utrustningen?
– Ja, det blir första gången med rycktussar. Vi har testat det i träningen och det blev sådär lite lagom effekt.
Kan hon skrälla igen?
– Inte helt omöjligt. Hon ska åtminstone ha en hygglig chans att sluta bland de tre främsta.
Du avrundar sedan med 12 Vicar (V75-6) som gjort bra ifrån sig en längre tid. Vad kan han hitta på härifrån?
– Han slutade trea i klass 2-finalen i mellandagarna och gjorde ett bra lopp. Nu fick han ett skitspår, men han känns fin i träningen och löser det sig härifrån kan han också dyka upp bland de tre främsta. Taktiken överlåter jag helt och hållet till Örjan att bestämma.
Några ändringar i utrustningen?
– Nej. Det blir samma som senast.
Innan vi släpper dig måste vi förstås kolla hur det står till med stallets stjärna Who´s Who, som tjänat 8,2 miljoner kronor. Hur är dagsläget med honom?
– Bara bra. Han hade dåliga blodvärden i SM-starten på Åby och därför gjorde vi bokslut. Nu är han igång och tränar tungt och han har haft en fin vinter så här långt. Årsdebuten kommer att ske under vårkanten när det blivit lite varmare ute, rapporterar Pasi Aikio.

Magnus Blom, Kanal 75


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och..


Demon Ima debuterade med seger på Kalmartravet 13 september 2019 och gjorde totalt fem starter som treåring, vilket utmynnade i två segrar och två andraplatser. Den enda gången han gjort bort sig var i andra starten hemma i Halmstad då det blev en galopp som sedan resulterade i en sjätteplats.
Som fyraåring blev det en start 15 januari på Åby där han slutade tvåa.
Sedan stod han inte att känna igen och trots besök hos en rad olika veterinärer dröjde det länge innan de hittade orsaken till att han inte fungerade - en spricka i en bakkota.
– Han travade som en påse nötter i låga farter och vi skickade honom till Danmark mitt i värsta covid-19-pandemin, men de hittade felet till slut och det är vi givetvis glada över. Efter det fick han vila ett halvår innan vi började träna upp honom igen.
Comebacken skedde på Åby 2 december och han motsvarade förväntningarna och vann på 1.14,9/2140 meter autostart.
Efter det blev det ytterligare en seger, nere på Jägersro, innan det var dags att göra debut på V75 i Kalmar 2 januari.
Favoritskapet blev gigantiskt på den orutinerade femåringen, men han levde verkligen upp till spelarnas förtroende och ledde runt om tillsammans med Johan på 1.13,9/2140 meter autostart.
– Vi tog ledningen direkt, men han fick tryck i omgångar och fick verkligen göra skäl för havren för att vinna loppet.
Hur bra var insatsen?
– Riktigt bra. Han visade att han har sådan hög kapacitet som härstamningen visar (Maharajah-Ellie America).
Nu är det dags för 10 Demon Ima att vara med i V86-1, där han åter blir megafavorit trots att han drog ett bakspår. Loppet är ett led i matchningen mot V75-finalen på Solvalla 6 februari.
– Jag hade ett annat lopp att välja på nere på Jägersro, men efter en överläggning med ägaren bestämde vi oss för att ta oss an den här utmaningen. Jag visste att han skulle få ett dåligt spår eftersom det rör sig om en spårtrappa. Men att han får anfalla bakifrån den här gången ser jag enbart som positivt för hans utveckling.
Hur ser du på segerchansen?
– Jag har bra feeling och åker ut till loppet för att vinna fjärde raka. Jag tror det är en spik trots läget. Han kommer att gå med fyra skor, öppet huvudlag och vanlig vagn på nytt.
Några moln på himlen?
– Det skulle vara banan i så fall. Det ska tydligen bli flera plusgrader och dessutom komma rikligt med nederbörd. Men jag hoppas han hanterar det underlaget också. Det är inget snack om att det är lite extra till häst, summerar Halmstadtränaren Johan Untersteiner.
Bra hästar brukar lösa det mesta.
Det gör förmodligen Demon Ima också.

Magnus Blom, Kanal 75


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V7..


Det är kanske inte så konstigt att Tomas Pettersson är optimist inför lördagens V75® på hemmaplan. Femårige Kontur (V75-5) kommer nämligen med formnålen i zenit.
Visserligen var han segerlös i sina 14 första lopp, men på Solvalla i den 15:e sprack segernollan då han ledde hela vägen runt på 1.14,9/2140 meter autostart.
– Vi hade innerspår och utrustade honom med ett blinkers-huvudlag för första gången och det slog väl ut. Han var betydligt mer på hugget och mer koncentrerad än tidigare. Han gick undan på ett bra sätt sista biten och jag givetvis nöjd med insatsen, berättar Tomas.
I årets första start åkte Tomas ned till Solvalla på nytt, men från bakspår blev det en nolla i resultatkolumnen. Men det fanns förklaringar.
– Jag körde väl defensivt och vi kom aldrig loss utan han gick i mål till synes obrukad och kändes jättefin.
Loppet vanns av Solkattens Ferrari som var hårt betrodd i lördags på V75 på Jägersro, vilket kan vara en fingervisning varför Tomas tror på sin Varenne-son i V75.
– Förutsättningarna kan jag inte klaga på. Jag tror jag håller de utvändiga konkurrenterna ifrån mig i startrusningen bakom bilen. Sedan får jag hoppas att Olle (Alsén) som kör innerspårets Kiara C.Boko vill ha en bra rygg och därmed släppa ledningen till mig. I så fall skulle segerchansen öka markant.
Vässar du honom extra i jobben inför V75 på hemmaplan?
– Nej, det har jag slutat med för länge sedan, skrattar Tomas och fortsätter:
– Jag provade tidigare, men fick aldrig någon positiv effekt så jag lade ned det. Allt är i alla fall bra med Kontur i jobben. Han gick på rakbanan i måndags och jag ska känna på honom igen på torsdag.
Hur blir det med utrustningen?
– Det blir blinkers igen, vilket han gick med även senast, och en vanlig vagn.
Tror du på seger med Kontur?
– Jag är inte känd för att vara överoptimistisk, men den här gången är jag realist och tror på min häst, avrundar Tomas Pettersson.
Vi tar det som ett tips.

Magnus Blom, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-6 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2640/5 0 g 300
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2140/6 2 18.2 33
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-8 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/4 4 17.7 271
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2140/5 7 18.8 150
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-5 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 6] 2140/6 0 g 281
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 7] 1640/2 0 g 37
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-3 Bearimage Bearimage   [s 7] 2660/13 0 18.6 485
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-3 Embu Boko Embu Boko   [s 4] 1640/10 0 g 432
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-2 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/2 0 17.3 77
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-6 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/4 2 14.1 76
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Dark Surprise Dark Surprise   [v 4] 2140/11 4 16.9g 39
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Billy Jovalley Billy Jovalley   [v 6] 2140/2 3 16.8 189
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-5 William Speed William Speed   [v 8] 1640/5 str
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-8 Danish Colleen Danish Colleen   [s 3] 2140/7 0 g 309
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/9 4 13.7 375
2015-10-23 2015-10-23 Romme-11 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2160/13 2 17.5 55
2015-10-23 2015-10-23 Romme-9 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/11 0 g 470
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2140/4 4 16.3 37
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 Baggå Busen Baggå Busen   [v 8] 2140/11 4 17.3 66
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Hubby Star Hubby Star   [v 7] 2140/5 2 15.3 129
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Lula Bermon Lula Bermon   [s 4] 2140/3 6 18.2 60
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-9 Digital Poster Digital Poster   [v 3] 2140/1 0 g 274
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-7 Camp Nou U.S. Camp Nou U.S.   [v 3] 2140/2 0 g 443
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 Ada Ada   [s 5] 2140/6 0 g 362
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Treviere Treviere   [s 7] 1640/8 0 14.8 222
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Digital Poster Digital Poster   [v 3] 2140/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Croque Croque   [v 5] 2160/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2640/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-1 Kabanoss Kabanoss   [h 3] 2140/10 0
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-9 Operating Limit Operating Limit   [h 5] 2640/10 0 16.6g 555
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-3 Wheel Well Wheel Well   [s 3] 2140/9 0 18.4 1098
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 Västerbo Peak Västerbo Peak   [v 5] 2140/7 0 16.1 253
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 Long Playing Long Playing   [v 11] 2140/9 0 g 701
2015-09-28 2015-09-28 Romme-2 Treviere Treviere   [s 7] 1640/5 2 12.4 53
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-12 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/1 0 17.6g 84
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Resplendent Caviar Resplendent Caviar   [v 6] 2140/7 6 15.0 655
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [h 4] 2140/2 5 13.4 48
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Boomer Boomer   [h 4] 1640/4 C 0 g 39
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/9 C 0 g 238
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-5 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 5] 1640/2 D 0 15.9 487
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-3 Cosmo Light Cosmo Light   [v 6] 2140/10 B 2 16.4 35
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 4] 2140/5 C 0 15.6g 46
2016-11-18 2016-11-18 Romme-9 Phototoy Phototoy   [h 3] 2140/8 B str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-8 Don't Look Down Don't Look Down   [v 5] 2140/7 D 0 17.0 822
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Research Research   [h 6] 2140/5 B 0 16.9 29
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Borups Panter Borups Panter   [h 3] 2140/2 D str
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-9 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 2140/5 D 4 17.6 300
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2160/6 C 0 22.9g 54
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/3 C 0 16.8g 34
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/14 A 2 15.3 332
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/11 A 4 16.2 92
2016-11-04 2016-11-04 Romme-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2140/10 C 4 15.8 124
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2180/13 D str
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 7] 2140/4 D 0 g 385
2016-11-04 2016-11-04 Romme-3 The Cat's Secret The Cat's Secret   [s 6] 2140/10 D 8 19.3g 236
2016-11-01 2016-11-01 Romme-10 Regency Regency   [v 6] 2160/7 C 3 21.0g 66
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 Nero Capar Nero Capar   [v 9] 2140/6 C 0 17.3 411
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Maison Plage Maison Plage   [h 3] 2140/5 B 0 17.9 183
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/5 C 1 15.9 34
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/5 D 0 g 431
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Step Climb Step Climb   [v 4] 2140/2 C str
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2140/14 B 6 17.3 515
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-9 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/2 C 1 15.0 24
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-7 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 4] 2140/3 B 0 g 76
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Keypad Keypad   [s 4] 1640/3 B 0 g 29
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-4 Betel Am Betel Am   [v 5] 2160/8 A 1 17.2 24
2016-10-14 2016-10-14 Romme-8 Standout Standout   [h 7] 2140/4 B 1 13.3 19
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Viggo Wibb Viggo Wibb   [h 3] 2140/4 D 0 g 186
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Special Edition Special Edition   [v 3] 2160/7 A 2 16.0 42
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Dedes Mythical Dedes Mythical   [s 5] 1640/8 B 2 12.6 34
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-8 Research Research   [h 6] 1640/9 B 2 12.4 18
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-10 Eddie Silas Eddie Silas   [v 4] 2140/4 C 2 16.8 65
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2140/1 C 0 g 183
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/8 B 1 16.7 137
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-8 Regency Regency   [v 6] 1640/11 C 0 16.8g 123
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Nero Capar Nero Capar   [v 9] 2160/8 B 3 15.6 294
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 1640/6 D 6 15.0 346
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Diamond Blue Diamond Blue   [v 5] 2140/8 C 5 17.2g 96
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-6 M.T.Insider M.T.Insider   [h 6] 1640/12 A 2 12.1 35
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2140/5 D 0 g 308
2016-09-25 2016-09-25 Romme-4 Rasmus One Rasmus One   [v 5] 2140/15 C 0 g 332
2016-09-25 2016-09-25 Romme-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/4 C 7 17.6 346
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Nillans Kavat Nillans Kavat   [v 4] 2140/10 A 8 18.8g 71
2016-09-25 2016-09-25 Romme-9 Research Research   [h 6] 2160/13 A 1 14.8 20
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-2 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 3] 2140/11 D 0 16.4 213
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Aurora Aurora   [s 7] 2160/6 D 0 17.5 196
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/5 C 0 16.5 73
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2160/15 A 2 16.5 80
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2140/4 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2140/4 A 0 14.9 62
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Indian Four Indian Four   [v 7] 2160/10 C 4 15.4g 194
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-7 M.T.Kimono M.T.Kimono   [s 4] 2140/9 D 5 17.5 71
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2640/8 B 0 302
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-5 Overconfident Overconfident   [v 6] 2140/2 C 7 22.1g 43
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Diamond Blue Diamond Blue   [v 5] 2160/14 C 5 18.9g 380
2016-08-22 2016-08-22 Romme-2 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2160/7 A str
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-10 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2160/12 B 5 15.7 109
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2180/12 B 1 15.2 30
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Oki May Be Oki May Be   [s 5] 2140/14 A 0 g 62
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 4] 2140/4 D 8 18.9 455
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-4 Eddie Silas Eddie Silas   [v 4] 2140/5 B 3 17.6 60
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Noel Palema Noel Palema   [v 7] 1640/3 A 4 14.6 22
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-10 Sunrise Boulevard Sunrise Boulevard   [s 4] 2140/4 B 0 g 81
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Indian Four Indian Four   [v 7] 1640/10 B 7 14.1 163
2016-08-09 2016-08-09 Romme-4 Happy Light Happy Light   [v 5] 2640/4 D 7 18.1 99
2016-08-09 2016-08-09 Romme-3 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/8 C 1 16.5 57
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-5 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/5 D 0 14.9g 655
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-2 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 2140/11 B 1 14.8 34
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-7 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/6 A 3 15.3 25
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/4 C 0 g 182
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2140/11 B 8 16.9g 33
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Maintainability Maintainability   [s 4] 2640/2 C 1 16.2 94
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-8 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/13 D 7 13.7 432
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2160/10 C 0 17.7 146
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/4 D 8 15.3 365
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-6 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 8] 2140/11 B 6 16.3 519
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/12 A 1 15.7 15
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/6 C 1 18.7 38
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2140/7 C 7 16.8 67
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-6 Letterboy Letterboy   [v 4] 2140/6 C 7 19.5g 45
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-3 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2160/7 B 1 14.4 42
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2660/11 D 5 33.3 266
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Romeo Lavec Romeo Lavec   [v 7] 2140/12 B 7 15.5 278
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Standout Standout   [h 7] 2140/4 D 3 12.9 369
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 Saga Doc Saga Doc   [s 3] 2140/8 D 5 19.0 337
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2160/10 A 6 16.6 412
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-2 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2140/10 C 0 g 153
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2160/13 B 4 15.1 759
2016-06-03 2016-06-03 Romme-9 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/7 B 0 g 94
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-9 Skyfall Skyfall   [s 5] 2140/12 B 7 18.7 144
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Eklas Superior Eklas Superior   [v 9] 2140/9 C 0 g 198
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2140/6 C 4 15.6 141
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-5 Poppins Poppins   [s 9] 2140/8 D 0 17.1 549
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Silk Launcher Silk Launcher   [s 7] 2140/14 C 0 g 211
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-2 Mud Memory Mud Memory   [s 4] 2140/3 A 6 18.1 43
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Hedvig Palema Hedvig Palema   [s 6] 2140/6 D 0 22.4 316
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2140/6 B 1 17.8 56
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Rasmus One Rasmus One   [v 5] 2140/5 A 0 19.9g 103
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-8 Ima Lamore Ima Lamore   [s 8] 2160/7 D 0 21.8 833
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-7 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 7] 2140/7 C 2 17.1 73
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-6 Astro Boko Astro Boko   [v 9] 2640/2 B 4 18.4g 117
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-1 Ima Carisma Ima Carisma   [s 9] 2180/9 B 0 g 78
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Silk Launcher Silk Launcher   [s 7] 2140/3 D 0 15.9 1029
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 3140/13 D str
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-8 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 2140/4 C 5 15.0 603
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-8 Poppins Poppins   [s 9] 2140/2 D 4 16.6 1032
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Repairman Repairman   [v 6] 1640/10 C 0 19.3 87
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Rasken Q.C. Rasken Q.C.   [v 4] 2140/12 B 0 24.1g 42
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Boomer Boomer   [h 4] 2140/15 A str
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 2640/3 C 6 16.8g 96
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-4 Drip Drop Drip Drop   [s 3] 2140/2 C 0 18.8 532
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Vain Summer Vain Summer   [v 4] 2140/8 B 6 17.8 376
2017-11-24 2017-11-24 Romme-3 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2140/4 D 0 17.3 848
2017-11-09 2017-11-09 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2160/9 C 0 23.4g 576
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Latest News Latest News   [v 9] 2160/11 D 0 17.5g 827
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 10] 2140/6 D 0 18.7 595
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-12 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/3 B 6 16.7 28
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-9 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 3] 2140/9 C 6 16.1 136
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2140/6 A 0 30.6 188
2018-12-14 2018-12-14 Romme-5 Järvsö Elviz Järvsö Elviz   [v 9] 2140/3 D 0 31.9 102
2018-12-14 2018-12-14 Romme-8 Latest News Latest News   [v 10] 2160/6 D 3 14.2 400
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 11] 2140/12 D 0 16.0 646
2018-11-16 2018-11-16 Romme-2 Evander Am Evander Am   [v 4] 2640/3 B 1 15.8 78
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 3] 2140/14 C 3 16.4 119
2018-11-09 2018-11-09 Romme-2 M.T.Latifa M.T.Latifa   [s 5] 2140/6 C 7 18.2 357
2018-11-09 2018-11-09 Romme-3 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 6] 2140/7 D str
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/7 B 2 16.9 23
2018-11-09 2018-11-09 Romme-10 Blue Money Blue Money   [v 5] 2140/11 D 8 16.5 97
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 7] 2140/9 C 0 g 215
2018-11-03 2018-11-03 Romme-2 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 3] 2160/6 D 0 20.4g 173
2018-11-03 2018-11-03 Romme-12 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2160/11 A 0 g 165
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-8 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/10 C 6 15.6 50
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-4 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/3 B 5 16.2 111
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1640/4 C 3 27.0 64
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-8 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/9 C 2 15.1 148
2018-10-12 2018-10-12 Romme-8 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/4 C 5 14.8 171
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-6 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/6 D 0 15.8g 272
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-5 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/3 C 6 17.4 403
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-3 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 3] 2160/11 B 0 18.0 187
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-5 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1660/14 A 0 29.3g 86
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2160/13 B 3 17.2 201
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Evander Am Evander Am   [v 4] 2640/4 C 0 17.1g 110
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-3 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/11 C 5 15.6 228
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 8] 1640/6 D 0 15.5 240
2018-08-24 2018-08-24 Romme-7 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/7 C 2 17.3 400
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2160/14 D 5 15.3 383
2018-08-20 2018-08-20 Romme-4 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1660/4 B 0 30.4g 22
2018-08-20 2018-08-20 Romme-5 Wimbledon Wimbledon   [v 4] 2140/4 D 0 21.1g 109
2018-07-27 2018-07-27 Romme-3 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/5 B 2 14.9 75
2018-07-27 2018-07-27 Romme-4 Action Launcher Action Launcher   [h 9] 2160/13 D 0 15.0 860
2018-07-27 2018-07-27 Romme-5 Evander Am Evander Am   [v 4] 2640/1 D 4 16.1 344
2018-07-27 2018-07-27 Romme-11 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1660/15 A 2 28.2 358
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/2 C 0 19.3 460
2018-07-20 2018-07-20 Romme-10 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2160/5 A str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 10] 2140/2 C 1 17.3 95
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-9 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2160/13 A 5 30.5 41
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Gentille Gentille   [s 5] 2140/6 D 0 g 396
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-5 Scarlet Collection Scarlet Collection   [v 6] 2140/10 B 2 15.1 62
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/9 A 1 16.4 24
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-8 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2140/7 A 0 g 67
2018-06-14 2018-06-14 Romme-6 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/8 B 4 17.9 66
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/4 C 5 16.3 283
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 On Stage Indika On Stage Indika   [v 4] 2140/8 A 5 14.2 183
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-5 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/8 D 2 17.2 189
2018-06-01 2018-06-01 Romme-9 Latest News Latest News   [v 10] 2140/10 D 0 g 586
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-5 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/7 C 0 16.1 310
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2140/10 A 0 29.0 79
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 3] 2140/6 D 1 16.8 66
2018-05-18 2018-05-18 Romme-4 Latest News Latest News   [v 10] 2140/2 D 0 13.0 1489
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-4 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/7 C 5 16.1 181
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-5 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1680/12 C 3 27.6 126
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/1 B 4 16.5 51
2018-04-28 2018-04-28 Romme-2 Pottermore Broline Pottermore Broline   [v 6] 2140/3 D 0 17.0g 55
2018-04-28 2018-04-28 Romme-3 Evander Am Evander Am   [v 4] 2160/5 C 0 19.4g 88
2018-04-01 2018-04-01 Romme-7 Undine Undine   [s 5] 2140/4 D 7 13.8 1605
2018-04-01 2018-04-01 Romme-12 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 10] 2140/4 A str
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-9 Pottermore Broline Pottermore Broline   [v 6] 2140/10 B 0 20.6 32
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-8 Undine Undine   [s 5] 2140/6 C 0 15.6 423
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2140/1 D 3 17.6 31
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-8 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2140/8 C 0 g 596
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Delta Light Delta Light   [s 5] 2140/2 D 5 19.2g 717
2018-01-05 2018-01-05 Romme-8 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2140/2 C 4 16.8 411
2019-12-20 2019-12-20 Romme-5 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 2140/4 C 0 g 263
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-10 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 3] 2140/7 D 5 14.8 747
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-8 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 3] 2140/10 B 3 15.6 180
2019-10-25 2019-10-25 Romme-1 Expensive Expensive   [h 3] 2640/11 B 0 g 92
2019-10-25 2019-10-25 Romme-2 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 1660/8 B 0 g 438
2019-10-25 2019-10-25 Romme-4 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/6 D 0 g 146
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-9 Falcon Am Falcon Am   [v 4] 2140/4 C 5 13.7 539
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-6 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/2 C 1 16.2 95
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-6 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 4] 2640/3 C 4 15.6 22
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-5 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 4] 3140/8 C str
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-7 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 1640/9 D 6 26.8g 259
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-9 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 2140/3 B 0 12.5g 130
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-6 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 2140/1 C 4 12.8 225
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-9 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 4] 2140/3 B 0 15.3 60
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 2160/6 A 4 30.2 48
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-9 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 4] 2140/7 B 0 14.1 238
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/3 B 8 16.6 22
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 1640/12 B 4 11.9 97
2019-08-23 2019-08-23 Romme-8 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 4] 2140/2 D 0 g 187
2019-08-23 2019-08-23 Romme-9 Filur W.I. Filur W.I.   [v 4] 2160/10 B 0 17.9g 45
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-12 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 5] 2180/12 C 0 g 53
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 2140/3 D 6 29.3g 93
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/2 B 1 17.9 22
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-2 Filur W.I. Filur W.I.   [v 4] 2140/8 B 6 17.2 243
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 2140/3 B 6 12.5 132
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 5] 2140/12 C 0 g 39
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-1 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 3] 2140/4 B 3 17.2 101
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-10 Latest News Latest News   [v 11] 2640/10 D 0 g 1301
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-2 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 5] 2140/2 C 0 g 70
2020-12-28 2020-12-28 Romme-6 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/2 D 0 g 141
2020-12-28 2020-12-28 Romme-12 Lalah Lalah   [s 3] 2160/15 B 6 18.9g 265
2020-12-18 2020-12-18 Romme-2 Lalah Lalah   [s 3] 2140/2 B 3 18.2 43
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-4 Victory Dreams Victory Dreams   [s 3] 2140/1 B 0 16.9 30
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-2 Lalah Lalah   [s 3] 2140/10 D 3 16.9 386
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-5 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/7 C 1 14.5 152
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-10 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/3 C 2 16.1g 145
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-7 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 1609/12 D 5 13.4 704
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-1 Liza la Vie Liza la Vie   [s 3] 2140/8 B 0 22.7g 46
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-2 Lalah Lalah   [s 3] 2140/1 C 3 19.4 61
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-5 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 1640/2 C 4 16.6g 29
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-5 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 1640/10 B 1 13.5 27
2020-11-20 2020-11-20 Romme-5 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 1640/6 C 1 11.6 76
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-1 Persos Last Date Persos Last Date   [s 3] 2140/3 C str
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-3 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/11 B 4 17.1 28
2020-11-14 2020-11-14 Romme-1 Victory Dreams Victory Dreams   [s 3] 2140/11 C 3 16.4 116
2020-11-14 2020-11-14 Romme-3 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/7 C 0 17.0 110
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-10 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/12 A 1 15.2 22
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-8 Isa Isa   [s 4] 2140/5 B 4 13.8 86
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-4 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/7 D 1 16.2 105
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-5 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/7 C 5 16.6g 269
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-3 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2100/3 B 2 14.7 193
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-12 Victory Dreams Victory Dreams   [s 3] 2140/9 B 2 17.8 93
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/1 B 2 16.3g 260
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/4 B 1 17.1 37
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2160/7 B 7 16.7 45
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2160/14 B 4 17.0 29
2020-10-03 2020-10-03 Romme-8 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/6 C 1 13.8 49
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-10 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/1 C 0 13.6 528
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-6 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 1640/6 A 7 14.6 33
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2140/4 B 4 14.3 47
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-7 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/9 C 5 13.9 1184
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-9 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/11 C 4 13.7 1940
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-5 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2100/5 D 8 18.1g 1103
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-7 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2100/5 C 0 17.7g 382
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-8 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/8 D 0 g 265
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-3 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2640/7 C 5 16.1 79
2020-08-15 2020-08-15 Romme-7 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 1640/7 C 0 13.1g 1208
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-1 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/9 D 0 g 243
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-6 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/5 C 0 g 28
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-6 Liza la Vie Liza la Vie   [s 3] 2140/5 C 0 21.0g 1069
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-3 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/10 B 1 15.5 16
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-5 Björli Frida Björli Frida   [s 5] 3140/9 B str
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-1 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/9 D 0 17.2 843
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-7 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 1640/6 D 3 11.7 328
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-1 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/8 D 0 17.9 176
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-2 Liza la Vie Liza la Vie   [s 3] 2140/9 C 0 19.1g 924
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-3 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 3160/6 D 0 g 243
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 2160/13 D 0 g 472
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-3 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/3 C 0 17.8 74
2020-07-24 2020-07-24 Romme-4 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/3 D 0 g 300
2020-07-24 2020-07-24 Romme-12 Evander Am Evander Am   [v 6] 2140/14 B 6 15.9 107
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-5 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/4 B 3 16.5 81
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-2 Expensive Expensive   [h 4] 2640/9 A 2 14.2 27
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-5 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2140/2 B 0 16.3g 169
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-6 Camaiore Camaiore   [s 3] 2140/4 D 0 g 41
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-8 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/2 B 1 15.1 63
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-9 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/2 C 0 g 139
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-7 Falcon Am Falcon Am   [v 5] 1640/3 A 1 13.0 24
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-8 Isa Isa   [s 4] 2140/4 A 5 14.5 31
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-9 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/10 D 0 14.3 1389
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-7 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/11 B 0 g 29
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-1 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/4 C 2 14.8 461
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-3 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/1 D 3 15.6 306
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-6 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 2140/7 D 0 13.3 614
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-8 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2140/9 C 6 15.1 214
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Thirsty For More Thirsty For More   [v 5] 2140/8 C str
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-12 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2140/8 B 1 16.0 22
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-13 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2140/5 B 1 15.6 35
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-1 B.B.Eight B.B.Eight   [v 3] 2140/7 C 7 19.5g 251
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-5 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/7 C 5 13.6 930
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-6 Isa Isa   [s 4] 2140/6 D 6 13.8 810
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-6 Expensive Expensive   [h 4] 2140/12 B 0 13.4 267
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-7 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/7 D 0 14.0 1075
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-1 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/1 B 0 g 54
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-7 Evander Am Evander Am   [v 6] 1640/4 C 0 g 663
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-3 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/10 B 3 16.6 363
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-10 Isa Isa   [s 4] 2140/3 C 0 14.8 501
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/13 A 1 17.1g 15
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Body Contact Body Contact   [s 4] 2140/6 C 0 g 16
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-6 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/4 D 1 16.5 60
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-7 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2140/3 B 8 17.1g 86
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-9 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 1640/2 C 4 13.6 72
2020-06-05 2020-06-05 Romme-1 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/3 C 1 17.8 175
2020-06-05 2020-06-05 Romme-3 Lansky Lansky   [h 4] 2140/9 B 3 17.0 100
2020-06-05 2020-06-05 Romme-5 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 9] 1640/6 D 0 g 496
2020-06-05 2020-06-05 Romme-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 6] 1640/7 C 0 13.6 150
2020-05-04 2020-05-04 Romme-3 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2140/6 D 0 16.1g 555
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 5] 1640/1 A 0 76
2020-05-04 2020-05-04 Romme-9 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2160/11 B 2 15.9 48
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-9 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 2140/12 D 3 13.3 396
2020-04-24 2020-04-24 Åby-9 Expensive Expensive   [h 4] 2140/6 D 5 12.4 2062
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-1 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/6 D 3 18.0 87
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-3 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2100/3 C 2 16.9 48
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-8 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2100/1 C 7 17.5g 258
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-4 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2640/2 D 0 g 344
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-2 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2640/4 B 2 16.9 16
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-3 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/10 C 0 20.7g 301
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-1 B.B.Eight B.B.Eight   [v 3] 2140/9 D 6 18.2 194
2020-04-12 2020-04-12 Romme-2 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2140/3 C 0 15.7g 113
2020-04-12 2020-04-12 Romme-4 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/1 D 4 15.0 403
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-1 Persos Last Date Persos Last Date   [s 3] 2140/1 B 0 24.2g 110
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-3 Heather Am Heather Am   [s 3] 2140/8 D 2 16.5 101
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-9 Expensive Expensive   [h 4] 1640/1 D 5 12.0 339
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-1 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2140/7 B 3 17.3 35
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-1 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2100/1 D 5 20.0 53
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-7 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/1 D 1 17.4 85
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-9 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2160/8 B 3 18.1g 30
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-10 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 1640/8 B 0 12.4 143
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-1 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/1 D 0 19.3 345
2020-03-31 2020-03-31 Romme-3 Falcon Am Falcon Am   [v 5] 2140/9 B 1 13.7 21
2020-03-31 2020-03-31 Romme-6 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/6 D 8 19.5g 33
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-1 Persos Last Date Persos Last Date   [s 3] 2140/10 C 0 19.3g 715
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-8 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 5] 2140/1 C 4 13.2 120
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-2 Expensive Expensive   [h 4] 2140/1 B 3 14.1 251
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-5 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/7 D 4 14.6 821
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-6 Isa Isa   [s 4] 2140/6 C 0 g 93
2020-03-20 2020-03-20 Romme-6 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2160/9 C 3 17.6 122
2020-03-20 2020-03-20 Romme-8 Mellby Fantom Mellby Fantom   [v 6] 1640/10 D 0 g 1039
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-1 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/2 C 4 18.6 372
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-1 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2140/4 D 3 17.3 200
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-9 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2100/10 D 0 21.8g 574
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-3 Helluva Am Helluva Am   [s 3] 2140/7 D 4 19.0 40
2020-03-06 2020-03-06 Romme-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 2140/8 B 2 15.0 213
2020-03-06 2020-03-06 Romme-9 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/10 C 5 15.8 145
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-8 Vincent Chase Vincent Chase   [v 6] 2640/8 C 5 15.7 245
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-9 Expensive Expensive   [h 4] 2140/10 B 2 16.4g 84
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-10 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 5] 2140/10 B 2 15.7 54
2020-03-03 2020-03-03 Romme-2 Falcon Am Falcon Am   [v 5] 2160/11 A 2 13.9 87
2020-03-03 2020-03-03 Romme-5 Totti O.K. Totti O.K.   [v 8] 2140/1 D 0 g 681
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-8 Isa Isa   [s 4] 2140/5 C 5 15.9 159
2020-02-08 2020-02-08 Romme-6 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 2140/4 D 3 34.2g 170
2020-02-08 2020-02-08 Romme-8 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2140/9 C 8 19.3 460
2020-01-31 2020-01-31 Romme-1 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 2140/2 D 2 35.4g 557
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Bottnas Grace Bottnas Grace   [s 4] 2140/4 D 0 g 105
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-2 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 1640/2 D 0 g 533
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Filur W.I. Filur W.I.   [v 5] 2140/6 C 0 71
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-7 Varg Eld Varg Eld   [v 9] 2160/6 B 0 g 453
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-1 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 2160/10 B str
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-8 Zeus Bi Zeus Bi   [h 6] 1640/5 C 3 14.0 105ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se