V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-6 Isa Isa   [s 5] 1640/8 A
2021-08-02 2021-08-02 Rättvik-5 Neo Neo   [s 3] 2140/11 D
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-7 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 4] 2660/10 B
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-4 Hemisphere Hemisphere   [v 4] 2140/3 C

Nyheter för travkusk


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagning..


Den 7 augusti avgörs världens mest prestigefyllda travlopp för treåringarna: Hambletonian. En vecka innan avgjordes de båda uttagningarna. Något som utvecklades till en klang och jubel-föreställning för Åke Svanstedt. Svensktränarens hästar tog hem båda försöken på Meadowlands.
Den första uttagningen gick till Delayed Hanover, körd av Dexter Dunn som efter en resa som tredje häst på innerspår mycket enkelt avgjorde över upploppet till seger på 1.09,1 över 1609 auto. Svanstedt själv körde Ambassador Hanover vidare till final som trea.

Galopp grusade drömmen för Dancinginthedark M
Mångas favorit till slutseger i Hambletonian var Marcus Melander-tränade Dancinginthedark M., men här försvann Hambo-drömmarna olyckligt då hästen galopperade på frammarsch i sista kurvan. Melander fick ändå med sig Sonofamistery till final som fyra. Nancy Takter-tränade Spy Booth knep den sista finalbiljetten, medan Lucas Wallin körde Cuatro de Julio till andrapriset, hästen tränas av Marie Ortolan Bar.
I uttagning två var det Åke Svanstedt själv i segersulkyn. Captain Corey tog tidigt ledningen och hade därefter inga problem att hålla taktpinnen hela vägen till mål på 1.09,2 över 1609 auto. Däremot gick inte Svanstedts fjärde häst, Yonkers Trot-vinnaren Johan Palema vidare, efter att ha tröttnat över upploppet placerad i rygg på stallkamraten.
Nancy Takter fick här med sig två hästar till final. Loppets spelfavorit Really Fast avslutade fint som tvåa medan Locatelli som femma tog sista finalplatsen. Melanders In Range och Anette Lorentzons Rattle My Cage missade avancemang.

Melander och Svanstedt med finalister i Oaks
Två försök till Hambletonian Oaks, för treåriga ston, kördes också under kvällen på Meadowlands. Linda Toscano-tränade Lady Chaos segrade i det första, körd av David Miller till seger på 1.10,1 över 1609 auto. Det andra försöket gick till Awesome Trix och Scott Zeron. Stoet tränad av Christopher Beaver och vann på samma tid, 1.10,1. Härifrån gick Melanders Iteration och Svanstedts Flawless Country vidare till final som tvåa, respektive fyra.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem r&aum..


Favoriterna radade upp sig på Hagmyren och sju rätt betalade 1403 kronor. Sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blir det återigen jackpot nästa lördag på V75 som då avgörs i Rättvik. Enligt ATG kan en ensam vinnare då ta hem 50 miljoner kronor enbart på sju rätt.
Även om det blev begränsad utdelning på sju rätt så blev det en miljonvinnare på Hagmyren. Trots att favoriten Erv Zet vann loppet som utgjorde Top7 så blev det en vinnare som tog hem hela potten på drygt en miljon kronor för sju rätt. ATG:s Vinnarambassadör Hans G Lindskog har varit i kontakt med vinnaren som är drygt 30 år och bor i Älmhult. Han hade inte en aning om att han hade vunnit när Hans G ringde för att gratulera utan hade fullt upp med att jobba in sju rätt på V75…
Sju rätt på Top7 gav 1 064 229 kronor.

Kanal 75


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen o..


Den stora snackisen inför V75® på Hagmyren var vem som skulle ta hand om ledningen i Gulddivisionen. Det var flera startraketer med bakom bilen och från innerspåret gjorde Mats E Djuse vad han kunde för att startblixten From The Mine skulle kunna svara ut de andra. Men det var Sveriges startsnabbaste häst M.T.Insider som blåste till täten och utvändigt om honom katapultstartaade även Click Bait som gick till ledningen i första kurvan. Inledningen blev 1.07,9 första 500 metrarna och Click Bait fick comebackande Inti Boko efter 600 meter och duon varvade på 1.10,3. Då kastade Björn Goop loss Diamanten som kom farande i spåren via en hastig svepning av fältet fram utvändigt om Click Bait i sista sväng. Diamanten försökte över upploppet och fullföljde storstilat till andraplatsen, men Click Bait gick undan till en säker seger. Vinnartiden för elitloppshästen blev 1.10,2/1640a och i sulkyn satt Per Lennartsson som firar fina framgångar med Click Bait och som trots spår åtta inte hade någon annan tanke på än att försöka få ledningen.
– Att ladda var aldrig någon tvekan men om vi skulle komma till ledningen stod skrivet i stjärnorna. Det fanns lite på kartan att M.T.Insider skulle komma först och att vi skulle få överta. Han kändes som vanligt pigg och glad i ledningen och är underbar att köra, berömde Per Lennartsson.
– Man måste peta på honom en eller två gånger för att han ska accelerera. Han öppnar alltid bra men att du ska få den maximala effekten så petar man till honom två gånger på rumpan. Det är precis som att köra en passgångare när han drar iväg för han är så otroligt snabb.
– Vissa hästar tål att man talar om för dom att nu är det dags medan andra gör inte det och slår ihop och galopperar. Men den här är en sån häst som har gas och broms. Det verkar som att han har tagit ett steg till i utvecklingen i år som femåring, fortsatte Lennartsson om den Stefan Melander-tränade stjärnan.
Det var därmed ”Tarzans” andra raka seger som tränare i Gulddivisionen då han förra lördagen fick se sin Milligan’s School vinna i imponerande stil.
Björn Goop gav Diamanten välförtjänta klappar efter mållinjen när andraplatsen bärgats före Esprit Sisu som blev trea.
– Diamanten börjar hitta formen äntligen. Han har haft en massa dåliga utgångslägen och han gjorde en riktigt bra svepning idag. Formen är på gång, sa Björn Goop.

Imponerande uppvisningar av Redéns hästar
Daniel Redén och Örjan Kihlström firade nya framgångar och Redén blev hundraprocentig när han selade ut två hästar och båda vann. Han gick därmed förbi Robert Bergh och upp i topp av tränarligan på V75 och leder nu med 13 segrar före Bergh som har tolv. Redén och Kihlström inledde omgången med Born Unicorn som hade en imponerande uppvisning och krossade sina konkurrenter. Förra gången provades hästen i en jänkarvagn för första gången men då fick han inte sin grova aktion att stämma. Nu återigen tränaren Daniel Redén till den vanliga sulkyn och då var Born Unicorn lika fin som tidigare. Trots ett lopp utvändigt om ledaren så tryckte han till ledande Morotai Degato ut på slutvarvet och pressade sig till ledningen. Sedan drog Born Unicorn bara ifrån och lämnade sina konkurrenter rejält på efterkälken. Han stod helt i en klass för sig och var totalt överlägsen när han vann i förkrossande stil. Zap di Girifalco spurtade till sig andraplatsen och Morotai Degato höll till tredjeplatsen. Segertiden blev 1.11,1/2140a i det här försöket till Silverdivisionen.
– Han var inte så trött idag och var pigg efter loppet, sa Daniel Redén.

”Fick koncentrera mig på att inte ramla av”
Solvallatränarens andra seger kom genom Erv Zet som var omgångens största favorit på V75. Örjan Kihlström tryckte av hästen kort efter start och han drog till ledningen i första sväng. Men Erv Zet blev väldigt pigg i täten och drog undan i en stor ledning. Han öppnade första 500 metrarna efter 1.07,1, vilket var dagens snabbaste öppning. Erv Zet ledde med 20-talet meter före övriga klungan och varvade på 1.10,5. Men trots den hårda farten så höll han undan till en överlägsen seger och precis som stallkamraten Born Unicorn bjöd han på en suverän uppvisning. Segertiden blev vassa 1.11,2/1640a i klass II.
– Det här trodde jag aldrig skulle gå. Det blev onödigt tufft, sa Daniel Redén.
– Nu blev han lite väl vass och vi måste börja justera om huvudlaget. Vi har haft det helstängda för att han ska springa framåt istället för att springa av banan. Det är en riktigt bra häst och kravmässigt har han en bländande teknik.
– Vi har justerat lite med fodret och har ökat proteinet i fodret vilket ser bra ut. Det kan vara så att hästarna har höjt sig några procent av det, sa Redén.
Segerkusken Örjan Kihlström var på skämthumör efter Erv Zets fullträff.
– Jag fick mest bara koncentrera mig på att inte ramla av, sa Örjan.
– Han var väldigt laddad och pigg under vägen. Han har så fin form och är stark och höll farten bra utan att jag behövde begära något av honom.

Kalmar slog av storfavoriten efter drömresa
Storfavoriten Tekno Viking kom enkelt till ledningen knappa två varv kvar i kallblodsloppet (V75-2) men fick trots det sträcka vapen till slut. Henrik Svensson hade nämligen serverat sin Kalmar en drömresa i rygg på ledaren hela vägen. Detta efter en pangstart till ledningen och sedan släppte Henrik välvilligt när Tekno Viking kom farande. Stallskriket Höstbo Elis kom fram utvändigt och tryckte upp tempot på slutvarvet men galopperade plötsligt i utgången av sista sväng när han var i kraftig närkamp med storfavoriten. Henrik Svensson vred ut sin Kalmar vid upploppets början och avgjorde i ett nafs. Det här var tredje starten för Kalmar i Henrik Svenssons regi och efter två andraplatser kom nu första segern. Vinnartiden blev 1.24,7/2160. Höstbo Elis kom tillbaka starkt med en vass spurt efter galoppen och blev tvåa medan Tekno Viking höll till tredjeplatsen.
– Han kom i väldigt fin författning till oss och det är en enkel och trevlig individ att hålla på med. Jag hade bestämt att jag skulle köra honom i ryggar idag och när Mats kom så hade jag inte en tanke på att svara. Det blev perfekt allting. Jag flyttade ut hästen i sista sväng men då felade Tomas häst och då gick jag ner i rygg på Mats häst igen. Sedan kom Tomas häst tillbaka över upploppet och var helt grym, sa Henrik Svensson.

Goops tidigare drag ställde övriga schack matt
Björn Goop tog ett tidigt initiativ i V75-4 bakom Alexi Quick som skulle visa sig vara loppavtörande. Han skickade iväg sin häst rejält ut ur den första kurvan från tillägg och kom med rejält fart fram till stallkamraten Rapunzel där Erik Adielsson släppte ledningen knappt 1500 meter kvar. Det schackdraget skulle visa vara vinstgivande då Alexi Quick höll undan till en lätt seger. Favoriten Digital Class satt sist utvändigt och gick en mycket stark slutrundan ute i spåren fram till andraplatsen. Men hon var utan chans att gå i närkamp med Alexi Quick i det här stoppet. Stallkamraten Rapunzel höll till tredjeplatsen.
– Hon tvekade de första stegen och sedan stod det helt stilla in i första svängen. Jag tänkte att det är bättre att göra ett drag innan någon annan gör det. Rapunzel trivs bra i rygg och det var bara att gå fram, sa Björn Goop som tränar både ettan och trean i loppet.

Titan Yoda imponerade på nytt – Jennifer sprudlande glad
Jennifer Persson firar stora framgångar som tränare och har gjort ett fantastiskt jobb med Titan Yoda. På sex starter i Jennifers regi har det blivit fem segrar och en andraplats. Nu kom första segern i V75 när Titan Yoda rundade konkurrenterna ute i tredjespår på slutvarvet ifrån fjärde par utvändigt. Ulf Ohlsson satt bara och åkte när Titan Yoda retfullt enkelt avgjorde till en imponerande seger. Vinnartiden blev starka 1.12,9/2140 och kretsen kring hästen siktar nu på derbykvalen.
– Det är en underbar häst och det sjuka är att han känns bara bättre och bättre. Han har inte gått tom någon gång och jag vet inte vad jag ska säga, sa en strålande glad Jennifer Persson.
– Många pratade om att vi växlade ner när vi bytte från ett halvstängt huvudlag, som inte var ett halvstängt, när vi bytte till ett öppet huvudlag. Så vi kan väl säga att vi växlade upp för det här var väl hans bästa lopp hittills, skrattade en nöjd tränare.
Ulf Ohlsson, som kunde finåka till seger, var förstås nöjd och imponerad över insatsen.
– Jag ville ta det lite försiktigt och få iväg honom felfritt. Jag vet att han är stark och rejäl och hade lite drygt 1.11 sista varvet ute i tredjespår och det är många extra meter. Han är riktigt fin den här, lugn och fin i loppen, berömde Ulf Ohlsson.

Det har lossnat för ”Örnen”
Reijo Liljendahl-tränade The Bald Eagle har stångats i V75 en längre tid och ofta fått struliga lopp från dåliga utgångslägen. Men nu ståtar hästen med två raka och välförtjänta segrar och dagens fullträff i Bronsdivisionen kom i avslutningen för Mats E Djuse. Segerkusken förivrade sig inte i starten där The Bald Eagle öppnade bra men kunde inte svara Xanthis Coktail som tog täten men det var bara tillfälligt för Per Lennartsson släppte välvilligt och Djuse kunde glida till ledningen med The Bald Eagle. Han fick sedan bestämma tempot och via ett ryck i sista sväng gav han aldrig konkurrenterna någon chans. The Bald Eagle vann enkelt på tiden 1.13,3/2640a.
– Det är många bitar som har lossnat. Han har mognat och blivit äldre och vi har fått bättre banor att träna på. Jag är tacksam till hästägarna som är på plats idag för dom är verkliga entusiaster. Dom köpte hästen som ettåring och har varit med på hela resan och varit hästägare hos mig hela tiden, sa Reijo Liljendahl.
Det blev en favoritbetonad V75-rad den här jackpotomgången och det blir en ny jackpot till nästa lördag som då avgörs i Rättvik. Sju rätt betalade 1403 kronor, sex rätt gav 23 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. ATG beräknar att det kommer att ligga minst 50 miljoner kronor i sjurättspotten nästa vecka.

Michael Carlsson, Kanal 75


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washi..


Årets tvåa från Elitloppet Vivid Wise As var tillbaka på tävlingsbanan och gjordes till favorit i lördagens fina Prix de Washington på Enghien utanför Paris. Alessandro Gocciadoros topptravare var utrustad med Matthieu Abrivard i sulkyn och klev efter 600 meter upp utvändigt om den ledande Dorgos de Guez. Ledaren var slagen när man nådde in på upploppet – men bakom skuggade en annan konkurrent.
Romain Derieux hade gett Go On Boy en perfekt resa och femåringen fick nu spela ut sin fulla speed över det beryktat långa upploppet. Precis före målgång fick också Go On Boy ledaren på fall. Segern togs på 1.09,6 över 1609 meter med autostart och förstapriset var värt cirka en halv miljon kronor. Vivid Wise As knappt slagen som tvåa, på samma tid. Bakom grejade Violetto Jet bronset på linje med Davidson du Pont.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framg&..


Marcus Melander har riktigt fina hästar i uttagningarna till Hambletonian som avgörs natten till söndag, svensk tid. Men tränaren var framgångsrik redan på fredagen då uttagningarna till de stora finalerna för tvååringarna avgjordes.
Melander kvalade in tre hästar till Peter Haughton Memorial vars final körs den 7 augusti. Temporal Hanover slutade tvåa i sitt försök, bakom King of the North som segrade på 1.12,2 över 1609 auto. Den senare, som tränas av Ray Schnittker, kommer till finalen som obesegrad i fyra starter. I det här heatet var Lucas Wallins B.A Superhero fyra och Nancy Takter-tränade Looks Like Moni femma.
Från den andra uttagningen plockade Marcus Melanders med sig såväl Letsdoit som Classic Hill till final, som tvåa respektive trea. Ingen av dem kunde emellertid rubba hela vägen ledande Robertsin som visade 1.11,4 över 1609 auto. Hästen tränas av Nik Drennan.

Lätt för Joviality i Jim Doherty-genrep
Jim Doherty Memorial avgörs för tvååriga ston och här var bara tio hästar anmälda. Samtliga går till final alltså, men ”genrepade” i ett försök. Det slutade i seger för svenskuppfödde och -ägde Joviality som är en dotter efter Chapter Seven och undan Pasithea Face. För Brian Sears segrade stoet, som förstås tränas av Marcus Melander, mycket lätt på fina tiden 1.11,0 över 1609 auto.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till..


Tre raka galopper med diskning till följd tvingade Gardner Shaw till ett kvallopp. Det var med andra ord ingen imponerande rad som hästen kom med till Midnattsstayern, men imponerande var hans insats i loppet.
Jörgen Westholm bidade sin tid i de bakre regionerna med Gardner Shaw men med 800 meter kvar av loppet skedde en scenförändring. Valacken styrdes på via tredjespår, flög blixtsnabbt fram mot täten och kopplade lätt grepp på ledande Chestnut som stod handfallen att försvara sig för den rykande avslutningen. 1.14,1 över 3180 meter blev segertiden.
– Det var häftigt, inte ofta man kör en sådan där sista 800-metersavslutning, måste jag säga. Det blev lite tokigt för honom tre starter i rad, men efter värmningen i dag skickade jag till ägarna att jag skulle bli förvånad om han inte levererade i dag…Det är klart vi ska matcha honom i Silverdivisionen framöver, med de speedresurserna som han har duger han ju långt där, sa Jörgen Westholm.

Enzo Am hela vägen i extremsprintern
Full fart blev det onekligen i Midnattssprint över extremkorta 1140 meter, ett varv och ett upplopp med andra ord. Enzo Am, tränad av Färjestads Bengt Oltorp, är en häst som tveklös trivs finemang i disciplinen. Carl Johan Jepson laddade för fullt mot ledningen och hade därmed avgjort loppet redan kort efter start. Enzo Am avverkade första 500 meterna efter 06,5 och kunde lekande lätt lämna övriga motståndet över upploppet. Segertiden blev 1.09,4 över 1140 meter auto.
– Det var enkelt, han öppnade hur bra som helst, ”pullade upp” en bit och sedan stack han bara undan. Han vann ju det här loppet på 1.08,3 förra året, så det här var ju lugnt, sa Bengt Oltorp.

13-åringen hedrade 26-åringen
26-årige hedersmannen Criks Hurricane ledde själv defileringen till sitt lopp för montéhästarna och kunde bevittna den hälften så gamle Candor Hall skrälla till duktigt. 13-årigen, som reds av Sofia Adolfsson och tränas av Laura Mikkola, hittade fritt över upploppet och kunde med torrare spurtkrut säkert plocka ned länge ledande Sign Me Up Too. För Candor Hall var det här faktiskt första segern sedan han vann Monté-SM – för snart fyra år sedan.
Prins C.K. har inte den enklaste stilen, men i gengäld en vilja av stål. Efter två galopper senast i raden höll Jan-Olov Perssons rejäla kallblod sig i trav den här gången. Då blev det också seger. Mats E Djuse körde fram utvändigt ledaren, höll tungan rätt i mun och Prins C.K. avgjorde till säker seger.
Cape Town visade riktig löpglädje. Med Linus Lönn i sulkyn drog valacken tufft i ledningen, men avståndet till motståndet drygades bara ut till slut. Första segern på mer än två år togs överlägset för hästen som tränas av Anette Ekström. Segertiden på 1.12,6 över 1640 auto var en rekordsänkning med två sekunder.
Per Lennartsson körde Jonna Irri-tränade Again Kronos till seger. Vinnaren fick en perfekt rygg på den ledande favoriten Illfindmywayhome som blev ordentligt pressad av O.M. Easton genom sista kurvan. Då hittade Again Kronos fritt – och kunde dra den längsta stickan till slut.
6 rätt gav 2454 kronor, 5 rätt 46 och för 4 rätt 8 kronor.

Daniel U. Olsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-11-18 2015-11-18 Solvalla-6 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2640/5 0 g 300
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-9 Glen Diamond Glen Diamond   [v 4] 2140/6 2 18.2 33
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-8 Nicegift C.C. Nicegift C.C.   [s 3] 2160/4 4 17.7 271
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-6 Son of Triton Son of Triton   [v 3] 2140/5 7 18.8 150
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-5 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 6] 2140/6 0 g 281
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 7] 1640/2 0 g 37
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-3 Bearimage Bearimage   [s 7] 2660/13 0 18.6 485
2015-11-13 2015-11-13 Solvalla-3 Embu Boko Embu Boko   [s 4] 1640/10 0 g 432
2015-11-11 2015-11-11 Solvalla-2 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/2 0 17.3 77
2015-11-04 2015-11-04 Solvalla-6 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/4 2 14.1 76
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-9 Dark Surprise Dark Surprise   [v 4] 2140/11 4 16.9g 39
2015-10-31 2015-10-31 Solvalla-7 Billy Jovalley Billy Jovalley   [v 6] 2140/2 3 16.8 189
2015-10-30 2015-10-30 Solvalla-5 William Speed William Speed   [v 8] 1640/5 str
2015-10-23 2015-10-23 Romme-11 S.K.Steel S.K.Steel   [v 5] 2160/13 2 17.5 55
2015-10-23 2015-10-23 Romme-9 Renate Bowl Renate Bowl   [s 10] 2140/11 0 g 470
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-8 Danish Colleen Danish Colleen   [s 3] 2140/7 0 g 309
2015-10-23 2015-10-23 Solvalla-4 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/9 4 13.7 375
2015-10-18 2015-10-18 Romme-7 J.L.'s Buv J.L.'s Buv   [v 9] 2140/4 4 16.3 37
2015-10-18 2015-10-18 Romme-5 Baggå Busen Baggå Busen   [v 8] 2140/11 4 17.3 66
2015-10-18 2015-10-18 Romme-4 Hubby Star Hubby Star   [v 7] 2140/5 2 15.3 129
2015-10-18 2015-10-18 Romme-1 Lula Bermon Lula Bermon   [s 4] 2140/3 6 18.2 60
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-9 Digital Poster Digital Poster   [v 3] 2140/1 0 g 274
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-7 Camp Nou U.S. Camp Nou U.S.   [v 3] 2140/2 0 g 443
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-4 Ada Ada   [s 5] 2140/6 0 g 362
2015-10-15 2015-10-15 Eskilstuna-2 Treviere Treviere   [s 7] 1640/8 0 14.8 222
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-1 Kabanoss Kabanoss   [h 3] 2140/10 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-10 Digital Poster Digital Poster   [v 3] 2140/7 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-5 Croque Croque   [v 5] 2160/13 0
2015-10-09 2015-10-09 Solvalla-4 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2640/7 0
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-9 Operating Limit Operating Limit   [h 5] 2640/10 0 16.6g 555
2015-09-30 2015-09-30 Solvalla-3 Wheel Well Wheel Well   [s 3] 2140/9 0 18.4 1098
2015-09-28 2015-09-28 Romme-8 Västerbo Peak Västerbo Peak   [v 5] 2140/7 0 16.1 253
2015-09-28 2015-09-28 Romme-3 Long Playing Long Playing   [v 11] 2140/9 0 g 701
2015-09-28 2015-09-28 Romme-2 Treviere Treviere   [s 7] 1640/5 2 12.4 53
2015-09-27 2015-09-27 Solvalla-12 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 5] 2140/1 0 17.6g 84
2015-09-26 2015-09-26 Solvalla-4 Resplendent Caviar Resplendent Caviar   [v 6] 2140/7 6 15.0 655
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-6 Warrawee Perseus Warrawee Perseus   [h 4] 2140/2 5 13.4 48
2016-12-16 2016-12-16 Romme-9 Boomer Boomer   [h 4] 1640/4 C 0 g 39
2016-12-16 2016-12-16 Romme-8 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2680/9 C 0 g 238
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-5 Myownerisalooser Myownerisalooser   [s 5] 1640/2 D 0 15.9 487
2016-12-14 2016-12-14 Solvalla-3 Cosmo Light Cosmo Light   [v 6] 2140/10 B 2 16.4 35
2016-11-30 2016-11-30 Solvalla-6 Boomer Boomer   [h 4] 2140/5 C 0 15.6g 46
2016-11-18 2016-11-18 Romme-5 Borups Panter Borups Panter   [h 3] 2140/2 D str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-9 Phototoy Phototoy   [h 3] 2140/8 B str
2016-11-18 2016-11-18 Romme-8 Don't Look Down Don't Look Down   [v 5] 2140/7 D 0 17.0 822
2016-11-18 2016-11-18 Romme-7 Research Research   [h 6] 2140/5 B 0 16.9 29
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-9 Rad Hanover Rad Hanover   [v 4] 2140/5 D 4 17.6 300
2016-11-11 2016-11-11 Solvalla-1 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2160/6 C 0 22.9g 54
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-4 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/3 C 0 16.8g 34
2016-11-04 2016-11-04 Romme-9 Prince Elliot Prince Elliot   [v 9] 2160/14 A 2 15.3 332
2016-11-04 2016-11-04 Romme-8 Son of Triton Son of Triton   [v 4] 2140/11 A 4 16.2 92
2016-11-04 2016-11-04 Romme-6 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 8] 2140/10 C 4 15.8 124
2016-11-04 2016-11-04 Romme-5 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2180/13 D str
2016-11-04 2016-11-04 Romme-4 Adams Hall of Fame Adams Hall of Fame   [v 7] 2140/4 D 0 g 385
2016-11-04 2016-11-04 Romme-3 The Cat's Secret The Cat's Secret   [s 6] 2140/10 D 8 19.3g 236
2016-11-01 2016-11-01 Romme-10 Regency Regency   [v 6] 2160/7 C 3 21.0g 66
2016-11-01 2016-11-01 Romme-3 Nero Capar Nero Capar   [v 9] 2140/6 C 0 17.3 411
2016-11-01 2016-11-01 Romme-2 Maison Plage Maison Plage   [h 3] 2140/5 B 0 17.9 183
2016-10-21 2016-10-21 Solvalla-2 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/5 C 1 15.9 34
2016-10-19 2016-10-19 Solvalla-8 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/5 D 0 g 431
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-7 Cemonroc de Coeur Cemonroc de Coeur   [v 4] 2140/3 B 0 g 76
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-5 Keypad Keypad   [s 4] 1640/3 B 0 g 29
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-4 Betel Am Betel Am   [v 5] 2160/8 A 1 17.2 24
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-2 Step Climb Step Climb   [v 4] 2140/2 C str
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-1 Bow Bells Bow Bells   [v 7] 2140/14 B 6 17.3 515
2016-10-16 2016-10-16 Solvalla-9 Escape Rope Escape Rope   [s 4] 2140/2 C 1 15.0 24
2016-10-14 2016-10-14 Romme-8 Standout Standout   [h 7] 2140/4 B 1 13.3 19
2016-10-14 2016-10-14 Romme-2 Viggo Wibb Viggo Wibb   [h 3] 2140/4 D 0 g 186
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-8 Special Edition Special Edition   [v 3] 2160/7 A 2 16.0 42
2016-10-14 2016-10-14 Eskilstuna-1 Dedes Mythical Dedes Mythical   [s 5] 1640/8 B 2 12.6 34
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-8 Research Research   [h 6] 1640/9 B 2 12.4 18
2016-10-07 2016-10-07 Solvalla-10 Eddie Silas Eddie Silas   [v 4] 2140/4 C 2 16.8 65
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2140/1 C 0 g 183
2016-10-04 2016-10-04 Eskilstuna-2 Midas Metan Midas Metan   [v 4] 2140/8 B 1 16.7 137
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-2 Diamond Blue Diamond Blue   [v 5] 2140/8 C 5 17.2g 96
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-8 Regency Regency   [v 6] 1640/11 C 0 16.8g 123
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-7 Nero Capar Nero Capar   [v 9] 2160/8 B 3 15.6 294
2016-10-03 2016-10-03 Gävle-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 1640/6 D 6 15.0 346
2016-09-28 2016-09-28 Solvalla-6 M.T.Insider M.T.Insider   [h 6] 1640/12 A 2 12.1 35
2016-09-25 2016-09-25 Romme-9 Research Research   [h 6] 2160/13 A 1 14.8 20
2016-09-25 2016-09-25 Romme-6 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2140/5 D 0 g 308
2016-09-25 2016-09-25 Romme-4 Rasmus One Rasmus One   [v 5] 2140/15 C 0 g 332
2016-09-25 2016-09-25 Romme-3 Lula Bermon Lula Bermon   [s 5] 2140/4 C 7 17.6 346
2016-09-25 2016-09-25 Romme-2 Nillans Kavat Nillans Kavat   [v 4] 2140/10 A 8 18.8g 71
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-2 Creme Fraiche Creme Fraiche   [s 3] 2140/11 D 0 16.4 213
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-9 Aurora Aurora   [s 7] 2160/6 D 0 17.5 196
2016-09-17 2016-09-17 Eskilstuna-7 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/5 C 0 16.5 73
2016-09-08 2016-09-08 Örebro-4 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2160/15 A 2 16.5 80
2016-09-07 2016-09-07 Eskilstuna-5 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2140/4 A 0
2016-09-07 2016-09-07 Solvalla-5 Digger Smasher Digger Smasher   [v 9] 2140/4 A 0 14.9 62
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-5 Overconfident Overconfident   [v 6] 2140/2 C 7 22.1g 43
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-3 Diamond Blue Diamond Blue   [v 5] 2160/14 C 5 18.9g 380
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-8 Indian Four Indian Four   [v 7] 2160/10 C 4 15.4g 194
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-7 M.T.Kimono M.T.Kimono   [s 4] 2140/9 D 5 17.5 71
2016-08-27 2016-08-27 Rättvik-6 Haveagoodtime Haveagoodtime   [v 8] 2640/8 B 0 302
2016-08-22 2016-08-22 Romme-2 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2160/7 A str
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-10 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2160/12 B 5 15.7 109
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-7 Bella Beluga Bella Beluga   [s 5] 2180/12 B 1 15.2 30
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-6 Oki May Be Oki May Be   [s 5] 2140/14 A 0 g 62
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-5 Euphoria Cake Euphoria Cake   [s 4] 2140/4 D 8 18.9 455
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-4 Eddie Silas Eddie Silas   [v 4] 2140/5 B 3 17.6 60
2016-08-21 2016-08-21 Solvalla-1 Noel Palema Noel Palema   [v 7] 1640/3 A 4 14.6 22
2016-08-15 2016-08-15 Solvalla-10 Sunrise Boulevard Sunrise Boulevard   [s 4] 2140/4 B 0 g 81
2016-08-09 2016-08-09 Romme-8 Indian Four Indian Four   [v 7] 1640/10 B 7 14.1 163
2016-08-09 2016-08-09 Romme-4 Happy Light Happy Light   [v 5] 2640/4 D 7 18.1 99
2016-08-09 2016-08-09 Romme-3 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/8 C 1 16.5 57
2016-08-06 2016-08-06 Rättvik-5 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/5 D 0 14.9g 655
2016-07-29 2016-07-29 Solvalla-2 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 2140/11 B 1 14.8 34
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-4 Glen Diamond Glen Diamond   [v 5] 2160/4 C 0 g 182
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-3 Brake to Vacate Brake to Vacate   [v 4] 2140/11 B 8 16.9g 33
2016-07-24 2016-07-24 Solvalla-7 Dalhem Photo Dream Dalhem Photo Dream   [h 6] 2140/6 A 3 15.3 25
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-13 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2160/10 C 0 17.7 146
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-12 Maintainability Maintainability   [s 4] 2640/2 C 1 16.2 94
2016-07-20 2016-07-20 Eskilstuna-8 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/13 D 7 13.7 432
2016-07-19 2016-07-19 Solvalla-7 Dragon Sund Dragon Sund   [v 9] 2140/4 D 8 15.3 365
2016-07-17 2016-07-17 Lindesberg-6 Gullbergsraggaren Gullbergsraggaren   [v 8] 2140/11 B 6 16.3 519
2016-07-12 2016-07-12 Solvalla-7 Pirate Broline Pirate Broline   [h 4] 2160/12 A 1 15.7 15
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 4] 2140/6 C 1 18.7 38
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-7 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2140/7 C 7 16.8 67
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-6 Letterboy Letterboy   [v 4] 2140/6 C 7 19.5g 45
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-3 Golden Sid Golden Sid   [v 9] 2160/7 B 1 14.4 42
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-1 Tyri Elden Tyri Elden   [v 6] 2660/11 D 5 33.3 266
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-7 Romeo Lavec Romeo Lavec   [v 7] 2140/12 B 7 15.5 278
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-9 Standout Standout   [h 7] 2140/4 D 3 12.9 369
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-4 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2160/10 A 6 16.6 412
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-2 Goofy Bermon Goofy Bermon   [v 10] 2140/10 C 0 g 153
2016-06-06 2016-06-06 Lindesberg-8 Saga Doc Saga Doc   [s 3] 2140/8 D 5 19.0 337
2016-06-03 2016-06-03 Romme-9 Bonjour Shangri La Bonjour Shangri La   [s 6] 2140/7 B 0 g 94
2016-06-03 2016-06-03 Romme-7 On Track Tic Tac On Track Tic Tac   [v 9] 2160/13 B 4 15.1 759
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-9 Skyfall Skyfall   [s 5] 2140/12 B 7 18.7 144
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-7 Eklas Superior Eklas Superior   [v 9] 2140/9 C 0 g 198
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 2140/6 C 4 15.6 141
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-5 Poppins Poppins   [s 9] 2140/8 D 0 17.1 549
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-3 Silk Launcher Silk Launcher   [s 7] 2140/14 C 0 g 211
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-2 Mud Memory Mud Memory   [s 4] 2140/3 A 6 18.1 43
2016-05-31 2016-05-31 Rättvik-1 Hedvig Palema Hedvig Palema   [s 6] 2140/6 D 0 22.4 316
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-1 Ima Carisma Ima Carisma   [s 9] 2180/9 B 0 g 78
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-10 Julle Juvel Julle Juvel   [v 5] 2140/6 B 1 17.8 56
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-9 Rasmus One Rasmus One   [v 5] 2140/5 A 0 19.9g 103
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-8 Ima Lamore Ima Lamore   [s 8] 2160/7 D 0 21.8 833
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-7 Quite a Feeling Quite a Feeling   [v 7] 2140/7 C 2 17.1 73
2016-05-15 2016-05-15 Lindesberg-6 Astro Boko Astro Boko   [v 9] 2640/2 B 4 18.4g 117
2016-05-13 2016-05-13 Solvalla-4 Silk Launcher Silk Launcher   [s 7] 2140/3 D 0 15.9 1029
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-8 Ohh Etell Ohh Etell   [h 6] 2140/4 C 5 15.0 603
2016-04-28 2016-04-28 Gävle-6 Crown's Ransom Crown's Ransom   [v 10] 3140/13 D str
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-8 Poppins Poppins   [s 9] 2140/2 D 4 16.6 1032
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-5 Repairman Repairman   [v 6] 1640/10 C 0 19.3 87
2016-04-15 2016-04-15 Gävle-4 Rasken Q.C. Rasken Q.C.   [v 4] 2140/12 B 0 24.1g 42
2016-04-15 2016-04-15 Solvalla-10 Boomer Boomer   [h 4] 2140/15 A str
2016-04-06 2016-04-06 Solvalla-5 Lincoln Lawyer Lincoln Lawyer   [v 5] 2640/3 C 6 16.8g 96
2017-12-26 2017-12-26 Solvalla-4 Drip Drop Drip Drop   [s 3] 2140/2 C 0 18.8 532
2017-11-24 2017-11-24 Romme-5 Vain Summer Vain Summer   [v 4] 2140/8 B 6 17.8 376
2017-11-24 2017-11-24 Romme-3 Golden Sid Golden Sid   [v 10] 2140/4 D 0 17.3 848
2017-11-09 2017-11-09 Romme-9 Justwalkonby Justwalkonby   [v 5] 2160/9 C 0 23.4g 576
2017-11-09 2017-11-09 Romme-4 Latest News Latest News   [v 9] 2160/11 D 0 17.5g 827
2017-11-09 2017-11-09 Romme-3 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 10] 2140/6 D 0 18.7 595
2018-12-26 2018-12-26 Solvalla-12 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/3 B 6 16.7 28
2018-12-19 2018-12-19 Solvalla-9 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 3] 2140/9 C 6 16.1 136
2018-12-18 2018-12-18 Gävle-3 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2140/6 A 0 30.6 188
2018-12-14 2018-12-14 Romme-5 Järvsö Elviz Järvsö Elviz   [v 9] 2140/3 D 0 31.9 102
2018-12-14 2018-12-14 Romme-8 Latest News Latest News   [v 10] 2160/6 D 3 14.2 400
2018-12-14 2018-12-14 Romme-9 Catchdrivers Dream Catchdrivers Dream   [v 11] 2140/12 D 0 16.0 646
2018-11-16 2018-11-16 Romme-2 Evander Am Evander Am   [v 4] 2640/3 B 1 15.8 78
2018-11-13 2018-11-13 Gävle-5 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 3] 2140/14 C 3 16.4 119
2018-11-09 2018-11-09 Romme-2 M.T.Latifa M.T.Latifa   [s 5] 2140/6 C 7 18.2 357
2018-11-09 2018-11-09 Romme-3 Dominator D.T. Dominator D.T.   [v 6] 2140/7 D str
2018-11-09 2018-11-09 Romme-4 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/7 B 2 16.9 23
2018-11-09 2018-11-09 Romme-10 Blue Money Blue Money   [v 5] 2140/11 D 8 16.5 97
2018-11-09 2018-11-09 Romme-12 M.T.Jordan M.T.Jordan   [v 7] 2140/9 C 0 g 215
2018-11-03 2018-11-03 Romme-2 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 3] 2160/6 D 0 20.4g 173
2018-11-03 2018-11-03 Romme-12 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2160/11 A 0 g 165
2018-10-31 2018-10-31 Solvalla-8 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/10 C 6 15.6 50
2018-10-19 2018-10-19 Solvalla-4 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/3 B 5 16.2 111
2018-10-19 2018-10-19 Romme-6 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1640/4 C 3 27.0 64
2018-10-17 2018-10-17 Solvalla-8 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/9 C 2 15.1 148
2018-10-12 2018-10-12 Romme-8 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/4 C 5 14.8 171
2018-10-10 2018-10-10 Solvalla-6 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/6 D 0 15.8g 272
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-5 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/3 C 6 17.4 403
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-3 Lingbo Eivor Lingbo Eivor   [s 3] 2160/11 B 0 18.0 187
2018-10-01 2018-10-01 Gävle-5 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1660/14 A 0 29.3g 86
2018-09-22 2018-09-22 Romme-2 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2160/13 B 3 17.2 201
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-2 Evander Am Evander Am   [v 4] 2640/4 C 0 17.1g 110
2018-09-05 2018-09-05 Solvalla-3 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/11 C 5 15.6 228
2018-09-01 2018-09-01 Rättvik-9 Zorento d'Amour Zorento d'Amour   [v 8] 1640/6 D 0 15.5 240
2018-08-24 2018-08-24 Romme-7 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/7 C 2 17.3 400
2018-08-24 2018-08-24 Romme-9 Mr Miles Mr Miles   [v 10] 2160/14 D 5 15.3 383
2018-08-20 2018-08-20 Romme-4 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1660/4 B 0 30.4g 22
2018-08-20 2018-08-20 Romme-5 Wimbledon Wimbledon   [v 4] 2140/4 D 0 21.1g 109
2018-07-27 2018-07-27 Romme-3 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/5 B 2 14.9 75
2018-07-27 2018-07-27 Romme-4 Action Launcher Action Launcher   [h 9] 2160/13 D 0 15.0 860
2018-07-27 2018-07-27 Romme-5 Evander Am Evander Am   [v 4] 2640/1 D 4 16.1 344
2018-07-27 2018-07-27 Romme-11 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1660/15 A 2 28.2 358
2018-07-23 2018-07-23 Rättvik-1 Falcon Am Falcon Am   [v 3] 2140/2 C 0 19.3 460
2018-07-20 2018-07-20 Romme-10 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2160/5 A str
2018-07-20 2018-07-20 Romme-12 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 10] 2140/2 C 1 17.3 95
2018-07-16 2018-07-16 Rättvik-9 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2160/13 A 5 30.5 41
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-2 Gentille Gentille   [s 5] 2140/6 D 0 g 396
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-5 Scarlet Collection Scarlet Collection   [v 6] 2140/10 B 2 15.1 62
2018-07-15 2018-07-15 Solvalla-8 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/9 A 1 16.4 24
2018-06-15 2018-06-15 Bergsåker-8 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2140/7 A 0 g 67
2018-06-14 2018-06-14 Romme-6 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/8 B 4 17.9 66
2018-06-08 2018-06-08 Solvalla-4 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/4 C 5 16.3 283
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-3 On Stage Indika On Stage Indika   [v 4] 2140/8 A 5 14.2 183
2018-06-04 2018-06-04 Färjestad-5 Zeta Wise As Zeta Wise As   [s 3] 2140/8 D 2 17.2 189
2018-06-01 2018-06-01 Romme-9 Latest News Latest News   [v 10] 2140/10 D 0 g 586
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-5 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/7 C 0 16.1 310
2018-05-31 2018-05-31 Gävle-6 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 2140/10 A 0 29.0 79
2018-05-28 2018-05-28 Lindesberg-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 3] 2140/6 D 1 16.8 66
2018-05-18 2018-05-18 Romme-4 Latest News Latest News   [v 10] 2140/2 D 0 13.0 1489
2018-05-16 2018-05-16 Solvalla-4 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/7 C 5 16.1 181
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-5 Varg Eld Varg Eld   [v 7] 1680/12 C 3 27.6 126
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-10 Evander Am Evander Am   [v 4] 2140/1 B 4 16.5 51
2018-04-28 2018-04-28 Romme-2 Pottermore Broline Pottermore Broline   [v 6] 2140/3 D 0 17.0g 55
2018-04-28 2018-04-28 Romme-3 Evander Am Evander Am   [v 4] 2160/5 C 0 19.4g 88
2018-04-01 2018-04-01 Romme-7 Undine Undine   [s 5] 2140/4 D 7 13.8 1605
2018-04-01 2018-04-01 Romme-12 Eddie Meduza Eddie Meduza   [v 10] 2140/4 A str
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-9 Pottermore Broline Pottermore Broline   [v 6] 2140/10 B 0 20.6 32
2018-03-18 2018-03-18 Gävle-8 Undine Undine   [s 5] 2140/6 C 0 15.6 423
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-9 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2140/1 D 3 17.6 31
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-8 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2140/8 C 0 g 596
2018-01-05 2018-01-05 Romme-1 Delta Light Delta Light   [s 5] 2140/2 D 5 19.2g 717
2018-01-05 2018-01-05 Romme-8 Drip Drop Drip Drop   [s 4] 2140/2 C 4 16.8 411
2019-12-20 2019-12-20 Romme-5 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 2140/4 C 0 g 263
2019-11-06 2019-11-06 Solvalla-10 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 3] 2140/7 D 5 14.8 747
2019-10-26 2019-10-26 Färjestad-8 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 3] 2140/10 B 3 15.6 180
2019-10-25 2019-10-25 Romme-1 Expensive Expensive   [h 3] 2640/11 B 0 g 92
2019-10-25 2019-10-25 Romme-2 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 1660/8 B 0 g 438
2019-10-25 2019-10-25 Romme-4 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/6 D 0 g 146
2019-10-15 2019-10-15 Axevalla-9 Falcon Am Falcon Am   [v 4] 2140/4 C 5 13.7 539
2019-10-10 2019-10-10 Gävle-6 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/2 C 1 16.2 95
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-6 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 4] 2640/3 C 4 15.6 22
2019-10-02 2019-10-02 Solvalla-5 K.S.Cascade K.S.Cascade   [h 4] 3140/8 C str
2019-09-16 2019-09-16 Rättvik-7 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 1640/9 D 6 26.8g 259
2019-09-10 2019-09-10 Solvalla-9 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 2140/3 B 0 12.5g 130
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-6 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 2140/1 C 4 12.8 225
2019-09-04 2019-09-04 Solvalla-9 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 4] 2140/3 B 0 15.3 60
2019-09-02 2019-09-02 Romme-4 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 2160/6 A 4 30.2 48
2019-08-28 2019-08-28 Solvalla-9 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 4] 2140/7 B 0 14.1 238
2019-08-26 2019-08-26 Eskilstuna-10 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/3 B 8 16.6 22
2019-08-23 2019-08-23 Romme-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 1640/12 B 4 11.9 97
2019-08-23 2019-08-23 Romme-8 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 4] 2140/2 D 0 g 187
2019-08-23 2019-08-23 Romme-9 Filur W.I. Filur W.I.   [v 4] 2160/10 B 0 17.9g 45
2019-08-19 2019-08-19 Eskilstuna-12 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 5] 2180/12 C 0 g 53
2019-08-12 2019-08-12 Romme-5 Varg Eld Varg Eld   [v 8] 2140/3 D 6 29.3g 93
2019-08-12 2019-08-12 Romme-10 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 4] 2140/2 B 1 17.9 22
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-2 Filur W.I. Filur W.I.   [v 4] 2140/8 B 6 17.2 243
2019-07-31 2019-07-31 Mantorp-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 4] 2140/3 B 6 12.5 132
2019-07-29 2019-07-29 Rättvik-9 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 5] 2140/12 C 0 g 39
2019-07-11 2019-07-11 Örebro-1 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 3] 2140/4 B 3 17.2 101
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-10 Latest News Latest News   [v 11] 2640/10 D 0 g 1301
2019-01-01 2019-01-01 Solvalla-2 Ridgehead Mateo Ridgehead Mateo   [v 5] 2140/2 C 0 g 70
2020-12-28 2020-12-28 Romme-6 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/2 D 0 g 141
2020-12-28 2020-12-28 Romme-12 Lalah Lalah   [s 3] 2160/15 B 6 18.9g 265
2020-12-18 2020-12-18 Romme-2 Lalah Lalah   [s 3] 2140/2 B 3 18.2 43
2020-12-02 2020-12-02 Solvalla-4 Victory Dreams Victory Dreams   [s 3] 2140/1 B 0 16.9 30
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-2 Lalah Lalah   [s 3] 2140/10 D 3 16.9 386
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-5 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/7 C 1 14.5 152
2020-11-27 2020-11-27 Solvalla-10 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/3 C 2 16.1g 145
2020-11-26 2020-11-26 Örebro-7 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 1609/12 D 5 13.4 704
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-1 Liza la Vie Liza la Vie   [s 3] 2140/8 B 0 22.7g 46
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-2 Lalah Lalah   [s 3] 2140/1 C 3 19.4 61
2020-11-21 2020-11-21 Gävle-5 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 1640/2 C 4 16.6g 29
2020-11-20 2020-11-20 Solvalla-5 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 1640/10 B 1 13.5 27
2020-11-20 2020-11-20 Romme-5 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 1640/6 C 1 11.6 76
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-1 Persos Last Date Persos Last Date   [s 3] 2140/3 C str
2020-11-17 2020-11-17 Gävle-3 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/11 B 4 17.1 28
2020-11-14 2020-11-14 Romme-1 Victory Dreams Victory Dreams   [s 3] 2140/11 C 3 16.4 116
2020-11-14 2020-11-14 Romme-3 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/7 C 0 17.0 110
2020-11-05 2020-11-05 Gävle-10 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/12 A 1 15.2 22
2020-10-29 2020-10-29 Gävle-8 Isa Isa   [s 4] 2140/5 B 4 13.8 86
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-4 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/7 D 1 16.2 105
2020-10-28 2020-10-28 Solvalla-5 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/7 C 5 16.6g 269
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-3 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2100/3 B 2 14.7 193
2020-10-24 2020-10-24 Örebro-12 Victory Dreams Victory Dreams   [s 3] 2140/9 B 2 17.8 93
2020-10-11 2020-10-11 Rättvik-7 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/1 B 2 16.3g 260
2020-10-09 2020-10-09 Romme-2 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/4 B 1 17.1 37
2020-10-09 2020-10-09 Romme-3 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2160/7 B 7 16.7 45
2020-10-05 2020-10-05 Gävle-8 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2160/14 B 4 17.0 29
2020-10-03 2020-10-03 Romme-8 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/6 C 1 13.8 49
2020-09-30 2020-09-30 Solvalla-10 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/1 C 0 13.6 528
2020-09-29 2020-09-29 Eskilstuna-6 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 1640/6 A 7 14.6 33
2020-09-16 2020-09-16 Solvalla-6 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2140/4 B 4 14.3 47
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-7 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/9 C 5 13.9 1184
2020-09-11 2020-09-11 Solvalla-9 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/11 C 4 13.7 1940
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-5 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2100/5 D 8 18.1g 1103
2020-09-03 2020-09-03 Örebro-7 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2100/5 C 0 17.7g 382
2020-09-01 2020-09-01 Solänget-8 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/8 D 0 g 265
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-3 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2640/7 C 5 16.1 79
2020-08-15 2020-08-15 Romme-7 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 1640/7 C 0 13.1g 1208
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-1 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/9 D 0 g 243
2020-08-14 2020-08-14 Solvalla-6 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/5 C 0 g 28
2020-08-11 2020-08-11 Eskilstuna-6 Liza la Vie Liza la Vie   [s 3] 2140/5 C 0 21.0g 1069
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-3 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/10 B 1 15.5 16
2020-08-07 2020-08-07 Gävle-5 Björli Frida Björli Frida   [s 5] 3140/9 B str
2020-08-06 2020-08-06 Solvalla-1 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/9 D 0 17.2 843
2020-08-03 2020-08-03 Färjestad-7 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 1640/6 D 3 11.7 328
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-1 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 3] 2140/8 D 0 17.9 176
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-2 Liza la Vie Liza la Vie   [s 3] 2140/9 C 0 19.1g 924
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-3 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 3160/6 D 0 g 243
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-2 A.S.Abbe A.S.Abbe   [v 6] 2160/13 D 0 g 472
2020-07-27 2020-07-27 Rättvik-3 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/3 C 0 17.8 74
2020-07-24 2020-07-24 Romme-4 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/3 D 0 g 300
2020-07-24 2020-07-24 Romme-12 Evander Am Evander Am   [v 6] 2140/14 B 6 15.9 107
2020-07-23 2020-07-23 Lindesberg-5 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/4 B 3 16.5 81
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-2 Expensive Expensive   [h 4] 2640/9 A 2 14.2 27
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-5 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2140/2 B 0 16.3g 169
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-6 Camaiore Camaiore   [s 3] 2140/4 D 0 g 41
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-8 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/2 B 1 15.1 63
2020-07-20 2020-07-20 Färjestad-9 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2640/2 C 0 g 139
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-7 Falcon Am Falcon Am   [v 5] 1640/3 A 1 13.0 24
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-8 Isa Isa   [s 4] 2140/4 A 5 14.5 31
2020-07-15 2020-07-15 Eskilstuna-9 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/10 D 0 14.3 1389
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-7 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/11 B 0 g 29
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-1 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/4 C 2 14.8 461
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-3 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/1 D 3 15.6 306
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-6 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 2140/7 D 0 13.3 614
2020-07-06 2020-07-06 Rättvik-8 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2140/9 C 6 15.1 214
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-10 Thirsty For More Thirsty For More   [v 5] 2140/8 C str
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-12 Garri Westwood Garri Westwood   [v 4] 2140/8 B 1 16.0 22
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-13 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2140/5 B 1 15.6 35
2020-07-01 2020-07-01 Lindesberg-1 B.B.Eight B.B.Eight   [v 3] 2140/7 C 7 19.5g 251
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-5 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2140/7 C 5 13.6 930
2020-06-30 2020-06-30 Solvalla-6 Isa Isa   [s 4] 2140/6 D 6 13.8 810
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-6 Expensive Expensive   [h 4] 2140/12 B 0 13.4 267
2020-06-27 2020-06-27 Bergsåker-7 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/7 D 0 14.0 1075
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-1 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/1 B 0 g 54
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-7 Evander Am Evander Am   [v 6] 1640/4 C 0 g 663
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-3 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/10 B 3 16.6 363
2020-06-20 2020-06-20 Rättvik-10 Isa Isa   [s 4] 2140/3 C 0 14.8 501
2020-06-16 2020-06-16 Gävle-2 Hemisphere Hemisphere   [v 3] 2140/13 A 1 17.1g 15
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-5 Body Contact Body Contact   [s 4] 2140/6 C 0 g 16
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-6 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/4 D 1 16.5 60
2020-06-14 2020-06-14 Solvalla-7 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2140/3 B 8 17.1g 86
2020-06-06 2020-06-06 Lindesberg-9 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 1640/2 C 4 13.6 72
2020-06-05 2020-06-05 Romme-1 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/3 C 1 17.8 175
2020-06-05 2020-06-05 Romme-3 Lansky Lansky   [h 4] 2140/9 B 3 17.0 100
2020-06-05 2020-06-05 Romme-5 Cessna S.S. Cessna S.S.   [s 9] 1640/6 D 0 g 496
2020-06-05 2020-06-05 Romme-6 Exquisite Sisu Exquisite Sisu   [v 6] 1640/7 C 0 13.6 150
2020-05-04 2020-05-04 Romme-3 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2140/6 D 0 16.1g 555
2020-05-04 2020-05-04 Romme-4 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 5] 1640/1 A 0 76
2020-05-04 2020-05-04 Romme-9 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2160/11 B 2 15.9 48
2020-04-29 2020-04-29 Solvalla-9 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 2140/12 D 3 13.3 396
2020-04-24 2020-04-24 Åby-9 Expensive Expensive   [h 4] 2140/6 D 5 12.4 2062
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-1 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2140/6 D 3 18.0 87
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-3 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2100/3 C 2 16.9 48
2020-04-23 2020-04-23 Örebro-8 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2100/1 C 7 17.5g 258
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-4 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2640/2 D 0 g 344
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-2 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2640/4 B 2 16.9 16
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-3 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/10 C 0 20.7g 301
2020-04-15 2020-04-15 Solvalla-1 B.B.Eight B.B.Eight   [v 3] 2140/9 D 6 18.2 194
2020-04-12 2020-04-12 Romme-2 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2140/3 C 0 15.7g 113
2020-04-12 2020-04-12 Romme-4 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/1 D 4 15.0 403
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-1 Persos Last Date Persos Last Date   [s 3] 2140/1 B 0 24.2g 110
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-3 Heather Am Heather Am   [s 3] 2140/8 D 2 16.5 101
2020-04-10 2020-04-10 Eskilstuna-9 Expensive Expensive   [h 4] 1640/1 D 5 12.0 339
2020-04-03 2020-04-03 Solvalla-1 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2140/7 B 3 17.3 35
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-1 Jes Angel Jes Angel   [s 3] 2100/1 D 5 20.0 53
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-7 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/1 D 1 17.4 85
2020-04-02 2020-04-02 Örebro-9 Digital Pen Digital Pen   [v 5] 2160/8 B 3 18.1g 30
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-10 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 1640/8 B 0 12.4 143
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-1 Hope Neverdies Zaz Hope Neverdies Zaz   [s 4] 2140/1 D 0 19.3 345
2020-03-31 2020-03-31 Romme-3 Falcon Am Falcon Am   [v 5] 2140/9 B 1 13.7 21
2020-03-31 2020-03-31 Romme-6 Almas Caviar Almas Caviar   [s 3] 2140/6 D 8 19.5g 33
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-1 Persos Last Date Persos Last Date   [s 3] 2140/10 C 0 19.3g 715
2020-03-27 2020-03-27 Solvalla-8 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 5] 2140/1 C 4 13.2 120
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-2 Expensive Expensive   [h 4] 2140/1 B 3 14.1 251
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-5 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/7 D 4 14.6 821
2020-03-25 2020-03-25 Solvalla-6 Isa Isa   [s 4] 2140/6 C 0 g 93
2020-03-20 2020-03-20 Romme-6 Joy Frances Boko Joy Frances Boko   [s 4] 2160/9 C 3 17.6 122
2020-03-20 2020-03-20 Romme-8 Mellby Fantom Mellby Fantom   [v 6] 1640/10 D 0 g 1039
2020-03-18 2020-03-18 Solvalla-1 Joy Alissa Joy Alissa   [s 3] 2140/2 C 4 18.6 372
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-1 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 3] 2140/4 D 3 17.3 200
2020-03-17 2020-03-17 Örebro-9 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 5] 2100/10 D 0 21.8g 574
2020-03-10 2020-03-10 Gävle-3 Helluva Am Helluva Am   [s 3] 2140/7 D 4 19.0 40
2020-03-06 2020-03-06 Romme-7 Zeus Bi Zeus Bi   [h 5] 2140/8 B 2 15.0 213
2020-03-06 2020-03-06 Romme-9 Cosy Lazy Louse Cosy Lazy Louse   [s 5] 2140/10 C 5 15.8 145
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-8 Vincent Chase Vincent Chase   [v 6] 2640/8 C 5 15.7 245
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-9 Expensive Expensive   [h 4] 2140/10 B 2 16.4g 84
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-10 Frankenstein Am Frankenstein Am   [v 5] 2140/10 B 2 15.7 54
2020-03-03 2020-03-03 Romme-2 Falcon Am Falcon Am   [v 5] 2160/11 A 2 13.9 87
2020-03-03 2020-03-03 Romme-5 Totti O.K. Totti O.K.   [v 8] 2140/1 D 0 g 681
2020-02-26 2020-02-26 Solvalla-8 Isa Isa   [s 4] 2140/5 C 5 15.9 159
2020-02-08 2020-02-08 Romme-6 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 2140/4 D 3 34.2g 170
2020-02-08 2020-02-08 Romme-8 Västerbo Home Run Västerbo Home Run   [v 8] 2140/9 C 8 19.3 460
2020-01-31 2020-01-31 Romme-1 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 2140/2 D 2 35.4g 557
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-1 Bottnas Grace Bottnas Grace   [s 4] 2140/4 D 0 g 105
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-2 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 1640/2 D 0 g 533
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-3 Filur W.I. Filur W.I.   [v 5] 2140/6 C 0 71
2020-01-16 2020-01-16 Bollnäs-7 Varg Eld Varg Eld   [v 9] 2160/6 B 0 g 453
2020-01-03 2020-01-03 Bollnäs-1 Torvald Grimm Torvald Grimm   [v 5] 2160/10 B str
2021-07-27 2021-07-27 Lindesberg-8 El Presidente El Presidente   [h 3] 2140/9 D 8 17.4 689
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-1 Neo Neo   [s 3] 2160/9 C 0 17.8g 86
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-5 A Diva I Am A Diva I Am   [s 4] 2140/7 B 4 15.2 73
2021-07-23 2021-07-23 Bollnäs-6 Hemisphere Hemisphere   [v 4] 2640/2 D 1 14.0 40
2021-07-17 2021-07-17 Bollnäs-3 Juve Avanti Juve Avanti   [h 3] 2140/2 C str
2021-07-16 2021-07-16 Axevalla-7 Joy Alissa Joy Alissa   [s 4] 2640/11 B 5 13.7 461
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-6 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 6] 2160/7 C 0 16.3 322
2021-07-13 2021-07-13 Eskilstuna-8 El Presidente El Presidente   [h 3] 2140/11 C 0 17.8g 335
2021-07-12 2021-07-12 Rättvik-8 Surf'n Turf Surf'n Turf   [v 5] 1640/9 D 0 19.2g 336
2021-07-10 2021-07-10 Halmstad-9 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 4] 2140/12 C 0 16.5g 376
2021-07-08 2021-07-08 Halmstad-13 Victorious Wine Victorious Wine   [v 5] 2140/3 C 2 13.9 178
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-1 Juve Avanti Juve Avanti   [h 3] 2140/8 D 3 17.0 605
2021-07-07 2021-07-07 Lindesberg-4 A Diva I Am A Diva I Am   [s 4] 2140/11 A 7 15.8 73
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-3 S.G.'s Ambrosia S.G.'s Ambrosia   [s 5] 2140/11 C 5 16.0 99
2021-07-02 2021-07-02 Hagmyren-7 Evander Am Evander Am   [v 7] 1640/1 D 0 g 48
2021-06-30 2021-06-30 Solvalla-2 A Diva I Am A Diva I Am   [s 4] 2140/9 B 0 15.5 445
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-6 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 6] 1640/7 D 6 12.6 726
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-7 Hemisphere Hemisphere   [v 4] 1640/3 C 0 13.2g 27
2021-06-29 2021-06-29 Eskilstuna-8 El Presidente El Presidente   [h 3] 2140/6 B str
2021-06-28 2021-06-28 Halmstad-4 Joy Alissa Joy Alissa   [s 4] 1609/6 C 3 12.2 147
2021-06-26 2021-06-26 Rättvik-8 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 4] 2140/8 D 0 13.1 898
2021-06-25 2021-06-25 Hagmyren-9 Isa Isa   [s 5] 1640/6 B 1 11.5 56
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-3 Evander Am Evander Am   [v 7] 2140/11 D 3 15.6 89
2021-06-23 2021-06-23 Gävle-7 Jes Angel Jes Angel   [s 4] 2140/6 C 0 g 106
2021-06-22 2021-06-22 Solvalla-1 Neo Neo   [s 3] 2140/7 B 0 g 169
2021-06-22 2021-06-22 Solvalla-8 Victorious Wine Victorious Wine   [v 5] 2140/9 A 4 15.7 77
2021-06-19 2021-06-19 Romme-2 Jeppas Voodoo Jeppas Voodoo   [h 3] 2140/5 D 0 21.8g 95
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-4 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 4] 2140/3 C 3 14.8 233
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-5 Surf'n Turf Surf'n Turf   [v 5] 2140/2 C 6 12.5 1132
2021-06-16 2021-06-16 Solvalla-8 Rally Hans Rally Hans   [h 5] 2140/2 D 8 11.9 264
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-1 A Diva I Am A Diva I Am   [s 4] 2140/3 A 1 16.1 25
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-2 El Presidente El Presidente   [h 3] 2140/7 B 8 21.0g 300
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-8 Isa Isa   [s 5] 1640/7 A 3 12.8 24
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-1 Zeus Bi Zeus Bi   [h 6] 2160/5 C str
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-2 Hemisphere Hemisphere   [v 4] 2640/2 C 3 16.0g 26
2021-06-14 2021-06-14 Lindesberg-3 Joy Alissa Joy Alissa   [s 4] 2140/9 A 1 14.1 68
2021-06-11 2021-06-11 Romme-11 Evander Am Evander Am   [v 7] 1660/7 C 6 16.4g 110
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-1 Neo Neo   [s 3] 2140/4 B 2 17.1 150
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-7 A Diva I Am A Diva I Am   [s 4] 2160/6 B 2 15.5 136
2021-06-03 2021-06-03 Gävle-3 Rally Hans Rally Hans   [h 5] 2660/5 C 2 14.6 35
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-2 El Presidente El Presidente   [h 3] 2140/10 D 8 16.8 323
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-9 Surf'n Turf Surf'n Turf   [v 5] 1640/12 C 6 11.8 1378
2021-05-25 2021-05-25 Eskilstuna-10 Neo Neo   [s 3] 2140/1 C str
2021-05-23 2021-05-23 Lindesberg-9 Zeus Bi Zeus Bi   [h 6] 1640/6 C str
2021-05-22 2021-05-22 Gävle-7 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 4] 1640/10 D str
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-3 Hemisphere Hemisphere   [v 4] 2640/3 C 3 15.9 22
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-2 Puddingen Puddingen   [s 3] 2140/11 C 0 22.3g 259
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-4 Juve Avanti Juve Avanti   [h 3] 2140/1 B 7 19.1 79
2021-05-16 2021-05-16 Lindesberg-7 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 6] 1640/7 D 0 21.6g 231
2021-04-17 2021-04-17 Bergsåker-5 Rally Hans Rally Hans   [h 5] 2140/3 C 2 12.6 106
2021-04-16 2021-04-16 Romme-3 Neo Neo   [s 3] 2140/12 D 6 19.1 115
2021-04-16 2021-04-16 Romme-4 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 6] 1660/5 C 2 14.2 281
2021-04-16 2021-04-16 Romme-9 Zeus Bi Zeus Bi   [h 6] 1640/6 C 0 g 47
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-6 Rio Alta Wine Rio Alta Wine   [v 4] 2140/1 C 5 16.8g 125
2021-04-09 2021-04-09 Romme-3 Popcorn Popcorn   [s 3] 2140/6 C 3 19.8 195
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-3 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 6] 1640/8 C 0 g 471
2021-04-01 2021-04-01 Gävle-5 Zeus Bi Zeus Bi   [h 6] 1640/10 D 7 12.0 1380
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-4 Victorious Wine Victorious Wine   [v 5] 1609/12 D 3 13.5 380
2021-03-30 2021-03-30 Örebro-6 A Diva I Am A Diva I Am   [s 4] 2140/6 C 0 g 32
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-2 Joy Alissa Joy Alissa   [s 4] 2140/2 A 4 14.2 256
2021-03-27 2021-03-27 Solvalla-6 Fade to Black Ås Fade to Black Ås   [v 4] 2140/3 D 4 13.5 861
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-1 Popcorn Popcorn   [s 3] 2140/8 D 5 18.8 448
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-6 Digital Pen Digital Pen   [v 6] 2140/5 D 0 15.4g 257
2021-03-26 2021-03-26 Solvalla-9 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 6] 2140/2 D 5 14.3 927
2021-03-23 2021-03-23 Eskilstuna-1 Puddingen Puddingen   [s 3] 2140/9 D 7 18.5 410
2021-03-17 2021-03-17 Solvalla-10 Surf'n Turf Surf'n Turf   [v 5] 1640/12 C 3 11.2 227
2021-03-05 2021-03-05 Solvalla-3 Isa Isa   [s 5] 2140/3 C str
2021-03-03 2021-03-03 Solvalla-10 Zeus Bi Zeus Bi   [h 6] 2140/5 C str
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-8 Digital Pen Digital Pen   [v 6] 2140/9 B 3 17.0 47
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-10 Bellflower Wine Bellflower Wine   [s 6] 2140/8 B 5 17.5 44
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-4 Isa Isa   [s 5] 1640/3 B 1 12.8 32
2021-02-16 2021-02-16 Gävle-8 Digital Pen Digital Pen   [v 6] 3140/4 B 0 18.9g 66
2021-02-02 2021-02-02 Örebro-9 Zeus Bi Zeus Bi   [h 6] 2100/7 C 0 15.2 74
2021-01-12 2021-01-12 Eskilstuna-8 Zeus Bi Zeus Bi   [h 6] 1640/5 C 3 14.0 105ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se