V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-7 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2140/3 0 17.2 140
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-2 Kristine Kristine   [s 5] 2160/4 5 16.9 140
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-3 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2640/7 4 19.2 238
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-8 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2640/7 0 16.2 1527
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 Kristine Kristine   [s 5] 2140/1 2 17.5 86
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 4] 2140/4 0 20.9 115
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 3] 2140/3 0 23.1g 618
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Kristine Kristine   [s 5] 2160/8 3 16.3 92
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2660/5 0 18.2 77
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 3] 2140/5 3 19.7g 410
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2140/11 6 13.3 528
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Krageboen* Krageboen*   [h 11] 2140/2 0 g 2551
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Kristine Kristine   [s 5] 2140/1 1 17.3 22
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 3] 2140/4 7 20.4g 214
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-7 New Esterel New Esterel   [v 8] 2160/10 0 18.1 471
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-4 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 1660/11 3 14.2 188
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 3] 2140/1 0 g 127
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-8 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 3140/1 0 17.7 175
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-7 Kristine Kristine   [s 5] 2140/3 0 16.4 251
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2140/6 B 5 17.8 184
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Kristine Kristine   [s 6] 1640/5 D 8 16.2 534
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2640/6 C 3 19.6 73
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Kristine Kristine   [s 6] 2140/2 C 7 18.2 81
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2160/9 B 6 16.3 1602
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Kristine Kristine   [s 6] 2140/13 B 5 16.7 711
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 1640/11 B 0 18.8g 227
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 Kristine Kristine   [s 6] 1640/9 B 6 17.4 90
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2140/7 B 0 g 291
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-2 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/9 C 3 16.9 171
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 5] 2650/1 D 4 18.7 397
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2188/9 B 8 18.2g 56
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/4 D 5 16.5 1303
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Kristine Kristine   [s 6] 2140/11 D 0 15.0 511
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2180/12 D 3 15.4 494
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2160/14 D 0 15.6 831
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/11 C 4 15.0 726
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/1 D 0 g 384
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-4 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 5] 2140/3 D 3 18.0 332
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-9 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2680/15 D 6 17.1 191
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Kristine Kristine   [s 6] 2140/5 A 7 17.1 37
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/2 D 7 16.9 337
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Kristine Kristine   [s 6] 2140/5 A 4 15.7 35
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-5 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 3140/10 C 7 18.4 259
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/1 D 1 17.8 484
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2060/6 C 0 g 495
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-6 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2040/1 B 6 16.5g 95
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2500/14 A 4 18.0g 224
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1660/5 C 0 17.7g 206
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-4 Kristine Kristine   [s 6] 2040/10 A 3 17.6 40
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2060/12 A 0 17.9g 285
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-1 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2040/7 C 0 21.0g 241
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2100/5 C 0 g 163
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-6 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/6 D 0 15.3 806
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2148/7 B 0 116
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-2 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2650/9 B 0 18.5 320
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-1 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/2 D 4 18.7 298
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/12 B 0 17.5g 140
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-5 Kristine Kristine   [s 6] 2140/1 D 5 15.0 196
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/5 D 0 14.9 1003
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/5 D 8 15.7 128
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Villmer Villmer   [v 8] 2160/15 D 0 g 852
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/1 C 0 16.8g 203
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Kristine Kristine   [s 6] 2140/6 C 3 17.5g 168
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Villmer Villmer   [v 8] 1640/7 D 0 g 580
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 3160/6 C 1 18.4 349
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/14 B str
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-7 Niras Alexa Niras Alexa   [s 3] 1640/5 D 0 26.5g 1741
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-2 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/5 C 0 g 71
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-2 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/5 C 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-9 Niras Alexa Niras Alexa   [s 3] 2140/4 D 0 25.3g 621
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/8 C 0 g 144
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-5 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2140/3 D 0 15.3 294
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-3 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/13 D 0 g 333
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-7 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2180/11 C str
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/4 D 0 g 686
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-4 Kristine Kristine   [s 6] 2160/15 A str
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-6 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 3140/5 D 0 17.0 1545
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 King Southwind King Southwind   [v 7] 2140/9 A 3 18.2 85
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-4 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2140/7 D str
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/9 D 6 15.6 239
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2640/3 D 0 18.1 685
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2160/7 B 2 17.8 22
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1640/9 B 5 14.0 429
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-9 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2140/4 B str
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-8 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/4 D 0 15.2 1146
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-3 Uppercut Uppercut   [v 10] 2160/11 B 0 17.5 265
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-1 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1640/10 B 5 13.4 292
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Kristine Kristine   [s 7] 2160/11 B 0 20.0g 63
2017-10-07 2017-10-07 Norge-7 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/3 C 0 94
2017-10-07 2017-10-07 Norge-4 Kristine Kristine   [s 7] 2140/11 C 0 236
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-6 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 2140/13 D 6 19.8 641
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-4 Uppercut Uppercut   [v 10] 2140/1 B 0 24.4g 54
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-10 The First Rose The First Rose   [s 7] 1660/8 B 1 15.4 23
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-6 Kristine Kristine   [s 7] 1640/6 D 7 13.4 253
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-6 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/12 D str
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2140/2 B 8 16.4 73
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-8 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2160/14 D 4 25.4 1919
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2640/3 C 4 16.1 542
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/6 D 0 14.8 1076
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-6 Monster Bris Monster Bris   [s 7] 2160/10 B 4 36.4g 151
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-5 Alma Hornline Alma Hornline   [s 8] 2640/3 D str
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2660/15 C str
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-8 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2640/2 C 3 28.3 222
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-6 Gekko Gekko   [h 7] 2660/8 B 0 21.2g 429
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-3 Kristine Kristine   [s 7] 2660/13 D 0 g 1242
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-10 Gekko Gekko   [h 7] 2140/3 C 6 18.8g 181
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-1 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/3 D 7 16.2 389
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-10 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2160/7 B 7 17.6 129
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-3 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/6 B 7 16.2 318
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-5 Uppercut Uppercut   [v 10] 2140/4 B 2 15.9 152
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Gekko Gekko   [h 7] 2160/9 A 6 18.4g 126
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-4 Kristine Kristine   [s 7] 2140/14 B 1 15.8 756
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-2 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 1640/10 B 6 24.9 380
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-9 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2120/11 A 0 19.9g 246
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-8 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2100/1 C 0 g 174
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-5 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2160/9 C 4 26.1 253
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Kristine Kristine   [s 7] 1640/5 B 0 16.8 89
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2140/5 B 0 g 67
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Chippen Ås Chippen Ås   [v 7] 2160/10 C 0 g 336
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-11 Kristine Kristine   [s 7] 2160/12 D 7 15.5g 809
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-6 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1660/11 B 0 g 782
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-5 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2660/14 C 0 28.2g 527
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2160/13 C 4 16.3 263
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-5 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/2 D 0 15.4 1921
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2660/6 D 0 g 400
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-3 Chippen Ås Chippen Ås   [v 7] 2640/8 C 0 17.5 375
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-1 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2140/12 C 4 28.0 208
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 1640/11 D 0 g 1796
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 1640/2 B 0 15.5g 67
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-1 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 3140/1 D 5 16.6 614
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/9 B str
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2660/5 A 3 17.7 110
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-5 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2180/10 A 2 27.9 434
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-9 Kristine Kristine   [s 7] 2160/8 B 0 g 130
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Monster Bris Monster Bris   [s 7] 2160/14 C 0 g 891
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Alma Hornline Alma Hornline   [s 8] 1640/2 D 0 g 237
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2640/6 B 0 17.7 69
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/6 D 0 15.7 1310
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2640/10 B 0 17.6g 1635
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Alma Hornline Alma Hornline   [s 8] 2140/2 D 3 17.9 217
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2640/8 C 2 17.1 370
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Niras Alexa Niras Alexa   [s 4] 2140/5 D 0 21.6g 658
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-4 Kristine Kristine   [s 7] 2140/2 D 4 15.1 539
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-3 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 1640/5 C 0 13.7 177
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 1640/1 D 0 17.3 650
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/3 C 0 g 139
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/10 C 0 17.9 410
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2160/9 B 1 19.3 141
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/9 C 0 17.6g 252
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-7 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/1 D 6 17.2 1371
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-2 Kristine Kristine   [s 7] 1640/2 C 4 16.8 50
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Monster Bris Monster Bris   [s 7] 2140/1 B 7 36.6g 1000
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-6 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2140/2 C 5 16.4 680
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-8 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/1 D 0 15.9g 1954
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Monster Bris Monster Bris   [s 7] 2140/1 C 6 37.0g 160
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-3 Niras Alexa Niras Alexa   [s 4] 2140/1 D 0 20.7 322
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-2 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2160/8 C 7 18.6 250
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2660/9 A 0 17.7 90
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-5 Kristine Kristine   [s 7] 2160/8 B 4 18.6 110
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/3 D 5 18.4 345
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-9 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/3 D 0 18.6 449
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2660/8 D 1 19.7 168
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-6 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 1640/1 D 0 18.5g 168
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-2 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2160/8 D 0 17.4g 522
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-7 Juliana Bore Juliana Bore   [s 7] 1640/2 D 0 15.9g 196
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-6 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2640/7 C 0 229
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2160/14 C 2 14.5g 954
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2160/14 A 3 17.9 85
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2660/10 C str
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-1 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 3160/6 C 5 16.0 203
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2160/13 C 0 g 119
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-5 Antti Sisu Antti Sisu   [v 7] 1640/3 C 0 g 1454
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2160/9 D 2 16.1 233
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-10 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/7 D 6 15.9 535
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-4 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2160/7 C 3 15.3g 61
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-10 Antti Sisu Antti Sisu   [v 7] 1640/12 D 0
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 1640/6 D 0 17.3 562
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-5 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2140/12 D 7 13.3 485
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/5 D 0 g 855
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-8 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2640/3 D 0 15.2 3007
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-5 Dream U.N.G. Dream U.N.G.   [v 4] 2140/8 C 6 18.2 40
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-7 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2140/10 C 1 15.0 169
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/3 B 0 16.6g 292
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-2 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 1660/7 C 5 14.2 292
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-9 Monster Rainer Monster Rainer   [v 7] 2140/6 C 0 18.2g 105
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/2 C 0 18.2g 107
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Alma Hornline Alma Hornline   [s 9] 1660/7 C 0 18.8 376
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-1 Monster Bris Monster Bris   [s 8] 1660/7 B 0 36.6g 733
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2660/11 C 0 g 482
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-2 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2160/9 D 5 15.5 572
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-9 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2640/1 C 6 16.7 568
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-8 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/5 A 5 16.6 85
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-4 Monster Rainer Monster Rainer   [v 7] 2140/1 C 6 19.1 111
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/4 A 1 17.5 108
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 7] 2140/5 D 5 17.9 194
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2640/4 D 0 18.6g 1127
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-1 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/15 A 6 17.7 307
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-9 The First Rose The First Rose   [s 8] 2140/3 C 4 17.8 233
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-6 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 1640/9 B 6 14.3 319
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2660/10 C str
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2160/9 A 0 17.3 190
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 8] 2160/5 C 0 27.8 568
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/4 C 0 g 633
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/13 B str
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-11 The First Rose The First Rose   [s 8] 1640/8 B 0 17.6 579
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2640/2 D 0 g 1302
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 3140/1 C 3 17.4 998
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-8 Edeviva Edeviva   [s 8] 2140/8 C 0 587
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Vännfors Gull Vännfors Gull   [s 4] 1640/7 D str
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-5 Verbiez Verbiez   [v 4] 2160/8 B 0 g 360
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-1 StacksonStacksBore StacksonStacksBore   [v 4] 2140/2 C 3 22.9 28
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2160/12 D 6 14.3 1328
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-9 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2640/1 C 6 18.8 22
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-10 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/2 D 0 g 118
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2160/13 B 6 15.6 197
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-6 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 2160/11 C 0 19.7g 2134
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2140/5 C 5 15.8 95
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-3 Pirlo Pirlo   [v 3] 2640/2 C 0 19.8 332
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 1660/7 B 2 13.5 117
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2180/14 A 8 15.2 24
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2140/3 C 7 26.1 497
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Pirlo Pirlo   [v 3] 2160/14 C 0 22.4g 787
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/2 D str
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-5 Pirlo Pirlo   [v 3] 2140/1 C 0 17.8g 761
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/4 D str
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-10 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 1640/3 D 7 12.0 664
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-9 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/6 D 7 13.8 1001
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-9 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 1640/8 D 0 20.8g 111
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-5 Pirlo Pirlo   [v 3] 2160/4 C str
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2160/11 A 2 14.4 148
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-8 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/8 B 3 17.8 27
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/2 A 1 15.3 36
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Verbiez Verbiez   [v 4] 2160/9 A 0 19.9g 83
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/10 B 0 g 62
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-1 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/5 A 1 17.6 25
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-5 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2140/1 C 0 16.4g 347
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-3 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/8 A 1 14.4 489
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-6 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2640/3 C str
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2180/11 B 0 15.6 804
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-8 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 1640/5 C 5 13.5 144
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-2 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/4 B 2 15.6 59
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 7] 3160/7 C 6 17.6 852
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-7 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 2140/1 D 0 19.1 348
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/2 D 5 18.0 1796
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2660/9 B 0 g 862
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-1 Simb Tootsie Simb Tootsie   [s 2] 2140/7 D str
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-4 Spicy Morique Spicy Morique   [s 3] 2140/5 D 0 17.3 1965
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-9 Spicy Morique Spicy Morique   [s 3] 2140/3 C 0 68
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Spicy Morique Spicy Morique   [s 3] 2140/5 C 4 18.6g 38
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Pirlo Pirlo   [v 4] 1640/5 B 0 15.2 221
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-8 Spicy Morique Spicy Morique   [s 3] 2140/6 C 4 18.4 38
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-9 Niras Columbia Niras Columbia   [s 5] 2140/9 C 3 22.6 71
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-1 Simb Zarina Simb Zarina   [s 4] 2140/3 D str
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Simb Zarina Simb Zarina   [s 4] 1640/2 D 0 25.1g 150
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-1 Niras Columbia Niras Columbia   [s 5] 2140/10 C 4 17.9 200
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-7 Pirlo Pirlo   [v 4] 1140/10 C 2 169
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Simb Zarina Simb Zarina   [s 4] 2100/1 D 0 25.2g 196
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-9 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2100/1 D 6 21.0g 158
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-2 Simb Zarina Simb Zarina   [s 4] 2100/3 D 4 20.7 346
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-5 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 2140/2 D 0 g 522
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-6 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 10] 1660/13 D 0 g 1488
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 12] 2140/4 D 0 37.2 880
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-2 Niras Columbia Niras Columbia   [s 5] 2140/4 B 2 18.4g 54
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-6 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/3 D 0 17.1 589
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-3 Pirlo Pirlo   [v 4] 1640/7 C 3 16.8 59
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-1 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/10 B 0 20.2 313
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-6 StacksonStacksBore StacksonStacksBore   [v 5] 2140/10 C 0 21.3 378
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-5 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 2140/7 D 7 17.1 471
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-2 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/10 B 5 19.0 818
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-7 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/7 C 5 21.0 215
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Easy Morique Easy Morique   [v 6] 2160/12 C 8 19.6 448
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-12 Easy Morique Easy Morique   [v 6] 1640/6 C 7 14.9 982
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-6 StacksonStacksBore StacksonStacksBore   [v 5] 2140/6 D 0 18.4g 299
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-7 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/4 C str
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-2 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/1 D str
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-9 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/1 D str
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-5 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/1 D 0 19.9g 401
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-5 Simb Tootsie Simb Tootsie   [s 3] 2140/1 D 0 g 106
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-2 Simb Tootsie Simb Tootsie   [s 3] 2140/7 D 8 24.3g 200
2021-09-02 2021-09-02 Östersund-8 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 3] 2140/2 D 0 g 262
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-4 Simb Zacky Simb Zacky   [v 3] 2160/12 C 4 16.1 1100
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 3] 2140/9 D 0 g 525
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-2 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 3] 2140/1 D str
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-4 Simb Zacky Simb Zacky   [v 3] 1640/1 D 0 g 600
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-9 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 3] 2140/2 D 6 24.7g 175
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-10 Simb Zacky Simb Zacky   [v 3] 2140/1 C 7 18.1g 117
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-7 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2160/7 A 0 g 43
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-10 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 3180/7 B 0 g 282
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-4 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 1640/2 C 1 11.3 99
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-5 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 1640/2 C 2 13.9 60
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-4 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 1640/6 A 7 16.5 21
2022-06-05 2022-06-05 Solänget-8 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2660/6 B 0 g 48
2022-06-05 2022-06-05 Solänget-5 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 1640/7 C 0 14.4 266
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2140/4 B 0 25.1g 29
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-1 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 1640/4 D 2 12.1 76
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-9 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 2140/8 D str
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2140/1 C 1 15.3 312
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-4 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 2160/12 C 0 15.6g 322
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-2 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 2140/3 D 4 14.7 455
2022-04-16 2022-04-16 Dannero-5 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 2160/12 D 0 15.4 209
2022-04-16 2022-04-16 Dannero-3 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 1640/1 D 0 g 50
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-2 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2140/4 D 0 g 634
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-6 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 1640/8 B 0 16.2 83
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-3 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 2140/11 C 2 14.8 244
2022-03-03 2022-03-03 Östersund-5 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 4] 2140/5 D 2 19.6 197
2022-03-03 2022-03-03 Östersund-4 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 2140/8 C 0 17.7 73
2023-11-08 2023-11-08 Solvalla-6 Simb Rocker Simb Rocker   [v 8] 2140/11 D str
2023-10-21 2023-10-21 Östersund-2 J.L.'s Antonio J.L.'s Antonio   [v 4] 2140/2 D 5 22.1 58
2023-10-06 2023-10-06 Östersund-5 Simb Zacky Simb Zacky   [v 5] 2160/12 A 4 16.3 189
2023-09-07 2023-09-07 Dannero-4 Simb Zacky Simb Zacky   [v 5] 1640/5 C 0 g 206
2023-06-15 2023-06-15 Bergsåker-8 Simb Rocker Simb Rocker   [v 8] 1660/9 B 4 14.2 691
2023-06-12 2023-06-12 Solänget-3 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 9] 2140/2 B 3 13.2 82
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-9 Simb Rocker Simb Rocker   [v 8] 2160/9 B 0 17.4g 463
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-8 Simb Zacky Simb Zacky   [v 5] 2140/4 D str
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-9 Simb Rocker Simb Rocker   [v 8] 2160/8 C str
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-8 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 9] 2160/7 A str
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-2 Simb Zacky Simb Zacky   [v 5] 1640/11 D 0 14.4 1313
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-7 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2140/1 D str
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-4 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 9] 1640/11 B 0 14.9 748
2023-02-28 2023-02-28 Östersund-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2640/1 D 0 g 223
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-4 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2160/4 C str
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2640/4 D str
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-2 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2140/10 D 0 21.3g 157ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se