V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-8 Simb Zacky Simb Zacky   [v 5] 2140/4 D
2023-06-03 2023-06-03 Dannero-9 Simb Rocker Simb Rocker   [v 8] 2160/9 B

Nyheter för travkusk


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.Daniel Redén har fem h&aum..


 Jackpotmiljoner att dela ut när sommarens första V75® utspelar sig på Sundbyholmstravet i Eskilstuna.
Daniel Redén har fem hästar med sig och ser ut att få mycket bläck när strecken ska plitas ned. Den som på förhand kanske är allra mest intressant i tränarens femma är väletablerade stjärnan 9 Admiral As (V75-6). Topptravaren, som var en av deltagarna i Elitloppet förra året, lämnade i våras Reijo Liljendahls regi och har sedan en tid återfunnits hos Redén. Nu är det dags för regidebut och första starten sedan slutet av mars.
– Admiral As har tränat på som alla andra men har behövt acklimatisera sig lite till det sättet som vi tränar. Han känns bra och vi väljer att starta igång nu. Det blir ganska intetsägande, med träningsbalans och öppet huvudlag, vi ska lära känna honom lite. Jag har väl inga höga förväntningar så även om det är klart att vi har förhoppningar att det ska fungera. Jag har sett hästen förut och vet vad jag jobbar med. Vi tar ett lopp i taget och börjar här.
Märker du någon skillnad på hästen nu, jämfört när han kom till ert stall?
– Nej, han har kanske blivit lite mer flegmatisk. Det är väl för att han inte är van att träna på den tunga sanden och då blir det väl lite att han inte tycker om att springa för fort…det brukar bli jobbigt. Men han kom i bra skick och känns bra.
Du har också 8 Born Unicorn (V75-6) i loppet, som nu hunnit med två starter i år?
– Han gick bra senast och är på väg mot formen, så skulle han få rätt lopp så vet man aldrig. Distansen är kanske ett halvvarv för långt för honom rent mentalt nu för tiden, men annars känns han fin.

På rätt väg med Greensboro Zet
Fint stammade fyraåringen 6 Greensboro Zet (V75-2) inledde året med två raka galopper, men höll sig senast i rätt gångart och lämnade ett positivt besked. Är det dags för seger nu?
– Han är besvärlig och svår att räkna på, väldigt kapabel men har inte alltid lynnet och viljan att vara med. Ändå tycker jag han var riktigt bra senast, även om kusken inte kunde köra för fullt på honom till slut. Vi provade barfota då, nu ska vi ha skor på igen, men jag tycker att vi var på rätt väg nu med norskt huvudlag, så han håller sig lite lugnare i loppen.
Lika gammal är 7 Periculum (V75-3) som möter de jämngamla i Ina Scots Ära.
Jänkaren har mycket goda meriter från USA, där han påbörjade sin karriär hos Marcus Melander och bland annat var en av hästarna i Hambletonian i fjol. Hos Daniel Redén har det blivit två starter så här långt och insatsen på Vermo senast var ett fall framåt.
– I första starten var han inte särskilt bra, han hade inte lärt sig våra doserade svängar då. Han var mycket bättre i Finland senast och borde ha gått framåt med det loppet. Jag hoppas han kommer vara lite bättre nu. Nu har han fått gå utvändigt två gånger och vi hoppas han får ett annat lopp nu, så att han kanske kan få spurta en gång också. Förhoppningen är att han går framåt för varje start.
Slutligen. 1 Mahala (V75-4) som har tre raka och nu drog innerspåret i Diamantstoet?
– Hon har ju vunnit några lopp nu så hon möter ju bättre och bättre hästar. Jag vet inte om hon kan hålla upp från innerspåret men jag tycker hon är bra för klassen och gör säkert ett bra lopp härifrån.

Kanal 75


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl st..


Startskottet för STL Sommartrav gick på Lindesberg på onsdagen och publiken på den idylliska sommarbanan fick avnjuta såväl strålande försommarväder som högklassig travsport. Huvudloppet, som i och med Svensk Travsports satsning på sommartravet i år fått gulddivisionsstatus, hade samlat ett starkt startfält. Gooner tog initialt ledningen från innerspår men när Click Bait kom farande in i första sväng hade han inget att sätta emot och galopperade. Väl i spets var det spel mot ett mål och Click Bait stack undan till säker seger före en årsdebuterande Hell Bent For Am.
- Att sitta bakom den här är så njutbart som det kan bli att köra häst, får man köra den här har man nått sitt crescendo, sa kusken Per Lennartsson om Stefan Melanders topphäst.
- Han är exceptionellt härlig för han gör alltid sitt. Han är startsnabb, travsäker och man kan placera honom var man vill i loppen. Han vinner inte alltid när han möter de bästa men han gör alltid sitt bästa.
Click Bait, som varit med i Elitloppet tidigare men inte fick någon inbjudan till årets upplaga, vann på kilometertiden 1.11,0 över 1 640 meter med bilstart och fick för det 150 000 kronor.

Förvånad över spelfördelningen
Ytterligare fem avdelningar på V86 utgjordes av lopp ingående i Svenska Travligan och i klass II skrällde det rejält. Tvåprocentaren Blauer Max serverades ett fint lopp i rygg på ledaren och när luckan kom till slut spurtade han enkelt förbi framförvarande ekipage.
- Jag lägger inte så stor vikt vid spelet och trodde väl inte att han skulle vara favorit, men två procent var extremt lågt, kommenterade hästens tränare och kusk Oskar J Anderssons.
I kallblodsdivisionen prickade Eirik Höitomt starten perfekt med Fakserling och väl i spets var det inte som helst bekymmer för den Thor Borg-tränade femåringen att ta sin femte raka seger.
- Hans utveckling är helt enorm. Teamet runt hästen har gjort ett väldigt bra jobb, sa segerkusken.
Thor Borg tog även hem diamantstoet då Nelsonbrighteagle vann i händerna på Tom Erik Solberg,
Katja Melkkos Go Peppergirl ledde klass I från start till mål tillsammans med Kaj Widell och detsamma gjorde Per Lennartssons Corazon De B. i bronsdivisionen.

Chestnut starkast i långa loppet
I långloppet blev det favoritseger genom Daniel Redén-tränade Chestnut, som kördes till ledningen från 20 meters tillägg, stod emot segerstaplaren Bold Knicks försök att utmana och gick undan till säker triumf i sin speciella stil.
- Han kändes fin hela vägen och var inte tom i mål. Det är en jättetrevlig häst det här. Han har kanske inte den bästa tekniken men är en häst som verkligen vill göra vad han kan och alltid försöket till 100 procent. Det känns också som att han har fått till tekniken lite bättre i år och utvecklats på alla vis, sa mannen i sulkyn, Örjan Kihlström.
Det kördes även ett ungdomslopp inom ramen för V86 och det vanns av André Eklundh-tränade Jalapeno K. och Simon Helm.
De som lyckades pricka in samtliga vinnare på V86 fick för det 88 026 kronor. Sju rätt delade ut 731 kronor och sex rätt 64 kronor.

Ola Johansson, Kanal 75


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgå..


Efter festligheterna på Solvalla riktas blickarna mot Sundbyholmstravet strax utanför Eskilstuna som fått ta över lördagens omgång sedan Mantorp drabbats av ett virusutbrott.
Att innerspår bakom startbilen är mindre gynnsamt där än rikssnittet börjar bli allmän kännedom, men det är alltid nyttigt att fräscha upp minnet med lite basstatistik när det vankas V75.

Som vanligt fokuserar vi på 2 140 meter och exkluderar spårtrappor, kallblodslopp samt monté.
Vi tittar dessutom på ROI (Return On Investment) för att få en inblick i återbäringen från de olika startspåren.

All statistik är hämtad från Travfakta.

Spårstatistik 2 140 meter autostart
Eskilstuna (ROI) hela landet (ROI)

Spår 1: 8 (48) 10 (63)
Spår 2: 9 (50) 11 (69)
Spår 3: 10 (57) 11 (65)
Spår 4: 12 (83) 13 (78)
Spår 5: 14 (99) 13 (86)
Spår 6: 12 (85) 10 (75)
Spår 7: 9 (67) 8 (72)
Spår 8: 7 (83) 7 (73)
Spår 9: 7 (53) 6 (59)
Spår 10: 7 (64) 7 (62)
Spår 11: 7 (56) 7 (71)
Spår 12: 4 (69) 5 (62)

Segerprocenten visar tydligt att Eskilstuna är en bana där invändiga utgångslägen har det tuffare än vanligt och utvändiga gynnas.
ROI ger inte oväntat samma bild där avkastningen är klart högst från spår 5, följt av spår 6, 4 och 7 medan 1, 2 och 9 varit de sämsta spelobjekten.

Då fokuserar vi på tränarna och kollar vilka som brukar dominera under sommarmånaderna (juni-juli-augusti).

Högst segerprocent under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Timo Nurmos 29
Oscar Berglund 28
Daniel Redén 26
Oskar J Andersson 23
Flemming Jensen 23
Öystein Tjomsland 23
Daniel Wäjersten 23
Alessandro Gocciadoro 22
Magnus Jakobsson 20
Björn Goop 20
Peter Untersteiner 19
Reijo Liljendahl 18
Svante Båth 18
Daniel Wikberg 18
Conrad Lugauer 18
Jan-Olov Persson 17
Per Nordström 17
Troels Andersen 17
Stefan Persson 17
Robert Bergh 17
David Persson 17
Stefan Johansson 17
Christoffer Eriksson 16
Jan Roar Mjölneröd 16

Timo Nurmos vinner ofta oavsett årstid, men sett över hela karriären har han varit som mest segerrik under sommarmånaderna och det finns inget som talar för att det skulle bli ett undantag i år.
Oscar Berglund brukar dippa lite under våren för att studsa tillbaka medan namne Andersson är en årstidsspecialist som höjer både seger- och platsprocent rejält.

Minst lika intressant är att se vilka stall det lönat sig mest att spela under samma period.

Högst ROI under sommaren (minst 200 starter sedan 2016)
Kristian Lindberg 149
Kent P Gustavsson 148
Troels Andersen 133
Mikael Cedergren 129
Magnus Dahlén 121
Maria Törnqvist 119
Daniel Wäjersten 105
David Persson 103
Oskar J Andersson 103
Markus B Svedberg 102
Ola Samuelsson 102
Joakim Reiser 101
Flemming Jensen 100
Lars I Nilsson 98
Björn Röcklinger 97
Reijo Liljendahl 95
Morgan Ivarsson 94
Peter Untersteiner 94
Sören Lennartsson 94
Conrad Lugauer 94
Timo Nurmos 94
Mika Haapakangas 92
Oscar Berglund 91
Robert Dunder 91

Här dyker det upp nya namn och flera som sällan figurerar på V75, men kan löna sig att bevaka i vardagstravet framöver.
Daniel Wäjersten, Oskar J Andersson och Ola Samuelsson är tre spelvärda stall som är med i elden på lördag.

Siffrorna ovan gäller för hela sommaren, varför det är lämpligt att komplettera med färska resultat för att se var stallen befinner sig på formskalan just nu.

Formstarkast enligt segerprocent (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Daniel Redén 33
André Eklundh 32
Timo Nurmos 31
Daniel Wäjersten 29
Öystein Tjomsland 26
Joakim Lövgren 26
Jan-Olov Persson 25
Alessandro Gocciadoro 24
Anders Svanstedt 23
Per Nordström 23
Claes Sjöström 22
Per Henriksen 22
Johan Untersteiner 21
Christoffer Eriksson 20
Conrad Lugauer 19
Håkan K Persson 18
Maria Törnqvist 18
Oskar J Andersson 17
Svante Båth 17
Robert Skoglund 17
Fredrik Wallin 16
Tomas Pettersson 16
Markus B Svedberg 16

Redén, Nurmos och Wäjersten håller hög segerprocent året runt medan Eklundh är inne i ett härligt segerstim.

Formstarkast enligt ROI (minst 20 starter mellan 1 maj – 30 maj)
Oskar Kylin Blom 229
Maria Törnqvist 218
Öystein Tjomsland 218
Svante Ericsson 185
Anders Zackrisson 181
Jerry Riordan 174
André Eklundh 155
Peter G Norman 142
Anders Svanstedt 130
Per Henriksen 125
Rick Ebbinge 125
Jan Ove Olsen 115
Markus B Svedberg 113
Jan-Olov Persson 110
Daniel Wäjersten 105
Magnus Dahlén 100
Jörgen Westholm 97
Claes Sjöström 95
Fredrik Wallin 95

Oskar Kylin Blom har varit spelarnas bästa vän i maj, men stallet brukar få en dipp under sommaren där han historiskt visar ROI 74, att jämföra med ROI 130 på våren. Däremot kan Maria Törnqvist vara värd att fortsätta följa då stallet visat ROI 161 de två senaste somrarna.
Kallblodsspecialist Tjomsland tillhör kategorin som ofta blir favoritspelad, men har satt ovanligt många oddsare de senaste veckorna.

Resultaten ovan väger alla sommarstarter sedan 2016 lika tungt, vilket förstås kan bli lite missvisande för stall som förbättrat eller försämrat sina resultat de senaste säsongerna.

För att väga upp detta avrundar vi med att kika på vilka stall som var hetast under juni i fjol.

Högst segerprocent juni 2022 (minst 20 starter)
Timo Nurmos 43
Christoffer Eriksson 31
Öystein Tjomsland 30
Alessandro Gocciadoro 27
Daniel Wäjersten 26
Daniel Redén 25
Johan Untersteiner 23
Tomas Pettersson 21
Mattias Djuse 20
Jennifer Persson 20
Svante Båth 19
Joakim Lövgren 19
Joakim Elfving 18
Henrik Hoffman 18

Timo Nurmos hade precis som i år en försiktig start på säsongen i fjol, men under juni lossnade det med besked då han gick från 22 i segerprocent i maj till nästan det dubbla under juni.
Bli inte överraskade om stallet börjar dominera på samma sätt inom kort.

Högst ROI juni 2022 (minst 20 starter)
Gennaro Casillo 249
Mika Haapakangas 184
Tomas Pettersson 160
Joakim Lövgren 146
Alessandro Gocciadoro 127
Timo Nurmos 126
Peter G Norman 121
Henrik Hoffman 118
Jennifer Persson 117
Markus Pihlström 116
Maria Törnqvist 113
Johan Untersteiner 113
Christoffer Eriksson 112
Per Nordström 103
David Persson 87
Daniel Wäjersten 82
Katja Melkko 81

Gennaro Casillo satte dit Copen Chuck S.M. till över 50 gånger pengarna på Jägersro 21 juni och kanske har en liknande skräll i gömmorna även i år.
Mer anmärkningsvärda var resultaten för Joakim Lövgren, Timo Nurmos och Johan Untersteiner som brukar vara påpassade i toton, men ändå kunde visa positiva ROI på 234 starter tillsammans.
En trio som kan vara värda att bevaka lite extra på V75 de närmaste lördagarna.

Robin Johansson, Kanal 75


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.Det betyder jackpot när vi den här sönda..


 Ett mer lättlöst GS75®-pussel bjöds senast det begav sig på Solänget.
Det betyder jackpot när vi den här söndagen vänder blickarna mot Axevalla. Västgötabanan dukar fram en välsmakande meny där framför allt de treåriga stona hamnar i rampljuset. Guldstoet ska avgöras. Förutom ett fint förstapris på 350 000 kronor ger loppet också kanske en liten hint om vad som kan vara att vänta nästa sommar, då de fyraåriga stonas största uppgift Stochampionatet ju körs.
Fredrik Persson, för övrigt det senaste tillskottet i tränarnas tusenklubb, har genom åren blivit känd för att skörda fina framgångar med just ston. Två segrar har det blivit i Stochampionatet hittills; 2017 med Ultra Bright och sju år tidigare med den oefterlikneliga Viola Silas.
Kalmartränarens kandidat i Guldstoet i år är 1 Janita Silvio (GS75-7) som verkligen tagit klivet fram i år som treåring. Efter två raka segrar provade hon senast den tuffare konkurrensen med en start i Margaretas Tidiga Unghästserie. En utflykt som renderade i en fjärdeplats efter en tung resa i spåren.
– Janita Silvio har verkligen ryckt upp sig och var jättefin senast. Hon gjorde en kanonprestation på Solvalla senast då hon väl var ute i tredjespår nästa ett helt varv, säger Fredrik.
Det här är en sort som du har förhoppningar på inför framtiden?
–Jo, hon har ju utvecklats hela tiden, hästen är inte så stor i kroppen men är väldigt snabb och följer med i alla tempon. Hon har förutsättningarna att vara med i de lite större loppen framöver.
Det blev ett innerspår bakom bilen i Guldstoet. Hur funkar det?
– Det är ett perfekt smygläge för henne. Hade jag fått välja spår, så hade jag valt det här för henne, helt perfekt. Det är en ”smyghäst” och hon kommer få rätt lopp härifrån.

Galopperat i loppens slutskeden
I fjol var Persson förresten sexa i Stochampionatet med Deborah S.H. Stallets hetaste kandidat inför årets version, vars final körs på Axevalla den 23 juli, är förmodligen 3 Olivia Coger (GS75-4). Monark Newmen-dottern var förra året femma i oaks och senare trea i Breeder’s Crown. Säsongen som fyraåring har dock fått en jobbigare start. Både i uttagningen till Drottning Silvias Pokal och senast, också i en upplaga av Margaretas Tidiga Unghästserie, har det slutat med galopp i loppens slutskeden.
– Olivia Coger har tränat på bra men strulat till det för sig i loppen de två senaste gångerna. Det var synd senast, för jag tror det var ett andrapris som rök där precis innan mål. Jag tycker hon gått bra lopp varje gång, men som sagt hon strular till det och behöver bli lite stabilare.
Vad har de här galopperna berott på?
– Hon har väl inte varit riktigt i form helt enkelt, hon har varit trött den sista biten och fått mjölksyra. Kusken har velat mer än vad hästen har kunnat och då får hon lite svårt att hålla ihop travet.
Är det något som oroar inför söndagen start?
– Lite gör det väl det. Så det blir i första hand att köra på säkerhet den här gången, står det och väger så tar vi inga stora chanser. Annars verkar det som en bra uppgift för henne, vi fick ett bra spår och hon är tuff och rejäl, så det ser intressant ut på det viset.
Så spelarna ska i vilket fall strecka båda dina på GS75®?
– Ja, men det tycker jag ändå.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succ&ea..


Sedan 2013 har Svensk Galopp arrangerat Nationaldagsgaloppen på Gärdet med undantag för pandemi-åren 2020 och 2021. I fjol var det succé med jättepublik och man räknar med ny publikfest på tisdag 6 juni.
Förutom galopptävlingar, blir det uppträdanden, hattparader och andra aktiviteter för hela familjen, barnaktiviteter som ponnyridning, hoppborg och käpphästar.
Det är fri entré och SMHI:s väderprognos lovar över 20 grader.
Och på scen Linda Bengtzing.
– Eftersom jag är en hästtjej kan jag inte tänka mig något bättre än att vara där med klapprande hovar, svettiga hästar och massor av glada människor. Det är en dröm för mig, jag blev jätteglad när jag fick den här frågan, säger Linda Bengtzing till Svensk Galopp.

Hattparad
Hattparaden är ett mycket populärt och självklart inslag under Nationaldagsgaloppen och man tävlar i tre kategorier: Gärdets Bästa Hatt, Barnhatt och Match Your Dog där du tar med din fyrbenta vän till Gärdet och matchar varandra till en kreativ, elegant eller rolig outfit.
Årets tävlingens jury i Hattparaden är Ann Wilson, professionell dansare och domare i Let’s Dance samt hundvännen och Idoljury-medlemmen Anders Bagge. Ny jurymedlem för 2023 är proffsminglaren, prideprofilen och partajfixaren "MingelMartin".
Det kommer ridas sju galopplopp och ett montélopp under Nationaldagsgaloppen. Fyra lopp för engelska fullblodshästar, ett löp för arabiska fullblodshästar, två ponnylopp och ett montélopp för travhästar.
TV4 sänder live från folkfesten på Gärdet klockan 12.00–14.30.
ATG arrangerar spel på fem av loppen och erbjuder bland annat populära spelformen V4 med första start 12.20.
I loppet för arabiska fullblod tävlas det om hela 125 000 kronor till vinnaren och loppet direktsänds även till Abu Dhabi. Detta då loppet ingår i en global arabhästfestival: HH Sheikh Mansoor Bin Zayed Al Nahyan Global Arabian Horse Flat Racing.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.Då hittade Å..


Startpoängen räckte inte för att starta i Harper Hanovers lopp och köra om en miljon på elitloppslördagen.
Då hittade Åke Lindblom en annan uppgift över tre varv.
Skillnaden i motstånd var förstås milsvid, men intrycket när Power Doc rundade fältet på några hundra meter i början av slutvarvet och försvann ifrån var ändå att han sannolikt hade hävdat sig även på Solvalla.
- Han är fantastisk. En underbar häst på alla sätt och vis. Han är ett proffs i loppen och brukar inte en millimeter i onödan, han springer bara och väntar på att jag ska köra och när jag väl gör det så bara ”tjuuuu”. Det är en sådan härlig känsla att sitta bakom. Jag tror och hoppas att han ska växa in i eliten, förklarade Lindblom om femåringen som joggade 1.14,2/3 180 meter och fick 60 000 kronor för besväret.

Seger direkt för nya stallet
En annan häst som går en spännande säsong till mötes är fyraårige The Flying Eagle. Conrad Lugauer gjorde sin sista start som Jägersro-licensierad genom att ”tjuvstarta” sin nya karriär som Solvallatränare.
- 1 juni blir det officiellt och det här var första hästen från Yttersta, så det känns som en ny början. Det är en fantastiskt fin individ som är kaxig och har rätt blod i ådrorna, men han har lekt fram till idag. Det var första gången jag kände att han tävlade på rätt sätt, förklarade Lugauer sedan han gasat ifrån konkurrenterna på kvällssnabbaste 1.11,6/1 640 meter autostart.
V64 betalade 13 440 kronor för sex rätt.

Robin Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-2 Kristine Kristine   [s 5] 2160/4 5 16.9 140
2015-12-30 2015-12-30 Bergsåker-7 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2140/3 0 17.2 140
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-3 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2640/7 4 19.2 238
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-8 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2640/7 0 16.2 1527
2015-12-09 2015-12-09 Bergsåker-3 Kristine Kristine   [s 5] 2140/1 2 17.5 86
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 4] 2140/4 0 20.9 115
2015-12-08 2015-12-08 Östersund-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 3] 2140/3 0 23.1g 618
2015-11-09 2015-11-09 Bollnäs-7 Kristine Kristine   [s 5] 2160/8 3 16.3 92
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-5 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2660/5 0 18.2 77
2015-11-07 2015-11-07 Östersund-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 3] 2140/5 3 19.7g 410
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-8 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 2140/11 6 13.3 528
2015-10-31 2015-10-31 Bergsåker-6 Krageboen* Krageboen*   [h 11] 2140/2 0 g 2551
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-7 Kristine Kristine   [s 5] 2140/1 1 17.3 22
2015-10-29 2015-10-29 Östersund-1 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 3] 2140/4 7 20.4g 214
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-9 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 3] 2140/1 0 g 127
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-7 New Esterel New Esterel   [v 8] 2160/10 0 18.1 471
2015-10-19 2015-10-19 Östersund-4 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 1660/11 3 14.2 188
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-8 Börtas Lady Börtas Lady   [s 8] 3140/1 0 17.7 175
2015-09-25 2015-09-25 Axevalla-7 Kristine Kristine   [s 5] 2140/3 0 16.4 251
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-9 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2140/6 B 5 17.8 184
2016-11-14 2016-11-14 Umeå-4 Kristine Kristine   [s 6] 1640/5 D 8 16.2 534
2016-11-08 2016-11-08 Östersund-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2640/6 C 3 19.6 73
2016-11-05 2016-11-05 Bergsåker-1 Kristine Kristine   [s 6] 2140/2 C 7 18.2 81
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-7 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2160/9 B 6 16.3 1602
2016-10-21 2016-10-21 Umeå-2 Kristine Kristine   [s 6] 2140/13 B 5 16.7 711
2016-10-17 2016-10-17 Östersund-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 1640/11 B 0 18.8g 227
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2140/7 B 0 g 291
2016-10-14 2016-10-14 Umeå-3 Kristine Kristine   [s 6] 1640/9 B 6 17.4 90
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-2 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/9 C 3 16.9 171
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-5 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 5] 2650/1 D 4 18.7 397
2016-09-24 2016-09-24 Solänget-1 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2188/9 B 8 18.2g 56
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-9 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/4 D 5 16.5 1303
2016-09-23 2016-09-23 Solvalla-6 Kristine Kristine   [s 6] 2140/11 D 0 15.0 511
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-6 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2180/12 D 3 15.4 494
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-4 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2160/14 D 0 15.6 831
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-2 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/11 C 4 15.0 726
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/1 D 0 g 384
2016-09-13 2016-09-13 Östersund-4 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 5] 2140/3 D 3 18.0 332
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-9 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2680/15 D 6 17.1 191
2016-09-04 2016-09-04 Östersund-8 Kristine Kristine   [s 6] 2140/5 A 7 17.1 37
2016-08-20 2016-08-20 Östersund-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/2 D 7 16.9 337
2016-08-19 2016-08-19 Umeå-6 Kristine Kristine   [s 6] 2140/5 A 4 15.7 35
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/1 D 1 17.8 484
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-5 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 3140/10 C 7 18.4 259
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-6 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2040/1 B 6 16.5g 95
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2500/14 A 4 18.0g 224
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 1660/5 C 0 17.7g 206
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2060/6 C 0 g 495
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-4 Kristine Kristine   [s 6] 2040/10 A 3 17.6 40
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2060/12 A 0 17.9g 285
2016-07-12 2016-07-12 Hoting-1 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2040/7 C 0 21.0g 241
2016-07-02 2016-07-02 Oviken-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2100/5 C 0 g 163
2016-07-01 2016-07-01 Solvalla-6 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/6 D 0 15.3 806
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2148/7 B 0 116
2016-06-27 2016-06-27 Solänget-2 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2650/9 B 0 18.5 320
2016-06-19 2016-06-19 Östersund-1 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/2 D 4 18.7 298
2016-06-13 2016-06-13 Bergsåker-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/12 B 0 17.5g 140
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-5 Kristine Kristine   [s 6] 2140/1 D 5 15.0 196
2016-06-11 2016-06-11 Östersund-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/5 D 0 14.9 1003
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/5 D 8 15.7 128
2016-06-06 2016-06-06 Hagmyren-6 Villmer Villmer   [v 8] 2160/15 D 0 g 852
2016-05-30 2016-05-30 Hagmyren-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/1 C 0 16.8g 203
2016-05-24 2016-05-24 Umeå-7 Kristine Kristine   [s 6] 2140/6 C 3 17.5g 168
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-6 Villmer Villmer   [v 8] 1640/7 D 0 g 580
2016-05-22 2016-05-22 Dannero-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 3160/6 C 1 18.4 349
2016-04-18 2016-04-18 Dannero-1 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/14 B str
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-7 Niras Alexa Niras Alexa   [s 3] 1640/5 D 0 26.5g 1741
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-2 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/5 C 0 g 71
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-2 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/5 C 0
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-9 Niras Alexa Niras Alexa   [s 3] 2140/4 D 0 25.3g 621
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 5] 2160/8 C 0 g 144
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-5 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2140/3 D 0 15.3 294
2016-03-19 2016-03-19 Bergsåker-3 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 8] 2140/13 D 0 g 333
2016-03-10 2016-03-10 Bergsåker-7 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2180/11 C str
2016-03-08 2016-03-08 Östersund-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 4] 2140/4 D 0 g 686
2016-03-05 2016-03-05 Bergsåker-4 Kristine Kristine   [s 6] 2160/15 A str
2016-02-24 2016-02-24 Bergsåker-6 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 3140/5 D 0 17.0 1545
2016-02-10 2016-02-10 Bergsåker-5 King Southwind King Southwind   [v 7] 2140/9 A 3 18.2 85
2016-02-01 2016-02-01 Bollnäs-4 Börtas Lady Börtas Lady   [s 9] 2140/7 D str
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/9 D 6 15.6 239
2017-12-21 2017-12-21 Östersund-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2640/3 D 0 18.1 685
2017-12-17 2017-12-17 Bergsåker-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2160/7 B 2 17.8 22
2017-12-10 2017-12-10 Bergsåker-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1640/9 B 5 14.0 429
2017-11-09 2017-11-09 Bergsåker-9 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2140/4 B str
2017-11-04 2017-11-04 Bergsåker-8 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/4 D 0 15.2 1146
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-3 Uppercut Uppercut   [v 10] 2160/11 B 0 17.5 265
2017-10-30 2017-10-30 Bergsåker-1 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1640/10 B 5 13.4 292
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Kristine Kristine   [s 7] 2160/11 B 0 20.0g 63
2017-10-07 2017-10-07 Norge-7 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/3 C 0 94
2017-10-07 2017-10-07 Norge-4 Kristine Kristine   [s 7] 2140/11 C 0 236
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-6 True Blood Pellini True Blood Pellini   [v 7] 2140/13 D 6 19.8 641
2017-10-03 2017-10-03 Östersund-4 Uppercut Uppercut   [v 10] 2140/1 B 0 24.4g 54
2017-09-24 2017-09-24 Dannero-10 The First Rose The First Rose   [s 7] 1660/8 B 1 15.4 23
2017-09-23 2017-09-23 Östersund-6 Kristine Kristine   [s 7] 1640/6 D 7 13.4 253
2017-09-20 2017-09-20 Bergsåker-6 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/12 D str
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-8 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2160/14 D 4 25.4 1919
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 M.T.Lindsey M.T.Lindsey   [s 4] 2140/2 B 8 16.4 73
2017-09-11 2017-09-11 Bergsåker-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2640/3 C 4 16.1 542
2017-09-09 2017-09-09 Solänget-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/6 D 0 14.8 1076
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-6 Monster Bris Monster Bris   [s 7] 2160/10 B 4 36.4g 151
2017-09-02 2017-09-02 Dannero-5 Alma Hornline Alma Hornline   [s 8] 2640/3 D str
2017-08-31 2017-08-31 Hagmyren-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2660/15 C str
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-8 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2640/2 C 3 28.3 222
2017-08-29 2017-08-29 Östersund-6 Gekko Gekko   [h 7] 2660/8 B 0 21.2g 429
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-3 Kristine Kristine   [s 7] 2660/13 D 0 g 1242
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-10 Gekko Gekko   [h 7] 2140/3 C 6 18.8g 181
2017-08-22 2017-08-22 Solänget-1 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/3 D 7 16.2 389
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-10 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2160/7 B 7 17.6 129
2017-08-21 2017-08-21 Dannero-3 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/6 B 7 16.2 318
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-5 Uppercut Uppercut   [v 10] 2140/4 B 2 15.9 152
2017-08-15 2017-08-15 Östersund-3 Gekko Gekko   [h 7] 2160/9 A 6 18.4g 126
2017-07-01 2017-07-01 Bergsåker-4 Kristine Kristine   [s 7] 2140/14 B 1 15.8 756
2017-06-30 2017-06-30 Bergsåker-2 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 1640/10 B 6 24.9 380
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-8 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2100/1 C 0 g 174
2017-06-24 2017-06-24 Oviken-9 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2120/11 A 0 19.9g 246
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-5 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2160/9 C 4 26.1 253
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-9 Kristine Kristine   [s 7] 1640/5 B 0 16.8 89
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2140/5 B 0 g 67
2017-06-20 2017-06-20 Solänget-7 Chippen Ås Chippen Ås   [v 7] 2160/10 C 0 g 336
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-11 Kristine Kristine   [s 7] 2160/12 D 7 15.5g 809
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-6 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 1660/11 B 0 g 782
2017-06-09 2017-06-09 Östersund-5 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2660/14 C 0 28.2g 527
2017-06-05 2017-06-05 Dannero-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2160/13 C 4 16.3 263
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-5 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/2 D 0 15.4 1921
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2660/6 D 0 g 400
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-3 Chippen Ås Chippen Ås   [v 7] 2640/8 C 0 17.5 375
2017-05-29 2017-05-29 Östersund-1 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2140/12 C 4 28.0 208
2017-05-24 2017-05-24 Solvalla-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 1640/11 D 0 g 1796
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-4 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 1640/2 B 0 15.5g 67
2017-05-22 2017-05-22 Dannero-1 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 3140/1 D 5 16.6 614
2017-05-20 2017-05-20 Solänget-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/9 B str
2017-05-13 2017-05-13 Östersund-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2660/5 A 3 17.7 110
2017-05-11 2017-05-11 Hagmyren-5 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 7] 2180/10 A 2 27.9 434
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-9 Kristine Kristine   [s 7] 2160/8 B 0 g 130
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-6 Monster Bris Monster Bris   [s 7] 2160/14 C 0 g 891
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-4 Alma Hornline Alma Hornline   [s 8] 1640/2 D 0 g 237
2017-05-06 2017-05-06 Dannero-3 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2640/6 B 0 17.7 69
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-6 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/6 D 0 15.7 1310
2017-05-03 2017-05-03 Solvalla-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2640/10 B 0 17.6g 1635
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-6 Alma Hornline Alma Hornline   [s 8] 2140/2 D 3 17.9 217
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-4 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2640/8 C 2 17.1 370
2017-04-27 2017-04-27 Östersund-2 Niras Alexa Niras Alexa   [s 4] 2140/5 D 0 21.6g 658
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-4 Kristine Kristine   [s 7] 2140/2 D 4 15.1 539
2017-04-25 2017-04-25 Bergsåker-3 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 1640/5 C 0 13.7 177
2017-04-23 2017-04-23 Solvalla-11 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 1640/1 D 0 17.3 650
2017-03-26 2017-03-26 Dannero-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/3 C 0 g 139
2017-03-21 2017-03-21 Hagmyren-1 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/10 C 0 17.9 410
2017-03-20 2017-03-20 Östersund-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2160/9 B 1 19.3 141
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/9 C 0 17.6g 252
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-7 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2140/1 D 6 17.2 1371
2017-03-17 2017-03-17 Umeå-2 Kristine Kristine   [s 7] 1640/2 C 4 16.8 50
2017-03-14 2017-03-14 Bergsåker-2 Monster Bris Monster Bris   [s 7] 2140/1 B 7 36.6g 1000
2017-02-26 2017-02-26 Gävle-6 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2140/2 C 5 16.4 680
2017-02-25 2017-02-25 Eskilstuna-8 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 2140/1 D 0 15.9g 1954
2017-02-14 2017-02-14 Bergsåker-1 Monster Bris Monster Bris   [s 7] 2140/1 C 6 37.0g 160
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-3 Niras Alexa Niras Alexa   [s 4] 2140/1 D 0 20.7 322
2017-02-13 2017-02-13 Östersund-2 Bella on Tour Bella on Tour   [s 6] 2160/8 C 7 18.6 250
2017-02-08 2017-02-08 Bergsåker-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2660/9 A 0 17.7 90
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-5 Kristine Kristine   [s 7] 2160/8 B 4 18.6 110
2017-01-16 2017-01-16 Östersund-3 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2140/3 D 5 18.4 345
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-6 Esmeralda Girl Esmeralda Girl   [s 9] 1640/1 D 0 18.5g 168
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-9 Melizza Girl Melizza Girl   [s 6] 2140/3 D 0 18.6 449
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 5] 2660/8 D 1 19.7 168
2017-01-03 2017-01-03 Bergsåker-2 Vanessa Streamline Vanessa Streamline   [s 6] 2160/8 D 0 17.4g 522
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-7 Juliana Bore Juliana Bore   [s 7] 1640/2 D 0 15.9g 196
2018-11-20 2018-11-20 Östersund-6 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2640/7 C 0 229
2018-11-14 2018-11-14 Bergsåker-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2160/14 C 2 14.5g 954
2018-11-12 2018-11-12 Östersund-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2160/14 A 3 17.9 85
2018-10-23 2018-10-23 Östersund-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2660/10 C str
2018-10-09 2018-10-09 Bergsåker-1 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 3160/6 C 5 16.0 203
2018-10-05 2018-10-05 Östersund-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2160/13 C 0 g 119
2018-10-04 2018-10-04 Bergsåker-5 Antti Sisu Antti Sisu   [v 7] 1640/3 C 0 g 1454
2018-10-02 2018-10-02 Solänget-4 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2160/9 D 2 16.1 233
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-10 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/7 D 6 15.9 535
2018-09-21 2018-09-21 Bergsåker-4 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2160/7 C 3 15.3g 61
2018-09-07 2018-09-07 Umeå-10 Antti Sisu Antti Sisu   [v 7] 1640/12 D 0
2018-08-05 2018-08-05 Dannero-3 Here to Chill F. Here to Chill F.   [s 9] 1640/6 D 0 17.3 562
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-5 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2140/12 D 7 13.3 485
2018-05-21 2018-05-21 Bergsåker-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/5 D 0 g 855
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-8 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2640/3 D 0 15.2 3007
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-7 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2140/10 C 1 15.0 169
2018-05-11 2018-05-11 Östersund-5 Dream U.N.G. Dream U.N.G.   [v 4] 2140/8 C 6 18.2 40
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-7 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/3 B 0 16.6g 292
2018-04-11 2018-04-11 Bergsåker-2 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 1660/7 C 5 14.2 292
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/2 C 0 18.2g 107
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-5 Alma Hornline Alma Hornline   [s 9] 1660/7 C 0 18.8 376
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-1 Monster Bris Monster Bris   [s 8] 1660/7 B 0 36.6g 733
2018-03-30 2018-03-30 Östersund-9 Monster Rainer Monster Rainer   [v 7] 2140/6 C 0 18.2g 105
2018-03-22 2018-03-22 Gävle-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2660/11 C 0 g 482
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-9 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2640/1 C 6 16.7 568
2018-03-21 2018-03-21 Solvalla-2 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2160/9 D 5 15.5 572
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-8 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/5 A 5 16.6 85
2018-03-17 2018-03-17 Bergsåker-4 Monster Rainer Monster Rainer   [v 7] 2140/1 C 6 19.1 111
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/4 A 1 17.5 108
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-3 Monster Rainer Monster Rainer   [v 7] 2140/5 D 5 17.9 194
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-8 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2640/4 D 0 18.6g 1127
2018-02-21 2018-02-21 Bollnäs-1 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2140/15 A 6 17.7 307
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-9 The First Rose The First Rose   [s 8] 2140/3 C 4 17.8 233
2018-02-16 2018-02-16 Östersund-6 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 1640/9 B 6 14.3 319
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 7] 2660/10 C str
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2160/9 A 0 17.3 190
2018-01-30 2018-01-30 Östersund-4 Karlängs Lill Karlängs Lill   [s 8] 2160/5 C 0 27.8 568
2018-01-24 2018-01-24 Solvalla-7 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/4 C 0 g 633
2018-01-17 2018-01-17 Solvalla-5 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 2140/13 B str
2018-01-14 2018-01-14 Östersund-11 The First Rose The First Rose   [s 8] 1640/8 B 0 17.6 579
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-5 Melizza Girl Melizza Girl   [s 7] 2640/2 D 0 g 1302
2018-01-06 2018-01-06 Bergsåker-3 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 6] 3140/1 C 3 17.4 998
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-8 Edeviva Edeviva   [s 8] 2140/8 C 0 587
2019-12-10 2019-12-10 Östersund-4 Vännfors Gull Vännfors Gull   [s 4] 1640/7 D str
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-5 Verbiez Verbiez   [v 4] 2160/8 B 0 g 360
2019-11-28 2019-11-28 Östersund-1 StacksonStacksBore StacksonStacksBore   [v 4] 2140/2 C 3 22.9 28
2019-11-20 2019-11-20 Bergsåker-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2160/12 D 6 14.3 1328
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-9 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2640/1 C 6 18.8 22
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-10 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/2 D 0 g 118
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2160/13 B 6 15.6 197
2019-10-04 2019-10-04 Östersund-6 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 2160/11 C 0 19.7g 2134
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2140/5 C 5 15.8 95
2019-09-12 2019-09-12 Bergsåker-3 Pirlo Pirlo   [v 3] 2640/2 C 0 19.8 332
2019-09-06 2019-09-06 Bollnäs-3 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 1660/7 B 2 13.5 117
2019-08-19 2019-08-19 Solänget-4 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2180/14 A 8 15.2 24
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-6 Global Tribunal Global Tribunal   [v 6] 2140/3 C 7 26.1 497
2019-08-17 2019-08-17 Östersund-4 Pirlo Pirlo   [v 3] 2160/14 C 0 22.4g 787
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-5 Pirlo Pirlo   [v 3] 2140/1 C 0 17.8g 761
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/4 D str
2019-08-09 2019-08-09 Umeå-3 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/2 D str
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-10 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 1640/3 D 7 12.0 664
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-9 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/6 D 7 13.8 1001
2019-07-30 2019-07-30 Bollnäs-9 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 1640/8 D 0 20.8g 111
2019-07-28 2019-07-28 Dannero-5 Pirlo Pirlo   [v 3] 2160/4 C str
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-8 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/8 B 3 17.8 27
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-3 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/2 A 1 15.3 36
2019-07-05 2019-07-05 Lycksele-2 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2160/11 A 2 14.4 148
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-5 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/10 B 0 g 62
2019-06-28 2019-06-28 Lycksele-6 Verbiez Verbiez   [v 4] 2160/9 A 0 19.9g 83
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-1 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2140/5 A 1 17.6 25
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-5 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2140/1 C 0 16.4g 347
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-3 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/8 A 1 14.4 489
2019-06-01 2019-06-01 Dannero-6 Anton Bore Anton Bore   [v 5] 2640/3 C str
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-8 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 1640/5 C 5 13.5 144
2019-03-20 2019-03-20 Solvalla-9 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2180/11 B 0 15.6 804
2019-03-12 2019-03-12 Bollnäs-2 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2160/4 B 2 15.6 59
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-7 Easy Morique Easy Morique   [v 5] 2140/1 D 0 19.1 348
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-4 Juliana Bore Juliana Bore   [s 8] 2140/2 D 5 18.0 1796
2019-01-20 2019-01-20 Bergsåker-2 Avena Dangerous Avena Dangerous   [v 7] 3160/7 C 6 17.6 852
2019-01-19 2019-01-19 Solvalla-8 Bella on Tour Bella on Tour   [s 8] 2660/9 B 0 g 862
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-1 Simb Tootsie Simb Tootsie   [s 2] 2140/7 D str
2020-11-01 2020-11-01 Östersund-4 Spicy Morique Spicy Morique   [s 3] 2140/5 D 0 17.3 1965
2020-10-23 2020-10-23 Östersund-9 Spicy Morique Spicy Morique   [s 3] 2140/3 C 0 68
2020-10-10 2020-10-10 Hagmyren-5 Spicy Morique Spicy Morique   [s 3] 2140/5 C 4 18.6g 38
2020-10-08 2020-10-08 Bergsåker-5 Pirlo Pirlo   [v 4] 1640/5 B 0 15.2 221
2020-10-02 2020-10-02 Östersund-8 Spicy Morique Spicy Morique   [s 3] 2140/6 C 4 18.4 38
2020-07-28 2020-07-28 Oviken-9 Niras Columbia Niras Columbia   [s 5] 2140/9 C 3 22.6 71
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-1 Simb Zarina Simb Zarina   [s 4] 2140/3 D str
2020-07-23 2020-07-23 Hagmyren-7 Simb Zarina Simb Zarina   [s 4] 1640/2 D 0 25.1g 150
2020-07-18 2020-07-18 Dannero-1 Niras Columbia Niras Columbia   [s 5] 2140/10 C 4 17.9 200
2020-07-11 2020-07-11 Solänget-7 Pirlo Pirlo   [v 4] 1140/10 C 2 169
2020-06-28 2020-06-28 Oviken-8 Simb Zarina Simb Zarina   [s 4] 2100/1 D 0 25.2g 196
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-9 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2100/1 D 6 21.0g 158
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-2 Simb Zarina Simb Zarina   [s 4] 2100/3 D 4 20.7 346
2020-06-18 2020-06-18 Dannero-5 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 2140/2 D 0 g 522
2020-06-16 2020-06-16 Bergsåker-6 Skarpåsibylla Skarpåsibylla   [s 10] 1660/13 D 0 g 1488
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-5 Jerkterna Vind Jerkterna Vind   [s 12] 2140/4 D 0 37.2 880
2020-06-11 2020-06-11 Dannero-2 Niras Columbia Niras Columbia   [s 5] 2140/4 B 2 18.4g 54
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-6 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/3 D 0 17.1 589
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-3 Pirlo Pirlo   [v 4] 1640/7 C 3 16.8 59
2020-04-14 2020-04-14 Bergsåker-1 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/10 B 0 20.2 313
2020-04-07 2020-04-07 Bergsåker-6 StacksonStacksBore StacksonStacksBore   [v 5] 2140/10 C 0 21.3 378
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-5 Anton Bore Anton Bore   [v 6] 2140/7 D 7 17.1 471
2020-04-06 2020-04-06 Östersund-2 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/10 B 5 19.0 818
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-7 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/7 C 5 21.0 215
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-6 Easy Morique Easy Morique   [v 6] 2160/12 C 8 19.6 448
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-12 Easy Morique Easy Morique   [v 6] 1640/6 C 7 14.9 982
2020-03-21 2020-03-21 Bergsåker-6 StacksonStacksBore StacksonStacksBore   [v 5] 2140/6 D 0 18.4g 299
2020-03-12 2020-03-12 Östersund-7 Pirlo Pirlo   [v 4] 2140/4 C str
2020-03-11 2020-03-11 Bergsåker-2 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/1 D str
2020-03-06 2020-03-06 Bergsåker-9 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/1 D str
2020-02-18 2020-02-18 Gävle-5 Madonna Morique Madonna Morique   [s 4] 2140/1 D 0 19.9g 401
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-5 Simb Tootsie Simb Tootsie   [s 3] 2140/1 D 0 g 106
2021-09-26 2021-09-26 Dannero-2 Simb Tootsie Simb Tootsie   [s 3] 2140/7 D 8 24.3g 200
2021-09-02 2021-09-02 Östersund-8 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 3] 2140/2 D 0 g 262
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-4 Simb Zacky Simb Zacky   [v 3] 2160/12 C 4 16.1 1100
2021-07-05 2021-07-05 Östersund-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 3] 2140/9 D 0 g 525
2021-06-14 2021-06-14 Solänget-2 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 3] 2140/1 D str
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-4 Simb Zacky Simb Zacky   [v 3] 1640/1 D 0 g 600
2021-06-05 2021-06-05 Solänget-9 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 3] 2140/2 D 6 24.7g 175
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-10 Simb Zacky Simb Zacky   [v 3] 2140/1 C 7 18.1g 117
2022-11-15 2022-11-15 Östersund-7 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2160/7 A 0 g 43
2022-10-26 2022-10-26 Solvalla-10 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 3180/7 B 0 g 282
2022-08-11 2022-08-11 Bergsåker-4 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 1640/2 C 1 11.3 99
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-5 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 1640/2 C 2 13.9 60
2022-07-04 2022-07-04 Lycksele-4 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 1640/6 A 7 16.5 21
2022-06-05 2022-06-05 Solänget-8 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2660/6 B 0 g 48
2022-06-05 2022-06-05 Solänget-5 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 1640/7 C 0 14.4 266
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2140/4 B 0 25.1g 29
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-1 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 1640/4 D 2 12.1 76
2022-05-13 2022-05-13 Umeå-9 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 2140/8 D str
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2140/1 C 1 15.3 312
2022-05-10 2022-05-10 Hagmyren-4 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 2160/12 C 0 15.6g 322
2022-05-04 2022-05-04 Bergsåker-2 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 2140/3 D 4 14.7 455
2022-04-16 2022-04-16 Dannero-5 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 2160/12 D 0 15.4 209
2022-04-16 2022-04-16 Dannero-3 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 1640/1 D 0 g 50
2022-03-27 2022-03-27 Bollnäs-2 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 4] 2140/4 D 0 g 634
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-6 Simb Zacky Simb Zacky   [v 4] 1640/8 B 0 16.2 83
2022-03-24 2022-03-24 Umeå-3 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 2140/11 C 2 14.8 244
2022-03-03 2022-03-03 Östersund-5 Börtas Ankare Börtas Ankare   [h 4] 2140/5 D 2 19.6 197
2022-03-03 2022-03-03 Östersund-4 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 8] 2140/8 C 0 17.7 73
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-9 Simb Rocker Simb Rocker   [v 8] 2160/8 C str
2023-04-29 2023-04-29 Bollnäs-8 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 9] 2160/7 A str
2023-04-28 2023-04-28 Umeå-2 Simb Zacky Simb Zacky   [v 5] 1640/11 D 0 14.4 1313
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-7 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2140/1 D str
2023-03-21 2023-03-21 Östersund-4 Get Ready on Tour Get Ready on Tour   [v 9] 1640/11 B 0 14.9 748
2023-02-28 2023-02-28 Östersund-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2640/1 D 0 g 223
2023-02-16 2023-02-16 Bollnäs-4 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2160/4 C str
2023-02-03 2023-02-03 Bollnäs-6 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2640/4 D str
2023-01-21 2023-01-21 Östersund-2 Börtas Ankare Börtas Ankare   [v 5] 2140/10 D 0 21.3g 157ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se