V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2024-07-24 2024-07-24 Skellefteå-1 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 7] 2160/10 A
2024-07-26 2024-07-26 Bergsåker-6 Nice Birthday Nice Birthday   [s 5] 1640/5 D
2024-07-26 2024-07-26 Bergsåker-4 Urkraft Urkraft   [v 5] 1640/12 A

Nyheter för travkusk


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är Dr&o..


På lördag smäller det på Bergsåker när Sundsvall Open Trot avgörs med en miljon kronor i förstapris. Det är DrömJackpot på V75® och enligt ATG:s beräkningar finns det 75 miljoner kronor i potten för sju rätt. Med andra ord är det både sport och spel i världsklass och den avslutande avdelningen är en riktig godbit. Där drabbar flera elitloppshästar samman och en av dem är San Moteur som var tvåa i årets Elitlopp efter Hohneck. Han vann sitt försök i en rasande avslutning och fick därefter göra grovjobbet utvändigt om ledaren i finalen. Därefter tjänstgjorde San Moteur som avelshingst på Menhammar Stuteri på Ekerö utanför Stockholm. Stjärnhästens ständige följeslagare Håkan Arvidsson, tillika uppfödare, ägare och tränare, reste två gånger i veckan fram och tillbaka mellan Kil och Ekerö för att köra jobb med sin ögonsten. Det var enbart lugna jobb i 1.35-1.40-tempon och trots att San Moteur lugnt tränad så gick han ut och levererade i Årjängs Stora Sprinterlopp. Han fick inleda i tredjespår genom hela första kurvan innan han nådde fram utvändigt om ledande Click Bait efter sexhundra meter. Men när upploppets nalkades slog San Moteur klorna i ledaren och försvarade sig mot övriga i imponerande stil in mot mål. Segertiden blev 1.10,2/1640a.
– Det kändes lite konstigt inför starten i Årjäng när hästen kom direkt från Menhammar. Jag var lite orolig för han var inte så väl förberedd sett till hur bra han sedan var i loppet. Han gjorde en kanonprestation utan att vara på topp. Hästen hade bara fått fyra, fem jobb i samband med att jag var uppe och körde honom i väldigt lugna farter. Så det var lite förvånande att han var så pass bra som han var och kunde vinna utan att vara tom i mål. Men den här hästen plockar alltid fram det där lilla extra och gör mig aldrig besviken, säger Håkan Arvidsson.

”Kommer att vara ännu bättre nu – går inte att jämföra”
Nu är avelssäsongen avslutad och San Moteur är hemma på Lökene gård hos stall Goop sedan tre veckor tillbaka. Det låter också helt annorlunda från Håkan Arvidsson vad det gäller snabbjobben inför starten på lördag, och hur pass mycket bättre förberedd hästen är gentemot senast.
– Han är väldigt mycket mer förberedd nu än han var inför Årjäng. Det går inte att jämföra. Då hade han som sagt bara gått fyra, fem jobb efter Elitloppet och nu har jag gått nio, tio jobb efter senaste starten. Det är stor skillnad och dessutom har han fått ett lopp i kroppen. Jag körde jobb med honom idag (söndag) och han kändes fantastiskt fin, säger Håkan.
Vad kör du för sorts träning med hästen?
– Jag kör alltid tre heat på rundbanan, mellan 2000 till 2500 meter. Han går sina standardjobb i tempon runt 1.35 till 1.40. Men nu har jag den senaste veckan kört på lite extra några hundra meter för att han ska få springa undan lite. Jag brukar göra det inför vissa större lopp när jag försöker lyfta fram hästen ett par steg till. Då får han springa på rejält i några hundra meter och det brukar lyfta honom väldigt mycket. Jag gjorde så bland annat inför Paralympiatravet och Elitloppet.
– Det känns att han börjar närma sig toppformen igen och han kommer att vara bättre på lördag än han var i Årjäng. Det är hårt att säga det när han gjorde ett så imponerande lopp där men han är som sagt mycket bättre förberedd nu. Sedan är det meningen att den absoluta toppformen ska komma till Masters-finalen på Solvalla den 14 oktober.
– Därefter är målet Frankrike i vinter och det är ju ingen hemlighet att vi siktar mot Prix d’Amerique. Vi tror ju att han är gynnad av den långa distansen där nere. Så det känns väldigt spännande, säger Håkan Arvidsson.

Obesegrad från spår sex – sjätte gången i rad nu
Men först väntar loppet på lördag där San Moteur (V75-7) startar från spår sex bakom startbilen med Björn Goop. Det är för övrigt sjätte gången som San Moteur har just spår sex och han är obesegrad från den startpositionen.
– Det är lite konstigt att det är så men tidigare sa Björn att han tyckte att just spår sex var det bästa för hästen när han hade galopperat någon gång från spår längre in. Men nu känns det som att han har blivit mer stabil och det går att köra mer på hästen från början. Så då vill man ju gärna komma ner ett par spår i banan när det är så pass tufft motstånd som det är. Även om han har vunnit varje gång från spår sex tidigare så är det inget drömspår längre, menar Håkan.

”Har respekt för motståndet – men tror på toppchans”
Arvidsson tror alltid på sin stjärna och har spikat San Moteur i det officiella tipset Fem tippar V75. Men han är också ödmjuk inför uppgiften och menar att han har stor respekt för motståndet.
– Det är ett fruktansvärt bra lopp och jag har oerhörd respekt för motståndet. Det får inte strula för mycket för min häst för att det ska bli problem. Hail Mary är i toppform och har fått ett bättre läge men samtidigt är min häst väldigt distansgynnad. Den korta distansen som han har varit ute över på slutet är nog hans sämsta distans.
– Det lär bli dagsform och positioner som kommer att avgöra men alla vet ju hur bra han är. Jag tror alltid på min häst och naturligtvis sticker jag inte under stol med att jag tror på en toppchans. Han presterar alltid väldigt bra och när jag nu hade en sådan oro inför Årjäng då han var lite tränad och det hade gått långt mellan starterna, så ser det alltså betydligt bättre ut nu. Han känns som sagt väldigt, väldigt fin och jag förväntar mig en riktigt bra insats, säger Arvidsson.
Blir det några ändringar i balans och utrustning?
– Nej, han går samma som i de fyra senaste starterna, barfota bak och med vanlig vagn. Han går fortfarande nerdövad med fast huva så det finns lite kvar att göra där framöver. Samtidigt är hästen så pass ärlig och det känns som att han alltid ger allt ändå. Men kanske att det kan bli en liten växel till vid ett senare tillfälle.

Michael Carlsson, Kanal 75 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeä..


 2023 har utvecklats till ett kanonår för Mattias Djuse.
Senast i helgen lade stallet beslag på en ny storloppstriumf när familjeägda A Teaser skrällvann den korta E3-finalen för ston – före stallkamraten Larah Westwood.
Stallet har redan tangerat fjolårets resultat och är det sjunde vinstrikaste i landet hittills i år. Men året är förstås väldigt långtifrån över. Under tisdagen avgörs en av årets viktigaste tävlingskvällar på Jägersro. Uttagningarna till Svenskt Travderby, fyraåringarnas främsta mål, förgylls med V75®.
Mattias Djuse har en av hästarna som benämns som förhandsfavoriter.
6 Hustle Rain (V75-2) slutade tidigare i år fyra i Kungapokalen men fick sin efterlängtade stora seger när han senast vann både försök och final i Sprintermästaren.
– Han har bara känts fin efter Sprintermästaren. Vi har tränat på, han har fått ganska så rejäla träningsjobb och att han inte startat sedan dess har varit helt enligt vår plan, berättar Mattias.

Möter bra hästar – men är optimistisk
Hustle Rain visade framhovarna redan i fjol som treåring och var bland annat med i uttagningarna till såväl kriteriet som Breeders’ Crown, men lyckades då inte ta sig till någon final. I år, som fyraåring, tycks den mörka Raja Mirchi-sonen ha tagit ett extra kliv.
Har hästen utvecklats mycket i år, tycker du?
– Det har han väl, men han var ju bra redan i fjol. Det var bara det att det mest strulade i försöken till de större loppen så han fick inte med sig speciellt mycket. Annars tycker jag det här har varit en bra häst hela tiden.
Nu är det uttagning till derbyt, som sagt.
Finalen, som har två miljoner kronor i förstapris, körs den 3 september. För att få en plats i finalen gäller det att vinna, eller vara tvåa, på tisdag. Hustle Rain, som körs av Magnus A Djuse, lär få favoritskapet i sin uttagning och med tanke på den startsnabbhet som hästen visade senast i Sprintermästaren är taktiken nog ingen vild gissning.
– Det är säkert planen för Magnus, att försöka komma till ledningen, säger Mattias som fortsätter om sina tankar kring loppet:
– Det är klart det är spännande. Han möter förstås bra hästar, så det ska det vara i den här typen av lopp, men vår häst är bra också och vi är optimistiska inför det här. Han har visat att han tillhör de bästa i kullen och vi hoppas och tror att han gör ett lika bra lopp som han gjort i alla tidigare starter i år.

Kayla tar sikte mot ny årgångsfinal
Även inför stundande uttagningar till Derbystoet har stallet ett hett kort.
10 Kayla Westwood (V75-4) tillhör de mer meriterade tjejerna i kullen, var trea i oaks i fjol och sedan även finalist i Breeders’ Crown. I år knep hon silvret i Drottning Silvias Pokal och var därefter fyra i Stosprintern. Högst pålitlig i de stora årgångsfinalerna alltså, men senast när det kördes uttagningar till Stochampionatet tröttnade Kayla Westwood från ledningen.
– Ja, hon var ju alldeles för laddad då. Det loppet kan man nog bara glömma; det går inte att ligga på som hon gjorde, då orkar man inte hela vägen. Allt verkar bara bra i jobben och läget behöver inte vara fel. Hästen fungerar väl som bäst när hon får gå i ryggar, så det där kan nog lösa sig ganska så bra.
Hon är med och slåss om en finalbiljett igen?
– Visst är hon det. Hon brukar ju kvala in till de stora årgångsloppen och vi hoppas på att hon gör det igen. Hon tävlar barfota runt om igen nu och det är hennes optimala balans.

Daniel U. Olsson, Kanal 75


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wa..


Sedan Sprintermästaren den 6 juli har ATG® samlat jackpots från V75®:s vardags- och söndagsomgångar fram till och med Margareta Wallenius-Klebergs Pokal den 16 augusti. Nästan 33,7 miljoner har fonderats till lördagens sjurättspott på Bergsåker. Nu lägger ATG till ytterligare 13 miljoner i sjurättspotten.
- Pengarna är medel som innehållits över tid från konton där vi konstaterat att spelare brutit mot våra spelregler. Vi tycker att det här är ett bra tillfälle att låta våra övriga kunder få möjlighet att ta del av dom pengarna, säger Petter Johansson, Manager Betting Objects på ATG och fortsätter:
- De allra flesta som spelar hos ATG håller sig inom regelverket, men det finns undantag där spelare tänjer på gränserna och bryter mot spelreglerna, till exempel genom att samarbeta på ett otillåtet sätt. Alla fall är unika, men när vi misstänker något utreds det noggrant och i vissa fall leder det till att vi innehåller vinstpengar.
Spelstopp till lördagens drömjackpot på V75 är som vanligt 16.20. Höjdpunkten är Sundsvall Open Trot (V75-7) med en miljon kronor till vinnaren, där stjärnhästar som San Moteur och Hail Mary kommer till start.

Tv-tider V75 Bergsåker 26 augusti
14.30-16.00 V75 Direkt med V4, TV12.
16.00-18.00 V75 Direkt, TV12.
18.00-19.00 V75 Direkt, TV4.

Lördagens tävlingar går som vanligt även att se på ATG Live via atg.se eller Tele2, kanalplats 18, Allente, kanalplats 25 samt Sappa på kanalplats 14.

ATG


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i trä..


Preben Sövik har varit tränare i knappt tre år och har fått en flygande start. Numera står det närmare 50 hästar i träning och för bara några veckor sedan tog stallet sin största seger när Just Perfect Sisu (V86-5) vann Sprintermästaren i Norge.
- Det var stort för mig och det betydde oerhört mycket att komma hem till Norge och vinna ett så pass stort lopp. Det lär jag inte glömma så länge jag lever, säger Preben Sövik.
Nu väntar nästa stora uppgift för Just Perfect Sisu. På onsdag när V86® delas mellan Solvalla och Bjerke ska hästen försöka kvala in till det norska derbyt.
- Det blir ännu en spännande resa för oss. Jag har pratat med en kompis i Norge som har väldigt bra koll på fyraåringarna där och han menar att Just Perfect Sisu är topp tre i kullen och jag hoppas att han har rätt.
Derbyt avgörs över lång distans och det är ingen som oroar tränaren.
- Nej, jag upplever inte honom som en sprinter. Jag blev faktiskt lite förvånad när vi vann Sprintermästaren så pass enkelt, framförallt när det inte var något högre tempo mitt i loppet. Just Perfect Sisu tål att hålla toppfart länge och det tyder på att han har mycket styrka i kroppen. I debuten för mig travade han en 1.14-tid över lång distans och var inte det minsta trött så distansen är ingen nackdel på något sätt.

Är där jag vill ha honom
I sin senaste start var Just Perfect Sisu fyra utan att vara på topp.
- Han var lite ”nedtränad” efter segern i Norge eftersom jag har haft derbyt i sikte och det viktiga var att han var bland de fyra så han tog sig visade till semifinal i Breeders Crown som är ett annat mål i höst. Hästen gick med full fart över mål och någon hade klockat honom till 1.07 sista 400 meterna och det går inte att begära mer.
Är han mer vässad nu?
- Ja, nu har jag försökt att toppa honom lite mer och det känns bra i alla fall och hästen är där jag vill ha honom. Jag körde ett jobb för en vecka sedan efter 1.17,5/2600 meter och han kändes väldigt fin, mjuk och smidig.
Kommer du att göra några ändringar?
- Nej, det blir barfota bak, vanlig vagn och norskt huvudlag.
Finns det något som oroar?
- Nej, inte på förhand i alla fall, sedan kan allt hända och det är levande djur. Jag är väldigt nöjd med hästen för dagen och åker till Bjerke med stor tro på min häst.

Joakim Brundin, Kanal 75


Allsvenska kuskligan:1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-1132. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-1083. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-1054. Örjan Kihlstr&ou..


Allsvenska kuskligan:
1. Magnus A Djuse, Solvalla, 160-131-113
2. Ulf Ohlsson, Solvalla, 154-128-108
3. Mats E Djuse, Hagmyren, 146-127-105
4. Örjan Kihlström, Solvalla, 136-77-70
5. Björn Goop, Färjestad, 128-90-75
6. Stefan Persson, Halmstad, 120-99-104
7. Johan Untersteiner, Halmstad, 112-68-48
8. Carl Johan Jepson, Färjestad, 99-92-104
9. Daniel Wäjersten, Bergsåker, 99-70-47
10. Rikard N Skoglund, Solvalla, 82-78-57
11. Jorma Kontio, Solvalla, 72-75-60
12. Mika Forss, Solvalla, 71-67-76
13. Claes Sjöström, Solvalla, 62-60-52
14. Gustav Johansson, Halmstad, 53-51-43
15. Joakim Lövgren, Jägersro, 51-43-31

Ställning till och med 2023-08-20

Joakim Brundin, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-19 2015-12-19 Östersund-9 Närby Panik Närby Panik   [v 5] 2180/12 6 36.0 179
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-8 Carmen di Quattro Carmen di Quattro   [s 6] 2140/6 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-6 Jill Brodda Jill Brodda   [s 7] 2140/8 str
2015-11-28 2015-11-28 Bollnäs-5 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 4] 2140/12 str
2015-11-19 2015-11-19 Bergsåker-7 Monster Monsun Monster Monsun   [h 6] 2140/5 6 26.6 181
2016-12-28 2016-12-28 Bergsåker-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2140/5 D 0 16.2 841
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-4 Ampino Å. Ampino Å.   [v 4] 2160/14 D 0 g 596
2016-12-27 2016-12-27 Gävle-11 Xenon Å. Xenon Å.   [v 7] 2160/8 D str
2016-12-26 2016-12-26 Solvalla-4 Diamondinthesky Diamondinthesky   [s 4] 2640/11 C 3 16.7 99
2016-12-23 2016-12-23 Bollnäs-2 Närby Panik Närby Panik   [v 6] 1660/11 C 2 29.2 45
2016-12-17 2016-12-17 Gävle-5 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 2640/9 D 5 31.7 159
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-10 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2640/4 D 3 18.5 217
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-4 Bro Viking Bro Viking   [h 7] 2160/8 C 4 27.3 80
2016-12-13 2016-12-13 Bollnäs-2 All My Loving All My Loving   [s 6] 2140/5 C 8 18.5 919
2016-12-10 2016-12-10 Romme-3 Liam Palema Liam Palema   [v 9] 2140/3 D 0 16.9 348
2016-12-09 2016-12-09 Östersund-11 Zille Crofter Zille Crofter   [s 5] 2160/7 D 4 18.9 706
2016-12-08 2016-12-08 Gävle-2 Eldtoring Eldtoring   [v 4] 2160/13 A 0 g 201
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-7 French Me French Me   [v 5] 2640/6 C 0 18.7 689
2016-12-04 2016-12-04 Bollnäs-6 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 1640/9 C 3 31.4 597
2016-12-02 2016-12-02 Romme-11 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2140/13 D 0 18.4 197
2016-12-02 2016-12-02 Romme-10 All My Loving All My Loving   [s 6] 2140/2 C 0 g 1790
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-3 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 2140/2 D 6 30.1 200
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-10 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 2140/1 D 4 16.7 1222
2016-11-17 2016-11-17 Bollnäs-7 All My Loving All My Loving   [s 6] 2160/6 D 8 17.2 1240
2016-11-12 2016-11-12 Bergsåker-8 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2660/9 B 0 29.4 541
2016-11-03 2016-11-03 Bollnäs-6 Gloss Photo Gloss Photo   [v 7] 1640/4 D 6 15.1 265
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-4 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 2160/9 B 0 30.3 166
2016-10-10 2016-10-10 Hagmyren-3 Robin Kronos Robin Kronos   [v 6] 2640/11 B 0 18.1g 81
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-7 Diksidiva Diksidiva   [s 6] 2140/4 D 7 28.3 860
2016-10-08 2016-10-08 Bollnäs-3 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 2180/10 D 7 33.3g 307
2016-10-04 2016-10-04 Romme-4 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 1660/13 B 8 29.8 157
2016-09-27 2016-09-27 Bollnäs-1 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 1640/1 C 7 27.4 45
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-10 Nelli Eighteen May Nelli Eighteen May   [s 6] 2160/7 A 0 g 32
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-7 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 1660/15 C 5 24.7 1131
2016-09-19 2016-09-19 Hagmyren-3 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 2180/15 D 0 g 691
2016-09-09 2016-09-09 Romme-10 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 2180/7 C 4 32.6 168
2016-09-06 2016-09-06 Bollnäs-7 Timodin Timodin   [v 5] 2160/6 C 0 31.1 64
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-7 Timodin Timodin   [v 5] 1640/9 A 7 33.0g 16
2016-08-29 2016-08-29 Hagmyren-4 Diksidiva Diksidiva   [s 6] 2160/12 A 5 28.6g 437
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-7 Tibell Jubb Tibell Jubb   [s 4] 2140/2 D 0 g 182
2016-08-28 2016-08-28 Bollnäs-6 Fille Jubb Fille Jubb   [v 9] 2660/11 B 6 16.0 133
2016-08-27 2016-08-27 Bergsåker-7 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2640/8 D 0 24.9 253
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-2 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 2140/4 C 0 15.1 132
2016-08-26 2016-08-26 Bergsåker-1 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 1640/7 C 0 30.0 58
2016-08-19 2016-08-19 Hagmyren-1 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 2180/10 C 4 32.7 296
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-9 Rote Pärla Rote Pärla   [s 10] 2140/5 D 0 31.6g 509
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-7 Leave the Dream Leave the Dream   [v 5] 2140/11 C 0 17.1g 106
2016-08-13 2016-08-13 Hagmyren-5 Kolnes X.O. Kolnes X.O.   [v 8] 2140/4 D 0 36.7g 679
2016-08-11 2016-08-11 Bergsåker-2 Silver Jossan Silver Jossan   [s 3] 2160/13 B 0 g 605
2016-08-07 2016-08-07 Dannero-10 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2220/13 A 0 24.7 110
2016-08-02 2016-08-02 Hagmyren-2 Sölvbergs Knekten Sölvbergs Knekten   [v 9] 2160/7 C 3 28.2 725
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-12 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 1660/5 C 1 28.7 55
2016-07-30 2016-07-30 Bollnäs-8 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2660/15 A 1 25.9 103
2016-07-28 2016-07-28 Gävle-7 Walentino Walentino   [v 5] 1140/3 D 0 948
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-8 Silver Jossan Silver Jossan   [s 3] 2140/7 D 0 35.2 498
2016-07-25 2016-07-25 Dannero-9 Burse Easy Burse Easy   [s 7] 2160/6 C 3 17.5 203
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-10 Windshear Windshear   [v 10] 2160/7 C 4 16.1 160
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-8 Robin Kronos Robin Kronos   [v 6] 2660/5 B 4 16.5 549
2016-07-23 2016-07-23 Hagmyren-5 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 2140/3 A 2 32.3 253
2016-07-21 2016-07-21 Bergsåker-10 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 1640/5 B 1 26.3 42
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-10 Burse Easy Burse Easy   [s 7] 2180/14 A 0 17.8g 748
2016-07-17 2016-07-17 Östersund-1 Silver Jossan Silver Jossan   [s 3] 2140/2 C 3 33.7 276
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-9 Leave the Dream Leave the Dream   [v 5] 2040/2 C 6 17.3 46
2016-07-15 2016-07-15 Hoting-5 On Fire Face On Fire Face   [s 5] 2480/10 D 0 g 1241
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-10 Nelli Eighteen May Nelli Eighteen May   [s 6] 2140/11 D 0 g 473
2016-07-09 2016-07-09 Bollnäs-1 Silver Jossan Silver Jossan   [s 3] 2140/7 D 7 35.8g 430
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-4 Lolita R.S. Lolita R.S.   [s 5] 2640/13 D 6 19.1 771
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-2 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 1660/6 A 2 30.3 28
2016-06-22 2016-06-22 Bollnäs-1 Skybell Jubb Skybell Jubb   [s 4] 2140/10 D str
2016-06-18 2016-06-18 Lindesberg-2 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/2 C 2 14.2 44
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-8 Windshear Windshear   [v 10] 2700/13 C 6 16.4 541
2016-06-15 2016-06-15 Hagmyren-10 Walentino Walentino   [v 5] 1640/2 D 4 16.1 189
2016-06-09 2016-06-09 Bollnäs-4 Gustaf Sisu Gustaf Sisu   [v 5] 1640/9 C 1 12.9 54
2016-05-21 2016-05-21 Gävle-8 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2180/13 B 0 24.4g 222
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-8 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 1660/11 C 3 33.3 335
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-10 Inix Jubb Inix Jubb   [v 10] 2160/12 D 0 18.7 608
2016-05-13 2016-05-13 Östersund-6 Varde Eld Varde Eld   [v 6] 1660/10 B 5 28.1 398
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-9 Grand Prix Brodde Grand Prix Brodde   [v 10] 1660/12 B 7 15.1 199
2016-04-30 2016-04-30 Hagmyren-4 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 4] 1660/10 C 5 34.6g 357
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-3 Leave the Dream Leave the Dream   [v 5] 2660/5 D 0 18.8g 183
2016-04-29 2016-04-29 Rättvik-2 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 2160/10 A 5 29.9 74
2016-04-24 2016-04-24 Bergsåker-5 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2660/11 C 1 26.5 248
2016-04-17 2016-04-17 Hagmyren-1 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 1640/11 D 2 30.1 263
2016-04-09 2016-04-09 Östersund-5 Finnskog Nåja Finnskog Nåja   [s 5] 2140/10 B 3 31.0 787
2016-04-03 2016-04-03 Dannero-4 Carmen di Quattro Carmen di Quattro   [s 7] 2140/1 D 5 16.6 608
2016-03-22 2016-03-22 Östersund-5 Carmen di Quattro Carmen di Quattro   [s 7] 2140/3 D 7 20.5 202
2016-03-21 2016-03-21 Bollnäs-9 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2180/13 A 2 29.5 26
2016-03-20 2016-03-20 Hagmyren-9 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2180/13 A 0
2016-03-11 2016-03-11 Bollnäs-9 Leave the Dream Leave the Dream   [v 5] 3140/3 D 0 g 218
2016-03-04 2016-03-04 Romme-11 Carmen di Quattro Carmen di Quattro   [s 7] 2140/10 D 8 17.3 638
2016-03-02 2016-03-02 Bollnäs-2 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2160/11 B 3 28.3 123
2016-02-05 2016-02-05 Romme-8 Monster Monsun Monster Monsun   [h 7] 2140/11 B 0 26.4 358
2016-01-04 2016-01-04 Östersund-5 Soffi Nock Soffi Nock   [s 7] 2160/14 C 0 19.3g 450
2017-12-25 2017-12-25 Umeå-8 Monster Monsun Monster Monsun   [h 8] 2160/8 C 0 g 327
2017-12-22 2017-12-22 Bollnäs-3 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2160/3 C 3 31.9g 69
2017-12-15 2017-12-15 Romme-5 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2180/4 C 4 33.3g 33
2017-12-09 2017-12-09 Bollnäs-2 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2140/2 C 2 30.2 52
2017-12-06 2017-12-06 Bergsåker-3 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2160/5 B 1 32.5 78
2017-11-07 2017-11-07 Bollnäs-10 Moons Gold River Moons Gold River   [s 6] 2140/4 D 0 18.0 835
2017-11-02 2017-11-02 Östersund-7 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2160/8 D 0 34.1g 621
2017-10-28 2017-10-28 Bollnäs-9 Latasha Flanagan Latasha Flanagan   [s 6] 2140/4 C 0 21.4 838
2017-10-23 2017-10-23 Rättvik-6 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2160/6 B 3 31.6 340
2017-10-15 2017-10-15 Rättvik-5 Latasha Flanagan Latasha Flanagan   [s 6] 2140/10 B 8 18.6 107
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-5 Monster Monsun Monster Monsun   [h 8] 2640/8 C 6 25.4 83
2017-09-28 2017-09-28 Bollnäs-1 Nygårds Indra Nygårds Indra   [s 3] 2140/5 C 0 g 265
2017-08-21 2017-08-21 Bollnäs-6 Noblesse d'Inverne Noblesse d'Inverne   [s 7] 1640/6 C 0 15.9 191
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-9 Magic Morgan Magic Morgan   [v 10] 2160/12 C 0 22.0g 525
2017-08-20 2017-08-20 Hagmyren-7 All My Loving All My Loving   [s 7] 2140/11 D 0 19.8 181
2017-08-10 2017-08-10 Bollnäs-2 Pårs Glenn Pårs Glenn   [v 5] 1640/7 B str
2017-08-06 2017-08-06 Hagmyren-9 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 1640/7 D 0 31.7g 379
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-4 B.W.Warlock B.W.Warlock   [v 7] 2640/8 D 8 18.1 89
2017-08-03 2017-08-03 Bollnäs-3 Gill Jubb Gill Jubb   [s 8] 2140/10 C 0 18.3g 363
2017-07-30 2017-07-30 Dannero-7 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2140/11 D 0 30.8 981
2017-07-18 2017-07-18 Bollnäs-5 Pårs Glenn Pårs Glenn   [v 5] 2140/2 D 3 36.7g 993
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-6 B.W.Warlock B.W.Warlock   [v 7] 2140/1 D 4 17.3 140
2017-07-14 2017-07-14 Bollnäs-5 Gloss Photo Gloss Photo   [v 8] 2140/6 D 0 16.6 487
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-9 Lillsves Ivan Lillsves Ivan   [v 7] 2140/4 D 6 32.1 255
2017-07-08 2017-07-08 Hagmyren-7 Baron Hornline Baron Hornline   [v 7] 1640/12 C 6 14.4 221
2017-07-04 2017-07-04 Bollnäs-2 Monster Monsun Monster Monsun   [h 8] 3160/6 C 5 26.0 77
2017-07-03 2017-07-03 Bollnäs-5 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2140/4 D 0 g 1351
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-9 Monster Monsun Monster Monsun   [h 8] 2640/6 C 5 25.6g 238
2017-06-22 2017-06-22 Dannero-2 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2140/8 D 8 34.2g 647
2017-06-15 2017-06-15 Bollnäs-10 Hector Zoot Hector Zoot   [v 10] 2140/1 D 0 19.2 625
2017-06-09 2017-06-09 Romme-1 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2180/13 A 3 34.2 104
2017-06-03 2017-06-03 Bollnäs-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 8] 2140/5 D 0 17.9 808
2017-06-01 2017-06-01 Bergsåker-8 Monster Monsun Monster Monsun   [h 8] 3160/7 B 5 26.4 239
2017-05-13 2017-05-13 Hagmyren-5 Romeo Frontline Romeo Frontline   [v 7] 2660/7 B 8 22.5g 212
2017-05-05 2017-05-05 Rättvik-3 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2140/7 D 3 33.3 193
2017-04-20 2017-04-20 Bollnäs-2 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2140/3 D 0 g 586
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-7 Gloss Photo Gloss Photo   [v 8] 2140/10 C 0 18.6 409
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-5 Hallon Tooma Hallon Tooma   [s 6] 2140/1 D 5 18.0 442
2017-03-18 2017-03-18 Bollnäs-3 Åsågrov Åsågrov   [v 5] 2160/8 C 6 35.4 163
2017-03-05 2017-03-05 Östersund-3 Monster Viking Monster Viking   [v 3] 2140/3 C 2 36.7g 90
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-7 Höiby Krissa Höiby Krissa   [s 11] 1660/7 C 0 26.8 691
2017-02-10 2017-02-10 Bollnäs-1 Silver Jossan Silver Jossan   [s 4] 2160/12 A 8 36.9g 41
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-10 French Me French Me   [v 6] 2640/11 B 0 17.0 898
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-9 Monster Monsun Monster Monsun   [h 8] 2140/10 B str
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-4 Elvis Tabac Elvis Tabac   [v 5] 1640/4 C 0 g 579
2017-01-22 2017-01-22 Bollnäs-1 All My Loving All My Loving   [s 7] 2140/5 B 8 18.8 612
2017-01-07 2017-01-07 Romme-8 Bro Viking Bro Viking   [h 8] 2660/11 C 0 27.1 365
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-5 Närby Panik Närby Panik   [v 7] 2140/3 D 0 31.8g 82
2017-01-06 2017-01-06 Östersund-3 Leave the Dream Leave the Dream   [v 6] 2160/11 B 0 19.5 265
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-10 On Fire Face On Fire Face   [s 6] 2160/4 D 4 18.4 502
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-8 Gloss Photo Gloss Photo   [v 8] 1640/7 D 5 15.7 564
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-5 Oscar Frontline Oscar Frontline   [v 10] 2660/13 D 0 18.5 1163
2017-01-05 2017-01-05 Bollnäs-2 All My Loving All My Loving   [s 7] 2160/11 B 0 19.0 240
2018-12-23 2018-12-23 Bollnäs-5 Troll Doris Troll Doris   [s 9] 1640/6 C 0 34.7 90
2018-12-21 2018-12-21 Östersund-6 Spang Viktor Spang Viktor   [h 4] 1660/10 A 0 31.4g 103
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-5 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2660/7 B str
2018-12-10 2018-12-10 Färjestad-2 Gnällspik Gnällspik   [h 3] 2160/4 D str
2018-12-06 2018-12-06 Östersund-1 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2680/11 A 3 30.4 89
2018-12-04 2018-12-04 Gävle-9 Troll Doris Troll Doris   [s 9] 1660/12 B 2 32.0 410
2018-12-01 2018-12-01 Bollnäs-2 Rive Stövern Rive Stövern   [v 3] 2180/8 D 0 g 201
2018-11-29 2018-11-29 Gävle-10 Gnällspik Gnällspik   [h 3] 2140/5 C 0 g 97
2018-11-08 2018-11-08 Bollnäs-9 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 9] 2160/15 B 6 25.4 361
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-3 Rive Stövern Rive Stövern   [v 3] 1660/7 D str
2018-11-03 2018-11-03 Östersund-1 Gnällspik Gnällspik   [h 3] 2180/7 B 1 33.6 52
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-6 Gnällspik Gnällspik   [h 3] 2160/7 D 2 34.0 70
2018-10-27 2018-10-27 Hagmyren-3 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 1640/7 C 8 30.0 66
2018-10-25 2018-10-25 Gävle-8 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 1640/9 C 0 24.4g 505
2018-10-22 2018-10-22 Bollnäs-1 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 3] 2140/7 C 8 18.6 400
2018-10-17 2018-10-17 Bergsåker-3 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 3] 2140/8 B 0 19.9 208
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-8 Baba Yaga Baba Yaga   [s 5] 2160/8 C 0 19.2 591
2018-10-16 2018-10-16 Rättvik-5 Hulte Idun Hulte Idun   [s 5] 1640/1 C 4 29.0 355
2018-10-15 2018-10-15 Bollnäs-2 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 2140/13 B 0 g 218
2018-10-05 2018-10-05 Rättvik-4 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 2160/10 A 3 30.6 47
2018-10-04 2018-10-04 Romme-6 Spang Prinsessa* Spang Prinsessa*   [s 3] 1660/8 C 0 g 172
2018-10-04 2018-10-04 Romme-5 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 3] 2140/7 C 0 g 64
2018-10-04 2018-10-04 Romme-1 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 9] 2180/11 B 1 24.5 55
2018-09-30 2018-09-30 Hagmyren-9 Langlands Rödi Langlands Rödi   [s 3] 1640/7 D 2 35.0 415
2018-09-24 2018-09-24 Bollnäs-3 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2660/6 D 5 28.9g 122
2018-09-23 2018-09-23 Hagmyren-8 Åsåbra Åsåbra   [h 3] 2180/10 C 0 37.7g 117
2018-09-21 2018-09-21 Rättvik-3 Spitcam Jubb Spitcam Jubb   [v 7] 2140/12 A 7 17.0 14
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-2 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 3] 2140/2 D 2 18.3 41
2018-09-18 2018-09-18 Solänget-1 Lappnilsjenta A.M. Lappnilsjenta A.M.   [s 6] 2160/5 B 0 g 497
2018-08-31 2018-08-31 Bollnäs-7 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 9] 1660/10 A 2 23.7 51
2018-08-24 2018-08-24 Romme-4 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 2160/14 A 0 29.9 64
2018-08-21 2018-08-21 Bollnäs-6 Åsåbra Åsåbra   [h 3] 1640/10 C 0 34.8g 75
2018-08-18 2018-08-18 Gävle-3 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 9] 1660/11 D 2 23.4 960
2018-08-17 2018-08-17 Gävle-1 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2640/5 C 0 20.3 742
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-7 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2660/8 D 0 27.2g 1357
2018-08-16 2018-08-16 Bergsåker-2 Spang Prinsessa* Spang Prinsessa*   [s 3] 1640/4 D 6 32.1g 1424
2018-08-13 2018-08-13 Hagmyren-4 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 1660/11 C 4 28.1g 61
2018-08-10 2018-08-10 Gävle-8 All My Loving All My Loving   [s 8] 2140/7 D str
2018-08-04 2018-08-04 Rättvik-8 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 1640/9 C 0 22.7 685
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-3 Lissby Donna Lissby Donna   [s 11] 2140/4 D 0 30.2g 712
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-1 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 2160/12 A 1 29.5 94
2018-07-31 2018-07-31 Hagmyren-7 Åsåbra Åsåbra   [h 3] 2160/7 C 1 33.9 29
2018-07-30 2018-07-30 Solänget-1 Spang Viktor Spang Viktor   [h 4] 2200/5 B 5 31.3g 19
2018-07-27 2018-07-27 Romme-8 Åsåbra Åsåbra   [h 3] 2160/10 A 6 33.4 153
2018-07-27 2018-07-27 Romme-1 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/1 D 0 19.7 368
2018-07-20 2018-07-20 Romme-10 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 6] 2180/8 C 1 29.9 57
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-8 Monsters Ink Monsters Ink   [v 4] 2140/9 D 0 20.2g 524
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-4 Goha Magic Goha Magic   [s 5] 1640/8 C str
2018-07-20 2018-07-20 Bollnäs-1 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2180/9 B 3 29.1 61
2018-07-19 2018-07-19 Bergsåker-7 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 2140/11 B str
2018-07-15 2018-07-15 Östersund-4 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2140/3 D 0 29.4g 587
2018-07-12 2018-07-12 Bollnäs-8 Åsåbra Åsåbra   [h 3] 1660/13 B 3 33.1 135
2018-07-10 2018-07-10 Solvalla-7 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 2140/1 C 5 24.0 291
2018-07-08 2018-07-08 Bollnäs-10 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2160/6 C 0 18.6 567
2018-07-02 2018-07-02 Hagmyren-4 Spang Viktor Spang Viktor   [h 4] 2140/1 C 3 26.0 327
2018-06-28 2018-06-28 Bollnäs-1 Åsåbra Åsåbra   [h 3] 2140/5 D 1 35.5 657
2018-06-23 2018-06-23 Skellefteå-10 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 3200/15 A 0 29.7g 54
2018-06-22 2018-06-22 Hagmyren-4 Spang Viktor Spang Viktor   [h 4] 1640/12 A 5 27.5 84
2018-06-12 2018-06-12 Hagmyren-5 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2160/13 B str
2018-06-09 2018-06-09 Östersund-7 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 2160/10 C 7 22.7 92
2018-06-07 2018-06-07 Bollnäs-2 Åsåbra Åsåbra   [h 3] 1640/4 D 0 39.3g 637
2018-06-01 2018-06-01 Romme-10 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2140/3 D 0 29.5 427
2018-05-30 2018-05-30 Bergsåker-7 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 1640/6 B 4 21.9 230
2018-05-18 2018-05-18 Romme-7 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 2140/6 B 0 24.7 37
2018-05-16 2018-05-16 Bergsåker-2 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2140/1 C 0 30.8g 90
2018-05-12 2018-05-12 Rättvik-5 Spang Viktor Spang Viktor   [h 4] 1680/13 A 1 26.2 37
2018-05-05 2018-05-05 Gävle-8 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 2140/2 D 3 23.4 738
2018-04-22 2018-04-22 Bollnäs-6 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2140/12 C 7 16.6 458
2018-04-20 2018-04-20 Umeå-1 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2180/8 C 4 27.9 298
2018-04-19 2018-04-19 Gävle-6 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 2640/4 C 2 26.6 226
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-1 Gnällspik Gnällspik   [h 3] 1640/5 D 4 41.5g 218
2018-04-09 2018-04-09 Östersund-4 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2160/7 D 2 29.8 243
2018-03-31 2018-03-31 Dannero-8 Candy Prince Candy Prince   [v 9] 1660/13 D str
2018-03-29 2018-03-29 Gävle-8 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2140/12 D 7 29.2 73
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-8 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2160/13 D 0 17.9 1206
2018-03-24 2018-03-24 Bollnäs-4 Candy Prince Candy Prince   [v 9] 1660/11 D str
2018-03-23 2018-03-23 Romme-2 Spang Viktor Spang Viktor   [h 4] 2180/6 B 1 30.4 33
2018-03-16 2018-03-16 Bollnäs-6 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2140/2 D 5 30.5g 310
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-9 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2140/5 B 8 20.7g 253
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-7 Hiboscott Hiboscott   [v 5] 2140/1 C 1 32.1 34
2018-03-10 2018-03-10 Bollnäs-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2140/2 D 5 18.6 416
2018-03-09 2018-03-09 Romme-4 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 2140/6 D 0 g 671
2018-03-07 2018-03-07 Bergsåker-4 Monster Viking Monster Viking   [v 4] 2180/10 C 0 31.1g 481
2018-03-02 2018-03-02 Bollnäs-10 Candy Prince Candy Prince   [v 9] 2140/9 D 0 17.0 1045
2018-03-01 2018-03-01 Östersund-2 Cupra Cupra   [s 4] 2140/6 D 0 143
2018-02-25 2018-02-25 Bergsåker-7 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 2160/2 D 3 25.7 747
2018-02-19 2018-02-19 Gävle-2 Joli Strimma Joli Strimma   [s 6] 2160/13 D 0 g 236
2018-02-11 2018-02-11 Bollnäs-10 Bro Viking Bro Viking   [h 9] 1660/4 D 0 g 1612
2018-02-09 2018-02-09 Romme-7 Monster Monsun Monster Monsun   [h 9] 2140/2 C 0 28.0 333
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-7 Moons Gold River Moons Gold River   [s 7] 2140/4 D 0 19.7 639
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-2 Lilltjära Valle Lilltjära Valle   [v 11] 2160/10 D 0 g 1233
2018-02-03 2018-02-03 Gävle-11 Alvena Tyson Alvena Tyson   [v 8] 2140/12 A 0 18.3g 137
2018-01-12 2018-01-12 Romme-3 Cupra Cupra   [s 4] 2140/1 D 0 18.4 686
2019-12-20 2019-12-20 Östersund-5 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 2160/10 A 5 32.2 166
2019-11-26 2019-11-26 Romme-8 Åsåbra Åsåbra   [v 4] 2140/10 D 5 33.2 103
2019-11-15 2019-11-15 Romme-2 Åsåbra Åsåbra   [v 4] 1640/7 D 3 32.9 162
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-9 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 2660/8 A 0 35.8 42
2019-11-12 2019-11-12 Bergsåker-2 Åsåbra Åsåbra   [v 4] 2160/8 C 7 35.9 367
2019-10-29 2019-10-29 Romme-3 Lome Diamant Lome Diamant   [h 5] 2140/2 B 0 26.4 446
2019-10-28 2019-10-28 Bollnäs-4 Moons Gold River Moons Gold River   [s 8] 2140/2 D 0 19.3 811
2019-10-24 2019-10-24 Gävle-7 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 3140/3 D 0 31.4 1248
2019-10-13 2019-10-13 Hagmyren-8 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 2160/12 A 2 31.5 62
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-7 Lome Diamant Lome Diamant   [h 5] 1640/4 C 0 g 1177
2019-10-05 2019-10-05 Skellefteå-2 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 2140/5 D 0 g 608
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-9 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 10] 2160/12 B 0 26.3 206
2019-10-03 2019-10-03 Bollnäs-3 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 2140/3 D 3 29.7 246
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-8 Bro Viking Bro Viking   [h 10] 2660/11 D 0 g 1000
2019-09-27 2019-09-27 Bergsåker-2 Spang Remina* Spang Remina*   [s 7] 1640/11 D 0 28.7 1000
2019-09-26 2019-09-26 Solänget-5 Monster Monsun Monster Monsun   [h 10] 2140/4 C 0 28.4 794
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-7 Sweet Eddie Sweet Eddie   [v 5] 2140/3 A 0 g 65
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-6 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 2160/6 B 3 29.5g 358
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-4 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 1660/11 D 2 30.4 114
2019-09-24 2019-09-24 Östersund-2 Chevelle Chevelle   [v 6] 2140/7 C 4 20.0 71
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-8 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 1640/5 C 4 34.8g 69
2019-09-15 2019-09-15 Solänget-5 Kingsröd Brage Kingsröd Brage   [h 3] 1660/8 B 0 g 131
2019-08-25 2019-08-25 Hagmyren-5 G.G.Miljonär G.G.Miljonär   [v 7] 2160/12 C 0 34.2 56
2019-08-23 2019-08-23 Bergsåker-6 Monster Monsun Monster Monsun   [h 10] 3200/12 D str
2019-08-22 2019-08-22 Gävle-8 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [h 3] 2160/8 C 8 37.9 267
2019-08-15 2019-08-15 Bergsåker-8 Bro Viking Bro Viking   [h 10] 2660/5 C 4 25.2 239
2019-08-07 2019-08-07 Bollnäs-2 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 7] 2160/12 A 0 29.1 1586
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-8 Monster Monsun Monster Monsun   [h 10] 1660/7 D 0 25.8g 879
2019-08-03 2019-08-03 Rättvik-1 Lome Diamant Lome Diamant   [h 5] 2200/5 C 5 26.5 120
2019-07-19 2019-07-19 Bollnäs-5 Irrawaddy Irrawaddy   [v 5] 2140/2 B 2 16.7 43
2019-07-16 2019-07-16 Hagmyren-1 Bro Viking Bro Viking   [h 10] 2160/5 C 4 25.1 129
2019-07-12 2019-07-12 Hoting-1 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 7] 2520/12 C str
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-7 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 10] 2160/14 C 6 25.2 550
2019-07-11 2019-07-11 Bollnäs-2 Modig Ripa* Modig Ripa*   [h 3] 1640/6 D 3 32.4 529
2019-07-07 2019-07-07 Hagmyren-5 Arnie's Best Boy Arnie's Best Boy   [v 7] 2660/9 D 7 16.7 203
2019-06-29 2019-06-29 Oviken-1 Kingsröd Brage Kingsröd Brage   [h 3] 2120/9 B 0 g 121
2019-06-22 2019-06-22 Skellefteå-8 Monster Monsun Monster Monsun   [h 10] 3180/10 C 0 29.0g 569
2019-06-20 2019-06-20 Dannero-7 Idun Idun   [s 10] 2180/13 D 0 25.7 144
2019-06-15 2019-06-15 Bollnäs-5 Kingsröd Brage Kingsröd Brage   [h 3] 1660/8 C 8 36.9g 321
2019-06-08 2019-06-08 Östersund-8 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 10] 2160/12 D 6 24.8 490
2019-06-04 2019-06-04 Gävle-3 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 2140/9 D 6 32.9 98
2019-05-24 2019-05-24 Hagmyren-9 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 2140/3 D 0 29.9 272
2019-05-23 2019-05-23 Bergsåker-6 Monster Monsun Monster Monsun   [h 10] 2660/6 C 0 g 319
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-4 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 1660/15 A 0 29.9g 40
2019-05-21 2019-05-21 Bollnäs-1 Kingsröd Brage Kingsröd Brage   [h 3] 2180/12 B 5 36.4g 370
2019-05-14 2019-05-14 Bollnäs-6 Åsåbra Åsåbra   [v 4] 2160/10 C 0 34.0 837
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-3 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 2160/10 B 2 28.6 103
2019-05-11 2019-05-11 Hagmyren-1 Åsåbra Åsåbra   [v 4] 1660/6 B 0 38.3g 33
2019-05-10 2019-05-10 Romme-6 Monster Monsun Monster Monsun   [h 10] 2160/10 C 5 26.1 577
2019-05-10 2019-05-10 Romme-1 Kingsröd Brage Kingsröd Brage   [h 3] 2160/9 C 8 36.7g 484
2019-05-04 2019-05-04 Gävle-8 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 3160/9 D 0 29.7g 1074
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-5 Gnällspik Gnällspik   [v 4] 2160/8 D 0 g 342
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-3 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 7] 2140/7 D 4 27.3 1463
2019-04-28 2019-04-28 Hagmyren-1 Kingsröd Brage Kingsröd Brage   [h 3] 2160/8 D 4 34.9 884
2019-04-27 2019-04-27 Romme-1 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [h 3] 1660/5 A 7 34.5g 53
2019-04-20 2019-04-20 Schweiz-6 Bro Viking Bro Viking   [h 10] 2100/11 D 0 218
2019-04-18 2019-04-18 Gävle-8 Monster Monsun Monster Monsun   [h 10] 2660/10 D 0 26.3g 370
2019-04-13 2019-04-13 Bollnäs-1 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [h 3] 2160/11 B 2 33.0 41
2019-03-29 2019-03-29 Romme-6 Stumne Scott* Stumne Scott*   [v 10] 2160/15 C 4 25.0 1147
2019-03-29 2019-03-29 Romme-2 Spang Remina* Spang Remina*   [s 7] 1640/4 D 4 31.0 1093
2019-03-27 2019-03-27 Östersund-6 Kingsröd Brage Kingsröd Brage   [h 3] 2140/4 D 0 g 239
2019-03-22 2019-03-22 Bollnäs-2 Norheim Kjell Norheim Kjell   [v 6] 1640/2 D 0 g 456
2019-03-05 2019-03-05 Gävle-6 Röyns Olise* Röyns Olise*   [s 8] 1640/6 D 0 g 903
2019-02-28 2019-02-28 Bollnäs-5 Åsåbra Åsåbra   [h 4] 2140/5 D 0 g 389
2019-02-20 2019-02-20 Bollnäs-3 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 2140/14 B 6 29.1 431
2019-02-13 2019-02-13 Bergsåker-9 Mjölner Herkules* Mjölner Herkules*   [h 7] 2160/11 C 0 26.4 813
2019-01-27 2019-01-27 Bollnäs-2 Gnällspik Gnällspik   [h 4] 1640/3 D 0 32.6g 72
2019-01-18 2019-01-18 Östersund-4 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 2640/12 A 0 34.1 133
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-5 Monster Viking Monster Viking   [v 5] 1660/14 A 5 32.4 71
2019-01-04 2019-01-04 Bollnäs-3 Gnällspik Gnällspik   [h 4] 1640/4 B 7 33.9g 136
2020-12-17 2020-12-17 Östersund-2 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 2160/15 A str
2020-12-16 2020-12-16 Bollnäs-5 Kiki Polly Boko Kiki Polly Boko   [s 3] 2140/3 D 0 19.6 1066
2020-12-09 2020-12-09 Bergsåker-2 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 2160/4 D 0 g 311
2020-12-04 2020-12-04 Bollnäs-8 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 2140/1 D 8 37.0 91
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Princess Jubb Princess Jubb   [s 7] 2140/2 D 7 19.6 711
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-2 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 1640/10 C 3 31.5 367
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-11 Gloss Photo Gloss Photo   [v 11] 2160/6 D 0 18.3 1152
2020-10-23 2020-10-23 Bollnäs-4 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 2140/6 D 0 35.0 1151
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-4 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [h 4] 1640/11 A 0 236
2020-10-12 2020-10-12 Solänget-2 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 2160/9 C 0 35.8 44
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-8 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 1660/15 B 0 34.5g 489
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-6 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 1660/8 C str
2020-09-24 2020-09-24 Hagmyren-3 Silver Stjärna Silver Stjärna   [s 10] 2140/1 C str
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-7 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/7 D 0 19.2g 537
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-11 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 2140/1 B 0 g 34
2020-09-19 2020-09-19 Bollnäs-8 Gnällspik Gnällspik   [v 5] 2160/13 B 0 31.8g 90
2020-09-14 2020-09-14 Umeå-8 Gull Tora Gull Tora   [s 9] 2140/1 D 0 33.6g 1962
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-12 Joli Strimma Joli Strimma   [s 8] 1640/5 D 0 34.2g 178
2020-09-05 2020-09-05 Rättvik-4 Joli Strimma Joli Strimma   [s 8] 2140/1 C 4 29.4 103
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 2160/5 B 4 31.3 611
2020-08-31 2020-08-31 Boden-5 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 1660/3 C 0 g 102
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 1660/6 A 6 32.3 165
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-6 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 1660/5 D 4 31.8 512
2020-08-20 2020-08-20 Hagmyren-3 Galileo* Galileo*   [h 8] 2680/7 A 0 26.7 75
2020-08-11 2020-08-11 Solänget-4 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 1660/7 C 4 33.0 721
2020-07-30 2020-07-30 Bergsåker-6 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [h 4] 1660/11 A 6 29.9 304
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-7 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 2140/6 D 0 32.4 960
2020-07-26 2020-07-26 Dannero-3 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 2140/6 D 0 g 2869
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-5 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 2140/8 D 5 17.0 1219
2020-07-17 2020-07-17 Bollnäs-4 Ivrietta I.H. Ivrietta I.H.   [s 5] 1640/6 D 6 15.8 156
2020-07-16 2020-07-16 Bergsåker-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 2140/2 D 5 31.3g 949
2020-07-12 2020-07-12 Östersund-2 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [h 4] 2140/7 D 0 29.7 1695
2020-07-10 2020-07-10 Bollnäs-10 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 2180/13 C 6 33.4 579
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-5 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 2160/2 C 5 33.1 232
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-1 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 2140/3 D 0 25.4 630
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-9 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [h 4] 2160/14 A 6 33.3 26
2020-06-26 2020-06-26 Lycksele-1 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 1660/8 B 1 36.6 14
2020-06-25 2020-06-25 Gävle-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 2180/13 A 0 g 478
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-3 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 2140/12 C str
2020-06-20 2020-06-20 Oviken-1 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 2100/6 B 3 39.4 106
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-7 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 1640/10 B 5 30.4 1933
2020-06-14 2020-06-14 Bollnäs-1 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 2140/2 B 4 30.7 342
2020-06-11 2020-06-11 Rättvik-7 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [h 4] 1640/11 B 2 28.4 67
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-1 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 1640/2 C 6 37.1g 334
2020-06-05 2020-06-05 Romme-8 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 2140/6 D 5 34.9 287
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-10 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [h 4] 2180/11 C 6 29.4 1210
2020-05-29 2020-05-29 Hagmyren-5 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 2140/5 D 5 25.2g 1082
2020-05-28 2020-05-28 Bergsåker-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 2160/12 B 0 35.3g 330
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-9 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 1640/5 C 3 36.7g 50
2020-05-16 2020-05-16 Östersund-7 Bro Viking Bro Viking   [h 11] 2180/10 D 7 26.9 1047
2020-05-15 2020-05-15 Bollnäs-1 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 3] 1660/3 C 0 g 482
2020-05-07 2020-05-07 Bollnäs-7 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 6] 2140/1 C 2 31.2 47
2020-05-04 2020-05-04 Romme-8 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 3] 1640/1 D 3 33.0 684
2020-04-25 2020-04-25 Romme-9 Mr Babalo Mr Babalo   [v 6] 2140/8 C 0 16.9 469
2020-04-25 2020-04-25 Romme-1 Alm Kasai Alm Kasai   [h 3] 2140/2 D 8 35.6 407
2020-04-24 2020-04-24 Bollnäs-3 Monster Viking Monster Viking   [v 6] 1640/5 D 0 26.3 137
2020-04-19 2020-04-19 Dannero-3 Monster Viking Monster Viking   [v 6] 1640/3 D 2 28.5 27
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-5 Monster Viking Monster Viking   [v 6] 1640/3 C 5 28.1 118
2020-04-03 2020-04-03 Bollnäs-5 Monster Viking Monster Viking   [v 6] 1640/1 D 5 27.4 93
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-9 Monster Viking Monster Viking   [v 6] 2140/1 C 1 29.1 67
2020-03-28 2020-03-28 Hagmyren-1 Kingsröd Brage Kingsröd Brage   [v 4] 2160/9 C str
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-10 Tommy Hill Tommy Hill   [v 8] 1640/8 D 6 16.6 831
2020-03-24 2020-03-24 Bollnäs-7 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 8] 2640/12 C 0 30.6 221
2020-03-13 2020-03-13 Bollnäs-6 Monster Viking Monster Viking   [v 6] 2140/3 D 6 29.4 254
2020-02-28 2020-02-28 Bollnäs-1 Åsåbra Åsåbra   [v 5] 1660/11 D 0 32.8g 1253
2020-02-05 2020-02-05 Bollnäs-4 Monster Viking Monster Viking   [v 6] 2160/13 D 0 29.2 701
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-3 Väskinge Ruter Väskinge Ruter   [s 8] 1660/7 C 2 26.6 661
2021-12-25 2021-12-25 Umeå-4 Lita Lita   [s 4] 2180/8 C 5 31.1 520
2021-12-23 2021-12-23 Romme-7 Björlitira Björlitira   [s 6] 1640/5 D 4 30.8 734
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-5 Lita Lita   [s 4] 2140/3 D 0 30.8g 235
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 12] 2140/5 D 0 16.2 1426
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-3 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 7] 2140/2 B 0 g 702
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-1 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2160/15 C 3 33.0 531
2021-12-17 2021-12-17 Bollnäs-8 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 1640/7 C 5 17.4 586
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-7 Lita Lita   [s 4] 2140/7 D 6 30.5g 1081
2021-12-10 2021-12-10 Bollnäs-3 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 7] 2180/6 C 7 28.8g 1098
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-8 Return of Bols Return of Bols   [v 5] 1640/7 D 0 16.6 817
2021-12-07 2021-12-07 Gävle-6 Björlitira Björlitira   [s 6] 2140/7 D 4 33.2 344
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-7 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 7] 2140/4 B 0 29.5 323
2021-12-02 2021-12-02 Gävle-2 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 1640/4 D 3 32.3 465
2021-11-30 2021-11-30 Bollnäs-7 Lita Lita   [s 4] 2140/1 D 3 31.6 406
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-9 Almas Turmalina Almas Turmalina   [s 4] 2160/13 C 8 37.2g 747
2021-11-26 2021-11-26 Östersund-3 Ingbris Ingbris   [s 3] 2180/11 B 8 37.1 531
2021-11-24 2021-11-24 Bollnäs-5 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 1660/11 D 7 35.5 1104
2021-11-23 2021-11-23 Gävle-9 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 7] 2640/7 B 6 28.0 811
2021-11-18 2021-11-18 Bollnäs-6 Björlitira Björlitira   [s 6] 1640/5 D 7 30.8 648
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-7 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 7] 2660/6 C 7 28.0 541
2021-11-12 2021-11-12 Bollnäs-4 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2140/12 D 0 33.1 189
2021-11-05 2021-11-05 Bollnäs-10 Birk Matrona* Birk Matrona*   [s 3] 1640/7 A 3 32.0 108
2021-10-28 2021-10-28 Bollnäs-7 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2160/14 C str
2021-10-26 2021-10-26 Östersund-7 Björlitira Björlitira   [s 6] 1660/11 B 6 33.4g 162
2021-10-21 2021-10-21 Gävle-6 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 1640/3 D 5 29.3g 491
2021-10-17 2021-10-17 Hagmyren-1 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2160/10 C 4 35.7g 53
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-8 Fräcke Blixt Fräcke Blixt   [h 3] 1640/2 D 4 37.7g 222
2021-10-15 2021-10-15 Bollnäs-5 Alm Stjernen Alm Stjernen   [v 3] 2140/8 B 0 35.5g 140
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-8 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2140/1 D 1 33.5 40
2021-10-14 2021-10-14 Östersund-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2660/6 B 5 31.6g 129
2021-10-07 2021-10-07 Bollnäs-7 Alm Stjernen Alm Stjernen   [v 3] 2140/3 C 6 34.9 374
2021-10-05 2021-10-05 Gävle-4 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2160/6 C 2 35.7 183
2021-09-28 2021-09-28 Umeå-7 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2160/3 C 4 35.6g 108
2021-09-23 2021-09-23 Bollnäs-5 Alm Stjernen Alm Stjernen   [v 3] 2140/3 D 0 894
2021-08-25 2021-08-25 Bjerke-2 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2100/5 D 0 472
2021-08-19 2021-08-19 Bollnäs-7 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2140/5 D 0 g 199
2021-08-16 2021-08-16 Romme-7 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2160/8 B 6 35.5 93
2021-08-08 2021-08-08 Dannero-12 Nattbris Nattbris   [s 8] 2140/6 D 0 g 1377
2021-08-05 2021-08-05 Gävle-8 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 1660/7 B 7 30.4g 124
2021-08-03 2021-08-03 Bollnäs-1 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2140/1 C 3 34.7 138
2021-07-29 2021-07-29 Oviken-2 Alm Kasai Alm Kasai   [v 4] 2120/7 D 6 35.5 953
2021-07-26 2021-07-26 Rättvik-9 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2160/12 B 2 34.1 171
2021-07-25 2021-07-25 Dannero-3 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2140/9 D 0 34.5g 673
2021-07-20 2021-07-20 Östersund-9 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2140/1 D 0 28.4g 1398
2021-07-18 2021-07-18 Solänget-1 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2160/8 C 3 35.5 64
2021-07-14 2021-07-14 Bergsåker-8 Ingbris Ingbris   [s 3] 2140/8 D 0 35.9g 754
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-10 The Major The Major   [v 8] 1640/9 C 6 16.2 425
2021-07-09 2021-07-09 Bollnäs-8 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 1640/3 C 4 34.8 37
2021-07-08 2021-07-08 Bergsåker-1 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2140/2 B 4 30.2 112
2021-07-05 2021-07-05 Rättvik-5 Alm Stjernen Alm Stjernen   [h 3] 2140/8 A str
2021-07-04 2021-07-04 Bollnäs-1 Ingbris Ingbris   [s 3] 2140/10 D 8 33.5g 901
2021-06-29 2021-06-29 Gävle-7 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2160/8 B 5 29.3 145
2021-06-18 2021-06-18 Bollnäs-1 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2140/4 C 0 g 771
2021-06-11 2021-06-11 Bergsåker-9 Alm Kasai Alm Kasai   [v 4] 1640/1 C 5 33.5 183
2021-06-05 2021-06-05 Bollnäs-5 Torpa Olea Torpa Olea   [s 9] 2140/7 B 3 25.7g 42
2021-06-04 2021-06-04 Romme-8 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2140/2 D 0 30.4g 700
2021-05-27 2021-05-27 Rättvik-6 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2140/3 C str
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-5 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2160/10 A 0 31.3g 33
2021-05-24 2021-05-24 Bollnäs-9 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2140/3 D 8 37.3g 377
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-6 Alm Kasai Alm Kasai   [v 4] 1640/10 C 0 34.2g 307
2021-05-21 2021-05-21 Östersund-2 Monster Litchi Monster Litchi   [s 3] 2140/1 C 0 g 133
2021-05-20 2021-05-20 Bergsåker-5 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 4] 1660/14 A 3 27.5 53
2021-05-18 2021-05-18 Dannero-3 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2180/12 D 1 30.0 911
2021-05-07 2021-05-07 Bollnäs-7 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2140/1 D 1 33.2g 86
2021-05-04 2021-05-04 Hagmyren-5 Alm Stjernen Alm Stjernen   [h 3] 1660/14 A 4 31.9g 185
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-6 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2140/10 C 8 35.9 299
2021-04-22 2021-04-22 Östersund-2 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 4] 2160/9 A 3 30.8 39
2021-04-16 2021-04-16 Romme-1 Alm Stjernen Alm Stjernen   [h 3] 1680/8 B 7 34.3g 356
2021-04-12 2021-04-12 Bollnäs-5 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 2160/12 B 8 36.0g 546
2021-04-09 2021-04-09 Romme-7 Ingbris Ingbris   [s 3] 1640/5 D 8 35.4g 562
2021-04-09 2021-04-09 Romme-4 Joli Strimma Joli Strimma   [s 9] 2160/11 C 0 729
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-7 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 4] 2640/9 C 4 31.4 50
2021-04-03 2021-04-03 Dannero-2 Calle Bronson Calle Bronson   [h 3] 2160/7 D str
2021-03-29 2021-03-29 Bollnäs-8 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 7] 1660/10 D 0 28.1 962
2021-03-28 2021-03-28 Östersund-8 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 4] 2160/15 C 2 29.6g 95
2021-03-20 2021-03-20 Östersund-1 Alm Stjernen Alm Stjernen   [h 3] 2140/7 C 2 38.9 100
2021-03-19 2021-03-19 Bollnäs-5 Odin Af Sola Odin Af Sola   [v 7] 2140/5 D 0 31.1g 97
2021-03-05 2021-03-05 Bollnäs-3 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 4] 1640/2 D 2 31.2 325
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-9 Moons Gold River Moons Gold River   [s 10] 1660/5 D str
2021-01-23 2021-01-23 Bollnäs-12 Alm Kasai Alm Kasai   [h 4] 2140/9 D 0 g 924
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-2 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [v 5] 2160/4 B str
2021-01-10 2021-01-10 Bollnäs-2 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 4] 1640/3 B 0 33.5g 66
2021-01-08 2021-01-08 Östersund-7 Finnskog Lexus Finnskog Lexus   [v 5] 1660/11 B 7 30.3 466
2022-12-27 2022-12-27 Bergsåker-7 Sebastian Ill Sebastian Ill   [v 5] 2160/5 C 2 32.1 95
2022-12-25 2022-12-25 Umeå-2 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2140/4 D 3 31.6 355
2022-12-20 2022-12-20 Bollnäs-8 Sebastian Ill Sebastian Ill   [v 5] 2140/2 B 3 32.0 113
2022-12-17 2022-12-17 Romme-1 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2140/5 D 5 31.2 115
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-6 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 6] 2180/12 C 0 29.6g 350
2022-12-09 2022-12-09 Bollnäs-4 Sebastian Ill Sebastian Ill   [v 5] 2140/3 D 4 30.8 504
2022-12-08 2022-12-08 Östersund-6 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 1660/13 A 5 30.2g 131
2022-11-29 2022-11-29 Gävle-9 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2680/14 B 7 31.5 96
2022-11-22 2022-11-22 Bollnäs-5 Calle Bronson Calle Bronson   [h 4] 2180/15 B 0 g 1148
2022-11-06 2022-11-06 Bergsåker-1 Sebastian Ill Sebastian Ill   [v 5] 1640/5 B 1 34.9 84
2022-10-30 2022-10-30 Hagmyren-9 B.G.Buller Victor B.G.Buller Victor   [v 3] 2140/5 C 6 38.0g 148
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-8 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 5] 2140/6 D 0 203
2022-10-27 2022-10-27 Östersund-2 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2140/2 B str
2022-10-18 2022-10-18 Hagmyren-6 B.G.Buller Victor B.G.Buller Victor   [v 3] 2140/1 D 0 35.9 652
2022-10-15 2022-10-15 Solänget-12 Ingbris Ingbris   [s 4] 1640/9 D 0 29.6 856
2022-10-14 2022-10-14 Östersund-7 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2140/8 B 2 31.4 134
2022-10-06 2022-10-06 Östersund-1 Zack Gel Zack Gel   [v 4] 2140/8 B 3 35.1 188
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-2 Ingbris Ingbris   [s 4] 2660/7 C 0 31.7 434
2022-09-29 2022-09-29 Bergsåker-10 Zack Gel Zack Gel   [v 4] 2140/2 D 0 35.9 337
2022-09-20 2022-09-20 Bollnäs-4 Urkraft Urkraft   [h 3] 2140/1 D 0 g 50
2022-09-20 2022-09-20 Bollnäs-6 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 5] 1640/5 D 4 28.3 47
2022-09-19 2022-09-19 Romme-4 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2160/4 B 7 30.4g 281
2022-09-12 2022-09-12 Romme-9 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2140/2 A 2 31.4 43
2022-09-09 2022-09-09 Bollnäs-2 Urkraft Urkraft   [h 3] 2180/14 C 0 38.8 270
2022-09-02 2022-09-02 Bollnäs-8 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 5] 1640/8 C 0 29.1 253
2022-08-25 2022-08-25 Bjerke-7 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2100/2 D 0 549
2022-07-29 2022-07-29 Romme-2 Urkraft Urkraft   [h 3] 2160/6 D 4 36.4 220
2022-07-28 2022-07-28 Gävle-3 Calle Bronson Calle Bronson   [h 4] 2180/8 C 0 30.0 371
2022-07-22 2022-07-22 Bollnäs-9 Alm Stjernen Alm Stjernen   [v 4] 2140/1 D 0 36.7 211
2022-07-18 2022-07-18 Östersund-3 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2140/7 D 0 31.0g 925
2022-07-12 2022-07-12 Hoting-2 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 5] 2060/9 C str
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-3 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 5] 2100/8 B 6 30.4 94
2022-07-02 2022-07-02 Oviken-1 Urkraft Urkraft   [h 3] 2120/6 D 0 42.9g 221
2022-06-25 2022-06-25 Oviken-2 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [h 3] 2100/8 D 5 41.0g 315
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-5 Monster Mustasch Monster Mustasch   [h 5] 1640/9 A 3 28.3 98
2022-06-24 2022-06-24 Hagmyren-4 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 1640/12 B 4 27.9 258
2022-06-22 2022-06-22 Bergsåker-4 Calle Bronson Calle Bronson   [h 4] 2140/1 D 0 32.1 127
2022-06-14 2022-06-14 Gävle-3 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 3160/7 B 0 34.0g 690
2022-05-25 2022-05-25 Romme-5 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2140/2 D 0 28.9 1342
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-5 Birk Sol* Birk Sol*   [s 3] 2140/8 D 0 632
2022-05-24 2022-05-24 Bollnäs-4 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2140/4 A 7 30.0 158
2022-05-15 2022-05-15 Dannero-5 Ingbris Ingbris   [s 4] 2160/6 A 8 32.6g 69
2022-05-12 2022-05-12 Bergsåker-5 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2160/9 B 5 32.2 714
2022-05-06 2022-05-06 Rättvik-5 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 5] 2660/12 C 3 29.1 818
2022-04-30 2022-04-30 Gävle-4 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2160/8 A 7 33.4g 41
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-6 Calle Bronson Calle Bronson   [h 4] 2160/8 C 7 34.3 163
2022-04-23 2022-04-23 Östersund-2 Brenne Belinda Brenne Belinda   [s 4] 2160/9 B 8 37.2g 275
2022-04-10 2022-04-10 Hagmyren-9 Tverdals Dronninga Tverdals Dronninga   [s 4] 1660/10 D 7 38.3g 134
2022-04-09 2022-04-09 Bollnäs-6 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2640/3 C 0 33.8g 436
2022-04-07 2022-04-07 Gävle-5 Ingbris Ingbris   [s 4] 1660/9 B 6 31.0g 51
2022-04-05 2022-04-05 Rättvik-1 Alm Stjernen Alm Stjernen   [v 4] 2160/12 D 0 34.8 611
2022-03-31 2022-03-31 Gävle-6 Odd Harmonia Odd Harmonia   [s 5] 2640/13 A 4 30.9 56
2022-03-22 2022-03-22 Bergsåker-7 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2140/1 D 0 g 192
2022-03-21 2022-03-21 Bollnäs-7 Tverdals Dronninga Tverdals Dronninga   [s 4] 2160/9 D 7 35.0 469
2022-03-18 2022-03-18 Östersund-3 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2160/6 D 3 32.1g 408
2022-03-10 2022-03-10 Gävle-8 Tverdals Dronninga Tverdals Dronninga   [s 4] 2160/7 D 0 36.6g 343
2022-03-04 2022-03-04 Romme-10 Alm Stjernen Alm Stjernen   [v 4] 1640/3 D 3 32.6g 367
2022-03-03 2022-03-03 Östersund-6 Calle Bronson Calle Bronson   [h 4] 2640/3 D str
2022-03-01 2022-03-01 Gävle-2 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2160/10 D 4 32.0 653
2022-02-25 2022-02-25 Bergsåker-4 Tverdals Dronninga Tverdals Dronninga   [s 4] 2140/7 C 6 36.0g 333
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-6 Monster Litchi Monster Litchi   [s 4] 2160/6 D 5 33.8 143
2022-02-17 2022-02-17 Bollnäs-4 Lita Lita   [s 5] 2140/7 C 0 33.1g 419
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-7 Gloss Photo Gloss Photo   [v 13] 2140/1 D 0
2022-02-15 2022-02-15 Gävle-3 Ingbris Ingbris   [s 4] 2140/2 D str
2022-02-11 2022-02-11 Bollnäs-3 Calle Bronson Calle Bronson   [h 4] 2160/7 D 0 g 668
2022-01-24 2022-01-24 Gävle-6 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 8] 1640/3 D str
2022-01-09 2022-01-09 Romme-8 Calle Bronson Calle Bronson   [h 4] 2640/2 D 0 g 487
2022-01-09 2022-01-09 Romme-5 Önnes Grimner Önnes Grimner   [v 8] 2640/12 B 0 30.8 110
2022-01-04 2022-01-04 Bergsåker-6 Lita Lita   [s 5] 2160/9 B 3 30.1 142
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-12 Björlitira Björlitira   [s 7] 1640/4 D 0 g 575
2022-01-01 2022-01-01 Bollnäs-4 Gloss Photo Gloss Photo   [v 13] 2160/15 D 0 17.5 2396
2023-12-30 2023-12-30 Gävle-8 Suså Ö.K. Suså Ö.K.   [s 4] 2180/11 A 0 29.8 183
2023-12-29 2023-12-29 Romme-8 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2160/8 C 6 33.4g 207
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-7 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2140/5 C 6 33.6 168
2023-12-20 2023-12-20 Bollnäs-2 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 1640/1 C 7 28.4 768
2023-12-18 2023-12-18 Bergsåker-1 Drivbest Drivbest   [v 6] 1640/2 C 8 29.2 177
2023-12-15 2023-12-15 Romme-2 Urkraft Urkraft   [v 4] 1660/12 B 6 29.6 557
2023-11-29 2023-11-29 Gävle-6 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2160/6 C 2 32.5 263
2023-11-22 2023-11-22 Bergsåker-3 Deviljas Ronja Deviljas Ronja   [s 6] 2140/3 D 4 30.8 112
2023-11-18 2023-11-18 Bergsåker-9 Sebastian Ill Sebastian Ill   [v 6] 2140/2 D 0 g 81
2023-11-17 2023-11-17 Bollnäs-4 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2140/3 D 7 32.2 596
2023-11-11 2023-11-11 Bergsåker-3 Deviljas Ronja Deviljas Ronja   [s 6] 1640/2 C 3 29.2g 52
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-6 Lykkesessan Lykkesessan   [s 6] 2180/8 B 0 g 170
2023-11-09 2023-11-09 Bollnäs-1 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 1640/2 B 0 g 163
2023-11-03 2023-11-03 Bollnäs-4 Sebastian Ill Sebastian Ill   [v 6] 2160/4 D 1 31.6 75
2023-10-12 2023-10-12 Gävle-1 Urkraft Urkraft   [v 4] 2660/7 C 6 35.4g 56
2023-10-11 2023-10-11 Bergsåker-7 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2140/5 B 3 29.1g 36
2023-10-09 2023-10-09 Romme-5 Supersnorpan Supersnorpan   [s 4] 2180/9 B 6 31.7 130
2023-10-09 2023-10-09 Romme-3 Deviljas Ronja Deviljas Ronja   [s 6] 1640/9 C 5 28.7 126
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-6 Nice Birthday Nice Birthday   [s 4] 1640/7 D 0 16.1 632
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-4 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 1660/13 B 5 26.4 228
2023-10-07 2023-10-07 Bergsåker-2 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2160/7 C 4 34.5 258
2023-10-01 2023-10-01 Dannero-7 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 1640/2 D 0 28.8g 299
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-5 Höle Lovika Höle Lovika   [s 5] 1640/3 D str
2023-09-28 2023-09-28 Bergsåker-2 Deviljas Ronja Deviljas Ronja   [s 6] 2140/5 C 4 28.6g 485
2023-09-26 2023-09-26 Boden-6 Drivbest Drivbest   [v 6] 1660/9 B 0 29.5 165
2023-09-26 2023-09-26 Boden-3 Nice Birthday Nice Birthday   [s 4] 2140/9 D 4 17.5 916
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-8 Deviljas Ronja Deviljas Ronja   [s 6] 2660/14 C 0 g 352
2023-09-24 2023-09-24 Dannero-2 Urkraft Urkraft   [v 4] 2140/4 D 5 30.9g 145
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-6 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 2140/1 D 6 26.4 560
2023-09-22 2023-09-22 Bergsåker-7 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2160/3 B 1 26.7 141
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-5 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2160/10 D 7 36.3g 260
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-4 Domino Brick Domino Brick   [v 8] 2140/2 D 0 g 1134
2023-09-19 2023-09-19 Hagmyren-2 Urkraft Urkraft   [v 4] 2660/6 C 2 30.2 153
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-6 Drivbest Drivbest   [v 6] 1640/9 B 1 28.5 45
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-5 Gumman Sisu Gumman Sisu   [s 7] 2140/7 C 4 15.4 307
2023-09-10 2023-09-10 Hagmyren-4 Urkraft Urkraft   [v 4] 1660/5 A 6 30.6g 32
2023-09-09 2023-09-09 Bollnäs-12 Deviljas Ronja Deviljas Ronja   [s 6] 2160/8 D 6 30.8 323
2023-09-09 2023-09-09 Bollnäs-4 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2140/7 D 8 25.7 901
2023-09-08 2023-09-08 Romme-4 Supersnorpan Supersnorpan   [s 4] 2140/11 C 0 32.9g 380
2023-09-05 2023-09-05 Rättvik-4 Deviljas Ronja Deviljas Ronja   [s 6] 2160/8 D 1 30.6g 75
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-8 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 1640/3 D 4 26.8 115
2023-09-03 2023-09-03 Hagmyren-5 Supersnorpan Supersnorpan   [s 4] 2140/8 D 7 30.6 592
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-5 Urkraft Urkraft   [v 4] 2140/6 B 0 g 288
2023-08-31 2023-08-31 Bollnäs-3 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2140/5 B 2 28.8 83
2023-08-24 2023-08-24 Bollnäs-8 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2140/10 B 2 28.1 228
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-4 Monster Brage Bo Monster Brage Bo   [v 7] 1640/4 D 4 27.6 81
2023-08-20 2023-08-20 Östersund-2 Re Al Re Al   [v 3] 2140/11 D str
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-11 Urkraft Urkraft   [v 4] 2140/14 A 0 32.4 203
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-4 Heavens Date M.P. Heavens Date M.P.   [s 5] 2140/10 C 3 15.4 357
2023-08-18 2023-08-18 Bollnäs-3 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 1640/1 D 0 31.8 242
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-7 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2100/3 D 8 36.1g 59
2023-08-12 2023-08-12 Oviken-3 Fosshaug Frasse Fosshaug Frasse   [v 6] 2100/4 C 5 33.0 305
2023-08-10 2023-08-10 Bollnäs-8 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2140/9 B 7 29.9 132
2023-08-10 2023-08-10 Bollnäs-7 Re Al Re Al   [v 3] 2140/2 D 0 g 293
2023-08-08 2023-08-08 Hagmyren-5 Urkraft Urkraft   [v 4] 1660/15 A 0 g 201
2023-07-25 2023-07-25 Oviken-5 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2120/6 C 2 33.7 208
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-10 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2140/1 D 5 32.9 274
2023-07-15 2023-07-15 Bollnäs-7 Höle Lovika Höle Lovika   [s 5] 1640/1 D 4 28.6 1037
2023-07-09 2023-07-09 Hagmyren-4 Urkraft Urkraft   [v 4] 2160/7 A 8 32.4g 142
2023-07-02 2023-07-02 Hagmyren-7 Supersnorpan Supersnorpan   [s 4] 2180/6 C 0 35.1g 171
2023-06-24 2023-06-24 Rättvik-2 Urkraft Urkraft   [v 4] 2160/10 B 7 29.7 347
2023-06-21 2023-06-21 Gävle-8 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 1640/3 C 3 33.5 40
2023-06-16 2023-06-16 Bollnäs-11 Supersnorpan Supersnorpan   [s 4] 2140/11 D 0 33.1g 882
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-8 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2160/6 B 2 30.0 26
2023-06-08 2023-06-08 Bollnäs-6 Sagmo Blässen Sagmo Blässen   [v 4] 2140/1 D 4 34.7 107
2023-06-05 2023-06-05 Hagmyren-7 Supersnorpan Supersnorpan   [s 4] 1640/1 B 1 32.1 213
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-4 Urkraft Urkraft   [v 4] 1640/1 D 8 26.6g 732
2023-06-02 2023-06-02 Bollnäs-2 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2160/7 D 8 28.3g 981
2023-05-26 2023-05-26 Hagmyren-8 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2140/5 D 0 28.8 90
2023-05-21 2023-05-21 Solänget-8 Hopp Karoline Hopp Karoline   [s 6] 1660/12 C str
2023-05-20 2023-05-20 Gävle-3 Ingbris Ingbris   [s 5] 2140/1 D str
2023-05-19 2023-05-19 Romme-8 Urkraft Urkraft   [v 4] 2140/5 D 0 28.0 449
2023-05-19 2023-05-19 Romme-5 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 1640/10 C 4 26.9 219
2023-05-16 2023-05-16 Rättvik-2 Teddy Best Teddy Best   [v 5] 2140/4 B 0 33.8g 262
2023-05-13 2023-05-13 Bollnäs-3 Ingbris Ingbris   [s 5] 1640/6 C 1 28.9 35
2023-05-11 2023-05-11 Hagmyren-5 Supersnorpan Supersnorpan   [s 4] 1660/8 C 1 32.2 834
2023-05-11 2023-05-11 Hagmyren-1 Sebastian Ill Sebastian Ill   [v 6] 2660/6 C 8 32.5g 207
2023-05-05 2023-05-05 Östersund-4 Monster Litchi Monster Litchi   [s 5] 2160/9 B str
2023-04-25 2023-04-25 Bergsåker-4 Hopp Karoline Hopp Karoline   [s 6]