V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-2 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [h 3] 2140/5 D

Nyheter för travkusk


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen ..


Jägersrotränaren Conrad Lugauer vann på söndagen det österrikiska travderbyt i Wien med favoriten Nero Maximus. Från positionen utvändigt ledaren var Nero Maximus aldrig hotad.
Det var tredje gången som Conrad Lugauer segrade i det klassiska loppet. De tidigare vinnarna heter La Traviata (2006) och Pompano Crown (2008).

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna..


Gävletravet bjöd på ett smörgårdsbord av fina treåringar på söndagen med totalt sju uttagningslopp till E3-finalerna på Sundbyholmstravet i Eskilstuna 29 juni där det väntar en miljon kronor i förstapris.
Hingstar och valacker gjorde upp i tre försök där de fyra främsta gick till final.
Stoklassen bjöd på fyra försök där tre finalplatser stod på plats i varje.
Svante Båth är i stort sett alltid med i hetluften när det gäller E3 och han fick se tre hingstar från stallet kvala in. Global Adventure och Bythebook vann sina försök från ledningen medan stallkamraten Alien Kronos spurtade in som fyra i sitt försök.
Bythebook var imponerande startsnabb i sitt försök tillsammans med Erik Adielsson och publiken fick sedan se en härlig duell med favoriten Fort Knox utvändigt. En duell som Bythebook vann utan problem.
Bythebook fick dela segern i Svensk Uppfödningslöpning i fjol med Belker. Sten O Jansson-tränade Belker imponerade också i sitt kval som han ledde från start till mål med Torbjörn Jansson.

Flera banrekord
I stoklassen imponerade också vinnarna och Zolly vann sitt försök på banrekord för treåriga ston när hon noterades för 1.13,2/2140 meter autostart tillsammans med sin tränare Mattias Djuse.
Ett banrekord som dock blev kortlivat då Grande Diva Sisu vann loppet efter på 1.13,0 tillsammans med sin tränare Per Nordström.
Daniel Redéns Adward Kronos gav ett rejält intryck då hon vann sitt försök utvändigt om ledaren tillsammans med Örjan Kihlström.
Det fjärde och sista försöket dominerade finska Pekka Korpi från start till mål med Mascate Match.
I spårlottningen till finalen drog Örjan Kihlström vinstlotten och han tvekade aldrig när han valde innerspår för Adward Kronos.

Startlista
E3-final hingstar/valacker
2140 meter autostart
1) Belker (Sten O Jansson)
2) Bythebook (Svante Båth)
3) Global Adventure (Svante Båth)
4) Guzz Mearas (Johan Untersteiner)
5) Ubiquarian Face (Adrian Kolgjini)
6) Criterion (Fredrik Wallin)
7) Dontloosememate (Jim Oscarsson)
8) I’m A Keeper (Leif Witasp)
9) Fort Knox (Pasi Aikio)
10) Aetos Kronos (Jerry Riordan)
11) Zola Key (Björn Goop)
12) Alien Kronos (Svante Båth)
Förstapris: 1 miljon kronor

Startlista
E3-final ston
2140 meter autostart
1) Adward Kronos (Daniel Redén)
2) Grande Diva Sisu (Per Nordström)
3) Mascate Match (Pekka Korpi)
4) Global Anarchy (Joakim Lövgren)
5) Scarlet Hello (Jörgen Westholm)
6) Boxer Shrimp (Robert Bergh)
7) Ies Elisabet (Fredrik Wallin)
8) Global Amazone (Jörgen Westholm)
9) Zolly (Mattias Djuse)
10) Darling Godiva (Lars I Nilsson)
11) Visual Condition (Stefan Melander)
12) Dontlooseallmoney (Jim Oscarsson)
Förstapris: 1 miljon kronor

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn B..


När 48-oddsaren Learn By Heart tappade direkt från start var den inte många som trodde på den brittiske välstammade hingsten Learn By Heart i årets upplaga av Stockholms Stora Pris.
Men Rafael De Oliveira smög fram sin häst invändigt och hittade ryggen på Swedish Dream som blixtstartade till front.
När sedan segerchecken på 700 000 skulle skrivas ut på upploppet så var det Learn By Heart som var starkast och han inte bara kopplade grepp på ledaren, han hade även mod att försvara sig mot King David och Christmas.
Den fyraårige hingsten tränas av Bent Olsen i Danmark.
- Han var helt otroligt bra i dag men visade att han är i kanonform. Han missar starten och vinner ändå, kommenterade Bent Olsen.
Learn By Heart är uppfödd av den brittiska drottningen Elisabeth II som har ett stort galoppintresse.
- Ägarinnan Lone Kaj-Nielsen ville ha en häst efter Frankel - och hon brukar få sin vilja igenom, sa Bent Olsen om det lyckade miljonköpet.

Favoritseger inledde V64-spelet
I Bloomers’ Vase (L) med 200 000 kronor till vinnaren blev det favoritseger Appelina och Jan-Erik Neuroth. Appelina var med bra från start och låg med i draget som femma-sexa. Det bet sedan bra när hon attackerade genom slutkurvan och hon kunde koppla segergreppet direkt in på upploppet
Wido Neuroth tränar vinnaren i V64-1.
Bobbie Killicks Minneslöpning (V64-2) gick till Sandtastic som var mycket stark i händerna på Josefin Landgren. Santastic var tidigt framme utvändigt ledaren Stureplan, kopplade greppet genom slutkurvan och försvarade sig sedan starkt hela upploppet ner. 100 000 kronor var segern värd. Bettina Andersen tränar segraren.

Holmquist skrällde
Dagens skräll kom i Jockeyklubbens 2000 Guineas (V64-3) där 50-oddsaren Arabianranta fångade in ledaren Yrroll i sista galoppsprången. I segersadeln satt Ulrika Holmquist som rider med stort självförtroende för dagen efter succén på Nationaldagen då hon vann hela fyra lopp.
Segern var värd 500 000 kronor och tränar vinnaren göt Annika Sjökvist.
Kort före mål föll jockeyn Martin Rodriguez av sin häst Cash och det såg otäckt ut från sidan. Martin Rodriguez kunde dock av egen maskin ta plats i ambulansen som snabbt var på plats och han var sedan snabbt tillbaka och red redan i loppet efter.

Imponerande i kraftfull stil
I Svenskt 1000 Guineas (V64-4) blev det en överlägsen favoritseger för Queen Rouge. När Oliver Wilson gav det treåriga stoet full anfallsorder 200 meter från mål så bara försvann hon ifrån sina jämnåriga systrar i imponerande kraftfull stil.
700 000 kronor var segern värd och tränar gör Marc Stott.
Det blev en överraskning i Zawawi Bro Park Vårsprint (L) (V64-5) där 23-oddsaren Captain America spurtade vassast tillsammans med Sandro De Paiva. Den nioårige valacken vann även denna löpningen 2017 och kunde nu kvittera ut 200 000 kronor. Tränar gör Annika Bye Hansen.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter h..


Atlanta imponerar på andra sidan Atlanten, och stjärnstoet som i fjol vann Hambletonian mot hingstarna, är fortsatt obesegrad i år efter helgens segern i Ambro Flight på Woodbine Mohawk Park i Kanada.
Tillsammans med kusken Yannick Gingras segrade Atlanta på 1.08,6/1609 meter autostart – nytt kanadensiskt rekord. Tränar gör numera Ron Burke.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet...


Bodentravet bjöd på en fantastisk publikfest med sommarvärme och sol när V75 gästade för det numera traditionella midnattstravet.
Norrbottens Stora Pris med en miljon kronor var förstås huvudnumret och för fjärde året i rad vann Propulsion. I senaste starten var Daniel Redéns superstjärna fyra i Elitloppet och inte gick att känna igen. Nu var den åttaårige hingsten sig lik och när han samtidigt kom enkelt till ledningen var konkurrenterna med elitloppsfinalisterna Makethemark och Milliondollarrhyme i spetsen chanslösa.
- Det där blev inte som jag hade tänkt mig, så snällt lopp har han inte fått sedan… ja, jag vet inte hur länge sedan, sa Daniel Redén.
- Jag blev lite rörd, det var så mycket spekulationer innan, men han kändes lika fin som alltid.
Folk har tvivlat helt enkelt, men man tvivlar inte på Proppen. Han vet vad sitt jobb är, norsken och huvan kvar… då blir en tränare glad. Det är skitkul… det finns bara en Propp. Nu ska vi njuta och Proppen ska få fira och få mycket morötter, för det är han värd, fortsatte Solvallatränaren.
Örjan Kihlström var inte lika överraskad över att han kom till ledningen.
- Skönt för honom att få en lite lättare resa i dag. Hade ganska mycket sparat i dag. Det är fantastiskt häftigt, jag kände redan i den andra provstarten att det var riktig kick i han, förstod att han skulle göra ett riktigt bra lopp nu igen.
- Det går knappt att beskriva. När han har en dålig dag är han fyra i elitloppet, det säger allt om vilket fenomen det är, han är helt otrolig, sa Örjan Kihlström.
Hemmahoppet Makethemark knep andrapriset efter ett lopp utvändigt Propulsion, Muscle Hustle blev trea från rygg ledaren och Milliondollarrhyme fyra från tredje invändigt.

Mellby Club imponerade
Förutom Propulsion var kvällens kanske mest imponerande vinnare Mellby Club som lekte hem V75-3 över mäktiga tre kilometer tillsammans med Jorma Kontio.
Från start blev Mellby Club hängande i tredjespår men Jorma Kontio var bestämd och efter 600 meter satt ekipaget i ledningen, resten blev en uppvisning.
- Det här var hans bästa lopp i karriären. Han har hittat en växel till och vann med krafter kvar, sa Jorma Kontio.

Dubbelsegrare
I V75-1 bjöd stallkamraterna Quito Lane och Macelleria på en läcker upploppsduell där ledaren Quito Lane höll nosen först trots att han tappade spänsten till slut. Kusken Ove A Lindqvist visade rutin och stöttade vad som behövdes och tränaren Robert Bergh bakom Macelleria fick nöja sig med andrapriset.
- Det blev hårt i mål. Han började rulla lite 150 före mål så jag vågade inte driva utan fick sitta blixtstilla för att hålla han i trav. Jag fick lite torskfrossa, sa Ove A Lindqvist.
Ove A Lindqvist vann dubbelt inom V75-spelet och segrade även i kallblodsloppet med John Mogset-tränade Pave Faks. Ekipaget vann för övrigt V75 även förra året samma tävlingsdag på Bodentravet.
Ove A Lindqvist var offensiv och kontrollerade loppet från positionen utvändigt ledaren.
- Jag kände i värmningen att det var en annan häst än i fjol, starkare, sa Ove A Lindqvist.
Och lördagens dubbelseger kommenterade han så här:
- Jag kör ju bra hästar.
Robert Bergh hade också en mycket bra dags i kvällssolen och fick även en kuskseger då han blåste till ledningen med Nobel Amok i V75-5. Väl i spets svarade Åbytränaren för en perfekt tempobedömning och Nobel Amok vann knappt men säkert före Eder Bob och Bucks To Burn.
- Han flyger lågt den här, det är en härlig travare. Det är lite nerv i han men när det stämmer då är han jäkligt bra, kommenterade Robert Bergh.
Segertiden 1.12,3/2140 meter autostart.

Vann sjätte raka
I V75-2 såg det länge ut som att Erik Adielsson satt på leken med Lady Zappa i ledningen. Men den snabba öppningen från 20 meters tillägg satt i benen in på upploppet och istället spurtade Hope And Dreams bäst från dubbla tillägg efter att ha blivit serverad ett perfekt lopp i rygg på favoriten Millie Millionaire i tåget i tredjespår sista varvet.
Emila Leo satt i segersulkyn bakom Hope And Dreams som tränas av Oscar Berglund.
- Hon är helt fantastisk, hästen. Jag saknar ord, hon bara växer med uppgifterna. Jag är otroligt tacksam att ha en sådan häst i stallet, kommenterade Östersund-amatören.
Omgångens skräll kom i V75-6 då tappre favoriten Fleets Admiral blev snuvad i sista stegen av Littleredcorvette som tog sjätte raka segern när han vann till skrälloddset 20,52.
John Östman satt i segersulkyn och vinnaren tränas i Norge av amatören Trine Hansen.
Sju rätt på V75 gav 34 612 kronor. Sex rätt gav 244 kronor och fem rätt 27 kronor.
Utanför V75-spelet utmärkte sig Zephyr Kronos som vann ett försök i Norrlands Grand Prix för fyraåringar i läcker stil från spets tillsammans med Örjan Kihlström. Daniel Redén tränar löftet som vann på 1.12,9/2140 meter autostart.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i ..


Inget kunde stoppa Racing Mange i Kouvola på lördagen. Trots en blytung inledning i tredjespår och resten av loppet som förstahäst i andraspår kopplade han enkelt grepp på ledande elitloppsfinalisten Next Direction och gick undan till överlägsen seger.
- Det är det bästa lopp han har gjort i sin karriär. Han fick en riktigt tuff resa men jag hade planerat att köra utvändigt om ledaren i en hel vecka, eftersom jag visste att vi hade små chanser att komma till ledningen och visste från förra gången jag var här att det är svårt att komma bakifrån. Sedan kunde jag knappt tro mina ögon när ingen kunde utmana till slut. Men i dag visade han vad han är gjord av. Han tog mig till vinnarcirkeln och jag är stolt över honom, sa Joakim Lövgren.
Loppets förstapris uppgick till strax över en miljon kronor och Racing Mange noterades för kilometertiden 1.11,7 över 2 100 meter med bilstart. Next Direction, som blixtrade till ledingen från spår åtta och varvade på raska 1.10,5, höll starkt till andraplatsen. Förhandsfavoriten Handsome Brad fick en fin resa i rygg på ledaren innan han kom ut bakom vinnaren i slutkurvan. Han hade emellertid inget att komma med över upploppet och fick nöja sig med tredjeplatsen.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-7 Elle Star Elle Star   [s 7] 2160/7 0 g 118
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-2 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2140/3 0 18.3 896
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2160/8 0 17.9 147
2015-11-27 2015-11-27 Romme-7 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2160/13 str
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 2140/4 0 17.7 798
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Topover Topover   [v 4] 1640/3 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 1640/2 0 15.5 568
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-3 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 7] 1640/11 0 15.1 301
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2160/10 0 18.3 530
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Toppolino Toppolino   [v 9] 1640/4 7 16.7 49
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-5 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 7] 1640/11 2 13.9 154
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Jeppas Mynta Jeppas Mynta   [s 6] 2140/12 6 17.7 47
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Toppolino Toppolino   [v 9] 1640/2 2 15.0 1125
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2140/7 0 20.4g 325
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 1640/2 0 g 966
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-9 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 3] 1640/8 4 16.5 312
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2140/12 0 15.4 873
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-8 Sjögerås Finess Sjögerås Finess   [s 8] 1640/8 D 0 20.1 1390
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-4 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2140/5 D str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 1640/5 C 0 g 405
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/2 D 7 16.0 524
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/13 B 0 19.2 832
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 1640/1 A 5 17.6 71
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2100/5 A 1 19.5 29
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-2 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2640/11 A 0 21.8g 381
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 2140/11 C str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-3 Beauty Taste Beauty Taste   [s 4] 2140/5 C str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Sno På Sno På   [s 7] 2140/1 C 0 19.7 218
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 WhenLoveTakesOver WhenLoveTakesOver   [s 2] 1640/3 D 0 23.2g 718
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2640/2 D 0 g 271
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 1640/2 D 4 15.2 166
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 2140/3 B 1 13.5 34
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Sjögerås Finess Sjögerås Finess   [s 8] 2140/5 D 5 17.9 237
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Sno På Sno På   [s 7] 2140/2 C 3 17.8 53
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-1 Dior Silvåkra Dior Silvåkra   [s 4] 2140/6 B 2 17.0 72
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Utelek Utelek   [h 3] 2140/1 C 4 16.6 67
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-7 Elle Star Elle Star   [s 8] 1640/10 C 0 196
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/5 C 0 295
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-5 My Treat My Treat   [v 4] 2140/6 D 0 481
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-2 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 1640/8 D 0 225
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-1 Unicorns Blazon Unicorns Blazon   [v 3] 2140/10 D 0 152
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 5] 2140/7 A 3 16.4 70
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-10 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/1 C 4 18.4 133
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-8 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 8] 2140/11 A 7 14.7 59
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 2140/2 D str
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 B 6 18.1 53
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-5 Lilla Lotta Lilla Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 320
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/15 C 7 16.6 674
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-10 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2140/1 D 3 15.0 258
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-10 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/7 D 0 18.6 1036
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-9 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 D 5 16.9 907
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-5 Claude Debussy Claude Debussy   [v 3] 2140/11 B 0 g 770
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2140/3 D 8 16.8 60
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/10 D 1 16.7 551
2016-05-24 2016-05-24 Romme-10 Kiwi Southwind Kiwi Southwind   [s 7] 2160/10 D 6 17.8 1143
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/10 A 0 19.9 699
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2660/7 D 3 18.6g 199
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 My Treat My Treat   [v 4] 2140/1 C 4 20.7 313
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/10 B 0 29.1g 554
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Lilla Lotta Lilla Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 14.9 264
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 D 0 22.5g 121
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/12 B 7 17.8 210
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/6 D 3 20.0 123
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2160/5 B 0 22.2g 495
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-3 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 4] 1640/7 C 6 16.5 257
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Catch a Star Catch a Star   [h 4] 2140/5 D 0 22.8g 294
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/4 D 0 g 440
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/1 D 8 17.8 288
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2140/4 D 7 17.7 324
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/14 D str
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/2 D 0 19.7 687
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/5 D 0 1056
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/8 D 7 17.1 934
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/6 D 0 20.5 650
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/10 D 0 27.3g 303
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2640/4 A 0 g 154
2017-12-14 2017-12-14 Åby-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/9 C 0 16.4 609
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-9 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2140/12 A 7 16.7 399
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-7 Rue Royale Rue Royale   [s 3] 2140/5 D 0 20.1 85
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-5 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 9] 2140/7 C 5 15.2 776
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-6 Djerba Oldeson Djerba Oldeson   [s 7] 2140/11 C 0 18.0 167
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 2140/6 D 1 17.7 106
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 Carame Carame   [s 6] 2140/11 B 2 15.6 156
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/1 C 0 g 806
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/5 B 1 16.0 31
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-5 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 2140/1 D 2 19.0 678
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Snoopy Snoopy   [v 8] 1640/7 D 0 g 324
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Avril Lascaux Avril Lascaux   [s 7] 2100/12 D str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 M.R.Starcatcher M.R.Starcatcher   [v 9] 2140/4 D 0 20.0 858
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/6 D 0 g 458
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2140/14 C 0 16.7g 615
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-2 Starbec's Whisky Starbec's Whisky   [v 6] 2140/5 B 2 18.2 121
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/2 C 0 16.0 114
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/6 C 0 26.2g 170
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/6 A 1 18.3 40
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/11 B 1 17.7g 63
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-4 Valborg Gertorp Valborg Gertorp   [s 5] 2140/8 D 6 17.0 166
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-2 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 2160/8 B str
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-9 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 1640/1 C 0 g 53
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Adamant Adamant   [v 4] 2140/3 A 3 16.2 60
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Furyk Furyk   [v 10] 2180/8 C 6 18.6 383
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Starlight Hills Starlight Hills   [s 7] 2140/7 C 4 15.7 506
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-4 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2160/6 B 1 15.9 33
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/4 D 0 g 415
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Dadou Dadou   [v 4] 2140/9 D 6 16.0 142
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 7] 2140/6 D 0 g 690
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/10 D 2 15.9 652
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-8 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2480/4 A 1 17.3 32
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/5 D 1 14.9 107
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/10 D str
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/3 D 1 16.2 199
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2640/1 B 3 15.8 77
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2480/6 D 5 16.9 325
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-4 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 1680/5 D 6 16.2 197
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/7 B 0 16.4 295
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Digital Circle Digital Circle   [v 6] 2140/7 A 5 13.5 666
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/7 D 0 g 336
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/2 D 0 g 790
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Adamant Adamant   [v 4] 2100/6 A 3 14.8 89
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 5] 2640/3 D str
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Legoholm Zon Legoholm Zon   [s 6] 2140/12 C 3 13.5 215
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2180/9 C 0 g 1084
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Dadou Dadou   [v 4] 2140/1 D 1 16.7 267
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/10 A 2 13.7 95
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/6 B 1 15.3 47
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2160/5 C 6 17.5g 318
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-2 Fairytale Road Fairytale Road   [s 7] 2080/6 D 4 14.5 237
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/5 C 8 16.0g 243
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/7 C 0 g 168
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 Elle Star Elle Star   [s 9] 2160/6 C 0 g 457
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/11 A 0 g 717
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-12 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/12 D 4 14.9 705
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 2140/8 D 6 16.8 134
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 1640/11 C 0 g 114
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 9] 2640/10 D 7 18.9 583
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Dadou Dadou   [v 4] 2140/3 C 0 18.1g 86
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/1 C 3 15.4g 37
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-2 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/4 D 0 g 1600
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2640/6 D 0 17.7 1212
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2160/14 B 0 15.4 1980
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-5 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/2 D 3 15.0 93
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 1640/8 D str
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 High Flying High Flying   [s 6] 1640/1 C 5 14.8 348
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-1 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/4 D 6 16.5 446
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/10 B 7 16.2g 59
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Pompano Euphoria* Pompano Euphoria*   [s 5] 2140/6 C 0 g 31
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Beauty Taste Beauty Taste   [s 5] 2140/10 B 6 16.9 47
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-7 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/9 B 6 15.0 65
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/4 D 7 19.8 889
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/7 B 0 g 247
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Todays Shotgun* Todays Shotgun*   [v 7] 2160/11 C 4 15.9 245
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/15 B 3 18.8g 550
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Toutre Toutre   [h 5] 2140/2 D 0 g 167
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 2100/14 B 6 17.0 209
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 1609/11 A 5 15.8 399
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/4 A 1 15.9 27
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 10] 2160/5 D str
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 Kung Rols Kung Rols   [v 8] 2640/11 C 0 18.4 524
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 7] 2140/14 A 2 14.3 204
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-2 Wirano Chip Wirano Chip   [v 9] 2140/9 C 5 18.0 268
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-6 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/7 B 0 16.6 280
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Orient Avenue Orient Avenue   [s 4] 2140/3 C 6 16.6 76
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-4 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2140/6 B 2 14.2 31
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-9 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/13 D 3 14.9 991
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-1 Lowlife Lowlife   [v 6] 2660/4 D 6 19.4g 185
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 2160/12 D 0 17.1 1052
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2140/3 D 0 g 416
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/8 D 0 17.9 759
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-12 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 D 0 15.8 813
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 1640/5 D 0 13.5 730
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 1640/11 C 0 16.5 878
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-3 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 1640/10 D 4 15.2 233
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-3 Mitos Princess Mitos Princess   [s 3] 2160/10 C 6 18.9 553
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Mitos Gold Mitos Gold   [v 5] 1640/5 C 4 12.6 194
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 6] 2140/7 A 0 g 45
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Olivia Napp Olivia Napp   [s 6] 2140/6 C 5 15.7 249
2018-10-18 2018-10-18 Åby-8 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 4] 2140/7 B 6 16.2 178
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-1 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 3] 2140/4 A 0 g 284
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-4 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 6] 2140/9 B 2 14.2 73
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/2 C 0 16.4 132
2018-10-06 2018-10-06 Åby-5 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 A 0 17.1 214
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 1640/11 B 6 14.7 140
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2660/9 D 1 16.9 798
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-2 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2160/6 D 0 73
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/2 D 0 307
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-5 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 C 0 247
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-8 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2140/1 C 0 661
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2160/12 C 0 16.7 298
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Mithril Mithril   [h 6] 2140/9 D 5 14.7 254
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/12 C 5 15.5 433
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2660/15 C 7 15.0 285
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/7 D 5 15.5 417
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-1 Untouchable In Untouchable In   [v 5] 2140/9 D 0 g 602
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-4 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 1640/12 C 7 16.0 577
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2140/11 C 1 16.5 94
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Olivia Napp Olivia Napp   [s 6] 2140/8 D 0 g 1288
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-10 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2140/12 C 2 13.7 551
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 2140/8 D 0 14.8 580
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Doris Palema Doris Palema   [s 5] 2140/4 C 0 g 34
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-3 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/11 B 0 16.8 89
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-5 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2140/7 D 0 20.0g 592
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2140/4 B 4 16.7 31
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2140/1 C 0 436
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/5 C 8 18.6 109
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 Estelle Gertorp Estelle Gertorp   [s 4] 2140/7 D 0 g 114
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 5] 2660/5 C 0 g 114
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/7 C 4 17.7 78
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 7] 2160/8 B 0 20.0 93
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2140/4 C 6 18.0 179
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-1 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2160/8 C 5 18.0g 462
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Dagslill Dagslill   [s 7] 2140/2 D 0 30.3 987
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/10 D 0 15.2 1629
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/7 C 0 17.3 136
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2660/4 C 4 18.0 72
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Carame Carame   [s 7] 2140/7 D 7 16.5 597
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Doris Palema Doris Palema   [s 5] 2140/5 B 2 15.0 48
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Carame Carame   [s 7] 2140/1 C 3 15.7 157
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/7 A 3 17.5 78
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 1640/11 D 6 16.0 289
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-8 Stepping Key Stepping Key   [s 9] 2140/4 B 0 20.0 461
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 7] 2140/1 D 0 17.4 1014
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/2 C 0 16.7 1492
2018-01-17 2018-01-17 Axevalla-5 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/6 D 0 17.3 172
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 2140/7 B 6 18.1 342
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Olivia Napp Olivia Napp   [s 7] 2140/11 D 0 15.7 1545
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Jessica Ås Jessica Ås   [s 5] 2140/8 C 7 16.4 919
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Four Strong Winds Four Strong Winds   [v 8] 2660/7 C 0 18.3g 326
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-6 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 2140/9 C 0 15.5 609
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/10 C 4 16.2 308
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 2140/3 C 0 15.3 200
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-1 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 2140/10 B 4 14.7 101
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-2 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 2140/5 D 6 17.7 100
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/8 B 1 17.1 38
2019-05-16 2019-05-16 Åby-8 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 1640/1 C str
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-4 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 2160/5 D 5 17.4 1426
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Davici Davici   [v 6] 1640/3 C 1 14.0 23
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2140/4 D str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/3 B str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 2140/4 C 5 19.2 82
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 2140/5 B 5 19.8 318
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 1640/11 C 3 13.8 187
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/6 C 3 16.1 150
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2140/3 D 0 206
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 2140/9 C 1 17.0 105
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Big Farmer Big Farmer   [v 5] 2140/8 B 6 15.2 322
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Quattro Töll Quattro Töll   [v 7] 2660/12 B 3 14.9 102
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 1640/5 B 2 13.6 99
2019-03-21 2019-03-21 Åby-3 Kingup Kingup   [v 4] 2140/2 B 4 17.1 186
2019-03-21 2019-03-21 Åby-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2160/11 C 0 90
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Countdown Fougett Countdown Fougett   [v 8] 2140/7 B 0 g 108
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2140/5 B 4 16.1 1179
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 7] 2140/9 B 0 13.9 293
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2640/2 C 5 17.7 505
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-1 Alert Vendil Alert Vendil   [v 3] 2140/6 D 6 24.7g 436
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 1640/10 B 0 15.7 397
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-1 Alert Vendil Alert Vendil   [v 3] 2140/3 D 0 g 562ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se