V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2021-06-12 2021-06-12 Rättvik-7 Krut Knut Krut Knut   [v 9] 2160/5 C
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-9 Romeo Dana Romeo Dana   [v 7] 2140/5 D
2021-06-15 2021-06-15 Gävle-6 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 7] 1640/7 D
2021-06-17 2021-06-17 Bergsåker-6 My Gifted My My Gifted My   [v 9] 2140/6 D

Nyheter för travkusk


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och ..


Coronapandemin ställer till det för Bjerke som har sin största tävlingsdag på söndag med Oslo Grand Prix som huvudattraktion och V75®. Det brukar vara mycket gäster från både Sverige och Danmark, men i år är det bara två svensktränade hästar som sluter upp, dock utan sina ordinarie kuskar.
- Norge har fortfarande ganska hårda regler och det är bara att gilla läget, säger Bo Westergård som har sin rörelse i Danmark men får köra sina egentränade hästar i helgen.
- Jag har min familj i Norge, jag är gift med en norska, och då gäller lite andra karantänregler, det får bli som en liten semestertripp och jag måste ta ett PCR-test på söndag morgon så allt står rätt till.

Talang med åtta raka segrar
Bo Westergaard började som tränare i Danmark innan han efter några år tog flytten till Norge 2014, sedan 2018 är han tränare i Danmark och ser positivt på framtiden.
- Jag hyr numera min gård som jag hade innan jag flyttade till Norge. Vi bygger om och det kommer att bli en mycket fin träningsanläggning. Vi har fyra banor att köra på med olika underlag. Vi tränar ganska individuellt och rider hästarna en hel del.
För tillfället står det 75 hästar på träningslistan.
- Det är väl ungefär hälften tävlingshästar och resten yngre förmågor. Jag har några fina tvååringar som jag hoppas ska kunna åka med till Sverige nästa år och försöka röra om i årgångsloppen. En är bror till Joke Face med Father Patrick som pappa och det är en riktig talang.
Hästen som stall Westergaard har störst förväntningar på i år är treårige Thai Brooklyn.
- Hon gjorde allt rätt förra året och har åtta raka segrar. Det är en jättetalang helt enkelt och vi siktar på de norska årgångsloppen i år.

Tippar Belgien i fotboll-EM
Som många danskar är Bo mycket intresserad av fotboll och ser fram emot fotbolls-EM.
- Jag ska försöka se en del matcher även om det säkert blir svårt. Danmark har ett mycket bra lag, det går att jämföra med det 1992 när vi vann EM, men ett nytt guld blir det knappast, jag tror Belgien vinner.
På söndag har stall Westergaard sex hästar med i V75-spelet och Bo Westergaard berättar följande.
- 15 Zelov (V75-1) är en jättefin häst som har gjort det bra hela karriären. Han har gjort två starter för mig och jag har varit nöjd med honom bägge gångerna. Senast så hade han bra fart över mål och jag tycker att han blir bättre och bättre. Lång distans är inga problem, men det är bra motstånd och många att runda och vi behöver ha en del tur. Han ska tävla barfota nu och det var ett tag sedan.
- 3 Macro Star (V75-2) är väldigt kapabel och nu har han skött sig i flera starter i rad. Han var väldigt bra senast och det är en tuff häst som kan göra lite själv i loppen. Det ser bra ut på förhand och jag är optimist med honom och han ska ses med ganska bra chans.
- 3 Stonefire U.S. (V75-4) var jag nöjd med senast. Han kommer mer och mer, men den här gången så möter han väldigt bra hästar och jag smyger med och kör till slut. Han är väldigt snabb i ett par hundra meter och med rätt lopp så finns chansen, en outsider.
- 7 Rexine (V75-5) är ett bra sto som alltid gör sitt bästa. Nu har hon inte startat på ett tag. Jag är helt nöjd med henne i jobben och hon brukar leverera direkt. Jag hoppas och tror att hon är långt framme.
- 1 Zaffiro Jet (V75-6) är i mycket bra form. Han var först i mål senast, men blev diskad då det var lite tight. Hästen känns jättefin och har ett passande läge och kan öppna, bra, men jag är inte helt säker på att vi kan försvara ledningen. I spets tror jag på bra chans.
- 4 Rushmore Face (V75-7) är i mycket bra form. Han var med i Copenhagen Cup näst senast och fullföljde bra och hade lite krafter kvar. Gången efter mötte han ett lite lättare sällskap och vann på ett bra sätt och visade fortsatt toppform. Han är bäst med ett jämnt hårt tempo och klaffar det kan han säkert vara långt framme. Han ska tävla barfota runt om nu, senast tävlade han med skor.
Din bästa chans?
- Det är Macro Star före Zaffiro Jet.

Joakim Brundin, Kanal 75


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Fö..


På söndag är det dags för sommaren höjdpunkt på Bro Park – Super Sunday med Stockholms Stora Pris som huvudnummer. Förutom miljonloppet Stockholms Stora Pris (Gr3) bjuder supersöndagen även på Bro Park Vårsprint (L), Bloomers' Vase (L) samt två klassiska lopp för treåringar: Jockeyklubbens 2000 Guineas och Svenskt 1000 Guineas (Dianalöpningen).
Stockholms Stora Pris avgörs som V64-3 och på förhand ser det ut som att Niels Petersen har en bra chans på en ny triumf i den anrika löpningen.
I fjol skrällvann Kick On i regi Niels Petersen före King David. Båda hästarna finns med i söndagens startfält och i år står båda på Niels Petersens träningslista. Kick On på Petersens norska träningslista och King David på hans danska träningslista.
- Kick On är en väldigt kapabel häst. Inför årsdebuten har han gjort det han ska. Han har lite temperament och det är kanske han svåraste motståndare. Det var också det som ställde till det i årsdebuten i fjol, vi får hoppas att han vuxit ifrån det.
Kick On föll alltså i årsdebuten i fjol men sedan svara han för en felfri säsong med fyra raka segrar och förutom Stockholms Stora Pris vann han även Swedish Open Mile på Bro Park följt av Marit Sveaas Minneslopp (Gr3) och ArnfinnLunds Minenslöp (L) på gräset på Övrevoll i Norge.
- Det känns som han blivit en starkare häst även mentalt. I fjol gjorde vi väl alla fel vi kunde i samband med hans debut och han slösade bort krafterna före start. Men vi har lärt oss hästen. Det är en väldigt kapabel häst, för mig är han en bättre mer fullkomlig häst i år, säger Niels Petersen som inte låter särskilt orolig trots att det årsdebut.

Stark tvåa i fjol
Niels Petersens andra häst i Stockholms Stora Pris är King David som svarade för en strong prestation i fjol som tvåa.
- King David kommer i väldigt bra form, honom ska man se upp med, det är helt säkert. Han har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu.
Vi ber Niels Petersen att rangordna sin stjärnduo.
- Kick On har kanske högre potential, men han gör årsdebut och King David har två lopp i kroppen. Det är två otroligt fina hästar. Om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.
Niels Petersen är Skandinaviens dominerande galopptränare och dansken har huvuddelen av sin verksamhet i Norge.
Förutom de två förhandsfavoriterna i Stockholms Stora Pris har han fyllt hästtransporterna och laddat rejält inför Bro Parks stordag. Totalt har han elva hästar till start efter strykningen av 7 Yellow Submarine (V64-6) och så här säger Niels Petersen till Erik Ivares på galopptips.se

V64-1: Bloomers' Vase (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 3 Ascot Brass har haft en del problem fram till detta, men är okej nu. Jag hoppas att sköter sig, men det här blev för tufft. Jag är nöjd med pengar, säger Niels Petersen.
- 6 Queen Rouge gör debut för mig och är redo för start. Hon har jobbat mycket bra och trivs förträffligt på Bro Park. Queen Rouge är inte helt på topp ännu, men måste kunna vinna ändå - även om jag har stor respekt för ett par av motståndarna.

V64-2: Bonnie Killicks Minneslöpning – 82 500 kronor till vinnaren
- 8 Face Of Energima var rejäl i årsdebuten och lär vara framsatt. Det är en tuff typ som trivs på distansen, men det här ser rätt tufft ut. Jag är nöjd med pengar i första hand, men hoppas på en trippelplacering.

V64-3: Stockholms Stora Pris (Gr3) – 600 000 kronor till vinnaren
- 6 Kick On ser bländande ut i träning inför detta och kan såklart vinna loppet, men det är otroligt mycket energi i honom vilken han inte får slösa för mycket av. Han har lärt mycket av vårt upplägg och jag har lärt mig av honom. Kick On trivs på banan och vann loppet i fjol. Om han fungerar fullt ut det ingen som rör honom, säger Niels Petersen.
- 8 King David har haft maximal otur i sina två starter i år så jag hoppas att det vänder nu. Han har knallform och jag är superhappy med min häst för dagen. Han fungerar bra på Bro Park och om Kick On underpresterar ett par procent tror jag att King David vinner loppet i stället.

V64-4: Bro Park Vårsprint (L) – 165 000 kronor till vinnaren
- 5 Could Be King gör första starten för mig och det här ska bli spännande. Han är väldigt fin i träningen inför loppet och ser ut som en riktig klasshäst. Distansen passar, men han står nog upp till 1400 meter. Jag är nöjd med startspåret och Bro Parks banpriofil ska fungera väl. Det är ett tufft och hårt lopp med många hästar, men min är riktigt vass ska man veta så jag är optimist.
- 12 Ramone var jag nöjd med i årsdebuten - speciellt som han nästan alltid går sämre på hemmabanan. Formen är där, men det här känns alldeles för tufft. Jag är helnöjd om han får pengar, säger Niels Petersen.

V64-5: Jockeyklubbens 2000 Guineas – 415 000 kronor till vinnaren
- 4 Masseto är en tuff liten "jävel" och han är dessutom under kraftig utveckling. Startspåret passar och det ska bli spännande att se honom på Bro Park. Distansen är utmärkt, men det är ett tufft lopp. Han kommer gå bra, men hur långt det räcker är svårt att sia om. Jag hoppas på en bättre placering i första hand.
- 15 Hollywoodboulevard har varit tapper i sina två starter i år - senast pullade han bort en hel del krafter. Min häst har en aktion som jag tror är extremt passande för Bro Parks gräsbana och jag förväntar mig en plusinsats. Startspåret är dock uruselt, säger Niels Petersen.

V64-6: Svenskt 1000 Guineas – 581 000 kronor till vinnaren
- 6 Iron Butterflyp blev det riktigt struligt för senast - hon blev påriden och lite annat stök. Hon mår väldigt fint inför detta och att det är lite upp i distans är inget bekymmer. Bro Parks gräs ska inte vara något problem och det finns klass i den här. Startspåret är jag nöjd med och hon kan nog vara ganska långt framme även om hon är orutinerad.
- 12 Habla gör sin andra start för mig och är inte så tokig. Har dock aldrig vunnit lopp och lär väl inte göra det den här gången heller, men det är en fin typ som jag verkligen gillar.
- 14 Donna Devarona är en riktigt fin liten "racehorse" - hennes inställning är helt grym. Hon trivs utmärkt på banan, men startspåret drar ned förväntningarna smula.

Lars-Ove Pettersson, Kanal 75


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tr&aum..


Balboa Lux är mycket explosiv från start och tog enkelt ledningen och vann med krafter kvar på 1.10,9/1640 meter autostart. Hästens tränas av Gennaro Casillo.
- Balboa Lux var ändå inte som bäst i dag och tävlade med skor och är bättre utan. Han har väldigt lite pengar på sig i förhållande till sin kapacitet och han kan nog tjäna fina pengar under en period nu i sommar, sade Christoffer Eriksson.
Peter Ingves bjöd på en ordentlig skräll på torsdagskvällen när V64 avgjordes på Åby.
Crossfit L.B. var bara streckad på 1,3% och fick många spelare att markulera sina bongar.
- Det var väldigt överraskande att hon skulle vinna, sade hästens tränare Peter Untersteiner.
Omgången i övrigt var inte speciellt svårfunnen och sex rätt betalar 5 422 kronor, fem rätt 27 kronor och ingen utdelning på fyra rätt och det blir jackpot i morgon fredag på Romme.

Joakim Brundin, Kanal 75


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng..


Sandra Eriksson hade förmånen att köra den nioårige startraketen och From The Mine kunde överta ledningen in i första sväng från Cupido Sisu. In på upploppet stod det och vägde mellan From The Mine och Cupido Sisu och den förstnämnde lyckades hålla undan med ett huvud på 1.13,1/2140 meter autostart.
From The Mine hade ett strålande 2020 och vann en Silverdivisionsfinal och Gävle Stora Pris i Gulddivisionen och sprang in hela 790 000 kronor.

Joakim Brundin, Kanal 75


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öpp..


Frode Hamre om 1 Bill’s Man och fjolårsvinnaren 7 Ble du Gers:
- Bill’s Man fick det bästa spåret han kan få. Han har öppnat ganska bra de två senaste gångerna i Sverige och visat att han har blivit rapp från start. Han gjorde en bra prestation senast. Det kostade väldigt mycket att gå utvändigt utan rygg i det höga tmepot och jag tycker att han höll bra.
- Spår sju för Ble du Gers är väldigt chansartat och jag skulle inte tror att det blir någon repris från i fjol med väldigt högt tempo under vägen. Men han är stark och går till mål. 2 100 meter är nog hans bästa distans men han är helt beroende av att de andra kör väldigt, väldigt fort under det inledande varvet för att han ska komma in i matchen.

Kistian Malmin om 3 Floris Baldwin:
- Spår tre är jättebra bra och det ser ut som ett lämpligt lopp, så det blir väldigt spännande. Spåren är viktiga i de här stora loppen. Det är så lite som skiljer hästarna så löpningsförloppet avgör mycket. Hästen känns bra i träningen och gick ju väldigt bra i senaste loppet så formen är på topp.

Vidar Hop om 5 Hickothepooh:
- Vi kunde ha fått ett bättre spår men det kunde också vara mycket, mycket sämre så vi får vara nöjda med spår fem. Om han kan gå utan skor är det ett plus och jag ser fram emot loppet. Det är ett väldigt öppet Oslo Grand Prix i år.

Per Oleg Midtfjeld om 2 Ferrari B.R.:
- Spår två är väldigt bra. Det är ett väldigt öppet lopp i år, det kan nästan vinna allihop, så det blir spännande. Min häst har tagit senaste loppet bra och att det blir täta starter tror jag inte är något problem. När han stått hos Bazire har han gått jobb tre dagar före loppen som varit tuffare än loppet han fick senast. Han har gått stabila och fina lopp och han är väldigt fräsch och fin. Jag blir inte chockad om han vinner.

Tom Erik Solberg om 6 Dragster:
- Det är en häst som jag har följt och han har varit väldigt bra, så jag ser fram emot att köra honom. Det är ett öppet lopp med flera segerkandidater och Dragster är absolut en av dem som kan vinna.

Kanal 75


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han f&oum..


Daniel Redén har importerat och förädlat åtskilliga hästar från USA. Missle Hill (V75-7) är en av dem. När han för två år sedan debuterade på svensk mark vann han Fyraåringseliten under elitloppshelgen och i fjol radade han upp topprestationer. Han vann sju av tio lopp och satte pricken över i med seger i Jubileumspokalen. I år har han gjort tre bra lopp men inte sett lika bländande ut som tidigare.
- Han har varit väldigt loj och bekväm och sprungit och brutit, men nu känns han mycket rappare i jobben hemma och jag tror att han har kommit med värmen. Han hade lite ful vinterpäls kvar länge men han börjar se fin ut i pälsen nu, så jag tror att det är värmen som har gjort att han kommit mer på slutet. Det är bra tryck i honom nu, säger Daniel Redén, som tror på sin häst inför starten i Jämtlands Stora Pris.
- Jag tror att han kommer göra ett kanonlopp på lördag.

”Borde ha gått framåt”
Tre stallkamrater slår följe med Missle Hill från Enköping till Östersund och även Moses (V75-1) och Margareta Tooma (V75-3) rankas högt av tipsexperterna.
- Moses ser bättre ut i träningen efter att vi lade om banan. Han är mer pigg och alert och då brukar han leverera bra lopp. Han gick bra senast i Umeå och borde hålla samma form.
- Margareta Tooma gjorde en bättre debut för mig än jag kunde tro för hon hade varit ganska flegmatisk och trög hemma i träningen. Jag förstod att det var en bra häst, hon presterade bra i januari för förra tränaren, och jag förstod att hon skulle bli lite vassare när jag kunde ta av henne skorna, och det blev hon ju verkligen. Hon känns minst lika fin nu och borde ha gått framåt med loppet, så det är spännande.
Valley Brodde (V75-6) får stå tillbaka i tipsen men Daniel Redén är nöjd även med honom.
- Jag tror att han har jättebra form. Han gjorde ett topplopp i fredags, blev lite het på kuppen men kom i mål på ett bra sätt. Han ser bättre och bättre ut så efter en lång svacka är han på väg tillbaka som det ser ut. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp och jag hoppas att han hittar ner i en rygg och kan spurta lite. Att han ska vinna på V75 kanske är långsökt men han kommer säkert göra ett bra lopp.

Ola Johansson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-7 Elle Star Elle Star   [s 7] 2160/7 0 g 118
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-2 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2140/3 0 18.3 896
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2160/8 0 17.9 147
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 2140/4 0 17.7 798
2015-11-27 2015-11-27 Romme-7 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2160/13 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Topover Topover   [v 4] 1640/3 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 1640/2 0 15.5 568
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-3 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 7] 1640/11 0 15.1 301
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2160/10 0 18.3 530
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Toppolino Toppolino   [v 9] 1640/4 7 16.7 49
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-5 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 7] 1640/11 2 13.9 154
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Jeppas Mynta Jeppas Mynta   [s 6] 2140/12 6 17.7 47
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Toppolino Toppolino   [v 9] 1640/2 2 15.0 1125
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2140/7 0 20.4g 325
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 1640/2 0 g 966
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-9 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 3] 1640/8 4 16.5 312
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2140/12 0 15.4 873
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-8 Sjögerås Finess Sjögerås Finess   [s 8] 1640/8 D 0 20.1 1390
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-4 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2140/5 D str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 1640/5 C 0 g 405
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/2 D 7 16.0 524
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/13 B 0 19.2 832
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 1640/1 A 5 17.6 71
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2100/5 A 1 19.5 29
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-2 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2640/11 A 0 21.8g 381
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 2140/11 C str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-3 Beauty Taste Beauty Taste   [s 4] 2140/5 C str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Sno På Sno På   [s 7] 2140/1 C 0 19.7 218
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 WhenLoveTakesOver WhenLoveTakesOver   [s 2] 1640/3 D 0 23.2g 718
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2640/2 D 0 g 271
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 1640/2 D 4 15.2 166
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 2140/3 B 1 13.5 34
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Sno På Sno På   [s 7] 2140/2 C 3 17.8 53
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-1 Dior Silvåkra Dior Silvåkra   [s 4] 2140/6 B 2 17.0 72
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Sjögerås Finess Sjögerås Finess   [s 8] 2140/5 D 5 17.9 237
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Utelek Utelek   [h 3] 2140/1 C 4 16.6 67
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-7 Elle Star Elle Star   [s 8] 1640/10 C 0 196
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/5 C 0 295
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-5 My Treat My Treat   [v 4] 2140/6 D 0 481
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-2 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 1640/8 D 0 225
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-1 Unicorns Blazon Unicorns Blazon   [v 3] 2140/10 D 0 152
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 5] 2140/7 A 3 16.4 70
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-10 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/1 C 4 18.4 133
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-8 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 8] 2140/11 A 7 14.7 59
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 2140/2 D str
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-5 Lilla Lotta Lilla Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 320
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 B 6 18.1 53
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/15 C 7 16.6 674
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-10 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2140/1 D 3 15.0 258
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-10 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/7 D 0 18.6 1036
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-9 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 D 5 16.9 907
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-5 Claude Debussy Claude Debussy   [v 3] 2140/11 B 0 g 770
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2140/3 D 8 16.8 60
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/10 D 1 16.7 551
2016-05-24 2016-05-24 Romme-10 Kiwi Southwind Kiwi Southwind   [s 7] 2160/10 D 6 17.8 1143
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/10 A 0 19.9 699
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2660/7 D 3 18.6g 199
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 My Treat My Treat   [v 4] 2140/1 C 4 20.7 313
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/10 B 0 29.1g 554
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Lilla Lotta Lilla Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 14.9 264
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 D 0 22.5g 121
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/12 B 7 17.8 210
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/6 D 3 20.0 123
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2160/5 B 0 22.2g 495
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Catch a Star Catch a Star   [h 4] 2140/5 D 0 22.8g 294
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-3 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 4] 1640/7 C 6 16.5 257
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/4 D 0 g 440
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/1 D 8 17.8 288
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2140/4 D 7 17.7 324
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/14 D str
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/2 D 0 19.7 687
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/5 D 0 1056
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/8 D 7 17.1 934
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/6 D 0 20.5 650
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/10 D 0 27.3g 303
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2640/4 A 0 g 154
2017-12-14 2017-12-14 Åby-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/9 C 0 16.4 609
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-9 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2140/12 A 7 16.7 399
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-7 Rue Royale Rue Royale   [s 3] 2140/5 D 0 20.1 85
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-5 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 9] 2140/7 C 5 15.2 776
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-6 Djerba Oldeson Djerba Oldeson   [s 7] 2140/11 C 0 18.0 167
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 2140/6 D 1 17.7 106
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 Carame Carame   [s 6] 2140/11 B 2 15.6 156
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/1 C 0 g 806
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/5 B 1 16.0 31
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-5 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 2140/1 D 2 19.0 678
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Snoopy Snoopy   [v 8] 1640/7 D 0 g 324
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Avril Lascaux Avril Lascaux   [s 7] 2100/12 D str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 M.R.Starcatcher M.R.Starcatcher   [v 9] 2140/4 D 0 20.0 858
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/6 D 0 g 458
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2140/14 C 0 16.7g 615
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-2 Starbec's Whisky Starbec's Whisky   [v 6] 2140/5 B 2 18.2 121
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/2 C 0 16.0 114
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/6 C 0 26.2g 170
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/6 A 1 18.3 40
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/11 B 1 17.7g 63
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-4 Valborg Gertorp Valborg Gertorp   [s 5] 2140/8 D 6 17.0 166
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-2 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 2160/8 B str
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-9 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 1640/1 C 0 g 53
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Adamant Adamant   [v 4] 2140/3 A 3 16.2 60
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Furyk Furyk   [v 10] 2180/8 C 6 18.6 383
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Starlight Hills Starlight Hills   [s 7] 2140/7 C 4 15.7 506
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-4 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2160/6 B 1 15.9 33
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/4 D 0 g 415
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Dadou Dadou   [v 4] 2140/9 D 6 16.0 142
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 7] 2140/6 D 0 g 690
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/10 D 2 15.9 652
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-8 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2480/4 A 1 17.3 32
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/5 D 1 14.9 107
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/10 D str
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/3 D 1 16.2 199
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2640/1 B 3 15.8 77
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2480/6 D 5 16.9 325
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-4 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 1680/5 D 6 16.2 197
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/7 B 0 16.4 295
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Digital Circle Digital Circle   [v 6] 2140/7 A 5 13.5 666
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/7 D 0 g 336
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Adamant Adamant   [v 4] 2100/6 A 3 14.8 89
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/2 D 0 g 790
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 5] 2640/3 D str
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Legoholm Zon Legoholm Zon   [s 6] 2140/12 C 3 13.5 215
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2180/9 C 0 g 1084
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Dadou Dadou   [v 4] 2140/1 D 1 16.7 267
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/10 A 2 13.7 95
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/6 B 1 15.3 47
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2160/5 C 6 17.5g 318
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-2 Fairytale Road Fairytale Road   [s 7] 2080/6 D 4 14.5 237
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/5 C 8 16.0g 243
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/7 C 0 g 168
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 Elle Star Elle Star   [s 9] 2160/6 C 0 g 457
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/11 A 0 g 717
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-12 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/12 D 4 14.9 705
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 2140/8 D 6 16.8 134
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 9] 2640/10 D 7 18.9 583
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 1640/11 C 0 g 114
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Dadou Dadou   [v 4] 2140/3 C 0 18.1g 86
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/1 C 3 15.4g 37
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-2 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/4 D 0 g 1600
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2640/6 D 0 17.7 1212
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2160/14 B 0 15.4 1980
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-5 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/2 D 3 15.0 93
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 1640/8 D str
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 High Flying High Flying   [s 6] 1640/1 C 5 14.8 348
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-1 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/4 D 6 16.5 446
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/10 B 7 16.2g 59
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Pompano Euphoria* Pompano Euphoria*   [s 5] 2140/6 C 0 g 31
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Beauty Taste Beauty Taste   [s 5] 2140/10 B 6 16.9 47
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-7 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/9 B 6 15.0 65
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/4 D 7 19.8 889
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/7 B 0 g 247
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Todays Shotgun* Todays Shotgun*   [v 7] 2160/11 C 4 15.9 245
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/15 B 3 18.8g 550
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Toutre Toutre   [h 5] 2140/2 D 0 g 167
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 2100/14 B 6 17.0 209
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 1609/11 A 5 15.8 399
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/4 A 1 15.9 27
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 10] 2160/5 D str
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 Kung Rols Kung Rols   [v 8] 2640/11 C 0 18.4 524
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 7] 2140/14 A 2 14.3 204
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-2 Wirano Chip Wirano Chip   [v 9] 2140/9 C 5 18.0 268
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-6 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/7 B 0 16.6 280
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Orient Avenue Orient Avenue   [s 4] 2140/3 C 6 16.6 76
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-4 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2140/6 B 2 14.2 31
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-9 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/13 D 3 14.9 991
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-1 Lowlife Lowlife   [v 6] 2660/4 D 6 19.4g 185
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 2160/12 D 0 17.1 1052
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2140/3 D 0 g 416
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/8 D 0 17.9 759
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-12 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 D 0 15.8 813
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 1640/5 D 0 13.5 730
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 1640/11 C 0 16.5 878
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-3 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 1640/10 D 4 15.2 233
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-3 Mitos Princess Mitos Princess   [s 3] 2160/10 C 6 18.9 553
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Mitos Gold Mitos Gold   [v 5] 1640/5 C 4 12.6 194
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 6] 2140/7 A 0 g 45
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Olivia Napp Olivia Napp   [s 6] 2140/6 C 5 15.7 249
2018-10-18 2018-10-18 Åby-8 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 4] 2140/7 B 6 16.2 178
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-1 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 3] 2140/4 A 0 g 284
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-4 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 6] 2140/9 B 2 14.2 73
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/2 C 0 16.4 132
2018-10-06 2018-10-06 Åby-5 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 A 0 17.1 214
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 1640/11 B 6 14.7 140
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2660/9 D 1 16.9 798
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-2 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2160/6 D 0 73
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/2 D 0 307
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-5 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 C 0 247
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-8 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2140/1 C 0 661
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2160/12 C 0 16.7 298
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Mithril Mithril   [h 6] 2140/9 D 5 14.7 254
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/12 C 5 15.5 433
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2660/15 C 7 15.0 285
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/7 D 5 15.5 417
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-1 Untouchable In Untouchable In   [v 5] 2140/9 D 0 g 602
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-4 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 1640/12 C 7 16.0 577
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2140/11 C 1 16.5 94
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Olivia Napp Olivia Napp   [s 6] 2140/8 D 0 g 1288
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-10 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2140/12 C 2 13.7 551
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 2140/8 D 0 14.8 580
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Doris Palema Doris Palema   [s 5] 2140/4 C 0 g 34
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-3 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/11 B 0 16.8 89
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-5 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2140/7 D 0 20.0g 592
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2140/4 B 4 16.7 31
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2140/1 C 0 436
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/5 C 8 18.6 109
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 Estelle Gertorp Estelle Gertorp   [s 4] 2140/7 D 0 g 114
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 5] 2660/5 C 0 g 114
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/7 C 4 17.7 78
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 7] 2160/8 B 0 20.0 93
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2140/4 C 6 18.0 179
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-1 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2160/8 C 5 18.0g 462
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Dagslill Dagslill   [s 7] 2140/2 D 0 30.3 987
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/10 D 0 15.2 1629
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/7 C 0 17.3 136
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2660/4 C 4 18.0 72
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Carame Carame   [s 7] 2140/7 D 7 16.5 597
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Doris Palema Doris Palema   [s 5] 2140/5 B 2 15.0 48
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Carame Carame   [s 7] 2140/1 C 3 15.7 157
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/7 A 3 17.5 78
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 1640/11 D 6 16.0 289
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-8 Stepping Key Stepping Key   [s 9] 2140/4 B 0 20.0 461
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 7] 2140/1 D 0 17.4 1014
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/2 C 0 16.7 1492
2018-01-17 2018-01-17 Axevalla-5 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/6 D 0 17.3 172
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-1 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 3] 2140/3 D str
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Esta Esta   [s 5] 1640/4 D 6 14.6 403
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-1 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/10 C str
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2140/10 B 5 g 44
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2140/10 C 2 388
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-1 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 3] 2140/9 D 0 26.0g 652
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/4 D 3 16.8 221
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-8 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 1640/9 A 5 14.9 69
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/11 C 7 15.1 458
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-5 Charmant Charmant   [s 5] 2140/5 B str
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-1 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/7 C 3 16.0 153
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-2 Dagslill Dagslill   [s 8] 1660/6 B 0 g 481
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Charmant Charmant   [s 5] 2140/9 B 0 22.5g 209
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 7] 2140/7 D str
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2160/14 A 0 18.1 129
2019-10-25 2019-10-25 Romme-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 1640/4 D 0 16.6 340
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 1640/10 B 6 14.5 121
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 1640/10 B 0 13.6 218
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 1640/7 C 0 18.8g 309
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/5 A 1 16.8 25
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Kingup Kingup   [v 4] 2640/2 D 0 g 48
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/1 C 3 14.2 477
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-8 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2140/4 B 5 16.7 590
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-11 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/4 D 0 17.7g 799
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-10 Kingup Kingup   [v 4] 1640/5 D 6 15.7g 77
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/4 D 3 16.0 370
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Adamant Adamant   [v 6] 2140/3 B 0 g 284
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Barry B. Barry B.   [v 5] 2140/2 C 0 16.9 122
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2140/2 D 4 14.6 74
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/7 C 0 16.2g 486
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-2 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [h 3] 2140/3 D 0 g 605
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/7 A 0 18.0 480
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 1609/6 B 5 12.3 177
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-10 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2160/7 A 6 17.2 105
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-2 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [h 3] 2140/5 D 0 g 180
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 2140/7 B 6 18.1 342
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Olivia Napp Olivia Napp   [s 7] 2140/11 D 0 15.7 1545
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Jessica Ås Jessica Ås   [s 5] 2140/8 C 7 16.4 919
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Four Strong Winds Four Strong Winds   [v 8] 2660/7 C 0 18.3g 326
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-6 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 2140/9 C 0 15.5 609
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/10 C 4 16.2 308
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 2140/3 C 0 15.3 200
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-1 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 2140/10 B 4 14.7 101
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-2 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 2140/5 D 6 17.7 100
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/8 B 1 17.1 38
2019-05-16 2019-05-16 Åby-8 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 1640/1 C str
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-4 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 2160/5 D 5 17.4 1426
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Davici Davici   [v 6] 1640/3 C 1 14.0 23
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2140/4 D str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/3 B str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 2140/4 C 5 19.2 82
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 2140/5 B 5 19.8 318
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 1640/11 C 3 13.8 187
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/6 C 3 16.1 150
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2140/3 D 0 206
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 2140/9 C 1 17.0 105
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Big Farmer Big Farmer   [v 5] 2140/8 B 6 15.2 322
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Quattro Töll Quattro Töll   [v 7] 2660/12 B 3 14.9 102
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 1640/5 B 2 13.6 99
2019-03-21 2019-03-21 Åby-3 Kingup Kingup   [v 4] 2140/2 B 4 17.1 186
2019-03-21 2019-03-21 Åby-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2160/11 C 0 90
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Countdown Fougett Countdown Fougett   [v 8] 2140/7 B 0 g 108
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2140/5 B 4 16.1 1179
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 7] 2140/9 B 0 13.9 293
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2640/2 C 5 17.7 505
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-1 Alert Vendil Alert Vendil   [v 3] 2140/6 D 6 24.7g 436
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 1640/10 B 0 15.7 397
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-1 Alert Vendil Alert Vendil   [v 3] 2140/3 D 0 g 562
2020-12-18 2020-12-18 Romme-9 And Stitch And Stitch   [s 4] 1640/2 C 0 13.6 58
2020-12-11 2020-12-11 Romme-4 Tingeling R.L. Tingeling R.L.   [s 7] 2160/8 A 7 16.8 139
2020-12-11 2020-12-11 Romme-5 Life is Grand Life is Grand   [s 7] 2140/12 D 0 15.7 687
2020-12-11 2020-12-11 Romme-10 Yetsye Yetsye   [s 6] 1640/6 D 0 17.7 481
2020-12-06 2020-12-06 Romme-8 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/8 C 2 14.2 327
2020-12-03 2020-12-03 Gävle-5 Silvertona Silvertona   [s 5] 1640/3 C 0 15.4 613
2020-11-29 2020-11-29 Eskilstuna-9 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 8] 2640/5 D 0 16.6 1290
2020-11-27 2020-11-27 Romme-8 Turbina C.F. Turbina C.F.   [s 7] 1640/6 C 5 15.0 135
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2640/6 D 3 16.0 699
2020-11-26 2020-11-26 Bollnäs-10 Kingup Kingup   [v 5] 2160/5 A 0 g 54
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-4 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/1 D 2 15.2 596
2020-11-09 2020-11-09 Bollnäs-8 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 8] 2640/8 C 3 16.2 156
2020-10-10 2020-10-10 Åby-9 Point Zero Point Zero   [v 8] 2140/9 C 4 13.2 196
2020-10-03 2020-10-03 Romme-4 No One's Bitch No One's Bitch   [s 7] 2140/4 C 0 g 630
2020-10-03 2020-10-03 Romme-5 Star Above O.P. Star Above O.P.   [v 9] 2140/14 D 7 15.0 838
2020-10-02 2020-10-02 Rättvik-2 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 7] 1640/11 C 3 14.0 185
2020-09-29 2020-09-29 Romme-2 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/7 D 0 16.0 801
2020-09-27 2020-09-27 Solvalla-10 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/10 D 0 13.4 122
2020-09-25 2020-09-25 Romme-5 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 6] 2140/12 C 0 15.5g 342
2020-09-25 2020-09-25 Romme-7 Lansky Lansky   [h 4] 1640/4 C 1 13.2 38
2020-09-25 2020-09-25 Romme-8 No One's Bitch No One's Bitch   [s 7] 2140/4 C 0 g 271
2020-09-15 2020-09-15 Bollnäs-6 First Mel Hope First Mel Hope   [s 5] 2140/3 C 0 15.2 31
2020-09-12 2020-09-12 Hagmyren-11 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 2640/8 C 0 417
2020-09-11 2020-09-11 Bergsåker-4 Classics Never Die Classics Never Die   [v 4] 2640/7 A 6 15.6 158
2020-09-09 2020-09-09 Solvalla-5 Tibau* Tibau*   [v 8] 2140/12 B 0 15.9 972
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-1 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/3 D 1 14.4 28
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-4 Tom C.Coger Tom C.Coger   [v 6] 2140/6 C 0 g 109
2020-09-06 2020-09-06 Hagmyren-9 Dynamo Doris Dynamo Doris   [s 7] 2140/2 D 0 g 33
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-8 Insignia Insignia   [s 6] 2140/12 C 6 16.9 208
2020-09-04 2020-09-04 Bollnäs-10 Turn to Win Turn to Win   [s 6] 2140/13 D 4 17.7 445
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-6 Enjoy's Wifi Enjoy's Wifi   [v 6] 2140/11 B 2 15.1 53
2020-09-03 2020-09-03 Gävle-8 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 7] 2140/3 D 1 15.9 189
2020-08-31 2020-08-31 Romme-4 Dynamo Doris Dynamo Doris   [s 7] 1640/6 D 0 31.2g 298
2020-08-31 2020-08-31 Romme-10 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 6] 2140/4 D 5 14.2 637
2020-08-29 2020-08-29 Bergsåker-5 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 2140/1 B 7 13.7 61
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-4 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 1640/3 D 0 g 275
2020-08-28 2020-08-28 Bergsåker-7 Gossip's Lord Gossip's Lord   [v 6] 2140/9 C 0 15.0 381
2020-08-27 2020-08-27 Bollnäs-9 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 1640/11 C 0 15.2 254
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-4 Andreas Boy Andreas Boy   [v 10] 2140/12 C 0 22.6g 214
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-5 No One's Bitch No One's Bitch   [s 7] 2140/4 C 2 16.4 120
2020-08-23 2020-08-23 Gävle-7 Ballerine de Fer Ballerine de Fer   [s 7] 2140/8 D 0 19.2g 291
2020-08-22 2020-08-22 Romme-5 Castor Brick Castor Brick   [v 6] 2140/12 D 0 16.0 376
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-5 Gilbert Bris Gilbert Bris   [v 6] 1640/7 D 2 12.9 169
2020-08-18 2020-08-18 Gävle-8 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 2180/13 B 2 13.0g 90
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-7 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 8] 2140/10 D str
2020-08-16 2020-08-16 Lindesberg-9 Berra Bus Berra Bus   [v 4] 2140/5 D 5 16.8 159
2020-08-03 2020-08-03 Lindesberg-4 Veams Crescendo Veams Crescendo   [v 8] 2160/9 C 8 15.6 1048
2020-08-01 2020-08-01 Rättvik-11 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 2660/10 C 0 13.5g 194
2020-07-31 2020-07-31 Gävle-4 Wannabe Young Wannabe Young   [s 5] 1640/4 B 2 12.9 90
2020-07-25 2020-07-25 Bollnäs-5 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 2640/10 B 1 14.8g 384
2020-07-24 2020-07-24 Romme-3 Gossip's Lord Gossip's Lord   [v 6] 2160/15 A 3 15.8 179
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/11 D str
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-6 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [v 4] 1640/6 C 0 g 130
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 2140/4 A 1 12.6 34
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Eclair Razz Eclair Razz   [s 5] 2140/2 C 1 15.4 211
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 1660/10 B 5 15.7 843
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Durello Durello   [v 5] 2140/2 A 0 14.8g 66
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 3180/6 C 4 14.1 1875
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-9 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/3 C 0 g 614
2020-06-16 2020-06-16 Visby-5 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2120/1 C 7 18.6g 156
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 And Stitch And Stitch   [s 4] 2120/12 B 0 15.5 97
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 6] 2160/6 D 3 16.0 247
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/7 D 0 16.6g 1648
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/1 D 2 17.1 39
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-8 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/4 D 7 13.7 560
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-4 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/6 A 0 16.3 786
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-6 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 2140/7 B 6 15.0 20
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-5 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2140/5 C 5 15.1 214
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 And Stitch And Stitch   [s 4] 2640/4 D 2 16.1 305
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-2 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/11 C 8 15.9 373
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-3 You Only Live Once You Only Live Once   [s 5] 1640/10 D 0 15.8 648
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-4 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [v 4] 2140/2 D 0 g 359
2020-04-25 2020-04-25 Romme-5 And Stitch And Stitch   [s 4] 2160/4 A 1 15.7 22
2020-04-25 2020-04-25 Romme-9 Fame's Hall Fame's Hall   [v 8] 2140/3 D 1 15.1 428
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-7 Kingup Kingup   [v 5] 3140/6 C 0 g 155
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-4 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2640/4 D 6 16.0 645
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-3 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [v 4] 2140/5 B 1 18.8 60
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-5 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 1640/12 B 2 16.0 191
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-10 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 8] 2140/2 B 4 16.0 175
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-4 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/2 C 1 17.2 50
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Goutte de Pluie Goutte de Pluie   [s 4] 2140/6 D 0 g 243
2020-04-04 2020-04-04 Romme-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2160/6 D 0 20.8g 161
2020-04-04 2020-04-04 Romme-6 Kingup Kingup   [v 5] 2140/6 C 2 15.3 336
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-5 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/1 B 3 15.7 385
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-10 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2160/9 B 0 g 387
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-1 Moons Superman Moons Superman   [v 3] 2140/4 D 4 18.3 562
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-2 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/4 C 6 18.0 209
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-1 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/6 D 3 17.8 431
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Kid Vacation Kid Vacation   [v 7] 2140/3 D 0 17.6 1043
2020-02-14 2020-02-14 Romme-7 Johana Baker Johana Baker   [s 5] 1640/11 C 0 g 258
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-1 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/2 D 6 19.0 262
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/5 C 0 18.5 597
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Kingup Kingup   [v 5] 2140/11 C 1 16.6 61
2020-01-18 2020-01-18 Romme-5 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/9 B 3 17.1 189
2020-01-18 2020-01-18 Romme-6 Dynamo Doris Dynamo Doris   [s 7] 2140/10 B str
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/7 C 0 16.2 348
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Johana Baker Johana Baker   [s 5] 1640/6 A 3 15.1 168
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-5 Kingup Kingup   [v 5] 2140/4 C 5 18.3g 318
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/4 C 0 16.5 469
2021-06-08 2021-06-08 Hagmyren-2 Windy Spring Windy Spring   [s 4] 2160/10 C 6 18.8 154
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-2 G.K.Fun Time G.K.Fun Time   [s 3] 2140/4 C 3 18.1 250
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-3 Vanessa Face Vanessa Face   [s 4] 2160/7 C 3 13.7 373
2021-06-06 2021-06-06 Lindesberg-7 L.A.Divergent L.A.Divergent   [s 7] 1640/9 D 0 g 311
2021-06-04 2021-06-04 Romme-10 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 7] 2140/6 B 5 16.3 157
2021-06-01 2021-06-01 Eskilstuna-9 Balder D.K. Balder D.K.   [v 8] 2160/14 A 0 g 40
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-3 Stens Remind Stens Remind   [s 4] 2160/11 A 2 14.6 33
2021-05-28 2021-05-28 Hagmyren-10 Johana Baker Johana Baker   [s 6] 1640/4 D 8 17.4g 67
2021-05-26 2021-05-26 Bergsåker-6 Amarcord L.G. Amarcord L.G.   [h 5] 2140/7 C 1 14.2 37
2021-05-25 2021-05-25 Romme-9 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 8] 1640/12 B str
2021-05-25 2021-05-25 Romme-10 Vanessa Face Vanessa Face   [s 4] 2140/12 B 1 16.0 52
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-5 Recall Rivner Recall Rivner   [s 6] 2140/12 B 0 15.3 100
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-7 Wait What Wait What   [s 4] 2160/11 B 1 16.8 54
2021-05-15 2021-05-15 Rättvik-8 Klack Loke Klack Loke   [v 6] 2140/12 D 0 30.9 1390
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-3 Etta Sting Etta Sting   [s 9] 2140/9 C 0 14.3 398
2021-05-14 2021-05-14 Solvalla-8 G.K.Fun Time G.K.Fun Time   [s 3] 2140/6 D 0 g 711
2021-05-11 2021-05-11 Eskilstuna-6 And Stitch And Stitch   [s 5] 1640/8 D str
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-2 Suzi Quatro Suzi Quatro   [s 6] 1640/8 D str
2021-05-08 2021-05-08 Gävle-7 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 7] 1640/6 D 5 13.4 971
2021-05-06 2021-05-06 Romme-5 Short Circuit Short Circuit   [v 6] 2160/8 B str
2021-04-27 2021-04-27 Rättvik-5 G.K.Fun Time G.K.Fun Time   [s 3] 2140/4 C 0 21.0g 766
2021-04-25 2021-04-25 Hagmyren-1 Thin Lizzy Thin Lizzy   [s 5] 2160/10 B 5 17.1 119
2021-04-23 2021-04-23 Gävle-6 Carlos Cavau Carlos Cavau   [v 7] 2140/12 D 0 15.0 1913
2021-04-22 2021-04-22 Bollnäs-4 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 2140/3 D 0 16.9 415
2021-04-19 2021-04-19 Rättvik-9 Lolee Rockza Lolee Rockza   [s 8] 2160/10 A 4 18.0g 47
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-7 Bakers Order Bakers Order   [v 10] 2140/2 D 8 15.9 608
2021-04-17 2021-04-17 Eskilstuna-12 Vanessa Face Vanessa Face   [s 4] 2140/1 B str
2021-04-15 2021-04-15 Gävle-5 Applejack Mile Applejack Mile   [v 9] 2140/1 D 4 14.4 209
2021-04-14 2021-04-14 Solvalla-7 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 5] 1640/9 C 0 13.7 1881
2021-04-09 2021-04-09 Romme-8 Mogas Money Mogas Money   [v 11] 2140/5 B 7 16.0 217
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-5 G.K.Fun Time G.K.Fun Time   [s 3] 2140/2 D 8 19.1 824
2021-04-06 2021-04-06 Rättvik-7 Vanessa Face Vanessa Face   [s 4] 2160/12 A 5 16.9 447
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-6 And Stitch And Stitch   [s 5] 3140/2 D 0 g 320
2021-04-05 2021-04-05 Hagmyren-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 8] 2140/3 D 0 g 401
2021-03-21 2021-03-21 Örebro-5 Mr Crazed Mr Crazed   [v 10] 2100/9 B 3 15.0 65
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-6 And Stitch And Stitch   [s 5] 2160/8 C 0 g 237
2021-03-13 2021-03-13 Axevalla-8 Nandino Ås Nandino Ås   [s 6] 2140/4 D 0 15.9 801
2021-03-12 2021-03-12 Romme-5 Athos Dei Greppi Athos Dei Greppi   [h 5] 2140/5 A 0 16.4 38
2021-03-10 2021-03-10 Bergsåker-10 Amarcord L.G. Amarcord L.G.   [h 5] 2160/5 B 2 16.2 27
2021-03-04 2021-03-04 Gävle-8 Oklahoma Jim Zenz Oklahoma Jim Zenz   [v 8] 1640/1 D 2 17.4 41
2021-02-27 2021-02-27 Romme-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 6] 2640/9 D 2 15.3 665
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-6 Athos Dei Greppi Athos Dei Greppi   [h 5] 1640/7 B str
2021-02-26 2021-02-26 Bollnäs-9 V.S.Like Hunter V.S.Like Hunter   [v 8] 1660/10 C str
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-4 No One's Bitch No One's Bitch   [s 8] 2140/5 C 0 20.2g 71
2021-02-25 2021-02-25 Gävle-8 Amarcord L.G. Amarcord L.G.   [h 5] 2140/15 A 1 15.2 68
2021-02-19 2021-02-19 Romme-6 Nandino Ås Nandino Ås   [s 6] 2140/11 C 2 16.8 103
2021-02-13 2021-02-13 Åby-6 Air Space Air Space   [v 5] 2640/11 D 5 16.6 1081
2021-02-07 2021-02-07 Romme-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 6] 2140/1 D 0 15.5 445
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-3 Kingup Kingup   [v 6] 2660/10 B 0 18.7 54
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-7 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [v 5] 1640/5 D 0 g 89
2021-02-05 2021-02-05 Bollnäs-9 Min SoPhia Min SoPhia   [s 7] 2140/1 C 7 17.8 397
2021-01-24 2021-01-24 Gävle-8 Kingup Kingup   [v 6] 2640/4 D 0 16.4g 104
2021-01-22 2021-01-22 Romme-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 6] 2140/3 D 2 17.7 336
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-3 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [v 5] 2140/5 D 4 18.1 28
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-7 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 9] 2140/4 C 4 15.9 51
2021-01-16 2021-01-16 Gävle-9 Up to the Minute Up to the Minute   [v 10] 2160/5 C 0 17.9 105ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se