V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
har inga kommande starter..

Nyheter för travkusk


Ordet ”Derby” är klassiskt i sportsammanhang. Men inom galoppen hör det hemma som mest - och har så gjort sedan den engelske Lord De..


Ordet ”Derby” är klassiskt i sportsammanhang. Men inom galoppen hör det hemma som mest - och har så gjort sedan den engelske Lord Derby gav sitt namn åt det engelska Derbyt (Epsom Derby) redan 1780.
Den svenska versionen har ridits på Jägersro sedan 1918. För närvarande dominerar ett fåtal tränare när det gäller att ta fram Derby-vinnande hästar.
En av dessa är Niels Petersen med stall på Övrevoll i Norge, som före gårdagen senast vann med hästen Nordic Defense 2018. En annan är Jägersros championtränare Lennart Reuterskiöld junior, vars makalösa antal hästar i årets derbyfält – fem stycken – imponerar ännu mer när facit blev att samtliga placerade sig bland de sju främsta.
De få som var på plats och de många som var uppkopplade elektroniskt, under rådande pandemi, fick se ett spännande upplopp. Men då hade den tidiga ledaren Bullof Wall Street redan lämnat övriga i tolvhästars-fältet, med enbart Lennart Reutersköld juniors främsta kort Yoker i släptåg.

”En enorm prestation”
Och även om dessa två stod i särklass och det blev en envig upploppet ner, så blev segern säker… Yokers nos var ungefär i höjd med Bullof Wall Streets svans, när hästarna gick i mål efter 2 400 meter på dirten.
– En enorm prestation, vi fick se två fantastiska hästar, konstaterade Niels Petersen ödmjukt direkt efter segern som resulterade i ett förstapris på 1 500 000 kronor.
Men jockeyn Carlos Lopez kunde inte hålla tillbaka superlativen:
– Amazing! Det känns faktiskt som att Bullof Wall Street visade ungefär 80 procent i dag, han har så mycket inombords… jag fick ruska i honom ganska tidigt. Det kändes nästan som att han var på väg att somna då, berömde Carlos den norsktränade treåringen.
Niels Petersen berättade vidare  att 2 400 meter egentligen är i längsta laget för att vara mitt-i-prick för Bullof Wall Street. Fortsättningsvis lär kortare lopp prioriteras.

”Var outstanding”
Yokers jockey Jacob Johansen kunde egentligen bara säga ”tack för god match”:
– Min häst gjorde vad han kunde. Hade inte Carlos Lopez ridit till ledningen direkt, så hade jag gjort det. Men jag kan inte klaga på något i dag. Hästen som vann var outstanding, analyserade Jacob.
Bent Olsen-tränade Grey Flash, riden av Elione Chavez, slutade trea från köposition efter en rejäl spurt.
Fyra blev Sel Sea och femma Marieappel, som delägs av travtränare Peter Untersteiner. Båda dessa tränas alltså av Lennart Reuterskiöld junior. Som Derby-förlusten till trots hade inlett dagen med tre segrar. Och som sett till helheten kunde bokföra en stark dag på jobbet rent ekonomiskt som plåster på såren (Junior vann även handicapen Derby Day Summer Cup med Gold Tyranny och hade flera placeringar, redan innan det var dags för Derbyt).

I Kirk gjorde tränare Berneklint rörd
Sveriges bästa sprinter I Kirk inledde Grand Slam 75-spelet med jackpot och vann Listed-loppet Zawawi Cup för Stall Berneklint i stor stil före Castro-stallets Breakdancer. Efter ledning från start till mål (trots lite försök till startbox-vägran före loppet).
– Han är helt otrolig, jag kan inte prata, sa tränare Susanne Berneklint som nästan var rörd till tårar efter segern.
Treåringen Nocentsinkentucky var också spelad till klar favorit och vann sitt sprintlopp, Derby Day Sprint för treåringar, över samma distans – på en tid som bara var ett par tiondelar sämre än I Kirks.
Tränare Francisco Castro upprepade vad han hade sagt redan innan treåringsloppet:
– Han är nästa I Kirk, i alla fall från nästa år när han är fyra!
Margareta Wettermarks Minneslöpning för den äldre stoeliten vanns av förra årets danska derbyvinnare Queen Rouge och Oliver Wilson, men först efter att målettan Nouvelle Lune med Dale Swift flyttats ner för att ha brutit ut och vinglat på upploppet.
Malmö Stads Pris (tidigare Sofierolöpning) bjöd på dagens målfoto, men Bent Olsens Nascetta och Elione Chaves fick till slut segern före hemmahästen och skrällen Hot Bagatelle.
Många fick 7 rätt, som gav under tusenlappen… och det blev en ny femrättsjackpot på Grand Slam 75.

Robert Okpu, Kanal 75


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet i Östersund.I det inledande försöket utspelade det ..


Under söndagen kördes det uttagningslopp till Svenskt Kallblodsderby och Derbystoet i Östersund.
I det inledande försöket utspelade det sig stor dramatik. Den jättestora favoriten och segermaskinen Grisle Odin G.L. galopperade i spetskörningen kort efter start. Han tappade mycket mark innan Öystein Tjomsland fick ner honom i trav igen i första kurvan. Tjomsland körde sedan offensivt och dundrade på i spåren efter galoppen men blev utsvarad i tredjespår varvet kvar och kort senare kom en ny galopp. Grisle Odin G.L. fick därmed sina chanser spolierade och han galopperade sedan ytterligare en gång och blev därmed diskvalificerad.
– Han var väldigt hissig hela dagen och det var tre omotiverade galopper som jag ser det. Det är ju en häst som nästan aldrig har galopperat i varken träning eller i tävling. Min första tanke är att han är irriterad i munnen och vi får kolla upp honom. Det känns skit det här, sa en besviken Öystein Tjomsland.
Vann loppet gjorde istället skrällen Kinge Svarten, som tränas av Frode Hamre, och som kördes av Vemund M Drolsum efter ledning runt om. Segertiden blev 1.26,4/2140a och tvåa blev Jan-Olov Persson-tränade Fräcke Prins som kom tillbaka starkt efter en galopp sexhundra meter kvar för Mats Djuse.

Revansch med överlägsen vinnare
Öystein Tjomsland tog dock gruvlig revansch i det andra uttagningsloppet och styrde in sin egentränade Havglimt till en överlägsen seger. Hästen var förkrossande överlägsen från ledningen och imponerande våldsamt. Tjomsland drog i ett stenhårt tempo och segertiden stannade på fantastiskt 1.23,8 över 2140 meter med bilstart. Tvåa på ett behörigt avstånd blev Bäcklös Uriel som fullföljde starkt efter en resa utvändigt om ledaren.
Öystein Tjomsland har vunnit Svenskt Kallblodsderby två år i rad, Philip Ess 2018 och Nordsjö Odin 2019. Nu har han toppchans att göra det igen med Havglimt. Trots att förhandsfavoriten Grisle Odin G.L. blev utslagen.
Tjomsland fick dessutom med ytterligare en häst i det tredje uttagningsloppet. Det var Grisleprinsen G.L. som blev tvåa bakom en mycket bra Järvsö Elling som vann enkelt för ledningen för Magnus A Djuse. Segertiden blev 1.25,3/2140a. Tränar gör Jan-Olov Persson som därmed fick med två hästar till derbyfinalen.

Svenskt rekord av Alfa Lina
Öystein Tjomsland tog även hem det första uttagningsloppet till Derbystoet när han ledde från start till mål med Sjö Stjerna. Däremot fick Tjomslands favorit Brenne Berna sträcka vapen mot Alfa Lina, där tränaren och kusken Lars-Erik Karlsson fick lite revansch efter att hans Alf Linus som galopperade bort en finalplats till Derbyt i utgången av sista kurvan i sitt försök. Alfa Lina tog tidigt han om ledningen och vann på det nya svenska rekordet, 1.25,4/2140.
Öystein Tjomsland blev till slut ändå dagens man på Östersunds-travet, trots debaclet med Grisleodin G.L. I det avslutande uttagningsloppet styrde han in sin egentränade Norheim Borka till en överlägsen seger. Det var stor uppvisning och totalt fick Tjomsland med tre hästar till Derbystoets final.
Finalerna i Kallblodsderbyt och Derbystoet avgörs i Östersund onsdagen 22 juli. Förstaprisen i loppen är 700 000 kronor respektive 450 000 kronor.

Svenskt Kallblodsderby final
2140 meter autostart:

Häst – Tränare
1) Kinge Svarten (Frode Hamre)
2) Järvsö Elling (Jan-Olov Persson)
3) Havglimt (Öystein Tjomsland)
4) Bäcklös Uriel (Niklas Blom)
5) Björn Bork (Göran Antonsen)
6) Mustang (Lars-Erik Karlsson)
7) Buska Blyg (Robert Bergh)
8) Voje Piril (Jan Kristian Överdal)
9) Grisleprinsen G.L. (Öystein Tjomsland)
10) Fräcke Prins (Jan-Olov Persson)
11) Oss Can (Lovisa Canneryd)
12) Mjölner Loke (Jan Roar Mjölneröd)

Derbystoets final
2140 meter auto:

Häst – Tränare
1) Alfa Lina (Lars-Erik Karlsson)
2) Norheim Borka (Öystein Tjomsland)
3) Sjö Stjerna (Öystein Tjomsland)
4) Stommens Berta (Mikael Linderoth)
5) Briskeby Anna (Dag Erik Raastad)
6) Holter Oda (Jerker Bjurman)
7) Järvsö Majlis (Jan-Olov Persson)
8) Guli Anna (Stefan Johansson)
9) Theofaksa (Karen Kvåle)
10) Brenne Berna (Öystein Tjomsland)
11) Lyngås Alfa (Erik Killingmo)
12) Tigerlilje (Tiffany Wistrand)

Michael Carlsson, Kanal 75

På grund av utvecklingsarbete nås inte alltid startlistor, resultat samt vinstlistor den vanliga vägen. Om det inte fungerar hittas dessa istället här: https://startlists.aws.atg.se/
Det behövs dessutom inloggning: Användarnamn: admin Lösenord: war4ksBC45mg
  


Lördag kväll kördes det stora tävlingar på Meadowlands utanför New York. I det stora fyraåringsloppet Graduate Series blev ..


Lördag kväll kördes det stora tävlingar på Meadowlands utanför New York. I det stora fyraåringsloppet Graduate Series blev det en ny succé för segermaskinen Gimpanzee. Superhästen har fått en kanonstart på den här säsongen och nu kom den tredje raka segern. Brian Sears körde tidigt till ledningen och Gimpanzee vann lekande lätt i imponerande stil. Segertiden blev 1.08,9/1609a och förstapriset var 125 000 dollar. Äger gör Courant AB och SRF Stable. Stallkamraten Reign of Honor spurtade in till andraplatsen och därmed blev det en riktigt bra kväll för tränaren Marcus Melander.

Michael Carlsson, Kanal 75


V75-omgången i Årjäng avslutades under en minst sagt växlande väderlek. Inför den sjätte avdelningen öppnade sig himle..


V75-omgången i Årjäng avslutades under en minst sagt växlande väderlek. Inför den sjätte avdelningen öppnade sig himlen och loppet slutfördes under en ursinnig hagelskur. Det kom ett gigantiskt skyfall över banan vilket gjorde underlaget besvärligt. Men lagom till att huvudloppet skulle gå, Årjängs Stora Sprinterlopp i V75-7, slutade det regna och solen sken istället. Och är det någon som solen skiner på för tillfället så är det Stefan ”Tarzan” Melander och hans hästar. I fredags kväll blev han unik som tränare och kvalade in hela fem hästar till Stochampionatet. Nu tog han även hem Årjängs Stora Sprinterlopp när Milligan’s School vann i imponerande stil för Ulf Eriksson. Detta på den strålande tiden 1.09,8 under rådande omständigheter. Milligan’s School säkrade därmed även en plats i Hugo Åbergs Memorial på Jägersro om drygt två veckor.
– Hästen är fantastiskt duktig och det är även kusken, Uffe Eriksson. Han kör ”Mille” jättebra och de kommer verkligen bra överens, säger Stefan Melander som själv sitter i traktorn och sladdar banorna hemma på gården utanför Enköping när vi ringer upp.

Fjärde segern som tränare i storloppet
Det här var fjärde gången som Tarzan vann Årjängs Stora Sprinterlopp som tränare. Tidigare har Igor Brick vunnit två gånger och så en seger med Nuncio.
– Det är ett stort och väldigt fint lopp att vinna. Att springa 1.09,8 och vinna på det sättet är väldigt bra gjort. Men Milligan är en riktig hedershäst. Kolla hans racingcard i fjol hur många lopp han vann, och nästan alla var väl i V75. Han var den som vann flest SHL-lopp och har vunnit många stora lopp genom åren.
– I vintras så misslyckades han i Frankrike men fick också två omöjliga lopp där nere. Sedan hade vi ju tänkt starta i Östersund, Boden och Oslo men fick inte vara med. Detta trots att han var titelförsvarare i Jämtlands Stora Pris från i fjol. Men jag sa till Cattis att det kanske var lika bra, för nu har han bra form till sommarens alla stora lopp istället.
– Han är en riktig kung och han har till och med blivit hingstig numera. Han tycker själv att han är kungen på gården, och det är han väl också efter att Nuncio åkte härifrån, säger Melander.
Vad säger du om fredagens succé i kvalen till Stochampionatet?
– Det var också fantastiskt, helt otroligt. Jag hade så dåliga startnummer med hästarna och på förhand var jag nöjd om vi bara skulle kunna få insatsen tillbaka. Men jag hade jättebra kuskar som körde så bra och de var etta och tvåa.
Blir det något firande i kväll efter alla framgångar?
– Nej, Cattis kommer hem om tre timmar och då sover jag. I natt ska jag upp och titta på ”Apan” (Gimpanzee) som startar på Meadowlands, så jag måste ställa klockan. Det blir spännande att se.

Ett starkt norskt löfte inledde och imponerade
Det blev återigen en favoritbetonad V75-omgång där sju rätt betalade 18 607 kronor. Sex rätt gav 116 kronor och det blev ingen utdelning på fem rätt. Därmed blev det återigen jackpot på V75 och det innebär att det finns en ny saftig pott att spela om den kommande lördagen på Axevalla.
V75 inleddes med en imponerande favoritseger i norske Strong Pepper som tog fjärde raka segern. Erik Adielsson körde offensivt och pressade sig resolut till ledningen efter ett halvvarv, trots att ledande Global Venture och Peter Untersteiner försökte svara. Strong Pepper fick sedan inte vara i fred i täten. Varvet kvar kom Imagine Boko fram på utsidan och tryckte upp farten. Men den fyraårige hingsten försvarade sig storstilat hela vägen. Han visade upp en härlig styrka och inställning när han bara gled ifrån till en lätt seger. Mellby Granat spurtade vasst till andraplatsen men var utan chans att nå Strong Pepper, som tränas av Rune Flaskerud. Det här är helt klart ett stort löfte och en stjärna i vardande.

Lipstick Tooma lämnade de andra
Det stora stallskriket Lipstick Tooma gjorde hästen till andrahandsfavorit när det hela var färdigt. Det visade sig minst sagt vara befogat. Det femåriga stoet gjorde andra starten för sin nye tränare Daniel Redén och bjöd på en härlig uppvisning. Trots en resa mestadels utvändigt om ledaren stack hon bara ifrån till en överlägsen seger. Lipstick Tooma avslutade sista varvet efter 1.11,5 och bara lämnade hästar bakom sig som har tjänat över en miljon kronor. En häftig utveckling hos tränare Redén och hon blir onekligen intressant att följa framöver.

Fort Knox föll – men Vagabond Bi höll
I V75-3 blev det favoritfall när Fort Knox på nytt galopperade bort sig. Men det såg bra ut i det längsta när Björn Goop körde till ledningen på första långsidan. Den utvändige The Real Star var het och höll tempot uppe till 1.14 första 2000 metrarna. I sista kurvan kom Vagabond Bi farande med en hastig attack och gick i närkamp med Fort Knox. Den sistnämnde hade fortfarande greppet när Goop ryckte tussarna mitt på upploppet. Men kort senare kom den försmädliga galoppen. Ingen skugga dock över Vagabond Bi som gick ett riktigt bra slutvarv och var rejäl vid segern, den här gången barfota runt om. I sulkyn satt Ulf Ohlsson och tränar gör David Persson. Överraskningen var därmed ett faktum.
– Vi har väntat lite på det här, både jag, skötaren och ägaren. Även spelarna tror jag. Det var skönt att få sätta pricken över i:et. Han har varit med där framme och krigat varje gång utan att få vinna. Det var kul, han fick gå tidigt först också, sa David Persson.

Åsrud Vilja bäst i kallblodsduellen
Vem är det bästa kallblodsstoet i världen, var frågan inför V75-4. Det var bäddat för en duell mellan Ulsrud Tea, som har vunnit 86 lopp i karriären, men hon fick sträcka vapen mot den lika fantastiska Åsrud Vilja. Örjan Kihlström parkerade utvändigt om ledande Trö Hera och låg lugn där på utsidan. När Ulsrud Tea attackerade från tredje par utvändigt sexhundra meter kvar höll Örjan ut denne i tredjespår genom hela sista kurvan. Han ryckte tussarna ur hästens öron in på upploppet och Åsrud Vilja stegade undan till en imponerande seger. Vinnartiden blev 1.21,7/2160, vilket är nytt banrekord för äldre ston. Överbetyg även till Ulsrud Tea som spurtade in till andraplatsen på 1.21,9.

Hejdlös startgalopp för Civilon
I V75-5 galopperade storfavoriten Civilon hejdlöst direkt från spår nio bakom bilen. Han tappade så pass mycket att han var snabbt borta ur leken. Istället behöll Slippery Runway ledningen från innerspåret och såg länge ut att gå mot segern. Men Björn Goop hade serverat Pine Muscle en perfekt resa i rygg på ledaren, och när luckan kom inne på upploppet avgjorde Pine Muscle kort före mål.

Dubbelseger för Goop
Björn Goop har verkligen kanonform på sitt stall och styrde även in vinnaren i V75-6. Detta genom sin egentränade Zap di Girifalco som Björn sände fram till dödens med för att syna den ledande Harran Boko som efter en 1.10-öppning fick dämpa tempot rejält. Himlen öppnade sig och det blev rena skyfallet inför loppet och när upploppet nalkades kom det dessutom en rejäl hagelskur. Men Zap di Girifalco brydde sig inte nämnvärt och han kopplade greppet på Harran Boko och vann i övertygande stil.
– Det gjorde faktiskt ont, det var stora kulor som kom, stora hagelbitar, sa Björn Goop.
– Jag är nöjd med inställningen på min häst. Det var tufft att gå utvändigt när ”Connie” drog i hårt tempo sista varvet. Men han hade rätta skallen att gå förbi, berömde Björn Goop.

Michael Carlsson, Kanal 75


Admiral As inledde det här året med två raka segrar innan han kvalade in till Kungapokalen via en fjärdeplats vilket var imponerande efter..


Admiral As inledde det här året med två raka segrar innan han kvalade in till Kungapokalen via en fjärdeplats vilket var imponerande efter en inledande galopp. Han spurtade kanske snabbast av alla i finalen till sjätteplatsen efter att ha suttit långt ner i kön. Näst senast galopperade Amiral As bort en andraplats bakom Ecurie D. kort före mål, och senast blev det även då galopp i Rättvik.
– På Solvalla näst senast fanns det förklaringar, men senast på Rättvik ”tappade” han ett bakben och efter det gick vi igenom hästen ordentligt, berättar Reijo Liljendahl för Travronden.
Veterinären hittade en lös benbit i en bakkota som opererades bort.
– Han rör sig redan för fullt, men det kommer nog att ta fram till slutet av september innan hästen kan vara tillbaka på tävlingsbanan, om nu allt går som det ska.
– Det är en väldigt bra och viktig häst för min del. Så man är rädd om honom. Admiral As var inkvalad till finalen av Norrlands Grand Prix nu på torsdag, men där blir det förstås ingen start. Vi får sikta mot Breeders Crown i november istället, säger Reijo till facktidningen.
Admiral As har hittills tagit åtta segrar på 14 starter och sprungit in 589 500 kronor.

Kanal 75


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till fi..


Det skulle komma att bli Tarzan-show när uttagningsloppen kördes under fredagskvällen på Axevalla. Att få med fem hästar till finalen där det bästa och starkaste fyraåriga stoet ska koras har ingen lyckats med tidigare. Men Stefan Melander hade verkligen lyckats och hade till och med en sjätte häst på gaffeln, som dock blev infångad kort före mål.
Den som sticker ut mest i Tarzans femling är givetvis Ganga Bae som hade uppvisning för Jorma Kontio. Hon fick tidigt överta ledningen från spår åtta bakom bilen i sitt försök och sedan var hon helt överlägsen. Det jättefina stoet behövde inte förta sig för att vinna med gott om krafter kvar och blir en av dom som gör upp om segern även i finalen. Ganga Bae såg fantastiskt fin ut och fick spår fem i finalen när startspåren lottades.
De övriga fyra Melander-tränade hästarna som kvalade in till finalen gjorde det via seger för Residual Thrust, som spurtade vasst för Erik Adielsson och vann lätt, samt via andraplatser för Sideslip, Digital Literacy, och Fuel Burn.
– Men i mitt huvud jag just nu mest förbannad över att inte Digital Download kvalade in, kommenterade Tarzan i ATG Live efteråt med sedvanlig glimten i ögat.
– Närå, det var helt otroligt, en fantastiskt kväll. Jag tänkte anmäla åtta ston men satte dit den nionde fem minuter före anmälningsstopp. En häst (Digital Literacy ) som Örjan Kihlström vann ett P21-lopp med för inte allt för länge sedan. Det hinner hända mycket med hästarna på kort tid ibland i den här åldern, fortsatte Melander.

”Diana Zet är fantastisk – en enorm inställning”
Kullens drottning så här långt, Diana Zet, hade inga problem att infria sitt favoritskap för Örjan Kihlström. Hon behöll enkelt ledningen från innerspåret bakom bilen och dirigerade varje meter av loppet efter att ha fått bestämma i lugnt tempo. Diana Zet stack undan enkelt den sista biten när Kihlström lättade lite på tömmarna och vann med en hel del krafter kvar. Tränaren Daniel Redén stod vid sidan och var mycket nöjd över att fjolårets vinnare av Svenskt TravOaks och årets vinnare av Drottning Silvias Pokal nu är i final.
– Hon är säker. Hon var blek förra gången och är inget träningslejon hemma för där är hon hur lat som helst och tar det piano. Men så fort man säger åt henne så tänder hon till. Hon är fantastiskt att kunna veta när det är något extra på gång. Jag provade exempelvis att dra urryckarna till den här starten men det hände inte så mycket. Men hon har en enorm inställning och vet när det är dags, sa Daniel Redén och konstaterade att den extra växeln med urryckarna blev sparad till finalen.
Daniel Redén fick övrigt med två hästar till finalen då Award Kronos spurtade in vasst som tvåa bakom Ganga Bae.

Waiting Hill Hall från dödens
Annars inleddes kvalkvällen med att Steen Juul vann det första uttagningsloppet med egentränade Waiting Hill Hall. Han körde fram utvändigt om ledande No Limit Queen (som fått öppna tufft med 1.09,2 första 500 och 1.13,1 första 1000) och kopplade enkelt greppet till slut. En rejäl insats och plusbetyg även till tvåan No Limit Queen som höll tappert. Här galopperade storfavoriten Alaska Kronos bort sig i första sväng.

Skandalstart – ”Solklar omstart”
I det andra uttagningsloppet galopperade favoriten Ghostintheshell direkt bakom bilen för Rikard N Skoglund som var mycket irriterad efter loppet och hävdade att det skulle ha varit omstart.
– Jim Oscarsson tog en flygande start och min häst blev rädd och galopperade. Det var solklar omstart och går att jämföra med Maradonas mål med handen i ett fotbolls-VM för en massa år sedan, sa Rikard N Skoglund.
Även Axevallas huvudstarter erkände misstaget att inte blåsa omstart när Jim Oscarssons häst släpade bakom bilen. Och han bad om ursäkt när han intervjuades efteråt i ATG Live.
Nu vann istället Mahma Lane för sin tränare Peter Untersteiner. Hon var med i körningen från start men Untersteiner valde att krypa ner i rygg på ledande Dontlooseallmoney. Luckan kom perfekt i utgången av sista kurvan och Mahma Lane spurtade till en mycket lätt seger.

Enkelt för American Hill – vann även spårlottningen
American Hill var favorit i sitt försök och vann hur enkelt som helst för sin tränare Conrad Lugauer. Han hittade ett perfekt slagläge i andra par utvändigt med sin häst från svåra spår åtta bakom bilen. När attacken sattes in via tredjespår runt slutkurvan bet det bra och American Hill avgjorde enkelt utan att behöva gå i botten till slut. Conrad Lugauer drog också vinstlotten i finalen och fick bricka ett med sin startsnabba häst.
Finalen i Stochampionatet avgörs söndagen den 19 juli på Axevalla. Distansen är 2640 meter och förstapriset är 1,2 miljoner kronor.

Stochampionatet 2020
2640 meter autostart

Häst – Tränare
1) American Hill – Conrad Lugauer
2) Waiting Hill Hall – Steen Juul
3) Diana Zet – Daniel Redén
4) Residual Thrust – Stefan Melander
5) Ganga Bae – Stefan Melander
6) Digital Literacy – Stefan Melander
7) Award Kronos – Daniel Redén
8) Fuel Burn – Stefan Melander
9) Mahma Lane – Peter Untersteiner
10) No Limit Queen – Björn Goop
11) Sideslip – Stefan Melander
12) Mellby Hawaii – Björn Goop

Michael Carlsson, Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-7 Elle Star Elle Star   [s 7] 2160/7 0 g 118
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-2 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2140/3 0 18.3 896
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2160/8 0 17.9 147
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 2140/4 0 17.7 798
2015-11-27 2015-11-27 Romme-7 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2160/13 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Topover Topover   [v 4] 1640/3 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 1640/2 0 15.5 568
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-3 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 7] 1640/11 0 15.1 301
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2160/10 0 18.3 530
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Toppolino Toppolino   [v 9] 1640/4 7 16.7 49
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-5 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 7] 1640/11 2 13.9 154
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Jeppas Mynta Jeppas Mynta   [s 6] 2140/12 6 17.7 47
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Toppolino Toppolino   [v 9] 1640/2 2 15.0 1125
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2140/7 0 20.4g 325
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 1640/2 0 g 966
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-9 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 3] 1640/8 4 16.5 312
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2140/12 0 15.4 873
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-4 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2140/5 D str
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-8 Sjögerås Finess Sjögerås Finess   [s 8] 1640/8 D 0 20.1 1390
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 1640/5 C 0 g 405
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/2 D 7 16.0 524
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/13 B 0 19.2 832
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 1640/1 A 5 17.6 71
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2100/5 A 1 19.5 29
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-2 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2640/11 A 0 21.8g 381
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 2140/11 C str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-3 Beauty Taste Beauty Taste   [s 4] 2140/5 C str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Sno På Sno På   [s 7] 2140/1 C 0 19.7 218
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 WhenLoveTakesOver WhenLoveTakesOver   [s 2] 1640/3 D 0 23.2g 718
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2640/2 D 0 g 271
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 1640/2 D 4 15.2 166
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 2140/3 B 1 13.5 34
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-1 Dior Silvåkra Dior Silvåkra   [s 4] 2140/6 B 2 17.0 72
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Sjögerås Finess Sjögerås Finess   [s 8] 2140/5 D 5 17.9 237
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Sno På Sno På   [s 7] 2140/2 C 3 17.8 53
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Utelek Utelek   [h 3] 2140/1 C 4 16.6 67
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-7 Elle Star Elle Star   [s 8] 1640/10 C 0 196
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/5 C 0 295
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-5 My Treat My Treat   [v 4] 2140/6 D 0 481
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-2 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 1640/8 D 0 225
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-1 Unicorns Blazon Unicorns Blazon   [v 3] 2140/10 D 0 152
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 5] 2140/7 A 3 16.4 70
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-10 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/1 C 4 18.4 133
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-8 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 8] 2140/11 A 7 14.7 59
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 2140/2 D str
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-5 Lilla Lotta Lilla Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 320
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 B 6 18.1 53
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/15 C 7 16.6 674
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-10 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2140/1 D 3 15.0 258
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-9 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 D 5 16.9 907
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-5 Claude Debussy Claude Debussy   [v 3] 2140/11 B 0 g 770
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-10 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/7 D 0 18.6 1036
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2140/3 D 8 16.8 60
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/10 D 1 16.7 551
2016-05-24 2016-05-24 Romme-10 Kiwi Southwind Kiwi Southwind   [s 7] 2160/10 D 6 17.8 1143
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/10 A 0 19.9 699
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2660/7 D 3 18.6g 199
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 My Treat My Treat   [v 4] 2140/1 C 4 20.7 313
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/10 B 0 29.1g 554
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Lilla Lotta Lilla Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 14.9 264
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 D 0 22.5g 121
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/12 B 7 17.8 210
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/6 D 3 20.0 123
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2160/5 B 0 22.2g 495
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-3 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 4] 1640/7 C 6 16.5 257
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Catch a Star Catch a Star   [h 4] 2140/5 D 0 22.8g 294
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/4 D 0 g 440
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/1 D 8 17.8 288
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2140/4 D 7 17.7 324
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/14 D str
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/2 D 0 19.7 687
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/5 D 0 1056
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/8 D 7 17.1 934
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/6 D 0 20.5 650
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/10 D 0 27.3g 303
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2640/4 A 0 g 154
2017-12-14 2017-12-14 Åby-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/9 C 0 16.4 609
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-9 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2140/12 A 7 16.7 399
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-7 Rue Royale Rue Royale   [s 3] 2140/5 D 0 20.1 85
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-5 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 9] 2140/7 C 5 15.2 776
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-6 Djerba Oldeson Djerba Oldeson   [s 7] 2140/11 C 0 18.0 167
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 2140/6 D 1 17.7 106
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 Carame Carame   [s 6] 2140/11 B 2 15.6 156
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/1 C 0 g 806
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/5 B 1 16.0 31
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-5 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 2140/1 D 2 19.0 678
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Snoopy Snoopy   [v 8] 1640/7 D 0 g 324
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Avril Lascaux Avril Lascaux   [s 7] 2100/12 D str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 M.R.Starcatcher M.R.Starcatcher   [v 9] 2140/4 D 0 20.0 858
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/6 D 0 g 458
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2140/14 C 0 16.7g 615
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-2 Starbec's Whisky Starbec's Whisky   [v 6] 2140/5 B 2 18.2 121
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/2 C 0 16.0 114
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/6 C 0 26.2g 170
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/6 A 1 18.3 40
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/11 B 1 17.7g 63
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-4 Valborg Gertorp Valborg Gertorp   [s 5] 2140/8 D 6 17.0 166
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-2 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 2160/8 B str
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-9 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 1640/1 C 0 g 53
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Adamant Adamant   [v 4] 2140/3 A 3 16.2 60
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Furyk Furyk   [v 10] 2180/8 C 6 18.6 383
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Starlight Hills Starlight Hills   [s 7] 2140/7 C 4 15.7 506
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-4 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2160/6 B 1 15.9 33
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/4 D 0 g 415
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Dadou Dadou   [v 4] 2140/9 D 6 16.0 142
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 7] 2140/6 D 0 g 690
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/10 D 2 15.9 652
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-8 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2480/4 A 1 17.3 32
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/5 D 1 14.9 107
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/10 D str
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/3 D 1 16.2 199
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2640/1 B 3 15.8 77
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2480/6 D 5 16.9 325
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-4 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 1680/5 D 6 16.2 197
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/7 B 0 16.4 295
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Digital Circle Digital Circle   [v 6] 2140/7 A 5 13.5 666
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/7 D 0 g 336
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/2 D 0 g 790
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Adamant Adamant   [v 4] 2100/6 A 3 14.8 89
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 5] 2640/3 D str
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Legoholm Zon Legoholm Zon   [s 6] 2140/12 C 3 13.5 215
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2180/9 C 0 g 1084
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Dadou Dadou   [v 4] 2140/1 D 1 16.7 267
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/10 A 2 13.7 95
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/6 B 1 15.3 47
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2160/5 C 6 17.5g 318
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-2 Fairytale Road Fairytale Road   [s 7] 2080/6 D 4 14.5 237
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/5 C 8 16.0g 243
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/7 C 0 g 168
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 Elle Star Elle Star   [s 9] 2160/6 C 0 g 457
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/11 A 0 g 717
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-12 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/12 D 4 14.9 705
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 2140/8 D 6 16.8 134
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 1640/11 C 0 g 114
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 9] 2640/10 D 7 18.9 583
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Dadou Dadou   [v 4] 2140/3 C 0 18.1g 86
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/1 C 3 15.4g 37
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-2 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/4 D 0 g 1600
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2640/6 D 0 17.7 1212
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2160/14 B 0 15.4 1980
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-5 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/2 D 3 15.0 93
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 1640/8 D str
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 High Flying High Flying   [s 6] 1640/1 C 5 14.8 348
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-1 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/4 D 6 16.5 446
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/10 B 7 16.2g 59
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Pompano Euphoria* Pompano Euphoria*   [s 5] 2140/6 C 0 g 31
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Beauty Taste Beauty Taste   [s 5] 2140/10 B 6 16.9 47
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-7 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/9 B 6 15.0 65
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/4 D 7 19.8 889
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/7 B 0 g 247
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Todays Shotgun* Todays Shotgun*   [v 7] 2160/11 C 4 15.9 245
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/15 B 3 18.8g 550
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Toutre Toutre   [h 5] 2140/2 D 0 g 167
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 2100/14 B 6 17.0 209
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 1609/11 A 5 15.8 399
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/4 A 1 15.9 27
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 10] 2160/5 D str
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 Kung Rols Kung Rols   [v 8] 2640/11 C 0 18.4 524
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 7] 2140/14 A 2 14.3 204
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-2 Wirano Chip Wirano Chip   [v 9] 2140/9 C 5 18.0 268
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-6 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/7 B 0 16.6 280
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Orient Avenue Orient Avenue   [s 4] 2140/3 C 6 16.6 76
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-4 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2140/6 B 2 14.2 31
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-9 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/13 D 3 14.9 991
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-1 Lowlife Lowlife   [v 6] 2660/4 D 6 19.4g 185
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 2160/12 D 0 17.1 1052
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2140/3 D 0 g 416
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/8 D 0 17.9 759
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-12 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 D 0 15.8 813
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 1640/5 D 0 13.5 730
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 1640/11 C 0 16.5 878
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-3 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 1640/10 D 4 15.2 233
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-3 Mitos Princess Mitos Princess   [s 3] 2160/10 C 6 18.9 553
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Mitos Gold Mitos Gold   [v 5] 1640/5 C 4 12.6 194
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 6] 2140/7 A 0 g 45
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Olivia Napp Olivia Napp   [s 6] 2140/6 C 5 15.7 249
2018-10-18 2018-10-18 Åby-8 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 4] 2140/7 B 6 16.2 178
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-1 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 3] 2140/4 A 0 g 284
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-4 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 6] 2140/9 B 2 14.2 73
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/2 C 0 16.4 132
2018-10-06 2018-10-06 Åby-5 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 A 0 17.1 214
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 1640/11 B 6 14.7 140
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2660/9 D 1 16.9 798
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-2 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2160/6 D 0 73
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/2 D 0 307
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-5 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 C 0 247
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-8 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2140/1 C 0 661
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2160/12 C 0 16.7 298
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Mithril Mithril   [h 6] 2140/9 D 5 14.7 254
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/12 C 5 15.5 433
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2660/15 C 7 15.0 285
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/7 D 5 15.5 417
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-1 Untouchable In Untouchable In   [v 5] 2140/9 D 0 g 602
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-4 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 1640/12 C 7 16.0 577
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2140/11 C 1 16.5 94
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Olivia Napp Olivia Napp   [s 6] 2140/8 D 0 g 1288
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-10 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2140/12 C 2 13.7 551
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 2140/8 D 0 14.8 580
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Doris Palema Doris Palema   [s 5] 2140/4 C 0 g 34
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-3 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/11 B 0 16.8 89
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-5 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2140/7 D 0 20.0g 592
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2140/4 B 4 16.7 31
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2140/1 C 0 436
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/5 C 8 18.6 109
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 Estelle Gertorp Estelle Gertorp   [s 4] 2140/7 D 0 g 114
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 5] 2660/5 C 0 g 114
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/7 C 4 17.7 78
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 7] 2160/8 B 0 20.0 93
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2140/4 C 6 18.0 179
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-1 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2160/8 C 5 18.0g 462
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Dagslill Dagslill   [s 7] 2140/2 D 0 30.3 987
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/10 D 0 15.2 1629
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/7 C 0 17.3 136
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2660/4 C 4 18.0 72
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Carame Carame   [s 7] 2140/7 D 7 16.5 597
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Doris Palema Doris Palema   [s 5] 2140/5 B 2 15.0 48
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Carame Carame   [s 7] 2140/1 C 3 15.7 157
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/7 A 3 17.5 78
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 1640/11 D 6 16.0 289
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-8 Stepping Key Stepping Key   [s 9] 2140/4 B 0 20.0 461
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 7] 2140/1 D 0 17.4 1014
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/2 C 0 16.7 1492
2018-01-17 2018-01-17 Axevalla-5 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/6 D 0 17.3 172
2019-12-18 2019-12-18 Solvalla-1 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 3] 2140/3 D str
2019-12-12 2019-12-12 Åby-4 Esta Esta   [s 5] 1640/4 D 6 14.6 403
2019-12-05 2019-12-05 Bollnäs-1 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/10 C str
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-5 Quick C.D. Quick C.D.   [v 6] 2140/10 B 5 g 44
2019-12-03 2019-12-03 Gävle-7 Pirate Broline Pirate Broline   [v 7] 2140/10 C 2 388
2019-12-02 2019-12-02 Eskilstuna-1 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 3] 2140/9 D 0 26.0g 652
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/4 D 3 16.8 221
2019-11-24 2019-11-24 Eskilstuna-8 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 1640/9 A 5 14.9 69
2019-11-18 2019-11-18 Eskilstuna-3 Busy Doin' Nothing Busy Doin' Nothing   [h 5] 2140/11 C 7 15.1 458
2019-11-14 2019-11-14 Örebro-5 Charmant Charmant   [s 5] 2140/5 B str
2019-11-07 2019-11-07 Örebro-1 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/7 C 3 16.0 153
2019-11-05 2019-11-05 Bollnäs-2 Dagslill Dagslill   [s 8] 1660/6 B 0 g 481
2019-11-04 2019-11-04 Mantorp-5 Charmant Charmant   [s 5] 2140/9 B 0 22.5g 209
2019-10-30 2019-10-30 Solvalla-7 Boomer Boomer   [v 7] 2140/7 D str
2019-10-28 2019-10-28 Eskilstuna-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2160/14 A 0 18.1 129
2019-10-25 2019-10-25 Romme-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 1640/4 D 0 16.6 340
2019-09-23 2019-09-23 Mantorp-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 1640/10 B 6 14.5 121
2019-09-11 2019-09-11 Solvalla-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 1640/10 B 0 13.6 218
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-4 Mogas Money Mogas Money   [v 9] 1640/7 C 0 18.8g 309
2019-09-10 2019-09-10 Eskilstuna-10 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/5 A 1 16.8 25
2019-08-29 2019-08-29 Gävle-2 Kingup Kingup   [v 4] 2640/2 D 0 g 48
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/1 C 3 14.2 477
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-8 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2140/4 B 5 16.7 590
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-11 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/4 D 0 17.7g 799
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-10 Kingup Kingup   [v 4] 1640/5 D 6 15.7g 77
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/4 D 3 16.0 370
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Adamant Adamant   [v 6] 2140/3 B 0 g 284
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Barry B. Barry B.   [v 5] 2140/2 C 0 16.9 122
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2140/2 D 4 14.6 74
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/7 C 0 16.2g 486
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-2 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [h 3] 2140/3 D 0 g 605
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/7 A 0 18.0 480
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 1609/6 B 5 12.3 177
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-10 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2160/7 A 6 17.2 105
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-2 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [h 3] 2140/5 D 0 g 180
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 2140/7 B 6 18.1 342
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Olivia Napp Olivia Napp   [s 7] 2140/11 D 0 15.7 1545
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Jessica Ås Jessica Ås   [s 5] 2140/8 C 7 16.4 919
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Four Strong Winds Four Strong Winds   [v 8] 2660/7 C 0 18.3g 326
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-6 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 2140/9 C 0 15.5 609
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/10 C 4 16.2 308
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 2140/3 C 0 15.3 200
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-1 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 2140/10 B 4 14.7 101
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-2 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 2140/5 D 6 17.7 100
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/8 B 1 17.1 38
2019-05-16 2019-05-16 Åby-8 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 1640/1 C str
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-4 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 2160/5 D 5 17.4 1426
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Davici Davici   [v 6] 1640/3 C 1 14.0 23
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2140/4 D str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/3 B str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 2140/4 C 5 19.2 82
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 2140/5 B 5 19.8 318
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 1640/11 C 3 13.8 187
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/6 C 3 16.1 150
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2140/3 D 0 206
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 2140/9 C 1 17.0 105
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Big Farmer Big Farmer   [v 5] 2140/8 B 6 15.2 322
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Quattro Töll Quattro Töll   [v 7] 2660/12 B 3 14.9 102
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 1640/5 B 2 13.6 99
2019-03-21 2019-03-21 Åby-3 Kingup Kingup   [v 4] 2140/2 B 4 17.1 186
2019-03-21 2019-03-21 Åby-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2160/11 C 0 90
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Countdown Fougett Countdown Fougett   [v 8] 2140/7 B 0 g 108
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2140/5 B 4 16.1 1179
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 7] 2140/9 B 0 13.9 293
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2640/2 C 5 17.7 505
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-1 Alert Vendil Alert Vendil   [v 3] 2140/6 D 6 24.7g 436
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 1640/10 B 0 15.7 397
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-1 Alert Vendil Alert Vendil   [v 3] 2140/3 D 0 g 562
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-2 Lill Raketen Lill Raketen   [v 5] 2140/11 D str
2020-07-09 2020-07-09 Hagmyren-6 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [v 4] 1640/6 C 0 g 130
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 2140/4 A 1 12.6 34
2020-07-05 2020-07-05 Solvalla-9 Eclair Razz Eclair Razz   [s 5] 2140/2 C 1 15.4 211
2020-07-03 2020-07-03 Hagmyren-3 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 1660/10 B 5 15.7 843
2020-06-29 2020-06-29 Mantorp-4 Durello Durello   [v 5] 2140/2 A 0 14.8g 66
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-4 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 3180/6 C 4 14.1 1875
2020-06-26 2020-06-26 Bergsåker-9 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/3 C 0 g 614
2020-06-16 2020-06-16 Visby-5 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2120/1 C 7 18.6g 156
2020-06-16 2020-06-16 Visby-9 And Stitch And Stitch   [s 4] 2120/12 B 0 15.5 97
2020-06-07 2020-06-07 Hagmyren-5 R.K.Rapida R.K.Rapida   [s 6] 2160/6 D 3 16.0 247
2020-06-06 2020-06-06 Östersund-8 Wallbase Wallbase   [s 7] 2140/7 D 0 16.6g 1648
2020-06-05 2020-06-05 Romme-4 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/1 D 2 17.1 39
2020-05-30 2020-05-30 Solvalla-8 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/4 D 7 13.7 560
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-4 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/6 A 0 16.3 786
2020-05-25 2020-05-25 Eskilstuna-6 Raja Ribb Raja Ribb   [v 8] 2140/7 B 6 15.0 20
2020-05-24 2020-05-24 Lindesberg-5 Vikens Generate Vikens Generate   [s 4] 2140/5 C 5 15.1 214
2020-05-23 2020-05-23 Gävle-6 And Stitch And Stitch   [s 4] 2640/4 D 2 16.1 305
2020-05-20 2020-05-20 Solvalla-2 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/11 C 8 15.9 373
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-3 You Only Live Once You Only Live Once   [s 5] 1640/10 D 0 15.8 648
2020-05-01 2020-05-01 Rättvik-4 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [v 4] 2140/2 D 0 g 359
2020-04-25 2020-04-25 Romme-5 And Stitch And Stitch   [s 4] 2160/4 A 1 15.7 22
2020-04-25 2020-04-25 Romme-9 Fame's Hall Fame's Hall   [v 8] 2140/3 D 1 15.1 428
2020-04-23 2020-04-23 Gävle-7 Kingup Kingup   [v 5] 3140/6 C 0 g 155
2020-04-22 2020-04-22 Solvalla-4 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2640/4 D 6 16.0 645
2020-04-20 2020-04-20 Eskilstuna-3 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [v 4] 2140/5 B 1 18.8 60
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-5 Etta Sting Etta Sting   [s 8] 1640/12 B 2 16.0 191
2020-04-19 2020-04-19 Rättvik-10 Perfect Breakout Perfect Breakout   [v 8] 2140/2 B 4 16.0 175
2020-04-13 2020-04-13 Hagmyren-4 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/2 C 1 17.2 50
2020-04-12 2020-04-12 Romme-8 Goutte de Pluie Goutte de Pluie   [s 4] 2140/6 D 0 g 243
2020-04-04 2020-04-04 Romme-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2160/6 D 0 20.8g 161
2020-04-04 2020-04-04 Romme-6 Kingup Kingup   [v 5] 2140/6 C 2 15.3 336
2020-04-01 2020-04-01 Solvalla-5 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/1 B 3 15.7 385
2020-03-31 2020-03-31 Eskilstuna-10 Unity Millpond Unity Millpond   [v 6] 2160/9 B 0 g 387
2020-03-06 2020-03-06 Solvalla-1 Moons Superman Moons Superman   [v 3] 2140/4 D 4 18.3 562
2020-03-04 2020-03-04 Solvalla-2 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/4 C 6 18.0 209
2020-02-23 2020-02-23 Solvalla-1 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/6 D 3 17.8 431
2020-02-22 2020-02-22 Axevalla-6 Kid Vacation Kid Vacation   [v 7] 2140/3 D 0 17.6 1043
2020-02-14 2020-02-14 Romme-7 Johana Baker Johana Baker   [s 5] 1640/11 C 0 g 258
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-1 G.K.Alouette G.K.Alouette   [s 4] 2140/2 D 6 19.0 262
2020-02-07 2020-02-07 Solvalla-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 6] 2140/5 C 0 18.5 597
2020-01-18 2020-01-18 Romme-4 Kingup Kingup   [v 5] 2140/11 C 1 16.6 61
2020-01-18 2020-01-18 Romme-5 And Stitch And Stitch   [s 4] 2140/9 B 3 17.1 189
2020-01-18 2020-01-18 Romme-6 Dynamo Doris Dynamo Doris   [s 7] 2140/10 B str
2020-01-18 2020-01-18 Romme-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/7 C 0 16.2 348
2020-01-10 2020-01-10 Gävle-2 Johana Baker Johana Baker   [s 5] 1640/6 A 3 15.1 168
2020-01-07 2020-01-07 Eskilstuna-5 Kingup Kingup   [v 5] 2140/4 C 5 18.3g 318
2020-01-03 2020-01-03 Solvalla-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 5] 2140/4 C 0 16.5 469ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se