V75 tips och andra gratis travtips

Här hittar du V75 tips och andra gratis travtips för kommande lopp med kusken . Samt statistik och resultat för senaste loppen som har tävlat i.

Aktuella/kommande tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank
2019-08-27 2019-08-27 Solvalla-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/1 C

Nyheter för travkusk


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.Förutom..


ATG:s kavalkad med fem V75-omgångar på raken fortsatte på torsdagskvällen med tävlingar på Bjerke travbana i Oslo.
Förutom medverkan av Karlstadtränaren Erik Berglöf i ett par av loppen var det norska ekipage rakt igenom den här kvällen.
En tidigare svensktränad norsk häst fanns med i startlistorna. Nu nioårige Lionel har gått hem till ägaren Göran Antonsen i Mysen igen efter de framgångsrika säsongerna i regi Daniel Redén. I årets nionde start kom nu första segern för den sextonfaldige miljonären i 100 000-kronorsloppet Yarrah Bokos Ära
Göran Antonsen inledde från ett tolftespår med Lionel och syntes som sista ekipage så gott som hela vägen i det 2100 meter långa loppet. Under slutrundan drog betrodde Cash Okay tåget i tredjespår, med Ferrari B.R. och Lionel i släptåg.
Göran Antonsen väntade ända till upploppet med finishen och den gamle världstravaren visade återigen gott gry. Efter ett virvlande avslut hann Lionel fram till seger på målfoto – ett uppförstorat sådant - mot Kick Off Classic.
Segertiden skrevs till 1.13,7 över 2100 meter auto
- Det har varit tyngre för honom den här säsongen och folk har tvivlat på honom. Därför var det var jävligt gott att sätta den här! Jag hade skitiga glasögon och var inte säker på om vi hann fram. Men jag hade en bra känsla eftersom han ju kom kolossalt fort, sa Göran Antonsen.
Lionel slutade trea i Årjängs Stora sprinterlopp i juli och var oplacerad i Hugo Åbergs Memorial i den senaste starten. Nu kom första segern för året för fuxen som varvar tävling med avel i Norge.

Seger för Norges första dam
Malene Berdalen tränar Norges bästa sto Madelen L.T.C.
I V75-6, ett lopp för ston, var Madelen L.T.C. ensam på plan sedan Eirik Höitomt låtit sexåringen svepa till ledningen efter 700 körda med ett mäktigt speedryck.
Madelen L.T.C. satt fast med lite krafter sparade i EM för ston på Solvalla för en tid sedan och missade fina pengar. Förstapriset 100 000 norska på Bjerke var välförtjänta.

Tea tvåa över tre kilometer
Ulsrud Tea är Norges bästa sto på kallblodssidan. Efter 81 segrar i karriären fick den tolvåriga speedkulan prova på att tävla över tre kilometer för första gången.
Att ta in 60 meter på hästarna på start skulle visa sig övefmäktigt. Ove Kenneth Karlsens Ulsrud Tea var bra som tvåa efter överraskningen Horgen Lynet (tre procent) som kördes spårsnålt av Kristian Malmin
Momarken-tränaren Ole Johan Östre, 30, vann ett försök i Dubbelcupen i Åmål i juli med sexårige Rappnor. På torsdagskvällen tog den segervane hingsten karriärens 16:e seger i ett medeldistanslopp på Bjerke efter ett lopp i kön och ett fint avslut i spåren i den sista kurvan.
Storfavoriten Moe Tyr (53 procent på V75) agerade långt under normala standard och slutade fyra.
Övriga V75-lopp vanns av Riva Renn, körd och tränad av Stian Eilefsen, samt V75-dubblerande Åsbjörn Tengsareid som vann fyra lopp under kvällen varav segrarna på V75 kom med egentränade Gianluca B.R. och Troja Face.
Sju rätt på V75 delade ut 136 222 kronor, sex rätt 968 kronor och fem rätt 76 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck f&..


Årets upplaga av Danskt Travderby på Charlottenlund är en vidöppen historia och många V75-spelare kommer offra många streck för att försöka få med vinnaren på kupongen. För övrigt kan Flemming Jensen vara profilen att bygga V75-systemet kring. Den danske topptränaren selar ut flera heta segerbud och allra mest tror han på Billi Time (V75-5). Det sexåriga stoet har tagit två raka segrar sedan hon kom i ”Isemannens” träning och nu är planen att dra ytterligare en växel.
- Hon har bara varit positiv för oss och hon är nog den av mina som har bäst chans under dagen. Det kan bli barfota runt om den här gången, till skillnad från framskor i de två första starterna, om banan tillåter det, säger Flemming Jensen till fasttrackracing.dk.

Leder runt om?
Med Don Pedro (V75-2) är planen den omvända, att ändra från barfota runt om till skor fram.
- Så att vi kan trycka av mer från start, säger Flemming Jensen.
Därmed väntar samma balans som när hästen i sin näst senaste start imponerade under trippeltravet på Axevalla. Då fick fyraåringen en tung inledning i tredjespår till ledningen, varifrån han gick undan till smått överlägsen seger. Senast var han inte lika lyckosam när han slutade oplacerad i derbyuttagningen.
- Det blev fel senast när han blev hängande i tredjespår. Han hostade när han kom ut i stallet och det visade sig att han hade halsont. Nu har han fått ett bra spår och han verkar frisk igen. Han är hygglig från start och om allt faller på plats har han vettig chans.
Vettig chans tror sig Flemming Jensen även ha i den inledande avdelningen, Derbystayern över tre varv. Där han två hästar till start och kör själv Andre Ward som närmast kommer från V75-seger i Rättvik.
- Jag känner att jag har valt att köra den bästa av mina två i loppet. Formen verkar fin och även om han inte är någon stayer klarar han distansen. Jag tror på rimlig chans att sluta topp tre, säger Jensen och varnar även för stallkamraten Come On Hugo.
- Jag blir inte förvånad om han kommer farande till slut. Han håller fin form och är en outsider.

”Har alltid bra chans”
I loppet för den äldre eliten blir Flemming Jensen hårt betrodd med hedershästen Slide So Easy (V75-3). Den outtröttlige tioåringen gör ännu en stark säsong och jagar nu fjärde raka segern från spår fem bakom startbilen.
- Han håller fin form och vi gör inga ändringar på honom. Han har alltid bra chans, även om vi har spår en bit ut på vingen.
Avslutningsvis tar Flemming Jensen ut två hästar i V75-7 och han ska själv lotsa Barolo från spår sju bakom startbilen. Det segervana stoet hade inte tävlat på närmare två år när hon senast vann första starten för sin nye tränare.
- Hon borde vara ännu vassare med loppet i kroppen men nu startar hon långt ute på vingen och mot hårdare motstånd. Det är pengar som gäller. Om det klaffar kan hon vara med bland de tre. Hon går barfota igen. Det gjorde hon för första gången senast och det var positivt.
Sun Esterel har ett betydligt bättre utgångsläge med innerspår men Flemming Jensen ligger lågt beträffande segerchansen.
- Han tjänar alltid pengar men vinner inte så ofta längre. Från det här spåret tjänar han pengar igen.

Ola Johansson, Kanal 75


StartlistaSvenskt Travderby2 640 meter autostart(häst – tränare)1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)2. Roofie (Johan Untersteiner)3. Campo Bahia (Co..


Startlista
Svenskt Travderby
2 640 meter autostart

(häst – tränare)
1. Global Wise Guy (Timo Nurmos)
2. Roofie (Johan Untersteiner)
3. Campo Bahia (Conrad Lugauer)
4. Inti Boko (Timo Nurmos)
5. Global Welcome (Svante Båth)
6. Attraversiamo (Svante Båth)
7. Flight Dynamics (Stefan Melander)
8. Smokin Joe (Adrian Kolgjini)
9. Ferrari Sisu (Conrad Lugauer)
10. Kennedy (Adrian Kolgjini)
11. Alone (Pasi Aikio)
12. Pinto Bob (Robert Bergh)
Förstapris: 2.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Startlista
Derbystoet final
2 140 meter autostart

(häst – tränare)
1. Aleppo Pine (Roger Walmann)
2. Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos)
3. Staro Miami (Aripekka Pakkanen)
4. Conrads Rödluva (Daniel Redén)
5. Activated (Fredrik Wallin)
6. Adi Gallia (Nicklas Westerholm)
7. Fanny Chenal (Björn Goop)
8. Call Me Brodda (Thomas Madsen)
9. Racing Brodda (Mattias Djuse)
10. Valetta (Björn Goop)
11. Miss Sober (Robert Bergh)
12. Zeta Kronos (Björn Goop)
Förstapris: 1.000.000 kronor (dubbla om hästen är med i Premiechansen)

Kanal 75


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lo..


Under onsdagskvällen kördes sex uttagningslopp till Derbystoet på Jägersro. Uppgörelser som hamnade lite i skymundan av hingstarnas lopp med endast ett stolopp på V75-kupongen. Fyra av loppen inledde kvällen och ett avslutade, vid pass 22.00 på onsdagen.
En av favoriterna i finalen av Derbystoet söndagen 1 september kommer från Gävle
Fredrik Wallins fina sto Activated gick i mål med krafter sparade efter att ha körts till ledningen i utgången av den första kurvan.
Carl-Johan Jepson menade att han hade tagit en säkerhetsstart med storfavoriten för att inte riskera onödiga situationer.
- Oj, vad skönt att se henne där framme en gång, joggande. Det är en otrolig häst alltså, sa Fredrik Wallin.
Segertiden skrevs till 1.12,9 över 2140 meter auto.

”Var bara bäst”
Roger Walmann har ett starkt kort i finalen. Efter åtta starter utan seger var Aleppo Pine omutlig för Örjan Kihlström. Stoet från Solvalla fick lägga flera speeder i loppet som gick i ett mycket högt tempo men kunde ändå kliva undan obehindrat.
Segertiden 1.12,2 över 2140 meter auto var kvalens snabbaste.
- Med de halsproblem hon haft trodde jag att det skulle bli för tufft. Men i dag var hon bara bäst, sa Roger Walmann.

Ny sats med Rödluvan
Örjan Kihlström tog det lilla lugna med Conrads Rödluva i starten i kvällens tredje uttagningslopp och hamnade sist. Men fuxan var överlägsen och Kihlström kunde köra lite som han ville och tog sig enkelt fram utvändigt ledaren och spetsade kort senare.
Lätt och lekande på 1.12,6 närmast före Miss Sober och Robert Bergh.
- Jag tog det lite lugnt med henne från start och då det var många som körde hamnade vi lite långt bak helt enkelt. Men hon kändes bra. Hon gör inte mer än man begär av henne och i dag var hon avslappnad. Vi har inte lyckats slå märrarna i storloppen hittills i år men vi ger inte upp än. Vi gör ett försök till i alla fall, sa Örjan Kihlström

Dråpligt lopp
Den andra uttagningen till Derbystoet blev dråplig. Björn Goop ledde i lugn stil med betrodda Fanny Chenal som slog av på farten alldeles den sista biten.
I stället gick segern till Staro Miami och Mika Fors som hann dit med minsta möjliga marginal. Finskan som tränas av Aripekka Pakkanen sprang och tvekade när Mika Fors lyfte ut från andraparet utvändigt på den sista bortre långsidan och såg länge slagen ut.
- Hon var lite konstig i dag men 350 meter kvar tog hon i igen. Hon är bra och normalt kör jag framåt med henne tidigare, sa Mika Fors.
Segertiden 1.14,0 över 2140 meter.
Tre hästar var med på målfotot i den fjärde uttagningen till Derbystoet. Jorma Kontio fick nosen först med Hankypanky Rubyred (Timo Nurmos) och två från ledarryggen Adi Gallia med sin tränare Nicklas Westerholm. Snöpligt utslagen André Eklundh med ledande Felicity Shagwell.
Sjätte och sista vinnaren i uttagningarna blev Mattias Djuses Racing Brodda. Rikard N Skoglund körde fram utvändigt ledaren varvet från mål och Racing Brodda var bara bäst.

Mikael Wikner, Kanal 75


Vilka är landets bästa fyraåriga travare? På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i u..


Vilka är landets bästa fyraåriga travare?
På onsdagskvällen gavs en hel del svar på den frågan på Jägersro i uttagningarna till Svenskt Travderby och Derbystoet.
Efter en imponerande seger i Kungapokalen på Åby i maj höjdes Conrad Lugauers Campo Bahia till skyarna och det talades om en given favorit i derbyt.
Inför onsdagens kvalrundan i Malmö hade hästen inte startat sedan storsegern i maj och det var trots allt lite osäkert var hästen stod formmässigt.
Ingen fara med flåset skulle det visa sig,
Conrad Lugauer körde till från åttondespåret direkt när bilen lämnade och gled till ledningen. Campo Bahia fick dra i ett småtufft tempo hela vägen och visade inga trötthetstecken utan stack bara ifrån konkurrenterna över upploppet.
- Jag är lättad naturligtvis eftersom så mycket stod på spel. Nu är vi i final och hästen kändes otroligt fin. Det blev en bra genomkörare men inget riktigt lopp ändå eftersom han mer eller mindre fick löpa på som han ville. Men när han sedan stack undan var han oerhört starkt sista de sista 150 meterna och då märkte jag att det fanns mycket krafter i honom, sa Conrad Lugauer.

Sonen ordnade Lugauers andra
”Första hindret är avklarat för att vinna Svenskt Travderby!” refererade löpningsreferenten Johan Elmskog i tornet på Jägersro och på platserna jublades det.
Favoriten i fyraåringarnas största lopp kommer från Jägersro.
Campo Bahia vann med sex längders marginal ner till tvåan och segertiden skrevs till 1.13,1 över 2640 meter.
Team Conrad Lugauer har dubbla chanser i finalen söndagen 1 september.
I det fjärde kvalet till Svenskt Travderby, samtliga inom V75-spelet, triumferade nämligen Marc Elias, en son till Conrad Lugauer.
Marc Elias körde offensivt med Ferrari Sisu och satsningen lyckades.
Marc inledde från ett åttondespår och körde direkt fram utvändigt ledaren och löste av storfavoriten Attraversiamo och Erik Adielsson.
Några hundra meter senare gjorde Erik Adielsson sitt drag och styrde fram och satte press på ledande Cab Lane.
Marc Elias kunde sedan överraskande spurta till seger med Ferrari Sisu och en lite ringrostig men trots allt tapper Attraversiamo avväpnades i god tid.
- Det är många som underskattar honom men med ett inte allt för tufft lopp tror jag på en plats bland de tre första i finalen, sa Marc Elias.

Snabbaste kvaltiden
Fjolårets kriterievinnare Inti Boko bet ifrån sig som en tiger i ledningen för Björn Goop och knallade undan på den snabbaste kvaltiden, 1.12,6.
Timo Nurmos tränar och har nu dubbla hästar i finalen.
Två hästar i finalen har också Adrian Kolgjini som var tvåa med Smokin Joe i loppet och sedan tidigare hade kvalat in Kennedy.
Timo Nurmos andra finalist var Global Wise Guy som fick bestämma i ledningen och inte hade några problem med att segla undan för Jorma Kontio.
Global Welcome har startat sparsamt sedan Breeders Crown-segern i november. I årets blott tredje start ordnade han en derbyplats från ledningen tillsammans med Erik Adielsson.
Svante Båths häst behövde inte visa hela sitt register och Alone spurtade som en furie över upploppet till andraplatsen. Pasi Aikios springare var loppets stora utropstecken.
Erik Adielsson var nöjd med att ha skakat av den värsta ringrosten.
- Jag hade tussarna kvar och det här loppet gjorde nog hästen riktigt gott, sa Erik Adielsson om hästen som blev en av två finalister i derbyt för tränare Båth.

Skräll av Roofie
Johan Untersteiner vann det sjätte och sista uttagningsloppet med jätteöverraskningen Roofie. Tvåa och med till final Robert Bergh och Pinto Bobo.
Första söndagen i september är ett klassiskt datum i derbysammanhang och i år är det söndagen 1 september som gäller för finalerna i Svenskt Travderby och Derbystoet.
V75 då? Sju rätt delade ut 115 016 kronor, sex rätt 566 kronor och fem rätt 25 kronor.

Mikael Wikner, Kanal 75


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique. Tidning..


Åke Svanstedts Six Pack - en av USA:s bästa fyraåringar – kan vara på gång för en start i Prix d’Amerique.
Tidningen Travronden var i veckan först med nyheten om att den svenske tränaren gärna ser Six Pack i världens tuffaste travlopp sista söndagen i januari.
- Om vi ska ta det här vidare så kommer jag fråga Jean-Michel Bazire om han vill ta in hästen i träning och förbereda honom för Prix d'Amerique. Jag har mitt här i USA och det skulle bli för många resor, säger Åke Svanstedt till Travronden.
Ett lopp på vägen för Six Pack kommer redan nu på lördag. Då körs två uttagningslopp till Kanadas största lopp Maple Leaf Trot i Toronto.
13 hästar är anmälda till loppet över 1609 meter och tio går vidare till finalen lördagen 31 augusti.
Andra hästar med svensk anknytning i Toronto är Marcus Melanders världsmästare Cruzado Dela Noche, Anette Lorentzons Guardian Angel Ås och Nancy Johanssons Manchego.

Kanal 75

Tidigare tävlingsdagar

Datum Datum/bana/lopp Häst Distans/spår Rank Plac. Tid Odds
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-7 Elle Star Elle Star   [s 7] 2160/7 0 g 118
2015-12-11 2015-12-11 Solvalla-2 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2140/3 0 18.3 896
2015-12-01 2015-12-01 Eskilstuna-11 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2160/8 0 17.9 147
2015-11-27 2015-11-27 Romme-8 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 2140/4 0 17.7 798
2015-11-27 2015-11-27 Romme-7 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2160/13 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-9 Topover Topover   [v 4] 1640/3 str
2015-11-21 2015-11-21 Eskilstuna-3 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 1640/2 0 15.5 568
2015-11-20 2015-11-20 Solvalla-3 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 7] 1640/11 0 15.1 301
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-11 Varg Olle Varg Olle   [v 9] 2160/10 0 18.3 530
2015-11-15 2015-11-15 Eskilstuna-4 Toppolino Toppolino   [v 9] 1640/4 7 16.7 49
2015-10-16 2015-10-16 Solvalla-5 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 7] 1640/11 2 13.9 154
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-5 Toppolino Toppolino   [v 9] 1640/2 2 15.0 1125
2015-10-08 2015-10-08 Bollnäs-8 Jeppas Mynta Jeppas Mynta   [s 6] 2140/12 6 17.7 47
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2140/7 0 20.4g 325
2015-10-06 2015-10-06 Eskilstuna-5 Ikaros Stursk Ikaros Stursk   [v 10] 1640/2 0 g 966
2015-10-03 2015-10-03 Gävle-9 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 3] 1640/8 4 16.5 312
2015-09-25 2015-09-25 Solvalla-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 4] 2140/12 0 15.4 873
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-8 Sjögerås Finess Sjögerås Finess   [s 8] 1640/8 D 0 20.1 1390
2016-12-30 2016-12-30 Axevalla-4 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2140/5 D str
2016-12-03 2016-12-03 Eskilstuna-9 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 1640/5 C 0 g 405
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 1640/1 A 5 17.6 71
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/2 D 7 16.0 524
2016-11-22 2016-11-22 Eskilstuna-4 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/13 B 0 19.2 832
2016-11-13 2016-11-13 Örebro-4 Tax Shelter Tax Shelter   [v 4] 2100/5 A 1 19.5 29
2016-11-06 2016-11-06 Eskilstuna-2 Mogas Money Mogas Money   [v 6] 2640/11 A 0 21.8g 381
2016-10-29 2016-10-29 Jägersro Trav-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 2140/11 C str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-3 Beauty Taste Beauty Taste   [s 4] 2140/5 C str
2016-10-27 2016-10-27 Axevalla-2 Sno På Sno På   [s 7] 2140/1 C 0 19.7 218
2016-10-18 2016-10-18 Örebro-2 WhenLoveTakesOver WhenLoveTakesOver   [s 2] 1640/3 D 0 23.2g 718
2016-10-17 2016-10-17 Färjestad-9 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2640/2 D 0 g 271
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-11 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 1640/2 D 4 15.2 166
2016-09-24 2016-09-24 Kalmar-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 6] 2140/3 B 1 13.5 34
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-9 Sjögerås Finess Sjögerås Finess   [s 8] 2140/5 D 5 17.9 237
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-8 Sno På Sno På   [s 7] 2140/2 C 3 17.8 53
2016-09-20 2016-09-20 Axevalla-1 Dior Silvåkra Dior Silvåkra   [s 4] 2140/6 B 2 17.0 72
2016-09-19 2016-09-19 Färjestad-6 Utelek Utelek   [h 3] 2140/1 C 4 16.6 67
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-5 My Treat My Treat   [v 4] 2140/6 D 0 481
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-2 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 1640/8 D 0 225
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-1 Unicorns Blazon Unicorns Blazon   [v 3] 2140/10 D 0 152
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-7 Elle Star Elle Star   [s 8] 1640/10 C 0 196
2016-09-03 2016-09-03 Mariehamn-6 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/5 C 0 295
2016-08-31 2016-08-31 Eskilstuna-4 Prince Poppycock Prince Poppycock   [v 5] 2140/7 A 3 16.4 70
2016-08-04 2016-08-04 Lindesberg-10 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/1 C 4 18.4 133
2016-07-25 2016-07-25 Årjäng-8 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 8] 2140/11 A 7 14.7 59
2016-07-22 2016-07-22 Axevalla-5 Swansea Zet Swansea Zet   [v 6] 2140/2 D str
2016-07-10 2016-07-10 Mariehamn-5 Lilla Lotta Lilla Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 320
2016-07-10 2016-07-10 Lindesberg-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 B 6 18.1 53
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-11 Elle Star Elle Star   [s 8] 2160/15 C 7 16.6 674
2016-07-01 2016-07-01 Eskilstuna-10 Kung Rols Kung Rols   [v 7] 2140/1 D 3 15.0 258
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-10 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/7 D 0 18.6 1036
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-9 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 D 5 16.9 907
2016-06-14 2016-06-14 Solvalla-5 Claude Debussy Claude Debussy   [v 3] 2140/11 B 0 g 770
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-7 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2140/3 D 8 16.8 60
2016-06-05 2016-06-05 Eskilstuna-2 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/10 D 1 16.7 551
2016-05-24 2016-05-24 Romme-10 Kiwi Southwind Kiwi Southwind   [s 7] 2160/10 D 6 17.8 1143
2016-05-19 2016-05-19 Bergsåker-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/10 A 0 19.9 699
2016-05-14 2016-05-14 Visby-9 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 8] 2660/7 D 3 18.6g 199
2016-05-14 2016-05-14 Visby-5 My Treat My Treat   [v 4] 2140/1 C 4 20.7 313
2016-05-12 2016-05-12 Mantorp-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/10 B 0 29.1g 554
2016-05-06 2016-05-06 Solvalla-9 Lilla Lotta Lilla Lotta   [s 7] 1640/4 D 0 14.9 264
2016-04-28 2016-04-28 Mantorp-1 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/5 D 0 22.5g 121
2016-04-22 2016-04-22 Solvalla-8 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2160/12 B 7 17.8 210
2016-04-18 2016-04-18 Eskilstuna-2 Catch a Star Catch a Star   [v 4] 2140/6 D 3 20.0 123
2016-04-16 2016-04-16 Romme-3 Bianca Hornline Bianca Hornline   [s 6] 2160/5 B 0 22.2g 495
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-3 Innocent Tooma Innocent Tooma   [s 4] 1640/7 C 6 16.5 257
2016-04-05 2016-04-05 Gävle-2 Catch a Star Catch a Star   [h 4] 2140/5 D 0 22.8g 294
2016-04-01 2016-04-01 Örebro-3 Elle Star Elle Star   [s 8] 2140/4 D 0 g 440
2016-03-27 2016-03-27 Romme-1 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/1 D 8 17.8 288
2016-03-25 2016-03-25 Eskilstuna-4 Varg Olle Varg Olle   [v 10] 2140/4 D 7 17.7 324
2016-03-06 2016-03-06 Gävle-1 Hurricane Häss Hurricane Häss   [v 8] 2140/14 D str
2016-03-04 2016-03-04 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/2 D 0 19.7 687
2016-02-24 2016-02-24 Solvalla-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 1640/5 D 0 1056
2016-02-16 2016-02-16 Örebro-4 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/8 D 7 17.1 934
2016-02-12 2016-02-12 Solvalla-4 Sweep Launcher Sweep Launcher   [s 9] 2140/6 D 0 20.5 650
2016-01-29 2016-01-29 Gävle-9 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 5] 2140/10 D 0 27.3g 303
2017-12-14 2017-12-14 Åby-9 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2640/4 A 0 g 154
2017-12-14 2017-12-14 Åby-4 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/9 C 0 16.4 609
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-9 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2140/12 A 7 16.7 399
2017-12-12 2017-12-12 Axevalla-7 Rue Royale Rue Royale   [s 3] 2140/5 D 0 20.1 85
2017-12-11 2017-12-11 Mantorp-5 Omero d'Asolo* Omero d'Asolo*   [v 9] 2140/7 C 5 15.2 776
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-6 Djerba Oldeson Djerba Oldeson   [s 7] 2140/11 C 0 18.0 167
2017-12-05 2017-12-05 Axevalla-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 2140/6 D 1 17.7 106
2017-12-01 2017-12-01 Åby-3 Carame Carame   [s 6] 2140/11 B 2 15.6 156
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-11 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/1 C 0 g 806
2017-11-28 2017-11-28 Eskilstuna-10 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/5 B 1 16.0 31
2017-11-24 2017-11-24 Axevalla-5 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 6] 2140/1 D 2 19.0 678
2017-11-23 2017-11-23 Åby-10 Snoopy Snoopy   [v 8] 1640/7 D 0 g 324
2017-11-20 2017-11-20 Örebro-5 Avril Lascaux Avril Lascaux   [s 7] 2100/12 D str
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-10 M.R.Starcatcher M.R.Starcatcher   [v 9] 2140/4 D 0 20.0 858
2017-10-19 2017-10-19 Mantorp-6 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/6 D 0 g 458
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-2 Starbec's Whisky Starbec's Whisky   [v 6] 2140/5 B 2 18.2 121
2017-10-17 2017-10-17 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2140/14 C 0 16.7g 615
2017-10-15 2017-10-15 Solvalla-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/2 C 0 16.0 114
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-9 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/6 C 0 26.2g 170
2017-10-14 2017-10-14 Bollnäs-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/6 A 1 18.3 40
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-8 Deferre des Quatre Deferre des Quatre   [s 5] 2140/11 B 1 17.7g 63
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-4 Valborg Gertorp Valborg Gertorp   [s 5] 2140/8 D 6 17.0 166
2017-10-10 2017-10-10 Axevalla-2 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 2160/8 B str
2017-10-05 2017-10-05 Årjäng-9 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 1640/1 C 0 g 53
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-5 Adamant Adamant   [v 4] 2140/3 A 3 16.2 60
2017-09-19 2017-09-19 Axevalla-2 Furyk Furyk   [v 10] 2180/8 C 6 18.6 383
2017-09-16 2017-09-16 Bollnäs-3 Starlight Hills Starlight Hills   [s 7] 2140/7 C 4 15.7 506
2017-09-13 2017-09-13 Jägersro Trav-4 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2160/6 B 1 15.9 33
2017-09-12 2017-09-12 Axevalla-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/4 D 0 g 415
2017-09-11 2017-09-11 Färjestad-11 Dadou Dadou   [v 4] 2140/9 D 6 16.0 142
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-6 Incredible Sånna Incredible Sånna   [v 7] 2140/6 D 0 g 690
2017-09-10 2017-09-10 Vaggeryd-3 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 6] 2160/10 D 2 15.9 652
2017-09-07 2017-09-07 Åmål-8 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2480/4 A 1 17.3 32
2017-09-01 2017-09-01 Årjäng-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/5 D 1 14.9 107
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-4 Maja Maja Maja Maja   [s 7] 2140/10 D str
2017-08-29 2017-08-29 Axevalla-1 Made Ave Maria Made Ave Maria   [s 6] 2140/3 D 1 16.2 199
2017-08-28 2017-08-28 Halmstad-7 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 6] 2640/1 B 3 15.8 77
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-8 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2480/6 D 5 16.9 325
2017-08-27 2017-08-27 Åmål-4 Gertorps Viljaleva Gertorps Viljaleva   [s 6] 1680/5 D 6 16.2 197
2017-08-26 2017-08-26 Bergsåker-2 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/7 B 0 16.4 295
2017-07-22 2017-07-22 Axevalla-6 Digital Circle Digital Circle   [v 6] 2140/7 A 5 13.5 666
2017-07-21 2017-07-21 Axevalla-5 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/7 D 0 g 336
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-8 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/2 D 0 g 790
2017-07-20 2017-07-20 Örebro-7 Adamant Adamant   [v 4] 2100/6 A 3 14.8 89
2017-07-19 2017-07-19 Eskilstuna-12 Suzuki Zoot Suzuki Zoot   [s 5] 2640/3 D str
2017-07-14 2017-07-14 Årjäng-7 Legoholm Zon Legoholm Zon   [s 6] 2140/12 C 3 13.5 215
2017-07-13 2017-07-13 Kalmar-6 Ronnie O'Sullivan Ronnie O'Sullivan   [v 7] 2180/9 C 0 g 1084
2017-07-10 2017-07-10 Mantorp-10 Dadou Dadou   [v 4] 2140/1 D 1 16.7 267
2017-07-08 2017-07-08 Halmstad-2 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/10 A 2 13.7 95
2017-06-29 2017-06-29 Åby-11 Ben G.T. Ben G.T.   [v 5] 2140/6 B 1 15.3 47
2017-06-29 2017-06-29 Åby-1 Tex Ritter Tex Ritter   [v 4] 2160/5 C 6 17.5g 318
2017-06-28 2017-06-28 Åmål-2 Fairytale Road Fairytale Road   [s 7] 2080/6 D 4 14.5 237
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-7 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/5 C 8 16.0g 243
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/7 C 0 g 168
2017-06-26 2017-06-26 Eskilstuna-2 Elle Star Elle Star   [s 9] 2160/6 C 0 g 457
2017-06-21 2017-06-21 Eskilstuna-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/11 A 0 g 717
2017-06-18 2017-06-18 Färjestad-12 Tenor T.K. Tenor T.K.   [v 7] 2140/12 D 4 14.9 705
2017-05-29 2017-05-29 Åby-4 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 2140/8 D 6 16.8 134
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-10 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 1640/11 C 0 g 114
2017-05-25 2017-05-25 Lindesberg-8 Mr Fox av Sveden Mr Fox av Sveden   [v 9] 2640/10 D 7 18.9 583
2017-05-23 2017-05-23 Axevalla-1 Dadou Dadou   [v 4] 2140/3 C 0 18.1g 86
2017-05-22 2017-05-22 Årjäng-2 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/1 C 3 15.4g 37
2017-05-21 2017-05-21 Solvalla-2 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 2140/4 D 0 g 1600
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-2 Rocking Simoni Rocking Simoni   [v 9] 2160/14 B 0 15.4 1980
2017-05-20 2017-05-20 Gävle-4 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2640/6 D 0 17.7 1212
2017-05-15 2017-05-15 Färjestad-5 Doris Palema Doris Palema   [s 4] 2140/2 D 3 15.0 93
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-7 Turbo Gothia Turbo Gothia   [v 5] 1640/8 D str
2017-05-14 2017-05-14 Lindesberg-3 High Flying High Flying   [s 6] 1640/1 C 5 14.8 348
2017-05-12 2017-05-12 Solvalla-1 Champ de Mars Champ de Mars   [v 5] 2140/4 D 6 16.5 446
2017-05-11 2017-05-11 Eskilstuna-10 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 1640/10 B 7 16.2g 59
2017-04-24 2017-04-24 Färjestad-3 Pompano Euphoria* Pompano Euphoria*   [s 5] 2140/6 C 0 g 31
2017-04-23 2017-04-23 Årjäng-9 Beauty Taste Beauty Taste   [s 5] 2140/10 B 6 16.9 47
2017-04-11 2017-04-11 Axevalla-7 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/9 B 6 15.0 65
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-2 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 6] 2140/4 D 7 19.8 889
2017-04-09 2017-04-09 Solvalla-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2140/7 B 0 g 247
2017-04-02 2017-04-02 Färjestad-4 Todays Shotgun* Todays Shotgun*   [v 7] 2160/11 C 4 15.9 245
2017-03-28 2017-03-28 Eskilstuna-1 Claude Debussy Claude Debussy   [v 4] 2160/15 B 3 18.8g 550
2017-03-09 2017-03-09 Eskilstuna-10 Toutre Toutre   [h 5] 2140/2 D 0 g 167
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-6 Mogas Money Mogas Money   [v 7] 2100/14 B 6 17.0 209
2017-03-07 2017-03-07 Örebro-2 Catch a Star Catch a Star   [v 5] 1609/11 A 5 15.8 399
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-6 Tax Shelter Tax Shelter   [v 5] 2140/4 A 1 15.9 27
2017-03-06 2017-03-06 Färjestad-5 Harpos Hitsville Harpos Hitsville   [v 10] 2160/5 D str
2017-02-09 2017-02-09 Åby-6 Kung Rols Kung Rols   [v 8] 2640/11 C 0 18.4 524
2017-01-14 2017-01-14 Jägersro Trav-6 Rainbow of Nando Rainbow of Nando   [s 7] 2140/14 A 2 14.3 204
2017-01-10 2017-01-10 Axevalla-2 Wirano Chip Wirano Chip   [v 9] 2140/9 C 5 18.0 268
2018-12-27 2018-12-27 Jägersro Trav-6 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/7 B 0 16.6 280
2018-12-23 2018-12-23 Halmstad-4 Orient Avenue Orient Avenue   [s 4] 2140/3 C 6 16.6 76
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-4 Tour Knight Tour Knight   [s 5] 2140/6 B 2 14.2 31
2018-12-12 2018-12-12 Jägersro Trav-9 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/13 D 3 14.9 991
2018-12-10 2018-12-10 Halmstad-1 Lowlife Lowlife   [v 6] 2660/4 D 6 19.4g 185
2018-12-04 2018-12-04 Jägersro Trav-2 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 2160/12 D 0 17.1 1052
2018-12-01 2018-12-01 Jägersro Trav-2 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2140/3 D 0 g 416
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 2140/8 D 0 17.9 759
2018-11-24 2018-11-24 Solvalla-12 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 D 0 15.8 813
2018-11-13 2018-11-13 Jägersro Trav-3 Anette Moon Anette Moon   [s 6] 1640/5 D 0 13.5 730
2018-11-12 2018-11-12 Halmstad-7 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 1640/11 C 0 16.5 878
2018-11-11 2018-11-11 Eskilstuna-3 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 1640/10 D 4 15.2 233
2018-10-27 2018-10-27 Jägersro Trav-3 Mitos Princess Mitos Princess   [s 3] 2160/10 C 6 18.9 553
2018-10-23 2018-10-23 Jägersro Trav-1 Mitos Gold Mitos Gold   [v 5] 1640/5 C 4 12.6 194
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-4 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 6] 2140/7 A 0 g 45
2018-10-20 2018-10-20 Jägersro Trav-8 Olivia Napp Olivia Napp   [s 6] 2140/6 C 5 15.7 249
2018-10-18 2018-10-18 Åby-8 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 4] 2140/7 B 6 16.2 178
2018-10-16 2018-10-16 Jägersro Trav-1 Borups Slåtter Borups Slåtter   [v 3] 2140/4 A 0 g 284
2018-10-14 2018-10-14 Halmstad-4 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 6] 2140/9 B 2 14.2 73
2018-10-08 2018-10-08 Halmstad-1 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/2 C 0 16.4 132
2018-10-06 2018-10-06 Åby-5 Navigator Face Navigator Face   [v 8] 2140/12 A 0 17.1 214
2018-10-04 2018-10-04 Axevalla-3 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 1640/11 B 6 14.7 140
2018-09-25 2018-09-25 Jägersro Trav-4 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2660/9 D 1 16.9 798
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-2 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2160/6 D 0 73
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-3 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/2 D 0 307
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-5 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2140/1 C 0 247
2018-08-24 2018-08-24 Mariehamn-8 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2140/1 C 0 661
2018-08-13 2018-08-13 Mantorp-2 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2160/12 C 0 16.7 298
2018-08-02 2018-08-02 Åby-4 Mithril Mithril   [h 6] 2140/9 D 5 14.7 254
2018-08-02 2018-08-02 Åby-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/12 C 5 15.5 433
2018-07-21 2018-07-21 Axevalla-6 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2660/15 C 7 15.0 285
2018-07-20 2018-07-20 Axevalla-5 Sunes Sommar Sunes Sommar   [v 5] 2140/7 D 5 15.5 417
2018-07-17 2018-07-17 Jägersro Trav-1 Untouchable In Untouchable In   [v 5] 2140/9 D 0 g 602
2018-07-12 2018-07-12 Halmstad-4 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 1640/12 C 7 16.0 577
2018-06-14 2018-06-14 Åby-5 SamiswhoIam SamiswhoIam   [v 7] 2140/11 C 1 16.5 94
2018-06-12 2018-06-12 Jägersro Trav-5 Olivia Napp Olivia Napp   [s 6] 2140/8 D 0 g 1288
2018-06-03 2018-06-03 Axevalla-10 Angie Simoni Angie Simoni   [s 6] 2140/12 C 2 13.7 551
2018-05-29 2018-05-29 Jägersro Trav-9 Fickle Morning Fickle Morning   [s 8] 2140/8 D 0 14.8 580
2018-05-24 2018-05-24 Axevalla-5 Doris Palema Doris Palema   [s 5] 2140/4 C 0 g 34
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-3 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/11 B 0 16.8 89
2018-05-15 2018-05-15 Axevalla-5 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2140/7 D 0 20.0g 592
2018-03-28 2018-03-28 Solvalla-4 Ben G.T. Ben G.T.   [v 6] 2140/4 B 4 16.7 31
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-4 Absolute Speed Absolute Speed   [v 6] 2140/1 C 0 436
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-5 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/5 C 8 18.6 109
2018-03-27 2018-03-27 Axevalla-8 Estelle Gertorp Estelle Gertorp   [s 4] 2140/7 D 0 g 114
2018-03-26 2018-03-26 Halmstad-6 Gateway Fortuna* Gateway Fortuna*   [s 5] 2660/5 C 0 g 114
2018-03-17 2018-03-17 Åby-6 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/7 C 4 17.7 78
2018-03-14 2018-03-14 Färjestad-4 Höwings Tiffany Höwings Tiffany   [s 7] 2160/8 B 0 20.0 93
2018-02-27 2018-02-27 Eskilstuna-6 Mogas Young Baron Mogas Young Baron   [v 10] 2140/4 C 6 18.0 179
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-1 See Yah Broline See Yah Broline   [v 4] 2160/8 C 5 18.0g 462
2018-02-26 2018-02-26 Färjestad-6 Dagslill Dagslill   [s 7] 2140/2 D 0 30.3 987
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-6 Gossip's Princess Gossip's Princess   [s 7] 1640/10 D 0 15.2 1629
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-9 Mogas Money Mogas Money   [v 8] 2140/7 C 0 17.3 136
2018-02-19 2018-02-19 Mantorp-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2660/4 C 4 18.0 72
2018-02-17 2018-02-17 Axevalla-8 Carame Carame   [s 7] 2140/7 D 7 16.5 597
2018-02-14 2018-02-14 Solvalla-2 Doris Palema Doris Palema   [s 5] 2140/5 B 2 15.0 48
2018-02-08 2018-02-08 Åby-6 Carame Carame   [s 7] 2140/1 C 3 15.7 157
2018-02-05 2018-02-05 Axevalla-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 6] 2160/7 A 3 17.5 78
2018-02-02 2018-02-02 Mantorp-2 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 1640/11 D 6 16.0 289
2018-01-25 2018-01-25 Axevalla-8 Stepping Key Stepping Key   [s 9] 2140/4 B 0 20.0 461
2018-01-24 2018-01-24 Åby-3 Puketorp Tinalina Puketorp Tinalina   [s 7] 2140/1 D 0 17.4 1014
2018-01-22 2018-01-22 Mantorp-6 Sioux Perfect Day Sioux Perfect Day   [s 7] 2140/2 C 0 16.7 1492
2018-01-17 2018-01-17 Axevalla-5 Swedish Blonde Swedish Blonde   [s 7] 2140/6 D 0 17.3 172
2019-08-20 2019-08-20 Bollnäs-8 Wipe Out Wipe Out   [v 11] 2140/4 B 5 16.7 590
2019-08-16 2019-08-16 Örebro-11 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/4 D 0 17.7g 799
2019-08-02 2019-08-02 Lindesberg-10 Kingup Kingup   [v 4] 1640/5 D 6 15.7g 77
2019-07-26 2019-07-26 Halmstad-4 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/4 D 3 16.0 370
2019-07-19 2019-07-19 Axevalla-5 Adamant Adamant   [v 6] 2140/3 B 0 g 284
2019-07-16 2019-07-16 Jägersro Trav-10 Barry B. Barry B.   [v 5] 2140/2 C 0 16.9 122
2019-07-15 2019-07-15 Halmstad-6 Betting Ace Betting Ace   [s 3] 2140/2 D 4 14.6 74
2019-07-06 2019-07-06 Halmstad-3 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/7 C 0 16.2g 486
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-2 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [h 3] 2140/3 D 0 g 605
2019-07-01 2019-07-01 Mantorp-6 See Yah Broline See Yah Broline   [v 5] 2140/7 A 0 18.0 480
2019-06-30 2019-06-30 Tingsryd-7 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 1609/6 B 5 12.3 177
2019-06-22 2019-06-22 Lindesberg-10 Mogas Piggelin Mogas Piggelin   [s 5] 2160/7 A 6 17.2 105
2019-06-18 2019-06-18 Eskilstuna-2 G.K.Aiowaz G.K.Aiowaz   [h 3] 2140/5 D 0 g 180
2019-06-08 2019-06-08 Halmstad-7 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 2140/7 B 6 18.1 342
2019-06-06 2019-06-06 Kalmar-6 Olivia Napp Olivia Napp   [s 7] 2140/11 D 0 15.7 1545
2019-06-04 2019-06-04 Vaggeryd-4 Jessica Ås Jessica Ås   [s 5] 2140/8 C 7 16.4 919
2019-05-30 2019-05-30 Jägersro Trav-3 Four Strong Winds Four Strong Winds   [v 8] 2660/7 C 0 18.3g 326
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-6 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 2140/9 C 0 15.5 609
2019-05-27 2019-05-27 Halmstad-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/10 C 4 16.2 308
2019-05-21 2019-05-21 Jägersro Trav-9 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 2140/3 C 0 15.3 200
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-1 WingsofcrazinessÅs WingsofcrazinessÅs   [s 4] 2140/10 B 4 14.7 101
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-2 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 2140/5 D 6 17.7 100
2019-05-18 2019-05-18 Jägersro Trav-7 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/8 B 1 17.1 38
2019-05-16 2019-05-16 Åby-8 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 1640/1 C str
2019-05-15 2019-05-15 Jägersro Trav-4 Felicia Silvåkra Felicia Silvåkra   [s 5] 2160/5 D 5 17.4 1426
2019-05-05 2019-05-05 Vaggeryd-3 Davici Davici   [v 6] 1640/3 C 1 14.0 23
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-3 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2140/4 D str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-5 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/3 B str
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-7 Idon'tcare Idon'tcare   [s 6] 2140/4 C 5 19.2 82
2019-05-04 2019-05-04 Halmstad-8 Fickle Morning Fickle Morning   [s 9] 2140/5 B 5 19.8 318
2019-04-29 2019-04-29 Halmstad-6 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 1640/11 C 3 13.8 187
2019-04-25 2019-04-25 Åby-10 Nandino Ås Nandino Ås   [s 4] 2140/6 C 3 16.1 150
2019-04-13 2019-04-13 Vaggeryd-8 Euphoria Silvåkra Euphoria Silvåkra   [s 6] 2140/3 D 0 206
2019-04-10 2019-04-10 Åby-5 O.M.Escobar O.M.Escobar   [v 5] 2140/9 C 1 17.0 105
2019-03-27 2019-03-27 Åby-7 Big Farmer Big Farmer   [v 5] 2140/8 B 6 15.2 322
2019-03-26 2019-03-26 Jägersro Trav-6 Quattro Töll Quattro Töll   [v 7] 2660/12 B 3 14.9 102
2019-03-25 2019-03-25 Halmstad-5 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 1640/5 B 2 13.6 99
2019-03-21 2019-03-21 Åby-3 Kingup Kingup   [v 4] 2140/2 B 4 17.1 186
2019-03-21 2019-03-21 Åby-10 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2160/11 C 0 90
2019-03-11 2019-03-11 Halmstad-4 Countdown Fougett Countdown Fougett   [v 8] 2140/7 B 0 g 108
2019-03-06 2019-03-06 Jägersro Trav-8 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2140/5 B 4 16.1 1179
2019-02-26 2019-02-26 Jägersro Trav-1 Kendra Silvio Kendra Silvio   [s 7] 2140/9 B 0 13.9 293
2019-02-25 2019-02-25 Axevalla-4 Tax Shelter Tax Shelter   [v 7] 2640/2 C 5 17.7 505
2019-02-18 2019-02-18 Halmstad-1 Alert Vendil Alert Vendil   [v 3] 2140/6 D 6 24.7g 436
2019-02-12 2019-02-12 Jägersro Trav-6 S.H.T.'s Piraya S.H.T.'s Piraya   [s 5] 1640/10 B 0 15.7 397
2019-01-30 2019-01-30 Jägersro Trav-1 Alert Vendil Alert Vendil   [v 3] 2140/3 D 0 g 562ATG (Aktiebolaget Trav och Galopp) är inte innehavare till Gratistravtips.se, utan förser oss enbart med data om aktuella startlistor, hästar, tränare och kuskar.
Denna information tillhandahålls enligt samarbetsavtal med ATG. Samtliga rättigheter tillhör ATG. Inga bilder, texter eller sammanställd information, eller utdrag därav, får användas för kommersiellt bruk eller i övrigt i strid mot reglerna i lag (1960:729) om upphovsrätt till litterära och konstnärliga verk.
Gratistravtips.se har ett aktivt samarbetsavtal med Svenska Spel Sport & Casino AB samt AB Svenska Spel och marknadsför deras produkter.
Spel för dig som fyllt 18 år
Spelproblem? Ring Stödlinjen på 020-81 91 00 eller besök Stödlinjens hemsida: www.stodlinjen.se. Du kan även testa dina spelvanor på: Spelalagom.se